Hitta lediga jobb i Växjö

Erfaren B2B Säljare till MiniFinder

Key account manager
Läs mer Okt 30
MiniFinder är ett ledande företag inom spårnings- och säkerhetsteknik med fokus på att leverera innovativa och pålitliga lösningar. Vår avancerade teknologi hjälper företag och konsumenter att skydda sina tillgångar, följa fordon i realtid och hantera säkerhetsutmaningar på ett effektivt sätt. Vi söker nu en erfaren och målinriktad säljare som kan bidra till att ta vårt företag till nästa nivå.


Arbetsuppgifter: Som säljare hos MiniFinder kommer du att:
Ansvara för att bygga och upprätthålla starka kundrelationer.
Proaktivt söka och utveckla nya affärsmöjligheter.
Förstå kundernas behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.
Delta i försäljningsmöten och förhandlingsprocesser.
Uppnå och överträffa försäljningsmål.Kvalifikationer: För att lyckas i rollen som erfaren säljare hos MiniFinder bör du uppfylla följande krav:
Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom försäljning.
Bevisad framgång inom B2B-försäljning.
Utomordentliga kommunikations- och förhandlingsegenskaper.
Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Ett genuint intresse för teknik och säkerhetslösningar.Vi erbjuder:
En konkurrenskraftig lön och bonusstruktur.
En möjlighet att arbeta med innovativa produkter och lösningar.
Stöd och utbildning för din personliga och professionella utveckling.
Utvecklingsmöjligheter inom företaget.
En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö.Så ansöker du: Om du är en passionerad säljare som är redo att ta din karriär till nästa nivå och vill arbeta inom ett framgångsrikt och växande företag som MiniFinder, är du varmt välkommen att ansöka.
Skicka din ansökan, inklusive CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för tjänsten, till sales.job@minifinder.com.


Sista ansökningsdatum: 2023-12-31


Vi ser fram emot att välkomna dig till MiniFinder-teamet!

Ansök nu

Gruppchef till utredningsgrupp, lokalpolisområde Växjö

Inspektör, Polisen
Läs mer Okt 30
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 37 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

Myndigheten befinner sig i en omfattande tillväxt som kommer att pågå de kommande åren. Detta för att kunna möta framtidens utmaningar. Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv. Varje dag.

Polisområde Kalmar Kronoberg är ett av polisområdena i Polisregion Syd. I polisområde Kalmar Kronoberg ingår Kalmar län och Kronobergs län. Geografiskt är detta region Syds största polisområde och det är också ett av de största i landet. Polisområdet är indelat i fem lokalpolisområden - Ljungby, Kalmar, Nybro, Växjö och Västervik. Inom polisområdet finns även kansli, utredningsjour och utredningssektion.

Inom lokalpolisområde Växjö finns det förutom ingripande- och brottsförebyggande verksamhet, även utredningsgrupper samt stöd och service.

Vi söker nu gruppchef till en av utredningsgrupperna.
ARBETSUPPGIFTER

Uppdraget som gruppchef för utredningsgruppen

Som chef för utredningsgruppen rapporterar du till lokalpolisområdeschefen samt ingår i lokalpolisområdets ledningsgrupp, där ni tillsammans ansvarar för att uppdrag genomförs samt att driva myndighetens förändrings- och utvecklingsarbete. Du har särskilt ansvar för sektionens verksamhet inom gruppens arbetsområde och dess resultat. Som gruppchef företräder du hela Polismyndigheten både internt och externt samt arbetar för att stärka förtroendet för polisverksamheten.

Att vara chef och ledare inom Polismyndigheten innebär att skapa trygghet och bygga förtroende genom att utöva ett uppriktigt, modigt och lyhört ledarskap med tillit till andras kompetens och förmåga. Som chef driver du utveckling genom att inspirera och uppmuntra till reflektion och återkoppling på ett sätt som utgår från att vi följer lagen och behandlar människor lika. Du skapar förutsättningar och verkar för goda relationer som bidrar till att vi agerar tillsammans utifrån vad som är bäst för medborgarna och uppdraget som helhet.KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har - Skallkrav
• minst 6 månaders sammanhängande erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare, projektledare eller liknande
• erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
• erfarenhet av aktuellt verksamhetsområde inom utredning
• Polisexamen, i enlighet med Polisförordningen (2014:1104), eller för funktionen annan relevant akademisk utbildning.

Vi ser det som meriterande om du utöver detta även har - Meriterande - viktig
• erfarenhet av att leda andra mot uppsatta mål och resultat
• ingått i ledningsforum
• erfarenhet av polisorganisationens verksamhet
• chefs- och ledarskapsutbildning för direkt, indirekt och/eller strategisk nivå
• erfarenhet av att delta i/driva samverkan med samhällsaktörer utanför polisorganisationen/den egna organisationen
• erfarenhet av polisarbete särskilt inriktat brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete exempelvis brottsförebyggande metoder.


När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som grund för den bedömningen ligger Polismyndighetens ledarkriterier. Ledarkriterierna anger en beskrivning av ett önskvärt ledarskap inom Polismyndigheten och omfattar följande förmågor:

• Analys och helhetssyn
• Mål och resultat
• Utveckling och förändring
• Social säkerhet
• Muntlig och skriftlig kommunikation
• Skapa delaktighet och motivation

Läs mer om ledarkriterierna https://polisen.se/ledarkriterier/ Om inte länken är klickbar kopiera och klistra in länktexten i din webbläsare.

Som en del i urvalsprocessen kommer även tester att användas.
ÖVRIGT

• Tillsvidareanställning som polisinspektör/handläggare med funktion som gruppchef
• Placeringsort Växjö
• Arbetstidsförläggning: dagtid flex


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den xx 2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Sjuksköterska till kirurgavdelning 33 i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 30
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Avdelning 33 är en kirurgisk vårdavdelning med inriktning på urologi, kärlkirurgi, bröst- endokrin samt allmänkirurgi. Vi bedriver både akut och planerad vård. Avdelningen har 10 vårdplatser och är indelad i två moduler. I modulen arbetar vi med patientnäravård i team, sjuksköterska och undersköterska.
På avdelningen har vi flera specialistsjuksköterskor inom kirurgisk vård.

Det bästa med Kirurgavdelning 33 enligt medarbetarna: Kollegorna, Lärorikt, Kompetensutvecklande, Omväxlande, Stämningen. Vill du bli en del av detta?
ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på avdelning 33 är du en viktig del av teamet runt patienten.
Du får ett omväxlande arbete genom att vara navet i den kvalificerade vård och omvårdnad vi bedriver, fatta beslut och samordna patientens vårdtillfälle. Du får en bred, men samtidigt specialiserad kompetens inom våra inriktningar.

Om du är helt eller relativt nyutexaminerad får du en arbetsplatsnära introduktion under åtta veckor. Vid längre arbetslivserfarenhet kommer vi tillsammans överens om längden på introduktionen.
Vi är en avdelning som regelbundet tar emot sjuksköterske- och undersköterskestudenter under deras verksamhetsförlagda utbildning. Det medför att personalen har god vana vid att undervisa och handleda.

Vi uppmuntrar till nyfikenhet och djupare kunskap inom kirurgi. Målet är att under varje schemaperiod få en heldag avsatt för kompetensutveckling.
När du blivit varm i kläderna finns möjlighet till betald vidareutbildning som t.ex. specifika kurser inom våra inriktningar eller till specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård.
Du får gärna komma och hälsa på eller hospitera en dag hos oss!

Region Kronoberg erbjuder ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor. Det innebär att du under dina första år får tid avsatt för att lära dig mer inom yrket. Programmet syftar till att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv. Vi vill ge dig en bra och trygg start i din nya profession som sjuksköterska.
Programmet innehåller tre huvudområden;
- Om sjuksköterskeprofessionen och att leda omvårdnadsarbete
- Färdighets- och scenarioträning på kliniskt träningscentrum
- Kvalitet- och patientsäkerhet

Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Här är några av de förmånerna vi har att erbjuda:
- Förhöjd OB -ersättning: Du som jobbar obekväma arbetstider får förhöjd OB- ersättning.
Ob-ersättningen multipliceras med 1,5.
- Höjt nattindex: Höjt nattindex för alla medarbetare som varvar dag- och nattarbete. En timmes nattarbete räknas som 1,4 arbetade timmar, vilket innebär att ett vanligt nattpass ger cirka 14 timmar. Detta ger luft i ditt schema och mer tid för återhämtning.

Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken
https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/sjukskoterska/KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska. Självklart har du trevligt bemötande mot både patienter och arbetskamrater. Vi vill att du är intresserad av att hela tiden vidareutveckla vår patientvård och arbetsmiljö till det bättre.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Välkommen på Rekryteringsträff

Truckförare
Läs mer Okt 30
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Ta då chansen att möta flera potentiella arbetsgivare på plats! Under evenemanget kommer du som jobbsökande att få en överblick över lediga jobb i Växjö, delta i speed-intervjuer, träffa utbildningssamordnare och få möjlighet att prata med Arena Matchnings karriärkonsulter.

Lediga tjänster:
Truckförare, Fordonsmontör, Montör, Maskinoperatör, CNC operatör, Svetsare, Installationselektriker, Elmontör, Kantpressare, Lastbilschaufför, Busschaufför, Ekonomiassistent, Acount manager, Inköpare, Verktygsmakare, Fastighetsskötare, Lackerare, Däckmontör, Logistiker, Processoperatör.

Glöm inte att ta med ditt CV och självklart är det gratis att delta!
För frågor eller mer information: alen.maslic@arenamatchning.se

Torsdag 9/11-23
Kl. 13.00-15.00
Industrigatan 9, Växjö

Varmt välkommen och anmäl dig redan nu.

Ansök nu

Lagermedarbetare omgående till lager i Växjö

Lagerarbetare
Läs mer Okt 30
Nu söker vi efter noggranna lagermedarbetare här på Insitepart. Här kommer du att få jobba på Dollarstores externlager i Alvesta. Detta är en utmärkt chans för dig som vill få goda erfarenheter samt goda referenser inför framtiden.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Dina arbetsuppgifter kommer att kunna innefatta sortering och inventering av Dollarstores artiklar men även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en terminal.

Villkor

- Arbetstiderna är förlagda under dagtid ca 7-16

- För att vara aktuell för en anställning hos oss behöver du vara minst 18 år gammal
- Understryk dina kompetenser! Har du truckkort? Körkort? Bil? Vi vill veta! Ju mer du berättar för oss om dina kompetenser och tidigare erfarenhet, desto lättare blir det för våra rekryterare att ta ett kvalificerat beslut!
- Berätta om dina karriärmål! Vi vill lära känna dig och vad du vill uppnå. Många börjar sin karriär just hos oss. Genom att låta oss veta vad du eftersträvar ger du oss en bättre chans att matcha din kompetens till de rätta uppdragen.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

I denna rekrytering tillämpas bakgrundkontroller.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Informationssäkerhetssamordnare / Biträdande säkerhetsskyddschef

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Okt 30
Länsstyrelsen Kronoberg är en spännande arbetsplats. Få andra myndigheter har ett så brett arbetsområde och vi arbetar direkt under regeringen. Vi företräder staten i Kronoberg och hanterar målkonflikter, bjuder in till samverkan och stödjer utveckling. Vi arbetar tillsammans mot ett mer hållbart Kronoberg där människor och företag växer tillsammans.Vi har idag ca 220 medarbetare på Länsstyrelsen och arbetsplatsen ligger centralt i universitetsstaden Växjö.Du kommer att arbeta på rättsenheten.

Utöver säkerhetsskyddschef finns länsstyrelsens jurister samt diarium och arkiv på enheten. Vi tillhör avdelningen för utveckling och stöd där även HR, ekonomi och kommunikation och service finns. Vår gemensamma nämnare är att vi stöttar och utvecklar länsstyrelsen inom våra olika professioner. Vår arbetsplats är fylld av kunskap, omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, tvärsektoriellt samarbete och god gemenskap!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som informationssäkerhetssamordnare är att samordna och utveckla länsstyrelsens informationssäkerhetsarbete.

Du kommer att:

- vara stöd i organisationen utifrån ett informationssäkerhetsperspektiv
- genomföra intern utbildning och rådgivning
- samordna och utveckla ledningssystem för informationssäkerhet
- hantera och bedöma incidenter
- genomföra riskanalyser och informationsklassningar
- ta fram och följa upp efterlevnaden av styrdokument inom ditt område och angränsande verksamhetsområden
- hålla dig uppdaterad på aktuell kunskap och praxis och lyfta frågor som påverkar länsstyrelsen

Du ingår i nationella nätverk med informationssäkerhetssamordnare inom länsstyrelserna där du bidrar med din kunskap.

Som biträdande säkerhetsskyddschef ansvarar du tillsammans med säkerhetsskyddschefen för myndighetens säkerhetsskyddsarbete.

I detta ingår att:

- bistå säkerhetsskyddschefen med att kontrollera att myndighetens verksamhet följer säkerhetsskyddslagen och tillhörande föreskrifter
- vara delaktig i att ta fram myndighetens säkerhetsskyddsanalys, -plan och -instruktion.
- samverka med till exempel kommuner, Polisen, Säkerhetspolisen och Försvarsmakten
- bevaka vad som händer i vår omvärld inom säkerhetsskyddsområdet

Du kommer i kontakt med samtliga verksamhetsområden inom myndigheten och samverkar särskilt med kollegor inom juridiskt stöd, krisberedskap och civilt försvar.

Du ingår i den lokala säkerhetsgruppen i båda dina roller.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, till exempel inom systemvetenskap, säkerhet, juridik eller annan utbildning och arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig och relevant för tjänsten.

Du har stort intresse för informationssäkerhetsfrågor och säkerhetsskydd. Du har kunskap om och några års erfarenhet av arbete inom ett eller flera av områdena säkerhet, säkerhetsskydd och informationssäkerhet samt känner till lagstiftningen inom området. Du ska ha B-körkort.

Du kommunicerar väl på svenska både muntligt och skriftligt. Du är självgående och har en vilja och förmåga att ta egna initiativ i ditt arbete och få saker gjorda. Du är lyhörd och samarbetar väl med andra. Då säkerhetsprövningar ingår i arbetsuppgifterna är det viktigt att du är en person som kan hantera känsliga och personliga samtal med respekt för individen. Eftersom det ingår i tjänsten att utbilda och informera andra är det viktigt att du är pedagogisk. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att:

- genomföra riskanalyser, konsekvensbedömningar eller informationsklassningar
- jobba med risk-, kontinuitets- eller incidenthantering
- arbeta inom statlig verksamhet
- utbilda andra

Hos oss är det viktigt att alla känner sig välkomna och värdefulla. Förutom viktiga arbetsuppgifter ser vi kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid som en självklarhet. Det finns även möjlighet till distansarbete. Vi gillar olika, välkomnar mångfald och ser kunskaper i minoritetsspråk som värdefullt.Vi tillämpar 6 månaders provanställning vid tillsvidareanställning.Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning då kommer att genomföras. Säkerhetsprövningen ska vara godkänd före tillsättning.Som tillsvidareanställd är du krigsplacerad på Länsstyrelsen i Kronobergs län.Vi undanber oss vänligt alla erbjudande om annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Växjö!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 30
Går du i tankarna att testa något nytt?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i Växjö!
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
2023-12-01 - 2024-03-01
Schema
Rotationsschema
Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här arbetet behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu

Ansök nu

Förvaltningsrätten i Växjö söker en administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Okt 30
Förvaltningsrätten har ca 40 anställda. Organisationen består av domare, föredraganden och notarier, en beredningssamordnarfunktion, ett målkansli och en administrativ stab. I den dömande verksamheten är domstolen indelad i två specialiserade enheter som bl.a. hanterar målgrupperna skatt och offentlig upphandling respektive socialförsäkring och andra sociala mål. Förvaltningsrätten är en modern arbetsplats som sätter värde på att alla är delaktiga i hela verksamheten. Vi arbetar löpande med att utveckla organisationen så att den på bästa sätt stödjer medarbetarna. Förvaltningsrätten är centralt belägen i Växjö och är samlokaliserad med tingsrätten. Växjö är en kommun i stark tillväxt som bl.a. har universitet och mycket goda allmänna kommunikationer med omvärlden. Om cirka tre år ska domstolen flytta in i nya lokaler.Arbetetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som administrativ chef spänner över ett brett område, från frågor som kräver beslut direkt till mer långsiktiga och strategiska frågor.

Som administrativ chef har du personalansvar för den administrativa staben Du leder och fördelar arbetet på den administrativa staben och ansvarar också för att verksamheten  bedrivs effektivt och enhetligt.

Du arbetar nära domstolens chef och har en viktig roll i domstolens verksamhetsutveckling och kompetensförsörjning. Du sitter i domstolens ledningsgrupp och har ansvar för bl. a. ekonomi- och personaladministration, upphandling, arkiv, IT samt lokal- och säkerhetsfrågor. Du har även en viktig roll i domstolens arbetsmiljöarbete. Som administrativ chef har du också ett ansvar för förvaltningsrätten som budgetmyndighet och ska se till att de planer som föreskrivs för domstolen finns och hålls uppdaterade. Du är involverad i all rekrytering av personal.

Administrativa chefen är sammankallande för arbetsplatsträffar, ledningsgrupp och samverkan.

Arbetet är självständigt och flera olika arbetsuppgifter hanteras parallellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning, exempelvis inom HR, ekonomi eller juridik. Du ska ha ledarskapserfarenhet och gärna också chefserfarenhet. Erfarenhet av att leda och utveckla i statlig verksamhet liksom erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande. Även erfarenhet av arbete inom Sveriges Domstolar är meriterande.

Det är viktigt att du är intresserad av it och kan hantera ett digitalt arbetssätt, planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du ska kunna hantera stressiga situationer och snabbt kunna göra omprioriteringar. Du motsvarar högst ställda krav på ansvarstagande, omdöme och noggrannhet. Du är utåtriktad, positiv, har en utpräglad känsla för service och god samarbetsförmåga. Din kommunikationsförmåga ska vara väl utvecklad och du kommunicerar på svenska både i tal och skrift utan svårigheter. Vidare krävs integritet och att du kan företräda arbetsgivaren professionellt i frågor som rör personal och i andra sammanhang.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

 
Vi erbjuder dig
Förvaltningsrätten i Växjö är en domstol som kontinuerligt arbetar med att utveckla verksamheten så att den svarar upp mot de krav som ställs på den. Som medarbetare inom Sveriges Domstolar har du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. I rollen som administrativ chef har du förtroendearbetstid och du har upp till 35 semesterdagar beroende på din ålder. Det finns möjlighet att teckna enskilda överenskommelser, exempelvis om distansarbete. För oss är friskvård viktigt och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt friskvårdstimme.

På arbetsplatsen arbetar du tillsammans med engagerade kollegor med många olika kompetenser och bakgrunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och utmanas i ditt arbete.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Ansök nu

FORDONSTEKNIKER - BILDEMONTÖR

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 30
Då vårt företag ständigt växer så söker vi nu 2 drivna och motiverade bildemonterare till vårt team!

Om tjänsten
Du behöver ha en 3-årig fordonsutbildning eller motsvarande bilverkstadserfarenhet eller nått liknande samt körkort B, gärna C, CE

Vi ser att du kan skruva , har god kännedom om bilar, bildelar, och dess funktion samt att du kan sätta dig in i vårt kvalitetssäkrande datasystem.

Du måste också vilja lära dig nya saker och vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att följa instruktioner, både skriftliga och muntliga. Du måste vara stresstålig och klara av ett högt tempo.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Svenska flytande i tal och skrift är ett krav.

Ansök nu

Förvaltningsrätten söker en administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Okt 30
Förvaltningsrätten har ca 40 anställda. Organisationen består av domare, föredraganden och notarier, en beredningssamordnarfunktion, ett målkansli och en administrativ stab. I den dömande verksamheten är domstolen indelad i två specialiserade enheter som bl.a. hanterar målgrupperna skatt och offentlig upphandling respektive socialförsäkring och andra sociala mål. Förvaltningsrätten är en modern arbetsplats som sätter värde på att alla är delaktiga i hela verksamheten. Vi arbetar löpande med att utveckla organisationen så att den på bästa sätt stödjer medarbetarna. Förvaltningsrätten är centralt belägen i Växjö och är samlokaliserad med tingsrätten. Växjö är en kommun i stark tillväxt som bl.a. har universitet och mycket goda allmänna kommunikationer med omvärlden. Om cirka tre år ska domstolen flytta in i nya lokaler.Arbetetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som administrativ chef spänner över ett brett område, från frågor som kräver beslut direkt till mer långsiktiga och strategiska frågor.

Som administrativ chef har du personalansvar för den administrativa staben Du leder och fördelar arbetet på den administrativa staben och ansvarar också för att verksamheten  bedrivs effektivt och enhetligt.

Du arbetar nära domstolens chef och har en viktig roll i domstolens verksamhetsutveckling och kompetensförsörjning. Du sitter i domstolens ledningsgrupp och har ansvar för bl. a. ekonomi- och personaladministration, upphandling, arkiv, IT samt lokal- och säkerhetsfrågor. Du har även en viktig roll i domstolens arbetsmiljöarbete. Som administrativ chef har du också ett ansvar för förvaltningsrätten som budgetmyndighet och ska se till att de planer som föreskrivs för domstolen finns och hålls uppdaterade. Du är involverad i all rekrytering av personal.

Administrativa chefen är sammankallande för arbetsplatsträffar, ledningsgrupp och samverkan.

Arbetet är självständigt och flera olika arbetsuppgifter hanteras parallellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning, exempelvis inom HR, ekonomi eller juridik. Du ska ha ledarskapserfarenhet och gärna också chefserfarenhet. Erfarenhet av att leda och utveckla i statlig verksamhet liksom erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande. Även erfarenhet av arbete inom Sveriges Domstolar är meriterande.

Det är viktigt att du är intresserad av it och kan hantera ett digitalt arbetssätt, planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du ska kunna hantera stressiga situationer och snabbt kunna göra omprioriteringar. Du motsvarar högst ställda krav på ansvarstagande, omdöme och noggrannhet. Du är utåtriktad, positiv, har en utpräglad känsla för service och god samarbetsförmåga. Din kommunikationsförmåga ska vara väl utvecklad och du kommunicerar på svenska både i tal och skrift utan svårigheter. Vidare krävs integritet och att du kan företräda arbetsgivaren professionellt i frågor som rör personal och i andra sammanhang.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

 
Vi erbjuder dig
Förvaltningsrätten i Växjö är en domstol som kontinuerligt arbetar med att utveckla verksamheten så att den svarar upp mot de krav som ställs på den. Som medarbetare inom Sveriges Domstolar har du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. I rollen som administrativ chef har du förtroendearbetstid och du har upp till 35 semesterdagar beroende på din ålder. Det finns möjlighet att teckna enskilda överenskommelser, exempelvis om distansarbete. För oss är friskvård viktigt och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt friskvårdstimme.

På arbetsplatsen arbetar du tillsammans med engagerade kollegor med många olika kompetenser och bakgrunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och utmanas i ditt arbete.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Ansök nu

Administrativa konsulter till kommande uppdrag

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 30
Administratörer till kommande uppdrag i Växjö
Vi söker nu administrativa konsulter till ett kommande uppdrag i Växjö området. 

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som konsult för oss på Eterni i Växjö, med fokus på ekonomi, inköp, projektadministration eller controlling/analys!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god erfarenhet inom ekonomi, inköp, projektadministration eller controlling. Du är van att tala och skriva engelska och har god systemvana, SAP och Excel är meriterande. Tekniska kunskaper samt yrkeserfarenhet från tillverkningsindustrin är klart önskvärt.

Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Vidare har du grundläggande tekniska färdigheter och kan snabbt sätta dig in i nya projekt och processer. Med fördel är du en tempostark och flexibel person som gillar att jobba i team men med ett starkt fokus på att driva dina egna uppgifter från start till mål.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Administratör/Konsult är ett uppdrag på heltid.  Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Växjö. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

1177 söker avdelningschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 30
Vill du arbeta på en arbetsplats som har ett viktigt uppdrag för hela vårdkedjan? Nu söker vi en avdelningschef till vår nya verksamhet 1177-direkt.

1177-direkt är en nystartad verksamhet och används idag av vårdcentralerna Markaryd och Strömsnäsbruk, under hösten kommer tjänsten att breddinföras inom hela Region Kronoberg.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av verksamheten eftersom den står inför en spännande förändring. Du kommer ingå i samma verksamhetsområde som vårdcentralen Skärvet och jourverksamheterna. Dessa verksamheter ingår i samma ledningsgrupp som består av verksamhetschef, avdelningschefer och medicinska ledningsansvariga läkare.

Dina arbetsuppgifter är att utveckla rutiner och arbetssätt samt att leda arbetet med att breddinföra tjänsten vilket ställer stora krav på din förmåga att skapa struktur och rutiner såväl som samverka inom hela organisationen.

I ditt arbete främjar du en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan.

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka, utveckla och bygga upp verksamheten
• Interna chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

KVALIFIKATIONER
För att du ska trivas och lyckas rollen söker vi dig som tycker om att arbeta operativt och strategiskt. Du ser utmaningar som möjligheter, är drivande och har förmåga att se lösningar och fatta beslut. Du är lyhörd och har förmågan att nätverka och samverka med olika aktörer inom en stor organisation.

Vi söker vi dig som:
- Etablerar trovärdighet och bygger förtroende.
- Är drivande i förändrings och utvecklingsarbete och verkar för nya satsningar
- Är kommunikativ och förmedlar information tydligt och enkelt
- Ser vikten av att samarbeta och är medveten om dina styrkor och svagheter
- Har en hög målsättning

Vi söker dig som har en vårdutbildning och vi ser det som meriterande om du har chefserfarenhet och erfarenhet av arbete inom 1177.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstester som underlag till urvalet och som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare i processen.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

B2B säljare till Venture Design

Utesäljare
Läs mer Okt 30
ETERNI SÖKER B2B SÄLJARE!
Vill du vara en del av Venture Designs fortsatta tillväxtresa där du som B2B säljare har en viktig roll i företagets expansion på den europeiska marknaden. 
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en självständig B2B säljare med ett inneboende driv och vilja att nå uppsatta mål och resultat, där din budget är i fokus. Som B2B säljare hos oss förstår du vikten av att kunden alltid har högsta prioritet och anpassar därför din arbetsdag efter detta. Som B2B säljare på Venture Design ingår du i ett härligt gäng, där gemenskap och trivsel prioriteras högt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att: 

Hitta nya och långsiktiga affärsmöjligheter i Europa


Ta ansvar och följa upp din budget


Säkra lönsamma affärer, både befintliga och nya


Att självständigt bygga upp och utveckla dina kundkontakter


Genomföra kundbesök


Hos oss får du mandat att maximera ditt affärsområdes fulla potential på ett professionellt och långsiktigt sätt. Är du en driven person med ett genuint intresse för rollen som B2B säljare? Då vill vi gärna ge dig chansen att växa tillsammans med oss på Venture Design. 
Rollen innebär resor i Europeiska länder som du själv planerar in samt att närvara vid mässor. 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad på eftergymnasial nivå, med en inriktning mot försäljning. Utöver din akademiska plattform har du en flerårig erfarenhet som B2B säljare. Du kommunicerar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera i tal och skrift på tyska.
Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och har en flexibilitet där du arbetar fritt under ansvar. Vidare är du resultatdriven, energisk samt uthållig och har förmågan att jobba målmedvetet även i längre försäljningsprocesser. Struktur, kvalité och ordning är något som ligger dig varmt om hjärtat och ett arbetssätt som både vi och våra kunder uppskattar. Venture Designs värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, professionell och strävar alltid efter att bygga befintliga och nya relationer. 

Vill du följa med i vår tillväxtresa i en spännande, flexibel och självgående roll? Då ser vi med spänning fram emot att ta emot din ansökan! 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som B2B säljare är en direktanställning hos Venture Design.  Vi tillämpar individuell lönesättning där fast månadslön inklusive provision ingår som en del av anställningsvillkoren. 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Saga förskola söker förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Okt 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Saga är organiserad utifrån fyra avdelningar där barnen är indelade i tio åldersnära grupper.

Vi är en förskola som inspireras av Reggio Emilia filosofin. För oss innebär det att vi arbetar utifrån ett projekterande arbetssätt där barnens hypoteser och problemlösningar ligger till grund för pedagogernas utformning av undervisningen. Hos oss är den pedagogiska miljön utformad så att den inspirerar till samspel, kreativitet och utforskande. Vi anser att en transdisciplinär undervisning sker genom ett 100-språkligt lärande bland annat genom estetiska lärprocesser. Vi har också två förstelärare en som arbetar med att utveckla förskolans IKT kompetens och en som handleder utifrån yrkesroll, stöttar arbetslagen SKA och arbetsmiljön.

Vår härliga gård utnyttjas flitigt då en stor del av verksamheten även är förlagd utomhus året runt. Vi ser att utemiljön är lika viktig som innemiljön och det man kan göra inomhus även kan göras utomhus.

Att arbeta som förskollärare hos oss innebär unika och betydelsefulla möjligheter att bidra till barns omsorg, utveckling och lärande. Som förskollärare är du aktiv i förskolans pedagogiska arbete utifrån läroplanens olika målområden, tematiskt arbetssätt genomsyrar hela vår verksamhet.

I ditt arbete ingår att stimulera alla barn till att utvecklas samt att dokumentera barnens lärande genom spontan och planerad undervisning och visa detta på ett tydligt sätt till vårdnadshavarna både muntligt, via blogg och utvecklingssamtal.

Du arbetar i ett team och tillsammans tar ni ansvar för att skapa utforskande, lekfulla och lärorika miljöer och sammanhang. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet så att läroplanens mål och intentioner uppfylls och att varje barns utveckling och lärande främjas. Som förskollärare driver och leder du det systematiska kvalitetsarbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare som längtar efter ett spännande, kreativt och nytänkande uppdrag. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har en positiv grundsyn där du är beredd att möta barnet med respekt för den kunskap barnet äger. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi ser att gärna du vill arbeta i team där du ser till hela förskolan och alla barns bäst. Som person är du nyfiken på att vara med i en process där vi tillsammans skapar en förskola med hög pedagogisk kvalitet som värnar om våra demokratiska värden. Du har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med både barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är van vid att arbeta med pedagogisk dokumentation och är väl insatt i våra styrdokument.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Lärare åk 1-3 till Pär Lagerkvistskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Okt 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Pär Lagerkvistskolan är en F-9 skola och den är uppdelad i två enheter, åk F-6 och 7-9. Skolan ligger i stadsdelen Bredvik, i västra delarna av Växjö nära Norra Bergundasjön. Skolan invigdes 2017 och erbjuder ljusa och rymliga lokaler, en stor idrottssal och en utemiljö med både konstgräsplan, utegym och närhet till naturen. I anslutning till skolan finns också Pär Lagerkvist förskola.

På F-6 ser vi elevers olikheter som en tillgång. Vi erbjuder en tillgänglig lärmiljö som är strukturerad och vi erbjuder en varierad undervisning för att främja elevernas personliga utveckling och lärande. Genom kontinuerligt arbete med att skapa trygga och förtroendefulla relationer skapas möjligheter för våra elever att utvecklas så långt som möjligt utifrån utbildningens mål.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Pär Lagerkvistskolan är en skola som kommer att växa framöver. På enheten F-6 har vi cirka 270 elever. Som lärare hos oss arbetar du med att planera och genomföra undervisning enligt gällande läroplan. Vi arbetar kollegialt och teamkänslan är viktig då vi tror starkt på att det är tillsammans som vi uppnår de bästa resultaten.

Du arbetar på enheten F-6 och du ingår i arbetslag F-3. Du är ödmjuk inför ny kunskap och har en vilja att ständigt utvecklas i din lärarroll. Du vänder och vrider tillsammans med oss kring organisationen för att på bästa sätt möta barnens behov och ha elevfokus som utgångspunkt.

På Pär Lagerkvist skola har vi ett språkspår, en verksamhet för elever med språkstörning. Eleverna inkluderas i klasserna. Du har möjlighet att arbeta tillsammans med logoped, speciallärare och lärare med specialkompetens inom området.

På lågstadiet arbetar du i ett skolteam. Du delar klassläraransvaret med en annan lärare och du har även ett nära samarbete med logoped och speciallärare.

Du är med och bygger innehållet av en ny skola!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad lärare för årskurserna 1-3. Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.

Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.

Även du som studerar till pedagog eller som har erfarenhet av arbete som pedagog kan bli aktuell för anställning. För tillsvidareanställning som lärare krävs dock lärarlegitimation med behörighet att undervisa i aktuella ämnen och årskurser.

Vi söker dig som:
• Du har en medveten tanke kring din roll som lärare och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument.
• Du har en förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar.
• Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider.
• Du strävar hela tiden efter att ha elevfokus och beredd på att vara flexibel när det gäller organisation/undervisning, för elevernas bästa.
• Du har god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling av verksamheten och dig själv.
• Du tror på ämnesintegrering som en framgångsrik metod för att skapa lust, engagemang och sammanhang för eleverna.
• Du tror på olika verktyg för att förstärka lärandet i form av laborativt material, digitalisering, hjälpmedel och är beredd på att pröva nytt.
• Meriterande är att du har god erfarenhet av tal, språk, kommunikation samt tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK).
• Du ser fram emot att vara med om att bygga upp innehållet av en ny skola.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Erfaren Projektledare till Scanditronix Magnet i Vislanda

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Okt 30
TILL VÅRT TREVLIGA KUNDFÖRETAG SÖKER VI NU EN DRIVEN PROJEKTLEDARE
Scanditronix Magnet är ett Vislanda Baserat teknikföretag som under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden inom utveckling och produktion av spolar och magneter för användning i partikelacceleratorer. Magneter har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, till exempel vetenskaplig forskning och cancerbehandling. Huvuddelen av vår produktion exporteras framför allt till Europa och USA. Våra produkter är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vi arbetar i projektform och är i en starkt expansiv fas.
Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa från ett innovationsbolag till större produktionsbolag med spännande kunder över hela världen.
ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med kollegor och i nära samarbete med kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kundprojekt från order till leverans. I kund projektet ingår planering och uppföljning i samarbete med våra planerare och processansvariga, framtagning av produktions- och test underlag samt produktdokumentation till kund. Du kommer att ansvara för dina kundprojekt och eftersträvar att nå projektets mål gällande kvalitet, pris och leveranstid. Hos Scanditronix Magnet erbjudes du möjligheten att vara en del av tillverkningen av högteknologiska produkter som gör skillnad för många.
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna spännande utmaning innehar en relevant högskoleutbildning inom maskinteknik/elteknik, fysik eller motsvarande. I rollen som Projektledare till Scanditronix Magnet söker vi dig som är en självgående, driven och tekniskt bevandrad person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Vi värdesätter flexibla och entusiastiska medarbetare med en bred kompetens och stor vilja att hjälpa andra.
Vidare är du en social och ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du har flerårig erfarenhet som projektledare, allra helst från tillverkningsindustrin. Du kan läsa och tolka ritningar och är van att arbeta i affärssystem, Monitor G5 är ett plus samt erfarenhet av att arbeta metodiskt och strukturerat i projektledningssystem (PDM).
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för ditt jobb och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften. Du är en god ambassadör för företaget och produkterna samt en lagspelare som gillar interaktionen med kollegor och affärspartners. Vi är ett tight team där feedback och kommunikation tillhör vardagen, allt för att vi tillsammans ska nå bästa resultat och mål. Vi värnar om god trivsel och gemenskap på arbetsplatsen, något som vi hoppas även ligger dig varmt om hjärtat. 
Du talar och skriver flytande svenska och engelska och innehar B-körkort. Vidare är du en van användare av Office-paketet samt andra tekniska hjälpmedel. Hos oss får du tillgång till kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. 
Välkommen till oss på Scanditronix Magnet i Vislanda!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Projektledare är en direktanställning hos Scanditronix Magnet.  Vi tillämpar individuell lönesättning där fast månadslön ingår som en del av anställningsvillkoren. Placering är på vår fabrik i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Produktionsingenjör

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Okt 30
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter
Som produktionsingenjör jobbar du hos våra kunder med att stödja, utveckla och effektivisera produktionsprocesser. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
- Genomföra flödesdesign och processkartläggning
- Delta och leda olika forma av förbättrings- och industrialiseringsprojekt
- Effektivisera, automatisera och standardisera produktion
- Maskininvestering, simulering, linebalansering, layoutoptimering, metodutvekling och beredning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Ingenjörsexamen på högskole- eller universitetsnivå
- Erfarenhet av produktionsteknik, industrialisering, behovsstyrd produktion och effektiva materialflöden samt Lean Production
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet i rollen som produktionsingenjör
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Strukturerad
- Analytisk

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Verksamhetschef till Källreda psykiatriboende

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Okt 30
Nu söker vi på Nytida en driven verksamhetschef till Källreda, särskilt boende inriktning psykiatri. Vi driver Källreda på entreprenad åt Växjö kommun. Vi erbjuder ledarskapsprogram, ett meningsfullt arbete och möjligheten att göra skillnad!
Ansök senast 7 november

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Du måste vara fysiskt på plats i verksamheten stora delar av din arbetstid. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i hennes ledningsgrupp. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp med totalt 9 verksamhetschefer. Du samverkar med den dina chefskollegor i Växjö (totalt 4 stycken).

Om Källreda
Källreda är ett särskilt boende med inriktning psykiatri. Det finns plats för 18 boenden. Vi har både permanenta och korttidsplatser. Boendet är lugnt och naturskönt beläget i Källreda, utanför Växjö i Rottne. Vi har totalt ca 20 anställda (med timanställda), där vårdpersonalen i huvudsak är boendestödjare med undersköterska utbildning. Vi har egen sjuksköterska, arbetsterapeut och tillgång till sjukgymnast. Vi har eget kök och kock. Som stöd har du som verksamhetschef även en samordnare som sköter schemaplanering och daglig drift. Hen fungerar med som metodstödjare.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg, sjuksköterska etc) och erfarenhet från omsorgsverksamhet med inriktning psykiatri. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap inom vård och omsorgs verksamhet.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Snarast eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 20231107
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning.
För mer information kontakta: Regionchef Jessika Svedberg,
mail: jessika.svedberg@nytida.se, tfn: 0723-869911.

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Ansök nu

Juniora tekniker för resjobb – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Elmontör
Läs mer Okt 30
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå till minst 2025. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start i vinter ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är förlagt till området runt Göteborg. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Göteborg.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Tjänsterna beräknas starta i december.
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansök nu

Industrimedarbetare

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Okt 30
Till kund söker vi personer som vill jobba inom industribranschen.

Söker du en spännande karriär inom industrin? Vi söker efter drivna och erfarna industri medarbetare!

Arbetsuppgifter: Som industrimedarbetare kommer du att vara ansvarig för en mängd olika arbetsuppgifter inom produktionen. Dina huvudsakliga ansvarsområden:

- Maskinövervakning och underhåll

- Montage och montering av komponenter

- Arbete med produktionsutrustning och verktyg

- Samarbete med teamet

Kvalifikationer: Vi söker dig som har:

- Erfarenhet av arbete inom industriell produktion

- Kunskap om maskiner och produktionsprocesser

- Förmåga att läsa ritningar och arbetsinstruktioner

- God fysisk kondition och förmåga att utföra arbete som kräver styrka och uthållighet

- Teamarbetsförmåga och en positiv inställning

Är du den rätta personen för jobbet? Tveka inte att söka redan idag! Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Ansök nu

Välkommen på Rekryteringsträff

Truckförare
Läs mer Okt 30
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Ta då chansen att möta flera potentiella arbetsgivare på plats! Under evenemanget kommer du som jobbsökande att få en överblick över lediga jobb i Växjö, delta i speed-intervjuer, träffa utbildningssamordnare och få möjlighet att prata med Arena Matchnings karriärkonsulter.

Lediga tjänster:
Truckförare, Fordonsmontör, Montör, Maskinoperatör, CNC operatör, Svetsare, Installationselektriker, Elmontör, Kantpressare, Lastbilschaufför, Busschaufför, Ekonomiassistent, Acount manager, Inköpare, Verktygsmakare, Fastighetsskötare, Lackerare, Däckmontör, Logistiker, Processoperatör.

Glöm inte att ta med ditt CV och självklart är det gratis att delta!
För frågor eller mer information: alen.maslic@arenamatchning.se

Torsdag 9/11-23
Kl. 13.00-15.00
Industrigatan 9, Växjö

Varmt välkommen och anmäl dig redan nu.

Ansök nu

Montör sökes till kund!

Montör, metallprodukter
Läs mer Okt 30
Arena Personal söker montörer till kund i Växjöområdet. Vi söker dig som är intresserad och som vill jobba inom industribranschen.

Vi ser gärna att du har någon industriutbildning och erfarenhet av montering.

Krav:
-Körkort B och tillgång till bil
-Goda kunskaper i svenska språket

Som person är du praktiskt lagd, ordningsam och noggrann.

Du är lättlärd, strukturerad och trivs med att arbeta både enskilt såväl som i team. Truckkort är meriterande.

Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Elkraftsingenjör till W5 Solutions Production AB

Konstruktör, elkraft
Läs mer Okt 30
ELKRAFTSINGENJÖR TILL W5 SOLUTIONS PRODUCTION AB I ÄLMHULT/VÄXJÖ  

Är du en erfaren ingenjör som älskar att arbeta i projekt och med ett varierande innehåll av produkter? Tillväxtresan hos W5 Solutions fortsätter och nu söker vi dig som vill ta dig an en spännande och utvecklande roll där teknik och innovation ligger i framkant!

W5 Solutions befinner sig i en mycket spännande fas där du som ingenjör ingår i ett kompetent och framåtriktat utvecklingsteam bestående av el-, elektronik- och mekanikkonstruktörer samt mjukvaruutvecklare, systemingenjörer, ILS-ingenjörer och projektledare. Tillsammans bildar ni navet i utvecklingen av komplexa systemlösningar med fokus på försvarsindustrin. 

Hos oss får du en bra möjlighet till både professionell och personlig utveckling i en bransch som ligger helt rätt i tiden och där den trygga orderstocken växer kontinuerligt. Välkommen att läsa mer om oss på www.w5solutions.com

Som Elkraftsingenjör ansvarar du för:
  Utveckla elkonstruktioner för komplexa system t.ex. elverk och simuleringssystem
Ta fram elschema i EPLAN
Konstruktionsval och dimensionering av komponenter 
Designa apparatskåp och annan kringutrustning
Kalibrering och testning
PLC-programmering

Du arbetar tillsammans med andra kollegor i att ta in och bryta ner kravspecifikationer från kunder samt utveckla framtidens tekniska lösningar till både den svenska och internationella försvarssektorn. Vidare kommer du även att jobba en del med riskanalyser kopplat till systemsäkerhet.

Är du redo för ett nytt steg i karriären eller vill fördjupa dina kunskaper inom el, kraft och automation? Då kanske W5 Solutions kan vara din nästkommande arbetsplats!

Vi arbetar i projektteam och verkar alltid för det goda samarbetet mellan såväl lokala som nationella kollegor! Vi har verksamhet i Växjö, Älmhult och Stockholm, välkommen till en spännande och modern arbetsplats!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning är utbildad el-/automationsingenjör på högskole- eller universitetsnivå med minst ett par års praktisk erfarenhet inom elkonstruktion.

Du har ett genuint intresse för elkonstruktion, programmering och automation samt god vana av att jobba i kravställande position. Har du jobbat inom industrin med kraftförsörjning/reservkraftverk, är detta meriterande. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom starkström samt automationsområdet t.ex. pneumatik, hydraulik eller förbränningsmotorer. Givetvis har du goda kunskaper i EPLAN. Vidare är du van att arbeta i test-/labbmiljö och bekant med olika mätinstrument. Du är analytisk och strukturerad med förmågan att kunna analysera och verifiera data samt dokumentera utfall. Självklart har du god förståelse för hur el produceras samt de krav som följer med denna process.

Det är meriterande om du har kännedom om EN_81346 - Struktureringsprinciper och referensbeteckningar, som är en grundläggande filosofi i vårt systemarbete.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en spännande roll i en mångfacetterad miljö där du på ett naturligt sätt kan kompetensutveckla både dig själv och dina kollegor. Vi är en långsiktig och trygg arbetsgivare med en fin orderstock bestående av många spännande projekt, både nu och i framtiden. Välkommen in till oss på W5 Solutions i Växjö/Älmhult!

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är en direktrekrytering till W5 Solutions Production AB som önskar tillsätta denna tjänst snarast möjligt. Placering i Älmhult/Växjö.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Rebecca Moberg eller Anikka Lindström på.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till W5 Solutions

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Okt 30
MASKINKONSTRUKTÖR TILL W5 SOLUTIONS PRODUCTION AB I ÄLMHULT/VÄXJÖ 

Är du en erfaren ingenjör som älskar att arbeta i projekt och med ett varierande innehåll av produkter? Tillväxtresan hos W5 Solutions fortsätter och nu söker vi dig som vill ta dig an en spännande och utvecklande roll där teknik och innovation ligger i framkant!

W5 Solutions befinner sig i en mycket spännande fas där du som ingenjör ingår i ett kompetent och framåtriktat utvecklingsteam bestående av el-, elektronik- och mekanikkonstruktörer samt mjukvaruutvecklare, systemingenjörer, ILS-ingenjörer och projektledare. Tillsammans bildar ni navet i utvecklingen av komplexa systemlösningar med fokus på försvarsindustrin. 

Hos oss får du en bra möjlighet till både professionell och personlig utveckling i en bransch som ligger helt rätt i tiden och där den trygga orderstocken växer kontinuerligt. Välkommen att läsa mer om oss på www.w5solutions.com

Som Mekanikkonstruktör har du ansvar för:
  Utveckling och sammanställning av komplexa system samt ritningsunderlag för hela produkten i SolidWorks
Hållfasthetsberäkningar eller annan teknisk dokumentation
Medverkar vid prototypframtagning, testning och verifiering.
Medlem i ett eller flera projektteam
Vara involverad och behjälplig vid sammansättning av slutprodukten till kund
 
Du arbetar tillsammans med andra kollegor i att ta in och bryta ner kravspecifikationer från kunder samt utveckla framtidens tekniska lösningar till både den svenska och internationella försvarssektorn. Vidare kommer du även att jobba en del med riskanalyser kopplat till systemsäkerhet.

Är du redo för ett nytt steg i karriären eller vill fördjupa dina kunskaper inom el, kraft och automation? Då kanske W5 Solutions kan vara din nästkommande arbetsplats!

Vi arbetar i projektteam och verkar alltid för det goda samarbetet mellan såväl lokala som nationella kollegor! Vi har verksamhet i Växjö, Älmhult och Stockholm, välkommen till en spännande och modern arbetsplats!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom maskin. Utöver din utbildning har du minst ett par års praktisk erfarenhet som mekanikkonstruktör, med fördel har du arbetat med sammansatta system och gärna nyutveckling.

Du har god vana av att jobba i SolidWorks samt PDM-system och har ett gediget tekniskt intresse när det kommer till systemlösningar och innovationer. Vidare har du ett tekniskt djup inom mekanik men ett generellt intresse för andra discipliner, såsom el, elektronik och kraft.

Du är en kreativ själ med en nyfikenhet och ett eget driv för att komma framåt.  Du hjälper gärna till där det behövs och har ett intresse för att dela och sprida kompetens inom gruppen. Du trivs med att arbeta i projektform och är en god lagspelare som vill vara med och bidra till ett gott samarbete. Med stor nyfikenhet och ett öppet sinne kan vi tillsammans utvecklas och bidra till rätt tekniska kundlösningar!

Ett praktiskt intresse och kunnande ser vi som en självklarhet då vi endast har en dörr mellan kontoret och produktionen, där du själv kan gå ut och klämma och känna på produkterna!

Att du talar och skriver flytande svenska och engelska ser vi som en självklarhet.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en spännande roll i en mångfacetterad miljö där du på ett naturligt sätt kan kompetensutveckla både dig själv och dina kollegor. Vi är en långsiktig och trygg arbetsgivare med en fin orderstock bestående av många spännande projekt, både nu och i framtiden. Välkommen in till oss på W5 Solutions i Växjö/Älmhult!

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är en direktrekrytering till W5 Solutions Production AB som önskar tillsätta denna tjänst snarast möjligt. Placering i Älmhult/Växjö.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Rebecca Moberg eller Anikka Lindström på.

Ansök nu

Industriarbetare till Uppvidinge

Montör, metallprodukter
Läs mer Okt 30
Har du erfarenhet av att arbeta inom industri? Då kanske du vill jobba hos vår kund i Uppvidinge kommun?

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos vår kund har du fullt ansvar för att sköta maskiner samt tillhörande packning och kontroller. Vi söker dig som har allmän industrivana och är nyfiken på att utvecklas till maskinoperatör eller CNC-ställare. 

Uppdraget är hos vår kund i Uppvidinge kommun som erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbete där noggrannhet, mätning och kvalitetskontroller står i fokus!
Främst handlar arbetet om:
  Tillverkning och produktion
Kontroller och avsyning
Enklare maskinunderhåll och att avhjälpande av fel
Mätteknik och packning
Maskinövervakning 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att hålla igång flera maskiner samtidigt. Vidare har du tekniska färdigheter, god materialkunskap och van av att läsa produktionstekniska ritningar.
Truckkort och traverskort är meriterande.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget men även anställning direkt hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se.
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Svärd via mail: asa.svard@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Flexibelt säljarjobb i Växjö

Hemförsäljare
Läs mer Okt 30
Hej alla hungriga säljare där ute!
Vi söker efter de mest självsäkra och passionerade personligheterna för att ansluta till vårt vinnande team. Vårt företag har funnits sedan 1992 och har alltid varit en ledande kraft på marknaden.
Vi utbildar våra säljare från grunden, så ingen tidigare erfarenhet behövs. Vi tror att viljan att lyckas är allt du behöver för att bli en toppsäljare, och vi kommer att förse dig med alla verktyg och resurser som krävs för att du ska nå ditt fulla potential.
Våra tävlingar är legendariska, med priser som sträcker sig från VIP-resor till extra kontanter. Vi drivs av att se våra säljare ta sig till nya höjder och vi belönar hårt arbete och framgång.
Vi är också ett miljövänligt företag, och vi tar vår planet på allvar. Våra produkter är alla miljövänliga och vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön.
Vi söker personer som brinner för försäljning och som har den självsäkerhet och beslutsamhet som krävs för att bli en toppsäljare. Om du har drivet att nå framgång och om du inte är rädd för en utmaning, så är du precis den typen av person som vi söker.
Så om du är redo att ta ditt säljande till nästa nivå och ansluta till vårt vinnande team, ansök nu! Vi letar efter dig.


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid. Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående. Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.

Ett par röster om jobbet:
"Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Produkten är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Lokalvårdare diverse service

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 29
DHOF DS Hem & Företagsservice är ett företag i Växjö som utför hemstäd, flyttstäd, fönsterputs, trädgårdsarbete. Vi arbetar nära våra kunder. Som medarbetare hos oss kommer du ha delaktighet och inflytande.
Vad ska du göra?
Som medarbetare hos oss kommer du utföra hemstäd, flyttstäd hos privatpersoner, fönsterputs och trädgårdsarbete. På vintern förekommer snöskottning med vår snöslunga.
Du kommer jobba självständigt men med tillgänglighet till kontaktperson.
Eventuell utbildning ges på företaget.
Vem är du?
Vi ser dig som socialt kompetent, trevlig och tillmötesgående till våra kunder. Samt att du talar god Svenska.
B-körkort är ett krav. Egen bil.
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom lokalvård, fönsterputs och trädgårdsarbete sedan tidigare.
Du kommer arbeta hos oss på timmar dagtid.
Timmarna varierar från månad till månad. Men du ska kunna hoppa in snabbt om vi behöver dig.
Vi välkomnar Alla sökande.
Kontaktperson Daniel 0734169712
Mail: dshemforetag@gmail.com
Välkommen!

Ansök nu

Personlig assistent till en glad och aktiv kille i Ljungby

Personlig assistent
Läs mer Okt 29
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.Vi söker nu en personlig assistent till en pigg och glad man i Ljungby som är i 30 års åldern. 

Som assistent hos denna man jobbar du främst med att aktivera och assistera honom i hans vardag. Det är ett mycket givande och varierande arbete men det gäller att vilja vara aktiv och att ha mycket tålamod, då mannen har mycket tankar och idéer kring olika saker. 

Det är bra om man kan hjälpa mannen med struktur och då rutiner och struktur är viktigt att förhålla sig till. Du kommer att hjälpa honom med matsituationer, personlig hygien och eftersom han inte har ett verbalt språk är det viktigt att du verkligen tar dig tid att försöka förstå honom. 

På dagtid, mellan 08.00-15.00, är han på daglig verksamhet utan assistent och arbetstiderna blir på grund av det förlagda på eftermiddagar/kväll, natt (delvis jour), helger samt andra lediga dagar. Du kommer att ingå i ett mindre assistentteam. Tiderna vid sommarlov eller andra lovdagar kan vara något förändrade och dagtid kan då förekomma.Vi ser gärna att du är över 25 år, trygg och stabil i dig själv. Vi ser dessutom gärna att du som persona är aktiv, lyhörd och att du har förmågan att hantera situationer som kan upplevas stressiga på ett bra sätt. Har du erfarenhet av diagnosen Downs Syndrom och kan lite teckenspråk är detta mycket meriterande. Kundens intresse är att åka ut med bilen på olika utflykter, lyssna på musik, fika, titta på film, bada/simma - om du delar dessa är det en stor fördel.Körkort: B körkort är ett kravArbetstid / Varaktighet: Vikariat på ca 1 år på 50% med start omgående. Assistansens tider kl15-23 aktiv tid, 23-06 väntetid, 06-08 aktiv tid. 

Schema på vikariatet på 50%:

V1

Tisdag 20.00-08.00

Torsdag 15.00-08.00V2

Måndag 15.00-08.00

Lördag 10.00-10.00V3

Inga arbetspassV4

Torsdag 20.00-08.00

Fredag 15.00-08.00

Söndag 10.00-08.00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.Tillträde: Omgående start för bredvidgångEn förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 29
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Okt 29
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad läkare i Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Välkommen på Rekryteringsträff

Truckförare
Läs mer Okt 29
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Ta då chansen att möta flera potentiella arbetsgivare på plats! Under evenemanget kommer du som jobbsökande att få en överblick över lediga jobb i Växjö, delta i speed-intervjuer, träffa utbildningssamordnare och få möjlighet att prata med Arena Matchnings karriärkonsulter.

Lediga tjänster:
Truckförare, Fordonsmontör, Montör, Maskinoperatör, CNC operatör, Svetsare, Installationselektriker, Elmontör, Kantpressare, Lastbilschaufför, Busschaufför, Ekonomiassistent, Acount manager, Inköpare, Verktygsmakare, Fastighetsskötare, Lackerare, Däckmontör, Logistiker, Processoperatör.

Glöm inte att ta med ditt CV och självklart är det gratis att delta!
För frågor eller mer information: alen.maslic@arenamatchning.se

Torsdag 9/11-23
Kl. 13.00-15.00
Industrigatan 9, Växjö

Varmt välkommen och anmäl dig redan nu.

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 28
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Okt 28
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad läkare i Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 28
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Kronobergs län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 27
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Nu söker vi nya stjärnor åt ICA Försäkring i Växjö (start Januari 2024)!

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Okt 27
Är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och drivs av att överträffa uppsatta mål? Då har ICA Försäkring den perfekta möjligheten för dig!

ICA Försäkringar har funnits i Växjö i sex år och är nu på jakt efter flera drivna medarbetare som vill vara en del av deras spännande utvecklingsresa. ICA Försäkringar erbjuder en trivsam arbetsmiljö med högt tempo och stor gemenskap, där de tror på att ha kul på jobbet och på att hjälpa varandra till framgång. De har moderna lokaler och en inspirerande och öppen arbetsplats. Som ny medarbetare får du en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg hos ICA Försäkring.

Som försäkringsrådgivare till teamet inom Outbound får du möjlighet att hjälpa kunder med deras försäkringsärenden via utgående samtal. Dina samtal innebär kontakt med ICAs befintliga försäkringskunder med målet att hjälpa dem med ett komplett försäkringsskydd och jämföra deras försäkringar. Tjänsten ställer höga krav på god problemlösningsförmåga och servicemedvetenhet. Målet är att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar och förmåner kopplade till deras ICA-medlemskap.

Anställningsvillkor:
- Arbetstiderna är fördelade måndag till fredag mellan kl. 13.00-17.30.
- Anställningsgrad: 58%
- Konkurrenskraftig fast lön samt provision.
- Startdatum för tjänsten är den 8:e januari 2024.

Din profil
- Har en stark passion för kundservice och att assistera kunder med att hitta passande försäkringslösningar.
- Är en kommunikativ problemlösare som anpassar dig efter kundens behov.
- Har en stark motivation att ständigt lära och utvecklas som individ.
- Är inriktad på att nå uppsatta mål och trivs med målinriktat arbete.
- Visar stort engagemang och driv i ditt dagliga arbete.
- Har minst en gymnasieutbildning och kan kommunicera obehindrat på svenska både i tal och skrift, samt har goda färdigheter i datoranvändning.

*Tydliggörande*: Det är meriterande med tidigare eller liknande erfarenhet av kundtjänst, telefoni, försäljning, butiksarbete etc men inget krav!

Vi tar emot ansökningar löpande. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot din ansökan! :)

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Servicesnickare

Reparationssnickare
Läs mer Okt 27
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

Vi söker en erfaren snickare till vår Drift och Serviceavdelning.
Som servicesnickare arbetar du med alla förekommande reparationer i lägenheter och övriga utrymmen i våra fastigheter. Du tillhör ett team som tillsammans ansvarar för 11 100 lägenheter inom Växjö kommun.
Jobbet är omväxlande då det finns en stor variation av nya och äldre fastigheter.
Du är direkt underställd Drift och Servicechef.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan ske löpande.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som snickare är en självständig tjänst där du planerar dagen själv i samförstånd med kollegor och hyresgäster i syfte att åstadkomma hög kundnöjdhet och väl underhållna fastigheter. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets utförande, och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller brister i material eller utförda arbeten. Här har du möjligheten att tillsammans med dina kollegor på Drift & Serviceavdelningen arbeta i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder innebär.

Du ska bidra till:
• Kvalificerad felavhjälpande underhåll på beställning av förvaltningsavdelningen.
• Att felanmälan utförs inom serviceområdet och i enlighet med fastställd servicenivå.
• Att efter felsökning/kontroll vid behov beställa tjänster av extern entreprenör efter ansvar.
• Deltar i beredskapstjänst samt bidrar med teknisk kompetens, erfarenhet och tillgänglighet.
• Ett aktivt miljöansvar inom området.
• Att utveckla långsiktiga och goda hyresgästrelationer och övriga kundkontakter.
• Kvalitet och god struktur och ständig förbättring av områdets processer/rutiner.

KVALIFIKATIONER
• Flerårig erfarenhet av byggservice och relevant utbildning inom bygg.
• B-körkort
Det är meriterande om du har gymnasial byggutbildning eller motsvarande samt minst 5-års arbetslivserfarenhet inom byggservice. Erfarenhet från beredskapsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper
• Förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Fokuserar på kostnader, intäkter och kan avgöra vad som är viktigast för bolaget i den aktuella situationen.
• Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
• Kommunikativ och har förmågan att nå ut med ditt budskap.
• Lugn, lyhörd och tillmötesgående i ditt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa och supportera andra, samt äger förmågan att leverera lösningar inom området.
• Är självgående och tar ansvar för sina uppgifter. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansök nu

Servicetekniker rekryteras till AMS Sweden AB

Resemontör, maskin
Läs mer Okt 27
Till vår trevliga kund AMS Sweden söker vi flera Servicetekniker

Har du ett brinnande intresse för teknik och maskiner, tycker om att hjälpa andra samt känner ett stort ansvar för de arbeten du utför? Då kan det vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Som Servicetekniker på AMS Sweden kommer du att arbeta med både äldre och nyare Hydraulikpressar och automationsutrustningar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar
service av befintlig utrustning samt installation av ny kompletterande utrustning och uppgraderingar på plats hos våra kunder.

Som servicetekniker hos oss jobbar du bl.a. med:
  Felsökning i både el, hydraulik och styrning.
Kontroll av maskiner mot gällande regler
Installation, provkörning och ombyggnad av maskiner
Olika arbetsuppgifter i företaget också på hemmaplan
Vi söker dig som:
  Har aptit på tekniska utmaningar.
Gillar att resa, köra bil samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Tycker om att hjälpa kunden och att jobba med schysta arbetskamrater.
Har arbetserfarenhet, gärna inom styr reglerteknik och/eller hydraulik.
Är dokumenterat utbildad inom el eller styr reglerteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du har B-körkort, god PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel samt att resa självständigt med kort framförhållning. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Som servicetekniker utgår du hemifrån och/eller från kontoret i Ljungby. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en direktrekrytering till AMS Sweden och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Tjänsten utgår hemifrån eller kontoret i Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.04.30

Ansök nu

Välkommen på Rekryteringsträff

Truckförare
Läs mer Okt 27
Söker du jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Ta då chansen att möta flera potentiella arbetsgivare på plats! Under evenemanget kommer du som jobbsökande att få en överblick över lediga jobb i Växjö, delta i speed-intervjuer, träffa utbildningssamordnare och få möjlighet att prata med Arena Matchnings karriärkonsulter.

Lediga tjänster:
Truckförare, Fordonsmontör, Montör, Maskinoperatör, CNC operatör, Svetsare, Installationselektriker, Elmontör, Kantpressare, Lastbilschaufför, Busschaufför, Ekonomiassistent, Acount manager, Inköpare, Verktygsmakare, Fastighetsskötare, Lackerare, Däckmontör, Logistiker, Processoperatör.

Glöm inte att ta med ditt CV och självklart är det gratis att delta!
För frågor eller mer information: alen.maslic@arenamatchning.se

Torsdag 9/11-23
Kl. 13.00-15.00
Industrigatan 9, Växjö

Varmt välkommen och anmäl dig redan nu.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 27
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsorienterad verksamhet med fokus på det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en redovisningsekonom med placering i Karlskrona, Växjö eller Kalmar.

Arbetsuppgifter:
I rollen som redovisningsekonom erbjuder vi dig ett omväxlande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för redovisningen internt och vara ett stöd för organisationen. Tillsammans med övriga medarbetare på internekonomi arbetar ni för att driva rutiner och processer framåt.

Arbetsuppgifterna innehåller bland annat:

- Löpande redovisning i koncernen

- Fakturahantering

- Arbeta med månadsavstämningar/månadsbokslut

- Uppföljning specifika verksamheter

- Avstämning av balans- och resultatkonton

- Medverka i budget- och prognosarbete

- Medverka i boksluts- och årsredovisningsarbete

Arbetsuppgifterna är varierande, högt som lågt. Beroende på din bakgrund och profil finns goda möjlighet att själv vara med och utveckla rollen över tid.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Högskole- eller universitetsexamen med inriktning ekonomi

- Minst två års relevant arbetslivserfarenhet från ekonomifunktion

- Goda kunskaper i vanligt förekommande ekonomisystem (ex. Unit4/PM)

- Goda kunskaper i Officepaketet med fokus på Excel

- God kommunikativ förmåga i svenska, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper:
Som person är du professionell och redo att bidra med kompetens och erfarenhet för att stötta verksamheten på bästa sätt. Du har förmågan att se strukturer och avvikelser i en självständig roll. För att passa i rollen behöver du vara serviceinriktad och ha ett prestigelöst förhållningssätt till omgivningen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:
Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal tjänster:
1 st.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 2023-11-19. Löpande urval kan ske under perioden för annonsering, så tveka inte att skicka in din ansökan snarast. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Klara Gustavsson, ekonomichef, 010-451 31 32.
Gustav Stensson, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Personlig assistent på 100% till man i Lammhult

Personlig assistent
Läs mer Okt 27
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en trevlig och aktiv man med fysisk funktionsnedsättning. Kunden bor i ett anpassat enplanshus i Lammhult och arbetar i Växjö. Han är en pigg och glad ung man på 27 år som behöver stöd av en person i vardagen och under hans arbetstid. Kunden har ett stort intresse för hockey och åker gärna och kollar på HV71 när tillfälle ges. Annars spenderar han gärna fritiden genom att umgås med vänner, gå på bio, kolla film och spela tv-spel.


Arbetsuppgifter:


Din roll kommer innebära att vara behjälplig vid vardagliga bestyr där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär t.ex. arbetsuppgifter kring morgonrutin, matsituationer, personlig hygien och handräckning. Vi söker nu en assistent som vill jobba på schemarad på 100%. Arbetstid mån-fre 07.30-15.30 men kan variera något och ibland även gå över till kväll. Du kommer att starta och avsluta arbetspasset från mannens hem i Lammhult och under dagen följa med honom till hans arbete i Växjö. Vid särskilda tillfällen som planeras i förväg kan arbetspasset förläggas på annan tid.


Vem söker vi:


Vi söker dig som kan balansera en arbetsroll som kräver både en vänskaplig sida och en professionell. Du ska verka i bakgrunden på mannens arbete och finnas till hands vid behov. Goda kunskaper i svenska samt körkort och bil är ett krav. Då vissa manuella lyft förekommer behöver du ha god fysik.


Kompetens och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.


Vi lägger stor vikt vid din personlighet då personkemin mellan dig och kunden är avgörande.


Urvalet sker löpande.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övrig ersättning enligt kollektivavtal.


Tillträde: Omgående


 


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  


Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 10 juli. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Akuten vill utmana dig! Är du erfaren sjuksköterska som gillar det oväntade

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 27
Gillar du utmaningar och överraskningar? Är du dessutom erfaren sjuksköterska som söker en vardag där ingen dag är den andra lik? Nu har du chansen att anta vår utmaning och söka tjänsten som sjuksköterska på akutmottagningen i Växjö. Vi garanterar dig en spännande vardag, ständig utveckling och förstås - härliga kollegor!

På akutmottagningen jobbar sjuksköterskor i team, tätt tillsammans med undersköterskor, för att ge den bästa vården till våra akut sjuka och skadade patienter. Som stöd finns alltid en ledningsansvarig sjuksköterska (LAS) och självklart ett nära samarbete med läkare. Här är varje teammedlem viktig för patientsäker vård i livsavgörande ögonblick! Vi utför en mängd olika insatser kring våra patienter, vilket gör att du som medarbetare lär dig nytt - varje dag. Visst, ibland är det väldigt mycket att göra men gillar du att av och till jobba hårt, vara med och rädda liv för att sedan kunna känna dig nöjd efteråt? Då är detta något för dig!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Här är några av de förmånerna vi har att erbjuda:
- Förhöjd OB -ersättning: Du som jobbar obekväma arbetstider får förhöjd OB- ersättning.
Ob-ersättningen multipliceras med 1,5.
- Höjt nattindex: Höjt nattindex för alla medarbetare som varvar dag- och nattarbete. En timmes nattarbete räknas som 1,4 arbetade timmar, vilket innebär att ett vanligt nattpass ger cirka 14 timmar. Detta ger luft i ditt schema och mer tid för återhämtning.
- Växla in semesterdagar: Om du är över 40 år tilldelas du 31 semesterdagar. Du har möjlighet att växla in de semesterdagar som överstiger 25 till ekonomisk ersättning.
- Föräldrapenningtillägg: Vi värdesätter din tid med familjen och erbjuder föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet
- Utvecklingsmöjligheter: Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för alla medarbetare. Vi ger bland annat möjlighet till betald vidareutbildning för dig som vill bli specialistsjuksköterska.
Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken
https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/sjukskoterska/.ARBETSUPPGIFTER
Akutkliniken är händelsernas centrum! Patienterna som kommer hit är människor i alla åldrar, med olika bakgrund och sjukdomstillstånd. Inom kirurgi och ortopedi tar vi även emot barn, vilket bidrar ytterligare till variationen i arbetet. På akuten blir din roll central när du möter kvinnan som fått ont i bröstet, mannen som snubblat på köksmattan eller barnet som trillat ner från klätterställningen som deras första kontakt. Det här är ett arbete där prioriteringar kan behöva göras omedelbart och vi gör, på riktigt, skillnad för människor när varje sekund räknas!
Här utförs kontroller och bedömningar av patienterna för att få en bild av vårdbehov och eventuellt behov av inläggning för vidare vård. Vi samarbetar med sjukhusvårdens övriga mottagningar och vårdavdelningar för att ge patienterna den bästa vården.

Vi är stolta över våra medarbetare och deras kompetens! Personalen på akutmottagningen kompetensutvecklas kontinuerligt och här kan du bland annat få följande utbildningar:
• AMLS, Advanced Medical Life Support, för att identifiera, åtgärda och handlägga akut
sjuka patienter.
• ATSS, Akut TraumaSjukvård för Sjuksköterskor med fokus på omhändertagandet under den första timmen efter trauma.
• A-HLR. Påbyggnadsutbildning till S-HLR.
• Röntgenutbildning som omfattar utökad kunskap gällande undersökning av extremiteter för att självständigt skriva röntgenremiss vid misstanke om fraktur.

Som nyanställd hos oss på akutmottagningen får du en gedigen introduktion och en mentor. Blir du nyanställd i Region Kronoberg får du också en regionövergripande introduktion.KVALIFIKATIONER
Till den här tjänsten söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och har hunnit skaffa dig erfarenhet av yrket. Du trivs bäst i en händelserik miljö och tycker att utmaningar med stor variation ger guldkant på arbetslivet. Har du redan erfarenhet från akut- och/eller sjukhusvård är det meriterande.

För att lyckas och trivas hos oss på akuten tror vi att du:
- är lösningsfokuserad, flexibel och har lätt att anpassa dig till nya situationer.
- arbetar för goda relationer och värdesätter samarbete.
- drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen.
- ser nya arbetssätt som en möjlighet och vill bidra till att utveckla verksamheten.ÖVRIGT
Region Kronoberg minskar kraftigt ner andelen hyrpersonal för att förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare och säkerställa en god hälso- och sjukvård för invånarna. Minskningen av hyrpersonal sker i steg och innebär att pengarna som idag används till att betala hyrpersonal istället kan investeras i den egna personalen och i utveckling av vården. Du som arbetar som hyrsjuksköterska idag kan läsa mer om hyroberoende vård på vår hemsida: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/sjukskoterska/.

Om du flyttar till Kronoberg och blir ny medarbetare i Region Kronoberg kan vi bistå med inflyttarservice. Det kan exempelvis handla om att hjälpa dig att hitta bostad genom våra nätverk. Vi erbjuder även information om aktiviteter, sevärdheter och övergripande om platsen du planerar att bosätta dig i.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Elkraftsingenjör i Växjö

Civilingenjör, konstruktion, elkraft
Läs mer Okt 27
Kund är ett globalt teknikkonsultföretag som verkar inom en rad olika branscher, bland annat kärnkraft, kraftvärme och eldistribution. Med en passion för att utveckla hållbara lösningar och teknik som kan göra världen till en bättre plats, är företaget ett viktigt nav för innovation och utveckling.

Bolaget har en drivkraft att ständigt utveckla och förbättra sina produkter och tjänster och är engagerade i att utveckla nya tekniska lösningar som kan göra en verklig skillnad för samhället och miljön.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.

Om tjänsten

I rollen som elkraftsingenjör hos företaget kommer du att spela en central roll inom deras energiteam och arbeta med olika projekt inom energibranschen. Ditt arbete kommer att omfatta spännande uppgifter, inklusive programmering, granskning och detaljkonstruktion. Du kommer att vara en viktig del av att utveckla framtida hållbara energilösningar och samarbeta med andra ingenjörer och projektledare för att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar till kunderna.

Vi söker dig som

- Har minst 3 års erfarenhet inom elkonstruktion och/eller projektering.

- Har en relevant högskoleutbildning inom elektroteknik, elkraft eller motsvarande.

- Erfarenhet av högspänning inom relevant elkraftområde.

- Är van att använda CAD för elkonstruktion.

- Behärskar svenska i tal och skrift samt har god kommunikationsförmåga.

Meriterande om du har att använda verktyg för elkraftanalys.

Du erbjuds

- En spännande och utmanande roll inom ett ledande teknikföretag som arbetar med att främja en hållbar framtid.

- Möjlighet att arbeta med innovativa lösningar inom fordonsindustrin.

- En företagskultur som värdesätter mångfald och inkludering, där alla medarbetare uppmuntras att bidra med sina unika perspektiv och erfarenheter.

- Möjlighet att utveckla dina färdigheter och karriär inom företaget.

- Möjlighet att vara en del av ett företag som ständigt strävar efter att förbättra och utveckla sina produkter och tjänster, vilket ger dig möjlighet att vara en del av en föränderlig och utvecklande bransch.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Ute hos kund i Kronoberg / Kalmar

- Eventuella frågor besvaras av Rekryteringsansvarig Karolina Sundberg:
076-346 69 96 / karolina@futuriapeople.se

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Futuria People är rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag.

Ansök nu

Montörer till kvällsskift

Montör, metallprodukter
Läs mer Okt 27
Om tjänsten
Är du en driven och praktiskt lagd person som vill arbeta på ett attraktivt företag? Då kan vi ha ditt nästa jobb!
Till vår kund i Växjö söker vi nu montörer för arbete kvällstid.

Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Arbetet som montör är självständigt men du ingår i ett team med många härliga kollegor. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbetar utefter ritningar och kunskaper i ritningsläsning är därför meriterande. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.
Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Passar något av ovanstående in på din profil?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Undersköterska till kirurgavdelning 33 i Växjö

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Okt 27
Avdelning 33 är en kirurgisk vårdavdelning med inriktning på urologi, kärlkirurgi, bröst- endokrin samt allmänkirurgi. Avdelningen har 10 vårdplatser och är indelad i två moduler. I modulen arbetar vi med patientnäravård i team, sjuksköterska och undersköterska. Det bästa med Kirurgavdelning 33 enligt medarbetarna: Kollegorna, Lärorikt, Kompetensutvecklande, Omväxlande, Stämningen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg.

Här är några av de förmånerna vi har att erbjuda:
- Utvecklingsmöjligheter: Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för alla medarbetare.
- Höjt nattindex: Höjt nattindex för alla medarbetare som varvar dag- och nattarbete. En timmes nattarbete räknas som 1,4 arbetade timmar, vilket innebär att ett vanligt nattpass ger cirka 14 timmar. Detta ger luft i ditt schema och mer tid för återhämtning.
- Föräldrapenningtillägg: Vi värdesätter din tid med familjen och erbjuder föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet
- Kollektivtrafikförmåner för fastanställda: Som fastanställd får du möjlighet att använda kollektivtrafiken i Kronobergs län till en förmånlig kostnad vid köp av 365-dagarsbiljetter för tåg och buss. Årsbiljetten debiteras månadsvis via nettolöneavdrag och är befriad från skatteavdrag.
- Träningsmöjligheter: Som anställd får du tillgång till våra fyra träningslokaler samt erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare.
Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken
https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss trivs du med ett omväxlande arbete. Du deltar i det patientnära omvårdnadsarbetet tillsammans med övriga i teamet. Där du som undersköterska får utföra specialiserad kirurgisk omvårdnad, t.ex. personlig omvårdnad, katetervård, sårvård och mobilisering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet eller liknande och är utbildad undersköterska. Du får gärna ha erfarenhet av kirurgisk omvårdnad, med det är inget krav. Det viktigaste är att du har ett gott bemötande, att du bidrar till en god arbetsmiljö och att du alltid arbetar med patienten i fokus!

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Lärare i fritidshem, Anpassad grundskola 3

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Okt 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Anpassad grundskola 3 på Ljungfälleskolan har strax över 50 elever i årskurs 1 till 6 fördelade på tio klasser som är åldersblandade; årskurs 1-3 samt 4-6. Fritidshemmet har två avdelningar, Diamanten åk 1-3 samt Safiren åk 4-6. I vår fritidshemsverksamhet deltar i nuläget ca 30 elever.

Undervisningen utgår från den anpassade grundskolans läroplan. I klasserna arbetar lärare och elevassistenter tätt tillsammans. Vår strävan är att alla elever ska möta en lärmiljö anpassad utefter sina förmågor. Med hänsyn tagen till individuella förutsättningar bildar vi en stark gemenskap i gruppen. Tillsammans skapar vi trygghet, trivsel och kunskapsutveckling. Vår målsättning är att eleverna utvecklar en stark tilltro till den egna förmågan och att vi lyckas väcka en livslång lust till lärande och utveckling.

Vi jobbar i mindre klasser med god tillgång till personal för att alla elever ska bli väl bemötta i sitt lärande och sociala utveckling. Vi är måna om att vara tydliga och strukturerade så att alla elever får en känsla av sammanhang och kan leva upp till de förväntningar som finns. Vi vill att våra elever är delaktiga i sitt eget lärande och därför är elevernas åsikter en viktig del i vårt planeringsarbete. I Anpassad grundskola 3 ingår även fyra klasser åk 7-9 på Teleborg Centrum.

Till Anpassad grundskola 3 söker vi nu en teamledare för fritidshemmet.

Du kommer ha en ledande roll där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att utveckla undervisningen i vårt fritidshem utifrån gällande styrdokument. Du kommer ingå i vår ledningsgrupp och ha en har en framträdande roll i det systematiska kvalitetsarbetet. Du kommer att ansvara för organisering av rastaktiviteter åk 1-6 samt vara ett stöd för åk 7-9 i planeringen av de äldre elevernas rastaktiviteter.

Tillsammans med vår fritidsgrupp lägger ni schema och fördelar resurser utifrån behov.
Som medarbetare i anpassad grundskola möter du elever i mindre grupperingar och du ges förutsättningar att etablera goda relationer med eleverna och se varje individ utifrån sina förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen/legitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För tillsvidareanställning som lärare i fritidshem krävs lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem.

Du är en person som visar stort engagemang och intresse för arbetet i fritidshemmet. För dig är samarbete en självklarhet och du är bra på att skapa goda relationer med både kollegor och elever. För att trivas i rollen behöver du vara en tydlig ledare, vara strukturerad och ha en god förmåga att planera och följa upp. Du håller dig uppdaterad inom ditt arbetsområde och du rör dig bekvämt inom olika digitala system.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Präst till Östra området i Växjö

Komminister
Läs mer Okt 27
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta som präst i de Östra delarna av Växjö. Här har du möjligheten att både bygga församling och gudstjänst i Hemmesjö-Furubyförsamling och samtidigt vara en del av ett växande församlingsliv runt Skogslyckans kyrka. I Östra området finns idag ett rikt och varierat gudstjänstliv, körer, goda möjligheter till andlig fördjupning, diakoni som gör skillnad, många barn, många konfirmander och många goda medarbetare!  

Du blir en av fem präster i området. Vi ser gärna att du är en präst som vill arbeta med hela bredden av församlingslivet, men hoppas att du har uppgifter som du brinner lite extra för och vill utveckla med oss. I det Östra området finns både Skogslyckans kyrka i Växjö stad, Diakonicentrum, Högstorps samarbetskyrka och Hemmesjö och Furubys kyrkor strax utanför stan. Runt varje plats finns ett team av medarbetare som har ett särskilt ansvar att tjäna sitt sammanhang. Tillsammans i området arbetar vi strukturerat för att kunna värna livet i varje kyrka.  Kvalifikationer  
Vi söker dig som är vigd präst enligt Svenska Kyrkans ordning. För att trivas i denna roll behöver du ett utåtriktat och strukturerat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du tycker om att: 


• Bygga goda strukturer för församlingsliv. 
• Vara en ledare Möta människor öga mot öga. 
• Möta församlingsbor i alla åldrar
• Arbeta tillsammans med andra för att bygga framtidens kyrka 

Vi erbjuder ett varierande arbete med stort eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten hör gärna av dig!  

Körkort Klass B  

Tillgång till egen bil  

Tillträde: efter överenskommelse  

I samband med rekryteringen begär vi utdrag från belastning- och misstankeregistret.   
Välkommen med din ansökan senast 2023-11-30 via www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss

Ansök nu

Lärare F-3 till Braås skola

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Okt 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar.

Braås skola är en skola i samhället Braås dit du enkelt tar dig från Växjö med bil eller buss.
Braås skola är en F-9 skola där vi får följa eleverna från förskoleklass till och med årskurs 9. På Braås skola går det cirka 370 elever.

Vi arbetar för att utveckla elevhälsans arbete med förebyggande insatser för att främja elevernas lärande. Elevhälsans arbete sker i nära samverkan med pedagoger för att vi tillsammans ska stödja elevernas utveckling mot målen. Närhet, tillgänglighet och en positiv elevsyn utmärker vår elevhälsa.

På vår skola tar alla ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår gemensamma arbetsmiljö. Vi arbetar för goda relationer och trygghet som utgör grunden för att uppnå hög måluppfyllelse. Vi har höga förväntningar på alla elever och vi stöttar eleverna i hur de ska gå tillväga för att utvecklas i sitt lärande.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Vill du vara med och utveckla Braås skola? Vi söker behörig grundskollärare för åk F-3 som vill arbeta hos oss i Braås.

Du vill tillsammans med dina arbetskamrater vara med och skapa en trygg, lärande, rolig och utvecklande verksamhet för barnen på vår skola. I egenskap av grundskollärare bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har/kommer få lärarlegitimation och är behörig att undervisa i F-3. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande.

Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du har även god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling av verksamheten och dig själv.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Specialistadministratör

Systemadministratör
Läs mer Okt 27
Vad du kommer att arbeta med
Vi söker en driven och engagerad Specialistadministratör till Atea i Växjö. Vill du vara en del av ett dynamiskt arbetsteam där ditt administrativa kunnande och din serviceförmåga får skina? Då kan det vara just dig vi söker!

I rollen som Specialistadministratör kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidiga arbetsflöden och processer inom ett specifikt område. Du kommer att vara nyckeln till att utföra administrativa uppgifter, fungera som rådgivare inom ditt specialistområde, och arbeta nära Ateas team för att erbjuda enastående service. Du kommer jobba utifrån arbetsprocesser och rutiner, samtidigt som du tar ansvar för att förbättra och förändra dessa för att nå Ateas uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Utföra administrativa uppgifter på operativ nivå, samt inom tilldelat specialistområde.
• Agera serviceinriktad rådgivare till både kollegor och kunder.
• Jobba i uppdrag kopplade till rutiner, processer och projekt.
• Vara delaktig i att driva utveckling och förenkla arbetssätt.

Tjänsten ingår i affärsområdet Software Cloud & Services där du kommer tillhöra avdelningen Software center som jobbar med mjukvara och licenser. I din roll kommer du vara ansvarig för att hålla dig kontinuerligt uppdaterad på vilka tjänster och produkter som finns inom relevant område och som Atea erbjuder till sina kunder.

Tjänsten är ett vikariat under ett år via Inpeople, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Tjänsten förväntas tillträdas under oktober.


Vad kan vi erbjuda dig?
Atea bjuder in dig till en spännande möjlighet – att bli en stolt medlem i deras engagerade och högkompetenta gäng på Software Center, bestående av runt 50 skickliga kollegor som verkar i nära samarbete. I rollen som Specialistadministratör tillhör du ett team med 12 fantastiska kollegor.

På Atea får du möjligheten att arbeta på ditt sätt. Atea sätter kunden i centrum och anpassar sig efter företagets behov. Det innebär att du kan välja var du vill jobba för dagen – hos kunder, på kontoret eller hemifrån. Vi tror att denna flexibilitet ökar hållbarheten, effektiviteten och glädjen i arbetet.


Din profil
Vi söker en driven och nyfiken person som sprider positiv energi till arbetsgruppen och i dialog tillsammans med kund. Du är ansvarsfull och noggrann samt drivs av att jobba med problemlösning på ett effektivt sätt. Du ska kunna jobba självständigt med dina administrativa arbetsuppgifter men även kunna bidra till gruppens gemensamma mål genom att samarbeta tillsammans med dina kollegor.

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller har tidigare arbetserfarenheter inom ekonomi och/eller administration. Om du har jobbat inom kundtjänst eller kundsupport är även detta meriterande för tjänsten. Vi förväntar oss att du har förmågan att kunna utrycka dig professionellt på svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare kunskaper i systemen Dynamics 365, Navision och Officepaketet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom de är avgörande för att du ska trivas och lyckas i rollen hos oss på Atea.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 27
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

Vi söker nu en erfaren drifttekniker till vår Drift och Serviceavdelningen. Som drifttekniker arbetar du i ett team som tillsammans ansvarar för driften av 11 500 lägenheter inom Växjö kommun. Vi söker dig som redan idag arbetar som drifttekniker eller med liknande arbetsuppgifter. Tjänsten innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför serviceuppdrag inom Vidingehems fastighetsbestånd.
Du är direkt underställd Drift och Servicechef.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan ske löpande.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med kvalificerad skötsel av fastighetstekniska installationer såsom värmesystem, ventilationssystem, styr & övervakning, brandlarmanläggningar, hissar, el och liknande uppdrag.
Tjänsten som drifttekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du möjligheten att tillsammans med dina kollegor på Drift & Serviceavdelningen arbeta i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder innebär. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande, och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller brister i material eller utförda arbeten.
Som drifttekniker kommer du att ha mycket kundkontakt och lösa våra kunders behov. Uppdragen är omväxlande och varierande.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Att utföra felsökning/reparationer/installationer/förebyggande underhåll inom ansvarsområdet och säkerställa att det sker i enlighet med fastställd servicenivå.
• Säkerställa drift av fastigheterna i form av kvalificerade tekniska tjänster.
• Efter felsökning/kontroll vid behov beställa tjänster av extern entreprenör efter ansvar.
• Deltagande i beredskapsarbete där du bidrar med teknisk kompetens, erfarenhet och tillgänglighet.
• Medverkan vid myndighetsbesiktningar.
• Bidrar till ett aktivt Miljöansvar inom området.
• Att utveckla långsiktiga och goda hyresgästrelationer och övriga kundkontakter
• Tillsyn och ronderingar inom området avgränsade och definierade enlig Aff och Fastighetsägarens ansvar.
• Tillsyn och ronderingar inom ramen för Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) inom området.
• Att bidra till god struktur och ständig förbättring av områdets processer/rutiner.

KVALIFIKATIONER
• Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning med teknisk inriktning.
• Utbildning inom specialistområde VS, Vent, El, Drifttekniker och Anläggningskötare.
• Behörig elektrikerutbildning.
• Meriterande om du är behörig anläggningsskötare brandlarm.
• Meriterande om du har flerårig erfarenhet som specialist på den privata marknaden.
• Erfarenhet från beredskapsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper
• Öppen, positiv och utåtriktad
• Ekonomisk medvetenhet
• Kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet.
• Tar initiativ till Ständiga förbättringar
• Samarbetsförmåga
• Lyhörd
• Levererar i utsatt tid och med god kvalitet.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansök nu

Arbetsledande diakon till Öjaby och Gemla församlingar

Diakon
Läs mer Okt 27
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.Svenska kyrkan Växjö söker en arbetsledande diakon till Öjaby och Gemla församlingar. Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och rusta ideella medarbetare och vill förena detta med att leda anställda medarbetare. Du kommer till två församlingar med fem kyrkor kommer vara chef för tio kreativa anställda medarbetare. Här finns god samverkan med det omgivande samhället och goda ideella krafter. Vi söker dig som är trygg i din identitet som diakon, som är nyfiken på arbetsledarskap och som vill jobba tillsammans med oss.

Detta kan vi erbjuda dig
I din tjänst får du privilegiet att tillsammans med erfarna och kreativa medarbetare:
- arbeta diakonalt i stadens utkant och landsbygd med utgångspunkt i gudstjänstlivet
- möjlighet att leda tillsammans med andra arbetsledare
- kontinuerlig chefsutbildning
- församlingsnära tjänst i vardag och helg
- en livaktig vardagsverksamhet
- att tjänstgöra med regelbundet och rusta andra att bli mer delaktiga i gudstjänstlivet
- möjlighet att utveckla nya strukturer för ideellt engagemang i församlingarna

 Du kommer att ha ditt tjänsteställe i Öjaby församlingshem men tjänstgöring sker i hela området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är diakonvigd i Svenska kyrkan. Du har erfarenhet av diakonalt ledarskap och ser teamarbete
som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra människor på ett lyhört sätt.
Körkort klass B – Bil.
Fakta om tjänsten: Tillsvidare, heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
I samband med rekryteringen begär vi utdrag från belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan senast den 30/11 via www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss

Ansök nu

TopWork söker servicetekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Okt 27
TopWork söker dig som är servicetekniker! 
Som servicetekniker kommer du arbeta med produktionssupport, felsökning och reparation, instruktioner och programmering. Du kommer utgöra en viktig roll hos vår kund och bidra till att säkerställa en effektiv och problemfri produktion. Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kring reparationer och underhåll av maskiner är ett krav för denna tjänst. Dessutom bör du ha tidigare erfarenhet inom områden som el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC samt automationskunskap och 3D-printning. Vidare ska du ha enkelt för att anpassa dig efter nya utmaningar, ha god samarbetsförmåga och ett stort tekniskt intresse. I rollen som servicetekniker kommer du också stå för upprättande av instruktioner och rutiner och delta i förbättringsarbeten.
Din profil
Utbildning eller erfarenhet kring reparation och underhåll av maskiner
Kunskaper inom el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC, automation
God anpassnings- och samarbetsförmåga
Tekniskt intresse


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

TopWork söker el-montör

Elmontör
Läs mer Okt 27
TopWork söker en driven el-montör/elektriker till vår kund i Tingsryd!
Som el-montör kommer du att arbeta med montering och installation av olika komponenter. Tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter där dagarna ofta är omväxlande och på sikt finns stora möjligheter till utveckling i företaget.

Vi söker dig med en bakgrund inom el, både dig som är utbildad elektriker med lärlingstimmar eller dig som gått kurser inom el och har viss erfarenhet. I rollen hos vår kund är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare är du lösningsorienterad och arbetar bra både självständigt och i team med andra. Vi ser att du som söker är intresserad av utveckling och gillar att jobba innovativt med ny teknik och nya utmaningar. I tjänsten är det viktigt att du har ett bra säkerhetstänk samt meriterande med kunskaper i att läsa krets- och enlinjeschema.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

AnnSam söker Förlösande Barnmorska! Uppdrag -v2 i Växjö.

Barnmorska, förlossning
Läs mer Okt 27
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Förlösande Barnmorska för uppdrag i Växjö!  
Perioden: Snarast-2024.01.14
Arbetstid:    Dag, kväll, natt samt helg
Erfarenhet: Förlösande  Barnmorska med BB kompetens och trygg i din yrkesroll.

Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:
Ref.nr: KVI230908-27

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

AnnSam söker Distriktssköterska! Uppdrag v4-35 Vårdcentral i Växjö

Distriktssköterska
Läs mer Okt 27
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Distriktssjuksköterska för uppdrag på Vårdcentral i Växjö !  
Perioden: 2024.01.22 - 2024.09.01
Arbetstid:  Måndag-söndag 8-17.  Jourpass ingår på jourläkarcentral i uppdraget, vilket kan förekomma även helg och röda dagar. Vissa pass kan ske på distans från hemmet.
Erfarenhet: Distriktssköterska med minst två års klinisk erfarenhet av arbete på vårdcentral, gärna erfarenhet av att arbeta digitalt. Gärna specialistkompetens astma/KOL eller diabetes. HLR-utbildning.
Journalsystem:  
Ev. övrigt: Önskade kvalifikationer:  Diabetes , astma/KOL.
Ref.nr: VÅR231009-3

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

TopWork söker robotsvetsare

Robotsvetsare
Läs mer Okt 27
TopWork söker robotsvetsare till kund i Alvesta!
Som robotsvetsare kommer du att arbeta med både programmering, körning, kontroll samt förbättringsarbete. Tidigare erfarenheter att liknande arbete är därför meriterande. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av manuell svetsning samt ritningsläsning. Vidare är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbete samt kommunikativ. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I tjänsten kommer du att arbeta både självständigt och i grupp och det är därför viktigt att du är lyhörd och kan arbeta både självständigt och i team med andra. Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav. Svetslicens och truckkort är meriterande.Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Skolsköterska till Centrala barn- och elevhälsan

Skolsköterska
Läs mer Okt 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till den centrala barn- och elevhälsan i Växjö kommun!

Barn- och elevhälsan i Växjö är centralt organiserad och omfattar samtliga skolsköterskor, psykologer, kuratorer, specialpedagoger, skolläkare och logopeder. Den leds av enhetschef och biträdande enhetschefer. Vi arbetar mot alla kommunala förskolor, grundskolor och gymnasieskolor för att stötta dem i arbetet med att ge varje barn och elev rätt förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt. Tillsammans med rektorer, lärare och pedagogisk personal strävar vi efter att utveckla barn- och elevhälsoverksamheten såväl lokalt som centralt i hela Växjö kommun. I den medicinska insatsen har du 37 kollegor som tillsammans med biträdande enhetschef och skolläkare träffas varje månad på professionsmöte för utveckling av vår verksamhet.

På skolan (Elin Wägner-skolan åk 7-9, men annan skola kan bli aktuell) utgör du elevhälsans medicinska insats tillsammans med skolläkare. Du tillhör den centrala organisationen och rapporterar till biträdande enhetschef för EMI samtidigt som du har din placering på skolan och tar uppdrag i vardagen från rektor. I arbetet är hälsobesök och uppföljningar av dessa, vaccinationer samt öppen mottagning med enklare sjukvårdsinsatser grunden att stå på. Det tvärprofessionella arbetet är en viktig hörnsten och tillsammans med skolledning, övrig elevhälsopersonal och lärare verkar du för en god lärandemiljö för varje elev. Detta kan till exempel innebära utbildningsinsatser riktade mot klasser. Som skolsköterska bidrar du med din medicinska kompetens i elevhälsoarbetet på alla nivåer; individ, grupp och organisation.

Som vår nya kollega får du en huvudmentor och sekundärmentor som finns till hands efter behov i orienteringsfasen. Du är en naturlig del av din skolas verksamhet och centralt deltar du i professionsmöten och kollegial handledning för utveckling av EMI:s verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

Som person har du god förmåga att arbeta självständigt och att lägga upp och strukturera ditt arbete efter behov. Arbetet inom elevhälsan kräver en god förmåga att samarbeta med andra och att skapa och vidmakthålla goda och förtroendefulla relationer. Du trivs med att både ge, ta och bidra till teamet. Arbetet i skolans värld är ofta omväxlande; flexibilitet samt god förmåga att prioritera är viktigt. Tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till akutmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till akutmottagning.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterskor till medicinavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till medicinavdelning.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Distriktssköterskor till vårdcentral

Distriktssköterska
Läs mer Okt 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning distriktssjuksköterskor till vårdcentral.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är distriktssköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Barnmorskor

Barnmorska
Läs mer Okt 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning barnmorskor.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Din profil
Vi söker dig som är barnmorska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning operationssjuksköterskor.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterskor

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Okt 27
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning intensivvårdsjuksköterskor.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov!

Din profil
Vi söker dig som är intensivvårdssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan!

Ansök nu

Orderadministratör sökes till Nordlo i Växjö

Orderadministratör
Läs mer Okt 27
Vi söker nu en Orderadministratör till vårt härliga team i Växjö.

Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas? Är du strukturerad och ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare för att lyckas i sin roll? - Då har vi jobbet för dig!

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. 

Vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla.

Hos Nordlo Växjö & Ljungby arbetar du på en spännande plats med stora möjligheter för utveckling. Vi har en kultur där alla hjälps åt och det finns alltid stöttning att få när man behöver det. Nordlos framgång bygger på människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra samhället. Vi hyllar dig som vill utvecklas och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ. Tillsammans formar vi hållbara och lönsamma företag som bidrar till ett bättre samhälle och framtid.

Om Nordlo
Nordlo är en IT- och digitaliseringspartner i Norden, som med stark lokal närhet till kundens verksamhet genom lokala entreprenörer, levererar högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Samtidigt har man tillgång till koncernens samlade kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och partnersamarbeten. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, oavsett storlek, att digitalisera sina verksamheter.

Våra viktigaste mål är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare och våra mätningar visar att både kunderna och våra medarbetare älskar att jobba med oss.

Nordlo har drygt 800 medarbetare på runt 50 orter i Sverige och Norge med en årlig omsättning på över 1,8 miljarder.

Nordlo i Växjö & Ljungby har idag strax över 100 medarbetare som hjälper och stöttar varandra och våra kunder på våra två kontor i Växjö och Ljungby.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Orderadministratör kommer du tillhöra vårt kontor i Växjö. 

Som Orderadministratör kommer du hantera och ansvara för den administrativa processen gällande inkommande beställningar och ordrar. Du ska hantera, följa upp och bevaka ordrar, leveranser och leveranstider. Till detta kommer du även att arbeta med våra kunders avtal och skapa förutsättningar för fakturering.

Du arbetar tätt med både kollegor runt om i organisationen och med våra kunder. 

Din profil
En förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer och vinna förtroende är viktigt liksom förmågan att alltid sätta kunden i fokus. Du är en ansvarsfull och god lagspelare då gott samarbete krävs med samtliga avdelningar inom Nordlo.

- Du brinner för att stötta kollegorna och hjälpa våra kunder på ett föredömligt sätt
- Du är strukturerad och noggrann och kan samarbeta lika bra som du klarar av självständigt arbete
- Vi ser att du har en god känsla för både service och kvalitet - internt och mot kunder
- För att trivas i rollen har du ett högt eget driv och trivs i att jobba i verksamheter som ständigt förändras
- Du har en vilja att utvecklas och ser utmaningar som möjligheter
- Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska

Erfarenhet av orderhantering, IT, ärendehanteringssystem och/eller affärssystemet Navision är meriterande.

Vid frågor kontakta Magnus Telehagen, 076-850 38 05, magnus.telehagen@nordlo.com

Intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas i förtid. 

För alla som går vidare i processen och erbjuds en tjänst görs referenstagning och en bakgrundskontroll via To-find-out.

Ansök nu

Produktionsberedare till vår kund Micropower Sweden AB

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Okt 27
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.
Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning på ca 1,4 miljarder SEK och ett kraftfullt team på ca 450 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.

Du har nu chansen att bli en del av ett marknadsledande och innovativt företag som utvecklar och skapar framtidens batterier och batteriladdning. Känner du att system och förbättringsarbeten ligger dig varmt om hjärtat? Då tror vi att detta jobb kan vara något för dig!

Som beredare arbetar du administrativt med att bereda artiklar för produktionen av Micropowers produkter. Du arbetar huvudsakligen med projekt kopplat till produktstrategi, exempelvis in- och utfasning av produkter, system och artikelregistervård, produktskyltar och ändringshantering – dvs att lägga upp nya och ändra befintliga artiklar i systemet. Kontaktytorna i rollen är många, främst internt men även externt.
Utöver ovanstående ingår det även i rollen att utveckla avdelningen och driva beredningsfrågorna framåt, tex genom digitalisering.
Som produktionsberedare kommer du ingå i ett team, där ni tillsammans arbetar er framåt. För att detta ska lyckas är det viktigt med transparens och delaktighet.
Som produktionsberedare ingår du i produktionsteknik där det idag jobbar 17 personer. Av dessa jobbar 4 med just beredning.


Vem tror vi att du är?
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en problemlösare med ett driv och en vilja att utvecklas. Du tar dig an en utmaning och trivs med att stödja och hjälpa andra.
Du har lätt för att se hur man kan effektivisera, förbättra och utveckla arbetsuppgifter och processer och är duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete. Med andra ord är ordning och reda en viktig egenskap hos dig som söker.
Vidare är du kommunikativ och kan hantera mycket data och information. Du har en god administrativ förmåga och trivs med att ha många uppdrag/uppgifter på gång samtidigt.
För att passa in på Micropower är du prestigelös och har god samarbetsförmåga.
Vi söker dig som har intresse för teknik och förståelse för en tillverkande produktion och dess flöden av material och hur man bygger upp en teknisk produkt.
Utöver ovanstående tror vi att du har en högskoleutbildning inom tex maskin, elektronik, industriell ekonomi, eller motsvarande arbetslivserfarenhet där du tidigare jobbat med beredning.
Du är en god dator och systemanvändare och har erfarenhet av ERP och PLM-system.
Har du kunskap i Monitor och/eller ARAS är detta meriterande.

Du kommunicerar och skriver obehindrat på svenska. Även goda kunskaper i engelska är ett krav.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid.
Om du har frågor om företaget och/eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Petersson på telefonnummer 0470-701062 eller maila till ida.petersson@inpeople.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut eftersom vi tillämpar löpande urval.


Om företaget
Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare.
Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.

Varmt välkommen till oss!

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Undersköterska till bilburen hemtjänst

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 27
Kronobergs Hemvård är privat utförare av hemtjänst. Vi är en bilburen hemtjänst, vilket under regniga dagar brukar uppskattas extra mycket av våra medarbetare, och vår kvälls- och nattpersonal känner sig också tryggare.
Vi växer och för att bibehålla vår höga kvalitet till våra kunder samt en bra arbetsmiljö för våra medarbetare så söker vi nu fler undersköterskor till vårt härliga gäng.
Hos oss arbetar du varierande dagar och tider, utan schemalagda delade turer. Som person är du ansvarsfull, tålmodig, noggrann och omtänksam. Du är lyhörd för kundernas behov och positiv till att lösa de situationer som uppstår. Som medarbetare hos oss är du företagets förebild och lever efter våra värderingar.
Arbetet i hemtjänsten är varierande. Dina arbetsuppgifter kan vara allt ifrån att utföra delegerade vårdinsatser som exempelvis såromläggningar, till omvårdnad, till att ta med kunden på promenad.
All vår kompetens finns samlad under ett tak. Verksamhetschef, sjuksköterskor och samordnare arbetar nära varandra, och sitter i samma lokal som hemtjänstpersonalen utgår ifrån. Du arbetar mestadels självständigt men behöver vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med övriga kollegor.
Vi rekryterar nya medarbetare med omsorg. Erfarenhet av hemtjänst är en merit men vi lägger framför allt stor vikt vid personlig lämplighet. Alla våra medarbetare måste visa körkort, utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva sekretess- och hygienavtal.
Krav för att vara behörig till att ansöka denna tjänsten är att du är utbildad undersköterska, har B-körkort samt talar och skriver svenska språket obehindrat. Dessa krav gäller oavsett hur mycket meriterande erfarenhet du har.
Din ansökan ska innehålla cv och personligt brev (ofullständiga ansökningar behandlas ej). Rekryteringen sker löpande. Vi återkommer till dig om du är aktuell för intervju. Om du inte hör något från oss har du tyvärr inte gått vidare till intervju.

Ansök nu

Lärare åk 7-9 i musik till Fagrabäckskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Okt 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Fagrabäckskolan är en 7-9-skola som ligger i de centrala delarna av Växjö med cirka 400 elever och totalt 19 klasser. Vi är en mångkulturell skola med elever från hela världen, här går elever som bor på landet och i flera av stadens bostadsområden och skolan arbetar med mottot "allt lärande utmanar". I vårt systematiska kvalitetsarbete arbetar vi med analyser på enskild, arbetslags och enhetsnivå för att utveckla skolans undervisning och öka trivsel och trygghet på skolan.

Vår gemensamma målsättning är:
Elever som lämnar Fagrabäckskolan kännetecknas av kreativitet, ansvarstagande och självtillit. Fagrabäckskolan präglas av delaktighet och ansvar för vår gemensamma trygghet och miljö. Alla på skolan är medskapare av sitt eget och andras lärande och utmanar sig själva för att möta framtiden i en föränderlig värld.

Nu söker vi en lärare till Fagrabäckskolan för undervisning i Musik åk 7-9 på ett föräldravikariat under våren 2024. Tjänsten är 55 % men eventuellt kombineras den med ytterligare ämne till en större tjänst. I uppdraget ingår undervisning, mentorskap och aktivt deltagande i arbetslagets utvecklingsområde. Du kommer att tillhöra ett av skolans sju arbetslag där du tillsammans med kollegor planerar, genomför och utvärderar arbetslagets verksamhet i förhållande till skolans och inriktningens målsättning.

På Fagrabäckskolan får du fördelarna med att jobba på en större skola, då du kommer att ha många kollegor att samarbeta med, både inom ditt arbetslag och i ett ämneslag. Vi ser gärna att man samplanerar och sambedömer för att utveckla det kollegiala arbetet och på så sätt skapa en god arbets- och lärmiljö.

KVALIFIKATIONER
Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument, med ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett informativt sätt om hur inlärningen fortskrider. Du är även positiv till utveckling av verksamheten och dig själv.

Som lärare på Fagrabäckskolan förväntas du även vara delaktig i det kollegiala lärandet och det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, både inom ämnet och med andra kollegor i arbetslaget.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Certifieringssamordnare till Södra Skog

Skogsbruksrådgivare
Läs mer Okt 27
Det är i skogen allt börjar - och hela tiden börjar om. Södra Skog arbetar med att köpa in den förnybara skogsråvaran från våra 52 000 medlemmar och leverera den till Södras olika industrier. Vi arbetar nära medlemmarna i deras skogsbruk, vi delar deras utmaningar och vi hjälper dem att skapa både ökad klimatnytta och högre lönsamhet. I vårt arbete ingår även utvecklandet av digitala stöd och nya skogliga tjänster.?

Det här får du jobba med på Södra?

Vi söker nu vår nya Certifieringssamordnare som tillsammans med engagerade och kunniga kollegor verkar för att säkerställa Södras efterlevnad av certifieringar samt sprida kunskap inom området hos våra medlemmar, entreprenörer och medarbetare. Uppdraget består av att planera, genomföra och utveckla interna och externa revisioner samt samordna revisionsavvikelser. Du ansvarar också för att hålla ihop arbetet med Södras gruppcertifikat för PEFC och FSC®.

Vi erbjuder en spännande roll där du får möjligheten att jobba nära våra medlemmar och Södras fältorganisation, en härlig mix mellan skog och kontor inom ett högaktuellt område. Du välkomnas till en etablerad och kompetent miljöavdelning hos Sveriges största skogsägarförening och blir del av ett team med mycket driv och engagemang.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Södras huvudkontor i Växjö. ?

Vem söker vi?

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning på högskolenivå och tillsammans med din erfarenhet inom skog och/eller miljö har du goda kunskaper om skogsbruk och dess roll i samhället. Vi tror att du har arbetat med certifieringsfrågor kopplade till skogsbruk och miljöledning tidigare och har med fördel utbildning inom internrevision och/eller inom PEFC och FSC, skogsbruk och spårbarhet.

Du trivs med att arbeta strukturerat och har en god förmåga att själv prioritera och planera dina veckor eftersom rollen innebär en stor dos av frihet under ansvar. Du har en god kommunikationsförmåga och är duktig på att anpassa ditt budskap efter målgrupp och når enkelt ut till olika typer av människor. Du behöver känna dig bekväm på såväl svenska som engelska språket och ha B-körkort då resor förekommer i tjänsten.

Så här är det att jobba på Södra? ?

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Vill du veta mer?

Har du några frågor om tjänsten eller verksamheten kan du kontakta tf. Miljöchef Tomas Rahm på 0470-89 333 eller tomas.rahm@sodra.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du maila till kajsa.aberg@sodra.com.

Fackliga frågor besvaras av:

Teddy Hedlund, Unionen, på teddy.hedlund@sodra.com
Dan Andersson, Ledarna, på dan.andersson@sodra.com
Fredrik Dacke, Saco, på Fredrik.dacke@sodra.com ?

Vi ser fram emot att höra från dig!?

Skicka din ansökan via länken senast den?12:e november. Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.?

Var med och bygg ett hållbart samhälle?

Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52 000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt.

Ansök nu

Tjäna 34 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Okt 26
Sök jobbet som fältsäljare inom restaurangbranschen på TakeReference för att tjäna 34 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 34 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 34 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska & engelska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Kan börja omgående

Ansök nu

Webbutvecklare inom utbildningsproduktion

Webbtekniker
Läs mer Okt 26
Vi söker nu en Webbutvecklare för utbildningsproduktion till enheten för Utbildning och lärande inom Forskning, utveckling och utbildning (FoUU). Utbildning och lärande är Region Kronobergs utbildningsenhet som arbetar med kompetensutveckling för både personal och studerande. Som webbutvecklare kommer du att arbeta tillsammans med ett team bestående av utbildningsledare, mediaproducent och IT-Mediapedagog. Vi tror att du kan hjälpa oss med att omsätta våra visionära utbildningsidéer i snygga och välfungerande utbildningsupplevelser som gör att våra medarbetare känner lust att lära. Tjänsten är en del av Region Kronobergs satsningen på utvecklingen av digitalt lärande och digital transformation.

ARBETSUPPGIFTER
Som webbutvecklare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
• Designa och utveckla digitala utbildningar med fokus på pedagogik, användarvänlighet och tillgänglighetsanpassning.
• Ansvara för att implementera användarvänliga gränssnitt och förbättra användarupplevelsen för utbildningar. Du arbetar som en del av vårt utbildningsproduktionsteam.
• Optimera webbplatser och utbildningsupplevelser för att säkerställa tillgänglighet för alla användare.
• Lösa tekniska utmaningar och för att höja nivån på utbildningar och för att säkerställa smidig användning.
• Utforska och implementera de senaste teknikerna inom webbutveckling, frontend och UX för utbildning, med stöd från vårt erfarna team.

Uppdraget är nytt vilket innebär att du får stor möjlighet att vara med och utforma det.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är i slutet av din utbildning eller nyligen har avslutat en utbildning och vill omsätta dina nya färdigheter hos oss.

• Har relevant vidareutbildning inom området till exempel Högskola/YH/folkhögskola eller annan dokumenterad utbildning.
• Är kreativ och nyfiken och bidrar med din kompetens för att utveckla vårt utbildningserbjudande.
• Har erfarenhet eller utbildning inom webbutveckling med fokus på frontendutveckling (inklusive HTML, CSS, JavaScript och responsiv design)
• Har förståelse för UI och UX-principer och förmåga att implementera dessa i utbildningssammanhang.
• Har grundläggande kunskaper inom grafisk design.
• Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med tillgänglighetsanpassning och mediaproduktion är det meriterande.
• Kännedom eller erfarenheter av tekniska standarder för utbildning som till exempel xAPI, SCORM eller LTI är ett plus.

Som person ska du ska vara lösningsorienterad, analytisk och relationsskapande.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Okt 26
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Lärare i matematik och idrott till Kronoberg Skola

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Okt 26
Vikarielärare i matematik och idrott på Kronoberg Skola

Drivs du av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning? Vill du vara med och göra skillnad för varje enskild elev? Då kan det vara dig vi söker som vikarielärare i matematik och idrott!

Kronoberg skola är en del av utbildningskoncernen Watma Education. På Kronoberg Skola prioriterar vi mötet mellan elev och lärare och anser att lärarens personliga kontakt med eleven är av största vikt. Skolan har idag cirka 400 elever och är belägen på Vallgatan i centrala Växjö.

The Watma Way of Working ????

Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Vårt erbjudande ?

Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Karriärutveckling genom Watma Academy
· Friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag

???? Som lärare hos oss är du en viktig del av ett team, både inom skolan och senare med kollegor på andra skolor inom Watma Education.

???? Tjänsten avser ett vikariat som gäller från februari 2024 och terminen ut, med chans till förlängning.

???? Dina huvudsakliga ansvar innefattar undervisning inom matematik och idrott vilket innebär att planera, genomföra och utvärdera din egen undervisning.

???? Mentorskap kan ingå i tjänsten.

Vi söker dig som...
? är utbildad lärare inom de ämnen i fråga
? är en naturlig lagspelare
? är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet

Det är meriterande om du...
· har tidigare erfarenhet av arbete som lärare

För att lyckas med uppdraget behöver du vara tillgänglig för eleverna, närvarande och inkluderande och lägga stort värde i att skapa goda relationer med så väl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning.

Villkor

Anställningsform: Vikariat, chans till förlängning
Tillträde: Februari 2024
Tjänstgöringsgrad: 100%

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Urvalsarbetet kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Elisabeth Gejrot, rektor: elisabeth.gejrot@nordicinternational.se
Alt. Rickard Jaas, HR: rickard.jaas@watma.se

Ansök nu

Svetsare till kund i Växjö

Robotsvetsare
Läs mer Okt 26
*
Är du en driven och teknisk person som vill arbeta i en högteknologisk och positiv miljö? Då kan vi ha ditt nästa jobb!

Tjänsten är en hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning hos kundföretaget efter en tids inhyrning.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi söker nu TIG svetsare till vår kund i Växjö. Du kommer att jobba i en robotcell och svetsa kammare, komponenter och tillbehör efter ritning samt att du ska dokumentera utfört arbete.
Företaget jobbar efter höga kvalitetskrav och därför är det av vikt att du prioriterar säkerhet och kvalitet både på produkterna som på arbetsplatsen.
Du kommer även att vara en del av det ständiga förbättringsarbetet och bidra till att policys, kvalitets- och miljömål uppnås. För rätt person finns det möjlighet att att få en direktanställning hos kund.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att jobba med händerna.
Du har en Svetscertifiering enligt EN ISO9606, metod 141 & 142, materialgrupp FM5 eller liknande.
Du är noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande är:

God datorvana
Kunskaper inom ritningsläsning
Erfarenhet av robotsvetsning (ABB S4)
Travers och truckkort

Arbetet innebär samarbete med många olika funktioner inom företaget och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten är på heltid med placering i Växjö

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare

Verksamhetskonsult
Läs mer Okt 26
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är en statlig myndighet som tar fram kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar. Vi ger stöd till föreningsliv, kommuner och internationellt samarbete. På Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är ungas villkor och civilsamhällets förutsättningar i fokus. Här växer kunskap fram som beslutsfattare använder när de prioriterar insatser för unga och för civilsamhället. Vi sprider kunskapen i mötet med människor, på såväl nationell som europeisk nivå. Vi fördelar också statsbidrag som ger små och stora organisationer möjlighet att växa och utvecklas. Internationella bidrag ger kommuner och organisationer möjlighet att arbeta praktiskt med ungdomspolitik på lokal, regional, nationell och europeisk nivå och ger unga möjlighet att tillbringa upp till ett år utomlands som volontär.

Vi erbjuder en modern arbetsplats med viktiga uppdrag som engagerar oss och våra målgrupper. Här får du stora möjligheter att utvecklas både i din yrkesroll och som person.

Vi är en av Sveriges hbtqi-strategiska myndigheter och arbetar aktivt med jämställdhetsintegrering. Vi har ett normkritiskt perspektiv och bedriver ett arbete för att motverka diskriminering bland unga.

ARBETSUPPGIFTER
MUCF:s enhet för strategi och utveckling ansvarar för styrande och stödjande processer inom styrning, uppföljning och redovisning av verksamheten, ekonomisk styrning och administration, samt stöd i upphandlingsfrågor. Nu söker vi en vikarie för vår verksamhetsutvecklare som under 18 månader kan delta i detta arbete. Du kommer att arbeta nära verksamhetskontroller, ekonomicontroller och verksamhetsstrateg.

Verksamhetsutvecklaren har som huvudsaklig arbetsuppgift att utveckla, driva och samordna processerna kring myndighetens arbete med den operativa ettåriga verksamhetsplaneringen och verksamhetsuppföljningen. Du kommer att delta i arbetet med att utbilda och ge stöd till chefer och medarbetare i verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning och resultatredovisning, bland annat i IT-verktyget Stratsys. I arbetsuppgifterna ingår också främja samverkan inom myndigheten, att delta i arbetet med myndighetens hantering av remisser, strategiska plan, budgetunderlag och årsredovisning. I arbetet kommer det även att ingå andra uppgifter som Enheten för strategi och utveckling får i uppdrag att utföra.
MUCF tror på ett fortsatt framtida flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta på distans utifrån verksamhetens behov. Närvaro på kontoret i Växjö bestäms i samråd med enhetschefen utifrån dina personliga förutsättningar samt verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Du har en akademisk utbildning med samhällsvetenskaplig, ekonomisk eller juridisk inriktning eller annan utbildning som MUCF bedömer vara likvärdig. Anställningen kräver kunskaper om och erfarenhet av att arbeta med stöd i samband med verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning.

Som person är du bra på att prioritera och trivs med att arbeta såväl på strategisk nivå som operativt och i ett högt tempo. Du är engagerad och tar stort eget ansvar. Du är strukturerad och tycker om att hålla god administrativ ordning och har lätt för att samarbeta med kollegor och externa partners. Då arbetet innebär en hel del samarbete med och stöd till myndighetens övriga avdelningar/enheter lägger vi stor vikt vid din förmåga att relatera till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt och dela med dig av din kunskap för att nå verksamhetens mål.

Arbetet kräver att du har god analytisk förmåga och god förmåga att uttrycka dig tydligt, enkelt och begripligt i tal och skrift, samt förmåga att på ett pedagogiskt sätt förklara myndighetens arbetsstrukturer och verktyg för medarbetare. Du behöver snabbt kunna växla mellan olika frågor och ha god förmåga att prioritera, planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vana vid självständigt och utåtriktat arbete är betydelsefulla egenskaper.

Det är meriterande med erfarenhet av verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning i en statlig myndighet samt erfarenhet av arbete med IT-verktyget Stratsys. Eftersom du kommer att arbeta nära verksamheten är det även meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom ett eller flera av myndighetens huvudsakliga arbetsområden inom ungdoms- eller civilsamhällespolitiken och att erfarenheten har förvärvats på nationell nivå.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet för rollen.

ÖVRIGT
MUCF har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Som kandidat ansvarar du för att de lämnade uppgifterna är sanningsenliga och korrekta samt att de lämnas till MUCF senast 24.00 sista ansökningsdagen. Uppgifterna behandlas och sparas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY, Region Öst | Augusti 2024

Revisor
Läs mer Okt 26
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Region Öst och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se under Ansökan vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


Är du vår nya kollega?
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige, i sociala medier och på Karriärbloggen | EY Sverige.


Ansökan
Sök senast den 10 december 2023, vi kommer att gå igenom ansökningar och bjuda in till intervjuer löpande. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


I din ansökan vill vi att du skickar med dessa tre filer:
CV
Betyg från högskola/universitet
Motivationsbrev (max 300 ord); här vill vi att du svarar på dessa två frågor:

- Varför vill du jobba inom revision på EY?
- Hur ser framtidens revisor ut?


Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga gärna detta i ditt motivationsbrev. Just nu anställer vi till följande kontor:


Region Öst
Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Katrineholm, Linköping, Motala, Norrköping, Nyköping, Jönköping, Gislaved, Värnamo, Växjö, Älmhult.


Är du intresserad av att jobba i en annan stad? Se våra annonser här: Karriärmöjligheter för nyutexaminerade | EY Sverige


Vi ser fram emot din ansökan!The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Boendestödjare till Gamla vägen Växjö LSS

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Okt 26
Nu söker vi en boendestödjare till vårt team på Gamla vägen. Vi erbjuder utbildning och ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad! Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år

Om Gamlavägen
Gamla vägen ligger centralt i stadsdelen öster i Växjö med närhet till kollektivtrafik. I gruppbostaden bor det 5 personer. Vi arbetar dag/kväl med sovande natt samt vart 3:e helg.

Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid, helger samt sovande jour.

Du har en gruppledare eller gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida [OBS Tas bort om du söker timanställda] samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Ledarskapsutbildade chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

- Friskvårdsbidrag och skobidrag

- Kollektivavtal

Övrigt
Anställningsform: Vikariat
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Snarast
Sista ansökningsdag: 1
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: Gruppchef Sofia Romanenko 070-5789621
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se (http://www.kommunal.se/)

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/)

Ansök nu

Åklagaraspiranter

Åklagare
Läs mer Okt 26
Dina arbetsuppgifter Åklagarmyndigheten söker dig som vill ha en central roll i brottsbekämpningen. Som åklagare använder du juridiken i teori och praktik under stort eget ansvar och i samarbete med andra.

Som åklagaraspirant kommer du att arbeta med alla delar i förekommande brottmålsärenden på en allmän åklagarkammare. Du kommer att leda förundersökningar, fatta beslut i åtalsfrågan samt att processa i domstol.

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider. Från den första arbetsdagen erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling.

Dina kvaliteter och kvalifikationer Vi söker dig som är svensk medborgare med en nordisk juristexamen. Vid tillträde som åklagaraspirant måste du även vara notariemeriterad från tings- eller förvaltningsrätt.

Du ska även

ha ett stort intresse för straff- och processrätt,
vara juridiskt skicklig,
ha en förmåga att samarbeta och leda andra,
vara drivande, kunna organisera och prioritera ditt arbete och fatta självständiga beslut,
vara stabil och ha ett gott omdöme,
ha en god analytisk förmåga och förmåga till kritiskt tänkande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Antagningsförfarandet Under tiden som åklagaraspirant har du en tidbegränsad anställning om 9-12 månader. Därefter följer en tillsvidareanställning.

Tester förekommer i rekryteringsprocessen.

Åklagarmyndigheten är en beredskapsmyndighet. Vid en anställning kan du komma att krigsplaceras på Åklagarmyndigheten. Läs mer under Jobba hos oss .

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare På Åklagarmyndigheten känner vi stolthet när vi går till jobbet. Tillsammans är vi närmare 1 900 engagerade och kompetenta medarbetare som står upp för rättssäkerhet, rättstrygghet och demokratiska värden. Oavsett roll i myndigheten så bidrar alla till vårt viktiga samhällsuppdrag.

Vill du bli en del av Åklagarmyndigheten? Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Ansök redan i dag!

Ansök nu

Master Thesis – Optimize bucket loading for wheel loaders

Maskintekniker, vattenverk
Läs mer Okt 26
Volvo Construction Equipment, a business area within the Volvo Group, is one of the world’s leading manufacturers of construction equipment such as wheel loaders, excavators, articulated haulers, road development equipment and compact equipment. Center for development and manufacturing of Volvo Articulated and Autonomous Haulers is located in Braås, Sweden. We are committed to building a better tomorrow and are proud of our innovative spirit resulting in world leading products, autonomous haulers and the first vehicle built with fossil free steel and much more, always with a great team spirit and collaboration.
Please read more about Volvo CE at our homepage.


Description


The purpose of the thesis work is to find the optimal solution for bucket loading using reinforcement learning (RL) while loading/unloading a wheel loader (WL).
Reinforcement learning has become a tool for understanding the optimal solution of complex problems. It started from the game theory and is today widely used in the industry to understand the optimal solution based on so called cost functions. An environment has already been created using Python and it is based on the reward policy. In the next step, which calls for this thesis work, a study needs to be carried out by improving the reward policy so that the existing model behaves closer to reality and an optimal solution can be found. The thesis will be performed using the Python language. Further, one can also get familiar with the bucket loading of the WL when handling different materials.


Suitable Background: Mechanical Engineering or similar, applied mathematics, experience in Python.
Thesis Level: Master
Language: Documentation in English
Starting Date: Spring 2024
Number of Students: 1-2


For further information, please contact:


Manoranjan Kumar, manoranjan.kumar@volvo.com
Jonas Johnsson, jonas.johnsson@volvo.com


Welcome with your application!


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Master Thesis – Load and carry simulation of wheel loaders

Maskintekniker, vattenverk
Läs mer Okt 26
Volvo Construction Equipment, a business area within the Volvo Group, is one of the world’s leading manufacturers of construction equipment such as wheel loaders, excavators, articulated haulers, road development equipment and compact equipment. Center for development and manufacturing of Volvo Articulated and Autonomous Haulers is located in Braås, Sweden. We are committed to building a better tomorrow and are proud of our innovative spirit resulting in world leading products, autonomous haulers and the first vehicle built with fossil free steel and much more, always with a great team spirit and collaboration.
Please read more about Volvo CE at our homepage.


Description


The purpose of the thesis work is to set up and evaluate the load and carry simulation of a Wheel loader (WL).
The WL model comprises an ADAMS multi-body simulation (MBS) model, a driver model, a hydraulic, and a powertrain model, etc. The driver model keeps the WL on target track while driving in an empty or a full bucket loading condition. In this thesis, the study needs to carry out the improvements in the driver model such that WL deviation from the target path represents a realistic behavior. Further, the obtained results should be compared with the forces collected using real sensor data from measurements. The thesis will be carried out in MATLAB using concepts such as Object Oriented Programming. Additionally, one can also get familiar with the complete vehicle simulation using ADAMS and Simulink.


Suitable Background: Mechanical Engineering or similar, applied mathematics, mechatronics, experience in Simulink and MATLAB.
Thesis Level: Master
Language: Documentation in English
Starting Date: Spring 2024
Number of Students: 1-2


For further information, please contact:


Manoranjan Kumar, manoranjan.kumar@volvo.com
Jonas Johnsson, jonas.johnsson@volvo.com


Welcome with your application!

Ansök nu

Master Thesis – Simulation using Discrete Element modelling

Fordonsingenjör
Läs mer Okt 26
Volvo Construction Equipment, a business area within the Volvo Group, is one of the world’s leading manufacturers of construction equipment such as wheel loaders, excavators, articulated haulers, road development equipment and compact equipment. Center for development and manufacturing of Volvo Articulated and Autonomous Haulers is located in Braås, Sweden. We are committed to building a better tomorrow and are proud of our innovative spirit resulting in world leading products, autonomous haulers and the first vehicle built with fossil- free steel and much more, always with a great team spirit and collaboration.
Please read more about Volvo CE at our homepage.


Description:


The purpose of the thesis work is to setup and evaluate DEM simulation (Discrete element method), coupled with an MBS (Multibody simulation) flexible body model for the load case when material is loaded into a load carrying body.


The DEM simulation software can be used as a tool to represent the interaction of particles with their environment. The interaction with the surrounding environment is often modelled as rigid in DEM simulations. When simulating a stone drop into a load carrying body load case, the body stiffness is of importance to accurately simulate the event. The flexibility of the load carrying body in the MBS model is represented by modal flexibility. Data between DEM- and MSB solver is exchanged in a limited number of nodes.
The scope of the work includes the setup of the DEM simulation with the co-simulation interface with an MBS model and evaluation of alternative setups of the co-simulation interface as well as computational demand.


Suitable Background: Mechanical Engineering or similar, applied mathematics, experience in Simulink and MATLAB.
Thesis Level: Master
Language: Documentation in English
Starting Date: Spring 2024
Number of Students: 1-2


For further information, please contact:


Manoranjan Kumar, manoranjan.kumar@volvo.com
Jonas Johnsson, jonas.johnsson@volvo.com


Welcome with your application!


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Ansök nu

Arbetsterapeut till Rättspsykiatriska Regionkliniken, Växjö

Arbetsterapeut
Läs mer Okt 26
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Rättspsykiatriska regionkliniken har både ett region- och riksintag och är en av landets fem regionkliniker. Flertalet av patienterna är överlämnade av domstol till vård. Kliniken tar också emot patienter från kriminalvården som är i behov av psykiatrisk omvårdnad och behandling. Verksamheten består av 11 slutenvårdsenheter samt en öppenvårdsenhet. Även FoU för klinisk forskning finns vid kliniken. Totalt arbetar ca 450 personer med olika professioner hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som arbetsterapeut kommer du att ingå i ett tvärprofessionellt team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, skötare, socionomer, behandlingspedagoger, psykologer, sjukgymnaster, pedagoger. Du kommer att arbeta mot olika avdelningar vilket innebär nära samverkan med avdelningspersonal. Det arbetsterapeutiska arbetet består av att genomföra arbetsterapeutiska utredningar kring exempelvis om vilket stöd patienten kan vara i behov av i vardagen samt även inför utslussning. Arbetet handlar också om olika interventioner, både individuella eller i grupp, vilka främjar aktivitet och delaktighet i vardagen. I dina arbetsuppgifter ingår även att handleda, planera och genomföra olika projekt i samråd med avdelningspersonal och andra professioner.

Arbetsuppgifterna är omväxlande då du både har din tillhörighet i teamet samtidigt som du är en inspiratör och handleder/igångsätter avdelningspersonal i olika aktiviteter/interventioner.KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbetsterapeutiskt bedömnings- och behandlingsarbete inom psykiatrisk vård är meriterande, men inget krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom initiativkraft, ansvarstagande och problemlösningsförmåga. Du är en positiv, flexibel och engagerad person. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är intresserad av att arbete med människor och bra på att motivera patienter med psykiatrisk problematik.

I samband med rekryteringen begär vi utdrag från brotts- och misstankeregistret samt drogtest via vår företagshälsovård. Därför ser vi gärna att du anger ditt fullständiga personnummer i ansökan.
Vi begär också utdrag ur brotts- och misstankeregistret samt alkohol-och drogtest via vår företagshälsovård.

Du är välkommen som nyexaminerad, det finns fyra arbetsterapeuter som handleder och stöttar dig inledningsvis.


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029

Ansök nu

ST-läkare i urologi till Kirurgkliniken i Växjö

ST-läkare
Läs mer Okt 26
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Kirurgkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet både på Centrallasarettet i Växjö och Ljungby Lasarett.
Vi bedriver en varierad elektiv och akut verksamhet med både malign och benign kirurgi.

Vi söker nu en ST-läkare i urologi till kirurgkliniken i Växjö. På kliniken i Växjö finns ca 35 läkare fördelat på överläkare, specialistläkare och ST-läkare.
ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare kommer du att genomgå en strukturerad tjänstgöring med blandad avdelnings- och mottagningsarbete, samt elektiv och akut operationsverksamhet. Du ingår i jourverksamheten tillsammans med en bakjour.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha svensk legitimation och ett intresse för urologi.
- Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus.
- Du är engagerad i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.
- Du får gärna ha ett intresse för forskning.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Slöjdlärare åk 3-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Okt 26
Vi söker en grundskollärare, med behörighet i slöjd. Behörighet är ett måste för att söka jobbet. I slöjdundervisningen har du möjlighet att jobba med alla material inom slöjdämnet i vår egen sal. Eleverna är alltid i halvklass. Vi jobbar tematiskt och slöjd samarbetar med såväl NO, SO, svenska och engelska inom olika ämnes/temaområden.
OM OSS
Växjö Internationella Grundskola (VIGS) är en friskola som funnit i 13 år. Vi är enparallellig med F-9. Skolan har ca 235 elever och vi flyttade in i våra nyrenoverade lokaler på Norremarksområdet 2014/2015. Våra klasser på lågstadiet har 20 elever per klass och på högstadiet är vi 26 i varje klass. På många av lektionerna så finns det resurslärare med för att stötta upp för de elever som behöver. Vi har motiverade elever från världens alla hörn och det finns en god studiekultur bland eleverna. Vi undervisar på både svenska och engelska och har som mål att göra våra elever tvåspråkiga. Detta innebär att du måste behärska både svenska och engelska, varav minst ett helt flytande och det andra på en nivå så att du kan förstå och göra dig förstådd. Vi ser gärna att du tar med eleverna på studiebesök eller bjuder in olika aktörer i samhället för att fördjupa förståelsen för ett visst ämnesområde.
Vår vision är: Med engelska i fokus utvecklar vi nästa generations globala medborgare.
Skolans personal är mycket engagerad och kunnig med en låg personalomsättning. Vi trivs tillsammans och stöttar varandra. För oss är trygghet och studiero mycket viktigt och vår litenhet gör att elever och lärare känner varandra väl och det gynnar trivsel och därmed inlärning. Vi har en tät kontakt med vårdnadshavare om så behövs.
OM DIG
Du är legitimerad lärare. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du har lätt att skapa goda relationer till eleverna samt studiero och att anpassa undervisningen utifrån elevernas olika behov. Du är lösningsfokuserad, kreativ och har en positiv elevsyn. Du samarbetar väl med såväl kollegor som vårdnadshavare. Du har helst några års erfarenhet. Du är van vi att planera, genomföra, bedöma, ge eleverna återkoppling och positiv till att systematiskt utvärdera din egen undervisning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Löpande urval tillämpas.
Slöjdtjänsten är ett vikariat p g a studier men med stora möjligheter till tillsvidareanställning.

Ansök nu

Elkraftsingenjör i Växjö

Civilingenjör, konstruktion, elkraft
Läs mer Okt 26
Kund är ett globalt teknikkonsultföretag som verkar inom en rad olika branscher, bland annat kärnkraft, kraftvärme och eldistribution. Med en passion för att utveckla hållbara lösningar och teknik som kan göra världen till en bättre plats, är företaget ett viktigt nav för innovation och utveckling.

Bolaget har en drivkraft att ständigt utveckla och förbättra sina produkter och tjänster och är engagerade i att utveckla nya tekniska lösningar som kan göra en verklig skillnad för samhället och miljön.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.

Om tjänsten

I rollen som elkraftsingenjör hos företaget kommer du att spela en central roll inom deras energiteam och arbeta med olika projekt inom energibranschen. Ditt arbete kommer att omfatta spännande uppgifter, inklusive programmering, granskning och detaljkonstruktion. Du kommer att vara en viktig del av att utveckla framtida hållbara energilösningar och samarbeta med andra ingenjörer och projektledare för att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar till kunderna.

Vi söker dig som

- Har minst 3 års erfarenhet inom elkonstruktion och/eller projektering.

- Har en relevant högskoleutbildning inom elektroteknik, elkraft eller motsvarande.

- Erfarenhet av högspänning inom relevant elkraftområde.

- Är van att använda CAD för elkonstruktion.

- Behärskar svenska i tal och skrift samt har god kommunikationsförmåga.

Meriterande om du har att använda verktyg för elkraftanalys.

Du erbjuds

- En spännande och utmanande roll inom ett ledande teknikföretag som arbetar med att främja en hållbar framtid.

- Möjlighet att arbeta med innovativa lösningar inom fordonsindustrin.

- En företagskultur som värdesätter mångfald och inkludering, där alla medarbetare uppmuntras att bidra med sina unika perspektiv och erfarenheter.

- Möjlighet att utveckla dina färdigheter och karriär inom företaget.

- Möjlighet att vara en del av ett företag som ständigt strävar efter att förbättra och utveckla sina produkter och tjänster, vilket ger dig möjlighet att vara en del av en föränderlig och utvecklande bransch.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Ute hos kund i Kronoberg / Kalmar

- Eventuella frågor besvaras av Rekryteringsansvarig Karolina Sundberg:
076-346 69 96 / karolina@futuriapeople.se

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Futuria People är rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare med inriktning projekt

Organisationsutvecklare
Läs mer Okt 26
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Region Kronoberg driver utvecklingsarbete i projektform. Inom FoUU forskning utveckling och utbildning finns enheten Utveckling och innovation som bland annat erbjuder metodstöd och coachning till verksamheter inom Region Kronoberg, för att Region Kronoberg ska kunna driva behovsstyrt och effektivt utvecklingsarbete mot uppsatta mål och strategier. Du kommer vara en del av en enhet med flertalet verksamhetsutvecklare och specialister vilka utbildar, stödjer och agerar interna konsulter till verksamheter inom Region Kronoberg.
Utveckling och innovation söker nu förstärkning till teamet, för att kunna erbjuda metodstöd, utbildning och stöd i projektmetodik samt för att stödja i projektutveckling och att söka projektmedel från externa finansiärer.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
Utveckla och förvalta region Kronobergs projektmodell
Utbilda i och erbjuda stöd i projektmetodik och projektledning
Matcha projekt med nationella och internationella projektutlysningar
Tillsammans med verksamheter utveckla projekt utifrån behov och mål samt att söka projektmedel
I arbetsuppgifterna ingår även att driva och genomföra beslutade verksamhetsutvecklingsuppdrag, i projektform.


KVALIFIKATIONER
Du har en relevant utbildning på högskolenivå och några års yrkeserfarenhet inom projektledning och/eller verksamhetsutveckling. Det är en merit om du har erfarenhet av att genomföra utbildningar.

Rollen kräver såväl strategisk förmåga som operativt driv. Du är van vid krav och behovshantering och har förmåga att sammanställa större mängder information till konkreta och realistiska planer och mål samt knyta dessa till strategiska mål i organisationen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att söka projekt eller handlägga projektansökningar.
I denna roll har du kontakt med många olika personer och grupper i region Kronobergs olika verksamheter, därför är det av stor vikt att du är pedagogisk och kommunikativ och har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Du är lyhörd, kommunikativ, coachande och har lätt för att etablera och utveckla goda relationer. Du är drivande och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. I ditt uppdrag samarbetar du med nära kollegor och andra samarbetspartners inom organisationen.ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi planerar att genomföra intervjuer den 28 och 30 november och kommer att rekrytera kontinuerligt under ansökningstiden.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Enhetschef till administrationsenheten

Administrativ chef
Läs mer Okt 26
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Växjö kommun söker en chef till administrationsenheten som ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen. Administrationsenheten arbetar med att ge stöd till verksamheten genom att ha hand om förvaltningens diarieföring, arkivhantering, beställningar, personaladministration och avtalshantering och andra administrativa uppgifter.
Enhetschefen är direkt underställd avdelningschefen.
Som enhetschef för administrationsenheten har du ett brett ansvar. Du leder och samordnar förvaltningens administrativa arbete och den administrativa enheten. Du har personal, budget, verksamhets- och arbetsmiljöansvar i din tjänst. Din enhet består av 7 medarbetare.
Du ansvarar generellt för förvaltningens administrativa och stödjande processer, regelefterlevnad och verkställande av beslut inom dessa. Du arbetar med att utveckla verksamheten genom att effektivisera arbetssätt och processer. Du samarbetar nära med avdelningschefen, förvaltningschef och politiken när det gäller verksamhetsplanering, nämndadministration, informations- och uppföljningsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning med inriktning mot statsvetenskap, juridik, förvaltning eller annan inriktning som vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att leda och vara chef. Du har tidigare haft uppdrag med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi inom liknande arbetsområden.
Du är en problemlösare med samarbetsförmåga, resultatinriktad och kommunikativ med god språklig förmåga i svenska och engelska.

Eftersom Växjö kommunkoncern tillämpar ett processorienterat arbetssätt är det meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat på liknande sätt.
Ansök utan personligt brev idag! Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.

Ansök nu

Maskinoperatör med erfarenhet av hyvel till ett träindustriföretag utanför

Hyvlare, trä
Läs mer Okt 26
Om tjänsten
Vi söker hyvlare inom träindustrin till vår kund utanför Växjö.
Du kommer att arbeta hos ett expansivt, spännande och anrikt företag. För rätt person är jobbet långsiktigt med möjlighet till övergång till vår kund. I rollen kommer du först och främst ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Ju mer du kan hantera runt driften av maskinerna desto bättre. Det ingår även övervakning och att se till att den dagliga driften på avdelningen fungerar. Utöver det kommer du även se till att kvaliteten håller rätt nivå och att material och maskin utnyttjas på ett effektivt sätt.

Personliga egenskaper
Som person är du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du bidrar positivt till arbetsgruppens dynamik.
Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper så som samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

I övrigt söker vi dig som
* behärskar det svenska språket
* har erfarenhet av hyvling och slipning inom träindustrin
* har relevant utbildning inom maskin eller industri

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Utanför Växjö

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vikarierande musikpedagog sökes till Öjaby!

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Okt 26
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.I Öjaby församling finns en välfungerande barn- och familjeverksamhet och goda relationer till skolarna i församlingen. Våra barnkörer är välbesökte och nu behöver vi en musikpedagog som kan och vill gå in i arbetet. 

Som musikpedagog här kommer du vara en naturlig del av gudstjänstlivet, du kommer samarbeta med befintliga kantorer, präst och församlingspedagoger. Du kommer ansvara för barn- och familjeverksamheten, genom dopuppföljning, barnkörledning, och öppna grupper där vi möter små barn och deras föräldrar. 

Du kommer få spela på dopgudstjänster och andra gudstjänster och körerna du leder medverkar i gudstjänstlivet. 

Vi söker Dig som är trygg med att arbeta med barn och vill vara med och utveckla församlingslivet och bidra till ökad delaktighet i församlingarnas gudstjänster och liv.  

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-26 via vår hemsida www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobbahososs  

Utbildning: Kantorsutbildning eller annan likvärdig utbildning 

För tjänsten krävs tillgång till egen bil och körkort 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet  

Du är öppen för samarbete över yrkesgränserna och självklart är du medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar. 

Om tjänsten 
Sysselsättningsgrad 100% 
Vikariat till 2024-08-31  
Tillträde snarast

Ansök nu

Undersköterska till Kinnevaldsgården i Vedeslöv

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 26
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av ett nytt äventyr inom Äldreomsorgen? Vill du vara med i vårt gäng av duktig personal, på den mest idylliska platsen med sjöutsikt, inom Växjö Kommuns äldreomsorg?
Då ser vi gärna dig som vår nästa medarbetare på Kinnevaldsgården!

Kinnevaldsgården är ett särskilt boende med i dagsläget 23 lägenheter. Eftersom vi är det minsta särskilda boendet inom Växjö Kommuns äldreomsorg har vi en mysig stämning och en familjär atmosfär som ger trivsel och trygghet för de boende. Alla avdelningar ligger på samma bottenplan.

Som undersköterska på hos oss har du ett stort engagemang för våra omsorgstagare och arbetar aktivt för deras bästa. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa omsorgstagarna med beslutade insatser. Ditt uppdrag är även att utföra delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast, ha en bra dialog med anhöriga, ett gott samarbete med kollegor samt god förmåga att dokumentera.

På Kinnevaldsgården får du möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med ett härligt gäng kollegor. Du kommer att arbeta dag och kväll, både vardagar och helger.

Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och du gör skillnad varje dag för våra omsorgstagare.

Självklart har vi kollektivavtal. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats, vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo.

KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt körkort och tillgång till bil.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete samt ett stort intresse av äldreomsorg. Men även om du är nyutbildad undersköterska ser vi fram emot din ansökan. Vårt mål är att hjälpa dig till en bra start i din karriär inom vård- och omsorgsyrket.

Du har ett positivt sinne, visar ett stort engagemang för våra omsorgstagare och verksamheten, samt värnar om den enskildes värdighet och integritet. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor, anhöriga och andra professioner. Du är flexibel och har lätt för att strukturera ditt arbete. Körkort är ett krav då det behövs för att ta sig till och från arbetsplatsen.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.
Du kan utan kostnad begära utdrag från belastningsregistret (straffregister, straffregistret) och misstankeregistret från polisen

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Erfaren Projektledare till Scanditronix Magnet i Vislanda

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Okt 26
TILL VÅRT TREVLIGA KUNDFÖRETAG SÖKER VI NU EN DRIVEN PROJEKTLEDARE
Scanditronix Magnet är ett Vislanda Baserat teknikföretag som under många årtionden byggt upp en stark position på världsmarknaden inom utveckling och produktion av spolar och magneter för användning i partikelacceleratorer. Magneter har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, till exempel vetenskaplig forskning och cancerbehandling. Huvuddelen av vår produktion exporteras framför allt till Europa och USA. Våra produkter är tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra tjänster utmanande, stimulerande och varierande. Vi arbetar i projektform och är i en starkt expansiv fas.
Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa från ett innovationsbolag till större produktionsbolag med spännande kunder över hela världen.
ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med kollegor och i nära samarbete med kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kundprojekt från order till leverans. I kund projektet ingår planering och uppföljning i samarbete med våra planerare och processansvariga, framtagning av produktions- och test underlag samt produktdokumentation till kund. Du kommer att ansvara för dina kundprojekt och eftersträvar att nå projektets mål gällande kvalitet, pris och leveranstid. Hos Scanditronix Magnet erbjudes du möjligheten att vara en del av tillverkningen av högteknologiska produkter som gör skillnad för många.
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna spännande utmaning innehar en relevant högskoleutbildning inom maskinteknik/elteknik, fysik eller motsvarande. I rollen som Projektledare till Scanditronix Magnet söker vi dig som är en självgående, driven och tekniskt bevandrad person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med eget ansvar samt har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Vi värdesätter flexibla och entusiastiska medarbetare med en bred kompetens och stor vilja att hjälpa andra.
Vidare är du en social och ansvarstagande person som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du har flerårig erfarenhet som projektledare, allra helst från tillverkningsindustrin. Du kan läsa och tolka ritningar och är van att arbeta i affärssystem, Monitor G5 är ett plus samt erfarenhet av att arbeta metodiskt och strukturerat i projektledningssystem (PDM).
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för ditt jobb och gillar när det händer mycket omkring dig, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk inför uppgiften. Du är en god ambassadör för företaget och produkterna samt en lagspelare som gillar interaktionen med kollegor och affärspartners. Vi är ett tight team där feedback och kommunikation tillhör vardagen, allt för att vi tillsammans ska nå bästa resultat och mål. Vi värnar om god trivsel och gemenskap på arbetsplatsen, något som vi hoppas även ligger dig varmt om hjärtat. 
Du talar och skriver flytande svenska och engelska och innehar B-körkort. Vidare är du en van användare av Office-paketet samt andra tekniska hjälpmedel. Hos oss får du tillgång till kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. 
Välkommen till oss på Scanditronix Magnet i Vislanda!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Projektledare är en direktanställning hos Scanditronix Magnet.  Vi tillämpar individuell lönesättning där fast månadslön ingår som en del av anställningsvillkoren. Placering är på vår fabrik i Vislanda. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Kassa- och service personal sökes

Servitör/Servitris
Läs mer Okt 25
Vi söker kassa- och service personal till en restaurang som ska öppna i Växjös centrum. Vi kommer servera sushi och asiatisk nudel rätter.
Vi är mycket serviceinriktade och ser alltid till att våra gäster får bästa möjliga upplevelse av sitt besök i vår restaurang.
Vi är ute efter en:
Serviceinriktad
Aktiv mot sitt arbete
Noggrann och ordningsam
Trivs bäst i team och i högt tempo.
Positiv attitydSkicka din ansökan till: nopavin.n@gmail.com

Ansök nu

Sushi kock

Kock, à la carte
Läs mer Okt 25
Vi söker en sushi kock till en restaurang som ska öppna i Växjös centrum. Vi kommer servera sushi och asiatisk nudel rätter.
Vi är mycket serviceinriktade och ser alltid till att våra gäster får bästa möjliga upplevelse av sitt besök i vår restaurang.
Arbetsuppgifter:
Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter
Beställning
Renhållning, städning och diskhanteringVi är ute efter en:
Som har god erfarenhet inom sushi och asiatisk kök.
Aktiv mot sitt arbete
Noggrann och ordningsam
Trivs bäst i team och i högt tempo.
Positiv attitydSkicka din ansökan till: nopavin.n@gmail.com

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 25
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Erfaren elkonstruktör med systemansvar

Elkonstruktör
Läs mer Okt 25
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Hos oss blir du en nyckelperson som får arbeta med unika och egenutvecklade produkter i världsklass som ingår i stora internationella infrastrukturprojekt. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt lag som växer på den internationella arenan.

Som elkonstruktör har du ett övergripande systemansvar för kundprojekt inom kraftöverföringssystem för vätgasdrivna bränsleceller och motordrivsystem inom avbrottsfri kraft.

I arbetsuppgifterna ingår att designa, konstruera och kundanpassa strömförsörjningssystem. Här får du vara delaktig och verksam i både offert-, försäljning-, produktions- och leveransfasen inom kundprojekten.

I utvecklingsarbetet är du delaktig i att utveckla systemlösningar runt våra produkter.

I det växande teamet ingår just nu tio glada och trevliga medarbetare.

Arbetsuppgifter

Kundprojekt, från offert till leverans.

Delta i vidareutveckling av strömförsörjningssystem.

Tekniskt stöd internt och externt i säljprocessen.

Samarbeta i projektform med interna och externa resurser.

Teknisk systemägare.

Teknisk koordinator mot stora kunder

Mentorskap


Kvalifikationer

Vi tror att du har civilingenjörs/masterutbildning inom el eller elektroteknik, helst med kraftelektronikinriktning, alternativt högskoleingenjör med relevant arbetserfarenhet. Du har god kompetens inom kraft- och elektronikområdet, samt ett gediget teknikintresse.

När det gäller erfarenhet från bransch ser vi gärna att du kommer från liknande verksamhet inom elkonstruktion eller utveckling.

Vidare har du har goda kunskaper i engelska, bra datorvana och gärna erfarenhet från simuleringsverktyg och CAD. Vi arbetar i EPLAN.

Vi ser gärna att du har körkort B.

Om dig

Som person är du noggrann och van att arbeta i projekt mot uppsatta tidsramar och mål, både individuellt och i grupp. Du är en social och lyhörd person som lätt kan förstå kunders utmaningar och gillar att arbeta fram effektiva lösningar.

Med din tidigare erfarenhet skapar du goda förutsättningar att bidra med konstruktiva förbättringsförslag och du är alltid villig att stötta och hjälpa kunder och kollegor oavsett nivå på uppdraget.

Som kollega är du ansvarstagande, rak och öppen i din kommunikation och bidrar med ett gott mentorskap.

Vi erbjuder

Just nu är vi en intensiv utvecklingsfas med en pågående produktlansering av en kraftomvandlare för bränsleceller där du dom systemansvarig elkonstruktör erbjuds att bli en nyckelperson med stora möjligheter att påverka samt vara med inom både i utveckling- och kundorderprojekten. Hos oss får du vara med och påverka din karriär, beroende på kompetens och intresse kan arbetsuppgifterna ske i olika projekt. Kanske hittar du din egen nisch och utvecklar en expertis inom företaget. Här ges goda möjligheter att vara med från idé till färdig produkt.

Om oss

KraftPowercon har en stadigt växande verksamhet med en platt organisation och korta beslutsvägar. Vi är ett välrenommerat företag med stora internationella kunder Vi har tillverkning i Växjö, Surte, Kina och Indien och arbetar med avbrottsfri kraft, likriktare för vattenrening, ytbehandling och luftrening. Lokalt hittar du oss i ljusa och fräscha lokaler centralt på Västra Industriområdet i expansiva Växjö.

Läs mer om oss: www.kraftpowercon.com

Ansök nu

TopWork söker duktiga golvläggare

Golvläggare
Läs mer Okt 25
TopWork söker duktiga golvläggare till kund i Växjö!
 
Vi söker dig som är utbildad golvläggare och som har några års erfarenhet inom yrket. Vi tror att du har förmågan att arbeta självständigt likväl som i grupp. Vidare tror vi att du är ansvarstagande och noggrann och att du känner dig trygg i ditt hantverk. Med glimten i ögat och ett problemlösande fokus är du den vi söker!
 
Din profil: Utbildad golvläggare
Några års arbetslivserfarenhet
Förmåga att planera och strukturera ditt arbete
Villig att lära dig

 
Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Kundmottagare sökes!

Ordermottagare
Läs mer Okt 25
Just nu söker vi en driven kundmottagare till en av våra kunder i Växjö. Vi söker dig som vill kunna forma din egen roll, är initiativtagande och har ett stort intresse för tunga fordon och maskiner. 

Du kommer bland annat ha ansvar för inköp, fakturering, godshantering och returer. Rollen innebär att stötta serviceteknikern i att lägga beställningar på delar samt vara ansiktet utåt mot företagets kunder, där du hjälper dem att hitta och beställa rätt reservdelar. 

Vi erbjuder: Goda anställnings- och arbetsvillkor
God gemenskap
En arbetsmiljö där man kan medverka till utveckling och förbättring
En möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken

Din bakgrund och profil:

Dina personliga kvalitéer kommer vara avgörande. Vi söker dig som är initiativtagande, driven, arbetar strukturerat och är självgående. För att vara passande för rollen behöver du även vara en god administratör, vara serviceinriktad och duktig på att kommunicera. Du behöver ha goda kunder i både svenska och engelska, då du kommer kommunicera på båda språken. Har du erfarenhet kring entreprenadmaskiner är det väldigt meriterande. 

Dina främsta ansvarsområden: Fakturering
Godshantering
Kundmottagning och kundservice
Returer
Hantering av arbetsorder
Inköp/Beställningar
Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen eller via mail. Urvalet sker löpande.

Ansök nu

Verksamhetschef till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 25
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att sprida engagemang? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vi söker nu en verksamhetschef som tillsammans med medarbetarna vill driva Vårdcentralen Aromas fortsatta utvecklingsarbete. Vi har ca 10 200 listade invånare och finns i centrala Vetlanda i fräscha och rymliga lokaler.

 
Vad erbjuds du?

Att få arbeta tillsammans med engagerade, kompetenta och härliga medarbetare i en verksamhet som bedrivs med hög kvalitet. I ett tillåtande och öppet klimat arbetar vi tillsammans för ständig förbättring och utveckling av verksamheten.

 

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för vårdcentralen med ansvar för arbetsmiljö, medarbetare och budget. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Vårdval i Region Jönköpings län. Du rapporterar till regionchef och kommer ingå i en chefsgrupp med verksamhetschefer inom din region, där vi träffas regelbundet och lyfter gemensamma ämnen. Du har regelbundna avstämningar med regionchef och stöd av bl.a. controller och HR.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med erfarenhet av primärvård i en ledande befattning. Du är trygg i din profession och har stort intresse för ledarskap och utveckling. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv, initiativrik och ansvarstagande. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha hög social kompetens med god samarbetsförmåga.  

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Om du har frågor:

Regionchef, Christina Uppenberg, christina.uppenberg@primavard.nu, 070-3188311
HR-Specialist, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/

Ansök nu

Förskollärare/arbetslagsledare till Hofs Parks förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Okt 25
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Hofs Park öppnades den 1 oktober 2021 och ligger på Hov i Växjö. Förskolan har fyra avdelningar, 75 barn och 19 personal. Vi har nya väl anpassade lokaler som ger barnen de bästa möjligheterna till en rolig och utvecklande tid i förskolan. Hjärtat på förskolan är vår gemensamma ateljé, här möts barn och pedagoger från alla avdelningar för att tillsammans utforska.

Hofs Park har genomgått en nystart då pedagoger och barn från en nedlagd förskola flyttade in på Hofs Park och har nu slagit ihop sig med befintliga pedagoger och barn. Detta gör att vi nu genomgår ett spännande utvecklingsarbete. Vi söker nu en erfaren förskollärare för arbetslagsledaruppdrag som vill vara med i vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Som arbetslagsledare arbetar du i nära samarbete med rektor och leder det pedagogiska arbetet i vardagen, samordnar arbetsuppgifter, stärker och stöder det vardagliga och övergripande arbetet på förskolan. Du ansvarar tillsammans med ditt arbetslag för utbildningen och undervisningen i din barngrupp, men du intar också ett övergripande och strategiskt perspektiv som helhet. Du har tid avsatt för ditt uppdrag, utöver din vanliga tid som förskollärare. För att trivas i rollen är det viktigt att du klarar av och uppskattar att leda och motivera både barn och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är skicklig, erfaren, har en förskollärarutbildning och förskollärarlegitimation. Det är ett krav att du har erfarenhet från yrket. Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation och pedagogiska miljöer.

I din yrkesroll som arbetslagsledare och förskollärare är du engagerad, professionell, initiativtagande och lösningsfokuserad. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är respektfull i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Verksamhetschef till Källreda psykiatriboende

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Okt 25
Nu söker vi på Nytida en driven verksamhetschef till Källreda, särskilt boende inriktning psykiatri. Vi driver Källreda på entreprenad åt Växjö kommun. Vi erbjuder ledarskapsprogram, ett meningsfullt arbete och möjligheten att göra skillnad!
Ansök senast 7 november

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Du måste vara fysiskt på plats i verksamheten stora delar av din arbetstid. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i hennes ledningsgrupp. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp med totalt 9 verksamhetschefer. Du samverkar med den dina chefskollegor i Växjö (totalt 4 stycken).

Om Källreda
Källreda är ett särskilt boende med inriktning psykiatri. Det finns plats för 18 boenden. Vi har både permanenta och korttidsplatser. Boendet är lugnt och naturskönt beläget i Källreda, utanför Växjö i Rottne. Vi har totalt ca 20 anställda (med timanställda), där vårdpersonalen i huvudsak är boendestödjare med undersköterska utbildning. Vi har egen sjuksköterska, arbetsterapeut och tillgång till sjukgymnast. Vi har eget kök och kock. Som stöd har du som verksamhetschef även en samordnare som sköter schemaplanering och daglig drift. Hen fungerar med som metodstödjare.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg, sjuksköterska etc) och erfarenhet från omsorgsverksamhet med inriktning psykiatri. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap inom vård och omsorgs verksamhet.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Snarast eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 20231107
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning.
För mer information kontakta: Regionchef Jessika Svedberg,
mail: jessika.svedberg@nytida.se, tfn: 0723-869911.

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Ansök nu

Kontorsstädare med körkort och egen bil - Hemfrid Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 25
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Kontorsstädare i Växjö.

Dina arbetsuppgifter

Som Kontorsstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma

- Moppa golv

- Rengöra ytor och desinficera

- Noggrann rengöring av kök

- Städa toaletter/badrum

- Sophantering, diskning, återvinning, rengöring av glaspartier

Din profil

Som Kontorsstädare söker dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare

- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Kontorsstädare eller motsvarande

- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska

- Kan arbeta flexibla arbetstider, såväl vardagar (dag samt kväll) samt helg

Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring

- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!

- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more.

Now we are looking for Office Cleaners in Växjö.

Your work assignments

As a Office Cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting

- Mopping floors

- Clean surfaces and disinfect

- Cleaning of kitchen

- Clean toilets / bathrooms

- Garbage disposal, washing dishes, recycling, cleaning glass sections

Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience from a service profession

- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Office Cleaner or equivalent

- You speak and understands basic Swedish or English

- Can work flexible working hours (weekdays, day and evening, and weekends)

We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance

- Wellness grant

- Training within home cleaning services with focus on your development

- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!

Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid!

Ansök nu