Hitta lediga jobb i Växjö

Ta chansen och utbilda dig till operatör eller ställare

Plastarbetare
Läs mer Jan 4
I samarbete med Polymercentrum i Anderstorp och Arbetsförmedlingen söker vi nu deltagare till rekryteringsutbildning där målet är att kunna erbjuda dig en anställning efter genomgången utbildning.


Den 6 februari startar en ny kurs av den populära utbildningen till operatör och ställare. Utbildningen pågår under 6-9 månader (beroende på inriktning). Under hela utbildningstiden varvas teori med APL (arbetsplatsförlagd utbildning) hos oss. Teorin ges till viss del digitalt.
När du är klar med utbildningen är målet att du ska få en anställning inom plastindustrin.

För att klara utbildningen krävs:
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Att du är nyfiken på ett tekniskt yrke
- Att du har vilja och ambition att utbilda dig till operatör eller ställare
- Gärna tidigare industrierfarenhet
- Att du gillar att arbeta både självständigt och i team


Arbete i plastbranschen passar både killar och tjejer!


OBS! Du måste vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen för att vara behörig att söka till utbildningen.


Är du intresserad? Anmäl dig omgående!
Om du går vidare i urvalsprocessen efter din intresseanmälan kommer du att få genomföra en intervju med utbildningsanordnaren.

Gå gärna in på www.polymercentrum.se för att få mer information om utbildningen.

Ansök nu

Säljande receptionist till Nordic Wellness Växjö

Receptionist, telefonist
Läs mer Jan 3
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Växjö där vi söker dig som kan arbeta varierande tider, allt från dag, kväll och helger.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus! 

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 29 januari. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Växjö

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Jan 3
Gruppträningsinstruktörer i YOGA till Nordic Wellness Växjö

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb.

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

Vi söker instruktörer i konceptet YOGA. Din utbildning står vi för mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns.

Du ska kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande,

energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gruppträningskoordinator Emma Rydberg på mailen: emma.rydberg@nordicwellness.se

Ansök nu

Maskinkonstruktörer

Maskinkonstruktör
Läs mer Jan 3
På Semcon lever vi efter "People first - then technology" och hos oss kan du som konsult räkna med att bli sedd av både din chef och dina kollegor. Det är viktigt för oss med en heterogen arbetsplats där olika människor med olika bakgrund finns representerade. Det skapar enligt oss en öppen och trivsam arbetsmiljö där vi får nya perspektiv på det vi skapar hos kund och på tillvaron i stort.

I Växjö sitter vi i trevliga lokaler belägna mitt i Arenastaden där vi har närhet till det mesta. Vårt kontor lämpar sig mycket bra för aktiviteter så som luncher eller AW men det är också vanligt att vi gör saker utanför kontoret t ex olika sportaktiviter, gocart och restaurangbesök. Att träffas ger oss både socialt utbyte och en möjlighet att lära av varandra. Våra konsulter är mycket kompetenta inom sina områden och delar gärna med sig av sin kunskap både under uppstyrda former t ex genom vår utbildningsportal STEP och i mindre formell form, kanske under en lunch.

På Semcon totalt är vi ca 2000 medarbetare och ett 40-tal av oss sitter i Växjö. Merparten är ute hos kund men vi bjuder in till att arbeta på kontoret så mycket som det är möjligt utifrån uppdrag och kund. Våra kunder finns inom olika branscher och många återfinns inom anläggningsindustrin och tunga fordon. Där arbetar vi i snabba projekt gällande t ex framtidens maskiner, elektrifiering av fordon och alternativa bränslen. När du arbetar hos oss på Semcon får du möjlighet att stötta våra kunder i deras omställningsresa in i en hållbarare framtid. Vi har även många samarbeten med kunder som skapar spännande inhouse uppdrag.

Vi söker nu konstruktörer med god förståelse för mekanisk konstruktion, produktionsteknik eller robotteknik. Vi tror att du har en teknisk utbildning bakom dig, antagligen på högskole- eller universitetsnivå. Du behöver ha erfarenhet av något CAD-verktyg t ex Catia, Creo, Solidworks eller Inventor.

Våra konsulter behöver ha en god förmåga att samarbeta med andra människor. Viktigt är också att du är strukturerad och lyhörd samt har en stor vilja att lära nytt. Som konsult hos Semcon är du vårt ansikte ute hos kund och det är din positiva inställning och vilja att leverera det bästa som gör att de vill arbeta med oss.

Vi ser fram emot att höra av dig och hoppas att du vill följa med på vår resa när vi tillsammans bygger ett riktigt vasst team i Växjö.

Frågor och funderinger? Kontakta Team Manager Jonas Kallenberg, 0765698061, jonas.kallenberg@semcon.com

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jan 3
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Regionteatern söker Konstnärlig ledare

Konstnär
Läs mer Jan 3
Regionteatern Blekinge Kronoberg är en scenkonstinstitution för tretton kommuner i två län. Regionteatern har som uppdrag att producera, arrangera och stimulera scenkonst för barn, unga och vuxna.
Verksamheten omfattar egen produktion, samproduktion, pedagogisk verksamhet, residens, gästspel och turnerande verksamhet. Barn och unga är ett prioriterat område.
Regionteatern är ett aktiebolag som ägs av Region Kronoberg, Region Blekinge och Växjö kommun. Teatern har sina repetitionslokaler, ateljéer, verkstäder och administration i Växjö samt en dansscen i Karlshamn.
Regionteatern söker nu en konstnärlig ledare med stort engagemang för att skapa scenkonst för barn, unga och vuxna
Du är en kreativ visionär med tankar och idéer om hur du vill utveckla och leda scenkonstverksamhet och ta dig an utmaningen att vidareutveckla relationen mellan scenkonst och publik. Du har ett stort engagemang för att skapa scenkonst och förståelse för de konstnärliga processerna.
Som konstnärlig ledare teater står du i nära dialog med VD men du får en stor frihet att utforma och verkställa uppdraget efter eget omdöme och ansvar.
Du har ett brett nätverk inom scenkonsten.
Du har ansvar för repertoarläggning och att säkerställa hög kvalitet på det konstnärliga innehållet.
Du har personalansvar och arbetsledning för såväl externa konstnärliga team som intern konstnärlig personal, såsom ensemble och dramaturg.
I uppdraget ingår även ett övergripande ansvar att tillsammans med övriga i ledningsgruppen ansvara för hela Regionteaterns utveckling.
Kvalifikationer, utbildning och viktiga egenskaper:
Högskoleutbildning inom scenkonstområdet alternativt längre erfarenhet av konstnärligt arbete inom scenkonst.
Erfarenhet av att arbeta i ledande befattning inom konstnärlig verksamhet.
Insatt i en teaters processer och arbetssätt.
God omvärldskunskap inom scenkonst för barn, unga och vuxna.
Insatt i den kulturpolitiska debatten.
Tydlig, lyhörd och god kommunikatör med förmåga att formulera dig kring konst och teater både internt och externt.
Förmåga att skapa och sprida arbetsglädje, delaktighet och förtroende för ett hållbart medarbetarengagemang.
Körkort B
Kunskaper och erfarenheter av att driva likabehandlingsfrågor inom konstnärlig verksamhet.
Förmåga att se medarbetare samt tillvarata och utveckla deras kompetens.
Gärna erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd verksamhet, men ej krav.
Ledarskapsutbildning är meriterande.

Tjänsten är ett förordnande om 2 år eller enligt överenskommelse. Tillträde augusti 2023.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Maskinbyggare / Montör sökes till växande AriVislanda

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 3
Har du ett brinnande tekniskt intresse, är duktig mekaniker, tycker om att hjälpa andra samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!
 
Om tjänsten

Vi växer kraftigt och söker nu ytterligare maskinbyggare/montörer till vår fabrik i Vislanda.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är montering av våra egenutvecklade sågverksmaskiner samt kringutrustning. Våra maskiner är stora, tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra monteringstjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vår montering sker stationsvis där man ansvarar för montaget från minsta delkomponent till färdig maskin, vilket kan ta veckor. Till hjälp finns, förutom kunniga kollegor, kompletta ritningar och 3D modeller med åtkomst via dataskärmar, där man kan zooma, vrida och vända på detaljen/sammanställningen osv.
Övrigt verkstadsarbete kan även förekomma.

För rätt person finns möjlighet att utvecklas till att periodvis arbeta som resemontör/servicetekniker.
Vi utför montering, installation, inspektion, felsökning, reparation och underhåll av våra produkter och hela sågverkslinjer samt instruerar och utbildar kunders personal i säkerhet, teknik, funktion och handhavande.
Våra resemontörer är på uppdrag runt om i hela världen och våra uppdrag varierar från en dag till flera veckor. 


Vem är du?

Vi söker en engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och praktiskt lagd person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har en bred teknisk erfarenhet och goda kunskaper inom mekanik och ritningsläsning. Tidigare erfarenhet som montör, reparatör, maskinbyggare, resemontör eller servicetekniker är önskvärd. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher såsom sågverks-/truck-/entreprenadbranschen samt har kunskap inom elektronik/hydraulik/pneumatik.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för teknik, mekanik och att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan när så krävs även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.01.28

Ansök nu

Truckförare Alwex Intermodal i Alvesta

Godsmottagare
Läs mer Jan 3
Vad erbjuder vi i ditt kommande arbete:

Truckkörning i form av lossning och lastning av lastbilar/tågvagnar


Rapportering i WMS system 


Dialog med kunder och chaufförer 


Lossning av lastbilar – uppställning i lager – utplock och utlastning samt bokning av
transport. Varje kund är unik med sin process, gods, artikelnummer, lastning, rapportering
mm. Du kommer ha kundkontakt och lägga in/ta ut gods från vårt WMS system.
Vår anläggning består av omlastningstält vilket innebär att det är utomhustemperatur året runt.
 
För att lyckas i den här rollen så tror vi att du är en person som är:

Van att köra stor truck och hantera stort otympligt gods.


Har en hög servicenivå och lägger stort vikt i kundfokus.


Är ansvarsfull, noggrann och tänker på säkerheten då arbetet innehåller flera komplicerade lyft och lastningar. Vi har även höga krav från kunder att rätt artiklar skickas hela och rena.


IT vana för att kunna jobba modernt och digitalt. 


Dina kvalifikationer / Krav 

Truckkort A1-B4, meriterande är om du innehar C3A


Flytande svenska i både tal och skrift 


B-Körkort


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Arbetstiden är förlagd till dagtid med placering i Alvesta.
Lön: Enligt gällande Transports kollektivavtal.
Uppstart: Februari 2023.

Sista ansökningsdag 2023.01.27

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Jan 3
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.01.28

Ansök nu

Fastighet-/IT-samordnare till Kommunal Sydost

IT-samordnare
Läs mer Jan 3
Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, region och privat sektor. Vi är en viktig samhällspolitisk aktör i Sverige och en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar och anställda som tillsammans arbetar för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i stort.
Nu söker vi en medarbetare med inriktning IT/webb till Kommunal Sydost med placering i Växjö.
Du ingår i en arbetsgrupp tillsammans med sex administrativa assistenter, en kommunikatör och en IT-samordnare. På kontoret finns tjänstemän, ombudsmän och förtroendevalda. Arbetet på kontoret leds av lokalkontorschef och administrativ chef. Kommunal sydost verksamhet består av ett lokalkontor och 23 sektioner runt om i avdelningens geografiska område som omfattar Kronobergs-, Blekinge och Kalmar län. Avdelningsordförande är den demokratiska ledaren.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter. Huvuduppdraget är att vara användarsupport inom IT och Kommunals olika system till kollegor på avdelningen och sektioner. Du hanterar telefoni och IT-utrustning, registrering och dokumentation i vårt ärendehanteringssystem, installerar hårdvara, utbildar i Kommunals olika system, behörighetsadministration samt inventering och kontroll av utrustning. I arbetet ingår även att samverka med leverantörer och Kommunals centrala IT-enhet i Stockholm som sköter driften av Kommunals IT-miljö.
I nära samarbete med avdelningens kommunikatör skapar du innehåll och publicerar på hemsida, Intranet, Sharepoint och sociala medier.
Förutom arbetet inom IT/webb ingår det även att vara fastighetssamordnare vilket bland annat innebär att sköta inköp och beställningar till avdelningen, vara kontaktperson mot våra leverantörer gällande fastigheten.
Kvalifikationer
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana och goda kunskaper inom Office 365 samtliga program såsom Outlook, Sharepoint och Teams. Erfarenhet av arbete inom ideella organisationer, gärna fackförbund, är meriterande. Vi förutsätter att du som söker delar Kommunals värderingar och inser värdet av fackligt arbete.
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och strukturerad samt van att planera ditt arbete självständigt och effektivt. Du är flexibel och trivs att arbeta i en miljö med stundtals högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat. Det är viktigt att du känner dig bekväm i en utbildande roll och du är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med andra.
Anställningsvillkor och förmåner
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering på Kommunals Syds kontor, Växjö. Tillträde sker enligt överenskommelse. Eftersom det förekommer resor i tjänsten är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav.
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.
Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 januari 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag löpt ut. Ansök därför så snart som möjligt.
För mer information om tjänsten, kontakta administrativ chef, Ann Callenholt 010 442 7904.
Facklig kontaktperson för Handelsanställdas förbund är Ola Löfqvist 010-450 82 10.

Ansök nu

Controller | Växjö

Controller
Läs mer Jan 3
Är du controller eller redovisningsekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete? Kan du koncernredovisning, samtidigt som du älskar struktur och ordnat arbetssätt? Arbetar du prestigelöst och lösningsfokuserat, med stor struktur och ansvarskänsla? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vår kund Proptech Sweden AB i Växjö en controller. Välkommen med din ansökan idag!

Start: Mars

Ort: Växjö

Uppdrag: Det är ett konsultuppdrag via Jefferson Wells och är på ca ett halvår.

Om tjänsten

I rollen som Controller blir du vår spindel i nätet: du följer upp och håller ihop de olika momenten i bokslutsarbetet, och skapar förutsättningar för att vi får kvalitetssäkrade bokslut i tid. Du kommer att arbeta brett inom redovisningsområdet, i en organisation med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter.

I ditt uppdrag ingår att tillsammans med våra andra controller stötta chefsfunktioner i bolaget, samt kollegorna på ekonomiavdelningen.

Du kommer att arbeta med övergripande redovisning och avstämningar, följa upp planer, ta fram mål- och nyckeltal, delta i verksamhetens månads-, delårs- och årsboksarbete samt i budget- och prognosarbetet. Du kommer därtill att ansvara för och initiera diverse utredningar och analysarbeten. Du kommer även jobba med koncernredovisning.

Om Dig

För att bli framgångsrik i tjänsten som Controller ser vi att du ska ha minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du ska vidare ha erfarenhet av att självständigt upprätta bokslut, även på koncernnivå. Därtill ser vi det som primärt att du arbetar effektivt och smart med tillgängliga systemstöd och har en hög generell IT-mognad, samt att du är erkänt duktig på Excel. Det är också ett krav att du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Rollen som controller hos innebär periodvis en stor del rutinarbete, och det är viktigt att du trivs med detta, och att du tycker att det är stimulerande att verka hands-on. Du ska även ha ett intresse för att utveckla rutiner och processer.

För den här tjänsten sätter vi stort värde vid dina personliga egenskaper och kompetenser, och vi tror att du är en person som definieras av ditt lösningsfokuserade, prestigelösa sätt, som gör dig såväl anpassningsbar som flexibel. Du har en naturligt god planerings- och prioriteringsförmåga, och utför ditt arbete strukturerat och med stor ansvarskänsla och förmåga att hålla uppsatta tidsramar.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Leg. psykolog till Capio Vårdcentral Hovshaga

Psykolog
Läs mer Jan 3
Capio Vårdcentral Hovshaga är en växande vårdcentral med drygt 30 medarbetare. Vi finns i Hovshaga centrum nära kommunikationer. Vi har ett brett vårdutbud med både läkar- och sköterskemottagningar, BVC och rehabverksamhet. Vi har 11 700 listade patienter och är en väletablerad vårdgivare i region Kronoberg.Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?
Vi vill nu satsa på ett välfungerande mottagande av våra patienter med psykisk och beteenderelaterad ohälsa.

Det finns gott om stöd för att hjälpa dig bygga upp verksamheten: I vår region har vi ett aktivt nätverk av psykologer och kuratorer, och inom hela Capio Närsjukvård finns ett nätverk av psykologiskt ledningsansvariga som arbetar med att stötta upp verksamheterna.

Som psykolog innebär det att du är första linjens kompetens vid alla former av ohälsa där psykologisk behandling är förstahandsvalet och du får stor frihet att utforma din arbetsvardag utifrån vårt uppdrag. Hos oss kommer du få engagerade och kunniga kollegor, som välkomnar nya initiativ. Inom primärvården är teamarbete betydelsefullt för att tillgodose våra patienters behov. Vi eftersträvar ett holistiskt synsätt, där varje yrkeskategori bidrar med sin unika kompetens.

Kvalifikationer
Du som söker skall ha psykologexamen och legitimation som psykolog. Erfarenhet av arbete som primärvårdspsykolog och utvecklingsarbete är meriterande. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög kvalité och gott bemötande. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Buyer

Inköpare
Läs mer Jan 3
Here at Volvo CE, we are driven by the idea that by imagination, hard work and technology innovation, we will lead the way towards developing a world that is cleaner, smarter and more connected. It is up to us!


Our organization is made up by people who believe in great people and great teamwork. We are a truly global company, and we believe in the advantage of a diverse and creative workplace that brings out the best in everyone.


As a Buyer for Volvo Construction Equipment, you will be responsible for the operational part of purchasing for a set portfolio of suppliers and commodities.


You will be a part of our team in Braås, where we are 19 people in different roles within Purchasing. Seven of those are working in the same role as you managing a number of commodities.
We will gladly share our expertise and experience with you and are looking forward to learning from yours.


This is how you could make an impact


You will work with suppliers on a day-to-day basis and do the purchasing for 7 different production sites in Europe such as our Hauler and Wheel loader sites in Braås and Arvika, our component site in Hallsberg and Eskilstuna and Volvo Powertrain production sites in Sweden and France. You will source new parts to our projects and our production, contribute to develop our business relations with our suppliers and drive or support in negotiations. Furthermore, you are a key player to drive improvement activities both internal and with suppliers.


You will also represent purchasing in many different and exiting new development projects and for sourcing of new components to our production. To have good working relations with our suppliers are important, so to meet with them on a regular basis and contribute to develop our supplier strategy is a part of this role.


So, who are you?


We are curious to get to know you! We assume that you are driven and take own initiatives You are a target-oriented individual with a business mindset. We imagine that you are well organized and have a general technical understanding. You are an open-minded team player with good communication
skills.


Required competencies
Minimum bachelor's degree in engineering or economics, or other valid education.
Fluent in English and Swedish.
Work experience within Purchasing and/or Supply Chain having a holistic view.
General technical understanding and interest.

Are we a perfect match?


This is a great opportunity so give me a call and I will gladly tell you more about us and this position!
I am really looking forward to viewing your application!


Emanuel Tirenå
Head of Site Purchasing & Supply Chain


Phone: +46 700- 897801


Union representatives


Dennis Andersson, Akademikerna, +46 790 608063
Per Trozell, Unionen, +46 (0)70- 089 76 81
Jimmy Lönnetun, Ledarna, +46 70 089763


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 3
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands!

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare inriktning ledning och affär

Organisationsutvecklare
Läs mer Jan 3
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsutvecklare har du en viktig roll i att stötta och samordna ledningsarbetet i bolaget och därigenom är du med och skapar förutsättningar för att vi ska nå våra mål och vår vision. Du kommer inom och utom organisationen arbeta med att identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med kollegor som gagnar bolaget och våra hyresgäster.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
Operativt ledningsstöd med tillhörande uppdrag och ansvar såsom
- planera ledningsgruppens arbete i dialog med VD. Protokollföra och följa upp samt säkerställa beslutsunderlag
- samordna, sammanställa och stötta ledningsgruppens och VD:s löpande rapportering
- koordinera och följa upp arbetet med styr- och ledningsprocessen
- koordinera arbetet med framtagande av affärsplan och års- och hållbarhetsrapportering
- stödja i implementering av koncernövergripande uppdrag
- stödja i chefsmöten och ledningens kommunikation internt
- ta fram rapporter, statistik och genomföra analyser
- identifiera, leda och genomföra utvecklings- och utredningsprojekt
- samverka med externa aktörer och kommunkoncernen
- leda och facilitera workshops och liknande events
-löpande omvärldsbevaka

KVALIFIKATIONER
Utbildningsbakgrund
- Minst treårig högskoleutbildning inom relevant område

Kompetens och yrkeserfarenhet.
- flera års relevant yrkeserfarenhet
- erfarenhet av att genomföra behovsanalyser och nyttovärderingar för att identifiera utvecklingsbehov
- Kunskap om att genomföra dialoger och workshops eller liknande
- God förmåga att hantera verksamhetssystem och digitala verktyg
- Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Önskvärd kompetens.
- Erfarenhet av pedagogiskt arbete
- Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. Som person ser vi att du är prestigelös och har stor integritet. Du är generalist och med fördel har du pedagogisk erfarenhet med dig. Du är analytisk med ett utvecklings- och resultatfokus. Vidare är du drivande, självgående, kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

Ansök nu

Energicontroller

Civilingenjör, energi
Läs mer Jan 3
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.ARBETSUPPGIFTER
Som energicontroller har du en viktig roll att följa upp, analysera och kommunicera energistatistik för att ge förutsättningar för att bolaget ska nå uppsatta energimål. Du arbetar både i verksamheten för att medvetandegöra våra kollegor och du arbetar även för ökad medvetenhet hos våra hyresgäster.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
- Uppföljning och analys av statistik, avvikelser, energiåtgärder, löpande frågor mm.
- Arbeta operativt i våra mätvärdesinsamlings- och analyssystem för energi.
- Hantera IMD data
- Genomföra aktiviteter för ökad energimedvetenhet och beteendeförändring som riktar sig till våra hyresgäster.
- Arbeta nära kollegor i verksamheten för ökad medvetenhet och delaktighet kring våra fastigheters prestanda och hur vi får en förflyttning till att nå uppsatta energimål.
- Deltar i bolagets energigrupp


KVALIFIKATIONER
Utbildningsbakgrund
- Relevant utbildning inom energi

Kompetens och yrkeserfarenhet
- Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från branschen
- Förstå byggnaden och systemen som helhet
- Erfarenhet att hantera analys-, statistik- och uppföljningsarbete av data
- Visualisera och delge data till olika intressenter
- Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Önskvärd kompetens
- Erfarenhet av beräkningar av livscykelkostnader
- Kunskap om förnyelsebar energi
- Kunskap om försörjnings- och energisystem
- Erfarenhet från prismodeller på el och fjärrvärme
- Entreprenadjuridik, bygglagstiftning, branschregler

För att lyckas med uppdraget har du följande personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. Som person ser vi att du är ambitiös och ansvarsfull. Du är kommunikativ, har god samarbetsorienterad och är öppen och lyhörd för din omgivning. Vidare är du analytisk och strukturerad och har en god slutledningsförmåga.

Ansök nu

Projektledare underhåll

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 3
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare för underhåll har du en viktig roll att driva både små och större projekt från start till mål. Stort fokus ligger på hållbarhet för miljö, ekonomi och våra hyresgäster och att bevara fastigheternas värde. Du är delaktig i framtagande av underlag för budget och ansvarar sedan för att genomföra dina tilldelade projekt med upphandling, uppföljning av kostnader och kvalité samt slutredovisningar. Arbetet som projektledare är utåtriktat och sker i samverkan både internt med vår organisation och externt med våra hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
- Helhetsansvar för genomförande av projekt kopplade till underhåll och reinvesteringar
- Leda projekten från start till mål
- Kommunikation med hyresgäster
- Inventera status i befintligt bestånd och upprätthålla rätt data för våra produkter
- Planera och genomföra bostadsanpassningar
- Arbeta med tillgänglighetsfrågor
- Hantera tillval

KVALIFIKATIONER
Utbildningsbakgrund
- Högskoleingenjör inom bygg

Kompetens och yrkeserfarenhet
- Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från branschen eller minst 10 år om utbildning saknas
- Förstå byggnaden och systemen som helhet
- Kunskap om bygglagstiftning, entreprenadjuridik, upphandling och branschregler
- Goda kunskaper inom data och administration
- Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Önskvärd kompetens
- Erfarenhet av lagen om offentlig upphandling

För att lyckas med uppdraget har du följande personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. Som person är du samarbetsorienterad och är tydlig och rak i din kommunikation. Du är social och utåtriktad, samt ansvarstagande. Du är lösningsorienterad och har stort kundfokus. Vidare är du affärsmässig, strukturerad och serviceinriktad. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och ser helhet.

Ansök nu

Projektledare skadereglering

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 3
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.


ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare för skador har du en viktig roll att driva arbetet från konstaterad skada till slutförd åtgärd. De omfattar vatten-, brandskador, övergivna lägenheter, markskador mm.
Stort fokus ligger på hållbarhet för miljö, ekonomi och våra hyresgäster och att bevara fastigheternas värde. Du sköter samtliga kontakter med hyresgäster, entreprenörer, försäkringsbolag mm. Arbetet som projektledare skadereglering är utåtriktat och sker i samverkan både internt med vår organisation och externt med våra hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
- Helhetsansvar för genomförande av projekt kopplade till skador
- Leda projekten från start till mål
- Kommunikation med hyresgäster, försäkringsbolag, entreprenörer m.fl.
- Inventera status i befintligt bestånd och upprätthålla rätt data för våra produkter


KVALIFIKATIONER
Utbildningsbakgrund
- Högskoleingenjör inom bygg eller på annat sätt förvärvad kunskap

Kompetens och yrkeserfarenhet
- Minst 10 års relevant yrkeserfarenhet från bygg och/eller skadebranschen
- Bred byggteknisk bakgrund
- Förstå byggnaden och systemen som helhet
- Kunskap om bygglagstiftning, entreprenadjuridik, upphandling och branschregler
- Goda kunskaper inom data och administration
- Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Önskvärd kompetens
- Erfarenhet av lagen om offentlig upphandling

För att lyckas med uppdraget har du följande personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. Som person är du samarbetsorienterad och är tydlig och rak i din kommunikation. Du är social och utåtriktad, samt ansvarstagande. Du är lösningsorienterad och har stort kundfokus. Vidare är du affärsmässig, strukturerad och serviceinriktad. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och ser helhet.

Ansök nu

Biskopshagens förskola söker förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Biskopshagens förskola är inspirerad av Reggio Emilia filosofin. För oss innebär det att vi arbetar utifrån ett projekterande arbetssätt där barnens hypoteser och problemlösningar ligger till grund för pedagogernas utformning av undervisningen. Hos oss är den pedagogiska miljön utformad så att den inspirerar till samspel, kreativitet och utforskande. Vi använder oss av ett 100-språkligt arbetssätt bl.a. genom estetiska lärprocesser. Vi har också anställt en förstelärare som kommer att utveckla förskolans IKT kompetens under två år framöver.

Vår härliga gård med ett stort inhägnat skogsområde nyttjas flitigt då en stor del av verksamheten även är förlagd utomhus året runt. Vi ser att utemiljön är lika viktig som innemiljön och det man kan göra inomhus även kan göras utomhus.

Som förskollärare kommer du ansvara för det systematiska kvalitetsarbetet, den pedagogiska miljön och undervisningen på avdelningen.

Vi söker nu en förskollärare för tillsvidareanställning. Tjänstens sysselsättningsgrad kan variera mellan 80-100%.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare som längtar efter ett spännande, kreativt och nytänkande uppdrag. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har en positiv grundsyn där du är beredd att möta barnet med respekt för den kunskap barnet äger. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi ser att gärna du vill arbeta i team där du ser till hela förskolan och alla barns bästa. Som person är du nyfiken på att vara med i en process där vi tillsammans skapar en förskola med hög pedagogisk kvalitet som värnar om våra demokratiska värden. Du har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med både barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är van vid att arbeta med pedagogisk dokumentation och är väl insatt i våra styrdokument.

Varmt välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Projektledare måleri och golv

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 3
Vid årsskiftet 2022/2023 går våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bilder ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare för måleri och golv har du en viktig roll att driva både små och större projekt från start till mål. Stort fokus ligger på hållbarhet för miljö, ekonomi och våra hyresgäster och att bevara fastigheternas värde. Du är delaktig i framtagande av underlag för budget och ansvarar sedan för att genomföra dina tilldelade projekt med upphandling, uppföljning av kostnader och kvalité samt slutredovisningar. Arbetet som projektledare är utåtriktat och sker i samverkan både internt med vår organisation och externt med våra hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
- Helhetsansvar för genomförande av projekt kopplade till underhåll
- Leda projekten från start till mål
- Uppföljning av utfört arbete kvalité och kostnadsmässigt
- Kommunikation med hyresgäster
- Inventera status i befintligt bestånd och upprätthålla rätt data för våra produkter
- Kvalitetssäkra arbetet inom kompetensområdet i bolaget

KVALIFIKATIONER
Utbildningsbakgrund
- Gymnasial utbildning

Kompetens och yrkeserfarenhet.
- Minst 10 års yrkeserfarenhet från branschen med någon del i arbetsledande ställning
- Burit kostnadsansvar
- Kunskap om bygglagstiftning, entreprenadjuridik, upphandling och branschregler
- Goda kunskaper inom data och administration
- Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Önskvärd kompetens
- Erfarenhet av lagen om offentlig upphandling

För att lyckas med uppdraget har du följande personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. Som person är du samarbetsorienterad och är tydlig och rak i din kommunikation. Du är social och utåtriktad, samt ansvarstagande. Du är lösningsorienterad och har stort kundfokus. Vidare är du affärsmässig, strukturerad och serviceinriktad. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och ser helhet.

Ansök nu

Key Account Manager till Finess Hygiene

Key account manager
Läs mer Jan 3
Nu söker vi en Key Account Manager till vårt retail-sortiment

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Key Account Manager – Retail, ansvarar du för att bredda produktportföljen av våra konsumentförpackade produkter. I det ingår att vårda befintliga och att arbeta in nya potentiella partners där du sköter allt från kunduppföljningar till förhandling och avtalsskrivning på central nivå. Kunderna finns inom detaljhandeln och dina kontaktytor är vanligtvis kedjornas inköpsansvariga.
Till din hjälp har du marknadsgruppen och produktansvariga.
Du kommer vara delaktig i framtagningen av marknadsplan för ditt affärsområde, och du driver självständigt affären från start till mål.
Internt är du en engagerad lagspelare med ett flexibelt hållningssätt. Du arbetar i nära kontakt med marknad, produktansvariga samt vår produktion.
I rollen som Key Account Manager erbjuds du en flexibel tjänst och arbete med stor frihet under ansvar. Du välkomnas in i ett generöst, gediget och varmt team på 8 personer och till ett väletablerat företag inom branschen som vill skapa den bästa miljön och trivseln för sina anställda.

Alternativa placeringsorter är Växjö eller Kisa.  Dina kontaktytor finns i huvudsak i Stockholm, dit du förväntas resa för inbokade kundbesök.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som Key Account Manager hos oss tror vi att du är en kreativ och innovativ person som ser affärsnyttan och försäljning i allt du gör. Som person har du förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Det a?r viktigt att du har en stark fo?rma?ga att o?ppna nya do?rrar, bygga na?tverk och mo?ta kunder samt andra kontaktytor pa? alla niva?er i en organisation.
Vidare är du en person som väljer att se lösningar, besitter en analytisk förmåga samt har en god förståelse för hela affären.
Då ditt mål är att bredda sortimentet hos kund, är uthållighet en viktig egenskap som vi värderar.

Ditt arbete sker i nära relation med försäljningschef, kunder samt vår egen produktion.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt, men ser gärna att nedan också stämmer in på din profil Några års erfarenhet av liknande av KAM-arbete, gärna inom retail/konsument
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
God datorvana

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Finess Hygiene som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75.

Ansök nu

Projektledare bygg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 3
Vid årsskiftet 2022/2023 går våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bilder ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare bygg har du en viktig roll att driva både små och större projekt från start till mål. Det avser både nybyggnadsprojekt och även ombyggnationer till bostäder och större renoveringsprojekt. Stort fokus ligger på hållbarhet för miljö, ekonomi och våra hyresgäster. Du är delaktig genom hela projekten från planering, förfrågan, upphandling, genomförande och uppföljning. Arbetet som projektledare är utåtriktat och sker i samverkan både internt med vår organisation och externt med våra hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
- Helhetsansvar för genomförande av projekt kopplade till investeringar och reinvesteringar
- Leda projekten från start till mål
- Delaktig i utvecklingen av framtidens boende
- Kommunikation med hyresgäster, myndigheter, entreprenörer m.fl.


KVALIFIKATIONER
Utbildningsbakgrund
- Högskoleingenjör inom bygg

Kompetens och yrkeserfarenhet.
- Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från branschen eller minst 10 år om utbildning saknas
- Förstå byggnaden och systemen som helhet
- Kunskap om bygglagstiftning, entreprenadjuridik, upphandling och branschregler
- Goda kunskaper inom data och administration
- Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Önskvärd kompetens
- Erfarenhet av lagen om offentlig upphandling

För att lyckas med uppdraget har du följande personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. Som person är du samarbetsorienterad och är tydlig och rak i din kommunikation. Du är social och utåtriktad, samt ansvarstagande. Du är lösningsorienterad och har stort kundfokus. Vidare är du affärsmässig, strukturerad och serviceinriktad. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och ser helhet.

Ansök nu

Projektledare installation

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 3
Vid årsskiftet 2022/2023 går våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bilder ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare installation har du en viktig roll i att driva både små och större underhållsprojekt från start till mål inom ditt kompetensområde. Du är även delaktig i nyproduktion och renoveringsprojekt utifrån kompetensområdet. Stort fokus ligger på hållbarhet för miljö, ekonomi och våra hyresgäster och att bevara fastigheternas värde. Du är delaktig i framtagande av underlag för budget och ansvarar sedan för att genomföra dina tilldelade projekt med upphandling, uppföljning av kostnader och kvalité samt slutredovisningar. Arbetet som projektledare är utåtriktat och sker i samverkan både internt med vår organisation och externt med våra hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
- Helhetsansvar för genomförande av projekt kopplade till underhåll
- Leda projekten från start till mål
- Kommunikation med hyresgäster
- Inventera status i befintligt bestånd och upprätthålla rätt data för våra produkter
- Delaktig i nyproduktion och renoveringsprojekt

KVALIFIKATIONER
Utbildningsbakgrund
- Relevant utbildning

Kompetens och yrkeserfarenhet.
- Minst 10 års relevant yrkeserfarenhet från branschen på installationssidan (vs, vent, el, hiss, styr)
- Förstå byggnaden och systemen som helhet
- Kunskap om bygglagstiftning, entreprenadjuridik, upphandling och branschregler
- Goda kunskaper inom data och administration
- Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Önskvärd kompetens.
- Erfarenhet av lagen om offentlig upphandling

För att lyckas med uppdraget har du följande personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. Som person är du samarbetsorienterad och är tydlig och rak i din kommunikation. Du är social och utåtriktad, samt ansvarstagande. Du är lösningsorienterad och har stort kundfokus. Vidare är du affärsmässig, strukturerad och serviceinriktad. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och ser helhet.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare (Java) till Paf - 100% remote!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 3
Är du en skicklig programmerare som vill utvecklas professionellt, få utlopp för din kreativitet och skapa underhållning för dig själv och för andra? Har du tröttnat på att slösa bort värdefull tid på att ta dig till kontoret varje dag? Paf erbjuder dig stor flexibilitet och frihet, och förser dig med komplett utrustning för att maxa upplevelsen av att jobba hemifrån på heltid! Låter det lockande? Läs vidare!

Paf söker dig som brinner för programmering och vill skapa underhållning som gör skillnad. Som Mjukvaruutvecklare på Paf är du en lagspelare där du tillsammans med dina kollegor i integrationsteamet ansvarar för utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. I ditt dagliga arbete ingår du i ett projektteam bestående av fyra utvecklare. Ni är ett sammansvetsat team med fokus på att skapa bra lösningar och kvalitativ kod.

Vem är du?
Du är en teknisk programmerare som har en stor passion för kodning och tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare. Antalet år är inte det viktigaste, utan viljan att utvecklas tillsammans med oss är det som är avgörande. Som person är du driven, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Du kommer främst att arbeta med JAVA, Spring Boot och AWS men du kommer även stöta på ett flertal andra språk, ramverk, plattformar, verktyg och tekniker. Titta gärna på Paf TECH RADAR (https://tech-radar.paf.dev/) för att få en överblick.

https://tech-radar.paf.dev/)Paf - ett annorlunda och ansvarstagande spelbolag
Pafs uppdrag är solklart - att generera vinst till samhällsnyttiga ändamål!"Paf är ett internationellt spelbolag som strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om sina kunder och samhället i stort. Sedan Paf grundades 1966 har sammanlagt över 360 miljoner euro fördelats på projekt och organisationer som skapar meningsfull fritid. Paf och Ålands Landskapsregering valde nyligen att donera 300 000 euro till det internationella hjälparbete som UNHCR och Röda Korset gör i anslutning till kriget i Ukraina.

Paf är dessutom prisbelönt och branschledande inom ansvarsfullt spelande. För två år sedan blev Paf det första internationella spelbolaget i världen som införde en maxgräns för vad kunderna kan förlora under ett år. Ho?ga krav ställs på Pafs egna spelansvarsa?tga?rder, och genom transparens, öppenhet och ärlighet uppnås en hållbar tillväxt som reflekterar värderingarna.

Pafs huvudkontor ligger i Mariehamn på Åland och har även kontor i Helsingfors, Stockholm, Norrköping, Oslo, Tallinn, Riga, Gzira och Madrid samt anställda ombord på kryssningsfartygen på Östersjön. Sammanlagt har Paf cirka 330 anställda från 29 olika länder. På Paf arbetar det över 100 utvecklare fördelat i team med olika ansvarsområden.

Mika, SENIOR GAME PROGRAMMER, MARIEHAMN
Jag har arbetat heltid på Paf sedan 2004 och under min tid här har jag haft möjlighet att arbeta i många olika roller och team. Alla de olika jobb jag har haft har lärt mig mycket, varit utmanande och roliga. Det har varit ganska enkelt att prova olika roller här och hitta den roll som passar mig bäst. Min passion är spel och att få vara kreativ och arbeta med ny, intressant teknik - därför hamnade jag just här.
Varför Paf?

På Paf erbjuds du förutom ovanstående stor frihet i när du arbetar. Du behöver såklart kunna samarbeta med ditt projektteam och anpassa dig efter dina kollegors önskemål men utöver det är du helt fri att planera din arbetstid. Oftast har du bara ett obligatoriskt möte per dag och har därför möjlighet att lägga din arbetstid på att skapa kvalitativa och kreativa lösningar tillsammans med ambitiösa och kunniga kollegor. Tre månader per år kan du också jobba från vilken plats du vill i världen där det finns en säker uppkoppling!

På Paf erbjuds du en atmosfär av teknik- och lösningsfokus. Tillsammans med över 100 teknikälskande kollegor utvecklar och hanterar du plattform, system och tjänster för att skapa den bästa möjliga och ansvarsfulla underhållningen för Pafs kunder.

På Paf erbjuds rätt kandidat rätt lön och tillsvidareanställning. Dina erfarenheter och kunskaper återspeglas i en transparent och rättvis lönesättningsmodell. Utöver lön erbjuds du också ett attraktivt förmånspaket innehållande bland annat utökat friskvårdserbjudande, pensionsavtal, föräldrarlönetillägg, extra lediga halvdagar, sjukförsäkring och frihet att anpassa dina arbetstider utefter ditt privatliv. Läs också gärna mer om Paf personalerbjudande på länken här (https://aboutpaf.com/sv/vi-pa-paf/).

Vill du veta mer?

- I rekryteringsprocessen ingår ett programmeringstest som ger dig möjlighet att få bra uppfattning i en typisk arbetsuppgift på Paf.

- Efter programmeringstestet kommer du som går vidare också få träffa kollegor innan du också träffar rekryterande chef Niklas Burman (https://www.linkedin.com/in/niklasburman/).

- Vi besvarar gärna frågor löpande och tror på transparens, ärlighet och öppenhet kring hela rekryteringsprocessen. Om du är du en kvalificerad kandidat kommer vi också givetvis gör allt för att du ska kunna ta reda på om Paf är rätt arbetsgivare för dig.

Ansök nu

Vi söker två psykologer till allmänpsykiatrin i Växjö

Psykolog
Läs mer Jan 3
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Vi har ett

Allmänpsykiatrin för vuxna är organiserad i specialiserade enheter där personalen arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård som följer patienten i hela vårdkedjan. Våra huvudsakliga patientgrupper inom enhet 1 är patienter med affektiva sjukdomar, PTSD, ångesttillstånd och patienter med suicidrisk.

Vi söker nu två legitimerade psykologer till allmänpsykiatrin enhet 1 i Växjö, en för ett vikariat och en för en tillsvidareanställning. Vill du jobba tillsammans med oss? Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som legitimerad psykolog på Allmänpsykiatri enhet 1, ingår du i ett tvärprofessionellt team och tillsammans med övriga psykologer svarar du för den psykologiska kompetensen.

Dina arbetsuppgifter innefattar psykologiska bedömningar och ställningstaganden till vidare behandling. Du kommer att utföra psykologiskt behandlingsarbete framför allt i form av individuella behandlingskontakter, men vi ser gärna att du också bedriver gruppbehandlingar. Bredden i vår målgrupp gör att vi ser nyttan i en mångfald av arbetssätt i den kliniska vardagen och välkomnar alla oavsett inriktning. Vi är måna om att psykologiska bedömningar och behandlingar håller en hög kvalitet och är evidensbaserade.

Det kan ingå i arbetet att handleda psykologkandidater, psykologassistenter och PTP-psykologer. Utifrån din kompetens finns även möjlighet att delta i utvecklingsarbeten och metodutveckling.

Det finns möjlighet till regelbunden handledning. Utöver handledning ser vi vidareutbildning som ett viktigt verktyg för att utveckla kompetensen inom enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har intresse för och erfarenhet av vuxenpsykiatriskt behandlingsarbete.

Vi ser också att du är engagerad, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och ta egna initiativ.

Stort vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga ur ett tvärprofessionellt perspektiv.
Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

SÄLJARE TILL JYSK ALVESTA, DELTID

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 3
Jobbeskrivning
Är du peppad på försäljning? Och vill du erbjuda JYSK Sveriges bästa kundservice tillsammans med ditt team? Gillar du variation och en fartfylld miljö? ????
Då kan du vara den säljare vi söker! ????
VAD VI ERBJUDER DIG
Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:
En tillsvidareanställning på deltid, 25%
Möjligheter till egen utveckling och ansvar ?– vår ambition är att rekrytera 80% av våra framtida ledare internt.
Ditt nästa steg i karriären kan vara Talent Academy. Läs mer här.
Del av konkurrenskraftig säljbonus på 6% av omsättningsökning i butik
Förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, årlig JYSK-gala och andra sociala aktiviteter
25 dagars semester
Avtalspension
?20% rabatt hos JYSK och företag inom Lars Larsen Group
Interna tävlingar mellan butiker med attraktiva priser
Sociala aktiviteter och en rolig arbetsplats ?
Ett flexibelt arbetsschema

VAD DITT NÄSTA JOBB KOMMER INNEBÄRA
Du ansvarar för försäljning i butiken: du erbjuder våra kunder toppservice med ett leende!
Säkerställa en butik som är 100% välfylld med våra produkter
Du kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till med att ta emot, packa upp och leverera in varorna, både på lagret och i butiken
Ha den spännande möjligheten att få ditt eget ansvarsområde i butiken

Möt en av våra säljare och lär dig mer om hur JYSK är som arbetsgivare här.
VAD DU SKA BIDRA MED
Du är utåtriktad, tar initiativ och ger våra kunder den bästa kundupplevelsen de kan tänka sig
Du har en smittande entusiasm och tycker om att prata med kunder
Du är en bra kollega för ditt team – tillsammans gör ni det lilla extra för att uppnå fantastiska resultat
Du älskar variationen och är flexibel: både vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider
Du uppskattar ledighet mitt i veckan så att du kan vara redo för våra kunder under helgerna på jobbet

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ?
Rekryteringsprocessen innehåller alltid intervjuer. I nästa steg kommer du få ett mail från oss och vår samarbetspartner HireVue där vi ber dig att genomföra en videointervju genom att svara på fyra frågor. Efter det kommer du att få genomföra två tester som du gör genom att spela två olika spel.
Vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet!
OM OSS
Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 000 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ?Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.
På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.
För mer information, besök vår karriärsida.

Ansök nu

Snickare, hantverkare, byggarbetare - Växjö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jan 3
Vi söker erfarna byggarbetare, hantverkare, målare, plattsättare, snickare för arbete i team med att bl.a. resa och färdigställa nyproduktion av flerbostadshus och kontorsanpassningar. Just nu spännande projekt i VÄXJÖ!
Erfarenhet i yrket är ett krav och likaså svenska eller engelska.
Vi har ett gott namn i branschen och erbjuder goda villkor enligt kollektivavtal.
VI har projekt på andra orter också, många i Stockholm.

Ansök nu

Personlig assistent till Kvinna i Växjö

Personlig assistent
Läs mer Jan 3
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Vi söker nu flera kvinnliga assistenter åt en kvinna i Växjö med muskelsjukdom, som vill arbeta på en fast schemarad .
Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans eller inom vårdyrket och att du är glad, positiv och ansvarstagande.
Du ska ha respekt för kundens familjeliv, fördel om du trivs med barn då kunden bor tillsammans med make och barn.
Krav att du är rökfri.

Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med förflyttningar, hygien ,stöd vid matsituationer, samt hjälp med stöttning med allt som hör vardagen till.

Det är viktigt att du kan arbeta både dag ,kväll ,helger och vaken natt.
Man börjar alltid på dagen, först när man lärt känna kvinnan kan man börja arbeta natt.

Tjänst på 60-100% enligt fast schema .
Bra om du är flexibel och kan hoppa in vid sjukfrånvaro.
Rekrytering sker löpande och vi anställer omgående.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsmarknadscoach

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 3
Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning!

Vi söker dig som är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Är du duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina deltagare i den situation de befinner sig i för stunden. Rollen som Arbetsmarknadscoach kräver en kombination av strukturerat och noggrant administrativt arbete samt att identifiera dina deltagares möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden. Till dig som har förmåga att kombinera dessa delar kan vi erbjuda en spännande roll där du kan göra skillnad för dina medmänniskor. Du kommer arbeta med omställningsuppdrag för personer som blivit uppsagda, främst inom Trygghetsfonden TSL. Du kommer också arbeta inom tjänsten Rusta och Matcha, en arbetsmarknadspolitisk tjänst för arbetssökande. Båda uppdragen syftar till att finna en lösning i form av nytt lämpligt arbete eller studier åt deltagaren.

Rollen utgår från vårt kontor Växjö, men vi träffar även våra deltagare ute på plats på olika företag i Kronobergs län.

För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att möta människor med olika behov och bakgrund, vinna deras förtroende, samt förmå dem att lyckas komma ut på arbetsmarknaden. Du kommer att ingå i ett team med god gemenskap men arbetet utförs till stor del individuellt, med frihet under ansvar. Utöver individuella samtal förväntas du även arbeta med deltagare i grupp, samt arbeta utåtriktat mot arbetsgivarkontakter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Genomföra individuella möten för att stötta och hjälpa kandidaterna i deras unika processer.

- Kontinuerlig kontakt med arbetsgivare för att skapa goda matchningar.

- Planera och genomföra seminarium kring hur arbetsmarknaden fungerar samt vilka verktyg som ger ett effektivt jobbsökande.

- Skapa jobbsökarplaner till deltagare.

För att få arbeta med uppdragen krävs att du har:

Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Utbildningen har genomförts inom områdena arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Du har vidare minst 7 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.

Under de 7 åren skall du minst ha arbetat 3 år motsvarande heltid som coach med yrkesmässig förmåga och god arbetsmarknadskunskap.

Anställningsvillkor:

Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Fast månadslön.

Vi arbetar med löpande urval.

Sista dag att ansöka är 2023-01-31.

Om du känner att du är rätt person så sök tjänsten omgående då intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Kontakta:

Christian Nilsson

Gruppchef

072-401 28 04

mailto:christian.nilsson@arbetslivsresurs.se)

Arbetslivsresurs är en del av Arenakoncernen. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Vi har en bred och kvalificerad kompetens för att kunna tillgodose viktiga behov hos kunder. Läs mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.arbetslivsresurs.se

Ansök nu

Food Courier - Car in Växjö

Budbilsförare
Läs mer Jan 3
Are you looking for a job that you can start soon, that you can get without having lots of experience and where you have the streets of the city as your workplace? Do you want a job where you get to make money while being active at the same time?

Then the job as a Courier at foodora is the perfect part-time job for you!


What we offer:
A fixed hourly salary + commission for every order you deliver
A flexible job with working hours that you decide on yourselves to fit your own situation
Exercise while you make money
To be a part of our large Rider Community with people from all over the world and to take part in activities
The clothes, bag and equipment that you need for the job


What you need to have:
Access to a car
A smartphone
Have the right to work in Sweden
A Swedish bank account
Good language skills in either English or Swedish


Apply to work with us now at https://bit.ly/2KSaGyk

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Letar du efter ett jobb som du kan börja jobba på inom två veckor, utan krav på tidigare erfarenhet och där du får ha stadens gator som din arbetsplats? Vill du ha ett jobb där du tjänar pengar samtidigt som du rör på dig och får träning?

Då är jobbet som Restaurangbud på foodora det perfekta extrajobbet för dig!


Detta erbjuder vi dig:
Fast timlön + provision för varje utförd leverans du gör
Ett flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider
Träning samtidigt som du tjänar pengar
Att få va del av vårt Rider Community och delta i diverse aktiviteter
De kläder, väska och utrustning som du behöver för jobbet


För att jobba med oss behöver du:
Tillgång till en bil
En smartphone
Ha tillstånd att arbeta i Sverige
Ett svenskt bankkonto
Kunna kommunicera väl på antingen Svenska eller Engelska


Låter detta jobb som något för dig? Ansök då på https://bit.ly/2KSaGyk redan idag!

Ansök nu

Sjuksköterska! Nu får du chansen att arbeta på barn- och ungdomskliniken!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 3
Barn- och ungdomskliniken bedriver specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år. Vi strävar efter att erbjuda varje barn och ungdom en individanpassad vård. Vi arbetar i tvärprofessionella team runt familjen och vi får fina recensioner.

Inom enheterna avdelning 11 och öppenvård finns vårdavdelning 11, barnakut, barnmottagningar i Växjö och Ljungby, barndagvård samt hemsjukvård för barn och ungdomar (BUSIH).

Vill du jobba hos oss, sök tjänsten redan i dag!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar tillsammans med engagerade och erfarna arbetskamrater med hög kompetens. Du kommer att träffa barn och ungdomar med medicinska-, kirurgiska-, ortopediska-, barnpsykiatriska-, öron-, ögon- och infektionssjukdomar, vilket ger dig en bred kompetens.

Arbetet är omväxlande där ingen dag är den andra lik. Här finns förutsättningar att arbeta på mottagning, akut, avdelning, dagvård och hemsjukvård.

Du får möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens och förväntas delta i något av våra förbättringsteam.
Vi erbjuder dig:
- En säker introduktion för att ge dig en trygg start hos oss.
- Möjlighet att påverka ditt schema, genom att du planera din lediga tid för att schemat sedan läggs av bemanningsassistent för att säkra ett hälsosamt schema samt rätt kompetens.
- Möjlighet att få betald vidareutbildning till barnsjuksköterska om du trivs hos oss så satsar vi på dig!
- En arbetsplats med familjär känsla där vi stöttar och tar hand om varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn eller har specialistexamen inom barn och ungdomssjukvård.

Du har lätt för att skapa goda relationer, är trygg i dig själv och har fantasi nog att komma på smarta lösningar när du ställs inför nya situationer. Tjänsten kräver att du har förmåga att vara följsam i teamarbete och har lätt för att möta barn.

Du bidrar till ett gott arbetsklimat och har ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och kollegor.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Bor du utanför Kronoberg? Spänd på hur det är att arbeta, leva och bo i Kronoberg? Läs mer om vad vi kan göra för dig på:
http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/

Ansök nu

Kundansvarig Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 3
Talenom Redovisning AB är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag som grundades i Finland 1972 och är nu ett av de ledande företagen inom digital redovisning. I maj 2019 tog Talenom sitt första steg in på den svenska marknaden när en befintlig redovisningsbyrå förvärvades i Stockholm. Efter det gick utvecklingen snabbt. I dag har vi ca 300 anställda fördelat på 26 kontor i Sverige. Vi vill bygga vidare på det som framgångsrikt fungerat i Finland – att supporta företagare att utveckla sina verksamheter genom att effektivt hjälpa till med redovisning/lönehantering samt via rådgivning inom företagsekonomi och skatterelaterade frågor. Till vårt kontor i Växjö söker vi nu ytterligare en kompetent medarbetare.
- Har du intresse för affärsrådgivning?
- Är du en självgående Redovisningskonsult redo för nästa steg i karriären?
- Vad sägs om att fortsätta resan som Kundansvarig Redovisningskonsult tillsammans med fantastiska kollegor i ett växande och globalt företag som ligger i framkant gällande digitaliserad redovisning?
Som Kundansvarig Redovisningskonsult hos Talenom kommer du att ha ett övergripande ansvar för ett antal nya samt befintliga kunder. Tjänsten innebär i stort sett alla sysslor inom digitaliserad redovisning men fokus ligger på kundkontakter, rapportering, årsbokslut och deklarationer. Kundkontakten är alltså extra central i denna tjänst och det är viktigt att du kan upptäcka kunders olika behov och att du kan kommunicera naturligt med ansvariga på olika nivåer.
Våra ledord: Talenom arbetar efter ledorden Mod - Vilja – Omtanke - Inspirera och de genomsyrar allt vi gör, både internt och externt. För att trivas hos oss bör du därför kunna stå upp för och arbeta efter dessa. Vi är måna om alla våra kunder och medarbetare. Ett uttryck vi gärna använder oss av är lyckan av att försöka vilket speglar målsättningen att hela tiden försöka bli lite bättre än vad vi var igår.
Vi söker dig som redan visat prov på att du är en effektiv redovisningsekonom. Du är definitivt serviceinriktad och har genomgående visat att du gör vad som krävs för att dina kunder skall bli verkligt nöjda. Om du inte redan är auktoriserad redovisningskonsult så vill vi att du har den ambitionen. Det är viktigt att du har god erfarenhet från ett liknande arbete där du haft fullt kundansvar och skött redovisningsprocessen från ax till limpa inklusive bokslut och deklarationer för flera olika företag. Eftersom Talenom i hög grad har ett digitalt arbetssätt är det önskvärt att du har goda digitala kunskaper. Oavsett vilken bakgrund och vilka ambitioner du har så vill vi att du ska blomstra hos oss och vi kommer att supporta och ge dig utökat ansvar i takt med dina framsteg och resultat samt utefter företagets växande behov.
Du kommer att få sällskap av kollegor som verkligen bryr sig, som gemensamt vill ta er framåt där prestige inte existerar. Hos oss är det lika viktigt att vara en god kollega som att vara duktig i sin roll.
Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Carina Runow, 08-586 101 10

Ansök nu

Enhetschef till omsorg funktionsnedsättning, daglig verksamhet

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Jan 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef har du resultatansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi. Du ansvarar för att leda, samverka och utveckla verksamheten inom givna ramar och för att nå uppsatta mål. Det är av stor vikt att du har förmåga att skapa ett gott samarbete genom tillit och engagemang. Vi förväntar oss att du kan coacha och leda förändring och utveckling inom din enhet. I samverkan med andra professioner arbetar vi tillsammans för att ge en god vård och omsorg för våra kommuninvånare. Hos oss får du vara med och utveckla framtidens vård och omsorg inom Växjö kommun. Du kommer med ditt engagemang och din kreativitet tillsammans med medarbetare skapa en meningsfull vardag för våra omsorgstagare.

Vi söker nu 2 engagerade enhetschefer till daglig verksamhet inom Omsorg Funktionsnedsättning. Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Arbetet som enhetschef inom Daglig verksamhet innebär att ha vilja och förmåga att driva och utveckla innehållet för de vi är till för och vi ser därför gärna att du som söker tjänsterna är innovativ och öppen för nya idéer och utmaningar.

För en av tjänsterna innebär det att vara ansvarig för en enhet med en nyligen samlokaliserad verksamhet som består av 5 varierande verksamheter under samma tak, utöver dessa ansvarar du för ytterligare ett par verksamheter. Verksamheterna ansvarar för att bedriva en meningsfull sysselsättning för de vi är till för inom ramen för daglig verksamhet för personer med intellektuell funktionsnedsättning av varierande grad.

För den andra tjänsten innebär det att vara ansvarig för en enhet med 8 varierande verksamheter där alla är lokaliserade i Växjö. Verksamheterna bedriver meningsfull sysselsättning för de vi är till för inom ramen för insatsen daglig verksamhet och riktar sig till personer med intellektuell funktionsnedsättning av varierande grad.

Du kommer att ingå i ett team bestående av enhetschefer som har ansvar för verkställighet av daglig verksamhet enligt LSS i Omsorgsförvaltningen. Teamet har ett gott arbetsklimat och arbetar nära tillsammans.

Känner du att detta låter som en verksamhet du vill vara en del av? I så fall är du varmt välkommen att söka till oss. 

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten har socionomexamen eller annan högskole- eller universitetsexamen som vi bedömer relevant för tjänsten. Du är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr vår verksamhet.

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och är trygg i ditt ledarskap. För att lyckas i rollen är du målfokuserad, flexibel och har förmågan att förutse problem och hitta effektiva lösningar. Du har också förmågan att lyfta blicken och se verksamheten ur ett övergripande perspektiv. Du har lätt att anpassa dig vid ändrade omständigheter och ser lösningar i stället för hinder. Det är viktigt att du har ett starkt intresse för nya perspektiv och idéer för att driva utveckling framåt, men utan att du tappar fokus på här och nu.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Foxway söker Operativ inköpare

Inköpare
Läs mer Jan 3
Är du en inköpare i början av din karriär med praktisk och teoretisk erfarenhet inom inköp eller logistik?

Foxway söker nu omgående en operativ inköpare till deras inköpsteam med placering i Växjö.

Om jobbet

I rollen som operativ inköpare har du ansvar för att rätt produkt köps in i rätt volym, i rätt tid och till rätt pris. Du arbetar i ett team av fem inköpare där varje medarbetare innehar ett specifikt ansvarsområde, men vid behov samtidigt stöttar varandra. Du har nära kontakt med andra avdelningar inom Foxway. Inköp utförs mot direkt kundbehov, men även mot lagerhållning för framtida kundbehov. I rollen ingår att medverka att driva kvalitetshöjande aktiviteter internt och externt, i syfte att ständigt förbättra inköpsorderflöde och leverans.

Inköpsavdelningen är i förändring, och du har goda möjligheter att vara med på resan att forma Foxways framtida och befintliga inköpsprocesser.

Om dig

Vi tror du har någon erfarenhet av inköpsarbete och tillhörande teoretisk bakgrund. Du har en affärsmässig profil och är en van förhandlare. Som person är du engagerad, proaktiv och initiativrik. Det är viktigt att du är självgående, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Att kunna se saker ur ett helhetsperspektiv och identifiera hur processer optimeras är en fördel. Du har utpräglade sociala egenskaper, samt en positiv grundsyn, och drivs av att prestera goda resultat och ständiga förbättringar. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska samt att du har en god datorvana, främst inom Officepaketet. Har du dessutom erfarenhet från IT-branschen och Jeeves så är det meriterande. Då Foxway är inne i en expansionsfas ser vi att du är en person som trivs i en föränderlig miljö.

Om Foxway

Är du redo för din framtida utmaning? Foxway är ett globalt företag med över 1000 kollegor i flera länder. Tillsammans gör vi det digitala livet enkelt för våra kunder. Det gör vi genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, oss och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att vi vuxit kraftigt de senaste åren. Är du vår nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans med oss?

Kontakt och ansökan

Foxway samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vid frågor, eller för mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på 0708-546740, alternativt magnus.carlhielm@jeffersonwells.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 3 februari. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Jan 3
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig

- Som talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

EXTRAJOBB HELG! - Einar Sports söker jourpersonal till våren, start v. 5!

Kontorist
Läs mer Jan 3
Om du är den vi söker till Einar Sports team ska du verkligen älska att prata med människor, hjälpa andra och vara snabb från tanke till handling!

- HAR DU DET SOM KRÄVS?

I din roll hos Einar Sports leder och ansvarar du för jouren under helgen. Du kommer tillsammans med övriga arbetsledare på huvudkontoret säkerställa att all verksamhet hos Einar Sports flyter på som planerat under terminens helger. Vid tillfälle något oförutsägbart dyker upp är du den personen som våra ledare hör av sig till för hjälp och rådgivning och du kommer även vara del i kommunikationen till deltagare.

Dator och telefon kommer vara dina främsta arbetsredskap i kommunikation med både ledare och deltagare.

Du ska ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna som är deltagare på våra olika verksamheter ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje aktivitet.

Vi ser gärna att du själv har varit ledare barn inom idrott, gymnastik, fotboll eller dans och att du har ett genuint intresse för detta.

Vi arrangerar Knatteskutt, Djungelgympa, Fotbollskul och Padel.

Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra Ledarcoacher.

Arbetet sker varannan helg enligt schema. Vi sker personal till våren v. 5-22.

Läs mer på:

www.knatteskutt.se (http://www.knatteskutt.se)

www.fotbollskul.se (http://www.fotbollskul.se)

www.djungelgympa.se (http://www.djungelgympa.se) (https://padelsonacademy.se/)

www.padelsonacademy.se (https://padelsonacademy.se/)

www.einarsports.se (https://einarsports.se/)

Ansök nu

Verksamhetskonsult med teknisk inriktning till HRM Software i Växjö

Verksamhetskonsult
Läs mer Jan 3
HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR- och lönesystem för stora och krävande organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning. Innovativt, personligt och tillgängligt - precis som ett HR/lönestöd ska vara! Det går bra för HRM Software. I takt med nya krävande uppdrag behöver de därför förstärka med ny och erfaren kompetens.

Brinner du för kritiska affärssystem, verksamhetsutveckling och tydliga resultat finns det en god chans att du känner dig hemma här! På kontoret i Växjö arbetar drygt 60 drivna, erfarna och hängivna medarbetare med olika bakgrunder. Läs gärna mer på: https://hrmsoftware.se/

Maxkompetens söker nu en för en direktrekrytering en Verksamhetskonsult med teknisk inriktning till HRM Software i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Verksamhetskonsult med teknisk inriktning kommer du arbeta med att etablera HRM Softwares HR- och lönesystem tillsammans med HRM:s kunder.

Du kommer genomföra förstudier med syfte om att få en djupare förståelse för kundens processer och behov av systemstöd. Vidare kommer du sätta upp nytt processtöd hos kund samt genom workshops säkerställa att kunden kan använda det nya processtödet. Du kommer även att bidra med testinsatser av systemet samt vid behov göra vissa dokumentationsinsatser.

Som Verksamhetskonsult på HRM Software har du en viktig roll i företaget då du kommer att arbeta väldigt nära systemen. I denna roll som Verksamhetskonsult med teknisk inriktning kommer du fokusera på konvertering och integrationer av HRMS system. Tjänsten innehåller även en del resor då du kommer att behöva arbeta i storstadsregionerna några gånger per månad samt med organisationer i olika storlek och i olika branscher.

Din profil
Vi söker dig som har ett systemintresse och är nyfiken på kraftfulla helhetslösningar. För att lyckas i rollen har du en teknisk bakgrund från andra IT-relaterade tjänster sedan tidigare. Du har en grundförståelse när det kommer till lönesystem och dess funktion.

Som person är du nyfiken, serviceminded och ambitiös. Du trivs i en arbetsroll där du får ta stort ansvar och där du får möjlighet att arbeta med ditt affärsmannaskap. Vidare drivs du av utmaningar och ser hellre lösningar än problem. Vi kommer i den här rekryteringen till HRM Software lägga stor vikt vid personlighet.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
Goda kunskaper inom .
Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift.
B-Körkort då resor förekommer i tjänsten.

Har du tidigare kunskaper inom XML samt API ser vi det som meriterande för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Placeringsort: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Start: Enligt överenskommelse

Övrig information
I den här rekryteringen har HRM Software valt att samarbeta med Maxkompetens. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jonna på telefonnummer 073- 320 56 36. Vänta inte med din ansökan utan gå vidare till vår hemsida och ansök tjänsten så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Taxiförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jan 2
Taxiförare har ett serviceyrke där de kör kunder mellan olika orter, städer och platser på beställning. Du som taxiförare möter varje dag många passagerare och det är viktigt att de på ett säkert och snabbt sätt kommer dit dem ska.
Låter detta som ett yrke som passar dig? Tveka inte på att höra av dig till oss på Taxiservice I Växjö AB
Krav,
B-körkort
Taxilegitimation

Vi söker 2 taxiförare i Växjö, 2 i Alvesta och 2 i Ljungby kommun.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Eterni söker erfarna CNC-operatörer

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 2
Till vår trevliga kund i Växjö söker vi nu en erfaren CNC operatör med uppstart omgående.
Hos vår kund möts du av en toppmodern och utmanande arbetsmiljö där kvalitet och precision är ledorden. Här erbjuds du både personlig och professionell utveckling med kunniga medarbetare. Arbetet är en tjänst som sträcker sig över sommaren men för rätt person finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning. 
  
Tjänsten som CNC operatör innefattar främst: 
Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner (främst längdsvarvning) 
Verktygsbyten och maskinövervakning 
Mätning och kvalitetskontroller
Din profil 
Vi söker dig som innehar både CNC-utbildning och några års praktisk erfarenhet som operatör/ställare. Vi ser även att du har viss erfarenhet av programmering och är van att arbeta lösningsorienterat i nära samarbete med dina kollegor. Du bör vara prestigelös, ha ett systematiskt och analytiskt synsätt och ett intresse för problemlösning.
Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling.   
Som person är du en god lagspelare och en trevlig kollega som lägger stort engagemang i ditt arbete. Fokus på hög kvalitet och noggrannhet är ett krav då vi arbetar med små komplexa detaljer. 


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid  (kan komma att gå över till 2 skift/nattskift ) 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

 

NyckelordCNC maskin, längdsvarvning
BranschkategoriIndustri / Tillverkning
BranschMetallindustri / metallvaror

Ansök nu

Eterni söker tekniska montörer!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 2
Eterni söker nu flera duktiga och engagerade montörer med industrierfarenhet till flera av våra kunder i Växjöområdet med omgående uppstart.

Rollen som montör innebär allt från lite enklare monteringsmoment till komplex montering av mindre och större detaljer. Du jobbar både enskilt och i team där skruvdragaren är ditt främsta arbetsverktyg. Monteringen sker efter enklare instruktioner och kan variera i tempo och omfattning samt svårighetsgrad. 

Din profil
Vi söker dig med fullgjord gymnasial utbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver din utbildning har du ett genuint intresse för praktiska arbetsuppgifter och är van att skruva och montera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men värdesätter även dina kunskaper inom mekanik, VVS eller el. 
Som person är du plikttrogen och har viljan och öppenheten till att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är prestigelös och positiv samt har lätt för att anpassa dig till nya människor och arbetsmiljöer. Med en god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral kanske just du kan vara vår nästkommande medarbetare! 
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Växjö AB med placering hos vår kund. 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
Uppstart: Omgående. 
Ort/Placering: Växjöområdet 
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Ansökningstid: Snarast möjligt.

Ansök nu

Affärsdriven säljare med/utan erfarenhet i Växjö

Utesäljare
Läs mer Jan 2
Thermostar Sverige AB
Thermostar Sverige AB är experter på thermisk ånga. Vi arbetar med hög värme och ett högt tryck för att göra rent nästan alla ytor och material.
Att byta ut handkraft och kemikalier mot green cleaning med 180 grader torr ånga för både företag och privatpersoner är företagets ambition. Vi är general importörer i Skandinavien för Mediclean tec och Thermostar.
Ett av Thermostars viktiga mål är att erbjuda våra kunder en god service med hög kvalité.
Detta unika städsystem använder sig av enbart vatten i form av ånga. I dagens miljöfrågor är detta ett framtidens städsystem i alla tänkbara sektorer. Vi är verksamma inom : Kommun, Hotell, restaurang, livsmedel, industri, bilvård m.m
Arbetsbeskrivning
Som affärsutvecklare på Thermostar blir ditt primära uppdrag att vara ansiktet utåt för företaget och en problemlösare för kunden.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Marknadsföra produkten Thermostar Professional
Åka på förbokade kundbesök
Utvecklas inom försäljningsyrket

Tjänsten är omgående
Kvalifikationer
KRAV
Vi söker dig som har:
Körkort B- egen bil krävs
Mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift
Vi ser helst att du arbetar 100% men minst 75% samt kvällar och helger.

Meriterande:
Nedanstående egenskaper är meriterande:
Utesäljare- Mindre än 1 års erfarenhet
Försäljningsvana, direktförsäljning konsument

Personliga egenskaper
Thermostar Sverige AB är i en expansionsfas och söker nu dig som är/har:
Engagerad.
Kan ta eget ansvar, men även jobba i team.
Miljömedveten.
Tävlingsinriktad.
Flexibel.

Hög social kompetens och ett brinnande intresse för att skapa affär och utvecklas inom försäljningsyrket.
Är DU en av de TVÅ vi söker?
Vi erbjuder:
Försäljningsutbildning
Fortlöpande vidareutbildning och daglig feedback
Förbokade kundbesök
Fast och prestationsbaserad lön.
Ett bra arbetsteam med god laganda.
Flexibla arbetstider som du själv får vara med och bestämma varje vecka.
Tävlingar med resor och andra fina bonusar.
Ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik.
Goda karriärmöjligheter inom företaget.

Utbildningen sker på vårat kontor i Norrahammar. I stora ljusa lokaler.
LÖN
Heltidslön 24500kr+provision.
Kontaktperson
Joel Kaiser Ljungberg på 0763458477 eller jobb@thermostar.se
Så vill DU vara med oss på Thermostar Sverige att göra världen lite grönare? Då har du hittat rätt! Välkommen in med din ansökan.
Läs gärna mer om Thermostar och vår verksamhet på https://www.thermostar.se/ eller https://www.medicleantec.com
Intervjuer hålls löpande. #jobbjustnu

Ansök nu

CNC-operatör till Växjö

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 2
Vill du arbeta med tillverkning av lyftkomponenter i världsklass till kunder runt om i världen i en industri med tempo, kvalitet och goda kollegor? Då är det kanske dig vi söker till vår fabrik i Växjö

 

CNC-operatör till Växjö

Arbetsbeskrivning

Vi behöver vi nu förstärka vårt team med en CNC- operatör som har framåtanda.

Som CNC operatör i vår komponentfabrik kommer du att i första hand arbeta med att bearbeta smidesdetaljer i stål i olika bearbetningsmaskiner. Idag har vi styrda CNC-maskiner (svarv, fräs och fleroperationsmaskiner) samt robotceller med ABB-, Motoman-, UR-robotar och KUKA-robotar.

I vår utveckling i produktionen har vi börjat införa kollaborativa robotar på vissa arbetsstationer och vår plan är att automatisera allt mer.

Kompetensprofil

Vi söker företrädesvis dig som har några års arbetslivserfarenhet inom CNC och tyngre industri och trivs med detta.

Som person är du vaken, noggrann och händig. Du har ett moget förhållningssätt och förstår vikten av att hålla både på säkerhet, kvalitet och deadlines. Du kan hålla arbetstempot oavsett om du arbetar självständigt eller i team och har ett engagerande och möjlighetsorienterat synsätt.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom CNC och självständigt kan;

• Göra verktygsbyten
• Ställa in och justera maskiner efter ritning
• Felsöka samt söka information vid maskinfel

Meriterande är om du har robotvana samt erfarenhet av programmeringsspråken Fanuc och Siemens. Har du dessutom erfarenhet av fler-axliga maskiner är det bra.

Noggrannhet är en självklarhet för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.

För att kunna ta dig an rollen krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Arbetet sker i huvudsak i tvåskift och det är därför viktigt att detta fungerar i ditt livspussel. Givetvis får du en god introduktion när du kommer på plats hos oss så du känner dig säker i de olika arbetsmomenten! Vi erbjuder dig en arbetsplats i utveckling med variation och goda kollegor. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter framåt.
Tjänsten är heltid.

Mer information

Sista ansökningsdag är 230131 men rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Anställningen är tillsvidare med eventuellt inledande provanställning.

Kontakta gärna Produktionsledare Adnan Zeqiri 070 509 83 14, för att få mer information om tjänsten eller rekryteringen. Facklig kontaktperson är Per Grenander, IF Metall, tfn 0470 75 75 22. 


Om oss

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har tillverkningsenheter och försäljningsbolag i flera länder, och utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav. Gunnebo Industrier är en del av The Crosby Group.

Ansök nu

Jobba Hemifrån med Fastlön

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jan 2
Vilka är vi? 

Samtele Ab är en växande mobiloperatör på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker hemifrån och digitalt! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser.  
  
Vi söker dig som: 
- Kan flytande svenska i tal och skrift. 
- Har en positiv inställning. 
- Har höga ambitioner. 
- Älskar utmaningar. 
- Brinner för att jobba med människor 
- Har egen dator och headset 
  
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål.  
  
Vi erbjuder:  
  
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype) 
- Personlig coachning (Via Skype) 
- Start omgående 
- Tävlingar och roliga aktiviteter 
- Arbetstider 9.00-17.00 Mån-Fre  
- Hög ersättning

Ansök nu

Truckförare - Växjö - Heltid

Truckförare
Läs mer Jan 2
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Växjö. Tjänsten startar omgående.
Som truckförare hos vår kund kommer du att hantera stort och otympligt gods på deras omlastningsterminal. Du ska kunna arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad.


ARBETSBESKRIVNING
* Truckkörning i form av lossning och lastning av lastbilar/tågvagnar
* Rapportering i WMS system
* Kundkontakt via mejl och telefon
DINA KVALIFIKATIONER / KRAV
* Truckkort A1-B4 (helst C3A)
* Flytande svenska i både tal och skrift
* B-körkort
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
* Vana att köra stor truck och hantera stort otympligt gods
* IT vana
* Har en hög servicenivå.
* Är ansvarsfull, noggrann och tänker på säkerheten då arbetet innehåller flera,
komplicerade lyft och lastningar.

Arbetstider: mån-fre 7-16


Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Frukostvärd/värdinna

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Jan 2
Quality Hotel Royal Corner och Restaurang La Castellina söker en frukostvärd/värdinna.
Vi ser gärna att du är ansvarstagande och stresstålig, trivs med att jobba i grupp, är morgonpigg, passar tider och har gott humör. Tidigare erfarenhet av liknande yrke är ett plus.
Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker dig som brinner för serviceyrket och som alltid vill ge gästen det lilla extra. Du kommer vara ansvarig för att preparera frukostbuffén, fylla på buffén under frukost, plocka disk från borden, diska och följa våra städrutiner för restaurangen.
Arbetstiden är förlagd till morgon och förmiddag alla dagar i veckan. Dom dagar man öppnar är arbetstiden från kl 04.00 på vardagar och från kl 05.00 på helger.
Anställningsgrad: 75% tillsvidareanställning
Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Lön: Enligt överenskommelse
Vi kommer under det närmaste halvåret att göra en omstart för restaurangen, vilket naturligtvis innebär både en utmaning och goda utvecklingsmöjligheter. Förutom det erbjuder vi en härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Quality Hotel Royal Corner är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Ansök nu

HR-strateg

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jan 2
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Gillar du strategiskt tänk inom arbetsrätt? Då har vi ett roligt och utmanande jobb för dig!

Vi har en tjänst för dig som innebär att arbeta och utvecklas i ett dynamiskt sammanhang där ditt arbete är en del i att skapa värde för våra medborgare på ett effektivt och kvalitativt sätt. Samtidigt strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsplats som är utvecklande och meningsfull för våra medarbetare.

Tjänsten är placerad på den centrala HR-avdelningen, som är en av fem avdelningar inom Regionstaben. Du kommer att ingå i arbetsgivarteam, där ingår förhandlingschef, HR-strateger och HR-controller som tillsammans driver frågor inom arbetsrätt och lönebildning.
Vi planerar intervjuer via Teams 25 januari.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med strategiska frågor för regionen inom lönebildning, arbetsrätt, avtal och tillhörande förhandlingar. Inom dessa områden ger du råd, stöd och information till regionens chefer och HR.
Du kommer att ha kontakt med fackliga företrädare både i dialog och förhandling. Du genomför även utbildningar inom både lönebildning och arbetsrätt/avtal. Tillsammans med dina närmaste kollegor på avdelningen lägger ni upp arbetet och hjälps åt.

Uppdrag innebär också att arbeta med utredningsuppdrag från politiken och regionens ledning. Det innebär att bland annat ta fram faktaunderlag, statistik med mera samt producera tjänsteskrivelser.KVALIFIKATIONER
Personalvetarexamen och vi vill att du har erfarenhet av HR-arbete. Du är väl förtrogen med avtalsområdet för kommun och regioner. Du har också erfarenhet inom lönebildning, lönekartläggning och arbetsrätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och stor vana vid att skriva, utreda och analysera. Det är meriterande med vana från att arbeta inom politiskt styrd verksamhet.

Som person är du självständig, analytisk och strukturerad med förmåga att snabbt prioritera om. Förmåga att samarbeta och skapa förtroende med såväl högsta ledning, verksamhetsnära HR, chefer och fackliga representanter är en förutsättning för uppdraget. Du planerar och driver ditt arbete framåt, samarbetar med kollegor, diskuterar alternativa lösningar och följer upp tills uppdraget är slutfört.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Skolsköterska till Kronoberg skola & Nordic International School Kronoberg

Skolsköterska
Läs mer Jan 2
Drivs du av att vara med och göra skillnad för varje enskild elev? Vill du arbeta i en dynamisk miljö och vara en del av ett engagerat elevhälsoteam? Då kan denna tjänst som skolsköterska på våra grundskolor i Växjö vara något för dig!

Kronoberg skola är en del av utbildningskoncernen Watma Education. På Kronoberg Skola prioriterar vi mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är av största vikt. Skolan har idag cirka 400 elever i årskurs 6-9.

Nordic International School Kronoberg är en del av Kronoberg skola och grundades 2021. Idag går cirka 150 elever från årskurs 4–8 på skolan.

Skolorna ligger centralt belägna på Vallgatan.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.

Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Karriärutveckling genom Watma Academy
· Friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag
???? I arbetet hos oss kommer du vara en del av vårt elevhälsoteam. Elevhälsoteamets uppdrag är att samverka för att tidigt upptäcka elever i behov av stöd och erbjuda en kunskapsbredd vid insatser.
???? Fokus på arbetet i elevhälsan ska vara främjande och förebyggande och arbete bedrivs på individ-, grupp- och organisationsnivå.
???? I arbetet som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande och förebyggande. Du har nära samarbeten med andra professioner för att stödja elevens utveckling mot utbildningens mål.

Vi söker dig som...
? Är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska
? är en naturlig lagspelare
? är tydlig och strukturerad

Det är meriterande om du...
· har tidigare erfarenhet av liknande arbete

För att lyckas med uppdraget behöver du vara tillgänglig för eleverna, närvarande och inkluderande och lägga stort värde i att skapa goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. I gengäld kommer du att bli en del av ett drivet elevhälsoteam, i ett företag med ett tydligt högre syfte - att förändra samhället genom att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Villkor
Anställningsform: Vikariat cirka 1 år
Tillträde: Februari/mars2023
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Urvalsarbetet kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Victoria Hagberg, Rektor, victoria.hagberg@nordicinternational.se
Alma Eklund, HR-konsult, alma.eklund@watma.se
Ingela Bergling, Medicinskt Ledningsansvarig, MLA, inom Watma, mla@watma.se
Camilla Söderbäck, Verksamhetschef för elevhälsan, camilla.soderback@watma.se

Ansök nu

Sjuksköterska/Barnsjuksköterska till Neonatalvården

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 2
Neonatalvårdens uppdrag är länsövergripande och verksamheten tillhör Barn- och ungdomskliniken.

Att arbeta med neonatalvård innebär förutom ett mycket intressant arbete med barn- och familj, också många möjligheter att arbeta med kompetensutveckling och olika förbättrings- och kvalitetsarbeten. För att utveckla vårt lärande och ge en kunskapsbaserad vård arbetar vi aktivt med en modell för befattningsutveckling som tydliggör medarbetarens och verksamhetens behov. Vårt mål är att du som medarbetare ska arbeta i en god arbetsmiljö med arbetsglädje, meningsfullhet och trygghet utifrån din kompetens.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vår neonatalavdelning vårdar för tidigt födda och sjuka nyfödda barn från och med graviditetsvecka 28. Vi arbetar familjecentrerat och bedriver samvård av barn och föräldrar, som en röd tråd genom vårdprocessen. Som en integrerad del av avdelningen finns en välfungerande, utbyggd neonatal hemsjukvård samt neonatalmottagning.

Verksamheten inom neonatologi präglas av att vara varierande, med arbetstoppar och dalar. Den ena dagen är inte den andra lik. Som sjuksköterska kommer du att arbeta teambaserat. Teamet består främst av neonatolog, barnsjuksköterska och barnundersköterska. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av intensivvårdskaraktär och barnen vårdas tillsammans med sina föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Leg sjuksköterska alternativt specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Vi vill att du har ett genuint intresse för neonatologi. Egenskaper vi ser som viktiga hos dig är ett stort engagemang för barn och deras familjer, noggrannhet, god samarbetsförmåga och organisationsförmåga.

Vi ser det som en självklarhet att det finns en vilja hos dig som är sjuksköterska, att i framtiden studera till barnsjuksköterska. Det finns möjligheter att söka utbildningstjänst för att bli specialistsjuksköterska med lön under utbildningen.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

BUTIKSSÄLJARE (3h) - VÄXJÖ - TEGNÉR

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 2
Jobbeskrivning
Är du Rituals nya butikssäljare till vår butik i Växjö Tegnér? Vi söker dig som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik! Rituals har en prestigelös kultur och hos oss får du möjlighet att både utveckla dig själv och andra i en fantastisk innovativ och inspirerande miljö.

DIN ROLL
I rollen som butikssäljare söker vi dig som har ett intresse för skönhet, service och retail. Vår filosofi bygger på Slow down. . . och att göra de små stunderna i livet till meningsfulla Ritualer och det är precis den upplevelsen vi alla jobbar för att ge till våra kunder.


Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.

ARBETSUPPGIFTER


Som säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det även att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger) och villig att arbeta storhelger som t.ex jul samt under sommaren.
Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder.

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?
Rituals erbjuder en tjänst med start omgående till vårt team med entusiastiska kollegor. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA
Visstidsanställning (3) timmar/veckan fram med start i februari.
VI ÄR RITUALS
“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.
Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.
Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

INTRESSERAD?
Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem, urval sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi vill vara CV-lösa i vår rekryteringsprocess så därför önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.


För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen

Ansök nu

Installationstekniker

Installationstekniker
Läs mer Jan 2
Är du tekniker som vill arbeta på ett välkänt bolag med god arbetsmiljö, frihet under ansvar och utgå hemifrån? Här har du möjligheten till ett fartfyllt arbete med chans att påverka din vardag, servicebil samt möjligheten att lägga upp dina egna arbetsdagar tillsammans med närmsta chef.

Vad erbjuder vi?
• Du startar dagen hemifrån
• Du planerar ditt arbete själv med hjälp av din teamleader
• Du får en servicebil
• En god sammanhållning i teamet
• En lyhörd chef som kan det operativa arbetet

Vem söker vi?
• Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsfokuserad och ansvarstagande
• Du drivs av att själv planera dina arbetsdagar
• Du har en fullgod gymnasieutbildning, troligtvis med teknisk inriktning
• B-körkort
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av arbete med mekanik, el, felsökning eller dylikt
• El-behörighet/El-vana ä meriterande

Vad innebär rollen?
• Du kommer att arbeta med installationer av industriportar ute på plats hos företagskunder
• Arbetet sker på fältet ute hos kund, resor i tjänsten förekommer
• Efter utfört uppdrag så rapporterar du till kund och den egna verksamheten

Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget, och tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader.

Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Ansök nu

Saneringstekniker till Ocab i Växjö!

Saneringsarbetare
Läs mer Jan 2
Vår kund OCAB söker Saneringstekniker till sitt team i Växjö!
På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa i stället för att kassera,?riva och bygga nytt. Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och kommuner - Att samarbeta med oss ska vara en kvalitetsgaranti! Ocab är en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme vid exempelvis brand-, klotter- och vattenskador. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel, lukt, asbest och PCB.
Vi utvecklar dig i din roll som Saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du utbildning för att du ska bli trygg i din yrkesroll.

Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Din Profil
Vi söker dig som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter, har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa. Du är lyhörd mot kunder och har en vilja att ge en god service. För oss är det viktigt att vi hittar en lagspelare till vårt team som alltid vill göra sitt bästa och lära sig mer.   
Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet.

För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: Tidigare arbetslivserfarenhet
Körkort
Kommunicera och göra dig förstådd på svenska. Kan du flera språk är det meriterande. 
Minst 18 år +

Det är meriterande om du uppfyller följande krav: Någon form av erfarenhet av saneringsarbete eller från byggsektorn/industrin.
Gilla att hålla ordning och reda.
God fysisk form.
Flera av våra medarbetare har tidigare arbetat inom vård och omsorg. Kunskaper härifrån är relevanta då vi ofta möter kunder och beställare i svåra situationer.

Det viktigaste för oss är dock att du har rätt egenskaper och inställning för att utvecklas och växa med oss!

Omfattning
Befattning/titel: Saneringstekniker
Ort: Växjö
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid mån-fre. 
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet, om allting funkar bra kan anställningen leda till direktanställning hos Ocab.  

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, vi tar ej emot ansökningar via mejl. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Ansök nu

Eterni söker erfarna CNC-operatörer

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 2
Till vår trevliga kund i Växjö söker vi nu en erfaren CNC operatör med uppstart omgående.
Hos vår kund möts du av en toppmodern och utmanande arbetsmiljö där kvalitet och precision är ledorden. Här erbjuds du både personlig och professionell utveckling med kunniga medarbetare. Arbetet är en tjänst som sträcker sig över sommaren men för rätt person finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning. 
  
Tjänsten som CNC operatör innefattar främst: 
Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner (främst längdsvarvning) 
Verktygsbyten och maskinövervakning 
Mätning och kvalitetskontroller
Din profil 
Vi söker dig som innehar både CNC-utbildning och några års praktisk erfarenhet som operatör/ställare. Vi ser även att du har viss erfarenhet av programmering och är van att arbeta lösningsorienterat i nära samarbete med dina kollegor. Du bör vara prestigelös, ha ett systematiskt och analytiskt synsätt och ett intresse för problemlösning.
Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling.   
Som person är du en god lagspelare och en trevlig kollega som lägger stort engagemang i ditt arbete. Fokus på hög kvalitet och noggrannhet är ett krav då vi arbetar med små komplexa detaljer. 


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid  (kan komma att gå över till 2 skift/nattskift ) 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

 

NyckelordCNC maskin, längdsvarvning
BranschkategoriIndustri / Tillverkning
BranschMetallindustri / metallvaror

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Växjö

Hemförsäljare
Läs mer Jan 2
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team! Då vi hela tiden växer och utvidgar vår verksamhet finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och genom att visa framfötterna finns det inget tak för hur långt du kan gå!
First Unit AB erbjuder våra kunder individuell rådgivning, anpassat efter var och ens individuella behov i sin hemmiljö. Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare Clear Sky, som binder och eliminerar upp till 99,9996 procent av alla skadliga partiklar i inomhusluften. Maskinen kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Våra säljare har möjligheten att jobba hur mycket de själva vill – varifrån de vill. Eftersom vi är placerade på olika ställen i landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching. Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Många toppsäljare och chefer i Sverige, även i flera andra branscher, har fått sina jobb tack vare vår mångsidiga och meriterande diplomerande säljutbildning. Den innefattar bland annat:
Säljpsykologi
Värdebyggnad
Behovsanalys
Argumentationsteknik
Finansieringslösningar

Om jobbet
First Unit AB expanderar snabbt och finns idag representerade över hela landet, med kontor i Halmstad, Jönköping och Gävle. Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Regionsäljare i Lammhult ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 2
Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den certifierande säljutbildningen de fått hos oss.


Vi erbjuder Dig:
En grundlig certifierad säljutbildning
Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
Anpassat flexibelt arbetsschema
Löpande vidareutbildning
Feedback och stimulans
Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Teambuilding och Kick-offerDu kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Du har körkort & tillgång till egen bil.


Villkor, lön och förmåner
Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:
* Heltidslön på 24 500 kr i månaden
* En av marknadens högsta provisioner ovanpå den fasta lönen
* Trygghetsförsäkring
* Tjänstegrupplivförsäkring
* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes


Ett par röster om jobbet
”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år
”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år


Om Clear Sky
Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sökord
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Regionsäljare i Braås ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 2
Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den certifierande säljutbildningen de fått hos oss.


Vi erbjuder Dig:
En grundlig certifierad säljutbildning
Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
Anpassat flexibelt arbetsschema
Löpande vidareutbildning
Feedback och stimulans
Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Teambuilding och Kick-offerDu kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Du har körkort & tillgång till egen bil.


Villkor, lön och förmåner
Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:
* Heltidslön på 24 500 kr i månaden
* En av marknadens högsta provisioner ovanpå den fasta lönen
* Trygghetsförsäkring
* Tjänstegrupplivförsäkring
* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes


Ett par röster om jobbet
”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år
”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år


Om Clear Sky
Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sökord
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Administratör till bolag i Växjö

Administrativ assistent
Läs mer Jan 2
Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi omgående en engagerad administratör. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att hantera inkommande mail, fördelning av ärenden internt samt mot kunder inom olika regioner. Det är av stor vikt att du trivs att arbeta mot uppsatta mål då samtliga ärenden ska behandlas inom en tidsram. Som administratör blir du en viktig lagspelare i ett positivt och framgångsrikt team där ditt arbete verkligen gör skillnad.

Uppdraget löper på heltid, måndag till fredag 8-17 med start så snart som möjligt. Uppdraget är långsiktigt och initialt en inhyrning via Inpeople. För rätt person finns goda möjligheter till anställning på Atea.


Din profil
Du som söker trivs i en miljö där det är full fart och mycket att göra. Din arbetsmoral är hög och du har inställningen att ingenting är omöjligt. Du har alltid kunden i fokus och ett professionellt bemötande. Du trivs med att ta ansvar och är lyhörd inför din omgivning.

Som person är du alert och ambitiös. Du har ett eget inre driv och kommer gärna med förslag om förbättringar. Du är noggrann och trivs med att arbeta på ett strukturerat och organiserat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du har lägst gymnasieutbildning.,

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

BUTIKSSÄLJARE 5H - VÄXJÖ- GRAND SAMARKAND

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 2
Jobbeskrivning
Är du Rituals nya butikssäljare till vår butik på Grand Samarknad i Växjö. Vi söker dig som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik! Rituals har en prestigelös kultur och hos oss får du möjlighet att både utveckla dig själv och andra i en fantastisk innovativ och inspirerande miljö.

DIN ROLL
I rollen som butikssäljare söker vi dig som har ett intresse för skönhet, service och retail. Vår filosofi bygger på Slow down. . . och att göra de små stunderna i livet till meningsfulla Ritualer och det är precis den upplevelsen vi alla jobbar för att ge till våra kunder.


Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.

ARBETSUPPGIFTER


Som säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det även att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger) och villig att arbeta storhelger som t.ex jul samt under sommaren.
Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder.

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?
Rituals erbjuder en tjänst som butikssäljare till vårt team med entusiastiska kollegor. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA
Visstidsanställning 5 timmar i veckan. Start i januari.

VI ÄR RITUALS
“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.
Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.
Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

INTRESSERAD?
Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem, urval sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi vill vara CV-lösa i vår rekryteringsprocess så därför önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.


För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Regionsäljare i Växjö ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 2
Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den certifierande säljutbildningen de fått hos oss.


Vi erbjuder Dig:
En grundlig certifierad säljutbildning
Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
Anpassat flexibelt arbetsschema
Löpande vidareutbildning
Feedback och stimulans
Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Teambuilding och Kick-offerDu kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Du har körkort & tillgång till egen bil.


Villkor, lön och förmåner
Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:
* Heltidslön på 24 500 kr i månaden
* En av marknadens högsta provisioner ovanpå den fasta lönen
* Trygghetsförsäkring
* Tjänstegrupplivförsäkring
* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes


Ett par röster om jobbet
”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år
”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år


Om Clear Sky
Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sökord
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Konstruktör till Gyptech

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 2
Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör för oss att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner till våra kunder tar vi ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.  
Nyligen skrev vi på vår största order någonsin vilket innebär att vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt team. Vi söker nu en konstruktör som vill växa tillsammans oss.

Vill du jobba med kolleger som har högt engagemang och ett brinnande intresse för sitt arbete? Har du potential att växa snabbt i en global och framtidsorienterad koncern? Då vill vi höra mer från dig! 
 
Dina arbetsuppgifter 
Som Konstruktör på Gyptech är du inblandad från offert till slutmontage hos våra kunder. Ditt uppdrag blir att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt ta fram ritningar och övrigt underlag till produktion av maskiner och anläggningar för gipstillverkning.  Tjänsten innehåller en del resor då dina uppdrag under vissa perioder sker på plats hos våra kunder. Just nu har vi projekt på gång i USA, Taiwan, Nya Zeeland, Mexiko, Israel, Frankrike och Tyskland.  
Tjänsten är tillsvidare med placering på Gyptechs kontor i Växjö. 

Dina ansvarsområden som konstruktör  Framtagning av layout/ installationsunderlag 
Framtagning av tillverkningsritningar för legoverkstäder 
Teknisk kontakt med underleverantörer 
Montagestöd hos kund

Din profil 
För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du kan arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina arbetsuppgifter i mål. 

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du är en omtänksam lagspelare. Gyptech är en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att dina insatser ger stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.  

För att vara aktuell för tjänsten har du  Högskoleingenjör inom maskinteknik 
Kunskap inom 3D Cad, med fördel även 2D Cad 
Med fördel erfarenhet av processindustri 
Mycket god engelska i tal och skrift 

Ansökan 
Sista ansökningsdatum är den 21:e januari 2023, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Gyptech som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070-1497060  eller anna.fransson@onepartnergroup.se

Ansök nu

Beteendevetare till avdelningen för Bettfysiologi, SPTV Klostergatan

Socionom
Läs mer Jan 2
Specialisttandvården Klostergatan består av avdelningarna för bettfysiologi, parodontologi och protetik och här arbetar 20 personer. Kliniken finns centralt belägen tillsammans med Specialisttandvården Ortodonti, allmäntandvård, Servicecenter och vårt administrativa kansli på Klostergatan i Växjö. Kliniken har, förutom verksamhet i Växjö, även viss verksamhet i Ljungby.


ARBETSUPPGIFTER
Inom bettfysiologi utreds och behandlas smärttillstånd och funktionella besvär i ansikte och käkar.
Vanliga besvär hos våra patienter är trötthets- eller stelhetskänsla i käkarna, smärta i ansikte, käkar eller käkleder, spänningshuvudvärk, käkledsljud samt gap- och tuggsvårigheter.

De vanligaste behandlingsmetoderna vi använder oss av är olika rörelseträningsprogam för tuggmuskulaturen och käkleder samt bettskena. Vi erbjuder också behandling med kortisoninjektion i käkleder, injektion i muskulatur och akupunktur.

Avdelningen för bettfysiologi utvecklas ständigt och vi söker efter en medarbetare som kompletterar vårt team som just nu består av bettfysiolog, tandsköterskor och beteendevetare. Vårt mål är att jobba delegerat; tandläkarna utför utredningar och uppföljningar och tandsköterskorna ger majoriteten av behandlingarna. Då vår nuvarande beteendevetare ska gå vidare till andra arbetsuppgifter söker vi nu hennes efterträdare. Beteendevetaren kommer att jobba med patienter med bettfysiologiska besvär av svårare grad, där konventionell behandling inte har gett önskad effekt. Just nu jobbar vi med ett koncept från Malmö Universitet, så kallad odontologisk smärtskola, där den enskilde patienten och beteendevetaren tillsammans jobbar med smärtan, med fokus på acceptans. Vi har också planer på att komplettera vårt behandlingspanoramat med gruppverksamhet (Lärande café).

Vi vet att det är väldigt spännande och kul att komma till ett nytt jobb, men också att det kan vara lite jobbigt i början med allt nytt. För att underlätta för dig som är ny har vi därför ett övergripande introduktionsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, det betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att söka om du är intresserad av den här tjänsten!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är beteendevetare med kandidatexamen i pedagogik, socialpsykologi, psykologi eller sociologi. Som beteendevetare studerar du mänskligt beteende ur olika aspekter och hos oss kommer du möta patienter som har smärtproblematik i käk & ansiktsregionen pga. olika anledningar.

Du har erfarenhet av att möta människor med smärtproblematik och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom Motiverande samtal, KBT och/eller vana av Coachande samtal.

Dina personliga egenskaper är viktiga: vi söker dig som har en positiv grundinställning är lugn, metodisk och tror på varje patients förmåga att göra förändringar.
Du har lätt att samarbeta med andra och bidrar till en god stämning på jobbet. Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.


ÖVRIGT
Vi är drygt 340 medarbetare i Folktandvården Kronoberg och vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande, meningsfullt och roligt jobb hos oss!

Vi kan också erbjuda dig förmåner i form av:
• tjänstepension
• flyttbidrag
• möjlighet till löneväxling
• möjlighet att teckna avtal om förmånscykel
• friskvårdsbidrag
• massagebidrag
• medlemskap i personalklubb

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Account Manager Delectum Växjö

Account manager
Läs mer Jan 2
Eric Rahmqvist AB grundades 1953 av Signe och Eric Rahmqvist och är än idag en familjär koncern som är experter på allt som har med arbetsplatser att göra. Vi har totalt 400 anställda och finns i 11 länder. Grundidén är att man måste lära känna kunden och förstå vilka behov de har för att veta hur man bäst kan hjälpa dem. Vi lägger också stor vikt på hållbarhet och innovation när det kommer till våra produkter. Rahmqvistgruppen är idag specialister inom flera olika områden (bl.a. första hjälpen, ergonomi, visuell kommunikation och arbetsmiljö) med syfte att hjälpa medarbetare att skapa roligare, mer effektiva och hållbara arbetsdagar.

Jag heter Lukas Forsberg och för drygt 12 år sedan gick jag från att vara brevbärare till att ta anställning på Rahmqvist som säljare med ansvar för ett eget distrikt. Jag hade inte jobbat med försäljning tidigare, men med ett stark driv, positivt mindset, viljan att lära mig, samt med en marknadsledande koncern bakom mig, så fanns alla förutsättningar för att lyckas. Med tiden blev jag säljledare, och för att några år sen blev jag erbjuden ansvaret för varumärket Delectums säljkår i Sverige. En dag jag aldrig glömmer!

Om tjänsten

I rollen som säljare på varumärket Delectum blir du en del av Rahmqvistgruppen. Delectum är ett snabbt och innovativt företag som under snart 70 år har utvecklat produkter med fokus på miljö, design och kvalitet. Vi arbetar främst inom tre starka produktsegment; profilering, giftfritt kreativt skapandematerial under varumärket Colorona, samt utveckling av idé och funktion inom kontorssegmentet. En genomtänkt profilprodukt stärker och påminner om företagets varumärke, både internt och externt. Och på Delectum hjälper vi företag att analysera sitt varumärke och baserat på detta ta fram rätt produkter utifrån vad kunden vill uppnå. Som säljare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta dina egna mål, många beskriver det som ett mellanting mellan att driva eget och vara anställd. Här på Rahmqvist andas det entreprenörsanda och frihet under ansvar.

Kvalifikationer

- Snabblärd

- Har lätt för att sätta dig in i olika typer av företag och dess behov

- Stark drivkraft och vilja att utvecklas

- Körkort

- Talar och skriver svenska obehindrat

Vad vi erbjuder dig:

- Personlig utbildning och löpande kompetensutveckling

- Rahmqvist College - Sveriges bästa säljutbildning helt gratis!

- Ytterst kundansvarig på ditt distrikt

- Garantilön

- Tjänstepension och andra förmåner

- Möjlighet till förmånsbil

- Telefon & surfplatta

- Karriärmöjligheter både nationellt och internationellt

Din profil
För att lyckas i rollen bör du gilla att ta kontakt med nya människor. Du brinner för att hjälpa andra och motiveras av att flexibelt kunna påverka din egen arbetstid och lön. Vi söker dig som är driven och har en vilja att utvecklas.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra ett kortare personlighetstest (7-10 min) om du går vidare i denna process. Detta test bygger på det DNV-certifierade testet JobMatch Talent, som har en mycket väl dokumenterad validitet relaterat till arbetsprestation inom olika tjänster.

Skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden tagit slut.

Varmt välkommen till Delectum!

Ansök nu

Sälj-stjärna sökes i Växjö!

Utesäljare
Läs mer Jan 2
Om oss

FMCG Partner är specialiserade på att utveckla våra kunders närvaro i butiker, primärt inom dagligvaruhandeln (DVH). Vi är del av SSI - Sales Services International som är världens största leverantör av säljtjänster med en omsättning på 7 MDKR.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett drivet säljteam & där ansvara för distriktet ÖST

-
Blekinge+Småland+Öland+Gotland

Din främsta uppgift är att sälja in produkter till butikerna av de varumärken som kommer ingå i din portfölj. I arbetet ingår även att bevaka kundernas position och samla in data vid dina besök.

Ditt resultat kommer utveckla kundernas position på marknaden och du är en stor nyckelspelare i deras framgång.

Vem söker vi?

Vi söker en säljare som är mån om människor runt omkring sig men aldrig backar för att kunna leverera ett starkt resultat. Du är flexibel i vilka produkter och områden du har i ditt distrikt. Distriktet du kommer jobba i kräver en hel del bilåkande så du behöver tycka om att tugga asfalt & se nya delar av landet.

Du ska kunna jobba självständigt och vara organiserad. Du behöver vara social och utåtriktad & älska möten med inköpare. Vi ser gärna någon som har jobbat som säljare inom DVH tidigare men dina personliga egenskaper & egna driv väger tyngre oavsett erfarenhet.

Våra krav på dig som söker

- Trevlig & duktig på att underhålla yrkesmässiga relationer

- Erfarenhet av B2B-försäljning

- B-Körkort

- God datavana

Meriterande

-
erfarenhet från DVH

-
erfarenhet av nykundsbearbetning

- erfarenhet av CRM-systemet Genero

Vi erbjuder

- Ett roligt, omväxlande arbete med frihet under ansvar.

- Engagerade & positiva kollegor.

- Kunnig säljledning

- Egen tjänstebil

- En stabil fast lön + provision på det du säljer

- Arbetstider Mån-Fre mellan kl. 8-17

- Utbildning på vårt huvudkontor i Stockholm minst 2 ggr per år

Varmt välkommen med din ansökan om du tror du skulle passa för den här rollen!

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum gått ut så tveka inte utan ansök så fort som möjligt!

Lycka till!

Ansök nu

Logistikkoordinator sökes till 3stepIT

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 2
3stepIT har ett omfattande tjänsteutbud som riktar sig till företag och andra organisationer med behov att hantera livscykeln för sin IT-plattform. Vi hjälper företag att hantera finansiering, administration och återtag av IT-utrustning på ett transparent, kostnadseffektivt och hållbart sätt. 3stepITs kunder bidrar också till utvecklingen mot en cirkulär ekonomi eftersom utrustningens livslängd ökar genom återanvändning. Vi brinner för hållbarhet och försöker leva som vi lär i alla delar av vår verksamhet.

Logistikkoordinator
Till vår kund 3stepIT söker vi nu en internationell logistikkoordinator. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget är en visstidsanställning på 3-6 månader som förväntas börja omgående. 

I rollen som logistikkoordinator ansvarar du för order- och transporthanteringen för våra internationella och nationella kunder samt säkrar att leveranser av IT-produkter kommer till våra produktionsenheter i rätt tid med rätt dokumentation.
I denna roll är du en viktig länk mellan kunder, interna funktioner, leverantörer och speditörer – och arbetet innefattar kontakt med både interna så väl som externa parter i olika kontaktytor (mail, telefon och Teams). 
I det dagliga arbetet kommer du att planera och hantera inkommande och utgående transportordrar och framtagning av dokument till dessa leveranser. Du kommer även arbeta med rutinartade arbetsuppgifter inom orderhantering, leverans, precisionsanalys samt uppföljning av olika KPI- och SLA-krav. Rollen innefattar även medavvikelse- och reklamationsutredningar, fakturagranskningar och att utföra underlag för löpande fraktfakturering.

Vi söker dig som har viljan och förmågan att ta ansvar och känna ägandeskap över de arbetsuppgifter som faller inom ramen för din roll. Du trivs att arbeta strukturerat och känner dig bekväm att följa de regler och rutiner som arbetet kräver. Samtidigt är du flexibel och kan självständigt prioritera och göra en egen bedömning för hur tiden bäst fördelas.
Vi ser att du är en lagspelare som alltid stävar efter ett bra samarbete med dina kollegor och externa parter. Du är kommunikativ och behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.
Vidare ser vi att du har erfarenhet av orderhantering inom logistik området och/eller med inriktning på supply chain inom logistik, exportadministration och/eller spedition.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där man bryr sig om varandra och som ger dig möjlighet till utveckling genom arbete. Vi erbjuder mångsidiga och utmanande uppgifter, en internationell arbetsmiljö och en fin arbetsgemenskap

Viktigt att du talar och skriver engelska obehindrat eftersom uppdraget avser en internationell miljö.

Placeringsort: Växjö
Tillträde: Omgående
Omfattning: 100% i 3-6 mån.
Arbetstid: Dagtid

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten hoppas tillsättas omgående så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Annie Afram på 0470-32 38 35

Ansök nu

Timavlönad skötare till resursenheten i Region Kronoberg

Skötare
Läs mer Jan 2
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad skötare arbetar du på en eller flera avdelningar inom specialistpsykiatrin. Den psykiatriska specialistvården är samlad i ett verksamhetsområde.

För vuxenpsykiatrin finns dagsjukvård och mottagningsverksamhet i både Ljungby och Växjö. Den psykiatriska heldygnsvården finns på Sigfridsområdet i Växjö. Här finns även en psykiatrisk akutmottagning vid akuta uppkomna, svåra och allvarliga psykiska tillstånd.

Barn- och ungdomspsykiatrin befinner sig i både Växjö och Ljungby och handlägger akuta ärenden dygnet runt.

Som timavlönad förväntas du vara redo att hoppa in på arbetspass när en avdelning får en korttidsfrånvaro och delta i det dagliga avdelningsarbetet, det innebär bland annat:

• göra akuta bedömningar ihop med sjuksköterska/läkare, arbete vid korta inläggningar/slutenvård, patienttransporter till andra län.
• förbereda måltider
• enklare skötsel av avdelningen

Patientarbete innefattar exempelvis:
• överrapportering och enklare dokumentation
• stötta patienter i olika samtal, möten med anhöriga och/eller institutioner
• extravak för patienter med särskilda behov
• tröst och stöd efter behov, enklare omvårdnadssamtal
• enklare omläggningar

Utöver dessa arbetsuppgifter förväntas du vara behjälplig med uppgifter som kan innefatta:

• dokumentering av in- och utpassage (för de patienter det berör)
• bära larm och larma om något händer
• vara beredd att ingripa i händelse av hot och våld
• hantera besökare och anhöriga

I rollen som skötare förväntas du klara av att både arbeta självständigt och i samarbete med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du som söker är utbildad skötare eller har en motsvarande lämplig utbildning. Vi söker också efter dig som studerar till undersköterska/skötare, polis, sjuksköterska, psykolog eller beteendevetare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom psykiatri.

Som person ser vi att du är lyhörd, lugn och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Förväntningar på dig som timavlönad:

• kan arbeta kontinuerligt
• tillgång till en mobiltelefon
• möjlighet att ta akuta pass
• möjlighet att arbeta dagar, kvällar, nätter och helger
• ha god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och ett öppet sinne

Vid arbete inom Barn- och ungdomspsykiatrin efterfrågas registerkontroll. Detta görs i samband med eventuell anställning.

Vi rekryterar löpande utefter behovet på Region Kronobergs verksamheter.

ÖVRIGT
Är du utbildad undersköterska/skötare ska du bifoga utbildningsbevis/betygen i din ansökan.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

VT23 Padeltränare Padelson Academy - Växjö

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jan 2
Einar Sports (Sweden Sport Academy) är sedan 2004 en av Sveriges största idrottsarrangörer. Årligen deltar mer än 30 000 barn och ungdomar tillsammans med fler än 1000 tränare inom olika idrottsaktiviteter.

Vi söker nu dig som tränare till vår nya padelsatsning för barn i åldern 5-13 år ”Padelson Academy"! Du hittar mer information på hemsidan: www.padelsonacademy.se

Träningarna kommer att bedrivas eftermiddag / kväll vardagar och / eller dagtid lördag - söndag inomhus i padelhallar. I varje grupp deltar runt 6 spelare. Beroende på antal grupper leder du pass ett antal timmar per vecka. Du har till viss del möjlighet att påverka dag och tid själv.

Kommande kurs startar vecka 4 och pågår i tio veckor. Därefter fortsätter vi med kurser löpande under året.

Vi ser gärna att du fortsätter även följande kurser som tränare.

Du inspirerar, leder och ansvarar för träningarna. Du är van vid att leda träningsgrupper för barn och har erfarenhet av padel som spelare / tränare. Du är glad och inspirerande som person samt flexibel och prestigelös samt van vid att arbeta självständigt.


Du kommer att arbeta efter Padelson Academy´s träningsupplägg och genomgå vår tränarutbildning online där vi utbildar dig i vårt specifika träningsupplägg. Under kurserns gång blir du även coachad av våra arbetsledare.

Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Ekonomichef
Läs mer Jan 2
Nu söker vi dig som vill arbeta med ekonomi och redovisning i ett privatägt bolag med placering i centrala Växjö. Hos oss blir du en central del i verksamheten!

Ditt uppdrag
Som Ekonomiansvarig ansvarar du ensam för företagets hela ekonomifunktion och löneadministration. Arbetet innefattar även månadsbokslut och årsbokslut.
Dina huvudsakligaarbetsuppgifter kommer innehålla:
  Löpande bokföring
Löpande redovisning (månads-, kvartals- och årsbokslut)
Resultat balansbudget
Kund- leverantörsreskontra
Fakturering vid större affärer
Rapportering av moms, skatt arbetsgivaravgifter
Lönehantering inklusive utbetalning
Kontakt med bank samt kontakt med revisor.
I denna tjänst arbetar du i ett tätt samarbete med ägaren och blir på så vis också en nyckelperson i företaget.

Erfarenhet
För rollen som ekonomiansvarig söker vi dig med minst 5 års erfarenhet från en liknande roll där du självständigt ansvarat för hela bokslutsprocessen. Du har troligtvis högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Du har god systemvana och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din profil
Som person är du prestigelös, noggrann och har förmåga att självständigt prioritera. Du har praktisk erfarenhet från en liknande roll och mycket god förståelse för redovisning. Vi ser gärna att du är affärsdriven. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta varierat med både högt och lågt. Du är strukturerad, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har en god pedagogisk förmåga samt trivs med att arbeta både enskilt och i team. Du drivs också av att delta i arbetet med ständiga förbättringar för bolagets bästa.


Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Håkanssons Maskinaffär som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75 eller mail carolina.skold@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Praktiska personer till populär industri i Växjö

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 2
Dina arbetsuppgifter
Bli en del av ett framgångsrikt företag! Till vår kund i centrala Växjö söker vi nu fler montörer med det där lilla extra.
Du möts av en härlig stämning och ett bra arbetsklimat, här är det viktigt att ha kul och jobba tillsammans med sina kollegor.
Arbetsuppgifterna består främst av montering av ventilationsaggregat, fläktar och luckor. Det förekommer både standardiserade modeller samt kundanpassade lösningar.
Ett varierande arbete som kräver precision, noggrannhet och tidigare erfarenhet av montering eller annat praktiskt arbete samt även kunskap kring ritningsläsning.

Välkommen till en trevlig arbetsplats med högt uppsatta mål!

Vem tror vi att du är?
För att passa in i detta gäng bör du vara målmedveten, händig, ha högt kvalitetstänk och vara en bra lagspelare.
Du har med fördel jobbat med montering eller liknande arbete tidigare och är van vid att läsa ritningar.
Alternativt är du kanske utbildad snickare, mekaniker eller bara en person som älskar att jobba med händerna och dessutom är väldigt bra på det.
Du ska kunna ta instruktioner och arbeta strukturerat i ett bra tempo.
Har du erfarenhet av lödning med öppen låga är detta ett plus, dock inget krav.

Du behärskar obegränsat svenska i tal och skrift och är redo för uppstart relativt omgående.

De lediga platserna är främst förlagda kvällstid, det innebär att man jobbar mån-tors 14:25-00:40.
Uppdraget löper långsiktigt. Inledningsvis erbjuds du en visstidsanställning hos oss på Inpeople, med goda chanser till fast anställning direkt hos kunden längre fram.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Frontend-utvecklare
Läs mer Jan 2
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen!

Ansök nu

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 2
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen!

Ansök nu

Jobba I Cypern

Innesäljare
Läs mer Dec 31
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Systemutvecklare till Elecosoft

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 31
Är du en erfaren utvecklare som nu vill träda in i en roll där du, tillsammans med kunniga medarbetare får utveckla morgondagens byggprogram? Rollen som systemutvecklare på Elecosoft passar dig som har en passion för programmering och vill arbeta med spännande kundprojekt inom byggindustrin! Välkommen med din ansökan idag- vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Elecosoft är en stark aktör inom programvaror för bygg- och installationsbranschen. Deras programvaror och tjänster bidrar till förenklade processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Elecosoft består idag av cirka 60 anställda över hela landet och har lokalkontor i Växjö och Göteborg, samt huvudkontor i Skellefteå.

Som systemutvecklare på Elecosoft är du en del av ett fullstack team som arbetar för att ständigt utveckla programvaror där kunden är prioritet. Du kommer att arbeta i ett agilt team och ditt arbete kan utföras på kontoret i Växjö eller hemma. Du erbjuds möjligheten att med frihet välja och föreslå lösningar på de uppgifter som ska lösas. Du erbjuds även:


* Flexibel arbetsplats och möjlighet till hybrid arbetsplats.
* Förmåner såsom friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.
* Möjlighet att utveckla dina kunskaper med hjälp av Microsoft Enterprise Skills inititive program.
* En arbetsplats som inkluderar och tar hand om sina medarbetare.


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Elecosoft.

ARBETSUPPGIFTER
Elecosoft har arbetat med kalkylering och utvecklat kalkylsystem i mer än 25 år och har därmed hunnit förvärva en hel del kunskap. Bidcon är deras kalkylprogram för bygg- och installationsbranschen, och summan av den kunskap och kundönskemål som de samlat på sig. Programmet är utvecklat i modern teknik vilket gör det möjligt att möta kunders och marknadens krav.Elecosoft har utvecklingsteam, i Sverige och utomlands som arbetar tillsammans för att se till att Elecosofts produkter fungerar bra tillsammans. Du kommer att ingå i ett team av utvecklare och tillsammans med dina kollegor tar du fram förslag på lösningar för ny funktionalitet framförallt för Bidcon. Ni kommer, i dialog med kunderna, förstå vilka önskemål som finns och vad som ska prioriteras.

På Elecosoft kommer du att ha möjlighet att medverka i olika delar av arbetet och ha kontakt med kollegor som arbetar i hela produktlivscykeln, från sälj till support och underhåll. Det innebär också att du har möjlighet att växla mellan uppgifter över tid. Eftersom deras programvaror är i olika skeden av utveckling finns möjlighet att få arbeta i olika teknologier allt från desktop till molnbaserat.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk bakgrund inom IT på universitetsnivå eller KY/YH college eller motsvarande.
- Mycket goda kunskaper i C # .NET.
- 3-5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare eller programmerare.
- Brinner för att skapa kund- och affärsnytta.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation sker på båda språken.

Som person är du:


* Anpassningsbar
* Samarbetsinriktad
* Självgående
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elecosofts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna med om Elecosoft här!

Ansök nu

Energikonsult

Byggnadskonsult
Läs mer Dec 30
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Efterfrågan på hållbarhetstjänster är fortsatt stor bland våra kunder och vi behöver förstärka organisationen med ytterligare en energikonsult. Till något av våra kontor i Kronoberg eller Kalmar söker vi dig som brinner för energifrågor. Vi erbjuder en tillsvidareanställning i en spännande och utvecklande miljö.

Arbetsuppgifter:
I rollen som energikonsult erbjuder vi dig en möjlighet att få använda din analytiska förmåga och tekniska kompetens för att hjälpa våra kunder att nå sina energi- och hållbarhetsmål. En förutsättning för att trivas och lyckas i rollen är att du har teknisk kunskap om fastigheter samt förmågan att lyfta blicken och komma med innovativa och ekonomiskt hållbara lösningar ut till kund. Tillsammans med övriga konsulter inom HSB Sydost planerar och strukturerar vi arbetet utifrån geografisk placering, behörighet och önskad kompetensutveckling. Tillsammans har vi bred kompetens inom energifrågor, byggprojektledning och underhållsplanering.

Som energikonsult arbetar du huvudsakligen med att:

- Energioptimera, effektivisera och modernisera värme- och ventilationssystem i hyres- och bostadsrättsfastigheter.
- Genomföra och driva ombyggnads- och energibesparingsprojekt i form av solcellsinstallationer, värmeåtervinningsanläggningar, IMD-lösningar etc.
- Förmedla och driva projekt gällande laddlösningar för fordon i flerbostadshus.
- Utföra kund- och underhållsplansbesök med rådgivning kring tekniska system.
- Sköta driftövervakning samt aktivt arbeta med driftavtal gentemot fastighetsägarna.

Eftersom HSB Sydost har verksamhet runt om i hela Kronoberg, Blekinge och Kalmar län förväntas du vara rörlig i tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Kunskaper inom upphandling av projekt (ABT)
- Gedigen branschrelaterad yrkeserfarenhet
- Kunskaper inom styrsystem och fastighetsautomation
- Relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Certifiering som energiexpert är meriterande
- Goda datakunskaper
- B-körkort

Personliga egenskaper:
Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter i fokus. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att hantera kunden, lyssna till deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal tjänster:
1 st.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2023-01-15. Löpande urval kommer ske under perioden för annonsering, så tveka inte att skicka in din ansökan snarast. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Medarbetare till KFC på KFC

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 30
KFC rekryterar: Medarbetare till KFC


Vill du göra karriär och förverkliga din potential hos KFC - en av världens största restaurangkedjor?
                                                                      SÖK JOBB HOS OSS!

Vi på KFC söker dig som har en ambition att hela tiden lära dig mer och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka med sina bästa vänner. Med rätt inställning och insats finns stora förutsättningar att gå vidare inom företaget. Se videon nedan med några av våra medarbetare som berättar mer om hur det är att jobba på KFC:

 [youtube qW2_9yNK87A] 
Arbetsuppgifter

Som del i vårt team är du vårt ansikte utåt som hälsar gäster välkomna och ger service med högsta kvalitet. Du arbetar i kassan, Drive-thrun, matsalen eller i köket. 

Som kassa-och Drive-Thru medarbetare arbetar du med att paketera beställningar och servera gästerna med den absolut bästa och snabbaste servicen.

I köket är du ansvarig för att med våra unika recept och metoder tillaga kycklingen, vår viktigaste råvara. Du ser till att det alltid finns härligt fräscha, väldoftande och välsmakande portioner av kycklingen som dina glada arbetskamrater serverar våra hungriga gäster.

Vem är du?

Vi söker dig som är en positiv, utåtriktad, och ansvarsfull person. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor. Arbetet innebär skiftarbete på olika tider och dagar. För att jobba hos oss ska du ha fyllt minst 16 år och avslutat grundskolan.

Låter det som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!Vill du jobba på en av världens största restaurangkedjor, med ca 24 000 restauranger i 115 länder?

KFC är en arbetsgivare som ger dig möjligheten att förverkliga din potential! Du lär dig kontinuerligt nya saker och är med och utvecklas tillsammans med företaget. Se videon med några av våra medarbetare som berättar mer om hur det är att jobba på KFC:

[youtube qW2_9yNK87A]

När vi rekryterar personal söker vi alltid engagerade personer som vill jobba med människor och ser utmaningar snarare än problem.

Längre ner på sidan hittar du våra aktiva annonser. Hittar du ingen annons där du söker jobb? Registrera dig för vår jobbevakning så hör vi av oss när det blir aktuellt.

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Dec 30
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.01.28

Ansök nu

Maskinbyggare / Montör sökes till växande AriVislanda

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 30
Har du ett brinnande tekniskt intresse, är duktig mekaniker, tycker om att hjälpa andra samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!
 
Om tjänsten

Vi växer kraftigt och söker nu ytterligare maskinbyggare/montörer till vår fabrik i Vislanda.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är montering av våra egenutvecklade sågverksmaskiner samt kringutrustning. Våra maskiner är stora, tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra monteringstjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vår montering sker stationsvis där man ansvarar för montaget från minsta delkomponent till färdig maskin, vilket kan ta veckor. Till hjälp finns, förutom kunniga kollegor, kompletta ritningar och 3D modeller med åtkomst via dataskärmar, där man kan zooma, vrida och vända på detaljen/sammanställningen osv.
Övrigt verkstadsarbete kan även förekomma.

För rätt person finns möjlighet att utvecklas till att periodvis arbeta som resemontör/servicetekniker.
Vi utför montering, installation, inspektion, felsökning, reparation och underhåll av våra produkter och hela sågverkslinjer samt instruerar och utbildar kunders personal i säkerhet, teknik, funktion och handhavande.
Våra resemontörer är på uppdrag runt om i hela världen och våra uppdrag varierar från en dag till flera veckor. 


Vem är du?

Vi söker en engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och praktiskt lagd person med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Vi tror du har en bred teknisk erfarenhet och goda kunskaper inom mekanik och ritningsläsning. Tidigare erfarenhet som montör, reparatör, maskinbyggare, resemontör eller servicetekniker är önskvärd. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher såsom sågverks-/truck-/entreprenadbranschen samt har kunskap inom elektronik/hydraulik/pneumatik.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för teknik, mekanik och att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan när så krävs även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.01.28

Ansök nu

Truckförare Alwex Intermodal i Alvesta

Godsmottagare
Läs mer Dec 30
Vad erbjuder vi i ditt kommande arbete:

Truckkörning i form av lossning och lastning av lastbilar/tågvagnar


Rapportering i WMS system 


Dialog med kunder och chaufförer 


Lossning av lastbilar – uppställning i lager – utplock och utlastning samt bokning av
transport. Varje kund är unik med sin process, gods, artikelnummer, lastning, rapportering
mm. Du kommer ha kundkontakt och lägga in/ta ut gods från vårt WMS system.
Vår anläggning består av omlastningstält vilket innebär att det är utomhustemperatur året runt.
 
För att lyckas i den här rollen så tror vi att du är en person som är:

Van att köra stor truck och hantera stort otympligt gods.


Har en hög servicenivå och lägger stort vikt i kundfokus.


Är ansvarsfull, noggrann och tänker på säkerheten då arbetet innehåller flera komplicerade lyft och lastningar. Vi har även höga krav från kunder att rätt artiklar skickas hela och rena.


IT vana för att kunna jobba modernt och digitalt. 


Dina kvalifikationer / Krav 

Truckkort A1-B4, meriterande är om du innehar C3A


Flytande svenska i både tal och skrift 


B-Körkort


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Arbetstiden är förlagd till dagtid med placering i Alvesta.
Lön: Enligt gällande Transports kollektivavtal.
Uppstart: Februari 2023.

Sista ansökningsdag 2023.01.27

Ansök nu

Studenter sökes för truckjobb på nätter i Växjö!

Truckförare
Läs mer Dec 30
Är du på jakt efter nya utmaningar? Pluggar du och vill dryga ut studentkassan? Föredrar du ett aktivt arbete och har truckkort? Är du intresserad av att arbeta natt? Då kan du vara just den vi söker!

Till vår kund söker vi nu en driven och engagerad truckförare som kommer arbeta på ett väletablerat företag i Växjö. I din roll som truckförare kommer du arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning samt orderplock men det kan också förekomma andra uppgifter som till exempel att kontrollera utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är förlagda under kvälls- och nattid, måndag till söndag, framförallt 21:00-06:00. Det innebär en bra möjlighet att kombinera studierna med extrajobb för dig som vill dryga ut studentkassan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta med en introduktion och fortlöper sedan på deltid. Ett krav är att kunna jobba minst 2 pass i veckan, men vi ser gärna att du är tillgänglig för att arbeta mer.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är antingen student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.

Din profil
- Vi letar efter dig som kanske är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar.
- Uppdraget kräver att man har truckkort A1-4 behörighet.
- Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel.
- Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
- Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Tveka inte på att ansöka redan idag - vi är intresserade av dig och dina erfarenheter! Intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Dec 30
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig

- Som talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Personlig assistent sökes till kvinna i Väckelsång

Personlig assistent
Läs mer Dec 30
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en personlig assistent som vill jobba på en liten fast tjänst till en kvinna i Väckelsång (3 mil söder om Växjö). Kvinnan har en ryggmärgsskada och sitter i rullstol, och du kommer att hjälpa kvinnan med allt som hör vardagen till. Hennes intressen är matlagning, bakning, blommor och trädgård, shopping och olika tillställningar. Kvinnan gillar även djur och då särskilt hundar som ibland kan förekomma i hemmet. Det är därför viktigt att du ej är hundrädd eller allergisk.

Vår kund ser gärna att du som söker är en kvinna. Undersköterska är meriterande men ej ett krav. Personkemin är det viktigaste, och att du är engagerad och pålitlig ser vi som en självklarhet. Vi vill också att du som söker är ordningsam och praktiskt lagd samt att du har ett bra minne för att kunna underlätta för vår kund. Det är ett plus om du som söker har körkort samt att du bor i eller i närheten av Väckelsång, men inget måste. Du som söker ska ha bra svenska i både tal och skrift.

Tjänsten gäller fast schema varannan helglör och sön 09.00-13.00.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag! Tjänsten startar omgående och vi går igenom ansökningarna löpande.Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Truckförare - Växjö - Heltid

Truckförare
Läs mer Dec 30
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Växjö. Tjänsten startar omgående.
Som truckförare hos vår kund kommer du att hantera stort och otympligt gods på deras omlastningsterminal. Du ska kunna arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad.


ARBETSBESKRIVNING
* Truckkörning i form av lossning och lastning av lastbilar/tågvagnar
* Rapportering i WMS system
* Kundkontakt via mejl och telefon
DINA KVALIFIKATIONER / KRAV
* Truckkort A1-B4 (helst C3A)
* Flytande svenska i både tal och skrift
* B-körkort
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
* Vana att köra stor truck och hantera stort otympligt gods
* IT vana
* Har en hög servicenivå.
* Är ansvarsfull, noggrann och tänker på säkerheten då arbetet innehåller flera,
komplicerade lyft och lastningar.

Arbetstider: mån-fre 7-16


Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Eterni söker tekniska montörer!

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 30
Eterni söker nu flera duktiga och engagerade montörer med industrierfarenhet till flera av våra kunder i Växjöområdet med omgående uppstart.

Rollen som montör innebär allt från lite enklare monteringsmoment till komplex montering av mindre och större detaljer. Du jobbar både enskilt och i team där skruvdragaren är ditt främsta arbetsverktyg. Monteringen sker efter enklare instruktioner och kan variera i tempo och omfattning samt svårighetsgrad. 

Din profil
Vi söker dig med fullgjord gymnasial utbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Utöver din utbildning har du ett genuint intresse för praktiska arbetsuppgifter och är van att skruva och montera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men värdesätter även dina kunskaper inom mekanik, VVS eller el. 
Som person är du plikttrogen och har viljan och öppenheten till att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är prestigelös och positiv samt har lätt för att anpassa dig till nya människor och arbetsmiljöer. Med en god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral kanske just du kan vara vår nästkommande medarbetare! 
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Växjö AB med placering hos vår kund. 
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se
Uppstart: Omgående. 
Ort/Placering: Växjöområdet 
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Ansökningstid: Snarast möjligt.

Ansök nu

Är du ett proffs i bemötande? Vårdcentralen Centrum söker receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Dec 30
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till vårdcentralen Centrum i Växjö. Vi har ungefär 8600 listade patienter och hos oss får du träffa människor från världens alla hörn, med en mängd olika erfarenheter och upplevelser i bagaget.

Under en begränsad period söker vi receptionist. Är det du? Vi hoppas det!

ARBETSUPPGIFTER
Som receptionist hos oss är du den första, och viktiga, kontakten för våra patienter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

* ta emot patienter och registrera besök
* hantera post samt svara i telefonen
* göra uppföljning och registreringar i kassasystemet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med tidigare erfarenhet av receptionsarbete inom sjukvården. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Kunskaper i Officepaketet och Cambio Cosmic är meriterande. Om du är undersköterska eller medicinsk sekreterare, är det även meriterande!

Vem är du?
Vi vill att du har förmåga att kunna hantera stressiga, och ibland utmanande situationer på ett professionellt sätt. Eftersom du kommer att möta patienter i livets alla skeden är det självklart att du har ett gott bemötande och har hjärtat i region Kronobergs värdegrund, respekt för människan.

Du är en flexibel problemlösare och god kollega som ser möjligheter istället för hinder och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.

Vill du vara en del i en vårdcentral där det alltid är fullt fokus på våra patienters behov är detta jobbet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum gått ut, så vänta inte med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Ansök nu

Rörkonstruktör Eurocon Engineering AB

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 30
Är du intresserad av konstruktion och tycker om att arbeta i CAD program? Är du högskoleingenjör inom kanske maskinteknik? Nu söker Eurocon Engineering AB i Karlshamn sin nästa stjärna!

Om tjänsten
Som rörkonstruktör hos Eurocon Engineering AB så kommer man att arbeta med spetskompetens inom konstruktion. Man kommer att vara en del i ny och ombyggnadsprojekt, vanligtvis inom processindustrin där det ingår projektering av rörsystem och mekaniska konstruktioner. Man jobbar från idé/lösningsförslag till detaljkonstruktion och beräkningar till att skapa arbetsunderlag och slutligen driftsätta.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:
• 3D-scanning
• Beräkningar
• Tekniskt stöd

Vem är du?
Vi söker dig som vill växa och utvecklas i ett modernt företag med framåtanda. Vi ser att du är social och konsultmässig då man jobbar med och emot kunder dagligen. Man behöver vara service inriktad för att göra bästa möjliga av uppdragen man arbetar i. Som rörkonstruktör på Eurocon Engineering så är det viktigt att man vill lära sig nytt och utvecklas. Och för rätt person så finns det goda utvecklingsmöjligheter yrkesmässigt.

Skallkrav:
• Svenska och engelska i tal & skrift
• B-körkort
• YH/KY utbildning inom rörkonstruktion alt maskinteknik

Meriterande:
• Erfarenhet inom processindustri
• Arbetslivserfarenhet inom Autocad/Plan3D/Aveva E3D

Om Eurocon
Eurocon är ett expanderande teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt inom process- och tillverkningsindustri, infrastruktur och informationssystem av alla storlekar och komplexitet. Gruppen i Karlshamn består av 5 personer. Rörkonstruktörer och maskiningenjörer. De jobbar med 3D-scanningar, energispårutredningar, flödesuppdateringar, rörkonstruktion, processutvärderingar.

Du erbjuds
Vid anställning hos Eurocon så erbjuds man en flexibel arbetsplats med möjlighet till mycket distansarbete. Man får utökad tjänstepension och förstärktföräldrapenning. Kontorsmassage, kontorsaktiviteter och 4000kr friskvårdsbidrag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Eurocon.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Karlshamn/Växjö/Kalmar
Befattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre dagtid
Lön: Enligt ö.k

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Phoenix Mecano i Växjö

Maskinkonstruktör
Läs mer Dec 30
Phoenix Mecano AB producerar ett brett utbud av lyftpelare, ställdonssystem och linjärenheter som används inom industrin, hem och sjukhus. Sedan de startade 1999 har de präglats av kundfokus, kvalitet, kompetens och kontinuitet. Nu behöver de stärka upp sitt konstruktionsteam med ytterligare en vass konstruktör.

Vi på Maxkompetens i Växjö söker en Mekanikkonstruktör till Phoenix Mecano som drivs av att lösa tekniska problem samt vill arbeta i en kreativ och innovativ miljö med olika utvecklingsprojekt. Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som Mekanikkonstruktör på Phoenix Mecano kommer du tillhöra ett sammansvetsat och prestigelöst team och arbeta i en varierad roll med utveckling av olika mekaniska konstruktions- och designlösningar. Rollen innefattar framtagning av tillhörande dokumentation så som tillverknings- och monteringsunderlag, ritningar, manualer, instruktioner och olika rapporter för provning.

Vidare kommer du även arbeta i olika projekt med fokus på såväl nyutveckling som underhåll, förbättring och omkonstruktion.

Din profil
För att trivas i rollen som Mekanikkonstruktör hos Phoenix Mecano tror vi att du är en nyfiken person med ett genuint intresse för teknik och av att testa på nya tillvägagångsätt. Du har även ett intresse att jobba både teoretiskt och praktiskt samt en förståelse för både helhet och detalj. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du motiveras av att agera problemlösande samt har förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Vidare har du lätt för att samarbeta, är van vid att bidra med idéer och perspektiv samt att arbeta tätt ihop med ditt team.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Ingenjörsutbildning på högskolenivå (troligtvis inom maskinteknik).
*1-3 års arbetslivserfarenhet som konstruktör inom mekanik.
*Goda CAD-kunskaper.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande:
*Tidigare erfarenhet av att arbeta i Autodesk Inventor.
*Tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion eller industri.
*Kunskap inom elektronik.

Övrig information
*Placeringsort: Växjö.
*Arbetstid: Vardagar kontorstider.
*Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
*Lön: Individuell lönesättning.
*Start: Efter överenskommelse.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Phoenix Mecano har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Vi på Phoenix Mecano AB startade vår verksamhet under namnet OKIN Scandinavia AB i Ingelstad, Sverige, och blev ett dotterbolag till den schweiziska företagsgruppen Phoenix Mecano 2009. I juni 2021 förvärvade Phoenix Mecano X2 Technology AB och alla aktiviteter kopplade till industriell och medicinsk utrustning samlades under ett tak.

Idag finns vi i Växjö där vi dels tillverkar lyftpelarna X2 Technology, dels fungerar som försäljningspartner för produkterna RK Rose+Krieger och Linear Solution.

Med vårt kompetenta team strävar vi efter att hitta de bästa skräddarsydda lösningarna för att driva ditt företag framåt. Vår tillhörighet till Phoenix Mecano-gruppen garanterar en stabil grund och ger oss utmärkta förutsättningar för att nå våra mål om fortsatt tillväxt samtidigt som vi förblir en pålitlig och värdefull partner för våra kunder.

Läs gärna mer på: https://www.phoenix-mecano.se/.

Ansök nu

Junior mekanikkonstruktör till kund i Växjö

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Dec 30
Vi på Maxkompetens i Växjö söker nu en Mekanikkonstruktör till vår kund i Växjö som drivs av att lösa tekniska problem samt vill arbeta i en kreativ och innovativ miljö med olika utvecklingsprojekt. Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Mekanikkonstruktör kommer du tillhöra ett sammansvetsat och prestigelöst team och arbeta i en varierad roll med utveckling av olika mekaniska konstruktions- och designlösningar. Rollen innefattar framtagning av tillhörande dokumentation så som tillverknings- och monteringsunderlag, ritningar, manualer, instruktioner och olika rapporter för provning.

Vidare kommer du även arbeta i olika projekt med fokus på såväl nyutveckling som underhåll, förbättring och omkonstruktion.

Din profil
För att trivas i rollen som Mekanikkonstruktör tror vi att du är en nyfiken person med ett genuint intresse för teknik och av att testa på nya tillvägagångsätt. Du har även ett intresse att jobba både teoretiskt och praktiskt samt en förståelse för både helhet och detalj. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du motiveras av att agera problemlösande samt har förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Vidare har du lätt för att samarbeta, är van vid att bidra med idéer och perspektiv samt att arbeta tätt ihop med ditt team.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Ingenjörsutbildning på högskolenivå (troligtvis inom maskinteknik).
*1-3 års arbetslivserfarenhet som konstruktör inom mekanik.
*Goda CAD-kunskaper.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande:
*Tidigare erfarenhet av att arbeta i Autodesk Inventor.
*Tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion eller industri.
*Kunskap inom elektronik.

Övrig information
*Placeringsort: Växjö.
*Arbetstid: Vardagar kontorstider.
*Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
*Lön: Individuell lönesättning.?
*Start: Efter överenskommelse.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.?

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36.?

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.?

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Kundrådgivare till Växjö Energi.

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 30
*
Växjö Energi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla i Växjö kommun. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Växjö Energi ligger ständigt i framkant med ny teknik och skapar utveckling genom att vara regionens självklara infrastrukturaktör. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar Växjö Energi hängivna medarbetare prisvärda, och samhällsnyttiga, tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder idag och i framtiden.

Om tjänsten
Kundcenter på Växjö Energi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete inom energi och bredband med fokus på att leverera med hög kundnöjdhet. Den här heltidstjänsten är placerad i Växjö Energis kundcenter. Där kommer du ingå i ett team med åtta andra kollegor som hjälps åt att ge god service till företagets kunder.

Teamet som du ingår i är ett serviceinriktat gäng och tillsammans delar de på ansvaret för samtliga arbetsuppgifter. De hjälper och stöttar varandra och är måna om att ha god trivsel på arbetet. Du får en internutbildning i våra system och de frågeställningar som du kan ställas inför.


Arbetsbeskrivning
Dina viktigaste arbetsredskap är telefonen och datorn, det går inte en timme utan att du behöver dessa för dig naturliga verktyg.

Kunderna kontaktar kundcenter om bl.a. fakturafrågor, avtals- / abonnemangsfrågor, bredbandsfrågor, fjärrvärmefrågor. Din uppgift är att dels hjälpa kunderna med deras frågeställningar samt att sälja in helheten inom Växjö Energis hela tjänsteutbud.

Vi söker dig som
Växjö Energi söker dig som trivs i miljöer där det händer mycket. Du kommer vara en del av Växjö Energis ansikte ut till våra kunder så det är viktigt att du känner dig bekväm med kundmöten i olika kanaler och är lyhörd för kundens önskemål. Du har ett intresse för våra produkter, vill lära dig mer och håller hög kvalitet i ditt arbete. Du är kommunikativ, har tålamod och en förmåga att skapa förtroende hos dem du möter. Du motiveras av att hjälpa andra människor.

Det är meriterande om du har erfarenheter från större it-stöd som ärendehanteringssystem eller affärssystem.

Många kunder föredrar engelska före svenska varför det är viktigt att du känner dig bekväm med det.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Söker Säkerhetskonsult till Vialarm (Garantilön)

Utesäljare
Läs mer Dec 30
Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker!

Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker därför Säljare

Du kommer tillsammans med ditt team hjälpa människor att skapa en större trygghet i deras tillvaro.

Jobbet går ut på att på att träffa människor human-to-human (F2F), och förklara hur vårt larm fungerar och hjälpa dem med att trygga deras hem genom att bli kunder hos oss på Vialarm.

Vi står även på stora villa mässor och andra fördelaktiga event ..

Du kommer att arbeta tillsammans med målmedvetna och positiva kollegor som strävar mot gemensamma mål. Det är ett arbete där din inställning och arbetsmoral gör skillnad.

Är du driven och vill utvecklas så ger vi dig möjligheten. De flesta av våra Säljchefer, fältcoacher och Regionala försäljningschefer började som säljare.

För att få börja jobba hos oss behöver du ha dessa kvalifikationer:

- B-körkort
- Prickfri i belastningsregistret hos polisen. Då vi jobbar med säkerhet i hemmiljöer.
- Behärska svenska språket flytande i tal och skrift


Anta utmaningen och skicka ditt CV idag! Så bokar vi in en intervju. Där efter så kommer vi skicka iväg dig på en gedigen säljutbildning där du kommer få lära dig allt om våran produkt, och hur man på bästa möjliga sätt presenterar den för kund.

Vi erbjuder:

Garanti Lön

5 stegs Academy ( Certifierad Säljutbildning)

Så ställ dig frågan

ÄR DU DEN VI SÖKER !

Ansök nu

Intresseanmälan Distributör Älmhult

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Dec 30
Vi är alltid på jakt efter nya distributörer, så tveka inte att skicka in en spontanansökan här!

Att vara distributör är ett självständigt arbete med många fördelar. I arbetsuppgifterna ingår att dela ut tidningar, paket, post, reklam och samhällsinformation till alla typer av boenden och företag.

Distributionen sker utomhus på natten. Det är ett fysiskt krävande arbete med högt tempo, många trappuppgångar och med varierande väderlek. För utdelningen använder vi företagsbilar, elmopeder, elcyklar eller gångvagnar beroende på geografi. Du bör bo i eller nära det område där du arbetar.

Arbetstiden är schemalagd någon gång mellan kl. 02.00 och 06.30 på vardagar och mellan kl. 02.00 och 07.00 på helgerna. Den faktiska arbetstiden kan variera från natt till natt. Vid försening kan arbetet pågå till 07:30 på vardagar och 08:30 på helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill bli den lokala hjälten genom att leverera hem värden till människor. Du är ansvarsfull, passar tider och har en hög servicekänsla. Bland våra distributörer finns studenter, pensionärer, entreprenörer och andra som vill ha en huvudsaklig eller extra inkomst. Mångfalden är vi stolta över.

Krav - för att kunna jobba hos oss måste du:

- Vara minst 18 år
- Ha goda kunskaper i svenska eller engelska
- Inneha ett personnummer eller samordningsnummer
- Inneha ett giltigt arbetstillstånd
- Trivas med att arbeta natt
- Klara av fysiskt krävande arbete utomhus
- Bildistrikt kräver svenskt eller EU-körkort
- Paxsterdistrikt kräver AM-körkortVi på Point logistik är experter på last-mile-distribution och finns i Borås–Sjuhärad, Växjö–Kronoberg, Kalmar, Karlskrona–Blekinge samt Kristianstad–Östra Skåne. Vårt huvuduppdrag är att dela ut tidningar. I vårt distributionsnät erbjuder vi företag tjänster för leverans av tidskrifter, post och paket. Tillsammans med Early Bird, ett bolag som ägs av Sveriges största mediehus, når vi fram med leveranser hem till människor i hela landet.

Vi vill vara de lokala hjältarna som hjälper e-handlare att överleva och förenklar vardagen för de många människorna. Vi är också den lokala partnern som hjälper andra att lyckas och kan vår omgivning.

Vår vision är att ge människor en bättre start på dagen. Det är också en vision som spinner vidare på vår ägare mediekoncernen Gota Media AB:s ambition om att vara med och skapa ett bättre samhälle. En dag börjar bra när brevlådan fylls med förväntningar, överraskningar, viktiga försändelser i form av tidningar, post och paket. För distributörer kan en dag börja bra när ditt deltidsarbete hos Point skapar möjligheter!

Ansök nu

IT-tekniker till SONSA Business AB

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 30
SONSAB är idag Sveriges ledande oberoende trävarugrossist med en tydlig strategi för fortsatt stark tillväxt såväl organiskt som genom ytterligare företagsförvärv. Koncernen omfattas idag utav fem verksamheter: Direktlaminat, Fredricsons Trä, Mivall Byggross, Produktma och Wiwood.

Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö dig som har ett stort teknikintresse och som vill arbeta i en central och varierande roll med ansvar över SONSABs interna IT-infrastruktur - server, nät, underhåll, dokumentation samt användarsupport mot företagen i koncernen. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som IT-tekniker på SONSAB kommer du ha ett varierande arbete och bidra till att driva SONSABs verksamhet framåt med hög kvalitet. Du kommer verka för att utveckla koncernens IT-miljö så att den är säker och användarvänlig över tid i takt med utveckling och digitalisering.

I rollen som IT-tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

*Drift, underhåll och installation av IT-infrastruktur och IT-system.
*Ge stöd, support och användarhandledning till företagets användare.
*Installation, felsökning och anpassning av Microsoft 365.
*Skapa och hantera användare i AD.

Din profil
För att trivas i rollen som IT-tekniker söker vi dig som har ett stort teknikintresse samt några års arbetslivserfarenhet inom IT. Vi ser gärna att du är en självgående och ansvarstagande person som är van vid att självständigt kunna analysera och lösa problem. Vidare tror vi även att du är en initiativtagande och engagerad person som gärna kommer med förslag och initiativ på lösningar och förbättringar.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med att samarbeta tillsammans med dina kollegor då du dagligen kommer att hjälpa till med olika IT-behov samt användarsupport. Service är en självklarhet och du har förståelsen för att ditt arbete kräver att du är tålmodig, pedagogisk och kommunikativ samt att du har respekt för andras behov och perspektiv.

För att vara aktuell för denna tjänst har du även:
*Relevant utbildning, troligtvis inom IT.
*Tidigare arbetslivserfarenhet inom IT, underhåll, installation, konfiguration samt support av diverse IT-utrustning.
*Goda kunskaper inom Microsoft 365 och AD hantering.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
*B-körkort då resor förekommer i arbetet.

Meriterande:
*Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor.

Övrig information
*Placeringsort: Alvesta.
*Arbetstid: Kontorstider, med möjlighet till flex.
*Omfattning: Tillsvidare.
*Lön: Individuell lönesättning.
*Start: Efter överenskommelse.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag.

SONSAB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 073-320 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
SONSA Business ägs av Peter Gyllenhammar AB och är koncernbolag för Direktlaminat, Fredricsons Trä, Mivall Byggross, Produktma och Wiwood. Samtliga verksamheter har starka marknadspositioner och stor kompetens inom sina verksamhetsområden. SONSAB står för source and sales business vilket är precis vad SONSAB är bäst på. SONSAB har åtta enheter från Arlöv i Skåne till Sundsvall i Medelpad, en omsättning på ca 700 MSEK och man sysselsätter ca 130 personer. SONSAB är idag Sveriges ledande oberoende trävarugrossist med en vision om att kunna erbjuda sina kunder en modern one-stop-shop med ett brett utbud av material och förädling samt en miljösmart logistik.

Läs gärna mer på: https://sonsab.com/

Ansök nu

BUTIKSSÄLJARE 10H - VÄXJÖ- GRAND SAMARKAND

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 30
Jobbeskrivning
Är du Rituals nya butikssäljare till vår butik på Grand Samarknad i Växjö. Vi söker dig som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik! Rituals har en prestigelös kultur och hos oss får du möjlighet att både utveckla dig själv och andra i en fantastisk innovativ och inspirerande miljö.

DIN ROLL
I rollen som butikssäljare söker vi dig som har ett intresse för skönhet, service och retail. Vår filosofi bygger på Slow down. . . och att göra de små stunderna i livet till meningsfulla Ritualer och det är precis den upplevelsen vi alla jobbar för att ge till våra kunder.


Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.

ARBETSUPPGIFTER


Som säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det även att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger) och villig att arbeta storhelger som t.ex jul samt under sommaren.
Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder.

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?
Rituals erbjuder en tjänst som butikssäljare till vårt team med entusiastiska kollegor. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA
Visstidsanställning 10 timmar i veckan. Start i januari.

VI ÄR RITUALS
“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.
Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.
Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

INTRESSERAD?
Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem, urval sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi vill vara CV-lösa i vår rekryteringsprocess så därför önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.


För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Dec 29
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Kurator till centrala barn- och elevhälsan

Kurator
Läs mer Dec 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Centrala barn- och elevhälsan ingår i utbildningsförvaltningens Resurscentrum. Du kommer organisatoriskt att tillhöra centrala barn- och elevhälsan. Enheten organiserar elevhälsans olika professioner, samverkan och samarbete sker med övriga kuratorer inom utbildningsförvaltningen och via gemensam handledning.

Vi utökar nu elevhälsan med tre tillsvidareanställda kuratorer riktade mot grundskolan samt en kurator för ett vikariat till 2023-06-30 med eventuell möjlighet till förlängning. En kurators uppdrag är framför allt att utveckla och genomföra ett hälsofrämjande och förebyggande arbete. Arbetet sker tillsammans med rektor samt övrig elevhälsopersonal på skolan.

Arbetsuppgifter kan vara:
- Stödsamtal till elever samt flerpartssamtal i nätverk kring elever
- Arbete med relationella frågor om hur vuxna i skolan kan bemöta och nå fram till elever så att de upplever sig sedda och inkluderade
- Tillsammans med skolenheter arbeta t.ex. med skolans värdegrundsarbete, likabehandlingsplaner, ökad närvaro, krishantering, mot droger, kränkande behandling.
- Handledning och konsultation till medarbetare i psykosociala frågor
- Kompetensutveckling inom det skolsociala området till medarbetare
- Skolsocial kartläggning/ utredning av enskild elev
- Social bedömning inför mottagande i särskola
- Bidra som sakkunnig i psykosociala frågor till skolan

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en socionomexamen. Det är en fördel om du har arbetat med barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har ett särskilt intresse av att arbeta med frågor som rör barn och ungdomar i pedagogisk miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av att genomföra skolsociala utredningar och utredningar inför mottagande i särskola. Meriterande är även att ha arbetat med grupper, handledning och/eller kompetensutveckling.

Du är bra på att samarbeta och att skapa öppna och förtroendefulla relationer med alla - oavsett bakgrund och förutsättningar. Du är flexibel, trygg i dig själv, initiativrik och kan självständigt planera och prioritera ditt arbete. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Vill du också arbeta i en framgångsrik förvaltning där ditt uppdrag är av stor betydelse för vår fortsatta utveckling?

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Centrala barn- och elevhälsan söker psykolog

Psykolog
Läs mer Dec 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Enheten för centrala barn- och elevhälsan ingår i utbildningsförvaltningens Resurscentrum. Du kommer organisatoriskt att tillhöra centrala barn- och elevhälsan. Samverkan och samarbete sker med övriga psykologer inom utbildningsförvaltningen och via gemensam handledning och kollegial handledning. Stöd i arbetet finns från psykolog med psykologiskt ledningsansvar.

Ditt uppdrag är framförallt att tillsammans med rektor och övrig elevhälsopersonal kartlägga, utveckla och genomföra ett hälsofrämjande och förebyggande arbete. Du kommer att ha ett riktat ansvar mot förskolan, grundskolan samt gymnasiet och ingå i vårt skolpsykologteam på utbildningsförvaltningen. Dina arbetsuppgifter syftar till att stödja våra enheter och dess medarbetare i arbetet att ge barnen och eleverna bästa förutsättningar för lärande och välmående.

I ditt uppdrag kan det ingå:
• Handledning och konsultation till medarbetare/arbetslag.
• Kompetensutveckling för medarbetare.
• Utveckling av skolans organisation.
• Medverkan i skolornas lokala elevhälsoteam samt barnhälsoteam på förskolorna.
• Samverkan med övriga barn- och elevhälsoprofessioner inom centrala barn- och elevhälsan
• Samverkan med andra intressenter såsom t.ex. BUP, socialtjänst och habilitering.
• Bedömning av enskilda barn/elevers förutsättningar, behov och stöd till enheter för anpassning av lärmiljö och hjälpmedel.
• Utredning inom ramen för skolpsykologens uppdrag, först och främst psykologutredning med frågeställning intellektuell funktionsnedsättning inför mottagande i särskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog för en tillsvidareanställning eller dig som ska göra ditt år som PTP-psykolog. Du har goda kunskaper inom pedagogisk-, utvecklings-, organisations-och neuropsykologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att genomföra psykologutredningar eller erfarenhet av kliniskt arbete riktat till ungdomar/unga vuxna. Det är en fördel om du har arbetat med barn/ungdomar tidigare. Du är särskilt intresserad av att arbeta med frågor som rör barn/ungdomar i pedagogisk miljö.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper om tillgängliga lärmiljöer och inkluderande arbetssätt. Du är bra på att samarbeta och att skapa förtroendefulla relationer med alla, oavsett bakgrund och förutsättningar. Du är flexibel, trygg i dig själv, initiativrik och kan självständigt planera samt prioritera ditt arbete. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av journalföring i Cambio Cosmic är meriterande.

Vill du också arbeta i en framgångsrik förvaltning där ditt uppdrag är av stor betydelse för vår fortsatta utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Furutåskolan söker lärare i fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Dec 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Furutåskolan är en F-6-skola med tillhörande fritidshem. Vi har ca 240 elever och 35 anställda. Skolan ligger i stadsdelen Teleborg med bara ett stenkast från naturen vid Växjö- och Södra Bergundasjön. Skolans fritidshem är indelat i 2 enheter, Furan och Lyan. Furan är klasserna F-1 och Lyan årskurserna 26. Fritidshemmets uppgift är att komplettera skolan både tids- och innehållsmässigt så att verksamheterna tillsammans bidrar till elevernas utveckling och lärande.

I ditt uppdrag som fritidspedagog kommer du bland annat att systematiskt planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet på fritidshemmet utifrån läroplanen. Du har alltid elevens lärande i fokus utifrån en pedagogisk, social, och fysiskt tillgänglig lärmiljö där du har förmåga att skapa aktiviteter utifrån elevens behov och intressen. Sysselsättningsgraden för tjänsten kan variera mellan 80-100%.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med lärare i fritidshem där ni tillsammans planerar och arbetar lösningsfokuserat för att hitta bästa lärmiljön för våra elever. För oss på Furutå är det viktigt med att bygga tillitsfulla relationer och bibehålla den höga trivsel och trygghet som finns på skolan. Hos oss är du som lärare i fritidshem en viktig del i elevernas hela skoldag. Du finns med på raster och håller bland annat rastaktiviteter, du är knuten till en klass under skoldagen men ditt huvudfokus är fritidshemsverksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog och skola F-3. Har du några års erfarenhet är det meriterande. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, flexibel och kan sätta fritidshemmets kvalité i fokus för ett fungerande fritidshem.

Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Det är viktigt att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Att kunna skapa goda relationer till vårdnadshavare för att främja samverkan mellan skola och hem är även en viktig faktor i arbetet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Truckförare - Växjö - Heltid

Truckförare
Läs mer Dec 29
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Växjö. Tjänsten startar omgående.
Som truckförare hos vår kund kommer du att hantera stort och otympligt gods på deras omlastningsterminal. Du ska kunna arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad.


ARBETSBESKRIVNING
* Truckkörning i form av lossning och lastning av lastbilar/tågvagnar
* Rapportering i WMS system
* Kundkontakt via mejl och telefon
DINA KVALIFIKATIONER / KRAV
* Truckkort A1-B4 (helst C3A)
* Flytande svenska i både tal och skrift
* B-körkort
DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
* Vana att köra stor truck och hantera stort otympligt gods
* IT vana
* Har en hög servicenivå.
* Är ansvarsfull, noggrann och tänker på säkerheten då arbetet innehåller flera,
komplicerade lyft och lastningar.

Arbetstider: mån-fre 7-16


Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Lagerarbetare till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Dec 29
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett jobb som lagerarbetare hos Volvo CE i Braås. Volvo är ett välkänt och framgångsrikt företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I den här rollen får du jobba tillsammans med ett sammansvetsat och nytänkande team. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Om jobbet som lagerarbetare

Den här tjänsten innebär att du kommer att arbeta ute hos vår kund som är verksam inom fordonsbranschen i Braås. På logistikavdelningen kommer du arbeta med intern materialhantering och truckkörning. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Arbetet är förlagt på dag och kväll, 2-skift. Du kan även komma att jobba med annat i fabriken om du inte passar i tjänsten som lagerarbetare, exempelvis målare eller montör.

Vem söker vi?

För att lyckas på arbetet är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du har ett stort driv. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen. På arbetsplatsen förekommer skiftgång, vilket innebär att du behöver vara öppen för varierande arbetstider.

Till uppdraget söker vi dig som har

* Truckkort
* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bil

Det är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson via e-post: sabina.larsson@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås!

Fordonsmontör
Läs mer Dec 29
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett jobb som montör på Volvo CE i Braås. Volvo är ett välkänt och framgångsrikt företag med många möjligheter. Har du industrivana eller vet om att du är duktig på att lära dig nytt och har intresse för montering? Då är det här rätt jobb för dig! Vänta inte med din ansökan! #JobbJustNu

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Dina arbetsuppgifter som montör på Volvo CE?

Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag, men 2-skift kan förekomma. Du kan även komma att jobba med annat i fabriken om du inte passar i tjänsten som montör, exempelvis målare.

Är du den vi letar efter?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är intressant med produktion av fordon. Du gillar att jobba med montering och trivs med att arbeta fysiskt under högt arbetstempo samtidigt som du är noggrann och kvalitetsfokuserad. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I övrigt krävs det att du har

* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* godkända gymnasiebetyg.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson via e-post: sabina.larsson@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Elektriker till 1KOMMA5° Växjö/Kristianstad/Karlskrona

Servicetekniker, elkraft
Läs mer Dec 29
1KOMMA5° söker Elektriker Växjö/Kristianstad/Karlskrona
Har du utbildning inom el samt ett par års arbetslivserfarenhet som elektriker? Gillar du att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt ute på fält? 1KOMMA5° behöver dig till vår organisation för att ta Sverige närmare omställningen till 100% förnybar energi.Uppdraget

Som elektriker på 1KOMMA5° kommer du att arbeta nära byggansvarig, koordinator, fälttekniker, säljare samt produktionschef.

Arbetsuppgifterna består av:

- AC-installationer

- Felsökning el

- Eltekniskt stöd åt fälttekniker

- Uppkoppling av växelriktare

- Navigering i olika IT-system och appar

- Utbildning av kund

Vi söker nya medarbetare till alla våra regioner ute i landet. Dessa är placerade kring Linköping, Kalmar, Stockholm och Göteborg (se övriga annonser). Denna tjänst utgår från ett område runt Växjö/Kristianstad/Karlskrona där du utgår från hemmet men tillhör någon av de övre nämnda kontoren. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.Vilka är vi?

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av solcellsanläggningar och energismarta lösningar för villa- och fastighetsägare och driver enträget mot målet att alla 1,5 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.

Varje dag, tak för tak, från kundens första tanke på solceller till det att hushållet producerar egen grön el, hjälper vi Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Som en del av 1KOMMA5°-gruppen är 1KOMMA5° Sverige ansvariga för att vi i Skandinavien driver mot företagets vision om en klimatneutral europeisk villamarknad enligt Parisavtalet 2030. Vi är idag ca 90 härliga medarbetare och har kontor i Malmö, Kalmar, Göteborg och Stockholm.Vem är du?

Som person har du ett stort driv, är informationssökande och omvärldsbevakande inom el- och solcellsområdet, du är inte rädd för att lära dig nytt oavsett om det är på egen hand eller via utbildning. Vi ser att du är en professionell lagspelare, gillar flexibilitet och utmaningar inom ditt kompetensområde. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där du själv gillar att planera och ta initiativ. Det är av stor vikt att du är strukturerad, noggrann och självgående med en given inställning av problemlösning.

Vi ser gärna att du har följande kompetens:

- Minst två års självständigt arbete inom elinstallationer

- Erfarenhet av att arbeta med privatkunder

- Goda kunskaper i Officepaketet

- Nyfikenhet och vilja att lära dig

Krav för tjänsten är:

- B-auktorisation med 2 års behörighet

- Har fullgjort dina lärlingstimmar

- B-körkort

- Goda kunskaper att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt grundläggande på engelska

- ECY-certifikatVad vi erbjuder

En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som elektriker hos oss innebär ett uppdrag där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och använda dina kunskaper som elektriker fullt ut.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.Ansökan

Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som elektriker, intervjuer sker löpande med sista ansökningsdag 14e November. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra 1KOMMA5°s team.

Ansök nu

Undersköterska till ortopedmottagningen i Växjö

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Dec 29
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi satsar på att bli södra Sveriges bästa ortopedklinik och vårt mål är att erbjuda våra kronobergare lättillgänglig, köfri ortopedisk vård med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vår arbetsplats präglas av stort engagemang för våra patienter. Vi har en positiv patientgrupp och ser snabbt synligt resultat av vårt arbete. Vi strävar efter att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, som innebär att vi utgår från patientens egna resurser, och erbjuder dem att aktivt delta i sin vårdprocess.
Du kommer att arbeta med:
Bokningar av patienter.
Planera och assistera vid läkarmottagning.
Förbereda och assistera vid polikliniska operationer.
Av/ombokning via tele-q.
Såromläggningar på vår sjuksköterskemottagning.

Du kommer vara en del av en trivsam arbetsgrupp med många erfarna kollegor. Vi erbjuder dig en trygg introduktion som är anpassad efter dina behov.

Vi söker en undersköterska med stort engagemang som vill växa och utvecklas med oss, som har erfarenhet av mottagningsarbete.

Du kommer att ha din tjänst på ortopedmottagningen och på sikt även viss tjänstgöring på vår elektiva enhet
avd 29 som har öppet måndag-fredag.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete. Du har god samarbetsförmåga och trevligt bemötande.
Vi ser gärna att du som person är nyfiken och öppen för nya arbetssätt.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Intresseanmälan VT-23, timvikariat inom förskola, skola och gymnasie

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Dec 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarie kommer du vara en del av det dagliga arbetet och arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där barnen och eleverna står i centrum. Du är en positiv förebild för barnen och eleverna i alla lägen. Du är aktiv och lyhörd och tar ansvar. Tillsammans med ordinarie personal bidrar du till att eleverna får de bästa förutsättningarna att lyckas i förskolan och skolan.

Arbetsuppgifter:
Förskola 1-5 år
Som vikarie i förskola jobbar du med de yngsta barnen. Ofta är barngruppen uppdelad i 1-3 och/eller 3-5 år. Att vikariera på förskola innebär att du ersätter ordinarie personal. Du kommer tillsammans med ordinarie personal att ta ansvar för en barngrupp med till exempel samling, aktiviteter, påklädning, disk, hjälpa till vid toalettbesök med mera.
När du kommer till förskolan är det viktigt att du tar kontakt med barnen och lär känna dem. Du kan inte ägna dig endast åt ett par barn, utan måste överblicka hela barngruppen. Det krävs lyhördhet, engagemang och ett stort ansvarskännande.

Förskoleklass - åk 9
Att vikariera i förskoleklass eller i grundskola innebär att du ersätter ordinarie personal. Då måste du kunna följa en instruktion (planering) från den lärare du vikarierar för, och samtidigt vara beredd att improvisera.
När du kommer till skolan är det viktigt att skapa relationer med barn/elever och att vara lyhörd för deras behov. Framförallt är det viktigt att ta ett vuxenansvar och kunna sätta gränser.

Fritids
På fritids är fokus att träna socialt samspel genom t ex lek, idrott och kreativa aktiviteter. Det kan även ingå i ditt jobb som vikarie på fritidshem att ha egna lektioner med eleverna. En del av rollen handlar om att hantera relationer med elever, lärare och föräldrar.

Grundsärskola åk 1-9 inklusive fritidshem
Som vikarie i grundsärskolan jobbar du med elever som har intellektuell funktionsnedsättning. Du jobbar i mindre klasser med god tillgång till personal för att alla elever ska bli väl bemötta i sitt lärande och sin sociala utveckling. Du kommer tillsammans med ordinarie personal att ta ansvar för en elevgrupp.

Gymnasiet
För dig som är intresserad av att vikariera på gymnasiet finns det många inriktningar att välja mellan. På de här nivåerna är det viktigt att du verkligen behärskar dina ämnen.
Oftast finns det en färdig planering som du följer, men ibland är förutsättningarna annorlunda och då är det bra att kunna vara kreativ och snabbt kunna hitta andra lösningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- Behörig utbildning
- Läser pedagogisk utbildning
- Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet
- Eller intresse för vår verksamhet

Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil då vi har ett stort behov i våra ytterområden.

Du har:
- En fullgjord gymnasieutbildning eller en utbildning som vi bedömer likvärdig.
- Klarat svenska på gymnasienivå motsvarande SAS 3, med uppvisat intyg på genomförd utbildning samt behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Vi vill att du:
- Har ett positivt förhållningssätt och ett trevligt bemötande.
- Är engagerad och ansvarstagande.
- Har lätt att ta egna initiativ och har en god samarbetsförmåga.
- Du trivs med att arbeta på många olika arbetsplatser, samt har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du som vikarie är en god företrädare för Växjö kommun.
Stämmer din kompetens överens med verksamhetens behov och om du uppfyller kraven kommer du att bli kallad till intervju. Urval sker löpande och blir det aktuellt kommer vi kontakta dig för en intervju via mail.

I vår verksamhet måste du visa upp två belastningsregister innan du kan anställas.
Obs! - det tar cirka två veckor att få utdraget, så beställ i god tid. De utdrag du ska beställa är:

- Arbete inom skola eller förskola (442.5) Länk:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

- Belastningsregister 9§ Kontrollera egna uppgifter (442.3) 1 st lagen. Länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

För att läsa mer om hur det är att vara vikarie i förskola/skola, klicka på länken nedan:
https://vaxjo.se/sidor/jobb-och-foretag/lediga-jobb/vikarie-till-forskola-och-skola.html

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs:

- Arbete inom skola eller förskola (442.5) Länk:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

- Belastningsregister 9§ Kontrollera egna uppgifter (442.3) 1 st lagen. Länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu