Hitta lediga jobb i Växjö

Vi söker servicetekniker till Svets & Robotteknik i Växjö

Servicetekniker, maskin
Läs mer Aug 23
Är du en metodisk och serviceinriktad person som gärna tar egna initiativ? Har du en teknisk bakgrund och gillar att lösa problem? Då letar vi efter dig! Svets & Robotteknik söker nu en ny servicetekniker. Välkommen med din ansökan idag!

Om jobbet

Vi söker nu en servicetekniker som har ett stort tekniskt intresse och vill arbeta med service, support, installation, felsökning och reparationer av svetsmaskiner och robotar. Du kommer att utgå från vår serviceverkstad i Växjö och kommer att serva vissa maskiner på plats i vår verkstad medan andra uppdrag kommer att ske ute hos kunder. Merparten av uppdragen är i Småland/Blekinge men längre resor kan förekomma.

Om du vill arbeta med frihet under ansvar och ha möjlighet att ta ansvar för vår serviceverksamhet i framtiden, samtidigt som du arbetar med spännande och utmanande tekniska lösningar, så är detta en möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå!

Om dig

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el-lära eller liknande. Det är en merit om du innehar Auktorisation B (BB1-behörighet) samt har kunskap och erfarenhet av att läsa el-scheman. Erfarenhet av maskininstallationer, underhåll eller felsökning på maskiner är också meriterande, gärna inom svetsning.

För att lyckas i rollen krävs det att du är metodisk, lösningsorienterad och räds inte för att ta egna initiativ och beslut när det behövs. Du är serviceinriktad och har en förmåga att skapa relationer med våra kunder. Du har ett stort eget driv och en positiv inställning, och gillar mötet med människor. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om Svets & Robotteknik

Som en del av Welandkoncernen har vi en finansiellt stark ägare som ger trygghet. Vi har också systerbolag, Svetsexperten i Kalmar och Andon i Örebro, som man kan tänkas göra uppdrag åt. För rätt person finns det möjligheter till utbildningar och utvecklingsmöjligheter i vår organisation, då vi inte bara säljer svetsmaskiner utan även svetsrobotar.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Växjö.

Typ av anställning: tillsvidare med sex månaders provanställning.

Tjänstgöringsgrad: heltid.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på (https://www.lernia.se/)

Ansök nu

Konsultenhetschef inom IT till Combitech Växjö

Projektledare, IT
Läs mer Aug 23
På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konsultenhetschef inom IT

Affärsområde IT är inne i en expansiv fas i Växjö och söker nu dig som vill vara med och driva resultatenheten i Växjö framåt. Ambitionen är att växa enheten såväl som att bredda kompetensen.Som konsultenhetschef leder du en grupp om cirka 10 konsulter, där några sitter på uppdrag hos kund och andra ingår i inhouse-projekt. Utöver det kommer din tid att läggas på andra uppdrag internt eller externt beroende på ditt kompetensområde.I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens resultat, beläggning, försäljning och utveckling. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling, samverkan och balans mellan arbete och fritid.Uppdragens karaktär och längd variera men innebär antingen att du arbetar i något av våra egna produktutvecklingsprojekt, åtagandeprojekt eller att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras projekt. Uppdragen spänner sig över roller inom IT där exempel på roller är systemutvecklare, arkitekt eller projektledare. Du kommer tillhöra vårt kontor i Växjö. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vidareutveckla en stabil verksamhet tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är det högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar. En del av vår strategi är att jobba med att tillföra kunskap och tjänster för ett hållbart och tryggt digitalt samhälle.Med tanke på våra ambitioner så är ett gediget nätverk inom IT-branschen i Växjö med omnejd ett stort plus.Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör!Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 23
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 23
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 23
INDUSTRIARBETARE TILL UPPVIDINGE
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar. Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Joggen

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 23
På Joggen har vi byggt upp gedigna samarbeten med våra kunder. Uppdragen är omfattande, långvariga och blir fler och fler. För att fortsatt kunna hålla vår höga servicegrad behöver vi förstärka teamet med ännu en engagerad och driven kollega som brinner för att skapa god lönsamhet för våra kunder.


Om tjänsten


Hos oss jobbar vi med alla delar inom ekonomi. Från minsta kortköp till färdigt koncernbokslut. Vi vågar lova dig att du kommer få prova på allt. Givetvis med utgångspunkt från dina kunskaper och erfarenheter. Du kommer jobba med en befintlig och upparbetad kundbas, bl.a. med löpande redovisning, anläggningsregister, löner, kalkyler, bokslut, månadsavslut, kvartalsavslut och deklarationer.


Vi letar ständigt efter nya och smarta lösningar för att bli ännu bättre och ser gärna att du kommer in med nya ögon på verksamheten. Vi ser en styrka i att vi är ett mindre bolag och kan med fördel vara flexibla mot våra kunder.


Du kommer jobba tillsammans med erfarna och hjälpsamma kollegor där humor och delaktighet står i fokus. På kontoret får du också sällskap av kontorshunden Sally som jobbar med indrivningsärenden och är kontorets dokumentförstörare.  


Tjänsten löper i spannet 60 % deltid upp till heltid med start enligt överenskommelse. Arbetet utförs i vissa fall ute hos kund, men vanligtvis på kontoret på Systratorpsvägen i Växjö.


Kvalifikationer


Du som söker har relevant utbildning inom ekonomi/redovisning. Du har flera års erfarenhet av redovisning och ser dig som självgående i ditt arbete. Meriterande är om du tidigare jobbat på redovisningsbyrå eller som ekonomiansvarig på ett företag.


Du har goda IT-kunskaper och gärna ett intresse för digitala system och effektivisering. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket och är en van användare av Excel. Vi använder oss av systemen Fortnox och Visma samt våra kunders branschspecifika program.


Vi letar efter dig som är prestigelös, öppensinnad och glad. Med fördel är du en person med öga för detaljer och har lätt för att kommunicera och utveckla goda relationer med dina kunder. Att du är strukturerad, noggrann och tycker om att jobba med siffror ser vi som en självklarhet.


För att trivas hos oss på Joggen har du nära till skratt och gillar att ha kul på jobbet. Vi vill beskriva oss som ett glatt gäng som gärna bjuder på oss själva och är måna om vår gemensamma arbetsmiljö.


Frågor & ansökan


Joggen har valt att samarbeta med Head Consulting Group i denna rekrytering och det är till dem du skickar din ansökan.


Om du har frågor om företaget och tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Gustavsson på telefonnummer 0738-31 62 00 eller maila till josefin.gustavsson@headconsulting.se


Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut eftersom vi tillämpar löpande urval.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomi- och Löneansvarig till Växjö Hydraulservice i Växjö

Produktionsekonom
Läs mer Aug 23
ANSVARSFULL EKONOMI- OCH LÖNEANSVARIG TILL VÄXJÖ HYDRAULSERVICE I VÄXJÖ!

Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. Vi ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran. Nu söker vi dig som vill ta ansvar för ekonomi och lön hos oss, med tillhörande receptionsansvar!

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomi- och Löneansvarig arbetar du brett inom områdena lön, ekonomi och kundservice. Du har ansvar för:  
  Löneadministration för ett fåtal tjänstemän och kollektivanställda.
Löpande redovisning och rapportering.
Månads- och årsbokslut.
Enklare beställningar/inköp och kundmottagning.
Växel, reception och allmän kontorsservice.

Tjänsten är på mellan 75-100% och är förlagd till måndag till fredag.

Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och har ett självständigt planeringsansvar där du arbetar mot deadlines. Till stöd har du ägarna som arbetar på plats samt revisorn med placering i Växjö! Välkommen till en trevlig och familjär arbetsplats!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning har troligen en ekonomiutbildning på minst gymnasial nivå, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi och lön, gärna inom tillverkande industri eller med teknisk inriktning.

Du har minst några års praktisk erfarenhet av löneadministration och är van att hantera såväl kollektivanställda som tjänstemän och med fördel har du arbetat i VISMA Lön samt GARP som ekonomisystem. Självklart har du allmänt goda systemkunskaper och gillar att verka för digitala lösningar och effektiva arbetssätt.  

Som ekonom är du självgående i löpande bokföring och månads- samt årsbokslut. Du är van att driva ditt arbete på egen hand och har förmågan att snabbt kunna ta till dig nya rutiner, lagar och informationer. Har du hanterat service och telefoni är det meriterande, alternativt att du har intresse för att ta ansvar för den uppgiften.

För att lyckas i rollen gillar du struktur och ordning och är mån om att slutföra det du påbörjat. Du är även van att arbeta verksamhetsnära och vågar utmana både dig själv och din omgivning samt har du god analytisk förmåga. Du är mån om att ha god överblick och är van att jobba med rapportering samt har du en hög social kompetens och trivs med att möta kunder.

Hos oss får du möjlighet att arbeta brett inom olika områden, något som vi hoppas att du ser som en spännande utmaning och möjlighet. Vi ser fram emot att välkomna vår nya kollega inom ekonomi och lön!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekrytering till Växjö Hydraulservice som erbjuder en tillsvidareanställning! 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Extraarbetare som truck- och lagerarbetare

Truckförare
Läs mer Aug 23
Extraarbete inom lager och logistik!

Till en av våra kunder i Växjö söker vi nu duktiga och arbetsvilliga personer som antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som är tillgängliga för jobb framåt vid sidan av sina andra åtaganden.
 
ARBETSUPPGIFTER
Att lasta och lossa bilar
Köra truck, såväl motvikts- som skjutstativstruck
Plocka och packa samt
Ut- och inleverans
Dialog med kunder och chaufförer
Vi söker dig som har ett öppet sinne och är flexibel och som vill vara med och ta plats hos vår kund där teamet består av positiva och glada medarbetare där idéer, kundfokus och kvalitet är i främsta fokus! 
Du kommer ha ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och handdator eller motsvarande.
Du har sinne för ordning och reda och har förståelse för logistik och lagerflöden.
Vidare växer du med ansvar och är en god lagspelare som har lätt för att arbeta med flera olika arbetsuppgifter och är självgående. 
 
OM TJÄNSTEN

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på timmar där du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Eterni söker Fordonselektriker till kund i Alvesta

Installationselektriker
Läs mer Aug 23
Till vår växande kund söker vi en skicklig och engagerad Fordonselektriker!

Som fordonselektriker kommer du att spela en central roll i att bygga och installera elektriska system i företagets fordonspåbyggnader.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvarsområden:
Installera och anpassa elektriska system i enlighet med specifikationer och ritningar.
Koppla och ansluta elektriska komponenter och kablage.
Testa och verifiera att alla elektriska system fungerar korrekt och uppfyller gällande standarder.
Samarbeta med andra tekniker och arbetsgrupper för att säkerställa en smidig produktion och leverans av nya fordon.
Arbeta med avancerade verktyg och mätinstrument för att diagnostisera och lösa elektriska problem.
Följa säkerhetsföreskrifter och arbeta enligt etablerade arbetsstandarder.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
Utbildning som elektriker eller liknande relevant utbildning.
Erfarenhet av att arbeta som fordonselektriker, med fördel inom fordonsindustrin eller tunga fordon.
Kunskap om fordonselteknik och elektriska system i lastbilar.
Erfarenhet av att läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation.
Goda färdigheter i att använda olika verktyg och utrustning för installation och diagnostik.
Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer i arbetet.
Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och i team.
Om du är en passionerad fordonselektriker med erfarenhet av att bygga och installera elektriska system i tunga fordon, ser vi fram emot att få din ansökan.
OM TJÄNSTEN
Uppdraget är långsiktigt och börjar med anställning hos Eterni för att efter sex månader övergå i en anställning hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 23
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 23
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 23
INDUSTRIARBETARE TILL UPPVIDINGE
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar. Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Erfaren Elkraftsingenjör

Elkrafttekniker
Läs mer Aug 23
Företagsbeskrivning


AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.


Jobbeskrivning


Är du elkraftsingenjör med lång erfarenhet? Vill du hitta ett nytt roligt jobb att trivas med?
Då ser vi fram emot din ansökan!
Vår sektion erbjuder dig spännande arbetsuppgifter i ett mycket trevligt och kunnigt gäng som gärna välkomnar fler elkraftskollegor. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens inom elkraft som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och att utvecklas. Vi upplever ett stort behov av våra tjänster och har många intressanta projekt igång. Hos oss kommer du bland annat få möjlighet att arbeta med:
Utredning
Projektering
Konstruktion
ProjektledningDet finns också goda möjligheter att få arbeta inom andra elkraftsrelaterade områden som exempelvis selektivplaner, åskskydd, nätberäkningar samt besiktning. Vi är en relativt stor grupp elkraftskonsulter så det finns goda möjligheter att arbeta med det som är intressantast för just dig!
Vi söker flera nya medarbetare då vi utökar sektionen.


Kravspecifikation


För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt till teamwork och som delar med dig av dina kunskaper. Det är av vikt att du som person är affärsorienterad då vi arbetar i en kundorienterad verksamhet. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann.
Vi söker dig som:
har lång erfarenhet av att arbeta inom elkraftsområdet, bland annat med ställverk/reläskydd
har relevant utbildning inom området, exempelvis som gymnasieingenjör, YH-ingenjör, högskoleingenjör eller civilingenjör
B-körkort
har mycket goda kunskaper vad gäller svenska, i såväl tal som skrift
har erfarenhet av att arbeta inom industri, entreprenad eller i en bransch med liknande förutsättningar
behärskar engelska i tal och skriftYtterligare information


För denna tjänst är vi flexibla vad gäller anställningsstart, även andra stationeringsorter kan vara möjliga, önskar du en annan stationeringsort så ange det i ansökan. Länge sedan du sökte jobb? Inget CV? Helt ok, skicka bara ett enkelt mail så pratar vi vidare!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Vill du veta mer om AFRY och vårt erbjudande får du gärna kontakta rekryterande chef. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emma Karlsson. Du hittar kontaktuppgifter nedan.

Lisa Ljungberg
Market Area Manager South
Lisa.Ljungberg@afry.com
+46 70 610 74 68

Henrik Sjögren
Section Manager Lund
henrik.sjogren@afry.com
+46 72 146 67 16

Emma Karlsson
Talent Acquisiton Partner


emma.m.karlsson@afry.com
+4672-200 83 53

Sista ansökningsdag: 2023-09-21
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör till W5 Solutions AB

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Aug 22
Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör till W5 Solutions AB!

ARBETSUPPGIFTER
Till vårt trevliga kundföretag W5 Solutions AB i Älmhult söker vi en erfaren Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör!

Tillväxtresan hos W5 Solutions fortsätter och nu söker vi dig som vill ta dig an en spännande och senior roll där innovation, teknik och systemsäkerhet ligger i framkant!
Hos oss får du en fin möjlighet till både professionell och personlig utveckling i ett företag med stora ambitioner i att växa och utveckla de allra bästa systemen för våra kunder!

Välkommen att läsa mer om oss på www.w5solutions.com

I rollen som Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör kommer du ha en intressant och utmanande vardag i ett nära samarbeta med andra ingenjörer och projektledare. Du är en del av utvecklingen av den totala systemleveransen till kund där du kommer driva systemsäkerhetsarbetet samt ILS arbetet för tilldelade projekt. Målet är att ta fram och utveckla långsiktigt hållbara system för produktens hela livscykel avseende kundens krav på säkerhet och ILS-underlag.  

Vidare arbetar du med att ställa krav på utvecklingsarbetet och framtagna konstruktionslösningar, ta fram kravspecifikationer, granska leverantörers efterlevnad av systemsäkerhet samt genomföra egna analyser och skapa underlag specifika för Försvarsmakten/Försvarsindustrin.

Till rollen kan även framtagning av teknisk dokumentation t.ex. reservdels- och materialdata samt manualer.  Mycket av ditt arbete utförs i Office 365 program och eget utvecklat dokumentahanteringssystem där du framför allt gör sammanställningar, analyserar och presenterar data.

Visst låter detta som en spännande roll? Den är delvis ny och kan formas något utifrån ditt intresse och din kompetensprofil.

Välkommen att bli en del av ett härligt och framåtriktat utvecklingsteam!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, troligen med någon form av ingenjörsinriktning. Utöver utbildningen har du även några års praktisk erfarenhet av Systemsäkerhetsarbete, allra helst har du erfarenhet från försvarsindustrin eller konsultbranschen. Vidare har du god erfarenhet av att utföra eller koordinera produktsupport samt drift- och underhållsarbete av komplexa system eller liknande. En bakgrund som systemingenjör kan vara meriterande, likaså att du har vana av att jobba med teknisk dokumentation och analys. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person har du har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt, du är van att ta stort ansvar och har förmågan att kunna driva dina arbetsuppgifter från start till mål. Vidare är du en god lagspelare som är van att jobba i projektform och duktig på att kommunicera med andra och dela/sprida kunskaper.

Hos oss arbetar vi nära och i team, såväl med kunder som leverantörer och kollegor, något som vi även tror och hoppas att du trivs med. För att lyckas i rollen och på W5 har du ett öppet sinne och ställer dig positivt till förändringar, vi behöver alla vara flexibla för att få verksamheten att utvecklas och gå framåt.

Vi är ett kompetent team där alla värnar om det goda samarbetet, det finns alltid någon att fråga och självklart kommer du få en gedigen introduktion. Välkommen till oss, ett expansivt och innovativt bolag med en inre drivmotor och högt kvalitetstänk!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör är en direktanställning hos W5 Solutions AB i Älmhult. Vi kan erbjuda ett flexibelt jobb där du kan arbeta på distans några dagar i veckan.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Moberg via mail: rebecca.moberg@eterni.se eller 0470-730191.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Billackerare till Växjö

Fordonslackerare
Läs mer Aug 22
Har du ett stort bilintresse och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör?
Om tjänsten
Du kommer arbeta i ett målinriktat team som alltid jobbar med högsta kvalité. Ditt arbete kommer främst bestå av plastreparationer, maskering, slipning, grundning och lackering.
Kvalifikationer
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning med inriktning lackering eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska kunna arbeta i lackbox och gärna att du har datorvana. B-körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
Du har ett stort bilintresse med den rätta känslan för ett bra resultat och en vilja att utvecklas. Du är serviceinriktad, flexibel och kan arbeta i högt tempo när det behövs samt att du ser lösningar istället för problem. Du vill bidra till en god stämning och ge en god service till både kollegor och kunder.
På Liljas sätter vi alltid kunden i fokus så du måste ha ett stort intresse för service och alltid prioritera kund.
Kontaktpersoner
För mer information om tjänsten kontakta verkstadschef Roy Lindström, 0470-775 675.
Facklig kontaktperson är Hans Rosén, IFMetall, 0470-775 678.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 17 september. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Växjö, provanställning kan tillämpas.
Krav
Fordonsteknisk utbildning inom lackering
B-körkort

Meriterande
Kunna arbeta i lackbox
DatorvanaOm arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB
Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Aug 22
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

myNanny barnvakt Växjö, nanny/barnpassning 1-2 gånger/veckan

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Aug 22
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb


På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen


Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 2
Ålder: 3 och 5 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan
Tider: Oftast hämtning från förskola och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:


Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:


Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CV

Ansök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:


Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:


Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare med inriktning mot digitalisering

IT-strateg
Läs mer Aug 22
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar.

Enheten för digitalisering och digitalt stöd söker nu en verksamhetsutvecklare. Enhetens uppdrag är att skapa förutsättningar för verksamheten att med stöd av digitalisering nå sina mål. I enhetens uppdrag ingår också ansvar för upphandlingar och införande av förvaltningsövergripande systemstöd samt systemförvaltaransvar för gemensamma digitala tjänster.

Enheten tillhör förvaltningskontoret som organiserar stödjande funktioner inom utbildningsförvaltningen inom en rad olika områden såsom administration, utvärdering och analys, verksamhetsutveckling, lokaler och säkerhet.

Välkommen med din ansökan!

Utbildningsförvaltningen har under lång tid arbetat med att utveckla och öka digitaliseringens användande och nu söker vi en kollega som vill vara med och driva initiativ och projekt inom området.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

Som verksamhetsutvecklare med IT-nära ansvarsområden kommer du verka som en länk i samspelet mellan tekniken och verksamheten och fungera som ett verksamhetsnära stöd. Du kommer huvudsakligen ansvara för och arbeta med:

• Driva analysarbeten för att kartlägga och dokumentera verksamhetens behov och driva olika digitaliseringsinitiativ och utveckling inom området.
• I en förvaltningsövergripande roll driva nätverk för IT-ansvariga i verksamheten.
• Verksamhetsnära stöd till skolledare vid nybyggnation, renovering och vid re-investeringar/förvaltning av digital teknik som nyttjas i lärmiljöer där AV-utrustning är en viktig del.
• Verksamhetsstöd till IT-avdelningen vid ändringar av koncerngemensamma lösningar som påverkar utbildningsförvaltningens verksamhet.

Som systemförvaltare för Google Workspace for Education ska du framför allt ta ansvar för och arbeta med:

• Förvaltning och vidareutveckling av samarbetsplattformen för att möta verksamhetens behov på bästa sätt.
• Agera som förvaltningens specialist för Google Workspace for Education (GWE) samt stötta verksamheten med kvalificerad support.
• Planera och genomföra kompetensutvecklingsinsatser primärt för personal i skolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Du har arbetat flera år med verksamhetsutveckling inom området digitalisering, med fördel inom offentlig verksamhet och är väl bevandrad inom systemförvaltning av verksamhetssystem.

Du har dokumenterad erfarenhet av praktisk projektledning enligt någon etablerad metodik och har haft drivande roller i förändringsprojekt. Du är utåtriktad, kommunikativ, har en pedagogisk förmåga och samarbetar väl med medarbetare och chefer.

Som person drivs du av ett intresse för vår verksamhet och kan bidra till utveckling av denna genom digitalisering. Du kan se helheter, genomföra och på ett tydligt sätt dokumentera analyser och författa lämpliga beslutsunderlag. Du är van att arbeta med problemlösning och har ett pragmatiskt förhållningssätt. Du utgår ifrån verksamhetens behov och är mån om ett gott samarbete med de personer du kommer i kontakt med.

Genom din goda kommunikativa förmåga i tal och skrift kan du förmedla och presentera information och material till olika målgrupper. Du är ansvarstagande och upplever förtrogenhet med Växjö kommuns värdegrund.

Meriterande: Yrkesmässig erfarenhet av utbildningsområdet, kommunal eller regional erfarenhet samt samverkan med andra samhällsaktörer.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).

Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 22
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 22
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Lagermedarbetare till attraktivt IT-företag

Lagerarbetare
Läs mer Aug 22
Om tjänsten
Är du en positiv lagspelare som vill arbeta extra utöver din huvudsakliga syssla? Då kan vi ha ditt nästa jobb! Till vår kund i Växjö söker vi nu lagerarbetare med intresse för IT.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Växjö söker vi nu söker vi nu lagermedarbetare som kan jobba extra vid behov. Arbetet innefattar bland annat it-konfigurering samt in- och utleverans.

Vi söker dig som
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en positiv lagspelare. Du är noggrann, arbetsam och flexibel. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för IT.

Du innehar truckkort och det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Passar du in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 350 anställda och omsätter cirka 150 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Eksjö, Gislaved, Halmstad, Hässleholm, Jönköping, Karlskrona, Ljungby, Malmö, Mjölby, Nässjö, Oskarshamn, Vetlanda, Värnamo, Växjö och Ystad.

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 22
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar.
Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Montörer till kvällsskift

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 22
Om tjänsten
Är du en driven och praktiskt lagd person som vill arbeta på ett attraktivt företag? Då kan vi ha ditt nästa jobb!
Till vår kund i Växjö söker vi nu montörer för arbete kvällstid.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Arbetet som montör är självständigt men du ingår i ett team med många härliga kollegor. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbetar utefter ritningar och kunskaper i ritningsläsning är därför meriterande. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Ekonomi- och Löneansvarig till Växjö Hydraulservice i Växjö

Produktionsekonom
Läs mer Aug 22
ANSVARSFULL EKONOMI- OCH LÖNEANSVARIG TILL VÄXJÖ HYDRAULSERVICE I VÄXJÖ!

Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. Vi ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran. Nu söker vi dig som vill ta ansvar för ekonomi och lön hos oss, med tillhörande receptionsansvar!

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomi- och Löneansvarig arbetar du brett inom områdena lön, ekonomi och kundservice. Du har ansvar för:  
  Löneadministration för ett fåtal tjänstemän och kollektivanställda.
Löpande redovisning och rapportering.
Månads- och årsbokslut.
Enklare beställningar/inköp och kundmottagning.
Växel, reception och allmän kontorsservice.

Tjänsten är på mellan 75-100% och är förlagd till måndag till fredag.

Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och har ett självständigt planeringsansvar där du arbetar mot deadlines. Till stöd har du ägarna som arbetar på plats samt revisorn med placering i Växjö! Välkommen till en trevlig och familjär arbetsplats!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning har troligen en ekonomiutbildning på minst gymnasial nivå, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi och lön, gärna inom tillverkande industri eller med teknisk inriktning.

Du har minst några års praktisk erfarenhet av löneadministration och är van att hantera såväl kollektivanställda som tjänstemän och med fördel har du arbetat i VISMA Lön samt GARP som ekonomisystem. Självklart har du allmänt goda systemkunskaper och gillar att verka för digitala lösningar och effektiva arbetssätt.  

Som ekonom är du självgående i löpande bokföring och månads- samt årsbokslut. Du är van att driva ditt arbete på egen hand och har förmågan att snabbt kunna ta till dig nya rutiner, lagar och informationer. Har du hanterat service och telefoni är det meriterande, alternativt att du har intresse för att ta ansvar för den uppgiften.

För att lyckas i rollen gillar du struktur och ordning och är mån om att slutföra det du påbörjat. Du är även van att arbeta verksamhetsnära och vågar utmana både dig själv och din omgivning samt har du god analytisk förmåga. Du är mån om att ha god överblick och är van att jobba med rapportering samt har du en hög social kompetens och trivs med att möta kunder.

Hos oss får du möjlighet att arbeta brett inom olika områden, något som vi hoppas att du ser som en spännande utmaning och möjlighet. Vi ser fram emot att välkomna vår nya kollega inom ekonomi och lön!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekrytering till Växjö Hydraulservice som erbjuder en tillsvidareanställning! 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Extraarbetare som truck- och lagerarbetare

Truckförare
Läs mer Aug 22
Extraarbete inom lager och logistik!

Till en av våra kunder i Växjö söker vi nu duktiga och arbetsvilliga personer som antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som är tillgängliga för jobb framåt vid sidan av sina andra åtaganden.
 
ARBETSUPPGIFTER
Att lasta och lossa bilar
Köra truck, såväl motvikts- som skjutstativstruck
Plocka och packa samt
Ut- och inleverans
Dialog med kunder och chaufförer
Vi söker dig som har ett öppet sinne och är flexibel och som vill vara med och ta plats hos vår kund där teamet består av positiva och glada medarbetare där idéer, kundfokus och kvalitet är i främsta fokus! 
Du kommer ha ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och handdator eller motsvarande.
Du har sinne för ordning och reda och har förståelse för logistik och lagerflöden.
Vidare växer du med ansvar och är en god lagspelare som har lätt för att arbeta med flera olika arbetsuppgifter och är självgående. 
 
OM TJÄNSTEN

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på timmar där du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 22
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Administrativa konsulter till kommande uppdrag

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 22
Administratörer till kommande uppdrag i Växjö
Vi söker nu administrativa konsulter till ett kommande uppdrag i Växjö området. 

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som konsult för oss på Eterni i Växjö, med fokus på ekonomi, inköp, projektadministration eller controlling/analys!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god erfarenhet inom ekonomi, inköp, projektadministration eller controlling. Du är van att tala och skriva engelska och har god systemvana, SAP och Excel är meriterande. Tekniska kunskaper samt yrkeserfarenhet från tillverkningsindustrin är klart önskvärt.

Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Vidare har du grundläggande tekniska färdigheter och kan snabbt sätta dig in i nya projekt och processer. Med fördel är du en tempostark och flexibel person som gillar att jobba i team men med ett starkt fokus på att driva dina egna uppgifter från start till mål.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Administratör/Konsult är ett uppdrag på heltid.  Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Växjö. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Eterni söker Fordonselektriker till kund i Alvesta

Installationselektriker
Läs mer Aug 22
Till vår växande kund söker vi en skicklig och engagerad Fordonselektriker!

Som fordonselektriker kommer du att spela en central roll i att bygga och installera elektriska system i företagets fordonspåbyggnader.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvarsområden:
Installera och anpassa elektriska system i enlighet med specifikationer och ritningar.
Koppla och ansluta elektriska komponenter och kablage.
Testa och verifiera att alla elektriska system fungerar korrekt och uppfyller gällande standarder.
Samarbeta med andra tekniker och arbetsgrupper för att säkerställa en smidig produktion och leverans av nya fordon.
Arbeta med avancerade verktyg och mätinstrument för att diagnostisera och lösa elektriska problem.
Följa säkerhetsföreskrifter och arbeta enligt etablerade arbetsstandarder.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
Utbildning som elektriker eller liknande relevant utbildning.
Erfarenhet av att arbeta som fordonselektriker, med fördel inom fordonsindustrin eller tunga fordon.
Kunskap om fordonselteknik och elektriska system i lastbilar.
Erfarenhet av att läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation.
Goda färdigheter i att använda olika verktyg och utrustning för installation och diagnostik.
Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer i arbetet.
Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och i team.
Om du är en passionerad fordonselektriker med erfarenhet av att bygga och installera elektriska system i tunga fordon, ser vi fram emot att få din ansökan.
OM TJÄNSTEN
Uppdraget är långsiktigt och börjar med anställning hos Eterni för att efter sex månader övergå i en anställning hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Extraarbete som lager och truckförare

Truckförare
Läs mer Aug 22
Truckförare till kommande uppdrag
ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten kommer du att arbeta med lastning och lossning av emballage samt organisering av pallar. Tjänsten ställer krav på god körvana och truckkort B3 B4 nivå samt vana vid att arbeta med handdator.PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och handdator eller motsvarande.
Du har sinne för ordning och reda och har förståelse för logistik och lagerflöden.
Vidare växer du med ansvar och är en god lagspelare.
OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3-4 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Lagermedarbetare till kommande uppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Aug 22
Lagermedarbetare för kommande uppdrag

Är du en duktig truckförare, lagermedarbetare eller har erfarenhet av att jobba med händerna, antingen med plock och pack eller i butik? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi tar gärna en första intervju med dig för att berätta mer om våra olika personalbehov och på så sätt ta reda på vad som kan passa bäst för just dig!

Arbetstiderna kan vara från 06.00-20.00 måndag till fredag med växelvis dag- och kvällsskift. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil för att kunna jobba både tidig morgon och sen kväll. 

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning på minst gymnasial nivå. Utöver detta har du något eller några års praktisk erfarenhet av lager- eller logistikarbete. För dig som har god truckvana kräver vi truckkort för A1, B3 och B4.
Du är van att jobba i ett högt tempo och har förmågan att hålla igång flera olika uppgifter samtidigt samt är du en positiv, glad och framåt person som bidrar med en god stämning bland dina kollegor! Vidare har du lätt för att jobba i grupp och är en person som gärna ställer upp för dina kollegor! Du talar och skriver flytande svenska och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du har en god administrativ förmåga och grundläggande IT-kunskaper samt är en van användare av handscanner.  

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Truckförare med B3 & B4-behörighet

Truckförare
Läs mer Aug 22
Truckförare med B3 B4 behörighet
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar truckkörning som till stor del består av lastning och lossning av emballage. Tjänsten ställer krav på god körvana och truckkort B3 B4 nivå samt vana vid att arbeta med dator då uppdraget omfattar service.
 PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och höglyftande plocktruck. Samt har vana vid att arbeta med handscanner. Du har sinne för ordning och reda och blick för logistik och lagerflöden. Du växer med ansvar, är en god lagspelare och är inte rädd för att ta i. 

OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3-4 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 22
INDUSTRIARBETARE TILL UPPVIDINGE
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar. Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Kantpressare till Svets & Mekano AB i Vislanda

Kantpressare
Läs mer Aug 22
*
I dagsläget har Svets & Mekano AB 40 anställda. Omsättningen för 2022 blev ca 81 miljoner SEK en ökning med ca 20 milj mot 2021
Lika gärna som vi tillverkar en enkel plåtdetalj kan vi åta oss att producera och slutmontera en färdig, större produkt i flera serier.
Vi jobbar med produkter i plåt från ca 2 mm upp till ca 30 mm. Volymerna ligger runt 3-15 mm.
Våra seriestorlekar går från 1 enhet upp till ca 10- 15 000 detaljer per år.


Om tjänsten
Vill du arbeta på en arbetsplats med ett härligt driv, duktiga kollegor och med goda möjligheter att utvecklas?

Till vår kund Svets & Mekano i Vislanda söker vi nu en erfaren kantpressare.
Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kan komma erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av manuell kantpressning där vi ser att ritningsläsning är en merit.
Arbetstiden är förlagt på dagtid.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Minst 1 års erfarenhet av verkstadsindustri
- Erfarenhet av manuell kantpressning
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik

Meriterande:
- CNC-utbildning
- Truckkort A+B
-Traverskort

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Asa Herrgård söker frukost- och konferensvärd

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Aug 22
En morgonpigg frukost- och konferensvärd
En vacker höst är på intåg och vi behöver bli fler som serverar våra gäster härlig herrgårdsfrukost och smakfull lunch.
På Asa är service otroligt viktigt och du ska brinna för att ge våra gäster ett bra bemötande. Du är van att arbeta i team och att tillsammans med andra uppfylla uppsatta mål, du är lösningsorienterad och älskar att möta gäster!
En dag på herrgården är aldrig den andra lik och vårt största fokus ligger i att ge våra gäster god service, trevligt bemötande och en vistelse att minnas. Därför krävs det att du är flexibel och prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.


Tjänsten är från 70%
Du är över 20 år, har tidigare erfarenheter och har körkort. Arbetstiderna är främst morgon och dagtid men kan vid behov även vara kvällar. Helgarbete på rullande schema.


Omgående rekrytering så vänta inte med att söka! Vi är medlemmar i Visita.


Tveka inte att skicka ditt CV och personliga brev till catrin@asaherrgard.se
Om Asa Herrgård
I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden och Asa är utsedd till en tyst zon. Brus från stora vägar och flygtrafik är inget du upplever hos oss. Däremot kan vi inte ansvara för gässens skvaller i sjön eller naturens egna melodier.
Vi vill kunna erbjuda herrgårdens gäster hållbara, närproducerade varor och tjänster i genuin herrgårdsmiljö belägen i en av Sveriges vackraste skogar. Restaurangen bjuder till huvuddelen på vilt och närproducerat. Vi är KRAV-certifierade och brinner för skog och natur som återspeglar sig i vår mat och våra upplevelser.

Ansök nu

Säljare i Växjö utan lönetak, ingen erfarenhet krävs.

Utesäljare
Läs mer Aug 22
Kvalifikationer
Språk krav:
Svenska i tal och skrift
Körkort krav:
B-körkort och egen bil


Detta arbete är för dig som vill arbeta självständigt men med ett sammansvetsat team bakom dig som stöttar varandra och gläds åt varandras framgångar.
Försäljning är ett fantastisk arbete för dig som inte vill att någon dag ska vara den andra lik, för dig som vill lösa problem och som inte är rädd för utmaningar. Hos oss får du möjlighet att avancera inom företaget om du har viljan och engagemanget.

Det vi erbjuder Dig är:
Grundlig utbildning
Daglig feedback
Goda möjligheter att avancera inom företaget efter dina önskemål
Tävlingar och bonusar


Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.
Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och är en glädjespridare. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Vi vill utbilda dig från grunden och se dig utvecklas från där du är idag. Är du tävlingsinriktad, envis och har humor? De är ett stort plus!


Du får verktygen för att lyckas av oss, i form av löpande utbildning och daglig feedback. Det viktigaste är att du ser en framtid inom försäljning.
Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi kommer att åka till exotiska platser för konferens och team utbildning!
Du har körkort & tillgång till egen bil.
Du kommer att marknadsföra det unika städsystemet Thermostar.

Varje vecka tar vi ett schema med dig som är väldigt fritt, det ända vi kräver är att du arbetar minst 75%. Detta gör att du kan med fördel kombinera jobbet med dina fritidsintressen, familj och vänner. Besöken som du åker ut på är förbokade, därför känner du dig alltid välkommen dit du kommer.

Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!

Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!


Om produkten
Thermostar är framtidens sätt att städa på som arbetar med 8 bars tryck och höga temperaturer. Detta skapar termisk ånga vilket gör att det blir minimalt med vatten och sliter inte på dina ytor. Detta gör också att bara fantasin sätter stopp för vad Thermostar kan rengöra.

Om anställningen
Heltid
Lön 24500:- + provision
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök nu

Personlig Assistent sökes till kund i Växjö

Personlig assistent
Läs mer Aug 22
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vår kund som är bosatt i Växjö söker just nu en kvinna som vill arbeta som personlig assistent.

I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna
- I tjänsten ingår dag, kväll, helg samt jour nattetid


Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov.

Som person är du:

- Lyhörd
- Initiativtagande
- En bra lagspelare
- Engagerande och entusiasmerande
- Flexibel
- Lugn
Meriterande är om du har:

- Körkort
- Tillgång till bil
- Ej rökare
- Erfarenhet av arbete som Personlig Assistent, inom Omsorg eller Äldreomsorg
För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.Omfattning: Fast schemarad på cirka 50-70 %.

Tillträde: Enligt överenskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

För dig med Anställningsstöd

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag.

Ansök nu

Lärarvikarie i Svenska & SVA till Kronoberg Skola

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Aug 22
Lärarvikarie i Svenska & SVA till Kronoberg Skola

Nu söker vi dig med stort intresse för undervisning, relationsskapande och pedagogiskt ledarskap som vill vikariera för vår föräldralediga Svenska & SVA-lärare

Kronoberg skola är en del av utbildningskoncernen Watma Education. På Kronoberg Skola prioriterar vi mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är av största vikt. Skolan har idag cirka 400 elever och är belägen på Vallgatan i centrala Växjö.

The Watma Way of Working ????

Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vårt erbjudande ?

Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...

· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Karriärutveckling genom Watma Academy
· Friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag

???? Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom Watma Education.
???? Dina huvudsakliga ansvar innefattar undervisning inom Svenska och Svenska som andraspråk vilket innebär att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.
???? Mentorskap ingår i tjänsten.

Vi söker dig som...
? är utbildad lärare
? är en naturlig lagspelare
? är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet

Det är meriterande om du...
· har tidigare erfarenhet av arbete som lärare

För att lyckas med uppdraget behöver du vara tillgänglig för eleverna, närvarande och inkluderande och lägga stort värde i att skapa goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor

Anställningsform: Vikariat/Ferietjänst
Tillträde: V.45 fram till sommaren 2024
Tjänstgöringsgrad: 80%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Urvalsarbetet kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum.
Under juli månad kan det ta något längre tid att få återkoppling från oss. Vi ber om överseende med detta.
Välkommen med din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Elisabeth Gejrot, rektor, elisabeth.gejrot@nordicinternational.se
alternativt HR: rickard.jaas@watma.se

Om oss

Kronoberg skola är en del av utbildningskoncernen Watma Education. På Kronoberg Skola prioriterar vi mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är av största vikt. Skolan har idag cirka 400 elever och är belägen på Vallgatan i centrala Växjö.

Ansök nu

Kurator till Kronoberg Skola

Kurator
Läs mer Aug 22
Kurator till Kronoberg Skola

Nu söker vi dig med stort intresse för elevhälsa som vill vikariera för vår ordinarie Kurator.

Kronoberg Skola är en av Sveriges bästa grundskolor sett till elevernas avgångsbetyg. Skolans goda studieresultat är ett resultat av en hög andel motiverade elever och engagerade och motiverad medarbetare. Skolan präglas av god stämning mellan elever och mellan elever och personal och har välfungerande strukturer som skapar arbetsro och trygghet, vilket är grundförutsättningar för framgångsrika studier. Skolan som har funnits sedan 2001 har cirka 360 elever i årskurserna 6-9.

Vi söker nu dig som vill arbeta som kurator på Kronoberg skola på Vallgatan, centralt på Söder i Växjö.

Våra värdeord

Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter

I arbetet som skolkurator hos oss kommer du vara en del av vårt elevhälsoteam. Elevhälsoteamets uppdrag är att samverka för att tidigt upptäcka elever i behov av stöd och erbjuda en kunskapsbredd vid insatser. Fokus på arbetet i elevhälsan ska vara främjande och förebyggande och arbete bedrivs på individ-, grupp- och organisationsnivå.
Ditt arbete som skolkurator kommer bland annat att innefatta enskilda elev- och föräldrakontakter, stödsamtal, samarbete med enskilda lärare och arbetslag, gruppsamtal med elever samt kontakt med externa aktörer så som socialtjänst och BUP m.fl.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
·Har socionom- eller socialpedagogexamen eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig

Det är meriterande om du:
· Har tidigare erfarenhet av liknande arbete

Vi vill att du har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor och att du på ett empatiskt och tydligt sätt kan kommunicera med dessa grupper. Du behöver också ha en god förmåga att samarbeta som en del av ett team, både inom skolan och med övriga inom elevhälsan.

För oss är det vidare av yttersta vikt att du delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt.

Villkor
Anställningsform: Vikariat, 6 mån (möjlighet till förlängning)
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 80%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Elisabeth Gejrot, bitr. rektor, elisabeth.gejrot@nordicinternational.se
Alt. Rickard Jaas, HR, rickard.jaas@watma.se

Ansök nu

Personliga Assistenter sökes till sommarvikariat utanför Växjö

Personlig assistent
Läs mer Aug 22
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en eller två av våra kunder söder om Växjö. Tjänsterna innebär arbetspass förlagda till dag och vakna nattpass. Läs mer om respektive brukare här nedan.En kvinna i 30-årsåldern med bland annat ryggmärgsskada boendes cirka 1.5 mil sydöst om Växjö. Här förekommer pass mellan kl. 09-22 eller 22-08 (vaken natt).

En kvinna med CP-skada och inget kommunicerat tal boendes 2.5 mil söder om Ljungby.

Kundens är på daglig verksamhet i Ljungby på vardagarna samt är på ett korttidsboende var tredje helg samt måndag till tisdag. Här förekommer pass mellan kl. 07:45-15, 15-20 eller 20-08 (vaken natt).

Som assistent hos kunderna är du en del i deras vardag samt ingår i en grupp där olika aktiviteter genomförs.Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
- Lyft kan förekomma vid förflyttningar
Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.Meriterande är om du har:

- Körkort och bil för att ta dig till arbetsplatserna

KRAV:

- Ej vara allergisk mot pälsdjur
För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.Omfattning: Sommarvikariat på varierande tjänstgöringsgrad (goda möjligheter till fortsättning därefter).

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna omgående. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

För dig med Anställningsstöd

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag.

Ansök nu

Säljare och turnéläggare

Turnéläggare
Läs mer Aug 22
Är du en trygg och driven nätverkare med en passion för försäljning? Brinner du för kultur och scenkonstens plats i samhället? Då kan detta vara möjligheten du letat efter! Vi söker nu en engagerad säljare/turnéläggare till vårt vinnande team på Regionteatern Blekinge Kronoberg.
Din nya roll
Som säljare vid Regionteatern är du en del i ett team. Ditt ansvar är att skapa långsiktiga relationer för att driva försäljning och turnéläggning av teaterns föreställningar till arrangörer, företag och konsumenter. Det gäller både teater- och dansföreställningar på turné samt egna arrangemang i Växjö och i Karlshamn
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva försäljning för Regionteatern tillsammans med övriga i försäljnings-/marknadsteamet, vilken innefattar:
Planera, leda och strukturera försäljningen, turnéläggningen och publikarbetet genom säljstödjande aktiviteter för Regionteatern.
Relations- och förtroendebyggande försäljningsarbete för utveckling av våra nätverk av scener i Blekinge och Kronoberg.
Arbeta med försäljning, turnéläggning och resultat utifrån givna budgetmål.
Delta i publikarbete, kampanjer och marknadsföring gentemot våra arrangörer såsom teaterföreningar, bygdegårdar, kommuner med flera av teaterns uppsökande turnerande verksamhet.
Upprätta kontrakt med arrangörer
Planera och ta emot studiebesök, ordna provpublik, referensgrupper, nätverksträffar.
Tillhandhålla/distribuera marknadsföringsmateriel till arrangörerna.
Turnéläggning - sammanställa och bevaka turnéinformation.

Du rapporterar till marknads-/försäljningschefen men arbetet sker i nära samarbete med övriga medarbetare på försäljnings-/marknadsteamet samt med producent, teknisk chef och turnéledare..
Visst kvälls- och helgarbete kan förekomma. Resor inom främst Kronoberg och Blekinge ingår i tjänsten.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har:
Erfarenhet från försäljning och avtalsförhandling
Erfarenhet av nätverksbyggande
Relevant eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller motsvarande
Goda kunskaper i svenska och engelska
Goda Officekunskaper
B-körkort
Bakgrund inom kulturen och förståelse för arrangörskap är meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du trivs med att jobba i en föränderlig miljö som präglas av engagemang och högt tempo. Du är resultatinriktad, tydlig och brinner för scenkonst med en fallenhet för att driva relationer och försäljning. Din analytiska sida hjälper dig att analysera och prioritera utifrån behov. Du är tydlig, handlingskraftig och öppen i din kommunikation.
Anställningsform:
Tjänsten är ett vikariat under tiden då ordinarie befattningshavare är föräldraledig.
Tjänsten är på heltid. Tillträde 1 november 2023. Kollektivavtal finns.
Ansökan med CV skickas till HR-chef Linda Abrahamsson linda.abrahamsson@regionteatern.se
Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2023.
För mer information om tjänsten kontakta försäljnings- och marknadschef Johan Selander tel 0470-700506 e-mail: johan.selander@regionteatern.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Eterni rekryterar Platschefer till Connect Buss

Administrativ chef
Läs mer Aug 22
Eterni söker Platschefer till Connect Buss.
Placeringsorter är Växjö och Ljungby.
Vi söker två engagerade och drivna Platschefer till våra team i Växjö och Ljungby. Som Platschef kommer du att ha ansvar för att leda och utveckla en grupp medarbetare samtidigt som du säkerställer hög kvalitet och effektivitet i produktionen. Du rapporterar direkt till Trafikområdeschefen och spelar en viktig roll i att säkerställa att våra arbetsmetoder och säkerhetsstandarder följer gällande lagstiftning och företagets riktlinjer.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvarsområden:
Driva och utveckla personalhanteringen enligt definierade mål och planer samt säkerställa efterlevnad av avtal, lagar och föreskrifter.
Ansvara för att produktionen levereras med högsta kvalitet och effektivitet enligt avtal med huvudman.
Kommunicera och sprida information till kollegor och medarbetare.
Rekrytera, anställa och introducera nya medarbetare.
Hantera fackliga förhandlingar och arbetsmiljöansvar.
Fatta nödvändiga beslut gällande personalplanering i samråd med trafikområdeschefen.
Hantera övertid och arbetsplanering i samråd med personalplanerare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ledarskap enligt företagets värderingar och riktlinjer.
Motivera och utveckla medarbetare med fokus på kvalitet, kundservice och trafikavtal.
Planera bemanning och rekrytera för underställda befattningar.
Säkerställa trygg och effektiv genomförande av planerad trafik.
Arbeta för enhetens utveckling inom produktion, miljö och personal.
Administrera rapporter, avvikelser och uppföljningsarbete.
Genomföra regelbundna skyddsronder och hantera arbetsmiljöansvar.
Utveckla handlingsplaner baserade på resultat från medarbetarundersökningar.
Organisera och leda medarbetarsamtal och arbetsplatsträffar.
Uppföljning av både interna och externa kvalitetsmätningar.
Ansvara för personalens uniformspersedlar.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning eller motsvarande.
Minst 2 års dokumenterad erfarenhet från serviceyrket.
2–3 års erfarenhet av en liknande befattning.
3–5 års dokumenterad erfarenhet av personalansvar och arbetsledning.
Erfarenhet av budgetarbete, ekonomi, rapportering, avvikelsehantering och kvalitetsuppföljning.
Goda kunskaper inom ledarskap, ekonomi, förhandling, arbetsrätt och arbetsmiljö.
Strukturerat och självständigt arbetssätt med förmåga att planera, organisera och prioritera.
Stark social förmåga, resultatinriktad och coachande.
Erfarenhet av MS Office, särskilt Excel.
God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort och D-körkort är önskvärt.

Om du är en självgående ledare med starkt engagemang för att driva verksamhetens framgång och utveckling, samt uppfyller ovanstående krav, är du välkommen att ansöka till tjänsten som Platschef på Connect Bus. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och din erfarenhet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Platschef är en direktrekrytering där du blir anställd av Connect Buss med placering i Växjö eller Ljungby. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.
ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Marcus Royson på via 0709-354044 eller marcus.royson@eterni.se
Ansökningar via epost behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Connect Bus är en arbetsplats som värdesätter mångfald och främjar lika möjligheter för alla.

Ansök nu

Bemanningssköterska till vårdavdelning i Kronoberg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 22
Nu söker vi legitimerade sjuksköterskor för bemanningsuppdrag på akutmottagningen samt olika vårdavdelningar på sjukhusen runt om i Kronoberg. Uppdragen är blandade på olika avdelningar tex medicin, kirurgi, ortopedi och geriatrik och du kan välja vad som passar din erfarenhet bäst.
Period: Uppdragen fortlöper under hela hösten och vintern
Tjänstgöringsgraden kan diskuteras och uppdragen har varierande schema. Kontakta oss för mer information om uppdragen och tidsperioderna.
Du kan välja vilka veckor du har möjlighet att arbeta under uppdragsperioden!
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
#jobbjustnu #sjuksköterska #gladkonsult
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 22
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

MiniFinder söker en driven ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 22
MiniFinder är ett snabbväxande företag inom IoT-branschen som bygger morgondagens teknik baserat på positioneringsteknologi. Vår verksamhet bygger på egenutvecklade produkter som kännetecknas av kvalitet, unik design och hög precision i ett litet format. Våra kunder finns i över 20 länder.
Om tjänsten
Tjänsten som ekonomiassistent passar dig som har god förståelse för ekonomiflödet, har tidigare erfarenhet av en liknande roll och vill utvecklas inom ekonomi på ett företag där du får ta stort eget ansvar. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper där vi ser att du som person är prestigelös och ansvarsfull. Vidare ser vi att du är strukturerad, effektiv och noggrann. Du kan ta egna initiativ och jobbar lika bra självständigt som i team.
Som ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta med:
Bokföring
Administration
Leverantörsbetalningar
Fakturering och kreditering
Avstämningar
Lönehantering

Vi ser gärna att du har:
Grundläggande kunskaper inom redovisning.
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller några års erfarenhet inom liknande roll.
Svenska och engelska i språk.
Goda kunskaper i Excel.
Det är meriterande om du tidigare jobbat i Fortnox.

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att representera ett företag i stark tillväxt och med höga ambitioner.
En utvecklande och spännande arbetsplats med högt tempo där vi alla arbetar mot gemensamma mål.
En betydande roll som ekonom i företagets satsning i världen.
Engagerade och kompetenta kollegor i en dynamisk arbetsmiljö.
Stora utvecklingsmöjligheter i din roll som ekonom.
Årlig kick-off tillsammans med positiva kollegor.

Ansök nu

Timavlönad lokalvårdare till Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Aug 22
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är städning i vårdmiljö och administrativa lokaler enligt fastställda metoder och instruktioner.

Arbetet utförs på någon av våra avdelningar enligt nedan:
- Sigfridsområdet: lokalvård inom rehab, psykiatri, rättspsykiatri och administration.
- Centrallasarettet Växjö; lokalvård på mottagningar och avdelningar inom lasarettet.
- Grimslövs folkhögskola; lokalvård i skolmiljö och elevhem
- Övriga länet: lokalvård på vårdcentraler, tandvårdsenheter, mottagningar och administrativa enheter i Växjö, Alvesta och Lessebo.
- Storstäd: stor-, flytt- och byggstäd. Arbetet utförs i grupp.

Din placering görs i samråd med verksamheten.
I samband med placering på Rättspsykiatrin begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens belastnings- och misstankeregister samt en bredare form av register för att säkra personsäkerheten.
Vi utför även alkohol-och drogtest via vår företagshälsovård.
Förutom ovanstående genomför vi kontroller hos Kronofogden, Transportstyrelsen och Bolagsverket.

Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-söndag. Som timavlönad anger du själv när du är tillgänglig för arbete efter dina förutsättningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Arbetet är fysiskt krävande och en god fysik är därför nödvändigt.
Städning av lokaler i vårdmiljöer kräver god hygienisk standard och utförs utifrån fastställda metoder och instruktioner, för att säkerställa patientsäkerhet. Därför är det viktigt att behärska svenska språket, i både tal och skrift, samt kunna tillgodogöra sig både muntliga och skriftliga instruktioner. För att vara aktuell för tjänsten krävs därför goda kunskaper i svenska.
Tidigare erfarenheter inom området eller relevant utbildning ses som meriterande.


ÖVRIGT
Bifoga relevant betyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Elevresurs/mentor till Kronoberg skola

Elevassistent
Läs mer Aug 22
Mentor till Kronoberg skola

Drivs du av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning? Vill du arbeta tillsammans med ett engagerat kollegium i en skola med fokus på ordning och reda? Vi söker nu dig som vill arbeta som mentor på Kronoberg skola.

Kronoberg skola är en del av utbildningskoncernen Watma Education. På Kronoberg Skola prioriterar vi mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är av största vikt. Skolan har idag cirka 400 elever och är belägen på Vallgatan i centrala Växjö.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.

Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Karriärutveckling genom Watma Academy
· Friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag
I denna tjänst ska du agera mentor åt våra elever och kunna stötta och motivera eleverna i deras lärande.

Hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom Watma Education.

Vi söker dig som...
?har tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga, företrädesvis inom skola
? är en naturlig lagspelare
? är en tydlig och strukturerad ledare

Det är meriterande om du...
· har utbildning som socialpedagog, fritidspedagog, elevassistent eller annan utbildning som bedöms relevant

För att lyckas med uppdraget behöver du vara tillgänglig för eleverna, närvarande och inkluderande och lägga stort värde i att skapa goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor
Anställningsform: Vikariat under höstterminen 2023, med möjlighet till förlängning
Tillträde: Augusti
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Urvalsarbetet kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Elisabeth Gejrot, Bitr. rektor, elisabeth.gejrot@nordicinternational.se
Alt. Rickard Jaas, HR, rickard.jaas@watma.se

Ansök nu

Montörer sökes till Växjö med omnejd

Maskinmontör
Läs mer Aug 22
Har du erfarenhet av att jobba som montör? Har du kunskap och intresse för montering? Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral?
Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Flera av våra kunder i Växjö och i Växjös kranskommuner söker nu montörer. Vi söker därför dig som har intresse och erfarenhet av att arbeta som montör. Det kan handla om att montera förmontage, tillbehör och maskiner enligt ritningar och monteringsinstruktioner. Det är viktigt att du prioriterar säkerhet och kvalitet på produkter och på arbetsplatsen.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställning till att se möjligheter i stället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och strävan efter ny kunskap.
Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kunder erbjuda dig alla möjligheter till utveckling.

Om anställningen
Tjänsten kommer bli ett konsultuppdrag med placering hos någon av våra kunder. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Vi tillsätter löpande efter våra kunders behov så skicka in din ansökan redan idag!

För att enklare matcha dig mot en av våra kunder använder vi oss av ett personlighetstest samt en videointervju i vår rekryteringsprocess. I början av processen kommer du få ut länkar till dessa. För att gå vidare i processen är det därför viktigt att du utför dessa så snart du kan.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Sökord
Industri, Montör, Adecco,

Ansök nu

Eterni söker UX-designer

Användbarhetsdesigner
Läs mer Aug 22
Till vår kund El-Info söker vi en UX-designer!
Vi söker en engagerad och erfaren UX-designer som kommer att ta ansvar för användarupplevelsedesignen av vår EL-VIS-applikation. Som en viktig medlem i vårt team kommer du att samarbeta nära med tvärfunktionella grupper, inklusive produktchefer, utvecklare och övriga teamet, för att säkerställa att våra designer är i perfekt harmoni med affärsmål och användarbehov.
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som UX-designer kommer du att hantera en bred uppsättning ansvarsområden som kräver både strategiskt tänkande och praktisk designkompetens. Några av de centrala ansvarsområdena inkluderar:

Utveckla och implementera EL-VIS UX-designstrategi: Du blir ansvarig för att skapa en vision och strategi för vår UX-design och säkerställa att allt designarbete följer denna strategi. Du kommer att behöva hålla dig uppdaterad med de senaste branschtrenderna, genomföra konkurrensanalyser och samarbeta nära tvärfunktionella team för att förstå affärsmål och användarbehov.


Stödja vårt team av mjukvaruutvecklare: Du kommer att vara den viktiga länken mellan utvecklarna och designen. Genom att ge högkvalitativ feedback hjälper du vårt utvecklingsteam att bygga funktioner som matchar din designvision. Din roll inkluderar även coachning, mentorskap och att ge konstruktiv feedback på lösningar.


Genomföra användarforskning och tester: Du kommer att leda insamling av användarfeedback och användardata genom intervjuer, enkäter, användbarhetstestning och andra metoder. Du kommer sedan att sammanställa denna information till designkrav och förbättringar som stärker användarupplevelsen.


Skapa wireframes, prototyper och högupplösta designer: Med hjälp av designverktyg som Sketch, Figma eller Adobe Creative Suite kommer du att ta fram wireframes, prototyper och högkvalitativa designer. Dessa designer kommer att vara intuitiva, användarcentrerade och i harmoni med våra affärsmål.


Tätt samarbete med produktchefer och andra intressenter: Du kommer att samarbeta nära våra produktchefer för att förstå produktmål och tidsramar. Dessutom kommer du att kommunicera med övriga avdelningar för att säkerställa att alla är överens om designbeslut.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Kandidat- eller masterexamen inom UX-design, människa-datorinteraktion eller motsvarande
Erfarenhet och kunskap inom områden som: Användarforskningsmetodik
Designtekniker och system
Prototypverktyg och tekniker

Kunskaper inom front-end-utvecklingstekniker som: HTML
CSS
JavaScript

Förståelse för tillgänglighet inom UX-design är ett plus.

Önskade färdigheter

Kommunikationsfärdigheter: Du bör vara en utmärkt kommunikatör, vilket är avgörande för att framgångsrikt utföra dina uppgifter i teamet. Tydlig och öppen kommunikation främjar samarbete och resultat.


Mellanmänskliga färdigheter: Du är självgående, resultatorienterad och proaktiv. Du hanterar flera uppgifter samtidigt och trivs med att arbeta i lag. Du är kreativ, analytisk och strategisk i din tänkande.

Relationsbyggande: Du har förmågan att skapa goda relationer med dina arbetskamrater. Du inspirerar dina medarbetare och bygger självförtroende hos ditt team, vilket leder till att de följer dina insikter och beslut.

OM TJÄNSTEN
Möjlighet att arbeta i en innovativ och växande organisation med en stark teknikfokus.
Utmanande projekt och möjlighet att arbeta med cutting-edge teknologier.
En kreativ och samarbetsinriktad arbetsmiljö.
Fortbildningsmöjligheter och stöd för personlig och professionell utveckling.
Attraktiv lönenivå och förmåner.

Tjänsten är direktrekrytering till vår kund. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ÖVRIG INFORMATION
Om du är passionerad över att skapa meningsfulla och användarcentrerade upplevelser, har relevant erfarenhet och en stark vilja att samarbeta i en dynamisk miljö, så ser vi fram emot din ansökan.
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Ansök nu

Helgpersonal till Polfärskt i Kalmar och Växjö

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 22
Om oss

Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter över 3,0 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.

Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.Helgpersonal till Polfärskt i Kalmar och Växjö

Driver du eget eller studerar du och söker ett extrajobb på helger? Tycker du om att bygga relationer och motiveras du av frihet och ansvar? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!Om tjänsten

Som helgpersonal hos oss är du en viktig länk i Polfärskts leveranskedja, där vi ansvarar för att rätt bröd, i rätt mängd, kommer i rätt tid, till livsmedelsbutiker i Kalmar och Växjö med omnejd. Du är serviceinriktad och förvaltar relationer med våra kunder.

Körkort B krävs då detta är en rörlig roll där du kör lätt lastbil mellan butikerna. Körkort C är meriterande.Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och gillar att jobba med frihet under ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra. Det är meriterande om du har jobbat i livsmedelsbutik tidigare.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval dock senast 22 september. Vid eventuella frågor kontakta

Alexander Vestergård Kalmar på

alexander.vestergard@polfarskt.se eller på 073-424 66 00

Anders Svensson Växjö på

Anders.svensson@polfarskt.se eller på 070-246 11 65

Ansök nu

Elektriker sökes till kund i Växjö

Installationselektriker
Läs mer Aug 22
*
Vår kund expanderar och söker duktiga elektriker till sitt team i Växjö

Om tjänsten
Om tjänsten

Du börjar som inhyrd från Montico i 6 månader med goda möjligheter att så småningom bli anställd utav kundföretaget.
Heltid måndag- fredag
Lön enligt kollektivavtal
Start omgående

Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning

Som elektriker arbetar du självständigt och i team i många olika typer av entreprenad/servicejobb. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra entreprenad/service åt olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

Service inom el
Utredningar och felsökningar
Åtgärdsförslag och genomförande
Daglig kontakt med kunder
Rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten

Du kommer att vara ansvarig för att uppdragen utförs i linje med företagets höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och en del kontakt med kunder. Som elektriker installerar du således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Därför ser vi att du tycker det är roligt att arbeta med entreprenad/service och är en ansvarstagande person som visar bra resultat och god kvalitet på arbetet.

Vi söker dig som
Vi söker dig som

Du har utbildning och erfarenhet inom service- och installationsbranschen inom el
Du brinner för att ge den bästa servicen till kunderna
Du kan flytande svenska
Du är självgående, driven och tar ansvar
ECY-intyg är meriterande

Som person gillar du att anta nya utmaningar och utvecklas tillsammans med ditt team. Du tycker det är roligt att lösa problem oavsett situation samt att du är öppen och villig att tänka nytt. Det är meriterande om du har kunskap om styrel och automation

Ansök nu

Administrativa konsulter till kommande uppdrag

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 22
Administratörer till kommande uppdrag i Växjö
Vi söker nu administrativa konsulter till ett kommande uppdrag i Växjö området. 

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som konsult för oss på Eterni i Växjö, med fokus på ekonomi, inköp, projektadministration eller controlling/analys!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god erfarenhet inom ekonomi, inköp, projektadministration eller controlling. Du är van att tala och skriva engelska och har god systemvana, SAP och Excel är meriterande. Tekniska kunskaper samt yrkeserfarenhet från tillverkningsindustrin är klart önskvärt.

Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Vidare har du grundläggande tekniska färdigheter och kan snabbt sätta dig in i nya projekt och processer. Med fördel är du en tempostark och flexibel person som gillar att jobba i team men med ett starkt fokus på att driva dina egna uppgifter från start till mål.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Administratör/Konsult är ett uppdrag på heltid.  Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Växjö. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Inköp/order administratör till Norrgavel i Lammhult

Inköpsassistent
Läs mer Aug 22
Arbetsuppgifter
Som administratör kommer du ingå i teamet inköp, order och leverans. Du rapporterar till produktionschefen. Tjänsten innebär blandade administrativa uppgifter, vilket gör dina arbetsdagar utvecklande och varierande.
I rollen ingår arbetsuppgifter så som:
Orderhantering
Inköp
Leveranssäkring av inköp och order
Uppdatering av priser
Saldojustering

I arbetet sker leverantörskontrakten främst via mail, men telefonkontakt kan förekomma. Du kommer även ha mycket kontakt med kollegor internt för att kunna ge kunder och andra externa aktörer den bästa servicen.
Din profil
För att lyckas i rollen har du en god samarbetsförmåga och kan kommunicera både skriftligt och verbalt med alla typer av människor. Du är duktig på att strukturera ditt arbete men samtidigt flexibel och lyhörd för förändringar. Du trivs i en organisation med högt i tak där du själv med din nyfikenhet kan bidra med idéer och förbättringsförslag. Vidare ser vi att du har ett stort engagemang för det du gör, är serviceinriktad och trivs i att arbeta i ett högt tempo.
Då du kommer ha kontakt med externa aktörer har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du ska med fördel ha arbetat inom serviceyrket tidigare för att ha ett naturligt service- och kundorienterat fokus.
Då du ska arbeta mycket vid datorn har du en god användarvana i Office-paketet, främst Word och Excel, och har lätt att lära dig nya datasystem.
Har du tidigare arbetet i affärssystemet Pyramid eller i Kundo anses det som meriterande.
Övrigt
Placeringsort: Lammhult
Arbetstid: Vardagar 07–16, med möjlighet till flex
Omfattning: 100%, Vikariat till januari 2025 med möjlighet till förlängning
Lön: individuell lönesättning
Start: Omgående

Tycker du ovan beskrivning passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 22
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 22
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 22
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 22
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Extrajobb som Mystery Shopper - Växjö-området

Intervjuare, opinionsundersökning
Läs mer Aug 22
Var med och skapa bättre kundmöten i Sverige – viktigt extrajobb


Nu söker vi mystery shoppers och intervjuare för kortare uppdrag i hela landet.


Custitude utför flera typer av kundundersökningar; Mystery Shopping, Store checks, exitintervjuer men även coaching på plats i butik.


Vi skulle bli glada om du vill vara en del av vårt kundmötesteam som mystery shopper.
Vi samarbetar med flera kedjor och företag som vill utveckla sitt kundmöte i olika kanaler. Då är en viktig del att förstå vad man är bra på och vad som är utvecklingsbart, både på kedjenivå men även på butiksnivå. Genom mystery shopping gör vi anonyma besök där vi utvärderar servicen och ser hur du blir bemött som kund.
Arbetet är enkelt, men kräver stor noggrannhet och seriositet.
Våra förväntningar på dig är att du är:
• Förberedd: Du har alltid läst på instruktioner och manualer innan du gör dina uppdrag.
• Ansvarsfull: Du ser till att dina uppdrag utförs enligt plan och i tid.
• Pålitlig: Du förstår syftet med det du och Custitude gör, du är intresserad av resultaten och vill att kunden ska kunna utvecklas av dina svar.
Du kan kommunicera väl på svenska både skriftligt och muntligt.


Genom att du registrerar dig i vår databas kommer du bli en del av Custitudes kundmötesteam. Du kommer bli tillfrågad om uppdrag och kan välja att tacka ja/nej vid varje givet tillfälle. En observation tar oftast, inklusive rapportering, 1 timme. Ofta är tiderna för uppdragen väldigt flexibla vilket gör detta till ett mycket bra extrajobb.Ersättning är per uppdrag.


Vi ser fram emot din ansökan. #jobbjustnu

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 22
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 22
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Extrajobb som Mystery Shopper - Lammhult-området

Intervjuare, opinionsundersökning
Läs mer Aug 22
Var med och skapa bättre kundmöten i Sverige – viktigt extrajobb


Nu söker vi mystery shoppers och intervjuare för kortare uppdrag i hela landet.


Custitude utför flera typer av kundundersökningar; Mystery Shopping, Store checks, exitintervjuer men även coaching på plats i butik.


Vi skulle bli glada om du vill vara en del av vårt kundmötesteam som mystery shopper.
Vi samarbetar med flera kedjor och företag som vill utveckla sitt kundmöte i olika kanaler. Då är en viktig del att förstå vad man är bra på och vad som är utvecklingsbart, både på kedjenivå men även på butiksnivå. Genom mystery shopping gör vi anonyma besök där vi utvärderar servicen och ser hur du blir bemött som kund.
Arbetet är enkelt, men kräver stor noggrannhet och seriositet.
Våra förväntningar på dig är att du är:
• Förberedd: Du har alltid läst på instruktioner och manualer innan du gör dina uppdrag.
• Ansvarsfull: Du ser till att dina uppdrag utförs enligt plan och i tid.
• Pålitlig: Du förstår syftet med det du och Custitude gör, du är intresserad av resultaten och vill att kunden ska kunna utvecklas av dina svar.
Du kan kommunicera väl på svenska både skriftligt och muntligt.


Genom att du registrerar dig i vår databas kommer du bli en del av Custitudes kundmötesteam. Du kommer bli tillfrågad om uppdrag och kan välja att tacka ja/nej vid varje givet tillfälle. En observation tar oftast, inklusive rapportering, 1 timme. Ofta är tiderna för uppdragen väldigt flexibla vilket gör detta till ett mycket bra extrajobb.Ersättning är per uppdrag.


Vi ser fram emot din ansökan. #jobbjustnu

Ansök nu

Förhandlare i Växjö

Fastighetsjurist
Läs mer Aug 22
Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.Har du ett sinne för att hitta lösningar, bidra med att stärka din omgivning med kunskap och brinner för att förändra samhället?

Då har vi jobbet för dig!

Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.

Region Sydost är en arbetsplats som sträcker sig över 52 kommuner och fem län. Vi har närmare 70 000 medlemmar och cirka 90 anställda inom regionen.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förhandla mot kommunala och privata fastighetsägare om hyror och övriga hyresvillkor för hyresgäster, såväl kollektivt som individuellt. Ekonomiska analyser, omvärldsbevakning och kommunikativt arbete är naturliga inslag i tjänsten. Du fungerar som ledare i våra förhandlingsdelegationer, vilka består av förtroendevalda hyresgäster i de bostadsområden förhandlingen berör.
I tjänsten ingår även att ge medlemmar råd i förhandlingsärenden och där du ansvarar för att ge god service till hyresgäster. Även besiktningar i lägenheter förekommer.
Arbetet sker i nära samarbete med övriga förhandlare, andra enheter och med förtroendevalda. Du förväntas löpande ha kontakter med medlemmar, fastighetsägare, förvaltare och olika myndigheter i uppdraget.
I tjänsten ingår också visst administrativt arbete som rör förhandlings- och ärendedokumentation.

Din bakgrund:
Du har med fördel en akademisk bakgrund inom exempelvis juridik, ekonomi eller andra samhällsfrågor.

Meriterande är att du har förhandlingsvana och innehavt ett föreningsengagemang eller arbetat inom ideell sektor.
Arbetet kräver en analytisk fallenhet med förmåga att hitta hållbara lösningar. I arbetet med att processleda förhandlingsdelegationer så är viss ledarerfarenhet en merit. Som person har du god förmåga att strukturera ditt arbete och driva dina processer framåt. Du är vidare en god kommunikatör och relationsbyggare och van att ha många bollar i luften.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö med arbetsuppdrag i Kronobergs och Blekinge län. Tjänsten tillträds snarast och intervjuer sker därför löpande.

Arbetstidsförläggningen är oreglerad och arbete på kvällar och helger förekommer. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil. Lön enligt avtal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tillämpar provanställning.

Upplysningar om tjänsten
Upplysningar om tjänsten lämnas av gruppchef Josefine Carlsson 010 - 459 21 33 och personalchef Oscar Jansson Magnusson, 010 – 459 21 50.
Fackliga kontaktpersoner är för SACO, Gabriela Panevska-Ilik, 010 – 459 21 90 och för Handels, Robin Dahlin Appelqvist, 010 – 459 21 03.

Ansökan
Via vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 12 september 2023 - men dyker rätt sökande upp rekryterar vi omgående.

Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner över hela landet. Arbetet och behoven kan se olika ut beroende på geografiskt område. Alla regioner samordnar de insatser som behövs för respektive distrikt och här finns all expertis samlad i form av jurister, förhandlare och verksamhetsutvecklare. Som organisation brinner vi för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad.

Region Sydost är en arbetsplats som sträcker sig över 52 kommuner och sex län. Vi har drygt 70 000 medlemmar och ca 100 anställda. Vi har ett antal kvalificerade yrkesgrupper och våra medarbetare jobbar självständigt med stort ansvar och får därför stora utvecklingsmöjligheter. Olika yrkesgrupper arbetar ofta tillsammans, samt även med förtroendevalda och i direkt kontakt med medlemmar. Det ställer krav på att anställda känner sig som en del av helheten i organisationen och förstår innebörden av att verka i en folkrörelse.

Ansök nu

Skötare till Hus 4 syd, Rättspsykiatriska regionkliniken

Skötare
Läs mer Aug 22
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Rättspsykiatriska regionkliniken är en specialistenhet inom rättspsykiatrin och vårdar både kvinnor och män. Vi tar även emot patienter från kriminalvården som är i behov av psykiatrisk omvårdnad och behandling. Vid Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö finns 10 olika avdelningar med olika profilinriktningar.
Klinikens uppdrag är att ge högkvalificerad rättspsykiatrisk vård och göra risk-bedömningar av personer som av domstol dömts till rättspsykiatrisk vård. Målet är att patienterna ska överföras till sin hemregion, annan regionklinik eller Kriminalvården när de är färdigvårdade. Patienterna ska erbjudas professionell vård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består i att ta ett gemensamt ansvar för att skapa en god och professionell relation till patienterna. Lära känna dem, deras behov och önskningar samt upptäcka tidiga tecken på ändringar i måendet, både fysiska och psykiska. Du ska vara delaktig i planering, genomförande och utvärdering av vård och behandling vilket innebär att du deltar i bland annat teammöten och vårdkonferenser. Vidare ska du genom dagligt motivationsarbete, social träning, behandlingsresor och övriga aktiviteter se till att vården fortskrider enligt vårdplanen. Du tar ansvar för och genomföra de dagliga rutiner som förekommer på avdelningen, vara BUST- ansvarig, dokumentera, utveckla vården på avdelningen samt tar ansvar för eventuella ansvarsområden. Du ska kunna arbeta utanför avdelningsgränserna och göra insatser på andra avdelningar.

KVALIFIKATIONER
För att tjänstgöra som skötare ska du ha formell kompetens som uppfyller kraven för skötare inom psykiatrin. Du har god förmåga att samarbeta med olika professioner och egenskaper som flexibilitet samt prestigelöshet värdesätts. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin eller rättspsykiatrin. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

I samband med rekryteringen begär vi utdrag från belastnings- och misstankeregistret samt drogtest via vår företagshälsovård. Därför ser vi gärna att du anger ditt fullständiga personnummer i ansökan.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 22
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Extraarbete som lager och truckförare

Truckförare
Läs mer Aug 22
Truckförare till kommande uppdrag
ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten kommer du att arbeta med lastning och lossning av emballage samt organisering av pallar. Tjänsten ställer krav på god körvana och truckkort B3 B4 nivå samt vana vid att arbeta med handdator.PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och handdator eller motsvarande.
Du har sinne för ordning och reda och har förståelse för logistik och lagerflöden.
Vidare växer du med ansvar och är en god lagspelare.
OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3-4 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Lagermedarbetare till kommande uppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Aug 22
Lagermedarbetare för kommande uppdrag

Är du en duktig truckförare, lagermedarbetare eller har erfarenhet av att jobba med händerna, antingen med plock och pack eller i butik? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi tar gärna en första intervju med dig för att berätta mer om våra olika personalbehov och på så sätt ta reda på vad som kan passa bäst för just dig!

Arbetstiderna kan vara från 06.00-20.00 måndag till fredag med växelvis dag- och kvällsskift. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil för att kunna jobba både tidig morgon och sen kväll. 

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning på minst gymnasial nivå. Utöver detta har du något eller några års praktisk erfarenhet av lager- eller logistikarbete. För dig som har god truckvana kräver vi truckkort för A1, B3 och B4.
Du är van att jobba i ett högt tempo och har förmågan att hålla igång flera olika uppgifter samtidigt samt är du en positiv, glad och framåt person som bidrar med en god stämning bland dina kollegor! Vidare har du lätt för att jobba i grupp och är en person som gärna ställer upp för dina kollegor! Du talar och skriver flytande svenska och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du har en god administrativ förmåga och grundläggande IT-kunskaper samt är en van användare av handscanner.  

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Truckförare med B3 & B4-behörighet

Truckförare
Läs mer Aug 22
Truckförare med B3 B4 behörighet
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar truckkörning som till stor del består av lastning och lossning av emballage. Tjänsten ställer krav på god körvana och truckkort B3 B4 nivå samt vana vid att arbeta med dator då uppdraget omfattar service.
 PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och höglyftande plocktruck. Samt har vana vid att arbeta med handscanner. Du har sinne för ordning och reda och blick för logistik och lagerflöden. Du växer med ansvar, är en god lagspelare och är inte rädd för att ta i. 

OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3-4 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 22
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar.
Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 22
INDUSTRIARBETARE TILL UPPVIDINGE
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar. Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Eterni söker Fordonselektriker till kund i Alvesta

Installationselektriker
Läs mer Aug 22
Till vår växande kund söker vi en skicklig och engagerad Fordonselektriker!

Som fordonselektriker kommer du att spela en central roll i att bygga och installera elektriska system i företagets fordonspåbyggnader.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvarsområden:
Installera och anpassa elektriska system i enlighet med specifikationer och ritningar.
Koppla och ansluta elektriska komponenter och kablage.
Testa och verifiera att alla elektriska system fungerar korrekt och uppfyller gällande standarder.
Samarbeta med andra tekniker och arbetsgrupper för att säkerställa en smidig produktion och leverans av nya fordon.
Arbeta med avancerade verktyg och mätinstrument för att diagnostisera och lösa elektriska problem.
Följa säkerhetsföreskrifter och arbeta enligt etablerade arbetsstandarder.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
Utbildning som elektriker eller liknande relevant utbildning.
Erfarenhet av att arbeta som fordonselektriker, med fördel inom fordonsindustrin eller tunga fordon.
Kunskap om fordonselteknik och elektriska system i lastbilar.
Erfarenhet av att läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation.
Goda färdigheter i att använda olika verktyg och utrustning för installation och diagnostik.
Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer i arbetet.
Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och i team.
Om du är en passionerad fordonselektriker med erfarenhet av att bygga och installera elektriska system i tunga fordon, ser vi fram emot att få din ansökan.
OM TJÄNSTEN
Uppdraget är långsiktigt och börjar med anställning hos Eterni för att efter sex månader övergå i en anställning hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Ekonomi- och Löneansvarig till Växjö Hydraulservice i Växjö

Produktionsekonom
Läs mer Aug 22
ANSVARSFULL EKONOMI- OCH LÖNEANSVARIG TILL VÄXJÖ HYDRAULSERVICE I VÄXJÖ!

Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. Vi ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran. Nu söker vi dig som vill ta ansvar för ekonomi och lön hos oss, med tillhörande receptionsansvar!

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomi- och Löneansvarig arbetar du brett inom områdena lön, ekonomi och kundservice. Du har ansvar för:  
  Löneadministration för ett fåtal tjänstemän och kollektivanställda.
Löpande redovisning och rapportering.
Månads- och årsbokslut.
Enklare beställningar/inköp och kundmottagning.
Växel, reception och allmän kontorsservice.

Tjänsten är på mellan 75-100% och är förlagd till måndag till fredag.

Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och har ett självständigt planeringsansvar där du arbetar mot deadlines. Till stöd har du ägarna som arbetar på plats samt revisorn med placering i Växjö! Välkommen till en trevlig och familjär arbetsplats!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning har troligen en ekonomiutbildning på minst gymnasial nivå, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi och lön, gärna inom tillverkande industri eller med teknisk inriktning.

Du har minst några års praktisk erfarenhet av löneadministration och är van att hantera såväl kollektivanställda som tjänstemän och med fördel har du arbetat i VISMA Lön samt GARP som ekonomisystem. Självklart har du allmänt goda systemkunskaper och gillar att verka för digitala lösningar och effektiva arbetssätt.  

Som ekonom är du självgående i löpande bokföring och månads- samt årsbokslut. Du är van att driva ditt arbete på egen hand och har förmågan att snabbt kunna ta till dig nya rutiner, lagar och informationer. Har du hanterat service och telefoni är det meriterande, alternativt att du har intresse för att ta ansvar för den uppgiften.

För att lyckas i rollen gillar du struktur och ordning och är mån om att slutföra det du påbörjat. Du är även van att arbeta verksamhetsnära och vågar utmana både dig själv och din omgivning samt har du god analytisk förmåga. Du är mån om att ha god överblick och är van att jobba med rapportering samt har du en hög social kompetens och trivs med att möta kunder.

Hos oss får du möjlighet att arbeta brett inom olika områden, något som vi hoppas att du ser som en spännande utmaning och möjlighet. Vi ser fram emot att välkomna vår nya kollega inom ekonomi och lön!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekrytering till Växjö Hydraulservice som erbjuder en tillsvidareanställning! 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Extraarbetare som truck- och lagerarbetare

Truckförare
Läs mer Aug 22
Extraarbete inom lager och logistik!

Till en av våra kunder i Växjö söker vi nu duktiga och arbetsvilliga personer som antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som är tillgängliga för jobb framåt vid sidan av sina andra åtaganden.
 
ARBETSUPPGIFTER
Att lasta och lossa bilar
Köra truck, såväl motvikts- som skjutstativstruck
Plocka och packa samt
Ut- och inleverans
Dialog med kunder och chaufförer
Vi söker dig som har ett öppet sinne och är flexibel och som vill vara med och ta plats hos vår kund där teamet består av positiva och glada medarbetare där idéer, kundfokus och kvalitet är i främsta fokus! 
Du kommer ha ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och handdator eller motsvarande.
Du har sinne för ordning och reda och har förståelse för logistik och lagerflöden.
Vidare växer du med ansvar och är en god lagspelare som har lätt för att arbeta med flera olika arbetsuppgifter och är självgående. 
 
OM TJÄNSTEN

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på timmar där du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Undersköterska till operationsenheten Växjö, vikariat.

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Aug 22
Har du fint bemötande och förstår vikten av att ge god service? Då har du goda förutsättningar för att jobba som undersköterska hos oss på operation i Växjö. Vi söker nu kollegor!

På operationsenheten i Växjö finns 12 väl utrustade operationssalar och medarbetarantalet är drygt 110 stycken. Enhetens uppdrag är att bedriva akut och planerad operationsverksamhet med en högspecialiserad patientvård i form av pre-, per- och postoperativ vård och omhändertagande.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
På operationsenheten får du ett intressant och omväxlande arbete. Du assisterar anestesi- och operationssjuksköterskan före, under och efter operation. Arbetet kräver god fysik, då det innebär lyft och transporter av patienter. Handledning och undervisning av nya kollegor och andra besök på operationsenheten ingår i arbetet. Att du deltar i utvecklingsarbete på avdelningen ser vi som en självklarhet. Vi bedriver både elektiv och akut verksamhet, jour och beredskap ingår i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av akut-operations- eller intensivvård. YH-utbildning inom operationsvård är meriterande.

Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Undersköterska till bilburen hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Aug 21
Kronobergs Hemvård är privat utförare av hemtjänst. Vi är en bilburen hemtjänst, vilket under regniga dagar brukar uppskattas extra mycket av våra medarbetare, och vår kvälls- och nattpersonal känner sig också tryggare.
Vi växer och för att bibehålla vår höga kvalitet till våra kunder samt en bra arbetsmiljö för våra medarbetare så söker vi nu fler undersköterskor till vårt härliga gäng.
Hos oss arbetar du varierande dagar och tider, utan schemalagda delade turer. Som person är du ansvarsfull, tålmodig, noggrann och omtänksam. Du är lyhörd för kundernas behov och positiv till att lösa de situationer som uppstår. Som medarbetare hos oss är du företagets förebild och lever efter våra värderingar.
Arbetet i hemtjänsten är varierande. Dina arbetsuppgifter kan vara allt ifrån att utföra delegerade vårdinsatser som exempelvis såromläggningar, till omvårdnad, till att ta med kunden på promenad.
All vår kompetens finns samlad under ett tak. Verksamhetschef, sjuksköterskor och samordnare arbetar nära varandra, och sitter i samma lokal som hemtjänstpersonalen utgår ifrån. Du arbetar mestadels självständigt men behöver vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med övriga kollegor.
Vi rekryterar nya medarbetare med omsorg. Erfarenhet av hemtjänst är en merit men vi lägger framför allt stor vikt vid personlig lämplighet. Alla våra medarbetare måste visa körkort, utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva sekretess- och hygienavtal.
Krav för att vara behörig till att ansöka denna tjänsten är att du är utbildad undersköterska, har B-körkort samt talar och skriver svenska språket obehindrat. Dessa krav gäller oavsett hur mycket meriterande erfarenhet du har.
Din ansökan ska innehålla cv och personligt brev (ofullständiga ansökningar behandlas ej). Rekryteringen sker löpande. Vi återkommer till dig om du är aktuell för intervju. Om du inte hör något från oss har du tyvärr inte gått vidare till intervju.

Ansök nu

Personlig assistent till tonårstjej Växjö

Personlig assistent
Läs mer Aug 21
Beskrivning av tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en tonårstjej som har en svår epilepsisjukdom. Flickan har behov av aktiv tillsyn och stöd då det finns risk för epileptiska anfall. Epilepsisjukdomen påverkar även förmågor som till exempel minne och motorik, och hon har ett praktiskt hjälpbehov i synnerhet när hon har perioder med fler anfall. Tillsammans med sin familj bor flickan 1,5 mil söder om Växjö.

Vi söker en positiv och framåt tjej 18-35 år som kan ta egna initiativ, är ansvarsfull och ser olika möjligheter på lösningar. Du kommer att vara ett socialt stöd till flickan, ni hittar på aktiviteter tillsammans så det är bra om du gillar att vara fysiskt aktiv. Du är lyhörd, kreativ och påhittig. Vi söker en tjej som delar flickans intressen: smink, kläder, TikTok, spela spel (bl a dataspel), shopping, pyssel etc.

Du kommer arbeta mestadels i flickans hemmiljö tillsammans med hennes familj, så vi ser att du har ett ödmjukt och respektfullt förhållningssätt mot andra människor. För flickan och familjens bästa ser vi att du är ute efter en långsiktig anställning då vi värdesätter trygghet och kontinuitet.

På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet, vilket innebär att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi söker människor som gillar utmaningar och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor.

Vi erbjuder dig

- Ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras till att fatta egna kloka beslut

- Ett nära ledarskap
- Ett kundnära arbete
- Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden

- Ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.
- Friskvårdsbidrag för ordinarie personal
- Interna utbildningar - Frösundaakademin
- Introduktionsutbildning

Krav och meriter
Meriterande är erfarenhet av epilepsi men det viktigaste är att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så skriv och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV.

Krav på körkort manuell och/eller automat då assistenten kör familjens bil när flickan vill hitta på aktiviteter utanför hemmet. Krav att du är simkunnig då flickan gillar att bada i familjens pool.

Självklart är du rök- och tobaksfri.

Utdrag från belastningsregister

När du ska arbeta med barn med funktionsnedsättning ska du innan anställningen påbörjas uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. På kunds begäran ska även enskilt utdrag uppvisas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Se länkar:

http://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

http://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Personliga egenskaper
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Inledningsvis behov - fast tjänst från oktober

- Tjänstgöringsgrad: Deltid ca 50-75 %

- Arbetstid: vardagar eftermiddag och någon helg i månaden enligt överenskommelse

- Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Lotta Gill
lotta.gill@frosunda.se
010-130 32 29

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Specialpedagog sökes till Växjö för uthyrning

Speciallärare
Läs mer Aug 21
Malmö Personal arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemanning, Search och Headhunting samt Karriärändring. Malmö Personal är också samarbetspartners till Norlandias familjetjänster.Vi utgår från våra kontor i Malmö och Stockholm.Malmö Personal erbjuder via sina konsulter hög kompetens och lång erfarenhet inom rekrytering, uthyrning, karriärändring och förmedling av all kommunal personal.

Malmö Personal arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemanning, organisationsutveckling, utbildningsverksamhet, ledning och utvecklingsarbete i kommuner, Search och Headhunting samt Karriärändring.  

Malmö Personal  söker specialpedagog för långtidsuthyrning till privat grundskola i Malmö Personal Växjö

Omfattning är heltid eller deltid  under ca 6 månader till att börja med. Legitimation som specialpedagog eller lärare är ett måste. Processerna går ibland snabbt, intresserade bör därför ansöka snarast.  
 
Vi söker nu dig som i första skedet vill axla konsultrollen 

Anställningsformer: Antingen anställd hos Malmö Personal  eller inhyrd som underkonsult dvs. att du fakturerar överenskommet arvode, för ev. senare fast anställning hos kund.
 
Skicka din CV till länken nedan
Eller ring Connie Winsborn 072 313 88 00 för mer information
 
Lön/arvode: Ange löneanspråk i ansökan

Ansök nu

Speciallärare, Teacher Special Education

Specialpedagog
Läs mer Aug 21
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Om skolan

Internationella Engelska Skolan Växjö är en F-9 skola med tillhörande fritidshem, där vi får följa eleverna från förskoleklass till årskurs 9. Vår skola växer. Inför läsåret 23/24 kommer vi att ha ca 330 elever från F-8. Skolan är helt utbyggd läsåret 24/25 och har då cirka 600 elever i årskurserna F-9. Skolan startades 1 augusti 2022.

IES Växjö är en tvåspråkig skola där vi jobbar tillsammans, personal och elever, i en internationell miljö.  Du bör därför känna dig bekväm med att kommunicera med kollegor, elever och deras familjer på både svenska och engelska.

Skolan ligger ett stenkast från Södra Bergundasjön. I nära anslutning till skolan har vi skog som nyttjas av både skola och fritids. Som medarbetare ingår du i ett arbetslag där ni tillsammans arbetar för att driva och utveckla verksamheten. Vi arbetar för att varje elev ska känna trygghet och trivsel i en lärande miljö. Vi arbetar för att väcka elevernas lust, engagemang, nyfikenhet och kreativitet. Varje elev ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och känna tilltro till sin egen förmåga.

Om du vill arbeta i en internationell miljö med en stödjande kultur är IES Växjö platsen för dig. Vi har en bred elevgrupp som talar omkring ett 30-tal olika modersmål och en rik internationell personalgrupp. Vi uppmuntrar och stöder internationellt utbildade lärare som börjar hos oss på IES Växjö att både lära sig svenska samt komplettera sin

lärarutbildning för att nå en svensk lärarlegitimation.

Om tjänsten - Internationella Engelska Skolan Växjö söker just nu en speciallärare

Nu har du möjligheten att få arbeta tillsammans med oss på IES Växjö. Vi söker en speciallärare som är med i vårt elevhälsoteam och bidra med sin kompetens. Även du som studerar till lärare eller som har erfarenhet av arbete i klass kan bli aktuell för anställning. För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet att undervisa.

Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med kollegor inom elevhälsan, samt med rektor och kollegor på skolan. Du har också ett ansvar och frihet att lägga upp ditt arbete vilket kräver noggrannhet för detaljer men också ett helikopterperspektiv. Som en naturlig del i speciallärarrollen så ser vi att du har kunskaper att utföra screening på elever.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument. Genom att ha ett professionellt förhållningssätt ser du samarbete som en självklarhet för att nå framgång i undervisningen.

Din profil

Du är behörig speciallärare. Har du erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov är det meriterande. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, i personliga möten samt i grupp, har digital kompetens, god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du brinner för att få elever med särskilda behov att utvecklas och nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Du ser vikten av att skapa och behålla goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Det finns inga krav på tidigare undervisningserfarenhet, men vi ser gärna att du är trygg i ditt professionella ledarskap där du kan skapa en trygg och stabil miljö både i och utanför klassrummet. Du värdesätter och levererar ett personligt, tydligt och balanserat ledarskap med både kontroll och elevengagemang i fokus. Du som speciallärare är en tydlig och aktiv normsättare. Du har också:

- ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke. - en positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten. - ett professionellt förhållningssätt. - ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten. - en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser.

Rekryteringssprocess

Vi intervjuar fortlöpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att ta ta del din ansökan och få chansen att föra en vidare dialog med dig om tjänsten och dina kvalifikationer för den! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Tjänstgöringsgrad: 100%.

Övrigt

Alla Internationella Engelska skolor runt om i landet vilar på samma grunder som en vision för skolan, vårt IES Ethos. Läs gärna mer om detta och se om de stämmer överens med dina egna professionella värderingar.

På IES ingår pedagogisk lunch för alla anställda. IES står under friskoleavtalet Almega. Det finns även en lokal överenskommelse om arbetstider.

Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för elevens kunskapsutveckling för att nå läroplanens mål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen och arbetar för att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Du tar egna initiativ och bedriver ett tydligt ledarskap i klassrummet.

Ansök nu

Jobba I Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 21
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd i Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 21
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 21
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 21
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar.
Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Gymnasielärare i Svenska och svenska som andraspråk

Lärare i gymnasiet
Läs mer Aug 21
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Katedralskolan med cirka 1400 elever och 140 anställda förenar en rik utbildningstradition med en modern syn på kunskaper och utbildning. Skolan kännetecknas av hög kvalitet, god pedagogisk kompetens, kultur och ett stort internationellt kontaktnät. På skolan finns de nationella programmen ekonomiprogrammet, estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, språkintroduktion och det internationella IB-programmet (International Baccalaureate).

Som lärare på Katedralskolan är du en av våra ungdomars viktigaste inspirationskällor för vidare studier. Du stöttar och leder våra elever i deras utvecklingsprocesser. Du bidrar med din kompetens till verksamheten som helhet och har stora möjligheter att vara en del av vårt utvecklings- och kvalitetsarbete genom att bedriva undervisning på såväl individ- som gruppnivå samt ett aktivt deltagande i det kollegiala lärandet.

Du arbetar med undervisning och deltar aktivt i samarbete och gemensamma konferenser. Som lärare hos oss samverkar du med andra lärare för att nå programmens examensmål.

Du är insatt i och arbetar utifrån styrdokumenten, vilket bland annat innefattar att:
• ta ansvar för elevernas kunskapstillväxt, stödja deras personliga utveckling och skapa goda betingelser för varje elevs lärande, utveckling och förmåga att utveckla kritiskt tänkande.
• genomföra, utveckla och leda utbildning med hög kvalitet och engagemang
• vara öppen för nya idéer och förändringar och ansvara för att verksamheten utvecklas
• vara aktiv i det gemensamma arbetet och samverka med andra parter internt och externt

Tjänsten är ett vikariat på 50-100% under läsåret 23/24.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen/legitimation med behörighet att undervisa i svenska och svenska som andraspråk på gymnasiet.
Du har också en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och har ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen där du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Allakando läxhjälp Växjö, privatlärare 2 lektioner/vecka, matte åk 8-9

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Aug 21
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

Ansök nu

Systemtekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Aug 21
Net at Once Sweden AB är en ISP som även driver ett eget stadsnät! Här får du möjlighet att jobba med komplexa och spännande uppdrag i ett bolag som ligger i teknisk framkant. Hos oss är det högt tempo och en rolig vardag som gäller, samtidigt som vi levererar Sveriges bästa nättjänster till våra kunder. Internetoperatören Net at Once är en uppstickare på telekommarknaden och nu letar vår nätavdelning efter dig med erfarenhet av att vidareutveckla och drifta nät.


Vårt nät AS35706, är byggt på hårdvara från Cisco och Huawei. Vår serverplattform är byggd på VMware och Linuxoperativ. Din uppgift är att se till att alla våra kunder får nättjänster av den superkvalité som Net at Once är känd för. Förutom att använda våra befintliga system och lösningar förväntar vi oss även att du kan utveckla och effektivisera våra arbetssätt och rutiner.


Du kommer att ingå i ett team med superkompetenta kollegor med många års erfarenhet av att vidareutveckla och driftsäkra vårt nät. Om du är rätt kandidat är detta en superchans för att bli en del av ett framtidsföretag med goda utsikter!


Dina kunskaper och egenskaper


Vi söker dig med driv och energi att klara av att hitta nya lösningar. Du måste klara av att prioritera i ett högt tempo och att kommunicera på ett professionellt sätt med dina kollegor, användare och leverantörer. Du ska ha passion för ny teknik och systemlösningar. Vi ser även att du är strukturerad i ditt arbete, har ett analytiskt och logiskt tankesätt. Arbetet bedrivs i högt tempo med snabba vändningar och i en ständigt utvecklande systemmiljö.


Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Nätverkstekniker - 1-2 års erfarenhet
Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Data
Önskade kompetenser
Linux
My/MariaDB
Routing / Switching
Meriterande kompetenser
Utbildning/erfarenhet av MPLS, LDP/RSVP, IS-IS, BGP, QoS, BNG, PIM, MSDP
Certifikat/utbildning i motsvarande CCNP/CCIE eller likvärdig erfarenhet.
Utbildning/erfarenhet av serveroperativ, t.ex VMware och Debian Linux

Ansök nu

Brandingenjör - vakthavande befäl

Brandingenjör
Läs mer Aug 21
Värends Räddningstjänst är ett kommunalförbund som ansvarar för räddningstjänsten för ca 117 000 invånare i Alvesta och Växjö kommuner. Värends Räddningstjänsts uppdrag är att bereda ett likvärdigt och tillfredsställande skydd mot olyckor avseende människors liv och hälsa, samt egendom och miljö.
Vår vision: Ett tryggt och olycksfritt samhälle - för alla.

Förbundets utryckningsorganisation har en heltidsstyrka, ett antal deltidsstyrkor, ett räddningsvärn och ett frivilligt räddningsvärn. Antalet medarbetare är för närvarande ca 250 varav ca 190 utgör deltids- och värnpersonal.

Värends Räddningstjänst är en del av räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge (RSB). RSB är en operativ samverkan mellan räddningstjänster i Jönköping, Kronoberg, Blekinge län samt Ydre, Vimmerby, Västervik och Hultsfreds kommuner. RSB:s uppdrag är att tillsammans med SOS Alarm stödja den drabbade, larma ut och stödja det skadeplatsnära arbetet samt säkerställa beredskap för nya händelser. Ledningscentralen är samlokaliserad med SOS Alarm och är belägen på brandstationen i Jönköping. Centralen bemannas av ett vakthavande befäl och ett ledningsbefäl samt SOS Alarms personal.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta både som brandingenjör med förebyggande arbete och operativt som vakthavande befäl.

Som brandingenjör hos oss på Värends räddningstjänst verkar du brett i organisationen. Du kommer att arbeta med tillsyn, tillståndshandläggning, remisshantering och information/rådgivning. Du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter utifrån dina egna intressen och erfarenheter tillsammans med avdelningens och organisationens behov.

Som vakthavande befäl i ledningscentralen tar du del av inkommande 112-samtal tillsammans med SOS Alarms personal. Du stödjer den hjälpsökande med råd, säkerställer att lämpliga resurser larmas och stödjer insatsen. Arbetet innebär många samverkanskontakter såsom Regionen, Trafikverket och Polismyndigheten. I centralen kommer du arbeta i nära samarbete med ledningsbefäl och SOS-personal. Som vakthavande befäl kan du påverka räddningsinsatser positivt, bland annat genom att ge råd och hjälpa den som drabbats av en olycka men även att bistå ledningsenheter i det operativa skadeavhjälpande arbetet. I arbetet ingår även att tillse att hela ledningssystemet har en fullgod beredskap för nya händelser. Arbetet i ledningscentralen erbjuder ofta snabba tempoväxlingar där förmågan att prioritera och anpassa sig till rådande omständigheter är viktig.

Tjänstgöringstiden bestäms av ett fast schema men tjänsten kommer kräva en hög grad av flexibilitet och omplanering av tid utifrån verksamhetens behov kommer vara nödvändigt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har godkänd examen som brandingenjör och godkänd påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer (RUB), eller motsvarande utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet av att leda operativa insatser på en högre nivå.
Meriterande:
• Erfarenhet av arbete med lagen om skydd mot olyckor, lagen om brandfarliga och explosiva varor samt remisshantering.
• Erfarenhet av arbete som vakthavande befäl eller annan liknande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten.

B-körkort är ett krav för anställning.

Du har en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift tillsammans med goda kunskaper i Microsoft Officeprogrammen. Du är van vid att planera men kan också prioritera bland arbetsuppgifter samtidigt som du inger förtroende och stabilitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska se till medborgarna i första hand, ge ett gott bemötande och dela vår värdegrund. Som person är du flexibel, kan jobba självständigt men har samtidigt lätt för att samarbeta med andra. Du vågar tänka nytt och annorlunda, är ansvarstagande och kommer i mål med dina uppgifter.

En anställning innebär placering i säkerhetsklass och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med grund-och personutredning samt registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 21
INDUSTRIARBETARE TILL UPPVIDINGE
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar. Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Aug 21
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 21
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 21
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar.
Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Säljchef i Växjö!

Säljledare
Läs mer Aug 21
Svenska Trygghetslösningar AB söker efter en person som har vässat sina försäljningskunskaper och är redo lära upp andra till att bli nya stjärnsäljare. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!


Nu är det dags för ditt nästa steg i karriären! Är du vår nästa Säljchef?


Som Säljchef kommer du att coacha, stötta och följa upp Teamets fältsäljare. Det kommer att vara din uppgift att teamet, såväl som individerna, utvecklas och presterar på topp utefter förmåga. I tjänsten ingår även planering, rapportering, budgetansvar. Detta är en operativ tjänst där du förväntas vara med och sälja och föregå med gott exempel.


Det vi erbjuder är:


Tjänstebil
Ett omväxlande och roligt arbete
Fast lön + hög provision utan tak
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utveckling
Fast lön 20 000 kr / mån. plus attraktiv provisionsstege.Vi söker dig som har:


Tidigare arbetslivserfarenhet från fältförsäljning till privatpersoner och känner att det är dags för nästa steg i karriären.
Tidigare erfarenheter av fältförsäljning med resultat.
B-körkort
Dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt ledaregenskaper.
Du som person drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo.Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Vi erbjuder dig ett företag där fokus ligger på kvalité, tillväxt, kreativitet och motivation. Vi ger dig möjligheten att ingå i en företagskultur präglad av stark entreprenörsanda, dynamisk atmosfär och fantastiska utvecklingsmöjligheter. Genom ett kreativt förhållningssätt till ledarskap har du möjlighet att föra verksamheten till nästa nivå!


Du är välkommen att kontakta oss via hr@stl.nu om du har några frågor om tjänsten.


Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.


Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats med många möjligheter!

Ansök nu

Account manager

Account manager
Läs mer Aug 21
Vårt mål är att genom våra produkter, lösningar och koncept bidra till en bra arbetsmiljö, som effektiviserar och förenklar arbetsdagen och stärker varumärket. Vi har ett sortiment som passar väldigt många företag och som ständigt är i utveckling.
Vår filosofi är att genom personliga möten på plats i kundens miljö skapa långsiktiga relationer.
Men ingenting av detta hade varit möjligt om vi inte hade haft framgångsrika säljare. Och nu vill vi bli fler! Vad erbjuder vi då?
Fritt jobb där du tar ansvar och förtjänar frihet.
Fast lön med bra provisioner och höga bonusar
Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning
Personliga utveckling med daglig coaching
Säljtävlingar med spännande priser
Grymma kollegor i hela landet
Roliga konferenser
Hälsoprofil med fokus på ditt välmående

Och vad förväntar vi oss av dig?
Självständig person med ett högt driv
Stark vilja och motivation att tjäna pengar
Brinnande intresse för att göra affärer
Mycket energi och positiv inställning
Egenskapen att alltid ta ansvar

Du söker tjänsten genom att maila eller/och ringa!
ansokan@timosweden.com
Vill du veta mer om oss? Ring eller klicka in på timosweden.com

Ansök nu

Utesäljare Växjö med omnejd

Utesäljare
Läs mer Aug 21
Som säljare på Täta Tak Energi ansvar du för att driva och utveckla försäljningsarbete på ett affärsorienterat och relationsbyggande arbetssätt inom solpaneler och förnybar el.
Som säljare för solpaneler kommer några av dina arbetsuppgifter innebära:
· Driva och utveckla försäljning med kundansvar från förfrågan till genomförande
· Offertskrivning och uppföljning
· Deltaga på nätverk och mässor
Vi söker dig som har ett intresse för både försäljning och solenergi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av fältförsäljning och/eller prestationsförsäljning. Du är en förstklassig kommunikatör som kan förmedla vårt erbjudande på ett professionellt sätt till kund.
Viktigt för tjänsten:
· Relationsbyggande och kundfokuserad
· Resultatinriktat och lösningsorienterad
· Kommunikativ och flexibel
Du kommer ingå i ett försäljningsteam som leds av vår försäljningschef. Det kommer ske återkoppling och uppföljning dagligen.
Möjligheten att växa och utvecklas inom företaget är stor.

Ansök nu

Distriktssäljare Småland/Blekinge

Utesäljare
Läs mer Aug 21
Lyssna på Addpeoples rekryteringspodd där vi berättar mer om Carpings och rollen som Distriktssäljare här: https://open.spotify.com/episode/0FnsKhcefPfmLHV6DDTozm?si=crMcrGbET7iEIIXcOoTCyA
Därför är du viktig
Har du en bakgrund inom VVS? Har du dessutom intresse av försäljning? Då kan du vara Carpings nästa Distriktssäljare inom distriktet Småland/Blekinge!
Vi vill växa – vill du vara en viktig del av den resan? På Carpings strävar vi efter att alltid ligga i framkant med produkter av hög kvalitet och säkra leveranser. Som distriktssäljare hos oss har du förmånen att tillhöra ett familjeföretag med en stark gemenskap och ett stabilt ägande. Du erbjuds en varierad försäljningsroll och en spännande möjlighet att utvecklas och växa!
Det här är Carpings
AB Hugo Carping är Sveriges äldsta familjeägda VVS-grossist som nu har hunnit fylla hela 76 år. Företaget ingår tillsammans med VS Produkter i Carpingsgruppen som 2022 omsatte drygt 170 miljoner. Vi förser marknaden med ett brett sortiment av VVS-material, och arbetar alltid med välkända varumärken.
På Carpings har vi en gedigen kompetens inom VVS, men vi brukar också säga att vi har sälj i vårt DNA. Det innebär att vi anpassar oss till det kunderna vill ha, samtidigt som vi behåller vår identitet och affärsidé. Att Carpings är ett oberoende och fristående företag tror vi också är en av anledningarna till vår framgång. Vi på Carpings brukar säga att vi är stora nog att lita på men små nog att bry oss om! Besök gärna www.carpings.se för att läsa mer om bolaget.
Fokus i din roll
Carpings söker nu en Distriktssäljare till distriktet Småland/Blekinge. Som säljare hos oss på Carpings blir du en del av ett team på ytterligare tolv personer som bearbetar den svenska VVS-marknaden. Ditt ansvar blir att fortsätta utveckla distriktet i termer av kundnöjdhet och försäljningsresultat.
En viktig del blir att förse kunderna med deras dagliga behov av VVS-material men även att sälja in och räkna på större projekt. Du arbetar med såväl befintliga kunder som med uppsökande försäljning. Dina kunskaper inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om våra produkter, därför kommer du att genomgå en grundlig introduktionsplan för att få rätt förutsättningar att utvecklas och lyckas i din roll.
Trivs du att arbeta fritt under ansvar så är den här tjänsten rätt för dig! Eftersom du utgår från ditt hemmakontor är det en fördel om du har en central placering i distriktet, så att du effektivt kan förflytta dig i området. Du rapporterar till vår försäljningschef.
Om vi får önska
Kanske har du idag en säljbakgrund inom VVS? Alternativt är du VVS-installatör med ett intresse för sälj och vill sadla om? Eller så jobbar du i en närliggande bransch med ett enormt driv att lära dig ett nytt sortiment. För oss är det viktigt att hitta rätt person med följande meriter med sig sedan tidigare:
Gärna praktisk erfarenhet av VVS
Meriterande med tidigare säljerfarenhet
B-körkort är ett krav

Är det rätt plats för dig?
Du vill finnas nära kunden - det är vår övertygelse att det är där affärerna utvecklas. Relationsbyggande och en känsla för ordning och struktur är viktigt för denna roll – det är då du blir en uppskattad säljare hos våra kunder!
Naturligtvis är du driven och målinriktad, och du vet vad som krävs för att få affärerna i hamn. Du har energi och nyfikenhet där du sätter kunden i fokus och här igenom uppnår goda resultat. Som vi nämnde tidigare innebär rollen även en del nykundsbearbetning – här blir din ihärdighet och ditt starka driv två nyckelfaktorer för att lyckas.
Vill du tillhöra vårt team där vi sätter kvalité i fokus och lever för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar – då är du mer än välkommen med din ansökan till oss!
Bra att veta
Du rapporterar till försäljningschef.
Placering Småland/Blekinge.
Tillsvidareanställning.
Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.
Vid frågor besvaras dessa av Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Anette Beckman, 072-500 30 23.

Ansök nu

Säljjobb - Heltidstjänst i Växjö

Hemförsäljare
Läs mer Aug 21
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team!
Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare .
Maskinen vi säljer kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Som säljare har du möjligheten att jobba hur mycket du vill – varifrån du vill. Eftersom vi är placerade runtom i hela landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching.
Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Om jobbet
Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Eterni söker Fordons- och mekanikmontörer!

Fordonsmontör
Läs mer Aug 21
Till vår kund i Uppvidinge söker vi nu Montörer mot fordon och mekanik! 
Har du intresse och kunskap inom mekanik och fordon och gillar att meka ? Då har vi rollen för just dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innehåller både enklare och mer avancerad montering av såväl chassin som teknisk utrustning och kundanpassade fordonsinredningar och även ombyggnationer av transporter.
Här arbetar man med ett kompetent team som alla har kunskap och intresse inom mekanik mot fordon. 
Du monterar efter ritning och ansvarar för att färdigställa hela montaget. 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka och har god fysik.
Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har grundläggande förståelse för fordonsel. Intresse för bilar och fordon är klart meriterande. Som person är du öppensinnad, lojal och pålitlig.
Du har en bra inställning till människor och ditt arbete och anpassar dig lätt till nya kollegor och arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden för att sedan arbeta ute hos vår kund i Uppvidinge Kommun.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Truckförare med B3 & B4-behörighet

Truckförare
Läs mer Aug 21
Truckförare med B3 B4 behörighet
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar truckkörning som till stor del består av lastning och lossning av emballage. Tjänsten ställer krav på god körvana och truckkort B3 B4 nivå samt vana vid att arbeta med dator då uppdraget omfattar service.
 PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och höglyftande plocktruck. Samt har vana vid att arbeta med handscanner. Du har sinne för ordning och reda och blick för logistik och lagerflöden. Du växer med ansvar, är en god lagspelare och är inte rädd för att ta i. 

OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3-4 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Extraarbete som lager och truckförare

Truckförare
Läs mer Aug 21
Truckförare till kommande uppdrag
ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten kommer du att arbeta med lastning och lossning av emballage samt organisering av pallar. Tjänsten ställer krav på god körvana och truckkort B3 B4 nivå samt vana vid att arbeta med handdator.PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och handdator eller motsvarande.
Du har sinne för ordning och reda och har förståelse för logistik och lagerflöden.
Vidare växer du med ansvar och är en god lagspelare.
OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3-4 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Extraarbetare som truck- och lagerarbetare

Truckförare
Läs mer Aug 21
Extraarbete inom lager och logistik!

Till en av våra kunder i Växjö söker vi nu duktiga och arbetsvilliga personer som antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som är tillgängliga för jobb framåt vid sidan av sina andra åtaganden.
 
ARBETSUPPGIFTER
Att lasta och lossa bilar
Köra truck, såväl motvikts- som skjutstativstruck
Plocka och packa samt
Ut- och inleverans
Dialog med kunder och chaufförer
Vi söker dig som har ett öppet sinne och är flexibel och som vill vara med och ta plats hos vår kund där teamet består av positiva och glada medarbetare där idéer, kundfokus och kvalitet är i främsta fokus! 
Du kommer ha ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av truckkörning. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och handdator eller motsvarande.
Du har sinne för ordning och reda och har förståelse för logistik och lagerflöden.
Vidare växer du med ansvar och är en god lagspelare som har lätt för att arbeta med flera olika arbetsuppgifter och är självgående. 
 
OM TJÄNSTEN

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på timmar där du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 21
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar.
Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Aug 21
INDUSTRIARBETARE TILL UPPVIDINGE
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar. Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Vi söker Servicetekniker till VTK Transportkyla i Växjö!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Aug 21
Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter, där din kompetens och ditt sinne för detaljer har stor betydelse för vår gemensamma utveckling framåt.

Om tjänsten
Du är en nyfiken och positiv person med känsla för teamwork. Med dina förslag på förbättringar, bidrar du till vår utveckling.
Dina färdigheter och personliga egenskaper är viktiga för oss. Du trivs med att arbeta självständigt och samtidigt med teamet runt dig.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som tekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, allt mellan periodiskt underhåll av kylaggregat, till installation av nya system.
Du har hela tiden stöd av kollegor och ledning, och närhet till vår interna support.
Vissa resor förekommer, men du utgår alltid från vår verkstad i Växjö.
Beredskapstjänst var 4:e vecka ingår i tjänsten, på vår verkstad, efter att du blivit bekväm med arbetsuppgifterna.


Vem är du?
För att passa in i rollen så tänker vi att du besitter följande egenskaper/ kompetenser:

- Nyfikenhet och vilja att lära dig nya saker.
- Grundläggande kunskaper i fordonselektronik.
- Erfarenhet av att reparera fordon eller maskiner.
- Social förmåga, du trivs att arbeta i grupp.

Utbildning i kyla och/eller starkström är meriterande.
Har du frågor om företaget eller om tjänsten så är du välkommen att kontakta Stefan Flykt på stefan.flykt@uniflex.se

Vi vill vara tydliga med att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
VTK Transportkyla är Sveriges marknadsledande företag inom transportkyla. Familjeföretag i andra generationen som är grundat 1982 och är specialiserade på både service och försäljning av transportkylaggregat. Sedan 2009 är vi exklusiv distributör för Mitsubishi Transportkyla i Norden. Vårt huvudkontor ligger i Växjö, utöver det har vi en egen serviceverkstad i Göteborg och dotterbolag i Norge och Danmark. Vi är 25 anställda och omsätter ca 100 milj. Läs gärna mer om oss på www.transportkyla.se

Ansök nu