Hitta lediga jobb i Växjö

Butikssäljare Växjö teleborg

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 6
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer och dessutom utsedd till Karriärföretag 2023? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som butikssäljare på Lidl!

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner helt enkelt för att ge bra service varje dag. I rollen som butikssäljare får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften.
Detta innefattar uppgifter som:
* Packa upp alla varor och se till att hyllorna är välfyllda
* Säkerställa färskhet och slutdatum på varor
* Hålla rent och fräscht i butiken
* Betjäna kunder i kassan
* Och självklart bidrar du, tillsammans med dina kollegor, med det lilla extra för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!


Din profil

* Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
* Du drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång
* Du har förmågan att identifiera arbetsuppgifter som behöver göras
* Du vill vara del av ett team som arbetar tillsammans och vill framåt 
* Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar 
* Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skrift


Vi erbjuder

Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 20 timmar i veckan. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.
Vill du vara med på vår utmanarresa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
* Klicka på “Sök nu”
* Fyll i formuläret 
* Bifoga CV samt personligt brev

Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast.. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.
Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om Lidl
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. I stället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en arbetsgivare som är certifierad som Top Employer och dessutom utsedd till Karriärföretag 2023!

Ansök nu

Servicetekniker Växjö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 6
Toyota Växjö-Ljungby är sedan 2023 en del av Göinge Bil koncernen och på vår toppmoderna fullserviceanläggning har vi agenturen för Toyota person- och transportbilar. Vi erbjuder även Lexus serviceverkstad.

I Växjö är vi idag 16 medarbetare och i Ljungby 8 stycken, som med all vår kunskap och erfarenhet vill vara din väg till en lyckad bilaffär. Göinge Bil grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen. Totalt i hela koncernen är vi ca 180 anställda och omsätter ca 1,1 Mdkr.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicetekniker är du med i det dagliga arbetet och utför service, reparationer och felsökningar på personbilar och transportbilar av Toyota och Lexus. Hos oss kommer du att möta nya, intressanta och spännande el- och hybridtekniker av Toyotas modellutbud, samt svara mot högt ställda kvalitetskrav på reparationer och servicearbeten. Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet som mekaniker/tekniker. Har du tidigare jobbat med Toyota är det en merit. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, prestigelös och har viljan att ge alla våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verksamheten är en förutsättning för att arbeta hos oss. Du behärskar svenska flytande i tal som skrift och bör ha god förståelse av engelska. Du har god datorvana och körkort med B-behörighet är ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder arbete i en spännande verksamhet med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder dig olika personalförmåner, kollektivavtal och du omfattas automatiskt av avtalade försäkringar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning, tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdagen är 2023-11-30. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Regionsäljare för Småland och Blekinge till Ryobi

Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent
Läs mer Nov 6
Om företaget
Vill Du bli en del av vårt team och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?
Vilka är vi?
TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett över har över 45 000 medarbetare och 2022 var omsättningen drygt 13,2miljarder USD. Techtronic Industries Nordic, med drygt 420 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena MILWAUKEE®, Ryobi® och AEG® i Norden samt Baltikum. Läs mer om TTI på www.tti-careers.eu

Dina arbetsuppgifter
Som Regionsäljare hos TTI Nordic blir din uppgift att planera, marknadsföra och sälja Ryobi®- sortiment via återförsäljare. Du har eget distrikts- och budgetansvar, där du självständigt driver hela säljprocessen med målet att öka omsättningen i ditt område. Du har eget kundansvar där du arbetar för ökad försäljning och lönsamma affärer. Vidare ansvarar du för att dina försäljningsmål uppnås.
Du rapporterar till vår svenska försäljningschef och erhåller tjänstebil för att aktivt och effektivt kunna arbeta över hela distriktet. Du utgår från ditt hemmakontor och din tid spenderar du mestadels på fältet. Föredragen bostadsort är i Växjö. Du kommer att ingå i det svenska Ryobi® säljteamet som totalt består av 20 personer i varierande roller. Det nordiska huvudkontoret med central marknadsföring och administration ligger i Köpenhamn.

Övriga Arbetsuppgifter:
• Besöka och bearbeta såväl nya som befintliga kunder
• Aktivt etablera och utveckla kundrelationer
• Sälja in, bygga upp, underhålla och utveckla kundernas sortiment i butik
• Ta fram offerter, prisuppgifter och inköpsförslag
• Driva dina affärer från start till avslut
• Regelbunden uppföljning
• Agera relationsskapande i butik

Din profil
Du har en gymnasial utbildning och har erfarenhet inom försäljning och kundkontakt. Det är ett plus om du är intresserad av verktyg och trädgårdsmaskiner. Du har god datorvana och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. För att vara framgångsrik i den här rollen krävs en jordnära personlighet, ett högt driv samt lust och förmåga att skapa relationer. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, men också ser dig som en del av ett team, där alla hjälper varandra. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant, och din styrka ligger i att driva arbetet, fokusera på dina mål och slutföra uppgiften. Du motiveras av att arbeta ute hos kunden då tjänsten innebär en del resande i regionen.

Som person är du…
ambitiös, målinriktad, självgående och tävlingsinriktad
kommunikativ och engagerande
relationsskapande och lyhörd med kunden i fokus
har stort intresse för att göra affärer
uthållig, kreativ och lösningsorienterad

Vad kan vi erbjuda?
En spännande och utvecklande arbetsplats med ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter. Trots olika bakgrund och internationaliteter har vi en sak gemensamt, nämligen vår ambition och passion för att arbeta med kunder och försäljning. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert men med nyfikenhet och driv kommer vi att investera mycket i ditt lärande och utveckling. Hos oss arbetar du digitaliserat vilket underlättar det dagliga arbetet och ge dig möjlighet till en effektiv vardag. Vi litar på dig och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Vi är en liten jätte inom vår bransch men vår företagskultur rymmer ett desto större hjärta! Våra förmåner är ett sätt att främja din hälsa samt visa vår uppskattning.

Så förutom marknadsmässiga löner erbjuder vi därför alla våra anställda:
• Sjukvårdsförsäkring
• Friskvårdsbidrag
• Ålderspension
• Familjepension
• Omställningsförsäkring
• Bonus
• Och mycket mer

Ansökan
Techtronic Industries Nordic samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Chefsrekryterare Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46. Ansök så snart som möjligt, dock senast den 26 november via www.clockworkpersonal.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skötare till psykosavdelningen, Växjö

Skötare
Läs mer Nov 6
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Specialistpsykiatrin, barn unga, vuxna i Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.

Psykosenheten består av en specialistpsykiatrisk heldygnsvård med 16 vårdplatser samt två mottagningar, en i Växjö och en i Ljungby som följer Socialstyrelsens nationella riktlinjer. Vårt arbete präglas av en personcentrerad modell och ett kognitivt förhållningssätt, tillgänglighet och helhetssyn på patienternas situation, där patientens och familjens behov är grunden. Vi vårdar människor med psykossjukdomar och tar även hand om patienter med samtidig neuropsykiatrisk problematik.

ARBETSUPPGIFTER
Som skötare på psykosavdelningen har du möjlighet att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv, där du spelar en viktig roll inom både psykiatrisk och somatisk sjukvård.
Vi är organiserade i två vårdlag, där vi tillsammans arbetar i team nära patienten. Som skötare är du ofta den som finns närmast patienten i samarbete med olika professioner.
Dina arbetsuppgifter innefattar psykiatrisk omvårdnad och behandlingsarbete där du aktivt bidrar till patientens välmående genom dokumentation, givande patientsamtal, kontakt med anhöriga och samverkan med patientens nätverk.
Vi använder, Cambio Cosmic som dokumentationssystem för att säkerställa patientsäker dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska, gärna med inriktning psykiatri. Vi ser det som meriterande om du har längre erfarenhet av arbete inom psykiatri. Din passion och engagemang är värdefullt för oss, och vi uppmuntrar ett positivt arbetsklimat där du bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Som person är du flexibel och har en naturlig förmåga att hantera olika situationer på ett bra sätt. Du trivs i en varierad arbetsvardag och är öppen för möjligheten att ibland täcka upp och hjälpa till på våra andra närliggande avdelningar.
Inom psykiatrin är du inte bara en professionell skötare, utan även en viktig del av vårdprocessen som en personlig resurs. Bemötandet är viktigt hos oss och du hanterar relationer, upplevelser och känslor som skapas i möten väl. Din professionella trygghet och förmågan att ta egna beslut är avgörande för att du ska lyckas i din roll.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Pilbäcksskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Pilbäckskolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca 350 elever belägen på Hov i Växjö. På skolan finns tre arbetslag (F-3, 4-6 samt fritids) samt årskursteam för respektive årskurs. Förutom klasslärare finns resurspedagoger på både låg- och mellanstadium samt tre speciallärare. På Pilbäckskolan är det kollegiala arbetet, gemenskapen och teamkänslan den starkaste motorn och vår utgångspunkt tar vi i vårt värdegrundsarbete. Tillsammans kan vi driva det bästa kvalitets- och utvecklingsarbetet och därigenom också uppnå de bästa resultaten!

På Pilbäckskolan har vi idag tre fritidsavdelningar. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för att skapa goda förutsättningar för en god fritidsverksamhet och att säkerställa att undervisningen på fritids håller en hög nivå. Ni planerar, genomför och utvärderar tillsammans utifrån de nationella styrdokumenten och skolans egna mål. Du arbetar med ett heldagsperspektiv där skola, och fritids tillsammans ansvarar för våra elevers trygghet, trivsel och måluppfyllelse. Vi har en väl fungerande rastverksamhet som planeras och genomförs av våra lärare i fritidshem/ fritidspedagoger. Att stimulera eleverna att utvecklas efter sin egna förmåga och att träna på det sociala samspelet är viktiga moment i undervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog/ lärare med inriktning fritidshem.
Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och har ett positivt förhållningssätt till din omgivning. Du är tydlig, strukturerad och konsekvent, har god samarbetsförmåga och kan arbeta både i team och självständigt. Du har en god förmåga att bygga tillitsfulla relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Genom glädje och engagemang inspirerar du dina kollegor och elever!


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Undersköterskor till Evelid korttidsboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Evelid består av ca 70 korttidsplatser/växelvårdsplatser, uppdelat på åtta enheter. En enhet har palliativa platser och en annan har en plats för vård av patienten som är i behov av trakeostomivård. Vi bedriver en verksamhet för personer som oftast har ett stort omvårdnadsbehov. De flesta av våra boende kommer från lasarettet och behöver rehabiliteras för att i första hand kunna återgå hem. Vi erbjuder också insatsen växelvård vilket betyder att man vistas på Evelid vissa bestämda perioder för att avlasta anhörigvårdare. Flödet av omsorgstagare är högt på Evelid vilket kräver ett flexibelt arbetssätt. Vi planerar in nya boende flera gånger i veckan, det kan även komma personer akut dygnet runt.

På Evelid måste man kunna eller vara villig att lära sig avancerad sjukvård. Trakeostomi, dialys, venprovstagning, benlindning, vissa delegerade injektioner och att ge insulin är exempel på arbetsuppgifter. Det krävs ett gott bemötande, stort ansvarstagande samt en hög kompetens för att kunna bemöta det stora vårdbehovet hos våra omsorgstagare. Vi arbetar nära sjuksköterskor och Kommunrehab som delegerar många olika arbetsuppgifter till undersköterskorna. En gång i veckan följer vi upp arbetet på våra Teamkonferenser.

Att arbeta på Evelids korttidsboende är väldigt lärorikt och utvecklande. Den ena veckan är inte den andra lik. Vi har en mycket bra samanhållning i teamet kring de som bor hos oss, alla strävar åt samma mål. Vi samarbetar och ställer upp för varandra och arbetar emellanåt över alla enheter. Alla som bor hos oss har en utsedd kontaktman och denne har en sammanhållande roll i arbetet kring den enskilde. Då man möter många olika boende, anhöriga och olika professioner är det av största vikt att alltid ha ett gott bemötande och en positiv inställning. Vi arbetar i journalsystemet Lifecare samt med digital signering via Appva. Vi arbetar också mycket med det digitala verktyget Teams.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet som undersköterska. Vi behöver dig som har vana att arbeta med trakestomi då det är en delegering som behövs i huset. Finns inte erfarenheten måste viljan och intresset av att arbeta med trakestomi finnas för att vid start av anställning anmälas på trakutbildning.

Vi ser gärna att det finns dokumentationsvana i vårt verksamhetssystem Lifecare. På Evelid ska vi ligga digitalt i framkant så ett viss tekniskt intresse är viktigt och en vana att arbeta digitalt är önskvärd. Du måste kunna tala, förstå och skriva svenska obehindrat. Du ska vara flexibel i ditt arbetssätt, nyfiken, lyhörd och vilja göra det bästa för de som vistas hos oss.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

ÖVRIGT
Vi kommer att läsa ansökningarna efter hand som de kommer in och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Sjuksköterska/Vaccinatör

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 6
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:Arbetet innebär

Att ge rådgivning och utföra vaccinering med en egen mobil mottagning; vår vaccinationsbuss utformad och utrustad för ändamålet. Det låter enklare än det är. Även med rigorös planering och väl beprövade processer kräver arbetet en kombination av gedigen kompetens i vaccinologi med en kreativ lösningsförmåga för de mest skiftande saker.

Ta en närmre titt på hur det ser ut i verksamheten

Sammanhållning, utbildning och trevliga arbetstider

Som sjuksköterska på Vaccin.nu blir du expert på vaccinationer av såväl stora som små! Underbara kundmöten som ger glädje under arbetsdagen. Vaccin.nu söker dig som har god hand med barn, är serviceinriktad, driven, lyhörd och flexibel. Arbetet kräver att du är självgående och kan fatta snabba beslut, och även att du är ödmjuk nog att be om hjälp i situationer där du inte känner dig hundraprocentigt säker.

Läs mer om vår företagskultur

Kompetens inom vaccinologi

Det löser vi genom vår Vaccinationsakademi som tillhandahåller Sveriges mest omfattande utbildning för vaccinatörer. Den är drygt 40 timmar lång och innebär både digitala studier och fysiska möten. Efter godkänd examinering finns sedan erfarna experter tillgängliga för konsultation i de gråzoner som ibland dyker upp. Det innebär att även om arbetet innebär stort eget ansvar så har man alltid tillgång till läkare och kollegor för uppbackning.

Läs mer om vår Vaccinationakademi

Fördelar

Förutom förmånen med ett rörligare och mer omväxlande arbete i en organisation som du själv får ta initiativ i och vara med att förbättra. Vi tror att rätt person lockas av friheten, ansvaret och möjligheterna i allt vi gör och vi tror även att den personen ska ha bra betalt.
Mycket gott renommé

Vår verksamhet består för närvarande av vaccinationsmottagningar på Kungsholmen, i Vasastan, och i Vällingby samt en omfattande mobil vaccinationsverksamhet i större delen av Sverige med över 1000 stopp under vår- och sommarhalvåret. Dessutom vaccinerar vi ute på mässor och företag samt hjälper regionen med såväl covid-vaccinationer som influensa- och pneumokockkampanjer.

Så tycker våra medarbetare

Trevliga arbetstider

Arbetstiderna för våra mobila vaccinationsbussar är vanligen 11-19 (vardagar) och 12-16 (helger). Hur man arbetar under säsongen mars-september är man själv med och sätter ramarna för.
Önskemål på sökande sjuksköterskor


Gärna erfarenhet från klinisk verksamhet, men ej krav

Flytande svenska samt god kunskap i engelska (tal och skrift)

Van att hantera digitala lösningar och journalsystem

Körkort (helst manuell)Det brådskar...

Om du ser att du är den ambitiösa legitimerade sjuksköterska vi söker för att ge hela Skånes invånare ett bättre immunförsvar så ska du skynda dig att berätta det för oss.

Ansök nu

Lärarvikarier för timanställning till Kronoberg Skola

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 6
Lärarvikarier för timanställning till Kronoberg Skola

Vi finns för att fler ska få tillgång till en riktigt bra utbildning. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar. Vi erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet. Nu kan du bli en del av vårt engagerade lärarteam! Vi söker dig som brinner för utbildning och vill göra skillnad för varje enskild elev.

Kronoberg Skola är en del av utbildningskoncernen Watma Education. Läs mer om hur vi arbetar med tydligt fokus på ordning och reda och undervisning som tar till sin utgångspunkt i forskning https://nordicinternational.se/app/uploads/sites/14/2022/08/Broschyr_Nordic_210x275_ENGELSKA_2022-2023_WEBB.pdf.

Kronoberg skola grundades 2021 och idag går cirka 150 elever från årskurs 4–8 på skolan som är centralt belägen på Vallgatan.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning. Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vi söker nu dig
som vill arbeta som korttidsvikarie på mellan-/högstadiet på vår grundskola i Kronoberg.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter
Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom gruppen. Du ansvarar för undervisning inom dina ämnen vilket innefattar att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.

Det är viktigt att du finns tillgänglig för eleverna och skapar goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du ansvarar tillsammans med övriga kollegor för att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet inom arbetslaget och skolan samt för att maximera elevernas kunskapsresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
· Är utbildad lärare, har pågående lärarstudier alternativt dig som har erfarenhet av undervisning
· Har grundläggande kunskaper och färdigheter inom IT samt vana att arbeta i olika IT-system
För oss är det vidare av yttersta vikt att du delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. Du har ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat.

I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt. Du måste vara bra på att kommunicera för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor
Anställningsform: Intermittent anställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Vid behov

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Elisabeth Gejrot, Rektor, elisabeth.gejrot@kronoberg.se
Alt. Rickard Jaas, HR, rickard.jaas@watma.se

Om oss

Kronoberg skola är en del av utbildningskoncernen Watma Education. På Kronoberg Skola prioriterar vi mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är av största vikt. Skolan har idag cirka 400 elever och är belägen på Vallgatan i centrala Växjö.

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa till Pilbäcksskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Pilbäckskolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca 350 elever belägen på Hov i Växjö. På skolan finns tre arbetslag (F-3, 4-6 samt fritids) samt årskursteam för respektive årskurs. Förutom klasslärare finns resurspedagoger på både låg- och mellanstadium samt tre speciallärare. På Pilbäckskolan är det kollegiala arbetet, gemenskapen och teamkänslan den starkaste motorn och vår utgångspunkt tar vi i vårt värdegrundsarbete. Tillsammans kan vi driva det bästa kvalitets- och utvecklingsarbetet och därigenom också uppnå de bästa resultaten!

Vi söker nu en lärare för undervisning i Idrott & hälsa. Du ingår i ett av arbetslagen och tillhör dessutom det praktisk-estetiska temat där ni tillsammans arbetar med kvalitets- och utvecklingsarbete. Du har ansvar för att planera, genomföra och utvärdera undervisning. Du förväntas också vara aktiv i vårt gemensamma utvecklings- och kvalitetsarbete på skolan. Vi är ett team och allas delaktighet behövs för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever!

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Idrott och hälsa, gärna med undervisningserfarenhet. På vår skola arbetar vi team, och din förmåga att samarbeta är mycket viktig liksom att kunna ställa om efter skiftande situationer och behov. Tillsammans är det vi i teamet som ger våra elever det som behövs!ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Välkommen på Rekryteringsträff

Truckförare
Läs mer Nov 6
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Ta då chansen att möta flera potentiella arbetsgivare på plats! Under evenemanget kommer du som jobbsökande att få en överblick över lediga jobb i Växjö, delta i speed-intervjuer, träffa utbildningssamordnare och få möjlighet att prata med Arena Matchnings karriärkonsulter.

Lediga tjänster:
Truckförare, Fordonsmontör, Montör, Maskinoperatör, CNC operatör, Svetsare, Installationselektriker, Elmontör, Kantpressare, Lastbilschaufför, Busschaufför, Ekonomiassistent, Acount manager, Inköpare, Verktygsmakare, Fastighetsskötare, Lackerare, Däckmontör, Logistiker, Processoperatör.

Glöm inte att ta med ditt CV och självklart är det gratis att delta!
För frågor eller mer information: alen.maslic@arenamatchning.se

Torsdag 9/11-23
Kl. 13.00-15.00
Industrigatan 9, Växjö

Varmt välkommen och anmäl dig redan nu.

Ansök nu

Lärarvikarier för timanställning

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 6
Vi finns för att fler ska få tillgång till en riktigt bra utbildning. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar. Vi erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet. Nu kan du bli en del av vårt engagerade lärarteam! Vi söker dig som brinner för utbildning och vill göra skillnad för varje enskild elev.

Nordic International School är en del av utbildningskoncernen Watma Education och har idag sju grundskolor med internationell profil. Läs mer om hur vi arbetar med tydligt fokus på ordning och reda och undervisning som tar till sin utgångspunkt i forskning https://nordicinternational.se/app/uploads/sites/14/2022/08/Broschyr_Nordic_210x275_ENGELSKA_2022-2023_WEBB.pdf.

Nordic International School Kronoberg är en del av Kronoberg skola och grundades 2021. Idag går cirka 150 elever från årskurs 4–8 på skolan som är centralt belägen på Vallgatan.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vi söker nu dig som vill arbeta som korttidsvikarie på mellan-/högstadiet på vår grundskola i Kronoberg.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter

Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom gruppen. Du ansvarar för undervisning inom dina ämnen vilket innefattar att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.

Det är viktigt att du finns tillgänglig för eleverna och skapar goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du ansvarar tillsammans med övriga kollegor för att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet inom arbetslaget och skolan samt för att maximera elevernas kunskapsresultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
· Är utbildad lärare, har pågående lärarstudier alternativt dig som har erfarenhet av undervisning
· Har grundläggande kunskaper och färdigheter inom IT samt vana att arbeta i olika IT-system

För oss är det vidare av yttersta vikt att du delar vår pedagogiska vision och står bakom vår verksamhet och organisation. Du har ett genuint intresse och passion för att utveckla skolans undervisningsmetoder för att maximera elevernas kunskapsresultat.

I din yrkesroll är du grundlig och kvalitetsmedveten, tar stort ansvar och kan utföra processer självständigt. Du måste vara bra på att kommunicera för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor

Anställningsform: Intermittent anställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Vid behov

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan redan idag!
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Carl-Ola Petersson, Biträdande rektor, carlola.petersson@laroverken.se
Alt. Rickard Jaas, HR, rickard.jaas@watma.se

Ansök nu

Är du en hjälpsam relationsbyggare som gillar bra affärer?

Internationell säljare
Läs mer Nov 6
Fogmaker International AB är ett expansivt bolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.
Sedan starten 1995 har vi installerat nära 300 000 system i nära 70 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.
KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Vi satsar på vår personal och har mycket nöjda medarbetare. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.
Vi stärker nu vårt internationella marknadsgrepp med en erfaren:
Återförsäljaransvarig, Europa
Detta är vi:
Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv arbetsmiljö där alla jobbar över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Vi har en avslappnad och prestigelös företagskultur med en stark känsla av glädje, humor och gemenskap.
Vår vision är att ständigt förse den globala marknaden med världens bästa och mest hållbara brandbekämpningssystem för slutna utrymmen. Vi arbetar med tre säljkanaler – via distributör, OEM försäljning eller direktmarknad. Din arbetsplats är på kontoret i Växjö, när du inte är på resande fot.
Ditt uppdrag
Som Återförsäljaransvarig för Europa (förutom Skandinavien och Baltikum) är du en viktig spelare för att utveckla Fogmakers återförsäljare för ökad försäljning och möjliggöra en marknadsledande roll i utsedda segment på den europeiska marknaden.
Du är huvudkontakten för våra återförsäljare som supportar, uppmuntrar och utvecklar dem i syfte att skapa nya affärer och ökad försäljning. Du utbildar dem i hur de ska sälja vår produkt och ser till att de följer våra fastställda rutiner och processer i syfte att säkra en god kvalité gentemot slutkunderna. Detta sker i samråd med vår Partnerutvecklare som arbetar med allt icke kommersiellt. Vi har en tydlig vision att växa med minst 20% årligen under de kommande 5 åren – du är en viktig spelare för att detta ska lyckas.
Förutom att regelbundet besöka våra återförsäljare, medverkar du också på våra mässor i Europa för att skapa goda relationer och nya kunder/affärer. Du övervakar återförsäljarens betalningsförmåga, tar fram betalnings-planer enligt rutin för kreditprövning samt prognosticerar deras utveckling och följer upp säljmål/affärsplan.
Din placering är på Fogmakers huvudkontor i Växjö där du samarbetar med ca 20 kolleger i marknadsteamet som består av KAM-säljare, kommunikatör, systemteknik & design samt marknadssupport. Tjänsten innebär ca 30% resor som du själv planerar. Övrigt arbete kan till viss del skötas på distans, men för att du ska bli en del av vår fina gemenskap bör du kunna ta dig till kollegerna på kontoret när du inte reser.
Vem är Du?
För att trivas och lyckas i rollen som Återförsäljaransvarig för Europa ser vi att du har flera års erfarenhet av fältsälj B2B, gärna från fordons- eller maskinbranschen, och du har ett genuint intresse för branschen i allmänhet och teknik i synnerhet. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför marknadens signaler samt har en god förmåga att anpassa din kommunikation till den som du möter. Du har god erfarenhet av internationell förhandling samt av att arbeta i affärssystem.
Som person är du affärsinriktad och brinner för att skapa långsiktiga relationer. Självklart tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vi tror att en utbildning inom teknik, ekonomi, sälj eller projektledning ger dig en bra grund för att vara framgångsrik i din profession.
För att bli framgångsrik i rollen som Återförsäljaransvarig hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att utvecklas och växa med oss.
Då tjänsten innefattar regelbundna tjänsteresor varje månad så är du flexibel och trivs med en rörlig arbetsvardag. Vi tar för givet att du också har mycket goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift. Kompletterande Europeiska språk är meriterande.
Låter det intressant?
Vill Du veta mer – hör gärna av Dig till mig, Lars Alrutz, VD. Du når mig lättast på mobilen: 072-701 00 04.
Du skickar in din ansökan till HR-chef Birgitta Mattsson på birgitta.mattsson@fogmaker.com snarast möjligt, dock senast 2023-12-03. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Ansök nu

Vill du vara med och driva vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete framåt?

Kvalitetschef
Läs mer Nov 6
Fogmaker International AB är ett expansivt bolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.
Sedan starten 1995 har vi installerat nära 300 000 system i nära 70 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.
KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Vi satsar på vår personal och har mycket nöjda medarbetare. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.
Vill Du bli en av oss? Vi söker nu en:
Kvalitets- och hållbarhetschef
Detta är vi:
Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv arbetsmiljö där alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Du ansvarar för Kvalitetsavdelningen där vi i dagsläget är tre direktrapporterande medarbetare med olika uppdrag och erfarenheter. Du leder också befattningen miljökoordinator som jobbar med de frågorna som en del av ordinarie arbete. Vi samarbetar och hjälper varandra för att slutföra och uppnå Fogmakers gemensamma mål. Vår vision är att jobba nära kunder, leverantörer och partners som är lokaliserade världen över. Din arbetsplats är på kontoret i Växjö.
Ditt uppdrag
Fogmaker utvecklar, producerar och säljer en säkerhetsfunktion till krävande automotivkunder. Detta ställer höga krav på samtliga processer i affären från våra egna, leverantörers samt våra återförsäljares!
Som kvalitets- och hållbarhetschef är du övergripande kontrollinstans för vår förmåga att efterleva kraven från ägare, kunder, certifieringsorgan och andra intressenter i hela kedjan, Fogmakeraffären. Den är komplex och spänner över egen produktutveckling, certifiering av processer och produkter, leverantörsval, leverantörernas processer, våra egna processer och återförsäljarnas processer. Du har befogenheten att stoppa alla processer och leveranser som äventyrar efterlevnaden av kraven.
Du är också ansvarig för processerna, Revidera, Miljö, Avvikelsehantering och Partner audit (Uppföljning av våra återförsäljare). Alla processerna behöver fortsatt utveckling för att nå våra mål på effektivitet och kvalitet.
Våra kunder och partners finns över hela världen, vilket gör att tjänsteresor kan förekomma. Den externa kommunikationen sker i huvudsak genom en avvikelsedatabas och via mail – på engelska. Internt är det svenska som gäller. Så självklart hanterar du utan några som helst problem både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Kompletterande språk är meriterande.
Vem är Du?
Vi letar efter Dig som kan lyfta vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete ytterligare en nivå. Du har flera års erfarenhet av strategiskt kvalitetsarbete inklusive produktutveckling med produkt- och funktionsansvar.
Du är van vid internationella kontakter och att ta affärsmässiga beslut på egen hand. Du känner dig trygg med att göra leverantörsrevisioner och kan se framför dig hur de arbetssätten återanvänds i återförsäljarledet.
Erfarenhet av montering och fordonsindustrin, samt certifikaten IATF 16949, ISO 9001 och 14001 är meriterande.
Du arbetar på ett självständigt, strukturerat, kvalitetssäkrat, långsiktigt och affärsmässigt sätt för att driva och utveckla vårt kvalitets- och miljöarbete. Självklart har Du erfarenhet av att leda personal och utveckla organisation och arbetssätt. Du uppskattar högt tempo och snabba förändringar.
Dina personliga egenskaper värderas högt. Du har ett helikopterperspektiv och en förmåga att med ett långsiktigt perspektiv kunna sätta upp mål för framtiden.
Låter det intressant?
Vill Du veta mer – hör gärna av Dig till mig, Axel Carlsson, Operation Manager, axel.carlsson@fogmaker.com eller 072 – 249 9044.
Du skickar in din ansökan till HR-chef Birgitta Mattsson på birgitta.mattsson@fogmaker.com snarast möjligt, dock senast 2023-12-03. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Ansök nu

Simhoppstränare sökes

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Nov 6
Om dig
Tycker du om att arbeta med barn? Gillar du vatten? Gillar du gymnastik? Är svaret JA är simhoppstränare kanske ett jobb för dig. Vi söker DIG som har intresse för och erfarenhet av att jobba med barn och som är sugen på ett deltidsjobb. Har du arbetat med gymnastik eller simhopp tidigare är det ett stort plus. Du ska som person vara ansvarstagande, positiv samt engagerad för att barnen ska utvecklas på bästa sätt och ha en rolig stund i vattnet.
Pedagogisk kunskap om barn och ungdomar samt goda insikter i svenska simhoppslinjen är meriterande.
Vi söker dig som brinner för barnidrott och vill utvecklas i ditt ledarskap.
Tidigare utbildning via Svenska Simförbundet eller Svenska Livräddningssällskapet är meriterande men inget krav. Vidareutbildning inom simhopp erbjuds.
Kort om föreningen och simhoppsverksamheten
Växjö Simsällskap är en av Växjös största idrottsföreningar. Föreningen bedriver flera olika verksamheter, simskola, simhopp, simning och konstsim. Växjö Simsällskap har idag drygt 50 stycken aktiva simhoppare. Föreningen arbetar efter Svenska Simförbundets riktlinjer som kallas Simhoppslinjen.
Tjänstens omfattning
Tjänsten är på 25%. Arbetstid på kvällar och helger ingår. Kollektivavtal finns.
Sista ansökningsdag
Välkommen att skicka in din ansökan via e-post senast 31/12. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, då vi hanterar ansökningarna löpande. Märk mejlet ”Ansökan Simhoppstränare VT24.

Ansök nu

Kapare till attraktivt företag norr om Växjö

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 6
*
Söker du efter en långsiktig relation med din arbetsgivare? Är du dessutom en erfaren industriarbetare?
Då kan vi ha tjänsten för dig!

Tjänsten är långsiktig och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Företaget, som bildades 1945, har idag runt 120 medarbetare. En stor del av tillverkningen består av fordondshytter, men man säljer även laserskurna plåtar där storleken på serierna varierar. Man har även en större monteringsavdelning med fokus på fordonsmontering.
Arbetstid: dagtid.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en kapare till företagets produktion. I arbetet ingår mycket ritningsläsning och det är viktigt med noggrannhet. Utöver att kapa kommer det vara ditt ansvar att bygga upp en fungerande ordning/struktur runt din arbetsplats. Arbetet kan upplevas som fysiskt och det kommer ingå truck- och traverskörning.

Vi söker dig som
Du som söker har dokumenterad verkstadsvana och goda kunskaper inom ritningsläsning. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du behöver kunna arbeta självständigt med eget driv. Du tycker om att arbeta fysiskt. Du är noggrann, lättlärd och ordningsam och bidrar till den goda stämning som råder hos vårt kundföretag. Du har truck- och traverskort. Du har bil och körkort.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Montörer till kvällsskift

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 6
Om tjänsten
Är du en driven och praktiskt lagd person som vill arbeta på ett attraktivt företag? Då kan vi ha ditt nästa jobb!
Till vår kund i Växjö söker vi nu montörer för arbete kvällstid.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Arbetet som montör är självständigt men du ingår i ett team med många härliga kollegor. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbetar utefter ritningar och kunskaper i ritningsläsning är därför meriterande. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Kantpressare till Svets & Mekano AB i Vislanda

Kantpressare
Läs mer Nov 6
*
I dagsläget har Svets & Mekano AB 40 anställda. Omsättningen för 2022 blev ca 81 miljoner SEK en ökning med ca 20 milj mot 2021
Lika gärna som vi tillverkar en enkel plåtdetalj kan vi åta oss att producera och slutmontera en färdig, större produkt i flera serier.
Vi jobbar med produkter i plåt från ca 2 mm upp till ca 30 mm. Volymerna ligger runt 3-15 mm.
Våra seriestorlekar går från 1 enhet upp till ca 10- 15 000 detaljer per år.


Om tjänsten
Vill du arbeta på en arbetsplats med ett härligt driv, duktiga kollegor och med goda möjligheter att utvecklas?

Till vår kund Svets & Mekano i Vislanda söker vi nu en erfaren kantpressare.
Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kan komma erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av manuell kantpressning där vi ser att ritningsläsning är en merit.
Arbetstiden är förlagt på dagtid.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Minst 1 års erfarenhet av verkstadsindustri
- Erfarenhet av manuell kantpressning
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik

Meriterande:
- CNC-utbildning
- Truckkort A+B
-Traverskort

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Eterni söker Elmontörer

Industrielektriker
Läs mer Nov 6
Till vår växande kund söker vi fler elmontörer!

Vi söker efter erfarna och engagerade elmontörer för att ansluta sig till vårt team. Som elmontör kommer du att vara ansvarig för installation, underhåll och reparation av elektriska system och utrustning.
Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och samarbeta med andra yrkesmän inom elbranschen.
ARBETSUPPGIFTER

Montering av elektriska system och utrustning enligt givna specifikationer och ritningar.

Testa och felsöka elektriska komponenter och system för att säkerställa korrekt funktion.
Följa säkerhetsföreskrifter och arbeta på ett säkert sätt för att minimera risker.
Dokumentera arbetsorder och rapportera eventuella problem eller avvikelser.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Erfarenhet av elinstallationer och elmontage.

Kunskap om elteknik och elektriska system.
Förmåga att läsa och tolka ritningar och tekniska dokument.
Certifieringar inom elinstallationer är meriterande.
God problemlösningsförmåga och noggrannhet.
Förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Vi erbjuder goda förmåner och möjlighet till personlig utveckling.
Om du är en motiverad elmontör som trivs med utmanande projekt och vill vara en del av vårt team, skicka in din ansökan med CV till oss.
OM TJÄNSTEN
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt Överenskommelse 
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Läkarassistenter till primärvården, sommaren 2024

Läkare
Läs mer Nov 6
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Nu söker vi läkarassistenter till några av våra 31 vårdcentraler i Region Kronoberg. Vi erbjuder dig en unik chans att få en inblick i primärvården. Jobbet kommer att ge dig nya kunskaper, erfarenheter, kontakter och förhoppningsvis inspiration att satsa på en karriär som specialist i allmänmedicin!

Så, ta chansen att få en god start i ditt framtida yrke som läkare! Välkommen att sommarvikariera som läkarassistent i Region Kronoberg!

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett brett sommarvikariat där du kommer att möta patienter i alla åldrar och livssituationer. Alla arbetsuppgifter sker under handledning. Ambitionen är att du ska få inblick i vårdcentralens alla delar. Exempel på arbetsuppgifter:

• delta vid undersökningar
• utföra praktiska och diagnostiska arbetsuppgifter
• auskultera med annan personal

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som läkarassistent i Region Kronoberg ska du till sommaren ha studerat färdigt 6-8 terminer på läkarprogrammet. När du ansöker vill vi att du beskriver varför du söker dig till Region Kronoberg och vad primärvården betyder för dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Svetsare och CNC-operatör till Vislanda Mekaniska

Svetsare, manuell
Läs mer Nov 6
*
Vislanda Mekaniska AB är en mekanisk verkstad som bedriver tillverkning av ingjutningsgods för betongindustrin främst mot Kronobergs län. Med stort engagemang och stor lyhördhet har de idag en bred kompetens och gedigen erfarenhet i branschen. I smidesverkstaden tillverkas dagligen mängder av stålprodukter, däribland trappräcken, balkongramar och lyftanordningar till såväl privatpersoner som till företag.

Om tjänsten
Till Vislanda Mekaniska söker vi nu både svetsare och CNC-operatörer. Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som svetsare kommer du i huvudsak svetsa MIG/MAG. Du som söker ska ha gedigen erfarenhet av MAG-svetsning. Ritningsläsning är centralt och det kan även förekomma andra verkstadsrelaterade uppgifter.

Som CNC-operatör ser vi att du har erfarenhet både inom svarv och fräs. Du är utbildad inom skärande bearbetning och har erfarenhet av att programmera, ställa och köra CNC-styrda svarvar. Här ser vi även att du är en prestigelös lagspelare med industrierfarenhet då det periodvis kan förekomma andra uppgifter.

Vi söker dig som
Som person är du noggrann, pålitlig och initiativrik. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och vill utvecklas. Du är även flexibel och hugger i där det behövs. Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Du talar och skriver svenska samt har körkort och bil.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Säljare till Växjö

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Vill du bli Sveriges bästa säljare? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Stjärnekens Säkerhetstjänst AB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi erbjuder dig: 

* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 

* Har B-körkort 
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret 
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.  

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Svetsare till kund i Växjö

Robotsvetsare
Läs mer Nov 6
*
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Då kan vi ha ditt nästa jobb!

Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos kundföretaget efter en tids inhyrning.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi söker nu TIG svetsare till vår kund i Växjö. Du kommer att jobba i en robotcell och svetsa kammare, komponenter och tillbehör efter ritning samt att du ska dokumentera utfört arbete.
Företaget jobbar efter höga kvalitetskrav och därför är det av vikt att du prioriterar säkerhet och kvalitet både på produkterna som på arbetsplatsen.
Du kommer även att vara en del av det ständiga förbättringsarbetet och bidra till att policys, kvalitets- och miljömål uppnås. För rätt person finns det möjlighet att att få en direktanställning hos kund.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att jobba med händerna.
Du har en Svetscertifiering enligt EN ISO9606, metod 141 & 142, materialgrupp FM5 eller liknande.
Du är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande är:

God datorvana
Kunskaper inom ritningsläsning
Erfarenhet av robotsvetsning (ABB S4)
Travers och truckkort

Arbetet innebär samarbete med många olika funktioner inom företaget och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten är på heltid med placering i Växjö

Ansök nu

Redovisningskonsult

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 6
MEK Redovisning AB

Om jobbet
MEK Redovisningsbyrå AB är en liten redovisningsbyrå med för närvarande 7 anställda. Vi jobbar med alla typer av kunder, i alla typer av branscher och vi söker nu 1-2 erfarna redovisningskonsulter eller redovisningsekonomer.

Om Tjänsten
Vi letar efter någon med minst två till tre års erfarenhet inom yrket, gärna från byråverksamhet. Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket och är van vid att arbeta med flera kunder samtidigt. Vi värdesätter självständighet och förväntar oss att du snabbt kan bli en självgående konsult i rollen. Personliga egenskaper som främjar god kundrelation är också av stor vikt.

Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult kommer du hantera redovisning och bokslut åt ett antal av redovisningsbyråns olika kunder. Rollen innebär ett stort eget ansvar, och du har alltid en rådgivande roll.
-

Ansök nu

Välkommen på Rekryteringsträff

Truckförare
Läs mer Nov 6
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Ta då chansen att möta flera potentiella arbetsgivare på plats! Under evenemanget kommer du som jobbsökande att få en överblick över lediga jobb i Växjö, delta i speed-intervjuer, träffa utbildningssamordnare och få möjlighet att prata med Arena Matchnings karriärkonsulter.

Lediga tjänster:
Truckförare, Fordonsmontör, Montör, Maskinoperatör, CNC operatör, Svetsare, Installationselektriker, Elmontör, Kantpressare, Lastbilschaufför, Busschaufför, Ekonomiassistent, Acount manager, Inköpare, Verktygsmakare, Fastighetsskötare, Lackerare, Däckmontör, Logistiker, Processoperatör.

Glöm inte att ta med ditt CV och självklart är det gratis att delta!
För frågor eller mer information: alen.maslic@arenamatchning.se

Torsdag 9/11-23
Kl. 13.00-15.00
Industrigatan 9, Växjö

Varmt välkommen och anmäl dig redan nu.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till W5 Solutions

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 6
MASKINKONSTRUKTÖR TILL W5 SOLUTIONS PRODUCTION AB I ÄLMHULT/VÄXJÖ 

Är du en erfaren ingenjör som älskar att arbeta i projekt och med ett varierande innehåll av produkter? Tillväxtresan hos W5 Solutions fortsätter och nu söker vi dig som vill ta dig an en spännande och utvecklande roll där teknik och innovation ligger i framkant!

W5 Solutions befinner sig i en mycket spännande fas där du som ingenjör ingår i ett kompetent och framåtriktat utvecklingsteam bestående av el-, elektronik- och mekanikkonstruktörer samt mjukvaruutvecklare, systemingenjörer, ILS-ingenjörer och projektledare. Tillsammans bildar ni navet i utvecklingen av komplexa systemlösningar med fokus på försvarsindustrin. 

Hos oss får du en bra möjlighet till både professionell och personlig utveckling i en bransch som ligger helt rätt i tiden och där den trygga orderstocken växer kontinuerligt. Välkommen att läsa mer om oss på www.w5solutions.com

Som Mekanikkonstruktör har du ansvar för:
  Utveckling och sammanställning av komplexa system samt ritningsunderlag för hela produkten i SolidWorks
Hållfasthetsberäkningar eller annan teknisk dokumentation
Medverkar vid prototypframtagning, testning och verifiering.
Medlem i ett eller flera projektteam
Vara involverad och behjälplig vid sammansättning av slutprodukten till kund
 
Du arbetar tillsammans med andra kollegor i att ta in och bryta ner kravspecifikationer från kunder samt utveckla framtidens tekniska lösningar till både den svenska och internationella försvarssektorn. Vidare kommer du även att jobba en del med riskanalyser kopplat till systemsäkerhet.

Är du redo för ett nytt steg i karriären eller vill fördjupa dina kunskaper inom el, kraft och automation? Då kanske W5 Solutions kan vara din nästkommande arbetsplats!

Vi arbetar i projektteam och verkar alltid för det goda samarbetet mellan såväl lokala som nationella kollegor! Vi har verksamhet i Växjö, Älmhult och Stockholm, välkommen till en spännande och modern arbetsplats!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom maskin. Utöver din utbildning har du minst ett par års praktisk erfarenhet som mekanikkonstruktör, med fördel har du arbetat med sammansatta system och gärna nyutveckling.

Du har god vana av att jobba i SolidWorks samt PDM-system och har ett gediget tekniskt intresse när det kommer till systemlösningar och innovationer. Vidare har du ett tekniskt djup inom mekanik men ett generellt intresse för andra discipliner, såsom el, elektronik och kraft.

Du är en kreativ själ med en nyfikenhet och ett eget driv för att komma framåt.  Du hjälper gärna till där det behövs och har ett intresse för att dela och sprida kompetens inom gruppen. Du trivs med att arbeta i projektform och är en god lagspelare som vill vara med och bidra till ett gott samarbete. Med stor nyfikenhet och ett öppet sinne kan vi tillsammans utvecklas och bidra till rätt tekniska kundlösningar!

Ett praktiskt intresse och kunnande ser vi som en självklarhet då vi endast har en dörr mellan kontoret och produktionen, där du själv kan gå ut och klämma och känna på produkterna!

Att du talar och skriver flytande svenska och engelska ser vi som en självklarhet.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en spännande roll i en mångfacetterad miljö där du på ett naturligt sätt kan kompetensutveckla både dig själv och dina kollegor. Vi är en långsiktig och trygg arbetsgivare med en fin orderstock bestående av många spännande projekt, både nu och i framtiden. Välkommen in till oss på W5 Solutions i Växjö/Älmhult!

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är en direktrekrytering till W5 Solutions Production AB som önskar tillsätta denna tjänst snarast möjligt. Placering i Älmhult/Växjö.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Rebecca Moberg eller Anikka Lindström på.

Ansök nu

Erfaren Projektledare till Scanditronix Magnet i Vislanda

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Nov 6
TILL VÅRT TREVLIGA KUNDFÖRETAG SÖKER VI NU EN DRIVEN PROJEKTLEDARE
Scanditronix Magnet är ett Vislanda Baserat teknikföretag som under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden inom utveckling och produktion av spolar och magneter för användning i partikelacceleratorer. Magneter har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, till exempel vetenskaplig forskning och cancerbehandling. Huvuddelen av vår produktion exporteras framför allt till Europa och USA. Våra produkter är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vi arbetar i projektform och är i en starkt expansiv fas.
Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa från ett innovationsbolag till större produktionsbolag med spännande kunder över hela världen.
ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med kollegor och i nära samarbete med kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kundprojekt från order till leverans. I kund projektet ingår planering och uppföljning i samarbete med våra planerare och processansvariga, framtagning av produktions- och test underlag samt produktdokumentation till kund. Du kommer att ansvara för dina kundprojekt och eftersträvar att nå projektets mål gällande kvalitet, pris och leveranstid. Hos Scanditronix Magnet erbjudes du möjligheten att vara en del av tillverkningen av högteknologiska produkter som gör skillnad för många.
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna spännande utmaning innehar en relevant högskoleutbildning inom maskinteknik/elteknik, fysik eller motsvarande. I rollen som Projektledare till Scanditronix Magnet söker vi dig som är en självgående, driven och tekniskt bevandrad person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Vi värdesätter flexibla och entusiastiska medarbetare med en bred kompetens och stor vilja att hjälpa andra.
Vidare är du en social och ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du har flerårig erfarenhet som projektledare, allra helst från tillverkningsindustrin. Du kan läsa och tolka ritningar och är van att arbeta i affärssystem, Monitor G5 är ett plus samt erfarenhet av att arbeta metodiskt och strukturerat i projektledningssystem (PDM).
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för ditt jobb och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften. Du är en god ambassadör för företaget och produkterna samt en lagspelare som gillar interaktionen med kollegor och affärspartners. Vi är ett tight team där feedback och kommunikation tillhör vardagen, allt för att vi tillsammans ska nå bästa resultat och mål. Vi värnar om god trivsel och gemenskap på arbetsplatsen, något som vi hoppas även ligger dig varmt om hjärtat. 
Du talar och skriver flytande svenska och engelska och innehar B-körkort. Vidare är du en van användare av Office-paketet samt andra tekniska hjälpmedel. Hos oss får du tillgång till kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. 
Välkommen till oss på Scanditronix Magnet i Vislanda!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Projektledare är en direktanställning hos Scanditronix Magnet.  Vi tillämpar individuell lönesättning där fast månadslön ingår som en del av anställningsvillkoren. Placering är på vår fabrik i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

B2B säljare till Venture Design

Utesäljare
Läs mer Nov 6
ETERNI SÖKER B2B SÄLJARE!
Vill du vara en del av Venture Designs fortsatta tillväxtresa där du som B2B säljare har en viktig roll i företagets expansion på den europeiska marknaden. 
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en självständig B2B säljare med ett inneboende driv och vilja att nå uppsatta mål och resultat, där din budget är i fokus. Som B2B säljare hos oss förstår du vikten av att kunden alltid har högsta prioritet och anpassar därför din arbetsdag efter detta. Som B2B säljare på Venture Design ingår du i ett härligt gäng, där gemenskap och trivsel prioriteras högt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att: 

Hitta nya och långsiktiga affärsmöjligheter i Europa


Ta ansvar och följa upp din budget


Säkra lönsamma affärer, både befintliga och nya


Att självständigt bygga upp och utveckla dina kundkontakter


Genomföra kundbesök


Hos oss får du mandat att maximera ditt affärsområdes fulla potential på ett professionellt och långsiktigt sätt. Är du en driven person med ett genuint intresse för rollen som B2B säljare? Då vill vi gärna ge dig chansen att växa tillsammans med oss på Venture Design. 
Rollen innebär resor i Europeiska länder som du själv planerar in samt att närvara vid mässor. 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad på eftergymnasial nivå, med en inriktning mot försäljning. Utöver din akademiska plattform har du en flerårig erfarenhet som B2B säljare. Du kommunicerar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera i tal och skrift på tyska.
Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och har en flexibilitet där du arbetar fritt under ansvar. Vidare är du resultatdriven, energisk samt uthållig och har förmågan att jobba målmedvetet även i längre försäljningsprocesser. Struktur, kvalité och ordning är något som ligger dig varmt om hjärtat och ett arbetssätt som både vi och våra kunder uppskattar. Venture Designs värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, professionell och strävar alltid efter att bygga befintliga och nya relationer. 

Vill du följa med i vår tillväxtresa i en spännande, flexibel och självgående roll? Då ser vi med spänning fram emot att ta emot din ansökan! 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som B2B säljare är en direktanställning hos Venture Design.  Vi tillämpar individuell lönesättning där fast månadslön inklusive provision ingår som en del av anställningsvillkoren. 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Elkraftsingenjör till W5 Solutions Production AB

Konstruktör, elkraft
Läs mer Nov 6
ELKRAFTSINGENJÖR TILL W5 SOLUTIONS PRODUCTION AB I ÄLMHULT/VÄXJÖ  

Är du en erfaren ingenjör som älskar att arbeta i projekt och med ett varierande innehåll av produkter? Tillväxtresan hos W5 Solutions fortsätter och nu söker vi dig som vill ta dig an en spännande och utvecklande roll där teknik och innovation ligger i framkant!

W5 Solutions befinner sig i en mycket spännande fas där du som ingenjör ingår i ett kompetent och framåtriktat utvecklingsteam bestående av el-, elektronik- och mekanikkonstruktörer samt mjukvaruutvecklare, systemingenjörer, ILS-ingenjörer och projektledare. Tillsammans bildar ni navet i utvecklingen av komplexa systemlösningar med fokus på försvarsindustrin. 

Hos oss får du en bra möjlighet till både professionell och personlig utveckling i en bransch som ligger helt rätt i tiden och där den trygga orderstocken växer kontinuerligt. Välkommen att läsa mer om oss på www.w5solutions.com

Som Elkraftsingenjör ansvarar du för:
  Utveckla elkonstruktioner för komplexa system t.ex. elverk och simuleringssystem
Ta fram elschema i EPLAN
Konstruktionsval och dimensionering av komponenter 
Designa apparatskåp och annan kringutrustning
Kalibrering och testning
PLC-programmering

Du arbetar tillsammans med andra kollegor i att ta in och bryta ner kravspecifikationer från kunder samt utveckla framtidens tekniska lösningar till både den svenska och internationella försvarssektorn. Vidare kommer du även att jobba en del med riskanalyser kopplat till systemsäkerhet.

Är du redo för ett nytt steg i karriären eller vill fördjupa dina kunskaper inom el, kraft och automation? Då kanske W5 Solutions kan vara din nästkommande arbetsplats!

Vi arbetar i projektteam och verkar alltid för det goda samarbetet mellan såväl lokala som nationella kollegor! Vi har verksamhet i Växjö, Älmhult och Stockholm, välkommen till en spännande och modern arbetsplats!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning är utbildad el-/automationsingenjör på högskole- eller universitetsnivå med minst ett par års praktisk erfarenhet inom elkonstruktion.

Du har ett genuint intresse för elkonstruktion, programmering och automation samt god vana av att jobba i kravställande position. Har du jobbat inom industrin med kraftförsörjning/reservkraftverk, är detta meriterande. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom starkström samt automationsområdet t.ex. pneumatik, hydraulik eller förbränningsmotorer. Givetvis har du goda kunskaper i EPLAN. Vidare är du van att arbeta i test-/labbmiljö och bekant med olika mätinstrument. Du är analytisk och strukturerad med förmågan att kunna analysera och verifiera data samt dokumentera utfall. Självklart har du god förståelse för hur el produceras samt de krav som följer med denna process.

Det är meriterande om du har kännedom om EN_81346 - Struktureringsprinciper och referensbeteckningar, som är en grundläggande filosofi i vårt systemarbete.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en spännande roll i en mångfacetterad miljö där du på ett naturligt sätt kan kompetensutveckla både dig själv och dina kollegor. Vi är en långsiktig och trygg arbetsgivare med en fin orderstock bestående av många spännande projekt, både nu och i framtiden. Välkommen in till oss på W5 Solutions i Växjö/Älmhult!

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är en direktrekrytering till W5 Solutions Production AB som önskar tillsätta denna tjänst snarast möjligt. Placering i Älmhult/Växjö.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Rebecca Moberg eller Anikka Lindström på.

Ansök nu

Sales support för kommande uppdrag

Ordermottagare
Läs mer Nov 6
SALES SUPPORT FÖR KOMMANDE UPPDRAG!
Trivs du i en koordinerande serviceroll med breda kontaktytor både internt och externt? Söker du en roll i en internationell miljö och har goda kunskaper i det tyska språket? Då är du kanske den personen vi söker!
ARBETSUPPGIFTER 
Tillsammans med kund teamet utveckla nya och befintliga kunder
Orderhantering, bevakning och leveransbesked
Kundadministration såsom uppdatering av prislistor, reklamationshantering, registervård 
Aktiv och regelbunden avstämning med kunder och leverantörer
Hantering av RFQ
Upprätta offerter
Aktivt delta i det interna förbättringsarbetet

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, gärna med IT-inriktning. Utöver din utbildning innehar du minst något eller ett par års praktisk erfarenhet inom industriell tillverkning.

Som person är du flexibel och serviceinriktad, du har stort tålamod och du fungerar bra i en koordinerande funktion. För att lyckas i rollen bör du även ställa dig positiv till förändringar och vara duktig på att prioritera. Att du är noggrann och arbetsam ser vi som en självklarhet.

Vidare är du utåtriktad i yrkesmässiga sammanhang. Du visar stort engagemang i ditt arbete, är lyhörd, professionell och strävar efter ständig förbättring.
Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet.

Du är intresserad av att skapa nya affärer och har en vilja att fortsätta utvecklas inom marknad och försäljning. Har du intresse och förståelse för teknik, konstruktion och tillverkning, är detta en klar fördel.

Din systemvana är god och du har ett strukturerat arbetssätt. Meriterande är om du har affärsmässiga kunskaper i det engelska och tyska språket och att du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska, engelska som tyska i tal och skrift. Meriterande är också om du har några års erfarenhet inom försäljning eller administration, med fördel från tillverkningsindustrin.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som sales support är ett uppdrag på heltid.  Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Växjö. 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Administratör, Inköps- och Rekryteringsansvarig

Inköpare
Läs mer Nov 6
Vi söker nu en kompetent Administratör, Inköps- och Rekryteringsansvarig med språkkunskaper anpassade för att möta våra leverantörer och arbetsstyrka från Mellanöstern. Denna roll är avgörande för att stärka vårt team och fördjupa våra relationer med internationella partners.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Administration av dagliga kontorsaktiviteter
Inköp och förhandling med leverantörer
Rekrytering och onboarding av ny personal
Optimering av administrativa processer

Kvalifikationer:
Flytande i arabiska språket, både i tal och skrift
Bra kunskap i engelska, både i tal och skrift
Stark analytisk förmåga och problemlösningskompetens
Erfarenhet av administrativt arbete, inköp och rekrytering
Utmärkta organisatoriska och kommunikativa färdigheter

Är du den vi söker? Skicka din ansökan till oss idag och bli en värdefull del av vårt team!


Job Posting: Administrator, Purchasing and Recruitment Manager
We are currently seeking a skilled Administrator, Purchasing and Recruitment Manager with language proficiency catered to engage with our suppliers and workforce from the Middle East. This role is crucial for strengthening our team and deepening our ties with international partners.
Key Responsibilities:
Administration of daily office operations
Conducting procurement and negotiation with suppliers
Recruiting and onboarding new staff
Enhancing administrative processes

Qualifications:
Proficiency in Arabic, both written and spoken
Good command of English, both written and spoken
Strong analytical skills and problem-solving ability
Experience in administration, procurement, and recruitment
Excellent organizational and communication skills

Are you the one we're looking for? Submit your application today and become an invaluable part of our team!

Ansök nu

Medarbetare inom VA

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad
Läs mer Nov 6
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Var med i en spännande uppstart av vår sektion Väg, Mark och VA Syd med medarbetare placerade på våra kontor i Malmö, Helsingborg, Växjö och Karlskrona, där vi ökar vår kompetens och möjlighet till en varierande och utvecklande miljö!
Kraven på hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver. VA är en viktig del i våra anläggningsprojekt och därmed utvecklingen av morgondagens samhällen. Vi brinner för hållbara lösningar som säkrar vårt vatten och vår miljö för kommande generationer. Med vår expertkunskap hjälper vi kunder över hela landet - inom alla branscher, kommuner och kommunala bolag, myndigheter samt företag och industrier. Vi arbetar brett inom hela VA-området med allt från tidiga skeden och utredningar till detaljprojektering, besiktningar och utbildning med projektering av ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenutredningar, skyfallsutredningar, modellering samt ledningssamordning.
Den kompetens som vi eftersöker kommer att arbeta med utredningar och/eller projektering och dimensionering av vatten och avlopp. Tillsammans med medarbetare inom ditt teknikområde verkar du inom hela infrastruktur- och samhällsbyggnadssektorn. Resor kan förekomma inom sektionens marknadsområde.


Kravspecifikation
Som person är du nyfiken och intresserad av ditt teknikområde samt har energi och driv. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av samarbete.
Vi söker dig som har flerårig arbetserfarenhet inom VA-utredning och/eller projektering, som konsult, entreprenör och/eller beställare. För arbete inom utredning tror vi att du har goda kunskaper i Stormtac och Scalgo, och kan du även Mike+ och Mike Urban är det ett plus, liksom om du har erfarenhet av flödesmätning. För arbete inom projektering tror vi att du har goda kunskaper i AutoCad Civil 3D eller NovaPoint och är väl förtrogen med AMA.
Då AFRY är ett internationellt företag ser vi att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Utbildningsmässigt ser vi att du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen alternativt har samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre erfarenhet i branschen.
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även beskriver den vi söker!
Passar ovan beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.


Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som har hundraprocentig tro på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder - då ska du inte tveka att höra av dig!
Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är den 15 december. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktuppgifter för frågor:
Annika Nordstedt
Section Manager Road & Land Design SE South
010 505 61 66
annika.nordstedt@afry.com
Terese Persson
Group Manager Road & Land Design SE South
010 505 42 28
terese.persson@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Systemingenjör/Applikationsspecialist till Micropower

Applikationsingenjör
Läs mer Nov 6
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.

Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.

Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Med placering i Växjö söker nu Micropower Systemingenjörer med ansvar för att anpassa våra systemlösningar inom batteriladdare och batterier till befintliga och nya kundsegment. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.


Ansvar Arbetsuppgifter
Vill du arbeta i teknikens framkant? Vill du aktivt delta i energiomställningen? Söker du en roll med stor påverkansmöjlighet? Om du svarar ja på dessa frågor så har vi jobbet för dig.

Du får en central roll i att anpassa våra produkter och hitta nya lösningar till befintliga och framtida kundsegment. Arbetet innebär ett helhetsansvar från deltagande i kundmöten, framtagande av teknisk lösning/prototyp, test och verifiering till att kvalitetssäkra lösningarna och säkerställa att kravspecifikationer och tillämpliga standarder uppfylls till produktionssättning och leverans. Du tar, tillsammans med projektledaren, det övergripande projektansvaret och samverkar med såväl interna kolleger på sälj- som övriga utvecklingsavdelningar samt med relevanta avdelningar hos kund.

Applikationsavdelningen består idag av ca 19 personer och du rapporterar till chefen för Applikationsenheten.

Erfarenheter Kompetens
Vi tror att rätt person har en bred teknisk kompetens, gärna en tvärvetenskaplig civilingenjörsexamen i botten. Du har ett antal års arbetslivserfarenhet från produktutveckling, med fördel inom ett tillverkande företag. Du är van att arbeta projektbaserat med god erfarenhet av kravhantering och dokumentation. Systemtänk samt erfarenhet av kundorienterat arbete är meriterande. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav. Som person är du van att driva saker på egen hand. Drivande, nyfiken, social, strukturerad och analytisk är ord som beskriver dig.

Erbjudande
Du får en central roll i att anpassa vårt produktsortiment till nya lösningar hos kund.
Hos Micropower får du utvecklas och utveckla. Du erbjuds en nyckelposition inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där dina insatser innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

Kultur och värderingar
Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.

Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi. Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.

Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering. I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.

Varmt välkommen till oss!

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Micropower som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pamie Berglund Moe på telefonnummer 070-428 63 87.

Ansök nu

Heltidsjobb i Växjö

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Du sätter målen – vi ger dig möjligheterna!
Sector Alarm har på 30 år blivit ett utav Nordens största säkerhetsföretag. Hur är det möjligt undrar du? Jo, genom att erbjuda våra anställda en utvecklande arbetsplats med stora karriärmöjligheter.
För åttonde året i rad har vi fått utmärkelsen ”karriärsföretag” vilket innebär att vi i första hand satsar på att rekrytera interna talanger istället för att söka externt. Detta har resulterat i att majoriteten utav våra säljchefer avancerat från säljare till ledare med ansvar över ditt eget team.
Hårt arbete och rätt inställning ska löna sig
Vi söker nu nästa stjärna som vill starta sin karriär hos oss. Du kommer att jobba med att söka upp nya potentiella kunder i deras hem för att skapa ett intresse för säkerhet. Du ansvarar sedan för att boka och genomföra säljande möten. Vår vision är att trygga upp så många hem som möjligt och där är du nyckelspelaren.
För dig som har höga mål har vi möjligheten att erbjuda utveckling genom vårt future- leaders program. Vilket innefattar allt från rekrytering till coachning och personalansvar. Där tar du dina första kliv mot att bli en av våra framtida ledare.
Arbetsveckan
Måndag till fredag
Från 13.00 till ca 22.00

Det vi kräver utav dig:
Du kan flytande svenska, både i tal och skrift
Du är prickfri i polisens belastningsregister
Du kan jobba heltid

Ansökan
Du ansöker enkelt via mobil eller dator – utan CV! Så kontaktar vi dig för att ta reda på om du är vår nästa Zlatan inom försäljning!

Ansök nu

Sektionschef VVS

VVS-tekniker
Läs mer Nov 6
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning


Vårt affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.
Vi söker nu en Sektionschef till vår VVS-sektion i Växjö/Jönköping.
I rollen som Sektionschef har du personal- och resultatansvar för 10 stycken VVS-konsulter inklusive 1 gruppchef med utgångspunkt i Växjö. Vi kommer även att ha medarbetare i Jönköping. Du ansvarar för sektionens tillväxt, lönsamhet, marknadsföring och rapporterar till Marknadsområdeschef Upper South.
Stort fokus ligger på att utveckla sektionen, skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla nya kontakter för att på så sätt säkerställa en fortsatt lönsamhet och expansion av verksamheten. Du förstår vad konsultrollen innebär.
Du ingår i ledningsgruppen och motiveras av att aktivt bidra till utvecklingen av vårt erbjudande, såväl operativt som strategiskt.
Våra kunder återfinns i den offentliga såsom privata fastighetssektorn.
Våra uppdrag varierande inom VVS, tex skapa handlingar för upphandling, detaljprojektering till entreprenörer, besiktningar samt VVS- och energiutredningar.
Din chefsroll kombinerar du med att även själv arbeta operativt i uppdrag.


Kravspecifikation


För denna roll ser vi att du har flerårig erfarenhet från branschen och är väl införstådd teknikområdets frågeställningar.
Utbildningsmässigt tror vi att du är högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du har förmodligen tidigare arbetat som konsult, entreprenör eller har erfarenhet från beställarsidan.
Du har tidigare visat prov på ett gott ledarskap och kan på ett naturligt sätt engagera och motivera. Vi ser att du har god social kompetens och gillar att utmanas såväl tekniskt som affärs- och ledarskapsmässigt. Du är relationsbyggande och det är en stor fördel är om du har ett etablerat nätverk med kunder och leverantörer i regionen. Du har goda kunskaper i affärstänk och väl insatt i entreprenad- resp konsultjuridiken.
Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap både till kunder och kollegor. För denna roll ser vi även att du behärskar svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.


Ytterligare information


Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är 2023-12-04.
Kontaktuppgifter för frågor
Viktoria Carlsson, Marknadsområdeschef
viktoria.m.carlsson@afry.com
0730-701595
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Distributör vid behov Växjö

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Nov 6
Vi är alltid på jakt efter nya distributörer, så tveka inte att skicka in en spontanansökan här!

Att vara distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, paket, post, reklam och samhällsinformation till alla typer av boenden och företag.

Distributionen sker utomhus på natten. Det är ett fysiskt krävande arbete med högt tempo, många trappuppgångar och med varierande väderlek. För utdelningen använder vi företagsbilar, elmopeder, elcyklar eller gångvagnar beroende på geografi. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.

Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Vid försening kan arbetet pågå till 07:30 på vardagar och 08:30 på helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill bli den lokala hjälten genom att leverera hem värden till människor. Du är ansvarsfull, passar tider och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över.

Krav - för att kunna jobba hos oss måste du:

- Vara minst 18 år
- Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
- Inneha ett personnummer eller samordningsnummer
- Inneha ett giltigt arbetstillstånd
- Trivas med att arbeta natt
- Klara av fysiskt krävande arbete utomhus
- Bildistrikt kräver svenskt eller EU-körkort
- Paxsterdistrikt kräver AM-körkortVi på Point logistik är experter på last-mile-distribution och finns i Borås–Sjuhärad, Växjö–Kronoberg, Kalmar, Karlskrona–Blekinge samt Kristianstad–Östra Skåne. Vårt huvuduppdrag är att dela ut tidningar. I vårt distributionsnät erbjuder vi företag tjänster för leverans av tidskrifter, post och paket. Tillsammans med Early Bird, ett bolag som ägs av Sveriges största mediehus, når vi fram med leveranser hem till människor i hela landet.

Vi vill vara de lokala hjältarna som hjälper e-handlare att överleva och förenklar vardagen för de många människorna. Vi är också den lokala partnern som hjälper andra att lyckas och kan vår omgivning.

Vår vision är att ge människor en bättre start på dagen. Det är också en vision som spinner vidare på vår ägare mediekoncernen Gota Media AB:s ambition om att vara med och skapa ett bättre samhälle. En dag börjar bra när brevlådan fylls med förväntningar, överraskningar, viktiga försändelser i form av tidningar, post och paket. För distributörer kan en dag börja bra när ditt deltidsarbete hos Point skapar möjligheter!

Ansök nu

Extrajobb i Växjös krogliv

Dealer
Läs mer Nov 5
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Växjö. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platsansvarige i Växjö, Ming Johansson på 0790130655 eller maila till ming.johansson@cherry.se.
Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 5
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Nov 5
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad läkare i Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Erfaren elkonstruktör med systemansvar

Elkonstruktör
Läs mer Nov 4
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Hos oss blir du en nyckelperson som får arbeta med unika och egenutvecklade produkter i världsklass som ingår i stora internationella infrastrukturprojekt. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt lag som växer på den internationella arenan.

Som elkonstruktör har du ett övergripande systemansvar för kundprojekt inom kraftöverföringssystem för vätgasdrivna bränsleceller och motordrivsystem inom avbrottsfri kraft.

I arbetsuppgifterna ingår att designa, konstruera och kundanpassa strömförsörjningssystem. Här får du vara delaktig och verksam i både offert-, försäljning-, produktions- och leveransfasen inom kundprojekten.

I utvecklingsarbetet är du delaktig i att utveckla systemlösningar runt våra produkter.

I det växande teamet ingår just nu tio glada och trevliga medarbetare.

Arbetsuppgifter

Kundprojekt, från offert till leverans.

Delta i vidareutveckling av strömförsörjningssystem.

Tekniskt stöd internt och externt i säljprocessen.

Samarbeta i projektform med interna och externa resurser.

Teknisk systemägare.

Teknisk koordinator mot stora kunder

Mentorskap


Kvalifikationer

Vi tror att du har civilingenjörs/masterutbildning inom el eller elektroteknik, helst med kraftelektronikinriktning, alternativt högskoleingenjör med relevant arbetserfarenhet. Du har god kompetens inom kraft- och elektronikområdet, samt ett gediget teknikintresse.

När det gäller erfarenhet från bransch ser vi gärna att du kommer från liknande verksamhet inom elkonstruktion eller utveckling.

Vidare har du har goda kunskaper i engelska, bra datorvana och gärna erfarenhet från simuleringsverktyg och CAD. Vi arbetar i EPLAN.

Vi ser gärna att du har körkort B.

Om dig

Som person är du noggrann och van att arbeta i projekt mot uppsatta tidsramar och mål, både individuellt och i grupp. Du är en social och lyhörd person som lätt kan förstå kunders utmaningar och gillar att arbeta fram effektiva lösningar.

Med din tidigare erfarenhet skapar du goda förutsättningar att bidra med konstruktiva förbättringsförslag och du är alltid villig att stötta och hjälpa kunder och kollegor oavsett nivå på uppdraget.

Som kollega är du ansvarstagande, rak och öppen i din kommunikation och bidrar med ett gott mentorskap.

Vi erbjuder

Just nu är vi en intensiv utvecklingsfas med en pågående produktlansering av en kraftomvandlare för bränsleceller där du dom systemansvarig elkonstruktör erbjuds att bli en nyckelperson med stora möjligheter att påverka samt vara med inom både i utveckling- och kundorderprojekten. Hos oss får du vara med och påverka din karriär, beroende på kompetens och intresse kan arbetsuppgifterna ske i olika projekt. Kanske hittar du din egen nisch och utvecklar en expertis inom företaget. Här ges goda möjligheter att vara med från idé till färdig produkt.

Om oss

KraftPowercon har en stadigt växande verksamhet med en platt organisation och korta beslutsvägar. Vi är ett välrenommerat företag med stora internationella kunder Vi har tillverkning i Växjö, Surte, Kina och Indien och arbetar med avbrottsfri kraft, likriktare för vattenrening, ytbehandling och luftrening. Lokalt hittar du oss i ljusa och fräscha lokaler centralt på Västra Industriområdet i expansiva Växjö.

Läs mer om oss: www.kraftpowercon.com

Ansök nu

Cylinder Development Engineer

Produktutvecklare
Läs mer Nov 4
KonveGas is a leading innovator in sustainable energy solutions. We are committed to addressing the global energy challenge by developing cutting-edge technologies in the fields of biogas and hydrogen production and storage. We believe in a greener, cleaner, and more sustainable future.
We are seeking a highly skilled Cylinder Development Engineer with expertise in lightweight fiber materials for biogas and hydrogen storage. In this role, you will be responsible for designing, developing, and optimizing biogas and hydrogen storage cylinders using advanced lightweight fiber materials, contributing to the advancement of clean and renewable energy solutions.
Key Responsibilities:
Design and develop biogas and hydrogen storage cylinders utilizing lightweight fiber materials to ensure safety, quality, and performance standards.
Collaborate with cross-functional teams to prototype and test new cylinder designs, focusing on lightweight, high-strength solutions.
Optimize cylinder materials, structures, and manufacturing processes to enhance efficiency and reduce weight.
Conduct risk assessments and ensure compliance with industry regulations and standards.
Continuously improve existing cylinder designs to enhance reliability and lightweight performance.
Design and be a part of the production lineQualifications:
Bachelor's or Master's degree in Mechanical Engineering, Chemical Engineering, or a related field.
Proven experience in cylinder design and development, with a specialization in lightweight fiber materials.
Strong knowledge of lightweight composite materials, materials science, thermodynamics, and fluid dynamics.
Proficiency in CAD software and engineering analysis tools.
Excellent problem-solving skills, attention to detail, and innovative thinking.
Strong communication and teamwork abilities.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 4
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Säljare till Pressbyrån Växjö Järnvägsstation

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 4
Drömmer du om att göra vardagen roligare för människor och samhället lite bättre? Varje dag i över ett sekel har Pressbyrån funnits vid svenska folkets sida och gett service för människor på väg. Idag är vi Sveriges mest omtyckta servicehandel och har runt 300 butiker över hela Sverige. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till välgörenhet, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa.

Grunden i vår verksamhet är att vara enkel, snabb och tillgänglig för alla. Det avspeglas hos våra medarbetare som är lyhörda, välkomnande och engagerade – de som gör oss till ett folkligt företag där man trivs, helt enkelt. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. Och eftersom service självklart ligger i vår ryggrad är vi alltid måna om att vårda relationer med både medarbetare, samarbetspartners och kunder.

Rollen som säljare
Att vara butikssäljare passar dig som är social, serviceinriktad och älskar försäljning. Gillar du ett högt tempo, att möta nya människor varje dag och tycker att varierande arbetstider passar dig, från tidiga öppningar i butiken till att kunna arbeta helger? Gillar du dessutom att ha mycket kul på jobbet - då kommer du att trivas här!

I jobbet som butikssäljare möter du nya utmaningar varje dag. Du arbetar självständigt och har ansvar för allt från försäljning, kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Men framför allt ge god och omtänksam service till både nya och kända kunder.
Dina erfarenheter
Du har fyllt 18 år, har gått i gymnasiet samt behärskar svenska. Du gillar att ha det rent och fräscht omkring dig, du är stresstålig och villig att jobba varierande tider. Vi ser även att du kan lämna referenser från 2 personer.

Om tjänsten
Tjänsten är en på 20 timmar per vecka. Dina arbetstider kommer att variera enligt ett rullande fyraveckorsschema.

Vi erbjuder lön enligt detaljhandelsavtalet. Förutom lön reglerar kollektivavtalet även OB-regler och arbetstider.

Läs mer om oss på Pressbyrån.se

Varmt välkommen – tillsammans bygger vi drömmar!

Om Pressbyrån
Pressbyrån är Sveriges mest nytänkande och tillgängliga kiosk. Visste du till exempel att Pressbyrån ligger bakom både Sveriges första pinnglass och det svenska inrikesflyget? Vi är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

Våra butiker ägs av Reitan Convenience i Sverige och drivs av egenföretagare enligt vårt franchisingskoncept.

Reitan Convenience i Sverige
Reitan Convencience Sverige äger Pressbyrån, 7-Eleven och PBX. Bolaget är en del av Reitan Convenience som driver 2 000 conveniencebutiker i sju olika länder i Norden och Baltikum.

Ansök nu

Partner Healing Center

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 3
Hej! MedialVagledning.nu är en vägledningslinje och community för healers, terapeuter and coaches. På vårt Center i Lammhult (3 mil norr om Växjö) skapar vi en miljö för förebyggande hälsa, personlig utveckling och skönhet, som massage och andra terapibehandlingar.
Vi söker en partner som vill driva vårt center tillsammans. Du är drivande och kan fullfölja vår vision samt fortsätta utveckla verksamheten på plats. Om du har rötter runt trakterna är det ännu bättre men inget krav.
Du har en önskan att sätta eget prägel på ditt arbete, växa, utvecklas och driva egen verksamhet. Nu finns det möjlighet att ansöka om partnerskap hos oss.
Det är meriterande om du har passion för hälsa och motion samt vill göra skillnad i communityn.
Texta 0737470333 för mer information.

Ansök nu

UX/UI-designer

Interaktionsdesigner
Läs mer Nov 3
Aveki växer och vi söker en kreativ UX/UI-designer. Det är en ny roll hos oss så vi söker dig som har erfarenhet och vill skapa och bygga upp funktionen från grunden.
I nära samarbete med våra utvecklarteam, marknad och sälj säkerställer du att designen följer Avekis vision och är tekniskt genomförbar.
Ett av dina viktigaste ansvarsområden kommer att vara att forma en enhetlig design för våra olika produkter.


Aveki
Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.

Dina arbetsuppgifter
Som UX/UI-designer på Aveki kommer du att arbeta brett inom UX/UI-området med att identifiera behov, säkerställa att våra produkter är användarvänliga och att designa gränssnittet.
I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
Analysera användarnas behov, beteenden och preferenser utifrån produktägarens prioriteringar.
Skapa wireframes och användarflöden för att visualisera och planera användargränssnittet.
Utveckla prototyper för användartestning.
Genomföra användartester för att säkerställa användarvänlighet och effektivitet.
Utvärdera och föreslå förbättringar för befintliga lösningar.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet som UX/UI designer och har en god förståelse för användbarhet, tillgänglighet och användarcentrerad design. Samt är insatt i tillgänglighetsdirektivet, WCAG. Vi ser gärna att du har en utbildning inom UX/UI-design, interaktionsdesign eller liknande.
Du har erfarenhet av designverktyg och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Det är en stor fördel om du kan programmera för att kunna skapa realiserbara designprojekt och användarvänliga gränssnitt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i agila projekt.
Som person är du kreativ och gillar att komma med innovativa lösningar för att skapa goda användarupplevelser. Du är van vid att kommunicera designidéer och du har en god samarbetsförmåga. Du har förmågan att sätta dig in i användarens perspektiv och du är flexibel och kan anpassa dig efter förändrade behov och krav.


Varför bli en av oss?
Aveki är ett tryggt och stabilt företag med stark ekonomi och tillväxt. Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboardingprocess med en dedikerad mentor, för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb.
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Företagsstaden I11 i Växjö.
Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring.


Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag?- urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.?Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till:?elin.jonsson@aveki.se.
Sista ansökningsdag är den?10 december.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se.


Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

Ansök nu

Enhetschef för sjuksköterskor i Växjö kommun

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi utökar vårt team och söker nu två enhetschefer till avdelningen för sjuksköterskor. En av våra kollegor kommer att ta sig an nya uppgifter, vilket öppnar upp möjligheten för dig att bli en del av vårt team. Teamet består i nuläget av fyra enhetschefer som sitter tillsammans och arbetar tätt ihop. Vi har i nuläget 130 sjuksköterskor fördelade över hela Växjö kommun som arbetar inom särskilt boende, hemsjukvård och LSS.

Den kommunala hälso- och sjukvården står inför spännande utmaningar med god och nära vård som målsättning. Tillsammans arbetar vi för att forma en bättre och mer tillgänglig vård för våra medborgare. Du kommer vara en del av ett team med enhetschefer och samtidigt ha ansvar för att leda och stötta sjuksköterskorna i din verksamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Leda, planera och organisera verksamheten med ett helhetsfokus.
- Strategiskt arbeta med verksamhetsutveckling.
- Ansvara för personal-, arbetsmiljö och verksamhetens ekonomi.
- Samverka tillsammans med övriga enheter i kommunen, primärvården och regionens verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som trivs med ett verksamhets- och personalnära ledarskap och som gillar att arbeta med verksamhetsutveckling. Som person är du målfokuserad, flexibel, strukturerad och har förmågan att uppmärksamma/förutse problem och hitta effektiva lösningar. Vi tänker att du kommer att lyckas i rollen ifall du har ett genuint intresse för både verksamhet och människor samt modet att driva viktiga frågor.

Vidare trivs du i rollen som chef och ledare och tror på dina medarbetares förmåga att växa och utvecklas. Du har lätt för att bygga upp goda relationer och är lyhörd för att värna om ett gott samarbete, både externt och internt. Du är skicklig på att skapa engagemang kring mål och strategier och har förmågan att kunna förmedla och kommunicera. Du som söker är trygg i ditt ledarskap och är lyhörd för verksamhetens behov.

Vi söker dig som har relevant högskoleexamen som sjuksköterska eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Det är meriterande om du har arbetat i en ledande befattning inom vård och omsorg samt har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. B-körkort är ett krav.

Vill du vara en del av vår spännande framtid inom kommunal hälso- och sjukvård? Då ser vi fram emot din ansökan!

Slutintervjuer är planerade till den 18/12 och 20/12.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare omsorgsförvaltningen

Organisationsutvecklare
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Just nu är omsorgsförvaltningen inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus på vår omställning mot en god och nära vård och omsorg. Omställningen är en förflyttning som handlar om att skapa en mer personcentrerad nära vård och omsorg som möter invånarnas behov på ett bättre sätt. Det innebär också en vård och omsorg som är av fortsatt hög kvalitet och effektivt möter den demografiska utvecklingen. Förflyttningen handlar om att flytta fokus från sjukdomar och organisation till en vård och omsorg som är designad för människor samt att vårdens och omsorgens insatser ger stöd till ett gott liv med god hälsa. En mer tillgänglig, närmare vård och omsorg kan tillsammans med nya arbetssätt innebära att resurserna kan användas bättre och därmed räcka till fler. För att lyckas med omställningen behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du?

Du kommer att tillhöra förvaltningens utvecklingsavdelning som idag består av 15 personer inom verksamhetsutveckling, support och förvaltning samt administration. Där du kommer att vara en av åtta verksamhetsutvecklare som arbetar med verksamhetsutveckling.

Ditt uppdrag innebär att du arbetar med verksamhetsutveckling i projekt- och uppdragsform, med fokus på omställningen mot en god och nära vård och omsorg samt digitalisering. Det innebär att tillsammans med verksamheter utveckla och implementera arbetssätt och metoder, involvera interna och externa intressenter och att omvärldsbevaka för omvandling till verksamhetsutveckling utifrån vår gemensamma utvecklingsprocess från idé till nyttorealisering.

Vi arbetar processorienterat inom Växjö Kommun för att förbättra samhällsservicen till våra mottagare och invånare, där du kommer ha en central roll som processhandledare i vårt processutvecklingsarbete.

Tillsammans med verksamheten kommer du:

• Driva och leda processutveckling, utvecklings- och implementeringsarbete samt projekt kopplat till vår omställning mot en god och nära vård och omsorg.

• Ge metodstöd i utvecklingsarbete och processarbete, där din roll är att stödja och coacha verksamhet och deltagare.

• Planera och genomföra utbildningsinsatser, workshops och processkartläggningar ute i verksamheten.

• Omvärldsbevaka inom angivna uppdrag och områden.

• Ge metodstöd och coacha verksamheten kring systematiskt kvalitets- och förbättringsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Minst treårig högskoleexamen inom ett relevant område (exempelvis socialt arbete eller hälso- och sjukvård) eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

• Erfarenhet av arbete inom vård- och omsorgsverksamhet.

• Arbetat flera år med projektledning, utvecklingsarbete och kvalitetsarbete med fördel inom socialt arbete eller hälso- och sjukvård eller offentlig verksamhet.

All förändring sker i nära samverkan med de avdelningar och verksamheter som berörs av utvecklingen, vilket innebär att du kommer samarbeta inom flera olika områden och med olika professioner inom förvaltningen. Arbetet innebär även stor samverkan med andra myndigheter, organisationer och leverantörer. Då arbetet innebär mycket samverkan internt och externt ställs höga krav på din samarbetsförmåga för att kunna driva arbetet framåt. Vi tror att du är en person som är trygg i dig själv och inger förtroende genom din erfarenhet. Är lösningsfokuserad, har handlingsförmåga och engagemang samt kan självständigt driva ditt arbete från idé till realisering. Du har förmåga att snabbt växla mellan olika frågor och att prioritera, planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätts.

Du har lätt för att engagera människor och skapa samsyn samt delaktighet i förändringsprocesser. För att kunna stödja, informera och utbilda medarbetare och chefer i förvaltningen krävs att du har god kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift, samt god datorvana.

Urval och rekrytering sker löpande.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Måltidsbiträde till Teknikum

Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Som måltidsbiträde utför du arbetet med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Vi söker ett måltidsbiträde till vårt kök på Teknikum som är ett mottagningskök. På Teknikum serverar du ca 600 portioner till gymnasieelever tillsammans med två kollegor, ni serverar dubbla rätter i en bufféservering. Tjänsten är tillsvidare med omfattning på 75%.

Ditt arbete omfattar:
• Planering och viss tillagning av måltider
• Förbereder salladsbuffén
• Tillagning av specialkost
• Utföra egenkontroll
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med relevant utbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Välkommen på Rekryteringsträff

Truckförare
Läs mer Nov 3
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Ta då chansen att möta flera potentiella arbetsgivare på plats! Under evenemanget kommer du som jobbsökande att få en överblick över lediga jobb i Växjö, delta i speed-intervjuer, träffa utbildningssamordnare och få möjlighet att prata med Arena Matchnings karriärkonsulter.

Lediga tjänster:
Truckförare, Fordonsmontör, Montör, Maskinoperatör, CNC operatör, Svetsare, Installationselektriker, Elmontör, Kantpressare, Lastbilschaufför, Busschaufför, Ekonomiassistent, Acount manager, Inköpare, Verktygsmakare, Fastighetsskötare, Lackerare, Däckmontör, Logistiker, Processoperatör.

Glöm inte att ta med ditt CV och självklart är det gratis att delta!
För frågor eller mer information: alen.maslic@arenamatchning.se

Torsdag 9/11-23
Kl. 13.00-15.00
Industrigatan 9, Växjö

Varmt välkommen och anmäl dig redan nu.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 3
Vill du förvalta framtiden tillsammans med oss?

Vi äger, förvaltar och utvecklar attraktiva och hållbara hem och lokaler i tillväxtregioner - i och utanför Sverige. Vi är 100 anställda och finns med kontor på sex orter i Sverige, från Stockholm i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kalmar.

CA Fastigheter AB ingår i koncernen Claesson & Anderzén AB, ett familjeägt investmentbolag, som idag drivs av tredje och fjärde generationen.

Drygt hundra år i fastighetsbranschen har lärt oss att se det lilla i det stora och det stora i det lilla. Gett oss mod att tänka i nya banor och testa andra vägar än de allra enklaste.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se (https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.cafastigheter.se/&data=04|01||06bacbb1c10f43052d1408d93644bcb1|ba6c449791314796ae6ab078ef7f3b29|1|0|637600491117721535|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=YWCNVGchrNN2w2yxa9N2y1JPmrW06CgJY6XQ7cQLTcw=&reserved=0)

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsskötare erbjuds du ett varierande, fritt och rörligt arbete med syfte att tillhandahålla funktionella och trivsamma hem till våra hyresgäster. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att självständigt hantera löpande skötsel och underhåll genom att åtgärda felanmälan och utföra reparationsarbeten i våra fastigheter. Du träffar våra hyresgäster dagligen och är en del av företagets ansikte utåt, vilket ställer krav på professionellt kundbemötande och servicehantering.

Regionkontoret i Växjö är idag ett team av 15 kollegor som tillsammans utvecklar, driver och förvaltar ett fastighetsbestånd om 130 000 kvm fördelat på 19 fastigheter, innehållande såväl bostadslägenheter som kommersiella lokaler med olika verksamheter. Lagarbetet är viktigt hos oss, vi stöttar och hjälper varandra i stort och smått.

Din bakgrund

Vi söker en lagspelare som är lösningsorienterad och som på ett serviceinriktat sätt driver och planerar arbetet framåt tillsammans med övriga kollegor. Eftersom arbetet till hög grad är händelsestyrt krävs det att du är flexibel och en god planerare. För att vara aktuell för tjänsten som fastighetsskötare har du relevant arbetslivserfarenhet och grundläggande kompetens inom el, vvs, energi och bygg. Fördjupad kunskap inom något eller flera av dessa kunskapsområden är meriterande.

Eftersom du dagligen transporterar dig med servicebil mellan våra fastigheter är B-körkort ett krav. Du behöver kunna svenska flytande i såväl tal som skrift. Ytterligare språk kan vara meriterande.

Tillträde

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet

Tillsvidareanställning (provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas).

Övrigt

Sista ansökningsdag är 26 november, men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår tekniska chef Jessica Kenell, på telefon 0470-726657

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Datalagerutvecklare inom Region Kronoberg

Databasutvecklare
Läs mer Nov 3
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Ett meningsfullt uppdrag där du får utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

IT-verksamheten har till uppgift att utveckla, förvalta och tillhandahålla IT-tjänster för Region Kronoberg, kommunerna i länet och anslutna privata vårdgivare. Vi är i dag cirka 130 medarbetare med olika yrkesbakgrund som sitter i gemensamma lokaler på Sigfridsområdet i Växjö. Med hög kompetens och stort engagemang arbetar vi behovsstyrt utifrån våra målgrupper och strävar efter hög servicenivå.

Vi är uppdelade på 9 st olika avdelningar där denna tjänsten är på avdelningen IT Systemutveckling som består av 11 medarbetare.

Vi trivs på jobbet! Vi har intressanta, omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi bryr oss om varandra! Välkommen att bli en av oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en utvecklare för vårt datalager i Region Kronoberg. Du kommer att vara en del av vårt team som jobbar med utveckling och tillsammans med dina kollegor vara ansvarig för utvecklingen och underhållet av vårt datalager samt säkerställa korrekt och effektiv hantering av vår värdefulla information. Om du har en bakgrund inom -utveckling och erfarenhet av datalager, tillsammans med kunskap om MS Server och , kommer du att trivas i denna roll.

Region Kronoberg jobbar för att skapa och stödja en informationsdriven organisation, här kommer datalagret spela en speciellt viktig roll. Om du har ett intresse av effektiv databehandling, data science eller AI-baserade lösningar är det extra meriterande.

Ansvarsområden:
• Utveckla och underhålla datalager för att säkerställa korrekt och effektiv lagring av data.
• Hantera och optimera databasstrukturer för att möta våra specifika behov.
• Arbeta för att säkerställa att datahanteringsprocesserna är smidiga och effektiva.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förmågan att arbeta effektivt, både självständigt och i team. Du kan sätta sig in i behovet hos verksamheten och föra en god dialog med berörda intressenter. Du har hög problemlösningsförmåga och strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar.

• Kunskap om är ett krav.
• Erfarenhet av arbete med MS -utveckling och erfarenhet av datalager.
• Meriterande med kunskap om C# och erfarenhet av relaterade teknologier.
• Meriterande med intresse eller erfarenhet av att integrera AI-teknik i datalagermiljön.ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Sågverksoperatör till ATA Timber i Moheda

Sågverksoperatör
Läs mer Nov 3
ATA Timber är ett av Sveriges ledande skogsindustribolag med verksamhet i södra Sverige. Koncernen består av åtta företag och ATA Timber i Moheda är den största sågverksanläggningen i koncernen, där sågas det både klen- och normaltimber.

Nu söker vi på Maxkompetens en engagerad Sågverksoperatör till ATA Timber i Moheda. Varmt välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
Som Sågverksoperatör på ATA Timber kommer du att rotera mellan olika arbetsstationer i justerverket där du övervakar processen tillsammans med dina kollegor för att bibehålla flöde och kvalité.

Arbetet innebär också att:

vid behov lösa problem som uppstår i processen som att sortera bort virke eller enklare mekaniska åtgärder.
kommunicera med övriga kollegor på andra övervakningsposter för att säkerställa smidighet och säkerhet genom hela processen.


Din profil
I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är driven, engagerad och initiativtagande i ditt tillvägagångsätt. Du motiveras av att arbeta i en verksamhet där tempot är högt och där alla medarbetare är delaktiga för att nå uppsatta mål. Vidare är du som person noggrann, lösningsorienterad och trivs att arbeta i en mindre arbetsgrupp.

För att vara aktuell till tjänsten har du som söker:

Grundläggande datorkunskaper.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
B-körkort och tillgång till bil om du ej utgår från Moheda.

Har du som söker tidigare erfarenhet från träindustrin ser vi det som meriterande för tjänsten.


Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placeringsort: Moheda
Arbetstid: 4 dagar i veckan, 06:00- 17:00
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

ATA Timber har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Du kommer till en början arbeta som konsult via Maxkompetens på plats hos ATA Timber med mycket goda möjligheter till fast anställning direkt hos kundföretaget efter en tids inhyrning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Elin Tornhed, på telefon 0730-56 55 54.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
ATA Timber är ett av Sveriges ledande skogsindustribolag med verksamhet i södra Sverige. En stark lokal närvaro medför en unik närhet och tillgänglighet för skogsägaren. Det småländska synsättet präglar företagen i gruppen och med en hög andel sågbart i avverkningarna skapar vi mervärde för skogsägaren.

Koncernen består av åtta företag med fyra övergripande affärsområden: tillverkning av sågade och förädlade trävaror, produktion av BCTMP-massa samt råvaruinköp och skogliga tjänster. Skogsråvaran är grunden i verksamheten och ett hållbart och rationellt skogsbruk ger positiv miljöpåverkan och god lönsamhet för skogsägaren.

ATA Timber grundades 1945 av Tage Andersson och har under åren växt genom strategiska och långsiktiga investeringar. ATA Timber är fortfarande ett familjeföretag och idag är två generationer representerade i organisationen.

Ansök nu

Teknikum söker lärare inom IT

Lärare i gymnasiet
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Teknikum är en skola som präglas av engagemang och samarbete med branscher och samhälle. Skolan är en unik och levande mötesplats där elever och personal får goda möjligheter att nå sina mål. Skolan verkar aktivt för att skapa djup kunskap och förståelse för hur tekniken underlättar människors liv. Teknikum med cirka 850 elever och 100 anställda har en blandning av såväl högskoleförberedande program som yrkesprogram. Skolan tillhandahåller även flera introduktionsprogram. Du kan läsa mer om skolan genom att besöka http://www.teknikum.se

Vi söker dig som har yrkeslärarexamen och/eller god kompetens inom it-ämnen där du kommer ha kurser inom Datorteknik och Nätverksteknik på sikt kan andra kurser kan förekomma inom inriktningen dator- och kommunikationsteknik. Mentorskap ingår också i läraruppdraget.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom utbildningssektorn exempelvis som lärare alternativt varit handledare för APL-elever. Vi ser gärna att du arbetat inom IT-branschen samt att du har allmänt IT-intresse. För tjänsten är det viktigast att du kan dina ämnen samt att du är en tydlig pedagog, att du har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor.

Du har också ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, ledning och arbetskamrater. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tjänstgöringsgrad mellan 60-100%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har behörig utbildning men även dig med kunskaper inom området och vill testa på om läraryrket är någonting för dig. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Du har också:
- har ett professionellt förhållningssätt.
- har en förmåga och vilja att samarbeta i arbetslag.
- är positiv till utveckling av verksamheten, elever och dig själv.
- kan se varje elev utifrån elevens förutsättningar.
- kan sätta gränser och ha en varm och öppen personlighet.
- kan ta ansvar för och etablera tillitsfulla relationer med våra elever.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Drifttekniker IT som brinner för förbättringsarbete sökes till omväxlande o

Drifttekniker, data
Läs mer Nov 3
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Informationsteknik har det regionövergripande uppdraget att skapa och säkerställa förutsättningar för en ändamålsenlig, kostnadseffektiv, säker och robust IT-försörjning för regionens samtliga verksamheter. IT-försörjningen stödjer aktivt verksamhetsutveckling på strategisk, taktisk och operativ nivå.

Driftavdelningen består idag av tio medarbetare med huvudansvar för proaktivt underhåll och övervakning av hela Region Kronobergs IT-miljö samt hantering av driftincidenter.

Förbättringsarbete och effektiviseringar är en naturlig del av vårt arbete och innefattar såväl teknik som vidareutveckling och förädling av våra arbetssätt och rutiner, samt kontinuerligt samarbete med kolleger inom Informationsteknik och våra kunder - som utgörs av regionens samtliga verksamheter.

Hos oss får du ett variationsrikt arbete inom en bred och modern teknisk domän där du arbetar både från vårt trivsamma kontor och ute på fältet. Den omfattande domänen och ansvarsområdet ger dig goda möjligheter att utöver en bred kompetens kunna fördjupa dig inom de områden du brinner för.ARBETSUPPGIFTER
För att lyckas med vårt viktiga uppdrag är rätt förutsättningar av yttersta vikt. Därför söker vi nu en ny kollega som kan bidra med kunnande, driv och engagemang inom följande områden:

- Utveckling av arbetssätt och rutiner
- Kravställning på leveranser
- Dialog med våra kunder för att fånga upp behov och önskemål
- Kunskapsspridning och erfarenhetsutbyte, både inom avdelningen och med andra avdelningar

Tjänsten innefattar även dagligt tekniskt arbete med exempelvis:

- Installation, konfiguration och uppgraderingar av system
- Underhåll och livscykelhantering av infrastruktur
- Övervakning av IT-miljön
- Incidenthantering
- Teknisk supportKVALIFIKATIONER
Du har troligen några års erfarenhet av arbete som drifttekniker eller annan tjänst inom IT och drivs av att förbättra och ständigt höja din och arbetsgruppens förmåga. Du uppskattar nya utmaningar och har lätt för att lära. Du tar ansvar för att lösa uppkomna situationer på egen hand eller tillsammans med andra, och har förmågan att agera kontrollerat även i brådskande situationer.

Hos oss är teamets resultat viktigare än den individuella prestationen, vilket innebär att vi förväntar oss att samarbete för att nå de bästa lösningarna är naturligt för dig.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga förmågor, vilka gör att du:
- har lätt att ta till dig information och förstå sammanhang
- analyserar förutsättningar och situationer för att hittar lösningar på utmaningar
- smidigt bygger professionella relationer med kolleger och kunder
- arbetar målmedvetet och strukturerat

Viss teknisk kompetens är också en förutsättning för att passa in i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av några av följande områden:
- Windows Server
- Lagrings- och backupsystem
- Nätverk (t.ex. Ciscoprodukter)
- Övervakningssystem (t.ex. OP5)
- IT-säkerhet
- Virtualisering (t.ex. VMware)
- Skriptning (t.ex. PowerShell)
- Containerteknik och orkestrering (t.ex. Docker, Kubernetes)

Du ska ha lägst gymnasiekompetens och får gärna ha ytterligare utbildning inom IT-området.

Flytande svenska i tal och skrift krävs eftersom det är av stor vikt att vi obehindrat och effektivt kan kommunicera med våra verksamhetsanvändare.

B-körkort är ett krav, liksom fysiska förutsättningar att t.ex. ta sig upp via stege då detta kan krävas i vissa tekniska utrymmen.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass och förutsätter därför godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. Processen med säkerhetsprövning innebär att rekryteringsförfarandet kan ta något längre tid än vanligt.

I tjänsten kan även viss beredskap utanför ordinarie arbetstid komma att ingå.ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Industriarbetare till Gunnebo Industries i Växjö

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 3
*
Gunnebo Industries är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industries har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industries är en del av The Crosby Group.

Besök gärna vår hemsida: https://www.gunneboindustries.com

Om tjänsten
Vår kund Gunnebo Industries befinner sig i ett spännande och expansivt skede och söker nu industriarbetare. Arbetsuppgifterna består i första hand av avsyning och slipning av gods men även andra vanligt förekommande uppgifter inom industrin.

Tjänsterna är långsiktig och är hyrrekryteringar via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos Gunnebo Industries efter en tids inhyrning. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som
Vi söker dig som har någon form av industrierfarenhet sedan tidigare. Som person är du lugn, metodisk, noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare är du prestigelös, flexibel och kommunikativ.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Truck- och traverskort är meriterande.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

CNC-operatör till Gunnebo Industries i Växjö

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 3
*
Gunnebo Industries är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industries har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industries är en del av The Crosby Group.

Besök gärna vår hemsida: https://www.gunneboindustries.com

Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Vår kund Gunnebo Industries befinner sig i ett spännande och expansivt skede och söker en erfaren CNC-operatör för att förstärka sitt team i Växjö.

Tjänsten är långsiktig och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos Gunnebo Industries efter en tids inhyrning. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som CNC operatör i komponentfabriken kommer du att i första hand arbeta med att bearbeta smidesdetaljer i stål i olika bearbetningsmaskiner. Gunnebo Industries har CNC-maskiner (svarv, fräs och fleroperationsmaskiner) samt robotceller med ABB-, Motoman-, UR-robotar och KUKA-robotar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker både dig som är en senior CNC-operatör men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- CNC-utbildning
- Minst 1 års erfarenhet av verkstadsindustri
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/fräs/flerop) i CNC-styrda maskiner
- Erfarenhet av ställ
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik

Meriterande:
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av Fanuc och Siemens
- Erfarenhet av fleraxliga maskiner

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Arbetsterapeut med intresse för cancerrehabilitering!

Arbetsterapeut
Läs mer Nov 3
Inom Lasarettsrehab arbetar vi i tvärprofessionella team där vi kompletterar varandra för att erbjuda rehabilitering med hög kvalitet inom akutsjukvården. På Lasarettsrehab är vi 17 arbetsterapeuter, vi hjälps åt och är bra på att stötta varandra och att lära av varandra. Vi har ett nära samarbete med vårdpersonal på avdelning och mottagning.

I Region Kronoberg har vi sedan 2014 ett länsövergripande cancerrehabiliteringsteam, teamet arbetar med patienter och deras närstående. Teamet består av arbetsterapeut, dietist, kurator, psykolog, sexolog och fysioterapeut. Vi söker nu en ny arbetsterapeut till teamet som vill jobba med denna patientgrupp.

Vårt mål i teamet är att cancerberörda uppnår bästa möjliga livskvalitet inom livets fysiska, psykiska, sociala och existentiella dimensioner och vår vision är att cancerrehabilitering är en självklar del av vården. Teamet arbetar nära tillsammans och kan erbjuda teambedömningar och behandlingar där flera yrkesgrupper samverkar.

Vi hoppas att just du vill bli en av oss på Lasarettsrehab!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut hos oss får du genom denna tjänsten en möjlighet till fördjupning inom cancerområdet. Ditt huvuduppdrag kommer vara på onkologavdelning 40 och du kommer även vara en del i vårt cancerrehabiliteringsteam och ha enskilda öppenvårdsbesök.

Cancerrehabiliteringsteamet träffas en gång i veckan för att gemensamt bedöma nya remisser, stötta varandra i patientärenden och planera in gemensamma patientbesök.
I dina enskilda öppenvårdsbesök är fokus att stötta patienten gällande aktivitetsbalans och fatigue.

På sjukhuset finns avdelningar med olika inriktningar såsom onkologi, ortopedi, kirurgi, geriatrik, medicin, infektion, IVA och kvinnohälsa. Inom slutenvården har vi har dagliga avstämningar med dialog och reflektion kring dagens patientärenden, där vi gemensamt prioriterar och hjälper varandra. Vi är ett team som hjälps åt! På vårdavdelningen arbetar du i team tillsammans med vårdpersonal och övriga professioner på Lasarettsrehab.

I din vardag som arbetsterapeut gör du ADL-bedömningar och kognitiva bedömningar. Du driver och deltar i rehabiliteringsprocessen där du bidrar med din specifika kompetens. Det ingår också att göra utprovningar av vissa hjälpmedel och ha ett nära samarbete med dina rehabkollegor i kommunen för att på bästa sätt beskriva behov och planera inför patientens hemgång.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.

Du är en person som ser till patientens behov och tar egna initiativ i det dagliga arbetet. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och kan anpassa dagen efter förutsättningarna samt har god förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Det är viktigt att du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och kommer med nya idéer kring verksamhetens utveckling.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Pär Lagerkvist förskola söker barnskötare

Barnskötare
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Pär Lagerkvist är en förskola som ligger i Bredvik. På Pär Lagerkvist förskola finns det plats för 200 förskolebarn. Förskolan är organiserad i tre hus. Lokalerna i varje hus består av tre hemvister på nedre plan i åldern 1-3 år och två hemvister på övre plan i åldern 3-5 år. I varje hus arbetar alla medarbetare gemensamt i team och vi äger inte vår hemvist. Vi arbetar tillsammans ca 12 pedagoger, som delar det övergripande ansvaret för barngruppens trygghet och lärande för ca 65 barn.

I den medvetet utformade miljön, helt byggd utifrån läroplanen, utforskar närvarande och nyfikna medarbetare tillsammans med våra barn. Till varje hemvist finns det ett antal temarum och lärtorg. Det finns en ansvarig till varje lärtorg att vara inspiratör, uppdatera med ny forskning och se till att tänket på lärtorget efterföljs.

Hos oss är processen viktigare än resultatet. Vardagen ger ypperliga tillfällen för barnen att träna, lära och utvecklas. För att synliggöra och stärka vår syn på barn och deras kunskap ser vi vår inne- och utemiljö som en helhet där båda bidrar till barns undersökande och lärande på olika sätt.

Vår miljö ska vara välkomnande och erbjuda platser för möten, en miljö som präglas av delaktighet, flexibilitet, transparens och öppenhet.

Att arbeta som barnskötare innebär unika och betydelsefulla möjligheter att bidra till barns omsorg, utveckling och lärande. Som barnskötare är du aktiv i förskolans pedagogiska arbete utifrån läroplanens olika målområden, tematiskt arbetssätt genomsyrar hela vår verksamhet. IKT är ett prioriterat verktyg som du kommer använda i ditt arbete och tecken som stöd, TAKK används i vardagen på förskolan. I ditt arbete ingår att stimulera alla barn till att utvecklas, dokumentera deras resultat och informera vårdnadshavarna på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du arbetar i ett team och tillsammans tar ni ansvar för att skapa utforskande, lekfulla och lärorika miljöer och sammanhang.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare pedagogiskt arbete.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och du är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter barns olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du ser lösningar framför hinder och har en vilja att utvecklas och lära nytt. Vi ser att du har förmågan att kunna ge och ta och se helheter av att vi är ett team tillsammans där alla lär av varandra.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Söker du jobb i Växjö? Se hit!

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 3
Är du en driven person som är intresserad av att göra något nytt och utmanande?
 
TopWork söker nu engagerade och drivna personer till uppdrag i och runtom Växjö. Om du letar efter en möjlighet att prova något nytt, ta nya steg i din karriär eller bara få nya erfarenheter och kunskaper så kan du vara rätt person till något av våra uppdrag!
 
Då vi har blandade uppdrag ute söker vi efter personer med följande egenskaper: Förmåga att arbeta under högt tempo
Förmåga att arbeta i team
God verktygsvana och tekniskt intresserad (Behöver inte vara arbetslivserfarenhet)
Positivt inställd och villig att ta ansvar för arbetsuppgifter
Då vi samarbetar med företag från olika näringsområden, främst industri, lager och logistik så är det väldigt meriterande om du har erfarenhet från dessa. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Om det här låter intressant, tveka inte att ansöka hos oss på TopWork. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

TopWork söker produktionspersonal

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Nov 3
TopWork arbetar med ett antal kunder runtom Växjö som i närtid ser ett ökat behov av personal till sina industrier!

Beroende på vilken industri du är aktuell för kan arbetsuppgifterna variera något men är främst inom tjänster som montör, truckförare och arbete som maskinoperatör. Eftersom kunderna har olika behov kan det bli aktuellt med olika startdatum för uppdragen - från nu och framåt.
 
För att vara aktuell för uppdragen vill vi att du: Har erfarenhet från någon form av industri eller tillverkning
Har körkort och tillgång till bil 
Har truckkort eller erfarenhet av att köra truck
Tycker om att arbeta med kroppen

Är det dig vi borde träffa?
 
Då vill vi att du skickar in ditt cv snarast. Vi planerar att intervjua lämpliga kandidater löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Atria i Moheda!

Produktionsassistent
Läs mer Nov 3
Trivs du att arbeta på en mindre och familjär arbetsplats där alla hjälps åt för att nå organisationens uppsatta mål? ?Nu söker vi på Maxkompetens dig som vill arbeta i produktionen hos vår kund Atria i Moheda och är tillgänglig för start omgående.?

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Lithells och Ridderheims. På Atria älskar vi god mat och vi tror på "Good food - better mood".

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare kommer du delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga driften, däribland packning av livsmedel. Då produktionen hanterar livsmedel, kan det förekomma att du som medarbetare behöver hantera köttprodukter. ?

Din profil
För denna tjänst söker vi dig som är en driven, noggrann och ansvarsfull lagspelare. Som person har du en god problemlösningsförmåga, är flexibel i ditt arbetssätt och strävar efter att ständigt utvecklas. Vidare trivs du att arbeta i en mindre arbetsgrupp och förstår vikten av ett bra samarbete samt är prestigelös i ditt arbete. Under din arbetsdag ingår det läsning av föreskrifter, du som söker behöver därför ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.?

Vi ser gärna att du som söker är i god fysisk form då tunga lyft förekommer i det dagliga arbetet.

Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom livsmedel ser vi det som meriterande, dock är det inget krav för tjänsten. För att kunna ta dig till arbetsplatsen behöver du som söker ha B-körkort och tillgång till bil. Utgår du från Växjö finns det möjlighet att åka kommunalt.?

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!

Övrig information
Placeringsort: Moheda
Start: Omgående
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Måndag-fredag, dagtid
Lön: Enligt kollektivavtal

Atria Sweden har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos Atria Sweden i Moheda. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Emma Andersson på 073- 320 56 36

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Ridderheims, Lithells och Lönneberga. På Atria älskar vi god mat och vi tror på "Good food - better mood". För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan - från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger njutning och inspiration till våra kunder och konsumenter.

Hos oss arbetar 876 fantastiska medarbetare med att skapa matglädje, varje dag. I våra sju fabriker, från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro, tillagas kött- och chark, kyckling, delikatesser och måltidslösningar som säljs till dagligvaruhandeln, servicehandeln samt restauranger och storkök i Sverige men även internationellt. Läs mer på Atria Sweden hemsida: https://www.atria.se/

Ansök nu

Butikssäljare (extra) till New Yorker i Växjö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 3
Med över 1.200 butiker i 47 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team! Som förstärkning till vårt team i Växjö söker vi nu en:

Butikssäljare

Huvudsakliga arbetsområden


• Varuhantering
• Kundservice, bemötande och betjäning
• Försäljning
• Kassaarbete
• Samarbete med andra avdelningar i ett teamorienterat New Yorker

Din profil


• Vi ser helst att du är över 18 år 
• Gymnasieutbildning gärna inom handel
• Arbetslivserfarenhet från serviceyrke
• Talang för försäljning och serviceminded
• Hög modemedvetenhet och gärna erfarenhet från detaljhandeln och modebranschen
• Teamorienterad och engagerad
• Flexibel, stresstålig och trivas att arbeta i högt tempo
• Svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

NEW YORKER erbjuder dig en attraktiv arbetsmiljö med spännande utmaningar och gott om utrymme för egna idéer. Förutom intressanta erbjudanden väntar dig ett öppet och dynamiskt team med en platt organisation och en öppen kommunikation. Har vi väckt ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan online!

Arbetstid/Varaktighet: Behovsanställning. Arbete dagar, kvällar och helger vid behov. Start enligt överenskommelse

Upplysningar lämnas av: Butikschef, e-mail NYSE018@Newyorker.de      

Ansökningar: Vi tar inte emot några ansökningar per post eller e-mail, endast via extern webbplats: https://jobs.newyorker.de Ansökningar som inkommer per post, mail eller i butik behandlas inte. Vi behandlar ansökningar löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt men allra senast  30.11.2023               

Du hittar ytterligare information om lediga ställningar på: http://www.newyorker.eu

Det vore kul att ha dig i vårt team - välkommen med ansökan och CV!
New Yorker Sverige KB

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Nov 3
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.04.30

Ansök nu

Utbildningskonsult inom elteknik

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Vill du bli en del av ett framgångsrikt team? Till Monticos verksamhet inom vuxenutbildning behöver vi förstärka vårt team i Växjö med ytterligare en yrkeslärare till vår populära utbildning inom el- och energiteknik.

Vi söker nu dig som är yrkeslärare inom området eller kanske har du jobbat med el/automation i några år och är nyfiken på läraryrket och vill använda din kunskap i en ny tjänst?

Är du inte behörig yrkeslärare? Ingen fara! Vi skapar dig förutsättningarna för att bli det.


Arbetsbeskrivning
Som yrkeslärare undervisar och instruerar du blivande installationselektriker, industrielektriker och/eller elmontörer i både praktiska och teoretiska moment på området. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen. Du ansvarar även för planering och uppföljning av APL-platser och att skräddarsy rekryteringsutbildningar utifrån kundens behov.

De ämnen som undervisningen består av är programgemensamma yrkesämnen och fördjupningskurser på El- och energiprogrammet, till exempel mekatronik, praktisk ellära, elkraftteknik, energiteknik, belysningsteknik, elmotorstyrning, automationsteknik med mera.

Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer givetvis att du får rätta förutsättningar genom hela din yrkeskarriär hos oss.

Vi söker dig som
Vi söker dig med engagemang och vilja att bidra till att vår utbildningsverksamhet blir det självklara valet för elever. Som person är du social, utåtriktad och gillar samarbete. Du är bra på att skapa relationer och är lyhörd för andras behov.

Du har praktisk erfarenhet samt goda teoretiska kunskaper inom el- och energiområdet som du vill och kan förmedla vidare till elever. Yrkeserfarenhet inom el är ett krav för tjänsten och yrkeslärarexamen är en merit. Även B-körkort är ett krav, precis som flytande svenska.

Tveka inte att söka tjänsten, hos oss får du möjlighet att byta karriär och chans att arbeta med kunniga kollegor i en väletablerad verksamhet.

Förutom sedvanliga marknadsmässiga anställningsvillkor erbjuder vi på Montico en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö, där utrymmet för egna initiativ och egen utveckling är stort. Prestigelöshet är ett nyckelord för oss i vår strävan mot att skapa en öppen atmosfär för alla att arbeta i.

Ansök nu

TopWork söker servicetekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 3
TopWork söker servicetekniker till vår kund Semax Material Handling AB!
Har du erfarenhet av fordonsmekanik och kunskap om hydraulik och tycker om att resa? Då är du den vi söker! Semax Material Handling AB är ett bolag som tillverkar motviktstruckar sex ton och uppåt med speciella funktioner och unik design.
 
Semax Material Handling AB är inne i en spännande tillväxtfas och behöver förstärka sin serviceorganisation. Vi erbjuder en spännande tjänst med resor både nationellt och internationellt samt möjligheten att vara del av en tillväxtresa där du kan sätta din prägel framtida arbetssätt. Tjänsten är en mix av traditionellt "hands on" arbete samt utbildning av andra tekniker som ska jobba med vår kunds produkter. Hos Semax jobbar alla tillsammans mot samma mål och i denna tjänst är du ansiktet utåt hos alla kunder.
 
Vi tror att du har erfarenhet av fordonsmekanik eller liknande. Ett stort intresse för teknik och hydraulik är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Har du tidigare jobbat med truckar är detta meriterande. Du är inte rädd för att utbilda kunder och samarbetspartners. Som person är du lösningsorienterad, social och gillar att resa. Vi ser att du hanterar engelska i tal och skrift. Bor du dessutom nära Vimmerby är det ett plus.  
 
Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök nu

Två stycken undersköterskor sökes till Öster hemvård

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Öster hemvård får du chansen att arbeta på några av Växjös vackraste områden. Vi utgår från Birkagatan 26 och har omsorgstagare både på Norr, Öster och Högstorp. Med både servicebostäder, villor och lägenheter på vårt område får du träffa omsorgstagare med olika hjälpbehov och ha varierade arbetsdagar. Vi är en stor grupp med mycket hjärta som sätter omsorgstagarna i första rummet. Nu söker vi två nya medarbetare som vill bli del i vår gemenskap.

Som undersköterska hos oss genomför du sedvanliga omvårdnadsuppgifter som personlig omsorg och vård, aktivering, social samvaro, träning och utevistelse, service i form av städ, tvätt och mathantering samt inköp. Du läser och dokumenterar i våra verksamhetssystem.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten behöver ha godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, erfarenhet inom vård och omsorgsyrken är meriterande. Du behöver kunna cykla.

Det är viktigt att du är självständig och att du tar ansvar. Att vara en problemlösare ser du som något självklart! Det viktigaste hos oss på Öster är att du har ett gott bemötande, både mot chef och kollegor men särskilt mot våra omsorgstagare och deras anhöriga. Eftersom vårdtyngden varierar behöver du som person vara stresstålig, flexibel samt kunna ställa om till nya förutsättningar snabbt.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Kurator till ungdomsmottagningen i Växjö

Kurator
Läs mer Nov 3
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

På kvinnokliniken är vi ca 250 anställda. Kliniken består av en integrerad BB/förlossning/gynekologisk avdelning och en BB-lättvårdsavdelning. Vidare finns ett flertal barnmorskemottagningar, gynekologiska mottagningar, mödrahälsovård och ungdomsmottagningar samt en sex- och samlevnadsmottagning (SESAM).

Nu söker vi en kurator till Ungdomsmottagningen i Växjö. Växjö har Region Kronobergs största ungdomsmottagning med fyra barnmorskor, en sexolog, en undersköterska, tre kuratorer och gynekolog. Vi har ett nära samarbete med SESAM-mottagningen och smittskyddsenheten i Kronoberg. Ungdomsmottagningen i Växjö är HBTQ-diplomerad.

ARBETSUPPGIFTER
Som kurator arbetar du självständigt med ungdomen i fokus. Vår målgrupp är ungdomar från 13 till 23 år.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ge individuella stödjande samtal kring olika svårigheter/frågor så som stress, oro, ångest, relationsproblem, sexuella funderingar, tankar kring HBTQi med mera.

Du kan även komma att samarbeta med andra instanser så som skola, specialistspsykiatri eller socialtjänst. Det kan också förekomma viss utåtriktad verksamhet gentemot skolor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller med annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har grundläggande psykoterapiutbildning (GPU/Steg 1) eller sexologiutbildning. Erfarenhet av arbete med ungdomar är meriterande.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Onkologkliniken söker medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 3
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Onkologkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet på Centrallasarettet i Växjö och på Lasarettet i Ljungby och består av avdelning 40, strålbehandlingsenheten, onkologmottagningen, dagsjukvården och palliativa teamet. Vi är en mindre klinik med korta beslutsvägar och nära till varandra. Inom kliniken har vi låg personalomsättning och är hyroberoende. Tillsammans är vi ca 130 medarbetare inom kliniken.
Klinikens sekreterarenhet består av 6 medicinska sekreterare som har ett gemensamt uppdrag att möta klinikens behov av både vårdadministrativt och verksamhetsadministrativt stöd. Som sekreterare har man sin arbetsplats på en av klinikens enheter och har en naturlig plats i enhetens personalgrupp samtidigt som du tillhör sekreterarenheten.

Sekreterarenhetens uppdrag är till stor del gemensamt men det finns också uppgifter/ansvarsområden som är fördelade inom medarbetargruppen. Våra arbetssätt kommer att förändras över tid dels genom digitalisering men också till följd av den utveckling som sker inom hälso- och sjukvården. Vi vill möta framtiden tillsammans med klinikens andra medarbetare genom att vara en aktiv part i utvecklingsarbeten och säkerställa att vi har rätt kompetens för framtida uppgifter.
Nu har du möjlighet att bli en av onkologklinikens viktiga spelare inom området för vårdadministration!

Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Här är några av de förmånerna vi har att erbjuda:

- Utvecklingsmöjligheter: Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för alla medarbetare.
- Föräldrapenningtillägg: Vi värdesätter din tid med familjen och erbjuder föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet
- Kollektivtrafikförmåner för fastanställda: Som fastanställd får du möjlighet att använda kollektivtrafiken i Kronobergs län till en förmånlig kostnad vid köp av 365-dagarsbiljetter för tåg och buss. Årsbiljetten debiteras månadsvis via nettolöneavdrag och är befriad från skatteavdrag.
- Träningsmöjligheter: Som anställd får du tillgång till våra fyra träningslokaler samt erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare.

Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken
https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat journalskrivning, remisshantering, tidsbokning, telefonservice och registerhållning. Framtida arbetsuppgifter kommer att utformas tillsammans utifrån verksamhetens behov och uppdrag. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter där din ambition och vilja är vägledande!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som uppfattas som ansvarsfull och noggrann. Eftersom vi arbetar nära varandra och med ett klinikövergripande uppdrag är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har förmåga att prioritera uppgifter, har patientens bästa i fokus och ser värdet av att bidra till helheten.

Du uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift samt har god IT-kunskap.

Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic, diagnoskodning/DRG-registrering, registerhållning samt om du är flerspråkig.

Urval och intervjuer sker löpande, varför tillsättning kan ske tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

TopWork söker svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Nov 3
TopWork söker svetsare till kund i Alvesta med omnejd!
Vi söker nu en svetsare med några års erfarenhet till en av våra kunder i Alvesta. Du som söker ska ha goda kunskaper i svetsning, men även ha vana av att jobba med verktyg och maskiner. Vi ser att du trivs med ansvar och tar egna initiativ. Du tar arbetet på allvar och gillar att jobba självständigt såväl som i team. Vidare ska du kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Hos oss kommer du få ett stimulerande arbete i ett växande företag som satsar på att ge sina medarbetare bästa möjliga arbetsförhållanden. Vi söker dig som har vilja och motivation att prestera och utvecklas.
 
För att passa i rollen ser vi att du:
- Är ansvarsfull och noggrann
- Har goda kunskaper om svetsning
- Är effektiv och har god samarbetsförmåga
- Behärskar svenska i tal och skift
 
Låter tjänsten intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan redan i dag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Montörer till kommande uppdrag

Elmontör
Läs mer Nov 3
Spontanansökan för kommande montörsuppdrag
För att ligga steget före vid framtida, spännande montörsuppdrag söker vi på OnePartnerGroup efter duktiga kandidater. Vi letar efter montörer som vill växa i rollen och som vill utvecklas tillsammans med oss. Ta chansen och skicka en spontanansökan så gör vi allt för att hitta den perfekta tjänsten för just dig. 

Din profil
Vi söker dig som är en pålitlig medarbetare som gillar att jobba i team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat som montör eller inom industrin. Det är meriterande om du också innehar truckkort. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser därför att du är en framåtlutad, engagerad och social person.

Som konsult representerar du OnePartnerGroup och är vårt ansikte utåt mot kunderna, vi ser därför att du är en driven person med ett positivt bemötande. Du måste vara minst 18 år för att vara aktuell.  De flesta av våra uppdrag är på heltid.

Välkommen med din spontanansökan!

Ansök nu

TopWork söker fordonselektriker

Fordonselektriker
Läs mer Nov 3
För kunds räkning söker vi nu fordonselektriker utanför Alvesta!
Vi söker nu dig som har lämplig utbildning inom fordonsel, gymnasiekompetens med inriktning el eller motsvarande utbildning. Vi ser att du har intresse och kunskaper av fordonselektronik samt några års erfarenhet av elmonteringsarbete på fordon. Du har en god social kompetens och du gör det där lilla extra för att göra kunden nöjd. Du behärskar svenska i tal och skrift. Ritningsläsning är meriterande och kan komma att krävas i vissa tjänster.
 
Låter tjänsten intressant? Vi anställer löpande så lämna din ansökan redan i dag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten har placering på Hagalyckevägen, på Gamla Norr i Växjö med närhet till skog och natur. Här bor fem omsorgstagare med personlig assistans och tillgång till mysiga gemensamhetslokaler. På Hagalyckevägen arbetar man i team kring varje omsorgstagare och man har alltid en kollega nära till hands i huset.

Är du en person som älskar att hitta på aktiviteter, vill ha ett fritt och ansvarsfullt arbete och hjälpa andra i deras vardag? Då är Hagalyckevägen något för dig! Här har omsorgstagarna alltid aktiviteter på gång och det är ditt uppdrag att hjälpa dem att planera och utföra dessa aktiviteter. Som assistent deltar du även aktivt i vissa aktiviteter, såsom bad. Vidare är du ett stöd i vardagliga sysslor såsom städning, personlig hygien, kommunikation, matlagning och att komma iväg till arbetet; allt utifrån den enskilda omsorgstagarens behov. I arbetet ingår även en del administrativa uppgifter, som journalföring.

På omsorgsförvaltningen arbetar vi med påverkningsbart schema och samplanering, vilket innebär att du kan göra del av din tjänstgöring på andra arbetsplatser. Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ansvarstagande, empatisk och handlingskraftig. Du är lyhörd och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska, tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper.

För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

IT- & informationssäkerhetsansvarig

IT-samordnare
Läs mer Nov 3
Aveki växer och vi söker nu en engagerad IT- och informationssäkerhetsansvarig till vårt huvudkontor i Växjö.
Vi söker dig som vill arbeta brett med IT- och informationssäkerhetsfrågor, både operativt och strategiskt. Du är kommunikativ, serviceorienterad och brinner för att utveckla processer och driva effektiviseringsarbete inom IT-området.


Aveki
Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT- och informationssäkerhetsansvarig ansvarar du för Avekis IT-miljö och informationssäkerhet samt för att vår interna IT-infrastruktur fungerar effektivt i den dagliga verksamheten.
Tillsammans med Avekis kundansvariga och projektledare har du en rådgivande funktion vid upphandlingar och införandeprojekt kring IT- och säkerhetsfrågor.
Det är en bred roll som både innebär att ta del i drift, support och effektiviseringsarbete, men också att vara drivande i strategi, informationssäkerhet och IT-struktur.

I rollen ingår bland andra arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom;

· Leda och samordna informationssäkerhetsarbetet samt vara delaktig i certifieringen av ISO 27001 och i det efterföljande förvaltningsarbetet.
· Organisera och planera revisioner, riskanalyser, tekniska sårbarhetsanalyser, PEN-tester.
· GDPR-ansvarig, däribland bedöma och besluta om hantering av informationssäkerhetsincidenter.
· Vara Avekis huvudkontakt och beställare gentemot leverantörer av IT-tjänster/-produkter och certifieringsorgan.
· Vara en del i förbättringsarbetet av utvecklingsprocesserna som rör IT-området för att effektivisera arbetssätt och processer.
· IT-administration och dokumentation kring informationssäkerhet och dataskydd såsom framtagande och underhåll av policys.
· Delaktig i framtagandet av budget och prognoser för IT- och informationssäkerhetsområdet.
· Fungera som stöd till konsult- och utvecklarteamen kring IT-relaterade frågor, både internt och vid dialog kring kunds IT-miljö.
· Ansvar för den lokala supporten och driften av servrar, domäner, accesspunkter för wifi samt att datorer, skrivare, telefoni, videokonferensutrustning etc fungerar på alla kontoren.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom IT-support, IT-system och informationssäkerhet. Vi ser också gärna att du har arbetat inom dessa områden i några år och har byggt upp en djup förståelse för dem. Du bör ha ett stort intresse för IT och säkerhet och utmanas av att ständigt lära dig nytt. Det är meriterande om du har erfarenhet av ISO-certifiering inom informationssäkerhet och dataskydd samt av framtagande av styrdokument och policys inom området.

Som person tror vi att du är ansvarstagande, strukturerad och du pendlar gärna mellan hands-on arbete och strategiska frågor. Att vara mitt i verksamheten och att stötta, utbilda och informera människor är något du trivs med. Du är ödmjuk och prestigelös i ditt förhållningssätt.
Att hantera förändringar och driva utvecklingsområden är något som inspirerar dig och du ser också värde i att ta hand om de administrativa uppgifterna som kommer med rollen.


Varför bli en av oss?
Aveki är ett tryggt och stabilt företag med stark ekonomi och tillväxt. Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboarding-process med en dedikerad mentor, för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb.
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Företagsstaden I11 i Växjö.

Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring.


Ansök
Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.?Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till:?elin.jonsson@aveki.se.
Sista ansökningsdag är den?17 november.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se.

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

Ansök nu

Förstelärare till Sjöborgsvägens förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du förskollärare som drivs av att få arbeta med att utveckla både förskolan och dig själv? Inom utbildningsförvaltningen i Växjö kommun vill vi belöna utveckling och ge förskollärare som är goda förebilder möjlighet till karriärutveckling.

Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla och driva vårt pedagogiska arbete på Sjöborgsvägens förskola i Braås. Det är en relativt ny förskola som vi under våren kommer att ha fyra avdelningar öppna på. I området har vi ytterligare två förskolor och vi arbetar utifrån samma verksamhetsplan och driver utvecklingen tillsammans på olika sätt. Vårt prioriterade mål är i år att väcka barnens intresse, engagemang och lusten att leka och lära vilket vi jobbar med kopplat till läroplanens olika mål. Du jobbar 50 % i barngrupp och 50 % av tjänsten är som förstelärare. Som förstelärare kommer du att vara med och stötta på reflektioner och du kommer även att vara med på de olika avdelningarna vissa dagar för att stötta pedagogerna i sina olika roller.

Som förstelärare är du en skicklig pedagog och didaktiker med klar och tydlig vision om hur du vill utveckla förskolan för att kunna nå våra mål:
1. En förskola med hög måluppfyllelse
2. En förskola som arbetar inkluderande
3. En förskola på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet
4. En förskola som arbetar utifrån förskolans styrdokument, hållbarhetsmålen och barnkonventionen.

Du som söker har ett tydligt och medvetet ledarskap och du utformar tillgängliga och tillitsfull lärande miljö.

Du har en hög integritet, kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med ledning och kollegor utveckla både dig själv och verksamheten du arbetar i.
Du arbetar aktivt med pedagogisk dokumentation för att synliggöra barnets lärande.

När du anställs som förstelärare i förskolan får du en grundanställning som förskollärare, samt en tidsbegränsad anställning som förstelärare som initialt varar under ett år. Efter det att perioden som förstelärare är slut arbetar du vidare i din anställning som förskollärare. Anställningen som förstelärare kan eventuellt förlängas.

Som förstelärare hos oss får du ett lönetillägg på 5000 kronor.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell som förstelärare i förskolan behöver du uppfylla följande kriterier:
• Du ska ha behörighetsgivande examen samt förskollärarlegitimation.
• Du ska ha minst fyra års dokumenterad och väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar som förskollärare i förskolan.
• Du ska ha visat god förmåga att medverka till att förbättra verksamhetens resultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen.
• Du ska även i övrigt av din rektor bedömas som särskilt kvalificerad för undervisning i förskolan och uppgifter som hör till undervisningen.

Som person är du trygg i din roll och har en yrkesskicklighet. Du har gedigna yrkeskunskaper och god förmåga att omsätta dem i praktiken. Du anpassar arbetsmetoder och arbetssätt så att både barnets individuella som gruppens behov tillgodoses. Du har ett tydligt Ledarskap för lärandet. Du ser alla barns behov och du uppmuntrar till nyfikenhet och lusten att vilja lära sig mer.

I rollen som pedagog skapar du utmanande lärmiljöer som är anpassade efter barnens behov av arbetsro, trygghet och stimulans i lärmiljön.

Som person har du en stark vilja att utveckla arbetslag och verksamheten. Du är en aktiv och tydlig ambassadör för verksamheten.

Du har en tydlig förmåga att arbeta effektivt och bidrar till att använda resurserna på bästa sätt. Du är en medskapare till en nyfiken kultur för att lära om, lära nytt och lära av varandra.

I din ansökan ska du ange antal år du arbetat som förskollärare och ett kortfattat CV. Ange även utbildningar du deltagit i. I din ansökan ska du också ge exempel från din yrkespraktik, vilket du gör utifrån 1 och 2 nedan.

I din ansökan ska framgå:
1. Exempel på hur du arbetar för att förbättra verksamhetens resultat.
2. Exempel på hur du utvecklar lärandet för barnen i verksamheten.
3. Vilka utvecklingsområden du har identifierat på din nuvarande arbetsplats och hur du skulle ta dig an dem.
4. Vilka dina styrkor och utmaningar är i förhållande till kraven.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Välkommen på Rekryteringsträff

Truckförare
Läs mer Nov 3
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Ta då chansen att möta flera potentiella arbetsgivare på plats! Under evenemanget kommer du som jobbsökande att få en överblick över lediga jobb i Växjö, delta i speed-intervjuer, träffa utbildningssamordnare och få möjlighet att prata med Arena Matchnings karriärkonsulter.

Lediga tjänster:
Truckförare, Fordonsmontör, Montör, Maskinoperatör, CNC operatör, Svetsare, Installationselektriker, Elmontör, Kantpressare, Lastbilschaufför, Busschaufför, Ekonomiassistent, Acount manager, Inköpare, Verktygsmakare, Fastighetsskötare, Lackerare, Däckmontör, Logistiker, Processoperatör.

Glöm inte att ta med ditt CV och självklart är det gratis att delta!
För frågor eller mer information: alen.maslic@arenamatchning.se

Torsdag 9/11-23
Kl. 13.00-15.00
Industrigatan 9, Växjö

Varmt välkommen och anmäl dig redan nu.

Ansök nu

IT-arkitekt datacenter och nätverk till Växjö

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Nov 2
Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas? Är du strukturerad och ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare för att lyckas i sin roll?

Då har vi jobbet för dig, 
Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet.

Vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv.

Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla.

Information om oss
Nordlo bildades 2018, med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag 850 medarbetare på 46 orter i Sverige och Norge.

Nordlo Växjö & Ljungby har idag 105 medarbetare som arbetar på våra kontor i Växjö och Ljungby. Vi söker nu IT-arkitekt med fokus datacenternät med placering i Växjö eller Ljungby.

Profil:

Vi söker dig som brinner för ditt jobb och är en positiv, produktiv och kommunikativ person som har en välutvecklad känsla för service. Du sätter verksamheten först och är en bra lagspelare i ett sammansvetsat team.

Beskrivning:

Arbetet som IT-arkitekt med fokus datacenternät innefattar drift, utveckling, underhåll, projektutföranden och planering i vår hostingplattform.

Rollen innehåller även kapacitetsplanering, design av lösningar, dokumentation, internt utveckla övrig personal och produktval som lämpar sig bäst för nuvarande och kommande tjänster mot våra kunder

Vi ser att du har erfarenhet enligt nedan:

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom datacenternät med kunskap inom brandväggar, routing/switching, BGP. 

Då våra kundkontakter sker på både svenska och engelska ska du obehindrat kunna hantera detta i både tal och skrift.

Följande kunskaper, färdigheter och erfarenheter är nödvändiga för att kunna utföra denna roll:

Installation, konfiguration, support av nätutrustning.
Linux
BGP
Goda kunskaper om Switchar/Brandväggar/Routrar.
En serviceinriktad inställning och förmåga att se saker och ting ur verksamhetens perspektiv.

Meriterande kunskaper:

Nätverkscertifieringar
Cisco Nexus (Vxlan)
Fortinet/Fortigate
Ansible

Vi jobbar med ett flertal av de större fabrikaten som finns på marknaden och kommer i kontakt med ett olika produkter i våra datacenter samt hos våra kunder.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
B-körkort är ett krav.

För alla som går vidare i processen och erbjuds en tjänst görs referenstagning och en bakgrundskontroll via Tofindout.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 2
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsorienterad verksamhet med fokus på det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en redovisningsekonom med placering i Karlskrona, Växjö eller Kalmar.

Arbetsuppgifter:
I rollen som redovisningsekonom erbjuder vi dig ett omväxlande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för redovisningen internt och vara ett stöd för organisationen. Tillsammans med övriga medarbetare på internekonomi arbetar ni för att driva rutiner och processer framåt.

Arbetsuppgifterna innehåller bland annat:

- Löpande redovisning i koncernen

- Fakturahantering

- Arbeta med månadsavstämningar/månadsbokslut

- Uppföljning specifika verksamheter

- Avstämning av balans- och resultatkonton

- Medverka i budget- och prognosarbete

- Medverka i boksluts- och årsredovisningsarbete

Arbetsuppgifterna är varierande, högt som lågt. Beroende på din bakgrund och profil finns goda möjlighet att själv vara med och utveckla rollen över tid.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskole- eller universitetsexamen med inriktning ekonomi

- Minst två års relevant arbetslivserfarenhet från ekonomifunktion

- Goda kunskaper i vanligt förekommande ekonomisystem (ex. Unit4/PM)

- Goda kunskaper i Officepaketet med fokus på Excel

- God kommunikativ förmåga i svenska, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper:
Som person är du professionell och redo att bidra med kompetens och erfarenhet för att stötta verksamheten på bästa sätt. Du har förmågan att se strukturer och avvikelser i en självständig roll. För att passa i rollen behöver du vara serviceinriktad och ha ett prestigelöst förhållningssätt till omgivningen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal tjänster:
1 st.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2023-11-19. Löpande urval kan ske under perioden för annonsering, så tveka inte att skicka in din ansökan snarast. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Klara Gustavsson, ekonomichef, 010-451 31 32.
Gustav Stensson, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kurator med intresse för cancerrehabilitering!

Kurator
Läs mer Nov 2
På Lasarettsrehab är vi ett engagerat team som bidrar till en bättre akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Växjö och Ljungby. Vi strävar alltid efter att vara en riktigt bra arbetsplats! Totalt är vi 10 kuratorer som arbetar på kuratorsmottagningarna i Ljungby och Växjö. Som kurator hos oss får du växa i din roll och det finns alltid saker att lära sig.

Vi söker nu en kurator som i sin roll även kommer vara en del av vårt cancerrehabiliteringsteam!

Målsättningen i teamet är att cancerberörda uppnår bästa möjliga livskvalitet inom livets fysiska, psykiska, sociala och existentiella dimensioner. Teamet består av kurator, arbetsterapeut, dietist, psykolog, sexolog, sjukgymnast, cancerrehab-koordinator och cancersammordnare. Vi arbetar tillsammans i direkt kontakt med patienter och deras närstående, men också konsultativt och lärande gentemot kontaktsjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Teamets vision är att cancerrehabilitering är en självklar del av vården!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta mot målet för det psykosociala arbetet inom hälso- och sjukvård. Målet är att stärka individers och gruppers möjligheter att hantera inre och yttre påfrestningar samt att arbeta för förändringar i den sociala miljön så att människors livssituation utvecklas gynnsamt.

Det innebär att du i din roll som kurator kommer att arbeta med patienter och deras närstående som är i behov av stöd relaterat till sjukdom eller skada och som utreds eller behandlas på sjukhusens avdelningar eller mottagningar. I arbetet kommer du att utföra både bedömning och behandling. Insatserna görs i slutenvård, öppenvård och i enstaka fall vid hembesök.

Som kurator erbjuder du samtal med patienter och anhöriga, enskilda samtal, parsamtal eller familjesamtal. Även att hålla i samtalsgrupper kan förekomma. Kuratorn har även i uppdrag att ge råd och stöd gällande olika delar i socialförsäkringssystemet och övrigt psykosocialt stöd i samhället.

I cancerrehabiliteringsteamet kommer ni att träffas en gång i veckan för att gemensamt bedöma nya remisser, stötta varandra i patientärenden och planera in gemensamma patientbesök.

Kompetensutveckling är viktigt för oss - du ska känna att du utvecklas när du jobbar här. Det kan till exempel handla om utbildningar, yrkesmässiga utmaningar eller möjlighet att prova på nya uppgifter inom lasarettsrehab.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en socionomexamen. Har du dessutom legitimation som Hälso- och sjukvårdskurator ser vi det som meriterande, likaså om du har tidigare arbetslivserfarenhet som kurator inom hälso- och sjukvårdsverksamhet.

För att du ska trivas hos oss bör du tycka om att arbeta självständigt och vara trygg i att planera och strukturera ditt arbete på egen hand. Eftersom vi arbetar tillsammans i team är det viktigt att du även trivs i samarbete med andra.

Du behöver vara flexibel och tycka om omväxlande arbetsuppgifter, men jobbet kräver också eftertanke och reflektion.

Vi ser fram emot att få in nya ögon på vår verksamhet och ser att du som har en förmåga att tänka i nya banor och hitta nya lösningar skulle passa väl in i vårt team!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Vi söker en engagerad nätverkstekniker till Affärsverken i Karlskrona

Nätverkstekniker
Läs mer Nov 2
Trivs du med att arbeta med att konfigurera, installera, design och drift av nätverk samt kommunikationslösningar i nära samarbete med kollegor? Då är denna tjänst något för dig!

Affärsverken är en bred verksamhet där man arbetar med två viktiga faktorer, hållbarhet och bra service. Genom cirkulära tjänster, förnybar energi och smarta nät tar företaget hand om sina resurser för framtida generationer. I över 100 år har man varit med och drivit och utvecklat Karlskronas infrastruktur.
För dig som är medarbetare på Affärsverken så satsar man det lilla extra på att bygga ett gemensamt engagemang och en god medarbetarhälsa genom att exempelvis skapa flera hälsofrämjande initiativ och möjligheter för dig att ta ansvar för din hälsa.

Du kommer att vara ansvarig för att noggrant övervaka vårt Stadsnät för att säkerställa en stabil och pålitlig anslutning för våra kunder. Det inkluderar att identifiera och åtgärda fel gentemot både våra tjänsteleverantörer och våra interna/externa kunder som tex utebliven leverans, störningar eller avbrott samt att säkerställa att vårt nätverk är robust och att säkerhetsprotokoll följs noggrant.

Ditt arbete kommer att inkludera ansvar för hantering av användartillträde och att hantera incidenter på ett snabbt och effektivt sätt. Du kommer också att leda, fördela och logga incidenter, samt utföra beställningar enligt vår tjänstekatalog. Dessutom kommer du att vara den viktiga länken till våra partners och samarbeta nära med både tjänsteleverantörer och partners för att säkerställa sömlös kommunikation och samarbete.

Som nätverkstekniker kommer du inte bara att vara den tekniska kunniga, utan också en nyckelperson när det gäller att säkerställa att vårt nätverk fungerar smidigt och att våra kunder är nöjda. Din kompetens och ditt engagemang är viktig för att vi ska kunna fortsätta erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder och partners.

Ditt arbete kommer att involvera utveckling av nya rutiner, processer och instruktioner. Du kommer att delta i innovativa projekt, arbeta med att effektivisera befintliga processer och automatisera rutinuppgifter för att säkerställa en smidigare drift. I din roll kommer du att samarbeta nära med andra team och avdelningar.

Din profil
Meriterande teknisk kunskap:

• Nätverkskunskap
• Systemspecifik kunskap accessnät och Corenät med Nokiautrustning
• Relevant teknisk utbildning med inriktning IT
• Erfarenhet av drift och övervakning av större nät
• God förståelse för samhällskritisk infrastruktur
• God kommunikativ förmåga
• Tjänsten är säkerhetsklassad


Vi söker dig är ambitiös och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Dessutom är du lösningsorienterad och har förmågan att tänka kreativt för att hitta de bästa lösningarna på utmaningar. Du är prestigelös och ödmjuk inför ditt arbete och dina kollegor. Din sociala kompetens och förmåga att bemöta andra på ett positivt sätt gör dig till en uppskattad medlem av vårt team.

Därför är vi särskilt angelägna om att hitta en person som inte bara besitter de tekniska färdigheterna utan också har de rätta personliga egenskaperna:
Du är flytande i svenska både i tal och skrift, vilket är avgörande för kommunikationen i vårt arbete. Dessutom har du ett giltigt körkort, vilket möjliggör din rörlighet och flexibilitet i arbetet.
Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Är du fysioterapeut och intresserad av att arbeta i primärvårdsrehab?

Fysioterapeut
Läs mer Nov 2
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

I primärvårdsrehab samlas alla rehabiliteringsresurser i den offentliga primärvården. Här arbetar vi som är psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och rehabkoordinatorer. Tillsammans ansvarar vi för rehabilitering och behandling av fysisk och psykisk ohälsa på länets offentliga vårdcentraler.

Vi kan nu erbjuda ett utvecklande och spännande arbete på en av Region Kronobergs mindre offentliga vårdcentraler. Vårdcentralen Lammhult är en av de vackrast placerade vårdcentralerna i Regionen och du har gångavstånd till tåg och buss. På vårdcentralen finns ett mycket väl sammansvetsat gäng och du får arbeta i en mycket väl fungerande och bra arbetsmiljö.

För oss är det viktigt att du känner att du utvecklas, genom kompetensutveckling och yrkesmässiga utmaningar.
Som ny medarbetare får du en individuell introduktionsplan, med en mentor som stöttar och hjälper dig att komma in arbetet.

Vi hoppas du finner denna tjänst intressant och att du vill bli en i vårt gäng. Vi tillämpar ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Varmt välkommen!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss möter du patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Förutom individuella bedömningar och behandlingar finns möjlighet att leda grupper och hålla i patientutbildningar. Som fysioterapeut/sjukgymnast är du ofta första instans för patienter med besvär i rörelse- och stödjeorganen.

Förutom det nära samarbetet med övriga yrkesgrupper ingår du i ett nätverk med samtliga fysioterapeuter/sjukgymnaster i
primärvården i Kronoberg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast.

Som person känner du dig trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du ser värdet av att samarbeta i team kring patienterna. Du arbetar med fokus på patientens bästa och både trivs med och har lätt för att smälta in i olika arbetsgrupper och arbetsmiljöer.

Tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete är meriterande.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Studiehandledare i pashto

Modersmålslärare i grundskolan
Läs mer Nov 2
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Språk- och kompetenscenter ansvarar för mottagning av nyanlända elever, modersmålsundervisning och studiehandledning i Växjö kommun. Enheten har också ett kompetensuppdrag inom mottagande, kartläggning, studiehandledning.

SKC, språk- och kompetenscentrum, ingår i utbildningsförvaltningens Resurscentrum där även den centrala barn- och elevhälsan samt Kulturskolan ingår. SKC leds av enhetschef samt två biträdande enhetschefer.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Vi söker dig som vill vara med i vårt team i SKC för studiehandledning. Som studiehandledare stödjer du eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling med hjälp av modersmålet, samt verkar som en kulturell och språklig brygga. Det gör du bl.a. genom ett nära samarbete med elevens mentor och undervisande lärare ute på grundskolorna.

Studiehandledningen kan ske före, under och efter lektionstillfället utifrån elevens och ämnets behov. Det innebär att du kommer att arbeta både i klass och enskilt med elever i samråd med ämneslärare. Du kommer även att jobba med elever i olika åldrar. Tjänsten kan vara förlagd på en eller flera grundskolor inom Växjö kommun.

Arbetet innebär samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som skolpersonal.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna pedagogisk, och erfarenhet av studiehandledning. Egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga i detta uppdrag eftersom ditt arbete sker i nära samarbete med andra.

Vi söker dig som
- har mycket goda kunskaper studiehandledningsspråket i såväl tal som skrift,
- har som lägst godkänt i svenska eller svenska som andraspråk 2 på gymnasienivå,
- har god kännedom om svensk kultur och svenskt skolsystem,
- är van vid att ta stort eget ansvar och kan arbeta självständigt.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av att erforderliga beslut tas.
Tjänsten är på 75-80% och är en tidsbegränsad anställning fram till 2024-06-19, med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 2
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Sjuksköterska till Ingelstad Hemsjukvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 2
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sjuksköterska till Ingelstad hemsjukvård, då en i gruppen ska vara föräldrarledig. Du erbjuds en tillsvidareanställning i avdelningen för sjuksköterskor med tillfällig placering i just Ingelstad. I Ingelstad arbetar sjuksköterskor i ett team där några arbetar mot särskilt boende kvarngården och några mot hemsjukvården.

Du och dina kollegor ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatserna och leder omvårdnadsarbetet. Det innebär att du självständigt planerar, genomför, följer upp och utvärderar insatserna. Att handleda och delegera omvårdnadspersonal är en del av arbetet som omvårdnadsledare. I dina arbetsuppgifter ingår även vårdtekniska moment exempelvis centrala infarter, injektioner och avancerade såromläggningar.

Din introduktion utformas individuellt efter vad du har med dig i bagaget och ditt behov. Introduktionen innefattar både teoretiska utbildningar, praktisk träning och bredvidgång på din arbetsplats. Du erbjuds även en mentor.

Din arbetstid kommer till största del att vara förlagd dagtid, där helgtjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har datorvana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att arbeta hos oss behöver du ha körkort.

Du trivs med att arbeta i team med andra professioner som finns kring våra omsorgstagare men du trivs också med självständigt arbete. Vi ser att du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till våra omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. God förmåga att planera och organisera arbetet och samtidigt kunna förändra planen utifrån nya förutsättningar.

Specialistutbildning såsom distriktssköterska eller vård av äldre är meriterande.

Viktigt för jobbet är:
- att du är legitimerad sjuksköterska
- att du uppvisar utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Vi kommer att läsa ansökningar efter hand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Servicebiträde till Ingelstadgymnasiet

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 2
Ingelstadgymnasiet är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning 2 mil utanför Växjö. På skolan går 270 elever och av dessa bor 215 på skolans internat. Den utbildning vi erbjuder är Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk, djurvård, hästhållning, Bygg-och anläggningsprogrammet inriktning anläggningsmaskinförare samt Introduktionsprogrammet. Vi erbjuder även naturvetenskaplig profil. Skolan har stor praktisk verksamhet med skog, åker/betesmark, olika djurstallar, hundanläggning, djurpark och veterinärklinik.
Vi söker:
Servicebiträde
I rollen ingår:
Som servicebiträde på Ingelstadgymnasiet får du jobba i ett härligt och glatt gäng. Du arbetar dagtid, måndag till fredag i ett modernt och trivsamt kök med servering. Vår främsta uppgift är att se till att våra fantastiska elever får en bra service och ett glatt bemötande. Vi har även ett antal trevliga externa lunchgäster.
Det här är en möjlighet för dig:
Det viktigaste är att du är positiv, glad och vill jobba. Om du har utbildning inom området och gärna erfarenhet, är det meriterande.
Vi ser gärna att vår nya medarbetare är självgående och brinner för mat och service. Du är nytänkande och initiativrik med yrkesstolthet.
Du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.
Vi lägger stor vikt på din personlighet, det som är viktigast för oss är att du är en positiv lagspelare som är glad och sprider go energi omkring dig.
Du ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Tillträdesdatum: 2024-01-07
Anställningen är på 80%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag: Intervjuer kommer att ske löpande och vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2023-11-30.
Välkommen med din ansökan!
Hushållningssällskapet är en kunskapsorganisation. Vi producerar och levererar kunskap för hållbar utveckling och lönsamhet i landsbygdens näringar. I Hushållningssällskapen över hela landet är vi ca 30 000 medlemmar och ca 800 medarbetare.
Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge är ett av landets största Hushållningssällskap. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet, fältförsök, gymnasie- och yrkesutbildning samt utvecklingsarbete mm. Vi har ca 2500 medlemmar och omsätter omkring 220 miljoner kronor per år och är drygt 230 anställda.
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hushallningssallskapet.se
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs hur vi behandlar dina personuppgifter www.hushallningssallskapet.se/gdpr-jobbansokan/

Ansök nu

Matematiklärare till Ingelstadgymnasiet

Lärare i gymnasiet
Läs mer Nov 2
Ingelstadgymnasiet är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning 2 mil utanför Växjö. På skolan går 270 elever och av dessa bor 215 på skolans internat. Den utbildning vi erbjuder är Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk, djurvård, hästhållning, Bygg-och anläggningsprogrammet inriktning anläggningsmaskinförare samt Introduktionsprogrammet. Vi erbjuder även naturvetenskaplig profil. Skolan har stor praktisk verksamhet med skog, åker/betesmark, olika djurstallar, hundanläggning, djurpark och veterinärklinik.
Vi söker:
Lärare i matematik och gärna ytterligare ämnen
I rollen ingår:
Tjänsten består av undervisning i gymnasiets matematikkurser. Till detta tillkommer sedvanliga arbetsuppgifter som planering och dokumentation. Vi har heltidsmentorer på skolan och därför ingår ej klassföreståndarskap i tjänsten.
Det här är en möjlighet för dig:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och gärna ytterligare ämne/ämnen.
Som person är du positiv och har ett äkta intresse för elever och deras utveckling. Du har förmågan att fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du leder och organiserar ditt arbete så att en trygg, respektfull och samarbetsvänlig lärandemiljö skapas i ditt klassrum.
Tillträdesdatum: 2024-01-08
Sista ansökningsdag: Intervjuer kommer att ske löpande och vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2023-11-19.
Välkommen med din ansökan!
Hushållningssällskapet är en kunskapsorganisation. Vi producerar och levererar kunskap för hållbar utveckling och lönsamhet i landsbygdens näringar. I Hushållningssällskapen över hela landet är vi ca 30 000 medlemmar och ca 800 medarbetare.
Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge är ett av landets största Hushållningssällskap. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet, fältförsök, gymnasie- och yrkesutbildning samt utvecklingsarbete mm. Vi har ca 2500 medlemmar och omsätter omkring 220 miljoner kronor per år och är drygt 230 anställda.
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hushallningssallskapet.se
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs hur vi behandlar dina personuppgifter www.hushallningssallskapet.se/gdpr-jobbansokan/

Ansök nu

Erfaren förrättningslantmätare

Lantmätare/Förrättningslantmätare
Läs mer Nov 2
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av fastighetsbildning och samhällsbyggnad? Skulle du vilja vara delaktig i flera delar av samhällsbyggnadsprocessen och vara med och forma framtidens Växjö? Då ska du bli en av oss!

Samhällsbyggnadsförvaltningen har funktioner och kompetens inom allt ifrån utveckling av nya stadsdelar och verksamhetsområden, till livsmedelskontroll, vattenförsörjning och detaljplanering. Här skapas förutsättningar för framtidens levande stad och landsbygd. Växjö växer och som förrättningslantmätare på lantmäterimyndigheten kommer du att vara en del av hela samhällsbyggnadsprocessen från idé till färdig byggnation i både utveckling av nya stadsdelar och förtätningsprojekt i befintliga områden.

Vi arbetar nära övriga avdelningar och deltar aktivt redan i tidigt skede i planprocessen för att underlätta genomförandet av den tänkta byggnationen. Vi har även en levande landsbygd i kommunen med mycket avstyckningar för nybyggnation, jord-och skogsbruksärenden samt bildande och omprövning av gemensamhetsanläggningar och ledningsrätter.

Vi behöver utöka vår grupp av förrättningslantmätare och söker särskilt dig som har några års erfarenhet att handlägga förrättningar. Har du erfarenhet av plangenomförande, 3D-förrättningar och andra mer komplexa ärenden är det meriterande. I arbetsuppgifterna ingår även rådgivning och service inom kommunen och till allmänheten i fastighetsrättsliga frågor. Du kommer att ingå i ett arbetslag som strävar efter hög kvalitet och god service.

Kompetensutveckling och en lärande organisation är viktigt för oss och du kommer att erbjudas möjlighet att utvecklas i arbetet genom deltagande i kurser och branschkonferenser men förutsätts också aktivt kunna bidra till vår gemensamma kompetensuppbyggnad genom att dela med dig av dina kunskaper.

Du kommer att bli en del av lantmäteriavdelningen med åtta anställda, varav sex förrättningslantmätare. Det finns goda möjligheter att anpassa arbetsuppgifternas inriktning efter intresse och tidigare erfarenheter inom området.

KVALIFIKATIONER
Civilingenjörs- eller högskoleutbildning inom lantmäteri, alternativt juristutbildning eller annan högskoleutbildning som har gett dig goda kunskaper inom fastighetsrätt och fastighetsbildning är ett krav. Meriterande är om du har några års erfarenhet som förrättningslantmätare.

Du är engagerad och serviceinriktad med positiv inställning och har god analytisk förmåga. Du är strukturerad, har förmåga att fatta beslut och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare är du ansvarstagande, förtroendeingivande och arbetar bra både ensam och i grupp. Det är en självklarhet för dig att bidra till teamets goda samarbete. B-körkort krävs. För tjänsten behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 2
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi är i en expansiv fas där uppdragen att förvalta främst kommersiella fastigheter, men även bostäder, fortsätter att bli fler. Därför utökar vi nu vår verksamhet med teknisk kompetens.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med tekniskt komplexa byggnader som kräver stor fastighetsteknisk kompetens. Du arbetar med energi- och driftövervakning, utför service, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll.   
Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, reparatörer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme, ventilation och samt hantera tillhörande styr- & reglersystem för fastigheten.
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till fastighetens förvaltare
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering  
• Mätaravläsning av vatten, el och värme, inmatning av värden i energisystem och analysering av förbrukningsvärden.
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete  
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred kompetens inom värme-, ventilation- och styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med minst 3 års dokumenterad erfarenhet av drifttekniska arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning ínom SBA, Heta arbeten och anläggningsskötare brand. OVK-behörighet är extra meriterande. Du bör även ha grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Växjö men arbete även på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Visst kvällsarbete kan ibland förekomma.  

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2023-11-19. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef drift & energi, Max Green, max.green@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Farmaceut till Kvantum Teleborg med möjlighet till LMA

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Nov 2
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Michaela berättar: Välkommen till vårt fina och växande apotek ICA Kvantum Teleborg Växjö. Teamet behöver förstärkas med en ny farmaceut. Möjligheten finns att axla specialistroller som Läkemedelsansvarig eller Farmaciansvarig om intresse finns

Det viktigaste för mig är att ha ett team med nöjda,positiva och ambitiösa medarbetare som trivs på jobbet och vill vara med och utveckla verksamheten.

Kunderna är tacksamma för våra generösa öppettider vardagar 8-20 och 9-18 lördagar och söndagar. Till oss tar du dig enkelt med bil eller kollektivtraffik. Som medarbetare hos oss har du ett varijerande schemat och möjlighet att välja om du vill ha ob-ersättning i pengar eller tid.

Jag ser gärna att du som söker tjänsten trivs lika bra ute i egenvården som vid receptkanalen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en läkemedelsansvarig farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som läkemedelsansvarig på Hjärtat ansvarar du för det lokala kvalitetsarbetet. Som läkemedelsansvarig tar du ansvar för att ditt apotek uppfyller de krav som ställs, och ansvarar för att rapportera avvikelser. Du ser till att nya medarbetare introduceras och tar del av kvalitetsrutinerna på apoteket, och coachar dina kollegor med stöd och råd gällande apotekets kvalitetsarbete.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår? podd !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Ansök nu

Omsorgsasssistent till daglig verksamhet

Stödassistent
Läs mer Nov 2
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vallhagen Öster är en daglig verksamhet som riktar sig till personer med ett LSS-beslut. Syftet med daglig verksamhet är att erbjuda den enskilde en meningsfull sysselsättning, bidra till den personliga utvecklingen och främja delaktighet i samhället.
Att arbeta på Vallhagen Öster innebär att på ett strukturerat och förutsägbart sätt handleda i första hand en av deltagarna i sin sysselsättning. Du är genuint intresserad av att möta deltagaren med värme och engagemang och att skapa förutsättningar för att utvecklas utifrån egen motivation och vilja.

Du kommer ha en viktig roll i att hitta lösningar på utmaningar och att anpassa och erbjuda meningsfulla aktiviteter som passar den enskilde. Utmanande beteende förekommer. Du kommer att ingå i ett team som arbetar nära tillsammans.
Känner du att detta låter som en verksamhet du vill vara en del av? I så fall är du varmt välkommen att söka till oss. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag.


KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp.

Vi söker dig som är säker och stabil i utmanande situationer och har förmåga att sprida lugn och trygghet. Förmågan att individ- och situationsanpassa sitt bemötande är viktig.
Viktiga egenskaper är att kunna vara ödmjuk och fokusera på det positiva hos individen samt att kunna se lösningar i stället för svårigheter.

Du bidrar med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor samt i situationer som behöver lösas. Du har förståelse för vad olika förhållningssätt och agerande kan ge för resultat.

Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med utmanande beteende och AKK (alternativ och kompletterande kommunikation).

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt B-körkort.
För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Resande Servicetekniker Växjö

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 2
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar frihet under ansvar samt att vara ute mycket i fält?

Vad erbjuder vi?
Här har du möjligheten att utveckla din tekniska kompetens och få ett varierande arbete när du är ute på olika uppdrag över hela landet. Du får en gedigen utbildning i företagets maskinpark och med din expertis hjälpa kunderna med både service och nyinstallation av maskiner.
Vidare erbjuds:
* Utbildning
* Kollektivavtal
* Traktamente och restidsersättning
* Vara del i stort företag med kunder över hela världen

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har arbetat som servicetekniker. Det krävs att du är flexibel som person då du har mycket frihet under ansvar och är trygg med att träffa kunder. Du har erfarenhet inom el- eller maskinteknik eller annan relevant utbildning för tjänsten. Har du arbetat med PLC eller automation är det meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande:

* B-körkort
* Du behärskar svenska i tal och skrift
* Har erfarenhet av att arbeta som mekaniker, servicetekniker eller dylikt.
* Du har en gymnasieutbildning eller likvärdigt inom el, mekanik, eller dylikt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Vad innebär rollen?
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar frihet under ansvar? Vi på 2Complete söker dig som vill arbeta som Servicetekniker hos vår kund.

Vår kund är ett väletablerat och stabilt bolag som just nu växer och vill anställa fler duktiga tekniker. Som servicetekniker arbetar du med installation, driftsättning, underhåll, utbildning, service och reparation och därtill hörande dokumentation när det gäller kundens maskiner. Montering av elektriska, pneumatiska och hydrauliska installationer förekommer.

Du kommer även att bistå kunder med rådgivning kring maskinsäkerhet och underhållsmetoder samt med teknisk support. Du kommer att utgå från hemorten och räkna med att resa både i Sverige och internationellt. Antalet övernattningar per år kan uppgå till 120-130 nätter, här behöver du tänka igenom att det kan fungera för dig.
Du har också daglig kontakt med företagets kunder vilket kräver att du trivs med kundkontakt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd från början av bolaget. Arbetstiderna är måndag till fredag, du kommer att utgå hemifrån med tjänstebil. Du kommer få utbildning om företagets maskiner vid start av tjänsten i Schweiz.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Ansök nu

Fastighetsskötare - Mångsidig roll inom fastighetsunderhåll!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 2
Vi söker en fastighetsskötare för en spännande position inom fastighetsunderhåll i och runt Växjö. Denna roll innebär en nyckelposition hos ett etablerat företag med högt fokus på kvalitet och tillförlitlighet!

Vi letar efter en självgående individ med kunskap/intresse inom områden såsom snickeri, el, VVS, fastighetsunderhåll eller liknande. Du är händig som tar sig an olika uppgifter och löser dem effektivt. Att vara prestigelös och ha förmågan att träffa olika människor är viktigt.

Krav och ansvar:
- B-körkort krävs.
- Ansvarig för underhåll och reparationer inom ett område med flera fastigheter (fastigheterna kan också vara en längre bit bort, ungefär 1-3 nätter/månad övernattar - självklart en kostnad kundföretaget står för).
- Flexibel arbetstid, vanligtvis mellan 07:00 och 16:00, med en 40-timmars arbetsvecka. Slut tidigare på fredagar, kl. 14:30.
- Skapa och hantera din egen arbetsrutin och planera dina egna resor till fastigheterna.
- Regelbundna besök på fastigheterna enligt planerat underhållsprogram.

Din profil
Vi ser gärna att du är administrativt lagd och kan hantera dokumentation smidigt. Att vara social, kompetent och representativ är viktigt då du kommer att vara i kontakt med leverantörer, kollegor och fastighetspersonal.

Övriga krav och information:
- Goda kunskaper i svenska och turistengelska är ett krav, med andra språkkunskaper som meriterande.
- Möjlighet till övernattningar vid behov.
- Start: Januari.
- En veckas onboarding för utbildning och introduktion till företagets standarder.

Om du är redo för en spännande och mångsidig roll inom fastighetsunderhåll, där din självständighet och tekniska kunskaper uppskattas, ansök nu för att bli en del av vårt dedikerade team. Vi erbjuder en stimulerande och flexibel arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Resultatenhetschef sökes till Combitech SOC i Växjö

Affärsområdeschef
Läs mer Nov 2
Vill du vara med och fortsätta utveckla Sveriges ledande Security Operations Center? I rollen som Resultatenhetschef är ditt uppdrag att utveckla, leda och marknadsföra Combitechs SOC.

VAD VI ERBJUDER

För oss på Combitech är stärkandet av det civila och militära försvaret ett kärnuppdrag. För att göra det med kvalitet för våra kunder är Cyberförmågan en central del i företagets samlade erbjudande. Inom Cybersäkerhetsområdet är vi en av de ledande tjänsteleverantörerna i Sverige. Vi har även en mindre verksamhet i Norge, i bolaget Watchcom.Med närmare 200 återkommande kunder är marknadspositionen stark och affären växer år för år. Inom Combitech har vi samlat Cyber-erbjudandet i divisionen Cyber Security, där ansvar lagts att utveckla tjänsterna, utveckla kompetenserna och utveckla affären, i syfte att hjälpa kunder öka sin resiliens. Inom divisionen finns cirka 240 medarbetare, men även i andra delar av Combitech finns en djup kunskap inom säkerhetsområdet som vi i möjligaste mån ska använda för kundernas bästa.Från vår Security Operations Center (SOC) levererar vi säkerhetsövervakning 24/7 till våra kunder inom både offentlig och privat sektor. Tillsammans med enheter som levererar Threat Intelligence, Incident Respons, säkerhetstester och GRC ingår leveransen från vår SOC i ett komplett erbjudande får att våra kunder ska kunna säkra sin verksamhet, dygnet runt året runt.

Din roll som resultatenhetschef

Som resultatenhetschef för Combitechs SOC är du en del av ledningen för affärsområdet Secure Business inom Combitechs Cyber-division och har huvudansvaret för att leda och utveckla affärer och verksamhet inom Combitechs SOC.Centralt i rollen är ansvaret för vår 24/7 leverans till våra kunder. Du leder och utvecklar verksamheten så vi med kvalitet och styrning möter våra kunders förväntningar på avtalad leverans.Du har även strategiskt och taktiskt ansvar för att säkerställa att våra tjänster utvecklas i takt med marknadens förväntan genom nyttjande av ny och relevant teknik och rätt partners.I rollen ligger även fullt affärs- och resultatansvar för verksamheten. Detta inkluderar affärsutvecklingens alla delar, anbuds- och offertarbete, hantering av löpande kundrelationer och resultatansvar.

Vad vi söker

Vi söker dig som har förmågan att ta ett brett ansvar för tjänsteområdet, inkluderande både operativt ledarskap och arbetet med vision och långsiktiga mål. Du arbetar med löpande process- och leveransförbättringar på ett systematiskt sätt med tydliga KPI:er.Som person är du affärsfokuserad och har erfarenhet av att leda verksamhet med personal- och resultatansvar. I ditt uppdrag ligger att leda framtagande av tjänstepaketeringar, affärsmodeller och kostnadskalkyler.Vår förmåga att leverera tjänster är helt beroende av våra kompetenta medarbetare. I rollen ingår personalansvar varför det också är centralt att ha intresse och förmåga att aktivt medverka till trivsel och fortsatt kompetensutveckling för hela teamet.För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av tjänsteleverans med personal- och resultatansvar.Du behöver kunna kommunicera och diskutera cybersäkerhetsfrågor. Erfarenhet av SOC är meriterande men inget krav.Du behärskar svenska och engelska obehindrat.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Nov 2
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu truckförare för kommande kundbehov i Växjö.
Din roll som truckförare ställer höga krav på kvalité och effektivitet. Du kommer jobba med varierande arbetsuppgifter och kunna utvecklas inom lager och logistik. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Plocka och packa varor till kund
• Sortering av pallar
• Godsmottagning och utlastning av paket
• Orderregistrering och viss administration
Höga krav på noggrannhet och kvalité kommer finnas i varje moment.

Uppdraget kan både vara för ett kortsiktigt och långsiktigt behov. Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00. Du kommer bli anställd via Inpeople och uthyrd till vår kund.

Notera att det här är en proaktiv annons för kommande behov.


Din profil
För att vara aktuell för tjänsten bör du ha:
• Erfarenhet av att köra plocktruck eller motviktstruck
• Giltigt truckkort
• Erfarenhet av att jobba i högt tempo i en föränderlig miljö
• Goda kunskaper och en förståelse för kvalitetskrav och rutiner.
• Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• God IT-vana för att kunna hantera ordersystem

Det är meriterande om du:
• har tidigare erfarenhet i hantering av livsmedel är det meriterande.
• är tillgänglig omgående då behov kan uppstå med kort varsel.

Endast sökande med tidigare truckvana samt truckkort kommer att kontaktas vidare för denna tjänst. Var därför noga med att nämna detta i din ansökan.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Handläggare

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 2
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är en statlig myndighet som tar fram kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar. Vi ger stöd till föreningsliv, kommuner och internationellt samarbete. På Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är ungas villkor och civilsamhällets förutsättningar i fokus. Här växer kunskap fram som beslutsfattare använder när de prioriterar insatser för unga och för civilsamhället. Vi sprider kunskapen i mötet med människor, på såväl nationell som europeisk nivå. Vi fördelar också statsbidrag som ger små och stora organisationer möjlighet att växa och utvecklas. Internationella bidrag ger kommuner och organisationer möjlighet att arbeta praktiskt med ungdomspolitik på lokal, regional, nationell och europeisk nivå och ger unga möjlighet att tillbringa upp till ett år utomlands som volontär.

Vi erbjuder en modern arbetsplats med viktiga uppdrag som engagerar oss och våra målgrupper. Här får du stora möjligheter att utvecklas både i din yrkesroll och som person.

Vi är en av Sveriges hbtqi-strategiska myndigheter och arbetar aktivt med jämställdhetsintegrering. Vi har ett normkritiskt perspektiv och bedriver ett arbete för att motverka diskriminering bland unga.

ARBETSUPPGIFTER
De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar handläggning av bidragsansökningar och redovisningar från organisationer och kommuner inom ramen för EU-programmen Erasmus+ Ungdom och idrott samt Europeiska Solidaritetskåren. Handläggningen sker i samarbete med kollegor på avdelningen. I arbetet ingår att ha kontakter per telefon och mail med ansökare och aktörer som är intresserade av våra bidrag samt att göra projektbesök hos beviljade projekt.

Handläggaren kommer också att medverka i informationsspridning och erfarenhetsutbyten, samt i avdelningens utvecklings-, uppföljnings-, analys-, och rapporteringsarbete. I handläggarens uppdrag ingår även att förbereda och koordinera utbildningar och event med utgångspunkt i avdelningens uppdrag. Uppgifter inom ramen för något av avdelningens andra uppdrag kan bli aktuellt. Omvärldsbevakning av relevant område samt remissvar är andra arbetsuppgifter som kan förekomma. Resor sker, både i Sverige och inom EU. Delar av anställningen kan komma att bestå av administrativt stöd till avdelningen.

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant universitet- eller högskoleutbildning, gärna juridisk eller samhällsvetenskaplig eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha relevant arbetslivserfarenhet i form av arbete på myndighet med handläggning av ärenden eller på en organisation som söker/mottager bidrag från det offentliga. Du ska ha ett dokumenterat internationellt intresse och gärna kunskap om internationellt arbete samt EU:s och Sveriges ungdoms- och civilsamhällespolitik. För den här anställningen söker vi dig som förstår värdet av utlandserfarenheter, genom eget resande eller genom engagemang i civilsamhällets organisationer. Det är därför ett krav att du har med dig minst tre månaders sammanlagd utlandserfarenhet.

Du ska kunna bemöta olika målgrupper på ett bra sätt utifrån målgruppens förutsättningar och behov. Det gör du genom god samarbetsförmåga och ett relationsskapande samt nätverkande arbetssätt. Du är strukturerad och flexibel i ditt arbete och kan följa processer och rutinbeskrivningar. Du har god pedagogisk förmåga och kan förklara komplicerade processer för målgruppen i både stora och små sammanhang.

Du ska kunna uttrycka dig mycket väl i tal och i skrift på svenska och engelska. Du har även goda kunskaper i Officepaketet och är van vid att sätta dig in i olika datasystem.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbete med och/eller handläggning av EU-program. Meriterande är också om du själv har arbetat direkt med ungdomar som anställd eller ideellt.

Vi ser gärna att du har övriga språkkunskaper och därför kan bidra med det till hela avdelningen. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet såsom samarbets-, initiativ- och ansvarsförmåga.

ÖVRIGT
MUCF har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Som kandidat ansvarar du för att de lämnade uppgifterna är sanningsenliga och korrekta samt att de lämnas till MUCF senast 24.00 sista ansökningsdagen. Uppgifterna behandlas och sparas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

För kunds räkning söker vi en medarbetare till smedjan för omgående start

Smidesoperatör
Läs mer Nov 2
Vi behöver dig som vill jobba inom industrin, sök om du vet att det passar dig!

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill arbeta inom industrin som smidesarbetare där man bland annat pressar ståldetaljer som tillhör lyftprodukter i stora smidesmaskiner.

Formell kompetens:
- Fyllda 18 år.
- Körkort B och tillgång till bil.
- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
- Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom tung industri.
- Truckkort är inget krav, men meriterande i flera av tjänsterna vi tillsätter!

Din bakgrund:
Vi ser gärna att du har en industriutbildning eller industrierfarenhet och ett stort intresse för att utvecklas och lära dig mer om företaget! Du behöver vara händig, säkerhetsmedveten och inte rädd för att hantera fysiskt krävande och varmt arbete.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som trivs med att arbeta inom industri och är engagerad och positivt inställd till utmaningar. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp, vilket ställer krav på att du är flexibel, självgående, driven och tar egna initiativ. Som konsult är du Lernias ambassadör ute hos kund, och därmed kunna stå för våra värderingar.

Vidare krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner på svenska muntligt och i skriftlig form.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort:
Visstidsanställning / Heltid / Växjöområdet

Arbetet är förlagt till 2-skift

Tillträde:
Start omgående eller enligt överenskommelse.

Information:
Ansök med ditt CV och personliga brev. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer att kontakta dig om du är den vi söker.

Välkommen med din ansökan redan idag på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi

Ansök nu

Sjuksköterskor sökes till uppdrag i Kronoberg för 2024!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 2
Vårdkuriren söker sjuksköterskor till flertal uppdrag i Kronoberg!
Arbetstider:
Dag, kväll, natt och helg.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom sjukhus, kan variera beroende på avdelning.
Vårdkuriren erbjuder:
Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen).
Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
Möjlighet till flexibel schemaläggning.
Andra fina förmåner.

Vårdkuriren ser att du:
Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska.
Har jobbat som sjuksköterska minst 2 år
Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
Tidigare erfarenhet från sjukhus.

Personliga egenskaper:
Förmåga att jobba självständigt som sjuksköterska
Positiv inställning och flexibel problemlösare.
Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som sjuksköterska.Sista ansökningsdag:
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
#jobbjustnu
Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information!
Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.
Kontaktperson
Filippa J
Recruitment Researcher
Mobil: +46 70 930 42 15
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: filippa@vardkuriren.se
#jobbjustnu

Ansök nu

HR-Partner till IGT Sweden Interactive AB i Växjö

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 2
IGT Sweden Interactive AB i Växjö utvecklar och levererar casinospel i världsklass. IGT är ett globalt företag som utvecklar och underhåller kompletta mjukvarulösningar för serverbaserade spelmaskiner. I rollen som HR-Partner kommer du arbeta i en central funktion där du får stödja ledare och medarbetare på kontoret i Växjö. Läs mer om IGT på deras hemsida: https://www.igt.com/

Vi på Maxkompetens söker för en direktrekrytering till IGT dig som vill axla ansvaret som IGT Sweden Interactive AB:s HR-Partner.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-Partner hos IGT kommer din främsta arbetsuppgift vara att stödja och utveckla organisationens ledare och medarbetare inom HR-frågor. Du kommer ha en central roll där du arbetar nära Växjökontorets ledare och dess medarbetare . Vidare kommer du tillsammans med IGT:s avdelningschefer utveckla organisationens arbetsmiljö och policys.

I rollen som HR-Ansvarig kommer du även:
*Driva och utveckla organisationens HR-arbete utifrån årscykel.
*Kontinuerligt säkerhetsställa att organisationen följer nya lagkrav och uppdatera policys utefter detta.
*Stödja och utveckla organisationens medarbetare vid behov.

I denna roll rapporterar du till Senior Director P&T People Partner CTO Gaming för IGT.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig arbetslivserfarenhet inom ett brett HR-arbete. Du har från tidigare yrkesroller stor vana att driva, utveckla och stödja medarbetare och ledare från ett affärsmässigt HR-perspektiv. Som HR-Partner är du ansvarstagande och trygg i din yrkesroll. Vidare förstår du vikten av en god kommunikation och samarbete mellan olika avdelningar. Du trivs i en roll där du får vara spindeln i nätet och ha många kontaktytor inom organisationen.

Som person är du förtroendegivande, noggrann och lösningsorienterad. Vidare har du ett stort engagemang i ditt arbete samt är coachande i ditt tillvägagångsätt. För att lyckas i rollen som HR-Partner hos IGT är du ständigt nyfiken på nya utmaningar och vill utvecklas inom din roll.

För att vara aktuell har du som söker:
*Mångårig arbetslivserfarenhet inom brett HR-arbete.
*Kandidatexamen från högskola eller universitet inom HR/personalvetenskap eller organisationsutveckling.
*Mycket goda kunskaper inom arbetsrättsliga frågor.
*Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
*Goda kunskaper inom Office-paketet, önskvärt Excel.

Har du som söker arbetat som HR inom IT-sektorn i tidigare yrkesroller ser vi det som mycket meriterande.

Övrig information
*Placeringsort: Växjö
*Start: Vid överenskommelse
*Varaktighet: Tillsvidare
*Arbetstid: mån-fredag, dagtid.

IGT Sweden Interactive AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Lisa Andersson på telefon 073- 436 81 02. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
IGT is the global leader in gaming. We enable players to experience their favorite games across all channels and regulated segments, from Gaming Machines to Lotteries to Interactive. We have a well-established local presence and relationships with governments and regulators in more than 100 countries around the world, and create value by adhering to the highest standards of service, integrity, and responsibility. IGT has over 12,000 employees.

IGT is committed to sustaining a workforce that reflects the diversity of the global customers and communities we serve, and to creating a fair and inclusive culture that enables all our employees to feel valued, respected and engaged. IGT is an equal opportunity employer. We provide equal opportunities without regard to race, color, religion, gender, sexual orientation, gender identity, gender expression, pregnancy, marital status, national origin, citizenship, covered veteran status, ancestry, age, physical or mental disability, medical condition, genetic information, or any other legally protected status in accordance with applicable local, state, federal laws or other laws. We thank all applicants for applying; however, only those selected to interview will be contacted.

Ansök nu

Reseadministratör till SAS med start 22/1!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 2
Vill du arbeta för ett globalt företag i Härjedalen?
Vill du bli vår nya kundtjänstmedarbetare, kommunikatör eller kort och gott vår nya kollega och medarbetare hos oss på Foundever.
Vi söker dig som är nybakad student, vill börja om med något nytt eller som har en lång arbetslivserfarenhet men som vill göra något annat långt bort från storstadens stress, för oss är alla lika välkommen.
Vi söker dig som vill ingå i vårt fantastiska team på plats i Sveg där vi hjälper SAS kunder med allt från bokningar av biljetter, speciella önskemål till att se så att din kund får bästa tänkbara reseupplevelse.
Du börjar din anställning hos oss med en utbildningsperiod där du får lära dig hur du på bästa sätt hanterar de frågor som kommer in till kundtjänsten, hur du bokar biljetter och hittar information som kunderna efterfrågar. Utbildningen är en kombination av teoretiska och praktiska övningar.
Efter utbildningen kommer du med hjälp av dina kollegor börja hantera kundfrågor via telefon och vi vet att det kan vara nervöst i början men du kommer att ha många runt omkring dig som hjälper dig att komma i gång.
Vi är cirka 200 anställda på Foundever i Sveg och cirka 75 av våra medarbetare jobbar från centret i Sveg och det är på centret i Sveg vi nu vill bli fler.
Vi får oftast höra Sveg, vad finns det där eller varför ska jag flytta dit?
Det är en fråga som många av våra anställda en gång i tiden ställde men efter att ha besökt oss och börjat jobba hos oss har många blivit bofasta Härjedalingar.
Härjedalen erbjuder en fantastisk möjlighet till ett aktivt liv i vår fina natur som på sommarhalvåret erbjuder fiskevatten i världsklass, vandringsleder, MTB leder, golf, paddling och mycket mer.
Härjedalens geografiska placering gör det också möjligt att komma så nära midnattssol som det går utan att behöva leva i totalt mörker under december-januari.
Under vinterhalvåret är Vemdalen, Lofsdalen och Funäsdalen orterna dit många alpina- och XC-landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning på grund av den säkra snötillgången. Vill du i stället ta dig fram med skoter finns det miltals med leder som tar dig vidare mot nya upplevelser.
Härjedalen är placerat nästan mitt i landet och vi har 18 mil till Östersund, 14 mil till Mora och 11 mil till Ljusdal, samtliga orter går det buss till eller varför inte ta flyget från Svegs flygplats raka vägen till Arlanda för mindre än 600 sek.
Vill du veta mer om Härjedalen rekommenderar vi dig att besöka www.härligahärjedalen.se eller www.tasteget.nu/flytta-till-harjedalen.
Vi är ute i god tid då vi vet att det är ett stort beslut att flytta till en ny ort.
Din anställning hos oss börjar den 22 januari 2024 men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan nu.
Vi välkomnar självklart också ansökningar från dig som redan är boende i Sveg med omnejd.

Ansök nu

Vi söker CNC-operatör svarv/fräs till företag i Växjö

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 2
Just nu söker vi på Lernia en erfaren CNC-operatör till ett uppdrag hos vår kund i Växjö. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att ansvara för att ställa in och sköta maskinerna och kontrollera tillflöden av material i maskinen. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Din bakgrund
Grundkraven är att du har en verkstadsutbildning inom CNC samt några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning och maskinkörning. Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Erfarenhet av att köra och göra justeringar av CNC-styrda maskiner.

Meriterande om du har
* har tillgång till egen bil
* har B-körkort
* har truckkörkort typ A och B.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom kvalitetskontroll, ritningsläsning och maskinomställningar att söka tjänsten. Du trivs med ansvar, är självgående och har ett tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort
Visstidsanställning med goda möjligheter för övergång till kund / Heltid - Skift / Växjö

Tillträdesdag
Omgående enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så skicka ansökan snarast.

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Tekniskt innovativ Key Account Manager till Willo AB

Key account manager
Läs mer Nov 2
Teknisk Key Account Manager
- som med innovativt tänkande och förtroendefullt sätt bidrar till att skapa långsiktiga samarbeten
Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Vi är idag ca 125 anställda och har en omsättning på ca 220 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.willo.se.
Hos oss på Willo är det viktigt att vara tekniskt kunnig och lyhörd för kundernas behov när vi jobbar med försäljning. Våra kunder värdesätter teknisk dialog och stöttning inom produktutveckling och speciellt då inom skärande bearbetning. Det gör oss till en viktig samarbetspartner i deras utveckling. Med hjälp av vår tekniska kompetens skapar vi förtroendefulla relationer i långsiktiga samarbeten.

Som teknisk KAM på Willo är det här dina arbetsuppgifter
Från Växjö förser vi ledande industrier med små högklassiga precisionsdetaljer. Kunderna finns inom våra segment MedTech, Industry, Energy och MoldTech. Detaljerna kan sitta i ett kärnkraftverk, i ett tandimplantat, i en bilmotor och många andra slutprodukter med höga krav på kvalitet.
Teamet runt dig har en spetskompetens inom skärande bearbetning och tillsammans med dem ser du till helheten av detaljen – från ritning till dess att detaljen är på plats i kundens produkt. Vi arbetar nära våra kunder och som partners öppnar vi upp för nya, smarta lösningar.
Som Teknisk Key Account Manager på Willo är ditt huvudsakliga ansvar att skapa affärer utifrån kundens behov, föreslå ytterligare detaljer som passar vår tillverkning och agera som kundens samarbetspartner i utvecklingen av deras affär.
Försäljningsprocesserna drivs som projekt och du ansvarar för hela affärsprocessen från första dialog till slutförhandling och kontraktsskrivning. I din vardag jobbar du ständigt med nya tekniska lösningar och metoder i nära samarbete med våra tekniker och vår produktion för att skapa ett så stort kundvärde som möjligt. Du kommer att hantera tekniska frågor ur ett kundperspektiv från idéstadium till implementering och uppföljning. Du kommer att jobba tight med våra projektledare och med vår Marknadschef som blir din närmaste chef.
Tjänsten innebär resor i viss mån och dessa är alltid planerade i god tid. Du kommer att representera Willo när vi deltar på mässor i Sverige och utomlands.
Din profil
Du gillar att utveckla affärsrelationer och teknisk problemlösning. Har du kunskap inom skärande bearbetning eller liknande branscher blir vi extra glada, men det är inget krav för tjänsten.
Som person har du en stark inre motor, hög initiativförmåga och du trivs med att bygga långsiktiga och lönsamma affärsrelationer. Du är kommunikativ, innovativ och starkt utvecklingsorienterad. Du är en lagspelare som värdesätter att jobba tillsammans med dina kolleger i ditt dagliga arbete. Tack vare din trovärdighet och ditt kunnande skapar du förtroende och bygger relationer i alla led både internt och extern.
Det här tänker vi oss också att du har med dig i din verktygslåda
Erfarenhet av teknisk försäljning B2B
Någon form av avslutad teknisk utbildning
God engelska och svenska i tal och skrift
Med fördel branscherfarenhet inom skärande bearbetning

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss på Willo får du en gedigen produktteknisk introduktionsutbildning när du börjar. Det tror vi är en bra grund för ditt fortsatta jobb. Vi är ett medelstort företag, så här lär du snabbt känna dina trevliga kollegor och tillsammans skapar vi en arbetsmiljö som vi trivs i.
Vi lovar att göra allt för att du skall utvecklas och trivas hos oss på Willo!
Placering
Det dagliga samarbetet mellan våra medarbetare är värdefullt för att projekten skall bli framgångsrika. Därför ser vi helst att våra medarbetare är på plats i Växjö när de inte är hos kund eller på tjänsteresa.
Ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Head Consulting Group Sweden AB och det är till dem du skickar din ansökan. Vi svarar gärna på frågor om tjänsten och du är varmt välkommen att kontakta Marknadschef Johan Backgård 0470-70 14 21. För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ewa-Marie Åström, 0738 – 01 04 46.
Vi har gjort vårt val av rekryteringspartner och undanber oss påringningar från andra rekryteringsföretag eller CV-förmedlare. Tack för att du respekterar det!

Ansök nu

Boendestödjare

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Nov 2
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten

Vingavägen ligger i stadsdelen Hovshaga i Växjö med ett litet centrum inom gångavstånd. Nära inpå boendet ligger ett naturskönt skogsområde. På Vingavägen finns tre hus med två lägenheter i varje hus. Dessa har ett sovrum, vardagsrum, kök och toalett. Alla som bor hos oss har även tillgång till vårt gemensamhetshus där vi umgås tillsammans. Verksamheten avser en bostad för vuxna i enighet med Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Målgruppen är vuxna personer med lindrig intellektuell funktionsvariation och autism.


Vi söker nu en ny boendestödjare till vår verksamhet. Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring. Stödet syftar till att personen ska bibehålla och utveckla sina förmågor för att kunna leva sitt liv så självständigt som möjligt.

I rollen arbetar du med att:


- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser

- Planera och genomföra aktiviteter med klienter

- Skriva dokumentation och genomförandeplaner

- Följa gällande rutiner på enheten


- Arbeta enligt rådande föhållningssätt och metoder

- Genomföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter

- Samverka med arbetskollegor, ledning, godmän, anhöriga och andra aktörer


Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Tjänsten innebär arbete under dagtid, kväll, natt (sovande jour) och helg.


Tjänst: Tillsvidare, 80-85 %Vem är du?


För att vara aktuell för tjänsten ska du ha:

- Utbildning som undersköterska, socialpedagog eller beteendevetare

- Erfarenhet av arbete med målgrupper inom LSS

- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetetSom person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Du ska vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande och utmanande. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.


För mer information om tjänsten kontakta verksamhetschef Sara Moussaoui, 073-028 50 18 eller sara.moussaoui@humana.seVi erbjuder

Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.

Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.Vad händer nu?

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu