Hitta lediga jobb i Växjö

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 15
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

OLearys Växjö söker Kock

Kock, à la carte
Läs mer Nov 15
O’Learys Växjö söker kock med passion för mat, dryck, sport och människor!

Vi söker dig som

Har minst 3 års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Som kock på O'Learys är du en del av ett glatt och härligt team, därför ser vi att du är en lagspelare som kan bidra till att skapa ett starkt team och god atmosfär i köket. Tillsammans med kökschef utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster!

Arbetsuppgifter

Som kock på O'Learys får du chansen att vara med och påverka restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du kommer att få arbeta i en varierande arbetsmiljö i kök både inomhus och utomhus på vår uteservering, där vi serverar både lunch och á la carte utifrån O'Learys koncept. Som kock ansvarar du för att leverera kvalitativ mat till våra gäster, både under lugna tillfällen och när vår lokal är fylld av 600 sittande gäster.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 50-75%, lön efter överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Växjö

Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Ansök nu

Cirkelledare i latinska språket Distans Live

Cirkelledare/Studiecirkelledare
Läs mer Nov 15
Folkuniversitetet söker cirkelledare i Latinska språket, distansundervisning.


Folkuniversitetet präglas av idén om att ge människor förutsättningar för ett rikare liv genom kunskap och skapande. Vi söker nu cirkelledare i det latinska språket till våra kvällskurser på distans med start under våren. Kurserna är förlagda vardagskvällar efter överenskommelse.


Vi erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare och uppåt. Våra kursdeltagare är vuxna och undervisningen genomsyras av en kommunikativ språksyn. 


Timanställning och lön efter avtal.  


Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa vuxna i latin. Vi vill gärna även att du har kunskap om och erfarenhet av digitala medier och digital pedagogik. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska.  


Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du tycker det är roligt att förmedla kunskap, både språkligt och kulturellt, och att du ser det positiva i att kursdeltagare utvecklas.


Du är flexibel, lyhörd och strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap. Folkuniversitetet bedriver ett aktivt fortbildningsarbete för sina lärare. 


 


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med engagerade människor. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en spännande miljö där du själv kan vara med att påverka innehållet och verksamhetens utveckling.


 


För tjänsten/tjänsterna gäller


Placeringsort: Online


Anställning: Objektanställning.


Omfattning: Varierande, timanställning.


Tillträde: Februari/Mars-2024


Ansökan: Sista dag för ansökan är 2024-02-18. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden.


Ansökningar tas endast emot via vårt e-rekryteringsverktyg.

Ansök nu

TopWork söker verktygsmakare

Verktygsmakare
Läs mer Nov 15
TopWork söker verktygsmakare till kund i Alvesta!
Vi letar efter dig som är en erfaren verktygsmakare som vill arbeta för vår kund i Alvesta. Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra omfattande verktygsmaskinstyper och som har möjlighet att ta eget ansvar och driva processen framåt. Vi ser att du är driven och har ett stort intresse för maskiner och tekniska lösningar. Som verktygsmakare kommer du att ansvara för att skapa kompletta system för produktion av verktygsmaskiner och verktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och dela uppgifter med teamet. 
 
Vi ser att du har:
- Minst ett par års erfarenhet som verktygsmakare
- God erfarenhet av att utföra omfattande verktygsmaskinstyper
- God förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar
- Erfarenhet av att jobba med komplexa verktyg och maskiner
- God förmåga att ta eget ansvar och driva processen framåt
- Förmåga att arbeta självständigt och i team
 
Låter tjänsten intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

TopWork söker CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 15
TopWork söker CNC-operatör till kund i Alvesta!
Du som söker har eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik och har hunnit samla på dig några års erfarenhet av programmering. Vi ser gärna att du är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar läsa ritningar, ställa, felsöka och mäta. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du:
- Är engagerad och vill utvecklas i din roll som CNC-operatör
- Talar och skriver svenska obehindrat
- Arbetar bra både självständigt och i grupp
 
Låter tjänsten intressant? Tveka inte att lämna in din ansökan redan i dag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Sanerare - Växjö - Gillar du att jobba praktiskt och i team!?

Brandskadesanerare
Läs mer Nov 15
Om Företaget

Ett saneringföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familjär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats.

Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre, lokalvård och olika typer av grövre städ kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team.

Personliga Egenskaper

- Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar.

- Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med träning och sporter.

- Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp.

- Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda.

Krav

- Erfarenhet eller utbildning inom yrket som sanering, lokalvård eller olika sorter av städ och rengöring

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

Varaktighet

Tjänsten kommer att tillsättas omgående vid rätt kandidat, tjänsten är heltid och arbetstider är 07:00 -16:00Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Bridders är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men jobbar digitalt med hela Sverige.

Bridders är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till vårdcentralen i Rottne

Läkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 15
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

På vårdcentralen i Rottne är det ca 4900 personer som har valt oss som sin vårdcentral. Vårdcentralen ligger mitt i hjärtat av samhället och det är goda pendlingsmöjligheter med buss från Växjö. Hos oss får patienterna vård och behandling under livets alla skeden.
Vi som arbetar på vårdcentralen Rottne är ett härligt team av bland annat undersköterskor, läkare, distriktssköterskor och medicinska sekreterare. Vi har nära samarbete med primärvårdsrehab som delar lokaler med oss. I vårt arbete har vi ett gott bemötande, en god tillgänglighet och alltid med patienten i centrum. Vi möter varandra och våra patienter med respekt och omtanke.

Verkar det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss är du en viktig del av vårdcentralen. Du kommer arbeta med vårdadministration kring våra besök, men även fungera som ett viktigt administrativt stöd till övriga medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara journalskrivning, remisshantering, skanning och hantering av inkommande handlingar. Denna tjänst kan även innehålla arbetsuppgifter som till exempel IT-stöd, fakturahantering, tidbokshantering samt annan administration.

Rollen kan utvecklas framåt och är du rätt person kan du till viss del påverka och utveckla dess innehåll. Vi har nära samarbete med vårdcentralen i Braås och tjänstgöring förekommer även där.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift samt har god IT-vana. Har du erfarenhet att arbeta i Cambio Cosmic och utbildning inom diagnoskodning är det meriterande.

Du är flexibel, serviceinriktad, engagerad och gillar att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du gillar att arbeta som problemlösare och tar gärna dig an utmaningar där det inte alltid finns ett facit.

I ditt arbete är du ansvarsfull och noggrann. Självklart delar du vår värdegrund "respekt för människan" och bidrar till ett gott arbetsklimat! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Avdelningschef till Medicinkliniken i Växjö

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 15
Medicinkliniken är en av de största klinikerna i Region Kronoberg, med cirka 560 medarbetare. Vi har verksamhet på lasaretten i Ljungby och Växjö med både öppen- och slutenvård. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

• Robust står för verksamhetsperspektivet; vi vill ha en stabil och trygg verksamhet som står stadigt trots yttre påfrestningar och belastningar.
• Säker står för patientperspektivet; våra patienter ska mötas av säker och tillgänglig vård och ett säkert omhändertagande.
• Stolt står för medarbetarperspektivet; vi vill att våra medarbetare ska vara stolta över hur vi tar hand om våra patienter och om varandra.

Nu söker vi dig som vill bli vår nya avdelningschef med delat ledarskap för hjärtenheten på medicinkliniken i Växjö. På medicinklinikens hjärtenhet har vi samlat slutenvård, öppenvård och dagvård i en enhet. Till slutenvården kommer främst patienter som akut insjuknat eller försämrats i sin hjärtsjukdom antingen till hjärtavdelningen eller hjärtintensivvårdsavdelningen (HIA). På hjärtintensivavdelningen finns även 2 medicinska intermediärvårdsplatser (MIMA). Öppenvården består av SAR (svikt, arytmi och rehab) mottagning, pacemakermottagning, AK (Antikoagulation) mottagning samt dagsjukvård.
På hjärtenheten arbetar ca 80 medarbetare och som avdelningschef arbetar du tätt ihop med ytterligare en avdelningschef på enheten.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Genom att du agerar konsekvent och visar tillit till medarbetarna skapar du engagemang och delaktighet, nytänkande och kreativitet.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som avdelningschef är att strategiskt leda och utveckla den dagliga operativa verksamheten och dess medarbetar mot uppsatta mål. Du ansvarar även för att uppnå en god arbetsmiljö på avdelningen. Som avdelningschef ska du vara tillgänglig, ha ett coachande förhållningssätt och har tillit till dina medarbetare som du även har lön- och medarbetarsamtal med. Utöver detta ingår även budgetansvar för enheten.

Din närmsta chef är klinikens omvårdnadschef och du ingår i medicinklinikens ledningsgrupp. Utöver din avdelningschefskollega på hjärtenheten kommer du att ha ett nära samarbete med cheferna i medicinklinikens ledning samt sektionsansvarig överläkare på hjärtenheten. Tillsammans arbetar ni aktivt med att utveckla och leda verksamheten mot uppsatta mål.

Vi erbjuder dig bland annat:
• En stor möjlighet att påverka och utveckla avdelningen
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg


KVALIFIKATIONER
Som avdelningschef söker vi dig som:
• Drivs av att sätta mål och arbetar uthålligt för att uppnå dessa
• Arbetar konstruktivt under press/stress
• Initierar, anpassar och styr upp förändrings - och utvecklingsinsatser
• Agerar när andra tvekar
• Ser vikten av att samarbeta och att skapa goda relationer
• Drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen
• Ta fram kort - och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska


Vi söker dig med visioner och goda ledaregenskaper som kan skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett bra resultat! Det är meriterande och vi lägger stor tyngd om du tidigare har arbetat som chef och har en vårdutbildning.

Vi tillämpar personlighets- och problemlösningstester som underlag till urvalet och som till största del avgör vilka som går vidare i processen.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Cirkelledare i Franska, Kalmar

Cirkelledare/Studiecirkelledare
Läs mer Nov 15
Folkuniversitetet i Kalmar söker cirkelledare i franska


Folkuniversitetet präglas av idén om att ge människor förutsättningar för ett rikare liv genom kunskap och skapande.  Vi söker nu cirkelledare i franska till våra kvällskurser i Kalmar. Kurserna är förlagda vardagskvällar efter överenskommelse.


Vi erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare och uppåt. Våra kursdeltagare är vuxna och undervisningen genomsyras av en kommunikativ språksyn. 


Timanställning och lön efter avtal.  


Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa vuxna i franska. Helst ska du ha franska som modersmål och ha kunskap om landets kultur och samhälle. Vi vill gärna även att du har kunskap om och erfarenhet av digitala medier och digital pedagogik. .  


Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du tycker det är roligt att förmedla kunskap, både språkligt och kulturellt, och att du ser det positiva i att kursdeltagare utvecklas.


Du är flexibel, lyhörd och strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap. Folkuniversitetet bedriver ett aktivt fortbildningsarbete för sina lärare. 


 


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med engagerade människor. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en spännande miljö där du själv kan vara med att påverka innehållet och verksamhetens utveckling.


 


För tjänsten/tjänsterna gäller


Placeringsort: Kalmar


Anställning: Objektanställning.


Omfattning: Varierande, timanställning.


Tillträde: Februari/Mars 2024 


Ansökan: Sista dag för ansökan är 2024-02-28. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden.


Ansökningar tas endast emot via vårt e-rekryteringsverktyg.

Ansök nu

Industriarbetare till Gunnebo Industries i Växjö

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 15
*
Gunnebo Industries är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industries har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industries är en del av The Crosby Group.

Besök gärna vår hemsida: https://www.gunneboindustries.com

Om tjänsten
Vår kund Gunnebo Industries befinner sig i ett spännande och expansivt skede och söker nu industriarbetare. Arbetsuppgifterna består i första hand av avsyning och slipning av gods men även andra vanligt förekommande uppgifter inom industrin.

Tjänsterna är långsiktig och är hyrrekryteringar via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos Gunnebo Industries efter en tids inhyrning. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som
Vi söker dig som har någon form av industrierfarenhet sedan tidigare. Som person är du lugn, metodisk, noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare är du prestigelös, flexibel och kommunikativ.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Truck- och traverskort är meriterande.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Barnmorska sökes till Kronoberg

Barnmorska, förlossning
Läs mer Nov 15
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnmorska inom förlossning/BB.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med minst 5 års klinisk erfarenhet av förlossningsvård i närtid. Rollen som bemanningsbarnmorska passar perfekt för dig som är engagerad, lättlärd och trygg i din yrkesroll. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift då god journalföring är viktigt.
Vi lägger stor vikt vid goda referenser. Du ska ha god medicinsk kompetens, ett stort patientfokus samt bra samarbetsförmåga med kollegor.
Period
20240115 - 20240901
Omfattning
Heltid
Arbetstid
Rotation, dag/kväll/natt/helg.
Om oss
Clara Care är det personliga bemanning- och rekryteringsföretaget. Vi är lyhörda och hjälper dig att hitta ditt nästa uppdrag. Vi erbjuder bl.a:
Hög ersättning som vårdpersonal förtjänar
Flexibilitet utifrån dina önskemål, behov och förutsättningar
Boende och resa vid uppdrag på annan ort
Avsättning till tjänstepension

Vår vision är ett samhälle med en välfungerande vård och omsorg för alla! Där trivs personalen eftersom de har en hållbar arbetsmiljö, bra villkor och ges förutsättningar att göra ett bra jobb samtidigt som de får möjlighet att utvecklas. Där är patientsäkerheten hög och vårdköerna korta.
Vi vill göra branschen mer human och tillgänglig, Clara Care är din partner!

Ansök nu

Avdelningschef patienttransporter & förrådsservice

Administrativ chef
Läs mer Nov 15
Verksamhetsområdet logistik inom Regionservice består av tre avdelningar och cirka 60 medarbetare. Inom verksamheten skapar vi nytta och underlättar vardagen för invånare och medarbetare inom Region Kronoberg genom att erbjuda servicetjänster såsom inre och yttre transporter, skötsel av grönytor, posthantering, patienttransporter och förrådsservice. Tillsammans skapar vi en effektiv och kundorienterad verksamhet med hög kompetens och stort engagemang. Vi söker nu en avdelningschef som vill leda och utveckla vår avdelning för patienttransporter och förrådsservice.

Patienttransporter och förrådsservice är en av tre avdelningar inom verksamheten logistik. Vi är 13 medarbetare som tillsammans arbetar med två huvuduppdrag. Patienttransporter förflyttar patienter mellan olika avdelningar på sjukhuset, medan förrådsservice har ansvaret för att beställa och leverera material och textilier till olika avdelningar. Vi har vår arbetsplats på Centrallasarettet i Växjö och det är inom sjukhuset som avdelningen utför sina uppdrag.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare. I din roll som avdelningschef förväntas du ha förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som avdelningschef har du personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar för avdelningen. Du har ett självständigt och övergripande ansvar för att leda, utveckla och följa upp verksamheten. Inom avdelningen ligger ansvaret för flera servicetjänster som ställer krav på förmågan att skapa bra flöden och på så sätt bidra till både kostnadseffektivitet och kundernas krav på leveransservice. Vi ser att du som avdelningschef har en viktig roll i att driva arbetet framåt och sätta riktningen för avdelningens utvecklingsresa samt prioritera de förändringsarbeten som uppkommer både inom verksamheten och som externa behov.

Inom logistik arbetar vi aktivt med utveckling av våra tjänster och med att ständigt förbättras för att frigöra tid för vårdpersonal och bli mer kostnadseffektiva. Uppdraget inom patienttransporter och förrådsservice växer kontinuerligt och vi har flera utvecklingsprojekt kopplade till framförallt materialförsörjning och förbrukningsmaterial. Vi tror att du har förmåga att utveckla och optimera processer och strukturer, såväl som följa upp genomförda insatser, analysera kundbehov och anpassa verksamheten efter rådande och framtida utmaningar och behov. För att lyckas som avdelningschef på patienttransporter och förrådsservice bör du tycka om att jobba nära dina medarbetare, och engagera och motivera dem både i vardagen och i utvecklingsarbeten.

Du rapporterar till verksamhetschefen och kommer att tillsammans med denne och dina avdelningschefskollegor att bilda logistiks ledningsgrupp. Med helhetssyn och prestigelöshet medverkar ni alla till styrning och utveckling av verksamheten logistik.

Vi erbjuder dig:
- En fantastisk möjlighet att påverka, utveckla och driva verksamheten framåt
- Interna chefsutbildningar
- Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som avdelningschef behöver du vara trygg som ledare, och vara en god problemlösare, planera och tänka serviceinriktat. Du inspirerar och stödjer dina medarbetare och arbetar för att ge dem de förutsättningar de behöver. Vi ser att du är en person som besitter god självkännedom, är lyhörd för din omgivning och har lätt för att bygga förtroendefulla relationer. Du är en förebild i det dagliga arbetet och främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan.
Det är viktigt att du också har förmåga att tydliggöra mål och vision, syfte och förväntningar, samt kan se helheten och skapa förståelse genom att förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Genom att du agerar konsekvent och visar tillit till medarbetarna skapar du engagemang och delaktighet, nytänkande och kreativitet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningsarbete med personalansvar och att du har jobbat med förändringsarbeten tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med logistik och försörjningsprocesser.
Vi tillämpar personlighets- och problemlösningstest som underlag till urvalet, som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare i processen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer planeras att hållas 20/12 samt 21/12.

ÖVRIGT
Här får du gärna bifoga legitimation, betyg och intyg som är lämpliga för tjänsten.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Copy of Extrajobb - inventeringsuppdrag i butik

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 15
Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team där ni gemensamt har ansvaret för att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du sen tidigare har arbetat med större inventeringar inom sällanköpshandeln eller att du har erfarenhet från andra branscher där inventering sker ofta och regelbundet.

Vår kund verkar inom sällanköpshandeln och vi ser gärna att du är bekväm att arbeta med teknisk utrustning.

För att arbeta för Storesupport behöver du vara över 18 år.

Anställningsform/arbetstid

Inventeringen kommer att äga rum:

Plats: Växjö

Dag: 10 januari

Tid: 07.00-16.00

Detta är ett endagsuppdrag med eventuella möjligheter till fler uppdrag hos oss framöver.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnmorska sökes för långt uppdrag 2024

Barnmorska, förlossning
Läs mer Nov 15
Klara söker
Barnmorska till mindre sjukhus i Kronoberg med start 240115 tom. 240901 med möjlig förlägning.
Kom till vackra Kronoberg för att kombinera naturupplevelser med ett spännande uppdrag som kompetensutvecklar dig under 2024.


Ort
Region Kronoberg

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete som förlösande bma samt att handleda studenter om så krävs och vara behjälplig med bedömningar av dessa.
Behov av att barnmorskan ska kunna bemanna minst 4 veckor mellan v 25-32
Uppdraget innebär rotationstjänstgöring dag, kväll, natt och helg. Rotation mellan förlossning och BB alt. endast BB.

Kvalifikationer
Barnmorska med minst 5 års relevant yrkeserfarenhet i närtid.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Meriterande med erf. av arbete inom region Kronoberg samt kunskap i journalsystemet cambio cosmic.
Meriterande är hög tillgänglighet för behovet.
Krav på uppdaterad A-HLR (ej äldre än 12 mån)
CTG- utb. samt bäckenbottenutb.

Personliga egenskaper
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension enligt ITP samt sjuklön.Vi har ansvarsförsäkring för våra konsulter och erbjuder friskvårdsbidrag samt rekryteringsbonus.
Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Tillsättning sker löpande
Besök gärna vår www.klarakompetens.se och följ oss på Facebook och Instagram

Tillsättning
240115

Ansök nu

Barnmorska till Växjö!

Barnmorska
Läs mer Nov 15
Legitimerad barnmorska med minst 5 års klinisk erfarenhet av förlossningsvård i närtid sökes för perioden 15/1 - 1/9 2024.
Certifiering för CTG-utbildning och bäckenbottenutbildning är ett krav.
Du ska kunna handleda studenter om så krävs och vara behjälplig med bedömningar av dessa.
Behov av att du ska kunna jobba minst 4 veckor mellan v 25-32 arbeta.
Det är önskvärt att du kan journalsystemet Cosmic.

Uppdraget i Växjö innebär rotationstjänstgöring dag, kväll, natt och helg. Rotation mellan förlossning och BB alt. endast BB om önskemål finns.
Önskemål om att du ska kunna arbeta kontinuerligt under perioden.

Hör gärna av dig för mer info!
Legitimerad barnmorska med minst 5 års klinisk erfarenhet av förlossningsvård i närtid.

Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet.

Ansök nu

ST-läkare i internmedicin och reumatologi

ST-läkare
Läs mer Nov 15
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken är en av Region Kronobergs största kliniker. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken!

I dagsläget har vi en driven och engagerad ST-grupp som består av 16 läkare på väg att bli internmedicinare samt 12 läkare som dubbelspecialiserar sig inom en andra specialitet. Vi söker dig som vill bli internmedicinare och reumatolog. Om du redan är specialist i internmedicin och önskar vidareutbilda dig till reumatolog så är du såklart varmt välkommen att söka denna tjänst, varvid din anställningsform vid anställning skulle bli specialistläkare.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på medicinkliniken får du ett utvecklande arbete med god möjlighet att följa patienten. Du kommer att tjänstgöra på medicinklinikens slutenvårdsavdelningar, akutmottagningen, dagvården samt på klinikens väl utbyggda specialistmottagning. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker och inte minst med akutkliniken där det finns en växande akutläkarkår att samverka med.

Reumatologsektionen har för närvarande två specialister och ST-läkare är under utbildning. Verksamheten på sektionen består till största del av öppenvård, med i huvudsak mottagningsarbete och en liten del dagsjukvård.

Som ST-läkare inom reumatologi deltar du under handledning i alla inom specialiteten förekommande arbetsuppgifter, samt jourtjänstgöring på medicinakuten. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning och utformning av ett personligt anpassat ST-kontrakt. Du får tillgång till en generös utbildningspott som möjliggör vidareutbildning och deltagande på kongresser eller liknande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare och är intresserad av internmedicin samt reumatologi och teamarbete i öppenvård. Som person behöver du ha en god kommunikativ förmåga, vara ansvarstagande och lyhörd. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet av tidigare vikariat på en reumatologenhet eller medicinklinik är meriterande.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Behovsanställning/timanställning till hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 15
Om jobbet
Undersköterska/vårdbiträde till hemtjänst sökes till Elme hemvård, privat utförare som har avtal med Växjö kommun.
Om jobbet
Elme hemvård AB är arbetsgivare med över 30 anställda medarbetare. Mer information på www.elmehv.se
Våra medarbetare ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till omsorgstagare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor. Den som söker tjänsten behöver ha intresse av att utvecklas själv inom arbetet och även intresse att utveckla verksamheten.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara en del av en kompetent och välfungerande hemvårdsgrupp där omsorgstagaren alltid är i fokus. Elme hemvård utför hemtjänsten i hela Växjö.
Arbetsuppgifterna innebär serviceinsatser, omvårdnadsinsatser och hemsjukvårdsinsatser. Du följer även med omsorgstagarna på promenad och deltar vid inköp.
Hemsjukvården kan i vissa lägen innebära avancerade insatser och du ska därför vara beredd att efter utbildning få delegering och utföra dessa insatser. Du ska kunna arbeta självständigt ute hos omsorgstagaren.
Omsorgstagaren i fokus - stor vikt läggs vid att alltid ha ett gott bemötande mot våra omsorgstagare och våra kollegor. Professionellt förhållningssätt prioriteras i vårt arbete.
KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell som timanställd/vikarie är det meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg. Krav är att behärska svenska språket i tal och skrift, B-körkort och att kunna arbeta kontinuerligt vid behov.
Tjänsten avser behovsanställning /timanställning (vikarie). Vi ser även att det kan finnas behov av ett längre vikariat med fast schema.
Hemtjänsten är en verksamhet som hela tiden förändras, därför är det bra om du är flexibel och tycker om att ha ett varierat arbete.
För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se
Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Familjens Jurist i Växjö söker jurist

Familjerättsjurist
Läs mer Nov 15
Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vi tänker juridik på ett nytt, enklare och mer tillgängligt sätt och skapar trygghet i viktiga faser av människors liv. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter, vi kräver både hög professionalism och ett starkt engagemang från våra medarbetare.  Franchisedriften inom Familjens Jurist har idag drygt 150 medarbetare runt om i landet och vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Familjens Jurist i Växjö byter ägare vid årsskiftet och söker därmed en jurist som brinner för familjejuridik, tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, Familjens Jurist tillämpar sex månaders provanställning. Startdatum 2 januari 2024 eller enligt överenskommelse.

Kravprofil
Vi söker dig som har jur. kand. eller fullgjord juristexamen och är skicklig inom familjerätt. Notarietjänstgöring från tingsrätt eller förvaltningsrätt är meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare fört processer samt har ett stort intresse för successionsrätt och familjerätt.

Du är initiativrik, har hög ansvarskänsla, hög etik och motiveras av att på bästa sätt hjälpa dina kunder. Du uttrycker dig tydligt och lättbegripligt såväl i tal som skrift och har förmågan att kunna förklara komplicerade juridiska resonemang på ett enkelt sätt.

Du trivs med att arbeta självständigt och att driva dina egna ärenden. Samtidigt tycker du om att vara en del av ett team där vi-känslan är stor och tröskeln till att bolla juridiska frågor med kollegorna är liten.

Vi ställer höga krav på din servicekänsla och professionalism gentemot klienterna och som person är du noggrann, orädd och affärsorienterad. Du har en hög social kompetens och lätt för att umgås och samarbeta med andra människor. Vi ser gärna att du har anknytning till Växjö med god lokalkännedom.

Vad erbjuder vi dig?
Som jurist hos oss kan du förvänta dig ett omväxlande arbete, där du ständigt får möta nya typer av uppdrag. Du blir en del av landets största aktör inom familjejuridik, och får arbeta i en spännande miljö med engagerade och professionella kollegor.

Vi erbjuder våra medarbetare kollektivavtal, vilket vi i princip är ensamma om i branschen.

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 december 2023. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller om Familjens Jurist? Välkommen att kontakta:
Anders Altenby på telefon 0455-106 52 eller anders.altenby@familjensjurist.se
Peter Holmer på telefon 0455-106 51 eller peter.holmer@familjensjurist.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Familjeterapeut till allmänpsykiatrin, Specialistpsykiatrin

Familjerådgivare/Familjeterapeut
Läs mer Nov 15
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Allmänpsykiatrin är organiserad i specialiserade enheter där personalen arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård som följer patienten i hela vårdkedjan.
Vi söker nu familjeterapeut till vårt Ätteam som tillhör Allmänpsykiatri enhet 4. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
På kliniken arbetar vi i tvärprofessionella team där du tillsammans med övriga professioner möter barn, ungdomar och vuxna i behov av specialiserad psykiatrisk vård.
Du kommer att arbeta med våra patienter som har ätstörningsproblematik där din roll är att utreda och behandla. I arbetet med minderåriga patienter arbetar vi utifrån ett familjeorienterat förhållningssätt där hela familjen är involverad i behandlingen. Arbetet innebär även nära samverkan med till exempel skola och socialtjänst.
Du kommer att arbeta såväl självständigt som i samverkan med dina kollegor. Vi arbetar med integrering av vårt ätstörningsteam inom Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna och du kommer kunna påverka utveckling av det nya teamet. Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Det finns god tillgång till handledning och mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad familjeterapeut, steg 1. Det är meriterande om du även har steg 2. Vi ser att du har din grundutbildning som socionom, psykolog, sjuksköterska eller annan lämplig utbildning inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete inom psykiatri och/eller arbete med barn- och ungdomar är meriterande. Du har god förmåga till att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Sanerare - Växjö - Gillar du att jobba praktiskt och i team!?

Brandskadesanerare
Läs mer Nov 15
Om Företaget

Ett saneringföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familjär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats.

Företaget sanerar och river för privatpersoner och företag, dom utför det mesta inom sanering och rivning och tar sig an arbetet efter kundernas behov och företagets förmåga för att alltid hitta den bästa lösningen. Som strukturen i företaget ser ut just i dag så finns det en sida som river och en som jobbar med inventarier och lösöre. Det gemensamma för båda benen är sanering av oftast fukt eller brandskador. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att sanera utomhus som inomhus, sanering av klotter, brand, sot, vatten, lukt, mögel, lösöre, lokalvård och olika typer av grövre städ kommer att förekomma. Du kommer att arbeta metodiskt och systematiskt med de uppgifter du tilldelas och du förväntas att göra arbetet med entusiasm och noggrannhet. Arbetet kan ske enskilt och i grupp och arbetslaget har blandade åldrar. Det företaget kan lova dig är ett stimulerande arbetsteam och en stor variation på arbetsuppgifter i ett glatt och energifyllt team.

Personliga Egenskaper

- Företaget tycker det är ytters viktigt med mångfald i teamen med både män och kvinnor i blandade åldrar.

- Sportig, målinriktad och gillar att hålla dig aktiv med träning och sporter.

- Social kompetens och att kunna jobba enskilt samt i grupp.

- Kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda.

Krav

- Erfarenhet eller utbildning inom yrket som sanering, lokalvård eller olika sorter av städ och rengöring

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

Varaktighet

Tjänsten kommer att tillsättas omgående vid rätt kandidat, tjänsten är heltid och arbetstider är 07:00 -16:00Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Bridders är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men jobbar digitalt med hela Sverige.

Bridders är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Ansök nu

Technical Engineer till Getinge Disinfection, Växjö

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Nov 15
Har du ett stort tekniskt intresse, en utpräglad god kommunikativ förmåga i kombination med en mycket hög känsla för service? Motiveras du av möjligheten att arbeta i en viktig och kundnära roll där din förmåga att stötta och utreda kommer att spela en viktig faktor i Getinges fortsatta framgång.  

Var med på en utvecklande och expansiv resa där man jobbar tillsammans mot målsättningen att spara liv och säkerställa utmärkt vård!

Om tjänsten
På Getinge Disinfection i Växjö tillverkas diskdesinfektorer till sjukvården med högt ställda krav på funktion, säkerhet och följsamhet i funktion. I takt med en stor efterfrågan och nya produkter som lanserats på marknaden behöver nu verksamheten förstärkas med ytterligare en Technical Support Expert.

I rollen som Technical Support Expert kommer du att tillhöra second line teamet vilka supporterar produkterna som tillverkas på siten i Växjö. Främsta uppgiften kommer vara att stötta fälttekniker och servicecenter med din produktkunskap och att vägleda dem i problemlösning ofta kopplat till mycket komplexa tekniska utmaningar. Supporten sker oftast via ärendehanteringssystemet ServiceNow och per distans. Du kommer också att arbeta internt gentemot både RD och Kvalité med produktdokumentation, utveckling samt vara en viktig resurs i utredning/analys- och projektarbete.

I rollen ingår: Teknisk support för alla produkter vilket i stort innebär att besvara förfrågningar från försäljnings- samt supportkontor.
Support gentemot kvalitetsingenjörer och complaintsavdelning avseende tekniska utredningar.
Ansvara för att hantera avvikelser och i vissa fall besöka kund för vidare utredning.
Granskning av teknisk produktdokumentation såsom manualer.
Support av ServiceNow gentemot interna användare.
Ansvara för garantiärenden och hantera ersättning gentemot kund.
Tjänsten är placerad på kontoret i centrala Växjö där även produktionen sitter, du kommer att rapportera till Service Manager.
 
Är det här du?
Vi vill att du som söker denna roll har tidigare erfarenhet från en motsvarande tjänst på ett företag med tekniskt avancerade produkter. Alternativt har du en bred teknisk bakgrund och  erfarenhet från en roll där du arbetat med tekniskt utredningsarbete. Du kan också ha din bakgrund inom sjukvård och då gärna i rollen som medicintekniker. Då rollen innebär en stor del analysarbete är det viktigt att du har sådan förmåga samt även goda kunskaper i Excel, har du erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem och då gärna ServiceNow är det meriterande.

Med största sannolikhet har du en akademisk utbildning, företrädelsevis inom elektronik/mekanik/automation. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som trivs i mötet med andra. Du är en sann lagspelare som stöttar dina kollegor och motiveras av att dela din kunskap och kompetens med andra.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Getinge med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 073-55 88 927. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Support, utbildning, utredning, kvalité, produktion, tillverkning, medtech, medicinteknik.

Ansök nu

Almia söker Barnmorska till Växjö

Barnmorska
Läs mer Nov 15
Finner du tjänsten som Barnmorska till Växjö intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Almia ser fram emot att höra från dig! 
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på BB/Förlossning. 
Period: 15 jan. 2024 (v. 3) – 1 sep. 2024 (v.35), stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är Barnmorska med minst fem års klinisk erfarenhet av förlossningsvård. 
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som Barnmorska. 

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv.
Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Om Växjö
Växjö är kontrasternas stad. Puls, shopping och nöjesliv finns det gott om, men det finns också fin natur och härligt kulturliv. Gör ett besök på stortorget där finns det en stor torghandel med grönsaker, frukt, ost, fisk och blommor, allt efter årstid. I Växjö arrangeras även Sveriges största matmarknad varje år med 100 utställare och en enorm variation av råvaror och delikatesser. Gör annars ett besök på Storgatan som bjuder på mängder av unika butiker, caféer och bra restauranger.

Sista svarsdag:
15.12.2023 - Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almia.se/

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Nov 15
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.04.30

Ansök nu

Väg- och markprojektör

Väghyvelförare
Läs mer Nov 15
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Var med i en spännande uppstart av vår nya sektion Väg, Mark och VA Syd, där vi ökar vår kompetens och möjlighet till en varierande och utvecklande miljö!
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
På affärsområde Samhällsbyggnad i Sverige är vi 1 400 medarbetare som levererar morgondagens infrastrukturlösningar åt våra kunder.
Sektionen arbetar med allt från utredningar, detaljprojektering, BIM- och modellsamordning till uppdragsledning och markförhandling. Arbetet omfattar såväl tidiga skeden som upprättande av förfrågningsunderlag, bygghandlingar och i viss mån även uppföljning under byggfas.
Vi söker dig som är en erfaren väg-, gata- och markprojektör
Kravspecifikation
Vi söker dig som är en erfaren väg-, gata- och markprojektör.
Vi tror att du har högskole- eller YH-utbildning med inriktning mot väg och vatten eller anläggning samt flerårig erfarenhet av projektering. Kunskaper inom dagvattenhantering är mycket meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga och sociala egenskaper.
Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande, noggrann och effektiv. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna.
Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö. Självklart är du en lagspelare som drivs av att ständigt utvecklas och problemlösning är för dig en naturlig utmaning.
Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som har hundraprocentig tro på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder - då ska du inte tveka att höra av dig!
Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är den 31 december. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktuppgifter för frågor:
Annika Nordstedt
Section Manager Road & Land Design SE South
010 505 61 66
annika.nordstedt@afry.com
Terese Persson
Group Manager Road & Land Design SE South
010 505 42 28
terese.persson@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Uppdragsledare

Uppackare/Furnerare
Läs mer Nov 15
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Inom affärsområde Samhällsbyggnad i Sverige är vi 1 400 medarbetare som levererar morgondagens infrastrukturlösningar åt våra kunder.
Hos oss är uppdragsledaren en nyckelperson vars framgång är grunden för att lyckas inom våra multidisciplinära projekteringsuppdrag!
Var med i en spännande uppstart av vår nya sektion Väg, Mark och VA Syd, där vi ökar vår kompetens och möjlighet till en varierande och utvecklande miljö!
Vi söker nu fler Multidisciplinära uppdragsledare till Växjö!
I rollen som uppdragsledare ansvarar du tillsammans med ditt uppdragsledarteam för att säkra framdriften i uppdraget samt agerar mentor åt dina kollegor i teamet. Du är den viktiga länken mellan den interna uppdragsorganisationen och kunden och du ansvarar för all kommunikation däremellan. Tillsammans med de stödfunktioner som ingår i uppdragsledarteamet ansvarar du även för att säkra uppdragets framdrift, ekonomiuppföljning samt tidplan.
Vårt arbetsklimat präglas av samarbete och kreativitet där vi exempelvis genom ett aktivt och uppskattat tekniknätverk för Uppdragsledare lär av varandra och tillsammans hittar nya lösningar.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet av att leda multidisciplinära uppdrag i varierande storlek inom området infrastruktur och anläggning avseende projektering. Vi ser att du har erfarenhet av något av skedena väg-/järnvägsplan, systemhandling eller bygghandling för utförande- eller totalentreprenader. Har du erfarenhet av alla är det mycket meriterande. Du är civil- eller högskoleingenjör och har relevant erfarenhet från konsult-, beställar- eller entreprenadsidan som uppdrags- eller projektledare.
För att du ska lyckas som uppdragsledare ser vi att du är en ödmjuk och engagerad lagspelare som arbetar för att utmana och utveckla såväl projektet som dina kollegor. Du vågar säga till när du tycker att något är fel och gillar att leverera feedback. Du är bra på att skapa goda relationer och vara lyhörd både mot den interna organisationen som mot kunden.
Kommunikation är din paradgren och du har ett genuint intresse av att skapa värde både för AFRY och kunden. Du vill agera mentor till dina yngre kollegor, gillar att arbeta i team och du vågar ta dig ut på djupt vatten tillsammans med ditt team.
För denna roll krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl skrift som tal då det kravställs av våra beställare. Du ska även kunna hantera engelska i ditt dagliga arbete.
Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som har hundraprocentig tro på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder - då ska du inte tveka att höra av dig!
Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är den 31 december. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktuppgifter för frågor:
Annika Nordstedt
Section Manager Road & Land Design SE South
010 505 61 66
annika.nordstedt@afry.com
Terese Persson
Group Manager Road & Land Design SE South
010 505 42 28
terese.persson@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Extrajobb - inventeringsuppdrag i butik

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 15
Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team där ni gemensamt har ansvaret för att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du sen tidigare har arbetat med större inventeringar inom sällanköpshandeln eller att du har erfarenhet från andra branscher där inventering sker ofta och regelbundet.

Vår kund verkar inom sällanköpshandeln och vi ser gärna att du är bekväm att arbeta med teknisk utrustning.

För att arbeta för Storesupport behöver du vara över 18 år.

Anställningsform/arbetstid

Inventeringen kommer att äga rum:

Plats: Växjö

Dag: 10 januari

Tid: 07.00-16.00

Detta är ett endagsuppdrag med eventuella möjligheter till fler uppdrag hos oss framöver.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Backend-utvecklare Växjö

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 15
Är du vår nästa Backend-utvecklare?

På Softhouse befinner vi oss i en viktig fas på vår tillväxtresa och nu är vi på jakt efter en Backend-utvecklare som vill ansluta till vårt kontor i Växjö. Vi brinner för ny teknik och gillar att utvecklas, och utveckla, tillsammans. Genom vår kompetens bidrar vi till ett hållbart digitaliserat Sverige - tillsammans kodar vi framtiden.

Vilka är vi?

På Softhouse är vi ca. 300 medarbetare fördelade på våra 11 kontor och tillsammans levererar vi tjänster och mjukvara i världsklass. I Växjö hittar du oss i centralt belägna lokaler. Här möts du av ett kontor med hemmakänsla och blir snabbt en del av ett team med stark gemenskap, oavsett om du i din roll sitter inhouse eller ute hos kund.

Som konsult hos oss får du möjlighet att skräddarsy en utveckling som överskrider både branscher och specialistområden. Vi har en stor variation vad gäller uppdrag och arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, från IoT till webbutveckling.

Vem är du?

Vi söker nu dig som är en backend-utvecklare med några års erfarenhet. För att lyckas i rollen ser vi att du:

- Har omfattande kunskap och erfarenhet av Java, C#/.Net och/eller C/C++.

- Trivs med att jobba enligt agila principer och metoder.

- Drivs av att leverera med hög kvalitet, ständigt utvecklas och dela dina kunskaper med kollegor.

- Kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av molntjänster (GCP, AWS, Azure). Vi ser även gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, men det är inget krav. Självklart känner du också igen dig i våra värdeord: team, enkelhet, mod och passion.

Vad erbjuder vi?

- Ett stabilt och välmående bolag där du och din work-life-balance är i fokus.

- En mix av spännande inhouseprojekt, externa uppdrag och teamleveranser tillsammans med dina Softhouse-kollegor.

- Förmåner som 30 dagars semester, tjänstepension, föräldralön, 5000 kr/år i friskvårdsbidrag, rekryteringsbonus m.m.

- Individuellt anpassad kompetensutveckling och aktiv kunskapsdelning med andra Softhouse-kollegor.

Det är precis lika viktigt att vi passar för dig, som att du passar för oss. Låter det intressant? Vårt urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi träffas gärna på en kaffe och berättar mer!

Ansök nu

Utvecklare - öppen ansökan

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 15
Är du utvecklare på jakt efter din nästa utmaning? Eller student som vill lära känna oss bättre? Dina möjligheter börjar här!

På Softhouse är vi ca. 300 medarbetare fördelade på våra 11 kontor och tillsammans levererar vi tjänster och mjukvara i världsklass. I Småland hittar du oss i Jönköping, Kalmar och Växjö. Här står vi alla för samma värderingar: Team, Enkelhet, Mod och Passion.

Som konsult hos oss får du möjlighet att skräddarsy en utveckling som överskrider både branscher och specialistområden. Idag är vi ett gäng handplockade experter som tillsammans tacklar svåra utmaningarna inom teknik och digitalisering, detta i roller som utvecklare, lösningsarkitekter, testare, projektledare, BI-experter m.m.Vem är du?

Just nu söker vi dig som har en teknisk bakgrund med några års erfarenhet från IT-branschen. Du trivs med att jobba enligt agila principer och är en lagspelare som agerar konsultmässigt i alla lägen.

Är du student så har du mest sannolikt ett intresse för utveckling och är nyfiken på hur du kan maximera utvecklingen under, och efter, din studietid.Vi erbjuder:

Vi erbjuder ett stabilt och välmående bolag där du och din work-life balance är i fokus. Förutom att du får ta del av ett fint förmånspaket blir du även en del av ett team med stark gemenskap och en ständig vilja att utvecklas tillsammans.

I den mån vi har möjlighet erbjuder vi även praktik, examensarbete och liknande studentprojekt på våra kontor i Småland. Då får du möjlighet till löpande handledning, kontinuerlig kompetensutveckling och att arbeta i Softhouse-team.

Vi går igenom ansökningarna löpande och ser fram emot att ta del av din!

Ansök nu

Fullstack-utvecklare Småland

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 15
Är du vår nästa fullstack-utvecklare?

På Softhouse befinner vi oss i en viktig fas på vår tillväxtresa och nu är vi på jakt efter seniora utvecklare som vill ansluta till våra kontor i Småland. Vi brinner för ny teknik och gillar att utvecklas, och utveckla, tillsammans. Genom vår kompetens bidrar vi till ett hållbart digitaliserat Sverige - tillsammans kodar vi framtiden.

Vilka är vi?

På Softhouse är vi ca. 300 medarbetare fördelade på våra 11 kontor och tillsammans levererar vi tjänster och mjukvara i världsklass. I Småland hittar du oss i fina och centralt belägna lokaler i Jönköping, Kalmar och Växjö. Här möts du av kontor med hemmakänsla och blir snabbt en del av ett team med stark gemenskap, oavsett om du i din roll sitter inhouse eller ute hos kund.

Som konsult hos oss får du möjlighet att skräddarsy en utveckling som överskrider både branscher och specialistområden. Vi har en stor variation vad gäller uppdrag och arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, från IoT till webbutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett intresse för de senaste trenderna inom mjukvaruutveckling. Vi ser gärna att du kan röra sig över hela stacken - från frontend till backend, men om ditt intresse/kunskap ligger inom någon av dessa är det också välkommet. För att lyckas i rollen ser vi att du:

- Är van att arbeta ur ett livscykelperspektiv med t.ex. kravställning, arkitektur, design, test och integration.

- Har kunskap inom några av följande områden: Java / C#, .Net / Python / React, Angular / Vue / Node.js / Javascript, Typescript / C, C++ / GCP, AWS, Azure.

- Trivs med att jobba enligt agila principer och metoder.

- Drivs av att leverera hög kvalitet, ständigt utvecklas och att dela dina kunskaper med kollegor.

- Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi tror också att du har kunskaper inom olika typer av miljöer och verktyg som t.ex. Git, Jira, Jenkins, Maven etc. Utöver det ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, men det är inget krav. Självklart känner du också igen dig i våra värdeord: team, enkelhet, mod och passion.

Vad erbjuder vi?

- Ett stabilt och välmående bolag där du och din work-life-balance är i fokus.

- En mix av spännande inhouseprojekt, externa uppdrag och teamleveranser tillsammans med dina Softhouse-kollegor.

- Förmåner som 30 dagars semester, tjänstepension, föräldralön, 5000 kr/år i friskvårdsbidrag, rekryteringsbonus m.m.

- Individuellt anpassad kompetensutveckling och aktiv kunskapsdelning med andra Softhouse-kollegor.

Det är precis lika viktigt att vi passar för dig, som att du passar för oss. Låter det intressant? Vårt urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi träffas gärna på en kaffe och berättar mer!

Ansök nu

Utredningsingenjör inom material- och avfallshantering

Utvecklingsingenjör, elkraft
Läs mer Nov 15
Vi bygger något stort tillsammans!
Hos oss hittar du kollegor som vågar gå först och visa vägen, tror på det vi gör, är nyfikna, är trovärdiga , är medvetna, som driver, har kul på jobbet och når resultat!


Vi söker nu efter en utredningsingenjör inom material- och avfallshantering. Uppdraget innebär att genomföra strategiska och taktiska analyser för optimering av material- och avfallshantering huvudsakligen inom kärnkraftsindustrin. Det ingår också att tolka krav och baserat på dessa upprätta och kontinuerligt förbättra arbetsanvisningar och instruktioner för den operativa hanteringen.
Vi tror att du är en riktig analysnörd som gillar att klura fram lösningar på olika problem. Du är förmodligen en ingenjörs- eller naturvetenskaplig bakgrund och har erfarenhet från kärnkraft eller miljöområdet t.ex. avfallshantering eller förorenad mark.
Du kommer tillhöra Oskarshamnskontoret men kan utgå från din hemort.


Vilka är vi och varför tycker vi att du ska välja oss?
Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.
Vårt huvudkontor ligger i Varberg och vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten. Nu under hösten 2023 har vi öppnat upp ett nytt kontor i Oskarshamn, vi är redan en handfull kollegor och vi vill bli fler. En spännande resa som vi gärna vill ha dig med på!


Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara en del av vårt gäng? Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev till hr@icenergy.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 3 december och vi rekryterar löpande. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan!

Ansök nu

Läkare till bemanningsuppdrag

Läkare
Läs mer Nov 15
Som läkare inom bemanning gäller det alltid att ligga steget före i planeringen. Vi har nu flera uppdrag för dig som läkare att välja mellan - både för dig som specialistläkare, ST-läkare och legitimerad läkare.
Vi har uppdrag hos såväl kommuner, regioner som privata vårdgivare. Du kan välja att arbeta enstaka veckor eller under en längre period.

Bli en del av gemenskapen på Pelmatic!
Med stort ansvar och mycket arbetsglädje söker vi dig som brinner för ditt yrke och som vill vara med och förbättra vårdsverige tillsammans med oss på Pelmatic!
När du tar uppdrag tillsammans med oss blir du en del av ett kompetent och positivt bemanningsföretag som varje dag stöttar dig i ditt uppdrag. Vi är arbetsgivaren som bryr sig! Medan du tar hand om vården, tar vi hand om dig.

Lär känna oss
Pelmatic är ditt familjära bemanningsföretag inom hälso- och sjukvården i Sverige för dig som är läkare. Vi är familjeföretaget med den långa erfarenheten, vi har funnits i bemanningsbranschen sedan 1979 och har uppdrag för dig inom kommuner, regioner och privata aktörer. Tillsammans med dig som läkare förbättrar vi vårdsverige – genom att du som konsult hos oss får ett uppdrag på rätt plats där varje ny dag innebär nya möjligheter för dig att göra det du gör bäst. Medan du tar hand om vården, tar vi hand om dig. Även om du är långt hemifrån på ett uppdrag får vi dig att känna dig betydelsefull och trygg. Vi är din arbetsgivare som bryr sig! Det är hos oss du tar av dig skorna och känner dig som en del i det familjära företaget.

Varför ska du välja Pelmatic? För att hos oss får du:
- Varmt bemötande – Hemma hos Pelmatic lägger vi stor vikt vid arbetsglädje. Här ska alla trivas i en avslappnad atmosfär med högt i tak och mycket värme. Vi kallar det ”The Pelmatic Way”, en avslappnad men seriös arbetsfilosofi som ska genomsyra allt vi gör och hur vi bemöter varandra, våra konsulter och våra uppdragsgivare.

- Trygghet – Pelmatic är arbetsgivaren som bryr sig! Vi vill att du ska känna dig betydelsefull och trygg. Oavsett om du jobbar långt hemifrån eller på din hemort finns vi alltid här för dig. Vid akuta ärenden som rör ditt uppdrag finns vi alltid tillgängliga på vår jourtelefon.

- God service – När du tar hand om vården, tar vi hand om dig! Vi sköter allt det administrativa som rör boende, resor och avtal medan du fokuserar på ditt arbete och verkligen kunna slappna av när du är ledig.

Välkommen in till oss!
Säkra ditt nästa bemanningsuppdrag redan nu – Gå in via länken nedan och skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.
https://www.pelmatic.se/

Ansök nu

Orderadministratör / kundservice till Nordens ledande IT-företag

Ordermottagare
Läs mer Nov 15
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag som är ett vikariat som sträcker sig fram till augusti 2024. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Företaget är ett en del av en större koncern som är marknadsledande i Norden och Baltikum inom IT-infrastruktur. Denna tjänst är placerad i fina lokaler i Växjö, där du arbetar i ett engagerat team som gemensamt brinner för att ge en god service. Kulturen präglas utav företagets värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Vi berättar mer om företaget vid en intervju.

Arbetsuppgifter:

Som orderadministratör har du en koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de administrativa uppgifter som är mest prioriterade för stunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av orderläggning utifrån olika typer av underlag och administration av inkommande ärenden.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av administrativa uppgifter och/eller inom service
• God systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För att trivas i rollen är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Med detta sagt har du även en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. Vidare trivs du med högt tempo i arbetet och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: orderadministratör, order, administration, administratör, kundtjänst, kundservice, service, ärenden, orderläggning, IT-företag, IT-infrastruktur, heltid, Växjö

Ansök nu

AnnSam söker Förlösande Barnmorska! Uppdrag v3-35 i Växjö

Barnmorska, förlossning
Läs mer Nov 15
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Förlösande Barnmorska för uppdrag i Växjö!  
Perioden: 2024.01.15 - 2024.09.01
Arbetstid:    Dag, kväll, natt samt helg.  Behov av att barnmorskan ska kunna jobba minst 4 veckor mellan v 25-32.
Erfarenhet: Förlösande  Barnmorska med BB kompetens och trygg i din yrkesroll. Minst 5 års klinisk erfarenhet av förlossningsvård i närtid.

Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:   Certifiering för CTG-utbildning och bäckenbottenutbildning.
Ref.nr: KVI231114-2

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Extrajobb som truckförare för omgående behov

Truckförare
Läs mer Nov 15
Dina arbetsuppgifter
Vi inleder med 3 snabb-frågor! Är du student, egenföretagare, elitidrottare, pensionär eller har du annat arbete på deltid? Önskar du få jobba extra utöver din huvudsakliga sysselsättning? Har du truckkort? Är svaret ja på dessa kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig!

Vi på Inpeople samarbetar med olika företag där du kan jobba extra som truckförare. Arbetstiderna varierar och kan antingen vara tidig morgon, dagtid, kväll eller natt. Vi ser gärna att du har möjlighet till två pass i veckan, gärna mer. Arbetet är även för dig som vill få ditt sommarjobb löst på cupen, då du som upplärd som timanställd även kan erbjudas sommarschema. Vi schemalägger dina arbetstider både veckovis och dag-för-dag, vad som passar dig bäst och utifrån våra kunders behov. Detta görs med hjälp av vår App, där du enkelt tackar ja eller nej till pass.

Just nu har vi ett stort behov av personal hos vår kund i Växjö. För att vara tillgänglig för tjänsten bör du ha kört truck tidigare, ha giltigt truckkort och vara tillgänglig omgående.Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning, med truckbehörigheterna A1-A4 och B1-B4. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning, men har möjlighet att jobba 2-3 pass/vecka. Detta är extrajobbet för dig som är prestigelös, positiv och tar dig an nya uppgifter med ett leende! Du sprider god stämning på arbetsplatsen och bland kollegor, och arbetar gärna med nya människor. Du har en förmåga att enkelt ta till dig instruktioner, du är noggrann och ställer gärna upp där det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Som anställd på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Urval sker löpande, så tveka inte på att ansöka redan idag. Hoppas vi hörs! Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter. Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Barnmorska till kvinnoklinik i Växjö

Barnmorska
Läs mer Nov 15
Är du legitimerad barnmorska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en barnmorska till en kvinnoklinik i Växjö. 
 
Tidsperiod: v.3-35
Omfattning: 100%
Arbetstider: Rotationsschema
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som barnmorska på kvinnoklinik. 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn.

Ansök nu

Orderadministratör till IT-bolag

Orderadministratör
Läs mer Nov 15
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad orderadministratör till vår expansiva kund i Växjö. I rollen som orderadministratör kommer du att vara en viktig del av företagets dedikerade kundsupportsteam, bestående av närmare 60 professionella medarbetare. Teamet strävar efter att erbjuda förstklassig service till företagets kunder, som finns inom både offentlig och privat sektor.

Som orderadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta orderläggning, kundkontakt och övriga administrativa uppgifter därtill.

Detta uppdrag är ett vikariat till augusti 2024 och förväntas påbörjas så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med placeringsort Växjö, och arbetstiderna är förlagda mellan kl. 08:00 – 17:00, måndag till fredag.


Din profil
Vi söker dig som trivs med administrativt arbete och värdesätter struktur och ordning och reda. Din noggrannhet i arbetsutförandet kombineras med effektivitet, och du är en utmärkt lagspelare som gedigen erfarenhet av att arbeta i en miljö präglad av framåtanda, samarbete och humor. Vi ser gärna att du är social och flexibel person som kan ta dig an nya arbetsuppgifter som är utanför den beskrivna arbetsrollen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativa uppgifter och en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program. En gymnasieutbildning är ett krav, och du behärskar Office-paketet obehindrat. Meriterande är erfarenhet av Dynamics 365, Navision eller SAP4 Hana. Goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift, är också önskvärt.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Kock till Pär-Lagerkvistskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team i köket på Pär-Lagerkvistskolan i Växjö, vi söker nu en kock till vårt gäng. I vår arbetsgrupp jobbar en produktionsledare, kockar och måltidsbiträden som dagligen producerar 1500 portioner till våra gäster. Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla.

Ditt arbete omfattar tillagning och planering av måltider. Du beställer varor och säkerställer våra leveranser. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Vi har fokus på hållbarhet, du kommer att få arbeta i ett modernt kök där vi i största möjliga mån använder Svenska, ekologiska råvaror. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

Tjänsten är på heltid och förlagd under dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

2D Game Artist

Art Director/AD
Läs mer Nov 15
Job Details

Hours: Full Time

Location: Fully remote. This opportunity is open to you if you can legally work remotely in Hungary.

Contract: Permanent

At Play’n GO we enjoy a flexible freedom to shape our own days. Everyone we hire is unique and every role we fill has certain performance expectations. The day-to-day challenges of work and life will be unique to you but our commitment to helping you find a balance will never vary.

From the GO

At Play’n GO our purpose is to entertain. Our pleasure is in working with people ready to make a difference that lasts. We are pioneers. We were the first entertainment supplier to recognise the potential of gaming on the GO and create the innovative mobile games which supercharged our industry and inspired our name. Today, Play’n GO is the leading gaming entertainment supplier to casinos in regulated markets the world over. And we are still growing.

With growth comes opportunity. This could be yours. Are you ready to help us face challenges and find solutions that get us both to the next level of excellence?

What the role entails

Some of the key responsibilities of our 2D Game Artist will be:

- Collaborate with squad and other chapters’ members, represent his/her own?particular area

- Contribute to the continuous improvement of the quality in the product.

- Create 2D art elements (concepts, sketches, GUI elements and assets) for the games

- Make sure every visual aspect of the game is well thought?through and?will be created in the best possible quality.

- Follow the art guidelines and technical limitation, and prepare the art elements on the required format

What we ask of you

- An online portfolio of your artwork to submit for our review and amazement

- Strong drawing, color, composition, design and conceptual ideation abilities

- Excellent knowledge in Adobe Photoshop

- Ability to adapt different art style in doing characters, background and UI design

- Strong understanding of typography

What’s in it for you?

If you feel great, you’ll do great. Our employees know that their package of benefits, activities, and initiatives are some of the most generous in the industry. From challenges to chill outs, the fun we share at play helps inspire excellence from the go.

Apply now to find out more. It’s your best move. This opportunity will remain open until we meet the right candidate.

GO for it.

We believe the way forward relies on well-regulated gaming and player safety. Our commitment to this sets the standard for our industry.

Ansök nu

Servicepersonal inom städ i VÄXJÖ

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 14
Vi söker en noggrann och ansvarstagande person för städning av offentlig toalett i Växjö. Tjänsten innebär rengöring och underhåll av toalettutrymmet för att säkerställa en ren och hälsosam miljö för allmänheten.
Arbetsuppgifter:
Rengöring av toalett, handfat, och golvyta.
Påfyllning av sanitetsprodukter.
Säkerställande av allmän ordning och hygien.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av städtjänster är meriterande, men inte ett krav.
God fysisk hälsa och förmåga att arbeta självständigt.
Uppmärksamhet på detaljer och en hög standard av renlighet.Tjänsten erbjuds som en timanställning med arbete tre gånger i veckan. Det finns möjlighet att tjänsten i framtiden kan utökas till en högre sysselsättningsgrad.
Anställningsform: Timanställning
Arbetstid: 3 gånger per vecka (flexibel schemaläggning)
Lön: Enligt överenskommelse
Ansökan: Skicka ditt CV och ett kort personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för tjänsten till info@cleanassembly.se
Sista ansökningsdag: 14 December!
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 14
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Kundtjänst/Administratör till välkänt företag i Växjö

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Nov 14
Vi söker dig som är engagerad och självgående för rollen som Kundtjänst/Administratör till välkänt företag i Växjö. 
Arbetsuppgifter
Som Kundtjänst/Administratör kommer du att vara ansvarig för att säkerställa en hög kvalitet på vår kundtjänst samtidigt som du stödjer företagets administrativa behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera bland annat hantering av inkommande samtal, e-post och andra kommunikationsmedel från kunder. Besvara frågor och lösa problem för att säkerställa kundnöjdhet samt utföra vissa administrativa uppgifter. 

Din profil
Vi ser att du är skicklig i både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Om du har erfarenhet av kundtjänst och administrativa uppgifter är det särskilt fördelaktigt. Dina utmärkta kommunikationsfärdigheter kompletteras av din förmåga att arbeta självständigt. Att vara noggrann och organiserad är en självklarhet för dig, och du har en stark problemlösningsförmåga. Med din positiva attityd känner du dig hemma i en dynamisk arbetsmiljö.
Övrigt
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vikariat till och med augusti 2024, med god chans till förlängning. 
Ort: Växjö
Arbetstider: Dagtid
Start: Omgående

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Annie Afram på annie.afram@onepartnergroup.se. Vi tar dock inte emot ansökningarna via mejl med hänsyn till GDPR.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid tom augusti 2024 med mycket goda chanser till förlängning. Start så snart som möjligt men det viktigaste är att hitta rätt person. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund i Växjö. Som konsult har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Om du är en person som trivs med att arbeta i en serviceinriktad roll samtidigt som du kan hantera administrativa uppgifter på ett effektivt sätt, ser vi fram emot din ansökan!

Ansök nu

Forma framtidens IT-lösningar för en hållbar träindustri!

Applikationskonsult
Läs mer Nov 14
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Vi är marknadsledande när det gäller affärssystem för träindustrin. Med vår djupa expertis och branscherfarenhet erbjuder vi heltäckande affärslösningar som hjälper företag att optimera och effektivisera sina verksamheter. Genom att minska onödig avverkning och utsläpp strävar vi efter en win-win-situation som gynnar både miljön och våra kunders lönsamhet. ????

Som medlem av TimberTec-familjen får du möjlighet att arbeta med professionella som är engagerade i att göra en positiv påverkan på världen omkring oss. Vi välkomnar kandidater på både junior och senior nivå, då vi värdesätter färdigheter, passion och potential. Hos TimberTec kommer du att vara en del av en positiv och stödjande teamkultur där lärande och utveckling uppmuntras varje steg på vägen.

VÅRA MÖJLIGHETER:

???? Examensarbete: Ge din utbildning praktisk relevans och arbeta med verkliga utmaningar inom ditt ämnesområde.

????????????? Praktikplats: Få värdefull erfarenhet tillsammans med med experter. Vi tror på att ge våra praktikanter meningsfulla uppgifter och verkliga ansvarsområden.

????? Anställning: Tar du examen till våren? Vi letar ständigt efter nya affärs- och tekniska konsulter till vårt snabbt växande team.

DIN PROFIL: 


Vi tror att de viktigaste komponenterna för att både trivas och lyckas hos oss, oavsett roll, är:

1. Passion: För oss är det absolut viktigaste faktorn passion inom ditt intresseområde.

2. Lagspelare: Eftersom vi är ett sammansvetsat team, och vårt arbete bygger på samarbete med både kunder och kollegor.

3. Problemlösare: De flesta aspekter av vårt arbete kretsar kring problemlösning, så du bör inte vara någon som vänder ryggen till när du ställs inför problem eller utmaningar. Istället tror vi att du motiveras av att hitta lösningar.

4. Kommunikation och språk: Som en del av ett internationellt företag bör du också vara helt bekväm med att kommunicera både skriftligt och muntligt på både engelska och svenska. Tyska är en tillgång som kan komma till användning

Mångfald & inkludering ?????????????????

På TimberTec är mångfald och inkludering kärnvärden för oss. Vi tror att olika perspektiv driver innovation och excellens. Vi främjar en inkluderande arbetsplats där varje persons bidrag uppskattas och respekteras. Joina oss och skapa en miljö där varje individs unika bidrag formar vår framgång.

Vi letar efter dig som vill vara med och bidra till skapandet av framtidens IT-lösningar för träindustrin. Så om du är redo att utmana dig själv, vidga dina vyer och kickstarta din karriärresa, ansök till TimberTec idag!

Skicka in ditt CV och/eller berätta mer om vem du är och vad du är intresserad av nedan.

REKRYTERARE
Elin Holvall
Talent Acquisition Specialist
Elin.holvall@iptor.com

Ansök nu

Allakando läxhjälp Växjö, privatlärare 1-2 lektioner/ vecka, Uni: Ekonomi

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 14
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!


Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Så fungerar jobbet som studiecoach


Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckan

Extrajobbet passar perfekt för dig som:


Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift

Flexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:


Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!

Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till jobbet på 3-4 minuter


Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter


Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:


Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/

Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:


Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

Ansök nu

TopWork söker fordonsmontör med kunskaper inom elektronik

Elmontör
Läs mer Nov 14
TopWork söker fordonsmontör med kunskaper inom elektronik till kund i Rydaholm!
Har du kännedom, intresse och erfarenhet av bilar? Trivs du att arbeta i högt tempo med bra kvalité? Då är du den vi söker!
 
Vi söker nu fordonselektriker för arbete med installation av elsystem, montering, koppling och kabeldragning. För att trivas i rollen bör du vara självgående, tålmodig och ha ett eget driv och ansvarstagande när det kommer till ditt arbete. Du lägger stor vikt vid kvalité och har erfarenhet av att läsa ritningar och el-scheman. Vi ser gärna att du har någon form av fordonsteknisk utbildning, men även utan detta kan du med rätt erfarenhet och kompetens vara rätt person för jobbet!
 
Tjänsten tillsätts löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan i dag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Distributör vid behov Växjö

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Nov 14
Vi är alltid på jakt efter nya distributörer, så tveka inte att skicka in en spontanansökan här!

Att vara distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, paket, post, reklam och samhällsinformation till alla typer av boenden och företag.

Distributionen sker utomhus på natten. Det är ett fysiskt krävande arbete med högt tempo, många trappuppgångar och med varierande väderlek. För utdelningen använder vi företagsbilar, elmopeder, elcyklar eller gångvagnar beroende på geografi. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.

Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Vid försening kan arbetet pågå till 07:30 på vardagar och 08:30 på helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill bli den lokala hjälten genom att leverera hem värden till människor. Du är ansvarsfull, passar tider och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över.

Krav - för att kunna jobba hos oss måste du:

- Vara minst 18 år
- Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
- Inneha ett personnummer eller samordningsnummer
- Inneha ett giltigt arbetstillstånd
- Trivas med att arbeta natt
- Klara av fysiskt krävande arbete utomhus
- Bildistrikt kräver svenskt eller EU-körkort
- Paxsterdistrikt kräver AM-körkortVi på Point logistik är experter på last-mile-distribution och finns i Borås–Sjuhärad, Växjö–Kronoberg, Kalmar, Karlskrona–Blekinge samt Kristianstad–Östra Skåne. Vårt huvuduppdrag är att dela ut tidningar. I vårt distributionsnät erbjuder vi företag tjänster för leverans av tidskrifter, post och paket. Tillsammans med Early Bird, ett bolag som ägs av Sveriges största mediehus, når vi fram med leveranser hem till människor i hela landet.

Vi vill vara de lokala hjältarna som hjälper e-handlare att överleva och förenklar vardagen för de många människorna. Vi är också den lokala partnern som hjälper andra att lyckas och kan vår omgivning.

Vår vision är att ge människor en bättre start på dagen. Det är också en vision som spinner vidare på vår ägare mediekoncernen Gota Media AB:s ambition om att vara med och skapa ett bättre samhälle. En dag börjar bra när brevlådan fylls med förväntningar, överraskningar, viktiga försändelser i form av tidningar, post och paket. För distributörer kan en dag börja bra när ditt deltidsarbete hos Point skapar möjligheter!

Ansök nu

Hemstädning

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 14
Omgående!
Växjö med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid efter eget önskemål
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus.
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Sjuksköterska till infektionsavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 14
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till infektionsavdelning.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Fysioterapeut till Rättspsykiatriska regionkliniken

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Nov 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Nu söker vi en fysioterapeut som vill bli en del i vårt lag på Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö. Letar du efter ett arbete där du får vara med och göra skillnad, varje dag? Då är du den vi söker som fysioterapeut till aktivitetscentrum.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut/sjukgymnast på kliniken kommer du att få utföra sjukgymnastiska bedömningar och behandlingar. Du kommer även att få vara med att utveckla en nyöppnad hälsocentral på kliniken. Behandlingarna kan ske såväl individuellt som i grupp. Den rättspsykiatriska problematiken är komplex och du kommer möta patienter med mycket varierande behov. Det finns stor frihet att utforma den sjukgymnastiska behandlingen på ett sätt som är lämpligast vid varje enskilt tillfälle. Du som fysioterapeut ingår i team kring patienterna och samverkar med de olika yrkesprofessionerna som finns på kliniken. Det finns även möjlighet till kvalificerad handledning och kompetensutveckling inom ramen för din profession.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin ses som meriterande. Vi värdesätter utbildning inom psykiatrisk sjukgymnastik t ex basal kroppskännedom och BAS (Body Awareness Scale). Intresse av att arbeta med hälsa och livsstil och kunna bemöta hela människan i arbetet ses som positivt. Du har god förmåga att samarbeta med olika professioner samtidigt som du trivs med ett självständigt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Egenskaper som initiativkraft, flexibilitet, samt prestigelöshet värdesätts.

I samband med rekryteringen begär vi utdrag från brotts- och misstankeregistret samt drogtest via vår företagshälsovård.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterskor

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Nov 14
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning dig som är intensivvårdssjuksköterska.

Sedvanliga arbetsuppgifter för intensivvårdssjuksköterska på IVA

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är intensivvårdssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Erfaren elkonstruktör med systemansvar

Elkonstruktör
Läs mer Nov 14
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Hos oss blir du en nyckelperson som får arbeta med unika och egenutvecklade produkter i världsklass som ingår i stora internationella infrastrukturprojekt. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt lag som växer på den internationella arenan.

Som elkonstruktör har du ett övergripande systemansvar för kundprojekt inom kraftöverföringssystem för vätgasdrivna bränsleceller och motordrivsystem inom avbrottsfri kraft.

I arbetsuppgifterna ingår att designa, konstruera och kundanpassa strömförsörjningssystem. Här får du vara delaktig och verksam i både offert-, försäljning-, produktions- och leveransfasen inom kundprojekten.

I utvecklingsarbetet är du delaktig i att utveckla systemlösningar runt våra produkter.

I det växande teamet ingår just nu tio glada och trevliga medarbetare.

Arbetsuppgifter

Kundprojekt, från offert till leverans.

Delta i vidareutveckling av strömförsörjningssystem.

Tekniskt stöd internt och externt i säljprocessen.

Samarbeta i projektform med interna och externa resurser.

Teknisk systemägare.

Teknisk koordinator mot stora kunder

Mentorskap


Kvalifikationer

Vi tror att du har civilingenjörs/masterutbildning inom el eller elektroteknik, helst med kraftelektronikinriktning, alternativt högskoleingenjör med relevant arbetserfarenhet. Du har god kompetens inom kraft- och elektronikområdet, samt ett gediget teknikintresse.

När det gäller erfarenhet från bransch ser vi gärna att du kommer från liknande verksamhet inom elkonstruktion eller utveckling.

Vidare har du har goda kunskaper i engelska, bra datorvana och gärna erfarenhet från simuleringsverktyg och CAD. Vi arbetar i EPLAN.

Vi ser gärna att du har körkort B.

Om dig

Som person är du noggrann och van att arbeta i projekt mot uppsatta tidsramar och mål, både individuellt och i grupp. Du är en social och lyhörd person som lätt kan förstå kunders utmaningar och gillar att arbeta fram effektiva lösningar.

Med din tidigare erfarenhet skapar du goda förutsättningar att bidra med konstruktiva förbättringsförslag och du är alltid villig att stötta och hjälpa kunder och kollegor oavsett nivå på uppdraget.

Som kollega är du ansvarstagande, rak och öppen i din kommunikation och bidrar med ett gott mentorskap.

Vi erbjuder

Just nu är vi en intensiv utvecklingsfas med en pågående produktlansering av en kraftomvandlare för bränsleceller där du dom systemansvarig elkonstruktör erbjuds att bli en nyckelperson med stora möjligheter att påverka samt vara med inom både i utveckling- och kundorderprojekten. Hos oss får du vara med och påverka din karriär, beroende på kompetens och intresse kan arbetsuppgifterna ske i olika projekt. Kanske hittar du din egen nisch och utvecklar en expertis inom företaget. Här ges goda möjligheter att vara med från idé till färdig produkt.

Om oss

KraftPowercon har en stadigt växande verksamhet med en platt organisation och korta beslutsvägar. Vi är ett välrenommerat företag med stora internationella kunder Vi har tillverkning i Växjö, Surte, Kina och Indien och arbetar med avbrottsfri kraft, likriktare för vattenrening, ytbehandling och luftrening. Lokalt hittar du oss i ljusa och fräscha lokaler centralt på Västra Industriområdet i expansiva Växjö.

Läs mer om oss: www.kraftpowercon.com

Ansök nu

Uppdragsansvarig chef inom personlig assistans i Växjö

Administrativ chef
Läs mer Nov 14
Vi vill bli fler hos oss på Olivia Personlig Assistans och söker dig som också vill göra varje enskilt liv rikare, varje dag. Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, kvalitet, utveckling och vars hjärta klappar extra hårt för omsorg.

I rollen har du ansvaret för helheten kring våra kunders personliga assistans. Du säkerställer, genom vårt dagliga arbete med både upplevd och formell kvalitet, att dina assistansuppdrag upprätthåller god kvalitet och standard. Dina kontaktytor är både internt med centrala stödfunktioner samt externt med exempelvis Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer mfl.

I rollen ingår arbetsuppgifter kopplade till:

Kvalitetsarbetet och dokumentation

Ekonomi och budget

Personalansvar och medarbetarprocesser för dina kunders assistenter

Arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som:

Trivs i sociala sammanhang och att skapa relationer

Är serviceminded

Är en pedagogisk kommunikatör

Gillar självständigt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga

Är strukturerad, duktig på att planera och lösningsfokuserad

Har vana av att jobba administrativt i olika system

Har B-körkort

Har erfarenhet av arbete inom Personlig assistans

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och driv att vilja utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss.

Mer om tjänsten:

Placeringen är vårt kontor i Växjö.

Tjänsten är heltid och arbetstiden är måndag till fredag.

Resor ingår i tjänsten där övernattning kan förekomma. Det tillkommer även en del arbete förlagt på kvällstid i form av möten och kundaktiviteter.

Tillträde: December 2023, enligt överenskommelse.

Om frågor och mer om rekryteringen

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 8 dec 2023, så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Regina Lindstedt, rekryterare inom Team Olivia Personlig assistans, per mail: regina.lindstedt@teamolivia.se

Personlighetstester som komplement till din ansökan
Under rekryteringen genomförs personlighetstester som en del i vår urvalsprocess. Tester gör urvalsprocessen mer träffsäker och rättvis för dig som söker arbete hos oss och återkopplar till det som är relevant för tjänsten. Om du går vidare till detta steg får du länkar skickade till dig, och återkopplingen sker automatiskt via systemet direkt efter genomförda tester.

Vi kan komma att tillämpa bakgrundskontroller i denna rekrytering.

Om oss

Olivia Personlig Assistans är en av de större privata aktörerna inom personlig assistans i Sverige och är en del av Team Olivia. Vi erbjuder omsorgs- och rehabiliteringstjänster och har tio lokalkontor från Uppsala till Malmö. Vårt mål är att erbjuda den bästa omsorgen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Läs gärna mer om oss här; www.oliviapersonligassistans.se (http://www.oliviapersonligassistans.se/)

En del av Team Olivia

Olivia Personlig Assistans ingår i Team Olivia som är en ledande vård- och omsorgskoncern med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra 13 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag Läs mer om Team Olivia här;
www.teamolivia.se (https://app.teamtailor.com/companies/59p_T9Vv69U/jobs/2921628/edit/www.teamolivia.se)

Ansök nu

Kundtjänst Export till Venture Design

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 14
Serviceinriktad medarbetare till vårt härliga gäng på Kundtjänst.
Vi söker nu en ny talang till vårt team, meriterande om du har exporterfarenhet! Vi erbjuder en utvecklande och varierad arbetsplats med möjlighet till en intern karriärsresa, där glädje, engagemang, effektivitet, energi, trygghet och ödmjukhet/respekt står i centrum.
Som medarbetare hos Venture Design har du möjlighet att påverka din arbetsroll genom ditt engagemang och driv.
I rollen kommer du i kontakt med många delar av organisationen och framför allt våra kunder, som är våra återförsäljare.
Din huvudsakliga funktion är att leverera en fantastisk service och ett proffsigt bemötande där du kommer med proaktiva lösningar och svar. Du kommer ha daglig kontakt med företagets kunder via mail och telefon. Då företaget har såväl svenska som internationella kunder behöver du hantera både svenska och engelska i tal och skrift. Din roll har stor betydelse i vår strävan efter att blir marknadens bästa kundservice.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
Reklamationshantering mot våra företagskunder
Spårning av leveranser
Besvara produktfrågor
Exportfrågor gällande sändningar utanför EU.

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi ser att du är social och utåtriktad med ett stort servicetänk.
Det är nödvändigt att du kan kommunicera mycket väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.
Du har en god förmåga att hantera stressiga situationer och kan hålla flera saker i gång samtidigt när situationen kräver.
Vi söker dig som är prestigelös och engagerad i din yrkesroll. Du ska ha förmåga att strukturera upp, se vad som behöver?prioriteras?och känna dig bekväm med att jobba självständigt och i team. Vi ser att du kan fatta egna beslut och acceptera att man inte kan göra klart allt varje dag utan får lämna arbetsmoment öppna från en dag till en annan. Tidigare erfarenheter av liknande arbete är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du vill utvecklas och växa med oss.
Är du den vi söker? Tveka inte på att ansöka!
ARBETSTID
Start: Enligt överenskommelse
Ort/Placering:?VÄXJÖ
Omfattning:?Heltid – tills vidare, med en inledande provanställning
Lön:?Individuell lönesättning?tillämpas.
Sista ansökningsdag: 2023-11-24
Venture Design verkar som grossister av ute -och inomhusmöbler. Företaget grundades i sin nuvarande form under 2014 och har 2022 en omsättning på 370 MSEK. Idag har vi över 200 återförsäljare runt om i hela Skandinavium och ca 20 länder till, runt om i Europa, såväl klassiska möbelbutiker som onlinebaserade företag. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter ur ett hållbarhets- och miljövänligt-perspektiv. Ett företagande som bland annat tydligt genomsyras av nytänkande, där vi själva både designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet. Vårt svenska kontor är placerat i Växjö, vårt kinesiska kontor finns i Guangzhou och lagerverksamheten bedrivs från Knäred.
Gasellvinnare 2021 och 2022 i Kronobergs län.

KONTAKTPERSON/ANSÖKAN
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta;
Tilda Lindstedt, tilda@venturedesign.se eller på 0470-55 40 06
https://venturedesign.se/
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka!

Ansök nu

Kundtjänst Tysktalande till Venture Design

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 14
Vår kundtjänst söker en tysktalande medarbetare, är det du?
Nu söker vi en tysktalande talang till vårt team. Kan du tyska, engelska och svenska i både skrift och tal, tveka inte att söka!
Som medarbetare hos Venture Design erbjuder vi en utvecklande och varierande arbetsplats med möjlighet till en intern karriärsresa där glädje, engagemang, energi, effektivitet, trygghet och ödmjukhet/respekt står i centrum.
I rollen kommer du ansvara för våra tysktalande kunder.
Din främsta uppgift är att förmedla en fantastik service och komma med lösningar och svar. Kontakten med våra kunder kommer ske via mail och telefon.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:?
Reklamationshantering mot våra företagskunder?(med inriktning på våra tysktalande kunder).
Spårning av leveranser.
Besvara produktfrågor.

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi ser att du är social och utåtriktad med ett stort servicetänk.
Det är nödvändigt att du kan kommunicera mycket väl, både i tal och skrift, på tyska och engelska.
Du har en god förmåga att hantera stressiga situationer och kan hålla flera saker i gång samtidigt när situationen kräver.
Vi söker dig som är prestigelös och engagerad i din yrkesroll. Du ska ha förmåga att strukturera upp, se vad som behöver?prioriteras?och känna dig bekväm med att jobba självständigt och i team. Vi ser att du kan fatta egna beslut och acceptera att man inte kan göra klart allt varje dag utan får lämna arbetsmoment öppna från en dag till en annan. Tidigare erfarenheter av liknande arbete är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du vill utvecklas och växa med oss.
Är du den vi söker? Tveka inte på att ansöka!
ARBETSTID
Start: Enligt överenskommelse
Ort/Placering:?VÄXJÖ
Omfattning:?Heltid – tillsvidare, med en inledande provanställning
Lön:?Individuell lönesättning?tillämpas.
Sista ansökningsdag: 2023-12-06
Venture Design verkar som grossister av ute -och inomhusmöbler. Företaget grundades i sin nuvarande form under 2014 och har 2022 en omsättning på 370 MSEK. Idag har vi över 200 återförsäljare runt om i hela Skandinavium och ca 20 länder till, runt om i Europa, såväl klassiska möbelbutiker som onlinebaserade företag. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter ur ett hållbarhets- och miljövänligt-perspektiv. Ett företagande som bland annat tydligt genomsyras av nytänkande, där vi själva både designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet. Vårt svenska kontor är placerat i Växjö, vårt kinesiska kontor finns i Guangzhou och lagerverksamheten bedrivs från Knäred.
Gasellvinnare 2021 och 2022 i Kronobergs län.
KONTAKTPERSON/ANSÖKAN
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta;
Tilda Lindstedt, tilda@venturedesign.se eller på 0470-55 40 06
https://venturedesign.se/
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka!

Ansök nu

Te Crea Care söker IVA-SSK till Växjö

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Nov 14
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu flera intensivvårdssjuksköterskor till Växjö!

Arbetstider: Rotation
Start: 240212
Slut: 240915
Journalsystem: Cambio Cosmic
Ev. övrigt: Dialys(Prismax)

Arbetsuppgifter
Beskrivning av arbetsplats/arbetsuppgifter:

Önskemål om Prisma-kunskaper.
Meriterande är om man tidigare har arbetat på IVA i Växjö.
Vidare är det också meriterande om man kan arbeta en längre period och om man tidigare har använt vårt journalsystem Cambio Cosmic.

IVA i Växjö ör en allmän-IVA med 6 vårdplatser och 6 postoperativa platser som vi roterar mellan.
De apparater vi använder oss av är främst PrisMax från företaget Gambro, Hamilton c6 respirator från företaget Medidyne, infusionspumpar från Alaris (Braun).
Som IVA-ssk arbetar man i team med en undersköterska och har ansvar för 1-3 patienter.
Rotationstjänstgöring

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- 2 års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterskaPersonliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.

Ansök nu

Industriarbetare till Gunnebo Industries i Växjö

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 14
*
Gunnebo Industries är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industries har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industries är en del av The Crosby Group.

Besök gärna vår hemsida: https://www.gunneboindustries.com

Om tjänsten
Vår kund Gunnebo Industries befinner sig i ett spännande och expansivt skede och söker nu industriarbetare. Arbetsuppgifterna består i första hand av avsyning och slipning av gods men även andra vanligt förekommande uppgifter inom industrin.

Tjänsterna är långsiktig och är hyrrekryteringar via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos Gunnebo Industries efter en tids inhyrning. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som
Vi söker dig som har någon form av industrierfarenhet sedan tidigare. Som person är du lugn, metodisk, noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare är du prestigelös, flexibel och kommunikativ.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Truck- och traverskort är meriterande.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Svetsare till kund i Växjö

Robotsvetsare
Läs mer Nov 14
*
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Då kan vi ha ditt nästa jobb!

Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos kundföretaget efter en tids inhyrning.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi söker nu TIG svetsare till vår kund i Växjö. Du kommer att jobba i en robotcell och svetsa kammare, komponenter och tillbehör efter ritning samt att du ska dokumentera utfört arbete.
Företaget jobbar efter höga kvalitetskrav och därför är det av vikt att du prioriterar säkerhet och kvalitet både på produkterna som på arbetsplatsen.
Du kommer även att vara en del av det ständiga förbättringsarbetet och bidra till att policys, kvalitets- och miljömål uppnås. För rätt person finns det möjlighet att att få en direktanställning hos kund.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att jobba med händerna.
Du har en Svetscertifiering enligt EN ISO9606, metod 141 & 142, materialgrupp FM5 eller liknande.
Du är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande är:

God datorvana
Kunskaper inom ritningsläsning
Erfarenhet av robotsvetsning (ABB S4)
Travers och truckkort

Arbetet innebär samarbete med många olika funktioner inom företaget och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten är på heltid med placering i Växjö

Ansök nu

Almia söker Specialistsjuksköterska inom Intensivvård till Växjö

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Nov 14
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag och finner tjänsten som Specialistsjuksköterska till Växjö intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Almia ser fram emot att höra från dig!
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på Intensivvårdsavdelning.
Period: 12 feb. 2024 (v. 7) – 15 sep. 2024 (v.37), stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är Specialistsjuksköterska med minst två års erfarenhet. 
Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga arbetsuppgifter på Intensivvårdsavdelning.
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia - Familjära, engagerade, professionella:
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Om Växjö:
Växjö är kontrasternas stad. Puls, shopping och nöjesliv finns det gott om, men det finns också fin natur och härligt kulturliv. Gör ett besök på stortorget där finns det en stor torghandel med grönsaker, frukt, ost, fisk och blommor, allt efter årstid. I Växjö arrangeras även Sveriges största matmarknad varje år med 100 utställare och en enorm variation av råvaror och delikatesser. Gör annars ett besök på Storgatan som bjuder på mängder av unika butiker, caféer och bra restauranger.

Sista svarsdag:
14.12.2023 - Urval görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almia.se/

Ansök nu

Hagavikskolans Natur- och teknikinriktning söker lärare i svenska och engel

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 14
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Hagavikskolans NoT-inriktning är en 7-9 skola som det här läsåret har 7 klasser. I augusti 2024 kommer hela NoT-inriktningen att ha sin undervisning i den nybyggda Hagavikskolan som kommer ligga på Björnvägen ut mot Evedal. Då kommer skolan fyllas på med nya sjuor varje läsår under tre års tid. Fullt utbyggd kommer skolan att ha ca 400 elever. Fram till augusti 2024 befinner vi oss i våra befintliga lokaler i paviljonger vid Teknikum. Eleverna som går på NoT har undervisning dels i våra egna lokaler men även på Fagrabäckskolan i tex hemkunskap, musik, idrott och hälsa och slöjd.

På Hagavikskolans NoT-inriktning arbetar en engagerad personalgrupp, som tillsammans skapar det bästa för våra elever. Vi arbetar för att erbjuda eleverna goda lärmiljöer med elevens bästa i fokus. Vi hjälps åt att hitta lösningar som gynnar eleverna och får dem att utvecklas, både socialt och kunskapsmässigt.

Vi har ett kontinuerligt arbete tätt tillsammans med skolans elevhälsoteam med att skapa trygga och förtroendefulla relationer vilket skapar möjligheter för våra elever att utvecklas så långt som möjligt utifrån utbildningens mål.

Vi värnar om en god kontakt mellan skola och hem. Från skolan vill vi erbjuda alla vårdnadshavare en god inblick i och ett gott samarbete kring elevernas skolsituation. För oss är det viktigt att föräldrarna tycker att deras barns utbildning är betydelsefull för framtiden, vilket är en framgångsfaktor för att de ska lyckas i skolan.

• Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare i klassrummet som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument.
• I klassrummet skapar du en trygg lärandemiljö som genomsyras av en god studiero och ett tillitsfullt klimat. Du arbetar medvetet för att få goda relationer till eleverna för att nå hög måluppfyllelse.
• Du är nytänkande och hittar undervisningsmetoder som passar respektive elevs inlärningsstil vilket också utvecklar eleverna, verksamheten och dig själv.
• Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett informativt sätt om hur inlärningen fortskrider.
• Som lärare på NoT förväntas du även vara delaktig i det kollegiala lärandet och det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, både inom ämnet med kollegor på andra skolor och med andra kollegor i arbetslaget.
• Du kommer att vara mentor tillsammans med en kollega för en av skolans klasser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som vill bli en i gänget på NoT-inriktningen. Du som söker är lärare med behörighet för att undervisa svenska och engelska i årskurs 7-9, gärna i kombination med ytterligare något ämne. Vi söker dig som har ett genuint intresse för elevers lärande och sociala utveckling. Du har ett hälsofrämjande och lösningsfokuserat förhållningssätt samt en förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer. Du tycker om att jobba tillsammans med kollegor i ämnesövergripande projekt. Du arbetar professionellt och strukturerat utifrån styrdokumenten och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Under våren kommer vi lägga mycket tid på att skapa rutiner och strukturer för att vara redo att starta upp Växjös nyaste högstadieskola i augusti och vi söker dig som vill vara en del i detta gäng.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Säljare - Första Hjälpen och brandskydd

Utesäljare
Läs mer Nov 14
SafeAid AB hjälper kunder med första hjälpen-produkter, hjärtstartare, brandskydd, brandservice, krishantering och sjukvårdsutbildningar. Våra kunder är företag över hela landet och vårt starka team av säljare ska nu utökas. Vi söker nya, drivna områdesansvariga säljare för distrikt i Småland.


Du arbetar uteslutande B2B i eget distrikt runt din hemort och säljer produkter samt tjänster ur tre av våra affärsområden:
· Förbandsmaterial, Hjärtstartare och tillbehör
· Utbildningar inom första hjälpen, brand och krisövningar – anpassade för våra kunders arbetsplatser.
· Brandmaterial, service av brandsläckare och enklare SBA


Du arbetar med befintliga kunder samt med nykundsbearbetning och utvecklar kontinuerligt det egna distriktet. Vårt utbud av tjänster och produkter är brett och inkluderar egna varumärken samt övriga tillverkares spetsprodukter. Arbetet sker ute hos kund, därför är körkort ett krav.
I arbetet ansvarar du för hela säljprocessen, från första kontakt till sälj och uppföljning. En stor del av arbetet är skåpservice hos befintliga kunder där vi monterar stationer, går serviceronder, upprättar dokumentation och fyller på material.
Det här är du:
· Du har säljerfarenhet
· Du tycker om att arbeta fokuserat mot uppsatta mål.
· Du har hög socialförmåga
· Du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete.
· Du har körkort


Vi ger dig:
· Tjänster och produkter som dina kunder behöver
· En självständig arbetsroll med befogenheter och eget ansvar.
· Inarbetade kunder i eget distrikt
· Tjänstebil
· Fortlöpande internutbildning för att och komma framåt i din roll
· En ambitiös, progressiv och pålitlig arbetsgivare
· Lön med en fast och en rörlig del där väl utfört arbete lönar sig.


Välkommen med din ansökan till ansokning@safeaid.se
Då vi kallar till intervjuer löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


För mer information vänligen kontakta P-O Olsson via mejl på p-o.olsson@safeaid.se

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 14
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 14
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


We are currently seeking a qualified Fritidspedagog to lead our Fritids team from January 2024. You will work to deliver before and after-school care, as well as offer support to our students in F-3 and be responsible for teaching the national fritids curriculum.

  IES Växjö är en tvåspråkig F-9-skola med tillhörande fritidshem. Vi har läsåret 23/24 lite över 300 elever och 35 anställda. Skolan ligger i den södra delen av staden, i stadsdelen Teleborg. Skolan ligger bara ett stenkast från Södra Bergundasjön och i nära anslutning till skolan har vi skog som nyttjas av både skola och fritidshem. Alla Internationella Engelska skolor runt om i landet vilar på samma grunder som en vision för skolan, benämnda IES Ethos.

  This position requires the applicant to be fluent in Swedish.

  This person must be qualified in one of the following areas:

• Fritidspedagog

• Lärare mot fritidshemmet

  Du har ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga och goda ledaregenskaper med ett stort personligt ansvar för både din egen och skolans måluppfyllelse och utveckling.

  Som person är du flexibel och engagerad, ser möjligheter i stället för begränsningar och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och är tydlig mot elever, föräldrar och kollegor. Du ansvarar för att barn såväl som föräldrar känner sig trygga, välkomna och inkluderade. Du umgås, pratar och bygger relationer. Du är den typen av person som inspirerar och utvecklar intressen och hjälper barnen att skapa sociala sammanhang. Genom utmärkt pedagogisk och social kompetens bidrar du till en lugn och stimulerande miljö för eleverna.

  Under skoldagen pågår ett nära samarbete med lärare i klassen du är knuten till, där din uppgift är att stödja elevernas lärande och skapa trygghet vid övergångar. Vi söker i första hand framtida kollegor som är professionella, proaktiva, samarbetsvilliga och positiva. Vi värdesätter de egenskaper som mångfald tillför verksamheten och välkomnar därför sökande från alla bakgrunder, livserfarenhet och könsidentitet till denna tjänst.

Notera att varierande arbetstider förekommer som öppning och/eller stängning av Fritids.

  Rekrytering sker löpande, skicka därför in ansökan så snart som möjligt.

  Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Nov 14
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad läkare i Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Redovisningskonsult till RevisionsCenter i Småland AB

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 14
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos RevisionsCenter i Småland AB.

Om företaget:

RevisionsCenter utvecklar företag och företagare genom att leverera ekonomitjänster av hög kvalité inom redovisning och beskattning. Företaget är en mindre redovisningsbyrå som sätter kunden i fokus och hjälper till med kundanpassade lösningar. De jobbar främst med mindre ägarledda företag.

RevisionsCenter består i dagsläget av ett härligt gäng som arbetar inom redovisning och som värdesätter gemenskap. Kulturen beskrivs som varm och familjär med strävan efter att vara en flexibel redovisningsbyrå. Företaget ligger beläget i trevliga lokaler strax utanför Växjö centrum.

Arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningskonsult ansvarar du för hela processen inom redovisning, där digitalisering blivit en allt större del av jobbet. Arbetet innefattar bland annat löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklarationer samt rådgivning med eget kundansvar. Du arbetar med allt från långsiktiga samarbeten till att vara behjälplig vid kortare behov i företag inom varierande branscher. Här får du möjligheten att leverera ett ökat kundvärde med dina kunskaper inom rådgivning.

Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor där ni tillsammans jobbar för att ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare arbetslivserfarenhet från branschen i rollen som redovisningskonsult
• Analytisk förmåga
• God systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi söker dig som är självgående och som vill vara med och driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Du är en lagspelare med en naturlig fallenhet för att skapa relationer till andra människor. Då du arbetar med varierande kunduppdrag är det viktigt att du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Vidare har du en förmåga att tyda och se samband i de ekonomiska rapporterna samt lätt för att ändra synsätt och förhållningssätt i arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Distributör vid behov Lammhult

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Nov 14
Vi är alltid på jakt efter nya distributörer, så tveka inte att skicka in en spontanansökan här!

Att vara distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, paket, post, reklam och samhällsinformation till alla typer av boenden och företag.

Distributionen sker utomhus på natten. Det är ett fysiskt krävande arbete med högt tempo, många trappuppgångar och med varierande väderlek. För utdelningen använder vi företagsbilar, elmopeder, elcyklar eller gångvagnar beroende på geografi. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.

Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Vid försening kan arbetet pågå till 07:30 på vardagar och 08:30 på helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill bli den lokala hjälten genom att leverera hem värden till människor. Du är ansvarsfull, passar tider och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över.

Krav - för att kunna jobba hos oss måste du:

- Vara minst 18 år
- Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
- Inneha ett personnummer eller samordningsnummer
- Inneha ett giltigt arbetstillstånd
- Trivas med att arbeta natt
- Klara av fysiskt krävande arbete utomhus
- Bildistrikt kräver svenskt eller EU-körkort
- Paxsterdistrikt kräver AM-körkortVi på Point logistik är experter på last-mile-distribution och finns i Borås–Sjuhärad, Växjö–Kronoberg, Kalmar, Karlskrona–Blekinge samt Kristianstad–Östra Skåne. Vårt huvuduppdrag är att dela ut tidningar. I vårt distributionsnät erbjuder vi företag tjänster för leverans av tidskrifter, post och paket. Tillsammans med Early Bird, ett bolag som ägs av Sveriges största mediehus, når vi fram med leveranser hem till människor i hela landet.

Vi vill vara de lokala hjältarna som hjälper e-handlare att överleva och förenklar vardagen för de många människorna. Vi är också den lokala partnern som hjälper andra att lyckas och kan vår omgivning.

Vår vision är att ge människor en bättre start på dagen. Det är också en vision som spinner vidare på vår ägare mediekoncernen Gota Media AB:s ambition om att vara med och skapa ett bättre samhälle. En dag börjar bra när brevlådan fylls med förväntningar, överraskningar, viktiga försändelser i form av tidningar, post och paket. För distributörer kan en dag börja bra när ditt deltidsarbete hos Point skapar möjligheter!

Ansök nu

Eterni söker en transportledare

Transportledare
Läs mer Nov 14
Transportledare till kund strax utanför Växjö.

Vi på Eterni söker nu dig som älskar service, ordning och reda och trivs med att vara ansiktet utåt och ha många bollar i luften.  

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en transportledare på heltid för arbete med transportledning, transportplanering och ordermottagning. Tjänsten som Transportledare innebär att du har en central roll på kontoret där du är spindeln i nätet och även är den viktiga länken som styr den dagliga verksamheten. Du kommer att arbeta brett och ha kontakt med både medarbetare, kunder och chaufförer.
   Ha tät dialog och uppföljning med produktionsplanerare gällande leveransplan till beställande kunder.
 Boka och handlägga nödvändiga fraktdokument för kundens avgående order.
 Ansvara för att kundens varor levereras alternativt säljs på förväntade utsatta datum.
Arbeta och planera för att minimera leverantörskostnader så som extern lagring, transporter och lagerhantering.
Ansvara för företagets/kundens färdigvarulager samt säkerställa så att dess lagersaldon stämmer.
Arbeta med att uppnå de mål som företaget satt samt följa företagets värderingar.
Ansvara för att faktureringsunderlag för företagets 3pl kunder utförs löpande.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarstagande, flexibel, anpassningsbar och social. Service och kundfokus är för dig en självklarhet och något du trivs oerhört mycket med att ge. Din positiva och flexibla inställning gör att du med enkelhet pendlar mellan olika typer av arbetsuppgifter. Du är van vid att samarbeta med andra och din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Tidigare erfarenheter inom transport och livsmedelsindustrin är meriterande.


Då arbetet inne bär mycket kontakt med både kunder och kollegor kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
God datorvana
Svenska flytande i tal och skrift
Ansvarstagande
God stresshantering simultankapacitet.
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som transportledare är initialt ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och beräknas pågå tillsvidare, för rätt person kan detta leda till anställning hos kundföretaget. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos vår kund med placering på deras enhet i Ingelstad.


ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Marcus Royson på via telefon 0470-730192 eller epost marcus.royson@eterni.se

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Administratör till eftermarknad Kamux - Växjö

Garantihandläggare
Läs mer Nov 14
Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilåterförsäljare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu serviceminded och engagerade medarbetare till vårt eftermarknadsteam! Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö med många kontaktytor och har erfarenhet från bilbranschen? Vill du vara en del av vår tillväxtresa? Då kan det vara dig vi letar efter!


Att arbeta som administratör hos eftermarknad
Som administratör hos oss kommer ha en central roll i organisationen där du arbetar stöttande för Kamux säljare, butikschefer och regionchefer. Ditt ansvarsområde sträcker sig från att hantera reklamationer och garantiärenden till att söka efter delar och lösningar. Samarbetet med verkstäder och leverantörer blir en naturlig del av din vardag, där du även har ansvaret för upphandling av service- och reparationsarbeten. Förhandling och skyddande av Kamux intressen kommer vara en viktig del av dina arbetsuppgifter, samtidigt som du balanserar kostnader och finner praktiska lösningar med våra kunder.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en fartfylld arbetsmiljö inom ett snabbt växande bolag med trevliga och engagerade arbetskamrater med möjlighet till mycket ansvar och utrymme för din personliga utveckling. Du får en gedigen introduktionsutbildning samt kommer att ha ett tätt samarbete med dina kollegor och din chef som även finns som ett bra stöd till dig.
Du blir positionerad på Kamux anläggning i Växjö.


Vi söker dig!
Vi söker dig som gärna har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från bil- eller fordonsbranschen med god administrativ förmåga. Har du tidigare erfarenhet från kundservice eller servicerådgivning samt har förståelse för konsumentlagar är detta meriterande.
Vidare är du lösningsorienterad och relationsskapande med god social förmåga då du har många kontaktytor i rollen.
God datorvana krävs.


Om Kamux
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 46 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expanderar hela tiden! Vi har idag ett stort sortiment av bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.


Sök redan idag!
Vill du vara en del av vårt framgångsrika eftermarknadsteam? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 31:a december. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.
Har du frågor kring tjänsten kontakta eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se.
Vi ser fram emot din ansökan och en gemensam resa mot nya framgångar!

Ansök nu

Controller

Controller
Läs mer Nov 14
Wilo är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumpsystem inom segmenten cirkulation, tryckstegring och avlopp. Ett multinationellt företag med sitt ursprung från Tyskland, där även huvudkontor och delar av produktionen finns i nybyggda moderna lokaler och fabriker. Det nordiska bolaget har sitt huvudkontor i Växjö med ca 30 medarbetare. Det finns i Norden även säljkontor på ytterligare 4 orter i Sverige samt sälj- och servicekontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. På Wilo lever vi efter våra värderingar där integritet, ärlighet och respekt harmoniserar med passion och ansvarstagande för att alltid sätta kunder och partners i fokus. Wilo har en väl utformad hållbarhetsstrategi och vi arbetar kontinuerligt för att våra produkter och lösningar ska bidra till minskat CO2-avtryck, vara energieffektiva samt ge förbättrad tillgång på rent vatten. Wilo utvecklar därför systematiskt nya innovativa produkter och digitala lösningar till våra kunder och partners. Mer information om oss hittar du på www.wilo.se.Vi söker nu en:
Controller 
 
Rollen:
Till vårt nordiska huvudkontor i Växjö söker vi nu dig som vill jobba som Controller på vår ekonomiavdelning. 
 
I rollen kommer dina ansvarsområden bland annat vara framtagandet av analyser inom försäljning och lönsamhet, göra kostnadsuppföljningar samt stötta i budget- och prognosarbetet. Du kommer även tillsammans med vårt team hantera och ansvara för bokslutsrapporteringar. 
 
I det dagliga arbetet kommer du att ha kontakt med andra avdelningar inom vår nordiska organisation som består av fem bolag i fyra länder. Tillsammans med dina kunniga kollegor supporterar du även våra externa kunder bestående av bland annat grossister och installatörer. 

 
Arbetsuppgifter:
Ø  Försäljning- och lönsamhetsanalyser
Ø  Kundstatistik och tillhörande bonusar
Ø  Kostnadsuppföljningar
Ø  Bokslutsrapportering samt vara ett stöd i den löpande redovisningen
 


Din profil:


Ø  Utbildad civilekonom med inriktning Controller på universitet eller liknande utbildning
Ø  Längre arbetslivserfarenhet som Controller
Ø  Mycket goda kunskaper i Excel 
Ø  Meriterande om du har erfarenheter av SAP samt Navision. 


 


Då vi är ett nordiskt försäljningsbolag ser vi det också som meriterande om du har erfarenhet från liknande företag eller av ekonomi inom en nordisk eller internationell organisation. För att trivas i denna roll så har du en god analytisk förmåga, är driven och resultatinriktad. Du har även en lätthet att förklara och presentera siffror för andra i organisationen. Du trivs med att arbeta mot deadlines och kan prioritera samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Du arbetar självständigt och ansvarar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat vis, samtidigt som du trivs i att ingå i ett team där vi stöttar och hjälper varandra. 


Du bör ha goda kunskaper i svenska samt engelska (både tal och skrift) då vårt koncernspåk är engelska. Viktigt i denna roll är även att du har goda datakunskaper samt lätt för att lära dig nya system.  


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en initiativtagande, lösningsorienterad och serviceinriktad person som trivs i ett högt tempo. Du har med en prestigelös attityd en vilja att förbättra och en framåtanda som gör att du får saker att hända. Att du är positiv och plikttrogen är andra egenskaper vi ser som självklara hos dig. 


Vad får du av oss:
Hos oss på Wilo får du möjlighet att arbeta på ett företag med blicken riktad mot framtiden och som ser hållbarhet och digitalisering som naturliga delar i företagsutvecklingen. Kombinationen med det familjära mindre bolaget tillsammans med det internationella innebär också goda chanser till personlig utveckling. Wilo lägger stort värde i sin personal och främjar god hälsa och friskvård, detta präglar både förmåner och personalaktiviteter. 

 Läs mer och ansök via www.wilo.se . Sista ansökningsdag är den 26 november men urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Kontakta gärna rekryterande chef Jessica Green, 0470-72 76 31 vid eventuella frågor. 


 


Övrig information om tjänsten:
Start: Omgående, urval sker löpande. 
Ort: Växjö 
Omfattning: Heltid, mån-fre.
Anställningsform: Provanställning för att sedan övergå till en tillsvidaretjänst.

Ansök nu

Vill du leda ett team lokalvårdare?

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Nov 14
Gruppledare sökes till Forenede Service
Som gruppledare är du tillsammans med ansvarig serviceledare en nyckelperson för att säkerställa en välfungerande leverans till våra kunder.
 
ARBETSUPPGIFTER
Du är behjälplig med att fördela arbetet bland medarbetarna och för att säkerställa att servicen verkställs på ett korrekt sätt.
Tjänsten består till stor del i att stötta verksamheten på fält genom kontakt med personal och våra kunder.

Bland dina huvudarbetsuppgifter hör bland annat: Leda medarbetare i deras arbete genom att motivera och entusiasmera
Introducera nya medarbetare
Utföra kvalitetskontroller
Bygga relationer med våra kunder
Schemaläggning
Säkerställa att material finns hemma.
Vikariera för serviceledaren
Forenede Service har idag fyrtio gruppledare över hela Sverige.
Tre gånger årligen samlas ni  för intern utbildning och utveckling på huvudkontoret i Malmö.
Under två dagar får ni bygga relationer och växa tillsammans.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som drivs av att utveckla dig själv och andra. Du är ledare idag eller har ambitioner och vill gå mot en ledarroll.
Du har god kommunikationsförmåga, en positiv inställning när det blir mycket att göra och har förmåga att planera ditt arbete.
Du trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Du är serviceinriktad och strävar efter att alltid leverera service av högsta kvalitet.
Har du erfarenhet av städ är detta meriterande.

Vi kommer vid denna rekrytering lägga stor vikt vid personliga egenskaper och värderar det personliga drivet och engagemanget lika högt som ålder och erfarenhet.
För rätt person finns stora möjligheter till att göra en karriär inom företaget.

Det är ett krav på att du pratar och skriver flytande svenska och innehar körkort.
OM TJÄNSTEN
Forenede Service är ett företag som präglas av delaktighet, nära till beslutsprocessen samt trevliga, ambitiösa och målinriktade kollegor.

Man är ett multikulturellt företag där människor och service står i centrum. Man har en god sammanhållning och hanterar framgångar och motgångar tillsammans.
Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag, olika personalrabatter och nyanställda utbildas i vår gruppledarskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen.
 
Tjänsten som Arbetsledare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Forenede Service.
I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och vi hänvisar alla eventuella frågor kring tjänsten till dem.
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal.  
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Driven säljare inom solcellsbranschen sökes - Växjö kommun

Utesäljare
Läs mer Nov 14
Allt fler vill leva mer klimatvänligt och intresset för att investera i solenergi växer i Sverige. Det gör att vi på Solsystem Sverige nu söker fler säljare (som egen-företagare) till vårt team!
Driver du, eller vill du driva, ett eget bolag inom försäljning? Brinner du för försäljning, är du intresserad av ny teknik och föredrar att arbeta självständigt mot högt uppsatta mål? Då ska du läsa vidare!
Denna annons avser 1 st säljare för följande distrikt: Växjö kommun (+ eventuellt fler närliggande kommuner).
Lönen är 100% provisionsbaserad.
”Du gör det du är bäst på – försäljning.”
Solsystem finns i dag i stora delar av södra Sverige och hjälper både privatpersoner och företag att investera i solenergi. Oavsett om det handlar om villor, gårdar, sommarstugor eller större projekt jobbar vi efter samma modell: att erbjuda kundanpassade lösningar där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång.
Du gör det du är bäst på – försäljning! För att skapa en så sanningsenlig offert som möjligt sköter du även en enklare uppmätning av kundens tak som sker vid första kundbesöket. Det är denna uppmätning som ligger som grund för din offertpresentation. Vid en order laddar du upp ordern i vårt projektsystem inkl. alla väsentliga data. Monteringen och installationen av solcellsanläggningen sköter Solsystem centralt men du som säljare förväntas finnas vid kundens sida genom hela processen.
Som säljare hos oss är du egen företagare samtidigt som du representerar Solsystem, med stöd och support från Solsystems ledning. Försäljning kräver förberedelse och din uppgift är att attrahera nya kunder och bearbeta inkommande förfrågningar. Du arbetar mot en provisionsbaserad lön och representerar ett eget distrikt där du finner kunder, utför hembesök, skapar intresse för att sedan leda affären i mål. Du har också möjlighet att tillsammans med våra andra säljare från omkringliggande distrikt delta på mässor och hålla informationsmöten om solenergi.
Vem är du?
Vi söker dig som driver, eller vill driva, ett eget bolag inom försäljning, som är mål- och resultatinriktad och som alltid strävar efter att utvecklas i din roll som säljare. Du trivs med att arbeta självständigt mot högt uppsatta mål och har ett intresse för miljö och ny teknik. Tidigare erfarenhet som utesäljare är meriterande. Har du drivit, eller driver, ett eget företag är detta också meriterande.
Krav:
· Obehindrad svenska i tal och skrift
· Innehar B-körkort
· God datorvana
Det finns en enorm nyfikenhet på klimatsmarta alternativ och solenergi har en oerhört stark utvecklingskurva. Vill du bli en del av vår framgångsresa? Skicka ditt CV och personliga brev (gärna med ett foto på dig själv!) till oss så hör vi av oss!

Ansök nu

ST-läkare till akutgeriatriken, Växjö

ST-läkare
Läs mer Nov 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vill du vara med o forma vården för våra äldre?

Vi har inom kliniken fokus på ortogeriatrik, men geriatrísk vård handlar om hela människan. I vårt arbete försöker vi på olika sätt bidra till att patienten kan bevara sina funktioner så länge som möjligt.
Vi arbetar i team i syfte att möta den äldre patientens specifika behov. Teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, apotekare och sekreterare. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd, sammanställning sker sedan på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Nära samarbete finns med kommunen och primärvården.

Akutgeriatriken har en vårdavdelning och en osteoporosmottagning med stora utvecklingsmöjligheter. Vår vision för kliniken är att skapa virituella vårdplatser i samarbetet med projektet för Äldrehälsa inom Kronoberg.

Vi har ett gott arbetsklimat med stort engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som ST-läkare hos oss innebär möjligheter till utveckling inom andra medicinska discipliner inom geriatriken, såsom akutvård, invärtesmedicin, palliativ vård och rehabilitering för äldre. Som ST-läkare kommer du att få egen handledare med handledarutbildning. Viss del av din tid kommer att vara schemalagd studietid.

Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Jourtjänstgöring ingår inte.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad läkare.

Vi vill att du är intresserad av att vårda äldre samt är bra på att samarbeta. Du ska vara lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i nära samarbete med klinikens alla medarbetare.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Underläkare till akutgeriatriken, Växjö

Läkare
Läs mer Nov 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vill du vara med o forma vården för våra äldre?

Vi har inom kliniken fokus på ortogeriatrik, men geriatrísk vård handlar om hela människan. I vårt arbete försöker vi på olika sätt bidra till att patienten kan bevara sina funktioner så länge som möjligt.

Vi arbetar i team i syfte att möta den äldre patientens specifika behov. Teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och sekreterare. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd, sammanställning sker sedan på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Nära samarbete finns med kommunen och primärvården.

Akutgeriatriken har en vårdavdelning och en osteoporosmottagning med stora utvecklingsmöjligheter. Vår vision för kliniken är att skapa virituella vårdplatser i samarbetet med projektet för Äldrehälsa inom Kronoberg.

Vi har ett gott arbetsklimat med stort engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som underläkare hos oss innebär möjligheter till utveckling inom andra medicinska discipliner inom geriatriken, såsom akutvård, invärtesmedicin, palliativ vård och rehabilitering för äldre.

Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Jourtjänstgöring ingår inte.

KVALIFIKATIONER
För anställning krävs läkarexamen.

Vi vill att du är intresserad av att vårda äldre samt är bra på att samarbeta. Du ska vara lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i nära samarbete med klinikens alla medarbetare. Ingen erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg och intyg och ev. legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Förskollärare till Sandsbro förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 14
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
På Sandsbro förskola möts du av ett arbete som består av att ledning, förstelärare och kollegor tillsammans förverkligar förskolans uppdrag enligt våra styrdokument. Vi erbjuder våra barn en rolig och lärorik förskoletid där vi tar tillvara barns lust till lek och lärande, nyfikenhet, engagemang och kreativitet i en trygg miljö. Vi arbetar och utvecklas tillsammans med kollegor på Förskolan Skogsleken vad det gäller vår gemensamma verksamhetsplan och kompetensutveckling och det finns ett väl inarbetat samarbete mellan förskolorna och förskoleklassen.

Förskolan arbetar tema-/fokusinriktat och utvecklar undervisningen utifrån målstyrning med barnens intresse och inflytande i centrum. Pedagogiska dokumentationer utgör en viktig grund för det systematiska kvalitetsarbetet och är utgångsläge för såväl analys som fortsatt planering. Våra pedagoger arbetar för att göra skillnad för våra barns utveckling och utveckla varandra genom kollegialt lärande.

Tjänsten är på 80-100%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Vi förväntar oss att du har:
•goda kunskaper i förskolans uppdrag och styrdokument samt är väl förtrogen med att använda pedagogisk dokumentation som utgångspunkt för det systematiska kvalitetsarbetet
•ett gott pedagogiskt ledarskap
•god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av förskolan
•digital kompetens både vad det gäller dokumentation och undervisningsverktyg
•god förmåga att som förskollärare ansvara för undervisningen enligt Läroplan
•ett professionellt förhållningssätt
•en positiv inställning till utveckling av förskolans undervisning, barn och dig själv
•förmåga att kunna se varje barn som unikt och lärande
•en positiv inställning, flexibelt arbetssätt och förmåga att skapa ett gott arbetsklimat.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Säljstöd till Södra Skog

Säljassistent
Läs mer Nov 14
Dina arbetsuppgifter
Det är i skogen allt börjar – och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster.

Södra har 52000 skogsägare i föreningen, allt från den lilla familjegården till det stora skogsbruket. Som medarbetare inom säljstöd kommer du, tillsammans med ett par kollegor, att stötta inköpsorganisationen i fråga om kontakt med olika typer av skogsägare. Du söker fram aktuella kontaktuppgifter och skapar en trevlig kontakt över telefon. I rollen är du en intresserad och bollande part gentemot skogsägaren och har målet att i samtalet identifiera och, i samråd med inköpsorganisationen, föreslå nästa steg i affären.

Uppdraget startar initialt med en inhyrning via Inpeople på 6 månader, men då bolaget växer finns goda möjligheter till anställning på Södra Skog på sikt.

Placering är på Södras kontor i Växjö och du arbetar dagtid måndag-fredag. Det finns även möjlighet att jobba delvis på distans.


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi är jordnära, engagerade och handlingskraftiga och agerar med fötterna på marken, örat mot omvärlden och blicken framåt. Vi sätter såklart också stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra.

Din profil
För dig är kundkontakten det som intresserar och skapar meningsfullhet i ditt arbete. Du drivs av att skapa goda relationer och har lätt för att inge förtroende. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande, försäljning eller service, gärna över telefon samt minst färdigställd gymnasial utbildning.

Du trivs i att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap och agerar lösningsorienterat när du ställs inför hinder.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Vikariat gymnasielärare i Naturkunskap

Lärare i gymnasiet
Läs mer Nov 14
Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.Thoren Business School erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom entreprenörskap och ledarskap.

Vi söker nu efter en vikarie i naturkunskap som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet.

Tjänsten är en deltidstjänst där mentorskap ingår. Tillträde är planerat till Vt. 24. Vikariatet är minst en termin med möjlighet till förlängning även Ht.24. Du får ett fint kollegium där trivseln och kompetensen är hög och man är mån om att hjälpa och stötta varandra. Vi har en platt organisation och möjligheten att påverka är hög.

Vi söker dig som:

- Vill lära ut om dina ämnesområden på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens inom naturkunskap.
- Är engagerad i dina ämnes roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
- Håller dig uppdaterad om det senaste inom dina ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt
- Vill skapa en inspirerande och anpassad undervisning som utmanar och utvecklar eleverna samt bygger förtroendefulla relationer med både elever och kollegor.
- Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Meriterande om du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom naturkunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare/vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 14
Om oss

Capio vårdcentral Hovshaga är en växande vårdcentral med drygt 30 medarbetare. Vi har ett brett vårdutbud med både läkar- och sjuksköterskemottagningar, BVC, psykolog och rehabverksamhet. Vi har drygt 11 800 listade patienter och vi är en väletablerad vårdgivare i Region Kronoberg.

Vi söker nu dig som är utbildad medicinsk sekreterare, vårdadministratör eller motsvarande och vill vara en del av en engagerad och utvecklande verksamhet!

Din roll

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innebär att du är delaktig i alla våra processer, i vårt utvecklingsarbetet och i den dagliga driften. Vi jobbar nära varandra över yrkesgrupperna och alla bidrar med sina specifika kunskaper. Vi ser att du är flexibel, engagerad och tar stort ansvar under frihet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av olika typer av administrativa uppgifter så som statistik, väntelistor/bokningar, remisshantering, loggkontroller, våra hemsidor, IT m.m. Viss diktatskrivning kommer också att ingå. Arbetsuppgifterna anpassas och utvecklas över tid!

Våra administrativa resurser består idag av medicinska sekreterare, en receptionist och ett administrativt chefsstöd och det är detta team som bistår vårdcentralen med sin unika kompetens.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av en av Kronobergs läns största vårdcentraler där vi ändå har lyckats bibehålla känslan av den lite mindre arbetsplatsen!

En arbetsplats där vi respekterar varandras kunskaper

Lojala och engagerade kollegor som känner sina patienter väl.

God arbetsmiljö med högt i tak och stor gemenskap.

Engagerad ledning.

Korta beslutsvägar.

Möjlighet till utveckling.

Inflytande och delaktighet i verksamheten.

Flexibla arbetsförutsättningar.

Tydliga mål där kvalitet prioriteras.

Kollektivavtal

Friskvårdsbidrag

Frukost varje fredag

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, vårdadministratör eller motsvarande och vill delta i att utveckla en primärvård med fokus på kontinuitet och nya arbetssätt. Vi ser gärna att du har utbildning i diagnosklassificering och erfarenhet av Cambio Cosmic. Vi ser gärna att du bidrar till vårt goda arbetsklimat och att du delar med dig av kunskap, motivation och glädje!

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgrad: 80 %, kan ev diskuteras

Ansökningarna kommer att hanteras löpande under anställningstiden.

Vid frågor kan du kontakta

Christin Åsheden, verksamhetschef, 0733 - 77 58 20

Sista ansökningsdag: 2023-12-14

Ansök nu

Familjära säljteam till Växjö

Hemförsäljare
Läs mer Nov 14
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team!
Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare .
Maskinen vi säljer kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Som säljare har du möjligheten att jobba hur mycket du vill – varifrån du vill. Eftersom vi är placerade runtom i hela landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching.
Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Om jobbet
Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Almia söker Sjuksköterska till Infektionsavdelning i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 14
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag i Växjö.
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på infektionsavdelning.

Period:
2024-01-01 - 2024-08-31, med stor chans till förlängning!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Helst erfarenhet av slutenvård. Gärna erfarenhet av infektionssjukvård. 

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på slutenvårdsavdelning.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia - Familjära, engagerade, professionella:
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Växjö:
Växjö är kontrasternas stad. Puls, shopping och nöjesliv finns det gott om, men det finns också fin natur och härligt kulturliv. Gör ett besök på stortorget där finns det en stor torghandel med grönsaker, frukt, ost, fisk och blommor, allt efter årstid. I Växjö arrangeras även Sveriges största matmarknad varje år med 100 utställare och en enorm variation av råvaror och delikatesser. Gör annars ett besök på Storgatan som bjuder på mängder av unika butiker, caféer och bra restauranger.

Sista svarsdag:
2023-12-14 Urval görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almia.se/

Ansök nu

Personlig assistent på deltid till en man i Grimslöv

Personlig assistent
Läs mer Nov 14
Söker du ett arbete som personlig assistent på deltid?

Vi söker nu en personlig assistent åt en trevlig man som bor i ett mysigt torp i Grimslöv. Arbetet innefattar att vara med i kunds vardag med allt vad det innebär, utöver sedvanliga arbetsuppgifter ingår det även matlagning och städning. Du som söker ska ha ett öga för vad som behöver göras.

Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, det är därför viktigt att personkemin stämmer. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Vi söker dig som:

- Är en lugn och trygg person som ser och tar ansvar över vad som behöver göras

- Har en förmåga att sätta dig in i någon annan situation och se personen

- Har körkort och bil då kund bor en bit ifrån busshållplatsen.

- Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande men inget krav.

- Du bör ej vara pälsallergiker då hund finns på plats.

- Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift

Om anställningen:

Anställningsform: Deltidstjänst på ca 50%, visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar.

Arbetstid: Dagtid måndag-torsdag.

Startdatum: 1 december eller enligt överenskommelse

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Sista ansökningsdag: 20 november 2023

Vid frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta verksamhetschef Amila Ganic på 010 130 37 67, eller via mejl på amila.ganic@frosunda.seVälkommen med din ansökan!

Ansök nu

Överläkare/Specialistläkare till anestesikliniken, Växjö centrallasarett

Specialistläkare
Läs mer Nov 14
Anestesikliniken ska vara en arbetsplats att vara stolt över! Vi arbetar efter målet att vara en attraktiv, rolig, nytänkande och utvecklande arbetsplats. Vill du bli en del av vår klinik? Vi söker nu läkare till vår verksamhet i Växjö!

Anestesikliniken är en klinik med verksamheter i både Växjö och Ljungby. Här ingår enheter inom anestesi, intensivvård, operation och sterilteknik. Vi är cirka 350 medarbetare som arbetar i en bred och mångfacetterad verksamhet i en teknikintensiv miljö. Vi har mycket nära samarbete med många andra kliniker och specialiteter.

Operationsenheten i Växjö består av 12 operationssalar som bedriver dag- och slutenvårdskirurgisk verksamhet inkluderande bl a kärlkirurgi, större bukkirurgi, ortopedisk proteskirurgi, ryggkirurgi, gynekologisk kirurgi, mellanöronkirurgi, ÖNH-skopier samt barn, tand- och käkkirurgiska ingrepp. Vi utför barnanestesier ner till 10 kg. Dessutom bedrivs akutverksamhet dygnet runt. På sjukhuset finns ytterligare två operationssalar där endoskopisk verksamhet och mindre kirurgiska ingrepp utförs. I anslutning till operationsavdelningen har vi en intensivvårdsavdelning med sex vårdplatser samt tre postoperativa uppvakningsavdelningar. På sjukhuset bedrivs obstetrisk vård med ca 2100 förlossningar per år. På anestesikliniken i Växjö finns för närvarande 22 läkartjänster.

Är du bosatt utanför Kronoberg men intresserad av att flytta hit? Då hälsar vi dig välkommen till ett län på frammarsch. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer till omkringliggande större städer. På anestesikliniken finns en positiv framåtanda och en engagerad läkargrupp. På Växjö lasarett blir du sedd som läkare och väl omhändertagen. Här finns stora möjligheter till professionell utveckling och korta beslutsvägar. Vi har även ett etablerat FoUU-centrum där forskning, utveckling och utbildningsarbete bedrivs.

För dig som flyttar in till Kronobergs län, i samband med att du tar anställning, erbjuder vi dessutom inflyttarservice. Det är en service som är tänkt att göra det lättare för dig att etablera dig som nyinflyttad i regionen. Läs mer här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/inflyttarservice/

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län"..ARBETSUPPGIFTER
Hos oss blir du en av 27 läkare och vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling i din roll. På sjukhuset i Växjö finns flera specialiteter och som läkare deltar vi i MIG, traumateam och vid akutlarm för barn och vuxna. Vi erbjuder dig möjlighet till ett flexibelt schema med individuell anpassning. I rollen ingår jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Överläkare eller specialistläkare inom anestesi och intensivvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Sjuksköterska till dialysen i Ljungby

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

På medicinkliniken bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. Vi vill skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken i Ljungby finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning samt dialysavdelning. Slutenvården består av två vårdavdelningar. Den ena vårdar patienter med stroke/neurologi och internmedicinska sjukdomar, den andra vårdar patienter med inriktning mot kardiologi och internmedicinska sjukdomar.

Under hösten 2023 kommer vi att påbörja att förändra vårt arbetssätt. Tanken är att vi kommer att jobba mer i par vård. Är du intresserad av förändringsarbete, tänka utanför ramarna och se möjligheterna i vardagen då har du chansen nu.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på dialysen har du en mycket nära kontakt med njursjuka patienter som kommer för livsuppehållande behandling tre till fyra gånger per vecka, oftast under många års tid. Arbetet innebär även mycket arbete med medicinsk apparatur. Arbetet innebär att du är omvårdnadsansvarig för två till tre patienter vilket medför att ni skapar ett stort förtroende och tillit till varandra. Oavsett vilken patient du har framför dig under din arbetsdag vill vi att du jobbar patientcentrerat och med hög patientsäkerhet. Med stort engagemang gör vi vårt yttersta för våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska och har ett driv till att vara med och utveckla framtidens sjukvård med möjlighet till att arbeta lösningsfokuserat. Har du tidigare erfarenhet av dialys och njurmedicin är det meriterade men inget krav. Du är en öppen och utåtriktad person som är trygg och arbetar strukturerat. Du kan behålla ditt lugn även när tempot är högt samt ha en god förmåga att anpassa dig efter ändrade omständigheter och arbetar lösningsfokuserat. Ett empatiskt förhållningsätt och god kommunikationsförmåga är viktigt i kontakten med våra patienter. Som person är du positiv och har ett gott bemötande. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och du är intresse för att arbeta med teknisk apparatur.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att varje medarbetare ska känna att de är rätt person på rätt plats. Du är fullvaccinerad mot covid-19.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Läs mer om våra förmåner här:

Ansök nu

Undersköterska till intensivvårdsavdelningen

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 14
Vill du göra skillnad som undersköterska på en intensivvårdsavdelning? Vill du jobba i högteknologisk miljö tillsammans med härliga kollegor? Då är detta jobbet för dig!

Intensivvårdsavdelningen i Växjö är en allmän-IVA som vårdar patienter med akut svikt i ett eller flera organ. Våra patienter kommer från hela sjukhuset och i alla åldrar. På vår avdelning vårdas patienter som är i stort behov av omvårdnad och nästintill alltid behöver stöd av medicintekniska apparater såsom respirator, sprut- och volympumpar, dialys med mera. Följ gärna vårt instagramkonto @intensiven.vaxjo för en inblick i vår vardag.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Till dig som är intresserad av tjänsten, men inte bor i Kronobergs län idag, erbjuder vi Inflyttarservice; en mängd olika tjänster om ska underlätta en flytt. Till exempel hitta bostad, barnomsorg/skola och att hjälpa andra familjemedlemmar att hitta arbete. Låter det som något för dig? Hör av dig så berättar vi mer.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss får du möta patienter som är svårt sjuka. Din roll blir att arbeta teambaserat, tillsammans med läkare och sjuksköterska, med fokus på patienten och dess anhöriga i en högteknologisk vårdmiljö. En vanlig arbetsdag får du assistera självständigt vid olika inläggningar och undersökningar. Vi värnar om vår arbetsplatskultur som präglas av att vi ser varandra i arbetet, är vänliga och delar med oss av våra kunskaper. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till vårt goda arbetsklimat.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en individanpassad introduktion, och vid intresse även mentorskap, så att du kan känna dig trygg i din yrkesroll. Avdelningarna har ett gott arbetsklimat och vi har nära samarbete med varandra. I Växjö består avdelningen av cirka 70 medarbetare och Ljungby har cirka 35 medarbetare. Vi arbetar i team där sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter ingår. På avdelningen i Växjö har vi ett delat ledarskap, vilket innebär att vi är två chefer som gemensamt ansvarar för avdelningens verksamhet, ekonomi och personal.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av akut-, operations- eller intensivvård. Verksamheten präglas av att vara varierande, med arbetstoppar och dalar. Detta ställer krav på att du har förmåga att ligga steget före utifrån olika scenarion som kan inträffa samt kan hålla ett högt arbetstempo.

Vidare har du en positiv inställning och är flexibel i både tanke och handling. Vi ser gärna att du som söker ser utvecklings- och förbättringsarbete som en naturlig del av dina arbetsuppgifter då vi hoppas att du vill vara med och utveckla intensivvårdsavdelningen, genom att bidra med ditt kunnande och engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Rekryteringsprocessen:

Vi har planerat att hålla intervjuer på följande datum:
14/12 - förmiddag
18/12 - förmiddag & eftermiddag


Erbjudande och förmåner:

Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Här är några av de förmånerna vi har att erbjuda:

• Utvecklingsmöjligheter: Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för alla medarbetare.
• Föräldrapenningtillägg: Vi värdesätter din tid med familjen och erbjuder föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet
• Höjt nattindex: Höjt nattindex för alla medarbetare som varvar dag- och nattarbete. En timmes nattarbete räknas som 1,4 arbetade timmar, vilket innebär att ett vanligt nattpass ger cirka 14 timmar. Detta ger luft i ditt schema och mer tid för återhämtning.
• Kollektivtrafikförmåner för fastanställda: Som fastanställd får du möjlighet att använda kollektivtrafiken i Kronobergs län till en förmånlig kostnad vid köp av 365-dagarsbiljetter för tåg och buss. Årsbiljetten debiteras månadsvis via nettolöneavdrag och är befriad från skatteavdrag.
• Träningsmöjligheter: Som anställd får du tillgång till våra fyra träningslokaler samt erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare.

Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken

Ansök nu

Vikarierande Kantor till Mariakyrkan

Kantor
Läs mer Nov 14
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.Vi söker nu dig som är kantor som vill vara med och vidareutveckla och bidra till musiklivet i Mariakyrkan. Gudstjänstlivet i Mariakyrkan är utgångspunkten, med högmässa och veckomässa som präglas av delaktighet och musikens självklara roll. Någon gång i månaden firar vi också musikgudstjänst i anslutning till kyrkoåret. 

Arbetsuppgifter vi kan erbjuda dig 

Du spelar på huvudgudstjänster, musikgudstjänster och vid kyrkliga handlingar samt gudstjänster med förskolan och på äldreboenden. Möjlighet finns också att arbeta med kör och vi ser gärna att du bidrar med dina förmågor.  

Vi söker dig som är utbildad kantor eller likvärdig utbildning med god erfarenhet av församlingsarbete. Du trivs vid orgeln och finner trygghet i samarbetet med kollegor och ideella. Självklart är du medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar. Vi lägger stor vikt vid personliglämplighet.  

Körkort klass B - Bil. Tillgång till egen bil. 

Fakta om tjänsten: vikariat fram till 2024-08-31, 100 %  

Anställning i Växjö pastoratet, Växjö stads- och domkyrkoförsamling med tjänsteställe Mariakyrkan. 

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. 

I samband med rekryteringen begär vi utdrag från belastnings- och misstankeregistret 

Välkommen med din ansökan senast den 10e december 2023 via vår hemsida www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss

Ansök nu

Sjuksköterska till infektionsavdelning i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 14
Är du legitimerad sjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en sjuksköterska till en infektionsavdelning i Växjö. 
 
Tidsperiod: v.1-35
Omfattning: 100%
Arbetstider: Natt
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på infektionsavdelning.  
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn.

Ansök nu

Ekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 13
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet bedriver forskning och utbildning i företagsekonomi, nationalekonomi, statistik och turismvetenskap.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en anställning med stort ansvar i en öppen och stimulerande arbetsmiljö där dina arbetsuppgifter också varierar. Arbetet bedrivs självständigt och i nära samverkan med dina kollegor. Du som medarbetare har goda möjligheter att vara delaktig i att utveckla formerna för det egna uppdraget så att arbetet både bedrivs mer effektivt och strukturerat utan att tumma på kvaliteten.

Tillsammans med dina kollegor, har du som ekonom en viktig roll i arbetet med fakultetens samtliga ekonomiska processer. Du hanterar institutionernas ekonomi och du är ett stöd i ekonomi- och verksamhetsnära frågor. Du stödjer ledningen i arbetet med verksamhetsuppföljning och du bereder ekonomiska underlag inför beslut. Du och dina kollegor ansvarar självständigt för att upprätta budget, bokslut och prognoser. I din roll som ekonom kommer du att ha ett nära samarbete med fakultetens ledning, lärare och forskare och universitetets centrala ekonomifunktion. Arbetsuppgifterna består också av vissa ekonomiadministrativa arbetsuppgifter såsom exempelvis hantering av fakturor och bokföringsordrar.

Då fakulteten växer inom den externfinansierade verksamheten ingår även ekonomisk redovisning och tillhörande administration av forsknings- och uppdragsprojekt. Du arbetar direkt mot projekt- och forskningsledare med uppgifter som planering, budgetering, uppföljning och analys av ekonomiska utfall samt kontrakts- och avtalsfrågor. Fakultetens finansiering inkluderar bidrag och uppdrag från ett stort antal externa finansiärer och EU-bidrag.

Då fakulteten har en stor andel internationell personal kommer kommunikationen både ske på svenska och engelska.

Arbetet ställer stora krav på din förmåga att självständigt hantera, planera och analysera ekonomirelaterade uppgifter och processer. Linnéuniversitet är en statlig myndighet och arbetsuppgifterna styrs av såväl interna som externa regelverk och i ditt arbete ingår att bevaka dessa. Du är trygg i att göra självständiga bedömningar och motivera beslut. Vi använder oss av ekonomisystemet Agresso.

Arbetet inom ekonomiområdet på fakulteten leds och samordnas av fakultetens controller som även är funktionsansvarig för ekonomgruppen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning med inriktning mot redovisning alternativt flera års erfarenhet av ekonomiarbete som bedöms relevant för anställningen. Du har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har erfarenhet av projektredovisning från en annan högskola/universitet eller statlig myndighet.

Du ska ha goda datakunskaper, vara en van användare av Excel och ha ett intresse för att utveckla arbetssätt med hjälp av ny teknik. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba med ekonomisystemet Agresso samt löne- och HR-systemet Primula.

En stor del av arbetet handlar om personliga kontakter med lärare och ledningsrepresentanter, varför en stor vikt kommer att fästas vid de personliga egenskaperna hos den sökande. Som ekonom krävs ett serviceinriktat förhållningssätt och professionellt bemötande. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Du ska vara noggrann, kvalitetsmedveten samt ha en god samarbetsförmåga. Vidare krävs att du kan arbeta självständigt samt vara flexibel och hitta lösningar. Initiativförmåga samt en ambition och förmåga att bidra till att utveckla verksamheten är andra viktiga egenskaper. Du är van vid att arbeta mot mål och hålla tidplaner samt har förmågan att hantera situationer där arbetsbelastningen periodvis är hög.

Linnéuniversitetet eftersträvar jämställdhet och mångfald inom samtliga yrkesgrupper. Vi välkomnar sökande med olika etniska och kulturella bakgrunder.

Vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt och det finns goda möjligheter till hemarbete upp till två dagar i veckan.

Anställning och omfattning: Tillsvidareanställning, heltid.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Universitetet tillämpar sex månaders provanställning.
Placeringsort tillsvidare: Placeringsort är Kalmar eller Växjö. Anställningen innebär arbete i både Kalmar och Växjö och resor mellan orterna förekommer.

Kontaktpersoner
Upplysningar lämnas av kanslichef Anna Westerberg (anna.westerberg@lnu.se) och controller Achim Lang (achim.lang@lnu.se). För frågor om anställningsförhållanden, kontaktas HR-partner Jessica Drott (jessica.drott@lnu.se).
Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-28 80 00.

Välkommen med din ansökan senast den 3 dec 2023 märkt med diarienummer, HR-2023/1739.

 


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Utredare

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 13
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet bedriver forskning och utbildning i företagsekonomi, nationalekonomi, statistik och turismvetenskap.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en anställning i en öppen och stimulerande arbetsmiljö där dina arbetsuppgifter också varierar. Arbetet bedrivs självständigt och i nära samverkan med dina kollegor. Du som medarbetare har goda möjligheter att vara delaktig i att utveckla formerna för det egna uppdraget så att arbetet både bedrivs mer effektivt och strukturerat utan att tumma på kvaliteten.

Vi söker nu en utredare, gärna med erfarenhet från universitets- och högskolevärlden, som kommer att ha en viktig roll i fakultetens verksamhet. Du kommer att självständigt ansvara för handläggning och vara ett expertstöd på fakulteten inom utbildningsfrågor. I arbetet ingår att bereda, samordna beslutsunderlag och ta fram nya rutiner/styrdokument samt föredra dem för fakultetens olika beredande och beslutande organ. I arbetsuppgifterna ingår också att samordna arbetet med Ekonomihögskolans verksamhetsplan och verksamhetsberättelse samt besvara remisser inom dina ansvarsområden. Du är även ett administrativt stöd till fakultetens dekaner och utbildningsråd.

Som utredare kommer du att delta i olika arbetsgrupper och du kommer att ha ett nära samarbete med fakultetens ledning, lärare, forskare samt centrala funktioner vid universitetet. Arbetet förutsätter att du har förmågan att arbeta med parallella arbetsuppgifter. Då du i rollen som utredare förväntas skriva texter av olika slag som är av strategisk vikt för fakulteten måste du ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi är inne i ett dynamiskt skede där vi gör en översyn av fakultetens utbildningsutbud. Vidare har fakulteten höga ambitioner om att uppnå en s.k. trippelackreditering inom några år vilket innebär att vi får ett kvitto på att vi bedriver utbildning, forskning och samverkan av högsta internationella standard. Det innebär att fakulteten står inför en spännande utvecklingsresa där vi fördjupar vårt arbete inom internationalisering, hållbarhet och det livslånga lärandet. Du kommer att ha möjlighet att forma delar av tjänsten i samverkan med närmaste kollegor utifrån kontinuerliga behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk examen eller erfarenhet av motsvarande arbete som bedöms som relevant för anställningen. Vi ser gärna att du har arbetat med analyser och handläggning/utredningar eller motsvarande vid ett lärosäte eller annan statlig myndighet. För anställningen krävs goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt en mycket god stilistisk förmåga.

Särskilt meriterande är arbetslivserfarenhet från högskole- eller universitetsvärlden. Meriterande är även erfarenhet av arbete med tillämpning av regelverk gärna med anknytning till högre utbildning. Du ska ha goda datakunskaper, lätt att lära dig nya system och intresse för att utveckla arbetssätt med hjälp av ny teknik.

Stor vikt kommer att läggas vid god förmåga att planera det egna arbetet, noggrannhet och effektivitet. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att ta initiativ och kan själv driva frågor samt projekt. För att trivas i rollen behöver du även vara lösningsfokuserad, bra på att samarbeta samt kunna inge förtroende och ha ett professionellt bemötande. Du är tydlig i din kommunikation och du har en förmåga att förmedla information på ett pedagogiskt sätt både internt och externt.  Stor vikt kommer därför att läggas vid de personliga egenskaperna.

Linnéuniversitetet eftersträvar jämställdhet och mångfald inom samtliga yrkesgrupper. Vi välkomnar sökande med olika etniska och kulturella bakgrunder.

Vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt och det finns goda möjligheter till hemarbete upp till två dagar i veckan.

Anställning och omfattning: Tillsvidareanställning, heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Universitetet tillämpar sex månaders provanställning.
Placeringsort tillsvidare: Placeringsort är Växjö eller Kalmar, resor mellan orterna förekommer.

Individuell lönesättning tillämpas varför löneanspråk bör bifogas ansökan.

I denna rekryteringsprocess kan arbetsprov komma att tillämpas för att styrka att du har förmågan att uttrycka dig på ett adekvat sätt i skriftliga texter.

Kontaktpersoner
Upplysningar lämnas av kanslichef Anna Westerberg (anna.westerberg@lnu.se).
För frågor om anställningsförhållanden, kontaktas HR-partner Jessica Drott (jessica.drott@lnu.se).
Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-28 80 00.

Välkommen med din ansökan senast den 3 dec 2023 märkt med diarienummer HR-2023/1740.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Franchisetagare till etablerad Pressbyrå

Butiksansvarig
Läs mer Nov 13
Har du en dröm om att starta eget och driva en egen butik? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyrå.
Med vårt franchisekoncept hjälper vi dig att komma i gång ordentligt och ger dig det stöd du behöver längs vägen.
Pressbyrån är Sveriges mest omtyckta servicehandel med ca 300 butiker runtom i Sverige. Butikerna ägs av Reitan Convenience i Sverige och drivs av egenföretagare, så kallade franchisetagare. Som franchisetagare driver du din egen butik enligt ett koncept som bygger på ett nära samarbete med Reitan Convenience.
Tillsammans hjälps vi åt att bygga upp din butik och din verksamhet. Du har friheten att driva och utveckla din egen butik men får stöd och råd från Reitan Convenience. Du får också kontakt med andra franchisetagare inom Pressbyrån så att ni kan stötta varandra och utbyta erfarenheter, exempelvis på interna plattformar och sammankomster.
Vad betyder det att starta ett franchisingavtal med Reitan Convenience och vilka fördelar finns det med att driva en Pressbyråbutik?
Rätten till varumärket
Pressbyrån är ett väldigt folkkärt och etablerat varumärke. Vem har inte handlat glass, biljetter eller tidningar hos oss? Som franchisetagare får du tillgång till ett av Sveriges mest kända butikskoncept.
Vi finns överallt
Pressbyrån består idag av cirka 300 butiker. Varje vecka passerar mer än 4,5 miljoner människor en Pressbyrå.
Gör det du är bra på
För att varje franchisetagare ska kunna fokusera på drift och försäljning sköter Reitan Convenience i Sverige all bokföring och löneadministration.
Du är aldrig ensam
Det mest grundläggande för samarbetet mellan franchisetagaren och Reitan Convenience i Sverige är att vi har ett gemensamt mål om att uppnå bästa resultat. Som franchisetagare får du alltid stöd och hjälp av vår säljavdelning. Även fast du är egenföretagare har du en stor organisation bakom dig.
Oslagbara inköpspriser
Grunden för Pressbyråns koncept är ett enhetligt varu- och tjänstesortiment samt förmånliga inköpsvillkor. Här har franchisetagaren stor hjälp av inköpsavdelningens nära samarbete med leverantörerna.
Kampanjer som syns
Reitan Convenience i Sverige ansvarar för all reklam- och marknadsföring. Vårt servicekontor hjälper till att ta fram genomtänkta koncept och inventarierna är både en del av butikskonceptet och en del av varumärket.
Växa i rollen
Reitan Convenience i Sverige satsar mycket på information och utbildning. Det gör vi för att vi vet att detta är en förutsättning för Pressbyråns fortsatta positiva utveckling.
Genom oss får du tillgång till utbildningsprogram både för dig själv och dina medarbetare. Inför ditt tillträde i din butik deltar du både i digital och praktisk utbildning som täcker alla delar som du kommer i kontakt med i din roll som franchisetagare.
I denna rekrytering samarbetar vi med Sofie Sjöqvist, Partnerverket. Sofie har lång erfarenhet av franchise och Pressbyrån.
Anmäl ditt intresse idag för att veta mer om franchise och rollen som franchisetagare! https://www.partnerverket.se/pressbyran

Ansök nu

massage

Massör/Massageterapeut
Läs mer Nov 13
Hej!


Vi söker dig som är massör/massageterapeut/zonterapeut/yoga lärare som önskar växa med oss på vår klinik/center i Lammhult. Vi öppnar MagicFeelin', ett internationellt center för holistisk medicin och personlig utveckling.
Vårt center erbjuder olika behandlingar, konsultationer, yoga, meditationer, sound healing. Vi anordnar också kurser, cirklar, retreats och föreläsningar. Du är också välkommen att hålla egna kurser, cirklar och föreläsningar, samt hyra andra delar av vår lokal.
Skicka intresseanmälan via länken nedan

Ansök nu

IT/lager roll hos Foxway

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 13
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

???? Foxway - De möjliggör cirkulär teknik ????

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet?

Då är Foxway en perfekt match. Foxway är ett globalt företag med över 1400 kollegor i nio länder. Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön.

Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?

 
Din roll: ITAD-tekniker (IT Asset Disposition)

Som ITAD-tekniker (lagerarbetare inom IT) blir du en integrerad del av ett fantastiskt team fokuserat på hårdvarulogistik och lagerhantering. I denna roll kommer du att ta emot använda produkter från Foxways kunder och säkerställa maximal återanvändning. Oroa dig inte; du kommer att få allt nödvändigt stöd för att självsäkert hantera en stor volym hårdvara och dess logistik. 2024 förväntar sig Foxway att hantera över 140 000 enheter begagnad utrustning från sina kunder ????????!

Vem är du?

Vi letar efter dig som har en positiv inställning, som är detaljorienterad och van vid en snabb arbetsmiljö. Ditt noggranna tillvägagångssätt är avgörande med tanke på den betydande mängden hårdvara du kommer att hantera. Om du trivs i teamwork och delar önskan att uppnå gemensamma mål med dina kollegor kan detta vara det perfekta för dig!

Bonuspoäng om du är intresserad av både IT och hållbarhet - Foxways vinnande kombination ????

Om Foxway

Foxway strävar efter att göra det digitala livet enklare och bidra till positiv samhällsförändring. Deras uppdrag är att förenkla IT-tjänster, göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Som ett snabbt växande företag siktar de på att vara den ledande leverantören av hållbara IT-tjänster och elektronikåtervinning i Europa. De hanterar alla steg internt, vilket särskiljer dem på marknaden. Foxway finns här för att vägleda sina kunder genom deras digitala resa.

Är det dig vi söker?

Mero assisterar Foxway i denna rekryteringsprocess. Hör av dig till mig, Filippa Cederlund som är ansvarig för rekryteringsprocessen för att presentera dig eller ställa frågor om rollen. Urvalsprocessen pågår, så se till att söka rollen eller höra av dig så fort som möjligt ????

På Foxway värdesätter de mångfald och inkludering på arbetsplatsen och erbjuder lika möjligheter för alla!

Villkor:

Plats: Växjö 
Arbetstid: Heltid (07:00-16:00)
Startdatum: 4:e december
(Det finns även möjlighet att börja från 2 januari!)


Observera: Foxway har kunder inom offentlig sektor och regioner, vilket kräver ett prickfritt belastningsregister ????

Missa inte chansen att bli en del av Foxway och vara med på deras spännande resa mot en mer hållbar och förenklad digital värld! ????

Joina Foxway och påbörja din karriär inom IT och hållbarhet ????

Detta är en möjlighet till en fast anställning och karriär inom cirkulär tech!

Under provperioden kommer du att vara konsult genom oss, Mero - och vi kommer göra vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och sedd. Som en del av vårt kollektivavtal kommer du såklart ha tillgång till friskvård, pensionsförmåner och mer. Som grädde på moset kommer du att ha en dedikerad konsultchef som du alltid kan kontakta för vägledning och stöd. Vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen och säkerställa att du har allt du behöver för en framgångsrik karriär.

Ansök nu

Produktansvarig säljare / Key Account Manager till S-I-T

Utesäljare
Läs mer Nov 13
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Svensk Innovativ Träteknik.

Om företaget:

Svensk Innovativ träteknik är ett företag med lång tradition inom svensk träbearbetning. Deras historia, som går ända tillbaka till 1919, har byggt en gedigen plattform av kunskap och erfarenhet som företaget står på idag och gör det möjligt för dem att se nya innovativa möjligheter. Sigfrid Stenberg grundade företaget 1919 med affärsidén att leverera maskiner till träindustrin. Svensk Innovativ Träteknik ingick länge i AB Sigfrid Stenberg och kallades då för Stenbergs. 2007 såldes verksamheten till E & F Holding och ändrade namn till Stenbergs Träteknik AB.

Fem år senare byter de namn till S-I-T –¬ Svensk Innovativ Träteknik AB. Med det skapar företaget ny historia. Tillsammans med deras kunder vill de förnya branschen och skapa innovativa och lönsamma lösningar.

Företagets kontor och maskinutställning ligger i Tenhult utanför Jönköping, men många arbetsuppgifter utförs på distans. S-I-T har ingått i partnerskap med SCM, en världsledande leverantör av maskiner för träindustrin. I samband med detta söker vi nu en ny produktansvarig säljare för denna ytbehandlingsutrustning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktansvarig säljare driver du självständigt hela försäljningsprocessen, mot befintliga och potentiella slutkunder från första möte till godkänd offert. Du har stor möjlighet att sätta din egen prägel och strategi för försäljningen, du planerar själv och genomför kundbesök, bygger upp din kundbas samt utvecklar långsiktiga relationer. Du ansvarar för försäljning och budget för dina kunder samt för att vidta de åtgärder som krävs för att nå uppsatta mål.

Du jobbar aktivt med att hjälpa dina kunder med att hitta och föreslå bästa lösning. Ditt ansvar är att agera expert inom området och med en bred kunskap och förståelse för kundens krav och förutsättningar, vara ett stöd genom hela processen. Vidare har du ett nära samarbete med leverantörer, kunder, företagets distriktsäljare samt projektledare där ni tillsammans driver affärsprocesserna. I rollen som produktansvarig säljare reser du både inom Sverige, men också inom Europa, främst till Italien, vilket du styr helt självständigt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Några års arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning eller en annan teknisk roll inom ytbehandling.
• Annan erfarenhet från träindustrin är starkt meriterande
• B-körkort
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Du är affärsmässig i ditt tankesätt såväl som i ditt agerande. Du har en stark drivkraft och trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har en utåtriktad personlighet och trivs i personliga möten, där du både vårdar och skapar nya relationer. Du är också en lagspelare som tycker om att samarbeta med kollegor i projekt och möten.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Företaget har sitt kontor i Tenhult, du kan utgå ifrån en närliggande ort så som Jönköping eller Växjö med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 13
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Nov 13
Jobba med oss i köket, förberedelse främst. Jobbet är tisdagar till lördagar kvällstid, dagtid samt helger.

Ansök nu

Projektledare - Syd

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 13
Byggbranschen stannar av men A. R. C fortsätter framåt och nu behöver vi utöka vår Projekt och Konsultgrupp. Därför letar vi projektledare, med erfarenhet av byggbranschen.
Arbetet består bland annat av okulära besiktningar, utföra underhållsplaner, utredningar, tillsammans med teamet ta fram underlag kring ombyggnationer/renoveringar, upphandla entreprenörer och driva projekten mot beställarens budget.

Vi lägger stort fokus på person och erfarenhet. Du ska vara en lyhörd lagspelare som ändå vågar ta plats. Flexibilitet kommer krävas då arbetet tar dig över stor del av södra Sverige. För att kunna göra jobbet behöver du ha intresse för bygglagstiftning och vara god kommunikatör. Kunden står i stort fokus hos oss på A.R.C. Det innebär ett stort eget ansvar för dig och att du är pålitlig.

Projektgruppen sitter idag i Växjö, så du blir först in i Skåne. Därav är drivet och hungern för att bygga något nytt oerhört viktig för dig i rollen som ny projektledare.
Meriterande är all utbildning inom bygg, men störst fokus ligger på att du har erfarenhet av projektledning. Körkort är ett krav, lika så är god förmåga att använda det svenska språket då du har kundkontakt.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor på flera platser i Sverige. Huvudkontoret ligger i Växjö. Sedan starten har vi växt fort och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och jobba mot gemensamma mål. Vi siktar på att bli den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige. Vi jobbar mot fastighetsägare på bred front, det innebär att vi har allt ifrån ekonomisk förvaltning och projektledning till fastighetsteknik, lokalvård och fastighetsskötsel. Vi har kollektivavtal och är således en seriös spelare på den svenska marknaden.

Ansök nu

Butikssäljare Fisk & Delikatess

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 13
Till vår City Gross i Växjö söker vi en butikssäljare till vår Fisk & Delikatessavdelning
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Fisk/Delikatess kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande fisk & delikatessavdelning

- Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk samt att ta hand om kundbeställningar

- Arbeta med varupåfyllnad

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har ett brinnande intresse för mat/färskvaror och gärna delar med dig av tips och ideér

- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice

- Har erfarenhet från likvärdigt arbete. Har du kallskänksbakgrund är det meriterande, liksom utbildning i livsmedelssäkerhet och HACCP.

Erfarenhet av arbete med Fisk & Delikatess är meriterande, likaså erfarenhet av arbete inom detaljhandeln. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att lyckas i rollen som Butikssäljare Fisk & Delikatess ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Startdatum: 27 november 2023

Tjänstens omfattning: 21 tim/vecka

Anställningsform: Vikariat t.o.m. 31 maj 2024

Sista ansökningsdag: 23 november 2023

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida www.jobb.citygross.se (https://jobb.citygross.se/)

Rekrytering på City Gross

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

På City Gross använder vi oss utan personlighetstester i samtliga rekryteringar som en del i rekryteringsprocessen. Du kommer därför direkt efter din ansökan bli ombed att fylla i två tester. Det är ett sätt att säkerställa att det urval vi gör görs på objektiva och rättvisa grunder och hjälper oss hitta potential som inte endast kommer fram via ett CV.

Har du frågor kring testning på City Gross, kontakta HRcitygross@citygross.se

Ansök nu

Sjuksköterska och nyfiken på infektion? Kom och arbeta med och hos oss!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 13
Infektionskliniken är en liten klinik med korta beslutsvägar och stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll. Vi har en länsövergripande verksamhet inom infektionssjukvård. På kliniken finns en vårdavdelning och en mottagning med bland annat sprututbyte och en omfattande konsultverksamhet i Växjö och Ljungby. På kliniken arbetar cirka 60 medarbetare.

Vi har varit med och skapat historia under pandemin och fortsätter såklart att bekämpa våra osynliga fiender. Just nu blickar vi framåt och söker fler kollegor till vårt team. Är du sjuksköterska och intresserade av infektionssjukvård? Då är du helt rätt person för oss.

Vi söker nu fler sjuksköterskor som vill arbeta hos oss. Välkommen med din ansökan!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Här är några av förmånerna vi har att erbjuda:

- Höjd OB -ersättning: Du som jobbar obekväma arbetstider får förhöjd OB- ersättning.
Ob-ersättningen multipliceras med 1,5.
- Höjt nattindex: Höjt nattindex för alla medarbetare som varvar dag- och nattarbete. En timmes nattarbete räknas som 1,4 arbetade timmar, vilket innebär att ett vanligt nattpass ger cirka 14 timmar. Detta ger luft i ditt schema och mer tid för återhämtning.
- Växla in semesterdagar: Om du är över 40 år tilldelas du 31 semesterdagar. Du har möjlighet att växla in de semesterdagar som överstiger 25 till ekonomisk ersättning.
- Föräldrapenningtillägg: Vi värdesätter din tid med familjen och erbjuder föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet
- Utvecklingsmöjligheter: Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för alla medarbetare. Vi ger bland annat möjlighet till betald vidareutbildning för dig som vill bli specialistsjuksköterska
Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken:
https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/sjukskoterska/


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är sjuksköterska och trivs med att arbeta rotation alternativt enbart natt. Som sjuksköterska hos oss på avdelning 17 får du ett omväxlande arbete och blir en viktig del av teamet runt patienten. I arbetslaget finns erfarna kollegor och de olika yrkeskategorierna har ett nära samarbete med varandra vilket skapar trygghet och ett gott stöd. Du får bred kompetens inom infektionsområdet och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Om du är nyfiken på att arbeta hos oss men gärna vill veta lite mer om vår klinik och hur vi arbetar innan du bestämmer dig för att söka är du välkommen att hospitera hos oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet från infektionssjukvård men det är inget krav. Då vi arbetar i team och har ett tätt samarbete ser vi att du har god samarbetsförmåga och är engagerad i ditt arbete. Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus och vill bidra till god arbetsmiljö.
Vidare ser vi även att du är öppen för utveckling och förbättringsarbete och ser det som en naturlig del i vardagen.

Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

IT/lager roll hos Foxway

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 13
Foxway - De möjliggör cirkulär teknik ????

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet?

Då är Foxway en perfekt match. Foxway är ett globalt företag med över 1400 kollegor i nio länder. Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön.

Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?Din roll: ITAD-tekniker (IT Asset Disposition)

Som ITAD-tekniker (lagerarbetare inom IT) blir du en integrerad del av ett fantastiskt team fokuserat på hårdvarulogistik och lagerhantering. I denna roll kommer du att ta emot använda produkter från Foxways kunder och säkerställa maximal återanvändning. Oroa dig inte; du kommer att få allt nödvändigt stöd för att självsäkert hantera en stor volym hårdvara och dess logistik. 2024 förväntar sig Foxway att hantera över 140 000 enheter begagnad utrustning från sina kunder ????????!

Vem är du?

Vi letar efter dig som har en positiv inställning, som är detaljorienterad och van vid en snabb arbetsmiljö. Ditt noggranna tillvägagångssätt är avgörande med tanke på den betydande mängden hårdvara du kommer att hantera. Om du trivs i teamwork och delar önskan att uppnå gemensamma mål med dina kollegor kan detta vara det perfekta för dig!

Bonuspoäng om du är intresserad av både IT och hållbarhet - Foxways vinnande kombination ????

Om Foxway

Foxway strävar efter att göra det digitala livet enklare och bidra till positiv samhällsförändring. Deras uppdrag är att förenkla IT-tjänster, göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Som ett snabbt växande företag siktar de på att vara den ledande leverantören av hållbara IT-tjänster och elektronikåtervinning i Europa. De hanterar alla steg internt, vilket särskiljer dem på marknaden. Foxway finns här för att vägleda sina kunder genom deras digitala resa.

Är det dig vi söker?

Mero assisterar Foxway i denna rekryteringsprocess. Hör av dig till mig, Filippa Cederlund som är ansvarig för rekryteringsprocessen för att presentera dig eller ställa frågor om rollen. Urvalsprocessen pågår, så se till att söka rollen eller höra av dig så fort som möjligt ????

På Foxway värdesätter de mångfald och inkludering på arbetsplatsen och erbjuder lika möjligheter för alla!

Villkor:

Plats: Växjö
Arbetstid: Heltid (07:00-16:00)
Startdatum: 4:e december
Det finns även möjlighet att börja från 2 januari!)

Observera: Foxway har kunder inom offentlig sektor och regioner, vilket kräver ett prickfritt belastningsregister ????

Missa inte chansen att bli en del av Foxway och vara med på deras spännande resa mot en mer hållbar och förenklad digital värld! ????

Joina Foxway och påbörja din karriär inom IT och hållbarhet ????

Detta är en möjlighet till en fast anställning och karriär inom cirkulär tech!

Under provperioden kommer du att vara konsult genom oss, Mero - och vi kommer göra vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och sedd. Som en del av vårt kollektivavtal kommer du såklart ha tillgång till friskvård, pensionsförmåner och mer. Som grädde på moset kommer du att ha en dedikerad konsultchef som du alltid kan kontakta för vägledning och stöd. Vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen och säkerställa att du har allt du behöver för en framgångsrik karriär.

Ansök nu

Account manager

Account manager
Läs mer Nov 13
Vårt mål är att genom våra produkter, lösningar och koncept bidra till en bra arbetsmiljö, som effektiviserar och förenklar arbetsdagen och stärker varumärket. Vi har ett sortiment som passar väldigt många företag och som ständigt är i utveckling.
Vår filosofi är att genom personliga möten på plats i kundens miljö skapa långsiktiga relationer.
Men ingenting av detta hade varit möjligt om vi inte hade haft framgångsrika säljare. Och nu vill vi bli fler! Vad erbjuder vi då?
Fritt jobb där du tar ansvar och förtjänar frihet.
Fast lön med bra provisioner och höga bonusar
Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning
Personliga utveckling med daglig coaching
Säljtävlingar med spännande priser
Grymma kollegor i hela landet
Roliga konferenser
Hälsoprofil med fokus på ditt välmående

Och vad förväntar vi oss av dig?
Självständig person med ett högt driv
Stark vilja och motivation att tjäna pengar
Brinnande intresse för att göra affärer
Mycket energi och positiv inställning
Egenskapen att alltid ta ansvar

Du söker tjänsten genom att maila eller/och ringa!
ansokan@timosweden.com
Vill du veta mer om oss? Ring eller klicka in på timosweden.com

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterskor! Uppdrag Natt v1-35 Infektionsvård i Växjö!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 13
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag Natt inom Infektionsvård i Växjö!  
Perioden: 2024.01.01- 2024.08.31
Arbetstid: Natt
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska med erfarenhet av akutmottagningsarbete och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cambio Cosmic
Ev. övrigt:
Ref.nr: INF231113-8

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

TopWork söker Fordonsmontörer

Fordonsmontör
Läs mer Nov 13
Vi söker fordonsmontörer till kunder i Växjö med omnejd!
 
Är du intresserad av fordon? Trivs du att arbeta i högt tempo med bra kvalité?  Då är du den vi söker!
 
Vi söker nu montörer för ombyggnad av fordon. För att trivas i rollen som montör bör du vara självgående, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och ritningar. Erfarenhet av 12V el och tidigare byggt skåp, monterat lyftar eller flak på fordon är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

TopWork söker Produktionspersonal

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 13
TopWork arbetar med ett antal kunder runtom Växjö som i närtid ser ett ökat behov av personal till sina industrier!

Beroende på vilken industri du är aktuell för kan arbetsuppgifterna variera något men är främst inom tjänster som montör, truckförare och arbete som maskinoperatör. Eftersom kunderna har olika behov kan det bli aktuellt med olika startdatum för uppdragen - från nu och framåt.
 
För att vara aktuell för uppdragen vill vi att du: Har erfarenhet från någon form av industri eller tillverkning
Har körkort och tillgång till bil 
Har truckkort eller erfarenhet av att köra truck
Tycker om att arbeta med kroppen


Är det dig vi borde träffa? Då vill vi att du skickar in ditt cv snarast. Vi planerar att intervjua lämpliga kandidater löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

TopWork söker Maskinoperatör

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Nov 13
Vi söker maskinoperatörer till kunder i Växjö!
 
Vi söker nu dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller liknande. Meriterande är också att du har någon form av praktisk utbildning och är tekniskt intresserad. Som person tror vi att du är självgående, initiativtagande och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i grupp. 
 
Din profil för att passa in i rollen som maskinoperatör: Erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör 
Ett tekniskt intresse och tycker att maskiner är roligt
En lagspelare som trivs med att åstadkomma resultat tillsammans med kollegor
 
Känner du igen dig i beskrivningen av vår kommande maskinoperatör och tycker det verkar vara en intressant utmaning? Tveka då inte att lämna in din ansökan redan i dag!   

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu