Inpeople Sverige AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Inpeople Sverige AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Databas Administratör Oracle - IGT Växjö/ remote

Databasadministratör
Läs mer Mar 22
Dina arbetsuppgifter
På IGT i Växjö söker vi för närvarande en Databas Administratör som vill bidra till att leverera förstklassiga spelupplevelser.I denna tjänst kan man jobba både remote eller på plats i Växjö. IGT:s uppdrag är att erbjuda högkvalitativt innehåll, tjänster och lösningar till den globala reglerade spelbranschen. Med stor drivkraft och expertis skapar IGT underhållande och ansvarsfulla spelupplevelser för spelare över hela världen.

Nu har du möjlighet att arbeta i en företagskultur som präglas av individuellt ansvar och flexibilitet. Vi tror att du har en passion för teknik, kreativa lösningar och en ansvarsfull, professionell attityd. Som person är du engagerad, självgående och har en vilja att ständigt lära och dela med dig av din kunskap.

Du kommer att vara en del av vårt utvecklingsteam, som består av en grupp dedikerade kollegor som säkerställer driften, konstruktionen och underhållet av framtida spelsystem.

I rollen som Databas Administratör tar du ansvar och driver arbete inom databaser i samråd med stackholders och klienter, med fokus på förvaltning och vidareutveckling.

Tjänsten är heltid och långsiktig, där du är anställd av Inpeople och arbetar på IGT. Arbetet utförs på kontoret i Växjö, men vi ser gärna också sökande från andra delar i Sverige och då finns möjligheten att jobba helt remote.


Din profil
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har 1-2 års erfarenhet av databasutveckling och det är viktigt att du har erfarenhet av Oracle och kan hantera installation, drift, förvaltning och felsökning. Vi ser gärna att du jobbat med PL/ och GIT och känner dig bekväm i detta.
Du besitter en metodisk och analytisk tankegång och trivs med att arbeta på ett strukturerat och organiserat sätt. Som person är du engagerad, proaktiv när det gäller att driva arbetsuppgifter framåt, och trivs med nära samarbete med dina kollegor. Du tar betydande personligt ansvar och känner ägarskap för dina uppgifter. Vi värderar högt dina personliga egenskaper.
Hos IGT är koncernspråket engelska och du kommer ha kollegor över hela världen. Vi ser därför att du som söker talar och skriver flytande i både svenska och engelska.

Som anställd på Inpeople har du en passion för att erbjuda service. Du förstår att högt engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du trivs med att ta ansvar och stödjer fullt ut vår laganda, som vi kallar 'Inspirit.' På Inpeople värderar vi egenskaper som en balanserad ålders- och könsfördelning, liksom etnisk och kulturell mångfald, tillför både oss och våra kunders verksamhet. Vi tillämpar alltid löpande urvalsprocesser i våra rekryteringsförfaranden. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan!


Om företaget
IGT is a global leader in gaming. It is listed on the New York Stock Exchange under the trading symbol "IGT," and its holding company headquarters are in the United Kingdom, with operating headquarters in Rome, Italy; Las Vegas, Nevada; and Providence, Rhode Island. The Company attracts the industry’s top talent, with approximately 11,000 employees across the globe. Values that shape our culture; We are responsible, We are authentic, We are collaborative, We are pioneering, We are passionate.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Teknisk operatör till företag i Växjö

Processoperatör, betong
Läs mer Mar 25
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och tekniskt intresserad operatör till vår kund i Växjö!

Rollen som operatör är central för att säkerställa effektivitet och kvalitet vid företagets betongstation. Du kommer att vara ansvarig för betongblandning, underhållsarbete, provtagning och viss lastmaskinsverksamhet. Du kommer använda ett datoriserat styrsystem för att tillverka färsk betong och säkerställa att blandningsprocessen är i linje med höga standarder.

Du kommer tillhöra ett mindre team om tre personer där du snabbt kommer få möjlighet att komma in i rollen och jobba med varierande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en inhyrning via Inpeople under 6 månader, därefter finns det möjlighet till en anställning hos kund. Arbetstiden är förlagd dagtid och uppdraget är på heltid.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en roll som operatör. Om du har jobbat med betong eller har en utbildning i fabriksbetongstillverkning, är det meriterande. Du kommer dagligen jobba med maskiner och ett datoriserat styrsystem, så vi ser gärna att du har en god maskinförståelse eller erfarenheter av att jobba med olika styrsystem och maskiner.

Som person är du noggrann, har ett starkt driv och är nyfiken. Vi ser gärna att du är en teamspelare som har erfarenhet av att jobba i grupp men du ska även på ett självständigt sätt ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Erfarenhet av hjullastarkörning och maskinteknisk kunskap är meriterande men inget krav. B-körkort och flytande svenska är ett krav.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Tekniker/Projektledare till Gimic

Automationstekniker, el
Läs mer Mar 20
Dina arbetsuppgifter
Som ett led i den fortsatta expansionen söker Gimic dig som är tekniskt lagd och drivs av att hålla god dialog med kunder, att arbeta såväl praktiskt som med dokumentation samt hålla ett helhetligt grepp över både teknik och projekt.

Du anser dig vara en nybyggare och med ett stort mått nyfikenhet ger du dig in i olika utmaningar. Vi är på en spännande resa, hoppas du vill göra den tillsammans med oss!

I rollen har du främst ansvar över:
- Att driva kund- och leveransprojekt med fokus på projektledning
- Ansvara för den tekniska sidan av hårdvaran i samarbete med externa leverantörer
- Ge tekniskt stöd till organisationen för att säkerställa att våra produkter och lösningar matchar kundens behov och förväntningar.
- Hålla i kunddialoger och leda leveranser mot kunder över tid, där leverans och installation endast är början på en långsiktig relation och projektutveckling.
- Utföra visst dokumentationsarbete med fokus på återanvändbarhet och effektivitet.

I rollen kommer du ha stor möjlighet att påverka vårt framtida arbete och hur rollen ska se ut på längre sikt. Tillsammans med dig fortsätter vi bygga ett kompetent och drivet team där alla förväntas vara öppna med tankar och åsikter. Vissa resor förekommer i tjänsten.

Tjänsten är en direktrekrytering till Gimic med placering i Växjö och tillträde sker enligt överenskommelse.


Din profil
Du har någon typ av teknisk bakgrund, antingen genom att du arbetat inom det tekniska området alternativt studerat en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå (högskola eller YH). Har du erfarenhet av AI eller robotprogrammering är det mycket meriterande. Kanske är detta nästa spännande steg i din karriär eller så har du jobbat i en liknande roll tidigare?

För oss är det allra viktigast att du är en flexibel och anpassningsbar individ som trivs i en dynamisk miljö. Vi utvecklas ständigt som bolag och att trivas i en miljö där vi tillsammans stakar ut framtiden tror vi är en framgångsfaktor.

Du trivs i att arbeta i dialog med andra, såväl kunder som leverantörer och kollegor. Du är engagerad, du tar initiativ och har god förmåga att slutföra det du tagit dig an.
Du är en upptäcktsresande som ständigt är beredd att ta dig an nya utmaningar.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan! Ansökan och process sker i samarbete med Inpeople. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!


Om företaget
Gimic is one of Sweden’s leading companies in the development of autonomous visual inspections. Our solution performs image analysis with the power of AI. We identify the quality level of your needs, classify your saved errors and deliver results to you within any industry. Discover more on our website www.gimic.se

Ansök nu

Produktionstekniker Automation, kvällsskift, till Micropower i Växjö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Mar 19
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Vi hjälper nu Micropower Sweden AB att hitta en Produktionstekniker med inriktning automation med placering i Växjö.


Vad du kommer att arbeta med
Med en fortsatt stark tillväxt behöver nu Micropower Sweden förstärka personalstyrkan med en Produktionstekniker, inriktning automation/support.
Då arbetet hos företaget bedrivs i 2-skift, finns nu ett behov av en produktionsteknisk resurs på kvällen, för att kunna vara behjälplig och supporta både produktion och automationsprocesserna. Utöver det dagliga arbetet kring support och felavhjälpning kommer stora möjligheter ges till att engagera sig i företagets förbättringsresa inom automation & digitalisering, det ständiga förbättringsarbetet och övrig utveckling inom området.

Rollen innebär ansvar och arbete kring felavhjälpning och support till produktionen. Att arbeta med förbättringar och optimeringar av de automatiserade processerna.
Som Produktionstekniker tillhörd du avdelningen produktionsteknik som i dagsläget består av 17 personer med olika funktioner. Bland annat Projektledare, Produktionstekniker, Provningstekniker, Produktionsberedare samt även ansvariga för fastigheterna.
Du rapporterar närmst och har ett tätt samarbete med Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.
Vidare består, som nämnt ovan, dina arbetsuppgifter av bland annat optimering av automatiserade produktionslinor och processer, felsökning och direkt felavhjälpning i processer, utförande av underhåll av företagets utrustning samt att ta fram produktionshjälpmedel. Du kommer delta i projekt inom avdelningen, övertagande av automationsprocesser samt arbeta med ständiga förbättringar mot högre kvalitet och produktivitet.


Din profil
Till denna roll söker vi dig med flerårig erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri. Du har stark kompetens inom PLC programmering, robotteknik och processoptimering.
Du har kunskap och förståelse kring pneumatik/ el och kan enkelt sätta dig in i olika automatiserade processer och avhjälpa fel/initiera förbättringar. Med fördel har du även tidigare deltagit i automationsprojekt, har beprövad förmåga att effektivisera produktionsflöden samt säkerställa hög kvalitet, vi tror dessutom att du har ett gediget teknikintresse.
Du som söker har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
För att trivas och bli långsiktig i företaget och rollen tror vi att du som person är prestigelös och hjälpsam. För dig är det lätt att möta alla typer av människor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, du är ödmjuk och ser dig själv som en del av teamet och delar gärna med dig av din kunskap.
Du tar ansvar, är bra på problemlösning och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en anställning direkt hos Micropower Sweden AB.
Arbetstiderna är förlagda kvällsskift, måndag-torsdag.


Om företaget
Här välkomnar vi dig till ett företag där du får utvecklas och utveckla! Du får stora möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på produktionsorganisationens resultat.
Koncerner är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion.
Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.
En arbetsgivare för dig som gillar när det händer grejer och där du som anställd kan få stort inflytande i stort som smått.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra processer och ser därför att du skickar din ansökan redan idag om intresse finns! Vi ser fram emot att läsa den.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Petersson på telefonnummer 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se

Kultur och värderingar: Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

PLS söker en händig tjej eller kille med diverse praktiska kunskaper

Montör, metallprodukter
Läs mer Mar 15
Välkommen till ett engagerat företag med fördelaktiga arbetstider, förmåner och ett helt gäng av riktigt härliga kollegor! PLS Truck Bodies är en arbetsplats att trivas, utvecklas och stanna länge på.
Vår trevliga kund PLS fortsätter sin expansiva resa. För att fortsatt kunna leverera hög kvalitet till sina kunder behöver de nu förstärka sitt team med en duktig montör med svetskunskaper.
PLS tillverkar skåpsbyggnationer för lastbilar och produktionen består av ett antal tillverknings- och monteringshallar med flera olika arbetsmoment. Arbetet varierar och därför söker vi dig som är allmänt händig och duktig på att skruva, en ”allt i allo” helt enkelt.
Du som söker har bra energi, är positiv och har rätt inställning till ditt arbete.
Du kan skruva och har troligtvis gjort det i många år. Antingen med bilar, traktorer, maskiner eller annat. Kanske är du bonde eller uppvuxen på en gård, där du dagligen fått mecka med maskiner och lösa problem.
Förhoppningsvis kan du också svetsa, i alla fall enklare arbeten.
Du har ett maskinintresse, är uppfinningsrik, teknisk och inte rädd för att hugga i och testa dig fram.


Du trivs med eget arbete men också samarbete med kollegorna. Du har ett driv som tar dig framåt och bidrar också till god stämning i gruppen.


Du kommunicerar obehindrat på svenska, så väl muntligt som skriftligt.
Bor du inte i Rydaholm så förutsätter vi att du obehindrat kan ta dig dit. Det går smidigt att pendla från både Ljungby, Alvesta, Värnamo och Växjö bla.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid. Möjlighet till nattskift finnes för rätt person, men som ny medarbetare startar du alltid på dagskift för att lära samtliga arbetsmoment och ha tillgång till erfaren handledning.
Du erbjuds en långsiktig anställning på PLS Truckbodies med start så snart som möjligt.


Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser så välkommen med din ansökan redan idag!


PLS samarbetar i denna rekrytering med Inpeople och eventuella frågor kring tjänsten besvaras gärna av ansvarig rekryterare Ida Petersson.
Vid önskad kontakt når du henne på 073–0927916 alt. ida.petersson@inpeople.se

Ansök nu

Automationstekniker till CGV Automation i Växjö

Automationstekniker, maskin
Läs mer Mar 15
Vad du kommer att arbeta med
Som automationstekniker på CGV är din huvudsakliga arbetsuppgift att programmera (PLC/HMI/Scada) och ge support till produktion och montage gällande automationsrelaterade frågor. Du har ansvar vid driftsättning, vilket ibland innebär boende på annan ort samt att under en kort tid arbeta utanför normal arbetstid.
I rollen arbetar du tvärfunktionellt i team med mekanik och projektledare. I projektgruppen representerar du automationsavdelningen och ansvarar för att arbetet inom denna funktion genomföres inom planerad tid och budget. Du håller även projektledaren informerad om hur arbetet fortskrider samt vid behov har du kontakt med kund och andra samarbetspartners.
Du agerar problemlösande och bidrar aktivt till nya tekniska lösningar inom teamet.


Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är en person som har goda kunskaper inom el, minst på gymnasienivå. Kanske arbetar du idag som industrielektriker och vill ta steget till automation? Tidigare erfarenhet av PLC-programmering är ett plus, men i gruppen finns god kompetens att föra vidare om du har intresset av att lära!

Arbetet som automationstekniker innebär många kontaktytor både internt och externt vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera, samarbeta och bygga relationer.

Du talar och skriver obehindrad svenska och har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas som automationstekniker behöver du ha lätt för driva fram lösningar på tekniska utmaningar på ett lyhört och metodiskt sätt. Som person är du strukturerad, noggrann, lösningsorienterad och van att arbeta mot deadlines.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en direktrekrytering till CGV Automation med placering i Växjö. Du arbetar heltid, dagtid med flexmöjlighet. Vid igångsättningar tillämpas särskilda rutiner. Tillträde enligt överenskommelse och urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar CGV Automation med Inpeople, vid frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg på 072-5444800.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vad gör CGV Automation?
CGV Automation (en del av C Gunnarssons Verkstads AB) har i dagsläget 10 anställda automationstekniker men ser nu fram emot att utöka verksamheten med ytterligare en kollega inom automation samt en teknisk projektledare. Automationsgraden på våra sågverksanläggningar ökar varje år och utvecklingen av nya maskiner är beroende av en tät integration mellan automationssystem och mekanik. CGV har därför under många år satsat stora resurser på att bygga upp kompetens och system som är anpassade till att styra sorteringsanläggningar för sågverksindustrin. Innovationsgraden är hög och du som medarbetare har god möjlighet att påverka både vidareutveckling och din tjänst i stort.

Redan 1981 levererade CGV PLC-styrningar till våra maskiner, ökade krav på prestanda gjorde att vi 2007 gick över till PC-baserade styrsystem.
Dessa system har betydligt mer kapacitet än traditionella PLC-system och gör det möjligt för oss att ligga i absoluta framkant i den tekniska utvecklingen.

Vår grupp består av medarbetare med hög teknisk kompetens och med fokus på stark teamkänsla. Vi är frikostiga med vår hjälp till kollegor och arbetar tillsammans för att alla gruppens projekt ska röra sig framåt. Välkommen in i teamet!

Ansök nu

Ekonomiassistent till Nest i Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 15
Vad kan vi erbjuda dig?
Till vår kund Nest söker vi nu en driven och framåtsträvande Ekonomiassistent.
Detta spännande bolag är en uppstickare som vill utmana branschen och här ges du som anställd stora möjligheter till att växa och utvecklas i takt med att bolaget växer.
På Nest är viljan och engagemanget viktigt. Vill du hamna på en arbetsplats med god sammanhållning, erfarna kollegor och många möjligheter så är detta platsen och arbetet för dig.

Som anställd på Nest arbetar du med ekonomiska och administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna består bl.a. av kund- och leverantörsreskontran, fakturering, löpande bokföring och bokslutsarbete. Arbetet innefattar inte enbart ekonomi, utan även administration och service gentemot företagets kunder som finns inom fastighetsbranschen. Du arbetar självständigt i rollen men ingår i ett team där man tillsammans bollar idéer och stöttar varandra.

Tjänsten löper på heltid. Start enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Resor till andra orter och arbete kvällstid förekommer.

Här erbjuds du ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i ett företag på frammarsch.
Beslutsvägarna är korta och du har stora möjligheter att påverka din vardag.
Samarbete och service på hög nivå är utmärkande drag hos Nest som arbetsgivare.
Att ha roligt och utvecklas tillsammans är viktigt!


Vem tror vi att du är?
Vi söker antingen dig som är nyexaminerad ekonom och i början på din karriär, eller så har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent, redovisningsekonom, fastighetsekonom, redovisningskonsult eller motsvarande. Du har kunskap inom bokföring, Excel samt övriga Officeprogram.
Har du tidigare arbetat i Fortnox eller har erfarenhet från fastighetsbranschen är det meriterande men inte ett krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är snabblärd, ansvarstagande, trivs med varierande uppgifter, gillar kontakter med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga samt en vilja att komma framåt. Du tycker om ordning och reda och har en positiv och prestigelös inställning. Dessutom har du alltid viljan att göra det lilla extra för både kunder och kollegor.

Då det förekommer resor till andra orter är B-körkort ett krav.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople. Efter denna period finns, för rätt person, mycket goda möjligheter till fast anställning direkt hos Nest.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan om du är intresserad av tjänsten.
Vi ser fram emot att läsa just ditt cv!

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare,
Ida Petersson på 073–0927916.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Lager och produktionspersonal till sommaren 2024

Lagerarbetare
Läs mer Mar 22
Dina arbetsuppgifter
Sommaren är snart här och vi söker nu flera duktiga lager- och produktionsmedarbetare till våra kunder runt om i Växjö.

Arbetet är varierande och kan innebära lageruppgifter som att plocka och packa odrar men även enklare arbete i produktion som konfigurering och rekonstruktion av IT-utrustning. Det är meriterande om du har truckkort då viss truckkörning kan förekomma. Våra kunder finns inom Växjö och arbetstiderna är vardagar 7-16.

Du kommer vara anställd via Inpeople under uppdraget. För studenter finns det även möjlighet att jobba extra under våren och till hösten. Arbetet under sommaren kommer vara mellan veckorna 25-34 men heltidsarbete kan inte garanteras.

Din profil
Vi söker dig som är flexibel, inte är rädd för att hjälpa till där det behövs och som kan tänka dig även lite fysiskt tunga arbetsuppgifter. Du sprider god stämning på arbetsplatsen och bland kollegor, och arbetar gärna med nya människor. Du har en förmåga att enkelt ta till dig instruktioner, du är noggrann och ställer gärna upp där det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!


Som anställd på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder.

Urval sker löpande, så tveka inte på att ansöka redan idag. Hoppas vi hörs!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Mekaniker för tunga maskiner till Maskin & Mekan

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Mar 11
Dina arbetsuppgifter
Maskin & Mekan växer och för att kunna hjälpa fler kunder behöver vi nu utöka med ytterligare en mekaniker i vår moderna verkstad. Inom vårt tekniska team kommer du att vara involverad i allt från dagligt underhåll till omfattande reparationer, vilket kräver god teknisk kännedom och intresse för att upprätthålla högsta standarder för vår maskinpark. Du arbetar i huvudsak med tunga maskiner, men även visst arbete med lastbil och släp förekommer i rollen.
Som mekaniker blir du otroligt bred i din kompetens. Felsökning sker via fordonsdator och komponenterna du både underhåller och reparerar kan vara hydraulik, pneumatik och annan teknik. Även svetsning ingår i arbetsuppgifterna. Du har också viss kundkontakt.
På Maskin & Mekan kommer du erbjudas en trevlig och hjärtlig miljö med familjär stämning. Du hamnar i ett sammansvetsat team där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål och ständigt lär av och med varandra.
Arbetstiderna är måndag-fredag 7-16 och tjänsten är en direktrekrytering till Maskin & Mekan med tillträde enligt överenskommelse.


Din profil
För att lyckas och trivas i denna roll har du erfarenhet av att arbeta med fordon eller maskiner i någon form, kanske mekar du hemma?
Svetslicenser av olika slag är meriterande. B-körkort är ett krav.
Du är klurig och självgående med ett stort intresse för teknik och maskiner. Du samarbetar väl med andra och trivs i ett mindre bolag med korta beslutsvägar.
Vi ser gärna sökande med olika profiler och om du är osäker på vad som bör finnas med i dina ansökningshandlingar eller har frågor om tjänsten så är du välkommen att ringa till ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg på 0470-747672 så hjälper vi dig vidare!
Vi arbetar alltid med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte utan sök redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Maskin & Mekan i Växjö AB grundades 1995 och är idag ett väletablerat företag i Växjö.

Våra huvudsakliga arbetsområden är mark- och anläggningsarbeten, uthyrning av maskiner med eller utan förare,
vintervägunderhåll, sandupptagning, sortering, förädling samt försäljning och transport av grus-, kross och jordmaterial. Vi utför även svets-, smides och reparationsarbeten samt installationer och service av maskinstyrning och fordonselektronik.

Vår styrka är att vi skräddarsyr lösningar, har en modern, välskött, flexibel och miljövänlig maskinpark. Vi har i dags läget ca 70 medarbetare.

Ansök nu

Arbetsledare till Maskin & Mekan

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Mar 11
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en målinriktad och engagerad arbetsledare inom markentreprenad för att ta ledningen i våra projekt och säkerställa deras framgång. Ditt huvudansvar är att självständigt planera, samordna och leda produktionen i flertalet av våra anläggningsprojekt. Som arbetsledare hos oss har du många kontaktytor såväl internt som externt, du underhåller kontakt med både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att hålla ordning i dokumentationen kopplat till dina projekt och även kontakt med berörda myndigheter och andra externa instanser ingår i rollen.

Du genomför mindre kalkylarbeten och lämnar anbud till kund för att säkerställa lönsamheten samt hanterar inköp och ekonomisk uppföljning kopplade till de enskilda projekten.

Du arbetar på ett följsamt sätt i en organisation där vardagen är föränderlig, branschen ställer höga krav på anpassning och flexibilitet.

Huvudsakliga ansvarsområden:
- Ledning av produktionsprocessen på markentreprenadsprojekt, från första kundkontakt följt av planering och färdigställande
- Genomföra mindre kalkyler och kostnadsuppskattningar samt säkerställa att projektet genomförs inom budget och med god lönsamhet
- Ansvara för att driva och genomföra egna anläggningsprojekt, där du leder och motiverar ditt team till att uppnå uppsatta mål och deadlines
- Aktivt underhålla och utveckla relationer med både befintliga och potentiella kunder för att säkerställa långsiktiga affärsrelationer och hög kundnöjdhet

I rekryteringsuppdraget har Maskin & Mekan i Växjö valt att samarbeta med Inpeople. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil
Maskin & Mekan tror att flexibilitet, noggrannhet och starkt engagemang för att uppnå resultat är dina stora framgångsfaktorer i denna roll. Du har fokus på service och förmåga att skapa och upprätthålla goda kundrelationer.

Vidare ser Maskin & Mekan att du har utpräglad problemlösningsförmåga och förmåga att hantera utmaningar under projektens gång. Ditt arbetssätt är strukturerat och organiserat, för att hantera flera projekt samtidigt utan att tappa fokus eller effektivitet.
Din sociala förmåga är god och du kan med lätthet kommunicera med olika typer av individer och utifrån olika roller.

Vi ser gärna att du har vana från branschen eller liknande branscher samt goda ledaregenskaper. Har du även erfarenhet av utsättning och inmätning med GPS och totalstation är det meriterande. Bas-P och Bas-U är även det meriterande.

Körkort för bil är ett krav för tjänsten.

Om du är en ambitiös och motiverad individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och vill vara en del av ett framgångsrikt team, så är detta en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare på Inpeople, Mathilda Petersson Carlberg (0470-747672).
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!


Om företaget
Maskin & Mekan i Växjö AB grundades 1995 och är idag ett väletablerat markentreprenadföretag i Växjö med ett 60-tal anställda.
Vi har bred erfarenhet av branschen och erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga och effektiva lösningar.

Våra huvudsakliga arbetsområden är mark- och anläggningsarbeten, uthyrning av maskiner med eller utan förare, transporttjänster samt försäljning av maskiner, fordon och krossmaterial.

Sommaren 2020 flyttade vi till nya lokaler på Högsbyvägen 5 i Växjö, här har vi även vår egen verkstad där vi både reparerar interna och externa lastbilar och tunga fordon.

Hoppas du vill bli en del av vårt team!

Ansök nu

Personal till Micropower i Växjö

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Mar 25
Dina arbetsuppgifter
Till trevliga och expansiva Micropower söker vi nu positiva och engagerade medarbetare med det där lilla extra.
Man arbetar i härlig miljö med grymma kollegor!
Micropower har en spännande tid framför sig, med en stor flytt på intågande! De behöver därför anställa fler duktiga personer.

Vi söker främst montörer, men även operatörer samt truckförare kan behövas. Gemensamt för tjänsterna är att det krävs noggrannhet, kvalitetstänk och ett praktiskt handlag. Teamkänslan är viktig och att du som person alltid gör ditt bästa för att leverera på topp.

Företaget levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar, vilket ger variation i ditt arbete.

Tjänsterna är inledningsvis 6 månader. Eventuellt finns möjlighet till förlängning, dock inget vi kan garantera i nuläget.
Arbetstiderna är förlagda morgon, dag eller kvällstid. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion tillsammans med din arbetsledare och dina kollegor.

Micropower är ett starkt bolag som satsar hårt i Växjö! Du får en trevlig arbetsplats där framtiden ligger i fokus.


Din profil

Du som är intresserad av detta jobb är ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du är effektiv och drivs av att göra ett bra arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, industriellt arbete eller andra praktiska uppgifter.
Meriterande är även erfarenhet av elarbete så som elektroniklödning.
Även truckkort är meriterande.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader.
Uppstart kommer ske under februari månad, så vänta inte med din ansökan!
Du talar och förstår svenska.
Micropower ligger centralt i Växjö, men kommer i sommar flytta ut till Nylanda. Du ska därför kunna ta dig till båda platserna obehindrat.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Läs mer om Micropower, deras produkter och deras resa på https://micropower-group.com/de

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Vi söker nu erfarna svetsare till våra kunder i Kronobergs län

Svetsare, manuell
Läs mer Mar 7
Dina arbetsuppgifter
Våra kunder är ledande företag inom tillverkande industri. Du kommer att arbeta med manuell svets, MIG/MAG och svetsar på plåt som kan variera i tjocklek.
Du håller hög kvalité och har fullt ansvar för att kvalitetssäkra dina produkter.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad svetsare med flera års erfarenhet av svetsarbeten. Utbildning och flerårig erfarenhet av ritningsläsning är också av stor vikt.

Du är en lagspelare med stort ordningssinne. Kvalité, noggrannhet och ett öga för detaljer är en självklarhet för dig samt ett brinnande intresse för svetsarbete.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Project Manager till Eventity

Projektledare, reklam
Läs mer Mar 6
Dina arbetsuppgifter



Vad du kommer att arbeta med
Vi älskar att skapa upplevelser som gör intryck på människor!
Gör du också det kanske vi har rollen för dig!

Som projektledare på Eventity har du det övergripande ansvaret för flertalet projekt, stora som små inom våra områden event, konferenser och gruppresor. Det är ingen ”one man/woman show” utan du har ett kompetent team av kollegor som du leder till det gemensamma målet att överträffa våra kunders förväntningar.

I rollen kommer du bland annat vara:
Kundansvarig säljare
Inte alla kan vara säljare, men du är inte som alla andra! Du kommer att ha en nyckelroll i att hitta och vinna nya affärer genom din förmåga att charma kunderna och sälja in våra fantastiska idéer. Att skapa och bibehålla goda kundrelationer faller dig naturligt.

Kreativ kraft
Du är inte rädd för att tänka utanför boxen och har förmågan att omvandla en enkel idé till en spännande händelse. Från brief till färdig produktion - inget är omöjligt för dig!

Projektledningsproffs
Du jonglerar med deadlines och detaljer som en riktig mästare, och inget kan få dig ur balans. Du är den som håller trådarna och ser till att allt flyter smidigt, oavsett hur stormigt det blir.

Du utgår ifrån något av våra kontor i Växjö eller Göteborg och resor förekommer, framförallt vid genomförande av planerade event och möten.

Vem tror vi att du är?
Vi önskar att du har en längre professionell bakgrund inom reklam, event eller marknadskommunikation (eller motsvarande). Du, och andra, anser att du är en riktigt vass projektledare som lätt tar till sig information och har en leveransförmåga av rang.
Du har vana av att jobba i team och samarbetar väl med alla du möter.
Att arbeta med ett starkt affärsmannamässigt fokus faller dig naturligt och du följer med lätthet upp siffror och håller deadline.

Att du talar och skriver obehindrat på såväl engelska som svenska är för oss en självklarhet.
Körkort B är ett krav.

Uppdraget är en direktrekrytering till Eventity som för denna tjänst valt att samarbeta med Inpeople. Frågor och funderingar bollar du med ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Vi jobbar alltid med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om företaget
Vi på Eventity brinner för att skapa unika upplevelser som förflyttar människor – både mentalt och fysiskt – till platser som inspirerar, berör och stärker banden. Den kommunikativa vägen till känslor, budskap och den gemensamma utvecklingen. För oss handlar det alltid om att se kärnan i varje uppdrag och hitta smarta lösningar tillsammans med er.
Eventity är ett eget, specialiserat affärsområde inom Lingmerths Group AB, vilka har skapat meningsfulla möten, konferenser, events och affärsresor i över 70 år.
Inom Eventity fortsätter vi att utveckla vad som är möjligt att uppnå när människor möts. Vi tar varje chans att överträffa våra kunders förväntningar.
Låt ditt möte fyllas av smart magi!

Ansök nu

Arbetsledare till Maskin & Mekan

Lastbilsmekaniker
Läs mer Feb 29
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en målinriktad och engagerad arbetsledare inom markentreprenad för att ta ledningen i våra projekt och säkerställa deras framgång. Ditt huvudansvar är att självständigt planera, samordna och leda produktionen i flertalet av våra anläggningsprojekt. Som arbetsledare hos oss har du många kontaktytor såväl internt som externt, du underhåller kontakt med både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att hålla ordning i dokumentationen kopplat till dina projekt och även kontakt med berörda myndigheter och andra externa instanser ingår i rollen.

Du genomför mindre kalkylarbeten och lämnar anbud till kund för att säkerställa lönsamheten samt hanterar inköp och ekonomisk uppföljning kopplade till de enskilda projekten.

Du arbetar på ett följsamt sätt i en organisation där vardagen är föränderlig, branschen ställer höga krav på anpassning och flexibilitet.

Huvudsakliga ansvarsområden:
- Ledning av produktionsprocessen på markentreprenadsprojekt, från första kundkontakt följt av planering och färdigställande
- Genomföra mindre kalkyler och kostnadsuppskattningar samt säkerställa att projektet genomförs inom budget och med god lönsamhet
- Ansvara för att driva och genomföra egna anläggningsprojekt, där du leder och motiverar ditt team till att uppnå uppsatta mål och deadlines
- Aktivt underhålla och utveckla relationer med både befintliga och potentiella kunder för att säkerställa långsiktiga affärsrelationer och hög kundnöjdhet

I rekryteringsuppdraget har Maskin & Mekan i Växjö valt att samarbeta med Inpeople. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil
Maskin & Mekan tror att flexibilitet, noggrannhet och starkt engagemang för att uppnå resultat är dina stora framgångsfaktorer i denna roll. Du har fokus på service och förmåga att skapa och upprätthålla goda kundrelationer.

Vidare ser Maskin & Mekan att du har utpräglad problemlösningsförmåga och förmåga att hantera utmaningar under projektens gång. Ditt arbetssätt är strukturerat och organiserat, för att hantera flera projekt samtidigt utan att tappa fokus eller effektivitet.
Din sociala förmåga är god och du kan med lätthet kommunicera med olika typer av individer och utifrån olika roller.

Vi ser gärna att du har vana från branschen eller liknande branscher samt goda ledaregenskaper. Har du även erfarenhet av utsättning och inmätning med GPS och totalstation är det meriterande. Bas-P och Bas-U är även det meriterande.

Körkort för bil är ett krav för tjänsten.

Om du är en ambitiös och motiverad individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och vill vara en del av ett framgångsrikt team, så är detta en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare på Inpeople, Mathilda Petersson Carlberg (0470-747672).
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!


Om företaget
Maskin & Mekan i Växjö AB grundades 1995 och är idag ett väletablerat markentreprenadföretag i Växjö med ett 60-tal anställda.
Vi har bred erfarenhet av branschen och erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga och effektiva lösningar.

Våra huvudsakliga arbetsområden är mark- och anläggningsarbeten, uthyrning av maskiner med eller utan förare, transporttjänster samt försäljning av maskiner, fordon och krossmaterial.

Sommaren 2020 flyttade vi till nya lokaler på Högsbyvägen 5 i Växjö, här har vi även vår egen verkstad där vi både reparerar interna och externa lastbilar och tunga fordon.

Hoppas du vill bli en del av vårt team!

Ansök nu

CNC-operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Feb 27
Dina arbetsuppgifter
Vi söker CNC-operatörer till flera kunder inom Växjö-området där erfarenheter inom någon av nedanstående områden är ett krav:
• Skärande bearbetning
• Svarv och fräs
• Ställa maskiner
• Programmera och ställa maskiner

Som CNC-operatör kommer du att spela en central roll i tillverkningsprocessen och säkerställa en högkvalitativ produktion genom effektiv och noggrann bearbetning. Du kommer arbeta i nära samarbete med produktionsplanerare och andra teammedlemmar och utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller uppsatt standard.

Inledningsvis kommer du vara anställd via Inpeople och därefter finns det möjligheter till anställnings hos kund. Arbetstider kan variera utefter kundföretags behov.


Din profil
Vi tror att du som söker är en noggrann och kvalitetsmedveten person och har ett stort teknikintresse. För att passa för tjänsten tycker du att det är roligt med problemlösning och har en god samarbetsförmåga. Du är en ansvarsfull person som gärna vill utvecklas inom CNC och bygga vidare din kompetens och erfarenhet tillsammans med oss och vår kund.

För att vara aktuell för tjänsten så har du en dokumenterad erfarenhet som CNC-operatör och gärna en industriteknisk utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att läsa och tolka tekniska ritningar.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Personal till Micropower i Växjö

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Feb 27
Dina arbetsuppgifter
Till trevliga och expansiva Micropower söker vi nu positiva och engagerade medarbetare med det där lilla extra.
Man arbetar i härlig miljö med grymma kollegor!
Micropower har en spännande tid framför sig, med en stor flytt på intågande! De behöver därför anställa fler duktiga personer.

Vi söker främst montörer, men även operatörer samt truckförare kan behövas. Gemensamt för tjänsterna är att det krävs noggrannhet, kvalitetstänk och ett praktiskt handlag. Teamkänslan är viktig och att du som person alltid gör ditt bästa för att leverera på topp.

Företaget levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar, vilket ger variation i ditt arbete.

Tjänsterna är inledningsvis 6 månader. Eventuellt finns möjlighet till förlängning, dock inget vi kan garantera i nuläget.
Arbetstiderna är förlagda morgon, dag eller kvällstid. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion tillsammans med din arbetsledare och dina kollegor.

Micropower är ett starkt bolag som satsar hårt i Växjö! Du får en trevlig arbetsplats där framtiden ligger i fokus.


Din profil

Du som är intresserad av detta jobb är ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du är effektiv och drivs av att göra ett bra arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, industriellt arbete eller andra praktiska uppgifter.
Meriterande är även erfarenhet av elarbete så som elektroniklödning.
Även truckkort är meriterande.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader.
Uppstart kommer ske under februari månad, så vänta inte med din ansökan!
Du talar och förstår svenska.
Micropower ligger centralt i Växjö, men kommer i sommar flytta ut till Nylanda. Du ska därför kunna ta dig till båda platserna obehindrat.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Läs mer om Micropower, deras produkter och deras resa på https://micropower-group.com/de

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Personal till Micropower i Växjö

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Mar 15
Dina arbetsuppgifter
Till trevliga och expansiva Micropower söker vi nu positiva och engagerade medarbetare med det där lilla extra.
Man arbetar i härlig miljö med grymma kollegor!
Micropower har en spännande tid framför sig, med en stor flytt på intågande! De behöver därför anställa fler duktiga personer.

Vi söker främst montörer, men även operatörer samt truckförare kan behövas. Gemensamt för tjänsterna är att det krävs noggrannhet, kvalitetstänk och ett praktiskt handlag. Teamkänslan är viktig och att du som person alltid gör ditt bästa för att leverera på topp.

Företaget levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar, vilket ger variation i ditt arbete.

Tjänsterna är inledningsvis 6 månader. Eventuellt finns möjlighet till förlängning, dock inget vi kan garantera i nuläget.
Arbetstiderna är förlagda morgon, dag eller kvällstid. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion tillsammans med din arbetsledare och dina kollegor.

Micropower är ett starkt bolag som satsar hårt i Växjö! Du får en trevlig arbetsplats där framtiden ligger i fokus.


Din profil

Du som är intresserad av detta jobb är ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du är effektiv och drivs av att göra ett bra arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, industriellt arbete eller andra praktiska uppgifter.
Meriterande är även erfarenhet av elarbete så som elektroniklödning.
Även truckkort är meriterande.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader.
Uppstart kommer ske under februari månad, så vänta inte med din ansökan!
Du talar och förstår svenska.
Micropower ligger centralt i Växjö, men kommer i sommar flytta ut till Nylanda. Du ska därför kunna ta dig till båda platserna obehindrat.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Läs mer om Micropower, deras produkter och deras resa på https://micropower-group.com/de

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Produktionstekniker Automation, kvällsskift, till Micropower i Växjö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Mar 19
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Vi hjälper nu Micropower Sweden AB att hitta en Produktionstekniker med inriktning automation med placering i Växjö.


Vad du kommer att arbeta med
Med en fortsatt stark tillväxt behöver nu Micropower Sweden förstärka personalstyrkan med en Produktionstekniker, inriktning automation/support.
Då arbetet hos företaget bedrivs i 2-skift, finns nu ett behov av en produktionsteknisk resurs på kvällen, för att kunna vara behjälplig och supporta både produktion och automationsprocesserna. Utöver det dagliga arbetet kring support och felavhjälpning kommer stora möjligheter ges till att engagera sig i företagets förbättringsresa inom automation & digitalisering, det ständiga förbättringsarbetet och övrig utveckling inom området.

Rollen innebär ansvar och arbete kring felavhjälpning och support till produktionen. Att arbeta med förbättringar och optimeringar av de automatiserade processerna.
Som Produktionstekniker tillhörd du avdelningen produktionsteknik som i dagsläget består av 17 personer med olika funktioner. Bland annat Projektledare, Produktionstekniker, Provningstekniker, Produktionsberedare samt även ansvariga för fastigheterna.
Du rapporterar närmst och har ett tätt samarbete med Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.
Vidare består, som nämnt ovan, dina arbetsuppgifter av bland annat optimering av automatiserade produktionslinor och processer, felsökning och direkt felavhjälpning i processer, utförande av underhåll av företagets utrustning samt att ta fram produktionshjälpmedel. Du kommer delta i projekt inom avdelningen, övertagande av automationsprocesser samt arbeta med ständiga förbättringar mot högre kvalitet och produktivitet.


Din profil
Till denna roll söker vi dig med flerårig erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri. Du har stark kompetens inom PLC programmering, robotteknik och processoptimering.
Du har kunskap och förståelse kring pneumatik/ el och kan enkelt sätta dig in i olika automatiserade processer och avhjälpa fel/initiera förbättringar. Med fördel har du även tidigare deltagit i automationsprojekt, har beprövad förmåga att effektivisera produktionsflöden samt säkerställa hög kvalitet, vi tror dessutom att du har ett gediget teknikintresse.
Du som söker har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
För att trivas och bli långsiktig i företaget och rollen tror vi att du som person är prestigelös och hjälpsam. För dig är det lätt att möta alla typer av människor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, du är ödmjuk och ser dig själv som en del av teamet och delar gärna med dig av din kunskap.
Du tar ansvar, är bra på problemlösning och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en anställning direkt hos Micropower Sweden AB.
Arbetstiderna är förlagda kvällsskift, måndag-torsdag.


Om företaget
Här välkomnar vi dig till ett företag där du får utvecklas och utveckla! Du får stora möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på produktionsorganisationens resultat.
Koncerner är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion.
Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.
En arbetsgivare för dig som gillar när det händer grejer och där du som anställd kan få stort inflytande i stort som smått.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra processer och ser därför att du skickar din ansökan redan idag om intresse finns! Vi ser fram emot att läsa den.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Petersson på telefonnummer 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se

Kultur och värderingar: Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Produktionstekniker Automation, kvällsskift, till Micropower i Växjö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Mar 11
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Vi hjälper nu Micropower Sweden AB att hitta en Produktionstekniker med inriktning automation med placering i Växjö.


Vad du kommer att arbeta med
Med en fortsatt stark tillväxt behöver nu Micropower Sweden förstärka personalstyrkan med en Produktionstekniker, inriktning automation/support.
Då arbetet hos företaget bedrivs i 2-skift, finns nu ett behov av en produktionsteknisk resurs på kvällen, för att kunna vara behjälplig och supporta både produktion och automationsprocesserna. Utöver det dagliga arbetet kring support och felavhjälpning kommer stora möjligheter ges till att engagera sig i företagets förbättringsresa inom automation & digitalisering, det ständiga förbättringsarbetet och övrig utveckling inom området.

Rollen innebär ansvar och arbete kring felavhjälpning och support till produktionen. Att arbeta med förbättringar och optimeringar av de automatiserade processerna.
Som Produktionstekniker tillhörd du avdelningen produktionsteknik som i dagsläget består av 17 personer med olika funktioner. Bland annat Projektledare, Produktionstekniker, Provningstekniker, Produktionsberedare samt även ansvariga för fastigheterna.
Du rapporterar närmst och har ett tätt samarbete med Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.
Vidare består, som nämnt ovan, dina arbetsuppgifter av bland annat optimering av automatiserade produktionslinor och processer, felsökning och direkt felavhjälpning i processer, utförande av underhåll av företagets utrustning samt att ta fram produktionshjälpmedel. Du kommer delta i projekt inom avdelningen, övertagande av automationsprocesser samt arbeta med ständiga förbättringar mot högre kvalitet och produktivitet.


Din profil
Till denna roll söker vi dig med flerårig erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri. Du har stark kompetens inom PLC programmering, robotteknik och processoptimering.
Du har kunskap och förståelse kring pneumatik/ el och kan enkelt sätta dig in i olika automatiserade processer och avhjälpa fel/initiera förbättringar. Med fördel har du även tidigare deltagit i automationsprojekt, har beprövad förmåga att effektivisera produktionsflöden samt säkerställa hög kvalitet, vi tror dessutom att du har ett gediget teknikintresse.
Du som söker har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
För att trivas och bli långsiktig i företaget och rollen tror vi att du som person är prestigelös och hjälpsam. För dig är det lätt att möta alla typer av människor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, du är ödmjuk och ser dig själv som en del av teamet och delar gärna med dig av din kunskap.
Du tar ansvar, är bra på problemlösning och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en anställning direkt hos Micropower Sweden AB.
Arbetstiderna är förlagda kvällsskift, måndag-torsdag.


Om företaget
Här välkomnar vi dig till ett företag där du får utvecklas och utveckla! Du får stora möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på produktionsorganisationens resultat.
Koncerner är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion.
Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.
En arbetsgivare för dig som gillar när det händer grejer och där du som anställd kan få stort inflytande i stort som smått.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra processer och ser därför att du skickar din ansökan redan idag om intresse finns! Vi ser fram emot att läsa den.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Petersson på telefonnummer 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se

Kultur och värderingar: Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

CE-chaufförer för kommande behov

Distributionsförare
Läs mer Feb 20
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera duktiga CE-chaufförer för kommande behov hos våra kunder. Är du inte bara skicklig bakom ratten utan också har de personliga egenskaper som krävs för att leverera god service mot kunder och säkerställa effektivitet är du kanske den vi söker!

Huvudsakliga ansvarsområden som CE-chaufför:
- Utföra säker transport av gods till olika destinationer enligt givna rutter och tidsplaner.
- Säkerställa korrekt lossning av gods och hantering av leveransdokumentation.
- Använda skanningsteknik för att säkerställa korrekt hantering och spårning av godset.
- Upprätthålla professionell och vänlig kommunikation med kunder vid leveranser och andra kontakter

Arbetstider och godstyper kan variera baserat på respektive uppdrag.



Din profil
Du har CE-körkort samt giltigt YKB. Erfarenhet av att köra tung lastbil och hantera olika typer av gods är önskvärt.

Din kommunikativa förmåga är god och du skapar lätt bra relationer med andra. Du är proaktiv och självständig i ditt arbete och har förmåga att lösa problem även i stressiga situationer.

Du har gott säkerhetstänk och trivs i en flexibel vardag.

Våra kunder erbjuder en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö där ditt bidrag verkligen gör skillnad. Om du är redo att ta dig an detta spännande uppdrag och tror att du har vad som krävs för att lyckas, ser vi fram emot din ansökan!

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!



Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Administratör till IT-bolag i Växjö

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Feb 19
Vad du kommer att arbeta med
Vi söker nu en ansvarstagande och driven administratör till vår kund i Växjö. Du kommer tillhöra en administrativ avdelning som jobbar med att ge internt stöd till andra avdelningar inom bolaget.

Avdelningen jobbar med olika administrativa ärenden och dina uppgifter kommer vara varierande. Exempel på uppgifter som man kan komma att jobba med är att ta fram rapporter, administrera information och ärenden i olika digitala system och även jobba med vissa uppgifter inom ekonomi. Du kommer att tillhöra ett trevligt team på en arbetsplats som präglas av en stark laganda.

Uppdraget är ett vikariat via Inpeople som förväntas starta omgående och fram april 2025. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag 8-17.



Vem tror vi att du är?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom administration eller kundtjänst. Du bör känna dig bekväm i att jobba i digitala system och hantera olika typer av kundärenden.

Som person är du engagerad och driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring, vill fortsätta utvecklas och är en initiativtagande person. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck både mot kund och kollegor. För att trivas i denna roll tror vi att du är flexibel, noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en positiv och social person. Sist men inte minst behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.
På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Truckförare - deltid och sommarjobb!

Truckförare
Läs mer Feb 17
Dina arbetsuppgifter
Vi söker flera duktiga truckförare som kan jobba extra under våren och även jobba heltid under sommaren. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara student, ha en annan anställning på minst 50%, vara egen företagare eller pensionär.

Arbetet som truckförare hos våra kunder kan variera utefter behov på plats. Exempel på arbetsuppgifter är:
• Plocka och packa varor till kund
• Sortering av pallar
• Godsmottagning och utlastning av pallar
• Orderregistrering och viss administration
Höga krav på noggrannhet och kvalité kommer finnas i varje moment.

Våra kunder finns i Växjö och arbetstiderna kan variera både dagtid och kvällstid under vardagar.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning, med truckbehörigheterna A1-A4 och B1-B4. Det är meriterande om du har erfarenheter av att köra motvikstruck.

Du har en annan huvudsaklig sysselsättning det vill säga att du är student, egenföretagare eller har ett annat jobb på minst 50%. Vi hoppas att du har möjlighet att jobba 2-3 pass/veckan samt att du är intresserad av att jobba heltid under sommaren.

Detta är extrajobbet för dig som är prestigelös, positiv och tar dig an nya uppgifter med ett leende! Du sprider god stämning på arbetsplatsen och bland kollegor, och arbetar gärna med nya människor. Du har en förmåga att enkelt ta till dig instruktioner, du är noggrann och ställer gärna upp där det behövs.

Endast sökande med tidigare truckvana samt truckkort kommer att kontaktas vidare för denna tjänst. Var därför noga med att nämna detta i din ansökan.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Automationstekniker till CGV Automation i Växjö

Automationstekniker, el
Läs mer Feb 14
Vad du kommer att arbeta med
Som automationstekniker på CGV är din huvudsakliga arbetsuppgift att programmera (PLC/HMI/Scada) och ge support till produktion och montage gällande automationsrelaterade frågor. Du har ansvar vid driftsättning, vilket ibland innebär boende på annan ort samt att under en kort tid arbeta utanför normal arbetstid.
I rollen arbetar du tvärfunktionellt i team med mekanik och projektledare. I projektgruppen representerar du automationsavdelningen och ansvarar för att arbetet inom denna funktion genomföres inom planerad tid och budget. Du håller även projektledaren informerad om hur arbetet fortskrider samt vid behov har du kontakt med kund och andra samarbetspartners.
Du agerar problemlösande och bidrar aktivt till nya tekniska lösningar inom teamet.


Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är en person som har goda kunskaper inom el, minst på gymnasienivå. Kanske arbetar du idag som industrielektriker och vill ta steget till automation? Tidigare erfarenhet av PLC-programmering är ett plus, men i gruppen finns god kompetens att föra vidare om du har intresset av att lära!

Arbetet som automationstekniker innebär många kontaktytor både internt och externt vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera, samarbeta och bygga relationer.

Du talar och skriver obehindrad svenska och har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas som automationstekniker behöver du ha lätt för driva fram lösningar på tekniska utmaningar på ett lyhört och metodiskt sätt. Som person är du strukturerad, noggrann, lösningsorienterad och van att arbeta mot deadlines.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en direktrekrytering till CGV Automation med placering i Växjö. Du arbetar heltid, dagtid med flexmöjlighet. Vid igångsättningar tillämpas särskilda rutiner. Tillträde enligt överenskommelse och urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar CGV Automation med Inpeople, vid frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg på 072-5444800.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vad gör CGV Automation?
CGV Automation (en del av C Gunnarssons Verkstads AB) har i dagsläget 10 anställda automationstekniker men ser nu fram emot att utöka verksamheten med ytterligare en kollega inom automation samt en teknisk projektledare. Automationsgraden på våra sågverksanläggningar ökar varje år och utvecklingen av nya maskiner är beroende av en tät integration mellan automationssystem och mekanik. CGV har därför under många år satsat stora resurser på att bygga upp kompetens och system som är anpassade till att styra sorteringsanläggningar för sågverksindustrin. Innovationsgraden är hög och du som medarbetare har god möjlighet att påverka både vidareutveckling och din tjänst i stort.

Redan 1981 levererade CGV PLC-styrningar till våra maskiner, ökade krav på prestanda gjorde att vi 2007 gick över till PC-baserade styrsystem.
Dessa system har betydligt mer kapacitet än traditionella PLC-system och gör det möjligt för oss att ligga i absoluta framkant i den tekniska utvecklingen.

Vår grupp består av medarbetare med hög teknisk kompetens och med fokus på stark teamkänsla. Vi är frikostiga med vår hjälp till kollegor och arbetar tillsammans för att alla gruppens projekt ska röra sig framåt. Välkommen in i teamet!

Ansök nu

TechOps - IGT i Växjö

Drifttekniker, data
Läs mer Feb 13
Dina arbetsuppgifter
Till IGT i Växjö söker vi nu en TechOps som vill vara med och skapa en driftsäker miljö i världsklass. Vi tror att du har en passion för teknik, kreativa lösningar, har en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du engagerad, självgående med vilja att ständigt vilja lära dig mer och dela med dig av dina kunskaper. Du kommer utveckla, underhålla och övervaka servrar och tjänster och hålla deras prestanda och stabilitet på högsta nivå. Du kommer själv vara ansvarig för drift och underhåll i Växjö och kommer bistå leveransteamet med dina kunskaper vid uppdateringar, felsöka och undersöka tekniska problem på servrar och maskiner.
Tjänsten är på heltid och långsiktig där du är anställd på Inpeople och arbetar hos IGT. Arbetet utförs på kontoret i Växjö eller med ett hybridupplägg enligt lokala bestämmelser på arbetsplatsen.



Din profil
För att lyckas i rollen tror vi du har 2-3 års erfarenhet av att jobba med driftsättning och underhåll i Linuxmiljö. Har du jobbat i övervakningssystem likt NAGIOS är det en fördel och du behöver kunna arbeta obehindrat i Oracle samt IIS då du även kommer hantera drift och underhåll i Windows Server. Har du dessutom grundläggande Query med dig så är det meriterande. Som person är du engagerad, driver gärna dina uppgifter framåt och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor. Du tar stort eget ansvar och känner ett ägandeskap i dina uppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos IGT är koncernspråket engelska och du kommer ha kollegor över hela världen. Vi ser därför att du som söker talar och skriver flytande i både svenska och engelska. Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter. Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
IGT is a global leader in gaming. It is listed on the New York Stock Exchange under the trading symbol "IGT," and its holding company headquarters are in the United Kingdom, with operating headquarters in Rome, Italy; Las Vegas, Nevada; and Providence, Rhode Island. The Company attracts the industry’s top talent, with approximately 11,000 employees across the globe. Values that shape our culture; We are responsible, We are authentic, We are collaborative, We are pioneering, We are passionate.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Databas Administratör - IGT Växjö

Databasadministratör
Läs mer Feb 13
Dina arbetsuppgifter
På IGT i Växjö söker vi för närvarande en Databas Administratör som vill bidra till att leverera förstklassiga spelupplevelser. IGT:s uppdrag är att erbjuda högkvalitativt innehåll, tjänster och lösningar till den globala reglerade spelbranschen. Med stor drivkraft och expertis skapar IGT underhållande och ansvarsfulla spelupplevelser för spelare över hela världen.

Nu har du möjlighet att arbeta i en företagskultur som präglas av individuellt ansvar och flexibilitet. Vi tror att du har en passion för teknik, kreativa lösningar och en ansvarsfull, professionell attityd. Som person är du engagerad, självgående och har en vilja att ständigt lära och dela med dig av din kunskap.

Du kommer att vara en del av vårt utvecklingsteam, som består av en grupp dedikerade kollegor som säkerställer driften, konstruktionen och underhållet av framtida spelsystem.

I rollen som Databas Administratör tar du ansvar och driver arbete inom i samråd med stackholders och klienter, med fokus på förvaltning och vidareutveckling.

Tjänsten är heltid och långsiktig, där du är anställd av Inpeople och arbetar på IGT. Arbetet utförs på kontoret i Växjö, eller med en hybridlösning enligt lokala regler på arbetsplatsen.

Din profil
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har 2-3 års erfarenhet av databasutveckling tillsammans med gedigen kunskap inom Oracle och PL/. Det är fördelaktigt om du även har erfarenhet av GIT och DevOps. Du besitter en metodisk och analytisk tankegång och trivs med att arbeta på ett strukturerat och organiserat sätt. Som person är du engagerad, proaktiv när det gäller att driva arbetsuppgifter framåt, och trivs med nära samarbete med dina kollegor. Du tar betydande personligt ansvar och känner ägarskap för dina uppgifter. Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Hos IGT är koncernspråket engelska och du kommer ha kollegor över hela världen. Vi ser därför att du som söker talar och skriver flytande i både svenska och engelska.

Som anställd på Inpeople har du en passion för att erbjuda service. Du förstår att högt engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du trivs med att ta ansvar och stödjer fullt ut vår laganda, som vi kallar 'Inspirit.' På Inpeople värderar vi egenskaper som en balanserad ålders- och könsfördelning, liksom etnisk och kulturell mångfald, tillför både oss och våra kunders verksamhet. Vi tillämpar alltid löpande urvalsprocesser i våra rekryteringsförfaranden. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan!






Om företaget
IGT is a global leader in gaming. It is listed on the New York Stock Exchange under the trading symbol "IGT," and its holding company headquarters are in the United Kingdom, with operating headquarters in Rome, Italy; Las Vegas, Nevada; and Providence, Rhode Island. The Company attracts the industry’s top talent, with approximately 11,000 employees across the globe. Values that shape our culture; We are responsible, We are authentic, We are collaborative, We are pioneering, We are passionate.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Arbetsledare till Maskin & Mekan

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Feb 13
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en målinriktad och engagerad arbetsledare inom markentreprenad för att ta ledningen i våra projekt och säkerställa deras framgång. Ditt huvudansvar är att självständigt planera, samordna och leda produktionen i flertalet av våra anläggningsprojekt. Som arbetsledare hos oss har du många kontaktytor såväl internt som externt, du underhåller kontakt med både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att hålla ordning i dokumentationen kopplat till dina projekt och även kontakt med berörda myndigheter och andra externa instanser ingår i rollen.

Du genomför mindre kalkylarbeten och lämnar anbud till kund för att säkerställa lönsamheten samt hanterar inköp och ekonomisk uppföljning kopplade till de enskilda projekten.

Du arbetar på ett följsamt sätt i en organisation där vardagen är föränderlig, branschen ställer höga krav på anpassning och flexibilitet.

Huvudsakliga ansvarsområden:
- Ledning av produktionsprocessen på markentreprenadsprojekt, från första kundkontakt följt av planering och färdigställande
- Genomföra mindre kalkyler och kostnadsuppskattningar samt säkerställa att projektet genomförs inom budget och med god lönsamhet
- Ansvara för att driva och genomföra egna anläggningsprojekt, där du leder och motiverar ditt team till att uppnå uppsatta mål och deadlines
- Aktivt underhålla och utveckla relationer med både befintliga och potentiella kunder för att säkerställa långsiktiga affärsrelationer och hög kundnöjdhet

I rekryteringsuppdraget har Maskin & Mekan i Växjö valt att samarbeta med Inpeople. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil
Maskin & Mekan tror att flexibilitet, noggrannhet och starkt engagemang för att uppnå resultat är dina stora framgångsfaktorer i denna roll. Du har fokus på service och förmåga att skapa och upprätthålla goda kundrelationer.

Vidare ser Maskin & Mekan att du har utpräglad problemlösningsförmåga och förmåga att hantera utmaningar under projektens gång. Ditt arbetssätt är strukturerat och organiserat, för att hantera flera projekt samtidigt utan att tappa fokus eller effektivitet.
Din sociala förmåga är god och du kan med lätthet kommunicera med olika typer av individer och utifrån olika roller.

Vi ser gärna att du har vana från branschen eller liknande branscher samt goda ledaregenskaper. Har du även erfarenhet av utsättning och inmätning med GPS och totalstation är det meriterande. Bas-P och Bas-U är även det meriterande.

Körkort för bil är ett krav för tjänsten.

Om du är en ambitiös och motiverad individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och vill vara en del av ett framgångsrikt team, så är detta en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare på Inpeople, Mathilda Petersson Carlberg (0470-747672).
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!


Om företaget
Maskin & Mekan i Växjö AB grundades 1995 och är idag ett väletablerat markentreprenadföretag i Växjö med ett 60-tal anställda.
Vi har bred erfarenhet av branschen och erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga och effektiva lösningar.

Våra huvudsakliga arbetsområden är mark- och anläggningsarbeten, uthyrning av maskiner med eller utan förare, transporttjänster samt försäljning av maskiner, fordon och krossmaterial.

Sommaren 2020 flyttade vi till nya lokaler på Högsbyvägen 5 i Växjö, här har vi även vår egen verkstad där vi både reparerar interna och externa lastbilar och tunga fordon.

Hoppas du vill bli en del av vårt team!

Ansök nu

Produktionstekniker Automation, kvällsskift, till Micropower i Växjö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Feb 19
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Vi hjälper nu Micropower Sweden AB att hitta en Produktionstekniker med inriktning automation med placering i Växjö.


Vad du kommer att arbeta med
Med en fortsatt stark tillväxt behöver nu Micropower Sweden förstärka personalstyrkan med en Produktionstekniker, inriktning automation/support.
Då arbetet hos företaget bedrivs i 2-skift, finns nu ett behov av en produktionsteknisk resurs på kvällen, för att kunna vara behjälplig och supporta både produktion och automationsprocesserna. Utöver det dagliga arbetet kring support och felavhjälpning kommer stora möjligheter ges till att engagera sig i företagets förbättringsresa inom automation & digitalisering, det ständiga förbättringsarbetet och övrig utveckling inom området.

Rollen innebär ansvar och arbete kring felavhjälpning och support till produktionen. Att arbeta med förbättringar och optimeringar av de automatiserade processerna.
Som Produktionstekniker tillhörd du avdelningen produktionsteknik som i dagsläget består av 17 personer med olika funktioner. Bland annat Projektledare, Produktionstekniker, Provningstekniker, Produktionsberedare samt även ansvariga för fastigheterna.
Du rapporterar närmst och har ett tätt samarbete med Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.
Vidare består, som nämnt ovan, dina arbetsuppgifter av bland annat optimering av automatiserade produktionslinor och processer, felsökning och direkt felavhjälpning i processer, utförande av underhåll av företagets utrustning samt att ta fram produktionshjälpmedel. Du kommer delta i projekt inom avdelningen, övertagande av automationsprocesser samt arbeta med ständiga förbättringar mot högre kvalitet och produktivitet.


Din profil
Till denna roll söker vi dig med flerårig erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri. Du har stark kompetens inom PLC programmering, robotteknik och processoptimering.
Du har kunskap och förståelse kring pneumatik/ el och kan enkelt sätta dig in i olika automatiserade processer och avhjälpa fel/initiera förbättringar. Med fördel har du även tidigare deltagit i automationsprojekt, har beprövad förmåga att effektivisera produktionsflöden samt säkerställa hög kvalitet, vi tror dessutom att du har ett gediget teknikintresse.
Du som söker har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
För att trivas och bli långsiktig i företaget och rollen tror vi att du som person är prestigelös och hjälpsam. För dig är det lätt att möta alla typer av människor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, du är ödmjuk och ser dig själv som en del av teamet och delar gärna med dig av din kunskap.
Du tar ansvar, är bra på problemlösning och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en anställning direkt hos Micropower Sweden AB.
Arbetstiderna är förlagda kvällsskift, måndag-torsdag.


Om företaget
Här välkomnar vi dig till ett företag där du får utvecklas och utveckla! Du får stora möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på produktionsorganisationens resultat.
Koncerner är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion.
Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.
En arbetsgivare för dig som gillar när det händer grejer och där du som anställd kan få stort inflytande i stort som smått.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra processer och ser därför att du skickar din ansökan redan idag om intresse finns! Vi ser fram emot att läsa den.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Petersson på telefonnummer 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se

Kultur och värderingar: Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Personal till Micropower i Växjö

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Feb 20
Dina arbetsuppgifter
Till trevliga och expansiva Micropower söker vi nu positiva och engagerade medarbetare med det där lilla extra.
Man arbetar i härlig miljö med grymma kollegor!
Micropower har en spännande tid framför sig, med en stor flytt på intågande! De behöver därför anställa fler duktiga personer.

Vi söker främst montörer, men även operatörer samt truckförare kan behövas. Gemensamt för tjänsterna är att det krävs noggrannhet, kvalitetstänk och ett praktiskt handlag. Teamkänslan är viktig och att du som person alltid gör ditt bästa för att leverera på topp.

Företaget levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar, vilket ger variation i ditt arbete.
Tjänsterna är inledningsvis 6 månader. Eventuellt finns möjlighet till förlängning, dock inget vi kan garantera i nuläget.
Arbetstiderna är förlagda morgon, dag eller kvällstid. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion tillsammans med din arbetsledare och dina kollegor.

Micropower är ett starkt bolag som satsar hårt i Växjö! Du får en trevlig arbetsplats där framtiden ligger i fokus.


Din profil

Du som är intresserad av detta jobb är ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du är effektiv och drivs av att göra ett bra arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, industriellt arbete eller andra praktiska uppgifter.
Meriterande är även erfarenhet av elarbete så som elektroniklödning.
Även truckkort är meriterande.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader.
Uppstart kommer ske under februari månad, så vänta inte med din ansökan!
Du talar och förstår svenska.
Micropower ligger centralt i Växjö, men kommer i sommar flytta ut till Nylanda. Du ska därför kunna ta dig till båda platserna obehindrat.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Läs mer om Micropower, deras produkter och deras resa på https://micropower-group.com/de

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Personal till Micropower i Växjö

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Feb 22
Dina arbetsuppgifter
Till trevliga och expansiva Micropower söker vi nu positiva och engagerade medarbetare med det där lilla extra.
Man arbetar i härlig miljö med grymma kollegor!
Micropower har en spännande tid framför sig, med en stor flytt på intågande! De behöver därför anställa fler duktiga personer.

Vi söker främst montörer, men även operatörer samt truckförare kan behövas. Gemensamt för tjänsterna är att det krävs noggrannhet, kvalitetstänk och ett praktiskt handlag. Teamkänslan är viktig och att du som person alltid gör ditt bästa för att leverera på topp.

Företaget levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar, vilket ger variation i ditt arbete.
Tjänsterna är inledningsvis 6 månader. Eventuellt finns möjlighet till förlängning, dock inget vi kan garantera i nuläget.
Arbetstiderna är förlagda morgon, dag eller kvällstid. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion tillsammans med din arbetsledare och dina kollegor.

Micropower är ett starkt bolag som satsar hårt i Växjö! Du får en trevlig arbetsplats där framtiden ligger i fokus.


Din profil

Du som är intresserad av detta jobb är ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du är effektiv och drivs av att göra ett bra arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, industriellt arbete eller andra praktiska uppgifter.
Meriterande är även erfarenhet av elarbete så som elektroniklödning.
Även truckkort är meriterande.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader.
Uppstart kommer ske under februari månad, så vänta inte med din ansökan!
Du talar och förstår svenska.
Micropower ligger centralt i Växjö, men kommer i sommar flytta ut till Nylanda. Du ska därför kunna ta dig till båda platserna obehindrat.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Läs mer om Micropower, deras produkter och deras resa på https://micropower-group.com/de

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Specialistadministratör till Atea

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Feb 2
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driven och engagerad Specialistadministratör till Atea i Växjö. Vill du vara en del av ett dynamiskt arbetsteam där ditt administrativa kunnande och din serviceförmåga får skina? Då kan det vara just dig vi söker!

I rollen som Specialistadministratör utför du ett brett spann av administrativa uppgifter, agerar som en rådgivande funktion till kund, leverantör och säljare samt jobbar med att upprätthålla smidiga arbetsflöden och processer. De olika administrativa uppgifterna kan variera utifrån ärende, men kan innehålla avtalsadministration, orderläggning, fakturafrågor, leveransfrågor och matcha inköp mot leverantörsfakturor. Du kommer dagligen jobba med problemlösning och tillsammans Ateas team erbjuda enastående service.
Tjänsten tillhör affärsområdet Software Cloud & Services där du kommer tillhöra avdelningen Software center som jobbar med mjukvara och licenser. I din roll kommer du vara ansvarig för att hålla dig kontinuerligt uppdaterad på vilka tjänster och produkter som finns inom relevant område och som Atea erbjuder till sina kunder.

Tjänsten är ett vikariat till januari 2025 via Inpeople, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Tjänsten förväntas tillsattas omgående, eller med hänsyn till rätt kandidats uppsägningstid.


Vad kan vi erbjuda dig?
Atea bjuder in dig till en spännande möjlighet – att bli en stolt medlem i deras engagerade och högkompetenta team, bestående av 50 skickliga kollegor som verkar i nära samarbete. Inom avdelningen Software Center kommer du att omges av 12 fantastiska kollegor som samtliga jobbar som specialistadministratörer.

På Atea får du möjligheten att arbeta på ditt sätt. Atea sätter kunden i centrum och anpassar sig efter företagets behov. Det innebär att du kan välja var du vill jobba för dagen – hos kunder, på kontoret eller hemifrån. Vi tror att denna flexibilitet ökar hållbarheten, effektiviteten och glädjen i arbetet.


Din profil
Vi söker en driven och nyfiken person som sprider positiv energi till arbetsgruppen och i dialog tillsammans med kund. Du är ansvarsfull och noggrann samt drivs av att jobba med problemlösning på ett effektivt sätt. Du ska kunna jobba självständigt med dina administrativa arbetsuppgifter men även kunna bidra till gruppens gemensamma mål genom att samarbeta tillsammans med dina kollegor.

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller har tidigare arbetserfarenheter inom ekonomi och/eller administration. Om du har jobbat inom kundtjänst eller som ekonomiassistent är även detta meriterande för tjänsten. Vi förväntar oss att du har förmågan att kunna utrycka dig professionellt på svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare kunskaper i systemen Dynamics 365, Navision, Palatte och Officepaketet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom de är avgörande för att du ska trivas och lyckas i rollen hos oss på Atea.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Dispatcher till Atea Sverige

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Feb 2
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en strukturerad och serviceinriktad Dispatcher för att stärka Ateas team!

Som Dispatcher kommer du att spela en central roll i att säkerställa en effektiv hantering och fördelning av ärenden. Om du har en naturlig fallenhet för att koordinera och organisera samt trivs i en dynamisk arbetsmiljö, kan detta vara den perfekta rollen för dig.
I rollen tar du emot ärenden från interna och externa parter via mail och telefon och fördelar dessa vidare så att de hanteras på bästa möjliga sätt. Det är viktigt att du jobbar strukturerat och kan koordinera olika ärenden så att de hamnar hos rätt person eller avdelning. I din roll ingår att jobba aktivt med uppföljning av ärenden samt att bidra med innovativa förbättringsförslag för att optimera hanteringen av ärenden. I rollen som Dispatcher kommer du även jobba med viss orderläggning. För rätt person finns det goda möjligheter att växa inom rollen och ta sig an andra arbetsuppgifter.

Tjänsten ingår i affärsområdet Software Cloud & Services där du kommer tillhöra avdelningen Software center som jobbar med mjukvara och licenser.

Tjänsten är ett vikariat till januari 2025 via Inpeople, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Tjänsten förväntas tillsattas omgående, eller med hänsyn till rätt kandidats uppsägningstid.


Vad kan vi erbjuda dig?
Atea bjuder in dig till en spännande möjlighet – att bli en stolt medlem i deras engagerade och högkompetenta gäng på Software Center, bestående av runt 50 skickliga kollegor som verkar i nära samarbete. I rollen kommer du tillhöra ett team med 12 fantastiska kollegor.
På Atea får du möjligheten att arbeta på ditt sätt. Atea sätter kunden i centrum och anpassar sig efter företagets behov. Det innebär att du kan välja var du vill jobba för dagen – hos kunder, på kontoret eller hemifrån. Vi tror att denna flexibilitet ökar hållbarheten, effektiviteten och glädjen i arbetet.


Din profil
För att ta dig an rollen som Dispatcher ser vi att du kommer från en administrativ roll och har en god systemvana. Vi ser det som meriterande om du har jobbat med kunder eller inom kundsupport, och får energi av att jobba med människor. Du bör känna dig bekväm i dialogen med kund både via mail och telefon på svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är också viktiga för att lyckas i rollen. Vi söker dig som har ett öga för detaljer och trivs med att jobba i en dynamisk miljö med stundtals högt tempo. Som person bör du även vara flexibel och engagerad. Du kommer hantera flera olika ärenden och det krävs en person som snabbt kan skifta fokus. Vi hoppas att du är en nyfiken person som har en drivkraft att utvecklas inom rollen och på Atea.

Det är ett plus om du jobbat i system som Dynamics 365, Navision, samt har kunskaper i Office-paketet.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

TechOps - IGT i Växjö

Drifttekniker, data
Läs mer Dec 20
Dina arbetsuppgifter
IGT in Växjö is currently seeking a TechOps professional who wants to contribute to creating a world-class, reliable operating environment. We believe that you have a passion for technology, creative solutions, and possess a responsible and professional attitude. As an individual, you are dedicated, self-driven, with a desire to continuously learn and share your knowledge. You will be responsible for developing, maintaining, and monitoring servers and services, ensuring their performance and stability at the highest level. You will independently manage operations and maintenance in Växjö and assist the delivery team with your expertise in updates, troubleshooting, and investigating technical issues on servers and machines.

This is a full-time and long-term position, where you will be employed by Inpeople and work at IGT. The work is carried out in the Växjö office, or according to a hybrid setup in accordance with local workplace regulations.


Din profil
To succeed in this role, we believe you have 2-3 years of experience working with deployment and maintenance in a Linux environment. Experience with monitoring systems like NAGIOS is advantageous, and you should be able to work proficiently in Oracle and IIS, as you will also handle operations and maintenance on Windows Server. Basic Query knowledge is a plus. As a person, you are dedicated, enjoy driving tasks forward, and thrive in close collaboration with your colleagues. You take significant personal responsibility and have a sense of ownership in your tasks. We place great importance on your personal qualities. As an Inpeople employee, you have a passion for providing excellent service. You understand that a high level of commitment is crucial for ensuring satisfied customers. You enjoy taking responsibility and fully support our team spirit, which we call Inspirit. At Inpeople, we value qualities that a balanced age and gender distribution, as well as ethnic and cultural diversity, bring to our and our customers' operations. We always conduct ongoing selection processes in our recruitment. You are warmly welcome to submit your application!

Om företaget
IGT is a global leader in gaming. It is listed on the New York Stock Exchange under the trading symbol "IGT," and its holding company headquarters are in the United Kingdom, with operating headquarters in Rome, Italy; Las Vegas, Nevada; and Providence, Rhode Island. The Company attracts the industry’s top talent, with approximately 11,000 employees across the globe. Values that shape our culture; We are responsible, We are authentic, We are collaborative, We are pioneering, We are passionate.

Om oss
Since 2010, we have been specialists in providing customized solutions in personnel leasing and recruitment. Our mission, our purpose that we have been working on since the beginning, is to help people live their lives the way they want to. This mission guides us on the path to always finding the right person for the right position. With a culture characterized by care and kindness, we at Inpeople operate with passion and responsibility to contribute to our customers' success.

Inpeople is an authorized recruitment and staffing company with the ambition to contribute to a better and more sustainable world. We are a part of Ingroup and have a close collaboration with our sister company, Head Consulting Group. Our headquarters are located in Växjö, and we have around 300 full-time and part-time employees.

Welcome to a different kind of HR company!

Ansök nu

Database Administrator/Database Developer

Databasadministratör
Läs mer Dec 20
Dina arbetsuppgifter
At IGT in Växjö, we are currently seeking a Database Administrator/Database Developer who wants to contribute to delivering world-class gaming experiences. IGT's mission is to provide top-notch content, services, and solutions to the global regulated gaming industry. With great drive and expertise, IGT creates entertaining and responsible gaming experiences for players worldwide.

Now, you have the opportunity to work in a corporate culture characterized by individual responsibility and flexibility. We believe that you have a passion for technology, creative solutions, and a responsible, professional attitude. As a person, you are dedicated, self-driven, with a willingness to constantly learn and share your knowledge.

You will be part of our development team, consisting of a group of dedicated colleagues who ensure the operation, construction, and maintenance of future gaming systems.

In the role of Database Administrator, you take ownership and drive work within in consultation with stakeholders and the client, with a focus on management and further development. You work with both new development and enhancement of existing solutions.

The position is full-time and long-term, where you are employed by Inpeople and work at IGT. The work is performed at the office in Växjö, or with a hybrid setup according to local regulations at the workplace.

Din profil
To succeed in this role, we believe that you have 2-3 years of experience in database development along with strong knowledge in Oracle and PL/. It is advantageous if you also have experience with GIT and DevOps. You possess a methodical and analytical mindset and enjoy working in a structured and organized manner. As a person, you are committed, proactive in driving tasks forward, and thrive in close collaboration with your colleagues. You take significant personal responsibility and feel ownership in your tasks. We highly value your personal qualities.

As an employee at Inpeople, you have a passion for providing service. You understand that high engagement is crucial for having satisfied customers. You enjoy taking responsibility and fully support our team spirit, which we call 'Inspirit.' At Inpeople, we value qualities that a balanced age and gender distribution, as well as ethnic and cultural diversity, bring to our and our customers' operations. We always apply ongoing selection processes in our recruitment procedures. You are warmly welcome to submit your application!

Om företaget
IGT is a global leader in gaming. It is listed on the New York Stock Exchange under the trading symbol "IGT," and its holding company headquarters are in the United Kingdom, with operating headquarters in Rome, Italy; Las Vegas, Nevada; and Providence, Rhode Island. The Company attracts the industry’s top talent, with approximately 11,000 employees across the globe. Values that shape our culture; We are responsible, We are authentic, We are collaborative, We are pioneering, We are passionate.

Om oss
Since 2010, we have been specialists in tailor-made solutions within personnel leasing and recruitment. Our mission, our purpose that we have worked with since the beginning, is to help people live their lives as they themselves want to live them. This mission guides us on the path towards always finding the right person for the right position. With a culture characterized by care and kindness, we at Inpeople passionately and responsibly drive ourselves to contribute to our clients' success.

Inpeople is an authorized recruitment and staffing company with the ambition to contribute to a better and more sustainable world. We are part of the Ingroup and have a close collaboration with our sister company, Head Consulting Group. Our headquarters are located in Växjö, and we have approximately 300 full-time and part-time employees.

Welcome to a different kind of HR company!

Ansök nu

Personal till Micropower i Växjö

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jan 19
Dina arbetsuppgifter
Till trevliga och expansiva Micropower söker vi nu positiva och engagerade medarbetare med det där lilla extra.
Man arbetar i härlig miljö med grymma kollegor!
Micropower har en spännande tid framför sig, med en stor flytt på intågande! De behöver därför anställa fler duktiga personer.

Vi söker främst montörer, men även operatörer samt truckförare kan behövas. Gemensamt för tjänsterna är att det krävs noggrannhet, kvalitetstänk och ett praktiskt handlag. Teamkänslan är viktig och att du som person alltid gör ditt bästa för att leverera på topp.

Företaget levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar, vilket ger variation i ditt arbete.
Tjänsterna är inledningsvis 6 månader. Eventuellt finns möjlighet till förlängning, dock inget vi kan garantera i nuläget.
Arbetstiderna är förlagda morgon, dag eller kvällstid. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion tillsammans med din arbetsledare och dina kollegor.

Micropower är ett starkt bolag som satsar hårt i Växjö! Du får en trevlig arbetsplats där framtiden ligger i fokus.


Din profil

Du som är intresserad av detta jobb är ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du är effektiv och drivs av att göra ett bra arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, industriellt arbete eller andra praktiska uppgifter.
Meriterande är även erfarenhet av elarbete så som elektroniklödning.
Även truckkort är meriterande.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader.
Uppstart kommer ske under februari månad, så vänta inte med din ansökan!
Du talar och förstår svenska.
Micropower ligger centralt i Växjö, men kommer i sommar flytta ut till Nylanda. Du ska därför kunna ta dig till båda platserna obehindrat.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Läs mer om Micropower, deras produkter och deras resa på https://micropower-group.com/de

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Personal till Micropower i Växjö

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Feb 10
Dina arbetsuppgifter
Till trevliga och expansiva Micropower söker vi nu positiva och engagerade medarbetare med det där lilla extra.
Man arbetar i härlig miljö med grymma kollegor!
Micropower har en spännande tid framför sig, med en stor flytt på intågande! De behöver därför anställa fler duktiga personer.

Vi söker främst montörer, men även operatörer samt truckförare kan behövas. Gemensamt för tjänsterna är att det krävs noggrannhet, kvalitetstänk och ett praktiskt handlag. Teamkänslan är viktig och att du som person alltid gör ditt bästa för att leverera på topp.

Företaget levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar, vilket ger variation i ditt arbete.
Tjänsterna är inledningsvis 6 månader. Eventuellt finns möjlighet till förlängning, dock inget vi kan garantera i nuläget.
Arbetstiderna är förlagda morgon, dag eller kvällstid. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion tillsammans med din arbetsledare och dina kollegor.

Micropower är ett starkt bolag som satsar hårt i Växjö! Du får en trevlig arbetsplats där framtiden ligger i fokus.


Din profil

Du som är intresserad av detta jobb är ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du är effektiv och drivs av att göra ett bra arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, industriellt arbete eller andra praktiska uppgifter.
Meriterande är även erfarenhet av elarbete så som elektroniklödning.
Även truckkort är meriterande.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople. Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader.
Uppstart kommer ske under februari månad, så vänta inte med din ansökan!
Du talar och förstår svenska.
Micropower ligger centralt i Växjö, men kommer i sommar flytta ut till Nylanda. Du ska därför kunna ta dig till båda platserna obehindrat.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Läs mer om Micropower, deras produkter och deras resa på https://micropower-group.com/de

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Till Combitech i Växjö söker vi nu en van Affärsadministratör

Orderadministratör
Läs mer Dec 29
Dina arbetsuppgifter
Rollen Affärsadministratör finner du i enheten Competence, Supply & Partner network, det är en av de nyare funktionerna på Combitech som befinner sig i en spännande utvecklingsresa. Vi är idag ett mindre team som samarbetar för att gemensamt uppnå en magnifik service för vårt bolag Combitech samt våra kunder där vi har ramavtal för konsulttjänster.
I rollen som Affärsadministratör ingår du i en stödfunktion inom organisationen. Funktionen hanterar allt från inflöde av beställningar från kunder, ser till att vårt nätverk med underkonsulter/partnerbolag får information om våra konsulttjänster via annonser, till att administrativt supportera kollegor internt med avtal- samt stöddokumentation. Rollen innebär också att ha kunskap om olika affärssystem som används internt för att registrera och hantera projekt. Kommunikation och relationer internt i organisationen är en väsentlig del i funktionen för att utföra arbetsuppgifterna.


Du anställs av Inpeople men arbetar på uppdrag hos Combitech. På kandidater som går vidare i processen kommer man utföra registerutdrag och genomföra en säkerhetsprövningsintervju.


Din profil
Combitech söker dig som har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll, meriterande om det är inom IT-, konsult eller bemanningsbranschen. Det behövs finnas ett starkt intresse för dokumentation samt struktur. Att lära sig nya affärssystem och arbetssätt är en del av vardagen vilket innebär att du behöver se det som motiverande. Det är även fördelaktigt om du tidigare har arbetat med eller har någon tidigare kunskap kring CRM system Lime eller liknande affärssystem.
För att trivas i rollen drivs du av att samarbeta och dela kunskap, då du dagligen arbetar tätt tillsammans med kollegor i teamet samt övriga organisationen. Du har en god kommunikativ förmåga och har en fallenhet för att hantera situationer som kan uppstå på ett professionellt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom viljan att lära sig och samarbetsförmåga. Ser du att det skulle vara intressant att bli en del av vårt team och vill veta mer om hur det är att jobba med oss så tveka inte att höra av dig med eventuella funderingar.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter. Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser. Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Combitech befinner sig i en period av expansion och söker en engagerad Affärsadministratör som är passionerad när det gäller att stödja personalen inom koncernen. Våra kunder återfinns huvudsakligen inom försvars- och försvarsindustrin.
Vi på Combitech accelererar utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Genom att kombinera vår solida erfarenhet och kunskap från försvars- och industrisektorn säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar. Vi är en Nordisk tech lösnings- och konsultpartner som utgörs av 2100 passionerade experter som tillsammans med våra kunder arbetar med att utmana teknikens gränser för att göra skillnad.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Till Combitech i Växjö söker vi nu en van Affärsadministratör

Orderadministratör
Läs mer Jan 3
Dina arbetsuppgifter
Rollen Affärsadministratör finner du i enheten Competence, Supply & Partner network, det är en av de nyare funktionerna på Combitech som befinner sig i en spännande utvecklingsresa. Det är idag ett mindre team som samarbetar för att gemensamt uppnå en magnifik service för Combitech samt externa kunder där det finns ramavtal för konsulttjänster.
I rollen som Affärsadministratör ingår du i en stödfunktion inom organisationen. Funktionen hanterar allt från inflöde av beställningar från kunder, ser till att vårt nätverk med underkonsulter/partnerbolag får information om våra konsulttjänster via annonser, till att administrativt supportera kollegor internt med avtal- samt stöddokumentation. Rollen innebär också att ha kunskap om olika affärssystem som används internt för att registrera och hantera projekt. Kommunikation och relationer internt i organisationen är en väsentlig del i funktionen för att utföra arbetsuppgifterna.


Du anställs av Inpeople men arbetar på uppdrag hos Combitech. På kandidater som går vidare i processen kommer man utföra registerutdrag och genomföra en säkerhetsprövningsintervju.


Din profil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll, meriterande om det är inom IT-, konsult eller bemanningsbranschen. Det behövs finnas ett starkt intresse för dokumentation samt struktur. Att lära sig nya affärssystem och arbetssätt är en del av vardagen vilket innebär att du behöver se det som motiverande. Det är även fördelaktigt om du tidigare har arbetat med eller har någon tidigare kunskap kring CRM system Lime eller liknande affärssystem.
För att trivas i rollen drivs du av att samarbeta och dela kunskap, då du dagligen arbetar tätt tillsammans med kollegor i teamet samt övriga organisationen. Du har en god kommunikativ förmåga och har en fallenhet för att hantera situationer som kan uppstå på ett professionellt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom viljan att lära sig och samarbetsförmåga. Ser du att det skulle vara intressant att bli en del av vårt team och vill veta mer om hur det är att jobba med oss så tveka inte att höra av dig med eventuella funderingar.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter. Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser. Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Combitech befinner sig i en period av expansion och söker en engagerad Affärsadministratör som är passionerad när det gäller att stödja personalen inom koncernen. Våra kunder återfinns huvudsakligen inom försvars- och försvarsindustrin.
Vi på Combitech accelererar utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Genom att kombinera vår solida erfarenhet och kunskap från försvars- och industrisektorn säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar. Vi är en Nordisk tech lösnings- och konsultpartner som utgörs av 2100 passionerade experter som tillsammans med våra kunder arbetar med att utmana teknikens gränser för att göra skillnad.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Trafikledare till kund i Växjö

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Jan 31
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en nyfiken och serviceinriktad trafikledare till vår kund i Växjö!

Som trafikledare kommer du att ha en central roll på en avdelning präglad av hög servicenivå och kompetens inom trafikledning. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att ta emot och planera transporter för tipp- och kranbilar samt ha en daglig dialog med chaufförer. Du kommer att hantera förfrågningar och beställningar från privatpersoner och företag, både via telefon och mail. För att lyckas i rollen kommer du även ha ett nära samarbete med dina kollegor och andra avdelningar inom bolaget.

Arbetstiderna för uppdraget är förlagda dagtid, måndag till fredag och vi ser gärna att du är tillgänglig i närtid. Tjänsten kommer inledas med en inhyrning via Inpeople under de första 6 månaderna, därefter är ambitionen att bli anställd direkt hos kunden.


Din profil
För att ta sig an rollen som trafikledare tror vi att du är en nyfiken, serviceinriktad och ansvarsfull person. Vi ser gärna att du kommer från en liknande roll som trafikledare eller transportplanerare innan, alternativ en administrativ roll med inslag av kundservice. Om du har en utbildning inom logistik och transportplanering är det meriterande.

För att snabbt komma in i rollen och bli självständig tror vi att du är kommunikativ och har tidigare jobbat med kunder. För att navigera sig i rollen ser vi också att du är en strukturerad person som är van vid att koordinera flera arbetsuppgifter och ärenden samtidigt. Rollen kräver även att man är en problemlösare och har en förmåga att fatta beslut och lösa problem på ett effektivt sätt.

Som trafikledare jobbar du parallellt i flera olika digitala system så du bör ha en god systemvana. Goda kunskaper i svenska är också ett krav för tjänsten.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Montörer och elmontörer sökes för kommande uppdrag

Montör, metallprodukter
Läs mer Feb 5
Vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen till oss på Inpeople!

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder dig som konsult en rolig och variationsrik vardag hos våra kunder.
Dessa kunder finns främst i Växjö, men även i orterna runt om kring.
För att kunna hjälpa dem när behov uppstår söker vi nu duktiga montörer och elmontörer. Uppstart kan komma att ske ganska omgående, eller längre fram i tiden.

Vi jobbar med små som stora företag och vi värnar om vårt samarbete med dem. De företag vi jobbar med tar bra hand om sin personal och erbjuder ofta långsiktiga tjänster med god utvecklingspotential.

Din profil
Vi är nu på jakt efter duktiga, självgående och erfarna montörer/elmontörer.
Du som söker bör därför ha utbildning eller erfarenhet inom detta. Har du inte jobbat som montör kanske du på din fritid skruvar mycket med bilar, traktorer eller andra fordon.
Har du dessutom erfarenhet av elmontering så är detta ett extra plus. Likväl är kunskap inom ritningsläsning meriterande.
Du har god verktygsana och allmän maskinkännedom. Du kan tänka dig ett fysiskt arbete och har inga problem med att använda din kropp i arbetet.

Du bor troligtvis i eller i närheten av Växjö, bonus är om du har körkort och kan tänka dig att pendla en liten bit.
Detta underlättar för oss då vi ska försöka matcha dig med rätt uppdrag.

Du behärskar svenska i tal och skrift och är i övrigt en pålitlig person som kan representera Inpeople väl.
Du är engagerad, intresserad och tycker att det är roligt med montering!

Vi har olika kunder med olika behov, tjänsterna kan därför variera i karaktär och även arbetstiderna kan variera.
Oftast är det morgon, dag eller kvällsskift som är aktuellt.
Uppstart sker löpande, när våra kunder behöver dig. Det kan som sagt därför gå väldigt fort, eller så tar det längre tid.
Skicka in din ansökan redan idag, så hoppas vi att det snart är du som är klädd i Inpeople-kläder ute hos något av våra spännande kundföretag.

Skriv gärna i din ansökan på vilken/vilka orter du kan tänka dig att jobba, samt vilka arbetstider som passar dig bäst.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Maskinoperatör till Alwex i Växjö

Processoperatör, betong
Läs mer Jan 26
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad operatör till Alwex i Växjö!

Rollen som processoperatör är central för att säkerställa effektivitet och kvalitet vid Alwex betongstation. Du kommer att vara ansvarig för betongblandningen, underhållsarbete, provtagning och viss lastmaskinsverksamhet. Du kommer använda ett datoriserat styrsystem för att tillverka färsk betong och säkerställa att blandningsprocessen är i linje med höga standarder.

Du kommer tillhöra ett mindre team om tre personer där du snabbt kommer få möjlighet att komma in i rollen och jobba med varierande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en inhyrning via Inpeople under 6 månader, därefter finns det möjlighet till en anställning hos kund. Arbetstiden är förlagd dagtid och uppdraget är på heltid.


Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en roll som processoperatör. Om du har jobbat med betong eller har en utbildning i fabriksbetongstillverkning, är det meriterande. Du kommer dagligen jobba med maskiner och ett datoriserat styrsystem, så vi ser gärna att du har en god maskinförståelse eller erfarenheter av att jobba med olika styrsystem och maskiner.

Som person är du noggrann, har ett starkt driv och är nyfiken. Vi ser gärna att du är en teamspelare som har erfarenhet av att jobba i grupp men du ska även på ett självständigt sätt ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Erfarenhet av hjullastarkörning och maskinteknisk kunskap är meriterande men inget krav. B-körkort och flytande svenska är ett krav.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Alwex är ett expansivt företag som genomför kontinuerliga och omfattande satsningar på gröna transporter och miljömässig hållbarhet. Deras uttalade målsättning är att bli södra Sveriges ledande tjänsteleverantör av skräddarsydda transporter, entreprenad, lager och logistiklösningar.

Alwex Transport AB startade sin verksamhet år 2000 och inom koncernen finns två dotterbolag – Alwex Intermodal och Alwex Recycling. Affärsverksamheten i moder- och dotterbolagen är gemensamt samordnat i tre affärsområden. Huvudkontoret ligger i Växjö och lager- och terminalverksamhet finns i Växjö och Jönköping. Sammanlagt förfogar vi över 60 000 kvm lageryta och cirka 300 transportfordon. Alwex ägs av ca 70 delägare som alla är leverantörer av transport- och maskintjänster till bolaget. För närvarande arbetar drygt 200 personer inom moder- och dotterbolagen.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Produktionstekniker Automation, kvällsskift, till Micropower i Växjö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Jan 30
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Vi hjälper nu Micropower Sweden AB att hitta en Produktionstekniker med inriktning automation med placering i Växjö.


Vad du kommer att arbeta med
Med en fortsatt stark tillväxt behöver nu Micropower Sweden förstärka personalstyrkan med en Produktionstekniker, inriktning automation/support.
Då arbetet hos företaget bedrivs i 2-skift, finns nu ett behov av en produktionsteknisk resurs på kvällen, för att kunna vara behjälplig och supporta både produktion och automationsprocesserna. Utöver det dagliga arbetet kring support och felavhjälpning kommer stora möjligheter ges till att engagera sig i företagets förbättringsresa inom automation & digitalisering, det ständiga förbättringsarbetet och övrig utveckling inom området.

Rollen innebär ansvar och arbete kring felavhjälpning och support till produktionen. Att arbeta med förbättringar och optimeringar av de automatiserade processerna.
Som Produktionstekniker tillhörd du avdelningen produktionsteknik som i dagsläget består av 17 personer med olika funktioner. Bland annat Projektledare, Produktionstekniker, Provningstekniker, Produktionsberedare samt även ansvariga för fastigheterna.
Du rapporterar närmst och har ett tätt samarbete med Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.
Vidare består, som nämnt ovan, dina arbetsuppgifter av bland annat optimering av automatiserade produktionslinor och processer, felsökning och direkt felavhjälpning i processer, utförande av underhåll av företagets utrustning samt att ta fram produktionshjälpmedel. Du kommer delta i projekt inom avdelningen, övertagande av automationsprocesser samt arbeta med ständiga förbättringar mot högre kvalitet och produktivitet.


Din profil
Till denna roll söker vi dig med flerårig erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri. Du har stark kompetens inom PLC programmering, robotteknik och processoptimering.
Du har kunskap och förståelse kring pneumatik/ el och kan enkelt sätta dig in i olika automatiserade processer och avhjälpa fel/initiera förbättringar. Med fördel har du även tidigare deltagit i automationsprojekt, har beprövad förmåga att effektivisera produktionsflöden samt säkerställa hög kvalitet, vi tror dessutom att du har ett gediget teknikintresse.
Du som söker har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
För att trivas och bli långsiktig i företaget och rollen tror vi att du som person är prestigelös och hjälpsam. För dig är det lätt att möta alla typer av människor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, du är ödmjuk och ser dig själv som en del av teamet och delar gärna med dig av din kunskap.
Du tar ansvar, är bra på problemlösning och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en anställning direkt hos Micropower Sweden AB.
Arbetstiderna är förlagda kvällsskift, måndag-torsdag.


Om företaget
Här välkomnar vi dig till ett företag där du får utvecklas och utveckla! Du får stora möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på produktionsorganisationens resultat.
Koncerner är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion.
Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.
En arbetsgivare för dig som gillar när det händer grejer och där du som anställd kan få stort inflytande i stort som smått.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra processer och ser därför att du skickar din ansökan redan idag om intresse finns! Vi ser fram emot att läsa den.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Petersson på telefonnummer 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se

Kultur och värderingar: Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Produktionstekniker Automation, kvällsskift, till Micropower i Växjö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Jan 31
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Vi hjälper nu Micropower Sweden AB att hitta en Produktionstekniker med inriktning automation med placering i Växjö.


Vad du kommer att arbeta med
Med en fortsatt stark tillväxt behöver nu Micropower Sweden förstärka personalstyrkan med en Produktionstekniker, inriktning automation/support.
Då arbetet hos företaget bedrivs i 2-skift, finns nu ett behov av en produktionsteknisk resurs på kvällen, för att kunna vara behjälplig och supporta både produktion och automationsprocesserna. Utöver det dagliga arbetet kring support och felavhjälpning kommer stora möjligheter ges till att engagera sig i företagets förbättringsresa inom automation & digitalisering, det ständiga förbättringsarbetet och övrig utveckling inom området.

Rollen innebär ansvar och arbete kring felavhjälpning och support till produktionen. Att arbeta med förbättringar och optimeringar av de automatiserade processerna.
Som Produktionstekniker tillhörd du avdelningen produktionsteknik som i dagsläget består av 17 personer med olika funktioner. Bland annat Projektledare, Produktionstekniker, Provningstekniker, Produktionsberedare samt även ansvariga för fastigheterna.
Du rapporterar närmst och har ett tätt samarbete med Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.
Vidare består, som nämnt ovan, dina arbetsuppgifter av bland annat optimering av automatiserade produktionslinor och processer, felsökning och direkt felavhjälpning i processer, utförande av underhåll av företagets utrustning samt att ta fram produktionshjälpmedel. Du kommer delta i projekt inom avdelningen, övertagande av automationsprocesser samt arbeta med ständiga förbättringar mot högre kvalitet och produktivitet.


Din profil
Till denna roll söker vi dig med flerårig erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri. Du har stark kompetens inom PLC programmering, robotteknik och processoptimering.
Du har kunskap och förståelse kring pneumatik/ el och kan enkelt sätta dig in i olika automatiserade processer och avhjälpa fel/initiera förbättringar. Med fördel har du även tidigare deltagit i automationsprojekt, har beprövad förmåga att effektivisera produktionsflöden samt säkerställa hög kvalitet, vi tror dessutom att du har ett gediget teknikintresse.
Du som söker har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
För att trivas och bli långsiktig i företaget och rollen tror vi att du som person är prestigelös och hjälpsam. För dig är det lätt att möta alla typer av människor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, du är ödmjuk och ser dig själv som en del av teamet och delar gärna med dig av din kunskap.
Du tar ansvar, är bra på problemlösning och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en anställning direkt hos Micropower Sweden AB.
Arbetstiderna är förlagda kvällsskift, måndag-torsdag.


Om företaget
Här välkomnar vi dig till ett företag där du får utvecklas och utveckla! Du får stora möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på produktionsorganisationens resultat.
Koncerner är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion.
Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.
En arbetsgivare för dig som gillar när det händer grejer och där du som anställd kan få stort inflytande i stort som smått.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra processer och ser därför att du skickar din ansökan redan idag om intresse finns! Vi ser fram emot att läsa den.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Petersson på telefonnummer 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se

Kultur och värderingar: Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Produktionstekniker Automation, kvällsskift, till Micropower i Växjö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Feb 10
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Vi hjälper nu Micropower Sweden AB att hitta en Produktionstekniker med inriktning automation med placering i Växjö.


Vad du kommer att arbeta med
Med en fortsatt stark tillväxt behöver nu Micropower Sweden förstärka personalstyrkan med en Produktionstekniker, inriktning automation/support.
Då arbetet hos företaget bedrivs i 2-skift, finns nu ett behov av en produktionsteknisk resurs på kvällen, för att kunna vara behjälplig och supporta både produktion och automationsprocesserna. Utöver det dagliga arbetet kring support och felavhjälpning kommer stora möjligheter ges till att engagera sig i företagets förbättringsresa inom automation & digitalisering, det ständiga förbättringsarbetet och övrig utveckling inom området.

Rollen innebär ansvar och arbete kring felavhjälpning och support till produktionen. Att arbeta med förbättringar och optimeringar av de automatiserade processerna.
Som Produktionstekniker tillhörd du avdelningen produktionsteknik som i dagsläget består av 17 personer med olika funktioner. Bland annat Projektledare, Produktionstekniker, Provningstekniker, Produktionsberedare samt även ansvariga för fastigheterna.
Du rapporterar närmst och har ett tätt samarbete med Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.
Vidare består, som nämnt ovan, dina arbetsuppgifter av bland annat optimering av automatiserade produktionslinor och processer, felsökning och direkt felavhjälpning i processer, utförande av underhåll av företagets utrustning samt att ta fram produktionshjälpmedel. Du kommer delta i projekt inom avdelningen, övertagande av automationsprocesser samt arbeta med ständiga förbättringar mot högre kvalitet och produktivitet.


Din profil
Till denna roll söker vi dig med flerårig erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri. Du har stark kompetens inom PLC programmering, robotteknik och processoptimering.
Du har kunskap och förståelse kring pneumatik/ el och kan enkelt sätta dig in i olika automatiserade processer och avhjälpa fel/initiera förbättringar. Med fördel har du även tidigare deltagit i automationsprojekt, har beprövad förmåga att effektivisera produktionsflöden samt säkerställa hög kvalitet, vi tror dessutom att du har ett gediget teknikintresse.
Du som söker har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
För att trivas och bli långsiktig i företaget och rollen tror vi att du som person är prestigelös och hjälpsam. För dig är det lätt att möta alla typer av människor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, du är ödmjuk och ser dig själv som en del av teamet och delar gärna med dig av din kunskap.
Du tar ansvar, är bra på problemlösning och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en anställning direkt hos Micropower Sweden AB.
Arbetstiderna är förlagda kvällsskift, måndag-torsdag.


Om företaget
Här välkomnar vi dig till ett företag där du får utvecklas och utveckla! Du får stora möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på produktionsorganisationens resultat.
Koncerner är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion.
Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.
En arbetsgivare för dig som gillar när det händer grejer och där du som anställd kan få stort inflytande i stort som smått.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra processer och ser därför att du skickar din ansökan redan idag om intresse finns! Vi ser fram emot att läsa den.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Petersson på telefonnummer 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se

Kultur och värderingar: Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Vass administratör sökes för omgående behov

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jan 12
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och driven administratör för omgående start till ett växande bolag i Växjö. Som administratör kommer du att spela en central roll i att säkerställa smidiga arbetsflöden och erbjuda enastående service till våra kunder.

I rollen kommer du ansvara för att utföra ett brett spann av administrativa uppgifter. Parallellt med dina administrativa uppgifter har du kundkontakt med externa kunder men även interna kontakter med andra avdelningar inom bolaget. Du kommer jobba i projekt och arbetsuppgifter som du utför både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Anställningen kommer börja som en visstidsanställning via oss på Inpeope till årskiftet. Arbetstiderna är 8-17 måndag till fredag. Är du en vass administratör som är tillgänglig omgående så kan det vara dig vi söker!


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter från en administrativ tjänst. För att trivas i rollen bör du även ha erfarenhet av att jobba med kunder antingen fysiskt eller via mail och telefon. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som är ansvarstagande, strukturerad och initiativtagande. Du kommer tillhöra ett hörligt arbetsteam som gillar att hitta på saker så vi ser gärna att du är en social person som bidrar med god stämning.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Automationstekniker till CGV Automation i Växjö

Automationstekniker, el
Läs mer Jan 11
Vad du kommer att arbeta med
Som automationstekniker på CGV är din huvudsakliga arbetsuppgift att programmera (PLC/HMI/Scada) och ge support till produktion och montage gällande automationsrelaterade frågor. Du har ansvar vid driftsättning, vilket ibland innebär boende på annan ort samt att under en kort tid arbeta utanför normal arbetstid.
I rollen arbetar du tvärfunktionellt i team med mekanik och projektledare. I projektgruppen representerar du automationsavdelningen och ansvarar för att arbetet inom denna funktion genomföres inom planerad tid och budget. Du håller även projektledaren informerad om hur arbetet fortskrider samt vid behov har du kontakt med kund och andra samarbetspartners.
Du agerar problemlösande och bidrar aktivt till nya tekniska lösningar inom teamet.


Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är en person som har goda kunskaper inom el, minst på gymnasienivå. Kanske arbetar du idag som industrielektriker och vill ta steget till automation? Tidigare erfarenhet av PLC-programmering är ett plus, men i gruppen finns god kompetens att föra vidare om du har intresset av att lära!

Arbetet som automationstekniker innebär många kontaktytor både internt och externt vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera, samarbeta och bygga relationer.

Du talar och skriver obehindrad svenska och har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas som automationstekniker behöver du ha lätt för driva fram lösningar på tekniska utmaningar på ett lyhört och metodiskt sätt. Som person är du strukturerad, noggrann, lösningsorienterad och van att arbeta mot deadlines.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en direktrekrytering till CGV Automation med placering i Växjö. Du arbetar heltid, dagtid med flexmöjlighet. Vid igångsättningar tillämpas särskilda rutiner. Tillträde enligt överenskommelse och urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar CGV Automation med Inpeople, vid frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg på 072-5444800.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vad gör CGV Automation?
CGV Automation (en del av C Gunnarssons Verkstads AB) har i dagsläget 10 anställda automationstekniker men ser nu fram emot att utöka verksamheten med ytterligare en kollega inom automation samt en teknisk projektledare. Automationsgraden på våra sågverksanläggningar ökar varje år och utvecklingen av nya maskiner är beroende av en tät integration mellan automationssystem och mekanik. CGV har därför under många år satsat stora resurser på att bygga upp kompetens och system som är anpassade till att styra sorteringsanläggningar för sågverksindustrin. Innovationsgraden är hög och du som medarbetare har god möjlighet att påverka både vidareutveckling och din tjänst i stort.

Redan 1981 levererade CGV PLC-styrningar till våra maskiner, ökade krav på prestanda gjorde att vi 2007 gick över till PC-baserade styrsystem.
Dessa system har betydligt mer kapacitet än traditionella PLC-system och gör det möjligt för oss att ligga i absoluta framkant i den tekniska utvecklingen.

Vår grupp består av medarbetare med hög teknisk kompetens och med fokus på stark teamkänsla. Vi är frikostiga med vår hjälp till kollegor och arbetar tillsammans för att alla gruppens projekt ska röra sig framåt. Välkommen in i teamet!

Ansök nu

Customer Support till bolag i Växjö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 9
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad kundrådgivare/administratör till ett större företag i Växjö. Du kommer tillhöra en en arbetsgrupp med ca 20 kollegor och kommer tillsammans hanterar en mängd olika ärenden, såsom order, prissättning, rådgivning samt retur- och reklamationsfrågor. Dessutom ansvarar avdelningen för större kunder och projekt för att optimera och säkerställa en förstklassig kundupplevelse till kunder inom Sverige och Europa

I rollen kommer du att ha daglig kontakt med kundens säljbolag, kontakten sker främst genom chatt och e-post, men även telefonsamtal kan förekomma. Avdelningens främsta fokus är att leverera en förstklassig service, och du kommer att spela en central roll i att upprätthålla och förbättra den.

Tjänsten avser ett vikariat på heltid som ska tillsättas omgående. Vikariatet kommer att pågå fram till september med möjlighet till förlängning. Tjänsten kommer starta som en inhyrning via Inpeople.


Din profil
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundservicearbete, har du även arbetat i en försäljningsdriven organisation är detta meriterande.

För att trivas inom avdelningen tror vi att du är en person som vill arbeta i en stor grupp tillsammans med dina kollegor och mot gemensamma mål. Du är ansvarstagande och drivs av att hitta lösningar och att överträffa förväntningar. Du som söker den här rollen har stor social kompetens och trivs i mötet med människor, även när det sker digitalt. Du tycker om att samarbeta samtidigt som du också är självgående och drivande i att ta egna initiativ och ansvar. Ditt arbetssätt är organiserat och strukturerat och du kan med enkelhet uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du har god förmåga att prioritera i dina arbetsuppgifter samt arbetar proaktivt snarare än reaktivt.
Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Montörer och elmontörer sökes för kommande uppdrag

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 22
Vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen till oss på Inpeople!

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder dig som konsult en rolig och variationsrik vardag hos våra kunder.
Dessa kunder finns främst i Växjö, men även i orterna runt om kring.
För att kunna hjälpa dem när behov uppstår söker vi nu duktiga montörer och elmontörer. Uppstart kan komma att ske ganska omgående, eller längre fram i tiden.

Vi jobbar med små som stora företag och vi värnar om vårt samarbete med dem. De företag vi jobbar med tar bra hand om sin personal och erbjuder ofta långsiktiga tjänster med god utvecklingspotential.

Din profil
Vi är nu på jakt efter duktiga, självgående och erfarna montörer/elmontörer.
Du som söker bör därför ha utbildning eller erfarenhet inom detta. Har du inte jobbat som montör kanske du på din fritid skruvar mycket med bilar, traktorer eller andra fordon.
Har du dessutom erfarenhet av elmontering så är detta ett extra plus. Likväl är kunskap inom ritningsläsning meriterande.
Du har god verktygsana och allmän maskinkännedom. Du kan tänka dig ett fysiskt arbete och har inga problem med att använda din kropp i arbetet.

Du bor troligtvis i eller i närheten av Växjö, bonus är om du har körkort och kan tänka dig att pendla en liten bit.
Detta underlättar för oss då vi ska försöka matcha dig med rätt uppdrag.

Du behärskar svenska i tal och skrift och är i övrigt en pålitlig person som kan representera Inpeople väl.
Du är engagerad, intresserad och tycker att det är roligt med montering!

Vi har olika kunder med olika behov, tjänsterna kan därför variera i karaktär och även arbetstiderna kan variera.
Oftast är det morgon, dag eller kvällsskift som är aktuellt.
Uppstart sker löpande, när våra kunder behöver dig. Det kan som sagt därför gå väldigt fort, eller så tar det längre tid.
Skicka in din ansökan redan idag, så hoppas vi att det snart är du som är klädd i Inpeople-kläder ute hos något av våra spännande kundföretag.

Skriv gärna i din ansökan på vilken/vilka orter du kan tänka dig att jobba, samt vilka arbetstider som passar dig bäst.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Opido Plast i Lagan

Ekonomiledare
Läs mer Jan 3
I hjärtat av Småland hittar du tillverkningsföretaget Opido. De utvecklar och tillverkar plastdetaljer för att på ett effektivt sätt kunna erbjuda sina kunder bästa tänkbara service och förutsättningar. Kvalitetsmedvetenheten är hög och man lämnar inget åt slumpen. Här välkomnas du till fräscha och moderna lokaler mitt i Lagan, strax norr om Ljungby. Du kommer till ett sammansvetsat gäng och blir här en viktig kugge för företagets resa framåt. Här kan man utvecklas och förhoppningsvis stanna under många år. Då en pensionsavgång närmar sig, söker vi nu en erfaren ekonom som är beredd att axla rollen som ekonomiansvarig i bolaget.
Som ekonomiansvarig på Opido kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av arbete kring leverantör och kundfakturor, deklarationer, bokslut samt löpande bokföring. Moms och skatteredovisning, koncernrapportering, fakturering, budgetering, statistik, lönehantering för de idag ca 50 anställda samt övriga delar som rör bolagets ekonomi. Dessa delar sköts även för Opidos dotterbolag, Nycopac, i Nyköping. De båda bolagen ingår i den börsnoterade koncernen SP Group A/S (Nasdaq Copenhagen). Rollen är varierande och man får övergripande ansvar för de ekonomiska delarna och även stort inflytande i hur man arbetar med och kring vissa frågor. Är man intresserad av, och/eller har erfarenhet av produktionsekonomi, controlling och/eller inköp så är även detta delar som kommer kunna ingå i tjänsten över tid.
Du som söker är sifferorienterad, har öga för detaljer, är strukturerad och lämnar ingenting åt slumpen. Du har ett utpräglat arbetssätt, där du har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter efter verksamhetens behov. Du gillar ansvar och tar dig gärna an utmaningar på ett prestigelöst sätt. Då man är ansvarig för lönekörningarna så har man mycket kontakt med personalen och behöver således också svara på frågor som kan uppkomma. Därför förutsätter vi att du har lätt för att uttrycka dig, är duktig på att kommunicera och besitter en social kompetens.
Vidare ser vi att du trivs i en roll med mycket eget ansvar, självständigt arbete och att du har ett driv och en vilja att alltid leverera på topp och utvecklas.
På ekonomiavdelningen finns i dagsläget ingen mer person, men självklart jobbar man tätt tillsammans med företagets VD och övriga anställda. Man strävar tillsammans mot gemensamma mål och i de fall det inte redan finns en tydlig struktur och rutin, ser man till att upprätta detta i dialog med de inblandade.
Troligtvis har du som söker en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Alternativt har du under årens lopp arbetat i liknande ekonomiska roller, vilka gjort att du känner dig bekväm i ovan beskrivna uppgifter.
Du har god data och systemvana och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Monitor och/eller Kontek lön, är detta meriterande. Mycket goda kunskaper i Office-paketet förutsätter vi att du besitter.
Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta omgående, självklart efter överenskommelse.
Placeringsort är Lagan, men möjlighet till visst distansarbete finns när man blivit varm i kläderna.
Då vi arbetar med löpande urval i våra processer ser vi fram emot din ansökan redan idag.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Ida Petersson på 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se
Varmt välkommen att bli en del av gänget på Opido, här får du utvecklas och ta ansvar, bli en del av ett gott gäng och en häftig produktion!

Ansök nu

Produktionstekniker Automation, kvällsskift, till Micropower i Växjö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Jan 2
Dina arbetsuppgifter
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande miljö då stora delar av industrin är mitt uppe i en elektrifiering där Micropowers produkter och system är centrala. Företaget har en lång tradition av batteriladdning och har de senaste åren också byggt upp ett starkt varumärke för batterier med litiumjonteknologi.
Micropower har sitt huvudkontor i Växjö där även största produktionsanläggningen av batteriladdare ligger samt deras nya högautomatiserade fabrik för batteritillverkning.
Koncernen har även kontor i Göteborg och Stockholm samt egna bolag i Finland, Tyskland, USA och Kina, för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 500 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Nyligen togs det första spadtaget för en helt ny anläggning i Växjö, som beräknas stå klar 2024/2025.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Vi hjälper nu Micropower Sweden AB att hitta en Produktionstekniker med inriktning automation med placering i Växjö.


Vad du kommer att arbeta med
Med en fortsatt stark tillväxt behöver nu Micropower Sweden förstärka personalstyrkan med en Produktionstekniker, inriktning automation/support.
Då arbetet hos företaget bedrivs i 2-skift, finns nu ett behov av en produktionsteknisk resurs på kvällen, för att kunna vara behjälplig och supporta både produktion och automationsprocesserna. Utöver det dagliga arbetet kring support och felavhjälpning kommer stora möjligheter ges till att engagera sig i företagets förbättringsresa inom automation & digitalisering, det ständiga förbättringsarbetet och övrig utveckling inom området.

Rollen innebär ansvar och arbete kring felavhjälpning och support till produktionen. Att arbeta med förbättringar och optimeringar av de automatiserade processerna.
Som Produktionstekniker tillhörd du avdelningen produktionsteknik som i dagsläget består av 17 personer med olika funktioner. Bland annat Projektledare, Produktionstekniker, Provningstekniker, Produktionsberedare samt även ansvariga för fastigheterna.
Du rapporterar närmst och har ett tätt samarbete med Produktionsteknisk chef på Micropower Sweden AB.
Vidare består, som nämnt ovan, dina arbetsuppgifter av bland annat optimering av automatiserade produktionslinor och processer, felsökning och direkt felavhjälpning i processer, utförande av underhåll av företagets utrustning samt att ta fram produktionshjälpmedel. Du kommer delta i projekt inom avdelningen, övertagande av automationsprocesser samt arbeta med ständiga förbättringar mot högre kvalitet och produktivitet.


Din profil
Till denna roll söker vi dig med flerårig erfarenhet av produktionsteknik inom automation från tillverkande industri. Du har stark kompetens inom PLC programmering, robotteknik och processoptimering.
Du har kunskap och förståelse kring pneumatik/ el och kan enkelt sätta dig in i olika automatiserade processer och avhjälpa fel/initiera förbättringar. Med fördel har du även tidigare deltagit i automationsprojekt, har beprövad förmåga att effektivisera produktionsflöden samt säkerställa hög kvalitet, vi tror dessutom att du har ett gediget teknikintresse.
Du som söker har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
För att trivas och bli långsiktig i företaget och rollen tror vi att du som person är prestigelös och hjälpsam. För dig är det lätt att möta alla typer av människor på ett enkelt och pedagogiskt sätt, du är ödmjuk och ser dig själv som en del av teamet och delar gärna med dig av din kunskap.
Du tar ansvar, är bra på problemlösning och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är analytisk, ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Tjänsten är på heltid och du erbjuds en anställning direkt hos Micropower Sweden AB.
Arbetstiderna är förlagda kvällsskift, måndag-torsdag.


Om företaget
Här välkomnar vi dig till ett företag där du får utvecklas och utveckla! Du får stora möjlighet att påverka innehållet i rollen, där din insats innebär en stor påverkan på produktionsorganisationens resultat.
Koncerner är snabbväxande, välmående och med höga ambitioner inom produktion.
Tekniknivån är hög, med en tydlig ambition att öka automation och digitalisering inom koncernen.
En arbetsgivare för dig som gillar när det händer grejer och där du som anställd kan få stort inflytande i stort som smått.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra processer och ser därför att du skickar din ansökan redan idag om intresse finns! Vi ser fram emot att läsa den.
Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Petersson på telefonnummer 073-0927916 eller maila till ida.petersson@inpeople.se

Kultur och värderingar: Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare. Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Montörer till dag och kvällsskift i Växjö

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jan 8
Dina arbetsuppgifter
Till vår attraktiva kund i Växjö söker vi nu positiva och engagerade medarbetare med det där lilla extra.
Man arbetar i härlig miljö med grymma kollegor!
Arbetsuppgifterna består av montering av mindre komponenter. Noggrannhet och kvalitetstänk är därför viktigt i en sådan här roll.

Företaget levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar, vilket ger variation i ditt arbete.
Tjänsterna löper på lång sikt och uppstart sker efter överenskommelse med företaget.
Arbetstiderna är förlagda dag eller kvällstid. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion tillsammans med din arbetsledare och dina kollegor.

Vår kund är ett starkt bolag som satsar hårt i Växjö! Du får en trevlig arbetsplats där framtiden ligger i fokus.


Din profil

Du som är intresserad av detta jobb är ansvarstagande, engagerad och trivs i ett nära samarbete med kollegor och chefer. Du är en lagspelare som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du drivs av att arbeta i en verksamhet i framkant och bidrar med god stämning och effektivt arbete för bolagets framtida tillväxt. Du är effektiv och drivs av att göra ett bra arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montering, industriellt arbete eller andra praktiska uppgifter.
Meriterande är även erfarenhet av elarbete så som elektroniklödning.

Tjänsten inleds med en inhyrning via oss på Inpeople, med mycket goda möjligheter till förlängning hos kunden.

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Ansök nu