Hitta lediga jobb i Växjö

Strategisk upphandlare/inköpare

Upphandlare
Läs mer Aug 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en strategisk och erfaren upphandlare. Som upphandlare hos oss arbetar du dels med att ge kommunkoncernen strategiskt och kvalificerat stöd i frågor som rör inköp och upphandling, dels med att självständigt leda egna upphandlingsprojekt avseende ramavtal och större upphandlingar. Upphandlingarna innefattar varor, tjänster, driftentreprenader m.m. i olika kategorier och kontraktsformer. Du är ett kvalificerat stöd i upphandlingsfrågor vid enskilda upphandlingar. Du genomför självständigt upphandlingar och ansvarar för upphandlingsprocessen, vilket innebär att du utformar förfrågningsunderlag i dialog med verksamheten, utvärderar och tilldelar, tecknar kontrakt och följer upp avtalet.

Upphandlingsavdelningen ansvarar också för utveckling och implementering av kommunkoncernens inköpsprocess och i det arbetet förväntas du bidra.

I rollen ingår att du håller dig uppdaterad när det gäller ny lagstiftning och att du aktivt omvärldsbevakar så att vi tillsammans på avdelningen kan utvecklas och lära nytt. Du är delaktig i utveckling av och arbetar i enlighet med implementerade inköpsprocesser. I tjänsten ingår att delta i utveckling av inköpsprocessen och ett kategoristyrt arbetssätt.

I uppdraget samarbetar du med flera intressenter och deltar i olika interna och externa arbets- och referensgrupper. Du arbetar ofta i projektform i nära samarbete med medarbetare från olika delar av verksamheten, där du som upphandlare projektleder exempelvis ramavtalsupphandlingar.

En viktig del i avdelningens arbete är att öka dialogen med leverantörer och anbudslämnare, både inför en specifik upphandling och generellt genom exempelvis upphandlingsskola eller andra forum för dialog. Som upphandlare ska du vara intresserad av att utveckla och förbättra dialogen med våra befintliga och potentiella leverantörer.

KVALIFIKATIONER
Du har en för tjänsten relevant examen inom inköp, ekonomi eller juridik, alternativt har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Dokumenterad erfarenhet av och kunskaper i kvalificerat inköpsarbete är nödvändiga. Har du dessutom erfarenhet av Lagen om offentlig upphandling (LOU) är det meriterande. Erfarenhet av att analysera inköp och arbeta med förbättringar som underlättar för verksamheten är meriterande. God förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift i det svenska språket är ett krav.

Som person har du lätt för att kommunicera, skapa och utveckla goda relationer. Du är lyhörd, analytisk och strukturerad samt har en god förmåga att se och förstå helheter. Du håller dig uppdaterad inom arbetsområdet, och bidrar till verksamhetens utveckling genom att ta del av kunskaper och erfarenheter samt omsätta dessa i nya arbetssätt. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för och kunskap inom systemstöd för upphandling och andra digitala verktyg.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag och en arbetsplats där du kommer att få ta mycket eget ansvar, samtidigt som stöd finns hos många erfarna och kunniga kollegor.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Fälttekniker sökes till Växjö!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 30
Arbetsuppgifterna som fälttekniker är varierande och utvecklande samt lite olika från kund till kund. Gillar du att få röra på dig i jobbet, möta olika kunder och lära nya produkter, då kan detta arbete passa dig!

Jobbet innebär installationer, felsökning, reparationer av kassasystem, scannrar, arbetsstationer, bankomater, switchar, accesspunkter, servrar och lagring. Kunderna är inom finans, handel, kontor och du kommer utföra service och hantera incidenter. Du arbetar i Växjö med omnejd, resor till andra orter i närområdet förekommer. För att kunna utföra arbetet krävs B-körkort, du får företagsbil i tjänsten.

Arbetstiderna är under kontorstider på vardagar, i början kommer du få upplärning av en av våra andra tekniker. Rollen är en tillsvidareanställning med provanställning via Barona och troligt övertag av Infocare efter denna period.

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

·       Butiksinstallationer (Kassasystem, nätverk, servrar)
·       PC och Server (Installation felsökning)
·       Nätverkskomponenter (Installation felsökning Switchar, accesspunkter)
·       Installation och felsökning av mjukvara såsom Microsoft Windows
·       Installation och felsökning av hårdvara

Vem är du?

·       Du har några års erfarenhet inom installation, hårdvara, nätverk, skrivare och annan kringutrustning.
·       Du är bevandrad i Windows-miljö och van med att arbeta självständigt såväl som i team.
·       Som person är du kommunikativ, strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt ute hos kund, och uppskattar att jobba tillsammans med andra för att uppnå era mål.
·       Du är händig och har ett tekniskt intresse som syns i ditt arbete.
·       Du pratar svenska och engelska obehindrat och har B-körkort (du får företagsbil i tjänsten).

Om Barona
Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Välkommen med din ansökan!
Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Välkommen med din ansökan. Vi önskar bara CV/meritförteckning gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen.

Ansök nu

Produktionspersonal tvåskift till Orthex Group Tingsryd!

Plastmaskinoperatör
Läs mer Aug 30
Orthex Group är Nordens ledande tillverkare av hushållsprodukter som gör livet enklare för kunden. Orthex Group har en lång tradition av att tillverka och marknadsföra hushållsprodukter. De tre fabrikerna ligger fortfarande på de platser där de tre företagen grundades: Gnosjö och Tingsryd i Sverige och Lohja i Finland. Läs mer om Orthex på:?www.orthexgroup.com

Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö produktionspersonal för tvåskift till fabriken i Tingsryd.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionspersonal på Orthex Group kommer du ingå i ett mindre arbetslag. Din främsta arbetsuppgift kommer innebära bland annat följande:
*Produktionsarbete vid formspruta.
*Genomföra packning samt kontrollarbete och kvalitetsbedömning enligt instruktion.
*Pallregistrering.
*Ständigt uppdatera dig på nya instruktioner och rutiner.
*Genomföra material- och färgpåfyllning i produktionsmaskinerna.
*Följa och delta i Orthex 5-S arbete.

Din profil
För tjänsten som produktionspersonal söker vi dig som trivs med att arbeta i en tillverkande miljö. Tidigare erfarenhet inom tillverkande produktion är meriterande men inget krav för tjänsten.
Som person är du engagerad, ansvarstagande och nyfiken. Du strävar alltid framåt och brinner för att lära dig nya saker och utvecklas som person. Vidare trivs du att arbeta i en mindre arbetsgrupp där alla tar sitt ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har möjlighet att arbeta tvåskift och trivs med det upplägget. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Bor du ej i Tingsryd ser vi gärna att du har B-körkort samt tillgång till bil.

Orthex Group ser det väldigt positivt att du som söker ser en möjlighet att växa inom företaget och för rätt person finns det goda möjligheter att på sikt få utvecklas inom organisationen.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
*Placeringsort: Tingsryd
*Arbetstid: Tvåskift, dagtid 06-14:06/ kvällsskift mån-tors:14-21:65, fredag 14-17:54.
*Omfattning: Heltid
*Lön: Enligt kollektivavtal
*Start: Vid överenskommelse
Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.??

Orthex Group har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Du kommer till en början arbeta som konsult via Maxkompetens på plats hos Orthex Group med mycket goda möjligheter till fast anställning direkt hos Orthex Group efter en tids inhyrning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Lisa Andersson, på telefon: ??073- 436 81 02.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.??

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Barnskötare till förskolorna i Braås och Dädesjö

Barnskötare
Läs mer Aug 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en barnskötare till en pooltjänst på våra förskolor i Braås och Dädesjö. Vi söker dig som är flexibel och som trivs med att möta och lära känna nya människor. Vi är fyra förskolor, tre i Braås och en i Dädesjö och vi behöver nu lite hjälp vid sjukdomar och annan frånvaro.

Förskolorna inom området driver sina utvecklingsarbeten tillsammans utifrån vår verksamhetsplan genom olika utvecklingsgrupper. Vi arbetar i olika projekt under läsåret där vi följer barnens intressen samtidigt som vi undervisar utifrån läroplanenens olika målområden. Vårt pedagogiska fokus ligger på trygghet och språkutveckling för att alla ska känna tillit och få förutsättningar för kommunikation, förståelse och utveckling efter sin förmåga. Vi påbörjar nu i höst även ett utvecklingsarbete inom matematiken. Vi har många möjligheter till undervisning utomhus i både skog, ängsmark, badplats och lekplatser. Detta utnyttjar vi mycket i vårt arbete med hållbar utveckling.

Du kommer att arbeta på alla fyra förskolorna utifrån behov. Vi kommer att ha ett bokningssystem där pedagogerna lägger in tider när de behöver hjälp. Du är delaktig i verksamheten på den förskolan du befinner dig och stöttar upp där det behövs. Dina kolleger kommer att ta emot dig på ett positivt sätt och sätta in dig i arbetet. Du kommer inte att ha något ansvar för planering av verksamheten men du deltar i arbetet tillsammans med de andra pedagogerna.

Tjänsten är på 80%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är en trygg, närvarande pedagog som är engagerad i ditt arbete och möter barnen på ett positivt sätt. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och goda samarbeten, är nyfiken och trygg och har en positiv inställning och ett flexibelt förhållningssätt.

Vi värdesätter ett gott samarbete vilket alla bidrar till. Vi uppskattar vår personal, en god och hållbar arbetsmiljö är viktigt för våra medarbetare på förskolorna i Braås och Dädesjö. Hoppas du vill bli en del av vårt team!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Jobba som svetsare på Volvo i Braås!

Svetsare, manuell
Läs mer Aug 30
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fordonsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som svetsare

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos vår kund där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIGMAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du blir anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund i Växjö, Braås. Du arbetar ihop med ett drivet och engagerat team, som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt!

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/ eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Du tycker om att samarbeta men andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen! Förutom detta är du öppen för skiftgång.

I övrigt söker vi dig som

* har svetslicens, och goda kunskaper i MIGMAG- svetsning
* har gymnasieutbildning
* behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Josephine Nilsson via e-post: josephine.nilsson@manpower.se Sök tjänsten idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Erfaren CNC-operatör till Rottne Industri

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 30
*
Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Brinner du för teknik, kvalitet och maskiner? Då kan denna tjänsten vara något för dig!
Nu söker vi efter en till stjärna till fräsavdelningen till vår attraktiva kund Rottne Industri AB!

Företaget är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 550 miljoner och har ca 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av produktionen går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos Rottne Industri AB efter en tids inhyrning. Du kommer påbörja anställningen hos fabriken i Lenhovda som sedan övergår till Rottne.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Varma hälsningar!

Arbetsbeskrivning
I rollen som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten, ställ och programmering. Dina arbetsuppgifter blir att fräsa och programmera detaljer till skogsmaskiner. Företagets strategi är att tillverka större delen av alla artiklar i egen regi. Detta innebär att du kommer att få tillverka en stor mängd olika artiklar i mindre serier.

Du kommer ha en viktig roll i företagets utveckling och du erbjuds ett omväxlande arbete med stor frihet och goda utvecklingsmöjligheter. På företaget råder mycket god kamratanda.

På avdelningen finns det totalt 10 CNC maskiner, varav 2st vertikala och 3st horisontella fleroperationsmaskiner samt 5st svarvar, som sköts av ett team där du är en av 8 operatörer. Rottne Industri har även nyinvesterat i en ny bearbetningsmaskin.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen kan det bli aktuellt med andra arbetstider.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande med dig:
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet i fleroperationsmaskiner (fräs)
- CNC-utbildning
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik
- Behärskar svenska språket i tal och skrift
- Truck- och traverskort

Vidare är du en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Våtlackerare till Rottne Industri

Lackerare
Läs mer Aug 30
*
Har du goda kunskaper inom lackering och vill ha en långsiktig arbetsrelation? Då har vi uppdraget för dig!
Till vår kund Rottne Industri AB söker vi dig som har goda kunskaper inom våtlackering.

Rottne Industri är ett helsvenskt företag med all produktion inom Sveriges gränser. Huvudkontoret ligger i Rottne och omsätter ca 550 miljoner kronor och har cirka 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av produktionen exporteras till Europa, Ryssland och Nordamerika.

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos Rottne Industri AB efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Varma hälsningar!

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta sprutlackering av skogsmaskiner, maskering, truck- och traverskörning samt förberedande arbete i form av planering, tvättning och blästring. I ditt team kommer du ha fyra andra stjärnor där ni stöttar och hjälper varandra i arbetet. Du kommer att vara en viktig spelare för att utveckla och effektivisera arbetet som berör lackeringsavdelningen.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen finns även möjlighet till andra arbetstider.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande med dig:
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet av våtlackering
- Relevant utbildning
- Behärskar svenska språket i tal och skrift
- Truck- och traverskort

Vidare är du en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande, stresstålig och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Laseroperatör till kund i Växjö

Laseroperatör/Laserskärare
Läs mer Aug 30
*
Är du en erfaren laseroperatör eller har du liknande erfarenhet från stålindustrin och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Till vår framgångsrika kund i Växjö söker vi nu en laseroperatör med omgående start.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som laseroperatör kommer du både programmera och köra maskinerna men även utföra enklare maskinunderhåll.

Som person är du engagerad och har stor vilja av att lära dig nya uppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har även ett öppet sinne, är flexibel, stresstålig samt initiativrik. Ordning och struktur kommer att bli viktigt i din roll.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med en Bystronic-maskin som skär plåt mellan 3-25mm. Arbetstiden är flexibel och kan diskuteras.

Vi söker dig som
Som person är du engagerad och har stor vilja av att lära dig nya uppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har även ett öppet sinne, är flexibel, stresstålig samt initiativrik. Ordning och struktur kommer att bli viktigt i din roll.

För att lyckas i tjänsten krävs:

* Erfarenhet av laserskärning
* Arbetserfarenhet inom stålindustri
* Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik
* God material- och verktygskännedom
* Grundläggande datorkunskap
* Mycket goda kunskaper i svenska

Truck- och traverskort är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Maskinoperatör till kund i Växjö

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Aug 30
*
Trivs du att arbeta i ett stort och trivsamt företag där gemenskap och glädje är viktiga faktorer? Värdesätter du långsiktighet?
Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Nu söker vi en teknisk, kunnig maskinoperatör som har erfarenhet från industrin till vår kund i Växjö.

Om tjänsten
Som maskinoperatör kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets maskiner i tung verkstadsmiljö. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Arbetsuppgifter som förekommer är:
- Övervakning av rörplasma-maskiner i produktionen
- Felsökning
- Matning av material till maskin
- Efterbearbetning i form av slipning och gradning
- Truck- och traverskörning

Det är viktigt att du har materialkännedom samt är engagerad för att optimera produktionen. Arbetet är förhållandevis fritt men det kräver ett stort ansvar att maskinen hela tiden är i bruk.

Vi söker dig som
Du som söker ska gärna ha någon form av verkstadserfarenhet.

Som person är du självständig, ansvarstagande, ordningsam, noggrann och du har ett eget driv.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Truck- och traverskort är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Erfarna svarvare till Swepart Transmission AB

Svarvare
Läs mer Aug 30
*
Swepart Transmission AB är ett innovationsföretag som konstruerar och tillverkar tekniskt avancerade kugghjul, drivaxlar och kundanpassade växlar till välkända globala varumärken. Vårt kundlöfte är att överallt där kraft och rörelse växlas upp, ner eller överförs mekaniskt kan vi vara en produktionspartner med certifierade tillverknings-, förpacknings- och logistiklösningar. Allt finns samlat under samma ledning, i två modernt utrustade och kompletterande fabriker i södra Sverige. Vår processteknologi, produktionskedja och produkter är dokumenterade och certifierade för att möta branschens alla standarder och krav.


Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Just nu befinner sig Swepart i ett spännande och expansivt skede och söker erfarna svarvare för att förstärka sitt team i Liatorp.
Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som svarvare ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten, ställ och enklare programmering. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker dig som är en senior svarvare.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Utbildning innehållande gymnasiematematik.
- Minst 2 års erfarenhet av verkstadsindustri, helst inom metall.
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/flerop).
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik.

Meriterande:
- Truckkort A+B.
- Utbildning i mobila arbetsplattformar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Servicemontör till Assemblin VS i Växjö

VVS-montör
Läs mer Aug 30
Om Assemblin
Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,9 miljarder kronor och vi är omkring 1 450 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/
Din roll som montör
Assemblin VS är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom service. Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Växjö. Som servicemontör rapporterar du till en servicechef eller filialchef.
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.
Din bakgrund
Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.
Dina arbetsuppgifter innefattar:
• Montering enligt anvisningar
• Kvalitetssäkra arbetet
• Hantera redskap enligt anvisningar
• Hantera uppkommande situationer enligt rutiner
• Följa policys och riktlinjer
• Utföra elarbeten enligt våra riktlinjer
Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Vår värdegrund
Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.
Vi kan
Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.
Vi vill
Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.
Vi bryr oss
Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-09-30. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Daniel Annell på telefon: 010-475 15 65.
Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Ansök nu

Är du Säljare och vill utvecklas på Fellessons Industrifärg i Växjö

Utesäljare
Läs mer Aug 30
Till vårt trevliga kundföretag Fellessons Industrifärg i Växjö söker vi en junior och utvecklingsbar person med ett genuint intresse för långsiktig rådgivning och kundhantering inom affärsområdet industri.

Hos oss finns en gedigen kompetens inom lackering, färg och tekniken bakom, vill du ta rygg på en av våra seniora säljare och se möjligheten i att utvecklas till en självgående färgsäljare? Då är vi redo att lära dig allt vi kan!

I rollen varvar du fysiska kundbesök med teknisk support, rådgivning, offert- och avtalsarbete samt transport/leverans. Vi ger dig bästa tänkbara förutsättningar för att långsiktigt lyckas i rollen som säljare. Ditt upptagningsområde är främst Småland med Växjö som utgångsort!      

Vi har roligt tillsammans, hjälper varandra i både små och stora frågor och garanterar kunderna en personlig, genuin och kvalitativ kontakt, där service och kompetens varit nyckeln till vår gemensamma framgång. Vill du också bli en del av vårt härliga team?

Läs gärna mer om Fellessons på www.fellessons.se

Din profil
Vi söker dig med en fullgjord gymnasial utbildning samt minst något eller ett par års erfarenhet av försäljning, teknisk support eller motsvarande. Men fördel har du någon form av industriell bakgrund, gärna som lackerare eller industriarbetare inom trä- eller möbelindustrin.

För att lyckas i rollen är du en nyfiken, driven och öppen person. Du har lätt för att lära och har ett genuint intresse för både kundservice och leveransprecision. Vidare är du trygg och ansvarsfull samt har förmågan att skapa och bygga långsiktigt goda affärsrelationer.   

Du talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort, C-körkort är meriterande. Goda IT-kunskaper ser vi som en självklarhet.   

Tjänsten är en direktrekrytering till Fellessons Industrifärg i Växjö som tillämpar sex månaders provanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast.   
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid, dagtid.

Ansök nu

Säljare till Net at Once

Innesäljare
Läs mer Aug 30
Arbetsbeskrivning
Net at Once växer och dom behöver fler superhjältar som vill vara med att bygga Net At Once framgång. Vi söker nu dig som drivs av att skapa relationer och vilja vara med i utvecklingen av ett av Net At Once affärsområden, Uniqo, som riktar sig mot fastighetsbolag.

Du som söker är en person med en stor förmåga att utveckla goda kundrelationer. Du är lyhörd, affärsmässig och utåtriktad. Du har ett stort driv, är resultatinriktad och brinner för att skapa affärer. Du ska trivas med en roll där du får ta eget ansvar och egna initiativ.

Du är en naturlig teamspelare med stort kundfokus och en uthållighet då det ofta är långa och komplexa försäljningsprocesser som gäller. Net At Once bearbetar sina kunder via besök, videomöten och telefon. Du drivs av att din insats gör stor skillnad för företaget.

Ansvarsområden
Du erbjuds en spännande och utmanande roll där du ansvarar för och driver hela försäljningsprocessen, från prospektering och bearbetning av nya kunder till att vårda och utveckla befintliga relationer.

Kvalifikationer
Har en gedigen affärsmässig erfarenhet
Har arbetat med försäljning med goda resultat
Körkort och viljan att resa i tjänsten
Bra kunskaper i Svenska och behärskar det i både tal och skrift
Är tävlingsinriktad och målmedveten


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om företaget
Net at Once startade som Internetleverantör 1997 och har idag privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företagskunder över hela Sverige. Som Internet och telefonoperatör har Net at Onces kunder tillgång till ett brett tjänsteutbud, i högkvalitativa nät med egen infrastruktur, samt genom samarbeten med andra aktörer för att möta marknadens behov.

Ansök nu

Färgsäljare till Fellessons Industrifärg i Växjö

Account manager
Läs mer Aug 30
Till vårt trevliga kundföretag Fellessons Industrifärg i Växjö söker vi en självgående säljare med industriell bakgrund!

Vi är ett tillväxtbolag där entreprenörskap, driv och ansvar varit ett framgångsrecept, vi växer sunt och hoppas att du vill vara med på vår fortsatta resa!

På Fellessons Industrifärg arbetar vi tillsammans och värnar om det goda samarbetet. Idag är vi två personer som arbetar med ren försäljning, en mot metallsidan och en mot trä. Vi söker dig som har en gedigen säljbakgrund, allra helst från träindustrin eller inom måleri/lackering.

Ditt upptagningsområde blir i huvudsak Sydöstra Sverige med främsta fokus på fysiska kundbesök, mot såväl mindre som större tillverkande företag. Inledningsvis gör du sambesök med en kollega, som är med och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att lyckas i rollen. Därefter har du ca. tre till fyra dagar per vecka ute på fältet och varvar resten av din tid med att skriva offerter, göra avtal och boka nya besök. En viktig del av arbetet utgörs av nykundsbearbetning inom målning för träindustrin.   

Fellessons erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du som säljare är ansiktet utåt och den som kan nosa rätt på nya affärer, specifika kundbehov eller andra frågor som kan röra affärer för något av Fellessons fem bolag. Hos oss får du möjlighet till både personlig och professionell utveckling, det är egentligen bara du själv som sätter gränserna.

Vi har roligt tillsammans, hjälper varandra i både små och stora frågor och garanterar kunderna en personlig, genuin och kvalitativ kontakt, där service och kompetens varit nyckeln till vår gemensamma framgång. Vill du också bli en del av vårt härliga team? Läs gärna mer om Fellessons på www.fellessons.se

Din profil
Vi söker dig med en fullgjord gymnasial utbildning. Utöver din utbildning har du flerårig praktisk erfarenhet som industrisäljare eller likande. Du har god förståelse för hur ett produktionsflöde fungerar, allra helst har du själv arbetat i ett måleri eller med försäljning inom verkstad, maskin eller på en trä-/möbelindustri.

Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs med att arbeta självständigt. Vidare är du en driven och engagerad person med ett genuint intresse för kundens verksamhet och behov. Du tar naturligt en mer rådgivande roll i kundmötet och är mån om att alltid komma förberedd och påläst inför ditt kundbesök.

För att lyckas i rollen bör du vara tålmodig, noggrann och förtroendeingivande. Ödmjukhet, nyfiken och pedagogisk förmåga, är andra viktiga egenskaper som vi tror kan leda dig fram till goda resultat. Tillsammans har vi många erfarenheter och en hög kompetens, varför vi gärna ser att du ställer en fråga för mycket än en för lite. Vi vet vad vi är bra på och tillsammans blir våra kunder långsiktiga och nöjda med Fellessons Industrifärg!

Du talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort, C-körkort är meriterande. Goda IT-kunskaper ser vi som en självklarhet.   

Tjänsten är en direktrekrytering till Fellessons Industrifärg i Växjö som normalt tillämpar sex månaders provanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast.   
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid, dagtid.

Ansök nu

Fagrabäckskolan söker elevkoordinator

Pedagogassistent
Läs mer Aug 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Fagrabäckskolan är en 7-9-skola som ligger i de centrala delarna av Växjö med cirka 410 elever och totalt 20 klasser till hösten. Vi är en mångkulturell skola med elever från hela världen, här går elever som bor på landet och i flera av stadens bostadsområden och skolan arbetar med mottot "allt lärande utmanar". I vårt systematiska kvalitetsarbete arbetar vi med analyser på enskild, arbetslags och enhetsnivå för att utveckla skolans undervisning och öka trivsel och trygghet på skolan.

Vår gemensamma målsättning är:
Elever som lämnar Fagrabäckskolan kännetecknas av kreativitet, ansvarstagande och självtillit. Fagrabäckskolan präglas av delaktighet och ansvar för vår gemensamma trygghet och miljö.
Alla på skolan är medskapare av sitt eget och andras lärande och utmanar sig själva för att möta framtiden i en föränderlig värld.

Nu söker vi en elevkoordinator som tillsammans med kollegor och skolledningen skapar ett systematiskt och förebyggande arbete med elevers trygghet, trivsel och närvaro i skolan.

Du jobbar bland annat med att samordna, utreda, dokumentera och följa upp incidenter och tillbud på skolan tillsammans med kollegor. I ditt uppdrag ingår även konflikthantering och närvarouppföljning som innefattar utredningar, samtal med elever och vårdnadshavare, samt att dokumentera uppföljningarna utefter våra riktlinjer. Du kommer arbeta i nära samarbete med elevstödjare, mentorer, skolledning och övriga elevhälsan. Även andra typer av samordnande insatser kan ingå, såsom samverkan med andra myndigheter och schemabrytande aktiviteter.

I ditt arbete krävs förmåga att samtala, lyssna, strukturera, dokumentera och följa upp insatser. Du behöver ha ett brett kontaktnät och samarbeta med elever, vårdnadshavare, övrig personal på skolan samt vid behov externa kontakter, till exempel BUP, polis, och förvaltningen för Arbete och välfärd (soc).

Tjänsten är ett vikariat med start 2022-12-01

KVALIFIKATIONER
För uppdraget krävs pedagogisk utbildning och högskoleexamen med inriktning mot beteendevetenskap, sociologi eller pedagogik, samt erfarenhet av arbete med barn och unga är meriterande.

Du är dessutom flexibel, relationsskapande, förändringsbenägen, lösningsorienterad, motiverad och strukturerad. Du kan ta självständiga beslut, men fungerar lika väl i samarbete med andra. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att matcha uppdraget.

Erfarenhet krävs och språk är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Nätverkstekniker till Nordlo i Växjö

Nätverkstekniker
Läs mer Aug 30
Nordlo är IT- företaget som levererar IT- och molntjänster för digital harmoni. Med passion, erfarenhet och kunskap om branschen tar de ett helhetsansvar för IT och digitalisering. Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö en Nätverkstekniker som vill arbeta i ett sammansvetsat team på ett företag som lyfter sina medarbetare och ger de möjlighet att tillsammans lyckas, förbättras och utvecklas.

Nordlo jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. De vill vara bäst i branschen på att ta hand om sina medarbetare och det gör de genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla.

Dina arbetsuppgifter
Som nätverkstekniker kommer du att arbeta i en bred roll med installation, drift och underhåll av nätverksrelaterade produkter och tjänster. I rollen kommer du även att fungera som ett stöd för Nordlos kunder samt utföra och driva projekt i både kunders nätverksmiljöer och i Nordlos hostingplattform. Du kommer inte att arbeta som konsult.

Vanligt förekommande projekt är installation av switchar, brandväggar och accesspunkter samt konfigurering och felsökning av hårdvara.

Din profil
Vi tror att du som söker har ett intresse för teknik och nätverk samt trivs i en roll där du självständigt får strukturera och planera ditt arbete samt ta ansvar för din egen utveckling. Du trivs i en social roll, är kommunikativ och bekväm i att ta första steget i ett samtal då arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vidare har du har förmågan att skapa goda relationer och du motiveras av att ge god service till dina kunder. För att lyckas i rollen som Nätverkstekniker hos Nordlo är du en lagspelare som sätter laget före jaget. Vi ser gärna att du är prestigelös, lyhörd och nyfiken till att lära. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem.

För att vara aktuell ser vi gärna att du har:

Relevant utbildning (troligtvis inom IT).
Tidigare arbetslivserfarenhet inom installation, konfiguration samt support av diverse nätutrustning.
Goda kunskaper om switchar, brandväggsutrustning, routrar, access-punkter och WiFi nätverk.
Grundläggande kunskap om Windows Server.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort, då resor förekommer dagligen i arbetet.
Meriterande:

Linux.
Certifiering inom nätverk.

Övrig information
Placeringsort: Växjö.
Arbetstid: Kontorstider mån-fre.
Omfattning: Tillsvidare.
Lön: Individuell lönesättning.
Start: Efter överenskommelse.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag.

Nordlo har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 073-320 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Nordlo bildades 2018, med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag drygt 741 medarbetare på 41 orter i Sverige och Norge. Nordlo Växjö & Ljungby har idag 95 medarbetare som arbetar på våra kontor i Växjö och Ljungby.

Ansök nu

Elotele. Jobba som elektriker via Manpower i Växjö!

Distributionselektriker
Läs mer Aug 30
Är du erfaren elektriker som är på jakt efter nytt jobb? Vår kund i Växjö behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att man ständigt ställs inför nya, spännande utmaningar och att få jobba med olika typer av material.

Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele, så välkommen med din ansökan till oss!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!ArbetsuppgifterSom Elektriker kommer du att arbeta på ett svenskt, medelstort och modernt företag i Växjö som är verksamt inom hantverkarbranschen. I rollen kommer du framför allt att utföra elmontage och installationer, dra ledningar i nya bostäder, kontor, köpcentra och liknande och arbeta med ombyggnation och renovering av byggnader. Utöver det kommer du att göra mindre kompletterande installationer. Att arbeta som konsult via Manpower El & Tele innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker, arbete med antingen installation, service eller industri och arbete som installations- och serviceelektriker.Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josephine Nilsson på e-post: josephine.nilsson@manpower.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är den 2022-09-30. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!Kort om Manpower El & Tele AB

Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

Ansök nu

Undersköterskor

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Aug 30
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas och arbeta i nya fina lokaler med  tekniken som hjälpmedel? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska . Du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. För att klara av denna tjänst ser vi att du har vana av att dokumentera och behärskar svenska i tal och skrift. 
Som undersköterska hos oss har du ett stort engagemang för våra omsorgstagare och arbetar aktivt för deras bästa. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa omsorgstagarna med beslutade insatser. Ditt uppdrag är även att utföra delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast, ha en bra dialog med anhöriga, ett gott samarbete med kollegor samt god förmåga att dokumentera.
Att jobba på Humana
På Södra Järnvägsgatan  får du möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med ett härligt gäng kollegor. Du kommer att arbeta varierande arbetstider, såsom dag och kväll, både vardagar och helger.
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. På Södra Järnvägsgatan satsar vi på  din utbildning och har utbildnings tid inlagt i schemat.
Läs mer på www.humana.se
Goda dokumenterade resultat vid aktivitets- och utvecklingsarbete på ett äldreboende är meriterande.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Tillsvidareanställning 80%. Dag/kväll/helg rullande schema.
Lön:Månadslön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. 6 månaders provtjänstgöring. 
Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-11-30. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jeanette Lind på Jeanette.Lind@humana.seeller gruppledare Jessica Fransson på Jessica.Fransson@humana.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mekaniker

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Aug 30
Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker / servicetekniker till vår anläggning i Växjö. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.
Det här behöver du för att lyckas och trivas:

- En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
- Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
- Datorvana
- Körkort, lägst B
- Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
- Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar.
- Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Växjö. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2022-09-30. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anders Bröchner Runesson, Verkstadschef, på +46105560531.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Ansök nu

Account Manager till Foxway!

Utesäljare
Läs mer Aug 30
Är du en person som drivs av att skapa relationer samt leverera hållbara digitala lösningar för kunder globalt? Då ska du titta hit! Nu söker vi en driven Account manager för Foxways räkning. De har idag flera kontor i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö där du kommer att sitta på Foxways huvudkontor i Växjö. Här kommer du att bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för Foxways kunder att arbeta digitalt. Låter detta som du? Bra! Sök tjänsten idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTENFoxways vision är att göra det digitala livet enklare. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att kunderna kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och ambitionen är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör företaget unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa kunderna att hitta sin väg i det digitala livet.

Huvudkontoret finns i fina lokaler i centrala Växjö. Här får du möjligheten att vara en del av en härlig gemenskap på ett bolag som är under en stark tillväxt.

I rollen som Account Manager ansvarar du för din kundportfölj, som består utav större, befintliga kunder. Du är kundens främsta kontakt och ansvarar för budget, kundnöjdhet och merförsäljning. Ditt övergripande ansvar är att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna och du strävar efter att generera bästa möjliga lösning och resultat för kunden och Foxway.

Vidare innebär rollen ett nära samarbete med ditt team, men också med övriga avdelningar inom bolaget. Din framgång i rollen skapar du genom att arbeta proaktivt och alltid med kunden i fokus, med målet att utveckla kundrelationen och tjänsteerbjudandet.

Du erbjuds


* En roll på ett spännande bolag i tillväxt, där du får stora möjligheter att utvecklas i din roll och inom företaget
* Möjlighet att tänka och arbeta självgående i att hitta de bästa lösningarna för din kund
* En roll med många kontaktytor där du får skapa relationer både internt och externt
* Att få vara en del av ett bolag där initiativ och nytänkande värdesätts och uppmuntras- inga idéer är för stora eller små


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Foxway.

ARBETSUPPGIFTER
- Ha daglig dialog med dina kunder och göra en analys av deras behov kortsiktigt som långsiktigt
- Ansvar för din kundportfölj, samt budgetansvar för din kundportfölj
- Skapa långsiktiga relationer med dina kunder genom god kundkännedom
- Arbeta med merförsäljning av Foxways tjänsteportfölj

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en färdig gymnasieexamen
- Har arbetslivserfarenhet i en liknande roll inom sälj: detta kan vara allt från sälj i butik till kundservice digitalt
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används internt och externt
- Har god datorvana samt tidigare arbete i någon typ av affärssystem

Det är meriterande om du:


* Har en eftergymnasialutbildning inom exempelvis ekonomi eller business


Som person är du:


* Resultatinriktad
* Relationsskapande
* Initiativtagande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Växjö


Möjlighet till flexibel arbetsmiljö.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Foxway!

Ansök nu

Verkstadspersonal till Borox International AB i Eneryda

Lagerarbetare
Läs mer Aug 30
*
Borox grundades redan 1920 och Borox stål levereras över hela världen till ledande tillverkare av entreprenadmaskiner. Ca 70% av produktionen går på export. I Sverige säljs produkterna framför allt genom Swecon och Lantmännen, vilket ökar tillgängligheten, minskar fraktkostnader och stilleståndstider för maskinägarna. Borox har dotterbolag i Sydafrika samt egna säljorganisationer i Tyskland och Östeuropa. Vi når därmed ut till de stora maskin- och skoptillverkarna i Europa och på andra sidan Atlanten.
Borox International AB:s uppgift är att utveckla, producera samt marknadsföra slitstål med bästa slitstyrka och att hålla hög servicegrad gentemot kunderna. Läs gärna mer på www.borox.com.

Om tjänsten
Är du en person som har intresse för maskiner och verkstadsarbeten? Är du driven och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter?
Då kan tjänsten som verkstadspersonal vara något för dig!

Borox International är inne i en spännande och expansiv utvecklingsfas och söker nu duktiga personer för att förstärka sitt team i Eneryda.
Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som verkstadspersonal ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta med skärning, vinkelslip samt andra verkstadsarbeten. Du kommer att arbeta utifrån ritningar och göra underhåll utifrån underlag. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Fullständig gymnasieutbildning.
- Grundläggande industrivana.
- Arbetslivserfarenhet av lager.
- Truck- och traverskort.
- Flytande svenska i tal och skrift.

Meriterande:
- Vana av att jobba i Monitor.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Som person ser du dig själv som driven, strukturerad och nyfiken.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Fagrabäckskolan söker lärare i Teknik/Matematik

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Aug 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Fagrabäckskolan är en 7-9-skola som ligger i de centrala delarna av Växjö med cirka 410 elever och totalt 20 klasser till hösten. Vi är en mångkulturell skola med elever från hela världen, här går elever som bor på landet och i flera av stadens bostadsområden och skolan arbetar med mottot "allt lärande utmanar". I vårt systematiska kvalitetsarbete arbetar vi med analyser på enskild, arbetslags och enhetsnivå för att utveckla skolans undervisning och öka trivsel och trygghet på skolan.

Vår gemensamma målsättning är:
Elever som lämnar Fagrabäckskolan kännetecknas av kreativitet, ansvarstagande och självtillit. Fagrabäckskolan präglas av delaktighet och ansvar för vår gemensamma trygghet och miljö. Alla på skolan är medskapare av sitt eget och andras lärande och utmanar sig själva för att möta framtiden i en föränderlig värld.

Nu söker vi en lärare med inriktning Teknik och Matematik som kan arbeta tillsammans med en kollega i en åldersgrupp inom området. I uppdraget ingår undervisning främst i teknik men även matematik, mentorskap och aktivt deltagande i arbetslagets utvecklingsområde. Du kommer att tillhöra ett av skolans sju arbetslag där du tillsammans med kollegor planerar, genomför och utvärderar arbetslagets verksamhet i förhållande till skolans och inriktningens målsättning.

På Fagrabäckskolan får du fördelarna med att jobba på en stor skola, då du kommer att ha många kollegor att samarbeta med, både inom ditt arbetslag och i ett ämneslag. Vi ser gärna att man samplanerar och sambedömer för att utveckla det kollegiala arbetet för att på så sätt skapa en god arbets- och lärmiljö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i åk 7-9 i matematik och teknik. Du har också en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du är en person som kan och vill samarbeta med andra för att alla elever ska utvecklas och har ett gott samarbete med elever och vårdnadshavare.

Du är förtrogen med, och har erfarenhet av, kartläggning, pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram som stöd för att systematiskt följa upp insatserna. Du är även positiv till utveckling av verksamheten och dig själv och har dokumenterad erfarenheter av arbete med olika elever. Som lärare på Fagrabäckskolan förväntas du även vara delaktig i det kollegiala lärandet och det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, både inom ämnet och med andra kollegor i arbetslaget.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Truckförare sökes till Växjö

Lagerarbetare
Läs mer Aug 30
Om tjänsten
Vi söker erfarna truckförare till våra kunder i Växjö. Du påbörjar din anställning på Montico med goda chanser för övergång till kund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter blir att sköta lastning och lossning, orderplock. Du kan även komma att sköta in/utleveranser och registrering i affärssystem, dokumentera transport- och tullhandlingar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har arbetat med denna typ av arbetsuppgifter tidigare och har en dokumenterad vana av att köra truck typerna A1-A4 samt B1-B3. B4 är meriterande.
Du är en i laget som kan samarbeta med andra och tar stort ansvar, är noggrann och har god arbetsmoral.

Du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har truckkort och det är meriterande om du har vana av skjutstativ. Du har datavana och behärskar det svenska språket. Vidare är du en lojal och engagerad person som alltid vill göra sitt bästa och bidra till den goda stämning som råder på arbetsplatsen.

B-körkort är ett krav och tillgång till bil är meriterande.

Ansök nu

Trämontör till kund i Växjö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Aug 30
*
Är du praktiskt lagd och tycker om att arbeta med kroppen? Värderar du en långsiktigt arbetsrelation högt?
Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vår kund expanderar och söker yrkeskunniga medarbetare.

Vi söker dig som är färdigutbildad snickare och har några års erfarenhet inom branschen.

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning inom Monticos konsultverksamhet i sex månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning hos företaget.

Ambitionen är att tillsätta tjänsterna omgående men givetvis efter överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Arbetsmomenten är varierande beroende på vilken kompetens du har.
Är du en erfaren snickare är bland annat hopsättning av väggar, gipsning, isolering, skivmontage, montering av kök kakel och klinker vanligt förekommande arbetsmoment, samt andra moment som hör till rollen som snickare.

Arbetstid: måndag-fredag 07.00-16.00.

Vi söker dig som
Vi söker både efter dig som är en erfaren snickare men också dig som nyligen avslutat en relevant yrkesutbildning inom området bygg och anläggning.
Du som person är lojal, flexibel och tycker om att arbeta med kroppen.
Viktigt är att du trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du trivs i en miljö där du får chans att arbeta självständigt.
Vidare har du hög arbetsmoral, god arbetsvilja och bjuder gärna på ett gott skratt.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

CNC-operatörer och kapare till Profilgruppen Extrusions AB

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 30
*
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå, bland annat genom en stor nyinvestering. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,6 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Om tjänsten
Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Vill du dessutom jobba i ett attraktivt företag med ett härligt gäng kollegor? Då kan vi ha ett intressant uppdrag till dig!

Vi söker nu CNC-operatörer och kapare till vår kund Profilgruppen Extrusions AB i Åseda.
Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Blir du aktuell för någon av tjänsterna kommer du under rekryteringsprocessen genomgå en enklare validering.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
CNC-operatör:
I din roll som CNC- operatör kommer du att arbeta med CNC-maskiner och utföra justeringar, verktygsbyten och inställning av maskiner. Du kommer även vara delaktig och driva företaget framåt i form av kompetensutveckling inom CNC. Vidare ska du vara driven och bidra till en positiv arbetsmiljö. Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring.

Kapare:
I din roll som kapare kommer du att arbeta med kapning av aluminiumprofiler. Enklare programmering, övervakning och kontrollmätning kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Har du en grundläggande teknisk utbildning inom CNC eller liknande kan din profil matcha tjänsten. Krav för tjänsten som kapare är truckkort B6, men är du en van truckförare och har god erfarenhet av truckkörning med andra typer av B-truckar kan du bli aktuell för tjänsten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Du tar stort ansvar för ditt arbete med tyngdpunkt på kvalitet. Vi söker både dig som är senior CNC-operatör och har arbetat med CNC-fräs men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

Som person skulle du vilja säga att du har ett tekniskt intresse, ett högt kvalitetstänk och en stark arbetsmoral.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Svetsare sökes till attraktivt företag i Alvesta

Svetsare, manuell
Läs mer Aug 30
*
Vår kund är ett framgångsrikt industriföretag beläget i Alvesta med runt 60 medarbetare på plats.
Företaget präglas av god stämning och flexibel personal med påtaglig teamkänsla.

Man söker nu en duktig svetsare till sin produktion.

Din anställning påbörjas på Montico med stora möjligheter att övergå till kund efter 6 månader.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Du kommer främst att arbeta som svetsare i MIG/MAG, men det kan även förekomma andra verkstadsrelaterade uppgifter.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en noggrann, kvalitetsmedveten och inkluderande lagspelare.

Arbetstid: Dagtid.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har några års erfarenhet av manuell svetsning och brinner för svetsyrket. Du har lämplig utbildning i grunden och är duktig på ritningsläsning samt svetsbeteckningar. Travers- och truckkort är meriterande.
Du har körkort samt talar och skriver svenska obehindrat.

Ansök nu

Montörer/elmontörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 30
Om tjänsten
Har du gått bygg- och anläggning eller någon annan likvärdig utbildning? Kanske har du en annan liknande industriell bakgrund och vill arbeta på ett attraktivt företag?
Vi söker nu både elmontörer och montörer som är både erfarna och nyutbildade, men vi söker också dig som har en annan liknande industriell erfarenhet, till någon av våra kunder som finns placerade i Växjö, Åseda och Tingsryd.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Elmontör:
Som elmontör behöver du ha goda kunskaper av att läsa och koppla efter ritningar och elschema och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.
För att vara intressant för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med el som inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör.

Montör:
Våra kunder finns inom olika branscher och tillverkar olika produkter därför söker vi olika typer av montörer. Vi söker montörer inom bland annat fordon-, trä- och metallindustrin. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara flexibel som person då både dagtid, skiftgång samt ständig kväll kan förekomma. Skriv gärna vilka arbetstider som passar för just dig!

Vi söker dig som
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Svetsare till attraktivt företag norr om Växjö

Svetsare, manuell
Läs mer Aug 30
Om tjänsten
Vi söker nu svetsare till ett attraktivt företag i Åsedaområdet. Värdesätter du långsiktighet så kan detta uppdrag vara något för dig.
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning. Tillsättning kommer ske efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Du kommer svetsa allt från smådetaljer till stora konstruktioner. Samtliga metoder kan förekomma: punktsvets, TIG, MIG och MAG.

Vi söker dig som
Du har utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning MIG, MAG,TIG och är bekväm med samtliga metoder. Svetslicenser är meriterande. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning och svetsbeteckningar. Vidare har du goda kunskaper i svenska. Du har körkort och bil.
Du är en ansvarstagande lagspelare med driv och engagemang och bidrar till den goda stämning som råder hos företaget. Som konsult hos oss förutsätter vi att du kommer vara en god ambassadör och alltid gör det lilla extra.


Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

CNC-operatörer till Willo AB

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 30
*
Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag drygt 100 anställda och har en omsättning på ca 160 MSEK.

Om tjänsten
Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Brinner du för entreprenörsanda, teknik och kvalitetskänsla? Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Till vår attraktiva och framgångsrika kund Willo AB söker vi nu nya CNC-medarbetare till deras fräs- och svarvavdelningar.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Driftsformen är skiftgång där vi jobbar växelskift mellan förmiddag och eftermiddag eller ständigt nattskift.

Kravställning:
- Dokumenterad erfarenhet inom skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner alt. Grönt kort på CNC svarv eller fräs.
- Kunskaper inom ritningsläsning.
- Hantera och verifiera rätt kvalité med lämplig mätutrustning.

Meriterande:
- Erfarenhet inom längdsvarvning.

Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Du tar stort ansvar för ditt arbete med tyngdpunkt på kvalitet.
Som person skulle du vilja säga att du har ett tekniskt intresse, ett högt kvalitetstänk och en stark arbetsmoral.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Svetsare till attraktivt företag i Åseda

Svetsare, manuell
Läs mer Aug 30
Om tjänsten
Vi söker nu svetsare till ett attraktivt företag i Åsedaområdet. Värdesätter du långsiktighet så kan detta uppdrag vara något för dig.
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning. Tillsättning kommer ske efter överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Du kommer svetsa allt från smådetaljer till stora konstruktioner. Samtliga metoder kan förekomma; punktsvets,TIG, MIG, MAG.


Vi söker dig som
Du har utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning MIG, MAG,TIG och är bekväm med samtliga metoder. Svetslicenser är meriterande. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning och svetsbeteckningar. Vidare har du goda kunskaper i svenska. Du har körkort och bil.
Du är en ansvarstagande lagspelare med driv och engagemang och bidrar till den goda stämning som råder hos företaget. Som konsult hos oss förutsätter vi att du kommer vara en god ambassadör och alltid gör det lilla extra.
Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

CNC-operatör till Swepart Transmission AB

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 30
*
Swepart Transmission AB är ett innovationsföretag som konstruerar och tillverkar tekniskt avancerade kugghjul, drivaxlar och kundanpassade växlar till välkända globala varumärken. Vårt kundlöfte är att överallt där kraft och rörelse växlas upp, ner eller överförs mekaniskt kan vi vara en produktionspartner med certifierade tillverknings-, förpacknings- och logistiklösningar. Allt finns samlat under samma ledning, i två modernt utrustade och kompletterande fabriker i södra Sverige. Vår processteknologi, produktionskedja och produkter är dokumenterade och certifierade för att möta branschens alla standarder och krav.


Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Just nu befinner sig Swepart i ett spännande och expansivt skede och söker en erfaren CNC-operatör för att förstärka sitt team i Liatorp.
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och det är en rekrytering till Swepart Transmission.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten, ställ och enklare programmering. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker både dig som är en senior CNC-operatör men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Utbildning innehållande gymnasiematematik.
- Minst 2 års erfarenhet av verkstadsindustri, helst inom metall.
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/fräs/flerop) i CNC-styrda maskiner.
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik.

Meriterande:
- Truckkort A+B.
- Utbildning i mobila arbetsplattformar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Kyltekniker till Huurre by Caverion

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Aug 30
Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi på Huurre by Caverion ha jobbet för dig! Nu söker vi Kyltekniker med placering i Växjö, Kalmar eller Karlskrona.

Fler kyltekniska uppdrag i regionen, gör att vi nu söker efter fler engagerade medarbetare till Huurre by Caverion. Till vår filial i Växjö med ansvar för Småland och Blekinge söker vi nu flera ansvarsfulla och ambitiösa kyltekniker som vill utvecklas och växa med oss. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, el, ventilation, VS och säkerhet. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra. Din placeringsort för kan vara Jönköping, Karlskrona, Kalmar eller Växjö.Om tjänsten:

I tjänsten som kyltekniker hos Huurre by Caverion kommer du att arbeta med kyltekniska uppdrag hos våra kunder i regionen Småland/Blekinge. Främst kommer du att arbeta med butikskyla. Resor inom regionen ingår i tjänsten och då våra kunder finns på olika ställen kan du utgå från hemmet i tjänsten.

Ditt dagliga arbete utförs ute hos kunderna där du servar kylanläggningar, genomför kontroller och utför förebyggande åtgärder för att minimera driftstörningar av befintliga system. Du kommer att medverka vid planeringen av förbyggande underhållsarbete. Du hjälper kunden genom att se nya möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter. Som kyltekniker på Huurre by Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete där du planerar ditt arbete på egen hand.Om dig:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som kyltekniker med tillhörande relevant utbildning men vi är också intresserade av dig som är i början av din karriär som kyltekniker och är redo att ta nästa steg. Det viktigaste är att du har en grundutbildning inom kylteknik via gymnasiet eller YH-utbildning med godkänd examen, samt certifikat inom kyla och heta arbeten som vi har som krav för tjänsten. Det meriterande om du kan läsa ritningar, kan löda och har tillhörande certifikat samt kunskap inom styr och regler, ventilation och el. B-körkort är ett krav.

Som person tror vi att du är serviceinriktad, engagerad och trivs med att möta kunder och skapa goda relationer. Du kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. I ditt arbetsutförande är du noggrann och metodisk samtidigt som du har ett öga för detaljer och nya möjligheter.Kort om Huurre by Caverion - Building performance

Huurre köptes 2019 av Caverion vi utför kylarbeten under varunamnet Huurre by Caverion.

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer om oss på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart CityKontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Huurre by Caverion med Jefferson Wells. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på magnus.carlhielm@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 30 september. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till man i 40-årsåldern, Växjö

Personlig assistent
Läs mer Aug 30
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Är du en man mellan 25 och 55 år som gillar sport är detta något för dig! Vi söker nu en personlig assistent i Växjö till en av våra idrottsintresserade kunder - en man i 40-årsåldern med en muskelsjukdom. Arbetet innebär att du är honom behjälplig i hans vardag. Du hjälper bland annat till med matlagning, städning och hygien, samt är med vår kund på hans arbete.
Vi söker dig omgående kan arbeta på en schemarad på 50% som endast innebär dag/kvällstider förlagda till varannan helg. Möjlighet till byta av dagar kan finnas. Vikarietjänst på 100% på 1 års tid med möjlighet till förlängning finns från 1 november 2022.
Assistansens arbetstider är dag, kväll, natt och helg.
Du som söker är ansvarstagande, initiativrik och har en god social förmåga. Om du har erfarenhet av liknande arbete är det meriterande, men inte ett krav. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för att arbeta med människor. Personlig lämplighet för arbetet är också avgörande.
Körkort: B-körkort är meriterande.
Start: omgående och vi går därför igenom ansökningarna löpande. 

Arbetstider/Varaktighet: Fast schemarad 50%. Varierande arbetstider dag, kväll, natt, helg. (aktiv tid dygnet runt).

Ansök nu

ST-läkare och en underläkare till Specialistpsykiatrin, barn och unga

ST-läkare
Läs mer Aug 30
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin i Region Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där medarbetarna arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan.

Vi söker nu ST-läkare till Specialistpsykiatrins läkarenhet som vill specialisera sig inom barn- och ungdomspsykiatri. Vi söker även en underläkare för ett vikariat på samma enhet. Är du vår nästa kollega?

Vi ser framemot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som ST-läkare är organiserad i läkarenheten och du kommer ha din placering i Växjö. Som ST-läkare kommer du att genomgå en strukturerad tjänstgöring på som innebär tjänstgöring på klinikens olika enheter samt sidotjänstgöring på annan klinik för att uppnå målen för specialistkompetens enligt Socialstyrelsens riktlinjer.

Som vikarierande underläkare kommer du att ha din placering på barn- och unga. I tjänsten kommer du främst att arbeta inom öppenvård men även till viss del inom heldygnsvård. Du kommer att ha en erfaren psykiatriker som handledare.
Hos oss kan vi erbjuda dig en god arbetsmiljö med ett stort engagemang där alla professioner tillsammans utvecklar vården med patienten i fokus. Vi har en lärande miljö där vi även fått pris för vårt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är läkare med stort intresse för barn- och ungdomspsykiatri. För ST-tjänsten ser gärna att du har erfarenhet inom området sedan tidigare.
Som person är du strukturerad, flexibel och ser möjligheter istället för hinder samt har lätt för att samarbeta och bygga förtroende.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Innan anställning kan erbjudas behöver arbetsgivaren ett godtagbart utdrag från misstanke- och belastningsregistret.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Teacher, Swedish

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Aug 30
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan Växjö söker en dynamisk och entusiastisk lärare i svenska ak 4-7.

Vi söker Dig som är legitimerad lärare i svenska, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Internationell erfarenhet och goda kunskaper i det engelska språket är meriterande eftersom engelska är arbetsspråket på skolan. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Internationella Engelska Skolan Växjö är en skola för årskurserna F-7 med 220 elever och 30 medarbetare. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Ansök nu

Inköpsanalytiker

Inköpsledare
Läs mer Aug 30
Vad kan vi erbjuda dig?
Södra inköp bidrar till att göra Södra Skogsägarna till ett framgångsrikt globalt skogsföretag genom att ha den säkraste och mest kostnadseffektiva leverantörsbasen.

Södra inköp driver ner de totala kostnaderna genom att hantera en hållbar och konkurrenskraftig leverantörsbas med hjälp av lämpliga inköpsstrategier, processer och resurser som stödjer verksamhetens behov.

Vår ambition är att vara drivkraften för bästa totalkostnad för Södra Skogsägarna.

För att uppnå och stödja ovanstående söker vi nu en driven och nyfiken Inköpsanalytiker.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som Inköpsanalytiker kommer du att ingå i Södras Inköps affärsutvecklingsorganisation, vars huvudsakliga ansvar är att definiera och driva utveckling av processer och system för Södra Inköp samt vara ett analysstöd i upphandlingar och till utvecklingen av kategoriteamens olika strategier.

Vidare har du ett nära samarbete med de olika inköpsfunktionerna och verksamheten i stort. Du kommer kontinuerligt att övervaka och proaktivt stödja samt hantera rapporteringen av de konstandsbesparingsinitiativ som drivs av de olika inköpsfunktionerna. Du stöttar inköparna med andra analytiska uppgifter, så som att exekvera RFX, analysera inköpsvolymer, riskutvärderingar och leverantörsutvärdering.

Som person är du driven, gillar att ta tag i saker och vågar vrida och vända på resonemang för att få svar. Du är mån om och gillar relationer och har lätt för att kommunicera med andra. Vidare arbetar du mål- och resultatinriktat

Din erfarenhet
För att lyckas och trivas i rollen som Inköpsanalytiker ser vi att du som söker har en utbildning som civilingenjör eller högskoleexamen inom ekonomi.

Vidare ser vi gärna att du:

Har erfarenhet från tidigare inköpsarbete
Har erfarenhet från arbete med kostnadsreducerande projekt
Besitter god presentationsförmåga
Har kunskaper från moderna inköpssystem
Behärskar engelska flytande i tal och skift
Har möjlighet att resa ca 20-40 dagar per år

Din arbetsgivare Södra
Vi är Sveriges största skogsägarförening med 52 000 medlemmar. Vår internationella industrikoncern förädlar våra medlemmars skog till allt från pappersmassa, konstruktionsmaterial och trävaror till förnybar energi och textilmassa för klädtillverkning. Vi utvecklar hela tiden nya användningsområden för vår förnybara råvara och skapar långsiktigt hållbar tillväxt och framtid. Här kan du läsa mer om de förmåner du som anställd får ta del av. (https://karriar.sodra.com/pages/formaner)

Placering/Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort Växjö eller Värö.

Vill du veta mer?
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-Direkt på 0470-89 500. Har du frågor kring verksamheten, vänligen kontakta Niclas Berg 072-726 03 01 eller niclas.berg@sodra.com.

Fackliga frågor hänvisas till:

Teddy Hedlund: teddy.hedlund@sodra.com, Unionen.
Fredrik Dacke, fredrik.dacke@sodra.com, SACO.
Dan Andersson, dan.andersson@sodra.com, Ledarna.

Ansök via länken nedan senast den 11 september.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Ansök nu

Växjö tingsrätt söker domstolshandläggare till mark- och miljödomstolen

Domstolssekreterare
Läs mer Aug 30
Vill du bli en av oss och arbeta i en av samhällets viktigaste verksamheter tillsammans med kunniga och drivna kollegor? Har du en utpräglad känsla för service och trivs i en föränderlig arbetsmiljö? Delar du de statliga värdegrunderna som står för rättssäkerhet, kompetens och hänsyn? Vill du bidra till och aktivt delta i tingsrättens fortgående utvecklingsarbete?

De mål som handläggs vid mark- och miljödomstolen har stor betydelse för samhällsutvecklingen och för enskilda människor i deras vardag.

Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, som alla samspelar i det betydelsefulla arbetet att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.

Vi söker nu en engagerad domstolshandläggare att förstärka vårt team!

Det här får du arbeta med
Som domstolshandläggare på mark- och miljödomstolen ansvarar du för den administrativa hanteringen av våra mål. Du blir en del av ett handläggarteam som – tillsammans med domare, beredningsjurister och notarier – handlägger målen fram till förhandling och avgörande. Arbetsuppgifterna är omväxlande och självständiga och du utför dem under eget ansvar tillsammans med dina kollegor.

Arbetet innebär bland annat att ta emot och registrera nya mål och handlingar, sköta skriftväxling, bevaka frister, planera och kalla till förhandling, expediera domar och beslut, bevaka laga kraft och handlägga överklaganden till hovrätten, lämna ut allmänna handlingar, ansvara för inkommande post och avdelningens registratorsbrevlåda. Målhanteringen är i stor utsträckning digital.

Som domstolshandläggare på mark- och miljödomstolen ingår det även att protokollföra vid förhandlingar och syner. Arbetet är således förenat med en del resor med övernattning, då mark- och miljödomstolen har ett stort domsområde omfattande östra och södra delarna av landet; från Östergötland till Skåne och Blekinge.    

Vi söker dig som...
- har lägst gymnasieutbildning
- har tidigare arbetslivserfarenhet inom service och administration
- har goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet av liknande arbete på domstol eller annan myndighet kan vara meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta i en av samhällets viktigaste verksamheter tillsammans med kompetenta och hängivna kollegor. Du är engagerad och ansvarstagande och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ser möjligheter istället för att fokusera på problem och du tycker det är viktigt att vara prestigelös.

Då du har mycket kontakt med parter och allmänhet – både via telefon, i skrift och vid förhandlingar – vill vi att du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Du kan hantera stora mängder information och sålla ut det väsentliga av denna. Du är också en van datoranvändare och ser dator och e-post som naturliga arbetsverktyg.

I din roll ingår det att ge service till allmänheten men också till dina kollegor på domstolen. Du tycker om att samarbeta och bygga relationer och därför värdesätter vi att du är lyhörd, kommunikativ och har ett gott omdöme.

I arbetet kan oväntade situationer uppstå vilket innebär att du behöver vara noggrann och ha ett flexibelt förhållningssätt. Du kan med kort framförhållning prioritera om dina arbetsuppgifter samtidigt som du har förmåga att lära dig nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är ansvarsfull och mån om att hanteringen med våra mål går rätt till.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant, ansvarsfullt och utvecklande arbete på en modern domstol belägen i en expansiv universitetsstad. Växjö har ett rikt kulturliv, en stolt idrottstradition och en väl utbyggd kollektivtrafik. Växjö kommun har omkring 96 000 invånare, läs mer på www.vaxjo.se.

Vid Växjö tingsrätt pågår ett löpande arbete med organisationsfrågor och utveckling av arbetsformer, exempelvis digital handläggning. Tingsrätten betonar vikten av ett aktivt medarbetarskap med fokus på ansvar, engagemang och delaktighet.

Tingsrättens medarbetare är vår viktigaste resurs och som arbetsgivare är vi måna om att våra medarbetare mår bra, trivs och finner meningsfullhet i sitt arbete för att på så sätt kunna bidra till domstolens utveckling. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Arbetssättet vid domstolen präglas av lagarbete i ett gott arbetsklimat.

Sveriges Domstolar erbjuder goda möjligheter till individuellt anpassad kompetensutveckling.

Vilka är vi?
Växjö tingsrätt räknas till en av Sveriges större domstolar med sina omkring 100 medarbetare. Domstolen har fyra dömande avdelningar, två på allmänna domstolen och två på mark- och miljödomstolen. Vid mark- och miljödomstolen handläggs miljömål, fastighetsmål, mål rörande plan- och bygglagen och vattentjänstlagen, samt tillstånd till miljöfarlig verksamhet och vattenverksamhet. Domstolen överprövar också beslut från länsstyrelser, kommuner och lantmäteriet.

Tingsrätten har därtill en administrativ avdelning som stöttar målavdelningarna i frågor rörande ekonomi, HR, IT, kommunikation, arkiv, säkerhet och service.

På mark- och miljödomstolen är vi omkring 12 domstolshandläggare som arbetar tillsammans – bli en av oss!

Mer information om Mark- och miljödomstolen hittar du på vår webbplats, www.domstol.se/mark--och-miljodomstolen-vid-vaxjo-tingsratt/.

Särskilt om din ansökan
Vi vill att du i ditt personliga brev motiverar vad det är som lockar dig med att arbeta som domstolshandläggare och vad just du vill bidra med.

Det är av stor vikt att du fyller i samtliga fält i det digitala ansökningsverktyget och svarar på enkätfrågorna. Betyg, referenser med mera mottages först efter en eventuell intervju.

_

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lösningsarkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Aug 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Växjö kommun har en bred och spännande verksamhet som på olika sätt berör alla oss som lever och verkar i kommunen. Verksamheten utvecklas hela tiden och nya tekniska lösningar är en viktig möjliggörare för den utvecklingen. Till vår arkitekt- och utvecklingsenhet på IT-avdelningen söker vi nu två lösningsarkitekter med utvecklarbakgrund som vill omvandla verksamhetsbehov till nya tekniska lösningar.

Vill du jobba med att utveckla nya tjänster för kommunens medborgare, möjliggöra smarta lösningar som gör kommunens verksamhet mer effektiv, gå mot en roll som lösningsarkitekt men ändå ha kvar ett ben i utvecklingsvärlden. Då är det kanske dig vi söker!

Vi har spännande utmaningar framför oss där verksamhet och medborgare ställer allt högre krav på tillgängliga tjänster och snabba förändringar. Digitaliseringen av verksamheten lyfts fram som en framgångsfaktor för hela kommunens utveckling, och det finns en oerhört stor potential med nya smarta lösningar inom alla våra verksamheter. Vi anpassar oss för att möta dessa utmaningar och utvecklar därför vår förmåga kring områden som e-tjänster, integrationer, sensorer och BI.

Med den här rekryteringen stärker vi vår förmåga att snabbare omvandla verksamhetens behov till tekniska lösningar. Lösningsarkitekter hos oss utgår från sin förståelse för utveckling och teknik för att bidra till lämpliga lösningar för verksamheten. Det innebär att du i rollen står på två ben: du jobbar nära verksamheten med lösningar och vägledning, men är också med i ett utvecklingsteam där du kan pröva koncept eller helt enkelt bidra till att göra verklighet av lösningen. Utveckling för oss handlar ofta om prototypframtagning, integrationer, automatiseringar och att tillgängliggöra data på olika sätt. Du är med tidigt i dialogen om nya behov, beskriver en lämplig lösning som uppfyller dessa, men stämmer även av mot den gemensamma referensarkitekturen som du också är med och tar fram.

Vi erbjuder en möjlighet att få jobba med flera olika delar av koncernens verksamhet, spännande tekniska utmaningar i framkant och en grupp med arkitekter som hjälper dig växa in i rollen och organisationen.

Växjö kommun erbjuder Dig:

• Utmanande uppdrag med storskaliga och samhällsnyttiga tillämpningar i en organisation som precis börjat förstå potentialen i att använda sin data
• Omtänksamma kollegor och en trygg arbetsgivare
• Balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
• En kompetensresa som är unik för just Dig

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill jobba med att ta fram lösningar som gör skillnad. Vi tror att du brinner för att lösa verksamhetens behov, men ser också utmaningar i tekniken.

Du har en bakgrund som programmerare men också en förståelse för processen från behov till krav. Du kan reflektera över vad som är en bra och en dålig lösning, men är också tillräckligt pragmatiskt för att värdera vad som är rätt för situationen. Du kan självständigt ta fram, dokumentera och underhålla en lösning. Du har jobbat med integrationer och kan både konsumera och producera olika typer av gränssnitt.

Du har en kandidat/magisterutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande kunskap, samt minst 2 års arbetslivserfarenhet av professionell utveckling. Erfarenhet av Microsofts produktsvit och ramverk är meriterande, men vi tänker oss att du är tillräckligt teknikagnostisk för att vara öppen för flera alternativ att lösa en uppgift. Erfarenhet som lösningsarkitekt är även det meriterande, men inget krav då du kommer få växa in i en sådan roll.

Av andra beskrivs du som nyfiken, analytisk och strukturerad. Du stödjer på ett engagerat och pedagogiskt sätt dina kollegor och du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du ser ständiga förbättringar och lärande som en naturlig del av arbetet.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du skapar och underhåller goda relationer med både kunder och leverantörer samt har ett serviceinriktat förhållningssätt till alla personer du samarbetar med.

Växjö kommun är en arbetsplats där vi strävar efter att spegla samhället omkring oss och vi ser därför gärna sökanden från alla delar av samhället som kan ge avdelningen en bred mångfald i alla avseenden.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Babysitter/Nanny Växjö 1-2 days per week – Collective agreement

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Aug 30
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work.

Om uppdraget / About the assignment
Engelsktalande familj i Växjö önskar barnvakt 1-2 tillfällen per vecka mellan cirka 09.00-16.00, dagarna kan variera mellan måndag-söndag. Ett barn 9 månader.

English-Speaking family in Växjö needs help 1-2 days per week between 09.00-16.00. They are flexible which days between Monday-Sunday. One child who is 9 months old.

Din profil / Your profile
We are looking for babysitters that:
- Are students or have a part time job
- Have experience in babysitting and love children!
- Are reliable and playful
- Are looking for a long term (minimum of 6 months) assignment with a family
- Aim to be the best of babysitters!
- A long-term relationship between the family and the nanny is very important for us so we want you to have a travelling time to the family around 30 minutes.
If you want more information please read and apply at https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Vi erbjuder / What we offer
-A fun and meaningful extra job
- Nanny Certification
- CPR-training
- Insurance when you’re working and traveling to and from work
- A contact person
- Your salary depends on your profile and wage claim. If you have graduated high school you are entiteled to file your own wage claim. If you are still in high school/gymnasium the set salary is 118-148SEK/hour (incl holiday pay)
- Unsocial hours pay
– Possibility to a contract with guaranteed hours
– Possibility to continue woking within the concern

Ansök nu

Empleo rekryterar tysktalande Account Manager till Venture Design

Key account manager
Läs mer Aug 30
Till vår expansiva kund Venture Design söker vi en tysktalande Account Manager!

Vår kund Venture design arbetar med att designa, utveckla, marknadsföra och distribuera möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet. Man har idag över 200 återförsäljare världen över, såväl klassiska möbelbutiker som onlinebaserade företag.

Försäljningen sker runt om i hela Skandinavium och till cirka 20 länder till runt om i Europa. Varje år ser företaget till att över 150 000 hem får nya möbler för både inomhus- och utomhusbruk.

Produktionen av möbler sker idag i ett 50-tal fabriker fördelat över Asien. I företagets dotterbolag drivs ett eget logistikföretag med lagerverksamhet för att kvalitetssäkra hela kedjan från produktion till leverans.


Läs mer om Venture Design på www.venturedesign.se
 Vi söker nu en tysktalande Account Manager till vårt säljteam med stor potential att växa i DACH-området (Tyskland, Österrike, Schweiz).
 I din roll som Account Manager kommer du huvudsakligen att arbeta med:
Ansvara för att bygga, generera och förbättra försäljning och distribution av varumärket Venture Design inom ditt geografiska område 
Söka efter nya kunder inom DACH-regionen och fungera som ledande kontaktpunkt för alla frågor som är specifika för dina konton.
Följa upp dina kunders prestationer och arbete, så att relevant information kan lämnas till ledningen.
Säkerställa att alla försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter genomförs inom överenskomna budgetar, volym, försäljning och inom deadline.
Ta initiativ och kom med idéer för att utveckla effektiva lösningar på alla frågor som bromsar eller försvårar försäljningen och aktiviteterna.
Utöver dessa ansvarsområden kommer du att delta på mässor och kundmöten regelbundet.
 
Din profil

Du som antar denna utmaning innehar minst en gymnasial utbildning. Utöver din utbildning har du några års erfarenheter av försäljning och gärna mot den tyska marknaden.
Har du en bakgrund inom möbelförsäljning så är detta meriterande. 

Hos Venture Design värderar man ambition och talang minst lika högt som bakgrund och arbetslivserfarenhet. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vidare tror vi att du har: 
Stark entreprenörsanda och energiskt tänkesätt som gör att du går hela vägen mot att nå dina mål
Stark kommunikationsförmåga för att vinna förtroende och utveckla sunda, professionella relationer med kunder och leverantörer
Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning i DACH-regionen, främst Tyskland
Multitasking med förmåga att prioritera arbete utifrån givna deadlines
Öppen för resor
Utmärkta kunskaper i tyska och engelska är ett måste 
 
Plats: Växjökontoret, Sverige. Möjligheter finns att att arbeta från Stockholm eller på distans. Huvudkontoret ligger dock i Växjö. 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se 

Uppstart: Omgående
Ort/Placering: Växjö/Stockholm/Malmö/Göteborg/Distans
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansök nu

Affärsstöd till Atea Sverige

Administrativ assistent
Läs mer Aug 30
Dina arbetsuppgifter
Till Atea Sverige söker vi nu dig som vill jobba som affärsstöd med fokus på rådgivning och försäljning. I rollen som affärsstöd ansvarar du för att hjälpa kunder i deras IT-miljö med fokus på avtalsfrågor, avtalsförnyelser, prisfrågor, produktfrågor och rådgivning mot interna och externa kunder.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Tjänsten löper på heltid med start omgående - tjänsten startar initialt som en inhyrning men på sikt finns förhoppning om långsiktig anställning direkt hos Atea.

Din profil
Du som söker har ett stort engagemang och brinner för att skapa och bibehålla goda relationer. Om du drivs av att hitta lösningar och överträffa förväntningar kan detta vara helt rätt möjlighet för dig.

Som person är du strukturerad, ansvarsfull och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Du har därtill en god samarbetsförmåga och ger av dig själv till förmån för teamets bästa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då de är avgörande för att du ska lyckas i rollen och trivas på Atea.

Du har stor social kompetens och vi ser gärna att du har arbetat i en kundorienterad roll tidigare. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och program. Du har lägst gymnasieutbildning och hanterar Office-paketet obehindrat.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör till Previa AB i Växjö

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Aug 30
Arbetsbeskrivning
Har du ett starkt engagemang och är kunnig i arbetsmiljöfrågor? Är du intresserad av att jobba i en konsulterande och rådgivande roll där du får möjlighet att utveckla olika kunders arbetsmiljöarbete? Trivs du i en kundnära roll där du får skapa och bygga relationer? 


Previa söker en engagerad och driven arbetsmiljöingenjör som ska arbeta med arbetsmiljöförbättringar hos  kunder runt om i Småland. Som arbetsmiljöingenjör hos Previa kommer du med din specialistkompetens svara för ett helhetsperspektiv på den tekniska arbetsmiljön till kunder inom både offentliga och privata sektorn. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande roll där både personlig och professionell utveckling uppmuntras.

Ansvarsområden
Som arbetsmiljöingenjör hos Previa har du eget ansvar över dina kunduppdrag. Det är en konsulterande/rådgivande roll som bygger på samarbete med personal från andra delar av företaget (exempelvis läkare, företagssköterskor, fysioterapeuter etc). Du kommer att arbeta direkt mot kund och hantera hela processen med allt från identifiering och offertarbete, till analys/utredning, genomförande samt avslut med fakturering och uppföljning.


Resor förekommer regelbundet eftersom kunderna befinner sig runt om i hela Småland. 


Du kommer bland annat att arbeta med:
Rådgivning och stöd till kundföretag gällande uppfyllandet av myndighetskrav, lagar och förordningar
Tekniska mätningar, kartläggning och riskbedömning inom exv buller, vibration, belysning, inneklimat och kemikalier
Utvärdering av resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
Utbildningar samt chefsrådgivning
Att vara en aktiv samarbetspartner i det systematiska arbetsmiljöarbetet hos kund


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning. Du har minst 4 års dokumenterad arbetslivserfarenhet, gärna inom branschen. Du har goda IT-kunskaper och är van att administrera rapporter. 

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av mätning, kartläggning och riskbedömning samt goda kunskaper inom SAM (systematisk arbetsmiljöarbete). Vi ser gärna att du är van vid att hålla i utbildningar.

Som person är du social, prestigelös och har ett flexibelt arbetssätt. Du är målmedveten och har en god förmåga att prioritera samt hantera flera arbetsuppgifter på samma gång. För att lyckas i ditt uppdrag är det också viktigt att du är engagerad och känner ansvar, samt tar kontakter och initiativ.

Du är pedagogisk och tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har lätt för att ta eget initiativ, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Då arbetet innebär resor är det ett krav att du har körkort.

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-09-18. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

I denna rekrytering samarbetar Previa AB med Randstad. Vid frågor går det bra att kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman, emma.forsman@randstad.se

Om företaget
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Nordens största koncern inom hälsa i arbetslivet.

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder. 

Previa kommer snart att byta namn och framöver gå under varumärket Falck. I januari 2023 byts bolagsnamnet, men införandet av det nya varumärket inleds redan i april 2022 och kommer göras steg för steg tills alla Previas närmare 100 enheter över hela Sverige har bytt utseende. Hela namnbytet är klart i början av 2023.

Ansök nu

Skötare till akutpsykiatriska enheten, Växjö

Skötare
Läs mer Aug 29
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där medarbetarna arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan.

Akutenhetens uppdrag är att bedriva akutverksamhet dygnet runt, konsultverksamhet mot länssjukvård/primärvård, korttidsvård för patienter med särskilda vårdbehov samt heldygnsvård för patienter med beroendeproblematik. Enheten består av en akutmottagning och en akutavdelning. Akuten vårdar patienter som bedömts vara i behov av sluten psykiatrisk vård enl. HSL eller LPT. Vi har ett dynamiskt flöde av patienter och en blandning av psykiatrisk och somatisk akutsjukvård.

Är du vår nästa kollega på specialistpsykiatrin? Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som skötare på akutenheten erbjuds du ett spännande och varierande arbete. Vi arbetar i team och samarbetar mycket mellan olika yrkeskategorier. Arbetsuppgifterna innebär psykiatriskt omvårdnads och behandlingsarbete där patientsamtal, dokumentation, provtagningar, anhörigkontakt och samverkan med patientens nätverk är en naturlig del av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska med inriktning psykiatri. Erfarenhet av arbete inom akutpsykiatri är meriterande. Det är viktigt att du är trygg i din profession, ger ett gott bemötande och har en god samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Sjuksköterska till akutenheten, Specialistpsykiatrin

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 29
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där medarbetarna arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan.
Akutenhetens uppdrag är att bedriva akutverksamhet dygnet runt, konsultverksamhet mot länssjukvård/primärvård, korttidsvård för patienter med särskilda vårdbehov samt heldygnsvård för patienter med beroendeproblematik. Enheten består av en akutmottagning och en akutavdelning. Akuten vårdar patienter som bedömts vara i behov av sluten psykiatrisk vård enl. HSL eller LPT. Vi har ett dynamiskt flöde av patienter och en blandning av psykiatrisk och somatisk akutsjukvård.

Vi erbjuder utbildning/föreläsningar i TERMA (terapeutiskt bemötande vid aggression), MI (motiverande samtal), proACT (akutmedicinsk utbildning), kontinuerliga föreläsningar inom aktuella områden samt möjlighet till specialistutbildning i psykiatri. Har du klinisk erfarenhet som sjuksköterska i minst 1 år, ges du möjlighet att söka betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet på akutpsykiatriska enheten är spännande och varierande där du samarbetar mycket med olika professioner, med olika enheter inom kliniken och med andra samarbetspartners i länet.
Arbetsuppgifterna på akutmottagningen består av rådgivning och bedömningar såväl på telefon som på plats. Patienterna bedöms och triageras enligt RETTS (rapid emergency triage and treatment system). Som sjuksköterska på mottagningen är du den som har samordningsansvaret för patientflödet och du arbetsleder omvårdnadsarbetet. Du har nära kontakt med läkare i det dagliga arbetet och en del av arbetet är att samverka med framför allt polis, ambulans och sociala myndigheter.

På akutavdelningen innebär arbetet sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en heldygnsvårdsavdelning med ett övergripande ansvar för patientens omvårdnad. Du arbetar tillsammans med skötare, undersköterskor, kurator och läkare. Som sjuksköterska på avdelningen arbetsleder du omvårdnadsteamet runt patienten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har specialistutbildning i psykiatri, alternativt erfarenhet av arbete inom psykiatri. Som sjuksköterska på akutenheten krävs att du har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och tycker om när det oväntade händer. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, har lätt för att fatta beslut och en god empatisk förmåga. Det är viktigt att du har en trygghet i din profession och vana av att arbeta självständigt och kan göra egna bedömningar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Systemutvecklare - Stöd till Försvarsmakten

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 29
På Combitech vill vi att du i din vardag ska ha möjlighet att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar om trygghet och balans i livet.Din roll som Systemutvecklare

Vårt projekt, Ledinfo SE, består idag av ca 25 personer placerade i Växjö, Helsingborg och Stockholm. Vi är i dag i ett skede där vi expanderar och vill därför förstärka teamet med fler systemutvecklare. Rollen innebär att du kommer arbeta i projekt mot Försvarsmaktens (FM) lednings- och kommunikationssystem och därmed bidra till att göra skillnad på riktigt.

Som systemutvecklare blir du en del av ett tajt och drivet utvecklingsteam med stort fokus på ständiga förbättringar. Teamet består av åtta personer och är familjärt och trevligt. Utvecklingsteamet arbetar tillsammans med ett informationsproduktionsteam för att förse FM med den information de behöver till sina olika system.Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att arbeta och bidra i ett team. Du tycker om innovativa lösningar och att driva produkterna och utvecklingsprocesserna framåt.

Vi ser att du har några års erfarenhet av .Net, C#, och även goda kunskaper inom OOP och agila utvecklingsmetoder. Du har utbildning inom datateknik eller motsvarande. Meriterande är även kunskaper om FM och hög säkerhetsmedvetenhet.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Välkommen till Combitech!Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Receptionist/Administratör

Receptionist, telefonist
Läs mer Aug 29
Vi söker en receptionist/administratör som vill vara vårt ansikte utåt och ge ett
professionellt bemötande till våra besökare och kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som receptionist hos oss är bred och innebär även ett stort inslag av
administrativt arbete. Du kommer att ta emot våra besökare och ge god service
till våra kunder och medarbetare. Du arbetar i vårt affärssystem med bla hantering
av leverantörsfakturor, kundfakturor och kvitton, både för vårt eget företag
som för vissa av våra kunder. Du har ansvar för allmänna uppgifter såsom inköp
av kontorsmaterial, hantering av post som trivsel på kontoret.  Arbetet innebär även att du avlastar dina
kollegor i deras arbete med kundupplägg och andra administrativa uppgifter, såsom
deklarationshantering, kopiering/scanning samt enklare bolagsärenden. 

För att lyckas och trivas i rollen
- Är du en social och glad person som trivs i samarbete med andra och bidrar till en positiv stämning på kontoret.
- Är prestigelös och hjälper till med det som behövs.
- Gillar att ge service och trivs i en familjär miljö.
- Är duktig på att strukturera ditt arbete och uppskattar ett omväxlande arbete som kräver engagemang och ansvarstagande.

Kvalifikationer för tjänsten
Vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativt arbete som ekonomiassistent eller från kundservice. Erfarenhet från branschen är positivt men inte ett krav. Goda kunskaper i svenska muntligt och skriftligt samt gillar att prata med kunder. Goda kunskaper i Office-paketet och van att jobba i datorn. Gärna kunskaper i Fortnox och Visma, antingen från programvarubranschen eller genom eget arbete i programmen. Körkort B.

Vi ser också gärna att du

Är nyfiken på förbättring och utveckling och kommer med egna initiativ och förslag inom just ditt område. Du ser till att saker och ting blir gjorda och kan på ett självständigt sätt se vart fokus behöver vara.

Vi söker dig
Som brinner för service och som vill göra det lilla extra för både besökare och kollegor. Du uppskattar att konsultbranschen är föränderlig och att arbetsuppgifterna anpassas utifrån behoven. Att arbeta på en mindre arbetsplats där god relation med kunder och kollegor är en självklarhet.

Vilka är vi!
Vi är 14 medarbetare som jobbar med fler än 300 företagskunder i olika branscher i Kronoberg. Vi vill växa med nöjda kunder och medarbetare som med glädje och stolthet går till jobbet. Hos oss får du tidigt ta ansvar men vi arbetar i team där vi stödjer varandra.
Vår ambition är att vara en byrå med stort personligt engagemang tillsammans med ett modernt arbetssätt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor om tjänsten, kan du kontakta Anna Olandersson på Confido Redovisning AB eller Annika Ekdahl på Human Solution AB.

Du når Anna på anna.olandersson@confidoab.se eller på telefon 073-306 00 88

Du når Annika på telefon 070-839 69 40.

Varmt välkommen med din ansökan, den vill vi ha senast den 12 september.

Kontaktinformation
Anna Olandersson, 073-3060088, anna.olandersson@confidoab.se

Annika Ekdahl, 070-8396940

Arbetsplats
Deltavägen 7

352 45 Växjö

Ansök nu

Vaktmästare till Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 29
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Lokal- och serviceavdelningen på Linnéuniversitetet ansvarar för infrastruktur och fysisk miljö, uppdelat på fem sektioner; lokalvård, vaktmästeri/post, lokaladministration, infocenter/copycenter samt lokalplanering. Avdelningens mål är att skapa mervärde för universitetet genom att medverka till en attraktiv studie- och arbetsmiljö. Inom avdelningen finns ca 100 anställda med placering både i Växjö och Kalmar.

Inom vaktmästeri och postsektionen arbetar tio medarbetare, varav sju är placerade i Växjö, och leds av en sektionschef som ansvarar för båda orter.

Arbetsbeskrivning

Vi inom sektionen arbetar flexibelt och gränsöverskridande med arbetsuppgifter som omfattar allmänna vaktmästerigöromål samt intern posthantering.  Inom postverksamheten kommer du vara kunden behjälplig med fraktsedel och tullhandlingar. Post och paketleverans sker till universitetets byggnader dagligen. Du kommer ha samarbete med kollegor i Kalmar samt vara kontaktperson till leverantörer.  Du kommer att ha kontakter både inom universitetet och med externa företag. Vårt uppdrag inom vaktmästeriet är att hantera inredning, transporter, avfalls- och återvinningshantering, omflyttningar, underhåll samt allmän service mot personal och studenter. I arbetet förekommer tunga lyft.

Kvalifikationer

Erfarenhet av distributionscentral/godsmottagning samt erfarenhet av vaktmästaryrket med liknande arbetsuppgifter är meriterande.  Krav är att du har gymnasieutbildning, B-körkort, grundläggande datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska och engelska språket. Svenska språket behärskar du muntligt och skriftligt, engelska språket muntligt.

Du har förmågan att skapa förtroende, tar initiativ och är noggrann. Du har en positiv inställning till vikten av service i arbetet och har en social kompetens samt ett positivt synsätt till hållbar utveckling och miljöaspekterna i det dagliga arbetet. Du har förståelse för ett flexibelt arbetssätt i organisationen och kan möta och hantera förändringar i vardagen. Vi värdesätter din förmåga att arbeta självständigt liksom i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Placeringsort: Växjö

Omfattning: 100%

Varaktighet: Vikariat under 6 månader, med möjlighet till förlängning.

Tillträde: 1 oktober 2022 eller efter överenskommelse.

Upplysningar Sektionschef Malin Sunesson, malin.sunesson@lnu.se, 0480-446021 eller HR-partner Catharina Ljungberg Johansson, 0470-767262  catharina.ljungbergjohansson@lnu.se

Fackliga företrädare: för SACO, OFR och SEKO nås via universitetets växel 0772-28 80 00.

Välkommen med din ansökan enligt instruktion,

Sista ansökningsdag: är den 12 september 2022

 


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Finansrådgivare till Almi Kronoberg

Finanskonsult
Läs mer Aug 29
Finansrådgivare - med stort intresse för näringslivet i Kronoberg
Nu har du chansen att bli en av oss och skapa förutsättningar för företag som vill utvecklas hållbart och för människor som vill förverkliga idéer och visioner.
Om Almi Kronoberg
På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår vi dem i deras hållbara tillväxtresa. Det kan gälla såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Vårt mål är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. På Almi arbetar vi med företag i utveckling och erbjuder våra kunder finansiering och rådgivning. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.almi.se/kronoberg
Om tjänsten
Som medarbetare på Almis kontor i Växjö kommer du till en miljö som präglas av teamkänsla och glädje. Vi värdesätter olikheter! Vi driver ett aktivt mångfaldsarbete och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Som finansrådgivare hos Almi får du möjlighet att arbeta med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar.
Som Finansrådgivare ger du rådgivning i hur våra kunders verksamhet kan finansieras och hur ökad lönsamhet kan uppnås. Rådgivningen ger ökad insikt i företagets ekonomi och faktorer som påverkar dess lönsamhet och tillväxt. Du ger vägledning i olika sätt att finansiera tillväxtsatsningar, både gällande egen organisk tillväxt eller tillväxt genom företagsförvärv. Många av våra kunder hör av sig till oss för rådgivning. Vi jobbar även uppsökande mot Kronobergs små och medelstora företag, för att nå dem som ännu inte känner till oss. Vi åker på kundbesök över hela regionen och utifrån företagens behov erbjuder och levererar vi Almis tjänster.
Om dig
Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. Du är utåtriktad, nyfiken, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande och affärsutveckling. Du har ett coachande förhållningssätt och brinner för att utveckla hållbara bolag i start- och tillväxtfas. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och har förståelse för entreprenörskap. Du gillar att arbeta med införsäljning att på eget initiativ söka upp och kontakta nya potentiella kunder till Almi.
För att trivas hos oss bör du stimuleras av att ta och knyta nya kontakter, affärsutveckling, att i dialog med kunderna bistå i deras tillväxt och att till stora delar arbeta självständigt. Du är en engagerad person som har förmågan att arbeta självständigt och även trivs i samarbetet med kollegor. Du tycker om att aktivt arbeta med kunder och ge det lilla extra för att på ett positivt sätt överraska och utmana kunden i sina tankegångar.
Det är en fördel om du har goda kontakter inom näringslivet i vår region. Om du inte redan har det, så räds du inte att med högt engagemang bygga ditt nätverk.
Formella krav
B-körkort och vi ser helst att du har tillgång till att använda egen bil i tjänsten.
Högskoleutbildning inom ekonomi
God svenska i tal och skrift
Boende i Kronobergs län
Vidare har du erfarenhet av kredit- och riskbedömningar. Kanske jobbar du på en ekonomiavdelning med finansiella frågor kring krediter och investeringar eller som controller eller kanske med försäkringslösningar.
Du är lika bekväm med att granska resultat- och balansräkning som att se möjligheter, analysera marknaden samt att driva affärsutveckling i samarbete med företagare.

Omfattning och placering
Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Almis kontor i Växjö. Vi arbetar till stora delar ute hos kund, till viss del på kontoret och någon gång emellanåt är det möjligt att arbeta hemifrån.
Har du frågor om tjänsten, så svarar vi gärna
För frågor om företaget och tjänsten är du välkommen att ringa Kreditchef Magnus Sundbom (Almi) på telefon 0722-07 76 88
För frågor om rekryteringen är du välkommen att ringa Rekryteringskonsult Ewa-Marie Åström (Head Consulting Group) på telefon 0738-01 04 46
Ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Head Consulting Group och det är till dem du skickar din ansökan. Rekryteringen sker med löpande urval.
Vi har gjort vårt val av rekryteringspartner och undanber oss påringningar från andra rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Ansök nu

Medicinska sekreterare sökes till Kirurgkliniken i Växjö

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Aug 29
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Är du en medicinsk sekreterare som vill ha ett intressant arbete och utvecklas i din yrkesroll? Tycker du att det är viktigt med arbetskamrater som trivs och har roligt ihop? Brinner du för IT och digitala lösningar i vården?

I sekretariatet inom kirurgi är vi 24 medarbetare, med roller som medicinska sekreterare, kliniksekreterare, kanslist och sektionsledare. Vi servar Kirurgkliniken i Växjö inom kirurgmottagning, bröst- och endokrinmottagning, endoskopienhet samt kirurgavdelning 34 och 33. Som sekreterare på Kirurgkliniken har du en basplacering inom en specialitet och är en given del i ett team tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Vi söker nu medicinska sekreterare med placering i endoskopiteamet och mag-tarmteamet.

Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Journalskrivning, tidsbokning, förbereda teamkonferenser, registrering i kvalitetsregister, kodning inom öppen- och slutenvård samt posthantering. Arbetsuppgifterna i de olika teamen och på våra avdelningar är stimulerande, omväxlande och omfattar alla led i patientens väg genom vården, och detta i nära samarbete med övriga yrkeskategorier. Har du ett intresse för digitala lösningar i sjukvården och för att utveckla och arbeta med detta ges du möjlighet hos oss. Vi erbjuder dig personlig utveckling utifrån din ambition och erfarenhet.

Vi är måna om din fysiska och psykiska arbetsmiljö! Hos oss erbjuds du en ergonomiskt utformad arbetsplats och trevliga kollegor som skapar en god gemenskap.

Möjlighet till distansarbete finns och några medarbetare arbetar delvis på distans.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör/ läkarsekreterare och har goda kunskaper inom IT och svenska språket. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete inom digitalisering. Det är meriterande om du har utbildning i diagnosklassificering, men det är inget krav.

Du har en betydelsefull roll hos oss. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter med patienter, andra enheter och yrkeskategorier, värderar vi att du har ett gott bemötande, god kommunikativ förmåga och kan ge god service. Du behöver vara öppen för utmaningar, kunna koordinera, ha en blick för detaljer och lösa oförutsedda händelser.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Administratör till Ingelstad

Administrativ assistent
Läs mer Aug 29
Svenska kyrkan Växjö, Ingelstads församling, söker nu en administratör till församlingsexpeditionen. Du kommer vara en del av ett arbetslag med präster, diakon, pedagoger, musiker och vaktmästare och här finns ett församlingsliv med ett brett utbud av verksamhet. Din placering är i Ingelstad och du samverkar med övriga administratörer i pastoratet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med kvalificerad administration på församlingsexpeditionen. Tjänsten innebär stöd och service till chefer, medarbetare och medlemmar. Bokningar av dop, vigslar och begravningar, annonsering och korrektur för informationsblad samt struktur på scheman. Statistik och ekonomiuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig med hög servicekänsla. Du trivs med många olika kontakter med församlingsbor, medarbetare, ideella och förtroendevalda. Arbetet innebär möten med människor i livets olika skeden som ställer krav på empatisk förmåga, integritet och lyhördhet.
Tjänsten förutsätter att du självständigt kan planera ditt arbete och skapa ett gott samarbete med de du möter. Du är strukturerad, noggrann men också flexibel och kreativ när det behövs. Du slutför dina uppgifter och hålla inlämningstider. Din kommunikativförmåga både i tal och skrift är god samt att du har god datavana och kunskaper i Office-paketet.  Du delar kyrkans värderingar. Körkort.

Tjänsten är på 70 %
Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 18 september via www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss

Ansök nu

Konstruktör till Volvo CE i Braås

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Aug 29
Volvo CE söker nu efter konstruktörer som vill jobba med produktutveckling inom tunga fordon. Vår kund är en attraktiv och spännande industri där du får chans att utvecklas och jobba internationellt.

Samarbetet är på lång sikt och för rätt person kan uppdraget leda till anställning. Vi ser med fördel en person som vill vara på plats.

Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells och arbeta hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vi erbjuder alltid bra villkor och förmåner till våra anställda.

Kunskaper

Vi söker dig med avslutade högskolestudier och som behärskar CAD-verktyg, produktlivscykelhantering och vill utvecklas i en tillverkande miljö.

Tyngdpunkten är framtagning av produktionsunderlag samt ritningsgranskning.

Har du dessutom branscherfarenhet från mekanisk industri är detta meriterande.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

* Relevant högskoleutbildning
* Datorvana för att hantera CAD, inköpssystem, tidrapportering, Office mm.

Personliga egenskaper

* Metodisk, ansvarfull och noggrann
* Social och fungerar i ett team
* Självgående och målfokuserad
* Kreativ och lösningsfokuserad
* Stort tekniskt intresse

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja Jefferson Wells?

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Jonathan Gärdh på 0455-302782 eller e-post jonathan.gardh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Erfarna truckförare sökes omgående

Truckförare
Läs mer Aug 29
Är du en erfaren truckförare och student som har möjlighet att arbeta minst tre pass i veckan? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för PostNords räkning dig som vill arbeta som truckförare. Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Du kommer till en arbetsplats med engagerade medarbetare, där det är högt till tak, god stämning i arbetslaget och möjlighet att utvecklas inom företaget. Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att lasta och lossa företagets produkter med hjälp av truck. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som paketering, sortering av paket, utkörning av pallar samt orderplock. Arbetet kommer bestå av varierande arbetsuppgifter från dag till dag, även andra arbetsuppgifter kan tillkomma där man behöver hoppa in på andra stationer.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta omgående med introduktion och fortlöper under hösten på deltid och framåt. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 3 pass i veckan men gärna vilja arbeta mer än så.

Din profil
Vi söker främst dig som har möjlighet att arbeta minst tre pass i veckan och som också kan ha möjlighet att hoppa in vid kort varsel. Arbetstiderna kan variera då arbetet är förlagt både dag och nattid. Du kommer att bli schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel.


För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för StudentConsulting
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.

Uppdraget kräver att man har truckkort med A-behörighet (A1-A4) truckkort D1 & D2 är meriterande .
Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.

Då företaget är beläget i utkanten av Växjö ser vi att du som söker har B-körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vi söker en ventilationstekniker

Ventilationstekniker
Läs mer Aug 29
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa startade för ungefär ett år sen och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag och bostadsrättsföreningar vid behov. Som resande ventilationstekniker utgår du hemifrån med Kronobergs län som ditt främsta arbetsområde samt hela landet vid behov.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rensning av imkanaler, frånluftskanaler och FTX.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en service-roll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rensning av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten. OVK behörighet är en fördel.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 29
Spice n rice Växjö är en Thai fastfood restaurang med ca 60 sittplatser och vi har även för avhämtning. Tycker om att jobba med högtempo, glad och positiv. Kan prata flytande svenska för vi har folk som ringer och beställa mat så att man förstå.
Just nu behöver 2 personer
1 som kan jobba extra på kväll eller helgerna, extra vid behov
1 som kan jobba på dag tid och kväll och tjänsten är 85 %
Tjänsten är ledig from 1/9. Dina arbetsuppgifter är att Servera, stå i kassa och ta emot beställning, svara på telefon, packa mat till avhämtning, städa och diska mm
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Administratör med ekonomisk inriktning

Ekonomikontorist
Läs mer Aug 29
Dina arbetsuppgifter
Till Atea Sverige söker vi nu en ansvarstagande och driven kredithandläggare/administratör. Du kommer tillhöra avdelningen Atea Hardware Services (AHS) administration som arbetar med att vara ett stöd och ge service till bland annat Ateas säljteam och kundtjänst i olika kundrelaterade frågor.
Du kommer främst arbeta med kreditbedömningar samt andra administrativa uppgifter på avdelningen. Du kommer att tillhöra ett trevligt team med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Uppdraget startar med en inhyrning via Inpeople men på sikt finns goda chanser till anställning direkt på Atea Sverige.

Uppdraget löper på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag 08-17.
Skicka in din ansökan idag och ta chansen att få arbeta på ett välkänt och expansivt företag!


Din profil
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du har en analytisk förmåga och trivs med att jobba med siffror. Därtill är du driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. För att trivas i denna roll tror Atea att du är organiserad och trygg med att fatta egna beslut. Atea lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av att arbeta med administration samt god systemvana. Önskvärt är relevant utbildning inom ekonomi, men du kan även ha tillägnat dig motsvarande kompetens genom arbete. Du har goda kunskaper i Excel, meriterande är tidigare erfarenhet av Navision samt erfarenhet av att arbeta med kreditbedömningar. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.
På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Kundsupport till expansivt företag i Växjö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 29
Dina arbetsuppgifter
Till vårt attraktiva kundföretag i Växjö söker vi nu dig som vill jobba med support åt bolagets kunder. Kundsupporten består av drygt 40 medarbetare som arbetar för att leverera ett professionellt bemötande och utföra service i världsklass till bolagets kunder. Kunderna är till största del externa, både inom offentlig och privat sektor.

Som kundsupport tar du emot inkommande ärenden via mail och telefon vilka kan avse allt från leverans- till produktfrågor. Ingen dag är den andra lik och du får ständigt nya frågor att hantera.

Uppdraget är långsiktigt och förväntas starta omgående. Tjänsten är på 100 % där arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan kl. 08:00 – 17:00. Initialt kommer du vara anställd av Inpeople och på sikt finns goda möjlighet till anställning hos kundföretaget.


Din profil
Vi söker dig som alltid har kunden i största fokus. Du trivs med att ta ansvar, är strukturerad och noggrann och driver ditt arbete framåt. Du är lyhörd inför din omgivning och är mån om att uppnå ett gott arbete tillsammans med andra. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur du kommer lyckas i rollen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Du har lägst gymnasieutbildning och hanterar Office-paketet obehindrat. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Affärsrådgivare med passion för siffror

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 29
Affärsrådgivare med passion för siffror!
Nu har du chansen att bli en av oss och skapa förutsättningar för företag som vill utvecklas hållbart och för människor som vill förverkliga idéer och visioner.
Om Almi Kronoberg
På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår vi dem i deras hållbara tillväxtresa. Det kan gälla såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Vårt mål är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. På Almi arbetar vi med företag i utveckling och erbjuder våra kunder finansiering och rådgivning. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.almi.se/kronoberg
Om tjänsten
Som medarbetare på Almis kontor i Växjö kommer du till en miljö som präglas av teamkänsla och glädje. Vi värdesätter olikheter! Vi driver ett aktivt mångfaldsarbete och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.
Som företagsrådgivare hos Almi får du möjlighet att arbeta med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar.
Som affärsrådgivare hos Almi kommer du att vara ett bollplank till våra kundföretag när det kommer till ekonomi och affärsutveckling. Vi använder ett uppskattat visualiseringsverktyg för att simulera ett företags affär och tillsammans med kunderna går du bland annat igenom: Företagets ekonomi kopplat till affärsmodellen på ett nytt visuellt sätt, eventuella utmaningar och hur företaget kan finansieras framåt.
Många av våra kunder hör av sig till oss för rådgivning. Vi jobbar även uppsökande mot Kronobergs små och medelstora företag, för att nå dem som ännu inte känner till oss. Vi åker på kundbesök över hela regionen och utifrån företagens behov erbjuder och levererar vi Almis tjänster.
Om dig
För att trivas hos oss bör du stimuleras av att ta och knyta nya kontakter, affärsutveckling, att i dialog med kunderna bistå i deras tillväxt och att till stora delar arbeta självständigt. Du är en engagerad person som har förmågan att arbeta självständigt och även trivs i samarbetet med kollegor. Du tycker om att aktivt arbeta med kunder och ge det lilla extra för att på ett positivt sätt överraska och utmana kunden i sina tankegångar.
Ett annat av våra viktiga uppdrag, är att utveckla ännu fler företag som drivs av kvinnor och personer med utländsk bakgrund. Så du, liksom vi, värdesätter mångfald och ett inkluderande förhållningssätt.
Det är en fördel om du har goda kontakter inom näringslivet i vår region. Om du inte redan har det, så räds du inte att med högt engagemang bygga ditt nätverk.
Formella krav
B-körkort och vi ser helst att du har tillgång till att använda egen bil i tjänsten.
Högskoleutbildning inom ekonomi
God svenska i tal och skrift
Boende i Kronobergs län

Omfattning och placering
Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Almis kontor i Växjö. Vi arbetar till stora delar ute hos kund, till viss del på kontoret och någon gång emellanåt är det möjligt att arbeta hemifrån.
Har du frågor om tjänsten, så svarar vi gärna
För frågor om företaget och tjänsten är du välkommen att ringa Jennifer Carlsson (Almi) på telefon 0706 – 05 81 83
För frågor om rekryteringen är du välkommen att ringa Ewa-Marie Åström (Head Consulting Group) på telefon 0738-01 04 46
Ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Head Consulting Group och det är till dem du skickar din ansökan. Rekryteringen sker med löpande urval.
Vi undanber oss påringning från andra rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Ansök nu

myNanny barnvakt Växjö, nanny/barnpassning - dagtid

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Aug 29
På myNanny erbjuder vi trygg och rolig barnpassning i hela Sverige, som hjälper familjer att få ihop vardagen. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer! Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss — allt från bra villkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och support.


Ansök direkt i vårt formulär här: https://my-nanny.se/ansok-steg-2/


Om tjänsten som barnvakt
Vi söker en ansvarsfull barnvakt som har gott om tid för familjen och som tycker om att umgås med barn. Uppdraget passar personer i alla åldrar, vi uppmuntrar särskilt seniorer som kan vara en extramormor/morfar!
En av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 3 barn, tvillingpar på 1 år samt en 4-åring
Dagar och tider: Familjen söker en fantastiskt trygg barnvakt som kan ta egna initiativ och sysselsätta barnen. De ser gärna att du är bekväm och har mycket erfarenhet och både kan leka inomhus och utomhus. Det kan bli svårt att sysselsätta alla tre men familjen uppskattar all avlastning och hjälp de kan få!
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är Växjö
Ref.nr: RN95043Om du inte kan hjälpa just den här familjen, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst som barnvakt på myNanny direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig.


Läs mer om myNanny barnvakt: https://my-nanny.se/ och ansök redan idag på: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Mer om vår barnpassning och myNanny-familjen
Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning med myNanny. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Just nu vill rekordmånga familjer få hjälp av en myNanny barnpassning och vi ser fram emot att få utöka myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade myNanny barnvakter!


Många möjligheter: Utöver att arbeta hos oss på https://my-nanny.se/barnvakt/ kan du även få fler uppdrag som nanny via våra kollegor på https://nannypoppins.se/. Dessutom kan du om du vill även ge läxhjälp via https://www.allakando.se/laxhjalp/ och https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till oss på myNanny
https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansök nu

Specialpedagog till Realgymnasiet i Växjö

Specialpedagog
Läs mer Aug 29
Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Specialpedagog

Vi söker nu en specialpedagog som vill vara med att utveckla vår gymnasieskola i Växjö.

Som specialpedagog hos oss har du en central roll på skolan i planeringen och organiseringen av arbetet kring all våra elever. Du är en del av vårt elevhälsoteam, och tillsammans med detta samt skolans övriga pedagoger, mentorer, personal och ledning medverkar du till att skapa de bästa förutsättningarna för elevernas lärande. I din roll som specialpedagog arbetar du både förebyggande och stöttande med elever på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå. Arbetet innefattar handledning av pedagoger och elever, kartläggningar, åtgärdsprogram, genomföra screening samt arbeta med det förebyggande elevhälsoarbetet. Kontakt med kommuner och myndigheter gällande exempelvis ansökan om tilläggsbelopp är också en del av tjänsten. 

Tjänsten som specialpedagog har just nu en omfattning på 50%. Tjänsten kan för framtiden kombineras med annat uppdrag för att möjliggöra så hög omfattning på tjänsten som möjligt. Därför är det i din ansökan viktigt att du bifogar ev. lärarlegitimation samt redovisar andra meriter som kan komma i fråga för framtiden.

Vi arbetar skyndsamt och löpande i processen med rekrytering av vår specialpedagog.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, gärna med erfarenhet och god kännedom om gymnasiet. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och att bedöma och genomföra specialpedagogiska utredningar samt erfarenhet av handledning till enskilda och/eller grupper av lärare. Vi ser gärna att du har goda kontakter eller erfarenhet inom branscherna djur, häst, hund, friluftsliv och/eller upplevelseaktiviteter.

Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som specialpedagog, i mötet med elever och kollegor, och har den kunskap och de praktiska färdigheter som krävs för tjänsten. I din roll som specialpedagog ska du ha goda kunskaper om skolans uppdrag och vara väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument.

Vi söker dig som arbetar mot mål och fokuserar på resultat och som har förmågan att ändra din inriktning när målen ändrar sig. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheten i förändringar. Vi ser att du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar och anpassar ditt sätt utifrån mottagarens förutsättningar. Digitalisering är en naturlig del i undervisningen och vi ser att du är van vid att arbeta med digitala resurser. Du letar aktivt efter nya lösningar för att tillvarata varje elevs potential. 

Om du blir anställd erbjuder vi en gedigen introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster.

Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i Team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till Framgång.

Ansök nu

Redovisningsassistent till Växjö kontoret

Redovisningsassistent
Läs mer Aug 29
Redovisningsassistent till Sveriges bästa arbetsplats
Är du redo för nya utmaningar?
Talenom Växjö AB är en omtänksam redovisningsbyrå som vill vara en del av våra kunders vardag så att de kan fokusera på det de gör bäst.
Vi söker nu en nyfiken redovisningsassistent på heltid som vill bli en del av vårt team i Växjö.
Här finns en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt – samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda.
Tillsammans är vi ca 10 medarbetare som arbetar för att skapa mervärde för våra kunder. Hos oss finns det värme, personligheter och möjligheter att utvecklas. Vi tycker att det är viktigt att medarbetare får utrymme att uttrycka idéer och åsikter – därför strävar vi ständigt efter att alltid hålla högt i tak för alla. Tillsammans eftersträvar vi respekt, utveckling, laganda och engagemang – och att ha roligt ihop
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att arbeta med leverantörs- och kundreskontra och löpande bokföring åt våra kunder. Arbetet innebär kontakter med kunder via telefon, e-post och när de besöker oss. En stor del handlar helt enkelt om kundservice. Tillsammans med övriga kollegor som har kundansvaret så hjälper du till i arbetet att ta hand om kunderna. Andra inslag i arbetet kan vara att ansvara för inköp till kontoret och ha kontakt med myndigheter i olika ärenden.
För rätt person finns det stora möjligheter att växa i rollen och ta sig an mer utmanande arbetsuppgifter över tid.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen som löne- & ekonomiassistent, YH-examen som redovisningskonsult eller minst 1 års arbetslivserfarenhet som redovisningsassistent. Meriterande om du har jobbat digitalt med löpande bokföring i Fortnox tidigare.
Rollen som redovisningsassistent kräver att man är:
· Förtroendeingivande
· Socialt kompetent
· Engagerad och målmedveten
· Autentisk och jordnära
· Har god samarbetsförmåga och förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat
· Strukturerad och lösningsorienterad
· Noggrann
· Stresstålig
Du är inte rädd för att ta dig an utmaningar. I vårt team så får du ett starkt stöd så att du kan fokusera på att betjäna kunder och lyckas med dina uppgifter.
Du måste ha vilja och mod att lyckas, du är ett hårt arbetande och målinriktat proffs. Du är redo att utvecklas och öppen för det nya.
Talenom är ett börsnoterat familjeföretag som erbjuder trygghet som hos ett stort företag, men med äkthet och känslor som hos ett litet företag. Hos oss får du träffa och hjälpa företagare med tjänster som verkligen behövs och som ger mervärde för våra kunder.
Lyckligt Företagande är vårt främsta mål varje dag.
Sista ansökningsdagen är den 20 september. Vid frågor kontakta Camilla Niva 070-6176900

Ansök nu

Redovisningskonsult till Växjö kontoret

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 29
Förtroendeingivande redovisningskonsult till Sveriges bästa arbetsplats
Känns det som att tiden är mogen för nya utmaningar?
Talenom Redovisning AB är en omtänksam redovisningsbyrå som vill vara en del av våra kunders vardag så att de kan fokusera på det de gör bäst.
Vi söker nu en ambitiös, redovisningskonsult på heltid som vill bli en del av vårt team i Växjö.
Här finns en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt – samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda.
Tillsammans är vi ca 10 medarbetare som arbetar för att skapa mervärde för våra kunder. Hos oss finns det värme, personligheter och möjligheter att utvecklas. Vi tycker att det viktigt att medarbetare får utrymme att uttrycka idéer och åsikter – därför strävar vi ständigt efter att alltid hålla högt i tak för alla. Tillsammans eftersträvar vi respekt, utveckling, laganda och engagemang – och att ha roligt ihop
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir varierande inom bokföring, bokslut, deklarationer och andra tjänster som hjälper företag att utvecklas. Vi arbetar nära våra kunder vilket betyder mycket kundkontakt och förmågan att kommunicera och förklara ekonomi så att alla förstår är en viktig egenskap. Du kommer lära känna flera olika företag och branscher och en förmåga att vara flexibel och hantera flera arbetsuppgifter parallellt är en fördel. Arbetet innebär ett eget kundansvar där det samtidigt finns stöd från andra kollegor och tillsammans levereras det som kunderna efterfrågar. Vi hjälper våra kunder hitta lösningar på olika frågeställningar och vi är angelägna om att hela tiden hjälpa till.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har YH-examen som redovisningskonsult eller minst 1 års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult. Meriterande om du har jobbat digitalt med löpande bokföring i Fortnox tidigare.
Vi förväntar oss att du är :
· Förtroendeingivande
· Socialt kompetent med en positiv syn på livet
· Engagerad och målmedveten
· Autentisk och jordnära
· God samarbetsförmåga och förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat
· Strukturerad och lösningsorienterad
· Noggrann
· Stresstålig
Du är inte rädd för att ta dig an utmaningar- I vårt team så får du ett starkt stöd så att du kan fokusera på att betjäna kunder och lyckas med dina uppgifter.
Du måste ha vilja och mod att lyckas, du är ett hårt arbetande och målinriktat proffs. Du är redo att utvecklas och öppen för det nya.
Talenom är ett börsnoterat familjeföretag som erbjuder trygghet som hos ett stort företag, men med äkthet och känslor som hos ett litet företag. Hos oss får du träffa och hjälpa företagare med tjänster som verkligen behövs och som ger mervärde för våra kunder.
Lyckligt Företagande är vårt främsta mål varje dag.
Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdagen är den 20 september

Ansök nu

Fibertekniker

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Aug 29
Om tjänsten
Nu söker vi Fibertekniker till en större kund i ett expansivt skede och vi vill ha dig som vill få chansen att utvecklas inom vår framgångsrika organisation.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter en fibertekniker.

Arbetet innebär bland annat följande:
- Felavhjälpning av kablar förlagda i marken och i luften.
- Även viss inkoppling, förändring av befintlig anläggning.
- Skarva och laga avgrävda kablar.

Arbetet bedrivs till största del utomhus, men det kan även förekomma telejobb inomhus.

Det är meriterande om du har baskunskap gällande hur man gör elinstallationer samt även om du har mastkompetens.

Du kommer arbeta som ambulerande fibertekniker .

Ditt arbetsområde kommer vara Växjö med omnejd.

Under arbetstiden tillhandahåller vi företagsbil.

Vi söker dig som
För att jobba som fibertekniker är det meriterande om du ha en bakgrund där du har läst Elprogrammet på gymnasiet eller mångårig yrkesvana som kan motsvara utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenheter av elinstallationer.

Du ska vara flexibel och inte rädd för att ställa om till olika miljöer. Du ska ha förmåga och kunna jobba självständigt men även i grupp.

Då det även krävs att kunna arbeta på höjd så är det ett krav att inte vara höjdrädd.

Eftersom du har kontakt med kunder i ditt jobb är det viktigt att du har ett högt servicetänkande och ett bra kundbemötande.
Som person är du praktisk lagd och har ett tekniskt intresse samt vana att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
Du är van att arbeta utomhus.

Du har B-körkort.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du anställs av Montico HR Partner och blir uthyrd till vår kund.

Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Max söker dig som vill utvecklas till driftledare (ingen erfarenhet krävs)

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 29
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Extrajobb som digital barnpsykolog på Knodd (20-40%)

Barnpsykolog
Läs mer Aug 29
Om verksamheten
Knodd är en vårdtjänst där småbarnsföräldrar idag kan få stöd och barnsjukvård från erfarna sjuksköterskor och barnläkare via videosamtal, gå digitala föräldrakurser, samt följa och förstå sina barns hälsa och utveckling. Vi växer snabbt och har idag ca 100 sjuksköterskor och ett tiotal barnläkare med lång och gedigen erfarenhet från barnsjukvård och barnhälsovård. Majoriteten av vår vårdpersonal jobbar deltid hemifrån på distans, och många jobbar därmed även inom andra verksamheter inom fysisk vård.
Vi vill nu bredda verksamheten med barnpsykologer som kan erbjuda barn- och föräldrastöd till våra användare runt om i landet. Vi söker därför erfarna barnpsykologer som vill vara med från ett tidigt skede och utveckla Knodds satsning inom psykisk hälsa.


Om rollen
Då detta är ett nytt område för Knodd, planerar vi att till en början komma igång i mindre utsträckning och successivt bygga upp verksamhetsområdet. Som barnpsykolog kommer du att arbeta kliniskt med barn- och föräldrastöd digitalt. Anställningen är på deltid med en omfattning på 20% eller 40% av en heltidsanställning, motsvarande 8h eller 16h i veckan. Arbetspassen är i regel 4h långa och det finns en stor flexibilitet i att välja passtider utifrån egna preferenser.
Det kliniska arbetet innebär att du via videosamtal på Knodds plattform erbjuder barn- och föräldrastöd av hög kvalitet på det sätt som passar målgruppens behov. Det kan handla om både kortare rådgivande samtal och längre behandlande samtal, varierat med admintid för att hantera uppgifter relaterade till ärendena.
På sikt kommer våra barnpsykologer att finns över hela landet, och ditt arbete kommer därför att ske på distans, från hemmet eller vilken annan plats i landet som passar dig.


Om dig
För att söka tjänsten hos oss behöver du
Ha svensk psykologlegitimation
Ha utbildning i och erfarenhet av att arbeta med KBT
Minst 2 års klinisk erfarenhet av arbete med barn och unga som legitimerad psykolog
Ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Vara folkbokförd i Sverige
Tillgång till egen dator samt stabil internetuppkoppling

Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av:
Föräldrastödjande samtal och insatser
Ytterligare språkkunskaper


Som person tänker vi oss att du är
Ödmjuk, samarbetsvillig, flexibel, med goda färdigheter i att bemöta inte bara barn utan även dess vårdnadshavare med respekt för deras farhågor. Det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll för att bidra till en miljö där barnet ges utrymme att synas och höras. Slutligen söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi arbetar hårt för att skapa ett bra arbetsklimat på Knodd och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningens start
Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.


Knoddd Medicare AB är den registrerade vårdgivaren som tillhandahåller vården på Knodd och där hälso- och sjukvårdspersonal anställs. Precis som andra vårdgivare omfattas Knodd Medicare av bl.a. Hälso- och sjukvårdslagen, Patientlagen, Patientdatalagen, Patientsäkerhetslagen och Socialstyrelsens föreskrifter samt agerar inom IVO:s tillsyn.

Ansök nu

Timvikarie till man i 70-års åldern

Personlig assistent
Läs mer Aug 29
Vi söker dig som vill arbeta vid behov hos vår kund i Växjö.

Kunden är en man i 70-års åldern och som behöver hjälp med allt det vardagliga i hushållet. Kunden har inget kommunikativt tal men kan uttrycka vad han gillar och inte gillar.

Du bör vara lugn och gärna med lite erfarenhet av vårdyrket.

Körkort är inget krav men en fördel.

Arbetet innebär både dag och nattid så du bör vara flexibel.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Vid behov
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Flexibelt
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-09-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Jessica Palm

jessica.palm@frosunda.se

010-130 37 68

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Empleo söker industrivan montör med svetskunskaper

Svetsare, manuell
Läs mer Aug 29
Till vår kund i Lammhult söker vi en självgående montör med med svetserfarenhet.

Dina arbetsuppgifter kommer variera, men fokus ligger på hanteringen av företagets automatsvetsning.
Vidare kommer du få vara behjälplig på andra avdelningar där montering, avsyning, packning och emballering av företagets produkter är vanliga förekommande uppgifter.
Din profil
Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet från industriarbete och automatiserade svetsar. Utbildningsmässigt har du någon form av industri/verkstad/svets- utbildning med dig, och ett par års arbetslivserfarenhet med industri/svetsarbete.

Det är meriterande om du har truckkort, traverskort, saxliftskort men inget krav.

Vissa av företagets produkter är tunga, och därför krävs det att du som person är vid god fysik och gärna gillar att röra på dig.
Vidare är du en person som sätter stort värde på dina medarbetare runt omkring dig och du bidrar till en god arbetsstämning i gruppen. Du har ett kvalitetsinriktat arbetssätt, är noggrann i alla producerande led och känner ett stort ansvar för uppgifterna du tar dig an.
Har du ett passionerat intresse av att svetsa och meka så är den här tjänsten något för dig!

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se Uppstart:
Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Lammhult.
Omfattning: Heltid,
Lön: Enligt kollektivavtal.

Ansök nu

Empleo söker industrimedarbetare för omgående start

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 29
För kunds räkning söker vi just nu duktiga och noggranna industrimedarbetare.

Arbetsuppgifterna innefattar främst provtryckning, avsyning och produktionskontroller. Vi ställer krav på noggrannhet och högt kvalitetstänk samt viss vana av produktionsarbete.

På sikt kan tjänsten komma att utvecklas mer mot manuell- och viss automationssvetsning.
Är du redo för ett trevligt uppdrag norr om Växjö? Då ska du söka dig till oss!
Din profil
Vi söker dig som innehar minst gymnasieutbildning samt någon form av praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du är van att arbeta praktiskt och har ett gott sinne för kvalitet och noggrannhet.
Vidare är du en god lagspelare och en person som bidrar med hög arbetsmoral.

Att du är lojal och pålitlig ser vi som en självklarhet. Har du intresse för att lära nytt och är öppen för att gå vidare mot svetsning är detta klart meriterande.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag norr om Växjö.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se


Ort/Placering: Strax norr om Växjö.
Omfattning: Heltid/dagtid/kväll/natt
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare kvällstid sökes till Tyco i Lammhult!

Industrirörmontör
Läs mer Aug 29
Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö i samarbete med vårt kundföretag Tyco i Lammhult medarbetare som är intresserade av att arbeta i produktion för ständigt kväll.

Tyco i Lammhult tillverkar brandskyddsprodukter, exempelvis sprinklersystem, vattendimma, gas skumsystem, handbrandsläckare och detektion.

Dina arbetsuppgifter
Som industrimedarbetare hos Tyco kommer att du delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga produktionen. Tyngre lyft förekommer dagligen i arbetet. I arbetsuppgifterna ingår:

*Montering av stålrör genom svetsmaskin.
*Hängning av detaljer innan lackering
*Kvalitetsarbete och läckagetestning.

Som medarbetare på kvällsskift kommer du tillhöra ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att nå organisationens uppsatta mål.

Din profil
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är en pålitlig och positiv person som har lätt för att samarbeta, är noggrann och kan hugga i när det behövs. Tidigare industrierfarenhet, gärna inom metallindustri, är meriterande men inget krav. Likaså om du har erfarenhet/utbildning inom svets.

Då Tyco är beläget i Lammhult ser vi gärna att du som behöver pendla har körkort och tillgång till bil. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
*Placeringsort: Lammhult
*Start: Efter överenskommelse mellan augusti-september
*Arbetstid: Ständig kväll, måndag-torsdag, 13:49-23:40.
*Varaktighet: Visstidsanställning sex månader med stor möjlighet till förlängning
*Lön: Enligt kollektivavtal

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos Maxkompetens men arbeta som konsult med placering hos Tyco. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jonna Alm, konsultchef på Maxkompetens, på telefon: 073-320 56 36.

Ansökan via mejl undanbedes med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Sjuksköterska till Evelid

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av ett arbete med högt tempo och ett varierande innehåll? Då är Evelid rätt plats för dig.

Evelid har 69 platser. Dessa är fördelade på palliativa platser, växelvård och korttidsplatser. Det finns även en trackplats. Tillsammans med ditt team arbetar ni för att ge bästa möjliga vård utifrån ett personcentrerat förhållningssätt. Det är många gånger snabba in och utskrivningar, vilket innebär många bollar i luften och att på kort tid skapa rätt förutsättningar för att patienterna ska få en så trygg och värdeskapande tid på Evelid som möjligt.

Som sjuksköterska på Evelid bidrar du till planering av vården för patienterna. Du har en viktig roll i utvecklingsarbetet för god och nära vård. Det är ett nära samarbete med flera andra professioner. Vi har också ett nära samarbete med palliativa teamet. Tillsammans skapar vi relationer som är grunden för en god vård.

Du erbjuds ett varierande arbete där du alltid känner att du kan utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du hanterar mycket medicinteknisk utrustning, du gör egna bedömningar av hälsotillstånd, har kontakt med anhöriga, bidrar till samordning av insatser som några exempel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För anställningen krävs B-körkort.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Intresserad av att driva medicinsk skönhetsklinik i Växjö?

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 29
Estetic är en växande kedja inom medicinsk skönhetsvård utan kirurgi. Vi sätter ett mycket högt värde på kvalitet i alla våra delar; från valet av produkter, apparatur, utrustning och inte minst till personalens kompetens. Vi har funnits sedan 2008 och har idag skönhetskliniker i Umeå, Skellefteå, Lund och Göteborg. Inom kort öppnar vi även en Estetic-klinik i Jönköping. Planen är att vi på sikt, via licens-/franchisetagare, ska finnas representerade på alla större orter i Sverige. Just nu söker vi en franchisetagare till Växjö.


VI ERBJUDER
Genom Estetics väl beprövade licens-/franchisekoncept ges du möjlighet att erbjuda dina kunder en attraktiv behandlingsmeny innehållande bl.a. fillers, botulinum toxin, laserbehandlingar för hårborttagning, hudföryngringar och fettfrysning. Blir du utvald att representera oss hjälper vi dig med att öppna din klinik och ger dig förutsättningar till att driva den långsiktigt och med god lönsamhet.


OM DIG
Vi tror att du antingen är leg. sjuksköterska, läkare/tandläkare med intresse för eget företagande eller så är du en entreprenör som genom att anställa kvalificerad medicinsk personal skaffar rätt kompetens till din klinik. För att klara uppstarten av ditt egna företag (aktiebolag är ett krav) så behöver du ha tillgång till ett visst eget kapital.


VAD GÖR OSS UNIKA
Estetic sätter mycket högt värde på kvalitet inom alla områden; från valet av produkter, apparatur, utrustning och inte minst till personalens kompetens. En vacker arbetsmiljö ser vi som en viktig del av den trivsel som både du som företagare och dina kunder upplever på kliniken.
Som licens-/franchisetagare till Estetic tar du och din personal del av skräddarsydda utbildningar och vidareutbildningar som möjliggör att din klinik ligger i framkant i en ständigt utvecklande bransch.
Vid uppstarten av din klinik hjälper vi dig bl.a. med:


Val av lokal, behandlingsmeny och funktion
Val av utrustning, apparatur, britsar, belysning mm
Inredningsprofilering
Utbildning inom klinikens apparatur
Utbildning inom injektionsbehandlingar
Attraktiva leverantörsavtal
Kassa- och bokningssystem
Hemsida
FörsäkringslösningEfter uppstart av din klinik får du löpande stöd i form av exempelvis:


Skräddarsydda vidareutbildningar för dig och din personal
Marknadsförings- och aktivitetsplaner
Centrala och lokala kampanjer
Central support och rådgivningUrval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Har du frågor om rollen som licens-/franchisetagare eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Johan Ideström, johan.idestrom@expansionskonsult.se, +46 73 358 46 01.


Du kan även läsa mer om oss på www.estetic.se

Ansök nu

Produktionsmedarbetare dagtid sökes till Lammhult!

Industrirörmontör
Läs mer Aug 29
Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö i samarbete med vårt kundföretag Tyco i Lammhult en ny medarbetare som är intresserad av att arbeta i produktion.

Tyco i Lammhult tillverkar brandskyddsprodukter, exempelvis sprinklersystem, vattendimma, gas skumsystem, handbrandsläckare och detektion.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare hos Tyco kommer att du delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga produktionen. Tyngre lyft förekommer dagligen i arbetet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

*Montering av stålrör genom svetsmaskin.
*Hängning av detaljer innan lackering.
*Kvalitetsarbete och läckagetestning.

Som medarbetare på dagskiftet kommer du tillhöra ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att nå organisationens uppsatta mål.

Din profil
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är en pålitlig och positiv person som har lätt för att samarbeta, är noggrann och förstår vikten vid att kunna hugga i och hjälpa till när det behövs.

Tidigare industrierfarenhet, gärna inom metallindustri, är meriterande men inget krav. Likaså om du har erfarenhet/utbildning inom svets. Har du truckkort sedan tidigare samt truckerfarenhet ser vi det som positivt.

Då Tyco är beläget i Lammhult ser vi gärna att du som behöver pendla har körkort och tillgång till bil. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
*Placeringsort: Lammhult
*Start: Omgående
*Varaktighet: Visstidsanställning sex månader med stor möjlighet till förlängning
*Arbetstid: Måndag-fredag 05:45-13:55.
*Lön: Enligt kollektivavtal

Tyco/Johnson Control har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här bemanningsprocessen. Du kommer till en början arbeta som konsult via Maxkompetens på plats hos Tyco med mycket goda möjligheter till fast anställning direkt hos Kundföretaget efter en tids inhyrning.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på jonna.alm@maxkompetens.se.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Kommunchefssekreterare

Chefssekreterare
Läs mer Aug 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Växjö kommun söker en sekreterare för kommunchef tillika koncernchef med placering på kansliavdelningens sekretariat.

Kommunchefen är högste ansvarig tjänsteperson i Växjö kommun och som sekreterare har du ett viktigt jobb att stödja henne i detta arbete. Det innebär att vara kommunchefens högra hand, du samordnar bokningar och möten och är på olika sätt behjälplig i kommunchefens arbete.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• hantera interna och externa kontakter
• boka, förbereda och stödja i möten och konferenser,
• beställningar och fakturahantering
• administration av delegeringsbeslut

I tjänsten ingår också att vara sekreterare i Växjö kommunföretag AB som är moderbolag för bolagen i kommunkoncernen. Din roll är här att samordna beredningen av ärenden inför styrelsesammanträdena samt att planera, genomföra och protokollföra sammanträden. Du samordnar också ärende- och beslutsprocessen med kommunstyrelsen och dotterbolagen i koncernen.

Anställningen omfattar också administrativa uppgifter kopplade till posthantering, diarieföring och arkivering.

Arbetet erbjuder självständiga arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i denna roll har du en hög servicekänsla och god förmåga att prioritera. Du är flexibel och lyhörd och kan sätta dig in i och förstå komplexa organisationer. Tjänsten ställer höga krav på ansvarstagande, lojalitet och samarbetsförmåga. Du är drivande, proaktiv och kan självständigt planera och genomföra uppgifter samt är van att ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom för tjänsten relevanta områden. Det är meriterande med erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Du måste ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav (ej endast körkort för automatväxlad bil).

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Babysitter/Nanny Växjö 1-2 days per week – Collective agreement

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Aug 29
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work.

Om uppdraget / About the assignment
Engelsktalande familj i Växjö önskar barnvakt 1-2 tillfällen per vecka mellan cirka 09.00-16.00, dagarna kan variera mellan måndag-söndag. Ett barn 9 månader.

English-Speaking family in Växjö needs help 1-2 days per week between 09.00-16.00. They are flexible which days between Monday-Sunday. One child who is 9 months old.

Din profil / Your profile
We are looking for babysitters that:
- Are students or have a part time job
- Have experience in babysitting and love children!
- Are reliable and playful
- Are looking for a long term (minimum of 6 months) assignment with a family
- Aim to be the best of babysitters!
- A long-term relationship between the family and the nanny is very important for us so we want you to have a travelling time to the family around 30 minutes.
If you want more information please read and apply at https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Vi erbjuder / What we offer
-A fun and meaningful extra job
- Nanny Certification
- CPR-training
- Insurance when you’re working and traveling to and from work
- A contact person
- Your salary depends on your profile and wage claim. If you have graduated high school you are entiteled to file your own wage claim. If you are still in high school/gymnasium the set salary is 118-148SEK/hour (incl holiday pay)
- Unsocial hours pay
– Possibility to a contract with guaranteed hours
– Possibility to continue woking within the concern

Ansök nu

Växjö tingsrätt söker expeditions-/ordningsvakt

Expeditionsvakt
Läs mer Aug 29
Vill du bli en av oss och arbeta i en av samhällets viktigaste verksamheter tillsammans med kunniga och drivna kollegor? Har du en utpräglad känsla för service och trivs i en föränderlig arbetsmiljö? Delar du de statliga värdegrunderna som står för rättssäkerhet, kompetens och hänsyn? Vill du bidra till och aktivt delta i tingsrättens fortgående utvecklingsarbete?

Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige.

Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, som alla samspelar i det betydelsefulla arbetet att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.

Växjö tingsrätt söker nu en expeditions-/ordningsvakt för att förstärka vårt team.

Det här får du arbeta med 
Som expeditions- och ordningsvakt hos oss på tingsrätten är din huvudsakliga uppgift att bemanna reception och säkerhetskontroll. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med övriga expeditions- och ordningsvakter och administrativ personal ger service till medarbetare på tingsrätten och förvaltningsrätten, liksom till parter i mål, advokater, åklagare, allmänhet med flera. För att trivas hos oss behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt, hög stresstålighet och kunna hantera olika uppgifter, människor och oväntade situationer.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och självständiga och du utför dem under eget ansvar tillsammans med dina kollegor. Din viktigaste uppgift är att tillhandahålla en god extern och intern service. I arbetsuppgifterna ingår att hålla ordning på lokaler och teknik, posthantering, receptionsbemanning, att ta emot besökare, arkiv, påfyllning av material och annat inre underhåll. I rollen ingår även att tjänstgöra som ordningsvakt i de allmänna ytorna och i domstolens säkerhetskontroll.

Du ser helt enkelt till ordningen och säkerheten i domstolens lokaler. Arbetet är fritt och rörligt med stort ansvar.

Vi söker dig som...
- har lägst gymnasieutbildning
- har några års arbetslivserfarenhet
- har god kommunikativ och språklig förmåga i både svenska och engelska
- har ett ordningsvaktsförordnande
- innehar ett B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som vill arbeta i en av samhällets viktigaste verksamheter tillsammans med kompetenta och hängivna kollegor. Du skapar goda relationer och bidrar med din kompetens till gruppens gemensamma arbete. Som person är du engagerad, lyhörd, kommunikativ, ansvarstagande och har ett gott omdöme. Du har en utpräglad känsla för service, hög IT-mognad, god initiativförmåga och kan självständigt organisera och prioritera ditt arbete. Du är ordningsam och praktiskt lagd, och inte rädd för fysiskt tunga arbetsuppgifter eller administrativa rutinärenden. Du ser möjligheter istället för att fokusera på problem och du tycker det är viktigt att vara prestigelös.

Förordnande att tjänstgöra vid säkerhetskontroll är meriterande. Tidigare erfarenhet av domstolsarbete liksom arbete med IT- eller teknikrelaterade uppgifter kan vara meriterande. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant, ansvarsfullt och utvecklande arbete på en modern domstol belägen i en expansiv universitetsstad. Växjö har ett rikt kulturliv, en stolt idrottstradition och en väl utbyggd kollektivtrafik. Växjö kommun har omkring 96 000 invånare, läs mer på www.vaxjo.se.

Vid Växjö tingsrätt pågår ett löpande arbete med organisationsfrågor och utveckling av arbetsformer, exempelvis digital handläggning. Tingsrätten betonar vikten av ett aktivt medarbetarskap med fokus på ansvar, engagemang och delaktighet.

Tingsrättens medarbetare är vår viktigaste resurs och som arbetsgivare är vi måna om att våra medarbetare mår bra, trivs och finner meningsfullhet i sitt arbete för att på så sätt kunna bidra till domstolens utveckling. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Arbetssättet vid domstolen präglas av lagarbete i ett gott arbetsklimat.

Sveriges Domstolar erbjuder goda möjligheter till individuellt anpassad kompetensutveckling.

Vilka är vi?
Växjö tingsrätt räknas till en av Sveriges större domstolar med sina omkring 100 medarbetare. Domstolen har fyra dömande avdelningar, två på allmänna domstolen och två på mark- och miljödomstolen. Domstolens administrativa avdelning stöttar målavdelningarna i frågor rörande ekonomi, HR, IT, kommunikation, arkiv, säkerhet och service. Växjö tingsrätt delar centralt belägna lokaler med Förvaltningsrätten i Växjö. Förvaltningsrätten har i sin tur omkring 40 medarbetare.

Som expeditions- och ordningsvakt arbetar du mot både tingsrätten och förvaltningsrätten, men är organisatoriskt knuten till tingsrättens administrativa avdelning. På ”admen” är vi idag nio personer som arbetar tillsammans – bli en av oss!

Särskilt om din ansökan
Vi vill att du i ditt personliga brev motiverar vad det är som lockar dig med att arbeta som expeditions- och ordningsvakt på domstolen och vad just du vill bidra med.

Det är av stor vikt att du fyller i samtliga fält i det digitala ansökningsverktyget och svarar på enkätfrågorna. Betyg och referenser mottages först efter en eventuell intervju.

_

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Aug 29
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig
- Som talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Barnmorska till kvinnoklinikens abort- och ultraljudsmottagning, Växjö

Barnmorska, öppen vård/mödravård
Läs mer Aug 29
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Kvinnokliniken i Växjö har runt 250 anställda och består av en integrerad BB/gyn/förlossningsavdelning, ultraljudsmottagning, barnmorskeledd abortmottagning, mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagningar samt gynekologisk öppenvård.

Vi söker nu en barnmorska till vår abort- och ultraljudsmottagning i Växjö. Vår strävan är att ligga i framkant vad gäller kvalitet och kompetensutveckling inom dessa områden. Mottagningen är tillsammans med mödrahälsovård placerad i Dockan huset centralt i Växjö. Mottagningen har fina ändamålsenliga lokaler som invigdes 2019. Tjänsten erbjuds som 50-100%, 20% är tjänstgöring på abortmottagningen. Det finns möjlighet till viss del av tjänst och rotation mot annan verksamhet inom kvinnokliniken.

På enheten tjänstgör nu sju ultraljudsbarnmorskor och sex abortbarnmorskor. De som inte roterar mellan dessa mottagningar har rotation mot andra arbetsuppgifter som del av tjänstgöringstiden. Vi söker nu efter ytterligare en kollega!

ARBETSUPPGIFTER
Som barnmorska på ultraljudsmottagningen kommer du att arbeta med fosterdiagnostiska undersökningar såsom exempelvis rutinultraljud, KUB och tillväxter.
Som barnmorska på abortmottagningen jobbar du med graviditetslängds bestämning, handling inför abort såsom hemabort eller abort på avdelningen och preventivmedelsrådgivning.

I tjänsten ingår fortbildning och individuell kompetensutveckling. Du som barnmorska får en spetskompetens inom nämnda områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Det är meriterande om du har ultraljudscertifiering eller har tidigare erfarenhet av dessa mottagningar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Flytta hit - vi hjälper dig!
Till dig som är nyanställd på Region Kronoberg och nyinflyttad till Kronobergs län erbjuder vi inflyttarservice. Det är en service som är tänkt att göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i regionen.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Säkerhetstekniker/Servicetekniker till CERTEGO

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Aug 29
I rollen som Säkerhetstekniker/Servicetekniker kommer du serva CERTEGOs kunder med installationer av olika larm- och övervakningssystem. Mestadelen kommer det vara olika företagskunder. I rollen kommer du bland annat göra installationer och driftsätta utrustningen. Du kommer även göra provning och egenkontroller av utrustning samt instruera kund i utrustningen ska användas. I rollen kommer du ha mycket kontakt med dina kunder, gillar du att hjälpa andra människor så är det här jobbet för dig!

Du som söker tjänsten som Säkerhetstekniker/Servicetekniker vill arbeta med att ge god service. Du tycker det är utvecklande att få träffa olika typer av kunder. Du tar egna initiativ och vill ta ansvar för att lära dig nya saker för att på sikt kunna bli mer självständig och varierad i dina arbetsuppgifter. Du beskriver dig själv som en lagspelare som tycker det är viktigt att ha en god stämning på jobbet, så att ni kan känna er trygga med att hjälpa varandra.

Krav:
•Relevant utbildning – Elektriker/Nätverk/IT/Fastighetstekniker/Motsvarande
•God datavana
•Svenska i tal och skrift
•B-körkort
•Krav på visst medborgarskap och utdrag ur belastningsregister pga. arbete inom säkerhetsklassade områden
Meriterande:
•Erfarenhet från säkerhetsbranschen
•Erfarenhet som Elektriker/Motsvarande

Vid en anställning erbjuds du:
•En anställning hos CERTEGO som har utsetts till Karriärföretag 2022
•Tre veckors gedigen introduktionsutbildning
•Mentorskap och bredvidgång första tiden
•Möjlighet till intern fortbildning, kollektivavtal och friskvård
•Ett härligt arbetslag som samarbetar med varandra
•Nyrenoverade och fräscha kontorslokaler, färdiga i augusti
?
Om CERTEGO
CERTEGO är ett marknadsledande företag som erbjuder kompletta säkerhetslösningar inom lås, larm, kameraövervakning, passerkontroll med mera. CERTEGO finns på 29 orter och har över 500 anställda runt om i landet. I rollen som Säkerhetstekniker/Servicetekniker kommer du tillhöra kontoret i Växjö. Här arbetar ett prestigelöst gäng om 16 medarbetare i olika yrkesroller. Du kommer ingå i gruppen Säkerhetstekniker mot Elektronik som är en blandning av både juniora och mer erfarna medarbetare. Dina närmsta kollegor kommer hjälpa dig i upplärningsprocessen och ser fram emot att du blir en del i deras team!
För mer information om CERTEGO, vänligen besök hemsidan: https://www.certego.se/.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos CERTEGO.

Rekryteringsprocessen
I rekryteringsprocessen för tjänsten som Säkerhetstekniker/Servicetekniker kommer Framtiden göra första urvalet. Vi gör CV-granskning, intervjuer, tester samt tar betyg och referenser. Om du går vidare kommer du få träffa två rekryterande chefer på intervju hos CERTEGO i Växjö. Därefter tas beslut om anställning. Urvalet sker löpande, sök via https://www.framtiden.com/. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor
Startdatum: September 2022
Placeringsort: Växjö
Arbetstider: Må-fr 07–16
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Fönsterputsare och städare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Aug 29
Vi söker just nu 1 person på halvtid med möjlighet till mera. Jobbet innefattar fönsterputsning samt städning hos privatpersoner och företag. Har du jobbat med fönsterputs sedan tidigare är det ett +

Ansök nu

Installationselektriker

Installationselektriker
Läs mer Aug 29
Om tjänsten
Vi söker installationselektriker, för arbete på projekt på olika platser runt om i Sverige.
Du kan antingen ha önskemål om att arbeta lokalt kring din hemort, eller vara intresserad av reseuppdrag.

Periodvis har vi även uppdrag i Norge, så kontakta oss gärna för mer information gällande detta vid intresse.

Att arbeta som resande för Ikett, innebär att du arbetar på annan ort än din hemort, och Ikett ansvarar då för att förse dig med boende i veckorna. Utöver gällande lön, utbetalas även traktamente, resetillägg och annan ersättning enligt gällande avtal, och så även de eventuella ackord etc som är gällande för varje projekt.

En av fördelarna med att arbeta hos oss, är just variationen på projekt. Både när det gäller längden på uppdrag och även projektens omfattning i storlek, från de mindre elfimorna till de stora koncernerna.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil
Du som söker kan vara allt från förstaårsmontör till fullbetald elektriker, och du innehar relevant utbildning för tjänsten.
ECY eller motsvarande är ett krav.
Körkort, liftkort och fallskyddsutbildning är meriterande.
Erfarenhet från andra områden som t.ex. industriell tillverkning, ombyggnation, kärnkraft, raffinaderi eller tågindustrin, är en merit.
Du kan hålla ett högt tempo och har en hög social kompetens.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är en av de ledande aktörerna inom uthyrning av kvalificerade elektriker inom bygg- och industrisektorn, både till den lilla elfirman eller till de stora företagen.

Ikett Elektro AB följer installationsavtalet och har kollektivavtal med Elektrikerförbundet.
Vi är dessutom certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Truckförare kvällsskift till framgångsrikt Växjöföretag

Truckförare
Läs mer Aug 29
Serviceinriktad truckförare? Se hit!

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet av truckkörning och lager/logistik.
Är du en engagerad och ansvarsfull person som vill arbeta i en produktion med ljus och fräsch miljö?
Värdesätter du härliga kollegor som har samma driv som du?
Då är du den personen vi söker.

Företaget är marknadsledande och utvecklas snabbt inom sin bransch. Är beläget i centrala Växjö och arbetstiderna är förlagda på kvällsskift. Uppdraget börjar som en inhyrning men för rätt person kan det leda till anställning direkt hos kund.
Arbetsuppgifterna kan variera mellan att serva produktionen med material, arbete på godsmottagningen och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager.
Vi ser gärna att du är trygg i att arbeta i olika lagersystem och har truckkort med behörighet A 1-4, B 1-4.Vem är du?

Vi letar efter dig som är prestigelös och serviceinriktad och har dokumenterad erfarenhet sedan tidigare inom lager/truck/logistik.
Du förväntas hålla en hög servicenivå och är välorganiserad och noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter.
Vi ser att du är en härlig kollega som trivs med att samarbeta med andra.

Uppdragsstart är tänkt per omgående, alternativt enligt överenskommelse, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Vi söker elmontörer till ett av Växjös mest attraktiva företag!

Elmontör
Läs mer Aug 29
Är du en händig person med erfarenhet av montering?
Värdesätter du härliga kollegor som har samma driv som du?
Då är du den personen vi söker!

Företaget är marknadsledande och utvecklas snabbt inom sin bransch.

Som elmontör hos vår kund kommer du i första hand att arbeta med elmontering efter kundanpassade elritningar. Du ansvarar för att sätta ihop, slutmontera och kontrollera dina egna produkter i grupp. Tjänsten passar dig som har stort intresse för el samt är redo för en spännande utmaning i ett expansivt och trevligt företag. Söker du långsiktighet och trygghet, då kan detta uppdrag vara ditt nästa drömjobb!

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, gärna med el- eller automationsinriktning. Utöver detta har du minst något års praktisk erfarenhet som elektriker eller elmontör. Du är van att läsa ritningar och är självgående i att koppla efter elschema.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Uniflex Bemanning & Rekrytering för att sedan arbeta ute hos vår kund i Växjö. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund . Arbetstiderna är förlagda på kvällssskift.


Vem är du?

- Vi söker dig som har ett intresse för montering
- Du är noggrann och besitter ett eget driv
- Du trivs i ett socialt nätverk med laganda!
- Vi värdesätter att du har en god känsla för service och säkerhet

Intervjuer hålls löpande, vill du få din chans till drömjobbet? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Montörer kvällsskift sökes till expansivt industriföretag i Växjö!

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 29
Nu söker vi dig som är en fena på ritningsläsning och som har ett stort intresse för att arbeta med händerna!

Företaget är marknadsledande och utvecklas snabbt inom sin bransch.
Är du en engagerad och ansvarsfull person som vill arbeta i en produktion med ljus och fräsch miljö samt den senaste tekniken?
Värdesätter du härliga kollegor som har samma driv som du?
Då är du den personen vi söker!

I rollen som montör kommer du antingen montera luftbehandlingsaggregat, kundanpassade fläktar eller kylaggregat.
Här kommer du tillsammans med dina kollegor, utifrån en ritning utföra alla moment till en leveransklar produkt. Arbetet innefattar montering av profiler, paneler, fläkthjul, luckor med mera. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp, därför ser vi gärna att du har ett eget driv och är bra på att samarbeta.

Vi ser att du har tidigare erfarenheter av montering inom antingen tillverkningsindustrin, bygg eller VVS. Du har tidigare arbetat utifrån ritning alternativt är utbildad inom området.
Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer pågå tillsvidare.


Vem är du?
Som person är du händig och värdesätter att leverera kvalitét i allt du gör.
Du är en go och social kollega som gillar att arbeta i grupp.

B-körkort är ett krav
Arbetstiderna är förlagda på kvällskift.

Låter detta intressant för dig? Sök redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Aug 29
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som läkare på kvinnoklinik i Växjö, Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Aug 28
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som läkare på kvinnoklinik i Växjö, Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Butikssäljare Majkens Rum

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 27
Vill du jobba med inredning och mode i härlig blomstermiljö?
Har du butikserfarenhet och älskar service, kundmöten och försäljning?
Då är denna tjänst något för dig!
Majkens Rum expanderar och öppnar en ny butik i slutet september där vi delar lokal med Signes Handelsträdgård i Växjö. Vi bjuder då våra kunder på en inspirerande butiksmiljö med blommor och utemiljö från Signes Trädgård blandat med inredning, mode och presenter från Majkens Rum.
- Vi söker dig med erfarenhet av detaljhandel och brinner för service och försäljning.
- Att du har ett stort intresse för inredning, mode, färg och form.
- Att du är en positiv person med glädje och stort engagemang både mot våra kunder och arbetslaget.
- Att du är initiativrik och handlingskraftig.
- Att du är alert, strukturerad och ordningsam som motiveras av mål och resultat.
- Vi vill tillsammans med dig forma och utveckla vår verksamhet till Växjös mysigaste inspirationsbutik!
Arbetsuppgifterna är sälja och inspirera våra kunder samt hålla en hög kommersiell och estetisk nivå på butiken. Varuhantering av inredning och mode, presentinslagning samt packa webbordrar till våra kunder på majkensrum.se
Tjänsten är tillsvidareanställning på Majkens Rum på i snitt 22 timmar/vecka + OB, med möjlighet att arbeta mer under våra högsäsonger, vid event och behov på Majkens Rum Grand Samarkand. Tjänstens placering är hos Signes Trädgård och Majkens Rum på Renvägen 14 i Växjö. Du förväntas kunna arbeta dag, kväll och helg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Timlön enligt Svensk Handels avtal.
Tillträde sker snarast möjligt så vänta inte med att söka! Välkommen till butiken och lämnar ditt CV där. Vi ser fram emot att träffa Dig och hoppas hitta ännu en stjärna till vårt härliga gäng på Majkens Rum och Signes Trädgård.
Har du inte möjlighet att komma förbi kan du mejla butik@majkensrum.se, men vi ser helst ett möte.

Ansök nu

Konstruktör till Volvo CE i Braås

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Aug 26
Volvo CE söker nu efter konstruktörer som vill jobba med produktutveckling inom tunga fordon. Vår kund är en attraktiv och spännande industri där du får chans att utvecklas och jobba internationellt.

Samarbetet är på lång sikt och för rätt person kan uppdraget leda till anställning. Vi ser med fördel en person som vill vara på plats.

Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells och arbeta hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vi erbjuder alltid bra villkor och förmåner till våra anställda.

Kunskaper

Vi söker dig med avslutade högskolestudier och som behärskar CAD-verktyg, produktlivscykelhantering och vill utvecklas i en tillverkande miljö.

Tyngdpunkten är framtagning av produktionsunderlag samt ritningsgranskning.

Har du dessutom branscherfarenhet från mekanisk industri är detta meriterande.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

* Relevant högskoleutbildning
* Datorvana för att hantera CAD, inköpssystem, tidrapportering, Office mm.

Personliga egenskaper

* Metodisk, ansvarfull och noggrann
* Social och fungerar i ett team
* Självgående och målfokuserad
* Kreativ och lösningsfokuserad
* Stort tekniskt intresse

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja Jefferson Wells?

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Jonathan Gärdh på 0455-302782 eller e-post jonathan.gardh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

cleaning jobb

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Aug 26
looking for cleaners, that know how to clean things very good and that really knows what they are doing

Ansök nu

Lärare i Idrott & Hälsa till Braås skola

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Aug 26
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Braås och Dädesjö skolor är belägna cirka 30 kilometer norr om Växjö. Braås skola är en F-9 skola där vi får följa eleverna från förskoleklass till och med årskurs 9. På Braås skola går det cirka 370 elever. Dädesjö skola är en F-3 skola där vi får följa eleverna från förskoleklass till och med årskurs 3. På Dädesjö skola går det cirka 30 elever.

Vi arbetar för att utveckla elevhälsans arbete med förebyggande insatser för att främja elevernas lärande. Elevhälsans arbete sker i nära samverkan med pedagoger för att vi tillsammans ska stödja elevernas utveckling mot målen. Närhet, tillgänglighet och en positiv elevsyn utmärker vår elevhälsa.

På vår skola tar alla ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår gemensamma arbetsmiljö. Vi arbetar för goda relationer och trygghet som utgör grunden för att uppnå hög måluppfyllelse. Vi har höga förväntningar på alla elever och vi stöttar eleverna i hur de ska gå tillväga för att utvecklas i sitt lärande.

Vi söker en idrottslärare som engagerar sig i elevens hela skoldag och vill inspirera alla våra elever till ett hälsosamt liv. I Braås har vi en stor idrottshall, skogen runt hörnet och en skolgård med stora rekreationsytor för olika aktiviteter, allt för att kunna möta upp våra elever på bästa sätt.

Vi arbetar för alla elevers rätt till utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Hos oss bidrar du till att ge våra elever goda förutsättningar att utvecklas till kreativa, engagerade, nyfikna och trygga individer. Om du är en person som vågar utmana, har idéer och drivkraften att förändra, då är vi skolan för dig!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för att undervisa i åk 1-6 i idrott och hälsa alternativt att du har annan utbildning eller andra kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten.

Du ska tillsammans med övriga pedagoger ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande.

Ditt arbete genomsyras av nyfikenhet och relationsbyggande och du har förmågan att arbeta i arbetslag med eleven i centrum. Du är utrustad med tålamod och en positiv inställning. Du ser möjligheter och är professionell i ditt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du kommer att vara med och utveckla skolans rastaktiviteter. Du kommer att trivas hos oss om du värderar engagemang, ansvarstagande och att arbeta tillsammans.

Tjänsten är ett vikariat fram till läsårets slut sommaren -23. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Vi söker dig! Erfaren truckförare till vår trevliga kund i Lenhovda

Truckförare
Läs mer Aug 26
Vi söker dig! Erfaren truckförare till vår trevliga kund i Lenhovda!

Uppdraget startar omgående och är du rätt person kan det  komma att bli en långsiktig tjänst. 

Tjänsten innebär i första hand materialförsörjning till aluminiumbearbetningen med fyrvägstruck. Har du truckkort och är en trygg och säker truckförare med tempo i kroppen? Då kanske det är just dig vi söker för detta uppdrag.

Vi söker dig som är en god lagspelare och som tar stort ansvar för ditt arbete. Du är van att hantera större och skrymmande gods och är trygg som truckförare. Självklart har du god social kompetens och gillar att möta upp och ge service till chaufförer. Din fysik är god och du trivs med att arbeta ständig kväll.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Lenhovda. 
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Drivna studenter för extraarbete inom lager och industri

Lagerarbetare
Läs mer Aug 26
Är du student och söker extraarbete? 
Är du student och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Till våra olika kundföretag runtom i Växjö med omnejd söker vi nu duktiga och arbetsvilliga studenter. Våra kunder är verksamma inom lager/distribution samt industrin och behöver förstärkning. Lagerpåfyllning, in- och utleverans, orderplock och montering är exempel på uppgifter våra kunder behöver hjälp med. Tjänsten ställer krav på högt tempo och noggrannhet samt god social kompetens och sinne för ordning och reda. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag där gott samarbete och öppenhet står i fokus.Din profil
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Vi ser gärna att du har minst ett eller ett par års studier kvar och att du är tillgänglig cirka två arbetspass per vecka. Vi ringer till dig när vi har ett uppdrag och bokar upp dig dag för dag. Vidare har du någon praktisk erfarenhet av industri- eller lagerarbete samt är du flexibel gällande arbetstiderna. Som person är du öppensinnad, arbetsintresserad och pålitlig. Du är van att ta ansvar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är även en god lagspelare och bidrar med en hög arbetsmoral. Önskvärt med truckkort och körkort. Uppdragen avser inhyrning där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos våra kunder runtom i hela Kronobergs län, varför vi gärna ser att du innehar B-körkort och gärna även har tillgång till bil.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Kronobergs län.
Omfattning: Vid behov 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 26
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industribranschen behöver förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete i en ljus och trevlig arbetsmiljö med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då skiftgång kan komma att förekomma. Har du truckkort är detta klart meriterande samt om du har härdplastutbildning.
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Kronobergs län.
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Till Elitfönster i Lenhovda  söker vi nu fönstermontörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 26
Till Elitfönster i Lenhovda  söker vi nu fönstermontörer!

Tjänsten som fönstermontör innefattar främst: 

Karmbeslagning


Glasa 


Bågspikning och ihopsättning av fönster 
 


Din profil 
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning med tekniskt inriktning. Har du erfarenhet av fönstertillverkning är det meriterande, annars ser du dig själv som en lättlärd och noggrann person med högt kvalitetstänk. Det är viktigt att du klarar av att arbeta i ett högt tempo och har en god samarbetsförmåga samt behärskar svenska i tal och skrift.

Arbetstiderna är förlagda till ständig kväll måndag till torsdag eller till ständig dag måndag till fredag.
Uppdraget är långsiktigt och inleds med sex månaders visstidsanställning via Empleo Växjö  AB med möjlighet till en tillsvidareanställning därefter. 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! 
Du ansöker direkt på www.empleo.se  
Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Lenhovda.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Formac söker medarbetare till monteringsavdelningen!

Montör, papp- och textilprodukter
Läs mer Aug 26
Vår kund Formac söker nu en person till sin monteringsavdelning!

I över 30 år har Formac arbetat för att vara en innovativ och flexibel partner med hög kvalité och service. Idag är Formac en ledande leverantör och utvecklare av varumärkesbyggande specialprodukter till fordonsbranschen, med kunder som exempelvis personbilshandlare och verkstäder inom Skandinavien. Formacs huvudkontor med produktion och lager är placerat i Växjö, och består idag av en familj om 30 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på Formacs monteringsavdelning ihop med övrig monteringspersonal. Tillsammans arbetar ni med att hantera och utföra beställningar av profildekaler. Du kommer sammansätta specialbeställda ordar genom att montera kunders varumärken på produkter, som till exempel kläder, nyckelringar och kontorsprodukter. Tillsammans med dina kollegor förväntas du även plocka/packa, hålla i ordning och följa de rutiner som finns för att ett enkelt arbetsflöde ska kunna upprätthållas på er avdelning.   

Din Profil
För att du ska trivas på Formac ser vi gärna att du är prestigelös och bra på att samarbeta. Då dekalerna som monteras ofta är av mindre karaktär kräver det att du innehar en stor noggrannhet, precision och att du är bra på att fokusera på dina arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom en lagermiljö, men det är inget krav. Du gillar att engagera dig och vara en god lagspelare.

Du måste vara minst 18 år + för att vara aktuell för jobbet.

Omfattning
Befattning/titel: Monteringspersonal/Montör
Ort: Växjö
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid mån-fre
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet, om allting funkar bra kommer anställningen leda till direktanställning hos Formac efter 6 månader. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.

Ansök nu

Boendestödjare till Nytida Månstenen Trehörna 5

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Aug 26
Nu söker vi en boendestödjare till vårt team på Trehörna 5 (Villa 4). Vi erbjuder utbildning och ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad! Tjänsten är en deltidstjänst ca 80% men tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Om Trehörna 5 (Villa 4)

Trehörna 5 (Villa 4) ligger på Trehörna området i Urshult.

Gruppbostaden består av 6 lägenheter. Här bor personer med LSS beslut 9;9 bostad med särskild service.

Gruppbostaden vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar och tilläggsproblematik så som utagerande beteende, självskada och missbruksproblematik. Enheten tar även emot boende med beslut om rättspsykiatrisk vård.

Personalgruppen arbetar utifrån ett lågaffektivt förhållningsätt med en tydliggörande pedagogik

Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid och helger.

Du har en gruppledare eller gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
- Ledarskapsutbildade chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag och skobidrag
- Kollektivavtal


Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag; Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 12/9-22
För mer information kontakta: maria.axelsson@nytida.se eller linus.johansson@nytida.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/)

Ansök nu

Babysitter/Nanny Växjö 1-2 days per week – Collective agreement

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Aug 26
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work.

Om uppdraget / About the assignment
Engelsktalande familj i Växjö önskar barnvakt 1-2 tillfällen per vecka mellan cirka 09.00-16.00, dagarna kan variera mellan måndag-söndag. Ett barn 9 månader.

English-Speaking family in Växjö needs help 1-2 days per week between 09.00-16.00. They are flexible which days between Monday-Sunday. One child who is 9 months old.

Din profil / Your profile
We are looking for babysitters that:
- Are students or have a part time job
- Have experience in babysitting and love children!
- Are reliable and playful
- Are looking for a long term (minimum of 6 months) assignment with a family
- Aim to be the best of babysitters!
- A long-term relationship between the family and the nanny is very important for us so we want you to have a travelling time to the family around 30 minutes.
If you want more information please read and apply at https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Vi erbjuder / What we offer
-A fun and meaningful extra job
- Nanny Certification
- CPR-training
- Insurance when you’re working and traveling to and from work
- A contact person
- Your salary depends on your profile and wage claim. If you have graduated high school you are entiteled to file your own wage claim. If you are still in high school/gymnasium the set salary is 118-148SEK/hour (incl holiday pay)
- Unsocial hours pay
– Possibility to a contract with guaranteed hours
– Possibility to continue woking within the concern

Ansök nu

Lärare i svenska till Kungsmadskolan

Lärare i gymnasiet
Läs mer Aug 26
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Utbildningsförvaltningen!

Vi söker en lärare i svenska till Bygg-och anläggningsprogrammet. Du kommer även att vara mentor för några av programmets elever.

Tjänstens omfattning är 60-80% beroende på behörig ämneskombination.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare i svenska på gymnasienivå. För tjänsten är det viktigast att du kan ditt ämnen och att du är en tydlig pedagog, att du har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor.

Du har också ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, ledning och arbetskamrater.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till bemanningsuppdrag i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 26
Går du i tankarna att testa något nytt? Eller letar du efter ditt nästa bemanningsuppdrag?
Vi söker just nu en sjuksköterska som kan hjälpa till på en intensivvårdsavdelning i Växjö.
Minst två års erfarenhet som Sjuksköterska där du ska kunna arbeta självständigt, flexibelt och vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period:
V.39 - 45
Schema:
Rotation
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom gärna att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu

Ansök nu

Maskinkonstruktör sökes till växande AriVislanda

Maskinkonstruktör
Läs mer Aug 26
AriVislanda har under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden för sågverksmaskiner. Bolaget tar ständigt nya marknadsandelar och är i en starkt expansiv fas där bl.a. teknikutveckling och innovation står i fokus.

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är mekanisk konstruktion av våra egenutvecklade sågverksmaskiner samt kringutrustning. Våra maskiner är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra konstruktionstjänster utmanande, stimulerande och varierande.
Som konstruktör agerar du som projektmedlem i våra konstruktionsprojekt där du är delaktig i utvecklingsprocessen från detaljkonstruktion till kompletta maskinlinjer.
I arbetet ingår bl.a. svetsade/skruvade konstruktioner, cirkulära/linjära rörelser, projektarbete, förbättringsarbete, tillverkningseffektivisering, innovation samt till viss del kund-layouter, teknisk dokumentation och pneumatik/hydraulik/el.

Du kommer att ha nära kontakt med dina kollegor på konstruktionsavdelningen samt med t.ex. produktion, försäljning, inköp och eftermarknad. Löpande kontakt med vissa leverantörer och  kunder ingår. För rätt person kommer det att finnas möjlighet att utvecklas och ta större projektansvar i framtiden.
Om du stimuleras av att arbeta innovativt och samtidigt kunna nyttja beprövade metoder och ha stöd av engagerade kollegor med hög teknisk kunskap inom området, då kommer du trivas hos AriVislanda!

Vem är du?

Vi söker en social, driftig, ansvarstagande konstruktör som är noggrann, strukturerad, intresserad och flexibel. Du som söker har några års erfarenhet inom mekanisk konstruktion, stor kunskap i 3D-CAD (helst SolidWorks), är välbekant med grövre svetsade konstruktioner, kunnig i toleranser och svetsbeteckningar samt har ett gediget tekniskt intresse.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.
Det är viktigt att du brinner för konstruktion, ser lösningar istället för problem, uppskattar möjligheten att vara kreativ i ditt arbete och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.
Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta och arbeta i team, men kan samtidigt arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.   
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Placering är på vårt nyrenoverade huvudkontor i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.


Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 september 2022

Ansök nu

Teknisk skribent till växande AriVislanda

Teknikinformatör
Läs mer Aug 26
AriVislanda har under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden för sågverksmaskiner. Bolaget tar ständigt nya marknadsandelar och är i en starkt expansiv fas där bl.a. teknikutveckling och innovation står i fokus.

Om tjänsten
Som teknisk skribent ingår du i vår konstruktionsavdelning.
Våra maskiner är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vi arbetar och dokumenterar projekt från enstaka maskiner till kompletta helautomatiska processlinjer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är framtagning av teknisk dokumentation till våra maskin-/projektleveranser, såsom t.ex. handböcker/manualer, reservdelskataloger, smörjinstruktioner, montageunderlag instruktioner. I tjänsten ingår även ansvar för CE-dokumentation/Maskindirektivet samt säkerhet och riskanalyser avseende våra produkter. Du förväntas även medverka i framtagning av instruktioner, checklistor för t.ex. montering provkörning, broschyrer/produktblad samt i framtida kvalitetsprojekt och ev. införande av ISO-system
Om tid finnes utöver ovanstående arbetsuppgifter, samt för rätt person, så ingår till viss del övrigt enklare arbete inom konstruktionsavdelningen och/eller hjälpa till med säljkalkyler och säljofferter samt övrig dokumentation, instruktioner, analyser, rutiner, etc.
Som hjälp i ditt arbete finns duktiga kollegor samt aktuell framtagen dokumentation.

Vem är du?

Vi söker en social, driftig, ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad, intresserad och flexibel. Du som söker har helst några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom teknisk dokumentation.
Inom dokumentation arbetar vi med programvaror som InDesign, Composer, Photoshop, etc.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.
Det är viktigt att du brinner för dokumentation, ser lösningar istället för problem, uppskattar möjligheten att vara kreativ i ditt arbete och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.
Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att arbeta självständigt och ta egna initiativ men kan även samarbeta och arbeta i team när så behövs.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.   
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Placering är på vårt nyrenoverade huvudkontor i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 september 2022

Ansök nu

CNC-operatör sökes till växande AriVislanda

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 26
Har Du erfarenhet från fleraxliga CNC-maskiner, gillar enstyckesproduktion, tycker om frihet under ansvar och vill jobba dagtid? Då kan Du vara den vi söker!

Om tjänsten
Vi växer och söker nu till vår fabrik i Vislanda en erfaren CNC-operatör till vår bearbetningsavdelning.
Våra sågverksmaskiner är tekniskt avancerade, ofta kundanpassade och i små serier, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att programmera/bereda från ritning/3D-fil, spänna upp och bearbeta fram färdiga detaljer till vår produktion av egenutvecklade sågverksmaskiner/kringutrustning samt till vår eftermarknad. Detaljerna som bearbetas är ofta avancerade och i små serier.
Bearbetning sker i huvudsak i våra styrda Mazak flerop:ar och svarvar, men övrigt verkstadsarbete och manuell svarvning, planslipning etc  förekommer i arbetsuppgifterna. Då vi önskar skapa variation samt en flexibel och mångkunnig personal, kommer viss arbetsrotation tillämpas inom bearbetningsavdelningen.
Programmering/beredning till CNC-maskinerna sker fr.o.m. i höst i EdgeCAM och goda utbildningsmöjligheter i programmet finns. Vi har även investerat i en ny avancerad multisvarv som kommer driftsättas i Q1 2023.

Vem är du?

Vi söker en engagerad, kunnig, ansvarstagande, självgående person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel, prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har ett tekniskt intresse och stor erfarenhet inom CNC-bearbetning, som operatör samt inom programmering, fastspänning och ritningsläsning.
Några års tidigare CNC erfarenhet krävs. Erfarenhet av bearbetning i manuella maskiner är en merit.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för ditt jobb, är effektiv, prestigelös, social, flexibel och noggrann, ser möjligheter istället för problem, sätter laget framför jaget samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att arbeta självständigt och ta egna beslut, men kan även samarbeta samt skapa och vårda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.


Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift samt helst viss engelska. Du har PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på dagtid och heltid, med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 september 2022

Ansök nu