Hitta lediga jobb i Växjö

Logistiker biobränsle till Götaland

Logistiker
Läs mer Jan 24
Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vi erbjuder dig skogen – ett av våra viktigaste verktyg för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Dessutom en vacker arbetsplats. För att motverka hotet från klimatförändringar och mot den biologiska mångfalden behöver vi skogsmark och skogsråvara. Sveaskog är statens skogsbolag och vår uppgift är att leverera skogsråvara och förvalta skogsmarken. För att klara detta på ett långsiktigt hållbart sätt har Sveaskog antagit ett program för hållbart skogsbruk. Nu behöver vi fler intresserade och kompetenta människor som vill vara med på den resan. Kanske är du den vi söker?

Om jobbet

Som biobränslelogistiker ansvarar du för att våra produkter skotas till bilväg och levereras kostnadseffektivt och med hög precision till våra kunder. I rollen spelar du en viktig och central roll i att hålla ihop informationsflödet mellan kund, kundansvarig, leverantörer och våra regioner. Du kommer ingå i vårt biobränslelogistikteam som består av fem personer som jobbar i nära samarbete med varandra.

I rollen kommer du bland annat ansvara för:

• planering, styrning och uppföljning av biobränsleflöden
• löpande kontakt med kunder, leverantörer och transportföretag
• ansvar för biobränsleproduktionen (grotskotning) i Götaland
• terminalhantering
• medverka i dimensionering och upphandling av våra drivnings- och transportresurser
• medverkar vid kundträffar och stöttar kundansvarig i förhandlingar
• jobba i team med kundansvariga, produktionsledare, skogsskötselledare och virkesköpare i syfte att säkerställa kvalitativa flöden och leveranser

Stationering på något av våra Sveaskogskontor i Götaland: Jönköping, Vimmerby, Växjö eller Osby. Resor i tjänsten förekommer. I rollen rapporterar du till Biobränsleansvarig

Om dig

Vi söker dig med akademisk utbildning inom skog, logistisk, energi eller motsvarande kompetens. Arbetslivserfarenhet av biobränsleverksamhet eller skoglig produktionsledning är meriterande. Sveaskog ligger i framkant när det gäller utveckling av skogliga IT-system. Du behöver därför ha lätt att lära dig och använda IT-verktyg och ett intresse av digitalisering och utveckling.

Som person är du kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har förmåga att arbeta strukturerat och välplanerat i ett logistikflöde med stundtals högt tempo. Det förutsätter initiativtagande, problemlösning och ett stort eget ansvar där du med nyfikenhet och intresse söker nödvändig information. Du har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer till kunder, leverantörer, transportörer och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid att du med din bakgrund, kompetens och personliga egenskaper bidrar till mångfalden.

Vårt erbjudande till dig

Att arbeta på Sveaskog innebär stor frihet samtidigt som du förväntas ta ansvar, visa mod och vara nyfiken. I allas uppgift ingår att ta ansvar sin egen och verksamhetens utveckling och att du är en lagspelare och bra kollega. Vi kallar det aktivt medarbetarskap. Vi erbjuder dig en arbetsplats som kännetecknas av en vilja att du ska lyckas, där jämställdhet och arbetsmiljö står högt på agendan.

Låter det spännande och vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Susanne Spreer, Biobränsleansvarig, 010-544 95 00.

Fackliga kontaktpersoner är för Ledarna Thomas Esbjörnsson, tel 010-544 99 75, för Akademikerföreningen Sara Östh, tel 010-544 97 11 och för Unionen Stig Sjöberg 08-655 90 58.

Din ansökan

Sista ansökningsdag är 12 februari. Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Sveaskog eftersträvar etnisk mångfald samt en jämn könsfördelning inom alla delar av företaget.

Ansök nu

Säljare /digital mediasäljare till Eniro

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 24
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eniro.

Om företaget:

Eniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyrå och hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder. Det innebär att du kommer få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - som exempelvis Google, Facebook, Google Ads, hemsidor, SEO och Social Advertising.

Företagskulturen hos Eniro bygger på kundfokus, nyfikenhet och samhörighet. Vidare präglas kulturen av affärsmässighet, kreativitet och framåtanda. På Eniro delar man med sig av kunskap och insikter, vilket skapar en lärande miljö med hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet, samtidigt som det viktigaste är att man har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter:

I rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen som sker via telefon. Detta innebär att du arbetar självständigt med allt från boka möten, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut. Du jobbar i ett team med tävlingsinriktade personer med hög energi som tillsammans driver framgång samtidigt som du tar ansvar för ditt eget arbete. Du får kontinuerligt coachning och säljutbildning för att växa till att bli en säljare i världsklass.

I rollen ges du en stor möjlighet att påverka din egen utveckling och framgång inom försäljning på företaget. Du erbjuds en gedigen introduktion för att få en god inblick i rollen och i företaget i sin helhet.

Ta chansen och häng med på Eniros tillväxtresa!

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• Tidigare säljerfarenhet är meriterande

I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är målinriktad, driven och hungrig på att göra affärer och trivs i en fartfylld miljö där du själv tar stort eget ansvar och tar egna initiativ på ett strukturerat sätt. Detta kräver nyfikenhet, tålamod och utvecklingsvilja. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande. Du ser dig som en team-player som värdesätter god kollegial gemenskap.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse, fast + provison

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemförvaltare Stratsys, verksamhetsutvecklare

Systemförvaltare
Läs mer Jan 24
I Region Kronoberg samlas ansvaret för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Hälso- och sjukvård dominerar verksamheten. Bland övriga ansvarsområden finns; kollektivtrafik och infrastruktur, kompetens- och utbildningsfrågor, miljö- och klimat, samhällsplanering, innovation, näringslivsutveckling, internationella frågor, folkhälsa och kultur. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Beslutsstöd och systemutveckling är en enhet på ekonomi- och planeringsavdelningen inom regionstaben. Inom enheten finns den verksamhetsnära utvecklingen och förvaltningen av flera regiongemensamma system som stödjer ledning och styrning, samt ekonomi, HR och RPA (Robotic Process Automation). Beslutsstöd och systemutveckling är regionens centrala enhet som ansvarar för att utveckla och förvalta uppföljningslösningar (BI, Business Intelligence) till hela Region Kronoberg. Enheten består av 15 personer.

Hos oss får du en viktig funktion från första dagen och vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö där gemenskap och teamkänsla är lika viktigt som den enskilda prestationen.
ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som ska vara den verksamhetsnära systemutvecklaren (systemförvaltare) för Stratsys, fånga kundens behov av uppföljning och som kan vara projektledare för enhetens projekt.

Du har det övergripande ansvaret för Stratsys, vilket ställer krav på ett helhetsperspektiv, utifrån systemet och regionens bästa. Med systemet samordnar och effektiviserar Region Kronoberg styrningen och uppföljningen av verksamheterna samtidigt som det medför ett enhetligt arbetssätt. Stratsys omfattar flera olika moduler och styrmodeller, exempelvis verksamhetsplaner, projekt och uppdrag.

I arbetsuppgifterna ingår det att vidareutveckla och förvalta, samt vid behov felsöka och rätta i systemet. Arbeta med inläsningar, integrationer till systemet, ha dialog med berörda kollegor. Utvärdera, testa och dokumentera nya lösningar, samt ansvara för att underhålla och ge support tillsammans med övriga i förvaltningsorganisationen. Underhålla och skapa nya rapporter. Delta och hålla i olika förstudier och workshops.

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du även att ha en viktig roll inom beslutsstöd. Du är med vid kunddialoger, fångar in och omsätter kundens behov av uppföljning tillsammans med BI-teamet (BI=Business Intelligence). I denna tjänst är det en stor fördel om du kan ta rollen som projektledare för exempelvis införande av en ny modul i Stratsys eller i samband med utveckling av en ny uppföljningslösning.

Detta är en varierande tjänst där du arbetar självständigt och tillsammans med många olika personer från olika verksamheter. Du kommer vara spindeln i nätet och det krävs att du kan ha många bollar i luften.

I Region Kronoberg arbetare vi med systemförvaltningen enligt en modell som bygger på PM3. Stratsys ligger inom objektet styrning och uppföljning. Objektledarna inom det objektet blir naturliga samarbetspartner för dig.

Det gemensamma målet är att skapa en effektiv administration som ger nytta för medarbetarna och invånarna i Region Kronoberg.

Vi vill hela tiden höja våra medarbetares kompetens och få dem att ta nästa kliv i sin utveckling, oavsett om man är ny från skolan eller har jobbat i många år. Vilket gör att det finns goda möjligheter till personlig utveckling.


KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt arbetslivserfarenhet av vidareutveckling och förvaltning av IT-stöd som kan bedömas som likvärdig.

Är utvecklingsorienterad med verksamheten i fokus, utifrån ett helhetsperspektiv.

Du har kunskap om metoder för att utforska och analysera behov, kunskap om processmetodik och/eller projektmetodik samt erfarenhet av att driva projekt- och utvecklingsarbete.

Du är lyhörd och har god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Kan skapa förtroende och har en god pedagogisk förmåga.

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Stratsys eller likande system för verksamhetsplanering och uppföljning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss ska du vara självständig, strukturerad, ansvarstagande och ha en förmåga att ta egna initiativ. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team.


ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi planerar att hålla intervjuer 2 mars, 3 mars samt den 6 mars.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Testautomatiseringsingenjör

Systemtestare
Läs mer Jan 24
Vi på System Verification är marknadsledande inom testautomation och DevOps. Vi söker efter fler tekniskt passionerade kollegor som vill följa med på vår fortsatta resa för bättre och ökad mjukvarukvalitet. Om du har erfarenhet av testautomatisering, vill arbeta i en agil IT-miljö och hjälpa företag att bli bättre på testautomation – så kan vi garantera dig roliga och utmanande uppdrag skräddarsydda för dig. Vi värdesätter din kompetens och utveckling, men också att du har tid och energi för dina övriga intressen utanför jobbet. Vi tror på “Quality in every aspect of life”!
VAD VI KAN ERBJUDA DIG
Du kommer bli en del av norra Europas största och ledande IT-konsultföretag med specialisering på kvalitetssäkring av mjukvara, vilket ger dig kollegor som delar samma nisch och de bästa förutsättningarna att utvecklas i din roll och karriär. Som testautomationsingenjör på System Verification får du arbeta med komplexa systemlösningar. Du kommer att analysera och utveckla ¨proof of concept¨ inom testautomation för kunder som önskar att underhålla eller sätta upp en testautomationsmiljö. Vi söker efter fler kollegor som vill vara en del av vårt nischade expertbolag som hjälper organisationer att förbättra och kvalitetssäkra deras systemutveckling.
Du kommer att kunna bygga en karriär som teknisk specialist inom ditt område och vara en del av ett konsultföretag där alla har samma tankesätt kring kvalitetssäkring. Du kommer att få möjlighet att lära dig nya saker och dela kunskap med mycket kompetenta kollegor, både lokalt och globalt. Kompetensutbildning är där vi lägger vårt största fokus för våra medarbetare genom att se till att du får den utbildning, mentorskap och certifieringar du behöver för det du vill ta dig an i rollen som konsult. Detta är en av våra största styrkor som ett nischat företag.
Vi värdesätter att ha roligt tillsammans vilket vi gör genom att ha gemensamma After Works, middagar, gaming och att spela padel samt brädspel för att nämna några aktiviteter. Varje år arrangeras en konferensresa där alla anställda deltar som är en av årets höjdpunkter.
På System Verification har vi en familjär känsla och ger en trygg anställning med god balans och flexibilitet mellan arbete och fritid. För oss är det hybrida arbetssättet det nya normala, vilket vi stödjer genom att erbjuda dig möjligheten att inreda ditt eget hemmakontor med möbler och IT-utrustning, som System Verification tillhandahåller. Läs mer om våra förmåner och vad vi kan erbjuda dig som QA Specialist här.
När vi anställer någon är det inte med ett specifikt uppdrag i åtanke. Om båda parter känner att det är en bra matchning så är vi säkra på att vi kan hitta spännande uppdrag tillsammans med dig, i linje med din utvecklingsplan.
KVALIFIKATIONER
Du har minst några års erfarenhet från testautomation och du har arbetat i projekt där du ansvarat för att underhålla ett testautomationsramverk.
Du är kvalificerad i vanliga programmeringsspråk som C#, Java, JavaScript, Python eller Ruby.
Du har arbetat med olika testautomationsverktyg, såsom Selenium, Ranorex eller Cypress, samt någon form av CI/CD lösning.
Du behärskar engelska flytande och kan använda språket i ditt dagliga arbete (muntligt och skriftligt). Det är meriterande om du även kan kommunicera på svenska.MERITERANDE
Du har erfarenhet av att implementera ett testatautomationsramverk.
Du har en djup förståelse för mjukvaruarkitektur och god kunskap om hela utvecklingsprocessen (bygga, testa, implementera).OM OSS
System Verification är norra Europas största och ledande IT-konsultbolag inom kvalitetssäkring av mjukvara, specialiserade på avancerad övervakning av kvalitet. Genom att använda best practice QA-metoder och AI-insikter hjälper vi våra kunder att leverera goda slutanvändarupplevelser. Tillsammans med oss får våra kunder en strategisk partner som fokuserar på innovation, effektivitet och säkerhet.
System Verification har cirka 300 anställda i Malmö (HQ), Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Jönköping/Växjö, Linköping, Bonn, Frankfurt, Hamburg, München, Warszawa och Sarajevo. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Ansök nu

Försäkringsutredare inom sjukförsäkringen i Växjö

Försäkringsutredare, försäkringskassa
Läs mer Jan 24
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.Vårt område SF Småland sydost finns på tre orter, Växjö, Västervik och Kalmar och vi består av drygt 100 medarbetare som arbetar inom sjukförsäkring och samordning.  Våra kontor är centralt belägna. Vi söker nu medarbetare till kontoret i Växjö.Utredningar, samordning och teamarbete
Som försäkringsutredare handlägger du ansökningar om sjukpenning. Du fattar självständigt beslut om rätten till sjukpenning genom att tillämpa lagstiftningen på ett korrekt och rättssäkert sätt. Arbetet innebär att göra kvalificerade utredningar och analyser av underlag, framför allt läkarintyg. Du ska även förklara sjukförsäkringen och beslut för de personer som inte får den ersättning som de ansökt om. Arbetsuppgifterna är till stor del administrativa, vilket bland annat innebär löpande dokumentation samt beräkningar och utbetalningar av ersättning. En annan del av arbetet är marknadsföring av våra självbetjäningstjänster.

I rollen som försäkringsutredare har du kontakt med personer som har en pågående sjukskrivning. Du har ofta kontakt med både dem, deras arbetsgivare och sjukvården, främst via telefon och brev. Du ger de sjukskrivna förutsättningar att vara delaktiga i sin rehabilitering och samverkar med arbetsgivare så att de tar sitt rehabiliteringsansvar. I en del ärenden behövs personliga möten och samordning av rehabiliteringsinsatser för att skapa förutsättningar för återgång i arbete. Du ansvarar då för att leda och delta i mötena tillsammans med den sjukskrivne och andra parter såsom arbetsgivare, Arbetsförmedlingen och läkare. Periodvis håller arbetet ett högt tempo, vilket innebär att du behöver trivas med att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och ha förmåga att prioritera. 

Som försäkringsutredare ingår du i ett team som planerar och fördelar arbetet. Ni arbetar aktivt med att utveckla era kunskaper och dela med er av era erfarenheter. Som nyanställd får du en introduktionsutbildning och stöd av handledare. Tjänsten innebär att du hanterar sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande.

Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar.

Vi söker dig som:


• har högskoleexamen eller erfarenheter och kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• är stabil och har förmåga att skapa förtroende hos enskilda och samverkanspartners
• har mycket god samarbetsförmåga och vana av att arbeta i team för att nå gemensamma mål
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har ett systematiskt arbetssätt med en god förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• kommunicerar klart, tydligt och strukturerat, både i skrift och tal
• är handlingskraftig, verkställer planer och uppnår resultat med hög kvalitet
• har körkort för personbil.

Det är meriterande om du:


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har professionell erfarenhet av att möta människor i svåra livssituationer
• har erfarenhet av arbete i en samordnande funktion med externa samarbetspartners.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Övrigt
Ett antal tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan kan komma att göra viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I den här rekryteringen kan arbetspsykologiska test användas som en del i urvalsarbetet. 

Vill du veta mer om Försäkringskassan som arbetsgivare? Besök fk.se/jobbahosossKontaktpersoner
Chef: Linnea Elm, 010 111 30 11 eller My Johansson, 010 112 50 31 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Maja Paulsson, 010 113 44 86 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Nermina Culesker, 010-112 27 51. Saco-S: Helena Henningsson-Viberg, 010-111 21 91 Seko: Eliza Grundström, 010-115 34 02.Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2023. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 23
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som psykiatrisjuksköterska inom psykiatrin i Växjö, Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 23
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som psykiatrisjuksköterska inom psykiatrin i Växjö, Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Lärare i matematik och de naturvetenskapliga ämnena för årskurserna 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jan 23
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar.

Braås och Dädesjö skolor är belägna cirka 30 kilometer norr om Växjö. Braås skola är en F-9 skola där vi får följa eleverna från förskoleklass till och med årskurs 9. På Braås skola går det cirka 370 elever.

Dädesjö skola är en F-3 skola där vi får följa eleverna från förskoleklass till och med årskurs 3. På Dädesjö skola går det cirka 30 elever.

Vi arbetar för att utveckla elevhälsans arbete med förebyggande insatser för att främja elevernas lärande. Elevhälsans arbete sker i nära samverkan med pedagoger för att vi tillsammans ska stödja elevernas utveckling mot målen. Närhet, tillgänglighet och en positiv elevsyn utmärker vår elevhälsa.

På vår skola tar alla ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår gemensamma arbetsmiljö. Vi arbetar för goda relationer och trygghet som utgör grunden för att uppnå hög måluppfyllelse. Vi har höga förväntningar på alla elever och vi stöttar eleverna i hur de ska gå tillväga för att utvecklas i sitt lärande.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Är du nyfiken, kreativ och flexibel i din undervisning där du möter elevernas nivå i undervisningen! Grattis nu finns det ett ledigt jobb på Braås skola! Vi söker nu en legitimerad lärare i matematik och de naturvetenskapliga ämnena för årskurserna 7-9.

Du vill tillsammans med dina arbetskamrater vara med och skapa en trygg, lärande och utvecklande verksamhet för barnen på vår skola. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bl. a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi förväntar oss att du möter eleverna individuellt, skapar goda relationer och sprider en positiv stämning i ditt möte med dem. Som person är du kreativ, en god förebild och en trygg ledare som vet vad det innebär att skapa arbetsro i klassrummet.

Du strävar efter ge förutsättningar för att alla elever ska ha möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Vidare är du öppen för olika arbetssätt, flexibel i samarbetet med andra och ser möjligheter istället för hinder.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och personlig lämplighet. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Anställningsintervjuer kommer att hållas fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Lärare inom fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jan 23
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Östra Lugnets skola är en F-6 skola med cirka 500 elever och ligger i norra delen av Växjö tätort. Skolan är organiserad i team utifrån profession och samverkansformer finns för de pedagoger som har ansvar runt den specifika elevgruppen. Det systematiska kvalitetsarbetet och att bygga en lärande organisation ser vi som viktiga faktorer för att säkerställa en god kvalitet i verksamheten men också för att skapa en hållbar arbetsplats för såväl elever som personal. På skolan finns ett antal processgrupper som med olika inriktningar arbetar för att stärka det hälsofrämjande arbetet och en ökad likvärdighet på skolan.

På skolan finns fyra avdelningar med fritidshemsverksamhet. Två stycken avdelningar med elever i F-1, en avdelning för elever i åk 2 och en för elever i åk 3 och uppåt. Som lärare i fritidshem hos oss har du ett nära kollegialt samarbete för att stimulera elevers utveckling och lärande. En medarbetare på Östra Lugnets skola får möjlighet till professionsutveckling. Hos oss prioriterar vi att du ges förutsättningar till planering, kollegialt lärande och reflektion för att kunna genomföra ditt uppdrag. Det sker även ett nära samarbete med lärarna för att främja samverkan mellan skola och fritidshem.

På Östra Lugnets skola ser vi olikheter som en tillgång och vi arbetar kollegialt för att främja vårt eget och elevernas lärande. Genom kontinuerligt arbete med att skapa trygga och förtroendefulla relationer skapas möjligheter för våra elever att utvecklas så långt som möjligt utifrån utbildningens mål.

Vi söker nu dig som är lärare i fritidshem. Tjänsten innebär arbete inom en av fritidshemsverksamheterna, där ansvaret för elevernas hela skoldag delas med övriga lärare och skolresurser. Som lärare i fritidshem förväntas du ta ett aktivt ansvar för att utveckla fritidshemmets verksamhet enligt läroplanens mål och genom samarbete med lärare under skoldagen skapa gynnsamma förutsättningar för alla elevers utveckling och lärande. Hos oss arbetar all personal tillsammans och man lägger stor vikt vid det kollegiala samarbetet där fokus alltid ligger på att skapa bästa möjliga lärsituation för eleverna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har legitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som nyutexaminerad lärare i fritidshem har du en mentor på skolan som ger stöd och vägledning efter behov.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för barns lärande och har barnets bästa i fokus. Du har ett hälsofrämjande och lösningsfokuserat förhållningssätt samt en förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer. Du arbetar professionellt och strukturerat utifrån styrdokumenten och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra. En vilja att utveckla dig själv och verksamheten är betydelsefullt på vår skola.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer för tjänsten kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Outnorth

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 23
Outnorth är ett av norra Europas ledande e-handelsbolag. Med grymma, nytänkande medarbetare och samarbetspartners gör vi världen lite bättre varje dag genom att få fler människor att vilja vara ute i naturen, och genom att aktivt bidra till hållbarhet och omtanke om miljön.
Vi söker nu en Redovisningsekonom med driv och vilja att växa tillsammans med oss i en spännande bransch som går på högtryck.

Som Redovisningsekonom kommer du arbeta med löpande redovisning, kontoavstämningar samt månads- och årsbokslut. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på erfarenhet och belastning. Du kommer även ansvara för vår kundreskontra, fakturering av företagsfakturor, utläggsredovisning samt bankkontoavstämningar. Du blir en viktig resurs i ekonomiteamet och förutom ovan arbetsuppgifter kommer du även vara insatt i andra flöden för att få en komplett bild av bolagets ekonomiska struktur.

Du ingår i vårt ekonomiteam om 6 kolleger på Outnorths huvudkontor i Växjö, och du rapporterar till CFO som också finns på plats i Växjö.

För att bli framgångsrik i rollen som redovisningsekonom hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, högt tempo och snabb tillväxt. Du behöver vara väl förtrogen med en ekonomiavdelnings processer och du har en god förmåga att arbeta självständigt och ta de initiativ som krävs för att driva utvecklingen framåt inom ditt ansvarsområde.

Som person är du strukturerad, proaktiv och flexibel för att kunna hantera ett stort workflow i en snabbväxande organisation. Du är noggrann och levererar resultat med god precision även under tidspressade förhållanden. Du har lätt för att lära dig nya saker och förmåga att kunna se helheten samtidigt som du har öga för detaljer.

Du trivs med att ha många interna kontakter där du är lösningsorienterad och serviceminded inför dina kollegors behov. Vi tror att du är en genuin lagspelare, med andra ord är du en kommunikativ, engagerad, prestigelös och lyhörd kollega.

Har du erfarenhet av ledande befattning och ett intresse för ledarskap ser vi det som meriterande.

För att vara aktuell för tjänsten har du med fördel eftergymnasial utbildning inom ekonomi
minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst
erfarenhet av momsredovisning
erfarenhet av och god kunskap kring bokföring och redovisning
erfarenhet av självständigt bokslutsarbete och rapportering
erfarenhet av kontoavstämningar
goda språkkunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift
goda excelkunskaper

Meriterande kvalifikationer för tjänsten är:
  kunskap kring internationella momsregler
erfarenhet av affärssystemet SAP
erfarenhet av intercompany-avstämningar
 
Vad vi erbjuder

På Outnorth arbetar vi för att få fler människor att komma ut i naturen och delar intresset internt för aktivitet och friluftsliv. Vi arbetar aktivt med hållbarhet och är stolta partners till 1% for the Planet.

På Outnorth gillar vi att både utveckla och att utvecklas. Hos oss råder ett öppet klimat där det går snabbt från beslut till genomförande där vi värdesätter våra medarbetares idéer och viljan till att påverka för att utveckla organisationen. Du förtroendet och möjligheten att prova först och lära sedan - det är genom att uppmuntra nya idéer och initiativ som vi har lyckats hålla oss i framkant i branschen sedan starten.

Tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på, och vi gillar så klart att ha riktigt kul på jobbet!

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Detta är en direktanställning hos Outnorth som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39.

Ansök nu

Business Controller till Outnorth

Business controller
Läs mer Jan 23
Outnorth är ett av norra Europas ledande e-handelsbolag. Med grymma, nytänkande medarbetare och samarbetspartners gör vi världen lite bättre varje dag genom att få fler människor att vilja vara ute i naturen, och genom att aktivt bidra till hållbarhet och omtanke om miljön.

Nu söker vi en innovativ Business Controller till vårt framåtlutade team i Växjö. Vi söker dig som har ett starkt driv och ett stort intresse för siffror och affärer. Du ingår i vårt ekonomiteam som består av 6 medarbetare och du rapporterar till CFO som också finns på plats i Växjö.

Som Controller hos oss har du en central roll i vår navigering framåt genom att analysera resultat med hjälp av prognoser och finansiell rapportering. Du ansvarar för att bygga simulerings-, förklarings- och budgetmodeller utifrån ett antal KPI:er som sedan analyseras utifrån månads-, kvartals- och årsbasis. Baserat på den analys du tar fram förklarar du resultat utifrån prognos på olika nivåer inom verksamheten. Det innebär att du har en central roll i att utifrån data bidra med dina insikter och presentera förslag på åtgärder för att förbättra resultatet som i sin tur kan generera effektiviseringar inom verksamheten. I rollen har du dagligen kontakt med våra olika avdelningar och du bygger förtroendefulla relationer med dina kolleger som är i behov av dina analyser och din stöttning i affärskritiska frågor.

Vi tror att du är en genuin lagspelare, med andra ord är du en kommunikativ, engagerad, prestigelös och lyhörd kollega. Du har dessutom en stark analytisk förmåga samtidigt som du är flexibel och gillar förändringar. Som person drivs du av att utveckla rutiner och processer för att finna effektiviseringar, och det lyckas du med genom att vara noggrann, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du är van att prioritera och för dig är det viktigt att hålla hög kvalitet i det du levererar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Analys och uppföljning av produktmarginal och lönsamhet
Hålla ihop och driva budget, prognoser och uppföljning
Driva och vara involverad i projekt och initiativ med syfte att förbättra lönsamhet
Ad-hoc analyser
Utveckla och uppföljning av KPI:er
Identifiera och driva processförbättringar
 
Kvalifikationer Relevant högskole- eller universitetsutbildning med ekonomisk inriktning
Flera års arbetslivserfarenhet inom controlling eller liknande roll
Erfarenhet av Excel samt affärssystem
Erfarenhet av Retail/Inköp/Lager/Logistik meriterande
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 
Vad vi erbjuder

På Outnorth arbetar vi för att få fler människor att komma ut i naturen och delar intresset internt för aktivitet och friluftsliv. Vi arbetar aktivt med hållbarhet och är stolta partners till 1% for the Planet.
På Outnorth gillar vi att både utveckla och att utvecklas. Hos oss råder ett öppet klimat där det går snabbt från beslut till genomförande där vi värdesätter våra medarbetares idéer och viljan till att påverka för att utveckla organisationen. Du förtroendet och möjligheten att prova först och lära sedan - det är genom att uppmuntra nya idéer och initiativ som vi har lyckats hålla oss i framkant i branschen sedan starten.
Tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på, och vi gillar så klart att ha riktigt kul på jobbet! Start: snarast möjligt med hänsyn till ev uppsägningstid
Omfattning: heltid (kontorstid, hybrid med möjlighet att arbeta hemma någon dag i veckan)
Placering: Deltavägen, Växjö
Vi tar ej emot ansökan via mail
Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsten. Detta är en direktanställning hos Outnorth som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39.
Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till oss!

Ansök nu

Jobba I Cypern

Innesäljare
Läs mer Jan 23
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Personlig Assistent sökes till man i Växjö

Personlig assistent
Läs mer Jan 23
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 30-årsåldern med en muskelsjukdom boendes i Växjö. Kunden har ett stort intresse för film, musik och sport.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna
- Hjälpa till vid personlig hygien, av- och påklädning och samt vid måltider
- Assistera vid förflyttningar. Permobil, lift och duschstol finns tillhands, men även andningsmask under natten


Tjänsten innebär arbetspass under dag- och nattpass mellan kl. 07.30-17:00 samt kl. 17:00-09:00 (3 timmar jour under natten).Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Du är lugn och inkännande som person samt förstår skillnaden mellan psykisk och fysisk funktionsvariation.

KRAV:

- Körkort, för att kunna köra kunden till sitt arbeteOmfattning: Heltid cirka 80%.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Ansök nu

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Jan 23
Hej! Restaurang Thai T4 i Växjö söker 2 kockar inom asiatiska köket (Laga asiatisk mat) Ett plus om du kan tala Vietnamesiska. Vi söker dig med minst 1-2 års erfarenhet inom yrket. För frågor om tjänsten välkommen att ringa till oss på telephon 0760360099 eller genom att lämna in din ansökan vid personligt besök på restaurangen.
Vänligen Thait4 Växjö
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sveriges roligaste extraarbete

Hemförsäljare
Läs mer Jan 23
Är du social, utåtriktad och gillar att inspirera andra till MER lust, njutning och passion i deras vardag? Har du ett intresse för sex & samlevnadsfrågor? Då är det kanske dig vi söker. Nu behöver vi förstärka vårt team och söker därför dig som bor i eller i närheten av Växjö. I tjänsten förekommer resor på några mil.
Vi vill att du som söker:
- är en kvinna som vill inspirera andra till MER lust, njutning och passion i deras vardag.
- gillar att sälja och skapa resultat
- har ett öppet sinne och intresse för produkterna vi marknadsför.
- är social och mån om att vårda dina kundkontakter.
- är självgående och ansvarsfull.
- har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
- har tillgång till Internet och grundläggande datakunskaper.
- har körkort och bil.

Som konsulent besöker du grupper av nyfikna och förväntansfulla tjejer/killar och par för att i en trevlig miljö informera och visa våra spännande produkter som alla får klämma på. Intresset brukar vara mycket stort och ge upphov till en hel del fniss, skratt och intressanta diskussioner. Efter demonstrationen tas beställningarna upp i enskilt rum där du även svarar på frågor och hjälper kunderna att hitta de produkter som bäst passar dem.
Ett homeparty tar i snitt tre timmar. Vi vill att du har möjlighet att arbeta vid minst två tillfällen per månad, främst fredag- & lördagskvällar, då vi har som störst efterfrågan dessa dagar.
En anledning till Himmelrikets framgång är våra goda arbetsvillkor.
- Välj själv när du vill arbeta
- Du arbetar som anställd (och slipper därmed vara återförsäljare med eget företag).
- Koncentrera dig på att genomföra partyn. Vi levererar, tar betalt, sköter kundservice m.m.
- Inga förkunskaper krävs. Du får internutbildning.
- Vi förser dig med ett fullstort produktpaket med 40-50 produkter att visa på dina homepartyn
- Du har en bra grundprovision och får höjningar och påfyllning av produkter med jämna mellanrum.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Installationselektriker

Installationselektriker
Läs mer Jan 23
Om tjänsten
Vi söker installationselektriker, för arbete på projekt på olika platser runt om i Sverige.
Du kan antingen ha önskemål om att arbeta lokalt kring din hemort, eller vara intresserad av reseuppdrag.

Periodvis har vi även uppdrag i Norge, så kontakta oss gärna för mer information gällande detta vid intresse.

Att arbeta som resande för Ikett, innebär att du arbetar på annan ort än din hemort, och Ikett ansvarar då för att förse dig med boende i veckorna. Utöver gällande lön, utbetalas även traktamente, resetillägg och annan ersättning enligt gällande avtal, och så även de eventuella ackord etc som är gällande för varje projekt.

En av fördelarna med att arbeta hos oss, är just variationen på projekt. Både när det gäller längden på uppdrag och även projektens omfattning i storlek, från de mindre elfimorna till de stora koncernerna.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil
Du som söker kan vara allt från förstaårsmontör till fullbetald elektriker, och du innehar relevant utbildning för tjänsten.
ECY eller motsvarande är ett krav.
Körkort, liftkort och fallskyddsutbildning är meriterande.
Erfarenhet från andra områden som t.ex. industriell tillverkning, ombyggnation, kärnkraft, raffinaderi eller tågindustrin, är en merit.
Du kan hålla ett högt tempo och har en hög social kompetens.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är en av de ledande aktörerna inom uthyrning av kvalificerade elektriker inom bygg- och industrisektorn, både till den lilla elfirman eller till de stora företagen.

Ikett Elektro AB följer installationsavtalet och har kollektivavtal med Elektrikerförbundet.
Vi är dessutom certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Säsong- och sommarjobb som fastighetsskötare till Axcell i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 23
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Mitt namn är Sofie och jag arbetar som Arbetsledare på Axcell i Växjö. Jag söker nu två säsongsarbetande fastighetsskötare. Du kommer tillhöra vårt team på yttre skötsel med sex engagerade och drivna kollegor. Med mig som chef kan du förvänta dig stöttning, arbetsglädje och ett stort kundfokus. – Sofie Björkmarker, Arbetsledare

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för ett kluster av fastigheter med fokus på yttre skötsel, du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Rondering
- Åtgärda fel/problem
- Gräsklippning/yttre skötsel
- Rapportera i interna system
- Felanmäla större fel/problem i servicesystem
- Kundkontakt

Arbetets omfattning

Tjänsten avser både säsongs- och sommarjobb. Sommarjobbet kommer vara mellan juni-augusti samt säsongsjobbet mellan april/maj-september. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Växjö.

Förmåner och fördelar

Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav

Du har troligen arbetat med fastighetsskötsel tidigare och är i bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss

Som fastighetsskötare hos oss ser vi att du har ett stort engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta förebyggande och är bekväm i att arbeta självständigt. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till arbetsledare, Sofie Björkmarker på telefonnummer: 047-070 27 19.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-02-13.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu

Produktionspersonal till kund i Lammhult

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
*
Vill du jobba på en arbetsplats med ett härligt driv, duktiga kollegor och god stämning? Vi söker duktig produktionspersonal till vår kund i Lammhult.

Om tjänsten
Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Arbetsbeskrivning
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
Montering av stålrör genom svetsmaskin.
Hängning av detaljer innan lackering.
Kvalitetsarbete och läckagetestning.


Som medarbetare kommer du tillhöra ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att nå organisationens uppsatta mål.

Vi söker dig som
Vi ser gärna att du är en prestigelös lagspelare som tar ansvar för hela arbetsgruppen ska trivas och utvecklas. Vidare är du en person med ett positivt synsätt, noga med detaljer och har ett öga för kvalitet. Tidigare industrierfarenhet, gärna inom metallindustri, är meriterande men inget krav. Likaså om du har erfarenhet/utbildning inom svets. Har du truckkort sedan tidigare samt truckerfarenhet ser vi det som positivt.

Ansök nu

Produktionspersonal till kund i Lammhult

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
*
Vill du jobba på en arbetsplats med ett härligt driv, duktiga kollegor och god stämning? Vi söker duktig produktionspersonal till vår kund i Lammhult.

Om tjänsten
Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bla:
Svetsning av semisvets, ingen erfarenhet behövs
Montering av detaljer
Hängning av detaljer innan lackering.
Kvalitetssäkring och läckagetestning

Som medarbetare kommer du tillhöra ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att nå organisationens uppsatta mål.


Vi söker dig som
Vi ser gärna att du är en prestigelös lagspelare som tar ansvar för att hela arbetsgruppen ska trivas och utvecklas. Vidare är du en person med positivt synsätt, noga med detaljer och har ett öga för kvalitet. Tidigare industrierfarenhet, gärna inom metallindustrin är meriterande men inget krav. Likaså om du har erfarenhet/utbildning inom svets. Har du truck och/eller traverskort sedan tidigare samt erfarenhet ser vi det som positivt.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare (Java) till Paf - 100% remote!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 23
Är du en skicklig programmerare som vill utvecklas professionellt, få utlopp för din kreativitet och skapa underhållning för dig själv och för andra? Har du tröttnat på att slösa bort värdefull tid på att ta dig till kontoret varje dag? Paf erbjuder dig stor flexibilitet och frihet, och förser dig med komplett utrustning för att maxa upplevelsen av att jobba hemifrån på heltid! Låter det lockande? Läs vidare!

Paf söker dig som brinner för programmering och vill skapa underhållning som gör skillnad. Som Mjukvaruutvecklare på Paf är du en lagspelare där du tillsammans med dina kollegor i integrationsteamet ansvarar för utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. I ditt dagliga arbete ingår du i ett projektteam bestående av fyra utvecklare. Ni är ett sammansvetsat team med fokus på att skapa bra lösningar och kvalitativ kod.

Vem är du?
Du är en teknisk programmerare som har en stor passion för kodning och tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare. Antalet år är inte det viktigaste, utan viljan att utvecklas tillsammans med oss är det som är avgörande. Som person är du driven, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Du kommer främst att arbeta med JAVA, Spring Boot och AWS men du kommer även stöta på ett flertal andra språk, ramverk, plattformar, verktyg och tekniker. Titta gärna på Paf TECH RADAR (https://tech-radar.paf.dev/) för att få en överblick.

https://tech-radar.paf.dev/)Paf - ett annorlunda och ansvarstagande spelbolag
Pafs uppdrag är solklart - att generera vinst till samhällsnyttiga ändamål!"Paf är ett internationellt spelbolag som strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om sina kunder och samhället i stort. Sedan Paf grundades 1966 har sammanlagt över 360 miljoner euro fördelats på projekt och organisationer som skapar meningsfull fritid. Paf och Ålands Landskapsregering valde nyligen att donera 300 000 euro till det internationella hjälparbete som UNHCR och Röda Korset gör i anslutning till kriget i Ukraina.

Paf är dessutom prisbelönt och branschledande inom ansvarsfullt spelande. För två år sedan blev Paf det första internationella spelbolaget i världen som införde en maxgräns för vad kunderna kan förlora under ett år. Ho?ga krav ställs på Pafs egna spelansvarsa?tga?rder, och genom transparens, öppenhet och ärlighet uppnås en hållbar tillväxt som reflekterar värderingarna.

Pafs huvudkontor ligger i Mariehamn på Åland och har även kontor i Helsingfors, Stockholm, Norrköping, Oslo, Tallinn, Riga, Gzira och Madrid samt anställda ombord på kryssningsfartygen på Östersjön. Sammanlagt har Paf cirka 330 anställda från 29 olika länder. På Paf arbetar det över 100 utvecklare fördelat i team med olika ansvarsområden.

Mika, SENIOR GAME PROGRAMMER, MARIEHAMN
Jag har arbetat heltid på Paf sedan 2004 och under min tid här har jag haft möjlighet att arbeta i många olika roller och team. Alla de olika jobb jag har haft har lärt mig mycket, varit utmanande och roliga. Det har varit ganska enkelt att prova olika roller här och hitta den roll som passar mig bäst. Min passion är spel och att få vara kreativ och arbeta med ny, intressant teknik - därför hamnade jag just här.
Varför Paf?

På Paf erbjuds du förutom ovanstående stor frihet i när du arbetar. Du behöver såklart kunna samarbeta med ditt projektteam och anpassa dig efter dina kollegors önskemål men utöver det är du helt fri att planera din arbetstid. Oftast har du bara ett obligatoriskt möte per dag och har därför möjlighet att lägga din arbetstid på att skapa kvalitativa och kreativa lösningar tillsammans med ambitiösa och kunniga kollegor. Tre månader per år kan du också jobba från vilken plats du vill i världen där det finns en säker uppkoppling!

På Paf erbjuds du en atmosfär av teknik- och lösningsfokus. Tillsammans med över 100 teknikälskande kollegor utvecklar och hanterar du plattform, system och tjänster för att skapa den bästa möjliga och ansvarsfulla underhållningen för Pafs kunder.

På Paf erbjuds rätt kandidat rätt lön och tillsvidareanställning. Dina erfarenheter och kunskaper återspeglas i en transparent och rättvis lönesättningsmodell. Utöver lön erbjuds du också ett attraktivt förmånspaket innehållande bland annat utökat friskvårdserbjudande, pensionsavtal, föräldrarlönetillägg, extra lediga halvdagar, sjukförsäkring och frihet att anpassa dina arbetstider utefter ditt privatliv. Läs också gärna mer om Paf personalerbjudande på länken här (https://aboutpaf.com/sv/vi-pa-paf/).

Vill du veta mer?

- I rekryteringsprocessen ingår ett programmeringstest som ger dig möjlighet att få bra uppfattning i en typisk arbetsuppgift på Paf.

- Efter programmeringstestet kommer du som går vidare också få träffa kollegor innan du också träffar rekryterande chef Niklas Burman (https://www.linkedin.com/in/niklasburman/).

- Vi besvarar gärna frågor löpande och tror på transparens, ärlighet och öppenhet kring hela rekryteringsprocessen. Om du är du en kvalificerad kandidat kommer vi också givetvis gör allt för att du ska kunna ta reda på om Paf är rätt arbetsgivare för dig.

Ansök nu

Montör med elkunskaper till Phoenix Mecano AB

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
*
Vill du jobba på ett företag med ett härlig driv, duktiga kollegor och bra stämning? Varmt välkommen med din ansökan.

Phoenix Mecano AB har varit motsvarigheten till kundfokus, kvalitet, kompetens och kontinuitet sedan vi startade upp 2002 i Skandinavien som X2 Technology AB. I juni 2021 förvärvade Phoenix Mecano X2 Technology AB och all verksamhet relaterade till industriella och medicinska applikationer.

Idag finns vi i Växjö, Sverige, där vi tillverkar lyftpelarna X2 Technology, och fungerar även som försäljningspartner för produkterna RK Rose+Krieger och Linear Solution .

Med vårt kompetenta serviceteam och interna ingenjörer strävar vi efter att hitta de bästa skräddarsydda lösningarna för att driva ditt företag framåt. Vår tillhörighet till Phoenix Mecano-gruppen garanterar en solid bas och utmärkta förutsättningar för att nå våra mål om fortsatt tillväxt, samtidigt som vi förblir en pålitlig och värdefull partner för våra kunder.

Om tjänsten
Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Arbetsbeskrivning
I vår produktion i Växjö monterar vi bla lyftanordningar till medicinsk utrustning. Du kommer att arbeta utifrån ritningar, så vi ser gärna att du har vana av ritningsläsning samt monteringsinstruktioner. Då vi är en platt organisation samt ett företag som befinner sig in en expansiv fas är du öppen för att arbetsuppgifterna kan skifta.

Vi söker dig som
Phoenix Mecano är en platt organisation som vill få våra medarbetare växa in i rollen så därför lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du gillar att skruva och meka samt har en viss vana av ritningsläsning. Dock har vi ett krav på att kunna läsa elritningar då du även ska kunna lära ut dina elkunskaper i gruppen. Vidare är du öppen, kommunikativ och engagerad Du är en ansvarstagande lagspelare med driv och engagemang som bidrar till den goda stämning som råder på företaget.

Ansök nu

Montör / El installatör

Solskyddsmontör
Läs mer Jan 23
Montör / El installatör
Växjö
Vi söker nu dig som är nyfiken och villig att lära dig arbetet som montör från grunden. Är du tekniskt intresserad och av naturen en problemlösare? Kan du tänka dig att jobba utomhus i alla väder året om och är inte höjdrädd? Då har vi jobbet för dig!
Vi erbjuder
Ett varierat och roligt arbete som montör med stor frihet under ansvar. Vi är ett gäng prestigelösa medarbetare som bryr sig om både andra och varandra. Här får du utvecklingsmöjligheter genom både intern och extern utbildning.
Det finns en TANKE bakom våra värdeord, som är: Trygga, Ansvarstagande, Noggranna, Kompetenta och Engagerade.
Arbetstiderna är vardagar kl 7-16, där övertid förekommer under högsäsong. 25 dagars semester + 6 dagar ATF som förläggs mellan jul- och trettonhelg. Kollektivavtal finns med IF-Metall.
Arbetsuppgifter
Som montör hos oss arbetar du tidvis i par med en kollega men också enskilt i nära samarbete med säljarna och kundtjänst. Vi monterar både utvändiga och invändiga solskydd. Det kan vara hos privatpersoner, företag eller i ett projekt till ett byggföretag som bygger te.x. en ny skola. Vi rör oss i huvudsak runt Växjö med en 5-6 mils radie, men vissa projekt kan vara längre bort och det kan då förekomma övernattning på den orten.
Du kommer utgå ifrån Gransholm som ligger 1,5 mil söder om Växjö, där vi sedan 1 år tillbaka har vår produktion. Det är en härlig miljö vid Helige å med vacker natur inpå knutarna. Vi har kontor och showroom/butik i Växjö, som också är en knutpunkt för montörerna.
Krav
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser gärna att du som söker är en händig, driven och serviceinriktad person. Vi vill att du utför ett högt kvalitetsmässigt arbete på ett strukturerat och ordningsamt sätt.
Vi ser även att du har/är:
Noggrann och prestigelös
God fysik
B-körkort
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Intresse för teknik
Van vid kundkontakt
B-körkort med utökad behörighet för tungt släp
Liftkort
Auktorisation B

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. Vid frågor kontakta: Lena Broström på telefon: +46 (0) 470 32 40 80
Välkommen med din ansökan!


Om oss
Växjö Markisfabrik har lång erfarenhet och en stor kunskap om tillverkning och rådgivning inom solavskärmning. Vi har många års erfarenhet där vi hjälpt både privatpersoner och företag att skapa ett behagligt ljus och en skön temperatur till deras lokaler i Växjö och närliggande kommuner (Alvesta, Tingsryd, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Lessebo, Älmhult m.fl). I vår egen fabrik och sömnadsavdelning tillverkar vi skräddarsydda solskydd dagligen.
Läs mer om oss på: www.vaxjomarkisfabrik.se

Ansök nu

Sommarvikarierande Uthyrare till Växjö

Uthyrare
Läs mer Jan 23
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi under 2022 både vann Kundkristallen och utsågs till Great place to work! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Det här är jobbet för dig som gillar att skapa relationer, hitta lösningar och åstadkomma resultat. Du kommer exempelvis ansvara för uthyrningen, stötta förvaltarna, ha daglig kontakt med hyresgäster och arbeta aktivt med att bistå med stöd och administrativ hjälp på kontoret.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Arbeta med annonsering av lediga lägenheter

- Förbesiktningar

- Boka in och genomföra visningar

- Hjälpa till med in- och utlämning av samtliga nycklar/passagebrickor samt upprätthålla nyckelregister

- Kontakt med befintliga hyresgäster och leverantörer

- Ta emot och hantera synpunkter från hyresgäster

- Bemanna områdeskontoret vid gällande öppettider

- Bistå teamet med administrativa uppgifter

- Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla bostadsområdet på flera nivåer

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, alternativt minst gymnasieutbildning i kombination med yrkeserfarenhet inom fastighetsmarknaden. Du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundtjänst eller likvärdigt. För att trivas i rollen behöver du vara samarbetsorienterad och bra på att bygga relationer med såväl kollegor som hyresgäster. Som person är du ansvarstagande och initiativrik. Vidare söker vi dig som har lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt och har en mycket god kommunikativ förmåga.

Du är resultatorienterad och arbetar på ett strukturerat sätt för uppnå mål och goda resultat. I rollen är det viktigt att du brinner för ordning och reda samt att du har förmåga att prioritera. Vi ser att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för denna tjänst.Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling och ser gärna att du vill vara med och utvecklas som individ tillsammans med oss som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 5 juni 2023

- Omfattning: Feriearbete till och med 1 september

- Placering: Växjö

- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen. Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Förvaltare Robin Markovic på robin.markovic@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Truckförare till kund i Växjö

Truckförare
Läs mer Jan 23
Om tjänsten
Trivs du med lagerarbete och vill du ha ett aktivt jobb, där du får röra på dig och inte sitta still hela dagarna? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vår kund i Växjö söker nu en serviceinriktad och kommunikativ person som vill förstärka deras team. Du påbörjar din anställning på Montico med goda chanser för övergång till kund.

Arbetstiderna är dagtid med flex. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara ordermottagning samt utleverans.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har arbetat med denna typ av arbetsuppgifter tidigare och har en dokumenterad vana av att köra trucktyperna A1-A4 samt B1-B4. Vidare har du gedigen datavana där du har jobbat i affärssystem.

Som person är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vidare är du initiativtagande, serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Maskinist till växande bolag

Grävmaskinförare
Läs mer Jan 23
Maskinister– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!


ARBETSUPPGIFTER

KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egna maskinister. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som maskinist kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete, men i stor utsträckning innebär tjänsten maskinkörning. Däremot är vi ett bolag som värderar samarbete sinsemellan vilket innebär att vi hjälps åt och alla får göra allt. Vi jobbar alltid tillsammans med en kollega.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!


OM DIG

Vi söker dig som har maskinförarutbildning alternativt motsvarande vuxenutbildning. I tillägg till detta ser vi också att har ett par års erfarenhet av arbete som maskinist och är sugen på nya utmaningar!

Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Yrkesbevis är inte ett krav, men du måste ha påbörjat boken. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig!


OM OSS
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se
 
VI ERBJUDER

Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Hantverkare till växande bolag

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jan 23
Snickare, elektriker, VVS-montörer, plattsättare och markarbetare– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig. Välkommen att läsa mer!

OM TJÄNSTEN
KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och söker ett flertal medarbetare att förstärka vårt team med. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att vara del av projekt från start till mål. Vårt kompetenta team av VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder.

Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Du utgår från din bostad och delar bil tillsammans med ytterligare en kollega. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!

OM DIG
Just nu har vi lediga positioner hos oss som:

- Snickare
- Elektriker
- VVS-montörer
- Plattsättare
- Mark- och anläggningsarbetare

Vi söker dig som är van hantverksarbetare och har minst ett par års erfarenhet av yrket samt goda kunskaper i svenska och B-körkort.

Som person behöver du ha en god samarbetsförmåga samt utpräglad serviceanda då du kommer ha daglig kontakt med såväl kunder som kollegor. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig.

OM OSS
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se

VI ERBJUDER
Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Vi har kollektivavtal. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Lokalvårdare till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 23
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Mitt namn är Sofie och jag arbetar som Arbetsledare på Axcell i Växjö. Jag söker nu en lokalvårdare för timanställning. Du kommer tillhöra vårt Lokalvårds-team med fyra engagerade och drivna kollegor. Med mig som chef kan du förvänta dig stöttning, arbetsglädje och ett stort kundfokus. – Sofie Björkmarker, Arbetsledare

I rollen som lokalvårdare hos oss arbetar du nära våra kunder för att ge hög service. Du har dagligen kontakt med kunder och ger dem den service de behöver. Du kommer att arbeta med flera olika fastigheter och områden i Växjö.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat

- Hotellstäd
- Trappstäd
- Kontorsstäd
- Byggstäd
- Rut-tjänster hemma hos privatkunder
- Daglig kundkontakt

Du kommer att arbeta i en grupp med flera erfarna kollegor inom lokalvård och rapporterar till arbetsledare i Växjö.

Arbetets omfattning
Timanställning. Start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra kontoret i Växjö.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med lokalvård. Du har erfarenhet av service och att bemöta kunder. Det är en självklarhet att du tycker om att ha ett praktiskt arbete där du får röra dig mycket.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas hos oss
För att lyckas i rollen som lokalvårdare hos oss på Axcell är du ansvarstagande, självgående och tycker om de utmaningar som du ställs inför. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och trivs med frihet under ansvar. Det är också en självklarhet att du tycker om att arbeta fysiskt med kroppen. Vi ser att du är en lagspelare som sprider glädje till dina kollegor och kunder.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till, arbetsledare Sofie Björkmarker på telefonnummer 047-070 27 19.

Sista ansökningsdag 2023-02-13.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Team Leader till ICA Försäkring

Teamledare
Läs mer Jan 23
ICA Försäkring i Växjö söker Team Leader till ett av våra team. Teamet jobbar med proaktiv service och försäljning genom utgående samtal till befintliga och nya kunder.


Om jobbet som Team Leader
Som Team Leader har du personal-, försäljnings- och budgetansvar för ditt team. Du ansvarar för att motivera och utveckla dina medarbetare genom olika individ- och teambaserade aktiviteter och verktyg.
Dina huvudsakliga uppgifter är att coacha och utveckla ditt team för att säkra att de levererar en förstklassig kundupplevelse med hög, kvalitativ försäljning. En viktig del av arbetet är att sätta upp mål och hjälpa dina medarbetare att ständigt utvecklas genom tydliga individuella utvecklingsplaner.
Som Team Leader ansvarar du för att driften av verksamheten ständigt förbättras och optimeras utifrån kundens och företagets krav och förväntan. Vidare har du ett arbetsmiljöansvar med uppgift att skapa en positiv och engagerande arbetsmiljö i ditt team och på kontoret. Du bidrar aktivt till att utveckla teamet genom utvecklingsförslag, tekniska förbättringar och proaktivt driva kundens intresse genom samarbete i organisationen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi söker dig som:


Har dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundservice
Är utåtriktad, lyhörd och sympatisk
Är driven, entusiasmerande och har mycket god samarbetsförmåga
Ställer krav, sätter mål och följer upp arbetet
Är analytisk och strukturerad
Är en stark företrädare för ICA Försäkrings värderingar (enkelhet, engagemang och entreprenörskap)Rollen som ledare medför stort ansvar och det kommer ställas höga krav på ditt förhållningssätt, agerande och ledarskap. Av denna anledning är det en fördel om du har tidigare ledarerfarenheter.
Därför ska du välja ICA
Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.
Läs mer om livet på ICA på vår karriärssida.
Vad händer nu?
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Henrik Snögren, henrik.snogren@ica.se. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 januari.
ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringen.
Läs mer om hur det är att jobba på ICA.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Markarbetare till växande bolag

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 23
Markarbetare– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!


ARBETSUPPGIFTER

KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egen markpersonal. Tillsammans med dina kollegor inom bolaget kommer du utvecklas och lära dig mer inom markanläggning. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som markarbetare kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete. Det kan exempelvis innebära

- Plattläggning
- Tillbyggnadsgrunder
- Kabelgrävning
- Husgrunder
- Trädgårdsanläggning

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med något års erfarenhet inom markarbete. Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig!
OM OSSKronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se
 
VI ERBJUDER

Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Sommarjobb som lokalvårdare för Axcell Fastighetspartner i Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 23
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Mitt namn är Sofie och jag arbetar som Arbetsledare på Axcell i Växjö. Jag söker nu en lokalvårdare för arbete till sommarsäsongen. Du kommer tillhöra vårt Lokalvårds-team med fyra engagerade och drivna kollegor. Med mig som chef kan du förvänta dig stöttning, arbetsglädje och ett stort kundfokus. – Sofie Björkmarker, Arbetsledare

I rollen som lokalvårdare hos oss arbetar du nära våra kunder för att ge hög service. Du har dagligen kontakt med kunder och ger dem den service de behöver. Du kommer att arbeta med flera olika fastigheter och områden i Växjö.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat

- Hotellstäd
- Trappstäd
- Kontorsstäd
- Byggstäd
- Rut-tjänster hemma hos privatkunder
- Daglig kundkontakt

Du kommer att arbeta i en grupp med flera erfarna kollegor inom lokalvård och rapporterar till arbetsledare i Växjö.

Arbetets omfattning
Heltid. Säsongsanställning under perioden Juni-Augusti. Du kommer att tillhöra kontoret i Växjö.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med lokalvård. Du har erfarenhet av service och att bemöta kunder. Det är en självklarhet att du tycker om att ha ett praktiskt arbete där du får röra dig mycket.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas hos oss
För att lyckas i rollen som lokalvårdare hos oss på Axcell är du ansvarstagande, självgående och tycker om de utmaningar som du ställs inför. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och trivs med frihet under ansvar. Det är också en självklarhet att du tycker om att arbeta fysiskt med kroppen. Vi ser att du är en lagspelare som sprider glädje till dina kollegor och kunder.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till, arbetsledare Sofie Björkmarker på telefonnummer 047-070 27 19.

Sista ansökningsdag 2023-02-13.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikarierande Uppdragschef till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Jan 23
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en uppdragschef till Humana Assistans med placering i Växjö.

Om tjänsten
Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assistans och är närmsta chef för deras personliga assistenter. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan och kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. 
Tjänsten är en visstidsanställning på ca 1 år. Tillträde sker enligt överenskommelse. Din placeringsort är på vårt kontor i Växjö.

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang & ansvar. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete, gärna även med arbetsledning. Har du dessutom högskoleexamen som personal-/beteendevetare ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg med mod att agera, strukturerad och noggrann. 

Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är en driven person som gillar att arbeta med högt tempo där lösningsfokus, servicemedveten och samarbetsförmåga står i fokus.???????

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Montörer/elmontörer till kvällsskift

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
Om tjänsten
Har du gått bygg- och anläggning eller någon annan likvärdig utbildning? Kanske har du en annan liknande industriell bakgrund och vill arbeta på ett attraktivt företag?
Vi söker nu både elmontörer och montörer som är både erfarna och nyutbildade, men vi söker också dig som har en annan liknande industriell erfarenhet till vår kund i Växjö.
Arbetstid: ständig kväll.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Elmontör:
Som elmontör behöver du ha goda kunskaper av att läsa och koppla efter ritningar och elschema och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.
För att vara intressant för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med el som inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör.

Montör:
Våra kunder finns inom olika branscher och tillverkar olika produkter därför söker vi olika typer av montörer. Vi söker montörer inom bland annat fordon-, trä- och metallindustrin. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka!

Vi söker dig som
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Redovisningsekonom för Kronoberg sökes omgående

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 23
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom redovisning och nu vill hoppa på ett uppdrag omgående. Vi ser att du som person är flexibel och snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter och rutiner.

Om uppdraget

Detta uppdrag avses att börja omgående och pågå till och med juni 2023. Du kommer att vara en del av den centrala ekonomiavdelningen som har funktionsansvar för samtliga ekonomi- och uppföljningsprocesser i Region Kronoberg.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du ha en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att ge kvalificerat stöd till verksamheterna på regionen samt vägleda ekonomiassistenter. Utöver detta har du ett övergripande arbete i kund och leverantörsreskontra, ta fram rapporter om ekonomiska resultat, arbeta med avstämningar och mycket mer.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning
- God erfarenhet inom redovisning, bokföring och bokslut. Några års relevant arbetserfarenhet.
- Goda kunskaper i ekonomisystem. Meriterande att kunna Raindance, lnfoweaver och qlickview
- Goda kunskaper i MS Office särskilt i Excel
- Goda svenskkunskaper både i tal och skrift.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Alicia Belila, alicia.belila@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Sommarvikarierande Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 23
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi under 2022 både vann Kundkristallen och utsågs till Great place to work! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Vårt fastighetsbestånd i Växjö består av 900 lägenheter i Dalbo och Norr. Vårt kontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Sommarvägen 7B. Här samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som arbetar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltare, uthyrare och områdeschef. Nu söker vi en sommarvikarierande fastighetstekniker till vårt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll och tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder

- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

- Arbeta med proaktiva åtgärder

- Ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete

- Generell tillsyn av bostadsområdet där du ser till så att det är ordning och reda kring våra fastigheter

Rollen är social, serviceinriktad och har ofta ett högt tempo. Du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig med som är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, alternativt är du i slutet av din fastighetstekniska utbildning och vill ha ett meriterande sommarjobb som start på din karriär. Körkort för bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer att utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 12 juni 2023

- Slutdatum: 8 september 2023

- Omfattning: Heltid

- Placering: Växjö

- Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.

- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Förvaltare Robin Markovic på robin.markovic@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kravanalytiker

Kravanalytiker
Läs mer Jan 23
Vill du bredda din upplevelse och få fler utmaningar? Kom och arbeta med oss!
KVALIFIKATIONER
Vi söker en kravanalytiker med erfarenhet av både små och stora projekt. Som kravanalytiker är du ansvarig för att samla in, skriva och granska krav. Du ser till att kundens behov uppfylls med de krav som tas fram. En kravanalytiker arbetar i tätt samarbete med kund, utvecklare och testare. Du är van i att hålla workshop tillsammans med kund. Grundläggande kunskaper i svenska är ett krav.
DIN PROFIL
Vi tror att du har:
Minst några års erfarenhet av kravanalys och har kunskap för att ta fram krav för små som stora IT-system såväl tekniska som funktionella och icke-funktionella krav. Du har erfarenhet av kravnedbrytning.
Förmågan att förmedla budskap via text och är målinriktad. Du är social och har lätt för att prata med nya människor. Du har en känsla för att läsa mellan radera och få fram ett behov som inte är direkt uttalat. Du har en lämplig akademisk bakgrund och examen inom mjukvara eller systemarkitektur samt har erfarenhet av att arbeta med olika kravhanteringssystem.
SKALL KRAV
Utbildning/examen inom relevant område
Minst 3 års arbetserfarenhet av kravanalys
Kunna svenska och engelska i tal och skrift
Arbetat med IT-projekt eller inbyggda system

MERITERANDE
Arbetat med kravhanteringssystem
IREB
Arbetat med configuration management
Erfarenhet av att arbeta med UX
Arbetat i agila projekt
Erfarenhet av test

MÖJLIGHETER OCH FÖRDELAR
På System Verification får du möjlighet att lära dig nya saker, dela kunskap med mycket kompetenta kollegor och bygga en karriär som specialist eller ledare. Vi gör betydande investeringar i kompetensutveckling för våra anställda och ser till att du får den utbildning och de certifieringar du behöver.
System Verification kännetecknas av en positiv inställning, vi strävar alltid efter att öka vår kunskap och förbättras. Vi samlas ofta utanför arbetet för seminarier, fritidsaktiviteter och konferenser. Hos oss får du en gedigen anställning och attraktiva jobbförmåner
OM OSS
System Verification är en global aktör inom kvalitetssäkring av mjukvara och specialister inom monitorering. Våra tjänster bygger på välbeprövade metoder i kombination med AI-genererade insikter, vilket ger kunderna unika möjligheter att skapa attraktiva användarupplevelser. Tillsammans med oss får kunden en strategisk partner som fokuserar på innovation, effektivitet och säkerhet.
System Verification har cirka 300 anställda i Malmö (HQ), Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Jönköping/Växjö, Linköping, Bonn, Frankfurt, Hamburg, Warszawa och Sarajevo. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.
TID FÖR ANMÄLAN
Det finns en chans att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatumet. Därför rekommenderas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Besiktningsingenjör El

Besiktningsingenjör
Läs mer Jan 23
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vårt affärsområde Buildings är med över 1100 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Bara i region Syd är vi ungefär 250 medarbetare som tillsammans skapar hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrarmed kreativa och innovativa lösningar, både nu och för framtiden – making future.


Jobbeskrivning
Efterfrågan av våra tjänster inom besiktning växer och därför söker vi nu engagerade medarbetare att stärka vår besiktningsgrupp i syd med besiktningsingenjörer med erfarenhet av el.
I rollen som besiktningsingenjör inom affärsområde Buildings kommer du arbeta med kontroll och besiktning av el entreprenader och tjänster runt detta.
Anläggningarna finns såväl inom energisektorn som inom offentlig sektor, exempelvis skola och vårdinrättningar samt kommersiella lokaler inom industri och handelslokaler eller bostadsprojekt. Arbetet ställer krav på god kunskap såväl praktiskt som teoretiskt och ditt arbete medför resor inom regionen.
Utgångsort för tjänsten är valbart mellan Kristianstad, Karlshamn, Karlskrona, Växjö och Oskarshamn.


Kravspecifikation
Du arbetar idag självständigt med projektering eller uppdragsledning som konsult eller med arbetsledning som entreprenör och är redo för nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du har erfarenhet från elnät och kompetens inom solceller.
Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet inom besiktning.
Som person är du initiativtagande, självgående och effektiv. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.
Du är i grunden högskole-/civilingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom relevant arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du är självgående, driven och har ett tydligt och kommunikativt och nyfiket förhållningssätt i ditt arbete mot kund.
Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-02-20.
Kontaktperson för frågor:
Daniel Schüler
Sektionschef
+46 10 505 23 63
daniel.schuler@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Service Host, Cleaning & First Impression (Housekeeping/Städ), Scandic Växj

Hotellstädare
Läs mer Jan 23
Ett par svängar in från E4:an ligger Scandic Växjö- mitt emot stadens största shoppingcenter och några minuters promenad från Arena Staden. Här kan våra gäster simma i inomhuspoolen, äta en god middag i Köksbaren eller ta en drink i vår lobbybar.

Vi lägger stor vikt vid ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande- mot våra gäster så klart men också mot varandra. Våra utvecklingsmöjligheter på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng med snabba steg som är måna om att inspirera varandra så att alla ska trivas med sitt arbete på vårt spännande hotell.

Nu söker vi en Service Host inom Cleaning & First impression (housekeeping/logistäd) till Scandic Växjö.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov. vi söker extra personal för helger och i framtiden också för sommaren.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Teknisk agil testare

Systemtestare
Läs mer Jan 23
Har du erfarenhet av testning, uppskattar att arbeta i agila IT-miljöer och vill växa med en arbetsgivare som delar samma värde för kvalitet som dig – då kan vi vara en bra match som din nästa arbetsgivare. System Verification är norra Europas största och ledande IT-konsultföretag med specialisering på kvalitetssäkring av mjukvara.
Vi värdesätter din kompetens och investerar i din utveckling i den riktning du vill gå inom din QA-karriär, men också att du har tid och energi för dina andra intressen utanför jobbet. Vi tror på Quality in every aspect of life!


VAD VI ERBJUDER DIG
Hos oss får du möjlighet att dela och få kunskap med andra kompetenta kollegor som delar samma passion för QA som du. Med oss kan du bygga en karriär som specialist inom ditt område och vara en del av ett konsultbolag där alla har samma mindset kring test och kvalitet. Vi värdesätter att ha roligt tillsammans vilket vi gör genom att ha gemensamma After Works, middagar, gaming och att spela padel och brädspel för att nämna några saker vi hittar på tillsammans. Varje år arrangerar vi en konferensresa där alla anställda deltar som är en av årets höjdpunkter.
Vi har stort fokus på kompetensutveckling i den riktning du vill gå och det är en av våra främsta styrkor som nischat expertbolag. Tillsammans med din närmaste chef utformar ni en individuell utvecklingsplan för att uppnå dina mål, antingen i en ytterligare djupare teknisk riktning eller mer mot agilt ledarskap, eller kanske både och! Utöver detta erbjuder vi även interna kurser och utbildningsprogram, externa kurser och certifieringar, mentorskap och ett stort internt globalt QA-nätverk för att ge några exempel.
På System Verification har vi en familjär känsla och ger en trygg anställning med god balans och flexibilitet mellan arbete och fritid. För oss är det hybrida arbetssättet det nya normala, vilket vi stödjer genom att erbjuda dig möjligheten att inreda ditt eget hemmakontor med möbler och IT-utrustning, som System Verification tillhandahåller.
När vi anställer dig är det inte med ett specifikt uppdrag i åtanke. Om båda parter känner att detta är en bra matchning för varandra så är vi säkra på att vi kan hitta spännande uppdrag tillsammans med dig i linje med din utvecklingsplan.


KVALIFIKATIONER
Några års erfarenhet inom teknisk testning. Du har en passion för kvalitet och anser att testning är ett ansvar för alla i teamet snarare än en person.
Du är van att arbeta i utvecklingsprojekt med processer och metoder. Du har även erfarenhet av komplexa systemlösningar.
Du är flytande i både svenska och engelska och kan använda båda språken i ditt dagliga arbete (muntligt och skriftligt).MERITERANDE
Du har erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder.
Du har erfarenhet av SAFe eller har en SAFe-certifiering.
Du har praktiska kunskaper inom programmering, samt praktisk erfarenhet av olika utvecklingsverktyg.OM OSS
System Verification är norra Europas största och ledande konsultbolag inom kvalitetssäkring av mjukvara, specialiserade på avancerad övervakning av kvalitet. Genom att använda best practice QA-metoder och AI-insikter hjälper vi våra kunder att leverera goda slutanvändarupplevelser. Tillsammans med oss får våra kunder en strategisk partner som fokuserar på innovation, effektivitet och säkerhet.
System Verification har cirka 300 anställda i Malmö (HQ), Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Jönköping/Växjö, Linköping, Bonn, Frankfurt, Hamburg, München, Warszawa och Sarajevo. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Ansök nu

Förskollärare till Gustavslunds förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 23
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Gustavslunds förskola med fyra avdelningar är en välkomnande förskola där pedagogerna bemöter varandra och alla som kommer till förskolan på ett respektfullt och trevligt sätt. På Gustavslunds förskola vill vi att alla medarbetare ska känna arbetsglädje och gemenskap med kollegorna, vilket vi uppnår genom samarbete över avdelningarna och kollegialt lärande, där allas kompetenser tas tillvara. Vårt mål är att alla pedagoger ska känna sig trygga med den flexibilitet som finns på förskolan genom rotationer mellan avdelningar och samarbetet i den dagliga verksamheten.

Visionen för Gustavslunds förskola: Här växer framtiden genom trygghet, lust och lärande!
Arbetssättet på Gustavslunds förskola bygger på att vi som pedagoger finns både fysiskt och mentalt närvarande där barnen befinner sig. Detta för att barnet ska kunna känna trygghet och tillit till pedagogerna. Arbetsmetoden kallar vi för härvarande pedagog. Vi vill följa barnen på nära håll för att kunna utmana dem vidare i sin utveckling. Det innebär att pedagogerna är där barnen är och därigenom lyfter och bekräftar lärandet i stunden det sker. Vi är uppmärksamma på barnens olika sätt att kommunicera och vi ser barnen som kompetenta. Genom kompetensutbildning i samarbete med bland annat Linnéuniversitet och Göteborgs Universitet utvecklar pedagogerna sina kunskaper inom lekresponsiv undervisning och boksamtal. På Gustavslunds förskola sker lärandet under hela dagen. Vår arbetsmetod innebär en medveten struktur inför att barnen får prova sina kunskaper för att få egna erfarenheter.

Som förskollärare hos oss är du en viktig del i ett arbetslag med både förskollärare, barnskötare och förskoleresurer. Du ansvarar för att leda de målstyrda processerna och den pedagogiska verksamheten utifrån våra styrdokument mot uppsatta mål. Du bedriver undervisning och planerar och dokumenterar på ett självständigt sätt. Som förskollärare är du ansvarig för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Du är också ansvarig för att spontant uppkomna aktiviteter och intressen, vardagliga aktiviteter och rutiner på Gustavslunds förskola blir en del av undervisningen. Du kommer även ansvara för att, tillsammans med arbetslaget och rektor, utforma verksamheten utifrån barnens förutsättningar och behov och kommer vara ansvarig i att skapa den pedagogiska miljön utomhus och inomhus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare som är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument, som har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Meriterande är om du tidigare har arbetat språkutvecklande, har en god och bred digital kompetens samt kunskap om lekresponsiv undervisning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Butikssäljare Växjö Norremark

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 23
Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som butikssäljare på Lidl!


Om oss
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.


Din roll
Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner helt enkelt för att ge bra service varje dag. I rollen som butikssäljare får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften.
Detta innefattar uppgifter som:
Packa upp alla varor och se till att hyllorna är välfyllda
Säkerställa färskhet och slutdatum på varor
Hålla rent och fräscht i butiken
Betjäna kunder i kassan
Och självklart bidrar du, tillsammans med dina kollegor, med det lilla extra för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!Tjänsten är en tillsvidareanställning på 10 timmar i veckan, med inledande provanställning.
Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.


Din profil
Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
Du drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång
Du har förmågan att identifiera arbetsuppgifter som behöver göras
Du vill vara del av ett team som arbetar tillsammans och vill framåt
Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar
Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skriftVi erbjuder
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.
Vill du vara med på vår utmanarresa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
Klicka på “Sök nu”
Fyll i formuläret
Bifoga CV samt personligt brev

Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Product Change Manager

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jan 23
Vill du arbeta för ett marknadsledande företag som utvecklar och skapar framtidens batterier och batteriladdning? Har du ett brinnande intresse av att arbeta med system- och förbättringsarbeten? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten
Som vår Product Change Manager får du en nyckelroll och möjlighet att bidra till att utveckla och underhålla vårt system för vårt breda utbud av produkter. Du ingår i Micropowers RD avdelning där du kommer att projektleda våra processer för förändrings- och förbättringsåtgärder avseende våra batteriladdare och batterier. Rollen innebär support och utveckling av vårt Product Lifecycle Management-system (PLM) Aras. Samtliga ärenden som avser förbättringar eller förändringar för våra produkter hanteras i vårt PLM-system som du koordinerar och administrerar, samt att du är den som driver ärendena från start till mål. Du jobbar i nära samarbete med kollegorna inom inköp, produktion, kvalitet och RD.

Vem är du?
För att vara lyckosam i rollen tror vi att du är en problemlösare som är villig att ta egna initiativ och som trivs med att hjälpa och stödja andra. Vi ser även att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du ser även ständiga förbättringar som en del av ditt dagliga arbete.

Utbildning/bakgrund/erfarenhet: Högskoleingenjör inom Maskin/Elektronik eller liknande.
Erfarenhet av arbete med PLM- system och databaser
Meriterande med kunskap i Aras
Ansökan
Ansök snarast möjligt då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Micropower Sweden AB som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson, 070 149 70 60, alt. Carolina Sköld, 0470-34 98 75, OnePartnerGroup.

Ansök nu

Snickare till kund i Växjö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jan 23
Om tjänsten
Har du gått bygg- och anläggning eller någon annan likvärdig utbildning och vill arbeta på ett attraktivt företag? Då kan vi ha ett intressant uppdrag för dig!

Till vår kund i Växjö söker vi nu en erfaren snickare. Uppdraget är tidsbegränsat och tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Arbetstid: måndag-fredag 07.00-16.00.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att utföra enklare reparationsarbeten och mindre ombyggnationer. Jobbet utförs på skolor och förskolor i Växjö. Du kommer ha tillgång till tjänstebil.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Gymnasieutbildning inom bygg- och anläggning eller likvärdig utbildning
- Ett par års erfarenhet inom yrket
- Yrkesbevis
- B-körkort

Meriterande
- Lift- och ställningsutbildning
- Heta arbeten

Du som person är flexibel, kommunikativ och har vana att jobba självständigt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Yrkesutbildning till Husdjurstekniker med garanterad anställning! Ingelstad

Husdjurstekniker
Läs mer Jan 23
Vill du arbeta med Sveriges mjölk- och köttproducenter, utveckla service och rådgivning kring nötkreaturens fruktsamhet och vara en del i Växa Sveriges team?

Ansök då till Växas yrkesutbildning till Husdjurstekniker hösten 2023 med start 18 september. Utbildningen avslutas 18 december 2023. Du får en yrkesutbildning med formell kompetens att arbeta som Husdjurstekniker. Om du antas till utbildningen och blir godkänd i slutprov så har du en garanterad provanställning i Växa.

Som husdjurstekniker arbetar du främst med fruktsamhetsarbete och service till våra kunder. Hos Växa finns det goda möjligheter för dig att utvecklas och specialisera dig till exempel inom embryotransfer, robotprovmjölkning och ultraljudsundersökningar.

Vi arbetar i team kring våra kunder där vi kompletterar och stöttar varandra. Du får kollegor som har kompetens inom avel, djurhälsa, produktionsrådgivning, bygg och växtodling med mera.

Utbildningen sker delvis digitalt, delvis på fysiska träffar. Du kommer att få all information vid eventuell intervju. Praktik ingår i kursen och ordnas lokalt av Växa.

Utbildningen genomförs av specialister inom bl.a. fruktsamhet, djurhälsa, avel och håller hög kvalitet.

Vi har lediga tjänster på ett flertal platser i Sverige, är du flyttbar är det ett plus.

För att klara arbetet som Husdjurstekniker är följande personliga egenskaper viktiga:

- Initiativrik

- Lyhörd

- God samarbetsförmåga

- God säljförmåga

- Målinriktad

- Ansvarstagande

- Intresse för människor

- Serviceinriktad

Du måste ha goda kunskaper i svenska språket både muntligen och skriftligen.

Vi tar emot ansökningar fram till den 3 april 2023. Intervjuer görs löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor kontakta: renate.martin@vxa.se eller isabelle.hultdin@vxa.se. Alla ansökningar ska gå via ansökningsformuläret.

Krav

- Lantbruksutbildning

- Erfarenhet från arbete i mjölk- och/eller köttproduktion

- Godkänt B-körkort

- Normalt färgseende

- Goda kunskaper i svenska språket både muntligen och skriftligen

Meriterande

- Djurägarseminutbildning

- Rådgivningserfarenhet

- Säljerfarenhet

Ansök nu

Gillar du att skruva och mecka, då kan det vara dig vi söker!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 23
Vad kan vi erbjuda dig?
PLS i Rydaholm expanderar! Vill du följa med på deras resa?

Gillar du att skruva och mecka? Har du erfarenhet som industrimekaniker eller vill utveckla dina kunskaper inom mekanik? Då kan det vara dig vi söker!
I PLS produktion finns ett antal olika monteringshallar med olika arbetsmoment. Exempel på vad som genomförs är kapning, limning, elinstallationer, svetsning och montering av olika lastbils- och släpbyggnationer. Du blir en del av ett team där du arbetar både enskilt och tillsammans med andra.

Uppdraget är långsiktigt och förväntas starta omgående. Initialt kommer du vara anställd av Inpeople och på sikt finns goda möjlighet till anställning hos PLS Truck Bodies AB. Tjänsten bedrivs på heltid och arbetstiderna är just nu måndagar-torsdagar kl. 06.35 – 16.00 samt fredagar kl. 06.35 till 13.00 på plats i produktionen i Rydaholm. Givetvis får du en ordentlig introduktion och löpande hjälp och stöttning när du börjar hos PLS för att du ska känna dig trygg och på bästa vis ska komma in i tjänsten. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget framåt!


Vem tror vi att du är?
Den vi söker har mest troligt erfarenhet från tidigare arbete i verkstadsmiljö. Kanske har du även kunskaper inom el och/eller mekanik eller helt enkelt har ett stort intresse för att skruva med fordon.
Just erfarenheter av fordons-el är starkt meriterande!

Vi söker dig som är lösningsorienterad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp samtidigt som du håller tempo. Du trivs och är duktig med praktiskt arbete samt förstår vikten av att arbeta effektivt och med en positiv attityd i en produktion.
Att du tar ansvar för att arbetet blir rätt utfört och håller tider ser vi som en självklarhet.

För att söka tjänsten bör du ha fyllt 18 år och ha en gymnasial utbildning från industri, fordonsprogram eller likvärdigt. Samt gärna ha arbetslivserfarenhet inom el eller fordonssektorn.
Du kan kommunicera obehindrat på svenska, så väl muntligt som skriftligt
Meriterande är det om du har kunskaper och erfarenhet från producerande industri, samt kunskaper gällande ritningsläsning och har en fordonsteknisk bakgrund.

Det är inte krav om körkort eller bil i tjänsten, men beroende på vart du bor kan det vara svårt med busstider till Rydaholm som matchar våra produktionstider. Vi råder dig därför att stämma av hur dina möjligheter att ta dig till oss ser ut innan du ansöker.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.
På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Sedan 1957 har vi på PLS Truck Bodies i Rydaholm utvecklat och producerat transportlösningar genom gedigna och smarta skåp- och påbyggnationer till lastfordon. Våra kunder får anpassade lösningar in i minsta detalj med hög användarvänlighet och hållbarhet. Vi präglas av nära, snabb och personlig service och bland våra kunder återfinns bland annat Mercedes, Scania och Volvo.
Vi står nu inför en utvecklings- och tillväxtfas och vi söker därför dig som vill vara med på denna spännande resa mot framtiden. Att den sker med fördelaktiga arbetstider och förmåner samt tillsammans med riktigt goda kollegor är en ren bonus!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Montörer/elmontörer till kund i Växjö

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
Om tjänsten
Har du gått bygg- och anläggning eller någon annan likvärdig utbildning? Kanske har du en annan liknande industriell bakgrund och vill arbeta på ett attraktivt företag?
Vi söker nu både elmontörer och montörer som är både erfarna och nyutbildade, men vi söker också dig som har en annan liknande industriell erfarenhet, till någon av våra kunder som finns placerade i Växjö, Åseda och Tingsryd.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Elmontör:
Som elmontör behöver du ha goda kunskaper av att läsa och koppla efter ritningar och elschema och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.
För att vara intressant för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med el som inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör.

Montör:
Våra kunder finns inom olika branscher och tillverkar olika produkter därför söker vi olika typer av montörer. Vi söker montörer inom bland annat fordon-, trä- och metallindustrin. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara flexibel som person då både dagtid, skiftgång samt ständig kväll kan förekomma. Skriv gärna vilka arbetstider som passar för just dig!

Vi söker dig som
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Truckförare till kund norr om Växjö

Truckförare
Läs mer Jan 23
Om tjänsten
Söker du arbete inom lager och vill ha ett omväxlande arbete med inflytande över din arbetsplanering? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vår kund strax norr om Växjö söker nu en kommunikativ person som vill förstärka deras team. Du påbörjar din anställning på Montico med goda chanser för övergång till kund.

Arbetstiderna är dagtid med flex. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leverera material till produktionen.

Vi söker dig som
Vi ser att du som söker innehar gymnasieutbildning samt har erfarenhet av lager- och logistikarbete. Du har truckvana och innehar truckkort A1-A4, B1-B2 och C2.

Som person är du öppensinnad, initiativtagande och serviceinriktad. Vidare är du är ordningsam, noggrann och håller hög kvalitet i ditt arbete.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt innehar grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

CNC-operatör till Gunnebo Industries i Växjö

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 23
*
Gunnebo Industries är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industries har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industries är en del av The Crosby Group.

Besök gärna vår hemsida: https://www.gunneboindustries.com

Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Vår kund Gunnebo Industries befinner sig i ett spännande och expansivt skede och söker en erfaren CNC-operatör för att förstärka sitt team i Växjö.

Tjänsten är långsiktig och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos Gunnebo Industries efter en tids inhyrning. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som CNC operatör i komponentfabriken kommer du att i första hand arbeta med att bearbeta smidesdetaljer i stål i olika bearbetningsmaskiner. Gunnebo Industries har CNC-maskiner (svarv, fräs och fleroperationsmaskiner) samt robotceller med ABB-, Motoman-, UR-robotar och KUKA-robotar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker både dig som är en senior CNC-operatör men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- CNC-utbildning
- Minst 1 års erfarenhet av verkstadsindustri
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/fräs/flerop) i CNC-styrda maskiner
- Erfarenhet av ställ
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik

Meriterande:
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av Fanuc och Siemens
- Erfarenhet av fleraxliga maskiner

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

CNC-operatörer till Willo AB

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 23
*
Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag drygt 100 anställda och har en omsättning på ca 160 MSEK.

Om tjänsten
Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Brinner du för entreprenörsanda, teknik och kvalitetskänsla? Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Till vår attraktiva och framgångsrika kund Willo AB söker vi nu nya CNC-medarbetare till deras fräs- och svarvavdelningar.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Driftsformen är skiftgång där vi jobbar växelskift mellan förmiddag och eftermiddag eller ständigt nattskift.

Kravställning:
- Dokumenterad erfarenhet inom skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner alt. Grönt kort på CNC svarv eller fräs.
- Kunskaper inom ritningsläsning.
- Hantera och verifiera rätt kvalité med lämplig mätutrustning.

Meriterande:
- Erfarenhet inom längdsvarvning.

Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Du tar stort ansvar för ditt arbete med tyngdpunkt på kvalitet.
Som person skulle du vilja säga att du har ett tekniskt intresse, ett högt kvalitetstänk och en stark arbetsmoral.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Corporate System Administrator

Systemadministratör
Läs mer Jan 23
På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället, det gör vi genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik ser till att alla lär sig mer. Just nu har vi en spännande öppning då vi nu söker en Corporate System Administrator till vår avdelning inom IST Cloud där vi under en tidsbegränsad period behöver stärka upp.

Är du en strukturerad och IT-intresserad person som vill vara med och göra skillnad inom skola och EdTech? Då är det här något för dig!

Om rollen

På avdelningen Corporate IT inom IST så arbetar vi för att IT ska vara hjälpmedlet som underlättar i vardagen för våra medarbetare. Vi ser till att vi har säkra och uppdaterade enheter att jobba med, datorer så som mobiltelefoner.

Avdelningen ansvarar för att utveckla och driva IT framåt med vår leverantör av hårdvara och tjänster. Du har ett omväxlande arbete där du bland annat internt supporterar våra medarbetare när de har problem med sin dator, installerar om maskiner i ett annat land via våra system, tittar på förbättrade åtgärder med hjälp av vår leverantör.

I rollen som Corporate System Administrator rapporterar du till Head of Cloud Services. Du har primär placering i Växjö men vi erbjuder en hybrid modell. När det kommer till Corporate IT så ingår det även resor mellan våra kontor i Skandinavien och Tyskland.

Tjänsten är ett vikariat för vår ordinarie Corporate System administrator som ska vara föräldraledig. Vikariatet sträcker sig under perioden 2023 04 01 - 2023 10 31.

Vem är du?

Vi söker dig som är lösningsorienterad och trivs med att supportera andra. Du ska vara bekväm med att ta på dig uppgifter som känns omöjliga och där du har mycket kontakt med våra medarbetare i våra nordiska länder samt Tyskland.

Vi anser att du har ett gediget intresse inom IT och att hitta sätt att lösa problem på och på eget initiativ driva avdelningen framåt.

- Du är en driven, strukturerad och organiserad person med ett stort intresse för resultat och förbättring.

- Du klarar av att växla fokus och hantera flera arbetsuppgifter parallellt med förmågan att kunna lyfta blicken och se ett helhetsperspektiv.

- Du är digitalt nyfiken och modig genom att söka nya vägar och verktyg.

- Du har god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, såväl verbalt som skriftligen.

- Du har kunskap inom system som SCCM, Jamf, Microsoft server. Du vet dina vägar runt både Microsoft och Mac och har ett gott säkerhetstänk.

- Du hanterar kontakten med vår leverantör av IT utrustning samt hantering, installation och utlämning på plats på våra kontor.

- Du jobbar med alla våra interna system så som lokalt AD och Azure. Lokala installationer av system från Atlassian men även molnlösningar som Office365

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och söker dig som stämmer väl överens med IST's värderingar.

Om oss
Över 5 miljoner användare, 450 medarbetare och 9 kontor. Vi är Skandinaviens ledande #edtechföretag!

I över 35 år har vi gjort vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare. Tillsammans med våra användare utvecklar vi framtidens digitala lösningar för ett bättre lärande. Vi kombinerar teknisk kompetens med arbetslivserfarenhet från skolan, och tillsammans förändrar vi världen. Vill du också göra skillnad? Välkommen till oss!

Din ansökan
Vill du vara med och bidra till att skapa framtidens digitala lösningar för ett bättre lärande? Sök redan idag! Vi återkopplar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19/2. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta antingen rekryterande chef Daniel Römer; daniel.romer@ist.com eller vår HR Business Partner Madeleine Jägervall; madeleine.jagervall@ist.com

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Sjuksköterska till kombinationstjänst på hjärtenheten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 23
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken är en av Region Kronobergs största kliniker och här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: Robust, Säker och Stolt arbetar vi dagligen mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

På hjärtenheten har vi samlat öppenvård, slutenvård samt dagvård som en och samma enhet för att få till den bästa patient processen och för att kunna arbeta personcentrerat. På hjärtavdelningen och hjärtintensivvårdsavdelning (HIA) vårdas främst patienter med hjärtsjukdomar. Här får du möta patienter som akut har insjuknat eller försämrats i sin hjärtsjukdom. På HIA bedrivs också en medicinsk intermediärvårdavdelning (MIMA) som är ett mellanting mellan vårdavdelning och intensivvårdsavdelning.

AK-mottagningen som tillhör hjärtenhetens öppenvård arbetar med antikoagulantiabehandling som syftar till förebyggande behandling samt behandling av blodproppar och bemannas av sjuksköterskor på vardagar, dagtid.

Med en kombinationstjänst får du ett varierande och utvecklande arbete, du får en blandning av arbete på en vårdavdelning och intensivvård med arbete på mottagningen. Vi erbjuder internutbildningar på kliniskt träningscentrum, föreläsningar av kardiologer och erfarna sjuksköterskekollegor, möjlighet att läsa kardiologi på avancerad nivå samt möjlighet att läsa specialistutbildning inom medicin eller kardiologi med bibehållen lön. Här finns möjligheterna för dig som vill anta utmaningen!

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att leda och fördela omvårdnadsarbetet. Du arbetar i team tillsammans med patienten, där målet är att möta patientens behov i det akuta skedet och tillsammans med patienten planera fortsatt vårdbehov. Som sjuksköterska har du en mycket betydande roll och är många gånger kontakten med anhöriga, hemsjukvård och andra yrkesgrupper som behövs för att kunna ge en säker vård och trygg hemgång. Vi som arbetar på HIA bedriver dessutom en medicinsk intermediärvårdsavdelning (MIMA). MIMA platserna finns för medicinpatienter som blir sämre i till exempel andning eller cirkulation samt patienter som har fått intensivvård men vårdas på MIMA som ett mellansteg innan vanlig vårdavdelning.

På AK-mottagningen innefattar arbetsuppgifterna bland annat patientinformation av olika slag, remisshantering, dosering av blodförtunnande läkemedel, telefonrådgivning både till patient och personal på sjukhuset och inom primärvården. Vi erbjuder också patientutbildning i egendosering av Warfarin med Coagucheck. Vi har ett nära samarbete med hjärtmottagningen och i vårt uppdrag ligger att kalla patienter till elkonverteringar, bevaka EKG och uppföljning efter elkonvertering. Vi arbetar i datasystemen Cosmic och Journalia.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, flexibel, lösningsorienterad och nyfiken på nya utmaningar. Du kan arbeta självständigt och som person har du en positiv inställning och trivs med att arbeta på en arbetsplats med högt tempo. Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har erfarenhet inom hjärtsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer kan komma att hållas under annonsens publiceringstid. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vill du hospitera hos en hel- eller halvdag? Det innebär att du får möjlighet att se våra lokaler och träffa våra fantastiska medarbetare. Du får följa med en av våra sjuksköterskor för att se hur vi arbetar. Kontakta avdelningschef Helena Otteborn för datum och tid.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

dizparc söker Apputvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 23
Vårt Växjökontor har haft en stark och stabil tillväxt från start och huserar idag en bred palett av kompetenser i form av ett gäng härliga människor som dagligen levererar uppskattade innovativa digitala lösningar med kvalitet och transformation i fokus.
Hos oss kommer du att trivas som fisken i vattnet om du uppskattar att arbeta i en entreprenörsdriven verksamhet med högt i tak där såväl kreativitet som nya idéer kring arbetssätt och verksamheten i stort välkomnas med öppna armar. Nu har tiden kommit att bredda vårt team i antal och geografiskt genom att rekrytera spännande roller till Växjö men även till Jönköpings och Kalmarkontoret.
Vem är du?
Vi tror att du idag jobbar aktivt i projekt kopplade till iOS eller Android-utveckling, men kanske är redo att ta nästa steg i din utveckling och bredda din erfarenhet genom att leverera lösningar till ett större antal verksamheter med en bredd av olika utmaningar på bordet. För att lyckas i en roll som app-utvecklare hos oss ser vi att du behöver ha relevant utbildning kombinerat med en dos erfarenhet från tidigare projekt med dig i bagaget. Kanske från crossplattform-utveckling i Flutter eller React Native eller AR/VR-utveckling?
Du uppskattar att få delta i ett projekt hela vägen från idéstadie till slutleverans. Kreativitet och modet att testa nya grepp finns naturligt hos dig och du rör dig vant mellan att utveckla alltifrån enklare appar till mer komplexa sådana med extra krydda i form av integrationer via olika API:er som t ex karttjänster och BankID.
En vanlig dag på jobbet
Under en vanlig dag kommer du att få förmånen att hänga med trevliga, kompetenta och drivna kollegor, men också våra härliga kunder som vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Utöver detta kommer du också att pyssla med:
Verktyg och programmeringsspråk (Swift, Objective-C, Xcode, Kotlin och Java)
Snyggt skriven kod som följer god praxis inom utveckling för mobila enheter
Snegla på ny teknik i hungern att få lära dig nytt och frikostigt dela med dig av nya insikter till kollegor och kunderDet praktiska
Heltid
Tillsvidareanställning
Konkurrenskraftig lön och bra förmåner
Arbetsort: Vi har kontor i Växjö, Kalmar, Jönköping så bra om du kan ta dig hit ett par dagar i veckan.Nyfiken?
Vi stirrar oss inte blinda på ditt CV utan tycker att det är minst lika viktigt att du är en trevlig prick. Checkar du av boxar som social, lösningsorienterad, kreativ, nyfiken, engagerad, inkännande och snäll samt tycker att ovan beskrivning låter som rätt nästa steg?
Tveka inte att skicka iväg en ansökan eller hör av dig så snackar vi lite mer om rollen!

Ansök nu

Dizparc söker Utvecklare/Arkitekt .NET

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 23
Vårt Växjökontor har haft en stark och stabil tillväxt från start och huserar idag en bred palett av kompetenser i form av ett gäng härliga människor som dagligen levererar uppskattade innovativa digitala lösningar med kvalitet och transformation i fokus.
Hos oss kommer du att trivas som fisken i vattnet om du uppskattar att arbeta i en entreprenörsdriven verksamhet med högt i tak där såväl kreativitet som nya idéer kring arbetssätt och verksamheten i stort välkomnas med öppna armar. Nu har tiden kommit att bredda vårt team i antal och geografiskt genom att rekrytera spännande roller till Växjö men även till Jönköpings och Kalmarkontoret.
Vem är du?
Vi tror att du är en person som har en god teknisk förståelse och älskar att lära dig nya saker. Kanske får du inte riktigt utlopp för detta driv där du är nu och vill testa dina vingar i en ny plattformsoberoende, agil verksamhet som kan erbjuda såväl intressanta kundprojekt som likasinnade kollegor?
En vanlig dag på jobbet
Under en vanlig dag kommer du att få förmånen att hänga med trevliga, kompetenta och drivna kollegor, men också våra härliga kunder som vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Utöver detta kommer du också att pyssla med:
Utvecklingsprojekt i .NET
Frontend i form av t ex CSS (SASS, Less), Javascript (Typescript), HTML5 och frontendramverk som t ex Angular och React
CMS som t ex Episerver och Umbraco
E-handelsplattformar som t ex Ucommerce, WooCommerce, Magento, Episerver Commerce
Molntjänster som t ex Azure och AWS
Databaser som t ex SqlServer och SSIS
Frågor kopplat till mätning och analys i form av t ex SEO och Google Analytics
Kunddialoger i syfte att skapa riktigt grymma lösningsförslagDet praktiska
Heltid
Tillsvidareanställning
Konkurrenskraftig lön och bra förmåner
Arbetsort: Vi har kontor i Växjö, Kalmar, Jönköping så bra om du kan ta dig hit ett par dagar i veckan.Nyfiken?
Vi stirrar oss inte blinda på ditt CV utan tycker att det är minst lika viktigt att du är en trevlig prick. Checkar du av boxar som social, lösningsorienterad, kreativ, nyfiken, engagerad, inkännande och snäll samt tycker att ovan beskrivning låter som rätt nästa steg?Tveka inte att skicka iväg en ansökan eller hör av dig så snackar vi lite mer om rollen!

Ansök nu

Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jan 23
Innesäljare, Noratel Sweden AB
Noratel Sweden AB Noratel är en global tillverkare av transformatorer och induktiva komponenter. Vår vision är att bli den ledande strategiska partner för högklassiga lösningar för elektrisk transformation över hela världen genom att leverera enastående kvalitet, service och innovation som hjälper våra kunder att lyckas på sina marknader.
Vi söker en Innesäljare till vår försäljningsorganisation i Sverige.
I din roll som Innesäljare hos oss kommer dina arbetsuppgifter innebära:
· Kundservice med kunden i fokus.
· Ansvar för tilldelade kunder.
· Hantera och administrera våra kunders beställningar.
· Planera och köpa in produkter från våra produktionsbolag.
· Leveransbevakning från våra produktionsbolag och till våra kunder.
· Kontakt med kunder och våra produktionsbolag i tal och skrift.
· Prisuppföljning till kunder och från våra produktionsbolag.
· Nära samarbete med övriga bolag inom Noratel Gruppen.


Kvalifikationer:
· God förmåga att samarbeta med personer på olika nivåer, lagspelare.
· Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
· Grundläggande kunskaper i Microsoft Office paketet
· Teknisk bakgrund (meriterande).


Egenskaper:
· Självgående med driv och entusiasm.
· Lätt för att samarbeta.
· Kreativ och lösningsorienterad.
· Ambitiös.


Noratel kan erbjuda dig:
· Möjlighet till vidareutveckling inom företaget.
· Intressanta och utmanade uppgifter.
· Frihet under ansvar.
· Konkurrenskraftig lön
· Anställningsform: Heltid
· Startdatum: Enligt överenskommelse
· Plats: Storgatan, Växjö
För mer information om denna tjänst, tveka inte att kontakta:
Håkan Cronqvist email: hakan.cronqvist@noratel.com


Noratel Sverige:
Noratel Sweden AB är ett företag med 23 anställda lokaliserat i Laxå och Växjö. Vi har etablerat oss som en ledande leverantör i Sverige sedan starten 1921.
Vi servar koncernens egna företag och externa kunder över hela världen inom branscher som förnybar energi, Ship& offshore, medicinteknik, industriell automation, motordrives, infrastruktur och eMobility.
Noratel Laxå fungerar som ett av koncernens FoU-center med design och produktion av prototyper.
Noratel Sweden är dedikerade till att skapa en arbetsmiljö som omfattar mångfald och lika möjligheter. Förutom konkurrenskraftiga villkor får du chansen att utveckla din personliga profil och karriär i en internationell miljö. Vår framgång omfattar våra befintliga och framtida anställdas välbefinnande och fortsatt minimering av vårt koldioxidutsläpp.
Noratel Group: Noratel grundades 1925 och betjänar industri över hela världen och utvecklas ständigt för att möta de nya krav som kommer från våra kunder. Idag är vi en ledande global leverantör, stolta över att kunna erbjuda ett av de mest omfattande utbud av transformatorer, reaktorer och strömförsörjning på marknaden. Förutom ett omfattande standardsortimentet, är majoriteten av Noratels produktion dedikerad till skräddarsydd design och tillverkning för att möta kraven från OEM-kunder. Noratel har över 2000 anställda i 13 länder i Europa, Asien och Nordamerika. Företagets huvudkontor är baserat i Hokksund, Norge. Våra managementsystem är certifierade enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015. Vi arbetar för närvarande också att certifiera oss för ISO45001 i alla företag i koncernen.

Ansök nu

TopWork söker fler drivna montörer...

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
...till vår kund utanför Växjö.    
 
Vi söker dig med erfarenhet från industrin, gärna av montering, där du i team sätter samman vår kunds produkter. Vi söker medarbetare för dagtid och skift.
 
Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering eller liknande arbetsuppgifter. Kunskaper inom el eller VVS är meriterande, liksom truckkort.  
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
 TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker maskinoperatör...

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 23
...till kund i Växjö.
 
Vi söker nu dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller liknande. Meriterande är också att du har någon form av praktisk utbildning, och är tekniskt intresserad. 
Som person tror vi att du är självgående, initiativtagande och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i grupp. 
 
Din profil för att passa in i rollen som maskinoperatör:
- Erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör 
- Ett tekniskt intresse och tycker att maskiner är roligt
- En lagspelare som trivs med att åstadkomma resultat tillsammans med kollegor
 
Känner du igen dig i beskrivningen av vår kommande maskinoperatör och tycker det verkar vara en intressant utmaning? Tveka då inte att lämna in din ansökan redan i dag!   
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jan 23
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig

- Som talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Sjuksköterska till särskilt boende i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 23
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Trivs du med att planera dina arbetsdagar självständigt, är frihet under ansvar något för dig? Isåfall har vi jobbet för dig.

Vi söker nu sjuksköterskor till två av våra centrala särskilda boende. Östregården som är beläget i centrum, mittemot Linnéparken och Bågen som ligger på Teleborg centrum. På varje boende finns ca 50 platser och man arbetar i ett arbetslag om tre sjuksköterskor.

Att arbeta på särskilt boende innebär att du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor men också med flera andra professioner då ni arbetar under samma tak. Du och dina kollegor ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatserna och leder omvårdnadsarbetet. Ansvaret innebär att du självständigt planerar, genomför, följer upp och utvärderar insatserna. Att handleda och delegera undersköterskor är en del av arbetet som omvårdnadsledare. I dina arbetsuppgifter ingår även vårdtekniska moment exempelvis centrala infarter, injektioner och avancerade såromläggningar.

Din introduktion utformas individuellt efter vad du har med dig i bagaget och ditt behov. Introduktionen innefattar både teoretiska utbildningar, praktisk träning och bredvidgång på din arbetsplats. Du erbjuds även en mentor.

Din arbetstid kommer till största del att vara förlagd till dagtid, där helgtjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska, har datorvana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att arbeta hos oss behöver du ha körkort.

Du trivs med att arbeta i team med andra professioner som finns kring våra omsorgstagare men du trivs också med självständigt arbete. Vi ser att du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till våra omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. God förmåga att planera och organisera arbetet och samtidigt kunna förändra planen utifrån nya förutsättningar.

Specialistutbildning såsom distriktssköterska eller vård av äldre är meriterande.

Viktigt för jobbet är:
- att du är legitimerad sjuksköterska
- att du uppvisar utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Vi kommer att läsa ansökningar efter hand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Konstruktör till Gyptech

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 23
Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör för oss att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner till våra kunder tar vi ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.  
Nyligen skrev vi på vår största order någonsin vilket innebär att vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt team. Vi söker nu en konstruktör som vill växa tillsammans oss.

Vill du jobba med kolleger som har högt engagemang och ett brinnande intresse för sitt arbete? Har du potential att växa snabbt i en global och framtidsorienterad koncern? Då vill vi höra mer från dig! 
 
Dina arbetsuppgifter 
Som Konstruktör på Gyptech är du inblandad från offert till slutmontage hos våra kunder. Ditt uppdrag blir att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt ta fram ritningar och övrigt underlag till produktion av maskiner och anläggningar för gipstillverkning.  Tjänsten innehåller en del resor då dina uppdrag under vissa perioder sker på plats hos våra kunder. Just nu har vi projekt på gång i USA, Taiwan, Nya Zeeland, Mexiko, Israel, Frankrike och Tyskland.  
Tjänsten är tillsvidare med placering på Gyptechs kontor i Växjö. 

Dina ansvarsområden som konstruktör  Framtagning av layout/ installationsunderlag 
Framtagning av tillverkningsritningar för legoverkstäder 
Teknisk kontakt med underleverantörer 
Montagestöd hos kund

Din profil 
För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du kan arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina arbetsuppgifter i mål. 

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du är en omtänksam lagspelare. Gyptech är en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att dina insatser ger stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.  

För att vara aktuell för tjänsten har du  Högskoleingenjör inom maskinteknik 
Kunskap inom 3D Cad, med fördel även 2D Cad 
Med fördel erfarenhet av processindustri 
Mycket god engelska i tal och skrift 

Ansökan 
Sista ansökningsdatum är den 31:e januari 2023, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Gyptech som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070-1497060  eller anna.fransson@onepartnergroup.se

Ansök nu

VA utredare till AFRY Rookie Program 2023

Civilingenjör, bygg
Läs mer Jan 23
Spenderade du precis 4 minuter och 22 sekunder av ditt liv åt att kika på videon ovan för att förstå mer om varför denna tjänst är helt rätt för dig? Befinner du sig i slutskedet av din ingenjörsutbildning och vill starta din karriär hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer? AFRY är företaget med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus som fortsätter att locka unga ingenjörer till att vara med och påverka framtiden. Professionals Nord och AFRY gör för andra året i rad en stor satsning tillsammans för nyexaminerade ingenjörer.

Sök till AFRY Rookie program 2023 och få en strålande start i arbetslivet!

Information om programmet
AFRYs rookie program är utformat till att ge en givande utveckling för dig på både ett personligt och professionellt plan med noga planerade utbildningar, workshops och värdefull knowlegde transfer mellan seniora kollegor och deltagarna i Rookie Program. Här erbjuds du ett spännande jobb och en unik möjlighet där AFRY sätter in extra insatser för att säkerställa att du ska trivas på företaget och nå din fulla potential.

AFRY Rookie Program är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och AFRY där man under sina första 12 månader kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Information om tjänsten

På sektionen i Växjö arbetar en grupp erfarna medarbetare. Tillsammans med dem och andra kollegor medverkar du i uppdrag åt AFRY:s kunder. AFRYs uppdrag varierar från stora väg- och järnvägsprojekt med trafikverket som beställare, till mindre projekt tillsammans med lokala entreprenörer.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter

Som junior VA utredare arbetar du i uppdrag inom vatten- och avloppsrening lokalt och regionalt samt samverkar nationellt med övriga konsulter inom AFRY.

Tillsammans med medarbetare inom ditt teknikområde verkar du inom hela infrastruktur- och samhällsbyggnadssektorn. AFRYs kunder är främst kommunala. Varje uppdrag är unikt och kräver därigenom en unik laguppställning som anpassas efter uppdraget.

Vanliga uppdrag som AFRY arbetar med är inom vatten- och/eller avloppsreningsteknik, exempelvis med förstudier, reningsprocesser, processoptimering, riskanalyser, principförslag, framtagande av förfrågningsunderlag, projektering, drift- och skötselinstruktioner.

Vi söker dig som:

• Har en ingenjörsutbildning på universitetsnivå med inriktning Samhällsbyggnad.
• Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska 
• Har B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och på AFRY långsiktigt. Företaget ligger i framkant och vill få in modiga personer som vill utmana kunderna och AFRY internt. De söker också efter dig med ett stort driv. AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. AFRY är övertygade om att förändring sker när modiga personer möts. Därmed tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: September 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Växjö
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

TopWork söker Montör...

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
...till kund i Rottne.
 
Vi söker dig med erfarenhet från industrin, gärna montering av metallprodukter. Du kommer arbeta i team där du i team sätter samman vår kunds produkter. 
 
Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering och truckkörning, samt att du kan börja jobba omgående. 
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna tillsätts löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker händig montör...

Elmontör
Läs mer Jan 23
...till  kund strax utanför Växjö. 
 
Nu söker vi dig som har tidigare arbetserfarenhet inom industri, montering, fordon eller liknande. Du kommer att få monteringsinstruktioner utifrån givna arbetsprocesser. Du arbetar i team och därför är det viktigt att du har bra förmåga att samarbeta för att tillsammans nå de uppsatta målen. 
Vi söker dig som är driven och kan leverera god kvalité i högt arbetstempo. Du tar egna initiativ och rycker in där det behövs i processen.
Flytande svenska i tal och skriv är ett krav.
Det finns möjlighet att arbeta dag, kväll eller natt-skift.
 
Vår kund har ett omgående behov, så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Ansök nu

TopWork söker industriarbetare...

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
...för kommande uppdrag hos våra kunder i Växjö. 
 
För kommande behov söker vi nu dig som vill arbeta inom industrin hos våra kunder i Växjö. Vi söker efter blandade kompetenser och personer med industrivana. Arbetet kan innefatta bland annat lager, truckkörning och montering. Tidigare erfarenheter inom dessa områden ses därför som väldigt meriterande. Som person är du en lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och alltid gör ditt bästa för att möta nya utmaningar. Behovet är kommande men tveka inte att lämna in din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker Plåtslagare...

Byggnadsplåtslagare
Läs mer Jan 23
...till kund i Växjö.
 
I rollen som plåtslagare hos vår kund i Växjö kommer du att ha ett varierande arbete där du får arbeta i många olika miljöer och med mycket olika människor. Att kunna samarbeta med andra är viktigt för att lyckas bra i rollen. Arbetsuppgifterna består av delar såsom tillverkning och montering av olika plåtdetaljer.
 
Vi söker dig som har en utbildning inom plåtslageri, har B-körkort och är duktig på att samarbeta. Utöver det är det meriterande med tidigare erfarenhet inom yrket. 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker Lödare...

Hårdlödare
Läs mer Jan 23
...till kund i Växjö. 
 
Nu söker vi dig med erfarenhet av hårdlödning eller svetsning som kan arbeta hos vår kund i Växjö. För att passa in hos vår kund är du en driven och lösningsorienterad lagspelare. Du trivs att arbeta i ett högt tempo gentemot uppsatta mål. Är du den vi söker? Tveka inte att lämna in ditt CV redan idag! 
 
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

Trafikkoordinator till kundtjänstteamet

Trafiksamordnare
Läs mer Jan 23
Om tjänsten
Best IT-Logistik i Växjö söker en ny Koordinator till vårt kundtjänstteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattas av trafikdirigering, planering, avisering och kundtjänst. Du kommer hantera mail och samtal med såväl kunder som kollegor. I tjänsten ingår även att stötta andra avdelningar vid behov.

Om dig
Vi söker en pålitlig medarbetare som vill ge utmärkt service till våra kunder och kollegor. Du som söker tjänsten bör vara flexibel och ha förmågan att prioritera. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är en lösningsorienterad person som kollar både innanför och utanför boxen efter lösningar. Du är dessutom noggrann och tar ansvar för att fullfölja dina arbetsuppgifter samt vill gärna leverera det ”lilla extra”.

Detta stämmer också in på dig:

-
Du har erfarenhet av att arbeta med kundtjänst/administration

- Eftersom tjänsten kräver skriftlig likväl som muntlig kommunikation, behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

- Du är van att jobba i Office-paketet.

Det är meriterande om du har arbetat inom IT-branschen och/eller transportbranschen.

Det här erbjuder vi

På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framför allt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Best utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att genom ett hållbart utförande vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Växjö

Omfattning: Heltid, arbetstider varierar mellan 08:00-18:00

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Sommarjobb - Handläggare folkbokföring

Folkbokföringshandläggare
Läs mer Jan 23
Studerar du juridik, beteendevetenskap, samhällsvetenskap eller statsvetenskap och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Eller har du nyligen tagit examen och är redo att ta första steget i din karriär? Som folkbokföringshandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete samtidigt som du får värdefull yrkeserfarenhet från Skatteverket.

Var med och gör samhället möjligt!

Om jobbet

Arbetet innebär att du som folkbokföringshandläggare registrerar, utreder och fattar beslut i olika folkbokföringsärenden. I arbetet ingår också administrativa uppgifter, det kan till exempel handla om posthantering och diarieföring. Arbetets innehåll, bredd och komplexitet bestäms utifrån verksamhetens behov. Du möter människor med olika bakgrund, främst via telefon och skriftväxling. Arbetet innebär många kontakter, exempelvis med kunder och andra myndigheter. 

Du får en introduktion och i teamet planerar ni gemensamt arbetet utifrån uppsatta mål och stöttar varandra. I arbetet behöver du ha förmågan att självständigt driva arbetet framåt, men också samarbeta med ditt team för att nå resultat. Arbetet innebär hantering av olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör Folk- och fastighetsavdelningen och arbetar på folk- och fastighetsenhet 4. Din placering är i Växjö. På vår sektion är vi 20 medarbetare.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du:

- självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat
- vara bra på att samarbeta och stötta andra för att nå gemensamma mål
- ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor
- arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
- kunna tala och skriva enkelt och tydligt på både svenska och engelska
- kunna analysera informationsflöden, se samband och fatta beslut.

Du ska även ha:

- en pågående (minst 60 godkända hp) eller nyligen avslutad högskoleutbildning om minst 180hp inom juridik, samhällsvetenskap, beteendevetenskap eller statsvetenskap. 

Det är önskvärt om du har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet på Skatteverket eller annan myndighet. Det är även önskvärt om du har aktuell arbetslivserfarenhet av att bemöta människor med olika bakgrund via telefon och mejl, t.ex. från offentlig verksamhet, juridisk byrå eller bank.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad under perioden 1 juni - 31 augusti.

I det här jobbet finns det på grund av arbetsuppgifternas karaktär inte möjlighet att arbeta hemifrån.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

På https://skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vår samhällsbärande roll, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverket har en samhällsbärande roll. Vårt arbete berör alla privatpersoner och företag och genom vårt uppdrag bidrar vi till ett väl fungerande samhälle. Vår utveckling är kunddriven och vi samverkar med andra för att skapa effektiva lösningar. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Ansök nu

Fysioterapeut med bra lön till Attendo Växjö

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jan 22
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo bedriver 3 särskilda boende i Växjö utifrån LOV, Åbovägen, Vikaholmsallén och Vintervägen. Inom Attendo arbetar sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut tillsammans med omsorgspersonal i ett team kring kunden. Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som brinner för att arbeta med äldre. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till kund, närstående och medarbetare.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ha ett självständigt och omväxlande arbete i nära samarbete med kollegor i teamet. I tjänsten som fysioterapeut ingår att både självständigt och tillsammans med övriga professioner ansvara för funktionsbedömningar, att utforma samt genomföra träning för våra kunder, hjälpmedelsförskrivning, fallprevention och att handleda och utbilda omvårdspersonal. I arbetsuppgifterna ingår också uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder, att delta i kvalitetsarbetet i verksamheten, samtal med närstående och stötta och hjälpa medarbetare.

Körkort är ett krav

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete, men du som är nyexaminerad är även välkommen med din ansökan. Som person är du självständig, flexibel och har en god förmåga att handleda personal.

Individuella lönevillkor, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:

Trivsam och god arbetsmiljö
Attendo Academy - med ett gediget kursutbud
Utvecklingsmöjlighet och karriär
Möjligheter att påverka verksamheten
Coachande och stöttande chefer
Friskvårdsbidrag och förmåner
Kollektivavtal

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse 75-100%Du blir en nyckelperson

Som fysioterapeut i Attendo är du betydelsefull, din kunskap och kompetens värdesätts högt. Du är en del av laget som arbetar för att stärka individen. Du har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten.

För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar Engagemang - Kompetens och Omtanke. För tjänsten gäller att du är intresserad, sätter laget före jaget och har en vilja att utvecklas och utveckla.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum.

För erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Helgpersonal och sommarjobbare till Polfärskt i Växjö/Kalmar

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 22
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination. Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).Nu tar Polfärskt Växjö/Kalmar nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.Helgpersonal och sommarjobbare till Polfärskt i Växjö/Kalmar

Driver du eget eller studerar du och söker ett extrajobb på helger och under sommaren? Tycker du om att bygga relationer och motiveras du av frihet och ansvar? Vill du hamna i ett spännande företag med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver?

Då kan detta var en tjänst för dig!Om tjänsten

Som helgpersonal och sommarjobbare hos oss är du en viktig länk i Polfärskts leveranskedja, där vi ansvarar för att rätt bröd, i rätt mängd, kommer i rätt tid, till livsmedelsbutiker i Växjö med omnejd. Du är serviceinriktad och förvaltar relationer med våra kunder.

Körkort B krävs då detta är en rörlig roll där du kör lätt lastbil mellan butikerna. Körkort C är meriterande.Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och gillar att jobba med frihet under ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra. Det är meriterande om du har jobbat i livsmedelsbutik tidigare.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval dock senast 31 Mars, 2023.

Vid eventuella frågor kontakta

Emma Edqvist på emma.edqvist@polfarskt.se eller 072-710 56 31

Alexander Vestergård på alexander.vestergard@polfarskt.se eller 073-424 66 00

Ansök nu

Besöksbokare Heltid Växjö

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Jan 22
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare.
Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar och Söderberg & Partner.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning.
- Du måste även ha erfarenhet av besöksbokning inom Finans och Försäkring.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk.

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig
tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare för arbete hos vår uppdragsgivare i Växjö. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsgivarens rådgivare.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jan 21
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Jan 20
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.01.28

Ansök nu

Maskinbyggare / Montör sökes till växande AriVislanda

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 20
Har du ett brinnande tekniskt intresse, är duktig mekaniker, tycker om att hjälpa andra samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!
 
Om tjänsten

Vi växer kraftigt och söker nu ytterligare maskinbyggare/montörer till vår fabrik i Vislanda.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är montering av våra egenutvecklade sågverksmaskiner samt kringutrustning. Våra maskiner är stora, tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra monteringstjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vår montering sker stationsvis där man ansvarar för montaget från minsta delkomponent till färdig maskin, vilket kan ta veckor. Till hjälp finns, förutom kunniga kollegor, kompletta ritningar och 3D modeller med åtkomst via dataskärmar, där man kan zooma, vrida och vända på detaljen/sammanställningen osv.
Övrigt verkstadsarbete kan även förekomma.

För rätt person finns möjlighet att utvecklas till att periodvis arbeta som resemontör/servicetekniker.
Vi utför montering, installation, inspektion, felsökning, reparation och underhåll av våra produkter och hela sågverkslinjer samt instruerar och utbildar kunders personal i säkerhet, teknik, funktion och handhavande.
Våra resemontörer är på uppdrag runt om i hela världen och våra uppdrag varierar från en dag till flera veckor. 


Vem är du?

Vi söker en engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och praktiskt lagd person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har en bred teknisk erfarenhet och goda kunskaper inom mekanik och ritningsläsning. Tidigare erfarenhet som montör, reparatör, maskinbyggare, resemontör eller servicetekniker är önskvärd. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher såsom sågverks-/truck-/entreprenadbranschen samt har kunskap inom elektronik/hydraulik/pneumatik.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för teknik, mekanik och att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan när så krävs även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.01.28

Ansök nu

Skadereglerare till Euro Accident

Försäkringshandläggare
Läs mer Jan 20
Vill du arbeta med försäkringar på ett bolag som jobbar för hållbara medarbetare? Trivs du i en administrativ och serviceinriktad roll där du får möjlighet att hjälpa våra kunder? Då kan rollen som skadereglerare hos oss vara din nästa utmaning.

Euro Accident är ett ungt företag i försäkringsbranschen som fortsätter att växa och utvecklas. Vi behöver flera kompetenta och drivna medarbetare som tar oss framåt på vår fortsatta framgångssaga!


Din roll som skadereglerare
Som skadereglerare hos oss får du möjlighet att arbeta med medicinska och skadetekniska bedömningar av ärenden utifrån försäkringsvillkor, rutiner och riktlinjer. I den här rollen kommer du att skadereglera inom områdena Rehabilitering - ComeBack, Plansjuk- och Premiebefrielseförsäkring samt Efterlevandepension och Tjänstegruppliv. Du ingår i ett team med 13 medarbetare som tillsammans arbetar för att våra kunder ska uppleva en positiv kontakt med oss och en smidig och ansvarsfull skadereglering.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• att hantera skadeanmälningar med kompletterande medicinska handlingar som journaler och läkarintyg
• daglig kontakt med arbetsgivare och försäkrade samt med förmedlare och samarbetspartners över telefon, mejl och brev
• att vara behjälplig vid frågor om villkor och handläggningsrutiner från interna avdelningar

Den här tjänsten är för dig som är serviceminded och motiveras av att hjälpa andra. Du blir del av ett team med en stark teamkänsla där vi hjälper och inspirerar varandra till ett kontinuerligt lärande. Utöver de dagliga arbetsuppgifterna finns det möjlighet att ta sig an särskilda uppdrag som ex att vara superuser i vårt försäkringssystem och vi ser gärna att du aktivt bidrar till ett kontinuerligt kvalitets- och förbättringsarbete för en välfungerande verksamhet.


Varför jobba hos oss?
På Euro Accident prioriterar vi medarbetarnas hälsa och välmående med en strävan att du ska ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver den vardagliga gemenskapen med alla härliga kollegor jobbar vi aktivt för att du ska trivas, ha kul på jobbet och må bra. Hos oss får du bland annat ta del av:


• Förmånlig tjänstepension
• Sjukvårdsförsäkring
• Ett generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet till träning och massage på arbetstid
• Gemensam frukost på kontoret varje dag samt olika hälsofrämjande aktiviteter


Om dig
Till den här tjänsten söker vi dig som har:


• fullständig gymnasieexamen
• erfarenhet av skadereglering eller annat utredande arbete
• god administrativ vana
• goda datorkunskaper och skicklig användare av MS Office
• god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i såväl tal som skrift

Därtill är det meriterande om du har:


• högskoleutbildning
• erfarenhet inom försäkringsområdet

Som person tror vi att du är självgående, driven och positiv. Du är förmögen att fatta beslut utifrån angivna riktlinjer och trivs bra att arbeta i strukturerade processer. Du är van vid att anpassa din kommunikation efter kundens behov och din ansvarstagande sida i kombination med din förmåga att bemöta människor i olika situationer kommer väl till pass i den här rollen.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang för tjänsten.

 

Ansökan
Urval och intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan om du känner att det här kan vara nästa steg för dig!

Vi arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess och önskar att du i ditt personliga brev skriver varför du är intresserad av tjänsten och vad du vill och kan bidra med i rollen. Vi vill gärna lära känna dig som person men i första skedet av processen vill vi fokusera på din kompetens. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som del i rekryteringsprocessen. 

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef enligt kontaktuppgifter nedan.

 

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö
Sista ansökningsdag: 5:e februari

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med anledning av GDPR.

 

Om Euro Accident

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,7 miljard kronor i årlig premievolym och ca 350 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.

Ansök nu

Duktig säljare sökes för att bli filialchef!

Hemförsäljare
Läs mer Jan 20
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och mest familjära larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

Kolla in länken: https://www.sebroschyr.se/gardaalarm/WebView/

Detta får den som vi rekryterar:


- Goda utvecklingsmöjligheter

- Chansen att utveckla ett eget säljteam

- Fast lön, hög provision och bonusstegar, Inget lönetak


- Regelbundna tävlingar om såväl smått som stort.

- Teamevents


- Vidareutbildning i försäljning och ledarskap


Arbetstider är perfekt för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig på helgerna.

Vem tror vi att du är?

- En driven person som drivs av framgång och som älskar att nå resultat.

- En person som har dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna F2F, med goda resultat.

- En person som tycker om att utveckla andra lika väl som sig själv.

- En glädjespridare som älskar det sociala mötet, med såväl kunder som kollegor.

- En vinnarskalle som vill vara med och bidra till Gardas fortsatta framgångsresa. Som gillar att allt inte är färdigutvecklat och satt i sten, utan istället finner det motiverande att man blir hörd med förslag och nya idéer.

- En person med B-körkort och ett rent belastningsregister, som även kan svenska flytande i såväl tal som skrift. Är krav för att kunna söka tjänsten.

Du är en person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och puschar sina säljare, sitt team till att nå och gärna slå målen!Vilka är vi?

Garda Alarm grundades 2012 med ambitionen att kunna erbjuda alla ett tryggt hem till en låg kostnad i kombination med fokus på kundnöjdheten. Detta har gjort att vi såväl vunnit pris för att vi växer så fort i kombination med att vi bl.a. rekommenderas av PC För Alla & Reco då vi har ett riktigt bra larm och erbjudande.

En av de många anledningarna till att vi är stolta av att jobba på Garda är att vi verkligen hjälper familjer till en trygg vardag. Vi hjälper dem att spara pengar att kunna lägga på annat och att vi hjälper dem att få den hjälp de behöver när något uppstår. Hos oss står kunden i fokus.Möjligheterna i vårt företag:

Då vi är ett ungt men redan väl etablerat bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå! Så känner du att du står och stampar på din arbetsplats, trots att du ständigt gör goda resultat? Sök hit istället. Vi ser en stjärna när den uppenbarar sig framför oss och vi är snabba på att visa uppskattning.

Så skicka in din ansökan så fort som möjligt och lycka till i processen!

Ansök nu

Resande Servicetekniker till Andritz

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 20
Om företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm.

Wood Processing Service Scandinavia, som är ett affärsområde inom ANDRITZ AB, levererar produkter, projekt och servicetjänster för ved-, flis- och bränslehantering till kunder främst i Sverige och Norge.

Gillar du att lösa problem och har en teknisk bakgrund? Trivs du med att träffa människor och är serviceinriktad? Då passar den här tjänsten dig. Vi utökar nu vår serviceavdelning med en resande servicetekniker till södra regionen.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som resande servicetekniker kommer du tillsammans med dina kollegor planera och utföra service för knivsystem för flishuggar och mätutrustning för flishantering. Du ingår i serviceavdelningen och kommer arbeta inom södra regionen som stäcker sig från Karlstad till Malmö. Våra kunder finns inom massa och papper samt bioenergi och du blir kontaktperson för våra kunder gällande planering och utförandet av serviceuppdragen inom vårt servicekoncept Partnerchip. Du arbetar även i nära dialog med säljteamet hos oss samt andra samarbetspartners. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll och på sikt få mer ansvar.

Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund och har goda mekaniska kunskaper. Du har kanske arbetat med service inom process- eller tillverkningsindustrin alternativt liknande område. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad som person samt har lätt för att kommunicera med andra. Du gillar att lösa problem och är flexibel. Vidare är du strukturerad och noggrann som person då du planerar ditt arbete själv och utför alltid dina arbetsuppgifter med fokus på kvalité och säkerhet.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du innehar B-körkort i och med att du reser i ditt arbete. Du behärskar Office-paketet.


Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2023-02-05. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84, linnea.hedenberg@clwork.se.

Ansök nu

Regiontekniker till Café Bar

Servicetekniker, kontorsmaskiner
Läs mer Jan 20
Regiontekniker till Café Bar

Café Bar är på en spännande resa – gillar du kaffe, service & att möta människor?

Café Bar växer och nu söker vi dig som vill axla ansvaret som regionstekniker hos oss.

Café Bars utbud består av ett stort urval av moderna kaffemaskiner och tillhörande högkvalitativa ingredienser, samt även vatten och varuautomater vilket gör att det finns lösningar för både det lilla och det större företaget. I vår relation med kunderna bidrar vi med mer än gott kaffe – vi är med och skapar energi på jobbet!

Rollen

Som Regiontekniker på Café Bar ansvarar du för att samordna, utveckla och driva den tekniska servicen gentemot våra kunder. Du har ett proaktivt synsätt och tillsammans med dina distriktstekniker är du delaktig i den dagliga driften och arbetar aktivt för att leverera bästa möjliga lösning till våra olika kunder.

I rollen som regionstekniker kommer du att ansvara för att samordna, utbilda och stötta distriktsteknikerna i din region. Tillsammans med distriktsteknikerna kommer du också att genomföra installationer och sköta löpande tekniskt underhåll och felavhjälp hos kund. Du agerar teknisk support gentemot kollegor och kunder och bildar navet kring teknikdriften i din region. I samråd med övriga regionstekniker och Driftschef Teknik ansvarar du också för att information och frågor gällande tekniken tas vidare med våra leverantörer och samarbetspartners.

Erfarenheten

Vi söker dig som är gymnasieutbildad och har hunnit skaffa dig teknisk arbetslivserfarenhet, gärna ifrån roller där du på ett självständigt sätt tagit stort ansvar. Du har en god teknisk kompetens och har ett intresse av att möta människor och ge god service. Tidigare erfarenhet av kaffebranschen och HORECA är meriterande.

Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift samt hanterar olika digitala verktyg och system, övriga delar lär vi dig. Resor inom regionen ingår i tjänsten, varvid vi ställer krav på att du innehar B-körkort. Självklart står en rustad firmabil till ditt förfogande.

Personen

Du är framåt och social och trivs i rollen att ha kontakt med människor och på ett naturligt sätt ger du det där lilla extra när det behövs. Du är flexibel, serviceinriktad och lösningsorienterad. Din planeringsförmåga är god och du har lätt för att kommunicera med andra.

Det är för dig naturligt och stimulerande att varje dag se och hälsa glatt på kunder, fråga om kaffet smakar så gott som vi lovar och säkra driften av våra maskiner. I jobbet ingår att vara en god och proaktiv problemlösare, för att förebygga och säkra kvalitén på våra kunders kaffemaskiner.

Du har såklart precis som oss - en stor passion för riktigt gott kaffe och alla härliga smaker!

Kulturen

På Café Bar har vi tre värdeord – Glädje, Kompetens och Lönsamhet - som alltid finns med i alla beslut, stora som små. För att nå våra mål och uppfylla vår vision så är våra värderingar grunden och det som driver oss framåt. Genom dessa vill vi att du är med och bygger vår kultur samt levandegör det i mötet med kollegor och kunder varje dag.

Utmaningen

Vi är ett svenskt, rikstäckande och växande bolag i framkant inom vår bransch, där din personliga utveckling ges möjlighet att accelerera. Du får förmånen att arbeta med starka varumärken, spännande och innovativa produkter, med utmanande affärsupplägg och nya digitala arbetssätt.

I dagsläget planerar vi att tillsätta två regiontekniker. Den ena regionen täcker våra distrikt i Uppsala, Eskilstuna och Västerås. Den andra regionen består av Jönköping, Oskarshamn, Växjö och Östergötland (Norrköping, Linköping). Flexibel placeringsort inom regionen.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiderna är generellt förlagda dagtid måndag-fredag men kräver ibland viss flexibilitet. Du rapporterar till Driftschef Teknik. Sista ansökan är 15/2. Placeringsort enligt överenskommelse.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, därför rekommenderar vi att du ansöker så snabbt som möjligt, gärna redan idag!

---------

Café Bar är på en spännande resa - kundlöftet och passionen har sedan start varit att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe, oavsett var du befinner dig i Sverige. År 2017, i samband med företagets 30-årsjubileum, återtogs ursprungsnamnet Café Bar.

Företaget är svenskt och omsätter ca 400 miljoner, är rikstäckande och består av 205 anställda på 25 orter, allt med syfte att komma nära kunden. Café Bar tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av leverans mot kund.

För mer info - www.cafebar.se

Genom Simonssongruppen har Café bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher.

För mer info - www.simonssongruppen.se

Ansök nu

Undersköterska till Infektionskliniken

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jan 20
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska på avdelning 17 får du ett omväxlande arbete och blir en viktig del av teamet runt patienten. I arbetslaget finns erfarna kollegor och de olika yrkeskategorierna har ett nära samarbete med varandra vilket skapar trygghet och ett gott stöd. Du får bred kompetens inom infektionsområdet och det finns goda möjligheter till utveckling och att prova nya arbetsuppgifter.

Tjänsten är en rotationstjänst som innebär att man roterar mellan dag, kväll och natt. Region Kronoberg tillämpar nattindex 1.4 vilket innebär att du får fyra timmar extra för varje natt som du arbetar på roterande schema.

Om du är intresserad av att känna på hur det är att arbeta på vår klinik, är du välkommen att hospitera en dag eller bara komma och prata med en av våra undersköterskor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med några års erfarenhet av undersköterskearbete, gärna inom sjukhusvård men inget krav. Du kommer givetvis att få introduktion av en erfaren kollega i starten för att känna dig trygg.

Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus.

Du är engagerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga.
Du bidrar till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig del i vardagen.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Innesäljare fast lön ingen erfarenhet krävs

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 20
Vilka är vi? 

Samtele Ab är en växande mobiloperatör på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker hemifrån och digitalt! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser.  
  
Vi söker dig som: 
- Kan flytande svenska i tal och skrift. 
- Har en positiv inställning. 
- Har höga ambitioner. 
- Älskar utmaningar. 
- Brinner för att jobba med människor 
- Har egen dator och headset 
  
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål.  
  
Vi erbjuder:  
  
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype) 
- Personlig coachning (Via Skype) 
- Start omgående 
- Tävlingar och roliga aktiviteter 
- Arbetstider 9.00-17.00 Mån-Fre  
- Hög ersättning

Ansök nu

Allmänspecialist - Sök till en akademisk vårdcentral i Växjö!

Specialistläkare
Läs mer Jan 20
På Vårdcentralen Skärvet brinner vi för utveckling. Både när det gäller utveckling av vår verksamhet och utveckling av dig som medarbetare. Vi söker nu Dig som är allmänspecialist och som vill följa med på vår resa att bli ännu bättre.

Vi kan - med viss stolthet - titulera oss Akademisk vårdcentral. Det innebär att vi aktivt deltar i studier för att utveckla framtidens primärvård.

För att Du som medarbetare ska utvecklas har vi återkommande tvärprofessionella möten med fokus på lärande, reflektion och psykosocial arbetsmiljö. Vi är övertygade om att det är i professionell dialog med kollegor från den egna - och andra - professioner som vården blir som allra bäst för våra patienter. Att vi dessutom har roligt när vi jobbar tillsammans bidrar också till nöjda patienter. Hos oss är uppdraget alltid i fokus och det är viktigt att du som medarbetare får chans att göra ditt bästa.

Vårdcentralen Skärvet ligger centralt i Växjö med gångavstånd till tåg och buss samt även närhet till grönområde/motionsområde och Växjösjön.

Då hoppas vi att du vill bli vår nya kollega på Vårdcentralen Skärvet!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Förutom sedvanligt arbete som specialist i allmänmedicin kommer du att:
• vara drivande i att utveckla och bygga upp framtidens vårdcentral.
• få en viktig roll i att utveckla och integrera förebyggande och hälsofrämjande insatser i vården.
• utveckla befolkningsinriktade insatser och samverkan med lokalsamhället.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö där vi är måna om att skapa en god hälsa och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Vi eftersträvar i dialog med dig som medarbetare, ha en god och strukturerad planering av tidböcker och arbetstidsschema, för att varje arbetsdag ska bli så bra som möjligt.

Vi erbjuder dig flexibilitet och ett gott samarbete. Vi har ett komplett allmänmedicinskt uppdrag med hälso- och sjukvård, BHV, hemsjukvård och äldreboende.

Vi erbjuder dig kompetensutveckling. Som läkare erbjuder vi dig utvecklingstid som planeras utifrån verksamhetens behov. Vi ser fram emot att höra vilka intresseområden som engagerar dig. För din kunskap är viktig. Hos oss kommer du också att få vara med och utbilda framtidens specialister i allmänmedicin.

Läs gärna mer om vad vi erbjuder dig som specialist i allmänmedicin i Region Kronoberg
http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/stor-satsning-pa-specialister-i-allmanmedicin/

Inflyttarservice - Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Redovisningsekonom | Jefferson Wells | Växjö

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 20
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för ekonomiska och finansiella frågor? Är du en ansvarstagande person med förmågan att arbeta självständigt? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en redovisningsekonom till ett uppdrag som varar 6 månader hos vår kund i Växjö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet

Som redovisningsekonom ansvarar du för att ansvara för den löpande bokföringen samt analysera bokslutsresultat.

Om dig

Vi på Jefferson Wells söker dig som har erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har förmågan att arbeta självständigt. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Om vår kund

Kunden är offentlig sektor. De håller till i ljusa och moderna Centrala Växjö .

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Sista ansökningsdag är den 3 februari 2023 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: den 3 februari 2023

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Kundtjänst för Telenor hemifrån

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 20
Work at home kundservicemedarbetare till Telenors kundservice
Vi är proffs på försäljning och kundnöjdhet och vi kan hjälpa dig att bli stjärnsäljare!
Om rollen
Som kundservicemedarbetare på Telenor hjälper du deras kunder via inkommande samtal. Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors produkter och varumärke. Du ansvarar för att självständigt coacha kunden och göra ditt yttersta för att lösa dennes problem för att skapa mervärde och fantastiska upplevelser för kunderna.
I rollen ingår försäljning till befintliga och nya kunder som en naturlig del, vilket innebär att du har stor möjlighet att själv påverka din lön då vi tillämpar fast grundlön med tillhörande provisionsmodell.

Dagliga arbetsuppgifterna inkluderar:
Besvara samtal från kunder rörande t.ex. abonnemang, produkter, fakturor och felsökning.
Förse kunder med högklassig service och stödja våra kunder när de använder digitala lösningar.
Sträva efter att uppnå dina dagliga mål som rör kundnöjdhet, försäljning, effektivitet och kvalitét.
Försäljning till nya kunder och merförsäljning till befintliga kunder.
Administrera kring kundrelaterade ärenden

Fördelar med att jobba hos oss
Betald utbildning och upplärning på 4 veckor där du får lära dig allt du behöver veta om de produkter och tjänster som du kommer jobba med samt försäljning, samtalshantering, fakturahantering och felsökning av de lösningar vi säljer.
Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget med olika karriärvägar och inriktningar.
Regelbunden coachning, uppföljning och målsättning för utveckling.
Heltidstjänst med fast grundlön.
Du kan själv påverka din lön med provision.

Vad du behöver
Du behöver en stabil internetuppkoppling, helst möjlighet med kabel.
Möjligheten att sitta ergonomiskt med eget skrivbord och stol.
Kunna sitta avskilt i hemmet med dörr om du delar bostad med någon.

Vad du får
Du kommer att få ett Work at home-kit utav oss. I kittet kommer det att finnas allt du behöver för att jobba exempelvis arbetsdator, skärm, tangentbord, mus, webbkamera, headset och eventuellt en nätverkskabel.
Vem söker vi?
I den här rollen söker vi dig som är intresserad av att utvecklas, ambitiös, tävlingsinriktad och motiveras av att uppnå hög kundnöjdhet samt gillar eller vill lära dig försäljning. Du har en förmåga att förstå och prioritera kundens behov. Vidare gillar du att arbeta på en arbetsplats med högt tempo, snabba förändringar och härlig teamkänsla där den goda gemenskapen genomsyrar hela kontoret.
I vår rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi rekryterar baserat på din inställning och potential, erfarenhet är en bonus!
Krav:
Fullgjord gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska både skriftligt och muntligt.
Goda kunskaper i att söka och ta till dig information via dator samt vana att arbeta i Windows och MS Office.
Du har goda kunskaper gällande smartphones och kan lätt orientera dig i digitala lösningar.
Du kan jobba under våra öppettider vardagar 8-19:00.

Om tjänsten
Anställningsform, provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tjänstgöringsgrad, heltid
Startdatum, 6/2
Lön och förmåner, fast månadslön i enlighet med vårt kollektivavtal och utöver det möjlighet till bonus och provision.

Kontaktpersoner,
Michael Holgersson HR Generalist | Louise Ottosson Recruitment Manager
Anders Andersson, facklig kontaktperson Unionen

Sista ansökningsdag 31/1, Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

SYKES är nu en del av Sitel Group®
För mer information om Sitel gå till www.sitel.com, vill du se hur vi har det på kontoret så kan du kolla in vår Instagram

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till rehabiliteringskliniken i Växjö

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jan 20
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Rehabiliteringskliniken är en specialistverksamhet för patienter i behov av rehabilitering efter somatisk sjukdom eller skada. Här finns chansen för dig som medicinsk sekreterare att vara med och göra skillnad för våra patienter. Med goda utvecklingsmöjligheter och gott samarbetsklimat erbjuder vi dig en trevlig arbetsplats precis intill sjön Trummen. Vi värderar vår arbetsmiljö högt och har en tydlig målsättning om att alla medarbetares kompetens används rätt.

Vi på rehabiliteringskliniken har ett viktigt uppdrag. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga välbefinnande och främja ett aktivt och självständigt liv för patienter som är i behov av rehabilitering efter bland annat stroke, hjärnskada, neurologiska sjukdomar, benamputation, multitrauma eller smärta. Vår styrka är att vi jobbar i tvärprofessionella team. Vi utgår från patientens önskemål och behov och vi jobbar med personcentrerad vård.

Nu söker vi en engagerad medicinsk sekreterare till oss, är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss pågår en omställning och uppdraget som medicinsk sekreterare har utvecklats till en mångfacetterad roll! Vårdadministration kring våra patienter är en del av arbetet, men du kommer även fungera som ett viktigt administrativt stöd till våra chefer och medarbetare. Andra förekommande arbetsuppgifter är delta i teamkonferenser, ta fram statistik, göra beställningar, receptionsarbete samt telefon- och posthantering. Som medicinsk sekreterare är du också en nyckelperson när det gäller tex. patientschema, remisser, inskrivning och rapportering till våra kvalitetsregister.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Vi ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av att jobba med Cambio Cosmic och Excel.

Du har en positiv inställning och vill vara med och utveckla verksamheten. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, noggrannhet, förmåga att arbeta självständigt samt god samarbets- och initiativförmåga är viktiga. Vi ser det som självklart att du även har förmåga att ge god service till både medarbetare och patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under ansökningsperioden, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Distriktsansvarig Säljare - Stockholm

Utesäljare
Läs mer Jan 20
HELWIT Expanderar och behöver nu en relationsskapande och affärsdriven Distriktsansvarig Säljare
Ta chansen, bli en del av ett expansivt företag på en fantastisk tillväxtresa. En unik möjlighet för dig som älskar Försäljning.
Om företaget
YOIK AB är ett nystartat företag med egen produktion av det tobaksfria snuset HELWIT. Produktionen sker i Gransholm utanför Växjö. Där har vi byggt vår fabrik och verksamhet för att vara klimatsmart från grunden. Vi lanserade vårt varumärke HELWIT i relativt liten skala i januari (2021). Lanseringen har varit väldigt framgångsrik och mottagandet från konsumenterna enormt positiv.
Profilbeskrivning
Då Helwit är en ny produkt på marknaden bör du vara en flexibel, kreativ multikonstnär med grundvärderingar där laget går före jaget. Hög flexibel förmåga bör du också ha då vi är ett nytt bolag och det sker mycket förändringar på kort tid.
Som Distriktsansvarig Säljare är du ödmjuk men framåtlutad och anser dig en fena på att både utveckla och underhålla relationer. Vi tror att du befinner dig i ett skede där du är hungrig på att ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer och är trygg i din försäljning. Ditt arbetssätt präglas av entusiasm, positivitet och där du har en fingertoppskänsla för kommunikation. Som Distriktsansvarig behöver du vara tävlingsinriktad, men framför allt den som älskar att vinna!
Tjänsten kännetecknas med frihet under ansvar. Som Distriktsansvarig utgår du hemifrån och har ett ständigt rörligt kontor, vilket du trivs bra med. Du förvaltar och utvecklar ditt säljdistrikt – Öst. Du besitter en gedigen ansvarskänsla och en vilja av stål, vi tror helt enkelt att du är en mästare när det gäller sälj. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du vill gå på denna resa. Då YOIK befinner sig i en tillväxtresa är de interna utvecklingsmöjligheterna otaliga för rätt individ.
Du kommer vara YOIK:s representant i ditt Distrikt, din feedback är viktig för företaget så att vi tillsammans kan driva och optimera försäljningen i ditt Distrikt. Som Distriktsansvarig får du stöd från teamet med att implementera relevanta aktiviteter som skapar tillväxt och lönsamhet för ditt Distrikt. Du rapporterar dagligen till Försäljningschefen och Huvudkontoret, som finns med och stöttar upp längs din resa. Företagets ambition är att bygga en stark samhörighet, gemenskap och teamkänsla om än dina kollegor är utspridda över landet.
Om tjänsten
Unik möjlighet att bli en del av HELWITs tillväxtresa i ett tidigt skede.
Regelbundet möta kunder och utveckla deras försäljning, kundnöjdhet och potential
Bearbeta kunder i Mälardalen via besök och via telefonsamtal
Leverera sälj periodens målsättning och budget gällande volym och kostnader
Säkerställa implementering av överenskomna kampanjplaner och kundstrategier.
Samla in och rapportera relevant information samt väsentliga insikter.
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån – Fred (Helgfria dagar)
Utgångspunkt: Hemifrån (Stockholm), på fält
Placering: Mälardalen
Lön: Enl ök
Anställning: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
Tjänstverktyg: Tjänstebil, Telefon, Dator.

Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av butiksförsäljning
Slutförd gymnasial utbildning
Mycket god kommunikationsförmåga i svenska och engelska i tal & skrift.
Mycket god vana av att arbeta mot uppsatta måltal.
Erfarenhet av merförsäljning
Erfarenhet av att skapa och upprätthålla goda och långsiktiga kundrelationer
B-Körkort och god körvana
Goda kunskaper i Officepaketet

Meriterat
Dokumenterad erfarenhet av B2B försäljning
Erfarenhet av försäljning mot dagligvaruhandeln och servicehandeln
Språkkunskaper utöver kvalifikationerna listade ovan.För mer information om HELWIT och YOIK AB är du välkommen att besöka vår hemsida på www.helwit.se
Urval sker löpande
______________________________________________________________________________________________________________________________
Vi mottar inte några ansökningar via mejl eller telefon, utan hänvisar din ansökan till vår hemsida. Annonsförsäljare undanbedes. Kontakt vid frågor om tjänsten:
Säljchef, Patric Olsson: 073 - 241 32 87 , patric@helwit.se
Sales Projects, Michel Shafi: 076 – 798 99 79 , michel@helwit.se


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Copy of Undersköterska - Bli en av oss på Åbovägen!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 20
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Åbovägen är ett särskilt boende beläget i Högstorp, ett lugnt område med närheten till naturen. Här finns 44 lägenheter fördelat på fyra enheter med elva lägenheter vardera. Varje enhet har gemensam matsal och sällskapsrum. Det finns även en större matsal/aktivitetsrum för hela Åbovägen. På Åbovägen arbetar utbildade och engagerade medarbetare. Vårt mål är att skapar en lugn och trivsam miljö för våra kunder och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda. Nu söker vi Dig som har ett stort intresse för äldreomsorg.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är tillsvidare på 75-100% och har ett rullande schema på dag, kväll och var 3 helg. Det finns även möjlighet att lägga sig tillgänglig för att ta extra pass när någon kollega vill vara ledig.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete och kan arbeta självständigt. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Erfarenhet av matlagning

- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgånget svarsdatum, ansök därför omgående.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Logoped- välkommen till oss!

Logoped
Läs mer Jan 20
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till rehabiliteringskliniken i Växjö!

Vi är en specialistverksamhet för patienter i behov av rehabilitering efter somatisk sjukdom eller skada. Nu finns chansen för dig som är leg logoped att vara med och göra skillnad för våra patienter. Vi på rehabiliteringskliniken kan erbjuda dig ett roligt, utmanande och intressant arbete där du kommer möta patienter med olika behov och diagnoser.

Vi på rehabiliteringskliniken har ett viktigt uppdrag. När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang, vi är helt enkelt väldigt stolta över att jobba här. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga välbefinnande och främja ett aktivt och självständigt liv för patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke, hjärnskada, neurologiska sjukdomar, benamputation, multitrauma eller smärta.

Vår styrka är att vi jobbar i tvärprofessionella team, där patienten deltar i teamet. Vi utgår från patientens önskemål och behov och vi jobbar med personcentrerad vård. En klar fördel med att jobba hos oss är att du får möjlighet att följa dina patienter under en längre period. I teamet har vi totalt 9 olika professioner. I arbetet ingår även, som en viktig del av rehabiliteringen, samverkan med både interna och externa aktörer som tex arbetsgivare, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Vi värderar vår arbetsmiljö högt och har en tydlig målsättning om att alla medarbetares kompetens används rätt. Det som gör att vi trivs här är att vår kultur präglas av öppenhet, hjälpsamhet och viljan att lära sig. Vi har också en trevlig arbetsplats på Sigfridsområdet, precis intill sjön Trummen, med vackra omgivningar.

Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som logoped hos oss arbetar du med att diagnostisera och behandla språk-, röst och talstörningar, förskriva hjälpmedel, utreda och behandla ät- och sväljsvårigheter samt ge information och handledning till anhöriga och personal. I arbetsgruppen kommer vi ge dig en god introduktion och stöd i ditt arbete. Hos oss träffar du patienter på alla vårdnivåer, i både slutenvård, dagrehab och mottagning.

Vi står inför många spännande förändringar på vår klinik, med omställning till den nära vården. Vi hoppas att du som söker vill vara med att bidra till vår förändringsresa.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad logoped. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med patienter med olika neurologiska diagnoser.

Eftersom teamarbetet är centralt i vårt arbetssätt fäster vi stor vikt vid dig som person och din förmåga att samarbeta med kollegor, patienter och närstående. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig och du gör ditt bästa för patienten. Du trivs att arbeta med utveckling och hittar gärna nya arbetssätt för att göra vården ännu bättre för patienten.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, så ansök gärna redan idag!

Ansök nu

CFO till Play Box AB i Älmhult

Ekonomichef
Läs mer Jan 20
Play Box är ett bolag med stark tillväxt och många spännande satsningar framför sig. Vi söker nu en affärsinriktad CFO som lockas av en aktiv roll i den fortsatta utvecklingen. Du välkomnas till ett mindre, stabilt bolag som är en del av större, framgångsrik koncern som totalt består av sju bolagDINA ARBETSUPPGIFTER

Som CFO har du det övergripande ansvaret för ekonomi- och finansfrågor inom Play Box. Dina arbetsuppgifter består till stor del av:

* Månads- och årsbokslut
* Budget, prognoser och flerårsplaner
* Skattefrågor och myndighetskontakter
* Analyser och uppföljningar av verksamheten
* Rapportering till moderbolaget
* Finansiella frågor och likviditetsplanering mm

Med en stark tillväxt och många satsningar på gång kommer du som CFO få en aktiv roll i förvärvsprocesser och utvecklingen av bolaget. Du tillhör ledningsgruppen och arbetar nära din kollega inom ekonomi/HR som ansvarar för löpande bokföring, lön och HR. Du kommer också att ha ett nära samarbete med Play Box systerbolag samt dotterbolag i Kina.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har bred ekonomisk kunskap och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i ett mindre/medelstort bolag. Förutom dina goda kunskaper inom redovisning ser vi att du har kunskap även inom koncernredovisning. Har du erfarenhet av tillverkande företag och/eller handelsföretag ser vi mycket positivt på detta. För tjänsten krävs det goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som lockas av att få vara en del av ett växande bolag där det är viktigt att vara flexibel och kunna ställa om. Du trivs i en bred tjänst där du både arbetar operativt och strategiskt. Förutom din analytiska förmåga och expertis inom finansiella och ekonomiska frågor tror vi att det är viktigt att du har ett affärsorienterat tänk.

I den här rekryteringen samarbetar Play Box med Jefferson Wells. Ansökan görs genom att klicka på länken i annonsen på www.jeffersonwells.se. Sista ansökningsdag är den 17 februari men vi ser gärna att du söker snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Ivstam, 044-203863 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se

MER OM PLAYBOX
Playbox grundades 1995 och är ett småländskt företag med huvudkontor, lager och egen tillverkning i Älmhult. Vi har också kontor i Stockholm och ett helägt dotterbolag i Kina. På Playbox är vi idag 40 anställda i Sverige, 13 anställda i Kina och omsätter 100 Mkr. Playbox ingår i en större koncern som ett av sju bolag, koncernen omsätter ca 2,8 Mdkr. Playbox säljer all sorts pyssel för alla åldrar och kunskapsnivåer. Pysselmaterialet säljs i över 30 länder, där våra största marknader är Sverige och Tyskland. Vill du veta mer om Playbox får du gärna kika på den här filmen!

Ansök nu

Svetsare till Volvo Braås!

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 20
Har du en bakgrund som svetsare och är nyfiken på fordonsbranschen? Har du en gymnasieutbildning, motsvarande utbildning inom relevant område alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens och erfarenhet av arbete som svetsare? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som svetsare hos Volvo i Braås och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba 2-skift.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Att jobba som svetsare

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos Volvo där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIG/MAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du arbetar tillsammans med ett engagerat team med mycket driv som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har svetslicens och goda kunskaper i MIG/MAG- svetsning
* Har gymnasieutbildning
* Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Som person ser vi att du har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Vi ser gärna också att du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen.

Övrigt

Placeringsort: Braås
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, dagtid 06:00-15:12, kvällstid 15:00-00:00.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson på mathilda.larsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök nu

Lärare i företagsekonomi till Katedralskolan

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jan 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Katedralskolan med cirka 1400 elever och 140 anställda förenar en rik utbildningstradition med en modern syn på kunskaper och utbildning. Skolan kännetecknas av hög kvalitet, god pedagogisk kompetens, kultur, bildningstradition och ett stort internationellt kontaktnät. På skolan finns de nationella programmen ekonomiprogrammet, estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, det internationella IB-programmet (International Baccalaureate Diploma Programme) och introduktionsprogrammet (språkintroduktionen).

Som lärare i företagsekonomi är du en av våra ungdomars viktigaste inspirationskällor för vidare studier. Du stöttar och leder våra elever i deras utvecklingsprocesser. Du bidrar med din kompetens till verksamheten som helhet och har stora möjligheter att vara en del av vårt utvecklings- och kvalitetsarbete genom att bedriva undervisning på såväl individ som gruppnivå samt ett aktivt deltagande i det kollegiala lärandet.

Du arbetar med undervisning på våra studieförberedande program och då framför allt på ekonomiprogrammet och du deltar aktivt i samarbete och gemensamma konferenser. Du samverkar med andra lärare för att nå programmens examensmål.

Du är insatt i och arbetar utifrån styrdokumenten vilket bland annat innefattar att:
- ta ansvar för elevernas kunskapstillväxt, stödja deras personliga utveckling och skapa goda betingelser för varje elevs lärande, utveckling och förmåga att utveckla kritiskt tänkande.
- genomföra, utveckla och leda utbildning med hög kvalitet och engagemang
- vara öppen för nya idéer och förändringar och ansvara för att verksamheten utvecklas
- vara aktiv i det gemensamma arbetet och samverka med andra parter internt och externt

Vikariatet är på 50-70%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i företagsekonomi, men även dig som har kunskaper i företagsekonomi och erfarenheter av undervisning.

Som person är du strukturerad, tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa trygga relationer. Du har också en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Universitetsadjunkt i svenska som främmande språk

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Jan 20
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Institutionen för svenska språket ingår i Fakulteten för konst och humaniora och består av tre ämnesmiljöer med utbildning och forskning: svenska språket, svenska som andraspråk och svenska med didaktisk inriktning. Därtill anordnas kurser i nordiska språk, som danska, isländska och norska.

Under vår­-, sommar- och höstterminen erbjuder institutionen fristående kurser och ämneskurser i olika utbildningsprogram, varav flertalet kan läsas både på campus och på distans.

Ämnesområde för befattningen: Svenska som främmande språk
Placeringsort tillsvidare: Växjö
Anställningens omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare. Provanställning tillämpas.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak undervisning i svenska som främmande språk för internationella studenter och i språkfärdighetskurser inom olika utbildningar på lärosätet. Undervisningen genomförs i nätbaserade distanskurser såväl som i campuskurser i Kalmar och Växjö. 

Arbetet består därtill av pedagogisk samordning inom ovan nämnda utbildningsvägar, vilket innebär självständigt arbete med att planera för, bygga upp och pedagogiskt kvalitetssäkra institutionens verksamhet inom dessa områden. Uppdraget inbegriper även kvalificerad nationell och internationell omvärldsanalys och rapportering till institutionsledningen.

Behörighetskrav
Behörig att anställas som universitetsadjunkt vid Linnéuniversitetet är den som har avlagt examen på avancerad nivå i svenska eller svenska som andraspråk, eller har motsvarande kompetens, samt visat pedagogisk skicklighet. Med motsvarande kompetens avses i regel examen från utländskt universitet med i huvudsak samma nivå och kvalitet som svensk examen på avancerad nivå. För behörighet till anställningen krävs även lärarexamen med relevant inriktning.

Arbetet fordrar god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska.

För behörighet till denna anställning krävs dessutom visad samarbetsförmåga, administrativ kompetens samt dokumenterad kompetens att självständigt leda och utveckla undervisning med stöd av digitala verktyg.

Bedömningsgrunder
Som bedömningsgrunder vid anställning av en universitetsadjunkt ska graden av skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla.

Enligt Linnéuniversitetets anställningsordning gäller att den pedagogiska skickligheten ska ha visats genom undervisning och avser såväl utveckling, planering, genomförande och utvärdering av undervisning, som handledning och examination. Den pedagogiska skickligheten ska visa på ett reflekterande förhållningssätt till studenters lärande och till den egna lärarrollen.

Erfarenhet av pedagogisk verksamhet, samordning och administrativt arbete från en större organisation eller myndighet, företrädesvis inom högre utbildning, är av stor vikt för anställningen.  Som exempel på sådan erfarenhet räknas bland annat dokumenterad kunskap om utbildningssystem och regelverk inom universitets- och högskolevärlden, samt vana av vanligen förekommande digitala system inom högre utbildning (till exempel MyMoodle, Ladok och NyA).

Särskilt meriterande är dels lärarexamen som inbegriper svenska som andraspråk, dels erfarenhet av undervisning i svenska som främmande språk på universitet, utrednings­arbete och strategiskt ledningsstöd.

Personliga egenskaper
Vi söker en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta och har ett serviceinriktat arbetssätt. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, god planeringsförmåga, förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt samt förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas, som genom en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet, bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Mer information lämnas av:
Daniel Bergman
Vice prefekt, Institutionen för svenska språket
0470-708456
daniel.bergman@lnu.se

Josefin Grahn
HR-partner
0470-708184
josefin.grahn@lnu.se

Fackliga företrädare nås via universitetets växel 0772 - 28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 14 april!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer -
Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Universitetslektor i svenska som andraspråk

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Jan 20
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Institutionen för svenska språket ingår i Fakulteten för konst och humaniora och består av tre ämnesmiljöer med utbildning och forskning: svenska språket, svenska som andraspråk och svenska med didaktisk inriktning. Institutionen erbjuder fristående kurser och ämneskurser i olika utbildningsprogram, varav flertalet kan läsas både på campus och på distans.

Ämnesområde för befattningen: Svenska som andraspråk
Placeringsort tillsvidare: Växjö.
Anställningsform: Tillsvidare. I normalfallet tillämpas provanställning.
Anställningens omfattning: Heltid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak undervisning, samverkansuppdrag och forskning.

Undervisningen består av kurser inom ämnesområdet svenska som andraspråk, inklusive flerspråkighet, med särskild inriktning på lärarutbildningens olika inriktningar samt på fortbildning för verksamma lärare. Förutom kursgivning och kursutveckling ingår handledning och examination av självständiga arbeten samt examination av verksamhetsförlagd utbildning på olika partnerskolor i regionen. Ämnet bedriver utbildningar förlagda på campus såväl som på distans under vår-, sommar- och hösttermin.

En annan viktig uppgift är att arbeta med och utveckla olika samverkansprojekt med exempelvis Skolverket eller med kommunal skolverksamhet. Lektorn ska kunna gå in som projektledare, föreläsare, handledare, forskare eller skribent beroende på uppdragets art.

Lektorn förväntas dessutom aktivt bidra till att utveckla den redan starka och livaktiga forskningen inom svenska som andraspråk vid Linnéuniversitetet, företrädesvis på områden som är relevanta för undervisningen. Forskningen kan med fördel knytas till befintliga forskningsmiljöer inom svenska som andraspråk och utbildningsinriktad språkvetenskap, såsom Centrum för Educational Linguistics och språklaboratoriet LiLa inom kunskapsmiljön Utbildning i förändring.  

Anställningen är knuten till institutionens lärarlag för svenska som andraspråk, som leds av en studierektor med uppgift att utveckla, samordna och följa upp de kurser och samverkansprojekt som lärarlaget är ansvarigt för.

Behörighet
Behörig att anställas som lektor är den som dels har visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt doktorsexamen i svenska som andraspråk eller har motsvarande vetenskaplig kompetens (HF 4 kap 4 §).

Med motsvarande vetenskaplig kompetens avses i regel examen från utländskt universitet med i huvudsak samma nivå och kvalitet som svensk doktorsexamen.

Den sökande ska kunna uppvisa högskolepedagogisk utbildning motsvarande SUHF:s nationella riktlinjer.

För denna anställning krävs dessutom visad samarbetsförmåga, administrativ kompetens samt kompetens att självständigt leda och utveckla undervisning med stöd av digitala verktyg.

Bedömningsgrunder
Som bedömningsgrunder vid anställning av en lektor ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla. Prövningen av den pedagogiska skickligheten ska ägnas lika stor omsorg som prövningen av andra behörighetsgrundande förhållanden.

Vägledande för bedömningen av den vetenskapliga skickligheten är den egna forskningens självständighet, omfattning och kvalitet. Forskning med didaktisk inriktning i svenska språket/svenska som andraspråk eller motsvarande är meriterande.

Den pedagogiska skickligheten ska ha visats genom undervisning och avser såväl utveckling, planering, genomförande och utvärdering av undervisning, som handledning och examination. Erfarenhet av att handleda och examinera självständiga arbeten på både grundnivå och avancerad nivå är starkt meriterande. Den pedagogiska skickligheten ska visa på ett reflekterande förhållningssätt till studenters lärande och till den egna lärarrollen.

Meriterande är även lärarexamen med relevant inriktning.

Särskilt meriterande för anställningen är kompetens och erfarenhet av att undervisa inom SFI eller svenska som andraspråk i vuxenutbildning eller ungdomsskola.  Meriterande är också visad förmåga att självständigt leda och utveckla uppdragsutbildningar riktade mot skolan och att genom sådan samverkan sprida, tillgängliggöra och nyttiggöra forskning och utbildning i en ömsesidig process med det omgivande samhället för kunskapsutbyte och gemensamt lärande.

Det är önskvärt att sökande har B-körkort.

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas som genom en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Kontaktpersoner:
Jon Helgason, prefekt, Institutionen för svenska språket   
Tel: + 46-470-767887, e-post: jon.helgason@lnu.se

Johanna Salomonsson, studierektor
Tel. +46- 470-767430, e-post: johanna.salomonsson@lnu.se

Josefin Grahn, HR-partner
Tel: +46-470-708184 e-post: josefin.grahn@lnu.se

Fackliga företrädare nås via universitetets växel 0772 - 28 80 00.

Välkommen med din ansökan senast den 14 april!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer -
Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Universitetsadjunkt i svenska som andraspråk

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Jan 20
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Institutionen för svenska språket ingår i Fakulteten för konst och humaniora och består av tre ämnesmiljöer med utbildning och forskning: svenska språket, svenska som andraspråk och svenska med didaktisk inriktning. Institutionen erbjuder fristående kurser och ämneskurser i olika utbildningsprogram, varav flertalet kan läsas både på campus och på distans.

Ämnesområde för befattningen: Svenska som andraspråk
Placeringsort tillsvidare: Växjö.
Anställningsform: Tillsvidare. I normalfallet tillämpas provanställning.
Anställningens omfattning: Heltid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak undervisning, samverkansuppdrag och egen kompetensutveckling

Undervisningen består av kurser inom ämnesområdet svenska som andraspråk, inklusive flerspråkighet, med särskild inriktning på lärarutbildningens olika inriktningar samt på fortbildning för verksamma lärare. Förutom kursgivning och kursutveckling ingår examination av verksamhetsförlagd utbildning på olika partnerskolor i regionen. Ämnet bedriver utbildningar förlagda på campus såväl som på distans under vår-, sommar- och hösttermin.

En annan viktig uppgift är att arbeta med och utveckla olika samverkansprojekt med exempelvis Skolverket eller med kommunal skolverksamhet. Adjunkten ska kunna gå in som projektledare, föreläsare, handledare, eller skribent beroende på uppdragets art.

Anställningen är knuten till institutionens lärarlag för svenska som andraspråk, som leds av en studierektor med uppgift att utveckla, samordna och följa upp de kurser och samverkansprojekt som lärarlaget är ansvarigt för. Adjunkten förväntas hålla sig insatt i forskning som bedrivs i befintliga forskningsmiljöer inom svenska som andraspråk och utbildningsinriktad språkvetenskap, såsom Centrum för Educational Linguistics och språklaboratoriet LiLa inom kunskapsmiljön Utbildning i förändring.  

Behörighetskrav
Behörig att anställas som universitetsadjunkt vid Linnéuniversitetet är den som har avlagt examen på avancerad nivå i svenska som andraspråk, eller har motsvarande kompetens, samt visat pedagogisk skicklighet. Med motsvarande kompetens avses i regel examen från utländskt universitet med i huvudsak samma nivå och kvalitet som svensk examen på avancerad nivå.

För behörighet till anställningen krävs även lärarexamen med relevant inriktning.

För denna anställning krävs dessutom visad samarbetsförmåga, administrativ kompetens samt kompetens att självständigt leda och utveckla undervisning med stöd av digitala verktyg.

Bedömningsgrunder
Som bedömningsgrunder vid anställning av en universitetsadjunkt ska graden av skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla.

Enligt Linnéuniversitetets anställningsordning gäller att den pedagogiska skickligheten ska ha visats genom undervisning och ska visa på ett reflekterande förhållningssätt till studenters lärande och till den egna lärarrollen.

Högskolepedagogisk utbildning är meriterande.

Särskilt meriterande för anställningen är kompetens och erfarenhet av att undervisa inom SFI eller svenska som andraspråk i vuxenutbildning eller ungdomsskola.  Meriterande är också visad förmåga att självständigt leda och utveckla uppdragsutbildningar riktade mot skolan och att genom sådan samverkan sprida, tillgängliggöra och nyttiggöra forskning och utbildning i en ömsesidig process med det omgivande samhället för kunskapsutbyte och gemensamt lärande.

Det är önskvärt att sökande har B-körkort.

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas som genom en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Kontaktpersoner:
Jon Helgason, prefekt, Institutionen för svenska språket    
Tel: + 46-470-767887, e-post: jon.helgason@lnu.se

Johanna Salomonsson, studierektor
Tel. +46- 470-767430, e-post: johanna.salomonsson@lnu.se

Josefin Grahn, HR-partner
Tel: +46-470-708184 e-post: josefin.grahn@lnu.se

Fackliga företrädare nås via universitetets växel 0772 - 28 80 00.

Välkommen med din ansökan senast den 14 april!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer -
Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Serviceinriktad Receptionist för extrajobb

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 20
För kunds räkning söker vi serviceinriktade och kundvänliga Receptionist som kommer arbeta vid behov.
Som Receptionist hos vår kund arbetar du främst med: Telefonhantering 
Mejlhantering
Kundmottagning och kontorsservice
Vår kund erbjuder en ljus och inbjudande arbetsmiljö där du är företagets ansikte utåt samt första kontakt över telefon och vid fysiska besök. Arbetstiderna är förlagda till dagtid där du bokas ett par till flertalet tillfällen varje månad. 
Din profil
För att söka denna tjänst har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du är flexibel och kan komma in och jobba med kort varsel. Utöver detta har du ett stort intresse för service och kundhantering, du trivs med att arbeta självständigt och är en naturligt trevlig och serviceinriktad person. Du som söker tjänsten bör även ha ett gott ordningssinne samt trivas med att ta ansvar.

Att du är pålitlig, kommunikativ och en god lagspelare ser vi som självklart, likaså att du är flexibel och har förmågan att hantera ett högre arbetstempo. Du har även god telefon-, mail-, och datorvana samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Timmar/vid behov
Övrigt: Intyg AHS om minst 50% måste kunna uppvisas

Ansök nu

Universitetslektor i företagsekonomi med inriktning entreprenörskap

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Jan 20
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet bedriver forskning och utbildning i företagsekonomi, nationalekonomi, statistik samt rätts- och turismvetenskap. Vår uppgift är att få människor att växa med hjälp av kunskap som forskare, lärare och studenter skapar tillsammans. Vi bidrar med entreprenöriellt tänkande och hållbara lösningar på komplexa organisations- och samhällsproblem. Vi är stolta över vår långa tradition av samverkan med det omgivande samhället. Vi är ackrediterade genom AACSB sedan november 2022.

Verksamheten bedrivs främst på campus i Kalmar och Växjö, samt digitalt.

Ämnesområde för befattningen: Företagsekonomi med inriktning entreprenörskap
Placeringsort: Anställningen är placerad vid Ekonomihögskolan, institutionen för management i Kalmar eller Växjö.
Anställningens omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning i ett år. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Anställningen innefattar planering, undervisning och examination inom utbildningsprogram och fristående kurser. Undervisningen sker på svenska och engelska, både på campus och via lärplattform.

Aktivt deltagande i forskningsmiljön förutsätts samt att initiera och bedriva forskning av relevans inom ämnesområdet. Till arbetsuppgifterna hör också att aktivt ansöka om externa forskningsmedel. Samverkan med andra forskare inom och utom Ekonomihögskolan och med omgivande samhälle lokalt och nationellt förväntas samt aktivt deltagande i institutionens inre och yttre arbete. Samarbetsförmåga och flexibilitet är av stor betydelse såväl i relation till studentgrupp som inom lärarlag och forskningsmiljöer samt externa relationer. Stor vikt kommer att läggas vid den sökandes intresse av att delta i det dagliga arbetet vid institutionen.  

Behörighetskrav
Behörig att anställas som universitetslektor är den som dels har visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt doktorsexamen i företagsekonomi med inriktning entreprenörskap, eller har motsvarande vetenskaplig kompetens med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

Enligt Linnéuniversitetets anställningsordning gäller att den pedagogiska skickligheten ska avse såväl planering, genomförande och utvärdering av undervisning, som handledning och examination. 

Bedömningsgrunder
Som bedömningsgrunder vid anställning av en universitetslektor ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla. Prövningen av den pedagogiska skickligheten ska ägnas lika stor omsorg som prövningen av den vetenskapliga skickligheten.

Meriterande i övrigt är
-Goda kunskaper i svenska och engelska
-Dokumenterad erfarenhet av undervisning inom entreprenörskap på både grund- och avancerad nivå.
-Erfarenhet av samverkan med det omgivande samhället.

Sista ansökningsdag är 3 februari 2023.

Kontaktpersoner
Prefekt, Åsa Gustafsson, +46470-70 89 95, asa.gustafsson@lnu.se
HR-Partner, Jessica Drott, Jessica.drott@lnu.se +46703-878950

Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-288000.

 

 


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. Din ansökan ska utformas enligt Mall för ansökan som du hittar i Kompletterande riktlinjer -
Anställningsordning under rubriken "viktiga dokument" längst ned under annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Övriga handlingar, t ex olika typer av vetenskapliga arbeten, ska skickas in digitalt tillsammans med ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Kursledare/Kulturarbetare sökes!

Cirkelledare/Studiecirkelledare
Läs mer Jan 20
Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.


Brinner du för något ämne som du gärna skulle vilja dela med dig av eller har du den där extra tiden till att förgylla andra människors tillvaro med?!

Kontakta då oss på Medborgarskolan så berättar vi mer! 

Vi söker personer som finns i hela Kronobergs län och som kan tänka sig att leda dag eller kvällskurs i något spännande ämne som tex, konst, hantverk, sjöliv, självförsvar, yoga m.m. Det kan även vara högläsning, underhållning med sång och musik eller någon annan aktivitet ute på boenden och träffpunkter i någon av länets kommuner. 

 

Välkommen med din intresseanmälan!

 

 

 

Medborgarskolan är en ideell bildnings- och utbildningsorganisation med en humanistisk värdegrund. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utvecklas och skaffa kunskap. Medborgarskolan har en total omsättning på c:a 500 mkr och har ca 220 000 kursdeltagare.

Ansök nu

Växjö tingsrätt söker beredningsjurister till mark- och miljödomstolen

Föredragande/Beredningsjurist
Läs mer Jan 20
Vill du bli en av oss och arbeta i en av samhällets viktigaste verksamheter tillsammans med kunniga och drivna kollegor? Har du en utpräglad känsla för service och trivs i en föränderlig arbetsmiljö? Delar du de statliga värdegrunderna som står för rättssäkerhet, kompetens och hänsyn? Vill du bidra till och aktivt delta i tingsrättens fortgående utvecklingsarbete?

Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige.

Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, som alla samspelar i det betydelsefulla arbetet att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. De mål som handläggs vid mark- och miljödomstolen har stor betydelse för samhällsutvecklingen och för enskilda människor i deras vardag.

Vi söker nu en eller flera beredningsjurister för att förstärka vårt team (tillsvidare och tidsbegränsade anställningar).

Det här får du arbeta med
Hos oss på mark- och miljödomstolen ingår du i ett arbetslag där du tillsammans med rådmän, tekniska råd, andra beredningsjurister, notarier och domstolshandläggare handlägger mål och ärenden. Arbetsuppgifterna är omväxlande och självständiga och du utför dem under eget ansvar tillsammans med dina kollegor.

Som beredningsjurist arbetar du i huvudsak med att bereda mål, göra rättsutredningar och föredra mål för avgörande. Du är också protokollförare vid förhandlingar och syner, och får skriva förslag till avgöranden. Du har mycket kontakt med parter och allmänhet, framförallt via telefon och i skrift. Det innebär att vi vill att du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift.

I din roll ingår det att ge service till allmänheten, men också till dina kollegor på domstolen. Du tycker om att samarbeta och bygga relationer och därför värderar vi att du är lyhörd, kommunikativ och har ett gott omdöme.

I arbetet kan oväntade situationer uppstå vilket innebär att du behöver vara noggrann och ha ett flexibelt förhållningssätt. Du kan med kort framförhållning prioritera om dina arbetsuppgifter samtidigt som du har förmåga att lära dig nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är ansvarsfull och mån om att hanteringen av våra mål går rätt till.

Mark- och miljödomstolens domsområde omfattar östra och södra delarna av landet; från Skåne till Östergötland. Arbetet är därför förenat med en del resor med övernattning, och vi ser gärna att du innehar B-körkort.

Vi söker dig som...
- har en juridisk examen och gärna notariemeritering
- har tidigare erfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete, med fördel inom mark- och miljödomstolens rättsområden
- har ett stort intresse för mark- och miljörätt
- har goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som vill arbeta i en av samhällets viktigaste verksamheter tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Du är engagerad och ansvarstagande och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen. Du har lätt för att samarbeta och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är flexibel, tar gärna egna initiativ och trivs i en föränderlig arbetsmiljö. Du ser möjligheter istället för att fokusera på problem och du tycker att det är viktigt att vara prestigelös.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett intressant, ansvarsfullt och utvecklande arbete på en modern domstol belägen i en expansiv universitetsstad. Växjö har ett rikt kulturliv, en stolt idrottstradition och en väl utbyggd kollektivtrafik. Växjö kommun har omkring 97 000 invånare, läs mer på www.vaxjo.se.

Vid Växjö tingsrätt pågår ett löpande arbete med organisationsfrågor och utveckling av arbetsformer. Tingsrätten betonar vikten av ett aktivt medarbetarskap med fokus på ansvar, engagemang och delaktighet.

Tingsrättens medarbetare är vår viktigaste resurs och som arbetsgivare är vi måna om att våra medarbetare mår bra, trivs och finner meningsfullhet i sitt arbete för att på så sätt kunna bidra till domstolens utveckling. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Arbetssättet vid domstolen präglas av lagarbete i ett gott arbetsklimat.

Sveriges Domstolar erbjuder även goda möjligheter till individuellt anpassad kompetensutveckling.

Läs mer på https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/jobba-hos-oss/att-jobba-i-sveriges-domstolar/varfor-jobba-hos-oss/.

Vilka är vi
Växjö tingsrätt räknas till en av Sveriges större domstolar med sina omkring 100 medarbetare. Domstolen har fyra dömande avdelningar, två på allmänna domstolen och två på mark- och miljödomstolen. Mark- och miljödomstolens huvudsakliga uppgift är att handlägga miljömål, fastighetsmål, mål enligt plan- och bygglagen samt va-mål. Domstolen har också en administrativ avdelning som stöttar målavdelningarna i frågor rörande ekonomi, HR, IT, kommunikation, arkiv, säkerhet och service.

På mark- och miljödomstolen är vi omkring 14 beredningsjurister och miljönotarier som arbetar tillsammans. Bli en av oss!

Mer information om Mark- och miljödomstolens verksamhet hittar du på vår webbplats, www.domstol.se/mark--och-miljodomstolen-vid-vaxjo-tingsratt/.

Särskilt om din ansökan
Vi vill att du i ditt personliga brev motiverar vad det är som lockar dig med att arbeta som beredningsjurist och vad just du vill bidra med.

Det är av stor vikt att du fyller i samtliga fält i det digitala ansökningsverktyget och svarar på enkätfrågorna. Betyg, referenser m.m. mottages först efter en eventuell intervju.

_

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Svetsare sökes till företag i Älmhult

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 20
Svetsare sökes till Stålföretag i Älmhult

Har du erfarenhet av svetsning, en vana att läsa ritningar och är van att arbeta med stål? Är du dessutom ansvarstagande, självgående och gillar högt tempo? Då är detta tjänsten för dig!!

OM BOLAGET
Det här är ett företag med platt organisation, hög teamkänsla som präglas av samarbete, nyfikenhet och en vilja av att påverka och göra skillnad.
I verksamheten konstruerar och tillverkas rostfria pooler till både privatpersoner och företag med hög kvalitet.
Projekten/uppdragen ser olika ut och den ena dagen är oftast inte den andra lik.
Styrkan ligger i den samlade erfarenheten där du kan bolla tankar, idéer och lösningar i teamet.

OM TJÄNSTEN
Till vår kund i Älmhult söker vi nu en/flera erfarna svetsare. Du kommer företrädesvis att arbeta med TIG-svetsning i tunnplåt och efter ritning. Du kommer även att behöva utföra montage på plats hos kund, då ofta med övernattning.
Övriga arbetsuppgifter i en tunnplåtsverkstad förekommer frekvent.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas omgående så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund. Arbetet sker dagtid.

OM DIG
Vi söker dig med svetsutbildning, gärna med minst 5 års erfarenhet inom TIG-svetsning
- Vana vid Ritningsläsning, då särskilt vyplaceringar och svetsbeteckningar
- Kunna arbeta utanför företaget med montage och svetsning på plats hos kund
- Kommunicera bra på svenska eller engelska
- Körkort B (personbil)

Meriterande är
- Övriga kunskaper inom svetsning så som MIG, MAG och rörtråd
- Heta Arbeten utbildning
- Licenser inom TIG, typ 141 (rostfritt)
- Datorvana
- Erfarenhet inom montage på plats hos kund
- Innehar truck- och traverskort

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på
sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 20
Om företaget
Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar ute hos en av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som en traditionell arbetsgivare, men har möjlighet att prova på flera olika arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, faktureringar och avstämningar, konteringar och betalningar. Du kommer även jobba med kundreskontra, fakturering och avstämning. Det kommer även förekomma fler ekonomirelaterade uppgifter, så som moms, övriga avstämningar och allmänt administrativt arbete. Du kommer arbeta i vår kunds affärssystem. Rollen passar dig som vill ha koll på läget och tycker om att utföra återkommande arbetsuppgifter på ett effektivt och bra sätt.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kompetens inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har tidigare erfarenhet av fakturering, betalningar, ekonomirelaterade uppgifter och administration. Du är nyfiken och intresserad och trivs med den har typen av arbetsuppgifter. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har vana av att navigera i olika system och har lätt för att lära dig nya saker.

Personliga egenskaper
Vi tror att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Att vara anställd hos oss betyder att du behandlar alla med lika värde och respekt, alla ska ha kul och trivas på jobbet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / 100% / Växjö

Krav för anställning inom bemanning:
B-körkort och tillgång till bil

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Strålande sjuksköterska till Onkologkliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 20
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

På Onkologkliniken arbetar vi tillsammans för att kunna erbjuda våra patienter specialiserad cancersjukvård med god tillgänglighet, vilket vi får bekräftelse på genom goda resultat i både nationella mätningar och genom feedback från patienter och anhöriga. Samarbetet på kliniken är mycket gott och kollegorna finns nära till hands. Vi är speciellt stolta över den goda stämning som genomsyrar kliniken. Inom kliniken arbetar vi aktivt för att ha medarbetare med rätt kompetens och erfarenhet genom strukturerad kompetensförsörjning. Vi är alla en del av det viktiga arbetet med att främja en god arbetsplatskultur och skapa en härlig stämning för att behålla klinikens medarbetare. Kliniken består av vårdavdelning, öppenvård med traditionell mottagning och behandlingsenhet, strålbehandlingsenhet och ett palliativt rådgivningsteam. Totalt är vi ca 120 medarbetare.

Som ett led i att säkerställa rätt kompetens har vi nu möjligheten att erbjuda dig anställning på kliniken varav en tjänst innebär samtjänstgöring mellan strålbehandlingsenheten och slutenvårdavdelningen, avdelning 40. Denna tjänst innebär att du kommer ha din huvudplacering på strålbehandlingsenheten.
Vi erbjuder också en rotationstjänst mellan strålbehandlingen och avdelning 40. Det innebär att du delar din tjänst mellan dessa enheter. Du kommer få ta del av två härliga arbetslag, stimulerade arbetsuppgifter och utvecklas tillsammans med klinikens medarbetare.

Strålbehandlingsenheten ansvarar för att ge strålbehandling till patienter med cancersjukdom i botande och lindrande syfte. Vårt övergripande mål är att med hög tillgänglighet erbjuda patienterna kvalificerad strålbehandling, vilket vi lyckas väl med. Vi har tre behandlingsapparater och en CT som används vid förberedande undersökningar. Inom strålbehandlingsområdet är det ständig utveckling med nya behandlingsmetoder och tekniker.

Avdelning 40 är onkologklinikens slutenvårdsavdelning med 18 vårdplatser. Här arbetar vi i team med helhetsperspektiv runt patienter med onkologiska och hematologiska sjukdomar i kurativt eller palliativt skede. Hos oss är du en del av det multiprofessionella teamet där du får möjlighet att se hela patienten och dess anhöriga. Du får använda dig av avancerad vårdteknik och vara en del av utvecklingen av cancersjukvården.

ARBETSUPPGIFTER
På strålbehandlingen kommer du att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska genom att följa patienten från start till slut i behandlingen. Du får varva tekniskt arbete vid strålbehandlingsapparaten med omvårdnad och stödjande samtal. Till de patienter som har kombinerad behandling delar du också cytostatika i tablettform. Du kommer att ha egna sjuksköterskebesök och ett nära samarbete med läkare, fysiker och sjuksköterskor på dosplaneringen.

På avdelning 40 kommer du att arbeta med både akutsjukvård och palliativ vård, vilket innebär ett varierat arbete. Utöver de vanliga sjuksköterskeuppgifterna kommer du, efter att ha genomgått särskild utbildning, även att ge cytostatikabehandlingar. Här arbetar vi i parvård med sjuksköterska och undersköterska.

Anställningen inleds med studier om 45 HP i onkologisk omvårdnad med inriktning mot strålbehandling via Lunds universitet. Studierna innehåller både teori och verksamhetsförlagd utbildning. Utbildningen pågår under 30 veckor med start vecka 16 eller vecka 37, 2023. Den verksamhetsförlagda utbildningen är förlagd hos oss på Strålbehandlingen i Växjö. Du kommer att studera heltid på distans. Under utbildningen får du utbildningslön och andra förmåner enligt Region Kronobergs satsning på specialistutbildning för sjuksköterskor.

När du genomgått utbildningen börjar du att arbeta på Strålbehandlingsenheten. När du bedöms trygg i din roll, så får du en ny introduktionstid på klinikens slutenvårdsavdelning, avdelning 40.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med stor känsla för patientmötet och goda omvårdnadskunskaper, men även kunskaper och intresse för teknik och fysik. Vi ser att du värnar om gott samarbete och är engagerad i ditt arbete. Du har en hög ambition om att uppfylla verksamhetens mål. Om du har erfarenhet av onkologisk vård och/eller strålbehandling är det meriterande.

För att kvalificera sig till tjänsten ska du vara vaccinerad mot Covid-19 och kunna uppvisa giltigt vaccinationsbevis

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Växjö 1-2 em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jan 20
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Växjö med 3 barn (3, 10 och 11 år) önskar hjälp med barnpassning 1-2 eftermiddagar per vecka, flexibelt mellan måndag till fredag. Tiderna är till en början mellan kl. 12:00/13:00-14:30/15:30 men kan utökas till längre pass.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121,38-151,72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Junior IT Service Desk agent till Älmhult

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 20
We are looking for our future Junior IT Service Desk agent, for a consultant-replacement in the team at IT Service Desk with location at Älmhult. We need someone who can be part of the team long-term.

Maybe it´s you? Or your best friend? IT moves fast, don´t hesitate to connect with us.

About the role
We are looking for a consultant to join the team at IKEA IT Service Desk. The agents support the co-workers and vendors with IT-related problems and requests, functioning as the first point of contact. They resolve issues, address complaints, and escalate complex matters to the appropriate departments. Problem-solving and communication will be your focus in your daily work. You should be able to work onsite at our Älmhult office 100% of your work time, but it often is okey to work some days remote. This is a full-time position, and you should be able to work during our working hours.

We work in nine-hour shifts between 07:00-19:00 from Monday to Sunday so your work would involve shifts during weekends as well. Your work shift has 1 hour time slot for lunch.

The team you would join consists of a group of individuals who are passionate about providing consumer centric IT Support with a personal flair. They take great pride in helping our colleagues around the globe to keep the lights on and allowing the business to continue. They focus on quality and seeks opportunities to develop and upskill. Sharing laughter and fun during team sessions is also very important. 

Responsibilities we need from you as consultant
• Take ownership and provide seamless support to end-users by considering all support needs, coming in through different support channels: phone, chat and ServiceNow ticket system.
• Register, analyze, prioritize, solve, and assign all incoming cases during the agreed time in an accurate and efficient manner ensuring high level of quality.
• Perform all daily tasks in accordance with set processes, rules and guidelines and share important information and knowledge with colleagues, in order to ensure standardization.
• Monitor, follow up and communicate with end-users about the progress of their ongoing case, escalate the case if needed and secure end-users are continuously updated.

About you

This position is for someone that would like to have an opportunity to start a career within a international company, having a higher education is of course not a bad thing, but we are very much looking after personality traits such as eagerness to learn, flexibility and being communicative. Have you for example previously worked within customer service and have a curiosity for working within IT? Great!

Have you previously worked within an IT environment as 1st line support? Super!

The company is very much a value driven company, so finding the suitable personality is just as, if not more, important as finding someone with a degree within computer science or similar.

You must have:
• Adaptive mindset
• English fluently in written and speaking

About Adecco

You will be employed by Adecco Sweden. Remember that Adecco is one of the biggest networks in the world and your next assignment might be waiting just around the corner as you will be an ambulatory consultant.

About the employment
The assignment as IT support is a consultative assignment with an appointment immediately. We have collective agreements. We want you to feel good and we offer healthcare benefits, discount on training cards, etc. In order to make you feel safe, you are also covered by insurance and occupational healthcare.

About the application
Now it´s time for us to be more creative. Be ready to submit your CV and cover letter, we will send to you further in the recruitment process. We don´t judge on age, ethnicity, gender or other irrelevant prejudices. Instead you will receive 2 tests including: problem solving and personal competence and the possibility to answer to some questions in a video.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process,
you are welcome to contact responsible recruiter Sebastian Baard

sebastian.baard@adecco.se 

Keywords
Support, IT, Development, Developer, Programming, International company, Specialist, Learning organization,

Ansök nu