OnePartnerGroup Sydost AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos OnePartnerGroup Sydost AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Budbilschaufför till DHL i Växjö

Brevbärare
Läs mer Sep 20
Är du ute efter nya utmaningar och är intresserad av att jobba som budbilschaufför? DHL är i behov av budbilschaufförer med start omgående! 
Idag är DHL världens ledande logistikföretag. Med 380 000 anställda i över 220 länder och territorier arbetar de varje dag för att hjälpa kunder att nå över gränser, nå nya marknader och få verksamheter att växa. För DHL är tillgänglighet och kundbemötande viktigt för att kunna leverera en positiv kundupplevelse. Som medarbetare på DHL har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. 

Arbetsuppgifter
Som budbilschaufför kommer du att ansvara för att hämta och lämna paket hos kunderna i ditt område. Du ansvarar för att säkerställa all dokumentation kring kundernas paket med en god service. Företaget du kommer jobba på är en världsledande leverantör inom transportbranschen. De arbetar främjande för att du som medarbetare ska känna dig delaktig och trivas i en utmanande men rolig miljö.
Din Profil
Krav som måste uppfyllas för att vara aktuell för tjänsten 
B-körkort i minst 2 år
En godkänd säkerhetsprövning. (Utfärdas under rekryteringsprocessen) 
Du är ostraffad i belastningsregistret.
Det är meriterande om du uppfyller följande krav:  Du har god lokalkännedom och känner dig trygg bakom ratten
Du är en teamplayer men arbetar också självständigt och ansvarsfullt
Du kan hantera tunga lyft, sortering, packning, lossning och lastning

Omfattning
Tjänsten är på 75% och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
Arbetstid: Dagtid måndag till fredag 
Befattning/titel: Budbilschaufför 
Ort: Växjö
Uppdraget kommer att starta omgående och vara fram till någon gång i januari För dig som visar framfötterna och god arbetsmoral finns stor chans till förlängning även efter satt period.  

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen in med din ansökan redan idag!
Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, ansökningar som kommer in via mejl kommer ej hanteras.

Ansök nu

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Elektrotekniker
Läs mer Sep 16
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.
Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 450 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Med placering i Växjö söker nu Micropower en provningstekniker till avdelningen produktionsteknik. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Till avdelningen för produktionsteknik söker vi nu en provningstekniker

Dina arbetsuppgifter
Som Provningstekniker tar du fram och underhåller testmetoder för såväl mjukvara som hårdvara. Du sätter upp provningsstationer för produkterna i produktionen samt säkerställer att dessa uppfyller gällande lagar. I tjänsten ingår även beställning av utrustning till provningen samt förvaltning och utveckling av provningsarbetet. Detta innefattar förutom programmering och mekanik även elektroniktester och starkströmstester.
En annan viktig del av tjänsten är att fungera som en intern support för medarbetarna inom provningen samt utbilda vid ny eller uppdaterad utrustning.
Du har interna kontaktytor med exempelvis produktion, utveckling och product management
Detta är tjänsten för dig som vill bli en viktig spelare i Micropowers fortsatta utveckling. Ta chansen att växa inom ditt intresseområde i ett bolag som satsar stort i regionen och på att utveckla mer miljövänliga produkter. 

Din profil
För att lyckas i rollen krävs att du arbetar med god struktur i såväl dokumentation som ledning av projekt. Du har alltid kundens bästa i fokus och stöttar såväl externt som internt. Du får gärna vara praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Då mycket av arbetet sker tillsammans med kollegor ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och trivs som lagspelare. Du tänker ständigt på kvalitet och har säkerhetsaspekten med i allt du gör.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har relevant utbildning inom exempelvis elektronik eller liknande
några års arbetslivserfarenhet inom passande område (elektronik, provning, produktionsteknik eller liknande)
Du har goda kunskaper inom såväl svenska som engelska
Det är meriterande om du har kunskaper inom LabVIEW, Teststand, och Access
Goda kunskaper inom programmering är meriterande
erfarenhet av att ha arbetat med starkström
Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Micropower Sweden AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75.

Ansök nu

Reservdelsansvarig med stort kundfokus

Reservdelschef
Läs mer Sep 12
Vi söker en Reservdelsansvarig med butiksansvar till vår anläggning i centrala Växjö!

Ditt uppdrag
Som reservdelsansvarig hos oss ansvarar du för reservdelar och tillbehör, samt att vi har rätt produkter för vår verkstad och butik. Arbetsuppgifterna innebär att ta hand om inkomna beställningar och administrationen kring dem. Du kontrollerar lagersaldon och gör löpande inköp hos våra leverantörer. 
Vidare ansvarar du för inventering av lager butik och det är dig kunden möter i vår butik.

Erfarenhet
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll, och har kunskap om inventering, lageroptimering och inköp.
Tjänsten innebär en hel del administration och därför ser vi att du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift.  
Som person är strukturerad, prestigelös, kommunikativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans med vårt team. Du ser alltid till att kunderna får bästa tänkbara service.

Din profil
Som person är strukturerad, prestigelös, kommunikativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans i team. Du är duktig på logistik och förstår vikten av ordning och reda i lagermiljö. 
I denna roll är det stort fokus på kund och service och därför är det viktigt att du är serviceminded och trivs med att sätta kunden i främsta rummet.
Kanske är du inom branschen idag, och har kunskap eller intresse av våra produkter, och vill utvecklas i en annan roll?

Det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Kobra samt truckkort.
Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. B-körkort är ett krav.

 Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Håkanssons Maskinaffär som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75 eller mail carolina.skold@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Rottne industri söker extrajobbare till lager- och logistikavdelningen

Truckförare
Läs mer Sep 12
Rottne Industri AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 220 anställda vid våra fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Nordamerika och Ryssland. Rottne Industri AB har tack vare högt fokus på teknisk innovation och kvalitét en stark och långsiktig tillväxt, och vi fortsätter stärka vår stabila position på marknaden.

Nu utökar de sitt team och söker truck/lagerpersonal till sin logistikavdelning som kan vara behjälplig ca. 2 dagar i veckan. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på Rottne industris lager- och logistikavdelning med deras in- och utleveranser. Dagarna kommer bestå av truckörning och logistikarbete. Du kommer även vara ansvarig för att registrera varor och leveranser i ett datasystem.  Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. Du förväntas tillsammans med dina medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen. Vi har ett behov av att du arbetar ca. 2 dagar i veckan. 
Din profil
Vi söker efter dig som gillar att göra ett noggrant och bra jobb. Vi ställer höga krav på att du är arbetsvillig, tar ansvar och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Du är van vid att arbeta fysiskt och har inget emot att ta i lite extra för att arbetet ska bli gjort med god kvalitet.

För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav:  Truckkort A1-4 B1-4 och erfarenhet av truckörning 
Datorvana, gärna erfarenhet av något affärssystem 
Minst18 år+ 
Goda kunskaper i det svenska språket.
Annan sysselsättning på minst 50% (Exempelvis studier, eget företag, annat arbete mm.)  
Möjlighet att arbeta ca 2 dagar/vecka. Arbetet är förlagt dagtid 7-16 mellan mån-fre
Befattning 
Befattning/titel: Lager/logistikpersonal 
Anställningsform: Behovsanställd 
Arbetstider: ca. 2 dagar i veckan (mån-fre) mellan kl. 07.00 - 16.00 
Ort: Rottne 
Start: Omgående
Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. 

Ansökan
Ansökan tas endast emot via vår hemsida, vi tar ej emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Håkanssons Maskinaffär

Utesäljare
Läs mer Sep 14
För att stärka vår närvaro på marknaden söker vi nu en aktiv säljare som vill arbeta inom ett eller flera av våra affärsområden!

Ditt uppdrag
Vi på Håkanssons Maskinaffär är en stabil ägare och jobbar med kvalitativa premiumprodukter vad gäller traktorer, grävmaskiner och grönytemaskiner m.m.  
I uppdraget som säljare ansvarar du för befintlig kundstock och bearbetar aktivt nya kunder, som i huvudsak befinner sig i Kronobergs-, Blekinge- och Kalmar län.
Vidare tar du ett helhetsansvar i affären mot kund, leverantör och försäkrar dig om att vi levererar en produkt enligt kundens förväntning. Du ansvarar för hela affären, från start till leverans vilket också inkluderar vissa administrativa arbetsuppgifter som kommer med affären.

Du säljer nya och begagnade maskiner med tillhörande tjänster samt i förekommande fall service- och reparationsavtal.
I försäljningsarbetet har du stöd av en professionell serviceorganisation och våra leverantörers produktspecialister.
Att kunden är i centrum är en självklarhet och du trivs med att erbjuda dina kunder en service utöver det vanliga.

Många av våra kunder har varit oss trogna i generationer, och det är av stor vikt att vi fortsätter att bevara den traditionen.   


Din profil
Vi söker dig som har ett intresse i maskiner och som tycker det är roligt att lära sig nya produkter. Du har en ödmjuk framtoning, agerar prestigelöst mot våra kunder och tillhandahåller hög service och med en vilja att förvalta o utveckla vårt varumärke som fristående och flexibel privat aktör bland stora kedjor.
Som säljare hos oss förmedlar du kunskapen om våra produkter på ett professionellt sätt. Vidare ser vi att du är en lagspelare som tycker om försäljning och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du är en relationsbyggare som förstår värdet av att ha en hög närvaro ute hos dina kunder. Du behöver brinna för det personliga mötet, trivas i det lilla företaget och att driva affären i mål.

Som säljare hos oss blir du del av ett företag som präglas av ett familjärt klimat. Du får en självständig roll där du får arbeta med produkter av hög kvalitet. 

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har: Några års erfarenhet av försäljning B2B
Erfarenhet av offentlig upphandling
Ett intresse för produkten och inom det område våra kunder verkar
Du behöver också ha viss erfarenhet av försäljning där produkten du säljer inte är färdig och kan se olika ut beroende på kundens behov. 

Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Håkanssons Maskinaffär som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75 eller mail carolina.skold@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Konstruktör till Gyptech

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 19
Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör för oss att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner till våra kunder tar vi ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.  
Nyligen skrev vi på vår största order någonsin vilket innebär att vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt team. Vi söker nu en konstruktör som vill växa tillsammans oss.

Vill du jobba med kolleger som har högt engagemang och ett brinnande intresse för sitt arbete? Har du potential att växa snabbt i en global och framtidsorienterad koncern? Då vill vi höra mer från dig! 
 
Dina arbetsuppgifter 
Som Konstruktör på Gyptech är du inblandad från offert till slutmontage hos våra kunder. Ditt uppdrag blir att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt ta fram ritningar och övrigt underlag till produktion av maskiner och anläggningar för gipstillverkning.  Tjänsten innehåller en del resor då dina uppdrag under vissa perioder sker på plats hos våra kunder. Just nu har vi projekt på gång i USA, Taiwan, Nya Zeeland, Mexiko, Israel, Frankrike och Tyskland.  
Tjänsten är tillsvidare med placering på Gyptechs kontor i Växjö. 

Dina ansvarsområden som konstruktör  Framtagning av layout/ installationsunderlag 
Framtagning av tillverkningsritningar för legoverkstäder 
Teknisk kontakt med underleverantörer 
Montagestöd hos kund

Din profil 
För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du kan arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina arbetsuppgifter i mål. 

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du är en omtänksam lagspelare. Gyptech är en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att dina insatser ger stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.  

För att vara aktuell för tjänsten har du  Högskoleingenjör inom maskinteknik 
Kunskap inom 3D Cad, med fördel även 2D Cad 
Med fördel erfarenhet av processindustri 
Mycket god engelska i tal och skrift 

Ansökan 
Sista ansökningsdatum är den 25:e september 2022, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Gyptech som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070-1497060  eller anna.fransson@onepartnergroup.se

Ansök nu

Ekonomichef till Håkanssons Maskinaffär

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 8
Nu söker vi dig som vill arbeta med ekonomi och redovisning i ett privatägt bolag med placering i centrala Växjö. Hos oss blir du en central del i verksamheten!

Ditt uppdrag
Som Ekonomiansvarig ansvarar du ensam för företagets hela ekonomifunktion och löneadministration. Arbetet innefattar även månadsbokslut och årsbokslut.
Dina huvudsakligaarbetsuppgifter kommer innehålla:
  Löpande bokföring
Löpande redovisning (månads-, kvartals- och årsbokslut)
Resultat balansbudget
Kund- leverantörsreskontra
Fakturering vid större affärer
Rapportering av moms, skatt arbetsgivaravgifter
Lönehantering inklusive utbetalning
Kontakt med bank samt kontakt med revisor.
I denna tjänst arbetar du i ett tätt samarbete med ägaren och blir på så vis också en nyckelperson i företaget.

Erfarenhet
För rollen som ekonomiansvarig söker vi dig med minst 5 års erfarenhet från en liknande roll där du självständigt ansvarat för hela bokslutsprocessen. Du har troligtvis högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Du har god systemvana och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din profil
Som person är du prestigelös, noggrann och har förmåga att självständigt prioritera. Du har praktisk erfarenhet från en liknande roll och mycket god förståelse för redovisning. Vi ser gärna att du är affärsdriven. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta varierat med både högt och lågt. Du är strukturerad, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har en god pedagogisk förmåga samt trivs med att arbeta både enskilt och i team. Du drivs också av att delta i arbetet med ständiga förbättringar för bolagets bästa.


Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Håkanssons Maskinaffär som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75 eller mail carolina.skold@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Konstruktionsledare till Gyptech

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Aug 30
Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör för oss att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner till våra kunder tar vi ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.  
Nyligen skrev vi på vår största order någonsin och vi möter stor efterfrågan på marknaden vilket innebär att vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt team. 

Vi söker nu en erfaren maskiningenjör som har kapacitet att gå in som konstruktionsledare i vårt kompetenta konstruktionsteam i Växjö.
Har du potential att leda och driva vårt konstruktionsarbete till nästa nivå? Då vill vi höra mer från dig! 
 
Dina arbetsuppgifter 
Som konstruktionsledare på Gyptech agerar du projektledare för konstruktionsarbetet i ett eller flera projekt löpande. Du är ansvarig och delaktig genom hela kedjan, från idé till driftsättning och uppföljning hos våra kunder. Ditt uppdrag blir att fördela arbetet för detaljkonstruktion av samtliga ingående detaljer i våra produkter. I din roll jobbar du tätt med huvudprojektledare, processledare samt övriga interna och externa kontakter och du besöker även kundens siter för att kontrollera montage av slutprodukt. Tjänsten är bred och innebär både ledaransvar (dock ej personalansvar) samt att operativt medverka i konstruktionsprocesserna. Gyptech-koncernen har över 400 anställda, och som konstruktionsledare har du daglig kontakt med framför allt huvudkontoret i Canada samt systerbolaget i Tyskland.

Tjänsten innehåller resor då dina uppdrag under vissa perioder sker på plats hos våra kunder. Just nu har vi projekt på gång i USA, Taiwan, Nya Zeeland, Mexiko, Frankrike, Israel och Tyskland.  
Tjänsten är tillsvidare med placering på Gyptechs kontor i centrala Växjö. 

Dina ansvarsområden som konstruktionsledare Ta fram tidplaner för konstruktionsarbetet
Tillsammans med projektledaren planera projektet
Framtagning av layout/ sammanställningsritningar 
Framtagning av tillverkningsritningar för legoverkstäder 
Teknisk kontakt med underleverantörer och kunder
För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad med ett övergripande synsätt. Du arbetar kvalitativt och långsiktigt med god förmåga att tillsammans med ditt team driva de projekt du har ansvar för i mål inom satta deadlines. Du har en hög ansvarskänsla och du är en naturlig ledare med god förmåga att leda och motivera människor i ditt team. Du har ett genuint intresse för anläggningskonstruktion och processindustri med en mycket god teknisk förståelse, och du kommunicerar på ett tydligt och strukturerat sätt.

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål. Du är en omtänksam lagspelare och ledare med stort hjärta. 

Gyptech är en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att dina insatser ger stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.  

För att vara aktuell för tjänsten har du  Högskoleexamen eller likvärdig erfarenhet inom maskinteknik 
Erfarenhet av 3D Cad och 2D Cad, gärna Inventor
Några års erfarenhet av anläggningskonstruktion, med fördel inom processindustri
God teknisk förståelse och intresse för teknik
Mycket god engelska i tal och skrift 

Ansökan 
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Gyptech som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 eller emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

NyföretagarCentrum söker Verksamhetschef/Rådgivare

Organisationschef
Läs mer Aug 30
NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning till alla som vill starta eget företag. Vi möjliggör att fler nya, livskraftiga företag bildas som i sin tur bidrar till samhällets utveckling. Nu söker vi dig som brinner för företagande och vill göra en stark insats för ett levande näringsliv i Kronoberg.

Uppdraget
Uppdraget som verksamhetschef/rådgivare är på konsultbasis. Du förväntas vara drivande hela vägen från vision till utveckling och genomförande. Du ansvarar för verksamhetens drift, utveckling, administration och finansiering samt redovisar direkt till styrelsen. Styrelsen, som består av företrädare från näringsliv och akademi, samarbetar aktivt med kommunernas näringslivsavdelningar och Region Kronoberg. Dessa parter utgör en viktig resurs och stöd i ditt arbete.

Kärnan i verksamheten är personlig rådgivning, främst via digitala möten, till blivande och nystartade företagare. I ditt uppdrag ingår även att arrangera och medverka vid seminarier samt driva nätverksaktiviteter och digital marknadsföring. En viktig del i rollen är att utveckla vårt nätverk av samarbetspartners, samt att synliggöra NyföretagarCentrum genom våra olika kanaler och nätverk.

Vår vision är att verksamheten ska växa och utvecklas i hela Kronoberg vilket innebär att vi önskar utöka antalet samarbetspartners och rådgivare för att möta den efterfrågan som finns på rådgivning.

Din profil
En drivande personlighet och ett stort engagemang är en förutsättning för att trivas och lyckas med uppgiften. Det är viktigt att du har erfarenhet av företagande genom att med framgång ha drivit eget och är van att ha budgetansvar. Du bör ha ett coachande förhållningssätt och ha förmågan att möta alla människor på ett bra och professionellt sätt.

Som NyföretagarCentrums ansikte utåt i regionen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du trivs med en utåtriktad roll. Vi tror att du är en person med genuint intresse för affärsutveckling och försäljning samt att du har ett stort nätverk inom näringslivet i Kronoberg.

Om NyföretagarCentrum
Vi ingår i NyföretagarCentrum Sverige som är Sveriges ledande skapare av nya livskraftiga företag. NyföretagarCentrum i Växjö, Alvesta, Uppvidinge, Lessebo och Tingsryd är en stiftelse som främjar nyföretagande och entreprenörskap genom kostnadsfri personlig och konfidentiell rådgivning. NyföretagarCentrum finansieras av vårt lokala näringsliv och det offentliga. Vi samarbetar med andra företagsfrämjande organisationer i syfte att skapa bästa möjliga förutsättningar för nyföretagande.

Din ansökan
Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansök via annonsen på www.onepartnergroup.se.
Uppdraget är på konsultbasis och motsvarar en 50% tjänstgöring.

Observera även att OnePartnerGroup inte medverkar aktivt i själva rekryteringsprocessen, utan vid eventuella frågor hänvisar vi dig till stiftelsens ordförande Hans Svegmar på 0708-111 16 70 eller hans@affarsradgivarna.se.

Ansök nu

Truckförare till företag i Växjö

Lagerarbetare
Läs mer Sep 9
Är du intresserad av att arbetar som truckförare? I samband med kommande högsäsong behöver vi nu stärka upp med ytterligare truckförare som vill jobba ute hos våra kunder i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilket företag du arbetar ute hos, men de kommer främst bestå av truckörning i form av in/utlastning samt hantering av inkommande/utgående leveranser vid rullande band. Du kommer även kunna arbeta med orderplock och emballering av olika produkter. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. Du förväntas tillsammans med dina medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.
Din profil
Du har en hög arbetsmoral och gillar att vara effektiv i ditt sätt att arbeta. Vi ställer höga krav på att du är arbetsvillig, tar ansvar och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Du är van vid att arbeta fysiskt och har inget emot att ta i lite extra för att arbetet ska bli gjort med god kvalitet.
För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: 
Inneha truckkort A1-A4 B1-B4
Tidigare erfarenhet av att köra truck
Du ska vara minst 18 år + 
Om  du har erfarenhet av plock/packjobb är detta meriterande.

Fyll i din ansökan på ett tydligt sätt med vad för truckbehörigheter du innehar. 

Befattning 
Befattning/titel: Truckförare
Anställningsform: Visstidsanställning på ca 2-3 månader under höst/vinter 2022
Arbetstider Dagtid - varierade arbetstider kan förekomma. 
Ort: Växjö
Start: Omgående

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, ansökningar via mejl kommer ej hanteras.

Ansök nu

Saneringstekniker till Ocab i Växjö!

Saneringsarbetare
Läs mer Sep 9
Vår kund OCAB söker Saneringstekniker till sitt team i Växjö!
På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa i stället för att kassera,?riva och bygga nytt. Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och kommuner - Att samarbeta med oss ska vara en kvalitetsgaranti! Ocab är en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme vid exempelvis brand-, klotter- och vattenskador. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel, lukt, asbest och PCB.
Vi utvecklar dig i din roll som Saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du utbildning för att du ska bli trygg i din yrkesroll.

Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Din Profil
Vi söker dig som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter, har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa. Du är lyhörd mot kunder och har en vilja att ge en god service. För oss är det viktigt att vi hittar en lagspelare till vårt team som alltid vill göra sitt bästa och lära sig mer.   
Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet.

För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: Tidigare arbetslivserfarenhet
Körkort
Kommunicera och göra dig förstådd på svenska. Kan du flera språk är det meriterande. 
Minst 18 år +

Det är meriterande om du uppfyller följande krav: Någon form av erfarenhet av saneringsarbete eller från byggsektorn/industrin.
Behörighetsutbildning som exempelvis Heta arbeten, Fallskydd, Truck, lift- och mobila arbetsplattformar och kemiska arbetsmiljörisker.
Gilla att hålla ordning och reda.
God fysisk form.
Flera av våra medarbetare har tidigare arbetat inom vård och omsorg. Kunskaper härifrån är relevanta då vi ofta möter kunder och beställare i svåra situationer.

Det viktigaste för oss är dock att du har rätt egenskaper och inställning för att utvecklas och växa med oss!

Omfattning
Befattning/titel: Saneringstekniker
Ort: Växjö
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid mån-fre. För den som vill finns det möjlighet att ingå i en jourgrupp och ha beredskap.

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet, om allting funkar bra kan anställningen leda till direktanställning hos Ocab.  
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan, ansökningar som kommer in via mejl kommer ej hanteras.

Ansök nu

Orderadministratör till företag i Växjö

Orderplanerare
Läs mer Sep 16
Orderadministratör
Till en av våra kunder belägen i Växjö söker vi nu en orderadministratör. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget är en visstidsanställning på minst sex månader som förväntas att börja i omgående. För rätt person finns det chans till förlängd anställning.

Dina arbetsuppgifter
Som orderadministratör kommer du vara delaktig i olika arbetsuppgifter kopplade till företagets serviceorderhantering, du kommer bland annat att jobba med att:
 • Tillsammans med resten av teamet för orderhantering bevaka inkommande offerter
• Tillsammans med ingenjörsteamet identifiera reservdelar och ritningar för offerter
• Registrera ordrar och vara kontakten ut mot kund fram till leverans

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du
• Tidigare erfarenhet av offerering och orderhantering
• Talar och skriver engelska samt svenska obehindrat
• Goda datakunskaper

Det är meriterande om du har
• Utbildning inom administration, inköp/logistik eller orderhantering
• Viss teknisk förståelse/intresse, t.ex. förmåga att läsa ritningar
• Erfarenhet av affärssystemet SAP samt MS Project

Som orderadministratör kommer du vara delaktig i hela kedjan från offert till leverans vilket kräver att du är en driven, flexibel och prestigelös person. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och utför det med noggrannhet och kvalitet. Tjänsten kommer innebära mycket interna och externa kontakter och därför är det viktigt att du är en kommunikativ och social person. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

Befattning 
Befattning/titel: Orderadministratör
Anställningsform: Vikariat på 6 månader med chans till förlängning 
Arbetstider Dagtid 
Ort: Växjö
Start: Omgående

Ansök nu

Youty Group – Nordicfeel, Blush & Eleven söker prisstrateg

Marknadsanalytiker
Läs mer Sep 14
Är du en person som har ett analytiskt tankesätt, som tycker om att arbeta med kvantitativa data, och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med prisstrategier och prisoptimering? Är du dessutom en självständig och noggrann person som inte är rädd för att ta egna initiativ? I så fall vill vi gärna höra mer om dig.

Vi på Youty Group (Nordicfeel, Eleven och Blush) är en av Nordens största onlineaktörer inom skönhet. Vi söker nu efter en driven prisstrateg som vill vara med på vår fortsatta resa att utveckla och skapa tillväxt.

Som vår nya prisstrateg blir du en viktig pusselbit för organisationen där du kommer ha en betydande roll i att utveckla företagets prissättning och kunderbjudande. Din roll är främst av strategisk karaktär där du ansvarar för våra prisverktyg, lönsamhetsoptimering samt att utveckla processer och IT-stöd. Du ansvarar för att upprätta prisstrategier och i samband med det arbetar du löpande med att internt informera och utbilda för att säkerställa att den strategiska prissättningen efterlevs i praktiken. Som ensam prisstrateg inom organisationen innebär rollen även ett visst operativt arbete, såsom att dagligen arbeta med priser på våra siter och konkurrensbevakning.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som vår prisstrateg ser vi att du är en person med stort intresse av hur man skapar och driver försäljning och som värdesätter ett strukturerat och noggrant arbete. Genom systematik och analytiskt tänkande drar du slutsatser och har en kommunikativ förmåga att argumentera och skapa förståelse för dina slutsatser. Du är positiv, självgående, nyfiken och du trivs att arbeta i ett högt tempo i en dynamisk företagskultur.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, drivkraft och förmåga att utvecklas med rollen.

Vi ser att du innehar en eftergymnasial utbildning inom inköp eller ekonomi, alternativt några års arbetslivserfarenhet som prisstrateg. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom e-handel och/eller inom ett tillväxtföretag.

Din ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Youty Group som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070 149 70 60 alt anna.fransson@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till logistikföretag i Växjö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 15
Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till logistikföretag som vill bidra till en kundupplevelse i världsklass!
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup under sex månader och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund i Växjö. För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning hos kund efter anställning hos oss. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer samt att du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden!
Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare sitter du på ”första linan” och tar emot inkommande samtal. Du arbetar för att hjälpa privat- samt företagskunder i ärenden via telefon. Du ingår i ett team på ca 15 personer där du kommer att hantera runt 90 samtal per dag.
Din profil
Vi söker dig som är en pålitlig medarbetare som älskar att ge service utöver det vanliga och kommer till jobbet med ett leende på läpparna! Förutom en godkänd gymnasieexamen är det meriterande om du har någon form av arbetslivserfarenhet inom kundservice. Kanske har du arbetat i butik, inom vården eller med telefonsupport?
Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska. Goda datorkunskaper krävs då arbetet sker i olika system på datorn. Meriterande om du tidigare arbetat med affärssystemet SAP. Som person ser vi att du lösningsorienterad, målfokuserad, effektiv och vill bidra med en hög servicekänsla mot såväl kunder som kollegor. Du är en trygg och stabil medarbetare som är bra på att prioritera och hantera stress.

Befattning/titel: Kundtjänstmedarbetare
Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.
Anställningsform: Visstid på 6 månader med stor chans till förlängning
Ort: Växjö
Arbetstider: Dagtid
Start: Enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Säljsupport/Ordermottagare till Griffel

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 2
Nu stärker vi teamet med en säljsupport/ordermottagare

Tjänsten är en tillsvidareanställning i Griffel AB men arbeten kommer även utföras i vårt helägda dotterbolag Sharp Kronoberg. Vi behöver förstärka vår försäljningsavdelning och ordermottagning med en person som stöttar våra säljare samt tar emot och registrerar service- och förbrukningsorder.
För Griffel och Sharp är kunderna det mest centrala i verksamheten varpå du i rollen kommer vara en viktig kugge.

Dina arbetsuppgifter:
Arbetet som säljsupport/ordermottagare på Griffel innebär att du stöttar Griffels säljare med bland annat hantering av avtalsfrågor, uppsägningar, krediteringar samt enklare beställningar. Arbetet kan eventuellt innebära viss kundbearbetning. Som ordermottagare hanterar du inkommande tilläggsbeställningar till befintliga avtal via ärendehanteringssystem, telefon eller e-post.
För Sharps del gäller det i första hand att via telefon och e-post ta hand om service- och förbrukningsorder för registrering i Sharps ärendesystem, beställa förbrukningsmaterial, bevakning och uppdatering av ärenden samt återkoppla till kunden om aktuell status.

För att lyckas i rollen säljsupport/ordermottagare hos oss ser vi att du har ett intresse och engagemang för dina arbetsuppgifter samt trivs i kontakten med kund via telefon. Du gillar ett högt tempo och har en förståelse för de prioriteringar som behöver göras i det dagliga arbetet. Du arbetar strukturerat och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet och en vana av ärenderegistrering.
Hos oss uppskattar vi lagspelare, och vi gillar nyfikna människor som har viljan att lära sig mer inom kundbearbetning och kundrelationer.
Det är en fördel om du har ett intresse eller förståelse av den tekniken vi arbetar med.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du: Gymnasial utbildning
Erfarenhet av kundsupport eller ordermottagning
Kommunicerar väl i svenska och engelska i både tal och skrift
Vi har en familjär atmosfär och en öppenhet där glädje, värme, samarbete och respekt för varandra har en framträdande roll på vårt företag. Vi är idag två bolag med 47 kompetenta medarbetare fördelat på två olika kontor i Växjö som 2024-01-01 kommer bestå av en gemensam organisation och gemensamma lokaler. Tjänsten som vi söker kommer vara placerad på Griffels kontor på Västergatan 7 i Växjö även om arbetet kommer utföras för båda bolagen. Vi lär upp dig i vår IT miljö och du blir snabbt en i teamet.

Din ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Griffel som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75.

Ansök nu

Konstruktör till Gyptech

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 12
Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör för oss att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner till våra kunder tar vi ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.  
Nyligen skrev vi på vår största order någonsin vilket innebär att vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt team. Vi söker nu en konstruktör som vill växa tillsammans oss.

Vill du jobba med kolleger som har högt engagemang och ett brinnande intresse för sitt arbete? Har du potential att växa snabbt i en global och framtidsorienterad koncern? Då vill vi höra mer från dig! 
 
Dina arbetsuppgifter 
Som Konstruktör på Gyptech är du inblandad från offert till slutmontage hos våra kunder. Ditt uppdrag blir att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt ta fram ritningar och övrigt underlag till produktion av maskiner och anläggningar för gipstillverkning.  Tjänsten innehåller en del resor då dina uppdrag under vissa perioder sker på plats hos våra kunder. Just nu har vi projekt på gång i USA, Taiwan, Nya Zeeland, Mexiko, Israel, Frankrike och Tyskland.  
Tjänsten är tillsvidare med placering på Gyptechs kontor i Växjö. 

Dina ansvarsområden som konstruktör  Framtagning av layout/ installationsunderlag 
Framtagning av tillverkningsritningar för legoverkstäder 
Teknisk kontakt med underleverantörer 
Montagestöd hos kund

Din profil 
För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du kan arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina arbetsuppgifter i mål. 

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du är en omtänksam lagspelare. Gyptech är en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att dina insatser ger stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.  

För att vara aktuell för tjänsten har du  Högskoleingenjör inom maskinteknik 
Kunskap inom 3D Cad, med fördel även 2D Cad 
Med fördel erfarenhet av processindustri 
Mycket god engelska i tal och skrift 

Ansökan 
Sista ansökningsdatum är den 18:e september 2022, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Gyptech som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070-1497060  eller anna.fransson@onepartnergroup.se

Ansök nu

Formac söker medarbetare till monteringsavdelningen!

Montör, papp- och textilprodukter
Läs mer Aug 26
Vår kund Formac söker nu en person till sin monteringsavdelning!

I över 30 år har Formac arbetat för att vara en innovativ och flexibel partner med hög kvalité och service. Idag är Formac en ledande leverantör och utvecklare av varumärkesbyggande specialprodukter till fordonsbranschen, med kunder som exempelvis personbilshandlare och verkstäder inom Skandinavien. Formacs huvudkontor med produktion och lager är placerat i Växjö, och består idag av en familj om 30 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på Formacs monteringsavdelning ihop med övrig monteringspersonal. Tillsammans arbetar ni med att hantera och utföra beställningar av profildekaler. Du kommer sammansätta specialbeställda ordar genom att montera kunders varumärken på produkter, som till exempel kläder, nyckelringar och kontorsprodukter. Tillsammans med dina kollegor förväntas du även plocka/packa, hålla i ordning och följa de rutiner som finns för att ett enkelt arbetsflöde ska kunna upprätthållas på er avdelning.   

Din Profil
För att du ska trivas på Formac ser vi gärna att du är prestigelös och bra på att samarbeta. Då dekalerna som monteras ofta är av mindre karaktär kräver det att du innehar en stor noggrannhet, precision och att du är bra på att fokusera på dina arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom en lagermiljö, men det är inget krav. Du gillar att engagera dig och vara en god lagspelare.

Du måste vara minst 18 år + för att vara aktuell för jobbet.

Omfattning
Befattning/titel: Monteringspersonal/Montör
Ort: Växjö
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid mån-fre
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet, om allting funkar bra kommer anställningen leda till direktanställning hos Formac efter 6 månader. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.

Ansök nu

Konstruktör till Gyptech

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 30
Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör för oss att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner till våra kunder tar vi ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.  
Nyligen skrev vi på vår största order någonsin vilket innebär att vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt team. Vi söker nu en konstruktör som vill växa tillsammans oss.

Vill du jobba med kolleger som har högt engagemang och ett brinnande intresse för sitt arbete? Har du potential att växa snabbt i en global och framtidsorienterad koncern? Då vill vi höra mer från dig! 
 
Dina arbetsuppgifter 
Som Konstruktör på Gyptech är du inblandad från offert till slutmontage hos våra kunder. Ditt uppdrag blir att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt ta fram ritningar och övrigt underlag till produktion av maskiner och anläggningar för gipstillverkning.  Tjänsten innehåller en del resor då dina uppdrag under vissa perioder sker på plats hos våra kunder. Just nu har vi projekt på gång i USA, Taiwan, Nya Zeeland, Mexiko, Israel, Frankrike och Tyskland.  
Tjänsten är tillsvidare med placering på Gyptechs kontor i Växjö. 

Dina ansvarsområden som konstruktör  Framtagning av layout/ installationsunderlag 
Framtagning av tillverkningsritningar för legoverkstäder 
Teknisk kontakt med underleverantörer 
Montagestöd hos kund

Din profil 
För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du kan arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina arbetsuppgifter i mål. 

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du är en omtänksam lagspelare. Gyptech är en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att dina insatser ger stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.  

För att vara aktuell för tjänsten har du  Högskoleingenjör inom maskinteknik 
Kunskap inom 3D Cad, med fördel även 2D Cad 
Med fördel erfarenhet av processindustri 
Mycket god engelska i tal och skrift 

Ansökan 
Sista ansökningsdatum är den 11:e september 2022, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Gyptech som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070-1497060  eller anna.fransson@onepartnergroup.se

Ansök nu

VD till Kronobergs Bilaffär / Newmanbil

Verkställande direktör
Läs mer Aug 30
Kronobergs Bilaffär och Newmanbil grundades år 1946 och är i dag ledande bilåterförsäljare med verksamhet på fem orter i Småland, Halland och Skåne. Man representerar idag Honda, Opel, Fiat, Suzuki, Peugeot, Subaru, Isuzu, Alfa Romeo, Kia och Jeep. Koncernen omsätter drygt 600 MSEK och är ägarledd.

VD till Kronobergs Bilaffär / Newmanbil

Om oss
Kronobergs Bilaffär och Newmanbil är välkända återförsäljare av nya och begagnade fordon och tillhandahåller även högkvalitativ eftermarknad för flertalet märken. Vi har idag vårt säte i Växjö med försäljning samt serviceverksamhet vilket vi även har på våra övriga orter där vi finns; Ljungby, Älmhult, Laholm och Hässleholm. Vår anda präglas av ett starkt kundfokus med högklassiga produkter och engagerad personal.

Brinner du för att leda, motivera och utveckla medarbetare samtidigt som du optimerar kundtillfredsställelse och driver verksamheten framåt på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt? Då är det kanske dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Som VD förväntas du aktivt utveckla bolagets affärsrörelse och vårda de båda bilbolagens varumärke i syfte att stärka vår position på den regionala marknaden. Du ansvarar för verksamhetens ledning, strategiska utveckling och resultat. För att lyckas i denna roll är du en närvarande och synlig ledare med starkt intresse för människor och en förmåga att lyfta och få ihop teamet mot tydliga gemensamma mål. Tillsammans med våra chefer utvecklar och driver du filialernas verksamhet i enlighet med företagets långsiktiga mål och utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Du har ett intresse av vad som händer inom branschen på marknaden och det dagliga arbetet utgörs av strategiskt operativt arbete och personalledning. Befattningen är placerad i Växjö men tjänsten innehåller även resor till övriga filialer. Rapportering sker till ägarna.

Huvudsakliga ansvarsområden Leda och motivera medarbetarna till utveckling och se till att en bra arbetsmiljö upprätthålls.
Leda och utveckla bolaget mot fastställda och planerade mål i enlighet med Kronobergs Bilaffärs visioner.
Analysera och följa upp verksamheten
Vidareutveckla processer och arbetssätt kopplat till koncernen i stort
Se till att kundnöjdhetsmätningar håller en hög nivå
Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som VD ser vi att du har tidigare dokumenterad ledarskapserfarenhet, samt är trygg som person och i din roll som ledare. Du är en utpräglad lagspelare som tycker om att coacha och leda personalen mot uppsatta mål. Din kommunikation är rak och tydlig och du har lätt för att samarbeta och skapa nya relationer. Har du erfarenhet från en säljorienterad organisation sedan tidigare är det ett stort plus då det präglar hela vår kultur och verksamhet. Som person är du utåtriktad och intresserad av din omgivning, du är prestigelös och har förmågan att bygga förtroendefulla och positiva relationer både internt och externt.

För att vara aktuell för tjänsten har du Dokumenterad ledarskapserfarenhet
God ekonomisk insikt
Erfarenhet av att arbeta med processförbättringar
Språkmässigt behärskar du svenska och engelska såväl i tal som skrift.
Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 11:e september 2022, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Fransson på 070 149 70 60 alt anna.fransson@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till företag i Hovmantorp

Demontör/Återvinningsarbetare
Läs mer Aug 11
Är du ute efter nya utmaningar och är intresserad av att jobba som produktionsmedarbetare? Vår kund i Hovmantorp expanderar och söker därför efter fler medarbetare till sitt team! 

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup under sex månader och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund i Växjö. För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning hos kund efter anställning hos oss. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer samt att du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden!

Arbetsuppgifter
Företaget du kommer arbeta på hanterar återvinning och har främst specificerat sig på återvinning av olika ljuskällor. Du kommer arbeta med att hantera avfall genom att sortera, separera och hantera farligt avfall på ett säkert sätt. Arbetsuppgifterna kan variera dag för dag och det är viktigt att du kan se helheten och hjälpa till där det behövs. 

Din Profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du vara 18 år + och gärna har arbetat inom processindustrin tidigare, alternativt haft ett självständigt/varierat arbete där du lärt dig ha överblick för helheten. Du får inte vara rädd för att ta i och hoppa in där det behövs. Du ska kunna arbeta i grupp och självständigt, i produktionsprocessen jobbar man i grupp om 2-3 personer per arbetslag, man jobbar med skyddsmask/andningsmask och heltäckande kläder eftersom vissa avfall kan vara farliga. 

Arbetet kan innefatta tunga lyft. 
Omfattning
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet, om allting funkar bra finns det god chans för direktanställning hos kundföretaget efter 6 månader. 
Befattning/titel: Produktionsmedarbetare 
Ort: Hovmantorp
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid mån-fre

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Strategisk inköpare till Dasa Control Systems

Inköpare
Läs mer Sep 5
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi söker nu en strategisk inköpare med kapacitet och vilja att driva hela inköpsprocessen och vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet till nästa nivå. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Om tjänsten:

I rollen som strategisk inköpare har du främst strategiskt men även operativt inköpsansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram och leda strategiska initiativ för att utveckla och optimera våra inköpsaktiviteter så att dessa möter företagets målsättningar angående pris, kvalitet, leverans och hållbarhet. Du bygger upp en konkurrenskraftig leverantörsflora genom att identifiera, benchmarka och utvärdera leverantörer i hela världen, dock främst inom Europa. Med fokus på kostnad, leverans och kvalitet förhandlar du självständigt fram avtal med såväl befintliga som potentiella leverantörer. På Dasa jobbar du i en tvärfunktionell miljö med övriga avdelningar, och som strategisk inköpare ingår du i avdelningen Finance Operations som består av produktionschef, produktionsteamet samt en inköpare/ekonom. Rapporteringen sker till ansvarig avdelningschef tillika ekonomichef. Resor förekommer i tjänsten.


Huvudsakliga arbetsuppgifter: förhandling av leverantörsavtal och framtagning av ramavtal
bygga nya och utveckla befintliga relationer med leverantörer
följa upp, utvärdera och arbeta med våra policys kopplat till inköp och leverantörsavtal
delta i produktutvecklingsprojekt och förbättringsprojekt
delta i lageroptimeringsarbetet
dagligt inköp med redan upphandlade leverantörer samt bevakningar av leveranser

Din bakgrund för att lyckas

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av strategiskt inköp i ett tillverkande företag, gärna av tekniska komponenter. Du är en god förhandlare och du har även erfarenhet av att besöka och utveckla leverantörer. Att jobba med ständiga förbättringar, digitalisering och effektiviseringar av processer är en självklarhet för dig, och du har god erfarenhet av att jobba i affärssystem. Du har även eftergymnasial utbildning med inriktning mot exempelvis ekonomi, ingenjör eller motsvarande.


Som person är du målinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ med förmåga att självständigt driva utvecklingen inom ditt ansvarsområde framåt. Du har ett brinnande intresse för att skapa lönsamhet och affärer. Du är noggrann och analytisk och du optimerar inköpsprocesserna med god förståelse för helheten. Du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmågan att skapa förtroende och bygga goda långsiktiga relationer såväl inom organisationen som med leverantörer.

Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Dasa Control Systems, som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-32 38 39 eller mail emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

Vi söker industri- och lagerpersonal till Växjö med omnejd!

Lagerarbetare
Läs mer Jul 7
Industripersonal till kommande uppdrag i Växjö med omnejd!
Då det är semestertider vill vi informera dig om att du kan räkna med att höra något från oss tidigast v. 33. Viktigt att notera är att anställning sker löpande, så är du intresserad? Skicka in din ansökan redan nu!

Tjänsten innebär en anställning på OnePartnerGroup Sydost och du kommer bli anställd som ambulerande konsult, vilket betyder att du kommer bli uthyrd till våra kunder runt om i Växjö med omnejd. Vi lägger också stor vikt vid att du är trygg och kan anpassa dig efter olika miljöer, arbetsuppgifter och arbetskamrater eftersom detta kan variera.

Många av våra kunder arbetar inom industri, därför söker vi löpande efter just industripersonal. Vi har flera uppdrag på gång inför hösten och därför söker vi nu efter dig som vill jobba inom lager och logistik med plock och pack, men även dig som vill arbeta som truckförare, chaufför eller montör. Vi söker både dig som vill arbeta vid behov och dig som söker en heltidstjänst!

Din profil
För att trivas i rollen som konsult hos oss ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och stresstålig. Som konsult representerar du OnePartnerGroup och är vårt ansikte utåt mot kunderna, vi ser därför att du är en driven person med ett positivt bemötande. Du måste vara minst 18 år och ha ett rent belastningsregister för att vara aktuell för någon av tjänsterna.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom: Lager- och logistikmedarbetare
Montör
Truckförare (A 1-4 samt B 1-4)
C/CE-chaufför
Industriteknisk utbildning
Arbetet kan vara förlagt både på dagar och kvällar, vi ser därför att du har möjlighet att arbeta oregelbundna arbetstider. För att kunna ta sig till arbetet på både dagar och kvällar är körkort och egen bil att föredra då kollektivtrafiken kan vara begränsad vissa tider. 

I din ansökan fyller du i om du är intresserad av heltids- eller extrajobb, samt vilken typ av tjänst som intresserar dig!

Ansökan
Du söker med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan endast via annonsen.
Då det är semestertider vill vi informera dig om att du kan räkna med att höra något från oss tidigast v. 33. Anställning kommer ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

Administratör/kommunikatör till ECSkog

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Aug 16
Bultar ditt hjärta lite extra för miljö och hållbarhet? Lockas du av en administrativ roll med stort kundfokus?

Tjänsten innebär en anställning på OnePartnerGroup Sydost och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund i Växjö. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer samt att du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden!

Dina arbetsuppgifter
Sedan 2004 verkar ECSkog som specialiserat företag för gruppcertifiering av skogsentreprenörer. ECSkog har över 2400 anslutna skogsentreprenörer och ägs av Södra skogsägarna, Mellanskog, Stiftens Egendomsförvaltningars Förening och PanCert AB. Rollen som administratör på ECSkog är en nyckelroll. Tjänsten är på deltid på 50% där du förväntas kunna arbeta fem dagar i veckan. Arbetstiderna är flexibla och kan därmed förläggas för- eller eftermiddag. Uppdraget kommer löpa från 1 september till 30 december, med möjlighet till annan anställning inom OnePartnerGroup efter det.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Växjö. Tjänsten innebär att ansvara för det löpande administrativa arbetet,  samt hantera inkommande samtal och mail från våra kunder vilka är skogsentreprenörer runtom i landet.

Din profil
Som person är du kommunikativ, kundorienterad och noggrann. Du besitter en hög servicekänsla och strävar efter att leverera kvalitet i ditt arbete. Att du talar och skriver obehindrat på svenska ser vi som en självklarhet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Ansök nu

Servicetekniker till Wilo Nordic AB

Resemontör, maskin
Läs mer Aug 15
Nu stärker vi teamet med Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bli en viktig pusselbit i vår serviceorganisation då arbetet sker ute på fält hos våra kunder. Som servicetekniker ansvarar man för det tekniska arbetet ute hos kund med allt från driftsättning, reparation samt underhållstjänster. Du blir vår tekniska expert ute på fältet och en del av ett engagerat och kundfokuserat innesälj- och serviceteam som tillsammans supporterar våra kunder. Det finns ett tätt samarbete med dina kollegor i Sverige samt övriga i norden. Dessutom innebär rollen ett nära samarbete samt supportering till våra auktoriserade servicepartners runt om i landet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Driftsättning, reparation samt underhållstjänster ute på fält.
Arbeta för ett tätt samarbete med serviceorganisationerna i vår nordiska organisation
Arbeta för ett tätt samarbete med våra auktoriserade servicepartners ute på fältet.
Bibehålla en god kundrelation genom planering och besök vid anläggningarna
För att lyckas i rollen som resande servicetekniker hos oss ser vi att du har ett gediget intresse för teknik och besitter en god kompetens inom området, som värderas högt. Du behöver uppskatta en flexibel och varierande arbetsdag med mycket kundkontakt och där du med bilen som redskap förflyttar dig till våra kunder runt om i mestadels Götaland och södra Svealand. Huvudkontoret finns i Växjö, men vi har även kontor i Ystad, Stockholm och Göteborg och du kommer att utgå från något av dessa kontor.
Vidare är du en serviceinriktad, lösningsorienterad och social person som trivs i ett högt tempo. Du har en vilja att förbättra, effektivisera och en framåtanda som gör att du får saker att hända.
Då merparten av din tid sker ute på fält, bör du trivas med att vara självgående och ha ett eget driv.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du: Gymansial utbildning, meriterande inom teknik eller el.
Erfarenhet av pumpar och driftsättning av komplexa maskiner, alternativt liknande teknisk kompetens
B-körkort  
Kommunicerar väl i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande är att du har begränsad el-behörighet och om du tidigare arbetat i liknande roll som installatör eller montör, gärna internationellt.

Vad får du av oss:
Hos oss på Wilo får du möjlighet att arbeta på ett företag med blicken riktad mot framtiden och som ser hållbarhet och digitalisering som naturliga delar i företagsutvecklingen. Kombinationen med det familjära mindre bolaget tillsammans med det internationella innebär också goda chanser till personlig utveckling. Wilo lägger stort värde i sin personal och främjar god hälsa och friskvård, detta präglar både förmåner och personalaktiviteter.  
Denna roll kommer att bestå av en gedigen utbildning inom området både lokalt samt inom vår internationella organisation. Du kommer att känna glädje av att lösa kundernas problem med en hel värld av kompetenta kollegor i ryggen. Du kommer i arbetet att komma i kontakt med massor av specialister från Wilos fabriker, främst i Tyskland och Italien. Det kommer inte vara två dagar som är sig lika, den ena driftsätter du ett boostersystem medan andra dagen innebär ett fullskaletest av ett sprinklersystem.

Din ansökan
För din information kommer vi behandla din ansökan efter vecka 32 på grund av semester. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan redan nu. Intervjuer kommer att äga rum under de två sista veckorna i augusti 2022.
Detta är en direktanställning hos Wilo som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75.

Ansök nu

Strategisk inköpare till Dasa Control Systems

Inköpare
Läs mer Aug 8
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi söker nu en strategisk inköpare med kapacitet och vilja att driva hela inköpsprocessen och vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet till nästa nivå. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Om tjänsten:

I rollen som strategisk inköpare har du främst strategiskt men även operativt inköpsansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram och leda strategiska initiativ för att utveckla och optimera våra inköpsaktiviteter så att dessa möter företagets målsättningar angående pris, kvalitet, leverans och hållbarhet. Du bygger upp en konkurrenskraftig leverantörsflora genom att identifiera, benchmarka och utvärdera leverantörer i hela världen, dock främst inom Europa. Med fokus på kostnad, leverans och kvalitet förhandlar du självständigt fram avtal med såväl befintliga som potentiella leverantörer. På Dasa jobbar du i en tvärfunktionell miljö med övriga avdelningar, och som strategisk inköpare ingår du i avdelningen Finance Operations som består av produktionschef, produktionsteamet samt en inköpare/ekonom. Rapporteringen sker till ansvarig avdelningschef tillika ekonomichef. Resor förekommer i tjänsten.


Huvudsakliga arbetsuppgifter: förhandling av leverantörsavtal och framtagning av ramavtal
bygga nya och utveckla befintliga relationer med leverantörer
följa upp, utvärdera och arbeta med våra policys kopplat till inköp och leverantörsavtal
delta i produktutvecklingsprojekt och förbättringsprojekt
delta i lageroptimeringsarbetet
dagligt inköp med redan upphandlade leverantörer samt bevakningar av leveranser

Din bakgrund för att lyckas

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av strategiskt inköp i ett tillverkande företag, gärna av tekniska komponenter. Du är en god förhandlare och du har även erfarenhet av att besöka och utveckla leverantörer. Att jobba med ständiga förbättringar, digitalisering och effektiviseringar av processer är en självklarhet för dig, och du har god erfarenhet av att jobba i affärssystem. Du har även eftergymnasial utbildning med inriktning mot exempelvis ekonomi, ingenjör eller motsvarande.


Som person är du målinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ med förmåga att självständigt driva utvecklingen inom ditt ansvarsområde framåt. Du har ett brinnande intresse för att skapa lönsamhet och affärer. Du är noggrann och analytisk och du optimerar inköpsprocesserna med god förståelse för helheten. Du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmågan att skapa förtroende och bygga goda långsiktiga relationer såväl inom organisationen som med leverantörer.

Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Dasa Control Systems, som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-32 38 39 eller mail emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

VD till Kronobergs Bilaffär / Newmanbil

Verkställande direktör
Läs mer Jun 17
Kronobergs Bilaffär och Newmanbil grundades år 1946 och är i dag ledande bilåterförsäljare med verksamhet på fem orter i Småland, Halland och Skåne. Man representerar idag Honda, Opel, Fiat, Suzuki, Peugeot, Subaru, Isuzu, Alfa Romeo, Kia och Jeep. Koncernen omsätter drygt 600 MSEK och är ägarledd.

VD till Kronobergs Bilaffär / Newmanbil

Om oss
Kronobergs Bilaffär och Newmanbil är välkända återförsäljare av nya och begagnade fordon och tillhandahåller även högkvalitativ eftermarknad för flertalet märken. Vi har idag vårt säte i Växjö med försäljning samt serviceverksamhet vilket vi även har på våra övriga orter där vi finns; Ljungby, Älmhult, Laholm och Hässleholm. Vår anda präglas av ett starkt kundfokus med högklassiga produkter och engagerad personal.

Brinner du för att leda, motivera och utveckla medarbetare samtidigt som du optimerar kundtillfredsställelse och driver verksamheten framåt på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt? Då är det kanske dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Som VD förväntas du aktivt utveckla bolagets affärsrörelse och vårda de båda bilbolagens varumärke i syfte att stärka vår position på den regionala marknaden. Du ansvarar för verksamhetens ledning, strategiska utveckling och resultat. För att lyckas i denna roll är du en närvarande och synlig ledare med starkt intresse för människor och en förmåga att lyfta och få ihop teamet mot tydliga gemensamma mål. Tillsammans med våra chefer utvecklar och driver du filialernas verksamhet i enlighet med företagets långsiktiga mål och utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Du har ett intresse av vad som händer inom branschen på marknaden och det dagliga arbetet utgörs av strategiskt operativt arbete och personalledning. Befattningen är placerad i Växjö men tjänsten innehåller även resor till övriga filialer. Rapportering sker till ägarna.

Huvudsakliga ansvarsområden Leda och motivera medarbetarna till utveckling och se till att en bra arbetsmiljö upprätthålls.
Leda och utveckla bolaget mot fastställda och planerade mål i enlighet med Kronobergs Bilaffärs visioner.
Analysera och följa upp verksamheten
Vidareutveckla processer och arbetssätt kopplat till koncernen i stort
Se till att kundnöjdhetsmätningar håller en hög nivå
Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som VD ser vi att du har tidigare dokumenterad ledarskapserfarenhet, samt är trygg som person och i din roll som ledare. Du är en utpräglad lagspelare som tycker om att coacha och leda personalen mot uppsatta mål. Din kommunikation är rak och tydlig och du har lätt för att samarbeta och skapa nya relationer. Har du erfarenhet från en säljorienterad organisation sedan tidigare är det ett stort plus då det präglar hela vår kultur och verksamhet. Som person är du utåtriktad och intresserad av din omgivning, du är prestigelös och har förmågan att bygga förtroendefulla och positiva relationer både internt och externt.

För att vara aktuell för tjänsten har du Dokumenterad ledarskapserfarenhet
God ekonomisk insikt
Erfarenhet av att arbeta med processförbättringar
Språkmässigt behärskar du svenska och engelska såväl i tal som skrift.
Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Fransson på 070 149 70 60 alt anna.fransson@onepartnergroup.se. Under veckorna 28-32 är det på grund av semestrar enklast att nå oss via mail. Sista ansökningsdagen är den 21 augusti 2022, men skicka gärna din ansökan så snart du kan.

Ansök nu

Affärsdriven Ekonomichef till Hall Miba

Ekonomichef
Läs mer Aug 8
Hall Miba är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Företaget är sedan 2012 en del av Axfood koncernen och vi kombinerar framgångsrikt vår storleksmässiga styrka med en tight organisations fördelar, såsom korta beslutsvägar och personliga relationer med kunderna. Flexibilitet och kundnöjdhet är två av våra viktigaste grundstenar‚ som lett oss till stor framgång. Med historien i ryggen och ögonen framåt vill vi fortsätta vara en nytänkande och stabil aktör i branschen.

Vi söker nu en Ekonomichef med kapacitet och vilja att vara med och leda företaget genom denna spännande utvecklingsfas. Har du högt affärsfokus, är driven och har erfarenhet av att leda verksamheter genom förändring? Då vill vi höra mer från dig!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som ekonomichef innebär att du har det övergripande ansvaret att driva, vidareutveckla och stötta de ekonomiska funktionerna i ett företag i tillväxt. Då företagets VD utgår från Stockholm förväntas du vara starkt bidragande till och drivande i företagets strategiska agenda för kommande år. Du är en nyckelperson för verksamheten och säkerställer den dagliga driften på plats i Alvesta samt tar självständigt de initiativ du ser behövs för att företaget ska utvecklas i linje med strategi och målsättningar.

Som ekonomichef arbetar du brett, både när det gäller operativa och strategiska frågor. I det löpande ekonomiarbetet ingår ansvar för bland annat redovisningsprocessen, bokslutsarbete, myndighetsrapportering, budgetarbete, styrelsematerial samt ett delansvar för personaladministrativa frågor. Du har det formella ansvaret för företagets ekonomiavdelning, inköpsavdelning samt IT-avdelning, och därmed totalt 7 direktrapporterande medarbetare. Befattningen är placerad på Hall Mibas kontor i Alvesta.

Din främsta uppgift blir att stötta, utveckla och skapa goda förutsättningar för glädje och engagemang hos företagets mest värdefulla resurs; våra medarbetare.

Dina ansvarsområden säkerställa löpande redovisning, bokslutsarbete samt rapportering
årsredovisning
driva strategi-, budget- och prognosarbete
initiera och driva förändringsarbete internt
personal- och resultatansvar för ekonomiavdelningen, IT-avdelningen samt inköps-avdelningen
ansvar för vissa upphandlingar samt företagets försäkringar
vara ett strategiskt och finansiellt bollplank till VD och övrig ledningsgrupp
Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som ekonomichef hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärs- och kundfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma vår framtida verksamhet. Du behöver vara strategiskt affärsmässig och målinriktad, och du arbetar med en grundstruktur som lämnar utrymme till flexibilitet när skiftande omständigheter så kräver. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför verksamhetens skiftande behov, och med lösningsfokus och proaktivitet leder du en verksamhet i förändring framåt.
Som ledare skapar du tydliga visioner, strategier och mål som du kommunicerar på ett lättillgängligt och inspirerande sätt till organisationen. Som chef för vår ekonomiavdelning behöver du även kunna vara hands-on och ha goda kunskaper och operativ erfarenhet av grundläggande ekonomiska funktioner och bolagsredovisning.

Som person är du prestigelös och trygg och du sprider positiv kraft och energi till din omgivning. Vi söker dig som står för ett modernt, transparent och coachande ledarskap och du har en god förmåga att engagera och utveckla dina medarbetare.

Våra värdefulla medarbetare och vår fina gemenskap är den viktigaste kraften bakom våra framgångar, så vi lägger stor vikt vid att vår nya ekonomichef är en lyhörd ledare med stark kommunikativ förmåga.

För att vara aktuell för tjänsten har du högt affärstänk
minst 5 års erfarenhet från liknande tjänst
goda kunskaper inom redovisning och verksamhetsstyrning
goda kunskaper inom controllerarbete/analyser
civilekonomexamen eller likvärdig akademisk utbildning
god IT-mognad och intresse för digitalisering/effektivisering
gedigen kunskap i excel och affärssystem
 
Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Hall Miba som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.

Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 alt. emma.hordegard@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Administratör/kommunikatör till ECSkog

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jul 1
Om oss
Sedan 2004 verkar ECSkog som specialiserat företag för gruppcertifiering av skogsentreprenörer. ECSkog har över 2400 anslutna skogsentreprenörer och ägs av Södra skogsägarna, Mellanskog, Stiftens Egendomsförvaltningars Förening och PanCert AB.

Bultar ditt hjärta lite extra för miljö och hållbarhet? Lockas du av en roll som kombinerar kommunikation, kundansvar och administration? ECSkog utvecklas och förstärker verksamheten med en administratör/kommunikatör. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som administratör/kommunikatör på ECSkog är en nyckelroll. Du säkerställer en väl fungerande intern och extern kommunikations- och informationsverksamhet, såväl inom företaget som gentemot certifierade entreprenörer som externa intressenter och arbetar aktivt för en god samverkan mellan dessa. Rent praktiskt kan det handla om att ansvara för det löpande administrativa arbetet, uppdatera webb, sociala medier, annonsering samt andra kommunikationsrelaterade arbetsuppgifter med syfte att synliggöra ECSkog både internt och externt. Du arbetar nära våra kunder för att tillsammans med dem utveckla deras företagande och hållbarhetsarbete.

Din profil
Som person är du kommunikativ, kundorienterad, noggrann och initiativrik. Du besitter en hög servicekänsla och strävar efter att leverera kvalitet i ditt arbete. Du har flera års erfarenhet av administration och är van att arbeta med it-system och telefon som verktyg. Att du talar och skriver obehindrat på svenska ser vi som en självklarhet då god kommunikationsförmåga behövs för att lyckas i rollen, samt ett intresse för kommunikation i digitala kanaler. Har du erfarenhet av att arbeta med internrevision och/eller ISO/ledningssystem så ser vi det som meriterande. Körkort är ett krav.

Du erbjuds
ECSkog står för öppenhet, kundfokus och utveckling. Vi arbetar över hela landet och är ett team på nio medarbetare och konsulter. Vi är en platt organisation och har nära till information och korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig en spännande, fri och varierande roll, möjligheter att växa och utvecklas och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet. Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Fransson på 070 149 70 60 alt anna.fransson@onepartnergroup.se. Under veckorna 28-32 är det på grund av semestrar enklast att nå oss via mail. Sista ansökningsdagen är den 14 augusti 2022, men skicka gärna din ansökan så snart du kan.

Ansök nu

Servicetekniker till Wilo Nordic AB

Resemontör, maskin
Läs mer Jun 3
Nu stärker vi teamet med Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer bli en viktig pusselbit i vår serviceorganisation då arbetet sker ute på fält hos våra kunder. Som servicetekniker ansvarar man för det tekniska arbetet ute hos kund med allt från driftsättning, reparation samt underhållstjänster. Du blir vår tekniska expert ute på fältet och en del av ett engagerat och kundfokuserat innesälj- och serviceteam som tillsammans supporterar våra kunder. Det finns ett tätt samarbete med dina kollegor i Sverige samt övriga i norden. Dessutom innebär rollen ett nära samarbete samt supportering till våra auktoriserade servicepartners runt om i landet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Driftsättning, reparation samt underhållstjänster ute på fält.
Arbeta för ett tätt samarbete med serviceorganisationerna i vår nordiska organisation
Arbeta för ett tätt samarbete med våra auktoriserade servicepartners ute på fältet.
Bibehålla en god kundrelation genom planering och besök vid anläggningarna
För att lyckas i rollen som resande servicetekniker hos oss ser vi att du har ett gediget intresse för teknik och besitter en god kompetens inom området, som värderas högt. Du behöver uppskatta en flexibel och varierande arbetsdag med mycket kundkontakt och där du med bilen som redskap förflyttar dig till våra kunder runt om i mestadels Götaland och södra Svealand. Huvudkontoret finns i Växjö, men vi har även kontor i Ystad, Stockholm och Göteborg och du kommer att utgå från något av dessa kontor.
Vidare är du en serviceinriktad, lösningsorienterad och social person som trivs i ett högt tempo. Du har en vilja att förbättra, effektivisera och en framåtanda som gör att du får saker att hända.
Då merparten av din tid sker ute på fält, bör du trivas med att vara självgående och ha ett eget driv.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du: Gymansial utbildning, meriterande inom teknik eller el.
Erfarenhet av pumpar och driftsättning av komplexa maskiner, alternativt liknande teknisk kompetens
B-körkort  
Kommunicerar väl i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande är att du har begränsad el-behörighet och om du tidigare arbetat i liknande roll som installatör eller montör, gärna internationellt.

Vad får du av oss:
Hos oss på Wilo får du möjlighet att arbeta på ett företag med blicken riktad mot framtiden och som ser hållbarhet och digitalisering som naturliga delar i företagsutvecklingen. Kombinationen med det familjära mindre bolaget tillsammans med det internationella innebär också goda chanser till personlig utveckling. Wilo lägger stort värde i sin personal och främjar god hälsa och friskvård, detta präglar både förmåner och personalaktiviteter.  
Denna roll kommer att bestå av en gedigen utbildning inom området både lokalt samt inom vår internationella organisation. Du kommer att känna glädje av att lösa kundernas problem med en hel värld av kompetenta kollegor i ryggen. Du kommer i arbetet att komma i kontakt med massor av specialister från Wilos fabriker, främst i Tyskland och Italien. Det kommer inte vara två dagar som är sig lika, den ena driftsätter du ett boostersystem medan andra dagen innebär ett fullskaletest av ett sprinklersystem.

Din ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Wilo som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75.

Ansök nu

Kommunikations- & marknadsansvarig till Rottne Industri

Marknadskommunikatör
Läs mer Jun 14
Rottne Industri AB har tack vare högt fokus på teknisk innovation och kvalitét en stark och långsiktig tillväxt, och vi fortsätter stärka vår stabila position på marknaden. För att nå nästa etapp i utvecklingen och kunna förverkliga våra tillväxtplaner söker vi nu en Kommunikations- marknadsansvarig till vårt huvudkontor i Rottne, 2 mil från Växjö.

Vi erbjuder dig ett jobb på ett privatägt, stabilt företag som drivs med engagemang och passion. Dina åsikter och idéer är viktiga för oss och vår utveckling och vår platta organisation ger dig bästa förutsättningar till inflytande och utveckling i ett internationellt och expansivt företag.

I rollen som Kommunikations- marknadsansvarig på Rottne Industri ansvarar du för företagens marknads-och aktivitetsplan. Tjänsten är bred och innehåller ansvar för all marknadskommunikation och framtagning av tillhörande material samt projektledning där externa partners används. Du driver och säkerställer genomförandet i syfte att stärka varumärket och stödja försäljningen, främst via våra återförsäljare.    
Du jobbar nära affären med marknadsarbetet där du bistår med kommunikativt stöd, presentationsmaterial, utvecklar vår marknadskommunikation och initierar marknadsaktiviteter. Vi tror att du bidrar i utvecklingen av all kommunikation, såväl externt, som internt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av: 
  Strategiskt och operativt utveckla Rottne Industris varumärke
Arbeta med marknadsaktiviteter som driver försäljning och varumärkesbyggnad
Framtagning av material och innehåll för samtliga kommunikationskanaler
Organisera, planera, genomföra samt utvärdera marknadsaktiviteter, såsom mässor kampanjer

Vi söker dig med ett stort personligt driv och engagemang. Du är initiativrik och engagerad, och med en hög affärsförståelse.
Du är vass och kreativ i din kommunikation och har ett genuint intresse för att förmedla budskap i både text och bild. Du är van att arbeta med både digitala och traditionella kanaler liksom med webbaserad kommunikation.
För att trivas i rollen gillar du att arbeta operativt. Du kavlar upp ärmarna och sätter tänkt strategi i arbete. Du är en produktiv ”doer” som arbetar både högt och lågt.
Du trivs med att ta ansvar och är drivande i ditt arbete. Du är positiv och gillar teamwork vilket gör det lätt för dig att skapa goda relationer, både internt och externt. Du har en förmåga att röra dig lätt mellan helhet och detaljer och har dessutom ett sinne för form och layout.

Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och verkstadsindustri, en vilja att lära känna vår produkt och en vass penna som kan skapa fantastiska berättelser.  
Tjänsten är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad både internt som externt.   

För att vara aktuell för tjänsten har du Minst fem (5) års erfarenhet av liknande roll i kommersiell verksamhet, gärna i bolag som verkar på en global marknad
Erfarenhet av arbete i Adobe Creative Cloud eller motsvarande program
God engelska och svenska i tal och skrift, samt med fördel även tyska eller franska
Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Rottne Industri AB som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-34 98 75

Ansök nu

Snickare till Blekinge Rot i Växjö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jun 23
Blekinge Rot AB är inne i ett expansivt skede och behöver nu fler skickliga och drivna medarbetare. Till vår verksamhet i Växjö söker vi erfaren Snickare/ Byggnadsträarbetare till entreprenadverksamheten i Kronoberg.

Som yrkesarbetare hos oss arbetar du med traditionell byggverksamhet där uppdragen i huvudsak består av större entreprenadbyggnationer, men även mindre nybyggnationer och renoveringar.

Din erfarenhet
Du är trygg i din yrkesroll och har några års erfarenhet som träarbetare/ snickare med yrkesbevis. Har du därtill även några års erfarenhet som byggnadssnickare är det starkt meriterande.

B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp, och du har förmåga att skapa goda relationer till såväl kolleger, kunder som leverantörer. Du är en skicklig hantverkare som lägger en stolthet i ditt arbete och gillar att prestera på hög nivå i en verksamhet som du kan stå för.

Vi erbjuder
Blekinge Rot AB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus.

Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka. Vår historia som familjeägt entreprenörsföretag lever kvar i vår goda och familjära stämning.

Kompetenshöjande utbildningar är något vi förespråkar.

Din ansökan
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sök tjänsten via länken i annonsen. Detta är en direktanställning hos Blekinge Rot som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Stefan Herbst på telefonnummer 0768-76 09 09.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner till IST Group

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 5
Över 5 miljoner användare, 450 medarbetare och 9 kontor. Från Stockholm till Schmalkalden i mellersta Tyskland. Vi är Skandinaviens ledande edtechföretag!

I över 35 år har vi gjort vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare. Tillsammans med våra användare utvecklar vi framtidens digitala lösningar för ett bättre lärande. Vi kombinerar teknisk kompetens med arbetslivserfarenhet från skolan, och tillsammans förändrar vi världen. Vill du också göra skillnad? Välkommen till oss!

HR Business Partner till IST Group
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta brett inom HR och är redo att ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta både operativt, strategiskt och affärsnära med HR? Kanske är det just möjligheten till en nyckelroll i en av Skandinaviens ledande edtech-leverantörer som är ditt nästa steg?

Rollen som HR Business Partner på IST är bred och verksamhetsnära och innebär att bistå chefer och medarbetare konsultativt i alla HR-processer. Detta innebär att du stöttar och utvecklar cheferna i frågor som bland annat arbetsrätt, fackliga förhandlingar, rekrytering och kompetensutveckling. Vi tycker även employer branding är viktigt och vi vill att du hjälper oss att föra det arbetet vidare.

I din roll som HR Business Partner kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  Rekrytering och kompetensförsörjning
Arbetsrätt och fackliga förhandlingar
Coacha och stötta organisationens chefer
Aktivt deltaga i våra lokala ledningsgrupper
Driva utvecklings - och förändringsarbete
Arbetsmiljöfrågor
Du erbjuds en spännande, utvecklande och utmanande roll i ett internationellt bolag, där det du levererar gör skillnad!

Din profil
Som person är du ansvarstagande och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Du besitter en god förmåga att kommunicera och samarbeta och har lätt för att skapa förtroende. Då du kommer vara en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet passar rollen dig som är strukturerad, driven och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös, nyfiken och trivs med att arbeta i en omväxlande och föränderlig miljö.

För att vara aktuell för tjänsten har du Akademisk examen inom HR eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund.
Minst 3 års erfarenhet av brett operativt HR-relaterat arbete.
Erfarenhet av förhandling och facklig samverkan.
Språkmässigt behärskar du svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Fransson på 070 149 70 60 alt anna.fransson@onepartnergroup.se. Under veckorna 28-32 är det på grund av semestrar enklast att nå oss via mail. Sista ansökningsdagen är den 14 augusti 2022, men skicka gärna din ansökan så snart du kan.

Ansök nu

Affärsdriven Ekonomichef till Hall Miba

Ekonomichef
Läs mer Jun 21
Hall Miba är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Företaget är sedan 2012 en del av Axfood koncernen och vi kombinerar framgångsrikt vår storleksmässiga styrka med en tight organisations fördelar, såsom korta beslutsvägar och personliga relationer med kunderna. Flexibilitet och kundnöjdhet är två av våra viktigaste grundstenar‚ som lett oss till stor framgång. Med historien i ryggen och ögonen framåt vill vi fortsätta vara en nytänkande och stabil aktör i branschen.

Vi söker nu en Ekonomichef med kapacitet och vilja att vara med och leda företaget genom denna spännande utvecklingsfas. Har du högt affärsfokus, är driven och har erfarenhet av att leda verksamheter genom förändring? Då vill vi höra mer från dig!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som ekonomichef innebär att du har det övergripande ansvaret att driva, vidareutveckla och stötta de ekonomiska funktionerna i ett företag i tillväxt. Då företagets VD utgår från Stockholm förväntas du vara starkt bidragande till och drivande i företagets strategiska agenda för kommande år. Du är en nyckelperson för verksamheten och säkerställer den dagliga driften på plats i Alvesta samt tar självständigt de initiativ du ser behövs för att företaget ska utvecklas i linje med strategi och målsättningar.

Som ekonomichef arbetar du brett, både när det gäller operativa och strategiska frågor. I det löpande ekonomiarbetet ingår ansvar för bland annat redovisningsprocessen, bokslutsarbete, myndighetsrapportering, budgetarbete, styrelsematerial samt ett delansvar för personaladministrativa frågor. Du har det formella ansvaret för företagets ekonomiavdelning, inköpsavdelning samt IT-avdelning, och därmed totalt 7 direktrapporterande medarbetare. Befattningen är placerad på Hall Mibas kontor i Alvesta.

Din främsta uppgift blir att stötta, utveckla och skapa goda förutsättningar för glädje och engagemang hos företagets mest värdefulla resurs; våra medarbetare.

Dina ansvarsområden säkerställa löpande redovisning, bokslutsarbete samt rapportering
årsredovisning
driva strategi-, budget- och prognosarbete
initiera och driva förändringsarbete internt
personal- och resultatansvar för ekonomiavdelningen, IT-avdelningen samt inköps-avdelningen
ansvar för vissa upphandlingar samt företagets försäkringar
vara ett strategiskt och finansiellt bollplank till VD och övrig ledningsgrupp
Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som ekonomichef hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärs- och kundfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma vår framtida verksamhet. Du behöver vara strategiskt affärsmässig och målinriktad, och du arbetar med en grundstruktur som lämnar utrymme till flexibilitet när skiftande omständigheter så kräver. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför verksamhetens skiftande behov, och med lösningsfokus och proaktivitet leder du en verksamhet i förändring framåt.
Som ledare skapar du tydliga visioner, strategier och mål som du kommunicerar på ett lättillgängligt och inspirerande sätt till organisationen. Som chef för vår ekonomiavdelning behöver du även kunna vara hands-on och ha goda kunskaper och operativ erfarenhet av grundläggande ekonomiska funktioner och bolagsredovisning.

Som person är du prestigelös och trygg och du sprider positiv kraft och energi till din omgivning. Vi söker dig som står för ett modernt, transparent och coachande ledarskap och du har en god förmåga att engagera och utveckla dina medarbetare.

Våra värdefulla medarbetare och vår fina gemenskap är den viktigaste kraften bakom våra framgångar, så vi lägger stor vikt vid att vår nya ekonomichef är en lyhörd ledare med stark kommunikativ förmåga.

För att vara aktuell för tjänsten har du högt affärstänk
minst 5 års erfarenhet från liknande tjänst
goda kunskaper inom redovisning och verksamhetsstyrning
goda kunskaper inom controllerarbete/analyser
civilekonomexamen eller likvärdig akademisk utbildning
god IT-mognad och intresse för digitalisering/effektivisering
gedigen kunskap i excel och affärssystem
 
Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Hall Miba som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.

Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 alt. emma.hordegard@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Extrajobbare till paketterminal sökes!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 3
Nu söker vi dig som vill arbeta extra på pakettermial!
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup under sex månader och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund i Växjö. För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning hos kund efter anställning hos oss. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer samt att du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden!

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt på en postterminal och dina arbetsuppgifter kommer bestå av paketsortering. Arbetet är förlagt till vardagar, både kvällar och nätter, så det finns med andra ord inget helgarbete att tillgå i nuläget. Rollen ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Eftersom arbetet är mycket tempofyllt och utmanande, krävs det att du är självständig och strukturerad. Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av en annan huvudsaklig sysselsättning och möjligheten för att kunna vara flexibel i din vardag!Din profil
Vi söker dig som gillar att arbeta aktivt och effektivt. Som terminalarbetare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att paketen skall ta sig igenom terminalen så snabbt, effektivt och noggrant som möjligt. Målet är ju självklart att de ska kunna komma ut till deras beställare! För att vara aktuell för tjänsten är det krav på följande: – Fyllt 18 år – Du ska ha en annan sysselsättning på minst 50% – God inställning och arbetsvilja – Rent belastningsregister. Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!Om vårt företag
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Strategisk inköpare till Dasa Control Systems

Inköpare
Läs mer Jun 13
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi söker nu en strategisk inköpare med kapacitet och vilja att driva hela inköpsprocessen och vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet till nästa nivå. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Om tjänsten:

I rollen som strategisk inköpare har du främst strategiskt men även operativt inköpsansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram och leda strategiska initiativ för att utveckla och optimera våra inköpsaktiviteter så att dessa möter företagets målsättningar angående pris, kvalitet, leverans och hållbarhet. Du bygger upp en konkurrenskraftig leverantörsflora genom att identifiera, benchmarka och utvärdera leverantörer i hela världen, dock främst inom Europa. Med fokus på kostnad, leverans och kvalitet förhandlar du självständigt fram avtal med såväl befintliga som potentiella leverantörer. På Dasa jobbar du i en tvärfunktionell miljö med övriga avdelningar, och som strategisk inköpare ingår du i avdelningen Finance Operations som består av produktionschef, produktionsteamet samt en inköpare/ekonom. Rapporteringen sker till ansvarig avdelningschef tillika ekonomichef. Resor förekommer i tjänsten.


Huvudsakliga arbetsuppgifter: förhandling av leverantörsavtal och framtagning av ramavtal
bygga nya och utveckla befintliga relationer med leverantörer
följa upp, utvärdera och arbeta med våra policys kopplat till inköp och leverantörsavtal
delta i produktutvecklingsprojekt och förbättringsprojekt
delta i lageroptimeringsarbetet
dagligt inköp med redan upphandlade leverantörer samt bevakningar av leveranser

Din bakgrund för att lyckas

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av strategiskt inköp i ett tillverkande företag, gärna av tekniska komponenter. Du är en god förhandlare och du har även erfarenhet av att besöka och utveckla leverantörer. Att jobba med ständiga förbättringar, digitalisering och effektiviseringar av processer är en självklarhet för dig, och du har god erfarenhet av att jobba i affärssystem. Du har även eftergymnasial utbildning med inriktning mot exempelvis ekonomi, ingenjör eller motsvarande.


Som person är du målinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ med förmåga att självständigt driva utvecklingen inom ditt ansvarsområde framåt. Du har ett brinnande intresse för att skapa lönsamhet och affärer. Du är noggrann och analytisk och du optimerar inköpsprocesserna med god förståelse för helheten. Du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmågan att skapa förtroende och bygga goda långsiktiga relationer såväl inom organisationen som med leverantörer.

Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Dasa Control Systems, som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-32 38 39 eller mail emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

IT-lager i Växjö söker fler medarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Jun 3
Vårt kundföretag i Växjö söker fler medarbetare till sitt IT-lager för omgående start. Företaget befinner sig i en arbetstopp och söker därför fler medarbetare som kan hjälpa till under denna period. 
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup under sex månader och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund i Växjö. För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning hos kund efter anställning hos oss. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer samt att du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära upplockning av datorer, hantering och radering av programvaror, ta bort känslig information samt kontrollera IT-utrustning. Uppgifterna är precis som de låter väldigt varierande. Här kommer du arbeta i en mycket trivsam miljö med härliga kollegor.

Din profil
Det krävs inte några förkunskaper då hanteringen av IT-material sköts automatiskt. Vi söker dig som är noggrann och positiv som person. Du har goda svenskakunskaper i såväl tal som skrift. Arbetsuppgifterna innebär hantering av känsligt material och vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. 

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid måndag till fredag
Ort: Växjö
Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Utvecklingsingenjör Applikation till Dasa Control Systems

Applikationsingenjör
Läs mer Jun 13
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi tar nu nya kliv in på marknaden och söker en utvecklingsingenjör med kapacitet och vilja att vara med på vår spännande tillväxtresa.
Är du en utåtriktad ingenjör med affärsfokus och erfarenhet av utveckling, kundsupport och säljstöd? Tycker du om att utveckla och bygga, följa hela kedjan och se hur en produkt kommer till liv?
Då kan vi erbjuda dig ett fantastiskt roligt och unikt jobb i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör med fokus på utveckling av kundapplikationer är du med från idé till driftsättning och uppföljning hos slutkund, du är alltså delaktig i hela kedjan. Ditt uppdrag hos oss blir att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt stödja befintliga och nya kunder med robusta, användarvänliga och effektiva system samt uppkopplade tjänster till kunder inom den skogliga branschen och/eller mobila maskiner generellt.

En viktig del av ditt arbete ligger i att ha en effektiv kommunikation med såväl externa kunder som internt för att säkerställa tillämpningen av våra produkter och tjänster. I team med våra säljare och utvecklare arbetar du direkt med våra kunder och hjälper dem att utveckla sin konkurrenskraft med hjälp av våra innovativa lösningar, där vi hela tiden tillämpar sofistikerad teknik i kombination med ett affärsmässigt tänk för kundens bästa.

På Dasa jobbar vi i tvärfunktionella team och tillämpar agil utveckling. Då vi har en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar ger dina insatser stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.

Tjänsten är tillsvidare med placering på Dasas huvudkontor i Växjö. Vi är måna om våra medarbetare och för oss är det viktigt att vara lösningsorienterade och flexibla för att livet både på och utanför jobb ska fungera. Distansarbete under viss del av arbetstiden utifrån behov och uppdragets förutsättningar är därför möjligt, utan att för den sakens skull tappa det viktiga samarbetet med och närheten till dina kolleger.

Hos oss får du möjlighet att arbeta inom följande områden; Skriva och designa styrsystemkod och designa HMI i konkreta kunduppdrag
Stötta Dasas säljare i tekniska frågor vid kundbesök, mässor och andra kundaktiviteter
Delta i driftsättningar och utbildning hos kund
Delta i konstruktionsgenomgångar, riskanalyser, FMEA och arbete med funktionssäkerhet
Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som utvecklingsingenjör hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du är van vid att arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina projekt i mål. Du har ett genuint intresse för tillämpad styr- och kommunikationsteknik för mobila arbetsmaskiner samt har en god förmåga att kommunicera på ett lättförståeligt och strukturerat sätt.

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har god förmåga att bygga förtroendefulla relationer.

För att vara aktuell för tjänsten har du God erfarenhet av utveckling och support av tekniska system/produkter Programmering i IEC 61131-baserade språk (PLC)

Förmåga att obehindrat uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift
God erfarenhet av kundnära samarbeten
Följande är meriterande Kompetens inom C/C++, Visual Studio, Qt
Olika protokoll för fordonskommunikation, såsom CAN, J1939 eller CANopen
Ingenjörsexamen inom maskinteknik, datateknik eller elektroteknik
Erfarenhet från skogen och/eller mobila maskiner
Arbete med eftermarknad och kundsupport

Erfarenhet av att arbeta i Git, Bitbucket, Jira

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Dasa som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 eller emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

Administratör till produktionsanläggning i Växjö med omgående start!

Backofficepersonal
Läs mer Jun 9
Vår kund 3StepIT söker administratör till sin produktionsanläggning i Växjö med omgående start!

Genom nära samarbete med produktion ansvarar du för att enheter som är låsta eller aktiverade hanteras så att de blir avaktiverade för vidare hantering i vår produktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av: Upprätta och underhålla register över låsta enheter i nära samarbete med produktionen i Växjö
Aktivt kontakta och bearbeta kunder och leverantörer för att begära upplåsning/avregistrering av låsta enheter
Aktivt följa upp, föra statistik, bearbeta och bevaka antalet låsta enheter
Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom administration eller orderhantering.
Du har goda kommunikativa egenskaper och trivs i kontakten med kund.
Vidare drivs du av att hitta lösningar och är en god lagspelare, samtidigt som du gillar eget ansvar.
Vi tror också att du är strukturerad och ordningsam, med god social förmåga.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har Erfarenhet av administrativt där kundkontakt varit en del av din vardag  
Goda datorkunskaper och har erfarenhet av Officepaketet
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid måndag till fredag
Ort: Växjö
Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med ambition att efter 6 månader övergå till anställning hos 3Stepit.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan! För frågor gällande rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Carolina Sköld via mail carolina.skold@onepartnergroup.se eller på telefon 0470- 34 98 75.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Administratör/säljsupport till 3StepIT

Frontofficepersonal
Läs mer Jun 9
Vår kund 3StepIT söker en administratör/säljsupport till deras lager i Växjö med omgående start.

Tillväxtresan fortsätter och nu behöver vi förstärka teamet ytterligare!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är Kontakt med kunder, leverantörer via telefon och mail
Retur- reklamationshantering
Ansvara för prissättning, återrapportering, uppföljning i samarbete med sälj
Administrera och supportera säljavdelningen
Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom administration eller orderhantering.
Du har goda kommunikativa egenskaper och trivs i kontakten med kund.
Vidare drivs du av att hitta lösningar och är en god lagspelare, samtidigt som du gillar eget ansvar.
Vi tror också att du är strukturerad och ordningsam, med god social förmåga.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har Erfarenhet av administrativt där kundkontakt varit en del av din vardag 
Goda datorkunskaper och har erfarenhet av Officepaketet
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid måndag till fredag
Ort: Växjö
Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med ambition att efter 6 månader övergå till anställning hos 3Stepit.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan! För frågor gällande rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Carolina Sköld via mail carolina.skold@onepartnergroup.se eller på telefon 0470- 34 98 75.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Strategisk inköpare till Dasa Control Systems

Inköpare
Läs mer Jun 1
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi söker nu en strategisk inköpare med kapacitet och vilja att driva hela inköpsprocessen och vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet till nästa nivå. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Om tjänsten:

I rollen som strategisk inköpare har du främst strategiskt men även operativt inköpsansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram och leda strategiska initiativ för att utveckla och optimera våra inköpsaktiviteter så att dessa möter företagets målsättningar angående pris, kvalitet, leverans och hållbarhet. Du bygger upp en konkurrenskraftig leverantörsflora genom att identifiera, benchmarka och utvärdera leverantörer i hela världen, dock främst inom Europa. Med fokus på kostnad, leverans och kvalitet förhandlar du självständigt fram avtal med såväl befintliga som potentiella leverantörer. På Dasa jobbar du i en tvärfunktionell miljö med övriga avdelningar, och som strategisk inköpare ingår du i avdelningen Finance Operations som består av produktionschef, produktionsteamet samt en inköpare/ekonom. Rapporteringen sker till ansvarig avdelningschef tillika ekonomichef. Resor förekommer i tjänsten.


Huvudsakliga arbetsuppgifter: förhandling av leverantörsavtal och framtagning av ramavtal
bygga nya och utveckla befintliga relationer med leverantörer
följa upp, utvärdera och arbeta med våra policys kopplat till inköp och leverantörsavtal
delta i produktutvecklingsprojekt och förbättringsprojekt
delta i lageroptimeringsarbetet
dagligt inköp med redan upphandlade leverantörer samt bevakningar av leveranser

Din bakgrund för att lyckas

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av strategiskt inköp i ett tillverkande företag, gärna av tekniska komponenter. Du är en god förhandlare och du har även erfarenhet av att besöka och utveckla leverantörer. Att jobba med ständiga förbättringar, digitalisering och effektiviseringar av processer är en självklarhet för dig, och du har god erfarenhet av att jobba i affärssystem. Du har även eftergymnasial utbildning med inriktning mot exempelvis ekonomi, ingenjör eller motsvarande.


Som person är du målinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ med förmåga att självständigt driva utvecklingen inom ditt ansvarsområde framåt. Du har ett brinnande intresse för att skapa lönsamhet och affärer. Du är noggrann och analytisk och du optimerar inköpsprocesserna med god förståelse för helheten. Du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmågan att skapa förtroende och bygga goda långsiktiga relationer såväl inom organisationen som med leverantörer.

Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Dasa Control Systems, som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-32 38 39 eller mail emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

Utvecklingsingenjör Applikation till Dasa Control Systems

Applikationsingenjör
Läs mer Maj 23
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi tar nu nya kliv in på marknaden och söker en utvecklingsingenjör med kapacitet och vilja att vara med på vår spännande tillväxtresa.
Är du en utåtriktad ingenjör med affärsfokus och erfarenhet av utveckling, kundsupport och säljstöd? Tycker du om att utveckla och bygga, följa hela kedjan och se hur en produkt kommer till liv?
Då kan vi erbjuda dig ett fantastiskt roligt och unikt jobb i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör med fokus på utveckling av kundapplikationer är du med från idé till driftsättning och uppföljning hos slutkund, du är alltså delaktig i hela kedjan. Ditt uppdrag hos oss blir att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt stödja befintliga och nya kunder med robusta, användarvänliga och effektiva system samt uppkopplade tjänster till kunder inom den skogliga branschen och/eller mobila maskiner generellt.

En viktig del av ditt arbete ligger i att ha en effektiv kommunikation med såväl externa kunder som internt för att säkerställa tillämpningen av våra produkter och tjänster. I team med våra säljare och utvecklare arbetar du direkt med våra kunder och hjälper dem att utveckla sin konkurrenskraft med hjälp av våra innovativa lösningar, där vi hela tiden tillämpar sofistikerad teknik i kombination med ett affärsmässigt tänk för kundens bästa.

På Dasa jobbar vi i tvärfunktionella team och tillämpar agil utveckling. Då vi har en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar ger dina insatser stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.

Tjänsten är tillsvidare med placering på Dasas huvudkontor i Växjö. Vi är måna om våra medarbetare och för oss är det viktigt att vara lösningsorienterade och flexibla för att livet både på och utanför jobb ska fungera. Distansarbete under viss del av arbetstiden utifrån behov och uppdragets förutsättningar är därför möjligt, utan att för den sakens skull tappa det viktiga samarbetet med och närheten till dina kolleger.

Hos oss får du möjlighet att arbeta inom följande områden; Skriva och designa styrsystemkod och designa HMI i konkreta kunduppdrag
Stötta Dasas säljare i tekniska frågor vid kundbesök, mässor och andra kundaktiviteter
Delta i driftsättningar och utbildning hos kund
Delta i konstruktionsgenomgångar, riskanalyser, FMEA och arbete med funktionssäkerhet
Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som utvecklingsingenjör hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du är van vid att arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina projekt i mål. Du har ett genuint intresse för tillämpad styr- och kommunikationsteknik för mobila arbetsmaskiner samt har en god förmåga att kommunicera på ett lättförståeligt och strukturerat sätt.

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har god förmåga att bygga förtroendefulla relationer.

För att vara aktuell för tjänsten har du God erfarenhet av utveckling och support av tekniska system/produkter Programmering i IEC 61131-baserade språk (PLC)
Olika protokoll för fordonskommunikation, såsom CAN, J1939 eller CANopen

Förmåga att obehindrat uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift
God erfarenhet av kundnära samarbeten
Följande är meriterande Kompetens inom C/C++, Visual Studio, Qt
Ingenjörsexamen inom maskinteknik, datateknik eller elektroteknik
Erfarenhet från skogen och/eller mobila maskiner
Arbete med eftermarknad och kundsupport

Erfarenhet av att arbeta i Git, Bitbucket, Jira

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Dasa som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 eller emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

Utvecklare Fullstack/Frontend till Dasa Control Systems

Frontend-utvecklare
Läs mer Maj 23
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi tar nu nya kliv in på marknaden och söker en utvecklare med kapacitet och vilja att vara med på vår spännande tillväxtresa.
Har du förmåga att se nya lösningar och kommunicera dessa på ett enkelt och användarvänligt sätt? Tycker du om att utveckla och bygga, följa hela kedjan och se hur en produkt kommer till liv?
Då kan vi erbjuda dig ett fantastiskt roligt och unikt jobb i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som utvecklare hos oss blir främst att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt skapa robusta, användarvänliga och effektiva uppkopplade system där gränssnittet mot den tänkta slutanvändaren är i starkt fokus. Du jobbar tillsammans med dina kolleger i projekt nära våra kunder och hjälper dem att utveckla sin affär med hjälp av våra innovativa lösningar, där vi hela tiden tillämpar teknik i kombination med ett affärsmässigt tänk för kundens bästa.

Vi har den tekniska spetskompetensen, erfarenheten och ett varumärke med stor potential som möjliggör att bredda oss på marknaden. Dasa har erbjudit uppkopplade tjänster inom det skogliga i över 15 år och har alltid legat i framkant med ny teknik. Vi lägger även stort fokus på den viktiga omställningen till hållbara maskiner och cirkulär ekonomi vilket har en stark påverkan på teknikutvecklingen framöver.

På Dasa jobbar vi i tvärfunktionella team och tillämpar agil utveckling. Då vi har en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar ger dina insatser stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.

Tjänsten är tillsvidare med placering på Dasas huvudkontor i Växjö. Vi är måna om våra medarbetare och för oss är det viktigt att vara lösningsorienterade och flexibla för att livet både på och utanför jobb ska fungera. Distansarbete under viss del av arbetstiden utifrån behov och uppdragets förutsättningar är därför möjligt, utan att för den sakens skull tappa det viktiga samarbetet med och närheten till dina kolleger.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom följande tekniska områden; Amazon Web Services (AWS): Lambda, DynamoDB, S3, API Gateway
Generella Web-kunskaper: Javascript / HTML / CSS, React / React Native, Node, REST API:er
Generella IoT-kunskaper: MQTT, Embedded systems development (Linux)
Microsoft Azure-erfarenhet, Microsoft C#/.net/asp.net, Python, Linux
Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som utvecklare hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma vår framtida verksamhet. Du behöver vara utvecklingsdriven och innovativ, och du är van vid att arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina projekt i mål. Du är ambitiös och har ett genuint intresse för teknisk utveckling samt har en god förmåga att kommunicera på ett lättförståeligt och strukturerat sätt. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför våra kunders behov och att du är flexibel och kan bidra brett med idéer och förslag.

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmåga att bygga goda relationer.

För att vara aktuell för tjänsten har du Erfarenhet inom webbutveckling
Kunskap i React, Typescript, Node
Relevant arbetslivserfarenhet
Förmåga att obehindrat uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift
Följande är meriterande Ingenjörsexamen inom maskinteknik, datateknik eller elektroteknik
Erfarenhet från skogen och/eller mobila maskiner
Arbete med eftermarknad och kundsupport

Erfarenhet av att arbeta i Git, Bitbucket, Jira

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Dasa som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 eller emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

Automationsingenjör till Nordomatic

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Maj 30
Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Växjö.

Om företaget
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i de skandinaviska länderna.    
Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Arbetsbeskrivning
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC-programmering, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer, i vissa fall, att ta en projektledande position genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder en intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar,
arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic
ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch där energibesparingar är vår vardag.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Erfarenhet som krävs
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC-programmering, gärna från flera olika automationssystem, men har du kunskaper i Beckoff  och Webport är det extra meriterande. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning är meriterande och kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.
 
Personliga egenskaper som vi värdesätter En strukturerad och lösningsorienterad person.
Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.
Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på 0470-34 98 75 alt. Carolina.skold@onepartnergroup.se

Ansök nu

Sommarjobb som CE/C chaufför i Växjö!

Distributionsförare
Läs mer Apr 27
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till vår logistikkund i Växjö inför semesterperioden 2022! 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev hos kunder och ombud med lastbil. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du kommer få en introduktion i ditt arbete och din arbetsplats där vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. 
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: 
Du ska vara minst 18 år + 
C eller CE-körkort 
Inneha giltigt YKB och giltigt digitalt färdskrivarkort 

Vi söker dig som är positiv och professionell i ditt arbetssätt och som ger kunderna en god service av hög kvalitet.

Fyll i din ansökan på ett tydligt sätt med vad för behörigheter du innehar. 

Omfattning
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
Befattning/titel: C/CE chaufför 
Anställningsform: Visstidsanställning om 2-3 månader under sommarperioden 2022, för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning. 
Ort: Växjö
Arbetstider: Dagtid/varierat
Start: Juni

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Strategisk inköpare till Dasa Control Systems

Inköpare
Läs mer Maj 11
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi söker nu en strategisk inköpare med kapacitet och vilja att driva hela inköpsprocessen och vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet till nästa nivå. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Om tjänsten:

I rollen som strategisk inköpare har du främst strategiskt men även operativt inköpsansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram och leda strategiska initiativ för att utveckla och optimera våra inköpsaktiviteter så att dessa möter företagets målsättningar angående pris, kvalitet, leverans och hållbarhet. Du bygger upp en konkurrenskraftig leverantörsflora genom att identifiera, benchmarka och utvärdera leverantörer i hela världen, dock främst inom Europa. Med fokus på kostnad, leverans och kvalitet förhandlar du självständigt fram avtal med såväl befintliga som potentiella leverantörer. På Dasa jobbar du i en tvärfunktionell miljö med övriga avdelningar, och som strategisk inköpare ingår du i avdelningen Finance Operations som består av produktionschef, produktionsteamet samt en inköpare/ekonom. Rapporteringen sker till ansvarig avdelningschef tillika ekonomichef. Resor förekommer i tjänsten.


Huvudsakliga arbetsuppgifter: förhandling av leverantörsavtal och framtagning av ramavtal
bygga nya och utveckla befintliga relationer med leverantörer
följa upp, utvärdera och arbeta med våra policys kopplat till inköp och leverantörsavtal
delta i produktutvecklingsprojekt och förbättringsprojekt
delta i lageroptimeringsarbetet
dagligt inköp med redan upphandlade leverantörer samt bevakningar av leveranser

Din bakgrund för att lyckas

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av strategiskt inköp i ett tillverkande företag, gärna av tekniska komponenter. Du är en god förhandlare och du har även erfarenhet av att besöka och utveckla leverantörer. Att jobba med ständiga förbättringar, digitalisering och effektiviseringar av processer är en självklarhet för dig, och du har god erfarenhet av att jobba i affärssystem. Du har även eftergymnasial utbildning med inriktning mot exempelvis ekonomi, ingenjör eller motsvarande.


Som person är du målinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ med förmåga att självständigt driva utvecklingen inom ditt ansvarsområde framåt. Du har ett brinnande intresse för att skapa lönsamhet och affärer. Du är noggrann och analytisk och du optimerar inköpsprocesserna med god förståelse för helheten. Du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmågan att skapa förtroende och bygga goda långsiktiga relationer såväl inom organisationen som med leverantörer.

Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Dasa Control Systems, som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-32 38 39 eller mail emma.hordegard@onepartnergroup.se

Ansök nu

Lagermedarbetare till IT-företag i Växjö

Lagerarbetare
Läs mer Maj 23
Vårt kundföretag i Växjö söker fler medarbetare till sitt IT-lager för omgående start. 

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära upplockning av datorer, hantering och radering av programvaror, ta bort känslig information samt kontrollera IT-utrustning. Uppgifterna är precis som de låter väldigt varierande. Här kommer du arbeta i en mycket trivsam miljö med härliga kollegor.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och positiv som person. Om du har en gymnasieutbildning eller ett intresse IT och teknik är det meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Arbetsuppgifterna innebär hantering av känsligt material och vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. 

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid måndag till fredag
Ort: Växjö
Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Automationsingenjör till Nordomatic

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Maj 9
Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Växjö.

Om företaget
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i de skandinaviska länderna.    
Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Arbetsbeskrivning
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC-programmering, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer, i vissa fall, att ta en projektledande position genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder en intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar,
arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic
ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch där energibesparingar är vår vardag.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Erfarenhet som krävs
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC-programmering, gärna från flera olika automationssystem, men har du kunskaper i Beckoff  och Webport är det extra meriterande. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning är meriterande och kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.
 
Personliga egenskaper som vi värdesätter En strukturerad och lösningsorienterad person.
Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.
Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på 0470-34 98 75 alt. Carolina.skold@onepartnergroup.se

Ansök nu

Truckförare till företag i Åseda

Truckförare
Läs mer Maj 12
Vårt kundföretag i Åseda söker efter en erfaren truckförare för ett vikariat under veckorna 27 till 43!

Dina arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna består främst av truckörning vid utlastningen samt orderplock. truckörningen kan i viss mån innebära mer avancerade moment. Arbetet kommer innebära kontakt med företagets kunder och andra uppgifter som uppkommer på lagret. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: 
Inneha truckkort A1-A4 B1-B4
Tidigare erfarenhet av att köra truck
Du ska vara minst 18 år + 
Kunna kommunicera obehindrat med företagets kunder på svenska 

Fyll i din ansökan på ett tydligt sätt med vad för truckbehörigheter du innehar. 

Omfattning
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
Befattning/titel: Truckförare
Anställningsform: Visstidsanställning under veckorna 27 - 43 
Arbetstider Tvåskift, varannan vecka förmiddag, varannan vecka eftermiddag 
Ort: Åseda
Start: Vecka 27

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Truckförare till företag i Åseda

Truckförare
Läs mer Maj 12
Vårt kundföretag i Åseda söker efter en erfaren truckförare för ett vikariat under veckorna 27 till 43!

Dina arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna består främst av truckörning vid utlastningen samt orderplock. truckörningen kan i viss mån innebära mer avancerade moment. Arbetet kommer innebära kontakt med företagets kunder och andra uppgifter som uppkommer på lagret. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: 
Inneha truckkort A1-A4 B1-B4
Tidigare erfarenhet av att köra truck
Du ska vara minst 18 år + 
Kunna kommunicera obehindrat med företagets kunder på svenska 

Fyll i din ansökan på ett tydligt sätt med vad för truckbehörigheter du innehar. 

Omfattning
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
Befattning/titel: Truckförare
Anställningsform: Visstidsanställning under veckorna 27 - 43 
Arbetstider Tvåskift, varannan vecka förmiddag, varannan vecka eftermiddag 
Ort: Åseda
Start: Vecka 27

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

IT-lager i Växjö söker fler medarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Maj 5
Vårt kundföretag i Växjö söker fler medarbetare till sitt IT-lager för omgående start. 

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära upplockning av datorer, hantering och radering av programvaror, ta bort känslig information samt kontrollera IT-utrustning. Uppgifterna är precis som de låter väldigt varierande. Här kommer du arbeta i en mycket trivsam miljö med härliga kollegor.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och positiv som person. Om du har en gymnasieutbildning eller ett intresse IT och teknik är det meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Arbetsuppgifterna innebär hantering av känsligt material och vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. 

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid måndag till fredag
Ort: Växjö
Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.
 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu