Adecco Sweden AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Adecco Sweden AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

TIG-svetsare till Växjö

Svetsare, manuell
Läs mer Dec 4
OM TJÄNSTEN

Vi söker just nu efter erfarna och passionerade svetsare med specialkompetens inom TIG-svetsning för att ansluta till vårt dedikerade team. Det här är en unik möjlighet att bli en del av en framstående organisation och bidra till spännande projekt hos vår kund i Växjö.

Som TIG-svetsare kommer du att vara ansvarig för att genomföra kvalitativ svetsning enligt givna specifikationer. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

• Utföra TIG-svetsning med hög precision och kvalitet.
• Arbeta med olika material och tjocklekar enligt projektets krav.
• Säkerställa att alla svetsarbeten uppfyller branschstandarder och följer säkerhetsföreskrifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas omgående så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

OM DIG
Vi söker kandidater med följande kvalifikationer:
• Erfarenhet av TIG-svetsning är ett krav.
• Gedigen erfarenhet av svetsning inom industri- eller tillverkningsmiljö.
• Förmåga att arbeta självständigt och i team.
• Kunskap om olika material och svetsmetoder.
• Certifikat inom svetsning är meriterande.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås

Maskinmontör
Läs mer Nov 24
Om tjänsten
Vi söker engagerade medarbetare med intresse för produktion och en fallenhet för montering till uppdrag med start löpande hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco. I din roll som montör hos Volvo CE Braås kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära montering av fordonets komponenter. Här får du möjlighet att utnyttja din praktiska sida, då monteringen av varje maskin görs från grunden. Detta hantverk ställer höga krav på dig som montör, men ger också ett variationsrikt och utvecklande arbete.
Arbetsgruppen omfattas av ett öppet arbetsklimat där en jobbar nära sina kollegor och stor vikt läggs vid att skapa och behålla en god arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.
Arbetet är förlagt på dagtid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Observera att denna annons riktar sig för kommande uppdrag.

Om dig
Du som ansöker bör ha viss förkunskap och erfarenhet av montering, gärna från industrisektorn. Vidare önskar vi att du även har erfarenhet från arbete som krävt hög stresstålighet, antingen från ex. tillverkningsindustri eller annat område som exempelvis servicebranschen. För rollen krävs det att du är ansvarstagande och besitter en hög arbetsmoral samt månar om att organisationens rutiner, regler och policys efterlevs. Som person är du driven och positivt inställd till ny kunskap och utveckling. Du är plikttrogen och du ser din del i kedjan och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är du en flexibel och god lagspelare som med ödmjukhet tar ansvar för din egen såväl som teamets prestation, likväl som att du bidrar till gruppens välbefinnande och trivsel på arbetet.

För att lyckas bra i rollen som montör är det viktigt att du:

- Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats
- Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater
- Är van vid arbete i högt tempo
- Behärskar svenska språket väl, i tal såväl som skrift

Det är särskilt meriterande om du har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. Vänligen bifoga dina eventuella behörigheter i din ansökan, såsom travers eller andra behörigheter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start löpande efter behov. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ellen Nilsson via Ellen.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Montör, Industri, Tillverkningsindustri,Yrkesutbildning, Fordon, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Strategisk inköpare till Volvo Braås

Finansekonom
Läs mer Nov 21
Är du en erfaren inköpare med ett strategiskt tankesätt? Har du intresse av att utveckla affärsrelationer och leda förhandlingar? Besitter du de kvalifikationer som krävs för att driva framgångsrika inköpsinitiativ? Då kan detta vara din nästa utmaning!

Vi söker en engagerad och kunnig inköpare till Volvo Braås dynamiska PUR-team. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att excellera i rollen, ser vi fram emot din ansökan. Detta är möjligheten att bli en viktig del av Volvos framgångsrika team och bidra till deras fortsatta tillväxt.

Om tjänsten
Till Volvo Braås PUR-team söker vi nu en strategisk inköpare. Teamet består idag av 21 personer med olika roller. I rollen som inköpare kommer du att ha ansvar för att leda och genomföra strategiskt inköpsarbete genom att initiera och driva inköps- och kostnadsreduceringsprocesser. Du kommer även att utveckla och implementera segmentstrategier inom ditt ansvarsområde samt driva strategiska inköpsaktiviteter inom den relevanta varugruppen.

Huvudsakliga ansvarsområden:
• Sourcing av nya komponenter till våra projekt och produktion
• Utveckla affärsrelationer med leverantörer
• Ledning och/eller stödja i förhandlingar samt hantera leverans- eller kostnadsrelaterade frågor
• Bidra till utvecklingen av våra leverantörsstrategier
• Ansvarig för den dagliga verksamheten med våra leverantörer

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas omgående så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

Om dig
Vi ser att du är en kommunikativ och öppensinnad person med erfarenhet av att arbeta inom inköp. Din drivkraft och vilja att ta egna initiativ gör att du når dina mål. Du är en lagspelare som trivs med att vara en del av Volvos fantastiska team.

Kvalifikationer:
• Erfarenhet av arbete inom inköp och bevisade förhandlingsegenskaper
• Fördelaktigt med erfarenhet från arbete inom industrisektorn och i nya utvecklingsprojekt
• God kommunikationsförmåga på engelska och svenska är nödvändig på grund av vårt globala arbetsklimat
• Fördelaktigt med erfarenhet av arbete med SAP och tekniskt intresse/erfarenhet

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

Kontaktinformation
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Platschef med regionsansvar till globalt bolag

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 16
För Sodexos räkning söker vi nu en platschef som vill driva och utveckla Sodexos verksamheter i sydöstra Sverige. Det här är en roll där du erbjuds en fartfylld och varierande vardag, där du får vara med och göra skillnad. Har du mångårig och bred erfarenhet från servicebranschen och känner dig redo för en ny utmaning i karriären? Har du dessutom haft personalansvar och ekonomiskt ansvar tidigare? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som platschef på Sodexo har du det yttersta ansvaret för leverans mot kund, där du agerar lyhört för kundernas behov samt säkerställer att Sodexo fullföljer sitt uppdrag på bästa sätt.

Dina ansvarsområden inkluderar:

• Övergripande ansvar för den totala driften.
• Personalansvar för ett 40-tal medarbetare inom städ och utemiljö. Du säkerställer en säker arbetsmiljö och hög produktivitet i ditt team.
• Ansvar för budget, resultat och kvalitet, samt för uppföljning och utveckling av verksamheten.
• Att upprätthålla goda relationer med kunder och utveckla samarbetena för ökad lönsamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid. Arbetet sker huvudsakligen under kontorstid men viss flexibilitet krävs. Du kommer ansvara för regionen Växjö, Kalmar, Karlshamn och Karlskrona med omnejd. Eftersom dina medarbetare arbetar på olika orter är resande en naturlig del av din vardag. Vi ser med fördel att du som söker bor i Växjö, men möjlighet till annan placeringsort inom ansvarsområdet finns.

Vem är du?
Vi söker dig med flexibel inställning som trivs i en händelserik roll med omväxlande arbetsuppgifter. Ditt ledarskap och din känsla för hög servicenivå sprider glädje och bidrar till en bättre vardag för både kunder och medarbetare. Du är en problemlösare som får saker att hända. Vidare är du strukturerad, har god planeringsförmåga och förstår vikten av att arbeta proaktivt.

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker:

• Har mångårig och bred erfarenhet från servicebranschen. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll och/eller inom service management eller motsvarande bransch.
• Har haft personalansvar och ekonomiskt ansvar.
• Besitter ett starkt kund- och verksamhetsfokus samt vilja och förmåga att utveckla både dig själv och andra.
• Har administrativ erfarenhet samt god dator- och systemvana.
• Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
• Har B-körkort. Detta är en förutsättning då du kommer köra i tjänsten.

Om Sodexo
Sodexokoncernen är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för både kunder och medarbetare, och utmärker sig genom en hållbar affärsmodell och ett brett serviceutbud. Sodexo bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där de har verksamhet. Med omsorg servar 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov, med syftet att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv, för alla.

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till utveckling och tillväxt - då är du välkommen till Sodexo! 

Om rekryteringsprocessen
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Adecco och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Pga. GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Fedeli på marie.fedeli@adecco.se eller +4673 684 16 54. Skriv vilken tjänst det gäller i ditt mail och länka gärna till annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Platschef. Mellanchef. Avdelningschef. Distriksansvarig. Service management. Facility management. Städservice. Växjö. Karlshamn. Karlskrona. Kalmar. Adecco.

Ansök nu

Konsultchef/Business Manager till Karlskrona och Växjö

Personalchef/HR-chef
Läs mer Okt 13
Vill du arbeta hos en av världens största HR-Partners i en miljö som präglas av energi och professionalism? Är du driven, vill arbeta med försäljning och att bygga långsiktiga relationer?
Vi vill välkomna en ny kollega till vårt fantastiska team och söker nu en Konsultchef/Business Manager (nedan Business Manager) som brinner för att bygga värdeskapande relationer där du har kund, kandidat och konsult i fokus.
Om tjänsten
Adecco har i mer än 20 år varit en viktig del av arbetsmarknaden i Karlskrona och Växjö. Vi har genom åren samarbetat med hundratals bolag och givit tusentals människor arbete. Vår styrka är att vi är en global aktör samtidigt som vi har lokal förankring och stor kunskap om den nära marknaden.
Nu söker vi ytterligare en Business Manager till Adecco med placering i Karlskrona eller Växjö.
Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av både kollektivpersonal och tjänstemän till våra kunder.
Som Business Manager är du ledare med personalansvar för ett antal konsulter som arbetar hos våra kunder. Då rollen och arbetsuppgifterna är varierande, kräver det att du är lösningsfokuserad och flexibel och gillar att ta ett stort eget ansvar och trivs lika bra att jobba självständigt som i grupp.
Tempot är högt och vi har ett stort fokus på försäljning och relationsskapande aktiviteter.
Vi strävar efter att ha ett nära samarbete och att kontinuerligt bygga relationer med kund, konsult och kollegor. Rollen är varierande, vilket kräver att du är lösningsfokuserad och flexibel.
Du rapporterar direkt till vår Regional Branch Manager.
Ansvarsområde
Arbetsuppgifterna är varierande med alltifrån rekrytering av konsulter, merförsäljning, nykundsbearbetning, utvecklingssamtal samt en stor del planering och personalfrågor.
Stort fokus ligger på att bibehålla och utveckla befintliga kunder men också att bearbeta nya potentiella kunder. Genom engagemang och nyfikenhet skapar du god relation och kännedom om respektive kund.
Du initierar och ger förslag till förbättring, effektivisering och utveckling så att samarbetet mellan Adecco och kunden kan bli framgångsrikt, både på kort och lång sikt.
Hos oss är vikten av samarbete högre än den individuella prestationen, vilket medför att vi vid behov hjälper varandra med olika uppgifter.
Vi arbetar dagligen med våra värderingar - Passion, Entrepreneurship, Responsibility, Customer Centricity and Team Spirit och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa situationer.
Kvalifikationer
Kommunikativ: du hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Säljdriven: du drivs av att göra affärer och tar tillvara affärsmöjligheter på bästa sätt. Du har redan ett affärsnätverk och bra koll på näringslivet i regionen.
Serviceorienterad: du levererar efter kundernas, kandidaternas och konsulternas behov inom den förväntade tidsramen.
Strukturerad: du trivs med att arbeta i ett högt tempo med en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera och agera.
Lagspelare: du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.
Systemvana: Det är en fördel om du är van att arbeta i olika system.
Erfarenhet: Det väger tungt om du har erfarenhet från bemannings-rekryteringsbranschen alt har du i närtid erfarenhet från en kundorienterad verksamhet med direkt ansvar för leverans av tjänster som präglas av hög servicegrad, schemaläggning, korta deadline och snabba beslut.
Övrigt: B-körkort är ett krav (Ett plus om du kan använda egen bil i tjänsten).Om dig
Du drivs av att bygga förtroendeingivande relationer. Du är affärsmässig och innehar förmågan att fånga upp kunders önskemål och har stort fokus på att hitta lösningar samt utvecklingsområden.
Du är en god ledare och förebild som bidrar till en hög kund och konsultnöjdhet.
Du brinner för affären och leverans där du har kund, konsult och kandidat i fokus! Som person är du ansvarstagande, proaktiv, arbetar strukturerat och när det krävs så har du inga problem att ta snabba beslut.
Vi söker dig som vill ha kul på jobbet i ett litet och tight team och som mer än gärna sprider positiv energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!
Vi erbjuder
Du tillhör team i Karlskrona/Växjö och kontoret i Karlskrona ligger mitt i stan i det nya kvarteret Pottholmen och i Växjö har vi kontoret i BYN i Iconhuset.
Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Start är enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.


Din ansökan
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 17 november. Du ansöker via länken nedan.
Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Regional Branch Manager Susanne Zec på susanne.zec@adecco.se eller 0736-84 77 57.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Varför välja oss
Det är en spännande tid att vara en del av vårt team! Vi är stolta över att vara ett ledande globalt företag vars kunskap är efterfrågad och vi bryr oss om att göra det bästa jobbet vi kan för att säkerställa en bättre framtid för alla. Vi gör detta genom att bygga vår Future@Work strategi som ett enat team av 30 000+ kollegor som arbetar i över 60 länder globalt.
Som en av världens största arbetsgivare tror vi på talang oberoende av bakgrund och fokuserar på de olika och unika färdigheter som våra medarbetare har med sig. Vi strävar efter att främja en kultur av tillhörighet och syfte, en miljö där alla kan trivas och känna sig engagerade och där skillnad respekteras och värderas. Vårt engagemang för rättvisa, lika möjligheter, inkludering och mångfald är en del av vårt bredare engagemang för att respektera grundläggande mänskliga rättigheter i hela vår värdekedja. Adecco Group är stolt över att vara en arbetsgivare för lika möjligheter.

Ansök nu

Orderhandläggare till Växjö

Orderadministratör
Läs mer Okt 16
OM TJÄNSTEN
Vi söker en engagerad och kompetent orderhanterare till vår kund i Växjö. Vår kund är inne i en spännande period med övergång till det nya affärssystemet SAP och behöver en passionerad individ som kan hjälpa dem navigera genom denna förändring. Detta är ett temporärt uppdrag som sträcker sig önskvärt från november 2023 till september 2024.

Arbetsuppgifter:
Som orderhanterare kommer du att ha en central roll i att ta emot och hantera order i kundens M3-system. Ditt arbete kommer att vara avgörande under övergången till SAP, där din kunskap om M3 kommer att värderas högt. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Ta emot och registrera order i M3-systemet.
Säkerställa att orderprocessen är smidig och effektiv.
Bidra till en framgångsrik övergång till SAP.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas snabbt så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

OM DIG
För att trivas och vara framgångsrik i denna roll letar vi efter någon som är serviceinriktad, ambitiös och har gedigen kunskap i affärssystemet M3. Utöver detta är följande egenskaper och erfarenheter meriterande:

Organiserad: Du är välstrukturerad och kan hantera flera uppgifter samtidigt med precision och noggrannhet.
Kommunikativ: Du har utmärkta kommunikationsförmågor och kan samarbeta effektivt med olika team inom organisationen.
Flexibel: Du är anpassningsbar och trivs med förändring, vilket är viktigt under övergången till SAP.
Erfarenhet av SAP & M3: Om du har tidigare erfarenhet av SAP är detta en fördel, men det är inte ett krav.
Passion för förbättring: Du är en person som alltid strävar efter att hitta bättre sätt att utföra arbetsuppgifter på och är villig att lära dig nya saker.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Truckförare till livsmedelsföretag i Ingelstad

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Okt 18
Är du en erfaren och duktig truckförare på jakt efter nytt jobb? Är du driven, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral. Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Vår kund är ett livsmedelsföretag som producerar, packar och levererar olika livsmedel. Produktionen sker i Tingsryd och Ingelstad. Organisationen är i ständig utveckling och med många avdelningar med olika arbetsmoment och varierande teknisk svårighetsgrad.
Nu behöver vi stärka upp deras logistikavdelning med duktiga truckförare. Arbetsuppgifterna innebär, truckkörning i produktionen samt godsmottagningen vid in och utleverans.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter hög arbetsmoral, förmåga att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang.

Vidare är det viktigt att du:
• Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en positiv arbetsinsats.
• Visar intresse och respekt för ditt arbete och dina kollegor.
• Har 2-3 års erfarenhet av truckkörning
• Flytande svenska i både i tal och skrift.
• Har god datorvana och god fysik.
• Truckkort A & B
• Klarar av skiftarbete och har hög flexibilitet avseende arbetstid.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen:
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund i Ingelstad. Det kan förekomma något pass i Tingsryd så du måste vara bekväm med det och ha möjlighet att ta dig både till Ingelstad och Tingsryd.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Olika arbetstider förekommer.
Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av en videointervju som du själv spelar in via en länk vi skickar på din mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör videointervjun för att komma vidare i urvalet.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Truckförare till Volvo CE i Braås

Truckförare
Läs mer Sep 28
Om tjänsten
Vi söker erfarna truckförare till uppdrag med start efter sommaren hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco.
Som truckförare hos Volvo CE Braås kommer du att placeras på en av tre avdelningar alternativt rotera mellan dessa. Förutom truckkörning som den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer dina ansvarsområden, beroende på placering, att innebära lossning och lastning av lastbil, hantering av stora gods samt viss kittning av material, logistik och interntransport samt administrativa inslag med inregistrering samt hantering av följesedlar. Arbetet utförst efter ett taktat flöde och du kommer till största del att köra motviktstruck och/eller D1. Arbetet som truckförare på Volvo Braås innebär en primär placering vid en tre av avdelningar där den huvudsakliga arbetsuppgiften är truckkörninging. Observera dock att det kan förekomma viss rotation i arbetsfördelningen och att du därför kan komma att omplaceras under uppdragets gång till någon av de övriga avdelningar där truckkörning förekommer. Du som ansöker bör därför vara flexibel i din yrkesroll och öppen för samtliga dessa arbetsuppgifter.

Det är av vikt att du är en skicklig truckförare (främst motviktstruck) då det är trångt och marginalerna är små. Det är även viktigt att du lägger stor vikt vid trafiksäkerhet då du kan komma att hantera gods utomhus där det är mycket trafik. I ditt arbete kommer du att bland annat hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget. Här är det viktigt med förmåga att planera väl och ansvara för att flödet av material fungerar och når fram i tid.

Arbetet är förlagt på dagtid alternativt kvällstid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin inom logistik och truckkörning och med särskild skicklighet i att framföra motviktstruck. I din roll som truckförare är du ansvarstagande och månar om att organisationens rutiner, regler och policys efterlevs. Som person är du självgående och strävar efter struktur och att planera ditt arbete på bästa sätt utifrån verksamhetens behov. Du är plikttrogen och du ser din del i kedjan och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är du en flexibel och god lagspelare som med ödmjukhet tar ansvar för din egen såväl som teamets prestation, likväl som att du bidrar till gruppens välbefinnande och trivsel på arbetet.

Viktigt för tjänsten är:
-har tidigare erfarenhet av truckkörning
-har truckbehörigheterna A1-A4, B1-B4, (starkt meriterande om du även har behörighet D1)
-är stresstålig
-kan arbeta självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
-behärskar svenska flytande i tal och skrift

Det är även särskilt meriterande om du har B-körkort samt behörighet för, och kan köra, hjullastare C2.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch.Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start efter sommaren. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30 alternativt kvällstid måndag till torsdag 14:00 – 24:00. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ellen Nilsson via Ellen.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Truckförare, Truckkörning, Hjullastare, Motviktstruck, Logistik, Industri, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Nu söker vi däckmontörer till Växjö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 28
Gillar du att arbeta i ett högt tempo och har ett intresse för bilar? Då tror vi att denna tjänsten är något för dig! 

Om tjänsten: 
Våren närmar sig och vi söker nu efter duktiga däckmontörer för säsongsarbete preliminärt vecka 42 fram till vecka 50. Anställningen är hos oss på Adecco, placering är hos vår kund. Tjänsten är en anställning på 100%, dagtid. 

Du kommer jobba hos vår kund som är en etablerad däckfirma. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa kunder med däckbyte. Det finns möjlighet att arbeta både i Växjö samt i Ljungby, vänligen ange i din ansökan vilken ort som du föredrar. 

Vem är du: 
Vi söker dig som är stresstålig, arbetsvillig och som inte är rädd för att smutsa ner dig. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt sätt gentemot kunder och kollegor. Vi ser gärna att du som söker till exempel har läst fordonsprogrammet, jobbat med däckbyten eller har ett privat intresse för bilar. Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är B-körkort och god fysik. Har du erfarenhet av krängning och balansering av däck är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Hansson sandra.hansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

Sökord
Däckmontör, montör, däck, bilfirma, däckfirma, fordon, Kronoberg, Adecco, extrajobb, säsong

Ansök nu

Logistikmedarbetare till kund i Växjö

Logistiker
Läs mer Aug 28
Logistikmedarbetare till kund i Växjö

Har du erfarenhet av att jobba med logistik? Är du erfaren och duktig på att köra truck och jobba på godsmottagning/packning? Då har vi uppdraget som passar just dig!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är placerad i Växjö och är världsledande i sin bransch. Du arbetar på en industri, med att hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget. Du ansvarar för att flödet av material fungerar och planerar ditt arbete väl så att material når fram i tid.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas snabbt så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

OM DIG
Vi söker dig som är en god truckförare. Din tidigare arbetslivserfarenhet med logistik inom industri ger dig en nödvändig insikt i det dagliga jobbet. Som truckförare här ser vi att du har truckkort (A1-A4 och B1-B3). Ett krav är att du har mycket god körvana samt att du har B-körkort.

Som person är du flexibel och mångkunnig. Främst av allt ser vi att du är villig att lära dig och har ett starkt driv.

Krav för tjänsten:

· Att du har truckkort

· Att du har AM-körkort (ingår om du har bilkörkort)

· Erfarenhet av logistik

· Behärskar svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sandra Hansson på mailadress: sandra.hansson@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås

Maskinmontör
Läs mer Sep 18
Om tjänsten
Vi söker engagerade medarbetare med intresse för produktion och en fallenhet för montering till uppdrag med start efter sommaren hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco. I din roll som montör hos Volvo CE Braås kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära montering av fordonets komponenter. Här får du möjlighet att utnyttja din praktiska sida, då monteringen av varje maskin görs från grunden. Detta hantverk ställer höga krav på dig som montör, men ger också ett variationsrikt och utvecklande arbete.
Arbetsgruppen omfattas av ett öppet arbetsklimat där en jobbar nära sina kollegor och stor vikt läggs vid att skapa och behålla en god arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.
Arbetet är förlagt på dagtid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Du som ansöker bör ha viss förkunskap och erfarenhet av montering, gärna från industrisektorn. Vidare önskar vi att du även har erfarenhet från arbete som krävt hög stresstålighet, antingen från ex. tillverkningsindustri eller annat område som exempelvis servicebranschen. För rollen krävs det att du är ansvarstagande och besitter en hög arbetsmoral samt månar om att organisationens rutiner, regler och policys efterlevs. Som person är du driven och positivt inställd till ny kunskap och utveckling. Du är plikttrogen och du ser din del i kedjan och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är du en flexibel och god lagspelare som med ödmjukhet tar ansvar för din egen såväl som teamets prestation, likväl som att du bidrar till gruppens välbefinnande och trivsel på arbetet.

För att lyckas bra i rollen som montör är det viktigt att du:

- Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats
- Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater
- Är van vid arbete i högt tempo
- Behärskar svenska språket väl, i tal såväl som skrift

Det är särskilt meriterande om du har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. Vänligen bifoga dina eventuella behörigheter i din ansökan, såsom travers eller andra behörigheter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start efter sommaren. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ellen Nilsson via Ellen.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Montör, Industri, Tillverkningsindustri,Yrkesutbildning, Fordon, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Söker budbilschaufförer för extraarbete

Lagerarbetare
Läs mer Okt 5
Vi söker engagerade och pålitliga budbilschaufförer för uppdrag i Växjö

Vi söker engagerade och pålitliga lagermedarbetare för deltidsanställning med extraarbete på dagtid 07:00-18:30. Det är viktigt att du redan har en annan sysselsättning på minst 50% och är redo att ta dig an en spännande roll inom lagerhantering. Om du är självgående, har körkort B och har erfarenhet av scanning, lastning, lossning och plock, kan detta vara den perfekta möjligheten för dig.

Ansvarsområden:
• Utföra scanning av varor för att säkerställa korrekt destination
• Transportering av gods i budbil.
• Hantera lastning och lossning av gods för att säkerställa säker transport och korrekt placering
• Plocka varor enligt bestämda rutiner och se till att de är korrekt märkta och förberedda för försändelse
• Upprätthålla ordning och reda på lagret för att säkerställa effektivitet och säkerhet

Kvalifikationer:
• Minst 18 år gammal
• Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande, men inte ett krav
• Körkort B är ett krav
• Fysiskt stark och kapabel att utföra lyft och hantera tungt gods
• Goda kommunikationsförmågor och förmåga att arbeta i team
• Noggrannhet och förmåga att hålla fokus under perioder med hög arbetsbelastning
• Flexibilitet att arbeta extra på kvällar och helger enligt behov

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete hos kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Milena Ramic,  Milena.ramic@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.
Sökord: lager, logistik, budbilschaufför, Växjö, Adecco

Ansök nu

Orderhandläggare till Växjö

Orderadministratör
Läs mer Okt 5
OM TJÄNSTEN
Vi söker en engagerad och kompetent orderhanterare till vår kund i Växjö. Vår kund är inne i en spännande period med övergång till det nya affärssystemet SAP och behöver en passionerad individ som kan hjälpa dem navigera genom denna förändring. Detta är ett temporärt uppdrag som sträcker sig önskvärt från november 2023 till september 2024.

Arbetsuppgifter:
Som orderhanterare kommer du att ha en central roll i att ta emot och hantera order i kundens M3-system. Ditt arbete kommer att vara avgörande under övergången till SAP, där din kunskap om M3 kommer att värderas högt. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Ta emot och registrera order i M3-systemet.
Säkerställa att orderprocessen är smidig och effektiv.
Bidra till en framgångsrik övergång till SAP.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas snabbt så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

OM DIG
För att trivas och vara framgångsrik i denna roll letar vi efter någon som är serviceinriktad, ambitiös och har gedigen kunskap i affärssystemet M3. Utöver detta är följande egenskaper och erfarenheter meriterande:

Organiserad: Du är välstrukturerad och kan hantera flera uppgifter samtidigt med precision och noggrannhet.
Kommunikativ: Du har utmärkta kommunikationsförmågor och kan samarbeta effektivt med olika team inom organisationen.
Flexibel: Du är anpassningsbar och trivs med förändring, vilket är viktigt under övergången till SAP.
Erfarenhet av SAP & M3: Om du har tidigare erfarenhet av SAP är detta en fördel, men det är inte ett krav.
Passion för förbättring: Du är en person som alltid strävar efter att hitta bättre sätt att utföra arbetsuppgifter på och är villig att lära dig nya saker.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Möbelmontör/Vaktmästare till Älmhult

Kontorsvaktmästare
Läs mer Sep 26
Är du flexibel, noggrann och ansvarstagande? Är du händig och gillar enklare montering av möbler och kontorsmaterial? Se hit!

OM KUNDEN
Välkommen till ett företag som bryr sig!
Det handlar om att skapa en bättre vardag för människor världen över. I detta multinationella företag där värderingar speglar verksamheten ligger största vikt vid att trivas och skapa trivsel för andra. Kulturen bygger på gemenskap, entusiasm och glädje. Tillsammans jobbar alla hårt, men har kul under tiden. Företaget satsar alltid på människor med positiv attityd som delar företagets värderingar.

OM UPPDRAGET
Uppdraget är ett uthyrningsuppdrag där Adecco erbjuder en visstidsanställning och hyr ut dig till vår kund. Uppdraget går ut på att montera företagets möbler inför visningar, utställningar och andra tillfällen. Enklare vaktmästartjänster kommer tillkomma. Det kan handla om att montera skrivbord, projektorer, datorskärmar i olika konferensrum.

Arbetet sker dagtid, måndag-fredag 07:00-16:00 i Älmhult.
Uppdraget kan starta omgående och pågår först och främst året ut, men med stor möjlighet till förlängning.

OM DIG
Vi söker dig som är händig och glad. Du ska ha erfarenhet av att följa ritningar och montera efter instruktion. I arbetet kommer du träffa många kontaktpersoner så det är viktigt att du är glad och social och kan driva ett samtal så du representerar företaget på rätt sätt. Delar av arbetet kommer ske på egenhand så det är viktigt att du är självgående och bekväm i att arbeta själv.
Tillsättning kommer ske snabbt så sök in direkt om du är intresserad så kommer vi höra av oss till dig. Vid frågor, se kontaktinformation nedan.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Strategisk Planerare till Borox i Eneryda

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 18
Är du en driven och analytisk lagspelare med erfarenhet av strategisk planering? Vill du arbeta på ett företag ett med stark tillväxt och höga ambitioner där vi tillsammans driver organisationen framåt? Då har Borox i Eneryda tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Strategisk planerare/huvudplanerare är ditt huvudsakliga uppdrag att säkerställa att material- och produktionskapacitet är synkroniserad med kundernas behov. Du kommer att ha en central roll i att analysera och optimera planering och anskaffning för att kontinuerligt förbättra processer och resultat.
I rollen som Strategisk planerare/huvudplanerare kommer du att arbeta tillsammans med flera avdelningar, inklusive marknad, finplanering, inköp, underhåll och produktionsledning. Du kommer att rapportera direkt till platschefen.
Ansvar för att uppdatera och underhålla vårt MPS-system ingår i rollen. Genom att säkerställa att finplaneringen har korrekta underlag för att skapa effektiva körplaner och att inköpsavdelningen har rätt information för att skapa beställningar och övervaka leveranser, kommer du att bidra till att hålla våra leveranstider till kunderna och att kommunicera eventuella avvikelser till vårt säljteam.

Om dig
Vi letar efter en driven och analytisk person med en teknisk högskoleutbildning och gedigen erfarenhet av strategisk planering. Du har tidigare arbetat med att analysera och optimera produktions- och leveranskedjeprocesser, och du är van vid att hantera komplexa planeringsutmaningar. Du trivs i en miljö där du får samarbeta med olika intressenter och har en stark förmåga att kommunicera och samarbeta över avdelningsgränserna.
För att lyckas i rollen som strategisk planerare behöver du ha förmågan att se helheten samtidigt som du kan hantera detaljer och arbeta noggrant. Du är resultatorienterad och har förmågan att driva förändring och förbättringar inom planering och anskaffning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utveckla och förbättra planerings- och anskaffningsmetoder och att du har god kunskap och erfarenhet av MPS-system samt Microsoft Office. Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. B-körkort och tillgång till bil är krav.

Viktigt för tjänsten är:
• Teknisk högskoleutbildning
• Tidigare erfarenhet inom planering och optimering
• God kunskap och erfarenhet av MPS-system
• Gärna erfarenhet av Monitor
• Goda kunskaper inom IT och användning av analysverktyg
• Förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Borox
BOROX International AB är en av världens ledande tillverkare av slitstål till skopor, väghyvlar och snöplogar. Dagligen skickas gods till Nordamerika, Asien och runt om i Europa.
Flera av världens största tillverkare av skopor köper sitt slitstål av oss. Det gör oss väldigt stolta. Det är ett bevis på våra produkters höga kvalitet och slitstyrka samt vår utmärkta kundservice. Med trygga rötter i en bysmedja från år 1920 har tradition och erfarenhet byggts upp under lång tid. I kombination med innovativa tekniklösningar, högkvalitativt råmaterial och en lyhördhet inför våra kunders behov, kan vi erbjuda den bästa lösningen för varje verksamhet.
Borox finns på två orter i Sverige, i Oxelösund där även huvudkontoret finns samt i Eneryda i Småland. I Eneryda sker den största delen av vår produktion och här finns även vårt moderna centrallager.
Om du blir en av oss får du en viktig roll inom ett företag med stark tillväxt och höga ambitioner, vi är ett expansivt företag med stabil ekonomi. Det är vårt mål att vara en attraktiv och mångkulturell arbetsplats som präglas av arbetsglädje och mångfald. Att arbeta på Borox innebär att vi tillsammans driver organisationen framåt för att fortsätta utveckla och förbättra våra produkter samt verksamhet.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.
Sista ansökningsdag är 23-10-01, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Adecco Carina Falck på 0736–847245 eller carina.falck@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
#produktionsplanering #Borox #AdeccoRekrytering

Ansök nu

Processansvarig till Borox i Eneryda

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 18
Är du en resultatinriktad lagspelare med erfarenhet som processansvarig? Vill du arbeta på ett företag ett med stark tillväxt och höga ambitioner där vi tillsammans driver organisationen framåt? Då har Borox i Eneryda tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Processansvarig på Borox International AB har du en viktig roll i att säkerställa att våra produktionsprocesser är optimerade och levererar högkvalitativa resultat. Ditt ansvar omfattar att arbetsmiljösäkra, kvalitetssäkra och effektivisera våra produktionsprocesser samt kontinuerligt förbättra dem. Du kommer att delta i investeringsprojekt och ha ansvar för att säkerställa att säkerhets-, kvalitets- och prestandakrav uppfylls. Som en del av vårt team kommer du att samverka med alla funktioner inom företaget och spela en central roll i att driva kontinuerliga förbättringar.
Du är direkt underställd platschefen i denna tvärfunktionella befattning.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med produktionsprocesser och har kunskap inom arbetsmiljö, kvalitetssäkring och processutveckling från tillverknings eller processindustri. Du är en självgående person som trivs med att driva förändring och kontinuerliga förbättringar. Du har god analytisk förmåga och kan identifiera och åtgärda avvikelser från processmålen. Som person är du kommunikativ och har förmågan att samarbeta och skapa goda relationer på alla nivåer i organisationen. Du är resultatorienterad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt.
Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. B-körkort och tillgång till bil är krav.

Viktigt för tjänsten är:
• Relevant utbildning och erfarenhet
• Microsoft Office
• Gärna erfarenhet av Monitor
• Goda kunskaper inom IT och användning av analysverktyg
• Förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Borox
BOROX International AB är en av världens ledande tillverkare av slitstål till skopor, väghyvlar och snöplogar. Dagligen skickas gods till Nordamerika, Asien och runt om i Europa.
Flera av världens största tillverkare av skopor köper sitt slitstål av oss. Det gör oss väldigt stolta. Det är ett bevis på våra produkters höga kvalitet och slitstyrka samt vår utmärkta kundservice. Med trygga rötter i en bysmedja från år 1920 har tradition och erfarenhet byggts upp under lång tid. I kombination med innovativa tekniklösningar, högkvalitativt råmaterial och en lyhördhet inför våra kunders behov, kan vi erbjuda den bästa lösningen för varje verksamhet.
Borox finns på två orter i Sverige, i Oxelösund där även huvudkontoret finns samt i Eneryda i Småland. I Eneryda sker den största delen av vår produktion och här finns även vårt moderna centrallager.
Om du blir en av oss får du en viktig roll inom ett företag med stark tillväxt och höga ambitioner, vi är ett expansivt företag med stabil ekonomi. Det är vårt mål att vara en attraktiv och mångkulturell arbetsplats som präglas av arbetsglädje och mångfald. Att arbeta på Borox innebär att vi tillsammans driver organisationen framåt för att fortsätta utveckla och förbättra våra produkter samt verksamhet.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.
Sista ansökningsdag är 23-10-01, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Carina Falck på Adeccopå 0736–847245 eller carina.falck@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
#processansvarig #Borox #AdeccoRekrytering

Ansök nu

Administratörer sökes till Växjö med omnejd

Administrativ assistent
Läs mer Aug 28
Vi söker nu proaktivt efter engagerade och noggranna administratörer som vill bli en värdefull del av vår kunds team. Som administratör kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidiga och effektiva arbetsflöden samt bidra till företagets övergripande framgång.

OM ARBETET

Som administratör kommer du att vara ansvarig för en mängd varierande administrativa uppgifter som är avgörande för verksamhetens funktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden kan komma att inkludera:

• Hantering av inkommande och utgående korrespondens, inklusive e-post och brev.
• Registrering och dokumentation av viktiga företagsdata.
• Upprätthållande av databaser och arkiv för att säkerställa ordning och tillgänglighet.
• Koordinering av möten, resor och evenemang.
• Assistera i fakturahantering och bokföring.
• Kundkontakt och support via telefon och e-post.
• Allmänna kontorsuppgifter för att bidra till en välorganiserad arbetsmiljö.

OM DIG
För att trivas och lyckas i rollen som administratör hos oss, ser vi gärna att du har följande kvalifikationer och egenskaper:

Relevant bakgrund: Du har en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi eller liknande område. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är starkt meriterande.

Organisatorisk skicklighet: Du är strukturerad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt utan att kompromissa med noggrannheten.

Kommunikativ förmåga: Du kommunicerar tydligt och professionellt, både i skrift och muntligt. Kundkontakt kräver en vänlig och hjälpsam attityd.

IT-kunskaper: Du är bekant med vanliga kontorsprogram och har en förmåga att snabbt lära dig nya system och verktyg.

Initiativtagande: Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är proaktiv i att identifiera och lösa problem.

Samarbetsförmåga: Du trivs i en teammiljö och kan samarbeta med kollegor på olika nivåer.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av en videointervju och ett personlighetstest. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du utför dessa så snart du kan.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se
Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Montörer sökes till Växjö med omnejd

Maskinmontör
Läs mer Aug 22
Har du erfarenhet av att jobba som montör? Har du kunskap och intresse för montering? Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral?
Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Flera av våra kunder i Växjö och i Växjös kranskommuner söker nu montörer. Vi söker därför dig som har intresse och erfarenhet av att arbeta som montör. Det kan handla om att montera förmontage, tillbehör och maskiner enligt ritningar och monteringsinstruktioner. Det är viktigt att du prioriterar säkerhet och kvalitet på produkter och på arbetsplatsen.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställning till att se möjligheter i stället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och strävan efter ny kunskap.
Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kunder erbjuda dig alla möjligheter till utveckling.

Om anställningen
Tjänsten kommer bli ett konsultuppdrag med placering hos någon av våra kunder. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Vi tillsätter löpande efter våra kunders behov så skicka in din ansökan redan idag!

För att enklare matcha dig mot en av våra kunder använder vi oss av ett personlighetstest samt en videointervju i vår rekryteringsprocess. I början av processen kommer du få ut länkar till dessa. För att gå vidare i processen är det därför viktigt att du utför dessa så snart du kan.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Sökord
Industri, Montör, Adecco,

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till livsmedelsföretag i Ingelstad

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Sep 20
Är du en erfaren och duktig truckförare på jakt efter nytt jobb? Är du driven, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral. Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Vår kund är ett livsmedelsföretag som producerar, packar och levererar olika livsmedel. Produktionen sker i Tingsryd och Ingelstad. Organisationen är i ständig utveckling och med många avdelningar med olika arbetsmoment och varierande teknisk svårighetsgrad.
Nu behöver vi stärka upp deras logistikavdelning med duktiga truckförare. Arbetsuppgifterna innebär, truckkörning i produktionen samt godsmottagningen vid in och utleverans.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter hög arbetsmoral, förmåga att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang.

Vidare är det viktigt att du:
• Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en positiv arbetsinsats.
• Visar intresse och respekt för ditt arbete och dina kollegor.
• Har 2-3 års erfarenhet av truckkörning
• Flytande svenska i både i tal och skrift.
• Har god datorvana och god fysik.
• Truckkort A & B
• Klarar av skiftarbete och har hög flexibilitet avseende arbetstid.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen:
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund i Ingelstad. Det kan förekomma något pass i Tingsryd så du måste vara bekväm med det och ha möjlighet att ta dig både till Ingelstad och Tingsryd.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Olika arbetstider förekommer.
Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av en videointervju som du själv spelar in via en länk vi skickar på din mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör videointervjun för att komma vidare i urvalet.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Driven säljare till Fazer Sweden AB i Växjö

Utesäljare
Läs mer Aug 18
Redo för ett välsmakande jobb? Är du en driven och strukturerad person som tycker om att möta människor och skapa ögonblick som gör skillnad?
Då kan detta vara rätta utmaningen för dig!

Som säljare hos oss arbetar du med en portfölj av framgångsrika varumärken så som Dumle, Geisha, Karl Fazer, Ögon, Tutti Frutti, Aito, Froosh och Frebaco.
Vi söker en driven och serviceinriktad säljare till vårt team på Fazer Sweden!
I rollen som säljare ansvarar du för att introducera och sälja in produkter till kunderna inom dagligvaruhandeln och hjälper till med synliga exponeringslösningar och kampanjer. Tillsammans med butikerna lägger du upp kortsiktiga och långsiktiga mål gällande lönsamhet och sortiment samt ansvarar för att löpande bygga och vårda relationerna med dina kunder.
Du utgår från hemmet och besöker dagligen butiker och presenterar våra produkter med ansvarsområde inom Växjö, Värnamo, Älmhult, Vetlanda, Tingsryd, Ljungby, Olofström och Skillingaryd. Lämplig bostadsort är därav Växjö med omnejd.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som är driven och brinner för att skapa goda resultat och leverera efter uppsatta mål. Du har ett intresse för ekonomi och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med butiksmarginaler och prissättning. För att vara lämplig i rollen som säljare hos oss har du goda Office kunskaper samt innehar B-körkort. Du ska även vara flytande i svenska i både tal och skrift.
Som person är du utåtriktad, social och positiv med ett intresse för kundrelationer och service. Vi söker dig som är strukturerad och självgående med en positiv inställning till utveckling och förändring. För att trivas i rollen som säljare tror vi att du är redo för en utmaning inom en varugrupp där flera andra starka aktörer konkurrerar och du är motiverad för att lyfta våra varumärken på marknaden.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Sweden får du möjlighet och förmånen att arbeta med några av branschens starkaste varumärken.

Kontaktuppgifter
Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester samt videointervjuer som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco:
Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Fazer, Choklad, dagligvaruhandel, Adecco, Växjö, Exponering, Butik, Försäljning, Handel, Kundrelationer, Relationskapare

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till livsmedelsföretag i Ingelstad

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Aug 10
Är du en erfaren och duktig truckförare på jakt efter nytt jobb? Är du driven, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral. Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Vår kund är ett livsmedelsföretag som producerar, packar och levererar olika livsmedel. Produktionen sker i Tingsryd och Ingelstad. Organisationen är i ständig utveckling och med många avdelningar med olika arbetsmoment och varierande teknisk svårighetsgrad.
Nu behöver vi stärka upp deras logistikavdelning med duktiga truckförare. Arbetsuppgifterna innebär, truckkörning i produktionen samt godsmottagningen vid in och utleverans.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter hög arbetsmoral, förmåga att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang.

Vidare är det viktigt att du:
• Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en positiv arbetsinsats.
• Visar intresse och respekt för ditt arbete och dina kollegor.
• Har 2-3 års erfarenhet av truckkörning
• Flytande svenska i både i tal och skrift.
• Har god datorvana och god fysik.
• Truckkort A & B
• Klarar av skiftarbete och har hög flexibilitet avseende arbetstid.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen:
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund i Ingelstad. Det kan förekomma något pass i Tingsryd så du måste vara bekväm med det och ha möjlighet att ta dig både till Ingelstad och Tingsryd.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Olika arbetstider förekommer.
Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av en videointervju som du själv spelar in via en länk vi skickar på din mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör videointervjun för att komma vidare i urvalet.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås

Maskinmontör
Läs mer Jul 11
Om tjänsten
Vi söker engagerade medarbetare med intresse för produktion och en fallenhet för montering till uppdrag med start efter sommaren hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco. I din roll som montör hos Volvo CE Braås kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära montering av fordonets komponenter. Här får du möjlighet att utnyttja din praktiska sida, då monteringen av varje maskin görs från grunden. Detta hantverk ställer höga krav på dig som montör, men ger också ett variationsrikt och utvecklande arbete.
Arbetsgruppen omfattas av ett öppet arbetsklimat där en jobbar nära sina kollegor och stor vikt läggs vid att skapa och behålla en god arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.
Arbetet är förlagt på dagtid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Du som ansöker bör ha viss förkunskap och erfarenhet av montering, gärna från industrisektorn. Vidare önskar vi att du även har erfarenhet från arbete som krävt hög stresstålighet, antingen från ex. tillverkningsindustri eller annat område som exempelvis servicebranschen. För rollen krävs det att du är ansvarstagande och besitter en hög arbetsmoral samt månar om att organisationens rutiner, regler och policys efterlevs. Som person är du driven och positivt inställd till ny kunskap och utveckling. Du är plikttrogen och du ser din del i kedjan och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är du en flexibel och god lagspelare som med ödmjukhet tar ansvar för din egen såväl som teamets prestation, likväl som att du bidrar till gruppens välbefinnande och trivsel på arbetet.

För att lyckas bra i rollen som montör är det viktigt att du:

- Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats
- Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater
- Är van vid arbete i högt tempo
- Behärskar svenska språket väl, i tal såväl som skrift

Det är särskilt meriterande om du har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. Vänligen bifoga dina eventuella behörigheter i din ansökan, såsom travers eller andra behörigheter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start efter sommaren. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Attila Atik via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. ACCSverige@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Montör, Industri, Tillverkningsindustri,Yrkesutbildning, Fordon, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Truckförare till Volvo CE i Braås

Truckförare
Läs mer Jul 11
Om tjänsten
Vi söker erfarna truckförare till uppdrag med start efter sommaren hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco.
Som truckförare hos Volvo CE Braås kommer du att placeras på en av tre avdelningar alternativt rotera mellan dessa. Förutom truckkörning som den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer dina ansvarsområden, beroende på placering, att innebära lossning och lastning av lastbil, hantering av stora gods samt viss kittning av material, logistik och interntransport samt administrativa inslag med inregistrering samt hantering av följesedlar. Arbetet utförst efter ett taktat flöde och du kommer till största del att köra motviktstruck och/eller D1. Arbetet som truckförare på Volvo Braås innebär en primär placering vid en tre av avdelningar där den huvudsakliga arbetsuppgiften är truckkörninging. Observera dock att det kan förekomma viss rotation i arbetsfördelningen och att du därför kan komma att omplaceras under uppdragets gång till någon av de övriga avdelningar där truckkörning förekommer. Du som ansöker bör därför vara flexibel i din yrkesroll och öppen för samtliga dessa arbetsuppgifter.

Det är av vikt att du är en skicklig truckförare (främst motviktstruck) då det är trångt och marginalerna är små. Det är även viktigt att du lägger stor vikt vid trafiksäkerhet då du kan komma att hantera gods utomhus där det är mycket trafik. I ditt arbete kommer du att bland annat hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget. Här är det viktigt med förmåga att planera väl och ansvara för att flödet av material fungerar och når fram i tid.

Arbetet är förlagt på dagtid alternativt kvällstid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin inom logistik och truckkörning och med särskild skicklighet i att framföra motviktstruck. I din roll som truckförare är du ansvarstagande och månar om att organisationens rutiner, regler och policys efterlevs. Som person är du självgående och strävar efter struktur och att planera ditt arbete på bästa sätt utifrån verksamhetens behov. Du är plikttrogen och du ser din del i kedjan och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är du en flexibel och god lagspelare som med ödmjukhet tar ansvar för din egen såväl som teamets prestation, likväl som att du bidrar till gruppens välbefinnande och trivsel på arbetet.

Viktigt för tjänsten är:
-har tidigare erfarenhet av truckkörning
-har truckbehörigheterna A1-A4, B1-B4, (starkt meriterande om du även har behörighet D1)
-är stresstålig
-kan arbeta självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
-behärskar svenska flytande i tal och skrift

Det är även särskilt meriterande om du har B-körkort samt behörighet för, och kan köra, hjullastare C2.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch.Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start efter sommaren. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30 alternativt kvällstid måndag till torsdag 14:00 – 24:00. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Attila Atik via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. ACCSverige@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Truckförare, Truckkörning, Hjullastare, Motviktstruck, Logistik, Industri, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Volvo CE Braås behöver erfarna truckförare

Truckförare
Läs mer Jun 28
Om tjänsten
Volvo CE i Braås har behov av fler erfarna truckförare. Som truckförare till detta uppdrag via Adecco kommer du främst, dock inte uteslutande, att placeras på den avdelning som förser material till produktionslinan. Vidare innefattar arbetsuppgifterna hantering av stora gods samt viss kittning av material. Arbetet utförst efter ett taktat flöde och du kommer till största del att köra motviktstruck och/eller D1. Avdelningen är en av tre på Volvo CE Braås där den huvudsakliga arbetsuppgiften är truckkörninging.
Observera att det kan förekomma viss rotation i arbetsfördelningen och att du även kan komma att placeras på någon av de övriga avdelningar som truckförare. Förutom truckkörning som den huvudsakliga arbetsuppgiften kan därför dina ansvarsområden, beroende på placering, att innebära även lossning och lastning av lastbil, logistik och interntransport samt administrativa inslag med inregistrering samt hantering av följesedlar. Du som ansöker bör därför vara flexibel i din yrkesroll och öppen för samtliga dessa arbetsuppgifter.

Det är av särskild vikt att du är en skicklig truckförare (främst motviktstruck) då det är trångt och marginalerna är små. Då du i ditt arbete i huvudsak kommer att hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget är det viktigt med förmåga att planera väl och ansvara för att flödet av material fungerar och når fram i tid. Det är även viktigt att du lägger stor vikt vid trafiksäkerhet då du vid behov kan komma att hantera gods utomhus där det är mycket trafik.

Arbetet är förlagt på dagtid alternativt kvällstid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin inom logistik och truckkörning och med särskild skicklighet i att framföra motviktstruck. I din roll som truckförare är du ansvarstagande och månar om att organisationens rutiner, regler och policys efterlevs. Som person är du självgående och strävar efter struktur och att planera ditt arbete på bästa sätt utifrån verksamhetens behov. Du är plikttrogen och du ser din del i kedjan och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är du en flexibel och god lagspelare som med ödmjukhet tar ansvar för din egen såväl som teamets prestation, likväl som att du bidrar till gruppens välbefinnande och trivsel på arbetet. 

För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du

-har tidigare erfarenhet av truckkörning
-har truckbehörigheterna A1-A4, B1-B4, (starkt meriterande om du även har behörighet D1)
-är stresstålig
-kan arbeta självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
-behärskar svenska flytande i tal och skrift

Det är även särskilt meriterande om du har B-körkort samt behörighet för, och kan köra, hjullastare C2.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch.Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start i slutet av sommaren. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30 alternativt kvällstid måndag till torsdag 14:00 – 24:00. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Maarman via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. ida.maarman@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Truckförare, Truckkörning, Hjullastare, Motviktstruck, Logistik, Industri, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

HR-medarbetare till Växjö

Administrativ assistent
Läs mer Jun 27
Vill du bli en nyckelspelare i vårt HR-team? Vi söker en passionerad HR Medarbetare med stark analytisk förmåga och en önskan att driva förbättring inom HR-processer. Om du är självgående, noggrann och snabb i inlärningen, är du den perfekta kandidaten för oss. Bli en del av vårt framgångsrika företag och bidra till att forma vår HR-strategi framåt. Ansök idag och ta din karriär till nästa nivå!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en HR Medarbetare till vår kund i Växjö. Arbetet innebär bland annat att ge intern konsultation till chefer och medarbetare samt ansvara för processhantering och administration inom HR. Du kommer att utföra HR-relaterade uppgifter på professionell nivå och se till att vi följer lokala regler och föreskrifter.

Detta är ett konsultuppdrag där anställningen sker av Adecco och du sedan hyrs ut till kund. Uppdraget är inte permanent men sträcker sig minst till årsskiftet med chans för förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Agera "first line support" för HR-frågor och begäranden från individuella medarbetare.
• Samarbeta med andra HR-avdelningar och globala processägare.
• Driva förbättringar av HR-processer i samarbete med företagets Success Factors.
• Samarbeta med medarbetare och ledning för att kommunicera olika HR-policyer.
• Assistera i utveckling och implementering av HR-procedurer.
• Generera vecko- och månatliga HR-rapporter.

OM DIG
• Bakgrund inom HR-ledning eller relaterat område.
• Arbetslivserfarenhet inom HR-området.
• Förmåga att analysera data och presentera resultat på ett meningsfullt sätt, inklusive att kommunicera och hålla presentationer.
• Effektiv förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i dig själv och har förmågan att arbeta självständigt. Du är noggrann och besitter förmågan att arbeta i en snabbt föränderlig miljö. HR-relaterade frågor kommer naturligt för dig och du ger alltid högsta service till dina medarbetare.
• Självgående individ med förmåga att arbeta självständigt.
• Noggrannhet och förmåga att arbeta i en snabbt föränderlig miljö.
• Serviceinriktad.
• Ivrig och snabb inlärare.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Svetsare till Volvo CE i Braås

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 15
Svetsare till Volvo CE i Braås

Önskar du arbeta inom fordonsindustrin, i en internationell arbetsmiljö på ett företag som befinner sig i ständig utveckling? Vår kund i Braås söker nu efter dig som har erfarenhet, kunskap och intresse för svetsning! Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral? - Då har vi uppdraget för dig!

Om anställningen: 
Vår kund Volvo är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Som Svetsare kommer du att arbeta i någon av företagets svetsgrupper: Komponentsvets, Framram, Bakram eller Korgar. Du kommer vara en viktig del av företagets produktionskedja samt i framställandet av en högkvalitativ slutprodukt. Alla på tillverkningen jobbar nära tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid att skapa och behålla en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.

I din roll som Svetsare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära främst MIG- och MAG-svetsning av företagets olika delar under främst 2-skift. Arbetstiderna är på dagtid måndag till fredag 06:00 – 15:12, kvällstid måndag till torsdag 15:00 – 24:00. Vid behov kan även andra skift förekomma. 

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställningen till att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och stävan efter ny kunskap. För denna rollen inom företaget krävs det att du är fokuserad och är väl medveten om hur svetsteknikerna levererar bästa resultat. Inför anställning kommer dina kunskaper sättas på prov och utförandet sker under en övervakande process.
Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kund erbjuda dig alla möjligheter till utveckling.

För att lyckas bra som Svetsare är det viktigt att du:

- Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats.
- Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater.
- Har relevant yrkesutbildning och erfarenhet inom svets/industri.
- Är bekväm med det svenska språket – både i tal och skrift.
- Klarar av arbetstider förlagda under obekväma arbetstimmar. Ex. 2 skift
- Har god fysik och gärna truckkort, behörighet för motvikt.

Notera att kunden kräver att du ska ha erfarenhet av svetsning och kan genomföra ett svetsprov utan problem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

 

Om anställningen
Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Vilka är vi?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.

Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.

Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.

Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget och för arbetstagaren.

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Milena Ramic via milena.ramic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

 

Sökord
Svets, industri, Mig, Mag, Tig, Produktion, Rörtråd, Tillverkning, Fordon, Braås

Ansök nu

Söker lagerpersonal för deltidsarbete

Lagerarbetare
Läs mer Jun 19
Vi söker engagerade och pålitliga lagermedarbetare för uppdrag i Växjö

Vi söker engagerade och pålitliga lagermedarbetare för deltidsanställning med extraarbete på dagtid och kvällar . Det är viktigt att du redan har en annan sysselsättning på minst 50% och är redo att ta dig an en spännande roll inom lagerhantering. Om du är självgående, har körkort B och har erfarenhet av scanning, lastning, lossning och plock, kan detta vara den perfekta möjligheten för dig.

Ansvarsområden:
• Utföra scanning av varor för att säkerställa korrekt destination
• Hantera lastning och lossning av gods för att säkerställa säker transport och korrekt placering
• Plocka varor enligt bestämda rutiner och se till att de är korrekt märkta och förberedda för försändelse
• Upprätthålla ordning och reda på lagret för att säkerställa effektivitet och säkerhet

Kvalifikationer:
• Minst 18 år gammal
• Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande, men inte ett krav
• Körkort B är ett krav
• Fysiskt stark och kapabel att utföra lyft och hantera tungt gods
• Goda kommunikationsförmågor och förmåga att arbeta i team
• Noggrannhet och förmåga att hålla fokus under perioder med hög arbetsbelastning
• Flexibilitet att arbeta extra på kvällar och helger enligt behov

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete hos kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Milena Ramic, telefonnummer 010 173 73 00 alt. Milena.ramic@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord: lager, logistik, budbilschaufför, Växjö, Adecco

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås

Maskinmontör
Läs mer Jun 15
Om tjänsten
Vi söker engagerade medarbetare med intresse för produktion och en fallenhet för montering till kommande uppdrag hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco. I din roll som montör hos Volvo CE Braås kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära montering av fordonets komponenter. Här får du möjlighet att utnyttja din praktiska sida, då monteringen av varje maskin görs från grunden. Detta hantverk ställer höga krav på dig som montör, men ger också ett variationsrikt och utvecklande arbete.
Arbetsgruppen omfattas av ett öppet arbetsklimat där en jobbar nära sina kollegor och stor vikt läggs vid att skapa och behålla en god arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.
Arbetet är förlagt på dagtid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Du som ansöker bör ha viss förkunskap och erfarenhet av montering, gärna från industrisektorn. Vidare önskar vi att du även har erfarenhet från arbete som krävt hög stresstålighet, antingen från ex. tillverkningsindustri eller annat område som exempelvis servicebranschen. För rollen krävs det att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral. Som person är du driven och positivt inställd till ny kunskap och utveckling. Du trivs i samarbete med andra och du delar uppfattningen om att en god attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Din inställning är att se möjligheter istället för problem.

För att lyckas bra i rollen som montör är det viktigt att du:
- Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats
- Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater
- Är van vid arbete i högt tempo
- Behärskar svenska språket väl, i tal såväl som skrift

Det är särskilt meriterande om du har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. Vänligen bifoga dina eventuella behörigheter i din ansökan, såsom travers eller andra behörigheter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start löpande under andra halvan av 2023. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Maarman via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. ida.maarman@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Montör, Industri, Tillverkningsindustri,Yrkesutbildning, Fordon, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Truckförare till Volvo CE i Braås

Truckförare
Läs mer Jun 14
Om tjänsten
Vi söker erfarna truckförare till kommande uppdrag hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco.
Som truckförare hos Volvo CE Braås kommer du att placeras på en av tre avdelningar alternativt rotera mellan dessa. Förutom truckkörning som den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer dina ansvarsområden, beroende på placering, att innebära lossning och lastning av lastbil, logistik och interntransport samt administrativa inslag med inregistrering samt hantering av följesedlar. Du som ansöker bör därför vara flexibel i din yrkesroll och öppen för samtliga dessa arbetsuppgifter.

Det är av vikt att du är en skicklig truckförare (främst motviktstruck) då det är trångt och marginalerna är små. Det är även viktigt att du lägger stor vikt vid trafiksäkerhet då du kan komma att hantera gods utomhus där det är mycket trafik. I ditt arbete kommer du att bland annat hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget. Här är det viktigt med förmåga att planera väl och ansvara för att flödet av material fungerar och når fram i tid.

Arbetet är förlagt på dagtid alternativt kvällstid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin inom logistik och truckkörning och med särskild skicklighet i att framföra motviktstruck. Som person är du ansvarsfull och bra på att planera ditt arbete samt ser din del i kedjan och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är du en flexibel och god lagspelare som tar ansvar för din egen såväl som teamets prestation.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av truckkörning
- Truckkort A1-A4, B1-B4 och D1
- Att du är stresstålig
- Att du behärskar svenska flytande i tal och skrift

Det är särskilt meriterande om du har B-körkort samt behörighet för och kan köra hjullastare C2.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch.Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start löpande under andra halvan av 2023. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30 alternativt kvällstid måndag till torsdag 14:00 – 24:00. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Maarman via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. ida.maarman@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Truckförare, Truckkörning, Hjullastare, Motviktstruck, Logistik, Industri, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Montör till Växjö

Maskinmontör
Läs mer Jun 20
Har du erfarenhet av att jobba som montör? Har kunskap och intresse för montering! Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral.
Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Till vår kund i Växjö söker vi nu en Montör som främst ska arbeta med att montera förmontage, tillbehör och maskiner enligt ritningar och monteringsinstruktioner. Det är viktigt att du prioriterar säkerhet och kvalitet på produkter och på arbetsplatsen.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställning till att se möjligheter i stället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och strävan efter ny kunskap.
Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kund erbjuda dig alla möjligheter till utveckling.
Du ska:
- Vara aktiv i ständiga förbättringsarbeten
- Bidra till att företagets kvalitets- och miljömål och policys uppnås.
- Arbeta efter att rutiner och instruktioner efterlevs.
- Upplysa/agera/registrera avvikelser i arbetssätt/instruktioner/miljökvalitetskrav på produkter och verksamhet.
- Agera när kvalitet och miljöavvikelser hittas

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering samt erfarenhet av elmontering.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se 
Sökord
Industri, Montör, Adecco,

Ansök nu

Driven Säljare till Fazer i Växjö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 15
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som Säljare
Skapa ögonblick som gör skillnad

Vi söker en driven och serviceinriktad säljare till vårt team på Fazer Sweden! Som säljare hos oss arbetar du med en portfölj av framgångsrika varumärken så som Dumle, Geisha, Karl Fazer, Ögon, Tutti Frutti, Aito, Froosh och Frebaco. I rollen som säljare ansvarar du för att introducera och sälja in produkter till kunderna inom dagligvaruhandeln och hjälper till med synliga exponeringslösningar och kampanjer. Tillsammans med butikerna lägger du upp kortsiktiga och långsiktiga mål gällande lönsamhet och sortiment samt ansvarar för att löpande bygga och vårda relationerna med dina kunder. Du utgår från hemmet och besöker dagligen butiker och presenterar våra produkter med ansvarsområde inom Växjö, Värnamo, Älmhult, Vetlanda, Tingsryd, Ljungby, Olofström och Skillingaryd. Lämplig bostadsort är därav Växjö med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Sweden får du möjlighet till utvecklings- och karriärmöjligheter inom företaget samt förmånen att arbeta med några av branschens starkaste varumärken.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln och utbildning på lägst gymnasienivå. Vi söker dig som är driven och brinner för att skapa goda resultat och leverera efter uppsatta mål. Du har ett intresse för ekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta med butiksmarginaler och prissättning. För att vara lämplig i rollen som säljare hos oss har du goda Office kunskaper samt innehar B-körkort. Du ska även vara flytande i svenska i både tal och skrift.

Som person är du utåtriktad, social och positiv med ett intresse för kundrelationer och service. Vi söker dig som är strukturerad och självgående med en positiv inställning till utveckling och förändring. För att trivas i rollen som säljare tror vi att du är redo för en utmaning inom en varugrupp där flera andra starka aktörer konkurrerar och du är motiverad för att lyfta våra varumärken på marknaden.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Fazer med Adecco. Tjänstens startdatum är efter semestern men tillsättningen ska ske så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester samt videointervjuer som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco:
Sebastian Baard, sebastian.baard@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Fazer, Choklad, dagligvaruhandel, Adecco, Växjö

Ansök nu

Logistikmedarbetare till Växjö

Maskinmontör
Läs mer Jun 15
Har du erfarenhet av att jobba med logistik? Är du erfaren och duktig på att köra truck och jobba på godsmottagning/packning? Då har vi uppdraget som passar just dig!

OM TJÄNSTEN

Vår kund är placerad i Växjö och är världsledande i sin bransch. Du arbetar på en industri, med att hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget. Du ansvarar för att flödet av material fungerar och planerar ditt arbete väl så att material når fram i tid.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas snabbt så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

OM DIG

Vi söker dig som är en god truckförare och tillgänglig direkt. Din tidigare arbetslivserfarenhet med logistik inom industri ger dig en nödvändig insikt i det dagliga jobbet. Som truckförare här ser vi att du har truckkort (A1-A4 och B1-B3). Ett krav är att du har mycket god körvana samt att du har B-körkort.
Som person är du flexibel och mångkunnig. Främst av allt ser vi att du är villig att lära dig och har ett starkt driv.

Krav för tjänsten:

• Att du har truckkort
• Att du har AM-körkort (ingår om du har bilkörkort)
• Erfarenhet av logistik
• Behärskar svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

OM ADECCO

Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Truckförare till Volvo CE i Braås

Truckförare
Läs mer Maj 15
Om tjänsten
Vi söker erfarna truckförare till kommande uppdrag hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco.
Som truckförare hos Volvo CE Braås kommer du att placeras på en av tre avdelningar alternativt rotera mellan dessa. Förutom truckkörning som den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer dina ansvarsområden, beroende på placering, att innebära lossning och lastning av lastbil, logistik och interntransport samt administrativa inslag med inregistrering samt hantering av följesedlar. Du som ansöker bör därför vara flexibel i din yrkesroll och öppen för samtliga dessa arbetsuppgifter.

Det är av vikt att du är en skicklig truckförare (främst motviktstruck) då det är trångt och marginalerna är små. Det är även viktigt att du lägger stor vikt vid trafiksäkerhet då du kan komma att hantera gods utomhus där det är mycket trafik. I ditt arbete kommer du att bland annat hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget. Här är det viktigt med förmåga att planera väl och ansvara för att flödet av material fungerar och når fram i tid.

Arbetet är förlagt på dagtid alternativt kvällstid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin inom logistik och truckkörning och med särskild skicklighet i att framföra motviktstruck. Som person är du ansvarsfull och bra på att planera ditt arbete samt ser din del i kedjan och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är du en flexibel och god lagspelare som tar ansvar för din egen såväl som teamets prestation.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av truckkörning
- Truckkort A1-A4, B1-B4 och D1
- Att du är stresstålig
- Att du behärskar svenska flytande i tal och skrift

Det är särskilt meriterande om du har B-körkort samt behörighet för och kan köra hjullastare C2.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch.Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start löpande under andra halvan av 2023. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30 alternativt kvällstid måndag till torsdag 14:00 – 24:00. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Maarman via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. ida.maarman@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Truckförare, Truckkörning, Hjullastare, Motviktstruck, Logistik, Industri, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås

Maskinmontör
Läs mer Maj 15
Om tjänsten
Vi söker engagerade medarbetare med intresse för produktion och en fallenhet för montering till kommande uppdrag hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco. I din roll som montör hos Volvo CE Braås kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära montering av fordonets komponenter. Här får du möjlighet att utnyttja din praktiska sida, då monteringen av varje maskin görs från grunden. Detta hantverk ställer höga krav på dig som montör, men ger också ett variationsrikt och utvecklande arbete.
Arbetsgruppen omfattas av ett öppet arbetsklimat där en jobbar nära sina kollegor och stor vikt läggs vid att skapa och behålla en god arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.
Arbetet är förlagt på dagtid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Du som ansöker bör ha viss förkunskap och erfarenhet av montering, gärna från industrisektorn. Vidare önskar vi att du även har erfarenhet från arbete som krävt hög stresstålighet, antingen från ex. tillverkningsindustri eller annat område som exempelvis servicebranschen. För rollen krävs det att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral. Som person är du driven och positivt inställd till ny kunskap och utveckling. Du trivs i samarbete med andra och du delar uppfattningen om att en god attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Din inställning är att se möjligheter istället för problem.

För att lyckas bra i rollen som montör är det viktigt att du:
- Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats
- Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater
- Är van vid arbete i högt tempo
- Behärskar svenska språket väl, i tal såväl som skrift

Det är särskilt meriterande om du har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. Vänligen bifoga dina eventuella behörigheter i din ansökan, såsom travers eller andra behörigheter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start löpande under andra halvan av 2023. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Maarman via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. ida.maarman@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Montör, Industri, Tillverkningsindustri,Yrkesutbildning, Fordon, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Svetsare sökes till Växjö

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 22
Är du en person som gillar skapande samt lösa problem? Har du erfarenhet av svetsning och söker nästa möjlighet? Då har vi ett jobb för dig!

För vår kunds räkning söker vi nu svetsare till Växjö. Du kommer svetsa produkter enligt ritning och arbetsinstruktioner. Arbetet innebär att svetsa kammare, komponenter och tillbehör, samt att dokumentera utfört arbete.
Kunden är ett medicintekniskt företag och har höga kvalitetskrav. Därför är det av vikt att du prioriterar säkerhet och kvalitet på produkter och arbetsplatsen. Du kommer även vara en del av det ständiga förbättringsarbetet och bidra till att policys, kvalitets- och miljömål uppnås.

Vi söker dig som har/är:
• Stort tekniskt intresse och du tycker om att jobba med händerna
• Svetscertifiering enligt EN ISO 9606, metod 141 &142;, materialgrupp FM5 eller liknande
• Noggrann
• God samarbetsförmåga
• Serviceinriktad
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Meriterande:
• God datorvana
• Kunskaper inom ritningsläsning
• Erfarenhet av robotsvetsning
• Travers och truckkort

OM ADECCO

Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION 
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Montör till Växjö

Maskinmontör
Läs mer Maj 24
Har du erfarenhet av att jobba som montör? Har kunskap och intresse för montering! Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral.
Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Till vår kund i Växjö söker vi nu en Montör som främst ska arbeta med att montera förmontage, tillbehör och maskiner enligt ritningar och monteringsinstruktioner. Det är viktigt att du prioriterar säkerhet och kvalitet på produkter och på arbetsplatsen.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställning till att se möjligheter i stället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och strävan efter ny kunskap.
Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kund erbjuda dig alla möjligheter till utveckling.
Du ska:
- Vara aktiv i ständiga förbättringsarbeten
- Bidra till att företagets kvalitets- och miljömål och policys uppnås.
- Arbeta efter att rutiner och instruktioner efterlevs.
- Upplysa/agera/registrera avvikelser i arbetssätt/instruktioner/miljökvalitetskrav på produkter och verksamhet.
- Agera när kvalitet och miljöavvikelser hittas

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering samt erfarenhet av elmontering.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se 
Sökord
Industri, Montör, Adecco,

Ansök nu

Vi söker CNC-Operatör till Gunnebofabriken

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 2
CNC-operatör till vår kund Gunnebo Industries

Är du en initiativtagande problemlösare med stort kvalitetsfokus och med erfarenhet som CNC-operatör? Har du hög arbetsmoral, är ödmjuk och har en känsla för fingerfärdighet? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Gunnebo Industries behöver ytterligare en CNC-operatör till deras fabrik i Växjö. I rollen som medarbetare på verktygsavdelningen arbetar du inte bara med CNC-fräsmaskiner utan mot hela fabriken, och utgör därför en viktig resurs för den dagliga driften. Jobbet innebär likaväl praktiskt arbete med dina händer där bland annat montering och handmaskinslipning ingår i arbetsuppgifterna. I tillverkningsprocessen av verktyg kommer du även svetsa (TIG). Arbetet förläggs i huvudsak till skiftgång.

Vem är du?
Vi söker dig som har vana av självständigt arbete men även fungerar bra i grupp. Du är ödmjuk, har god arbetsmoral och ett kreativt tankesätt för nya lösningar. Vi vill se initiativ och engagemang. Det är viktigt med god samarbetsförmåga, noggrannhet och förmåga att på egen hand hitta lösningar på de problem som uppstår.

Vidare är det viktigt att du:

• Har utbildning som CNC-operatör eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Har erfarenhet och kunskap inom verkstadsteknik
• Att du självständigt kan programmera/justera maskinen
• Flytande svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du i tidigare roller har jobbat med bearbetning i manuella maskiner såsom fräsning, svarvning, borrning och svetsning (TIG/MAG). Vi ser även positivt på att du har truck- och traverskort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan:
Du anställs som konsult av oss på Adecco och arbetar på plats i Gunnebofabriken. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. I rekryteringsprocessen använder vi oss av tester samt videointervju som du själv spelar in via en länk vi skickar till dig på mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör testerna samt videointervjun.
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vilka är vi på Adecco?
Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.
Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.
Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sandra Hansson
sandra.hansson@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker CNC-Operatör till kund i Växjö

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Apr 20
CNC-operatör till en av våra kunder i Växjö!
Är du en initiativtagande problemlösare med stort kvalitetsfokus och med erfarenhet som CNC-operatör? Har du hög arbetsmoral, är ödmjuk och har en känsla för fingerfärdighet?
Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som medarbetare på verktygsavdelningen arbetar du inte bara med CNC-fräsmaskiner utan mot hela fabriken, och utgör därför en viktig resurs för den dagliga driften. Jobbet innebär likaväl praktiskt arbete med dina händer där bland annat montering och handmaskinslipning ingår i arbetsuppgifterna. I tillverkningsprocessen av verktyg kommer du även svetsa (TIG). Arbetet förläggs i huvudsak till skiftgång.

Vem är du?
Vi söker dig som har vana av självständigt arbete men även fungerar bra i grupp. Du är ödmjuk, har god arbetsmoral och ett kreativt tankesätt för nya lösningar. Vi vill se initiativ och engagemang. Det är viktigt med god samarbetsförmåga, noggrannhet och förmåga att på egen hand hitta lösningar på de problem som uppstår.

Vidare är det viktigt att du:

• Har utbildning som CNC-operatör eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Har erfarenhet och kunskap inom verkstadsteknik
• Att du självständigt kan programmera/justera maskinen
• Flytande svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du i tidigare roller har jobbat med bearbetning i manuella maskiner såsom fräsning, svarvning, borrning och svetsning (TIG/MAG). Vi ser även positivt på att du har truck- och traverskort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan:
Du anställs som konsult av oss på Adecco och är ute på uppdrag hos vår kund i Växjö. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. I rekryteringsprocessen använder vi oss av tester samt videointervju som du själv spelar in via en länk vi skickar till dig på mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör testerna samt videointervjun.
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vilka är vi på Adecco?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.
Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.
Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.
Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sandra Hansson
sandra.hansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extraarbetare inom Café/restaurang till Älmhult

Restaurangbiträde
Läs mer Feb 14
Är du flexibel, noggrann, ansvarstagande, har erfarenhet inom kök och ett genuint intresse för matlagning är detta rätt jobb för dig! 

Om kunden
Välkommen till ett företag som bryr sig!

Det handlar om att skapa en bättre vardag för människor världen över. I detta multinationella företag där värderingar speglar verksamheten ligger största vikt vid att trivas och skapa trivsel för andra. Kulturen bygger på gemenskap, entusiasm och glädje. Tillsammans jobbar alla hårt, men har kul under tiden. Företaget satsar alltid på människor med positiv attityd som delar företagets värderingar.

Om tjänsten
I denna roll kommer du arbeta inom Café och restaurang hos vår globala kund i Älmhult.

Anställningen är hos oss på Adecco, placering är hos vår kund.

Tjänsten som kökspersonal är ett konsultuppdrag vid behov framöver. Antal timmar är inte konstant utan tjänsten är en timanställning för att täcka eventuella toppar eller sjukfrånvaro etc. Tiderna kommer oftast med kort varsel så du behöver vara flexibel. 
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier, eget företag eller annat deltidsarbete. Du ska kunna uppvisa ett giltigt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning. Ange i din ansökan vad din andra sysselsättning är.

Vem är du?
Du är en person som söker ett långvarigt extrajobb, har hög flexibilitet och du har erfarenhet av att jobba i kök och restaurang.

Du gillar bitvis högt tempo, är effektiv och gillar struktur och ordning. För dig är passa tider och stora krav på hygien och hantering av livsmedel en självklarhet.

Du har lätt att lära, du är positiv, har hög servicekänsla och du har lätt att samarbeta. Du behöver kunna tala och skriva flytande i engelska och svenska.

Det är till stor vikt att du agerar som en god värd med äkta intresse för att välkomna andra människor och ge bästa tänkbara service.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vilka är vi?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.

Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.

Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.

Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.

Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Hansson via sandra.hansson@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kökspersonal, kök, Älmhult, café, restaurang, Adecco

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare - Eftermarknad till Växjö

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 19
Vill du vara en del av Sveriges ledande fönstertillverkare och bli en viktig spelare i ett vasst team med fokus på kund? Är du flexibel, gillar tempo och dessutom noggrann? Då är detta uppdrag för dig!

OM TJÄNSTEN
Till vår kund i Växjö söker vi nu en kundfokuserad, social och lösningsorienterad eftermarknadshandläggare. Som eftermarknadshandläggare har du det operativa ansvaret för att ta emot kundreklamationer, analysera, bedöma, planera in åtgärd och följa upp dessa gentemot kunder och servicefirmor. Arbetet ska i allra möjligaste mån drivas kostnadseffektivt och med stort kundfokus, kostnadseffektivt med starkt kundfokus.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av handläggning av reklamationsärenden via ärendehanteringssystem, samt uppföljning till kund via mail och telefon. Du sitter dessutom på telefonslinga och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för de reklamationer som kommer in. Ni gör bedömningar kring huruvida reklamationen är godkänd eller ej samt återkopplar och kommunicerar till kund med tydlig information kring åtgärd, action och underlag för beslut. Mer komplicerade ärenden kan behöva följas upp av platsbesök vilket eftermarknadsavdelningen också ombesörjer tillsammans.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas omgående så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

OM KUNDEN
Vår kund är ett anrikt småländskt företag som i snart hundra år specialiserat sig på just fönstertillverkning. Här är enkelheten viktigt. Fönster är en komplicerad produkt, och det ska vara enkelt att köpa, installera och sedan leva med. Det här är en arbetsplats där människor kan växa över tid. Kvalitet är grunden i allt. Liksom att varje sak som görs, görs på småländska.

I nyrenoverade lokaler sitter du och cirka 60 personer till och tillsammans utgör ni säljkontoret i Växjö. I eftermarknadsteamet arbetar du tillsammans med 5 handläggare och rapporterar till gruppchef för Kvalitet och eftermarknad.

OM DIG
Vi söker dig med erfarenhet av kundservice, gärna eftermarknad eller after sales-relaterad verksamhet. Även viktigt att du har god erfarenhet av att arbeta via mail och att sitta på telefonslinga. Har du dessutom erfarenhet av CRM-system är det meriterande, dock, det viktigaste är att du har mycket god kommunikationsförmåga, är noggrann och professionell i ditt arbete

- Du har god datorvana och navigerar enkelt mellan flera olika system
- Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål
- Du är van vid högt tempo och kan ha flera bollar i luften samtidigt
- Du har hög social kompetens och har därför enkelt att prata med alla våra olika typer av kunder

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Driven Säljare till Fazer i Växjö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 14
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som Säljare
Skapa ögonblick som gör skillnad

Vi söker en driven och serviceinriktad säljare till vårt team på Fazer Sweden! Som säljare hos oss arbetar du med en portfölj av framgångsrika varumärken så som Dumle, Geisha, Karl Fazer, Ögon, Tutti Frutti, Aito, Froosh och Frebaco. I rollen som säljare ansvarar du för att introducera och sälja in produkter till kunderna inom dagligvaruhandeln och hjälper till med synliga exponeringslösningar och kampanjer. Tillsammans med butikerna lägger du upp kortsiktiga och långsiktiga mål gällande lönsamhet och sortiment samt ansvarar för att löpande bygga och vårda relationerna med dina kunder. Du utgår från hemmet och besöker dagligen butiker och presenterar våra produkter med ansvarsområde inom Växjö, Värnamo, Älmhult, Vetlanda, Tingsryd, Ljungby, Olofström och Skillingaryd. Lämplig bostadsort är därav Växjö med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Sweden får du möjlighet till utvecklings- och karriärmöjligheter inom företaget samt förmånen att arbeta med några av branschens starkaste varumärken.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln och utbildning på lägst gymnasienivå. Vi söker dig som är driven och brinner för att skapa goda resultat och leverera efter uppsatta mål. Du har ett intresse för ekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta med butiksmarginaler och prissättning. För att vara lämplig i rollen som säljare hos oss har du goda Office kunskaper samt innehar B-körkort. Du ska även vara flytande i svenska i både tal och skrift.

Som person är du utåtriktad, social och positiv med ett intresse för kundrelationer och service. Vi söker dig som är strukturerad och självgående med en positiv inställning till utveckling och förändring. För att trivas i rollen som säljare tror vi att du är redo för en utmaning inom en varugrupp där flera andra starka aktörer konkurrerar och du är motiverad för att lyfta våra varumärken på marknaden.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Fazer med Adecco. Tjänstens startdatum är efter semestern men tillsättningen ska ske så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande. Vi ser fram emot din ansökan senast den 7:e maj

Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester samt videointervjuer som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco:
Sebastian Baard, sebastian.baard@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se 
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Fazer, Choklad, dagligvaruhandel, Adecco, Växjö

Ansök nu

Administratör till Växjö

Administrativ assistent
Läs mer Apr 6
Är du intresserad av HR? Har du administrativ vana? Är du driven, social och har det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen? Då har vi tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Till kund i Växjö söker vi nu en driven administratör som kan hjälpa till med administrativa uppgifter och finnas där som avlastning för ordinarie personal. Den ideala kandidaten har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter, HR-relaterade frågor men framför allt viljan att lära sig och utvecklas. Det gör ingenting om du är i början av din karriär.

Arbetet kommer bland annat innebära:
• Arkivera utbildningsbevis
• Arbeta med rekvisitioner
• Dagligt stöd till chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor
• Delta i genomförandet av HR-processer och projekt
• Ska inspirera till gott samarbete mellan avdelningarna.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas omgående så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund. Anställningen är planerad fram till semestern med chans för förlängning.

OM DIG
För denna roll behöver du inte ha flera års erfarenhet av administration eller HR-relaterade frågor. Det vi vill se är viljan att lära sig och drivet att själv ta initiativ och utvecklas tillsammans med kunden.

Du är:
• Organiserad: Hantera flera uppgifter samtidigt och hålla koll på detaljer
• Noggrann: Arbetet innebär hantering av viktiga dokument och information
• Proaktiv: ta initiativ för att hantera uppgifter och lösa problem på egen hand
• Kommunikativ: interagera med andra medarbetare och ledare på daglig basis
• Flexibel: kunna hantera förändringar i arbetssituationen och arbetsuppgifterna. Detta kommer att hjälpa ordinarie personal att anpassa sig till nya situationer och fortsätta att vara produktiva.
• Samarbetande: Arbeta för att bygga positiva arbetsrelationer och bidra till ett framgångsrikt arbetsklimat.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Territory Sales Manager till Brady Corporation

Utesäljare
Läs mer Mar 28
Vill du arbeta på ett globalt bolag i en tjänst där du får arbeta med rådgivande försäljning av innovativa produkter för varierade och intressanta företag inom industrin? Är du målinriktad och har ett starkt personligt driv? Då har Brady Corporation tjänsten för dig!

Om tjänsten
Brady Corporation befinner sig i en fas där mycket intressant händer, för rätt person finns det möjlighet att vara med på en spännande resa där möjligheten att påverka är stor. För att ytterligare stärka Bradys närvaro på den svenska marknaden söker vi nu en Territory Sales Manager till Södra Sverige.

Tjänsten innebär att identifiera nya potentiella kunder samtidigt som du utvecklar affärerna hos dina nuvarande kunder. Genom självständigt markandsföringsarbete och med hjälp av lokala Brady-återförsäljare kommer du med lätthet uppnå dina försäljningsmål. Rollen innebär även att ge rådgivning och introducera nya innovativa produkter till återförsäljare. Du kommer få löpande utbildning för att kunna bli en expert inom området.

I denna tjänst blir du ansvarig för kunder i Södra Sverige. Du kommer till 60-70% av dina arbetsdagar besöka dina kunder och resterande administration sker med lätthet från hemmakontoret. Du är en del av det nordiska teamet och du kommer ha nära samarbete med dina kollegor runt om i landet. Uppföljning sker till huvudkontoret i Stockholm till Nordic Sales Manager. Resor utanför Sverige kan förekomma i samband med utbildningar och interna möten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Skapa långsiktiga mål och samarbeten med kunder genom regelbunden kontakt och uppföljning.
• Presentera och utbilda kunder i ett brett utbud av innovativa Brady produkter.
• Ge en fantastisk kundupplevelse och helhetsupplevelse med stöd från teknisk support, kundservice och intern försäljningsavdelning.
• Identifiera nya samarbeten och bygga interna relationer inom organisationen.
• Självständigt planera dina försäljningsaktiviteter i affärssystemet Salesforce.
• Rapportera och prognostisera dina affärsaktiviteter på vecko-och månadsbasis.

Om dig
Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av att jobba med försäljning inom Business to Business (B2B). Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning inom tillverkning eller processindustrin. Du har avslutade gymnasiestudier och därtill talar och skriver du obehindrat på såväl svenska som engelska. För att du ska kunna resa till dina kunder erbjuder Brady Corporation en företagsbil och därmed behöver du inneha ett B-körkort.

För att lyckas i rollen som Territory Sales Manger har du ett starkt personligt driv och strävar alltid mot att nå dina högt uppsatta mål. Du är affärsmässig ut i fingerspetsarna och har en god förmåga att skapa nya och långsiktiga relationer. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och kan snabbt sätta dig in i nya produkter och tillvägagångssätt. Därtill har du lätt för att arbeta självständigt och driver ditt eget arbete framåt.

Du trivs med att jobba i ett högt tempo och är en god förhandlare. Du har en stark uthållighet och lägger även energi på affärerna som du ser kan utvecklas över sikt. Du har en god teknisk förståelse och har viljan att lära dig nya innovativa produkter för att presentera och demonstrera dessa för kunder.

Om Brady Corporation
Brady Corporation är en internationell tillverkare av kompletta märkningslösningar som identifierar och skyddar lokaler, produkter och människor. Våra produkter är högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsprodukter, skrivarsystem och etikettprogramvaror. Sedan starten 1914 har företaget haft mer än 500.000 kunder inom elektronik, telekom, tillverkning, el, bygg, utbildning, medicinsk och en rad andra branscher. Alla produkter erbjuds via distribution. Brady Norden är ansvarig för försäljning inom Sverige, Danmark, Norge, Finland och Baltikum och består idag av ett team på 18 personer som är anslutna till kontor i Danmark, Sverige och Norge.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Brady Corporation med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och Brady Corporation. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Danlarén på Cecilia.Danlaren@adecco.se alternativt via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se. #LI-Remote

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Territory Sales Manager, Säljare, Account Manager, Södra Sverige, Brady Corporation, Adecco, Remote, Remote work, Hemarbeta, Resande säljare, Ettikett, Industri

Ansök nu

Vi söker nu en erfaren och motiverad Logistikplanerare

Logistiker
Läs mer Mar 24
Vi söker nu en erfaren och motiverad Logistikplanerare (med placering utanför Växjö) som vill vara med i ett dynamiskt team som kommit långt inom VPS. Som Logistikplanerar i denna tjänst får du stora möjligheter till personlig utveckling och nätverkande inom logistik. Låter detta intressant, sök nu!

VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?
Logistikplaneraren har ett övergripande ansvar för materialtillgängligheten till våra interna kunder, löpande utveckling av leverantörsbasen och våra hemtagningsmetoder samt utveckling av de interna processerna. I andra änden av vågskålen finns ett ansvar att optimera lagernivåerna för att hålla nere kapitalbindning och lagerbehov. Det är en självständig roll som ställer stora krav på initiativförmåga, uthållighet, framåtdrift och inte minst samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter:
• Bevakning och dagliga aktiviteter och leveranser av inkommande varor
• Problemlösning och hantering av utmaningar som uppstår under processen
• sättning av parametrar och lagerstyrning för att optimera effektiviteten i processen
• Utveckling av leverantörer genom att identifiera förbättringsområden och implementera nya strategier för att öka effektiviteten och förbättra leveranskvaliteten
• Kontinuerlig förbättring av processen genom att identifiera och genomföra förändringar som leder till ökad effektivitet och minskade kostnader.

Övrigt
Aktivt verka för ständig förbättring och utveckling av den egna, gruppens och logistiks arbetsprocesser. Arbetsbelastningen kan periodvis variera med hög beläggning och korta leveransfönster till perioder med mer normal beläggning, vid dessa tider är det viktigt med en förmåga att jobba med lösningar på mer långsiktiga problemställningar och förbättringsarbete av den egna processen.

OM ANSTÄLLNINGEN?
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får en anställning i Adecco Sweden men kommer vara placerad ute hos vår kund. Arbetstiderna är heltid, dagtid.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa nya kontakter. Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kan hålla ordning och reda på många detaljer och samtidigt ha en helhetssyn. Förutom goda kunskaper i LEAN har du också drivkraften att jobba med utveckling av arbetsprocesserna och din egen personliga utveckling.

Kvalifikationer:
• Eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av arbete inom logistik och/eller inköp är meriterande
• Du behärskar engelska och svenska väl både i tal och i skrift
• Du har goda datorkunskaper och kunskap om moderna MPS-system och med fördel SAP

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

VILKA ÄR VI?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
milena.ramic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Customer Care till LSAB i Växjö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 27
OM TJÄNSTEN
Vi söker en driven och serviceinriktad person som kan hjälpa oss att upprätthålla hög kundnöjdhet och ge support till våra säljare och produktspecialister via telefon, e-post och digitala möten. I rollen som Customer Care är du en viktig del av vårt team och spelar en central roll i vår kund- och leverantörsrelation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att administrera offerter, orders och inköp, sköta artikelregistervård, leveransbevakning och inköp mot lager samt att hantera inkommande samtal och e-post. Du kommer även att avlasta våra säljare från administrativa uppgifter och arbeta nära vår försäljningschef/chef för kundtjänst. Det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen så det passar utmärkt till dig som ser utvecklingsmöjligheter och kan utvecklas tillsammans med rollen och LSAB.

Tjänsten är på 100 % med start omgående.

OM DIG
För att lyckas i rollen bör du ha en utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. Du bör vara van vid att arbeta med affärssystem och digitala stödsystem samt ha goda kunskaper i Microsoft Office. Som person är du serviceminded, trivs med att arbeta i team och har en hög social kompetens. Du är självgående, ansvarstagande och har en positiv inställning. Du tar gärna egna initiativ men är också trygg med att följa rutiner. Du trivs med högt tempo och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska. Dessutom är du strukturerad och ansvarstagande.
Om du dessutom har tekniskt intresse och/eller erfarenhet från träindustrin ser vi detta som en meriterande faktor, men det är inget krav.

OM LSAB
Vi är LSAB Wood Solutions
LSAB Wood Solutions är ett affärsområde inom LSAB Group med tillverkning och försäljning av verktyg för bearbetning av trä. Huvudmålgrupperna är Sågverk, Hyvleri och Snickeri & Möbel. Vi är ett starkt internationellt företag med ett komplett erbjudande av såväl tjänster som egentillverkade produkter i världsklass. Vi vet också att våra kunder behöver mer än bara en bra produkt för att nå deras mål. Därför erbjuder vi ett heltäckande tjänsteerbjudande som innehåller allt från service till optimeringstjänster för att maximera utfallet. Affärsområdet omsätter ca 250 Msek och vi är en ledande aktör i Norra Europa.

Vi tillhör LSAB Group
LSAB Group AB är en del av Latour Industries AB – ett av fem helägda affärsområden inom Investment AB Latour. Idag har LSAB Group verksamhet i totalt 7 länder och är tillsammans cirka 300 medarbetare. Vi exporterar till ytterligare ett 40-tal marknader och våra produkter återfinns på samtliga kontinenter utom Antarktis.

Det här är en direktrekrytering där anställning görs av LSAB.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se

Ansök nu

Senior rekryterare till välrenommerat företag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 22
Är du intresserad att bli en del av ett innovativt och hållbart företag i en bransch med ljusa framtidsutsikter? Är du driven, social och har det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen? Då har vi tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en erfaren rekryterare som vill arbeta på ett stort och välrenommerat företag i Växjö (det finns även möjlighet att utgå från Mörrum).
I denna roll kommer du att vara ansvarig för rekryteringsprocessen för företagets interna tjänster, både mot chefspositioner och för företagets tjänstemän och kollektivarbetare.Vi söker någon som har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som rekryterare och som har en stark förmåga att hitta och locka till sig de bästa kandidaterna.

Som Senior Rekryterare kommer du att ha en nyckelroll i att utveckla och genomföra rekryteringsstrategier som stöder företagets affärsmål och behov. Du kommer att samarbeta med cheferna i olika avdelningar för att identifiera och förstå deras rekryteringsbehov och använda din expertis för att identifiera, attrahera och välja kandidater som passar bäst för företaget.

OM DIG
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har en passion för rekrytering och en vilja att ständigt förbättra dina färdigheter och strategier. Du har en hög arbetsmoral, är självgående och kan arbeta effektivt under press. Du har också en stark förmåga att bygga och underhålla relationer med både chefer och kandidater.

Vi söker någon som är lagspelare och som trivs med att arbeta i ett team. Du är öppen för feedback och villiga att stödja och hjälpa dina kollegor när det behövs. Du är en positiv person som sprider energi och entusiasm, och som kan bidra till en bra arbetsmiljö.

Kvalifikationer och erfarenhet:
• Minst ett par års erfarenhet av arbete som rekryterare
• Erfarenhet av att rekrytera brett till olika tjänster och nivåer
• Mycket god kommunikationsförmåga och förmåga att bygga relationer med chefer och kandidater
• Utbildning inom HR eller relaterat område

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Montör till Växjö

Maskinmontör
Läs mer Mar 27
Har du erfarenhet av att jobba med logistik? Är du erfaren och duktig på att köra truck och jobba på godsmottagning/packning? Då har vi uppdraget som passar just dig!

OM TJÄNSTEN

Vår kund är placerad i Växjö och är världsledande i sin bransch. Du arbetar på en industri, med att hantera flödet av produktionsmaterial till andra avdelningar på företaget. Du ansvarar för att flödet av material fungerar och planerar ditt arbete väl så att material når fram i tid.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 %. Tjänsten behöver tillsättas snabbt så urval kommer ske löpande. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund.

OM DIG

Vi söker dig som är en god truckförare. Din tidigare arbetslivserfarenhet med logistik inom industri ger dig en nödvändig insikt i det dagliga jobbet. Som truckförare här ser vi att du har truckkort (A1-A4 och B1-B3). Ett krav är att du har mycket god körvana samt att du har B-körkort.
Som person är du flexibel och mångkunnig. Främst av allt ser vi att du är villig att lära dig och har ett starkt driv.

Krav för tjänsten:

• Att du har truckkort
• Att du har AM-körkort (ingår om du har bilkörkort)
• Erfarenhet av logistik
• Behärskar svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

OM ADECCO

Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås

Maskinmontör
Läs mer Mar 16
Om tjänsten
Vi söker engagerade medarbetare med intresse för produktion och en fallenhet för montering till uppdrag hos Volvo CE Braås, via oss på Adecco. I din roll som montör hos Volvo CE Braås kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära montering av fordonets komponenter. Här får du möjlighet att utnyttja din praktiska sida, då monteringen av varje maskin görs från grunden. Detta hantverk ställer höga krav på dig som montör, men ger också ett variationsrikt och utvecklande arbete.
Arbetsgruppen omfattas av ett öppet arbetsklimat där en jobbar nära sina kollegor och stor vikt läggs vid att skapa och behålla en god arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.
Arbetet är förlagt på dagtid. Vid behov kan även andra skift förekomma

Om dig
Du som ansöker bör ha viss förkunskap och erfarenhet av montering, gärna från industrisektorn. Vidare önskar vi att du även har erfarenhet från arbete som krävt hög stresstålighet, antingen från ex. tillverkningsindustri eller annat område som exempelvis servicebranschen. För rollen krävs det att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral. Som person är du driven och positivt inställd till ny kunskap och utveckling. Du trivs i samarbete med andra och du delar uppfattningen om att en god attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Din inställning är att se möjligheter istället för problem.

För att lyckas bra i rollen som montör är det viktigt att du:
- Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats
- Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater
- Är van vid arbete i högt tempo
- Behärskar svenska språket väl, i tal såväl som skrift

Det är särskilt meriterande om du har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. Vänligen bifoga dina eventuella behörigheter i din ansökan, såsom travers eller andra behörigheter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund, Volvo CE Braås, är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Volvos anläggning i Braås är platsen där världens första ramstyrda dumper föddes 1966. Dessutom är anläggningen den första CO2-neutrala fabriken inom hela fordonsindustrin.
Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start löpande under våren 2023. Uppdragets längd är 6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning.
Arbetstiderna är på dagtid måndag till torsdag 06:30 – 15:30, fredag 06:30 – 14:30. Vid behov kan även andra skift förekomma.

Notera att tjänsten är del i vår konsultbemanning, där du får en anställning hos Adecco och hyrs ut till våra kundföretag. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och bakgrundskontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ida Maarman via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. ida.maarman@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Sökord
Montör, Industri, Tillverkningsindustri,Yrkesutbildning, Fordon, Braås, Växjö, Volvo CE Braås, Adecco

Ansök nu

Svetsare till Volvo CE

Svetsare, manuell
Läs mer Mar 15
Vi har anställt flera men har fortfarande platser kvar!

Önskar du arbeta inom fordonsindustrin, i en internationell arbetsmiljö på ett företag som befinner sig i ständig utveckling? Vår kund i Braås söker nu efter dig som har erfarenhet, kunskap och intresse för svetsning! Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral? - Då har vi uppdraget för dig!

Om jobbet:
Vår kund Volvo är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. Som Svetsare kommer du att arbeta i någon av företagets svetsgrupper: Komponentsvets, Framram, Bakram eller Korgar. Du kommer vara en viktig del av företagets produktionskedja samt i framställandet av en högkvalitativ slutprodukt. Alla på tillverkningen jobbar nära tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid att skapa och behålla en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.

I din roll som Svetsare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära främst MIG- och MAG-svetsning av företagets olika delar under främst 2-skift.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställningen till att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och stävan efter ny kunskap. För denna rollen inom företaget krävs det att du är fokuserad och är väl medveten om hur svetsteknikerna levererar bästa resultat. Inför anställning kommer dina kunskaper sättas på prov och utförandet sker under en övervakande process.
Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kund erbjuda dig alla möjligheter till utveckling.

För att lyckas bra som Svetsare är det viktigt att du:

- Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats.
- Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater.
- Har relevant yrkesutbildning och erfarenhet inom svets/industri.
- Är bekväm med det svenska språket – både i tal och skrift.
- Klarar av arbetstider förlagda under obekväma arbetstimmar. Ex. 2 skift
- Har god fysik och gärna truckkort, behörighet för motvikt.

Notera att kunden kräver att du ska ha erfarenhet av svetsning och kan genomföra ett svetsprov utan problem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Vilka är vi?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.

Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.

Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.

Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.

Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Milena Ramic via milena.ramic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

 

Sökord
Svets, industri, Mig, Mag, Tig, Produktion, Rörtråd, Tillverkning, Fordon, Braås

Ansök nu

Montör till Växjö

Maskinmontör
Läs mer Mar 13
Har du erfarenhet av att jobba som montör? Har kunskap och intresse för montering! Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral.
Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Till vår kund i Växjö söker vi nu en Montör som främst ska arbeta med reservdelsmontering på specifika maskiner samt viss montering av elektronik. Det är viktigt att du prioriterar säkerhet och kvalitet på produkter och på arbetsplatsen.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställning till att se möjligheter i stället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och strävan efter ny kunskap.
Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kund erbjuda dig alla möjligheter till utveckling.
Du ska:
- Vara aktiv i ständiga förbättringsarbeten
- Bidra till att företagets kvalitets- och miljömål och policys uppnås.
- Arbeta efter att rutiner och instruktioner efterlevs.
- Upplysa/agera/registrera avvikelser i arbetssätt/instruktioner/miljökvalitetskrav på produkter och verksamhet.
- Agera när kvalitet och miljöavvikelser hittas

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering samt erfarenhet av elmontering.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, får vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Sebastian Baard på sebastian.baard@adecco.se 

Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se 
Sökord
Industri, Montör, Adecco,

Ansök nu