Hitta lediga jobb i Växjö

Städare / Lokalvårdare i Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Sep 6
Om jobbet
Hem och kontor AB söker nu städare för timanställning 50 till 100%.
Vår vision är att du är ambitiös och noggrann, samt att du verkligen tror att du kommer att trivas inom städ och lokalvård.
Städyrket är ett av världens mest fascinerande jobb då du får möjlighet att utnyttja dina kreativa egenskaper samtidigt med din känsla för noggrannhet och estetik.
Städjobbet kräver att du är planerande, effektiv, uppmärksam och mycket noggrann.
Vi erbjuder en grundutbildning samt löpande vidareutbildningar. Vi anpassar även ditt arbetsschema så du kan fortsätta och fullfölja eventuell annan yrkesutbildning, SFI, eller dylikt.
Efter en period med timanställning så är det vår ambition att erbjuda tillsvidareanställning. Därför söker vi i första hand dig som inte ser detta som ett korttids extrajobb, utan vi söker dig som ser möjligheter och vill utvecklas inom städbranschen.
Om du söker detta jobb:
Presentera dig själv och berätta vem du är
Var ärlig - det är dig vi ska anställa, inte den du låtsas vara
Våga skryta om dina egenskaper och förmågorOBS! Läs genom hela annonsen innan du söker tjänsten eller kontaktar oss.
Tack för att du är intresserad av att jobba med oss.
Hem och kontor AB

Ansök nu

Boendestödjare ( 2 st ) till LSS boende i Dänningelanda utanför Växjö

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Sep 6
Skåningegård Omsorg AB

Vill du ha ett roligt och värdefullt jobb? Ett jobb där du arbetar med människor som kanske inte alltid tänker som alla andra men som kan berika din dag och där du får en chans att göra skillnad i någons vardag. Vårt arbete styrs av våra värderingar som är respekt, engagemang, ansvar samt boendefokus. Vår vision är att vi ska skapa livskvalité utifrån varje individs behov.

Vår verksamhet ligger i natursköna Dänningelanda ca 1 mil söder om Växjö. I Dänningelanda har vi flera verksamheter men nu söker vi dig som vill arbeta på Jansgård som är ett gruppboende med 6 platser samt serviceboendet med 13 platser. Du bör ha intresse av att ge vård och omsorg till de boende som har olika funktionsvariationer.

Vi söker två engagerade boendestödjare där vi erbjuder boende för vuxna personer med funktionsnedsättningar enligt personkrets 1 och 2 enligt LSS.

Vi vill att du ska arbeta utifrån ett lågaffektivt arbetssätt, vara öppen för förändringar som sker i verksamheten samt kunna arbeta tillsammans med dina kollegor utifrån de rutiner och strukturer som råder på arbetsplatsen.

Anställning
Vi erbjuder friskvårdsbidrag med 1500 kr/år
Tillträde i september 2022 eller efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad 80-100% Då schemat inte är klart kan vi inte ange exakt tjänstgöringsgrad.
Vi tillämpar provanställning med 6 månader samt individuell lönesättning.
Vi har kollektivavtal med Kommunal.

Ditt uppdrag

Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor ge individuellt utformat stöd till de boende i vardagslivets alla delar för att stärka den egna förmågan hos den boende.

Du ska bistå de boende i dagliga sysslor, så som matlagning, städ och hygien, Du utgår alltid från varje boendes individuella behov och rätten till självbestämmande. En stor del av arbetet består i att utifrån varje boendes förutsättningar bidra till den boendes självständighet och välmående.

Du ska vara aktiv och gilla att planera och ta egna initiativ med de som bor i verksamheten samt anpassa din kommunikation så att de boende på Skåningegård känner att du förstår samt respekterar dem.

Arbetet innebär administrativa arbetsuppgifter såsom social dokumentation, upprättande av genomförandeplaner mm, vilket förutsätter god datavana.


Du ska ha ett professionellt men ändå nära, motiverande och trygghetsskapande arbetssätt gentemot de boende du ansvarar för. Våra tjänster innebär arbete dag, kväll och helg (separata nattjänster). Du kommer att arbeta enligt ett rullande schema.

Kvalifikationer
Att du är utbildad undersköterska eller har en annan likvärdig utbildning med pedagogisk inriktning. Du bör har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Som person är du ansvarstagande, trygg, engagerad och har en positiv inställning. Du ska ha B-körkort. Du ska behärska svenska i tal o skrift.

Meriterande
Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom Lågaffektivt bemötande, studio 3 eller arbetat inom LSS.
Du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik.
Att du har kunskap i dokumentation enligt IBIC.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret.

Vill du ha mer information kontakta gärna Cecilia Rosengren, verksamhetschef på telefonnummer 0470-776108
cecilia.rosengren@skaningagardomsorg.se


Ansök nu!


-

Ansök nu

Citybudet utökar i Växjö o behöver nu fler duktiga chaufförer!

Distributionsförare
Läs mer Sep 6
Vi söker 2 st duktiga C chaufförer för fast anställning till vår depå i Växjö. Arbetet är distribution dagtid 07-16. Startdatum 3 oktober.
Du behöver vara stresstålig o ha bra lokalsinne i området några mil runt Växjö. Tunga lyft kan ibland förekomma. YKB krav om du söker C jobbet. Truckkort meriterande. Skriv några rader om dig själv o ett CV.
Ansökan endast på mail till vaxjo@citybudet.se

Ansök nu

Terra Clean söker toppsäljare till unikt världsledande koncept

Utesäljare
Läs mer Sep 6
Terra Clean är världsledande tillverkare av patenterade system för motoroptimering
Alla fossila motorer bygger upp kolavlagringar i förbränningskammaren, avgasportar, katalysatorer och på lambdasensorer över tiden och alla bensininsprutningssystem bygger upp tjocka lager av tjära kol och sotbeläggningar. Dessa föroreningar och beläggningar har en mycket negativ effekt på en motors effektivitet.
Våra patenterade maskiner kopplas in på motorn och motorns egna bränslesystem kopplas bort. Därefter drivs motorn på våra specialframtagna kemikalier.
Processen förvandlar sedan kolavlagringarna till koldioxid som kommer ut genom avgasröret.
Servicen rengör motorns insprutning, sensorer, förbränningsutrymmen och hela vägen till ändröret. På så sätt återställs motorn till nyskick igen och full kapacitet återfinns med sänkt bränsleförbrukning, ökad prestanda och mindre utsläpp i miljön.
Bara i Storbritannien finns idag över 500st Terra Clean Centers.
Terra Clean of Scandinavia AB bygger nu upp en kedja med Terra Clean Centers I Skandinavien.
Tilltänkta kunder är befintliga fordonsverkstäder inom olika branscher.
Ditt ansvar blir att på ditt distrikt bygga upp ett långsiktigt återförsäljarnätverk och en kundkrets med kunder inom olika verksamhetsområden såsom ex fordonsverkstäder, lastbilsåkerier, taxiföretag, båtfirmor, entreprenadföretag, bussbolag mfl kunder.
Vi leasar ut maskinerna till kunderna med en fast månadskostnad.
Vad kan vi erbjuda dig?
Unika produkter som ligger helt rätt i tiden.
Produkter till rätt prissättning.
Utbildning inom produkt och branschsälj.
Ett roligt gäng kollegor.
Bra lönemöjligheter.
Vad kräver vi av dig?
Säljerfarenhet
Att du vet med dig att du är driven.
Att du varje dag vill göra ditt yttersta för att prestera på topp även om det inte är skönt väder ute.
Noggrannhet
Flytande svenska i både tal och skrift.
Datorvana
Tror du dig vara rätt person för oss så tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi återkommer till de vi vill gå vidare med.
Observera att vi ej tar samtal innan du har skickat in din ansökan till oss.
Mer info finns på vår hemsida www.terraclean.se

Ansök nu

Organisationsadministratör med IT-ansvar

Kanslist
Läs mer Sep 6
Linnékåren söker organisationsadministratör med särskilt ansvar för IT.
Dina ansvarsområden blir bland andra:
agera medlems- och studentsupport via telefon, e-post och sociala medier
sälja medlemskap
arbetsleda extrapersonal
upprätthålla och ansvara för medlemssystemet
tillhandahålla bostadsinformation till studenter
ansvara för inköp av IT och kontorsmaterial
ansvara för IT, telefoni och för underhåll av webben
utveckla och följa upp medlemssystemet samt dess koppling mot lärosätets studiedokumentationssystem
upprätthålla samarbete och kontakt med gällande medlemskortsorganisation
hantera ingående och utgående post- och paketförsändelserVi ser gärna att du har en utbildning inom administration och att du har ett intresse för IT och/eller sociala medier och marknadsföring. Vi arbetar främst i Office 365 och vana av Excel är önskvärt för tjänsten. Erfarenhet från studentkår/-förening eller övrigt föreningsliv är starkt meriterande. Obehindrad muntlig och skriftlig kommunikation på svenska och engelska är ett krav. Körkort är meriterande.
Som person är du noggrann, strukturerad och motiveras av att ge bästa möjliga service. Du ansvarar för att hålla ordning och reda bland kontorsmaterial, profilprodukter och annat på vårt kontor. Många av våra medlemmar är internationella studenter och för dig är det självklart att kunna kommunicera med dem på engelska.
I tjänsten ingår huvudansvar för folkbokföringsprojektet "Ny i Växjö" som vi driver i samarbete med Växjö kommun. Du ansvarar för projektet i sin helhet inklusive planering, uppföljning, inköp och kontakt med både studenter och kommunens representanter.
Hos Linnékåren får du stor frihet att själv utforma ditt arbete och att komma med idéer för hur organisationen ska utvecklas. Du är bra på att ta eget ansvar, men också på att samarbeta med övriga tjänstepersoner, förtroendevalda och externa parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid att du är en person som är beredd att utöka din kunskap inom dina ansvarsområden. Du har ett tätt samarbete med din administratörskollega i Kalmar.
Linnékåren är studentkåren vid Linnéuniversitetet. Vi är en ideell organisation med verksamhet på två orter, Växjö och Kalmar. Du är placerad i nyrenoverade lokaler på Växjökontoret, men arbete i Kalmar förekommer. Vi är i dagsläget nio anställda och fem heltidsarvoderade förtroendevalda. Linnékåren är HBTQI-diplomerad.
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde 1 november eller enligt ök.

Ansök nu

Socialsekreterare för konsultuppdrag inom Barn och unga i Kronobergs län

Socionom
Läs mer Sep 6
Om jobbet
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Nu söker vi dig som är utbildad socionom med flerårig erfarenhet inom myndighetsutövning barn och unga till uppdrag i Kronobergs län.

Vi erbjuder dig flexibelt upplägg, trygga anställningsvillkor, bra lön och goda förmåner. Du får en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du får chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.

Om Dedicare
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn. På Dedicare socionom består våra kunder i regel av socialtjänster i hela Sverige som har personalbehov av handläggare eller chefer inom socialtjänstens olika verksamhetsområden. Vi har ramavtal med flera kommuner i hela landet och kan således erbjuda dig ett stort urval av uppdrag på bemanningsbasis. Som konsult kan du välja om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa.

Vem är du?
Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service. Som konsult är det viktigt att du är självgående och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Som person är du flexibel, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig effektivitet liksom god förmåga att ta egna initiativ.

Vi erbjuder
Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:

-                     Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning och friskvårdsbidrag
-                     Du får en lön som är synonym med dina prestationer
-                     Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens
-                     Du får personlig och nära kontakt med din konsultchef
-                     Du får möjlighet att medverka på träffar och utbildningar som Dedicare anordnar för anställda konsulter

Blir du konsult hos Dedicare kommer du ha kontakt med konsultchef Sabina Wallberg. Sabina har lång erfarenhet av arbetet inom socialtjänsten och erbjuder uppföljning samt stöd vid behov under uppdragets gång.

Välkommen med din ansökan!Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se/socionom för mer information och för information om olika evenemang.

Ansök nu

Omsorgsassistent till Klavérvägen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Sep 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en ny medarbetare till Klavérvägen/enhet 5 inom Omsorg funktionsnedsättning. Vi ger stöd till personer med intellektuell och/eller fysisk funktionsnedsättning och det förekommer även neuropsykiatriska diagnoser. Arbetet innebär att stötta omsorgstagare i deras hemmiljö och att ge stöd utifrån LSS lagen. Inom Omsorg funktionsnedsättning arbetar vi med omsorgstagaren i fokus och strävar alltid mot ett professionellt förhållningssätt. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare.

Vi söker en duktig och engagerad medarbetare som kan bidra till utveckling av vår verksamhet där du kommer att möta och ge stöd till fem personer med lindrig/måttlig utvecklingsstörning, autism och ADHD. Arbetstiden är förlagd på oregelbundna tider med jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp.

Vi söker dig som är positiv, öppen och ser arbetet med personer med varierande behov som en utmaning. Arbetet kräver att du är lyhörd, empatisk och flexibel inför omsorgstagarens behov och önskemål samt har en god omvårdnads- och samarbetsförmåga. Det är viktigt att vara ödmjuk, kunna fokusera på det positiva hos individen, vara lugn vid svåra situationer samt ha ett professionellt förhållningssätt. Du behöver kunna individ- och situationsanpassa ditt bemötandesätt samt vara kreativ och se lösningar istället för svårigheter.

Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg till personer med funktionsnedsättning, autism och arbete med struktur och förutsägbarhet är meriterande. Du bör ha kunskap om autism, utvecklingsstörning, motivationsarbete och lågaffektivt bemötande.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Svetsare till Volvo Construction Equipment i Braås

Svetsare, manuell
Läs mer Sep 6
*
Har du goda svetserfarenheter? Vill du arbeta i ett globalt bolag som är marknadsledande inom fordonsindustrin?
Då är det dig vi söker!

Som svetsare är du en del av ett mångsidigt team av skickliga yrkesmän och kvinnor som arbetar med energi och passion för att vara världsledande inom tillverkningsindustrin.

Om tjänsten
Just nu befinner sig Volvo Construction Equipment i ett spännande och expansivt skede och söker duktiga svetsare för att förstärka sitt team.
Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico där det för rätt person kan finnas möjlighet att erbjudas anställning hos Volvo Construction Equipment.

Blir du aktuell för tjänsten kommer du under rekryteringsprocessen genomgå en svetsvalidering.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i någon av svetsgrupperna som finns på företaget.
Arbetet kan vara fysiskt tungt, men arbetsmiljön är en viktig faktor som det ständigt arbetas med.
Arbetet sker på ett strukturerat sätt för att nå uppsatta produktionsmål, vilket ställer stora krav på din egen insats.
Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Vi söker dig som
- Relevant gymnasial eller yrkesutbildning alternativt relevant erfarenhet
- Licenserad svetskompetens är meriterande
- Erfarenhet från Mig/Mag-svetsning i tillverkningsindustri, gärna tjockare material
- God samarbetsförmåga och tycker om att arbeta såväl i grupp som självständigt
- Intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och god initiativförmåga

Vänligen bifoga svetscertifikat i samband med din ansökan.

Som individ behöver du vara öppen för förändringar och känna ett engagemang för att arbeta med ständiga förbättringar.
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Som person ser du dig själv som driven och kvalitetsmedveten med ett stort tekniskt intresse.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Montör inom Stapling till Scanditronix

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 6
Vill du vara delaktiga i arbetet med att motverka cancer och bidra till intressanta forskningsprojekt? Då är Scanditronix ett bolag för dig eftersom deras produkter är en betydande del av just arbetet och utvecklingen kring detta. Just nu förstärker Scanditronix Magnet sitt team av verkstadsarbetare inom företagets staplingsdel. Vet du inte exakt vad en staplare gör? Då berättar vi gärna mer, så in och ansök redan nu då urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Din vardag som montör/staplare kommer att vara varierande men ditt fokus kommer att ligga mot stapling av lameller i magnet- och spoltillverkningsprocessen. Det är en roll som kräver känsla och vana att jobba fysiskt då många produkter är väldigt olika både i form och storlek och kräver olika nivå av handpåläggning. Du måste vara händig i rollen och väldigt noggrann då skjutmåttsmätning och kontroll av produkten mot kravspecifikation sker löpande under processens gång. Din vardag består till största delen av stapling men du kommer också att vara inblandad i övrig process kring spolarna och magnettillverkning. Du kommer även att få möjligheten att vara delaktig i testprocessen av produkterna.

Arbetsuppgifterna som staplare är i stort:
•Stapla lameller
•Mäta, packa, montera och banda lameller och spolar
•Testning av produkter

Du erbjuds hos Scanditronix Magnets:
•En varierad vardag
•Möjlighet att utvecklas i flera olika processteg inom produktionen. Även i framtiden ta en ledande roll
•Möjligheten att vara en del av tillverkningen av högteknologiska produkter som gör skillnad
Om företaget
Scanditronix grundades 1965 och har genom åren varit en pionjär och ledande inom olika acceleratorrelaterade områden som spektrometrar, cyklotroner och synkrotronförstärkare. Scanditronix Magnet AB grundades 1980 för att specialisera sig på spole- och magnettillverkning och har sedan dess blivit en egen enhet. Ligger i hjärtat av Småland.

Scanditronix Magnet använder sin långa erfarenhet och professionella tekniska kunskap för att designa och tillverka magneter för acceleratorer och andra applikationer. Vi arbetar nära våra kunder för att skräddarsy magneter för att passa varje specifik applikation.

Scanditronix magneter och spolar används idag i högteknologiska produkter för behandling av cancer och även i spännande forskningsprojekt som CERN, ett bolag som du kanske hört talas om.

Din profil
För rollen som montör/staplare till Scanditronix Magnet söker vi dig som är en självgående och driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och vill lära dig nytt. Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Du är prestigelös och värdesätter samarbete och kollegor. Du behöver vara händig och van att ta i fysiskt men samtidigt väldigt noggrann. Du bör vara van vid verkstadsmiljö och ha viljan att ta tag i saker.

Skallkrav att ha med sig som montör/staplare
•Traverskort – Tunga lyft av produkter
•Verkstadsvana
•Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande som är ett plus att ha med sig som montör/staplare
•Monteringsvana
•Truckkort – Tunga lyft av produkter
•Van att hantera skjutmått
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Mån – Tors 07:00 – 16:00, Fre 07:00 – 13:00
Ort: Växjö / Vislanda
Omfattning: Heltid, dagtid

Ansök nu

Timanställda personliga assistenter under sommaren och hösten hos en flicka

Personlig assistent
Läs mer Sep 6
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu en personlig assistent till en 14-årig flicka.
Flickan är bosatt i Växjö tillsammans med sin mamma. Flickan har en utvecklingsstörning och är blind och har inget verbalt tal, hon är överrörlig samt använder sondmat.
Arbetet innefattar moment så som hjälp vid förflyttningar, hygien, mat samt aktiviteter.

Du som assistent ska vara flickans ögon, och kunna arbeta självständigt och ha förmågan att ligga steget före. Du ska också kunna vara uppmärksam och lyhörd för olika sätt hon kan uttrycka sina önskningar och behov eftersom kunden kommunicerar genom kroppsspråk och ljud.
Arbetstiderna under sommaren är förlagda 7-14, 14-21 samma tider förekommer under helgerna då flickan är hemma. Flickan är på korttidsboende emellanåt. Även fortsatt arbete till hösten kommer finnas.
Vi söker timanställda assistenter som är flexibla och gärna har studier eller ett deltidsjobb som man vill kombinera som timanställd hos oss.

Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift. Kunden har inget utåtagerande beteende men kan vid vissa situationer bli ledsen och att du som assistent kan hantera dessa situationer.

Känner du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Ansök nu

Utvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 6
Vill du bryta ny mark tillsammans med oss på Softhouse?

Softhouse befinner sig i en viktig fas på sin tillväxtresa, och nu vill vi bli fler utvecklare på våra kontor i Jönköping, Kalmar och Växjö. Detta för att kunna möta marknadens behov av våra tjänster. Genom vår högkvalitativa kompetens bidrar vi till ett hållbart digitaliserat Sverige där vi tillsammans kodar framtiden!

Vi letar efter dig som älskar att arbeta med utveckling och som drivs av att skapa värde för kund. Du letar efter nästa utmaning och möjlighet att växa i din profession tillsammans med likasinnade kollegor. Du har en passion för att lära dig och du är inte främmande för att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.

OM TJÄNSTEN

Som medarbetare hos oss så kommer du snabbt in en stark gemenskap med övriga kollegor och ledare - oavsett om du jobbar inhouse eller ute hos kund. Konsultrollen ger dig möjligheten att skräddarsy en utveckling som både överskrider branschgränser och olika specialistområden.

Då vi verkar i en bransch där kompetensutveckling är avgörande för att ligga i framkant, är vårt löfte till dig att du ständigt ska få utvecklas både kompetensmässigt och som person.

DIN PROFIL

Du är erfaren utvecklare med ett stort intresse för de senaste trenderna inom mjukvaruutveckling, och du har några års arbetslivserfarenhet och är van att arbeta ur ett livscykelperspektiv med t.ex. kravställning, arkitektur/design, utveckling, test och integration.

Du har kunskap inom några av följande teknikområden:

- Java
- C#/ .Net
- Python
- Kotlin
- React
- Vue
- Node.js
- Javascript/Typescript
- C/C++
- Cloud (GCP, AWS, Azure)
Vi tror att du har goda kunskaper inom olika typer av miljöer och verktyg som t.ex. Git, Jira, Jenkins, Maven mm.

Du drivs av att snabbt kunna lära dig nya teknologier, utvecklingsmiljöer och programmeringsspråk. Du bryr dig om detaljerna och vet vad som krävs för att leverera med hög kvalitet. Du håller dig uppdaterad med de senaste trenderna inom ditt område.

Självklart känner du igen dig i våra värdeord: Team, Enkelhet, Mod och Passion.

Det är precis lika viktigt att du passar för oss, som att vi passar för dig! Tycker du att det låter intressant? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan eller hör av dig så snart som möjligt, så träffas vi gärna över en kaffe för att berätta mer.

Om oss

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor. Vi är mjukvaruutvecklare som kan teknik och digitalisering. Företaget grundades 1996 och var en av de första att introducera Agil metodik i Sverige. Softhouse sysselsätter ca 300 medarbetare fördelat på 8 kontor i Sverige och ett i Sarajevo. Vi håller regelbundet utbildningar, kurser och event genom Softhouse Akademi där man hittills utbildat över 20 000 scrum masters. Softhouse Invest investerar i företag med stort mjukvarubehov där företaget bidrar med ledning och finansiering. 2021 förvärvade Softhouse fullservicebyrån Milou Communication.

Läs mer om Softhouse som arbetsgivare på vår karriärsida (http://www.softhouse.se/jobb) där du hittar mer om vår arbetskultur, möjligheter och förmåner.

Ansök nu

Rekryteringsträff - CNC-operatör i samarbete med Gunnebo

CNC-operatör, trä
Läs mer Sep 6
*
Svensk industri är i stort behov av CNC-operatörer. Därför erbjuder vi nu en CNC-utbildning i samarbete med Gunnebo Industries. Utbildningen förbereder dig för ett arbete inom tillverkande industri och ger möjlighet till anställning på Gunnebo.

Du är välkommen till Gunnebo Industries för en rekryteringsträff den 20/9-2022 klockan 15.00. Adress: Stinavägen 1, 352 46 Växjö. För mer information kring rekryteringsträffen var vänlig kontakta Marcus Sjöqvist på telefonnummer 0470-788182.

Om tjänsten
Den här utbildningen bedrivs i samarbete med Gunnebo Industries och är en del av Växjö kommuns projekt Växjölöftet. Du blandar teoretiska studier med praktiska moment ute i verkstaden.

Utbildningen är kostnadsfri. Kurslitteraturen är huvudsakligen digital, men litteratur som du behåller står du för själv. Utbildningen är studiemedelsberättigad. Du ansöker själv om studiemedel från CSN.

En förutsättning för en lyckad utbildning till CNC-operatör är att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Innan du söker utbildningen rekommenderar vi att du gör ett studiebesök där du får veta mer om innehåll, olika inriktningar och upplägg.

För att kunna tillgodogöra dig utbildningen behöver du ha en grundläggande nivå i svenska språket, svenska som andra språk eller motsvarande.

Vi ser fram emot att träffa er som är intresserade av att starta er karriär inom industrin!

Ansök nu

Empleo söker dig som vill jobba inom industri.

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 6
För kunds räkning söker vi just nu duktiga och noggranna industrimedarbetare.
 
Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilket företag du får jobb på.Din profil
Vi söker dig som innehar minst gymnasieutbildning samt någon form av praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du är van att arbeta praktiskt och har ett gott sinne för kvalitet och noggrannhet.
Vidare är du en god lagspelare och en person som bidrar med hög arbetsmoral.

Att du är lojal och pålitlig ser vi som en självklarhet. Har du intresse för att lära nytt och är öppen för att gå vidare mot svetsning är detta klart meriterande.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag norr om Växjö.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se


Ort/Placering: Strax norr om Växjö.
Omfattning: Heltid/dagtid/kväll/natt
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Empleo söker industrimedarbetare för omgående start

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 6
För kunds räkning söker vi just nu duktiga och noggranna industrimedarbetare.

Arbetsuppgifterna innefattar främst provtryckning, avsyning och produktionskontroller. Vi ställer krav på noggrannhet och högt kvalitetstänk samt viss vana av produktionsarbete.

På sikt kan tjänsten komma att utvecklas mer mot manuell- och viss automationssvetsning.
Är du redo för ett trevligt uppdrag norr om Växjö? Då ska du söka dig till oss!
Din profil
Vi söker dig som innehar minst gymnasieutbildning samt någon form av praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du är van att arbeta praktiskt och har ett gott sinne för kvalitet och noggrannhet.
Vidare är du en god lagspelare och en person som bidrar med hög arbetsmoral.

Att du är lojal och pålitlig ser vi som en självklarhet. Har du intresse för att lära nytt och är öppen för att gå vidare mot svetsning är detta klart meriterande.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag norr om Växjö.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se


Ort/Placering: Strax norr om Växjö.
Omfattning: Heltid/dagtid/kväll/natt
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Är du vår nya telefonist med känsla för service

Växeltelefonist
Läs mer Sep 6
Länsstyrelsen Kronoberg är en statlig myndighet. Vi arbetar för ett mer hållbart Kronoberg där människor och företag växer tillsammans. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med kompetenser inom många olika expertområden. Vi genomför de uppdrag vi får från riksdag och regering och utvecklar länet i samverkan med olika aktörer.

Vårt kontor ligger i centrala Växjö och vår arbetsplats ska präglas av tillit, öppenhet, ansvar och respekt.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att vidareförmedla frågeställningarna inom hela Länsstyrelsens ansvarsområde. Guida kunderna om Länsstyrelsernas tjänster på webben, ta emot synpunkter och bidra till vårt ständiga förbättringsarbete. Arbetet utförs i huvudsak genom att ta emot och vidareförmedla samtal samt besvara frågor i telefon och via mail. Du kommer ingå i ett team där ni samarbetar för att ge kunderna bästa tänkbara service.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en stark känsla för service, du är noggrann och har förmåga att lyssna in vad kunden efterfrågar. Du har god kompetens och erfarenhet av att arbeta med dator som verktyg. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Genom delaktighet och engagemang bidrar du till verksamhetens utveckling. Du är en lagspelare som är målinriktad och arbetar för att teamet ska nå utsatta mål. Du är kommunikativ och lyhörd samt är utpräglat serviceinriktad med intresse för samhällsfrågor. För att kunna utföra vårt uppdrag, är v i beroende av varandra.

Meriterande är om du har utbildning inom kundkommunikation och bemötande eller erfarenhet från arbete inom kundtjänst. Erfarenheter inom telefonistyrket är också meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
På Länsstyrelsen är vi måna om våra medarbetares hälsa. Därför har alla möjlighet till en timmes friskvård i veckan och friskvårdbidrag. De flesta medarbetare har flextid. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö och att vara en inkluderande arbetsplats där alla känner sig välkomna.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vissa av våra tjänster är säkerhetsklassade vilket innebär att säkerhetsprövning då kommer att genomföras. I dessa fall ska säkerhetsprövningen vara godkänd före tillsättning.

Som tillsvidareanställd är du krigsplacerad på Länsstyrelsen i Kronobergs län.

Vi undanber oss vänligt alla erbjudande om annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.

Ansök nu

Montörer till företag i Åseda

Fordonsmontör
Läs mer Sep 6
*
Vill du jobba på en arbetsplats med härligt driv, duktiga kollegor och god stämning?
Vi söker duktiga montörer till företagets avdelning för fordonsmontering.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Arbetsbeskrivning
Som montör på fordonsavdelningen kommer du att arbeta med att montera och anpassa fordon. Du arbetar i lag med att färdigställa fordon, allt från inredning till kaross och elektronik. Arbetet ställer krav på samarbetsförmåga.

Vi söker dig som
Du kan ha en fordonsteknisk utbildning med dig, men kan även vara en duktig hemmamekare med stort bilintresse och vana av att skruva. Du har hantverkshänder och vana av olika handverktyg som till exempel vinkelslip. Du är duktig på ritningsläsning och har truck- och traverskort. Svets- och elkunskap är meriterande. God svenska är av vikt då företaget jobbar med helt nya fordon.

Som person är du van att arbeta med andra och har ett positivt synsätt. Du är lösningsorienterad och mycket noggrann. Det är viktigt att vilja vara del av ett team och ha god social kompetens. Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Financial Assistant

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 6
Visma Spcs är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.

Vad gör egentligen Visma Spcs?
Som ett av flera bolag inom en av Nordens största tech-koncerner, Visma, förenklar vi vardagen för Sveriges småföretagare! Visma Spcs är idag omkring 500 medarbetare. Sedan starten för över 30 år sedan har vi arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. 

Våra ekonomilösningar och tjänster används idag av fler än 190 000 småföretag. Vi har en häftig historia och en riktigt spännande framtid. Är du nyfiken att veta mer kika gärna på www.vismaspcs.se  

Vad innebär rollen?
Som Financial Assistant får du en omväxlande roll där du får stort eget ansvar och chansen att vidareutveckla dina kunskaper inom ekonomi.

Dina viktigaste arbetsuppgifter är kundreskontra, fakturahantering, inbetalningar och utbetalningar samt utreda felbetalningar och kravhantering. Ditt största fokus blir att säkerställa att rätt underlag skapas och levereras korrekt till kund vilket i sin tur genererar hög kundnöjdhet. Det administrativa arbetet på avdelningen täcker ett brett område vilket innebär att andra arbetsuppgifter kan förekomma. I rollen har du breda kontaktytor med såväl kunder som kollegor internt. 

Att arbeta aktivt med att utveckla och automatisera våra rutiner och processer är en självklarhet för oss, det räknar vi med att det även är för dig!

Vem är du?
Du är en lösningsorienterad person med förmåga att få saker att hända. Du förstår värdet i att arbeta målfokuserat och kan applicera det i en prestationsorienterad kultur. 

Utöver din goda problemlösningsförmåga kan du prioritera ditt arbete utefter verksamhetens behov. Eftersom du har kundkontakt i denna roll är det viktigt att du brinner för kundmötet, är serviceinriktad och har förmågan att guida kunderna i rätt riktning genom tydlig och professionell kommunikation. Viktigt är att du känner dig bekväm med att arbeta självständigt och periodvis även i högt tempo. Vi ser att du är en uthållig person med förmågan att hantera hög grad av stresstålighet och effektivitet i tidspressade situationer. Känner du igen dig i ovan, då kommer vi trivas bra tillsammans!

Du välkomnar förändring som en del av bolagets naturliga utveckling. Du är prestigelös, flexibel och trygg i dig själv och samarbetar därför på ett obekymrat sätt med människor oavsett roll eller bakgrund. Du har ett nyfiket sinne och en passion att lära och dela med dig av kunskap. 

Vi ser att du som söker har ekonomisk utbildning i någon form, gärna från universitetet och/eller ett par års erfarenhet av ekonomiarbete, gärna i ett större företag eller koncern. Men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som har passion och en vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. 

Vår hybrida kultur ger dig möjlighet till en flexibel vardag där du kan arbeta från annan plats än kontoret. Det är en förmån vi är stolta över och som vi vet skapar fördelar på flera sätt hos våra medarbetare. Våra attraktiva kontor står alltid öppna och det är en viktig del i vår kultur att vi arbetar och ses där löpande.

Du som medarbetare är viktig för oss, och vi brinner för att ha kul på jobbet och vara en arbetsplats i världsklass! Konceptet My Competence day där du ett antal dagar om året själv väljer vad du vill kompetensutveckla dig inom är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad - gör vi bättre lösningar tillsammans för våra kunder!

Tror du vi skulle kunna bygga något hållbart tillsammans? Vi väntar på din ansökan!

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Edh maria.edh@visma.com

Ansök nu

Engagerad Arbetsledare till Mark & Miljö

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Sep 6
Vi söker en Arbetsledare till vår kund Mark Miljö med placering i Alvesta / Växjö
I rollen som Arbetsledare på Mark Miljö i Ljungby AB får du ansvara för stora delar av dina projekt. Du får tillsammans med Platschefen planera och fördela arbetsuppgifterna på projekten.
Du bör ha god kunskap om de regelverk som gäller och de krav som ställs vid utförande av entreprenader. Du rapporterar direkt till Platschefen och kommer placeras i Kronobergs län.

Ansvarsområde som Arbetsledare
  Leda och administrera produktionen för angivet ansvarsområde.
Bistå platschefen vid detaljplanering samt veckoplanering av produktionen.
Planera utrustning och bemanning för egna arbeten.
Hyra in maskiner och övrig utrustning för egna arbeten.
Planera och följa upp inköp för egna arbeten.
Planera och följa upp material leveranser inkl mottagningskontroll.
Föra dagbok i enlighet med företagets rutiner.
Fakturakontroll och fakturabehandling enligt gällande rutiner.
Göra arbets- och kontrollberedningar för egna arbeten. Utföra riskanalys av arbets- operationer dels för hälsa och säkerhet, dels för yttre miljöskador, och föreslå åtgärder.
Informera och tillse att skyddsåtgärder på arbetsplatsen efterlevs.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som tidigare arbetat inom Mark och anläggningsbranschen där ovanstående ansvarsområden varit inkluderade. Du bör ha ett engagemang runt dina arbetsuppgifter och dina medarbetare.

Personliga egenskaper

Du är social och målinriktad, har viljan till att lösa problem och är engagerad i dina medarbetare.
Du bör vara självständig och strukturerad.
 
Tjänsten är en direktrekrytering till Mark Miljö och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se
Uppstart: Snarast
Ort/Placering: Alvesta / Växjö
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 30 oktober 2022

Ansök nu

Målerigruppen Växjö AB söker professionella målare

Målare
Läs mer Sep 6
Vi söker Dej med minst 5 års erfarenhet av renovering med målning och tapetsering i lägenheter hos bostadsbolag. Referens är ett krav. Du skall ha god kunskap i svenska språket både muntligt och skriftligt. Skriftlig arbetsorder skall kunna följas och redovisas korrekt. Du skall kunna arbeta både i grupp och självständigt. Vi värnar om ett bra teamarbete. Svensk målarutbildning prioriteras.
Svara skriftligt med CV och referens.

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 6
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 14 oktober 2022

Ansök nu

Pär Lagerkvist förskola söker förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Sep 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Pär Lagerkvist är en förskola som ligger i Bergunda. På Pär Lagerkvist förskola och skola finns det plats för 200 förskolebarn och 800 elever.
Förskolan är organiserad i tre hus. Lokalerna i varje hus består av tre hemvister på nedre plan i åldern 1-3 år och två hemvister på övre plan i åldern 3-5 år. I varje hus arbetar alla medarbetare gemensamt i team och vi äger inte vår hemvist. Vi arbetar tillsammans ca 12 pedagoger, som delar det övergripande ansvaret för barngruppens trygghet och lärande för ca 65 barn.

Hos oss är processen viktigare än resultatet. Vardagen ger ypperliga tillfällen för barnen att träna, lära och utvecklas. För att synliggöra och stärka vår syn på barn och deras kunskap ser vi vår inne- och utemiljö som en helhet där båda bidrar till barns undersökande och lärande på olika sätt.

Vår miljö ska vara välkomnande och erbjuda platser för möten, en miljö som präglas av delaktighet, flexibilitet, transparens och öppenhet.

Att arbeta som förskollärare hos oss innebär unika och betydelsefulla möjligheter att bidra till barns omsorg, utveckling och lärande. Som förskollärare är du aktiv i förskolans pedagogiska arbete utifrån läroplanens olika målområden, tematiskt arbetssätt genomsyrar hela vår verksamhet. IKT är ett verktyg som du kommer använda i ditt arbete. Tecken som stöd (TAKK) används i vardagen på förskolan. Du är intresserad av barns språkutveckling och barns tidiga skriv- och läsglädje.

I ditt arbete ingår att stimulera alla barn till att utvecklas samt att dokumentera barnens lärande genom spontan
och planerad undervisning och visa detta på ett tydligt sätt till vårdnadshavarna både muntligt, via blogg och utvecklingssamtal.

Du arbetar i ett team och tillsammans tar ni ansvar för att skapa utforskande, lekfulla och lärorika miljöer och sammanhang. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet så att läroplanens mål och intentioner uppfylls och att varje barns utveckling och lärande främjas. Som förskollärare driver och leder du det systematiska kvalitetsarbetet.

Du stimulerar barnens utveckling och lärande utifrån varje barns förutsättningar och behov samt erbjuder dem trygg omsorg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter, intresse för IKT och kompetens inom språkutvecklande arbetssätt och TAKK.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och du är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter barns olika behov utifrån deras olika
förutsättningar. Du ser lösningar framför hinder och har en vilja att utvecklas och lära nytt. Vi ser att du har förmågan att kunna ge och ta och se helheter av att vi är ett team tillsammans där alla lär av varandra.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Säsongspersonal till Euromaster i Växjö

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 6
Nu förstärker vi vårt team i Växjö med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder.

Tillsättning av tjänsten sker i mitten av oktober och pågår i ca 6-8 veckor.
Vi söker dig som:

-
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.

-
Innehar B-körkort.

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Beskriv kort din erfarenhet oh bakgrund i meddelanderutan eller ladda upp ditt CV.

Välkommen med din ansökan!

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se

Ansök nu

Truckförare sökes för extrajobb hos en av våra stora kunder

Truckförare
Läs mer Sep 6
Har du truckkort med behörighet B4 och vill jobba extra på ett lager? Söker du ett aktivt arbete och vill ta del av gemenskapen på en härlig arbetsplats? Är du även studerande eller har ett annat arbete om minst 50%? Då kan det vara dig vi söker!

Till vår väletablerade kund strax utanför Växjö söker vi nu dig som gärna arbetar fysiskt i ett aktivt arbete med truckkörning samt orderplockning. I rollen får du arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetet är förlagt på vardagar, måndag-fredag mellan kl. 10-19, och du jobbar antingen heldag eller eftermiddag. Ibland innebär anställningen att extrapass dyker upp och därmed kan inhopp med kort varsel också förekomma.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Du lägger din tillgänglighet i vårt system och blir sedan utbokad på pass som stämmer överens med din tillgänglighet. I den mån det går så ser vi gärna att du kan arbeta hela pass, men eftermiddagar går också bra. Vidare ser vi gärna att du som söker har möjlighet att arbeta minst 3 pass i veckan under terminerna.

Din profil
Detta söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% under terminerna. Som person är du stresstålig, noggrann och har ett stort driv. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt är kvalitetsmedveten och målmedveten. Har du erfarenhet från lager och logistikbranschen är detta meriterande.

Krav för tjänsten är följande:
- Du har truckkort med minst B-4 behörighet.
- Erfarenhet av att köra truck
- Du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel utöver ditt schema.
- Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
- Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Sjuksköterska till medicinavd i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.


OM UPPDRAGET

Är du sjuksköterskan vi söker till medicinavdelning i Växjö?
Du kommer vara tillgänglig för två olika medicinavdelning med inriktningar stroke/neurologi och hjärtsjukvård/HIA.
Behovet är från 31 oktober till 4 juni, 2023.
Du kommer att jobba på rotationsschema.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med 2 års erfarenhet. Önskvärt med erfarenhet av journalsystemet Cosmic.
Önskvärt med hjärtkompetens med erfarenhet av hjärtövervakning.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Tekniker inom brand och utrymningslarm

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Sep 6
Om rollen
I rollen som driftsättare brand och utrymningslarm så kommer man att arbeta med driftsättning av Stanley Securitys anläggningar och managementsystem. Man kommer att bistå som tekniskt stöd vid projektering och konstruktion av brandtekniska lösningar. Övriga arbetsuppgifter kan vara programmering och nyinstallation. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Där teamet är bestående av projektledare, säljare, projektörer och andra driftsättare.

Du erbjuds
På Stanley Security i Växjö så arbetar man i en fri och utvecklande roll där karriärs möjligheterna är mycket goda. Man är en del i ett sammansvetsat team där alla strävar mot samma mål. Övriga förmåner är tjänstebil, friskvårdsbidrag och frihet under ansvar.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och kvalitetsmedveten. För att lyckas i tjänsten som driftsättare brand och utrymningslarm på Stanley Security så behöver man vara kommunikativ, lösningsorienterad och ansvarstagande. Vidare så bör man vara självständig i att arbeta individuellt men samtidigt vara flexibel i att jobba i team.

Checklista:
• Svenska och engelska i tal & skrift
• Gymnasie eller YH/KY utbildning inom IT/Teknik eller El-tele
• B-körkort
• Erfarenhet av installation service och/eller driftsättning av teletekniska system
Meriterande:
• Erfarenhet av brandlarmsanläggningar
• Erfarenhet/kunskap om utrymningslarm och SBF

Om Stanley Security
Här får man en arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar. På Stanley Security vet man att för att kunna utvecklas som företag behövs olika individer med olika kompetenser. Vi arbetar därför aktivt för en inkluderande kultur med jämställda förhållanden och mångfald, och uppmuntrar kvinnliga sökande samt sökande från olika bakgrunder.
När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding som innebär att vi matchar din kompetens till rollen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Stanley Security.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Växjö
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt ö.k

Ansök nu

Press- och krisansvarig kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Sep 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som press- och krisansvarig kommunikatör ingår du i ett professionellt kompetensteam med 23 kunniga och kreativa kollegor. Teamet är en stödfunktion vars uppgift är att stötta förvaltningar, bolag, förbund och förtroendevalda i kommunikationsarbetet. Arbetet består av olika delar, press, kris och andra kommunikationsuppdrag.

Presskommunikation innebär att du hanterar aktuella pressfrågor och är ett stöd till chefer, tjänstepersoner och förtroendevalda med bland annat budskapsformuleringar. Du skriver pressmeddelanden och andra texter och håller ihop arbetet från beställning till publicering i olika kanaler. Vidare förbereder och deltar du vid pressträffar och har regelbunden dialog med media. Du ansvarar också för medieträning för att stärka chefer och tjänstepersoner i deras uppdrag.

Kriskommunikationen sker i nära samarbete med koncernledningen, politisk ledning, säkerhetsavdelningen, förvaltningar, bolag och förbund för att innan, under och efter kriser skapa trovärdig och tydlig kommunikation. Du samverkar regelbundet med andra kommuner och myndigheter för att utveckla och arbeta proaktivt och strategiskt med vår kriskommunikation. Du deltar i kommunens övergripande krisledning.

Utöver ansvaret för press- och kriskommunikation deltar du i kommunikationsavdelningens övriga uppdrag. Du rapporterar till kommunikationschefen samtidigt som du har ett nära samarbete med kommunchef, chefer och politisk ledning på förvaltningar, bolag och förbund. Som press- och kriskommunikatör kommer du tjänstgöra som kommunikatör i beredskap (KiB) tillsammans med ett flertal kollegor enligt schema.

KVALIFIKATIONER
Du har en universitets- eller högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap, eller annan likvärdig utbildning. Du har yrkeserfarenhet av att utveckla och driva kommunikationsfrågor inom press- och kriskommunikation. Därtill har du ett stort samhällsintresse, förståelse för politiskt styrda och offentliga verksamheter samt komplexa organisationer.

Som press- och krisansvarig kommunikatör krävs det att du kan ta dig an komplicerade frågeställningar på ett drivande, strukturerat och serviceorienterat sätt. Din förmåga att samarbeta, såväl internt som externt, är av största vikt. Därför är du en person som kan bygga och underhålla relationer och skapa ömsesidigt förtroende samtidigt som du verkar med integritet.

Då vår verksamhet är under ständig förändring och där händelser kan inträffa med kort varsel har du förmågan att arbeta snabbt och effektivt. Du förväntas vara proaktiv, ta egna initiativ där du driver ditt arbete självständigt samtidigt som du är en teamspelare ut i fingerspetsarna. Du förstår vikten av att hålla deadlines, är serviceinriktad och kan förmedla innehåll och riktning i uppdragen på ett pedagogiskt sätt och utifrån ett varumärkesperspektiv.

Som kommunikatör är du en skicklig skribent där du kan kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift i många olika kanaler. B-körkort för alla typer av växellådor är ett krav.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Nu söker vi förskollärare och barnskötare till Palettens förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Sep 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Palettens förskola! Vi öppnade i januari 2015, är en Reggio Emilia inspirerad förskola. Vi finns i de centrala delarna av Växjö och har nära till både natur och centrum. Hos oss är språket i alla dess former en viktig del för barnets utveckling och lärande. På förskolan möts världens alla hörn till en gemenskap där demokrati är i centrum för kunskap, utveckling och värdegrund. Förskolan består av 12 avdelningar som organiserar sig på åldersnära barngrupper. Avdelningarna är belägna i tre olika byggnader med tillhörande gårdar.

På förskolan Paletten är den pedagogiska miljön utformad så ett utforskande arbete kan ske tillsammans med barnen. Vi arbetar medvetet med ett utforskande återbruksmaterial och utvecklar den pedagogiska miljön som den tredje pedagogen. Vi erbjuder regelbunden kompetensutveckling bland annat Reggio Emilia institutets pedagogutbildning. Vi deltar och skapar olika nätverk och diskussionsforum. Eftersom det är viktigt att tänka tillsammans består även ledningen av två personer. Biträdande rektor är också utbildad pedagogista.

Är du den som vi söker som vill satsa både kraft och mod samt ge och få 100 % glädje genom att arbeta med oss?

Vi söker nu fler kollegor till vårt team. På förskolan Paletten finns det utforskande människor från hela världen-med inflytande, glädje och kunskap för framtiden. Tillsammans utvecklar vi förskolan till en av de förskolor som vågar prova nytt och har modet att stå för det beprövade. Vi ser miljön som en tredje pedagog och låter barnen ha stort inflytande över sin dag på förskolan.

Förskolan Paletten arbetar med språkets alla uttrycksmedel och världens kulturer som grund. Därför söker vi dig som med din kunskap, nyfikenhet och erfarenhet vill vara med och utveckla förskolans verksamhet och kan tänka kring språk på många olika sätt.

Vi söker två förskollärare för tillsvidareanställning och en barnskötare för tillsvidareanställning.

Tjänstgöringsgraden för tjänsterna kan variera mellan 75-100%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller utbildad barnskötare. Även du som är i slutet av din utbildning till förskollärare kan bli aktuell för anställning men kan inte få tillsvidareanställning som förskollärare förrän din legitimation är klar.

Du som söker ska även:
• vara väl insatt i Lpfö och hur du som pedagog kan omsätta läroplanen i praktiken.
• ha förmågan att arbeta utforskande tillsammans med barnen samt lyfta fram barns olika förmågor och se både barns och vuxnas olikheter som en tillgång i arbetet.
• uppskatta och tycka att det är givande att utveckla förskoleverksamheten med dina kollegor för att lägga en god grund för barns utveckling.
• ha förmågan att använda dig av reflektion, pedagogisk dokumentation, observation och diskussion för att utveckla verksamheten.
• ha god datorvana.
• ha passion yrket och ett positivt och professionellt förhållningssätt.
• ha god samarbetsförmåga och vara van att arbeta i arbetslag.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Analytiker

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Sep 6
Dina framtida arbetsuppgifter
Som Analytiker kommer du att ingå i Södras strategifunktion där din roll är att stötta verksamheten med analys och processtöd. Dina arbetsuppgifter består i att förbereda, samordna och presentera nulägesanalyser inom flera olika områden. Exempelvis gör du omvärldsanalyser inom bland annat hållbarhet, geopolitik, makroekonomi, ny lagstiftning och digital utveckling och drar slutsatser om vilka effekter dessa kan få för verksamheten. Dina slutsatser och rapporter utgör därmed en viktig del i det beslutsmaterial som strategiavdelningen genererar för att verksamheten ska kunna göra faktabaserade och välgrundade vägval.

Du kommer ingå i en matrisgrupp bestående av representanter från flera olika avdelningar inom Södra, vilket innebär att du kommer få ett en god inblick i hela Södras verksamhet och etablerar ett brett kontaktnät. Då strategifunktionen är under uppbyggnad kommer du att få arbeta i en dynamisk miljö där du får chansen att påverka arbetsprocessernas utformning och vidareutveckla de digitala analysverktyg som implementeras.

Din erfarenhet
För att trivas i rollen ser vi att du är analytisk i ditt arbetssätt och duktig på att förstå och bearbeta komplex information. Du har ett starkt intresse för de utmaningar vi står inför i samhället, ny teknik och innovation. Du är nyfiken på att använda digitala analysverktyg och trivs med att arbeta faktabaserat. Vidare har du ett öppet förhållningssätt samt har en förmåga att granska verksamheten från flera olika perspektiv och att sammanställa och presentera dina slutsatser.

Som person är du engagerad, flexibel med stark initiativförmåga och trivs i en miljö där du ges stort inflytande att själv påverka och utveckla arbetsprocesserna. Du har en förmåga att självständigt driva analys, är kommunikativ samt har förmågan att förmedla dina slutsatser på ett pedagogiskt sätt. Förutom ovanstående ser vi även att du uppfyller följande:

- Högskoleexamen inom ekonomi eller som ingenjör
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- God datorvana
- B-körkort

Därtill är det meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen eller analysarbete.

Placering/Anställning
Tjänsten gäller tillsvidare på heltid med placeringsort Växjö, eventuellt annan enhet inom Södra. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din arbetsgivare Södra
Ur idén om att man är starkare tillsammans, bildades Södra år 1938. Idag är Södra Sveriges största skogsägarförening med 52 000 familjeskogsbrukare där skogen brukats i generationer. I vår medlemsägda skogsindustri jobbar 3 100 medarbetare med att förädla skogsråvaran och skapa värde för människor och miljö genom förnybara produkter inom trä, massa, biomaterial och energi. Vi har hela världen som marknad och är stora nog att påverka klimatomställningen där skogen spelar en viktig roll. Tillsammans kan vi bidra till ett naturligare samhälle för kommande generationer.

Vill du veta mer?
Har du frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-Direkt på 0470-89500. Har du frågor kring verksamheten eller tjänsten, vänligen kontakta Strategiledare Maria Bergön på 0470-89260. Fackliga frågor hänvisas till Teddy Hedlund, Unionen, teddy.hedlund@sodra.com eller Erik Karlsson, SACO, erik.c.karlsson@sodra.com.

Ansök via länken nedan senast den 25:e september 2022. Välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på Facebook, Instagram #jobbapåsödra.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 6
Om tjänsten
Vi söker nu efter en duktig CNC-operatör till en av våra kunder i Växjö! Du som söker behöver bo i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kunden.

Du kommer arbeta med svarvning och fräsning i företagets maskiner. Ställ förekommer samt viss kompensering. Varierande material. Du kommer rotera mellan ett antal olika maskiner.
Arbetstider: 2-skift.
Start: Enl överenskommelse

Din profil
Krav: Tidigare erfarenhet av skärande bearbetning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Handledare Rusta och Matcha till Växjö/Lessebo

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Sep 6
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.

#jobbjustnu

EnRival är en av Sveriges största leverantörer av Arbetsförmedlingens tjänst Kundval Rusta och Matcha. Vi har stort fokus på resultat och behöver nu förstärka med fler kompetenta medarbetare.

Handledare inom Rusta & Matcha till Växjö/Lessebo

Vi på EnRival brinner för att hjälpa människor växa, hitta jobb och stå på egna ben. Vi älskar resultat.

EnRival fortsätter växa i hög fart och behöver nu förstärka upp med fler medarbetare.
I rollen som Handledare inom Rusta & Matcha kommer du konkret bidra till individens utveckling, samtidigt som du får arbeta nära ditt lokala näringsliv.

Vi söker dig som vill arbeta med att coacha och stödja arbetssökande till ny sysselsättning. Vi uppskattar din säljande personlighet, och det är meriterande om du är flerspråkig.

Placeringsort är Växjö och Lessebo.

Vi arbetar enligt en egen strukturerad modell som definitivt har fokus på ny sysselsättning för våra deltagare. Genom individuell och fokuserad coachning hjälper vi våra sökande att snabbt klarlägga nuläget samt skapa de underlag som krävs för en effektiv marknadsföring av individ och kompetens. Därefter jobbar vi 100 % för att finna de möjligheter som passar deltagaren – oavsett om det gäller jobb, utbildning eller andra möjligheter inom ramen för deltagarens framtida sysselsättning.

Digital kompetens är viktig, och vi ser gärna att du är bekväm med att hålla digitala möten och möten via telefon.
Tidigare arbete med matchning el motsvarande är positivt.

Vi ser positivt på sökande som har ambitionen att utvecklas inom företaget, men du måste uppfylla kriterierna för att få arbeta som Handledare:

• Vi söker dig som har ett bra nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Jobbmöjligheter och föreningskontakter har högsta prioritet!
• Du talar god svenska, ytterligare språkkunskaper ses mycket positivt.
• Du är social och öppen för att knyta nya kontakter, med flexibilitet att hoppa in där och när det behövs.
• Du uppskattar teamwork, är strukturerad, initiativtagande och har en säljande personlighet.
• Du har en väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
• Du har ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig.
• Du jobbar effektivt och för individens bästa.
• Du har körkort och egen bil-resor förekommer i tjänsten.

För att vara kvalificerad för tjänsten behöver även uppfylla ett av följande alternativ enligt krav som Arbetsförmedlingen ställer:

Alternativ 1:
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom något av följande områden:
Arbetsliv Organisation och personalarbete
Studie- och yrkesvägledning
Företagsekonomi
Psykologi
Beteendevetenskap
Arbetsterapeututbildning
Socionomutbildning
Samhällsvetenskap
Pedagogik
Juridik
Sociologi
Statsvetenskap
För att en utbildning ska godkännas enligt alternativ 1 ska utbildningens huvudinriktning vara någon av de uppräknade ämnesinriktningarna alternativt att huvuddelen av utbildningen har bestått av de uppräknade utbildningsområdena. Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem (5) åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden under de senaste fem (5) åren motsvarar heltid under två (2) år.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
Arbetsledning med personalansvar
Rekrytering
Omställningsarbete för arbetssökande
Studie- och yrkesvägledning
Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
Arbete med social- och gruppsykologi
Karriärvägledning
Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem (5) åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden under de senaste fem (5) åren motsvarar heltid under tre (3) år.

Om tjänsten
Tjänstegrad 100 %.
Provanställning sex månader med möjlighet till förlängning.
Tillträde enl ö.k., urval sker löpande.

Mer information och ansökan
Du söker genom att gå in på www.enrival.se och klicka på ”Lediga Jobb”.
Ansökningar behandlas löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.

OBS! Vi vill att du med din ansökan bifogar intyg (studieintyg/arbetsgivarintyg) som stärker att du är behörig att arbeta som handledare enl alternativ 1 eller 2.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Caroline Olofsson via mail:
caroline.olofsson@enrival.se

Ansök nu

Växjö Fria Gymnasium söker lärare i Företagsekonomi/Juridik

Lärare i gymnasiet
Läs mer Sep 6
Växjö Fria Gymnasium är en skola belägen mitt i Arenastaden i Växjö. Skolan har funnits sedan 2001 och är en väl etablerad gymnasieskola i Växjö kommun. Våra ca 500 elever läser på någon av skolans program: Naturprogrammet, Samhällsprogrammet, Ekonomiprogrammet och Vård- och Omsorgsprogrammet.
På Växjö Fria Gymnasium arbetar legitimerad, kunnig och engagerad personal tillsammans för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas. Läs gärna mer om oss på: http://www.vaxjofria.se
Växjö Fria Gymnasium är en del av Cedergrenska och ledningen arbetar kontinuerligt på koncernnivå med utveckling och kvalitetsfrågor.
Vi söker lärare i följande ämnen; Företagsekonomi och Juridik. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde den 7 november men gärna tidigare.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Lastbils chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 6
Vi söker 2 chaufförer till våra bilar i Linköping.
Krav: CE-kort, Truckkort och YKB. Erfarenhet av livsmedel är en fördel.
Placeringsort: Linköping.
Möjlighet till fast schema med tre-fem dagar i veckan eller extra.
Körning norrut start ca 00.00 körning till Stockholm lossning på terminal och i butik, samt lastning i Västerås.
Sluttid i Linköping ca 14.00.
Körning söderut terminalkörning start Linköping ca 14.00, lossning i Jönköping och Växjö. Bilbyte i Växjö ta fullt ekipage, och körning till Linköping slut ca 23.30.
Dessa turer går både vardagar och helgdagar.
Körning norrut med dubbeldäckare start ca 02:00 i Linköping, lossning i Enköping och Västerås, lastning i Örebro eller Västerås beroende på dag. Slut ca kl.14:30 i Linköping. Turen går både vardag och helgdag.
Låter detta intressant?
Skicka då in ditt cv till: jobb@chsamuelsson.se
Har du frågor eller funderingar angående tjänsten så kontakta
Xhafer Balaj på 0761802881

Ansök nu

Besöksbokare / Kundbokare

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Sep 6
Är du nyfiken och vill lära dig allt inom Besöksbokning/Kundbokning/Mötesbokning?
Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Du är positiv, har lätt för att kommunicera med andra människor. Du gillar utmaningar, blir inspirerad av att nå uppsatta mål och gärna lite av en tävlingsmänniska.
Vi har inga krav på tidigare erfarenhet inom mötesbokning, där lär vi dig allt från grunden! Vi kräver goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Du kommer att arbeta i fräscha och moderna lokaler mitt i Växjö city med utsikt mot nya kommunhuset. Vi söker nu fler medarbetare till vårt team. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att över telefon boka möten för kända och väletablerade företag.
Vi erbjuder:
- Hel eller deltidstjänst.
- Dagtid.
- Ett roligt arbete med sköna arbetskollegor.
- En grundlig introduktion och gedigen utbildning.
- En arbetsplats med engagerade chefer och coacher.
- Möjlighet att utvecklas och avancera inom företaget.

Ansök nu

Legitimerad Optiker till Smarteyes - Växjö

Optiker
Läs mer Sep 6
Är du legitimerad optiker och vill vara en del i ett expansivt företag där du tillsammans med dina kollegor är med och utvecklar verksamheten? Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är detta en tjänst för dig!

 

Vårt erbjudande
Förändring, enkelhet och omtanke är våra ledord som utgör grunden i vårt arbete och bygger vår härliga kultur. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagligen. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ditt uppdrag
Vi på Smarteyes söker nu en legitimerad optiker till vår butik i Växjö. Som optiker är dina främsta arbetsuppgifter att undersöka kundernas syn, ge råd och upplysningar, utfärda intyg samt färdigställa, tillhandahålla och lämna ut optiska synhjälpmedel. Våra synundersökningar är 30 minuter långa för att ge dig möjlighet till att skapa goda kundrelationer. Vidare kommer du att vara med och ansvara för butikens dagliga drift och vara behjälplig mot kunder. 

Vad vi söker 
Som person är du bra på att samarbeta och kommunicera på ett inbjudande, omtänksamt och tydligt sätt med både kunder och kollegor. Du är ansvarstagande, resultatorienterad, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du är vidare stilintresserad och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team. Din formella kompetens är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet.

Om Smarteyes
För Smarteyes är engagerade och motiverade medarbetare vår viktigaste tillgång och vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs. Vi mäter och följer medarbetartrivsel och engagemang på veckobasis för att verkligen veta hur vår organisation mår. Vi har vecka efter vecka tid mått väldigt bra, vilket vi såklart är stolta och glada över.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som även finns i Danmark och Tyskland. Ända sedan starten 2007 har vi på Smarteyes haft en lite annorlunda syn på glasögon. Vi ser dem som någonting mer än ett synhjälpmedel. Vi ser dem som en modeaccessoar. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet.

Läs mer om oss på www.smarteyes.se

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: 80% eller enligt överenskommelse
Ort: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse
Kontaktperson: Kristina Johnsson, kristina.johnsson@smarteyes.se

Ansök nu

Ultraljudsbarnmorska

Barnmorska
Läs mer Sep 6
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för ultraljudsbarnmorska.

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Kontakta oss gärna för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Barnmorska till barnmorskemottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för barmorska i öppenvård

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Kontakta oss gärna för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till infektionsavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på infektionsavdelning.

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

kontakta oss gärna för mer information.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till jourläkarcentralen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
Om oss
Bemanning med omsorg.
Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor.
Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på jourläkarcentral
Kontakta oss redan idag för mer information!

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

IVA-sjuksköterska till intensivvårdsavdelningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
Om oss
Bemanning med omsorg.
Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor.
Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på.

Kontakta oss redan idag för mer information!

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är iva-sjuksköterska.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterskor till IVA

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
Om oss
Bemanning med omsorg.
Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor.
Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på intensivvårdsavdelning

Kontakta oss redan idag för mer information!

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterskor till AVA

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
Om oss
Bemanning med omsorg.
Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor.
Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på AVA.
Akutvårdsavdelningen (AVA) är placerad i anslutning till akutmottagningen. Här bedrivs 36-timmarsvård för alla slags patienter som kommer via akutmottagningen. De kliniker som är aktuella är medicin, infektion, kirurgi och ortopedi.

Kontakta oss redan idag för mer information!

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Distriktsjuksköterska till vårdcentral

Distriktssköterska
Läs mer Sep 6
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga för distriktsjuksköterska på vårdcentral.

Möjlighet att arbeta på distans.

kontakta oss gärna för mer information.

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är distriktsjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Tekniska montörer till fin produktion utanför Växjö!

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 6
Empleo söker nu flera duktiga och engagerade montörer med industrierfarenhet till flera av våra kunder i Växjöområdet med omgående uppstart.

Rollen som montör innebär allt från lite enklare monteringsmoment till komplex montering av mindre och större detaljer. Du jobbar både enskilt och i team där skruvdragaren är ditt främsta arbetsverktyg. Monteringen sker efter enklare instruktioner och kan variera i tempo och omfattning samt svårighetsgrad. 
Vi kan erbjuda både både ständig dag- och kvällsskift.

Din profil
Vi söker dig med fullgjord gymnasial utbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver din utbildning har du ett genuint intresse för praktiska arbetsuppgifter och är van att skruva och montera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men värdesätter även dina kunskaper inom mekanik, VVS eller el. 
Som person är du plikttrogen och har viljan och öppenheten till att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är prestigelös och positiv samt har lätt för att anpassa dig till nya människor och arbetsmiljöer. Med en god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral kanske just du kan vara vår nästkommande medarbetare! 
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo Växjö AB med placering hos vår kund. 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Omgående. 
Ort/Placering: Växjöområdet 
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Elmontör till växande företag i Tingsryd

Elmontör
Läs mer Sep 6
Till vår växande kund söker vi nu fler elmontörer!

Som Elmontör hos vår kund arbetar du främst med att montera och installera el, värme, strömbrytare och vägguttag. Du kommer även att på sikt ansvara för att bygga elskåp och installera elcentraler av mer komplexa modeller.

Tjänsten innehåller stor variation och samtliga moment kräver stor noggrannhet och god förståelse för hur du läser elscheman och tabeller. En trygg och erfaren handledare kommer att lära upp dig och följa din utveckling på arbetsplatsen.
 
Din profil
Vi söker dig som innehar elutbildning på minst gymnasienivå. Med ett praktiskt intresse och förståelse för såväl ritningsläsning som att koppla efter elscheman kan just du vara den vi söker. Som person är du noggrann, nyfiken och arbetsvillig. Du har lätt för att lära och bidrar med en hög arbetsmoral. För att lyckas i rollen bör du även vara lyhörd och öppensinnad samt en god lagspelare.

Uppdraget förväntas att starta omgående och inleds som ett konsultuppdrag på tre till sex månader via oss på Empleo.

För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till en direktanställning hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående
Arbetsplats: Några mil utanför Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Sep 6
Varmt välkommen till Föräldrakooperativet Stentrollet! En liten förskola på kulturkullen Ringsberg centralt i Växjö.
Vi söker en barnskötare på 80% (Sex månaders provanställning, möjlighet till tillsvidare). Vi söker dig som är engagerad, kunnig och som trivs med att utmana varje barn utifrån sina förutsättningar och att skapa lärtillfällen genom leken. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och ser med glädje och lust på ditt viktiga uppdrag!
Du som söker tjänsten får ingå i en kreativ och engagerad personalgrupp. Vi har små barngrupper med hög personaltäthet och kontinuerlig kompetensutveckling. Du kommer tillsammans med arbetslaget att planera, genomföra, följa upp och utvärdera förskolans verksamhet utifrån gällande styrdokument. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du som söker har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. För att trivas i vår verksamhet behöver du ha god initiativförmåga och vara flexibel. Vi förväntar oss att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, kollegor och föräldrar.
För anställning måste du visa två utdrag från belastningsregistret. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).
Stentrollet är en förskola som drivs av ett föräldrakooperativ, där föräldrarna inte arbetar i barngrupp utan har ansvarsområden utanför den dagliga verksamheten. Vi lägger stor vikt vid att ha engagerad personal i barngruppen medan föräldrarnas roll är att skapa goda förutsättningar för verksamheten. Stentrollets styrka är att vara "den lilla förskolan". Här ges du möjlighet att ge barnen trygga relationer och utmana dem i deras lärande. Vi finns i en vacker äldre villa centralt i Växjö. Delar av huset är nyrenoverade och det pågår ett ständigt förbättringsarbete för att göra förutsättningarna för den pedagogiska verksamheten bättre. En stor del av dagarna tillbringas utomhus och tack vare vårt centrala läge är det nära till bibliotek, teater, torget och andra utflyktsmål i närområdet.
Vi kontaktar intressenter löpande så vänta inte med din ansökan.
Sista svarsdatum 2/10

Ansök nu

IVA -sjuksköterska till långtidsuppdrag i Kronoberg

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Sep 6
Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.


OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är utbildad IVA-sjuksköterska till ett långt uppdrag på intensivvårdsavdelning i Växjö.
Behovet är från februari 2023 till oktober 2023.

Centric har möjlighet att stå för både boende och resa under denna uppdragsperiod. 

Låter det intressant? Hör då av dig redan idag!
 

DIN PROFIL
Utbildad IVA- sjuksköterska med erfarenhet från intensivvårdsavdelning.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Ansök nu

Nyutexaminerad sjuksköterska till Region Kronoberg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen med din ansökan som sjuksköterska till Region Kronoberg!

Som ny sjuksköterska inom Region Kronoberg får du ta del av en gedigen regionövergripande introduktionsutbildning samt ett specifikt utvecklingsprogram.

Utvecklingsprogrammet riktar sig till dig som nyutexaminerad sjuksköterska och innebär att du under dina första år får tid avsatt för att lära dig mer inom yrket. Programmet syftar till att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv. Vi vill ge dig en bra och trygg start i din nya profession som sjuksköterska.

Utvecklingsprogrammets huvudområden:

•Om sjuksköterskeprofessionen och att leda omvårdnadsarbete

•Färdighets- och scenarioträning på kliniskt träningscentum, KTC

•Kvalitet och patientsäkerhet


ÖVRIGA FÖRMÅNER FÖR DIG

• Tillsvidareanställning

• Arbetsplatsnära introduktion

• Arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring

• Möjlighet till betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska

• Inflyttarservice

• Höjd ob-ersättning för den som arbetar obekväm arbetstid multiplicerat med 0,5.


Ta gärna en kontakt om du vill bolla lite tankar och funderingar om framtida jobbmöjligheter. Vad är just du intresserad av?

Vi hoppas att du är redo och vill vara med och påverka vår framtid!

Välkommen med din ansökan, vi rekryterar fortlöpande.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.

Du får arbeta som sjuksköterska först när du uppvisat din legitimation. Vi hälsar både erfarna och nyfärdiga sjuksköterskor varmt välkomna till Region Kronoberg!

ÖVRIGT
Om du har examen, vänligen bifoga examensbevis i ansökan.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693.

Ansök nu

Säljare

Utesäljare
Läs mer Sep 6
Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi Säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Om företaget
Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på www.canon.se

"Vi har haft några år med stor framgång som inneburit att vi växt som bolag. Vi har genomfört många omställningar för att kunna anpassa vår "portfölj" till dagens mer digitaliserade samhälle. Framåt så satsar vi för att ta större marknadsandelar och växa ännu mer inom området digitalisering och söker nu ytterligare säljare till vårt kontor i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som DS säljare (Document Solution) kommer du att arbeta med att sälja Canons utskriftslösningar som består av hårdvara, mjukvara & tjänster. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi letar efter drivna personer som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.
Vi ser gärna att du:
- Har erfarenhet av B2B eller B2C-försäljning
- Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
- Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
- Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att både förvalta den kundbas som finns såväl som att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.
Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utifrån din utveckling.
För tjänsten krävs att du är allmänt datavana samt har B-körkort så att du kan ta dig till våra kunder med vår firmabil.

Information och kontakt
Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med – alla känner till Canon! Upptäck dina möjligheter inom Canon! Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canon.se, eller kontakta försäljningschef Bengt Wallgren 0739-203922 eller bengt.wallgren@canon.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2022.

För mer information eller frågor om processen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell, 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Fakultetshandläggare

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 6
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Fakultetshandläggare FHL kansli

Fakulteten för Hälso-och livsvetenskap har ca 400 medarbetare och ca 4000 inskrivna studenter. Utbildning och forskning bedrivs inom flera olika ämnesområden. Verksamheten är organiserad i institutionerna Biologi och miljö, Hälso- och vårdvetenskap, Kemi och biomedicin, Medicin och optometri samt Psykologi. Därtill finns ett fakultetskansli som stödjer verksamheten med olika uppgifter t ex forskning- och utbildningsadministration, studievägledning, ekonomi och teknik. Fakultetskansliet har ca 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Fakultetshandläggare är en administrativ tjänst som jobbar i team med utbildningsledarna och övrig kanslipersonal för att leverera högsta möjliga verksamhetsstöd till fakultetsledningen. Arbetet ställer krav på hög kvalitet, systematik och rättssäkerhet.

I rollen som fakultetshandläggare ingår du i fakultetens ledningsstödsgrupp samt i gruppen som arbetar med kvalitetsfrågor och verksamhetsplanering och andra strategidokument. Du handlägger även beslut inom främst utbildningsområdet och bidrar i arbetet med att kvalitetssäkra processer kopplade till utbildningsfrågor, liksom att samordna dessa med andra stödprocesser inom fakulteten och universitetet.

Du utgör ett kvalificerat stöd till fakultetens ledning och förbereder sammanträden och skriver protokoll inom några av fakultetens övergripande råd och fakultetsstyrelse.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst magisterexamen eller motsvararande inom ett för tjänsten relevant område. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du har vana och förmåga att hantera information i olika för sektorn relevanta databaser och samordna administrativa processer. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet, effektivitet och ett anpassat strukturerat arbetssätt.

Din sociala kompetens är god och du har flexibilitet att möta och hantera förändringar. För att trivas i rollen behöver du vara lösningsfokuserad, bra på att samarbeta, stödja och serva de kollegor du möter inom verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet av administrativt arbete inom universitets- och högskolesektorn är meriterande. Meriterande är också kunskap om utbildningssystem och regelverk inom universitets- och högskolevärlden. 


Anställning: 100% Tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Placering: Kalmar eller Växjö

Verksamheten finns både i Kalmar och Växjö och du behöver vara beredd att tjänstgöra på båda orterna.

Omfattning: 100 %

Information
Upplysningar lämnas av kanslichef Emma Vestberg, nås via växeln tfn 0772-28 80 00 e-post emma.vestberg@lnu.se eller
HR-partner: Marianne Palmér tfn 0480-447303, e-post marianne.palmer@lnu.se

Fackliga företrädare kan nås via universitetets växel, tfn 0772-28 80 00.

Sista ansökningsdag är 220915.

Ansökan ska innehålla personligt brev och meritförteckning.

Välkommen med din ansökan!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Yrkeslärare i Elektronik/Mekatronik till Teknikum

Lärare i gymnasiet
Läs mer Sep 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Utbildningsförvaltningen och Teknikum!

Vi söker en vikarie främst inom kurserna Mekatronik och Elektronik, både som stödlärare men även vikarie för ordinarie kurser.

Du kommer få vara en del av ett härligt gäng där vi arbetar kollegialt för att stötta och hjälpa varandra.

Tjänsten är ett vikariat på 50-100%. Omfattningen är beroende på din behörighet/kompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa mot gymnasiet i mekatronik och Elektronik. Men även dig som har erfarenhet inom dessa ämnen och är sugen att testa på lärarrollen.

Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du är en person som kan och vill samarbeta med andra för att alla elever ska utvecklas.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Projektör EL - WSP Växjö

Elkonstruktör
Läs mer Sep 6
Introduktion

WSP Systems i Växjö har många spännande projekt på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt och innovativt företag.

Just nu arbetar vi med projekt inom sjukhus, skolor, kontor, industri och kommersiella fastigheter. Våra uppdragsgivare är framförallt verksamma inom kommun, stat och privat sektor.

El gruppen i Växjö består för närvarande av 10 personer med bred kompetens inom el, tele, data, hiss och solcellsanläggningar.

Vi jobbar i nära samarbete med EL-avdelningar vid WSP´s kontor i Karlskrona och Kalmar.Ansvarsområde

WSP växer och som projektör hos oss får du vara delaktig i projekten från tidiga uppstartsskeden till dess att projekten avslutas och verksamhetsstart sker.

Dina arbetsuppgifter innefattar att genomföra projekt inom fastigheter gällande projekteringar, kostnadsbedömningar, utredningar och beräkningar. Du ingår i en projektgrupp med stor erfarenhet. Till vardagen hör teknisk problemlösning samt kontakt med kund/entreprenör och beställare. Uppdragen omfattar både om- och nybyggnationer.

För rätt person finns det goda möjligheter att påverka din egen utveckling.Kvalifikationer

Du är högskoleingenjör, gymnasieingenjör, har läst en yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande med EL-inriktning alternativt förvärvat motsvarande kunskaper i arbetslivet. Du har jobbat några år inom EL-branschen med olika typer av projekt, små som stora. Du kanske jobbar som projektledare, teknisksäljare, servicetekniker eller ledande montör eller likvärdigt och vill ta nästa kliv inom branschen.

Vi vill ha bredd i våran grupp. Du kanske idag är nischad inom belysning, ställverk, reservkraft, eldistribution eller liknande. Det uppskattar vi.

Du värdesätter att ha kontakt med andra, att bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter och kollegor. Meriterande för rollen är om du tidigare arbetat med konsult- eller entreprenadverksamhet samt har vana från arbete med AutoCad/ Revit med applikation MagiCad.

Vidare är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du som söker är en flexibel person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Andra egenskaper som värdesätts är noggrannhet, engagemang och affärsmässighet.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast (31 Okt 2022).
Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.Kontakt

Gruppchef EL Thomas Rosén +46 10 722 76 33

WSP Systems, VäxjöSista ansökningsdag

Urval sker löpande men vi vill senast få in din ansökan 2022-10-31.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 55 000 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100.
wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (https://www.linkedin.com/company/wsp-sverige/) (LinkedIn), WSP Sverige (https://www.facebook.com/wspsverige/) (Facebook), eller @lifeatwspsverige (https://www.instagram.com/lifeatwspsverige/) (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Ansök nu

Gruppchef i Växjö

Kanslichef, organisation
Läs mer Sep 6
Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.

 

Region Sydost är en arbetsplats som sträcker sig över 52 kommuner och fem län. Vi har närmare 70 000 medlemmar och cirka 90 anställda inom regionen.

Vi söker nu en engagerad och drivande gruppchef till vår boendeenhet. Region Sydost består av tre boendegrupper som är placerade i Linköping, Jönköping och Växjö, och som tillsammans bildar boendeenheten. Verksamhetsområdet omfattar Kronoberg, Kalmar och Blekinge med placeringsort i Växjö. Du ska i rollen som gruppchef tillsammans med enhetschef och övriga gruppchefer ta såväl strategiskt som operativt ansvar för boendeenhetens utveckling i regionen.

Rollen som gruppchef hos oss innebär att du kommer vara närmaste chef för tretton medarbetare. Yrkesgrupperna du kommer leda är förhandlare, folkrörelseutvecklare och ärendehandläggare som samtliga drivs av en resultatinriktad verksamhet och högt engagemang. Du ska i din roll som gruppchef stimulera samarbete mellan aktiva medlemmar, förtroendevalda och personal och vid behov företräda Hyresgästföreningen i kontakter med hyresvärdar, politiker och olika samhällsinstanser. I tjänsten ingår operativt arbete i verksamheten samt ansvar för det lokala kontoret.

Vi förväntar oss att du är aktiv i ditt ledarskap så alla medarbetare verkar för våra målsättningar, vår värdegrund och förstår innebörden av att arbeta i en folkrörelse. Vi arbetar med att förstärka våra processer så vi kan jobba resultatinriktat och sätta våra medlemmar i fokus, vilket är kärnan i vår verksamhet.

Vi är en arbetsgivare som uppmuntrar till personlig utveckling där du som ledare bär ett stort ansvar för att bära verksamhetens mål framåt. Vi erbjuder därför såväl interna som externa möjligheter till fortbildning inom din roll som ledare hos oss.  

Dina arbetsuppgifter som gruppchef innefattar bland annat:


• Har personalansvar samt arbetsledningsansvar för din personalgrupp
• Ansvarar för att såväl sätta som följa upp mål som satts för gruppen och individen
• Ansvarar för att genomföra medarbetarsamtal, lönesamtal, målsamtal och rehabiliteringssamtal med gruppens medarbetare
• Ansvarar för att regionens och förbundets olika policydokument är kända inom arbetsgruppen och att dessa följs
• Svarar tillsammans med enhetschef för budget och planeringsprocessen för gruppen, samt att till regionchefen rapportera avvikelser
• Medverka vid rekrytering av personal till gruppen

Vi söker en gruppchef som har:


• Relevant högskoleutbildning, eller erfarenheter som bedöms likvärdig
• Ett aktivt ledarskap där du formar ett arbetslag som uppmuntrar till ett öppet klimat och motiverande arbetssätt för att driva utvecklingen framåt
• Drivs av att uppnå resultat
• God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt

Meriterande är erfarenhet från tidigare ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

I tjänsten ingår resor varför körkort och tillgång till bil är ett krav. Arbetstiden är oreglerad och arbete på kvällar och helger förekommer. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av boendeenhetschef och personalchef Oscar Jansson Magnusson, 010 – 459 14 50.

Fackliga kontaktpersoner är för SACO, Eva Arud, 010 – 459 21 37 och för Handels, Robin Dahlin Appelqvist, 010 – 459 21 03.

Om du är intresserad av tjänsten skickar du in din ansökan via vår e-rekrytering som du når via annonsen under lediga jobb. Sista ansökningsdag är den 27 september 2022.

 


Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner över hela landet. Arbetet och behoven kan se olika ut beroende på geografiskt område. Alla regioner samordnar de insatser som behövs för respektive distrikt och här finns all expertis samlad i form av jurister, förhandlare och verksamhetsutvecklare. Som organisation brinner vi för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad.

Region Sydost är en arbetsplats som sträcker sig över 52 kommuner och sex län. Vi har drygt 70 000 medlemmar och ca 100 anställda. Vi har ett antal kvalificerade yrkesgrupper och våra medarbetare jobbar självständigt med stort ansvar och får därför stora utvecklingsmöjligheter. Olika yrkesgrupper arbetar ofta tillsammans, samt även med förtroendevalda och i direkt kontakt med medlemmar. Det ställer krav på att anställda känner sig som en del av helheten i organisationen och förstår innebörden av att verka i en folkrörelse.

Ansök nu

Empleo söker nu Montör/staplare till Kund i Vislanda

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 6
Till vår kund söker vi nu en händig staplare/montör med stort driv och engagemang. 
 
Hos vår kund kommer du få chansen att vara delaktig i arbetet med att motverka cancer och vara med och bidra till spännande och intressanta forskningsprojekt tillsammans med kompetenta medarbetare.

Vår kund har genom åren varit ledande inom olika acceleratorrelaterade områden som cyklotroner, spektrometrar och synkrotronförstärkare. År 1980 startade de en ny enhet där de specialiserar sig på spole- och magnettillverkning. Med lång erfarenhet och med sina professionella och tekniska kunskaper för att designa och tillverka magneter för acceleratorer och andra applikationer så kan de skräddarsy magneter för att passa varje specifik applikation. 


Dina huvudsakliga uppgifter som montör staplare innefattar bland annat: 
  Stapling av lameller 
Mäta, packa, montera och banda lameller och spolar 
Truckkörning 
Testning av produkter 
I tjänsten som montör/staplare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att stapla lameller i magnet- och spolningsprocessen. Viss delaktighet i testprocessen kring spolarna och magnettillverkningen. 
Att löpande kontrollmäta produkter gentemot kravspecifikation med skjutmått. 
 
Din Profil 
Vi söker dig som är strukturerad, händig och noggrann i dina arbetsuppgifter. Har verkstadsvana och tidigare kunskap som montör. 
Du brinner för nya utmaningar och känner stort ansvar och driv inför dina arbetsuppgifter. 
Du är van att arbeta i verkstadsmiljö och värdesätter gott samarbete. 
Arbetet som montör/staplare ställer krav på god fysik då produkterna är olika i både form och storlek och kräver olika nivå av handpåläggning.

Denna tjänst ställer krav på att du har:
Truckkort samt traverskort
Flytande svenska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet som montör

Meriterande är om man har tidigare erfarenhet av användning av skjutmått.  

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos vårt kundföretag i Växjö.
För rätt person kan detta bli ett långsiktigt arbete. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Empleo söker erfaren Svetsare/lödare till kund i Vislanda

Hårdlödare
Läs mer Sep 6
Till vår trevliga kund söker vi nu erfarna och kunniga Svetsare/hårdlödare med uppstart omgående. 

Hos vår kund kommer du få chansen att vara delaktig i arbetet med att motverka cancer och vara med och bidra till spännande och intressanta forskningsprojekt tillsammans med kompetenta medarbetare.

Vår kund har genom åren varit ledande inom olika acceleratorrelaterade områden som cyklotroner, spektrometrar och synkrotronförstärkare. År 1980 startade de en ny enhet där de specialiserar sig på spole- och magnettillverkning. Med lång erfarenhet och med sina professionella och tekniska kunskaper för att designa och tillverka magneter för acceleratorer och andra applikationer så kan de skräddarsy magneter för att passa varje specifik applikation. 
 
I rollen som svetsare är dina huvudsakliga arbetssysslor följande: 

•Förberedelse inför lödning
•Hårdlödning i olika skeden av processen
•Efterbearbetning efter lödning
•Bocka, rikta och annan förberedande aktivitet kring spoltillverkning

Förutom ovanstående så kommer du även att vara delaktig i övrig process kring spolarna som bockning, riktning, förberedande arbete inför lödning och även med blästring efter lödning. Du kommer även att få chansen att delta i de testprocesser som görs på produkterna.
Din Profil 
Vi söker dig som arbetat som svetsare/lödare tidigare. Som person är du noggrann, strukturerad, händig och bra på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du brinner för nya utmaningar och känner stort ansvar och driv inför dina arbetsuppgifter. 
Du är van att arbeta i verkstadsmiljö och värdesätter gott samarbete. 
Arbetet som svetsare/lödare ställer krav på god fysik då produkterna du arbetar med är olika i både form och storlek. 

Tjänsten ställer krav på att du har tidigare erfarenhet från svetsning och lödning.
Flytande Svenska i tal och skrift.
Truckkort samt traverskort är meriterande.  

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos vårt kundföretag i Växjö.
För rätt person kan detta bli ett långsiktigt arbete. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Montör av modulhus

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 6
*
Vill du arbeta i en modern och trivsam miljö? Har du dessutom erfarenhet av grövre montering och uppskattar en långsiktig relation med din arbetsgivare? Då har vi tjänsten för dig!

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Tveka inte att skicka in din ansökan idag!


Om tjänsten
Som montör inom modulhusproduktion jobbar du i en ren och fräsch industriell inomhusmiljö.
Du kommer att ingå i ett team av fyra personer och arbetet är fritt och varierande.
Arbetet består av att bygga modulhus från grunden efter redan framarbetade ritningar. Grunden till husen består antingen av ett stålramverk alt. prefabricerat betongfundament där man sen lägger golv och reser väggar och tak. I det dagliga arbetet ingår förberedande arbete, montering och en viss bearbetning. Byggelementen är till stor del prefabricerade sandwichpaneler.
När huset är byggt slussas det vidare för målning och därefter in i slutmontaget där elektriker fyller husen med elkraftsutrustning till kunder i hela Norden. Efter slutmontage och testning levereras huset som en komplett enhet direkt till kund. Företaget har ett unikt koncept och efterfrågan är stor.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har en teknisk eller praktisk gymnasieutbildning och erfarenhet av byggnation eller snickeri t ex som byggnadssmed, stålbyggare eller likvärdigt. Du är praktiskt lagd och van att hantera maskiner. Du kan läsa ritningar och har en fysik som möjliggör lite besvärliga arbetsställningar.
För att lyckas i tjänsten har du sinne för ordning och reda samt är lösningsfokuserad, samarbetsvillig och effektiv i ditt arbete. Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Kvinnor med monteringserfarenhet, se hit!

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 6
*
Till vår attraktiva kund som ligger strax utanför Växjö söker vi nu efter erfarna montörer. Vi ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.
Arbetstiden är belagd på tvåskift.
Du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag så pratar vi vidare om tjänsten!

Om tjänsten
Vår kund finns inom fordonsbranschen och tillverkar olika produkter därför söker vi dig som har erfarenhet av någon slags montering. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Kunskaper i ritningsläsning är meriterande. Du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka!

Vi söker dig som
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Körkort och tillgång till bil är ett krav. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

CNC-operatör till Gunnebo Industries i Växjö

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Sep 6
*
Gunnebo Industries är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industries har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industries är en del av The Crosby Group.

Besök gärna vår hemsida: https://www.gunneboindustries.com

Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Vår kund Gunnebo Industries befinner sig i ett spännande och expansivt skede och söker en erfaren CNC-operatör för att förstärka sitt team i Växjö.

Tjänsten är långsiktig och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos Gunnebo Industries efter en tids inhyrning. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som CNC operatör i komponentfabriken kommer du att i första hand arbeta med att bearbeta smidesdetaljer i stål i olika bearbetningsmaskiner. Gunnebo Industries har CNC-maskiner (svarv, fräs och fleroperationsmaskiner) samt robotceller med ABB-, Motoman-, UR-robotar och KUKA-robotar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker både dig som är en senior CNC-operatör men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- CNC-utbildning
- Minst 1 års erfarenhet av verkstadsindustri
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/fräs/flerop) i CNC-styrda maskiner
- Erfarenhet av ställ
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik

Meriterande:
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av Fanuc och Siemens
- Erfarenhet av fleraxliga maskiner

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Taxiförare/Taxichaufför

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Sep 5
Trygg Taxi Sverige AB söker nu vår nästa medarbetare. Då vårt företag ständigt växer söker vi nu nya kollegor som vill arbeta som taxichaufförer. Vi kör allt ifrån privatkörningar till färdtjänst, budkörningar och sjukresor. Helt enkelt allt inom taxi!
I din tjänst som taxichaufför ingår det köra vanlig taxitrafik, färdtjänst, sjukresor samt skolresor.
Vi söker dig som har:
- Taxiförarlegitimation
- Goda kunskaper i svenska språket
- Serviceinriktad
- God samarbetsförmåga
- Tycker om att ta eget ansvar & arbeta självständigt
- Stresstålig
Arbetstiderna varierar. Lön enligt avtal.


Dina arbetsuppgifter
Köra taxi.


Vem är du?
En social, pålitlig och flexibel person med taxi legitimation.


Ansökan
Tvecka inte att skriva till oss.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Utvecklingschef till HRM Software i Växjö

Utvecklingschef
Läs mer Sep 5
Till vårt trevliga kundföretag HRM Software AB i Växjö söker vi en härligt engagerad och framåtriktad Utvecklingschef!

På HRM får du möjlighet att arbeta i ett ungt, expansivt bolag med stor utveckling och förändringsvilja. Här får du chansen att arbeta med kunder i olika storlek och branscher. Vi erbjuder dig en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan. 

I rollen som Utvecklingschef kommer du att ansvar för vidareutveckling av vår produkt och ett hållbart ledarskap tillsammans med vår utvecklingspersonal. Det omfattar ansvar som säkrad långsiktig kompetens, effektiva arbetssätt och en positiv kultur på avdelningen. Du har en naturligt social och kommunikativ roll i företaget där nätverkande, branding och andra sociala aktiviteter ingår!

Som ledare sätter du dina medarbetare i fokus och har viljan att vara med och driva avdelningen framåt samt att skapa bästa tänkbara förutsättningar i dina medarbetares vardag. Du värnar om goda och professionella relationer och att vara en närvarande, coachande och engagerad ledare som har ett genuint intresse för vad dina medarbetare arbetar med, både nu och i framtiden. Vi lägger stort fokus på att säkerställa kompetensutvecklingskedjan i verksamheten. 

Hos HRM har vi ett naturligt bra och utvecklande samarbete, vi värnar om varandra och bidrar med ett gott ledarskap, sett över hela verksamheten. Vill även du bli en del av vårt framgångsrika team. Då ser vi fram emot din ansökan!

Din profil
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och gedigen erfarenhet från liknande roller, gärna inom Tech- eller IT-branschen. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap med personalansvar och har ett genuint intresse för det moderna och kommunikativa ledarskapet.

Vidare är du van att arbeta enligt en agil utvecklingsmetodik samt god vana av produktutvecklingsprocesser och systemutveckling. Du har ett genuint intresse för teknik inom mjukvarusidan samt lätt för att föra dialog med systemutvecklare, testare och andra tekniskt djupa specialister.

För att trivas i rollen som ledare har du stort intresse för människors och teams utveckling, är prestigelös och har god teknisk förståelse. Du är handlingskraftig, nätverkande och resultatorienterad. I din kommunikation är du tydlig och pedagogisk såväl muntligt som skriftligt.

Har du en mer kreativ och lösningsorienterad inställning kan den komma väl till pass hos oss, vi strävar kontinuerligt efter att utvecklas och bli bättre på det vi gör och hur vi arbetar. Hos oss får du möjlighet att ta fram förslag och intressanta nya vägar att angripa komplexa utmaningar och gärna även presentera lösningarna. Har du erfarenhet av strukturerat arbete med teamutveckling ex GDQ är detta meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos HRM Software AB i Växjö!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: Senast 4/9.

Ansök nu

Javautvecklare till HRM Software i Växjö

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 5
Till vårt trevliga kundföretag HRM Software AB i Växjö söker vi en Javautvecklare med fokus på backend.

Produktutvecklingen på HRM fortsätter och nu behöver vi ytterligare förstärkning på utvecklingsavdelningen. Vi arbetar agilt, kundnära och med snabb och tät feedback, skriver du också under på detta?
Då kanske just vi kan vara din nästkommande arbetsgivare!

På HRM får du möjlighet att arbeta i ett ungt, expansivt bolag med stor utveckling och förändringsvilja. Här får du chansen att arbeta med kunder i olika storlek och branscher. Vi erbjuder dig en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan. Teamen består av fem till sju personer som arbetar nära varandra, vilket innebär korta beslutsvägar.

Drivs du av att utveckla bra Backend och dessutom har kvalitet och kundnytta i fokus? Då kan du, tillsammans med medarbetarna i ett riktigt grymt team, hjälpa oss att bygga det bästa lönesystemet för våra kunder och användare. 

För att lyckas hos oss och trivas i rollen som Javautvecklare har du goda kunskaper i:
  Java
/MyBatis
 
Har du kunskaper i Eventhantering, OSGi och Docker/Kubernetes är det meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta kundnära och älskar att jobba nära produkten och dess utveckling samt har en viss kreativ sida och viljan att kontinuerligt söka ny kunskap. Varmt välkommen till oss på HRM!

Din profil
Du som antar denna utmaning har någon form av IT-utbildning, gärna på eftergymnasial nivå samt minst ett par års praktisk erfarenhet av backendutveckling i Java. Du är van att arbeta självständigt och är en naturlig lagspelare som gillar att leverera på en hög nivå.

Vidare arbetar du med en god struktur och är van att kommunicera med kollegor och kunder. Att bygga bra och långsiktigt hållbara lösningar är något som ligger det extra varmt om hjärtat samt viljan att vara med och bidra till förbättringar och nya innovationer som kan ta HRM:s produkter till nya nivåer.

Som person är du ansvarsfull och nyfiken, du är mån om att bidra med en positiv inställning på din arbetsplats och gillar att utbyta kompetens. Med ett innovativt tänk och vilja att våga prova nya saker, tror vi att vi tillsammans kan skapa fina framgångar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos HRM Software AB i Växjö!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: Senast 4/9.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till C. Gunnarssons Verkstads AB

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 5
Till vårt trevliga kundföretag C. Gunnarssons Verkstads AB i Vislanda söker vi ytterligare konstruktör med fokus på mekanisk konstruktion och produktutveckling!

Vi är det familjära och jordnära bolaget där vi alla värnar om det goda samarbetet. Här får du som medarbetare möjlighet att utveckla maskiner och konstruktioner från idé till färdig produkt. 

Du ingår i ett team om ca. 10 medarbetare och har ett nära samarbete med produktionen, där vi idag tillverkar allt, från kapning av råmaterial till bearbetning, svetsning, lackering och montering. Har du ett genuint praktiskt intresse, har du möjlighet att själv vara ute i produktionsmiljön och se hur dina konstruktioner växer fram till leveransklara maskiner.  

I rollen som konstruktör ansvarar du för att ta fram nya maskinkonstruktioner samt förbättra och utveckla befintliga maskiner. Om du gillar större utmaningar, kan vi även erbjuda dig, att i en ledarroll, driva större projekt i Sverige och Europa. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där du som konstruktör är med från tanke till färdig produkt.

Vi har korta beslutsvägar och uppmuntrar våra medarbetare att själva vilja vara med och bidra till både personlig och företagsmässig utveckling. Hos oss finns alltid möjligheter att växa och göra skillnad, med lyhörda chefer och en platt organisation finns det alltid en dörr öppen för idéer och möjligheter till större ansvar.

Din profil
Du som antar denna utmaning innehar en eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller produktutveckling. Utöver din utbildning har du minst ett par års praktisk erfarenhet som mekanisk konstruktör och brinner för innovationer och ny teknik.

Vidare trivs du med att arbeta kundnära och fungerar väl i projektform samt i interaktionen med kollegor. Har du erfarenhet av hållfasthetsberäkningar, nykonstruktion och/eller produktutveckling, är detta klart meriterande.

Som person har du en inre drivmotor och viljan att utvecklas inom ditt kompetensområde. För att lyckas i rollen har du även ett strukturerat arbetssätt och förmågan att hålla i gång flera projekt samtidigt.

Är du en självständig, teknikintresserad och socialt kompetent person, har du förmodligen goda förutsättningar att trivas hos oss och i våra kundprojekt!

Vi arbetar i SolidWorks/AutoCad, verktyg som vi gärna ser att även du behärskar. Har du andra erfarenheter är det meriterande, likaså om du jobbat i ERP-system och är en van användare av Excel.

Vi förutsätter att du talar och skriver flytande svenska samt engelska och innehar B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos C. Gunnarssons Verkstads AB.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Vislanda.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansök nu

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 5
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen!

Ansök nu

Grundprojektör

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Sep 5
Är du en engagerad, prestigelös och kommunikativ person som vill arbeta i en roll där din analytiska förmåga kommer väl till pass? Trivs du i en inkluderande och transparent organisation som samtidigt är utvecklingsorienterad? Då har du en spännande utmaning att axla inom trähusbranschen - i rollen som Grundprojektör på OBOS Sverige!

Om rollen

I rollen som grundprojektör upprättar du grundritningar som bygghandlingar till våra prefabricerade småhus och lägenheter samt beställer och granskar systemhandlingar till installationer från externa leverantörer. I din vardag arbetar du nära våra bygglovsritare, statiker och externa konsulter. Du samarbetar med säljarna och projektledarna i fältorganisationen för att leverera rätt handlingar.

Det dagliga arbetet genomsyras av OBOS värdegrund SKOLE - där verksamheten strävar efter stabilitet, långsiktighet och en kvalitetsmedvetenhet. Vidare ses innovation, nytänkande och lönsamhet i kombination med ett brinnande engagemang som viktiga faktorer för ett framgångsrikt arbete.
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och god förståelse för såväl teoretisk som praktisk bygg- och installationsteknik. Erfarenhet är inte ett krav men en väldigt bra merit. Erfarenhet från CAD-systemet Revit är också en fördel.

För att trivas och lyckas i vårt team och i det höga tempot är du driven, noggrann och målinriktad. Du månar om samarbete och har en positiv inställning till problemlösning. Vidare är du trygg i dig själv och kan ta självständiga beslut, samtidigt som du är inkännande och lyhörd gentemot din omgivning.

Att verka för god service och gott samarbete är naturligt för dig. Du är driven och nyfiken som person och gillar att bidra till gruppens framgång.

Vårt erbjudande till dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är Myresjö med möjlighet att arbeta från våra kontor i Växjö eller Jönköping några dagar i veckan.

Är du intresserad?

Är du en vass och utvecklingsorienterad grundprojektör så tveka inte! Skicka in din ansökan med personligt brev och CV snarast, dock senast den 25:e september . Urval och intervjuer kommer att ske löpande och annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Samhällsengagemanget , och hjärtat OBOS har för våra städer, är en av de saker som gör medarbetarna stolta över att arbeta här. Dessutom är vi engagerade i att skapa en inkluderande kultur , både internt och externt, där alla ska känna sig välkomna och kunna vara sig själva. Hos oss får du ett jobb med mening!

I OBOS finns oanade möjligheter! OBOS är Norges största kompetenshus inom fastigheter och vi är måna om att du ska kunna utveckla din kompetens och uppfylla din karriärdröm.

Vi kan erbjuda en inspirerande och innovativ miljö med hög professionell nivå, vilket ger dig goda möjligheter att forma din egen vardag. Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter med utrymme för innovation gör det roligt att gå till jobbet.

OBOS är en av Sveriges och Norges största bostadsutvecklare och ägs av sina drygt 500 000 medlemmar. OBOS grundades i Oslo 1929 och erbjuder bostäder för alla livets faser i form av villor, kedjehus, radhus, parhus och flerbostadshus, i stad och på landsbygd.

Koncernen har omkring 2 500 anställda, varav knappt 1 000 i Sverige i dotterbolagen OBOS Sverige, OBOS Kärnhem och OBOS Nya Hem. Vi verkar i Sverige genom varumärkena OBOS, Smålandsvillan och Myresjöhus. OBOS utvecklar flerbostadshus på entreprenad i större städer och är Sveriges ledande aktör inom industriellt och hållbart byggande i trä.

OBOS mål är att erbjuda 20 procent av bostadsutbudet genom boköpsmodeller för att ge fler möjligheten att äga sitt boende.
Vi har ett aktivt samhällsengagemang och 10 procent av vinsten i OBOS går tillbaka till samhällsnyttiga ändamål. Vi miljöcertifierar våra bostäder och bygger gärna socialt, grönt och ekonomiskt hållbara trädgårdsstäder.

Ansök nu

Sjuksköterska till kirurgklinikens preoperativa enhet och dagvård - Slussen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 5
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Möjlighet till samtjänstgöring mellan mottagning och avdelning inom kirurgkliniken, då man jobbar en mindre del av tjänsten på avdelning.

ARBETSUPPGIFTER
På slussen arbetar man två sjuksköterskor tillsammans mestadels. Här förbereds kirurg- och öron-näsa-halspatienter inför operation. Som sjuksköterska får du koordinera och samordna tillsammans med personal på operation, avdelning och med kirurg- och narkosläkare.

Utöver de pre-operativa förberedelserna kommer även patienter som skall utföra undersökningar på röntgen till oss t.ex. finnålsbiopsi, mellannålsbiopsi och angiografier. Dessa patienter både förbereds och eftervårdas på Slussen innan hemgång.

Kirurgklinikens dagvårdspatienter tas också om hand här, de kommer för olika infusions- eller transfusionsbehandlingar och bokas in dagar då det är mindre av de andra uppgifterna.

VI har öppet helgfria vardagar och öppnar 06:45 då de första patienterna kommer inför sina operationer.KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att klara av att hålla många bollar i luften och vara flexibel. Att kunna arbeta självständigt och trivas med att samspela med andra enheter och kollegor i andra yrkesgrupper.ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Empleo söker materialhanterare till kund i Tingsryd

Lagerarbetare
Läs mer Sep 5
Till ett växande företag i Tingsryd söker vi omgående en materialhanterare som förser våra produktionsavdelningar med sorterat monteringsmaterial från vårt lager. Utefter beställning plockar du olika materialartiklar i hyllor efter en digital plocklista i scanner och lägger dessa i vagnar. Att fylla en vagn kan ta mellan 5-60 minuter beroende på vilka artiklar som ingår i plocklistan. Materialhanteraren monterar även skenor på brytare när det ingår i beställningen. Du har som ansvar att se till att det är god ordning kring våra lagerytor och att material finns påfyllt i hyllorna.
I tjänsten ingår även att vid behov hjälpa till med andra lageruppgifter på godsmottagningen och eventuellt viss truckkörning.
 
Din profil
Vi söker dig som innehar minst gymnasieutbildning samt minst ett års erfarenhet av lager- och logistikarbete. Du är en van truckförare och innehar minst B2-behörighet. Du har sinne för ordning, struktur och siffror samt arbetar med hög noggrannhet och kvalitet. Som person är du glad och öppensinnad. Du ställer dig positiv till förändringar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Med fördel har du en kreativ sida och tar gärna egna initiativ samt har du grundläggande datorkunskaper i Officepaketet.
Att du är van att kommunicera på svenska med såväl intern personal som transportörer och övriga leverantörer ser vi som en självklarhet. Truckkort för B2 är ett krav. Erfarenhet meriterande.
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo Växjö för att sedan arbeta ute hos vår kund.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se
 
Uppstart: Omgående
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal
Ansökningstid: Snarast

Ansök nu

Supportmedarbetare Heltid

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 5
Är du i början av din karriär och har ett intresse för IT och service? Vill du få en fot in på ett företag med fantastiska utvecklingsmöjligheter? Då tycker jag att du ska läsa vidare.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi just nu en teknikkonsult som ska arbeta med 1st-line service desk. Du ska ta emot samtal från kunder som har olika IT-problem och kunna hjälpa dem där efter. Det kan exempelvis handla om lösenordsåterställningar och enklare felsökning. Svårare ärenden skickas vidare till de som arbetar med 2nd-line. Du kommer också att arbeta i ett ärendehanteringssystem där du registrerar alla ärenden.

Bakgrund
Vi söker dig som redan har viss erfarenhet av att arbeta med 1st-line IT-support och har erfarenhet av kundbemötande. Vi ser att du har en social kompetens där du är serviceinriktad och har lätt för att skapa kontakt med kunderna du pratar med. Du är punktlig, nyfiken och har en vilja att lära och lösa problem. Utöver det är du lyhörd och arbetar på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett ärendehanteringssystem.

För tjänsten krävs att du: Gymnasiekompetens
Kunskap inom miljöer som Windows, printmiljö, mobila palttformar, kontohantering samt något 
ärendehanteringssystem. 
Erfarehet av IT support, helpdesk, IT teknik eller drift.
Flytande svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Hög servicekänsla, pedagogisk och professionell.
God provlemlösningsförmåga.

Övrig information
Du kommer bli anställd av Barona med tillkommande förmåner via kollektivavtal. Det är ett tidsbegränsat konsultuppdrag som sträcker sig fram till April 2023. Placering är i Växjö.

Rekryteringsprocessen
Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av en intervju med Barona och därefter vår kund och efterföljande referenstagning. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag. På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mejl, så ansök till tjänsten via vår hemsida. Vid frågor relaterade till processen, varmt välkommen att höra av dig till Linnea Lundström, linnea.lundstrom@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Vi söker tempostarka lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Sep 5
Vi söker tempostarka och arbetsvilliga lagermedarbetare för omgående uppstart!

Samtliga uppdrag inleds via Empleo och kan för rätt person komma att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos kund. Uppdragen startar upp vecka 36 och löper på heltid över hösten. 

Är du en duktig truckförare, lagermedarbetare eller har erfarenhet av att jobba med händerna, antingen med plock och pack eller i butik? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi tar gärna en första intervju med dig för att berätta mer om våra olika personalbehov och på så sätt ta reda på vad som kan passa bäst för just dig!

Arbetstiderna är från 06.00-20.00 måndag till fredag med växelvis dag- och kvällsskift. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil för att kunna jobba både tidig morgon och sen kväll. 

Din profil
Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning på minst gymnasial nivå. Utöver detta har du något eller några års praktisk erfarenhet av lager- eller logistikarbete. För dig som har god truckvana kräver vi truckkort för A1 samt B3, gärna även B4 då det kan komma att bli aktuellt framöver.

Du är van att jobba i ett högt tempo och har förmågan att hålla igång flera olika uppgifter samtidigt samt är du en positiv, glad och framåt person som bidrar med en god stämning bland dina kollegor!  

Vidare har du lätt för att jobba i grupp och är en person som gärna ställer upp för dina kollegor!  

Du talar och skriver flytande svenska och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du har en god administrativ förmåga och grundläggande IT-kunskaper samt är en van användare av handscanner.  

Är du student eller har ett annat arbete på minst 50%, kan vi även erbjuda deltidstjänster mellan 15.00-20.00 på vardagarna. Passa på att säkra upp ett riktigt bra extrajobb redan idag!

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Vecka 36.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid/Deltid, dag eller ständig kväll.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Ansökningstid: Snarast möjligt.

Ansök nu

Husbil- & husvagnssäljare

Husvagnsförsäljare
Läs mer Sep 5
Vi söker säljare till vår anläggning i Växjö!
Holmgrens Fritid är en av Sveriges största handlare av fritidsfordon. Vi har i dag verksamhet i Tenhult, Värnamo, Västervik och Växjö och är ett dotterbolag till Holmgrens Group. På dessa anläggningar finns sortiment av både nya och begagnade husvagnar samt vi utför all typ av service, fukttester, gasoltester och skadereparationer.

Om jobbet
Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett härligt fritidsliv och de är teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

I rollen som husbil- & husvagnsäljare vid anläggningen i Växjö är det av stor vikt att du får varje kund att känna sig sedd och unik, att du har ett omhändertagande sätt och att du är duktig på återkoppling och ger snabba svar. Du är fokuserad på hela säljprocessen - från första kontakt vid uppsökande i hallen, digitala kanaler eller telefon till offertskrivning, rådgivning, inköp, leverans och uppföljning.

Under högsäsong har vi en ökad belastning på samtliga avdelningar tack vare hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service, bra stämning och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress. Hos oss är du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

För många kunder är husvagn/husbil en möjlighet till ett liv utöver det vanliga så det är av stor vikt att du har stor förståelse för kundernas behov och kan föreslå lösningar utifrån egna upplevelser.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och trivs i resultatfokuserade miljöer. Genom lyhördhet och en uppriktig nyfikenhet finner du rätt lösningar för kundens behov. Vi ser att du tycker om att arbeta lösningsfokuserat samt är tydlig och rak i din kommunikation med bra struktur och har ordning och reda.

Eftersom du jobbar mot individuella mål är struktur och ett eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din roll, samtidigt som du också har förståelse av värdet med teamarbete. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål.

Som person tror vi att du är social, målmedveten, pålitlig och har hög arbetsmoral. Har du egen erfarenhet att livet med fritidsfordon är det ett stort plus.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska och matematik på gymnasial nivå och B-körkort är ett krav för tjänsten samt god IT vana. Meriterande är om du även har körkortsbehörighet BE och/eller C.

Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidragande i det arbetet. Som säljare hos oss är då också inköpare av husvagn/husbilar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansök senast 2 oktober 2022. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via info@holmgrensfritid.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Spolbilschaufför med utgångsort Gemla

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Sep 5
Värends Miljö AB är ett växande miljöföretag inom renhållning- och avfallsbranschen. Vi jobbar med framförallt slamsugning, högtrycksspolning, rörinspektioner, torrsugning, relining, avloppsrelaterad entreprenad och betongarbete (betongpumpning med minipump). Vårt huvudkontor finns i Gemla utanför Växjö men är verksamma över hela Kronobergs län, Blekinge och Nordöstra Skåne. Dessutom har vi jourtjänstgöring och utför uppdrag dygnet runt år privatpersoner och företag över hela vårt verksamhetsområde. Läs mer om oss på www.varendsmiljo.se.
I takt med att företaget växer behöver vi nu utöka vår personalstyrka för att kunna möta efterfrågan på våra tjänster. Vill du bli en del av vår tillväxtresa och bli en del av vårt härliga gäng på 37 anställda? Då kanske det här är jobbet för dig!
Vi söker nu en nya spolbilschaufför med utgångsort Gemla. Arbete kommer huvudsakligen att utföras i Växjö med omnejd, men arbete kommer även att ske över hela företagets arbetsområde som är Kronoberg, Blekinge och nordöstra Skåne.
Som spolbilschaufför arbetar du ute på fältet med spolbilen och hjälper kunderna med olika problem som uppstår. Oftast är dessa problem kopplade till avlopps- eller dagvatten/dräneringsledningar. Men tjänsten kan även innefatta tömning av brunnar, fett- och oljeavskiljare samt viss rörinspektion.
Som person är det viktigt att du är en lagspelare, är serviceinriktad och har stort kundfokus. Kunderna ska alltid vara nöjda och arbetet ska ske smidigt, oavsett om du arbetar i team eller själv. Det är också därför viktigt att du som person trivs med att ta stort egenansvar och är självgående. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom branschen, men vi lägger stor vikt i att du är rätt person med god arbetsmoral och vilja att lära dig nya saker varje dag.
Tjänsten vi söker är på heltid (100 %), med förekommande jourtjänstgöring. Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00.
Övriga krav för att söka tjänsten är C-körkort och grundläggande YKB. Även tillgång till egen bil för resor till och från arbetet behövs. CE-körkort är meriterande.
Är du redo för nya utmaningar och känner att ovanstående låter intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan!
För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta eller några rader om dig själv till thomas@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan också.
Sista ansökningsdag är den 28 maj, men skicka in Din ansökan snarast då vi intervjuar löpande. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80.

Ansök nu

Barnskötare till Åryds förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Åryds förskola, som har fyra avdelningar, ligger naturskönt ca 1,5 mil öster ut från Växjö. Vår verksamhetsidé GRÖN TRÅD bygger på att det är NATUREN som är vår lärmiljö. Årstidernas olika förutsättningar och olika väder gör varje dag till ett nytt spännande och lustfyllt äventyr där vi följer djur- och växtriket i vår närhet. Genom de fyra elementen jord, vatten, luft och eld bedriver vi en lustfylld utbildning där vi pedagoger alltid finns med som medupptäckare, medundersökare, medupplevare och medagerande i naturen.

Som barnskötare är dina arbetsuppgifter bland annat att
• under ledning av förskollärare genomföra undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet så läroplanens mål och intentioner uppfylls och att varje barns utveckling och lärande främjas
• genomföra utbildningen så omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet
• utforma de pedagogiska miljöerna utomhus så väl som inomhus så att de inspirerar till utveckling och lärande samt utmanar och stimulerar barnens intresse och nyfikenhet
• genomföra utvecklingssamtal och föräldramöten
• samarbeta med hemmet genom en kontinuerlig dialog med barns vårdnadshavare.
• använda dig av de digitala verktyg och stödfunktioner som är relevanta utifrån uppdrag
• vid behov handleda barnskötarelever.

Som pedagog är det viktigt att kunna se det kompetenta barnet och ha tilltro till barnets förmåga. Dels för att förstå barnens arbetsteorier dels för att förstå hur barnens lärande påverkas av vår interaktion med dem. Därför är det av stor vikt att du kan lyssna in barnets behov och nyfikenhet för att vi ska kunna bemöta dem på rätt sätt och ge dem utmaningar som blir meningsfulla. Som pedagog förväntas du delta i de aktiviteter och upptäckter barnen gör, vare sig det är på gården eller i skogen. Du gör det genom att vara en HÄRVARANDE pedagog. Det betyder att du är både fysiskt och psykiskt närvarande med barnen för att kunna lyssna in och bemöta barnen på bästa sätt.

Tjänsten är på 80-100%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete som barnskötare. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta med utomhuspedagogik.

Vi vill också att du är:
Flexibel - Viktigt att du kan vara följsam med barnen och barnens upptäckter och behov för att anpassa undervisning till det som är intressant just nu och då göra avkall eller förändra den planerade aktiviteten. Det kan också vara så att vädret, barnens dagsform eller för den delen dagens organisation med eventuella vikarier sätter utmaningar och att då som pedagog kunna se till barnets bästa utifrån det är viktigt. Barnets bästa kommer alltid i första rum.

En reflekterande pedagog - I vårt arbetslag vill vi ha dig som har förmåga att reflektera kring lärandeprocesser där du tar egna initiativ för att utveckla dig själv som individ, ditt arbetslag och i synnerhet utbildningen vi bedriver.

Stresstålig - Det kan upplevas stressigt emellanåt, men då är det viktigt att sortera, prioritera och behålla lugnet vi i arbetslaget hjälps åt och samarbetar som de förebilder vi är för barnen. Har vi dessutom roligt tillsammans bidrar det mycket till den goda stämning som behövs för att barnen ska uppfatta oss som

Villig att vara utomhus - Vi bedriver vår undervisning mestadels utomhus och ser NATUREN som en lärmiljö för utbildning. Därför vill vi att du har ett genuint intresse för utomhuspedagogik, vill och ser möjligheter att bedriva undervisning utomhus och har antingen erfarenhet av utomhuspedagogik eller egna erfarenheter av friluftsliv som du kan förvalta med barnen.

Positiv - Slutligen tycker vi det är viktigt att kunna skratta tillsammans, kan vi skratta tillsammans då klarar både vi vuxna och barn de dagar när det är lite kämpigt. Därför är det viktigt att du förstår och är villig att bidra till positiv stämning genom att se det positiva i livet, bjuda på dig själv eller bara finnas där som medmänniska med ett leende.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Technical Writer till Visma Spcs

Systemdesigner
Läs mer Sep 5
Visma Spcs är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.

Vill du vara med att göra vardagen enklare för våra kunder? Som Technical Writer på Visma Spcs ingår du som en viktig del i vår utvecklingsenhet.

Du medverkar aktivt i vår utvecklingsprocess där din uppgift är att tillföra användarperspektiv och pedagogisk kompetens, både vad gäller gränssnittstexter och användarstöd. Du arbetar tillsammans med utvecklare, produktägare, supportmedarbetare och andra technical writers för att se till att våra kunder får ut det mesta av våra produkter.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Technical Writer kommer du ansvara för att beskriva processer och arbetsflöden för våra kunder på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Du planerar för, skapar och underhåller innehåll i form av gränssnittstexter, skriven hjälp, versionsnyheter och kom igång-guider och ser till att de översätts till våra kunders olika språk. Du kommunicerar med ämnesexperter och andra intressenter för informationsinsamling och faktagranskning. 

Din bakgrund och önskade färdigheter:
För att vara lyckosam i rollen som Technical Writer behöver du ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga samt vara noggrann och strukturerad. 

Du har lätt för att skapa dig en helhetsbild av komplexa sammanhang och kan sedan förenkla och förklara dessa för andra. Du kan anpassa ditt sätt att formulera dig beroende på vilken nivå målgruppen befinner sig på. Vi skriver många av våra texter med engelska som källspråk, därför behöver du obehindrat kunna uttrycka dig skriftligt både på engelska och svenska.

Du kommer arbeta i nära samarbete med kollegor i teamet samt i andra delar av organisationen, vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga. Du är helt enkelt en god lyssnare och har lätt för att skapa ett nätverk med användbara kontakter inom företaget. 

Har du ekonomikunskaper och är nyfiken på nya lösningar inom informationsområdet är det ett plus.

Vad kan vi erbjuda?
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. Hos oss får du en flexibel vardag som möjliggör variation mellan att arbeta från något av våra kontor och på distans.

När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Detta är en fantastiskt möjlighet att vara med att utveckla framtidens lösningar för våra kunder, visst låter detta spännande? 

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan vill vi ha senast 2022-09-30

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Team Manager Johan Green, johan.green@visma.com eller Technical Writer Per Karlsson, per.karlsson@visma.com

Ansök nu

Senior Developer – Växjö or Linköping

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 5
About the role

You will join 100 people strong development department and one of our cross functional development teams consisting of developers, testers, a tech lead and a product owner.

We are looking for several senior developers with open positions in both platform teams and product teams.

We believe in self organizing teams which will give you both freedom, responsibility and involvement while developing you team’s systems - making work technically challenging and fun for all!

We strive for a truly innovative culture and have multiple activities or methods to boost innovation. We are using modern technologies such as Docker, Rancher/Kubernetes, Vue.js, Octopus Deploy and are constantly evaluating our next improvements!

We prefer to see that you are located in either our Växjö or Linköping office, but for the right person there is the possibility of placement in our other offices.

About you

You have at least 5-8 years of experience in Java - or similar languages but are willing to learn. Our tech stack also includes Spring, Hibernate, Junit, Tomcat, Oracle and more.

We have a microservices architecture, so knowledge of events and REST APIs are desirable, and with our web-based nature you are also willing to learn related front-end technologies.

You enjoy working in a team - as a team - and like us, you really believe in the agile methodologies and processes.

We believe you have good communication skills and not only like to contribute to your team and the people around you, but also to the organization. As a person you show great responsibility, tend to make things happen and welcome change. We expect you to enjoy being part of an agile and healthy changing environment.

Competence and experience

The following skills and experience are required or highly valuable:

- Java 8+
- REST
- , No
- System and solution architecture


- Docker, Rancher, Kubernetes
- Linux
- JavaScript, Node.js, Vue.js
- HTML5, CSS


Apply

If this sound like the right challenge for you, make sure to apply as soon as possible at https://career.ist.com/. We will not consider applications submitted by e-mail.?Apply before 2022-09-30, sit back and relax and we'll be in contact after the summer holidays.

If you have any questions, don’t hesitate to send us an e-mail or give us a call.


For more information, get in contact with the recruiting managers Staffan Spjuth, staffan.spjuth@ist.com or Bengt Welin, bengt.welin@ist.com

We’re looking forward to hearing from you!

Ansök nu

Senior Frontend/Fullstack Developer – Växjö or Linköping

Frontend-utvecklare
Läs mer Sep 5
About the role

You will join the 100 people strong development department and one of our cross functional development teams consisting of developers, testers, a tech lead and a product owner.

We are looking for multiple senior frontend or fullstack developers to join two of our teams working with end user web applications and mobile apps for parents, students and teachers. So, if you are looking for a fun and educational challenge but also would like to make a difference to society, you will match our teams perfectly.

We believe in self organizing teams which will give you both freedom, responsibility and involvement while developing you team’s systems - making work technically challenging and fun for all!

We strive for a truly innovative culture and have multiple activities or methods to boost innovation.

We prefer to see that you are located in either our Växjö or Linköping office, but for the right person there is the possibility of placement in our other offices.

About you

You have at least 5-8 years of experience in JavaScript, web or app development.

Our frontend stacks currently includes JavaScript/TypeScript, Node.js, Vue.js, React, React Native, REST, GraphQL, Postgre, Oracle, No, Docker and more, but we are constantly evaluating our next improvements! Knowledge and experience of these technologies are highly valuable.

You enjoy working in a team - as a team - and like us, you really believe in the agile methodologies and processes. As a person you show great responsibility, tend to make things happen and welcome change. We expect you to enjoy being part of an agile and healthy changing environment.

Apply

If this sound like the right challenge for you, make sure to apply as soon as possible at https://career.ist.com/. We will not consider applications submitted by e-mail.?Apply before 2022-09-30, sit back and relax and we'll be in contact after the summer holidays.

If you have any questions, don’t hesitate to send us an e-mail or give us a call.

For more information, get in contact with Hanna Kullsten, HR Business Partner at A (mailto:hanna.kullsten@ist.com)nders Thor, anders.thor@ist.com or the recruiting managers Staffan Spjuth, staffan.spjuth@ist.com or Bengt Welin, bengt.welin@ist.com

We’re looking forward to hearing from you!

Ansök nu

Beredare - Vattenfall Services

Eltekniker
Läs mer Sep 5
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Nu söker vi Beredare till vår avdelning Projekt Ledningar Syd.


Din roll som Beredare
Tjänsten innebär att du ska bereda och projektera all verksamhet inom eldistributionsnät, både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer. Arbetsuppgifter innefattar exempelvis beredning av tekniska lösningar, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kunder, myndigheter och markägare, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du tar även fram underlag för offerter och anbud. Som beredare förväntas du även aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta etablera och utveckla verksamheten.
Våra kunder finns inom energi- och nätbolag, industrier samt entreprenadbolag.
På Vattenfall Services kommer säkerheten alltid i första hand och vi har ett tydligt fokus på att ständigt förbättra arbetsmiljön.


Kvalifikationer
• Du har en el-teknisk utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av arbete med frilednings-, jordkabelnät och nätstationer i en roll som beredare och/eller ledande distributionselektriker
• Då beredningarna utförs i datormiljö är det viktigt att du har datorvana
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att förekomma
• Det är meriterande om du har projektörskunskap, erfarenhet av EBR, avtalshantering, entreprenadjuridik, kalkylering och anbudsarbete
För att framgångsrikt axla rollen som beredare krävs det att du är en självgående, driftig och öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Ditt arbetssätt präglas av struktur samt av ordning och reda. Hög serviceanda är viktigt där du ser möjligheter i problemställningar du ställs inför.
Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete med mycket frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet.


Placeringsort: Hässleholm, Kalmar, Halmstad eller Växjö


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mikael Gullander 070-2417568. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Hanna Korsby 070-2495138
Våra fackliga representanter är Gunilla Eriksson Unionen, Massimo Bresnik SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Välkommen med din ansökan senast den 21 september 2022.
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Morgondagens projektingenjör inom järnväg, Växjö

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Sep 5
Vill du utvecklas till morgondagens projektingenjör?
Den 26 januari 2023 startar vårt utbildningsprogram för blivande projektingenjörer som vill vara med och utveckla framtidens järnväg och göra Sverige närmare. 
Programmet pågår under två terminer där du kommer att varva utbildning med ditt ordinarie arbete i ett av våra projekt. Du kommer även att tilldelas en handledare som kommer att stödja dig i din utvecklingsresa tillsammans med oss.
Klicka på länken och läs mer om programmet och hur det är att jobba som Projektingenjör: Utbildningsprogram för projektingenjörer - www.trafikverket.se
Kom och bli en del av oss!


Morgondagens projektingenjör inom järnväg, Växjö

Arbetsuppgifter

Vad gör en projektingenjör inom järnväg på Trafikverket?
Din primära uppgift att stötta projektledare i järnvägsprojekt. Det gäller alltifrån att vara del av projektledningen och driva delar av eller mindre projekt från planering till produktion till att vara delaktig i upphandlingar, projekt- och byggmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader. Du har en nyckelroll med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna.
Din utveckling som projektingenjör
Hos oss på Trafikverket har du bra möjligheter att utvecklas, både genom ökat ansvar i olika projekt och få möjlighet att leda mindre projekt i sin helhet. Vi delar erfarenheter, förbättrar våra arbetssätt och tänker nytt. Allt med ambitionen att utveckla såväl dig som vår verksamhet.
Trafikverket är en stor organisation och du kommer att ha goda möjligheter att vidareutvecklas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du får tillgång till ett kompetensnätverk där du kan utbyta erfarenheter och bygga nätverk inom Trafikverket och branschen.
Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer och vi är noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022.

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Beräknad tidplan för rekryteringsprocessen
Annonsering pågår 5-26 september
Webbaserad testning för kandidater som uppfyller kompetenskraven v 39-40
Urval och bokning av intervjuer för kandidater som går vidare i processen v 41-42
Intervjuer genomförs v 42-45
Rekrytering klar v 46-47
Utbildningsprogrammet startar den 26 januari 2023
Inom Trafikverket erbjuder vi dig goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Dessutom finns det möjlighet att arbeta på distans - upp till 40 procent av din arbetstid. Möjlighet till distansavtal sker i dialog med din chef och efter verksamhetens behov.
För information om utbildningsprogrammet kontakta projektledare, Carol Lundqvist på mailadress: carol.lundqvist@trafikverket.se
#utbildningsprogram

Kvalifikationer

Vi söker dig som är i starten av din karriär och som vill fördjupa och bredda din kompetens som projektingenjör och på sikt finns även möjligheten att utvecklas till en roll som projektledare hos oss!
För att lyckas i denna roll ser vi att du ska ha en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta; detta då du har många kontaktytor och samarbeten både internt och externt. Du är analytisk, van vid att arbeta enligt en tydlig process, strukturerar och planerar ditt arbete väl och håller deadlines. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och bidrar aktivt till de gemensamma målen. Självklart har du ett stort intresse av att få utvecklas inom infrastruktur inom ramen för vårt spännande utbildningsprogram!
Kvalifikationsmässigt söker vi dig som
har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning teknik, ekonomi, samhällsbyggnad eller samhällsplanering.
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
har körkort för personbil.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör.
De handlingar du förväntas bifoga med din ansökan är: CV, intyg/betyg om 180hp universitets-eller högskoleutbildning och kopia på ditt körkort för personbil. Bifoga inte personligt brev.
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Till Elitfönster i Lenhovda  söker vi nu fönstermontörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 5
Till Elitfönster i Lenhovda  söker vi nu fönstermontörer!

Tjänsten som fönstermontör innefattar främst: 

Karmbeslagning


Glasa 


Bågspikning och ihopsättning av fönster 
 


Din profil 
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning med tekniskt inriktning. Har du erfarenhet av fönstertillverkning är det meriterande, annars ser du dig själv som en lättlärd och noggrann person med högt kvalitetstänk. Det är viktigt att du klarar av att arbeta i ett högt tempo och har en god samarbetsförmåga samt behärskar svenska i tal och skrift.

Arbetstiderna är förlagda till ständig kväll måndag till torsdag eller till ständig dag måndag till fredag.
Uppdraget är långsiktigt och inleds med sex månaders visstidsanställning via Empleo Växjö  AB med möjlighet till en tillsvidareanställning därefter. 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! 
Du ansöker direkt på www.empleo.se  
Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Lenhovda.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvården Lammhult

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
På grund av föräldraledighet söker vi nu en distriktsköterska/sjuksköterska till hemsjukvården Lammhult.

Lammhult är en ort belägen ca 4 mil nordväst om Växjö. Sjuksköterskorna i Lammhult ansvarar för hemsjukvården och det särskilda boendet Lammengatan. Man har fördelat ansvaret för hemsjukvård ordinärt boende och särskilt boende men sjuksköterskorna har ett tätt samarbete och hjälps åt.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar och planerar ni på ett självständigt sätt för hälso- och sjukvårdsinsatser på era områden respektive boenden. Det speciella med vår verksamhet är att du för det mesta arbetar i någons hem, vilket ställer höga krav både på kreativitet och professionalism. Du är arbetsledare och delegerar omvårdnadspersonal samt är en viktig del i samarbetet med anhöriga, fysioterapeut, arbetsterapeut, biståndshandläggare, enhetschef och externa kollegor. I rollen som sjuksköterska ingår allt ifrån dosettdelning till mer avancerad vård och behandling. I tjänsten ingår helgtjänstgöring var 6:e vecka. När du börjar hos oss erbjuds du ett individuellt utformat introduktionsprogram samt egen mentor.

Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, kommunhälsovård och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska, har datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att arbeta hos oss behöver du ha körkort.

Du ska förväntas kunna handleda omvårdnadspersonalen och arbeta i team med andra professioner som finns kring våra omsorgstagare. Vi ser att du ha förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till alla våra omsorgstagare, anhöriga och medarbetare.

Specialistutbildning såsom distriktssköterska eller vård av äldre är meriterande.

Viktigt för jobbet är:
• att du är legitimerad sjuksköterska
• att du uppvisar utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Vi kommer att läsa ansökningar efter hand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Varierande säljjobb med/utan erfarenhet i Rottne

Hemförsäljare
Läs mer Sep 5
Söker du ett spännande uppdrag, med nya möten där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Vår försäljningsverksamhet växer och vi söker både dig som är intresserad av uppdrag på deltid och heltid!
Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens, målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem, vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr plus en av marknadens högsta provisioner på allt du säljer. Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.
Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som säljare förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär ska din roll som säljare hos Green Unity AB ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen i livets alla utmaningar.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i säljvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Om arbetsgivaren
Green Unity AB ett nystartat företag som marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!

Ansök nu

Akutmottagningen i Växjö söker sjuksköterskor som trivs i puls och arbetsgl

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 5
Trivs du i vårdens puls och i en händelserik miljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nytt varje dag? Då är du den vi söker till vårt team på akutmottagningen i Växjö!

På akutmottagningen jobbar vi tätt tillsammans för att skapa den bästa vården för våra akut sjuka patienter. Du kommer möta patienter med väldigt olika vårdbehov, bakgrunder och sjukdomar vilket leder till utveckling och bred kunskap inom din yrkesprofession. På akutmottagningen utför vi kontroller och gör bedömningar på patienterna för att få en bild av vårdbehov och eventuellt behov av inläggning för vidare vård. Vi arbetar nära ambulansen då de kommer till oss med både akuta larmpatienter och även andra patienter i behov av akut sjukvård. På akutmottagningen tar vi även emot barn med kirurgiska och ortopediska åkommor.
Akuten är unik på det sätt att vi får möta patienterna i den mest akuta fasen vilket kan vara utmanande men också givande på samma gång.

Akutkliniken i Växjö består av både akutmottagningen och akutvårdsavdelningen vilket gör att vi har ett tätt samarbete och en stor del av vår personal roterar mellan våra verksamheter på kliniken. När du känner dig trygg i din roll ges du också därför möjlighet att rotera.

På akutkliniken är vi måna om både våra patienter och varandra för att skapa en så god arbetsmiljö som möjligt och bedriva patientsäker vård. Medarbetarundersökning vi gjort på arbetsplatsen visar att det kollegiala stödet är både välfungerande och viktigt för de som jobbar hos oss.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du göra många olika insatser kring patienterna vilket gör att du utvecklas och lär dig nytt varje dag. Ingen dag är den andra lik och under ditt arbetspass arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor. Du som sjuksköterska arbetar i team med undersköterska och tillsammans arbetar ni kring patientens insatser och behov. Som stöd har du också en ledningsansvarig sjuksköterska (LAS) och ett nära samarbete med läkare.

Är du nyutexaminerad sjuksköterska som söker kommer du ingå i Region Kronobergs utvecklingsprogram för sjuksköterskor som pågår under 1,5 år. Programmet syftar till att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv och ger dig möjlighet att få dela erfarenheter och upplevelser med andra nyutexaminerade sjuksköterskor inom sjukhusvården. Du får också en regionövergripande introduktion.

För oss på akutkliniken är kompetensutveckling viktigt och prioriterat för alla medarbetare. Som nyanställd får du en längre individanpassad introduktion och går tillsammans med introduktionsansvarig samt tilldelas en mentor som finns med som stöd under ditt första år hos oss. Eftersom vi ständigt ställs inför nya utmaningar och lärdomar erbjuder vi våra anställda såväl övergripande utbildningar som interna utvecklingsmöjligheter, i form av exempelvis föreläsningar.

Hos oss jobbar alla på rotationstjänstgöring vilket innebär arbete dag, kväll och natt. När du jobbar på rotationstjänstgöring kommer du få ta del av Region Kronobergs arbetstidsförkortning som innebär att när du jobbar natt, vilket innebär 10 timmar arbetstid, får du fyra timmar extra på din årsarbetstid. Två nätters arbete ger därmed en ledig dag, vilket innebär att ditt schema blir luftigare och du får mer ledig tid och återhämtning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som trivs bäst i en händelserik miljö med stor variation. Har du någon erfarenhet inom din yrkesprofession är det meriterande men inget krav. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom vården är även det värdefullt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser också att du som söker:
- Är lösningsfokuserad, flexibel och har lätt att anpassa dig till nya situationer
- Har lätt för att skapa goda relationer och lätt för att samarbeta
- Drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen
- Är öppen för nya arbetssätt och bidrar till verksamhetsutveckling

ÖVRIGT
För denna tjänst tillämpar vi löpande rekrytering.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Är du student och vill jobba extra under studietiden? 

Lagerarbetare
Läs mer Sep 5
Är du student och vill jobba extra under studietiden? 
Till vår kundföretag i Växjö med omnejd söker vi nu duktiga och arbetsvilliga studenter som är tillgängliga för jobb från och med v.36 till och med året ut. Vår kund är verksam inom lager/logistik och behöver förstärkning. Lagerpåfyllning, in- och utleverans, orderplock är exempel på uppgifter våra kunder behöver hjälp med.

Tjänsten ställer krav på högt tempo och noggrannhet samt god social kompetens och sinne för ordning och reda. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag där gott samarbete och öppenhet ligger i fokus.
Din profil
Vi söker dig som studerar på minst 50% eller har ett annat jobb på samma procent. Vi ser gärna att du har minst ett eller ett par års studier kvar och att du är tillgänglig cirka två arbetspass per vecka. Vi ringer till dig när vi har ett uppdrag och bokar upp dig dag för dag. Vidare har du någon form av praktisk erfarenhet av lagerarbete samt är du flexibel gällande arbetstiderna som är förlagda måndag till fredag mellan 15:00-20:00. Arbete på förmiddagar kan också förekomma.
Som person är du öppensinnad, arbetsintresserad och pålitlig. Du är van att ta ansvar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är även en god lagspelare och bidrar med en hög arbetsmoral. Önskvärt med truckkort och B-körkort då företaget ligger ett par kilometer utanför centrum.

Uppdraget avser inhyrning där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos vår kund i Växjö. 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Två till fem kvällar i veckan. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Vi söker en projektledare till Lingmerths Resebyrå

Resebyråchef
Läs mer Sep 5
Trivs du i rollen som projektledare? Då är det dig vi söker!

Lingmerths Resebyrå är en kvalificerad partner för rådgivning och bokning av resor och möten. Det som förenar byråns olika delar av verksamheten är att alla jobbar för att få människor att mötas, oavsett om det är via flyg, bil, ett mindre möte eller stort event. Lingmerths är en av Sveriges äldsta aktörer i branschen, och är just nu inne i en spännande utvecklingsfas. Bolaget står på stabil finansiell bas, och har långsiktiga ägare med tydligt sikte på framtidens möjligheter.

Som en del av Lingmerths Resebyrå arbetar du i en grupp kompetenta kollegor med affärsområdet Möten & Event – ta chansen och bli en del av detta härliga gäng!

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och som är van att arbeta i grupp och att arbeta mot budget. I arbetet ingår det bland annat att bearbeta nya kunder samt befintliga. Du kommer att ha helhetsansvaret att styra upp och att se till att alla projekt blir gjorda.


• Ansvara för planering, genomförande och uppföljning av kunders möten.
• Försäljningen sker i projektform vilket innebär att du har ansvar ifrån första kontakten med kunden till genomförande och uppföljning.

Din profil
Du som söker ska vara utåtriktad, kunna knyta relationer och vara noggrann i sitt arbete .

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med event tidigare eller liknande erfarenhet.

Vi ser gärna att du har;

- B-körkort
- Datorvana ,Excel, Office, Adobe
- Goda engelska kunskaper

Känner du att denna tjänst är något som kan passa just dig. Skicka in din ansökan snarast då vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan.

Varmt välkommen med din ansökan

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Vi söker ytterligare en kollega som vill arbeta som jobbmatchare i Växjö

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Sep 5
Nu söker vi en ny kollega till kontoret i Växjö som vill utmanas och utvecklas i en roll som jobbmatchare vid sidan av sina studier eller annan huvudsakliga syssla!

För att lyckas i rollen som handledare/jobbmatchare måste du verkligen brinna för att stötta och motivera andra människor ut i arbete. För att vara aktuell för tjänsten är du student eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50% och vara ute efter ett deltidsarbete.

Du kommer att arbeta inom ramen för Arbetsförmedlingens upphandlade jobbmatchningstjänster "Kundval Rusta och Matcha" där fokus ligger på resultat och därför ser vi gärna att du är resultatdriven och har lätt för att skapa nya kontakter.

Arbetsuppgifterna består främst av att, genom bland annat individuella samtal, workshops och seminarium coacha, vägleda och stötta arbetssökande till arbete eller till reguljära studier.
Arbetet präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i egenförsörjning. Vi ser långsiktigt på detta uppdrag och vill helst att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Tjänsten kan i perioder även inkludera stöttning i våra rekryteringsprocesser såsom telefonintervjuer, referenstagning, urval, annonsskrivning och andra vanligt förekommande uppgifter.

Det är meriterande om du som söker har kunskap inom andra språk än svenska då många av de arbetssökande har annan bakgrund.

Tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt kandidat och stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.

Din profil
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50%. För långsiktighet på tjänsten vill vi också gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier.

För att vara aktuell för tjänsten måste du ha tillämpat dig utbildning på högskolenivå, där du läst minst 120hp (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom:
- arbetsliv
- organisation och personalarbete
- studie- och yrkesvägledning
- företagsekonomi
- arbetslivspsykologi
- beteendevetenskap
- arbetsterapi eller socionom

samt minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).

Alternativt har du minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig på att kommunicera. Du har ett resultatfokus i ditt arbetssätt drivs av att uppnå sina uppsatta mål. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, goda kunskaper i engelska samt mycket god datorvana.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Empleo söker sängmontörer

Montör, träprodukter
Läs mer Sep 5
Till vår kund söker vi sängmontörer.
Vill du ha ett arbete där du har möjlighet till stor variation och får lära dig ett yrke från grunden? I tjänsten som sängmontör hos vår kund har du stora möjligheter att få lära dig alla de moment som ingår i att bygga en säng av mycket hög kvalité. Moment som uppdraget kan innefatta är tillverkning av olika former av madrasser, Spikning av sängbottnar, stoppning av bäddmadrasser, packning av såväl kompletta sängar såsom madrasser och slutkontroller av sängar färdiga för leverans. Tillverkningen sker på olika stationer där du kommer få möjlighet att lära dig från grunden till att avancera mot mer kvalificerade uppgifter om du visar intresse och engagemang.
Din profil
Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning i grunden alternativt ser dig själv som praktiskt lagd person som tycker om att arbeta med händerna. Du fungerar väl i grupp, bidrar med bra inställning och strävar alltid efter att lämna ifrån dig jobb med mycket hög kvalitetsnivå. Att du är noggrann och ansvarsfull ser vi som en självklarhet.
Du talar och skriver flytande svenska.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående
Ort/Placering: Rydaholm
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Drivna studenter för extraarbete inom lager och industri

Lagerarbetare
Läs mer Sep 5
Är du student och söker extraarbete? 
Dina arbetsuppgifter
Är du student och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Till våra olika kundföretag runtom i Kronobergs län söker vi nu duktiga och arbetsvilliga studenter. Våra kunder är verksamma inom lager/distribution samt industrin och behöver förstärkning. Lagerpåfyllning, in- och utleverans, orderplock och montering är exempel på uppgifter våra kunder behöver hjälp med. Tjänsten ställer krav på högt tempo och noggrannhet samt god social kompetens och sinne för ordning och reda. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag där gott samarbete och öppenhet står i fokus.Din profil
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Vi ser gärna att du har minst ett eller ett par års studier kvar och att du är tillgänglig cirka två arbetspass per vecka. Vi ringer till dig när vi har ett uppdrag och bokar upp dig dag för dag. Vidare har du någon praktisk erfarenhet av industri- eller lagerarbete samt är du flexibel gällande arbetstiderna. Som person är du öppensinnad, arbetsintresserad och pålitlig. Du är van att ta ansvar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är även en god lagspelare och bidrar med en hög arbetsmoral. Önskvärt med truckkort och körkort, det är dock inget krav. Uppdragen avser inhyrning där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos våra kunder runtom i hela Kronobergs län, varför vi gärna ser att du innehar B-körkort och gärna även har tillgång till bil.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Kronobergs län.
Omfattning: Deltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Truckförare med B3-B4-behörighet för omgående start i Rydaholm!

Truckförare
Läs mer Sep 5
Vi söker truckförare för omgående uppstart!

I tjänsten kommer du att arbeta med lastning och lossning av emballage. Tjänsten ställer krav på god körvana och truckkort B3 B4 nivå samt vana vid att arbeta med dator då uppdraget omfattar service.
Vi söker både till dagtid och kvällstid

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du har flera års vana av att hantera en skjutstativstruck och handdator eller motsvarande. Du har sinne för ordning och reda och blick för logistik och lagerflöden. Vidare växer du med ansvar och är en god lagspelare.

Du innehar truckkort B3 B4 Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Rydaholm.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående
Ort/Placering: Rydaholm
Omfattning: Heltid, dagtid / kvällstid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Drivna studenter för extraarbete inom lager och truckkörning

Lagerarbetare
Läs mer Sep 5
Är du student och söker extraarbete som truckförare ? 
Är du student eller har ett annat deltidsarbete och vill ha ett extrajobb vid sidan av? Till ett av våra företag söker vi nu drivna och ansvarstagande studenter med truckkort och erfarenhet inom lager och truckkörning. Hos vår kund kommer du få arbeta med erfarna medarbetare på ett fint lager som är uppdelat i två delar, en frysdel på - 27 grader och sedan en torrdel.
De har även en E-handel avdelning på lagret där de plockar ihop och paketerar varor som ska ut till kunder och privatpersoner. 

Huvudsakliga Ansvarsområden : 
Orderplock / plock för E-handel 
In- och utleveranser 
Lagerpåfyllning 
Påfyllning av plockplatser
Inregistrering av produkter i datasystem
Transportbokningar

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.Vi ser gärna att du har minst ett eller ett par års studier kvar och att du är tillgänglig cirka två till tre arbetspass per vecka.
Vidare har du praktisk erfarenhet av lagerarbete och är en van truckförare av skjutstativtruck samt ledstaplare. 

Som person är du ordningsam, flexibel, pålitlig och serviceinriktad. Du är van att arbeta i ett högt tempo. 
Du är van att ta ansvar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är även en god lagspelare och bidrar med en hög arbetsmoral. 
Uppdragen avser inhyrning där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos vår kund. 

Tjänsten ställer krav på högt tempo och noggrannhet samt god social kompetens och sinne för ordning och reda. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag där gott samarbete och öppenhet står i fokus.
Tiderna är 07-16 och arbetet är förlagt på vardagar. 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Kronobergs län.
Omfattning: Deltid, dagtid och kväll.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Sjuksköterskor till kirurgisk vårdenhet

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 5
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.


Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgisk vårdenhet.

Kontakta oss gärna för mer information

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska,

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Extra åklagare

Åklagare
Läs mer Sep 5
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet.

ÅM2022-1767

Åklagarkammaren i Växjö söker extra åklagare.

Dina arbetsuppgifter

Åklagarmyndigheten söker dig som vill ha en central roll i brottsbekämpningen. Som åklagare använder du rättspraxis i teori och praktik under stort eget ansvar och i samarbete med andra.

Som extra åklagare kommer du att arbeta med alla delar i förekommande brottmålsärenden på en allmän åklagarkammare. Du kommer att leda förundersökningar, fatta beslut i åtalsfrågan samt att processa i domstol.

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider. Från den första arbetsdagen erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling.

Dina kvaliteter och kvalifikationer

Du ska ha

svenskt medborgarskap,
nordisk juristexamen,
notariemeritering från tings- eller förvaltningsrätt,
erfarenhet från annat kvalificerat juridiskt arbete i minst två år efter din notarietjänstgöring, främst inom brottmål. Här avses i första hand arbete som hovrättsassessor, advokat eller annan juridisk erfarenhet av arbete med brottmål.
Vi vill att du

har ett stort intresse för straff- och processrätt,
är juridiskt skicklig,
har en förmåga att samarbeta och leda andra,
är drivande, kan organisera och prioritera ditt arbete och fatta självständiga beslut,
är stabil och har ett gott omdöme,
har en god analytisk förmåga och förmåga till kritiskt tänkande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Antagningsförfarandet

Anställningen som extra åklagare är en visstidsanställning om minst 12 månader, innan du kan få dispens att bli tillsvidareanställd som kammaråklagare.

Tester förekommer i rekryteringsprocessen.

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare

På Åklagarmyndigheten känner vi stolthet när vi går till jobbet. Tillsammans är vi närmare 1 800 engagerade och kompetenta medarbetare som står upp för rättssäkerhet, rättstrygghet och demokratiska värden. Oavsett roll i myndigheten så bidrar alla till vårt viktiga samhällsuppdrag.

Vill du bli en del av Åklagarmyndigheten? Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Ansök redan i dag!

Ansök nu

Säljare / Account manager med eller utan erfarenhet sökes i Växjö

Hemförsäljare
Läs mer Sep 5
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt.
Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.
Dina arbetsuppgifter
Dina kundbesök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt eget personliga schema som du själv är med och utformar veckovis.
Lön, ersättning och förmåner
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Vi har en av marknadens högsta provisioner. Vi har även stimulerande månadstävlingar och säljbonusar.
Löpande försäljningsutbildning
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Ett mycket flexibelt arbetsschema som du själv är med och bestämmer
Ett varierande jobb där ingen dag är den andra likAnställningsvillkor
Vi söker främst dig som vill satsa fullt ut och jobba heltid, men det finns även möjlighet att jobba deltid. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Bifoga ditt Cv & personliga brev i din ansökan.
Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och mot företag.
Med maskinen kan man med enbart vatten tvätta och rengöra såväl inomhusluften som de flesta ytor miljövänligt och helt utan kemikalier.
#workatclearsky

Ansök nu

Åklagaraspirant

Åklagare
Läs mer Sep 5
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet.

ÅM2022-1766

Åklagarkammaren i Växjö söker en åklagaraspirant.

Dina arbetsuppgifter

Åklagarmyndigheten söker dig som vill ha en central roll i brottsbekämpningen. Som åklagare använder du juridiken i teori och praktik under stort eget ansvar och i samarbete med andra.

Som åklagaraspirant kommer du att arbeta med alla delar i förekommande brottmålsärenden på en allmän åklagarkammare. Du kommer att leda förundersökningar, fatta beslut i åtalsfrågan samt att processa i domstol.

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider. Från den första arbetsdagen erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling.

Dina kvaliteter och kvalifikationer

Du ska vara svensk medborgare med en nordisk juristexamen. Vid tillträde som åklagaraspirant måste du även vara notariemeriterad från tings- eller förvaltningsrätt.

Vi vill att du

har ett stort intresse för straff- och processrätt,
är juridiskt skicklig,
har en förmåga att samarbeta och leda andra,
är drivande, kan organisera och prioritera ditt arbete och fatta självständiga beslut,
är stabil och har ett gott omdöme,
har en god analytisk förmåga och förmåga till kritiskt tänkande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Antagningsförfarandet

Under tiden som åklagaraspirant har du en tidbegränsad anställning om 9-12 månader. Därefter följer en tillsvidareanställning.

Tester förekommer i rekryteringsprocessen.

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare

På Åklagarmyndigheten känner vi stolthet när vi går till jobbet. Tillsammans är vi närmare 1 800 engagerade och kompetenta medarbetare som står upp för rättssäkerhet, rättstrygghet och demokratiska värden. Oavsett roll i myndigheten så bidrar alla till vårt viktiga samhällsuppdrag.

Vill du bli en del av Åklagarmyndigheten? Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Ansök redan i dag!

Ansök nu

Säkra Larms resa fortsätter och nu har turen kommit till Växjö!

Hemförsäljare
Läs mer Sep 5
Är ett heltidsjobb med frihet under ansvar, inga fasta scheman och möjligheten att påverka din egen lön något för dig? Vill du ta ett dig an en ny utmaning i karriären men är rädd för att du inte har rätt erfarenhet? Då är Säkra Larm din nästa arbetsgivare!

Hos oss spelar inte dina tidigare erfarenheter någon roll, utan dina egenskaper och viljan att lära sig. Du behöver inte ha jobbat med sälj innan, vi utbildar och coachar dig från start!

Om tjänsten:

Ditt uppdrag kommer vara att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar och således sälja våra produkter. Du ansvarar för hela säljprocessen, från bokning av möte till genomförande av kundbesök och avtalsskrivning. En del av besöken består av leads och tilldelas dig, några sker efter tips från befintliga kunder och en större del är genom uppsökande försäljning. För oss är kvalité A&O och för att kunna utföra en korrekt projektering och behovsanalys sker kundbesöken i kundens bostad.

För oss är det viktigt att förstå att allas livspussel ser olika ut, därför kommer du ha möjligheten att lägga upp och planera din arbetstid tillsammans med din närmsta chef. Se dig själv som egenföretagare med tryggheten som en anställd.

SÄKRA LARM har funnits på marknaden sedan 2003. Vi levererar smarta och moderna larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus. Våra kunder äger alltid sin utrustning och väljer själva hur larmet ska kopplas.
Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Om dig

Du vill ta ett nytt kliv i karriären och söker efter utmaningar. Du gillar varierande arbetsdagar och ser fram emot att jobba mycket självgående.

Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är socialt kompetent och klarar av ett självständigt arbete. Du är ansvarsfull och sätter kunden i centrum. Är du en person som inte ger upp i första taget och som besitter egenskaperna envis och nyfiken? Då tror vi att du har rätt förutsättningar för att lyckas hos oss.

Du behöver behärska det svenska språket i både tal och skrift samt vara prickfri i polisens belastningsregister. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Säkra Säljakademi: en betald säljutbildning i Säkra Säljakademi, en utbildning där du lär dig alla grunderna i försäljning både teoretiskt och praktiskt. Utbildningen pågår parallellt med ditt heltidsjobb under hela ditt första år som anställd.

Ett jobb med stor frihet, inga stämpelklockor. Budget=arbetstid.

Goda möjligheter att utvecklas inom företaget, majoriteten av våra chefer började som säljare.

Kontinuerlig coaching och kompetensutveckling.

Möjligheten att påverka din inkomst genom provisionsbaserad lön utan tak.

Flertalet säljtävlingar och andra roliga företagsaktiviteter.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Högstorps förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Sep 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Högstorps förskola är en förskola med åtta avdelningar mitt i stadsdelen Högstorp i Växjö. Förskolan arbetar idag åldershomogent och pedagoger följer barnen i den utsträckning det är möjligt. Förskolan arbetar med fokusområdet Hållbar undervisning som har sitt ursprung i utveckling, kvalité och lärande. Pedagogerna arbetar temainriktat och anpassar även utbildningen utifrån barnens intressen och nyfikenhet. Förskolan värnar om individen och lägger stor vikt vid barnens utveckling och lärande. Förskolan ska vara rolig, betydelsefull och lärorik hela dagen och vi arbetar för att barnen ska ha en meningsfull vistelse hos oss.

I höst är vi i behov av en förskollärare på heltid. Hos oss kommer du, tillsammans med kollegor, ansvara för planering, dokumentation, utvärdering och analys av arbetet kring barns utveckling och lärande. Du tillhör ett arbetslag där ni grundar barnens utbildning i våra styrdokument. Arbetslaget utvärderar och utvecklar verksamheten med ett tydligt barnperspektiv, allt för att hitta bättre arbetsprocesser som leder närmare målen. Genom ett engagerat och medforskande förhållningssätt skapar du möjligheter för barnen att utvecklas och lära. Som förskollärare på Högstorps förskola ansvarar du för att leda det systematiska kvalitetsarbetet och tillsammans med övriga arbetslaget utvecklar ni utbildning och undervisning i enlighet med våra styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med kapitel 2:7 Förskollärarens ansvar i undervisningen i Läroplanen för förskolan. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagogisk ledare i barngrupp. Du har god kunskap i förskolans uppdrag och styrdokument och tar ansvar för arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet där pedagogisk dokumentation ligger som grund.

Du arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och har ett professionellt förhållningssätt mot barn, kollegor och vårdnadshavare. Du ser barngruppens olika behov utifrån deras olika förutsättningar och med din trygga och glada personlighet gör du allt för att bemöta barnen på bästa sätt. Du har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i arbetsgruppen.

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna tjänsten så snart du har möjlighet.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Arbetsterapeut till vårdcentralen Dalbo

Arbetsterapeut
Läs mer Sep 5
Vi på Primärvårdsrehab servar länets offentliga vårdcentraler med rehabresurser i form av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, psykosociala resurser och rehabkoordinatorer. Vi söker nu en vikarie till Primärvårdsrehab vårdcentralen Dalbo.

Hos oss på Primärvårdsrehab arbetar vi tillsammans för att skapa goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Vi är drivna och engagerade och jobbar i nära samarbete med övrig personal på vårdcentralerna för att skapa en komplett och tydlig vårdkedja för våra patienter där vårt mål är att de på ett smidigt sätt ska nå den profession som bäst kan möta deras behov. Du ingår också i ett nätverk av arbetsterapeuter inom primärvården i Kronoberg.

Du kommer mötas av ett mycket fint arbetsklimat där tilliten är hög och där du har möjlighet att påverka både ditt eget arbete och verksamheten tillsammans med dina kollegor. Hos oss får du chansen att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor i ett intressant och omväxlande arbete.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut hos oss får du möjlighet att arbeta med bedömning och behandling utifrån ett aktivitetsfokus. Det kan tex innebära kartläggande samtal, aktivitetsbedömningar, förskrivning av kognitiva hjälpmedel för att upprätthålla individens aktivitetsförmåga och självständighet. Behandling kan genomföras individuellt, eller i grupp med syfte att skapa balans och struktur i patientens vardag.

Du är en viktig del i vårdcentralernas rehabiliteringsteam och aktiv i patienternas sjukskrivningsprocess. Som arbetsterapeut i primärvård träffar du också patienter med handartros och enklare karpaltunnelsyndrom.

Du arbetar i nära samarbeta med övriga rehabresurser och personalen på vårdcentralerna. Uppdraget är varierat och du får möjlighet att möta en stor bredd av patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Som person känner du dig trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du ser värdet av att samarbeta i team kring patienterna.

Du arbetar med fokus på patientens bästa och är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Montörer för dagtid

Elmontör
Läs mer Sep 5
Om tjänsten
Har du gått bygg- och anläggning eller någon annan likvärdig utbildning? Kanske har du en annan liknande industriell bakgrund och vill arbeta på ett attraktivt företag?
Vi söker nu både nyutbildade och erfarna montörer och elmontörer, eller dig som har en annan liknande industriell erfarenhet, till någon av våra kunder som finns placerade i Växjö, Åseda och Tingsryd.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Elmontör:
Som elmontör behöver du ha goda kunskaper av att läsa och koppla efter ritningar och elschema och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.
För att vara intressant för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med el som inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör.

Montör:
Våra kunder finns inom olika branscher och tillverkar olika produkter därför söker vi olika typer av montörer. Vi söker montörer inom bland annat fordon-, trä- och metallindustrin. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka!

Vi söker dig som
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Uppdragsledare EL

Entreprenadingenjör
Läs mer Sep 5
Introduktion

WSP Systems i Växjö har tack vare stor efterfrågan på våra tjänster många spännande projekt igång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag.

Just nu arbetar vi med projekt inom sjukhus, skolor, kontor, industri och kommersiella fastigheter. Våra uppdragsgivare är framförallt verksamma inom kommun, stat och privata sektorn.

El gruppen i Växjö består för närvarande av 10 personer med bred kompetens inom el, tele, data, hiss och solcellsanläggningar.

Vi jobbar i nära samarbete med EL-avdelningarna vid WSP´s kontor i Karlskrona och Kalmar.

Ansvarsområde

WSP växer och som uppdragsansvarig inom EL hos oss får du vara med och påverka projekten från tidiga uppstartsskeden till dess att projekten avslutas och verksamhetsstart sker. Projekten bedrivs i team och du kommer att ansvara för framtagning av systemhandlingar, projektering, kontroll och besiktning mm genom hela projektgenomförandet.

Du kommer även vara delaktig i avdelningens marknadsföring och har kundansvar. För rätt person finns det goda möjligheter att påverka - både din egen och EL-avdelningens utveckling.

För dig som vill utvecklas kan vi erbjuda en nyckelroll där du kan agera mentor och kunskapsbank inom verksamheten. Handledning och upplärning av juniora konsulter ingår som en naturlig del i ditt arbete.Kvalifikationer

Du är antingen civil-, högskole-, gymnasieingenjör eller motsvarande med EL-inriktning alternativt förvärvat motsvarande kunskaper i arbetslivet. Du har mångårig erfarenhet inom EL-branschen ifrån olika typer av projekt, små som stora. Du kanske jobbar som entreprenör, beställare, EL-konsult, konstruktör eller kanske inom tillverkningsindustrin.

Du värdesätter att ha kontakt med andra, att bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat med konsult- eller entreprenadverksamhet samt har vana från arbete med AutoCad/ Revit med applikation MagiCad. Har kunskap inom AMA EL och är van vid upprättande av beskrivningsdelar för EL samt kalkylera entreprenadkostnader. Vidare är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och affärsmässighet.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast (31 Okt 2022). Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

KontaktGruppchef EL Thomas Rosén +46 10 722 76 33

WSP Systems, VäxjöSista ansökningsdag

Urval sker löpande men vi vill senast få in din ansökan 2022-10-31.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 55 000 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100.
wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (https://www.linkedin.com/company/wsp-sverige/) (LinkedIn), WSP Sverige (https://www.facebook.com/wspsverige/) (Facebook), eller @lifeatwspsverige (https://www.instagram.com/lifeatwspsverige/) (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Ansök nu

FÄLTSÄLJARE PÅ HAUGEN-GRUPPEN

Utesäljare
Läs mer Sep 5
Haugen-Gruppens vision är att bli Sveriges bästa distributör. Samarbetet sker med starka varumärken och attraktiva produkter för morgondagens kunder och konsument. Haugen-Gruppen genomgick i slutet på 2020 en transformation och förstärkte sitt team med medarbetare som med vilja och mod skapar spännande erbjudanden för framtidens FMCG-marknad. De produkter som efterfrågas idag ser annorlunda ut imorgon och Haugen-Gruppens vision är att alltid ligga i framkant på marknadstrender genom att vara den naturliga partnern för varumärkesägare och kunder. Hos Haugen-Gruppen får du en unik möjlighet att vara med och bygga en banbrytande kultur, präglat av entreprenörskap, snabbhet, flexibilitet och ansvar där syftet är att bygga en organisation som ombesörjer framtidens behov. Haugen-Gruppen finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Haugen-Gruppen är idag distributör för bland andra Twinings te, Green Giant, Old El Paso, Caj P, Blue Dragon, Patak's, Törsleffs, Green Choice, Lucullus Sambal Oelek, Sweet Baby Rays, Konfekta med flera. Försäljningen sker via ICA, Coop, Axfood och Bergendahls.
Om rollen som Fältsäljare:
Huvuduppgiften i denna roll är att vara vår ambassadör och med stort engagemang i butik driva samt utveckla försäljningen av våra produkter. Detta med syfte att optimera butikens lönsamhet samt stärka Haugen-Gruppens position på marknaden. För att lyckas i rollen behöver man vara driven, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad.
Arbetsuppgifter:
· Presentera och sälja in kampanjer och nyheter
· Du kommer arbeta med både försäljning och plock i butik.
· Att öka butikernas försäljning genom att aktivt skapa kampanjer och samexponeringar.
· Att säkerställa att vi har rätt sortiment inne på varje kedja/butik, samt att utöka detta sortiment så långt det går.
· Att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder.
· Att besöka alla kunder som ingår i ditt distrikt.
· Att skapa en positiv anda och förmedla denna till kollegor och butiker även när det känns tungt och struligt.
Vi erbjuder dig:
· Ett stimulerande och utvecklande arbete i ett växande bolag
· Engagerade och härliga kollegor med gemensamt fokus
· Ett arbete med starka varumärken som många kan relatera till
· Ett företag med mycket arbetsglädje och höga ambitioner
· Ett arbete där du kommer ha möjlighet att göra skillnad
· Ett roligt, självständigt och varierande arbete
Vi söker dig som:
· Hög social kompetens och goda säljaregenskaper
· Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
· Kunna ta eget ansvar och vara självgående.
· Arbetar med god struktur och planeringsförmåga
· Kan arbeta i högt tempo och hålla många saker igång samtidigt
· Har en tydlig kunskap kring marknaden för Dagligvaruhandeln
· Är driven, målfokuserad och arbetar självständigt
· Har ekonomisk förståelse och en viss analytisk förmåga
· Lösningsorienterad
· Har ett intresse för mat
Kvalifikationer:
· Gymnasial utbildning
· Minst 2 års arbete med försäljning inom DVH
· God PC-vana samt goda kunskaper i Office, framför allt Excel och Power Point
· Har du erfarenhet från KeySale eller Genero är detta meriterande.
· Har körkort
· Kunskap om butikerna på distriktet är meriterande.
Ansökan och kontaktperson
RG Marknadspartner ansvarar för rekryteringen till den här tjänsten. Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan. Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öhman:
E-Post: susanne.ohman@rgmp.se
Tfn: 070-963 20 29

Ansök nu

Stationsmontör - Växjö

Elkrafttekniker
Läs mer Sep 5
.

Är du lösningsorienterad? Tycker du om att lösa kundens problem i en ständigt utvecklande bransch? I så fall kan detta vara ett jobb för dig! 

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för högklassiga tjänster, lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Vi söker nu en stationsmontör till vår avdelning i Växjö. Arbetsområdet är i huvudsak Kronobergs län. Sökande från hela arbetsområdet är av intresse.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta i olika konstellationer inom ett dynamiskt team bestående av montörer, servicetekniker, montageledare och projektledare. Arbetet är mycket fritt, omväxlande och självständigt med stort tekniskt innehåll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
* Provning, drift, service och underhåll inom stations och industrianläggningar 0.4 - 130 kV
* Underhåll riktar sig mest till HSP och LSP apparater, brytare, frånskiljare, jorddon, transformatorer, kondensatorbatterier och likströmssystem
* Utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt
* Beredskap ingår i tjänsten och resor kan förekomma. Ditt arbetsområde kommer i stort sett att vara inom Kronobergs län.

Vem är du? 
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av el entreprenader. 

Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elanläggningar eller vattenkraftsstationer. Du bör vara väl förtrogen med ESA och kopplingsarbete inom elanläggningar. Du har även god kunskap och erfarenhet inom felsökningsarbeten. 

Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Noggrannhet och god struktur är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du har också en mycket god förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt är initiativtagande, beslutsam och lösningsinriktad. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. 

B-körkort är ett krav och du talar och skriver svenska flytande. 

Vårt erbjudande 
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. 

Vi erbjuder:
* Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
* Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Ansökan och frågor 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Leijon på tfn: 0730-838764.

Sista ansökningsdag är 2022-10-31. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Facklig kontakt 
Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)

Ansök nu

Enhetschef till avdelningen för sjuksköterskor

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som enhetschef leder och styr du verksamheten mot omsorgsförvaltningens mål. Du ansvarar för ekonomi, personal och verksamhet. En viktig del i arbetet är att bidra till goda relationer med andra aktörer runt omsorgstagaren, såväl inom som utanför vår förvaltning. Du ska på ett positivt sätt tillvarata och utveckla medarbetarnas kompetens och får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. Vi vill att ditt ledarskap ska stimulera till förnyelse, flexibilitet och kvalitetstänkande utifrån ett patientperspektiv.

Inom avdelningen för sjuksköterskor arbetar ca 130 sjuksköterskor. Vi är fyra enhetschefer och en avdelningschef. Enhetscheferna tillsammans med administrativt stöd har sitt kontor på Sandvägen i Sandsbro. Vi strävar efter att vara en enhetlig sjuksköterskeorganisation med ett gemensamt synsätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ledarskapserfarenhet och minst ett par års erfarenhet av vårdyrke. Vi ser gärna att du är utbildad distriktssköterska eller sjuksköterska med inriktning mot äldre samt att du har ledarskapsutbildning och god kännedom om kommunal hälso- och sjukvård. Erfarenhet av organisationsutveckling ser vi också positivt på, då avdelningen för sjuksköterskor befinner sig i en utvecklingsfas och ständigt jobbar med förbättringsarbete.

För att lyckas i rollen behöver du vara en lyhörd, tydlig och målorienterad ledare som har förmågan att påverka och inspirera din omgivning och få såväl individ som grupp att växa och sträva mot samma mål. Du är bra på att kommunicera, initiativtagande, strukturerad och har förmågan att uppmärksamma och ta tag i problem och hitta effektiva lösningar. Det är också viktigt att du är en flexibel person med ett stort engagemang för våra frågor, att du har ett helhetstänk, god förmåga att samverka på olika nivåer och lätt för att bygga relationer.

Körkort är ett krav liksom att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Svevia

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 5
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Redovisningsekonom till ekonomistödsfunktionen, Svevia. Vi kombinerar det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Brinner du för redovisning, förändringsarbete och ledarskap? Vill du arbeta nära affärsverksamheten och ledning i ett bolag med ett starkt hållbarhetsfokus och en öppen kultur där beslutsvägarna är korta? Då kan rollen som Redovisningsekonom vara rätt tjänst för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Svevia där Poolia hanterar rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom på Svevia ingår du i ett team bestående av elva ekonomer. Ditt primära ansvarsområde är att fungera som en stöttande funktion med din expertiskompetens mot ett 40-tal arbetschefer och lika många ekonomer som arbetar på Svevias kontor runt om i Sverige. Du kommer förstärka avdelningen vad gäller arbete med kreditkontroller, vilket vi gärna ser att du har erfarenhet av, alternativt ett genuint intresse för att lära dig. Hos Svevia får du vara med och vidareutveckla rutiner, manualer och införa samt förbättra processer. I rollen rapporterar du till Chefen för Ekonomistöd. Ekonomisystemet som används är Agresso.

Svevia erbjuder en arbetsplats med öppet landskap i stora lokaler med fint ljusinsläpp. Här är det högt i tak och en härlig stämning, där man i gruppen hjälps åt att hantera de ärenden och arbetsuppgifter som för stunden är aktuella. Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Framgången skapar vi som ett lag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Ekonomisk support gentemot linjeekonomer
- Periodstängning och bokslut
- Balanskontoavstämningar av olika slag, bl. a lönerelaterade konton
- Kreditbedömning & kredituppföljning
- Kravhantering
- Momshantering och punktskatter


Vem är du?
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi och dokumenterad erfarenhet av löpande redovisning. Du är trygg i din expertis och besitter goda kunskaper i affärssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av momshantering. Har du tidigare arbetat i Agresso finner vi det meriterande, men det är inget krav.

Som person har du en hög servicekänsla och motiveras av att ge support till andra kollegor. Du är kommunikativ, relationsskapande och har en god pedagogisk förmåga, både i tal och skrift. För att passa hos oss behöver du drivas av löpande förbättringsarbete och tycka det är spännande med förändringar. Vi hoppas att just DU ska hjälpa oss att bygga framtidens Svevia!


Om verksamheten
Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Och som specialist måste vi alltid vara lite bättre än våra konkurrenter – varje dag. Det är en utmaning som vi gillar. Vårt framgångsrecept bygger på en företagskultur där vi delar med oss av våra kunskaper och vår erfarenhet. Vi är den ledande driftentreprenören och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Men framförallt är vi ett modernt serviceföretag där varje medarbetares personliga initiativförmåga och yrkesskicklighet är avgörande för kundupplevelsen. Tillsammans gör vi mer nytta och bidrar med större värde för våra kunder, vår omvärld och varandra.
Svevia är ett statligt ägt bolag med högt driv och en stark entreprenörsanda. Enligt de statliga direktiven ställs höga krav på transparens och rapportering och Svevia arbetar i allt väsentligt som ett noterat bolag. https://www.svevia.se/

Ansök nu

Kommunikationselektriker

Kommunikationselektriker
Läs mer Sep 5
Växjö Energi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla i Växjö kommun. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Vi ligger ständigt i framkant med ny teknik och skapar utveckling genom att vara regionens självklara infrastrukturaktör. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar våra hängivna medarbetare prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder idag och i framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Växjö är en expansiv region med många nyetableringar, behovet att trygga och säkra elleveranser till våra kunder är stort. Vi behöver därför förstärka vår förmåga att utföra drift och underhåll av det interna kommunikationsnätet, och söker därför personal. Vi erbjuder spännande tekniska jobb där framtidens smarta elnät ställer högre krav på kommunikation och dataöverföring.
Vi söker en kommunikationstekniker som kommer att arbeta i ett team inom ett område med stor bredd och varierande arbetsuppgifter. Vi löser uppgifter tillsammans och använder oss av moderna underhållssystem och nätinformationssystem.
Du kommer även att handha olika kommunikationsprotokoll, vi arbetar med att få enhetliga kommunikationslösningar för bland andra mätvärdesinsamling och driftövervakning, Vi nyttjar teknik såsom SHDSL-nät baserat på baserat på TCP-IP. Som kommunikationstekniker kompletterar du driftingenjören, räkna med en fördelning av 60% arbetet ute i fält och resten inne. Arbetet innebär frihet under ansvar.

Hos oss kommer du som kommunikationstekniker att agera både som beställare och bollplank gentemot utförare och leverantörer samt hålla kontakter och driva arbetet framåt. Underhåll ska planeras in utföras och ligga till grund för beslut om åtgärder, både underhållsmässiga behov och investeringsbehov.

Vi erbjuder dig ett tryggt och spännande arbete tillsammans med ett sammansvetsat och kompetent team. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid och jobbar för att ligga i framkant för en bra arbetsmiljö. Vi satsar mycket på vidareutbildning av våra medarbetare och vi har bra anställningsvillkor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning el-tele eller KY-utbildning inom området. Vi tror att du är intresserad av att arbeta med drift och underhåll av kommunikationsnät på fältet men även inne och har praktisk erfarenhet av både traditionellt kopparnät och optisk fiber. Du är intresserad av drift och underhåll samt utföra felsökning på befintliga tekniska lösningar, men tar även till dig ny teknik och nyttjar datorstöd i arbetet. Arbetet förutsätter en förmåga att föra dialog med medarbetare och entreprenörer samt vår driftcentral.

Du har god samarbetsförmåga och trivs att tillsammans med andra hitta lösningar och åstadkomma resultat. Du har god förmåga att utrycka dig i svenska både i tal och skrift.
Erfarenhet och kunskap om nätverksövervakning till exempel SNMP eller liknande protokoll värdesätts. Praktisk erfarenhet av arbete invid starkströmsanläggningar är en fördel.
För att trivas och bli framgångsrik i rollen bör du vara noggrann, ta ansvar och fullfölja de arbeten du utför. Vi förväntar oss att du har ett intresse för utveckling av olika IT-stöd.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Vi månar om våra medarbetare och eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid.

Växjö Energi är en del av Växjö kommun.

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu