Hitta lediga jobb i Växjö

Logoped till Lasarettsrehab

Logoped
Läs mer Jan 8
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Inom Lasarettsrehab arbetar vi i tvärprofessionella team där vi kompletterar varandra för att erbjuda rehabilitering med hög kvalitet inom akutsjukvården. Här arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, personalsjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer, psykolog, sekreterare, sexolog och rehabassistenter. Vi arbetar både inom öppen och sluten vård.

Vår vision är: Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet.

Vi hoppas att du vill bli en av oss på Lasarettsrehab!

ARBETSUPPGIFTER
Som logoped hos oss kommer du bland annat att arbeta med bedömning och behandling av vuxna patienter med sväljsvårigheter och tal-, språk- och röststörningar.

Arbetet sker både i slutenvård och öppenvård och ger möjlighet till såväl varierande som specialiserade arbetsuppgifter, både individuellt och i team. Eftersom vi är en liten grupp logopeder ges möjligheter till variation utifrån olika behov som uppstår på ett akutsjukhus.

Vi finns på lasaretten i både Ljungby och Växjö och vi ser oss som en gemensam enhet. Denna tjänst är i huvudsak förlagd i Växjö.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad logoped. Du är en engagerad kollega med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom teamarbetet är centralt i vårt arbetssätt fäster vi stor vikt vid dig som person och din samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Utbildningsledare/projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Jan 7
Vi har sedan 13 år bedrivit olika former av utbildning i samarbete med företag och organisationer. Vårt största fokus är yrkeshögskoleutbildning där vi just nu behöver rekrytera en utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningar inom IT och ny teknik. ABLI AB samarbetar nära olika anordnare inom bla. yrkeshögskolan och frontar oftast med deras varumärken till slutkunder, studerande, internt och olika myndigheter - där vi företräder våra kunders verksamhet.
Tjänstens innehåll i huvudsak:

Vi söker nu en utbildningsledare med goda ledaregenskaper kombinerade med god administrativ förmåga till våra eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildningar i nationellt - online. Huvudsakligen handlar rollen om att leda och administrera utbildningar samt coacha och stötta studenterna genom deras utbildningar. Uppdraget innebär även kontakter med näringslivet och olika myndigheter. I arbetsuppgifterna ingår rekrytering och antagning av studenter, schemaläggning, planering, IT relaterade uppgifter samt säkerställande av att utbildningarna genomgående håller hög kvalitet samt bedrivs enligt uppsatta direktiv från Myndigheten för yrkeshögskolan. För att lyckas med detta arbetar du nära de studerande, utbildningsansvariga, utbildningskonsulter, kontaktpersoner på Myndigheten för yrkeshögskolan samt övrig personal på ABLI AB och utbildningsanordnaren. I tjänsten ingår kvalitetsgranskning, planering, och administration. En viktig del i tjänsten som utbildningsledare är att samordna och vägleda de studerande i sin examensarbeten i utbildningen som de studerande genomför ute på företagen. Kontakta företag i samband med ansökningsarbetet. Även andra uppdrag kommer vara aktuella parallellt.


Formell kompetens:

För denna tjänst krävs en högskole-/universitets-/yrkeshögskoleexamen eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har arbetat inom utbildningsområdet sedan tidigare i minst 5 år.


Personlig kompetens:

För att klara av, och trivas i, rollen behöver du vara service- och kundorienterad och ha ett stort engagemang för utbildningsfrågor. Du måste också ha förmågan att arbeta kvalitetsmedvetet och strukturerat mot mål med tydlig deadline. Vidare är det viktigt att du har goda datakunskaper, god administrativ förmåga samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift. God telefonvana. Kunskaper i Officepaketet samt god förmåga att sätta sig in i olika administrativa system. Van att arbeta med sociala medier. Meriterande är om du arbetat inom yrkeshögskoleverksamhet tidigare och krav på minst 5 års tidigare erfarenheter inom utbildning.
Övrig information
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.


Placeringsort

Växjö – ambulerande tjänsteman


Anställningsform

Anställningen är på heltid eller deltid med provanställning i 6 månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning.


Sista ansökningsdag

6 feb, men vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.


Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Stefan Gustavsson, VD mail stefan.abli@gmail.com


Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma om vi får din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig direkt efter att vi fattat ett beslut.


Välkommen med din ansökan!
Publiceringsdatum
2023-01-07


Ersättning
Enligt överenskommelse


Så ansöker du
Skicka din ansökan via mail - stefan.abli@gmail.com


Företag
ABLI AB

Ansök nu

Administratör med IT-kunskaper

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Jan 7
Vi har sedan 14 år bedrivit olika former av utbildning i samarbete med företag och organisationer. Vårt största fokus är yrkeshögskoleutbildning där vi just nu behöver rekrytera en studerandeansvarig till yrkeshögskoleutbildningar inom IT och ny teknik. ABLI AB samarbetar nära olika anordnare inom bla. yrkeshögskolan och frontar oftast med deras varumärken till slutkunder, studerande, internt och olika myndigheter - där vi företräder våra kunders verksamhet.
Tjänstens innehåll i huvudsak:

Vi söker nu en administratör med IT-kunskaper till bla. våra eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildningar i Växjö. Huvudsakligen handlar rollen om att administrera utbildningar samt coacha och stötta studenterna genom deras utbildningar. I arbetsuppgifterna ingår rekrytering och antagning av studenter, schemaläggning, planering, IT relaterade uppgifter samt säkerställande av att utbildningarna genomgående håller hög kvalitet samt bedrivs enligt uppsatta direktiv från Myndigheten för yrkeshögskolan. För att lyckas med detta arbetar du nära de studerande, utbildningsansvariga, utbildningskonsulter, kontaktpersoner på Myndigheten för yrkeshögskolan, personalen på ABLI AB och utbildningsanordnaren. I tjänsten ingår kvalitetsgranskning och administration. En viktig del i tjänsten som studerandeansvarig är att samordna och vägleda de studerande i sin LIA anskaffningsprocess (Lärande i Arbete) - den praktiska delen i utbildningen som de studerande genomför ute på företagen. Kontakta företag i samband med ansökningsarbete Även andra uppdrag kommer vara aktuella parallellt.


Formell kompetens:

För denna tjänst krävs en högskole-/universitets-/yrkeshögskoleexamen eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du får gärna ha arbetat inom utbildningsområdet sedan tidigare, men det är inget krav.


Personlig kompetens:

För att klara av, och trivas i, rollen behöver du vara service- och kundorienterad och ha ett stort engagemang för utbildningsfrågor. Du måste också ha förmågan att arbeta kvalitetsmedvetet och strukturerat mot mål med tydlig deadline. Vidare är det viktigt att du har goda datakunskaper, god administrativ förmåga samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift. God telefonvana. Kunskaper i Officepaketet samt god förmåga att sätta sig in i olika administrativa system. Van at arbeta med sociala medier. Meriterande är om du arbetat inom yrkeshögskoleverksamhet tidigare.
Övrig information
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.


Placeringsort

Växjö – ambulerande tjänsteman


Anställningsform

Anställningen är på heltid eller deltid med provanställning i 6 månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning.


Sista ansökningsdag

6 feb, men vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.


Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Stefan Gustavsson, VD mail stefan.abli@gmail.com


Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma om vi får din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig direkt efter att vi fattat ett beslut.


Välkommen med din ansökan!
Publiceringsdatum
2023-01-07


Ersättning
Enligt överenskommelse


Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-02-06


Företag
ABLI AB
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Tandsköterska

Tandsköterska
Läs mer Jan 6
Vi vänder oss till dig som söker nya utmaningar och vill utvecklas inom ditt yrke som tandsköterska.
På vår klinik utförs främst allmäntandvård samt olika typer av kirurgiska ingrepp, framförallt implantatkirurgi.
Kliniken är försedd med modern utrustning, exempelvis intraoral scanner och CBCT.
Vi söker dig med ansvarskänsla och god initiativförmåga. Det är viktigt att du är glad, positiv och en framåtsträvande person. Dina personliga egenskaper kommer att värderas högt inför en anställning.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Som tandsköterska hos oss ansvarar man för kliniken, patienterna och sina kollegor. Utöver sedvanliga tandsköterskeuppgifter finns möjlighet att arbeta med profylax, delegerad tandvård, assistans vid kirurgi, Invisalign, inköp etc.
Är du rätt person för vår arbetsplats, tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Jobba Som Projektledare

Ekonomikonsult
Läs mer Jan 6
Sök jobbet som projektledare på Offshore It för att jobba som projektledare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som projektledare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som projektledare. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Ren svenska & flytande engelska
? Duktig på kundkontakt & merförsäljning
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jan 6
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Energikonsult

Byggnadskonsult
Läs mer Jan 5
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Efterfrågan på hållbarhetstjänster är fortsatt stor bland våra kunder och vi behöver förstärka organisationen med ytterligare en energikonsult. Till något av våra kontor i Kronoberg eller Kalmar söker vi dig som brinner för energifrågor. Vi erbjuder en tillsvidareanställning i en spännande och utvecklande miljö.

Arbetsuppgifter:
I rollen som energikonsult erbjuder vi dig en möjlighet att få använda din analytiska förmåga och tekniska kompetens för att hjälpa våra kunder att nå sina energi- och hållbarhetsmål. En förutsättning för att trivas och lyckas i rollen är att du har teknisk kunskap om fastigheter samt förmågan att lyfta blicken och komma med innovativa och ekonomiskt hållbara lösningar ut till kund. Tillsammans med övriga konsulter inom HSB Sydost planerar och strukturerar vi arbetet utifrån geografisk placering, behörighet och önskad kompetensutveckling. Tillsammans har vi bred kompetens inom energifrågor, byggprojektledning och underhållsplanering.

Som energikonsult arbetar du huvudsakligen med att:

- Energioptimera, effektivisera och modernisera värme- och ventilationssystem i hyres- och bostadsrättsfastigheter.
- Genomföra och driva ombyggnads- och energibesparingsprojekt i form av solcellsinstallationer, värmeåtervinningsanläggningar, IMD-lösningar etc.
- Förmedla och driva projekt gällande laddlösningar för fordon i flerbostadshus.
- Utföra kund- och underhållsplansbesök med rådgivning kring tekniska system.
- Sköta driftövervakning samt aktivt arbeta med driftavtal gentemot fastighetsägarna.

Eftersom HSB Sydost har verksamhet runt om i hela Kronoberg, Blekinge och Kalmar län förväntas du vara rörlig i tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Kunskaper inom upphandling av projekt (ABT)
- Gedigen branschrelaterad yrkeserfarenhet
- Kunskaper inom styrsystem och fastighetsautomation
- Relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Certifiering som energiexpert är meriterande
- Goda datakunskaper
- B-körkort

Personliga egenskaper:
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter i fokus. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att hantera kunden, lyssna till deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal tjänster:
1 st.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2023-01-15. Löpande urval kommer ske under perioden för annonsering, så tveka inte att skicka in din ansökan snarast. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Distriktssköterska till Achima Care Växjö vårdcentral

Distriktssköterska
Läs mer Jan 5
Nu söker vi en distriktssköterska till Achima Care i Växjö!

Som distriktssköterska hos oss kommer ditt arbete bland annat bestå av mottagningsarbete och telefonrådgivning. På mottagningen kan patienter i alla åldrar söka för olika besvär. Det kan handla om hudbesvär, såromläggningar, vaccinationer, hälsosamtal eller andra besvär med t ex öron eller ögon. För denna tjänst krävs det därmed att du är van vid ett självständigt arbete men har även en vana att kunna samarbeta och göra bedömningar och fatta egna beslut.

Vi ser gärna att du som söker har diabeteskompetens med minst 15 högskolepoäng. Har du diabeteskompetens kommer du tillsammans med en kollega ta hand om verksamhetens diabetespatienter enligt gällande riktlinjer. Vi arbetar med väntelistor och vi har ett nära samarbete professioner emellan.

Vi letar efter dig som är intresserad av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart! Har du arbetslivserfarenhet inom primärvård är det meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande jobb på en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet. Växjö vårdcentral har en stark och positiv företagskultur där vi ser till att ha roligt tillsammans. Du kommer att ingå i ett team om cirka 20-25 medarbetare där vi tillsammans tar hand om cirka 7 000 listade patienter.

Anställningsvillkor

- Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse

- Tillsvidareanställning med inledande provanställning

- Tillträde enligt överenskommelse


Om Achima

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan år 2004. Achima består idag utav 10 vårdcentraler och rehabenheter runt om i landet. Achima lednings utgår ifrån huvudkontoret i Karlskrona som består av stödfunktioner så som HR, ekonomi, inköp, marknad, verksamhetsutveckling och IT.

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. När en medarbetare arbetar enligt The Achima Way tar man ansvar för att arbeta enligt förhållningssättet som vi kallar Achima-ansvaret (https://www.achima.se/om-oss/the-achima-way-achima-ansvaret/).

Hör gärna av dig till verksamhetschef Linda Gudmundsson för mer information på linda.gudmundsson@achima.se.

Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier: Linkedin (https://www.linkedin.com/company/achima-care-ab/posts/?feedView=all&viewAsMember=true), Facebook (https://www.facebook.com/vaxjovardcentral) och Instagram (https://www.instagram.com/achimacare/).

Ansök nu

Hemstädning kronoberg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 5
Kronoberg med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid efter eget önskemål
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus. Vi betalar lön även under restiden mellan kunder och tills du är hemma igen.
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Samordnare till Kvarngården

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du undersköterska och söker nya utmaningar inom äldreomsorgen? Just nu söker vi dig som vill jobba som samordnare/chefsstöd och vill vara med och göra skillnad!

Kvarngården är ett vackert beläget särskilt boende mitt i Ingelstad. Vi har 33 st lägenheter, fördelade på 4 avdelningar, varav en är specifikt inriktad mot demens. Vårt fokus ligger på att möta omsorgstagares behov, genom trygg och kompetent personal. Trots att vi finns på mindre ort, finns närheten till Växjö genom goda bussförbindelser.

I rollen som samordnare anställs du som undersköterska och får ett tidsbegränsat förordnande som samordnare. Du arbetar 60% som samordnare och 40% som undersköterska inom vården.

Som samordnare på Kvarngården arbetar du främst administrativt, och vi tillämpar frihet under ansvar. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat arbeta med följande:

- Bemanningsplanering och schemaläggning
- Frånvarohantering, kort- och långtidsfrånvaro
- Administration vid rekryteringar, ex bredvidgångar och behörighetersbeställningar
- Systemstöd till medarbetarna
- Fakturahantering
- Varubeställningar från interna och externa leverantörer
- Vara kontaktperson i fastighetsfrågor, ex access-taggar och felanmälningar
- Göra mätningar och ta fram statistik
- Övriga arbetsuppgifter delegerade av enhetschef som chefsstöd

Som medarbetare på Kvarngården har du alltid närheten till en kollega och oavsett arbetsuppgifter bygger vårt arbete på Växjö kommuns värdegrund: Vi möter alla med respekt, Vi kan jobbet, Vi gör verksamheten bättre och Vi skapar en hållbar framtid. Vi jobbar för god och nära vård och omsorg, och hoppas på att just du vill ta chansen och bli en del i vårt team!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet är önskvärd. Vi söker dig som är ödmjuk inför uppdraget och intresserad av att jobba med människor. Du ska tycka om att samarbeta och gilla rollen som spindeln i nätet. Då förutsättningar snabbt kan ändras behöver du dessutom kunna vara flexibel samtidigt som du är stabil i dig själv. Att vara positiv, lösningsfokuserad och målmedveten värderas också högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Norregårdskolan söker speciallärare

Speciallärare
Läs mer Jan 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Norregårdskolan är en högstadieskola med 590 elever. På Norregårdskolan värnar vi om elevernas utbildning, trygghet och värdegrund. Vi tror att miljön, vår kompetenta personal och våra olika kreativa satsningar tillsammans är nyckeln till att våra elever år efter år trivs och presterar bra resultatmässigt.

På Norregårdskolan bedrivs idag ett tydligt utvecklingsarbete där lärarna tillsammans arbetar för att utveckla undervisningen. Vi prioriterar mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är viktig. Alla pedagoger är indelade i fem arbetslag och till varje arbetslag finns en speciallärare knuten. Som speciallärare ingår du i skolans resursteam tillsammans med de andra speciallärarna och en övergripande specialpedagog.

Vi söker dig som tillsammans med våra speciallärare och specialpedagoger vill ta ett extra ansvar för våra elever i behov av särskilt stöd. Arbetet som speciallärare innebär bland annat att kartlägga elevers särskilda behov, att undervisa och handleda elever, att göra pedagogiska bedömningar samt att handleda pedagoger i arbetslaget. Tjänsten är på 100 % och kan även kombineras med annat ämne/ämnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad speciallärare och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har goda kunskaper i att möta barns olika behov, har god organisationsförmåga och är förtrogen med digitala läromedel/kompensatoriska hjälpmedel. Du arbetar från ett positivt förhållningssätt och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat.

Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Truckförare - Växjö - Heltid

Truckförare
Läs mer Jan 5
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Växjö. Tjänsten startar omgående.
Som truckförare hos vår kund kommer du att hantera stort och otympligt gods på deras omlastningsterminal. Du ska kunna arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad.


ARBETSBESKRIVNING
* Truckkörning i form av lossning och lastning av lastbilar/tågvagnar
* Rapportering i WMS system
* Kundkontakt via mejl och telefon
DINA KVALIFIKATIONER / KRAV
* Truckkort A1-B4 (helst C3A)
* Flytande svenska i både tal och skrift
* B-körkort
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
* Vana att köra stor truck och hantera stort otympligt gods
* IT vana
* Har en hög servicenivå.
* Är ansvarsfull, noggrann och tänker på säkerheten då arbetet innehåller flera,
komplicerade lyft och lastningar.

Arbetstider: mån-fre 7-16


Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Växjö - 80% fast schemarad

Personlig assistent
Läs mer Jan 5
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Om tjänsten:
Vi söker en personlig assistent till vår kund boendes i centralt i Växjö. Kunden är en kvinna i 80-års åldern som på grund av sin funktionsnedsättning är i behov av assistans i sin vardag. Som assistent till kvinnan är du henne behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Kvinnan behöver hjälp med bland annat personlig omvårdnad, hushållssysslor såsom matlagning, städning samt allmän skötsel i hemmet. Kvinnan lider av värk och använder sig därför av rullator vid behov varpå hjälp och stöttning vid förflyttningar kan förekomma. Kvinnan är även kulturellt intresserad, så är detta ett intresse som delas ses det som positivt.
Vi söker dig som:
För att trivas i rollen som personlig assistent vid denna kund tror vi att du är en kvinna som hunnit skaffa dig en del livserfarenhet, gärna inom vårdbranschen eller som personlig assistent. Som person är du glad, positiv, ansvarstagande, lugn och trygg som har en seriös inställning till ditt jobb.
Krav att du har bil och körkort.
Krav är att du är rök- och snusfri.

Arbetstid/varaktighet:Tjänst på 80% enligt följande schema:
Mån 10-19
Tis 10-19
Ons 10-14
Tors 10-19
Fre 10-14

Vi erbjuder:
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 
Tillträde omgående och urval sker löpande.

Att jobba på Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.   

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 5
Vill du bli kollega till oss?
Vi söker timanställda som ska jobba med städning av lägenhetshotell och studentlägenheter.
Som timanställd är det viktigt att vara flexibel.
Vi söker dig som har vana från arbete inom städ. Du kommer att arbeta med bland annat rumsstädning, trappstädning, hotellstädning, korridorstädning.
Det är ett självständigt arbete som passar dig som är ansvarsfull och mycket noggrann. Du har ett öga för detaljer och gör ditt yttersta för att tillgodose våra gästers önskemål.
Kvalifikationer: Flytande svenska i tall och skrift samt goda kunskaper i engelska. Ytterligare språk meriteras. Erfarenhet av lokalvård.
Egenskaper: Bra planerings- och ordningsförmåga. Ansvarstagande samt självgående.
Mångsidig/händig och beredd på att hoppa in där det behövs Har ett glatt humör och har lätt att samarbeta med dina kollegor.
Studentbostäder i Växjö äger och förvaltar studentlägenheter, hyresrätter och lägenhetshotell.
Anställningsform: Timanställning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Maskinoperatör till produktionen av HELWIT

Maskinoperatör, tobaksindustri
Läs mer Jan 5
*
YOIK AB startades i början på 2021 med egen produktion av det tobaksfria snuset HELWIT. Tillväxten inom koncernen har varit mycket god och nu behöver man anställa ytterligare personal för att förstärka upp i fabriken. Produktionen sker i Gransholm utanför Växjö. Där har vi byggt vår fabrik och verksamhet för att vara klimatsmart från grunden.

Om tjänsten
Till produktionen av HELWIT i Gransholms bruk utanför Växjö sökes nu ytterligare en medarbetare till tjänsten som maskinoperatör.

Detta innebär att du bör vara van att arbeta som maskinoperatör, alternativt inom annan befattning inom produktion, gärna med erfarenhet av livsmedel men det är ej ett krav. Du ska vidare kunna avhjälpa mindre fel som uppkommer i produktionslinjen samt vara en lojal lagspelare som trivs med att kunna ta högt eget ansvar och nå de produktionsmål som är satta.


Arbetsbeskrivning
Då Helwit är en ny produkt på marknaden bör du vara en flexibel, kreativ multikonstnär med grundvärderingar där laget går före jaget. Hög flexibel förmåga bör du också ha då vi är ett nytt bolag och det sker mycket förändringar på kort tid.

Vi söker dig som
Det ses som meriterande om du tidigare arbetat i en tillverkande miljö och/eller lager.
Ses som meriterande om du har god teknisk kunskap och intresse.
God administrativ förmåga samt datavana.
Du bör vara flexibel gällande arbetstider då det är ett ungt företag och ändringar kan komma att ske.
B-körkort och bil är ett krav.
Arbetstiderna kommer vara flexibla och ändras över tid, det kommer under perioder vara dagtid och under perioder kvällstid.
Tjänsten startar hos Montico för uthyrning till YOIK AB.

För mer information om HELWIT och YOIK AB är du välkommen att besöka deras hemsida på www.helwit.se

Ansök nu

Kock till Katedralskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kock och drivs av att få jobba med fina råvaror i en av Växjö kommuns största kök tveka inte, sök redan idag!

Nu söker vi en kock till Katedralskolans kök med några års erfarenhet av matlagning, det är en merit om du har erfarenhet av att ha jobbat i storkök tidigare. Du är en stabil person som har god samarbetsförmåga. Som kock gillar du att laga mat du trivs i en central roll som både är varierande och ansvarsfull samt uppskattar ett arbete som utförs med flexibilitet och naturlig servicekänsla.

Du kommer att jobba i ett stort team av åtta drivna kockar som dagligen lagar stora mängder bra käk till främst gymnasieelever. På Katedral serveras ca 1200 portioner till elever på skolan samt sker produktion till elever Centrumskolan.

Ditt arbete omfattar bland annat:
- Tillagning av måltider
- Viss arbetsledning
- Förbereder till salladsbuffé
- Tillagning av specialkost
- Beställning och mottagning av varor
- Utföra egenkontroll
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, van och trivs med att arbeta i högt arbetstempo och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Du ska helt enkelt ha en känsla och ta ansvar över helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner som friskvårdsbidrag, kompetensutvecklingsplan, bra lön men även många härliga kollegor.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Säljare för miljövänliga produkter i Ingelstad

Hemförsäljare
Läs mer Jan 5
Söker du ett jobb med en stabil grundtrygghet, samtidigt som det finns goda möjligheter att göra karriär, avancera inom företaget, generösa bonusar och motiverande tävlingar? Uppskattar du ett jämställt och inkluderande företagsklimat där miljötänkandet får stort utrymme?
Solid Air AB expanderar kraftigt och söker nu säljare och demonstratörer som vill påverka livet till det bättre för sina kunder, sig själva och sin omvärld. Vi tror på:
· Samma möjligheter oavsett bakgrund
· Energisnåla kvalitetsprodukter med lång livslängd
· Kundens bästa i fokus
· En inkluderande arbetsmiljö
· Ett jämställt ledarskap
· En renare inomhusmiljö – en partikel i taget!


Om oss
Solid Air AB säljer och marknadsför Clear Sky, en tysk kvalitetsprodukt för hemvård som verkligen ligger i tiden! Industriell toppkvalitet, fast till en prislapp som anses vara acceptabel även för privatpersoner och mindre företag. Med en låg energiförbrukning och i stort sett inga förbrukningsartiklar har försäljningen ständigt ökat, oavsett världsläge och pandemi.


Clear Sky är designad av Christoph Böhler, en av Tysklands största industridesigners. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Maskinen har funnits i över 20 år, säljs i 49 länder på 4 kontinenter av över 10 000 medarbetare och en total årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr.


”Jag började jobba här januari år 2000 och insåg redan efter några veckor att jag aldrig kommer att göra något annat! Produkten, friheten, lönen, tävlingarna och den årliga megajulfesten, för att nämna några saker som du inte hittar på de flesta arbetsplatser… – Fredrik, 45 år


Löner och arbetsvillkor
Dina kundbesök bokas av vår bokningsavdelning via referenser från andra nöjda kunder. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema.
Heltid: 24 500 kr plus bra provisioner på allt du säljer. Dessutom har vi hela tiden tävlingar, bland annat VIP-resor. Därför rekommenderar vi att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!
Vår Diplomerade Säljutbildning är något du kommer att ha stor nytta av i ditt arbetsliv, antingen som språngbräda vidare i din karriär eller om du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss. Den innefattar bland annat:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar


Du har körkort och tillgång till egen bil!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Ditt arbetsschema sätts varje vecka tillsammans med dig och vi gör allt vi kan för att anpassa det efter dina behov, eventuell familj och fritidsintressen.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Gruppchef Kalmar, Kronoberg, Jönköpings län

Kanslichef, organisation
Läs mer Jan 5
OM UPPDRAGET
OM UPPDRAGET
Region syd är en av fyra regioner i Rädda Barnens Sverigeprogram. I regionen arbetar ett femtiotal engagerade medarbetare med verksamhet för barn, unga och föräldrar samt stöd till förtroendevalda och volontärer i Skåne, Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Jönköpings län. Region syd kännetecknas av en varm, modig och inkluderande organisationskultur. Vi vill ligga i framkant i att skapa innovativa lösningar och partnerskap för ett hållbart samhälle med goda uppväxtvillkor för barn i socioekonomisk utsatthet, barn i migration och barn som upplevt våld.

Nu söker vi en gruppchef till norra delen av vår region där vi har två regionkontor i Växjö och i Kalmar men även medarbetare i Jönköping, Vetlanda och Västervik och lokal verksamhet på många platser runt om i de tre länen. Ditt team består av ca 10-15 engagerade medarbetare som genomför direktstödsinsatser, kunskapsutveckling och påverkan i region syd. Du har en nyckelroll i styrningen och utvecklingen av regionen och ingår i regionens ledningsgrupp där du är med och tar ett gemensamt helhetsansvar. Vi strävar efter ett coachande ledarskap som bygger på tillit.

Arbetet innebär en stor spännvidd mellan strategiskt och operativt arbete inom våra tre prioriterade områden; Barn i migration, Barn utsatta för våld och Barn i socioekonomisk utsatthet. Rädda Barnen är en medlemsrörelse och du verkar för ett nära samarbete med förtroendevalda i lokalföreningar och distrikt så väl som frivilliga medlemmar runt om i Region syd.

Du kommer samordna, planera, följa upp och leda regionens arbete i Kalmar, Kronoberg och Jönköpings län och rapporterar till regionchefen. I din roll ligger personal- arbetsmiljö och budgetansvar. Du kommer också arbeta med finansiering av verksamheten genom företagssamarbeten, idéburna offentliga partnerskap och projektansökningar .ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har följande kvalifikationer:

- Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom socialt arbete, pedagogik och / eller mänskliga rättigheter.

- Flera års erfarenhet av ledarskap och chefskap. Du är van vid att leda grupper och driva verksamhetsutveckling med hög grad av inkludering och delaktighet.

- Erfarenhet av att leda medarbetare som arbetar med direkta insatser för barn, unga och föräldrar i socioekonomisk utsatthet, inklusive riskbedömningar och trygghetsskapande arbete.

- Dokumenterad erfarenhet av verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning, budget och budgetuppföljning.

- Erfarenhet av att arbeta med projektstyrning, extern finansiering, bygga partnerskap och samverkan mellan olika samhällssektorer

- Erfarenhet av rättighetsbaserat och normkritiskt arbete.

- Erfarenhet av att arbeta i civilsamhället och i medlemsstyrda organisationer som har gett dig en god förståelse för det ideella arbetets kärnvärden och förutsättningar.

- God pedagogisk förmåga och kunskap om medskapande och kreativa metoder och arbetssätt.

- God kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

- Mycket goda kunskaper i Microsoft office och vana av att arbeta i olika digitala verksamhetssystem.

Det är meriterande om du har goda nätverk och relationer i Kalmar, Kronoberg och Jönköpings län. Kunskap om offentlig sektor, gärna erfarenhet från kommunala verksamheter är också meriterande. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inte ett krav för tjänsten.

Vi vill se en varm och modig ledare med förmåga att fokusera på det som skapar effekt för barn. Viktiga personliga egenskaper för rollen är god samarbetsvilja, god pedagogisk förmåga och inkluderande sätt att kommunicera. Du hanterar att vara både praktisk och strategisk har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Alla medarbetare inom Rädda Barnen förväntas självklart efterleva våra värderingar. (https://www.raddabarnen.se/globalassets/dokument/om-oss/riktlinjer-och-policys/vad-betyder-vara-varderingar-201201-1.pdf)

LÅTER DET INTRESSANT?
Rollen är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning vid något av våra trevliga kontor i Växjö eller Kalmar. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Målstyrd arbetstid gäller för denna tjänst och arbete på kvällar och helger förekommer. Resor inom region syd och inom övriga Sverige förekommer regelbundet. HÄR (https://www.raddabarnen.se/globalassets/dokument/om-oss/riktlinjer-och-policys/info-om-villkor-210127.pdf) hittar du information om våra anställningsvillkor.

Vid frågor om rollen kontakta Regionchef sara.svensson@rb.se. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan senast den 24 januari.

Vi har en anonymiserad rekryteringsprocess och använder endast CV och urvalsfrågor i ansökan, inte personligt brev.

Rädda Barnen strävar efter att spegla samhällets mångfald och välkomnar självklart alla sökande. Vi är noga med att vara en säker arbetsplats för barn och vuxna och ber om utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning. Alla medarbetare förväntas följa våra viktiga riktlinjer som handlar om trygghet och säkerhet för alla, samt våra värderingar och etiska riktlinjer. Läs mer om dessa viktiga riktlinjer (https://www.raddabarnen.se/om-oss/vara-varderingar/policies-och-riktlinjer/)

Ansök nu

Miljösamordnare

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jan 5
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

För invånarna, på uppdrag av politiken och i samhandling med andra driver vi utveckling enligt Gröna Kronoberg, vår regionala utvecklingsstrategi.
Tjänsten som miljösamordnare är placerad på miljöenheten - regional utveckling. Miljöenheten har sex medarbetare, varav fem arbetar med miljö- och hållbarhetsfrågor samt en medarbetare som arbetar med jämställdhetsfrågor. Vi arbetsplats är i Regionhuset, Nygatan i Växjö.
Det finns möjlighet att göra överenskommelse om distansarbete på upp till 50% om arbetsuppgifterna tillåter.
Vår kollega går vidare till en annan tjänst och vi söker nu en ersättare som brinner för miljöfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
I våra uppdrag ingår att både arbeta med strategiska och övergripande miljöfrågor som att vara stöd i det verksamhetsnära miljö- och hållbarhetsarbetet inom Region Kronobergs samtliga verksamheter.

Vi arbetar med förbättringsarbete inom miljöområdet utifrån de uppdrag vi har. Vi tar även fram olika underlag inom våra sakfrågor till exempel svar på remisser, interpellationer etc. Utgångspunkten för vårt arbete är målområdena som ingår i Region Kronobergs hållbarhetsprogram 2019-2023.

Vi söker nu en miljösamordnare som ska agera som sakkunnig och stöd för verksamheten i miljöfrågor. Du har flera års arbetslivserfarenhet från att driva miljö- och hållbarhetsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att ha stort fokus på fastighetsrelaterade hållbarhetsfrågor och dina arbetsuppgifter blir bland annat att:

- tillsammans med fastighetsavdelningen driva olika hållbarhetsfrågor till exempel inom klimatsmart och resurseffektivt byggande, biologisk mångfald och andra miljöfrågor kopplat till fastighetsförvaltning
- arbeta med hållbarhetsfrågor kopplat till byggnation av nytt sjukhus
- att självständigt eller tillsammans med andra driva olika projekt och uppdrag inom miljö- och hållbarhetsområdet
- ställa miljö- och hållbarhetskrav i Region Kronobergs upphandlingar
- Delta i regionala och nationella nätverk för miljö- och hållbarhetsfrågor

Rollen är både strategisk och operativ och du kommer att erbjudas en omväxlande vardag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning inom miljöområdet till exempel till miljöanalytiker, miljövetare eller miljöingenjör samt minst tre års arbetslivserfarenhet från näringsliv och/eller offentlig sektor.
Erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation samt erfarenhet av förändringsarbete och projektledning är meriterade.

För att lyckas med ditt uppdrag ser vi gärna att du har erfarenhet av övergripande strategiskt hållbarhetsarbetet kopplat till fastigheter. Du är väl förtrogen med miljölagstiftning och är bekväm i rollen som föredragare.

Som person är du kommunikativ och bra på att skapa kontakter, är engagerad och har lätt för att dela med dig av din miljö- och hållbarhetskunskap.
Du har förmågan att växla mellan ett långsiktigt strategiskt perspektiv och det operativa i vardagen, varierade arbetsuppgifter är något du uppskattar.
Har du erfarenhet från att ställa miljökrav i upphandlingar är det ett plus.
Du är duktig på att inspirera och skapa delaktighet samt är strukturerad och bra på att planera och organisera arbetet. Du tar initiativ och driver dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål. Din erfarenhet gör att du är självgående samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Dokumentationstekniker

Administrativ utvecklare
Läs mer Jan 5
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden.    

Din roll hos oss på E.ON
Vi söker nu en Dokumentationstekniker till vårt team som i första hand ska utföra dokumentation av anläggnings- och nätinformation i våra digitala system. Som Dokumentationstekniker får du arbeta i en ständigt utvecklande miljö med varierande arbetsuppgifter som innefattar långsiktig planering och effektiv hantering av ärenden. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med dokumentationskollegor samt projektbeställare, projektörer, underhållsingenjörer och nättekniker som arbetar med lokalnät vilket ger dig spännande kunskap om elnätets uppbyggnad och möjlighet att påverka och implementera våra framtida arbetssätt inom dokumentation.

I din roll som Dokumentationstekniker kommer du tillsammans med ditt team exempelvis att ansvara för:?


* Dokumentation vid nyanslutningar
* Dokumentering av reinvesteringsprojekt i DP-Power
* Slutdokumentation i projekt
Arbetsbegäran


Kvalifikationer
Till rollen söker vi dig som är nyfiken på elkraftsbranschen och vill bidra till en viktig del av energiomställningen. Som dokumentationstekniker hanterar du och ditt team många parallella ärenden, därmed ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter där du utvecklat din förmåga att prioritera uppgifter och strukturera processer. För att trivas i rollen ser vi att du tycker det är kul och spännande att ha många interna och externa kontakter som med exempelvis våra entreprenörer.

Ditt team
I din roll som dokumentationstekniker kommer du att tillhöra dokumentationsgruppen inom E.ON Lokalnät som består av cirka tio kollegor. Teamet karaktäriseras av arbetsglädje, nyfikenhet och inkludering där vi tillsammans tar beslut och driver våra processer framåt. Din blivande chef, Martin Wåhlander, värderar delaktighet, inkludering och transparens där en tydlig bild av vår vision och mål är drivkraften. Hos oss kommer du få chansen att utvecklas och växa i en bransch som ständigt satsar för framtiden!

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är 19/1.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef: 
Martin Wåhlander, + 730 658429

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778

Ansök nu

Producent och publikredaktör för Klassisk morgon i P2

Journalist/Reporter
Läs mer Jan 5
Vi som jobbar med P2 älskar musik och publikens berättelser om sina musikupplevelser. Nu har du chansen att bli en del av vår redaktion.

Vi söker dig som gillar direktsändning, har ett intresse för klassisk musik och erfarenhet av digitala publiceringar.

I det dagliga arbetet kommer du att alternera mellan att vara producent och publikredaktör för Klassisk morgon i P2 som produceras i och direktsänds från Växjö. Som producent håller du samman redaktionens arbete före, under och efter sändning. Tillsammans med övriga redaktionen planerar du och utvecklar vårt dagliga morgonprogram i P2. Producenten för Klassisk morgon gör även en daglig överlämning till Klassisk förmiddag i P2 som också sänds från Växjö.

I rollen som publikredaktör jobbar du aktivt med webb och sociala medier - dels för att hålla kontakt med trogna lyssnare, dels för att få fler att hitta programmet.

Dina närmaste kollegor är programledare, producent, musikredaktör och musikbibliotekarie. Alla i redaktionen arbetar tätt tillsammans.

Bakgrund och kvalifikationer

• Journalistisk utbildning med stort intresse för klassisk musik och kultur i allmänhet är ett krav
• God kunskap om, och erfarenhet av, arbete med webb och sociala medier är ett krav
• Kunskap om musikhistoria och kännedom om repertoar och utövare är meriterande
• Erfarenhet av producentskap är meriterande
• Kunskap om Sveriges Radios produktionssystem Digas, ENPS, Mandozzi och Isidor är meriterande

Detta erbjuder vi
En arbetsplats med många spännande uppdrag där P2-redaktionen är en del av radiohuset centralt placerat i kulturstaden Växjö. Vi erbjuder en hängiven P2-publik som bidrar med sina musikförslag.

I redaktionens arbete ingår också att då och då genomföra ett och annat spännande projekt kring klassisk musik, projekt som sticker ut lite extra. Vi har hittills till exempel haft ett samarbete med musikskolor, digital valborgskör och en musikalisk resa på Göta kanal.

Du kommer till en arbetsplats där vi producerar flera stora rikstitlar som till exempel Ring så spelar vi, Naturmorgon och program inom Livsåskådning i P1. Redaktionen för det lokala P4 Kronoberg sitter också i huset. Vi är stolta över att ha en arbetsplats där medarbetarna kan inspireras och lära av varandra, över redaktionsgränserna. Hos oss har du stor möjlighet att växa och ständigt lära dig nya saker.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Växjö.

Ansökan och kontaktuppgifter
Är du redo för en ny spännande utmaning ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 25 januari 2023.

Frågor om tjänsten: Anton Vasko, riksprogramchef, tel. 0470-726046.
Frågor om rekryteringen: HR-partner: Marianne Jansson, tel. 016-161671.
Facklig kontakt: Lena Gustavsson, Unionen, tel. 0470-726069, Thomas Aaby-Ericsson, SJF, tel. 0470-726063. Saco nås via saco@sr.se .

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till rehabiliteringskliniken i Växjö!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 5
Då en av våra sjuksköterskor nu ska vara föräldraledig så söker vi efter hennes ersättare. Är du legitimerad sjuksköterska och intresserad av specialiserad rehabilitering? Välkommen till rehabiliteringskliniken i Växjö!

Rehabiliteringskliniken är en specialistverksamhet för patienter i behov av rehabilitering efter somatisk sjukdom eller skada. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga välbefinnande och främja ett aktivt och självständigt liv för patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke, hjärnskada, neurologiska sjukdomar, benamputation eller multitrauma. Vår styrka är att vi jobbar i tvärprofessionella team och med patienten i fokus. Det märks till exempel genom att vi utgår från patientens önskemål och behov så långt det är möjligt. En klar fördel med att jobba hos oss är att du får möjlighet att följa dina patienter under en längre period.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du kommer möta patienter med olika behov och diagnoser. För dig som nyexaminerad sjuksköterska ingår du även i vårt obligatoriska utvecklingsprogram som pågår under 1½ år. Vi vill ge dig en bra och trygg start i din nya profession som sjuksköterska och programmet syftar till att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv. Detta innebär att du under dina första år får tid avsatt för att lära dig mer inom yrket. Mer info hittar du här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/utbildning-och-praktik/kliniskt-utvecklingsprogram-for-nya-sjukskoterskor/

Med goda utvecklingsmöjligheter och gott samarbetsklimat erbjuder vi dig även en trevlig arbetsplats precis intill sjön Trummen i Växjö. Vi värderar vår arbetsmiljö högt och har en tydlig målsättning om att alla medarbetares kompetens används rätt. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Varmt välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer få möjligheten att arbeta inom hjärnskade- och neurorehab, både i sluten- och öppenvård. Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett rehabiliterande förhållningsätt med målsättning att patienten ska vara så aktiv som möjligt i alla situationer. Du stödjer patienten och deras närstående i deras nya livssituation och arbetar motiverande för att förebygga hälsorisker kring till exempel rökning och kost. Som sjuksköterska arbetsleder du det dagliga arbetet på avdelningen och ansvarar för patientomvårdnaden, läkemedelshantering, omläggningar och behandlingar. Du deltar också i det praktiska omvårdnadsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Men vem är du som söker?
• Legitimerad sjuksköterska, gärna med intresse för specialiserad rehabilitering.
• Du är intresserad av att jobba i team med olika professioner.
• Du har hjärtat i vår värdegrund respekt för människan.

Sist men inte minst så är du en nyfiken och engagerad lagspelare som gillar att tänka nytt och inte är rädd för förändringar. Vi har nämligen många spännande utmaningar framöver. Digitalisering, nya arbetssätt och omställning till den nära vården. En resa vi hoppas du vill vara med på. Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.

Vi tillämpar löpande urval.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under ansökningsperioden, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Konsultchef med verksamhetsansvar

Personalansvarig
Läs mer Jan 5
Vi söker en ny kollega till rollen som konsultchef hos oss på Future Bemanning i Växjö! 
 
Vi har bestämt oss för att vara ett föredöme i såväl bemanningsbranschen som i samhället och tar nu nästa kliv mot att bli regionens ledande företag inom kompetensförsörjning. Just nu befinner vi oss därför i en expansiv och händelserik fas med en hög efterfrågan på våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering. Vi söker därför en konsultchef som också får det yttersta ansvaret för att driva och utveckla vår verksamhet i Kronoberg. Som konsultchef har du ett helhetsansvar för kunden, från försäljning till leverans och uppföljning. I samråd med våra kunder planerar du vilka personallösningar som passar dem bäst och rekryterar efter behov. Som konsultchef har du personalansvar för vår uthyrda personal och du ansvarar för att följa upp deras arbetsmiljö, prestationer, utvecklingsplaner och trivsel. 
 
Vi tror att du är bekväm i sociala sammanhang och drivs av att bygga långvariga relationer. Du är självständig och utvecklingsorienterad och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i bemanningsbranschen. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och är en van användare av Office-paketet. Du har B-körkort eftersom det ingår en del resor i tjänsten. Erfarenhet av att ha arbetat som chef med personalansvar är meriterande, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Hos oss på Future får du möjlighet att arbeta i en verksamhet med fokus på glädje, flexibilitet och driv. Eftersom verksamheten i Växjö är i en utvecklingsfas så kommer du att få stor möjlighet att vara med och anpassa din tjänst efter dina erfarenheter och önskemål. Du kommer att leda företagets expandering och utveckling i regionen tillsammans med dina kollegor på kontoret i Växjö. Du rapporterar direkt till VD och sitter med i den koncerngemensamma ledningsgruppen där fokus ligger på strategiska utmaningar och möjligheter samt olika samarbeten och synergier inom koncernens olika företag. 
 
Vill du veta mer? Ta gärna en första konfidentiell kontakt med HR-chef Jessica Lindman på tel 0734-248 667 
Ansök genom att trycka på ”Sök den här tjänsten”, så hör vi av oss inom kort. 
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!
 
 
 
 Future Bemanning ägs av Ambrion Invest AB. Inom den gemensamma koncernen ingår förutom Future Bemanning även Cleaning Support Sweden AB, Bolagsbolaget Sverige AB och Ambrion Finans AB. Future Bemanning är ett bemanning- och rekryteringsföretag med människan i fokus. Vi arbetar med personal inom såväl tjänstemannasektorn som den kollektiva sektorn. Vår vision är att vara ett föredöme inom bemanning och förändra synen på branschen. Genom att ha medarbetarna i fokus och ta fram kreativa och nyskapande lösningar i branschen, så gör vi skillnad! Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och utsedda av Dagens Industri till Gasellföretag 2019 och 2020!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 5
TopWork söker svetsare till kund utanför Växjö.

Arbetsuppgifterna kan vara både robotsvets och manuell svetsning. För att klara arbetet krävs att du snabbt blir självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet inom svetsning.
 
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är händig, snabb, och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och gillar att arbeta i ett högt tempo. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete som t.ex. borrning och slipning. Du behärskar ritningsläsning och mätning. Du har goda kunskaper i det svenska språket.


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 5
TopWork söker CNC-operatör till kund i Växjö. 
 
Du som söker har eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik och har hunnit samla på dig några års erfarenhet av programmering. Vi ser gärna att du är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar läsa ritningar, ställa, felsöka och mäta. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. 
 
Som person tror vi att du
- Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör
- Talar och skriver svenska obehindrat
- Arbetar bra både självständigt och i grupp. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

TopWork söker händig montör

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 5
TopWork söker händig montör till expansiv kund i Växjö. 
 
Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom industrin, bygg eller fordonsmekanik. Vi ser gärna att du har en industriutbildning eller industrierfarenhet och ett stort intresse för att utvecklas och lära dig mer om företaget! Vår kund är i ett expansivi stadie och har ett stort behov, så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!
 
Formell kompetens:
- Körkort B och tillgång till bil.
- Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet.
- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
- Truckkort är inget krav, men meriterande i flera av tjänsterna vi tillsätter!
 
Din bakgrund:
Som person ser vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Du ska vara en händig person som gillar att skruva och fixa. Vidare är du som söker en tävlingsinriktad person som gillar att arbeta i ett högt tempo mot utsatta mål. Som person är du framåt och social och kan snabbt bli självgående i dina nya arbetsuppgifter.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

Barnskötare till förskolorna i Braås och Dädesjö

Barnskötare
Läs mer Jan 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Till förskolorna i Braås och Dädesjö söker vi nu en barnskötare som är intresserad av en pooltjänst. Vi har fyra förskolor inom området och vi driver utvecklingsarbeten tillsammans utifrån vår verksamhetsplan genom olika utvecklingsgrupper. Vi arbetar i olika projekt under läsåret där vi följer barnens intressen samtidigt som vi undervisar utifrån läroplanenens olika målområden. Vårt pedagogiska fokus ligger på trygghet, språkutveckling och matematik för att alla ska ges möjligheter till förståelse och utveckling efter sin förmåga. Vi har många möjligheter till undervisning utomhus i både skog, ängsmark, badplats och lekplatser. Detta utnyttjar vi mycket i vårt arbete med hållbar utveckling.

Den här tjänsten är för dig som är flexibel, positiv och öppen för många olika möten. Du kommer att tillhöra en av förskolorna och ha din grundplacering där men ditt uppdrag kommer att vara på alla fyra förskolorna utifrån var du behövs bäst, vilket är beroende av pedagogernas ledigheter och frånvaro. Det kan vara planerade ledigheter eller sjukdomar som dyker upp akut.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara en närvarande pedagog som är öppen för att genomföra de uppgifter det finns behov av, vilket kan vara att gå ut med en grupp barn, hålla i en samling eller annat som dyker upp under dagen. Du kommer inte att ha något ansvar för planering av verksamheten men behöver vara öppen för att kunna ta över en redan gjord planering. Vi värdesätter ett gott samarbete mellan pedagogerna och din roll är att ha detta med dig på alla de olika avdelningarna du kommer att jobba på.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare med kunskap om förskolans pedagogiska arbete utifrån läroplanens olika målområden. Du bidrar till ett gott arbetsklimat på alla avdelningar genom att vara engagerad, nyfiken och trygg. Du stimulerar alla barn till att utvecklas och du har en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Vi uppskattar vår personal, en god och hållbar arbetsmiljö är viktigt för våra medarbetare på förskolorna i Braås och Dädesjö. Hoppas att du vill bli en del av vårt team!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

TopWork söker produktionspersonal

Lagerarbetare
Läs mer Jan 5
TopWork arbetar med ett antal kunder runtom Växjö som i närtid ser ett ökat behov av personal till sina industrier. Beroende på vilken industri du är aktuell för kan arbetsuppgifterna variera något men är främst inom tjänster som montör, truckförare och arbete som maskinoperatör. 
 
Eftersom kunderna har olika behov kan det bli aktuellt med olika startdatum för uppdragen - från nu och framåt.
 
För att vara aktuell för uppdragen vill vi att du
- Har erfarenhet från någon form av industri eller tillverkning
- Har körkort och tillgång till bil (eftersom det sällan går kollektivtrafik som passar till arbetstiderna)
- Talar och skriver svenska obehindrat
- Truckkort är en merit
- Tycker om att arbeta med kroppen
- Tycker det är roligt att arbeta med teknik mot tydligt uppsatta produktionsmål
 
Är det dig vi borde träffa?
 
Då vill vi att du skickar in ditt cv snarast. Vi planerar att intervjua lämpliga kandidater löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Välkommen med din ansökan!


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Ansök nu

TopWork söker hårdlödare/svetsare

Hårdlödare
Läs mer Jan 5
Nu söker vi dig med erfarenhet av hårdlödning eller svetsning som kan arbeta hos vår kund i Växjö. För att vara aktuell för vår kund är du driven och lösningsorienterad. Du trivs att arbeta i ett högt tempo gentemot uppsatta mål. Du är en samarbets- och lösningsinriktad flexibel person. Vi läger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. En känsla för hög kvalité genom noggrant arbete är grundläggande. 
 
Arbetsuppgifter

• Förberedelse inför lödning.
• Hårdlödning i olika skeden av processen.
• Efterbearbetning efter lödning.

 
Formell kompetens

• Industriell verkstadsutbildning, meriterande är lödningserfarenhet
• Körkort B för att enkelt kunna ta sig till och från jobbet.
• Meriterande om du har jobbat med svets tidigare.
• Erfarenhet från montering är även en fördel.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
Är du den vi söker? Tveka inte att lämna in ditt CV redan idag! 


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker betongarbetare

Betongarbetare
Läs mer Jan 5
TopWork söker betongarbetare till vår kund utanför Växjö. 
 
I din roll som betongarbetare kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av prefab-betongväggar. För att komma ifråga söker vi dig som har god fysik, är noggrann och har en positiv inställning. Tidigare erfarenhet från arbete med betong är meriterande, du får gärna ha arbetat med formsättning. Vi välkomnar sökande från olika branscher och tror att du som är händig och har ett sinne för detaljer kan vara rätt person för oss. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
 
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Truck- och traverskort är meriterande.  Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar. Välkommen med din ansökan idag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att senare kandidaten ska övergå till en anställning hos kund.
 
Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

TopWork söker händig montör...

Elmontör
Läs mer Jan 5
...till  kund strax utanför Växjö. 
 
Nu söker vi dig som har tidigare arbetserfarenhet inom industri, montering, fordon eller liknande. Du kommer att få monteringsinstruktioner utifrån givna arbetsprocesser. Du arbetar i team och därför är det viktigt att du har bra förmåga att samarbeta för att tillsammans nå de uppsatta målen. 
Vi söker dig som är driven och kan leverera god kvalité i högt arbetstempo. Du tar egna initiativ och rycker in där det behövs i processen.
Flytande svenska i tal och skriv är ett krav.
Det finns möjlighet att arbeta dag, kväll eller natt-skift.
 
Vår kund har ett omgående behov, så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Ansök nu

TopWork söker duktig truckförare

Truckförare
Läs mer Jan 5
TopWork söker duktig truckförare till kund i Växjö.
 
Vi söker nu dig med några års erfarenhet av truckkörning. Du som söker innehar minst truckkort A-B, det är meriterande om du även har truckkort C och erfarenhet av att köra hjullastare. Arbetet kan komma att vara fysiskt och du bör trivas att arbeta i ett högt tempo. Du kommer att bli en del av ett team på arbetsplatsen, men det är viktigt att du klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.
 
Vi ser att du som söker:
- Har truckkort A1-A4, B1-B4
- Är ansvarstagande
- Jobbar i ett högt tempo
- Har bra kvalitetstänk och säkerhetstänk
- Behärskar svenska i både tal och skrift
 
Vi tror att du trivs med att samarbeta med andra och förstår vikten av god kommunikation med dina kollegor. Du har förmågan att slutföra de uppgifter du åtar dig att lösa och sätter skydd och säkerhet i första hand. 
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

TopWork söker industrielektriker

Industrielektriker
Läs mer Jan 5
TopWork söker industrielektriker till kund i Växjö.
 
Du som söker har minst en gymnasieutbildning med inriktning el eller automation, samt erfarenhet av arbete som industrielektriker. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med spänning, har mätkunskaper och grundläggande kunskaper om elfara. Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag, vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.Arbetet kan vara förlagt både på dag och kvällskift. Är det dig vi söker? Tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Timvikarier till Linné Hemvård

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 5
Vill du arbeta med att glädja människor, vara stolt, växa och ha de bästa kollegorna?
Vi har möjligheterna så länge du har viljan och kompetensen.

Nu söker Linné Hemvård timvikarier av undersköterskor till verksamheten i Växjö.

OM LINNÉ HEMVÅRD:

Våra medarbetare gör skillnad - VARJE DAG

Linné Hemvård har i flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare. Trots en stor arbetsgrupp med över 80 anställda, strävar vi efter samhörighet och god arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattad.

Vi är idag Växjös största privata aktör inom hemtjänsten samt hemsjukvård, och finns i Växjö och Ljungby. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov uppfylls och mer därtill. Verksamheten bygger på våra tre kärnvärden; enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor. Alla har olika behov av stöd men något som förenar oss är likavärde och rätt till en individuellt anpassad hemsjukvård.

OM TJÄNSTEN:
Som undersköterska på Linné Hemvård ansvarar du tillsammans med dina kollegor för medicinska insatser. Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat bedömningar av hälsotillstånd, dokumentation, sårvård, läkemedelshantering, palliativ vård, handledning samt utbildning av omvårdnadspersonal. Som undersköterska i hemsjukvården samarbetar du med olika yrkeskategorier som är involverade i vården av omsorgstagare. Till hjälp har du samordnare och andra stödfunktioner. Både VD och styrelsemedlemmar är närvarande och verksamma i driften.

Arbetstider: Måndag till Söndag, Varierande tider (7-16, 13-21)

Du kommer jobba vid behov, Vi tillämpar provanställning 6 månaderVI SÖKER DIG SOM:

Som vill vara med på vår resa och erbjuda våra omsorgstagare en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv.

- Pågående gymnasial utbildning inom Hälso- och sjukvård
- Kan cykla (B-körkort är meriterande men inget krav)
- Har god svenska i både tal och skrift
- Är social och självständig
- Tar eget initiativ
- Som ser utmaningar istället för hinder


Krav: Vaccination Covid-19, första dosen, Utdrag från belastningsregistret Klicka här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

DETTA FÅR DU:

- Lön enligt kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Personalaktiviteter
- Utveckling & utbildning inom branschen
- Personlig utveckling
Är du den vi söker? Du ansöker genom vår karriärsida, Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hela rekryteringsprocessen kommer att hållas av YF WorkForce, du kommer att bli anställd av Linné Hemvård.

Ansök nu

Sjuksköterska för vaccination - Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 5
Vi på Vaccinova söker nu engagerade och utåtriktade sjuksköterskor för arbete med vaccination på timmar till våra mottagningar i Växjö! Tjänsten omfattar ca 4-12 timmar arbete i veckan på ett kontinuerligt schema!

Vaccinova är en vaccinatör med fokus på trygghet och hälsa. Vaccinova finns idag på mer än 75 platser i Sverige, både i våra egna vaccinationsmottagningar och hos vår partner Apotek Hjärtat.

Vi söker nu efter nästa medlem i vårt team!

Arbetet hos oss är självständigt och innefattar bland annat:

-Vaccinering

-Omsorgsrådgivning

-Journalföring

-Hantering av betalning

-Enklare inventering

För att trivas hos oss bör du vara självgående och utåtriktad samt bekväm med datorer. Arbete med vaccination sen innan är meriterande men inget krav!

Vi erbjuder alla nyanställda en utbildning i vaccination samt i de system som används på arbetsplatsen!

Tjänsten ämnas tillsättas så fort som möjligt.

Ansök nu

EnRival söker Studie-och yrkesvägledare inom Rusta & Matcha till Ljungby

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Jan 5
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.

#jobbjustnu

EnRival är auktoriserade som rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. EnRival är en av Sveriges största leverantörer av Arbetsförmedlingens tjänst Kundval Rusta och Matcha. EnRival växer i snabb takt och söker nu dig som vill bidra till att ge människor en meningsfull sysselsättning! Vi skapar möjligheter!

EnRival söker Studie-och yrkesvägledare inom Rusta & Matcha till Ljungby

Vi på EnRival brinner för att hjälpa människor växa, hitta jobb och stå på egna ben. Vi älskar resultat.

EnRival fortsätter växa i hög fart och behöver nu förstärka upp med fler kompetenta medarbetare. Vi söker nu en SYV till vårt kontor i Ljungby. I rollen som SYV inom Rusta & Matcha kommer du konkret bidra till individens utveckling, samtidigt som du får arbeta nära ditt lokala näringsliv. Vi söker dig som är utbildad Studie-och yrkesvägledare och som vill arbeta med att coacha och stödja arbetssökande till ny sysselsättning. Vi uppskattar din säljande personlighet, och det är meriterande om du är flerspråkig.

Vi arbetar enligt en egen strukturerad modell som definitivt har fokus på ny sysselsättning för våra kunder. Genom individuell och fokuserad coachning hjälper vi våra sökande att snabbt klarlägga nuläget samt skapa de underlag som krävs för en effektiv marknadsföring av individ och kompetens. Därefter jobbar vi 100 % för att finna de möjligheter som passar kunden – oavsett om det gäller jobb, utbildning eller andra möjligheter inom ramen för kundens framtida sysselsättning.

Digital kompetens är viktig, och vi ser gärna att du är bekväm med att hålla online-möten med video.
Tidigare arbete med karriärvägledning, matchning el motsvarande är positivt.

Vi önskar att du:

• Har stor kunskap och är uppdaterad om dagens utbildningsutbud och arbetsmarknad.
• Har ett bra nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet.
• Du talar god svenska- ytterligare språkkunskaper ses mycket positivt.
• Du är social och öppen för att knyta nya kontakter, med flexibilitet att hoppa in där och när det behövs.
• Du uppskattar teamwork, är strukturerad, initiativtagande och har en säljande personlighet.
• Du har en väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
• Du har ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig.
• Du jobbar effektivt och för individens bästa.

Det är meriterande, men inte ett krav om du även uppfyller ett av följande alternativ enligt krav som Arbetsförmedlingen har ställt:

Alternativ 1:
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom något av följande områden:
Arbetsliv Organisation och personalarbete
Studie- och yrkesvägledning
Företagsekonomi
Psykologi
Beteendevetenskap
Arbetsterapeututbildning
Socionomutbildning
Samhällsvetenskap
Pedagogik
Juridik
Sociologi
Statsvetenskap

För att en utbildning ska godkännas enligt alternativ 1 ska utbildningens huvudinriktning vara någon av de uppräknade ämnesinriktningarna alternativt att huvuddelen av utbildningen har bestått av de uppräknade utbildningsområdena. Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem (5) åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden under de senaste fem (5) åren motsvarar heltid under två (2) år.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
Arbetsledning med personalansvar
Rekrytering
Omställningsarbete för arbetssökande
Studie- och yrkesvägledning
Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
Arbete med social- och gruppsykologi
Karriärvägledning

Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem (5) åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden under de senaste fem (5) åren motsvarar heltid under tre (3) år.

Om tjänsten
Tjänstegrad: 100%
Placeringsort: Ljungby
Provanställning sex månader med möjlighet till förlängning.
Tillträde enl ö.k- urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Mer information och ansökan
Du söker genom att gå in på www.enrival.se och klicka på ”Lediga Jobb”.
Sista ansökningsdag: 2023-01-31, Ansökningar behandlas löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt!

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Caroline Olofsson via mail: caroline.olofsson@enrival.se

Ansök nu

TopWork söker fler drivna montörer...

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 5
...till vår kund utanför Växjö.    
 
Vi söker dig med erfarenhet från industrin, gärna av montering, där du i team sätter samman vår kunds produkter. Vi söker medarbetare för dagtid och skift.
 
Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering eller liknande arbetsuppgifter. Kunskaper inom el eller VVS är meriterande, liksom truckkort.  
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
 TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker Montör...

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 5
...till kund i Rottne.
 
Vi söker dig med erfarenhet från industrin, gärna montering av metallprodukter. Du kommer arbeta i team där du i team sätter samman vår kunds produkter. 
 
Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering och truckkörning, samt att du kan börja jobba omgående. 
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna tillsätts löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker industriarbetare...

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 5
...för kommande uppdrag hos våra kunder i Växjö. 
 
För kommande behov söker vi nu dig som vill arbeta inom industrin hos våra kunder i Växjö. Vi söker efter blandade kompetenser och personer med industrivana. Arbetet kan innefatta bland annat lager, truckkörning och montering. Tidigare erfarenheter inom dessa områden ses därför som väldigt meriterande. Som person är du en lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och alltid gör ditt bästa för att möta nya utmaningar. Behovet är kommande men tveka inte att lämna in din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker Plåtslagare...

Byggnadsplåtslagare
Läs mer Jan 5
...till kund i Växjö.
 
I rollen som plåtslagare hos vår kund i Växjö kommer du att ha ett varierande arbete där du får arbeta i många olika miljöer och med mycket olika människor. Att kunna samarbeta med andra är viktigt för att lyckas bra i rollen. Arbetsuppgifterna består av delar såsom tillverkning och montering av olika plåtdetaljer.
 
Vi söker dig som har en utbildning inom plåtslageri, har B-körkort och är duktig på att samarbeta. Utöver det är det meriterande med tidigare erfarenhet inom yrket. 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

TopWork söker Lödare...

Hårdlödare
Läs mer Jan 5
...till kund i Växjö. 
 
Nu söker vi dig med erfarenhet av hårdlödning eller svetsning som kan arbeta hos vår kund i Växjö. För att passa in hos vår kund är du en driven och lösningsorienterad lagspelare. Du trivs att arbeta i ett högt tempo gentemot uppsatta mål. Är du den vi söker? Tveka inte att lämna in ditt CV redan idag! 
 
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

TopWork söker maskinoperatör...

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 5
...till kund i Växjö.
 
Vi söker nu dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller liknande. Meriterande är också att du har någon form av praktisk utbildning, och är tekniskt intresserad. 
Som person tror vi att du är självgående, initiativtagande och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i grupp. 
 
Din profil för att passa in i rollen som maskinoperatör:
- Erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör 
- Ett tekniskt intresse och tycker att maskiner är roligt
- En lagspelare som trivs med att åstadkomma resultat tillsammans med kollegor
 
Känner du igen dig i beskrivningen av vår kommande maskinoperatör och tycker det verkar vara en intressant utmaning? Tveka då inte att lämna in din ansökan redan i dag!   
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

TopWork söker montör...

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 5
...till vår kund i Växjö.    
 
Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat som har lätt för att samarbeta med andra. Det är meriterande om du har erfarenhet av montering eller liknande arbetsuppgifter men det är inget krav. 
 
Arbetstiderna är förlagda på antingen dagtid, måndag-fredag alternativt kvällsskift måndag-torsdag.
 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Ansök nu

TopWork söker träindustriarbetare för kommande behov...

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jan 5
...till kund i Växjö. 
 
Vi söker dig som är händig och som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Arbetet innebär varierande uppgifter därför är det viktigt att du har en bred kompetens inom yrket och gärna erfarenhet av liknande arbete.


Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Det är meriterande om du kan läsa ritningar. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Erfaren Maskinkonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Jan 5
Vi letar efter dig som har arbetat som konstruktör inom tillverkande industri under flera år och nu känner att du vill utvecklas i din roll. Som konsult hos oss får du möjlighet att få uppdrag hos våra kunder som ligger långt fram i den tekniska utvecklingen och som ställer höga krav på teknisk kompetens hos sina medarbetare. Du får ta del av deras kunskap samtidigt som du själv bidrar med din. Detsamma gäller dina kollegor på Semcon som du kommer kunna ha ett utbyte tillsammans med för att ni alla ska bli ännu vassare på det ni gör och samtidigt bredare. Det leder i sin tur till at du som konsult kan ta fler uppdrag och lära dig ännu mer. Låter det som något för dig?

Du behöver ha med dig

- God förståelse för mekanisk konstruktion, produktionsteknik och/eller robotteknik.

- Ingenjörsutbildning från högskolan, meriterande om du har en master.

- Stor erfarenhet av något CAD-verktyg t ex Catia, Creo, Solidworks eller Inventor.

- Erfarenhet från tillverkande industri

Som person är du

- Bra på att samarbeta och har lätt för att kommunicera med andra

- Lättlärd, lyhörd och strukturerad

- Tekniskt nyfiken

Hos oss på Semcon får du

- Tillgång till vår utbildningsportal STEP

- Kollektivavtal

- Tre extra lediga dagar

- Friskvårdsbidrag

- Bidrag till hemmakontoret

- Möjlighet att arbeta hemifrån i den mån det är möjligt utifrån kund och uppdrag

Vi ser fram emot att höra av dig och hoppas att du vill följa med på vår resa när vi tillsammans bygger ett kompetent team i Växjö.

Frågor och funderinger? Kontakta Team Manager Jonas Kallenberg, 0765698061, jonas.kallenberg@semcon.com

Ansök nu

TopWork söker Montör...

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 5
...till kund i Rottne.
 
Vi söker dig med erfarenhet från industrin, gärna montering av metallprodukter. Du kommer arbeta i team där du i team sätter samman vår kunds produkter. 
 
Vi söker dig med erfarenhet av praktiskt arbete och ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering och truckkörning, samt att du kan börja jobba omgående. 
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna tillsätts löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Max (Arenastaden) söker dig som är redo att göra karriär

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 5
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Gott nytt år till dig som är projekt/förändringsledare i Växjö

Projektledare, IT
Läs mer Jan 5
HEJ 2023! VI VÄLKOMMNAR DIG OCH ALLT DU HAR ATT ERBJUDA MED ÖPPNAR ARMAR!

Vi på Nexer ser fram emot ett nytt år och är otroligt nyfikna på vad 2023 kan tänkas bjuda på.
Ta chansen att kicka igång det nya året tillsammans med oss!

Vi är medvetna om att vi lever i en föränderlig tid och att det kan kännas tryggt att stanna kvar på sin nuvarande arbetsplats. Vi hoppas ändå att du är intresserad av att ta dig an nya utmaningar tillsammans med oss. Hos Nexer får du en stabil och trygg anställning samtidigt som du får möjlighet att använda och utveckla din kompetens i olika uppdrag. Vi värnar om din utveckling och värdesätter work life balance, vi förstår att du har ett liv utanför arbetet. Vi tror på en långsiktig och hållbar anställning där du som konsult kommer i första hand.

Vilka är vi på Nexer i Växjö?

I Växjö bygger vi en verksamhet som präglas av gemenskap, engagemang och hög kompetens. Vi hjälper varandra att utvecklas samtidigt som du får vara dig själv, precis som du är. För oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att du känner att det är hos Nexer du hör hemma. Kontoret i Växjö är idag ett av våra mindre kontor med ett härligt och sammansvetsat gäng på ett tiotal konsulter. Vi hoppas att du tar chansen att bli en del av ett riktigt gott team!

Vem är du?

Nexer i Växjö behöver nu stärka upp teamet med fler konsulter som har erfarenhet av projekt- och/eller förändringsledning. Vi söker dig som vill arbeta med att projektleda eller förändra och utveckla våra kunders processer, system, arbetssätt eller införandet av lösningar. Du har minst några års erfarenhet av projekt-och/eller förändringsledning där du själv har drivit och ansvarat för projekt eller uppdrag inom IT, t ex verksamhetsutveckling, digitalisering eller implementation. Vi söker även dig som jobbat inom systemförvaltning.

Vi ser gärna att du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Som konsult hos oss på Nexer blir du en del av något större! Om vi har väckt minsta lilla nyfikenhet hos dig, SÖK! Du har inget att förlora.

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan här nedan. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Cornelia Holmbäck på cornelia.holmback@nexergroup.com

Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med att söka!

Läs mer om Nexer här

www.nexergroup.com

Ansök nu

Gott nytt år till dig som är testare och/eller testledare i Växjö

Systemtestare
Läs mer Jan 5
HEJ 2023! VI VÄLKOMMNAR DIG OCH ALLT DU HAR ATT ERBJUDA MED ÖPPNAR ARMAR!

Vi på Nexer ser fram emot ett nytt år och är otroligt nyfikna på vad 2023 kan tänkas bjuda på.
Ta chansen att kicka igång det nya året tillsammans med oss!

Vi är medvetna om att vi lever i en föränderlig tid och att det kan kännas tryggt att stanna kvar på sin nuvarande arbetsplats. Vi hoppas ändå att du är intresserad av att ta dig an nya utmaningar tillsammans med oss. Hos Nexer får du en stabil och trygg anställning samtidigt som du får möjlighet att använda och utveckla din kompetens i olika uppdrag. Vi värnar om din utveckling och värdesätter work life balance, vi förstår att du har ett liv utanför arbetet. Vi tror på en långsiktig och hållbar anställning där du som konsult kommer i första hand.

Vilka är vi på Nexer i Växjö?

I Växjö bygger vi en verksamhet som präglas av gemenskap, engagemang och hög kompetens. Vi hjälper varandra att utvecklas samtidigt som du får vara dig själv, precis som du är. För oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att du känner att det är hos Nexer du hör hemma. Kontoret i Växjö är idag ett av våra mindre kontor med ett härligt och sammansvetsat gäng på ett tiotal konsulter. Vi hoppas att du tar chansen att bli en del av ett riktigt gott team!

Vem är du?

Som testare skapar du testfall, utför tester och skriver rapporter. Du förändringshanterar, granskar rapporter, tar fram testdata och analyserar utfall av tester. Du har förståelse, kunskap och framför allt nyfikenhet kring olika testverktyg och testmetoder samt hur de kan användas effektivt i testarbetet. Då många av våra kunder använder automatiserade tester ser vi gärna att du har erfarenhet inom detta område. Då arbetar du med att säkerställa mjukvarans kvalité genom att skapa automatiserade testfall, bygga och optimera integrations- och byggflöden samt utveckla organisationens arbetssätt kring continuous integration och continuous deployment. Du har förståelse, kunskap och framför allt nyfikenhet kring olika tekniker och testverktyg som exempelvis Python, Jenkins, Azure devops och Shell scripting. 

Som testledare planerar du testarbetet, skriver testplaner, prioriterar arbetet, säkrar upp resurser till testuppdraget samt följer upp och förbättrar testprocessen. Du kommer också att koordinera testarbetet och sköta teamuppföljningen. Du är van att leda och ansvara för både större och mindre testprojekt samt är van vid agila metoder så som Scrum.

Vi ser gärna att du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Som konsult hos oss på Nexer blir du en del av något större! Om vi har väckt minsta lilla nyfikenhet hos dig, SÖK! Du har inget att förlora.

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan här nedan. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Cornelia Holmbäck på cornelia.holmback@nexergroup.com

Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med att söka!

Läs mer om Nexer här

www.nexergroup.com

Ansök nu

Montörer till Växjöområdet för långsiktiga uppdrag

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 5
Vi behöver dig som vill jobba inom industrin i Växjöområdet, sök om du vet att det passar dig!

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill arbeta inom industrin som bearbetare, operatör, montör, maskinoperatör svetsare och/eller lagerarbetare. Du är noggrann, nyfiken och van att hugga i!

Formell kompetens:
- Fyllda 18 år.
- Körkort B och tillgång till bil.
- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
- Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet.
- Truckkort är inget krav, men meriterande i flera av tjänsterna vi tillsätter!

Din bakgrund:
Vi ser gärna att du har en industriutbildning eller industrierfarenhet och ett stort intresse för att utvecklas och lära dig mer om företaget! Du behöver vara händig och se vad som behöver göras! Har du ett teknikintresse är det en fördel.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som trivs med att arbeta inom industri och är engagerad och positivt inställd till utmaningar. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp, vilket ställer krav på att du är flexibel, självgående, driven och tar egna initiativ. Som konsult är du Lernias ambassadör ute hos kund, och därmed kunna stå för våra värderingar.

Vidare krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner på svenska muntligt och i skriftlig form.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort:
Visstidsanställning / Heltid / Växjöområdet

Arbetet kan vara förlagt till dag, kväll eller 2-skift.

Tillträde:
Start omgående eller enligt överenskommelse.

Information:
Ansök med ditt CV och personliga brev. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer att kontakta dig om du är den vi söker.

Välkommen med din ansökan redan idag på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Gruppledare och Aktivitetsvärdar för sommar- och lovaktiviteter

Ungdomsledare
Läs mer Jan 5
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad och större samhällsnytta? Då ska du jobba med barnen i Vidingehems bostadsområden!

Bostadssociala gruppen på Vidingehem erbjuder aktiviteter för barn under sommarlovet och på andra skollov. Vi erbjuder även aktiviteter där både unga och äldre kan delta tillsammans. Vi söker dig med ett socialt engagemang och intresse för idrotts- och föreningsliv. Tjänsterna innebär att du i våra bostadsområden möter barn och äldre på deras fritid samt planerar, organiserar och leder arbetet för att fylla barnens fritid med värdefulla aktiviteter. Genom din närvaro bidrar du till trygghet för våra hyresgäster.

Arbetsbeskrivning Aktivitetsvärdar:
Planera, organisera och leda aktiviteter för barn i bostadsområden.
Arbetstid v.25-30 (juni-juli 2023), schemalagd arbetstid eftermiddag och kväll, 23 h/vecka. Viss planeringstid förekommer. Vi ser gärna att du kan arbeta på övriga skollov under året.

Arbetsbeskrivning Gruppledare för Aktivitetsvärdar:
Planera, organisera och leda aktiviteter för barn i bostadsområden samtidigt som du har gruppledaransvar. I gruppledaransvaret ingår att samordna aktiviteterna, arbetsledning och arbetsmiljöansvar för en grupp aktivitetsvärdar. Du ansvarar för viss schemaläggning samt introduktion av aktivitetsvärdar. Arbetet sker på uppdrag av ansvarig för Bostadssociala gruppen som har det yttersta personalansvaret. Du samverkar och kommunicerar med övriga aktörer som bedriver sommar- och trygghetsaktiviteter i Växjö kommun.
Arbetstid v. 25-30 (juni-juli 2023). Det kan eventuellt finnas behov fler veckor. Schemalagd arbetstid eftermiddag och kväll, ca 23 h/vecka. Viss planeringstid förekommer. Vi ser gärna att du kan arbeta på övriga skollov under året.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av idrottsliv, föreningsliv eller socialt arbete och har förmåga att planera och genomföra aktiviteter främst för barn. Det är meriterande om du jobbat med generationsövergripande aktiviteter där unga och äldre möts. Du har erfarenhet av ledarskap eller en förmåga att planera och organisera för att få arbetsgruppen att se och arbeta mot samma mål. Du tar ansvar och visar engagemang. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och kan skapa och underhålla relationer. Du kan utrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift. Att kunna tala ytterligare språk är meriterande.

Lokalkännedom och B-körkort är önskvärt, dock ej ett krav.

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan snarast!

Utdrag ur belastningsregister kommer att begäras vid anställning.

Ansök nu

Gott nytt år till dig som är utvecklare i Växjö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 5
HEJ 2023! VI VÄLKOMMNAR DIG OCH ALLT DU HAR ATT ERBJUDA MED ÖPPNAR ARMAR!

Vi på Nexer ser fram emot ett nytt år och är otroligt nyfikna på vad 2023 kan tänkas bjuda på.
Ta chansen att kicka igång det nya året tillsammans med oss!

Vi är medvetna om att vi lever i en föränderlig tid och att det kan kännas tryggt att stanna kvar på sin nuvarande arbetsplats. Vi hoppas ändå att du är intresserad av att ta dig an nya utmaningar tillsammans med oss. Hos Nexer får du en stabil och trygg anställning samtidigt som du får möjlighet att använda och utveckla din kompetens i olika uppdrag. Vi värnar om din utveckling och värdesätter work life balance, vi förstår att du har ett liv utanför arbetet. Vi tror på en långsiktig och hållbar anställning där du som konsult kommer i första hand.

Vilka är vi på Nexer i Växjö?

I Växjö bygger vi en verksamhet som präglas av gemenskap, engagemang och hög kompetens. Vi hjälper varandra att utvecklas samtidigt som du får vara dig själv, precis som du är. För oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att du känner att det är hos Nexer du hör hemma. Kontoret i Växjö är idag ett av våra mindre kontor med ett härligt och sammansvetsat gäng på ett tiotal konsulter. Vi hoppas att du tar chansen att bli en del av ett riktigt gott team!

Vem är du?

Nexer i Växjö behöver nu stärka upp teamet med fler erfarna utvecklare inom olika tekniker. Om du har några års erfarenhet av utveckling inom Java, C/C++, React och/eller Angular tycker vi att du ska ge dig själv chansen att bli en i vårt team.

Vi ser gärna att du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Som konsult hos oss på Nexer blir du en del av något större! Om vi har väckt minsta lilla nyfikenhet hos dig, SÖK! Du har inget att förlora.

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan här nedan. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Cornelia Holmbäck på cornelia.holmback@nexergroup.com

Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med att söka!

Läs mer om Nexer här

www.nexergroup.com

Ansök nu

Sjuksköterska till Palliativa teamet i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 5
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Palliativa teamet är organiserat under Onkologkliniken.
Onkologkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet på Centrallasarettet i Växjö och på Lasarettet i Ljungby. Totalt arbetar ca 130 medarbetare på kliniken.
Kliniken består av följande delar; strålbehandlingsenhet, slutenvårdavdelning med 18 vårdplatser, öppenvård med dagsjukvårdsverksamhet och mottagning på båda sjukhusen samt Palliativa teamet Växjö och Ljungby.

Inom Palliativa teamet arbetar vi för att patienter med avancerad sjukdom skall få god vård i sitt hem och att närstående får stöd i sin utsatta situation. Vi har därtill fått förtroendet att utveckla arbetet med smärtkonsultation. Vi bistår även med specialistkunskap inom palliativ vård genom utbildningsinsatser.

Nu har du möjlighet att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss i Palliativa teamet kommer du att arbeta i team med läkare, kuratorer och andra sjuksköterskor. I det dagliga arbetet har du nära samarbete med sjuksköterskan i kommunen där patienten är bosatt. Din arbetsdag kan variera med inplanerade eller akuta hembesök hos de patienter du är ansvarig för. Du kommer arbeta konsultativt tillsammans med sjuksköterskan i kommunen för att genomföra adekvata insatser för den svårt sjuka patienten.

Tillsammans ger vi i Palliativa teamet även vissa utbildningar i palliativ vård, håller i viss handledning och ger medicinteknisk support.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är erfaren och trygg i din roll som sjuksköterska. Du har goda kunskaper och ett gediget intresse inom området palliativ vård.
För att trivas hos oss ser vi att du har lätt för att göra prioriteringar och stimuleras av egenansvar. Vidare är det av stor betydelse att du är lyhörd för patientens unika situation och ser samarbete som en naturlig del av att ge god vård. Du vill bidra till gruppens arbetsglädje och utveckling genom att vara prestigelös och vänlig. Då vi är i ständig utveckling bör du se möjligheterna i att vara delaktig och föra arbetssätt och verksamhet framåt.

Vi ser gärna att du har minst 3 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

B-körkort krävs.

Tjänsten innebär möjlig samtjänstgöring mot avdelning 40 i framtiden.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Servicedesktekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 5
Som medlemsägd skogsindustrikoncern har Södra en omfattande verksamhet, med allt från skogsvård till innovativa bioprodukter. Vi på Södra IT är i en förändringsresa driven av möjligheterna med avancerad dataanalys, mobila arbetssätt, agilitet och ett starkt kulturbyggande. Vår utgångspunkt är maximerat värdeskapande med hjälp av modern teknik. På så sätt skapar vi nya möjligheter till tillväxt, innovation och effektivisering och kan bättre interagera med kunder, medlemmar, medarbetare och samhället.

När en av våra nuvarande servicedesktekniker ska gå i pension så öppnas en möjlighet för dig att bli en del av ett varierat, starkt och prestigelöst team som exempelvis består av idrottsintresserade, musiker, friluftsmänniskor och småbarnsföräldrar där den gemensamma nämnaren är intresset för teknik. Kom till oss, det blir kul!

Det här får du jobba med på Södra

Hos oss kommer du att ingå i ett servicedeskteam som arbetar nära och tillsammans med andra kollegor inom Södra. Ditt arbete kommer primärt att innefatta felsökning och avhjälpande av problem, som kan uppstå i den dagliga IT-miljön för våra kollegor inom organisationen.

Du kommer också få möjligheten att tillsammans med dina kollegor skapa nästa generations servicedesk genom att exempelvis automatisera arbetsuppgifter genom självbetjäning, sätta rutiner och jobba med ständiga förbättringar. Södra är en stor organisation som verkar i en internationell miljö där du som servicedesktekniker får möjlighet att arbeta varierande. Vi både driver och är en del av digitaliseringen, och hos oss kommer du utvecklas i ordets riktiga bemärkelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Växjö.

Vem söker vi?

För att trivas och lyckas i rollen som servicedesktekniker här hos oss så tror vi att du besitter relevant eftergymnasial utbildning inom Data/IT, alternativt förvärvad jämförbar utbildning eller erfarenhet. Att kunna samarbeta med andra är A & O, och att ha förmågan att bemöta olika typer av människor och vårda dessa relationer är något som vi värdesätter högt. Vi ser även att du skriver och talar flytande på svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad, nyfiken på förändringsarbete och social, med teamet och slutanvändaren i fokus. Vi tror på att vi lyckas tillsammans, så du är också en teamspelare ut i fingerspetsarna. Du trivs att arbeta i en växlande miljö och drivs av att komma med egna initiativ på förbättring samt utvecklingsmöjligheter som ni tillsammans i teamet kan arbeta mot.

Kännedom och kunskap om ITIL ses som meriterande, men inget krav. Besitter du därutöver kunskaper inom hårdvara såsom dator- och mobilhantering är även det meriterande. Vi rekryterar i enlighet med Södras medarbetarkompetenser som innebär att samarbeta, agera, utveckla och lära är värdefulla egenskaper.

Så här är det att jobba på Södra

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då vet du vad du ska göra. Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning: 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef Hans Falk, 0730-69 70 37.

Fackliga frågor hänvisas till Fredrik Dacke (SACO), 0470-855 02, eller Teddy Hedlund (Unionen), 0470-595 61.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan via länken senast den 19:e januari 2023. Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle

Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt.

Ansök nu

Anläggare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Jan 5
Om tjänsten
Till våran kund söker vi nu duktiga anläggare med start omgående.

Om tjänsten

Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!
Arbetsbeskrivning


Arbetstiderna: mån-fre dagtid
Anställning: 6 månader hos Montico(övertagande av kund efter det om allt gått bra)
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet som anläggningsarbetare. Har du yrkesbevis inom anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning. Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga.
Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Krav:

- B-körkort
- Kompetens anläggning

Meriterande:

- Yrkesbevis
- Anläggningsmaskinförare

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Service- och installationstekniker inom ventilation till Ömangruppen i Växj

Installationstekniker
Läs mer Jan 5
Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 30-tal orter i södra Sverige.

Vi på Ömangruppen i Växjö har fått in flera nya spännande uppdrag och söker nu dig som vill arbeta i en kombinerad tjänst som service- och installationstekniker inom ventilation. Denna tjänst passar för dig har erfarenhet inom ventilationsmontage och även vill arbeta med driftsättningar. Ta chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare.

Arbetsbeskrivning: Som service- och installationstekniker kommer du att arbeta med mindre ventilationsentreprenader hos våra serviceavtalskunder. Du kommer också att arbete med med driftsättning av ventilationsinstallationer. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Hos oss kommer du självständigt att driva installationsprojekt där du har mycket kontakt direkt med kunden. Resultatet av ditt arbete ute hos våra kunder ska leda till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

I rollen ingår:

- Montagearbeten vid mindre ny- och ombyggnationer
- Aggregat- och fläktbyten

- Driftsättning av ventilationsinstallationer

- Lättare felsökning styr och regler

- Beställning av kompletterande material
- Uppföljning och återrapportering
- Skapa och underhålla goda kundkontakter

Du kommer att tillhöra vår serviceverksamhet med fler kompetenta kollegor inom området.

Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Växjö men du kommer att arbeta över hela Kronobergs län.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig med erfarenhet som installationstekniker inom ventilation eller som har arbetat med montagearbete i en liknande bransch och som har ett stort tekniskt intresse. Du har goda kunskaper inom ritläsning.

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av att driva egna mindre projekt inom ventilation

- Kunskap inom luftmätning

- Elkunskap

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som service- och installationstekniker ser vi att du är en driven, självgående och ansvarstagande person. Du trivs med att arbeta självständigt, att ansvara över hela arbetet från montering till driftsättning. Du är van vid att planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Att du trivs med ett fysiskt arbete ser vi som en självklarhet för att du skall trivas i rollen. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Micael Lundstedt på tel. 0470-702709.

Sista ansökningsdag 2023-01-29.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu

Empleo söker Seniora Utvecklare till Växjöområdet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 4
Nu söker vi fler Seniora Utvecklare till våra kunder i Växjö!

Våra kundföretag är världsomspännande och innovativa IT-företag med siktet inställt på expansion. De växer kontinuerligt och söker dig som vill fortsätta att utvecklas inom just utveckling. Vi söker främst rätt person, rollerna kan till viss del formas utifrån din kompetensprofil samt ditt intresseområde.

Vi hjälper kunder inom olika branscher, såväl spel som löne- och ekonomisystem, industriell miljö och IT-säkerhet. Är du intresserad av att prova en ny bransch så tar vi gärna en dialog med dig för att se om vi kan presentera din nästkommande arbetsgivare för dig! 

Vi börjar med en intervju hos oss för att se om vi kan matcha dina önskemål med vad våra kunder söker nu eller i framtiden. Välkommen till oss på Eterni, vi hjälper dig att hitta rätt!
Din profil
Du som söker till oss har förmodligen en högskole-/universitetsutbildning inom IT/datavetenskap samt minst något eller ett par års praktisk erfarenhet som utvecklare, IT-konsult eller liknande. Du har ett brinnande intresse inom något eller flera mjukvarutekniska områden och känner dig mogen och redo för att ta ett nytt steg, antingen som direktanställd hos vår kund eller som konsult via oss på Eterni.
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö eller strax utanför.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansök nu

Servicetekniker till Växjö Hydraulservice AB i Växjö!

Hydraulmontör
Läs mer Jan 4
Till vår kund Växjö Hydraulservice AB i Växjö söker vi en Servicetekniker!

Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. Vi ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran.

Nu söker vi en nyfiken, lösningsorienterad och kundvänlig Servicetekniker som vill bli en del av vårt kompetenta och glada team i Växjö! Vi erbjuder en varierande vardag med ansvar för:
  Reparation, service och nybyggnation både i egna lokaler och ute hos kund
Viss bearbetning och montering i verkstaden
Felsökning och en del konstruktion
Enklare dokumentation och avrapportering

Du utgår från Växjö där du har tillgång till en fullutrustad servicebuss. Arbetet sker främst mellan 7 och 16 med resor ca. 10 mil runtomkring Växjö. Du varvar service- och reparationsjobb ute på fältet med jobb i verkstaden i Växjö. Ibland kan resorna bli längre och då och då får du resa ut på projekt som kan innebära övernattning.

Visst låter detta som en härligt spännande och intressant utmaning? Vi är redo för att introducera ytterligare en kollega i vår verksamhet!

Din profil
Du som antar denna utmaning innehar någon form av teknisk utbildning, gärna mot hydraulik eller industri. Utöver din utbildning har du minst några års praktisk erfarenhet som service- eller underhållstekniker. Du är van att röra dig och föra dig i kundens miljö och trivs med att jobba både enskilt och i team.

Med fördel har du grundläggande kunskaper inom mekanik, hydraulik och el. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom flera tekniska grenar då våra kunder har olika typer av verksamheter och behov. Vi är bolaget som erbjuder hög service, kompetens och tillgänglighet och på så sätt underlättar vardagen för våra kunder!

Som person är du klurig och lösningsorienterad samt duktig på att möta och hjälpa kunden. Vidare har du ett genuint tekniskt intresse och förmågan att kunna bygga ett långsiktigt gott förtroende.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt god förståelse för att läsa el- och hydraulschema.

Har du jobbat med bearbetning eller svetsning är detta meriterande, likaså om du har truckkort och utbildning i Heta Arbeten. B-körkort är ett krav samt att du talar och skriver flytande svenska och engelska.  

Uppdraget är en direktrekrytering till Växjö Hydraulservice – Varmt välkommen till oss!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 2023-01-26

Ansök nu

Junior och utvecklingsbar Maskinkonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Jan 4
Till ett av våra trevliga kundföretag ett par mil utanför Växjö söker vi omgående en junior och formbar Maskinkonstruktör med inriktning mekanik och produktutveckling!  

Företaget växer vidare och stärker upp teamet med ytterligare en nyfiken Ingenjör. Hos vår kund blir du en viktig spelare i teknikteamet och med en fin möjlighet att vara med och ta företagets produkter till nästa nivå.

Som Maskinkonstruktör är du en viktig del i att ta fram nya och justera befintliga maskiner och anpassningar. Vi söker dig som vill utvecklas som Konstruktör och som har ett inre driv att kontinuerligt ta till dig ny teknik och med vilja att lära dig nya saker.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, både inom mekanisk konstruktion och design, vi ser gärna att du har en kreativ sida och vill vara med och ta fram nya förslag och ändringar. Du ingår i ett team om ca. 10 personer där alla varvar grupparbete med enskilt arbete.

Vi arbetar mycket i projektform, något som för rätt person kan bli en spännande utmaning om du är intresserad av projektledning!

Din profil
Du som antar denna utmaning har eftergymnasial utbildning inom maskin/mekanik. Du har goda teoretiska färdigheter och förmågan att kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du en nyfiken, driven och ambitiös person, som trivs med att sprida din egen kunskap men också uppskattar att få lära av andra. Du har en god analytisk förmåga, gott siffersinne och ett logistiskt tänkande.

Med fördel har du en god teknisk förståelse när det kommer till mekanik samt grundläggande kunskaper i CAD-program, goda Excelkunskaper samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Utanför Växjö.
Omfattning: Heltid.  
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök snarast möjligt.

Ansök nu

Simlärare

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jan 4
Aquasund - Simskolan med leken som ledstjärna!
På ett lekfullt, roligt och medvetet sätt lär vi ut grunderna i simning och vattensäkerhet. Vi erbjuder barn mellan 0-8 år simskola och har ett stort utbud av kurser som börjar kontinuerligt under året. I Småland kan du simma med oss i Växjö och i Skåne kan du simma med oss i Malmö och Västra Ingelstad. I Blekinge finns vi i Karlshamn. Gemensamt för alla våra simskolor är det varma, sköna vattnet, de fina lokalerna och den välkomnande och tillåtande atmosfären. Våra vattenupplevelser är positiva hela vägen!
Du
* känner dig trygg i att leda en grupp med både barn och vuxna
* är glad, positiv och engagerad och vill följa barn i deras utveckling
* har god hand med människor
* har erfarenhet av att arbeta med barn, kanske till och med en pedagogisk utbildning
* är simkunnig
* söker ett extrajobb på lite längre sikt
* kan jobba minst en fast dag i veckan
Att vara siminstruktör är världens bästa jobb!


Vi söker dig som vill göra skillnad i familjers vardag, att vara med och dela upplevelser i vattnet där barn och föräldrar utvecklas i vattnet och tillsammans. Du behöver inte vara en fena på att simma däremot är det viktigt att du känner dig trygg i ditt ledarskap och på ett ödmjukt sätt kan vägleda föräldrar genom simundervisning för små barn. Vi söker dig som vill ha en varm, rolig och lekfull arbetsmiljö och som vill vara en del av ett prestigelöst gäng där vi lär av och stöttar varandra.


I din roll som siminstruktör hos oss vägleder du dina grupper, barnen tillsammans med föräldrarna, mot målen i våra simprogram där lek och glädje är i centrum. I våra utbildningar (och i ditt jobb som instruktör) får du bred erfarenhet av ledarskap, kommunikation, relationsbyggande med såväl vuxna som barn. Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att driva din egen utvecklingsprocess. Just nu söker vi instruktörer till vår simskola både med och utan föräldrar. För att kunna börja arbeta som instruktör hos oss så krävs det att man har utbildning. Vi står för utbildningskostnaderna, men du får själv investera med din tid.


Vi är ett ambitiöst och glatt gäng som brinner för vår verksamhet - att vara med och bidra i barns personliga utveckling på väg mot vattenvana och simkunnighet. Vårt team består till största del av timanställda instruktörer, och nu vill vi bli fler!

Ansök nu

Jobba I Cypern

Innesäljare
Läs mer Jan 4
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

IT- och digitaliseringschef

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jan 4
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill bli vår nya IT- och digitaliseringschef. Du har ett stort samhällsintresse och brinner för att föra samman IT och verksamhet för att möjliggöra en gemensam digital resa. Genom tydliga planer och strategier skapar du tillsammans med kommunkoncernens verksamheter och dina medarbetare en bättre digital framtid för såväl kommunkoncernens medarbetare som Kommunens invånare, företagare och besökare

Som vår nya IT- och digitaliseringschef kommer du leda arbetet med att utveckla och implementera processer för en sammanhållen IT-styrning. Du kommer också att vara drivande i den koncerngemensamma digitaliseringen och arbeta med att samordna den digitala infrastrukturen. I rollen kommer du att samverka med många olika delar av vår organisation, andra kommuner och myndigheter samt externa leverantörer av system och tjänster.

Som IT- och digitaliseringschef har du verksamhets, budget, personal och resultatansvar. Du ansvarar för att genom god verksamhetsdialog bygga upp en fungerande samverkansmodell och ett nära partnerskap med våra förvaltningar/bolag och förbund. Du är en självklar strategisk partner i de verksamhetsutvecklings frågor som övriga verksamheter har där IT kan var en möjliggörare.
Utifrån digitaliseringsstrategin sätter du den strategiska riktningen för kommande och befintliga digitaliseringsinitiativ genom vår upparbetade digitaliseringsprocessprocess. Du har förmåga att kommunicera riktningen tydligt gentemot kommunkoncernens verksamheter och det politiska ledarskapet.

I tjänsten ingår omvärldsbevakning samt delaktighet i olika former av samverkan och nätverk med andra kommuner och verksamheter. Förvaltningschefen för kommunledningsförvaltningen är din chef och du ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Samarbetet på kommunledningsnivå präglas av öppen dialog och där du förväntas se till hela kommunkoncernens bästa.

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant högskoleutbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har tidigare arbetat som IT & digitaliseringschef med personalansvar i en större komplex organisation med fördel inom offentlig verksamhet. Du har arbetat med digitalisering och förändringsledning på en strategisk nivå och har full förståelse för processorienterat arbetssätt och vikten av informationssäkerhet i detta landskap. Genom ledning och styrning äger du också en förmåga att genom upphandling och tät uppföljning skapa en god affär tillsammans med leverantörerna.

Vi ställer höga krav på att du är en strukturerad och kreativ ledare med fokus på mål och resultat samtidigt som du skapar engagemang och medarbetare som trivs. För att trivas hos oss är du en person som drivs av att utveckla dina medarbetare och kan skapa och leda en förändrings- och förbättringskultur i ett tillitsfullt klimat. Att vilja och kunna utveckla befintliga medarbetare och attrahera framtida kollegor är en viktig del för att lyckas i rollen och med uppdraget.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du måste vara svensk medborgare.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Takvårdare till LA Takvård Blekinge

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jan 4
VÅR AFFÄRSIDÉ ÄR ATT SÅ SKONSAMT SOM MÖJLIG BEHANDLA TAK FRÅN PÅVÄXT OCH FÅ ETT TAK HELT FRITT FRÅN MOSSA, ALGER OCH LAVAR – FÖR ATT UNDVIKA ONÖDIGA OCH KOSTSAMMA TAKBYTEN.
LA Takvård söker nu två utförare för hela Blekinge län. Ni kommer att jobba tätt tillsammans som ett team med eget ansvar. Teamet kommer att utgå ifrån lämplig ort beroende på sökande med planerad start februari/mars.
Som utförare hos LA Takvård har du en central roll i företaget. Därför ställer vi höga krav på dig som utförare vad gäller noggrannhet, problemlösning, effektivitet, samt att du alltid jobbar för att överträffa kundens förväntningar.
Rollen som takvårdare hos oss innebär att du utför takvård på ett korrekt sätt enligt LA Takvårds handbok. Kontakten med kunden blir en central del i arbetet och som utförare ansvarar för att kunden bemöts på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Mer information om företaget finner du på vår hemsida: www.takvard.se
Kvalifikationer:
B-körkort.
Serviceinriktad.
Viljan att överträffa kundens förväntningar.
Svensktalande.
Fysiskt aktiv.
Van vid höga höjder.Meriterande:
Takarbete/rengöring
Bygg- och fastighetsarbete
Utbildning inom bygg/fastighet
C-körkort

Låter det intressant för dig så skicka gärna in ditt CV och ett kort personligt brev.

Ansök nu

Projektledare

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Jan 4
Bli en del av Växjö Charity - Låt ditt jobb göra skillnad för andra!

2017 startades Växjö Charitymed målet att samla näringslivet i Kronoberg för att under trevliga former samla in pengar till lokala ideella förmånstagare. Växjö Charity planerar och arrangerar högkvalitativa event och har sedan starten samlat in och delat ut 13 MSEK! Insamlingsstiftelsen Växjö Charity är en organisation som drivs helt ideellt av företagen Adekvat Försäkring, Creon, Advisory, Santhe Dahl Invest samt Rosholm & Dell och allt överskott från stiftelsens verksamhet går oavkortat till ideella förmånstagare.
Växjö Charity söker nu en säljdriven projektledare som vill vara med att leda och utveckla såväl konceptet som vårt försäljningsarbete. Arbetet sker primärt gentemot redan befintliga samarbetspartners, men för att fortsätta utveckla stiftelsen, våra event och öka våra intäkter krävs det också ett aktivt arbete mot nya potentiella partners. Kanske har du till och med förslag på helt nya idéer, insamlingar eller event?

Som person brinner du för att skapa och bygga relationer. Du är både kreativ och proaktiv för att ständigt utveckla och förnya vår verksamhet. Rollen kräver stort eget ansvar, där du utifrån styrelsens och verksamhetens gemensamt uppsatta mål agerar som stiftelsens ambassadör, kommunikatör och säljare gentemot våra partners, prospects och förmånstagare.
Tillsammans genererar vi insamlingsintäkter till våra välgörenhetsprojekt. Tillsammans gör vi skillnad!
Vi tror att:
Du har ett stort nätverk och har lätt för att vårda och skapa nya relationer.
Du är erfarenhet av försäljning, uppföljning av budgetar, mål, resultat och avrapportering.
Du är en god kommunikatör som trivs i rollen som presentatör, både i små och lite större sammanhang.
Du har förmågan att skapa en stolthet hos både oss själva och det lokala näringslivet över att det vi gör för lokalsamhället är något som är helt unikt i Sverige.
Du har idéer, förmåga att förverkliga dem och samtidigt ansvara för att genomföra aktiviteter/event.
Du är en målinriktad ”doer” som motiveras av att skapa resultat genom hårt arbete och får en tillfredställelse av framgången när du lyckas.
Du gillar att självständigt driva din agenda och samtidigt värdesätter du samarbetet med partners och kollegor.
Meriterande:
Erfarenhet av försäljning, event/evenemang och nätverksbyggande aktiviteter
Omfattning och placering
Heltid, tillsvidare, Växjö

Har du frågor om tjänsten:
För frågor om organisationen och tjänsten är du välkommen att ringa Fredrik Ottosson (Adekvat) på telefon070-300 98 29 eller Micke Svensson (Creon) på telefon 0708-289640.
För frågor om rekryteringen är du välkommen att ringa Henrik Moberg (Head Consulting Group) på telefon 072-314 78 00

www.vaxjocharity.se

Ansökan:
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Head Consulting Group och det är till dem du skickar din ansökan. Urval tillämpas löpande därför ber vi dig skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om våra förmånstagare och projekt
Några exempel på förmånstagare är Barn- och Ungdomskliniken i Växjö som vi, i samverkan med Stiftelsen Linnea Dahl, skänkte en specialanpassad bil tillför att ge svårt sjuka barn ökad möjlighet till vård i hemmet. En bil fylld med medicinsk utrustning och saker som ger barnen en extra guldkant. Sjöräddningssällskapet i Växjö fick båten Rescue Växjö Charity med vilken man bland annat har räddat nödställda kanotister i Åsnen. Kvinnojouren Blenda har fått stöd under ett par år till sin livsviktiga verksamhet till förmån för utsatta kvinnor och barn. Förmånstagare 2022 var Cancerstiftelsen i Kronobergs Län, Neighbourhood, Funkibator, PIX EF och Trygga. Trygga är ett projekt som Insamlingsstiftelsen Växjö Charity driver i egen regi i samverkan med Växjö Kommun för en långsiktig trygghetsskapande insats i vårt lokalsamhälle.

Ansök nu

VVS isolerare

VVS-isolerare
Läs mer Jan 4
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

VVS isolerare

Vi på Movant sätter stolthet i att ta våra studerande från jobbdröm till drömjobb med engagemang i både individen, verksamheten och uppdraget. Vi arbetar nära varandra med högt tempo och tycker det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet. Utbildningarna bedrivs på uppdrag från kommun och arbetsförmedling. Vi har även yrkeshögskoleutbildningar och digitala certifieringsutbildningar.

Vill du bli en av oss? Vi söker dig som vill pröva på ett jobb som utbildare. Du berättar, föreläser och går igenom dina yrkeskunskaper med vuxenelever enligt skolverkets riktlinjer - med fokus på bla materialhantering, isolering av rör och ventilation mm. Hel eller deltid alternativt via konsultuppdrag.

Uppdraget:

Vi söker en VVS Isolerare som är nyfiken på läraryrket och vill prova på att utbilda vuxenelever. Certifikat från branschen är meriterande, men inget krav. Helst mångårig erfarenhet. Du kommer undervisa vuxna elever (över 20år).

Vill du vara med och utveckla vår skola och utbildning där våra elever har mycket stora möjligheter till ett bra arbete efter avslutad utbildning? Vi samarbetar med branschen och utgår ifrån branschens krav på utbildningen.

Vi driver en arbetsmarknadsutbildning för blivande Isoleringsmontörer i Växjö på uppdrag av arbetsförmedlingen. Vi ser fram emot att förstärka vår personalstyrka med utbildare/lärare. Hos oss på Movant arbetar vi i sammansvetsade team där det är självklart att hjälpa varandra, du kommer exempelvis få kontakt med andra yrkeslärare inom ditt område för att tillsammans utveckla utbildningen och undervisningen.

Det här söker vi:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete med VVS isolering (önskvärt) och som vill dela med sig av sina erfarenheter. Du följer branschens metoder och arbetssätt. Sätter igång aktiviteter och uppnår önskat resultat. Förmåga att argumentera för och förklara varför aktiviteterna bör och kan genomföras. Du arbetar bra med andra människor. Du identifierar och utvecklar relationer. Bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål samt delar med sig av din kunskap.

De egenskaper vi söker hos dig är lösningsorienterad, pålitlig, noggrann och med en naturlig känsla för vad som behövs göras. Vi värdesätter att du är framåt och ansvarsfull. Du som inte har lärarbakgrund, kommer att få stöd och hjälp i din nya lärarroll via mentorer samt kollegor. Det handlar mycket om att förmedla dina kunskaper till eleverna.

Vi erbjuder:

Som medarbetare hos oss blir du en del av vårt team och får direkt tillgång till ett nätverk av skickliga yrkeslärare över hela Sverige genom våra programråd. Om du vill - har du möjligheten att studera till lärarlegitimation med en heltidsanställd handledare som finns där för att stötta och hjälper dig under studietiden. Detta gör du till stor del på arbetstid. Årets medarbetarundersökning visar att 91% av våra medarbetare rekommenderar att arbeta på Movant, ett förtroende vi värdesätter högt. Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Genom förmånswebben har du möjlighet till oberoende pensionsrådgivning, en mängd rabatter hos välkända varumärken och möjlighet att göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter. Du får också ett årligt friskvårdsbidrag.

Som en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora.

Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen!

Har du frågor och funderingar - skicka mejl till tony.avander@movant.se

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 4
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Braås hemvård söker tre positiva och erfarna undersköterskor till sin arbetsgrupp. Braås hemvård ligger cirka 2,5 mil norr om Växjö och vi hjälper omsorgstagare i centrala Braås och på landsbygden runt om. Vi cyklar eller använder hemvårdsgruppens egna bilar för att ta oss till våra omsorgstagare.

Vi i Braås hemvård söker positiva, gärna erfarna undersköterskor till vår trivsamma och roliga arbetsplats. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där din samarbetsförmåga är lika viktig som att jobba självständigt. Vi söker dig som har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du är ansvarsfull och har förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer.

Du arbetar utifrån biståndsbedömda insatser enligt uppdrag av biståndshandläggare. Arbetsuppgifterna är varierande och består av att hjälpa, stödja och motivera omsorgstagare i deras hem utifrån individuellt beslutade omvårdnads- och serviceinsatser. Du ska ha ett lyhört, flexibelt och professionellt förhållningssätt med den enskildes självbestämmande i fokus. I ditt arbete ingår dokumentation enligt Socialtjänstlagen, att upprätta genomförandeplan tillsammans med den enskilde, närstående och/eller dennes företrädare samt dokumentation enligt SoL och HSL. Delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeuter och sjukgymnast förekommer.

Hos oss väljer du själv din sysselsättningsgrad (75-100%). Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare. Självklart har vi kollektivavtal. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Du är ansvarstagande och känner dig bekväm med att arbeta självständigt. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper. Körkort och att kunna cykla är ett krav för tjänsten.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

Vi kommer att läsa ansökningar efterhand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Yrkeslärare till fordonsprogrammen på Kungsmadskolan

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jan 4
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Kungsmadskolan är en kommunal gymnasieskola med ca 1250 elever bestående av såväl yrkes- som högskoleförberedande program. Kungsmadskolan tillhör utbildningsförvaltningen i Växjö kommun. Förvaltningen har drygt 2 700 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Vi söker nu en yrkeslärare till våra fordonsutbildningar på Kungsmadskolan. I tjänsten är det drygt 50% på anpassat gymnasiums fordonsprogram där inriktningen är:
• Personbil
• Fordonsvård
• Godshantering

Övriga 50% är på programmet för Tunga fordon. De kompetenser vi söker till våra gymnasiala utbildningar är:
• Lastbil och Mobila maskiner

Som yrkeslärare på våra Fordonsprogram kommer dina uppgifter vara att planera, undervisa, bedöma och följa upp kurser på i första hand den inriktning du undervisar mot. Detta gör du i tätt samarbete med övriga yrkeslärare på programmen. I uppdraget kommer anskaffning och uppföljning av APL-platser (arbetsplatsförlagt lärande) att ingå vilket innebär att en erfarenhet från branschen är viktig.

Du får under din tid hos oss möjlighet att samverkan med näringslivet och att vara en del i expansiva program med inriktningar mot lastbil, mobila maskiner samt karosseri och lackering.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten har erfarenhet och utbildning inom fordonsbranschen med inriktning på exempelvis kaross och lackering, traktorer, jord- och skogsbruksmaskiner eller andra entreprenadmaskiner. Även erfarenhet och utbildning mot inriktningen lastbil och buss är av intresse.
Genomgången yrkeslärarutbildning är meriterande.
Erfarenheter av elevkategorin för särskola är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Ur&Penn i Växjö söker butikssäljare på 10 timmar per vecka!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 4
BESKRIVNING BOLAGET
Ur&Penn; är den ledande butikskedjan inom smycken, accessoarer och klockor i Skandinavien med över 100 butiker. Vår vision är att vara förstahandsvalet för alla som vill smycka och uttrycka sin personlighet med kvalitativa och prisvärda accessoarer. 

ANNONS
Som medarbetare på Ur&Penn; blir du en kugge i det vi kallar för vår utökade familj. Vi är i grunden ett familjedrivet företag med en värdegrund av glädje, tillit och vinnande attityd - det vill vi ska kännas hela vägen ut i butikerna.
Som medarbetare hos Ur&Penn; arbetar du med service och hantverk. Du arbetar med försäljning av klockor och smycken samt med enklare reparationer av klockor. Vi har ett högt tempo med kunden i fokus. 

OM DIG
För att vi ska trivas med varandra tror vi att du är en energirik lagspelare som gillar försäljning och tävling. Du har ett stort driv och intresserar dig för mode och våra produkter. Vi tror att du beskriver dig som prestigelös, initiativrik och flexibel. Hos oss är intern utveckling viktigt och vi hoppas att du vill utvecklas och växa inom Ur&Penn;.

OM ROLLEN
Arbetsuppgifterna består primärt av:


• Driva den daglig försäljningen genom service och merförsäljning. 
• Arbeta aktivt med kundservice och alltid se till att kunden är i fokus. 
• Hantera pengar och dagsavslut.
• Enklare reparationer av klockor (korta armlänkar, batteribyten etc).
• Håltagning/piercing i öronen.
• Skyltning, påfyllning av varor och byte av kampanjer.
• Inventering.

• Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning på 8 timmar i veckan.  
• Tjänsten är placerad på Ur&Penn; i Växjö, Hejaregatan 32. 

GRUNDLÄGGANDE KRAV


• En fullständig gymnasieutbildning.
• Flytande svenska i tal och skrift.MERITERANDE


• Tidigare arbetslivserfarenhet av detaljhandel.
• Ytterligare språkkunskap utöver svenska.


VI PÅ UR&PENN; ERBJUDER DIG


• En stor möjlighet att klättra inom företaget och en stor möjlighet till personlig utveckling.  
• En positiv och familjär arbetsmiljö. 
• Personalrabatt på våra varumärke.

NÄSTA STEG
Processen består av urval på grundkriterier, telefonavstämning, intervju och kontroll av belastningsregister.
Intervjuer sker löpande så ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Sista ansökningsdag är 2023-02-04 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig, vi ses på Ur&Penn;!

Ansök nu

Vi söker truckförare i Växjö för kommande uppdrag

Truckförare
Läs mer Jan 4
Truckförare till företag i centrala Växjö!
I rollen som truckförare kommer du att arbeta med truckkörning, godsmottagning och lagerhantering tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde och kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité. Du kommer att arbeta med materialhantering till/från kundföretagets produktion/lager samt att lossa/lasta lastbilar.

Du är van att arbeta i ett högt tempo, är kvalitetstänkande och att arbeta efter tydligt satta målsättningar. Det viktigaste är din inställning. Vi söker dig som är fokuserad, noggrann, säkerhetsmedveten och kan behålla lugnet även när det blir mycket att göra.

Om dig

• Truckkort med behörighet A1-4, B1-4 enligt TLP10 eller motsvarande
• 6 månaders arbetslivserfarenhet inom lager/truckkörning samt lastning/lossning
• Har skinn på näsan och kan ta tuffa dialoger med chaufförer i stressade situationer
• Du behöver vara duktig på att samarbeta med andra, följa instruktioner och sprida positiv anda bland dina kollegor
• Du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral
• B-körkort samt tillgång till bil
• För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket. Instruktioner och information som berör arbetet och säkerheten sker muntligt, skriftligt och via praktiska moment med hjälp av kollegor/utbildare/chefer.

Om anställningen
Placeringsort: Växjö
Tjänstgöringsgrad: Olika skift.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Visstidsanställning som för rätt person för uppdraget kan övergå i en tillsvidareanställning.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker elmontörer till vår kund i Växjö för kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Jan 4
Om företaget
Då vårt kundföretag går spikrakt uppåt och växer så det knakar så behöver de förstärkning av drivna El-montörer som kan behålla skärpan i ett högt tempo! Vi söker dig som är en utåtriktad lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt.

Arbetsuppgifter
* El-montering enligt schema
* En vardag med en teknisk och utmanande roll
* Du kommer att arbeta tätt i team vilket ställer krav på hög samarbetsförmåga
* Stort eget ansvar och problemlösning

Vi söker en noggrann och driven elmontör som trivs att jobba i ett högt tempo tillsammans med härliga kollegor! Du kommer i huvudsak att arbeta med att installera och koppla kablar i elskåp efter schema.

Vi söker dig som
* Har utbildning inom El/Automation/Installation eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör
* Tekniskt intresserad
* Truckkort (A1-4, B1-3)
* Har B-körkort och tillgång till bil

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter flexibla, samarbetsvilliga och engagerade konsulter som vill ha en långsiktig tjänst. För att lyckas i uppdraget behöver du vara en person som är prestigelös, ansvarstagande och intresserad och öppen för att lära dig nya saker. Att vara anställd hos oss på Lernia betyder att du behandlar alla med lika värde och respekt.

Om anställningen
Placeringsort: Växjö
Tjänstgöringsgrad: Olika skift.
Tillträde: enligt överenskommelse.
Anställningsform: Visstidsanställning som för rätt person för uppdraget kan övergå i en tillsvidareanställning.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Performance Marketer

Marknadsförare
Läs mer Jan 4
En marknadsförare i framkant som drivs av att göra skillnad både strategiskt och hands-on
Vill du ta digitala kampanjer till nya höjder? Har du engagerande reklam som passion? Då söker vi på Getsocial, den expansiva reklambyrån med kontor i 5 städer, just nu dig! Vi söker dig som brinner för att leverera mätbara resultat till våra kunder och vill skapa magisk kommunikation genom Creative Performance!
Om tjänsten och dig:
Rollen innebär att du arbetar kreativt och praktiskt i våra projekt, kampanjer och samarbeten med vår breda kundbas. En bred roll med stor påverkan, där du får arbeta både strategiskt såväl som hands-on. Förkortningar som CTR, ROAS, ROI och CPC finns i din vardagliga vokabulär. Du triggas också av att skapa kommunikation som både sticker ut och skapar interaktion. Du har en analytisk förmåga som du kombinerar med kreativitet för att projekten du arbetar med ska nå nya höjder.
Du har förståelse för och drivs av att förbättra företags kundresor inom främst digitala kanaler. I rollen kommer du tillsammans med våra kunder utveckla deras kundresa. Hela vägen från hur de tar kontakt, aktiverar, förvaltar och bibehåller sina målgrupper. Du vill följa med i utvecklingen och ständigt arbeta för att identifiera, testa och implementera nya sätt att driva tillväxt.
Du arbetar självständigt, men också tillsammans med dina kollegor som har roller som copywriter, creative director, art director, projektledare m.fl. Du kommer både att driva projekt och ha kundkontakt, därför är det viktigt att du är serviceminded, social och duktig på att bygga relationer.
Hos oss får du möjlighet att ständigt utveckla dina kunskaper inom både ditt expertområde och din projektlednings/ledarskapsförmåga. Du förväntas ha en stark vilja att ständigt utveckla dig själv, vårt erbjudande och dina expertkunskaper. Varje projekt utgår ifrån en på förhand fastställd tidsram och du drivs av att leverera så hög kvalité som möjligt inom dessa ramar. Vi ger dig eget ansvar för att själv planera dina projekt och din egen arbetstid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 31/1.
Vi söker dig som:
Har arbetserfarenhet inom området eller relevant utbildning och skills.
Har erfarenhet från arbete med digital marknadsföring och digitala kampanjer
Du har arbetat i några av de stora mediaplattformarnas annonsverktyg. Tex Google eller Meta
Trivs med att ha och hålla i kundkontakter och prioriterar att göra din kund nöjd!
Har goda kunskaper om det digitala landskapet och har ett strategiskt mindset
Analyserar data och göra konkreta handlingar av dina insikter
Är prestigelös och trivs med att arbeta i team. Du har också en positiv attityd och är en glädjespridare.
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Är van vid att arbeta med projekt som har en given budget och deadlines.

Meriterande om:
Du tidigare har arbetat på reklambyrå eller som frilansare och hanterat egna kunder.
Du har utbildning inom kommunikation eller marknadsföring
Du är en kreativ analytiker och är inte rädd för att pröva nya idéer men värderar data och struktur i dina beslut.
Du har arbetat med Meta Ads Manager, Google Ads, Linkedin Campaign Manager, Snapchat Ads, TikTok Ads eller Programmatisk annonsering
Du har certifiering från Google Ads och/eller Facebook Blueprint
Du kan visa upp case från tidigare arbete eller dokumenterad arbetserfarenhet
Kan analysera och kartlägga företags övergripande marknadsaktiviteter samt mäta vilka kanaler och innehåll som bäst attraherar de prioriterade målgrupperna samt genererar konvertering

Att arbeta hos oss
Vi vet att livet är en helhet, därför är vår arbetsplats både flexibel och har stort fokus på att du skall vissla glatt både på väg till jobbet och på väg hem. Hos oss har du därför stor frihet både när det gäller plats och tider för arbete. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis, men erbjuder däremellan stora möjligheter att arbeta på någon annan trevlig plats. Vi gillar att vissla glatt tillsammans, därför har vi ofta roliga aktiviteter så som afterworks, workations och mycket mer! Våra kontor har fokus på att underlätta för dig och trigga kreativitet. Med utsikt, hängmattor och egen kiosk finns både energi och inspiration i mängder. Vi är också ett snabbväxande företag där målet är solklart för alla. Inom 3 år ska vi vara sydöstra Sveriges största reklambyrå. På resan finns många möjligheter att utvecklas och växa med oss!
Om Getsocial
För 7 år sedan startade en ung entreprenör det som idag är Getsocial. Med en idé om att förändra reklambranschen på ett hållbart, digitalt och företagsamt sätt. Sedan dess har företaget vuxit från en till femton anställda och har idag kontor i Olofström, Kristianstad, Växjö, Jönköping och Stockholm. I kärnan av vår kultur ligger det entreprenöriella, att vi vågar kasta oss ut i nya utmaningar, pröva våra vingar och alltid erbjuda en lösning. Det ärliga, att vi är lyhörda och raka med vad som är bäst för våra kunder. Det hållbara, att vi bryr oss om vår omvärld och oss själva.
Vi arbetar idag med kunder såsom Länsförsäkringar, Fortnox, Sweden Rock, Midsummer och många fler. Allt ifrån stora nationella varumärken till små lokala företag finns bland våra grymma kunder!

Ansök nu

Digital Strateg

Marknadsförare
Läs mer Jan 4
En kreativ analytiker som drivs av att göra skillnad både i helikopterperspektiv och hands-on
Vill du ta kundresor till nya höjder? Har du engagerande reklam som passion? Då söker vi på Getsocial, den expansiva reklambyrån med kontor i 5 städer, just nu dig! Vi söker dig som brinner för att leverera mätbara resultat till våra kunder och vill skapa magisk kommunikation genom Creative Performance!
Om tjänsten och dig:
Rollen innebär att du arbetar kreativt och strategiskt med vår breda kundbas. En bred roll med stor påverkan, där du får arbeta både i helikopterperspektiv såväl som hands-on. Du triggas av att skapa kommunikation som bidrar till kundens slutgiltiga affärsmål. Du har en analytisk förmåga som du kombinerar med kreativitet för att projekten du arbetar med ska nå nya höjder.
Du har förståelse för och drivs av att förbättra företags kundresor i både digitala- och traditionella mediekanaler. I rollen kommer du tillsammans med våra kunder utveckla samtliga steg i deras strategiska kundresa. Hela vägen från hur de tar kontakt, aktiverar, förvaltar och bibehåller sina målgrupper. Du vill följa med i utvecklingen och ständigt arbeta för att identifiera nya sätt att driva tillväxt.
Du arbetar både självständigt och i team, exempelvis tillsammans med dina kollegor som har roller som copywriter, creative director, art director, projektledare m.fl. Du kommer både att driva projekt och ha kundkontakt, därför är det viktigt att du är serviceminded, social och duktig på att bygga relationer.
Hos oss får du möjlighet att ständigt utveckla dina kunskaper inom både ditt expertområde och din projektlednings/ledarskapsförmåga. Du förväntas ha en stark vilja att ständigt utveckla dig själv, vårt erbjudande och dina expertkunskaper. Varje projekt utgår ifrån en på förhand fastställd tidsram och du drivs av att leverera så hög kvalité som möjligt inom dessa ramar. Vi ger dig eget ansvar för att själv planera dina projekt och din egen arbetstid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 31/1.
Vi söker dig som:
Har flera års arbetserfarenhet inom området
Kan analysera och kartlägga företags övergripande marknadsaktiviteter samt mäta vilka kanaler och innehåll som bäst attraherar de prioriterade målgrupperna samt genererar konvertering
Har erfarenhet från arbete med digital marknadsföring på avancerad nivå
Trivs med att ha och hålla i kundkontakter och prioriterar att göra din kund nöjd!
Har goda kunskaper om det digitala landskapet och har ett strategiskt mindset
Har erfarenhet av digital strategi och digitala kampanjer
Analyserar data och göra konkreta handlingar av dina insikter
Är prestigelös och trivs med att arbeta i team. Du har också en positiv attityd och är en glädjespridare.
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Är van vid att arbeta med projekt som har en given budget och deadlines.

Meriterande om:
Du tidigare har arbetat på reklambyrå eller som frilansare och hanterat egna kunder.
Du har utbildning inom kommunikation eller marknadsföring
Du är en kreativ analytiker och är inte rädd för att pröva nya idéer men värderar data och struktur i dina beslut.
Du kan visa upp case från tidigare arbete eller dokumenterad arbetserfarenhet

Att arbeta hos oss
Vi vet att livet är en helhet, därför är vår arbetsplats både flexibel och har stort fokus på att du skall vissla glatt både på väg till jobbet och på väg hem. Hos oss har du därför stor frihet både när det gäller plats och tider för arbete. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis, men erbjuder däremellan stora möjligheter att arbeta på någon annan trevlig plats. Vi gillar att vissla glatt tillsammans, därför har vi ofta roliga aktiviteter så som afterworks, workations och mycket mer! Våra kontor har fokus på att underlätta för dig och trigga kreativitet. Med utsikt, hängmattor och egen kiosk finns både energi och inspiration i mängder. Vi är också ett snabbväxande företag där målet är solklart för alla. Inom 3 år ska vi vara sydöstra Sveriges största reklambyrå. På resan finns många möjligheter att utvecklas och växa med oss!
Om Getsocial
För 7 år sedan startade en ung entreprenör det som idag är Getsocial. Med en idé om att förändra reklambranschen på ett hållbart, digitalt och företagsamt sätt. Sedan dess har företaget vuxit från en till femton anställda och har idag kontor i Olofström, Kristianstad, Växjö, Jönköping och Stockholm. I kärnan av vår kultur ligger det entreprenöriella, att vi vågar kasta oss ut i nya utmaningar, pröva våra vingar och alltid erbjuda en lösning. Det ärliga, att vi är lyhörda och raka med vad som är bäst för våra kunder. Det hållbara, att vi bryr oss om vår omvärld och oss själva.
Vi arbetar idag med kunder såsom Länsförsäkringar, Fortnox, Sweden Rock, Midsummer och många fler. Allt ifrån stora nationella varumärken till små lokala företag finns bland våra grymma kunder!

Ansök nu

IT-ansvarig

Systemansvarig
Läs mer Jan 4
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss som IT-ansvarig i en varierande och förvaltande roll. Du kommer att vara övergripande ansvarig för Vidingehems IT- och digitaliseringsarbete där stor tyngdpunkt ligger på att driva och administrera systemägarskap och systemförvaltning i syfte att stödja verksamhetens behov. Eftersom Vidingehem är ett nytt bolag får du möjlighet att sätta ny struktur för verksamheten. I arbetet ingår förvaltning, utveckling och anskaffning av nya system. Växjö kommun förser Vidingehem med infrastruktur och plattform för IT-verksamheten, vilket innebär att du kontinuerligt samarbetar med kommunens IT-och digitaliseringsavdelningar.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har flera års erfarenhet av systemförvaltning, systemintegration och beställarerfarenhet av upphandlingar. Företrädesvis har du i hög utsträckning arbetat med dokumentation inom systemförvaltning och har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har varit med och byggt en förvaltningsorganisation samt har teknisk erfarenhet av drift- och/eller nätverksarbete. Om du har dataskyddsutbildning eller tidigare erfarenhet i rollen som dataskyddsombud är det ett plus.

Din personlighet
Som IT-ansvarig på Vidingehem har du en mycket central roll inom bolaget och vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som trivs med att ha ett helikopterperspektiv och du är självgående och ansvarstagande samt trivs med att arbeta i ett större sammanhang och nära verksamheten. Du samarbetar gärna med andra och du har en utvecklad förmåga att skapa och behålla goda relationer.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen samarbetar vi med Next Position. Läs mer och ansök via https://nextposition.se/jobb/it-ansvarig/
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Petersson på 0709-72 88 30.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Bravura

Account manager
Läs mer Jan 4
Vi söker dig som vill bli bäst inom B2B-försäljning! Har du rätt inställning och driv för att lyckas? Då finns möjlighet för dig att göra karriär som Säljare / Junior Account Manager. Din anställning startar med ett traineeprogram där du får rätt verktyg för att lyckas. Välkommen med din ansökan!

Om rollen som säljare
Som Säljare / Junior Account Manager jobbar du med att bygga upp din egen kundbas och skapa stort kontaktnät i näringslivet. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher i hela tjänstemannasektorn och vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du ansvarar för affären från ax till limpa, vilket innebär att du prospekterar, bokar och genomför möten hos potentiella kunder. Väl ute på dina kundmöten gör du behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Du prisförhandlar och skapar offerter och har ett tätt samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen.

Sales Trainee Program

Din anställning inleds med ett Sales Trainee Program där du får verktygen för att lyckas i rollen. Efter avslutat program blir du diplomerad och kan fortsätta din resa som Säljare hos oss! Under utbildningen får du bland annat:

- Lära dig grunderna för framgångsrik försäljning och accelerera din kompetens inom B2B generellt och rekryteringsbranschen specifikt.
- Kunskapsutbyte via utbildningstillfällen tillsammans med säljare alla Bravuras kontor.
- Utbildning i bland annat mötesteknik, prissättning, förhandlingsteknik, affärsförståelse, kundfokus med mera.


Om dig vi söker
Vi tror på människors potential att utvecklas. Därför är det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och engagemang! Om du sliter för att vinna och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas, även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du alla förutsättningar att lyckas!

För att kunna utföra arbetet behövs dock att du har (eller planerar att ta) B-körkort samt goda kunskaper i svenska och bekväm med att uttrycka dig på engelska.

Om oss
Bravura Sverige är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2008 med en vision om att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Idag är vi en väletablerad aktör och en av de snabbast växande inom vår bransch.

Affärsidén är enkel - vi hjälper företag att rekrytera eller hyra rätt kompetens och vi erbjuder jobb till talanger i början av karriären. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom rätt kompetens.

Vi särskiljer oss genom ett högre engagemang. Det innebär att vi bryr oss lika mycket om kundens affär som de själva gör. Våra långsiktiga mål är att ha nöjdast kunder, kandidater och medarbetare i hela branschen.

Att jobba hos oss
Värdegrunden på Bravura handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Därtill strävar vi alltid efter att vara bäst på det vi gör!

Hos oss blir du del av en stark gemenskap och en kultur som präglas lika mycket av glädje som resultat. ”Det handlar om att skapa minnen” är ett uttryck som vår koncern-VD Martin Sander ofta använder för att berätta om hur det är själva resan som är målet. Hos oss får du träna på arbetstid och vi gör årliga resor samt ordnar massa annat kul.

Om rekryteringsprocessen

Rekryteringsprocessen hos oss bygger på en kompetensbaserad urvalsmetodik, en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. Från det att du söker jobbet sker processen i tre steg:

Urval

Vi går igenom alla kandidater som sökt jobbet och genomför en strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning för att skapa bästa möjliga matchning.

Intervjuer

Efter en inledande telefonavstämning är det dags för en intervju hos oss där du får den som ansvarar för rekryteringen. Om du går vidare till nästa steg får du träffa din blivande chef. Intervjuerna tar cirka 1 timme.

Återkoppling

Under hela rekryteringsprocessen får du återkoppling från din kontaktperson på Bravura. Du är också välkommen att höra av dig om du har några frågor. Oavsett om du går hela vägen i mål eller inte så lovar vi att hålla dig uppdaterad om status i rekryteringen.

Övrig information
Start: 23 januari
Plats: Växjö
Lön: Fast lön + rörlig provision

Välkommen med din ansökan och lycka till!

Ansök nu

Försäkringsrådgivare på Bilsport & MC:s Kundcenter

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Jan 4
Om tjänsten

Som försäkringsrådgivare på Bilsport & MC jobbar du i ett ambitiöst och engagerat team med att hjälpa kunder med deras försäkringsärenden. Främst i inkommande men även, till viss del utgående samtal.

Då du blir Bilsport & MC:s ansikte utåt är det en självklarhet för oss att du är en god problemlösare och brinner för att ge rådgivning och service.

Som försäkringsrådgivare kommer du:

- Hantera inkommande kundsamtal
- Sälja försäkringar och supportera kunder

- Få möjlighet att följa med på bil- och MC-träffar ute i landet och representera företaget


Detta är en heltidstjänst, schemalagd under våra öppettider som i dagsläget är måndagar - fredagar kl. 08.00-18:00.

Månadslön. OB-ersättning utgår enligt kollektivavtal.

Placering är i Växjö.

Tjänsten är tidsbegränsad med anställningsstart så snart som möjligt och fram till 1 september 2023.

Din profil

Vi tror att du som söker är en engagerad och förtroendeingivande lagspelare, som trivs med att jobba i ett högt tempo och drivs av att ge sina kunder service i toppklass.

Du motiveras av att arbeta mot individuella samt gemensamma mål och har en förmåga att organisera och planera ditt arbete.

Då vi är en del av motorcommunityn ser vi gärna att du har ett intresse för fordon, dock är detta inget krav.

Kvalifikationer/vi tror att du som söker har:

- god datorvana

- uppskattar kundservice och att hjälpa kunder

- har minst gymnasiekompetens

- talar och skriver svenska obehindrat

Vi erbjuder

En grundlig utbildning i våra produkter, system och program.

Du får en dedikerad handledare din första tid hos oss. På Bilsport & MC sitter vi i ett öppet kontorslandskap och är cirka 15 medarbetare vilket innebär att du alltid har nära till en kollega.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2023-01-22.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef David Ekholm på 0721-899 170 eller via mail david.ekholm@bilsportmc.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga representanter

Akademikerföreningen: Lena Darin, 070-168 28 44
Forena: Elias Bakk, 070-730 68 54

Om oss

Bilsport & MC Specialförsäkring erbjuder försäkringar för entusiastfordon. Det vi är mest stolta över är våra medarbetare som lever hobbyn på precis samma sätt som våra kunder. Tillsammans har vi mer än 100 år av samlad erfarenhet och kunskap.

Bilsport & MC Specialförsäkring har tidigare varit en del av Moderna Försäkringar. Den 1 april 2022 gick Moderna Försäkringar ihop med Trygg-Hansa. Det här ger oss nya möjligheter att utveckla vår service och skapa ännu större trygghet för våra kunder.

Vi vet hur det känns att nervöst vänta i startfållan till Gotland Grand National. Vi vet hur det är att stå i dikeskanten med ett trasigt hjullager på väg till bilträffen eller hur det kan bränna av trötthet i baksidan av låret när din HD-knöl vägrar starta.

Med denna erfarenhet i bagaget skapar vi specialförsäkringar som ska göra ditt fordonsägande enklare. Vi vet vilken typ av problem som kan dyka upp när man äger en gammal bil, hoj eller moppe eftersom vi helt enkelt råkat ut för problemen själva. Därför tycker vi till exempel att du ska få välja verkstad vid skada, eller välja att reparera själv om du hellre vill göra det.

Vi läser ständigt på om olika trender och grottar ner oss i utvecklingen av tillbehör. Vi ser också till att ha koll på värdet på just ditt fordon. Inte sällan får vi med glädje rådgöra och guida våra kunder i allt möjligt som rör fordonshobbyn. Det kan vara allt från mektips, till att rekommendera en skräddare för ett inredningsjobb, eller rekommendera skyddsutrustning för hojåkning. Att ha en nära relation till våra kunder är stommen i vår affärsidé. Vi är därför inte ett företag som låser in oss på kontoret och väntar på att telefonerna ska ringa. Istället spenderar vi otaliga timmar på olika träffar och evenemang för att träffa och umgås med likasinnade.

Vi stödjer raggarbilskulturen lika väl som sportbilskulturen. Chopperkulturen lika väl som touringkulturen. Vare sig du kör patinerad pilsnerkärra eller vintage Ferrari, långgaffel eller plastraket så hittar du likasinnade hos våra medarbetare. Vi finns här för dig och respekterar dig och ditt motorintresse oavsett vad du kör.

Läs mer om (https://www.bilsportmc.se/om-bilsport-och-mc/)

Titta gärna in på vår Youtube (https://www.youtube.com/channel/UC5f3NDVHf8KKouP5grEXbEw/featured) och Instagram (https://www.instagram.com/bilsportmc/)

White text

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 4
Källreda Plåt & Smide söker mångsidig montör/svetsare.


Källreda Plåt & Smide är ett expansivt och flexibelt familjeföretag grundat 1952, beläget i Källreda, Tolg, tre mil norr om Växjö.
Vår kundkrets består av allt från privatpersoner till kommuner och större bygg- och energibolag. Alla är lika viktiga för oss!
Vi tillverkar och utför framförallt industriskorstenar i stål, rökgaskanaler, stålkonstruktioner och visst konstsmide. Vi är idag certifierade enligt EN-1090 och ISO 3834.
Vi söker dig som är flexibel och har kunskap och erfarenhet inom svets och industritillverkning. Ett plus är om du har intyg på svetsarprövning enligt EN ISO 9606-1 och om du tidigare jobbat med skärning i plåt med plasma/gasskärsmaskin. Giltigt certifikat inom heta arbeten är också ett plus.
Absolut viktigast är att du är arbetsvillig, social, initiativrik, ansvarstagande och flexibel. B-körtkort är en nödvändighet, truckkort är meriterande. Jobbet innebär en del resor med övernattning.
Till Källreda går inga bussar så du behöver kunna ta dig till arbetsplatsen själv.
Heltid, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.
Tillsättning av tjänst kommer ske löpande.
Lön enligt kollektivavtal (Svemek).
Ring Peter Magnusson för mer information, 070-379 45 16 eller skicka dina ansökan direkt till info@kallreda.se

Ansök nu

Truckförare och vill jobba extra på nätter?

Truckförare
Läs mer Jan 4
Är du en erfaren truckförare som letar efter ett extrajobb att kombinera studier eller annan deltidstjänst med? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för PostNords räkning dig som vill arbeta som truckförare. Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Du kommer till en arbetsplats med engagerade medarbetare, där det är högt till tak, god stämning i arbetslaget och möjlighet att utvecklas inom företaget. Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass.

Arbetstiderna är vanligast förlagda mellan 21.00-06.00 under Mån-Fre & Söndagar.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att lasta och lossa företagets produkter med hjälp av truck. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som paketering, sortering av paket, utkörning av pallar samt orderplock. Arbetet kommer bestå av varierande arbetsuppgifter från dag till dag, även andra arbetsuppgifter kan tillkomma där man behöver hoppa in på andra stationer.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta omgående med introduktion och fortlöper under hösten på deltid och framåt. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 3 pass i veckan men gärna vilja arbeta mer än så.

Din profil
Vi söker främst dig som har möjlighet att arbeta minst tre pass i veckan och som också kan ha möjlighet att hoppa in vid kort varsel. Arbetstiderna kan variera då arbetet är förlagt både dag och nattid. Du kommer att bli schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel.


För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för StudentConsulting
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.

Uppdraget kräver att man har truckkort med A-behörighet (A1-A4) truckkort D1 & D2 är meriterande .
Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.

Då företaget är beläget i utkanten av Växjö ser vi gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Anonym konsument
Läs mer Jan 4
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CNC-Tekniker till W-Tools

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 4
W-Tools är en komplett verktygsleverantör för plastindustrin. Vi har över 50 års erfarenhet av kundanpassade lösningar.
Vi är det lilla företaget med den genuina kunskapen inom formverktyg och insatsdelar till plastindustrin, från idé till färdig produkt.
W-Tools är en del av Pomonagruppen.
Som CNC-tekniker på W-Tools kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
Programmering av fem-axlig fräsmaskiner av märkena DMG och Omikron med hjälp av vårt system Heidenhain
Riggning, förberedelse samt produktion av maskinerna
Mätning av tillverkade komponenter samt löpande kvalitetskontroll
Ritningsläsning samt god förståelse för 3D-modeller både gällande enskilda komponenter och för större sammanställningar

Det är meriterande med kunskaper inom CAM-beredning samt erfarenhet av formsprutningsverktyg för plastindustrin.
Arbetslaget består av ett litet sammansvetsat team. Vi arbetar nära varandra och hjälps åt med att leverera de uppgifter vi får i uppdrag. Vi letar efter dig som är villig att vara med och utveckla vår organisation samt har en vilja i att kunna leverera produkter av hög kvalitet.
Tjänsten är en heltid, dagtid och tillsvidare.
Frågor besvaras av HR-Partner Ingrid Sandberg, tel 070-820 40 06

Ansök nu

Medicinsk sekreterare eller administrativ assistent till Röntgen i Växjö

Administrativ assistent
Läs mer Jan 4
Brinner du för service och administration? Vi söker nu medicinsk sekreterare alternativt administrativ assistent till röntgen i Växjö!

Röntgenavdelningen i Växjö ingår tillsammans med röntgen i Ljungby och klinisk fysiologi i organisationen för bild- och funktionsmedicin. På röntgen i Växjö utför vi de flesta förekommande röntgenundersökningarna. Avdelningen består idag av ca 100 medarbetare i yrkesgrupperna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, röntgenläkare och medicinska sekreterare. Vi har en trivsam arbetsmiljö med gott kamratskap!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du att växla mellan olika typer av administrativa uppgifter. Du kommer också att arbeta som nära administrativt stöd till avdelningscheferna på avdelningen.

Vi ger dig ett mångsidigt uppdrag i en roll där du får arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team. Arbetet kommer bland annat innebära framtagande av statistik, fakturahantering, underhålla schemaläggning, inköp av material till avdelningen, samordna kring utbildningar inom avdelningen, skriva mötesprotokoll, kort- och nyckelhantering samt en del journalhantering, såsom inskanning av röntgenremisser i röntgenjournalen.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst söker vi i första hand dig som är utbildad medicinsk sekreterare alternativt dig som minst har en avslutad gymnasieutbildning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från både kundservice och administrativt arbete. Du ska vara van vid att arbeta i olika system och kan flytande svenska i både tal och skrift.

Vi vill att du bifogar dina gymnasiebetyg i din ansökan.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Positiva Industriarbetare till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Jan 4
Till våra kunder i regionen söker vi nu positiva och glada Industrimedarbetare för framtida uppdrag.

Våra kunder inom industrin behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt!
Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil, då det kan förekomma skiftarbete. Har du truckkort är detta klart meriterande.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
 
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Småländska Höglandet
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Ansök nu

Supportkonsulter till HRM Software i Växjö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 4
Till vårt trevliga kundföretag HRM Software AB i Växjö söker vi två serviceinriktade och tekniskt bevandrade Supportkonsulter!

På HRM får du möjlighet att arbeta i ett ungt, expansivt bolag med stor utveckling och förändringsvilja. Här får du chansen att arbeta med kunder i olika storlek och branscher. Nu behöver HRM:s team på Customer Care förstärkas med ytterligare två stjärnor, vill du bli en del av vårt team? 

HRM:s värdegrunder är: Våga det oväntade - Agera för laget - Visa passion. Är det något som du kan identifiera dig med kommer du också att trivas på HRM. Våra värdegrunder ger dig möjlighet att vara med och påverka din egen vardag, något vi på HRM tycker är en viktig del i ditt engagemang här hos oss.

Du ingår i ett team på ca. 10-12 personer där alla värnar om det goda samarbetet och att tillsammans driva kompetensutveckling framåt. Vi sitter i härligt moderna och charmiga lokaler på Söder och har alla kompetenser under samma tak, en fantastisk möjlighet för både oss som medarbetare och våra kunder. Vi har korta beslutprocesser och värnar om vår trevliga och positiva arbetsmiljö!

I rollen som Supportkonsult har du en varierande vardag med ansvar för:
  Teknisk support inom HRM:s HR-och lönesystem för stora organisationer
Att tillsammans med dina kollegor ha förvaltningsansvar för olika kunder
Att hantera komplexa ärenden via ärendesystem, telefon och mail
Att ge support och stöd till kundens systemförvaltare
Att arbeta med problemlösningar i systemet, lösa olika tekniska frågeställningar och ta hand om felrapporteringar

Du arbetar i team där ni tillsammans verkar inom olika kompetensområden och kan dela erfarenheter med varandra. När kunderna övergår från projekt till förvaltning, ingår du i kundteam där ni tillsammans jobbar med relationsbyggande, såväl via fysiska som digitala besök hos kunden. Något som vi tror och hoppas ligger dig lite extra varmt om hjärtat och som motiverar dig i din vardag!

Din profil
Du som söker denna utmaning är troligen utbildad inom HR, lön, ekonomi eller IT/Systemteknik alternativt har motsvarande praktisk erfarenhet inom relevant område. Du är van att arbeta verksamhetsnära med förmågan att kunna sätta dig in i och lösa komplexa systemfrågor. Erfarenhet inom lön eller HR från kommunal verksamhet är meriterande, kunskaper i är ett stort plus.   

Som person har du god affärsförståelse och är mån om att göra det lilla extra för kunden. Du är servicemind och trygg i samtal med kund samt trivs du med att göra fysiska kundbesök och deltaga i kundaktiviteter. Vidare är du van att arbeta i team
och har förmågan att kunna bygga och förvalta goda relationer med såväl kunder som kollegor och partners. 

För att lyckas i rollen bör du även vara lösningsorienterad, entusiastisk och ha ett brinnande intresse för förbättringsarbete och kontinuerligt sträva efter att utveckla både dig själv, gruppen och verksamheten. Har du erfarenhet av löneprocesser eller andra relevanta spetskompetenser, kan det vara meriterande.  

Självklart talar och skriver du flytande svenska och har förmågan att snabbt ta till dig ny teknik och övriga nyheter inom ditt kompetensområde! 

Med nyfikenhet, drivkraft och högt service- och kvalitetstänk, kan HRM och rollen som Supportkonsult vara som klippt och skuren för dig.  Som ny hos oss får du en gedigen introduktion över hela verksamheten samt tillgång till en egen mentor, allt för att du över tid ska trivas, utvecklas och må bra hos oss!  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos HRM Software AB i Växjö!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: Senast 5/2.

Ansök nu

Säljare till Playbox of Sweden i Älmhult

Account manager
Läs mer Jan 4
Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till Playbox of Swedens fortsatta utveckling. Med ett brett sortiment inom pyssel, sport- och lekartiklar vill Playbox of Sweden väcka lusten att pyssla, leka och lära i alla åldrar. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att göra affärer och arbetar för att skapa långsiktiga relationer med kund. Vi ser fram emot din ansökan!Om rollen

Som Säljare ansvarar du för den dagliga försäljningen gentemot återförsäljare i Skandinavium. Du ansvarar och driver hela försäljningen själv, från ax till limpa. Du gör research, bokar möten, skapar mervärden för kund samt presenterar lösningar och driver processen till avslut. Du kommer att arbeta med befintliga kunder av större karaktär men även aktivt bearbeta nya. Tjänsten utgår från kontoret i Älmhult men du kommer också att vara ute hos kund samt delta på olika försäljningsaktivitet såsom mässor. Du tillhör försäljningsavdelningen som idag består utav sex personer och du rapporterar till Försäljningschefen. Du välkomnas till ett mindre, stabilt bolag som är en del av större, framgångsrik koncern som totalt består av sju bolag.

Profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att göra affärer och tidigare arbetat som säljare under ett par års tid. Du har erfarenhet av att självständigt driva hela försäljningsprocessen och ta ansvar för en god och långsiktig relation med kund. Det är meriterande om du har erfarenhet av detaljhandeln som bransch. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är en affärsdriven person som har lätt för att skapa nya kontakter och bygga långsiktiga relationer. Vi söker en engagerad person som får energi av mötet med kund och är lyhörd inför varje kunds specifika behov. Som person trivs du med att driva ditt eget arbete och arbeta självständigt men också att bidra och samarbeta med ditt team för att utvecklas vidare. Det är viktigt för oss att du är en jordnära person som trivs i ett mindre bolag präglat av effektivitet och flexibilitet.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Playbox of Sweden med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Ivstam, 044-203863 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se. Ansökan tas emot via Jefferson Wells hemsida. Vi kommer att arbeta med löpande urval i denna rekrytering så vi ser fram emot din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 18 januari.Mer om Playbox
Playbox grundades 1995 och är ett småländskt företag med huvudkontor, lager och egen tillverkning i Älmhult. Vi har också kontor i Stockholm och ett helägt dotterbolag i Kina. På Playbox är vi idag 34 anställda i Sverige, nio anställda i Kina och omsätter nästan 100 Mkr. Playbox ingår i en större koncern som ett av sju bolag, koncernen omsätter ca 2,8 Mdkr.

Pysselmaterialet säljs i över 30 länder, där våra största marknader är Sverige och Tyskland. Produkterna säljs både i storpack till skoldistributörer och i mindre förpackningar till återförsäljare. Vi säljer även direkt till privatpersoner via e-handeln. För oss på Playbox är det självklart att ta ansvar för miljön och att arbeta hållbart. Genom att ta ansvar för våra produkter och se till så att de tillverkas så miljövänligt det går, bidrar vi till en bättre och mer hållbar miljö. Playbox var först i världen med att tillverka rörpärlor gjorda av sockerrör. Det är vi stolta över. Läs mer på www.playbox.se

Ansök nu

Jobbcoach eller vägledare

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 4
Vi planerar att starta ett ESF-projekt för ukrainare!

Vill du bli en del av ett projekt som arbetar med att förbereda nyanlända ukrainare inför anställning i Sverige?

Care Planera för arbete Ukraina-Sverige är ett projekt som riktar sig till personer som omfattas av EU:s massflyktsdirektiv till följd av kriget i Ukraina. Behovet av kontakter med arbetsgivare och näringslivet är stort. Målet med projektet är arbete och studier. I projektet får deltagarna till exempel yrkessvenska och kontakter med arbetsgivare för kompetenskartläggning, praktik och anställning. Vi kommer att erbjuda insatsen dels på plats, dels Online med digitala upplägg. Aktiviteterna kommer att genomföras i samarbete med föreningar, frivilligorganisationer, församlingar, arbetsgivare, kommunala verksamheter och Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av karriärvägledning och kompetensanalys

- Har erfarenhet av att matcha mot arbetsgivare

- Har ett eget kontaktnät med arbetsgivare i olika branscher

och/eller

- Har erfarenhet av att undervisa i grundläggande svenska

- Har erfarenhet av distans- och fjärrundervisning

Det är ett extra plus om du pratar ukrainska!

Merit AB är ett växande utbildnings- och coachningsföretag som drivs av pedagoger. Merit finns till för deltagarna. Vi arbetar med kompetensförsörjning tillsammans med arbetsgivare och utbildningar. Våra insatser håller hög kvalitet med effektiva metoder med starkt resultatfokus. På Merit är teamkänslan stark och det finns en mångfald av kompetenser bland personal och deltagare. Välkommen till en kreativ, rolig och stolt arbetsplats!

Ansök nu

Driven, resultatinriktad coach

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 4
Vill du bli en viktig resurs i Merits team för Rusta och matcha? Du kommer som coach ansvara för att matcha deltagare mot arbete och studier - deltagarnas resultat är dina resultat.

Vi söker dig som

har stor lokalkännedom och aktuellt arbetsgivarnätverk i Växjö med omnejd

är effektiv och drivs av att arbeta utifrån resultatmål

har erfarenhet av att matcha kompetens mot arbetsgivare

kan utveckla och marknadsföra uppdraget framåt på orten genom kreativa tillvägagångssätt

är bra på service samt kundbemötande

kan hitta kreativa vägar mot arbete och studier

kan kommunicera och dokumentera på ett tydligt och kvalitativt sätt

talar svenska och gärna andra språk

Kvalifikationer - Eftergymnasial utbildning samt minst två års arbetslivserfarenhet.

Du får gärna ha arbetat i Rusta och matcha eller Stöd och matchning, men kan med fördel även ha erfarenhet av arbete med rekrytering, sälj, kundservice, studie- och yrkesvägledning, projektledning, eget företagande etc.

Merit AB är ett växande utbildnings- och coachningsföretag som drivs av pedagoger. Merit finns till för deltagarna. Vi arbetar med kompetensförsörjning tillsammans med arbetsgivare och utbildningar. Våra insatser håller hög kvalitet med effektiva metoder med starkt resultatfokus. På Merit är teamkänslan stark och det finns en mångfald av kompetenser bland personal och deltagare. Välkommen till en kreativ, rolig och stolt arbetsplats!

Ansök nu

Lokalvårdare Grimslövs folkhögskola

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 4
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Grimslövs folkhögskola – kunskap genom studier och upplevelser.
Grimslövs folkhögskola grundades redan 1876. På skolan finner du, förutom kompetent och engagerad personal, restaurang, Ekhagen Kurs & Konferens, internatboende, två fullt utrustade idrottshallar mm, samt vacker natur som lockar och inbjuder till friluftsliv. Skolans inriktning är hälsa och friskvård i vid bemärkelse och Landstinget Kronoberg är huvudman.


ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare inom lokalvård kommer du att ingå i en arbetsgrupp som underhåller lokalerna på Grimslövs folkhögskola.
I arbetsuppgifterna ingår även materialbeställningar och maskinhantering.
Du kommer fortlöpande att jobba med förbättringar för en trivsam miljö.
Arbetstiden är med start kl 06.00.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

• har gymnasieutbildning och erfarenhet inom lokalvård
• är ansvarstagande, självständig och gillar även att samarbeta med andra
• är flexibel, prestigelös och serviceinriktad
• B-körkort krävs

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Senior Mekanikkonstruktör / Maskinkonstruktör till Rottne Industri

Maskinkonstruktör
Läs mer Jan 4
Dina arbetsuppgifter som konstruktör hos oss på Rottne Industri blir att utveckla konstruktioner och system med brett innehåll.
Det är viktigt att du är bekväm att arbeta både självständigt och i grupp. I din roll kommer du att bli en aktiv och viktig del i produktutvecklingen av våra skogsmaskiner i nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget. Du kommer att få mycket kontakt med våra underleverantörer och vår produktionsavdelning.
Du som söker har maskiningenjörsutbildning. Ditt intresse för teknik är ett måste och du drivs av innovativa och smarta lösningar, likaså att du är noggrann, van att jobba projektrelaterat och har god analytisk förmåga. Du har lätt för att prioritera uppgifter samt en vana att arbeta målinriktat och att nå resultat. Du har goda kunskaper i något av de vanligaste 3D-CAD verktygen. Gärna erfarenhet av FEM analyser på svetsade konstruktioner. Erfarenhet av tunga fordon är meriterande. Att behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi erbjuder dig ett jobb på ett privatägt företag som värnar om individen. Du kommer att få stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Steget mellan teori och verklighet är ofta kort då vi har egen produktion och prototypverkstad där du kommer få följa det du skapar. Nya och ändamålsenliga kontors- och verkstadslokaler för produktutveckling på ca 1600 m2 bidrar till god trivsel. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda och sammanhållning.
Sista ansökningsdag är 30 januari 2023.
Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår konstruktionschef: Fredrik Arfvidsson, 0470-75 87 23, fredrik.arfvidsson@rottne.com
Frågor rörande rekryteringsprocessen skickas till rekryteringsansvarig: Ingrid Sandberg, 070-820 40 06, ingrid.sandberg@rottne.com

Ansök nu

Teknisk Informatör till Rottne Industri

Informationskonsult
Läs mer Jan 4
Dina arbetsuppgifter
Som teknikinformatör på Rottne Industri kommer du att vara ansvarig för framtagningen av att teknisk dokumentation till våra maskiner (manualer och instruktioner) som är anpassade till kundernas behov och att de är i enlighet med det regelverk som finns. Du kommer att jobba i projektteam och tillsammans med konstruktörer beskriva maskinernas funktioner och handhavande. I rollen som teknikinformatör kommer du kommer äga hela processen inom framtagning av instruktionsböcker och underhållsbeskrivningar.
Vi tror att du har en ingenjörsutbildning gärna med inriktning mot teknikinformation. Oavsett utbildning säker vi dig med några års arbetslivserfarenhet av teknisk dokumentation av något slag.
Din profil
Du har en utmärkt känsla för struktur och som gillar att se till små detaljer som tillsammans gör stor skillnad för slutprodukten. För att trivas i rollen krävs ett stort intresse för teknik och användarvänlighet, samt en förmåga att förtydliga och förenkla komplex information.
Du är tekniskt intresserad och är väl förtrogen med både engelska och svenska i tal och skrift, du har även goda kunskaper i att göra både text- och bildbaserad dokumentation. Vi söker dig med erfarenhet från liknade tjänst med goda kunskaper i att framställa bilder till manualer och produktblad. Det är extra viktigt att du har den där förmågan att få tekniska beskrivningar begriplig för många olika målgrupper. Erfarenhet av att jobba med XML-baserad information i någon form av CMS-system är ett plus.
Vi erbjuder
Rottne Industri är ett privatägt familjebolag med 65 år i branschen. Vi värnar om dig som individ och för oss är långsiktighet en viktig faktor, både för dig och oss. Du kommer ha stort inflytande och frihet när du planerar ditt eget arbete. Vi sitter i nya och ändamålsenliga kontors- och verkstadslokaler för produktutveckling på ca 1600 m2 bidrar till god trivsel. Du kommer till ett sammansvetsat team med bra kamratanda och härlig sammanhållning.
Sista dag för ansökan är 30 januari 2023.
Frågor rörande tjänsten hänvisas till konstruktionschef Fredrik Arfvidsson 0470-75 87 23 alt. Fredrik.arfvidsson@rottne.com
Frågor gällande rekryteringsprocessen hänvisas till rekryteringsansvarig Ingrid Sandberg, 070-820 40 06, ingrid.sandberg@rottne.com

Ansök nu

Eterni söker erfarna CNC-operatörer

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 4
Till vår trevliga kund i Växjö söker vi nu en erfaren CNC operatör med uppstart omgående.
Hos vår kund möts du av en toppmodern och utmanande arbetsmiljö där kvalitet och precision är ledorden. Här erbjuds du både personlig och professionell utveckling med kunniga medarbetare. Arbetet är en tjänst som sträcker sig över sommaren men för rätt person finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning. 
  
Tjänsten som CNC operatör innefattar främst: 
Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner (främst längdsvarvning) 
Verktygsbyten och maskinövervakning 
Mätning och kvalitetskontroller
Din profil 
Vi söker dig som innehar både CNC-utbildning och några års praktisk erfarenhet som operatör/ställare. Vi ser även att du har viss erfarenhet av programmering och är van att arbeta lösningsorienterat i nära samarbete med dina kollegor. Du bör vara prestigelös, ha ett systematiskt och analytiskt synsätt och ett intresse för problemlösning.
Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling.   
Som person är du en god lagspelare och en trevlig kollega som lägger stort engagemang i ditt arbete. Fokus på hög kvalitet och noggrannhet är ett krav då vi arbetar med små komplexa detaljer. 


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid  (kan komma att gå över till 2 skift/nattskift ) 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

 

NyckelordCNC maskin, längdsvarvning
BranschkategoriIndustri / Tillverkning
BranschMetallindustri / metallvaror

Ansök nu

Digital Marknadsförare till MiniFinder

Marknadsförare
Läs mer Jan 4
Om jobbet
Är du en fena på betald annonsering, SEO och digital marknadsföring? Har du dessutom en stark analytisk förmåga och är resultatdriven? Då är den här tjänsten något för dig.
MiniFinder är ett snabbväxande företag inom IoT branschen som bygger morgondagens teknik baserat på positioneringsteknologi. Du kommer att komma till ett företag som genomsyras av god stämning och framåtanda. Som anställd på MiniFinder blir du en del av ett team som hela tiden strävar efter att bli bättre på alla plan.
Dina kvalifikationer
Minst 1 års erfarenhet av betald annonsering (Meta, Google Ads: Search Display, Youtube eller andra kanaler) med framgångsrika resultat.
Erfarenhet av SEO och Google Analytics.
Stark analytisk förmåga, data- och resultatdriven.
Social och kommunikativ.
Utmärkt svenska i både tal och skrift, samt flytande engelska.

Meriterande
Skicklig och van vid videoredigering i program som Adobe Premier och Adobe After Effects.
God erfarenhet av resterande Adobe-programvaror som InDesign, Photoshop och Illustrator.

Arbetsuppgifter
Skapa merförsäljning och öka kännedomen om vårt varumärke.
Sökordsoptimering.
Skapa nytänkande kampanjer.
Kontinuerligt mäta och utvärdera resultat av kommunikationsstrategier.
Delta i idé- och briefingprocesser.
Optimering av våra plattformar.
Identifiera målgrupper samt skapa marknadsföring som engagerar och konverterar.

Vem är du?
Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du strävar efter att utveckla både företaget och din egen kompetens.
Du har lätt för att lära och är kreativ.
Du är bra på att prioritera och trivs med att arbeta i högt tempo.
Du har god samarbetsförmåga.
Du är en idéspruta och har en förmåga att tänka nytt.

Vi erbjuder dig
Möjligheten att representera ett företag i stark tillväxt med höga ambitioner.
En utvecklande och spännande arbetsplats med högt tempo där vi alla arbetar mot gemensamma mål.
En betydande roll som marknadsförare i företagets satsning i världen.
Engagerade och kompetenta kollegor med familjär stämning.
Stora utvecklingsmöjligheter i din roll som marknadsförare och mycket eget ansvar.
Årlig kick-off tillsammans med positiva kollegor.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kantpressare till Wica Cold

Stansare, tunnplåt
Läs mer Jan 4
Du arbetar i en av våra fyra kantpressare, SAFAN som ingår i vår plåtverkstad. Du bearbetar och kantpressar tunnplåt. Du ställer maskinen och kvalitetskontrollerar den hanterade plåten.
Vi söker en medarbetare till ständigt förmiddagsskift: mån-fre 05:30-14:00 och en till ständigt kvällsskift: mån-tors 14:00-00:30.
Du arbetar i en fräsch och modern verkstad. Företaget har hög investeringsvilja och plåtverkstaden har de senaste åren genomfört stora investeringar i nya maskiner och mer är på gång.
Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning, gärna inom plåtbearbetning. Du är nyfiken på att lära dig saker och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och gärna förståelse av ritningsläsning. Men det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Flytande svenska och i tal och skrift är ett krav.
Anställningen inleds med en visstidsanställningen, med målsättning att övergå till fast anställning.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472-36092.
Skicka ditt cv och personligt brev så snart som möjligt.
Urval sker löpande
Välkommen med din ansökan!
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. På Wica Cold AB är vi ca 340 anställda.

Ansök nu

Installatör av solceller

Tak- och tätskiktsmontör
Läs mer Jan 4
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng solcellsmontörer i Växjö!

Rollen som installatör
Rollen som solcellsinstallatör är varierande och utvecklande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra privatkunders villatak. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse.

Vilka arbetsuppgifter har du som solcellsinstallatör?

? Montage av byggnadsställningar
? Inmätning och infästning av solceller på tak.
? Placering, montering och koppling av solceller
? Funktionstestning och inställningar.

Vem är du?
Du behöver inte ha varit installatör innan för att lyckas hos oss. Vi värdesätter dina personliga egenskaper, där vi söker dig som motiveras av en vardag med stort ansvar och en stark teamkänsla varvat med självständigt arbete. Som nyanställd hos oss får du all utbildning som du behöver, och lite till, på vårt helt egna Training Center (vårt utbildningscenter).

För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med solceller, gillar att arbeta fysiskt och tycker om att arbeta utomhus på tak året om, i alla väder ??????????. Du behöver ha B-körkort för manuell bil och behärska svenska och engelska.

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.

LI-AB1

Ansök nu

Maskinoperatör till Wica Cold

Stansare, tunnplåt
Läs mer Jan 4
Du arbetar i en fräsch och modern verkstad. Företaget har hög investeringsvilja och i vår plåtverkstad har vi senaste åren genomfört stora investeringar i nya maskiner.
Till våra stansmaskiner i Plåtverkstaden söker vi efter en maskintekniker/operatör.
Du kommer ingå i ett team om 3 personer där ni övervakar och ansvarar för att båda stans- och bockmaskinen går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning service och reparationer. Vi söker en medarbetare till dagtid, 07.00-15.00
Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning, gärna inom plåtbearbetning. Du är nyfiken på att lära dig saker och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och gärna förståelse av ritningsläsning. Men det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Flytande svenska och i tal och skrift är ett krav.
Anställningen inleds med en visstidsanställning, med målsättning att övergå till fast anställning.
Välkommen med din ansökan!
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. På Wica Cold AB är vi ca 340 anställda.

Ansök nu

Junior Innesäljare till Venture Design

Innesäljare
Läs mer Jan 4
Om jobbet
Vi erbjuder en utvecklande och varierad arbetsplats med möjlighet till en intern karriärsresa, där glädje, engagemang, effektivitet, och ödmjukhet står i centrum.
Som medarbetare hos Venture Design har du möjlighet att påverka din arbetsroll genom ditt engagemang och driv.
I rollen kommer du i kontakt med många delar av organisationen och framför allt våra kunder, som är våra återförsäljare.
Som innesäljare kommer din huvudsakliga funktion vara att driva försäljning från vårt huvudkontor i Växjö. Du kommer jobba i ett team av flera säljare där din huvudsakliga roll är att sälja in nyheter samt driva kampanjer gentemot både nya och befintliga kunder. Då företaget har såväl svenska som internationella kunder behöver du hantera både svenska och engelska i tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
Sälja in kampanjer/Nyheter
Uppföljning av försäljning
Genomföra digitala kundmöten
Utveckla befintliga affärer

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi ser att du är social och utåtriktad med ett stort servicetänk.
Vi söker dig som är prestigelös och engagerad i din yrkesroll. Du ska ha förmåga att strukturera upp, se vad som behöver prioriteras och känna dig bekväm med att jobba självständigt och i team. Du har förmågan och motivationen att kommunicera med kunder i såväl digitala som fysiska möten. Tidigare erfarenheter av liknande arbete är meriterande men inget krav, vi värderar nyfikenhet och självförtroende snarare än erfarenhet. Vi ser gärna att du vill utvecklas och växa med oss.
ARBETSTID
Start: omgående
Ort/Placering: VÄXJÖ
Omfattning: Heltid, med en inledande provanställning
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Sista ansökningsdag: 2023-01-13
KONTAKTPERSON/ANSÖKAN
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta;
Pål Johansson, pj@venturedesign.se 073-51 129 55
https://venturedesign.se/
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka!
Venture Design verkar som grossister av ute -och inomhusmöbler. Företaget grundades i sin nuvarande form under 2014 och har 2021 en omsättning på 315 MSEK. Idag har vi över 200 återförsäljare runt om i hela Skandinavium och ca 20 länder till, runt om i Europa, såväl klassiska möbelbutiker som onlinebaserade företag. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter ur ett hållbarhets- och miljövänligt-perspektiv. Ett företagande som bland annat tydligt genomsyras av nytänkande, där vi själva både designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet. Vårt svenska kontor är placerat i Växjö, vårt kinesiska kontor finns i Guangzhou och lagerverksamheten bedrivs från Knäred.
Gasellvinnare 2021 i Kronobergs län.

Ansök nu

Redovisningsekonom till JLT Mobile Computers i Växjö!

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 4
JLT Mobile Computers är en världsledande leverantör av datorer för krävande arbetsmiljöer. JLT Mobile Computers datorer präglas av mycket hög tillförlitlighet i påfrestande yrkesmiljöer inom exempel transport, gruvdrift, och lagerhantering. På huvudkontoret i Växjö arbetar i dag 15 kollegor inom olika funktioner.
Nu växer gänget ytterligare och behöver denna gång stärka upp ekonomiavdelningen med en kollega. Brinner du för ekonomi och är tekniskt intresserad finns det en god chans att du kommer trivas hos gänget på JLT! Läs gärna mer på www.jltmobile.com/

Vi på Maxkompetens söker för en direktrekrytering dig som har mångårig erfarenhet inom ekonomi och redovisning och som vill axla rollen som Redovisningsekonom hos JLT Mobile Computers!

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hos JLT kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst vara:

*Ansvara för kund-och leverantörkontra.
*Stötta upp vid månads- och årsbokslut.
*Genomföra bankavstämningar och rapportering till olika myndigheter.
*Övrig administration inom organisationen.
Som Redovisningsekonom på JLT kommer du arbeta på ett börsnoterat bolag med internationell verksamhet. Du tillhör avdelningen Finance och rapporterar direkt till CFO. På JLT Mobile Computers vill man gärna utveckla sina medarbetare på sikt och för rätt person finns det alltid nya utmaningar och möjligheter.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning från tidigare yrkesroller. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och stor vana av att arbeta i affärssystem. För att trivas i rollen och på JLT Mobile Computers ser vi att du som söker är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare är du tekniskt intresserad och förstår vikten av en god dialog med andra avdelningar inom organisationen. Du trivs som bäst på jobbet när du får arbeta i en mindre arbetsgrupp och där alla hjälps åt för att komma framåt.

Som person är du engagerad, nyfiken och positiv. Du är prestigelös i ditt tillvägagångsätt och stöttar gärna dina kollegor vid behov. På JLT Mobile Computers finns det kollegor som inte arbetar i Sverige utan befinner sig runtom Europa och USA. Vi ser därför att du som söker har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du även kunskaper inom franska och tyska ser vi detta som mycket positivt.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
*Mångårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi.
*Mycket goda kunskaper inom Excel.
*Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska, i tal och skrift.
På JLT Mobile Computers använder dem sig av affärssystemet Jeeves. Vi ser därför positivt på om du som söker har kunskaper i detta program sedan tidigare.

Övrig information
*Placeringsort: Växjö
*Start: Enligt överenskommelse
*Varaktighet: Tillsvidare
*Arbetstid: måndag-fredag, dagtid
JLT Mobile Computers har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Lisa Andersson på telefon 073-436 81 02.
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

VT23 Padeltränare Padelson Academy - Växjö

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jan 4
Einar Sports (Sweden Sport Academy) är sedan 2004 en av Sveriges största idrottsarrangörer. Årligen deltar mer än 30 000 barn och ungdomar tillsammans med fler än 1000 tränare inom olika idrottsaktiviteter.

Vi söker nu dig som tränare till vår nya padelsatsning för barn i åldern 5-13 år ”Padelson Academy"! Du hittar mer information på hemsidan: www.padelsonacademy.se

Träningarna kommer att bedrivas eftermiddag / kväll vardagar och / eller dagtid lördag - söndag inomhus i padelhallar. I varje grupp deltar runt 6 spelare. Beroende på antal grupper leder du pass ett antal timmar per vecka. Du har till viss del möjlighet att påverka dag och tid själv.

Kommande kurs startar vecka 4 och pågår i tio veckor. Därefter fortsätter vi med kurser löpande under året.

Vi ser gärna att du fortsätter även följande kurser som tränare.

Du inspirerar, leder och ansvarar för träningarna. Du är van vid att leda träningsgrupper för barn och har erfarenhet av padel som spelare / tränare. Du är glad och inspirerande som person samt flexibel och prestigelös samt van vid att arbeta självständigt.


Du kommer att arbeta efter Padelson Academy´s träningsupplägg och genomgå vår tränarutbildning online där vi utbildar dig i vårt specifika träningsupplägg. Under kurserns gång blir du även coachad av våra arbetsledare.

Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lagermedarbetare till Tyco/Johnson Controls i Lammhult

Lagerarbetare
Läs mer Jan 4
Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö i samarbete med vårt kundföretag Tyco/Johnson Controls i Lammhult medarbetare som är intresserade av att arbeta heltid som truckförare på lagret.

Tyco/Johnson Controls i Lammhult tillverkar brandskyddsprodukter, exempelvis sprinklersystem, vattendimma, gas skumsystem, handbrandsläckare och detektion.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer du att delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga produktionen.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat truckkörning, registrering av inkommande och utgående varor samt plock & pack av produkter. Tyngre lyft förekommer dagligen i arbetet.
Som medarbetare på lagret kommer du tillhöra ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att nå organisationens uppsatta mål.

Din profil
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på din personlighet. Vi ser gärna att du är engagerad, driven och initiativtagande. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du trivs bra med att arbeta i en självständig roll tillsammans med en mindre grupp och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vidare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet inom liknande tjänster samt erfarenhet av att köra truck.

För att vara aktuell för denna tjänst har du även:
*Truckkort (B1 + B4).
*Grundläggande datorkunskaper.
*Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
*Placeringsort: Lammhult
*Start: Omgående
*Varaktighet: 6 månader med chans till förlängning
*Arbetstid: måndag - torsdag 06:30-16:00, fredag 06:30-13:00.
*Lön: Enligt kollektivavtal.

Hos vår kund kommer du tillhöra ett sammansvetsat team som ser fram emot att få träffa sin framtida kollega. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos Maxkompetens men arbeta som konsult med placering hos Tyco/Johnson Controls i Lammhult. Har du frågor så kontakta gärna Jonna Alm, Konsultchef Maxkompetens på tel: 073 320 56 36.

Ansökan via mejl undanbedes med hänvisning av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Säljledare - Intersport Växjö

Säljledare
Läs mer Jan 4
På INTERSPORT arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. Tillsammans skapar vi köpupplevelser i världsklass och inspirerar till ett hållbarare liv!

Vi letar efter dig som tycker att kombinationen av att jobba med försäljning, sport och människor vore ditt drömjobb.

Är du redo att ge dig in i matchen?

Tjänsten är vikariat på 80% och du förväntas kunna arbeta såväl dagtid som vissa kvällar och helger.

Det här innebär rollen

Rollen som Säljare på INTERSPORT är en varierande, spännande och framförallt helt avgörande roll för vår fortsatta framgång! Duktiga och engagerade Säljare är vad som gör att kunderna vill komma tillbaka till oss, om och om igen. Försäljning hos oss på INTERSPORT innebär lyhördhet, att vara aktiv i kundmötet, fokus på att skapa en inspirerande kundupplevelse och personlig helhetsförsäljning med de bästa lösningarna!

Förutom kundmötet och försäljning finns det även andra arbetsuppgifter i butiken, som att beställa och packa upp varor samt se till att butiken alltid är ren och fräsch. Hos oss får du en varierad vardag med möjligheten att arbeta på flera av våra avdelningar.

Vad vi förväntar oss av dig

INTERSPORT andas sport och utmaningar, därför ser vi det som självklart att du som Säljare gör detsamma. Det viktigaste för oss är att du som söker har ett genuint intresse för försäljning och kundservice i kombination med en inre drivkraft och en vilja att fortsätta utvecklas.

Har du tidigare erfarenhet av arbete i sportbutik ser vi det som ett stort plus i kanten.

Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål, som är bra på att ta initiativ och som tycker om utmaningar. Du älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor. Du är ett föredöme i arbetet, skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana. På INTERSPORT är personliga egenskaper och rätt inställning minst lika viktigt som erfarenhet och kunskap.

Det här tror vi på

Vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare utmanas och utvecklas. Vi har därför flera intressanta utbildningar gällande allt från försäljning och service till produktkunskap och ledarskap. Vi tycker att passion och inspiration inte bara är till för våra kunder, det är till för alla som arbetar hos oss.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila butikschef anita.castellanos@intersport.se (vi tar inte emot ansökningar och CV via mail).

Välkommen med din ansökan!

INTERSPORT Sverige AB är licenstagare och aktieägare i Intersport International Corporation som är världens största sportkedja med 5 500 butiker i 44 länder. 2018 omsattes över 11,5 miljarder euro globalt. INTERSPORT samarbetar med över 1200 föreningar inom bl.a. fotboll, hockey och friidrott och uppmuntrar till så mycket sport och gemenskap som möjligt.

INTERSPORT bildades 1968 är ett av Sveriges mest kända varumärken med ca 100 butiker i Sverige. Sedan 2014 ingår även Löplabbet i INTERSPORT-koncernen med 8 butiker över landet. INTERSPORT är den ledande omnikanal återförsäljaren inom sport genom en köpupplevelse oavsett om den startar digitalt eller i butiken.

Ansök nu

Elektriker sökes till kund i Växjö

Installationselektriker
Läs mer Jan 4
*
Vår kund expanderar och söker duktiga elektriker till sitt team i Växjö

Om tjänsten
Om tjänsten

Du börjar som inhyrd från Montico i 6 månader med goda möjligheter att så småningom bli anställd utav kundföretaget.
Heltid måndag- fredag
Lön enligt kollektivavtal
Start omgående

Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning

Som elektriker arbetar du självständigt och i team i många olika typer av entreprenad/servicejobb. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra entreprenad/service åt olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

Service inom el
Utredningar och felsökningar
Åtgärdsförslag och genomförande
Daglig kontakt med kunder
Rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten

Du kommer att vara ansvarig för att uppdragen utförs i linje med företagets höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och en del kontakt med kunder. Som elektriker installerar du således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Därför ser vi att du tycker det är roligt att arbeta med entreprenad/service och är en ansvarstagande person som visar bra resultat och god kvalitet på arbetet.

Vi söker dig som
Vi söker dig som

Du har utbildning och erfarenhet inom service- och installationsbranschen inom el
Du brinner för att ge den bästa servicen till kunderna
Du kan flytande svenska
Du är självgående, driven och tar ansvar
ECY-intyg är meriterande

Som person gillar du att anta nya utmaningar och utvecklas tillsammans med ditt team. Du tycker det är roligt att lösa problem oavsett situation samt att du är öppen och villig att tänka nytt. Det är meriterande om du har kunskap om styrel och automation

Ansök nu

Servicetekniker

Ventilationstekniker
Läs mer Jan 4
*
Vi söker en servicetekniker som har kunskap inom följande områden: ventilation, kyla, styr & regler samt värme.

Om tjänsten
Tjänsten som servicetekniker innebär ett fritt omväxlande jobb med mycket kundkontakt inom ett flertal områden. Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Arbetstiderna är 0700-1600, mån-fredag - tillgång till servicebil och placering i hemmet kan bli aktuellt.

Arbetsbeskrivning
Utföra olika servicejobb hos våra kunder tex;

- genomföra felsökningar
- utföra enklare injusteringar
- planera underhållsarbete
- uppföljning och återrapportering
- skapa goda kundrelationer

Vi söker dig som
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Du har ett tekniskt intresse och har lätt för att lära dig nya saker. Behörighet att jobba med el (svagström). Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
B-körkort
Erfarenhet ifrån ventilation, kyla, vs eller liknande är meriterande men inget krav.

Passar ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu