Experis AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Marknadsinriktad Teknisk Säljare till Växjö

Account manager
Läs mer Jun 28
Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led.Heidelberg Materials Precast Abetong i Växjö söker en ny Marknadsinriktad Teknisk Säljare inom affärsområdet Hus. Om du har erfarenhet från en liknande roll eller kanske en roll på en Marknadsavdelning på ett bygg- eller entreprenadföretag så kan detta vara nästa steg i din karriär. Rätt kandidat bör vara en tekniskt intresserad person som är bra på att kommunicera och vårda befintliga relationer samtidigt som du har en vilja att jobba strategiskt för att skapa nya långsiktiga relationer.

Din roll

Det är en rolig och utvecklande roll som innebär att du har fokus på att utveckla försäljningen till våra befintliga kunder men också att du tar ansvar för marknadsaktiviteter för att proaktivt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kontakt till leverans och uppföljning, och kommer att vara ett stöd för våra kunder och deras projekt med produktrekommendationer under designfasen och med teknisk rådgivning under projektfasen.

I din roll kommer du ha många kontaktytor både internt och externt och du samarbetar med exempelvis inköpare, konstruktörer, entreprenadingenjörer, platschefer och arbetsledare vilket förutsätter att du är en person som obehindrat kan kommunicera på olika nivåer.

Placeringen för rollen är Växjö och du blir en del av ett team som täcker försäljningen i Södra Sverige. Du kommer ha trevliga och kunniga kollegor i Växjö, Malmö, Göteborg, Kvicksund och Hallstahammar. Resor förekommer i varierande grad, oftast över dagen någon dag per vecka men övernattningar förekommer.

Tjänsten är på heltid och du blir anställd av Heidelberg Materials Precast Abetong AB. Du kommer få en gedigen introduktion och utbildning i våra produkter och vårt koncept.

Vad behöver du för att lyckas i rollen

Vi tror att du är en ansvarsfull, driven och analytisk person, samtidigt som du är samarbetsorienterad och resultatinriktad. Du är genuint intresserad av kundvård och arbetar långsiktigt och strategiskt på ett strukturerat sätt för att vårda befintliga kunder och skapa nya kundrelationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i projekt där du hjälpt till att skapa mervärde för dina kunder. Du är tekniskt intresserad, vetgirig och strävar alltid efter personlig utveckling och håller dig uppdaterad för att kunna vara ett bra stöd för dina kunder.

Vi söker dig som har:

* Flerårig erfarenhet av likande roll inom teknisk försäljning eller marknad med inriktning mot bygg.
* Ett tekniskt intresse och förståelse för ett byggprojekts delar och utmaningar.
* En vilja att jobba med marknadsaktiviteter för att skapa nya kundrelationer.
* Eftergymnasial utbildning med inriktning bygg är meriterande men inget krav.
* Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
* Strukturerat arbetssätt och en van användare av IT system och MS Office.
* Du är skicklig på att planera din tid och att arbeta effektivt.
* Ett initiativtagande, konsultativt sätt och har enkelt för att skapa förtroende hos kund.
* B-körkort med vilja och möjlighet att resa i tjänsten 1-2 dagar i veckan, ibland med övernattning.

Eftersom du är vårt ansikte utåt lägger vi stor vikt vid din personlighet. Rollen innebär ett aktivt och proaktivt marknadsarbete vilket kräver ett stort engagemang och fokus på att bygga långsiktiga relationer och en förmåga att kunna strukturera och prioritera din tid kommer vara avgörande för att vara lyckosam.

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Heidelberg Materials med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor ta kontakt med rekryteringskonsult Niclas Fagerlund på 0721-850106 alternativt niclas.fagerlund@jeffersonwells.se.

Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post! Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Forskningssekreterare till Familjen Kamprads stiftelse i Växjö

Forskare, samhällsvetenskap
Läs mer Jul 8
Tycker du att det är viktigt att din arbetsplats fyller ett starkt syfte och där nyttan för de många människorna är en drivkraft? Då har vi på Familjen Kamprads stiftelse i Växjö en arbetsplats för dig. Välkommen att bli en del av vårt team!

Om tjänsten

Som forskningssekreterare kommer du att arbeta med stiftelsens öppna forsknings­utlysningar. Det innebär att arbeta med att utlysa bidrag, administrera och handlägga ansökningar och informera forskare om villkor. I arbetet ingår att ha kontakt med vetenskapliga granskare som bedömer och prioriterar ansökningar.

I rollen ingår att följa upp projekt­redovisningar, resultat och att arbeta med rapporter och analyser av relevanta forskningsområden.

Du kommer också att arbeta med projekt som stiftelsen initierar och stödjer inom alla våra ändamål: forskning, utbildning och sociala projekt för äldre. I arbetet ingår att föra dialog med relevanta samhällsaktörer.

Det är en bred roll och som forskningssekreterare kommer du även vara sekreterare i stiftelsens styrelse och bland annat föra protokoll.

Tjänstgöringsgrad: 75%.

Mer information finner du här: https://www.youtube.com/watch?v=rq7TXw12OdUÄr du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har en doktorsexamen samt god och aktuell kunskap om forsknings­systemet samt forskningens och akademins förutsättningar och villkor. Du har flerårig och aktuell erfarenhet av administration och handläggning samt goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser att du är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

För att trivas i rollen har du förmågan att överblicka verksamheten för att kunna hantera frågor både på strategisk och operativ nivå. Du är nyfiken och ser det som naturligt att hålla dig uppdaterad om samhällets utvecklingsbehov. Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta digitalt. Du är självgående, handlingskraftig och en positiv lagspelare.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar Familjen Kamprads stiftelse med Jefferson Wells. Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Hallberg, rekryteringskonsult på 070 377 46 18 alternativt Magnus.Hallberg@jeffersonwells.se . Din ansökan skickar du in via länken nedan.

Sista ansökningsdag är 12 augusti och inledande intervjuer är planerade till veckorna 34 och 35.

Välkommen med din ansökan!Om Familjen Kamprads stiftelse

Familjen Kamprads stiftelse har till ändamål att stödja, stimulera och belöna utbildning och vetenskaplig forskning på ett sådant sätt att entreprenörskap, miljö, kompetens, hälsa och social utveckling främjas. Stiftelsen stödjer även social hjälpverksamhet bland behövande äldre. Genom fokus på genomförande är ambitionen att resultat snarast och med kostnadseffektivitet ska kunna komma de många människorna till del.

Familjen Kamprad stiftelse är en privat stiftelse med säte i Växjö.

Läs mer om oss, vårt arbete och vilka projekt vi stödjer på www.familjenkampradsstiftelse.se.

Ansök nu

3D Printing Materials Technician| Älmhult | Experis

Industridesigner
Läs mer Jul 1
Experis is a leading consulting firm in IT/Tech in Sweden and part of the global conglomerate ManpowerGroup. As a consultant at Experis, you get the opportunity to advance rapidly. We help you take the next career step in IT based on your unique talents. Together with your consultant manager, you will devise a plan that aligns with your career goals. With us, you have a secure employment and can look forward to exciting tasks and a network of friendly and competent colleagues.

What do we offer?

Do you have a passion for action and creativity? Do you want to be a part of many people's dreams and work alongside 3D artists, modelers, and interior designers? Then this might be the right opportunity for you!

In this job, you are offered a challenging position in a creative environment with high expectations for the functionality and quality of 3D products. You will work in an expansive and successful company with a high wow factor. As a consultant via Experis, we can offer you opportunities and experience working in an international organization with a fast pace.

What challenges do we offer?

We are looking for a skilled 3D Materials Technician to join our dynamic team. In this role, you will be responsible for producing high-quality digital and 3D content, managing materials documentation, and ensuring accuracy in product representations. Your expertise will be crucial in advising our 3D production team and maintaining high standards throughout the production process.

Who are you?

You have a passion for images and craftsmanship in your work. You are motivated and enthusiastic about developing, learning, and sharing knowledge and experiences. You are passionate about working in a fast-paced and future-oriented environment. You work well under changing conditions, are responsible, and have the ability to work independently.

We also wish that you have:

* Education or experience with 3D graphics, textures and product development, visualisation or equivalent.
* Extensive knowledge in 3D Computer Graphics (Ray tracing) and advanced rendering techniques, 3D modelling, texturing and rendering.
* Extensive experience working in 3D Studio Max, VRay, CAD, Maya, Adobe CS or equivalent software.
* Solid Worx
* CLO3D or Blender
* Experience in photography and image editing.
* Good knowledge of physics regarding materials.
* Fluent in English, both written and spoken.
* Can go to the office in Älmhult at least 3 days a week, and full time during the onboarding period

We will validate applications during the summer and interviews will take place in August.

Working as a consultant at Experis:

We can offer you work in a stable and positive team with great work joy. You have the privilege of operating in an environment with vast experience and broad competence where new and exciting challenges await those with high ambitions and work capacity. We have partnerships with both large and small companies worldwide, and our specialized knowledge of the market enables us to quickly find the right job opportunity for you. We are experts in recognizing each individual's unique potential. That's how we succeed in matching you with a company where you will thrive, develop, and be inspired.

Questions?

Welcome with your application by registering your CV via the link on the right. Selection takes place continuously, so a tip is to send in your application already today. If you have questions about the assignment or the role as a consultant, you are welcome to email Ebba Folkesson at ebba.folkesson@se.experis.com.

Ansök nu

Ekonomiassistent Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 1
Vi söker en Ekonomiassistent till Växjö!

Vill du vara en del av ett dynamiskt och glädjefyllt team? Har du ett öga för detaljer och ett intresse för ekonomi? Då kan du vara den vi söker!

Detta är ett konsultuppdrag under 1 år med förväntad start i september med stor chans till förlängning

Om kunden
Kunden arbetar med fastigheter och byggteknik och har ett engagerat team på 20 personer på kontoret i Växjö. De skapar en trivsam och produktiv arbetsmiljö och värdesätter humor och arbetsglädje lika högt som professionalism och noggrannhet. Nu söker vi deras ny kollega som kan hjälpa till att hantera ekonomiprocesser och bidra till deras positiva arbetsklimat.

Dina arbetsuppgifter

Fakturahantering:
Hantera inkommande leverantörsfakturor via Rillion, inklusive kontering och attestering, tills de överförs till Pyramid för vidare hantering.
Ansvar för kundreskontra

Support och samordning:
Vara en central kontaktpunkt för teknikerna, ge stöd och svara på frågor, hjälpa till med rekvisitioner och planeringar.

Bokslutsförberedelser:
Arbeta tillsammans med controllern för att förbereda inför bokslutet.
Genomföra kontoavstämningar och säkerställa att alla finansiella poster är korrekta.

Vi söker dig som:


* Har några års erfarenhet av ekonomiadministration, gärna med kunskap från ett större affärssystem, företaget använder idag Pyramid.
* Har en ekonomiutbildning från universitet eller Yrkeshögskola
* Är noggrann och strukturerad med ett öga för detaljer.
* Har god kommunikationsförmåga och trivs med att vara en del av ett team.
* Har en positiv inställning och gillar att ha roligt på jobbet.
* Är självgående och ansvarstagande.
* Inbjuder till god arbetsmiljö med glada och hjälpsamma kollegor.


Vårt erbjudande
Som konsult hos Jefferson Wells har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många arbetsgivare i Växjö med omnejd och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.
Givetvis har du en lokalt förankrad konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Det som skiljer sig från den övriga arbetsmarknaden är att du blir anställd av oss, men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder.

Ansökan och kontaktuppgifter
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vi tar inte emot ansökningar via epost men vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef cecilia.a.lindgren@manpower.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag som är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister samt en del av ManpowerGroup med över 65 års erfarenhet av uthyrning och rekrytering. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Product Communication Coordinator | Älmhult | Experis

Marknadskoordinator
Läs mer Jun 11
Vill du vara med och koordinera all global produktrelaterad kommunikation, produktbilder och produktfilmer? Här kommer du få möjlighet att vara spindeln i nätet och säkra att leveransen går i enlighet med deadlines, kvalitet och budget. Ingen leverans är den andra lik, vilket för din del innebär att du kommer utvecklas i varje leverans du tar dig an!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Product Communication Coordinator kommer du vara med i uppstartsmöten med uppdragsgivare och därefter koordinera hela processen fram till färdig bild eller film. Din roll kommer bland annat också vara att säkerställa att all nödvändig produktinformation finns inför varje uppstartsprocess och bidra till en tydlig och genomtänkt produktionsplanering. I din roll kommer du kommunicera och hålla relevanta personer informerade samt vara koordinatorn mellan uppdragsgivare och resterande medlemmar i produktionsteamet. Detta innebär också att du har en bred kontaktyta och stora möjligheter till att bygga ett brett nätverk.

Vi söker dig som:

* Har utbildning eller erfarenhet inom kommunikation, marknadsföring eller bildproduktion
* Har erfarenhet av att arbeta med Adobe CS och MS Office programmen
* Har erfarenhet av att koordinera, planera och administrera olika projekt eller processer av olika svårighetsgrad och komplexitet
* Kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift


Som person är du duktig på att jobba i och trivs med en arbetsvardag där det är mycket på gång. Deadlines är något som driver dig framåt och kommunikation känns som ett viktigt för dig för att komma framåt. Du gillar att administrera, organisera och arbeta strukturerat. Du har god personkännedom och tycker om att ha dialoger med kunder. I denna roll är det också viktigt att du är driven och att du är en framåtsträvare!

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 400 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får våra konsulter tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser. Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com eller Ebba Folkesson på ebba.folkesson@se.experis.com.

Ansök nu

Ekonomiassistent Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 20
Vi söker en Ekonomiassistent till Växjö!

Vill du vara en del av ett dynamiskt och glädjefyllt team? Har du ett öga för detaljer och ett intresse för ekonomi? Då kan du vara den vi söker!

Detta är ett konsultuppdrag under 1 år med förväntad start i september med stor chans till förlängning

Om kunden
Kunden arbetar med fastigheter och byggteknik och har ett engagerat team på 20 personer på kontoret i Växjö. De skapar en trivsam och produktiv arbetsmiljö och värdesätter humor och arbetsglädje lika högt som professionalism och noggrannhet. Nu söker vi deras ny kollega som kan hjälpa till att hantera ekonomiprocesser och bidra till deras positiva arbetsklimat.

Dina arbetsuppgifter

Fakturahantering:
Hantera inkommande leverantörsfakturor via Rillion, inklusive kontering och attestering, tills de överförs till Pyramid för vidare hantering.
Ansvar för kundreskontra

Support och samordning:
Vara en central kontaktpunkt för teknikerna, ge stöd och svara på frågor, hjälpa till med rekvisitioner och planeringar.

Bokslutsförberedelser:
Arbeta tillsammans med controllern för att förbereda inför bokslutet.
Genomföra kontostämningar och säkerställa att alla finansiella poster är korrekta.

Vi söker dig som:


* Har några års erfarenhet av ekonomiadministration, gärna med kunskap från ett större affärssystem, företaget använder idag Pyramid.
* Har en ekonomiutbildning från universitet eller Yrkeshögskola
* Är noggrann och strukturerad med ett öga för detaljer.
* Har god kommunikationsförmåga och trivs med att vara en del av ett team.
* Har en positiv inställning och gillar att ha roligt på jobbet.
* Är självgående och ansvarstagande.
* Inbjuder till god arbetsmiljö med glada och hjälpsamma kollegor.


Vårt erbjudande
Som konsult hos Jefferson Wells har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många arbetsgivare i Helsingborg med omnejd och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.
Givetvis har du en lokalt förankrad konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Det som skiljer sig från den övriga arbetsmarknaden är att du blir anställd av oss, men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder.

Ansökan och kontaktuppgifter
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vi tar inte emot ansökningar via epost men vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef ulrika.jigman@manpower.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag som är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister samt en del av ManpowerGroup med över 65 års erfarenhet av uthyrning och rekrytering. Lokalt i Sundsvall har vi nu funnits i 25 år. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Nätverkstekniker till Nordlo i Växjö

Nätverkstekniker
Läs mer Maj 29
Vill du vara en del av ett dynamiskt och engagerat team, där utveckling och förbättring är i fokus? Är du en strukturerad och ambitiös person som söker en arbetsplats som verkligen stöttar och lyfter sina medarbetare? Då är det här möjligheten du inte vill missa! Hos oss blir du en del av ett härligt gäng av skickliga och passionerade kollegor som älskar det vi gör och har roligt på jobbet.Vi söker nu en nätverkstekniker med placering i Växjö. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik, med möjligheten att växa och utvecklas inom ett framgångsrikt företag. Låter detta som din nästa utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Om dig

Är du en engagerad nätverkstekniker som brinner för att leverera förstklassig service? Drivs du av att lösa problem och överträffa kundernas förväntningar? Då är det dig vi söker! Vi söker en positiv och engagerad lagspelare med en genuin känsla för service och som alltid sätter kundens behov i främsta rummet. I vårt sammansvetsade team kommer du att vara en nyckelspelare som bidrar med både din kunskap och din kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska. Vi söker dig som har några års erfarenhet som nätverkstekniker med kunskap inom brandväggar, routing och switching. Ett B-körkort och tillgång till bil är ett måste för denna roll.

För att lyckas i rollen har du:

* Djupgående kunskaper om Switchar, brandväggar och routrar
* Goda kunskaper om WiFi-nätverk
* Grundläggande kunskaper om Windows Server
* God kommunikationsförmåga och en problemlösande attityd

Det är extra meriterande om du även har:

* Erfarenhet av hostingplattformar och molntjänster
* Erfarenhet av Linux
* Certifieringar inom NätverkOm rollen

Arbetet som nätverkstekniker innefattar drift, underhåll, beredskap, projektutföranden och planering i vår hostingplattform och i våra kunders nätverksmiljöer. Här får du möjlighet att arbeta med några av de största varumärkena på marknaden och hantera en mängd olika produkter hos våra kunder.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Drift och underhåll, och säkerställa att våra nätverks- och hostingplattformar fungerar.
* Hantera och lösa nätverksproblem snabbt och effektivt för att minimera störningar i verksamheten.
* Delta i planering och genomförande av projekt inom kunders nätverksmiljöer för att förbättra och optimera deras infrastruktur.
* Installera och konfigurera nätverksutrustning samt mjukvara för att möta både våra och kunders behov.
* Ge teknisk support till kunder och kollegor för att säkerställa en hög servicenivå och nöjdhet.Om Nordlo

Nordlo bildades 2018, med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag drygt 900 medarbetare på ett 40-tal orter i Sverige och Norge. Nordlo Växjö & Ljungby har idag 105 medarbetare som arbetar på våra kontor i Växjö och Ljungby.

Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla. Vi värdesätter balans mellan arbete och privatliv, så att du kan ge ditt bästa både på och utanför arbetet.

Vi erbjuder:

* En spännande och varierande roll i ett innovativt företag.
* Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.
* En trevlig arbetsmiljö med kompetenta och hjälpsamma kollegor.Läs gärna mer om oss här: www.nordlo.comKontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis. Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren avdelningschef till JGA i Linneryd

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Maj 21
Erfaren och engagerad avdelningschef sökes till JGA i Linneryd. Ta ansvar för effektivitet, produktivitet och kvalitet hos ditt team på 30 medarbetare. Led och motivera genom att skapa goda förutsättningar för utveckling. Meriterande med erfarenhet inom arbetsledning och träindustri. Bli en del av familjeägda JGA-koncernen med stark lokal förankring sedan 1928.

Dina arbetsuppgifter

Som avdelningschef hos JGA i Linneryd kommer du att ha övergripande ansvar för budget, produktionsvolym och personal inom två skift. Du förväntas säkerställa effektivitet, produktivitet och kvalitet. Ledarskap, motivation och utveckling av ditt team är viktiga delar av ditt ansvarsområde. Erfarenhet av arbetsledning och träindustri är meriterande. JGA är en familjeägd sågverkskoncern med stark lokal förankring och verksamhet över hela produktionskedjan.Om dig

Vi söker dig som är en erfaren och engagerad avdelningschef med kunskap inom träindustrin. Du kommer att ha ansvar för budget, produktionsvolym och personal för ca 30 medarbetare. Din roll innebär att säkerställa effektivitet, produktivitet och kvalitet. Erfarenhet av arbetsledning och produktionsflöden är meriterande. Som ledare är du trygg, kommunikativ och lösningsfokuserad. Du har förmågan att leda och motivera ditt team och vill aktivt bidra till deras utveckling. JGA är en etablerad sågverkskoncern med stark lokal förankring. Kvalitet, hållbarhet och tradition är viktiga värdeord.

Om oss

JGA är en familjeägd sågverkskoncern med stark lokal förankring. Sedan 1928 har vi bedrivit vidareförädling av svensk skogsråvara och täcker hela produktionskedjan. Med våra värdeord kvalitet, hållbarhet och tradition som ledstjärnor, sysselsätter vi 150 medarbetare vid våra anläggningar i Linneryd, Hässleholm, Skruv och Emmaboda.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Sista ansökningsdag är fredag 31 maj 2024, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.Kort om uppdraget

Uppdragslängd: länge än 6 månader Placeringsort: Linneryd

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: fredag 31 maj 2024

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Traineeprogram Experis Academy | Augusti 2024 | Växjö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 6
För dig som nyligen tagit examen inom IT och vill fortsätta din utveckling så har vi på Experis Academy en grym möjlighet. Här kan du inte bara skärpa dina programmeringskompetenser utan även bygga upp ett omfattande yrkesnätverk. Vi drar igång i sommar - anmäl dig redan nu!

Experis Academy ger dig möjlighet att forma din framtid genom vårt unika program som anpassas efter dina ambitioner och kunskapsnivå. Under sommaren 2024 erbjuder vi två spännande inriktningar:

Fullstack Java/JavaScript

Fullstack .NET/JavaScriptVarför Experis Academy?

Möjlighet att påverka starten på din karriär: Vi tror på att du själv ska ha inflytande över din vardag. Välj den inriktning som inspirerar dig mest och där du ser din framtid växa.

Praktisk vidareutbildning: Under tre intensiva månader får du en hands-on utbildning som matchar branschens efterfrågan, med fokus på de senaste teknologierna.

Trygg anställning: Både under och efter programmet erbjuds du en stabil anställning med schyssta villkor, där du får möjlighet att utvecklas vidare tillsammans med både oss och det företag du placeras hos.Vad erbjuder Experis Academy:

Lön, kompetensutveckling och handledning: Under de tre utbildningsmånaderna får du ersättning och professionell handledning inom IT.

Accelerated Learning: En utbildning med högt tempo och praktiska övningar, enligt Accelerated Learning-metodiken.

Specialiseringsperiod: Efter utbildningen väntar en 12-månaders specialiseringsperiod hos ett företag i din region, där du kan fördjupa och applicera dina nyvunna färdigheter.

Möjlighet till anställning: Chansen att bli anställd hos det företag där du arbetar efter den specialiseringsperioden.

Erfarna lärare: Våra lärare är erfarna seniora utvecklare med gedigen erfarenhet från både akademin och näringslivet.

Extern certifiering: Möjlighet att ta extern certifiering inom din valda inriktning.

Nätverkande: Skapa värdefulla kontakter och bygg relationer med likasinnade individer inom branschen.Teknologier du kommer att lära dig beroende på inriktning:

Fullstack Java/[removed]

Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum.

Fullstack .NET/[removed]

.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum.Vem söker vi?

Vi söker dig med:

En 3-5 årig utbildnign från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren eller en 2-årig utbildning från yrkeshögskola inom programmering.

Motivation att lösa komplexa problem och ett sinne för logik.

Passion för kodning.

Ambitioner att arbeta som fullstackutvecklare eller systemutvecklare.

Förmågan att samarbeta och ständigt söka nya utmaningar.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Kursstart: Augusti 2024
Arbetstid: Heltid vardagar, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag:

Vi genomför programmet i Stockholm, Göteborg, Växjö, Skövde och Karlskrona. Antalet platser per inriktning och ort kan variera.

Låter detta intressant? Sök redan idag! Urval sker löpande med selekteringsstart från februari. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Ansök nu

Arbetsledare I Växjö I Jefferson Wells

Arbetsledare, tillverkning, textil- och träprodukter
Läs mer Maj 7
En erfaren och engagerad arbetsledare sökes till produktionsverksamhet utanför Växjö. Som arbetsledare kommer du att ha ett övergripande ansvar för skift samt ha personalansvar. I din roll förväntas du ta ansvar för att säkerställa effektivitet, produktivitet och kvalitet inom ditt ansvarsområde. Att kunna leda och motivera dina medarbetare samt bidra till att skapa goda förutsättningar för teamet att utvecklas är en viktig del i din roll.

Tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning samt erfarenhet av produktionsflöde är meriterande.

Som person är du trygg i din roll som ledare. Du är rak och tydlig i din kommunikation, lösningsfokuserad och bra på att planera, prioritera och strukturera upp ditt arbete. Du har förmåga att inta ett övergripande perspektiv och arbeta utifrån vad som är bäst utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ett stort intresse för människor, är bra på att skapa engagemang, delaktighet och att motivera medarbetare mot gemensamma mål. Att bidra till utveckling av så väl medarbetare som verksamhet är något du brinner för. Viljan att utveckla och förbättra i dialog med dina medarbetare är något du drivs av och brinner för!

Sök tjänsten idag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Ekonomiassistent | Växjö | Manpower

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 16
Vår kund i Växjö söker en engagerad ekonomiassistent som vill vara en del av ett dynamiskt team. Ta chansen att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och bidra till företagets framgång.

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för fakturering och hantering av leverantörsfakturor hos vår kund. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av både inkommande och utgående fakturor. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att registrera, kontrollera och matcha fakturor samt att följa upp och hantera eventuella avvikelser. Du kommer också att vara behjälplig vid bokföring och rapportering inom ekonomiområdet.Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har kunskaper inom bokföring, fakturering och löner. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och kan använda dig av olika ekonomisystem. Du är noggrann, strukturerad och har goda analytiska förmågor. Hög arbetsmoral och förmåga att arbeta både självständigt och i team är viktigt.Om oss

Vår kund är en etablerad aktör inom fastighetsförvaltning. Med en stark närvaro på marknaden och en gedigen erfarenhet, levererar de högkvalitativa tjänster till sina kunder. Företagets professionella team och dedikerade inställning säkerställer en effektiv och pålitlig fastighetsförvaltning.Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 1 år

Placeringsort: Växjö

Alternativ placeringsort:Kalmar

Typ av anställning: visstidsanställning

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Test av annonsering - Vänligen ansök ej

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Mar 21
Test av annonsering - ansök ej!

Om tjänsten

Som utvecklingsingenjör el hos oss, kommer du arbeta med att utveckla och förbättra den elektriska delen av framtidens tunga industritruckar. Du tillhör en global utvecklingsavdelning och kommer vara högst delaktig i både dagens maskiner drivna av förbränningsmotorer till framtidens elektrifierade truckar. I din roll bidrar du med en teknisk förståelse för den övergripande applikationen och kommer dagligen arbeta med problemlösning och tekniskt avancerade utmaningar.Om dig

För den här tjänsterna söker vi dig som är nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör (alternativ erfaren med demonstrerade färdigheter inom styrsystem, el, datakommunikation, elsäkerhet och styrning av elmotorer). Det är meriterade med erfarenhet av moderna verktyg för elkonstruktion, såsom E3, SolidWorks Electric, Autocad samt gärna också erfarenhet av parametrisk 3D CAD. Våra maskiner delar mycket elteknik med fordonsbranschen.

Du gillar problemlösning och trivs i en miljö som präglas av lagarbete. Du är en duktig kommunikatör som har förmåga att formulera dig både muntligt och skriftligt i engelska och svenska. För att lyckas i rollen är du analytisk, strukturerad och målinriktad samtidigt som du är innovativ och kan se lösningar på nya sätt för att skapa kundvärde och möta marknadens efterfrågan. Du behöver ha förmågan att kunna skifta fokus från systemnivå till att även se mer övergripande tekniska utmaningar. Du är mån om att ständigt utvecklas och öppen för att använda ny teknologi och nya metoder i ditt angreppssätt.

Om oss

Detta är en testannonsering - ansök ej!!

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Konecranes med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Om du vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niclas Fagerlund på tele 072-185 01 06, alternativt niclas.fagerlund@jeffersonwells.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast! Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent | Växjö | Jefferson Wells

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 26
Jobba som ekonomiassistent hos vår kund i Växjö och ta del av en spännande roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och administration. Bli en del av vårt team och bidra till vår framgångsrika verksamhet.

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att vara ansvarig för hanteringen av leverantörsfakturor hos vår kund. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att registrera och bokföra fakturor, följa upp betalningar, hantera eventuella avvikelser samt kommunicera med leverantörer vid behov. Du kommer också att stödja ekonomiteamet genom att bistå med allmänna administrativa uppgifter och rapportering. Det är viktigt att du har noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt i denna roll.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och är väl förtrogen med bokföringsrutiner, fakturering och redovisning. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och har goda kunskaper i Excel och andra ekonomisystem. Du är noggrann, analytisk och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Är du även kommunikativ och har goda problemlösningsförmågor? Då är du den vi söker!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

Uppdragslängd: 6 månader

Placeringsort: Växjö

Tillsättning: omgående

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Hitta rätt ingenjörstjänst efter examen?

Elingenjör
Läs mer Mar 27
Vill du jobba hos tillverkningsindustrier i världsklass? Våra kunder söker nu juniora ingenjörer inom olika delar av verksamheten till framtida projekt. Vi ser till att du hittar rätt utmaning för din framtida karriär hos våra kunder. Är detta din nya utmaning?
Din anställning inleds via oss som konsult och vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. För rätt person finns det möjlighet att gå över i anställning hos kunden. Vi ser till att du lyckas på ditt uppdrag!

Om tjänsterna

Vi är inte som andra konsultbolag - hos oss gör vår konsulter karriär hos kunden med vår hjälp!

Vi söker dig som tar examen i juni som ingenjör med tekniskt intresse och som har ett eget driv och vill utvecklas genom att matchas till ditt drömjobb. Vår målsättning är att hitta rätt tjänst för dig hos våra samarbetspartners som möter dina kompetenser, förväntningar och personliga karriärsmål. Tjänsterna vi erbjuder kan till exempel vara inom konstruktion, elkraft, planering, elingenjör, beredande arbete till produktion eller inom tvärteknik som stöttar ett team av seniora specialister inom flertal områden i projekten.

Du arbetar med ett klart leveransfokus och tar tidigt hjälp när du inte behärskar uppgiften.

Som person bör du vara tekniskt intresserad, kommunikativ och engagerad i ditt arbete.
Våra kunder finns i både Småland, Blekinge och Kalmar.

Din bakgrund

* Nyligen/kommande slutförd akademisk utbildning inom teknik
* God datorvana
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri, så väl administrativt som i produktion

Personliga egenskaper

* Kommunikativ och välfungerande lagspelare i ett team
* Stort tekniskt intresse
* Tålamod och uthållighet
* Prestigelös
* Förmågan att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter

Hos vissa samarbetspartners krävs godkänd säkerhetsprövning gjord av myndighet. Detta kräver svenskt medborgarskap.

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja Jefferson Wells?

Här kan du läsa om Ihab och Victors erfarenheter som gjort samma resa:
https://www.jeffersonwells.se/sv/insikter/inlagg/2023/01/11/så-är-det-att-jobba-som-konsult

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension, fina förmåner och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag, läkarbesök på arbetstid och trevliga sammankomster.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ingenjörskonsult, Atasun Özturk på 0705-671002 eller Konsultchef Jonathan Sundh på 0455-302782 eller e-post jonathan.sundh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Teknisk Säljare till Gühring Sweden AB

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Feb 27
Nu har du möjlighet att bli vår nästa Tekniska säljare till region Syd. Har du god erfarenhet av skärande bearbetning och/eller teknisk försäljning då kan du vara den person vi söker. Läs mer och ansök nedan.

Tyska Gühring Group tillhör idag världens ledande leverantörer av skärande verktyg i solid hårdmetall och snabbstål och är representerat globalt genom mer än 60 dotterbolag och återförsäljare.

Vårt produktsortiment består av över 100 000 standardartiklar samt ett oräkneligt antal kundanpassade verktyg. Worldwide har Gühring Group ca 8 500 anställda.

Gühring Sweden AB:s huvudkontor finns i Lidköping där hela den svenska verksamheten är samlad. Vi är idag ca 35 anställda och omsätter ca 140 miljoner SEK per år.

Läs gärna mer på www.guhring.se

Om rollen

I rollen som teknisk säljare hos Gühring kommer du ha en drivande roll med kundansvar inom din säljregion. Du är ansvarig för Gührings totala utbud av varor och tjänster där du inom angiven region verkar som Gührings ansikte mot marknaden.

Du kommer ansvara för att utveckla och stärka affärsrelationerna av såväl befintliga som nya kunder. Du driver affären självständigt och kommer arbeta operativt i hela försäljningsprocessen med allt från identifiering och kartläggning av kunder, segmentering, produkter, teknisk support till affärsavslut och leveransuppföljning. I denna roll kommer du samarbeta med våra erfarna innesäljare och tekniker.

Du utgår ifrån hemmakontor. Du är bosatt inom regionen med god möjlighet att ta dig till kunder i södra Sverige.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av teknisk försäljning alternativt att du har god erfarenhet av skärande bearbetning.

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker dig som är affärsmässig, engagerad och prestigelös. För att lyckas i denna roll krävs det att du är självgående, initiativtagande och har en säljande personlighet. Du har goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, tyska är en merit. Du har god datavana och är bekväm med att jobba i Officepaketet. Vårt CRM system kommer att vara ditt främsta hjälpmedel och arbetsredskap.

Vad kan Gühring erbjuda dig?

Här får du möjlighet att vara en del av den framgångssaga som är Gühring KG, en marknadsledande aktör i en hög-teknologisk värld. Gühring Sweden AB är ett bolag som har vuxit stabilt under en längre period och som fortsätter att växa med kvalitetsprodukter och investeringar. Rollen som teknisk säljare hos oss är fri med stor möjlighet till påverkan av sin egen vardag. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med flertalet framgångsrika bolag inom olika branscher. Hos oss präglas miljön av samhörighet, prestigelöshet och en familjär känsla.

Ansökan

I denna tjänst samarbetar Gühring Sweden AB med Jefferson Wells. Du söker tjänsten genom att registrera din CV på vår hemsida och söka tjänsten genom länken nedan. Vi kan tyvärr inte hantera CV via mail utan endast via hemsidan. Sista ansökningsdag är 20/3. Om du har frågor vänligen maila Rekryteringskonsult Maria Svedberg på maria.svedberg@jeffersonwells.se alt. 079-0763749.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonom inom logistik/inköp | Jefferson Wells | Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 6
Vill du kickstarta din karriär som ekonom? Vi på Jefferson Wells nu ett spännande uppdrag tillgängligt! Uppdraget innebär att arbeta med säkerställande av korrekta leveranser till bränsleplaneringen. Vår kund, ett företag inom energibranschen, letar efter en driven ekonom för ett spännande konsultuppdrag i Växjö. Passa på att utvecklas och växa tillsammans med oss!

Ort: Växjö
Uppdragsstart: Omgående
Uppdragslängd: Fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning

Arbetsbeskrivning:

Som ekonom hos vår kund kommer du att vara en viktig del i att stötta bränsleplaneringen på siten. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar kontroll av beställningar från olika leverantörer, fakturering och att säkerställa att inkommande leveranser matchar beställningen. Du kommer att arbeta nära kollegor internt på företaget och ha regelbunden kontakt med olika leverantörer som deras kontaktperson. Arbetet kräver goda färdigheter i Excel då du kommer att hantera mycket av ditt arbete i programmet.

Arbetsuppgifter inkluderar:

* Kontroll av beställningar och leveranser på månadsbasis
* Fakturering mot leverantörer
* Samarbete med interna och externa parter
* Uppföljning av data och arbete i Excel är en stor del i arbetet

Kravprofil:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ekonomi, planering eller inköp. Du bör vara en duktig kommunikatör och ha förmåga att samarbeta effektivt med andra. Vidare förväntar vi oss att du har:

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller liknande
* Alternativt relevant arbetslivserfarenhet
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Goda kunskaper i Excel, kunna felsöka, skapa listor/pivot mm
* Möjlighet att påbörja arbete inom en månads tidOm Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hitta rätt ingenjörstjänst efter examen?

Elingenjör
Läs mer Mar 14
Vill du jobba hos tillverkningsindustrier i världsklass? Våra kunder söker nu juniora ingenjörer inom olika delar av verksamheten till framtida projekt. Vi ser till att du hittar rätt utmaning för din framtida karriär hos våra kunder. Är detta din nya utmaning?
Din anställning inleds via oss som konsult och vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. För rätt person finns det möjlighet att gå över i anställning hos kunden. Vi ser till att du lyckas på ditt uppdrag!

Om tjänsterna

Vi är inte som andra konsultbolag - hos oss gör vår konsulter karriär hos kunden med vår hjälp!

Vi söker dig som tar examen i juni som ingenjör med tekniskt intresse och som har ett eget driv och vill utvecklas genom att matchas till ditt drömjobb. Vår målsättning är att hitta rätt tjänst för dig hos våra samarbetspartners som möter dina kompetenser, förväntningar och personliga karriärsmål. Tjänsterna vi erbjuder kan till exempel vara inom konstruktion, elkraft, planering, elingenjör, beredande arbete till produktion eller inom tvärteknik som stöttar ett team av seniora specialister inom flertal områden i projekten.

Du arbetar med ett klart leveransfokus och tar tidigt hjälp när du inte behärskar uppgiften.

Som person bör du vara tekniskt intresserad, kommunikativ och engagerad i ditt arbete.
Våra kunder finns i både Småland, Blekinge och Kalmar.

Din bakgrund

* Nyligen/kommande slutförd akademisk utbildning inom teknik
* God datorvana
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri, så väl administrativt som i produktion

Personliga egenskaper

* Kommunikativ och välfungerande lagspelare i ett team
* Stort tekniskt intresse
* Tålamod och uthållighet
* Prestigelös
* Förmågan att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter

Hos vissa samarbetspartners krävs godkänd säkerhetsprövning gjord av myndighet. Detta kräver svenskt medborgarskap.

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja Jefferson Wells?

Här kan du läsa om Ihab och Victors erfarenheter som gjort samma resa:
https://www.jeffersonwells.se/sv/insikter/inlagg/2023/01/11/så-är-det-att-jobba-som-konsult

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension, fina förmåner och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag, läkarbesök på arbetstid och trevliga sammankomster.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ingenjörskonsult, Atasun Özturk på 0705-671002 eller Konsultchef Jonathan Sundh på 0455-302782 eller e-post jonathan.sundh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Controller 50% | Växjö | Jefferson Wells

Produktionsekonom
Läs mer Mar 4
Vill du ha en utmanande roll som controller i Växjö? Ta chansen att arbeta hos vår kund och bidra till deras framgång. Ansök nu för att vara en del av ett dynamiskt team och utveckla dina kompetenser.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Som controller kommer du att ha ansvar för att analysera och rapportera vårt kunds ekonomiska resultat och prognoser. Du kommer att arbeta med att utveckla och följa upp budgetar samt identifiera och analysera avvikelser. Du kommer även att vara delaktig i att ta fram beslutsunderlag och rekommendationer till ledningen. En viktig del av rollen är att säkerställa att vår kund följer gällande lagar och regler inom ekonomiområdet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som controller och har goda kunskaper inom ekonomi och redovisning. Du bör ha en relevant utbildning inom ekonomi eller liknande. Det är viktigt att du är noggrann, analytisk och har goda kommunikationsfärdigheter. Erfarenhet av avrop och fakturering är meriterande.

Om oss

Vår kund är ett ledande företag inom energi och värme. Med en stark expertis och innovativa lösningar levererar de pålitliga och effektiva energilösningar till både privatpersoner och företag. Med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet är de en pålitlig partner inom energibranschen.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Sista ansökningsdag är måndag 18 mars 2024 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Övrig information

Uppdragslängd: 6 månaderSyselsättningsgrad 50%

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Tillsättning: så snart som möjligt

Sista ansökningsdag: måndag 18 mars 2024Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Controller | Jefferson Wells | Växjö

Controller
Läs mer Mar 1
Är du controller med några års erfarenhet och på jakt efter en ny utamning? Då kanske vi har nästa jobb för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en controller till vår kund inom industri norr om Växjö! Välkommen med din ansökan idag!

Ort: Växjö
Start: Omgående
Uppdragslängd: Det är ett konsultuppdrag som har start omgående och pågår i 1 år med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Som controller kommer du att ansvara för en enhet och arbeta i SAP. Ditt huvudansvar blir att noggrant kontrollera samt bokföra alla in- och utgående transaktioner. Denna position kräver även en hög grad av Excel-användning för att säkerställa korrekt ekonomisk hantering och rapportering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

* Genomföra ekonomiska utredningar, analyser och uppföljningar.
* Sammanställa och presentera rapporter.
* Ansvara för budgetarbete och uppföljning.
* Erbjuda stöd och rådgivning till ledningen.

Kravprofil

VI söker dig som är analytisk och noggrann i sitt arbete med ekonomiska data. Självständighet och initiativförmåga är viktigt för att lösa ekonomiska utmaningar. Vidare behövs god kommunikationsförmåga för att förmedla komplex information. Stresstålighet och förmåga att hantera deadlines är också viktiga. Affärsmässig insikt och integritet behövs för att ge relevant rådgivning. Flexibilitet och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas som controller.

För att vara framgångsrik i rollen som controller är det önskvärt att du uppfyller följande kriterier:

* Högskoleutbildning inom finans/ekonomi.
* Flera års erfarenhet inom liknande roll.
* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i SAP.
* Stor vana av att arbeta med Excel.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Logistikchef till Fazer

Logistikchef
Läs mer Jan 21
Fazer är ett av Nordens ledande livsmedelsföretag med en lång historia av kvalitet och innovation. Vi söker nu en engagerad och kompetent Logistikchef för att leda och utveckla vår logistikavdelning i Tingsryd. Vill du vara en del av ett framstående team och leda logistikverksamheten hos en av Sveriges mest kända livsmedelsföretag? Då kan det här vara din chans att växa och utvecklas i en dynamisk roll som Logistikchef hos Fazer/Trensums Food i Tingsryd. Redan för 30 år sedan var vi den första fabriken i världen som industriellt startade produktion av havredryck.

Ansvarsområden
Som Logistikchef hos Fazer Sweden kommer du att ha personalansvar för cirka 20 dedikerade medarbetare. Ditt team består av skiftarbetande medarbetare för att säkerställa en smidig och effektiv leverans och logistikprocess till våra kunder samt försörjning till vår fabrik.

Rollen innebär en strävan efter perfekt balans mellan operativ styrning och strategiskt arbete samt planering. Du är även gränssnittet mot leverantörer och bemanningsbolag. Du är även en viktig del av ledningsgruppen.

Du ansvarar för drift och utveckling av vårt interna lager på fabriken i Tingsryd samt vårt externa lager i Ingelstad, ca 2,5 mil från Tingsryd. Ingelstad består av 8 dedikerade medarbetare som arbetar för att säkerställa en smidig och effektiv lagerhållning. Där hanterar vi både lagerhållning på uppdrag av kund samt lagring och utlastning av kundorderstyrda produkter. Tingsryd består av 12 dedikerade medarbetare som i huvudsak arbetar med materialförsörjning till våra produktionslinjer och hantering av färdig produkt till våra kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar:

* Operativ styrning av dagliga verksamheten
* Utveckling och implementering av strategier för att optimera logistikflödet.
* Ansvar för mottagning av gods, tillhandahållande av produktionsbehov och säkerställande av leveranser.
* Personalledning och utveckling för att skapa ett framgångsrikt och motiverat team.
* Budget och kostnadskontroll för logistikavdelningen

Vi söker dig som:

* Är logistikchef idag och är väl förtrogen med interna logistikprocesser, gärna i ett tillverkande bolag
* Har flera års ledarerfarenhet att leda både arbetare och tjänstemän inom supply chain och som har god vana av att inspirera och utveckla ditt team.
* Är strategiskt tänkande och kan bidra till utvecklingen av vår logistikavdelning.
* Är flexibel och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö.
* Högskoleutbildning inom logistik, industriell ekonomi eller liknande
* Kan kommunicera på hög nivå i både svenska och engelska

Vi erbjuder

En spännande roll med möjlighet att påverka och utveckla logistikverksamheten hos en framstående aktör inom livsmedelsbranschen. En positiv och inkluderande arbetsmiljö där ditt engagemang och dina idéer uppmuntras. Möjligheter till personlig och professionell utveckling i en framgångsrik organisation.Mer om Fazer Group
Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter och vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Norden, Baltikum och ytterligare till ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2022 uppgick till drygt 1 miljard euro och antalet medarbetare är ca 8 000.
Läs mer via www.fazer.com eller www.trensums.com

Kontaktperson
Ansök via www.jeffersonwells.se För ytterligare information, kontakta Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 99 53. Ansökningar behandlas löpande så välkommen med din ansökan så länge annonsen är aktiv.
Sök nu och bli en del av Fazer-familjen där vi tror på att skapa smakupplevelser och bygga framtidens matkultur. Välkommen till Fazer - där ditt engagemang gör skillnad!

Ansök nu

Hitta rätt ingenjörstjänst efter examen?

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Mar 1
Vill du jobba hos tillverkningsindustrier i världsklass? Våra kunder söker nu juniora ingenjörer inom olika delar av verksamheten till framtida projekt. Vi ser till att du hittar rätt utmaning för din framtida karriär hos våra kunder. Är detta din nya utmaning?
Din anställning inleds via oss som konsult och vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. För rätt person finns det möjlighet att gå över i anställning hos kunden. Vi ser till att du lyckas på ditt uppdrag!

Om tjänsterna

Vi är inte som andra konsultbolag - hos oss gör vår konsulter karriär hos kunden med vår hjälp!

Vi söker dig som tar examen i juni som ingenjör med tekniskt intresse och som har ett eget driv och vill utvecklas genom att matchas till ditt drömjobb. Vår målsättning är att hitta rätt tjänst för dig hos våra samarbetspartners som möter dina kompetenser, förväntningar och personliga karriärsmål. Tjänsterna vi erbjuder kan till exempel vara inom konstruktion, planering, beredande arbete till produktion eller inom tvärteknik som stöttar ett team av seniora specialister inom flertal områden i projekten.

Du arbetar med ett klart leveransfokus och tar tidigt hjälp när du inte behärskar uppgiften.

Som person bör du vara tekniskt intresserad, kommunikativ och engagerad i ditt arbete.
Våra kunder finns i både Småland, Blekinge och Kalmar.

Din bakgrund

* Nyligen/kommande slutförd akademisk utbildning inom teknik
* God datorvana
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri, så väl administrativt som i produktion

Personliga egenskaper

* Kommunikativ och välfungerande lagspelare i ett team
* Stort tekniskt intresse
* Tålamod och uthållighet
* Prestigelös
* Förmågan att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter

Hos vissa samarbetspartners krävs godkänd säkerhetsprövning gjord av myndighet. Detta kräver svenskt medborgarskap.

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja Jefferson Wells?

Här kan du läsa om Ihab och Victors erfarenheter som gjort samma resa:
https://www.jeffersonwells.se/sv/insikter/inlagg/2023/01/11/så-är-det-att-jobba-som-konsult

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension, fina förmåner och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag, läkarbesök på arbetstid och trevliga sammankomster.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ingenjörskonsult, Atasun Özturk på 0705-671002 eller Konsultchef Jonathan Sundh på 0455-302782 eller e-post jonathan.sundh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Hitta rätt ingenjörstjänst efter examen?

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Feb 23
Vill du jobba hos tillverkningsindustrier i världsklass? Våra kunder söker nu juniora ingenjörer inom olika delar av verksamheten till framtida projekt. Vi ser till att du hittar rätt utmaning för din framtida karriär hos våra kunder. Är detta din nya utmaning?
Din anställning inleds via oss som konsult och vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. För rätt person finns det möjlighet att gå över i anställning hos kunden. Vi ser till att du lyckas på ditt uppdrag!

Om tjänsterna

Vi är inte som andra konsultbolag - hos oss gör vår konsulter karriär hos kunden med vår hjälp!

Vi söker dig som tar examen i juni som ingenjör med tekniskt intresse och som har ett eget driv och vill utvecklas genom att matchas till ditt drömjobb. Vår målsättning är att hitta rätt tjänst för dig hos våra samarbetspartners som möter dina kompetenser, förväntningar och personliga karriärsmål. Tjänsterna vi erbjuder kan till exempel vara inom konstruktion, planering, beredande arbete till produktion eller inom tvärteknik som stöttar ett team av seniora specialister inom flertal områden i projekten.

Du arbetar med ett klart leveransfokus och tar tidigt hjälp när du inte behärskar uppgiften.

Som person bör du vara tekniskt intresserad, kommunikativ och engagerad i ditt arbete.
Våra kunder finns i både Småland, Blekinge och Kalmar.

Din bakgrund

* Nyligen/kommande slutförd akademisk utbildning inom teknik
* God datorvana
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri, så väl administrativt som i produktion

Personliga egenskaper

* Kommunikativ och välfungerande lagspelare i ett team
* Stort tekniskt intresse
* Tålamod och uthållighet
* Prestigelös
* Förmågan att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter

Hos vissa samarbetspartners krävs godkänd säkerhetsprövning gjord av myndighet. Detta kräver svenskt medborgarskap.

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja Jefferson Wells?

Här kan du läsa om Ihab och Victors erfarenheter som gjort samma resa:
https://www.jeffersonwells.se/sv/insikter/inlagg/2023/01/11/så-är-det-att-jobba-som-konsult

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension, fina förmåner och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag, läkarbesök på arbetstid och trevliga sammankomster.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ingenjörskonsult, Atasun Özturk på 0705-671002 eller Konsultchef Jonathan Sundh på 0455-302782 eller e-post jonathan.sundh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Experis Academy Traineeprogram Sommar 2024

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Upptäck din fulla potential som nyligen examinerad! Vi delar din känsla av att det finns mer att lära, och på Experis Academy ger vi dig möjligheten att uppdatera och uppgradera dina programmeringskunskaper samtidigt som du bygger ett kraftfullt professionellt nätverk från dag ett. Missa inte chansen - nästa program startar i sommar 2024!

Vad erbjuder Experis Academy Programmet?

Experis Academy ger dig möjlighet att själv påverka inriktningen på programmet baserat på dina ambitioner och intressen. Inför sommaren 2024 kommer du att kunna välja mellan två spännande alternativ:

Fullstack Java/JavaScript

Fullstack .NET/JavaScript

Du får en unik chans att skaffa dig kompetens inom de senaste teknologierna som efterfrågas av IT-branschen. Under tre intensiva månader får du en praktisk vidareutbildning som är anpassad efter arbetsmarknadens behov, och du kommer dessutom att erbjudas en trygg anställning med schyssta villkor.

Vårt gemensamma mål är att du ska utvecklas och bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och det företag du kommer att vara placerad hos. På Experis Academy kommer du att möta följande:

Lön och handledning inom IT under tre månader

12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i din region där du kan utveckla dina färdigheter efter utbildningen

Möjlighet att bli anställd hos det företag där du arbetar efter avslutad specialiseringsperiod

Utbildning enligt Accelerated Learning-metodiken, med högt tempo och praktiska övningar

Erfarna lärare som själva är seniora utvecklare med lång erfarenhet från både akademin och näringslivet

Möjlighet att ta extern certifiering inom din valda inriktning

Skapa nätverk och bygg relationer med likasinnade individerTeknologier du kommer att lära dig beroende på vald inriktning:

Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Vad vill du utveckla?Vi är Experis Academy:

Experis Academy är en del av IT-konsultföretaget Experis, som i sin tur ingår i den internationella Manpower Group-koncernen. Vårt team har omfattande erfarenhet av både HR och IT och har framgångsrikt utbildat och matchat nyexaminerade talanger inom branschen. Vi fokuserar på att erbjuda stöd och coaching för att komplettera dina tekniska färdigheter med mjuka värden som är relevanta för arbete inom IT-branschen.Vilka tidigare erfarenheter behöver du?

* En 2-årig utbildning från yrkeshögskola eller 3-5 år från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren
* Motivation att lösa komplexa problem och ett sinne för logik
* Passion för kodning
* Ambitioner att arbeta som fullstackutvecklare eller systemutvecklare
* Gillar att samarbeta med andra och söker ständigt nya utmaningar
* Flytande svenska och engelska i tal och skriftKursstart: Sommar 2024

Arbetstid: Heltid vardagar, 08:00-17:00Plats för utbildning och uppdrag:

Vi genomför programmet i Stockholm, Göteborg, Växjö, Skövde och Karlskrona. Antalet platser per inriktning och ort kan variera.

Låter detta intressant? Sök redan idag! Urval sker löpande med selekteringsstart från februari. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Ansök nu

Utvecklande ingenjörstjänster efter examen

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Feb 13
Vill du jobba hos tillverkningsindustrier i världsklass? Våra kunder söker nu juniora ingenjörer inom olika delar av verksamheten till framtida projekt. Vi ser till att du hittar rätt utmaning för din framtida karriär hos våra kunder. Är detta din nya utmaning?
Din anställning inleds via oss som konsult och vi erbjuder alltid bra anställningsvillkor. För rätt person finns det möjlighet att gå över i anställning hos kunden. Vi ser till att du lyckas på ditt uppdrag!

Om tjänsterna

Vi är inte som andra konsultbolag - hos oss gör vår konsulter karriär hos kunden med vår hjälp!

Vi söker dig som tar examen i juni som ingenjör med tekniskt intresse och som har ett eget driv och vill utvecklas genom att matchas till ditt drömjobb. Vår målsättning är att hitta rätt tjänst för dig hos våra samarbetspartners som möter dina kompetenser, förväntningar och personliga karriärsmål. Tjänsterna vi erbjuder kan till exempel vara inom konstruktion, planering, beredande arbete till produktion eller inom tvärteknik som stöttar ett team av seniora specialister inom flertal områden i projekten.

Du arbetar med ett klart leveransfokus och tar tidigt hjälp när du inte behärskar uppgiften.

Som person bör du vara tekniskt intresserad, kommunikativ och engagerad i ditt arbete.
Våra kunder finns i både Småland, Blekinge och Kalmar.

Din bakgrund

* Nyligen/kommande slutförd akademisk utbildning inom teknik
* God datorvana
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri, så väl administrativt som i produktion

Personliga egenskaper

* Kommunikativ och välfungerande lagspelare i ett team
* Stort tekniskt intresse
* Tålamod och uthållighet
* Prestigelös
* Förmågan att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter

Hos vissa samarbetspartners krävs godkänd säkerhetsprövning gjord av myndighet. Detta kräver svenskt medborgarskap.

Du har säkert fler erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja Jefferson Wells?

Här kan du läsa om Ihab och Victors erfarenheter som gjort samma resa:
https://www.jeffersonwells.se/sv/insikter/inlagg/2023/01/11/så-är-det-att-jobba-som-konsult

Jefferson Wells ingår i Manpower Group som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension, fina förmåner och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag, läkarbesök på arbetstid och trevliga sammankomster.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ingenjörskonsult, Atasun Özturk på 0705-671002 eller Konsultchef Jonathan Sundh på 0455-302782 eller e-post jonathan.sundh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Kommunikatör | Växjö | Jefferson Wells

Utställningskoordinator
Läs mer Jan 29
Vill du vara en del av vårt kunds kommunikationsteam i Växjö? Ta chansen att utveckla din karriär som kommunikatör i en dynamisk miljö, där du får möjlighet att arbeta med spännande projekt och bidra till vår kunds framgång.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden

Dina arbetsuppgifter

Som kommunikatör hos vår kund kommer du att ansvara för att skapa fantastiska texter och innehåll som får människor att le, tänka och agera. Du kommer att vara hjärnan bakom våra kampanjer och strategier, och se till att vårt budskap når ut till rätt målgrupp. Vi söker någon som kan trolla med ord och få våra kunder att älska oss ännu mer. Så om du har en passion för kommunikation och en kreativ ådra, då är det här jobbet för dig!

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har erfarenhet av kommunikationsarbete och kan skapa sökordsoptimerade annonser. Du har kunskaper inom copywriting och vet hur man skriver professionella och effektiva annonser. Utbildning inom kommunikation eller liknande är meriterande. Du är noggrann, kreativ och har förmågan att anpassa ditt språk efter målgruppen.Om oss

Vårt kund är en framstående lokal aktör med starka rötter och omfattande erfarenhet inom sin bransch. Med fokus på kvalitet och innovation fortsätter företaget att vara en pålitlig och pålitlig arbetsgivare inom sitt område.Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu".

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Växjö

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Elektronikingenjör | Växjö |Jefferson Wells

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Jan 24
Vill du vara en del av en tekniskt avancerad miljö och arbeta som elektronikingenjör hos vår kund i Växjö? Ta chansen att utveckla innovativa lösningar och bidra till framtidens elektronik. Ansök idag!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Om jobbet

Som elektronikingenjör kommer du att ansvara för att utveckla och testa elektroniska system och komponenter hos vår kund. Du kommer att arbeta med att designa kretsar, konfigurera programvara och genomföra felsökning av elektroniksystem. Ditt ansvar kommer också innefatta att delta i produktutvecklingsprojekt och säkerställa kvalitet och funktion hos elektronikprodukter. Du kommer att samarbeta med andra tekniska team och rapportera till din närmaste chef.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskaper inom elektronikkonstruktion och -design. Du har en relevant utbildning inom elektronik eller liknande område. Du är expert på att arbeta med CAD-verktyg och kan läsa och tolka tekniska ritningar och specifikationer. Du är analytisk, noggrann och har god problemlösningsförmåga.

Om oss

Företaget är en ledande aktör inom design och utveckling och erbjuder innovativa lösningar inom branschen. Med fokus på kvalitet och kreativitet skapar de unika produkter och tjänster som imponerar på sina kunder. Med en passion för att leverera enastående resultat strävar företaget efter att vara en pionjär inom sin marknad.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: 1 år

Placeringsort: Växjö

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Ekonomiassistent | Saab | Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 2
Spännande konsultuppdrag inom redovisning! Bli en del av vårt team på ett ledande företag inom försvarsindustrin och få möjlighet att utveckla våra finansiella processer. Vi söker en engagerad och självgående person med erfarenhet av kundfakturering och goda kunskaper i större ERP-system. Ta chansen att vara med och skapa framtidens ekonomiska lösningar!Om jobbet

Som ekonomiassistent kommer du att stötta organisationen med olika typer av kundfakturering, nyregistrering samt underhåll av projektregister, verksamhetsstöd i kundfaktureringsfrågor, samt utveckling och digitalisering av vår process. Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor inom alla affärsenheter och arbeta i ekonomisystemet Unit4 ERP (Agresso).

Om dig

Vi söker dig som har god ekonomierfarenhet och erfarenhet av kundfakturering/projektfakturering. Du bör även ha erfarenhet av att arbeta i större ERP-system, gärna Unit4 ERP (Agresso). Du är självständig, proaktiv och kan hantera föränderliga situationer på ett strukturerat sätt. God kommunikativ förmåga och behärskning av svenska och engelska i tal och skrift är också viktigt.

Om oss

Vi söker Dig som vill bli en del av ett välrenommerat företag inom försvarsindustrin. Här får du möjlighet att arbeta inom en avdelning som erbjuder tjänster inom redovisning och finansiella system. Du kommer att vara en viktig del i att utveckla och effektivisera våra processer. Flexibilitet och problemlösningsförmåga är viktiga egenskaper för denna roll.

Hur du ansöker

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 6 månader

stor möjlighet till förlängning eller övergång till kund

Placeringsort: Växjö

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Ekonomiassistent | Södra |Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 7
Vill du bli en viktig del av vårt team som ekonomiassistent hos Södra i Växjö? Ta chansen att utveckla dina färdigheter inom ekonomihantering i en dynamisk miljö. Ansök nu och bidra till vår kunds framgång!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan Jefferson Wells och Södra . Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Södra.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för hanteringen av fakturaflöden hos vår kund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera att registrera fakturor, säkerställa korrekthet av fakturor och betalningar, samt hantera eventuella avvikelser eller reklamationer. Du kommer också att vara involverad i att upprätta och rapportera finansiella analyser och prognoser relaterade till leverantörsfakturor. I rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är noggrann, organiserad och har goda analytiska färdigheter.Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och har goda kunskaper inom ekonomi och bokföring. Du bör ha en relevant utbildning inom ekonomi och vara bekant med olika ekonomisystem. Systemvana är viktigt, då du kommer att arbeta med olika program och verktyg. Du behöver vara noggrann, strukturerad och ha förmågan att arbeta självständigt.

Om oss

Idag är Södra den främsta skogsägarföreningen i södra Sverige, med en medlemsbas på 52 000 familjer som har brukt skogar i generationer. Inom vår gemensamt ägda skogsindustri arbetar 3 100 dedikerade individer för att förädla skogsråvaran och generera värde för både människor och miljö. Detta sker genom utveckling av förnybara produkter inom trä, massa, biomaterial och energi. Med en global marknad har vi en betydande påverkan och möjlighet att påverka klimatomställningen, där skogens betydelse är central. Tillsammans strävar vi mot att bidra till ett mer naturligt samhälle för kommande

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 3-6 månader

Placeringsort: Växjö

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Ekonomiassistent | Saab| Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 14
Spännande konsultuppdrag inom redovisning! Bli en del av vårt team på ett ledande företag inom försvarsindustrin och få möjlighet att utveckla våra finansiella processer. Vi söker en engagerad och självgående person med erfarenhet av kundfakturering och goda kunskaper i större ERP-system. Ta chansen att vara med och skapa framtidens ekonomiska lösningar!

Om jobbet

Som ekonomiassistent kommer du att stötta organisationen med olika typer av kundfakturering, nyregistrering samt underhåll av projektregister, verksamhetsstöd i kundfaktureringsfrågor, samt utveckling och digitalisering av vår process. Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor inom alla affärsenheter och arbeta i ekonomisystemet Unit4 ERP (Agresso).

Om dig

Vi söker dig som har god ekonomierfarenhet och erfarenhet av kundfakturering/projektfakturering. Du bör även ha erfarenhet av att arbeta i större ERP-system, gärna Unit4 ERP (Agresso). Du är självständig, proaktiv och kan hantera föränderliga situationer på ett strukturerat sätt. God kommunikativ förmåga och behärskning av svenska och engelska i tal och skrift är också viktigt.

Om oss

Vi söker Dig som vill bli en del av ett välrenommerat företag inom försvarsindustrin. Här får du möjlighet att arbeta inom en avdelning som erbjuder tjänster inom redovisning och finansiella system. Du kommer att vara en viktig del i att utveckla och effektivisera våra processer. Flexibilitet och problemlösningsförmåga är viktiga egenskaper för denna roll.

Hur du ansöker

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 6 månader

stor möjlighet till förlängning eller övergång till kund

Placeringsort: Växjö

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Experis Academy Program | Fullstackutvecklare | Växjö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 7
Vet du om att du som nyutbildad inom IT kan utvecklas till fullstackutvecklare på rekordtid? Hos oss på Experis Academy får du möjlighet till accelererad utbildning som ger dig förutsättningar att efter tre månader jobba över hela stacken. Vårt nästa program går av stapeln i januari 2024 - vad väntar du på?

Vad får du av att gå Experis Academy Program?

Experis Academy ger dig möjligheten att välja och påverka inriktning på programmet - allt efter dina ambitioner och intresseområden. För vintern 2024 kommer du ha förmånen att välja mellan:

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript

Du får en unik möjlighet att skaffa dig kompetens av ny teknologi som IT-branschen efterfrågar. Under tre intensiva månader får du en praktisk vidareutbildning som är anpassad efter vad arbetsmarknaden söker, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Vi tror på att ge dig som deltagare en unik upplevelse genom att ge dig de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas. I korta drag kommer du mötas av följande hos Experis Academy:

* Lön och lärarledd IT-utbildning på tre månader
* 12 månader specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser efter utbildningsperioden
* Möjlighet att bli anställd hos företaget du arbetat på efter avslutad specialiseringsperiod
* Utbildningen följer metodiken Accelerated Learning som har ett högt tempo (upp till flera hundra timmar av kodande!) och varvar teori med praktiska övningar
* Lärare som själva är seniora utvecklare och har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet
* Möjlighet att ta extern certifiering inom den inriktning du går
* Bygga nätverk och skapa kontakt med personer som delar samma passion som du; fullstackutveckling

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/JavaScript
Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum
Fullstack .NET/JavaScript
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Vilka teknologier vill du utveckla dig inom?

Vilka är vi på Experis Academy?

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden samt ute i Europa. Vi har stor erfarenhet av att utbilda nyexaminerade talanger i branschen, är riktigt vassa på att matcha profiler mot spännande uppdrag samt arbetar mycket med coachning för att ge dig chansen att komplettera dina tekniska kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vilka tidigare erfarenheter behöver jag?

* Har en 2-årig utbildning från yrkeshögskola eller 3-5 år från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren
* Motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* Har passion för kodning
* Har ambitioner om att jobba som fullstackutvecklare eller systemutvecklare
* Gillar att samarbeta med andra och söker ständigt nya utmaningar
* Talar och skriver flytande svenska och engelska obehindratKursstart: Januari 2024
Arbetstid: Heltid, 08:00-17:00


Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna vår Q&A och annat om programmet på vår hemsida!

Ansök nu

Praktikant | Manpower Group | Växjö

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 20
Bli en del av vårt dynamiska team som praktikant hos Manpower Group i Växjö! Få möjligheten att utveckla dina färdigheter inom rekrytering och arbetsmarknad samtidigt som du stöttar våra kunder och kandidater i deras karriärsresor. Ta chansen att lära dig av branschexperter och skapa värdefulla kontakter. Sök idag!

Om jobbet

Som praktikant hos Manpower Group kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du kommer att få möjlighet att assistera och stödja vårt team inom rekrytering och bemanning. Du kommer att delta i olika projekt och ha möjlighet att utveckla dina kunskaper inom HR och personaladministration. Vi erbjuder en stimulerande och lärorik praktikplats där du får möjlighet att växa och lära dig mer om branschen.

Är du rätt person för jobbet?

Som praktikant hos Manpower Group förväntas du ha en pågående universitetsutbildning inom HR, psykologi eller liknande. Du bör vara självgående, analytisk och ha goda kommunikationsfärdigheter. Erfarenhet av rekrytering är meriterande. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och har en positiv attityd.Manpower Groups erbjudande

Vill du vara en del av Manpower Group, ett globalt företag som förändrar arbetslivet? Vi på Jefferson Wells erbjuder spännande möjligheter och utmaningar inom konsulttjänster inom finans, teknik och HR. Ta del av vår innovativa miljö och väx tillsammans med oss i en dynamisk och inkluderande arbetsplats. Välkommen till Manpower Group - där dina ambitioner blir till verklighet.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Controller | Bråas

Controller
Läs mer Okt 24
Är du en redovisningsekonom som är redo för att ta nästa steg i karriären? Eller har du kanske några års erfarenhet som en controller och vill ha en ny utmaning? Har du även ett öga för excel? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en controller till vår kund inom industri norr om Växjö! Välkommen med din ansökan idag!

Växjö! Välkommen med din ansökan idag!

Ort: Växjö

Start: Omgående

Uppdragslängd: Det är ett konsultuppdrag som har start omgående och pågår i 1 år med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Som controller kommer du att ansvara för en enhet och arbeta i SAP. Ditt huvudansvar blir att noggrant kontrollera samt bokföra alla in- och utgående transaktioner. Denna position kräver även en hög grad av Excel-användning för att säkerställa korrekt ekonomisk hantering och rapportering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

* Genomföra ekonomiska utredningar, analyser och uppföljningar.
* Sammanställa och presentera rapporter.
* Ansvara för budgetarbete och uppföljning.
* Erbjuda stöd och rådgivning till ledningen.

Kravprofil

Vi söker dig som är analytisk och noggrann i sitt arbete med ekonomiska data. Självständighet och initiativförmåga är viktigt för att lösa ekonomiska utmaningar. Vidare behövs god kommunikationsförmåga för att förmedla komplex information. Stresstålighet och förmåga att hantera deadlines är också viktiga. Affärsmässig insikt och integritet behövs för att ge relevant rådgivning. Flexibilitet och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas som controller.

För att vara framgångsrik i rollen som controller är det önskvärt att du uppfyller följande kriterier:

* Högskoleutbildning inom finans/ekonomi.
* Flera års erfarenhet inom liknande roll.
* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i SAP.
* Stor vana av att arbeta med Excel.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Ekonomikonsulter | Växjö

Controller
Läs mer Okt 20
Söker du jobb som redovisningsekonom eller Controller? Är du en erfaren alternativt nyexad ekonom och längtar efter utveckling och utmaningar inom ditt yrkesområde? Då har kanske vi på Jefferson Wells har nästa jobb för dig! Just nu söker vi konsulter inom ekonomi till konsultuppdrag hos våra kunder i Växjö. Läs mer nedan om rollen som ekonomikonsult och varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Som konsult hos oss på Jefferson Wells får du tillgång till utvecklande uppdrag inom ekonomi hos våra kunder. Med en anställning hos oss får du en kontinuerlig kompetensutveckling inom ditt yrke och möjlighet att själv påverka riktningen i din yrkeskarriär. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag, men du får alltid en mer detaljerad arbetsbeskrivning i samband med ett specifikt uppdrag

Rollen som Redovisningsekonom kan variera stort hos våra kunder baserat på deras behov. Plattformen i uppdragen är dock alltid redovisning, där du får möjlighet bidra, fördjupa och utveckla din kompetens inom:

* Månads- kvartals- och årsbokslut
* Avstämningar
* Moms- och skattedeklarationer
* Årsredovisningar/delårsrapporter
* Analys och förbättringsarbete
* Rapportering

Det dagliga arbetet som Business Controller går i huvudsak ut på att ansvara för:

* Ekonomisk analys och rapportering.
* Bokslutsarbete
* Ge stöd åt chefer och projektledare på enheten
* Driva enhetens processer för verksamhetsplanering, budgetering och prognoser.

Din profil

För att trivas som konsult hos oss ser vi att du är en utåtriktad, positiv, prestigelös och nyfiken person. Du är noggrann och strävar efter ett effektivare sätt att genomföra arbetsuppgifterna.

Vi ser att du har några års erfarenhet i den roll som är av intresse för dig, gärna med erfarenhet från flera branscher. För samtliga roller krävs att du har goda systemkunskaper och är duktig på excel.

Kvalifikationer

* Utbildning motsvarande en civilekonom med redovisningsinriktning eller liknande utbildning och erfarenhet
* Några års erfarenhet från likande roll
* Erfarenhet och kunskap av arbete i större affärssystem
* Ska kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Experis Academy Program | Fullstackutvecklare | Växjö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 15
Vet du om att du som nyutbildad inom IT kan utvecklas till fullstackutvecklare på rekordtid? Hos oss på Experis Academy får du möjlighet till accelererad utbildning som ger dig förutsättningar att efter tre månader jobba över hela stacken. Vårt nästa program går av stapeln i januari 2024 - vad väntar du på?

Vad får du av att gå Experis Academy Program?

Experis Academy ger dig möjligheten att välja och påverka inriktning på programmet - allt efter dina ambitioner och intresseområden. För vintern 2024 kommer du ha förmånen att välja mellan:

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript

Du får en unik möjlighet att skaffa dig kompetens av ny teknologi som IT-branschen efterfrågar. Under tre intensiva månader får du en praktisk vidareutbildning som är anpassad efter vad arbetsmarknaden söker, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Vi tror på att ge dig som deltagare en unik upplevelse genom att ge dig de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas. I korta drag kommer du mötas av följande hos Experis Academy:

* Lön och lärarledd IT-utbildning på tre månader
* 12 månader specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser efter utbildningsperioden
* Möjlighet att bli anställd hos företaget du arbetat på efter avslutad specialiseringsperiod
* Utbildningen följer metodiken Accelerated Learning som har ett högt tempo (upp till flera hundra timmar av kodande!) och varvar teori med praktiska övningar
* Lärare som själva är seniora utvecklare och har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet
* Möjlighet att ta extern certifiering inom den inriktning du går
* Bygga nätverk och skapa kontakt med personer som delar samma passion som du; fullstackutveckling

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/JavaScript
Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum
Fullstack .NET/JavaScript
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Vilka teknologier vill du utveckla dig inom?

Vilka är vi på Experis Academy?

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden samt ute i Europa. Vi har stor erfarenhet av att utbilda nyexaminerade talanger i branschen, är riktigt vassa på att matcha profiler mot spännande uppdrag samt arbetar mycket med coachning för att ge dig chansen att komplettera dina tekniska kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vilka tidigare erfarenheter behöver jag?

* Har en 2-årig utbildning från yrkeshögskola eller 3-5 år från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren
* Motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* Har passion för kodning
* Har ambitioner om att jobba som fullstackutvecklare eller systemutvecklare
* Gillar att samarbeta med andra och söker ständigt nya utmaningar
* Talar och skriver flytande svenska och engelska obehindratKursstart: Januari 2024
Arbetstid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag
Vårt kontor i stad Växjö. Vi kör denna omgång programmet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Skövde och Karlskrona. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig åt.

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande med selekteringsstart från september. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna vår Q&A och annat om programmet på vår hemsida HÄR

Ansök nu

Fullstackutvecklare | Växjö | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 30
Är du personen som knäcker koderna andra tycker är omöjliga? Vill du arbeta med likasinnade kollegor som också gör det? Hos oss får du arbeta med den teknik du vill för att skapa framtidens samhälle. Experis har nya möjligheter för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Fullstackutvecklare får du möjlighet att arbeta med den teknik som du trivs bäst med. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du att bli en specialist som är ovärderlig!

Som utvecklare kommer du självklart att fokusera på programmering i allra högsta grad. Du kommer att bredda dig tekniskt och nätverksmässigt samt möta inspirerande kollegor från olika miljöer under vägens gång. Vidare kommer du att arbeta i agila team, i nära samarbete med dina kollegor.

Experis arbetar med flera aktörer som ligger i framkant inom systemutveckling, med både innovation och kunskap om människor. Vill du vara med och utveckla morgondagens lösningar?Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig så mycket som möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner. Vi kommer självklart att stötta dig på vägen!

För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget - detta redan från dag 1 (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Isak Andersson, som gärna berättar mer! Du finner kontaktuppgifter längre ner.

Du som person

Vi ser att du vill framåt, brinner för utveckling och att testa nya saker samt räds inte att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst önskar vi att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också - Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.

För att du ska trivas i rollen som Fullstackutvecklare ser vi att du har:

* Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom utveckling
* Relevant utbildning från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
* Goda programmeringskunskaper inom Java eller .Net
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Du får en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling, så att du kan hålla dig ajour med ny teknik.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Isak Andersson på mailadress isak.andersson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jefferson Wells

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 19
Vår kund söker en skicklig redovisningsekonom med starka analytiska färdigheter och noggrannhet i Växjö. Ta del av en spännande möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt team och bidra till företagets fortsatta tillväxt. Ansök idag och ta nästa steg i din karriär!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Om jobbet

Vill du vara den som jonglerar med siffror och balanserar ekonomiska transaktioner? Älskar du att skapa ordning i kaoset och se till att allt stämmer på plats? Då kan du vara den redovisningsekonom vi söker!

I rollen som redovisningsekonom hos vår fantastiska kund kommer du att vara hjältinnan eller hjälten som håller i trådarna när det kommer till ekonomiska transaktioner. Du kommer att ha händerna fulla med att bokföra, fakturera och sammanställa allt som har med pengar att göra.

Men det stannar inte där! Du kommer också att bli den som trollar fram ekonomiska rapporter och analyser för att stödja ledningen i deras beslutsfattande. Med din finansiella expertis kommer du att vara en viktig del av teamet och ha ett övergripande ansvar för att se till att våra ekonomiska processer följs och att all rapportering sker korrekt och i tid.

Så om du är en siffrornas mästare som älskar att vara en del av ett dynamiskt team, då är det dags för dig att ta steget och bli en del av vår spännande värld. Skriv upp dig för rollen som redovisningsekonom och låt oss tillsammans skapa ekonomisk magi!Den vi söker

För att jobba som redovisningsekonom hos vår kund behöver du ha erfarenhet av att arbeta med bokföring och redovisning. Du bör vara väl insatt i redovisningsregler och kunna arbeta självständigt med att hantera och analysera ekonomisk data. En relevant utbildning inom ekonomi är önskvärt. Du bör vara noggrann, analytisk och ha goda kommunikationsfärdigheter.

Om kunden

Vi söker ambitiösa talanger som vill bli en del av vårt spännande företag norr om Växjö. Med en attraktiv arbetsmiljö och möjligheten att vara med och påverka, erbjuder vi en inspirerande plattform för din karriär. Kom och utforska din potential hos oss!Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: minst 6 månader Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Ekonomiassistent - Södra - Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 19
Har du en utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en engagerad person med höga ambitioner och tydliga mål? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en ekonomiassistent till ett uppdrag som varar 1 år på Södra i Växjö.

Vi ser gärna att du som söker vill vara med och utveckla såväl verksamheten som din roll i den. Är det här ett jobb som skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Södra. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Södra.

Om jobbet

I jobbet ingår att hantera leverantörs- och kundreskontra. Arbetet utförs i Microsoft Dynamics 365.

Är du rätt person för jobbet?

Till uppdraget hos Södra söker vi dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Vidare har du utbildning inom ekonomi.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics 365.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du har en ambitiös inställning till arbetet. Vidare är det viktigt att du har ett metodiskt arbetssätt och att du har ett stort driv. Vidare strävar du alltid efter att hitta lösningar.

Om Södra

Södra är en framstående skogsägarförening och ledande inom den internationella skogsindustrin, med en stark vision för hållbarhet, innovation och tillväxt. Sedan vår grundande har vi strävat efter att förena våra två huvudmål: att förvalta våra medlemmars skogar på ett ansvarsfullt sätt och att utveckla träindustrin med fokus på miljövänliga lösningar.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Sista ansökningsdag är tisdag 5 september 2023, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Övrigt

Uppdragslängd: 1 år

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: 26 september 2023

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Redovisningsekonom | Jefferson Wells | Växjö

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 11
Vår kund söker en skicklig redovisningsekonom med starka analytiska färdigheter och noggrannhet i Växjö. Ta del av en spännande möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt team och bidra till företagets fortsatta tillväxt. Ansök idag och ta nästa steg i din karriär!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund i Växjö.

Om jobbet

Vill du vara den som jonglerar med siffror och balanserar ekonomiska transaktioner? Älskar du att skapa ordning i kaoset och se till att allt stämmer på plats? Då kan du vara den redovisningsekonom vi söker!

I rollen som redovisningsekonom hos vår fantastiska kund kommer du att vara hjältinnan eller hjälten som håller i trådarna när det kommer till ekonomiska transaktioner. Du kommer att ha händerna fulla med att bokföra, fakturera och sammanställa allt som har med pengar att göra.

Men det stannar inte där! Du kommer också att bli den som trollar fram ekonomiska rapporter och analyser för att stödja ledningen i deras beslutsfattande. Med din finansiella expertis kommer du att vara en viktig del av teamet och ha ett övergripande ansvar för att se till att våra ekonomiska processer följs och att all rapportering sker korrekt och i tid.

Så om du är en siffrornas mästare som älskar att vara en del av ett dynamiskt team, då är det dags för dig att ta steget och bli en del av vår spännande värld. Skriv upp dig för rollen som redovisningsekonom och låt oss tillsammans skapa ekonomisk magi!Den vi söker

För att jobba som redovisningsekonom hos vår kund behöver du ha erfarenhet av att arbeta med bokföring och redovisning. Du bör vara väl insatt i redovisningsregler och kunna arbeta självständigt med att hantera och analysera ekonomisk data. En relevant utbildning inom ekonomi är önskvärt. Du bör vara noggrann, analytisk och ha goda kommunikationsfärdigheter.

Om kunden

Vi söker ambitiösa talanger som vill bli en del av vårt spännande företag norr om Växjö. Med en attraktiv arbetsmiljö och möjligheten att vara med och påverka, erbjuder vi en inspirerande plattform för din karriär. Kom och utforska din potential hos oss!Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: minst 6 månader Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongelementmontör
Läs mer Aug 17
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.

Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Leverantörsutvecklare | CTC Enertech | Ljungby

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Aug 29
Är du en driven person med en ingenjörsbakgrund? Har du även jobbat med leverantörsutveckling samtidigt som du är tekniskt intresserad? Vill du jobba på ett internationellt företag med nya spännande möjligheter varje dag? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en leverantörsutvecklare till vår kund CTC Enertech i Ljungby! Ansök redan idag!

Stad: Ljungby

Start: Omgående

Uppdrag: Det är ett konsultuppdrag där du är anställd hos Jefferson Wells men arbetar ute hos kunden. Uppdraget pågår i 6-12 månader och för rätt person finns chans till anställning.

Om arbetet:

I rollen som Leverantörsutvecklare/SQA kommer du att arbeta med utveckling och utvärdering av nya och befintliga leverantörer, till exempel gällande produktionsutveckling, kvalitet och leverans.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att medverka i upphandlingar och val av nya leverantörer där du bedömer och godkänner deras kapacitet gällande volymer, kvalitet och produktionsförutsättningar. Du genomför leverantörsbesök för att genomföra auditeringar, kvalitetskontroller samt följer upp avvikelser och aktivitetsplaner för leverantörer.
Ditt arbete är såväl av förebyggande slag som att agera och följa upp när avvikelser uppstår.

Du rapporterar till inköpschefen och det förekommer tjänsteresor.

Om dig:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik, kvalitet, eller produktionsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet av liknande roll. Du har ett tekniskt intresse och en hög teknisk förståelse. Du behärskar svenska såväl som engelska väl och är bekväm med teknisk engelska.

Du är driven, självgående och handlingskraftig med god struktur i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god såväl som din samarbetsförmåga.
Du är också en lagspelare som förstår vikten av att hjälpas åt och arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Som person är du öppen för nya idéer och nyfiken med en vilja att lära nytt och ständigt bidra till utveckling hos leverantören såväl som i den egna organisationen.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Ekonomiassistent - Södra - Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 29
Har du en utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och är på jakt efter ett nytt jobb? Är du en engagerad person med höga ambitioner och tydliga mål? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en ekonomiassistent till ett uppdrag som varar 1 år på Södra i Växjö.

Vi ser gärna att du som söker vill vara med och utveckla såväl verksamheten som din roll i den. Är det här ett jobb som skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Södra. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Södra.

Om jobbet

I jobbet ingår att hantera leverantörs- och kundreskontra. Arbetet utförs i Microsoft Dynamics 365.

Är du rätt person för jobbet?

Till uppdraget hos Södra söker vi dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Vidare har du utbildning inom ekonomi.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics 365.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du har en ambitiös inställning till arbetet. Vidare är det viktigt att du har ett metodiskt arbetssätt och att du har ett stort driv. Vidare strävar du alltid efter att hitta lösningar.

Om Södra

Södra är en framstående skogsägarförening och ledande inom den internationella skogsindustrin, med en stark vision för hållbarhet, innovation och tillväxt. Sedan vår grundande har vi strävat efter att förena våra två huvudmål: att förvalta våra medlemmars skogar på ett ansvarsfullt sätt och att utveckla träindustrin med fokus på miljövänliga lösningar.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Balder Sörensen via e-post: Balder.sorensen@manpower.se eller telefonnummer: 0470-74 55 91 .

Sista ansökningsdag är tisdag 5 september 2023, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Övrigt

Uppdragslängd: 1 år

Placeringsort: Växjö

Typ av anställning: konsultuppdrag

Sista ansökningsdag: tisdag 5 september 2023

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Fullstackutvecklare | Växjö | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Är du personen som knäcker koderna andra tycker är omöjliga? Vill du arbeta med likasinnade kollegor som också gör det? Hos oss får du arbeta med den teknik du vill för att skapa framtidens samhälle. Experis har nya möjligheter för dig efter semestern!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Fullstackutvecklare får du möjlighet att arbeta med den teknik som du trivs bäst med. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du att bli en specialist som är ovärderlig!

Som utvecklare kommer du självklart att fokusera på programmering i allra högsta grad. Du kommer att bredda dig tekniskt och nätverksmässigt samt möta inspirerande kollegor från olika miljöer under vägens gång. Vidare kommer du att arbeta i agila team, i nära samarbete med dina kollegor.

Experis arbetar med flera aktörer som ligger i framkant inom systemutveckling, med både innovation och kunskap om människor. Vill du vara med och utveckla morgondagens lösningar?

Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig så mycket som möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner. Vi kommer självklart att stötta dig på vägen!

För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget - detta redan från dag 1 (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Ebba Folkesson, som gärna berättar mer! Du finner kontaktuppgifter längre ner.

Du som person

Vi ser att du vill framåt, brinner för utveckling och att testa nya saker samt räds inte att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst önskar vi att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också - Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.

För att du ska trivas i rollen som Fullstackutvecklare ser vi att du har:

* Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom utveckling
* Relevant utbildning från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
* Goda programmeringskunskaper inom Java eller .Net
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Du får en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling, så att du kan hålla dig ajour med ny teknik.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson på mailadress ebba.folkesson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Leverantörsutvecklare | CTC Enertech | Ljungby

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Aug 14
Är du en driven person med en ingenjörsbakgrund? Har du även jobbat med leverantörsutveckling samtidigt som du är tekniskt intresserad? Vill du jobba på ett internationellt företag med nya spännande möjligheter varje dag? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en leverantörsutvecklare till vår kund CTC Enertech i Ljungby! Ansök redan idag!

Stad: Ljungby

Start: Omgående

Uppdrag: Det är ett konsultuppdrag där du är anställd hos Jefferson Wells men arbetar ute hos kunden. Uppdraget pågår i 6-12 månader och för rätt person finns chans till anställning.

Om arbetet:

I rollen som Leverantörsutvecklare/SQA kommer du att arbeta med utveckling och utvärdering av nya och befintliga leverantörer, till exempel gällande produktionsutveckling, kvalitet och leverans.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att medverka i upphandlingar och val av nya leverantörer där du bedömer och godkänner deras kapacitet gällande volymer, kvalitet och produktionsförutsättningar. Du genomför leverantörsbesök för att genomföra auditeringar, kvalitetskontroller samt följer upp avvikelser och aktivitetsplaner för leverantörer.
Ditt arbete är såväl av förebyggande slag som att agera och följa upp när avvikelser uppstår.

Du rapporterar till inköpschefen och det förekommer tjänsteresor.

Om dig:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik, kvalitet, eller produktionsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet av liknande roll. Du har ett tekniskt intresse och en hög teknisk förståelse. Du behärskar svenska såväl som engelska väl och är bekväm med teknisk engelska.

Du är driven, självgående och handlingskraftig med god struktur i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god såväl som din samarbetsförmåga.
Du är också en lagspelare som förstår vikten av att hjälpas åt och arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Som person är du öppen för nya idéer och nyfiken med en vilja att lära nytt och ständigt bidra till utveckling hos leverantören såväl som i den egna organisationen.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta talent acquisition specialist Filippa Müntzing på mejl filippa.muntzing@jeffersonwells.se

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongelementmontör
Läs mer Jun 21
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!

Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongelementmontör
Läs mer Jul 17
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!

Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resemontör till Heidelberg Materials i Växjö

Betongelementmontör
Läs mer Jul 17
Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om oss samt vår värdegrund REKO på www.precastabetong.heidelbergmaterials.se/sv


Heidelberg Materials Precast Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition och gedigen erfarenhet i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge.

Rollen

Gillar du att jobba praktisk, använda huvudet och att vara på resande fot under veckodagarna? Då kan tjänsten som resemontör vara ett arbete för dig!Som en del av vårt team kommer du att delta i montering av prefabricerade betongelement för olika konstruktioner så som tanksystem, broar och teknikbyggnader med mera. Under projektens gång kommer du att arbeta under ledning av en erfaren montör.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar ritningsläsning, montering, formning, gjutning, reparation och mycket annat och det råder stor frihet under ansvar.

Vanligtvis arbetar du från måndag till torsdag och tillbringar veckodagarna på resande fot. Ibland kan det hända att du arbetar under längre perioder följt av längre ledigheter. Vid behov kan det även bli aktuellt att arbeta med produktionen i någon av våra fabriker.

Är du en person med goda ledar- och planeringsegenskaper finns möjlighet att så småningom ta större ansvar och utvecklas inom rollen och bolaget.

Vad du behöver för att lyckas i rollen

Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och vara en lagspelare som också är självgående, driftig och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är en ansvarstagande person som har en vilja att göra ett bra jobb och vill utvecklas vidare.

Eftersom du kommer att jobba direkt mot kund och därmed blir Heidelberg Materials ansikte utåt så är det viktigt att du tycker om att möta nya människor och är serviceinriktad.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera information till projektledare och övriga i organisationen.

Kvalifikationer

Det är en fördel men ej ett krav om du har arbetat inom liknande områden så som prefabmontage, bygg eller betongarbeten. Du har kanske en bakgrund som Byggarbetare, Betongarbetare, Snickare, Mekaniker, Reparatör eller Montör av annat.

Har du dessutom en eller flera relevanta utbildningar med dig så ses det som extra meriterande. Exempelvis Liftkort, Fallskyddsutbildning, Heta arbeten, Svetscertifikat, Klass 2 platsgjutning, Säkra lyft och andra byggrelaterade kompetenser.

Eftersom du är resande montör krävs att du har bilkörkort.

God kommunikationsförmåga i svenska

Om oss

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. I Sverige sysselsätter vi cirka 500 personer och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Växjö och vi har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige. Vi ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter, som har cirka 51 000 anställda i fler än 50 länder.

Ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niclas Fagerlund via e-post niclas.fagerlund@jeffersonwells.se eller telefonnummer 072-185 01 06

Vi tar ej emot ansökningar via e-post!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Södra i Växjö

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 21
Är du redovisningsekonom och redo för nytt längre uppdrag? Vi söker en redovisningsekonom till ett framåtblickande företag som erbjuder dig utveckling, utmaning och arbetsglädje? Vill du bli en del av ett ekonomiteam vars styrka är att stötta varandra? Då ska du läsa vidare.

Du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells/Experis men tillbringa dina dagar ute på plats hos vår kund. Du kommer att bli en del av ett engagerat team.

Om tjänsten

Vi söker nu efter en Redovisningsekonom som kommer att ingå i Södra Finanscenters Redovisningscenter, bestående av 10 medarbetare och vars huvudsakliga syfte och ansvar är att på ett effektivt sätt tillgodose ledning, affärsverksamhet och övriga intressenter med kvalitetssäkrad ekonomisk information i rätt tid.

Som Redovisningsekonom är din huvudsakliga uppgift att arbeta med löpande redovisning såsom skatt, moms, anläggning och lager. Du arbetar med avstämning mot huvudbok, dokumentation, intern kontroll, deklarationer samt bokslutsrapportering för företag inom koncernen. Du ansvarar även för att arbetet utförs enligt tidplan och gällande rutiner samt regelverk samt fungerar som ett stöd till verksamheten och internt inom funktionen.Vem är du?

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom söker vi dig som har civilekonomexamen eller motsvarande utbildning samt några års erfarenhet av redovisningsarbete och bokslutsrapportering. Du har kännedom om lagar, regler och praxis inom området. Vidare har du god datorvana, är trygg med att arbeta i Excel samt har goda systemkunskaper relaterat till redovisning och ekonomiprocesser. Du behärskar både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Som person är du driven och gillar att utmana dig själv, är utvecklingsbenägen samt räds inte för att ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer med såväl interna som externa kontakter. Dessutom är du flexibel och har mycket god förmåga att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du är van vid att jobba i varierande arbetsintensitet och motiveras att arbeta mot deadlines.

Ytterligare egenskaper som är meriterande för rollen är att du är noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete. Vidare har du en stark drivkraft att arbeta med ständiga förbättringar och bidrar med engagemang och nytänkande. Du har också ett gediget intresse för hur verksamheten styrs och drivs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i större affärssystem, gärna Dynamics 365, men det är inget krav.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar.

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare cecilia.a.lindgren@manpower.se

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information
Uppdragslängd: 1år, start september
Placeringsort: Växjö

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus.

Låter det som att detta är en roll som skulle passa dig? Då ser vi fram emot din ansökan omgående!

Ansök nu

Ekonomiassistenter till Södra Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 21
Tycker du det är kul och drivs av att jobba med ekonomi och leverantörsreskontra flöden? Är du nyfiken, har hög social kompetens och gillar utveckling? Är du en person som gillar högt tempo och vill arbeta på ett stort bolag med mycket utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Nu söker vi ekonomiassistenter till vår kund Södra i Växjö.

Önskad start är i mitten av augusti och uppdraget pågår minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning

I rollen som ekonomiassistent på Södra Finanscenter kommer du ihop med dina kollegor att säkerställa att leverans sker enligt tidplan och gällande rutiner. Arbetet syftar till att kostnadseffektivt framställa och tillgodose affärsverksamhet och övriga intressenter med kvalitetssäkrad ekonomisk information i rätt tid.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på leverantörsreskontran är ditt huvudsakliga ansvar att hålla ihop leverantörsfakturaflödet. Avdelningen hanterar stora volymer med repetitiva uppgifter där det krävs snabbhet och bra flöde. Samtidigt som vi ser att du aktivt vill delta i arbete som leder till förbättringar av arbetssätt och metoder och vidareutveckla rutiner.

* Hantering av leverantörsfakturor
* Matchning och bokning av fakturor mot inköpsorder
* Daglig kontakt med leverantörer och projektledare
* Påminnelsehantering
* Betalningar
* Hantering av ärenden i ärendesystem
* Behjälplig i bokslutsarbete
* Stöd för kundreskontra
* Support till interna avdelningar vid frågor
* Vara delaktig i projekt
* Bidra till utveckling av arbetssätt och rutiner

Utöver ovanstående kommer du även hantera inkommande ärenden via telefonslinga och ett ärendehanteringssystem. För närvarande är Södra inne i ett skifte med nytt affärssystem och har stort fokus på digitalisering och automatisering i våra administrativa processer.

Vem är du?
Du är en driven och initiativtagande person som på ett nyfiket sätt tar dig an nya uppgifter. Du har ett stort systemintresse och ett lösningsfokuserat förhållningssätt och du är inte rädd för att utmana befintliga lösningar när du ser möjlighet till förbättring

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent har du några års erfarenhet från liknande arbete. Du god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Du är van vid en varierande arbetsintensitet och att arbeta mot deadlines. Viktigt är att du är pålitlig och ansvarstagande och förstår vikten av det egna ansvaret. Vi ser även att du som söker har:

- Avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt flera års erfarenhet av löpande ekonomiarbete

- Behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift

- Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemen Microsoft Dynamics 365, men det är inget krav.

Du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells men tillbringa dina dagar ute på plats hos vår kund.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Jefferson Wells anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta cecilia.a.lindgren@manpower.se alt daniella.bergstrom@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Ansök nu

Ekonomer till leverantörscenter i Växjö

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 14
Tycker du det är kul och drivs av att jobba med ekonomi och leverantörskontra flöden? Är du nyfiken, har hög social kompetens och gillar utveckling? Då har vi nästa jobb för dej. Nu söker vi ekonomer till vår kund Södra Finanscenter i Växjö.

Du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells men tillbringa dina dagar ute på plats hos vår kund.

Önskad start är i mitten av augusti och uppdraget pågår minst 6 månader.

I rollen som Ekonom på Södra Finanscenter kommer du ihop med dina kollegor att säkerställa att leverans sker enligt tidplan och gällande rutiner. Arbetet syftar till att kostnadseffektivt framställa och tillgodose affärsverksamhet och övriga intressenter med kvalitetssäkrad ekonomisk information i rätt tid. De arbetar utifrån två flöden, kundreskontraflöde och leverantörskontraflöde, där du i denna tjänst kommer att ingå i Leverantörscenter.

Arbetsuppgifter

Som Ekonom på Leverantörcenter är ditt huvudsakliga ansvar att hålla ihop leverantörsfakturaflödet vilket innefattar både redovisning och bokslutsarbete. Vi hoppas att du kommer att vilja vara med och driva utveckling och förbättringar samt samordna processer inom detta flöde. Tillsammans med övriga ekonomer och ekonomiassistenter för leverantörsflödet har du ett operativt ansvar från inkommen leverantörsfaktura till utbetalning. Du kommer även ha löpande kontakt med våra leverantörer.

Utöver ovanstående kommer du även hantera inkommande ärenden via telefonslinga och ett ärendehanteringssystem. För närvarande är Södra inne i ett skifte med nytt affärssystem och har stort fokus på digitalisering och automatisering i våra administrativa processer.

Vem är du?
Du är en driven och initiativtagande person som på ett nyfiket sätt tar dig an nya uppgifter. För att lyckas i rollen som Ekonom har du god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och med stor noggrannhet. Du är van vid en varierande arbetsintensitet och att arbeta mot deadlines. Viktigt är att du är pålitlig och ansvarstagande och förstår vikten av det egna ansvaret. Vi ser även att du som söker har:

- Avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt flera års erfarenhet av löpande ekonomiarbete

- Behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet av affärssystemen Microsoft Dynamics 365, men det är inget krav.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Jefferson Wells anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta cecilia.a.lindgren@manpoer.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Inköpare | Volvo CE | Braås

Inköpare
Läs mer Jul 10
Vill du ta chansen att arbeta som Inköpare hos välkända och internationella Volvo Construction Equipment? Volvo söker nu förstärkning för att skapa förutsättningar för nästa generations dumprar och behöver en affärsmässig och initiativtagande person på denna resa. Är det du? Sök då tjänsten redan i dag!

Du får här en bra möjlighet att bredda din kompetens och få inblick i en bransch under stark utveckling! Du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells vilket ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om.

Uppdraget är på heltid och beräknas pågå i minst 6 månader, med chans till förlängning. Möjlighet att arbeta på distans.

Att jobba som Inköpare hos Volvo

Volvo CE levererar världsledande högteknologiska produkter till hela världen och som Inköpare jobbar du med ett stort antal leverantörer från både Sverige och andra länder. Du ansvara för att, tillsammans med övriga teamet, köpa in rätt komponenter till rätt pris i rätt tid. Du förväntas också vara med och bidra till utveckling av de interna processerna. God samarbetsförmåga med övriga teamet men ändå drivkraften att självständigt sköta ditt ansvarsområde är viktigt.

Du kommer även få vara med i spännande inköpsprojekt samt förhandla med nya leverantörer.

Du stöttar i inköpsarbetet och ska kontinuerligt utmana leverantörernas prestationer genom relationsbyggande men även förhandlingar om befintliga delar och/eller tjänster för att öka effektiviteten.

Arbetsuppgifter Inköpare

-Sourca nya produkter och komponenter till projekt och produktion

-Leda och supportera i förhandling

-Utveckling och problemlösning med leverantörer

-Ständiga förbättringar i alla delar av processen

Vem är du?

Du har en stark egen inre motor och initiativförmåga, uthållighet och inte minst samarbetsförmåga.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande kunskaper och erfarenheter:

- Ett par års erfarenhet av arbete inom supply chain

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område

- Meriterande med tekniskt intresse

- Du behärskar engelska och svenska väl både i tal och i skrift.

- Du har goda datorkunskaper och kunskap om moderna MPS-system och med fördel SAP.

Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kan hålla ordning och reda på många detaljer och samtidigt ha en helhetssyn. Vi tror att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa nya kontakter.

Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss?

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi som karriärspartner erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på betald arbetstid och andra förmåner.

Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för att du lyckas på ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Vi anordnar även gemensamma träffar för våra konsulter för att bygga sitt yrkesnätverk.

Ansök nu