Hitta lediga jobb i Växjö

Maskinskötare till Lyreco

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 17
Lyreco-koncernen är ledande i Europa och världens tredje största distributör av produkter och tjänster för arbetsplatser. Lyreco har varit ett privatägt företag sedan 1926, och har ständigt anpassat sig till utvecklingen på arbetsplatser genom sitt ständiga fokus på att skapa bästa möjliga kundupplevelse, starka partnerskap med välrenommerade leverantörer och effektiv logistik. Staples i Växjö är numera en del av Lyreco- koncernen. Läs mer om Lyreco på deras hemsida: https://www.lyreco.se/

Vi på Maxkompetens i Växjö söker nu en maskinskötare till Lyreco. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
För att säkerställa driften hos Lyreco i Växjö söker vi nu en engagerad och tekniskt kunnig maskinskötare. I denna roll kommer du att vara ansvarig för att övervaka och underhålla företagets tekniska utrustning på lagret med särskilt fokus på att byta ut och underhålla olika delar av bansystemet såsom bromsar, cylindrar, kasetter och liknande. Du kommer att ingå i ett mindre team tillsammans med andra kompetenta kollegor.

Din profil
Vi söker dig som har tekniskt intresse och kunnande samt trivs med att arbeta med tekniska problem. Du är strukturerad, noggrann och tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter med hög kvalité och inom angivna tidsramar. Vidare är du som person ambitiös, lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga vilket gör att du också har lätt att få samarbetet och arbetet i gruppen att drivas framåt.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
Teknisk gymnasieutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.?

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placeringsort: Växjö
Start: Omgående
Arbetstid: Tvåskift, måndag-fredag 05:30-14:30 samt 10.00-19:00
Lön: Enligt kollektivavtal

För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos Lyreco. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Elin Tornhed på telefon 0730-56 55 54.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Lillestadskolan

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Maj 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Lillestadskolan är en tvåparallellig F-6 skola på norr i Växjö. Skolan har cirka 300 elever och det finns närhet till kultur, parker och Fyllerydskogens naturreservat från skolan läge. På Lillestadskolan tar alla ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår gemensamma miljö. Vi arbetar för goda relationer och trygghet som utgör grunden för att uppnå hög måluppfyllelse.

I ditt huvuduppdrag planerar du gemensamt och systematiskt med övrig fritidspersonal för att skapa goda förutsättningar och utveckla fritidsverksamheten. Vår verksamhet ska utgå ifrån våra styrdokument, den senaste forskningen och beprövad erfarenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem eller dig som är utbildad fritidspedagog.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar.

Du stimulerar alla elever till att utvecklas och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Varmt välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Automationskonsult till Ömangruppen i Karlskrona!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Maj 17
PropTech Energy är en koncern med tre innovativa och expansiva bolag Ömangruppen, Axcell Fastighetspartner och P2 Energi. Bolagen erbjuder helhetslösningar för fastigheter, med specialkompetens inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten, eller hjälper till men enskild punktinsatser, helt utifrån kundens behov.Vi finns på ett 30-tal platser i landet och har totalt cirka 400 medarbetare.

Har du erfarenhet inom fastighetsautomation eller automationslösningar för industri? Vill du vara med på en spännande resa där du får en bidragande roll i vår fortsatta tillväxt inom området energi? Ömangruppen i Karlskrona söker nu en automationskonsult! Du blir en del av ett team beståendes av energi- och automationskonsulter, som tillsammans fokuserar på att skapa energieffektiva system och lösningar. Som person är du självgående, driven och prestigelös. Är du redo för nästa steg i karriären?

"Mitt namn är Peter och jag arbetar som affärsområdeschef inom energi. Med mig som chef kan du förvänta dig stöd där vi tillsammans hittar lösningar på problem. Hos oss får du möjlighet att påverka din vardag med korta beslutsvägar och mycket frihet under ansvar. Jag söker dig som vill bli en viktig del av vår satsning inom energi och automation. Är du vår saknade pusselbit?" - Peter Lindström

Arbetsuppgifter

Som automationskonsult utför du arbeten hos både nya och befintliga kunder. Du planerar, samordnar samt utför ditt arbete antingen själv eller tillsammans med andra konsulter. Resultatet av en automationskonsults arbete ska leda till välfungerande klimatanläggningar med låg energianvändning och nöjda kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• projektering och konstruktion av fastighetsautomationssystem
• utveckla och implementera driftstrategier som leder till gott inomhusklimat och låg energianvändning
• upprätta funktionsbeskrivningar och driftkort för energieffektiva styrfunktioner
• programmering, driftsättning, felsökning och dokumentation av nya och befintliga system
• uppkoppling av DUC/PLC mot överordnad styr med väl genomtänkta driftbilder
• serviceuppdrag och driftunderhåll av fastighetsautomation
• medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
• uppföljning och återrapportering
• skapa och bibehålla goda kundkontakter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Utbildning eller erfarenhet avseende fastighetsautomation, eller automationslösningar för industri
• God förståelse för hur fastigheters tekniska system samverkar för att skapa gott inomhusklimat med låg energianvändning
• Programmering av Regin, eller PLC:er (TwinCat/Codesys)
• Integration mot överordnade system (främst webport)
• Kommunikationsprotokoll och fastighetnät (ethernet)
• Du har god vana i affärssystem

Som automationskonsult är du ansvarstagande, ambitiös och serviceinriktad som person. Du är lyhörd för kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och en kreativ problemlösare. Du är målmedveten, strukturerad och ödmjuk. Du är affärsorienterad, initiativrik och observant för att finna nya möjligheter till merförsäljning och ökad kundnöjdhet.

Förmåner och fördelar

• Interna och externa utbildningar
• Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
• Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Lön: Enligt överenskommelse
• Plats: Karlskrona
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Arvidsson på +46708165540.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-06-15.

Vill du veta mer om vår satsning inom energi och hur det är att jobba som konsult hos oss? Läs här: För Rebecca Karlsson är Ömangruppen framtiden (omangruppen.com) “I energifrågan är alla vinnare” – Peter Lindström ny affärsområdeschef (omangruppen.com).

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

Ansök nu

Speciallärare till Vederslöv skola

Speciallärare
Läs mer Maj 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du lärare med stort engagemang och intresse för alla elever. Tro du på varje individs förmåga att lyckas, vill du få varje elev att känna sig speciell? Då kan du vara den vi söker!

Vederslöv skola är en charmig F-6 skola med drygt 150 elever endast 20 minuters resväg från Växjö. Skolan ligger i ett lugnt område med ett fantastiskt läge med närhet till naturen, skog, ängar och vatten. Skolan har en idrottshall, en fantastisk skolgård som inbjuder till lek, spel och kreativitet. Vi arbetar för att behålla barnets lust till att lära och ge eleverna möjligheter till inflytande.

Tjänsten som speciallärare på vår skola riktar sig främst mot arbete med elever i åk 4-6. Tjänsten innebär tätt samarbete med klasslärarna i de olika årskurserna för att stödja elevernas utveckling mot kunskapsmålen. Det kan innebära mer generella insatser, såsom att utföra screening av läshastighet/läsförståelse eller matematikkunskaper samt uppföljning av dessa löpande under läsåret. Det kan också innebära mer specifikt riktade insatser för elev eller grupp (såsom läs-/skrivträning, matematikträning eller träning i engelska) och att kontinuerligt följa upp elevernas utveckling kopplat till insatsen.

Tjänstens innehåll kan variera och är beroende av det behov som finns under läsåret utifrån överlämningsinformation och resultat av screening. Insatserna utförs sedan på olika sätt. Det kan vara att undervisa en elev enskilt eller flera elever i grupp. Det kan också vara att stödja eleven/eleverna ute i klassen. En flexibilitet och lyhördhet för behoven är nödvändig. Det är också viktigt med ett gott samarbete med klasslärarna för att kunna stödja eleverna på bästa sätt.

KVALIFIKATIONER
God förmåga att skapa hållbara relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor är viktigt. God förmåga att planera undervisning för olika kunskapsbehov är nödvändigt. God förmåga att läsa in sig på och använda varierade metoder och material som passar för olika elever i undervisningen. Det är också viktigt att kunna strukturera, planera och prioritera eftersom undervisningsperioder och insatser kan variera under läsåret.

Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete, genom ett gott ledarskap såväl i som utanför klassrummet. Via dialog skapar du goda relationer som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt. Självklart använder du digital teknik i undervisningen och som redskap för information, planering, kommunikation och rapportering.

Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

Vidare är du en trygg pedagogisk ledare med förmåga att kritiskt analysera eget och arbetslagets arbetssätt för ständig utveckling.

Körkort och tillgång till bil är en fördel för att ta sig till arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Automationskonsult till Ömangruppen i Växjö!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Maj 17
PropTech Energy är en koncern med tre innovativa och expansiva bolag Ömangruppen, Axcell Fastighetspartner och P2 Energi. Bolagen erbjuder helhetslösningar för fastigheter, med specialkompetens inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten, eller hjälper till men enskild punktinsatser, helt utifrån kundens behov.Vi finns på ett 30-tal platser i landet och har totalt cirka 400 medarbetare.

Har du erfarenhet inom fastighetsautomation eller automationslösningar för industri? Vill du vara med på en spännande resa där du får en bidragande roll i vår fortsatta tillväxt inom området energi? Ömangruppen i Växjö söker nu en automationskonsult! Du blir en del av ett team beståendes av energi- och automationskonsulter, som tillsammans fokuserar på att skapa energieffektiva system och lösningar. Som person är du självgående, driven och prestigelös. Är du redo för nästa steg i karriären?

"Mitt namn är Peter och jag arbetar som affärsområdeschef inom energi. Med mig som chef kan du förvänta dig stöd där vi tillsammans hittar lösningar på problem. Hos oss får du möjlighet att påverka din vardag med korta beslutsvägar och mycket frihet under ansvar. Jag söker dig som vill bli en viktig del av vår satsning inom energi och automation. Är du vår saknade pusselbit?" - Peter Lindström

Arbetsuppgifter

Som automationskonsult utför du arbeten hos både nya och befintliga kunder. Du planerar, samordnar samt utför ditt arbete antingen själv eller tillsammans med andra konsulter. Resultatet av en automationskonsults arbete ska leda till välfungerande klimatanläggningar med låg energianvändning och nöjda kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• projektering och konstruktion av fastighetsautomationssystem
• utveckla och implementera driftstrategier som leder till gott inomhusklimat och låg energianvändning
• upprätta funktionsbeskrivningar och driftkort för energieffektiva styrfunktioner
• programmering, driftsättning, felsökning och dokumentation av nya och befintliga system
• uppkoppling av DUC/PLC mot överordnad styr med väl genomtänkta driftbilder
• serviceuppdrag och driftunderhåll av fastighetsautomation
• medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
• uppföljning och återrapportering
• skapa och bibehålla goda kundkontakter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Utbildning eller erfarenhet avseende fastighetsautomation, eller automationslösningar för industri
• God förståelse för hur fastigheters tekniska system samverkar för att skapa gott inomhusklimat med låg energianvändning
• Programmering av Regin, eller PLC:er (TwinCat/Codesys)
• Integration mot överordnade system (främst webport)
• Kommunikationsprotokoll och fastighetnät (ethernet)
• Du har god vana i affärssystem

Som automationskonsult är du ansvarstagande, ambitiös och serviceinriktad som person. Du är lyhörd för kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och en kreativ problemlösare. Du är målmedveten, strukturerad och ödmjuk. Du är affärsorienterad, initiativrik och observant för att finna nya möjligheter till merförsäljning och ökad kundnöjdhet.

Förmåner och fördelar

• Interna och externa utbildningar
• Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
• Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Lön: Enligt överenskommelse
• Plats: Växjö
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Arvidsson på +46708165540.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-06-15.

Vill du veta mer om vår satsning inom energi och hur det är att jobba som konsult hos oss? Läs här: För Rebecca Karlsson är Ömangruppen framtiden (omangruppen.com) “I energifrågan är alla vinnare” – Peter Lindström ny affärsområdeschef (omangruppen.com).

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterskor! ?? Uppdrag v22-33 i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 17
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Sjuksköterskor för uppdrag i Växjö!  
Perioden: 2024.05.27 - 2024.008.18
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.  
Journalsystem: Cambio Cosmic
Ev. övrigt:  Ring oss för mer info!
Ref.nr: med240517-12


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
 
AnnSam har avtal med häften av Sveriges kommuner och även regionernas nationella avtal vilket ger bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige.
Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!
 
Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

C-chaufför för sommaruppdrag sökes!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 17
TopWork söker nu C-chaufför till kund i Växjö!

Vi söker dig som är intresserad av sommaruppdrag och vill utvecklas som chaufför tillsammans med vår kund i Växjö!

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och inkludera körning samt en del stopp där du behöver gå av för att arbeta tungt med kroppen. Vår kund är verksam inom renhållning och det är vad ditt arbete kommer vara fokuserat på. Körningarna kan vara längre med få stopp samtidigt som de kan vara lite kortare men med fler stopp längs vägen, vilket ställer krav på dig som chaufför att vara flexibel då varje dag inte är den andra lik. 

Arbetet kommer vara ett sommarvikariat från vecka 26 till vecka 32.
Arbetstider är förlagda dagtid.

Vi söker dig som har: C-behörighet
Giltigt YKB
Intresse av att utvecklas som chaufför
Tidigare erfarenhet som chaufför
Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Är du ute efter nya erfarenheter som chaufför? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete

Ansök nu

Sjuksköterska i Södra Sverige

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 17
Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska iSödra Sverige
Medicinklinikens uppdrag är att ge specialiserad vård inom det invärtes medicinska området med alla dess grenspecialiteter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter såsom patientarbete, anhörigkontakt, arbetsledning, teamarbete, dokumentation, läkemedelshantering etc. Avdelningen arbetar aktivt med att sjuksköterskan skall ha tid och möjlighet att fokusera på och planera sina arbetsuppgifter. Därför har de arbetsuppgifter som kan utföras av annan yrkeskategori lyfts bort från sjuksköterskan.

Lön inom 24 timmarNär du arbetar hos oss behöver du inte längre vänta på lönen. Med flexibel lön har du möjlighet att följa din lön dagligen och göra uttag av din intjänade lön när du vill och behöver det.
Krav:

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet från medicin.

Var:Södra Sverige
Omfattning: 100%
Tidsperiod:1 juni 2024 (v. 22) – 19 aug. 2024 (v.34)
Arbetstider:Enligt överenskommelse

Journalsystem:Cambio CosmicSista ansökningsdag:2024-05-27

Vi erbjuder:
Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass
En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag
Snabb service och flexibla schemalösningar
Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens
Tjänstepension från första arbetade timmen
Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA
Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort
Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar


Vilka är vi på Sjuksyrra AB?Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.
Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Ansök nu

Combitech i Växjö utökar sitt inhouse C# team!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 17
Combitech i Växjö växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi söker just nu C# utvecklare för ett inhouse team som skall arbeta parallellt med olika projekt inom olika branscher, allt från försvar, försvarsindustri till industri.
Din roll som C# utvecklare

Vi söker en systemutvecklare som vill jobba i ett inhouse-team, gillar att dela med sig och som gärna vill lära nytt. Eftersom det oftast pågår flera projekt samtidigt skall du vara intresserad av en varierad vardag med olika utmaningar. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att diskutera lösningar med andra. Du kommer att få arbeta med hela kedjan från design och implementation till test och verifiering och i stor utsträckning påverka ditt eget arbete och vardag.Combitech har kompetensutveckling i fokus och du kommer därmed få vara med i en Microsoft gruppering för utbyte av idéer och möjlighet att bolla problem och potentiella lösningar. Det är en öppen och trevlig atmosfär med kontinuerligt kunskapsutbyte, där du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.Vem är du?

Om du har några års erfarenhet inom några av följande områden .NET, C#, eller Oracle, JavaScript, eller React tror vi att du skulle passa bra in hos oss. Vi jobbar med agila arbetsätt som Scrum eller Kanban. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson: henrik.sjovall@combitech.com

Ansök nu

Production Support Technician

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 17
Production Support söker en noggrann, ansvarstagande medarbetare som brinner för förbättringsarbete och är en riktig lagspelare.
Production Support ingår i det nyligen skapade PSPD (Production Support & Process Development). Vi är en grupp på 11 personer som stöttar produktionen på två övergripande sätt:
Planering och operativt stöd
Tjänsteimplementering och teknisk stöd

Du kommer att jobba med tjänsteimplementering och teknisk stöd. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav:
Teknisk problemlösning vid stoppade orders
Bevakning av kvalité på befintliga tjänster
Bevakning och säkerställande av produktionskapacitet på kundernas installationslösningar
Implementering av nya tjänster
Utförande av pilotorders

Historiskt sett så har våra arbetsuppgifter främst varit riktade mot Konfig. Vi befinner oss nu i början av en större utvecklingsresa där vi har som huvudmål att utveckla och sjösätta likvärdig stöd till ARP (Recycling).

I din roll kommer du att samarbeta med flera olika avdelningar på AHS Group, och du kommer även ha mycket kontakt med kundens tekniker.
Vi lägger därför stor vikt på din kommunikationsförmåga. Du kommunicerar noggrant, ödmjukt och konstruktivt.
Utöver detta så ansvarar du för att nya tjänster implementeras med hög kvalité.
Som grund har du ett genuint intresse i produktionsteknik. Du förstår vikten av att ge produktionen de bästa förutsättningar för att lyckas leverera med hög kvalitet och effektivitet.

Tjänsten är på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2024-05-28. Observera, intervjuerna sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll. Detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.
Ansök idag
Låter detta som dig? Tveka inte att ansöka!
Ta kontakt med Frans van de Linde via frans.vandelinde@atea.se
Om Atea
Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Atea är en norsk koncern som har fokus på den skandinaviska och baltiska marknaden bestående av ett säljbolag i respektive land. Totalt har Atea ca 7 500 medarbetare fördelat på 84 kontor i sju länder (Norge, Sverige, Danmark, Finland samt Estland, Lettland och Litauen). Atea Logistics fungerar som logistikcenter för samtliga länder. Atea Logistics präglas av korta beslutsvägar och en platt organisation.

Vi bygger Sverige med it – vår mission
Just nu lever vi i en enormt spännande tid. En tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. Atea är stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra kunder och partners.

Atea TP2B – vår vision
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad.? Atea ska vara The place to be, för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag.
Vi lever efter våra värderingar – Varje dag: Vi skapar gemenskap och delaktighet, vi vågar utmana och förbättra, vi tar ansvar.

Ansök nu

Flexibel CE-chaufför sökes för sommaruppdrag!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 17
Vi söker nu erfaren CE-chaufför till vår kund i Växjö!
Är du en erfaren CE-chaufför som letar efter nya utmaningar och vill bredda din kompetens? Då kan vår kund vara ute efter dig för att förstärka sitt team under sommarperioden!

Vi söker efter en chaufför som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med kund i Växjö. Vår kund innehar olika typer av körningar och körningarna kan ske under dygnets alla tider. Detta medför att du som person ska ha en förmåga att arbeta med ett flexibelt arbetssätt då du kan få arbeta olika tider under arbetets gång. 

Arbetet är förlagt v.23- v.34.

Formella krav för tjänsten: CE-behörighet
YKB
ADR
Vi söker dig som är: Flexibel
Ansvarsfull
En lagspelare

Låter detta spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete

Ansök nu

Med placering i Växjö söker nu Micropower en Automationsingenjör

Automationstekniker, el
Läs mer Maj 17
Dina arbetsuppgifter
Med placering i Växjö söker nu Micropower Sweden AB en Automationsingenjör.
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.

Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Snart står också deras helt nya anläggning klar, redo för inflytt.


Vad du kommer att arbeta med
Micropower Sweden fortsätter tillväxten och behöver förstärka teamet som arbetar med att automatisera produktionen av laddare och batterier. Du blir en del av vårt automations- och elektronikteam på 5 personer och du får därmed en mycket viktig roll på vår automationsresa. Gruppen är en specialistfunktion som stödjer förändringsarbetet med projektering och genomförande inom automation och elektronik. Utöver att arbeta med att utveckla framtidens produktions- och testutrustning stödjer du naturligtvis det kontinuerliga förbättringsarbetet med att öka tillgänglighet och reducera cykeltid i våra befintliga tillverkningsutrustningar.
Teamet ingår i den produktionstekniska avdelningen som består av ca 20 personer med ett samlat ansvar för all tillverkningsrelaterad teknik och våra tillverkningsmetoder. Du rapporterar till Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.


Din profil
Vi tror att rätt person är prestigelös, hjälpsam och har en förmåga att kunna möta alla typer av människor på ett pedagogiskt och trevligt sätt, samt att du är ödmjuk nog att se dig som en del av teamet. Som person tar du ansvar att driva saker och du är självständig, analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt.
Har du intresse av att leda andra är det meriterande då vi är en växande organisation där det ständigt öppnas nya möjligheter för den som vill utvecklas.

För att vara aktuell för tjänsten så har du:
• Flera års erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri
• Arbetslivserfarenhet inom PLC programmering (gärna Mitsubishi / Beckhoff / Siemens)
• Arbetslivserfarenhet inom robotprogrammering (gärna Yaskawa / ABB)
• Erfarenhet av att driva automationsprojekt.
• Goda kunskaper i Maskinsäkerhet och CE-märkning
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
• Ett allmänt stort teknikintresse.
• Troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning.

Det är meriterande om du har kunskap / erfarenhet inom:
• NI Teststand och/eller NI Labview eller andra testprogram.
• Elkonstruktion
• Kunskap inom databashantering /

Hos Micropower får du utvecklas och utveckla. Du får stor möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på framtida sätt att producera våra produkter. Koncernen är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion. Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.

Har du frågor gällande tjänsten så kontaktar du ansvarig rekryterare Ida Petersson på 0470-701062.

Då vi tillämpar löpande urval i våra processer kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Läs gärna mer om företaget på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Söker du extrajobb? Se hit!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 17
TopWork söker nu extraarbetare med annan huvudsaklig sysselsättning, som vill ingå i vår timpool.  
 
Hos oss får du arbeta hos någon av våra fantastiska kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens inom en fartfylld verksamhet!
 
Vi söker dig som vill arbeta extra hos oss. Vi får löpande in uppdrag utav olika karaktär från våra kunder som kan stäcka sig under kortare perioder och tider. Därför söker vi nu dig som kan på kort varsel hoppa in och hjälpa oss med våra uppdrag. Viktigt är att du har körkort och tillgång till bil för att på ett smidigt sätt ta dig till de olika uppdragen. Du kommer behöva vara tillgänglig tidiga morgnar, dagtid och ibland även kvällar. 

Exempel på arbetsuppgifter:
- Snöröjning
- Springare
- Enklare montage
- Hjälp med att röja/ enklare vaktmästeri. 

Formella krav
- Körkort och tillgång till bil
- Läsa, prata och förstå svenska samt ta instruktioner. 
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. studier eller annat arbete).

Ansök nu

Distriktansvarig säljare för Småland

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Maj 17
Sedan 1994 bidrar Dahl Medical till att skapa trygga och säkra arbetsplatser hos våra kunder genom högkvalitativa Första Hjälpen-produkter och hjärtstartare från de ledande varumärkena, samt utbildningar inom HLR och Första Hjälpen. Vi har en stor befintlig kundstock runt om i hela Sverige.
Dahl Medical är Sveriges största distributör av publika hjärtstartare, SIS Standardutvecklare av världens enda nationella standard för Hjärtstartare i publika miljöer, samt Kvalitets- & Miljöcertifierade enligt ISO 9001/14001 och Medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485.
Under 2022/2023 har företaget haft enorm tillväxt och vi utökar därför vår verksamhet. Nu söker vi nya medarbetare i olika roller. 2021 och 2023 blev Dahl Medical ett DI gasellföretag.
Vi söker distriktansvarig säljare för Småland
I rollen som distriktansvarig säljare jobbar du mot både befintliga och nya kunder på ditt distrikt. Du är en del av ett rikstäckande team där kunden är i fokus, i en bransch med produkter som kan rädda liv. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng med högt i tak.
Vi söker dig som:
- Letar utmaningar
- Är självgående
- Bjuder på dig själv och har en positiv attityd
- Är ansvarstagande och har ett starkt eget driv
- Älskar att sälja och vill hjälpa dina kunder till bra lösningar
- Har B-körkort
Jobbet som Distriktsansvarig säljare
På Dahl Medical ansvarar och jobbar du med våra befintliga kunder på ditt distrikt, samt uppsökande nyförsäljning mot företag och organisationer för att trygga deras arbetsplatser med Första Hjälpen-produkter, hjärtstartare och kunskap inom hjärt-lungräddning (HLR). Alla typer av företag, organisationer och myndigheter är potentiella kunder.
Vi utbildar dig och ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas. Du får lära dig allt om våra produkter, branschen och har nära och dagligt stöd från dina erfarna kollegor.
Vänligen bifoga bild på dig själv i ansökan.
Lön
Lön enligt överenskommelse.
Välkommen min din ansökan till vårt härliga team!

Ansök nu

Förskollärare till Furuby förskola

Förskollärare
Läs mer Maj 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Furuby är en förskola med tre avdelningar som ligger i naturnära Furuby. Förskolan arbetar med språkstimulerande aktiviteter där medforskande pedagoger lär och utvecklas tillsammans med barnen som erbjuds medvetna lärmiljöer inom- och utomhus. Förskolan följer varje barns progression i den utsträckning det är möjligt och lägger grunden för ett livslångt lärande där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Furuby förskola och Högstorps förskola tillhör till hösten Högstorps förskolor och drivs under samma ledning bestående av rektor och biträdande rektor. Vi använder oss av kollegialt samarbete på enheten och mellan våra två enheter. Utveckling tillsammans är en viktig pusselbit i vår organisation.

Barnets bästa är alltid i fokus och vår utbildning präglas av utveckling, glädje, engagemang och lekfullhet. Vår undervisning utgår utifrån läroplanens mål och syftar till fördjupad kunskap hos det enskilda barnet. För oss är det viktigt att hela dagen genomsyras av undervisning, både spontan och planerad och våra undervisningsaktiviteter sker inomhus och utomhus i tillgängliga lärmiljöer.

Som förskollärare hos oss är du en viktig del i ett arbetslag. Du ansvarar för att leda de målstyrda processerna och leder den pedagogiska utbildningen utifrån våra styrdokument mot uppsatta mål. I uppdraget ingår att bedriva undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet och kopplar det till det systematiska kvalitetsarbetet. Du bedriver undervisning och planerar och dokumenterar på ett självständigt sätt och har stor förmåga att leda andra. Som förskollärare är du ansvarig för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utbildad och legitimerad förskollärare som är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument.

Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vi förväntar oss att du har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i arbetsgruppen och du ser barngruppens olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du trivs att arbeta i team där du ser till hela förskolan och alla barns bästa. Du har goda kunskaper kring lärmiljöer, såväl inomhus som utomhus och god kompetens i systematiskt kvalitetsarbete. Vi vill även se en stor kunnighet i språkutvecklande arbetssätt samt att du besitter en bred och god digital kompetens.

Det är en fördel om du har erfarenhet av lärplattformen Unikum, SAITS (Lämna & Hämta), TCP, eller liknande digitala systemstöd.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

MAX söker driven personal med ledarambition

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 17
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till DHL Freight

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 17
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos DHL Freight. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller anställning.Om företaget:

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom.

DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. DHL Freights kundservice i Växjö ansvarar för all kundservice gällande inrikestransporter. Totalt är de ca 140 medarbetare och avdelningen Frontline består av 90 medarbetare som värdesätter god gemenskap. Företaget strävar efter att ha roligt tillsammans, nå målen, få kunderna att växa och fira framgångar.

Läs mer om att jobba på DHL här>>

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundservicemedarbetare ansvarar du för att ta emot, hantera och administrera inkommande ärenden via telefon, mail och chatt. Ärendena avser frågor både före, under och efter transporten från kunder belägna i hela Sverige. Du har kontakt med både företagskunder och privatpersoner där det viktiga blir att hitta rätt lösning och ge en god service. Vidare har du ett nära samarbete med övriga funktioner inom kundservice samt DHL Freight. Detta för att stärka banden och samarbetet inom DHL Freight i syfte för att arbeta med ständiga förbättringar.

I rollen erbjuds du initialt en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Här får du möjligheten att utvecklas tillsammans med din avdelning och hela kundservice. DHL Freight har delat in kundens frågor i olika kunskapsområden, vilket innebär att du börjar med att lära dig ett kunskapsområde för att sedan bygga vidare med fler. Tillsammans med kollegorna hjälps ni åt och stöttar varandra.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning eller likvärdig
• God dator- och systemvana
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• Erfarenhet inom kundservice är meriterande

Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga och trivs bäst när du får samarbeta med andra. Då tillgänglighet och kundbemötande är viktigt för att kunna leverera positiv kundupplevelse, ser vi att du motiveras av att leverera en god service och är inlyssnande. Då arbetet kräver hög struktur och ordning är du även noggrann som person, van att arbeta i data- och systemmiljö och har förmågan att prioritera i ditt arbete och vara lösningsfokuserad. Det är också av vikt att du kan hantera ett varierat arbetstempo och är flexibel då arbetsbelastningen kan variera.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fysioterapeut

Fysioterapeut
Läs mer Maj 17
Med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet är Falck Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Vi erbjuder företagshälsovård, kris- och personalstöd, organisations- och ledarskapsutveckling, omställnings- och karriärtjänster samt primärvård och hälsotjänster för privatpersoner. Falcks tjänster inom hälsa och arbetsliv når 1,2 miljoner människor över hela Sverige och bidrar till ett hållbart arbetsliv och privatliv för alla.

Är du nyfiken på sambandet mellan arbete och hälsa? Vill du jobba i en bred och varierad roll där du med din kunskap bidrar till att skapa goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv och privatliv?

Då ska du söka den här rollen som Leg. Fysioterapeut/ergonom till Falck hälsa och arbetslivs enhet i Växjö. Här har du chansen att få vara med och påverka i en av Sveriges framtidsbranscher där din kompetens är efterfrågad och högt värderad hos våra kunder som finns inom en mängd branscher; privat och offentlig sektor, större och mindre verksamheter. Det ger en intressant variation i ditt jobb och du kommer att möta en mängd olika kulturer och individer. Du kommer att jobba konsultativt och värdeskapande mot våra kunder med både förebyggande och efterhjälpande insatser på individ, grupp och organisationsnivå i tvärprofessionella team tillsammans med företagsläkare, psykologer, beteendevetare, företagssköterskor, rehabsamordnare m.fl.

Hos Falck hälsa och arbetsliv innebär rollen som Fysioterapeut/ergonom att du jobbar i ett bredare perspektiv än enbart med fokus på patienten och har möjlighet att påverka i kontakt med arbetsgivaren. Det kan handla om allt från hälsoundersökningar, bedömning och behandling av arbetsrelaterade besvär, förslag till anpassning av arbetsplatsen på individnivå till bedömningar av arbetsplatsens ergonomiska förutsättningar på grupp och organisationsnivå, kundanpassade utbildningar och utvecklande av hälsofrämjande insatser för fysisk träning och stresshantering. Du är alltså med och bidrar till att skapa ett hållbart arbetsliv, på samhällsnivå!

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Bedömning och behandling gällande rörelseapparaten och stress
• Belastningsergonomisk kartläggning på individ- såväl som grupp
• Belastningsergonomisk riskbedömning och intervention
• Arbetsmiljöutbildningar
• Hälsofrämjande arbete

Vi söker leg fysioterapeuter/ergonomer gärna med erfarenhet från företagshälsa eller vårdcentral. God erfarenhet av bedömning och behandling av besvär från rörelseapparaten. Erfarenhet av arbete som ergonom i olika arbetsmiljöer och helst genomförd ergonomiutbildning är också önskvärda kvalifikationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av TIPPA eller andra bedömningsverktyg. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Falcks digitala resa. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Som person är du en lagspelare, målmedveten, initiativrik, nyfiken och affärsinriktad med lösningsfokus.

Vi erbjuder dig:

• Kollektivavtal med bra förmåner
• Tillgång till ett nära och coachande ledarskap, trevliga kollegor och ett bolag som värnar om hela människan!
• Att jobba som en viktig nyckelresurs i tvärfunktionella team med spetskompetens inom hälsa och arbetsliv
• Självständigt och omväxlande arbete men med kollegor över hela landet för kunskaps-och erfarenhetsutbyte i olika digitala/fysiska forum
• Spännande arbetsplats med en enorm bredd av kompetens som borgar för ett kontinuerligt lärande i ett bolag under utveckling med interna möjligheter att växa
• Ett kreativt utrymme att skräddarsy lösningar till våra kunder som finns representerade inom alla branscher, med möjlighet att påverka och skapa resultat på både individ-och organisationsnivå
• Vara med och påverka i en av Sveriges framtidsbranscher i ett globalt bolag med muskler som fyller en viktig samhällsfunktion

Övrigt:

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Tjänsten innehåller resor till kunder och andra enheter i närområdet efter verksamhetens behov, vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil.

Är du intresserad?

Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Sabina Ståhle på sabina.stahle@falcksverige.se. Välkommen med din ansökan senast 2024-06-16. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Underwriter Företagsmotor

Underwriter
Läs mer Maj 17
Länsförsäkring Kronoberg

Länsförsäkring Kronoberg

Som underwriter Företagsmotor arbetar du med att förvalta och utveckla vår företagsmotoraffär med fokus på långsiktig lönsamhet. I rollen utför du riskbedömning utifrån kundens behov av försäkring, premieberäkningar, utformar försäkringslösningar samt deltar i beslutsprocessen när större företagskunder tecknar försäkring och arbetar aktivt tillsammans med våra större kunder med skadeförebyggande insatser. Du arbetar med inriktning mot interna företagsrådgivare, övriga underwriters, kunder och externa försäkringsförmedlare. Som en naturlig del i rollen samverkar du dagligen med andra grupper inom och utanför Kronoberg med fokus på den bästa kundupplevelsen.
Du identifierar även utbildningsbehov i säljorganisationen som du planerar och genomför.
Arbetet kräver en Underwriter-utbildning, möjlighet att komplettera med den utbildningen finns om du saknar den sedan tidigare.

Ansök nu

Vi söker en kock till Yngves Föräldrakooperativ- vikariat

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 17
Vi söker nu en kock för ett vikariat under sommaren till Yngves Förskola.
Yngves är ett föräldrakooperativ som har funnits i Växjö sedan 1994. För närvarande är vi ca 26 barn i verksamheten och huserar i en röd villa på I11-området, med en fantastisk utemiljö och med närhet till ett spännande skogsområde. En stor inspirationskälla är Reggio Emilia-filosofin som bland annat tar fasta på att utveckla barnets alla utrycksmöjligheter utan att leda det i någon förutbestämd riktning.
På Yngves förskola är maten vi serverar barnen högt prioriterad – den ska vara god, vällagad och näringsriktig. Både hälsa och miljö är viktigt för oss och därför satsar vi stort på att ha en så hög grad av ekologisk och närproducerad mat som möjligt. All mat lagas också från grunden i vårt eget kök, där även bröd bakas.
Som kock hos oss kommer du ges stor möjlighet att utveckla matlagningen inom de riktlinjer vi satt upp och du ansvar även för beställning, hygien och egenkontroll
Varje dag serveras frukost klockan 09.00 för alla barn. Då serverar vi gröt, hembakt bröd, pålägg och mjölk. På förmiddagen har vi fruktstund och lunchen serveras kl 13.00 efter att de små fått sin sovvila. På eftermiddagen äter barnen ett mellanmål kl 14.45. I rollen ingår att äta frukost och mellanmål i barngrupp och när tid ges i övrigt ser vi gärna att du är med och deltar i våra aktiviteter med barnen.
Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt och utbildning från Hotell- och restaurangprogrammet är meriterande. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet, att du delar våra värderingar, älskar att vara tillsammans med barn och vill bli en del av vår engagerade personal på Yngves. Du behöver vara självständig och välplanerad i utförandet av arbetsuppgifterna, men samtidigt att kunna vara flexibel och initiativrik vid behov. Kunskap om KRAV-märkt ekologisk mat är meriterande. Du bör även ha kunskap om och förståelse för vissa födoämnesallergier samt hygien och egenkontroll.
Tjänsten är ett vikariat på 100%. Vikariatet sträcker sig till sista augusti, med viss möjlighet till förlängning. Vi erbjuder fast lön och har vi är medlemmar i Fremia med Kommunal som kollektivavtalspart.
Startdatum för tjänsten är så snart som möjligt.

Visst låter det intressant? Tveka inte, utan skicka in din ansökan direkt. Intervjuer sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum

Ansök nu

Jobba som psykolog online hos Din Psykolog. Fritt och flexibelt heltidsjobb

Klinisk psykolog
Läs mer Maj 17
Vårt fantastiska psykologteam växer och nu söker vi dig som vill hjälpa människor över hela Sverige att må bättre, samtidigt som du får större frihet jämfört med många andra arbetsplatser. Hos oss får du ett flexibelt arbete med fokus på psykologisk behandling och alliansskapande. Vi värderar dig högt och vill kunna erbjuda attraktiva villkor för att du ska vilja börja och stanna kvar.
Du får
Frihet
Jobba vart du vill. Allt arbete sker på distans över nätet.
Jobba när du vill. Du bestämmer själv om du vill jobba förmiddag, eftermiddag, vardag eller helg.
Hos oss jobbar du bara 6,5h per dag och slipper pendla. Du får alltså mer tid till annat som är viktigt i livet.

Självständighet
Du bestämmer själv över ditt schema och hur dina patienter bäst behandlas.
Samtidigt är du en del av ett fantastiskt psykologteam med stöd från kollegor och chefspsykologer när du behöver det.

Utveckling
Varierande behandlingsarbete tack vare en bred patientgrupp i kombination med videosamtal och IKBT.
Intern och extern handledning med dina kollegor, chefspsykolog och erfaren KBT-handledare.
Workshops som ger dig nya verktyg och behandlingsmöjligheter.

Dessutom är din närmaste chef psykolog och tillsammans med teknisk support får du snabbt stöd när frågor eller problem dyker upp. Tack vare vårt fantastiska tech-team så har vi smidiga digitala processer och minimal administration - så att vi kan fokusera på patientmötet.
Om rollen
Som psykolog hos oss kommer du genom videosamtal och IKBT att genomföra bedömningar och ge psykologisk behandling. Vi är en del av primärvården och behandlar klienter med mild till måttlig psykisk ohälsa. Därtill kommer du att få delta på extern- och intern handledning, workshops och digital fika tillsammans med dina psykologkollegor
För att lyckas och trivas i rollen så vill vi att du
?Är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning KBT (Steg 1).
Har minst ett års erfarenhet av psykologisk behandling.
Är folkbokförd i Sverige.
Har goda datorkunskaper.

Om oss
Din Psykolog är en växande digital psykologmottagning, och söker nu dig som vill vara en del av vår resa och skapa den bästa tjänsten för psykologer och patienter. Vi lägger stor vikt vid att våra patienter känner sig trygga, hörda och sedda, och att våra psykologer känner sig fria, självständiga och delaktiga. Därför består vårt psykologteam av människor med bred erfarenhet, god empati och ett stöttande förhållningssätt till varandra.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Undersköterskor till Anna Trolle hemvård

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Maj 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi är ett glatt gäng som har mycket roligt tillsammans. Vi arbetar hela tiden för att förbättra verksamheten och nu söker vi dig som vill bli en del av vår grupp och bidra med din arbetsglädje och framåtanda.

Anna Trolles hemvård utför hemvården på gamla Norr i Växjö. Vi färdas alltid på cykel mellan våra omsorgstagare och stöttar dem i deras hem. Det ger goda möjligheter till fina möten med dem vi hjälper. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att stötta våra omsorgstagare med personlig omvårdnad, serviceinsatser och hemsjukvård. Du kan se fram emot trevliga promenader i vårsolen tillsammans med våra omsorgstagare eftersom det är en av de insatser som vi utför.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning. Erfarenhet från hemvård är meriterande men inget krav. För att vara aktuell för arbete hos oss måste du kunna cykla. Du ska kunna hantera det svenska spårket i tal och skrift. IT/datorvana är önskvärt.

Du är trygg i yrkesrollen då du kommer att vara själv ute hos omsorgstagarna. Du är flexibel i ditt arbetssätt. stresstålig, initiativrik, kommunikativ och har ett bra bemötande. Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och är inte rädd för nya utmaningar.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

ICA Maxi Växjö söker konditor/bagare

Bagare/Konditor
Läs mer Maj 17
Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och medarbetare samt vill bidra till att göra vår butik ännu bättre – varje dag. Just nu söker vi efter en konditor som ska jobba med vårt fantastiska gäng i bageriet.
Tjänsten är ett heltidsvikariat på ett år med chans till förlängning. Dagen för tillträde är planerad 12 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.
För den här tjänsten har du, förutom en minst 3-årig utbildning som konditor samt två års arbetslivserfarenhet, ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är självgående och ansvarstagande och har god förståelse för det svenska språket och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor.

Lagarbete
Hos oss är alla medarbetare lika viktiga – ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevliga kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.

Hälsa och trevnad
För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, är engagerade och tycker om att gå till jobbet. Därför satsar vi mycket på hälsa och trivsel genom att bl a erbjuda generös friskvård i form av gratis träning, massage, fri frukt och möjlighet till frukost. Dessutom har vi alltid en personalfest på gång där fokus ligger på att ha kul tillsammans.

Service i fokus
Att jobba i butik innebär ett jobb i servicebranschen. På Maxi ICA Stormarknad Växjö ser vi kunden som orsaken till vår existens. Att vara kundvänlig är en självklarhet hos oss. Vi ser varje kundmöte som unikt och det är av största vikt att alla medarbetare alltid gör sitt yttersta för att ta hand om våra kunder på bästa sätt.
Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan. Den består av några urvalsfrågor samt videofrågor som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du en möjlighet att visa vem du är redan i din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig och din person.
Varken CV eller personligt brev behövs till en början.

Tjänsten är ett heltidsvikariat på ett år med chans till förlängning. Dagen för tillträde är planerad 12 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. 
För den här tjänsten har du, förutom en minst 3-årig utbildning som konditor samt två års arbetslivserfarenhet, ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är självgående och ansvarstagande och har god förståelse för det svenska språket och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor.

Ansök nu

Projektledare till Scanditronix Magnet i Vislanda

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Maj 17
TILL VÅRT TREVLIGA KUNDFÖRETAG SÖKER VI NU EN DRIVEN PROJEKTLEDARE

Scanditronix Magnet är ett Vislandabaserat teknikföretag som under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden inom utveckling och produktion av spolar och magneter för användning i partikelacceleratorer.

Magneter har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, till exempel vetenskaplig forskning och cancerbehandling. Huvuddelen av vår produktion exporteras framför allt till Europa och USA. Våra produkter är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande.

Vi arbetar i projektform och är i en starkt expansiv fas. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa från ett innovationsbolag till större produktionsbolag med spännande kunder över hela världen.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Projektledare kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med kollegor och i nära samarbete med kunder på en öppen och dynamisk arbetsplats.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kundprojekt från order till leverans. I kundprojektet ingår planering och uppföljning i samarbete med våra planerare och processansvariga, framtagning av produktions- och test underlag samt produktdokumentation till kund.
Du kommer att ansvara för dina kundprojekt och eftersträvar att nå projektets mål gällande kvalitet, pris och leveranstid.

Hos Scanditronix Magnet står kollegors dörrar alltid öppna och du erbjudes möjligheten att vara en del av tillverkningen av högteknologiska produkter som gör skillnad för många.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

Som projektledare är du en självgående, driven och tekniskt bevandrad person med stor ansvarskänsla. Du innehar en relevant utbildning och praktisk erfarenhet, allra helst från maskinteknik och/eller elteknik. Du har flerårig erfarenhet som projektledare, allra helst från tillverkningsindustrin.

Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Vi värdesätter flexibla och entusiastiska medarbetare med en bred kompetens och stor vilja att hjälpa andra, något som vi hoppas att även du vill skriva under på. Vidare är du en social och ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du kan läsa och tolka ritningar och är van att arbeta i affärssystem, Monitor G5 är ett plus samt erfarenhet av att arbeta metodiskt och strukturerat i projektledningssystem (PDM).

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för ditt jobb och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.

Hos oss är vi alla ambassadörer för företaget och våra produkter, vi gillar att jobba i team och trivs bäst när vi får interagera med kollegor och affärspartners. Vi är ett tight team där feedback och god kommunikation tillhör vardagen, allt för att vi tillsammans ska nå bästa resultat och mål.

Vi värnar om god trivsel och gemenskap på arbetsplatsen, något som vi hoppas även ligger dig varmt om hjärtat. Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska och innehar B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Scanditronix Magnet i Vislanda!

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Projektledare är en direktanställning hos Scanditronix Magnet. Vi tillämpar individuell lönesättning där fast månadslön ingår som en del av anställningsvillkoren. Placering är på vår fabrik i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Automationstekniker till ProfilGruppen i Åseda

Automationselektriker
Läs mer Maj 17
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA
Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker? 
ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna mer om oss på profilgruppen.se 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Automationstekniker blir du en del av Vidareförädlingens underhållsorganisation bestående av sju personer som jobbar med verktyg, maskinunderhåll och automation. Teamet jobbar med att utveckla och underhålla befintlig maskinpark och är högst delaktig i nya maskinprojekt tillsammans med Teknikavdelningen. 
I din roll som Automationstekniker är du med och automatiserar befintliga arbeten och hjälper till med felsökning i våra automatiserade processer. Du kommer att ha ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till ProfilGruppens fortsatta positiva utveckling. Din placering kommer att vara på vidareförädlingen i Åseda som omfattar två produktionsenheter.
Vill du veta mer om hur det är att vara medarbetare på ProfilGruppen? Lyssna då in Magda och Semirs upplevelser! Välkommen till ett trevligt företag och kompetent arbetslag!
https://www.youtube.com/watch?v=F9E3n5AEc88
https://www.youtube.com/watch?v=p0A7aulH2bM
 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av eller utbildning inom industriell automation, samt ett genuint intresse för att utvecklas inom området. Vi förutsätter att du tidigare har arbetat eller kommit i kontakt med någon form av robotprogrammering/automatiserade processer. Fanuc och ABB-programmering är meriterande.
Är du en driven person med förmågan att lyfta och engagera både dig själv och andra för att skapa de bästa förutsättningarna i en föränderlig arbetsvardag, då kommer du trivas bra i både rollen och hos oss på ProfilGruppen. Vidare delar du vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. 
Som person är du serviceinriktad och nyfiken. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har förmågan att omprioritera dina arbetsuppgifter när behov finns. Du har stor servicekänsla, är positivt inställd till ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. 
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska som engelska samt har ett öppet sinne när det kommer ny teknik och nya produkter och arbetssätt. Vid din sida har du en erfaren kollega som kommer leda och introducera dig på bästa tänkbara sätt. 
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss på ProfilGruppen, vi ser fram emot att välkomna ytterligare en ny kollega!
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekryteringar till ProfilGruppen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Automationstekniker till ProfilGruppen i Åseda

Automationselektriker
Läs mer Maj 17
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA
Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker? 
ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna mer om oss på profilgruppen.se 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Automationstekniker blir du en del av Vidareförädlingens underhållsorganisation bestående av sju personer som jobbar med verktyg, maskinunderhåll och automation. Teamet jobbar med att utveckla och underhålla befintlig maskinpark och är högst delaktig i nya maskinprojekt tillsammans med Teknikavdelningen. 
I din roll som Automationstekniker är du med och automatiserar befintliga arbeten och hjälper till med felsökning i våra automatiserade processer. Du kommer att ha ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till ProfilGruppens fortsatta positiva utveckling. Din placering kommer att vara på vidareförädlingen i Åseda som omfattar två produktionsenheter.
Vill du veta mer om hur det är att vara medarbetare på ProfilGruppen? Lyssna då in Magda och Semirs upplevelser! Välkommen till ett trevligt företag och kompetent arbetslag!
https://www.youtube.com/watch?v=F9E3n5AEc88
https://www.youtube.com/watch?v=p0A7aulH2bM
 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av eller utbildning inom industriell automation, samt ett genuint intresse för att utvecklas inom området. Vi förutsätter att du tidigare har arbetat eller kommit i kontakt med någon form av robotprogrammering/automatiserade processer. Fanuc och ABB-programmering är meriterande.
Är du en driven person med förmågan att lyfta och engagera både dig själv och andra för att skapa de bästa förutsättningarna i en föränderlig arbetsvardag, då kommer du trivas bra i både rollen och hos oss på ProfilGruppen. Vidare delar du vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. 
Som person är du serviceinriktad och nyfiken. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har förmågan att omprioritera dina arbetsuppgifter när behov finns. Du har stor servicekänsla, är positivt inställd till ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. 
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska som engelska samt har ett öppet sinne när det kommer ny teknik och nya produkter och arbetssätt. Vid din sida har du en erfaren kollega som kommer leda och introducera dig på bästa tänkbara sätt. 
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss på ProfilGruppen, vi ser fram emot att välkomna ytterligare en ny kollega!
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekryteringar till ProfilGruppen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Mekaniker till vårt Mobila team

Bussmekaniker
Läs mer Maj 16
Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 13 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta om cirka 1450 fordon. Verkstäderna tar även emot externa kunder med olika tyngre fordonstyper.
 
Inom bussbranschen finns några av landets framtidsyrken, däribland Mekaniker till verkstäderna. Samtidigt sker det en stor teknikutveckling inom branschen där allt fler fordon blir eldrivna eller går på andra mer miljövänliga bränslen. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon. Detta ger i sin tur nya utmaningar och möjligheter för verkstäderna. Har du ett fordons- och teknikintresse, vill du inte missa denna resa!
 
Under 2023 skapade vi vårt mobila team som är en framgångssaga och nu behöver vi förstärka med ytterligare medarbetare. Som mekaniker i vårt mobila team arbetar du på flera orter och får möjlighet att utbilda dig på många av marknadens olika fordonsmodeller. Du utgår från Småland men arbete sker i hela Sverige. Du arbetar i ett tätt sammansvetsat team och får samtidigt lära känna fler kollegor på de lokala verkstäderna. 
 

Hos Mekka Service
Som Mekaniker får du arbeta med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer antingen enskilt eller i grupp. Du får planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarig/teamledare och får därmed möjlighet att påverka din egen utveckling och vardag till stor del. Alla medarbetare inom koncernen får vid start en gedigen introduktion. Du kommer att ha löpande samtal med din närmsta chef gällande just dina utvecklingsmöjligheter. Vi vill ge vår personal de bästa förutsättningarna för att både du och bolaget ska utvecklas och växa.
 
Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet.
 
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem. Säkerheten kommer alltid först hos oss, det innebär också att vi i verkstäderna alltid håller ordning och reda.
 
Vi söker dig som har:
- Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå eller erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller andra tunga fordon.
- B-körkort
- God datorvana
 
Det är meriterande om du har:
- C- och/eller D-körkort
- Kunskap eller kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens.
 
Klicka här för att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!
 
 
Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Projektledare till Scanditronix Magnet i Vislanda

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Maj 16
TILL VÅRT TREVLIGA KUNDFÖRETAG SÖKER VI NU EN DRIVEN PROJEKTLEDARE

Scanditronix Magnet är ett Vislandabaserat teknikföretag som under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden inom utveckling och produktion av spolar och magneter för användning i partikelacceleratorer.

Magneter har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, till exempel vetenskaplig forskning och cancerbehandling. Huvuddelen av vår produktion exporteras framför allt till Europa och USA. Våra produkter är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande.

Vi arbetar i projektform och är i en starkt expansiv fas. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa från ett innovationsbolag till större produktionsbolag med spännande kunder över hela världen.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Projektledare kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med kollegor och i nära samarbete med kunder på en öppen och dynamisk arbetsplats.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kundprojekt från order till leverans. I kundprojektet ingår planering och uppföljning i samarbete med våra planerare och processansvariga, framtagning av produktions- och test underlag samt produktdokumentation till kund.
Du kommer att ansvara för dina kundprojekt och eftersträvar att nå projektets mål gällande kvalitet, pris och leveranstid.

Hos Scanditronix Magnet står kollegors dörrar alltid öppna och du erbjudes möjligheten att vara en del av tillverkningen av högteknologiska produkter som gör skillnad för många.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

Som projektledare är du en självgående, driven och tekniskt bevandrad person med stor ansvarskänsla. Du innehar en relevant utbildning och praktisk erfarenhet, allra helst från maskinteknik och/eller elteknik. Du har flerårig erfarenhet som projektledare, allra helst från tillverkningsindustrin.

Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Vi värdesätter flexibla och entusiastiska medarbetare med en bred kompetens och stor vilja att hjälpa andra, något som vi hoppas att även du vill skriva under på. Vidare är du en social och ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du kan läsa och tolka ritningar och är van att arbeta i affärssystem, Monitor G5 är ett plus samt erfarenhet av att arbeta metodiskt och strukturerat i projektledningssystem (PDM).

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för ditt jobb och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften.

Hos oss är vi alla ambassadörer för företaget och våra produkter, vi gillar att jobba i team och trivs bäst när vi får interagera med kollegor och affärspartners. Vi är ett tight team där feedback och god kommunikation tillhör vardagen, allt för att vi tillsammans ska nå bästa resultat och mål.

Vi värnar om god trivsel och gemenskap på arbetsplatsen, något som vi hoppas även ligger dig varmt om hjärtat. Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska och innehar B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Scanditronix Magnet i Vislanda!

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Projektledare är en direktanställning hos Scanditronix Magnet. Vi tillämpar individuell lönesättning där fast månadslön ingår som en del av anställningsvillkoren. Placering är på vår fabrik i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Vi söker bemanningssjuksköterskor för konsultuppdrag i Kronobergs län

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 16
Vill du bidra till god hälso- och sjukvård och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en legitimerad sjuksköterska som har minst två års yrkeserfarenhet däribland erfarenhet från kommunal verksamhet.
Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan bemanningssjuksköterska och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som bemanningssjuksköterska. Vi ser fram emot din kontakt!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom SÄBO och/eller hemsjukvård. Arbetet innefattar bland annat att du har ansvaret för vårdtagarnas omvårdnad genom bland annat rådgivning, medicinska bedömningar och läkemedelshantering. I rollen förväntas du även ge handledning, rådgivning och stöd till omvårdnadspersonalen samt vara flexibel till verksamhetens rutiner och villkor.

Vi erbjuder
Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som bemanningssjuksköterska och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.
Vi kan bland annat erbjuda dig:
Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal
Tjänstepension genom en av marknadens bästa pensionslösningar
Försäkringar som grupplivsförsäkring, sjukförsäkring etc
Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Friskvård- och fortbildningsbidrag
Stöd av konsultchef som själv är sjuksköterska
Snabb och smidig personlig service
En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande
En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta Alice Åsbrink på alice.asbrink@socionomera.se eller 073-585 66 36.
Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar så att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi kan erbjuda dig en heltidstjänst men du kan även välja att jobba deltid – tillsammans kommer vi fram till det som fungerar bäst för dig. Även om du inte hittar ett specifikt uppdrag som passar dig just nu, välkomnar vi spontanansökningar. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och ser fram emot att utforska hur vi tillsammans kan skapa en perfekt matchning för dig.
Vi har ramavtal med flera svenska kommuner, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Din kontaktperson hos oss kommer att vara en utbildad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.
Vi har blivit utsedda till Skåne Läns snabbast växande bolag (Gasell) två år i rad (2022 och 2023) samt Sveriges tredje snabbast växande bolag år 2022. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se.

Ansök nu

Personliga Assistenter (50-100%) sökes till kvinna i Ljungbytrakten

Personlig assistent
Läs mer Maj 16
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? 
Om tjänsten

Just nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern,  född med CP-skada boendes cirka 2.5 mil utanför Ljungby. Hon är en glad tjej med lätt för skratt och har mycket humor. Hon är rullstolsbunden och aktiviteterna anpassas därmed efter detta. Hon har inget verbalt tal, utan kommunicerar via ansiktsuttryck och därmed kommer du successivt lära dig att läsa av henne.

Kunden är på daglig verksamhet i Ljungby på vardagarna samt är på ett korttidsboende var tredje helg såväl som från måndag till tisdag.

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

Kl. 07:45-15:00 under vardagar

Måndagar och var tredje helg finns chans till att jobba vakennatt mellan kl. 20:00-08:00 (på grund av korttidsboendet). Annars är det hennes mamma som arbetar under nattpassen


(möjlighet till att anpassa ditt schema finns dessutom)

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor och aktivering

Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider och medicin

Lyft kan förekomma vid förflyttningar


Om dig

Kunden söker dig som är en sprallig tjej/kvinna med ett driv samt är påhittig, energifull och kreativ såväl som tycker det är roligt att hitta på olika saker under dagarna.

Som assistent hos kunden är du en del i hennes vardag där du ingår i en grupp där olika aktiviteter genomförs med kundens kompisar, andra brukare och assistenter. Här tar vi en dag med bland annat promenader, musik, avslappning, resor och mycket mer.

Hon bor på korttidsboende varje helg och mellan måndag och tisdag varje vecka. Där har hon egen lägenhet så du som assistent bör vara påhittig och initiera olika aktiviteter utöver det som är planerat i hennes dagliga rutiner. Därav krävs det att du som assistent är kreativ och vågar bjuda på dig själv.

KRAV:

Körkort (samt bil för att du lättare ska kunna ta dig till arbetsplatsen)

Du ska ej vara allergisk mot pälsdjur då detta finns i hemmet


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att du beställt ett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registret via följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar
Omfattning: Tjänst på cirka 50-100% samt vikarie vid behov med goda möjligheter till fasta pass.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Ansök nu

Butikschef Cubus Växjö Samarkand

Butikschef
Läs mer Maj 16
Vi söker en butikschef som vill vara med och vidareutveckla Cubus och säkra att vi är det bästa valet när folk ska handla sina favoritplagg!

Som butikschef på Cubus har du personal- och resultatansvar, där huvudansvaret är att säkerställa den dagliga driften av butiken och dina medarbetare. Du är en förebild för dina medarbetare, vilket innebär att du själv älskar försäljning och kundbemötande ute i butik tillsammans med ditt team. En viktig del av jobbet är att inspirera, träna upp och leda dina medarbetare till att bli ett starkt team som jobbar tillsammans mot att nå butikens målsättningar och i tillägg skapa den bästa kundupplevelsen.
För att lyckas som butikschef bör du:

- Vara närvarande för kunden och dina medarbetare genom att lyssna, hjälpa, inspirera och motivera
- Vara effektiv och målinriktad, med god ekonomisk förståelse och kunskap om digital utveckling inom retail
- Jobba aktivt för att skapa en bra arbetsmiljö, genom tydlig kommunikation, samarbete, utveckling och uppföljning
- Se lösningar och inte problem, och jobba strukturerat och självständigt
- Vara energisk, positiv och flexibel
- Vara tävlingsinriktad och älska att jaga säljmål

Vi kan erbjuda:

- En varierande och spännande arbetsvardag i en inkluderande gemenskap, där vår «big family» kultur genomsyrar allt vi gör
- Vi ser positivt på ansvar och interna karriärmöjligheter - flera av oss har tagit steget från mindre butiker, till större flagship butiker eller andra relevanta jobb inom Varner
- Bonussystem
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är varierande, dag-, kväll-, och helg.

Har du ett «big smile» och de egenskaperna vi letar efter? Då hoppas vi att du vill skicka in din ansökan redan i dag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Cubus är en av Nordens största modekedjor med 300 butiker i Norge, Sverige och Finland. Vi betonar garderobens viktigaste plagg, bra material och rimliga priser, vi erbjuder kläder för spädbarn, barn, kvinnor och män. Naturmaterial, moderna, bekväma passformar och bra funktion anpassad till alla årstider beskriver konceptet väl. På Cubus älskar vi tempo och strävar mot att skapa den perfekta shoppingupplevelsen, vi arbetar tillsammans och firar framgångar. Vårt mål är att erbjuda kundens favoriter, och vi uppnår detta eftersom vi har världens bästa kollegor!

Cubus är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Dressmann, Carlings, Bik Bok, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland och Island.

Ansök nu

Braås Ponny och Ridklubb söker verksamhetsansvarig

Ridinstruktör/Ridlärare
Läs mer Maj 16
Braås Ponny och Ridklubb ligger 20 minuters resa från Växjö. Klubben har cirka 200 medlemmar, varav drygt hälften är ridande elever. Vi är nu i starten för byggnation av nytt stall med klubblokal, personaldel, omklädningsrum och förrådsutrymmen. Stallet beräknas vara klart i slutet på året och övriga delar våren 2025.
Vi söker dig som tillsammans med styrelse och övrig personal vill utveckla ridskolans verksamhet och ta tillvara möjligheterna som nya lokaler ger. Du är ansvarstagande och värnar om hästar och elever. Du är en ledare som värnar om och tar tillvara övriga personalens kompetens.
Som person är du strukturerad, engagerad, trygg och positiv, med en god samarbetsförmåga. Vi tror att du trivs med att arbeta i en flexibel organisation och gillar att hjälpas åt för att få verksamheten att fungera.
Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till duktiga ryttare, på både ponny och häst. Förutom ordinarie ridskoleverksamhet erbjuder vi kursverksamhet och viss ridlägerverksamhet, tävlingar och andra hästrelaterade aktiviteter. Vi vill vara en ridskola för alla med god kvalité och kompetens.
Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär ansvar för ridskolans dagliga verksamhet, personalen, hästarnas skötsel och administration. Beroende på din kompetens och dina önskemål kan tjänsten innehålla ridundervisning eller stalltjänst. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete. Du har stora möjligheter att påverka tjänstens innehåll, upplägg och omfattning.
Kvalifikationer: Vi söker dig som vill leda och utveckla verksamheten. Om du har en ridlärarutbildning är det meriterande. Det är viktigt att du har erfarenhet och kunskap om hästar och gärna en utbildning relaterad till hästverksamhet. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser.
Arbetsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Om du önskar att arbeta mindre än 100 % är det självklart möjligt och tjänsten läggs upp utifrån tjänstgöringsgrad. Lön enligt avtal och överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via mail till kerstin.hultquist@uppvidinge.se Ansökningar behandlas löpande, ansök dock senast 20240616. Har du frågor, ring gärna ordförande Kerstin Hultquist, 070-373 49 97 eller personalansvarig Lena Blomquist, 070-543 01 63

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Maj 16
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta under sommaren!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 16
Går du i tankarna att testa något nytt? Vill du planera din sommar i god tid?
Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under sommaren.
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
1 juni - 31 augusti
Schema
Rotation
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu

Ansök nu

Försäkringsrådgivare Företag

Försäkringshandläggare
Läs mer Maj 16
Vill du vara med och skapa en kundupplevelse i världsklass?

Som Försäkringsrådgivare hos Länsförsäkring Kronoberg arbetar du med sak-, hälsa- & motorförsäkring. Men framför allt arbetar du med människor.
Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Där målet om nöjda och lojala kunder är det som styr vårt arbetssätt.

Främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Vi sätter alltid kunden först, och vet att de relationer vi bygger idag ska hålla över tid.

Vi söker en engagerad och serviceinriktad innesäljare till vårt företagsteam.

Vi söker en engagerad och serviceinriktad medarbetare som trivs med att jobba i ett team med högt tempo och fokus på kundnöjdhet. Förmågan att sälja efter kundens behov och att se hög servicenivå som en självklarhet är viktigt. Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor i Växjö.

Om jobbet
Som Försäkringsrådgivare inom företagsförsäkring arbetar du med försäljning av alla bolagets försäkringsprodukter inom detta område. Det sker mestadels via inkommande telefon men även fysiska kundbesök på kontoret och digitala kanaler. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder service i världsklass och det innebär att vi hjälper våra kunder till rätt försäkring efter deras individuella behov. Du kommer att arbeta självständigt men ingå i vårt team där laganda är ett nyckelord. Din individuella prestation blir därmed en viktig del för teamets fortsatta framgång. I arbetsuppgifterna ingår också uppsökande verksamhet som utgående samtal, uppföljning av utskick eller att vara med vid externa marknadsföringsaktiviteter och events som bolaget anordnar.

Vem är du?

Du har erfarenhet av service och av försäljning i liknande roll
Tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen är starkt meriterande, gärna då också från företag.


Din personlighet präglas av engagemang, handlingskraft och laganda. Du är van att arbeta självständigt men du är även en utpräglad lagspelare som sätter laget före jaget. Ordning och reda och noggrannhet är en självklarhet för dig. Vi söker dig som är en positiv och målmedveten lagspelare som har ett stort intresse för försäljning och kundnöjdhet. Du brinner för kundservice och vill skapa kundunika upplevelser varje dag. Du är trygg i dig själv och har en stark säljförmåga, kombinerad med affärsmässighet.

Då rollen innefattar mycket kundkontakt är det vikitigt att du är nyfiken på hur man skapar hög kundnöjdhet via telefon och via våra digitala kanaler samt att du har en förmåga att uttrycka dig enkelt och korrekt i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en roll i ett engagerat och erfaret team där vi alltid sätter våra kunder i första rummet. I vårt team – som innehåller kollegor i olika delar av länet – har vi en härlig stämning som präglas av laganda och glädje. Hos oss får du helt enkelt en arbetsplats där vi fokuserar på att det ska vara motiverande, utvecklande och roligt att gå till jobbet. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa trygghet i våra kunders vardag, vara engagerad i lokalsamhället och tillsammans prioritera hållbarhetsarbetet högt. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar innovation, främjar samarbete och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Hos oss får du en plats att växa och bidra i ett lokalt styrt bolag med stor gemenskap.

Låter det spännande?
Då vill vi veta mer om dig!
Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta Fredrik Sandberg, Försäljningschef Företag 0470-72 00 61 samt facklig representant Anna Frobe Petersson, 0470-72 01 37.
För att säkerställa att du får ta del av all vår mejlkorrespondens uppmanar vi dig att även hålla utkik i din mapp för skräppost. Detta då utskick ibland, av misstag kan identifieras som skräppost.

I rekryteringsprocessen gör vi bakgrundskontroller på slutkandidater för att få en helhetsbild av dig som kandidat och din lämplighet för den tjänst du sökt.
Bakgrundskontrollerna inkluderar bland annat drog- och alkoholtester via extern leverantör.


Sista ansökningsdag: 2024-06-02

Ansök nu

Lastbilschaufför

Distributionsförare
Läs mer Maj 16
Vi söker nu förstärkning med chaufförer i Växjö!
Flera olika typer av scheman, arbetstider och körning. Du har C eller CE behörighet och YKB. Provanställning på heltid eller sommarvikariat. Finns även möjlighet till tjänst på deltid eller extrapass kvällar och helger.
Christer L Samuelsson AB
Vi arbetar med livsmedelstransporter inom Alwex Transport och trafikerar stora delar av södra Sverige. Vi ska vara en trivsam arbetsplats med tydligt fokus på samarbete chaufförer och trafikledare emellan. Det ger oss förutsättning att alltid hålla vad vi lovar och skapa stabilitet både för våra kunder och för alla som arbetar i verksamheten. Nedan följer de tjänster vi har att erbjuda med stationering i Växjö.
Distribution Kronoberg, Kalmar eller Blekinge län.
Här kommer du arbeta med ett engagerat och drivet gäng som tycker mycket om att samarbeta och hitta nya enklare och snabbare lösningar löpande under dagen. Du behöver trivas med kundkontakt och ha lätt för att kommunicera och ”bolla” lösningar med kunder och kollegor.
Det är mellan 3-5 pass per vecka, måndag-fredag, kan även bli aktuell helger.
Mellantransport dagtid eller nattetid CE.
Här kommer du ansvara för att hämta hem varor från våra kunders lager. Du kommer arbeta med återkommande samma uppdrag och schema. Finns möjlig körning mot Göteborg eller Skåne.
Vi behöver även semestervikarie under juni-augusti.
Vill du bli en del av vårt team?
Välkommen med din ansökan till jobb@chsamuelsson.se

Ansök nu

Hemmakväll på I11 området i Växjö söker en ny Butikssäljare

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Maj 16
Ända sedan starten 1994 har vi på Hemmakväll gjort allt för att du skall kunna njuta både de små och stora stunderna som hör till livets goda sida. På Hemmakväll tar vi godis riktigt och roligt allvar. 
Hos oss skall du alltid kunna njuta av det fräschaste och mest spännande godiset. Hitta de senaste inom snacks och dryck eller varför inte i kombination. Vi vill alltid vara först med det senaste och vår ambition är att alltid bjuda på upplevelser, alltid bjuda på överraskningar och alltid bjuda på oss själva. 

Hemmakväll är Sveriges största nöjeskedja, med ca 60 butiker utspridda över hela landet, och närmare 600 medarbetare.


Vi söker ny Butikssäljare till vår butik i Växjö på I11 området.

Tjänsten är på ca 75% och kommer att tillsättas under maj-juni månad, rekrytering sker löpande och kan tillsättas tidigare.

 Lockande karriärmöjlighet för dig som vill vara en del av en dynamisk butiksmiljö! Vi söker en erfaren butikssäljare med ett stort intresse för våra populära produktgrupper: Lösgodis, Konfektyr och Leksaker.

 Som vår butikssäljare kommer du att spela en aktiv roll i att öka vår försäljning genom att ge en utmärkt kundservice, exponera produkter på ett tilltalande sätt och delta i kampanjer och andra kundaktiviteter. Du kommer att vara en viktig del av vår butiksverksamhet och arbeta tillsammans med vårt engagerade team.

 För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete inom detaljhandeln. Har du dessutom tidigare erfarenhet av våra produktområden är det en fördel men inget krav. Kassahantering är också en viktig del av tjänsten.

Hos oss på företaget värdesätter vi personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder. Vi värdesätter också mångfald och välkomnar sökande oavsett ålder, etnicitet, kön eller kulturell bakgrund.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill arbeta i en dynamisk miljö med spännande produkter och möjligheter till utveckling, så är det här jobbet för dig! Vänligen notera att ålderskravet på 18 år. Sök redan idag och bli en del av vårt team!

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta RC Adam Alsterhed, adam.alsterhed@hemmakvall.se OBS! Inga ansökningar till denna mailadress.

Sista ansökningsdag är 2024-05-31, rekrytering sker löpande och kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!

HEMMAKVÄLL

Ansök nu

Säljare Dagligvaruhandeln Bröd & Bakverk - Region Sydöst

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Maj 16
Dafgårds bageri är inne i en tillväxtfas och det görs investeringar för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Vi står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Vi ska nu utöka organisationen och söker därför en säljare till Region Sydöst inom affärsområdet Dagligvaruhandel Bröd & Bakverk. Som säljare kommer du att arbeta med ett starkt och välkänt varumärke i Familjen Dafgård på den svenska dagligvarumarknaden. Med roliga och glada arbetskamrater, i ett gott arbetsklimat med mycket sammanhållning och lagkänsla, kommer du att sälja attraktiva produkter inom dagligvaruhandeln.
Regionen som du kommer bearbeta är Småland, Gotland och Blekinge, så lämplig bostadsort för rollen är Växjö med omnejd.


Arbetsuppgifter
Vill du arbeta i högt tempo, med gott affärsmannaskap och bygga långsiktiga relationer i ett entreprenörsdrivet familjeföretag?
Din uppgift är att ansvara för försäljningsutvecklingen i ditt distrikt via kedjeförsäljning och direktförsäljning inom segmentet bröd & bakverk. En kategori som är väldigt uppskattad i butik och utvecklande att jobba med. Du ansvarar för försäljning och utveckling av vårt sortiment inom ditt distrikt och hjälper butikerna med att skapa en attraktiv och lönsam bageriavdelning.
I rollen som säljare kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ses som en rådgivare som leder befintliga och nya kunder till rätt lösningar i brödkategorin. Du rapporterar till Säljchef Bröd och tjänsten utgår från bostaden.


Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande tjänst i ett växande företag som verkar på en utmanande och föränderlig marknad. Vi ger dig en gedigen utbildning och personlig utveckling, både inom försäljning och inom dagligvaruhandeln i stort. Vi erbjuder ett roligt, utmanade och utvecklande arbete inom en mycket intressant bransch. Tjänstebil ingår. Du kommer att ingå i vårt brödteam som är en positiv och tävlingsinriktad grupp som har väldigt kul tillsammans. Du har också ett bra stöd från hela teamet på Bageriet i Källby som hjälper dig att nå framgång i butik. Vi har konferens fyra gånger per år där vi förenar nytta med nöje.

Kvalifikationer & Egenskaper
Vi söker dig som drivs av sälj- och kundservice där du kommer tillhöra ett företag med en stark säljkår och en attraktiv produktportfölj. Du är en positiv och lösningsorienterad person med en ansvarskänsla och ett stort eget driv som gör att du har god förmåga att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i en presterande arbetsmiljö.
Du får gärna ha några års erfarenhet av dagligvaruhandeln och gärna med ansvar för inköp eller kategori. Har du erfarenhet som fältsäljare är det meriterade men inget krav.
Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten som Säljare:
· B-Körkort.
· Erfarenhet att arbeta i Microsoft Office.
· God förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift.
Om ovan beskrivning stämmer in på dig ser vi gärna att du söker det spännande jobbet som säljare hos oss.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök här" i denna annons. Ansökningar som kommer in via brev eller e-mail tas tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Anders Jansson, Säljchef Bröd & Bakverk, på email: anders.jansson@dafgard.se.
Sista ansökningsdag: 2 juni

Om Köket i Källby
Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med ca 1400 anställda och en omsättning på drygt 4 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.

Ansök nu

Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 16
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning flera sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor.


Har du tillgänglighet och vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos Ofelia Vård är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

info@ofelia.se/010-178 36 08

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är sjuksköterska och/eller specialistsjusköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag!

Ansök nu

Almia söker specialist inom psykiatri till psykiatri Växjö

Specialistläkare
Läs mer Maj 16
Gör det som du älskar, som konsult!
Kvalifikationer
Vi söker dig med minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du som konsult ansöker har god samarbetsförmåga, är noggrann, och ansvarstagande.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som Specialist inom psykiatri med erfarenhet från Psykiatri.
Finner du tjänsten som Specialist inom psykiatri till Växjö intressant är du är varmt välkommen att höra av dig direkt  till Julia Augustsson eller någon av hennes kollegor på rekrytering@almia.se eller 08-410 250 50. Vi ser fram emot att höra från dig! Har du redan ett uppdrag men vet en klockren kandidat, tipsa vidare och ta del av en tipsbonus!
Tillsammans med din konsultchef på Almia får du skapa det bästa upplägget som passar just dig och dina behov. Vi gör vårt yttersta för att lyssna och förstå vem du är, vad du vill och vad du behöver. Vi vill helt enkelt veta vad som är viktigt för dig. Därför är vi extra lyhörda för vad du har för behov och önskemål när det kommer till uppdragets period, omfattning, geografiskt område samt arbetstider. Det absolut viktigaste för oss är att vi tillsammans hittar ett upplägg som går att anpassa efter ditt livspussel.

Personliga egenskaper:
Du är en positiv och engagerad kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas som konsult är det viktigt att du är prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du har du goda kunskaper i svenska och drivs av utmaningar och nya möjligheter.
Vi erbjuder dig:
Marknadskraftig lön
En engagerad konsultchef
Fördelaktiga förmånspaket
Trygga villkor
Tipsbonus

Bli en del av Almia-familjen
Almia Vårdbemanning är ett rikstäckande bolag med stort hjärta som gör allt för att du som konsult ska trivas och må bra. Tillsammans med dig följer vi dina önskemål och matchar uppdrag efter din erfarenhet. Du kommer alltid känna att du har ett stöd i din närmaste konsultchef, vars viktigaste uppgift är att se till att du mår bra.
Hos oss på Almia får du ta del av en varm kultur där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. I ditt dagliga jobb som konsult är du en del av ett vårdteam, med allt vad det innebär. Som konsult hos Almia är du också en viktig del av vårt team, och vår gemenskap. Vi håller kontakt, följer dig i uppdragen, finns alltid nära till hands och hjälper dig att lösa de eventuella problem som kan dyka upp längs vägen. Vi ser även till att du får träffa dina Almia-kollegor då och då för att utbyta tankar, tips och erfarenheter.
Vi tar hand om varandra, lika självklart naturligt som att du tar hand om andra.

Sista svarsdag
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

www.almia.se
08-410 250 50
rekrytering@almia.se

Ansök nu

Elevkoordinator till Hagavikskolan

Elevassistent
Läs mer Maj 16
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Hagavikskolan är Växjö kommuns nyaste högstadieskola. Vi slår upp portarna i augusti 2024 och hoppas att just du vill vara en del av att starta upp en ny skola!

Vi arbetar för att erbjuda eleverna goda lärmiljöer med elevens bästa i fokus. Vi hjälps åt att hitta lösningar som gynnar eleverna och får dem att utvecklas, både socialt och kunskapsmässigt. Då fler elever börjar hos oss i augusti behöver vår nuvarande elevkoordinator en kollega vid sin sida.

Dina arbetsuppgifter är skiftande och kan se ut som nedan:

- Stöd till enskilda elever och till grupp. Stödet kan bestå i att möta upp en elev på morgonen, starthjälp på en lektion, hjälp att strukturera upp skoldagen/veckan. Stöd till en klass under en period då det behöver jobbas mer intensivt med tex trygghet och studiero.
- Vara delaktig i skolans elevhälsoteam och närvaro- och trygghetsteam.
- Ta fram siffror och statistik över närvaro och arbeta på grupp- och individnivå för att främja närvaron i skolan.
- Vara delaktig i skolans likabehandlingsarbete genom utvärdering och genomförande av insatser samt upprättande av ny plan tillsammans med rektor och övrig elevhälsopersonal.
- Arbeta systematiskt och förebyggande med trygghet, trivsel, studiero och närvaro i skolan.
- Följa upp incidenter och tillbud tillsammans med kollegor och föra dokumentation kring det.
- Arbeta med kränkningsanmälningar, skriva anmälan och följa upp på grupp- och individnivå.
- Arbeta med att öka elevers medvetenhet kring den egna studiesituationen genom motiverande samtal, bygga upp strukturstöd över skoldagen, t ex genom google keep, schema med bildstöd m.m.
- Vara mentor för ett antal elever och självständigt ha kontakt med vårdnadshavare, undervisande lärare och andra aktörer för att hjälpa eleven med större begriplighet under skoldagen.
- Vara en trygg vuxen som skapar tillitsfulla relationer med eleverna.
- Planera temadagar och friluftsdagar tillsammans med övriga pedagoger.
- Arbeta med läroplanens värdegrundsuppdrag i ett nära samarbete med elevhälsoteam och skolledning.

Skolans elevhälsoteam träffas varannan vecka för att följa upp närvaron hos samtliga elever, arbeta med trygghetsskapande insatser, analysera resultat från skolundersökningar och arbeta med värdegrundsarbete ut i klasserna. Detta är viktiga pusselbitar som påverkar elevernas resultat positivt.

Tjänstens sysselsättningsgrad är på 80-100 %.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom beteendevetenskap, gärna i kombination med pedagogik. Du ska ha förmåga att jobba i team, ha ett strukturerat arbetssätt samt kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har lätt att kommunicera i både tal och skrift och är bekväm med att knyta nya kontakter och skapa relationer. Du har god samarbetsförmåga, positiv vilja att utveckla verksamheten, du kan se möjligheter och arbeta självständigt samt ta egna initiativ. Kunskaper om och erfarenhet av att arbeta med barn och elever med olika npf-variationer är meriterande.

Har du ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever? Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Socialt extrajobb i Växjö med omnejd | Sommar

Systemadministratör
Läs mer Maj 16
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett extrajobb till vår kunds verksamhet i Växjö. Är du på jakt efter ett extrajobb som är socialt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som datorutdelare

I rollen som datorutdelare kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för grupper gällande datorerna.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Anställningsform: Extrajobb, kort uppdrag mellan augusti och september

Arbetstider: Dagskift, främst mellan 07.00-16.00

Upplärning: 8 augusti

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Du ska vara en person som inte har några svårigheter att prata inför andra människor. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna.

Krav för tjänsten är att du

* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* Kan prata inför andra människor
* Har god förståelse i engelska
* B-körkort och tillgång till bil

Meriterande för tjänsten är om du har ett tekniskt intresse.

Kunderna du kommer att åka till är i Växjö. För att bli aktuell för tjänsten ska du kunna ta dig till samtliga områden!

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Säljare BMW

Bilförsäljare
Läs mer Maj 16
Nu söker vi på Holmgrens Bil i Växjö en ny kollega Vill du jobba med ett positivt teami en dynamisk miljö kan du vara den vi söker!
Om digFör att lyckas i rollen som säljare hos oss behöver duha en stark drivkraft att skapa den bästa kundupplevelsen för våra befintliga och nya kunder. Du är van att arbeta proaktivt och ser styrkan i att arbeta utifrån uppsattaprocesser.
För oss är det av stor vikt att du är en lagspelare. Du är affärsmässig och lägger därför stort fokus på resultat och uppföljning. Som person är du ödmjuk och engagerad i det som händer runtomkring dig. Du får energi av att bygga och bevara relationer både med kollegor och kunder. Du har ett öga för problemlösning som i sin tur skapar mervärde, och du tar ansvar för att planera din tid.
Vi ser att du som söker behöver haminst några årserfarenhet av relationsskapande försäljning.Om du dessutom har arbetat medbilförsäljning ser vi det som meriterande, men inte avgörande för att söka tjänsten. Goda kunskaper i svenska och B-körkort är krav.
Om jobbetSom säljare hos ossarbetar du mot uppsatta mål med den främsta uppgiften attge våra kunder en förstklassig upplevelse. Individuellt och tillsammans med ditt team sköter du allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Du planerar, genomför och följer upp försäljning av nya och begagnade fordon, tillbehör och tjänster som finansiering, serviceavtal och försäkringar.
I rollen som säljare kommer du också arbeta proaktivt och med uppsökande försäljning samt bearbetning av befintlig kundstock. Att hålla sig välinformerad och uppdaterad på nyheter och produktförändringar är också en stor del av det dagliga arbetet.
Mer detaljerat kommer duSöka upp och kontakta nya företag Följa upp leadsBoka in möten med potentiella och befintliga kunderPlanera, genomföra och följa uppkundträffar tillsammans med ansvarig KAM Förmedla bolagets produkter och övriga tillvalstjänster Bidra till den dagliga driften av vår anläggning såsom annonsering, skyltning och övrigt som krävs för att hålla en premiumanläggning i toppskick

Omfattning: Heltid, 100%Arbetstider: Enligt schemaPlaceringsort: VäxjöTillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
Vad Holmgrens Bil erbjuderHolmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!
Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram och karriärsida.
AnsökanAnsök senast6 juni 2024.Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen attkontakta säljchef Niclas Gren via 073-6007413mail niclas.gren@holmgrensbil.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker kursledare inom flera olika ämnen!

Cirkelledare/Studiecirkelledare
Läs mer Maj 16
Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.


Vill du inspirera och dela med dig av din passion för sömnad, sång, trädgård eller andra kreativa ämnen? Då kan du vara den vi letar efter som kursledare på Medborgarskolan i Växjö!

Medborgarskolan är en plats för lärande, kreativitet och gemenskap. Vi strävar efter att erbjuda en stimulerande och berikande miljö för alla våra kursdeltagare. Som kursledare hos oss får du möjlighet att växa både personligt och professionellt genom att dela med dig av din kunskap och passion till andra.

 Vi letar efter engagerade kursledare inom sång, dans, yoga, keramik, djuromvårdnad, sömnad, språk, trädgård, frilutsliv och mycket mer. Oavsett om du är expert inom en specifik disciplin eller har kunskaper att dela inom flera områden, är vi intresserade av att höra från dig!

 Som kursledare kommer du hålla i kurser eller workshops några timmar per vecka i våra lokaler i Växjö. Arbetsdagarna och tiderna är flexibla och anpassningsbara efter dina önskemål och behov. Du kommer att arbeta självständigt med planering och genomförande av kurserna, med stöd från din kontaktperson på Medborgarskolan.

Vi erbjuder:


• Medborgarskolans ledarutbildning för kursledare
• Stimulerande extraarbete med flexibla arbetstider
• Timarvode för uppdraget
• Möjlighet att utvecklas och växa i din roll som kursledare
• Gemenskap och nätverk bland andra kursledare
• Objektsanställning enligt cirkelledaravtalet, ett kollektivavtal

 Vi ser fram emot din ansökan där du berättar om din passion, erfarenheter och kompetenser inom de ämnen du är intresserad av att undervisa i. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.

Ansök nu

Servis Växjö - Lön inom 48h ????

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 16
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.
Servitör / servitris / servis
Extrajobb med möjlighet till fastanställning
Jobba när du vill, som du vill (ish)
Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min
Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart
Börja jobba direkt efter intervju

FLEXIBEL LÖN
Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?
OM OSS
FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.
Sökord: servis, matsal, servitör, restaurang, hotell, biträde, restaurangbiträde, bartender, hovmästare, a la carté, lunchretsaurang, konferens, service, runner,

Ansök nu

Kock Växjö - Lön inom 48h

Kock, à la carte
Läs mer Maj 16
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.
Kock / Kallskänka
Extraanställning vid annan huvudanställning
Jobba när du vill, som du vill (ish)
Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min
Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart
Börja jobba direkt efter intervju


FLEXIBEL LÖN
Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?
OM OSS
FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

Ansök nu

Kundsupport till expansivt företag i Växjö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 16
Dina arbetsuppgifter
Till vårt attraktiva kundföretag i Växjö söker vi nu dig som vill jobba med support åt bolagets kunder. Kundsupporten består av drygt 50 medarbetare som arbetar för att leverera ett professionellt bemötande och utföra service i världsklass till bolagets kunder. Kunderna är till största del externa, både inom offentlig och privat sektor.

Som kundsupport tar du emot inkommande ärenden via mail och telefon vilka kan avse allt från leverans- till produktfrågor. Ingen dag är den andra lik och du får ständigt nya frågor att hantera. Du arbetar från deras fina kontor med alla tänkbara bekvämligheter så som gym, personalmatsal och grymt kaffe samt om du föredrar det en viss del på distans hemifrån, när du är varm i kläderna.

Uppdraget är initialt ett vikariat till början av 2026 och startar enligt överenskommelse. Tjänsten är på 100 % där arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan kl. 08:00 – 17:00. Initialt kommer du vara anställd av Inpeople och på sikt finns möjlighet till anställning hos kundföretaget för rätt person.


Din profil
Vi söker dig som alltid har kunden i största fokus. Du trivs med att ta ansvar, är strukturerad och noggrann och driver ditt arbete framåt. Du är lyhörd inför din omgivning och är mån om att uppnå ett gott arbete tillsammans med andra. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur du kommer lyckas i rollen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Du har lägst gymnasieutbildning och hanterar Office-paketet obehindrat. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Attraktivt industriföretag i Växjö söker Elmontörer!

Elmontör
Läs mer Maj 16
Dina arbetsuppgifter
Vi söker elmontörer till kund i Växjö! Det är en fin tillverkande industri där man bygger ventilationsaggregat. Du som elmontör drar och kopplar elen, felsöker och provar.

Här får du användning av dina kunskaper inom ellära och automation genom att koppla och testa elskåp. Förstärkningen i teamet behövs på heltid tillsvidare. Främst morgonskift men även kvällsskift kan bli aktuellt. Vi hoppas få se din ansökan!
Tjänsten är på ett mycket trevligt bolag i centrala Växjö. Arbetsplatsen har gott rykte och hög trivsel bland personalen.
Denna möjlighet vill du inte missa!

Din profil
Du som söker har en utbildning inom El -/Automation/Installation och har därigenom kunskap om ritningsläsning och kretsscheman. Du pratar, förstår och kan skriva på svenska obehindrat.
Vi tror att du som kommer trivas bäst i denna roll är social och trevlig, du gör alltid ett gediget arbete och trivs i samarbete med dina kollegor. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Vacant Sverige söker sjuksköterskor till sommaruppdrag 2024!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 16
Om jobbet
Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024?
Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet.
Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen.
Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB, och sedan uthyrd till våra kunder.
Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!
Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.
Vi etablerades i Sverige 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget
- Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
- Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
- Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
- Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
- För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år.
- Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!

Ansök nu

Erfaren och noggrann truckförare till framstående företag i Växjö

Truckförare
Läs mer Maj 16
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ansvarstagande lagermedarbetare med det lilla extra till vårt fina kundföretag i Växjö. I rollen kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter som rör logistiken hos företaget. Det kan vara arbete på ankommande, avgående eller internlogistiken. Du ingår i en grupp tillsammans med engagerade kollegor och uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och är förlagt dag eller kvällstid (skriv gärna i din ansökan vad du föredrar)

Vår kund är ett bolag med stark tillväxt och ett framåttänk. Här blir du del av riktigt gott gäng!


Din profil
Du som söker har ett eget driv, är engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare att lita på och någon som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är noggrann och ordningsam, drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning, glädje och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du trivs i en blandad roll där både administrativa uppgifter och truckkörning ingår. Eftersom rollen innebär en del truckkörning har du både truckkort och körvana. Vi ser gärna också att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har god datavana.

Inledningsvis blir du anställd av oss på Inpeople och uthyrd till vår kund. Chanserna till fast anställning i framtiden är goda.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.
På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.


Om företagetOm oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Erfaren maskinoperatör till kund i Urshult

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 16
Till vår kund i Urshult söker vi två erfarna maskinoperatörer.
Nu söker vi två seniora maskinoperatörer som har erfarenhet av att köra ett flertal olika maskintyper.
Du som söker har mångårig erfarenhet av verkstadsarbete och är en allmänt händig person.
Uppdraget är en rekrytering där du blir anställd direkt hos vår kund. 
ARBETSUPPGIFTER
Vår kund är ett tillverkande bolag som har en god orderingång och behöver förstärkning. Tjänsten som maskinoperatör innefattar främst:
• Kapning
• Kantpress
• Svarv/fräs
• Stansning
• CNC-bearbetning
• Kvalitetskontroller
• Allmänt verkstadsarbete
 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av verkstadsarbete. Med fördel har du industritekniskutbildning i grunden och därefter har du arbetat som maskinoperatör. Du är van vid att läsa ritningar, kontrollmäta och har ett högt kvalitetstänk.
Som person är du en god lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap till dina kollegor. Du lägger ett stort engagemang i det du tar dig an och kommer gärna med förslag som kan utveckla verksamheten. Du är social och bidrar med en positiv inställning bland dina kollegor. Du talar och skriver flytande svenska. Truck- och traverskort är meriterande.
OM TJÄNSTEN
Uppdraget är en direktrekrytering där du får anställning hos vår kund i Urshult. Arbetstiderna är 7-16 måndag till fredag. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande rektor till nystartade Hagavikskolan

Biträdande rektor
Läs mer Maj 16
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du Hagavikskolans nya biträdande rektor? Hagavikskolan är Växjö kommuns nyaste högstadieskola. Vi slår upp portarna i augusti 2024 och hoppas att just du vill vara en del av att starta upp en ny skola!

Nuvarande NoT-inriktningen, som idag finns i paviljonger vid Teknikum, kommer flytta till den helt nybyggda Hagavikskolan på Björnvägen i Växjö. Läsåret 2024-2025 kommer skolan inrymma 9 klasser. Fullt utbyggd kommer skolan att vara 5-parallellig med cirka 400 elever.

Som biträdande rektor kommer du ingå i skolans ledningsgrupp tillsammans med rektor och förstelärare och driva skolutveckling tillsammans med pedagoger och övrig personal. Du kommer ha ledningsansvar för personal och pedagogik samtidigt som du arbetar med verksamhetsfrågor rörande exempelvis lokaler och arbetsmiljö. Våra utvecklingsområden är hållbar bedömning och en ökad trygghet och studiero genom tillgängliga lärmiljöer. Vi arbetar med att utveckla våra strukturer i klassrummet och tillgängliga lärmiljöer för att stärka likvärdigheten och vårt kompensatoriska uppdrag. Målet är att alla elever ska ha möjlighet att nå sin fulla potential och nå gymnasiebehörighet när de lämnar åk 9.

I ditt uppdrag kommer du ha personalansvar för den personal som är kopplad till dina ansvarsområden. Du kommer även att arbeta med utveckling av skolans rutiner och former för resultatuppföljning, systematiskt kvalitetsarbete och elevhälsoarbete.

Medarbetarna som idag arbetar på NoT-inriktningen är erfaren och engagerad och kommer att följa med till nyöppnade Hagavikskolan. Tillsammans arbetar ni för att erbjuda eleverna goda lärmiljöer med elevens bästa i fokus. Vi hjälps åt att hitta lösningar som gynnar eleverna och får dem att utvecklas, både socialt och kunskapsmässigt.

Vidare kommer du ingå i skolans elevhälsoteam bestående av rektor, speciallärare, skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare samt elevkoordinator. Vi arbetar för att skapa trygga och förtroendefulla relationer med god studiero för att alla våra elever ska kunna utvecklas så långt som möjligt utifrån utbildningens mål. På skolan finns även ett närvaro- och trygghetsteam. En hög närvaro ser vi påverkar elevernas resultat positivt. Vidare värnar vi om en god kontakt mellan skola och hem. Från skolan vill vi erbjuda alla vårdnadshavare en god inblick i och ett gott samarbete kring elevernas skolsituation.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen har du förmågan att leda, organisera och planera utifrån kort- och långsiktiga mål, analysera situationer och utveckla goda lösningar. Som person är du förtroendeingivande, öppen och accepterande gentemot andra människor och kan möta elever och föräldrar i svåra samtal. Ditt sätt att kommunicera är enkelt och tydligt i både tal och skrift, samtidigt som du gärna lyssnar in andra och ger konstruktiv feedback. Vi önskar att du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, är bekväm med att knyta nya kontakter och har förmåga att skapa samarbeten och ett gott arbetsklimat.

Du har lätt för anpassa dig vid ändrade omständigheter, ser lösningar i stället för hinder och kan göra prioriteringar utifrån uppsatta mål och verksamhetens förutsättningar. Vidare gillar du att arbeta målfokuserat, kan ta egna initiativ och har ett starkt intresse för nya perspektiv och idéer för att driva utveckling framåt, utan att du tappar fokus på här och nu.

Du som söker tjänsten har pedagogisk examen, gärna med bakgrund som lärare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. Har du erfarenhet som skolledare, gått rektorsutbildningen eller har erfarenhet av andra ledande uppdrag är det meriterande.

Körkort klass B förutsätts.

Har du ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever på Hagavikskolan? Varmt välkommen med din ansökan!

Slutintervjuer är planerade till den 18/6.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Ritningar och information om skolan finns på Växjö kommuns hemsida, på följande länk: https://www.vaxjo.se/sidor/forskola-och-skola/skola-6---16-ar/grundskolor/skolor-g-k/hagavikskolan/om-hagavikskolan.html

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Lagermedarbetare omgående till lager i Växjö

Truckförare
Läs mer Maj 16
Nu söker vi efter noggrannalagermedarbetarehär på Insitepart. Här kommer du att få jobba på DHL:s lager i Lammhult.Detta är en utmärkt chans för dig som vill få goda erfarenheter samt goda referenser inför framtiden.
Vi erbjuder digDu som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.
Dina arbetsuppgifter kommer att kunnainnefatta lossning och lastning med truck samt orderplock
Villkor Arbetstiderna är förlagda under dagtid ca 7-16
För att vara aktuell för en anställning hos oss behöver du vara minst 18 år gammal
Understryk dina kompetenser! Har du truckkort? Körkort? Bil? Vi vill veta! Ju mer du berättar för oss om dina kompetenser och tidigare erfarenhet, desto lättare blir det för våra rekryterare att ta ett kvalificerat beslut!
Berätta om dina karriärmål! Vi vill lära känna dig och vad du vill uppnå. Många börjar sin karriär just hos oss. Genom att låta oss veta vad du eftersträvar ger du oss en bättre chans att matcha din kompetens till de rätta uppdragen.
Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.
I denna rekrytering tillämpas bakgrundkontroller.
Skicka gärna in dina ansökan redan idag!Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Fysioterapeut till vår fantastiska arbetsgrupp i Lammhult

Fysioterapeut
Läs mer Maj 16
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

I primärvårdsrehab samlas alla rehabiliteringsresurser i den offentliga primärvården. Här arbetar vi som är psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och rehabkoordinatorer. Tillsammans ansvarar vi för rehabilitering och behandling av fysisk och psykisk ohälsa på länets offentliga vårdcentraler.

Vi kan nu erbjuda ett utvecklande och spännande arbete på en av Region Kronobergs mindre offentliga vårdcentraler. Vårdcentralen Lammhult är en av de vackrast placerade vårdcentralerna i Regionen och du har gångavstånd till tåg och buss. På vårdcentralen finns ett mycket väl sammansvetsat gäng och du får arbeta i en fantastisk arbetsmiljö!

Vi söker nu både dig som är ny i yrket eller som har längre erfarenhet. För dig som är ny och vill få en inspirerande start på din karriär erbjuder vi ett tydligt introduktionsprogram, kompetensutvecklingspaket och mentorsskap där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna kollegor. Även för dig som har flera år i yrket är fortsatt utveckling av din kompetens och yrkesroll något vi värdesätter och prioriterar, tex har vi idag fysioterapeuter som ger injektionsbehandling och vi har möjlighet att remittera till röntgen.

Vi hoppas du finner denna tjänst intressant och att du vill bli en i vårt gäng. Vi tillämpar ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Varmt välkommen!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss möter du patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Förutom individuella bedömningar och behandlingar finns möjlighet att leda grupper och hålla i patientutbildningar. Som fysioterapeut/sjukgymnast är du ofta första instans för patienter med besvär i rörelse- och stödjeorganen.

Förutom det nära samarbetet med övriga yrkesgrupper ingår du i ett nätverk med samtliga fysioterapeuter/sjukgymnaster i primärvården i Kronoberg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast.

Som person känner du dig trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du ser värdet av att samarbeta i team kring patienterna. Du arbetar med fokus på patientens bästa och både trivs med och har lätt för att smälta in i olika arbetsgrupper och arbetsmiljöer.

Tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete är meriterande.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Verkstadspersonal till Borox International AB i Eneryda

Maskinoperatör, ytbehandling, metall
Läs mer Maj 16
*
Borox grundades redan 1920 och Borox stål levereras över hela världen till ledande tillverkare av entreprenadmaskiner. Ca 70% av produktionen går på export. I Sverige säljs produkterna framför allt genom Swecon och Lantmännen, vilket ökar tillgängligheten, minskar fraktkostnader och stilleståndstider för maskinägarna. Borox har dotterbolag i Sydafrika samt egna säljorganisationer i Tyskland och Östeuropa. Vi når därmed ut till de stora maskin- och skoptillverkarna i Europa och på andra sidan Atlanten.
Borox International AB:s uppgift är att utveckla, producera samt marknadsföra slitstål med bästa slitstyrka och att hålla hög servicegrad gentemot kunderna. Läs gärna mer på www.borox.com.

Om tjänsten
Är du en person som har intresse för maskiner och verkstadsarbeten? Är du driven och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter?
Då kan tjänsten som verkstadspersonal vara något för dig!

Borox International är inne i en spännande och expansiv utvecklingsfas och söker nu duktiga personer för att förstärka sitt team i Eneryda.
Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I din roll som verkstadspersonal ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta med skärning, vinkelslip samt andra verkstadsarbeten. Du kommer att arbeta utifrån ritningar och göra underhåll utifrån underlag. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Vi söker dig som
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- Fullständig gymnasieutbildning.
- Grundläggande industrivana.
- Arbetslivserfarenhet av lager.
- Truck- och traverskort.
- Flytande svenska i tal och skrift.

Meriterande:
- Vana av att jobba i Monitor.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Som person ser du dig själv som driven, strukturerad och nyfiken.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

CNC-operatör till Kito Crosby

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 16
*
Kito Crosby är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Kito Crosby har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Kito Crosby i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.

Besök gärna vår hemsida: https://kitocrosby.com/

Om tjänsten
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Trivs du med ett praktiskt arbete?
Då kan denna tjänsten vara något för dig!

Vår kund Kito Crosby befinner sig i ett spännande och expansivt skede och söker en erfaren CNC-operatör för att förstärka sitt team i Växjö.

Tjänsten är långsiktig och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos Kito Crosby efter en tids inhyrning. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som CNC operatör i komponentfabriken kommer du att i första hand arbeta med att bearbeta smidesdetaljer i stål i olika bearbetningsmaskiner. Kito Crosby har CNC-maskiner (svarv, fräs och fleroperationsmaskiner) samt robotceller med ABB-, Motoman-, UR-robotar och KUKA-robotar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitet. Vi söker både dig som är en senior CNC-operatör men vi söker också dig som är mer junior och har en relevant utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande:
- CNC-utbildning
- Minst 1 års erfarenhet av verkstadsindustri
- Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv/fräs/flerop) i CNC-styrda maskiner
- Erfarenhet av ställ
- Erfarenhet av ritningsläsning samt mätteknik

Meriterande:
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av Fanuc och Siemens
- Erfarenhet av fleraxliga maskiner

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

AdatoCare söker sjuksköterskor för sommaren

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 16
Är du intresserad av nytt jobb uppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är sjuksköterska för uppdrag i Växsjö/Ljungby har uppdrag inom bla stroke/ger/kir/ort/HIA/aku/mava
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid
Period: Från v24 - v35,
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är sjuksköterska och har erfarenhet.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter inom stroke/ger/kir/ort/HIA/aku/mava
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga och engagerade konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
När du jobbar i AdatoCare har du förmåner som friskvård, utbildning, och högtids middagar.
Bra betalt och fördelaktiga förmåns paket
Trygga och korrekta försäkringar
Tjänstepensionen
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om AdatoCare -
Levererar vårdpersonal till olika vårdinrättningar över hela landet.
Bolaget ägs och drivs av sjuksköterskor som själva arbetar för olika uppdragsgivare i Mellansverige.
Våra tjänster riktar sig främst till slutenvården, primärvården, hemsjukvården, särskilda boenden inom äldreomsorgen samt mot avancerad sjukvård i hemmet.


AdatoCare levererar från 2022 tjänster till de flesta av landets kommuner, regioner samt statliga verksamheter.
Bolaget använder sig av en lärande arbetsplatskultur som ska uppmuntra till nya utmaningar och kunskaper och vi försöker alltid utvecklas för att anpassa oss till morgondagens vårdbehov.
Sista svarsdag:
Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till ögonmottagningen i Växjö

Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 16
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till ögonkliniken, vi är cirka 70 medarbetare och bedriver verksamhet i Växjö och Ljungby. Vi är framförallt en öppenvårdsklinik och vår verksamhet består av många olika sorters besök. Vi har optiker, ortoptister, ögonsjuksköterskor, undersköterskor som bedriver egna mottagningar utöver läkarmottagningar, injektionsbehandlingar och olika sorters operationer.

Vi har cirka 40 000 besök om året vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa.
Som medicinsk sekreterare på ögonkliniken ansvarar du för att administrationen kring det dagliga patientflödet fungerar.

Gillar du varierande arbetsuppgifter, tvära kast, verksamhetsutveckling och att utvecklas i din yrkesroll samt har ett stort engagemang för din arbetsplats och vill arbeta på en klinik som tillämpar rätt använd kompetens?

Då är vi arbetsplatsen för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare på ögonkliniken ansvarar du för diktatlista, egna tidböcker, bemannar Tele Q och även reception vid behov. Utöver dessa ansvarsområden finns även flera andra administrativa uppgifter som utförs av medicinska sekreterare och du kommer även att ingå i team tillsammans med vårdpersonal.

Möjlighet till distansarbete samt önskearbetstider finns.
Oavsett om du är ny i yrket, aldrig har skrivit ögondiktat, eller har lång erfarenhet som medicinsk sekreterare kommer du att få en individuell introduktion som anpassas efter din erfarenhet och kunskap.

Kollegorna utgör en trygg gemenskap som finns där för att svara på dina frågor och stötta dig i din utveckling.

På ögonkliniken är vi ett härligt gäng i olika åldrar där alla är lika viktiga! När vi ställer upp för varandra och hjälps åt blir det som allra bäst både för oss och våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör, gärna med erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic. Har du erfarenhet av arbete med GDPR eller Platina är det meriterande.

Vi har ett roterande arbetssätt, vilket förutsätter att du är flexibel, kan arbeta både självständigt och i team samt har god samarbetsförmåga.

Du är ansvarstagande och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Vi ser också att du är positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete.

Du har goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi och har god förmåga att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt.

Du gillar och har fallenhet för att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt och du har även förmåga att planera och prioritera och hitta lösningar i vardagen. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Speciallärare till Norregårdskolan

Speciallärare
Läs mer Maj 16
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar.

Norregårdskolan är en högstadieskola med 550 elever. På Norregårdskolan värnar vi om elevernas utbildning, trygghet och värdegrund. Vi tror att miljön, vår kompetenta personal och våra olika kreativa satsningar tillsammans är nyckeln till att våra elever år efter år trivs och presterar bra resultatmässigt. På Norregårdskolan bedrivs idag ett tydligt utvecklingsarbete där lärarna tillsammans arbetar för att utveckla undervisningen. Vi prioriterar mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är viktig. Alla pedagoger är indelade i fem arbetslag och till varje arbetslag finns en speciallärare knuten. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Vi söker nu dig som är speciallärare eller specialpedagog och som tillsammans med våra speciallärare och specialpedagoger vill ta ett extra ansvar för våra elever i behov av särskilt stöd.

Arbetet som speciallärare innebär bland annat att kartlägga elevers särskilda behov, att undervisa och handleda elever, att göra pedagogiska bedömningar samt att handleda pedagoger i arbetslaget.

Tjänsten kan komma att kombineras med annat ämne/ämnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad speciallärare eller utbildad specialpedagog. Du har goda kunskaper i att möta barns olika behov, har god organisationsförmåga och är förtrogen med digitala läromedel/kompensatoriska hjälpmedel. Du arbetar med ett positivt förhållningssätt och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Rekrytering kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Växsjö Rottne 2 em/vecka - Kollektivavtal

Barnvakt
Läs mer Maj 16
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Engelsk/italiensktalande familj i Rottne med ett barn (3 år) önskar hjälp med barnpassning 2 eftermiddagar per vecka, familjen önskar hjälpen 2,5 timme någon gång mellan kl. 15:00-20:00. Dagar är flexibelt mellan måndag-fredag.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Sommarjobb Restaurang Växjö - We Love Food

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 15
Är du sugen på en karriär inom restaurang/cafébranschen? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kan gilla att jobba hos oss!
Vi söker dig som:
Fyllt 18 år
Kan arbeta mellan v.25 - v.32
Är glad och positiv
Har gästnöjdhet i fokus
Är ansvarsfull och trivs att arbeta med människor
Har vana att arbeta noggrant och strukturerat i högt tempo

Vi är ett gott gäng som arbetar tätt och söker vår nästa stjärna. Hos oss serverar du gäster, förbereder i kök, tar hand om gäster i kassan, och håller rent i kök och servering. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar och helger.
Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Erfarenhet är meriterande. Vi finns inne i gallerian på Grand Samarkand i Växjö.
Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal.
Tjänsten är 75% arbetstid.
Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Extrajobb i Växjös krogliv

Dealer
Läs mer Maj 15
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Växjö. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platsansvarige i Växjö, Maja Roos på 0703169766 eller maila till maja.roos@cherry.se.
Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje

Ansök nu

Jobba Med Solceller

Key account manager
Läs mer Maj 15
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Sortimentschef

Reklamchef
Läs mer Maj 15
Burde Publishing är rebellen som blev störst i branschen! Idag är de Nordens största kalenderleverantör och expanderar nu på nya marknader. Deras produkter hjälper sina kunder med sin planering. Barnfamiljen med livspusslet, karriäristen med fokus på sina mål och ambitioner eller konstnären som söker tid för skapande. Burde söker nu en Sortimentschef som med stort engagemang och visioner för framtiden, vill vara med och sätta Burde på världskartan!

 

 

Om Rollen

Som Sortimentschef har du det övergripande ansvaret och leder strategi- och utvecklingsarbetet för Burdes produktportfölj. Din huvudsakliga uppgift är att övergripande säkerställa en attraktiv och konkurrenskraftig produktportfölj som går i linje med företagets Vision, Mission och övergripande företagsstrategi. Tillsammans med ditt team arbetar du med Burdes olika varumärken samt deras produkter inom Private Label. Inom dessa ansvarar du för varumärkes- och sortimentstrategi samt produktutveckling.

 

Du kommer att leda och styra ett dedikerat team om åtta medarbetare med stor kompetens inom grafisk formgivning, produktkommunikation, varumärkesstrategi, marknadsanalys och foto. Tillsammans säkerställer ni en attraktiv produktportfölj som riktar sig till definierade målgrupper på prioriterade marknader. Som en del av ledningsgruppen är du involverad i det strategiska arbetet genom beslutstagande och visionsskapande för Burdes framtida riktning.

 

 

Om Dig

Vi söker dig som har en ledarerfarenhet gärna från en liknande position. En relevant utbildningsbakgrund för uppdraget är meriterande. Erfarenhet av att hantera och ansvara för sortiment, gärna inom konsumentsektorn och särskilt inom områden som färg och form, är av särskilt intresse då design är kärnan inom Burdes verksamhet. Vi ser även positivt på erfarenhet av att identifiera och implementera strukturerade arbetssätt samt förmågan att hantera både strategiska och operativa uppgifter.

 

Du är affärsintresserad med ett tydligt kommersiellt driv, har en god initiativförmåga samt sinne för struktur och ordning. Du har erfarenhet och ett stort intresse för ledarskap som utmärks av inspiration, engagemang och målstyrning. Din kommunikativa förmåga och förmåga att samarbeta effektivt med olika intressenter, både internt och externt, är avgörande för att lyckas i rollen.

 

 

Burde Publishing tar ordet!

I över 30 år har vi producerat egendesignade kalendrar och idag kan du hitta produkterna hos över 3000 återförsäljare runt om i Norden. Vi har ett tydligt tillväxtfokus och finns numera hos allt fler återförsäljare i Europa och USA. Vi är idag marknadsledande i Norden och säljer årligen över 8 miljoner kalendrar!

 

Burde är en dynamisk organisation och vi tror på att skapa en arbetsmiljö där kreativitet, engagemang, samarbete och utveckling står i fokus. Vi är idag cirka 70 anställda inräknat huvudkontor i Växjö samt kontor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. På huvudkontoret görs det mesta in-house, allt från design till utveckling av nya produkter. Här finns även en del av tillverkningen, för oss på Burde är ordet ”hållbarhet” mer än bara en trend. Det är något som finns med oss i allt vi gör, från idé till färdig produkt.

 

Läs gärna mer om oss på www.burde.se

 

 

Bra att veta

Placeringsort för rollen är på Burdes huvudkontor i Växjö. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, dock önskar vi din ansökan via vår hemsida senast 2 juni.

 

 

VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.

Ansök nu

Centrumskolan söker lärare åk 4-6

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
På Centrumskolan finns årskurser från förskoleklass till årskurs 6 och vi har 365 elever. Årskurserna har två klasser i varje årskurs och varje årskurs har ett årskurslag som arbetar nära tillsammans i flerlärarskap i en stor del av ämnena. Vi har ett fokus på våra utvecklingsområden Samsyn i bedömning och planering, undervisningsdesign och språkutvecklande undervisning i alla ämnen. På skolan finns ett elevhälsoteam med specialpedagoger, speciallärare, kurator och skolsköterska.

Som medarbetare på skolan ingår du i arbetslag 4-6 men även i ett årskurslag där ni tillsammans arbetar för att driva och utveckla arbetet i årskursen mot våra gemensamma mål. Varje elev ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och känna tilltro till sin egen förmåga och utvecklas till att bli sitt bästa jag. Du som söker är behörig att undervisa i årskurserna 4-6, gärna med inriktning matematik och NO. Tjänsten är en del av ett flerlärarskap där du undervisar och är klasslärare tillsammans med övriga lärare i årslaget. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför, bedömer och utvärderar du undervisningen i enlighet med våra styrdokument men också med utgångspunkt i det kollegiala lärandet. Du har alltid elevens lärande i fokus utifrån vårt gemensamma arbete med samsyn runt pedagogisk, social, och fysiskt tillgänglig lärmiljö. Hos är det viktigt med att bygga tillitsfulla relationer och vara nyfiken på våra elevers erfarenheter, intressen, utveckling och lärande. Du skapar goda relationer till vårdnadshavare för att främja samverkan mellan skola och hem

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen/lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurserna 46, gärna med MA/NO kompetens. Du utövar ett tydligt ledarskap och arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt.

Du som söker har:
- förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar.
- en positiv inställning och kan bidra till utveckling av verksamheten.
- ett flexibelt och inlyssnande förhållningssätt och kan samarbeta i årskurslag, arbetslag och inom enheten.
- förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och
- ett mod att tillsammans med andra själv vilja fortsätta att lära och utvecklas.
- erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk

Välkommen in med din ansökan

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till medicinavdelning 1 och HIA/MIMA

Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 15
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken bedriver öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken! Idag är vi cirka 30 medicinska sekreterare som arbetar på medicinkliniken i Växjö.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare som kommer arbeta på avdelning 1, hjärtintensivvårdsavdelning (HIA) samt intermediärvårdavdelningen (MIMA). Avdelning 1, HIA och MIMA tillhör samma enhet och ligger i samma lokaler. På avdelning 1 och HIA vårdas patienter som akut har insjuknat eller försämrats i sin hjärtsjukdom. På MIMA vårdas patienter som ett steg emellan IVA och vanlig vårdavdelning. Du kommer att bli en av två medicinska sekreterare som arbetar på denna enhet.

För oss är arbetsmiljö viktigt och vi förväntar oss att du som söker är en god ambassadör för Region Kronobergs värdegrund: Respekt för människan.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss blir du en viktig medarbetare då du är det administrativa stödet åt övrig vårdpersonal. På avdelning 1/HIA/MIMA arbetar du nära läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetsuppgifterna består bland annat av journalskrivning, telefon, IT-ansvar, DRG-registrering, kvalitetsarbete samt annan administration kring våra patienter.
Hos oss får du ett utvecklande arbete med möjlighet att påverka!

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten har du godkänd utbildning som medicinsk sekreterare eller likvärdig utbildning. Det är positivt om du har erfarenhet av Cosmic. Har du erfarenhet av diagnoskodning/DRG-registrering ser vi det som meriterande.

Eftersom den ena dagen inte är den andra lik värdesätter vi flexibilitet och en god samarbetsförmåga.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Enhetschef till enheten för statsbidrag

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 15
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, är en statlig myndighet som tar fram kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar. Vår vision är att ha ett öppet och inkluderande Sverige med goda villkor för unga och för civilsamhället.
Arbetsuppgifter
Som enhetschef på enheten för statsbidrag ansvarar du för avdelningens arbete med statsbidragshandläggning.

Du håller ihop, planerar och stöttar medarbetare i handläggningsprocessen med att fördela statsbidrag (både organisations-, projekt- och verksamhetsbidrag) till civila samhället.

MUCF fördelar statsbidrag på uppdrag från regeringen. Statsbidragen styrs av förordningar. Du ansvarar för att hanteringen av statsbidragen sker effektivt och med hög kvalitet. Du har budget-, personal- och verksamhets- samt arbetsmiljöansvar för din enhet. Du ansvarar för enhetens verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning och bidrar i arbetet med budgetunderlag och årsredovisning.

Du arbetar med utvecklingsarbetet för bidragsgivningen i dialog med avdelningschef. Du kvalitetssäkrar enhetens arbetsprocesser och ger stöd i handläggningsfrågor. Du har personalansvar för ca 15 medarbetare, arbetar i nära samarbete med avdelningschefen samt rapporterar direkt till avdelningschefen.

Omvärldsbevakning av relevant område samt frågor från media och allmänheten kan förekomma, likaså att ingå i avdelningsöverskridande uppdrag på myndigheten. Anställningen kan innebära en del resor inom Sverige.

Kvalifikationer
Du har akademisk examen inom juridik, ekonomi, samhällsvetenskap eller statsvetenskap. Du har lång och bred erfarenhet av myndighetsutövning. Du är insatt i förvaltningsjuridik och har mångårig erfarenhet av ärendehantering. Du är van att fatta självständiga beslut och att kunna förklara dessa både internt och externt. Då statsbidragen i perioder diskuteras medialt behöver du vara trygg i att hantera mediafrågor och ta fram underlag för dessa, vilket görs i samarbete med avdelningschefen. Anställningen kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och i skrift på svenska och engelska.

Har du tidigare arbetat med statsbidrag är det ett plus.

Avdelningen får ofta nya uppdrag som kan påverka handläggningen på kort och lång sikt. Du behöver därför kunna planera och organisera avdelningens handläggningsprocess på ett flexibelt och effektivt sätt med ett hållbarhetsfokus och medarbetarnas bästa i åtanke. För att kunna stödja enhetens medarbetare krävs att du sätter dig in i handläggningsfrågor och på kort tid lär dig de förordningar som gäller för de bidrag myndigheten delar ut. Du bör också ha en dokumenterad chef- eller ledarerfarenhet. Du är en närvarande chef som arbetar med att skapa förutsättningar för medarbetaren att utvecklas genom att ta tillvara deras kunskaper och kreativitet. Du är strukturerad och sätter upp mål för verksamheten, kan prioritera, skapa delaktighet och driver arbetet framåt. Du är bra på att bygga relationer och skapa nätverk, har lätt att anpassa dig till nya och ibland snabba uppdrag. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av engagemang inom föreningslivet.

Vi emotser din ansökan på svenska. 

Villkor
Enhetschefen har sin grundanställning som handläggare med ett treårigt förordnande som enhetschef. Provanställning tillämpas i normalfallet. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Som kandidat ansvarar du för att de lämnade uppgifterna är sanningsenliga och korrekta samt att de lämnas till MUCF senast 24.00 sista ansökningsdagen. Uppgifterna behandlas och sparas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare i trä- och metallslöjd till Centrumskolan

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Centrumskolan vision lyder: "Vi utbildar världsmedborgare som möter framtiden med mod, starkt förvissade om att all de vill och kan är möjligt". Detta mantra genomsyrar allt vi gör på skolan. Vi arbetar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt som kännetecknas av höga förväntningar på alla elever, stöttning i hur elever ska gå tillväga för att utvecklas i sitt lärande och en undervisning präglad av förståelse för flerspråkighet och mångfald.

I rollen som lärare hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma. På Centrumskolan kommer du att arbeta i nära samarbete med ämneskollegor. Du kommer även att ingå i ett av skolans arbetslag och i ett av skolans årslag.

Din undervisning ska vara kreativ och syfta till att stärka våra elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Vi arbetar ämnesövergripande och tror mycket på multimodalitet som ett sätt att öka våra elevers måluppfyllelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation med examen mot slöjdämnet alternativt erfarenhet av att undervisa i trä och metallslöjd.

Du har också en medveten tanke kring din roll som lärare och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Lärare i förskoleklass till Centrumskolan

Lärare i förskoleklass
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
På Centrumskolan finns årskurser från förskoleklass till årskurs 6 och vi har 365 elever. Årskurserna har två klasser i varje årskurs och varje årskurs har ett årskurslag som arbetar nära tillsammans i flerlärarskap i en stor del av ämnena. Vi har ett fokus på våra utvecklingsområden Samsyn i bedömning och planering, undervisningsdesign och språkutvecklande undervisning i alla ämnen. På skolan finns ett elevhälsoteam med specialpedagoger, speciallärare, kurator och skolsköterska.

Som medarbetare på skolan ingår du i arbetslag F-3 men även i ett årskurslag där ni tillsammans arbetar för att driva och utveckla arbetet i årskursen mot våra gemensamma mål. Varje elev ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och känna tilltro till sin egen förmåga och utvecklas till att bli sitt bästa jag. Du som söker är förskolelärare eller behörig att undervisa i årskurserna F-3.

Tjänsten är en del av ett flerlärarskap där du undervisar och är klasslärare tillsammans med övriga lärare i årslaget. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför, bedömer och utvärderar du undervisningen i enlighet med våra styrdokument men också med utgångspunkt i det kollegiala lärandet. Du har alltid elevens lärande i fokus utifrån vårt gemensamma arbete med samsyn runt pedagogisk, social, och fysiskt tillgänglig lärmiljö. Hos är det viktigt med att bygga tillitsfulla relationer och vara nyfiken på våra elevers erfarenheter, intressen, utveckling och lärande. Du skapar goda relationer till vårdnadshavare för att främja samverkan mellan skola och hem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen/lärarlegitimation som förskolelärare eller är behörig att undervisa i årskurserna F-3. Du utövar ett tydligt ledarskap och arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt.

Du som söker har:
- förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar.
- en positiv inställning och kan bidra till utveckling av verksamheten.
- ett flexibelt och inlyssnande förhållningssätt och kan samarbeta i årskurslag, arbetslag och inom enheten.
- förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och
- ett mod att tillsammans med andra själv vilja fortsätta att lära och utvecklas.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Tekniker till Work System i Växjö/Kalmar

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 15
Urvalet sker löpande: Vi går igenom ansökningarna i den ordningen vi får in dem och kan komma att tillsätta tjänsten löpande. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser! ????
Om Work System:
Work System utvecklar, tillverkar, säljer och installerar bilinredning till lätta transportbilar med stolthet, enkelhet och snabbhet. Företaget grundades 2009 och har vuxit kraftigt sedan dess. Vi är marknadsledande inom vår bransch och har gjort en fantastisk tillväxtresa - och har en minst lika spännande tid framför oss.
Idag är vi ett härligt gäng på ca 110 medarbetare. Work System finns representerat i hela Europa, både med anläggningar vi äger själva och med Partners. Vi täcker hela Sverige med 24 anläggningar, från Malmö i Syd till Kiruna i Norr.
"Hos oss hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen".
Vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen till en spännande miljö, i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning för dig som är redo att ta nästa steg.
Hos oss är du en viktig del i en framgångsrik resa och får dagligen vara med och påverka. På Work System finns möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling! Vid en anställning har vi en tydlig introduktionsplan på såväl anläggningen som på huvudkontoret i Tenhult. Via WS Academy utbildar vi dig för att ge dig bästa möjliga förutsättningar.
Du får möjlighet att arbeta i fina lokaler tillsammans med kompetenta kollegor som i en team-anda vill ta företaget till nästa nivå. Vi på Work System arbetar med ordning & reda, både för våra medarbetare och våra kunder.
Om tjänsten som Tekniker
Rollen som tekniker hos oss är bred - och din arbetsdag innebär stor variation. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, så som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv. Du kommer få arbeta med både standardinredning och specialbyggnationer i olika stora kundprojekt. Under arbetsdagen har du kundkontakt, både vid leverans och hämtning av bilar.
Vi har ett tätt samarbete mellan samtliga anläggningar och hjälps åt inom organisationen. I din roll kommer du att arbeta både på anläggningen i Växjö och Kalmar.
Anläggningarna består idag av totalt sju medarbetare som värdesätter ett högt engagemang, arbetsglädje och ordning & reda. Du är en viktig del i båda teamen och kommer med din kompetens och erfarenhet komplettera respektive anläggning.
Vi söker dig som…
… är en praktisk, lösningsorienterad och social person. Vi är ett ungt och snabbväxande företag och lägger stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss. Därför tror vi att du trivs med att jobba i en självständig roll - men är samtidigt en självklar lagspelare.
Du trivs med ordning & reda på arbetsplatsen och strävar efter ett effektivt arbetssätt där små ständiga förbättringar är en del av vardagen. Kvalitetsmedveten och noggrannhet beskriver ditt sätt att arbeta. Att ta egna initiativ och komma med lösningar utanför boxen är viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i rollen.
Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.
Minst en av följande punkter stämmer väl in på dig:
Du har ett intresse för bilar - och mekar gärna på fritiden
Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som mekaniker eller liknande
Tidigare erfarenhet av arbete med elinstallationer

Du har med fördel utbildning inom ellära, teknik eller fordonsteknik. Har du erfarenhet från påbyggarbranschen ser vi det som ett stort extra plus hos dig men vi kommer utbilda dig i vårt sortiment och installation.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi är ett Great Place to Work!
Varje år utvärderar Great Place to Work organisationer för att ge dem ett mått på arbetskultur och sin insats som arbetsgivare. I undersökningen bedömer medarbetarna verksamheten utifrån trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap.
Våra engagerade medarbetare är en av våra viktigaste resurser och viktig bidragande faktor till vår affärsmässiga framgång. Att bli certifierade är en viktig bekräftelse på den familjära känsla, genuina engagemang och stolthet som finns hos oss!
Start: Efter överenskommelse
Arbetstider: Mån-fre, 07–16
Plats: Växjö/Kalmar
Lön: Fast lön + vinstdelning.
Övriga förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, vinstdelning, pension, försäkringar, utbildningar för utveckling inom din roll, friskvårdsbidrag, friskvårdstid och andra hälsofrämjande aktiviteter, AW, julfester och andra teamaktiviteter i världsklass:)
Är detta du eller någon du känner?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt här nedan! ????????

Ansök nu

Nu har vi en ledig tjänst som hjälpmedelskonsulent på hjälpmedelscentralen!

Hjälpmedelskonsulent
Läs mer Maj 15
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till hjälpmedelscentralen, vi tillhandahåller hjälpmedel till personer med funktionsnedsättning. Vi utför teknisk service, erbjuder stöd vid utprovning, lagerhåller hjälpmedel samt förskriver hjälpmedel inom begränsat område. Hjälpmedelscentralen är delaktig i upphandlingsprocessen av regionens hjälpmedelssortiment inom aktuella områden. Alla våra professioner arbetar stödjande och rådgivande till medarbetare utanför hjälpmedelscentralen. Här arbetar hjälpmedelstekniker, hjälpmedelskonsulenter, lagerpersonal, administratörer och rehabassistent.

ARBETSUPPGIFTER
Titeln är hjälpmedelskonsulent men jobbet innebär en förskrivarroll främst inom området elrullstolar och scootrar men även formsitsar och tillfälligt hjälpmedelsbehov. Det innebär utprovning och/eller anpassning av hjälpmedel i samverkan med patient, anhörig, förskrivare och hjälpmedelstekniker. Ditt uppdrag är att kombinera medicinsk kunskap och sortimentskännedom med brukarens specifika behov.

Du kommer jobba som förskrivare med hela Kronobergs län som arbetsplats. Arbetet innebär mottagningsbesök på hjälpmedelscentralen där våra kontor är belägna men även hembesök runt om i länet som en del i bedömningsprocessen avseende hjälpmedelsförskrivning. Vi jobbar i team med andra hjälpmedelskonsulenter, hjälpmedelstekniker och leverantörer och tar stöd av varandras kunskaper vid förskrivning och konsultation. Arbetet ger en stor variation, utveckling och spännande möten. Eftersom hjälpmedelsvärlden är föränderlig och behovet styr vårt uppdrag behöver du även vara beredd på förändrade hjälpmedelsområden inom din hjälpmedelskonsulentroll.

Du kommer att växa i din roll genom att aktivt vara med och påverka och utveckla nya arbetssätt. Rollen som förskrivare/konsulent innebär exempelvis:

*expertkunskap i hjälpmedelsfrågor
* marknadsbevakning och sortimentsurval
*upphandling
*hålla i utbildningstillfällen
*jobba med rutiner och förbättringsarbete

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet inom legitimerat yrkesområde. Vi kräver ingen förkunskap inom produktområdet elrullstolar/scootrar utan snarare viljan och nyfikenheten att lära. Utbildning kommer tillhandahållas av oss samt av leverantörer inom det specifika området. Du har god datorvana och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. B-körkort krävs då arbetet medför resor i tjänsten.

Du är självständig, engagerad och tar ansvar för ditt arbete genom struktur och god förmåga att hitta lösningar på problem på ett konstruktivt sätt. Du drivs av en positiv syn och bidrar med energi och arbetsglädje. Du ska gilla fysiskt arbete, vilket hör till vardagen när man jobbar med hjälpmedel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så vi får rätt person till vårt team.

Rekryteringen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Specialistläkare inom reumatologi

Specialistläkare
Läs mer Maj 15
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken är en av Region Kronobergs största kliniker och här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en specialistläkare inom reumatologi till medicinkliniken i Växjö som vill vara med och utveckla medicinkliniken genom kunskap och engagemang.

Reumatologsektionen består till största del av öppenvård, med i huvudsak mottagningsarbete och en liten del dagsjukvård. Du bidrar även till utvecklings- och kvalitetsarbete samt undervisning och handledning.

Vi ser gärna att du bidrar till klinikens jourbeting och detta bidrag individualiseras efter överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Du är specialistläkare inom reumatologi och har med fördel riklig erfarenhet av reumatologisk öppenvård. Specialistkompetens inom internmedicin och tidigare erfarenhet av bakjoursarbete på internmedicinsk klinik är meriterande.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och vilja att själv och tillsammans med dina kollegor arbeta för att på bästa sätt utveckla kliniken. Som person ser vi att du är självständig, lyhörd och har en stark lagkänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Bemanningsadministratör Omsorgsförvaltningen

Personaladministratör
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, gör du? Då ska du söka jobb som bemanningsadministratör i vårt trevliga gäng!
På bemanningsenheten arbetar två enhetschefer, sex administratörer, 50 poolanställda samt ca 700 timvikarier. Vi finns på Ljungadalsgatan på Väster i Växjö.

Som administratör inom bemanningsenheten kommer du att få en viktig roll där du stödjer våra arbetsplatser med bemanning av korttidsvikarier. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot beställningar och boka ut personalresurser i vårt bokningssystem Time Care pool. Arbetet innebär mycket telefonkontakter med medarbetare och chefer i förvaltningen. Arbetstiderna är dagtid och varierar mellan vardagar och helg. Vi har öppet 7 dagar i veckan kl. 6.20-17.10.

I rollen som administratör kommer du bland annat arbeta med följande uppgifter:
* Förmedling av befintliga vikarier via vårt digitala bemanningssystem, Time Care Pool
* Regelbunden kontakt med timvikarier och poolanställda
* Kontakt med verksamhetens chefer och samordnare kring bemanning
* Förmedla vikarier genom Visma Offentliga Jobb
* Utvecklingsarbete kring hantering av vikarier
* Rekrytering av vikarier, inklusive att hålla anställningsintervjuer
* Stötta beredskapschef vid helgtjänstgöring

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller eftergymnasial utbildning som vi bedömer lämplig. Önskvärt om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta i programmet Time Care Pool. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika adminstrativa uppgifter samt god vana att hantera olika digitala system. Du har även god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Du trivs med att arbeta serviceinriktat, med ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot både chefer, samordnare, poolare och timvikarier.

För att lyckas i rollen behöver du även vara lösningsorienterad, ha modet att ta egna initiativ och förmågan att prioritera i din vardag. Självklart är du en fena på struktur och planering och trivs i en miljö som är föränderlig. Du har förmågan att se ett helhetsperspektiv där du kan prioritera bland de arbetsuppgifter och behov som uppkommer under dagen. Du trivs i arbete med andra.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Metallindustriarbetare sökes till Gemla Industrier

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Maj 15
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Gemla Industrier i Gemla utanför Växjö är inne i en tillväxtfas och söker därför en Metallindustriarbetare. Bolaget har tre affärsområden: LCD Invent (Ventilationsutrustning), Arkadprofiler (kundvagnsgarage) och G-möbler (möbler), där all tillverkning sker i Sverige. Företaget kännetecknas av väl initierade medarbetare, men även av god kvalitet och snabba leveranstider av sina produkter, liksom en bra maskinpark. Bolaget ägs sedan december 2023 av Zoltan Erös och Ventyr Invest som är långsiktiga och stabila ägare.

För att passa in i teamet på Gemla Industrier behöver du vara nyfiken, flexibel, noggrann, idérik och händig. Du behöver gilla att arbeta i ett litet bolag med familjär teamkänsla. Du har gärna verkstadsvana, van och meka med maskiner och inte vara rädd för att skita ned dig. Du är noggrann i utförande och kvalitet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Extra plus för erfarenhet inom; stans- och laser, svets,  arbete med rörbock, CAD/CAM ritningsprogram, även i 2D, kalkylera och offerera men inga krav.

Tjänsten är heltid dagtid med placering i Gemla utanför Växjö.

Vid frågor kontakta Zoltan Erös 0707-348526. Utvärdering sker löpande.

Ansök nu

Servicemontör till Kinnarps i Växjö

Träarbetare, utan yrkesbevis/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Maj 15
Har du är intresserad av att jobba i en kombinerad roll mellan service, montage och leverans? Nu har du möjlighet att söka rollen som servicemontör hos oss på Kinnarps i Växjö och därmed bli en viktig del i vårt leveranskoncept.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som servicemontör är dina främsta arbetsuppgifter att leverera och montera möbler till våra kunder runt om i Kronobergslän men det förekommer även arbete tillsammans med kollegor på våra enheter i närliggande län. Du utgår från vårt kontor i Växjö där du startar upp dagen tillsammans med övriga i teamet, för att sedan packa, leverera och montera möblerna ute hos våra kunder. Du är således en viktig ambassadör för Kinnarps då du representerar varumärket såväl på vägarna som ute hos kund. Då vi levererar kompletta inredningslösningar utför vi även monteringsjobb i tak, vägg och golv vilket innebär att du behöver ha kunskap om verktyg och fästtekniker för detta. I rollen ingår även ansvar för vårt lager samt vissa administrativa uppgifter.

- Tjänsten är på heltid och dagtid.
- Tjänsten är tillsvidare och påbörjas med 6 månaders provanställning.
- Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel, social och trivs med ett arbete där du dagligen möter våra kunder. Det är en självklarhet för dig att hålla hög servicegrad med kunden i fokus. Du jobbar lika bra självständigt som i team och har ett lösningsfokuserat mindset. Arbetet kräver även att du har förmågan att kunna ta egna beslut.

Krav:
- B-körkort
- God datorvana
- Svensktalande och kommunikativ i såväl tal som i skrift
- God fysik då tunga lyft kan förekomma

Meriterande:
- C-behörighet
- YKB

Låter tjänsten intressant?
Denna rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång. Sista ansökningsdag är den 9 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jörgen Fasth, Supply Chain Manager Växjö

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss:
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Läs mer på www.kinnarps.se

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Vederslöv skola

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Har du positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån alla elevers nivå, med fokus på elevens bästa. Då kan du vara den vi söker!

Vederslöv skola är en charmig F-6 skola med drygt 150 elever endast 20 minuters resväg från Växjö. Skolan ligger i ett lugnt område med ett fantastiskt läge med närhet till naturen, skog, ängar och vatten. Skolan har en idrottshall, en fantastisk skolgård som inbjuder till lek, spel och kreativitet. Vi arbetar för att behålla barnets lust till att lära och ge eleverna möjligheter till inflytande.

I ditt uppdrag som lärare i 4:b kommer du att dela mentorskapet med en kollega i en årskurs 4:a samt ha svenska, engelska och SO i två årskurs 4:or.

Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete, genom ett gott ledarskap såväl i som utanför klassrummet.

Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare.

Via dialog skapar du goda relationer som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt.

I din roll håller du dig à jour om händelser i omvärld och ungdomars vardag. Självklart använder du digital teknik i undervisningen och som redskap för information, planering, kommunikation och rapportering.

Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 4-6 i ämnena svenska, engelska och So i grundskolan.

Du behöver även ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, samt har förmåga att anpassa undervisningen utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära.

Du bör ha god förmåga att undervisa barn i behov av särskilt stöd samt förmåga att stödja eleverna i att hantera konflikter som uppstår.

Vidare är du en trygg pedagogisk ledare med förmåga att kritiskt analysera eget och arbetslagets arbetssätt för ständig utveckling.

Körkort och tillgång till bil är en fördel för att ta sig till arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

NATT Receptionist Scandic Växjö deltid

Hotellreceptionist
Läs mer Maj 15
Ett par svängar in från E4:an ligger Scandic Växjö- mitt emot stadens största shoppingcenter och några minuters promenad från Arena Staden. Här kan våra gäster simma i inomhuspoolen, äta en god middag i Köksbaren eller ta en drink i vår lobbybar.

Vi lägger stor vikt vid ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande- mot våra gäster så klart men också mot varandra. Våra utvecklingsmöjligheter på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng med snabba steg som är måna om att inspirera varandra så att alla ska trivas med sitt arbete på vårt spännande hotell.

Nu söker vi en Nattreceptionist till Scandic Växjö.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Du som arbetar i receptionen är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i bakfickan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. Din arbetsplats är vår lobby. För det är där du möter flest gäster. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning.

Arbetet i receptionen innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Opera Cloud och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Som nattreceptionist hos oss är du ansvarig för gästservicen samt hotellets och gästers säkerhet under nattetid.

I dina arbetsuppgifteringår bl a:

- Checka in de sista gästerna
- Barservering (Vår receptionsbar stänger kl. 01)
- Nattkörning (Byta affärsdatum i vårt bokningssystem Opera Cloud)
- Förbereda frukostboxar för de som vill ha tidig frukost.
- Checka ut tidiga utcheck
- Svara i telefon och mail under natten samt andra administriella uppgifter.
- Hantera och finna lösningar på gästers feedback och klagomål under natten.
- Skriva nattrapport
- Viss lobbystädning

Hotellet har öppet dygnet runt och årets alla dagar.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Ett perfekt jobb till dig som söker ett sommarjobb. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid. Och du måste vara över 20 år pga vårt alkoholtillstånd.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

TIG-svetsare till Wexiödisk

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 15
*
Går du i tankarna om att hitta ditt drömjobb inom svetsning? Vill du arbeta i en positiv miljö på ett expansivt företag? Till vår kund Wexiödisk söker vi nu TIG-svetsare för omgående start.

Wexiödisk AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och tjänster för professionell disk. Wexiödisk har funnits sedan 1972, har idag ca 185 anställda och omsätter ca 460 miljoner SEK. Bolaget ingår i Ali Group.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består främst av TIG-svetsning av tunn rostfri plåt och olika rör och profiler. Du kommer att arbeta självständigt efter arbetskort, ritningar och rapporterar i affärssystemet SAP.

Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Din anställning påbörjas på Montico med stora möjligheter att övergå till kund efter 6 månader. Tillsättning kommer att ske omgående eller efter överenskommelse.

Vi söker dig som
Vi söker både dig som har dokumenterad erfarenhet av TIG svetsning men även dig som är mer junior med begränsad erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och Wexiödisk har möjlighet att utbilda på plats. Som person ser vi att du är en noggrann, kvalitetsmedveten och inkluderande lagspelare.

Du talar och skriver svenska obehindrat. Dokumenterad erfarenhet av maskinmontering och plåtbearbetning, kunskaper i ritningsläsning och svetsbeteckningar samt truck- och traverskort är meriterande.

Ansök nu

Lärare i teater till Växjö Katedralskola

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare till Estetiska programmet med behörighet inom teater.

Tjänsten passar dig som är lyhörd, flexibel, har god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i nära samverkan med elev, vårdnadshavare och andra stödfunktioner i elevens nätverk.

Du arbetar för att alla som möter elever i behov av stöd ska förstå eleven, elevens behov och elevens styrkor och för att stöd och anpassningar i första hand sker inom ramen för den ordinarie undervisningen.

Som personal på Katedralskolan är du en av våra ungdomars viktigaste inspirationskällor för vidare studier. Du stöttar och leder våra elever i deras utvecklingsprocesser. Du bidrar med din kompetens till verksamheten som helhet och har stora möjligheter att vara en del av vårt utvecklings- och kvalitetsarbete på såväl individ- som gruppnivå samt ett aktivt deltagande i det kollegiala lärandet.

Du deltar aktivt i samarbete och gemensamma konferenser och gärna externt för att nå programmens examensmål.

Tjänsten är på 60-100%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lärarutbildning inom relevanta ämnesområden. Som person är du kommunikativ och ser möjligheter. Du är van att arbeta i team.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Studie- och yrkesvägledare till Katedralskolan

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en studie- och yrkesvägledare till vår språkintroduktion samt till något av våra övriga program på Växjö Katedralskola.

Tjänsten passar dig som är lyhörd, flexibel, har god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i nära samverkan med elev, vårdnadshavare och andra stödfunktioner i elevens nätverk.

Du arbetar för att alla som möter elever i behov av stöd ska förstå eleven, elevens behov och elevens styrkor och för att stöd och anpassningar i första hand sker inom ramen för den ordinarie undervisningen.

Som personal på Katedralskolan är du en av våra ungdomars viktigaste inspirationskällor för vidare studier och yrkesliv. Du stöttar och vägleder våra elever. Du bidrar med din kompetens till verksamheten som helhet och har stora möjligheter att vara en del av vårt utvecklings- och kvalitetsarbete på såväl individ- som gruppnivå samt ett aktivt deltagande i det kollegiala lärandet.

Du deltar aktivt i samarbete och gemensamma konferenser.

Tjänsten är på ca 50%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en examen från studie- och yrkesvägledarprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Som person är du kommunikativ och ser möjligheter. Du är van att arbeta i team.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Undersköterska till akutgeriatriska kliniken, avdelning 13

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Maj 15
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Akutgeriatrisk avdelning 13 har 14 vårdplatser. Hos oss vårdas äldre multisjuka patienter med ortopediska besvär. De flesta har komplexa problem och funktionsnedsättningar, där en specialistkunskap för vård av äldre samt multidisciplinärt arbetssätt är avgörande för diagnostik och behandling.

Vårt arbete inom kliniken utgår inte från en diagnos utan vi ser till helheten hos patienten. Vi försöker på olika sätt bidra till att patienten kan bevara så många av sina funktioner som möjligt. Vi arbetar i team och har en helhetssyn, i syfte att möta den äldre patientens specifika behov. Teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, apotekare och sekreterare. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd och en sammanställning görs på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas.

Det finns ett nära samarbete med kommuner och primärvård, för att patienten ska omhändertas på rätt vårdnivå.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska har du en viktig roll i den nära omvårdnaden av patienten. Du får ett omväxlande arbete som ger dig bred erfarenhet av alla förekommande arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Tillsammans med teamet är du delaktig i riskbedömningar och medverkar på våra dagliga avstämningar med läkare och paramedicinska professioner.

Du kommer vara en del av en trivsam arbetsgrupp med många erfarna kollegor.
Vi erbjuder dig en trygg introduktion som är anpassad efter dina behov.

När du jobbar rotationstjänstgöring (både dag- och nattpass), får du arbetstidsförkortning: ett nattindex på 1,4 vilket innebär att en timme på natten räknas som 1,4 arbetade timmar.

Vi tillämpar årsarbetstid och du har möjlighet att påverka ditt schema.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska och gärna med specialistutbildning äldre. Du ska vara intresserad av att vårda äldre patienter. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du som person är nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Omsorgsassistenter till gruppbostäderna Rosenberg och Rosendal i Bramstorp

Stödassistent
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till våra pärlor Rosenberg och Rosendal, vackert beläget i Bramstorp. Vi söker nu två drivna omsorgsassistenter som är redo att utvecklas tillsammans med oss! Här bedriver vi två LSS-boenden med integrerad daglig verksamhet för personer med intellektuell funktionsnedsättning och autism.

En trygg och professionell omsorgsassistent är av stor betydelse för våra omsorgstagare. Du stöttar personen i vardagssysslor och utför en god omsorg. Ihop med den övriga personalgruppen säkerställer du också att våra omsorgstagare får en meningsfull sysselsättning. Tillsammans sköter ni om utemiljön intill gruppbostäderna. I det dagliga arbetet ingår matlagning, gräsklippning, promenader, odling, sköta om vårt nya hönshus och övriga sysslor som har med gårdsarbete att göra. På Rosenberg och Rosendal erbjuder vi en fantastisk miljö för omsorgstagare och medarbetare att utvecklas och må bra i!

KVALIFIKATIONER
För att lyckas tänker vi att du har erfarenhet av arbete med personer med autism och utmanande beteende. Vi önskar att du har goda kunskaper i AKK och lågaffektivt bemötande. Arbetet kräver att du har tålamod, god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Som person är du kompetent, ödmjuk och driven, gärna med glimten i ögat. Du har goda kunskaper inom LSS och ett stort kvalitetstänk.

Tjänsterna förutsätter goda kunskaper i svenska, tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper. Körkort B är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att bli aktuell för tjänsterna krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Vill du också får möjligheten att bli en del av vårt härliga gäng? Vänta inte med din ansökan, vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Gymnasielärare i tyska

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Maj 15
ProCivitas har som ambition att vara Sveriges Bästa Gymnasieskola. Vi är en liten skola med ca 490 elever. Vi erbjuder programmen samhällsvetenskap, naturvetenskap och ekonomi samt nationell idrottsutbildning (NIU).
Vi arbetar i en kreativ miljö och attraherar personal med driv och engagemang. Alla elever som börjar hos oss får en symbolisk guldbiljett till framtiden, en guldbiljett som vi tillsammans fyller med kunskaper, färdigheter och drivkrafter för att de ska kunna nå sina mål.
En av våra styrkor är vår litenhet. Våra studiemotiverade elever väljer oss för att de söker en bra utbildning i en trygg miljö där de får utvecklas och där de blir sedda. Idag är vi ca 40 medarbetare på skolan. Det är viktigt för oss att ha medarbetare som trivs och som ständigt vill utveckla sig själva såväl som organisationen. Skolan har en stark koppling till näringsliv, samhället, universitet och idrottsliv.
Läs mer på: www.procivitas.se
Din utmaning
Till läsårstart 2024/25 söker vi en lärare i tyska steg 2-5.
Arbetet ställer krav på att du har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som att samarbeta med andra. Som person är du ansvarstagande, förtroendeingivande och flexibel. Vi arbetar med kollegialt lärande för att utveckla verksamheten.
Du kommer att undervisa, bedöma och betygsätta kurser i tyska. Arbetet ställer krav på att du har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som att samarbeta med andra.
Vi erbjuder dig
ProCivitas erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du blir en del av vår personalgrupp där kunskap och drivkraft står i fokus tillsammans med våra värdeord - professionalitet, engagemang och respekt. Undervisningen är på samtliga program. Du kommer att ingå i ett arbetslag med 7-8 kolleger som undervisar i flertalet ämnen. Här får du allt det stöd du kan behöva som ny på en arbetsplats.
Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare. Omfattningen är ca 60 procent. Kan med kombination i annat ämne vara 100% (Sv eller En).
Din profil
Du är utbildad gymnasielärare i tyska (och gärna annat ämne) och gärna med erfarenhet av undervisning, bedömning och betygsättning på gymnasiet.

Ansök nu

TIG-svetsare till Wexiödisk

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 15
*
Går du i tankarna om att hitta ditt drömjobb inom svetsning? Vill du arbeta i en positiv miljö på ett expansivt företag? Till vår kund Wexiödisk söker vi nu TIG-svetsare för omgående start.

Wexiödisk AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och tjänster för professionell disk. Wexiödisk har funnits sedan 1972, har idag ca 185 anställda och omsätter ca 460 miljoner SEK. Bolaget ingår i Ali Group.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består främst av TIG-svetsning av tunn rostfri plåt och olika rör och profiler. Du kommer att arbeta självständigt efter arbetskort, ritningar och rapporterar i affärssystemet SAP.

Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Din anställning påbörjas på Montico med stora möjligheter att övergå till kund efter 6 månader. Tillsättning kommer att ske omgående eller efter överenskommelse.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av TIG-svetsning och brinner för svetsyrket. Du har lämplig utbildning i grunden och är duktig på ritningsläsning samt svetsbeteckningar. Du talar och skriver svenska obehindrat. Dokumenterad erfarenhet av maskinmontering och plåtbearbetning samt travers- och truckkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en noggrann, kvalitetsmedveten och inkluderande lagspelare.

Ansök nu

Affärsmässig projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Maj 15
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Är du en driven och affärsmässig projektledare som har förmågan, önskan och intresset att leda ett team samt utveckla affärer? Som projektledare hos oss kommer du få ta dig an olika utmaningar, både krav och affärsrelaterade samt teamrelaterade. Du kommer vara en del av ett supportande klimat där du tillsammans med teamet kommer lösa många intressanta utmaningar. Kunden är hela tiden i fokus och din uppgift är att föra projektet framåt på ett framgångsrikt sätt. Vi tar kontinuerligt ställning till delvis abstrakta krav med kvalitetsattribut som enkelhet, flexibilitet, stabilitet, underhållsmässighet, kostnader och återanvändbarhet.

Dina uppgifter kommer bestå av att:

* Säkerställa att kund får överenskommen leverans med rätt kvalitet
* Skapa uppgiftbeskrivningar och projektförslag
* Skapa kostnadskalkyler och offerter
* Kontinuerlig uppföljning av projektplaner, budget och leveranser
* Riskhantering under projektets gång
* Bygga långsiktiga kundrelationer

Din profil

Som person ser vi att du har en strukturerad och analytisk ådra. Du är lyhörd och kommunikativ, både med medarbetarna inom avdelningen men även med andra delar inom företaget såväl som med kunderna. Du skapar engagemang i dina team och har lätt för att samarbeta med andra.

Vidare är det viktigt att du har ett helhetstänk, där även förståelse för affärsnytta är en nödvändig del. Det är även betydelsefullt med en bred förmåga att kunna se lösningar ur flera perspektiv och kunna värdera dessa ur verksamhetens bästa i åtanke. Det är en roll som kräver affärsmässighet och en förmåga att kunna omsätta verksamhetens strategi till konkreta mål och aktiviteter.

För att lyckas och trivas i rollen har du erfarenhet av:

* att projektleda flertalet mindre projekt parallellt.
* kundkontakt
* kalkylering och budgetering

Våra projekt spänner sig över flera olika kompetenser och produktområden, tex inom mjukvaruutveckling, mekanisk konstruktion, produktion och integration så en bred teknisk förståelse är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här.

Ansök nu

Servicetekniker och chaufför för C-Körkort med YKB, Växjö

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Maj 15
Servicetekniker
Gillar du att resa i Sverige och ger det lilla extra när det kommer till att leverera god service? Har du tidigare jobbat som chaufför och är lite händig? Vill du vara en del av att jobba med hållbarhet och minska tungmetaller i våra vattendrag? Då har vi en tjänst för dig!
Sweden Recycling med huvudkontor i Spånga är specialiserat på miljöfrågor och omhändertagande av farligt avfall inom tandvården. I 40 år har vi varit tandvårdens certifierade samarbetspartner gällande trygga, pålitliga lösningar och hållbart miljöarbete. Sedan 2010 har Sweden Recycling varit en del av tyska medentex-gruppen och vi driver den svenska marknaden från våra kontor i Spånga och Växjö. Sweden Recycling är en del av Rentokil Initial – ett av världens största serviceföretag med över 58 000 medarbetare i fler än 60 länder runtom i världen. Utöver Sweden Recycling består Rentokil Initial av ett antal olika divisioner som bl.a. Skadedjurskontroll och växtinredning. I Sverige är vi totalt ca 450 medarbetare, och i Sweden recycling ca 20 medarbetare, fördelade på våra kontor i Växjö och Stockholm.
Vi jobbar efter våra fyra värderord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!
Jobbeskrivning
Nu söker vi en ny kollega till vårt serviceteam för att arbeta med rörsaneringar och miljöservice i hela Sverige. I din roll kommer du att utföra inspektioner och funktionskontroller av tandläkarklinikers sugsystem, spolning av kontaminerade avloppsrör samt sköta kategorisering och sortering av farligt avfall som sedan transporteras som farligt avfall eller farligt gods.
Arbetet i fält är självständigt men du ingår i ett team med erfarna kollegor. Våra kunder finns i hela Sverige varför övernattningar på annan ort sker regelbundet och kan bli upp till tre dagar per arbetsvecka.
Hos oss arbetar du 40 timmar/vecka men lite längre dagar måndag till torsdag (kl. 07:00-18:00) vilket innebär att du är helt ledig på fredagar. Vi söker dig som gillar att ta det ansvar som en fri arbetsroll innebär. Tjänsten utgår från Växjö.

Kravspecifikation
Som person är du serviceminded och brinner för att ge service till kund. Du är pålitlig och noggrann samt har lätt för att samarbeta och passa tider. Du uppskattar ordning och reda. Du har förmågan att ta egna initiativ när det krävs. En positiv attityd och hög arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Arbetet kan innebära lyft och långa resor i lastbil, så du bör vara i god fysisk form.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av servicebranschen, är praktiskt lagd och är van att arbeta med digitala arbetsredskap.


Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med transport av farligt avfall eller har erfarenhet av att ha jobbat med vatten och rör.
Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska.
Krävs för tjänsten
C-Körkort
YKB
Truckkort är meriterande.
ADR är meriterande.

Ytterligare information
Vad vi erbjuder dig
fyra dagars arbetsvecka, heltid 40 h/v
ett härligt gäng kollegor att samarbeta med
kollektivavtal (IF Metall)
friskvård och hälsoinspiration
årlig kick-off
möjligheter att växa i en internationell organisationLämmelvägen, 352 45 Växjö, SverigeAnsökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din skriftliga ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-06-05.
För att ansöka;
Bifoga ditt cv och ditt personliga brev och maila till
asa.lannstrand@swedenrecycling.se och märk ansökan med Servicetekniker Växjö.


För frågor kontakta asa.lannstrand@swedenrecycling.se
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
SRAB kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.


Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekrytering/bemanning.
Läs mer på http://www.swedenrecycling.se


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektcontroller till Combitech Växjö med flera

Finansiell controller
Läs mer Maj 15
Vill du arbeta som Controller i ett av Sveriges största teknik- och säkerhetskonsultföretag? Just nu söker vi en erfaren Controller som vill vara med på vår resa att växa med lönsamhet

DIN ROLL SOM CONTROLLER PÅ COMBITECH

I din roll som controller på Combitech är du ansvarig för finansiell uppföljning inom ett antal av bolagets resultatenheter. Bolaget finns representerat på flera orter i Sverige, vilket kan innebära en del resor.Du arbetar med projektuppföljningar, månadsrapportering, analys, budget, prognos och projektadministration. Du är ett stöd till resultatenheternas chefer och projektledare avseende uppföljning, processer och verktyg. Du utbildar och informerar organisationen i ekonomifrågor samt bidrar till utveckling av verksamhetens lönsamhet. Du arbetar i nära samarbete med divisionscontroller, vilken också är din chef.Placering för tjänsten är Växjö, Linköping eller Stockholm. För rätt kandidat kan det även finnas möjlighet till placering på något av våra andra kontor i Sverige.

VEM ÄR DU?

Du har en ekonomiutbildning i botten och har flera års praktiskt erfarenhet som controller med tyngdpunkten på projektredovisning och projektadministration. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Agresso. Du har mycket goda kunskaper i Excel.För att lyckas i rollen behöver du ha ett prestigelöst förhållningssätt och tycka om att samarbeta med andra. Du trivs i en affärsorienterad miljö där du aktivt bidrar med en hög servicenivå. Du har en god analytisk förmåga, är bra på att strukturera och prioritera samt har förmågan att självständigt driva ditt arbete mot uppsatta mål.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson: Edward.eriksson@combitech.com

Ansök nu

Software Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 15
Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du få jobba med mjukvara i flera olika typer av mjukvaruuppdrag. Till största del jobbar vi med underhåll och vidareutveckling av våra befintliga produkter. Våra uppdrag kan även vara allt från nyutveckling av nytt system till reversed engineering av äldre befintligt system.

Här kommer du omges av kompetenta kollegor i en vänlig och stöttande miljö där du kommer att få vara delaktig i ett föränderligt och spännande arbete, där dina resultat kommer vara till stor samhällsnytta och få betydelse för omvärlden. I det lilla teamet är varje medlem delaktig och värdefull för att ta fram erbjudande till kund, därmed har vi god förmåga att värdera och väga olika tekniska lösningar mot varandra utefter kundens behov.

Vi tar kontinuerligt ställning till delvis abstrakta krav med kvalitetsattribut som enkelhet, flexibilitet, interoperabilitet, stabilitet, underhållsmässighet och återanvändbarhet. Naturligtvis finns det en ständigt pågående kontakt med kravställare under hela projektet och ofta finns möjligheten att snabbt få kravställarens syn på teknisk lösning.

Din profil

Vi söker dig som med sin erfarenhet vill komma in med nya ögon och söka utveckling där det behövs och efterfrågas. Vi tror att du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt, besitter en god analytisk förmåga och gillar att få hitta nya innovativa lösningar på problem. Vi tror att du trivs bra med att ingå i ett mindre team där idéer bollas prestigelöst, samtidigt som du kan ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt söka den information som är nödvändig för att du ska klara arbetet.

För att bli framgångsrik i rollen som mjukvaruutvecklare tror vi att du har:

* Erfarenhet av konstruktion, implementation och/eller underhåll av komplexa tekniska system
* Erfarenheter av kundkontakter
* Kunskap inom C#

Det är meriterande med:

* Erfarenhet av test
* Kunskap inom C, C++, Java, .NET eller
* Kunskap inom DevOps

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här.

På Weaponry Services erbjuder vi ett tekniskt intressant arbete där problemlösning är i första rummet. Vi möter dagligen tekniska utmaningar med stor bredd och av varierande art. Vårt arbete sker oftast i små team vilket gör att ansvaret på den tekniska lösningen till stor del utgår från den enskilda team-medlemmen.

Ansök nu

Hermods söker vårdlärare

Yrkeslärare
Läs mer Maj 15
Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning.

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag.

Din utmaning

Vi söker dig som vill undervisa i vårdämnen på yrkesprogrammet Vård och omsorg hos Hermods i Växjö. Vi har drivit vård- och omsorgsprogrammet på distans under några år men nu vill vi utöka verksamheten så att vi även kan erbjuda den på plats. Den här tjänsten riktar sig mot undervisning på plats men den kan även innebära en del undervisning på distans.

Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet.

Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel. Vi följer självklart kursplaner och övriga styrdokument och sätter betyg.

Vi erbjuder dig

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen!

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Din profil

Du ska ha lärarlegitimation med formell behörighet i ämnet.

Anställningen

1 plats

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Omfattning: 100 %. Tjänsten börjar 240812 eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på:

Peter Sandin, Rektor på Hermods Komvux Växjö

Tfn: 070-2436761

Mail: peter.sandin@hermods.se

Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.

Ansök nu

C-chaufför med erfarenhet av lastväxlarkörning sökes till SSAM i Växjö!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 15
Vi söker dig med erfarenhet av att köra lastväxlare och som trivs med att träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, då är detta tjänsten för dig hos vår kund SSAM.

Inför sommaren söker vi dig som har C- behörighet och som har erfarenhet av att köra lastväxlare. Du kommer att arbeta under veckorna 25-32 och det är viktigt att du kan arbeta under hela denna period.

KOMPETENSKRAV
- C-Behörighet
- Erfarenhet av lastväxlare
- Giltigt YKB
- Digitalt förarbevis
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Vana vid lastning och lossning

- Meriterande ifall du har erfarenhet utav tunga fordon
- Meriterande med ADR

Din profil
Arbetet är självständigt och du trivs med att ta ansvar, planera ditt arbete samt ha god framförhållning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du kommer att ta ansvar för det fordon du kör och se till att underhålla fordonet.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Viktigast av allt är dina personliga egenskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid egenskaper som ansvarskänsla, noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker en person som är engagerad, självgående och har en positiv attityd till arbete och kollegor.

Om du tror att du har de kvalifikationer och egenskaper vi söker, ser vi fram emot att få din ansökan. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag

Varmt välkommen med din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Lastväxlarchaufför med CE-behörighet sökes till SSAM i Växjö!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 15
Vi söker dig med erfarenhet av att köra lastväxlare och som trivs med att träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, då är detta tjänsten för dig hos vår kund SSAM.

Inför sommaren söker vi dig som har C och CE behörighet och som har erfarenhet av att köra lastväxlare. Du kommer att arbeta under veckorna 23-32 och det är viktigt att du kan arbeta under hela denna period.

KOMPETENSKRAV
- CE-behörighet
- Erfarenhet av lastväxlare
- Giltigt YKB
- Digitalt förarbevis
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Vana vid lastning och lossning

- Meriterande ifall du har erfarenhet utav tunga fordon
- Meriterande med ADR

Din profil
Arbetet är självständigt så vi söker dig som trivs med att ta ansvar, planera ditt arbete samt ha god framförhållning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du kommer att ta ansvar för det fordon du kör och se till att underhålla fordonet.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Viktigast av allt är dina personliga egenskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid egenskaper som ansvarskänsla, noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker en person som är engagerad, självgående och har en positiv attityd till arbete och kollegor.

Om du tror att du har de kvalifikationer och egenskaper vi söker, ser vi fram emot att få din ansökan. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag

Varmt välkommen med din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Slambilschaufför sökes till SSAM!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 15
Söker du ett omväxlande arbete och trivs med ett fysiskt aktivt arbete? Då kan du vara rätt kandidat för tjänsten. Vi söker just nu en slambilschaufför i Växjö inför sommaren.

Vi söker just nu en slambilschaufför inför sommarperioden vecka 23-34 som kommer att utgå från Älmhult men arbeta i områdena Älmhult och Växjö.

Arbetet innebär:
- Insamling och transport av Slam
- Daglig tillsyn av fordon, påbyggnad samt vård av utrustning
- Dagligt bemötande av kunder

Skiftarbete kan förekomma

Din profil
Som spol- och slambilschaufför hos vår kund kommer du att ha en viktig roll som företagets ansikte utåt hos kunderna. Du kommer att ansvara för ett professionellt bemötande, planera dina arbeten självständigt, lösa problem och rapportera avvikelser.

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du ha CE-körkort och YKB och erfarenhet av att köra lastbil. Som person bör du vara lösningsfokuserad, ansvarstagande och självgående. Du bör också ha god fysisk förmåga och tycka om att arbeta utomhus. Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och att du har ett driv och en vilja att lyckas i denna roll. Möjlighet till provanställning finns efter avslutat sommarbehov.

Känns detta som en spännande roll, tveka inte att söka in redan idag. Vi rekryterar löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Slambilschaufför sökes till SSAM i Växjö/Älmhult!

Renhållningsförare
Läs mer Maj 15
Söker du ett omväxlande arbete som trivs med ett fysiskt arbete, då kan du vara rätt kandidat för tjänsten. Vi söker just nu en slambilschaufför inför sommaren.

Vi söker just nu en slambilschaufför inför sommarperioden vecka 24-34 som kommer att utgå från Älmhult men arbeta i områdena Älmhult och Växjö.

Arbetet innebär:
- Insamling och transport av Slam
- Daglig tillsyn av fordon, påbyggnad samt vård av utrustning
- Dagligt bemötande av kunder

Skiftarbete kan förekomma

Din profil
Som spol- och slambilschaufför hos vår kund kommer du att ha en viktig roll som företagets ansikte utåt hos kunderna. Du kommer att ansvara för ett professionellt bemötande, planera dina arbeten självständigt, lösa problem och rapportera avvikelser.

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du ha CE-körkort och YKB och erfarenhet av att köra lastbil. Som person bör du vara lösningsfokuserad, ansvarstagande och självgående. Du bör också ha god fysisk förmåga och tycka om att arbeta utomhus. Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och att du har ett driv och en vilja att lyckas i denna roll. Möjlighet till provanställning finns efter avslutat sommarbehov.

Känns detta som en spännande roll, tveka inte att söka in redan idag. Vi rekryterar löpande med uppstart innan årsskiftet. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Furuby skola söker lärare till åk 3-6

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Furuby skola är belägen ca 15 km öster om Växjö. Skolan ligger naturskönt nära sjö och skog. På Furuby skola har vi elever från förskoleklass till och med årskurs sex samt ett fritidshem. Totalt går det ca 75 elever på skolan och ca 35 elever på fritidshemmet. Furuby skola har möjlighet att erbjuda den lilla skolans många positiva fördelar. All personal känner alla elever, eleverna känner varandra och det blir en god sammanhållning på skolan och i arbetslagen. Det är en trygg plats för eleverna att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vi jobbar mycket kring trygghet och studiero och att möta varje elev utifrån de behov och styrkor som finns.

Vi är för närvarande ca 10 personal i olika befattningar. Skolan är liten vilket gör att hela enheten samverkar kring både organisation och pedagogik. Vi läser i B-form det vill säga att elever från två årskurser ingår i varje klass. Årskurs 1 går i samma klass som årskurs 2 osv. Tjänsten är heltid och innebär att du är klasslärare och mentor för en klass samt ingår i ett arbetslag. Det är du som planerar genomför och utvärderar undervisningen med stöd av dina kollegor

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill och kan utveckla vår skola till en plats där eleverna trivs, får vara aktiva i sitt lärande och utveckla sina förmågor. Du ska arbeta utifrån ett helhetsperspektiv där såväl glädje som engagemang tar plats men också där struktur och organisation blir synliggjorda. Du är en tydlig ledare och har ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med kollegor och du samverkar gärna i olika konstellationer.

Du har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i årskurs 3-6. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppgifter och den personliga lämpligheten är viktig. Du är en engagerad och tydlig ledare i klassrummet som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument. Det är viktigt att har du goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och att du kan bygga tillitsfulla relationer med så väl elever som med vårdnadshavare och kollegor.

Varmt välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Sector Alarm söker en glad medarbetare till Växjö!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Maj 15
Välkommen till ett team där samarbete och glädje är nyckeln till framgång!
Är du redo att bli en del av en arbetsplats där varje dag är fylld med teamwork, glada skratt och möjligheter till personlig utveckling? Då har du kommit till rätt plats.
Hos oss tror vi att arbetet blir både mer meningsfullt och mer produktivt när vi arbetar tillsammans och har roligt på vägen. ????
Dina arbetsuppgifter
I vårt team jobbar vi tillsammans och tar kontakt med nya kunder i Växjö. Det innebär att du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov. Dessutom är du med och bidrar till att familjer i Växjö får ett tryggare och säkrare hem!
Vårt team består av ett härligt gäng där vi alla är målmedvetna, drivna och strävar varje dag efter att bli bättre på vårt jobb.
Vem får jobbet?
Vi söker en medarbetare heltid, tillsvidare.
För att vara den vi letar efter krävs det att du både skriver och talar flytande svenska samt att du är prickfri i polisens belastningsregister.
Hur du är som person är viktigast för oss!
Därför tittar vi mer på dina personliga styrkor än ditt CV.
Den som börjar i vårt team kan förvänta sig daglig stöttning och coachning. Dessutom väntar en av Sveriges bästa säljutbildningar på dig.
Vilka är dina styrkor?
Ansökan
Nu är jag nyfiken på dig!
Jag ser fram emot att prata mer med dig och vem vet det kanske är du som får chansen att jobba i vårt härliga team. ????

Ansök nu

Butikssäljare (extra) till New Yorker i Växjö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 15
Med över 1.200 butiker i 47 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team! Som förstärkning till vårt team i Växjö söker vi nu en:

Butikssäljare

Huvudsakliga arbetsområden


• Varuhantering
• Kundservice, bemötande och betjäning
• Försäljning
• Kassaarbete
• Samarbete med andra avdelningar i ett teamorienterat New Yorker

Din profil


• Vi ser helst att du är över 18 år 
• Gymnasieutbildning gärna inom handel
• Arbetslivserfarenhet från serviceyrke
• Talang för försäljning och serviceminded
• Hög modemedvetenhet och gärna erfarenhet från detaljhandeln och modebranschen
• Teamorienterad och engagerad
• Flexibel, stresstålig och trivas att arbeta i högt tempo
• Svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

NEW YORKER erbjuder dig en attraktiv arbetsmiljö med spännande utmaningar och gott om utrymme för egna idéer. Förutom intressanta erbjudanden väntar dig ett öppet och dynamiskt team med en platt organisation och en öppen kommunikation. Har vi väckt ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan online!

Arbetstid/Varaktighet: Behovsanställning. Arbete dagar, kvällar och helger vid behov. Start enligt överenskommelse

Upplysningar lämnas av: Butikschef, e-mail NYSE018@Newyorker.de      

Ansökningar: Vi tar inte emot några ansökningar per post eller e-mail, endast via extern webbplats: https://jobs.newyorker.de Ansökningar som inkommer per post, mail eller i butik behandlas inte. Vi behandlar ansökningar löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt men allra senast 2024.05.29                 

Du hittar ytterligare information om lediga ställningar på: http://www.newyorker.eu

Det vore kul att ha dig i vårt team - välkommen med ansökan och CV!
New Yorker Sverige KB

Ansök nu

Omsorgsassistent till Vallhagen daglig verksamhet

Stödassistent
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vallhagen är en individuellt anpassad daglig verksamhet där deltagarnas mål, intressen och behov är styrande. Syftet med LSS-insatsen daglig verksamhet är att erbjuda den enskilde en meningsfull sysselsättning, bidra till den personliga utvecklingen och främja delaktighet i samhället.
Att arbeta på Vallhagens dagliga verksamhet innebär att på ett strukturerat och förutsägbart sätt handleda deltagarna i sin sysselsättning. Du är genuint intresserad av att möta deltagare med värme, engagemang och att skapa förutsättningar för dem att utvecklas utifrån egen motivation och vilja. På så sätt bidrar du till att skapa en meningsfull sysselsättning för våra deltagare. Du kommer ha en viktig roll i att utveckla en ny daglig verksamhet med anpassade arbetsuppgifter utifrån deltagarnas behov och intressen.

Utöver att handleda deltagarna kommer du även att arbeta med att vara fast omsorgskontakt, kontakter med företrädare och anhöriga, dokumentation, genomförandeplaner, städning, och HSL-insatser mm.

Känner du att detta låter som en verksamhet du vill vara en del av? I så fall är du varmt välkommen att söka till oss. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag.


KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vårdarutbildning med påbyggnad, skötarutbildning, barnskötare med lägst två års utbildning eller annan utbildning som vi anser lämplig för verksamheten, t.ex. beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning på högskolenivå om minst 120 hp.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med intellektuell funktionsnedsättning och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Tidigare erfarenhet från daglig verksamhet är meriterande.
Du behöver kunna jobba självständigt, ta egna initiativ och samtidigt vilja samarbeta med övriga personalgruppen mot gemensamma mål. Du vill vara delaktig i utvecklingsarbete och arbetar aktivt för att ständigt förbättra verksamheten. Du behöver kunna hitta lösningar på utmaningar och kontinuerligt utveckla och erbjuda meningsfulla aktiviteter som passar den enskilde. Du har ett professionellt bemötande som präglas av respekt, ödmjukhet och empati.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt B-körkort.
För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Lärare åk 4-6 till Vederslöv skola

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Har du positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån alla elevers nivå, med fokus på elevens bästa. Då kan du vara den vi söker!

Vederslöv skola är en charmig F-6 skola med drygt 150 elever endast 20 minuters resväg från Växjö. Skolan ligger i ett lugnt område med ett fantastiskt läge med närhet till naturen, skog, ängar och vatten. Skolan har en idrottshall, en fantastisk skolgård som inbjuder till lek, spel och kreativitet. Vi arbetar för att behålla barnets lust till att lära och ge eleverna möjligheter till inflytande.

I ditt uppdrag som lärare i 4:a kommer du att dela mentorskapet med en kollega i en årskurs 4:b samt ha matematik, engelska och NO i två årskurs 4:or.

Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete, genom ett gott ledarskap såväl i som utanför klassrummet.

Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare.

Via dialog skapar du goda relationer som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt.

I din roll håller du dig à jour om händelser i omvärld och ungdomars vardag. Självklart använder du digital teknik i undervisningen och som redskap för information, planering, kommunikation och rapportering.

Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 4-6 i ämnena matematik, engelska och No i grundskolan.

Du behöver även ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, samt har förmåga att anpassa undervisningen utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära.

Du bör ha god förmåga att undervisa barn i behov av särskilt stöd samt förmåga att stödja eleverna i att hantera konflikter som uppstår.

Vidare är du en trygg pedagogisk ledare med förmåga att kritiskt analysera eget och arbetslagets arbetssätt för ständig utveckling.

Körkort och tillgång till bil är en fördel för att ta sig till arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Svetsare till framåtriktat Älmhultsbolag

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 15
VI SÖKER BÅDE ROBOTSVETARE OCH MANUELLA SVETSARE TILL ÄLMHULT!

Söker du nästa utmaning och vill fortsätta utvecklas som manuell- eller robotsvetsare? Då kanske vi kan hitta ditt nästa steg!

ARBETSUPPGIFTER
Vi har spännande kunduppdrag där serierna varierar från korta till långa och där du svetsar efter ritning. Du kommer i första hand att arbeta med mig-/magsvetsning och för ett fåtal av uppdragen ställer vi krav på svetslicens. Till rollen hör även kvalitetskontroller, efterbearbetning, slipning och avsyning.

Vår kund har en fin orderingång och söker svetsare som tänker långsiktigt med sin anställning. Arbetstiderna är både dagtid och skiftgång, vi kan till viss del anpassa tiderna till det som passar dig. 

Välkommen till oss på Eterni Sweden!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna roll har troligen en gymnasial- eller YH-utbildning inom svets samt minst ett års praktisk erfarenhet av svetsning, manuell eller robot. Du trivs i miljön och har känsla för både kvalitet och noggrannhet och gillar att arbeta självständigt.

Har du traverskort och/eller truckkort är det önskvärt, licenskrav har vi på ett par av uppdragen, alternativt avlägger du som kandidat ett godkänt svetsprov ute hos vår kund innan anställning.  

Som person är du en god lagspelare och en trevlig och hjälpsam kollega. Du har stor ansvarskänsla och är noggrann i de arbetsmoment du ansvarar för. Du har god fysik och är van att läsa ritningar.

Hos oss får du möjlighet till både personlig- och yrkesmässig utveckling, vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med trevliga och kompetenta kollegor och ledare som alla värnar om det goda samarbetet.

Vill du bli en del av vårt team? Vi är redo för att ta emot och introducera fler kollegor!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är långsiktigt och kommer för rätt person att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund. Är du endast intresserad av att bli direktrekryterad så är vi även öppna för det.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

TopWork söker industrimedarbetare!

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 15
Har du tidigare erfarenhet från industrin eller är redo att ta dig an en ny utmaning?
Vi söker just nu en självgående och serviceinriktad industrimedarbetare för ett spännande uppdrag hos vår kund i Lammhult!

Tjänsten som  industrimedarbetare är en kombinerad roll där du kommer att hantera en variation av arbetsuppgifter, bland annat montering, svetsning och lagerhantering. 

Din bakgrund
Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industri men viktigast av allt är att du är engagerad, serviceinriktad och händig. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta med andra och du vill alltid bidra till ett bra resultat. 

Meriterande kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande: Svetsning
Kunskap om olika metaller
Erfarenhet av ritningsläsning 
B-körkort
Om det här låter intressant, tveka inte på att skicka din ansökan hos oss på TopWork. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering och en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu