Combitech AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Combitech AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Ingenjör för uppdrag inom LSA området till Combitech Växjö

Teknikinformatör
Läs mer Jul 8
Just nu söker vi en driven ILS Ingenjör som vill ta sig an en spännande roll inom ett större uppdrag för en av våra internationella kunder inom försvarsindustrin. Vi erbjuder en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa både personligt och professionellt.

Din roll som ILS Ingenjör inom LSA

I din roll som ILS Ingenjör kommer du att leda, planera och koordinera arbetet med LSA-data mellan kunden, dess underleverantörer och slutkund. Du kommer även att självständigt arbeta med insamling och sammanställning av LSA-data i en databas. Du blir en del av vårt inhouse-team som är spritt över flera orter, men som arbetar tätt tillsammans inom samma uppdrag.Teamet hanterar arbetsuppgifter inom hela ILS-området, inklusive projektledning, analys, teknisk information och utbildning. Vi värdesätter samarbete och kunskapsdelning för att leverera högsta kvalitet till våra kunder samtidigt som vi ständigt utvecklas kompetensmässigt. Tjänsteresor kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av ILS med inriktning mot LSA och materieldata. Du är bekant med metodiken kring produktens funktions- och systembeskrivningar under dess livslängd och förtrogen med terminologin inom försvarsindustrin.För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga, är nyfiken, prestigelös och ödmjuk. Du trivs i team och vågar fråga när du behöver information men kan också arbeta självständigt när det krävs.Du har en ingenjörsexamen, exempelvis inom maskin, mekanik, elektronik, industriell ekonomi eller annan relevant utbildning. Du behärskar både svenska och engelska utmärkt i tal och skrift.Vi ser att du gillar utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ som bidrar till att vidareutveckla vår samlade kompetens inom området.Om försvarssekretess

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum pga sommarsemester.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Kontaktperson/Rekryterande chef: Veronica Parsland +46 102150918

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till Combitech Växjö eller Linköping

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 12
Combitech är ett nordiskt fristående teknikkonsultbolag inom försvarsteknikkoncernen Saab. Combitech har 2.200 anställda och en omsättning på cirka 4 miljarder SEK. Verksamheten bedrivs i projektform. Efterfrågan på bolagets tjänster är hög och vi söker nu en kompetent och trevlig lagspelare till vårt team för fakturering och projektadministration, som vill vara med och bidra i vår fortsatta tillväxtresa.

Din roll som ekonomiassistent

Hos Combitech som ekonomiassistent kommer du att arbeta i vårt affärssystem Unit 4/Agresso. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att lägga upp projekt, fakturera, stämma av och avsluta projekt. Justering av tidrapporter och annan registervård kommer också att vara en del av din vardag. Du kommer att tillhöra ekonomifunktionen på Combitech som består av 30 personer. Din placeringsort är Växjö eller möjligen Linköping. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta nära controllers, projektledare och enhetschefer.

Vem är du

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet i rollen som ekonomiassistent med fokus på fakturering. Har du erfarenhet från verksamhet som bedrivs i projektform, samt om du tidigare har arbetat i affärssystemet Unit4/Agresso är det en stark merit.För att lyckas i rollen som ekonomiassistent behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du drivs av att arbeta effektivt. Du är bra på att skapa relationer och tycker om att samarbeta med andra. Du är en lagspelare med ett prestigelöst förhållningssätt.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Pga sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/Rekryterande chef: terese.fransson@combitech.com

Ansök nu

Combitech i Växjö utökar sitt inhouse C# team

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 1
Combitech i Växjö växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi söker just nu C# utvecklare för ett inhouse team som skall arbeta parallellt med olika projekt inom olika branscher, allt från försvar, försvarsindustri till industri.
Din roll som C# utvecklare

Vi söker en systemutvecklare som vill jobba i ett inhouse-team, gillar att dela med sig och som gärna vill lära nytt. Eftersom det oftast pågår flera projekt samtidigt skall du vara intresserad av en varierad vardag med olika utmaningar. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att diskutera lösningar med andra. Du kommer att få arbeta med hela kedjan från design och implementation till test och verifiering och i stor utsträckning påverka ditt eget arbete och vardag.Combitech har kompetensutveckling i fokus och du kommer därmed få vara med i en Microsoft gruppering för utbyte av idéer och möjlighet att bolla problem och potentiella lösningar. Det är en öppen och trevlig atmosfär med kontinuerligt kunskapsutbyte, där du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.Vem är du?

Om du har några års erfarenhet inom några av följande områden .NET, C#, eller Oracle, JavaScript, eller React tror vi att du skulle passa bra in hos oss. Vi jobbar med agila arbetsätt som Scrum eller Kanban. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/Rekryterande chef: Henrik sjövall +46 70 9891612

Ansök nu

Konsult inom IT/Informationssäkerhet sökes till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jul 1
Vill du vara med och stärka Sveriges försvar inom informationssäkerhet? Just nu söker vi konsulter inom it/informationssäkerhet till Combitech. Vi expanderar och vi behöver därför bli fler kollegor inom området Cyber Security där vårt arbete bidrar till ett tryggare samhälle. Vill du hjälpa oss bidra till ett tryggare samhälle genom att arbeta med medvetenhet, metoder och tekniker för hur information hanteras på ett säkert sätt? Du kan välja placeringsort som Malmö, Karlskrona, Växjö, Helsingborg, Stockholm eller Umeå, men även våra övriga kontor kan vara aktuella för rätt person.

Vad vi erbjuder

Vi kan erbjuda plats i ett prestigelöst team på ca 20 konsulter vars specialistområde är cybersäkerhet i militära plattformar. Vi finns med vid Försvarsmaktens nyanskaffning och vidmakthåll av till exempel ytfartyg, ubåtar, flygplan, kommunikations- och vapensystem. Vi arbetar både nationellt och internationellt. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst hos en stabil arbetsgivare som är en del av Saabkoncernen. Vi ger dig fast månadslön och bra personalförmåner. För oss är våra medarbetares kompetens jätteviktig och vi erbjuder möjlighet till vidareutveckling. Vi finns idag i Malmö, Karlskrona, Växjö, Helsingborg, Skövde, Stockholm och Umeå.

Vad rollen innebär

Är du en person med stort intresse för cybersäkerhet? Vill du hjälpa oss att säkra Sverige? Vill du jobba med spännande uppdrag inom försvarssektorn? Då är Combitech något för dig! Annonsen gäller två tjänster hos oss.

Combitech stöttar Försvarsmakten, Försvarets Materielverk FMV och försvarsindustrin med allt inom informationssäkerhet. Vi har kontor från Malmö i syd till Luleå i norr och är väldigt flexibla när det gäller placeringsort. Hos oss blir du en lagspelare där du får möjlighet att ta ansvar och utvecklas inom området.Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdag på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan.?

Vad vi söker?

Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet från att jobbat inom cybersäkerhet, helst inom militära tillämpningar men inget krav. Du har en god förståelse för hur teknik tillsammans med strategi hjälper våra kunder att uppnå kravställd säkerhet. Du är strukturerad och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!?Kontaktperson/Rekryterande chef: Mattias Blåman +46 73 4372262

Ansök nu

Teknisk projektledare till Combitech Växjö/Linköping

Projektledare, IT
Läs mer Jul 2
På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi utvecklar och supporterar komplexa, verksamhetskritiska lösningar till aktörer inom krisberedskap och civilt försvar. På Combitech arbetar vi nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor och även bidra till ett säkrare samhälle. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som teknisk projektledare/service manager

I rollen som teknisk projektledare/service manager arbetar du nära dina kunder och ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av våra lösningar. Du arbetar både med att leda team med systemutvecklare och de som arbetar med infrastruktur samt tar ansvarar för att rutiner, processer och SLA följs. Du jobbar nära dina kunder och genom förståelse för deras verksamheter ger du förslag på förbättringar och nya funktioner.I rollen ingår det tätt samarbete med andra tekniska projektledare, systemutvecklare och systemingenjörer och du kommer att agera projektledare i vidareutvecklingsprojekt. I den här rollen erbjuds du en vardag med stor variation innehållandes utmanande frågeställningar!

Vem är du?

Combitech söker nu dig som har jobbat några år som teknisk projektledare/projektledare av IT-system, systemutvecklare som vill ta en teknisk projektledarroll alternativt dig som har haft en sammanhållande roll inom drift/infrastruktur. Du kommer antingen från rollen som konsult, systemingenjör eller från systemutvecklingshållet. Du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.Vi söker dig som gillar att vara spindeln i nätet och ser möjligheter i utmaningar du ställs inför. Du trivs med att arbeta nära kunder och du är drivande och ser till att leverera. För att trivas hos oss har du hög social kompetens och är skicklig kommunikativt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.I de fall dina uppdrag innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!Kontakt/rekryterande chef: Maria Jernbäcker +46734372239

Ansök nu

Analytiker till Combitech security operation center i Växjö

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jul 1
Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker! Combitechs stora säkerhetskritiska nätverk behöver fler.

Din roll som Analytiker

Som analytiker hos Combitech Security operation center (CSOC) ingår du i ett team av kompetenta individer där alla delar samma passion för IT-säkerhet. Som analytiker kommer du att analysera säkerhetshändelser. Du kommer även delta i utvecklingen av Combitech SOC arbete kring IT-incidenthantering. Du kommer att arbeta samt utveckla centrets förmågor till aktivt arbete med relaterade säkerhetskoncept som sårbarhetsscanningar, pentester, hantera infrastruktur, omvärldsbevakning och mycket mera.CSOC är i operativ drift dygnet runt, året runt. Tjänsten innebär arbete på roterande dygnetruntschema där vissa arbetspass innebär ensamarbete.

Vem är du?

Du har flera års erfarenhet av arbete inom IT- och nätverksteknik. Vi ser även gärna att du har en relevant akademisk utbildning. Utöver detta har du goda kunskaper inom minst ett av följande områden; IT-forensik och trafikanalys, tekniska säkerhetsfunktioner (brandväggar, IDS, antivirus), virtualisering, operativsystem eller systemutveckling.Meriterande är om du har kunskap om olika IT-miljöers uppbyggnad, programmering/scriptning eller visualisering av data. Tidigare erfarenhet från arbete i en SOC är ett plus, liksom goda kunskaper om nätverk eller erfarenhet av drift av stora IT-miljöer.Tjänsten som Analytiker ställer höga krav på integritet, omdöme och uthållighet. Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete, tycka om att grotta ner dig i data för att hitta avvikelser eller onormala mönster och vara noggrann och envis i detta. Att leverera med kvalitet är en självklarhet för dig.Du har förmåga att själv se vad som behöver göras och tar tag i det, du förblir lugn och sansad och klarar av att prioritera även när det blir mycket att göra. Du har lätt för att samarbeta med kollegor är serviceinriktad och vill bidra med att leverera lösningar. Det är viktigt för dig att underhålla dina specialistkunskaper inom området och du kan på ett bra sätt vara en kunskapsresurs för andra.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Mikael Ryttergård, +46102154598

Ansök nu

Embeddedutvecklare inhouse sökes till Combitech Växjö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 1
Vill du jobba med utveckling i vår växande inhouse verksamhet? Verksamheten innefattar flertalet olika välfungerande och självstyrande team där vi samarbetar med olika partners och kunder. Vi står nu inför att bygga upp fler team, vill du vara med?

Din roll som embeddedutvecklare

Vi erbjuder dig en roll som embeddedutvecklare där du kommer att ingå i våra befintliga team eller vara med och bygga upp och etablera nya team, där vi tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen.Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Teamen arbetar idag enligt en agil metodik och aktivt med ständiga förbättringar och erfarenhetsutbyte där medlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.Du blir en del av inhouse verksamheten med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Vi har ett stort teknikintresse och det är viktigt för oss om att ligga i teknikens framkant.

Vem är du?

Vi söker embeddedutvecklare som vill vara med och utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden. I rollen som embeddeutvecklare så söker vi dig med teknisk utbildning och erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommunikation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN)Som person tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sommaren. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Henrik Sjövall + 46 70 9891612

Ansök nu

Teknikinformatör - Reservdelskatalog till Combitech Växjö

Teknikinformatör
Läs mer Jul 1
Nu söker vi en erfaren, självgående teknikinformatör eller katalogredaktör, med erfarenhet från uppdrag inom ILS-området och Försvarsindustri eller allmänt inom område Försvar.

Din roll som Teknikinformatör/katalogredaktör

Du arbetar med att producera reservdelskataloger och registrera materiel och möter kunder inom exempelvis Försvarsindustri och Industri. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt inkluderat hårdvara eller mjukvara genom hela dess livscykel.Du samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt i något av våra eller våra kunders verktyg.Rollen innebär mycket kontakt med både kollegor och kunder för att ta emot, söka och verifiera den information som ska bearbetas.Du kommer inledningsvis utbildas internt för att därefter arbeta självständigt inom vårt team som idag består av fem katalogredaktörer.Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor. Tjänsteresor kan förekomma.

Vem är du?

Du är nyfiken på teknik och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du har en analytisk förmåga och brinner för att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt.Vi tror att du är utbildad teknikinformatör eller har en ingenjörsutbildning, exempelvis inom mekanik eller elektronik. Oavsett utbildning vill vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom området.Din språkliga förmåga är mycket god och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.Erfarenhet av att arbeta med S1000D, S2000M eller andra relevanta standarder är meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av arbete med något av systemen PMF, System GoF, FREJ88, PRIO, LIFT.Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdag på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan.?Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/Rekryterande chef: Veronica Parsland +46 102150918

Ansök nu

Producent av ledningsinformation till Combitech i Växjö

Processansvarig, ITIL
Läs mer Jul 5
På Combitech utvecklar vi både teknik och människor för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld. Just nu söker vi en producent av ledningsinformation till vårt team som arbetar med informationsförsörjning av Försvarsmaktens ledningsstödsystem inom markdomänen. Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som producent av ledningsinformation

Till Combitech i Växjö söker vi personal till vårt uppdrag Ledinfo SE - Försvarsmaktens stödenhet för ledningsinformation. Ledinfo SE ansvarar för informationsförsörjning av ledningsstödssystem inom mark-, luft- och sjödomänen. Med korrekt och gemensam information till samverkande system och förband säkerställs full funktion och systemeffekt.Den aktuella tjänsten som producent av ledningsinformation inom markdomänen innebär att du samlar in, analyserar och bearbetar data från många olika källor, samt levererar anpassade informationsmängder till olika ledningsstödssystem inom främst Armén. Informationen består av t.ex. organisationsstrukturer med tillhörande materiel och militära symboler, samt anläggnings- och kommunikationsinformation. Arbetet innebär att du behöver röra dig både systemövergripande och på detaljnivå. Det ställer höga krav på noggrannhet och säkerhet.En viktig del av arbetet är ett bra samarbete med såväl leverantörer som mottagare av information. Det innebär att ha en dialog kring krav, format och innehåll, samt verifiering och validering för att säkerställa att resultatet motsvarar behoven. Du kommer även att vara kravställare av de verktyg som används för att paketera och versionshantera data. Det innebär att du stödjer ett team av mjukvaruutvecklare med ett användarperspektiv.På Combitech kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som består av totalt ca 40 personer. Teamet präglas av ett flexibelt arbetssätt, nära samarbete, samt möjlighet att påverka både arbetets innehåll och genomförande. Här ges möjlighet till flexibla arbetstider, kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.Tjänsteresor förekommer ca 2-4 dagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig som har intresse och erfarenhet från arbete inom eller i anslutning till Försvarsmakten. Vi tror att du har utbildning eller erfarenhet från arbete inom Armén, alternativt en ingenjörsutbildning med inriktning mot data- och kommunikationsteknik. Du behöver ha ett tekniskt intresse och en god teknisk förståelse, samt ett logiskt tankesätt, en förmåga att se mönster och förstå komplicerade datastrukturer.För att trivas i rollen är det viktigt att du kan ta ansvar för att driva arbetet framåt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en vilja att vara en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du som söker har en god förmåga att skapa relationer med kollegor och samarbetspartners, samt är lyhörd och har lätt att skapa en förståelse för kundens behov. Du uppfattas som ordningsam med god struktur och framförhållning. Slutligen har du ett starkt intresse av att vidareutveckla dina förmågor och en vilja att lära.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum pga sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/Rekryterande chef: Anders.sandblad@combitech.com

Ansök nu

Nätverks-och systemkonfiguratör till Combitech i Växjö

Nätverkstekniker
Läs mer Jul 5
På Combitech utvecklar vi teknik och människor för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld. Just nu söker vi medarbetare med inriktning mot nätverks- och systemkonfiguration till vårt team som arbetar med försörjning av konfigurationsdata till tekniska plattformar inom Armén. Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som nätverks-och systemkonfiguratör

Till Combitech i Växjö söker vi personal inom vårt uppdrag CSS LSS Mark, centralt systemstöd ledningsstödsystem mark. De aktuella tjänsterna innebär att du anpassar, testar och felsöker konfigurationsdata avsett för tekniska system inom Armén. Konfigurationsdata omfattar bl.a. data till kommunikationsnoder för IP- och radionät avsedda för såväl för datatrafik som för tal, samt data till tekniska system som ansluter till dessa nät. Det innebär att du behöver ha förmåga att arbeta både systemövergripande och på teknisk detaljnivå, med höga krav på noggrannhet och säkerhet.En viktig del av arbetet är ett bra samarbete med såväl leverantörer som mottagare av konfigurationsdata. Det innebär att ha en dialog kring krav, format och innehåll, samt verifiering och validering för att säkerställa att resultatet motsvarar behoven. Du kommer att vara stöd vid installation och funktionskontroll av förbandens tekniska plattformar, samt kravställare av de verktyg som används för att paketera och versionshantera konfigurationsdata.På Combitech kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som består av totalt ca 30 personer. Teamet präglas av ett flexibelt arbetssätt, nära samarbete, samt möjlighet att påverka både arbetets innehåll och genomförande. Här ges möjlighet till flexibla arbetstider, kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.Tjänsteresor förekommer ca 2-4 dagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av system- och nätverkskonfiguration, såväl teoretiskt som praktiskt. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande med inriktning mot data- och/eller nätverksteknik. Du behöver ha kunskap om IP-kommunikation för data och tal, administration och drift av Windowsmiljöer, inklusive certifikathantering, samt kunna skriva skript och utföra viss annan enklare programmering. Det är också viktigt att du förstår datastrukturer, har ett logiskt tankesätt och en förmåga att se mönster, samt drivs av att identifiera och lösa problem.För att trivas i rollen är det viktigt att du kan ta ansvar för att driva arbetet framåt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en vilja att vara en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du som söker har en god förmåga att skapa relationer med kollegor och samarbetspartners, samt är lyhörd och har lätt för att skapa en förståelse för kundens behov. Du uppfattas som ordningsam med god struktur och framförhållning. Slutligen har du ett starkt intresse av att vidareutveckla dina förmågor och en vilja att lära.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Pga semester sker urval efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt: anders.sandblad@combitech.com

Ansök nu

Combitech i Växjö utökar sitt inhouse C# team!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 17
Combitech i Växjö växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi söker just nu C# utvecklare för ett inhouse team som skall arbeta parallellt med olika projekt inom olika branscher, allt från försvar, försvarsindustri till industri.
Din roll som C# utvecklare

Vi söker en systemutvecklare som vill jobba i ett inhouse-team, gillar att dela med sig och som gärna vill lära nytt. Eftersom det oftast pågår flera projekt samtidigt skall du vara intresserad av en varierad vardag med olika utmaningar. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att diskutera lösningar med andra. Du kommer att få arbeta med hela kedjan från design och implementation till test och verifiering och i stor utsträckning påverka ditt eget arbete och vardag.Combitech har kompetensutveckling i fokus och du kommer därmed få vara med i en Microsoft gruppering för utbyte av idéer och möjlighet att bolla problem och potentiella lösningar. Det är en öppen och trevlig atmosfär med kontinuerligt kunskapsutbyte, där du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.Vem är du?

Om du har några års erfarenhet inom några av följande områden .NET, C#, eller Oracle, JavaScript, eller React tror vi att du skulle passa bra in hos oss. Vi jobbar med agila arbetsätt som Scrum eller Kanban. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson: henrik.sjovall@combitech.com

Ansök nu

IT-säkerhetsarkitekt till Combitech

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Maj 2
Combitech söker nu nya medarbetare inom IT-säkerhetsarkitektur till affärsområdet Cyber Security. Delar du vår önskan att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du arbeta med IT-säkerhetsarkitektur inom områden som identitetshantering (IAM), molntjänster och 5G? Då kan Combitech erbjuda utvecklande arbete i teknikens absoluta framkant.

Din roll som IT-säkerhetsarkitekt inom cyber security

Vi arbetar bland annat med IT-säkerhetsarkitektur där vi kan hjälpa företag, myndigheter och organisationer med att ta fram kravställning på organisation, system och produkter. Vidare arbetar vi med validering av produkter och system mot definierade regelverk som till exempel Common Criteria och Försvarsmaktens regelverk.Förutom att bidra på både operativ och strategisk nivå i våra kunders projekt, erbjuder vi möjligheten att stärka verksamheter inom IT- och informationssäkerhet. Vi utför behovsanalyser, formulerar krav, arbetar med design och arkitektoniska säkerhetslösningar, samt utvärderar överensstämmelse med standarder och "best practice". Att genomföra gap-analyser och utveckla förbättringsplaner är en del av vårt dagliga arbete.Som en del av vårt team kommer du att samarbeta med en grupp av specialister med olika erfarenhetsnivåer inom IT-säkerhet. Vår breda erfarenhet är något vi värdesätter högt och gärna delar med oss av, där mentorskap spelar en central roll i vår gemensamma utveckling.De områden vi specialiserar oss på inkluderar bland annat identitetshantering (IAM), krypto, molntjänster, 5G-teknik, med mera. Våra kunder återfinns inom sektorer som försvar, privat näringsliv samt myndigheter och verk.För rätt kandidat kan även andra praceringsorter vara aktuella.

Vem är du?

Vi välkomnar dig som har kunskap om IT-säkerhetsarkitektur och granskning av IT-säkerhetsaspekter i produkter och system. Om du har erfarenhet av att leda och driva tekniska projekt, eller har arbetat som konsult, kommer du att finna denna roll särskilt givande.Vi söker dig med erfarenhet inom IT- och informationssäkerhet, samt gärna relevant vidareutbildning såsom CISA, CISM, eller CISSP. Du har erfarenhet av nätverkssäkerhet, IAM/PKI och/eller säkerhet i utvecklingsmiljöer. Kunskap om ramverk som KSF, CMMC, CIS, Common Criteria och liknande är mycket värdefullt.Som konsult hos oss på Combitech är det viktigt att du har en stark analytisk förmåga och en drivkraft att kontinuerligt utvecklas. Du bör vara systematisk, metodisk, och kapabel att självständigt leda både egen och andras verksamhet hos våra kunder. Vi arbetar ofta i team i en grupp av både erfarna och mindre erfarna kollegor, vilket innebär att du bör vara samarbetsvillig, kommunikativ och ha en stark förmåga att leverera resultat.Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Rekryterande chef: Peter Döös, +46 102789265

Ansök nu

Embeddedutvecklare inhouse sökes till Combitech Växjö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 25
Vill du jobba med utveckling i vår växande inhouse verksamhet? Verksamheten innefattar flertalet olika välfungerande och självstyrande team där vi samarbetar med olika partners och kunder. Vi står nu inför att bygga upp fler team, vill du vara med?

Din roll som embeddedutvecklare

Vi erbjuder dig en roll som embeddedutvecklare där du kommer att ingå i våra befintliga team eller vara med och bygga upp och etablera nya team, där vi tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagen.Du ges möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Teamen arbetar idag enligt en agil metodik och aktivt med ständiga förbättringar och erfarenhetsutbyte där medlemmarna har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag.Du blir en del av inhouse verksamheten med god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Vi har ett stort teknikintresse och det är viktigt för oss om att ligga i teknikens framkant.

Vem är du?

Vi söker embeddedutvecklare som vill vara med och utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden. I rollen som embeddeutvecklare så söker vi dig med teknisk utbildning och erfarenhet av bland annat: Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommunikation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN)Som person tror vi att du vill växa i en företagskultur där din utveckling värderas lika högt som din balans i livet. Du motiveras av samarbete och känner en passion för teknik. Du trivs att arbeta enligt agila metoder och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

IT - Säkerhetsanalytiker till Combitech i Växjö

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Maj 10
Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker! Combitechs stora säkerhetskritiska nätverk behöver fler.

Din roll som Analytiker inom Combitech SOC

Som analytiker hos Combitech Security operation center (CSOC) ingår du i ett team av kompetenta analytiker där alla delar samma passion för IT-säkerhet. Som analytiker kommer du att analysera säkerhetshändelser och även delta i utvecklingen av Combitech SOC arbete kring IT-incidenthantering.Du kommer att arbeta samt utveckla centrets förmågor till aktivt arbete med relaterade säkerhetskoncept som sårbarhetsscanningar, pentester, hantera infrastruktur, omvärldsbevakning och mycket mera.CSOC är i operativ drift dygnet runt, året runt. Tjänsten innebär arbete på roterande schema där vissa arbetspass innebär ensamarbete.

Vem är du?

Du har goda kunskaper inom IT- och nätverksteknik generellt, vilken kan vara förvärvad genom såväl akademiska studier som relevant arbetslivserfarenhet. Utöver detta har du goda kunskaper inom minst ett av följande områden; IT-forensik och trafikanalys, tekniska säkerhetsfunktioner (SIEM, EDR/XDR, Microsofts säkerhetsportaler), virtualisering, operativsystem eller systemutveckling.

Meriterande är om du har kunskap om olika IT-miljöers uppbyggnad, programmering/scriptning eller visualisering av data. Tidigare erfarenhet från arbete i en SOC är ett plus, liksom goda kunskaper om nätverk eller erfarenhet av drift av stora IT-miljöer.Tjänsten som Analytiker ställer höga krav på integritet, omdöme och uthållighet. Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete, tycka om att grotta ner dig i data för att hitta avvikelser eller onormala mönster och vara noggrann och envis i detta. Att leverera med kvalitet är en självklarhet för dig.Du har förmåga att själv se vad som behöver göras och tar tag i det, du förblir lugn och klarar av att prioritera även när det blir mycket att göra. Du har lätt för att samarbeta med kollegor är serviceinriktad och vill bidra med att leverera lösningar. Det är viktigt för dig att underhålla dina specialistkunskaper inom området och du kan på ett bra sätt vara en kunskapsresurs för andra.Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap, vilket också innebär att registerkontroll kommer att genomföras.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Då det är semestertider kan urval komma att ske efter sista ansökningsdatum.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt: Mikael.Ryttergard@combitech.se

Ansök nu

Konstruktör/Produktutvecklare sökes till Combitech Växjö

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 25
Till vårt team i Malmö och Växjö söker vi nu dig med erfarenhet av konstruktion och produktutveckling som är sugen på nästa utmaning. Som konstruktör eller produktutvecklare hos oss får du jobba i spännande uppdrag inom försvarsindustrin, men även andra branscher. Utöver en spännande roll erbjuder vi en anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. Är du en person som tycker att det är riktigt kul med produktutveckling och mekanikkonstruktion? Då är du den vi söker!

Din roll som mekanikkonstruktör

På Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen men även på distans mot andra kunder i övriga delar av landet. I det dagliga arbetet bidrar du till ett trevligt arbetsklimat och en god teamkänsla. Respekt, samarbete och passion är våra ledord - och därmed något du bör ta med dig i ditt arbete i uppdrag ute hos kund eller i något av våra in-houseprojekt.Arbetet kan till exempel innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Kunskaper inom svets, hydraulik och/eller elmekanik är ett plus samt erfarenhet av tunga maskiner. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig.Till följd av bredden av kunder kan uppdrag inom mekanikkonstruktion se olika ut. Hos oss är du med och utvecklar teknikområden för att skapa en bättre och tryggare värld.

Vem är du?

Du har relevant högskoleutbildning och vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet av datorstödd mekanikkonstruktion, gärna SolidWorks, Inventor eller Solid Edge.Som person bör du vara kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Nyfikenhet, flexibilitet och en stark förmåga att förstå kundens behov och utmaningar är några av nycklarna för att lyckas i konsultrollen. Du är även van vid att arbeta i projektform och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt: Lars-Peter Andersson, Lars-Peter.Andersson@combitech.com

Ansök nu

Projektcontroller till Combitech Växjö med flera

Finansiell controller
Läs mer Maj 15
Vill du arbeta som Controller i ett av Sveriges största teknik- och säkerhetskonsultföretag? Just nu söker vi en erfaren Controller som vill vara med på vår resa att växa med lönsamhet

DIN ROLL SOM CONTROLLER PÅ COMBITECH

I din roll som controller på Combitech är du ansvarig för finansiell uppföljning inom ett antal av bolagets resultatenheter. Bolaget finns representerat på flera orter i Sverige, vilket kan innebära en del resor.Du arbetar med projektuppföljningar, månadsrapportering, analys, budget, prognos och projektadministration. Du är ett stöd till resultatenheternas chefer och projektledare avseende uppföljning, processer och verktyg. Du utbildar och informerar organisationen i ekonomifrågor samt bidrar till utveckling av verksamhetens lönsamhet. Du arbetar i nära samarbete med divisionscontroller, vilken också är din chef.Placering för tjänsten är Växjö, Linköping eller Stockholm. För rätt kandidat kan det även finnas möjlighet till placering på något av våra andra kontor i Sverige.

VEM ÄR DU?

Du har en ekonomiutbildning i botten och har flera års praktiskt erfarenhet som controller med tyngdpunkten på projektredovisning och projektadministration. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Agresso. Du har mycket goda kunskaper i Excel.För att lyckas i rollen behöver du ha ett prestigelöst förhållningssätt och tycka om att samarbeta med andra. Du trivs i en affärsorienterad miljö där du aktivt bidrar med en hög servicenivå. Du har en god analytisk förmåga, är bra på att strukturera och prioritera samt har förmågan att självständigt driva ditt arbete mot uppsatta mål.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson: Edward.eriksson@combitech.com

Ansök nu

Konsultenhetschef inom Security Implementation till Combitech

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Apr 30
Vi på Combitech i Växjö och Karlskrona söker just nu en konsultenhetschef till vår växande verksamhet. Vi söker dig som vill leda och vidareutveckla vår enhet som arbetar med IT-säkerhet inom DevSecOps-området. Är du passionerad för både Cyber Security och ledarskap och vill ta nästa steg i din karriär, då är detta en lämplig roll för dig!Din roll som konsultenhetschef

I rollen som konsultenhetschef för enheten Security Implementation leder och utvecklar du vår enhet som ansvarar för konsulttjänster inom DevSecOps. Som konsultenhetschef har du en delad roll där du både arbetar med uppdrag mot någon av våra kunder, ofta som teamledare för ett team bestående av enhetens konsulter samtidigt som du har ansvar som linjechef för din grupp med ca 10 medarbetare.Du kommer även ingå i resultatenhetens ledningsgrupp som tillsammans ansvarar för enhetens resultat och utveckling. Vi erbjuder dig möjligheten att få leda och utveckla ett fantastiskt gäng med mycket erfarna och kompetenta medarbetare, med stort stöd från närmaste chefer och högt i tak.Dina arbetsuppgifter innefattas av att skapa förutsättningar för att driva & leda, vilket innebär att du driver förbättringsarbeten, utvecklar verksamhet och personal samt leder och fördelar arbetet i uppdragen. Du säkerställer att arbetet är i enlighet med de krav som finns från myndigheter och kunder samt att du har en nära och regelbunden kontakt med medarbetare och kunder för att skapa förutsättningar för ett effektivt samarbete.Som konsultenhetschef får du möjlighet att påverka både arbetssätt, flöden och samtidigt växa som individ och ledare. Du kommer att ha personalansvar och stötta i arbetsmiljöarbetet. Du arbetar målmedvetet med att skapa rätt förutsättningar för att tillsammans med medarbetarna kunna prestera ett gott resultat.Vem är du?

Vi söker en ansvarskännande, initiativtagande och handlingskraftig person med tidigare erfarenhet av ledarroller, inte nödvändigtvis som chef. Du har en civil, - eller högskoleingenjörsutbildning inom IT, IT-säkerhet eller liknande. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom försvarsindustrin eller totalförsvaret.Du är en god kommunikatör och tycker det är spännande med nya relationer. En lagspelare som eftersträvar resultat med hög kvalitet, både när du arbetar själv och tillsammans med andra. Det är viktigt att du är uppmärksam och lyhörd mot dina kollegor samt att du är nyfiken och har viljan att lära nytt.

Du är bekväm med att leda verksamhet och medarbetare mot gemensamma mål och drivs av ett högt säkerhetstänk.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/Rekryterande chef: Per Westerberg +46 734375584

Ansök nu

Business Support Manager till Combitech i Växjö

Administrativ chef
Läs mer Apr 19
Combitech driver många affärer utifrån ramavtal. Den operativa hanteringen av förfrågningar och beställningar sköts av enheten Business Support. Nu finns möjligheten att tillträda i rollen som ny chef för enheten där en får vara med och skapa värde för medarbetarna, Combitech och våra kunder.

Rollen som Business Support Manager

I rollen som Business Support Manager ansvar du för en grupp om 5 medarbetare samt för ekonomin. I ledarrollen arbetar du aktivt med att motivera och inspirera dina medarbetare genom att ge dom rätt förutsättningar, stöd och feedback. Du skapar en miljö för effektivt teamarbete med fokus på att skapa värde för både kund och Combitech. Du coachar dina medarbetare i arbete med förlängningar, förhandlingar, kontraktering och professionella relationer. Du attraherar och behåller talanger och ansvarar för rekrytering och personalplanering, budget och prognos.Du bygger upp och utvecklar löpande Business Supports verksamhet för din grupps segment och geografi men även övergripande tillsammans med andra ledare. Du kommer att följa upp nyckeltal, analysera resultat samt planera för, starta upp samt utvärdera aktiviteter och initiativ.Som Business Support Manager rapporterar du till Combitechs inköpschef och placering för tjänsten är Växjö, Kristianstad eller Linköping men även andra orter kan vara aktuella.Business Support utgör Combitechs centrala administrativa stöd för hantering av löpande inflöde av förfrågningar, beställningar och förlängningar. I ansvaret ingår att säkerställa en rationell hantering givet höga krav på kvalitetssäkring.Business Support har även ansvaret för administrativt stöd vid beställning av underkonsulter. Stödet kan innefatta, men är inte begränsat till, kvalitetssäkring av offerter, prisförhandling och uppföljning.Gruppens arbete sker i mindre team med dedikerade uppgifter som ständigt samverkar med Combitechs leveransorganisation.

Vem är du?

Combitech söker dig om har relevant arbetslivserfarenhet från liknande roll, gärna med fokus på leverantörskontakter och långsiktiga relationer. Vi söker dig som är trygg i ledarrollen, är resultatdriven och har förmåga att engagera andra samt skapa ett gott arbetsklimat. Du brinner för affären och har ett genuint intresse av att utveckla dina medarbetare.För att trivas i rollen innehar du en god samarbetsförmåga då du arbetar tätt både tillsammans med våra kunder och med medarbetarna i teamet och organisationen. Du har en god kommunikativ förmåga och har en fallenhet för att hantera kunder och leverantörer på ett professionellt sätt. Slutligen skapar du struktur och mervärde för teamet och dina kunder samt har ett genomgående affärstänk.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/rekryterande chef: Bengt Ryd, +46 70 8895183

Ansök nu

Service Delivery Manager till Combitech SOC i Växjö

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Mar 12
Combitech Security Operation Center är en växande verksamhet, både i Sverige och i Norden. Vi jobbar tight tillsammans med våra nordiska systerbolag och utvecklar kontinuerligt vårt tjänsteutbud. Nu är vi på jakt efter en Service Delivery Manager till Växjö.

Din roll som Service Delivery Manager

Verksamheten inom Combitech Security Operations Center består bland annat av produktion av tjänster till kunder, drift och utveckling. Produktionsverksamheten genomförs i huvudsak av analyspersonal medan tjänsteproduktionen främst består av säkerhetsövervakning av kundernas infrastruktur och stöd i incidentprocessen. Varje kundleverans hålls samman av en Service Delivery Manager som har det övergripande ansvaret för att säkerställa hög kvalité på vår leverans till kunderna.Som SDM har du eget kundansvar, områden som du bland annat kommer att ansvara för är; kvalitetssäkring av periodiska rapporter, hantera förändrade kundbehov, medverka i affärshanteringen såsom offertarbete, rapportering och uppföljning av kvalitetsärenden samt fungera som projektledare i implementeringsprojekt för nya kunder.Det förekommer en del resor i tjänsten, därför är ett B-körkort ett krav.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom IT eller IT-/informationssäkerhet, eller har motsvarade kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har god kunskap om IT-tjänsteleveranser och är van vid att hantera flera parallella uppgifter samtidigt utan att tumma på kvalitén.Meriterande är om du även har erfarenhet från drift av IT-säkerhetslösningar, inklusive hantering av säkerhetsincidenter. Om du dessutom har kunskaper inom IT-säkerhetsstandarder och best practice så är det ett stort plus.Som ansvarig kontakt mot kunderna så krävs det att du kan agera kundfokuserat och affärsmässigt. Förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Både den interna utvecklingen och implementeringen av nya kunder kräver ett stort mått av struktur och initiativkraft.Intervjun kommer att delvis hållas på engelska för att verifiera goda engelska-kunskaper.Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Installationstekniker kritisk infrastruktur Combitech Växjö

Drifttekniker, data
Läs mer Feb 26
Combitech i Växjö söker ett flertal nya kollegor. Stämmer orden utveckling, omväxling, team, teknikens framkant och stort eget ansvar in på dig, då har du kommit helt rätt. Att arbeta som installationstekniker med oss på Combitech, som är ett av Nordens ledande teknikbolag är omväxlande, fritt och utvecklande.VAD VI ERBJUDER

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schysta förmåner.

På Combitech är vi ca 2100 anställda, med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet. Vi arbetar med allt från att utveckla hållbara lösningar inom miljö och teknik till att stötta Sveriges totalförsvar. Vi erbjuder ovanligt stora möjligheter till flexibilitet och anpassning av uppdragen samtidigt som du får behålla frihet och variation i vardagen. Vi sätter våra medarbetare i fokus genom kompetensutveckling - oavsett om du är junior eller senior är det viktigt för oss att du utvecklas både personligt och professionellt.VAD ROLLEN INNEBÄR

Som installationstekniker erbjuds du ett omväxlande, fritt och roligt arbete. Du kommer att ingå i ett team med hög kompetens inom området. Basen för dina uppdrag är Växjö och med Sverige som arbetsplats och naturen som din granne.Teamet du ingår i arbetar med installationer i försvarets telenät, svenska kraftnät och andra försvarstekniska installationer - du kommer därför vara en viktig länk i försvarskedjan. Du ansvarar för transport och material och är Combitechs representant ute på fält. Du ges stor möjlighet att själv planera och genomföra dina installationsuppdrag. Vi arbetar med den senaste tekniken på olika anläggningar runt om i hela Sverige och vi genomför även utlandsprojekt. Detta innebär att resor ofta förekommer i tjänsten.Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. Tjänsten kräver också att du godkänns i en läkarundersökning för "Arbete på hög höjd".

På grund av juluppehåll kan urval ske efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!VAD VI SÖKER

Vi söker dig som har intresse eller erfarenhet av el och teknik och som inte är rädd för höga höjder. Som person är du självorganiserad och en sann lagspelare på samma gång. Vi ser gärna att du är nyfiken, engagerad och har en vilja att lära dig nya saker. Du har möjlighet och gillar att resa flera dagar i veckan. B-körkort är ett krav för denna tjänst samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.Det är meriterande med goda kunskaper inom el/teleinstallationsområdet, telekom och fallskydd. Även erfarenhet av torn- och mastbyggnation samt tunga lyft med hjälp av vajerspel ses som meriterande för denna tjänst.

Ansök nu

Systemingenjör sökes till Combitech i Växjö

Nätverkstekniker
Läs mer Feb 13
Vill du bidra till Sveriges försvarsförmåga genom att designa, utveckla och underhålla flera av Försvarsmaktens samhällsviktiga tekniska system?
Då kanske du är rätt person för oss! Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR

Som systemingenjör hos oss kommer du att arbeta i ett mindre team placerat i Växjö. Första tiden kommer mestadels bestå av introduktion och lite mer avgränsade uppgifter för att du skall få en bred grund och känna dig trygg. Efter detta får du chansen att styra dina uppgifter mot specifika områden som ligger i ditt intresse.

Uppdraget är i korthet att designa, utveckla och integrera det som Försvarsmakten är i behov av. Utöver detta ingår även felsökning, tester och support av systemen. Arbetsuppgifterna är varierande och mångsidiga, vilket innebär att du ständigt kommer att utvecklas och lära dig nya saker.


Arbetet innefattar även kundkontakt och resor till olika platser inom hela Sverige.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven, har god initiativförmåga och har ett brett teknikintresse. Oavsett bakgrund behöver du ha en förmåga och vilja att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som fungerar bra både i team och självständigt.

Du har en relevant utbildning mot nätverk / data / systemadministration eller liknande.Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar B körkort.

Följande kunskapsområden är meriterande:
- Windows-administration, ex. PowerShell, Active Directory
- Nätverksmiljöer, ex. DNS, brandväggar, vlan, ssh, ntp, TCP/IP, routing
- Virtualiseringsmiljöer, ex. VMWare, KVM
- Systemövervakning, ex. Nagios, Nagvis
- Webbutveckling ex. php, java-script
- Utveckling, scriptning ex. java, python, bash
- Linux
- ELK stack Elasticsearch, Logstash, Kibana
- IT-säkerhet, härdning

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Lösningsarkitekt till Combitech

Arkitekt
Läs mer Jan 23
Är du en lösningsfokuserad person som vill vara med och bidra till Combitechs framgångar? I rollen som arkitekt hos oss inom Cyber Security får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Vi söker nu Lösningsarkitekt i Växjö och Linköping.

ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

*

Arbeta med IT-säkerhet inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter.
*

Omsätta verksamhetsbehov till en design av IT-säkerhet som är anpassad till kundföretagens verksamheter.
*

Vara delaktig i utvecklingsprocessens samtliga delar från krav och analys till upphandling och slutligen verifiering samt godkännande av system för drift.

VI SÖKER DIG SOM

*

Har praktiskt erfarenhet av att jobba med och designa IT-system, helst på flera plattformar.
*

Har kunskaper kring säkerhetsskydd och känsliga miljöer, framför allt kopplade till både Polismyndigheten (PMFS) och Försvarsmaktens (KSF) krav på informationssystem.
*

Är teamorienterad och känner sig bekväm med att arbeta både i grupp och självständigt.
*

Har en god kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt i både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Erfaren utvecklare inom Cyber security till Combitech

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 23
VAD VI ERBJUDER

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. Hos Combitech som utvecklare inom Cyber Security får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder inom försvarsindustrin, myndigheter och andra intressanta branscher.

VAD ROLLEN INNEBÄR

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bidra till ett säkrare samhälle där hotbilden hela tiden ökar inom Cyber Security. Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans jobbar agilt inom ramen för en säker utvecklingsprocess. Du kommer jobba med en rad olika säkerhetskomponenter med ett ständigt behov av en vidareutveckling för att ligga i den absoluta framkanten och för att kunna möta upp föränderliga säkerhetskrav mm. Många av dessa säkerhetskomponenter byggs sedan ihop till ett större sammanhängande säkerhetssystem.Du kommer även att utveckla nya säkerhetslösningar tillsammans med våra erfarna lösningsarkitekter och experter på IT-säkerhet. Samarbetet innebär att du ofta kommer att vara med i ett förstudiearbete där framtagna koncept kan behövas bevisas i form av faktiska lösningar. Arbeta med nya tekniker, vara med och utveckla nya metoder för att öka våra kunders skydd av sina miljöer och information. Samt få möjligheten att arbeta i större och komplexa utvecklingsprojekt.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD VI SÖKER

I rollen som en erfaren utvecklare tänker du i termer av kontext när du tillämpar din teori. Du förstår att det inte finns något "rätt sätt" att bygga mjukvara och att det enda sättet att bygga bra mjukvara är genom att anpassa teorin för att passa kundens, kodbasen, teamets, verktygen och organisationens behov. Du har vid flera tillfällen tagit en ledande roll i utvecklingsteam där du verkat med ett mentorskap för dina mer juniora kollegor. Detta mentorskap innebär en strävan av att alltid försöka hjälpa utvecklingsteamet framåt. Du har en stor innovativ förmåga och brinner för att testa nya tekniker och hitta nya lösningar.Vi ser att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och där tyngdpunkten på programmeringsspråk är JAVA i kombination med goda kunskaper inom Linux. Ytterligare kunskaper i andra programmeringsspråk så som C-programmering och erfarenhet av att skriva kod för Linuxkärnan är meriterande. Du är bekant med metoder och ramverk inom säker utveckling och har ett stort intresse för IT-säkerhet.

Ansök nu

Combitech i Växjö utökar sitt inhouse C# team!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Combitech i Växjö växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi söker just nu C# utvecklare för ett inhouse team som skall arbeta parallellt med olika projekt inom olika branscher, allt från försvar, försvarsindustri till industri.
Din roll som C# utvecklare

Vi söker en systemutvecklare som vill jobba i ett inhouse-team, gillar att dela med sig och som gärna vill lära nytt. Eftersom det oftast pågår flera projekt samtidigt skall du vara intresserad av en varierad vardag med olika utmaningar. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att diskutera lösningar med andra. Du kommer att få arbeta med hela kedjan från design och implementation till test och verifiering och i stor utsträckning påverka ditt eget arbete och vardag.Combitech har kompetensutveckling i fokus och du kommer därmed få vara med i en Microsoft gruppering för utbyte av idéer och möjlighet att bolla problem och potentiella lösningar. Det är en öppen och trevlig atmosfär med kontinuerligt kunskapsutbyte, där du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.Vem är du?

Om du har några års erfarenhet inom några av följande områden .NET, C#, eller Oracle, JavaScript, eller React tror vi att du skulle passa bra in hos oss. Vi jobbar med agila arbetsätt som Scrum eller Kanban. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Erfaren utvecklare till Combitech i Växjö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 11
Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Vi söker nu en erfaren utvecklare till ett av våra utvecklingsteam som jobbar med mjukvara för informationsförsörjning av Försvarsmaktens ledningsstödsystem. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i ett expansivt uppdrag. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrat både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!Din roll som utvecklare

I rollen som utvecklare ingår du i ett utvecklingsteam och har ett nära samarbete med utvecklare, testare och produktägare i teamet. Du kommer vara delaktig i utvecklingen av teamets applikationer i nära samarbete med användare och kund. I detta arbete kommer du ha möjlighet att påverka hur mjukvaran utvecklas framåt.Som utvecklare ingår du i ett drivet utvecklingsteam som har ett tight samarbete och ett agilt arbetssätt. Du har en roll inom uppdraget Ledinfo SE som har en lång historia inom Combitech och uppdraget sysselsätter idag ca 30 personer. Här ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som systemutvecklare, är kvalitetsmedveten och har en stor analytisk förmåga. Du brinner för programmering och problemlösning, är inte rädd för nya utmaningar och drivs av att hitta nya innovativa lösningar. Du har jobbat med agila utvecklingsmetoder och du har en utbildning inom datateknik eller motsvarande. Som person tror vi att du är en nyfiken, kommunikativ och ödmjuk lagspelare som gillar att jobba i ett team.Vi ser gärna att du har kompetens inom några av följande områden; C#, .Net , , Oracle, Azure Devops, git, Blazor. Meriterande är även kunskaper om FM och hög säkerhetsmedvetenhet.Vad händer om du saknar några av de kompetenser vi söker? Oroa dig inte, skicka oss din ansökan! Vi letar efter engagerade medarbetare och värdesätter inte enbart tidigare erfarenheter.Om försvarssekretess:
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Testare till Combitech i Växjö

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Jan 11
Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Vi söker nu en erfaren testare till ett av våra utvecklingsteam som jobbar med mjukvara för informationsförsörjning av Försvarsmaktens ledningsstödsystem. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i ett expansivt uppdrag. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrat både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Testare

I rollen som testare jobbar du nära utvecklare och produktägare i utvecklingsteamet. Du jobbar med manuella funktionstester och tar ansvar över att verifiera att utvecklad funktionalitet uppfyller definierade krav. Du planerar och ansvarar för systemtest/regressionstest av större områden i produkten och rapporterar buggar för identifierade problem och brister. Kvalité är viktigt i vårt uppdrag och som testare kommer du vara med och utveckla testprocessen för att kontinuerligt förbättra kvalitén för våra produkter. Hos oss är det viktigt att du är flexibel och gillar att lära dig nya saker.Som testare ingår du i ett drivet utvecklingsteam som har ett tight samarbete och ett agilt arbetssätt. Du har en roll inom uppdraget Ledinfo SE som har en lång historia inom Combitech och uppdraget sysselsätter idag ca 30 personer. Här ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som testare inom mjukvaruutveckling. Du har jobbat med ärendehanteringssystem, agila processer samt har en bra teknisk förståelse för mjukvaruutveckling och databaser. Att leverera med kvalité är viktigt för dig, du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och du gillar problemlösning.Det är meriterande om du har jobbat mot eller för Försvarsmakten, har erfarenhet av automattester och/eller har kunskap om programmering.Vi tror att du är en ansvarstagande person som har förmåga att jobba självständigt men som samtidigt gärna tar kontakt med andra personer i organisationen för att driva ditt arbete framåt. Som person är du ödmjuk och gillar att jobba i ett team. Du tar dig dig an nya utmaningar och delar gärna kunskap till kollegor.Om försvarssekretess:
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Installationstekniker kritisk infrastruktur Combitech Växjö

Drifttekniker, data
Läs mer Dec 14
Combitech i Växjö söker ett flertal nya kollegor. Stämmer orden utveckling, omväxling, team, teknikens framkant och stort eget ansvar in på dig, då har du kommit helt rätt. Att arbeta som installationstekniker med oss på Combitech, som är ett av Nordens ledande teknikbolag är omväxlande, fritt och utvecklande.VAD VI ERBJUDER

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schysta förmåner.

På Combitech är vi ca 2100 anställda, med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet. Vi arbetar med allt från att utveckla hållbara lösningar inom miljö och teknik till att stötta Sveriges totalförsvar. Vi erbjuder ovanligt stora möjligheter till flexibilitet och anpassning av uppdragen samtidigt som du får behålla frihet och variation i vardagen. Vi sätter våra medarbetare i fokus genom kompetensutveckling - oavsett om du är junior eller senior är det viktigt för oss att du utvecklas både personligt och professionellt.VAD ROLLEN INNEBÄR

Som installationstekniker erbjuds du ett omväxlande, fritt och roligt arbete. Du kommer att ingå i ett team med hög kompetens inom området. Basen för dina uppdrag är Växjö och med Sverige som arbetsplats och naturen som din granne.Teamet du ingår i arbetar med installationer i försvarets telenät, svenska kraftnät och andra försvarstekniska installationer - du kommer därför vara en viktig länk i försvarskedjan. Du ansvarar för transport och material och är Combitechs representant ute på fält. Du ges stor möjlighet att själv planera och genomföra dina installationsuppdrag. Vi arbetar med den senaste tekniken på olika anläggningar runt om i hela Sverige och vi genomför även utlandsprojekt. Detta innebär att resor ofta förekommer i tjänsten.Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. Tjänsten kräver också att du godkänns i en läkarundersökning för "Arbete på hög höjd".

På grund av juluppehåll kan urval ske efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!VAD VI SÖKER

Vi söker dig som har intresse eller erfarenhet av el och teknik och som inte är rädd för höga höjder. Som person är du självorganiserad och en sann lagspelare på samma gång. Vi ser gärna att du är nyfiken, engagerad och har en vilja att lära dig nya saker. Du har möjlighet och gillar att resa flera dagar i veckan. B-körkort är ett krav för denna tjänst samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.Det är meriterande med goda kunskaper inom el/teleinstallationsområdet, telekom och fallskydd. Även erfarenhet av torn- och mastbyggnation samt tunga lyft med hjälp av vajerspel ses som meriterande för denna tjänst.

Ansök nu

Systemingenjör sökes till Combitech i Växjö

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 4
Vill du bidra till Sveriges försvarsförmåga genom att designa, utveckla och underhålla flera av Försvarsmaktens samhällsviktiga tekniska system?
Då kanske du är rätt person för oss! Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR

Som systemingenjör hos oss kommer du att arbeta i ett mindre team placerat i Växjö. Första tiden kommer mestadels bestå av introduktion och lite mer avgränsade uppgifter för att du skall få en bred grund och känna dig trygg. Efter detta får du chansen att styra dina uppgifter mot specifika områden som ligger i ditt intresse.

Uppdraget är i korthet att designa, utveckla och integrera det som Försvarsmakten är i behov av. Utöver detta ingår även felsökning, tester och support av systemen. Arbetsuppgifterna är varierande och mångsidiga, vilket innebär att du ständigt kommer att utvecklas och lära dig nya saker.


Arbetet innefattar även kundkontakt och resor till olika platser inom hela Sverige.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven, har god initiativförmåga och har ett brett teknikintresse. Oavsett bakgrund behöver du ha en förmåga och vilja att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som fungerar bra både i team och självständigt.

Du har en relevant utbildning mot nätverk / data / systemadministration eller liknande.Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar B körkort.

Följande kunskapsområden är meriterande:
- Windows-administration, ex. PowerShell, Active Directory
- Nätverksmiljöer, ex. DNS, brandväggar, vlan, ssh, ntp, TCP/IP, routing
- Virtualiseringsmiljöer, ex. VMWare, KVM
- Systemövervakning, ex. Nagios, Nagvis
- Webbutveckling ex. php, java-script
- Utveckling, scriptning ex. java, python, bash
- Linux
- ELK stack Elasticsearch, Logstash, Kibana
- IT-säkerhet, härdning

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Combitech i Växjö

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 17
På Combitech arbetar vi i teknikens framkant inom en mängd olika branscher. Vill du få variation i din vardag och samtidigt utvecklas både personligt och professionellt? Då kan du vara den vi söker! Arbetet sker i både stora och små projekt med både helhetsgrepp och punktinsatser. Här får du vara med och utveckla din och teamets kompetens genom kunskap och erfarenhetsdelning. Välkommen in med din ansökan idag.

DIN ROLL SOM ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

Du kommer att arbeta med elektronikkonstruktion inom civil och militär tillämpning, exempelvis inom områden som övervakning, säkerhet och internet of things. Typiskt är att arbetet är inriktat mot inbyggda system som samlar data och kommunicerar den vidare med tillhörande infrastruktur. Mycket av arbetet kretsar kring konstruktion av digital elektronik men skulle du även ha intresse för analog konstruktion så finns det möjligheter att arbeta med det.Arbetsuppgifterna omfattar allt från tolkning av krav alternativt kravframställning med kund till design av kretslösningar med schemaritning och kretskortslayout. I rollen finns möjlighet att vara med och utveckla flera spännande produkter, exempelvis switchade spänningsomvandlare med 95% effektivitet, RP2040 baserade iot enheter med 5G, kreditkortsstora 0.4mm tjocka kretskort med Bluetooth, NFC och trådlösladdning. Många gånger är du med på hela resan, från krav till färdig produkt. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och mjukvara.Du kommer att vara konsult på plats hos kund i Växjö eller på plats i våra egna lokaler, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område samt lära dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är spännande! Vi erbjuder dig en kreativ plattform för att kunna utvecklas mot det som just du vill, t.ex. projektledning, ledarskap, mjukvaru- och systemutveckling.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör med en relevant inriktning. Om du har en utbildning inom likvärdigt område (t.ex. inbyggdmjukvara eller teknisk fysik) och har intresset samt viljan att kliva över till elektronikkonstruktionsrollen så ska du inte tveka att söka.Vi söker både dig som nyligen tagit examen och dig med några års arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling, det viktigaste är din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper med hjälp av dina kollegor. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet inom områden så som kretsdesign och simulering, schemaritning, kretskortsdesign och komponentval. Om du i stället har tyngdpunkten med kunskaper och erfarenhet inom FPGA utveckling, VHDL och programmering så är det också intressant.Som person är du en nyfiken och kreativ problemlösare som blir inspirerad av att möta nya utmaningar. Du har en stark initiativförmåga, en god analytisk förmåga samt en relationsskapande personlighet och vi tror att du motiveras av att arbeta i team med andra. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi att du har en drivkraft att fortsätta vilja utvecklas.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Ansök nu

Produktägare till Combitech i Växjö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 20
På Combitech utvecklar vi både teknik och människor för att skapa en bättre, tryggare och hållbar värld. Vi söker nu en produktägare till ett av våra utvecklingsteam som jobbar med mjukvara för informationsförsörjning av Försvarsmaktens ledningsstödsystem. Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter i ett expansivt uppdrag. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som produktägare

Till Combitech i Växjö söker vi personal till vårt uppdrag Ledinfo SE - Försvarsmaktens stödenhet för ledningsinformation. Ledinfo SE ansvarar för informationsförsörjning av ledningsstödssystem inom mark-, luft- och sjödomänen.Vi söker nu en produktägare till ett av utvecklingsteamen inom detta uppdrag. Som produktägare är du en viktig länk mellan utvecklingsteam och användare/kravställare. Du är insatt i hur teamets produkter fungerar och används, du har ansvar över teamets backlogg och prioriterar den med input från olika intressenter. En viktig del i arbetet är det nära samarbetet med användare och kravställare samt att kunna omsätta information från intressenter till tydliga behov och krav.Som produktägare ingår du i ett drivet utvecklingsteam som har ett tight samarbete och ett agilt arbetssätt. Du har en roll inom uppdraget Ledinfo SE som har en lång historia inom Combitech och uppdraget sysselsätter idag ca 30 personer. Här ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att jobba som produktägare eller liknande roll inom mjukvaruutveckling. Du har en god teknisk förståelse, har en vilja att lära nytt och hitta nya innovativa lösningar och har jobbat med agila processer. För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta med krav och hitta behoven bakom en lösningsbeskrivning. Du är bekväm med att ta ansvar, koordinera uppgifter, se till helheten och vara den centrala punkten kring ditt ansvarsområde. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete mot eller inom Försvarsmakten, men inget krav. Som person tror vi att du är en kommunikativ och ödmjuk lagspelare som gillar att jobba i ett team.Om försvarssekretess:
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemingenjör söker till Combitech Växjö

Elektronikkonstruktör
Läs mer Dec 20
Vill du arbeta med projekt inom försvarsindustrin? Då kan du vara den vi söker! Nu vill vi bli fler inom vår avdelning som arbetar med kommunikation, främst inom IP- och radioteknik.

Din roll som ingenjör på Combitech

Som ingenjör hos oss finns det möjlighet att arbeta med en rad olika intressanta uppgifter, såsom provning och utvärdering av olika kommunikationssystem. Detta kan ske på labb eller på plats i olika fordon hos försvarsmakten. Andra möjliga arbetsuppgifter kan vara att designa och ta fram testutrustningar av olika slag. Här finns således även möjlighet att arbeta med både hård och mjukvaruutveckling.Du kommer att ha möjlighet att vara delaktig i projektens olika faser, vilket kan innebära kravspecificering, utvärdering, tester och verifiering.Vi erbjuder även våra kunder teknisk expertkompetens, administrativt stöd och projektledning. Omfattningen av respektive uppgift skiljer sig åt beroende på projektets art och i vilken fas projektet befinner sig i.Huvudsakliga teknikområdet är inom IP och radio men har du även kunskap inom närbesläktade områden såsom drift och underhåll, och/eller säkerhet är det meriterande. Du kan komma att jobba med frågor inom en rad olika teknikområden såsom radio- och satellitkommunikation, IP-kommunikation, vågutbredning eller antennteknik etcDu kommer att tillhöra en grupp om ca 20 personer som kommer stötta dig för att du ska få bästa möjliga förutsättningar. Större delen av ditt arbete genomförs på kontoret i Växjö, även om tjänsteresor är en naturlig del av arbetet. Resor sker till största delen nationellt, men resor utanför landets gränser kan också förekomma.Placeringsort är främst Växjö men andra orter där Combitech har kontor kan vara aktuella. Till stor del är projekten relaterade till Försvarsmakten.Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, är du ingenjör inom elektroteknik/systemvetenskap eller liknande är det en bra grund för tjänsten. Du kan vara antingen i början av din karriär eller mer senior. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom radiokommunikation, IP-kommunikation eller försvarsmakten/försvarsindustrin.Vi ser gärna att du har B-körkort då vissa tjänsteresor underlättas genom bilkörning. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är meriterande eftersom mycket av arbetet dokumenteras i rapportform samt att arbetet kan innebära kontakt med såväl nationella som internationella aktörer.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Combitech i Växjö utökar sitt inhouse C# team!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 12
Combitech i Växjö växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi söker just nu C# utvecklare för ett inhouse team som skall arbeta parallellt med olika projekt inom olika branscher, allt från försvar, försvarsindustri till industri.
Din roll som C# utvecklare

Vi söker en systemutvecklare som vill jobba i ett inhouse-team, gillar att dela med sig och som gärna vill lära nytt. Eftersom det oftast pågår flera projekt samtidigt skall du vara intresserad av en varierad vardag med olika utmaningar. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att diskutera lösningar med andra. Du kommer att få arbeta med hela kedjan från design och implementation till test och verifiering och i stor utsträckning påverka ditt eget arbete och vardag.Combitech har kompetensutveckling i fokus och du kommer därmed få vara med i en Microsoft gruppering för utbyte av idéer och möjlighet att bolla problem och potentiella lösningar. Det är en öppen och trevlig atmosfär med kontinuerligt kunskapsutbyte, där du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.Vem är du?

Om du har några års erfarenhet inom några av följande områden .NET, C#, eller Oracle, JavaScript, eller React tror vi att du skulle passa bra in hos oss. Vi jobbar med agila arbetsätt som Scrum eller Kanban. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Informationsproducent till Combitech i Växjö

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 8
På Combitech utvecklar vi både teknik och människor för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld. Just nu söker vi en informationsproducent till vårt team som arbetar med informationsförsörjning av Försvarsmaktens ledningsstödsystem inom markdomänen. Vi erbjuder utmaningar i utvecklingens framkant, samt trygga anställningsvillkor och en trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som informationsproducent

Till Combitech i Växjö söker vi personal till vårt uppdrag Ledinfo SE - Försvarsmaktens stödenhet för ledningsinformation. Ledinfo SE ansvarar för informationsförsörjning av ledningsstödssystem inom mark-, luft- och sjödomänen.Den aktuella tjänsten som informationsproducent inom markdomänen innebär att du samlar in och bearbetar information från många olika dataägare, samt levererar anpassad information till olika ledningsstödssystem. Informationen består av t.ex. organisationsstrukturer med tillhörande materiel, militära symboler, anläggningsinformation och kommunikationsinformation. Det innebär att du behöver ha förmåga att arbeta både systemövergripande och på detaljnivå, med höga krav på noggrannhet och säkerhet.En viktig del av arbetet är ett bra samarbete med såväl leverantörer som mottagare av information. Det innebär att ha en dialog kring krav, format och innehåll, samt verifiering och validering för att säkerställa att resultatet motsvarar behoven. Du kommer även att vara kravställare av de verktyg som används för att paketera och versionshantera konfigurationsdata. Det innebär att du stödjer ett team av mjukvaruutvecklare med ett användarperspektiv.På Combitech kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som består av totalt ca 30 personer. Teamet präglas av ett flexibelt arbetssätt, nära samarbete, samt möjlighet att påverka både arbetets innehåll och genomförande. Här ges möjlighet till flexibla arbetstider, kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.Tjänsteresor förekommer ca 2-4 dagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom eller i anslutning till Försvarsmakten och har kunskap om FM:s ledningsstödssystem inom markdomänen och ingående programvaror, t.ex. RSF, SitaWare och SLBsw. Vi ser det som meriterande om du har förståelse för förbandsnära verksamhet och arbetsmetoder. Du behöver dessutom ha en god teknisk förståelse, ett logiskt tankesätt, samt en förmåga att se mönster.För att trivas i rollen är det viktigt att du kan ta ansvar för att driva arbetet framåt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en vilja att vara en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du som söker har en god förmåga att skapa relationer med kollegor och samarbetspartners, samt är lyhörd och har lätt att skapa en förståelse för kundens behov. Du uppfattas som ordningsam med god struktur och framförhållning. Slutligen har du ett starkt intresse av att vidareutveckla dina förmågor och en vilja att lära.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Säkerhetsansvarig till Combitech i Växjö

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 8
På Combitech verkar vi för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld genom att utveckla både teknik och människor. Just nu söker vi en säkerhetsansvarig till vår verksamhet som arbetar med informationsförsörjning av tekniska system och plattformar inom Försvarsmakten. Vi erbjuder utmaningar i utvecklingens framkant, samt trygga anställningsvillkor och en trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Säkerhetsansvarig

Till Combitechs verksamhet i Växjö som arbetar med informationsförsörjning till tekniska system och plattformar inom främst Försvarsmakten söker vi nu en säkerhetsansvarig för våra uppdrag. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver stärka vårt team med kompetens inom informations- och IT-säkerhetsområdet.Den aktuella tjänsten som säkerhetsansvarig innebär att du förväntas ta ett uttalat ansvar för säkerhetsfrågor inom ett flertal uppdrag mot främst Försvarsmakten, men även andra offentliga aktörer. Du kommer att leda ett mindre team vars uppgift är att säkerställa att verksamheten bedrivs enligt gällande regler och riktlinjer.Arbetet innebär att utveckla och stödja verksamheten inom informations- och IT-säkerhetsområdet. Du kommer att arbeta med analyser och framtagning av regelverk, rutiner och dokumentation, samt kravställning av IT-system rörande säkerhet. Du förväntas ha modet och tydligheten att fatta beslut och vägleda i säkerhetsfrågor. Det är viktigt för oss att säkerhet upplevs som en naturlig del av arbetet för alla.På Combitech kommer du att ingå i en verksamhet som består av totalt ca 30 personer. Verksamheten präglas av ett flexibelt arbetssätt, nära samarbete, samt möjlighet att påverka både arbetets innehåll och genomförande. Här ges möjlighet till flexibla arbetstider, kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.

Vem är du?

Vi tror att du har en högre utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom informations- och IT-säkerhetsområdet. Det är meriterande om du arbetat med informationssäkerhet inom eller mot Försvarsmakten, FMV eller andra offentliga verksamheter och har kännedom om KFS, ISM eller motsvarande.Vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta ansvar och driva arbetet framåt, samtidigt som du behöver vara en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, är en god pedagog och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Arbete kräver att du är ordningsam, uthållig och noggrann, med god struktur och framförhållning.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Lösningsarkitekt till Combitech

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Nov 9
Är du en lösningsfokuserad person som vill vara med och bidra till Combitechs framgångar? I rollen som arkitekt hos oss inom Cyber Security får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Vi söker nu Lösningsarkitekt i Växjö och Linköping.

ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

*

Arbeta med IT-säkerhet inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter.
*

Omsätta verksamhetsbehov till en design av IT-säkerhet som är anpassad till kundföretagens verksamheter.
*

Vara delaktig i utvecklingsprocessens samtliga delar från krav och analys till upphandling och slutligen verifiering samt godkännande av system för drift.

VI SÖKER DIG SOM

*

Har praktiskt erfarenhet av att jobba med och designa IT-system, helst på flera plattformar.
*

Har kunskaper kring säkerhetsskydd och känsliga miljöer, framför allt kopplade till både Polismyndigheten (PMFS) och Försvarsmaktens (KSF) krav på informationssystem.
*

Är teamorienterad och känner sig bekväm med att arbeta både i grupp och självständigt.
*

Har en god kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt i både svenska och engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande med uppehåll under julledigheten. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Erfaren utvecklare inom Cyber security till Combitech

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Nov 9
VAD VI ERBJUDER

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. Hos Combitech som utvecklare inom Cyber Security får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder inom försvarsindustrin, myndigheter och andra intressanta branscher.

VAD ROLLEN INNEBÄR

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bidra till ett säkrare samhälle där hotbilden hela tiden ökar inom Cyber Security. Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans jobbar agilt inom ramen för en säker utvecklingsprocess. Du kommer jobba med en rad olika säkerhetskomponenter med ett ständigt behov av en vidareutveckling för att ligga i den absoluta framkanten och för att kunna möta upp föränderliga säkerhetskrav mm. Många av dessa säkerhetskomponenter byggs sedan ihop till ett större sammanhängande säkerhetssystem.Du kommer även att utveckla nya säkerhetslösningar tillsammans med våra erfarna lösningsarkitekter och experter på IT-säkerhet. Samarbetet innebär att du ofta kommer att vara med i ett förstudiearbete där framtagna koncept kan behövas bevisas i form av faktiska lösningar. Arbeta med nya tekniker, vara med och utveckla nya metoder för att öka våra kunders skydd av sina miljöer och information. Samt få möjligheten att arbeta i större och komplexa utvecklingsprojekt.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande med uppehåll under julledigheten. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD VI SÖKER

I rollen som en erfaren utvecklare tänker du i termer av kontext när du tillämpar din teori. Du förstår att det inte finns något "rätt sätt" att bygga mjukvara och att det enda sättet att bygga bra mjukvara är genom att anpassa teorin för att passa kundens, kodbasen, teamets, verktygen och organisationens behov. Du har vid flera tillfällen tagit en ledande roll i utvecklingsteam där du verkat med ett mentorskap för dina mer juniora kollegor. Detta mentorskap innebär en strävan av att alltid försöka hjälpa utvecklingsteamet framåt. Du har en stor innovativ förmåga och brinner för att testa nya tekniker och hitta nya lösningar.Vi ser att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och där tyngdpunkten på programmeringsspråk är JAVA i kombination med goda kunskaper inom Linux. Ytterligare kunskaper i andra programmeringsspråk så som C-programmering och erfarenhet av att skriva kod för Linuxkärnan är meriterande. Du är bekant med metoder och ramverk inom säker utveckling och har ett stort intresse för IT-säkerhet.

Ansök nu

Nätverks-och systemkonfiguratör till Combitech i Växjö

Kontrolltekniker, textil, trä, glas, förpackningar
Läs mer Dec 5
På Combitech utvecklar vi både teknik och människor för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld. Just nu söker vi medarbetare med inriktning mot nätverks- och systemkonfiguration till vårt team som arbetar med försörjning av konfigurationsdata till tekniska plattformar inom Armén. Vi erbjuder utmaningar i utvecklingens framkant, samt trygga anställningsvillkor och en trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som nätverks-och systemkonfiguratör

Till Combitech i Växjö söker vi personal inom vårt uppdrag CSS LSS Mark, centrals systemstöd ledningsstödsystem mark. De aktuella tjänsterna innebär att du anpassar, testar och felsöker konfigurationsdata avsett för tekniska system inom Armén. Konfigurationsdata omfattar bl.a. data till kommunikationsnoder för IP- och radionät avsedda för såväl datatrafik som för tal, samt data till tekniska system som ansluter till dessa nät. Det innebär att du behöver ha förmåga att arbeta både systemövergripande och på teknisk detaljnivå, med höga krav på noggrannhet och säkerhet.En viktig del av arbetet är ett bra samarbete med såväl leverantörer som mottagare av konfigurationsdata. Det innebär att ha en dialog kring krav, format och innehåll, samt verifiering och validering för att säkerställa att resultatet motsvarar behoven. Du kommer att vara stöd vid installation och funktionskontroll av förbandens tekniska plattformar, samt kravställare av de verktyg som används för att paketera och versionshantera konfigurationsdata.På Combitech kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som består av totalt ca 30 personer. Teamet präglas av ett flexibelt arbetssätt, nära samarbete, samt möjlighet att påverka både arbetets innehåll och genomförande. Här ges möjlighet till flexibla arbetstider, kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.Tjänsteresor förekommer ca 2-4 dagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av system- och nätverkskonfiguration, såväl teoretiskt som praktiskt. Du behöver ha kunskap om IP- och talkommunikation, administration och drift av Windowsmiljöer, inklusive certifikathantering, samt kunna skriva skript och utföra viss annan programmering. Det är också viktigt att du förstår datastrukturer, har ett logiskt tankesätt och en förmåga att se mönster, samt drivs av att identifiera och lösa problem.För att trivas i rollen är det viktigt att du kan ta ansvar för att driva arbetet framåt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en vilja att vara en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du som söker har en god förmåga att skapa relationer med kollegor och samarbetspartners, samt är lyhörd och har lätt för att skapa en förståelse för kundens behov. Du uppfattas som ordningsam med god struktur och framförhållning. Slutligen har du ett starkt intresse av att vidareutveckla dina förmågor och en vilja att lära.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Controller till Combitech

Accounting controller
Läs mer Nov 23
Vill du arbeta som Controller i ett av Sveriges största teknik- och säkerhetskonsultföretag? Just nu söker vi en Controller som vill vara med på vår resa att växa med lönsamhet.

Din roll som Controller

Som Controller på Combitech kommer du tillhöra vår ekonomifunktion som idag består av 25 medarbetare spridda på olika orter i landet. Inom funktionen finns ett gott samarbete både i större grupp och mindre team.Dina arbetsuppgifter består av bokslutsarbete, uppföljning och rapportering. Samt arbete med prognos och budget. Du är ett stöd till organisationens chefer avseende resultat- och projektuppföljning . Du är också del i arbete kring hur vi kan påverka vår kostnadsbild och förbättra vår lönsamhet.På Combitech kan din roll utvecklas utifrån vem Du är och vad Du har för intresse och erfarenheter.

Vem är du?

Du har en ekonomiutbildning i botten och har erfarenhet från att arbeta med projektredovisning. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du behärskar MS Office och är en van användare av Excel.För att axla rollen som controller krävs det att du har en god analytisk förmåga samt förmåga att självständigt driva ditt arbete. Du är duktig på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Du är initiativrik samt har ett driv och en vilja att utvecklas.Det är meriterande med erfarenhet av ekonomisystemet Unit 4/Agresso.Placeringsort Växjö eller Linköping.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom & Gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Systemingenjör inom kommunikation sökes till Combitech Växjö

Kommunikationstekniker
Läs mer Nov 27
Combitechs kommunikationskonsulter svarar för Sveriges största samlade kompetens inom området och arbetar för att trygga kommunikations- och informationsflöden, så att de fungerar både i vardagen och i krislägen. Combitech gör nu en satsning inom området och söker därför fler konsulter som vill utmanas och utvecklas tillsammans med oss, i spännande projekt, inom både offentlig och privat sektor.

DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR

Det finns idag en allt större efterfrågan på robusta kommunikationslösningar hos våra kunder, både militärt och civilt. Combitech designar och levererar robusta kommunikationslösningar samt hjälper våra kunder med studier kring framtidens kommunikation, t.ex. inom försvarssektorn.Med den större efterfrågan följer också ett ökat behov av att få in fler medarbetare som delar vår syn på utveckling och som vill dela med sig av sitt specialistkunnande till kunder och kollegor, för att öka värdet av det vi levererar.

I den här rollen får du i första hand arbeta med Försvarsmaktens eller med civila företags kommunikationslösningar och kommunikationssystem. Vi arbetar både i större leveransprojekt och i mindre uppdrag, alltid i nära samarbete med våra kunder.Arbetet är mycket omväxlande och innefattar bland annat framtagande av robusta och säkra kommunikationslösningar, framtagande av teknisk designlösing samt verifiering av design i testmiljö.Resor av varierande längd ingår i tjänsten - exempelvis till kundens anläggningar eller till leverantörer. Placeringsort kan vara Växjö, Karlskrona, Linköping, Arboga eller Hässleholm.

VEM ÄR DU?

Du har civil-/högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens samt gärna erfarenhet av systemdesign och systemarbete med inriktning på nätverksteknik. Du kan ha flerårig erfarenhet inom området eller vara precis i början av din karriär.Vidare tror vi att du har någon eller några erfarenheter av nätverk, såsom DNS, DHCP samt SIP, IP-telefoni och VMware. Du har också grundläggande Linuxkunskap och efarenhet av system- och/eller nätarkitektur. Med fördel har du också erfarenhet av integration mellan system samt programmeringskunskaper.Är du van vid att dokumentera och har tidigare erfarenhet av att arbeta mot Försvarets materielverk och eller Försvarsmakten är det meriterande.Som person är du drivande, har en förmåga att entusiasmera din omgivning och en vilja att utvecklas inom ditt specialområde. Du är en social person som kan möta olika typer av människor, samt är noggrann, självständig och engagerad.Du är van att arbeta i grupp och förstår vikten av att vara en bra projektmedlem. Arbetet kräver en stor portion av personligt ansvar och vi ser att du inte är främmande för att arbeta praktiskt både på site och i labbmiljö när det krävs. Även framtagning av specifikationer, underhållsdokument och verifiering av leveranser ingår i rollen som konsult.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

DevOps/Driftingenjör till Combitech SOC i Växjö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
I rollen som DevOps kommer du möjliggöra för Combitechs Security Operations Center (CSOC) team att bygga, integrera och leverera system och tjänster. Vi använder oss av moderna produkter och plattformar som integreras till unika och säkra lösningar. I vårt team kommer du kunna påverka vilka verktyg, tekniker och standarder som används för att vi i vår moderna SOC ska kunna ligga i framkant.

Din roll som DevOps inom Security Operations Center

Du kommer vara både teknisk generalist och specialist, och bidrar till att utarbeta systemlösningar för prototyper, koncept och produkter som används i Combitechs tjänsteleverans.Du ansvarar för att utveckla och förvalta befintlig miljö som möjliggör en stabil plattform till Combitech SOC och våra kunder. Du håller dig uppdaterad inom områden som Linux, automation, övervakning, virtualisering och scriptning.Du kommer arbeta i ett DevOps team som ingår i Combitech SOC. DevOps arbetar tätt tillsammans med analytiker och kunder för att kunna leverera cutting-edge säkerhetsövervakning. Beroende på dina egna intressen och ambitioner, hittar vi spännande utvecklingsmöjligheter för dig.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet inom drift och utveckling av moderna IT-plattformar, virtualisering/containers, automation, scriptspråk och nätverk.Det är även meriterande om du har erfarenhet av IT-säkerhet, agil utvecklingsmetodik, och continuous integration/delivery.Du är en person som brinner för teknik och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och har ett sinne för kvalitet.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urval sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Servicetekniker till Combitech i Växjö

Elektronikkonstruktör
Läs mer Dec 1
Till Combitechs Affärsområde Critical Communication i Växjö, söker vi nu servicetekniker till enheten Naval Services & Communications. Våra kunder finns idag främst inom försvar- och försvarsindustrin. Ett av våra fokusområden är att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga kunder, samtidigt som vi värnar om och utvecklar vår egen personal.

Din roll som servicetekniker

Vi stödjer våra kunder med tekniskt systemstöd inom supportområdet för rätt tillförlitlighet till bästa totalekonomi i alla faser. Våra kunder återfinns främst inom den militära sektorn men även civila myndigheter och organisationer förekommer. Verksamheten innebär ofta ett nära samarbete med våra kunder/uppdragsgivare, där vi bedriver tekniska tjänster, teknisk support och kvalificerad felsökning.Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta felsökning och reparation av militär sambandsutrustning, förebyggande och avhjälpande underhåll, samverkan med systemansvariga för att föreslå/utföra förbättringar/modifieringar samt medverkan till att effektivisera arbetssätt, metoder och verktyg. Arbetet genomförs både i egen verkstad samt ute hos kund, vilket kan innebära resor inom Sverige.


Vi är idag ca 25 personer som arbetar på enheten.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du inneha en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, eller motsvarande, inom elektronik eller el/tele. Vidare har du god datorvana och förmåga att använda MS-Office, du behärskar svenska och engelska bra, både muntligt och skriftligt samt har B-Körkort.Du är noggrann och ordningsam, teknikintresserad och har förmåga att se och identifiera lösningar som bidrar till att verksamheten utvecklas och att vi förstår samt löser kundens behov. Du bör vara uppfinningsrik, både analytiskt och praktiskt lagd då arbetet omfattar felsökning och reparationer. Du har kunskaper och förmåga att felsöka på och reparera utrustning inom analog och digital elektronik. Då rollen omfattar många kontaktytor både internt och externt, söker vi dig som är serviceinriktad och som har förmågan att samarbeta och bygga förtroendefulla nätverk och relationer.Meriterande om du har erfarenhet och kunskap om elektronikunderhåll, felsökning och förbindningsteknik. Har du tidigare erfarenhet av militära system, militär materiel eller kunskap inom Försvarets sambandsmateriel, miljö- och arbetssätt är även det meriterande.Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Resultatenhetschef sökes till Combitech SOC i Växjö

Affärsområdeschef
Läs mer Nov 2
Vill du vara med och fortsätta utveckla Sveriges ledande Security Operations Center? I rollen som Resultatenhetschef är ditt uppdrag att utveckla, leda och marknadsföra Combitechs SOC.

VAD VI ERBJUDER

För oss på Combitech är stärkandet av det civila och militära försvaret ett kärnuppdrag. För att göra det med kvalitet för våra kunder är Cyberförmågan en central del i företagets samlade erbjudande. Inom Cybersäkerhetsområdet är vi en av de ledande tjänsteleverantörerna i Sverige. Vi har även en mindre verksamhet i Norge, i bolaget Watchcom.Med närmare 200 återkommande kunder är marknadspositionen stark och affären växer år för år. Inom Combitech har vi samlat Cyber-erbjudandet i divisionen Cyber Security, där ansvar lagts att utveckla tjänsterna, utveckla kompetenserna och utveckla affären, i syfte att hjälpa kunder öka sin resiliens. Inom divisionen finns cirka 240 medarbetare, men även i andra delar av Combitech finns en djup kunskap inom säkerhetsområdet som vi i möjligaste mån ska använda för kundernas bästa.Från vår Security Operations Center (SOC) levererar vi säkerhetsövervakning 24/7 till våra kunder inom både offentlig och privat sektor. Tillsammans med enheter som levererar Threat Intelligence, Incident Respons, säkerhetstester och GRC ingår leveransen från vår SOC i ett komplett erbjudande får att våra kunder ska kunna säkra sin verksamhet, dygnet runt året runt.

Din roll som resultatenhetschef

Som resultatenhetschef för Combitechs SOC är du en del av ledningen för affärsområdet Secure Business inom Combitechs Cyber-division och har huvudansvaret för att leda och utveckla affärer och verksamhet inom Combitechs SOC.Centralt i rollen är ansvaret för vår 24/7 leverans till våra kunder. Du leder och utvecklar verksamheten så vi med kvalitet och styrning möter våra kunders förväntningar på avtalad leverans.Du har även strategiskt och taktiskt ansvar för att säkerställa att våra tjänster utvecklas i takt med marknadens förväntan genom nyttjande av ny och relevant teknik och rätt partners.I rollen ligger även fullt affärs- och resultatansvar för verksamheten. Detta inkluderar affärsutvecklingens alla delar, anbuds- och offertarbete, hantering av löpande kundrelationer och resultatansvar.

Vad vi söker

Vi söker dig som har förmågan att ta ett brett ansvar för tjänsteområdet, inkluderande både operativt ledarskap och arbetet med vision och långsiktiga mål. Du arbetar med löpande process- och leveransförbättringar på ett systematiskt sätt med tydliga KPI:er.Som person är du affärsfokuserad och har erfarenhet av att leda verksamhet med personal- och resultatansvar. I ditt uppdrag ligger att leda framtagande av tjänstepaketeringar, affärsmodeller och kostnadskalkyler.Vår förmåga att leverera tjänster är helt beroende av våra kompetenta medarbetare. I rollen ingår personalansvar varför det också är centralt att ha intresse och förmåga att aktivt medverka till trivsel och fortsatt kompetensutveckling för hela teamet.För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av tjänsteleverans med personal- och resultatansvar.Du behöver kunna kommunicera och diskutera cybersäkerhetsfrågor. Erfarenhet av SOC är meriterande men inget krav.Du behärskar svenska och engelska obehindrat.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Combitech i Växjö utökar sitt inhouse C# team!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
Combitech i Växjö växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi söker just nu C# utvecklare för ett inhouse team som skall arbeta parallellt med olika projekt inom olika branscher, allt från försvar, försvarsindustri till industri.
Din roll som C# utvecklare

Vi söker en systemutvecklare som vill jobba i ett inhouse-team, gillar att dela med sig och som gärna vill lära nytt. Eftersom det oftast pågår flera projekt samtidigt skall du vara intresserad av en varierad vardag med olika utmaningar. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att diskutera lösningar med andra. Du kommer att få arbeta med hela kedjan från design och implementation till test och verifiering och i stor utsträckning påverka ditt eget arbete och vardag.Combitech har kompetensutveckling i fokus och du kommer därmed få vara med i en Microsoft gruppering för utbyte av idéer och möjlighet att bolla problem och potentiella lösningar. Det är en öppen och trevlig atmosfär med kontinuerligt kunskapsutbyte, där du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av.Vem är du?

Om du har några års erfarenhet inom några av följande områden .NET, C#, eller Oracle, JavaScript, eller React tror vi att du skulle passa bra in hos oss. Vi jobbar med agila arbetsätt som Scrum eller Kanban. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Servicetekniker till Combitech i Växjö

Drifttekniker, data
Läs mer Okt 20
Till Combitechs Affärsområde Critical Communication i Växjö, söker vi nu servicetekniker till enheten Naval Services & Communications. Våra kunder finns idag främst inom försvar- och försvarsindustrin. Ett av våra fokusområden är att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga kunder, samtidigt som vi värnar om och utvecklar vår egen personal.

Din roll som servicetekniker

Vi stödjer våra kunder med tekniskt systemstöd inom supportområdet för rätt tillförlitlighet till bästa totalekonomi i alla faser. Våra kunder återfinns främst inom den militära sektorn men även civila myndigheter och organisationer förekommer. Verksamheten innebär ofta ett nära samarbete med våra kunder/uppdragsgivare, där vi bedriver tekniska tjänster, teknisk support och kvalificerad felsökning.Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta felsökning och reparation av militär sambandsutrustning, förebyggande och avhjälpande underhåll, samverkan med systemansvariga för att föreslå/utföra förbättringar/modifieringar samt medverkan till att effektivisera arbetssätt, metoder och verktyg. Arbetet genomförs både i egen verkstad samt ute hos kund, vilket kan innebära resor inom Sverige.


Vi är idag ca 25 personer som arbetar på enheten.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du inneha en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, eller motsvarande, inom elektronik eller el/tele. Vidare har du god datorvana och förmåga att använda MS-Office, du behärskar svenska och engelska bra, både muntligt och skriftligt samt har B-Körkort.Du är noggrann och ordningsam, teknikintresserad och har förmåga att se och identifiera lösningar som bidrar till att verksamheten utvecklas och att vi förstår samt löser kundens behov. Du bör vara uppfinningsrik, både analytiskt och praktiskt lagd då arbetet omfattar felsökning och reparationer. Du har kunskaper och förmåga att felsöka på och reparera utrustning inom analog och digital elektronik. Då rollen omfattar många kontaktytor både internt och externt, söker vi dig som är serviceinriktad och som har förmågan att samarbeta och bygga förtroendefulla nätverk och relationer.Meriterande om du har erfarenhet och kunskap om elektronikunderhåll, felsökning och förbindningsteknik. Har du tidigare erfarenhet av militära system, militär materiel eller kunskap inom Försvarets sambandsmateriel, miljö- och arbetssätt är även det meriterande.Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

ILS-ingenjör sökes till Combitech Växjö

Teknikinformatör
Läs mer Okt 24
Vill du arbeta med projekt inom försvarsindustrin? Då kan du vara den vi söker! Nu vill vi bli fler inom vår avdelning som arbetar med kommunikation, främst inom IP- och radioteknik.

Din roll som ingenjör på Combitech

Som ingenjör hos oss finns det möjlighet att arbeta med en rad olika intressanta uppgifter, såsom provning och utvärdering av olika kommunikationssystem. Detta kan ske på labb eller på plats i olika fordon hos försvarsmakten. Andra möjliga arbetsuppgifter kan vara att designa och ta fram testutrustningar av olika slag. Här finns således även möjlighet att arbeta med både hård och mjukvaruutveckling.Du kommer att ha möjlighet att vara delaktig i projektens olika faser, vilket kan innebära kravspecificering, utvärdering, tester och verifiering.Vi erbjuder även våra kunder teknisk expertkompetens, administrativt stöd och projektledning. Omfattningen av respektive uppgift skiljer sig åt beroende på projektets art och i vilken fas projektet befinner sig i.Huvudsakliga teknikområdet är inom IP och radio men har du även kunskap inom närbesläktade områden såsom drift och underhåll, och/eller säkerhet är det meriterande. Du kan komma att jobba med frågor inom en rad olika teknikområden såsom radio- och satellitkommunikation, IP-kommunikation, vågutbredning eller antennteknik etcDu kommer att tillhöra en grupp om ca 20 personer som kommer stötta dig för att du ska få bästa möjliga förutsättningar. Större delen av ditt arbete genomförs på kontoret i Växjö, även om tjänsteresor är en naturlig del av arbetet. Resor sker till största delen nationellt, men resor utanför landets gränser kan också förekomma.Placeringsort är främst Växjö men andra orter där Combitech har kontor kan vara aktuella. Till stor del är projekten relaterade till Försvarsmakten.Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, är du ingenjör inom elektroteknik/systemvetenskap eller liknande är det en bra grund för tjänsten. Du kan vara antingen i början av din karriär eller mer senior. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom radiokommunikation, IP-kommunikation eller försvarsmakten/försvarsindustrin.Vi ser gärna att du har B-körkort då vissa tjänsteresor underlättas genom bilkörning. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är meriterande eftersom mycket av arbetet dokumenteras i rapportform samt att arbetet kan innebära kontakt med såväl nationella som internationella aktörer.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemingenjör inom telefoni sökes till Combitech Växjö M.fl

Elektronikkonstruktör
Läs mer Sep 27
Combitechs kommunikationskonsulter svarar för Sveriges största samlade kompetens inom området och arbetar för att trygga kommunikations- och informationsflöden, så att de fungerar både i vardagen och i krislägen. Combitech gör nu en satsning inom området och söker därför fler konsulter som vill utmanas och utvecklas tillsammans med oss, i spännande projekt, inom både offentlig och privat sektor.

DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR

Det finns idag en allt större efterfrågan på robusta kommunikationslösningar hos våra kunder, både militärt och civilt. Combitech designar och levererar robusta kommunikationslösningar samt hjälper våra kunder med studier kring framtidens kommunikation, t.ex. inom försvarssektorn.Med den större efterfrågan följer också ett ökat behov av att få in fler medarbetare som delar vår syn på utveckling och som vill dela med sig av sitt specialistkunnande till kunder och kollegor, för att öka värdet av det vi levererar.

I den här rollen får du i första hand arbeta med Försvarsmaktens eller med civila företags kommunikationslösningar och kommunikationssystem. Vi arbetar både i större leveransprojekt och i mindre uppdrag, alltid i nära samarbete med våra kunder.Arbetet är mycket omväxlande och innefattar bland annat framtagande av robusta och säkra kommunikationslösningar, framtagande av teknisk designlösing samt verifiering av design i testmiljö.Resor av varierande längd ingår i tjänsten - exempelvis till kundens anläggningar eller till leverantörer. Placeringsort kan vara Växjö, Karlskrona, Linköping, Arboga eller Hässleholm.

VEM ÄR DU?

Du har civil-/högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens samt gärna erfarenhet av systemdesign och systemarbete med inriktning på nätverksteknik. Du kan ha flerårig erfarenhet inom området eller vara precis i början av din karriär.Vidare tror vi att du har någon eller några erfarenheter av nätverk, såsom DNS, DHCP samt SIP, IP-telefoni och VMware. Du har också grundläggande Linuxkunskap och efarenhet av system- och/eller nätarkitektur. Med fördel har du också erfarenhet av integration mellan system samt programmeringskunskaper.Är du van vid att dokumentera och har tidigare erfarenhet av att arbeta mot Försvarets materielverk och eller Försvarsmakten är det meriterande.Som person är du drivande, har en förmåga att entusiasmera din omgivning och en vilja att utvecklas inom ditt specialområde. Du är en social person som kan möta olika typer av människor, samt är noggrann, självständig och engagerad.Du är van att arbeta i grupp och förstår vikten av att vara en bra projektmedlem. Arbetet kräver en stor portion av personligt ansvar och vi ser att du inte är främmande för att arbeta praktiskt både på site och i labbmiljö när det krävs. Även framtagning av specifikationer, underhållsdokument och verifiering av leveranser ingår i rollen som konsult.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.
KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemingenjör söker till Combitech Växjö

Elektronikkonstruktör
Läs mer Okt 6
Vill du arbeta med projekt inom försvarsindustrin? Då kan du vara den vi söker! Nu vill vi bli fler inom vår avdelning som arbetar med kommunikation, främst inom IP- och radioteknik.

Din roll som ingenjör på Combitech

Som ingenjör hos oss finns det möjlighet att arbeta med en rad olika intressanta uppgifter, såsom provning och utvärdering av olika kommunikationssystem. Detta kan ske på labb eller på plats i olika fordon hos försvarsmakten. Andra möjliga arbetsuppgifter kan vara att designa och ta fram testutrustningar av olika slag. Här finns således även möjlighet att arbeta med både hård och mjukvaruutveckling.Du kommer att ha möjlighet att vara delaktig i projektens olika faser, vilket kan innebära kravspecificering, utvärdering, tester och verifiering.Vi erbjuder även våra kunder teknisk expertkompetens, administrativt stöd och projektledning. Omfattningen av respektive uppgift skiljer sig åt beroende på projektets art och i vilken fas projektet befinner sig i.Huvudsakliga teknikområdet är inom IP och radio men har du även kunskap inom närbesläktade områden såsom drift och underhåll, och/eller säkerhet är det meriterande. Du kan komma att jobba med frågor inom en rad olika teknikområden såsom radio- och satellitkommunikation, IP-kommunikation, vågutbredning eller antennteknik etcDu kommer att tillhöra en grupp om ca 20 personer som kommer stötta dig för att du ska få bästa möjliga förutsättningar. Större delen av ditt arbete genomförs på kontoret i Växjö, även om tjänsteresor är en naturlig del av arbetet. Resor sker till största delen nationellt, men resor utanför landets gränser kan också förekomma.Placeringsort är främst Växjö men andra orter där Combitech har kontor kan vara aktuella. Till stor del är projekten relaterade till Försvarsmakten.Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, är du ingenjör inom elektroteknik/systemvetenskap eller liknande är det en bra grund för tjänsten. Du kan vara antingen i början av din karriär eller mer senior. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom radiokommunikation, IP-kommunikation eller försvarsmakten/försvarsindustrin.Vi ser gärna att du har B-körkort då vissa tjänsteresor underlättas genom bilkörning. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är meriterande eftersom mycket av arbetet dokumenteras i rapportform samt att arbetet kan innebära kontakt med såväl nationella som internationella aktörer.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemtestare till Combitech i Växjö, Enköping och Västerås

Systemtestare
Läs mer Sep 14
Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Delar du vår passion att bidra till ett cybersäkert samhälle? Vill du stötta våra kunder att ta fram säkra nätverkssäkerhetsprodukter samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta med spännande teknik? Då kan du vara den som vi söker!Din roll som systemtestare

Som testare hos Combitech Communication Security (Comsec) ingår du i ett team av tekniska resurser som bland annat genomför test och validering av system avsedda för skydd av datakommunikation. Som testare tar du fram testplaner, definierar testfall/skapar testspecifikationer och genomför tester av system.


Du dokumenterar dina observationer under processen och kommunicerar dessa med projektet och med kunden, du ansvarar för slutrapporteringen till projekt och kund.


Du förväntas aktivt bidra till kompetensdelning och vidareutvecklingen av vår testmetodik, samt stötta teamet i processen med att effektivisera vår testförmåga, både vad det gäller verktyg och kompetens.


Systemen som testas är i huvudsak hårdvarubaserade och merparten av testverksamheten kommer att bedrivas i Combitechs Comsec-labb.
Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper inom IT- och nätverksteknik. Det är även meriterande om du har kunskap om programmering/scripting och arbete med virtuella miljöer eller docker-containrar. Tidigare erfarenheter från arbete med systemtest är ett plus, lika så goda kunskaper inom nätverkssäkerhet, Windows och Unix-baserade operativsystem.


Tjänsten som testare ställer höga krav på integritet, omdöme samt att kunna arbeta strukturerat. Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete, samt ha förmågan och viljan att aktivt utveckla verksamheten. Att leverera med kvalitet och i tid är en självklarhet för dig vilket innebär att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.


Du är engagerad i det du gör och har förmågan att själv se vad som behöver göras för att därefter realisera det, du förblir lugn och klarar av att prioritera rätt även när belastningen är hög. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra intressenter.


Tjänsten innefattar arbete som omfattas av försvarssekretess, detta innebär krav på svenskt medborgarskap och att registerkontroll kommer att genomföras.


Låter det intressant? Hör av dig till oss, eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.
Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Sr IT-säkerhetskonsult,Combitech i Växjö, Enköping & Västerås

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Sep 13
Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Just nu söker vi en IT-säkerhetskonsult till vårt team med placering i Växjö, Enköping eller Västerås. Delar du vår passion att bidra till ett cybersäkert samhälle? Vill du stötta våra kunder att ta fram säkra nätverkssäkerhetsprodukter samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta med spännande teknik? Då kan du vara den som vi söker!

Din roll som senior IT-säkerhetskonsult inom nätverkssäkerhet

Som senior IT-säkerhetskonsult hos Combitech Communication Security (Comsec) ingår du i ett team av tekniska resurser som arbetar med test och validering, integration av system, säkerhetsgranskning samt teknisk rådgivning. Du kommer aktivt att arbeta i ett team som stöttar kunden i sin utveckling av de allra senaste nätverkssäkerhetsprodukterna inom totalförsvaret. Som team samarbetar vi med andra discipliner inom Combitech för att skapa mervärde till kunden.


Du kommer ingå i ett team med blandad erfarenhetsbakgrund, där kunskapsdelning är en självklar del i vardagen; här ges du möjlighet att diskutera komplexa frågor och problem med erfarna kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har mångårig arbetslivserfarenhet av IT, IT-säkerhet och nätverksteknik. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom kravarbete, systemgranskning, produktöverlämning och totalförsvaret.Tjänsten som senior IT-säkerhetskonsult ställer höga krav på integritet, omdöme och uthållighet.Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete samt ha viljan och förmågan att fördjupa dig och hålla dig uppdaterad inom ett eller flera specifika teknikområden.Du är engagerad i det du gör och har förmågan att själv se vad som behöver göras för att därefter realisera det, du förblir lugn och klarar av att prioritera rätt även när belastningen är hög. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra intressenter.Att leverera med kvalitet är en självklarhet för dig vilket bland annat innebär att du har god förmåga att uttrycka dig i tal ock skrift, på såväl svenska som engelska.Tjänsten innefattar arbete som omfattas av försvarssekretess, detta innebär krav på svenskt medborgarskap och att registerkontroll kommer att genomföras.Låter det intressant? Hör av dig till oss, eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Junior IT-säkerhetskonsult till Combitech i Växjö och Enköping

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Sep 13
Delar du vår passion av att arbeta med hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder att ta fram säkra nätverkssäkerhetsprodukter samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta med spännande teknik? Då kan du vara den som vi söker!

Din roll som junior IT-säkerhetskonsult

Som junior IT-säkerhetskonsult hos Combitech Communication Security (Comsec) ingår du i ett team av tekniska resurser som arbetar med test och validering, integration av system, säkerhetsgranskning samt teknisk rådgivning.

Du kommer aktivt att arbeta i ett team som stöttar kunden i sin utveckling av de allra senaste nätverkssäkerhetsprodukterna inom totalförsvaret. Som team samarbetar vi med andra discipliner inom Combitech för att skapa mervärde till kunden.För din personliga utveckling och karriär inom området IT-säkerhet finns ett team med både juniora och seniora kollegor som hjälper dig framåt. Du får vara en del av en härlig gemenskap och kombinera en spännande yrkesroll med en rik fritid, det vi kallar balas i livet.Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper inom IT, IT-säkerhet och nätverksteknik generellt. Det är även meriterande om du har kunskap om säkerhetstest, programmering/scripting, virtuella miljöer/docker samt Windows- och Unix-baserade operativsystem.Tjänsten som junior IT-säkerhetskonsult ställer höga krav på integritet, omdöme och uthållighet. Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete samt ha viljan och förmågan att fördjupa dig och hålla dig uppdaterad inom ett eller flera specifika teknikområden.Du är engagerad i det du gör och har förmågan att själv se vad som behöver göras för att därefter realisera det, du förblir lugn och klarar av att prioritera rätt även när belastningen är hög. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra intressenter. Att leverera med kvalitet är en självklarhet för dig vilket bland annat innebär att du har god förmåga att uttrycka dig i tal ock skrift, på såväl svenska som engelska.Tjänsten innefattar arbete som omfattas av försvarssekretess, detta innebär krav på svenskt medborgarskap och att registerkontroll kommer att genomföras.Låter det intressant? Hör av dig till oss, eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu