Experis AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Ekonomiassistent | Växjö |Jefferson Wells

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 7
Vill du ha en spännande karriär som ekonomiassistent i Växjö? Arbeta för vår kund och utveckla dina kunskaper inom ekonomi och bokföring i en professionell miljö. Ansök idag och ta nästa steg i din karriär!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för hanteringen av fakturaflöden hos vår kund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera att registrera fakturor, säkerställa korrekthet av fakturor och betalningar, samt hantera eventuella avvikelser eller reklamationer. Du kommer också att vara involverad i att upprätta och rapportera finansiella analyser och prognoser relaterade till leverantörsfakturor. I rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är noggrann, organiserad och har goda analytiska färdigheter.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och har goda kunskaper inom ekonomi och bokföring. Du bör ha en relevant utbildning inom ekonomi och vara bekant med olika ekonomisystem. Systemvana är viktigt, då du kommer att arbeta med olika program och verktyg. Du behöver vara noggrann, strukturerad och ha förmågan att arbeta självständigt.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 3-6 månader

Placeringsort: Växjö

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Experis Academy Program | Fullstackutvecklare | Växjö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 7
Vet du om att du som nyutbildad inom IT kan utvecklas till fullstackutvecklare på rekordtid? Hos oss på Experis Academy får du möjlighet till accelererad utbildning som ger dig förutsättningar att efter tre månader jobba över hela stacken. Vårt nästa program går av stapeln i januari 2024 - vad väntar du på?

Vad får du av att gå Experis Academy Program?

Experis Academy ger dig möjligheten att välja och påverka inriktning på programmet - allt efter dina ambitioner och intresseområden. För vintern 2024 kommer du ha förmånen att välja mellan:

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript

Du får en unik möjlighet att skaffa dig kompetens av ny teknologi som IT-branschen efterfrågar. Under tre intensiva månader får du en praktisk vidareutbildning som är anpassad efter vad arbetsmarknaden söker, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Vi tror på att ge dig som deltagare en unik upplevelse genom att ge dig de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas. I korta drag kommer du mötas av följande hos Experis Academy:

* Lön och lärarledd IT-utbildning på tre månader
* 12 månader specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser efter utbildningsperioden
* Möjlighet att bli anställd hos företaget du arbetat på efter avslutad specialiseringsperiod
* Utbildningen följer metodiken Accelerated Learning som har ett högt tempo (upp till flera hundra timmar av kodande!) och varvar teori med praktiska övningar
* Lärare som själva är seniora utvecklare och har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet
* Möjlighet att ta extern certifiering inom den inriktning du går
* Bygga nätverk och skapa kontakt med personer som delar samma passion som du; fullstackutveckling

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/JavaScript
Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum
Fullstack .NET/JavaScript
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Vilka teknologier vill du utveckla dig inom?

Vilka är vi på Experis Academy?

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden samt ute i Europa. Vi har stor erfarenhet av att utbilda nyexaminerade talanger i branschen, är riktigt vassa på att matcha profiler mot spännande uppdrag samt arbetar mycket med coachning för att ge dig chansen att komplettera dina tekniska kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vilka tidigare erfarenheter behöver jag?

* Har en 2-årig utbildning från yrkeshögskola eller 3-5 år från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren
* Motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* Har passion för kodning
* Har ambitioner om att jobba som fullstackutvecklare eller systemutvecklare
* Gillar att samarbeta med andra och söker ständigt nya utmaningar
* Talar och skriver flytande svenska och engelska obehindratKursstart: Januari 2024
Arbetstid: Heltid, 08:00-17:00


Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna vår Q&A och annat om programmet på vår hemsida!

Ansök nu

Praktikant | Manpower Group | Växjö

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 20
Bli en del av vårt dynamiska team som praktikant hos Manpower Group i Växjö! Få möjligheten att utveckla dina färdigheter inom rekrytering och arbetsmarknad samtidigt som du stöttar våra kunder och kandidater i deras karriärsresor. Ta chansen att lära dig av branschexperter och skapa värdefulla kontakter. Sök idag!

Om jobbet

Som praktikant hos Manpower Group kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du kommer att få möjlighet att assistera och stödja vårt team inom rekrytering och bemanning. Du kommer att delta i olika projekt och ha möjlighet att utveckla dina kunskaper inom HR och personaladministration. Vi erbjuder en stimulerande och lärorik praktikplats där du får möjlighet att växa och lära dig mer om branschen.

Är du rätt person för jobbet?

Som praktikant hos Manpower Group förväntas du ha en pågående universitetsutbildning inom HR, psykologi eller liknande. Du bör vara självgående, analytisk och ha goda kommunikationsfärdigheter. Erfarenhet av rekrytering är meriterande. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och har en positiv attityd.Manpower Groups erbjudande

Vill du vara en del av Manpower Group, ett globalt företag som förändrar arbetslivet? Vi på Jefferson Wells erbjuder spännande möjligheter och utmaningar inom konsulttjänster inom finans, teknik och HR. Ta del av vår innovativa miljö och väx tillsammans med oss i en dynamisk och inkluderande arbetsplats. Välkommen till Manpower Group - där dina ambitioner blir till verklighet.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Controller | Bråas

Controller
Läs mer Okt 24
Är du en redovisningsekonom som är redo för att ta nästa steg i karriären? Eller har du kanske några års erfarenhet som en controller och vill ha en ny utmaning? Har du även ett öga för excel? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en controller till vår kund inom industri norr om Växjö! Välkommen med din ansökan idag!

Växjö! Välkommen med din ansökan idag!

Ort: Växjö

Start: Omgående

Uppdragslängd: Det är ett konsultuppdrag som har start omgående och pågår i 1 år med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Som controller kommer du att ansvara för en enhet och arbeta i SAP. Ditt huvudansvar blir att noggrant kontrollera samt bokföra alla in- och utgående transaktioner. Denna position kräver även en hög grad av Excel-användning för att säkerställa korrekt ekonomisk hantering och rapportering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

* Genomföra ekonomiska utredningar, analyser och uppföljningar.
* Sammanställa och presentera rapporter.
* Ansvara för budgetarbete och uppföljning.
* Erbjuda stöd och rådgivning till ledningen.

Kravprofil

Vi söker dig som är analytisk och noggrann i sitt arbete med ekonomiska data. Självständighet och initiativförmåga är viktigt för att lösa ekonomiska utmaningar. Vidare behövs god kommunikationsförmåga för att förmedla komplex information. Stresstålighet och förmåga att hantera deadlines är också viktiga. Affärsmässig insikt och integritet behövs för att ge relevant rådgivning. Flexibilitet och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas som controller.

För att vara framgångsrik i rollen som controller är det önskvärt att du uppfyller följande kriterier:

* Högskoleutbildning inom finans/ekonomi.
* Flera års erfarenhet inom liknande roll.
* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i SAP.
* Stor vana av att arbeta med Excel.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Ekonomikonsulter | Växjö

Controller
Läs mer Okt 20
Söker du jobb som redovisningsekonom eller Controller? Är du en erfaren alternativt nyexad ekonom och längtar efter utveckling och utmaningar inom ditt yrkesområde? Då har kanske vi på Jefferson Wells har nästa jobb för dig! Just nu söker vi konsulter inom ekonomi till konsultuppdrag hos våra kunder i Växjö. Läs mer nedan om rollen som ekonomikonsult och varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Som konsult hos oss på Jefferson Wells får du tillgång till utvecklande uppdrag inom ekonomi hos våra kunder. Med en anställning hos oss får du en kontinuerlig kompetensutveckling inom ditt yrke och möjlighet att själv påverka riktningen i din yrkeskarriär. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag, men du får alltid en mer detaljerad arbetsbeskrivning i samband med ett specifikt uppdrag

Rollen som Redovisningsekonom kan variera stort hos våra kunder baserat på deras behov. Plattformen i uppdragen är dock alltid redovisning, där du får möjlighet bidra, fördjupa och utveckla din kompetens inom:

* Månads- kvartals- och årsbokslut
* Avstämningar
* Moms- och skattedeklarationer
* Årsredovisningar/delårsrapporter
* Analys och förbättringsarbete
* Rapportering

Det dagliga arbetet som Business Controller går i huvudsak ut på att ansvara för:

* Ekonomisk analys och rapportering.
* Bokslutsarbete
* Ge stöd åt chefer och projektledare på enheten
* Driva enhetens processer för verksamhetsplanering, budgetering och prognoser.

Din profil

För att trivas som konsult hos oss ser vi att du är en utåtriktad, positiv, prestigelös och nyfiken person. Du är noggrann och strävar efter ett effektivare sätt att genomföra arbetsuppgifterna.

Vi ser att du har några års erfarenhet i den roll som är av intresse för dig, gärna med erfarenhet från flera branscher. För samtliga roller krävs att du har goda systemkunskaper och är duktig på excel.

Kvalifikationer

* Utbildning motsvarande en civilekonom med redovisningsinriktning eller liknande utbildning och erfarenhet
* Några års erfarenhet från likande roll
* Erfarenhet och kunskap av arbete i större affärssystem
* Ska kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Experis Academy Program | Fullstackutvecklare | Växjö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 15
Vet du om att du som nyutbildad inom IT kan utvecklas till fullstackutvecklare på rekordtid? Hos oss på Experis Academy får du möjlighet till accelererad utbildning som ger dig förutsättningar att efter tre månader jobba över hela stacken. Vårt nästa program går av stapeln i januari 2024 - vad väntar du på?

Vad får du av att gå Experis Academy Program?

Experis Academy ger dig möjligheten att välja och påverka inriktning på programmet - allt efter dina ambitioner och intresseområden. För vintern 2024 kommer du ha förmånen att välja mellan:

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript

Du får en unik möjlighet att skaffa dig kompetens av ny teknologi som IT-branschen efterfrågar. Under tre intensiva månader får du en praktisk vidareutbildning som är anpassad efter vad arbetsmarknaden söker, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Vi tror på att ge dig som deltagare en unik upplevelse genom att ge dig de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas. I korta drag kommer du mötas av följande hos Experis Academy:

* Lön och lärarledd IT-utbildning på tre månader
* 12 månader specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser efter utbildningsperioden
* Möjlighet att bli anställd hos företaget du arbetat på efter avslutad specialiseringsperiod
* Utbildningen följer metodiken Accelerated Learning som har ett högt tempo (upp till flera hundra timmar av kodande!) och varvar teori med praktiska övningar
* Lärare som själva är seniora utvecklare och har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet
* Möjlighet att ta extern certifiering inom den inriktning du går
* Bygga nätverk och skapa kontakt med personer som delar samma passion som du; fullstackutveckling

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/JavaScript
Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum
Fullstack .NET/JavaScript
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Vilka teknologier vill du utveckla dig inom?

Vilka är vi på Experis Academy?

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden samt ute i Europa. Vi har stor erfarenhet av att utbilda nyexaminerade talanger i branschen, är riktigt vassa på att matcha profiler mot spännande uppdrag samt arbetar mycket med coachning för att ge dig chansen att komplettera dina tekniska kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vilka tidigare erfarenheter behöver jag?

* Har en 2-årig utbildning från yrkeshögskola eller 3-5 år från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren
* Motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* Har passion för kodning
* Har ambitioner om att jobba som fullstackutvecklare eller systemutvecklare
* Gillar att samarbeta med andra och söker ständigt nya utmaningar
* Talar och skriver flytande svenska och engelska obehindratKursstart: Januari 2024
Arbetstid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag
Vårt kontor i stad Växjö. Vi kör denna omgång programmet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Skövde och Karlskrona. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig åt.

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande med selekteringsstart från september. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna vår Q&A och annat om programmet på vår hemsida HÄR

Ansök nu

Fullstackutvecklare | Växjö | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 30
Är du personen som knäcker koderna andra tycker är omöjliga? Vill du arbeta med likasinnade kollegor som också gör det? Hos oss får du arbeta med den teknik du vill för att skapa framtidens samhälle. Experis har nya möjligheter för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Fullstackutvecklare får du möjlighet att arbeta med den teknik som du trivs bäst med. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du att bli en specialist som är ovärderlig!

Som utvecklare kommer du självklart att fokusera på programmering i allra högsta grad. Du kommer att bredda dig tekniskt och nätverksmässigt samt möta inspirerande kollegor från olika miljöer under vägens gång. Vidare kommer du att arbeta i agila team, i nära samarbete med dina kollegor.

Experis arbetar med flera aktörer som ligger i framkant inom systemutveckling, med både innovation och kunskap om människor. Vill du vara med och utveckla morgondagens lösningar?Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig så mycket som möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner. Vi kommer självklart att stötta dig på vägen!

För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget - detta redan från dag 1 (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Isak Andersson, som gärna berättar mer! Du finner kontaktuppgifter längre ner.

Du som person

Vi ser att du vill framåt, brinner för utveckling och att testa nya saker samt räds inte att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst önskar vi att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också - Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.

För att du ska trivas i rollen som Fullstackutvecklare ser vi att du har:

* Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom utveckling
* Relevant utbildning från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
* Goda programmeringskunskaper inom Java eller .Net
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Du får en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling, så att du kan hålla dig ajour med ny teknik.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Isak Andersson på mailadress isak.andersson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jefferson Wells

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 19
Vår kund söker en skicklig redovisningsekonom med starka analytiska färdigheter och noggrannhet i Växjö. Ta del av en spännande möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt team och bidra till företagets fortsatta tillväxt. Ansök idag och ta nästa steg i din karriär!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Om jobbet

Vill du vara den som jonglerar med siffror och balanserar ekonomiska transaktioner? Älskar du att skapa ordning i kaoset och se till att allt stämmer på plats? Då kan du vara den redovisningsekonom vi söker!

I rollen som redovisningsekonom hos vår fantastiska kund kommer du att vara hjältinnan eller hjälten som håller i trådarna när det kommer till ekonomiska transaktioner. Du kommer att ha händerna fulla med att bokföra, fakturera och sammanställa allt som har med pengar att göra.

Men det stannar inte där! Du kommer också att bli den som trollar fram ekonomiska rapporter och analyser för att stödja ledningen i deras beslutsfattande. Med din finansiella expertis kommer du att vara en viktig del av teamet och ha ett övergripande ansvar för att se till att våra ekonomiska processer följs och att all rapportering sker korrekt och i tid.

Så om du är en siffrornas mästare som älskar att vara en del av ett dynamiskt team, då är det dags för dig att ta steget och bli en del av vår spännande värld. Skriv upp dig för rollen som redovisningsekonom och låt oss tillsammans skapa ekonomisk magi!Den vi söker

För att jobba som redovisningsekonom hos vår kund behöver du ha erfarenhet av att arbeta med bokföring och redovisning. Du bör vara väl insatt i redovisningsregler och kunna arbeta självständigt med att hantera och analysera ekonomisk data. En relevant utbildning inom ekonomi är önskvärt. Du bör vara noggrann, analytisk och ha goda kommunikationsfärdigheter.

Om kunden

Vi söker ambitiösa talanger som vill bli en del av vårt spännande företag norr om Växjö. Med en attraktiv arbetsmiljö och möjligheten att vara med och påverka, erbjuder vi en inspirerande plattform för din karriär. Kom och utforska din potential hos oss!Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: minst 6 månader Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Ekonomiassistent - Södra - Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 19
Har du en utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en engagerad person med höga ambitioner och tydliga mål? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en ekonomiassistent till ett uppdrag som varar 1 år på Södra i Växjö.

Vi ser gärna att du som söker vill vara med och utveckla såväl verksamheten som din roll i den. Är det här ett jobb som skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Södra. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Södra.

Om jobbet

I jobbet ingår att hantera leverantörs- och kundreskontra. Arbetet utförs i Microsoft Dynamics 365.

Är du rätt person för jobbet?

Till uppdraget hos Södra söker vi dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Vidare har du utbildning inom ekonomi.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics 365.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du har en ambitiös inställning till arbetet. Vidare är det viktigt att du har ett metodiskt arbetssätt och att du har ett stort driv. Vidare strävar du alltid efter att hitta lösningar.

Om Södra

Södra är en framstående skogsägarförening och ledande inom den internationella skogsindustrin, med en stark vision för hållbarhet, innovation och tillväxt. Sedan vår grundande har vi strävat efter att förena våra två huvudmål: att förvalta våra medlemmars skogar på ett ansvarsfullt sätt och att utveckla träindustrin med fokus på miljövänliga lösningar.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Sista ansökningsdag är tisdag 5 september 2023, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Övrigt

Uppdragslängd: 1 år

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: 26 september 2023

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Redovisningsekonom | Jefferson Wells | Växjö

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 11
Vår kund söker en skicklig redovisningsekonom med starka analytiska färdigheter och noggrannhet i Växjö. Ta del av en spännande möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt team och bidra till företagets fortsatta tillväxt. Ansök idag och ta nästa steg i din karriär!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Om jobbet

Vill du vara den som jonglerar med siffror och balanserar ekonomiska transaktioner? Älskar du att skapa ordning i kaoset och se till att allt stämmer på plats? Då kan du vara den redovisningsekonom vi söker!

I rollen som redovisningsekonom hos vår fantastiska kund kommer du att vara hjältinnan eller hjälten som håller i trådarna när det kommer till ekonomiska transaktioner. Du kommer att ha händerna fulla med att bokföra, fakturera och sammanställa allt som har med pengar att göra.

Men det stannar inte där! Du kommer också att bli den som trollar fram ekonomiska rapporter och analyser för att stödja ledningen i deras beslutsfattande. Med din finansiella expertis kommer du att vara en viktig del av teamet och ha ett övergripande ansvar för att se till att våra ekonomiska processer följs och att all rapportering sker korrekt och i tid.

Så om du är en siffrornas mästare som älskar att vara en del av ett dynamiskt team, då är det dags för dig att ta steget och bli en del av vår spännande värld. Skriv upp dig för rollen som redovisningsekonom och låt oss tillsammans skapa ekonomisk magi!Den vi söker

För att jobba som redovisningsekonom hos vår kund behöver du ha erfarenhet av att arbeta med bokföring och redovisning. Du bör vara väl insatt i redovisningsregler och kunna arbeta självständigt med att hantera och analysera ekonomisk data. En relevant utbildning inom ekonomi är önskvärt. Du bör vara noggrann, analytisk och ha goda kommunikationsfärdigheter.

Om kunden

Vi söker ambitiösa talanger som vill bli en del av vårt spännande företag norr om Växjö. Med en attraktiv arbetsmiljö och möjligheten att vara med och påverka, erbjuder vi en inspirerande plattform för din karriär. Kom och utforska din potential hos oss!Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: minst 6 månader Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongelementmontör
Läs mer Aug 17
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.

Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Leverantörsutvecklare | CTC Enertech | Ljungby

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Aug 29
Är du en driven person med en ingenjörsbakgrund? Har du även jobbat med leverantörsutveckling samtidigt som du är tekniskt intresserad? Vill du jobba på ett internationellt företag med nya spännande möjligheter varje dag? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en leverantörsutvecklare till vår kund CTC Enertech i Ljungby! Ansök redan idag!

Stad: Ljungby

Start: Omgående

Uppdrag: Det är ett konsultuppdrag där du är anställd hos Jefferson Wells men arbetar ute hos kunden. Uppdraget pågår i 6-12 månader och för rätt person finns chans till anställning.

Om arbetet:

I rollen som Leverantörsutvecklare/SQA kommer du att arbeta med utveckling och utvärdering av nya och befintliga leverantörer, till exempel gällande produktionsutveckling, kvalitet och leverans.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att medverka i upphandlingar och val av nya leverantörer där du bedömer och godkänner deras kapacitet gällande volymer, kvalitet och produktionsförutsättningar. Du genomför leverantörsbesök för att genomföra auditeringar, kvalitetskontroller samt följer upp avvikelser och aktivitetsplaner för leverantörer.
Ditt arbete är såväl av förebyggande slag som att agera och följa upp när avvikelser uppstår.

Du rapporterar till inköpschefen och det förekommer tjänsteresor.

Om dig:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik, kvalitet, eller produktionsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet av liknande roll. Du har ett tekniskt intresse och en hög teknisk förståelse. Du behärskar svenska såväl som engelska väl och är bekväm med teknisk engelska.

Du är driven, självgående och handlingskraftig med god struktur i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god såväl som din samarbetsförmåga.
Du är också en lagspelare som förstår vikten av att hjälpas åt och arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Som person är du öppen för nya idéer och nyfiken med en vilja att lära nytt och ständigt bidra till utveckling hos leverantören såväl som i den egna organisationen.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Ekonomiassistent - Södra - Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 29
Har du en utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en engagerad person med höga ambitioner och tydliga mål? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en ekonomiassistent till ett uppdrag som varar 1 år på Södra i Växjö.

Vi ser gärna att du som söker vill vara med och utveckla såväl verksamheten som din roll i den. Är det här ett jobb som skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Södra. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Södra.

Om jobbet

I jobbet ingår att hantera leverantörs- och kundreskontra. Arbetet utförs i Microsoft Dynamics 365.

Är du rätt person för jobbet?

Till uppdraget hos Södra söker vi dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Vidare har du utbildning inom ekonomi.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics 365.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du har en ambitiös inställning till arbetet. Vidare är det viktigt att du har ett metodiskt arbetssätt och att du har ett stort driv. Vidare strävar du alltid efter att hitta lösningar.

Om Södra

Södra är en framstående skogsägarförening och ledande inom den internationella skogsindustrin, med en stark vision för hållbarhet, innovation och tillväxt. Sedan vår grundande har vi strävat efter att förena våra två huvudmål: att förvalta våra medlemmars skogar på ett ansvarsfullt sätt och att utveckla träindustrin med fokus på miljövänliga lösningar.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Sista ansökningsdag är tisdag 5 september 2023, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Övrigt

Uppdragslängd: 1 år

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: tisdag 5 september 2023

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Fullstackutvecklare | Växjö | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Är du personen som knäcker koderna andra tycker är omöjliga? Vill du arbeta med likasinnade kollegor som också gör det? Hos oss får du arbeta med den teknik du vill för att skapa framtidens samhälle. Experis har nya möjligheter för dig efter semestern!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Fullstackutvecklare får du möjlighet att arbeta med den teknik som du trivs bäst med. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du att bli en specialist som är ovärderlig!

Som utvecklare kommer du självklart att fokusera på programmering i allra högsta grad. Du kommer att bredda dig tekniskt och nätverksmässigt samt möta inspirerande kollegor från olika miljöer under vägens gång. Vidare kommer du att arbeta i agila team, i nära samarbete med dina kollegor.

Experis arbetar med flera aktörer som ligger i framkant inom systemutveckling, med både innovation och kunskap om människor. Vill du vara med och utveckla morgondagens lösningar?

Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig så mycket som möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner. Vi kommer självklart att stötta dig på vägen!

För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget - detta redan från dag 1 (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Ebba Folkesson, som gärna berättar mer! Du finner kontaktuppgifter längre ner.

Du som person

Vi ser att du vill framåt, brinner för utveckling och att testa nya saker samt räds inte att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst önskar vi att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också - Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.

För att du ska trivas i rollen som Fullstackutvecklare ser vi att du har:

* Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom utveckling
* Relevant utbildning från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
* Goda programmeringskunskaper inom Java eller .Net
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Du får en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling, så att du kan hålla dig ajour med ny teknik.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson på mailadress ebba.folkesson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Leverantörsutvecklare | CTC Enertech | Ljungby

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Aug 14
Är du en driven person med en ingenjörsbakgrund? Har du även jobbat med leverantörsutveckling samtidigt som du är tekniskt intresserad? Vill du jobba på ett internationellt företag med nya spännande möjligheter varje dag? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en leverantörsutvecklare till vår kund CTC Enertech i Ljungby! Ansök redan idag!

Stad: Ljungby

Start: Omgående

Uppdrag: Det är ett konsultuppdrag där du är anställd hos Jefferson Wells men arbetar ute hos kunden. Uppdraget pågår i 6-12 månader och för rätt person finns chans till anställning.

Om arbetet:

I rollen som Leverantörsutvecklare/SQA kommer du att arbeta med utveckling och utvärdering av nya och befintliga leverantörer, till exempel gällande produktionsutveckling, kvalitet och leverans.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att medverka i upphandlingar och val av nya leverantörer där du bedömer och godkänner deras kapacitet gällande volymer, kvalitet och produktionsförutsättningar. Du genomför leverantörsbesök för att genomföra auditeringar, kvalitetskontroller samt följer upp avvikelser och aktivitetsplaner för leverantörer.
Ditt arbete är såväl av förebyggande slag som att agera och följa upp när avvikelser uppstår.

Du rapporterar till inköpschefen och det förekommer tjänsteresor.

Om dig:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik, kvalitet, eller produktionsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet av liknande roll. Du har ett tekniskt intresse och en hög teknisk förståelse. Du behärskar svenska såväl som engelska väl och är bekväm med teknisk engelska.

Du är driven, självgående och handlingskraftig med god struktur i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god såväl som din samarbetsförmåga.
Du är också en lagspelare som förstår vikten av att hjälpas åt och arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Som person är du öppen för nya idéer och nyfiken med en vilja att lära nytt och ständigt bidra till utveckling hos leverantören såväl som i den egna organisationen.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongelementmontör
Läs mer Jun 21
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!

Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongelementmontör
Läs mer Jul 17
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!

Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongelementmontör
Läs mer Jul 17
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.

Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Södra i Växjö

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 21
Är du redovisningsekonom och redo för nytt längre uppdrag? Vi söker en redovisningsekonom till ett framåtblickande företag som erbjuder dig utveckling, utmaning och arbetsglädje? Vill du bli en del av ett ekonomiteam vars styrka är att stötta varandra? Då ska du läsa vidare.

Du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells/Experis men tillbringa dina dagar ute på plats hos vår kund. Du kommer att bli en del av ett engagerat team.

Om tjänsten

Vi söker nu efter en Redovisningsekonom som kommer att ingå i Södra Finanscenters Redovisningscenter, bestående av 10 medarbetare och vars huvudsakliga syfte och ansvar är att på ett effektivt sätt tillgodose ledning, affärsverksamhet och övriga intressenter med kvalitetssäkrad ekonomisk information i rätt tid.

Som Redovisningsekonom är din huvudsakliga uppgift att arbeta med löpande redovisning såsom skatt, moms, anläggning och lager. Du arbetar med avstämning mot huvudbok, dokumentation, intern kontroll, deklarationer samt bokslutsrapportering för företag inom koncernen. Du ansvarar även för att arbetet utförs enligt tidplan och gällande rutiner samt regelverk samt fungerar som ett stöd till verksamheten och internt inom funktionen.Vem är du?

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom söker vi dig som har civilekonomexamen eller motsvarande utbildning samt några års erfarenhet av redovisningsarbete och bokslutsrapportering. Du har kännedom om lagar, regler och praxis inom området. Vidare har du god datorvana, är trygg med att arbeta i Excel samt har goda systemkunskaper relaterat till redovisning och ekonomiprocesser. Du behärskar både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Som person är du driven och gillar att utmana dig själv, är utvecklingsbenägen samt räds inte för att ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer med såväl interna som externa kontakter. Dessutom är du flexibel och har mycket god förmåga att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du är van vid att jobba i varierande arbetsintensitet och motiveras att arbeta mot deadlines.

Ytterligare egenskaper som är meriterande för rollen är att du är noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete. Vidare har du en stark drivkraft att arbeta med ständiga förbättringar och bidrar med engagemang och nytänkande. Du har också ett gediget intresse för hur verksamheten styrs och drivs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i större affärssystem, gärna Dynamics 365, men det är inget krav.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar.

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare cecilia.a.lindgren@manpower.se

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information
Uppdragslängd: 1år, start september
Placeringsort: Växjö

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus.

Låter det som att detta är en roll som skulle passa dig? Då ser vi fram emot din ansökan omgående!

Ansök nu

Ekonomiassistenter till Södra Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 21
Tycker du det är kul och drivs av att jobba med ekonomi och leverantörsreskontra flöden? Är du nyfiken, har hög social kompetens och gillar utveckling? Är du en person som gillar högt tempo och vill arbeta på ett stort bolag med mycket utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Nu söker vi ekonomiassistenter till vår kund Södra i Växjö.

Önskad start är i mitten av augusti och uppdraget pågår minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning

I rollen som ekonomiassistent på Södra Finanscenter kommer du ihop med dina kollegor att säkerställa att leverans sker enligt tidplan och gällande rutiner. Arbetet syftar till att kostnadseffektivt framställa och tillgodose affärsverksamhet och övriga intressenter med kvalitetssäkrad ekonomisk information i rätt tid.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på leverantörsreskontran är ditt huvudsakliga ansvar att hålla ihop leverantörsfakturaflödet. Avdelningen hanterar stora volymer med repetitiva uppgifter där det krävs snabbhet och bra flöde. Samtidigt som vi ser att du aktivt vill delta i arbete som leder till förbättringar av arbetssätt och metoder och vidareutveckla rutiner.

* Hantering av leverantörsfakturor
* Matchning och bokning av fakturor mot inköpsorder
* Daglig kontakt med leverantörer och projektledare
* Påminnelsehantering
* Betalningar
* Hantering av ärenden i ärendesystem
* Behjälplig i bokslutsarbete
* Stöd för kundreskontra
* Support till interna avdelningar vid frågor
* Vara delaktig i projekt
* Bidra till utveckling av arbetssätt och rutiner

Utöver ovanstående kommer du även hantera inkommande ärenden via telefonslinga och ett ärendehanteringssystem. För närvarande är Södra inne i ett skifte med nytt affärssystem och har stort fokus på digitalisering och automatisering i våra administrativa processer.

Vem är du?
Du är en driven och initiativtagande person som på ett nyfiket sätt tar dig an nya uppgifter. Du har ett stort systemintresse och ett lösningsfokuserat förhållningssätt och du är inte rädd för att utmana befintliga lösningar när du ser möjlighet till förbättring

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent har du några års erfarenhet från liknande arbete. Du god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Du är van vid en varierande arbetsintensitet och att arbeta mot deadlines. Viktigt är att du är pålitlig och ansvarstagande och förstår vikten av det egna ansvaret. Vi ser även att du som söker har:

- Avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt flera års erfarenhet av löpande ekonomiarbete

- Behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift

- Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemen Microsoft Dynamics 365, men det är inget krav.

Du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells men tillbringa dina dagar ute på plats hos vår kund.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Jefferson Wells anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta cecilia.a.lindgren@manpower.se alt daniella.bergstrom@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Ansök nu

Ekonomer till leverantörscenter i Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 14
Tycker du det är kul och drivs av att jobba med ekonomi och leverantörskontra flöden? Är du nyfiken, har hög social kompetens och gillar utveckling? Då har vi nästa jobb för dej. Nu söker vi ekonomer till vår kund Södra Finanscenter i Växjö.

Du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells men tillbringa dina dagar ute på plats hos vår kund.

Önskad start är i mitten av augusti och uppdraget pågår minst 6 månader.

I rollen som Ekonom på Södra Finanscenter kommer du ihop med dina kollegor att säkerställa att leverans sker enligt tidplan och gällande rutiner. Arbetet syftar till att kostnadseffektivt framställa och tillgodose affärsverksamhet och övriga intressenter med kvalitetssäkrad ekonomisk information i rätt tid. De arbetar utifrån två flöden, kundreskontraflöde och leverantörskontraflöde, där du i denna tjänst kommer att ingå i Leverantörscenter.

Arbetsuppgifter

Som Ekonom på Leverantörcenter är ditt huvudsakliga ansvar att hålla ihop leverantörsfakturaflödet vilket innefattar både redovisning och bokslutsarbete. Vi hoppas att du kommer att vilja vara med och driva utveckling och förbättringar samt samordna processer inom detta flöde. Tillsammans med övriga ekonomer och ekonomiassistenter för leverantörsflödet har du ett operativt ansvar från inkommen leverantörsfaktura till utbetalning. Du kommer även ha löpande kontakt med våra leverantörer.

Utöver ovanstående kommer du även hantera inkommande ärenden via telefonslinga och ett ärendehanteringssystem. För närvarande är Södra inne i ett skifte med nytt affärssystem och har stort fokus på digitalisering och automatisering i våra administrativa processer.

Vem är du?
Du är en driven och initiativtagande person som på ett nyfiket sätt tar dig an nya uppgifter. För att lyckas i rollen som Ekonom har du god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Du är van vid en varierande arbetsintensitet och att arbeta mot deadlines. Viktigt är att du är pålitlig och ansvarstagande och förstår vikten av det egna ansvaret. Vi ser även att du som söker har:

- Avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt flera års erfarenhet av löpande ekonomiarbete

- Behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemen Microsoft Dynamics 365, men det är inget krav.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Jefferson Wells anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta cecilia.a.lindgren@manpoer.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Inköpare | Volvo CE | Braås

Inköpare
Läs mer Jul 10
Vill du ta chansen att arbeta som Inköpare hos välkända och internationella Volvo Construction Equipment? Volvo söker nu förstärkning för att skapa förutsättningar för nästa generations dumprar och behöver en affärsmässig och initiativtagande person på denna resa. Är det du? Sök då tjänsten redan i dag!

Du får här en bra möjlighet att bredda din kompetens och få inblick i en bransch under stark utveckling! Du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells vilket ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om.

Uppdraget är på heltid och beräknas pågå i minst 6 månader, med chans till förlängning. Möjlighet att arbeta på distans.

Att jobba som Inköpare hos Volvo

Volvo CE levererar världsledande högteknologiska produkter till hela världen och som Inköpare jobbar du med ett stort antal leverantörer från både Sverige och andra länder. Du ansvara för att, tillsammans med övriga teamet, köpa in rätt komponenter till rätt pris i rätt tid. Du förväntas också vara med och bidra till utveckling av de interna processerna. God samarbetsförmåga med övriga teamet men ändå drivkraften att självständigt sköta ditt ansvarsområde är viktigt.

Du kommer även få vara med i spännande inköpsprojekt samt förhandla med nya leverantörer.

Du stöttar i inköpsarbetet och ska kontinuerligt utmana leverantörernas prestationer genom relationsbyggande men även förhandlingar om befintliga delar och/eller tjänster för att öka effektiviteten.

Arbetsuppgifter Inköpare

-Sourca nya produkter och komponenter till projekt och produktion

-Leda och supportera i förhandling

-Utveckling och problemlösning med leverantörer

-Ständiga förbättringar i alla delar av processen

Vem är du?

Du har en stark egen inre motor och initiativförmåga, uthållighet och inte minst samarbetsförmåga.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande kunskaper och erfarenheter:

- Ett par års erfarenhet av arbete inom supply chain

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område

- Meriterande med tekniskt intresse

- Du behärskar engelska och svenska väl både i tal och i skrift.

- Du har goda datorkunskaper och kunskap om moderna MPS-system och med fördel SAP.

Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kan hålla ordning och reda på många detaljer och samtidigt ha en helhetssyn. Vi tror att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa nya kontakter.

Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss?

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi som karriärspartner erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på betald arbetstid och andra förmåner.

Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för att du lyckas på ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi anordnar även gemensamma träffar för våra konsulter för att bygga sitt yrkesnätverk.

Ansök nu

Ekonom till leverantörscenter i Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 19
Tycker du det är kul och drivs av att jobba med ekonomi och leverantörskontra flöden? Är du nyfiken, har hög social kompetens och gillar utveckling? Då har vi nästa jobb för dej. Nu söker vi ekonomer till vår kund Södra Finanscenter i Växjö.

Du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells men tillbringa dina dagar ute på plats hos vår kund.

Önskad start är i mitten av augusti och uppdraget pågår minst 6 månader.

I rollen som Ekonom på Södra Finanscenter kommer du ihop med dina kollegor att säkerställa att leverans sker enligt tidplan och gällande rutiner. Arbetet syftar till att kostnadseffektivt framställa och tillgodose affärsverksamhet och övriga intressenter med kvalitetssäkrad ekonomisk information i rätt tid. De arbetar utifrån två flöden, kundreskontraflöde och leverantörskontraflöde, där du i denna tjänst kommer att ingå i Leverantörscenter.

Arbetsuppgifter

Som Ekonom på Leverantörcenter är ditt huvudsakliga ansvar att hålla ihop leverantörsfakturaflödet vilket innefattar både redovisning och bokslutsarbete. Vi hoppas att du kommer att vilja vara med och driva utveckling och förbättringar samt samordna processer inom detta flöde. Tillsammans med övriga ekonomer och ekonomiassistenter för leverantörsflödet har du ett operativt ansvar från inkommen leverantörsfaktura till utbetalning. Du kommer även ha löpande kontakt med våra leverantörer.

Utöver ovanstående kommer du även hantera inkommande ärenden via telefonslinga och ett ärendehanteringssystem. För närvarande är Södra inne i ett skifte med nytt affärssystem och har stort fokus på digitalisering och automatisering i våra administrativa processer.

Vem är du?
Du är en driven och initiativtagande person som på ett nyfiket sätt tar dig an nya uppgifter. För att lyckas i rollen som Ekonom har du god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Du är van vid en varierande arbetsintensitet och att arbeta mot deadlines. Viktigt är att du är pålitlig och ansvarstagande och förstår vikten av det egna ansvaret. Vi ser även att du som söker har:

- Avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt flera års erfarenhet av löpande ekonomiarbete

- Behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemen Microsoft Dynamics 365, men det är inget krav.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Jefferson Wells anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta cecilia.a.lindgren@manpoer.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Södra i Växjö

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 19
Är du redovisningsekonom och redo för nytt längre uppdrag? Vi söker en redovisningsekonom till ett framåtblickande företag som erbjuder dig utveckling, utmaning och arbetsglädje? Vill du bli en del av ett ekonomiteam vars styrka är att stötta varandra? Då ska du läsa vidare.

Du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells/Experis men tillbringa dina dagar ute på plats hos vår kund. Du kommer att bli en del av ett engagerat team.

Om tjänsten

Vi söker nu efter en Redovisningsekonom som kommer att ingå i Södra Finanscenters Redovisningscenter, bestående av 10 medarbetare och vars huvudsakliga syfte och ansvar är att på ett effektivt sätt tillgodose ledning, affärsverksamhet och övriga intressenter med kvalitetssäkrad ekonomisk information i rätt tid.

Som Redovisningsekonom är din huvudsakliga uppgift att arbeta med löpande redovisning såsom skatt, moms, anläggning och lager. Du arbetar med avstämning mot huvudbok, dokumentation, intern kontroll, deklarationer samt bokslutsrapportering för företag inom koncernen. Du ansvarar även för att arbetet utförs enligt tidplan och gällande rutiner samt regelverk samt fungerar som ett stöd till verksamheten och internt inom funktionen.Vem är du?

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom söker vi dig som har civilekonomexamen eller motsvarande utbildning samt några års erfarenhet av redovisningsarbete och bokslutsrapportering. Du har kännedom om lagar, regler och praxis inom området. Vidare har du god datorvana, är trygg med att arbeta i Excel samt har goda systemkunskaper relaterat till redovisning och ekonomiprocesser. Du behärskar både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Som person är du driven och gillar att utmana dig själv, är utvecklingsbenägen samt räds inte för att ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer med såväl interna som externa kontakter. Dessutom är du flexibel och har mycket god förmåga att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du är van vid att jobba i varierande arbetsintensitet och motiveras att arbeta mot deadlines.

Ytterligare egenskaper som är meriterande för rollen är att du är noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete. Vidare har du en stark drivkraft att arbeta med ständiga förbättringar och bidrar med engagemang och nytänkande. Du har också ett gediget intresse för hur verksamheten styrs och drivs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i större affärssystem, gärna Dynamics 365, men det är inget krav.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare cecilia.a.lindgren@manpower.se

.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information
Uppdragslängd: 1år, start september
Placeringsort: Växjö

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Låter det som att detta är en roll som skulle passa dig? Då ser vi fram emot din ansökan omgående!

Ansök nu

Växjö Energi söker Kundrådgivare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 13
Om Växjö Energi

Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder - idag och i framtiden. Läs mer om oss på veab.se.


Just nu söker vi en kundrådgivare till Växjö Energi. Är du en person som brinner för service och vill arbeta med mycket kundkontakt? Då kan du vara rätt person för oss.

Om tjänsten

Växjö Energi söker dig som vill arbeta som kundrådgivare och som trivs i miljöer där det händer mycket. Du kommer vara en del av Växjö Energis ansikte ut till våra kunder så det är viktigt att du känner dig bekväm med kundmöten i olika kanaler och är lyhörd för kundens önskemål. Du har ett intresse för våra produkter, vill lära dig mer och håller hög kvalitet i ditt arbete. Du motiveras av att hjälpa andra människor.

Rollen som kundrådgivare innebär att du har mycket kundkontakt både via telefon och e-post. Våra kunder kontaktar vårt kundcenter om bland annat fakturafrågor, avtals- / abonnemangsfrågor, bredbandsfrågor, fjärrvärmefrågor. Din uppgift är att dels hjälpa kunderna med deras frågor och att erbjuda helheten inom Växjö Energis hela tjänsteutbud. I tjänsten ingår även vissa administrativa uppgifter.

Tjänsten är på heltid med placering i Växjö.

Om dig

Du har en godkänd gymnasieutbildning samt något års erfarenhet inom kundtjänst. Vi ser också att du har goda kunskaper inom Office-paketet kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en god kommunikativa förmåga och förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du har lätt för att ta kontakt med nya personer.

Det är meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska och har erfarenhet av ärendehanteringssystem.

För att trivas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med problemlösning. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll. Du håller en positiv attityd och bidrar till god stämning i teamet.Kontakt och Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Växjö Energi med Jefferson Wells. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på magnus.carlhielm@jeffersonwells.se eller på telefon 0708-546740. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 27 juni.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fullstackutvecklare | Växjö | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 12
Är du personen som knäcker koderna andra tycker är omöjliga? Vill du arbeta med likasinnade kollegor som också gör det? Hos oss får du arbeta med den teknik du vill för att skapa framtidens samhälle. Experis har nya möjligheter för dig efter semestern!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Fullstackutvecklare får du möjlighet att arbeta med den teknik som du trivs bäst med. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du att bli en specialist som är ovärderlig!

Som utvecklare kommer du självklart att fokusera på programmering i allra högsta grad. Du kommer att bredda dig tekniskt och nätverksmässigt samt möta inspirerande kollegor från olika miljöer under vägens gång. Vidare kommer du att arbeta i agila team, i nära samarbete med dina kollegor.

Experis arbetar med flera aktörer som ligger i framkant inom systemutveckling, med både innovation och kunskap om människor. Vill du vara med och utveckla morgondagens lösningar?

Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig så mycket som möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner. Vi kommer självklart att stötta dig på vägen!

För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget - detta redan från dag 1 (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Ebba Folkesson, som gärna berättar mer! Du finner kontaktuppgifter längre ner.

Du som person

Vi ser att du vill framåt, brinner för utveckling och att testa nya saker samt räds inte att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst önskar vi att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också - Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.

För att du ska trivas i rollen som Fullstackutvecklare ser vi att du har:

* Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom utveckling
* Relevant utbildning från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
* Goda programmeringskunskaper inom Java eller .Net
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Du får en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling, så att du kan hålla dig ajour med ny teknik.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson på mailadress ebba.folkesson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Material- och logistikplanerare till Volvo

Ordermottagare
Läs mer Jun 22
Söker du efter ett jobb där du blir en viktig länk i materialförsörjningskedjan och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Låter det spännande med daglig bevakning av eget sitt sortiment och lagerstyrning? Då bör du läsa vidare! Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att daglig problemlösning och av att utveckla relationer med leverantörer och interna kontaktytor. Låter det intressant?

Detta är ett föräldravikariat på 13 månader med start efter sommaren. Det finns mycket goda chanser till förlängning och andra uppdrag inom supply chain via oss på Jefferson Wells.

Dina arbetsuppgifter

Volvo CE levererar världsledande högteknologiska produkter till hela världen. Material- och Logistikplaneraren har ett övergripande ansvar för materialtillgängligheten till interna kunder, löpande utveckling av leverantörsbasen och hemtagningsmetoder samt utveckling av de interna processerna. Man har också ett ansvar att optimera lagernivåerna för att hålla nere kapitalbindning och lagerbehov. Det är en självständig roll som ställer stora krav på initiativförmåga, uthållighet, framåtdrift och inte minst samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter:

-Daglig bevakning av sitt sortiment

-Daglig problemlösning

-Parametersättning/lagerstyrning

-Utveckling av leverantörer

-Ständiga förbättringar i alla delar av processen


I övrigt kommer du aktivt verka för ständig förbättring och utveckling av den egna, gruppens och logistiks arbetsprocesser.

Om dig

Till uppdraget hos Volvo CE söker vi dig som har gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning inom logistik/inköp/supply chain eller ekonomi. Vidare tror vi att du har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom tillverkande industri.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom inköp eller supply chain.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan ta egna initiativ och att du håller är bra på att strukturera ditt arbete. Det är också viktigt att du har god datorvana och lätt för att ta kontakt med nya personer.Om Volvo Construction Equipment

Just nu befinner sig Volvo Construction Equipment i ett spännande och expansivt skede och söker ytterligare en medarbetare till Inbound Logistics för att förstärka sitt team. Tjänsten är ett konsultuppdrag via ManpowerGroup där det för rätt person kan finnas möjlighet att erbjudas anställning hos Volvo Construction Equipment.

Besök gärna deras hemsida, https://www.volvoce.com/ , för att få reda på mer om dem och deras arbete.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jonathan Gärdh, Konsultchef, jonathan.gardh@manpower.se, 0455-302782.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, intervju på plats, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!Övrigt

Placeringsort: BraåsDu har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss? Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi som karriärspartner erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på betald arbetstid och andra förmåner.

Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för att du lyckas på ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi anordnar även gemensamma träffar för våra konsulter för att bygga sitt yrkesnätverk.

Ansök nu

Inköpare till Volvo CE i Braås

Inköpare
Läs mer Jun 5
Vill du ta chansen att arbeta som Inköpare hos välkända och internationella Volvo Construction Equipment? Volvo söker nu förstärkning för att skapa förutsättningar för nästa generations dumprar och behöver en affärsmässig och initiativtagande person på denna resa. Är det du? Sök då tjänsten redan i dag!

Du får här en bra möjlighet att bredda din kompetens och få inblick i en bransch under stark utveckling! Du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells vilket ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om.

Uppdraget är på heltid och beräknas pågå i minst 6 månader, med chans till förlängning. Möjlighet att arbeta på distans.

Att jobba som Inköpare hos Volvo

Volvo CE levererar världsledande högteknologiska produkter till hela världen och som Inköpare jobbar du med ett stort antal leverantörer från både Sverige och andra länder. Du ansvara för att, tillsammans med övriga teamet, köpa in rätt komponenter till rätt pris i rätt tid. Du förväntas också vara med och bidra till utveckling av de interna processerna. God samarbetsförmåga med övriga teamet men ändå drivkraften att självständigt sköta ditt ansvarsområde är viktigt.

Du kommer även få vara med i spännande inköpsprojekt samt förhandla med nya leverantörer.

Du stöttar i inköpsarbetet och ska kontinuerligt utmana leverantörernas prestationer genom relationsbyggande men även förhandlingar om befintliga delar och/eller tjänster för att öka effektiviteten.

Arbetsuppgifter Inköpare

-Sourca nya produkter och komponenter till projekt och produktion

-Leda och supportera i förhandling

-Utveckling och problemlösning med leverantörer

-Ständiga förbättringar i alla delar av processen

Vem är du?

Du har en stark egen inre motor och initiativförmåga, uthållighet och inte minst samarbetsförmåga.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande kunskaper och erfarenheter:

- Ett par års erfarenhet av arbete inom supply chain

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område

- Meriterande med tekniskt intresse

- Du behärskar engelska och svenska väl både i tal och i skrift.

- Du har goda datorkunskaper och kunskap om moderna MPS-system och med fördel SAP.

Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kan hålla ordning och reda på många detaljer och samtidigt ha en helhetssyn. Vi tror att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa nya kontakter.

Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss?

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi som karriärspartner erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på betald arbetstid och andra förmåner.

Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för att du lyckas på ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi anordnar även gemensamma träffar för våra konsulter för att bygga sitt yrkesnätverk.

Ansök nu

Fullstackutvecklare | Växjö | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 15
Är du personen som knäcker koderna andra tycker är omöjliga? Vill du arbeta med likasinnade kollegor som också gör det? Hos oss gör vi det möjligt för dig att arbeta med den teknik du vill för att skapa framtidens samhälle!Arbetsbeskrivning

Här får du möjlighet att arbeta med tekniken som du trivs bäst med. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du att bli en specialist som är ovärderlig!

I rollen som utvecklare kommer du självklart att fokusera på programmering i allra högsta grad. Du kommer bredda dig tekniskt och nätverksmässigt samt möta inspirerande kollegor från olika miljöer under vägens gång. Vidare kommer du att arbeta i agila team, i nära samarbete med dina kollegor.

Experis arbetar med flera aktörer som ligger i framkant inom systemutveckling, med både innovation och kunskap om människor. Vill du vara med och utveckla morgondagens lösningar?

Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig så mycket som möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner. Vi kommer självklart att stötta dig på vägen!

För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget - detta redan från dag 1 (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Ebba Folkesson, som gärna berättar mer! Du finner kontaktuppgifter längre ner.

Du som person

Vi ser att du vill framåt, brinner för utveckling och att testa nya saker samt räds inte att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst önskar vi att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också - Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.

För att du ska trivas i rollen som fullstackutvecklare ser vi att du har:

* 3-5 års arbetslivserfarenhet inom utveckling
* Utbildning inom IT från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
* Goda programmeringskunskaper inom Java eller .Net
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Du får en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling, så att du kan hålla dig ajour med ny teknik.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson på mailadress ebba.folkesson@se.experis.com. Hoppas att vi hörs snart!

Ansök nu

Ekonomichef till Play Box i Älmhult

Ekonomichef
Läs mer Jun 2
Play Box är ett bolag med stark tillväxt och många spännande satsningar framför sig. Vi söker nu en affärsinriktad Ekonomichef som lockas av en aktiv roll i den fortsatta utvecklingen. Du välkomnas till ett mindre, stabilt bolag som är en del av större, framgångsrik koncern som totalt består av sju bolag.DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Ekonomichef har du det övergripande ansvaret för ekonomi- och finansfrågor inom Play Box. Dina arbetsuppgifter består till stor del av:

* Månads- och årsbokslut
* Budget, prognoser och flerårsplaner
* Skattefrågor och myndighetskontakter
* Analyser och uppföljningar av verksamheten
* Rapportering till moderbolaget
* Finansiella frågor och likviditetsplanering mm

Med en stark tillväxt och många satsningar på gång kommer du som Ekonomichef få en aktiv roll i förvärvsprocesser och utvecklingen av bolaget. Du tillhör ledningsgruppen och arbetar nära din kollega inom ekonomi/HR som ansvarar för löpande bokföring, lön och HR. Du kommer också att ha ett nära samarbete med Play Box systerbolag samt dotterbolag i Kina.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har bred ekonomisk kunskap och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i ett mindre/medelstort bolag. Förutom dina goda kunskaper inom redovisning ser vi att du har kunskap även inom koncernredovisning. Har du erfarenhet av tillverkande företag och/eller handelsföretag ser vi mycket positivt på detta. För tjänsten krävs det goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som lockas av att få vara en del av ett växande bolag där det är viktigt att vara flexibel och kunna ställa om. Du trivs i en bred tjänst där du både arbetar operativt och strategiskt. Förutom din analytiska förmåga och expertis inom finansiella och ekonomiska frågor tror vi att det är viktigt att du har ett affärsorienterat tänk.

I den här rekryteringen samarbetar Play Box med Jefferson Wells. Ansökan görs genom att klicka på länken i annonsen på www.jeffersonwells.se. Sista ansökningsdag är den 23 juni men vi ser gärna att du söker snarast då vi arbetar med löpande urval. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Ivstam, 044-203863 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se

MER OM PLAYBOX
Playbox grundades 1995 och är ett småländskt företag med huvudkontor, lager och egen tillverkning i Älmhult. Vi har också kontor i Stockholm och ett helägt dotterbolag i Kina. På Playbox är vi idag 40 anställda i Sverige, 13 anställda i Kina och omsätter 100 Mkr. Playbox ingår i en större koncern som ett av sju bolag, koncernen omsätter ca 2,8 Mdkr. Playbox säljer all sorts pyssel för alla åldrar och kunskapsnivåer. Pysselmaterialet säljs i över 30 länder, där våra största marknader är Sverige och Tyskland. Vill du veta mer om Playbox får du gärna kika på den här filmen!

Ansök nu

Orderplanerare till Volvo CE

Orderplanerare
Läs mer Jun 9
Är du intresserad av logistik och vill vara med och utveckla order- och planeringsprocessen på Volvo Construction Equipment med kunden i fokus? I Braås, strax utanför Växjö konstruerar och producerar vi anläggningsmaskiner med fokus på en hållbar värld idag och för kommande generationer. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor och som Sveriges största konsultbolag hjälper vi dig gärna till nya utmaningar efter avslutat uppdrag.

Det här är vi, Dina nya kollegor
Hos oss får du möjligheten att ingå i ett team på åtta personer där vi tillsammans har ansvar för kontakten mot våra kunder avseende prognos, order och leveransfrågor. Vi har daglig kontakt med kunder och distributörer runt om i världen likväl som ett nära samarbete med produktion och interna funktioner för att optimera processen.

Du får möjlighet att ingå i en grupp som kan erbjuda en självständig tjänst men där stark stöttning finns inom gruppen. Stor vikt läggs vid initiativförmåga, framåtdrift och samarbete.

Vad innebär tjänsten?
* Att medverka i Order to delivery-processen, att vara involverad i frågor från regioner, dealers och distributörer. Att vara delaktig i processen från orderläggning till färdig produkt.
* Att stötta volymplaneringsprocessen, delta vid prioritering av order och validering av prognos samt skeppningsdata i ordersystemet.
* Att vara involverad i produktionsplanering, att aktivt delta i planering mot tillverkningsprocessen för att optimera utfall.
* Att ansvara för inventeringsavstämning gällande artiklar för vår interna tillverkningsprocess.

Tjänsten innebär 50 % orderplanering och 50 % inventeringsavstämning.

Vem är Du?
Vi söker dig som drivs av att arbeta med utveckling av processer samt den egna personliga utvecklingen. Som person är du noggrann, analytiskt och strukturerad i ditt arbete och du har ett flexibelt tankesätt. Vi ser att du har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga samt sätter alltid kunden i fokus. Du har lätt för att uttrycka dig på engelska både i tal såväl som skrift, då mycket av den dagliga kontakten är på engelska mot våra dealers och marknadsbolag.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik alternativt annan utbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser också att du har goda datorkunskaper och kunskap om moderna MPS-system, med fördel SAP samt goda kunskaper inom Excel. Erfarenhet av industri/produktion/lager och liknande arbete är meriterande.

Tjänsten är tidsbegränsad fram till 2024-09-30 och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss?

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi som karriärspartner erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på betald arbetstid och andra förmåner.

Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för att du lyckas på ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi anordnar även gemensamma träffar för våra konsulter för att bygga sitt yrkesnätverk.

Ansök nu

Orderplanerare till Volvo CE

Orderplanerare
Läs mer Jun 1
Är du intresserad av logistik och vill vara med och utveckla order- och planeringsprocessen på Volvo Construction Equipment med kunden i fokus? I Braås, strax utanför Växjö konstruerar och producerar vi anläggningsmaskiner med fokus på en hållbar värld idag och för kommande generationer. Vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor och som Sveriges största konsultbolag hjälper vi dig gärna till nya utmaningar efter avslutat uppdrag.

Det här är vi, Dina nya kollegor
Hos oss får du möjligheten att ingå i ett team på åtta personer där vi tillsammans har ansvar för kontakten mot våra kunder avseende prognos, order och leveransfrågor. Vi har daglig kontakt med kunder och distributörer runt om i världen likväl som ett nära samarbete med produktion och interna funktioner för att optimera processen.

Du får möjlighet att ingå i en grupp som kan erbjuda en självständig tjänst men där stark stöttning finns inom gruppen. Stor vikt läggs vid initiativförmåga, framåtdrift och samarbete.

Vad innebär tjänsten?
* Att medverka i Order to delivery-processen, att vara involverad i frågor från regioner, dealers och distributörer. Att vara delaktig i processen från orderläggning till färdig produkt.
* Att stötta volymplaneringsprocessen, delta vid prioritering av order och validering av prognos samt skeppningsdata i ordersystemet.
* Att vara involverad i produktionsplanering, att aktivt delta i planering mot tillverkningsprocessen för att optimera utfall.
* Att ansvara för inventeringsavstämning gällande artiklar för vår interna tillverkningsprocess.

Tjänsten innebär 50 % orderplanering och 50 % inventeringsavstämning.

Vem är Du?
Vi söker dig som drivs av att arbeta med utveckling av processer samt den egna personliga utvecklingen. Som person är du noggrann, analytiskt och strukturerad i ditt arbete och du har ett flexibelt tankesätt. Vi ser att du har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga samt sätter alltid kunden i fokus. Du har lätt för att uttrycka dig på engelska både i tal såväl som skrift, då mycket av den dagliga kontakten är på engelska mot våra dealers och marknadsbolag.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik alternativt annan utbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser också att du har goda datorkunskaper och kunskap om moderna MPS-system, med fördel SAP samt goda kunskaper inom Excel. Erfarenhet av industri/produktion/lager och liknande arbete är meriterande.

Tjänsten är tidsbegränsad fram till 2024-09-30 och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss?

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi som karriärspartner erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på betald arbetstid och andra förmåner.

Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för att du lyckas på ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi anordnar även gemensamma träffar för våra konsulter för att bygga sitt yrkesnätverk.

Ansök nu

Head of Software Systems till Volvo CE i Braås

Driftchef, data
Läs mer Maj 11
Volvo CE Technology i Braås expanderar för att möta branschens utmaningar inom elektrifiering, automation och uppkoppling. Vi vill också bidra till att bekämpa klimatförändringen genom att sätta upp ambitiösa vetenskapligt baserade mål. Därför strävar vi mot att uppnå noll nettoutsläpp i hela värdekedjan senast 2040, med betydande minskningar av utsläpp redan år 2030.

För att nå dessa mål söker vi nu en erfaren ledare som har kunskaper inom mjukvaruutveckling av inbyggda system / embedded, Head of Software Systems - Autonomous & Articulated Haulers. Du har drivkraften och passionen att bidra till ett fantastiskt teamwork och innovativa lösningar. Målet är att utveckla inbyggda mjukvaruapplikationer som kan möta framtida affärs- och produktbehov.

Rollbeskrivning

Som chef för en av Software Systems-avdelningarna ansvarar du för maskinprogramutvecklingen för Articulated and Autonomous Hauler-produkterna. Ditt tekniska ansvarsområde kommer att vara embedded software och systemutveckling för våra nuvarande och framtida hauler products.

Du arbetar för att bygga laget och stärka kapacitet och förmåga som helhet, och också för att utveckla individerna. Du är en del av att skapa en gemensam vision gällande teknikuppdraget för att möta de kommande utmaningarna inom automation, elektromobilitet och uppkoppling. Du har ansvar för produkten och tar därmed en ledande och aktiv roll i produktutvecklingens livscykel och kommer också bidra till utveckling av tjänsteportföljen inom digital service kopplat till våra produkter.

Du kommer att ingå i vårt Technology Management Team och därigenom bidra till den lokala teknikstrategin.

Arbetsuppgifter och ansvar:

* Ansvarig för personalutveckling, ledarskap och coachning av ditt team bestående av ca 25 ingenjörer
* Samarbeta med utvecklingsteam i en SAFe-miljö
* Hantera leveranser, resurser och utgifter inom budgetramar
* Kontinuerligt driva förbättringar av processer och arbetssätt
* Samarbeta med vårt teknikteam i Indien (Bangalore) angående resurser och leveranser
* Säkra användningen av Volvos standarder och gemensamma designriktlinjerVem är du

Vi tror att det är rätt inställning och rätt attityd som kommer att göra skillnad. Du är en positiv och flexibel ledare med förmågan att motivera och guida ditt team till framgång. Du har god teknisk färdighet och är inte rädd för att vara involverad och påverka tekniska lösningar. Samtidigt har du också förmågan att se helheten och vill bidra till att skapa lönsamhet på företagsnivå. Du är duktig på att bygga broar för informationsutbyte genom samarbete och kommunikation. Genom att ständigt sträva efter personlig och professionell utveckling av både dig själv och ditt team så kommer du att bidra till vår fortsatta framgång.

Dina kunskaper och erfarenheter

För att lyckas i din nya roll tror vi att du har följande kunskap eller erfarenhet:

* M.Sc. examen i Electrical/Data Engineering, Information systems eller motsvarande.
* Erfarenhet av mjukvaruutveckling, gärna embedded / inbyggda system
* Goda kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska i både tal och skrift.
* Ledarskapserfarenhet och är skicklig på att utveckla individer och team.
* Kunskap eller erfarenhet från något av följande områden:
* Off-road maskiner / tunga lastbilar / fordonsindustrin
* Android och Front-End utveckling
* Modellbaserad utveckling och design
* Agilt arbetssätt / Agile way of working
* Scaled Agile Framework (SAFe)
* Continuous Integration and deployment (DevOps)

Om oss

På Volvo CE i Braås, strax utanför Växjö, utvecklar vi articulated haulers och hjullastare. Vi gör allt från produktplanering, utveckling, försäljning och marknadsföring till inköp, tillverkning och montering av hela maskinen.

Vi har en stark företagskultur baserad på våra värderingar. Detta är centralt för allt vårt arbete och grunden för vårt värdebaserade ledarskap.

* Tillit - Vi respekterar och litar på varandra
* Passion - Vi har passion för det vi gör
* Förändring - Vi förändrar oss för att ligga i framkant
* Prestanda - Vi är lönsamma och kan forma vår framtid
* Kundframgång - Vi gör våra kunder till vinnare!

Vårt arbetsklimat är öppet och stödjande och vi lägger stor vikt vid en god arbetsmiljö och samarbete både inom våra avdelningar och tvärfunktionellt.

Är vi den perfekta matchen?

Du kommer att ha stor påverkan på funktionaliteten i våra framtida maskiner. Hos oss kommer du arbeta i en global miljö där du samarbetar med kollegor från våra utvecklingssajter i Eskilstuna (SWE), Bangalore (Indien) och Göteborg (SWE) för att leverera toppmoderna maskiner. Detta ger dig goda utvecklingsmöjligheter, både professionellt och personligt.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post: niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Växjö Energi söker Kraftanalytiker

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 24
Växjö Energi söker Kraftanalytiker, en strategisk tjänst där du kommer att arbeta med att planera och optimera Växjö Energis produktion av el, värme och kyla. Är du analytisk och strukturerad som person och har lätt för siffror och system så kan detta vara något för dig. Du kommer att ingå i gruppen Strategisk och operativ planering inom affärsområdet Kraft och Värme.

Om tjänsten

I din roll som Kraftanalytiker, eller analytisk Produktionsplanerare, ingår det att effektivt planera och optimera Växjö Energis produktion av el, värme och kyla och att ta fram och utföra prognoser och analyser för verksamheten kopplat till kraftmarknaden. Du kommer att ingå i gruppen Strategisk och operativ planering bestående av analytiker och specialister inom produktionsplanering, finansiell elhandel och bränslehantering inom affärsområdet Kraft och Värme, där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet och där stöttning och support till varandra är centralt. Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch. Tillsammans brinner vi för att åstadkomma en vanlig vardag och en helt annorlunda, mer hållbar framtid.

Som kraftanalytiker kommer dina arbetsuppgifter främst att vara:

* Planera och optimera produktionen för el, värme och kyla vilket gör att du dagligen kommer att vara delaktig i affärsmässiga beslut på kort och lång sikt med fokus på hela värdekedjan både från ett produktions och kundperspektiv.
* Utveckling och uppföljning av analys- och prognosmodeller.
* Att kontinuerligt arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete inom affärsområdet Kraft och Värme samt i koncernen, både på egen hand och i grupp.
* Delta i projekt inom affärsområdet för att tillsammans med dina kollegor driva verksamheten framåt.

I rollen ingår det även omvärldsbevakning av utvecklingen på kraftmarknaden och energibranschen.Profil

För att lyckas i denna roll har du relevant akademisk utbildning, exempelvis civilingenjör eller civilekonom, alternativt att du har en motsvarande praktisk arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av en tjänst med tydliga analytiska inslag.

Vi söker en medarbetare som har en god analytisk förmåga och gillar siffror. Som person har du ett intresse för den finansiella marknaden, du har ett gott affärssinne och gärna en god teknisk förståelse. Vidare är du strukturerad och noggrann, samarbetsvillig med en god social förmåga samt har en hög arbetsmoral.

Du hanterar Excel på en avancerad nivå och har lätt för att arbeta i system. Du talar och skriver flytande svenska och engelska och har lätt att kommunicera och samarbeta med både kollegorna i produktionen och på kontoret.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Växjö Energi.

Om Växjö Energi

Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder - idag och i framtiden. Läs mer om oss på veab.se.

Kontakt och Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Växjö Energi med Jefferson Wells. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på magnus.carlhielm@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 21 maj. På grund av Växjö Energis verksamhet och arbetsuppgifternas natur kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tjänster inom ekonomi | Växjö

Controller
Läs mer Maj 9
Söker du jobb som ekonomiassistent, redovisningsekonom eller Business Controller? Är du en erfaren alternativt nyexad ekonom och längtar efter utveckling och utmaningar inom ditt yrkesområde? Då har kanske vi på Jefferson Wells har nästa jobb för dig! Just nu söker vi konsulter inom ekonomi till konsultuppdrag hos våra kunder i Växjö. Läs mer nedan om rollen som ekonomikonsult och varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Som konsult hos oss på Jefferson Wells får du tillgång till utvecklande uppdrag inom ekonomi hos våra kunder. Med en anställning hos oss får du en kontinuerlig kompetensutveckling inom ditt yrke och möjlighet att själv påverka riktningen i din yrkeskarriär. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag, men du får alltid en mer detaljerad arbetsbeskrivning i samband med ett specifikt uppdrag

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bokföring och ekonomisk redovisning. Det innefattar:

* Löpande bokföring
* Redovisning av in- och utbetalningar
* Fakturahantering samt kontoavstämning.

Rollen som Redovisningsekonom kan variera stort hos våra kunder baserat på deras behov. Plattformen i uppdragen är dock alltid redovisning, där du får möjlighet bidra, fördjupa och utveckla din kompetens inom:

* Månads- kvartals- och årsbokslut
* Avstämningar
* Moms- och skattedeklarationer
* Årsredovisningar/delårsrapporter
* Analys och förbättringsarbete
* Rapportering

Det dagliga arbetet som Business Controller går i huvudsak ut på att ansvara för:

* Ekonomisk analys och rapportering.
* Bokslutsarbete
* Ge stöd åt chefer och projektledare på enheten
* Driva enhetens processer för verksamhetsplanering, budgetering och prognoser.

Din profil

För att trivas som konsult hos oss ser vi att du är en utåtriktad, positiv, prestigelös och nyfiken person. Du är noggrann och strävar efter ett effektivare sätt att genomföra arbetsuppgifterna.

Vi ser att du har några års erfarenhet i den roll som är av intresse för dig, gärna med erfarenhet från flera branscher. För samtliga roller krävs att du har goda systemkunskaper och är duktig på excel.

Kvalifikationer

* Utbildning motsvarande en civilekonom med redovisningsinriktning eller liknande utbildning och erfarenhet
* Några års erfarenhet från likande roll
* Erfarenhet och kunskap av arbete i större affärssystem
* Ska kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Factory Director to Småland/Skåne/Blekinge

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Apr 20
This is a recruitment, and you will be employed directly by the customer.The company has a leading position in the northern Europe in their product areas, but also a world leader in one of their products. They have between 100-300 employees and export their products to over 35 countries and was established for over 50 years ago. In the Nordics they have several other factories and very strong brand of high quality.

Main tasks

In this new role, the biggest focus will be on Operations and Supply Chain, especially development of factory operations according to the development roadmap. You need to take clear ownership of the factory and be a natural people leader who shows great interest in your team.

A big and dynamic challenge is to develop and continue working with change management to take the next step up in processes to thinking like a big company. We expect you to take on the responsibility with great engagement and participate in the development and steering of the organization.

Other tasks:

* Budgeting and cost control of the factory
* Factory's operational delivery daily management and targets execution
* Planning för short-term and long-term capacity
* Implementation of the production methods and technology
* Development of capabilities and ways of working

You are placed in the factory in the region Småland/Skåne/Blekinge and under the first year it requires full attendance, and you will report to the CEO.Your profile

The position requires strong abilities in leading change, managing interaction with stakeholders. As a person you are an inspiring leader, and your goal is to develop motivation and knowledge within your team. You build trust in the organization, delegates and involve your team. Your goal is to achieve world class performance. Communication and ability to inspire are therefore core skills. You have successful experience from networking effectively through a diverse contact base and building enduring relationships across functional and geographical areas.

You have several years of experience as a Head of production, Director of a Unit or a Plant manager and ready for next challenge. Good understanding in Supply Chain is an extra plus.
You have a Master's degree in engineering or similar, or get the right knowledge in other ways.

* Results orientation and strong commitment to objectives
* Great execution capabilities
* Capability to work in the cross functional teams and groups
* Good communication, influencing and presentation skills, both in Swedish and English
* Strong people leader with capabilities to create clarity and lead changes firmly both in local level and in relation to teams in other, also international functions.

For more information, please contact:
Jefferson Wells recruiter Thomas Andersson 070-276 9953.
Please apply through www.jeffersonwells.se, the application needs to be in English.
The position should be filled immediately, and the recruitment work is therefore ongoing during the application period.

Ansök nu

IT-arkitekt till Södra Skog i Växjö!

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Apr 11
IT-arkitektur är idag en självklar och viktig del av Södras verksamhet. För att kunna möta Södra skogs framtida behov av stabila IT-lösningar söker vi nu en IT-arkitekt! Är du en driven person som är bra på att samarbeta och vill skapa värde utifrån data, digitalisering och innovation? Då kan du vara den vi söker till vårt team på Södra Skog! Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande gör vi det tillsammans!Är du en driven IT-arkitekt som vill ta dina tekniska kunskaper för att fortsätta lära och utvecklas.? Då är detta din chans att göra verklig skillnad! Hos oss får du möjlighet att vara en del av en spännande digitaliseringsresa och driva innovation och effektivitet framåt.

Som en del av vårt team på Södras huvudkontor i Växjö, en trygg arbetsgivare med djupa lokala rötter, har du möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna, hållbara material och bidra till en grönare framtid. Du kommer bli en del av enheten Digital Utveckling på Södra skog, bestående av 9 engagerade medarbetare med olika kompetenser inom processutveckling, projektledning och IT-arkitektur. Du kommer även att ingå i ett centralt arkitektforum med möjlighet till erfarenhetsutbyte och strategiskt fokus.

Vår organisation värdesätter samarbete, lärande och utvecklingsmöjligheter. Vi sätter stort värde på din utveckling och är måna om att du ska trivas och må bra. Hos oss får du möjlighet att ta dig an utmanande projekt med fokus på smarta, stabila och innovativa lösningar. Så, om du söker en arbetsplats som uppmuntrar till kreativitet, lärande och personlig utveckling, då är du på rätt ställe. Vi ser fram emot att ha dig som en del av vårt team!

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som IT-arkitekt på Södra Skog kommer du att arbeta med design och implementering av nya lösningar samt vidareutveckling av befintliga lösningar. Vi ser gärna att du utmanar organisationen i frågor om utveckling och strategiskt arbete, samt se till att Södra Skog rör sig i rätt riktning. Du kommer utifrån ett helhetsperspektiv fungera som länken mellan tekniken, verksamheten och användarna. Arkitektgranskningar, workshops och lösningsförslag ingår i rollen, liksom analys, optimering och förbättring av både tekniska och affärsmässiga processer.

Arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter och du kommer att ses som en av nyckelspelarna för Södras Skogs digitala utveckling. Tillsammans med ett team av Processutvecklare, Projektledare och IT-arkitekter kommer du att jobba nära verksamheten, vilket bland annat innebär att;

* Vara spindeln i nätet och långsiktigt driva Södra Skogs arkitekturkarta.
* Arbeta på en taktisk samt strategisk nivå.
* Bidra till den koncernövergipande arkitekturfunktionen.
* Bidra i gemensamma Arkitektforum vid utveckling av framtidaDin bakgrund och erfarenhet

Vi tror att du har minst 3-5års erfarenhet som IT-arkitekt/Lösningsarkitekt. För att trivas i rollen gillar du att analysera och förbättra system och processer. Din nyfikenhet leder dig själv och verksamheten till nya kreativa och hållbara lösningar och metoder. Du är tekniskt intresserad och håller dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna. Din IT-bakgrund kan vara varierande, men vi uppskattar om du har erfarenhet från följande;

* Utbildning inom IT/Datavetenskap/Systemvetare och/eller motsvarande erfarenhet.
* Kunskap inom, molnarkitektur, integrationer, infrastruktur och/eller mjukvaruutveckling.
* God förståelse för Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 och/eller andra likvärdiga system
* Vana av att driva förändringsarbete och agerat brygga mellan verksamhet och IT
* Goda kommunikativa egenskaper, och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

* Förmågan att förverkliga affärskrav till hållbara och användarvänliga lösningar
* Kunskap om utvecklingsprocesser och projektmetodik
* Förståelse och erfarenhet av arkitektverktyg och -ramverkDina personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är samarbetsvillig, kommunikativ och engagerad som person. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strategiskt tänk, och förmåga att koordinera och analysera verksamhetens behov. Vi söker dig som gillar utmaningar och är van vid att arbeta på ett flexibelt sätt. Du har god förmåga att leda ditt eget arbete och stötta andra för att tillsammans skapa hållbara helhetslösningar. Som person är du relationsskapande, och har ett diplomatiskt förhållningssätt till din omgivning. Du inser att tydlighet och kommunikation är en förutsättning för att navigera rätt i en stor organisation med komplexa system och processer där samspelet mellan verksamhet och IT sker dagligen. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där du har stor frihet att ta ansvar och att påverka det dagliga arbetet.Om oss på Södra

Vi satsar också strategiskt på innovation för att utveckla nya hållbara och klimatsmarta produkter baserade på den förnybara skogsråvaran. Dessutom arbetar vi medvetet med att introducera digitala lösningar i alla delar av verksamheten, med allt från appar och drönare som underlättar skogsbruket, till automatiserade och uppkopplade industrier samt digitala kunderbjudanden. Som medarbetare på Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Läs gärna mer om oss här: www.sodra.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Strategisk IT-Projektledare till Södra Skog, Växjö!

Projektledare, IT
Läs mer Mar 27
Är du en person med passion för IT och Teknologi, har förmågan att leda projekt och en strävan efter att göra skillnad? Då är detta en möjlighet för dig! Som strategisk IT-Projektledare på Södra Skog kommer du arbeta med en mängd varierande IT-projekt och utveckla IT-lösningar i en dynamisk miljö tillsammans med engagerade kollegor. Du får chansen att skapa framtidens lösningar med fokus på hållbarhet, och innovation.Vår ambition är att ha branschens bästa IT-lösningar vilket vi utmanar oss själva med. Vårt sammansvetsade team med projektledare är en starkt bidragande del i den ambitionen och vi vill gärna ha med dig också!

Vad kan vi erbjuda dig?
En del ser en skog. Vi ser förnybar råvara, klimatnytta, långsiktig ekonomisk tillväxt och innovationskraft som aldrig slutar växa. Hos oss kommer du vara med och bidra till långsiktig hållbarhet och tillsammans med oss kommer du att upptäcka hur. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Södras huvudkontor i Växjö. Du kommer bli en del av enheten Digital utveckling, bestående av nio engagerade medarbetare med olika kompetenser inom processutveckling, projektledning och IT-arkitektur. Förutom det, har vi på Södra såklart kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag, möjlighet att hyra stugor, lägenheter och tillgång till gym i källaren. Läs mer här om våra förmåner och vad vi erbjuder dig.Dina framtida arbetsuppgifter
Som Strategisk IT-Projektledare på Södra har du en central roll och ett övergripande samordningsansvar för hela Södra Skogs projektportfölj. Du får här chansen att kombinera en strategisk planeringsfunktion med att driva utvecklingsprojekt inom IT och därmed påverka vår digitaliseringsresa framåt. I rollen som IT-Projektledare ansvarar du för att projektet med effektivitet och god kvalitet når överenskomna mål inom tid, kostnad och scope. Arbetet som Strategisk IT-Projektledare är omväxlande och utmanande och ger dig möjlighet att arbeta med projekt av varierad storlek mot flera delar av Södras verksamheter. Du ansvarar för att tillsammans med verksamheten säkerställa kvalitativa beslutsunderlag i projektens uppstartskede och därefter säkerställa att de genomförs enligt given prioritering och utvecklingsplan. Det är du i rollen som Strategisk projektledare som ser till att det alltid finns en uppdaterad roadmap och utvecklingsplan för projektportföljen. Här kommer du även vara en sammanhållande länk för leverantörsträffar samt säkerställa resurskapacitet för att kunna leverera enligt roadmap. I rollen skapar, utvecklar och upprätthåller du goda kundrelationer som förutsätter ett nära samarbete med övriga kollegor, med starkt driv mot det gemensamma målet. På Södra anordnas med jämna mellanrum projektledarträffar där du kommer att ha förmånen att nätverka med projektledare över hela Södras verksamhetsområden och utbyta erfarenheter om t.ex. projektprocessen, förändringsledning, verktyg med mera.

I rollen ingår det att;

* driva komplexa digitala projekt
* agera strategisk rådgivare åt verksamheten
* leda och kommunicera förändringar
* arbeta självständigt med planering, resursfördelning, prioritering samt koordinering.
* bidra till strukturer och processer för verksamhetsutvecklingVem är du?
Du som söker är en affärsmässig, erfaren och kommunikativ Projektledare som har ett genuint intresse för förändringsledning och IT-projekt. Du drivs av att utveckla, leda och engagera individer, grupper och organisation mot uppsatta mål. Som person är du trygg, lyhörd och anpassningsbar. Vi tror att du är flexibel, tar dig an av nya uppgifter på ett nyfiket sätt och ser lösningar på problem. För att lyckas i rollen som Strategisk IT-Projektledare är du prestigelös och tycker om att skapa goda relationer och samarbeten samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du har kunskap i Microsoft och Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Utöver det ser vi gärna att du som söker har:

* Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
* Erfarenhet av IT-projekt och agil projektledning.
* Kompetens inom Projektstyrning och projektplanering
* Kunskap om Project for the web och hur projektportföljen bör hanteras och visualiseras
* B-körkortOm oss på Södra

På Södra är vi 3 000 medarbetare som ser det som vår främsta uppgift att förädla de 52 000 ägarnas skogsråvara till förnybara, klimatsmarta produkter. Det är så vi skapar lönsamhet. Vår verksamhet sträcker sig från produkter som pappersmassa och trävaror, till områden som förnybar energi, byggsystem och textilmassa. Produkterna exporteras sedan till en internationell marknad.

Vi satsar också strategiskt på innovation för att utveckla nya hållbara och klimatsmarta produkter baserade på den förnybara skogsråvaran. Dessutom arbetar vi medvetet med att introducera digitala lösningar i alla delar av verksamheten, med allt från appar och drönare som underlättar skogsbruket, till automatiserade och uppkopplade industrier samt digitala kunderbjudanden.

Läs gärna mer om oss här: www.sodra.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-arkitekt till Södra Skog i Växjö!

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Mar 17
IT-arkitektur är idag en självklar och viktig del av Södras verksamhet. För att kunna möta Södra skogs framtida behov av stabila IT-lösningar söker vi nu en IT-arkitekt! Är du en driven person som är bra på att samarbeta och vill skapa värde utifrån data, digitalisering och innovation? Då kan du vara den vi söker till vårt team på Södra Skog! Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande gör vi det tillsammans!Är du en driven IT-arkitekt som vill ta dina tekniska kunskaper för att fortsätta lära och utvecklas.? Då är detta din chans att göra verklig skillnad! Hos oss får du möjlighet att vara en del av en spännande digitaliseringsresa och driva innovation och effektivitet framåt.

Som en del av vårt team på Södras huvudkontor i Växjö, en trygg arbetsgivare med djupa lokala rötter, har du möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna, hållbara material och bidra till en grönare framtid. Du kommer bli en del av enheten Digital Utveckling på Södra skog, bestående av 9 engagerade medarbetare med olika kompetenser inom processutveckling, projektledning och IT-arkitektur. Du kommer även att ingå i ett centralt arkitektforum med möjlighet till erfarenhetsutbyte och strategiskt fokus.

Vår organisation värdesätter samarbete, lärande och utvecklingsmöjligheter. Vi sätter stort värde på din utveckling och är måna om att du ska trivas och må bra. Hos oss får du möjlighet att ta dig an utmanande projekt med fokus på smarta, stabila och innovativa lösningar. Så, om du söker en arbetsplats som uppmuntrar till kreativitet, lärande och personlig utveckling, då är du på rätt ställe. Vi ser fram emot att ha dig som en del av vårt team!

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som IT-arkitekt på Södra Skog kommer du att arbeta med design och implementering av nya lösningar samt vidareutveckling av befintliga lösningar. Vi ser gärna att du utmanar organisationen i frågor om utveckling och strategiskt arbete, samt se till att Södra Skog rör sig i rätt riktning. Du kommer utifrån ett helhetsperspektiv fungera som länken mellan tekniken, verksamheten och användarna. Arkitektgranskningar, workshops och lösningsförslag ingår i rollen, liksom analys, optimering och förbättring av både tekniska och affärsmässiga processer.

Arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter och du kommer att ses som en av nyckelspelarna för Södras Skogs digitala utveckling. Tillsammans med ett team av Processutvecklare, Projektledare och IT-arkitekter kommer du att jobba nära verksamheten, vilket bland annat innebär att;

* Vara spindeln i nätet och långsiktigt driva Södra Skogs arkitekturkarta.
* Arbeta på en taktisk samt strategisk nivå.
* Bidra till den koncernövergipande arkitekturfunktionen.
* Bidra i gemensamma Arkitektforum vid utveckling av framtidaDin bakgrund och erfarenhet

Vi tror att du har minst 3-5års erfarenhet som IT-arkitekt/Lösningsarkitekt. För att trivas i rollen gillar du att analysera och förbättra system och processer. Din nyfikenhet leder dig själv och verksamheten till nya kreativa och hållbara lösningar och metoder. Du är tekniskt intresserad och håller dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna. Din IT-bakgrund kan vara varierande, men vi uppskattar om du har erfarenhet från följande;

* Utbildning inom IT/Datavetenskap/Systemvetare och/eller motsvarande erfarenhet.
* Kunskap inom, molnarkitektur, integrationer, infrastruktur och/eller mjukvaruutveckling.
* God förståelse för Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 och/eller andra likvärdiga system
* Vana av att driva förändringsarbete och agerat brygga mellan verksamhet och IT
* Goda kommunikativa egenskaper, och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

* Förmågan att förverkliga affärskrav till hållbara och användarvänliga lösningar
* Kunskap om utvecklingsprocesser och projektmetodik
* Förståelse och erfarenhet av arkitektverktyg och -ramverkDina personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är samarbetsvillig, kommunikativ och engagerad som person. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strategiskt tänk, och förmåga att koordinera och analysera verksamhetens behov. Vi söker dig som gillar utmaningar och är van vid att arbeta på ett flexibelt sätt. Du har god förmåga att leda ditt eget arbete och stötta andra för att tillsammans skapa hållbara helhetslösningar. Som person är du relationsskapande, och har ett diplomatiskt förhållningssätt till din omgivning. Du inser att tydlighet och kommunikation är en förutsättning för att navigera rätt i en stor organisation med komplexa system och processer där samspelet mellan verksamhet och IT sker dagligen. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där du har stor frihet att ta ansvar och att påverka det dagliga arbetet.Om oss på Södra

Vi satsar också strategiskt på innovation för att utveckla nya hållbara och klimatsmarta produkter baserade på den förnybara skogsråvaran. Dessutom arbetar vi medvetet med att introducera digitala lösningar i alla delar av verksamheten, med allt från appar och drönare som underlättar skogsbruket, till automatiserade och uppkopplade industrier samt digitala kunderbjudanden. Som medarbetare på Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Läs gärna mer om oss här: www.sodra.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Experis Academy Program | Fullstackutvecklare | Växjö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 16
Drömmer du om att arbeta med programmering? Kickstarta din karriär som fullstackutvecklare redan i år! Få praktisk erfarenhet, utbildning från seniora utvecklare och möjlighet att få arbeta med de senaste teknologierna. Ansök idag och ta första steget mot din dröm i juli 2023!

Experis Academy ger dig möjligheten att välja och påverka inriktning på programmet - allt efter dina ambitioner och intresseområden. För sommaren 2023 kommer du ha chansen att välja mellan:

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript

Vad får jag av att gå Experis Academy Program?

Under tre intensiva månader får du en praktisk vidareutbildning med lön, som är anpassad efter vad arbetsmarknaden söker, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vi tror på att ge våra deltagare en unik upplevelse genom att ge dem de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas inom IT-branschen:

* Lön och lärarledd IT-utbildning på tre månader från dag ett
* Utbildning som följer metodiken Accelerated Learning och är i högt tempo (upp till flera hundra timmar av kodande!) som varvar teori med praktiska övningar
* Lärare som själva är seniora utvecklare och har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet
* Möjlighet att ta en extern certifiering inom den inriktning du går
* Etablera ett brett nätverk och kontakter i IT-branschen
* En 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser efter utbildningsperioden
* Möjlighet att bli anställd hos företaget du arbetat på efter avslutad IT-utbildning

Vilka tidigare erfarenheter behöver jag?

* Har en 2-årig utbildning från yrkeshögskola eller 3-5 år från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren
* Motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* Läst programmeringskurser och har en passion för kodning
* Har ambitioner om att jobba som fullstackutvecklare eller systemutvecklare
* Gillar att samarbeta med andra och söker ständigt nya utmaningar
* Talar och skriver flytande svenska och engelska obehindrat

Ett urval av teknologier under programmet, beroende på din inriktning:

Fullstack Java/JavaScript
Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Fullstack .NET/JavaScript
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Vill du utmana dig inom Microsoft-världen eller grotta ned dig i Javans bredd och syntaxer?Vilka är Experis Academy?
Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis och ManpowerGroup-koncernen. Vi har lång erfarenhet inom HR och IT och har utvecklat vårt Academy-program genom åren i Sverige, Norden och Europa. Vi erbjuder inte bara utbildning och uppdrag hos Sveriges ledande företag, utan också coachning under anställningstiden hos oss för att hjälpa dig att utveckla både tekniska och mjuka färdigheter som krävs för att arbeta inom IT-branschen.

Kursstart: 3 juli 2023
Studietid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning: På vårt kontor i Växjö. Vi kör denna omgång programmet i Göteborg, Skövde, Stockholm, Malmö, Växjö och Karlskrona. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig åt.

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på academy@se.experis.com om du har några frågor.

Ansök nu

IT-Projektledare till Södra Skog i Växjö!

Projektledare, IT
Läs mer Mar 14
Är du en passionerad Tech-entusiast som brinner för förbättring, att skapa verksamhetsnytta genom struktur och projektledning? Har du förmågan att leda projekt och en strävan efter att göra skillnad? Då är detta en chans du inte vill missa! Som projektledare på Södra Skog kommer du kasta dig in i en spännande värld av mångfacetterade IT-projekt och IT-lösningar. Här får du möjlighet att jobba med engagerade kollegor i en dynamisk miljö!

Vår ambition är att ha branschens bästa IT-lösningar vilket vi utmanar oss själva med. Vårt sammansvetsade team med projektledare är en starkt bidragande del i den ambitionen och vi vill gärna ha med dig också!Vad kan vi erbjuda dig?
En del ser en skog. Vi ser förnybar råvara, klimatnytta, långsiktig ekonomisk tillväxt och innovationskraft som aldrig slutar växa. Hos oss kommer du vara med och bidra till långsiktig hållbarhet och tillsammans med oss kommer du att upptäcka hur. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Södras huvudkontor i Växjö. Du kommer bli en del av enheten Digital utveckling, bestående av nio engagerade medarbetare med olika kompetenser inom processutveckling, projektledning och IT-arkitektur. Förutom det, har vi på Södra såklart kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag, möjlighet att hyra stugor, lägenheter och tillgång till gym i källaren. Läs mer här om våra förmåner och vad vi erbjuder dig.Dina framtida arbetsuppgifter
Som Projektledare på Södra får du chansen att driva komplexa och digitala utvecklingsprojekt inom IT. Rollen som Projektledare ansvarar du för att projektet med effektivitet och god kvalitet når överenskomna mål inom tid, kostnad och scope. Arbetet som IT-Projektledare är omväxlande och utmanande och ger dig möjlighet att vara med från start till mål. Du arbetar med projekt av varierad storlek mot flera delar av Södras verksamheter.

Som Projektledare på Södra kommer du att jobba med Södras projektmodell för digitaliseringsprojekt. Du kommer också ha förmånen genom nätverksträffar utbyta erfarenheter med andra projektledare inom alla Södras verksamhetsområden. I rollen skapar, utvecklar och upprätthåller du goda kundrelationer som förutsätter ett nära samarbete med övriga kollegor, med starkt driv mot det gemensamma målet.

I rollen ingår det att;

* Driva komplexa digitala projekt
* Agera strategisk rådgivare åt verksamheten
* Leda och kommunicera förändringar
* Arbeta självständigt med planering, resursfördelning, prioritering samt koordinering
* Bidra till strukturer och processer för verksamhetsutveckling

Vem är du?
Du som söker är en affärsmässig, erfaren och kommunikativ Projektledare som har ett genuint intresse för förändringsledning och IT-projekt. Du drivs av att utveckla, leda och engagera individer, grupper och organisation mot uppsatta mål. Som person är du trygg, lyhörd och anpassningsbar. Vi tror att du är flexibel, tar dig an av nya uppgifter på ett nyfiket sätt och ser lösningar på problem.

För att lyckas i rollen som Projektledare är du prestigelös och tycker om att skapa goda relationer och samarbeten, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du har kunskap inom Microsoft och Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Utöver det ser vi gärna att du som söker har:

* Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
* Mycket god kompetens och erfarenhet av IT-projekt, och gärna agil projektledning
* Förståelse för skoglig verksamhet är extra meriterande
* B-körkortOm oss på Södra

På Södra är vi 3 000 medarbetare som ser det som vår främsta uppgift att förädla de 52 000 ägarnas skogsråvara till förnybara, klimatsmarta produkter. Det är så vi skapar lönsamhet. Vår verksamhet sträcker sig från produkter som pappersmassa och trävaror, till områden som förnybar energi, byggsystem och textilmassa. Produkterna exporteras sedan till en internationell marknad.

Vi satsar också strategiskt på innovation för att utveckla nya hållbara och klimatsmarta produkter baserade på den förnybara skogsråvaran. Dessutom arbetar vi medvetet med att introducera digitala lösningar i alla delar av verksamheten, med allt från appar och drönare som underlättar skogsbruket, till automatiserade och uppkopplade industrier samt digitala kunderbjudanden.

Läs gärna mer om oss här: www.sodra.comFrågor och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Södra med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och specialister. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com. Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Processutvecklare till Södra Skog i Växjö!

Processansvarig, ITIL
Läs mer Mar 10
Är du en passionerad Processutvecklare med stort intresse för verksamhetsutveckling? Har du även kunskaper inom produktion och flöden ur ett IT - perspektiv? Då är detta din chans att göra skillnad! Vi söker nu Processutvecklare till Södra Skog! Här har du möjlighet att arbeta med processer, verksamhetsutveckling och IT. Tillsammans med engagerade kollegor får du chansen att skapa framtidens lösningar, med fokus på hållbarhet och innovation!

Är du en passionerad Processutvecklare som vill ta ditt digitala kunnande till nya höjder? Då är detta din chans att göra verklig skillnad! Hos oss får du möjlighet att vara en del av en spännande digitaliseringsresa och driva innovation och effektivitet framåt. Som en del av vårt team på Södras huvudkontor i Växjö, en trygg arbetsgivare med djupa lokala rötter, har du möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna, hållbara material och bidra till en grönare framtid. Du kommer bli en del av enheten Digital utveckling, bestående av nio engagerade medarbetare med olika kompetenser inom processutveckling, projektledning och IT-arkitektur. Låt oss tillsammans skapa de för att driva vår verksamhet framåt och göra skillnad på vårt samhälle och miljö!

Vår organisation värdesätter samarbete, lärande och utveckling. Det finns mycket kompetens i teamet och möjlighet till utbyte av kunskap och erfarenhet. Här får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. Hos oss får du möjlighet att jobba med utmanande projekt med fokus på smarta, stabila och innovativa lösningar. Så, om du söker en arbetsplats som uppmuntrar till kreativitet, lärande och personlig utveckling, då är du på rätt ställe. Vi ser fram emot att ha dig som en del av vårt team!Ansvar och arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för att utveckla och effektivisera Södra skog med hjälp av moderna IT-systemlösningar. Detta genom koordinering av utvecklingsbehov och kontinuerlig kommunikation mellan verksamhet, processägare samt enheten digital utveckling. Det kan handla om att delta i och driva utvecklings- och förändringsprojekt kopplat till lagersystem (WMS), förvaltning, IT-flöden och arbetsprocesser.

* Driva och säkerställa, vidareutveckling av Södras IT-system för att möta företagets mål och strategi inom processen
* Ansvarar för samtliga digitala förändringar som är kopplade till definierad process
* Process- och verksamhetsspecialist för system och arbetsrutiner kopplade till definierad process
* Samordnar kommunikation mellan IT-projekt och verksamhet
* Aktiv och engagerad i gemensamma processforum
* Rapporterar och upprätthåller förändringsbehov och status till chefen för digital utveckling
* Planera tester

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker en passionerad person som brinner för process- och verksamhetsutveckling! Har du erfarenhet av D365 Warehouse managementsystem, D365 Finance & Operation och IT-orienterade processflöden? Fantastiskt! Om du dessutom har god förståelse för tillgänglighet och licensregler så är det extra plus. Vi ser gärna att du känner igen dig i ett eller flera av nedan kompetensområden;

* Eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet inom IT eller Teknik. Du kan även ha en bakgrund inom Skogsbranschen.
* Erfarenhet av projektledning, projektarbete, systemledning, eller förvaltning enligt standardiserade metoder.
* Erfarenhet och kunskap om processbaserat arbetssätt
* Kunskap om Microsoft D365
* Stödjande till förvaltningen, delta i CAB/Sprint samt prioritering av ärenden
* Kunskap om skogligt arbete, skogliga analyser, data eller logistik i skogsbranschen är extra meriterande.
* Erfarenheter av att i komplexa miljöer omsätta verksamhetens behov på IT-stöd till en realiserbar lösning och målbild.
* Erfarenhet av systemtester, funktionstester ur ett användarperspektiv.Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar, är van vid förändringar, och att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där du har stora stor frihet att ta ansvar och att påverka det dagliga arbetet. Som person trivs du med att samarbeta, har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. För att lyckas i denna roll tror vi du behöver vara pedagogisk, kunna anpassa kommunikationen, för att kunna förklara och interagera med verksamheten på ett framgångsrikt sätt. Du är självgående, prestigelös, och analytisk samt har förmåga att förstå verksamhetens behov ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid lärande och utveckling, och söker därför en person som är nyfiken och gillar att dela med sig av sin kunskap.

Om oss på Södra

På Södra är vi 3 000 medarbetare som ser det som vår främsta uppgift att förädla de 52 000 ägarnas skogsråvara till förnybara, klimatsmarta produkter. Det är så vi skapar lönsamhet. Vår verksamhet sträcker sig från produkter som pappersmassa och trävaror, till områden som förnybar energi, byggsystem och textilmassa. Produkterna exporteras sedan till en internationell marknad. Vi satsar också strategiskt på innovation för att utveckla nya hållbara och klimatsmarta produkter baserade på den förnybara skogsråvaran. Dessutom arbetar vi medvetet med att introducera digitala lösningar i alla delar av verksamheten, med allt från appar och drönare som underlättar skogsbruket, till automatiserade och uppkopplade industrier samt digitala kunderbjudanden. Läs gärna mer om oss här: www.sodra.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Processutvecklare GIS till Södra Skog i Växjö!

Processansvarig, ITIL
Läs mer Mar 10
Är du en passionerad Processutvecklare med stort intresse för verksamhetsutveckling? Har du även kunskaper inom GIS, fjärranalys eller drönarteknik? Då är detta din chans att göra skillnad! Vi söker nu en Processutvecklare GIS till Södra Skog! Här har du möjlighet att arbeta med processer, verksamhetsutveckling och IT. Här får du tillsammans med engagerade kollegor, chansen att skapa framtidens lösningar med fokus på hållbarhet och innovation!

Är du en passionerad Processutvecklare som vill ta ditt digitala kunnande till nya höjder? Då är detta din chans att göra verklig skillnad! Hos oss får du möjlighet att vara en del av en spännande digitaliseringsresa och driva innovation och effektivitet framåt. Som en del av vårt team på Södras huvudkontor i Växjö, en trygg arbetsgivare med djupa lokala rötter, har du möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna, hållbara material och bidra till en grönare framtid. Du kommer bli en del av enheten Digital utveckling, bestående av nio engagerade medarbetare med olika kompetenser inom processutveckling, projektledning och IT-arkitektur. Låt oss tillsammans skapa de smartaste och mest innovativa lösningarna för att driva vår verksamhet framåt och göra skillnad på vårt samhälle och miljö!Ansvar och arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för att utveckla och effektivisera Södra skog med hjälp av moderna IT-systemlösningar. Detta genom koordinering av utvecklingsbehov och kontinuerlig kommunikation mellan verksamhet, processägare samt enheten digital utveckling. I rollen kommer du få möjlighet att delta i och driva utvecklingsprojekt med nyttjande av GIS/GIT. Det kan handla om IT-nära förvaltning av GIS-plattformar och -klienter, datahantering, fjärranalys och utvärdering av nya datakällor inom geografisk data och skoglig analyser.

* Driva och säkerställa vidareutveckling av Södras IT-system för att möta företagets mål och strategi inom processen
* Ansvarar för samtliga digitala förändringar som är kopplade till definierad process
* Process- och verksamhetsspecialist för system och arbetsrutiner kopplade till definierad process
* Samordnar kommunikation mellan IT-projekten och verksamheten
* Aktiv och engagerad i gemensamma processforum
* Rapporterar och upprätthåller förändringsbehov och status till chefen för Digital utveckling
* Drönarsamordning och utveckling av drönaranvändning
* Planera tester

Din bakgrund och erfarenhet

Vi ser gärna att du känner igen dig i ett eller flera av nedan kompetensområden;

* Eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet inom IT, som GIS- Ingenjör eller skoglig utbildning. Du kan även ha en bakgrund inom skogsbranschen, myndigheter som möter de areella näringarna eller Lantmäteri.
* Kunskap om skogligt arbete och metoder relaterade till GIS, skogliga analyser eller logistik i skogsbranschen.
* Erfarenheter av att i komplexa miljöer omsätta verksamhetens behov på IT-stöd till en realiserarbar lösning och målbild.
* Erfarenhet av projektledning, projektarbete, systemutveckling, eller förvaltning enligt standardiserade metoder.
* Drönarkörkort och kunskap om regelverk, appar och verktyg relaterat kring drönare.Vi söker en passionerad person som brinner för GIS och fjärranalys! Har du erfarenhet av ArcGIS, QGIS, Heureka eller FME? Fantastiskt! Vi ser även positivt på erfarenhet inom fjärranalys, skillnadsanalyser, vitalitetsanalyser och andra tekniker för att analysera bildmaterial. Om du dessutom har god förståelse för tillgänglighet och egenskaperna för öppna och licensierade datakällor samt Heureka, så är det extra imponerande. Vi söker Dig som är villig att utforska GIS och fjärranalys och som har en stark vilja att växa och lära sig mer.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar och är van vid att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där du har stora stor frihet att ta ansvar och att påverka det dagliga arbetet. Som person trivs du med att samarbeta, har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. För att lyckas i denna roll behöver du vara nyfiken, analytisk och har förmåga att förstå verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid lärande och utveckling och söker därför en person som är villig att dela med sig av sin kunskap och uppskattar erfarenhetsutbyte.

Om oss på Södra

På Södra är vi 3 000 medarbetare som ser det som vår främsta uppgift att förädla de 52 000 ägarnas skogsråvara till förnybara, klimatsmarta produkter. Det är så vi skapar lönsamhet. Vår verksamhet sträcker sig från produkter som pappersmassa och trävaror, till områden som förnybar energi, byggsystem och textilmassa. Produkterna exporteras sedan till en internationell marknad.

Vi satsar också strategiskt på innovation för att utveckla nya hållbara och klimatsmarta produkter baserade på den förnybara skogsråvaran. Dessutom arbetar vi medvetet med att introducera digitala lösningar i alla delar av verksamheten, med allt från appar och drönare som underlättar skogsbruket, till automatiserade och uppkopplade industrier samt digitala kunderbjudanden.

Läs gärna mer om oss här: www.sodra.comFrågor och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Södra med Experis. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com. Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kommunikationsansvarig varumärke & sponsring till Sveaskog

Marknadskommunikatör
Läs mer Mar 14
Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vi erbjuder dig skogen - ett av våra viktigaste verktyg för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Dessutom en vacker arbetsplats. För att motverka hotet från klimatförändringar och mot den biologiska mångfalden behöver vi skogsmark och skogsråvara. Sveaskog är statens skogsbolag och vår uppgift är att leverera skogsråvara och förvalta skogsmarken. För att klara detta på ett långsiktigt hållbart sätt har Sveaskog antagit ett program för hållbart skogsbruk.

Nu behöver vi fler intresserade och entusiastiska medarbetare som vill vara med på den resan.

Om tjänsten

I rollen som kommunikationsansvarig för varumärke och sponsring på Sveaskog tillhör du kommunikationsavdelningen och rapporterar till kommunikationschefen. Vårt ansvar är att proaktivt styra, utveckla och samordna Sveaskogs kommunikationsarbete samt att vara ett strategiskt och operativt kommunikationsstöd till VD och övriga bolaget. I rollen som kommunikationsansvarig driver och utvecklar du bolagets varumärken och sponsringsarbete. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och fortsätta utveckla vårt arbete inom kommunikationsavdelningen. Enheten ser för närvarande över bolagets varumärkesplattform.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Övergripande ansvar för att vårda, realisera och utveckla primärt Sveaskogs modervarumärke men även Svenska Skogsplantor och Mörrums Kronlaxfiske
* Utveckla och förvalta varumärkesmanualer
* Ansvara för den grafiska profilen och tillsammans med kollegorna ansvara för att varumärkesidentiteten (varumärkesplattform och grafisk profil) efterlevs i alla kanaler - både externt och internt
* Bidra till att stärka företagets varumärke och förmedla företagets övergripande strategiska budskap i egna, förtjänade och köpta kanaler
* Vid behov utveckla varumärkesarbetet i enlighet med strategi och affärsplan
* Strategisk utveckling av Sveaskogs Employer Branding och Employer Experience tillsammans med HR
* Ansvar för att följa upp, analysera och agera på Sveaskogs nöjdindex-undersökningar, varumärkesexponering och anseendeindex
* Ansvara för Sveaskogs sponsorsamarbeten och åtaganden samt förbereda ärenden för beslut i Sponsringsrådet

Kommunikationsavdelningen består i nuläget av nio medarbetare placerade på olika orter i landet. Denna tjänst är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm, alternativt på någon av våra andra kontorsorter med mycket goda kommunikationsmöjligheter för resor inom Sverige.

Om dig

Du har flera års varumärkeserfarenhet från liknande roll och vana att arbeta strategiskt och operativt med sponsring. Vidare har du erfarenhet av projektledning och gärna erfarenhet av att arbeta med Employer Branding. Vår bransch är i förändring, vilket ställer krav på din förmåga att se sammanhang. Du har en god förmåga att strukturera, leda och hantera ditt eget arbete och mycket god förmåga att arbeta med såväl analyser som strategiska frågor.

Vi söker dig som har:

* Universitets- eller högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring eller annan relevant akademisk utbildning
* Erfarenhet av att självständigt arbeta med varumärkesutveckling och -vård
* God kunskap om betydelsen av ett sammanhållet grafiskt uttryck i en bred verksamhet
* Erfarenhet av sponsringsarbete
* Erfarenhet av projektledning
* Vana av brett kommunikationsarbete och grundläggande kunskaper inom content för bild, rörligt, webb och sociala medier
* God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är självständig och ansvarstagande med god förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Du har förmåga att kunna växla mellan planerat och händelsestyrt arbete.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Sveaskog med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@jeffersonwells.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner är för Ledarna Thomas Esbjörnsson, tel 010-544 99 75, för Akademikerföreningen Sara Östh, tel 010-544 97 11 och för Unionen Stig Sjöberg 08-655 90 58.

Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Ansök nu

Teamleader Installation Solceller till 1komma5° i Växjö

Tak- och tätskiktsmontör
Läs mer Mar 17
Har du erfarenhet av solcellsmontering? Lockas du av att ta ett större ansvar och vill bli en del av Sveriges ledande solcellsleverantör? Vi söker dig som vill arbeta på ett bolag med hög förändringstakt och korta beslutsvägar där det gemensamma målet att ta Europa närmare omställningen till 100% förnybar energi. Varmt välkommen med din ansökan!Uppdrag

Som Teamleader ansvarar du för 2-3 installationsteam i Växjöområdet med omnejd. Varje installationsteam består av en ledande montör och en montör. Genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till en effektiv planering av teamets arbete när det gäller tid och komplexitet. Du finns där som ett stöd genom att säkerställa att ditt team har bästa förutsättningarna för att kunna utföra sitt arbete enligt de krav som finns på utbildning, säkerhet och kvalitet. Du är även en extra resurs och hjälper till när det krävs i större projekt eller vid frånvaro. Som Teamleader har du kontinuerlig kontakt med kunder för att säkerställa hög kundnöjdhet samt säkerställa att tidplaner följs. Du och ditt team rapporterar till regional installationschef.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av montering av solceller sedan tidigare. Alternativt har du arbetat som snickare, ställningsbyggare, mekaniker eller liknande och har en god inblick i hur solcellsbranschen fungerar. Har du BAS-P eller BAS-U är detta meriterande men inget krav. Du har inga problem med att arbeta ute oavsett väder eller på högre höjd. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker en ansvarstagande person med goda ledaregenskaper. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att planera och prioritera arbetet framåt. Du arbetar aktivt med att skapa trivsel och arbetsglädje för ditt team. Du välkomnas till engagerade kollegor som vill göra skillnad och bidra till en bättre värld för framtida generationer.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar 1komma5° med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se via. Sista ansökningsdag är den 7 april 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 0722-038861 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om 1komma5°

På 1komma5° tror vi på att skapa en bättre värld för framtida generationer. Det är därför vi erbjuder klimatneutrala energilösningar för hem, så att du kan minska ditt koldioxidavtryck och spara pengar på dina energiräkningar. Vi är ett team med experter som samarbetare på tvärs av organisationer för att skapa de bästa möjliga lösningarna. Vi finns i dagsläget på 40 platser i Sverige, Finland, Tyskland och Australien.

För att nå våra mål behöver vi klimathjältar! Vi söker duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt dynamiska, snabbväxande och motiverade team. Tillsammans ska vi omsätta våra visioner till handling! Läs gärna mer om oss vår svenska verksamhet på 1komma5.se.

Ansök nu

IT-Support Secondline | Växjö | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 1
Är du familj och vänners egna IT-tekniker? Om svaret är ja, så har vi på Experis nästa utmaning för dig som vill utvecklas inom IT-support! Hos oss kommer du möta av en kultur där du själv är med och banar vägen för din karriär inom IT-branschen. Vi vill vara med på din resa, vill du hoppa på vårt Experis-tåg?

Arbetsbeskrivning

Blir du taggad av att kunna grotta ner dig i problemlösning och ge god service? Som IT-supportkonsult hos oss på Experis får du möjligheten att utvecklas, utmanas och bli en del av en konsultmiljö där din primära arbetsuppuppgift är att hjälpa och lösa dina kollegors IT-relaterade problem. Du kommer bli en viktig del i vår resa framåt genom att lösa en rad olika tekniska problem över telefon, chatt och mail. Din insats kommer att ha stor betydelse för att lindra andras tekniska huvudvärk! För att lösa problemen på bästa möjliga sätt kommer du att arbeta både självständigt och tätt tillsammans med dina kollegor - något som också kommer ge dig ett bredare nätverk och nya kunskaper. Sist men inte minst kommer du att ha väldigt roligt på jobbet med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik!

Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar. Det är viktigt för oss att du som konsult blir och känner dig som en del av Experis-teamet från din allra första dag. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder, där det också i flera fall ges rum för god flexibilitet och möjligheter för hemmakontor.

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Ellen Egnell eller Ellen Rönmark, så berättar vi gladeligen vilka vi är!

Vi söker dig som har:

* Minst ett års erfarenhet inom IT-support secondline.

* Gymnasial utbildning, gärna inom IT-området

* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är mediterande med högskoleutbildning inom IT och körkort.

Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Vi ser att du är noggrann, serviceinriktad och duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Du ska ha erfarenhet av arbete som supporttekniker inom 2nd Line eller annan supporttjänst. Det är också viktigat för oss är att du har en positiv inställning, är driven och vill framåt!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Ellen Rönmark på mailadress ellen.rönmark@se.experis.com.

Hoppas vi hörs!

Ansök nu

Fullstack Utvecklare | Växjö | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 28
Är du personen som knäcker koderna andra tycker är omöjliga? Vill du arbeta med likasinnade kollegor som också gör det? Hos oss gör vi det möjligt för dig att arbeta med den teknik du vill för att skapa framtidens samhälle!

Här får du möjlighet att arbeta med tekniken du trivs bäst med. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du bli en specialist som är ovärderlig. Du kommer bredda dig tekniskt och nätverksmässigt samt möta inspirerande kollegor från olika miljöer under vägens gång. Du kommer utveckla dina kunskaper dagligen och inspireras av dina kollegor. Experis arbetar med flera aktörer som ligger i framkanten inom systemutveckling med både innovation och kunskap om människor. Vill du vara med och utveckla morgondagens lösningar?

Du kommer att fokusera på programmering i allra högsta grad. Du har själv möjlighet att välja vilka tekniker och vart i stacken du vill koda - Frontend, backend eller fullstack, ditt val! Vidare kommer du att arbeta i agila team, i nära samarbete med dina kollegor.

Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig mest möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner, och vi kommer stötta dig på vägen. Du får bland annat ta del i vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator där du får tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget, detta redan från dag 1 (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Du som person

Vi ser att du vill framåt, brinner för utveckling och att testa nya saker samt räds inte för att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst önskar vi att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

För att du ska trivas i rollen ser vi att du har/är:

+2 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling, mjukvaruutveckling eller programmering
Utbildad inom IT på Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
God programmeringsnivå av antingen .Net, DevOps eller Java

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson på mailadress ebba.folkesson@se.experis.com

Ansök nu

Materialplanerare till Volvo CE

Orderplanerare
Läs mer Mar 20
Söker du efter ett jobb där du blir en viktig länk i materialförsörjningskedjan och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för daglig bevakning av sitt sortiment och lagerstyrning? Då bör du läsa vidare!

Just nu har vi ett ledigt jobb som material- och logistikplanerare till ett uppdrag som beräknas övergå i anställning Volvo CE i Växjö.

Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att daglig problemlösning och av att utveckla relationer med leverantörer och interna kontaktytor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Detta är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Volvo CE med ett incitament om tillsvidareanställning hos Volvo CE framåt.

Dina arbetsuppgifter

Volvo CE levererar världsledande högteknologiska produkter till hela världen. Material- och Logistikplaneraren har ett övergripande ansvar för materialtillgängligheten till interna kunder, löpande utveckling av leverantörsbasen och hemtagningsmetoder samt utveckling av de interna processerna. Man har också ett ansvar att optimera lagernivåerna för att hålla nere kapitalbindning och lagerbehov. Det är en självständig roll som ställer stora krav på initiativförmåga, uthållighet, framåtdrift och inte minst samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter:

- Daglig bevakning av sitt sortiment

- Daglig problemlösning

- Parametersättning/lagerstyrning

- Utveckling av leverantörer

- Ständiga förbättringar i alla delar av processen

I övrigt kommer du aktivt verka för ständig förbättring och utveckling av den egna, gruppens och logistiks arbetsprocesser.

Om dig

Till uppdraget hos Volvo CE söker vi dig som har gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning inom logistik/inköp/supply chain eller ekonomi. Vidare tror vi att du har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom tillverkande industri.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom inköp eller supply chain.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan ta egna initiativ och att du håller är bra på att strukturera ditt arbete. Det är också viktigt att du har god datorvana och lätt för att ta kontakt med nya personer.Om Volvo Construction Equipment

Just nu befinner sig Volvo Construction Equipment i ett spännande och expansivt skede och söker ytterligare en medarbetare till Inbound Logistics för att förstärka sitt team. Tjänsten är ett konsultuppdrag via ManpowerGroup där det för rätt person kan finnas möjlighet att erbjudas anställning hos Volvo Construction Equipment.

Besök gärna deras hemsida, https://www.volvoce.com/ , för att få reda på mer om dem och deras arbete.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jonathan Sundh, Konsultchef, jonathan.sundh@manpower.se, 0455-302782.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

ÖvrigtPlaceringsort: Braås

Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss? Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi som karriärspartner erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på betald arbetstid och andra förmåner.

Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för att du lyckas på ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi anordnar även gemensamma träffar för våra konsulter för att bygga sitt yrkesnätverk.

Ansök nu

Materialplanerare till Volvo CE

Orderplanerare
Läs mer Mar 17
Söker du efter ett jobb där du blir en viktig länk i materialförsörjningskedjan och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för daglig bevakning av sitt sortiment och lagerstyrning? Då bör du läsa vidare!

Just nu har vi ett ledigt jobb som material- och logistikplanerare till ett uppdrag som beräknas övergå i anställning Volvo CE i Växjö.

Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att daglig problemlösning och av att utveckla relationer med leverantörer och interna kontaktytor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Detta är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Volvo CE. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Volvo CE med ett incitament om tillsvidareanställning hos Volvo CE framåt.

Dina arbetsuppgifter

Volvo CE levererar världsledande högteknologiska produkter till hela världen. Material- och Logistikplaneraren har ett övergripande ansvar för materialtillgängligheten till interna kunder, löpande utveckling av leverantörsbasen och hemtagningsmetoder samt utveckling av de interna processerna. Man har också ett ansvar att optimera lagernivåerna för att hålla nere kapitalbindning och lagerbehov. Det är en självständig roll som ställer stora krav på initiativförmåga, uthållighet, framåtdrift och inte minst samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter:

- Daglig bevakning av sitt sortiment

- Daglig problemlösning

- Parametersättning/lagerstyrning

- Utveckling av leverantörer

- Ständiga förbättringar i alla delar av processen

I övrigt kommer du aktivt verka för ständig förbättring och utveckling av den egna, gruppens och logistiks arbetsprocesser.

Om dig

Till uppdraget hos Volvo CE söker vi dig som har gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning inom logistik/inköp/supply chain eller ekonomi. Vidare tror vi att du har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom tillverkande industri.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom inköp eller supply chain.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan ta egna initiativ och att du håller är bra på att strukturera ditt arbete. Det är också viktigt att du har god datorvana och lätt för att ta kontakt med nya personer.Om Volvo Construction Equipment

Just nu befinner sig Volvo Construction Equipment i ett spännande och expansivt skede och söker ytterligare en medarbetare till Inbound Logistics för att förstärka sitt team. Tjänsten är ett konsultuppdrag via ManpowerGroup där det för rätt person kan finnas möjlighet att erbjudas anställning hos Volvo Construction Equipment.

Besök gärna deras hemsida, https://www.volvoce.com/ , för att få reda på mer om dem och deras arbete.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jonathan Sundh, Konsultchef, jonathan.sundh@manpower.se, 0455-302782.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

ÖvrigtPlaceringsort: Braås

Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss? Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi som karriärspartner erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på betald arbetstid och andra förmåner.

Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för att du lyckas på ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi anordnar även gemensamma träffar för våra konsulter för att bygga sitt yrkesnätverk.

Ansök nu

Experis Academy Program | Fullstackutvecklare | Växjö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 28
Är du nyutbildad inom IT och trött på att inte bli satsad på? Vill du koda och samtidigt kunna göra skillnad i samhället? Då vill vi ge dig möjligheten att utvecklas till att bli fullstackutvecklare! Genom Experis Academy Program får du under tre intensiva månader en praktisk vidareutbildning baserat på vad arbetsmarknaden söker och en trygg anställning! Vårt nästa program går av stapeln juli 2023. Blir du en av dem som kniper en plats?

Experis Academy ger dig möjligheten att välja och påverka inriktning på programmet - allt efter dina ambitioner och intresseområden. För sommaren 2023 kommer du ha förmånen att välja mellan:

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript

Vad får du av att gå Experis Academy Program?
Du får en unik möjlighet att skaffa dig ovärderlig kompetens av moderna teknologier som IT-branschen efterfrågar. Du är anställd från dag ett där du startar med en intensiv lärarledd och betald utbildningsperiod som pågår i tre månader. Utbildningen genomförs enligt metodiken Accelerated Learning och är i högt tempo (upp till flera hundra timmar av kodande!) som varvar teori med praktiska övningar, både själv och i grupp.

Lärarna i programmet är själva seniora utvecklare och har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet. De lär ut sådant som fullstackutvecklare behöver kunna just nu på arbetsmarknaden. Du får även möjlighet att ta en extern certifiering inom den inriktning du går. Efter utbildningsperioden påbörjar du en 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser.

Efter du avslutat dessa sammanlagda 15 månader ges du möjlighet att bli anställd hos det företaget. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Du får även lära känna andra som också brinner för fullstackutveckling, både de som börjar samtidigt som dig och de som tidigare gått programmet. Du får också möjligheten att etablera ett brett nätverk och kontakter inom IT-branschen, något som kan vara guld värt både på kort och lång sikt med stöttepelare över hela landet.

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/JavaScript
Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Fullstack .NET/JavaScript
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, ScrumVilka teknologier har du lust att fördjupa dig inom? Vill du utmana dig inom Microsoft-världen eller grotta ned dig i Javans syntaxer och bredd?


Vilka är vi på Experis Academy?
Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren, både i Sverige och i Norden samt i Europa. Vi har mycket erfarenhet och ger dig, utöver utbildningen och uppdrag hos något av Sveriges ledande företag, även coachning under tiden du är anställd hos oss. Du får då chansen att komplettera dina kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vem är du?
Experis Academy är till för dig som

* innan uppstart i juli 2023 har avslutat minst en 2-årig utbildning från yrkeshögskola eller 3-5 år från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren
* läst programmeringskurser och har ett genuint intresse för det
* motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* ser dig som någon som tycker om att samarbeta med andra, nå uppsatta mål, är flexibel och ansvarar för din egen utveckling
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Kursstart: Juli 2023

Studietid: Heltid, 08:00-17:00Plats för utbildning och uppdrag

Vårt kontor i stad X. Vi kör denna omgång programmet i Göteborg, Skövde, Stockholm, Malmö, Växjö och Karlskrona. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig åt.


Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.Läs gärna vår Q&A och annat om programmet på vår hemsida HÄR

Ansök nu