Hitta lediga jobb i Växjö

Svea Vaccin söker sjuksköterska på heltid till Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 28
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vill du arbeta med preventiv hälsovård i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, trygghet och kundens hälsa är i fokus? Nu har du chansen att arbeta hos oss på Svea Vaccin vilket innebär en unik möjlighet att jobba med friskvård i ett framgångsrikt, ledande hälsoföretag med möjlighet till en fin yrkeskarriär.
Kvalifikationer

Svea Vaccin söker legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete med vaccination är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du gillar att arbeta med människor och har en stark servicekänsla. Vi arbetar i team med sjuksköterskor och läkare.

Vi arbetar också i en snabb utvecklande bransch som kräver att vi är uppdaterade och därav har vi löpande utbildningar både internt och externt.

Vi söker dig som är självständig, lyhörd för kunden, tydlig, ansvarstagande och noggrann.

Arbetsuppgifter

Allt på en mottagning förekommande arbetsuppgifter men huvuduppgifterna på Svea Vaccin är rådgivning inför resor samt vaccinationer av både vuxna och barn.

Arbetet är självständigt med nära samarbete med våra erfarna läkare och sjuksköterskor.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och får utbildning i vad som krävs för att utföra våra tjänster.

Vi uppskattar våra medarbetare och det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Det är viktigt för oss att du visar en stor engagemang för ditt arbete genom att följa utvecklingen och lära nytt. Vi erbjuder utbildningar i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform

Tillsvidare anställning (6 mån provanställning).

Arbetstider

Heltid. Arbete vardagar 10-18:30 lunchstängt 13.30-14.00 och lördagar 10-15. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider.

Kontakt

Välkommen med din ansökan CV och ett personligt brev per e-post.

Märk din ansökan med ”Leg. Sjuksköterska till Växjö"

Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Svea Vaccin för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 28
Vi söker Fordonstekniker!
Om BSR
BSR är ett högteknologiskt företag och marknadsledande inom området optimering av bilmotorer för prestanda och miljö. Vi erbjuder professionell trimning till flertalet europeiska bilmodeller, bl.a. med den av BSR utvecklade trimteknologin PPC Tuning System. Vi har hög kompetens och erfarenhet inom programmering, motor- och emissionsteknik och har sedan 1991 utfört optimering av styrprogram för bilmotorer. Komplett testutrustning och egenutvecklade program för emulering och optimering gör oss till marknadsledande. Vi har även egen produktutveckling. På huvudkontoret i Växjö är vi cirka 15 medarbetare och omsätter drygt 30 miljoner.
Fordonstekniker
Till vårt utvecklingscenter i Växjö söker vi nu en fordonstekniker med ett stort motorintresse som gillar att skruva med bilar.
Kvalifikationer
Du ska vara van att arbeta självständigt men gilla att samarbeta och dela vår syn på ständiga förbättringar. Du ska ha goda datakunskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Arbetsuppgifter innefattar bla montering av våra trimsatser, felsökning, reparation och ombyggnad av våra projektbilar. Personliga egenskaper som värdesätts högt är att du är noggrann, effektiv, ansvarstagande, flexibel, kreativ och har ett välutvecklat ordningssinne. Vi ser gärna att du är junior eller i början av din karriär som fordonstekniker och har en stor vilja av att utvecklas i rollen. Låter detta intressant? Då har vi jobbet för dig.
Övrig information
Omfattning: Heltid, måndag - fredag, kontorstider
Arbetsort: Växjö
Tillträde: Omgående
Krav: B-körkort


Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till gmb@bsr.se.


Intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast.

Ansök nu

Servicetekniker, Blekinge

Servicetekniker, maskin
Läs mer Maj 28
Vill du bygga din framtid och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning, du blir troligen hemstationerad och utgår från hemorten men tillhör anläggningen i Växjö.

Vi söker en ansvarstagande, hängiven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vill du också se till att livet med Volvos maskiner blir enklare, effektivare och mer hållbart, kan du bygga en riktigt spännande framtid hos oss på Swecon. Vi tar hand om varandra och sätter din säkerhet på arbetsplatsen före allt annat. Vi bryr oss lika mycket om dig som vi gör om våra maskiner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs främst på plats hos kunden men ibland även på vår anläggning. Du kommer att jobba i team som stöttar varandra och du är självklart delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna och verksamheten. Vi ser till att du redan från start får de utbildningar du behöver inom Volvo CEs maskiner för att du ska klara dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.
För att lyckas och trivas i rollen

Har du:

- Ett genuint maskin- och motorintresse - bilar, entreprenadmaskiner, lastbilar, traktorer
- Kunskap inom el, teknik och hydraulik
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Kunskaper i engelska
- Goda datorkunskaper
- Körkort B

Är du:

- Strukturerad
- Kreativ och lösningsorienterad
- Ansvarstagande och självgående
- Serviceminded och gillar att samarbeta med andra
- Kundfokuserad och förtroendeingivande

Vi erbjuder dig
Ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för frihet, initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Placering
Du tillhör anläggningen i Växjö, där du har 19 engagerade och duktiga kollegor att ta hjälp av, men kommer att bli hemstationerad. Vi vill helst att du bor runt Asarum, Karlshamn eller Karlskrona.

Så här ansöker du
Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2024-06-24.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

Robert Enemark, platschef, 010-556 08 04
Tomas Welander, fackligt kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är exklusiv återförsäljare av Volvo Construction Equipment samt Volvo Pentas industrisegment i Sverige. Vi marknadsför, säljer och servar Volvos entreprenadmaskiner samt erbjuder ett flertal olika tjänster och kompletterande produkter.

Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med drygt 665 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett tryggt och spännande arbetsliv som kännetecknas av kreativitet samt frihet under ansvar.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,5 miljarder kr.

Ansök nu

Arbeta hemma. Fast timlön på 140 kr. Gör skillnad, samla in gåvor via tlf.

Medlemsvärvare, intresseorganisation/Telefonkommunikatör
Läs mer Maj 28
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen!
Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige.
Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin skillnad i samhället. Om du har en passion för humanitära frågor, miljöskydd, djurrätt, kvinnors rättigheter, stöd för utsatta människor och barn, eller forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, väntar en givande karriär på dig hos oss.
Som Telefonambassadör kommer du att arbeta med att samla in pengar till välgörande ändamål genom att ringa människor som redan stödjer organisationen du kommer att representera.
Arbetstider: Vi erbjuder flexibla arbetstider.
Måndag - Torsdag 17-21
Söndagar 16-20
Det finns även möjlighet att arbeta längre pass och dagtid, först när man har kommit in i det samt efter överenskommelse.
Krav: Allt du behöver är tillgång till en dator (ej surfplatta eller Chromebook) och ett headset för att börja ditt meningsfulla arbete från komforten av ditt eget hem.
Självklart ska du kunna utföra ditt arbete ostört och hålla de överenskomna arbetstiderna. Vi erbjuder en fast timlön på 140 kr, inklusive semesterersättning.
Om du är redo att göra en positiv inverkan och arbeta för ändamål som rör dig, tveka inte att ansöka idag.
Anslut dig till oss och bli en del av förändringen!
#jobbnu.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Lärare i SO och svenska till Teleborg centrum skola

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Maj 28
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar.

Teleborg centrum skola rymmer flera olika verksamheter vilket ger en mångfald och dynamik. Här finns grundskola för åk 7-9, anpassad skola åk 7-9, Filialbibliotek, fritidsgård och särskilda undervisningsgrupper. Läsåret 2024/2025 har grundskolan cirka 375 elever uppdelade på 15 klasser och cirka 60 anställda. På TC lär eleverna för framtiden, de utmanas och ges det stöd de behöver. Ett prioriterat mål för oss är att eleverna känner att de har inflytande över sitt lärande och sin skola samt att det finns trygghet och studiero. På skolan finns många gemensamma traditioner som bidrar till ett gott klimat på skolan både hos elever och personal.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Tjänsten innebär undervisning i framför allt SO ämnena, beroende på hur din behörighet ser ut kan det också bli undervisning i svenska/engelska i åk 7-9.

Som lärare arbetar du utifrån Skolverkets styrdokument med tydliga mål och du stimulerar alla elever till att utvecklas. Du skapar studiero och trygghet i dina undervisningsgrupper för att nå hög måluppfyllelse och du är en tydlig ledare i klassrummet.

Skolan arbetar med utveckling av undervisningen utifrån sex ämneslag som leds av förstelärare där du kommer ingå i SO-ämneslaget. Lärarna på skolan är indelade i två arbetslag med 7 respektive 8 klasser i varje. Arbetslaget leds av en arbetslagsledare och samarbetar kring elevvård och utvecklingsarbete

Delaktighet, mod att prova nytt, flexibilitet och lösningsfokus är viktigt i ditt och skolans utvecklingsarbete. I tjänsten ingår mentorskap/handledarskap tillsammans med en annan lärare för en klass i årskurs 8.

Tjänstens sysselsättningsgrad är på 80-100 %.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i främst SO. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett har positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar.

Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett tydligt och kontinuerligt sätt om hur deras inlärning fortskrider. Du har erfarenhet av dokumentation och bedömning via någon typ av lärplattform.

Du har god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling både av verksamheten och av dig själv.

Vi är nyfikna på dig och ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

TEKNISK SÄLJARE - MÖBELINDUSTRI OCH HYVLERI

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Maj 28
LSAB Wood Solutions är ett affärsområde inom LSAB Group med tillverkning och försäljning av verktyg för bearbetning av trä.

Vi är specialister på verktyg och applikationer inom hyvleri, snickeri och möbelindustri. Affärsområdet omsätter ca 250 MSEK och vi är en ledande aktör i Norra Europa. Vår ambition är att vara internationell marknadsledare inom vår nisch. Vi ser oss som en naturlig samarbetspartner till förädlingsindustrin i Norden och Baltikum.

LSAB erbjuder högkvalitativa verktyg ifrån väletablerade varumärken. Vi erbjuder spjutspetskompetens inom hyvel och förädling via våra tekniker och produktspecialister. Våra kunder återfinns främst inom hyvlerier, planmöbelindustrier, fönster-dörrtillverkare samt snickerier.

Slipservice är en integrerad del av LSAB Wood Solutions erbjudande och utgör ungefär en tredjedel av omsättningen inom affärsområdet. Många verktygstyper behöver slipas eller ombestyckas för att våra kunder ska få ut mesta möjliga gångtid av sina verktyg. LSAB erbjuder fullservice av verktygen för att säkerställa hög kvalitet och prestanda anpassad för kundernas produktion. Förutom slipning och ombestyckning utför LSAB även balansering, tvätt, rikt och lagning av skadade verktygskroppar. 

Just nu söker vi en Teknisk Säljare - Möbelindustri och Hyvleri som vill vara med och utveckla befintliga och nya kunder. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Teknisk Säljare - Möbelindustri och Hyvleri ansvarar du för försäljningen av produkter och service mot segmentet ”Secondary”, dvs för verktyg som används i applikationer längre fram i förädlingskedjan av träbaserade material (hyvlerier, CLT, fingerskarv, fönster, dörr, golv, kök, möbel etc.) Dina primära arbetsuppgifter utgörs i huvudsak av att:

- Bearbeta och utveckla samarbetet med befintliga kunder inom vårt snickeri, möbel och
- hyvelsegment.
- Identifiera nya affärsmöjligheter. Skapa relationer, samarbeten och affärer med nya kunder inom segmentet.
- Deltaga i mässor, säljaktiviteter
- Budget, planering
- Dokumentera aktiviteter i CRM-system 

Rollbeskrivning 

Tjänsten är på heltid med placering i Växjö alternativt på hemmakontor någonstans i södra Sverige. Du rapporterar till vår Sales Manager West, som är placerad i Växjö. Arbetet innebär att du självständigt planerar och genomför ditt arbete. 

Som Teknisk Säljare arbetar du med stor frihet under ansvar. Avdelningen har lång erfarenhet i branschen och en stabil omsättning med lojala kunder. Det finns ett behov av att utveckla konceptet för att öka framtida konkurrenskraft och ta marknadsandelar. 

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig med följande bakgrund, egenskaper och färdigheter:

- Erfarenhet av B2B försäljning 
- Erfarenhet från verktygsindustrin inom trä alternativt metall (starkt meriterande)
- God analytisk och kommunikativ förmåga.
- Förmåga att sätta dig in i tekniska frågor och processer hos våra kunder.
- Förmåga att arbeta självständigt men också i team. 
- Orädd för att kavla upp ärmarna samtidigt som du också trivs i mer administrativa sammanhang. 
- Van användare av Excel, PowerPoint och CRM.
- Obehindrade kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.
- B-körkort

Vi erbjuder…

- En anställning med stor frihet under ansvar där du har möjlighet att utvecklas in din roll. 
- Stor möjlighet till professionell kompetens- och karriärutveckling i en spännande miljö.
- Attraktiva villkor med lön, bonus, tjänstebil och ersättning för ev. hemmakontor.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vänligen bifoga CV och ett motivationsbrev som svarar på:

?       Varför vill du jobba som Teknisk Säljare - Möbelindustri och Hyvleri?

?       Vad tror du framför allt att du kan bidra med Teknisk Säljare - Möbelindustri och Hyvleri?

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson, 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:731432/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Ansök nu

Produktionsledare Paket Växjö, kväll

Produktionsledare, distribution
Läs mer Maj 28
Från var som helst till vem som helst.

Och tvärtom. PostNord är Sveriges och Nordens mest anlitade leverans- och logistikpartner för privatpersoner och företag. Vi har tre lika viktiga affärsområden i organisationen: brev, paket och logistik. Nu söker vi en driven produktionsledare för affärsområde AO Paket Uppsamling kväll i Växjö.Du, vi och jobbet
Som produktionsledare kommer du vara aktiv i det dagliga arbetet och samtidigt arbetsleda vårt team av ca 50 terminalarbetare. Den här tjänsten är för dig som vill vara en del av ett framgångsrikt team och är bra på att leda och motivera. Som person är du kommunikativ, tydlig och duktig på att coacha. Du har en förmåga att identifiera förbättringar och utveckla verksamheten.

Ledarskap för oss innebär att motivera varandra att bidra till en innovationskultur, som gör oss störst även imorgon. Det är avgörande för att attrahera, behålla och utveckla medarbetare på en föränderlig marknad. Ingenting är omöjligt.
                                                                                                     

Vad du kommer att göra


- Vara operativt ansvarig för verksamheten inom ansvarsområdet
- Skapa motivation och engagemang hos medarbetare
- Bidra i arbetet med transformation för att anpassa verksamheten till ändrat tjänsteutbud, nya system och arbetssätt
- Planera och följa upp verksamheten inom ansvarsområdetVem du är


- Ansvarstagande: Du tar ägarskap, fattar sunda beslut och bidrar till ständig förbättring
- Mål- och resultatinriktad: Med ett tydligt mål blir resan enklare
- Engagerad: Du skapar samsyn och involverar medarbetare kring vision och värderingar
- Taktisk och kvalitetsmedveten: Du är processinriktad och bra på att prioritera i förändring
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vad du tar med dig


- Gymnasieexamen
- Goda ledaregenskaper och ett intresse för att leda.
- Erfarenhet från logistikbranschen eller liknande
- Mycket goda datorkunskaper och behärskar Office-paketet
- Svenska och engelska flytande i både tal och skrift
- B-körkort

 

Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald.


Du ska må bra – på, före och efter jobbet
Vi är ett modernt företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner genom Personalstiftelsen PostNord Plus. Hos oss finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Välkommen med din ansökan

Vi gör ett urval av kandidater löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan. Undrar du något över tjänsten? Mejla till Joakim.gustavsson3@postnord.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt.

Ansök nu

Skiftledare

Köksbiträde
Läs mer Maj 28
Välkommen till Bastard Burgers!
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få ditt team att arbeta tillsammans. En Leader of Bastard leder med gott exempel i enlighet med Bastard Burgers ledarskapsprinciper och värderingar Kultur, Kvalité och Människor.
I rollen förväntas du ta ett högt ägandeskap för tilldelad enhet samt strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner samt använder vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor, bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Skiftledare Om rollen
Som skiftledare är du ansvarig för ditt skift, det innebär att du hjälper restaurangchef och ass. restaurangchef i dess dagliga sysslor samt att enheten drivs enligt företagets riktlinjer och värderingar. Du är samtidigt ansvarig för att arbeta, utvärdera och aktivt hitta nya förbättringar inom ditt ansvarsområde. Detta rapporteras till RC och ASS.
Är ej Restaurangchef eller assisterande restaurangchef på plats så är du högst ansvarig. Arbetet har ett driftsfokus, där du förväntas arbeta i både kök och kassa (antingen 75/25 eller vice versa) samt upprätthålla Bastard Burgers standard avseende renlighet, snabbhet, service och kvalitet.
Kravspecifikation:
Utbildningskrav: inget
Krav på erfarenhet: Meriterande med tidigare erfarenhet av serviceyrken, gärna i resturangbranchen
Språkkrav: talar engelska eller svenska. Meriterande om du behärskar båda språken.
Önskvärda egenskaper och beteenden: vi ser gärna att du är ansvarstagande & stresstålig, har en positiv attityd, har ett engagemang för Bastard Burgers och har gärna koll på oss sedan tidigare!

Vi erbjuder digBastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla!Perks:• Föräldraförmån – vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp).• Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.)• Veckovis pulsmätning• Friskvårdsbidrag• Betald startavgift för lopp och tävlingar• Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland

Om Bastard Burgers
Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York.
Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.

Mångfald och inkludering
Bastard Burgers värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet, vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Boendestödjare till Källreda, sommarjobb

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Maj 28
Nu söker vi en boendestödjare till vårt team på Källreda. Vi erbjuder ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad!Om Källreda
Källreda är ett särskilt psykiatriboende som vänder sig till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar med individuella planer och dagliga aktiviteter som utgår från våra boendes behov och förmåga. Här finns personal under dygnets alla timmar.
Fysisk miljöKällreda ligger lugnt och naturnära i en bymiljö tre mil norr om Växjö. Det går inte att åka med kollektivtrafik till Källreda.
Om medarbetarnaPå Källreda finns cirka 20 medarbetare. Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.
Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid, helger samt sovande jour.
Du har en gruppledare eller gruppchefnära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.
Din erfarenhet och kunskapDu som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning/ erfarenhet.Du har godakunskaper i svenska i både tal och skrift, goddatorvana och erfarenhet av dokumentation.Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen.I övrigt är inte ditt CV det viktigaste.
Du haren positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Dutrivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.
Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.
Det här får du hos oss:
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Ledarskapsutbildade chefer nära dig
En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
Kollektivavtal

Övrigt Anställningsform: TimanställningLön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdag: Diskuteras vid anställning Sista ansökningsdag: 24-06-05Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställningFör mer information kontakta: VC Eva Brandstedt, 073-5100851 Facklig kontakt: Kommunal,www.kommunal.se
Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klickahär.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea.www.nytida.se

Ansök nu

AnnSam söker Distriktssköterska! Uppdrag v36-1 i Växjö

Distriktssköterska
Läs mer Maj 28
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Distriktssjuksköterska för uppdrag i Växjö!  
Perioden: 2024.09.02 - 2024.12.31
Arbetstid:  Måndag-fredag 8-17.  
Erfarenhet: 2 år som  Distriktssköterska. S-HLR-utbildning vuxen samt barn.
Journalsystem:  
Ev. övrigt: Ring oss för mer info!
Ref.nr:  VÅR240522-24, VÅR240522-26


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Sjuksköterska till Kirurgavdelning

Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Läs mer Maj 28
UPPDRAG & PERIOD
Health Connect erbjuder Välbetalda uppdrag med schyssta, förmånliga villkor!
Vi söker just nu Sjuksköterska för uppdrag på kirurgavdelning.
Tidsperiod: vecka 25-33
Omfattning: Heltid
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgavdelning
KVALIFIKATIONER
Sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet


Om oss
Health Connect är ett bemanningsföretag med säte i Göteborg. Vi erbjuder en stor bredd av uppdrag över hela landet. När du arbetar genom Health Connect kan du förvänta dig:
Konkurrenskraftig lön
Resor och boende ( i de fall du önskar arbeta på annan ort är vi behjälpliga med att ordna resa och boende)
Tjänstepension enligt ITP, Försäkringar
Hög servicenivå av erfarna konsultchefer
Konsultträffar

Ansök nu

????Jobba som Teamleader inom Telemarketing ????

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Maj 28
Lingon är ett utav Sveriges största företag inom telemarketing.
Vi driver flertalet callcenter runtom i landet och söker nu dig som har erfarenhet av telefonförsäljning sen tidigare som vill vara med och starta upp ett nytt callcenter i din stad där du axlar ansvaret för ledarrollen.
Vi söker dig som har jobbat med telefonförsäljning mot konsumenter eller företag med ett bra track record.
Erfarenhet av att sälja abonnemang är extra meriterande.
Vad vi erbjuder:
Hög Grundlön + Provision på teamets och egen försäljnings
Arbetstider 09.45 - 19.00 Måndag - Fredag
Eget kontor i din stad där du styr och är chef
Frihet under ansvarVåra Krav :
Du har en hel och ren klädsel
Du Pratar flytande svenska utan hinder
Är positiv och taggad
Klarar av att jobba under press
Är ansvarstagande och ordningsam
Klarar av att visa vägen genom att sälja själv
Du har pondus och klarar av att prata framför folk
Du är respektingivandeHar du jobbat med telefonförsäljning och känner att du är redo att ta nästa steg i karriären? Vi har endast 1 ledig chefs tjänst i din stad så passa på att sök du med!
Ansökningar hänvisas via mail till:
telemarketing@lingonmobil.se

Ansök nu

Vi söker produkt- och systemspecialist till Folktandvården Kronoberg

Systemansvarig
Läs mer Maj 28
Vi är drygt 340 medarbetare inom Folktandvården Kronoberg och vi tycker att vi har ett av Sveriges viktigaste och roligaste jobb! Vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är lite av en mångkonstnär inom IT och vill bidra till utvecklingen av tandvårdens digitala verktyg och system. Du behöver ha förmågan att arbeta strategiskt, men också kunna kavla upp ärmarna operativt för att få våra befintliga, och framtida, IT-system att fungera optimalt. Du har erfarenhet av process- och kravanalys och en del ditt uppdrag är att samverka mellan Folktandvårdens verksamhet och vår centrala IT-verksamhet i en gemensam riktning.

Du identifierar och översätter behov, utmaningar och önskemål och säkerställer att dessa tas tillvara i IT-lösningar. Du jobbar också med att identifiera och förbättra våra flöden mellan interna och externa system. Du kommer också att få jobba med praktisk problemlösning i stunden när det krävs.

Din arbetsplats finns på Folktandvårdens kansli som är en administrativ enhet som arbetar för hela Folktandvården. Vi är i dagsläget 15 personer som arbetar inom funktionsområdena IT, ekonomi, lön, statistik, administration av frisktandvårdsavtal, HR och verksamhetsutveckling. Vi sitter centralt på Klostergatan i Växjö.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har en relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt arbetslivserfarenhet av vidareutveckling av IT-stöd.

Arbetet är självständigt och kräver att du tar stort ansvar och egna initiativ. Samtidigt behöver du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga. Ett strukturerat arbetssätt är en förutsättning för uppdraget. Du är en person som tycker om att vidareutvecklas och som drivs av nya utmaningar. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna även på engelska.

Vi ser att du med din problemlösningsförmåga, tekniska nyfikenhet och viljan att förändra, ska förse Folktandvården Kronoberg med framtidens IT-stöd.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi kan erbjuda dig förmåner bl.a. i form av:
• tjänstepension
• möjlighet till löneväxling
• möjlighet att teckna avtal om förmånscykel
• friskvårdsbidrag
• massagebidrag
• medlemskap i personalklubb som bl.a. anordnar en del aktiviteter

Vi har också en fenomenal inflyttarservice som gärna hjälper till när du ska flytta till Kronoberg.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Vacant Sverige söker sjuksköterskor till sommaruppdrag 2024!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 28
Om jobbet
Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024?
Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet.
Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen.
Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB, och sedan uthyrd till våra kunder.
Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!
Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.
Vi etablerades i Sverige 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget
- Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
- Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
- Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
- Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
- För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år.
- Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!

Ansök nu

CNC-operatör till Kito Crosby

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 28
*
Kito Crosby är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Kito Crosby har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Kito Crosby i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.

Besök gärna vår hemsida: https://kitocrosby.com/

Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Vår kund Kito Crosby befinner sig i ett spännande och expansivt skede och söker en erfaren CNC-operatör för att förstärka sitt team i Växjö.

Tjänsten är långsiktig och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos Kito Crosby efter en tids inhyrning. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som CNC operatör i komponentfabriken kommer du att i första hand arbeta med att bearbeta smidesdetaljer i stål i olika bearbetningsmaskiner. Kito Crosby har CNC-maskiner (svarv, fräs och fleroperationsmaskiner) samt robotceller med ABB-, Motoman-, UR-robotar och KUKA-robotar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker både dig som är en senior CNC-operatör men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- CNC-utbildning
- Minst 1 års erfarenhet av verkstadsindustri
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/fräs/flerop) i CNC-styrda maskiner
- Erfarenhet av ställ
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik

Meriterande:
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av Fanuc och Siemens
- Erfarenhet av fleraxliga maskiner

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Maj 28
Om företaget
Höglandets Kompressorservice är en ledande aktör inom kompressorservice och underhåll. De har årtionden av erfarenhet och är auktoriserade för flera fabrikat. Företaget är känt för att leverera högsta kvalitet och har som mål att säkerställa att sina kunders kompressorer alltid presterar på topp. De erbjuder skräddarsydda underhållsplaner och serviceavtal för att maximera livslängden och driftsäkerheten hos sina kunders maskiner.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en engagerad servicetekniker med passion för att arbeta med kompressorer. I denna roll kommer du att vara ansvarig för att utföra service och underhåll på kompressorer av olika fabrikat. Ditt arbete kommer att inkludera följande huvudsakliga uppgifter:

*Utföra planerad service på kompressorer enligt våra kunders behov.
*Genomföra reparationer och underhållsåtgärder för att säkerställa optimal prestanda.
*Rengöra och smörja kompressorns rörliga delar.
*Byta ut slitagekomponenter såsom tätningar och filter.
*Utföra funktionskontroller och kvalitetssäkra kompressorns drift.

De strävar efter att erbjuda sina kunder en kontinuerlig och pålitlig service. Målet är att skapa en trygghet genom att tillhandahålla löpande service, riskbedömningar, läckagesökning och säkerställa att deras anläggningar fungerar optimalt både ur driftsäkerhets- och energisynpunkt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara framgångsrik i denna roll bör du uppfylla följande krav:

Erfarenhet av arbete med kompressorer eller liknande tekniskt arbete.
Teknisk kunskap och förmåga att utföra reparationer och underhåll.
God förståelse för kompressorers funktion och komponenter.
Engagemang för att upprätthålla högsta standard av service.
Förmåga att arbeta självständigt och vara ansvarstagande.
Utbildning inom mekanik eller relaterade områden är meriterande.
De tror på att arbeta tillsammans som ett väl sammansvetsat team, och du är välkommen att bli en del av deras dedikerade team av professionella medarbetare.

Information och kontakt
Om du är en tekniskt kunnig och engagerad person som vill vara en del av ett fantastiskt team och bidra till fortsatt framgång, ser vi fram emot att ta emot din ansökan.
I denna rekrytering samarbetar Höglandets Kompressorservice med Wikan Personal, och eventuella frågor om tjänsten kan riktas till Oskar Håkansson på telefonnummer 0381-480952.

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

CE Lastbilsförare Växjö

Distributionsförare
Läs mer Maj 28
VILKA ÄR VI?
DSM är ett transportföretag som bildades 1998 och som arbetar med varierande transporter i Växjö med omnejd. I företaget finns även en verkstad för reparation och service av våra lastbilar. Idag har vi ca 16 anställda. Våra kunder är bland annat ICA, Coop och Axfood. Vi finns i utkanten av Växjö i ett industriområde och det går bra att ta sig hit med allmänna kommunikationer.
VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Du kommer i huvudsak att leverera matvaror till livsmedelsbutiker samt produkter till övriga sorters butiker. En vanlig dag lastar du godset som finns paketerat på lastpallar och kör sedan ut efter en bestämd rutt och levererar varorna till butikerna.
Möjligheter finns att anpassa körningar efter individuella önskemål. Vi har även längre körningar med andra typer av varor mellan exempelvis tågterminaler.
VEM ÄR DU?
- CE-körkort och YKB är ett krav.
- Som person är du ansvarstagande och punktlig och ser till att leverera varorna i rätt tid.
- God grundfysik krävs för att hantera lastpallar med en pallyft.
- Viktigt att du är villig att lära och vill utvecklas i ditt arbete.
HUR SER TJÄNSTEN UT?
Arbete vardagar och vissa helger. Du börjar ca 05:00 - 06:00 på morgonen, och du slutar någon gång mellan 12:00 - 13:30. Arbetstiden kan anpassas efter önskemål.
Tillträde omgående.
Skicka ditt CV och ansökan till: dsmtransport@hotmail.com

Ansök nu

Produktdesigner, IST Group

Systemdesigner
Läs mer Maj 28
Produktdesigner
På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället, det gör vi genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik möjliggör till ett fortsatt lärande.
Vi söker just nu produktdesigners för att stärka vårt UX-team! Vill du också göra skillnad på riktigt? Vi söker nämligen dig som har passion för att bidra till det viktiga uppdraget att utveckla produkter som bidrar till ett förbättrat digitalt lärande.
Om IST
Vi är det ledande EdTech-företaget i Skandinavien med över fem miljoner användare som framåt även siktar globalt.
Varje dag kommer vi till jobbet med vetskapen om att våra produkter har en positiv inverkan på samhället. Vi är dedikerade till att utveckla lösningar som ger människor de bästa möjligheterna att lära sig och växa. Vi samarbetar med våra användare för att skapa produkter som förenklar de dagliga rutinerna. Tillsammans med våra användare utvecklar vi digitala lösningar för ett bättre sätt att lära. Vi kombinerar teknisk kompetens med arbetslivserfarenhet från skolor för att förändra världen.
Om rollen
Rollen ingår i ett UX-team som är en del av vår produktledningsavdelning tillsammans med produktchefer och produktägare. I rollen som produktdesigner kommer du att driva arbetet med att förbättra användarupplevelsen i våra produkter. I denna roll får du tillsammans med dina UX-kollegor chansen att lyfta UX i organisationen och förbättra vår designprocess.
Rollen innebär följande arbetsuppgifter och ansvar:
Bidra till att ge produkterna ett tydligt och lättanvänt användargränssnitt
Planera och genomföra UX research, tex genom intervjuer och workshops
Ta fram prototyper och skisser både för nya produkter och förbättringar i befintliga produkter
Genomföra användartester
Samarbeta med produktägare och utvecklare och kommunicera design och prototyper till teamen
Bidra till arbetet med ISTs nya designsystem inkl designbeslut och riktlinjer

Om dig
Vi söker dig som har en passion för att förstå användarna och möta deras behov och förväntningar genom att skapa de bästa produkterna på marknaden genom att översätta deras behov till designlösningar. Vi tror att du är en person som snabbt anpassar dig till nya situationer och trivs i en agil och ständigt föränderlig miljö.
Utöver ovan så uppfyller du även följande kriterier:
Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med UX
Du har ett högt driv och är effektiv och självgående och är van att ta en ledande roll i UX-arbete
Du har jobbat brett inom UX med allt från research, design och användartester
Du är kreativt lagd och har en naturlig fallenhet för flöden och färg och form
Att samarbeta samt dela med dig av din kunskap är naturligt för dig
Du är en god kommunikatör och duktig på att visualisera dina idéer digitalt genom prototyper och skisser och är van att använda verktyg som Figma
Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team för att nå gemensamma mål
Har god kunskap om WCAG för att säkerställa att alla användare är inkluderade
Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom UX eller motsvarande erfarenhet
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Ansök
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med möjligheten att delvis arbeta på distans för att underlätta livspusslet. Placering är möjlig på vårt huvudkontor i Växjö alternativt Stockholm.
Om detta låter som rätt utmaning för dig, se till att ansöka så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Ansök via http://career.ist.com – dock senast 30 juni.
För mer information om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR på HR@ist.com. Om du har några frågor, tveka inte att maila oss.
Bakgrundskontroller kan komma att förekomma i enlighet med vår rekryteringsprocess.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Leg. Optiker till Synsam Outlet Växjö, 50-100%

Optiker/Optometrist
Läs mer Maj 28
Vill du som optiker arbeta med något som främjar en mer hållbar framtid?
Är du en dedikerad Leg. Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus?
Synsam Outlet är ett unikt koncept med fokus på miljö och hållbarhet, där vi erbjuder ett sortiment med bågar skapade av återvunnen plast, second hand och outletkollektioner. Framgången är ett faktum och vi fortsätter nu växa i hela Norden.
Läs mer om vårt framgångsrika och nytänkande koncept här:https://www.synsam.se/outlet
Om rollen Hos Synsam Outlet är Leg. Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. I butiken jobbar du i ett kunnigt team tillsammans med butikschef och säljare som engagerat erbjuder våra kunder de bästa lösningarna för att se bra, och se bra ut! Huvuduppgiften i din roll som Leg. Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå. Vi strävar efter att vara det mest hållbara och innovativa företaget i branschen och har höga ambitioner inom ögonhälsa, torra ögon, sport och myopikontroll.
Du erbjuds
En chans att vara med på vår snabba tillväxtresa, där du kommer få vara med och göra skillnad och utmana branschen
Klimatet inom Synsam Outlet präglas av engagemang, driv och positivitet och du kommer arbeta i team tillsammans med andra motiverade kollegor
Du har stora chanser till vidare karriär inom företaget
Du får själv skräddarsy ditt egna schema- välj när du önskar jobba! Tjänsten kan anpassas till hel eller deltid, beroende på vad som passar dig bäst!

Vill du jobba med oss?Vår kedja expanderar nu i hela Norden och vi söker nu dig som vill vara med på resan! Är du en Legitimerad Optiker som värdesätter kundmötet, är lyhörd för kundens behov och har ett stort fokus på kvalitet? Vill arbeta i ett företag med fokus på hållbarhet där du har möjlighet att göra skillnad genom att erbjuda produkter som skapats av cirkulära flöden? Kul, då vill vi träffa dig!
Vi hanterar ansökningar på löpande basis och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Tjänsten kan anpassas till hel eller deltid beroende på vad som passar dig som sökande bäst.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Distriktssköterska till Växjö v. 36-1 2025!

Distriktssköterska
Läs mer Maj 28
Har du en passion för för ditt yrke men letar efter nya utmaningar?
Beskrivning:
Vi söker en erfaren och engagerad distriktssköterska för ett uppdrag i Växjö under perioden v. 36-1 2024. Du kommer att arbeta inom en dynamisk och professionell miljö där din kompetens kommer vara avgörande för att ge högkvalitativ vård och stöd till verksamhetens patienter. Ansökan stänger 7 juni, men vi har flera liknande uppdrag och välkomnar alltid kontakt med kompetenta vårdpersonal.
Krav:
Sjuksköterskelegitimation med specialist distriktssköterska
Minst 2 års erfarenhet
Förmåga att arbeta självständigt och i team
God kommunikationsförmåga
S-HLR vuxen och barn

Om Oss:
Vårdbron är det bemanningsföretag som specialiserar sig på att bemanna och rekrytera personal inom vård- och omsorgssektorn samt socialtjänsten. Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag över hela landet.
Vårt mål: Att vara en trygg arbetsgivare som främjar flexibilitet och trygga arbetsvillkor. Vi tror på att ge dig möjlighet att styra över din egen tid för att underlätta livspusslet.
Vi erbjuder:
Spännande och varierande uppdrag
Möjligheter till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En dedikerad bemanningsspecialist som finns tillgänglig för dig under hela din resa hos oss

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Metallindustriarbetare sökes till Gemla Industrier

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Maj 27
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Gemla Industrier i Gemla utanför Växjö är inne i en tillväxtfas och söker därför en Metallindustriarbetare. Bolaget har tre affärsområden: LCD Invent (Ventilationsutrustning), Arkadprofiler (kundvagnsgarage) och G-möbler (möbler), där all tillverkning sker i Sverige. Företaget kännetecknas av väl initierade medarbetare, men även av god kvalitet och snabba leveranstider av sina produkter, liksom en bra maskinpark. Bolaget ägs sedan december 2023 av Zoltan Erös och Ventyr Invest som är långsiktiga och stabila ägare.

För att passa in i teamet på Gemla Industrier behöver du vara nyfiken, flexibel, noggrann, idérik och händig. Du behöver gilla att arbeta i ett litet bolag med familjär teamkänsla. Du har gärna verkstadsvana, van och meka med maskiner och inte vara rädd för att skita ned dig. Du är noggrann i utförande och kvalitet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Extra plus för erfarenhet inom; stans- och laser, svets,  arbete med rörbock, CAD/CAM ritningsprogram, även i 2D, kalkylera och offerera men inga krav.

Tjänsten är heltid dagtid med placering i Gemla utanför Växjö.

Vid frågor kontakta Zoltan Erös 0707-348526. Utvärdering sker löpande.

Ansök nu

Accounting Manager

Account manager
Läs mer Maj 27
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant för oss. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. 
Om tjänsten
Att arbeta som Accounting Manager innebär att ha en central roll i Fortnox ekonomiavdelning. Ingen dag kommer att vara den andra lik, och du kommer ha ett övergripande ansvar för finansiell rapportering samt redovisning per legal enhet.

I rollen kommer du även att vara delaktig i att kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer för redovisnings- rapporterings- och bokslutsarbetet. Du kommer utveckla och implementera interna kontroller och företagsriktlinjer för att säkerställa överensstämmelse med redovisningsprinciper och regelverk.

Som Accounting Manager ansvarar du för:
Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut

Redovisning och rapportering av skatt och moms

Driva förbättringar och effektiviseringar i arbetssätt för ekonomiavdelningen samt vara delaktig i övriga projekt som berör redovisning, intern kontroll, uppföljning och rapportering

Säkerställa upprätthållande av bolagsadministration i legal enhet såsom stämma, bolagsordning, styrelsemöten, registreringsbevis, aktiebok etc

Löpande rapportering av finansiell ställning, ekonomiska analyser samt intern kontroll till ekonomichef, CFO, vd och styrelse

Aktivt bistå controllers med redovisningsmässiga insikter för vidare analys per affärsområde

Säkerställa efterlevnad av extern och internredovisning enligt koncernens redovisningsprinciper

Vidare innebär rollen hantering av skattemässiga frågor och samarbete med revisorer och skattekonsulter.

Ekonomifunktionen på Fortnox består av ett tätt sammanflätat gäng på 15 medarbetare varav 10 utgår från huvudkontoret i Växjö.

Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som Accounting Manager har du erfarenhet av redovisningsarbete och ett genuint intresse för ekonomi.

I rollen är det viktigt att vara noggrann, analytisk och ha en stor förståelse för redovisningsprinciper och företagsekonomi. Vi söker en person som trivs med detaljinriktat arbete och som samtidigt kan se helheten och bidra till strategiskt beslutsfattande. Som person är du öppen och nyfiken och trivs att arbeta i en föränderlig miljö.

Med dig i bagaget har du en eftergymnasial ekonomiutbildning samt ett par års erfarenhet från en liknande roll. Kanske har du arbetat i Fortnox ekonomisystem tidigare? Kanske har du också tidigare haft ansvar för en legal enhet? Då tror vi att du kan vara vår nya kollega!

Vi erbjuder
På Fortnox tror vi på ett liv i balans och ”Fortnox MåBra” är ett koncept som finns för ditt välmående och återhämtning. Vi tror på flexibilitet och att arbeta på distans, samtidigt som vi vill erbjuda en kreativ arbetsmiljö för våra medarbetare. I denna roll kommer du att utgå från vårt kontor i Växjö.

Om Fortnox
Fortnox AB (publ) är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information se www.fortnox.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska i VÄXJÖ sökes - Allmän SSK eller Specialist SSK

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 27
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Våren är kommen och sommaren är runt hörnet! Nu söker vi på Big Care leg. sjuksköterskor till hyruppdrag i Växjö på diverse olika uppdrag sommaren 2024.

Kommande sommarbehov

-Det finns sommaruppdrag där även du som specialistutbildad SSK kommer att kunna hitta något passande.

- Det finns alla olika typer av uppdrag som exempelvis kan sträcka sig över månader med heltidstimmar eller ströpass alt. intensivt korttidskontrakt. Vi anpassar uppdrag efter dina behov och önskemål.

Kvalifikationskrav

-Svenskt legitimerad sjuksköterska

-Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska

-Adekvat svenska i tal såväl som skrift

Meriterande

-Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.

Vänligen besök vår hemsida för att se våra lediga uppdrag Lediga uppdrag – Big Care

Ansök nu

Personliga Assistenter (50-100%) sökes till kvinna i Ljungbytrakten

Personlig assistent
Läs mer Maj 27
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? 
Om tjänsten

Just nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern,  född med CP-skada boendes cirka 2.5 mil utanför Ljungby. Hon är en glad tjej med lätt för skratt och har mycket humor. Hon är rullstolsbunden och aktiviteterna anpassas därmed efter detta. Hon har inget verbalt tal, utan kommunicerar via ansiktsuttryck och därmed kommer du successivt lära dig att läsa av henne.

Kunden är på daglig verksamhet i Ljungby på vardagarna samt är på ett korttidsboende var tredje helg såväl som från måndag till tisdag.

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

Kl. 07:45-15:00 under vardagar

Måndagar och var tredje helg finns chans till att jobba vakennatt mellan kl. 20:00-08:00 (på grund av korttidsboendet). Annars är det hennes mamma som arbetar under nattpassen


(möjlighet till att anpassa ditt schema finns dessutom)

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor och aktivering

Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider och medicin

Lyft kan förekomma vid förflyttningar


Om dig

Kunden söker dig som är en sprallig tjej/kvinna med ett driv samt är påhittig, energifull och kreativ såväl som tycker det är roligt att hitta på olika saker under dagarna.

Som assistent hos kunden är du en del i hennes vardag där du ingår i en grupp där olika aktiviteter genomförs med kundens kompisar, andra brukare och assistenter. Här tar vi en dag med bland annat promenader, musik, avslappning, resor och mycket mer.

Hon bor på korttidsboende varje helg och mellan måndag och tisdag varje vecka. Där har hon egen lägenhet så du som assistent bör vara påhittig och initiera olika aktiviteter utöver det som är planerat i hennes dagliga rutiner. Därav krävs det att du som assistent är kreativ och vågar bjuda på dig själv.

KRAV:

Körkort (samt bil för att du lättare ska kunna ta dig till arbetsplatsen)

Du ska ej vara allergisk mot pälsdjur då detta finns i hemmet


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att du beställt ett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registret via följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar
Omfattning: Tjänst på cirka 50-100% samt vikarie vid behov med goda möjligheter till fasta pass.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Ansök nu

Försäkringsadministratör inom Företag

Försäkringshandläggare
Läs mer Maj 27
Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum?
Som Administratör på affärsområde försäkring hos Länsförsäkring Kronoberg arbetar du med olika typer av försäkringar. Men framför allt arbetar du med människor. Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Där målet om nöjda och lojala kunder är det som styr vårt arbetssätt.

Främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Vi sätter alltid kunden först, och vet att de relationer vi bygger idag ska hålla över tid.

Länsförsäkring Kronoberg söker en engagerad och serviceinriktad administratör

Vi söker en engagerad och serviceinriktad medarbetare som brinner för administration! Vi är mitt i en spännande förändringsresa, vilket gör att vi välkomnar dig som har ett öppet sinne till förändring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på 100 %, med placering på vårt huvudkontor i Växjö med start omgående.

Om jobbet
I rollen som Administratör inom företagsförsäkring bidrar du genom service och effektiv administration till att våra rådgivare i teamet kan fokusera på kund och affär. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak i att registrera och ändra försäkringar, hantera avvikelselistor, utbilda nya medarbetare samt vissa ekonomiska frågeställningar. Du jobbar i vårt affärssystem med bevaknings- och åtgärdslistor för att möjliggöra att alla kunder och rådgivare upplever bästa möjliga service. Utöver det kommer du även att involveras och ansvara för mottagandet och införandet av nya produkter, system och arbetssätt. Rollen innefattar även viss kundkontakt.

Vem är du?
Din personlighet präglas av engagemang, handlingskraft, laganda och en stor portion nyfikenhet. Du är van att arbeta självständigt men du är även en utpräglad lagspelare som sätter laget före jaget. Ordning och reda och noggrannhet är en självklarhet för dig. Du har även lätt att kommunicera på svenska i både tal och skrift.
Då vi är mitt inne i en förändringsresa ser vi en fördel i att du gillar att inspirera andra till förändring, driva projekt och vara en del i ett spännande förändringsarbete.
Vi söker dig som har erfarenhet av administration. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäkringsrådgivning och/eller försäkringsadministration samt om du har IFU-diplom eller motsvarande. Du har en relevant akademisk utbildning i botten, eller att du har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom tidigare erfarenheter och utbildningar.

Låter det intressant?
Då vill vi veta mer om dig!
Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.
Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta Jennie Albertsson, Chef försäkringsadministration , tel 0470-720027, mejl jennie.albertsson@lfkronoberg.se. Facklig representant är Christofer Eliasson, 0372-66641.


I rekryteringsprocessen gör vi bakgrundskontroller på slutkandidater för att få en helhetsbild av dig som kandidat och din lämplighet för den tjänst du sökt. Bakgrundskontrollerna inkluderar bland annat drog- och alkoholtester via extern leverantör.


För att säkerställa att du tar del av vår korrespondens i rekryteringsprocessen så uppmanar vi dig att även hålla koll på din inkorg för skräppost. Detta då mejl ibland felaktigt sorteras som skräppost.

Sista ansökningsdag: 2024-06-16

Länsförsäkring Kronoberg är ett bolag som sedan starten 1801 ägs och styrs av sina kunder. Vi finns till för att ge kronobergarna en enklare vardag och en tryggare framtid, och sätter alltid våra kunder i första rummet. Det gör vi genom att erbjuda en helhet inom bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling. Men också genom att långsiktigt engagera oss i det samhälle vi och våra kunder är en del av. Det gör att vi varje dag känner att vi gör något meningsfullt i kronobergarnas liv. Och det är därför vi har så nöjda kunder. Vi är cirka 180 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby, Älmhult, Alvesta och Tingsryd.

Vi tror på det vi gör. Och dom vi gör det för.

Ansök nu

Säljare DVH sökes i Småland/Blekinge

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Maj 27
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om oss
FMCG Partner är ett av Sveriges ledande säljbolag inom dagligvaruhandeln (DVH), Servicehandeln, Apotek, Foodservice och online. Vi arbetar med inriktad butiksförsäljning och har hand om över 70 varumärken där flertalet är starka marknadsledare. Med våra 120 personer på fältet skapar vi långsiktiga resultat som syns. FMCG Partner är en del av SSI - Sales Services International som är världens största leverantör av säljtjänster med 90 000 anställda och en omsättning på 8 MDKR.

Arbetsuppgifter
Din främsta uppgift är att sälja in produkter till dagligvarubutikerna av de varumärken som kommer att ingå i din portfölj. I arbetet ingår även att bevaka kundernas position och samla in data vid dina besök. Ditt resultat kommer utveckla kundernas position på marknaden och du är en stor nyckelspelare i deras framgång.

Vem söker vi?
Vi söker en säljare som kan bygga relationer med butikens inköpare, har möjligheten att komma till avslut och leverera goda resultat. Du är van att hantera olika typer av personer, men tappar inte fokus från vad ditt butiksbesök handlar om. Du är pålitlig, strukturerad och kan planera din vardag på eget initiativ.

Du behöver vara social, utåtriktad och älska möten med inköpare. Vi ser gärna att du har jobbat som säljare inom DVH tidigare men dina personliga egenskaper & egna driv väger tyngre oavsett erfarenhet.

Anställningen är en projektanställning 1 Juli 2024 - 31 Dec 2024.

Våra krav på dig som söker

Du är van att bygga och underhålla yrkesmässiga relationer

Erfarenhet av B2B-försäljning, gärna butik/DVH

B-Körkort

God datavana


Meriterande

erfarenhet från DVH

erfarenhet av nykundsbearbetning

erfarenhet av CRM-systemet Genero


Vi erbjuder

Starka och intressanta varumärken i portföljen.

Ett roligt, omväxlande arbete med frihet under ansvar.

Engagerade & positiva kollegor.

Kunnig säljledning

Egen tjänstebil

En stabil fast lön + bonus

Arbetstider Mån-Fre mellan kl. 8-17


Vi önskar dig lycka till och varmt välkommen med dig ansökan.

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum då vi ämnar kalla till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Lycka till!

Ansök nu

Skolsköterska till Thoren Framtid i Växjö

Skolsköterska
Läs mer Maj 27
Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!Skolsköterska till Thoren Framtid i Växjö
Som skolsköterska hos oss kommer du att spela en viktig roll för våra elever samtidigt som du får möjlighet att tillsammans med skolledningen och dina kollegor arbeta för att utveckla skolan.

På Thoren Framtid arbetar vi utifrån vår pedagogiska diamant samtidigt som varje skola har sin unika prägel. Vi arbetar aktivt med olika nätverk mellan våra skolor för att lära oss av och tillsammans med varandra och delar frikostigt med oss av vår kunskap och våra erfarenheter under vår Thoren Framtid dag som präglas av kollegialt utbyte och samverkan. Vi har modet att ständigt utmana oss själva för att utveckla vår skola.

Om skolan 
Thoren Framtid Växjö är en skola för årskurserna 6–9 med ca 250 elever.

Beskrivning
Thoren Framtid Växjö söker nu en engagerad skolsköterska för att stärka vårt elevhälsoteam och erbjuda våra elever ett tryggt och stödjande hälsostöd.

Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och ha ett nära samarbete med lärare, vårdnadshavare och myndigheter utanför skolan. I rollen ingår att arbeta med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar, vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för ungdomar och erbjuda elever grundläggande sjukvårdsinsatser.

Bli en del av vårt kompetenta team och bidra till en trygg och positiv skolmiljö!

Vi söker dig som:

- Är empatisk, lyhörd och flexibel, med förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situationer.
- Har en helhetssyn och är strukturerad i ditt arbete, med god planering och prioritering av arbetsuppgifter.
- Är väl insatt i lagstiftningen som styr hälso- och sjukvården inom skolan.
- Arbetar självständigt och ansvarar för din planering och dina ansvarsområden samt samarbetar väl med övriga professioner på skolan.

Kvalifikationer
Du har sjuksköterskelegitimation med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Beskrivning av undernivå
Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Ansök nu

Distriktssjuksköterska i Södra Sverige

Distriktssköterska
Läs mer Maj 27
Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren distriktssjuksköterska iSödra Sverige
I ditt arbete som distriktssköterska kan duarbeta på vårdcentraler med egen mottagning där du får ansvara försåromläggningar, hälsoundersökningar, vaccinationer, bedöma hudbesvär, allergier och kontroll av blodtryck och rådgivning. En distriktssköterska skriver även själv ut vissa receptbelagda mediciner och ordinerar hjälpmedel till patienter som behöver det. Även hemsjukvård kan ingå i det dagliga arbetet.
Arbetet som distriktssköterskaär till stor del självständigt, vilket innebär att kunna göra bedömningar och fatta egna beslut. Det är också viktigt att kunna samarbeta med andra yrkesgrupper.Distriktssköterskan kan även ha olika specialistmottagningar, exempelvis för patienter med astma eller diabetes.
Lön inom 24 timmarNär du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det.Krav:
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.
VUB som DSK med minst två års erfarenhet som DSK.
Förskrivningsrätt.

Var:Södra Sverige
Omfattning: 100%
Tidsperiod:2 sep. 2024 (v. 36) – 1 jan. 2025 (v.1)
Arbetstider:Enligt överenskommelse

Journalsystem: MeliorSista ansökningsdag:2024-06-08

Vi erbjuder:
Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass
En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag
Snabb service och flexibla schemalösningar
Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens
Tjänstepension från första arbetade timmen
Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA
Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort
Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar


Vilka är vi på Sjuksyrra AB?Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.
Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Ansök nu

Distriktssjuksköterska i Södra Sverige

Distriktssköterska
Läs mer Maj 27
Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren distriktssjuksköterska iSödra Sverige
I ditt arbete som distriktssköterska kan duarbeta på vårdcentraler med egen mottagning där du får ansvara försåromläggningar, hälsoundersökningar, vaccinationer, bedöma hudbesvär, allergier och kontroll av blodtryck och rådgivning. En distriktssköterska skriver även själv ut vissa receptbelagda mediciner och ordinerar hjälpmedel till patienter som behöver det. Även hemsjukvård kan ingå i det dagliga arbetet.
Arbetet som distriktssköterskaär till stor del självständigt, vilket innebär att kunna göra bedömningar och fatta egna beslut. Det är också viktigt att kunna samarbeta med andra yrkesgrupper.Distriktssköterskan kan även ha olika specialistmottagningar, exempelvis för patienter med astma eller diabetes.
Lön inom 24 timmarNär du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det.Krav:
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.
VUB som DSK med minst två års erfarenhet som DSK.
Förskrivningsrätt.

Var:Södra Sverige
Omfattning: 100%
Tidsperiod:2 sep. 2024 (v. 36) – 1 jan. 2025 (v.1)
Arbetstider:Enligt överenskommelse

Journalsystem: MeliorSista ansökningsdag:2024-06-11

Vi erbjuder:
Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass
En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag
Snabb service och flexibla schemalösningar
Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens
Tjänstepension från första arbetade timmen
Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA
Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort
Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar


Vilka är vi på Sjuksyrra AB?Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.
Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Ansök nu

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT24 Växjö

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Maj 27
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Älskar du fotboll?
Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?
Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!

På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

Älskar att arbeta med barn

Vara glädjefull, lekfull och engagerad

Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter

Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje?Fotbollskulspass.

I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten?Fotbollskul?i Växjö. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika?övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports?idrottspedagoger.

Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Som?fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

Timanställning

Arbetet pågår under hösten 2024 med start vecka 35.

Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på hösten som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på våren som också är 8 respektive 6 veckor.

Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

ca 1-3 h/veckan.


Mer info får du via eventuell videointervju.

Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen.
VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

 

 Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Producent

Producent: kultur, media, film, scen, dataspel
Läs mer Maj 27
Regionteatern Blekinge Kronoberg är en scenkonstinstitution för två regioner. Regionteatern har som uppdrag att producera, arrangera och stimulera scenkonst för barn, unga och vuxna. Verksamheten omfattar egen produktion, samproduktion, pedagogisk verksamhet, residens, gästspel och turnerande verksamhet.
Regionteatern är ett aktiebolag som ägs av Region Kronoberg, Region Blekinge och Växjö kommun. Teatern har sina repetitionslokaler, ateljéer, verkstäder och administration i Växjö.
Regionteaterns verksamhet omfattar teater, dans och olika evenemang på turné i skolor, bygdegårdar och på andra typer av scener, främst i Kronoberg och Blekinge, samt på de egna scenerna i Växjö och i Karlshamn.
Regionteatern Blekinge Kronoberg söker en producent
Som producent på Regionteatern Blekinge Kronoberg ansvarar du för att planera, genomföra och driva produktioner i form av i huvudsak teaterproduktioner, gästspel och projekt utifrån givna ekonomiska och tekniska resursramar. I uppdraget ingår även viss turnéläggning och repertoarplanering. Du har delegerat budgetansvar för produktionsbudget och är spindeln i nätet under förproduktion, genomförande och turnéperiod. Du ansvarar även för utvärdering och uppföljning i de produktioner där du är ansvarig producent.
Du arbetar på uppdrag av produktionschef i nära samarbete med teknisk produktionskoordinator, teknisk samordnare, marknadsavdelning och konstnärlig ledare. I de produktioner du ansvarar för samarbetar du även nära produktionernas konstnärliga team, dvs regissörer, ensemble, koreografer, scenografer, kostymdesigners samt teknisk personal kopplade till produktionerna.
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Du ansvarar för planering, intern kommunikation och koordinering av tilldelade produktioner under förproduktion, produktionsperiod och turné.
Du ansvarar för uppföljningar och utvärderingar av varje produktion.
Du har delegerat budgetansvar för produktionsbudget.
Du hanterar löpande administrativa uppgifter såsom faktura-biljett-, logi- och avtalshantering kopplat till produktion och turné.
Operativt ansvarig vid genomförande av offentliga aktiviteter.

Kvalifikationer:
Du har utbildning eller erfarenhet inom scenkonstproduktion alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har yrkeserfarenhet av scenkonstrelaterade roller.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Du har goda Officekunskaper.
Du har B-körkort eftersom vi har verksamhet både i Växjö och Karlshamn samt på turné.
Du kan arbeta självständigt och är van att driva och skapa planering för projekt och produktioner.
Som producent har du delegerat budgetansvar för produktioner, om du sedan tidigare har erfarenhet av budget och ekonomihantering är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Du är kommunikativ, prestigelös och lyhörd samt har förmåga att skapa utveckla goda relationer med olika yrkeskategorier och externa samarbetspartners.
Du är proaktiv, flexibel, lösningsorientera och bidrar till ett generöst och inkluderande arbetsklimat.
Du besitter kunskap om och har förståelse för konstnärliga processer tillsammans med administrativ kompetens.
Du har förmåga att arbeta med parallella tidslinjer och processer och kan växla mellan strategiskt och operativt fokus.

Anställningsform:
Anställningen är en visstidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde 6 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid med förtroendearbetstid. Arbete på kvällar och helger förekommer.
Sista ansökningsdag är den 9 juni 2024.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Producent med turnéläggningsansvar

Turnéläggare
Läs mer Maj 27
Regionteatern Blekinge Kronoberg är en scenkonstinstitution för två regioner. Regionteatern har som uppdrag att producera, arrangera och stimulera scenkonst för barn, unga och vuxna. Verksamheten omfattar egen produktion, samproduktion, pedagogisk verksamhet, residens, gästspel och turnerande verksamhet.
Regionteatern är ett aktiebolag som ägs av Region Kronoberg, Region Blekinge och Växjö kommun. Teatern har sina repetitionslokaler, ateljéer, verkstäder och administration i Växjö.
Regionteaterns verksamhet omfattar teater, dans och olika evenemang på turné i skolor, bygdegårdar och på andra typer av scener, främst i Kronoberg och Blekinge, samt på de egna scenerna i Växjö och i Karlshamn.
Regionteatern Blekinge Kronoberg söker en producent med ansvar för turnéläggning
Som producent på Regionteatern Blekinge Kronoberg ansvarar du för att planera, genomföra och driva produktioner i form av i huvudsak teaterproduktioner, gästspel och projekt utifrån givna ekonomiska och tekniska resursramar. Du har delegerat budgetansvar för produktionsbudget och är spindeln i nätet under förproduktion, genomförande och turnéperiod. I uppdraget ingår försäljningsarbete för barn och unga produktioner samt ansvar för turnéläggning av produktioner till skolor och arrangörer samt viss repertoarplanering. Du ansvarar även för utvärdering och uppföljning i de produktioner där du är ansvarig producent.
Du arbetar på uppdrag av produktionschef i nära samarbete med teknisk produktionskoordinator, teknisk samordnare, marknadsavdelning, pedagoger och konstnärlig ledare. I de produktioner du ansvarar för samarbetar du även nära produktionernas konstnärliga team och ensemble samt teknisk personal kopplad till produktionsperiod och turné.
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Du ansvarar för planering, intern kommunikation och koordinering av tilldelade produktioner under förproduktion, produktionsperiod och turné.
Du ansvarar för uppföljningar och utvärderingar av varje produktion och turné.
Du har delegerat budgetansvar för produktionsbudget.
Du turnélägger och säljer produktioner på turné och på våra hemmascener.
Du hanterar löpande administrativa uppgifter såsom kontrakt med våra arrangörer samt faktura-biljett-, logi- och avtalshantering kopplat till produktion och turné.
Du är operativt ansvarig vid genomförande av offentliga aktiviteter.
Du planerar och tar emot studiebesök, ordnar provpublik och referensgrupper samt medverkar på nätverksträffar och utbudsdagar.

Kvalifikationer:
Du har utbildning eller erfarenhet inom scenkonstproduktion alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har yrkeserfarenhet av scenkonstproduktion och/eller konstnärliga processer.
Du har erfarenhet av arbetsledande roller.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Du besitter kunskap om och har förståelse för konstnärliga processer tillsammans med administrativ kompetens.
Du har B-körkort eftersom vi har verksamhet både i Växjö och Karlshamn samt på turné.
Du har goda Officekunskaper
Som producent har du delegerat budgetansvar för produktioner, om du sedan tidigare har erfarenhet av budget och ekonomihantering är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Du är kommunikativ, prestigelös och lyhörd och har förmågan att skapa och utveckla goda relationer med olika yrkeskategorier, externa samarbetspartners och arrangörer.
Du kan arbeta självständigt och är van att driva och skapa planering för projekt och produktioner.
Du är proaktiv, flexibel, lösningsorienterad och bidrar till ett generöst och inkluderande arbetsklimat.
Du har förmåga att arbeta med parallella tidslinjer och processer och kan växla mellan strategiskt och operativt fokus.

Anställningsform:
Tillträde 6/8 2024 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid med förtroendearbetstid. Kvälls- och helgarbete förekommer.
Ansökan med personligt brev och CV senast 9/6.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Montörer/elmontörer till vår kund i Växjö

Elmontör
Läs mer Maj 27
Om tjänsten
Är du en driven och praktiskt lagd person som vill arbeta på ett attraktivt företag? Då kan vi ha ditt nästa jobb!
Till vår kund i Växjö söker vi nu både montörer och elmontörer.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning sker efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Elmontör:
Som elmontör behöver du ha goda kunskaper av att läsa och koppla efter ritningar och elschema och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.
För att vara intressant för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med el som inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör.

Montör:
Våra kunder finns inom olika branscher och tillverkar olika produkter därför söker vi olika typer av montörer. Vi söker montörer inom bland annat fordon-, trä- och metallindustrin. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara flexibel som person då både dagtid, skiftgång samt ständig kväll kan förekomma. Skriv gärna vilka arbetstider som passar för just dig!

Vi söker dig som
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Projektchef till AriVislanda AB

Gruppchef, teknik
Läs mer Maj 27
PROJETKCHEF TILL ARIVISLANDA AB
AriVislanda AB är en ledande tillverkare och utvecklare av avancerade sågverksmaskiner. Vi brinner för teknik och innovation och är dedikerade till att leverera skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet till våra kunder över hela världen.

I rollen som Projektchef har du ett övergripande ansvar att leda, planera och styra projektavdelningen, med fokus på produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Att leda, motivera och utveckla ditt team för att nå uppsatta mål är en självklar och stor del av din roll.

Med ansvaret som följer med rollen, är du duktig på att skapa och utveckla goda affärsrelationer med kunderna och andra samarbetspartners. Du rapporterar till företagets VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

ARBETSUPPGIFTER

Leda vår leveransorganisation som i nuläget består av 11 personer.


Utveckla vår projektmetodik så att vi når våra mål.


Projektledning av några större projekt.


Hantera eventuella tekniska utmaningar och problem som uppstår under projektets gång och implementera lämpliga lösningar.


Ansvar av att projekten uppfyller budgeten och tidplanen och att kunden får det som hen beställt.PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

Erfarenhet av att leda tekniska projekt inom tillverknings- eller maskinindustrin.


Efter gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning.


Stark förmåga att organisera och prioritera arbete för att möta tidsfrister och leveranskrav.


Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta med olika intressenter.


Teknisk förståelse och förmåga att arbeta med komplexa tekniska system.


God förmåga att lösa problem och fatta beslut under tryck.


Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Erfarenhet av roll som projektchef ett plus, men inte en nödvändighet.
 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom stark drivkraft, uthållighet och engagemang. För att passa hos oss är det viktigt att du en lagspelare och har en optimistisk synvinkel på utmaningar.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska, andra språk är meriterande. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.   

VI ERBJUDER DIG
En spännande och utmanande roll i ett ledande företag inom branschen. Hos oss får du möjlighet att vara med från koncept till färdig produkt i våra spännande utvecklingsprojekt. Du får även kontinuerlig utveckling och möjlighet till spännande karriärvägar.

Vi har ett dynamiskt arbetsklimat med ett dedikerat och professionellt team och en möjlighet att arbeta från olika platser, med kontor på olika ställen. Du behöver inte vara baserad i Vislanda, men bra om du bor runt Växjöområdet. Välkommen till ett bolag med hela världen som arbetsområde!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Projektchef är en tillsvidaretjänst med en direktanställning hos AriVislanda.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Moberg via epost: rebecca.moberg@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Maj 27
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2024-06-28

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Maj 27
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2024-05-31

Ansök nu

Personlig assistent till Kvinna i Växjö sommar 2024

Personlig assistent
Läs mer Maj 27
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Vi söker nu flera kvinnliga assistenter åt en kvinna i Växjö med muskelsjukdom, som vill arbeta på en fast schemarad .
Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans eller inom vårdyrket och att du är glad, positiv och ansvarstagande.
Du ska ha respekt för kundens familjeliv, fördel om du trivs med barn då kunden bor tillsammans med make och barn.


Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med förflyttningar, hygien ,stöd vid matsituationer, samt hjälp med stöttning med allt som hör vardagen till.

Vi erbjuder arbete både dag ,kväll ,helger och vaken natt.
Man börjar alltid på dagen, först när man lärt känna kvinnan kan man börja arbeta natt.
Du kan redan nu börja på timmar för att sedan gå över till schemarad på sommaren.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterskor! ?? Uppdrag v24-33 i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 27
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Sjuksköterskor för uppdrag i Växjö!  
Perioden: 2024.06.11 - 2024.08.18
Arbetstid: Kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.  Erfarenhet inom internmedicin. S-HLR vuxen & barn.

Journalsystem: Cambio Cosmic, NEWS
Ev. övrigt:  Ring oss för mer info!
Ref.nr:  MED240523-2, MED240523-3, MED240523-6, MED240523-4, MED240523-7, MED240523-8


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
 
AnnSam har avtal med häften av Sveriges kommuner och även regionernas nationella avtal vilket ger bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige.
Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!
 
Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

MAX vid Arenastaden söker medarbetare

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 27
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Platschef

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 27
Vi söker en Platschef/delägare till Växjö
Wikan Personal vill nu etablera sig i Växjöområdet. Vi söker därför en platschef med entreprenörsdriv som tillsammans med oss vill starta upp och utveckla Wikan Personal i Växjö med omnejd.
För rätt person finns möjlighet till ett delägarskap i Wikan Personal Växjö. Vi söker en person som har passion för människor och affärer, en entreprenör som drivs av möjligheten att tillsammans med andra skapa något nytt.

Om företaget
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar, antingen av egna företagare som är delägare i den lokala verksamheten, eller av engagerade platschefer som tillsammans med sina medarbetare utvecklar den lokala affären. I koncernen finns idag 9 rörelsedrivande bolag.
Löne- & ekonomifunktionen hanteras av kontoret i Kristianstad men i övrigt försöker vi ha en så decentraliserad organisation som möjligt. Wikan Personal följer den lokala marknaden vilket innebär att de olika kontoren har sin tyngdpunkt på de lokalt starka branscherna.
Vi lägger stort fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dörrarna till de två första Wikankontoren öppnades i maj 2011 och var belägna i Kristianstad och Tomelilla. Verksamheten expanderade snabbt och med goda referenser och kundrelationer finns vi idag även i Skellefteå, Lund, Bollnäs, Karlstad, Stockholm, Eksjö, Vetlanda, Eslöv, Karlskrona, Kalmar, Trelleborg och Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med kollegor i koncernen bygga upp ett nytt bemannings- och rekryteringskontor i Växjö. Som platschef har du ett brett ansvarsområde med många skiftande arbetsuppgifter. Du kommer i nära samarbete med dina kollegor arbeta med arbetsuppgifter såsom kundbearbetning, rekrytering, bemanning, kravprofilstagning, personalansvar med mera. Du kommer att ha ansvaret för den lokala verksamheten i Växjö och vara direkt underställd koncernens vd.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du skall ha en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan företag och individer.

Vi ser detta arbete som ditt nästa steg i karriären och du skall kunna uppvisa ett antal års framgångsrik försäljning inom B2B. Vi tror att rätt kandidat har jobbat i bemannings- och rekryteringsbranschen och har erfarenhet i vad det innebär att leda en verksamhet.
Vi önskar att du har en god ekonomisk förståelse och ett stort affärsdriv. Viktigast av allt är dock förmågan att kombinera ledning av företaget med försäljning och genomförande av egna uppdrag. Detta innebär bland annat att man själv måste vara beredd att göra alla delar av uppdraget: försäljning - analysera behov - leta/hitta kandidater - intervjua - presentera - följa upp mm.
Wikan Personal har stor erfarenhet av att starta upp nya kontor på nya orter och tillsammans med rätt person så finns alla förutsättningar för en framgångsrik etablering även i Växjö.

För att kunna bidra till vår framgång ser vi att du är ifrågasättande, innovativ och effektiv. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du är en prestigelös och målinriktad person som gillar att ha personalansvar och att arbeta med försäljning och rekrytering. Vidare är du lösningsorienterad och orädd inför nya utmaningar och kundsituationer, samtidigt som du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor.
Du har en tydlig moralisk kompass och tycker det är viktigt att bemöta människor på samma sätt som du själv vill bli bemött.

Du har en eftergymnasial utbildning och behärskar svenska i tal och skrift på en mycket god nivå.

För denna tjänst är din personlighet av största betydelse.

Information och kontakt
Vi lägger stor vikt vid att du ska få så bra förutsättningar som möjligt i uppstarten av verksamheten och från vårt huvudkontor i Kristianstad och från systerkontoren runt om i landet kommer du att få all hjälp du behöver. Målet är att vi förutom denna tjänst så snart det behövs direkt rekryterar ytterligare en medarbetare (konsultchef) till kontoret i Växjö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%
Fast lön plus bonus
Möjlighet till delägarskap

Sista ansökningsdag är den 30 juni. Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.

Har du frågor så ring gärna vår Koncernchef Dan Samuelsson på telefonnummer 044-590 65 01

Mer information hittar du på wikan.se.

Ansök nu

Försäljningschef Lantbruk Försäkring

Försäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare
Läs mer Maj 27
Länsförsäkring Kronoberg

Som försäljningschef ansvarar du för att nå våra försäljnings- och tillväxtmål inom lantbrukssektorn. Du leder ett kompetent team på sju erfarna försäkringsrådgivare fördelade på våra kontor i Växjö, Ljungby och Tingsryd. Ditt uppdrag är att effektivt leda och utveckla teamet för att uppnå våra mål och säkerställa att Kronobergs lantbrukskunder är mer än nöjda. Du arbetar nära dina medarbetare och våra kunder och du engagerar dig gärna i kundaktiviteter. Dessutom arbetar du med att strategiskt utveckla lantbruksaffären och initiera och införa nya arbetssätt och marknadsgrepp för att vi ska vara relevanta på marknaden i framtiden. Vi ser en stor fördel i att bredda affären mot bank, liv och fastighetsförmedling och du kommer därför även att jobba nära dina kolleger inom dessa affärsområden.
Du rapporterar till Affärsområdeschef och ingår i ledningsgruppen för affärsområdet.

Du är en erfaren ledare med ett modernt, tillitsfullt och engagerat ledarskap, och du trivs med att bygga team för effektivt samarbete och engagemang. Du har senioritet och fingertoppskänsla nog att kunna avgöra i vilka situationer du behöver dyka i detaljer och när du ska höja blicken. Du kommer att ansvara för ett team av erfarna försäkringsrådgivare som är kända för att hantera sin affär på ett framgångsrikt sätt. Du trivs med att vara operativt i affären samtidigt som du har förmåga att lyfta blicken, se helheten och identifiera nya strategiska grepp som leder vår affär in i framtiden. Du är en transparent, noggrann och tydlig ledare och du kommunicerar effektivt både skriftligt och muntligt. Du trivs med förändringar, har en stark egen drivkraft och en trygghet som gör att du hanterar de utmaningar som kommer i din väg på ett konstruktivt sätt. Framför allt är du ödmjuk och reflekterande – viktiga egenskaper för att trivs hos oss och utvecklas som ledare.
Tidigare ledarerfarenheter med goda resultat är ett krav. Du har också gedigen erfarenhet från någon del inom den gröna näringen, med fördel från lantbruk. Vi tror att du har erfarenhet av säljledning eller liknande befattning. Erfarenhet av försäkringar och bank är meriterande, men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi lägger även stor vikt vid att utveckla vår affär och ditt intresse för digitala hjälpmedel för att exempelvis modernisera arbetssätt ser vi som en fördel.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Växjö, men du kommer att besöka våra andra kontor i Kronoberg regelbundet. Därför behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Ansök nu

Förskollärare till förskolan Paletten

Förskollärare
Läs mer Maj 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du den som vi söker som vill satsa både kraft och mod samt ge och få 100 % glädje genom att arbeta med oss?

Förskolan Paletten, som öppnade i januari 2015, är en Reggio Emilia inspirerad förskola. Vi finns i de centrala delarna av Växjö och har nära till både natur och centrum. Hos oss är språket i alla dess former en viktig del för barnets utveckling och lärande. På förskolan möts världens alla hörn till en gemenskap där demokrati är i centrum för kunskap, utveckling och värdegrund. Förskolan består av 12 avdelningar som organiserar sig på åldersnära barngrupper. Avdelningarna är belägna i tre olika byggnader med tillhörande gårdar.

På förskolan Paletten är den pedagogiska miljön utformad så ett utforskande arbete kan ske tillsammans med barnen. Vi arbetar medvetet med ett utforskande återbruksmaterial och utvecklar den pedagogiska miljön som den tredje pedagogen. Vi erbjuder regelbunden kompetensutveckling bland annat Reggio Emilia institutets pedagogutbildning. Vi deltar och skapar olika nätverk och diskussionsforum. Eftersom det är viktigt att tänka tillsammans består även ledningen av två personer. Biträdande rektor är också utbildad pedagogista.

Vi söker nu fler kollegor till vårt team. På förskolan Paletten finns det utforskande människor från hela världen-med inflytande, glädje och kunskap för framtiden. Tillsammans utvecklar vi förskolan till en av de förskolor som vågar prova nytt och har modet att stå för det beprövade. Vi ser miljön som en tredje pedagog och låter barnen ha stort inflytande över sin dag på förskolan.

Förskolan Paletten arbetar med språkets alla uttrycksmedel och världens kulturer som grund. Därför söker vi dig som med din kunskap, nyfikenhet och erfarenhet vill vara med och utveckla förskolans verksamhet och kan tänka kring språk på många olika sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarlegitimation. Du som söker ska även vara väl insatt i Lpfö och hur du som pedagog kan omsätta läroplanen i praktiken. Du har förmågan att arbeta utforskande tillsammans med barnen samt lyfta fram barns olika förmågor och se både barns och vuxnas olikheter som en tillgång i arbetet. Du har även en god datorvana.

Som person uppskattar och tycker det är givande att utveckla förskoleverksamheten med dina kollegor för att lägga en god grund för barns utveckling. I rollen som förskollärare är det viktigt att ha förmågan att använda sig av reflektion, pedagogisk dokumentation, observation och diskussion för att utveckla verksamheten. Du har en passion yrket och ett positivt och professionellt förhållningssätt och har lätt för att samarbetsförmåga. Du är van att arbeta i arbetslag. Du har erfarenhet av eller stor nyfikenhet på Reggio Emilias pedagogiska filosofi.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du i regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Informatör till vaccinationsbussar i Växjö

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 27
Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana? Då har du kommit alldeles rätt!
Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE), bältrossamt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccination utomhus.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man köra bussen från depån till uppställningsplatsen för dagen. Som informatör har man kontakt med kunder och informerar om vaccin samt ansvarar för det administrativa arbetet kring vaccinationen som betalning. Arbetet är till stor del självständigt, men rollen kräver också hög samarbetsförmåga då man kommer att jobba med skiftande kollegor under perioden.
Tjänsten har en viss insäljande funktion. Du rapporterar till närmsta chef eller jouransvarig.
Exempel på arbetsuppgifter är att:
Inventera och kontrollera lager av förbrukningsmaterial i bussen och depån
Sätta upp reklamskyltar, betalningsstation, flagga etc
Köra och underhålla bussen (tvätt och enklare städ)
Hantera kortbetalning med babsmaskinoch Swish
Hjälpa kunder att fylla i hälsodeklarationen och vaccinationskort


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad och social samt drivs av att träffa människor. För att lyckas i jobbet tror vi att du dessutom är ansvarstagande och ser lösningar på problem.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Du förstår vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
Du kan självständigt ta initiativ och lösa olika problem som kan uppstå
Du är organiserad och strukturerad då planeringen inför arbetspassen kräver en del logistikarbete
Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
Du har god körvana samt manuellt B-körkort samt kan köra mindre husbil(b-körkort).

Det är meriterande om;
Du har tidigare vårderfarenhet samt erfarenhet inom sälj och/eller service.

Referenser kommer efterfrågas så bifogadom i din ansökan!
Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.
Som informatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.

Övrig information
Säsongsperiod: april - Augusti 2024
Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.
Lön: Timlön samtOB och tjänstepensiontillkommer enligt kollektivavtal.
Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.


Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Hemglass säljare Växjö

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Maj 27
Hemglass – att köpa glass hos oss ska vara en upplevelse!
Vi och våra kunder vill att du:
· Ger glassig service med glatt humör, vänlighet och engagemang
· Står i centrum och vägleder köpet
· Ansvarar för din Hemglassbil
· Kör säkert
· Håller tiden
· Har en bil välfylld med glass
Då kanske du tänker: ska jag vara en säljare, eller ska jag köra en glassbil? Både och säger vi, vi söker dig som är en upplevelsesäljare!
Ja du ska kunna köra bil, lasta glass och hålla tider, men framför allt handlar det om att Kajsa 4 år, Erik 82 år och alla däremellan strålar av glädje när Hemglassbilen kommer.
Vi brukar kalla det att vara en glädjespridare.
Hos oss jobbar du eftermiddagar, kvällar och helger. Vardagar kl 13-20. Helger kl 09-18.
B- körkort är ett krav.
Du skapar en upplevelse för dina kunder, framförallt för mindre barn, men även för föräldrar och äldre. En viktig del i jobbet är att både kunna göra sig förstådd och att förstå. Mycket god svenska är därför vårt andra krav.
17 år inom servicebranschen eller pluggar på kommunens kulturskola – spelar INGEN roll. Det viktigaste är att du gillar dina kunder, service och försäljning. Centralt för oss är att du är utåtriktad, glad, vänlig och engagerad.
När du jobbar hos oss kommer du lära dig vad det innebär att i praktiken driva en egen butik på hjul. En möjlighet där du visar upp din förmåga till initiativ, eget ansvar och social kompetens.
Passar det här in på dig säger vi kör bara kör ( i dubbel bemärkelse ???? ).
Titta gärna in på länken nedan för mer information om jobbet;
https://hemglass.se/lediga-tjanster/glassaljare/
Vi söker dig som kan börja omgående.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor besvaras via vaxjo@hemglass.se

Ansök nu

Lokalvårdare Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 27
Lokalvårdare Växjö

Tjänsten

Vill du jobba som lokalvårdare i ett stort och tryggt företag? Tänker du också att miljön är vår viktigaste uppdragsgivare?

Vi på L&T letar efter flera lokalvårdare med placering i Växjö. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att dagligen ansvara för städningen hos våra kunder enligt överenskomna städinstruktioner mellan L&T och kunden. Förutom det vanliga städarbetet förväntas du rapportera eventuella avvikelser till din närmaste chef och delta i kvalitetsuppföljningar. Rollen kan innebära kvällstid.

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning och ett gott bemötande och är van vid att arbeta självständigt. Det som karaktäriserar dig är din yrkesstolthet och att du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Du har känsla för detaljer och blir motiverad när kunden är nöjd. Utöver detta önskar vi att du har en god förmåga att prioritera och hålla tidsramar.

Kvalifikationer

• Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet som lokalvårdare

• Uppdraget kräver utdrag från belastningsregistret

Meriterande

• Erfarenhet inom lokalvårdsyrket
• SRY Yrkesbevis
• PRYL
• B-Körkort

Om L&T
L&T, med totalt ca 1200 anställda, erbjuder bl.a. servicelösningar inom integrerade FM-tjänster, med också lokalvård till kontor, butiker, köpcentra, verkstäder/depåer, gallerior och offentliga objekt samt hygienisk rengöring till livsmedelsindustrin som de 2 största tjänsterna. Vi har stor erfarenhet från många typer av livsmedelsproducerande miljöer, som t.ex. slakt, chark, mejeri, ost, fisk, sallad och torra miljöer.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Agneta Zetterlund agneta.zetterlund@l-t.se alternativt HR: Fanny Röste fanny.roste@l-t.se

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Informatör till vaccinationsbussar i Växjö

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 27
Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana? Då har du kommit alldeles rätt!
Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE), bältrossamt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccination utomhus.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man köra bussen från depån till uppställningsplatsen för dagen. Som informatör har man kontakt med kunder och informerar om vaccin samt ansvarar för det administrativa arbetet kring vaccinationen som betalning. Arbetet är till stor del självständigt, men rollen kräver också hög samarbetsförmåga då man kommer att jobba med skiftande kollegor under perioden.
Tjänsten har en viss insäljande funktion. Du rapporterar till närmsta chef eller jouransvarig.
Exempel på arbetsuppgifter är att:
Inventera och kontrollera lager av förbrukningsmaterial i bussen och depån
Sätta upp reklamskyltar, betalningsstation, flagga etc
Köra och underhålla bussen (tvätt och enklare städ)
Hantera kortbetalning med babsmaskinoch Swish
Hjälpa kunder att fylla i hälsodeklarationen och vaccinationskort


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad och social samt drivs av att träffa människor. För att lyckas i jobbet tror vi att du dessutom är ansvarstagande och ser lösningar på problem.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Du förstår vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
Du kan självständigt ta initiativ och lösa olika problem som kan uppstå
Du är organiserad och strukturerad då planeringen inför arbetspassen kräver en del logistikarbete
Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
Du har god körvana samt manuellt B-körkort samt kan köra mindre husbil(b-körkort).

Det är meriterande om;
Du har tidigare vårderfarenhet samt erfarenhet inom sälj och/eller service.

Referenser kommer efterfrågas så bifogadom i din ansökan!
Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.
Som informatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.

Övrig information
Säsongsperiod: april - Augusti 2024
Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.
Lön: Timlön samtOB och tjänstepensiontillkommer enligt kollektivavtal.
Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.


Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Truckförare till Lammhult

Lagerarbetare
Läs mer Maj 27
TRUCKFÖRARE TILL LAMMHULT

Till ett av våra kundföretag i Lammhult söker vi en noggrann och ansvarsfull lagermedarbetare för en truckförartjänst med start omgående. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med lager och logistik?
Tjänsten är dagtid.

Är du en duktig truckförare som kört både A1-4 och B3-4? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag.
 
ARBETSUPPGIFTER
  Plock och pack av detaljer
Truckkörning
Påfyllning av produkter och lagerläggning
Godsmottagning

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning på minst gymnasial nivå. Utöver det har du något eller några års praktisk erfarenhet av lager- eller logistikarbete. För dig som har god truckvana kräver vi truckkort för A1-4 samt B3-4. 

Vidare är du van att jobba i ett högt tempo och har förmågan att hålla igång flera olika uppgifter samtidigt samt är du en positiv, glad och framåt person som bidrar med en god stämning bland dina kollegor! Du har en god social kompetens och gillar att varva enskilt jobb med grupparbete. Meriterande är ledaregenskaper och god ansvarsförmåga.

Vi ser gärna att du talar och skriver flytande svenska och har sinne för ordning och reda. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Maj 27
Exempel på Annons - Undersköterskor
Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla undersköterskor till (verksamhetens namn), som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team!
Om tjänsten
Hos oss på Humana kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella önskemål och behov står i fokus. Du kommer att bidra till en vardag som präglas av god omsorg. Du, tillsammans med dina kollegor, är en viktig del för en trygg och meningsfull tillvaro för våra seniorer. Hos oss på Humana (verksamhetens namn) får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i andra människors liv.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid samt helg. Tjänstgöringsgraden är från 80%
Lön: Individuell lönesättning enligt överenskommelse och ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Vad får du?
- Möjligheten att dagligen ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang
Arbetsbeskrivning
Som undersköterska på Humana (verksamhetens namn) har du ett varierande arbete där du bland annat planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar aktiviteter. Du kommer dagligen att dokumenterar och hanterar eventuella avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehab personal och joursjuksköterska.
Exempel på arbetsuppgifter
- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan
- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan
- Erhålla delegering av läkemedel från SSK
- Genomföra roliga aktiviteter
Vem är du?
Vi söker dig som är en lagspelare – en person som är ansvarstagande och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en förmåga att se helheten och du är inte rädd för att ta initiativ. Du är van vid dokumentation och arbetar med kvalitet som ledord. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och vi tror att det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt.
Vi söker dig som
- Är utbildad undersköterska eller har motsvarande arbetserfarenhet
- Besitter goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
Meriterande - men inget krav
- Erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst
- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- Erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.
Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 20XX-XX-XX.
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Förnamn Efternamn på?fornamn.efternamn@humana.se.
Välkommen med din ansökan!?
Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se

Ansök nu

Sommarjobb kundservicemedarbetare / telefonist i Växjö!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 27
Nu söker vi för kunds räkning 1-2 st sommarjobbare som ska jobba med kundservice/som telefonist. Möjlighet för fortsättning till höst finns för rätt person!

I rollen som kundservicemedarbetare tillhör du ett team där du ansvarar för att ta emot, hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. I rollen ingår även återkoppling till kollegor. Du har kontakt med både företagskunder och privatpersoner där det viktiga blir att hitta rätt lösning och ge en god service. Vidare fungerar du som en supportfunktion till övriga team inom kundservice, vilket innebär att du har ett nära samarbete med övriga funktioner. Detta för att stärka banden och samarbetet inom bolaget i syfte för att arbeta med ständiga förbättringar.
I rollen erbjuds du initialt en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar från 3/6, 10/6 eller 17/6 fram till slutet på augusti. Du blir anställd av Studentconsulting och arbetar som konsult hos kund.

Din profil
• Du är tillgänglig hela sommaren och kan börja arbeta den 3/6, 10/6 eller 17/6
• God dator/systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Erfarenhet inom kundservice är meriterande

Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga och trivs bäst när du får samarbeta med andra. Då tillgänglighet och kundbemötande är viktigt för att kunna leverera positiv kundupplevelse, ser vi att du motiveras av att leverera en god service. Då arbetet kräver hög struktur och ordning är du även noggrann som person, van att arbeta i datamiljö och har förmågan att prioritera i ditt arbete. Det är också av vikt att du kan hantera ett varierat arbetstempo och är flexibel då arbetsbelastningen kan variera.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Fritidsledare sökes till Ingelstadgymnasiet

Fritidsledare
Läs mer Maj 27
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om tjänsten
Som fritidsledare är din uppgifter att tillsammans med dina kollegor skapa en trivsam och trygg boendemiljö för de elever som bor på internatet. Du ansvarar för att tillsammans med eleverna planera och genomföra olika typer av fritidsaktiviteter. Du rör dig ute i verksamheten i fritidslokaler och på elevernas boenden för att säkerställa att alla elever blir sedda och bekräftade. I tjänsten ingår att delta i möten med servicechef och övrig personal. Du har ett tätt samarbete med skolans elevhälsopersonal. Som fritidsledare jobbar du fyra kvällar i veckan.

Om dig

Du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Vi sätter stor vikt på att du är en social person och kan samtal med elever på ett personligt sätt och skapa kontakter med våra elever.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Det som är viktigast för oss är att du är en positiv lagspelare som är glad och sprider go energi omkring dig, samt tycker om att jobba med ungdomar. Du ser det som en självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du behöver också vara kreativ och lösningsfokuserad.

Vi erbjuder

Ingelstadgymnasiet är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning två mil utanför Växjö. På skolan går ca 285 elever och av dessa bor ca 230 på skolans internat. De utbildningar vi erbjuder är naturbruksprogrammet med inriktningarna hästhållning, lantbruk, djurvård samt bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning-anläggningsförare. Vi erbjuder även naturvetenskaplig profil. Skolan har stor praktisk verksamhet med skog, åker/betesmark, olika djurstallar, hundanläggning och veterinärklinik.

Kvalifikationer: Du skall ha en gymnasial utbildning. Utbildning inom yrket är önskvärt, men inget krav. B-körkort för manuell växellåda krävs. Meriterande är att ha jobbat med ungdomar, gärna inom skola eller liknande internatverksamhet. Det är positivt om du är sportintresserad.

Varaktighet och sysselsättningsgrad: Tillsvidaretjänst med provanställning. Anställningen är på deltid 80%, uppehållstjänst.

Tillträdesdatum: Du börjar 2024-08-07 eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Kjell-Erik Sagebrant, servicechef, telefonnummer 0733 477 826, e-post kjell-erik.sagebrant@ingelstad.nu.

Sista ansökningsdag:
2024-06-10

Lön: Individuell lönesättning, löneanspråk skall finnas med i ansökan.

Sista ansökningsdag:
Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt, varför intervjuer kommer att ske löpande. Vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2024-06-10.

Ansök nu

Socialpedagog till Internationella Engelska Skolan i Växjö

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Maj 27
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


Är du en driven socialpedagog? Vill du vara en del av ett dynamiskt elevhälsoteam på en skola som värdesätter studiero, trygghet och respekt? Vårt elevhälsoteam är hjärtat i verksamheten och vårt EHT team finns på plats 100% alla dagar i veckan.

Detta är vi!

Vill du arbeta i en internationell miljö med en stödjande kultur är IES Växjö platsen för dig. Vi har en elevgrupp som talar omkring ett 30-tal olika modersmål samt en rik internationell personalgrupp. IES Växjö är en F-9- skola med tillhörande fritidshem. Inför läsåret 24/25 har vi cirka 350 elever.

IES Växjö är en tvåspråkig skola. Därför är det viktigt att behärska både svenska och engelska – även skriftligt.

Detta är du!

Arbetet som socialpedagog innebär nära kontakt och samarbete med kollegor inom elevhälsan, samt med biträdande rektor, rektor och kollegor på skolan. Du har ansvar och frihet att lägga upp ditt arbete, vilket kräver stor kunskap, noggrannhet för detaljer men också ett helikopterperspektiv. 

Du är utbildad socialpedagog eller likvärdigt. Du har förmågan att bygga förtroendefulla relationer och vara en god förebild för barn och unga. Du ansvarar för att stärka eleverna i deras sociala utveckling, du arbetar förebyggande och åtgärdande mot kränkningar och mobbning. Du har fokus på främjande och förebyggande trygghetsarbete såväl som det elevsociala arbetet på skolan.

Detta förväntar vi oss:

-          Du har passion för ditt jobb

-          Du har god kommunikativ förmåga, i personliga möten samt i grupp, god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt.

-          Du ser vikten av att skapa och behålla goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare.

-          Du har en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser.

Rekryteringssprocess

Vi intervjuar fortlöpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt - vi ser fram emot att få läsa den!

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Tjänstgöringsgrad: 100% från 1 augusti 2024 till mitten av juni 2025.

Läs gärna mer om vårt IES Ethos och se om de stämmer överens med dina egna professionella värderingar.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Ansök nu

Bussmekaniker till Växjö!

Bussmekaniker
Läs mer Maj 27
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Nu söker vi skickliga och erfarna bussmekaniker till våra depåer i Växjö och Ljungby!
Om jobbet

På Connect Bus spelar vi en avgörande roll i att främja hållbarhet och tillväxt samtidigt som vi ger värdefulla samhällstjänster. Genom att erbjuda kollektivtrafik möjliggör vi daglig pendling, skolskjutsar och färdtjänstresor för tusentals människor varje dag. Som en del av vårt team får du möjlighet att vara med och forma framtidens hållbara samhälle samtidigt som du deltar i vår spännande tillväxtresa.

Vi söker en skicklig mekaniker med passion för att hålla fordon i toppskick och säkerställa en smidig och pålitlig bussflotta. Som mekaniker på Connect Bus kommer du att spela en avgörande roll i att upprätthålla och reparera våra bussar för att säkerställa deras säkerhet, tillförlitlighet och prestanda. Du kommer att arbeta i vårt team av erfarna tekniker och tillsammans säkerställa att våra fordon håller högsta standard.

Om dig

Du är en engagerad och ansvarstagande person med en passion för att få maskiner att fungera smidigt och säkert. Du är noggrann och har öga för detaljer när du reparerar olika typer av fordon.

Att du är självgående och initiativtagande är viktigt, men du är också en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Som mekaniker på Connect Bus har du hög servicekänsla och du arbetar effektivt med god förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

Vi värdesätter en positiv inställning och en flexibel attityd gentemot arbetsuppgifter. Att ha en vilja att fortsätta lära och utvecklas inom ditt yrke är också en stor fördel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som mekaniker på Connect Bus har du en avgörande roll i att säkerställa att våra fordon är i optimalt skick för säker och pålitlig kollektivtrafik. Du ansvarar för att utföra service, underhåll, felsökning och reparationer på våra fordon och ser till att dessa arbetsuppgifter utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet. Din förmåga att hålla vårt reservdelslager och vår verkstadsutrustning i gott skick är avgörande för att säkerställa en smidig drift. Genom att genomföra felsökningar och bedöma reparationsåtgärder i samråd med arbetsledningen säkerställer du att vi kan hålla våra fordon i toppskick. Din förmåga att bidra till ständiga förbättringar och utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom verkstaden är också av stor betydelse för vår verksamhets framgång. Tillsammans arbetar vi för att leverera en högkvalitativ och pålitlig kollektivtrafik för våra resenärer!

Ditt team

På Connect Bus är vi stolta över vårt engagerade och dynamiska team som arbetar tillsammans för att säkerställa en smidig och pålitlig kollektivtrafik för våra resenärer.

Som en del av vårt team kommer du att vara placerad på vår depå i Växjö eller Ljungby, enligt överrenskommelse.

Vi värnar om alla våra medarbetare och tror på styrkan i samarbete och gemensamt ansvarstagande. Vi strävar alltid efter att skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö där varje medlem i teamet känner sig sedd, uppskattad och respekterad.

Kvalifikationer och färdigheter

Du har en teknisk eller fordonsteknisk utbildning eller motsvarande samt dokumenterad erfarenhet av yrket.

Du har goda kunskapar i svenska och engelska

Du har god datorvana

Du har körkort med minst B- behörighet

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Ansökningsperiod

Skicka in din ansökan senast 21 juni, vi kommer att behandla inkomna ansökningar efter hand, så du behöver inte vänta till sista ansökningsdag.

Om oss

Connect Bus är ett av Nordens ledande företag för persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken! Vi erbjuder ett brett utbud av transportlösningar, inklusive linjebussar, flexlinjebussar och fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik.

Med över 3 700 medarbetare och en imponerande flotta på över 2 700 fordon, spridda över 64 depåer, är vi stolta över att vara den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige! Vårt team består av högt kvalificerade och erfarna individer, som arbetar tillsammans för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet i alla våra tjänster.

På Connect Bus är det viktigt att varje anställd delar vår vision och våra värderingar. Med visionen att leda omställningen till hållbart resande genom innovation och engagerade medarbetare, strävar vi efter att skapa en arbetsmiljö där varje individ känner sig delaktig och engagerad i att uppnå våra gemensamma mål.

Vår värdegrund:

Ansvarstagande: Vi tar hand om människor och miljö genom säkra och hållbara prioriteringar

Engagerade: Vi utför vårt arbete med stolthet och löser dagens och morgondagens utmaningar

Inkluderande: Vi har plats för alla och skapar tillsammans de bästa upplevelserna och resultaten

Ansök nu

Robotsvetsare till vår kund i Vislanda

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 27
ROBOTSVETSARE DAGTID I VISLANDA

Söker du nästa utmaning och vill fortsätta utvecklas som Robotsvetsare? Då kanske vi kan hitta ditt nästa steg!

ARBETSUPPGIFTER
Vi har spännande kunduppdrag där serierna varierar från korta till långa och där du främst kör svetsrobotar.

Vi söker dig som är långsiktig och som ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra. Du kanske funderar på att ta nästa steg och vill utvecklas inom just svets, då tar vi gärna ett första samtal med dig, där vi tillsammans kan diskutera vilken kompetens du har och vart dina intressen ligger nu och framåt!

Välkommen till oss på Eterni Sweden!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna roll har troligen en gymnasial- eller YH-utbildning inom svets samt praktisk erfarenhet av robotsvetsning. Du trivs i miljön och har känsla för både kvalitet och noggrannhet och gillar att arbeta självständigt.

Som person är du en god lagspelare och en trevlig och hjälpsam kollega. Du har stor ansvarskänsla och är noggrann i de arbetsmoment du ansvarar för. Du har god fysik och är van att läsa ritningar.

Hos oss får du möjlighet till både personlig- och yrkesmässig utveckling, vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med trevliga och kompetenta kollegor och ledare som alla värnar om det goda samarbetet.

Vill du bli en del av vårt team? Vi är redo för att ta emot och introducera fler kollegor!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är långsiktigt och kommer för rätt person att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Svetsare till framåtriktat Älmhultsbolag

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 27
VI SÖKER BÅDE ROBOTSVETARE OCH MANUELLA SVETSARE TILL ÄLMHULT!

Söker du nästa utmaning och vill fortsätta utvecklas som manuell- eller robotsvetsare? Då kanske vi kan hitta ditt nästa steg!

ARBETSUPPGIFTER
Vi har spännande kunduppdrag där serierna varierar från korta till långa och där du svetsar efter ritning. Du kommer i första hand att arbeta med mig-/magsvetsning och för ett fåtal av uppdragen ställer vi krav på svetslicens. Till rollen hör även kvalitetskontroller, efterbearbetning, slipning och avsyning.

Vår kund har en fin orderingång och söker svetsare som tänker långsiktigt med sin anställning. Arbetstiderna är både dagtid och skiftgång, vi kan till viss del anpassa tiderna till det som passar dig. 

Välkommen till oss på Eterni Sweden!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna roll har troligen en gymnasial- eller YH-utbildning inom svets samt minst ett års praktisk erfarenhet av svetsning, manuell eller robot. Du trivs i miljön och har känsla för både kvalitet och noggrannhet och gillar att arbeta självständigt.

Har du traverskort och/eller truckkort är det önskvärt, licenskrav har vi på ett par av uppdragen, alternativt avlägger du som kandidat ett godkänt svetsprov ute hos vår kund innan anställning.  

Som person är du en god lagspelare och en trevlig och hjälpsam kollega. Du har stor ansvarskänsla och är noggrann i de arbetsmoment du ansvarar för. Du har god fysik och är van att läsa ritningar.

Hos oss får du möjlighet till både personlig- och yrkesmässig utveckling, vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med trevliga och kompetenta kollegor och ledare som alla värnar om det goda samarbetet.

Vill du bli en del av vårt team? Vi är redo för att ta emot och introducera fler kollegor!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är långsiktigt och kommer för rätt person att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund. Är du endast intresserad av att bli direktrekryterad så är vi även öppna för det.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Montörer för omgående uppdrag

Montör, träprodukter
Läs mer Maj 27
MONTÖRER FÖR OMGÅENDE UPPDRAG
Är du en van montör som är trygg med att använda traditionella handverktyg? Då vill vi presentera ett bra jobberbjudande för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Till ett av våra kundföretag norr om Växjö söker vi 5-10 montörer för omgående uppdrag. Uppdraget handlar främst om manuell montering där både kvalitet och noggrannhet står i fokus. Du jobbar självständigt men har nära till dina kollegor och teamledare.

Vår kund växlar upp inom kort och vi jobbar just nu med proaktiva intervjuer för att kunna möta deras stora personalbehov!

Arbetstiderna är ständig kväll måndag till torsdag eller dagskift måndag till fredag. Uppdraget löper från maj till augusti med möjlig förlängning i höst. 

Vill du också bli en del av ett kompetent och härligt team hos vår kund? Välkommen med din ansökan!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom trä- eller metallindustrin. Du är praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare. Du har känsla för ordning och reda och vill alltid leverera med hög kvalitet.

Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete i en ljus och trevlig arbetsmiljö med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Med fördel har du körkort och tillgång till bil, då skiftgång kan förekomma.

Har du truckkort är detta klart meriterande!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag på heltid som förväntas pågå under ett antal månader och troligen minst fram till augusti eller september.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Eterni söker erfarna CNC-operatörer

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 27
Vi söker CNC operatörer till Växjö
Till en av våra kunder i Växjö söker vi nu CNC operatörer.  

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som CNC operatör innefattar främst: 
Svarvning i fleroperationsmaskiner
Verktygsbyten och maskinövervakning 
Mätning och kvalitetskontroller
Bearbetning 


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som innehar både CNC-utbildning och gärna praktisk erfarenhet som operatör/ställare. Vi ser även att du har viss erfarenhet av programmering och är van att arbeta lösningsorienterat i nära samarbete med dina kollegor. Du är noggrann i ditt arbete och drivs av att alltid leverera hög kvalitet.
Du trivs i produktionsmiljön och har nyfikenheten och viljan att ständigt vilja lära dig och utvecklas på arbetet.   
Som person är du en god lagspelare och en trevlig kollega som lägger stort engagemang i ditt arbete. 

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Tjänsten är långsiktig och efter en tids inhyrning finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Vi söker personlig assistent på dagtid 50% tjänst

Personlig assistent
Läs mer Maj 27
Söker du ett arbete som personlig assistent på deltid som du kan kombinera med annat?Vi söker nu en personlig assistent åt en trevlig man som bor i ett litet torp ca 20 km utanför Växjö. Arbetet innefattar att vara med i kunds vardag med allt vad det innebär, utöver sedvanliga arbetsuppgifter ingår det även matlagning och städning. Du som söker ska ha ett öga för vad som behöver göras. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, det är därför viktigt att personkemin stämmer. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som: - Är en lugn och trygg person som ser och tar ansvar över vad som behöver göras.-Har en förmåga att sätta dig in i någon annan situation och se personen.-Har körkort och bil då kund bor en bit ifrån busshållplatsen. -Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande men inget krav. -Du bör ej vara pälsallergiker eller rädd för hund och katt, då det finns i hemmet.-Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift

Om tjänsten:Anställningsform: Tjänst 50%, visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar. Arbetstid: Dagtid måndag-torsdag kl 10.00-15.00Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Frösunda personlig assistans:Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.Vi erbjuder dig.Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag:30 juni2024Vid frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta verksamhetschef Amila Ganic på 010 130 37 67, eller via mejl på amila.ganic@frosunda.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extraarbetare som truckförare sökes omgående I Kosta

Truckförare
Läs mer Maj 27
EXTRAPERSONAL SOM TRUCKFÖRARE I KOSTA
Till vårt kundföretag i Kosta söker vi nu ett par duktiga och arbetsvilliga studenter/pigga pensionärer som är tillgängliga för jobb omgående fram till v.26 på heltid. Vår kund är verksam inom lager/logistik.
 
ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget handlar främst om orderplock och i viss utsträckning förflyttning av pallar.

Uppdraget är som klippt och skuret för dig som vill arbeta innan industrisemestern.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar på minst 50% eller har ett annat jobb på samma procent. Du har mins något års praktiskt erfarenhet som lagerarbetare och/eller truckförare samt innehar truckkort för A1-2. Som person är du social, flexibel och pålitlig.

Du är van att ta ansvar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Självklart är du en god lagspelare som bidrar med hög arbetsmoral och positiv inställning bland kollegor och kunder. 

Tjänsten ställer krav på noggrannhet samt god social kompetens och sinne för ordning och reda. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag där gott samarbete och öppenhet ligger i fokus. Visst låter detta som en trevligt och omväxlande extrajobb? Välkommen in!

OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Elektriker sökes

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 27
Vi söker en elektriker i Växjö som är pigg på nya utmaningar.


Vi är ett litet företag med en stor variation på arbeten.


Vederbörande behöver B-körkort då man kommer ha en egen service bil. Man ska kunna jobba självständigt men även i team, vara social och utåtriktad.


God svenska i tal och skrift
Engelska är ett plus
B-körkort
Utbilding gymnasium eller motsvarande
Vara klar med sin lärlingsutbildning
Kunna gå på tak är ett plusVi jobbar i Växjö med omnejd huvudsakligen men utför även batteriinstallationer som kan göra att firman ligger ute på jobb några veckor om året när en batteripark ska byggas.


Du ska ha intresse för vilja utveckla dina kunskaper.

Ansök nu

Underläkare till ortopedkliniken i Växjö. Välkommen till oss!

Läkare
Läs mer Maj 27
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ortopedkliniken är en länsgemensam verksamhet med enheter både i Ljungby och i Växjö. Kliniken bedriver akut och planerad verksamhet gällande skador och sjukdomar i rörelseapparaten.

Vi satsar på att bli södra Sveriges bästa ortopedklinik och vårt mål är att erbjuda våra kronobergare lättillgänglig ortopedisk vård med hög kvalitet.

Vi söker två vikarierande underläkare med stort engagemang som vill växa och utvecklas med oss.

ARBETSUPPGIFTER
Vår arbetsplats präglas av stort engagemang för våra patienter. Vi har en positiv patientgrupp och ser snabbt synligt resultat av vårt arbete. Vi strävar efter att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, som innebär att vi utgår från patientens egna resurser och erbjuder dem att aktivt delta i sin vårdprocess.

Som vikarierande underläkare på ortopedkliniken får du erfarenhet av både akut, avdelnings- och mottagningsarbete, samt kommer att få vara med vid akuta och planerade ortopediska operationer.
Vi anställer alla våra nya kollegor med avsikt att bygga ett bra team dvs vi har också handledare knuten till alla underläkare och ST läkare på kliniken så att handledning och planering för utbildning sker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har av Socialstyrelsen utfärdad legitimation som läkare, gärna med erfarenhet av liknande arbete.

Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus. Förmåga att arbeta ödmjukt i team är viktigt.

Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du som person är nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Corporate Manager Växjö

Chef, Corporate Finance
Läs mer Maj 27
Har du en passion för företagsaffären? Vi söker en ledare som vill driva försäljning och utveckla företagsaffären på företagsenhet Växjö, Corporate Banking Region Syd.Vi letar efter en ledare som: bygger förtroende, skapar en positiv och inkluderande arbetsmiljö, visar intresse, respekt och omtanke för andra och behandlar alla lika.
inspirerar sina medarbetare och kollegor, uppmuntrar andra till att leverera sitt yttersta och uppnå sin fulla potential.
visar mod i att fatta beslut och våga utmana rådande normer och arbetssätt, testar nya saker och inte är rädd för att erkänna misstag och lär sig från dem.
I denna roll kommer du: Erfarenhet av att leda medarbetare samt förmåga att sätta tydliga mål i enlighet med vår strategiska riktning
Relevant akademisk examen eller motsvarande kompetens inom bank och finans
Affärsmannaskap och gedigen erfarenhet och förståelse för bankverksamhet med fokus på företagsaffären
Förmågan att driva förändring
Vi ser gärna att du har nätverk och marknadskännedom i området du verkar
Dokumenterad erfarenhet i att framgångsrikt driva försäljning med kunden i fokus
Detta erbjuder vi dig som börjar arbeta hos oss: En öppen, enkel och omtänksam kultur
Möjlighet att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder
En internationell, hållbar och inkluderande arbetsmiljö
Utvecklingsmöjligheter och avancemang i din karriär
Flexibla arbetsmöjligheter
Tillgång till koncernens prestationsprogram, pensionsplan, gruppförsäkring och andra förmåner
"Bli en del av vårt team och…
var en del av en strategisk transformation med målet att skapa framtidens bank för våra företagskunder. Du kommer ha möjlighet att påverka verksamheten och leverera resultat och ditt ledarskap kommer att vara avgörande. Du coachar, motiverar, stöttar och bygger rätt förutsättningar för ditt team och dina medarbetare att utveckla sin fulla potential. Vi ser gärna att du har din bas i Växjö men ansvarar för ett större område och har medarbetare som utgår ifrån Värnamo, Gislaved, Gnosjö och Ljungby". Christoffer Borgsjö, din framtida chef.
Vi ser fram mot din ansökan senast den 2024-06-16.
Arbetsplats:Växjö
Kontaktpersoner:
Rekryterande chef: Christoffer Borgsjö, +46730449127
Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna.
#LI-Hybrid
#LI-LS1

Ansök nu

Kundservicemedarbetare / kundserviceagent till Nordens ledande IT-företag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 27
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till januari 2026. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Företaget är ett en del av en större koncern som är marknadsledande i Norden och Baltikum inom IT-infrastruktur. Denna tjänst är placerad i fina lokaler i Växjö, där du arbetar i ett engagerat team som gemensamt brinner för att ge en god service. Kulturen präglas utav företagets värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundserviceagent ansvarar du för att ta emot, hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och att ge en förstklassig service. Frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad och du ansvarar för att dina ärenden blir lösta samt att kunden är informerad under hela processen.

Initialt erbjuds du en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Du ingår i ett team där ni tillsammans arbetar för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom service och kundkontakt
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För att trivas i rollen är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Med detta sagt har du även en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. Vidare trivs du med högt tempo i arbetet och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Försäljningschef Lantbruk till Länsförsäkring Kronoberg

Försäljningschef
Läs mer Maj 27
Länsförsäkring Kronoberg är ett bolag som sedan starten 1801 ägs och styrs av sina kunder. Vi finns till för att ge kronobergarna en enklare vardag och en tryggare framtid, och sätter alltid våra kunder i första rummet. Det gör vi genom att erbjuda en helhet inom bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling. Men också genom att långsiktigt engagera oss i det samhälle vi och våra kunder är en del av. Det gör att vi varje dag känner att vi gör något meningsfullt i kronobergarnas liv. Och det är därför vi har så nöjda kunder. Vi är cirka 190 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby, Älmhult, Alvesta och Tingsryd. Vi tror på det vi gör. Och dom vi gör det för.
 
Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder och delar deras vardag som grannar i såväl stad som på landsbygd. Därför brinner vi för att erbjuda trygghet genom våra tjänster och investera i vårt gemensamma samhälle. Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Där målet om nöjda och lojala kunder är det som styr vårt arbetssätt.

Länsförsäkring Kronoberg är marknadsledande inom försäkringar, och vi har cirka 80 % av marknaden inom lantbruksaffären. Med stark lokal närvaro, personliga möten och hög servicenivå skapar vi förutsättningar för det bästa kundmötet. Vi är engagerade och nyfikna på framtiden och tror att gott samarbete kan göra skillnad.
 
Nu söker vi en försäljningschef för lantbruksmarknaden som vill vara med och utveckla vår lantbruksaffär.
 
 
Om jobbet
Som försäljningschef ansvarar du för att nå våra försäljnings- och tillväxtmål inom lantbrukssektorn. Du leder ett kompetent team på sju erfarna försäkringsrådgivare fördelade på våra kontor i Växjö, Ljungby och Tingsryd. Ditt uppdrag är att effektivt leda och utveckla teamet för att uppnå våra mål och säkerställa att Kronobergs lantbrukskunder är mer än nöjda. Du arbetar nära dina medarbetare och våra kunder och du engagerar dig gärna i kundaktiviteter. Dessutom arbetar du med att strategiskt utveckla lantbruksaffären och initiera och införa nya arbetssätt och marknadsgrepp för att vi ska vara relevanta på marknaden i framtiden. Vi ser en stor fördel i att bredda affären mot bank, liv och fastighetsförmedling och du kommer därför även att jobba nära dina kolleger inom dessa affärsområden.

Du rapporterar till Affärsområdeschef och ingår i ledningsgruppen för affärsområdet.
 
Vem är du?
Du är en erfaren ledare med ett modernt, tillitsfullt och engagerat ledarskap, och du trivs med att bygga team för effektivt samarbete och engagemang. Du har senioritet och fingertoppskänsla nog att kunna avgöra i vilka situationer du behöver dyka i detaljer och när du ska höja blicken. Du kommer att ansvara för ett team av erfarna försäkringsrådgivare som är kända för att hantera sin affär på ett framgångsrikt sätt. Du trivs med att vara operativt i affären samtidigt som du har förmåga att lyfta blicken, se helheten och identifiera nya strategiska grepp som leder vår affär in i framtiden. Du är en transparent, noggrann och tydlig ledare och du kommunicerar effektivt både skriftligt och muntligt. Du trivs med förändringar, har en stark egen drivkraft och en trygghet som gör att du hanterar de utmaningar som kommer i din väg på ett konstruktivt sätt. Framför allt är du ödmjuk och reflekterande – viktiga egenskaper för att trivs hos oss och utvecklas som ledare.

Tidigare ledarerfarenheter med goda resultat är ett krav. Du har också gedigen erfarenhet från någon del inom den gröna näringen, med fördel från lantbruk. Vi tror att du har erfarenhet av säljledning eller liknande befattning. Erfarenhet av försäkringar och bank är meriterande, men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi lägger även stor vikt vid att utveckla vår affär och ditt intresse för digitala hjälpmedel för att exempelvis modernisera arbetssätt ser vi som en fördel.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Växjö, men du kommer att besöka våra andra kontor i Kronoberg regelbundet. Därför behöver du ha körkort och tillgång till bil.
 
Vad erbjuder vi dig?
Bli en del av något större och börja jobba hos oss. En karriär hos Länsförsäkringar handlar lika mycket om att vara en hjälpande hand för våra kunder genom alla livets skeenden som att stärka lokalsamhället där du verkar.

Laganda och engagemang är viktigt för att vårt dagliga arbete ska fungera. Omvärlden förändras i snabb takt och för oss är det viktigt att vara med på den resan. Därför är vårt arbete kring både personlig utveckling och processutveckling en stor del av vår vardag.
 
Låter det intressant?
Då vill vi veta mer om dig!

Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag. Detta är en direktanställning hos Länsförsäkring Kronoberg som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på emma.hordegard@onepartnergroup.se eller via 0470-32 38 39.

Ansök nu

Städ, kök samt ev lite trädgård

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 27
Crowe Tönnervik Revisionsbyrå i Växjö söker någon som kan sköta lokaler, frukost samt enklare trädgårdsarbete. Tyngdpunkten ligger på städning.

Arbetsuppgifterna innebär främst:
- att städa kontorslokalerna, toaletter och personalrum och tömma papperskorgarna.
- Vattna och sköta blommor.
- Förbereda och servera en enkel frukost samt duka av och ta hand om disk och diskmaskinen samt rengöra kaffemaskin och fylla på nytt kaffe.
- Lägga upp personalfrukten.
-.Visst trädgårdsarbete, exempelvis klippa gräs, räfsa löv kan förekomma.

Handledare finns på plats för arbetsfördelning samt skriftliga instruktioner efter ett fast schema. Ibland kan man behöva ändra på arbetsordningen för extra städning, tex städa konferensrummet efter en konferens eller att hålla toaletterna snygga mm.

Arbetsplatsen är lugn och arbetet sker i egen takt efter förmåga. Ingen stress förekommer.
Arbetstid mån-fre 08:00-12:00.

Vem söker vi?
- Gärna någon med tidigare erfarenhet av städning.
- Kunna ta och förstå instruktioner.
- Kunna jobba självständigt när man fått instruktioner.

Tjänsten är mellan 40-50%. Vi tänker oss att man jobbar på timmar.

Ansök nu

TopWork söker säljare!

Account manager
Läs mer Maj 27
Är du driven och erfaren säljare med starkt affärssinne? Vi söker dig som vill vara med och utveckla långsiktiga affärsrelationer!  
 
Om tjänsten: 
Som säljare kommer du att vara ansvarig för att utveckla och underhålla långsiktiga affärsrelationer. Du kommer att ha hand om hela säljprocessen från första kontakt till avslutad affär. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att identifiera nya affärsmöjligheter, förhandla avtal och säkerställa en god försäljningsvolym.  

För att lyckas i rollen tror vi att: Du har starka förhandlings och kommunikationsförmågor.  
Erfarenhet av relationsförsäljning  
Erfarenhet av fastighetsbranschen 
Vi söker dig som är resultatinriktad och affärsdriven, självständig, intiativrik och en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Tjänsten erbjuder en arbetsmiljö med  goda utvecklingsmöjligheter. Om det här låter intressant, tveka inte på att skicka in din ansökan hos oss på TopWork. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering och en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Bussmekaniker till Växjö och Ljungby

Bussmekaniker
Läs mer Maj 27
Nu söker vi skickliga och erfarna bussmekaniker till våra depåer i Växjö och Ljungby!
Om jobbet
På Connect Bus spelar vi en avgörande roll i att främja hållbarhet och tillväxt samtidigt som vi ger värdefulla samhällstjänster. Genom att erbjuda kollektivtrafik möjliggör vi daglig pendling, skolskjutsar och färdtjänstresor för tusentals människor varje dag. Som en del av vårt team får du möjlighet att vara med och forma framtidens hållbara samhälle samtidigt som du deltar i vår spännande tillväxtresa.
Vi söker en skicklig mekaniker med passion för att hålla fordon i toppskick och säkerställa en smidig och pålitlig bussflotta. Som mekaniker på Connect Bus kommer du att spela en avgörande roll i att upprätthålla och reparera våra bussar för att säkerställa deras säkerhet, tillförlitlighet och prestanda. Du kommer att arbeta i vårt team av erfarna tekniker och tillsammans säkerställa att våra fordon håller högsta standard.
Om dig
Du är en engagerad och ansvarstagande person med en passion för att få maskiner att fungera smidigt och säkert. Du är noggrann och har öga för detaljer när du reparerar olika typer av fordon.
Att du är självgående och initiativtagande är viktigt, men du är också en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Som mekaniker på Connect Bus har du hög servicekänsla och du arbetar effektivt med god förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
Vi värdesätter en positiv inställning och en flexibel attityd gentemot arbetsuppgifter. Att ha en vilja att fortsätta lära och utvecklas inom ditt yrke är också en stor fördel.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som mekaniker på Connect Bus har du en avgörande roll i att säkerställa att våra fordon är i optimalt skick för säker och pålitlig kollektivtrafik. Du ansvarar för att utföra service, underhåll, felsökning och reparationer på våra fordon och ser till att dessa arbetsuppgifter utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet. Din förmåga att hålla vårt reservdelslager och vår verkstadsutrustning i gott skick är avgörande för att säkerställa en smidig drift. Genom att genomföra felsökningar och bedöma reparationsåtgärder i samråd med arbetsledningen säkerställer du att vi kan hålla våra fordon i toppskick. Din förmåga att bidra till ständiga förbättringar och utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom verkstaden är också av stor betydelse för vår verksamhets framgång. Tillsammans arbetar vi för att leverera en högkvalitativ och pålitlig kollektivtrafik för våra resenärer!
Ditt team
På Connect Bus är vi stolta över vårt engagerade och dynamiska team som arbetar tillsammans för att säkerställa en smidig och pålitlig kollektivtrafik för våra resenärer.
Som en del av vårt team kommer du att vara placerad på vår depå i Växjö eller Ljungby, enligt överrenskommelse.
Vi värnar om alla våra medarbetare och tror på styrkan i samarbete och gemensamt ansvarstagande. Vi strävar alltid efter att skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö där varje medlem i teamet känner sig sedd, uppskattad och respekterad.
Kvalifikationer och färdigheter
Du har en teknisk eller fordonsteknisk utbildning eller motsvarande samt dokumenterad erfarenhet av yrket.
Du har goda kunskapar i svenska och engelska
Du har god datorvana
Du har körkort med minst B- behörighet
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Ansökningsperiod
Skicka in din ansökan senast 21 juni, vi kommer att behandla inkomna ansökningar efter hand, så du behöver inte vänta till sista ansökningsdag.
Ansökan via mail/kontaktperson
Din ansökan skickas till rekrytering@connectbus.se , bifoga CV och Personligt Brev samt meddela om du vill arbeta i Ljungby eller Växjö!
Om oss
Connect Bus är ett av Nordens ledande företag för persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken! Vi erbjuder ett brett utbud av transportlösningar, inklusive linjebussar, flexlinjebussar och fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik.
Med över 3 700 medarbetare och en imponerande flotta på över 2 700 fordon, spridda över 64 depåer, är vi stolta över att vara den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige! Vårt team består av högt kvalificerade och erfarna individer, som arbetar tillsammans för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet i alla våra tjänster.
På Connect Bus är det viktigt att varje anställd delar vår vision och våra värderingar. Med visionen att leda omställningen till hållbart resande genom innovation och engagerade medarbetare, strävar vi efter att skapa en arbetsmiljö där varje individ känner sig delaktig och engagerad i att uppnå våra gemensamma mål.
Vår värdegrund:
Ansvarstagande: Vi tar hand om människor och miljö genom säkra och hållbara prioriteringar
Engagerade: Vi utför vårt arbete med stolthet och löser dagens och morgondagens utmaningar
Inkluderande: Vi har plats för alla och skapar tillsammans de bästa upplevelserna och resultaten

Ansök nu

Automationstekniker till ProfilGruppen i Åseda

Automationselektriker
Läs mer Maj 27
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA
Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker? 
ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna mer om oss på profilgruppen.se 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Automationstekniker blir du en del av Vidareförädlingens underhållsorganisation bestående av sju personer som jobbar med verktyg, maskinunderhåll och automation. Teamet jobbar med att utveckla och underhålla befintlig maskinpark och är högst delaktig i nya maskinprojekt tillsammans med Teknikavdelningen. 
I din roll som Automationstekniker är du med och automatiserar befintliga arbeten och hjälper till med felsökning i våra automatiserade processer. Du kommer att ha ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till ProfilGruppens fortsatta positiva utveckling. Din placering kommer att vara på vidareförädlingen i Åseda som omfattar två produktionsenheter.
Vill du veta mer om hur det är att vara medarbetare på ProfilGruppen? Lyssna då in Magda och Semirs upplevelser! Välkommen till ett trevligt företag och kompetent arbetslag!
https://www.youtube.com/watch?v=F9E3n5AEc88
https://www.youtube.com/watch?v=p0A7aulH2bM
 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av eller utbildning inom industriell automation, samt ett genuint intresse för att utvecklas inom området. Vi förutsätter att du tidigare har arbetat eller kommit i kontakt med någon form av robotprogrammering/automatiserade processer. Fanuc och ABB-programmering är meriterande.
Är du en driven person med förmågan att lyfta och engagera både dig själv och andra för att skapa de bästa förutsättningarna i en föränderlig arbetsvardag, då kommer du trivas bra i både rollen och hos oss på ProfilGruppen. Vidare delar du vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. 
Som person är du serviceinriktad och nyfiken. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har förmågan att omprioritera dina arbetsuppgifter när behov finns. Du har stor servicekänsla, är positivt inställd till ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. 
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska som engelska samt har ett öppet sinne när det kommer ny teknik och nya produkter och arbetssätt. Vid din sida har du en erfaren kollega som kommer leda och introducera dig på bästa tänkbara sätt. 
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss på ProfilGruppen, vi ser fram emot att välkomna ytterligare en ny kollega!
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekryteringar till ProfilGruppen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Fysioterapeut

Fysioterapeut
Läs mer Maj 27
Om oss
Capio Vårdcentral Hovshaga är en växande vårdcentral och är en väletablerad vårdgivare i Region Kronoberg. Du hittar oss i Hovshaga centrum med närhet till bra kommunikationer. Vi är ett härligt gäng på ca 30 medarbetare, en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård som tillsammans gör skillnad för våra ca 11 900 listade patienter – idag och genom hela livet.
Vi har ett brett utbud och förutom vårdcentral, olika specialistmottagningar som diabetes, hypertoni samt astma/kol, inkontinens, demens/äldre och sårvårdsmottagning, vi har även BVC, psykolog och rehabverksamhet.
Vi är även en akademisk vårdcentral vilket innebär att vi har ökad fokus på forskning och utveckling vilket i sin tur medför ökad vårdkvalitet och en primärvård i framkant!

Din roll
Vi är idag en fullbemannad vårdcentral inom våra olika yrkesgrupper och utökar nu vår verksamhet med en fysioterapeut.
Arbetet som fysioterapeut hos oss innebär individuella bedömningar och behandlingar i både det akuta och planerade flödet där du många gånger är första instans. Arbetet innebär hög variation och ställer krav på gott samarbete med övriga i medicinska teamet. I vårt gym bedriver vi olika typer av gruppträning.
Att arbeta inom primärvården innebär att du träffar patienter med mycket varierande diagnoser och problematik, så du bör känna dig trygg i både akuta bedömningar samt ett arbete med kroniska diagnoser.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dessutom erbjuder vi även följande:
Kollektivavtal
Närvarande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje dag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Lojala och engagerade kollegor
Välfungerande arbetsplats
Möjlighet att påverka dina arbetstider
Om dig
Du som söker är legitimerad fysioterapeut med några års erfarenhet, är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Vi söker en positiv och lösningsorienterad person med god samarbetsförmåga. Du är en lagspelare och har ett intresse för aktiva behandlingsmetoder. Vi ser gärna att du har tidigare primärvårdserfarenhet men det är inget krav då personlig lämplighet är viktigast för oss.
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.
Publicerat: 2024-05-27
Sista ansökningsdag: 2024-06-30
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Legitimerad arbetsterapeut Växjö kommun

Arbetsterapeut
Läs mer Maj 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut i Kommunrehab arbetar du med rehabilitering av patienter, direkt och genom handledning till närstående och omsorgspersonal, samt genom ett vardagsrehabiliterande arbetssätt. Du fyller en viktig och spännande del i rehabiliteringsprocessen vid utskrivning från sjukhus och i den kommunala primärvården där du tillsammans med patienten jobbar personcentrerat för en ökad självständighet genom aktivitet och delaktighet. Målsättningar sätts upp tillsammans med patienten i patientens hemmiljö. Vår huvudsakliga målgrupp är äldre personer i eget boende.

Du som söker är intresserad av att arbeta i den kommunala primärvården i både ordinärt boende som särskilt boende. Du kommer att arbeta i team i nära samarbete med fysioterapeut, rehabassistent, sjuksköterska och omsorgspersonal. I arbetet ingår även handledning av studerande och som handledare erbjuds du utbildning för uppdraget. Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas både i din profession och i din yrkesroll. Det finns goda möjligheter till personlig utveckling och till kompetensutveckling. Som stöd i din personliga utveckling har vi ett utarbetat introduktionsprogram med ett mentorskap där en senior kollega har regelbunden coachning med dig under första anställningsåret. Då vi är en stor arbetsgrupp med 20 arbetsterapeuter finns det alltid stöd och möjlighet tillerfarenhetsutbyte med erfarna kollegor.

Du kommer att bli en aktiv del av vårt pågående utvecklingsarbete i omställningen till God och Nära Vård där vi behöver vi rusta oss med både kompetens och nytänk. Vi utgår ifrån en nybyggd och välanpassad lokal på Mejselgatan 4 i Växjö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, erfarenhet inom yrket är meriterande, men även du som nyexaminerad är varmt välkommen att söka! Vi lägger stor vikt vid engagemang, god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Du har körkort, behärskar svenska i tal och skrift, samt en vana av att använda dator som arbetsverktyg. Vi ser mångfald som en kraft i arbetsgruppen, olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Ansök nu

Är du en säljare som är redo att ta mer ansvar?

Teamledare
Läs mer Maj 27
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.


Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:


Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Den framgångsrika kandidaten kommer att arbeta på heltid i Stockholm, du utgår från vårt kontor i Stockholm.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: rekrytering@midsale.se

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Maj 27
SPEEDPARTS grundades 1999 med fokus på reservdelar till SAAB. Idag har vi förbrödrat de svenska bilmärkena och tagit in Volvo i sortimentet. Vi växer och vill framåt och söker därför personal till vårt starka team i Ingelstad strax utanför Växjö.
I våra mer än 2500kvm stora lokaler lagerför vi delar för snabbaste möjliga leverans till slutkund.
Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta på vårt lager med varierande arbetsuppgifter såsom orderplock, paketering & annat inom lagret för en omväxlande miljö. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och vana av lagerarbete.
Vi ser även att du som person gillar att utmana dig själv och bidra till en bra stämning med kollegor och kunder. Din personlighet bör kännetecknas av engagemang, "Vi"-känsla, noggrannhet och serviceanda.
Förekommer ingen truckkörning i någon utsträckning, är till 99% handplockning av orders.
Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Kommunvägledare till kontaktcenter på Växjö kommun

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
På kontaktcenter svarar vi på frågor från kommunens invånare, besökare, företagare och organisationer som kommer in via telefon, e-post, e-tjänst, chatt, sociala medier eller besök.

Som kommunvägledare bidrar du till att kommunens invånare får bästa tänkbara service. Det innebär att du informerar, svarar på frågor och ger råd utifrån invånarnas behov. Ditt främsta arbetsverktyg är telefon och dator och vi arbetar i flera olika verksamhetssystem. Kontaktcenter har ett spännande uppdrag där vi arbetar tillsammans med kommunens förvaltningar och bolag för att utveckla invånarservicen.

Vi söker nu en medarbetare till en tillsvidaretjänst.

KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss ska du vara en serviceinriktad person som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Då vi jobbar i en verksamhet som är i ständig förändring ser vi att du är en person som kan arbeta i högt tempo och fokuserat med många frågor samtidigt. Du är flexibel och har lätt för att prioritera bland olika arbetsuppgifter och har en vilja att lära dig mer, vilket innebär att du självständigt behöver söka ny kunskap. Hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta mot uppsatta mål då vi arbetar med måluppföljning på både grupp och individnivå.

Du behöver vara tydlig och pedagogisk i din kommunikation både muntligt och skriftligt och alltid ha ett trevligt bemötande. Du är en person som är nyfiken och är med i utvecklingen av vår verksamhet.

Du har gymnasieexamen och vi ser gärna att du har universitetsutbildning. Det är meriterande med tidigare erfarenheter från kundservice och från kommunal verksamhet. Därtill är du bra på att prata och skriva svenska och engelska. Fler språk är ett plus. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Operatör för kantpress

Kantpressare
Läs mer Maj 27
KANTPRESSOPERATÖRER FÖR OMGÅENDE UPPDRAG
 
Vi söker en erfaren och engagerad individ för rollen som operatör på en kantpressavdelning. Om du är passionerad för precision, teknik och att arbeta med maskiner, kan detta vara en spännande möjlighet för dig.
 
ARBETSUPPGIFTER
Ställa in och justera kantpressmaskiner enligt ritningar och specifikationer.
Övervaka och genomföra metallbearbetningsprocessen med hög precision och kvalitet.
Inspektera och kontrollera det färdiga arbetet för att säkerställa att det uppfyller kraven.
Lösa enklare tekniska problem och avvikelser som kan uppstå under bearbetningen.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av att arbeta som kantpressoperatör eller inom liknande roll inom metallbearbetning.
Kunskap om ritningsläsning och förmåga att tolka tekniska specifikationer.
Förmåga att arbeta med olika material och tjocklekar.
Grundläggande förståelse för maskinunderhåll och felsökning.
Noggrannhet och öga för detaljer.
God arbetsmoral och förmåga att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team.

Är du redo för att ta dig an en utmaning som operatör för kantpress?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Vislanda. 
Tjänsten är långsiktig och efter en tids inhyrning finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Kronobergslän
Omfattning: Heltid, dagskift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Gynekolog till Växjö v. 36-48!

Specialistläkare
Läs mer Maj 27
Är du passionerad för ditt arbete som specialistläkare inom gynekologi och letar efter nya utmaningar?
Beskrivning:
Vi söker en erfaren och engagerad specialistläkare inom gynekologi för ett uppdrag på i Växjö under perioden v. 36-48. Du kommer att verka inom en dynamisk och professionell miljö, och din kompetens kommer att vara avgörande för att säkerställa högkvalitativ vård och stöd till verksamhetens patienter.
Detta uppdrag har sista svarsdag 9 juni, men vi har ett flertal liknande uppdrag och är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetent vårdpersonal!
Krav:
Legitimation som specialistläkare inom gynekologi
Minst 2 års erfarenhet inom området
Förmåga att arbeta självständigt och i team
Utmärkt kommunikationsförmåga
A-HLR
Erfarenhet av Cambio Cosmic

Om Oss:
Vårdbron är det bemanningsföretag som specialiserar sig på att bemanna och rekrytera personal inom vård- och omsorgssektorn samt socialtjänsten. Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag över hela landet. Vi strävar efter att matcha kompetenta specialistläkare med stimulerande uppdrag inom vården och arbetar för att skapa meningsfulla möten och långsiktiga relationer mellan våra specialister och arbetsgivare.
Vårt mål är att vara det trygga bemanningsföretaget som agerar som en flexibel arbetsgivare med säkra arbetsvillkor. Vi vill ge dig möjlighet att själv styra över din tid för att underlätta livspusslet.
Vi erbjuder:
Stimulerande och varierande uppdrag
Möjligheter till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En personlig bemanningsspecialist som finns tillgänglig för dig under hela resan

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Automationstekniker till ProfilGruppen i Åseda

Automationselektriker
Läs mer Maj 25
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA
Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker? 
ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna mer om oss på profilgruppen.se 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Automationstekniker blir du en del av Vidareförädlingens underhållsorganisation bestående av sju personer som jobbar med verktyg, maskinunderhåll och automation. Teamet jobbar med att utveckla och underhålla befintlig maskinpark och är högst delaktig i nya maskinprojekt tillsammans med Teknikavdelningen. 
I din roll som Automationstekniker är du med och automatiserar befintliga arbeten och hjälper till med felsökning i våra automatiserade processer. Du kommer att ha ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till ProfilGruppens fortsatta positiva utveckling. Din placering kommer att vara på vidareförädlingen i Åseda som omfattar två produktionsenheter.
Vill du veta mer om hur det är att vara medarbetare på ProfilGruppen? Lyssna då in Magda och Semirs upplevelser! Välkommen till ett trevligt företag och kompetent arbetslag!
https://www.youtube.com/watch?v=F9E3n5AEc88
https://www.youtube.com/watch?v=p0A7aulH2bM
 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av eller utbildning inom industriell automation, samt ett genuint intresse för att utvecklas inom området. Vi förutsätter att du tidigare har arbetat eller kommit i kontakt med någon form av robotprogrammering/automatiserade processer. Fanuc och ABB-programmering är meriterande.
Är du en driven person med förmågan att lyfta och engagera både dig själv och andra för att skapa de bästa förutsättningarna i en föränderlig arbetsvardag, då kommer du trivas bra i både rollen och hos oss på ProfilGruppen. Vidare delar du vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. 
Som person är du serviceinriktad och nyfiken. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har förmågan att omprioritera dina arbetsuppgifter när behov finns. Du har stor servicekänsla, är positivt inställd till ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. 
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska som engelska samt har ett öppet sinne när det kommer ny teknik och nya produkter och arbetssätt. Vid din sida har du en erfaren kollega som kommer leda och introducera dig på bästa tänkbara sätt. 
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss på ProfilGruppen, vi ser fram emot att välkomna ytterligare en ny kollega!
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekryteringar till ProfilGruppen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Personlig assistent-Sommarjobbet där du gör skillnad på riktigt!

Personlig assistent
Läs mer Maj 25
Vill du ha världens bästa sommarjobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
 
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar hos någon eller båda av våra kvinnliga kunder i Linneryd och Väckelsång.
Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och matsituation men även träning, aktiviteter och städning. Det är viktigt att du både vill och kan jobba i sommar och för den som gör ett bra jobb kan det finnas goda möjligheter att stanna kvar inom Humana hos samma eller hos andra kunder.  Vem vet, du kanske får en fast tjänst och kan bli en mer permanent del av denna fantastiska verksamhet där du faktiskt gör skillnad på riktigt varje dag!
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har glimten i ögat och som vill jobba som personlig assistent åt en kvinna i 60 års åldern med MS i Linneryd. Kvinnan sitter i rullstol men är aktiv och gör så mycket hon kan själv men behöver din hjälp med handräckning vid de flesta situationer både i och utanför hemmet. 
Kvinnan har ett intresse för matlagning, trädgårdsarbete samt djur och natur, men gillar även shopping och promenader. Kvinnan är ibland impulsiv med både aktiviteter och annat och därför behöver du vara flexibel och tycka om förändringar.
Assistansens tider mån-sön 09.00-22.00, 09.00-17.00 eller 17.00-22.00. Tiderna kan variera något men du jobbar aldrig natt. 

Vi söker även dig som vill jobba som personlig assistent som vill jobba åt en kvinna i 60 års åldern i Väckelsång. Kvinnan har en ryggmärgsskada och sitter i rullstol, och du kommer att hjälpa kvinnan med allt som hör vardagen till. Hennes intressen är matlagning, bakning, blommor och trädgård, shopping och olika tillställningar. Kvinnan gillar även djur och då särskilt hundar som ibland kan förekomma i hemmet. Det är därför viktigt att du ej är hundrädd eller allergisk. Assistansens tider mån-fre 08.00-15.30 samt lör och sön 08.30-13.00. Även här kan tiderna variera något.
 
Om tjänsten: Som sommarvikarie arbetar du hos en eller flera av våra kunder under perioden vecka 24-34. (Det finns möjlighet att börja som timvikarie redan nu för att lära känna kunden/kunderna)
Det finnas självklart en möjlighet att bli en del av Humana även efter sommarperioden om du vill vara med i vår vikariepool.
Vi söker dig som:
- Har erfarenhet från en liknande roll.
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
- Mycket meriterande om du har B-körkort.
-Brinner för att jobba med människor
-Kan och vill jobba under sommarperioden 2024
 
Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, och helger
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Personbevis - Bifoga i ansökningen en kopia av ditt pass eller personbevis från skatteverkets hemsida under fliken folkbokföring-personbevis då detta är nödvändigt för anställning.
 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. Bifoga gärna personbevis eller eventuella dokument som styrker din rätt att arbeta i Sverige direkt i din ansökan. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Avarn Security söker skyddsvakter till Växjö

Skyddsvakt
Läs mer Maj 24
Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt kan man i grunden vara väktarutbildad med en avkortad skyddsvaktsutbildning alternativt ha genomfört längre grundutbildning som skyddsvakt.
- Ett skyddsvaktsgodkännande från länsstyrelsen tillkommer också.

Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.
Arbetstider: Dag och natt

Varaktighet: Heltid, deltid, och behov tillsvidare 

Tjänsteställe: Växjö

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetet kommer att bestå av ronderande och stationär bevakning där höga krav ställs på dig som individ att kunna upprätthålla en hög nivå av säkerhet på objektet, god samarbetsförmåga med kollegor och kund samt förmåga att fatta bra beslut på egen hand. Då uppdraget innebär långa dagar och stundtals kan vara fysiskt och mentalt utmanande, så sker tester både inför och under anställningen.


Vi söker dig som har en giltig (inte äldre än fem år) skyddsvaktsutbildning (civil eller militär**), samt gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Ser gärna att du har flerårig erfarenhet av säkerhet inom den privata sektorn, eller motsvarande inom någon av våra myndigheter. Det kommer att ställas höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande från vår och kundens sida. Viss kompletterande utbildning kommer ske.

Kvalifikationer

Utöver de personliga egenskaper som vi eftersöker och beskriver i de olika uppdragen, behöver du uppfylla grundläggande krav för att bli kvalificerad för tjänsten:


• fyllt 18 år innan du påbörjar uppdraget
• gymnasiekompetens
• god svenska i tal och skrift
• körkort B

Du behöver även vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi samt en god hälsa och fysik för att kunna bli anställd på Avarn Security. Tjänsterna är placerade i säkerhetsklass varför säkerhetsprövning kommer att genomföras och varför svenskt medborgarskap är krav för alla tjänster.  

 

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett modernt säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Våra värderingar är avgörande för oss och vi är övertygade om att vi med omtanke, ansvar och samarbete skapar vi en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Säkerhet och ansvarstagande är viktiga ledord i allt vi gör. Vi söker därför personer som står för ett aktivt ansvarstagande och ett bemötande dina kollegor alltid kan vara stolta över. För att trivas i rollen krävs det att du är självgående och på ett ansvarstagande och innovativt sätt kan fatta egna beslut när situationen kräver det. Vår verksamhet pågår dygnet runt, året om och kan innebära långa pass, obekväma arbetstider samt schemaförändringar.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2024-06-20, sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen.

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt.  För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas.

** Har du genomfört skyddsvaktsutbildning under militär grundutbildning så är den giltig även för civilt bruk. Utbildningen ska vara genomförd 2016 eller senare och utbildningsbeviset ska inte vara äldre än 5 år. Har du en skyddsvaktsutbildning genom försvarsmakten utan militär grundutbildning så behöver du genomföra en förkortad skyddsvaktsutbildning för att kunna arbeta som civil skyddsvakt.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.


Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Driftchef Lokalvård Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 24
Driftchef Växjö

Lassila & Tikanoja Service letar efter en Driftchef i Växjö kommun som är redo att ta sig an utmaningen att arbeta för en mer miljövänlig framtid.

Tjänsten
Vi söker nu en driven och engagerad Driftchef inom Lokalvård.

I denna roll kommer du att ha både operativa och strategiska uppdrag, där du aktivt arbetar med att utveckla och upprätthålla goda kundrelationer samt säkerställa att våra tjänster levereras i enlighet med avtal och krav. Ditt primära ansvar kommer att vara att säkerställa hög kvalitet i leveranserna genom att arbeta med verksamhetsplanering och resursallokering. Du kommer också att ha ett tydligt fokus på att utveckla samarbetet med kunden.

Som Driftchef inom Lokalvård kommer du att ha budget- och resultatansvar för ditt område. Du behöver vara kompetent inom administrativa uppgifter relaterat till både kunder och personal. Du månadsrapporterar till Regionchefen gällande lönsamhet och personal.

Din roll innebär även att leda och ansvara för personal inom ditt område. Du har möjlighet att påverka både den ekonomiska tillväxten och lönsamheten inom ditt ansvarsområde genom ditt engagerade och resultatorienterade ledarskap.

Kvalifikationer

• Helst ha arbetat med liknande arbete inom lokalvård
• Skall ha ledarerfarenhet och bra ledarskapsförmåga
• Skall ha mycket god kommunikativ förmåga och social kompetens
• Skall kunna uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska
• God datorvana och administrativ förmåga
• Utdrag på belastningsregistret
• B-körkort

Meriterande

• SRY Yrkesbevis

• PRYL
• Språkkunskap inom andra språk

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande ansvarig roller och som trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Du är driven och har goda kommunikationsfärdigheter för att bygga starka kundrelationer. Du har förmågan att ta ansvar för både personal och ekonomisk tillväxt och lönsamhet. Om du vill vara en del av vårt engagerade team skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om L&T
L&T, med totalt ca 1200 anställda, erbjuder bl.a. servicelösningar inom integrerade FM-tjänster, med också lokalvård till kontor, butiker, köpcentra, verkstäder/depåer, gallerior och offentliga objekt samt hygienisk rengöring till livsmedelsindustrin som de 2 största tjänsterna. Vi har stor erfarenhet från många typer av livsmedelsproducerande miljöer, som t.ex. slakt, chark, mejeri, ost, fisk, sallad och torra miljöer.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Agneta Zetterlund agneta.zetterlund@l-t.se alternativt HR: Fanny Röste fanny.roste@l-t.se

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Pilbäckskolan

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Maj 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Pilbäckskolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca 350 elever belägen på Hov i Växjö. På skolan finns tre arbetslag (F-3, 4-6 samt fritids) samt årskursteam för respektive årskurs. På Pilbäckskolan är det kollegiala arbetet, gemenskapen och teamkänslan den starkaste motorn och vår utgångspunkt tar vi i vårt värdegrundsarbete. Tillsammans kan vi driva det bästa kvalitets- och utvecklingsarbetet och därigenom också uppnå de bästa resultaten!

På Pilbäckskolan har vi idag tre fritidsavdelningar. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för att skapa goda förutsättningar för en god fritidsverksamhet och att säkerställa att undervisningen på fritids håller en hög nivå. Ni planerar, genomför och utvärderar tillsammans utifrån de nationella styrdokumenten och skolans egna mål. Du arbetar med ett heldagsperspektiv där skola, och fritids tillsammans ansvarar för våra elevers trygghet, trivsel och måluppfyllelse. Vi har en väl fungerande rastverksamhet som planeras och genomförs av våra lärare i fritidshem/ fritidspedagoger. Att stimulera eleverna att utvecklas efter sin egen förmåga och att träna på det sociala samspelet är viktiga moment i undervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog/ lärare med inriktning fritidshem. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och har ett positivt förhållningssätt till din omgivning. Du är tydlig, strukturerad och konsekvent, har god samarbetsförmåga och kan arbeta både i team och självständigt. Du har en god förmåga att bygga tillitsfulla relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Genom glädje och engagemang inspirerar du dina kollegor och elever! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Gruppledare Lokalvård Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 24
Gruppledare Växjö

Är du en motiverande och social ledare som har en bakgrund i lokalvård? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera din kompetens inom ledarskap, kundkontakt och lokalvård?

Då kan du passa som gruppledare hos oss på L&T! Denna tjänst är placerad i Växjö, med start i slutet av sommaren eller hösten.

Tjänsten
Som gruppledare ansvarar du för det dagliga serviceutförandet ute hos våra kunder. Servicen kan till exempel bestå av lokalvård och andra närliggande tjänster. Du ansvarar för att planera det dagliga arbetet för ditt team och se till att rätt person är på rätt plats. Vidare ansvarar du för att bemanna, ta in vikarier samt leda den praktiska introduktionen till nyanställda. Du är med i uppstarter, avslut av kunduppdrag, och bidrar med ditt affärsmannaskap till merförsäljning inom befintliga och nya tjänster. Du kommer arbeta i nära samarbete med en Driftchef och tillsammans säkra vår leverans gentemot våra kunder, samt arbeta för att alla medarbetarna får en bra och riskfri arbetsvardag.

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i vår strävan mot en miljövänligare framtid.

Kvalifikationer

• Minst 3 års erfarenhet från leverans av servicetjänster inom lokalvård
• Erfarenhet av personalledning
• Mycket god förmåga att kommunicera med kunder och anställda
• Behärskar svenska både i tal och skrift
• God datorvana och administrativ förmåga
• B-körkort
• Uppdraget kräver Utdrag från belastningsregistret

Meriterande

• Språkkunskap inom andra språk
• SRY-utbildning
• PRYL

Du brinner för ledarskap och har förmågan att skapa engagemang i gruppen där vi har roligt och samtidigt levererar högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vidare har du förmågan att planera och prioritera. Du är van vid att arbeta självständigt och vågar ta egna beslut.

Om L&T
L&T, med totalt ca 1200 anställda, erbjuder bl.a. servicelösningar inom integrerade FM-tjänster, med också lokalvård till kontor, butiker, köpcentra, verkstäder/depåer, gallerior och offentliga objekt samt hygienisk rengöring till livsmedelsindustrin som de 2 största tjänsterna. Vi har stor erfarenhet från många typer av livsmedelsproducerande miljöer, som t.ex. slakt, chark, mejeri, ost, fisk, sallad och torra miljöer.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Agneta Zetterlund agneta.zetterlund@l-t.se alternativt HR: Fanny Röste fanny.roste@l-t.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Trivsamt team och givande arbete. Är du vår nästa sjuksköterska till Barn-

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 24
På barn- och ungdomsklinik arbetar engagerade medarbetare inom flera olika professioner. Vi tillsammans jobbar alltid för barnets bästa i en prestigelös miljö och där alls bidrag är lika viktiga.
Vi möter svårt sjuka patienter och deras närstående varje dag, vilket kräver en bred kompetens och stor flexibilitet.

Vår arbetsmiljö präglas av ständig rörelse och förändringar där vi arbetar mellan olika avdelningar och team. Vår kultur är tillåtande och omtänksam, där vi är måna om varandra och tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö, och erbjuder reflektion, återhämtning och handledning vid behov. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla trivs och kan ge bästa möjliga vård.

Bli en del av vårt team och bidra till att göra skillnad varje dag. Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och din kompetens verkligen gör skillnad!

Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Här är några av de förmånerna vi har att erbjuda:

-Tillägg för obekväma arbetstider: För dig som arbetar obekväma arbetstider tillämpas extra Ob-ersättning. Ersättningen multipliceras med 1,5, vilket i genomsnitt resulterar i ca 1000- 1500 kr för dig som arbetar enligt rotationsschema på heltid.
-Förkortad arbetstid efter varje arbetad natt: Inom rotationsscheman där nattarbete omfattar 10 timmar, tilldelas du 4 extra timmar till ditt årssaldo. Detta möjliggör flexibilitet i schemaläggningen och ger dig mer tid för återhämtning.

Vill du läsa om vad vi mer erbjuder dig finner du alla våra förmåner på länken nedan:
https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/sjukskoterska/

ARBETSUPPGIFTER
Här möter du barn och ungdomar med en mängd olika medicinska tillstånd inom medicinska, kirurgiska, ortopediska, öron-, ögon- och infektionssjukdomar. Detta breda spektrum ger dig en unik chans att fördjupa din kunskap och bygga en bred kompetens som är värdefull i din yrkeskarriär.

Arbetet hos oss är omväxlande och dynamiskt ingen dag är den andra lik. Efter en tid hos oss finns det möjlighet för dig att utvecklas och arbeta på våra olika enheter så som mottagning, akutvård, avdelningsvård, dagvård och hemsjukvård. Detta ger dig en ovärderlig erfarenhet och en bred förståelse för hela vårdkedjan.

Blir du en av oss kommer vi utformar din introduktion efter dig och din tidigare bakgrund och arbetserfarenhet för att säkerställa att du får en så smidig och meningsfull start som möjligt. Via mentorskap får du stöd och vägledning under din första tid hos oss.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av och känner ett starkt engagemang för barnsjukvård!

För tjänsten krävs att du är legitimerad sjuksköterska. Om du har erfarenhet av arbete med barn ser vi det som meriterande. Likaså om du har en specialistexamen inom barn- och ungdomsvård.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som vill arbeta i team med fokus på gemensamma mål och att du har en förmåga att anpassa dig för att hitta lösningar. Ett prestigelöst samarbete är A och O hos oss, såväl med kollegorna på avdelningen som med andra professioner. Viktigt är också att du är trygg i dig själv och i att stå upp för barnets bästa utifrån din profession.

Vi har ett starkt utvecklingsfokus där dina tankar, idéer och förbättringsförslag är varmt välkomna!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Bäckaslövskolan

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Maj 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka
18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 1920-åringar.

Bäckaslövskolan är en tvåparallellig F6-skola på området söder i centrala Växjö. Skolan har idag cirka 330 elever och det finns närhet till kultur, parker och Bokhultets naturreservat från skolans läge. På vår skola finns den kunskap, värme och omtanke som behövs för att skapa en lärande och trygg miljö för alla. Vi arbetar ständigt för att bygga de goda relationer som utgör grunden för att uppnå hög måluppfyllelse. Trivsel, samarbete och kollegialt lärande värdesätts verkligen här!

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Vi söker fritidspedagog/lärare i fritidshem som även kommer arbeta i skolans verksamhet.
I ditt huvuduppdrag planerar du gemensamt och systematiskt med övrig fritidspersonal för att skapa goda förutsättningar för hela fritidsverksamheten. Bäckaslövskolan organiserar rastaktiviteter varvid vi gärna ser att du är både intresserad och kunnig inom detta område.

Arbetsglädje, höga förväntningar och tydliga mål är självklara utgångspunkter för oss. Skolan och fritidshemmet har ett gemensamt ansvar för elevernas lärande, utveckling och trivsel. Under skoldagen ingår du som en viktig del i skolsamverkan, där ditt fritidspedagogiska uppdrag genomsyrar arbetet.

Förutom kunskaper i olika skolämnen ska eleverna under den samlade skoldagen även få möjligheter att utveckla självkänsla, identitet, samspel och olika sociala förmågor. Fritidshemmets verksamhet spelar i detta sammanhang en stor roll och målet är en meningsfull fritid för alla elever. Du är således väl förtrogen med styrdokument och kan omsätta dessa i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Vi tror att du:
• har god samarbetsförmåga
• är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
• är strukturerad och tydlig och tar egna initiativ med en stor portion engagemang och flexibilitet.
• har en medveten tanke kring din roll som pedagogisk ledare och har ett positivt förhållningssätt.
• har en förmåga att möta varje elev utifrån deras förutsättningar

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Löpande intervju kan bli aktuellt och tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 24
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Sommarjobb kundservicemedarbetare / telefonist till DHL Freight

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 24
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar från 10 juni fram till slutet på augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos DHL Freight.

Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom.

DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. DHL Freights kundservice i Växjö ansvarar för all kundservice gällande inrikestransporter. Avdelningen består av 90 medarbetare som värdesätter god gemenskap. Företaget strävar efter att ha roligt tillsammans, nå målen, få kunderna att växa och fira framgångar.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundservicemedarbetare tillhör du frontline-teamet, där du ansvarar för att ta emot, hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. I rollen ingår även återkoppling till kollegor. Ärendena avser frågor både före, under och efter transporten från kunder belägna i hela Sverige. Du har kontakt med både företagskunder och privatpersoner där det viktiga blir att hitta rätt lösning och ge en god service. Vidare fungerar du som en support-funktion till övriga team inom kundservice, vilket innebär att du har ett nära samarbete med övriga funktioner. Detta för att stärka banden och samarbetet inom DHL Freight i syfte för att arbeta med ständiga förbättringar.

I rollen erbjuds du initialt en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du är tillgänglig hela sommaren och kan börja arbeta den 3/6, 10/6 eller 17/6
• God dator/systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Erfarenhet inom kundservice är meriterande

Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga och trivs bäst när du får samarbeta med andra. Då tillgänglighet och kundbemötande är viktigt för att kunna leverera positiv kundupplevelse, ser vi att du motiveras av att leverera en god service. Då arbetet kräver hög struktur och ordning är du även noggrann som person, van att arbeta i datamiljö och har förmågan att prioritera i ditt arbete. Det är också av vikt att du kan hantera ett varierat arbetstempo och är flexibel då arbetsbelastningen kan variera.

Övrig information:

Start: 3/6, 10/6 eller 17/6
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare, service, kund, transport, logistik, ärenden, telefon, mail, chatt, team, rekrytering, uppdrag, heltid, Växjö, DHL Freight

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Pär Lagerkvistskolan

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Pär Lagerkvist skola är en ny enhet som startade upp fullt ut i augusti 2017. På Pär Lagerkvist finns det plats för 200 förskolebarn och 800 elever. Vårt uppdrag är att stödja barn och elevers utveckling och lärande i ett 1-16-årsperspektiv. Samverkan sker mellan förskola och skola för att stödja barn och elevers övergång mellan olika stadier. Målet i ett 1-16-årsperspektiv är att vi tillsammans ska erbjuda en kreativ och utmanande lärmiljö som utvecklar det entreprenöriella lärandet.

F-6 lokaler ligger i husets östra del med en kreativ och inbjudande skolgård. Lokalerna är präglade av transparens och är välplanerade för att skapa trygghet för de yngre eleverna.

Fritidsverksamheten finns i direkt anslutning till klassrummen. Goda möjligheter finns att nyttja skolans bibliotek, dansrum och idrottshall. För oss är det viktigt att varje elev blir sedd och bekräftad för den man är. Goda relationer med våra elever och vårdnadshavare är grunden till trygghet.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Pär Lagerkvistskolan är en skola som kommer att växa framöver och vi behöver förstärka arbetslag 4-6 med en klasslärare. I höst är vi cirka 270 elever på enheten F-6.

Du arbetar på enheten F-6 och kommer tillhöra arbetslag 4-6. Du kommer jobba i åk 4 med delat klasslärarskap. Du har även nära samarbete med logoped och speciallärare.

Som lärare hos oss arbetar du med att planera och genomföra undervisning enligt gällande läroplan. Vi arbetar kollegialt och teamkänslan är viktig då vi tror starkt på att det är tillsammans som vi uppnår de bästa resultaten.

På Pär Lagerkvist skola har vi ett språkspår, en verksamhet för elever med språkstörning. Eleverna inkluderas i klasserna. Du har möjlighet att arbeta tillsammans med logoped, speciallärare och lärare med specialkompetens inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad lärare för årskurserna 4-6.

Det är önskvärt om du har behörighet i ämnet engelska. Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärmiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med dina kollegor.

Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du har också en medveten tanke kring din roll som lärare och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och har ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar.

Även du som studerar till pedagog eller som har erfarenhet av arbete som pedagog kan bli aktuell för anställning. För tillsvidareanställning som lärare krävs dock lärarlegitimation med behörighet att undervisa i aktuella ämnen och årskurser.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Lärare till Anpassad grundskola 2

Speciallärare
Läs mer Maj 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Anpassad grundskola 2, med placering Ljungfälleskolan och Östra Lugnets skola, har en verksamhet som riktar sig mot åk 1-9 samt Anpassad gymnasieskola på Petöenheten. Vi har även fritidshem och korttidstillsyn. Våra elever läser utifrån Anpassad grundskolas kursplaner där de flesta eleverna läser ämnesområden.

På skolan finns förstelärare, ledningsgrupp och erfaret kollegium som kommer att stötta dig i uppstarten. Enligt oss är alla människor unika och har olika förmågor, förutsättningar och behov. Utifrån detta vill vi möta alla elever i vår verksamhet!

Vi söker lärare som har erfarenhet av lågaffektivt bemötande, som vill utveckla och utmana våra elever i deras lärande och som har ett engagemang för att arbeta inom Anpassad grundskola. Hos oss kommer du att arbeta som klasslärare med möjlighet mot att öka elevernas kunskapsutveckling. Du ingår i ett arbetslag med ansvar för ca 4-6 elever tillsammans med dina kollegor.

Vi söker nu två lärare till anpassad grundskola 2. Den ena tjänsten är tillsvidare, den andra tjänsten är en tidsbegränsad anställning från 2024-08-12 till 2025-06-18.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad Speciallärare med specialisering mot intellektuell funktionsnedsättning eller har erfarenhet av liknande uppdrag. Arbete i förskolan och erfarenhet inom omsorgen är meriterande. Du är van att arbeta med elever med olika funktionsnedsättningar, både intellektuella och neuropsykiatriska. Du har ett bra bemötande som hjälper eleverna till självständighet. Du har lätt för att samarbeta och har erfarenhet av arbete i arbetslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att:
• Du är modig och vill utvecklas och fortsätta lära tillsammans med andra.
• Du vill arbeta i team och bidrar till utveckling av verksamheten utifrån skolans utvecklingsarbete, egna erfarenheter och forskning.
• Du har också en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt.
• Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar.
• Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider.
• Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Även förskollärare och lärare i fritidshem är välkomna att söka.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Serveringspersonal sökes till sommaren!

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 24
Om jobbet: Vi söker erfaren serveringspersonal som med enkelhet kan ta hand om en egen station och där du får möjlighet att leverera förstklassig service. Vi bemannar allt ifrån banketter och À la carte restauranger och ser nu ett stort behov av fler duktiga À la carte serviser som vill arbeta utanför i Växjö med omnejd.
Det är möjligt att arbeta flera pass på samma ställe samt att kombinera med arbete hos våra andra kunder beroende på hur mycket du vill arbeta.
Tjänsten passar dig som letar säsongsarbete, vill jobba extra vid sidan av studier eller annat arbete.
Körkort och egen bil är meriterande.
Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller dokumenterad yrkesvana inom servisyrket. Du behärskar minst ett av de vanliga kassasystemen och pratar svenska och engelska.
Du är en utåtriktad, prestigelös och positiv person som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Vassa kockar sökes till spännande uppdrag!

Kock, à la carte
Läs mer Maj 24
Vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på alla olika sorters restauranger i Växjö med omnejd.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att jobba både dag och kvällstid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademin.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Ansök nu

Embedded Software Engineer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 24
Micropower är ett växande företag i en industri som genomgår en stor omvandling från fossila bränslen till gröna, elektriska alternativ. Micropower ligger i framkant av denna förändring.
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför kompletta batterisystem, laddarlösningar och kraftomvandlare, för industriella applikationer. Koncernen verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifieringsresa där Micropowers system och produkter är centrala.
 
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även FoU-centret för laddarteknik finns, samt produktionsanläggningar för litiumjonbatterier och batteriladdare. Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm, samt egna bolag i Finland, Tyskland och USA. Koncernen har idag ca 500 anställda. Med en omsättning på 1,8 miljarder SEK (2023), så satsar bolaget på fortsatt stark, global tillväxt, inom flera spännande industriapplikationer. Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

 
Är du intresserad av att arbeta med den senaste tekniken? Vill du bidra till övergången till förnybar energi? Söker du en roll med stor påverkansmöjlighet? Om du svarar ja på dessa frågor har vi det perfekta jobbet för dig!
 
Din roll i teamet:
För att stärka vårt utvecklingsteam för mjukvara i Växjö söker vi nu en passionerad och driven Embedded Software Engineer. I den här rollen kommer du att:
Vara en central del i utvecklingen av våra laddare tillsammans med teamet.
Vara med i beslut om teknikstack och implementation.
Samarbeta med ett mångsidigt team av experter och berika vår gemensamma kunskap inom batteriteknik.
Använda din kreativitet och problemlösningsförmåga för att tackla unika utmaningar.

Utmaningen:
Idag så tillverkar vi flertalet olika laddare som kommunicerar via protokoll som CAN, Bluetooth, radio med mera. Utöver nya spännande utvecklingsprojekt så söker teamet också att minska komplexitet i nuvarande kodbas, tillsammans vill vi skapa enkel och lättförståelig kod som håller hög kvalitet. Du blir en del av ett litet engagerat team som värderar samarbete högt och där det finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. 
Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet som embeddedutvecklare eller liknande, men framförallt att du besitter ett driv och nyfikenhet!  Du är öppensinnad och nyfiken med god samarbetsförmåga. En stark engelskkunskap krävs för effektivt samarbete med vårt globala team och kunder.

 
Vad kan vi erbjuda?
Tillfälle att arbeta med en del i en bred produktflora som sträcker sig från batterier, batteriladdare till cloud och app.
Stor möjlighet att påverka tekniska beslut och att lära sig av nya tekniker och områden.
 Samarbeta med ett dedikerat team som främjar kreativitet och problemlösning.

 
Ansökan:
Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Micropower som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070-149 70 60.

Ansök nu

Alfing söker montageledare

Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter
Läs mer Maj 24
Alfing söker montageledare för monteringsprojekt över hela Sverige

Är du en lösningsorienterad och lyhörd ledare som trivs med att arbeta i fält? Vi söker nu en ansvarstagande och flexibel montageledare för att leda våra team av montörer som monterar sittplatser till arenor, konserthus, skolor och hembygdsgårdar runt om i hela Sverige. Låter det som en intressant tjänst? Tveka inte att ansöka redan i dag!
Alfing Seating är en del av Alfinggruppen. Sedan våren 2021 ägs vi av det Jönköpingsbaserade investeringsbolaget Inev. Vi har konstruerat, tillverkat och monterat stolar i över 50 år. Du hittar dem på idrottsanläggningar, i skolor, konserthallar, aulor och andra lokaler över hela landet. Vi tar hand om hela produktionsprocessen, från det första inspirerande idémötet till den sista isatta skruven. Och självklart även servicen efteråt.
Om rollen
Som Montageledare kommer du att ansvara för att leda och organisera monteringsarbeten på olika platser runt om i Sverige. Du kommer att spendera minst 100 arbetsdagar per år ute på fält, där du säkerställer att arbetet utförs effektivt och enligt plan.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Leda och fördela arbetet av montörerna på plats
Säkerställa att monteringsarbetet följer uppsatta tidsplaner och kvalitetskrav
Fungera som kontaktpunkt mellan kunder, platsledning och övriga personer involverade i arbetet
Tolka och förstå ritningar och tekniska beskrivningar
Bygga upp och behålla god produktkännedom över tid
Säkerställa hög servicekänsla och arbetsmiljö.

Vi söker dig
Att arbeta som montageledare innebär att du kommer vara på plats på våra olika montageplatser runt omkring i Sverige. Du kommer vara en del av våra montageteam och vi ser att du har erfarenhet av att leda och fördela montage- och/eller byggarbete. Vi ser också att du: Är lösningsorienterad och lyhörd
Har en flexibel inställning och kan anpassa dig efter olika situationer
Har ordning och reda på både dig själv och ditt team
Har god kommunikatör som klarar av att skapa förtroende hos såväl kund som kollegor
Har hög servicekänsla och god arbetsmoral
Kan förstå och tolka ritningar
Är villig att lyssna och se för att lära dig både vårt arbete och produkt.
B-körkort och god svenska är ett krav.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med på en spännande resa. Alfing Seating har nyligen tillkännagivit vår största order någonsin. Vi har precis börjat arbetet med att vara en del av renoveringen av Avicii Arena är något vi är otroligt stolta över och vi erbjuder dig möjligheten att växa med oss.
Alfing är en stimulerande och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att ta ansvar och utvecklas. Hos oss spelar varje medarbetare en viktig roll, här gör du skillnad i en inkluderande arbetskultur där du kommer att känna dig välkommen och uppskattad redan från första dagen.
Din ansökan
Urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan. Detta är en direktanställning hos vår kund som valt att samarbeta med TopWork. Läs gärna mer och ansök via www.topwork.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta, Peter Hogla, 076-096 95 93 eller Linnéa Furudahl, 072-880 85 29.

Ansök nu

Transportadministratör kvällsskift

Transportsamordnare
Läs mer Maj 24
Vill du jobba kväll i sommar? Vi söker en driven och självgående transportadministratör till kvällsskift V. 29-34!
 
Om tjänsten
Vi söker en transportadministratör för kvällsskiftet under veckorna 29-34. Som transportadministratör kommer du att vara ansvarig för att ta emot, administrera och registrera inkommande transporter. Du arbetar självständigt och har kontakt med de chaufförer som anländer under ditt skift för att hantera eventuella frågor, avvikelser samt ankomstregistrering.
 
Anställningsvillkor
Ort: Växjö
Arbetstider: Kväll. Mån-Tors kl. 15:50-24:00. Fre kl. 15:50-21:30
Period: V. 29-34
Omfattning: Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
 
Din profil
För att var aktuell för tjänsten krävs att du är en ordningsam, självgående och kommunikativ person med god problemlösningsförmåga.
Vidare krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Har ett rent belastningsregister
Är tillgänglig hela den angivna perioden, dvs. vecka 29-34

Vi ser även att du har körkort och tillgång till bil, då det finns begränsade möjligheter att pendla med kollektivtrafik till arbetsplatsen. Meriterande är erfarenhet av administrativt arbete, i synnerhet inom transport eller logistik
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Stina Olsson på stina.olsson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Barn- och ungdomsinstruktörer till Nordic Wellness Växjö

Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Läs mer Maj 24
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.
Nu söker vi flera stjärnor till vår barn- och ungdomsverksamhet i Växjö!
Vi söker dig som:- Kan leda, inspirera, ha kul och skratta med en grupp barn- Har inlevelseförmåga och fantasi- Har ett genuint intresse för barn, träning och hälsa- Förstår att rörelse är viktigare än perfekt teknik- Gärna har erfarenhet sedan tidigare med att arbeta med barn
Som instruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut emot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning krävs i rollen. Här gäller det att förmedla träningsglädje och få andra att skratta och ha kul.
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att utvecklas i företaget. Inför kursstart får du givetvis utbildning utav oss. Arbetstiden är förlagd framförallt på helg och som instruktör håller du i 1-3 klasser per helg beroende på klubb och behov. Vår barn- och ungdomsverksamhet är upplagd i kursformat så du arbetar ca 14 veckor per termin (höst och vår) där ”prova på” dagar, kursen samt show är inräknat.
Bifoga utdrag från polisens belastningsregister till din ansökan. Typ av utdrag: "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret"https://polisen.se/tjanster-ti...
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fritidsledare sökes till Ingelstadgymnasiet

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Maj 24
Om tjänstenSom fritidsledare är din uppgifter att tillsammans med dina kollegor skapa en trivsam och trygg boendemiljö för de elever som bor på internatet. Du ansvarar för att tillsammans med eleverna planera och genomföra olika typer av fritidsaktiviteter. Du rör dig ute i verksamheten i fritidslokaler och på elevernas boenden för att säkerställa att alla elever blir sedda och bekräftade. I tjänsten ingår att delta i möten med servicechef och övrig personal. Du har ett tätt samarbete med skolans elevhälsopersonal. Som fritidsledare jobbar du fyra kvällar i veckan.
Om dig
Du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Vi sätter stor vikt på att du är en social person och kan samtal med elever på ett personligt sätt och skapa kontakter med våra elever.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Det som är viktigast för oss är att du är en positiv lagspelare som är glad och sprider go energi omkring dig, samt tycker om att jobba med ungdomar. Du ser det som en självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.Du behöver också vara kreativ ochlösningsfokuserad.
Vi erbjuder
Ingelstadgymnasiet är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning två mil utanför Växjö. På skolan går ca 285 elever och av dessa bor ca 230 på skolans internat. De utbildningar vi erbjuder är naturbruksprogrammet med inriktningarna hästhållning, lantbruk, djurvård samt bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning-anläggningsförare. Vi erbjuder även naturvetenskaplig profil. Skolan har stor praktisk verksamhet med skog, åker/betesmark, olika djurstallar, hundanläggning och veterinärklinik.
Kvalifikationer: Du skall ha en gymnasial utbildning. Utbildning inom yrket är önskvärt, men inget krav. B-körkort för manuell växellåda krävs. Meriterande är att ha jobbat med ungdomar, gärnainom skola eller liknande internatverksamhet.Det är positivt om du ärsportintresserad.
Varaktighet och sysselsättningsgrad: Tillsvidaretjänst med provanställning. Anställningen är på deltid 80%, uppehållstjänst.
Tillträdesdatum: Du börjar 2024-08-07 eller enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner: Kjell-Erik Sagebrant, servicechef, telefonnummer 0733 477 826, e-post kjell-erik.sagebrant@ingelstad.nu. Sista ansökningsdag: Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt, varför intervjuer kommer att ske löpande. Vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2024-06-10.
Välkommen med din ansökan!
Om Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge
Ingelstadgymnasiet drivs av Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge, som driver tre naturbruksgymnasier. Hushållningssällskapet arbetar med kunskap för att utveckla det gröna näringslivet.
Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge består av ca 250 medarbetare som är utspridda på sex olika kontor och skolor. Detta gör att vi kan söka kompetenser över en stor del av landet och erbjuda arbetsmöjligheter i tre olika län.
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hushallningssallskapet.se

Ansök nu

Onkologkliniken erbjuder kombinationstjänst: strålbehandling och dagsjukvår

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 24
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

På Onkologkliniken arbetar vi tillsammans för att kunna erbjuda våra patienter specialiserad cancersjukvård med god tillgänglighet, vilket vi får bekräftelse på genom goda resultat i både nationella mätningar och genom feedback från patienter och anhöriga. Samarbetet på kliniken är mycket gott och kollegorna finns nära till hands. Vi är speciellt stolta över den goda stämning som genomsyrar kliniken. Inom kliniken arbetar vi aktivt för att ha medarbetare med rätt kompetens och erfarenhet genom strukturerad kompetensförsörjning. Vi är alla en del av det viktiga arbetet med att främja en god arbetsplatskultur och skapa en härlig stämning för att behålla klinikens medarbetare. Vi ligger i framkant med att säkerställa rätt kompetens och är en fullbemannad klinik. Kliniken består av vårdavdelning, öppenvård med traditionell mottagning och dagsjukvård, strålbehandlingsenhet och ett palliativt team. Totalt är vi ca 120 medarbetare. Onkologkliniken erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter och har nu tagit steget mot en akademisk onkologklinik.

Tjänsten är delad och innebär rotation mellan strålenheten och dagsjukvården. Du kommer få ta del av två härliga arbetslag, stimulerande arbetsuppgifter och att utvecklas tillsammans med klinikens övriga medarbetare.

Inom Strålbehandlingsenheten arbetar ca 30 medarbetare och ansvarar för att ge strålbehandling till patienter med cancersjukdom i botande och lindrande syfte. Vårt övergripande mål är att med hög tillgänglighet erbjuda patienterna kvalificerad strålbehandling, vilket vi lyckas väl med. Vi har tre behandlingsapparater och en CT som används vid förberedande undersökningar. Inom strålbehandlingsområdet är det ständig utveckling med nya behandlingsmetoder och tekniker.

På Onkologiska dagsjukvården i Växjö arbetar idag 8 rutinerade medarbetare med stort engagemang för patienterna. Vi ger behandling i olika former, fungerar som patientansvariga sjuksköterskor åt våra patienter och fyller en mycket viktig roll för de patienter som får sin vård och behandling i öppenvården. Vi har ett nära samarbete med de läkare som är placerade hos oss. Vi använder oss av avancerad vårdteknik och du får möjlighet att vara en del av utvecklingen av cancervården.

Vi vill bli fler och söker därför dig som är intresserad av denna möjlighet!

Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/


ARBETSUPPGIFTER
På strålbehandlingen kommer du att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska genom att följa patienten från start till slut i behandlingen. Du får varva tekniskt arbete vid strålbehandlingsapparaten med omvårdnad och stödjande samtal. Till de patienter som har kombinerad behandling delar du också cytostatika i tablettform. Du kommer att ha egna sjuksköterskebesök och ett nära samarbete med läkare, fysiker och sjuksköterskor på dosplaneringen.

På dagsjukvården kommer du arbeta som kontaktsjuksköterska till våra patienter dvs att du följer din patient under behandlingstiden samt har koll på patientens planering, utvärderingar, följer upp mående mm. Du kommer bland annat att ge antitumoral behandling, vara stöd genom telefonrådgivning och ta hand om akut sökande patienter hos oss. Du kommer även vara delaktig i fortsatt arbete med utveckling av kontaktsjuksköterskans roll. Du kommer utbildas i att ge cytostatika genom en webbaserad distansutbildning.

Anställningen inleds med studier om 45 HP i onkologisk omvårdnad med inriktning mot strålbehandling via Lunds universitet. Studierna innehåller både teori och verksamhetsförlagd utbildning. Utbildningen pågår under 30 veckor med start vecka 44, 2024. Den verksamhetsförlagda utbildningen är förlagd hos oss på Strålbehandlingen i Växjö. Du kommer att studera heltid på distans. Under utbildningen får du utbildningslön och andra förmåner enligt Region Kronobergs satsning på specialistutbildning för sjuksköterskor.

När du genomgått utbildningen börjar du att arbeta på Strålbehandlingsenheten. När du bedöms trygg i din roll, så får du en ny introduktionstid på klinikens dagsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med stor känsla för patientmötet och goda omvårdnadskunskaper, men även kunskaper och intresse för teknik och fysik. Vi ser att du värnar om ett gott samarbete samt att du är flexibel och lyhörd. Du känner dig trygg i din yrkesroll och inger ett lugn till patienterna som du möter. Du har en hög ambition om att uppfylla verksamhetens mål och är engagerad i ditt arbete. Om du har erfarenhet av onkologisk vård är det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan till Onkologkliniken.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Slambilschaufför sökes till SSAM!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 24
Söker du ett omväxlande arbete och trivs med ett fysiskt aktivt arbete? Då kan du vara rätt kandidat för tjänsten. Vi söker just nu en slambilschaufför i Växjö inför sommaren.

Vi söker just nu en slambilschaufför inför sommarperioden vecka 23-34 som kommer att utgå från Älmhult men arbeta i områdena Älmhult och Växjö.

Arbetet innebär:
- Insamling och transport av Slam
- Daglig tillsyn av fordon, påbyggnad samt vård av utrustning
- Dagligt bemötande av kunder

Skiftarbete kan förekomma

Din profil
Som spol- och slambilschaufför hos vår kund kommer du att ha en viktig roll som företagets ansikte utåt hos kunderna. Du kommer att ansvara för ett professionellt bemötande, planera dina arbeten självständigt, lösa problem och rapportera avvikelser.

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du ha CE-körkort och YKB och erfarenhet av att köra lastbil. Som person bör du vara lösningsfokuserad, ansvarstagande och självgående. Du bör också ha god fysisk förmåga och tycka om att arbeta utomhus. Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och att du har ett driv och en vilja att lyckas i denna roll. Möjlighet till provanställning finns efter avslutat sommarbehov.

Känns detta som en spännande roll, tveka inte att söka in redan idag. Vi rekryterar löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Slambilschaufför sökes till SSAM i Växjö/Älmhult!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 24
Söker du ett omväxlande arbete och trivs med ett fysiskt aktivt arbete, då kan du vara rätt kandidat för tjänsten. Vi söker just nu en slambilschaufför inför sommaren.

Vi söker just nu en slambilschaufför inför sommarperioden vecka 24-34 som kommer att utgå från Älmhult men arbeta i områdena Älmhult och Växjö.

Arbetet innebär:
- Insamling och transport av Slam
- Daglig tillsyn av fordon, påbyggnad samt vård av utrustning
- Dagligt bemötande av kunder

Skiftarbete kan förekomma

Din profil
Som spol- och slambilschaufför hos vår kund kommer du att ha en viktig roll som företagets ansikte utåt hos kunderna. Du kommer att ansvara för ett professionellt bemötande, planera dina arbeten självständigt, lösa problem och rapportera avvikelser.

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du ha CE-körkort och YKB och erfarenhet av att köra lastbil. Som person bör du vara lösningsfokuserad, ansvarstagande och självgående. Du bör också ha god fysisk förmåga och tycka om att arbeta utomhus. Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och att du har ett driv och en vilja att lyckas i denna roll. Möjlighet till provanställning finns efter avslutat sommarbehov.

Känns detta som en spännande roll, tveka inte att söka in redan idag. Vi rekryterar löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

C-chaufför med erfarenhet av lastväxlarkörning sökes till SSAM i Växjö!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 24
Vi söker dig med erfarenhet av att köra lastväxlare och som trivs med att träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, då är detta tjänsten för dig hos vår kund SSAM.

Inför sommaren söker vi dig som har C- behörighet och som har erfarenhet av att köra lastväxlare. Du kommer att arbeta under veckorna 25-32 och det är viktigt att du kan arbeta under hela denna period.

KOMPETENSKRAV
- C-Behörighet
- Erfarenhet av lastväxlare
- Giltigt YKB
- Digitalt förarbevis
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Vana vid lastning och lossning

- Meriterande ifall du har erfarenhet utav tunga fordon
- Meriterande med ADR

Din profil
Arbetet är självständigt och du trivs med att ta ansvar, planera ditt arbete samt ha god framförhållning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du kommer att ta ansvar för det fordon du kör och se till att underhålla fordonet.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Viktigast av allt är dina personliga egenskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid egenskaper som ansvarskänsla, noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker en person som är engagerad, självgående och har en positiv attityd till arbete och kollegor.

Om du tror att du har de kvalifikationer och egenskaper vi söker, ser vi fram emot att få din ansökan. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag

Varmt välkommen med din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Lastväxlarchaufför med CE-behörighet sökes till SSAM i Växjö!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 24
Vi söker dig med erfarenhet av att köra lastväxlare och som trivs med att träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, då är detta tjänsten för dig hos vår kund SSAM.

Inför sommaren söker vi dig som har C och CE behörighet och som har erfarenhet av att köra lastväxlare. Du kommer att arbeta under veckorna 23-32 och det är viktigt att du kan arbeta under hela denna period.

KOMPETENSKRAV
- CE-behörighet
- Erfarenhet av lastväxlare
- Giltigt YKB
- Digitalt förarbevis
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Vana vid lastning och lossning

- Meriterande ifall du har erfarenhet utav tunga fordon
- Meriterande med ADR

Din profil
Arbetet är självständigt så vi söker dig som trivs med att ta ansvar, planera ditt arbete samt ha god framförhållning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du kommer att ta ansvar för det fordon du kör och se till att underhålla fordonet.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Viktigast av allt är dina personliga egenskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid egenskaper som ansvarskänsla, noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker en person som är engagerad, självgående och har en positiv attityd till arbete och kollegor.

Om du tror att du har de kvalifikationer och egenskaper vi söker, ser vi fram emot att få din ansökan. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag

Varmt välkommen med din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Dädesjö skola söker lärare i fritidshem

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Maj 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Braås och Dädesjö skolor är belägna cirka 30 kilometer norr om Växjö. Dädesjö skola är en liten nybyggd f-3 skola som invigdes augusti 2022. Där får vi följa våra elever från förskoleklass till och med årskurs 3. Det går cirka 32 elever på Dädesjö skola. Braås skola är en F-9 skola där vi får följa eleverna från förskoleklass till och med årskurs 9. På Braås skola går det cirka 370 elever.

Våra skolor arbetar för att utveckla elevhälsans arbete med förebyggande insatser för att främja elevernas lärande. Elevhälsans arbete sker i nära samverkan med pedagoger för att vi tillsammans ska stödja elevernas utveckling mot målen. Närhet, tillgänglighet och en positiv elevsyn utmärker vår elevhälsa.

På våra skolor tar alla ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår gemensamma arbetsmiljö. Vi arbetar för goda relationer och trygghet som utgör grunden för att uppnå hög måluppfyllelse. Vi har höga förväntningar på alla elever och vi stöttar eleverna i hur de ska gå tillväga för att utvecklas i sitt lärande.

Vill du vara med och utveckla Dädesjö skola? Vi söker nu en engagerad lärare i fritidshem till Dädesjö skola/fritidshem. I uppdraget som lärare i fritidshem ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Tjänsten är tidsbegränsad till läsår 2024/25. Tjänstgöringsgraden är mellan 50-75%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad Lärare i fritidshem alt. fritidspedagog. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För tillsvidareanställning som lärare i fritidshem krävs lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem.

Som lärare i fritidshem har du en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter barnens olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla barn till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och har en god kommunikation med vårdnadshavarna. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Varmt välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Personlig assistent-Sommarjobbet där du gör skillnad på riktigt!

Personlig assistent
Läs mer Maj 24
Vill du ha världens bästa sommarjobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
 
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar hos någon av våra kunder i Växjö med omnejd.
Humana bedriver assistans åt både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och matsituation men även träning, aktiviteter och städning. Det är viktigt att du både vill och kan jobba i sommar och för den som gör ett bra jobb kan det finnas goda möjligheter att stanna kvar inom Humana hos samma eller hos andra kunder.  Vem vet, du kanske får en fast tjänst och kan bli en mer permanent del av denna fantastiska verksamhet där du faktiskt gör skillnad på riktigt varje dag!
 
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Brinner du för att hjälpa en man där funktionsvariationen sätter stopp och samtidigt är väldigt sportintresserad? En kvinna som har MS och ett omfattande hjälpbehov där hennes humor och glimten i ögat präglar vardagen, eller varför inte jobba hos en äldre dam där du kan få vara en otroligt viktig del i hennes vardag genom att noggrannt följa hennes rutiner. Detta är bara några av de kunder du kan få jobba med i sommar om du är rätt för jobbet.
Om tjänsten: Som sommarvikarie arbetar du hos en eller flera av våra kunder under perioden vecka 24-34. (Det finns möjlighet att börja som timvikarie redan nu för att lära känna kunden/kunderna)
Det finnas självklart en möjlighet att bli en del av Humana även efter sommarperioden om du vill vara med i vår vikariepool.
Vi söker dig som:
- Har erfarenhet från en liknande roll.
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
- Mycket meriterande om du har B-körkort.
-Brinner för att jobba med människor
-Kan och vill jobba under sommarperioden 2024
 
Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helger samt dygnspass. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Personbevis - Bifoga i ansökningen en kopia av ditt pass eller personbevis från skatteverkets hemsida under fliken folkbokföring-personbevis då detta är nödvändigt för anställning.
 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. Bifoga gärna personbevis eller eventuella dokument som styrker din rätt att arbeta i Sverige direkt i din ansökan. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu