Hitta lediga jobb i Växjö

Sjuksköterska till pre- och postoperativ vård, anestesikliniken Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 29
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Anestesikliniken i Växjö innefattar steriltekniska enheten, operationsenheten och intensivvårdsavdelningen. En av uppgifterna anestesikliniken har är att vårda patienter innan och efter genomförd operation. Den pre- och postoperativa vården är en viktig del i kedjan för att vi ska kunna möta behovet av operationer som finns i regionen. Inom denna vården hanterar vi både dagkirurgiska patienter vars mål är att kunna gå hem samma dag den opererats samt slutenvårdspatienten som ska stanna på sjukhuset efter genomförd operation.

Den pre- och postoperativa vården binder samman operationsenheten och intensivvårdsavdelningen här i Växjö och vi samarbetar dagligen för att patienten ska få rätt vård och att alla patienter ska ha en plats redo för dem efter sin operation. Din organisatoriska tillhörighet kommer att vara på intensivvårdsavdelningen.

På anestesikliniken kommer du att få arbete nära den specialiserade vården både på operationsenheten och intensivvårdsavdelningen.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom den pre- och postoperativa vården så spelar du en viktig roll i det operativa flödet. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda den dagkirurgiska patienten innan operation. Efter operation vårdar du både slutenvårdspatienter och dagkirurgiska patienter postoperativt. Du övervakar de medicinska parametrarna, smärtlindrar och undersöker patienten för att upptäcka eventuella komplikationer på grund av operationen eller narkosen. Målet med patienten är att antingen kunna gå hem eller att bli tillräckligt stabil för att kunna flyttas till en vårdavdelning.

Vi applicerar en lång introduktionstid hos oss där vi internutbildar dig under tiden för att du ska känna dig trygg i rollen som sjuksköterska. Våra arbetstider är i huvudsak måndag till fredag men helgtjänstgöring kommer att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska och är trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du behöver ha förmåga att strukturera och att kunna arbeta självständigt. Erfarenhet av kirurgi och/eller flera års erfarenhet av liknande arbete eller om du är specialistutbildad är meriterande.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

TopWork söker produktionstekniker...

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Apr 29
...till kund i Sverige. Har du erfarenhet inom produktionsteknik? Driven, noggrann och strukturerad? Då är du intressant för tjänsten. Har du dessutom möjlighet att arbeta på plats hos kund, dvs. att ligga borta i veckorna? Då är det dig vi söker!  
 
Om tjänsten
TopWork söker dig som vill hjälpa Prokon AB att växa. Vi står inför en expansion och i egenskap av produktionstekniker är det ditt ansvar att hjälpa oss att utveckla våra kunders produktion. Ditt arbete innebär en variation av teknik och möten. Du arbetar tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen hos respektive kund. Uppdragen grundas oftast i uppmätning av operationstider och metodutveckling och kan exempelvis även inkludera dimensionering av hela fabriker eller utformning av specifika arbetsstationer. Alla uppdrag utförs på plats, vilket innebär att du kommer arbeta hos olika kunder runt omkring i Sverige, ibland flera veckor i sträck.
 
Din profil
Som Produktionstekniker ser vi att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet inom områden som arbetsmätning eller produktionsekonomi. Kunskaper om Lean Manufacturing och Six Sigma är meriterande.
 
Som person har du ett stort eget driv, ansvarsfull och hög integritet.  Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska och gärna engelska. 
 
Uppdraget är en direktrekrytering till Prokon AB som erbjuder en tillsvidareanställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Prokon är en rikstäckande och komplett leverantör inom produktionseffektivisering. Med engagemang och envishet har vi med våra arbetsmetoder och mångåriga erfarenhet tagit fram mätverktyg som ger en tydlig överblick av produktiviteten i produktionen. Detta förenklar prioritering i förbättringsinsatser och ger därigenom en högre effektivitet. Läs mer på prokon.se  
 


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Gustavslundskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Apr 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Gustavslundskolan är en F-6 skola belägen på norra Hovshaga i Växjö. På skolan går ca 375 elever. Vår målsättning är att ge våra elever de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande i en positiv miljö med ett salutogent förhållningssätt. Vår vision lyder: Tillsammans har vi roligt och lär oss för livet. Från Gustavslundskolan går eleven ut i världen med ett öppet och nyfiket sinne. Vi arbetar aktivt med ledarskap i klassrummet och med trygghet och studiero.

Som lärare i fritidshem kommer du tillsammans med lärare och ytterligare en fritidshemslärare under skoltid arbeta i årslag 1. Under eftermiddagarna kommer du ansvara för undervisningen på fritidshemsavdelning Tellus för elever i åk . Du kommer att ingå i ett arbetslag där vi arbetar kollegialt med delat ansvar för att utveckla undervisningens kvalitet och verksamhet enligt gällande styrdokument och riktlinjer.

I tjänsten ingår också
Som lärare i fritidshem ansvarar du för att
- Utforma en undervisning som skapar sammanhang, kontinuitet och progression i elevernas utveckling och lärande i ett nära samarbete med övriga skolformer.
- Utmana eleverna att använda olika arbetssätt och låta dem möta en bredd av dessa i undervisningen så de ges möjlighet att utveckla flera förmågor.
- Planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån de nationella styrdokumenten, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget.
- Undervisningen ska syfta till att stödja elevens estetiska, intellektuella, sociala, emotionella och fysiska utveckling, samt ta sin utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter.
- Samverka med och fortlöpande informera vårdnadshavare om elevens skolsituation, trivsel och kunskapsutveckling.
- Utforma det kompletterande uppdraget på fritidshemmet så att eleverna får möjlighet att utforska, pröva, lösa problem och omsätta idéer i handling både enskilt och i grupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill och kan utveckla vår skola till en plats där eleverna trivs, får vara aktiva i sitt lärande och utveckla sina förmågor. Du är en tydlig ledare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där såväl glädje som engagemang tar plats men också struktur och organisation blir synliggjorda. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med kollegor och du samverkar gärna i olika konstellationer.

Du som söker har:
- ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke.
- förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten.
- förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar.
- en positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten.
- ett professionellt förhållningssätt.
- ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten.
- en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser.

Du har även examen/legitimation i första hand med behörighet för undervisning i fritidshemmet men även du som har behörighet för andra åldrar är välkommen att söka.

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Sjuksköterska, kombinera mag- och tarmmottagningen med medicinavdelning 5

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 29
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom samtliga internmedicinska specialiteter samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken!

Mag- och tarmmottagningen ligger i samma lokaler som avdelning 5, vilket gör att du alltid utgår från samma arbetsplats men har olika arbetsuppgifter för dagen beroende om du jobbar inom slutenvården eller öppenvården. Dina kollegor både inom öppen- och slutenvården finns därav alltid på samma arbetsplats vilket kan vara värdefullt för en bra kombinationstjänstgöring.

ARBETSUPPGIFTER
På mag- och tarmmottagningen kommer du i huvudsak arbeta med telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning, assistera vid läkarbesök, ge läkemedelsinformation och ge dagvårdsbehandlingar. Du kallar patienter och bevakar provtagningsresultat. Du har ett nära samarbete med läkare, sjuksköterska och undersköterska på mottagningen och på avdelningen.

På avdelning 5 vårdas främst patienter med mag- tarm och leversjukdomar (gastroenterologi) samt olika lungsjukdomar. Personalen är indelad i olika specialgrupper där respektive grupp har ansvar inom sitt område. Detta gör att vi lär känna patienter och anhöriga på ett bättre sätt. Till vår hjälp i vårdarbetet har vi en nära kontakt med bl.a. sjukgymnast och dietist. Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med andra sjuksköterskor och undersköterskor. Tillsammans med kollegerna planerar och utför ni dagens arbete.

Arbetsfördelningen är 40 % på mag-tarmmottagningen och 60 % på avdelning 5. Tjänstgöringen innefattar rotation dag- kväll- natt och var tredje helg på avdelningen. På mottagningen arbetar du dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från mottagningsarbete och arbete med lung/gastro-patienter är meriterande. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt. Du som person är öppen, lyhörd och samarbetar väl med övriga medarbetare. För dig är ett gott bemötande en självklarhet och en del av din kompetens.

ÖVRIGT
Om du vill är du välkommen att hospitera hos oss en hel- eller halvdag. Det innebär att du får möjlighet att se våra lokaler och träffa våra fantastiska medarbetare. Du får följa med en av våra sjuksköterskor för att se hur vi arbetar.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Truckförare till företag i Växjö

Truckförare
Läs mer Apr 29
Just nu söker vi på Lernia rätt person för ett långsiktigt uppdrag som truckförare till vår kund i Växjö!
Är du en driven och flexibel person som söker jobb som truckförare och kan jobba ständig kväll?

Arbetsuppgifter
I rollen som orderplockare arbetar du på olika avdelningar med materialförsörjning efter plocklista till montörerna. Truckkörning med B3 - skjutstativtruck förekommer dagligen. Arbetet utförs i ett högt tempo och du kommer att vara en viktig resurs som även bidrar till att företagets arbetsklimat, kompetens- och servicenivå är bra!

Kravprofil

• Körkort och tillgång till bil
• Kan arbeta ständig kväll
• Truckkort A+B
• Tidigare erfarenhet av truckkörning
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har ett eget driv och motivation för arbetet samt en vilja att visa framfötterna. Vidare har du också en hög arbetsmoral och strävar alltid efter att hålla god kvalitet på ditt arbete. Arbetet kräver också en god samarbetsförmåga.

Anställningsform / Omfattning / Tjänstgöringsort
Visstid med goda möjligheter att gå över i en tillsvidareanställning för en långsiktig inhyrning hos kund / Heltid EM skift / Växjö

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Kock till Öjaby skola

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Nu söker vi en kock till vårt mottagningskök på Öjaby skola. På skolan serveras ca 400 portioner mat.

Till köket kommer huvudkomponenten färdig, men ni tillagar övriga komponenter själva inklusive frukost och mellanmål. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 29
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industribranschen behöver förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete i en ljus och trevlig arbetsmiljö med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då skiftgång kan komma att förekomma. Har du truckkort är detta klart meriterande samt om du har härdplastutbildning.
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Kronobergs län.
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Installationstekniker till Växjö

Installationstekniker
Läs mer Apr 29
Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu efter en Installationstekniker. Du kommer att utföra installationer av port och dockningslösningar på ombyggnationer och nybyggnationer. Du kommer även ansvara för dokumentering kring installationerna, ta emot tilläggsbeställningar samt att hålla en löpande kontakt med kunder och underentreprenörer. Du utgår från kontoret eller hemifrån och arbetar inom ett angivet distrikt, resor i tjänsten och övernattningar förekommer.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är mellan 07.00-16.00, måndag till fredag. Resor i tjänsten förekommer.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning inom el, mekanik, teknik eller alternativt att du har en likvärdig eller relevant yrkesutbildning inom området. För att passa i rollen krävs det att du arbetat med något av följande, felsökning, reparationer, installationer och/eller underhåll. Har du el-behörighet eller kunskaper kring svagström är detta meriterande. Har du även liftutbildning samt certifikat på heta arbeten ser vi detta som en fördel. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

För att passa in i denna rollen är du serviceinriktad och relationsskapande, du trivs i en position med mycket kundkontakt. Du tar ansvar för ditt arbete och utför det på ett strukturerat och säkert sätt. Du har ett intresse för teknik, är en problemlösare och har god verktygsvana.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 0733656832 eller emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Installationstekniker, servicetekniker, tekniker, underhållstekniker, tekniker

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 29
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Har du ett genuint intresse för fastigheter, boendemiljöer och människor? Är du driven, engagerad och vill få möjlighet att göra skillnad i människors vardag? Då kan du vara den fastighetsskötare vi på HSB Sydost nu söker till vårt team i Växjö.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom grönyte- och fastighetsskötsel, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering och snöröjning. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer

För att nå framgång i rollen som fastighetsskötare tror vi att du:

Har erfarenhet av liknande arbete.
Är van att hantera olika handverktyg, redskap och maskiner.
Har grundläggande datorkunskaper.
Trivs i ett serviceyrke.

Utbildning för röjsåg och/eller motorsåg är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Inom HSB Sydost är samarbete och möten med kunder, kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig som är driftig, har god samarbetsförmåga men kan planera och arbeta självständigt. Dessutom bör du vara fysiskt uthållig eftersom arbetet periodvis är intensivt och krävande. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper och kommer därför att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Varaktighet:

Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde:

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Omfattning:

Heltid.

Antal tjänster:

1 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-15. För den här tjänsten tillämpas löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Kronoberg, 010-451 30 52.
Michaéla Hoffman, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Bäckaslövskolan söker lärare i fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Apr 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en fritidspedagog/lärare med inriktning fritidshem som även kan tänkas arbeta i skolans verksamhet.

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att skapa förutsättningar för en god fritidsverksamheten. Under skoldagen ingår du som en del i skolsamverkan och kan även komma att ha ämnesundervisning eller arbeta resursriktat. Arbetsglädje och höga förväntningar och tydliga mål är självklara utgångspunkter för oss. Skolan och fritidshemmet har ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och lärandet pågår hela tiden eleverna är i skolan.

Förutom kunskaper i olika skolämnen ska eleverna under den samlade skoldagen även få möjligheter att utveckla självkänsla, identitet, samspel och olika sociala förmågor. Fritidshemmets verksamhet spelar i detta sammanhang en stor roll och målet är en meningsfull fritid för alla elever. Du är således väl förtrogen med styrdokument och kan omsätta dessa i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad fritidspedagog/lärare med inriktning fritidshem.

Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent, har förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.
Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och har ett positivt förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Extrajobb inom industrin i Växjöområdet

Lagerarbetare
Läs mer Apr 29
Är du student, pensionär, har eget företag eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då är det dig vi söker!

Vi söker dig som vill ha ett extraarbete inom industrin hos våra kunder i Växjöområdet.

Om uppdraget
Vi letar efter dig som har en positiv attityd och vill jobba extra. Hos oss har du möjlighet att dryga ut kassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Du behöver inte vara expert på allt, däremot letar vi efter personer med schysst inställning, sunda värderingar och viljan att bidra till våra kunders utveckling, både affärsmässigt och socialt.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av diverse olika uppgifter t.ex. orderplock och pack, övervakning och justering av maskiner, avsyning, sortering samt märkning av produkter m.m. Uppdragen kan förekomma hos våra olika kunder i Växjö med omnejd.

Formell kompetens
Har du tidigare erfarenhet från industrin är det positivt. Du får gärna ha sommarjobbat och ha någon form av arbetslivserfarenhet, men viljan att lära och utvecklas är viktigare. Truckkort är meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Vidare behöver du vara i god fysisk form då arbetet stundtals kan innebära vissa lyft. Du behöver vara självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av människor runt omkring dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Extraarbete. För att vara aktuell för denna tjänst så behöver du antingen studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Tjänsterna finns i Växjöområdet.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Empleo söker noggrann svetsare till Alvesta

Svetsare, manuell
Läs mer Apr 29
Till ett av våra kundföretag i Alvesta söker vi en erfaren svetsare, gärna med erfarenhet av kantpressning. Vår kund erbjuder dig som anställd en spännande och utmanande arbetsmiljö där du erbjuds både personlig och professionell utveckling.  

Tjänsten som svetsare innefattar främst:  Ritningsläsning
Manuell svetsning MIG/MAG
Plocka detaljer i svetsrobot
Kantpressning

Vår kund erbjuder en stor maskinpark med arbetstider förlagda till dagtid med möjlighet till flextid. 

Din profil 
Vi söker dig med rätt attityd och ett genuint praktiskt intresse. Du innehar gärna både en svets-licens och några års praktisk erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du även har viss erfarenhet av kantpressning och är van att arbeta lösningsorienterat i nära samarbete med dina lagkamrater. Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling.   
Som person är du en god lagspelare, en trevlig kollega och någon som lägger stort engagemang i det du tar dig an. Du är nyfiken, noggrann och bidrar med positiv inställning på din arbetsplats. Du är van att läsa ritningar och är kvalitetsmedveten samt trivs du med att arbeta i grupp.  

Truck- och traverskort är önskvärt! 

Uppdraget är långsiktigt och inleds med en anställning på sex månader via Empleo. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se  

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Alvesta 
Omfattning: Dagtid, heltid 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Empleo söker CNC-Operatör/ställare till Alvesta

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Apr 29
Till ett av våra kundföretag i Alvesta söker vi en erfaren CNC-Operatör/ställare. Vår kund erbjuder dig som anställd en spännande och utmanande arbetsmiljö där du erbjuds både personlig och professionell utveckling.  
Tjänsten som CNC-ställare innefattar främst:  Ställa, programmera och producera i CNC styrda svarvar och/eller fräsar  
Mätning och kvalitetskontroller 
Verktygsbyten och maskinövervakning 
Vår kund erbjuder en stor maskinpark med Mazak och Mori-Seiki maskiner samt arbetstider förlagda till dagtid med möjlighet till flextid. 

Din profil 
Vi söker dig med rätt attityd och ett genuint praktiskt intresse. Du innehar gärna både CNC-utbildning och några års praktisk erfarenhet som operatör eller ställare. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av programmering och är van att arbeta lösningsorienterat i nära samarbete med dina lagkamrater. Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling.   
Som person är du en god lagspelare, en trevlig kollega och någon som lägger stort engagemang i det du tar dig an. Du är nyfiken, noggrann och bidrar med positiv inställning på din arbetsplats. Du är van att läsa ritningar och är kvalitetsmedveten samt trivs du med att arbeta i grupp.  

Med fördel har du erfarenhet av styrsystemen Fanuc, Siemens Mazatrol, ISO  eller av andra styrsystem.

Truck- och traverskort är önskvärt! 

Uppdraget är långsiktigt och inleds med en anställning på sex månader via Empleo. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se  

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Alvesta 
Omfattning: Dagtid, heltid 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Erfaren CNC-operatör till Rottne Industri

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Apr 29
*
Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Brinner du för teknik, kvalitet och maskiner? Då kan denna tjänsten vara något för dig!
Nu söker vi efter en till stjärna till fräsavdelningen till vår attraktiva kund Rottne Industri AB!

Företaget är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 550 miljoner och har ca 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av produktionen går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos Rottne Industri AB efter en tids inhyrning. Du kommer påbörja anställningen hos fabriken i Lenhovda som sedan övergår till Rottne.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Varma hälsningar!

Arbetsbeskrivning
I rollen som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten, ställ och programmering. Dina arbetsuppgifter blir att fräsa och programmera detaljer till skogsmaskiner. Företagets strategi är att tillverka större delen av alla artiklar i egen regi. Detta innebär att du kommer att få tillverka en stor mängd olika artiklar i mindre serier.

Du kommer ha en viktig roll i företagets utveckling och du erbjuds ett omväxlande arbete med stor frihet och goda utvecklingsmöjligheter. På företaget råder mycket god kamratanda.

På avdelningen finns det totalt 10 CNC maskiner, varav 2st vertikala och 3st horisontella fleroperationsmaskiner samt 5st svarvar, som sköts av ett team där du är en av 8 operatörer. Rottne Industri har även nyinvesterat i en ny bearbetningsmaskin.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen kan det bli aktuellt med andra arbetstider.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande med dig:
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet i fleroperationsmaskiner (fräs)
- CNC-utbildning
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik
- Behärskar svenska språket i tal och skrift
- Truck- och traverskort

Vidare är du en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Nu söker vi orderplockare till Ingelstad

Lagerarbetare
Läs mer Apr 29
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker nu medarbetare till ett kortare uppdrag hos en av våra kunders lager i Ingelstad. Arbetet är främst förlagt underdagtid 7-16. Du kommer ingå i ett team av Boxflow medarbetare och plocka orders hos kunden lager. Detta ställer krav på att du kan jobba i ett högt tempo och klarar av att arbeta under produktivitetsmål.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med orderplock i en av kundens anläggningar. Arbetet är inte speciellt tungt men ställer krav på effektivitet och teamanda.

Profil & bakgrund

Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs med att ha produktivitetsmål att uppfylla. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och kvalitétsorienterad samt flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Meriterande om du har truckkort och tidigare lagererfarenhet.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

TopWork söker teknisk support...

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 29
...till kund i Växjö. Har du erfarenhet av att arbeta som problemlösare och med avancerad support? Är du social, serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga? Vill du arbeta på ett kontor i centrala Växjö? Då har vi ett intressant uppdrag för dig! 
 
PRI Handel vänder sig framför allt till detaljhandelsorganisationer, kedjor och koncerner, i byggbranschen. PRI Handels affärsidé är att jobba med elektronisk handel och är idag marknadsledande på elektronisk handel inom byggbranschen i Sverige, med mer än 1 000 anslutna företag till konceptet och har bl.a. blivit specialister på det som kallas Genomfakturering åt de organisationer som inte vill bygga upp en egen ekonomifunktion för detta. PRI Handel är sedan 2019 en del av Hantverksdatakoncernen. För mer information om företaget se www.prihandel.com.
 
Vi söker en problemlösare ut i fingerspetsarna som brinner för att arbeta med kunder och ge teknisk support. Du erbjuds ett spännande och varierande arbete där du blir en del av ett härligt gäng kollegor! Vi söker dig som vill jobba med teknisk support med mjukvarufokus. Här blir du en avgörande kugge i en verksamhet som befinner sig i en expansiv bransch. Arbetet bedrivs från trevligt kontor beläget en minut från Växjö Resecentrum. 
 
Dina arbetsuppgifter: 
 
Som teknisk support kommer din huvudsakliga uppgift vara att hantera inkommande ärenden. Dina arbetsuppgifter består bland annat av underhåll och driftsättning av våra EDI-tjänster samt att bistå med avancerad felsökning och problemlösning. Du blir kundstöd för fackhandlare och leverantörer på den skandinaviska marknaden samt ingår i projekt för implementering av elektronisk handel.
 
Du får stöd av duktiga kollegor och du bidrar till hög kundservice av våra tjänster.
 
Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. För att trivas som teknisk support är du kommunikativ, kreativ och analytisk för att därigenom möta kundens skiftande behov. Du har stort eget driv i kombination med god vana vid att samarbeta i team. Att du är bekväm med att både skapa och underhålla goda kund-och partnerrelationer är en avgörande egenskap hos dig då vår personal är vår bästa konkurrenskraft.
 
För att vara aktuell för tjänsten har du:
.       erfarenhet av felsökning i olika filformat                                                                                          
·       arbetat med ekonomisystem/affärssystem
·       erfarenhet av testning av system eller filformat
·       gärna erfarenhet av elektronisk handel, EDI-flöden och hantering av olika filformat (XML, EDIFACT)
·       goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
 
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i rollen som teknisk support. Hos oss får du dessutom möjlighet att påverka såväl din egen som verksamhetens framtid då vi alltid välkomnar nya kreativa idéer för att tillsammans fortsätta utvecklas.

Detta är en anställning hos PRI Handel som i denna rekrytering valt att samarbeta med TopWork. Skicka ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande, varför tjänsten kan vara tillsatt innan slutdatum. Välkommen att lämna in din ansökan redan idag. 

 


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

Nu söker vi en duktig MIG svetsare!

Robotsvetsare
Läs mer Apr 28
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi åt vår kund Hydro Extrusions i Vetlanda en duktig aluminiumsvetsare.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av MIG-svetsning både manuellt och i robot ABB S4. Du kommer också köra truck och travers, så detta är ett krav att du har kort för. Arbetet är förlagt på skift.
Arbetsplatsen är i Vetlanda.

Din profil
För denna tjänst ser vi att du har flerårig vana av att arbeta som MIG-svetsare. Du som söker ska kunna kvalitetssäkra och avsyna svetsningen från robot, därefter ska du kontrollera genom visuell avsyning och manuellt svetsa eventuella fel som uppstått. Därav är det är ett krav att du som söker har erfarenhet av att arbeta med 5817.
Som person ska du vara noggrann och ansvarsfull. Du bör tycka om att arbeta i lag och vara en del i ett team.
Målinriktad och driven är andra goda egenskaper för denna tjänst.
Goda erfarenheter av att köra truck och travers är också meriterande.
För denna tjänst rekryterar vi löpande.

Om företaget
I våra fabriker i Vetlanda producerar vi ett stort utbud av olika aluminiumlösningar för strängpressade aluminiumprofiler, även kallade extruderade aluminiumprofiler. Sedan 2017 heter vi Hydro Extrusion Sweden AB istället för Sapa Profiler AB då vi gick ihop med Norsk Hydro.
På Hydro erbjuder vi bearbetning, montering och ytbehandling såsom anodisering och HM-vit av din aluminiumprofil för att du ska kunna fokusera på det du är bra på. Detta sparar tid och du drar nytta av vårt tekniska kunnande och utmärkta produktionsteknik. Våra experter hjälper till att designa dina strängpressade profiler till färdiga komponenter för att utforma din aluminiumprodukt på bästa sätt.

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Ida Blombäck och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.

Ansök nu

Sektionschef för forsknings- och internkommunikation

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 28
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Avdelningen har drygt 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Vi erbjuder våra medarbetare en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. 

Linnéuniversitetets förmåga att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling förutsätter extern och intern kommunikation av hög kvalitet. Universitetets kommunikationsarbete är därför av stor betydelse för att synliggöra de akademiska kvaliteterna i verksamheten, och det bidrar till att stärka Linnéuniversitetets anseende och öka vår attraktivitet som samarbetspartner, lärosäte och arbetsplats.

Arbetsuppgifter:
Som sektionschef ansvarar du för att i samspel med avdelningens övriga sektioner samt de akademiska miljöerna driva och utveckla arbetet inom sektionens områden. En viktig del av sektionens uppgifter rör den utåtriktade kommunikationen kring Linnéuniversitetets forskning och forskningsmiljöer. Sektionen ansvarar också för presstjänst, kriskommunikation, varumärkesstrategi och lednings-, och internkommunikation. Omvärldsbevakning är en självklar del av sektionens uppgifter.

Du har personal- och arbetsmiljöansvar för sektionens cirka 13 personer, leder, fördelar och prioriterar arbetet på ett systematiskt och transparent sätt. I arbetsuppgifterna ingår att i en del sammanhang och nätverk representera avdelningen i kontakt med andra akto?rer - internt, nationellt och internationellt. Som delaktig i avdelningens ledningsgrupp bidrar du till att ta fram sektionens och avdelningens budget, verksamhetsplan. Tillsammans med dina chefskollegor på avdelningen bidrar du till utvecklingen av universitetets verksamhetsstöd.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har akademisk examen, med inriktning mot medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig akademisk utbildning. Du har arbetat som chef alt. ledare och har erfarenhet av att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med forskningskommunikation, internkommunikation, vetenskapsjournalistik eller populärvetenskapligt medieinnehåll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du gillar att leda, att skapa mening och sammanhang, och att få medarbetarna att växa. Du är idérik, proaktiv och har en styrka i att få saker gjorda. Du ska verka som en samlad kraft för att skapa en tydlig kommunikation, ha förmåga att delegera och skapa delaktighet så att medarbetares engagemang och vilja till utveckling tas tillvara.

Anställning:
Tillsvidareanställning heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Placeringsort:
Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar, du kommer att
ha din placering på en av orterna men regelbundet närvara på båda.

Mer information lämnas av:
Universitetsdirektör Therése Iveby Gardell, tel 0470-708706, therese.ivebygardell@lnu.se eller
HR-partner Marie Kalebsson, tel 0470-708238, marie.kalebsson@lnu.se

Fackliga företrädare nås genom universitetets växel 0772-28 80 00.

Välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2022.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Omsorgsassistent till resursteam inom personlig assistans

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Apr 28
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som omsorgsassistent, ett jobb som innebär att du gör skillnad i människors liv. Vi erbjuder en arbetsplats där vi ständigt strävar efter ett professionellt förhållningssätt, har omsorgstagarna i fokus och möter varandra med respekt. Boendet ligger i centrala Växjö vilket möjliggör aktiviteter med gångavstånd tillsammans med omsorgstagarna. Arbetstiderna för denna tjänst kommer att vara förlagda dag/kväll/helg.

Hos oss hjälper du andra människor att få en fungerande och värdefull vardag och leva ett liv med goda levnadsvillkor. Du arbetar utifrån omsorgstagarnas individuella behov. Enheten består av sju omsorgstagare med respektive team. Du kommer tillhöra ett resursteam som innebär att du arbetar mot samtliga omsorgstagare. Som resurs på enheten behöver du vara trygg med att arbeta självständigt men samtidigt vara lyhörd gentemot omsorgstagarnas dagsform, van att ta stort ansvar, flexibel och samarbetsvillig då du dagligen möter kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Arbetsuppgifterna är varierande där du bland annat är behjälplig vid dubbelbemanningar och besvarar larm samt hjälper omsorgstagarna med vardagliga sysslor. Det förekommer fysiska tunga arbetsmoment i det dagliga omvårdnadsarbetet där hjälpmedel finns att tillgå. Som medarbetare hos oss har du fördelen att ha kollegor nära till hands samt tillgång till gemensamma ytor såsom kontor och personalrum.

KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du ska se möjligheter, vara lösningsorienterad och gilla att hitta på saker tillsammans med omsorgstagarna. Det är viktigt att man i sitt arbete stöttar sina kollegor. Du ska även självständigt kunna dokumentera i Procapita samt söka information på kommunens intranät. Erfarenheter inom liknande verksamheter är meriterande.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Fjärrchaufför Växjö

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 28
Du kommer att köra till Västkusten måndag till torsdag. Du lastar och lossar mellan två terminaler, även viss distribution förekommer. Du kommer även att vara behjälplig på terminalen någon/ett par timmar per arbetspass. Det här uppdraget passar dig som vill sköta dig själv på kvällen och avsluta ditt arbetspass med teamwork på terminalen.
Meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare. Arbetstider är eftermiddag/kväll måndag till torsdag.
Kvalifikationer?
Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Du har CE-körkort, YKB, truckkort A1-4 och digitalt färdskrivarkort. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.?


Om oss
Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik. Vi har verksamhet i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs och Jönköpings län som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vår personal har den erfarenhet och de behörigheter som uppdragen kräver. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna, lika stort fokus har vi på trygghet och flexibilitet till våra anställda. Vi ser fram emot din ansökan!
Tjänsten är på heltid.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Har du frågor så hör gärna av dig till Tobias tobias@akeritjanster.se eller ring 0470-92294
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Växjö

Personlig assistent
Läs mer Apr 28
Vill du få mer arbetslivserfarenhet, jobba extra för att dryga ut dagskassan och samtidigt känner att du vill göra skillnad i någons liv - då är detta jobbet för dig!
På Humana värdesätter vi arbetsglädje, kompetens genom att fokusera på att ge god assistans med ansvar och ta hand om våra kunder med engagemang.

Vi söker dig som vill jobba på fast schemarad varannan helg jämna veckor på 20% som personlig assistent åt en kvinna med MS i Växjö. Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans så som förflyttningar, matsituationer samt hygien. Samt hjälp och stöttning med det som hör vardagen till. Kvinnan har ett intresse för matlagning och växter. 
Som person är du utåtriktad och aktiv. Du är ansvarstagande, lyhörd, flexibel och ödmjuk och har en positiv syn på livet samt en vilja att kunna bidra med en trevlig och stimulerande tillvaro. 

Vi söker dig som har:
Erfarenhet som personlig assistent, vård och omsorg - meriterande men inte ett krav
Körkort och bil - meriterande men inte ett krav
Tjänst: Tjänsten är på 20% med passen på endast jämna veckor Lördag 18.30-07.40 (väntetid 01.00-05.00) samt Söndag 18.30-07.40 (väntetid 01.00-05.00).
Arbetstider: Assistansens arbetspass ligger förlagda mån-sön 8-16 och 18.30-07.40. (jourtid på natten)
Till denna kund ser vi helst kvinnliga sökande. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Lyft med hjälpmedel förekommer i arbetet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då personkemin mellan dig och kunden är avgörande. Kvinnan har en stålift som heter Sabina och det är bra om man tidigare jobbat med stålift.
Lön enligt kollektivavtal.
Urvalet sker löpande. Ansök idag!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hälsokoordinator 30%

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Apr 28
Vill du sprida rörelseglädje och gillar äventyr?
En Frisk Generation har som mål att förebygga ohälsa, främja en mer jämlik hälsa och bidra till en social delaktighet i närområdet. Vi arbetar utifrån fyra teman; mat, motion, idrott och äventyr och erbjuder barnfamiljer en aktiv fritid och verktyg för hälsosamma vanor. Till vårt familjeprogram i Braås och öppna aktiviteter i Lammhult söker vi nu en hälsokoordinator på deltid, 30%.
Som hälsokoordinator ansvarar du för att genomföra programmen i kommunen. I arbetsupggifterna ingår att planera och genomföra aktiviteter, rekrytera deltagare, planera och följa upp programåret, delta på möten med kommunen, arbetsleda gruppledare, utbilda och stötta volontärer, hålla kontakt med deltagande barn och föräldrar samt skapa lokal samverkan.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, leda grupper och erfarenhet av idrott, föreningsliv eller civilsamhället alternativt annan erfarenhet och kompetens som du tror passar.
Vi tror att du är
Initiativrik, drivande och bra på att organisera. Att du är positiv, engagerande, ser varje individs behov och möjligheter samt är bra på att kommunicera och på att skapa kontakt med människor med olika bakgrund. Om du talar fler språk än svenska är det en fördel.
Av oss får du utbildning i En Frisk Generations metod och löpande kunskap och inspiration kring fysisk aktivitet, psykisk hälsa och mat. Du får vara en del av En Frisk Generations team med kollegor på flera orter runt om i Sverige.
Frågor om tjänsten besvaras av programansvarig Liselott Karlsson på 0730-78 44 35. Ansökan skickas till: liselott@enfriskgeneration.se
Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!
Vi eftersträvar jämställdhet, jämlikhet och mångfald på vår arbetsplats. Därför vill vi gärna ha sökanden med många olika erfarenheter och bakgrunder.

Ansök nu

Personlig assistent till kille i Växjö

Personlig assistent
Läs mer Apr 28
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Personlig assistans handlar om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, vilket uppnås genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

På kunds begäran söker vi en personlig assistent till en drygt 30-årig kille med medfödd utvecklingsstörning. Kunden arbetar på daglig verksamhet, vilket innebär att du har det pedagogiska ansvaret och att du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra omsorgstagare och deras personal. I arbetet har du en aktiv roll i olika träningsmoment bl. a. inom musik och fysisk rörelse. I arbetet ingår även personlig omvårdnad utifrån grundläggande behov.

Du som söker är pigg och glad med erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg omvårdnad/personlig assistans. Vi söker dig som är påhittig, initiativrik och ansvarsfull. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor.

Meriterande är om du har erfarenhet av och vet hur du ska agera vid kramper.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsvariation högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet, vilket innebär att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi söker människor som tycker om utmaningar och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor.

Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, så det är viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så skriv och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: visstid så länge assistansuppdraget varar
- Omfattning: deltid
- Arbetstid: dagtid, vardagar
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 20220531

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Lotta Gill, lotta.gill@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fibertekniker

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Apr 28
Om tjänsten
Nu söker vi Fibertekniker till en större kund i ett expansivt skede och vi vill ha dig som vill få chansen att utvecklas inom vår framgångsrika organisation.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter en fibertekniker.

Arbetet innebär bland annat följande:
- Felavhjälpning av kablar förlagda i marken och i luften.
- Även viss inkoppling, förändring av befintlig anläggning.
- Skarva och laga avgrävda kablar.

Arbetet bedrivs till största del utomhus, men det kan även förekomma telejobb inomhus.

Det är meriterande om du har baskunskap gällande hur man gör elinstallationer samt även om du har mastkompetens.

Du kommer arbeta som ambulerande fibertekniker .

Ditt arbetsområde kommer vara Växjö med omnejd.

Under arbetstiden tillhandahåller vi företagsbil.

Vi söker dig som
För att jobba som fibertekniker är det meriterande om du ha en bakgrund där du har läst Elprogrammet på gymnasiet eller mångårig yrkesvana som kan motsvara utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenheter av elinstallationer.

Du ska vara flexibel och inte rädd för att ställa om till olika miljöer. Du ska ha förmåga och kunna jobba självständigt men även i grupp.

Då det även krävs att kunna arbeta på höjd så är det ett krav att inte vara höjdrädd.

Eftersom du har kontakt med kunder i ditt jobb är det viktigt att du har ett högt servicetänkande och ett bra kundbemötande.
Som person är du praktisk lagd och har ett tekniskt intresse samt vana att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
Du är van att arbeta utomhus.

Du har B-körkort.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du anställs av Montico HR Partner och blir uthyrd till vår kund.

Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Utomhusarbete för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 28
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Extrapersonal Bergqvist Skor

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 28
Vi söker:
Dig som gillar skor, kläder och brinner för att ge bra service till människor i alla åldrar. Du är glad, framåt och flexibel och över 19 år.
Kan jobba främst helger men även dagtid och kvällstid vid behov
Tjänsten leder även till ett semestervikariat dvs man måste kunna jobba i sommar för att vara aktuell.
Rekryteringen sker löpande och tillsätts så fort vi har hittat rätt person.
Vänta inte med att lämna in ditt PB och CV till oss i någon av våra ovannämnda butiker.
Har du inte möjlighet att besöka oss mejla in din ansökan till:
nyttjobb@bergqvistskor.se
Märka ansökan med: extra Växjö
Läs mer om oss på
www.bergqvistskor.se

Ansök nu

Personlig assistent sökes till ung kille i Växjö

Personlig assistent
Läs mer Apr 28
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Växjö. Kunden är en 25-årig kille med muskelsjukdom.
Som personlig assistent kommer du att hjälpa kunden med allt som hör vardagen till, och omvårdnad är en mycket stor del av arbetet. För att trivas i rollen som personlig assistent hos kunden är det viktigt att du är en lugn person med stort tålamod samt att du är ansvarstagande i ditt arbete.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom personlig assistans samt att du är flexibel.
Introduktion sker på arbetsplatsen med arbetsledare och ordinarie personal.
Har du som söker någon form av vård- eller omsorgserfarenhet är detta meriterande men personlig lämplighet är det som avgör.

Till denna kund söker vi dig som är intresserad av ett vikariat på 50% från omgående t.o.m 15 jan 2023. 
Arbetstiderna är förlagda vardagar och helger mellan 08.00-16.00, 16.00-23.00 samt 23.00-08.00.
Du kommer att arbeta självständigt som assistent men vara en del av en trevlig assistentgrupp på totalt nio assistenter.

Tjänster: Vikariat på 50% till januari 2023. Vi söker även timvikarier som vill jobba i sommar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse.

Urval sker löpande.


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist till hotell i Växjö

Hotellreceptionist
Läs mer Apr 28
Vi söker nu receptionist till spännande hotell i Växjö!

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för service och gästmötet, är socialt kompetent och professionell i ditt yrkesutövande. Du har utbildning från och/eller 3 års dokumenterad yrkesvana inom hotell. Som person är du utåtriktad och nyfiken samt älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från bokningssystem såsom Opera och Scorpio är meriterande.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du vara med och starta upp ett helt nytt team?

Socionom
Läs mer Apr 28
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Inom familjehem och öppenvård erbjuder vi jourhem, konsulentstödda familjehem och behandlingsfamiljer och vår verksamhet finns över hela Sverige. Öppenvården för barn och unga syftar till att erbjuda lösningar i det egna hemmet, i jour- eller familjehem samt på HVB såväl som i stödboende. Vi utbildar och handleder i metoderna TFCO, IHF och Connect.
TFCO är en metod med stor beteendefokus. Den kan liknas vid en akutmottagning där vi har en begränsad tid att hjälpa den placerade innan den skall iväg till nästa avdelning (hem till bioföräldrar). Målet med TFCO är att reducera riskfaktorer (negativa beteenden, skolk, dåligt umgänge, droger, kriminalitet) och bygga på skyddsfaktorer (fritid, skola, vänner, positiva beteenden). Vi hjälper även föräldrar att hitta bättre verktyg att bemöta och hjälpa sina barn. TFCO är en oerhört positiv metod. Allt fokus ligger på att förstärka det som fungerar, se det friska. Vi firar mycket i TFCO. Vi fikar mycket i TFCO. Vi jobbar intensivt i TFCO.

Vill du vara med och starta upp ett helt nytt team?
Humana AB har en unik evidensbaserad metod som hämtades från USA, Oregon i slutet av -90-talet. TFCO-A som är en manualbaserad metod som arbetar med målgruppen ungdomar mellan 13-19 år med stor beteendeproblematik. Idag finns TFCO i Lund, Stockholm, Linköping och Skövde och även på SiS Hässleholm. TFCO är en oerhört effektiv metod som hjälpt många ungdomar med stora beteendeproblem. Humanas mål är att TFCO skall finnas tillgänglig för alla Sveriges kommuner! Vi har därför påbörjat ett implementeringsarbete i Växjö. Vill du vara med att starta Växjös första TFCO team?
Ett TFCO team består av följande roller:
Samordnare
BFK (behandlingsfamiljskonsulent)
Ungdomsbehandlare
Familjebehandlare
Behandlingsfamilj
Färdighetstränare

Vi har redan på plats en samordnare (behandlingsledare) i teamet. Samordnaren behöver kollegor för att skapa ett komplett team. Vi söker därför just nu 3 tjänster:
BFK (behandlingsfamiljskonsulent)
Ungdomsbehandlare
Familjebehandlare
BFKär Samordnarens närmste kollega. BFK främsta uppgifter är att se till att behandlingsfamiljerna mår bra, att de är metodtrogna, rekrytering och utbildning av nya behandlingsfamiljer, hjälper SO med praktiska göromål, tar in och gör bedömningar kring ärenden som kan vara aktuella för programmet.
Ungdomsbehandlaren är personen som har den terapeutiska kontakten med ungdomen. Finns där som stöd för ungdomen via telefon, behandlingsträffar, kliniskt arbete. Ungdomsbehandlaren är den placerades närmste man. Ungdomsbehandlare jobbar nära familjebehandlare i teamet.
Familjebehandlaren är personen som har den terapeutiska kontakten med biologiska föräldrar. Finns där som stöd för föräldrar via telefon, behandlingsträffar, kliniskt arbete. Familjebehandlaren ansvarar för familjesamtal i programmet. Familjebehandlare jobbar nära ungdomsbehandlare i teamet.
Vilken av rollerna skulle du passa bäst till?

TFCO är för dig som gillar:
Metod och evidens
Behandling med multisystemiskt perspektiv
Behandling med beteendefokus (KBT)
Högt tempo
Supertajt teamarbete
Hög struktur och tydlighet
Att vara positiv och fira framsteg
Har du läst så här långt och känner att du vill vara en del av magiskt socialt arbete. Sök nu!

Vi erbjuder:
Ett öppet arbetsklimat där våra värdeord, glädje, ansvar och engagemang är ledord
En utbildningsintroduktion i metoden
Tillgång till erfarna handledare inom TFCO
Möjlighet till interna och externa utbildningar
Ett utvecklande och lärande arbete på en trevlig arbetsplats
Friskvård
Kvalifikationskrav:
För tillsvidare anställning söker vi socionom eller annan utbildning som kan bedömas som likvärdig. Du har erfarenhet av familjehemsvård och gärna psykosocialt arbete. Du har intresse för att arbeta manualbaserat i ett kreativt sammanhang.
B?körkort är ett krav.

Ansök nu

Rekryteringschef

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Apr 28
Vad kan vi erbjuda dig?
En del ser en skog. Vi ser förnybar råvara, klimatnytta, långsiktig ekonomisk tillväxt och innovationskraft som aldrig slutar växa. Hos oss kommer du vara med och bidra till långsiktig hållbarhet och tillsammans med oss kommer du att upptäcka hur.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du utgår från våra fräscha lokaler på Södras huvudkontor i Växjö, centralt beläget vid Växjösjön. Du kommer vara en del av ett positivt och härligt team. Förutom det, har vi på Södra också såklart kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra stugor och lägenheter. Läs mer här om våra förmåner och vad vi erbjuder dig. (https://karriar.sodra.com/pages/formaner?utm_campaign=page_259294_cta_1990220&utm_content=https://karriar.sodra.com&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page)

Dina framtida arbetsuppgifter
I vår nya roll som Rekryteringschef kommer du med ditt coachade, utvecklande och involverande ledarskap att ha helhetsansvar för vårt etablerade rekryteringscenter. Du kommer att vara en del av det operativa arbetet samtidigt som du har det strategiska ansvaret för funktionen och dess utveckling. Du förväntas arbeta med en stor nyfikenhet och örat mot omvärlden för att utmana vår organisation att ta nästa steg samt stärka vårt Employer Brand.

För oss är det självklart att arbeta med kompetensbaserade metoder, moderna testverktyg och digitalisering i fokus.

Arbetsuppgifterna omfattar även:

- Att tillsammans med dina medarbetare driva rekryteringsprocesser från start till mål
- Utföra intervjuer och tester
- Utmana & utveckla teamets arbets- och tillvägagångssätt
- Bidra till att koncernens KPI: er uppnås.

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitet-eller högskoleutbildning med personalvetenskaplig inriktning och erfarenhet från att arbeta i en personalledande befattning. Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering och van att driva förändring och utveckling i såväl operativa som strategiska frågor. Vidare har du en hög ambitionsnivå, nyfikenhet och vilja att utveckla såväl dina medarbetare som dig själv.

Du är lyhörd, kommunikativ och professionell i ditt bemötande med andra. Du har lätt för att bygga relationer till din omgivning och trivs med att verka för ett arbete i ständig utveckling. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet av testverktyg, mångfaldsarbete och/eller search är det meriterande.

Placering
Du kan vara placerad på någon utav Södras enheter med förväntad närvaro i Växjö ett par dagar i veckan.

Vill du veta mer?
Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Linus Eklund, 072-583 45 31 alt. rekryterande chef Maria Magnesjö Nilsson 070-655 50 34

Ansök via länken nedan senast den 9e maj. Löpande urval kommer att tillämpas.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Lärare till Växjö folkhögskola

Folkhögskolelärare
Läs mer Apr 28
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

I början av 2021 slog Växjö folkhögskola upp portarna. Det är en helt nystartad folkhögskolefilial som delas av Ädelfors folkhögskola och Grimslövs folkhögskola. Verksamheten erbjuder idag utbildningar i form av allmän kurs på grundskolenivå, särskild kurs svenska för invandrare på folkhögskola, studiemotiverande folkhögskolekurs, särskild kurs till vårdbiträde i kombination med studier i svenska som andraspråk och samhällskunskap på grundläggande nivå, polisförberedande utbildning, etableringskurs för nyanlända samt tidiga insatser för nyanlända.

Vi söker idag en lärare som tillsammans med kollegorna vill vara med att se till att Växjö folkhögskola ska stå för hög kvalitet och nöjda deltagare som genom sin tid ska få goda förutsättningar till arbete eller vidare studier.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på Växjö folkhögskola kommer du främst att arbeta med utbildning i svenska som andraspråk och engelska på grundskolenivå. Då vi ser samverkan mellan kurser och lärare som en nyckel till framgång kommer såväl denna tjänst att rikta sig mot mer än en kurs. Utbildning på folkhögskola riktar sig till deltagare som vill få mer lärartid, undervisningstid än vad andra utbildningsanordnare kan erbjuda. Utbildningen innehåller också flera inslag av hälsa och hållbar livsstil som är Växjö folkhögskolas profil. Samverkan sker löpande med moderfolkhögskolorna. Du kommer också att samverka med skolans andra medarbetare för att gemensamt utveckla Växjö folkhögskola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- lärarutbildning med inriktning svenska som andraspråk ink. lärarlegitimation
- goda kunskaper om digitala verktyg och om distans- och fjärrundervisning
- tidigare erfarenhet av utbildning av vuxna
- god kommunikativ förmåga och har ett brinnande intresse för integration
- som har god samarbetsförmåga och är flexibel

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Spolbilschaufför med utgångsort Gemla

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Apr 28
Värends Miljö AB är ett växande miljöföretag inom renhållning- och avfallsbranschen. Vi jobbar med framförallt slamsugning, högtrycksspolning, rörinspektioner, torrsugning, relining, avloppsrelaterad entreprenad och betongarbete (betongpumpning med minipump). Vårt huvudkontor finns i Gemla utanför Växjö men är verksamma över hela Kronobergs län, Blekinge och Nordöstra Skåne. Dessutom har vi jourtjänstgöring och utför uppdrag dygnet runt år privatpersoner och företag över hela vårt verksamhetsområde. Läs mer om oss på www.varendsmiljo.se.
I takt med att företaget växer behöver vi nu utöka vår personalstyrka för att kunna möta efterfrågan på våra tjänster. Vill du bli en del av vår tillväxtresa och bli en del av vårt härliga gäng på 35 anställda? Då kanske det här är jobbet för dig!
Vi söker nu en nya spolbilschaufför med utgångsort Gemla. Arbete kommer huvudsakligen att utföras i Växjö med omnejd, men arbete kommer även att ske över hela företagets arbetsområde som är Kronoberg, Blekinge och nordöstra Skåne.
Som spolbilschaufför arbetar du ute på fältet med spolbilen och hjälper kunderna med olika problem som uppstår. Oftast är dessa problem kopplade till avlopps- eller dagvatten/dräneringsledningar. Men tjänsten kan även innefatta tömning av brunnar, fett- och oljeavskiljare samt viss rörinspektion.
Som person är det viktigt att du är en lagspelare, är serviceinriktad och har stort kundfokus. Kunderna ska alltid vara nöjda och arbetet ska ske smidigt, oavsett om du arbetar i team eller själv. Det är också därför viktigt att du som person trivs med att ta stort egenansvar och är självgående. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom branschen, men vi lägger stor vikt i att du är rätt person med god arbetsmoral och vilja att lära dig nya saker varje dag.
Tjänsten vi söker är på heltid (100 %), med förekommande jourtjänstgöring. Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00.
Övriga krav för att söka tjänsten är C-körkort och grundläggande YKB. Även tillgång till egen bil för resor till och från arbetet behövs. CE-körkort är meriterande.
Är du redo för nya utmaningar och känner att ovanstående låter intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan!
För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta eller några rader om dig själv till andy@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan också.
Sista ansökningsdag är den 28 maj, men skicka in Din ansökan snarast då vi intervjuar löpande. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80.

Ansök nu

Elektriker till Småland

Driftelektriker
Läs mer Apr 28
Är du en självgående elektriker som dessutom har några års erfarenhet inom yrket? Lassila & Tikanoja FM söker nu en till kollega för roligt uppdrag i Småland.

Tjänsten

Din vardag kommer bestå av många olika arbetsuppgifter så som tillsyn och underhåll av elanläggningar, motordriven reservkraft, batteri/UPS anläggningar, el projekt och åtgärda eventuella fel. Även arbete inom andra verksamhetsområden inom avdelningen kan förekomma, tex skötsel av brandlarm, ventilation och kyla. Tidigare kunskap inom detta är ej ett krav men meriterande.

Din profil

Du ska vara självgående elektriker och du är känd för att göra snygga, praktiska och säkra lösningar samt är allmänt händig. Du skall vara punktlig, bra känsla för att åtgärda brister, ordningsam och kunna arbeta självständigt.

Din utbildning är från elprogrammet eller annan relevant utbildning och du har fått ditt certifikat. Arbetet kräver att du tar stort eget ansvar, är lösningsorienterad och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt till dina personliga egenskaper, att funka med övriga medarbetare och kunna samarbeta är en självklarhet.

Kvalifikationer

• Minst 3 års erfarenhet av liknande roll
• Färdigutbildad elektriker med yrkesbevis alternativt minst 3 års dokumenterad erfarenhet, minst ECY.
• B-körkort

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Ansök nu

Sjuksköterska/underläkare till vaccinationsbuss i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 28
Till vår vaccinationsbuss i Växjö söker vi legitimerade sjuksköterskor samt läkarstudenter som har genomgått minst termin 9 på läkarprogrammet för TBE- och grundskyddsvaccination. Ett trevligt och omväxlande arbete under dagtid under perioden april till september 2022. Perfekt tillfälle att under en period komma ut och prova på något nytt!

Vaccinationsbussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE) samt difteri, kikhosta och stelkramp (grundskydd). Som vaccinatör arbetar du tillsammans med en informatör som har hand om den första kundkontakten samt betalningen. Under perioden arbetar du med skiftande informatörskollegor.Du kan redan nu se hela schemat för bussarna på vår hemsida här (doktor.se/schema).Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du vaccinerar vuxna och barn i bussarna och utomhus. Du registrerar vaccinationerna i journalsystemet MittVaccin samt har koll på lagerhållning och inventering. Det ingår också att informera varje kund vad som gäller vid en vaccination samt om kommande doser, och att hjälpa till att reda ut eventuella frågetecken. Du rapporterar till Teamleader.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

- Inventera och se till att det finns tillräckligt med förbrukningsmaterial i bussen
- Vaccinera intramuskulärt
- Journalföra vaccinationer i MittVaccin och fylla i vaccinationskort åt kunderna
- Informera och hjälpa kunder inför och under vaccination
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och har ett positivt bemötande.

- Du är legitimerad sjuksköterska, eller läkarstudent som har genomgått termin 9.
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

- Du ser vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom

- Du känner dig trygg med att hantera många kundmöten
- Du är flexibel och kan anpassa ditt arbetstempo för att kunna hålla en jämn, hög servicenivå
- Du har en god förmåga att arbeta självständigt och i team


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vaccinationer eller intramuskulära injektioner. Har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet MittVaccin samt B-körkort och god körvana.

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, bra lön, kollektivavtal, och tjänstepension.

Som vaccinatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema i sommar, samt få din lön utbetald dagen efter ett avslutat pass.Övrig information

Säsongsperiod: April - September 2022

Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-36 timmar/vecka. Arbetet föreligger på dagtid kl. 11-17 från måndag-söndag.

Ort: Växjö med omnejd.

Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Dessutom äger Doktor.se flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Snickare i utemiljö med maskinkörning

Träarbetare/Snickare
Läs mer Apr 28
Sebbe’s Mark fortsätter att växa och nu söker vi en medarbetare som vill ansluta till oss och bli en
viktig del i företagets fortsatta utveckling. Gillar du att jobba utomhus med
varierande projekt?  Då kan denna tjänsten vara perfekt för dig.

Arbetsuppgifter
Sebbe’s mark grundades 2012 och har idag tio Medarbetare. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning inom den yttre miljön. Vi jobbar både mot arkitekterade ritningar och egen design. Vi arbetar med bl.a schaktning, transport, dränering, avloppsanläggning, poolanläggning, yttre skötsel, snickeri, platt- och mursättning, trädgårdsanläggning, snörröjning och sandupptagning. 

I denna tjänst kommer du framför allt inrikta dig på utomhussnickeri såsom trädäck, pooldäck och staket, men också övrig markanläggning och maskinkörning som hör till projekten. Vi är ett litet företag och därför kommer du jobba med varierande projekt. 

På vinter- och vårtid förekommer även snöröjning, halkbekämpning och sandupptagning. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har något av följande:
- Tidigare erfarenhet av snickeri
- Maskinvana
- Tidigare erfarenhet av snöröjning
- Tidigare erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten
- C-körkort
- Relevant utbildning

Personliga egenskaper
Vi söker en person med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både kollegor och kunder.

Många uppdrag är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

Vi erbjuder
Vi söker en person med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både kollegor och kunder.

Många uppdrag är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

 

Vi erbjuder
En tjänst på en arbetsplats med schysta villkor, goa kollegor och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är tills vidare, eventuellt med inledande provanställning. Arbetstid heltid, med placeringsort Växjö. Vi har kollektivavtal.

Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-resurs:
Samuel Gunnarsson
076 220 69 40
Samuel@humansolutions.se

Kontaktinformation
Samuel Gunnarsson, 0762206940, samuel@humansolutions.se

Arbetsplats
Uttervägen 5

352 45 Växjö

Ansök nu

Kundservicemedarbetare sommarjobb till DHL Freight

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 28
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos DHL Freight. Det finns goda möjligheter till timanställning efter sommarjobbet.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom.

DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. DHL Freights kundservice i Växjö ansvarar för all kundservice gällande inrikestransporter. Avdelningen består av 90 medarbetare som värdesätter god gemenskap. Företaget strävar efter att ha roligt tillsammans, nå målen, få kunderna att växa och fira framgångar.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundservicemedarbetare tillhör du backline-teamet, där du ansvarar för att ta emot, hantera och administrera inkommande ärenden via telefon, mail och chatt. I rollen ingår även återkoppling till såväl kunder som kollegor. Ärendena avser frågor både före, under och efter transporten från kunder belägna i hela Sverige. Du har kontakt med både företagskunder och privatpersoner där det viktiga blir att hitta rätt lösning och ge en god service. Vidare fungerar du som en support-funktion till övriga team inom kundservice, vilket innebär att du har ett nära samarbete med övriga funktioner. Detta för att stärka banden och samarbetet inom DHL Freight i syfte för att arbeta med ständiga förbättringar.

I rollen erbjuds du initialt en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du studerar ditt första eller andra år
• God dator/systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Erfarenhet inom kundservice är meriterande

Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga och trivs bäst när du får samarbeta med andra. Då tillgänglighet och kundbemötande är viktigt för att kunna leverera positiv kundupplevelse, ser vi att du motiveras av att leverera en god service. Då arbetet kräver hög struktur och ordning är du även noggrann som person, van att arbeta i datamiljö och har förmågan att prioritera i ditt arbete. Det är också av vikt att du kan hantera ett varierat arbetstempo och är flexibel då arbetsbelastningen kan variera.

Övrig information:

Start: 1 juni
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare, service, kund, transport, logistik, ärenden, telefon, mail, chatt, team, rekrytering, uppdrag, heltid, Växjö, DHL Freight

Ansök nu

Parkeringsvakt Växjö

Parkeringsvakt
Läs mer Apr 28
Dina arbetsuppgifter
QSG Bevakning AB växer och söker nya medarbetare till Växjö.

Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Du har en utpräglad servicekänsla är stresstålig och har en god simultanförmåga


Din profil
För anställning på QSG Bevakning AB kräver vi följande:
- bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
- bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna
- körkort, är meriterande
- Ostraffad
- God svenska i tal och skrift
- Offentligrättslig parkeringsvaktsutbildning är ett krav
- Minst 6 månaders erfarenhet av parkeringsövervakning


Om företaget
Övrigt:
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.


Om oss
QSG Bevakning AB är ett helägt dotterbolag till Sandarna holding Väst AB. Bolaget erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mera under länken ”tjänster”.
Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten.
Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”

Ansök nu

Terminalarbetare Växjö, sommarvikariat

Postterminalarbetare
Läs mer Apr 28
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är: Vi levererar.

 

Bli en del av vårt team

Vi söker nu förstärkning till vår terminal i Växjö. I rollen som terminalarbetare finns det två alternativ för sysselsättningsgrad/arbetstider.

- Vi söker 10 stycken på 80% som ska arbeta kvällsskift med arbetstider förlagda måndag till fredag mellan 14:30-21:30

- Vi söker 12 stycken på 85% som ska arbeta nattskift med arbetstider förlagda mellan söndag kväll till fredag morgon inom spannet mellan 23:00 till 06.45. 

Tjänsten är ett sommarvikariat med start v.25 och pågår fram till v.33.

Om rollen

I rollen som terminalarbetare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och en viktig del i att varje paket hamnar precis där det ska vara vid rätt tidpunkt. Det är du som ser till att varje kund får möjlighet att ta emot sitt efterlängtade paket.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är:   

- Sortering av paket, manuellt eller med hjälp av maskiner

 

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att jobba målfokuserat tillsammans med dina kollegor. Du är noggrann, strukturerad och uthållig, även under tidspress. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete, där du kommer att vara i ständig rörelse under dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För att bli aktuell för rollen är det viktigt att du har:

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- Fyllt 18 år
- Belastningsregister i oöppnat kuvert: https://postnord.varbi.com/center/tool/position/429494/edit/tab:1/Länk till blanketten

 

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com

 

Ansök

I denna ansökningsprocess behöver du varken förbereda CV eller personligt brev, du skickar istället enkelt in din ansökan genom att svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5-10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är ett krav för att kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Träarbetare till VIDA Building

Träarbetare/Snickare
Läs mer Apr 28
*
Vida Building är en stabil leverantör av byggelement och färdiga moduler i trä. Våra kunder är byggentreprenörer, byggherrar och arkitekter i framförallt Sverige, Tyskland, England och Holland. Som en av fyra aktörer i Sverige kan vi genom SKL-avtalet leverera kostnadseffektiva moduluppbyggda flerbostadshus av hög kvalitet, för att lösa bostadsbristen hos landets kommuner.

Vida Building är stomleverantören som har beprövade koncept för väggblock och mellanbjälklag. Materialvalen är gjorda med hänsyn till både kvalitet och miljö. Råvaran är granträd som vuxit i närbelägna skogar och som förädlats på något av Vidas egna sågverk. Virket synas noga av vana ögon innan det får bli en del av ett väggblock.

I den nya produktionsanläggningen i Växjö kan Vida Building även producera modulbyggda lägenheter. Lägenheterna byggs färdiga inomhus på ett rationellt sätt. Fördelarna är en kostnadseffektiv, kvalitetssäker, snabb och hållbar byggprocess.

På Vida Building bygger vi hus på småländskt vis. Effektivt med omtanke och känsla för service och kvalitet. Vi bryr oss om detaljer, om tidplaner, kommunikation och ekonomi. Våra konstruktörer söker hela tiden nya tekniska lösningar för detaljkonstruktioner som gör huset rustat för väder och vind, ger det lång hållbarhet och gör det behagligt att bo i. Här finns ett genuint hantverkskunnande. Material och detaljer vid tillverkningen anpassas alltid efter de förutsättningar som råder på just den plats huset ska stå.

Om tjänsten
Är du VIDA Buildings nästa stjärna?? Värderar du en långsiktigt arbetsrelation högt?
Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VIDA Building som vi har ett långsiktigt samarbete med expanderar och söker duktiga och drivna träarbetare till sin produktion i Växjö.

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning inom Monticos konsultverksamhet i sex månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning hos VIDA.
Ambitionen är att tillsätta tjänsterna omgående men givetvis efter överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är färdigutbildad snickare och har några års erfarenhet inom branschen.
Arbetsmomenten är varierande beroende på vilken kompetens du har.
Är du en erfaren snickare är bland annat hopsättning av väggar, gipsning, isolering, skivmontage, montering av kök kakel och klinker vanligt förekommande arbetsmoment, samt andra moment som hör till rollen som snickare.

Arbetstid: måndag-fredag 07.00-16.00.

Vi söker dig som
Vi söker både efter dig som är en erfaren snickare men också dig som nyligen avslutat en relevant yrkesutbildning inom området bygg och anläggning.
Du som person är lojal, flexibel och tycker om att arbeta med kroppen.
Viktigt är att du trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du trivs i en miljö där du får chans att arbeta självständigt.
Vidare har du hög arbetsmoral, god arbetsvilja och bjuder gärna på ett gott skratt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa till Norregårdskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 28
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar.

Norregårdskolan är en högstadieskola med 590 elever. På Norregårdskolan värnar vi om elevernas utbildning, trygghet och värdegrund. Vi tror att miljön, vår kompetenta personal och våra olika kreativa satsningar tillsammans är nyckeln till att våra elever år efter år trivs och presterar bra resultatmässigt. På Norregårdskolan bedrivs idag ett tydligt utvecklingsarbete i samtliga ämnen där lärarna tillsammans arbetar för att utveckla undervisningen. Vi prioriterar mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är viktig. För att möta elevers behov har vi ett resurssystem där det ofta är två pedagoger i klassrummet.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Vi söker nu en lärare i idrott och hälsa, gärna i kombination i annat ämne.
Arbetet som lärare innebär att planera, undervisa och bedöma elever. Vi har ett väl utvecklat kollegialt samarbete med andra lärare på skolan. Du tycker det är viktigt att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad grundskollärare i idrott och hälsa . Du arbetar från ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Önskar du konsultuppdrag i sommar?

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 28
Hos oss på RentalCare är sommarens planering i full gång! Vi söker flertalet sjuksköterskor på heltid samt deltid till hemsjukvård och boenden över hela Sverige. Det finns stora möjligheter att påverka både uppstartsdatum samt schema.
Vi erbjuder, utöver en hög lön, en service till dig som konsult utöver det vanliga. Förutom att vi ordnar med resor och boende hjälper vi även dig med tex. deklarationen, allt för att underlätta för dig som konsult.

OM OSS
Med över 25 års erfarenhet av rekrytering och bemanning tillsammans med meriterade rådgivare direkt från vård och omsorg ska vi vara bäst i Sverige.
Vårt engagemang ligger i att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. För oss är helheten viktig, vi kämpar för att våra kunder och konsulter ska trivas och känna sig nöjda i sin tillvaro. Därmed blir vi stolta när våra konsulter beskriver att de hör vårt engagemang. Då har vi lyckats!
Alla vi som jobbar på RentalCare har hög etik och moral, men framförallt en vilja att göra människors liv bättre.
För att se referenser på oss och vårt arbete besök gärna: https://www.bemlo.se/companies/rentalcare
Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vi söker en medarbetare för lantbrukets och livsmedelskedjans utveckling

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 28
Länsstyrelsen Kronoberg är en statlig myndighet. Vi arbetar för ett mer hållbart Kronoberg där människor och företag växer tillsammans. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med kompetenser inom många olika expertområden. Vi genomför de uppdrag vi får från riksdag och regering och utvecklar länet i samverkan med olika aktörer.

Vårt kontor ligger i centrala Växjö och vår arbetsplats ska präglas av tillit, öppenhet, ansvar och respekt.

Landsbygdsavdelningen är en av fyra avdelningar på Länsstyrelsen och den leds av landsbygdsdirektören. Våra ansvarsområden är jordbrukarstöd, landsbygdsstöd/regional utveckling och veterinär- och djurskyddsverksamhet. Inom avdelningen finns fyra enheter med var sin enhetschef som leder det dagliga arbetet.

Du kommer att arbeta på enheten för tillväxt och landsbygd, bland annat med landsbygdsstöd men också med kompetensutveckling och rådgivning till lantbrukare och landsbygdsföretag. Kompetensutveckling och rådgivning görs antingen av dig och dina kollegor eller som upphandlade tjänster inom projekt som Ett rikt odlingslandskap, Ekologisk produktion, Greppa Näringen och Nya jobb. Därtill kommer samarbetsprojekt inom livsmedelsstrategin. Enheten arbetar även med olika landsbygdsstöd inomARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla, samordna och genomföra kurser för olika målgrupper. Du genomför också studiebesök och andra aktiviteter och bidrar med artiklar till vårt nyhetsblad. Detta gör du i EU-finansierade projekt inom områden som ekologisk produktion, energi- och klimatomställning inom lantbruket och aktiviteter för lantbrukare och andra företagare för att skapa nya jobb inom livsmedelskedjan.

Du arbetar systematiskt och i nära samverkan med Lantbrukarnas Riksorganisation (LRF), Region Kronoberg och Destination Småland för den nationella och regionala livsmedelsstrategins mål i länet. Ett av de större arrangemangen som ordnas årligen är MAT med Matrundan.

Från 2023 startar ett nytt landsbygdsprogram där Länsstyrelsen får en del nya områden att samordna, upphandla och ordna aktiviteter. Det kan till exempel röra områden som lantbrukets konkurrenskraft och företagsledning.
Du har ett nära samarbete med kollegor på Länsstyrelsen, både inom och utanför enheten.
Vår verksamhet utvecklas ständigt och därför kan du också få andra arbetsuppgifter på sikt. Du behöver ha ett intresse och en vilja för att utvecklas även inom andra områden.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
relevant och lämplig akademisk utbildning inom det agrara området, gärna agronom.
B-körkort

Det är meriterande om du har:
kunskap om lantbrukets och livsmedelskedjans ekonomiska förutsättningar
kunskap om upphandling och förmåga att snabbt kunna sätta dig in i gällande regelverk och IT- system, då tjänsten ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt, administrativ kompetens och vana att arbeta med dator som verktyg.
ekonomisk kompetens/inslag av ekonomi i din utbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör ha god förmåga att föra fram ditt budskap på ett tydligt och begripligt sätt, både i tal och skrift. Du ska ha god social förmåga och kunna bidra till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. I arbetet ingår mycket kontakter och samverkan både internt och externt. Du måste ha drivkraft och initiativförmåga. Arbetet ställer krav på både hög kvantitet och kvalitet.

Erfarenhet, intresse och kunskap om liknande arbete är önskvärt och det är en merit om du har teoretisk och praktisk lantbrukserfarenhet.


ÖVRIGT
Hos oss är det viktigt att alla känner sig välkomna och värdefulla. Förutom viktiga arbetsuppgifter ser vi kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid som en självklarhet. Vi gillar olika, välkomnar mångfald och ser kunskaper i minoritetsspråk som värdefullt.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Som tillsvidareanställd är du krigsplacerad på Länsstyrelsen i Kronobergs län.

Vissa av våra tjänster är säkerhetsklassade vilket innebär att säkerhetsprövningen då kommer att genomföras. I dessa fall ska säkerhetsprövningen vara godkänd innan anställning.

Vi undanber oss vänligt alla erbjudande om annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.

Ansök nu

Terminalarbetare pall, Växjö, sommarvikariat

Postterminalarbetare
Läs mer Apr 28
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är: Vi levererar.

 

Bli en del av vårt team

Vi söker nu förstärkning till vår terminal i Växjö. I rollen som terminalarbetare krävs truckbehörighet A2 och A4. Det finns fyra olika alternativ till veckor och arbetstider:

- Vi söker en person mellan v. 23-28 på 100%. Arbetstider: 14.00-22-00. 

- Vi söker tre personer mellan v. 23-34 på 65%. Arbetstider: 17.00-22.00. 

- Vi söker fyra personer mellan v. 23-30 på 65%. Arbetstider: 17:00-22:00.  

- Vi söker fyra personer mellan v. 25-33 på 65%. Arbetstider: 00:00-06:00

Helgarbete kan förekomma i samtliga tjänster. 

Om rollen

I rollen som terminalarbetare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och en viktig del i att varje paket och brev hamnar precis där det ska vara vid rätt tidpunkt. Det är du som ser till att varje kund får möjlighet att ta emot sitt efterlängtade paket eller brev.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är:   

- Sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att jobba målfokuserat tillsammans med dina kollegor. Du är noggrann, strukturerad och uthållig, även under tidspress. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete, där du kommer att vara i ständig rörelse under dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För att bli aktuell för rollen är det viktigt att du har:

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- Fyllt 18 år
- Belastningsregister i oöppnat kuvert: https://postnord.varbi.com/center/tool/position/429494/edit/tab:1/Länk till blanketten

 

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com

 

Ansök

I denna ansökningsprocess behöver du varken förbereda CV eller personligt brev, du skickar istället enkelt in din ansökan genom att svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5-10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är ett krav för att kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Full stack developer

Backend-utvecklare
Läs mer Apr 28
Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant för oss. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon.

Pirrar det i magen på dig med?

Om tjänsten
Som Developer på Fortnox arbetar du med andra Product Designers, Product Owners och Test Engineers som brinner för att utveckla innovativa lösningar. Du kommer få utveckla i hela stacken och arbeta agilt i ett mindre självorganiserande team, som gärna jobbar med mobbprogrammering.

Tillsammans med teamet ska ni bygga en ny produkt för att hantera lön i mindre företag. Vi är övertygade om att det går att göra hantering av löner enkelt genom hårt driven automatisering och att utmana gamla sanningar!

Vi jobbar med moderna tekniker, allt från React i frontend till RxJava i backend. Vår mikrotjänstarkitektur bygger på Docker och Kubernetes. Vidare utvecklar vi till appen/React Native. Du kommer att sitta i nya fräscha lokaler i vårt eget Fortnoxhus och även ha en stor flexibilitet i att jobba remote.

Om dig
För att trivas i rollen behöver du ha erfarenhet av utveckling i Java och Javascript och kanske några andra språk. Har du intresse av och har testat på funktionell programmering samt reactive extensions? Då kommer du att gilla vår Javastack! Den är light weight och använder moderna ramverk som t ex RxJava. Vi ser även att du har erfarenhet av och har arbetat med och att utveckla REST-API:er.

Rollen hos Fortnox innebär en omväxlande vardag. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och dina kollegor ställs inför söker vi dig med en kreativ problemlösningsförmåga. Du har inga problem med att vara vara varken självgående eller komma med nya initiativ. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en prestigelös inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Om Fortnox
Fortnox AB (publ) är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information se (http://www.fortnox.se/).

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten, kontakta Fredrik Axelsson Dahlén, fredrik.a.dahlen@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mekaniker / Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 28
Är du en mekaniker/fordonstekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig!
Vi på Värends Miljö söker nu en mekaniker/fordonstekniker till vårt härliga gäng i Gemla. Tjänsten innefattar reparation och underhållsservice samt renovering av vår fordon- och maskinpark. Arbetet sker till största del i vår verkstad men också på fält. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll.
Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du är stresstålig och har förmågan att snabbt ställa om till nya arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras. Viktigt att du kan arbeta enskilt men också i team.
Skicka in din ansökan till andy@varendsmiljo.se
Läs mer om oss på www.varendsmiljo.se

Ansök nu

Front-end Engineer Peppers

Backend-utvecklare
Läs mer Apr 28
Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant för oss. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon.

Pirrar det i magen på dig med?

Om tjänsten
Vi söker nu en Front-end Engineer till Team Peppers som jobbar med att effektivisera Fortnox inifrån. Peppers teamkänsla bygger på förtroende och tillsammans tar vi fram smarta idéer med den senaste tekniken. Du kommer tillsammans med teamet, arbeta med interna stakeholders och du kommer att ges möjlighet att arbeta med såväl front-end och back-end likväl som arbete med olika API:er.

Vidare i rollen kommer du att:

- Utveckla enligt gällande riktlinjer och praxis.
- Bidra i att lösa HUR en funktion ska se ut och implementeras.
- Arbeta med förbättringar och buggrättning.
- Kodgranskning.
- Skriva tester.
- Dela med sig av sina kunskaper och erfarenhet, i och utanför teamet.
- Ingå i forum i syfte att sprida kunskap inom Fortnox.
- Stötta teammedlemmar vid behov.
- Bidra till ett välfungerande Team med en positiv attityd.
- Bidra till förbättringar i det vardagliga arbetet.


Om dig
Hos oss är det viktigt med tillit och att du är en ödmjuk lagspelare med hjärtat på rätt ställe. För att lyckas i rollen är du en person med några års erfarenhet av utveckling, gärna Frontend: React, Redux, Typescript, CSS, npm och Backend: Java, och . kanske har du även arbetat med API:er, gärna REST. Vi ser det också som en fördel om du har kunskap inom mockning och något testramverk.

Fortnox är ett snabbt växande bolag och det ställer höga krav på medarbetarnas flexibilitet och kräver ett agilt förhållningssätt till problemlösning. För att du ska trivas som Front-end Engineer hos oss behöver du ha förmågan att bygga och utveckla goda relationer för att skapa goda samarbeten. Det faller naturligt för dig att ta ansvar för dina uppgifter, strukturera upp ditt angreppssättet och driva på processerna vidare. Du är prestigelös och har en passion för utveckling och viljan att lära nytt. Har du tankar och idéer? Då lyssnar vi gärna, vi uppskattar driva medarbetare.

Om Fortnox
Fortnox AB (publ) är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information se (http://www.fortnox.se/).

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten, kontakta Ronny Gunnarsson, ronny.gunnarsson@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker

Installationselektriker
Läs mer Apr 28
ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 42 MW solceller.
Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.
ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en serviceinriktad elektriker med utgångspunkt i Växjö.
Arbetsuppgifter:


Som elektriker på ECOKRAFT kommer du vara ansvarig för att utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice och därav värdesätter vi noggrannhet och social kompetens. En viktig del i ditt arbete kommer vara att öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter samt att representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch.


Huvudsakliga ansvars- och arbetsuppgifter:
Kabelförläggning och elinstallation.
Funktionstest, programmering och driftsättning.
Kundkontakt och överlämning.Kvalifikationer
Vi söker dig med en positiv inställning, du är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta självständigt, systematiskt och strukturerat. Vi ser att du är service-och kvalitetsinriktad och delar ECOKRAFTs syn om att varje installation är en referensinstallation. Hos oss kommer du att arbeta med installation av våra marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning.


Krav:
Giltigt B-körkort.
Elektrikerutbildning och ECY-certifikat.
God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.Är det dig jag söker som min framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan via länken nedan ???? Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.


Vi erbjuder
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Utbildning via ECOKRAFT Academy
Karriärsteg
Team-aktiviteter
Varierande arbetsdagarVi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Ansök nu

Gruppchef med inriktning rehabilitering till Distrikt Kronoberg

Utvecklingschef
Läs mer Apr 28
Gruppchef inriktning rehabilitering

På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många

Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker en ny chefskollega till distrikt Kronoberg som vill arbeta med rehabilitering.  Tjänsten är direkt underställd affärschef och är placerad i Växjö.

Arbetsbeskrivning

Som gruppchef ansvarar du över de mer komplicerade och svåra rehabiliteringsärenden som finns i distriktet. Det kan handla om längre sjukskrivningar som återkommande korttidsfrånvaro. I arbetet ingår att skapa god samverkan med såväl Försäkringskassan som företagshälsovården, men också primärvården. Du kommer att vara distriktets specialist inom rehab och dina råd och coaching till dina chefskollegor i deras egna rehabärenden kommer att vara värdefullt. Målet med ditt arbete är att matcha rätt arbetsuppgifter till rätt person och att medarbetarna kan återfå arbetsförmåga och därmed återgå i arbete och på sikt lämna företaget för et anställning hos en annan arbetsgivare. Känner du till Försäkringskassans regelverk kommer det så klart att underlätta ditt arbete.


Önskvärda kvalifikationer

Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
Erfarenhet av rehabiliteringsarbete med personal
Lägst gymnasial utbildning
B-körkort erfordras


Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling.  Du har ett coachande förhållningssätt.

Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning 
Anställningsdatum: enligt överenskommelse 
Tjänstgöringsgrad: 100% 
Befattningens placering: Växjö 
Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Kontaktpersoner: 
Johanna Svärd, HR-generalist 0470-35802

Fackliga kontakter: 
Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104 
Asim Zilic, Saco 021-831820
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Ansök nu

Specialist- och överläkare - Region Kronoberg erbjuder inflyttarservice!

Specialistläkare
Läs mer Apr 28
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig som är specialistläkare eller överläkare möjligheten att arbeta på något av våra vårdinstanser, inom akutvården, primärvården och psykiatrin. Hos oss finns möjligheten att jobba på något av våra två lasarett, Centrallasarettet Växjö och Ljungby Lasarett samt inom specialpsykiatri, rättspsykiatri eller på någon av våra vårdcentraler. Våra 21 vårdcentraler finns placerade på så väl tätort som på landsbygden, runt om i Kronoberg.

Hos Region Kronoberg är ditt arbete meningsfullt och uppgifterna varierande, här finns en spännande blandning av arbetsuppgifter i olika miljöer att hämta.

Vill du komma på besök hos oss för att hospitera eller uppleva Kronoberg så hjälper vi dig gärna. Om du vill ha mer specifik information om arbetsuppgifter inom ett visst område är du varmt välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter nedan.


KVALIFIKATIONER
Vi har som krav att du som söker har godkänd legitimation av Socialstyrelsen. Som person ser du samarbete som en framgångsfaktor i det dagliga arbetet mellan olika medarbetare, inom olika yrkeskategorier. Tillsammans med övriga medarbetare vill du bidra med din kompetens så att patienterna får en god vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Kronoberg upplevs bäst på plats. Här finns möjligheter att bo mitt i city, naturnära och ändå på cykelavstånd till arbetsplats eller varför inte på landet med bra pendlingsmöjligheter.

Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronobergs län. Läs mer på: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/

HR-strateg Malin Falkström kan lotsa dig till rätt verksamhet för kontakt eller hospitering. malin.falkstrom@kronoberg.se, mobil 0709-84 44 97.
Steve på inflyttarservice@kronoberg.se om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Kronoberg.

Som medarbetare i Region Kronoberg får du även tillgång till friskvårdsbidrag, föreläsningar och aktiviteter från friskvårds- och hälsoenheten och mycket annat.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Saga förskola söker förskollärare/barnskötare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Apr 28
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Saga är organiserad utifrån fyra avdelningar där barnen är indelade i tio åldersindelade grupper. Vi är en förskola som Inspireras av Reggio Emilia filosofin. Vi arbetar efter att den pedagogiska miljön är den tredje pedagogen och ska vara inbjudande, spännande och kreativ där projektet ska leva under hela dagen. Den ska ge utmaningar och gynna barnens strävan efter att bli självständiga, detta underlättas eftersom den är utformad efter varje åldersgrupp.

Vår härliga gård utnyttjas flitigt då en stor del av verksamheten även är förlagd utomhus året runt. Vi ser att utemiljön är lika viktig som innemiljön och det man kan göra inomhus även kan göras utomhus.

I din roll som förskollärare ansvarar du för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för det målinriktade arbetet som främjar barns utveckling och lärande. Du ska vara en del i utbildningens systematiska kvalitetsarbete i det reflektions verktyg som finns på förskolan.

Som barnskötare ska du vara delaktig i det pedagogiska innehållet i undervisningen och tillsammans med förskolläraren driva det systematiska kvalitetsarbetet framåt.

Vi söker nu 3 pedagoger till vår förskola! Vi söker en förskollärare på tidsbegränsat uppdrag till och med den 2022-12-31. Vi söker även två barnskötare på tidsbegränsat uppdrag till och med den 2023-06-30.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare eller utbildad barnskötare som längtar efter ett spännande, kreativt och nytänkande uppdrag. Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har en positiv grundsyn där du är beredd att möta barnet med respekt för den kunskap barnet äger. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi ser gärna att du:
• Vill arbeta i team där du ser till hela förskolan och alla barns bästa
• Är nyfiken på att vara med i en process där vi tillsammans skapar en förskola med hög pedagogisk kvalitet som värnar om våra demokratiska värden
• Har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med både barn, kollegor och vårdnadshavare


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Till vår kund Hydro Extrusions i Vetlanda söker vi nu robotoperatörer

Robotoperatör
Läs mer Apr 28
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som robotoperatör där arbetet främst består av att sköta en automatiserad robotcell.
Arbetet kommer innebära att du kontrollerar och åtgärdar mindre fel som kan uppstå i cellen och att se till att robotcellen är i drift.
Du kommer med hjälp av team som finns där få viss upplärning på just denna produktion.
Du kommer arbeta utifrån deras skiftgång.


Din profil
Vi ser att du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin och då gärna med automatiserad produktion av detta slag.
Har du ett intresse för teknik, är en driven person med god social förmåga så är detta goda egenskaper mot denna tjänst.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser ett mervärde i att det är något som kommer spegla sig i ditt arbete och utvecklan hos Hydro.
Ju mer säker du känner dig i arbetet kommer du också kunna bli mer självständig och få mer ansvar hos kunden.
Vi ser gärna att du som söker har truck/traverskort.

Om företaget
I våra fabriker i Vetlanda producerar vi ett stort utbud av olika aluminiumlösningar för strängpressade aluminiumprofiler, även kallade extruderade aluminiumprofiler.
På Hydro erbjuder vi bearbetning, montering och ytbehandling såsom anodisering och HM-vit av din aluminiumprofil för att du ska kunna fokusera på det du är bra på.
Detta sparar tid och du drar nytta av vårt tekniska kunnande och utmärkta produktionsteknik. Våra experter hjälper till att designa dina strängpressade profiler till färdiga komponenter för att utforma din aluminiumprodukt på bästa sätt.

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.

Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Ida Blombäck och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.

Ansök nu

Akutsjuksköterska, bemanning

Akutsjuksköterska/Sjuksköterska, akutmottagning
Läs mer Apr 28
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som akutsjuksköterska till mottagning i Växjö, Kronoberg. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Personliga Assistenter sökes till Sommarvikariat i Växjö med omnejd

Personlig assistent
Läs mer Apr 28
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Inför sommaren söker vi er som vill arbeta som personlig assistent till någon eller några av våra kunder med diverse funktionsvariationer boendes i Växjö, Lessebo och Ljungby.

Tjänsten kan komma att innebära vikariat på heltid, deltid och/eller extra vid behov tjänster under sommarens vakanser. Tillträde och varaktighet varierar från kund till kund (chans till förlängning finns).

I tjänsterna kan diverse hjälpmedel finnas på plats beroende av respektive kunds behov. Exempel på hjälpmedel kan vara bland annat permobil, olika typer av lyftar, kateter, sondmatning och turner m.m.

I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna
- Hjälpa till vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
- Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda till dag, kväll, natt och helg
- Lyft kan komma att krävas


Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov.

Som person är du:

- Lyhörd och flexibel
- Lösningsfokuserad
- Initiativtagande och engagerande
- En bra lagspelare


Meriterande är om du har:

- Körkort
- Tillgång till bil
- Erfarenhet av arbete som personlig assistent, inom omsorg eller äldreomsorg
- Vårdutbildning eller motsvarande


Omfattning: Timanställning/Vikariat (tjänsten kan uppgå till en heltid, deltid eller extratjänst).

Tillträde: Enligt överenskommelse under Maj-Juni.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Sfi-lärare

SFI-lärare
Läs mer Apr 28
Vi söker flera pedagoger som vill undervisa elever på sfi-kvällstid. Du kommer jobba mycket självgående och ta ett stort ansvar för dina elever och deras progression. Det innebär att du kan anpassa undervisningen efter elevernas skilda förutsättningar och behov. Då vuxenutbildningen är en väldigt flexibel verksamhet ska du kunna ställa om fort och anpassa dig efter snabba förändringar i verksamheten. Du som söker är kreativ, ansvarstagande, nytänkande och lösningsfokuserad. Du delar med dig, har egna idéer, samt blir en aktiv del i vårt förändringsarbete.

Kompetenskrav 
- Du är behörig lärare i svenska som andraspråk eller på väg mot behörighet.
- Du tar stort eget ansvar och anpassar undervisningen efter elevernas skilda förutsättningar och behov.
- Du är inläst på rådande styrdokument inom vuxenutbildningen
- Du har lätt för socialt samspel med elever och kollegor.
- Du använder digitala hjälpmedel i undervisningen och är intresserad av att utvecklas i det.

Meriterande
-Du har undervisat vuxna elever
-Du har erfarenhet från interkulturella miljöer
-Du har kunskap i läs- och skrivinlärning
-Du har erfarenhet av olika lärplattformar

Undervisningen är förlagd måndag och onsdag kväll, 5h totalt. Därutöver tillkommer planeringstid och viss mötestid. För en omfattning på 30% behöver du även utöver den förlagda undervisningstiden undervisa en del via lärplattformen som eleverna använder där de själva kan studera med uppgifter utanför den planerade lektionstiden.

Om tjänsten
Tjänsten är på 25-30 % av heltid med start i augusti eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är en visstidsanställning på inledningsvis sex månader med möjlighet till förlängning.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. Ansökningar tas endast emot i vårt rekryteringssystem. Sista dag för ansökan är den 18 maj.

Ansök nu

Vikaholm förskola söker förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Apr 28
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill utveckla och utmana dig själv tillsammans med oss på Vikaholms förskola! Vikaholms huvudbyggnad består av 8 avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper och har ett nära samarbete mellan avdelningarna.

Vi arbetar med ett årslångt tema som utgår från sagans värld. Sagan utgör grunden och utifrån den sker arbetet enligt läroplanen och vår verksamhetsplan på ett tematiskt processinriktat sätt.

Förskolan präglas av ett förhållningssätt där pedagogerna är närvarande, nyfikna och medforskande. Detta skapar en förskola där barnen känner trygghet och glädje och därmed får förutsättningar att lära. Med tillgänglighet i fokus väcks barnens fantasi och kreativitet vilket bidrar till en god utbildning.

Som förskollärare hos oss bedriver du undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet så läroplanens mål och intentioner uppfylls, samt att varje barns utveckling och lärande främjas. Detta gör du genom att planera, dokumentera, följa upp, utvärdera och reflektera enskilt och tillsammans med arbetslaget kring utbildningen och undervisningen.

Du ansvarar även för att skapa utforskande, lärorika och inspirerande miljöer där du även får in ett tematiskt arbetssätt på ett naturligt sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarlegitimation, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete i förskola. Som förskollärare är du en tydlig ledare och har förmågan att leda kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förändringsarbete och brinner för utveckling av förskolan.

Det är viktigt att du har en förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen samt att du ser och möter barns olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och ett inre driv!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Redovisningsansvarig controller

Controller
Läs mer Apr 28
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Som redovisningsansvarig har du det övergripande ansvaret för den ekonomiska redovisningen och samordning av redovisningsfrågor på Linnéuniversitetet. Du får en viktig roll för att tillsammans med övrig ekonomiadministration, i samverkan med verksamheten arbeta för att upprätthålla kvalitén i redovisningen och utveckla processerna inom området.

Ekonomiavdelningen ansvarar för processerna för ekonomiadministration och inköp/ upphandling på hela myndigheten. I samverkan med ekonomiadministrationen på fakulteterna arbetar vi för att en hög kvalité i alla delar av ekonomikedjan ska ge ett stabilt underlag för beslutsfattande inom universitetet. Inom avdelningen finns 21 anställda med placering både i Kalmar och Växjö.

Arbetsuppgifter:

Rollen som redovisningsansvarig controller innebär att ha det övergripande ansvaret för Linnéuniversitetets redovisningsfrågor, vilket omfattar:

Ansvar för utvecklingen av såväl interna som externa redovisningen på lärosätet

Säkerställa att redovisningen följer förordningar och övrig lagstiftning

Att vara specialiststöd till verksamheten i redovisningsfrågor

Ansvar för den finansiella redovisningen vid upprättande av ÅR

Ansvar för utveckling av ekonomimodell inklusive kodplan

Övergripande ansvar för rutiner och löpande arbetet med bokslut, avstämningsarbete och dokumentation

Ansvar för interna rekommendationer inom redovisningsområdet

Ansvar för utbildning och information till verksamheten inom redovisningsområdet

Bevaka gemensamma redovisningsfrågor inom högskole- universitetsområdet

Delta i redovisningschefsnätverk för universiteten i Sverige

Rapporterar till ekonomichef

Kvalifikationer:

Du har akademisk examen inom ekonomi på lägst kandidatnivå. Du har betydande erfarenhet av att som controller eller redovisningschef i en övergripande roll, arbetat med kvalificerat utvecklingsarbete i en större organisation. Du har specialistkunskaper inom redovisnings-/ekonomiområdet och har hög kompetens i frågor som berör utveckling och samverkan inom verksamhetsutveckling, ekonomi och system.

Som person är du noggrann, drivande, och kvalitetsmedveten samtidigt som du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att kommunicera med personer såväl inom som utom universitetet och har lätt för att uttrycka dig i tal och skriftligt, såväl svenska som på engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidare anställning. Inleds med 6 månaders provanställning.

Omfattning: 100 %.

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Placeringsort: Kalmar eller Växjö. Då universitetet finns på två orter förutsätter arbetet resor mellan orterna.

Mer information lämnas av:

Ekonomichef Joakim Karlsson, tel: 0470- 70 85 09. joakim.karlsson@lnu.se

Frågor som berör anställningen besvaras av HR-partner Ulrika Petersson, tel:0480- 44 69 96.

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00. 

Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-24.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

TopWork söker teknisk support...

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 28
...till kund i Växjö. Har du erfarenhet av att arbeta som problemlösare och med avancerad support? Är du social, serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga? Vill du arbeta på ett kontor i centrala Växjö? Då har vi ett intressant uppdrag för dig! 
 
PRI Handel vänder sig framför allt till detaljhandelsorganisationer, kedjor och koncerner, i byggbranschen. PRI Handels affärsidé är att jobba med elektronisk handel och är idag marknadsledande på elektronisk handel inom byggbranschen i Sverige, med mer än 1 000 anslutna företag till konceptet och har bl.a. blivit specialister på det som kallas Genomfakturering åt de organisationer som inte vill bygga upp en egen ekonomifunktion för detta. PRI Handel är sedan 2019 en del av Hantverksdatakoncernen. För mer information om företaget se www.prihandel.com.
 
Vi söker en problemlösare ut i fingerspetsarna som brinner för att arbeta med kunder och ge teknisk support. Du erbjuds ett spännande och varierande arbete där du blir en del av ett härligt gäng kollegor! Vi söker dig som vill jobba med teknisk support med mjukvarufokus. Här blir du en avgörande kugge i en verksamhet som befinner sig i en expansiv bransch. Arbetet bedrivs från trevligt kontor beläget en minut från Växjö Resecentrum. 
 
Dina arbetsuppgifter: 
 
Som teknisk support kommer din huvudsakliga uppgift vara att hantera inkommande ärenden. Dina arbetsuppgifter består bland annat av underhåll och driftsättning av våra EDI-tjänster samt att bistå med avancerad felsökning och problemlösning. Du blir kundstöd för fackhandlare och leverantörer på den skandinaviska marknaden samt ingår i projekt för implementering av elektronisk handel.
 
Du får stöd av duktiga kollegor och du bidrar till hög kundservice av våra tjänster.
 
Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. För att trivas som teknisk support är du kommunikativ, kreativ och analytisk för att därigenom möta kundens skiftande behov. Du har stort eget driv i kombination med god vana vid att samarbeta i team. Att du är bekväm med att både skapa och underhålla goda kund-och partnerrelationer är en avgörande egenskap hos dig då vår personal är vår bästa konkurrenskraft.
 
För att vara aktuell för tjänsten har du:
.       erfarenhet av felsökning i olika filformat                                                                                          
·       arbetat med ekonomisystem/affärssystem
·       erfarenhet av testning av system eller filformat
·       gärna erfarenhet av elektronisk handel, EDI-flöden och hantering av olika filformat (XML, EDIFACT)
·       goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
 
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i rollen som teknisk support. Hos oss får du dessutom möjlighet att påverka såväl din egen som verksamhetens framtid då vi alltid välkomnar nya kreativa idéer för att tillsammans fortsätta utvecklas.

Detta är en anställning hos PRI Handel som i denna rekrytering valt att samarbeta med TopWork. Skicka ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande, varför tjänsten kan vara tillsatt innan slutdatum. Välkommen att lämna in din ansökan redan idag. 

 


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Ansök nu

Jobba hemifrån med fastlön

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Apr 28
.

Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig mot privatpersoner. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster.  


Allt arbete sker hemifrån och som säljare hos oss har du möjligheten till goda utvecklingsmöjligheter.  
Vi erbjuder dig en fullskalig utbildning, löpande coachning samt daglig stöttning i arbetet .Ingen tidigare erfarenhet krävs. 


Då arbetet är baserat hemifrån på heltid krävs en fungerande dator samt ett headset. Arbetet sker via ett webbaserat program och en stabil internetuppkoppling är ett måste.  
Vi söker dig som:

Kan flytande svenska i både tal samt skrift. 
Har höga ambitioner 
Har en positiv inställning 
Älskar utmaningar 
Brinner för att jobba med människor 
Har egen dator och headset 
Vi erbjuder dig: 

Produkt och säljutbildning (Via Skype)  
Löpande coachning  
Fast lön samt provision  
Roliga tävlingar  
Stora utvecklingsmöjligheter   
Start omgående 
Arbetstider 9.00-17.00 Mån-Fre 


Intervjuer sker löpande via telefon

Ansök nu

IT Project Manager

Projektledare, IT
Läs mer Apr 28
För att lyckas i denna roll har du en gedigen erfarenhet av projektledning och som teamledare. Du är lösningsorienterad, driven, organiserad och tar ansvar. Eftersom din roll innehåller en hel del kundkontakt behöver du vara en skicklig kommunikatör med en professionell attityd. Vi ser att att hantera dialogen med intressenter är något som faller dig naturligt. Om du själv har erfarenhet som mjukvaruutvecklare och har lett agila/scrum-team är det definitivt en bonus.
Du behärskar även engelska i tal och skrift. Som medarbetare tycker du också att det är inspirerande att vägleda mindre erfarna kollegor att växa!
Förutom tillräcklig erfarenhet kommer du att säkerställa din framgång med ditt proaktiva, självstyrda och systematiska förhållningssätt till ditt arbete. Du vet hur man hittar lösningar och övervinner utmaningar. Du är en lagspelare med ett kundorienterat förhållningssätt, samtidigt som du inte behöver vara expert på allt.
Även om ditt arbete kan vara mycket självständigt är du inte ensam. Du har alltid någon att be om råd eller hjälp från. Du kan också påverka i din egen roll. Dina åsikter är viktiga och de blir lyssnade på. Vi jobbar tillsammans och lyckas kontinuerligt med det.
Framför allt får du en chans att känna yrkesstolthet över ett väl utfört arbete. För oss är balansen mellan arbete och privatliv viktigt, och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling, vi har flexibla arbetstider och en hybridpolicy för distansarbete.

Ansök nu

Kock till Teknikum

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 28
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Som kock gillar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Vi söker en kock till vårt kök på Teknikum som är ett mottagningskök. På Teknikum serverar du ca 600 portioner till gymnasieelever tillsammans med en kollega, ni serverar dubbla rätter i en bufféservering.

Ditt arbete omfattar:
• Planering och viss tillagning av måltider
• Förbereder salladsbuffén
• Tillagning av specialkost
• Beställa varor
• Utföra egenkontroll
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Städare / Lokalvårdare i Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 28
Om jobbet
Hem och kontor AB söker nu städare för timanställning.
Vår vision är att du är ambitiös och noggrann, samt att du verkligen tror att du kommer att trivas inom städ och lokalvård.
Städyrket är ett av världens mest fascinerande jobb då du får möjlighet att utnyttja dina kreativa egenskaper samtidigt med din känsla för noggrannhet och estetik.
Städjobbet kräver att du är planerande, effektiv, uppmärksam och mycket noggrann.
Vi erbjuder en grundutbildning samt löpande vidareutbildningar. Vi anpassar även ditt arbetsschema så du kan fortsätta och fullfölja eventuell annan yrkesutbildning, SFI, eller dylikt.
Efter en period med timanställning så är det vår ambition att erbjuda tillsvidareanställning. Därför söker vi i första hand dig som inte ser detta som ett korttids extrajobb, utan vi söker dig som ser möjligheter och vill utvecklas inom städbranschen.
Om du söker detta jobb:
Presentera dig själv och berätta vem du är
Var ärlig - det är dig vi ska anställa, inte den du låtsas vara
Våga skryta om dina egenskaper och förmågorOBS! Läs genom hela annonsen innan du söker tjänsten eller kontaktar oss.
Tack för att du är intresserad av att jobba med oss.
Hem och kontor AB

Ansök nu

Specialistsjuksköterska - Region Kronoberg erbjuder inflyttarservice!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 28
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig som specialistsjuksköterska eller allmänsjuksköterska möjligheten att arbeta på något av våra vårdinstanser, inom akutvården, primärvården och psykiatrin.

Hos oss finns möjligheten att jobba på något av våra två lasarett, Centrallasarettet Växjö och Ljungby Lasarett samt inom specialpsykiatri, rättspsykiatri eller på någon av våra vårdcentraler. Våra 21 vårdcentraler finns placerade på så väl tätort som på landsbygden, runt om i Kronoberg.

Hos Region Kronoberg är ditt arbete meningsfullt och uppgifterna varierande, här finns en spännande blandning av arbetsuppgifter i olika miljöer att hämta.

Om du vill ha mer specifik information om arbetsuppgifter inom ett visst område är du varmt välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter nedan.


KVALIFIKATIONER
Vi har som krav att du som söker har godkänd legitimation av Socialstyrelsen.

Som person ser du samarbete som en framgångsfaktor i det dagliga arbetet mellan olika medarbetare, inom olika yrkeskategorier. Tillsammans med övriga medarbetare vill du bidra med din kompetens så att patienterna får en god vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Kronoberg upplevs bäst på plats. Här finns möjligheter att bo mitt i city, naturnära och ändå på cykelavstånd till arbetsplats eller varför inte på landet med bra pendlingsmöjligheter.

Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronobergs län. Läs mer på: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/

HR-strateg Malin Falkström kan lotsa dig till rätt verksamhet för kontakt eller hospitering. malin.falkstrom@kronoberg.se, mobil 0709-84 44 97.
Steve på inflyttarservice@kronoberg.se om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Kronoberg.

Som medarbetare i Region Kronoberg får du även tillgång till friskvårdsbidrag, föreläsningar och aktiviteter från friskvårds- och hälsoenheten och mycket annat.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/

Ansök nu

Personlig assistent på 60% schemarad till kvinna i Växjö

Personlig assistent
Läs mer Apr 28
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Om tjänsten:
Vi söker nu två personer som vill jobba på fast schemarad på ca 60% som personlig assistent åt en kvinna med muskelsjukdom i Växjö. Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans så som förflyttningar, stöd vid matsituationer samt hygien. Samt hjälp och stöttning med det som hör vardagen till.
Vi söker dig som:
För att trivas i rollen som personlig assistent vid denna kund tror vi att du är en kvinna som hunnit skaffa dig en del livserfarenhet, gärna inom vårdbranschen eller som personlig assistent. Som person är du glad och positiv, ansvarstagande, initiativtagande och har en seriös inställning till sitt jobb. Då kvinnan bor tillsammans med sin make och barn är det viktigt att du trivs tillsammans med barn.
Krav är att du är rökfri.

Arbetstid/varaktighet:Tjänst på ca 60% enligt nedan tvåveckorsschema:
Vecka 1:
Mån 08.35-18.00
Lör 09.00-18.25
Sön 09.00-18.25

Vecka 2:
Tis 08.35-18.00
Ons 08.35-18.00

Vi erbjuder:
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 
Tillträde omgående och urval sker löpande.

Att jobba på Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.   

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Distribution Växjö

Distributionsförare
Läs mer Apr 28
Du kommer köra varor till butiker i Småland och Blekinge. Meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare. Arbetstiderna är måndag-fredag dagtid.
Kvalifikationer?
Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Du har CE-körkort, YKB, truckkort A1-4 och digitalt färdskrivarkort. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.?


Om oss
Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik. Vi har verksamhet i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs och Jönköpings län som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vår personal har den erfarenhet och de behörigheter som uppdragen kräver. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna, lika stort fokus har vi på trygghet och flexibilitet till våra anställda. Vi ser fram emot din ansökan!
Övrigt
Tjänsterna är på heltid.
2 platser dagtid. Andra arbetstider kan förekomma.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Har du frågor så hör gärna av dig till Tobias tobias@akeritjanster.se eller ring 0470-92294

Ansök nu

Sjuksköterskor till akutgeriatrisk vårdavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 27
Om oss
Bemanning med omsorg.
Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor.
Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutgeriatrisk vårdavdelning.
Kontakta oss redan idag för mer information!

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Lärare till Realgymnasiet Växjö

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Apr 27
Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Om Realgymnasiet Växjö

Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/vaxjo.Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare

Som lärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål.

Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt, tillsammans med mentor, med att bedöma måluppfyllelsen samt kommunicera denna med eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns även mentor, elevassistent och elevhälsa på skolan.

Realgymnasiet erbjuder utbildningar där ämnesintegration och arbete i projekt är centralt. Detta, tillsammans med ett branschnära samarbete, ger de bästa förutsättningarna för våra elevers lärande och leder till framgång efter avslutad utbildning.

Vi söker nu lärare som vill vara med att utveckla vår gymnasieskola i Växjö. De ämnesområden vi söker lärare inom är naturbruksorienterade ämnen som exempelvis Djur.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig gymnasielärare och som gärna har minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna sökande med specialpedagogisk examen som även kan tänka sig att undervisa utifrån sin lärarbehörighet. Vi ser gärna att du har goda kontakter/erfarenhet inom branscherna djur, häst och/eller hund.

Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som lärare och har den kunskap och de praktiska färdigheter som krävs för tjänsten.

I din roll som lärare ska du ha goda kunskaper om skolans uppdrag och vara väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Vi söker dig som arbetar mot mål och fokuserar på resultat och som har förmågan att ändra din inriktning när målen ändrar sig. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheten i förändringar.  Vi ser att du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar och anpassar ditt sätt utifrån mottagarens förutsättningar. Du brinner för ditt ämne och använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen.

Om du blir anställd erbjuder vi en gedigen introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster. Rekrytering sker löpande.

Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i Team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till Framgång.Varmt välkommen med din ansökan!larande.seLäs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:

realgymnasiet.se

consensum.se

Ansök nu

Kock till Kometens förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Nu söker vi en kock till vårt kök på Kometens förskola på Östra Lugnet. På kometen lagar du ca 120 portioner tillsammans med en kollega. Ni lagar dubbla rätter med bufféservering.

Ditt arbete omfattar tillagning och planering av måltider. Du beställer varor och säkerställer våra leveranser. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 27
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort!

Ansök nu

Sjuksköterskor till jourläkarcentralen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 27
Om oss
Bemanning med omsorg.
Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor.
Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på jourläkarcentral
Kontakta oss redan idag för mer information!

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterskor till medicinavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Kontakta oss gärna för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Barnmorska till barnmorskemottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för barmorska i öppenvård

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Kontakta oss gärna för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Ultraljudsbarnmorska

Barnmorska
Läs mer Apr 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för ultraljudsbarnmorska.

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Kontakta oss gärna för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Universitetslektor i pedagogik inom förskollärarutbildning

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Apr 27
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Vid fakulteten för samhällsvetenskap finns sju institutioner

Denna anställning är placerad vid Institutionen för didaktik och lärares praktik (DLP) som är representerad vid både campus Kalmar och campus Växjö. Inom institutionen bedrivs forskning inom flera områden med relevans för pedagogik, didaktik och pedagogiskt arbete. Det mest omfattande uppdraget för institutionen är att medverka i lärarutbildningarna i Kalmar och Växjö. Stora delar av förskollärarprogrammet och grundlärarprogrammets tre inriktningar är förlagda till institutionen som också ansvarar för vissa kurser i den utbildningsvetenskapliga kärnan (UVK-kurser) inom övriga lärarprogram. Vidare undervisar institutionens lärare i handledarutbildning och uppdragsutbildningar. Samverkan sker med kommuner, enskilda skolor och skolområden genom forskningsprojekt, kurser och handledning samt olika uppdrag från myndigheter.

Ämnesområde för befattningen: Pedagogik

Placeringsort tillsvidare: Kalmar/Växjö

Anställningens omfattning: Anställningen gäller tillsvidare och på heltid med tillträdesdag 1 augusti 2022. Provanställning tillämpas.

Arbetsbeskrivning:

Kursarbete i de lärarutbildningskurser som berör förskollärarprogrammet, men det kan också ingå undervisning inom andra verksamhetsområden. Det ingår att verka i våra arbetslag där vi arbetar med forskning och utveckling i nära samarbete med studenter och yrkesverksamma lärare.

I anställningen ingår att genomföra utbildning, forskning och samverkan samt utbildningsadministrativt arbete. I arbetsuppgifterna kan det ingå handledning och examination av uppsatser/självständiga arbeten. Även fristående kurser, och uppdragsutbildning kan ingå i arbetsuppgifterna. Till uppgifterna hör också att följa utvecklingen inom VFU-området.

Det är viktigt att du deltar aktivt i vårt arbete vad gäller utbildningskvalitet och kursutveckling. Vidare förväntas du ha förmåga att bidra till institutionens forskningsaktiviteter.

Undervisningen bedrivs till största delen på svenska, men även viss undervisning kan komma att ske på engelska. Resor mellan universitetets två campus förekommer eftersom undervisning i både Kalmar och Växjö ingår i tjänsten.

Behörighetskrav

Behörig att anställas som lektor är den som dels har visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt doktorsexamen i pedagogik, utbildningsvetenskap eller ämne med tydlig koppling till utbildningsvetenskapliga området. Examensbevis för doktorsexamen samt övriga åberopade handlingar ska bifogas ansökan.

Goda kunskaper i svenska och engelska eller annat nordiskt språk krävs.

Bedömningsgrunder

Som bedömningsgrunder vid anställning av en lektor ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla. Prövningen av den pedagogiska skickligheten ska ägnas lika stor omsorg som prövningen av den vetenskapliga skickligheten. Vid urval bland behöriga sökande kommer särskild vikt att fästas vid pedagogisk skicklighet samt erfarenhet av lärarutbildning.

Vägledande för bedömningen av den vetenskapliga skickligheten är den egna forskningens självständighet, omfattning och kvalitet.

Den pedagogiska skickligheten ska ha visats genom undervisning och avser såväl utveckling, planering, genomförande och utvärdering av undervisning, som handledning och examination. Den pedagogiska skickligheten ska visa på ett reflekterande förhållningssätt till studenters lärande och till den egna lärarrollen.

Meriterande i övrigt: 

- Erfarenhet av undervisning inom förskollärarutbildning/lärarutbildning

- Förskollärarexamen

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas, som genom en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Välkommen med din ansökan senast 18 maj!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer -
Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till AVA

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 27
Om oss
Bemanning med omsorg.
Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor.
Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på AVA.
Akutvårdsavdelningen (AVA) är placerad i anslutning till akutmottagningen. Här bedrivs 36-timmarsvård för alla slags patienter som kommer via akutmottagningen. De kliniker som är aktuella är medicin, infektion, kirurgi och ortopedi.

Kontakta oss redan idag för mer information!

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Till Elitfönster i Lenhovda  söker vi nu fönstermontörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 27
Till Elitfönster i Lenhovda  söker vi nu fönstermontörer.

Tjänsten som Fönstermontör  innefattar främst att  

Karmbeslagning


Glasa 


Bågspikning och ihopsättning av fönster 

 


Din profil 
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning med tekniskt inriktning. Har du erfarenhet av fönster tillverkning är det meriterande, annars ser du dig själv som en lättlärd, noggrann person med en stor känsla för kvalitet. Det är viktigt att du klarar av att arbeta i ett högt tempo och har en god samarbetsförmåga samt att behärska svenska i tal och skrift.
Arbetstiderna är förlagda till ständig kväll måndag till fredag eller till ständig dag måndag till fredag.
Uppdraget är långsiktigt och inleds med sex månaders visstidsanställning via Empleo Växjö  AB med möjlighet till en tillsvidareanställning därefter. 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se  
Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Lenhovda
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Administratör för vikariat över sommaren

Administrativ assistent
Läs mer Apr 27
Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu en administratör för vikariat minst över sommaren.

Avdelningen ansvarar för underhåll och uppdatering av artikelregister, validering och uppdatering av specialpriser (bids).

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår
- Artikelunderhåll
- Validering och uppdatering av bid
- Uppdatering av register och tabellregelverk i Affärssystemet och övriga sidosystem
- Svara på prisfrågor
- Orderhantering i affärssystemet

Du har daglig kontakt med kunder, leverantörer och övriga funktioner inom bolaget. Kontakten sker via telefon och e-post.

Tjänsten är ett vikariat minst över sommaren, men det finns goda chanser att anställningen förlängs även under hösten.


Din profil
Vi söker dig som drivs av att hitta nya lösningar. Du tycker om att ta ansvar och har ett positivt förhållningssätt.
Du trivs i en affärsdriven och positiv företagskultur och gillar att jobba mot uppställda mål. Du har ett organiserat arbetssätt och gillar att jobba med data. Du har inget emot rutinarbete, trivs i en transaktionsintensiv vardag och ser i alla lägen till teamets bästa. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har jobbat administrativt tidigare, sätter dig snabbt in i olika system och har god erfarenhet av Office-paketet, främst Excel. Du har även lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Köksbiträde med B-kort till Skolkök i Watma Education i Växjö

Köksbiträde
Läs mer Apr 27
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!

Vi driver idag produktionskök i Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 4000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt. Vi vill spara på naturtillgångarna så mycket det går och med hjälp av beräkningsprogrammet i appen, där eleven själv väljer vad som önskas, så lyckas vi för det mesta att laga rätt antal portioner varje dag. Vi har även marknadens största salladsbuffé med upp till 25 olika sorters grönsaker.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Användandet av appen där eleven själv kan välja vad som önskas, som vår samarbetspartner Mitt käk har utvecklat, blir centralt. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Då har vi samtidigt råd att höja kvalitet på råvarorna vi köper in, utan att vi tummar på budgeten. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!

Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Du kommer att jobba 8:30-17, jobbet kommer vara fysiskt krävande då det är mycket stående arbete i matsal och disk, övriga arbetsuppgifter kommer vara att köra mat i transportbil till Kalmar samt enklare beredning av sallad och mat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
·Har god kännedom om lagar och regler kring egenkontroll
·Har flytande svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska i tal och skrift - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner
· Har B-körkort, då det ingår transport av mat i tjänsten

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt.

I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Patrick Hallbäck, Verksamhetschef, patrick.hallback@laroverken.se

Ansök nu

Vill du arbeta med att kodifiera och producera produktinformation?

Mättekniker, metallprodukter
Läs mer Apr 27
Dina arbetsuppgifter
Till Combitech i Växjö söker vi nu en strukturerad teknisk administratör/komponenttekniker. Dina arbetsuppgifter blir att kodifiera, klassificera och registrera komponenter i ett datasystem. Genom analys och utredning om respektive komponent säkerställer du att tillräcklig och korrekt information anges. Komponenterna ingår i materiel som används av Försvarsmakten och kan vara både flyg-, sjö- och markrelaterad.
Du kommer även arbeta med framtagning och uppdatering av viss produktinformation som reservdelskataloger/vårdscheman för materiel.
Du utför arbetet självständigt med stort eget ansvar. Du ingår i ett team som jobbar med liknande uppgifter. Vissa uppgifter är rutinmässiga och andra mer varierade.
Uppdraget är långsiktigt och förväntas starta i augusti 2022. Du anställs av Inpeople men arbetar på uppdrag hos Combitech.


Din profil
Vi söker dig som på ett noggrant och strukturerat sätt tar dig an en ny utmaning. Du har en teknisk utbildning, gärna inom industriell ekonomi/maskinteknik/elektronik/el/fordon/mekanik eller motsvarande.
Som person är du kommunikativ och prestigelös. Du är metodisk i ditt arbetssätt och har en känsla för detaljer. Din samarbetsförmåga är mycket god och du kan samtidigt arbeta självständigt och ta egna beslut om vad som behöver göras.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av tekniska standarder, ritningsläsning, artikelstruktur eller reservdelshantering. Du är van att jobba i och söka efter information i databaser. Har du erfarenhet från Försvarsmakten/FMV är detta meriterande.
Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift och hanterar Officepaketet obehindrat. Har du erfarenhet i andra språk, t.ex. tyska, spanska och franska, är detta meriterande.
Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Combitech växer både organiskt och genom förvärv och vi har nästan 1 950 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar. Våra fokusområden är Digitalisering och Cyber security.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Engagerad och inspirerad Lärare i En/Sv

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 27
Välkommen till ThorenGruppen som är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag där vi driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildningar från Malmö i söder till Kiruna i norr. Thoren Framtid ingår i ThorenGruppen med våra fem förskolor och femton grundskolor. Som medarbetare hos oss får du en unik chans att forma och utveckla ditt område och verksamheten. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa skolor!Om tjänsten

Vi söker en engagerad och inspirerande lärare i engelska och svenska i årskurs 7-9.

I ditt uppdrag kommer du att tilldelas tydliga ansvarsområden i verksamheten som innebär planering, genomförande och utvärdering. Du kommer att ingå i ett arbetslag där det förväntas att du bidrar med din kompetens till både elever och kollegor. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära. 

Vi erbjuder

Hos oss får du en arbetsmiljö med de förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

På Thoren Framtid grundskola i Växjö ingår du i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får även tillgång till ThorenGruppens Utvecklingspeng som kan användas till såväl vidareutbildning som friskvård. Varje år anordnas även ThorenTillsammans som är en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för alla ThorenGruppens anställda. 

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har lärarexamen och lärarlegitimation i engelska och svenska, men framför allt har du en brinnande passion för arbetet med ditt/dina ämnen och med ungdomar. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, flexibel samt har en god social kompetens. Initiativförmåga, ansvarskänsla och relationsbygge är också viktiga egenskaper som lärare på vår skola. 

Ort: Växjö

Anställningens omfattning:

Tjänsten är på 100% med start den 5 augusti eller enligt överenskommelse. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-05-08. Låter detta som en utmanande och inspirerade tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi ser fram emot din ansökan! 

För mer information om uppdraget, skolan och företaget är du varmt välkommen att kontakta:

Daniel Lindmark

076-495 81 25

daniel.lindmark@thorenframtid.se

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Om företaget

ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag som grundades 1999, vi har drygt 2300 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. Vi driver skolor från Malmö till Kiruna och vi har verksamheter på drygt 60 orter. Våra ledord MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta!

Ansök nu

Kock med god administrativ förmåga till Älgvägen

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till älgvägen! Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla.

Här arbetar vi 18 personer som lagar 2000 portioner mat/dag. Vi jobbar med ständig utveckling för att ge våra äldre bästa möjliga mat. Älgvägen tillreder både lunch och kvällsmat för våra omsorgstagare. Vi packar och skickar maten kyld till omsorgstagare på särskilda boenden och i kylda matlådor till matdistributionen för dem som bor hemma. Vi lagar special och konsistensanpassad kost på plats till alla måltider.

Arbetsuppgifterna är således väldigt varierande och innefattar alla dessa områden som såväl egenkontroll och som att säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs. Dagligen har vi kontakt med våra omsorgstagare som kan behöva hjälp eller frågor kring sin matdistribution och därtill hör även administrativa uppgifter så som att vara behjälpliga och flexibla vid förändringar i deras vardag.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha kockutbildning på gymnasienivå eller från yrkesutbildning. Du har minst ett års erfarenhet av arbete som kock, där du har jobbat självständigt i din roll. Du har god datorvana och administrativ förmåga, det är en merit om du goda kunskap i Mashie. Det är även en merit om du har erfarenhet av omsorgsmat och gillar digital utveckling. Du agerar utifrån ett helhetsperspektiv där du prioriterar uppgifterna löpande för verksamhetens bästa.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha god datorvana. Vi söker dig som är glad, positiv och älskar att prata med gamla människor. Urval sker löpande så sök redan idag!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska Rättspsykiatri

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 27
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care .

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska inom Rättspsykiatri. Uppdraget innebär arbete som psykiatrisjuksköterska på en rättspsykiatrisk vårdavdelning nattetid.. Som psykiatrisjuksköterska på avdelningen kommer du att arbeta med medicindelning, bedömning psykiskt mående och ställningstagande till åtgärd.

Vi söker dig som finns tillgänglig för uppdrag hel- eller deltid under perioden maj till och med augusti. Även du som kan börja först i juni är intressant för uppdraget. 

DIN PROFIL

Leg. Sjuksköterska med specialistutbildning inom Psykiatri. Minst 2 års yrkeserfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och kännedom om tvångsvårdslagstiftning (LRV och LPT).

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Olycksutredare järnväg

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 27
Som Olycksutredare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Olycksutredare järnväg

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av vår kompetenta och engagerade grupp som ansvarar för olycksutredningar av allvarliga el- och trafiksäkerhetshändelser på järnvägen? Då har vi en spännande tjänst för dig.
Vi söker nu en medarbetare till vår sektion Trafiksäkerhet olycksutredning järnväg. I rollen som Olycksutredare kommer du att analysera trender och genomföra utredningar på uppdrag som är kopplade till olyckor, tillbud och avvikelser på järnväg.
Hos oss blir du en välkommen kollega till vår sektion som i dagsläget består av sju Olycksutredare som sitter på olika orter i Sverige och där vi med gemensamma krafter utreder på nationell basis. Sektionen arbetar utifrån ett Leanperspektiv som bland annat innebär att du som medarbetare förväntas aktivt arbeta med ständiga förbättringar och bidra till att våra kunder blir nöjda med verksamhetens resultat.
I din roll som Olycksutredare kommer du att genomföra olycksutredningar till följd av inträffad el- och trafiksäkerhetshändelse på järnvägen- men även stötta enheten i genomförandet av aggregerade analyser. Du kommer att arbeta nationellt, regionalt och lokalt för att skapa förutsättningar för effektiv olycksutredningsverksamhet genom bred samverkan med interna och externa parter. Du kommer även fungera som verksamhetens och Trafikverkets representant vid utbildningar eller informationstillfällen för interna och externa intressenter samt att bidra i utveckling av verktyg och processer för förbättrad olycksutredning. Olycksutredningen tar avstamp i rotorsaker och övriga orsakssamband med fokus på samspelet mellan människa, teknik och organisation. Genom vald analysmetod och utredningsresultatet i stort, identifieras brister och risker som bidrar till att den oönskade händelsen inte upprepar sig i framtiden. Olycksutredningen är alltid verifierad utifrån sakkunniga och expertis såväl internt som externt.
Tjänstens möjliga placeringsorter är Växjö, Göteborg, Malmö eller Kristianstad.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Kvalifikationer

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Olycksutredare med inriktning järnväg är det av vikt att du har en god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du är initiativtagande och ser självständigt vad som behöver genomföras och agerar därefter. Som person har du även god förmåga att planera, strukturera och slutföra uppdrag. Du är noggrann och arbetar mot en hög kvalitetsstandard. Det är även av vikt att du har en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du uttrycker dig väl i det svenska språket och har förmågan att författa skriftliga rapporter på ett effektivt och tydligt sätt.
Vi söker dig som
har universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
har några års erfarenhet av utredningsarbete
har relevant kunskap om el- och trafiksäkerhet inom järnväg
har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
har körkort för personbil

Det är meriterande om du
har utredningserfarenhet inom området haveri-, olycks-, eller händelseutredningar med fokus på rapportskrivning
har utbildning inom olycksutredningsmetodiker t.ex. inom MTO-analys, barriäranalys, händelseanalys, FRAM etc.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
På Planering skapar vi innovativa lösningar som bidrar till att nå de transportpolitiska målen, såsom klimatmålen och nollvisionen. Vi planerar Sveriges statliga infrastruktur för väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Hos oss arbetar du nära den politiska arenan och våra samarbetspartners - men framförallt nära medborgare och näringsliv.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Brinner du för metod och evidens?

Socionom
Läs mer Apr 27
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Inom familjehem och öppenvård erbjuder vi jourhem, konsulentstödda familjehem och behandlingsfamiljer och vår verksamhet finns över hela Sverige. Öppenvården för barn och unga syftar till att erbjuda lösningar i det egna hemmet, i jour- eller familjehem samt på HVB såväl som i stödboende. Vi utbildar och handleder i metoderna TFCO, IHF och Connect.

Vi söker nu behandlingsfamiljskonsulent till vårt TFCO team i Växjö (Treatment Foster Care Oregon)!

Om tjänsten:
Vi söker dig som vill
Arbeta i vårt behandlingsteam i ett strukturerat evidensbaserat öppenvårdsprogram.
Rekrytera/hitta, utreda och utbilda nya behandlingsfamiljer.
Avlasta och arbeta tätt tillsammans med behandlingsledaren i teamet.
Handleda och coacha våra behandlingsfamiljer i TFCO-metoden och stötta dem i att utveckla sina pedagogiska färdigheter.
Arbeta tätt i personalteam där varje del/roll har en viktig funktion för ett gynnsamt förändringsarbete.
Vara behjälplig kring behandlingsfamiljernas ekonomiska och praktiska frågor samt en del administration kopplat till det.
Bli utmanad i att arbeta i ärenden som är komplexa och som kräver teori, tanke och aktiv praktik.
Hålla i fortbildningar i TFCO metoden för behandlingsfamiljer
Arbeta enligt evidensbaserade metoder och evidensinformerad praktik samt med standardiserade skattningsformulär och dokumentationssystem (Journal Digital etc.) TFCO är en evidensbaserad metod som grundar sig på systemteori och social inlärningsteori och riktar sig till ungdomar och deras familjer.
Du är med och utvecklar och verkar för högre standard i det sociala arbetet, och är en person som vill göra det lilla extra för klienter, uppdragsgivare och kollegor.

Vi erbjuder:
Ett öppet arbetsklimat där våra värdeord, glädje, ansvar och engagemang är ledord
En utbildningsintroduktion i metoden
Tillgång till erfarna handledare inom TFCO
Möjlighet till interna och externa utbildningar
Ett utvecklande och lärande arbete på en trevlig arbetsplats
Friskvård

Kvalifikationskrav:
För tillsvidare anställning söker vi socionom eller annan utbildning som kan bedömas som likvärdig. Du har erfarenhet av familjehemsvård och gärna psykosocialt arbete. Du har intresse för att arbeta manualbaserat i ett kreativt sammanhang.
B?körkort är ett krav.

Meriterande:
Erfarenhet/utbildning i Nya Kälvesten eller annan etablerad utredningsmetod. Utbildning och kunskap om KBT, föräldrautbildningsprogram, NPF m.m. är en fördel. Personliga egenskaper/kompetens: Du tycker om att arbeta i ett team men också att arbeta självständigt. Du är full av energi och är nyfiken på evidensbaserat socialt arbete. Du tycker om att arbeta med att rekrytera/hitta, utreda och utbilda nya behandlingsfamiljer. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet, ansvarstagande och uthållighet. Visst arbete sker på kvällar samt en del beredskap. Du måste ha förmåga och erfarenhet av att hantera stressfulla situationer och att kommunicera via telefon, mail och i korridorerna. Du är trevlig, stöttande och sprider glädje, likt dina kollegor.
För mer info om TFCO och Humanas verksamhet se www.humana.se, www.tfconorden.sewww.humana.se/individ-och-familj/

Varaktighet/Arbetstid:
Tillsvidareanställning, 100 %, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Beredskap kommer ingå i tjänsten (via telefon)
Sista ansökningsdag 2022-05-15.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via systemet.
För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska, bemanning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 27
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som psykiatrisjuksköterska i Växjö, Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Lotschaufför Växjö

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 27
Arbetsuppgifter
Du kommer att köra som lots ute hos vår kund, vi ser gärna att du har viss erfarenhet av att köra med släp sedan tidigare. Du möts av ett varierande jobb där du har flera hjälpsamma kollegor och målet är att lossa bil och släp och sen lasta upp ekipaget igen. Den ena dagen är inte den andra lik! Arbetstiderna är måndag-fredag dagtid.
Kvalifikationer
Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Du har CE-körkort, YKB, Truckkort A1-4, B1 och digitalt färdskrivarkort. Meriterande med ADR. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.?


Om oss
Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik. Vi har verksamhet i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs och Jönköpings län som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vår personal har den erfarenhet och de behörigheter som uppdragen kräver. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna, lika stort fokus har vi på trygghet och flexibilitet till våra anställda. Vi ser fram emot din ansökan!
Övrigt
Tjänsterna är heltid, dagtid.
Tillsvidareanställning efter 6 månader provanställning.
Har du frågor så hör gärna av dig till Tobias tobias@akeritjanster.se eller ring 0470-92294

Ansök nu

Distriktsjuksköterska till vårdcentral

Distriktssköterska
Läs mer Apr 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för distriktsjuksköterska på vårdcentral.

Möjlighet att arbeta på distans.

kontakta oss gärna för mer information.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är distriktsjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Orderadministratör för vikariat

Administrativ assistent
Läs mer Apr 27
Dina arbetsuppgifter
Till vår expansiva kund i Växjö söker vi nu dig som vill jobba som orderadministratör i deras kundsupport. Kundsupporten består av närmare 40 medarbetare som arbetar för att leverera ett professionellt bemötande och utföra service i världsklass till företagets kunder. Kunderna är till största del externa, både inom offentlig och privat sektor.
Som orderadministratör jobbar du med orderläggning och utför övriga administrativa uppgifter däromkring.
Uppdraget är tidsbegränsat minst ett år framåt med god chans till förlängning och förväntas starta så snart som möjligt. Tjänsten är på 100 % där arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan kl. 08:00 – 17:00.


Din profil
Vi söker dig som gillar att jobba administrativt och som älskar struktur, ordning och reda. Du är noggrann i ditt arbete samtidigt som du jobbar effektivt. Du är därtill en god lagspelare som trivs i en kultur av framåtanda, samarbete och humor. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur du kommer lyckas i rollen.
Vi ser gärna att du har jobbat i en administrativ roll tidigare och har lätt för att sätta dig in i nya system och program. Du har lägst gymnasieutbildning och hanterar Office-paketet obehindrat. Har du arbetat med Dynamics 365, Navision eller SAP4 Hana är det meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Automationsingenjör till Växjö/ Kalmar.

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Apr 27
Vill du ta chansen att jobba som automationsingenjör och jobba hos ett företag verksam inom flera It-grenar? Välkommen till KLT som erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som är teknikintresserad och vill jobba som konsult.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som automationsingenjör hos KLT arbetar du i projektform som konsult. Projekten är generellt en till tre månader långa och du kommer antingen jobba från kontoret eller ute hos kund.

Nedan listas exempel på arbetsuppgifter som tjänsten innehåller:
•Programmera styrsystem, PLC.
•Kundstyrda projekt
•Felsökning, Installationer, kundbesök

Du kommer till en början jobba inhouse för att bli varm i kläderna för att sedan få möjligheten att jobba ute hos kund. För att du ska få så bra förutsättningar som möjligt under uppstarten hos KTL arbetar du tillsammans med erfarna medarbetare som finns tillgängliga för frågor och funderingar.

OM FÖRETAGET

Eurocon är ett expanderade bolag som idag tillsammans med de helägda bolagen KLT och Pidab sysselsätter cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik. I snart 30 år har vi erbjudit kvalificerade tekniska tjänster inom industri-, installations- och energisektorn. Projekten omfattar både ny- och ombyggnationer med varierande storlek och komplexitet. Våra medarbetare är kända för att leverera kvalitativa och genomtänka lösningar.
Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller har ett stort intresse för PLC-programmering och/eller elkonstruktion eller dig som har arbetserfarenhet inom automation eller elkonstruktion idag och vill anta utmaningen att börja jobba som automationsingenjör.
Du är social och har en god samarbetsförmåga med viljan att leverera i världsklass.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du känner att rollen som konsult passar dig samt att du har en positiv inställning inför nya utmaningar.

Skallkrav:
•Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom automation eller elkonstruktion
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B


Meriterande:
•Kunskaper inom elkonstruktion

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Växjö eller Kalmar
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Köksmästare till vår kund Södra Skogsägarna i Växjö

Köksmästare
Läs mer Apr 27
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Hos vår kund Södra Skogsägarna i Växjö tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av de tjänster vi utför. Till denna service söker vi nu en driven, engagerad och social köksmästare med mycket kreativt nytänk inom mat & dryck. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran".

Vi söker därför en duktig och ambitiös köksmästare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering & kassa under lunch, middagar och andra event.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats, medarbetare och kund med möjlighet till personlig utveckling inom vårt företag. Vi bedriver vår verksamhet till största del under dagtid måndag till fredag men vid vissa/några tillfällen per år gör vi avsteg och levererar mat och service i världsklass även under någon kväll/event och får då möjlighet att använda ännu mer av vår kreativitet. Vi lagar självklart maten från grunden och jobbar bara med de bästa råvarorna i ett hållbart syfte. 

Vi erbjuder ordnade och attraktiva arbetstider som fungerar för de flesta i dagens samhälle och de eventuella kvällsbeställningar som vi kör planeras och bokas i god tid. Sammantaget erbjuder vi här en av de mest attraktiva köksmästartjänsterna du troligtvis kan hitta.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Servering & portionering
• Representationsmatlagning, event & catering
• Ekonomi, offerter och kalkylering
• Kassa
• Övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i kök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem års dokumenterad yrkesvana
• Erferenhet av tidigare ansvarstjänst i någon form
• Kunnig inom köksekonomi
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik och driven lagspelare
• Hög social kompetens-, ambitions- & servicenivå
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre men kvällar och helger kan förekomma. Har du frågor kontakta Distriktschef Patrik Ekstrand, patrik.ekstrand@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 2022-05-23 men rekrytering sker löpnade


Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Självgående lagerarbetare med bra teamkänsla sökes

Lagerarbetare
Läs mer Apr 27
Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som har det där lilla extra när det kommer till energi och framåtanda. Du kommer arbeta på lagret hos vår kund i Växjö som tillverkar ventilationsaggregat samt kyl- och värmepumpar. Framförallt kommer du jobba med att förse montörerna på företaget med material, men det finns även ett behov till deras emballering, där man kvalitetssäkrar produkter, förser dem med etiketter, emballerar etc.

Din profil
Vi söker dig som är självgående, jobbar bäst när du får ta mycket eget ansvar och är allmänt pigg och har en positiv inställning. Du behöver kunna se vad som ska göras och i många fall ligga steget före. Du är noggrann och sätter kvalitén i första hand. Du är en aktiv person som gillar att vara en del av ett spännande företag.

Arbetet är förlagt kvällstid, så att du är en kvällsmänniska tar vi för givet. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Erfarenhet av lagerarbete är en enorm fördel. Truckkort är högt meriterande och ett stort plus, men inget krav.

Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå tillsvidare. Inledningsvis blir du inhyrd via oss på Inpeople med goda chanser till anställning hos kunden framöver.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Universitetsadjunkt i pedagogik inom förskollärarutbildning

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Apr 27
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Vid fakulteten för samhällsvetenskap finns sju institutioner

Denna anställning är placerad vid Institutionen för didaktik och lärares praktik (DLP) som är representerad vid både campus Kalmar och campus Växjö. Inom institutionen bedrivs forskning inom flera områden med relevans för pedagogik, didaktik och pedagogiskt arbete. Det mest omfattande uppdraget för institutionen är att medverka i lärarutbildningarna i Kalmar och Växjö. Stora delar av förskollärarprogrammet och grundlärarprogrammets tre inriktningar är förlagda till institutionen som också ansvarar för vissa kurser i den utbildningsvetenskapliga kärnan (UVK-kurser) inom övriga lärarprogram. Vidare undervisar institutionens lärare i handledarutbildning och uppdragsutbildningar. Samverkan sker med kommuner, enskilda skolor och skolområden genom forskningsprojekt, kurser och handledning samt olika uppdrag från myndigheter.

Ämnesområde för befattningen: Pedagogik

Placeringsort tillsvidare: Kalmar/Växjö

Anställningens omfattning: Anställningen gäller tillsvidare och på heltid med tillträdesdag 1 augusti 2022. Provanställning tillämpas.

Arbetsbeskrivning:

Kursarbete i de lärarutbildningskurser som berör förskollärarprogrammet, men det kan också ingå undervisning inom andra verksamhetsområden. Det ingår att verka i våra arbetslag där vi arbetar med forskning och utveckling i nära samarbete med studenter och yrkesverksamma lärare.

I anställningen ingår att genomföra utbildning, forskning och samverkan samt utbildningsadministrativt arbete. Även fristående kurser, och uppdragsutbildning kan ingå i arbetsuppgifterna. Till uppgifterna hör också att följa utvecklingen inom VFU-området.

Det är viktigt att du deltar aktivt i vårt arbete vad gäller utbildningskvalitet och kursutveckling. Vidare förväntas du ha förmåga att bidra till institutionens forskningsaktiviteter.

Undervisningen bedrivs till största delen på svenska, men även viss undervisning kan komma att ske på engelska. Resor mellan universitetets två campus förekommer eftersom undervisning i både Kalmar och Växjö ingår i tjänsten.

Behörighetskrav

Behörig att anställas som universitetsadjunkt är den som dels har visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt magisterexamen i pedagogik, utbildningsvetenskap eller ämne med tydlig koppling till utbildningsvetenskapliga området. Examensbevis för magisterexamen samt övriga åberopade handlingar ska bifogas ansökan.

Goda kunskaper i svenska och engelska eller annat nordiskt språk krävs.

Bedömningsgrunder

Som bedömningsgrunder vid anställning av en universitetsadjunkt ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla.Vid urval bland behöriga sökande kommer särskild vikt att fästas vid pedagogisk skicklighet samt erfarenhet av lärarutbildning.

Den pedagogiska skickligheten ska ha visats genom undervisning och avser  utveckling, planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Den pedagogiska skickligheten ska visa på ett reflekterande förhållningssätt till studenters lärande och till den egna lärarrollen.

Meriterande i övrigt:

- Erfarenhet av undervisning inom förskollärarutbildning/lärarutbildning

- Förskollärarexamen

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas, som genom en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet, bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Välkommen med din ansökan senast 18 maj!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer -
Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Sommarjobb som CE/C chaufför i Växjö!

Distributionsförare
Läs mer Apr 27
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till vår logistikkund i Växjö inför semesterperioden 2022! 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev hos kunder och ombud med lastbil. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du kommer få en introduktion i ditt arbete och din arbetsplats där vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. 
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: 
Du ska vara minst 18 år + 
C eller CE-körkort 
Inneha giltigt YKB och giltigt digitalt färdskrivarkort 

Vi söker dig som är positiv och professionell i ditt arbetssätt och som ger kunderna en god service av hög kvalitet.

Fyll i din ansökan på ett tydligt sätt med vad för behörigheter du innehar. 

Omfattning
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
Befattning/titel: C/CE chaufför 
Anställningsform: Visstidsanställning om 2-3 månader under sommarperioden 2022, för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning. 
Ort: Växjö
Arbetstider: Dagtid/varierat
Start: Juni

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Ingenjör / Tekniker inom elektroteknik

Elektronikkonstruktör
Läs mer Apr 27
Vill du vara med och säkerställa att sekretess belagd information inte sprids? Nu söker vi en Tekniker/Ingenjör som vill arbeta i vårt RÖS Lab! Vill du vara med och göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle - välkommen till Combitech!

Din roll som Tekniker/Ingenjör

Vi behöver förstärkning av en tekniker, eller en ingenjör till vårt CE/RÖS Lab i Växjö. På labbet arbetar vi i ett specialområde inom signalmiljö för att säkerställa informationssäkerhet på elektronisk utrustning.

RÖS står för Röjande Signaler, och innebär att signaler från elektronisk utrusning oavsiktligt kan avge sekretessklassad information. Vår uppgift är att testa och verifiera RÖS-egenskaperna av elektronisk utrustning som hanterar sekretessklassad information. Testerna genomför vi i vårt anpassade mät-laboratorium.

Våra kunder är producenter av specialbyggd utrusning där slutkunden har höga krav på sekretess. Vi jobbar även direkt mot Försvarets materielverk, Försvarsmakten och övriga myndigheter.

Din roll blir initialt att hjälpa till och stötta vid enklare rutinmätningar, men även att delta som kontrollant vid leveranskontroller av exempelvis datorer. Kontrollerna sker på plats hos producenterna. Efter en tid inom teknikområdet då erfarenheten ökat, ökar även möjlighet till mer ansvar inom olika projekt.

Arbetet sker i huvudsak på vårt kontor i Växjö, men tjänsten innebär en del resorVad kan du tillföra?

Vi söker dig som har en teknisk gymnasial och/eller högskoleutbildning gärna inom exempelvis elektroteknik eller motsvarande. Vi söker både dig som är junior men också dig som har mer erfarenhet inom området, viktigt är att du har ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har kunskap inom uppkoppling av kommunikationssystem, mätteknik, radiokommunikation och antenner eller erfarenhet av reparationer av elektronisk utrustning.

För att trivas i rollen som tekniker krävs att du är lugn och metodisk och med gott ordningssinne.

Då mycket av ditt arbete kommer att ske i team är det viktigt att du är samarbetsvillig, samtidigt som du självständigt kan ta ansvar för en leverans. Du kan behålla lugnet då det ibland är mycket att göra samtidigt som du förstår vikten av att vara noggrann och leverera i tid.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Finess Hygiene söker säljare

Utesäljare
Läs mer Apr 27
Har du en naturlig fallenhet för att bygga relationer och drivs du av försäljning? Vill du vara med i utvecklingen av att bygga varumärke på den europeiska marknaden i ett expansivt företag? I så fall ska du söka tjänsten som säljare på Finess Hygiene AB

Om tjänsten

Som säljare hos Finess blir du en viktig del av ett försäljningsteam som ansvarar för försäljningen mot Europa. Ditt fokus blir generellt på den europeiska marknaden med fokus på för oss de viktiga marknaderna Tyskland, Frankrike och Polen.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av bearbetning av våra befintliga och nya kunder samt att fortsätta utveckla och förvalta våra redan goda kundrelationer genom möten och kontakter. I rollen ligger att driva hela säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär. I tjänsten förekommer resor. Din placeringsort är Växjö. Du rapporterar direkt till försäljningschefen för Finess.

På Finess erbjuds du en utvecklande roll där du får möjlighet att påverka såväl din egen arbetssituation som företagets utveckling.Om dig

I den här rekryteringen fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du är lyhörd och tydlig. Du har ett starkt eget driv med god struktur i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god såväl som din samarbetsförmåga. Du har tydligt resultatfokus och arbetar uthålligt mot uppsatta mål. Du identifierar och säkerställer lösningar kopplat till kundens behov och har en naturlig förmåga att etablera och bibehålla starka affärsrelationer.

Dina personliga egenskaper är viktiga för denna tjänst men för att lyckas i rollen vill vi att du också har erfarenhet av liknande roll som säljare, har du erfarenhet av exportförsäljning och andra kulturer är det meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är mycket goda, kan du ytterligare språk är det meriterande. Körkort är ett krav.Om Finess Hygiene

Finess Hygiene AB utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter som används inom främst hygien och omvårdnad, där Europa är företagets huvudmarknad. Finess är en del av den danska Abena koncernen. Huvudkontoret och tillhörande produktionsanläggning ligger i Kisa och har idag ca 90 tal anställda. Företaget har tre verksamhetsgrenar varav ett av dem är deras eget varumärke "Finess Hygiene" genom vilket man erbjuder ca 600 unika artiklar.Kontakt och ansökan

Finess samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vid frågor, eller för mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på 0708-546740, alternativt magnus.carlhielm@jeffersonwells.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 20 maj. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 27
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter
I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Växjö men arbete förekommer även i övriga delar av Kronoberg.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
- Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
- B-Körkort


Personliga egenskaper
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Heltid.
Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-08. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Driven och teknikintresserad säljare till FANN VA-Teknik

Utesäljare
Läs mer Apr 27
Dina arbetsuppgifter
Vi hjälper nu FANN VA-Teknik att hitta sin nästa säljare, är det kanske dig vi söker?
FANN är på en spännande resa och behöver förstärka sitt team med en driven och prestigelös säljare. I denna roll får du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer jobba med att sälja enskilda avlopp till befintliga och nya kunder, vårda kundkontakter samt bearbeta ny mark.
Kunderna består av grossister, entreprenörer samt fastighetsägare och du blir deras expert inom området.
Du får en utmanande roll i ett familjärt bolag med positiva och lojala kollegor. Du ingår i ett team av regionsäljare strategiskt placerade i Sverige samt en supportavdelning placerad på huvudkontoret. Gemensamma aktiviteter både internt och externt sker med jämna mellanrum för att främja relationer och skapa en bra teamkänsla
Du kommer arbeta i det södra distriktet, i vilket b.la städer som Växjö, Halmstad, Kalmar och Karlskrona ingår.


Din profil
För att lyckas i denna roll bör du vara social, driven och ha lätt för att skapa kontakter.
Du trivs och arbetar bra under eget ansvar och är redo att leverera service i världsklass.
Du har humor och sprider energi och kavlar gärna upp ärmarna om situationen kräver. Du vill skapa långsiktiga relationer och förstår att detta kräver tålamod. Du är duktig på att kommunicera och har ett pedagogiskt sätt gentemot dina kunder. Har du dessutom erfarenhet av att tala inför publik är detta meriterande. Detta då säljarna hos FANN håller i utbildningar.
Vidare bör du ha ett tekniskt intresse samt en vilja att lära dig och sätta dig in i det som arbetet kräver.
Arbetet innebär en hel del bilkörande, B-körkort är därför ett krav. För att underlätta arbetet förekommer det ibland övernattningar i samband med kundbesök eller liknande
Du bor med fördel någonstans i mitten av distriktet, eller åtminstone på en ort inom rimligt avstånd från tjänstgöringsområdet.

Tjänsten är på heltid och uppstart sker efter överenskommelse. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid, men det kan förekomma event eller andra aktiviteter kvällstid eller på helger.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
På FANN VA-Teknik lever och andas vi för bättre lösningar att behandla vatten på. Vår mission är att skapa en bättre vattenmiljö och hälsa genom att utveckla klimatsmarta lösningar för rening av avloppsvatten. Vi har tillverkat skräddarsydda lösningar för små avlopp sedan 1990.
Med våra många år som marknadsledande i branschen har vi installerat över 70 000 installerade kompletta enskilda avlopp. Vi tillverkar våra avloppstankar av polyeten, ett material som klassas som ofarlig plast som även är fullt återvinningsbar samt att det ger en minimal CO2-påverkan. Våra produkter tillverkas i vår egen fabrik i Sverige, anpassade för att klara av vårt nordiska klimat.
Vi på FANN tror på en ekologisk rening i största möjliga mån. Tekniken i alla våra avloppssystem bygger på en modern, markbaserad rening som innebär att avloppsvattnet renas med hjälp av naturens egen reningsmetod. Den passiva tekniken gör att våra anläggningar sköter sig helt själva, vilket betyder att det inte heller blir några stora eller oväntade driftskostnader.
Varje år utbildar vi hundratals entreprenörer, miljöinspektörer och grossister på våra diplomkurser i hela landet. FANN:s huvudkontor är placerat i Täby och fabriken utanför Uppsala.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Olycksutredare järnväg

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 27
Som Olycksutredare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Olycksutredare järnväg

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av vår kompetenta och engagerade grupp som ansvarar för olycksutredningar av allvarliga el- och trafiksäkerhetshändelser på järnvägen? Då har vi en spännande tjänst för dig.
Vi söker nu en medarbetare till vår sektion Trafiksäkerhet olycksutredning järnväg. I rollen som Olycksutredare kommer du att analysera trender och genomföra utredningar på uppdrag som är kopplade till olyckor, tillbud och avvikelser på järnväg.
Hos oss blir du en välkommen kollega till vår sektion som i dagsläget består av sju Olycksutredare som sitter på olika orter i Sverige och där vi med gemensamma krafter utreder på nationell basis. Sektionen arbetar utifrån ett Leanperspektiv som bland annat innebär att du som medarbetare förväntas aktivt arbeta med ständiga förbättringar och bidra till att våra kunder blir nöjda med verksamhetens resultat.
I din roll som Olycksutredare kommer du att genomföra olycksutredningar till följd av inträffad el- och trafiksäkerhetshändelse på järnvägen- men även stötta enheten i genomförandet av aggregerade analyser. Du kommer att arbeta nationellt, regionalt och lokalt för att skapa förutsättningar för effektiv olycksutredningsverksamhet genom bred samverkan med interna och externa parter. Du kommer även fungera som verksamhetens och Trafikverkets representant vid utbildningar eller informationstillfällen för interna och externa intressenter samt att bidra i utveckling av verktyg och processer för förbättrad olycksutredning. Olycksutredningen tar avstamp i rotorsaker och övriga orsakssamband med fokus på samspelet mellan människa, teknik och organisation. Genom vald analysmetod och utredningsresultatet i stort, identifieras brister och risker som bidrar till att den oönskade händelsen inte upprepar sig i framtiden. Olycksutredningen är alltid verifierad utifrån sakkunniga och expertis såväl internt som externt.
Tjänstens möjliga placeringsorter är Växjö, Göteborg, Malmö eller Kristianstad.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Kvalifikationer

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Olycksutredare med inriktning järnväg är det av vikt att du har en god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du är initiativtagande och ser självständigt vad som behöver genomföras och agerar därefter. Som person har du även god förmåga att planera, strukturera och slutföra uppdrag. Du är noggrann och arbetar mot en hög kvalitetsstandard. Det är även av vikt att du har en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du uttrycker dig väl i det svenska språket och har förmågan att författa skriftliga rapporter på ett effektivt och tydligt sätt.
Vi söker dig som
har universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
har några års erfarenhet av utredningsarbete
har relevant kunskap om el- och trafiksäkerhet inom järnväg
har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
har körkort för personbil

Det är meriterande om du
har utredningserfarenhet inom området haveri-, olycks-, eller händelseutredningar med fokus på rapportskrivning
har utbildning inom olycksutredningsmetodiker t.ex. inom MTO-analys, barriäranalys, händelseanalys, FRAM etc.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
På Planering skapar vi innovativa lösningar som bidrar till att nå de transportpolitiska målen, såsom klimatmålen och nollvisionen. Vi planerar Sveriges statliga infrastruktur för väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Hos oss arbetar du nära den politiska arenan och våra samarbetspartners - men framförallt nära medborgare och näringsliv.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Besöksbokare Sommar Heltid Växjö

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Apr 27
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för sommarjobb hos en uppdragsgivare i Växjö. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Jobbet gäller primärt under sommaren men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att börja jobba extra under våren.

Ansök nu

Beredare till Micropower

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Apr 27
Dina arbetsuppgifter
Vår kund Micropower behöver förstärka sitt team med en kunnig beredare.
Som beredare arbetar du administrativt med att bereda artiklar till produktionen. Du arbetar huvudsakligen med projekt, artikelregistervård, skapande av produkter, produktskyltar och ändringshantering - dvs att lägga upp nya och ändra befintliga artiklar i våra system. Du kommer ha många olika kontaktytor – främst internt men även externt vilket såklart ställer höga krav på god kommunikation. Att du är noggrann och ordningsam är en förutsättning.
Viktigt är att du kan prioritera och driva ärenden självständigt utefter din åtgärdslista. Du behöver kunna hantera många uppgifter samtidigt samt koordinera information från många olika håll.
Som beredare arbetar du i ett team om tre personer där ni hjälps åt och tillsammans jobbar för att nå gemensamma resultat och mål. Du kommer arbeta i en transparant och öppen organisation, där alla ska känna sig delaktiga. Arbetet sker till största delen på svenska men till viss del även på engelska.Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och några års erfarenhet av arbete som beredare eller motsvarande. Önskvärt är om du har genomgått någon form av teknisk utbildning och dessutom arbetat inom en tillverkande industri.
I ditt arbete ska du kunna prioritera och strukturera mycket data och information. Du är en engagerad och noggrann person som tycker om att ha många uppgifter på gång samtidigt och drivs av ett arbete som är i ständig process. För att passa in hos oss är du prestigelös, har god samarbetsförmåga och hjälper gärna till där det behövs.

Vi söker dig som:
• är noggrann och strukturerad – har en stark drivkraft att hålla ordning och reda
• har mycket god datorvana och är bekväm med att arbeta i affärssystem. Meriterande är vana från Monitor och/eller ARAS
• har arbetat med teknik och/eller administration i en tillverkande industri, som förstår flöden av material och hur man bygger upp en teknisk produkt
• förstår produktstrukturer/ konfiguratorer
• är en trygg och stabil person
• är serviceminded, kommunikativ och har högt kundfokus
• kommunicerar flytande på svenska och engelska - i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid, med uppstart enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsort är Växjö.
I rekryteringsprocessen tillämpas löpande urval.


Om företaget
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.
Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Skolkurator till Realgymnasiet Växjö

Skolkurator
Läs mer Apr 27
Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Om Realgymnasiet Växjö

Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/vaxjo.Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Skolkurator

Vi söker nu en skolkurator som vill vara med att utveckla vår gymnasieskola i Växjö.

Skolkuratorn finns som stöd åt enskild elev, grupp eller klass i sociala och psykosociala frågor. Allt som rör en elevs sociala situation, oavsett om det handlar om skolan, familjen eller fritiden kan kuratorn vara till ett stöd. Arbetssättet är förebyggande och hälsofrämjande och målet är att alla elever ska erbjudas samma förutsättningar för att nå kunskapsmålen och för sin personliga utveckling.

Kuratorn samarbetar och samverkar med elever, vårdnadshavare, skolpersonal och vid behov med andra myndigheter eller föreningar kring hjälp- och stödbehovet för enskilda elever och grupper.

Kuratorn fungerar också som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans tvärprofessionella arbete. Frågor som rör skolans värdegrund och likabehandlingsarbete samt elevens lärande, hälsa, arbetsmiljö och utveckling är viktigt för kuratorn. Denne ingår i skolans elevhälsoteam som består av skolledning, mentor, specialpedagog, skolsköterska, skolläkare och skolpsykolog. Du driver elevhälsoarbetet tillsammans med dina kollegor, i det breda perspektivet utifrån aktuellt utbildningsutbud på skolan. Arbetet sker även tillsammans med övrig pedagogisk personal på skolan för att bidra till elevernas måluppfyllelse.

Tjänsten har en omfattning på 20% med möjlighet till ökad tjänstgöringsgrad i takt med att skolan växer.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning eller erfarenhet inom pedagogik, psykologi, socialpedagogik, som socionom eller annat beteendevetenskapligt ämne. Du har även tidigare erfarenhet av uppdraget som kurator och det är meriterande om du tidigare arbetat inom gymnasial verksamhet eller liknande utbildningsform. 

Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som kurator och har den kunskap och de praktiska färdigheter som krävs för tjänsten. I din roll som kurator ska du ha förmågan att engagera och utmana våra elever. Du ska även ha goda kunskaper om skolans uppdrag och vara väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument.

Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat och som har förmågan att ändra din inriktning när målen ändrar sig. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheten i förändringar. Vi ser att du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt och snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningsätt. Du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. 

Du besitter även en förmåga att anpassa din roll i samarbetet med kollegor, för att stödja elevens måluppfyllelse. Du har ett stort intresse av människor och tycker om att möjliggöra för personer att nå sin fulla potential. Du har en positiv inställning och ser det som en möjlighet att få vara med i uppbyggandet av en ny skola och medverka i skapandet av framgångsrika rutiner och arbetssätt som skapar de bästa förutsättningarna för våra elever att nå sina mål.

Du använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen.

Om du blir anställd erbjuder vi en gedigen introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola.

Vi arbetar löpande med rekryteringen av vår nya Skolkurator. 

Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i Team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till Framgång.Varmt välkommen med din ansökan!larande.seLäs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:

realgymnasiet.se

consensum.se

Ansök nu