Manpower AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Manpower AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Lediga jobb Montör hos välkänt företag i Braås

Fordonsmontör
Läs mer Jun 19
Nytt
Är du en skicklig och engagerad montör med passion för att bygga högkvalitativa maskiner? Letar du efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då har vi din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower montörer till välkänt företag i Braås. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och uppdragsgivare. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Vad innebär det att jobba som montör?

Rollen som montör bjuder på variationsrika arbetsdagar i en spännande miljö. Som montör kommer du att ansvara för montering av olika delar och komponenter till anläggningsmaskiner. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera noggranna monteringsprocesser och att säkerställa att varje enhet uppfyller höga kvalitetsstandarder. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du vårt nya tillskott?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Vi på Manpower söker dig som har:

* Fullständig gymnasieexamen
* B-körkort och tillgång till bil
* God fysik
* Behärskar svenska i tal och skrift

Det anses vara meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri och innehar truckkort.

Vad erbjuder Manpower?

Som konsult hos Manpower har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Intresserad?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Andersson, felicia.andersson@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Ort: Braås

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Socialt extrajobb i Växjö med omnejd | Sommar

Systemadministratör
Läs mer Jun 14
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett extrajobb till vår kunds verksamhet i Växjö. Är du på jakt efter ett extrajobb som är socialt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som datorutdelare

I rollen som datorutdelare kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för grupper gällande datorerna.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Anställningsform: Extrajobb, kort uppdrag mellan augusti och september

Arbetstider: Dagskift, främst mellan 07.00-16.00

Upplärning: 8 augusti

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Du ska vara en person som inte har några svårigheter att prata inför andra människor. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna.

Krav för tjänsten är att du

* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* Kan prata inför andra människor
* Har god förståelse i engelska
* B-körkort och tillgång till bil

Meriterande för tjänsten är om du har ett tekniskt intresse.

Kunderna du kommer att åka till är i Växjö. För att bli aktuell för tjänsten ska du kunna ta dig till samtliga områden!

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Medarbetare till Heidelbergs Materials precast Abetong Ab!

Gjutare
Läs mer Jun 10
Är du en arbetsvillig person med en bakgrund inom industri och är på jakt efter ett nytt utvecklande arbete? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som produktionsarbetare hos vår kund Heidelbergs Materials Precast Abetong AB i Vislanda S och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Heidelberg Materials Precast Abetong AB. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Heidelberg Materials Precast Abetong AB. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Arbetsuppgifter

Som Produktionsarbetare kommer du bland annat att

* Arbeta med produktion
* Tillverkning av betongblock
* Gjutning av formar enligt instruktioner

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har tidigare erfarenhet inom industri
* Har B-Körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

De anses vara meriterande ifall du har traverskort.

Som person ser vi att du är driven, kvalitetsmedveten och ansvarsfull. Du ser fram emot ett fysiskt arbete och är inte rädd för att ta i. Nyfiken, öppen för att utvecklas och lära dig mer. Vi ser även att du är noggrann och engagerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och trivs i en miljö med högt arbetstempo. Vi ser också att du är en person som kan arbeta självständigt men lika bra kan arbeta tillsammans med ditt team.

Övrigt

Placeringsort: Vislanda, Alvesta
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: måndag - fredag 07:00 - 16:00

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Gentrit Ajdini på mejl, gentrit.ajdini@manpower.se.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök nu

Caféansvarig | Växjö | Manpower

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jun 13
Caféansvarig | Växjö | Manpower

Ta ansvar för service, inköp och logistik i en dynamisk roll som Caféansvarig i Växjö.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Som Caféansvarig kommer du att ha ansvar för service, inköp, logistik och andra relaterade arbetsuppgifter hos vår kund. Du kommer att säkerställa en hög kvalitet på kundservice, hantera beställningar och leveranser samt organisera kaféets dagliga verksamhet. Det är viktigt att du har god organisatorisk förmåga och kan hantera flera uppgifter samtidigt för att säkerställa en smidig drift av kaféet.Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom servicebranschen och har kunskap inom inköp, logistik och tillhörande arbetsuppgifter. Du bör ha en relevant utbildning inom området och vara van vid att hantera ansvar som kafé-ansvarig. Du är organiserad, har goda kommunikationsfärdigheter och trivs med att leda och motivera ditt team.Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta caféansvarig Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Uppdragslängd: 5 månader

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: visstidsanställning

Tillsättning: omgåendeOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Socialt extrajobb i Växjö med omnejd | Sommar

Systemadministratör
Läs mer Maj 16
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett extrajobb till vår kunds verksamhet i Växjö. Är du på jakt efter ett extrajobb som är socialt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som datorutdelare

I rollen som datorutdelare kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för grupper gällande datorerna.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Anställningsform: Extrajobb, kort uppdrag mellan augusti och september

Arbetstider: Dagskift, främst mellan 07.00-16.00

Upplärning: 8 augusti

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Du ska vara en person som inte har några svårigheter att prata inför andra människor. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna.

Krav för tjänsten är att du

* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* Kan prata inför andra människor
* Har god förståelse i engelska
* B-körkort och tillgång till bil

Meriterande för tjänsten är om du har ett tekniskt intresse.

Kunderna du kommer att åka till är i Växjö. För att bli aktuell för tjänsten ska du kunna ta dig till samtliga områden!

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Ekonomiassistent | Växjö | Manpower

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 18
Vår kund i Växjö söker en engagerad ekonomiassistent som vill vara en del av ett dynamiskt team. Ta chansen att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och bidra till företagets framgång.

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för fakturering och hantering av leverantörsfakturor hos vår kund. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av både inkommande och utgående fakturor. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att registrera, kontrollera och matcha fakturor samt att följa upp och hantera eventuella avvikelser. Du kommer också att vara behjälplig vid bokföring och rapportering inom ekonomiområdet.Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har kunskaper inom bokföring, fakturering och löner. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och kan använda dig av olika ekonomisystem. Du är noggrann, strukturerad och har goda analytiska förmågor. Hög arbetsmoral och förmåga att arbeta både självständigt och i team är viktigt.Om oss

Vår kund är en etablerad aktör inom fastighetsförvaltning. Med en stark närvaro på marknaden och en gedigen erfarenhet, levererar de högkvalitativa tjänster till sina kunder. Företagets professionella team och dedikerade inställning säkerställer en effektiv och pålitlig fastighetsförvaltning.Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 1 år

Placeringsort: Växjö

Alternativ placeringsort:Kalmar

Typ av anställning: visstidsanställning

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Socialt extrajobb i Växjö | Sommarjobb

Systemadministratör
Läs mer Apr 23
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett extrajobb till vår kunds verksamhet i Växjö. Är du på jakt efter ett extrajobb som är socialt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som datorutdelare

I rollen som datorutdelare kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för grupper gällande datorerna.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Anställningsform: Extrajobb, kort uppdrag mellan augusti och september

Arbetstider: Dagskift, främst mellan 07.00-16.00

Upplärning: 8 augusti

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Du ska vara en person som inte har några svårigheter att prata inför andra människor. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna.

Krav för tjänsten är att du

* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* Kan prata inför andra människor
* Har god förståelse i engelska
* B-körkort och tillgång till bil

Meriterande för tjänsten är om du har ett tekniskt intresse.

Kunderna du kommer att åka till är i Växjö. För att bli aktuell för tjänsten ska du kunna ta dig till samtliga områden!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Socialt extrajobb i Växjö

Systemadministratör
Läs mer Apr 19
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett extrajobb till vår kunds verksamhet i Växjö. Är du på jakt efter ett extrajobb som är socialt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Om jobbet som datorutdelare

I rollen som datorutdelare kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för grupper gällande datorerna.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Anställningsform: Extrajobb, kort uppdrag mellan augusti och september

Arbetstider: Dagskift, främst mellan 07.00-16.00

Upplärning: 8 augusti

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Du ska vara en person som inte har några svårigheter att prata inför andra människor. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna.

Krav för tjänsten är att du

* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* Kan prata inför andra människor
* Har god förståelse i engelska
* B-körkort och tillgång till bil

Meriterande för tjänsten är om du har ett tekniskt intresse.

Kunderna du kommer att åka till är i Växjö. För att bli aktuell för tjänsten ska du kunna ta dig till samtliga områden!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansök nu

Ny medarbetare till Heidelberg Materials Abetong AB i Vislanda!

Gjutare
Läs mer Mar 19
Är du en arbetsvillig person med en bakgrund inom industri och är på jakt efter ett nytt utvecklande arbete? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som produktionsarbetare hos vår kund Heidelbergs Materials Abetong AB i Vislanda och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Heidelberg Materials Abetong AB. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Heidelberg Materials Abetong AB. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Arbetsuppgifter

Som Produktionsarbetare kommer du bland annat att

* Arbeta med produktion
* Tillverkning av betongblock
* Gjutning av formar enligt instruktioner

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har tidigare erfarenhet inom industri
* Har B-Körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

De anses vara meriterande ifall du har traverskort.

Som person ser vi att du är driven, kvalitetsmedveten och ansvarsfull. Du ser fram emot ett fysiskt arbete och är inte rädd för att ta i. Nyfiken, öppen för att utvecklas och lära dig mer. Vi ser även att du är noggrann och engagerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och trivs i en miljö med högt arbetstempo. Vi ser också att du är en person som kan arbeta självständigt men lika bra kan arbeta tillsammans med ditt team.

Övrigt

Placeringsort: Vislanda, Alvesta
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: måndag - fredag 07:00 - 16:00

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Gentrit Ajdini på mejl, gentrit.ajdini@manpower.se.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök nu

Konsulter sökes till industri- och logistikuppdrag Växjö

Fordonsmontör
Läs mer Mar 19
Vill du vara en del av ett team som konsult i Växjö? Ditt skiftande jobb blir en spännande industriell lekplats där du kan visa upp din noggrannhet, ansvarstagande och flexibilitet. Vi på Manpower söker konsulter för kommande industri- och logistikuppdrag i Växjö med omnejd.

Vad ingår i jobbet?

Som Konsult kommer du att jobba inom industri- och logistiksektorn. Beroende på ditt uppdrag kommer du ha olika arbetsuppgifter. Vi söker svetsare, maskinoperatörer, logistikarbetare och montörer. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar mellan de olika uppdragen och din kompetens. Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll. Observera även att detta är en proaktiv annons. Det innebär att du skickar in din ansökan så att vi har möjligheten att matcha din profil mot framtida uppdrag.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är nyfiken och flexibel i din arbetsroll. Du trivs med att jobba i skift och är noggrann, ansvarstagande och självgående. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Ett plus är om du har truckkort A och B, samt körkort.

I enlighet med våra kunders krav så kan vi komma att genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Felicia Andersson via e-post: felicia.andersson@manpower.se Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Socialt extrajobb i Växjö

Systemadministratör
Läs mer Mar 15
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett extrajobb till vår kunds verksamhet i Växjö. Är du på jakt efter ett extrajobb som är socialt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Om jobbet som datorutdelare

I rollen som datorutdelare kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för grupper gällande datorerna.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Anställningsform: Extrajobb, kort uppdrag mellan augusti och september

Arbetstider: Dagskift, främst mellan 07.00-16.00

Upplärning: 8 augusti

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Du ska vara en person som inte har några svårigheter att prata inför andra människor. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna.

Krav för tjänsten är att du

* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* Kan prata inför andra människor
* Har god förståelse i engelska
* B-körkort och tillgång till bil

Meriterande för tjänsten är om du har ett tekniskt intresse.

Kunderna du kommer att åka till är i Växjö. För att bli aktuell för tjänsten ska du kunna ta dig till samtliga områden!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansök nu

Konsultchef Växjö

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Mar 12
Söker du ett spännande sommarjobb där du får arbeta med personal och får möjlighet att arbeta med försäljning, möta kunder, skapa och vårda relationer samt hantera administration med skicklighet och effektivitet? Då kan vi ha den perfekta möjligheten för dig!

Start: 24juni - 9aug
Ort: Karlskrona

Om tjänsten:

Som konsultchef hos Manpower har du personalansvar över ett antal kunniga och motiverade konsulter vilket innebär ansvar över anställning, onboarding, utveckling och uppföljning. Du kommer också att säkerställa att vi hjälper våra kunder att växa och utvecklas genom att tillsätta rätt kompetens. Du kommer att ha mycket kundkontakt och kunddialoger.

Som konsultchef identifiera du utmaningar hos kunders verksamhet och bistå med lösningar, ha ansvar över hela uppdragsprocesser från start till slut och aktivt bygga ett kandidatnätverk med relevanta kandidater.

För tjänsten behöver du:

* Kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift
* Har fullständiga gymnasiebetyg eller eftergymnasial utbildning
* B-körkort är ett krav

Som person:

Vi söker dig som trivs med att möta kunderna i deras vardag. Är relationsskapande och en fena på administration och system. Vidare är du självgående, driven, strukturerad och vill driva på dina processer samt tar mycket eget ansvar över såväl konsulter som lönsamhet. ¨

Hos oss blir du del av ett engagerat gäng som är måna om varandra, våra medarbetare, kunder och kandidater. Vi hjälper och stöttar varandra, samtidigt som vi har kul ihop!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Manpower AB är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta cecilia.a.lindgren@manpower.se

Ansök nu

Konsulter till framtida industri och logistikuppdrag i Växjö

Fordonsmontör
Läs mer Jan 19
Vill du vara en del av ett team som konsult i Växjö? Ditt skiftande jobb blir en spännande industriell lekplats där du kan visa upp din noggrannhet, ansvarstagande och flexibilitet. Vi på Manpower söker konsulter för kommande industri- och logistikuppdrag i Växjö med omnejd.

Vad ingår i jobbet?

Som Konsult kommer du att jobba inom industri- och logistiksektorn. Beroende på ditt uppdrag kommer du ha olika arbetsuppgifter. Vi söker svetsare, maskinoperatörer, logistikarbetare och montörer. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar mellan de olika uppdragen och din kompetens. Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll. Observera även att detta är en proaktiv annons. Det innebär att du skickar in din ansökan så att vi har möjligheten att matcha din profil mot framtida uppdrag.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är nyfiken och flexibel i din arbetsroll. Du trivs med att jobba i skift och är noggrann, ansvarstagande och självgående. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Ett plus är om du har truckkort A och B, samt körkort.

I enlighet med våra kunders krav så kan vi komma att genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Felicia Andersson via e-post: felicia.andersson@manpower.se Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås! | Heltid

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 19
Letar du efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Är du en skicklig och engagerad montör som söker en spännande möjlighet att växa och utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower montörer till Volvo CEs verksamhet i Braås. Vill du vara med på Volvo CEs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE. Arbetstiderna kommer vara förlagda på dagtid.

Om jobbet

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt!

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Vi på Manpower söker dig som har:

* God fysik
* Behärskar svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bil
* Fullständig gymnasieexamen

Det anses vara meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri och innehar truckkort.Vad erbjuder Manpower?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Intresserad?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström, sara.nordstrom@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Braås

Arbetstider: Måndag - torsdag 06.30-15.30, fredagar 06.30-14.30

Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer sökes till Volvo CE i Braås | Heltid

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 9
Letar du efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då har vi din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower en montör till Volvo CEs verksamhet i Braås. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Volvo CEs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

Om jobbet

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Vi på Manpower söker dig som har:

* God fysik
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* Godkända gymnasiebetyg.

Det anses vara meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri och innehar truckkort.Erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström, sara.nordstrom@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Braås

Arbetstider: Måndag - torsdag 06.30-15.30, fredagar 06.30-14.30

Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer sökes till Volvo CE i Braås

Processoperatör, metallindustri
Läs mer Sep 15
Letar du efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då har vi rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower en montör till Volvo CEs verksamhet i Braås. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Volvo CEs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.Om jobbet

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I övrigt krävs det att du har:

* God fysik
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* Godkända gymnasiebetyg.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri.

Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström, sara.nordstrom@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställningOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Administratör | Växjö | Manpower

Administrativ assistent
Läs mer Okt 12
Vill du vara spindeln i nätet och hålla i trådarna på kontoret? Nu har du chansen att bli vår kunds nya administratör i Växjö! Ta steget in i en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Sök idag och ta kontroll över din framtid!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som administratörSom administratör hos vår kund kommer du att ha ansvar för att utföra olika administrativa uppgifter, såsom att hantera korrespondens, organisera möten och evenemang, samt uppdatera och underhålla databaser. Du kommer också att vara involverad i att stötta teamet med allmänna administrativa ärenden och säkerställa effektivitet i verksamheten. En perfekt möjlighet för dig som älskar att hålla ordning och reda på kontoret!Är du vår nya administratör?Din passion för ordning och reda gör dig till den perfekta kandidaten för denna administrativa roll! Vår kund söker en datorvan administratör med erfarenhet av att hantera dokument, databaser och kommunicera effektivt. Med din relevanta utbildning inom administration och förmåga att arbeta självständigt och noggrant kommer du att trivas och blomstra i denna roll. Sök nu och bli en viktig del av vårt team!Om kundenVälkommen till vårt företag, där framtidens uppdrag väntar. Vi är en dynamisk arbetsplats som utmanar och inspirerar. Här får du möjlighet att växa och utvecklas i en innovativ miljö. Joina vårt team och bli en del av vår framgångsrika resa mot spännande möjligheter och banbrytande projekt.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 6 månader

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: visstidsanställning

Tillsättning: enligt överenskommelseOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Truckförare till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Sep 15
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Just nu söker vi på Manpower en lagerarbetare till ett uppdrag på Volvo CE i Braås. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.Arbetsbeskrivning

Som lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom innefattar arbetet att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Är det dig vi söker?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du strävar efter att göra det lilla extra. Det är också viktigt att du vill utvecklas och komma framåt. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen.

Till uppdraget söker vi dig som har

* Truckkort A1-A4 samt B1-B4
* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bil

Det är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.

Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström, sara.nordstrom@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställningOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Konferensvärd |Manpower| Växjö

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Sep 12
Vill du vara värd för spännande och professionella konferenser? Vår kund söker en engagerad konferensvärd i Växjö som trivs i en dynamisk miljö. Bli en del av ett team som skapar minnesvärda evenemang och ger en förstklassig service till våra gäster. Ansök nu och ta steget mot en framgångsrik karriär!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Om jobbet

Som konferensvärd hos vår kund kommer du att ha ansvar för att välkomna och guida deltagare vid konferenser och event. Du kommer att assistera med registrering, ge information om programmet och se till att deltagarna trivs och har det de behöver under hela evenemanget. Du kommer också att vara behjälplig vid tekniska frågor och se till att all utrustning fungerar smidigt.

Om dig

För att arbeta som konferensvärd hos vår kund behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceinriktad roll. Du måste vara välorganiserad, proaktiv och kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Du bör ha utmärkta kommunikationsfärdigheter och kunna arbeta effektivt både självständigt och i team. Flexibilitet och en positiv attityd är också viktiga egenskaper.

Om kunden

Vill du vara en del av en framstående serviceorganisation? Hos vårt centralt belägna och välkäntföretag får du möjlighet att göra skillnad varje dag. Vi söker nu passionerade teammedlemmar som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Ta chansen att bli en del av vårt framgångsrika team - ansök idag!

Hur du ansöker

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: minst 3 månader

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: visstidsanställningOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer sökes till Volvo CE i Braås!

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 17
Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår kunds verksamhet i Braås. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Braås.

Om jobbet som montör

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.I övrigt krävs det att du har

* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* godkända gymnasiebetyg.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri.Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson,sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Truckförare till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Aug 17
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på variationsrika arbetsdagar och nya utmaningar? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Just nu söker vi på Manpower en lagerarbetare till ett uppdrag hos en av våra kunder i Braås. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Braås.ArbetsbeskrivningSom lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom innefattar arbetet att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Är det dig vi söker?För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du strävar efter att göra det lilla extra. Det är också viktigt att du vill utvecklas och komma framåt. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen.Till uppdraget söker vi dig som har

* Truckkort A1-A4 samt B1-B4
* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bilDet är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Socialt och mångsidigt extrajobb i Växjö!

Systemadministratör
Läs mer Aug 2
Är du på jakt efter ett extrajobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag till vår kunds verksamhet i Växjö! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Om jobbet

I rollen kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för gruppar gällande datorerna. Uppdraget str'cker sig över ett fåtal dagar i slutet på augusti.

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad.

Krav för tjänsten är att du

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm
* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* B-körkort
* Har ett tekniskt intresse
* vara tillgänglig för att jobba den 28 augusti

Meriterande för tjänsten är att du har tillgång till bil för att ta dig runt till kunderna i Växjö.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Växjö

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till välkänd kund i Braås

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 15
Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till vår kunds verksamhet i Braås. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Braås.

Om jobbet som montör

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.I övrigt krävs det att du har

* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* godkända gymnasiebetyg.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri.Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson,sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagerarbetare till välkänd industri i Braås

Lagerarbetare
Läs mer Aug 15
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på variationsrika arbetsdagar och nya utmaningar? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Just nu söker vi på Manpower en lagerarbetare till ett uppdrag hos en av våra kunder i Braås. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Braås.ArbetsbeskrivningSom lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom innefattar arbetet att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Är det dig vi söker?För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du strävar efter att göra det lilla extra. Det är också viktigt att du vill utvecklas och komma framåt. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen.Till uppdraget söker vi dig som har

* Truckkort A1-A4 samt B1-B4
* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bilDet är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Svetsare till Volvo i Braås

Svetsare, manuell
Läs mer Jul 7
Ser du dig själv som en flitig person med förmågan att arbeta självständigt? Har du en svetslicens och erfarenhet av MIG/MAG? Då har vi rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower svetsare till Volvos verksamhet i Braås. Låter det intressant ? Sök tjänsten redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba 2-skift.

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos Volvo där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIG/MAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du arbetar tillsammans med ett engagerat team med mycket driv som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har svetslicens och goda kunskaper i MIG/MAG- svetsning
* Har gymnasieutbildning
* Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Som person ser vi att du har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Vi ser gärna också att du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen.

Övrigt

Placeringsort: Braås
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, dagtid 06:00-15:12, kvällstid 15:00-00:00.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övrig arbetsmarknad. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Kusuran via e-post: Caroline.Kusuran@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare övre hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och långt sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb.

Ansök nu

Socialt och mångsidigt extrajobb i Växjö!

Systemadministratör
Läs mer Jul 11
Är du på jakt efter ett extrajobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag till vår kunds verksamhet i Växjö! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Om jobbet

I rollen kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för gruppar gällande datorerna.

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad.

Krav för tjänsten är att du

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm
* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* B-körkort
* Har ett tekniskt intresse

Meriterande för tjänsten är att du har tillgång till bil för att ta dig runt till kunderna i Växjö.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Carlström, mathilda.carlstrom@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Växjö

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagerarbetare sökes till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 23
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett jobb som lagerarbetare hos Volvo CE i Braås. Volvo är ett välkänt och framgångsrikt företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I den här rollen får du jobba tillsammans med ett sammansvetsat och nytänkande team. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

???????

Om jobbet som lagerarbetare

Den här tjänsten innebär att du kommer att arbeta ute hos vår kund som är verksam inom fordonsbranschen i Braås. På logistikavdelningen kommer du arbeta med intern materialhantering och truckkörning. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Arbetet är förlagt på dag och kväll, 2-skift. Du kan även komma att jobba med annat i fabriken om du inte passar i tjänsten som lagerarbetare, exempelvis målare eller montör.

Är du vår nästa lagerarbetare?

För att lyckas på arbetet är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du har ett stort driv. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen. På arbetsplatsen förekommer skiftgång, vilket innebär att du behöver vara öppen för varierande arbetstider.

Till uppdraget söker vi dig som har

* Truckkort A1-A4 samt B1-B4
* B-körkort och tillgång till bil
* God fysik
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson via e-post: sabina.larsson@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer sökes till Volvo CE i Braås!

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 23
Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower en montör till Volvo CEs verksamhet i Braås. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Volvo CEs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

???????

Om jobbet som montör

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I övrigt krävs det att du har

* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* godkända gymnasiebetyg.
* Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongarbetare
Läs mer Jun 9
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!

Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Svetsare till Volvo i Braås

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 14
Har du en bakgrund som svetsare och är du nu nyfiken på fordonsbranschen? Har du en svetsutbildning alternativt motsvarande yrkeskompetens och erfarenhet av arbete som svetsare? Just nu söker vi på Manpower svetsare till Volvo i Braås och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba 2-skift.

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos Volvo där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIG/MAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du arbetar tillsammans med ett engagerat team med mycket driv som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har svetslicens och goda kunskaper i MIG/MAG- svetsning
* Har gymnasieutbildning
* Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Som person ser vi att du har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Vi ser gärna också att du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen.

Övrigt

Placeringsort: Braås
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, dagtid 06:00-15:12, kvällstid 15:00-00:00.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övrig arbetsmarknad. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: Ida.blom@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare övre hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och långt sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb.

Ansök nu

Socialt och mångsidigt extrajobb i Växjö!

Systemadministratör
Läs mer Jun 8
Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett extrajobb till vår kunds verksamhet i Växjö! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet

I rollen kommer du att ha blandade arbetsuppgifter, främst kommer det handla om att leverera ut datorer till kunder i Växjö. Kan även handla om emballagehantering samt att hålla enklare genomgångar för gruppar gällande datorerna.

Är det dig vi söker till tjänsten?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Vi söker dig som är social och gillar att vara strukturerad och organiserad.

Krav för tjänsten är att du

* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* B-körkort
* Har ett tekniskt intresse

Meriterande för tjänsten är att du har tillgång till bil för att ta dig runt till kunderna i Växjö.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Växjö

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Svetsare till Volvo Braås!

Svetsare, manuell
Läs mer Maj 15
Har du en bakgrund som svetsare och är du nu nyfiken på fordonsbranschen? Har du en svetsutbildning alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens och erfarenhet av arbete som svetsare? Just nu söker vi på Manpower svetsare till Volvo i Braås och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba 2-skift.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos Volvo där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIG/MAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du arbetar tillsammans med ett engagerat team med mycket driv som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har svetslicens och goda kunskaper i MIG/MAG- svetsning
* Har gymnasieutbildning
* Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Som person ser vi att du har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Vi ser gärna också att du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Braås
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, dagtid 06:00-15:12, kvällstid 15:00-00:00.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: mathilda.larsson@manpower.se

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Ansök nu

Inköpsadministratör | Foxway | Växjö

Administrativ assistent
Läs mer Jun 11
Vi på Manpower söker just nu en inköpsadministratör till ett uppdrag som varar 6 månader på Foxway i Växjö. Framför allt söker vi dig som ofta blir väldigt engagerad i det du tar dig an och som har ett metodiskt tillvägagångssätt när du arbetar. Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Foxway. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Foxway.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att ha kontakt med kunder, kollegor och leverantörer samt bevaka ordar. Du kommer också vara en del i att faktura uppföljning samt Inköp.

Den vi söker

Det är meriterande om du har liknade av eftergymnasial utbildning. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av arbete med inköp och annat administrativt arbete.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du har ett metodiskt tillvägagångssätt. Det är också viktigt att du har ett driv som tar dig framåt i arbetet. har hög social kompetens Dessutom har du en förmåga att bibehålla lugnet när problem uppstår.

Om Foxway

Foxway är ett internationellt och expansivt företag som verkar inom it . De arbetar huvudsakligen med innovativa it lösningar och håller till i ljusa och moderna lokaler Norremark industriområde.

Besök gärna Foxways hemsida https://www.foxway.com/sv/om-oss/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .Sista ansökningsdag är torsdag 12 juni 2023 men då vi arbetar med löpande urval kan uppdraget komma att tillsättas innan dess.

Övrig information

Uppdragslängd: 6 månader

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Tillsättning: augusti

Sista ansökningsdag: torsdag 15 juni 2023

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Inköpsadministratör | Foxway | Växjö

Administrativ assistent
Läs mer Jun 1
Vi på Manpower söker just nu en inköpsadministratör till ett uppdrag som varar 6 månader på Foxway i Växjö. Framför allt söker vi dig som ofta blir väldigt engagerad i det du tar dig an och som har ett metodiskt tillvägagångssätt när du arbetar. Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Foxway. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Foxway.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att ha kontakt med kunder, kollegor och leverantörer samt bevaka ordar. Du kommer också vara en del i att faktura uppföljning samt Inköp.

Den vi söker

Det är meriterande om du har liknade av eftergymnasial utbildning. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av arbete med inköp och annat administrativt arbete.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du har ett metodiskt tillvägagångssätt. Det är också viktigt att du har ett driv som tar dig framåt i arbetet. har hög social kompetens Dessutom har du en förmåga att bibehålla lugnet när problem uppstår.

Om Foxway

Foxway är ett internationellt och expansivt företag som verkar inom it . De arbetar huvudsakligen med innovativa it lösningar och håller till i ljusa och moderna lokaler Norremark industriområde.

Besök gärna Foxways hemsida https://www.foxway.com/sv/om-oss/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .Sista ansökningsdag är torsdag 22 juni 2023 men då vi arbetar med löpande urval kan uppdraget komma att tillsättas innan dess.

Övrig information

Uppdragslängd: 6 månader

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Tillsättning: augusti

Sista ansökningsdag: torsdag 22 juni 2023

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagerarbetare till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 8
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare till ett uppdrag på Volvo CE i Braås. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

???????

Arbetsbeskrivning

Som lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom innefattar arbetet att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Är det dig vi söker?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du strävar efter att göra det lilla extra. Det är också viktigt att du vill utvecklas och komma framåt. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen.

Till uppdraget söker vi dig som

* har truckkort A1-A4 samt B1-B4
* har god fysik
* Behärskar svenska i tal och i skrift
* har B-körkort och tillgång till bil

Det är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till förlänging

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Maj 8
Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till Volvo CE i Braås. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Volvo CEs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

???????

Arbetsbeskrivning

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I övrigt krävs det att du

* behärskar svenska i både tal och i skrift
* har god fysik
* har B-körkort och tillgång till bil
* har godkända gymnasiebetyg

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industriVad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till förlängning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Svetsare till Volvo Braås!

Svetsare, manuell
Läs mer Apr 17
Är du nyfiken på fordonsbranschen och har en bakgrund som svetsare? Har du en svetsutbildning alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens och erfarenhet av arbete som Svetsare? Är du nu på jakt efter en ny utmaning? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som svetsare hos Volvo i Braås och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba 2-skift.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos Volvo där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIG/MAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du arbetar tillsammans med ett engagerat team med mycket driv som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har svetslicens och goda kunskaper i MIG/MAG- svetsning
* Har gymnasieutbildning
* Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Som person ser vi att du har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Vi ser gärna också att du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen.

Övrigt

Placeringsort: Braås
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, dagtid 06:00-15:12, kvällstid 15:00-00:00.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: mathilda.larsson@manpower.se

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Apr 6
Just nu söker vi på Manpower montörer till Volvo CEs verksamhet i Braås. Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Volvo CEs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

???????

Om jobbet som montör

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I övrigt krävs det att du

* behärskar svenska i både tal och i skrift
* har god fysik
* har B-körkort och tillgång till bil
* har godkända gymnasiebetyg

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industriVad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagerarbetare till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Apr 6
Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare till ett uppdrag på Volvo CE i Braås. Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

???????

Om jobbet som lagerarbetare

Som lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom innefattar arbetet att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Är du vår nästa lagerarbetare?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du strävar efter att göra det lilla extra. Det är också viktigt att du vill utvecklas och komma framåt. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen.

Till uppdraget söker vi dig som

* har truckkort A1-A4 samt B1-B4
* har god fysik
* Behärskar svenska i tal och i skrift
* har B-körkort och tillgång till bil

Det är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Svetsare till Volvo Braås!

Svetsare, manuell
Läs mer Mar 8
Är du nyfiken på fordonsbranschen och har en bakgrund som svetsare? Har du en svetsutbildning alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens och erfarenhet av arbete som Svetsare? Är du nu på jakt efter en ny utmaning? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som svetsare hos Volvo i Braås och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba 2-skift.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos Volvo där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIG/MAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du arbetar tillsammans med ett engagerat team med mycket driv som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har svetslicens och goda kunskaper i MIG/MAG- svetsning
* Har gymnasieutbildning
* Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Som person ser vi att du har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Vi ser gärna också att du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen.

Övrigt

Placeringsort: Braås
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, dagtid 06:00-15:12, kvällstid 15:00-00:00.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson på mathilda.larsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök nu

Transportbokare till attraktiv kund i Älmhult

Transportplanerare
Läs mer Mar 31
Brinner du för logistik och söker ett jobb på ett spännande företag? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower dig som har en bakgrund inom logistik och vill arbeta som transportbokare.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet

Du kommer att vara en del av transport- och leveransplaneringen, med särskilt fokus på att boka transporter. Detta innebär att du arbetar med den dagliga driften för projekt och driver affärer för att planera, boka, boka om och avboka leveranser till slutanvändare/kunder. Du kommer även behöva agera på eventuella operativa eller logistiska avvikelser och komma fram till lämpliga åtgärder som leder till en lösning.

Du kommer att vara en del av att säkerställa optimala transportlösningar med hänsyn till de förutsättningar kundens supply-chain intressenter har.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom transportbokning eller motsvarande. Det är högst meriterande om du även studerat logistik och därefter hunnit jobba något/ra år inom området.

Vi ser att du är en person som trivs i ett arbetsklimat som erbjuder högt tempo och snabba omväxlingar. Vi tror även att du är en ödmjuk och kommunikativ person som tror på laget före jaget. Du är troligen en person som brinner för logistik och ser detta som en fantastisk möjlighet att ytterligare bygga på din kompetens inom området. Du är en serviceminded person och att se lösningar och ha ett positivt förhållningssätt är något som kommer naturligt för dig.

Om kunden

Kunden är ett svenskt företag som verkar inom detaljhandeln. De arbetar huvudsakligen med Service och håller till i ljusa och moderna lokaler.

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till. Varför ska du välja Manpower?
Manpower är Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi hjälper dig inte bara med ett vanligt sommarjobb, utan kan vara din karriärspartner även efter examen. Manpower är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Manpower utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, för att du trivs på din arbetsplats och för att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Balder Sörensen på 0470-74 55 91 eller via e-post: balder.sorensen@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdraget redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Uppdragslängd: omgående - 20231231

Placeringsort: Älmhult

Ansök nu

Lagerarbetare till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Mar 10
Just nu söker vi på Manpower en lagerarbetare till ett uppdrag på Volvo CE i Braås. Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

???????

Arbetsbeskrivning

Som lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom innefattar arbetet att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Är det dig vi söker?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du strävar efter att göra det lilla extra. Det är också viktigt att du vill utvecklas och komma framåt. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen.

Till uppdraget söker vi dig som har

* Truckkort A1-A4 samt B1-B4
* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bil

Det är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås!

Montör, metallprodukter
Läs mer Mar 10
Just nu söker vi på Manpower en montör till Volvo CEs verksamhet i Braås. Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Volvo CEs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

???????

Om jobbet som montör

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I övrigt krävs det att du har

* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* godkända gymnasiebetyg.
* Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri.

Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Transportbokare till attraktiv kund i Älmhult

Transportplanerare
Läs mer Mar 28
Brinner du för logistik och söker ett jobb på ett spännande företag? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower dig som har en bakgrund inom logistik och vill arbeta som transportbokare.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet

Du kommer att vara en del av transport- och leveransplaneringen, med särskilt fokus på att boka transporter. Detta innebär att du arbetar med den dagliga driften för projekt och driver affärer för att planera, boka, boka om och avboka leveranser till slutanvändare/kunder. Du kommer även behöva agera på eventuella operativa eller logistiska avvikelser och komma fram till lämpliga åtgärder som leder till en lösning.

Du kommer att vara en del av att säkerställa optimala transportlösningar med hänsyn till de förutsättningar kundens supply-chain intressenter har.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom transportbokning eller motsvarande. Det är högst meriterande om du även studerat logistik och därefter hunnit jobba något/ra år inom området.

Vi ser att du är en person som trivs i ett arbetsklimat som erbjuder högt tempo och snabba omväxlingar. Vi tror även att du är en ödmjuk och kommunikativ person som tror på laget före jaget. Du är troligen en person som brinner för logistik och ser detta som en fantastisk möjlighet att ytterligare bygga på din kompetens inom området. Du är en serviceminded person och att se lösningar och ha ett positivt förhållningssätt är något som kommer naturligt för dig.

Om kunden

Kunden är ett svenskt företag som verkar inom detaljhandeln. De arbetar huvudsakligen med Service och håller till i ljusa och moderna lokaler.

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till. Varför ska du välja Manpower?
Manpower är Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi hjälper dig inte bara med ett vanligt sommarjobb, utan kan vara din karriärspartner även efter examen. Manpower är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Manpower utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, för att du trivs på din arbetsplats och för att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Daniella Bergström på 0455-30 27 88 eller via e-post: daniella.bergstrom@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdraget redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Uppdragslängd: omgående - 20231231

Placeringsort: Älmhult

Ansök nu

Svetsare till Volvo Braås!

Svetsare, manuell
Läs mer Feb 14
Är du nyfiken på fordonsbranschen och har en bakgrund som svetsare? Har du en svetsutbildning alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens och erfarenhet av arbete som Svetsare? Är du nu på jakt efter en ny utmaning? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som svetsare hos Volvo i Braås och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba 2-skift.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen hos Volvo där du svetsar olika plåtdelar till dumprar. De svetstekniker som du främst använder är MIG/MAG- svetsning, men det kan också förekomma TIG- svetsning. Du arbetar tillsammans med ett engagerat team med mycket driv som kommer att hjälpa dig att komma in i din roll på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har svetslicens och goda kunskaper i MIG/MAG- svetsning
* Har gymnasieutbildning
* Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
* Har B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande med längre erfarenhet från olika svetstekniker, tex TIG- svetsning. Vi ser det också som en stor merit om du innehar truckkort och traversutbildning.

Som person ser vi att du har en bakgrund inom svets, antingen från utbildning och/eller erfarenhet. Du tycker att industrin är spännande och trivs med att arbeta fysiskt med kroppen under högt arbetstempo. Vi ser gärna också att du tycker om att samarbeta med andra och är en lagspelare. Vi tror att du i din roll tillför en positiv energi och driv i gruppen.

Övrigt

Placeringsort: Braås
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2-skift, dagtid 06:00-15:12, kvällstid 15:00-00:00.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson på mathilda.larsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök nu

Lagerarbetare till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Feb 10
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Just nu söker vi på Manpower en lagerarbetare till ett uppdrag på Volvo CE i Braås. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

Arbetsbeskrivning

Som lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom innefattar arbetet att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Är det dig vi söker?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du strävar efter att göra det lilla extra. Det är också viktigt att du vill utvecklas och komma framåt. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen.

Till uppdraget söker vi dig som har

* Truckkort A1-A4 samt B1-B4
* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bil

Det är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.

Sök tjänsten redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås!

Montör, metallprodukter
Läs mer Feb 10
Är du på jakt efter ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du uppmuntras att avancera och göra karriär? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower en montör till Volvo CEs verksamhet i Braås. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Vill du vara med på Volvo CEs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo CE.

Om jobbet som montör

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Är du rätt för rollen som montör?

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I övrigt krävs det att du har

* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* godkända gymnasiebetyg.
* Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri.

Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Braås

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagerarbetare till Volvo CE i Braås!

Lagerarbetare
Läs mer Jan 26
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett jobb som lagerarbetare hos Volvo CE i Braås. Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Volvo är ett välkänt och framgångsrikt företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I den här rollen får du jobba tillsammans med ett sammansvetsat och nytänkande team. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Om jobbet som lagerarbetare

Den här tjänsten innebär att du kommer att arbeta ute hos vår kund som är verksam inom fordonsbranschen i Braås. På logistikavdelningen kommer du arbeta med intern materialhantering och truckkörning. Med truck förser du produktionen med delar och material. Truckkörning sker i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning. Arbetsuppgifter såsom lastning och lossning förekommer också i det dagliga arbetet.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Arbetet är förlagt på dag och kväll, 2-skift. Du kan även komma att jobba med annat i fabriken om du inte passar i tjänsten som lagerarbetare, exempelvis målare eller montör.

Vem söker vi?

För att lyckas på arbetet är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du har ett stort driv. Din personlighet har stor betydelse för oss, vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. Du tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta med arbetsgruppen. På arbetsplatsen förekommer skiftgång, vilket innebär att du behöver vara öppen för varierande arbetstider.

Till uppdraget söker vi dig som har

* Truckkort
* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bil

Det är väldigt meriterande med erfarenhet inom lager och industri.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson via e-post: sabina.larsson@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montörer till Volvo CE i Braås!

Fordonsmontör
Läs mer Jan 26
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett jobb som montör på Volvo CE i Braås. Volvo är ett välkänt och framgångsrikt företag med många möjligheter. Har du industrivana eller vet om att du är duktig på att lära dig nytt och har intresse för montering? Då är det här rätt jobb för dig! Vänta inte med din ansökan! #JobbJustNu

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Dina arbetsuppgifter som montör på Volvo CE?

Som fordonsmontör kommer du arbeta på produktionslinjen och vara en viktig del i produktionen. Med noggrannhet och skicklighet kommer du främst jobba med montering av olika delar på en dumper och ditt dagliga arbete utförs på olika stationer. Stationerna är antingen på löpande band eller en fast arbetsplats. Tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag, men 2-skift kan förekomma. Du kan även komma att jobba med annat i fabriken om du inte passar i tjänsten som montör, exempelvis målare.

Är du den vi letar efter?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är intressant med produktion av fordon. Du gillar att jobba med montering och trivs med att arbeta fysiskt under högt arbetstempo samtidigt som du är noggrann och kvalitetsfokuserad. Det är också viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du är en engagerad lagspelare och har stor arbetsvilja där du bidrar med ett gott arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I övrigt krävs det att du har

* god fysik
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till bil.
* godkända gymnasiebetyg.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson via e-post: sabina.larsson@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Elektriker till Växjö

Installationselektriker
Läs mer Jan 8
Elektriker på jakt efter nytt jobb? Vår kund i Växjö behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att man ständigt ställs inför nya, spännande utmaningar och att få jobba med olika typer av material. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele, så välkommen med din ansökan till oss!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!ArbetsuppgifterSom Elektriker kommer du att arbeta på ett svenskt, medelstort och modernt företag i Växjö som är verksamt inom hantverkarbranschen. I rollen kommer du framför allt att utföra elmontage och installationer, dra ledningar i nya bostäder, kontor, köpcentra och liknande och arbeta med ombyggnation och renovering av byggnader. Utöver det kommer du att göra mindre kompletterande installationer. Att arbeta som konsult via Manpower El & Tele innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker, arbete med antingen installation, service eller industri och arbete som installations- och serviceelektriker.Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josephine Nilsson på e-post: josephine.nilsson@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Kort om Manpower El & Tele AB

Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

| elotele |

Ansök nu