Hitta lediga jobb i Växjö

Serviceinriktad Receptionist för extrajobb

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 17
Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi serviceinriktade och kundvänliga Receptionist som kommer arbeta vid behov.
Som Receptionist hos vår kund arbetar du främst med: Telefonhantering 
Mejlhantering
Kundmottagning och kontorsservice
Vår kund erbjuder en ljus och inbjudande arbetsmiljö där du är företagets ansikte utåt samt första kontakt över telefon och vid fysiska besök. Arbetstiderna är förlagda till dagtid där du bokas ett par till flertalet tillfällen varje månad. 
Din profil
För att söka denna tjänst har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du är flexibel och kan komma in och jobba med kort varsel. Utöver detta har du ett stort intresse för service och kundhantering, du trivs med att arbeta självständigt och är en naturligt trevlig och serviceinriktad person. Du som söker tjänsten bör även ha ett gott ordningssinne samt trivas med att ta ansvar.

Att du är pålitlig, kommunikativ och en god lagspelare ser vi som självklart, likaså att du är flexibel och har förmågan att hantera ett högre arbetstempo. Du har även god telefon-, mail-, och datorvana samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Timmar/vid behov
Övrigt: Intyg AHS om minst 50% måste kunna uppvisas

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 17
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som psykiatrisjuksköterska inom psykiatrin i Växjö, Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Revisorsassistent till vårt kontor i Växjö

Revisionsbiträde
Läs mer Jan 17
Nu söker vi en Revisorsassistent till vårt kontor i Växjö för att stärka vår byrå med ytterligare en medarbetare. Trivs du likt oss i en växlande miljö där arbetsglädje och engagemang står i fokus? Är du i slutet av dina studier, nyutexaminerad civilekonom eller har några års erfarenhet från arbete på revisionsbyrå och vill hitta en byrå där du kan växa vidare till auktoriserad revisor? Då vill vi komma i kontakt med dig!
Access Revision är en lokalägd byrå med kontor i Växjö, Emmaboda och Ronneby. Vi har många års erfarenhet som auktoriserade revisorer och rådgivare till en stor mängd företag av olika storlek och i olika branscher. De flesta är ägarledda. Vi erbjuder våra kunder flexibla och kundanpassade lösningar. Tillgänglighet, kunskap och personligt engagemang för varje kund är vägledande i vårt dagliga arbete. Läs mer på www.accessrevision.se
Nu söker vi dig som har ambition att utvecklas tillsammans med oss i ett välmående företag!
Vi erbjuder vi?
Hos oss på Access Revision får du stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Vi är måna om balansen mellan arbete och privatliv. Du får arbeta med frihet under ansvar med flexibel arbetstid och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där vi tillsammans sätter mål och planer för din utveckling tillsammans med en personlig utbildningsplan. Sist, men inte minst, får du ett härligt team med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
Som revisorsassistent hos oss arbetar du främst med granskning av våra kundföretags räkenskaper vilket sker under handledning av kollegor. Vi arbetar alltid i team och arbetet innebär mycket kundkontakter. Arbetet utförs på kontoret eller ute hos kund. Därtill ingår även att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Vi håller dina kunskaper uppdaterade och utmed arbetets gång tillkommer successivt även konsultationer av olika slag.
Vi tror att du som söker:
Är nytänkande, har en stark drivkraft och samarbetar bra med andra. Du är bra på att strukturera och prioritera dina uppgifter och du har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Vi arbetar framåt i team och vi söker dig som vill utveckla både dig själv, människor i din omgivning och vårt bolag. Vi är lättsamma som personer och tror att du också trivs i en miljö som är öppen och transparent. Vi tror också att du:
Är på väg att ta examen som civilekonom med inriktning mot revision/redovisning, är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet från annan revisionsbyrå.
Har goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
Lokal förankring är meriterande.Låter detta som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.
Ansökan med CV och personligt brev lämnas på följande mejladress: torbjorn.carlsnas@accessrevision.se
Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Torbjörn Carlsnäs, tel: 0720-88 33 51

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jan 17
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Vårdcentralen Alvesta söker distriktssköterska och BVC-sköterska

Distriktssköterska
Läs mer Jan 17
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Hej!
Vad roligt att du läser denna annons och är intresserad av primärvård! Nu söker vi en BVC-sköterska för ett vikariat på BVC samt en tillsvidareanställning som distriktssköterska till vårdcentralen.

Det bästa med att jobba som distriktssköterska på en vårdcentral är att få möta patienter i alla åldrar och livssituationer. Vi tar emot barn, vuxna och äldre som behöver råd eller vård. En del träffar vi väldigt sällan och andra mer regelbundet. Vi arbetar både utifrån ett hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande perspektiv, men även med akuta symtom.

Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas, känna arbetsglädje och kunna utvecklas på jobbet - då tror vi det blir som allra bäst. Vi arbetar mycket med vi-känslan. Därför satsar vi på en god introduktion, kompetensutveckling och att skapa en bra arbetsmiljö tillsammans. Vi ska hinna med dagens jobb och känna oss stolta när vi går hem!

Välkommen till ett härligt, multiprofessionellt team som samarbetar för patientens bästa. Vi ställer upp för varandra och hjälps åt när det behövs. Under 2023 kommer vi att fokusera på teamarbete och omställningen till Nära vård. Du hittar vårdcentralen Alvesta i fräscha lokaler som vi delar med mödravården, tandvården och apoteket. Familjecentrum finns i fina ljusa lokaler, ett kvarter från vårdcentralen Alvesta och nära tågstationen!

Varmt välkommen!

ARBETSUPPGIFTER
Som distriktssköterska kommer du att få ta mycket eget ansvar samtidigt som du alltid har en kollega i rummet bredvid. Vi erbjuder dig ett varierat och roligt arbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära distriktssköterskemottagning, rådgivning med patienter via telefon, tidsbokning och mottagningsarbete. Är du intresserad så finns det goda möjligheter att fördjupa dig inom några av våra specialistmottagningar utefter din kompetens, erfarenhet och intresse.

Att jobba som BVC-sköterska på familjecentrum innebär att vara ett stöd för föräldrar och barn under de viktiga småbarnsåren. Vår uppgift är att främja barns hälsa och utveckling. Du kommer att ge hälsovård för alla barn mellan 0 och 6 år. Vi har förmånen att lära känna familjerna och skapa relationer, så här kan en dag se ut:

• Besök som består av kontroller av barnens utveckling och tillväxt samt vaccinationer enligt Socialstyrelsens vaccinationsprogram.
• Samtal med föräldrar
• Rådgivning
• Hembesök, som är till för att främja barnets utveckling och hälsa
• Föräldragrupper/tematräffar

Vi erbjuder dig också:

• En härlig arbetsplats med goa kollegor
• Samarbete med våra läkare från vårdcentralen, men även med andra professioner
• Möten med föräldrar och barn från världens alla hörn
• Fina och bra samarbeten med socialtjänsten, bibliotekspersonal och folktandvården
• Regelbunden handledning med psykolog och andra BVC-sköterskor
• Tillgång till egen bil vid hembesök

Vi har en stor och stabil organisation i ryggen, det ger trygghet och öppnar möjligheter för utveckling, du får stor möjlighet att växa. Vi erbjuder dig handledning, teamträffar, BHV-träffar och andra relevanta utbildningar. Läs mer om våra erbjudanden och förmåner här:
http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/


KVALIFIKATIONER
För tjänsten som BVC-sköterska söker vi dig som är distriktssköterska eller barnsjuksköterska. För tjänsten på vårdcentralen söker vi dig som är distriktssköterska eller dig som är sjuksköterska sedan några år och redo att testa dina vingar inom primärvården. Du är:
- flexibel och lätt att samarbeta med
- intresserad av att handleda studenter
- en schysst arbetskamrat som bidrar till ett gott arbetsklimat

För att få rätt person till vårt team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Alla regionens vårdcentraler hjälper till att bemanna jourläkarcentralen. Det rör sig om några pass per år eftersom vi är många som hjälps åt. Det berikar ditt arbete, och bidrar till att finnas där för våra kronobergare på helger och efter klockan 17! Du får särskild introduktion kring hur det är att jobba på jourläkarcentralen. Vår ambition är att du ska få en trygg start och utvecklas i din profession.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Kock till älgvägens storkök

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kock och drivs av att få jobba med fina råvaror i Växjö kommuns häftigaste och största kök tveka inte, sök redan idag!

Nu söker två kockar till Älgvägens kök med några års erfarenhet av matlagning, det är en merit om du har jobbat i kostdatasystem av någon form. Du är en stabil person som har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla.

Du kommer att jobba i ett stort team av drivna kockar som dagligen lagar stora mängder bra käk bland annat till våra äldre men även andra omsorgstagare. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer, dietkost, packstation och i köket.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst krävs det att du är tydlig och kommunikativ och att du ständigt strävar efter att uppnå högre kvalitet i ditt arbete och i det som du serverar. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, du måste vara van vid ett högre arbetstempo och klara av helhetsansvar för din produktion. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Du behöver dock ha utbildning som kock.

Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner som friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, bra lön men även massor med härliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både vardag och helger.

Kika gärna på vår meny: Matdistribution (mashie.com)

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan, eller varför inte komma på ett studiebesök?

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Ordningsvakt Securitas Växjö

Ordningsvakt
Läs mer Jan 17
Företagsbeskrivning
I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.
Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.
Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Har du en lugnande effekt på din omgivning och är på jakt efter en roll där du får komma i kontakt med många människor? Vi på Securitas letar nu efter dig som vill arbeta som ordningsvakt för att vara med och skapa ett tryggare samhälle. Vill du göra skillnad i människors vardag på ditt arbete? Läs mer nedan.
Som ordningsvakt har du mycket kontakt med allmänheten. Din främsta uppgift är att jobba med det viktigaste man kan jobba med enligt oss: få människor att känna sig trygga i sin vardag. Du gör detta genom att finnas på plats i köpcentrum, på krogen, på tunnelbanan etc. Förhoppningsvis är din närvaro lugnande och förebyggande, men om det behövs förväntas du också ingripa i situationen för att lugna den.
Du kommer till exempel att:
Kontrollera att miljön hos våra kunder är lugn och trygg
Vid behov ingripa vid situationer som uppstår och hålla kontakten med polismyndigheten.

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Ibland är det tufft att vara den som står mellan hot och medmänniska. Som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
Har en ordningsvaktsutbildning samt godkänt förordnande
Körkort B

Övrig information
Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!
Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: glenn.zander@securitas.se Tjänsen är en timanställning med tillträde enligt överenskommelse.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Ansök nu

Underhållstekniker till Emballator Växjö AB

Underhållsarbetare
Läs mer Jan 17
Emballator utvecklar och tillverkar förpackningslösningar i metall, plast och aluminium. Deras bolag är indelade i tre affärsområden; Emballator Metal Group, Emballator Packaging Innovations och Emballator Packaging UK. De har 9 tillverkningsenheter i Sverige, Finland och Storbritannien, en omsättning på cirka 2,5 miljarder kronor och cirka 900 anställda. Emballator ingår i familjeägda Herenco-koncernen. Läs mer om Emballator på emballator.com

Maxkompetens i Växjö söker för en direktrekrytering Underhållstekniker till Emballator Växjö AB. En spännande roll där du arbetar med varierande uppgifter i en högt automatiserad anläggning. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som Underhållstekniker på Emballator kommer du att ingå i vårt stora team med tio kompetenta kollegor inom flera områden. Tillsammans i teamet om fyra ansvarar ni för all teknisk utrustning såsom formsprutor, monteringsmaskiner, packcentral och materialsystem.

I rollen som Underhållstekniker kommer du att ha ett varierande arbete där du huvudsakligen arbetar med mekanik, hydraulik, pneumatik, PLC och automation. Underhållsarbetet inkluderar allt från akut avhjälpande underhåll till förebyggande och förbättrande, allt med syfte att ständigt säkra drift och produktkvalitet.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och mekanik. För att trivas i rollen ser vi att du gillar att arbeta med driftsäkerhet både genom felsökning och tekniska lösningar.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och tror att du som söker är driven, flexibel och har en god analytisk förmåga. Du är bra på att samarbeta med såväl kollegor i teamet som med andra avdelningar och externa kontakter. Samtidigt trivs du bra med att arbeta självständigt och ta ansvar över att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
Minst gymnasieutbildning och kunnande inom teknik och mekanik.
Erfarenheter av underhållsarbete eller annat reparationsarbete där felsökning ingår.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet och utbildning inom automation, elektronik, pneumatik och/eller hydraulik.
Tidigare erfarenhet från arbete med formsprutning och / eller automation.

Övrig information
Placeringsort: Växjö
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare med tillämpad provanställning
Arbetstid: Dagtid, måndag-fredag
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Emballator har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Elin Tornhed på telefon 0730-56 55 54.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Emballator Växjö AB utvecklar, tillverkar och säljer formsprutade förslutningar inom segmenten livsmedel, drycker, kemiteknik, kroppsvård och läkemedel till ledande varumärken runt om i hela världen. Vi har en omsättning på cirka 195 MSEK och är idag cirka 60 anställda som tillsammans producerar i en automatiserad anläggning dygnet runt, alla dagar i veckan. Läs gärna mer om oss här.

Ansök nu

Produktionspersonal till Lyreco i Växjö!

Lagerarbetare
Läs mer Jan 17
Lyreco-koncernen är ledande i Europa och världens tredje största distributör av produkter och tjänster för arbetsplatser. Lyreco har varit ett privatägt företag sedan 1926, och har ständigt anpassat sig till utvecklingen på arbetsplatser genom sitt ständiga fokus på att skapa bästa möjliga kundupplevelse, starka partnerskap med välrenommerade leverantörer och effektiv logistik. Staples i Växjö är numera en del av Lyreco- koncernen. Läs mer om Lyreco på deras hemsida: https://www.lyreco.se/

Vi på Maxkompetens i Växjö söker nu en engagerad produktionsmedarbetare till Lyreco i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionspersonal på Lyreco kommer du som medarbetare arbeta i den dagliga produktionen. Dina främsta arbetsuppgifter är att arbeta med inkommande gods på Lyrecos Ipoint-avdelning. Rollen innebär att du även kommer köra truck (A1-A4).

Tyngre lyft förekommer dagligen i arbetet.

Din profil
Vi vill anställa dig som är noggrann och prestigelös som person samt gillar att arbeta i team där man hjälps åt för att nå uppsatta mål. Som person är du snabb, engagerad och motiveras av att arbeta i en verksamhet där tempot är högt och där alla medarbetare är delaktiga. Vidare trivs du att arbeta fysiskt och är engagerad i ditt arbetssätt.

För att vara aktuell till tjänsten som produktionspersonal till Lyreco behöver du som söker ha truckkort (A1-A4) sedan tidigare. Meriterande för tjänsten är om du har arbetslivserfarenhet av att köra Skjutstativ (B3) eller Höglyftande plocktruck (B4). Vidare har du god kunskap i svenska, i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
Placeringsort: Växjö
Start: Enligt överenskommelse.
Varaktighet: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidare.
Arbetstid: måndag-fredag, 10-19.
Lön: Enligt kollektivavtal.

Lyreco har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos Lyreco i Växjö. För rätt person finns det goda möjlighet att bli internt anställd efter en tid som konsult. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna Elin Tornhed, ansvarig rekryterare på Maxkompetens. Har du frågor om tjänsten ring 073-056 55 54. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Barnundersköterska/Undersköterska till neotalologavdelning 10

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jan 17
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Barn- och ungdomskliniken bedriver specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år. Vi strävar efter att erbjuda varje barn en individanpassad vård genom att arbeta i tvärprofessionella team runt familjen.

Neonatalavdelning 10 vårdar för tidigt födda och sjuka nyfödda. Vi arbetar för barnets bästa med ett familjecentrerat förhållningssätt utifrån föräldradelaktighet och samvårdar tillsammans med barnets föräldrar.

Som barnundersköterska/undersköterska hos oss har du barnets och familjens bästa i fokus!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna varierar utifrån barnets/familjens behov och skiftar från akutsjukvård och intensivvård till lättare samvård.

Som barnundersköterska/undersköterska på neonatal arbetar du främst i team med neonatologer och barnsjuksköterskor. Teamet är en viktig del i det dagliga arbetet. Som en integrerad del av avdelningen finns också en neonatalt ansluten hemsjukvård samt neonatalmottagning.

Verksamheten inom neonatologi präglas av att vara varierande, med arbetstoppar och dalar. Den ena dagen är inte den andra lik. Du ansvarar för barnets omvårdnad i en vårdmiljö med mycket medicinteknisk utrustning och många av våra patienter övervakas i sina vitala parametrar. Du är även ett viktigt stöd i föräldrarnas anknytningsprocess.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du är barnundersköterska eller undersköterska med intresse att läsa vidare till barnundersköterska genom Yrkeshögskoleutbildningen specialistundersköterska barn.

Vi vill att du har ett genuint intresse för neonatologi. Egenskaper vi ser som viktiga hos dig är stort engagemang för barn och deras familjer, noggrannhet, god samarbetsförmåga och organisationsförmåga.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Bibliotekarie till Ulriksbergskolan

Skolbibliotekarie
Läs mer Jan 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Ulriksbergskolan är en mångkulturell skola som ligger centralt i Växjö. På skolan finns cirka 290 elever i årskurserna F-5. Vi tar varje år emot ett antal nyanlända elever och cirka 50 % av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Vi är stolta över mångfalden på skolan och arbetar dagligen för en inkluderande skola där alla individer blir sedda för den de är. Vi hör ofta från studenter, vikarie och andra besökare att stämningen på skolan upplevs trivsam och att alla är tillmötesgående.

Ulriksbergskolan vision är att utbilda våra elever till att vara: Idérika kunskapssökare som känner ansvar för allas lärande och miljö.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta forma skolbiblioteksverksamheten för framtiden. För oss innebär det att du som skolbibliotekarie arbetar med såväl olika läsfrämjande aktiviteter som undervisning inom bland annat informationssökning och källkritik. Det innebär även ett nära samarbete med skolans pedagoger och elever. Som skolbibliotekarie har du en viktig roll i elevernas läs- skriv- och språkutveckling, samt i utvecklingen av deras informationskompetens. Du är även ett viktigt stöd för pedagoger när det gäller elevernas måluppfyllelse.

Just nu genomgår Ulriksbergskolan en omfattande utbyggnad och renovering. Allt beräknas vara klart sommaren 2024. Du kommer medverka i att utforma skolans nya bibliotek som skall tas i bruk i augusti 2023.

Tjänsten vi erbjuder är på 80 % av en heltid.

Som medarbetare hos oss är du viktig!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad bibliotekarie och har
- erfarenhet av arbete för att stödja och utveckla barns lärande och läsutveckling.
- förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokument.
- förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar.
- erfarenhet av arbete med att utveckla verksamhet.
- vilja och förmåga att konstruktivt bidra och samarbeta med de du möter i ditt arbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

SOMMARJOBB: Butiksmedarbetare Växjö

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 17
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier!


KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar samt defektering av varor
- Varuplock
- Utveckla kunders och leverantörers försäljning
- Ev. Godisplock


Introduktion med kollega sker enligt överenskommelse.


VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren
- Har körkort och tillgång till bil


INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en visstidsanställning under juni, juli och augusti med möjlighet till förlängning. Arbetstid är förlagd dagtid och vardagar. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.


ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Sommarjobb Växjö".

Ansök nu

Projektledare till avdelningen drift och förvaltning

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som ett led i att samla kompetens och ansvarsområden inom samhällsbyggnad har Växjö kommun skapat en ny förvaltning - Samhällsbyggnadsförvaltningen. I denna förvaltning samlas funktioner och kompetens inom allt från utveckling, planering och drift av nya stadsdelar, bebyggelse och infrastruktur till livsmedelskontroll och vattenförsörjning. Avdelningen Drift och förvaltning ansvarar för kommunens offentliga utomhusmiljöer som grönytor, parker och gator samt våra arenor och natur-/friluftsområden. Här skapas förutsättningar för framtidens levande stad och landsbygd.

Vi söker nu två projektledare till avdelningen Drift och förvaltning.
Projektledarna kommer hantera ny- och ombyggnadsarbeten inom avdelningens ansvarsområden.
Projektledarens roll är att styra, leda eller koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt. Detta görs i enlighet med kommunens projekthandbok. I rollen ingår att stämma av de olika delarna i projektet, rapportera till styrgrupp och säkra hela projektets genomförande. Som projektledare är du med från starten av projektet till slutrapportering.
Du upprättar projektplaner och tar fram budgetkalkyler och följer upp mot beslutad projektplan.
I arbetsuppgifterna ingår att genomföra upphandlingar av entreprenader.
En viktig kvalitetsaspekt kommer vara att säkra överlämningar till driften och att underhållsplaner och skötselplaner upprättas vid behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete med tekniskt innehåll. Du vill vara delaktig i att utveckla projektarbetet inom såväl avdelningen som på samhällsbyggnadsförvaltningen som helhet.

Du ser en utmaning i att leda, driva och få projekt genomförda.

Du har en högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet från branschen. Vi ser gärna att du arbetat som projektledare, arbetsledare eller byggledare inom bygg och anläggning. Vi vill att du har goda kunskaper i entreprenadekonomi och har kännedom om kalkylering, material och arbetsmetoder inom anläggningsområdet.

Det är meriterande om du har BAS-P/U utbildning.

För att bli framgångsrik i rollen måste du vara strukturerad, kunna prioritera och ha god ordning i dina projekt. Du är resultatinriktad, har lätt för att bygga relationer/samarbeta och är bra på att kommunicera.

Du har B-körkort.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.

Ansök nu

Elektriker sökes

Installationselektriker
Läs mer Jan 17
*
ECOKRAFT startades 2008 med syftet att projektera, leverera och installera lösningar som möjliggör livet med egen el.

Fram till 2010 utvärderade ECOKRAFT flera alternativ för att producera förnybar energi och kom fram till att solceller är den bästa tekniken och är därför ECOKRAFTS primära produkt sedan dess.

Med omtanke för kunderna och med lärdomar från internationella marknader och generationer av solcellsteknik, väljer ECOKRAFT produkter som är hållbara, för framtida generationer.
ECOKRAFT använder extremt hållbar solcellsteknik med garanterad funktion, produktion och trygghet i 30 år.

Om tjänsten
Vi söker dig med en positiv inställning, du är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta självständigt, systematiskt och strukturerat. Vi ser att du är service-och kvalitetsinriktad och delar ECOKRAFTs syn om att varje installation är en referensinstallation. Hos oss kommer du att arbeta med installation av våra marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning.

Arbetsbeskrivning
Som elektriker på ECOKRAFT kommer du vara ansvarig för att utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice och därav värdesätter vi noggrannhet och social kompetens. En viktig del i ditt arbete kommer vara att öka kunskapen och intresset för företaget och deras produkter samt att representera företaget på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch. Arbetet kommer att vara med utgångspunkt i Växjö.

Vi söker dig som
Är du en person som stämmer in på det ovan så sök tjänsten via länken.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Läkarassistenter till primärvården, sommaren 2023

Läkare
Läs mer Jan 17
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Nu söker vi läkarassistenter till några av våra 31 vårdcentraler i Region Kronoberg. Vi erbjuder dig en unik chans att få en inblick i primärvården. Jobbet kommer att ge dig nya kunskaper, erfarenheter, kontakter och förhoppningsvis inspiration att satsa på en karriär som specialist i allmänmedicin!

Så, ta chansen att få en god start i ditt framtida yrke som läkare! Välkommen att sommarvikariera som läkarassistent i Region Kronoberg!ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett brett sommarvikariat där du kommer att möta patienter i alla åldrar och livssituationer. Alla arbetsuppgifter sker under handledning. Ambitionen är att du ska få inblick i vårdcentralens alla delar. Exempel på arbetsuppgifter:

• delta vid undersökningar
• utföra praktiska och diagnostiska arbetsuppgifter
• auskultera med annan personal

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som läkarassistent i Region Kronoberg ska du till sommaren ha studerat färdigt 6-8 terminer på läkarprogrammet. När du ansöker vill vi att du beskriver varför du söker dig till Region Kronoberg och vad primärvården betyder för dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 17
Produktutvecklingen på Rottne ansvarar för nyutveckling och underhåll av hela vårt produktsortiment av skogsmaskiner med delsystem som drivlina, hydraulsystem, elsystem, datorsystem, hytter, chassi, kranar och skördaraggregat.
Dina arbetsuppgifter
blir som mjukvaruutvecklare att ansvara för och konstruera maskinstyrsystemet både i detalj och som system. Tjänsten ingår i en grupp på fem drivna personer som ansvarar för skogsmaskinernas el-, styr- och apteringssytem. En skogsmaskins styrsystem har många utmaningar i komplex styr- och reglerteknik samt egenutvecklad frontend. Miljöerna du kommer arbeta i är framför allt Logi.CAD och React med praktiska prov och analyser/utvärderingar.
Du kommer att bli en värdefull del i produktutvecklingen av våra skogsmaskiner och arbeta i nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget.
Din profil
• Mjukvaru-/System-utvecklare med relevant inriktning eller motsvarande erfarenhet.
• Förmåga att kommunicera på engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Meriterande:
• Erfarenhet av fordonselektronik/hydraulik är meriterande
• Kunskaper i CAN bus, XML, QT, Material-UI, TypeScript
• Erfarenhet av modernt skogsbruk
• Kunskap om frontend-utveckling
• Erfarenheter i Photoshop och Illustrator

Vi erbjuder dig
ett jobb på ett privatägt företag som värnar om individen. Du kommer att få stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Vi bryr oss om våra medarbetare och har en bra friskvård. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Studenter sökes för truckjobb på nätter i Växjö!

Truckförare
Läs mer Jan 17
Är du på jakt efter nya utmaningar? Pluggar du och vill dryga ut studentkassan? Föredrar du ett aktivt arbete och har truckkort? Är du intresserad av att arbeta natt? Då kan du vara just den vi söker!

Till vår kund söker vi nu en driven och engagerad truckförare som kommer arbeta på ett väletablerat företag i Växjö. I din roll som truckförare kommer du arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning samt orderplock men det kan också förekomma andra uppgifter som till exempel att kontrollera utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är förlagda under kvälls- och nattid, måndag till söndag, framförallt 21:00-06:00. Det innebär en bra möjlighet att kombinera studierna med extrajobb för dig som vill dryga ut studentkassan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta med en introduktion och fortlöper sedan på deltid. Ett krav är att kunna jobba minst 2 pass i veckan, men vi ser gärna att du är tillgänglig för att arbeta mer.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är antingen student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.

Din profil
- Vi letar efter dig som kanske är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar.
- Uppdraget kräver att man har truckkort A1-4 behörighet.
- Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel.
- Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
- Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Tveka inte på att ansöka redan idag - vi är intresserade av dig och dina erfarenheter! Intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Kundservicemedarbetare / kundserviceagent till Nordens ledande IT-företag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 17
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 9 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Företaget är ett en del av en större koncern som är marknadsledande i Norden och Baltikum inom IT-infrastruktur. Denna tjänst är placerad i fina lokaler i Växjö, där du arbetar i ett engagerat team som gemensamt brinner för att ge en god service. Kulturen präglas utav företagets värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundserviceagent ansvarar du för att ta emot, hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och att ge en förstklassig service. Frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad och du ansvarar för att dina ärenden blir lösta samt att kunden är informerad under hela processen.

Initialt erbjuds du en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Du ingår i ett team där ni tillsammans arbetar för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom service och kundkontakt
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För att trivas i rollen är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Med detta sagt har du även en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning. Vidare trivs du med högt tempo i arbetet och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, kundtjänst, kundserviceagent, kundservicemedarbetare, kund, service, problemlösning, telefon, mail, ärende, IT, IT-bolag, uppdrag, heltid, Växjö

Ansök nu

Omsorgsassistent till korttidsboende, natt

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en medarbetare till Kastanjens korttidsboende för barn och ungdomar. Korttidsvistelse enligt LSS § 9:6 innebär att erbjuda miljöombyte och rekreation för en person med funktionsnedsättning och att anhöriga ska få avlastning. På Kastanjen vistas barn och ungdomar med intellektuella funktionsnedsättningar och neuropsykiatriska diagnoser.

Arbetet innebär att ge stöd och omvårdnad, ge trygghet och skapa förutsättningar för utveckling och bidra till ökad livskvalitet genom olika aktiviteter. Genom att vara en positiv och lösningsfokuserad personalgrupp strävar vi efter att barnen och ungdomarna ska uppleva korttidsvistelsen som något positivt samtidigt som föräldrar ges möjlighet till avlastning.

Miljön är utformad så hemlikt som möjligt. Arbetssättet är pedagogiskt och strukturerat. Dokumentation och uppföljning ingår också i det dagliga arbetet. Arbetet innebär också alla förekommande sysslor som ingår i ett hem, så som städning och tvätt. Det förekommer medicinska insatser.

Som nattpersonal är den huvudsakliga uppgiften att skapa trygghet för att ge de bästa förutsättningarna för en god nattsömn samt att ge den omvårdnad som barnen och ungdomarna är i behov av. Vi har en gemensam nattorganisation för våra korttidsverksamheter och lägger ett gemensamt schema. Arbetet kan därför förläggas till fler korttidsverksamheter, men sker mestadels på Kastanjen där du kommer att ha din huvudplacering.

KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp.

Vi vill att du har erfarenhet av att ha arbetat natt samt arbete inom LSS-verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom korttidsverksamhet, teckenkommunikation och medicinska insatser.

Personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är att du arbetar på ett strukturerat arbetssätt både gentemot omsorgstagarna och i mer administrativa arbetsuppgifter, så som exempelvis beläggning och schema. Vi vill att du ska kunna anpassa ditt bemötande utifrån de olika omsorgstagarnas behov och vara flexibel vid förändringar. Du har ett professionellt bemötande gentemot barnen och ungdomarna och deras nätverk, så som exempelvis anhöriga, skola, färdtjänst och kollegor. Att ha ett öppet, lyhört och ödmjukt förhållningssätt är därför viktiga egenskaper. Även att ha tålamod, kunna inge lugn och trygghet samt att ha en god samarbetsförmåga. Vi vill också att du har goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Software Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 17
About the role

You will join 100 people strong development department and one of our cross functional development teams consisting of developers, testers, a tech lead and a product owner.

We believe in self organizing teams which will give you both freedom, responsibility and involvement while developing your team’s systems - making work technically challenging and fun for all!

We strive for a truly innovative culture and have multiple activities or methods to boost innovation. We are using modern technologies such as Docker, Rancher/Kubernetes, Vue.js, Octopus Deploy and are constantly evaluating our next improvements!

We prefer you to be located in either our Växjö or Linköping office, but for the right person there is the possibility of placement in our other offices.

About you

You have at least 5 years of experience in Java - or similar languages but are willing to learn. Our tech stack also includes Spring, Hibernate, Junit, Tomcat, Oracle and more.

We have a microservices architecture, so knowledge of events and REST APIs are desirable, and with our web-based nature you are also willing to learn related front-end technologies.

You enjoy working in a team - as a team - and like us, you really believe in agile methodologies and processes.

We believe you have good communication skills and not only like to contribute to your team and the people around you, but also to the organization. As a person you show great responsibility, tend to make things happen and welcome change. We expect you to enjoy being part of an agile and healthy changing environment.

Competence and experience

The following skills and experience are required or highly valuable:

- Java 8+

- REST

- , No

- System and solution architecture

- Docker, Rancher, Kubernetes

- Linux

- JavaScript, Node.js, Vue.js

- HTML5, CSS

Apply

If this sound like the right challenge for you, make sure to apply as soon as possible at https://career.ist.com/. We will not consider applications submitted by e-mail. Apply before 2023-02-12.

If you have any questions, don’t hesitate to send us an e-mail or give us a call.

For more information, get in contact with the recruiting manager Bengt Welin, bengt.welin@ist.com

We’re looking forward to hearing from you!

Ansök nu

Embeddedutvecklare till vår inhouse verksamhet på Combitech

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 17
Vill du jobba med utveckling i vår växande inhouse verksamhet?

Verksamheten innefattar flertalet olika välfungerande och självstyrande team där vi samarbetar med olika partners och kunder. Vi står nu inför att bygga upp fler team, vill du vara med?

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en roll som embeddedutvecklare där du kommer att ingå i våra befintliga team eller vara med och bygga upp och etablera nya team, där vi tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen. Vi arbetar i distribuerade team vilket delvis innebär att din boendeort inte har större betydelse.Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Teamen arbetar idag enligt en agil metodik och aktivt med ständiga förbättringar och erfarenhetsutbyte där medlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.Du blir en del av inhouse verksamheten med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Vi har stort teknikintresse och det är viktigt för oss att ligga i teknikens framkant.

VEM ÄR DU?

Vi söker embeddedutvecklare som vill vara med och utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikingejörer. I rollen som embeddeutvecklare så söker vi dig med teknisk utbildning och erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN)Som person tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling.Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Svetsare till Volvo i Braås | Manpower

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 17
Har du en bakgrund som svetsare och är nyfiken på fordonsbranschen? Har du en gymnasieutbildning, motsvarande utbildning inom relevant område alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens och erfarenhet av arbete som svetsare? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som svetsare hos Volvo i Braås och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba 2-skift.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Att jobba som svetsare

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos Volvo där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIG/MAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du arbetar tillsammans med ett engagerat team med mycket driv som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har svetslicens och goda kunskaper i MIG/MAG- svetsning
* Har gymnasieutbildning
* Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Som person ser vi att du har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Vi ser gärna också att du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen.

Övrigt

Placeringsort: Braås
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, dagtid 06:00-15:12, kvällstid 15:00-00:00.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson på mathilda.larsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök nu

Unik möjlighet i Växjö ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 17
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik? Då passar du in i vårt team! Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.
Det vi erbjuder Dig är:
Grundlig utbildning
Feedback och stimulans
Goda möjligheter att avancera inom företaget, skräddarsytt efter dina önskemål

Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.
Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Vi vill utbilda dig från grunden där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Humor och envishet är ett stort plus.
Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss.
Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!


Du har körkort & tillgång till egen bil.
Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Eftersom vi skräddarsyr dina kund besök får du ett schema som är anpassat efter dina önskemål, som du kan med fördel kombinera med dina fritidsintressen, familj och vänner. Då besöken är förbokade känner du dig alltid välkommen dit du kommer.


Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!


Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din din ansökan redan idag!


Produkten
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.


Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 49 länder över hela världen.
Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Omsorgsassistent till Klavérvägen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en ny medarbetare till Klavérvägen/Enhet 5 inom Omsorg funktionsnedsättning. Vi ger stöd till personer med intellektuell och/eller fysisk funktionsnedsättning och det förekommer även neuropsykiatriska diagnoser. Arbetet innebär att stötta omsorgstagare i deras hemmiljö och att ge stöd utifrån LSS lagen. Inom Omsorg funktionsnedsättning arbetar vi med omsorgstagaren i fokus och strävar alltid mot ett professionellt förhållningssätt. Du får vara en del av en spännande verksamhet, vara med och påverka och med din erfarenhet och kompetens ge ett gott stöd och social stimulans för de personer vi möter i vår verksamhet.

Vi söker duktiga och engagerade medarbetare som kan bidra till utveckling av vår verksamhet där du kommer att möta och ge stöd till fem personer med lindrig/måttlig utvecklingsstörning, autism och ADHD. Arbetstiden är förlagd på oregelbundna tider med jourtjänstgöring. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp.

Vi söker dig som är positiv, öppen och ser arbetet med personer med varierande behov som en utmaning. Arbetet kräver att du är lyhörd, empatisk och flexibel inför omsorgstagarens behov och önskemål samt har en god omvårdnads- och samarbetsförmåga. Det är viktigt att vara ödmjuk, kunna fokusera på det positiva hos individen, vara lugn vid svåra situationer samt ha ett professionellt förhållningssätt. Du behöver kunna individ- och situationsanpassa ditt bemötandesätt samt vara kreativ och se lösningar istället för svårigheter.

Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg till personer med funktionsnedsättning, autism och arbete med struktur och förutsägbarhet är meriterande. Du bör ha kunskap om autism, utvecklingsstörning, motivationsarbete och lågaffektivt bemötande.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Senior Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
About the role

You will join 100 people strong development department and one of our cross functional development teams consisting of developers, testers, a tech lead and a product owner.

We believe in self organizing teams which will give you both freedom, responsibility and involvement while developing your team’s systems - making work technically challenging and fun for all!

We strive for a truly innovative culture and have multiple activities or methods to boost innovation. We are using modern technologies such as Docker, Rancher/Kubernetes, Vue.js, Octopus Deploy and are constantly evaluating our next improvements!

We prefer you to be located in either our Växjö or Linköping office, but for the right person there is the possibility of placement in our other offices.

About you

You have at least 5 years of experience in Java - or similar languages but are willing to learn. Our tech stack also includes Spring, Hibernate, Junit, Tomcat, Oracle and more.

We have a microservices architecture, so knowledge of events and REST APIs are desirable, and with our web-based nature you are also willing to learn related front-end technologies.

You enjoy working in a team - as a team - and like us, you really believe in agile methodologies and processes.

We believe you have good communication skills and not only like to contribute to your team and the people around you, but also to the organization. As a person you show great responsibility, tend to make things happen and welcome change. We expect you to enjoy being part of an agile and healthy changing environment.

Competence and experience

The following skills and experience are required or highly valuable:

- Java 8+

- REST

- , No

- System and solution architecture

- Docker, Rancher, Kubernetes

- Linux

- JavaScript, Node.js, Vue.js

- HTML5, CSS

Apply

If this sound like the right challenge for you, make sure to apply as soon as possible at https://career.ist.com/. We will not consider applications submitted by e-mail. Apply before 2023-02-12.

If you have any questions, don’t hesitate to send us an e-mail or give us a call.

For more information, get in contact with the recruiting manager Bengt Welin, bengt.welin@ist.com

We’re looking forward to hearing from you!

Ansök nu

Lärare SvA

SFI-lärare
Läs mer Jan 17
Är du vår nya lärare på SvA-grund?
Vår lärare på sva-grund kommer vara föräldraledig och vi behöver därför en vikarie till SvA, grundläggande svenska som andraspråk. Tjänsten är ett vikariat på 100% från mitten av mars och 6 månader framåt. Undervisningen omfattar både elever som studerar fysiskt, men även distanselever. Därefter är tjänstens omfattning på 70% med lektioner på plats. Vid rätt behörighet kan tjänsten övergå till en provanställning/tillsvidareanställning inom SFI på 70-95% anställning.


Om oss   
Välkommen till en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt. Hos oss får du stort utrymme att utvecklas, utforma din undervisning och ditt arbetssätt själv och tillsammans med arbetslaget. Vi tycker att lärare ska göra det de är bäst på - att undervisa. Därför gör vi allt vi kan för att minimera de administrativa uppgifterna för lärarna.  


Dina arbetsuppgifter   
Du kommer att arbeta med planering, undervisning, viss administration och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. 


Om dig   
- Du är självständig och tar stort eget ansvar.
- Du är legitimerad och behörig lärare i svenska som andraspråk (45 poäng sva).
- Du har vana vid att arbeta med Skolverkets kursmål och betygskriterier.   
- Du har kunskap om, intresse för och vana vid att arbeta med digitala hjälpmedel som ett naturligt sätt i undervisningen.   
- Du är flexibel och ser snabba förändringar som en rolig utmaning.                                         


Kvalifikationer 
Lärarlegitimation och behörighet i svenska som andraspråk. Du är lösningsfokuserad, generös med ditt kunnande och tar ett stort eget ansvar. Du möter våra deltagare med ödmjukhet och respekt samt är aktiv i löpande förändrings- och utvecklingsarbete. Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din pedagogiska kompetens.
Relevant arbetslivserfarenhet är meriterande. 


Om anställningen  
Tjänsten är ett vikariat på heltid mellan mars-september och övergår till 70% mellan okt-mars. Vid rätt behörighet erbjuds en provanställning/tillsvidareanställning inom SFI efter vikariatet. Den omfattningen är på 70% dagtid, men kan uppgå till 95% om du vill undervisa på SFI kväll med. Placeringsort är Växjö. 

Ansökan  
Ansök senast den 119 februari. Du ansöker via vårt e-rekryteringssystem.  
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ajna Caprnja, rektor/verksamhetschef, ajna.caprnja@folkuniversitetet.se, 0470-784410.  
Vi undanber oss kontakt med annonssäljare och rekryterare

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom för Kronoberg sökes omgående

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 17
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom redovisning och nu vill hoppa på ett uppdrag omgående. Vi ser att du som person är flexibel och snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter och rutiner.

Om uppdraget

Detta uppdrag avses att börja omgående och pågå till och med juni 2023. Du kommer att vara en del av den centrala ekonomiavdelningen som har funktionsansvar för samtliga ekonomi- och uppföljningsprocesser i Region Kronoberg.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du ha en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att ge kvalificerat stöd till verksamheterna på regionen samt vägleda ekonomiassistenter. Utöver detta har du ett övergripande arbete i kund och leverantörsreskontra, ta fram rapporter om ekonomiska resultat, arbeta med avstämningar och mycket mer.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning
- God erfarenhet inom redovisning, bokföring och bokslut. Några års relevant arbetserfarenhet.
- Goda kunskaper i ekonomisystem. Meriterande att kunna Raindance, lnfoweaver och qlickview
- Goda kunskaper i MS Office särskilt i Excel
- Goda svenskkunskaper både i tal och skrift.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Alicia Belila, alicia.belila@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Assisterande Restaurangchef - ChopChop Växjö

Biträdande butikschef
Läs mer Jan 17
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar!
ChopChop i Växjö söker efter en driven och målmedveten assisterande restaurangchef som är redo att anta nya utmaningar och utveckla restaurangen och teamet tillsammans med våran restaurangchef. Vi söker dig som vill jobba med våran nuvarande team och bidra med dina erfarenheter! Du ska jobba med våran restaurangchef och tillsammans utveckla teamet.
Vi är ett växande snabbmatskedja som startades 2011 och har idag 37 restauranger.
Du är ledaren på plats som jobbar aktivt med att finnas där, följer upp och utvecklar din viktigaste tillgång, vilket är din personal. Med det sagt är det viktigt att du jobbar aktivt i driften med din restaurangchef och ditt team för att visa vägen och tillvägagångssättet på hur man ska utföra det praktiska arbetet med kvalité. Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet med att jobba tillsammans med din personal för att leverera slutprodukten och en grym kundupplevelse. Du är spelaren på planen som har det yttersta ansvaret för att vägleda gruppen och verksamheten mot rätt riktning.
Vad vill vi?
Vi vill fortsätta utveckla det öppna och trivsamma arbetsplatsen tillsammans med dig!
Vi söker dig som Värnar om personalens välmående och utveckling i det praktiska arbetet samt personlig utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom personalhantering eller har en ledarstil som är utmärkande och övertygande.
Som vill leda ditt team till att bli Bäst i Sverige!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.
Att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Gott, snabbt och enkelt!
Att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.
Att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.
Att leda samt jobba med ditt team i driften.Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på ChopChop kan erbjuda dig en ny plattform som värnar om din kompetens och passion för att jobba med service och personal. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag med höga ambitioner och har mycket kvar att utveckla tillsammans med vår personal.
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att skapa trivsamma och bra arbetsmiljöer för vår medarbetare och ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Besök vår hemsida för att ta steget till att lära känna oss!
Vi söker dig:
Du är resultatdriven och kan snabbt samt enkelt leverera mätbara och synliga resultat
Du har minst 1-2 års erfarenheter av personalhantering, gärna men inte nödvändigtvis inom restaurang.
Du är positiv
Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja och ge bra kundbemötanden.
Du är och arbetar systematiskt, strukturerad med en klar överblick.
Tidigare erfarenheter inom restaurang eller servicebranschen är ett krav!http://www.chopchop.se
Tjänsten startar med upplärning enligt överenskommelse.
Det är viktigt att du märker ansökan med " Växjö - Assisterande restaurangchef "

Ansök nu

Uthyrare Arento Växjö

Uthyrare
Läs mer Jan 17
Arento AB är ett helsvenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Vi förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner. I vårt erbjudande ryms allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning, till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Erfarenhet och service i kombination med förstklassigt sortiment gör det enkelt, tryggt och lönsamt att hyra av oss. Vi har kundcenter från Luleå i norr till Malmö i söder och nu söker vi en uthyrare till vårt kundcenter i Växjö.

Tjänsten: Som uthyrare på Arento har du en varierande och självständig roll med mycket kundkontakt. Ditt uppdrag är att hyra ut fordon, maskiner och utrustning till främst bygg- och anläggningsbranschen men det kommer även innebära att du iordningsställer maskiner och kontrollera att de fungerar som de ska. Vidare sköter du fakturering och uppföljning av uthyrning- och nyttjandegrad av maskinparken. I rollen som uthyrare har du många kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning med placering i Växjö. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vem är du? Vi söker dig som har, förutom utbildning på lägst gymnasienivå, erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen eller uthyrningsbranschen och ett stort intresse och kunskap om våra produkter.

Kundcentret i Växjö kommer att bemannas av kundcenterchef samt en uthyrare- då det är ett litet team söker vi någon som inte är rädd för att hugga i där det behövs och som har en prestigelös inställning. Vi söker dig som ställer höga krav på att arbetet håller hög kvalitet och på att uppfylla kundens förväntningar och som aldrig ger dig förrän kunden är nöjd. Du skapar goda relationer och bygger nätverk - både med kunder och kollegor och du är noggrann och organiserad i ditt sätt att arbeta.

Du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder: Ett utvecklande och stimulerande arbete med variation och stort eget ansvar. Arento är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål och med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Samarbete ligger i vårt DNA och vi drar prestigelöst nytta av varandras styrkor. Arentos medarbetare trivs och stannar kvar - länge. Med stor kunskap om säkerhet, hantering, skötsel och underhåll finns här alltid någon att fråga. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Det är tillsammans vi skapar framgång! Varje kundcenter driver egna frågor och med våra korta beslutsvägar är det lätt att göra sin röst hörd.

Ansökan och information: Du ansöker genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Vi önskar få in din ansökan snarast möjligt. Urval görs löpande och rekryteringen kommer avslutas så fort vi känner att vi har hittat rätt person.

Ytterligare information lämnas av Peter Svensson på tel. 0470-75 56 02. Våra fackliga företrädare når du via vår växel på tel. 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Ansök nu

Lönespecialist med blicken framåt

Löneadministratör
Läs mer Jan 17
Södra fungerar som en bro mellan 52.000 familjeskogsbruk och den globala marknaden - understödd av det gemensamma ägandet som ger långsiktighet och ett unikt engagemang. Våra gemensamma funktioner är det som möjliggör ett så effektivt och värdeskapande arbete som möjligt ute i våra olika affärs- och verksamhetsområden, hela vägen från familjeskogsbruket till ett hållbart samhälle.

När en av våra nuvarande Lönespecialister ska gå i pension så öppnas en sällsynt möjlighet för dig att bli en del av ett löneteam med stark laganda i en välmående organisation.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Lönespecialist på Södra kommer du att arbeta med all typ av lönehantering för Södras anställda tillsammans med dina kollegor. Vi hanterar ca 3 000 löner per månad i lönesystemet HR-plus 6 och har fem olika centrala kollektivavtal. Typiska arbetsuppgifter är bland annat alla former av uppgifter för utbetalning av lön, hålla koll på tjänstebilsförmåner, rapportering till pensionsföretag och myndigheter, framtagande av statistikunderlag till kollegor och myndigheter, och en mängd andra uppgifter som vi misstänker att du som läser den här annonsen redan har ganska bra koll på.

Efterhand som du kommer in i arbetsuppgifterna hoppas vi på att få ta del av dina reflektioner kring förbättringar och utveckling av våra arbetssätt och processer. Du kommer att vara en viktig nyckelspelare inte bara i det dagliga lönearbetet utan även i kommande projekt, och om du är personen som gillar att vara med och driva/påverka projekt så kommer det finnas goda möjligheter för dig att arbeta med detta. Just nu pågår till exempel ett arbete inför att byta ut vårt lönesystem och lansera det nya under 2023, vilket innebär att vi har en extra spännande tid framför oss!

Vem är du?

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning som lönespecialist eller lönekonsult, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har antagligen varit med om ett antal löne-årscykler redan och förstår vad rollen ibland kan innebära.

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi såklart att du är både noggrann och strukturerad, och besitter det där särskilda ögat för siffror, oavsett om det handlar om lönearter, skattetabeller eller BAS-koder. Du är också tålmodig, inlyssnande och pedagogisk i din kommunikation. Utöver detta ser vi att du som söker har;

- Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
- Förmåga att sätta dig in i och tolka lagar, avtal och övriga regelverk
- B-körkort
- Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av lönesystemet Visma HR-plus 8 (eller 6)
- Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av att jobba med kollektivavtal Massapappers och/eller sågverksavtalSom person är du engagerad, nyfiken och har ett intresse av att lära dig nya saker. Vi tror att du som söker är prestigelös och trygg i dig själv samt drivs av ett nära samarbete med övriga kollegor. Sen är du servicemedveten ut i fingerspetsarna, för självklart är det till syvende och sist så att alla Södras medarbetare på sätt och vis är dina kunder, och att kunna hjälpa dessa i både stora och små frågor är en känsla som du rankar väldigt högt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Södras huvudkontor i Växjö. Resor kan förekomma i uppdraget.

Så här är det att jobba på Södra

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Som Lönespecialist kommer du vara en del av Servicecenter HR, den koncerngemensamma HR-funktionen som utöver lön även består av utbildning, rekrytering och vår firstline support som heter HR-direkt. Vi är placerade på två orter Väröbacka och Växjö, vilket gör att vi har dagligt samarbete digitalt. Din närmsta chef och övriga kollegor har placeringsort i Växjö tillsammans med dig, och du kommer sitta i en korridor präglad av gemenskap, samhörighet och mycket skratt.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då vet du vad du ska göra. Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning: 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef Susanne Johansson på telefon, 072-58 34 322. Fackliga frågor hänvisas till Fredrik Dacke, SACO, på 0470-855 02, eller Teddy Hedlund, Unionen, på 0470-595 61.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan via länken senast den 29:e januari 2023. Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

CERTEGO i Växjö söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik!

Låssmed/Låstekniker
Läs mer Jan 17
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!
Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

Är du intresserad av teknik och redo för nya utmaningar? Nu har både du med erfarenhet och utan erfarenhet av mekanik chansen att bli en del av vårt team på CERTEGO i Växjö. Hos oss får du chansen att utvecklas tillsammans med kollegor i en händelserik och rolig bransch. 

Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarierande administratörer till Bemanningsenheten

Planeringskontorist
Läs mer Jan 16
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi är ett litet gott gäng, i fina lokaler på Ljungadalsgatan, som behöver nya kollegor i sommar! Vi sitter tillsammans i aktivitetsbaserade lokaler och har bra och nära samarbete med varandra. Tjänsterna är på ca 85-90%.

Som administratör på Bemanningsenheten är din huvuduppgift att boka ut vikarier när ordinarie personal är frånvarande. Bokningarna sker genom Time Care Pool. Det dagliga arbetet kräver mycket kontakt med chefer och vikarier, detta för att få ihop så bra lösningar som möjligt. Kontakten sker främst via mail eller telefon.

Vi arbetar löpande med att utveckla och förbättra vår verksamhet, vilket innebär att du behöver känna dig bekväm med att delta i olika mötessammanhang.

Vi har öppet alla dagar året runt vilket innebär att du kommer arbeta såväl vardagar, helger och storhelger.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har erfarenhet av bemanning eller personalhantering. Kanske att du redan idag arbetar som schemaplanerare eller har liknande administrativa arbetsuppgifter, eller har studier inom HR/personal och arbetsliv. Arbetet ställer krav på kunskap och erfarenhet av arbete vid dator. Om du har erfarenhet av verksamhetssystemet Time Care Pool är det meriterande.

Vi söker dig som är driven, ansvarsfull och självgående. Du behöver vara stresstålig och klara av att ha många arbetsuppgifter i gång samtidigt. Du har förmågan att se helheten och är lösningsfokuserad. Du har ett genuint intresse för människor, kundfokus och hög servicegrad. Du är prestigelös, positiv och enkel att samarbeta med. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du talar engelska.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Gruppchef Kalmar, Kronoberg, Jönköpings län

Kanslichef, organisation
Läs mer Jan 16
OM UPPDRAGET
OM UPPDRAGET
Region syd är en av fyra regioner i Rädda Barnens Sverigeprogram. I regionen arbetar ett femtiotal engagerade medarbetare med verksamhet för barn, unga och föräldrar samt stöd till förtroendevalda och volontärer i Skåne, Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Jönköpings län. Region syd kännetecknas av en varm, modig och inkluderande organisationskultur. Vi vill ligga i framkant i att skapa innovativa lösningar och partnerskap för ett hållbart samhälle med goda uppväxtvillkor för barn i socioekonomisk utsatthet, barn i migration och barn som upplevt våld.

Nu söker vi en gruppchef till norra delen av vår region där vi har två regionkontor i Växjö och i Kalmar men även medarbetare i Jönköping, Vetlanda och Västervik och lokal verksamhet på många platser runt om i de tre länen. Ditt team består av ca 10-15 engagerade medarbetare som genomför direktstödsinsatser, kunskapsutveckling och påverkan i region syd. Du har en nyckelroll i styrningen och utvecklingen av regionen och ingår i regionens ledningsgrupp där du är med och tar ett gemensamt helhetsansvar. Vi strävar efter ett coachande ledarskap som bygger på tillit.

Arbetet innebär en stor spännvidd mellan strategiskt och operativt arbete inom våra tre prioriterade områden; Barn i migration, Barn utsatta för våld och Barn i socioekonomisk utsatthet. Rädda Barnen är en medlemsrörelse och du verkar för ett nära samarbete med förtroendevalda i lokalföreningar och distrikt så väl som frivilliga medlemmar runt om i Region syd.

Du kommer samordna, planera, följa upp och leda regionens arbete i Kalmar, Kronoberg och Jönköpings län och rapporterar till regionchefen. I din roll ligger personal- arbetsmiljö och budgetansvar. Du kommer också arbeta med finansiering av verksamheten genom företagssamarbeten, idéburna offentliga partnerskap och projektansökningar .ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har följande kvalifikationer:

- Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom socialt arbete, pedagogik och / eller mänskliga rättigheter.

- Flera års erfarenhet av ledarskap och chefskap. Du är van vid att leda grupper och driva verksamhetsutveckling med hög grad av inkludering och delaktighet.

- Erfarenhet av att leda medarbetare som arbetar med direkta insatser för barn, unga och föräldrar i socioekonomisk utsatthet, inklusive riskbedömningar och trygghetsskapande arbete.

- Dokumenterad erfarenhet av verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning, budget och budgetuppföljning.

- Erfarenhet av att arbeta med projektstyrning, extern finansiering, bygga partnerskap och samverkan mellan olika samhällssektorer

- Erfarenhet av rättighetsbaserat och normkritiskt arbete.

- Erfarenhet av att arbeta i civilsamhället och i medlemsstyrda organisationer som har gett dig en god förståelse för det ideella arbetets kärnvärden och förutsättningar.

- God pedagogisk förmåga och kunskap om medskapande och kreativa metoder och arbetssätt.

- God kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

- Mycket goda kunskaper i Microsoft office och vana av att arbeta i olika digitala verksamhetssystem.

Det är meriterande om du har goda nätverk och relationer i Kalmar, Kronoberg och Jönköpings län. Kunskap om offentlig sektor, gärna erfarenhet från kommunala verksamheter är också meriterande. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inte ett krav för tjänsten.

Vi vill se en varm och modig ledare med förmåga att fokusera på det som skapar effekt för barn. Viktiga personliga egenskaper för rollen är god samarbetsvilja, god pedagogisk förmåga och inkluderande sätt att kommunicera. Du hanterar att vara både praktisk och strategisk har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Alla medarbetare inom Rädda Barnen förväntas självklart efterleva våra värderingar. (https://www.raddabarnen.se/globalassets/dokument/om-oss/riktlinjer-och-policys/vad-betyder-vara-varderingar-201201-1.pdf)

LÅTER DET INTRESSANT?
Rollen är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning vid något av våra trevliga kontor i Växjö eller Kalmar. Chefsförordnandet är på tre år i taget. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Målstyrd arbetstid gäller för denna tjänst och arbete på kvällar och helger förekommer. Resor inom region syd och inom övriga Sverige förekommer regelbundet. HÄR (https://www.raddabarnen.se/globalassets/dokument/om-oss/riktlinjer-och-policys/info-om-villkor-210127.pdf) hittar du information om våra anställningsvillkor.

Vid frågor om rollen kontakta Regionchef sara.svensson@rb.se. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan senast den 24 januari.

Vi har en anonymiserad rekryteringsprocess och använder endast CV och urvalsfrågor i ansökan, inte personligt brev.

Rädda Barnen strävar efter att spegla samhällets mångfald och välkomnar självklart alla sökande. Vi är noga med att vara en säker arbetsplats för barn och vuxna och ber om utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning. Alla medarbetare förväntas följa våra viktiga riktlinjer som handlar om trygghet och säkerhet för alla, samt våra värderingar och etiska riktlinjer. Läs mer om dessa viktiga riktlinjer (https://www.raddabarnen.se/om-oss/vara-varderingar/policies-och-riktlinjer/)

Ansök nu

Driven, resultatinriktad coach

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 16
Vill du bli en viktig resurs i Merits team för Rusta och matcha? Du kommer som coach ansvara för att matcha deltagare mot arbete och studier - deltagarnas resultat är dina resultat.

Vi söker dig som

har stor lokalkännedom och aktuellt arbetsgivarnätverk i Växjö med omnejd

är effektiv och drivs av att arbeta utifrån resultatmål

har erfarenhet av att matcha kompetens mot arbetsgivare

kan utveckla och marknadsföra uppdraget framåt på orten genom kreativa tillvägagångssätt

är bra på service samt kundbemötande

kan hitta kreativa vägar mot arbete och studier

kan kommunicera och dokumentera på ett tydligt och kvalitativt sätt

talar svenska och gärna andra språk

Kvalifikationer - Eftergymnasial utbildning samt minst två års arbetslivserfarenhet.

Du får gärna ha arbetat i Rusta och matcha eller Stöd och matchning, men kan med fördel även ha erfarenhet av arbete med rekrytering, sälj, kundservice, studie- och yrkesvägledning, projektledning, eget företagande etc.

Merit AB är ett växande utbildnings- och coachningsföretag som drivs av pedagoger. Merit finns till för deltagarna. Vi arbetar med kompetensförsörjning tillsammans med arbetsgivare och utbildningar. Våra insatser håller hög kvalitet med effektiva metoder med starkt resultatfokus. På Merit är teamkänslan stark och det finns en mångfald av kompetenser bland personal och deltagare. Välkommen till en kreativ, rolig och stolt arbetsplats!

Ansök nu

Jobbcoach eller vägledare

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 16
Vi planerar att starta ett ESF-projekt för ukrainare!

Vill du bli en del av ett projekt som arbetar med att förbereda nyanlända ukrainare inför anställning i Sverige?

Care Planera för arbete Ukraina-Sverige är ett projekt som riktar sig till personer som omfattas av EU:s massflyktsdirektiv till följd av kriget i Ukraina. Behovet av kontakter med arbetsgivare och näringslivet är stort. Målet med projektet är arbete och studier. I projektet får deltagarna till exempel yrkessvenska och kontakter med arbetsgivare för kompetenskartläggning, praktik och anställning. Vi kommer att erbjuda insatsen dels på plats, dels Online med digitala upplägg. Aktiviteterna kommer att genomföras i samarbete med föreningar, frivilligorganisationer, församlingar, arbetsgivare, kommunala verksamheter och Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av karriärvägledning och kompetensanalys

- Har erfarenhet av att matcha mot arbetsgivare

- Har ett eget kontaktnät med arbetsgivare i olika branscher

och/eller

- Har erfarenhet av att undervisa i grundläggande svenska

- Har erfarenhet av distans- och fjärrundervisning

Det är ett extra plus om du pratar ukrainska!

Merit AB är ett växande utbildnings- och coachningsföretag som drivs av pedagoger. Merit finns till för deltagarna. Vi arbetar med kompetensförsörjning tillsammans med arbetsgivare och utbildningar. Våra insatser håller hög kvalitet med effektiva metoder med starkt resultatfokus. På Merit är teamkänslan stark och det finns en mångfald av kompetenser bland personal och deltagare. Välkommen till en kreativ, rolig och stolt arbetsplats!

Ansök nu

Verksamhetscontroller till Länstrafiken Kronoberg

Controller
Läs mer Jan 16
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Länstrafiken Kronoberg är en förvaltning inom Region Kronoberg. Vårt uppdrag är att bidra till goda resmöjligheter i länet genom att erbjuda en väl fungerande allmän kollektivtrafik samt särskild kollektivtrafik för de kommuner som gett oss i uppdrag att upphandla/utföra färdtjänst och skolresor.
Länstrafiken utför över 10 miljoner resor om året inom den allmänna kollektivtrafiken och vårt övergripande mål är att vi ska få fler och nöjdare kunder.

Är du intresserad av ett omväxlande och verksamhetsnära arbete i en driftsorganisation som omsätter en miljard?
Vill du arbeta med något som dessutom bidrar till ett hållbart samhälle?
Då hoppas vi att du söker!
Avdelningen du tillhör leds av stabs- och ekonomichefen och du har kollegor som arbetar inom områdena ekonomi och verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder dig en spännande roll med mycket ansvar. Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling inom ditt arbetsområde.
Din arbetsplats blir i trevliga lokaler centralt i Växjö med närhet till goda kommunikationer.
Vi erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet till visst distansarbete.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som verksamhetscontroller arbetar du både med controlleruppgifter och redovisning. Du arbetar nära Länstrafikens chefer och fungerar som beslutsstöd till dem i styrningen mot uppsatta mål.
Du arbetar med bokslut inkl avstämningar och viss bokföring, budget, uppföljning och analys, prognoser samt ekonomiska utredningar. Utvecklingsarbete ingår som en naturlig del i din roll och detta arbete driver du både självständigt och tillsammans med kollegor och chefer.
För att du skall kunna ge bästa möjliga stöd är det viktigt att du skapar dig en förståelse för Länstrafikens verksamhet och se helhetsperspektivet inom ekonomiprocessen både lokalt och för Region Kronoberg som helhet.

KVALIFIKATIONER
Du har akademisk examen med ekonomisk inriktning och vi ser helst att du har erfarenhet från arbete som ekonom eller controller.
Du är initiativrik och noggrann och ser möjligheter istället för hinder. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har en god kommunikativ förmåga samt är bra på att skapa goda relationer och bygga förtroende. Du har en analytisk förmåga och kan förklara sammanhang för andra.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Jobba I Cypern

Innesäljare
Läs mer Jan 16
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Sekreterare till Allmänmedicinskt Kunskapscentrum, AMK

Chefssekreterare
Läs mer Jan 16
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Region Kronoberg erbjuder dig friskvårdsbidrag, förmånligt årskort på tåg och buss, rabatt på våra personalrestauranger, egna träningslokaler, personalklubbar och inflyttarservice.
AMK arbetar med fokus på dagens primärvård och inriktning på framtidens nära vård. Utifrån ett helhetsperspektiv driver vi utvecklingsfrågor och utgör ett samlat forum för kvalitetsutveckling, utbildning, fortbildning och forskning för nära vård i Region Kronoberg.
Sedan 2023 01 01 tillhör Samordningsenheten AMK. Den har tidigare framför allt arbetat med frågor kopplade till Covid-19, men under 2023 kommer uppdraget förändras till att allt mer fokusera på att bistå länets 32 vårdcentraler i medicinska frågor.
För att kunna administrera den nya verksamheten samt stödja AMK i sina befintliga uppdrag behöver vi därför utöka vår kompetens med en sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna kommer bland annat att utgöras av att administrativt leda olika befintliga strukturer inom AMK som exempelvis:
• Primärvårdsforum
• Kompetensutvecklingsrådet
• Primärvårdsrådet

Dessutom administrativt stöd till Samordningsenheten som exempelvis:
• Bygga upp en administrativ struktur för samordningsenhetens kommande uppdrag.
• Schemaläggning.
• Materialbeställning.
• Med mera...

I rollen ingår även att organisera och leda möten och utbildningar, vara webbredaktör och kontaktperson i IT-frågor, boka lokaler med mera.


KVALIFIKATIONER
Du har breda administrativa kunskaper och förmåga att överblicka verksamheter som spänner över flera olika kompetensområden samt erfarenhet av att leda och administrera möten.
Administrativ utbildning på eftergymnasial nivå (YH-nivå).
Språkkunskaper som inbegriper goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Tidigare erfarenheter av Region Kronobergs administrativa system är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Redovisningsekonom för Kronoberg sökes omgående

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 16
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom redovisning och nu vill hoppa på ett uppdrag omgående. Vi ser att du som person är flexibel och snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter och rutiner.

Om uppdraget

Detta uppdrag avses att börja omgående och pågå till och med juni 2023. Du kommer att vara en del av den centrala ekonomiavdelningen som har funktionsansvar för samtliga ekonomi- och uppföljningsprocesser i Region Kronoberg.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du ha en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att ge kvalificerat stöd till verksamheterna på regionen samt vägleda ekonomiassistenter. Utöver detta har du ett övergripande arbete i kund och leverantörsreskontra, ta fram rapporter om ekonomiska resultat, arbeta med avstämningar och mycket mer.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning
- God erfarenhet inom redovisning, bokföring och bokslut. Några års relevant arbetserfarenhet.
- Goda kunskaper i ekonomisystem. Meriterande att kunna Raindance, lnfoweaver och qlickview
- Goda kunskaper i MS Office särskilt i Excel
- Goda svenskkunskaper både i tal och skrift.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Alicia Belila, alicia.belila@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Vi söker tandsköterska till Folktandvården Linné

Tandsköterska
Läs mer Jan 16
Är du tandsköterska och vill ha ett jobb som är meningsfullt, omväxlande och roligt? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi nämligen tandsköterska till Folktandvården Linné i Växjö.

Folktandvården Linné ligger i moderna och trevliga lokaler, i anslutning till vårdcentral och apotek, på stadsdelen Teleborg i Växjö. Vi är en allmäntandvårdsklinik men i våra lokaler inryms också Folktandvården Kronobergs handledningsklinik för nyexaminerade tandläkare, Folktandvården Odontologica.


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du att jobba med någon av våra duktiga tandläkare och tillsammans kommer ni att behandla både barn, ungdomar och vuxna. Vi jobbar i team vilket betyder att du som tandsköterska även kommer att jobba med egna patienter. På kliniken är vi i dag drygt 30 medarbetare, vi har en mycket god stämning, tar ett gemensamt ansvar för patienterna och hjälper varandra.

Vi vet att det är spännande och roligt att komma ny till en arbetsplats, samtidigt som det kan vara lite jobbigt (många nya saker att få koll på). För att underlätta för dig som är ny har vi ett övergripande introduktionsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du tack vare olika föreläsningar en god inblick i olika delar av vår organisation. Förutom en hel del nyttig information får du också chansen att nätverka och lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, det betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att söka om du är intresserad av att jobba på Folktandvården Linné.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, men det spelar ingen roll om du är nyexaminerad eller har hunnit skaffa dig erfarenhet från yrket. För oss är dina personliga egenskaper viktigast. Vi söker dig som tycker att det är roligt att gå till jobbet och ditt engagemang märks i mötet både med patienter och kollegor. Vi vill att du har en positiv grundinställning och är en person som är beredd att hugga i och hjälpa till när och där det behövs.

Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.


ÖVRIGT
Vi är drygt 340 medarbetare i Folktandvården Kronoberg och vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande, meningsfullt och roligt jobb hos oss!

Vi kan också erbjuda dig förmåner i form av:
• tjänstepension
• flyttbidrag
• möjlighet till löneväxling
• möjlighet att teckna avtal om förmånscykel
• friskvårdsbidrag
• massagebidrag
• medlemskap i personalklubb

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Lokalvårdare Semestervikariat

Fastighetsstädare
Läs mer Jan 16
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

HSB Sydost söker nu lokalvårdare till Växjö för semestervikariat under sommaren 2023. Vi hoppas du vill vara med i vårt team!

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare på HSB Sydost jobbar du både självständigt och i team där du utför arbetsuppgifter som trappstädning, kontorsstädning och fönsterputsning.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som lokalvårdare tror vi att du har:

Erfarenhet inom yrkesområdet.
Brinner för service och trivs i ett serviceyrke.
Grundläggande datorkunskap.
Goda kunskaper att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Utbildning inom yrkesområdet är meriterande.
B-körkort är ett krav för anställning.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, social, tar ansvar och har en hög servicekänsla. Du är strukturerad och noggrann samt gillar att leverera hög kvalitet för att få nöjda kunder. Du är en viktig resurs och vårt ansikte utåt. Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är något vi värdesätter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde

2023-06-12 eller enligt överenskommelse.

Varaktighet

Semestervikariat till 2023-08-18, eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

2 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 2023-02-12. Vi genomför intervjuer löpande. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Fastighetsförvaltning, 010-451 30 52
Hilda Citron, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Extrajobb som Mystery Shopper - Växjö-området

Intervjuare, opinionsundersökning
Läs mer Jan 16
Var med och skapa bättre kundmöten i Sverige – viktigt extrajobb


Nu söker vi mystery shoppers och intervjuare för kortare uppdrag i hela landet.


Custitude utför flera typer av kundundersökningar; Mystery Shopping, Store checks, exitintervjuer men även coaching på plats i butik.


Vi skulle bli glada om du vill vara en del av vårt kundmötesteam som mystery shopper.
Vi samarbetar med flera kedjor och företag som vill utveckla sitt kundmöte i olika kanaler. Då är en viktig del att förstå vad man är bra på och vad som är utvecklingsbart, både på kedjenivå men även på butiksnivå. Genom mystery shopping gör vi anonyma besök där vi utvärderar servicen och ser hur du blir bemött som kund.
Arbetet är enkelt, men kräver stor noggrannhet och seriositet.
Våra förväntningar på dig är att du är:
• Förberedd: Du har alltid läst på instruktioner och manualer innan du gör dina uppdrag.
• Ansvarsfull: Du ser till att dina uppdrag utförs enligt plan och i tid.
• Pålitlig: Du förstår syftet med det du och Custitude gör, du är intresserad av resultaten och vill att kunden ska kunna utvecklas av dina svar.
Du kan kommunicera väl på svenska både skriftligt och muntligt.


Genom att du registrerar dig i vår databas kommer du bli en del av Custitudes kundmötesteam. Du kommer bli tillfrågad om uppdrag och kan välja att tacka ja/nej vid varje givet tillfälle. En observation tar oftast, inklusive rapportering, 1 timme. Ofta är tiderna för uppdragen väldigt flexibla vilket gör detta till ett mycket bra extrajobb.Ersättning är per uppdrag.


Vi ser fram emot din ansökan. #jobbjustnu

Ansök nu

Utgående försäljning till Telenor

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jan 16
Utgående försäljning till Telenor

Letar du efter nya utmaningar inom din försäljnigskarriär eller är du sugen på att kickstarta din karriär som säljare och utvecklas proffessionellt? Oavsett så har du då hittat rätt!
Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat säljteam tillsammans med målmedvetna och tävlingsinriktade människor. Det här är ett jobb för dig som har lätt för att bygga relationer och vill se tydliga resultat av dina ansträngningar. Du kontaktar nya och befintliga kunder till välkända Telenor för att framföra helhetslösningar gällande mobil, bredband och TV.
Hos oss arbetar du alltid väldigt nära din ledare och vi ha kontinuerlig coaching. Din utveckling är viktig för oss och vårt jobb är att se till att du ha dom förutsättningarna som du behöver och det startar vi med en betald utbildning.

Vad vi söker hos dig..
Du är prestigelös, nyfiken och gillar att utvecklas
Du vill prioritera kundens behov och skapa ett mervärde
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet utav försäljning, det viktigaste för oss är att du som söker tjänsten ska brinna för kundkontakt, försäljning och ha ett bra driv.

Krav:
Fullgjord gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska både skriftligt och muntligt.
Vi önskar någon som besitter en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, andra språk är meriterade.
Goda kunskaper i att söka och ta till dig information via dator samt vana att arbeta i Windows och MS Office.
Du har goda kunskaper gällande smartphones och kan lätt orientera dig i digitala lösningar.Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tjänstgöringsort: Kalmar, Varvsholmen
Startdatum: 6 februari
Lön och förmåner: Fast månadslön i enlighet med vårt kollektivavtal. Möjlighet till bonus och provision

Ansök nu

Fastighetsskötare Semestervikariat

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 16
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

HSB Sydost söker nu fastighetsskötare till Växjö för semestervikariat under sommaren 2023. Vi hoppas du vill vara med i vårt team!

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning och ogräsbekämpning. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som fastighetsskötare ser vi gärna att du har:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Grundläggande datorkunskaper.
Fysisk uthållighet, arbetet är periodvis intensivt och krävande.

Har du röj- och motorsågsutbildning är det meriterande.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driftig, öppensinnad och förtroendeingivande. Har du en bakgrund inom service är det något vi ser som meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:

2023-06-12, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:

Semestervikariat till 2023-08-18 eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster:

3 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 2023-02-12. Vi genomför intervjuer löpande.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Fastighetsförvaltning, 010-451 30 52.
Hilda Citron, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Väktare semestervikariat Securitas Växjö

Väktare
Läs mer Jan 16
Företagsbeskrivning
I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.
Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.
Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Trivs du i ett jobb med föränderlig vardag? På Securitas jobbar vi varje dag, dygnet runt, med att få människor att känna sig trygga. Securitas som varumärke har kommit att bli synonymt med säkerhet – och vi letar nu efter dig som är intresserad att ta på dig vår uniform tillsammans med oss. Just nu letar vi efter både ronderande och stationära väktare. Nyfiken på att höra vad de olika rollerna innebär? Läs då mer nedan.
Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem.
Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.
Som handelsväktare jobbar du med butikskontroll som syftar till att förhindra och förebygga snatteri, stöld och svinn i butiksmiljö. Vid eventuellt brott ingriper väktaren/butikskontrollanten och tillkallar sedan polis.
Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.
Tjänsterna passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Ibland är det tufft att vara den som står mellan hot och medmänniska. Som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Övrig information
Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!
Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: glenn.zander@securitas.se.
Detta är även en sommaranställning, då du kommer att ersätta vår ordinarie personal då de är på semester. Därför är det väsentligt att du är tillgänglig för arbete under minst v23-33. Det finns även möjlighet till fortsättning efter sommaren.
Tjänsten är en timanställning med tillträde enligt överenskommelse.
För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Ansök nu

FASTIGHETSSKÖTARE VIKARIAT

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 16
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Har du ett genuint intresse för fastigheter, boendemiljöer och människor? Är du driven, engagerad och vill få möjlighet att göra skillnad i människors vardag? Då kan du vara den fastighetsskötare vi på HSB Sydost nu söker till vårt team i Växjö.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare har du ett helhetsansvar för leveransen till ett antal bostadsrättsföreningar. Arbetsuppgifterna varierar och innebär att både inre och yttre miljöer är hela, rena och trygga hos våra kunder.
Exempel på vanligt förekommande uppgifter i yttre miljöer är gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering och snö/halkbekämpning. I de inre miljöerna ingår tex tillsyn av undercentraler.
Som HSB:s ansikte i bostadsområdena blir du ofta den första och mest naturliga kontakten för kunderna. Vilja och engagemang att ge professionell service samt arbeta för goda dialoger med styrelser och de boende är av största vikt i rollen.
Arbetet passar dig som trivs med att arbeta fysiskt och självständigt men uppskattar samarbete och förtroendefulla relationer med kunder likväl som med kollegor.

Kvalifikationer

För att nå framgång i rollen som fastighetsskötare tror vi att du:

Har erfarenhet av liknande arbete.

Är van att hantera olika handverktyg, redskap och maskiner.

Har ett växt- och trädgårdsintresse.

Har grundläggande datorkunskaper.

Trivs i ett serviceyrke.

Utbildning för röjsåg och/eller motorsåg är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Inom HSB Sydost är samarbete och möten med kunder, kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig som är driftig, strukturerad och kan arbeta självständigt för att bygga och förvalta goda relationer. Du ser lösningar och möjligheter och bör ha en vilja att utveckla och utvecklas samt god fysik då arbetet periodvis är intensivt.

Varaktighet:

Tidsbegränsad anställning, med möjlighet till förlängning.

Tillträde:

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Omfattning:

Heltid.

Antal tjänster:

1 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-29. För den här tjänsten tillämpas löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Kronoberg, 010-451 30 52.
Hilda Citron, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

FASTIGHETSSKÖTARE SÄSONGSANSTÄLLNING

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 16
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Har du ett genuint intresse för fastigheter, boendemiljöer och människor? Är du driven, engagerad och vill få möjlighet att göra skillnad i människors vardag? Då kan du vara den fastighetsskötare vi på HSB Sydost nu söker till vårt team i Växjö.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare har du ett helhetsansvar för leveransen till ett antal bostadsrättsföreningar.
Arbetsuppgifterna varierar och innebär att både inre och yttre miljöer är hela, rena och trygga hos våra kunder. Exempel på vanligt förekommande uppgifter i yttre miljöer är gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering och snö/halkbekämpning. I de inre miljöerna ingår tex tillsyn av undercentraler.
Som HSB:s ansikte i bostadsområdena blir du ofta den första och mest naturliga kontakten för kunderna.
Vilja och engagemang att ge professionell service samt arbeta för goda dialoger med styrelser och de boende är av största vikt i rollen. Arbetet passar dig som trivs med att arbeta fysiskt och självständigt men uppskattar samarbete och förtroendefulla relationer med kunder likväl som med kollegor.

Kvalifikationer

För att nå framgång i rollen som fastighetsskötare tror vi att du:

Har erfarenhet av liknande arbete.

Är van att hantera olika handverktyg, redskap och maskiner.

Har ett växt- och trädgårdsintresse.

Har grundläggande datorkunskaper.

Trivs i ett serviceyrke.

Utbildning för röjsåg och/eller motorsåg är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Inom HSB Sydost är samarbete och möten med kunder, kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig som är driftig, strukturerad och kan arbeta självständigt för att bygga och förvalta goda relationer. Du ser lösningar och möjligheter och bör ha en vilja att utveckla och utvecklas samt god fysik då arbetet periodvis är intensivt.

Varaktighet:

Tidsbegränsad anställning, tom 230930.

Tillträde:

230401, eller enligt överenskommelse.

Omfattning:

Heltid.

Antal tjänster:

2 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12. För den här tjänsten tillämpas löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Kronoberg, 010-451 30 52.
Hilda Citron, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Platschef

Platschef, bygg
Läs mer Jan 16
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


PLATSCHEF TILL KUND I VÄXJÖ
Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en ny roll där du får ansvara för produktionen i projektet? Då kan det här vara tjänsten du letat efter!  
Just nu söker vi på Isaksson Byggbemanning en platschef till en av våra kunder i Växjö.  


Som Platschef leder och ansvarar   du för olika byggprojekts genomförande. Inte bara med tanke på den praktiska vardagen kring att slutföra och leverera en byggnad; du liksom dina arbetslag tar även hänsyn till människorna som ska leva, verka och bo i det vi är med och bygger. Därför tar du allvarligt på ansvar för samordning, planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Tillsammans med projektchef, arbetsledare och yrkesarbetare driver du projekten framåt. Var beredd på mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer.

 

DINA ERFARENHETER  
Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet i byggbranschen, till exempel har du arbetat som platschef eller arbetsledare. Du klarar både självständiga uppgifter och sådana som kräver samarbete. Ditt kunnande håller hög nivå – tekniskt och kvalitetsmässigt.
 

DINA EGENSKAPER  
Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Strukturerad, noggrann och med ett ekonomiskt tänkande är du en förebild för företaget. Vi tror också att du går igång på att bygga starka relationer med dina team, kunder och samarbetspartners.
 

ANSÖKAN
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson, 0709-350040 emila@isakssonrekrytering.se eller Erica Stråhle, 0760-169500 erica@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till enhet 3 - njurmedicin, diabetes och endokrinologi

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jan 16
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken!

På medicinavdelning 3 vårdas främst patienter med diabetes, patienter med endokrinologiska sjukdomar samt njurmedicinska diagnoser. Till varje specialitet finns en mottagning, samt en mottagning för medicinsk fotvård.

Hos oss prioriteras en trygg och säker arbetsmiljö där vi bemöter patienter och varandra med respekt och omtanke. För att du också ska kunna uppnå denna känsla erbjuds såklart en god introduktion.

ARBETSUPPGIFTER
På avdelning 3 arbetar vi i team nära patienterna. Till vår hjälp i vårdarbetet har vi nära kontakt med bl.a. sjukgymnast och dietist. Tillsammans med kollegerna planerar och utför ni dagens arbete. Vi arbetar i team där 2-3 sjuksköterskor ansvarar för 5-7 patienter under ett arbetspass.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Som person ser vi att du samarbetar väl med andra människor, såväl kollegor som patienter och anhöriga. För dig är ett gott bemötande en självklarhet och en del av din kompetens. Vidare ser vi även att du är ansvarsfull, initiativtagande och att du arbetar aktivt för att patientens behov ska styra utvecklingen av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Region Kronoberg får du tillgång till friskvårdsbidrag, föreläsningar och aktiviteter från friskvårds- och hälsoenheten och mycket annat.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Elmontör till populärt industriföretag i Växjö

Elmontör
Läs mer Jan 16
Är du en händig person med erfarenhet av montering?
Värdesätter du härliga kollegor som har samma driv som du?
Då är du den personen vi söker!

Företaget är marknadsledande och utvecklas snabbt inom sin bransch.

Om tjänsten

Som elmontör hos vår kund kommer du i första hand att arbeta med elmontering efter kundanpassade elritningar. Du ansvarar för att sätta ihop, slutmontera och kontrollera dina egna produkter i grupp. Tjänsten passar dig som har stort intresse för el samt är redo för en spännande utmaning i ett expansivt och trevligt företag. Söker du långsiktighet och trygghet, då kan detta uppdrag vara ditt nästa drömjobb!

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, gärna med el- eller automationsinriktning. Utöver detta har du minst något års praktisk erfarenhet som elektriker eller elmontör. Du är van att läsa ritningar och är självgående i att koppla efter elschema.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Uniflex Bemanning & Rekrytering för att sedan arbeta ute hos vår kund i Växjö. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund . Arbetstiderna är förlagda på kvällssskift.


Vem är du?

- Vi söker dig som har ett intresse för montering
- Du är noggrann och besitter ett eget driv
- Du trivs i ett socialt nätverk med laganda!
- Vi värdesätter att du har en god känsla för service och säkerhet

Intervjuer hålls löpande, vill du få din chans till drömjobbet? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Product Change Manager

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jan 16
Vill du arbeta för ett marknadsledande företag som utvecklar och skapar framtidens batterier och batteriladdning? Har du ett brinnande intresse av att arbeta med system- och förbättringsarbeten? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten
Som vår Product Change Manager får du en nyckelroll och möjlighet att bidra till att utveckla och underhålla vårt system för vårt breda utbud av produkter. Du ingår i Micropowers RD avdelning där du kommer att projektleda våra processer för förändrings- och förbättringsåtgärder avseende våra batteriladdare och batterier. Rollen innebär support och utveckling av vårt Product Lifecycle Management-system (PLM) Aras. Samtliga ärenden som avser förbättringar eller förändringar för våra produkter hanteras i vårt PLM-system som du koordinerar och administrerar, samt att du är den som driver ärendena från start till mål. Du jobbar i nära samarbete med kollegorna inom inköp, produktion, kvalitet och RD.

Vem är du?
För att vara lyckosam i rollen tror vi att du är en problemlösare som är villig att ta egna initiativ och som trivs med att hjälpa och stödja andra. Vi ser även att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du ser även ständiga förbättringar som en del av ditt dagliga arbete.

Utbildning/bakgrund/erfarenhet: Högskoleingenjör inom Maskin/Elektronik eller liknande.
Erfarenhet av arbete med PLM- system och databaser
Meriterande med kunskap i Aras
Ansökan
Ansök snarast möjligt då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Micropower Sweden AB som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson, 070 149 70 60, alt. Carolina Sköld, 0470-34 98 75, OnePartnerGroup.

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till sommaruppdrag 2023

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 16
Sommaren närmar sig med stormsteg och vi behöver din hjälp!
Vi letar efter dig som är legitimerad sjuksköterska och som är tillgänglig i sommar.
Som person behöver du vara flexibel, självgående och trygg i din yrkesroll.
Uppdraget innefattar sedvanligt arbete som sjuksköterska på SÄBO och/eller HSV
Period:
Juni - augusti 2023
Schema:
Dag/kväll/natt/helg
Var med och styr över din egen arbetstid!
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu

Ansök nu

Säljjobb med individen i fokus Rottne

Hemförsäljare
Läs mer Jan 16
Söker du ett jobb med en stabil grundtrygghet, samtidigt som det finns goda möjligheter att göra karriär, avancera inom företaget, generösa bonusar och motiverande tävlingar? Uppskattar du ett jämställt och inkluderande företagsklimat där miljötänkandet får stort utrymme?
Solid Air AB expanderar kraftigt och söker nu säljare och demonstratörer som vill påverka livet till det bättre för sina kunder, sig själva och sin omvärld. Vi tror på:
· Samma möjligheter oavsett bakgrund
· Energisnåla kvalitetsprodukter med lång livslängd
· Kundens bästa i fokus
· En inkluderande arbetsmiljö
· Ett jämställt ledarskap
· En renare inomhusmiljö – en partikel i taget!


Om oss
Solid Air AB säljer och marknadsför Clear Sky, en tysk kvalitetsprodukt för hemvård som verkligen ligger i tiden! Industriell toppkvalitet, fast till en prislapp som anses vara acceptabel även för privatpersoner och mindre företag. Med en låg energiförbrukning och i stort sett inga förbrukningsartiklar har försäljningen ständigt ökat, oavsett världsläge och pandemi.


Clear Sky är designad av Christoph Böhler, en av Tysklands största industridesigners. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Maskinen har funnits i över 20 år, säljs i 49 länder på 4 kontinenter av över 10 000 medarbetare och en total årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr.


”Jag började jobba här januari år 2000 och insåg redan efter några veckor att jag aldrig kommer att göra något annat! Produkten, friheten, lönen, tävlingarna och den årliga megajulfesten, för att nämna några saker som du inte hittar på de flesta arbetsplatser… – Fredrik, 45 år


Löner och arbetsvillkor
Dina kundbesök bokas av vår bokningsavdelning via referenser från andra nöjda kunder. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema.
Heltid: 24 500 kr plus bra provisioner på allt du säljer. Dessutom har vi hela tiden tävlingar, bland annat VIP-resor. Därför rekommenderar vi att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!
Vår Diplomerade Säljutbildning är något du kommer att ha stor nytta av i ditt arbetsliv, antingen som språngbräda vidare i din karriär eller om du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss. Den innefattar bland annat:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar


Du har körkort och tillgång till egen bil!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Ditt arbetsschema sätts varje vecka tillsammans med dig och vi gör allt vi kan för att anpassa det efter dina behov, eventuell familj och fritidsintressen.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

IT-administratör till Debe Flow Group

IT-samordnare
Läs mer Jan 16
Har du ett stort intresse för IT och är duktig på att skapa ordning och struktur? Är du duktig på att
arbeta med affärssystem och trivs bra i händelserika, entreprenöriella miljöer? Då kan detta vara en
passande tjänst för dig!

Din framtida arbetsgivare
Debe Flow Group verkar för en renare värld och är därför en helhetsleverantör av svensktillverkad
utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och
reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har de etablerat sig som ett
marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att de har vuxit under
de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i
verksamheten. Med huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck är de idag
cirka 100 anställda i koncernen. Debe Flow Group är inne i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas
och de ser optimistiskt på framtiden.

Företaget har vuxit genom förvärv av några tillverkande bolag som alla har spetskompetens inom sitt
område. Det finns ett genomgående fokus på produktutveckling och innovation och de levererar
såväl helhetslösningar och enskilda produkter till sina kunder i Europa.

I tjänsten som IT-administratör arbetar man från kontoret i Växjö där omkring 15 personer är
stationerade idag.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som IT-administratör arbetar du bland annat med löpande med administration i företagets
olika system, parallellt med att vara delaktig i effektiviseringsprojekt. Det är viktigt att data i
systemen är korrekt och i ordning samt att policys efterföljs. Administrationen kan exempelvis bestå
av att hantera användarkonton, dokumentmallar och företagets artiklar. Du kommer även att arbeta
med fusioner där stora mängder data ska exporteras och importeras mellan system.

Vid nyanställningar kommer du att hjälpa till med att administrera nya användare. I de fall akuta
tekniska problem hos användare dyker upp får du hjälpa till med felsökning i de fall IT-leverantören
inte kan agera lika fort. Därtill är det ditt ansvar att se till att hårdvaruinköp följer policy och att se till att utrustning fungerar
som den ska.

Du kommer att rapportera till och arbeta nära företagets CIO som arbetar från England. Därtill har
du en IT-leverantör som hanterar en stor del av ärendena i dagsläget.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som IT-administratör ser vi att du har ett genuint intresse för IT och
viss arbetslivserfarenhet inom området sedan tidigare. Du har mycket goda kunskaper i Excel och en
vana att hantera stora datamängder. Det är en stor fördel om du arbetat med affärssystem, gärna på
en högre nivå. Har du dessutom jobbat i Pyramid är det mycket meriterande.

Som person är du handlingskraftig och med ett entreprenöriellt tankesätt. Du trivs bra i händelserika
miljöer och du har lätt för att ta ägandeskap i dina ärenden och se till att problem blir lösta. I ditt
arbete är du noggrann och systematisk. Att kunna tänka logiskt är en förutsättning för att bli
framgångsrik i detta arbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5 februari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Sökord
pyramid, affärssystem, crm, excel

Ansök nu

Sommarvikarier till Linné Hemvård (20 jobb)

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 16
Vill du ha ett sommarjobb där du får göra en positiv påverkan hos andra människor?
Nu söker Linné Hemvård sommarvikarier till verksamheten i Växjö. Vikariatet gäller under perioden 1 juni - 31 augusti. Innan din sommarvikariat startar så kommer vi att ge dig en gedigen introduktion & information för att du ska få dem bästa förutsättningarna till jobbet.

OM LINNÉ HEMVÅRD:

Våra medarbetare gör skillnad - VARJE DAG

Linné Hemvård har i flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare. Trots en stor arbetsgrupp med över 80 anställda, strävar vi efter samhörighet och god arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattad. Vi tror på en stor mångfald och har idag 18 olika språk bland våra medarbetare.

Vi är idag Växjös största privata aktör inom hemtjänsten samt hemsjukvård, och finns i Växjö och Ljungby. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov uppfylls och mer därtill. Verksamheten bygger på våra tre kärnvärden; enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor. Alla har olika behov av stöd men något som förenar oss är likavärde och rätt till en individuellt anpassad hemsjukvård.

OM TJÄNSTEN:
Som undersköterska på Linné Hemvård ansvarar du tillsammans med dina kollegor för medicinska insatser. Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat bedömningar av hälsotillstånd, dokumentation, sårvård, läkemedelshantering, palliativ vård, handledning samt utbildning av omvårdnadspersonal. Som undersköterska i hemsjukvården samarbetar du med olika yrkeskategorier som är involverade i vården av omsorgstagare. Till hjälp har du samordnare och andra stödfunktioner. Både VD och styrelsemedlemmar är närvarande och verksamma i driften.

Arbetstider: Måndag till Söndag, Varierande tider (7-16, 13-21)

Du kommer att vikariera för befintlig personal som är på semester under perioden: 1 Juni - 31 AugustiVI SÖKER DIG SOM:

Som vill ha ett givande jobb i sommar och som vill ge våra omsorgstagare en bättre vardag.

- Har en pågående utbildning inom Vård- och omsorgsprogrammet (2:a året)
- Kan cykla

- Är 18 år eller äldre
- Har god svenska i både tal och skrift
- Är social och självständig
- Tar eget initiativ


Krav: Vaccination Covid-19, första dosen, Utdrag från belastningsregistret Klicka här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

DETTA FÅR DU:

- Lön enligt kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Personalaktiviteter
- Utveckling & utbildning inom branschen

- Ett jobb som där du gör en positiv påverkan för andra människor i deras vardag

- En möjlighet att få timvikariat eller deltidstjänst efter sommaren
Är du den vi söker? Du ansöker genom vår karriärsida, Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hela rekryteringsprocessen kommer att hållas av Workforce rekrytering & bemanning, du kommer att bli anställd av Linné Hemvård.

Ansök nu

QA Engineer - Retention

Systemtestare
Läs mer Jan 16
We are looking for a QA Engineer for Retention with a special focus on loyalty and customer communication for our customers. What we do in this team is build tools and features for our retention marketing teams to create the greatest gaming experience. We support this target by supporting and challenging the operational organisation to acquire and retain customers as effectively as possible.
You will work alongside the development team and our operational teams to develop plans and investigations that help the company exceed.
If you love quality, challenges and innovation this is the perfect opportunity for you to be a part of us when we are developing both our tech and our processes to drive both acquisition and retention of our customers in a scalable and sustainable way!
We trust that you help us with:
#CONTINUE BUILDING QUALITY
You will be responsible for driving quality in the team, building and owning the testing platform and frameworks, as well as being able to identify areas of improvement, proactively make those improvements and communicate changes to the team!
#CONTRIBUTE TO BUILDING OUR PLATFORM
You will be a part of the retention domain which is the support and development domain that works closest to the marketing department. We build functionality for bonusing, customer communication, key account management, customer loyalty and satisfaction.
#WE ARE TEAM LEO
As a global company with people from many different countries, internal work is built up on trust and respect - regardless of geography, culture or the department one works in. The company wins when everyone works as a team. We trust that you contribute to the Team Leo spirit.
#WE MAKE IT HAPPEN
LeoVegas’ scale-up culture sets a tone of courage and capacity to act. Employees are encouraged to not only say what they think, but also do the job that is needed - “to make it happen”. LeoVegas does not believe in hierarchical structures, but instead that every individual employee plays an important role in the company. We trust that you thrive in these environments.


Do you have experience in this?
Familiar with version control (Git or similar)
Previous experience with Postman
Knowledge of automated testing
General knowledge about API’s, how they work, how to query them etc.Why LeoVegas?
LeoVegas is where the lions play… and work! A fun, agile and fast-paced environment connecting 1,000+ employees across 11 offices world-wide. We’re culture-focused, so if you’re an innovator, initiator and a team-player give us a roar and join the LeoVegas pride. Let’s create the world's greatest iGaming experience!


Compensation & Benefits
Competitive salary
Life-Occupational injuries & sickness insurance
Possibility to enroll in an attractive private health care insurance for both you and your partner
3,000 SEK wellness contribution p/a
30 annual vacation days
1,500 SEK equipment allowance
Occupational Pension - Details on request
Benify - A benefits portal with lots of attractive discounts
Parental pay
4 weeks per year work from anywhere!
Plenty of great company events
Mobile phone & laptop of your choice
If you are not based in the job location we will also provide you with a relocation package including flights and 2 months of accommodation/
Flexible hybrid working model**As our company working language is English we’d like to see your CV in English please**

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 16
Net at Once startade som Internetleverantör 1997 och har idag privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag som kunder över hela Sverige. Som Internet-, telefoni- och mobiloperatör har Net at Onces kunder tillgång till ett brett tjänsteutbud i högkvalitativa nät med egen infrastruktur, samt genom samarbeten med andra aktörer för att möta marknadens behov.

För mer information: https://www.netatonce.se

Vi sitter i nyrenoverade lokaler centralt i Växjö Vi söker dig som har god datorvana och är bekväm i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Du ska kunna klara av att hålla många bollar i luften och snabbt kunna anpassa dig till de olika uppgifterna.

Vi ser att du är en glädjespridare och bidrar med positiv energi och nytänk.

Tidigare erfarenhet av support, helpdesk är meriterande.
Grundläggande kunskaper om IT och nätverk är ett krav. Arbetet består i huvudsak att hjälpa våra kunder med allt ifrån abonnemangs- och fakturafrågor, felsökning utav bredband och telefoni.

Vi ser därför gärna att du som söker har någon tidigare erfarenhet utav antingen teknisk support eller kundtjänst men det är inget krav.

Då varje kund är unik ska du som person vara flexibel, serviceminded och ha god social förmåga då kommunikationen med våra kunder är något vi värdesätter högt.

Ansök nu

Databasadministratör till IGT i Växjö

Databasutvecklare
Läs mer Jan 16
Dina arbetsuppgifter
Till IGT i Växjö söker vi nu en Databasadministratör/databasutvecklare som vill vara med och leverera spelupplevelser i världsklass. IGTs mission är att erbjuda förstklassigt innehåll, tjänster och lösningar till den globala, reglerade spelindustrin. Med stort driv och kompetens skapar IGT underhållande och ansvarstagande spelupplevelser för spelare världen över.
Nu har du chansen att arbeta i en företagskultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet. Vi tror att du har en passion för teknik, kreativa lösningar, har en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du engagerad, självgående med vilja att ständigt vilja lära dig mer och dela med dig av dina kunskaper.
Du kommer att ingå i vårt utvecklingsteam som består av ett helt gäng engagerade medarbetare som ser till att drifta, bygga och underhålla framtidens spelsystem.
I rollen som Databasadministratör tar du ägarskap och driver arbetet inom i samråd med stakeholders och kunden, med fokus på förvaltning och vidareutveckling. Du arbetar både med nyutveckling och utveckling av befintliga lösningar.
Tjänsten är på heltid och långsiktig där du är anställd på Inpeople och arbetar hos IGT. Arbetet utförs på kontoret i Växjö, eller med ett hybridupplägg enligt lokala bestämmelser på arbetsplatsen.


Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har 2-3 års erfarenhet av databasutveckling samt goda kunskaper i Oracle och PL/. Det är meriterande om du även har erfarenhet av GIT och DevOps.
Du har ett metodiskt och analytiskt tänkande och du gillar att arbeta strukturerat och organiserat. Som person är du engagerad, driver gärna dina uppgifter framåt och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor. Du tar stort eget ansvar och känner ett ägandeskap i dina uppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
IGT is a global leader in gaming. It is listed on the New York Stock Exchange under the trading symbol "IGT," and its holding company headquarters are in the United Kingdom, with operating headquarters in Rome, Italy; Las Vegas, Nevada; and Providence, Rhode Island. The Company attracts the industry’s top talent, with approximately 11,000 employees across the globe. Values that shape our culture; We are responsible, We are authentic, We are collaborative, We are pioneering, We are passionate.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 16
Om tjänsten
Vi söker just nu en svetsare till en av våra kunder strax utanför Växjö.
Du kommer arbeta med MIG/MAG svetsning, rörtråd. Arbetet innebär svetsning i grovplåt och större detaljer. Arbetet sker efter ritning.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Önskemål/Krav:
- Kunskap inom svets, gärna rörtrådsvetsning.
- Ritningsläsning
- Viljan att lära sig nya saker

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Erfarna och blivande säljare i Växjö ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 16
Rhino Gate AB ingår i en organisation som verkar i 49 länder på 4 kontinenter med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. Oavsett världsläget, krig eller pandemier har vår bransch visat styrka och expansion. Självklart är vi hjälpta av att ha en produkt som ligger i tiden: Förbättrad inomhusmiljö och luftkvalitet med låg energiförbrukning, helt utan filter och förbrukningsmaterial!


Om jobbet
Du åker ut på förbokade kundbesök som bokats in av vår bokningsavdelning. Självklart är tidigare säljerfarenhet ett plus, men inte en nödvändighet, då vi skräddarsyr utbildningen individuellt för dina förutsättningar. Du har lön för alla demonstrationer du gör, även om du inte säljer något!
Vi erbjuder dig en diplomerad säljutbildning, något du har nytta av vare sig du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss eller söka dig vidare i karriären:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar
Att ha arbetat med försäljning är en merit oavsett vad du vill arbeta med i framtiden. Flera toppsäljare i olika branscher i landet har fått sina jobb tack vare vår meriterande säljutbildning, men många väljer givetvis att stanna kvar hos oss och göra detta till en livslång karriär!


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid.
Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.


Dessutom har vi hela tiden för att öka motivationen och sammanhållningen:
· Inspirerande tävlingar
· Företagsresor med respektive
· Sammankomster med respektive
· Kickoffer
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om dig
Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Vår individuella karriärplan är utvecklad för att passa just dig och du är själv med och planerar din framtid i företaget.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt. Ofta tillsätts tjänsten innan sista ansökningsdagen gått ut, så skicka in din ansökan till oss redan idag!
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald inom företaget berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.


Ett par röster om jobbet:
”Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. Den jag jobbar för nu är den till Las Vegas!” – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför heter Clear Sky och tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Clear Sky är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Sökord
?Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Hemstädning kronoberg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 16
Kronoberg med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid efter eget önskemål
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus. Vi betalar lön även under restiden mellan kunder och tills du är hemma igen.
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Undersköterska - Tillsvidare

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 16
Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Bli en del av vårt team

Attendo Vikaholmsallén är ett äldreboende med inriktning Utevistelse & Trädgård i Växjö. Här är utemiljön i centrum med skog på baksidan och en fantastisk trädgård på framsidan. Här finns gemensamma utrymmen för samvaro på varje våningsplan samt en spa- och behandlingsavdelning för hår och fötter. De gemensamma balkongerna är ljusa och smakfullt inredda med nya fräscha möbler och inredningsdetaljer. På varje enhet finns gemensamt kök och matsal. Dessutom finns ett trivsamt vardagsrum med storbilds-TV och mysig soffgrupp.

Vårt mål är att skapa en lugn och trivsam miljö för våra boende samt en positiv och stimulerande arbetsmiljö för våra anställda. Nu söker vi dig som är undersköterska med ett stort intresse för äldreomsorg. Tycker du om att vara en del av ett team som innefattar flera yrkeskategorier så kan detta vara något för dig.Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning (likvärdig utbildning) eller är intresserad av att jobba inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid ditt personlighet, bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgenAnställningsform: Tillsvidare

Tillträdesdag: Enligt överenskommelseStämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9§ 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Krav på vaccination (minst 2 doser) mot Covid-19 vid nyanställning.

Ansök nu

Produktionsledare till Micropower Sweden AB

Arbetsledare, tillverkning elkrafttekniska prod.
Läs mer Jan 16
Brinner du för att arbeta med människors utveckling och verksamhetens driftsfrågor - bli en av våra Produktionsledare!
Vi växer och söker dig som har ett genuint intresse av att utveckla och motivera dina medarbetare och som vill vara med att förbättra och effektivisera verksamheten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som produktionsledare hos oss har du ett övergripande ansvar för arbetsmiljö, medarbetare, kvalitet, och leverans på din avdelning. Med ett modernt och naturligt ledarskap stödjer, coachar och engagerar du medarbetarna i en stimulerande miljö där ni tillsammans optimerar verksamheten. I tjänsten rapporterar du till produktionschefen och kommer att ha ett nära samarbete med övriga produktionsledare i produktionsledningsgruppen.

Om tjänsten
Som produktionsledare ansvarar du för att leda, förbättra, utveckla och kvalitetssäkra våra produktionsprocesser på en av våra avdelningar i fabriken.
Du har personalansvar för ca 20 medarbetare och ansvarar för att främja en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö där du utvecklar och coachar dina medarbetare.

Om du är intresserad av ett arbete där ledarskapet är i fokus samt där du skapar förutsättningar för gruppens utveckling och avdelningens leverans kan denna roll vara något för dig.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och trygg i ditt ledarskap och som framgångsrikt har lett ett team i en tillverkande verksamhet. Du har ett tekniskt intresse och du trivs när det händer mycket omkring dig. Din förmåga att kunna prioritera och strukturera hjälper dig i ditt arbete. Du har erfarenhet av affärs-/ERP system (med fördel Monitor, men det är inget krav) samt arbetat med LEAN.

Som person är du ordningsam och strukturerad med förmågan att skapa rutiner men är även flexibel och anpassningsbar vid oväntade förändringar. Vidare är du kommunikativ, nyfiken och lösningsorienterad samt har förmåga att skapa ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra.

För att lyckas i rollen tror vi att du har: Erfarenhet från tillverkande industri
Erfarenhet som ledare med medarbetaransvar
Förmåga att planera och prioritera
Engagerad och driven
Kreativ och utmanande
Kommunikativ med hög social kompetens
Ansökan
Urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan. Detta är en direktanställning hos Micropower Sweden AB som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470 – 34 98 75.

Ansök nu

Fonus Växjö söker Kundrådgivare/representant

Begravningsrådgivare
Läs mer Jan 16
Är du redo för en professionell utmaning som ger arbetslivet en djupare mening? Vill du bli en del av en gemenskap, där vi sätter en ära i att guida människor genom livets stora beslut och att arrangera värdiga avslut? Då kommer jobbet som Kundrådgivare/Representant på Fonus att möta dina förväntningar, samtidigt som det kräver en hel del av dig.

Vi söker nu efter en Kundrådgivare/Representant som vill bli en del av vårt härliga team. Huvudsaklig placeringsort för tjänsten är Växjö men arbete inom hela kundområdet förekommer (exempelvis på kontoren i Ljungby, Älmhult eller Värnamo). Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Fonus tillämpar sex månaders provanställning.

Din del i helheten

Du blir en del av Fonus – ett rikstäckande företag som har viljan att utvecklas och en stark vi-känsla. Hos oss möter du en lärande gemenskap där vi drar nytta av varandras kunskap och personliga kvaliteter.

Som Kundrådgivare/Representant får du daglig kontakt med kunder som har olika behov och önskemål. Du kommer att hantera alla uppgifter kring en begravning vilket innebär en värdig hantering av den avlidne vid hämtning, svepning och kistläggning. Till arbetsuppgifterna hör kundsamtal och kontakt med kyrkor, florister och myndigheter. Du kommer även att vara ceremonivärd vid förrättningar i både kyrkor och kapell. Tunga lyft förekommer vilket innebär att en god fysik är en förutsättning för jobbet. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring utanför arbetstid.

Vad erbjuder vi dig
Du får möjlighet att utvecklas i en modern och värderingsstyrd koncern som består av varumärken så som Fonus, Familjens Jurist och Fondkistan. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en trivsam arbetsplats med stark gemenskap. Vi tror på att mångfald skapar nya möjligheter och bidrar till en mer framgångsrik arbetsplats.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi erbjuder förmåner som främjar både utveckling och välmående. Det innebär allt från friskvårdsbidrag, kollektivavtal inkluderat pensioner och försäkringar, samt löpande kompetensutveckling för att kunna utvecklas i din yrkesroll.

Vad rollen kräver

För rollen krävs det att du är utåtriktad och har en utpräglad känsla för god service. Dessutom är du en initiativtagande ambassadör för de värden Fonus står för. Du har förmågan att se kundens behov i sin helhet. Lika självklart trivs du med att arbeta såväl självständigt som i grupp och är en duktig administratör.

Som vår nya Kundrådgivare/Representant ser vi gärna att du ha några års erfarenhet från kundservice och/eller försäljning, liksom god vana av att arbeta med Officepaketet och gärna erfarenhet av olika affärssystem. Att du har B-körkort och tillgång till egen bil är också ett krav.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Angelica Holm, Kundområdeschef, Tfn: 0470-71 77 51

Vill du möta meningsfulla utmaningar på alla plan? Välkommen med din ansökan via vår hemsida senast den 5 februari.

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Lammhult ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 16
Vi är i en expansiv fas och söker dig som är intresserad av uppdrag både på heltid eller deltid! Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Om dig
Som person ser vi gärna att du:
Är positiv, självgående
Har god social kompetens
Alltid har kunden i fokus

Du ser också ett stort värde i att marknadsföra klimatsmarta produkter och arbeta för ett företag som värnar om miljön.
Du har körkort och tillgång till bil.
Tidigare säljerfarenhet är meriterade men inget krav, då vi utbildar dig från grunden. Du arbetar mestadels på distans och utgår hemifrån med en radio på ca 5 mil.
Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter, då vi vet att en bredare mångfald och erfarenhet berikar och gör oss bättre och smartare som organisation. Green Unity AB har sedan starten haft en jämställd företagskultur, där ingen skillnad görs på yttre faktorer när lönen sätts eller chefspositioner skall tillsättas. Vi har i dagsläget lika många kvinnor som män i företaget, fast med en övervikt på kvinnor i ledande befattningar.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr, plus en av marknadens högsta provisioner. Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
Green Unity AB erbjuder dig en spännande roll i företaget. Dels kommer du snabbt kunna växa med dina uppgifter och ha goda möjligheter att klättra i företaget. Du har nära samarbete med övriga kollegor i organisationen, där vi alla har samma målsättning.
Sammanfattning:
Flexibelt schema
Personlig utveckling
Miljövänlig produkt
Varierande arbetsuppgifter
Meriterande utbildning

Citat från anställda:
”Den mest utvecklande arbetsplats jag haft som också gett mig fördelar i mitt fortsatta arbetsliv.”
”Arbetet kräver en del eget ansvar och tar man det, samt vill lära sig, finns alla möjligheter att lyckas väldigt bra i det här jobbet.”
Om arbetsgivaren
Green Unity AB marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig miljövänlig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99,9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och ska kunna användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och processen kan gå snabbt. För den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen in med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Account Manager i Ingelstad

Hemförsäljare
Läs mer Jan 16
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team! Då vi hela tiden växer och utvidgar vår verksamhet finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och genom att visa framfötterna finns det inget tak för hur långt du kan gå!
First Unit AB erbjuder våra kunder individuell rådgivning, anpassat efter var och ens individuella behov i sin hemmiljö. Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare Clear Sky, som binder och eliminerar upp till 99,9996 procent av alla skadliga partiklar i inomhusluften. Maskinen kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Våra säljare har möjligheten att jobba hur mycket de själva vill – varifrån de vill. Eftersom vi är placerade på olika ställen i landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching. Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Många toppsäljare och chefer i Sverige, även i flera andra branscher, har fått sina jobb tack vare vår mångsidiga och meriterande diplomerande säljutbildning. Den innefattar bland annat:
Säljpsykologi
Värdebyggnad
Behovsanalys
Argumentationsteknik
Finansieringslösningar

Om jobbet
First Unit AB expanderar snabbt och finns idag representerade över hela landet, med kontor i Halmstad, Jönköping och Gävle. Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Köks-restaurangbiträde/ Restaurant assistant sökes

Köksbiträde
Läs mer Jan 16
Pizzeria och restaurang Excelle söker en Köks-restaurangbiträde som är duktig på att jobba i köket och förbereda råvaror, skära sallad och hjälpa koken . Du ska vara stresstålig och snabb inom det du gör. Du ska även vara serviceinriktad, positiv och kunna arbeta i högt arbetstempo! Om du bor lång ifrån arbetsplatsen så kan vi ordna boende till dig, men du själv står för hyreskostnad.
Tjänsten är på 75%
In English:
Pizzeria och restaurang Excelle is looking for a kitchen restaurant assistant who is good at working in the kitchen and preparing ingredients, cutting salad and helping the cook. You must be stress-resistant and fast in what you do. You must also be service-oriented, positive and able to work at a fast pace! If you live far from the workplace, we can arrange accommodation for you, but you are responsible for the rental costs.
The job is 75%
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Braås ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 16
Vi är i en expansiv fas och söker dig som är intresserad av uppdrag både på heltid eller deltid! Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Om dig
Som person ser vi gärna att du:
Är positiv, självgående
Har god social kompetens
Alltid har kunden i fokus

Du ser också ett stort värde i att marknadsföra klimatsmarta produkter och arbeta för ett företag som värnar om miljön.
Du har körkort och tillgång till bil.
Tidigare säljerfarenhet är meriterade men inget krav, då vi utbildar dig från grunden. Du arbetar mestadels på distans och utgår hemifrån med en radio på ca 5 mil.
Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter, då vi vet att en bredare mångfald och erfarenhet berikar och gör oss bättre och smartare som organisation. Green Unity AB har sedan starten haft en jämställd företagskultur, där ingen skillnad görs på yttre faktorer när lönen sätts eller chefspositioner skall tillsättas. Vi har i dagsläget lika många kvinnor som män i företaget, fast med en övervikt på kvinnor i ledande befattningar.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr, plus en av marknadens högsta provisioner. Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
Green Unity AB erbjuder dig en spännande roll i företaget. Dels kommer du snabbt kunna växa med dina uppgifter och ha goda möjligheter att klättra i företaget. Du har nära samarbete med övriga kollegor i organisationen, där vi alla har samma målsättning.
Sammanfattning:
Flexibelt schema
Personlig utveckling
Miljövänlig produkt
Varierande arbetsuppgifter
Meriterande utbildning

Citat från anställda:
”Den mest utvecklande arbetsplats jag haft som också gett mig fördelar i mitt fortsatta arbetsliv.”
”Arbetet kräver en del eget ansvar och tar man det, samt vill lära sig, finns alla möjligheter att lyckas väldigt bra i det här jobbet.”
Om arbetsgivaren
Green Unity AB marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig miljövänlig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99,9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och ska kunna användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och processen kan gå snabbt. För den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen in med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Demonstratör med driv sökes!

Utesäljare
Läs mer Jan 16
I din roll som demonstratör så ansvarar du för hela säljprocessen från första kontakt till avslutad affär. Till din hjälp har du en bokningsavdelning som hjälper dig att få in visningar. För dom som vill lyckas riktigt bra så krävs det även att man söker kunder på egen hand.

Som demonstratör hos oss får du:
· En grundlön på 27450 :- när man jobbar heltid, vilket vi räknar vara 45 visningar.
· En grundutbildning samt praktik för att kunna bli säker och trygg med jobbet.
· Garantilön på alla visningar man gör.
· Branschens högsta provisioner.
· Rullande utbildning inom försäljning
· Friheten att själv styra ditt arbetsschema.
· Tävlingar varje månad där man bla kan vinna pengar, premier och resor.
Du som söker ska ha ett stort intresse för försäljning. Du motiveras av möjligheten att själv kunna bestämma hur mycket pengar du ska tjäna, samt av friheten att sätta ditt eget schema. Du är en tävlingsmänniska och har ambitioner att klättra högt i din karriär. Om du är ny inom försäljning eller har god erfarenhet är av mindre vikt, vi lägger störst fokus på dina sociala egenskaper!


Dina arbetsuppgifter kommer vara att:
· Besöka prospekts på förbokade besök
· Samla in referenser på dina kundbesök
· Samla in ”fish demos” via kundbesök
· Demonstrera marknadens bästa städsystem
· Vara vårt ansikte utåt
· Sälja enheter


Kraven vi har är:
· Du ska vara över 18 år
· Ha körkort och tillgång till bil
· Kunna prata svenska obehindrat


Blir du anställd hos oss så påbörjas den anställningen men en 2-dagars utbildning på ett av våra tre kontor i Sverige. Direkt följt av utbildningen går du ut på en praktik ihop med en mentor som lär dig hur jobbet går till ute på fältet.


Känns det här som något för dig? Bra! Vår rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Ansök nu

Takmontör söks

Byggnadssmed
Läs mer Jan 16
Bli en del i vårt team av Takläggare!
Samarbetspartners och Montörer sökes. Vill du ha ett arbete där du ser tydliga resultat? Tycker du om att jobba i team och att samarbeta med andra yrkesgrupper? Uppskattar du en arbetsgivare som satsar på och värdesätter dig som anställd? Då ska du söka tjänsten som Samarbetspartner/Takläggare (Takmontör) hos oss på VPS AB
Tjänsten är på 75%
Vi söker dig som har erfarenhet av takläggning. Du som söker är noggrann och har ambitionen att alltid göra ett så bra jobb som möjligt.
English
Join our team of Roofers!
Partners and Fitters are wanted. Do you want a job where you see clear results? Do you enjoy working in teams and collaborating with other professional groups? Do you appreciate an employer who invests in and values you as an employee? Then you should apply for the position as a Partner / Roofer (Roof fitter) with us at VPS AB
We are looking for you who have experience of roofing. You who apply are thorough and have the ambition to always do as good a job as possible.
The jobb 75%
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Creative Sales Advisor B2B Kronoberg

Utesäljare
Läs mer Jan 16
Varför just oss?
Sticker du inte ut i vår bransch så är uppförsbacken brant.
Vårt framgångsrecept bygger på att inte vara som ”alla andra” utan att kunna erbjuda unika och egendesignade produkter i en djungel av kataloger, hemsidor och interna webshopar. Med åren har vi blivit den partner som kunden vänder sig till när de i sin tur vill sticka ut. Med egen produktion, egen grafisk avdelning och eget tryckeri så erbjuder vi möjligheter, lösningar och leveranstider som gång på gång överträffar både kundens förväntningar och önskningar som de inte ens själva visste om att de hade.

Vi arbetar från Kiruna i norr till Ystad i syd men trots de geografiska avstånden så är vi ett tight och sammansvetsat gäng som hjälper, stöttar och samarbetar med varandra dagligen. Vid minst två tillfällen per år anordnas det konferensresor och under pandemifria tider så förläggs de oftast utomlands.

Självklart ingår allt du behöver för att vi tillsammans ska se till att du når dina mål – allt från teknisk utrustning (mobil, dator etc.) till tjänstebil.

Varför just du?
Lagerarbetare, förskollärare, lastbilschaufförer och fysioterapeuter – det här är bara ett fåtal exempel på olika bakgrunder som några av våra toppsäljare har haft innan de utbildades och formades inom bolaget. Tillsammans bryter vi ned direktförsäljningens olika beståndsdelar och ser till att du bemästrar dessa för att kunna bli nästa spelare i vårt lag.
Med andra ord så är din tidigare erfarenhet långt ifrån avgörande utan det viktigaste är att du besitter en riktig vinnarskalle och tycker om att jobba och umgås med människor. Däremot så kan det ge dig ett försprång i utvalda delar av jobbet om du tidigare arbetat med telefonförsäljning, mötesbokning och/eller som fältsäljare inom andra branscher.

Därför lyckas vi!
En helt unik kollektion av produkter som kontinuerligt utvecklas och växer.
Samarbeten med allt från stora rikstäckande kedjor till små lokala aktörer.
Möjligheten till trygghetslön alternativt en provisionsbaserad lön utan tak.
Kontinuerlig coachning från några av branschens bästa arbetskollegor som kommer göra ALLT för att hjälpa dig att lyckas.


Välkommen med din ansökan:
jobb@profilenordic.se

Ansök nu

Nu söker vi en Barnskötare till Yngves Föräldrakooperativ

Barnskötare
Läs mer Jan 16
Vill du bli en del av vår fantastiska förskola?
Vi söker nu en barnskötare till Yngves Föräldrarkooperativ. Tjänsten är ett vikariat på 1 år.
Yngves är ett föräldrakooperativ som har funnits i Växjö sedan 1994. För närvarande är vi ca 26 barn i verksamheten och huserar i en röd villa på I11-området, med en fantastisk utemiljö och med närhet till ett spännande skogsområde. En stor inspirationskälla är Reggio Emilia-filosofin som bland annat tar fasta på att utveckla barnets alla uttrycksmöjligheter utan att leda det i någon förutbestämd riktning.
Maten på Yngves lagas helt från grunden av vår duktiga kock och vi är noga med att då vi kan, välja närodlade och ekologiska råvaror.
Som föräldrakooperativ bygger hela verksamheten på föräldrarnas aktiva medverkan och engagemang. Det pedagogiska ansvaret ligger dock helt hos personalen och alla pedagoger arbetar nära tillsammans och deltar aktivt i planering och utveckling av verksamheten på Yngves.
Som barnskötare kommer du att tillsammans med de andra pedagogerna planera och genomföra, samt även följa upp och utveckla verksamheten. Du kommer att bli en del av det team av pedagoger på Yngves som med sina olika personligheter, intressen och engagemang – men en gemensam värdegrund och tydliga pedagogiska mål – ger barnen alla möjligheter att få påverka beslut, utvecklas, ha roligt och hela tiden lära sig nya saker.
Vi söker dig, som uppskattar att arbeta med kreativ och engagerad personal där din tydlighet, lyhördhet och flexibilitet är mycket viktig. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskolan.
Vi söker alltid ambitiösa och engagerade timvikarier- så känner du att det är du? Välkommen att skicka en ansökan för det.


Intervjuer kommer att ske löpande

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Rottne ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 16
Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den certifierande säljutbildningen de fått hos oss.


Vi erbjuder Dig:
En grundlig certifierad säljutbildning
Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
Anpassat flexibelt arbetsschema
Löpande vidareutbildning
Feedback och stimulans
Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Teambuilding och Kick-offerDu kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Du har körkort & tillgång till egen bil.


Villkor, lön och förmåner
Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:
* Heltidslön på 24 500 kr i månaden
* En av marknadens högsta provisioner ovanpå den fasta lönen
* Trygghetsförsäkring
* Tjänstegrupplivförsäkring
* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes


Ett par röster om jobbet
”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år
”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år


Om Clear Sky
Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sökord
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Projektassistent till Gyptech i Växjö

Administrativ assistent
Läs mer Jan 16
Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner tar Gyptech ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.  
Företaget möter fortsatt exceptionell stor efterfrågan på marknaden vilket innebär att man behöver utöka verksamheten med nya kompetenser. 

Vi söker nu en projektassistent till teamet i Växjö!
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup under 6 månader och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Gyptech AB i Växjö. Efter 6 månader kommer anställningen gå över till en tillsvidareanställning hos Gyptech. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.


Dina arbetsuppgifter
Som projektassistent är du en stödfunktion till sälj, projektledning och konstruktion. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter där det kan vara snabba ryck mellan olika discipliner men du har samtidigt stor frihet i hur du väljer att lägga upp ditt arbete. Det är viktigt att du har förmågan att arbeta med olika uppdrag samtidigt. 

I rollen som projektassistent kommer du att stötta projektledarna med det som behövs för tillfället för att på bästa sätt genomföra projekten. Det kan bland annat innebära att genomföra beställningar, uppföljningar av leverantörer, boka frakter, sammanställa packlistor, hålla i kundkontakt och fakturering.
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du har

• Utbildning inom inköp/logistik/projektledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Talar och skriver engelska och svenska obehindrat 

Det är meriterande om du har
• Viss teknisk förståelse/intresse, t.ex. förmåga att läsa ritningar
• Erfarenhet av Visma

Du är en driven och målinriktad person som genom ett nyfiket synsätt tar dig an nya uppgifter med stor noggrannhet. Du förstår vikten av det egna ansvaret och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet ställer krav på att du är en självgående och flexibel person som gillar att ta egna initiativ. För att trivas i rollen har du ett prestigelöst agerande och du arbetar precis som dina kollegor ständigt för teamets bästa. 

Ansökan 
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsten. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Annie Afram, på telefonnummer 0470-323835 eller annie.afram@onepartnergroup.se


Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jan 16
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig

- Som talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Växjö 1-2 em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jan 16
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Växjö med 3 barn (3, 10 och 11 år) önskar hjälp med barnpassning 1-2 eftermiddagar per vecka, flexibelt mellan måndag till fredag. Tiderna är till en början mellan kl. 12:00/13:00-14:30/15:30 men kan utökas till längre pass.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121,38-151,72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Installationstekniker

Installationstekniker
Läs mer Jan 16
Är du tekniker som vill arbeta på ett välkänt bolag med god arbetsmiljö, frihet under ansvar och utgå hemifrån? Här har du möjligheten till ett fartfyllt arbete med chans att påverka din vardag, servicebil samt möjligheten att lägga upp dina egna arbetsdagar tillsammans med närmsta chef.

Vad erbjuder vi?
• Du startar dagen hemifrån
• Du planerar ditt arbete själv med hjälp av din teamleader
• Du får en servicebil
• En god sammanhållning i teamet
• En lyhörd chef som kan det operativa arbetet

Vem söker vi?
• Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsfokuserad och ansvarstagande
• Du drivs av att själv planera dina arbetsdagar
• Du har en fullgod gymnasieutbildning, troligtvis med teknisk inriktning
• B-körkort
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av arbete med mekanik, el, felsökning eller dylikt
• El-behörighet/El-vana ä meriterande

Vad innebär rollen?
• Du kommer att arbeta med installationer av industriportar ute på plats hos företagskunder
• Arbetet sker på fältet ute hos kund, resor i tjänsten förekommer
• Efter utfört uppdrag så rapporterar du till kund och den egna verksamheten

Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget, och tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader.

Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Ansök nu

Personlig assistent på 30% till 60-årig man i Växjö

Personlig assistent
Läs mer Jan 15
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en trevlig man i 60-årsåldern boendes i Växjö. Mannen har en neurologisk funktionsnedsättning med rörelsepåverkan liknande Parkinsons sjukdom och behöver stöd av en personlig assistent för att kunna utföra de aktiviteter som ingår i hans vardag. Mannen talar främst albanska och bor i en lägenhet i Växjö tillsammans med sin fru och dotter som talar svenska och albanska. Arbetet innebär bland annat att han behöver din hjälp vid matsituationer och personlig hygien. Inga tunga lyft förekommer utan endast stöttning.

Omfattning/arbetstiderna: Till denna man söker vi dig som är intresserad av en fast schemarad på ca 20-30%. Du kommer att arbeta 2-3 dagar i veckan mellan kl. 10-14. 

Lön: enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till kvinna i Väckelsång

Personlig assistent
Läs mer Jan 15
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en personlig assistent som vill jobba på en liten fast tjänst till en kvinna i Väckelsång (3 mil söder om Växjö). Kvinnan har en ryggmärgsskada och sitter i rullstol, och du kommer att hjälpa kvinnan med allt som hör vardagen till. Hennes intressen är matlagning, bakning, blommor och trädgård, shopping och olika tillställningar. Kvinnan gillar även djur och då särskilt hundar som ibland kan förekomma i hemmet. Det är därför viktigt att du ej är hundrädd eller allergisk.

Vår kund ser gärna att du som söker är en kvinna. Undersköterska är meriterande men ej ett krav. Personkemin är det viktigaste, och att du är engagerad och pålitlig ser vi som en självklarhet. Vi vill också att du som söker är ordningsam och praktiskt lagd samt att du har ett bra minne för att kunna underlätta för vår kund. Det är ett plus om du som söker har körkort samt att du bor i eller i närheten av Väckelsång, men inget måste. Du som söker ska ha bra svenska i både tal och skrift.

Tjänsten gäller fast schema varannan helglör och sön 09.00-13.00.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag! Tjänsten startar omgående och vi går igenom ansökningarna löpande.Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jan 14
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Strategisk Inköpare till Enertech AB i Ljungby

Inköpare
Läs mer Jan 13
Till vårt trevliga kundföretag Enertech i Ljungby söker vi en Strategisk Inköpare!

Har du ett intresse för leverantörsrelationer, affärer och strategiskt inköp? Vill du dessutom arbeta i en miljö med spännande produkter och där du själv får möjligheten att vara med och bidra till att Enertech når världsklass? Då kan du bli vår nya Strategiska Inköpare!

Som Strategisk Inköpare kommer du ingå i vårt inköpsteam med uppgiften att säkerställa att våra produkter hamnar på rätt kostnadsnivå vad gäller köpt material, samt säkerställa att vi arbetar med rätt leverantörer vad gäller kvalitet och service.

Vidare kommer du att arbeta med ett antal inköpskategorier, med ansvar för att driva upphandlingsprocessen, vilket bland annat inkluderar förfrågningar, utvärdering av leverantörers offerter, förhandling, val av leverantör och skapande av avtal samt säkerställa att alla intressenters input tas i beaktande.

Du verkar i ett större sammanhang med ett nära samarbete med utvecklingsavdelningen, projektinköp och SQA. Vi erbjuder en omväxlande vardag med bland annat följande arbetsuppgifter:
  Skapa, utveckla och implementera kategoristrategier vilket inkluderar bland annat leverantörsbas, kostnadsutveckling, leveransprecision och kvalitetsutfall
Driva upphandlingar
Initiera utvecklings- och förbättringsarbete med leverantörer samt säkerställande av produktionskapacitet
Uppföljning av leverantörer och kpi:er
Scouta alternativa leverantörer och initiera leverantörsbedömningar
I övrigt förekommande arbetsuppgifter på inköpsavdelningen

Dessutom ansvarar du för att ta fram kategoristrategier inom varje kategori samt implementering av dessa. Du kommer också att ansvara för kategoriernas KPI:er såsom kvalitet, leveransförmåga och kostnadsutveckling.

Vill du också bli en del av Enertech och vår tillväxtresa? Läs gärna mer om oss på www.enertech.se

Din profil
Du som antar denna utmaning har en Universitets- eller Högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi. Utöver din utbildning har du flerårig erfarenhet av strategiskt inköpsarbete och är van att jobba med upphandlingar och förhandlingar med komplexa leverantörer, såväl nationella som internationella.

Du har ett affärsmässigt förhållningssätt samt god vana av att följa upp KPI:er samt analysera kostnadsutvecklingen och kategoristrategier. Vidare är du kunskapstörstig och mån om att hålla dig ajour med nyheter och trender inom din kategori av leverantörer

Som person är du analytisk, lyhörd och har ett öga för detaljer. Du är driven, självgående och handlingskraftig med god struktur i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god.

Är du dessutom lösningsorienterad och en lagspelare som förstår vikten av att hjälpas åt och arbeta tillsammans mot uppsatta mål, då kommer Enertech och rollen vara som klippt och skuren för dig. Vi ser gärna att du är teknisk intresserad och allra helst jobbat inom tillverkningsindustrin.

Självklart kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska samt har B-körkort och har möjlighet att resa i tjänsten, ibland även med någon övernattning.  

Hos oss ges du möjlighet att påverka beslut och driva utvecklingen framåt. Vi tror på en organisation där människor är drivna och växer med ansvar. Då företaget och koncernen är i en expansiv fas finns goda möjligheter för rätt person att ta nästa steg vidare i sin karriär och påverka riktningen framöver.

Uppdraget är en direktrekrytering till Enertech AB i Ljungby!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 29 januari 2023.

Ansök nu

Supportkonsulter till HRM Software i Växjö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 13
Till vårt trevliga kundföretag HRM Software AB i Växjö söker vi två serviceinriktade och tekniskt bevandrade Supportkonsulter!

På HRM får du möjlighet att arbeta i ett ungt, expansivt bolag med stor utveckling och förändringsvilja. Här får du chansen att arbeta med kunder i olika storlek och branscher. Nu behöver HRM:s team på Customer Care förstärkas med ytterligare två stjärnor, vill du bli en del av vårt team? 

HRM:s värdegrunder är: Våga det oväntade - Agera för laget - Visa passion. Är det något som du kan identifiera dig med kommer du också att trivas på HRM. Våra värdegrunder ger dig möjlighet att vara med och påverka din egen vardag, något vi på HRM tycker är en viktig del i ditt engagemang här hos oss.

Du ingår i ett team på ca. 10-12 personer där alla värnar om det goda samarbetet och att tillsammans driva kompetensutveckling framåt. Vi sitter i härligt moderna och charmiga lokaler på Söder och har alla kompetenser under samma tak, en fantastisk möjlighet för både oss som medarbetare och våra kunder. Vi har korta beslutprocesser och värnar om vår trevliga och positiva arbetsmiljö!

I rollen som Supportkonsult har du en varierande vardag med ansvar för:
  Teknisk support inom HRM:s HR-och lönesystem för stora organisationer
Att tillsammans med dina kollegor ha förvaltningsansvar för olika kunder
Att hantera komplexa ärenden via ärendesystem, telefon och mail
Att ge support och stöd till kundens systemförvaltare
Att arbeta med problemlösningar i systemet, lösa olika tekniska frågeställningar och ta hand om felrapporteringar

Du arbetar i team där ni tillsammans verkar inom olika kompetensområden och kan dela erfarenheter med varandra. När kunderna övergår från projekt till förvaltning, ingår du i kundteam där ni tillsammans jobbar med relationsbyggande, såväl via fysiska som digitala besök hos kunden. Något som vi tror och hoppas ligger dig lite extra varmt om hjärtat och som motiverar dig i din vardag!

Din profil
Du som söker denna utmaning är troligen utbildad inom HR, lön, ekonomi eller IT/Systemteknik alternativt har motsvarande praktisk erfarenhet inom relevant område. Du är van att arbeta verksamhetsnära med förmågan att kunna sätta dig in i och lösa komplexa systemfrågor. Erfarenhet inom lön eller HR från kommunal verksamhet är meriterande, kunskaper i är ett stort plus.   

Som person har du god affärsförståelse och är mån om att göra det lilla extra för kunden. Du är servicemind och trygg i samtal med kund samt trivs du med att göra fysiska kundbesök och deltaga i kundaktiviteter. Vidare är du van att arbeta i team
och har förmågan att kunna bygga och förvalta goda relationer med såväl kunder som kollegor och partners. 

För att lyckas i rollen bör du även vara lösningsorienterad, entusiastisk och ha ett brinnande intresse för förbättringsarbete och kontinuerligt sträva efter att utveckla både dig själv, gruppen och verksamheten. Har du erfarenhet av löneprocesser eller andra relevanta spetskompetenser, kan det vara meriterande.  

Självklart talar och skriver du flytande svenska och har förmågan att snabbt ta till dig ny teknik och övriga nyheter inom ditt kompetensområde! 

Med nyfikenhet, drivkraft och högt service- och kvalitetstänk, kan HRM och rollen som Supportkonsult vara som klippt och skuren för dig.  Som ny hos oss får du en gedigen introduktion över hela verksamheten samt tillgång till en egen mentor, allt för att du över tid ska trivas, utvecklas och må bra hos oss!  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos HRM Software AB i Växjö!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: Senast 5/2.

Ansök nu

Eftermarknadssäljare/Orderhanterare reservdelar till AriVislanda

Ordermottagare
Läs mer Jan 13
AriVislanda växer vidare och behöver bli fler och söker nu en Eftermarknadssäljare/Orderhantering reservdelar.
Brinner du för att hjälpa andra, är tekniskt intresserad samt känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och kundsupport? Då kan det vara just Dig vi söker!

AriVislanda har under många årtionden byggt upp en stark position på marknaden för sågverksmaskiner. Bolaget tar ständigt nya marknadsandelar och är i en starkt expansiv fas där bl.a. utveckling och eftermarknad står i fokus.


Om tjänsten
Vi expanderar kraftigt och behöver förstärka vår organisation ytterligare och söker därför till vår eftermarknadsavdelning i Vislanda en serviceinriktad, social och engagerad person som kan hjälpa oss att ge våra kunder och återförsäljare runt om i världen bästa möjliga service och ett trevligt bemötande i alla lägen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är aktiv försäljning och orderhantering av reservdelar och ombyggnadskit. Detta innebär bl.a. att ge support och hjälp i alla frågor som rör reservdelar, hantera offertförfrågningar, registrering av beställningar, hjälpa kunder att beställa rätt delar, skapa reservdelsrekommendationer, ge pris- leveransbesked, ge tips råd, merförsäljning, uppföljning av offerter, kundbesök, osv.

Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.


Vem är du?
Vi söker en engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har en bred teknisk kunskap samt erfarenhet inom kundsupport och lager-/orderhantering eller reservdelsförsäljning. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är önskvärd samt det är meriterande om du har erfarenhet från liknande bransch, såsom sågverks-/entreprenadbranschen, men det är inget krav.
Du har en god datakunskap och är van att arbeta i affärssystem, gärna Monitor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för teknik och att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan när så krävs även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i Vislanda. Tillträde enligt ök. Resdagar förekommer.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 2023-01-29

Ansök nu

Montörer lokalnät - Växjö

Elkrafttekniker
Läs mer Jan 13
.

ONE Nordics företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Nu söker vi montörer till Växjö!
 
Affärsområde Service är ledande i Sverige när det gäller att hjälpa våra kunder driva, underhålla och utveckla sina lokala elnät. Vi levererar effektiva och högkvalitativa helhetslösningar. Bland våra kunder finns E.ON, lokala elbolag, kommuner och företag inom industri- och infrastruktursektorn. Exempel på områden vi arbetar med är drift och underhåll av lokalnät och belysningsanläggningar. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.


Arbetsuppgifter 
Att arbeta som kraftmontör på ONE Nordic innebär att du arbetar med både hög- och lågspänningsanläggningar i våra kunders elnät, stationer och ställverk. Du kommer huvudsakligen att arbeta med felavhjälpning, service och underhåll i fält samt med en del ny- och ombyggnadsprojekt. Beredskapsarbete ingår även i tjänsten när du har kunskapen och erfarenheten som krävs.

Du arbetar både självständigt och i ett gott team bestående av andra montörer, maskinister, beredare och projektledare. Tillsammans ansvarar ni för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Arbetet är fritt, omväxlande och utförs mestadels utomhus.

Du ansvarar för din egen servicebil och utgår från hemmet. 
 
Vem är du? 
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY-utbildning med inriktning el/elkraft. Du har relevant arbetslivserfarenhet och det är en merit om du har tidigare erfarenhet av el-entreprenader och felavhjälpning.

Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Du är lösningsorienterad, noggrann och har god struktur i arbetet. Du är också van att arbeta både självständigt och i grupp.  För att uppfylla tjänstens kravprofil är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. 

B-körkort är ett krav och du talar och skriver svenska flytande. 


Ansökan och frågor 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Lorentz Rivelius, lorentz.rivelius@one-nordic.se  

Vi kommer att intervjua löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Varmt välkommen med din ansökan!  

Facklig kontakt 
Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF) 


ONE Nordic bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1100 medarbetare över hela landet. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster.

Ansök nu

Säljstöd till Södra Skog

Säljassistent
Läs mer Jan 13
Dina arbetsuppgifter
Det är i skogen allt börjar – och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster.

Södra har 52000 skogsägare i föreningen, allt från den lilla familjegården till det stora skogsbruket. Som medarbetare inom säljstöd kommer du, tillsammans med ett par kollegor, att stötta inköpsorganisationen i fråga om kontakt med olika typer av skogsägare. Du söker fram aktuella kontaktuppgifter och skapar en trevlig kontakt över telefon. I rollen är du en intresserad och bollande part gentemot skogsägaren och har målet att i samtalet identifiera och, i samråd med inköpsorganisationen, föreslå nästa steg i affären.

Uppdraget startar initialt med en inhyrning via Inpeople på minst 1 år, men då bolaget växer finns goda möjligheter till anställning på Södra Skog på sikt.

Placering är på Södras kontor i Växjö alternativt något av de andra kontoren/siterna runt om i Götaland och du arbetar dagtid måndag-fredag.


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi är jordnära, engagerade och handlingskraftiga och agerar med fötterna på marken, örat mot omvärlden och blicken framåt. Vi sätter såklart också stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra.

Din profil
För dig är kundkontakten det som intresserar och skapar meningsfullhet i ditt arbete. Du drivs av att skapa goda relationer och har lätt för att inge förtroende. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande, försäljning eller service, gärna över telefon samt minst färdigställd gymnasial utbildning.

Du trivs i att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap och agerar lösningsorienterat när du ställs inför hinder.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Beredningstekniker - Växjö

Elkrafttekniker
Läs mer Jan 13
.

ONE Nordics företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi beredningstekniker till Växjö!

Affärsområde Service är ledande i Sverige när det gäller att hjälpa våra kunder driva, underhålla och utveckla sina lokala elnät. Vi levererar effektiva och högkvalitativa helhetslösningar. Bland våra kunder finns E.ON, lokala elbolag, kommuner och företag inom industri- och infrastruktursektorn. Exempel på områden vi arbetar med är drift och underhåll av lokalnät och belysningsanläggningar. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Arbetsbeskrivning
Som beredningstekniker är din uppgift att omsätta kundens specifikation till en teknisk lösning som kan genomföras i fält, med andra ord bereda och projektera alla typer av jobb inom eldistributionsnät, exempelvis frilednings-, jordkabeljobb och nätstationsjobb i spänningsområdet 0,4-24kV. I ditt jobb kommer du ha mycket kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med ONE Nordics projektledare och montörer.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som beredningstekniker är:
* utföra fältmätningar och markundersökningar
* att ta fram materialåtgång, räkna på arbetstimmar och sammanställa byggunderlag utifrån beställarens önskemål
* ta fram underlag och göra kostnadskalkyler
* sammanställa materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
* uppdatera uppdragets dokumentation under dess gång 

Vem är du?
Vi söker dig som är utåtriktad, driven och brinner för att leverera ett bra resultat både till våra kunder och vår avdelning. Du har lätt att prata med folk och kan ta alla typer av människor. I Växjö kommer du till ett bra och trevligt gäng där du kommer bidra till det gemensamma resultatet. Vi tror du har en el-teknisk utbildning eller liknande arbetslivserfarenhet. Då vi jobbar i löpande avtal mot kund förväntas att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med både interna kollegor och externa kunder. Ett service- och resultatinriktat arbetssätt är därför självklart för dig.
 
Det är även meriterande om du har erfarenhet av EBR eller har annan projektörserfarenhet. Körkort B är ett krav.
 
Placeringsort
Växjö
 
Ansökan och frågor
Kontakta gärna rekryterande chef Lorentz Rivelius, lorentz.rivelius@one-nordic.se
För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Petra Berg, petra.berg@one-nordic.se.

Vi kommer att intervjua löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Fackliga kontakter:
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
 
ONE Nordic bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1100 medarbetare över hela landet. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster.

Ansök nu

Köksbiträde till Centrallasarettet

Köksbiträde
Läs mer Jan 13
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av brickdukning av mat till patienterna på Centrallasarettet. Dukningen görs i vårt produktionskök och maten transporteras sedan till vårdavdelningarna. Diskning, städning, egenkontroll samt packning av varor till vårdavdelningarna är andra uppgifter som ingår i tjänsten. Du kan även komma att tilldelas andra arbetsuppgifter som exempelvis introduktion och handledning av nyanställda eller på annat sätt vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.
Med tiden kan tjänsten även innebära att bli bandledare, vilket kräver viss datakunskap och kostkunskap.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av arbete inom kök eller restaurang. Det är önskvärt att du har utbildning inom kök eller restaurang med kunskaper inom livsmedelshygien. Vi ser även att du har viss datorkunskap. Som person är du flexibel, har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och har ett gott bemötande.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i personligt brev och CV i formuläret.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Truckförare Alwex Intermodal i Alvesta

Godsmottagare
Läs mer Jan 13
Vad erbjuder vi i ditt kommande arbete:

Truckkörning i form av lossning och lastning av lastbilar/tågvagnar


Rapportering i WMS system 


Dialog med kunder och chaufförer 


Lossning av lastbilar – uppställning i lager – utplock och utlastning samt bokning av
transport. Varje kund är unik med sin process, gods, artikelnummer, lastning, rapportering
mm. Du kommer ha kundkontakt och lägga in/ta ut gods från vårt WMS system.
Vår anläggning består av omlastningstält vilket innebär att det är utomhustemperatur året runt.
 
För att lyckas i den här rollen så tror vi att du är en person som är:

Van att köra stor truck och hantera stort otympligt gods.


Har en hög servicenivå och lägger stort vikt i kundfokus.


Är ansvarsfull, noggrann och tänker på säkerheten då arbetet innehåller flera komplicerade lyft och lastningar. Vi har även höga krav från kunder att rätt artiklar skickas hela och rena.


IT vana för att kunna jobba modernt och digitalt. 


Dina kvalifikationer / Krav 

Truckkort A1-B4, meriterande är om du innehar C3A


Flytande svenska i både tal och skrift 


B-Körkort


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Arbetstiden är förlagd till dagtid med placering i Alvesta.
Lön: Enligt gällande Transports kollektivavtal.
Uppstart: Februari 2023.

Sista ansökningsdag 2023.01.27

Ansök nu

Maskinbyggare / Montör sökes till växande AriVislanda

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 13
Har du ett brinnande tekniskt intresse, är duktig mekaniker, tycker om att hjälpa andra samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!
 
Om tjänsten

Vi växer kraftigt och söker nu ytterligare maskinbyggare/montörer till vår fabrik i Vislanda.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är montering av våra egenutvecklade sågverksmaskiner samt kringutrustning. Våra maskiner är stora, tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra monteringstjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vår montering sker stationsvis där man ansvarar för montaget från minsta delkomponent till färdig maskin, vilket kan ta veckor. Till hjälp finns, förutom kunniga kollegor, kompletta ritningar och 3D modeller med åtkomst via dataskärmar, där man kan zooma, vrida och vända på detaljen/sammanställningen osv.
Övrigt verkstadsarbete kan även förekomma.

För rätt person finns möjlighet att utvecklas till att periodvis arbeta som resemontör/servicetekniker.
Vi utför montering, installation, inspektion, felsökning, reparation och underhåll av våra produkter och hela sågverkslinjer samt instruerar och utbildar kunders personal i säkerhet, teknik, funktion och handhavande.
Våra resemontörer är på uppdrag runt om i hela världen och våra uppdrag varierar från en dag till flera veckor. 


Vem är du?

Vi söker en engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och praktiskt lagd person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har en bred teknisk erfarenhet och goda kunskaper inom mekanik och ritningsläsning. Tidigare erfarenhet som montör, reparatör, maskinbyggare, resemontör eller servicetekniker är önskvärd. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher såsom sågverks-/truck-/entreprenadbranschen samt har kunskap inom elektronik/hydraulik/pneumatik.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för teknik, mekanik och att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan när så krävs även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.01.28

Ansök nu

Undersköterskor till Hovshaga hemvård

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 13
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Hovshaga hemvård jobbar du som undersköterska i ordinärt boende. Vi utför dagligen arbetsuppgifter så som personlig omvårdnad, delegerade HSL-insatser, social samvaro och serviceinsatser. Vi möter människor med varierade behov där den ena dagen aldrig är den andra lik, vilket gör att du får ett omväxlande arbete. Vi söker dig som är redo att komma in med mycket energi och som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Detta är ett jobb för dig som trivs att arbeta självständigt. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket. Hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare.

Hos oss är det självklart att erbjuda en heltidsanställning. Skulle du av någon anledning vilja ha en lägre tjänstgöringsgrad finns möjlighet att ansöka om detta! Du har också möjlighet att påverka ditt schema i vårt system Time Care Planering. Självklart har vi kollektivavtal. Det finns också tillgång till företagshälsa, friskvårdspengar och gratis medlemskap i personalklubben Dakapo.


KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. Vi söker dig som är lugn, glad och stabil med ett positivt tänkande. Du ska kunna arbeta självständigt, men ha lätt för att samarbeta med dina arbetskollegor. I tjänsten krävs det att du kan cykla och har körkort (ej endast för automatbil).

Vi kommer att läsa ansökningar efter hand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Jan 13
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.01.28

Ansök nu

Eterni söker fordonsmontörer

Fordonsmontör
Läs mer Jan 13
Till vår kund i Lessebo söker vi en montör

Till vår kund i Lessebo som är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar söker vi nu en montör.

Arbetet är varierat och består i att bygga påbyggnadssystem på lastbilar. I anläggningen bygger man idag kranar, lastväxlare, liftdumpers, sopbilsaggregat och snöröjningsaggregat. 

I din roll som montör kommer du att jobba i ett team om två. Projekten ni tilldelas tar från en vecka upp till en månad att slutföra. Ni ansvarar för montering från uppstart av projektet till dess lastbilen är ombyggd och en slutbesiktning har gjorts.
Ni utgår från färdiga ritningar och följer scheman för att montera systemen som skall på plats.

Din profil
Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, fordon eller liknande.
Du har med fördel praktisk erfarenhet som montör. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer. Du har viss kunskap om mekanik, hydraulik och pneumatik.

Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor.
Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär.

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni för att sedan arbeta ute hos vårt kundföretag i Växjö. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Lessebo.
Omfattning: Tillsvidare.
Lön: Enligt kollektivavtal

Ansök nu

Eterni söker fordonselektriker till kund i Kronobergs län.

Installationselektriker
Läs mer Jan 13
Till vår kund i Lessebo söker vi en fordonselektriker.

I rollen som fordonselektriker ingår inkoppling av fordonets och påbyggnadens el-applikationer i lastbilens hytt och chassi.
Vår kund har flertalet modeller av lastbilar som används inom olika branscher vilket innebär att du kommer ha en hel del variation i din vardag.

Varje lastbil har ett par montörer kopplade till sig som sköter den traditionella monteringen från start till mål. Du kommer in i varje projekt med din expertis som elektriker.
 Du kommer till ett trevligt och socialt gäng som värdesätter god arbetsmiljö och samarbete.

Några av de främsta arbetsuppgifterna: Montering och installation av förproducerad utrustning och påbyggnationer enligt aktuella och orderspecifika ritningar och scheman.
Montering och installation av orderstyrt material och färdiga delar av chassi och påbyggnation.

Din Profil:

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet inom området. Du är självgående och driver din del av projektet framåt.
Som person är du en social lagspelare som trivs att jobba i ett team.

Du håller uppsatta tidsramar för din del av arbetet och kan driva på och engagera dina medarbetare när detta behövs.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper som problemlösare, energisk, driven och kreativ högt.

Du talar och skriver flytande svenska och har B- körkort, C- körkort är meriterande.

Om du har jobbat med elektriska arbeten inom service, reparation eller installation av lastbilskranar, lastbilspåbyggnader eller övriga tunga fordon så är det mycket meriterande.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni för att sedan arbeta ute hos vårt kundföretag i Växjö.
För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Lessebo.
Omfattning: Tillsvidare.
Lön: Enligt kollektivavtal

Ansök nu

Kock till kost och restauranger Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 13
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, restauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I produktionsköket i Växjö arbetar ca 25 personer med att laga goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare. Vi anordnar även julbord och grillkvällar.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till vårt produktionskök i Växjö på Centrallasarettet. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor till våra patienter. Vi använder kostdataprogrammet Matilda.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du har aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Du har särskilt ett intresse för och kompetens inom dietkost.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av något kostdatasystem.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet och trivs i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer kommer att hållas 3 och 7 februari.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Jan 13
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jan 13
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig

- Som talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

EL-VIS söker säljare med erfarenhet från elbranschen

Innesäljare
Läs mer Jan 13
Till vårt trevliga kundföretag El-Info i Växjö söker vi en driven innesäljare med goda kunskaper inom försäljning och kundsupport.

Läs mer om EL- Info: https://el-vis.com/se/sv

Rollen som innesäljare innebär en variation av uppgifter med ansvar för:
  Uppsökande telefonförsäljning direkt till potentiella kunder.
Boka möten och göra research på kunden
Göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut.
Orderregistrering, uppföljning och leveransbevakning
Att boka upp och koordinera webbmötesaktiviteter
Att via telefon och e-post, ge support och rådgivning till kund
Vanligt förekommande administrativa uppgifter och service

Tycker du att det är dags för elbranschen att släppa papper och penna och börja arbeta mer digitalt? Gillar du utmaningar, att vara kreativ och våga testa nya sätt för att lyckas? Vill du arbeta med ett av elbranschens starkaste varumärke och tillhöra en liten och lyhörd organisation med stor tillväxtpotential?

Då är du den EL-VIS söker!


Din profil
Du som antar denna utmaning har troligen en fullständig gymnasieutbildning samt minst något års praktisk erfarenhet som telefonförsäljare. Det är meriterande om du arbetat med telefonförsäljning av försäkringar, annonser eller liknande och har kunskap om elbranschen.

Du har god vana av att hantera kunder över telefon och epost, dina systemkunskaper är mycket goda och du talar och skriver flytande svenska och engelska. 

Som person är du positiv, flexibel och trivs med att hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt.
Du är orädd i telefon och sporras av att göra affärer och nå uppsatta mål. Att bolaget är i en tillväxtresa är något du triggas lite extra av.

Det goda samarbetet ligger dig extra varmt om hjärtat och du medverkar aktivt för att öka sammanhållning och gemenskapen i arbetsgruppen.

Vi erbjuder dig:
  Möjlighet till hög kompensation och andra förmåner
En arbetsplats som lägger stor vikt vid välmående privat som på arbetet
Liten och lyhörd organisation. Stor möjlighet att påverka och vara med i utvecklingen av programvaran
Ett härligt gäng arbetskollegor med många års erfarenhet men som vill lära sig nya saker hela tiden
Möjlighet att driva dina egna affärer med stöttning från hela organisationen
Vi är flexibla med startdatum. Det viktigaste för oss är att hitta vår blivande stjärna som vill hoppa in i ett härligt lag hos oss på El-Info.

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund El-Info som erbjuder en familjär och välkomnande arbetsmiljö med kompetenta och glada kollegor.


Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning.
Ansökningstid: Senast 2022-01-23

Ansök nu

Säljare till Stugsommar - Kronobergs län

Utesäljare
Läs mer Jan 13
SÄLJARE TILL STUGSOMMAR - Kronobergs län
Vi söker dig som har ett genuint intresse för möten med människor, dig som är en säljfokuserad person som tycker om att komma till avslut. Kan du känna igen dig i detta? Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor. Du kommer att vara en del av vårt härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som representant skall du finna och kontraktera nya uthyrningsobjekt som uppfyller våra minimikrav. Du arbetar dels på leads du får av huvudkontoret, men även genom att själv aktivt arbeta med telefon, flyers, webb, egna nätverk etc. Du kommer att skriva avtal med husägare och färdigställa underlag för presentation av uthyrningsobjekten i både text och bild. Du skall även kunna göra en budget för uthyrningsobjekten och ge husägarna råd för optimal uthyrning.

Du har erfarenhet av försäljning eller marknadsföring. Din branscherfarenhet är underordnad, så länge du har ett starkt intresse av att rekrytera uthyrningsobjekt
Flytande svenska i tal och skrift
Duktig på att kommunicera via bild och text
B-körkort samt tillgång till bil
Goda kunskaper i fotografering är meriterande
PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi ser att du är en person som är full av energi som smittar av sig på andra! Du är förtroendegivande med en hög social kompentens och ser fram emot kundmöten med husägare och deras pärlor till fritidshus. Du kan sätta dig in i husägarens sits och kan visualisera hur vi kan förmedla just deras hus på ett sätt som lockar till klick och bokningar. Du är säljfokuserad, empatisk och villig att skapa affärer där alla är vinnare.

ÖVRIG INFORMATION
Du rapporterar till Försäljningschef Lena Börtin. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6-månaders visstidsanställning, med tillträde snarast.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.eterni.se
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.

Ansök nu

Områdesansvarig i Växjö

Personalansvarig
Läs mer Jan 13
ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Områdesansvarig kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för områdets kunder och personal genom att aktivt arbeta med kund- och personalnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar.

I personalansvaret ingår att leda ditt team samt rekrytera och introducera ny personal, ett moment som värderas och prioriteras högt hos oss på HomeMaid.


Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder men även bearbetning av befintliga kunder då du i din roll är med och bidrar till kontorets och verksamhetens utveckling.

Rollen innehåller också en administrativ sida där du hanterar offertskrivning, fakturering och tidsrapportering.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

- Planering och optimering av personalens arbetsschema.
- Rekrytering och introduktion av nya medarbetare.
- Hantera dagliga personalärenden.
- Daglig kontakt med befintliga och nya kunder.
- Försäljningsaktiviteter i form av marknadsbearbetning och merförsäljning.
- Uppföljning och delaktighet i budgetarbete samt prissättning.PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap, administrativt arbete och har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och ett välmående team.

Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

Viktigt för tjänsten:

- Dokumenterad erfarenhet av att leda och fördela arbete i team.
- God samarbetes- och kommunikationsförmåga.
- God systemvana.
- B-körkort.
- God kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN

Arbetstider är främst 07.00-16.00 måndag-fredag och förmåner ingår i tjänsten.

Teamet består idag av flertalet serviceassistenter och interna tjänstemän.Placering: Växjö
Anställning: 100%, 6 månader provanställning.
Tillträde: Sker April/maj eller enligt överrenskommelse.

Ansök senast: 2023-02-29, Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.Varmt välkommen med din ansökan!HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005.

Ansök nu

Servicechef till Fogmaker International

Servicechef, bilverkstad
Läs mer Jan 13
Fogmaker International AB är ett expansivt bolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.
Sedan starten 1995 har vi installerat nära 275 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.
KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Vi satsar på vår personal och har mycket nöjda medarbetare. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare
Vem är Du?
Vi letar efter dig som är strukturerad, tydlig i ditt ledarskap och har ett högt tekniskt kunnande med en känsla för att planera och dirigera rationellt.
Vi förväntar oss att du kan skapa en god gemenskap i arbetsgruppen samt en stark tillhörighet till Fogmaker hos dina medarbetare, trots att de oftast arbetar på distans ute hos våra kunder. Hur du kommunicerar med dem kommer starkt att påverka hur framgångsrik du blir som chef.
Driv, gott humör i ett högt tempo och att arbeta med ständig utveckling av metoder är ett absolut måste. Det är viktigt att du har en bra känsla för god service och kan ta kunder på rätt sätt.
Vad blir Ditt uppdrag?
Som Servicechef på Fogmaker är ditt huvuduppdrag att arbetsleda och ha personalansvar för serviceorganisationen, som just nu består av sju servicetekniker. Tre av dessa utgår från Växjö och fyra från sina bostäder i södra Sverige. Du själv är placerad på kontoret i Växjö och planerar in service och installationer i dialog med både kunder och servicetekniker.
Du sätter upp mål för installation och service samt utvecklar och följer upp organisationen och arbetssätten så att målen nås. Du säkerställer att arbetet håller hög kvalitet, dvs att servicegraden gentemot kund är hög och att allt arbete utförs på ett effektivt sätt. Du kommer att mätas på både kund- och medarbetarnöjdhet.
Tjänsten rymmer även andra operativa arbetsuppgifter inom Fogmaker Norden.
Låter det intressant?
Är du en person som lockas till en roll där du kan använda din kompetens för att strategiskt och operativt arbeta med vår egenutvecklade produkt och stärka Fogmakers varumärke?
Då är vi förmodligen den rätta arbetsgivaren för Dig!
Vill du veta mer – hör gärna av dig till mig, Marie Marvig. Jag är chef för Fogmaker Norden, och den som du rapporterar till.
Du når mig lättast på mobilen på 076-128 44 80.
Frågor kan även besvaras av vår HR-chef Birgitta Mattsson på mobil 073-051 61 20.
Vi tillämpar löpande urval – så visa ditt intresse redan idag!
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Ansök nu