Hitta lediga jobb i Växjö

Produktionsmedarbetare till vår kund i Vislanda

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Sep 14
I rollen som produktionsmedarbetare kommer du tillhöra en arbetsplats med högt i tak och som präglas av en god gemenskap kollegor emellan. Du kommer arbeta i verkstaden, där tillverkningen av företagets produkter sker, och vara delaktig från ax till limpa.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare kommer du vara med i tillverkningen av företagets funktionella möbler till bibliotek runt om i Sverige. Du kommer ingå i ett team på tolv kompetenta kollegor som arbetar på kontoret och i verkstaden.

I rollen ingår arbetsuppgifter som:
* Fräsning och borrning.
* Ställa in maskinerna och enklare programmering.
* Arbete vid övriga maskiner inom träbearbetning.
* Montering

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du är driven och flexibel. Du är en person som förstår vikten av att utföra ett bra arbete med hög kvalité och som bidrar med engagemang i teamet. Vidare är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Då arbete ute hos kund kan förekomma ska du ha goda kunskaper i svenska samt inneha B-körkort.

Övrig information
Placeringsort: Vislanda
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Måndag-Fredag, dagtid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Elin Tornhed på telefon 0730-56 55 54.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Sjuksköterska till kvälls- och nattpatrullen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 14
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Frihet under ansvar? Då är det här rätt arbetsplats för dig.
Tänk att få sätta sig i bilen, åka hem till patienten och i deras hemmiljö kunna utföra den avancerade sjukvård som är nödvändig för att tillgodose patientens behov.

Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta med hemsjukvård, och utföra detta spännande arbete i deras hemmiljö. Till största delen är din arbetsplats någon annans hem, vilket ställer stora krav på din förmåga att ställa om och hitta lösningar för uppdraget beroende på vem du är hemma hos. Du behöver gilla olika typer av utmaningar. Arbetet innebär både bedömningar av hälsotillstånd, medicintekniska moment så som hanterande av centrala infarter, infusioner, injektioner, PCA-pumpar m.m och omhändertagande av patienter i livets slut.

I det här gänget får du förutom spännande arbetsuppgifter även härliga kollegor som alltid ställer upp för varandra. Det är en lärande miljö, där det tillåts att vara ny. Du kommer att vara omgiven av erfarna kollegor, där ni tillsammans löser uppgiften.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Gärna adekvat specialistutbildning, men inget krav. Meriterande om du har några års erfarenhet som sjuksköterska.

Arbetet är omväxlande och det är viktigt att du är känner dig trygg i din roll och kan ställa om och tänka nytt. Som sjuksköterska är du ett viktigt bollplank för våra undersköterskor och att kunna handleda och delegera är två viktiga delar i din sjuksköterskeroll hos oss.

Din förmåga att leda andra och kunna bemöta människor i olika skeden av livet är viktigt.

Goda kunskaper i svenska tal och skrift krävs.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Innesäljare / Dagtid / Växjö

Innesäljare
Läs mer Sep 14
Är du nyfiken på försäljning och vill lära dig detta, samt bli en del av vårt härliga säljteam?
Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Du är positiv, har lätt för att kommunicera med andra människor. Du gillar utmaningar, blir inspirerad av att nå uppsatta mål och gärna lite av en tävlingsmänniska.
Vi har inga krav på tidigare erfarenhet inom försäljning, där lär vi dig allt från grunden! Det är dock klart meriterande med ett par års arbetslivserfarenhet, gärna där du haft någon form av kundkontakt.
Vi kräver goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Du kommer att arbeta i fräscha och moderna lokaler mitt i Växjö city med utsikt mot nya kommunhuset. Vi söker nu fler medarbetare till vårt team. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att över telefon sälja tjänster/produkter för kända och väletablerade företag.

Ansökan skickas till jobb@firstcontact.se

Vi erbjuder:
- Garantilön samt provision.
- Hel eller deltidstjänst.
- Dagtid.
- Ett roligt arbete med sköna arbetskollegor.
- En grundlig introduktion och gedigen säljutbildning.
- En arbetsplats med engagerade chefer och coacher.
- Möjlighet att utvecklas och avancera inom företaget.

Ansök nu

Installatör till Elon Carlssons i Växjö

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Sep 14
Elon Carlssons i Växjö säljer och levererar vitvaror och hushållsprodukter från kända varumärken. De driver flera egna butiker, B2B-försäljning och förser även sina konsumenter med installationer av produkterna. Koncernen har totalt 12 butiker från Jönköping till Malmö. Läs mer om Elon Carlssons på: https://carlssons.com/

Vi på Maxkompetens söker nu för direktrekrytering en installatör till Elon Carlssons.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som installatör hos Elon Carlssons kommer du att erbjudas en varierande vardag där du är ansiktet utåt mot företagets kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att leverera och genomföra installationer av vitvaror såsom tvättmaskin, kyl/frys, ugn med mera till privatkunder och företag. I ditt arbete ansvarar du för att erbjuda kunderna en professionell installation med ett vänligt bemötande, hög servicenivå och god produktkunskap.

Elon Carlssons i Växjö är ett mindre team som tillsammans arbetar för att alla skall trivas och må bra.

Din profil
För att lyckas i rollen som installatör hos Elon Carlssons ser vi gärna att du som söker har ett tekniskt intresse och trivs i en arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Arbetet som installatör innebär att du kommer ha en hel del kundkontakt, vi ser därmed att du som person har en god kommunikativ förmåga och att du är serviceinriktad i ditt bemötande. Vidare är du en engagerad och ansvarstagande person som utför ditt arbete med noggrannhet. Du trivs att ha många bollar i luften och ser alltid lösningarna i ett problem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet eller kunskap inom el, installation eller industri ses det som meriterande.

Övrig information
* Placeringsort: Växjö
* Arbetstid: måndag-fredag, dagtid.
* Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning
* Lön: Individuell lönesättning tillämpas
* Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Elon Carlssons har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Elin Tornhed på telefon 0730-56 55 54.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Installatör till Elon Carlssons i Växjö

Installationstekniker
Läs mer Sep 14
Elon Carlssons i Växjö säljer och levererar vitvaror och hushållsprodukter från kända varumärken. De driver flera egna butiker, B2B-försäljning och förser även sina konsumenter med installationer av produkterna. Koncernen har totalt 12 butiker från Jönköping till Malmö. Läs mer om Elon Carlssons på: https://carlssons.com/

Vi på Maxkompetens söker nu för direktrekrytering en installatör till Elon Carlssons.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som installatör hos Elon Carlssons kommer du att erbjudas en varierande vardag där du är ansiktet utåt mot företagets kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att leverera och genomföra installationer av vitvaror såsom tvättmaskin, kyl/frys, ugn med mera till privatkunder och företag. I ditt arbete ansvarar du för att erbjuda kunderna en professionell installation med ett vänligt bemötande, hög servicenivå och god produktkunskap.

Elon Carlssons i Växjö är ett mindre team som tillsammans arbetar för att alla skall trivas och må bra.

Din profil
För att lyckas i rollen som installatör hos Elon Carlssons ser vi gärna att du som söker har ett tekniskt intresse och trivs i en arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Arbetet som installatör innebär att du kommer ha en hel del kundkontakt, vi ser därmed att du som person har en god kommunikativ förmåga och att du är serviceinriktad i ditt bemötande. Vidare är du en engagerad och ansvarstagande person som utför ditt arbete med noggrannhet. Du trivs att ha många bollar i luften och ser alltid lösningarna i ett problem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet eller kunskap inom el, installation eller industri ses det som meriterande.

Övrig information
* Placeringsort: Växjö
* Arbetstid: måndag-fredag, dagtid.
* Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning
* Lön: Individuell lönesättning tillämpas
* Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Elon Carlssons har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Elin Tornhed på telefon 0730-56 55 54.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Vi söker fysioterapeut till primärvårdsrehab på Dalbo Vårdcentral!

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Sep 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Hos oss i primärvårdsrehab samlas alla rehabresurser (psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistent och rehabkoordinatorer) i primärvården. Vi söker nu en fysioterapeut till arbetsgruppen på vårdcentralen i Dalbo.

Vi är engagerade fysioterapeuter som tillsammans med arbetsterapeut, rehabkoordinator och psykosociala resurser bildar primärvårdsrehab Dalbo. Tillsammans med vårdcentralen skapar vi goda förutsättningar för våra patienter att få rätt vård och behandling i rätt tid och möta bästa möjliga kompetens.

Du kommer mötas av ett mycket fint arbetsklimat där tilliten är hög och där du har möjlighet att påverka både ditt eget arbete och verksamheten tillsammans med dina kollegor. Hos oss får du chansen att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor i ett intressant och omväxlande arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss möter du patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Förutom individuella bedömningar och behandlingar finns möjlighet att leda grupper och hålla i patientutbildningar. Som fysioterapeut/sjukgymnast är du ofta första instans för patienter med besvär i rörelse- och stödjeorganen. Du är också en viktig del i vårdcentralens rehabiliteringsteam och aktiv i patienternas sjukskrivningsprocess.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast.
Som person känner du dig trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du ser värdet av att samarbeta i team kring patienterna. Du arbetar med fokus på patientens bästa och är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Assisterande Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Sep 14
Nästa generations ledare
Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.
Du är alltid uppdaterad och strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa våra strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Restaurangchef
Vi vill jobba med dig som älskar människor och mat lika mycket som oss. Som restaurangchef på Bastard Burgers ansvarar du för att servicen håller en hög nivå och att såväl gäster som medarbetare är nöjda och glada. Du leder teamet med rätt inställning och bra energi. Du har erfarenhet från tidigare restaurang- eller serviceyrke och förstår att det blir stressiga stunder men att servicen/maten alltid måste vara utmärkt. Du får ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer i restaurangen.
Ansvarig för att mäta, utvärdera samt utveckla och rapportera resultaten på sin enhet.
Personalkostnader
COGS
Reviews
Mystery Shopping
Get Compliant
Arbetsmiljö
Matsäkerhet
Anticimex
Kontakt med kommun och leverantörer
Om Bastard Burgers
Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det fler än 50 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Norge och New York. Under 2022 väntar Finland.
Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden, svengelska – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.

Ansök nu

VVS-konstruktör

Civilingenjör, VVS
Läs mer Sep 14
Företagsbeskrivning
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vårt affärsområde Buildings är med över 1100 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom bygg- och fastighetssektorn. Med vår samlade kompetens och nära tillgång till expertkunskap inom olika områden kan vi vara ett stöd i alla skeden i byggnadens livscykel och därmed säkerställa att din byggnad byggs, driftas och förvaltas på ett klimatneutralt och värdeskapande sätt.
I Växjö sitter vi i trevliga lokaler på I11 område som vi delar med våra övriga verksamheter. Totalt är vi strax över 50st AFRY medarbetare och på VVS sektionen finns 10 kollegor. Vi arbetar tätt ihop med våra systerkontor i Kalmar/Hultsfred och Jönköping.


Jobbeskrivning
AFRY har fortsatt stort förtroende från våra kunder och har flera stora projekt på gång varför vi nu söker fler VVS-konstruktörer till vårt kontor i Växjö.
Våra uppdrag sträcker sig från tidiga skeden till leverans och uppföljning. Projekten är teknikintensiva, roliga, stimulerande och utmanande. AFRYs kunder finns bland annat inom sjukhus, vård, fastigheter och industri och andra fastighetsslag. Som grupp arbetar vi med allt från kalkyler, projektering och rördimensionering till tekniska CAD-ritningar. Vi ansvarar också för att ta fram tekniska handlingar för rörsystem, ventilation och kyla.
Ibland arbetar vi i mindre enskilda projekt och ibland i långsiktiga, oftast med nytänkande helhetslösningar åt våra kunder. Vi utvecklar och ifrågasätter det traditionella tack vare nyfikenhet, bred och djup kompetens och gedigen erfarenhet. Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden. Vi är lagspelare som arbetar i team och självständigt, men vi stöttar och kompetensutvecklar varandra ständigt och det allra viktigaste – tillsammans har vi kul på jobbet!


Kravspecifikation
Vi är passionerade lagspelare med hjärtat i tekniken. Vi tror att en person som är utåtriktad, resultatdriven och som trivs i en dynamisk miljö kommer att trivas bra hos oss. Har du mod att anta nya utmaningar och samtidigt skapa långa och hållbara relationer till såväl medarbetare som kunder, så kommer du passa in. Vi hoppas kunna lära oss lika mycket av dig som du av oss.
Du har några års erfarenhet som VVS-konstruktör och vill nu ta nästa steg i karriären. Du jobbar idag som antingen konsult, beställare eller i entreprenad och trivs i en dynamisk och varierande miljö.
Kanske har du bakgrund som VS- eller ventilationsmontör samt har erfarenhet som VVS-projektör med CAD-erfarenhet. Du är utbildad via YH- och KY-utbildningar alt civilingenjörs- och högskoleprogram. Vi arbetar i huvudsak i AutoCAD med MagiCAD och ser därför att du har erfarenhet av att arbeta i programmet. Om du även har erfarenhet av Revit med MagiCAD så är det meriterande.
Även om vi är ett internationellt företag, värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
Hos oss får du möjlighet att både dela med dig av din erfarenhet och komma med nya kreativa idéer samtidigt som du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med våra mer erfarna medarbetare.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.
Ansök senast 15/10-2022, rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Kontaktuppgifter för frågor:
Paul Roos, Sektionschef VVS & Energi Småland
010-505 50 91
paul.roos@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till mottagning i Kronoberg

Läkare
Läs mer Sep 14
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en läkare till ett uppdrag på vårdcentral i Växjö.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-09-26 och pågår till 2022-10-02. Tjänstgöring som läkare med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Montör / Servicetekniker

Diversearbetare
Läs mer Sep 14
Sugen på att prova något nytt? Mellan två jobb? Då kan du vara vår nya medarbetare.
Backes Transportbandservice AB reparerar, byter och underhåller transportband av gummi och PVC i olika storlekar. Ett omväxlande heltidsarbete då ett uppdrag aldrig är det andra likt.
Att arbeta hos oss innebär att bemöta kunderna på ett proffsigt och tillmötesgående sätt och att vara beredd på att jobba obekväma tider både självständigt och i grupp då vi alltid är redo för kunder i behov av service.
Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort, är i bra fysisk kondition, är praktiskt lagd och talar god svenska. Innehav av BE-körkort och truckkort är ett plus och vana av mekaniskt underhåll, vulkning och svetsning är meriterande.
Vi tar endast emot ansökningar via mail.
Väl mött!

Ansök nu

Säljare till Växjö

Utesäljare
Läs mer Sep 14
Väx som säljare och gör karriär hos Verisure!

Vi söker vassa personer till vår säljstyrka. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt eget säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person. 

Vi erbjuder dig:
* Attraktiv lön med garanterad del och provision utan tak.
* Tjänstebil.
* Utbildning från dag 1 tillsammans med egen coach. Vi har över 30 års erfarenhet på marknaden och du kommer bli expert på vår säljmetod.
* Möjlighet att klättra snabbt i vår attraktiva karriärstege.
* Säljtävlingar med extraordinära priser.
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Vad innebär tjänsten?

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.

Har du vidare ambitionen att kliva in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare. Du kombinerar då ditt eget försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål. 

Se gärna vår film för en bättre inblick i Verisures arbetskultur:

https://www.youtube.com/watch?v=Ar3vs2ytxHo

Vi söker dig som:
* Har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.
* Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret eftersom Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag.
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är socialt kompetent, ansvarsfull och har en stark vilja att lyckas.
* Alltid sätter kunden i första hand och har hög integritet.
* Värdesätter samarbete och ett bra team.

Sök direkt utan CV

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. 

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning. 

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Åseda

Utesäljare
Läs mer Sep 14
Väx som säljare och gör karriär hos Verisure!

Vi söker vassa personer till vår säljstyrka. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt eget säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person. 

Vi erbjuder dig:
* Attraktiv lön med garanterad del och provision utan tak.
* Tjänstebil.
* Utbildning från dag 1 tillsammans med egen coach. Vi har över 30 års erfarenhet på marknaden och du kommer bli expert på vår säljmetod.
* Möjlighet att klättra snabbt i vår attraktiva karriärstege.
* Säljtävlingar med extraordinära priser.
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Vad innebär tjänsten?

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.

Har du vidare ambitionen att kliva in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare. Du kombinerar då ditt eget försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål. 

Se gärna vår film för en bättre inblick i Verisures arbetskultur:

https://www.youtube.com/watch?v=Ar3vs2ytxHo

Vi söker dig som:
* Har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.
* Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret eftersom Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag.
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är socialt kompetent, ansvarsfull och har en stark vilja att lyckas.
* Alltid sätter kunden i första hand och har hög integritet.
* Värdesätter samarbete och ett bra team.

Sök direkt utan CV

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. 

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning. 

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Delgivare

Delgivningsman
Läs mer Sep 14
Beskrivning av uppdraget
Delgivning innebär att vi säkerställer mottagandet av delgivningshandlingar, från någon eller några av Kronofogdens verksamhetsprocesser.

Något som är helt avgörande för mottagarens möjligheter att tillvarata sin rätt.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att vara ute på kundbesök på egen hand. Ofta kör du bil till kundens hem alternativt arbetsplats. Dina kundbesök handlar om att överlämna och delge en handling. Handlingarna kan vara ansökningar, utmätnings- eller skuldsaneringsbeslut med mera. I rollen ingår administrativa arbetsuppgifter på kontoret, såsom telefonkontakter för att förbereda kundbesöken och efterarbete för att slutredovisa dina ärenden.

Du ingår i en sektion som gemensamt ansvarar för resultat, planering och arbetsfördelning. Detta sker i dialog med sektionschefen som stöttar dig och arbetsgruppen att uppfylla sektionens mål. För att ge bästa förutsättningar för kundmötet förekommer det regelbundet arbetstider på kvällar och helger.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som

- har grundläggande behörighet till högskola och universitet
- har körkort för bil med manuell växellåda
- har goda it-kunskaper
- talar god svenska

Du har personliga egenskaper som innebär att du trivs med ett självständigt arbete, tar initiativ och ansvar samt  levererar ett snabbt resultat. Du är flexibel och har förmåga att hitta nya angreppssätt och lösningar på ett kreativt sätt. Du agerar stabilt och förtroendegivande i mötet med människor i svåra och utmanande situationer. Du har lätt för att vara handlings­kraftig och kommunicerar effektivt med andra. Du har även god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du fått besvara frågor samt förmedla information på ett kortfattat och pedagogiskt sätt i det direkta kundmötet. Det är meriterande om du talar fler språk än svenska.

Information om oss och jobbet
Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Arbetet utförs huvudsakligen på kvällar och helger. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor. Kronofogden erbjuder flexibla arbetsformer vilket innebär en möjlighet att arbeta del av arbetstiden hemifrån.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade strukturerade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar. 

Här kan du läsa mer om vad delgivare arbetar med hos oss:

https://kronofogden.se/jobba-hos-oss/mot-nagra-av-oss/bacha-delgivare

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats:

 https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

Ett jobb som räknas
På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets hr-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

Ansök nu

Youty Group – Nordicfeel, Blush & Eleven söker prisstrateg

Marknadsanalytiker
Läs mer Sep 14
Är du en person som har ett analytiskt tankesätt, som tycker om att arbeta med kvantitativa data, och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med prisstrategier och prisoptimering? Är du dessutom en självständig och noggrann person som inte är rädd för att ta egna initiativ? I så fall vill vi gärna höra mer om dig.

Vi på Youty Group (Nordicfeel, Eleven och Blush) är en av Nordens största onlineaktörer inom skönhet. Vi söker nu efter en driven prisstrateg som vill vara med på vår fortsatta resa att utveckla och skapa tillväxt.

Som vår nya prisstrateg blir du en viktig pusselbit för organisationen där du kommer ha en betydande roll i att utveckla företagets prissättning och kunderbjudande. Din roll är främst av strategisk karaktär där du ansvarar för våra prisverktyg, lönsamhetsoptimering samt att utveckla processer och IT-stöd. Du ansvarar för att upprätta prisstrategier och i samband med det arbetar du löpande med att internt informera och utbilda för att säkerställa att den strategiska prissättningen efterlevs i praktiken. Som ensam prisstrateg inom organisationen innebär rollen även ett visst operativt arbete, såsom att dagligen arbeta med priser på våra siter och konkurrensbevakning.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som vår prisstrateg ser vi att du är en person med stort intresse av hur man skapar och driver försäljning och som värdesätter ett strukturerat och noggrant arbete. Genom systematik och analytiskt tänkande drar du slutsatser och har en kommunikativ förmåga att argumentera och skapa förståelse för dina slutsatser. Du är positiv, självgående, nyfiken och du trivs att arbeta i ett högt tempo i en dynamisk företagskultur.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, drivkraft och förmåga att utvecklas med rollen.

Vi ser att du innehar en eftergymnasial utbildning inom inköp eller ekonomi, alternativt några års arbetslivserfarenhet som prisstrateg. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom e-handel och/eller inom ett tillväxtföretag.

Din ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Youty Group som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070 149 70 60 alt anna.fransson@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Underläkare till Ögonkliniken

Läkare
Läs mer Sep 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ögonkliniken har verksamhet både i Växjö och Ljungby, och bedriver specialiserad ögonsjukvård för länets invånare med mottagning och kirurgisk verksamhet. Den kirurgiska verksamheten är förlagd till Växjö med inriktning på främre segmentet (inklusive crosslinking) samt ögonlocksplastiker.
Kliniken har totalt 16 läkartjänster, varav 4 är ST läkare.
Vi söker nu en underläkare för vikariat, med möjlighet till ST- tjänst, till ögonkliniken i Växjö.

ARBETSUPPGIFTER
Som underläkare jobbar du med mottagningsverksamhet med blandade mottagningar och kvälls- och helgjourer.

Du kommer att erbjudas en välplanerad introduktion.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare. Du trivs att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och tillsammans med övriga medarbetare vill du bidra med din kompetens så att patienterna får en god vård.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Erfarenhet av ögonverksamhet är meriterande.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Nätverkstekniker till Nordlo i Växjö

Nätverkstekniker
Läs mer Sep 14
Nordlo är IT- företaget som levererar IT- och molntjänster för digital harmoni. Med passion, erfarenhet och kunskap om branschen tar de ett helhetsansvar för IT och digitalisering. Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö en Nätverkstekniker som vill arbeta i ett sammansvetsat team på ett företag som lyfter sina medarbetare och ger de möjlighet att tillsammans lyckas, förbättras och utvecklas.

Nordlo jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. De vill vara bäst i branschen på att ta hand om sina medarbetare och det gör de genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla.

Dina arbetsuppgifter
Som nätverkstekniker kommer du att arbeta i en bred roll med installation, drift och underhåll av nätverksrelaterade produkter och tjänster. I rollen kommer du även att fungera som ett stöd för Nordlos kunder samt utföra och driva projekt i både kunders nätverksmiljöer och i Nordlos hostingplattform. Du kommer inte att arbeta som konsult.

Vanligt förekommande projekt är installation av switchar, brandväggar och accesspunkter samt konfigurering och felsökning av hårdvara.

Din profil
Vi tror att du som söker har ett intresse för teknik och nätverk samt trivs i en roll där du självständigt får strukturera och planera ditt arbete samt ta ansvar för din egen utveckling. Du trivs i en social roll, är kommunikativ och bekväm i att ta första steget i ett samtal då arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vidare har du har förmågan att skapa goda relationer och du motiveras av att ge god service till dina kunder. För att lyckas i rollen som Nätverkstekniker hos Nordlo är du en lagspelare som sätter laget före jaget. Vi ser gärna att du är prestigelös, lyhörd och nyfiken till att lära. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem.

För att vara aktuell ser vi gärna att du har:

Relevant utbildning (troligtvis inom IT).
Tidigare arbetslivserfarenhet inom installation, konfiguration samt support av diverse nätutrustning.
Goda kunskaper om switchar, brandväggsutrustning, routrar, access-punkter och WiFi nätverk.
Grundläggande kunskap om Windows Server.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort, då resor förekommer dagligen i arbetet.
Meriterande:

Linux.
Certifiering inom nätverk.

Övrig information
Placeringsort: Växjö.
Arbetstid: Kontorstider mån-fre.
Omfattning: Tillsvidare.
Lön: Individuell lönesättning.
Start: Efter överenskommelse.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag.

Nordlo har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 073-320 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Nordlo bildades 2018, med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag drygt 741 medarbetare på 41 orter i Sverige och Norge. Nordlo Växjö & Ljungby har idag 95 medarbetare som arbetar på våra kontor i Växjö och Ljungby.

Ansök nu

Bilmekaniker/Biltekniker Växjö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 14
Vi söker tekniker/Mekaniker Personbilar till Växjö
Vill du jobba i en härlig arbetsmiljö och ha ett varierande arbete? Då har vi jobbet för dig! Hos oss kommer du att arbeta som bilmekaniker och göra allt ifrån service till felsökningar och tillbehörs monteringar på transportbilar och personbilar. Vi erbjuder trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi vill att medarbetare ska vilja utvecklas med den nya tekniken och utvecklas gemensamt med oss.
Arbetet i verkstaden är mångsidigt då vi har både personbilar, transportbilar med allt ifrån service till felsökningar och tillbehörs monteringar. Välkommen med din ansökan till Kronobergs Bilaffär!
Personliga egenskaper
För oss är det viktigt att vi har kul på jobbet och passar in i gänget! Därför söker vi en person som är motiverad och motiverande. Du har en positiv grundsyn, god planeringsförmåga och du drivs av viljan att göra ditt bästa för våra kunder. Att kunna samarbeta och hjälpa till där det behövs är en viktig egenskap för att både lära sig och lära ut till sina arbetskamrater för att teamet ska utvecklas.
Din bakgrund
Vi ser gärna att du arbetet sedan några år inom bil- eller närliggande bransch så du hunnit skaffa dig erfarenhet av det tekniska inom fordon vad gäller el, mekanik, och bränsle. Erfarenhet ifrån felsökning med diagnosinstrument t ex. dator som hjälp och att du har B-körkort är ett krav. Då hybrid och eldrift är mer förekommande är det meriterande med erfarenhet inom det.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är viktigt då viss administration kring varje jobb förekommer. Vill du veta mer om oss och ditt nya arbete?
Mejla din ansökan till jobb@kronobergsbil.se märkt "Tekniker Växjö". Kontakta Anders Karlsson på 0470-71 91 28 om du har några frågor.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ortopeden och akutgeriatriken satsar framåt och söker undersköterskor!

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Sep 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi söker två undersköterskor med stort engagemang som vill växa och utvecklas med oss.

Vår vårdavdelning har 24 vårdplatser och inriktningen är akut ortopedi och geriatrik.

Vi erbjuder individuell introduktion och satsar mycket på kompetensutveckling för alla medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Vår arbetsplats präglas av ett stor driv och engagemang för våra patienter. Eftersom vi har en positiv patientgrupp får vi snabbt ett synligt resultat av vårt arbete.

Vi strävar efter att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, som innebär att vi utgår från patientens egna resurser, och erbjuder dem att aktivt delta i sin vårdprocess.

Du kommer vara en del av en trivsam arbetsgrupp med många erfarna kollegor.
Vi erbjuder dig en trygg introduktion som är anpassad efter dina behov.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och trevligt bemötande.
Vi ser gärna att du som person är nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Butikschef sökes till vår butik i Samarkand Växjö

Butikschef
Läs mer Sep 13
Cassels är butikskedjan för henne och honom.
Vi har butiker i Alingsås-Borås Knalleland-Burlöv-Center Syd- Charlottenberg- Eskilstuna- Frölunda -Göteborg- Gävle /Valbo-Hallarna-Halmstad-Jönköping-Kalmar-Karlstad-Kungsbacka-Kållered-Malmö-Nordby-Norrköping-Partille-Skövde-Stenungsund-Strömstad-Töcksfors-Uddevalla Torp-Väla-Västerås-Växjö-Örebro-Överby.


Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment till attraktiva priser, med kollektioner från våra egna märken tex :Isolde-Florie-Izco-Jyothi -samt externa märken tex: Free-Quent-Only-Sisters Point-Vero Moda-Vila- Soya-JDY.


Butikschefens primära ansvar är att tillsammans med de anställda säkerställa att butiken presenterar Cassels sortiment på ett kommersiellt och inspirerande sätt, så att våra kunder finner en välkomnande och trevlig butik.


I rollen som butikschef har du ansvaret för försäljning, budget, resultat, uppföljning ,schema läggning och personalledning.


Vi förväntar oss att du har:
-Ett stort intresse och erfarenhet av detaljhandeln
-Erfarenhet av dagligt butiksarbete i ledande befattning
-Ett genuint intresse för service, där kunden alltid står i centrum
-Drivkraft och ambition att nå uppsatta mål och vara kostnadsmedveten
-Viljan att förbättra, utveckla och optimera din enhet
-Förmågan att genom ett inspirerande och tydligt ledarskap leda och utveckla din personal
-God samarbetsförmåga och att du föregår med gott exempel


Vidare är du en handlingskraftig person som ser till att saker och ting blir gjorda enligt överenskommen tidsplan och att du ser lösningar där andra kanske ser hinder. .


Tjänsten är på heltid
Tillträde snarast
Intervjuer sker löpande

Ansök nu

Distriktssköterska, bemanning

Distriktssköterska
Läs mer Sep 13
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Växjö, Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Distriktssköterska, bemanning

Distriktssköterska
Läs mer Sep 13
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som distriktssköterska på vårdcentral i Växjö, Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Serviceman

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 13
Vi behöver förstärka vår serviceavdelning med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus! Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om rollen

Som serviceman har du en viktig roll i vår verksamhet då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service. Du ingår i ett team där du främst är ansvarig för att ta emot returnerade bygg- och anläggningsmaskiner och material från våra kunder. Utöver det genomför du besiktning och enklare funktionskontroller samt tvättar och rengör återlämnade maskiner och material. Allt som kommer i retur registreras i vårt affärssystem.

Om dig

Vi tror att du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Vidare är du en strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse och har du dessutom truckkort är det meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Eftersom teamet till största del består av män ser vi gärna kvinnliga sökanden då vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning.

Vi behöver förstärka vår serviceavdelning med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus! Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om rollen

Som serviceman har du en viktig roll i vår verksamhet då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service. Du ingår i ett team där du främst är ansvarig för att ta emot returnerade bygg- och anläggningsmaskiner och material från våra kunder. Utöver det genomför du besiktning och enklare funktionskontroller samt tvättar och rengör återlämnade maskiner och material. Allt som kommer i retur registreras i vårt affärssystem.

Om dig

Vi tror att du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Vidare är du en strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse och har du dessutom truckkort är det meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Eftersom teamet till största del består av män ser vi gärna kvinnliga sökanden då vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning.

Ansök nu

Nu söker vi tandhygienist till Folktandvården Klostergatan, Växjö

Tandhygienist
Läs mer Sep 13
Är du tandhygienist och vill ha ett viktigt och roligt jobb, vill du bidra till kronobergarnas goda munhälsa? Då kanske det här är jobbet för dig? Nu söker vi en tandhygienist till Folktandvården Klostergatan.


ARBETSUPPGIFTER
Kliniken är en av de större allmäntandvårdsklinikerna inom Folktandvården Kronoberg. I dag är det drygt 30 medarbetare som arbetar på kliniken och den ligger tillsammans med två specialistkliniker, vårt administrativa kansli och vårt servicecenter centralt i Växjö.
Som tandhygienist på vår klinik kommer du att arbeta med alla behandlingar som ingår i en tandhygienists kompetensområde och du kommer att behandla både barn, unga och vuxna - så arbetet är varierande och roligt!

Hos oss på Folktandvården finns flera karriär-/utvecklingsvägar för dig som är tandhygienist. Du kan till exempel engagera dig i projekt eller någon arbetsgrupp, du kan också utvecklas vidare inom bl.a. ledarskap eller genom handledning av tandhygieniststudenter som gör sin VFU hos oss.

Att komma ny till en arbetsplats är oftast både väldigt spännande och kul (man får nya härliga kollegor och möjlighet till en nystart), men visst kan det samtidigt kännas lite jobbigt. För att underlätta för dig som är ny har vi därför ett övergripande föreläsnings-/introduktionsprogram. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg. Är du nyexaminerad tandhygienist har vi en strukturerad klinisk introduktion för att du på ett bra sätt ska komma in i din nya yrkesroll.

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringen, det betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, du får gärna ha tidigare erfarenhet från yrket. Vi tror att du har ett starkt engagemang för ditt arbete, du lägger stor vikt vid den odontologiska kvalitén och du är intresserad av att utveckla och utvecklas.

Förutom dina odontologiska meriter är också dina personliga egenskaper viktiga: vi söker dig som har en positiv grundinställning och bidrar till en god stämning på jobbet. Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.


ÖVRIGT
Vi är en förhållandevis liten organisation inom Folktandvården Kronoberg (340 medarbetare) vilket gör att du ganska snabbt kommer in i verksamheten och det är enkelt att lära känna kollegor och skapa kontakt även utanför den klinik som du arbetar på. Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig förmåner i form av tjänstepension, förmånscykel, flyttbidrag samt friskvårds- och massagebidrag. Inom Region Kronoberg finns också en inflyttarservice som bl.a. kan hjälpa till i jakten på bostad.

Kronoberg är en del av Småland. Här kan du leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i en modern stadsmiljö. I Kronoberg finns en mix av gammalt och nytt, sport och kultur, puls men också vila. Kronoberg är en plats för den som vill ha ut mycket av livet.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Kommunikationsstrateg

Kommunikationsstrateg
Läs mer Sep 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Region Kronoberg söker en erfaren, driven och kreativ kommunikationsstrateg till kommunikationsavdelningen, som finns i regionhuset på Nygatan i Växjö.

Vi som jobbar på kommunikationsavdelningen är ca 15 medarbetare med hög kompetens inom kommunikationsområdet. Vårt övergripande uppdrag är att vara ett kommunikativt stöd som bidrar till att organisationen når sina mål, och att skapa en kommunikativ organisation.

Vi planerar att ha intervjuer via Teams 10, 11 och 13 oktober.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med kommunikationsfrågor utifrån ett proaktivt förhållningssätt, och med kommunikation som ett ledningsverktyg. Kommunikationsstrategen arbetar huvudsakligen med strategisk kommunikationsplanering och -utveckling, men även viss produktion (t ex att skriva nyhetstexter eller vid behov publicera material på våra webbplatser).
Du får möjlighet att planera, driva och utveckla kommunikationsinsatser både på egen hand och tillsammans med andra. Vi samarbetar i team i större kommunikationsinsatser, till exempel kopplat till omställningen till nära vård, varumärkesarbete och ledningskommunikation.
I arbetet ingår att hålla kommunikationsutbildningar tillsammans med kollegor, att coacha enskilda chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor samt att medverka i utvecklingen av avdelningens arbetssätt och kompetens.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi till stor del anpassar de specifika arbetsuppgifterna efter dina tidigare erfarenheter, intressen och din profil; vi vill ta vara på varje individs speciella styrkor. Det kan innebära att dina arbetsuppgifter blir att vara ett strategiskt stöd till ledningar inom hälso- och sjukvården eller regional utveckling, strategisk kommunikation i regionövergripande frågor eller arbete med vårt varumärke och arbetsgivarvarumärke.
Du kommer till en organisation där kommunikationsperspektivet har en självklar plats. Du får jobba utifrån ett helhetsperspektiv och i ett sammansvetsat gäng, eftersom vi är en centralt placerad funktion. Hos oss har du också möjlighet att jobba deltid på distans om du vill.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha en kandidatexamen från en kommunikationsvetenskaplig utbildning (180 p nuvarande eller 120 p tidigare system) och minst fem års dokumenterad arbetslivserfarenhet som kommunikatör/kommunikationsstrateg.

För att trivas hos oss behöver du gilla att samarbeta, men också arbeta självständigt och ta initiativ till exempel lyfta kommunikationsperspektivet i många olika situationer. Du har en god förmåga att se helhetsbilder och samband, och är trygg i situationer där du ska prata inför grupper och leda/facilitera möten.

Det är också en fördel om du gillar att ha roligt tillsammans med dina kollegor!


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 13
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Vikarierande Rådgivningschef Bank Privat

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Sep 13
Länsförsäkring Kronoberg

Om jobbet
 Vår rådgivningschef ska vara föräldraledig och vi söker därför en vikarierande rådgivningschef bank privat under 1 år. 
Ditt övergripande ansvarsområde är att leda och utveckla Länsförsäkring Kronobergs rådgivning av banktjänster för privatkunder. Du ansvarar för hela bankaffären inom kundsegmentet med tydligt resultatansvar. Den här rollen är både operativ och strategisk, det innebär bl.a. direkt ledarskap för 12-14 medarbetare som besitter stor kompetens, ansvar för att verksamheten uppfyller lag- och regelefterlevnadskrav samt eget kundansvar. Medarbetarna innehar swedsec och bolånelicens vilket innebär att även chef för gruppen har samma kompetenskrav.
Du sitter i ledningsgruppen för affärsområde Bank och Liv där du förväntas vara delaktig i att ta ett helhetsansvar för affärsområdet samt i alla sammanhang i övrigt vara en god förebild för Länsförsäkring Kronoberg. För att lyckas i rollen krävs ett aktivt samarbete med andra affärsområden och avdelningar inom Länsförsäkring Kronoberg, andra bolag inom Länsförsäkringsgruppen samt externa samarbetspartners. Potentialen att påverka och skapa synligt resultat är därför stor.

Vem är du?

Som person är du ansvarstagande, drivande, handlingskraftig och prestigelös. Du anpassar dig enkelt efter behov och situation och trivs lika bra i ett operativt så väl som strategiskt sammanhang.
Ditt team består av erfarna rådgivare och som ledare vill du se dem utvecklas. Det lyckas du med genom att bl.a. vara en coachande, närvarande och strukturerad ledare som har god kunskap och förståelse för deras arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen har du tidigare ledarerfarenhet med påvisat gott resultat.
För att trivas hos oss och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar vår värdegrund. Vår vision är att tillsammans skapa trygghet och möjligheter. Vi är ett kundägt lokalt bolag och vår verksamhet präglas av att vi är kundnära, engagerade och handlingskraftiga.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från bank eller annan reglerad verksamhet samt att du har akademisk utbildning eller motsvarande. Swedsec och bolånelicens är meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi dig?

I den här rollen får du vara med och utveckla vår bankverksamhet i Kronoberg ytterligare. Hos Länsförsäkring Kronoberg får du som ledare stor möjlighet att påverka och göra skillnad i ett kundägt lokalt bolag där laganda, prestigelöshet och framåtanda genomsyrar företagskulturen. Du får möjligheten att vara del av ett lag som med starka värdering som grund skapar värde och nytta för våra kunder i Kronoberg. 

Ansökan och mer information

Vid specifika frågor kan du kontakta rekryterande chef Johan Hördegård på 0470-72 01 38. Facklig representant för Länsförsäkring Kronoberg är Erica Wester 0470-72 0126. Din ansökan vill vi gärna ha senast den 30 september. Välkommen!

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Länsförsäkring Kronoberg

Ansök nu

Bravida söker HR-Partner till Division Syd

Personalchef/HR-chef
Läs mer Sep 13
Vill du alltid bli lite, lite bättre och vara del av ett engagerat HR-team? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en föränderlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en HR Partner till Division Syd med placering i Växjö alternativt Kalmar till vår region Jönköping.

Om jobbet

Som HR-partner är du delaktig i Bravidas utveckling och du kommer att ha en central och viktig roll i att stödja, driva och möjliggöra utvecklingen av våra verksamheter utifrån vår affärsplan. Du arbetar verksamhetsnära och agerar som affärsstöd till våra chefer när det gäller alla typer av HR frågor, samtidigt som du förväntas bidra i divisions- och koncerngemensamma projekt. Arbetet innebär arbetsdagar med stor variation och arbetsuppgifter så som:

* Strategiskt och operativt chefsstöd
* Employer Branding aktiviteter
* Rekrytering
* Rådgivare i arbetsrättsliga frågor
* MBL-förhandlingar
* Utvecklingsprojekt
* RehabiliteringVem är du?

Vi söker dig som har bred erfarenhet av HR-frågor och som har ett positivt sätt, är engagerad, prestigelös och tycker om att ge service. Du som söker har akademisk examen som personalvetare eller motsvarande, med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter. Som person är du är flexibel och trygg i din roll samt har inga problem att röra dig inom ditt geografiska område, då det ingår en hel del resor i tjänsten. Körkort är ett krav för denna tjänst. Detta är en tjänst som passar dig som söker en rörlig och självständig roll med stor frihet. Du ingår i regionens ledningsgrupp.

Som HR Partner i Bravida Division Syd, kommer du att ingå i ett team av sex HR Partners tillsammans med divisionens HR chef. Division Syd har cirka 3 000 medarbetare i sju geografiska regioner. Vi söker den här gången efter en person som kan utgå från vår arbetsplats i Växjö alternativt Kalmar med omnejd. Vårt gemensamma arbetssätt i HR teamet kännetecknas av gott samarbete, stort eget ansvar och ett prestigelöst förhållningssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om när det händer mycket och har förmågan att snabbt växla mellan olika frågeställningar och utmaningar.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

* Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
* Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
* Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
* Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. När du växer, växer vi!Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Jefferson Wells. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på 0708-546740 alternativt magnus.carlhielm@jeffersonwells.se eller Camilla Rippe på 0703-770138 alternativt camilla.rippe@jeffersonwells.se.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 25 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök.

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över.

Ansök nu

Byggkonsult

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 13
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Efterfrågan på konsulttjänster är fortsatt stor bland våra kunder och vi behöver förstärka organisationen med en byggkonsult. Du blir en del av vår konsultgrupp inom HSB Sydost och utgår från något av kontoren i Kalmar, Kronoberg eller Blekinge län. Vi söker vi dig som brinner för projektledning och att bygga förtroendeingivande relationer. Vi erbjuder en tillsvidareanställning i en spännande och utvecklande miljö.

Arbetsuppgifter

I rollen som byggkonsult erbjuder vi dig en möjlighet att få använda din analytiska förmåga och tekniska kompetens för att hjälpa våra kunder att projektleda såväl stora som små till- eller ombyggnadsprojekt. Du arbetar på uppdrag från kunden och hjälper dem från idé till slutförande. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar kopplade till HSB men även andra fastighetsägare.

Som byggkonsult arbetar du huvudsakligen med:

- Projektering, upphandling, byggledning och besiktningar
- Rådgivning till kunder och medlemmar i byggtekniska frågor
- Upprättande av förfrågningsunderlag
- Utföra kund- och underhållsplansbesök


Eftersom HSB Sydost har verksamhet runt om i hela Kronoberg, Blekinge och Kalmar län förväntas du vara rörlig i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Byggteknisk utbildning eller motsvarande
- Relevant arbetslivserfarenhet inom byggbranschen som till exempel byggledare, beställare eller platschef
- Tidigare erfarenhet av kundkontakt och gärna entreprenörskap
- Kunskap inom entreprenadjuridik (ABT06)
- Goda datakunskaper
- B-körkort


Personliga egenskaper:

Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter i fokus. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att hantera kunden, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:

Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast den 2022-10-03. Löpande urval kommer ske under perioden för annonsering, så tveka inte med att skicka in din ansökan snarast. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jimmy Stark, Verksamhetschef Fastighetsutveckling, 010-451 30 58.
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Föreningsutvecklare till Regionförbundet Ishockey Syd!

Idrottskonsulent
Läs mer Sep 13
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu två föreningsutvecklare som ska arbeta nära våra föreningar och stötta dem i såväl organisatoriska som sportsliga utvecklingsfrågor inom ramen för Svenska Ishockeyförbundets och Regionförbundet Ishockey Syds värdegrund, mål och riktlinjer.

Uppdraget är brett, utmanande och varierande och arbetet kommer att ske nära våra föreningar och distrikt, RF/SISU samt Svenska Ishockeyförbundet och dess hockeykonsulenter. Våra sju distrikt består av drygt 90 föreningar med barn- och ungdomsverksamhet som behöver stöttning, utbildning och visionär ledning.

Du kommer att arbeta aktivt med planering såväl som genomförande av föreningsbesök, konferenser, utvecklings- och utbildningsinsatser för föreningarna. Din roll utanför sargen kommer att vara central och du ska kunna samverka och ge stöd åt både bredd- och elitföreningar. Ditt ansvar blir att leda initierade projekt och stimulera regionens föreningar till utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta:

• Personliga möten samt besök hos föreningarna i regionen
• Att genomföra projekt/satsningar beslutade av förbundet
• Att ge stöd till föreningars styrelse och sportchefer i frågor gällande organisation, ledning och styrning av föreningen
• Stöttning och utbildning av föreningarna i hockeyanknutna IT-system
• Stöttning och utbildning av föreningarna i hur man bäst går till väga för att behålla och rekrytera barn, ungdomar och ledare
• Synkronisera föreningsutveckling med RF/SISU och hockeykonsulenten i området

Under perioder är arbetsbelastningen hård och en del av arbetet sker på kvällar och helger. Stor del av planeringen och upplägget för arbetet kommer du att påverka själv. Du kommer att utgå från hemmet och arbeta, i huvudsak, inom en del av regionen. Rörlighet inom hela regionen och utanför dess gränser kommer dock att förekomma.

Personprofil
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet. Du har en gedigen föreningsbakgrund, gärna inom ishockeyn och med erfarenhet av utvecklingsarbete. Du har insikt i hur demokratiskt styrda verksamheter fungerar och har insett att kraften i denna typ av verksamheter är först förankring och därefter leverans. Du kartlägger, analyserar och ser möjligheter, trivs med att leda andra människor och är lösningsorienterad. Att bygga upp system för uppföljning och utvärdering av verksamheten kommer vara en del av arbetet så därför krävs förmåga att sammanställa och arbeta strukturerat med data och fakta.

För att vi ska trivas tillsammans tror vi att du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en hög social kompetens, kan arbeta självständigt, är strukturerad, drivande och har god administrativ förmåga.

För att lyckas i rollen krävs vidare:

• Körkort och tillgång till bil
• Föreningsbakgrund
• Flexibilitet gällande tider

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Varierande

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Svenska Ishockeyförbundet, SIF, kraftsamlar och gör en omorganisation av verksamheten i sina
22 distrikt i Sverige för att ta nästa steg i utvecklingen av svensk ishockey. För att stötta den så viktiga ideella kraften investerar vi mer resurser till fem hockeykontor runt om i Sverige. I Region Syd ska verksamheten i Bohuslän/Dalsland, Göteborg, Västergötland, Östergötland, Småland, Blekinge och Skåne samordnas på ett nytt spännande sätt med alla ideella krafter, SIF, SHL och SDHL. Vi har därför beslutat att förstärka vår organisation med två personer som ska jobba med förenings- och sportslig utveckling. Vi ska arbeta för att vara en viktig del i att uppfylla Svenska Ishockeyförbundets sju löften:

• Att genom ständiga förbättringar skapa bästa möjliga förutsättningar för sportslig utveckling i en trygg idrottsmiljö – med hänsyn till varje individs unika förutsättningar
• Att alla föreningar med ungdomsverksamhet ska ha tjejlag som kan tränas och spela tillsammans.
• Att utveckla vår verksamhet och leva efter våra värderingar för att fler ska vilja vara med.
• Att tillsammans etablera och utveckla ännu fler föreningar för att kunna möta och klara av de mål och krav som vi själva beslutar om.
• Att aktivt verka för att behålla och skapa fler isytor och anläggningar så att fler kan vara med.
• Att tillsammans öka svensk ishockeys värde och skapa ett än större intresse för sporten i nya och befintliga målgrupper.
• Att sträva efter samverkan för att undvika konflikt och konfrontation.

Ansök nu

Systemutvecklare Embedded | Växjö | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 13
Vi vill tillsammans med dig som senior systemutvecklare skapa en fantastisk arbetsplats hos oss på Experis. Vill du vara med och bidra till att vi ska bli Sveriges bästa IT-konsultbolag? Glädje, innovation och nyfikenhet är viktiga faktorer för oss. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag som senior systemutvecklare.

Ser du efter en möjlighet där du kan fortsätta att utveckla dig inom systemutveckling och där du får göra ett avtryck i vårt alltmer digitala samhälle Är du en nyfiken själ som önskar vara del av något större tillsammans med oss på Experis? Du blir del av en resa där du får möjligheten att skapa mervärde både för kunder och medarbetare - detta genom att utveckla innovativa koder.

Experis gör flera satsningar inom både utbildning, nätverkande och samarbeten med skolor. Vi vet att det råder kompetensbrist, något vi tar ansvar för. Ditt mål blir vårt mål, att tillsammans utveckla din kompetens oavsett vad du önskar arbetar med i din roll som systemutvecklare. Som konsult får du en god mix av erfarenhet från olika marknader och kunder. Din konsultchef kommer finnas där för dig med coachning, utbildning och vägledning.

Arbetsuppgifter

Vill du ha en arbetsvardag där du får mycket frihet under ansvar? Här får du möjlighet att ta ett djupdyk inom världen för avancerade styrsystem, utveckla och underhålla funktionaliteten i system samt optimera flöden. Hur ser dina ambitioner ut? I vilket miljö trivs du att jobba i? Detta är något vi kommer till att finna ut av tillsammans med dig - ditt mål är vårt mål! Om du inte har någon plan så fixar vi en tillsammans med dig!

Mer specifikt kommer du att:

* förbättra och anpassa plattformar
* lösa tekniska problem
* utveckla befintlig kod
* utveckla nya system och programvaror

Är du rätt person för jobbet?

Gillar du stor variation i såväl arbetsuppgifter som arbetsmiljöer? Då har vi möjligheten som passar dig som handen i handsken. Här får du samarbeta med andra och kommunikation kommer vara ett viktigt verktyg för dig. Vidare är systematik och planering a och o - och ditt driv mot det färdiga resultatet är den kanske viktigaste framgångsfaktorn. Känner du igen dig i detta? Vi söker efter dig som är kommunikativ, samarbetsvillig och resultatorienterad. Du har ett systematiskt tillvägagångssätt som innebär att du planerar i god tid och sätter upp tydliga prioriteringar.

Vi söker dig som:

* har universitetsexamen inom IT-området, gärna i data- eller systemvetenskap
* har +2 års erfarenhet av systemutveckling
* har goda kunskaper av C/C++
* har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift

Vi ser gärna att du har erfarenhet av agilt arbete, automatiserade plattformar och hårdvaruutveckling och god generell förståelse för systemutveckling, programmering och utveckling.

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Har du några frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är Talent Acquisition Specialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Ansök nu

Senior Systemutvecklare | Växjö | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 13
Vi vill tillsammans med dig som senior systemutvecklare skapa en fantastisk arbetsplats hos oss på Experis. Vill du vara med och bidra till att vi ska bli Sveriges bästa IT-konsultbolag? Glädje, innovation och nyfikenhet är viktiga faktorer för oss. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag som senior systemutvecklare.

Ser du efter en möjlighet där du kan fortsätta att utveckla dig inom systemutveckling och där du får göra ett avtryck i vårt alltmer digitala samhälle Är du en nyfiken själ som önskar vara del av något större tillsammans med oss på Experis? Du blir del av en resa där du får möjligheten att skapa mervärde både för kunder och medarbetare - detta genom att utveckla innovativa koder.

Experis gör flera satsningar inom både utbildning, nätverkande och samarbeten med skolor. Vi vet att det råder kompetensbrist, något vi tar ansvar för. Ditt mål blir vårt mål, att tillsammans utveckla din kompetens oavsett vad du önskar arbetar med i din roll som systemutvecklare. Som konsult får du en god mix av erfarenhet från olika marknader och kunder. Din konsultchef kommer finnas där för dig med coachning, utbildning och vägledning.

Arbetsuppgifter

Här får du möjlighet att arbeta med tekniken du trivs bäst med. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du bli en specialist som är ovärderlig. Du kommer bredda dig tekniskt och nätverksmässigt samt möta inspirerande kollegor från olika miljöer under vägens gång. Du kommer utveckla dina kunskaper dagligen och under vägens gång inspireras av dina kollegor. Experis jobbar med flera aktörer som ligger i framkanten inom systemutveckling med både innovation och kunskap om människor. Vill du vara med?

Dina arbetsuppgifter kommer fokusera på:

* Programmeringsrelaterade arbetsuppgifter, Frontend, Backend och databaser.
* Skriva tydlig och lättförståelig kod.
* Du kommer att arbeta med olika agila team, i nära samarbete med dina kollegor.
* Att jobba med programmering och systemutveckling av olika system.

Du som person

Vi ser att du har en hög känsla av att vilja framåt, brinner för utveckling och att testa nya saker samt räds inte för att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad där du ser pusslet och vill lägga det. Sist men inte minst önskar vi att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Vi ha några få krav för att du ska trivas i rollen:

* +2 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling, mjukvaruutveckling eller programmering.
* Utbildad inom IT på Universitet, Högskoleutbildning eller Yrkeshögskoleutbildning.
* God programmeringsnivå av antingen .Net eller Java

Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också, Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Har du några frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är Talent Acquisition Specialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Ansök nu

Servicemarknadschef

Servicechef, bilverkstad
Läs mer Sep 13
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 16 miljarder kronor och har ca 1 300 anställda.


Läs mer på http://www.finnvedenslast.se.
Vi söker en Servicemarknadschef till Region Öst

Finnvedens Lastvagnar är uppdelad i tre regioner - öst, väst och norr.

Nu söker vi en ny servicemarknadschef till Region Öst vilket innefattar ansvar över servicemarknaden på våra anläggningar som finns i Växjö, Nybro, Kalmar, Karlskrona, Karlshamn, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik.

Om tjänsten
Som servicemarknadschef ansvarar du för hela servicemarknadsområdet och anläggningarna i regionen. Tjänsten kräver att du är insatt i rutiner, processer och system men även allt från små frågor kring den dagliga driften till mer utvecklande/strategiska frågor och personalfrågor. Du är direkt underställd och rapporterar till Regionchefen.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av branschen och att leda medarbetare. Meritande är om du har tidigare erfarenhet som servicerådgivare, verkstadschef eller reservdelschef. Har du en fordonsteknisk utbildning är det ett plus. 

Vi tror du motiveras av utmaningar och du stimuleras av en roll där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar, samtidigt som du vågar ställa krav. Du har en förmåga att driva andra och att skapa en bra teamkänsla.

Du är en närvarande ledare och har god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt. Du tycker om att stötta andra människor och se dem växa. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar vägen när det behövs.

Affärsmässighet är en viktig faktor i din roll och kundens behov är en självklar utgångspunkt i arbetet. Du behöver vara kvalitetsmedveten samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. 

Att du har körkort är ett krav då vi är verksamma på flera orter. Du behöver kunna utrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Om oss
Vi ger dig en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre och utvecklas.

Vår värdegrund är den som genomsyrar allt vi gör på Finnvedens Lastvagnar. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är yrkesstolthet, driv, öppenhet och närhet.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 15 oktober 2022.
För mer information om tjänsten, kontakta Regionchef Niclas Frank, tfn: 070-453 40 90. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.Vill du vara med och se till att Sverige rullar? Då kan denna tjänst vara något för dig.
Tjänsten innebär ett stort ansvar i en spännande bransch som ständigt utvecklas.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Installationselektriker till El & Ljusdesign

Installationselektriker
Läs mer Sep 13
Installationselektriker till El & Ljusdesign

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.

Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö. Vi är även vinnare av Svenska Ljuspriset interiör 2022 för vårt arbete med Kungliga vetenskapsakademien.

Om tjänsten

Är du en duktig installationselektriker som värdesätter god gemenskap med familjär stämning på din arbetsplats och som känner dig sugen på att testa vingarna i Stockholm? Vill du arbeta hos ett företag där laget före jaget inte bara är något man säger utan något man lever efter, där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga? Då ska du läsa vidare.

El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

Till sitt team i Stockholm söker de nu ytterligare lagspelare som vill vara med på resan framåt. Som anställd erbjuds du en trygg arbetsplats med god stämning samt ordning och reda i arbetet. El & ljusdesign kan även erbjuda assistans med att hitta korttidsboende i Stockholm.

Som installationselektriker på El & Ljusdesign blir du en del av team bestående av ett 30-tal kollegor. Företagets områden är bla inom belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Deras kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag, projektledningsföretag, butiker och köpcenter.

Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns.

Företaget sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av kunderna är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som installationselektriker hos El & ljusdesign ser vi att du som söker är utbildad och certifierad elektriker med ett par års erfarenhet som installationselektriker, där du haft en variation i dina arbetsuppgifter.

Har du erfarenhet att hålla i egna projekt är detta en merit. Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

Är du aktiv lagidrottare idag, eller har en bakgrund inom lagidrott har du en väldigt intressant profil då vi delar samma värderingar och tankar kring att bygga teamkänsla där man stöttar och hjälper varandra.

Krav

- 4 års yrkeserfarenhet som elektriker
- B-körkort är meriterande
- Bakgrundskontroll genomförs före anställning


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuder vi bland annat:

- Hjälp med att hitta boende i centrala Stockholm
- Lön enl överenskommelse
- Kollektivanslutna
- Friskvårdsbidrag
- Privat sjukvårdsförsäkring (EuroAccident)
- Vill du läsa mer om El och Ljusdesign? Här hittar du mer information: El & Ljusdesign (elljusdesign.se)
- Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

snickare

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Sep 13
Vi på Växjö bygg söker dig med erfarenhet inom yrket snickeri.
Du ska ha följande meriter:
*minst 5 års erfarenhet inom snickeri
*kunna tala svenske eller engelska
*B kort är ett krav då du får egen firma bil att köra
Vi tar endast emot ansökningar via mail.
OBS: tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annons datumet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Försäljning - extra jobb

Hemförsäljare
Läs mer Sep 13
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Alla våra produkter är tillverkade i Sverige.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra med försäljning av kosmetiska produkter som flytande tvål och handkräm i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. En stor säsong att arbeta extra på är under julen.
Vem söker vi?
Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du är en social person som är driven och inte rädd för nya utmaningar. Stämmer detta in på dig, ta då kontakt med oss omgående.
Ansökan:
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till jobb@treefling.se
3, Märk ansökan med ”försäljning” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se

Ansök nu

Uppdrag som marknadsundersökare till kund i Växjö!

Dataregistrerare
Läs mer Sep 13
Nu söker vi konsulter till ett kortare och spännande uppdrag som marknadsundersökare! Är du sugen på att tjäna lite extra inför hösten, då är det dig vi söker efter!

Vi söker nu marknadsundersökare för ett uppdrag mellan 4-10 Oktober i Växjö. Uppdraget består av enklare arbetsuppgifter, och beskrivs inte som fysiskt krävande. Arbetsuppgifterna anses även vara roliga för dig som trivs med att interagerar och kommunicera. Arbetsuppgifterna innebär kontakt med nya människor varje arbetsdag.

Som marknadsundersökare kommer du att interagera med kunder som besöker Grand Samarkand i Växjö. Huvuduppgiften för dig och dina kollegor kommer vara att utföra minst 800 intervjuer under en veckas tid. Du kommer få kläder som visar att du representerar kunden! Inför uppdraget så kommer du även få en introduktion, så att du vet vad som förväntas av dig samt bli erbjuden nödvändig (och nyttig) information inför arbetsdagarna.

Perfekt för dig som vill tjäna lite extra inför hösten, eller bara vill få en ytterligare bra erfarenhet på CV:et!

Arbetstider:
Måndag-Fredag kl 11-19 och Lördag-Söndag kl 11-17

Din profil
I rollen som marknadsundersökare ser vi gärna att du är studerande, men välkomnar samtliga ansökningar. Du får gärna ha arbetat med försäljning eller kundkontakt tidigare! Vi ser även att du kan interagera på både svenska och engelska!

För att trivas i rollen så känner du dig trygg med att ta kontakt med nya människor. Du är en lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete och hur ni tillsammans som grupp når ert gemensamma mål. Eftersom du jobbar med människor ser vi att du är en person som är utåtgående.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av Studentconsulting och arbeta via vår kund som konsult under en 1 veckas tid.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! Platserna tillsätts löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Sjuksköterska? Välkommen till oss på infektionskliniken!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Infektionskliniken är en liten klinik med korta beslutsvägar och stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll. Vi har en länsövergripande verksamhet inom infektionssjukvård. På kliniken finns en vårdavdelning och en mottagning med bland annat sprututbyte och en omfattande konsultverksamhet i Växjö och Ljungby. På kliniken arbetar cirka 60 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som är sjuksköterska och trivs med att arbeta rotation alternativt enbart natt. Som sjuksköterska hos oss på avdelning 17 får du ett omväxlande arbete och blir en viktig del av teamet runt patienten. I arbetslaget finns erfarna kollegor och de olika yrkeskategorierna har ett nära samarbete med varandra vilket skapar trygghet och ett gott stöd. Du får bred kompetens inom infektionsområdet och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Om du som söker är nyutexaminerad erbjuds du ett kliniskt utvecklingsprogram som sträcker sig över 18 månader, som en del i introduktionen. Syftet är att skapa en trygg övergång från att vara student till att bli medarbetare i Region Kronoberg.

Region Kronoberg tillämpar nattindex 1.4 vilket innebär att du får fyra timmar extra för varje natt som du arbetar. Vi har också ett bonussystem som ger dig extra betalt när du arbetar obekväma tider.

Om du är intresserad av att känna på hur det är att arbeta på vår klinik, är du välkommen att hospitera en dag eller bara komma och prata med en infektionssjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Erfarenhet från infektionssjukvård är meriterande men inget krav. Du får givetvis introduktion i starten för att känna dig trygg.

Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus.
Du är engagerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga.
Du bidrar till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig del i vardagen.

Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss!

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029

Ansök nu

Undersköterska till infektionskliniken

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Sep 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Infektionskliniken är en liten klinik med korta beslutsvägar och stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll. Vi har en länsövergripande verksamhet inom infektionssjukvård. På kliniken finns en vårdavdelning och en mottagning med bland annat sprututbyte och en omfattande konsultverksamhet i Växjö och Ljungby. På kliniken arbetar cirka 60 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en undersköterska som trivs med att arbeta enbart natt eller rotation. Som undersköterska på avdelning 17 får du ett omväxlande arbete och blir en viktig del av teamet runt patienten. I arbetslaget finns erfarna kollegor och de olika yrkeskategorierna har ett nära samarbete med varandra vilket skapar trygghet och ett gott stöd. Du får bred kompetens inom infektionsområdet och det finns goda möjligheter till utveckling och att prova nya arbetsuppgifter.

Rotationstjänst innebär att man roterar mellan dag, kväll och natt. Region Kronoberg tillämpar nattindex 1.4 vilket innebär att du får fyra timmar extra för varje natt som du arbetar på roterande schema. Arbetar man natt är veckoarbetstiden lägre med 35 timmar för helttidsarbete.

Om du är intresserad av att känna på hur det är att arbeta på vår klinik, är du välkommen att hospitera en dag eller bara komma och prata med en av våra undersköterskor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med några års erfarenhet av undersköterskearbete, gärna inom sjukhusvård men inget krav. Du kommer givetvis att få introduktion av en erfaren kollega i starten för att känna dig trygg.

Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus.

Du är engagerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga.
Du bidrar till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig del i vardagen.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029

Ansök nu

Serviceselektriker till El & Ljusdesign i Stockholm

Lärling, installationselektriker
Läs mer Sep 13
Serviceselektriker till El & Ljusdesign

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation som är aktiva i Stockholmsområdet. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.
Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö. Vi är även vinnare av Svenska Ljuspriset interiör 2022 för vårt arbete med Kungliga vetenskapsakademien.

Om tjänsten

Är du en duktig serviceelektriker som värdesätter god gemenskap på en arbetsplats och som känner dig sugen på att testa vingarna i Stockholm? Vill du arbeta hos ett företag där laget före jaget inte bara är något man säger utan något man lever efter, där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga? Då ska du läsa vidare.

El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

Till sitt team i Stockholm söker de nu ytterligare lagspelare som vill vara med på resan framåt. Som anställd erbjuds du en trygg arbetsplats med god stämning samt ordning och reda i arbetet. El & ljusdesign kan även erbjuda assistans med att hitta korttidsboende i Stockholm.

Som serviceelektriker på El & Ljusdesign blir du en del av ett team bestående av ett 30-tal kollegor. Företagets arbetsområden är bland annat inom belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Här utför de service, felsökning och kontroller under parollen ”Proffsigt, snabbt och lösningsorienterat”. Deras kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag och projektledningsföretag.

Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns.

Företaget sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av kunderna är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos El & ljusdesign tror vi att du har minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service.
Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

Är du aktiv lagidrottare idag, eller har en bakgrund inom lagidrott har du en väldigt intressant profil då vi delar samma värderingar och tankar kring att bygga teamkänsla där man stöttar och hjälper varandra.

Krav

- 4 års erfarenhet som elektriker.
- B-körkort.
- Bakgrundskontroll genomförs före anställning.


El & ljusdesign behöver bli fler och söker därför en likasinnad person som vill fortsätta utvecklas tillsammans med dem som företag. Har du erfarenhet av styrsystem är det givetvis meriterande.

Vad erbjuder El & ljusdesign?

Som arbetsgivare erbjuder El & ljusdesign främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuder de bla:

- Hjälp med att hitta uppstartsboende i Stockholm.
- Lön enligt överenskommelse.
- Kollektivanslutna.
- Friskvårdsbidrag.
- Privat sjukvårdsförsäkring (EuroAccident)
- Vill du läsa mer om El och Ljusdesign? Här hittar du mer information: El & Ljusdesign (elljusdesign.se (https://elljusdesign.se/))


Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Projektör Bravida Växjö Ventilation

VVS-ingenjör
Läs mer Sep 13
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!”

Detta är rösten från en av våra medarbetare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst hos oss på Bravida ventilation i Växjö något för dig!

Arbetsuppgifter
Som projektör kommer du att arbeta med att projektera ventilationsanläggningar.

I rollen som projektör arbetar du med olika uppdrag från utredningar till detaljer i projekt inom både om- och nybyggnation. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektledare på Bravida och ha mycket kontakt med vår beställare. Dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- projekterings- och installationssamordning

- konstruktionsarbete av totalentreprenader och servicearbeten

- att tillsammans med kalkylatorn arbeta fram flödesscheman med skissarbete

- granska större och komplicerade totalentreprenader

- delta i energifrågor för att uppnå de mest energieffektiva och miljömässigt hållbara lösningarna

- delta vid presentationer vid upphandlingar av anbud

Som projektör på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Rollen är dynamisk och det finns möjlighet att gå vårt interna program Bra ingenjörer med unika utvecklingsmöjligheter inom Bravida.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden.

Vem är du?
Vi söker dig med en utbildning som VVS-ingenjör eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som installationssamordnare, projektledare eller konstruktör inom ventilation.

Som person är du engagerad, välorganiserad och förtroendeingivande. Du har hög drivkraft och trivs med att arbeta på ett kundorienterat sätt. Du har en naturlig talang av att organisera och planera ditt arbete.

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Ansök
Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 30 september 2022. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Kontaktperson

Andreas Berg 

Avdelningschef 

073-7315499

Ansök nu

Creative Sales Advisor B2B Kronoberg

Utesäljare
Läs mer Sep 13
Varför just oss?
Sticker du inte ut i vår bransch så är uppförsbacken brant.
Vårt framgångsrecept bygger på att inte vara som ”alla andra” utan att kunna erbjuda unika och egendesignade produkter i en djungel av kataloger, hemsidor och interna webshopar. Med åren har vi blivit den partner som kunden vänder sig till när de i sin tur vill sticka ut. Med egen produktion, egen grafisk avdelning och eget tryckeri så erbjuder vi möjligheter, lösningar och leveranstider som gång på gång överträffar både kundens förväntningar och önskningar som de inte ens själva visste om att de hade.

Vi arbetar från Kiruna i norr till Ystad i syd men trots de geografiska avstånden så är vi ett tight och sammansvetsat gäng som hjälper, stöttar och samarbetar med varandra dagligen. Vid minst två tillfällen per år anordnas det konferensresor och under pandemifria tider så förläggs de oftast utomlands.

Självklart ingår allt du behöver för att vi tillsammans ska se till att du når dina mål – allt från teknisk utrustning (mobil, dator etc.) till tjänstebil.

Varför just du?
Lagerarbetare, förskollärare, lastbilschaufförer och fysioterapeuter – det här är bara ett fåtal exempel på olika bakgrunder som några av våra toppsäljare har haft innan de utbildades och formades inom bolaget. Tillsammans bryter vi ned direktförsäljningens olika beståndsdelar och ser till att du bemästrar dessa för att kunna bli nästa spelare i vårt lag.
Med andra ord så är din tidigare erfarenhet långt ifrån avgörande utan det viktigaste är att du besitter en riktig vinnarskalle och tycker om att jobba och umgås med människor. Däremot så kan det ge dig ett försprång i utvalda delar av jobbet om du tidigare arbetat med telefonförsäljning, mötesbokning och/eller som fältsäljare inom andra branscher.

Därför lyckas vi!
En helt unik kollektion av produkter som kontinuerligt utvecklas och växer.
Samarbeten med allt från stora rikstäckande kedjor till små lokala aktörer.
Möjligheten till trygghetslön alternativt en provisionsbaserad lön utan tak.
Kontinuerlig coachning från några av branschens bästa arbetskollegor som kommer göra ALLT för att hjälpa dig att lyckas.


Välkommen med din ansökan:
jobb@profilenordic.se

Ansök nu

Enhetschefer till särskilt boende, omsorgsförvaltningen

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 13
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två enhetschefer till särskilda boenden med placering i Växjö tätort. I arbetet som enhetschef leder och utvecklar du verksamheten mot omsorgsförvaltningens mål utifrån tilldelade resurser och gällande lagstiftning. Du ansvarar för verksamhet, ekonomi och personal på din enhet. Som stöd har du bl.a. omsorgschef, kollegor och specialistfunktioner såsom ekonom och HR-konsult. I samverkan med andra professioner arbetar vi för att ge en god vård och omsorg för våra kommuninvånare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleexamen som vi bedömer relevant för uppdraget, såsom sjuksköterskeexamen, sociologiexamen (gärna med socialrätt) eller personalvetarexamen. Det är meriterande om du tidigare har haft en chefsroll, men även du som saknar chefserfarenhet men har erfarenhet av omsorgsverksamhet är välkommen att söka tjänsterna.

Uppdraget som enhetschef kräver att du är duktig på att organisera, planera, utveckla och kvalitetssäkra utifrån vår verksamhetsplan. För att lyckas i rollen är du målfokuserad, flexibel och har förmågan att förutse problem och hitta effektiva lösningar. Du har också förmågan att lyfta blicken och se verksamheten ur ett övergripande perspektiv.

Du drivs av ett intresse för vår verksamhet, ser digitalisering som en självklar del för att möta framtidens omsorg och initierar förbättringsinsatser med van hand.

Du är en lyhörd, trygg och tydlig ledare som gör medarbetarna delaktiga i arbetet med att nå verksamhetens mål, leder dem i positiv riktning och inspirerar dem att arbeta utifrån den enskilde omsorgstagarens behov. Samarbete med andra faller sig naturligt för dig, du har lätt för att skapa goda relationer och du är bra på att kommunicera i såväl tal som skrift.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Sjuksköterska till pre- och postoperativ vård, anestesikliniken Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Anestesikliniken i Växjö innefattar steriltekniska enheten, operationsenheten och intensivvårdsavdelningen. En av uppgifterna anestesikliniken har är att vårda patienter innan och efter genomförd operation. Den pre- och postoperativa vården är en viktig del i kedjan för att vi ska kunna möta behovet av operationer som finns i regionen. Inom denna vården hanterar vi både dagkirurgiska patienter vars mål är att kunna gå hem samma dag den opererats samt slutenvårdspatienten som ska stanna på sjukhuset efter genomförd operation.

Den pre- och postoperativa vården binder samman operationsenheten och intensivvårdsavdelningen här i Växjö och vi samarbetar dagligen för att patienten ska få rätt vård och att alla patienter ska ha en plats redo för dem efter sin operation. Din organisatoriska tillhörighet kommer att vara på intensivvårdsavdelningen.

På anestesikliniken kommer du att få arbete nära den specialiserade vården både på operationsenheten och intensivvårdsavdelningen.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom den pre- och postoperativa vården så spelar du en viktig roll i det operativa flödet. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda den dagkirurgiska patienten innan operation. Efter operation vårdar du både slutenvårdspatienter och dagkirurgiska patienter postoperativt. Du övervakar de medicinska parametrarna, smärtlindrar och undersöker patienten för att upptäcka eventuella komplikationer på grund av operationen eller narkosen. Målet med patienten är att antingen kunna gå hem eller att bli tillräckligt stabil för att kunna flyttas till en vårdavdelning.

Vi applicerar en lång introduktionstid hos oss där vi internutbildar dig under tiden för att du ska känna dig trygg i rollen som sjuksköterska. Våra arbetstider är i huvudsak måndag till fredag men helgtjänstgöring kommer att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska och är trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du behöver ha förmåga att strukturera och att kunna arbeta självständigt. Erfarenhet av kirurgi och/eller flera års erfarenhet av liknande arbete eller om du är specialistutbildad är meriterande.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Undersköterska till intensivvårdsavdelningen

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Sep 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vill du göra skillnad som undersköterska på en intensivvårdsavdelning? Vill du jobba i högteknologisk miljö tillsammans med härliga kollegor? Då är detta jobbet för dig! Intensivvårdsavdelningen är en allmän-IVA som vårdar patienter från de flesta specialiteter, vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö. Vi har en avdelning i Växjö och en i Ljungby som vårdar patienter i alla åldrar, från det lilla barnet till den äldre patienten. Hos oss har du därför möjlighet att påverka din egen utveckling då du får möjlighet att arbeta inom flera specialiteter. Vi bedriver både akut och planerad verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik. Växjö har 6 vårdplatser och 6 postoperativa platser, medan Ljungby har 3 vårdplatser och totalt 19 postoperativa platser. Utvecklingskraften och takten är hög på enheten, vilket innebär stora möjligheter att vara delaktig i olika funktionsgrupper.

Till dig som är intresserad av tjänsten, men inte bor i Kronobergs län idag, erbjuder vi Inflyttarservice; en mängd olika tjänster om ska underlätta en flytt. Till exempel hitta bostad, barnomsorg/skola och att hjälpa andra familjemedlemmar att hitta arbete. Låter det som något för dig? Hör av dig så berättar vi mer.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss får du möta patienter som är svårt sjuka. Din roll blir att arbeta teambaserat, tillsammans med läkare och sjuksköterska, med fokus på patienten och dess anhöriga i en högteknologisk vårdmiljö. En vanlig arbetsdag får du assistera självständigt vid olika inläggningar och undersökningar. Vi värnar om vår arbetsplatskultur som präglas av att vi ser varandra i arbetet, är vänliga och delar med oss av våra kunskaper. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till vårt goda arbetsklimat.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en individanpassad introduktion, och vid intresse även mentorskap, så att du kan känna dig trygg i din yrkesroll. Avdelningarna har ett gott arbetsklimat och vi har nära samarbete med varandra. I Växjö består avdelningen av cirka 70 medarbetare och Ljungby har cirka 35 medarbetare. Vi arbetar i team där sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter ingår. På avdelningen i Växjö har vi ett delat ledarskap, vilket innebär att vi är två chefer som gemensamt ansvarar för avdelningens verksamhet, ekonomi och personal.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av akut-, operations- eller intensivvård. Verksamheten präglas av att vara varierande, med arbetstoppar och dalar. Detta ställer krav på att du har förmåga att ligga steget före utifrån olika scenarion som kan inträffa samt kan hålla ett högt arbetstempo. Vidare har du en positiv inställning och är flexibel i både tanke och handling. Vi ser gärna att du som söker ser utvecklings- och förbättringsarbete som en naturlig del av dina arbetsuppgifter då vi hoppas att du vill vara med och utveckla intensivvårdsavdelningen, genom att bidra med ditt kunnande och engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Ortopeden och akutgeriatriken satsar framåt och behöver fler sjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi satsar på att bli södra Sveriges bästa ortopedklinik och vårt mål är att erbjuda våra kronobergare lättillgänglig, köfri ortopedisk vård med hög kvalitet.
Vårdavdelning 19 är en ortopedisk och akutgeriatrisk avdelning.
Vi söker en sjuksköterska med stort engagemang som vill växa och utvecklas med oss.

Vi erbjuder individuell introduktion och satsar på kompetensutveckling för alla medarbetare. Hos oss kommer du att få en intern ortopedisk utbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Vår arbetsplats präglas av ett stor driv och engagemang för våra patienter. Eftersom vi har en positiv patientgrupp får vi snabbt ett synligt resultat av vårt arbete.
Vi strävar efter att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, som innebär att vi utgår från patientens egna resurser, och erbjuder dem att aktivt delta i sin vårdprocess.

Arbetet är omväxlande och självständigt, vilket ger dig bred erfarenhet i din roll som sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är nybliven eller erfaren legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta med hälsofrämjande vård som ger resultat!
Vi ser gärna att du som person är nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Elevadministratör till utbildningsförvaltningen

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Sep 13
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som elevadministratör kommer du bland annat att arbeta med:

Verksamhetsadministration:
• Administrera skolval, grundskoleplaceringar, interkommunal ersättning, skolpliktsbevakning. Kontakt med vårdnadshavare m.m.
• Hantera resursfördelning
• Inmatning och administration av uppgifter i verksamhetssystem, statistik till SCB.

Dokumenthantering:
• Sammanställningar, ajourhållande av styrdokument

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst treårig gymnasieexamen med administrativ eller ekonomisk inriktning. Du har dessutom minst två års erfarenhet av administrativt arbete där du har jobbat självständigt i din roll.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift, god datorvana och dokumenterat god erfarenhet i Office-paketet eller jämförbar programvara. Du har även kunskap om, erfarenhet av och god förståelse för ett eller flera administrativa verksamhetssystem.

Du är en person som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt eget arbete framåt. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare trivs du i en social roll där du samarbetar med dina kollegor. Vi ställer även krav på att du har ett professionellt bemötande då du kommer att ha flera kontakter både internt och externt.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju.

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Ögonkliniken i Växjö

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Gillar du varierande arbetsuppgifter, verksamhetsutveckling och att utvecklas i din yrkesroll samt arbeta på en klinik som tillämpar rätt använd kompetens? Då är vi arbetsplatsen för dig!
Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Just nu har vi mycket på gång med digitala lösningar.
Du kommer att ha en viktig roll och vara ett stort administrativt stöd åt verksamheten.

Vi söker dig som är flexibel och beredd på att utöka din kompetens och har ett stort engagemang för din arbetsplats.
Har du inte skrivit ögondiktat tidigare, ta det lugnt, vi lär dig på plats!
På ögonkliniken är vi ett härligt gäng i olika åldrar där alla är lika viktiga!

Vi arbetar i nyrenoverade och fina lokaler!

ARBETSUPPGIFTER
Vi är det administrativa stödet som hjälper verksamheten att gå runt. Sekreterarna sköter all patientrelaterad administration på kliniken, bokar alla patienter samt schemalägger vårdpersonal.
Vi är måna om att du har varierande arbetsuppgifter, alla sekreterare varvar sina ansvarsområden med att bemanna reception samt Tele Q. I övrigt krävs självständigt arbete med egenansvar över det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör, gärna med erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic.
Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer. I ditt arbete är du ansvarsfull och noggrann samt har förmågan att samarbeta men även arbeta självständigt.

ÖVRIGT
Vi kommer tillämpa löpande rekrytering.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Undersköterskor till Sjöliden

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 13
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är engagerad och intresserad av vård och omsorgsarbete inom äldreomsorgen. Hos oss får du möte 21 underbara omsorgstagare som behöver stöd och hjälp att få leva under trygga förhållanden och ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra. Vi är ett härligt gäng på 25 medarbetare som har omsorgstagaren i fokus. Som medarbetare i Växjö kommuns får du ett antal förmåner, bland annat friskvårdsersättning, fritidsstudiestöd, förmånscykel.

Boendet är uppdelat på två avdelningar där vi gemensamt arbetar för att skapa god arbetsmiljö och trivsel. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utföra flera olika HSL-uppdrag samt att få vara ombud för det du är intresserad av inom vård- och omsorgsarbetet. Arbetsuppgifterna består i övrigt av sedvanliga arbetsuppgifter på ett särskilt boende med personlig omsorg, aktivering, serviceuppgifter i form av städ, tvätt och mathantering samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vi söker just nu flera vikarier till både natten och till dagen. Hör av dig för frågor!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du behöver ha grundläggande datorkunskaper och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är önskvärt att du har erfarenhet av vår- och omsorgsarbete inom äldreomsorgen. Du bör vara lyhörd, flexibel, stresstålig och ha ett professionellt bemötande. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser att du ha förmågan att lyssna in och se omsorgstagarnas behov samt lätt för att samarbeta. Arbetsuppgifterna består i övrigt av sedvanliga arbetsuppgifter på ett särskilt boende, såsom personlig omsorg, aktivering, service i form av städ, tvätt och mathantering samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vi arbetar dagligen i verksamhetssystemet Life Care utförare och du bör därmed kunna dokumentera enligt socialtjänstens riktlinjer för social dokumentation.

Vi kommer att ha löpande intervjuer.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Du behöver även ha vaccinerat dig mot covid-19.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Handläggare av skolskjuts till utbildningsförvaltningen

Kommunhandläggare
Läs mer Sep 13
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare av skolskjuts på utbildningsförvaltningen kommer du att tillhöra förvaltningskontoret, Tillsammans med andra handläggare kommer du att ingå i vår skolskjutsgrupp.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara ruttplanering och att handlägga och besluta om skolskjuts till våra elever i Växjö kommun. I arbetsuppgifterna ingår även kontrollfunktioner, statistik, registreringsarbete och kontakt med olika aktörer som Länstrafiken m.fl.

För att ge bästa service, både internt och externt, delar och hjälps vi åt med arbetsuppgifter, oavsett inriktning. Vi har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla en hög kompetens och hålla oss gemensamt informerade.

Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp mot så väl individuella som gemensamma mål. Du förväntas hålla en hög servicegrad då vi servar skolor och allmänhet. Våra arbetssätt och metoder utvecklas kontinuerligt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet, kunskap och förståelse för administrativa system inom ekonomi och elevadministration. Det är önskvärt att du har en högskoleutbildning inom exempelvis administration, ekonomi eller logistik.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av skolskjutshandläggning och kunskaper inom verksamhetssystemen IST Administration, Sokigo eller Skjutsplus. Du har också god erfarenhet av Office-paketet.

För att trivas och utvecklas i arbetet är du:
- Noggrann och har sinne för struktur och ordning.
- Serviceinriktad med god förmåga att bemöta interna och externa kontakter.
- Har en god samarbetsförmåga.
- Har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
- Har en god handlingsförmåga
- Positiv och engagerad i ditt arbete.
- Flexibel.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort och goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju.

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Undersköterska till natten på Sjöliden

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 13
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är engagerad och intresserad av vård och omsorgsarbete inom äldreomsorgen. Hos oss får du möte 21 underbara omsorgstagare som behöver stöd och hjälp att få leva under trygga förhållanden och ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra. Vi är ett härligt gäng på 25 medarbetare som har omsorgstagaren i fokus. Som medarbetare i Växjö kommuns får du ett antal förmåner, bland annat friskvårdsersättning, fritidsstudiestöd, förmånscykel.

Boendet är uppdelat på två avdelningar där vi gemensamt arbetar för att skapa god arbetsmiljö och trivsel. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utföra flera olika HSL-uppdrag samt att få vara ombud för det du är intresserad av inom vård- och omsorgsarbetet. Arbetsuppgifterna består i övrigt av sedvanliga arbetsuppgifter på ett särskilt boende med personlig omsorg, aktivering, serviceuppgifter i form av städ, tvätt och mathantering samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidare nattjänst.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du behöver ha grundläggande datorkunskaper och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är önskvärt att du har erfarenhet av vår- och omsorgsarbete inom äldreomsorgen. Du bör vara lyhörd, flexibel, stresstålig och ha ett professionellt bemötande. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser att du ha förmågan att lyssna in och se omsorgstagarnas behov samt lätt för att samarbeta. Arbetsuppgifterna består i övrigt av sedvanliga arbetsuppgifter på ett särskilt boende, såsom personlig omsorg, aktivering, service i form av städ, tvätt och mathantering samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vi arbetar dagligen i verksamhetssystemet Life Care utförare och du bör därmed kunna dokumentera enligt socialtjänstens riktlinjer för social dokumentation.

Vi kommer att ha löpande intervjuer.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Du behöver även ha vaccinerat dig mot Covid.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Fix My Phone Växjö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 13
På Fix My Phone hjälper vi över 200.000 kunder varje år med deras mobila enheter. Både med reparation och att förse med rätt tillbehör. Vi är Sveriges ledande reparationskedja och är ett riktigt tillväxtbolag med stora visioner!
På Fix My Phone får du som anställd dagligen möta våra kunder och vara ansiktet utåt för företaget. Detta ställer krav på hög social kompetens och ansvarstagande. För oss är kunderna viktigast!
VI söker nu nya medarbetare för våran butik i Grandsamarkand. Var med på resan och hjälp oss bygga vidare på ett vinnande koncept där vi är störst i Sverige!
Du kommer att vara Fix My Phones ansikte utåt och genom din rådgivning kommer du att tillsammans med kunden identifiera vad som behöver åtgärdas på deras mobiltelefoner eller surfplattor. Du kommer sedan att åtgärda enheten och följa upp resultatet med kunden vid avslutat ärende. Här ligger också stor vikt i att tillgodose alla kundens behov, både dolda och uttalade. Vi arbetar för en hållbarare framtid för både kunden och världen i sin helhet, därav är det viktigt för oss att se till så att kunden har rätt accessoarer och skydd till sin telefon efter slutförd reparation för att förhindra framtida olyckor. Det är din uppgift att sälja dessa till kund!
Alla nya medarbetare får genomgå en utbildning där vi lär dig reparera olika enheter, hantera kassa samt regelbunden utbildning i säljteknik samt kundservice.
Vi söker dig som har hög arbetsmoral, problemlösningsförmåga och ett riktigt driv. Du är ansvarstagande och mån om att ha ordning och reda i din tillvaro, för din och andras skull.
Det är meriterande att tidigare jobbat med försäljning & erfarenheter som kräver fingerfärdighet.
Vi ser fram emot ett personligt möte för att se om just du är rätt person för oss och vår väg framåt!
Jobbtyp: Heltid, Deltid, Visstid, Fast
Lön: 20 000,00kr - 50 000,00kr per månad
Annan ersättning utöver fast timlön.
Provisionslön
Resultatbonus
Bonus

Ansök nu

Servicetekniker sökes till kund i Växjö!

Ventilationstekniker
Läs mer Sep 13
Om tjänsten
Vi söker nu efter servicetekniker till en av våra kunder i Växjö. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Du kommer arbeta med service och driftsättning av ventilationslösningar ute hos företagets kunder.
Start: Omgående.
Arbetstider: Dagtid.

Din profil
Krav: Tidigare erfarenhet inom industri/ bygg/montage/ventilation.
Körkort B.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Montörer sökes till kund i Växjö!

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 13
Om tjänsten
Vi söker nu efter montörer till en av våra kunder i Växjö. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Du kommer arbeta med montering av ventilationslösningar ute hos företagets kunder och i verkstad.
Start: Omgående.
Arbetstider: Dagtid.

Din profil
Krav: Tidigare erfarenhet inom industri/ bygg/montage.
Körkort B.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 13
Om tjänsten
Vi söker nu efter en CNC-operatör till en av våra kunder i Växjö. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Start: Enl överenskommelse
Arbetstider: Dagtid.
Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta i en CNC-svarv i både horisontella och vertikala maskiner. Detaljerna som bearbetas är medelstora till stora i varierande material.

Din profil
Du som söker ska ha:
- Tidigare erfarenhet av CNC-bearbetning där du även har bytt verktyg
- Teknisk förståelse
- Kört maskiner tidigare och ha god maskinkännedom
- Körkort B
Har du även kört Fanuc, Mazatrol är även detta meriterande

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Produktionsmedarbetare dagtid sökes till Lammhult!

Industrirörmontör
Läs mer Sep 13
Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö i samarbete med vårt kundföretag Tyco i Lammhult en ny medarbetare som är intresserad av att arbeta i produktion.

Tyco i Lammhult tillverkar brandskyddsprodukter, exempelvis sprinklersystem, vattendimma, gas skumsystem, handbrandsläckare och detektion.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare hos Tyco kommer att du delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga produktionen. Tyngre lyft förekommer dagligen i arbetet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

*Montering av stålrör genom svetsmaskin.
*Hängning av detaljer innan lackering.
*Kvalitetsarbete och läckagetestning.

Som medarbetare på dagskiftet kommer du tillhöra ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att nå organisationens uppsatta mål.

Din profil
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är en pålitlig och positiv person som har lätt för att samarbeta, är noggrann och förstår vikten vid att kunna hugga i och hjälpa till när det behövs.

Tidigare industrierfarenhet, gärna inom metallindustri, är meriterande men inget krav. Likaså om du har erfarenhet/utbildning inom svets. Har du truckkort sedan tidigare samt truckerfarenhet ser vi det som positivt.

Då Tyco är beläget i Lammhult ser vi gärna att du som behöver pendla har körkort och tillgång till bil. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
*Placeringsort: Lammhult
*Start: Omgående
*Varaktighet: Visstidsanställning sex månader med stor möjlighet till förlängning
*Arbetstid: Måndag-fredag 05:45-13:55.
*Lön: Enligt kollektivavtal

Tyco/Johnson Control har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här bemanningsprocessen. Du kommer till en början arbeta som konsult via Maxkompetens på plats hos Tyco med mycket goda möjligheter till fast anställning direkt hos Kundföretaget efter en tids inhyrning.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på jonna.alm@maxkompetens.se.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Butikssäljare Batterilagret Växjö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 13
Svenska Batterilagret AB söker Butikssäljare för vår butik i Växjö.
Vi säljer och marknadsför batterier, laddare och tillbehör . Med affärsidén ”batterier från klocka till truck” har Batterilagret sedan starten, för mer än 20 år sedan vuxit snabbt.
Vi har idag en rikstäckande verksamhet som erbjuder marknadens bredaste sortiment av batterier och batterirelaterade produkter.
Kunskap, kvalité och konkurrensmässiga priser är ledstjärnor i vårt arbete. Ett nära samarbete med ledande tillverkare borgar för att vi kan stå för vad vi lovar. Vi ska alltid kunna erbjuda de bästa och senaste lösningarna till rätt priser.
Huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Våra kunder är privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 200 milj. och har höga tillväxtmål.
Som butikssäljare på Svenska Batterilagret ansvarar du för att skapa långsiktiga affärer med våra kunder. Vi på Batterilagret ska alltid ge ett professionellt kundbemötande.
Vi lever på att ge 100% service!
Vi ser gärna att Du har erfarenhet av försäljning. Det är också meriterande men inget krav om du har erfarenhet om batterier och laddare. Produktkunskap får du från oss. Du är öppen och enkel person med ett intresse för att träffa och hjälpa kunder med tekniska lösningar.

Ansök nu

Till trevliga och innovativa Arcoma söker vi nu montörer

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Sep 13
Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med något viktigt och som gör skillnad? I jobbet på Arcoma är du med och bidrar till en samhällsviktig funktion genom att tillverka högteknologisk röntgenutrustning.
På Arcoma präglas arbetsmiljön bland de anställda av nyfikenhet och engagemang.
En arbetsplats att utvecklas och trivas på!

Som montör på Arcoma monterar du ihop varierande komponenter till röntgenutrustning, utrustning som sedan används i olika sjukhusmiljöer.
Arbetet kräver noggrannhet och en känsla för praktiskt arbete med diverse verktyg.
Du följer instruktioner, läser ritningar och följer el-scheman. Något som kräver stor precision samt ett intresse av att vilja och kunna göra rätt.
Monteringen är indelad i grupper som består av delmontage och slutmontage - på så vis ges stor möjlighet till rotation i arbetet.
På Arcoma ser man gärna att man utvecklas inom företaget och på sikt finns det därför möjlighet att axla andra roller inom produktionen.


Din profil
Vi söker dig, teknikintresserade problemlösare. Du är noggrann och arbetar gärna tillsammans med dina kollegor för att komma framåt. Du är nyfiken och trivs i en utvecklande miljö.
Vi ser gärna att du är initiativtagande och kommer med nya idéer och tankar kring redan etablerade arbetssätt.

Du har erfarenhet av montering eller likvärdigt praktiskt arbete sedan tidigare.
Med fördel kan du även läsa och förstå både konstruktionsritningar och el-scheman.

Vi ser gärna att du har någon teknisk utbildning, med fördel el-, energi- eller automationsutbildning.
På gymnasienivå eller tex KY-utbildning.
Meriterande är även tidigare arbete i affärssystem riktade mot industri, så som tex Monitor.
Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, du kan ta dig obehindrat till och från arbetsplatsen som är förlagd på Annavägen i Växjö.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid. Den inleds med en visstidsanställning hos Inpeople, med goda möjligheter till fast anställning direkt hos Arcoma i framtiden.
Uppstart sker snarast!

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.
På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Arcoma, med lång erfarenhet av branschen, är en ledande leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalitet och avancerad teknik. Arcomas produkter erbjuder den senaste digitala bildtekniken kombinerat med tekniskt avancerade rörliga positioneringssystem, vilket tillsammans med ergonomisk skandinavisk design, erbjuder kunden kompletta, konfigurerbara och funktionella digitala röntgensystem. Bolagets produkter säljs via återförsäljare samt via OEM-kunder och det finns idag över 3 500 av Arcomas röntgensystem installerade i hela världen. Arcoma är listat på Nasdaq First North.
Läs mer om Arcoma på www.arcoma.se

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Empleo söker Junior IT Tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 13
Brinner du för IT och Teknik och vill få chansen att lära dig mer?  Då har vi jobbet för dig!  
Till vår trevliga kund söker vi nu fler drivna och nyfikna medarbetare till deras produktion i Växjö. 
Vår kund hjälper företag och privatpersoner att återanvända IT utrusning och att konsumera IT-utrustning på ett smartare sätt. 

Vi söker nu juniora tekniker som kommer att arbeta med att: Registrera inkommande enheter
Klassificera inkommande enheter
Formatera inkommande enheter
Installera och uppgradera inkommande enheter.

Din profil
Du har troligen läst en gymnasieutbildning inom IT och har sedan unga år suttit framför datorn på fritiden. 
I en bekantskapskrets så är det dig alla vänder sig till när dator, telefon eller nätverk krånglar. 
Som person är du stresstålig, lösningsorienterad och noggrann. Du är van vid att jobba självständigt, men kan även arbeta i grupp. 
Vi tror att du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och har ett stort intresse för IT och teknik. 

Tjänsten ställer krav på att du talar och skriver flytande svenska.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos vårt kundföretag i Växjö.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Handläggare till Säkerhetsavdelningen Polisregion Syd

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 13
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu handläggare som är självständiga, initiativtagande och drivande till vårt team i Polisregion Syd. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
Säkerhetsavdelningen söker nu en säkerhetshandläggare med placering i Region Syd. Region Syd är indelade i polisområden med stödenheter såsom regional underrättelseenhet, utredningsenhet, operativ enhet samt ett regionkansli.
Säkerhetsavdelningens organisation består av centralt placerade nationella enheter samt enheter som är placerade på Polisregioner och Nationella avdelning. Säkerhetsavdelningen ansvarar för Polismyndighetens verksamhetsskydd och säkerhetsskydd, vilket omfattar bl.a. skydd av egendom, medarbetare, information samt hantering av säkerhetsprövningar och säkerhetsärenden
Arbetsbeskrivning
Som säkerhetshandläggare kommer du att arbeta med säkerhetsfrågor på regional nivå. I uppdraget ingår att ge stöd, rådgivning och att vara kravställare i frågor som rör vårat fysiska skydd. I gruppen som jobbar med fysiskt skydd så sträcker sig ansvarsområdet över hela Skåne samt även Kronoberg, Kalmar och Blekinge. Ansvarsområde kommer i huvudsak att vara Växjö & Kalmar med omnejd. Arbetet leds av den regionala säkerhetschefen som är placerad i Malmö.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Säkerhetsskydd och riskhantering
Incidenthantering
Risk- och sårbarhetsanalyser inom fysiskt skydd (inkl. teletekniskt skydd)
Representera Säkerhetsavdelningen inom polisregionen
Delta i nationella projekt inom Polismyndigheten
Utbilda internt i säkerhetsfrågor
Utbilda och skapa förståelse för polisens säkerhetsarbete på flera olika nivåer.

Resor förekommer i tjänsten
Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som har:
Polisexamen, utbildningar inom säkerhetsområdet eller annan för funktionen relevant högskoleutbildning
Vi ser att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom säkerhetsområdet eller motsvarande som myndigheten bedömer är relevant för tjänsten.
God erfarenhet av att självständigt driva och genomföra kvalificerade säkerhetsanalyser och riskbedömningar.
Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, då arbetet kräver att du kan författa myndighetsbeslut och skrivelser
Kunskaper inom AutoCad och/eller Bluebeam
B-körkort då resor förekommer i tjänsten
Svenskt medborgarskap

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
Erfarenhet inom projektledning
Erfarenhet av att utbilda olika typer av personalgrupper inom sitt kunskapsområde
Certifieringar inom säkerhetsområdet
God kunskap inom informationssäkerhet
God datorvana, exempelvis inom Officepaketet och virtuella möten på distans

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för säkerhet. Tjänsten som säkerhetshandläggare ställer höga krav på eget ansvar. Arbetet kan vara mycket intensivt och kräver att du är flexibel med förmåga att snabbt strukturera, planera och prioritera ärendeflödet utifrån verksamhetens helhetsperspektiv. Du har en god förmåga att fatta beslut, en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du skall vara skicklig på att använda och förmedla din kunskap, lämna direktiv och visa ett gott omdöme. Arbetet kräver att du har stor personlig mognad och du behöver kunna både se och aktivt arbeta med din egen och andras utvecklingspotential.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Anställning: Handläggare/Polisassistent
Placeringsort: Polisregion Syd med ansvar för Växjö och Kalmar
Arbetstid: Dagtid med flex
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Handläggare, Säkerhetsavdelningen
I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.syd@polisen.se senast den 20 september 2022. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A505.604/2022 i mailets ärendemening.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta HR-konsult Ulla Berggren, ulla.berggren@polisen.se, 010-561 55 35.
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakter från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Säljare sökes till kund i Växjö!

Internationell säljare
Läs mer Sep 13
Om tjänsten
Vi söker just nu en säljare till en av våra kunder i Växjö.

Du som söker denna tjänst kommer arbeta med försäljning av vattenreningslösningar, där du som säljare behöver ha ett driv och servicefokus.
Arbetsmomenten innebär att planera och driva försäljning. Dina kunder kommer vara både privatpersoner och företag.
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom försäljning, samt att det finns intresse och driv för att utvecklas och kunna ta sig vidare inom yrket. Arbetet innebär mycket eget ansvar.

Arbetsperiod: Löpande
Arbetstider: Dagtid


Din profil
Önskemål/Krav:
- Tidigare erfarenhet inom försäljning
- B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Projektledare till Scanditronix Magnets AB

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Sep 13
Vill du arbeta som Projektledareoch samtidigt bidra till cancerforskning.
Scanditronix är bolaget för dig som vill arbeta för en bättre värld genom att framställa utrustning till forskningslaboratorier och företag verksamma inom cancerbehandling.
Just nu förstärker Scanditronix Magnet sitt team med en projektledare som brinner för att driva projekt från början till slut.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med kollegor och i nära samarbeta med kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kundprojekt från order till leverans. I kundprojektet ingår planering och framtagning av produktions- och testunderlag samt produktdokument till kund. Du kommer ansvara för dina kundprojekt och eftersträvar att nå projektets mål.

Du erbjuds hos Scanditronix Magnets:

•En varierad vardag.
•En ledande roll där du själv planerar ditt arbete
•Möjligheten att vara en del av tillverkningen av högteknologiska produkter som gör skillnad för många.
Om företaget

Scanditronix grundades 1965 och har genom åren varit en pionjär och ledande inom olika acceleratorrelaterade områden som spektrometrar, cyklotroner och synkrotronförstärkare. Scanditronix Magnet AB grundades 1980 för att specialisera sig på spole- och magnettillverkning och har sedan dess blivit en egen enhet. Ligger i hjärtat av Småland.
Scanditronix Magnet använder sin långa erfarenhet och professionella tekniska kunskap för att designa och tillverka magneter för acceleratorer och andra applikationer. Vi arbetar nära våra kunder för att skräddarsy magneter för att passa varje specifik applikation.
Scanditronix magneter och spolar används idag i högteknologiska produkter för behandling av cancer och även i spännande forskningsprojekt som CERN, ett bolag som du kanske hört talas om.

Din profil

För rollen som Projektledare/Produktspecialist till Scanditronix Magnet söker vi dig som är en självgående, teknisk och driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och vill lära dig nytt. Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Då företaget har en varierande beläggning för olika arbetsuppgifter värdesätts flexibla och
entusiastiska medarbetare med en bred kompetens och intresse för att lära sig nya uppgifter.

Skallkrav att ha med sig som Projektledare:

•Eftergymnasial utbildning inom teknik (gärna maskinteknik alt. elteknik) alt motsvarande erfarenhet
•Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande som är ett plus att ha med sig som Projektledare:

•Universitetsutbildning
•Erfarenhet från liknande uppgifter

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 8-16:30
Ort: Vislanda
Omfattning: Heltid, dagtid

Ansök nu

Programutvecklare - Vill du utmanas i en trygg miljö?

Frontend-utvecklare
Läs mer Sep 13
Vill du vara med och göra en bra produkt ännu bättre där du får utmanas, misslyckas, utvecklas och lära nytt? Då har vi jobbet för dig!

Under våra drygt 50 år i branschen har Wikells Byggberäkningar hjälpt företag inom bygg, el och vvs att spara tid och pengar med hjälp av våra kalkylverktyg. Även om mycket har hänt sedan dess så är vår vision och filosofi densamma som då - vi vill göra det enklare och mer lönsamt för våra kunder att driva företag.

Vi är ett privatägt bolag med korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka. Vi får ständigt nya kunder som ställer höga krav på vår programvara. Därför söker vi nu dig med initiativförmåga, en god kommunikation och sinne för problemlösning.

Det är viktigt för oss att du passar in i vårt team, ord som Långsiktighet, Ärlighet, Respekt, Ansvar och Hjälpsamhet präglar vår vardag starkt där alla jobbar mot det gemensamma målet. Vi är ett fantastiskt team som har roligt tillsammans som nu ser fram emot att få träffa just dig!

Som utvecklare hos oss kommer du:

- Få vara kreativ och hitta lösningar tillsammans med andra
- Få vara med och påverka hela kedjan i utvecklingen
- Vara med och driva utvecklingsfrågorna och ta programvaran till nästa nivå
- Samarbeta med våra konsulter i utvecklingsfrågor
- Jobba med desktop och webb


Vi söker dig med:

- Högskole/civilingenjörs examen inom data/it
- Erfarenhet av C#, .NET, HTML, typescript och CSS
- Intresse för systemarkitektur
- God samarbetsförmåga
- God kommunikativ förmåga


Som person tror vi att du:

- Är villig att lära nya saker

- Vill vara med och ta ansvar för hela kedja

- Är ödmjuk


Övrigt

Är detta en tjänst för dig? Skicka din ansökan via annonsen. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Johan Fromell på johan@wikells.se eller 070-3425679.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Växjö med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Sep 12
Trollbackens förskola är ett föräldrakooperativ som har funnits sedan 1989, vackert beläget i Gårdsby, ca 1 mil norr om Växjö i fantastisk natur. Förskolan drivs av föräldrarna som en ekonomisk förening. Föräldrarna på Trollbacken har valt att förlägga sin arbetsförmån till kök och städ och arbetar inte i den pedagogiska verksamheten i barngrupp.
I förskolans pedagogiska verksamhet arbetar förskollärare och banskötare. Den pedagogiska verksamheten planeras och genomförs av pedagogerna tillsammans med rektor.
Trollbackens förskola har två avdelningar med barn: 1-3 år och 3-5 år. På kooperativet bedriver vi även fritidsverksamhet i angränsande lokal.
Vi arbetar efter våra värdeord att alla barn ska känna sig trygga och att alla ska bli sedda och lyssnade på. Tilltro till sin egen förmåga genomsyrar Trollbacken och vi låter barnen få vistas i demokratiska sammanhang. För oss är också respekten i möten med både barn och vuxna av otrolig vikt för att skapa en social trevlig miljö för alla.
Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att utveckla den pedagogiska verksamheten genom att planera, dokumentera, reflektera, utvärdera och analysera.
Trollbacken erbjuder en mindre organisation där korta beslutsvägar ger stora möjligheter för dig som anställd att vara med och påverka inför beslut och processer. Förskolan har en fantastisk utemiljö som vi ser som en tillgång att använda i vår utbildning.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och gärna med några års yrkeserfarenhet.
Du har en positiv inställning till att utveckla utbildningen tillsammans med dina kollegor. I ditt arbete är du driven och engagerad och har ett professionellt förhållningssätt. Du har god insikt om uppdraget utifrån förskolans läroplan och andra styrdokument och av att arbeta med pedagogisk dokumentation och använda den som ett verktyg för att utveckla vår utbildning och undervisning. Du är intresserad av att utveckla miljön såväl ute som inne. Du har en vilja att erbjuda barnen många uttrycksmöjligheter där deras olika kompetenser och intressen tas tillvara och är värdefulla. Du skapar goda relationer till både barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Goda kunskaper och erfarenheter av att använda digitala verktyg är meriterande.
Varaktighet, arbetstid:
Arbetsomfattning: 75-100%
Provanställning: 6 mån
Vid anställning skall utdrag ur polisens belastningsregister visas upp.
Vi ser gärna att vår verksamhet speglar den mångfald som finns i samhället och välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och etnicitet.
Lön:
Fast månadslön, individuell lönesättning
Som anställd på Trollbackens förskola har du friskvårdspeng, arbetskläder för utevistelse samt fria pedagogiska måltider.

Ansök nu

Konstruktör

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 12
Är du en konstruktör som är sugen på en tillväxtresa?

Vad vi jobbar med?
Vi löser miljöproblem och ser till att vår värld blir en grönare plats att leva på. Nästan allt som har en skorsten släpper ut någon typ av partiklar och dofter som vi gärna vill ta bort. Dessa partiklar och ämnen påverkar både naturen och oss människor, så vårt arbete med att rena gaserna ger en direkt bättre miljö och levnadsvillkor. Sedan 2017 har vi levererat produkter som renar >1,5 miljoner m3 gas varje timme och avskiljer mer än 97 ton stoft varje dygn. Det tycker vi är värt att arbeta för och att fira när vi lyckas.

Vi kan lova dig hårt arbete, många roliga (och svåra) utmaningar, att du måste våga dig utanför din trygghetszon, att kunder ställer höga krav och att många river och sliter i dig för att få svar samtidigt. Vi kan också lova dig mycket skratt, grymt trevliga arbetskamrater som blir dina vänner och att vi kommer ha fantastiskt roligt under tiden. Vi bygger ett företag och en kultur där vi hjälps åt med det som behövs. Så även om du i grunden är konstruktör förväntas du hjälpa till med andra saker som inte ligger i din roll. Det gör att jobbet blir väldigt omväxlande och att vi alla alltid bidrar till helheten. Vi jobbar med 3D cad i Inventor och använder Vault Professional som arkivlösning. Du behöver vara van att hantera både datormiljöer och arbeta i cadsystem, men just Inventor och Vault är inte ett krav.

Arbetsuppgifter
Som konstruktör hos oss får du jobba med massor av olika saker och förväntas göra allt med samma entusiasm, t ex design to order, utveckling, säljsupport, möta kunder och leverantörer, lyssna på deras problem och vara med att lösa dem. Vi producerar 3D-modeller, tillverkningsunderlag och tillverkningsspecifikationer. Eftersom vi arbetar internationellt vore det bra om du vågar ta dig fram med engelska. Om du kan enklare hållfasthetsberäkningar är detta en fördel, men inget måste.

Känner du att du skulle trivas hos oss?
Ta upp telefonen och ring antingen Fredrik Albertson på 0470 722110 eller Freddie Edqvist på 0470 722101. Annars kan du också nå oss via e-post på fredrik.albertson@itk-envifront.se och freddie.edqvist@itk-envifront.se.

Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.itk-envifront.se. Här kan du bland annat läsa om lyckade projekt, våra produkter och vår kultur. Välkommen att besöka oss!

Ps. Vi söker samtidigt en konstruktionsansvarig konstruktör där rollen utöver ovanstående innefattar ledarskap och ansvar för vårt IT-system inom konstruktion.

Kontaktinformation
Fredrik Albertson, 0470-722110, fredrik.albertson@itk-envifront.se

Freddie Edqvist, 0470-722101, freddie.edqvist@itk-envifront.se

Arbetsplats
Grusåsvägen 5

35245 Växjö

Ansök nu

Material- och logistikplanerare till attraktiv kund i Växjö

Orderplanerare
Läs mer Sep 12
Är du redo för nästa steg i karriären hos ett globalt och attraktivt företag? Låter det lockande att få chansen att arbeta som planerare i logistik? Vår kund strax utanför Växjö behöver omgående förstärkning och söker nu en noggrann och drivande Material- och Logistikplanerare. Är det du? Sök då tjänsten redan i dag!

Uppdraget kommer pågå i minst 6 månader med chans till förlängning. För rätt person kan uppdraget leda till en anställning hos kunden.

Du får här en bra möjlighet att bredda ditt kontaktnät och öka dina möjligheter framåt i din karriär.

Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som material-/logistikplanerare hos vår kund

Vår kund levererar världsledande högteknologiska produkter till hela världen. Material och Logistikplaneraren har ett övergripande ansvar för materialtillgängligheten till interna kunder, löpande utveckling av leverantörsbasen och hemtagningsmetoder samt utveckling av de interna processerna. Man har också ett ansvar att optimera lagernivåerna för att hålla nere kapitalbindning och lagerbehov. Det är en självständig roll som ställer stora krav på initiativförmåga, uthållighet, framåtdrift och inte minst samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter:

-Daglig bevakning av sitt sortiment

-Daglig problemlösning

-Parametersättning/lagerstyrning

-Utveckling av leverantörer

-Ständiga förbättringar i alla delar av processenÖvrigt:

Aktivt verka för ständig förbättring och utveckling av den egna, gruppens och logistiks arbetsprocesser. Arbetsbelastningen kan periodvis variera med hög beläggning och korta leveransfönster till perioder med mer normal beläggning, vid dessa tider är det viktigt med en förmåga att jobba med lösningar på mer långsiktiga problemställningar och förbättringsarbete av den egna processen.Vem är du?

Du har en stark egen inre motor och initiativförmåga, uthållighet, framåtdrift och inte minst samarbetsförmåga.
I rollen kommer du hantera såväl interna som externa kontakter vilket kräver att du har en god social kompetens och naturligt bygger relationer.

För att lyckas i din nya roll tror vi att du har någon form av relevant erftergymnasial utbildning samt är det meriterande om du tidigare arbetat inom logistik / inköp.

Vidare söker vi dig som:-Du behärskar engelska och svenska väl både i tal och i skrift.

-Du har goda datorkunskaper och kunskap om moderna MPS-system och med fördel SAP.

-Du har kunskaper inom LEAN

-Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kan hålla ordning och reda på många detaljer och samtidigt ha en helhetssyn.

-Du har drivkraften att jobba med utveckling av arbetsprocesserna och din egen personliga utveckling.Varför ska du välja Jefferson Wells?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom Ekonomi, HR, Executive, Inköp, Logistik, Marknad, Försäljning och Ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455-302782 eller e-post Jonathan.gardh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Ansök nu

Systemtestare | Experis | Växjö

Systemtestare
Läs mer Sep 12
Har du arbetslivserfarenhet av att arbeta med mjukvaru- eller systemtestning? Är du en initiativtagande person med ett systematiskt tillvägagångssätt när du löser uppgifter? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Experis systemtestare till Experis. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som systemtestare ansvarar du för att arbeta med manuell och/eller automatiserad exekvering samt arbeta med testdata- och testdesign. Du kommer att planera, utforma och utföra tester och använda dina kunskaper för att förbättra och utveckla system och produkter.Om dig

Till uppdraget hos Experis söker vi dig som antingen har en relevant utbildning inom området eller har erfarenhet av arbete som systemtestare, automatiserad testning eller manuell testning. Det är ett plus om du därutöver har erfarenhet av kravhantering.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har en god initiativförmåga och att du har ett systematiskt tillvägagångssätt när du löser uppgifter. Det är också viktigt att du besitter en gedigen kunskap inom ditt område.Att arbeta som konsult på Experis

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Emil Christensen via e-post: emil.christensen@se.experis.com eller telefonnummer: 0722096325.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansök nu

Konstruktionsansvarig konstruktör

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 12
Är du en konstruktör som är sugen på konstruktionsansvar och en tillväxtresa?

Vad vi jobbar med
Vi löser miljöproblem och ser till att vår värld blir en grönare plats att leva på. Nästan allt som har en skorsten släpper ut någon typ av partiklar och dofter som vi gärna vill ta bort. Dessa partiklar och ämnen påverkar både naturen och oss människor, så vårt arbete med att rena gaserna ger en direkt bättre miljö och levnadsvillkor. Sedan 2017 har vi levererat produkter som renar >1,5 miljoner m3 gas varje timme och avskiljer mer än 97 ton stoft varje dygn. Det tycker vi är värt att arbeta för och att fira när vi lyckas.

Vi kan lova dig hårt arbete, många roliga (och svåra) utmaningar, att du måste våga dig utanför din trygghetszon, att kunder ställer höga krav och att många river och sliter i dig för att få svar samtidigt. Vi kan också lova dig mycket skratt, grymt trevliga arbetskamrater som blir dina vänner och att vi kommer ha fantastiskt roligt under tiden. Vi bygger ett företag och en kultur där vi hjälps åt med det som behövs. Så även om du i grunden är konstruktör förväntas du hjälpa till med andra saker som inte ligger i din roll. Det gör att jobbet blir väldigt omväxlande och att vi alla alltid bidrar till helheten.

Vi jobbar med 3D cad i Inventor och använder Vault Professional som arkivlösning. Din framtida roll hos oss innebär bland annat att du blir ansvarig för att utveckla, underhålla och administrera våra cadsystem. Du behöver därför vara van att hantera både datormiljöer och arbeta i cadsystem. 

Arbetsuppgifter
Som konstruktör hos oss får du jobba med massor av olika saker och förväntas göra allt med samma entusiasm, t ex design to order, utveckling, säljsupport, möta kunder och leverantörer, lyssna på deras problem och vara med att lösa dem. Vi producerar 3D-modeller, tillverkningsunderlag och tillverkningsspecifikationer. Eftersom vi arbetar internationellt vore det bra om du vågar ta dig fram med engelska. Att vara konstruktionsansvarig handlar om att vara huvudansvarig för detaljkonstruktionen, supporta eftermarknad med underlag, granska och godkänna nyproducerade ritningar samt leda och kontrollera konsulter. Vi tror också att du kommer leda och utföra vårt arbete med att bygga produktstandarder och kunskapsåterföring så att vi arbetar in våra erfarenheter i våra modeller och lösningar.

För att detta ska fungera hos oss tror vi att du har arbetat som mekanikkonstruktör åtminstone några år.

Känner du att du skulle trivas hos oss?
Ta upp telefonen och ring antingen Fredrik Albertson på 0470 722110 eller Freddie Edqvist på 0470 722101. Annars kan du också nå oss via e-post på fredrik.albertson@itk-envifront.se och freddie.edqvist@itk-envifront.se.

Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.itk-envifront.se. Här kan du bland annat läsa om lyckade projekt, våra produkter och vår kultur. Välkommen att besöka oss!

Ps. Vi söker samtidigt en renodlad konstruktör.

Kontaktinformation
Fredrik Albertsson, 0470-722110, fredrik.albertson@itk-envifront.se

Freddie Edqvist , 0470 722101, freddie.edqvist@itk-envifront.se

Arbetsplats
Grusåsvägen 5

35245 Växjö

Ansök nu

Maskinbyggare / Montör sökes till växande AriVislanda

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 12
Har du ett brinnande tekniskt intresse, är duktig mekaniker, tycker om att hjälpa andra samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!
 
Om tjänsten

Vi växer kraftigt och söker nu ytterligare maskinbyggare/montörer till vår fabrik i Vislanda.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är montering av våra egenutvecklade sågverksmaskiner samt kringutrustning. Våra maskiner är stora, tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra monteringstjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vår montering sker stationsvis där man ansvarar för montaget från minsta delkomponent till färdig maskin, vilket kan ta veckor. Till hjälp finns, förutom kunniga kollegor, kompletta ritningar och 3D modeller med åtkomst via dataskärmar, där man kan zooma, vrida och vända på detaljen/sammanställningen osv.
Övrigt verkstadsarbete kan även förekomma.

För rätt person finns möjlighet att utvecklas till att periodvis arbeta som resemontör/servicetekniker.
Vi utför montering, installation, inspektion, felsökning, reparation och underhåll av våra produkter och hela sågverkslinjer samt instruerar och utbildar kunders personal i säkerhet, teknik, funktion och handhavande.
Våra resemontörer är på uppdrag runt om i hela världen och våra uppdrag varierar från en dag till flera veckor. 


Vem är du?

Vi söker en engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och praktiskt lagd person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har en bred teknisk erfarenhet och goda kunskaper inom mekanik och ritningsläsning. Tidigare erfarenhet som montör, reparatör, maskinbyggare, resemontör eller servicetekniker är önskvärd. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher såsom sågverks-/truck-/entreprenadbranschen samt har kunskap inom elektronik/hydraulik/pneumatik.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för teknik, mekanik och att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan när så krävs även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 september 2022

Ansök nu

Lagerarbetare sökes till växande AriVislanda

Lagerarbetare
Läs mer Sep 12
Har du ett brinnande tekniskt intresse, tycker om att hjälpa andra samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!
 
Om tjänsten

Vi växer kraftigt och söker nu ytterligare lagerpersonal till vår fabrik i Vislanda.
Vi har separata lagerenheter för reservdelar och projekt/produktion, där vi skiljer på detaljerna fysiskt och i affärssystemet, men båda lagerna finns under samma tak.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är bl.a.: Operativa arbetsuppgifter på AriVislandas reservdelslager och projektlager
Ankomstkontroll, lagerläggning och inrapportering i affärssystem. Spärrning och återrapportering vid fel/brist.
Plockning packning av kundorder och till projekt/montering.
Rostskydda, emballera, märka, väga, mäta och färdigställa paket/gods samt boka transporter
Skapa följesedlar fraktdokument. Hantera restorder.
Rapportera alla materialtransaktioner i vårt affärssystem
Löpande inventering av projektlager, reservdelslager, lagerautomat och förbrukningsmaterial.
Justera lagersaldo enl. ök, skapa lager-/hyllplatser för nya detaljer, hantera egentillverkade detaljer, osv

Våra maskiner är tekniskt avancerade, innehållar många detaljer/komponenter och är ofta kundanpassade, vilket gör våra lagertjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vår lagerverksamhet är mycket viktig för vår produktion och eftermarknad och tjänsten ställer krav på engagemang, effektivitet, struktur och noggrannhet.

Vem är du?

Vi söker en engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och kunnig person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har goda kunskaper inom logistik/lagerverksamhet samt hantering i affärssystem, genom tidigare erfarenhet som lagerarbetare/lageransvarig. Det är meriterande om du har erfarenhet av Monitor G5 som affärssystem samt av lagerautomater.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för att göra rätt och att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du är bra på att samarbeta men kan också arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och förbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel. Truck- traverskort är önskvärt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 september 2022

Ansök nu

CNC-operatör sökes till växande AriVislanda

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 12
Har Du erfarenhet från fleraxliga CNC-maskiner, gillar enstyckesproduktion, tycker om frihet under ansvar och vill jobba dagtid? Då kan Du vara den vi söker!

Om tjänsten
Vi växer och söker nu till vår fabrik i Vislanda en erfaren CNC-operatör till vår bearbetningsavdelning.
Våra sågverksmaskiner är tekniskt avancerade, ofta kundanpassade och i små serier, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att programmera/bereda från ritning/3D-fil, spänna upp och bearbeta fram färdiga detaljer till vår produktion av egenutvecklade sågverksmaskiner/kringutrustning samt till vår eftermarknad. Detaljerna som bearbetas är ofta avancerade och i små serier.
Bearbetning sker i huvudsak i våra styrda Mazak flerop:ar och svarvar, men övrigt verkstadsarbete och manuell svarvning, planslipning etc  förekommer i arbetsuppgifterna. Då vi önskar skapa variation samt en flexibel och mångkunnig personal, kommer viss arbetsrotation tillämpas inom bearbetningsavdelningen.
Programmering/beredning till CNC-maskinerna sker fr.o.m. i höst i EdgeCAM och goda utbildningsmöjligheter i programmet finns. Vi har även investerat i en ny avancerad multisvarv som kommer driftsättas i Q1 2023.

Vem är du?

Vi söker en engagerad, kunnig, ansvarstagande, självgående person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel, prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har ett tekniskt intresse och stor erfarenhet inom CNC-bearbetning, som operatör samt inom programmering, fastspänning och ritningsläsning.
Några års tidigare CNC erfarenhet krävs. Erfarenhet av bearbetning i manuella maskiner är en merit.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för ditt jobb, är effektiv, prestigelös, social, flexibel och noggrann, ser möjligheter istället för problem, sätter laget framför jaget samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att arbeta självständigt och ta egna beslut, men kan även samarbeta samt skapa och vårda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.


Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift samt helst viss engelska. Du har PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på dagtid och heltid, med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 september 2022

Ansök nu

Teknisk skribent till växande AriVislanda

Teknikinformatör
Läs mer Sep 12
AriVislanda har under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden för sågverksmaskiner. Bolaget tar ständigt nya marknadsandelar och är i en starkt expansiv fas där bl.a. teknikutveckling och innovation står i fokus.

Om tjänsten
Som teknisk skribent ingår du i vår konstruktionsavdelning.
Våra maskiner är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vi arbetar och dokumenterar projekt från enstaka maskiner till kompletta helautomatiska processlinjer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är framtagning av teknisk dokumentation till våra maskin-/projektleveranser, såsom t.ex. handböcker/manualer, reservdelskataloger, smörjinstruktioner, montageunderlag instruktioner. I tjänsten ingår även ansvar för CE-dokumentation/Maskindirektivet samt säkerhet och riskanalyser avseende våra produkter. Du förväntas även medverka i framtagning av instruktioner, checklistor för t.ex. montering provkörning, broschyrer/produktblad samt i framtida kvalitetsprojekt och ev. införande av ISO-system
Om tid finnes utöver ovanstående arbetsuppgifter, samt för rätt person, så ingår till viss del övrigt enklare arbete inom konstruktionsavdelningen och/eller hjälpa till med säljkalkyler och säljofferter samt övrig dokumentation, instruktioner, analyser, rutiner, etc.
Som hjälp i ditt arbete finns duktiga kollegor samt aktuell framtagen dokumentation.

Vem är du?

Vi söker en social, driftig, ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad, intresserad och flexibel. Du som söker har helst några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom teknisk dokumentation.
Inom dokumentation arbetar vi med programvaror som InDesign, Composer, Photoshop, etc.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.
Det är viktigt att du brinner för dokumentation, ser lösningar istället för problem, uppskattar möjligheten att vara kreativ i ditt arbete och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.
Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att arbeta självständigt och ta egna initiativ men kan även samarbeta och arbeta i team när så behövs.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.   
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Placering är på vårt nyrenoverade huvudkontor i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 september 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 12
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Personlig assistent till man i 40-årsåldern, Växjö

Personlig assistent
Läs mer Sep 12
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Är du en man mellan 25 och 55 år som gillar sport är detta något för dig! Vi söker nu en personlig assistent i Växjö till en av våra idrottsintresserade kunder - en man i 40-årsåldern med en muskelsjukdom. Arbetet innebär att du är honom behjälplig i hans vardag. Du hjälper bland annat till med matlagning, städning och hygien, samt är med vår kund på hans arbete.
Vi söker dig omgående kan arbeta på en schemarad på 50% som endast innebär dag/kvällstider förlagda till varannan helg. Möjlighet till byta av dagar kan finnas. Vikarietjänst på 100% på 1 års tid med möjlighet till förlängning finns från 1 november 2022.
Assistansens arbetstider är dag, kväll, natt och helg.
Du som söker är ansvarstagande, initiativrik och har en god social förmåga. Om du har erfarenhet av liknande arbete är det meriterande, men inte ett krav. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för att arbeta med människor. Personlig lämplighet för arbetet är också avgörande.
Körkort: B-körkort är meriterande.
Start: omgående och vi går därför igenom ansökningarna löpande. 

Arbetstider/Varaktighet: Fast schemarad 50%. Varierande arbetstider dag, kväll, natt, helg. (aktiv tid dygnet runt).
Vikarietjänst på 100% på 1 års tid med möjlighet till förlängning finns från 1 november 2022.

Ansök nu

Supporttekniker | Växjö | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 12
Är du intresserad av IT och tycker om att hjälpa andra människor? Vill du tillhöra ett team där utveckling och gemenskap värderas högt? Då har vi jobbet för dig! På Experis jobbar vi tillsammans för att bli Sveriges bästa IT-konsultbolag. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag som systemutvecklare. Vill du bli en del av ett växande, innovativt och medarbetar fokuserat Experis? Tveka inte att skicka in din ansökan!Arbetsbeskrivning

I rollen som Support-tekniker arbetar du huvudsakligen med support, service och datacenterdrift. Du hjälper kundens användare med IT-relaterade problem och ger teknisk support över telefon, e-post eller personlig kontakt. Som IT-tekniker hjälper du även användarna med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten.

Din profil:

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och ett tekniskt intresse. Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med IT-support. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

*IT-relaterad gymnasialutbildning
*Tidigare erfarenhet av IT-support
*B-körkort
*Erfarenhet av Microsoft Office 365 / Windows / Mac / ärendehanteringssystem / Active directory
*Flytande svenska i tal och skrift

Vem är du?

För att passa bra i rollen som IT-tekniker så ser vi att du har ett stort intresse för tekniska lösningar samt att du har tidigare erfarenhet av arbete med IT eller teknik. Du ser vikten av ett strukturerat arbetssätt och tar ansvar över dina uppgifter. Vidare så har du god problemlösningsförmåga och du trivs med både teamarbete och självständigt arbete. Du uppskattar att ha kontakt med andra människor och tycker det är roligt att ge bra service.

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Låt oss bygga ett gemensamt samarbete långsiktigt och följ med oss på en spännande resa in i framtiden!

Ser innerligt fram emot att få jobba tillsammans med dig!

Vår historia

Experis historia börjar 1948 i Milwaukee med Manpowergroup. Redan då enades koncernen i en gemensam tro på människans inneboende förmåga och kraften i människan. Med en unik förmåga att både kunna förutse och tillgodose företagets kompetensbehov av ManpowerGroup blev en global succe. Det första kontoret öppnades i Sverige redan 1956, då Ulla Murman banade vägen för en helt ny bransch i Sverige - konsultbranschen. Manpowergroup har alltså varit en stöttepelare för svenska verksamheter i över 65 år! Med åren tydliggjordes behovet av mer senior IT-kompetens och Manpower technical växte fram som sedan blev. Manpower professionals, Elan IT och idag Experis. Genom att låta människor växa in det senaste och mest eftertraktade kompetensen som vi kan stärka både individer, verksamheter och samhället har vi idag skapat Experis Academy och utbildningsverktyget Experis Career accelerator. Nu mer än någonsin behövs teknisk spetskompetens och tillsammans med dig vill vi ta steget framåt!

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Ellen Rönmark på mailadress ellen.ronmark@se.experis.com.

Ansök nu

SCM REF AB Söker Elmontör till deras produktion i Vislanda

Elmontör
Läs mer Sep 12
Vi söker nu en Elmontör till vår trevliga kund SCM REF AB i Vislanda

Som elmontör ansvarar du för hela montaget, till färdig och leveransklar produkt. Montaget utförs från konstruktionsunderlag/el ritningar.
Utbildning från El- och energiprogrammet är ett krav och praktisk erfarenhet från elskåpbyggnation är ett önskemål.
Vi ser gärna att du har truck- och traverskort.


Din Profil

Vi söker dig som har intresse av teknik, lätt för att lära dig nya saker och har sinne för att få saker gjorda samtidigt som du gör det med hög noggrannhet och kvalitet. 
Vi lägger även stor vikt på dina personliga egenskaper, du är öppen, social, rätt inställning till jobbet och är inte rädd att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.
Det är viktigt att du fungerar väl i grupp, bidrar med positivitet och rätt inställning till både jobbet och dina kollegor.


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast
Ort/Placering: Vislanda 
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Ansökningstid: Senast 30 september 2022

Ansök nu

Vi söker Mekanikmontör till SCM REF AB i Vislanda

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 12
Vi söker nu en Mekanikmontör till vår trevliga kund SCM REF AB i Vislanda

Som mekanikmontör ansvarar du för hela montaget, till färdig och leveransklar produkt. Montaget utförs utifrån ett konstruktionsunderlag/-ritningar.
Utbildning från Industri- eller Fordonsprogrammet på gymnasiet eller praktisk erfarenhet från verkstadsindustrin alternativt inom VVS är ett krav, ytterligare en fördel är erfarenhet från montering, lödning (hårdlödning). Vi ser gärna att du har truck- och traverskort.

Din profil
Vi söker dig som har intresse av teknik och är praktiskt lagd, har lätt för att lära dig nya saker och har sinne för att få saker gjorda samtidigt som du gör det med hög noggrannhet och kvalitet. 
Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är öppen, social, lagspelare och har rätt inställning till jobbet och är inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.
Det är viktigt att du fungerar väl i grupp, bidrar med positivitet och har rätt inställning till både jobbet och dina kollegor.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Din ansökan gör du via vår hemsida på www.empleo.se

Uppstart: Snarast möjligt 
Ort/Placering: Vislanda 
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Ansökningstid: Senast 16 september 2022

Ansök nu

Maskinkonstruktör sökes till växande AriVislanda

Maskinkonstruktör
Läs mer Sep 12
AriVislanda har under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden för sågverksmaskiner. Bolaget tar ständigt nya marknadsandelar och är i en starkt expansiv fas där bl.a. teknikutveckling och innovation står i fokus.

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är mekanisk konstruktion av våra egenutvecklade sågverksmaskiner samt kringutrustning. Våra maskiner är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra konstruktionstjänster utmanande, stimulerande och varierande.
Som konstruktör agerar du som projektmedlem i våra konstruktionsprojekt där du är delaktig i utvecklingsprocessen från detaljkonstruktion till kompletta maskinlinjer.
I arbetet ingår bl.a. svetsade/skruvade konstruktioner, cirkulära/linjära rörelser, projektarbete, förbättringsarbete, tillverkningseffektivisering, innovation samt till viss del kund-layouter, teknisk dokumentation och pneumatik/hydraulik/el.

Du kommer att ha nära kontakt med dina kollegor på konstruktionsavdelningen samt med t.ex. produktion, försäljning, inköp och eftermarknad. Löpande kontakt med vissa leverantörer och  kunder ingår. För rätt person kommer det att finnas möjlighet att utvecklas och ta större projektansvar i framtiden.
Om du stimuleras av att arbeta innovativt och samtidigt kunna nyttja beprövade metoder och ha stöd av engagerade kollegor med hög teknisk kunskap inom området, då kommer du trivas hos AriVislanda!

Vem är du?

Vi söker en social, driftig, ansvarstagande konstruktör som är noggrann, strukturerad, intresserad och flexibel. Du som söker har några års erfarenhet inom mekanisk konstruktion, stor kunskap i 3D-CAD (helst SolidWorks), är välbekant med grövre svetsade konstruktioner, kunnig i toleranser och svetsbeteckningar samt har ett gediget tekniskt intresse.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.
Det är viktigt att du brinner för konstruktion, ser lösningar istället för problem, uppskattar möjligheten att vara kreativ i ditt arbete och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.
Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta och arbeta i team, men kan samtidigt arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.   
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Placering är på vårt nyrenoverade huvudkontor i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.


Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 september 2022

Ansök nu

Timanställda personliga assistenter under hösten hos en flicka

Personlig assistent
Läs mer Sep 12
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu en personlig assistent till en 14-årig flicka.
Flickan är bosatt i Växjö tillsammans med sin mamma. Flickan har en utvecklingsstörning och är blind och har inget verbalt tal, hon är överrörlig samt använder sondmat.
Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttningar, hygien, mat samt aktiviteter.

Du som assistent ska vara flickans ögon, och kunna arbeta självständigt och ha förmågan att ligga steget före. Du ska också kunna vara uppmärksam och lyhörd för olika sätt hon kan uttrycka sina önskningar och behov eftersom kunden kommunicerar genom kroppsspråk och ljud.
Arbetstiderna är förlagda 7-14, 14-21 samma tider förekommer under helgerna då flickan är hemma. Flickan är på korttidsboende emellanåt. Även fortsatt arbete till hösten kommer finnas.
Vi söker timanställda assistenter som är flexibla och gärna har studier eller ett deltidsjobb som man vill kombinera som timanställd hos oss.

Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift. Kunden har inget utåtagerande beteende men kan vid vissa situationer bli ledsen och att du som assistent kan hantera dessa situationer.

Känner du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Ansök nu

Reservdelsansvarig med stort kundfokus

Reservdelschef
Läs mer Sep 12
Vi söker en Reservdelsansvarig med butiksansvar till vår anläggning i centrala Växjö!

Ditt uppdrag
Som reservdelsansvarig hos oss ansvarar du för reservdelar och tillbehör, samt att vi har rätt produkter för vår verkstad och butik. Arbetsuppgifterna innebär att ta hand om inkomna beställningar och administrationen kring dem. Du kontrollerar lagersaldon och gör löpande inköp hos våra leverantörer. 
Vidare ansvarar du för inventering av lager butik och det är dig kunden möter i vår butik.

Erfarenhet
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll, och har kunskap om inventering, lageroptimering och inköp.
Tjänsten innebär en hel del administration och därför ser vi att du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift.  
Som person är strukturerad, prestigelös, kommunikativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans med vårt team. Du ser alltid till att kunderna får bästa tänkbara service.

Din profil
Som person är strukturerad, prestigelös, kommunikativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans i team. Du är duktig på logistik och förstår vikten av ordning och reda i lagermiljö. 
I denna roll är det stort fokus på kund och service och därför är det viktigt att du är serviceminded och trivs med att sätta kunden i främsta rummet.
Kanske är du inom branschen idag, och har kunskap eller intresse av våra produkter, och vill utvecklas i en annan roll?

Det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Kobra samt truckkort.
Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. B-körkort är ett krav.

 Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Håkanssons Maskinaffär som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75 eller mail carolina.skold@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Hemstädning Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Sep 12
Växjö med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Tekniker med inriktning Svagström och Larm

Installationstekniker
Läs mer Sep 12
*
Vår kund växer och söker nyfikna personer som är intresserade av framtidens teknik. Har du erfarenhet från branschen men nu är sugen på att utveckla dig vidare? Då kan tjänsten som Tekniker med inriktning svagström eller larm vara något för dig!

Om tjänsten
Heltid: måndag - fredag
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Din anställning inleds hos oss på Montico i 6 månader och för rätt person finns mycket goda möjligheter att bli övertagen av kund.

Arbetsbeskrivning
Svagströmsmontör

Nu söker vi svagströmsmontör för service och mindre entreprenader till Växjö - Ett arbete som är både självständigt och omväxlande.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och tycker om att ha kundkontakter.
Du ska kunna jobba både självständigt och i team med flera tekniker.
Arbetet kräver stor noggrannhet och vi söker dig med framåtanda och som gärna har ett genuint teknikintresserad.

För att söka tjänsten ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet inom branschen och körkort lägst klass B samt svenska i tal & skrift.Vi söker dig som
Driv, engagemang och Viljan att hela tiden vidareutvecklas för att skapa nya idéer som sedan ska förverkligas tillsammans med vår övrig kompetent personal är något som vi värdesätter högt hos dig. Ambitionen är att hela tiden lära av kollegorna och bli bättre.

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Affärsutvecklare inom Azure och/eller SharePoint-konsult

Affärskonsult, IT
Läs mer Sep 12
Växjöbaserade Griffel befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu affärsutvecklare inom Azure och/eller SharePoint-konsult. 
Arbetsuppgifter affärsutvecklare Azure
Som affärsutvecklare inom Azure erbjuder vi dig att tillsammans med dina kollegor driva arbetet med att skapa tjänster och designa kundlösningar baserat på Microsofts molnplattform Azure.
Bland Griffels drygt 1750 kunder finns en stor variation av storlek och behov där vi tror att du med din erfarenhet och kompetens kan lyfta kunderna till en modernare IT-miljö.
Som affärsutvecklare har du en förståelse för hur den tekniska lösningen kan stödja kundens verksamhet. Fokus är att leverera säkra och effektiva molntjänster. I din roll stöttar du kunden i deras moderniseringsresa genom att hitta en lyckad strategi för molnmigrering.
Arbetsuppgifter SharePoint-konsult
Vi ser också ett behov av mer djupodlad stöttning hos våra kunder som använder sig av SharePoint som källa för att samla information.
I rollen som SharePoint-konsult analyserar du kundens processer och behov av dokumentstruktur för att med hjälp av SharePoint och Teams skapa en verksamhetsstödjande plattform. Du känner till möjligheterna i verktygen och styrkorna i Microsoft 365 samt övriga av Microsofts molntjänster för att kunna presentera en skräddarsydd lösning för kunden.
Med hjälp av dina kollegor bidrar du till implementationen av lösningen och ser till att den färdiga plattformen kommer på plats.
Din profil
Vi söker dig med stor teknisk nyfikenhet. Vilken utbildning du har är mindre viktigt. Vad du kan och vad du vill är mer intressant.
Om du har erfarenhet inom både Azure och SharePoint är det fantastiskt. Men troligtvis har du din spetskompetens inom något av områdena. Kanske jobbar du idag som Cloud solution architect, SharePoint-konsult, IT-konsult eller IT-arkitekt. Du ser dig som specialist inom ditt område oavsett titel.
Som personär du utåtriktad och tar eget ansvar. Du har en förmåga att utifrån ett affärsmässigt perspektiv sätta dig in i och stötta kunderna i deras verksamheter. Vidare är du en person som passar in i etttillåtande arbetsklimat där alla tar ansvar och där man kan känna hög delaktighet i stort och smått.
Det här erbjuder vi dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Griffels kontor i Växjö. Arbete på distans är möjlig i viss mån.
Vi erbjuder ett familjärt och tillåtande arbetsklimat där värme, delaktighet och utveckling står i fokus.
Ansökan
Griffel har valt att samarbeta med Head Consulting Group i denna rekrytering. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Gustavsson på telefonnummer 0738-31 62 00. 
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Däckmontör - Ljungby - Ge kunderna ett proffsigt grepp om vintern!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 12
Om Företaget
Företaget är ett paneuropeiskt nätverk av däckverkstäder med många års professionell erfarenhet. I dagsläget har företaget 2000 servicecenter i 25 länder över hela Europa. Drivkraften för deras imponerande tillväxt har hela tiden varit en och samma ambition: att kunna erbjuda deras kunder bästa tänkbara service, produkter och rådgivning när det gäller däck och bilar. Så när det gäller däck är de ditt naturliga förstahandsval!

Arbetsuppgifter
Arbetet gäller under däcksäsongen som troligen kommer att vara mellan oktober till december beroende på väder.
Du kommer att jobba i verkstaden i Ljungby med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar- till vinterdäck. Att skifta däck kommer vara din primära uppgift. Även montering, tvättning och inlagring till däckhotellet av däcken kommer att vara en del av dina arbetssysslor.

Eftersom du kommer köra in och ut kundens bilar är det ett krav att du har körkort.

Arbetstiderna är mellan 07:00 -16:00, övertid enligt överenskommelse kan förekomma och tjänsten är säsongs baserad.

Personliga Egenskaper
- Fysiskt stark
- Driven och tar egna initiativ
- Lojal och ansvarsfull
- Social och servicemedveten
- Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor

Krav
- God svenska i tal och skrift
- B-kort
- Tidigare erfarenhet av däckmontering

Meriterande
- Tidigare erfarenhet av krängning

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:t, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Jönköping Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Ansök nu

Maintainability Engineer Volvo CE Braås

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Sep 12
At Volvo Construction Equipment, we are driven by the idea that we will lead the way towards developing a world that is cleaner, smarter, and more connected, through talented employees, imagination, and technological innovation. With our mission “Building tomorrow together” as our guiding star, Volvo CE is heading up a major technology shift. We have global presence, and we are passionate pioneers who walk the talk about bringing concrete sustainable solutions to the world today and for the generations to come.


Come, and be part where everything’s begins.


Who are we?


The Diagnostics & Maintainability Engineering (D&ME;) department is a main contributor to high machine availability, low Total Cost of Ownership, and high customer satisfaction. Our mission is to increase profits for customers during the entire machine lifecycle by increasing the machine availability and making the operators, dealers and mechanics more efficient.
In the Diagnostics & Maintainability team within the global D&ME; department, we manage the after-market support for our product portfolio in the domain of Diagnostics, Maintainability & Aftermarket Readiness.
We are a multinational and multicultural team, colleagues with unique experiences, knowledge and opinions. Open feedback culture and respect for each other is an essential cornerstone for our success.


Key Responsibilities
You are the owner of maintainability for the products developed in Braås.
You are the main interface for maintainability topics within aftermarket functions.
You will develop and define maintenance cost overtime for technical areas & applications for products developed in Braås.
You will secure, maintain & develop roadmaps with input from Sales Regions.
You will define repair strategies through failure modes analysis together with technology/product owners.
You are responsible for verifying and validating maintainability requirements for early developments and secure proper implementation in the products.
Continuously build & share knowledge within the maintainability domain and new technologies to fulfill customer needs.

What you should bring along:
Technical degree (MSc or BSc) in engineering or equivalent education.
Good technical knowledge and experience in the aftermarket and product support area.
Customer results-oriented mindset.
Good knowledge of data driven analysis in the maintainability domain.
Good network and communication skills.
Fluent in written and spoken English, preferably also fluent Swedish.

Curious and want to know more?


For more information, please contact Per-Åke Persson, Head of Diagnostic and Maintainability Engineering Autonomous & Articulated Haulers and Rigid Dump Trucks +46 (0)70 003 4450


Union Representatives:
Dennis Andersson, Akademikerna, +46 470 548063
Thomas Andersson, Unionen, +46 (0)700 89 7659
Jimmy Lönnetun, Ledarna, +46 (0)470 387634


Welcome with your application.


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via e-mail. Please use our career site.
See you soon, future team member!

Ansök nu

Truckförare till däckhotell i Växjö

Truckförare
Läs mer Sep 12
*
Snart är det dags att byta ut sommar- till vinterdäcken igen! Vår kund i Växjö behöver därför en truckförare som kan arbeta under däcksäsongen på deras däckhotell. Vi söker dig som har truckkörkort och gillar att arbeta i en aktiv roll med många tunga lyft. Låter det intressant? Fortsätt läs!

Om tjänsten
Rollen som truckförare innefattar i stort sett att hämta och placera däck med truck i däcklagret.
Viktigt för tjänsten är att du har ett truck-körkort och ett stort intresse för branschen. Vi ser att du har förmågan att arbeta snabbt men noggrant och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus.

Period: Vecka 42-48.

Arbetsbeskrivning
Till detta uppdrag söker vi dig som är serviceminded, noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är inte rädd att ta i då detta är ett fysiskt arbete. Du har truckkort med behörighet B1. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och meriterande är om du har ett genuint intresse för bilar och mekanik.

Ansök nu

Medarbetare sökes i Braås

Hemförsäljare
Läs mer Sep 12
Söker du ett spännande uppdrag, med nya möten där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Vår försäljningsverksamhet växer och vi söker både dig som är intresserad av uppdrag på deltid och heltid!
Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens, målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem, vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr plus en av marknadens högsta provisioner på allt du säljer. Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.
Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som säljare förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär ska din roll som säljare hos Green Unity AB ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen i livets alla utmaningar.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i säljvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Om arbetsgivaren
Green Unity AB ett nystartat företag som marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!

Ansök nu

Medarbetare sökes i Lammhult

Hemförsäljare
Läs mer Sep 12
Söker du ett spännande uppdrag, med nya möten där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Vår försäljningsverksamhet växer och vi söker både dig som är intresserad av uppdrag på deltid och heltid!
Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens, målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem, vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr plus en av marknadens högsta provisioner på allt du säljer. Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.
Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som säljare förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär ska din roll som säljare hos Green Unity AB ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen i livets alla utmaningar.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i säljvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Om arbetsgivaren
Green Unity AB ett nystartat företag som marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!

Ansök nu

Personal till däckverkstad i Växjö

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 12
*
Har du ett bilintresse och är intresserad av att jobba på en verkstad? Då har vi uppdraget för dig!
Till vår kund i Växjö söker vi nu däcktvättare och verkstadspersonal.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som däcktvättare kommer du jobba med tvätt och lagerföring av däck.
Som verkstadspersonal kommer du hjälpa till i verkstaden med diverse uppgifter.
Arbetet är intensivt och bedrivs i högt tempo och noggrannhet är mycket viktigt.
Period däcktvätt: Vecka 43-48.
Period verkstad: Vecka 45-46.

Arbetstid: måndag-fredag 07.00-16.00
Uppdraget är tidsbegränsat till däckbytarsäsongen.


Arbetsbeskrivning
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som däckmontör/däcktvättare. Du har god fysik samt en bra inställning, är stresstålig och arbetar med noggrannhet.
Du har ett allmänt tekniskt intresse och det är meriterande om du har gymnasiekompetens med inriktning mot fordonsteknik eller transport. Du talar och läser svenska obehindrat.

Ansök nu

Account Manager / kundansvarig till Foxway

Account manager
Läs mer Sep 12
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Foxway.

Om företaget:

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att kunderna kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och ambitionen är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör företaget unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa kunderna att hitta sin väg i det digitala livet.

Huvudkontoret finns i fina lokaler i centrala Växjö. Här får du möjligheten att vara en del av en härlig gemenskap på ett bolag som är under en stark tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Account Manager ansvarar du för din kundportfölj, som består utav större, befintliga kunder. Du är kundens främsta kontakt och ansvarar för budget, kundnöjdhet och merförsäljning. Ditt övergripande ansvar är att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna och du strävar efter att generera bästa möjliga lösning och resultat för kunden och Foxway.

Vidare innebär rollen ett nära samarbete med ditt team, som består utav 13 personer, men också med övriga avdelningar inom bolaget. Din framgång i rollen skapar du genom att arbeta proaktivt och alltid med kunden i fokus, med målet att utveckla kundrelationen och tjänsteerbjudandet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom försäljning
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Meriterande: Erfarenhet av IT-branschen
• Meriterande: Erfarenhet av arbete i affärssystemet Jeeves eller Service Now

Vi söker dig som är affärsorienterad med ett intresse för teknik. Du har ett stort engagemang för att utveckla kundrelationer och partnerskap. Som person har du förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Då rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt, är du en lagspelare och ser värdet i att samarbeta. Vidare är det viktigt att du har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer där dina styrkor är att lyssna och skapa förtroende hos kunder och kollegor. Vi ser också att du har förmågan att hålla en god struktur i ditt arbete. Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos Foxway.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, sälj, försäljning, merförsäljning, samarbete, partnerskap, kundrelation, kund, affär, budget, IT-tjänster, IT-branschen, IT, elektronik, digitalisering, Foxway, rekrytering, heltid, Växjö

Ansök nu

Logistiker

Logistiker
Läs mer Sep 12
Dina framtida arbetsuppgifter
Vi på Södra Cell International utökar vårt härliga team och letar nu efter ytterligare en Logistiker till vår verksamhet. Som Logistiker arbetar du med planering och uppföljning av leveranser från våra massabruk till våra kunder. Transporterna sker främst via tåg och lastbil, men även via båt. Du har täta kontakter med leverantörer av logistiktjänster och jobbar hela tiden för att utveckla våra samarbeten. I din roll har du ett nära samarbete med såväl dina kollegor i Växjö som med dina kollegor vid vårt kontor i München.

I rollen får du ansvara för att planera och säkerställa att leveranser via bil- och järnvägstransporter utförs enligt plan samt informerar berörda parter vid eventuella förändringar i leveransplanen. Du följer upp, driver och utvecklar samarbetet med våra transportörer för att kunna förbättra våra transporter. Du stöttar även transportörerna med att ta fram prognoser på både helår- och säsongsbasis. För rätt person ges även möjlighet till att arbeta strategiskt i något av våra projekt.

Din erfarenhet
För att trivas i rollen som Logistiker tror vi att du har skaffat dig relevant kompetens inom logistikområdet, exempelvis genom en eftergymnasial utbildning eller genom motsvarande arbetslivserfarenhet från liknande roller. Det är meriterande om du arbetat inom logistik- och transportbranschen tidigare.

Som person ser vi dig som är lyhörd, noggrann och som gillar struktur i ditt dagliga arbete. Du är trygg i dig själv, initiativtagande samt räds inte att fatta egna beslut när situationen kräver det. Du ser service som en självklar del i arbetet och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du har daglig kommunikation med såväl nationella som internationella kontakter, vilket innebär att du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska. Utöver detta har du:

- God datavana
- B-körkort

Arbetsbelastningen varierar och kan stundtals vara hög, vilket innebär att du har förmåga att hantera ett varierande tempo på ett bra sätt.

Placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du är placerad på vårt huvudkontor i Växjö, alternativt utgår du från någon av våra kombinat i Värö, Mörrum eller Mönsterås och spenderar ett par dagar i veckan i Växjö. Det kan förekomma 1-2 resdagar per månad.

Vad kan vi erbjuda dig?
En del ser en skog. Vi ser förnybar råvara, klimatnytta, långsiktig ekonomisk tillväxt och innovationskraft som aldrig slutar växa. Hos oss kommer du vara med och bidra till långsiktig hållbarhet och tillsammans med oss kommer du att upptäcka hur. I vår organisation ges du möjligheter att både utveckla och utvecklas. Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång.

På Södra har vi kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag samt möjlighet att hyra stugor och lägenheter. Läs mer här om våra koncernövergripande förmåner och vad vi erbjuder dig. (https://karriar.sodra.com/pages/formaner?utm_campaign=page_259294_cta_1990220&utm_content=https://karriar.sodra.com&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page)

Vill du veta mer?
För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-Direkt på 0470-89500. Vid frågor kring verksamheten kontakta Jonas Larsson, Head of Customer Supply Centre på 070 51 89 363. Fackliga frågor hänvisas till Teddy Hedlund, Unionen, teddy.hedlund@sodra.com eller Erik Karlsson, SACO, erik.c.karlsson@sodra.com.

Vi använder oss av tester i vår rekryteringsprocess. Mer information kring rekryteringsprocessen hittar du här;? Södras rekryteringsprocess. (https://karriar.sodra.com/departments/hr-ekonomi-juridik)

Ansök via länken nedan senast den 25:e september 2022.

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Rottne industri söker extrajobbare till lager- och logistikavdelningen

Truckförare
Läs mer Sep 12
Rottne Industri AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 220 anställda vid våra fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Nordamerika och Ryssland. Rottne Industri AB har tack vare högt fokus på teknisk innovation och kvalitét en stark och långsiktig tillväxt, och vi fortsätter stärka vår stabila position på marknaden.

Nu utökar de sitt team och söker truck/lagerpersonal till sin logistikavdelning som kan vara behjälplig ca. 2 dagar i veckan. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på Rottne industris lager- och logistikavdelning med deras in- och utleveranser. Dagarna kommer bestå av truckörning och logistikarbete. Du kommer även vara ansvarig för att registrera varor och leveranser i ett datasystem.  Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. Du förväntas tillsammans med dina medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen. Vi har ett behov av att du arbetar ca. 2 dagar i veckan. 
Din profil
Vi söker efter dig som gillar att göra ett noggrant och bra jobb. Vi ställer höga krav på att du är arbetsvillig, tar ansvar och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Du är van vid att arbeta fysiskt och har inget emot att ta i lite extra för att arbetet ska bli gjort med god kvalitet.

För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav:  Truckkort A1-4 B1-4 och erfarenhet av truckörning 
Datorvana, gärna erfarenhet av något affärssystem 
Minst18 år+ 
Goda kunskaper i det svenska språket.
Annan sysselsättning på minst 50% (Exempelvis studier, eget företag, annat arbete mm.)  
Möjlighet att arbeta ca 2 dagar/vecka. Arbetet är förlagt dagtid 7-16 mellan mån-fre
Befattning 
Befattning/titel: Lager/logistikpersonal 
Anställningsform: Behovsanställd 
Arbetstider: ca. 2 dagar i veckan (mån-fre) mellan kl. 07.00 - 16.00 
Ort: Rottne 
Start: Omgående
Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. 

Ansökan
Ansökan tas endast emot via vår hemsida, vi tar ej emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Blästrare till Rottne Industri

Blästrare
Läs mer Sep 12
*
Vill du arbeta i ett växande industriföretag? Då har vi uppdraget för dig! Vår kund Rottne Industri AB söker nu en blästrare till deras team i Lenhovda.

Rottne Industri är ett helsvenskt företag med all produktion inom Sveriges gränser. Huvudkontoret ligger i Rottne och omsätter ca 550 miljoner kronor och har cirka 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av produktionen exporteras till Europa och Nordamerika.

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner under en 12 månadersperiod.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består av maskering, blästring och tvättning av stålkonstruktioner till våra skogsmaskiner.

Vi söker dig som
- Gillar att arbeta med kroppen då arbetet stundtals är fysiskt krävande
- Som är en prestigelös lagspelare som tar ansvar för att hela teamet ska utvecklas

Vi ser gärna att du har truck- och traverskort. Vidare är du händig, tekniskt intresserad och har öga för kvalitet och finish. Du är noggrann, ansvarstagande och du har lätt för att samarbeta. Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Maskinoperatör till kund i Växjö

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Sep 12
*
Trivs du att arbeta i ett stort och trivsamt företag där gemenskap och glädje är viktiga faktorer? Värdesätter du långsiktighet?
Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Nu söker vi en teknisk, kunnig maskinoperatör som har erfarenhet från industrin till vår kund i Växjö.

Om tjänsten
Som maskinoperatör kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets maskiner i tung verkstadsmiljö. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Arbetsuppgifter som förekommer är:
- Övervakning av rörplasma-maskiner i produktionen
- Felsökning
- Matning av material till maskin
- Efterbearbetning i form av slipning och gradning
- Truck- och traverskörning

Det är viktigt att du har materialkännedom samt är engagerad för att optimera produktionen. Arbetet är förhållandevis fritt men det kräver ett stort ansvar att maskinen hela tiden är i bruk.

Vi söker dig som
Du som söker ska gärna ha någon form av verkstadserfarenhet.

Som person är du självständig, ansvarstagande, ordningsam, noggrann och du har ett eget driv.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Truck- och traverskort är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Erfarna svarvare till Swepart Transmission AB

Svarvare
Läs mer Sep 12
*
Swepart Transmission AB är ett innovationsföretag som konstruerar och tillverkar tekniskt avancerade kugghjul, drivaxlar och kundanpassade växlar till välkända globala varumärken. Vårt kundlöfte är att överallt där kraft och rörelse växlas upp, ner eller överförs mekaniskt kan vi vara en produktionspartner med certifierade tillverknings-, förpacknings- och logistiklösningar. Allt finns samlat under samma ledning, i två modernt utrustade och kompletterande fabriker i södra Sverige. Vår processteknologi, produktionskedja och produkter är dokumenterade och certifierade för att möta branschens alla standarder och krav.


Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Just nu befinner sig Swepart i ett spännande och expansivt skede och söker erfarna svarvare för att förstärka sitt team i Liatorp.
Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som svarvare ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten, ställ och enklare programmering. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker dig som är en senior svarvare.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Utbildning innehållande gymnasiematematik.
- Minst 2 års erfarenhet av verkstadsindustri, helst inom metall.
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/flerop).
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik.

Meriterande:
- Truckkort A+B.
- Utbildning i mobila arbetsplattformar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Erfaren CNC-operatör till Rottne Industri

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 12
*
Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Brinner du för teknik, kvalitet och maskiner? Då kan denna tjänsten vara något för dig!
Nu söker vi efter en till stjärna till fräsavdelningen till vår attraktiva kund Rottne Industri AB!

Företaget är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 550 miljoner och har ca 250 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av produktionen går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos Rottne Industri AB efter en tids inhyrning. Du kommer påbörja anställningen hos fabriken i Lenhovda som sedan övergår till Rottne.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Varma hälsningar!

Arbetsbeskrivning
I rollen som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten, ställ och programmering. Dina arbetsuppgifter blir att fräsa och programmera detaljer till skogsmaskiner. Företagets strategi är att tillverka större delen av alla artiklar i egen regi. Detta innebär att du kommer att få tillverka en stor mängd olika artiklar i mindre serier.

Du kommer ha en viktig roll i företagets utveckling och du erbjuds ett omväxlande arbete med stor frihet och goda utvecklingsmöjligheter. På företaget råder mycket god kamratanda.

På avdelningen finns det totalt 10 CNC maskiner, varav 2st vertikala och 3st horisontella fleroperationsmaskiner samt 5st svarvar, som sköts av ett team där du är en av 8 operatörer. Rottne Industri har även nyinvesterat i en ny bearbetningsmaskin.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen kan det bli aktuellt med andra arbetstider.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande med dig:
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet i fleroperationsmaskiner (fräs)
- CNC-utbildning
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik
- Behärskar svenska språket i tal och skrift
- Truck- och traverskort

Vidare är du en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Holtab i Tingsryd söker elmontör

Installationselektriker
Läs mer Sep 12
Om tjänsten
Ser du dig själv som en lösningsfokuserad, noggrann och initiativtagande person med kunskap inom el? Jobbar du idag som resande elektriker och är ute efter en stabil och trygg arbetsplats under samma tak?
Då kan denna tjänst vara intressant för dig!

Till vår kund Holtab i Tingsryd söker vi nu dig som är erfaren elmontör.

Holtab är ett framåtriktat industriföretag som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. I företaget föds många kreativa idéer som nästan alltid går att genomföra. Korta beslutsvägar och stort medarbetarengagemang är något Holtab verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Hjärtat i verksamheten finns i fabriken i Tingsryd. Det är här Holtab producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I snart 50 år har Holtab tillsammans med sina kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.
Läs gärna mer om Holtab på www.holtab.se.

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning inom Monticos konsultverksamhet i 4 månader som sedan övergår till en anställning hos Holtab AB. Arbetstiderna avser dagtid.

Arbetsbeskrivning
Som elektriker på Holtab tillhör du ett team på 15–20 personer som arbetar med att montera mekaniska och elektriska komponenter i Holtabs produkter. Monteringen görs efter anvisningar och layouter. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-/enlinjeschema och kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vi söker dig som
- har elutbildning på lägst gymnasienivå
- har minst 1 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- har traversutbildning

Som person är du engagerad och har stor vilja att lära dig nya uppgifter. Du är ansvarstagande, serviceinriktad samt samarbetsvillig. Vidare har du jobbat med händerna, skruvat på plintar samt monterat ihop skåp med elutrustning.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

CNC-operatör till Swepart Transmission AB

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 12
*
Swepart Transmission AB är ett innovationsföretag som konstruerar och tillverkar tekniskt avancerade kugghjul, drivaxlar och kundanpassade växlar till välkända globala varumärken. Vårt kundlöfte är att överallt där kraft och rörelse växlas upp, ner eller överförs mekaniskt kan vi vara en produktionspartner med certifierade tillverknings-, förpacknings- och logistiklösningar. Allt finns samlat under samma ledning, i två modernt utrustade och kompletterande fabriker i södra Sverige. Vår processteknologi, produktionskedja och produkter är dokumenterade och certifierade för att möta branschens alla standarder och krav.


Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Just nu befinner sig Swepart i ett spännande och expansivt skede och söker en erfaren CNC-operatör för att förstärka sitt team i Liatorp.
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och det är en rekrytering till Swepart Transmission.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten, ställ och enklare programmering. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker både dig som är en senior CNC-operatör men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Utbildning innehållande gymnasiematematik.
- Minst 2 års erfarenhet av verkstadsindustri, helst inom metall.
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/fräs/flerop) i CNC-styrda maskiner.
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik.

Meriterande:
- Truckkort A+B.
- Utbildning i mobila arbetsplattformar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

CNC-operatörer och kapare till Profilgruppen Extrusions AB

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 12
*
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå, bland annat genom en stor nyinvestering. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,6 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Om tjänsten
Är du utbildad CNC-operatör eller har du liknande erfarenhet och värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Vill du dessutom jobba i ett attraktivt företag med ett härligt gäng kollegor? Då kan vi ha ett intressant uppdrag till dig!

Vi söker nu CNC-operatörer och kapare till vår kund Profilgruppen Extrusions AB i Åseda.
Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Blir du aktuell för någon av tjänsterna kommer du under rekryteringsprocessen genomgå en enklare validering.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
CNC-operatör:
I din roll som CNC- operatör kommer du att arbeta med CNC-maskiner och utföra justeringar, verktygsbyten och inställning av maskiner. Du kommer även vara delaktig och driva företaget framåt i form av kompetensutveckling inom CNC. Vidare ska du vara driven och bidra till en positiv arbetsmiljö. Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring.

Kapare:
I din roll som kapare kommer du att arbeta med kapning av aluminiumprofiler. Enklare programmering, övervakning och kontrollmätning kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Har du en grundläggande teknisk utbildning inom CNC eller liknande kan din profil matcha tjänsten. Krav för tjänsten som kapare är truckkort B6, men är du en van truckförare och har god erfarenhet av truckkörning med andra typer av B-truckar kan du bli aktuell för tjänsten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Du tar stort ansvar för ditt arbete med tyngdpunkt på kvalitet. Vi söker både dig som är senior CNC-operatör och har arbetat med CNC-fräs men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

Som person skulle du vilja säga att du har ett tekniskt intresse, ett högt kvalitetstänk och en stark arbetsmoral.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Verkstadspersonal till Borox International AB i Eneryda

Lagerarbetare
Läs mer Sep 12
*
Borox grundades redan 1920 och Borox stål levereras över hela världen till ledande tillverkare av entreprenadmaskiner. Ca 70% av produktionen går på export. I Sverige säljs produkterna framför allt genom Swecon och Lantmännen, vilket ökar tillgängligheten, minskar fraktkostnader och stilleståndstider för maskinägarna. Borox har dotterbolag i Sydafrika samt egna säljorganisationer i Tyskland och Östeuropa. Vi når därmed ut till de stora maskin- och skoptillverkarna i Europa och på andra sidan Atlanten.
Borox International AB:s uppgift är att utveckla, producera samt marknadsföra slitstål med bästa slitstyrka och att hålla hög servicegrad gentemot kunderna. Läs gärna mer på www.borox.com.

Om tjänsten
Är du en person som har intresse för maskiner och verkstadsarbeten? Är du driven och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter?
Då kan tjänsten som verkstadspersonal vara något för dig!

Borox International är inne i en spännande och expansiv utvecklingsfas och söker nu duktiga personer för att förstärka sitt team i Eneryda.
Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som verkstadspersonal ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta med skärning, vinkelslip samt andra verkstadsarbeten. Du kommer att arbeta utifrån ritningar och göra underhåll utifrån underlag. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Fullständig gymnasieutbildning.
- Grundläggande industrivana.
- Arbetslivserfarenhet av lager.
- Truck- och traverskort.
- Flytande svenska i tal och skrift.

Meriterande:
- Vana av att jobba i Monitor.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Som person ser du dig själv som driven, strukturerad och nyfiken.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Svetsare, CNC-operatörer och montörer, se hit!

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 12
*
Vi på Montico ser en stor ökning av efterfrågan på personal hos våra kunder i Växjö med omnejd. Därför söker vi nu fler medarbetare!
Har du god vana av att köra CNC maskin? Flera års erfarenhet av montering? En gedigen bakgrund av svetsning?

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag så pratar vi vidare om tjänsterna!

Om tjänsten
Svetsare:
Detta uppdrag innefattar alla förekommande uppgifter som svetsare. Erfarenhet av MIG/MAG svetsning i olegerat stål (mestadels grövre konstruktioner) är meriterande. Jobbet innefattar även kvalitetskontroll och ritningsläsning etc. Arbetet sker med utrustning från de ledande leverantörerna inom svetsning. Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även en hel del återkommande produktion kan förekomma. Svetsarprövningsintyg ISO 9606-1, MAG (135 och 138) ) och IW diplom är meriterande men ej ett krav.
Svetsprov kan förekomma hos kunderna.

Montör:
Våra kunder finns inom olika branscher och tillverkar olika produkter därför söker vi olika typer av montörer. Vi söker montörer inom bland annat fordon-, trä- och metallindustrin. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka!

CNC-operatör:
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet i CNC-maskiner
- CNC-utbildning
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik
- Truck- och traverskort
Vidare är du en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.


Vi söker dig som
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu