Next Position Group AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Next Position Group AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Säljsupport till Creon

Innesäljare
Läs mer Jun 10
För Creons räkning söker vi nu efter en medarbetare till Sälj- och sortimentsteamet.
Om tjänsten
Creon tillhandahåller kreativa profilprodukter och vi producerar allt från arbetskläder till totala merchandisesortiment. Våra kunder är globala och vi levererar sortimenten till 110 länder genom våra webbshopar. Vår drivkraft är att ständigt hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia. Vi vill nu utveckla och stärka våra samarbeten med befintliga och nya kunder och behöver därför förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare till Sälj- och sortimentsteamet.
Dina arbetsuppgifter
Du ingår i Creons sälj-och sortimentsteam och bistår kunderna med kreativa produktförslag i syfte att stärka deras varumärke. Du arbetar tillsammans med dina kollegor men ansvarar själv för hela processen, från offert till leverans, med flera projekt pågående parallellt. Arbetet bedrivs både i projektgrupper med långa planeringshorisonter samt enskilda projekt med kortare ledtider.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Förbereda och ta fram produktofferter via Creons upparbetade leverantörsnätverk
- Tillsammans med grafiker ta fram designförslag för offerering och som produktionsunderlag till leverantörer
- Färdigställa offert/presentationsmaterial i PPT och presentera i kundmöten
- Driva egna projekt men även bistå kollegor med underlag till andra kundprojekt
- Beställa produkter från leverantörer i Europa och Asien och följa den inköpsprocess som ligger till grund för inköpen
- Registrera och följa orders i affärssystemet
- Arbeta med logistik- och projektuppföljning, vilket innebär att i kontakt med producent och speditör säkerställa att tidplaner hålls
Arbetet är tidvis hektiskt och du har många projekt och processer igång samtidigt, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt. Ett projekt har en ledtid på allt mellan två veckor upp till sex månader.
Vi söker dig som
Har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du är en strukturerad person med sinne för detaljer. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på Svenska och Engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av exempelvis inköp, innesälj, kundsupport eller liknande roller med dagliga leverantörs- och kundkontakter
sedan tidigare. Det är meriterande om du har branscherfarenhet alternativt erfarenhet av e-handel, inköpsarbete och har vana av kund- eller leverantörskontakter.
Som person har du ett starkt eget driv och en vilja att växa din kompetens. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du har förmågan att arbeta organiserat och strukturerat. Du är initiativrik, målmedveten och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.
För mer info
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00 eller Viktoria Orsén på viktoria.orsen@nextposition.se alternativt 070-972 88 33.
Din ansökan, i form av CV samt personligt brev på engelska (i samma pdf- dokument) vill vi ha senast den 23 juni. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Om Creon
Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och vi producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar vi våra produkter och tjänster till över 100 länder. www.creon.se.

Ansök nu

Servicetekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Mar 8
Har du tidigare arbetat som servicetekniker inom automation och är nyfiken på en ny utvecklande roll med mycket frihet under ansvar? Då kan rollen som Servicetekniker på Atea Logistics vara något för dig!
Om tjänsten
Vi söker nu efter en servicetekniker inom automation till Atea Logistics nybyggda och toppmodernalogistik- och produktionsanläggning i Växjö (Nylanda). Du erbjuds en utvecklande och mångsidig roll i ett härligt och engagerat team på ett välfungerande företag i tillväxt.
Som Servicetekniker får du en central roll på Atea Lager, tillsammans med två kollegor, med uppdrag att säkra driften för deras Automationsanläggning.
Automationsanläggningen är hjärtat i Ateas lager- och logistikverksamhet och är ett automatiserat lager som lagrar, buffrar, plockar beställningar av olika typer av smågods, i Ateas fall allt från datorer till olika tillbehör.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Servicetekniker kommer du i huvudsak att arbeta med följande arbetsuppgifter:
- Förebyggande underhållsarbete i Automationsanläggningen (Knapp OSR) i syfte att säkra driften både mekaniskt & tekniskt. T ex innehållande bland annat shuttlar, hissar, tillhörande bansystem, förpackningsmaskiner och annan utrustning som används.
- Vara Superuser i Ateas system. (främst Kisoft / Dynaman)
- Avhjälpa fel / felhantering för att säkerställa leveranser
- Kontinuerligt förbättringsarbetemekaniskt såväl som i system
- Vara delaktig i det dagliga arbetet på Lager, som t ex att fylla på emballage, plocka ordrar och ta hand om inleveranser
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Erfarenhet som Servicetekniker eller liknande roll
- Erfarenhet av installationer och förbättringsarbete i liknande miljö
- God generell teknisk kunskap, t ex förmåga och intresse skruva/laga och sköta löpande underhåll
- Kompetens inom it, mekanik, elektronik eller automation är meriterande
Vi ser gärna att du har erfarenhet av systemnära arbete. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Personliga egenskaper
Du är engagerad, effektiv och gillar att lösa problem. Du är en god förebild vad gäller att följa våra värderingar och spelregler. Du drivs och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar. Vidare är du orädd, handlingskraftig, fattar självständiga beslut och har en analytisk förmåga.
Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är van vid att arbeta självständigt är du en team-människa som delar med dig av information till dina kollegor.
Info - Ansökan
För mer information om rollen, ta gärna en första konfidentiell kontakt med:
Karolina Arvidsson på 070- 972 88 39 alternativt karolina.arvidsson@nextposition.se
eller Göran Lindahl på 070-972 88 00 alternativt goran.lindahl@nextposition.se.
Sista ansökningsdag är den 24 mars. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!
Som en kvalitativ del i Ateas rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll. Detta för att öka kännedomen om dig som deras framtida medarbetare.
Om Atea
Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Atea är en norsk koncern som har fokus på den skandinaviska och baltiska marknaden bestående av ett säljbolag i respektive land. Totalt har Atea ca 7 500 medarbetare fördelat på 84 kontor i sju länder (Norge, Sverige, Danmark, Finland samt Estland, Lettland och Litauen). Atea Logistics fungerar som logistikcenter för samtliga länder. Atea Logistics präglas av korta beslutsvägar och en platt organisation.
Atea TP2B – Vårt erbjudande till dig
Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med IT.

Ansök nu

Ekonom, Växjö stift

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 27
Arbetsbeskrivning
För Växjö stifts räkning söker vi dig som vill arbeta som Ekonom. Stiftet är Svenska kyrkans regionala nivå. Växjö stift består av 166 församlingar och pastorat och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Hallands län. På Växjö stiftskansli arbetar ca 80 personer med uppgift att på olika sätt främja och stötta församlingarnas och pastoratens arbete. Nu söker vi en ekonom. Tjänsten är placerad på stiftskansliet som är beläget i det vackra området kring Östrabo i Växjö.


Om tjänsten:
Som ekonom på Växjö stiftskansli blir du en viktig del i vårt fortsatta arbete med att driva en utvecklande och ansvarsfull verksamhet för kyrkan. Förutom sedvanliga ekonomifrågor, som budget och bokslut, kommer du att vara ett viktigt stöd för ledningen. Där bidrar du till verksamheten bl a genom att ta fram analyser och beslutsunderlag, och genom att proaktivt föreslå förbättringar inom ekonomistyrning och ekonomisk förvaltning. Du kommer främst att arbeta med ekonomin på Växjö stiftskansli, men även arbete riktat mot församlingar och pastorat runt om i stiftet kan komma att ingå i uppgifterna.
Vi söker:
Du har flera års erfarenhet av arbete inom redovisning, budget, bokslut och årsredovisning. Du gillar utveckling, och du ser och tar möjligheter till förbättringar, både i dina egna arbetsuppgifter och i helheten. Du arbetar systematiskt och har förmåga att prioritera och leverera med hög kvalitet. Som person är du driven och lösningsinriktad. Det finns gott om goda kollegor på stiftskansliet och du inser att samarbete är en bra väg till ett gott resultat.
Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Kunskap inom ekonomiprogram och god datorvana är viktigt.
Växjö stift erbjuder:
På stiftskansliet väntar ett utvecklande och roligt arbete i en stabil organisation med högkompetenta, engagerade och trevliga kollegor. Du ges stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Arbetsmiljön är viktig för oss, vi värnar om en god gemenskap på arbetsplatsen och värdesätter ett hållbart arbetsliv med en balans mellan arbete och privatliv.
Låter det intressant?
Vi ser fram emot din ansökan! Vi rekryterar löpande och låter det intressant så är du varmt välkommen med din ansökan så fort som möjligt!
För ytterligare information om tjänsten, kontakta Karolina Arvidsson på telefon 0709-728839 eller via e-post karolina.arvidsson@nextposition.se.

Ansök nu

Gruppchef, Atea Logistics

Teamledare
Läs mer Okt 20
Är du en engagerad och kommunikativ ledare som brinner för ledarskapet? Är du van att coacha, utveckla och motivera dina medarbetare för att skapa teamkänsla och engagemang? Är du en person som trivs på en dynamisk och innovativ arbetsplats – där tydliga värderingar och stark laganda står i fokus. Då kan det här vara rätt roll för dig!

Vi söker nu efter en jordnära och driven Gruppchef till Atea Logistics Konfigurationsavdelning.

Atea är utsett till världens mest hållbara bolag inom it-tjänster och har ett starkt lokalt samhällsengagemang. Vi söker dig som vill vara med och leda det dagliga arbetet i det som är hjärtat i Ateas affär – hårdvara inom it.

Om tjänsten

Ateas konfigurationstjänster utförs på en mängd olika produkter, som till exempel klienter, skärmar, skrivare, mobiler, plattor och servers mm. Inom konfiguration (Konfig) tar man ansvar för hela processen. Från att packa upp och utföra konfigurationstjänster, till att stöldmärka och färdigställa gods för leverans.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


Du leder konfigurationsarbetet tillsammans med ytterligare en Gruppchef och ansvarar för arbetsledning av ca 20 medarbetare. Till din hjälp har du även två teamledare. Du har fullt personalansvar och genomför årligen medarbetarsamtal och lönesamtal.

Det är ditt ansvar att se till att arbetet fördelas effektivt inom din gruppering och att du har de resurser som behövs. En viktig del i rollen handlar om att driva förbättringsarbete i syfte att utveckla processerna och medarbetarna inom Konfig för att nå bästa resultat, din närvaro ute i produktion är därför viktig för oss. Som Gruppchef ansvarar du för att följa och arbeta mot relevanta KPI:er, samtidigt som du aktivt deltar i planering, prognostisering och budgetering. Vidare ansvarar du för att säkerställa att man inom konfiguration arbetar i enlighet med Atea Logistics värderingar och ser till att upprätthålla hög kvalitet genom att följa företagets processer.


Kvalifikationer


Vi söker dig som har:

- Minst ett par års erfarenhet av ledarskap och personalansvar inom jämförbar verksamhet
- Goda kunskaper inom arbetsmiljö och arbetsrätt
- Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.
- Erfarenhet av Lean eller motsvarande är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker en ledare och förebild med förmåga att få med sig andra på tåget, som är van att leda andra i en föränderlig miljö. Du brinner för ditt ledarskap, ser möjligheter och trivs bäst när du får andra att växa. Du är coachande, driven, prestigelös, orädd och gillar att möta medarbetarna i verksamheten. Som ledare hos Atea är du dessutom en viktig förebild och agerar därefter.

Ateas fantastiska medarbetare och fina gemenskap är den viktigaste kraften bakom våra framgångar. Därför lägger vi stor vikt vid att du är en lyhörd och kommunikativ ledare med hög integritet och stark moralisk kompass.

Ansökan
För mer information om rollen, ta gärna en första konfidentiell kontakt med rekryteringskonsult Göran Lindahl på 070-972 88 00 alternativt per mail på goran.lindahl@nextposition.se.

Sista ansökningsdag är den 12 november. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Atea
Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Atea är en norsk koncern som har fokus på den skandinaviska och baltiska marknaden bestående av ett säljbolag i respektive land. Totalt har Atea ca 7 500 medarbetare fördelat på 84 kontor i sju länder (Norge, Sverige, Danmark, Finland samt Estland, Lettland och Litauen). Atea Logistics fungerar som logistikcenter för samtliga länder. Atea Logistics präglas av korta beslutsvägar och en platt organisation.

Vi bygger Sverige med it – vår mission
Just nu lever vi i en enormt spännande tid. En tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. Atea är stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra kunder och partners.

Atea TP2B – vår vision
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad.? Atea ska vara The place to be, för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag.

Vi lever efter våra värderingar – Varje dag: Vi skapar gemenskap och delaktighet, vi vågar utmana och förbättra, vi tar ansvar.

Ansök nu

Researcher till Växjö eller Stockholm

Researcher, rekrytering
Läs mer Sep 8
Om Next Position
Next Position Group är verksamma inom executive search och headhunting. Vi har kontor i Stockholm och Växjö och är idag 7 medarbetare. Vi hjälper våra kunder att hitta chefer och specialister inom olika kompetensområden, primärt inom IT & Teknik, Ekonomi samt Sälj & Marknad.
Vi är stolta över en organisation där vi inte bara har samlat kompetens och erfarenhet inom HR och rekrytering, utan även har gedigen erfarenhet av att rekrytera och arbeta inom de kompetensområden vi rekryterar till. Vår största styrka är kvalitet, långsiktighet och kontinuitet gentemot våra kunder och kandidater. Vi samarbetar med allt från stora nationella och internationella bolag som Microsoft, Svenska Spel, LKAB och Combitech till startupbolag såsom Collegial och Combient mix.
Vi behöver förstärka ytterligare och söker nu en researcher på deltid till vårt kontor i Stockholm eller Växjö.
Dina arbetsuppgifter
Samarbete är en grundfilosofi inom Next Position och vi arbetar själva med rekryteringsprocessens alla delar, från branschkartläggning till första kontakt och intervju. Som researcher kommer du att arbeta i nära samarbete med ansvarig rekryterare samt övriga researchers. Du arbetar uppsökande och relationsbyggande med att utöka vårt kandidatnätverk med marknadens mest eftertraktade kompetens. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
• Arbeta med search i syfte att identifiera kandidater för specifikt uppdrag.
• Kontakt av potentiella kandidater för presentation av aktuell tjänst.
• Underhåll och utveckling av vår interna databas kring kandidater, olika marknader och branscher.
Du jobbar enligt vår väl definierade metodik och till din hjälp har du kompetenta kollegor med flerårig vana av hantverket.
Kompetensprofil
Vi tror att du nyligen påbörjat en akademisk utbildning inom PA-programmet eller motsvarande och önskar arbeta extra vid sidan om studierna.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett arbete som innebär mycket kundkontakt via telefon. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med bemanning eller rekrytering och/eller branscherfarenhet från något av våra kompetensområden.
Personlig profil
Personlighet och attityd är de viktigaste parametrarna hos oss. För oss är det viktigt att du arbetar på ett professionellt och kvalitativt sätt gentemot våra kunder och kandidater.
Du har hög grad av service och är prestigelös i ditt arbete. Du har lätt för att knyta nya kontakter och har en kommunikativ och inlyssnande personlighet. Du är ansvarstagande och har lätt för att skapa en struktur och effektivitet i ditt arbete.
Övrig information
Arbetstider, omfattning och tillträde
Behov och arbetstider varierar, bedömt mellan 8 - 16 h/vecka beroende på vårt behov och din tillgänglighet. Arbetstider sätts enligt överenskommelse, hel- eller halvdagar, och förläggs mellan kl 08.00 – 18.00. Tillträde enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten kontakta:
För Stockholm: Viktoria Orsén på 070-9728833 alt. viktoria.orsen@nextposition.se
För Växjö: Karolina Arvidsson 070-728839 alt. karolina.arvidsson@nextposition.se
Urval sker löpande.

Ansök nu

Key Account Manager

Key account manager
Läs mer Dec 21
För Creons räkning söker vi efter en Key Account Manager!
Om du…
…älskar att skapa och vårda relationer, har ett utpräglat sinne för affärer, och dessutom trivs i team som både kan och vill mycket, då hoppas vi att du läser vidare. Vi på Creon förser svenska och internationella kunder med nyskapande profilprodukter via skräddarsydda webbshoppar, och hjälper dem med branding gentemot sina olika stakeholders.
Om din roll
Som KAM på Creon är du placerad på huvudkontoret i Växjö. Du blir en värdefull del av teamet och rapporterar till företagets VD. I din roll ansvarar du övergripande för försäljningen för dina kundkonton och agerar Creons ansikte utåt gentemot dem.
Du driver utvecklingen av kundrelationen både lång- och kortsiktigt och ansvarar för kvalitetssäkring i alla relevanta aspekter. I första hand håller du kontakt med dina kunder digitalt men resor förekommer såväl i Sverige som internationellt.
Dina kundkontakter finns på allt från inköps- och marknadsteam till kommunikations- och HR-avdelningar.
Creon försöker i så stor utsträckning som möjligt att utveckla helfabrikat, dvs unikt framtagna produkter till kunden. Det innebär allt från design och produktutveckling till inköp, lagerhållning, leveranser world wide, marknadsföring via sociala medier och hemsidor.
Sortimentsutveckling i enlighet med Creons mål är en av dina viktigaste uppgifter att projektleda. Denna består av årliga analyser där du identifierar luckor och arbetar tillsammans med Creons sortimentsteam med att ta fram förslag på nya produkter.
Vi söker
Creon letar nu efter en strukturerad och dynamisk person som vill utveckla och stärka deras kundrelationer med mål att öka försäljning och lönsamhet. Personen vi söker gillar att projektleda och har lätt för att hålla säljfokus. Kombinerar du driv med fingertoppskänsla och en självklar förståelse för vikten av marknadsföring, har en lösningsorienterad inställning samt goda engelskakunskaper i tal och skrift är du kanske just den vi söker.
Ansökan
?För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.
Din ansökan, i form av CV samt personligt brev på engelska vill vi ha snarast möjligt. Urval görs löpande.
Din ansökan skickar du till ansokan@nextposition.se
Om Creon
Vi på Creon tillhandahåller innovativa profilprodukter och exklusiva produktkoncept för svenska och internationella verksamheter genom skräddarsydda webbshoppar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och kreativ produktutveckling levererar vi allt från smarta företagsgåvor till kompletta klädkollektioner. Våra kunder finns och verkar över hela världen, och flera av dem har sina huvudkontor i Sverige. creon.se

Ansök nu

Key Account Manager, Creon

Key account manager
Läs mer Dec 15
Om tjänsten
För Creons räkning söker vi efter en ny KAM!

Om du?

?älskar att skapa och vårda relationer, har ett utpräglat sinne för affärer, och dessutom trivs i team som både kan och vill mycket, då hoppas vi att du läser vidare. Vi på Creon förser svenska och internationella kunder med nyskapande profilprodukter via skräddarsydda webbshoppar, och hjälper dem med branding gentemot sina olika stakeholders.


Om din roll
Som KAM på Creon är du placerad på huvudkontoret i Växjö. Du blir en värdefull del av säljteamet och rapporterar till företagets VD. I din roll ansvarar du övergripande för försäljningen för dina kundkonton och agerar Creons ansikte utåt gentemot dem.

Du håller kontinuerlig kontakt med dina huvudkontakter hos kund. Vid dessa möten redovisar du försäljningsstatistik från webbshoppen och driver öppna punkter framåt. Du driver även utvecklingen av kundrelationen både lång- och kortsiktigt och ansvarar för kvalitetssäkring i alla relevanta aspekter. I första hand håller du kontakt med dina kunder digitalt men resor förekommer såväl i Sverige som internationellt.

Dina kundkontakter finns på allt från inköps- och marknadsteam till kommunikations- och HR-avdelningar.

Sortimentsutveckling i enlighet med Creons mål är en av dina viktigaste uppgifter. Denna består dels av årliga analyser där du identifierar luckor och arbetar tillsammans med Creons sortimentsteam med att ta fram förslag på nya produkter.


Vi söker
Creon letar nu efter en strukturerad men dynamisk person som vill utveckla och stärka deras kundrelationer med mål att öka försäljning och lönsamhet. Personen vi söker gillar att projektleda och har lätt för att hålla säljfokus. Kombinerar du driv med fingertoppskänsla och en självklar förståelse för vikten av marknadsföring, har en lösningsorienterad inställning samt goda engelskakunskaper i tal och skrift är du kanske just den vi söker.

Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev på engelska vill vi ha snarast möjligt. Urval görs löpande.


Om företaget
Vi på Creon tillhandahåller innovativa profilprodukter och exklusiva produktkoncept för svenska och internationella verksamheter genom skräddarsydda webbshoppar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och kreativ produktutveckling levererar vi allt från smarta företagsgåvor till kompletta klädkollektioner. Våra kunder finns och verkar över hela världen, och flera av dem har sina huvudkontor i Sverige. creon.se

Ansök nu

Grafisk Formgivare (deltid 50%), Creon

Grafisk formgivare
Läs mer Nov 1
Om tjänsten
Creon tillhandahåller kreativa profilprodukter och producerar allt från arbetskläder till totala merchandise sortiment. Creon levererar produktmedia till 116 länder till globala avtalskunder genom sina webshopar. Creons drivkraft är att ständigt hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vara en strategisk partner för kundernas varumärkesutveckling.

Creon vill nu utveckla sina samarbeten med befintliga kunder och behöver därför förstärka sitt kreativa team med en Grafisk Formgivare på deltid, 50%. Arbetstiderna är flexibla och det finns möjlighet att arbeta hemifrån en dag/veckan.


Arbetsbeskrivning
Creon fungerar som en inhousebyrå för sina kunder och tillsammans med dina kollegor så har ni det övergripande ansvaret för respektive kunds produktsortiment och utveckling av detta samt paketering och marknadsföring av deras produkter.

Din roll är att i nära samarbete med designer och produktutvecklare framställa original för tryck, att bistå säljare med material för införsäljning av produkter och framställa material som behövs för försäljning av produkterna, till exempel måttlistor, etiketter, hang tags och konsumentupplysning.

Som Grafisk Formgivare uppdaterar, formger och producerar återkommande material och kampanjer i befintligt manér. Du säkerställer att all kommunikation tas ut enligt kampanjkoncept och varumärkenas grafiska profil. Då många projekt och processer pågår samtidigt, ställer det krav på ett strukturerat arbetssätt.


Din profil
Du arbetar obehindrat i Illustrator och Photoshop samt gärna fler av programmen inom Adobefamiljen. Du ska kunna hantera hela processen från idé och skiss till att ta fram färdiga original för print och digitala plattformar.

För oss är din personlighet, driv och serviceanda av större vikt än många års erfarenhet. Du har en utpräglad ansvarskänsla, är ambitiös och självgående men jobbar även mycket bra i grupp. Då många av Creons kunder är internationella är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev vill vi ha senast den 20 november.


Om Creon
Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar vi våra produkter och tjänster till över 100 länder. Läs mer på www.creon.se.

Ansök nu

Sales Administrator

Innesäljare
Läs mer Aug 31
Om tjänsten
För Södras räkning söker vi en Sales Administrator med goda kunskaper i franska till Södra Woods Custumer supply Center vars team finns placerade i Växjö och i München.

Arbetsbeskrivning
Som Sales Administrator hanterar du försäljningsorder, fakturering, uppföljning av leveransuppföljning och andra frågor kring processen att leverera pappersmassa till Södras kunder. I rollen kommer du att ansvara för ett antal kunder och vara deras support vad gäller leveranser, avvikelser och övriga frågor som uppstår. Du arbetar nära tillsammans med teamet på Customer Supply Center i Växjö och på European Service Center i München. Du arbetar i ett internationellt sammanhang då våra kunder finns representerade på flera kontinenter, och du kommer primärt att arbeta mot de marknader där vi har fransktalande kunder. Arbetsplatsen präglas av gott samarbete, kundfokus och individuellt engagemang.Kompetensprofil
För att lyckas i rollen som säljadministratör förväntar vi oss att du är mycket bra på franska och engelska och har minst ett par års erfarenhet av säljadministration eller ekonomi. Rollen kräver att du har en genuin känsla för service och utför dina arbetsuppgifter genom ett strukturerat arbetssätt.
Du kan fatta självständiga beslut och tycker om att hitta lösningar på dagliga utmaningar. Du måste också vara öppen för behoven från kunder och kollegor. Du tycker det är naturligt att arbeta med ett starkt kundfokus och att bidra till teamets framgång. Det är en fördel om du är van att arbeta i affärssystem, särskilt Microsoft Dynamics.
Vi tar stor hänsyn till personliga egenskaper och vi genomför rekryteringen i enlighet med Södras medarbetares kompetens (lära, utveckla, agera, samarbeta och säkerhet).


Mer information
För mer information om tjänsten så är du välkommen att kontakta Karolina Arvidsson 0709-728839 alternativt per mail karolina.arvidsson@nextposition.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval görs löpande.

Om företaget
Skogen och dess produkter är en viktig del av lösningen på vår tids klimat- och miljöfrågor. Används skogsråvaran till förpackningar, papper, hus och många andra produkter finns goda möjligheter att skapa ett hållbart samhälle. Genom att arbeta på Södra ges du därmed möjlighet att vara med och bidra till utvecklingen av Sveriges bioekonomi och arbeta i en bransch som verkar gott både för klimatet och för Sveriges ekonomi.

Ansök nu

Partnersäljare Sweden Rock Festival

Account manager
Läs mer Jun 2
Om tjänsten
Vi söker efter en ambitiös och driven person med förmåga att bygga och bibehålla långsiktiga relationer. Trivs du i en roll som ställer krav både på din strukturerade såväl som kreativa förmåga i en samordnande roll där du får vara med och påverka? Då vill vi gärna att du läser vidare!

Sweden Rock expanderar och för deras räkning söker vi nu efter en partnersäljare.

Som partnersäljare på Sweden Rock förväntas du självständigt driva och utveckla såväl befintliga som nya kundrelationer, hela tiden med ett tryggt och starkt varumärke i ryggen. Sweden Rock har ett gott renommé och en väldigt hög kundnöjdhet, ofta med många långa och goda samarbeten, vilket skapar de rätta förutsättningarna för dig att lyckas.

Placeringsort är Sölvesborg. Du bearbetar primärt lokala kunder i södra Sverige vilket innebär en del resor och möjlighet att utgå från annan ort. Dock ska du, tillsammans med övriga kollegor på Sweden Rock, vara på plats på Sölvesborgskontoret 2-3 dagar per vecka.Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i Sweden Rocks partnership team, där du dels kommer att ta över ansvaret för ett antal nyckelkunder samt förväntas utöka antalet partners över tid. Som säljare har du ansvar för hela säljprocessen, från analys av potentiella kunder, bokning av möten, till diskussion av idéer och framtagande av koncept och offert. Du deltar under genomförandet och har även ett värdskap för partners under arrangemanget samt medverkar i för- och efterproduktion av festivalen. Samarbetena med olika partners bygger vanligtvis på tre hörnstenar i form av exponering, associationsrättigheter samt aktiviteter att sälja in olika event och kampanjer under festivalen samt under året. Till din hjälp har du Sweden Rocks marknadsteam samt Backoffice personal som är behjälpliga med avtal och offerter.

I huvudsak förväntas du;

? Tillsammans med Sweden Rocks marknadsavdelning ta fram förslag och offerter
? Hålla kontakt med partners för att säkerställa att processerna mellan Sweden Rock och beställare fungerar.
? Driva bearbetning av nya kunder genom att följa upp leads och långsiktigt bearbeta potentiella, nya lokala partners.


Vi söker
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har:

? Erfarenhet av tjänsteförsäljning sedan tidigare och har förmåga att självständigt arbeta med hela säljprocessen, gärna från komplex försäljning där lösningar ser olika ut och ställer krav på din förmåga att anpassa dig efter olika kunders behov.
? Det är ett krav att du självständigt kan driva försäljningsprocessen från ax till limpa, från att identifiera till att skapa mervärde till potentiella partners samt att paketera erbjudandet tillsammans med Sweden Rocks marknadsteam.

Vi ser gärna att du har en god lokal förankring i södra Sverige. Det är ett krav att du har goda kunskaper i både tal och skrift i såväl svenska som engelska, ytterligare språk samt branschkunskap är meriterande. B—körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

? Liknande försäljning inom t ex event, livsmedelsbranschen, koncept, sponsring, kommersiella partnerskap eller liknande
? Egenföretagande sedan tidigare
? Festivaler eller andra liknande event, som besökare eller att du har arbetat därinom

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen krävs det att du kan ikläda sig rollen som förtroendeingivande företrädare för SRF och dess varumärke.
Som person är det därför viktigt att du:

? Har en god social förmåga och kan etablera goda relationer med olika typer av människor
? Kan skapa trovärdighet och representera Sweden Rocks varumärke i olika sammanhang
? Har vilja och driv att göra affärer
? Är analytisk, har förmåga att lyssna in behov, men samtidigt vara kreativ och hitta kundanpassade koncept och lösningarMer information
För mer info
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.


Din ansökan, i form av CV samt personligt brev på engelska, vill vi ha senast den 12 juni. Urval sker löpande.Om Sweden Rock
Idag är Sweden Rock en av de mest berömda rock- och metalfestivalerna i världen med besökare från över 60 olika länder varje år. Band och artister som Iron Maiden, Kiss, Black Sabbath, Guns n' Roses, Rush, Judas Priest, Aerosmith, Ozzy Osbourne, Whitesnake, Accept, Alice Cooper, Soundgarden, Mötley Crüe, Scorpions, Volbeat, ZZ Top, Sabaton, In Flames med flera har alla spelat hos oss genom åren. Sweden Rock samarbetar med väl utvalda företag inom olika branscher. Samarbetsformerna varierar, men målet är alltid ett givande samarbete för båda parter och ett positivt mervärde för festivalbesökarna. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

Ansök nu

Säljare med projekt- och kundansvar, Creon

Account manager
Läs mer Maj 25
Om tjänsten
Är du en ambitiös och engagerad person som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Trivs du i en roll som ställer krav både på din strukturerade såväl som kreativa förmåga i en samordnande roll där du får vara med och påverka? Då vill vi gärna att du läser vidare!

Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och hjälper sina kunder i hela världen med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom deras produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar Creon sina produkter och tjänster till över 100 länder.

Creon expanderar och för deras räkning söker vi nu efter en driven säljare med projekt- och kundansvar.


Arbetsbeskrivning
Som säljare kommer du arbeta aktivt mot Creons befintliga kunder och bistå dem med kreativa produktförslag för att stärka sitt varumärke. Till din hjälp har du dina kollegor på Creon i form av formgivare, produktutvecklare, inköpare, produktspecialister m fl.

Du ansvarar för hela processen, från offert till leverans, med flera projekt pågående parallellt. Arbetet på Creon bedrivs ofta i team och du projektleder såväl andra som bistår dina kollegor. Du kommer att ingå i företagets sälj- och sortimentgrupp. I denna grupp diskuteras, prioriteras och fördelas Creons gemensamma offerter och projekt.

Förväntningarna på dig är att du ska bidra med kompetens och entusiasm och bl.a utföra nedan uppgifter;

? Förbereda och ta fram produktofferter via Creons upparbetade leverantörsnätverk till deras nyckelkunder inom segmenten Profile Store övrigt och Action Marketing.
? Kontinuerligt arbeta med sortimentsuppdateringar tillsammans med övriga medarbetare i sälj- och sortimentgruppen
? Tillsammans med designavdelning ta fram förslag för offert och/eller som produktionsunderlag
? Hålla kontakt med kund och leverantörer för att säkerställa att processerna mellan Creon och beställare fungerar.
? I vissa fall bistå kollegor med att ta fram offerter för att sedan lämna till den som ?äger? kontot.
? Beställa produkter från leverantörer och följa den inköpsprocess som ligger till grund för våra inköp.
? Registrera orders i Creons affärssystem och annan administration i Excel.
? Arbeta med logistikuppföljning, vilket exempelvis innebär att i kontakt med producenter och speditörer säkerställa att tidplaner hålls.
? Driva försäljning genom att följa upp leads och långsiktigt bearbeta potentiella kunder.

Över tid finns möjlighet att växa in i en KAM- roll och ta över kundansvaret för någon av Creons större kunder.


Vi söker
Vi söker dig som har:

- Erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Gärna med ansvar för hela säljprocessen - från att ta fram offertunderlag, till beställning av produkter samt leverans av dessa.
- Erfarenhet av förhandlingar gentemot kunder och leverantörer.
- Förmåga att leda andras arbete i delar av projekt/processer.
- Vana av att hålla i och göra presentationer i Powerpoint eller annat lämpligt media

Vi ser gärna att du har:

- Erfarenhet av konsumentprodukter, textil- eller annan materialkunskap inom exempelvis arbetskläder.
- Erfarenhet av projektledning eller inköp
- Intresse för produkt- och design

Dina personliga egenskaper och drivkraft är viktiga för oss och vi söker efter personer som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Flera projekt och processer pågår parallellt varför det ställs höga krav på din förmåga att prioritera, strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Som person är du duktig på att bygga förtroende mellan dig och dom du möter. Du har ett eget driv och trivs med att arbeta under eget ansvar. Vidare så är du en lagspelare och värdesätter andras input till att göra ditt arbete ännu bättre.

Det är ett krav att du har goda kunskaper i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. Ytterligare språk samt branschkunskap är meriterande.Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev (på engelska) vill vi ha senast den 5 juni. Urval sker löpande.Om Creon
Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör Creon unikt är kombinationen av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Creons drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och hjälpa sina kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar Creon sina produkter och tjänster till över 100 länder. www.creon.se.

Ansök nu

Ekonomichef, Sparbanken Eken

Ekonomichef
Läs mer Mar 31
Om tjänsten
För Sparbanken Ekens räkning söker vi efter en Ekonomichef. Sparbanken Eken erbjuder en utvecklande roll i ett företag under utveckling och med ambitioner om en fortsatt expansion. Vidare får du möjlighet att driva och leda utvecklingen inom ekonomi samt att vara med och påverka och utveckla banken som helhet.

Sparbanken Eken är en unik bank att arbeta på för dig som tycker om att ha en engagerad och drivande roll med stor möjlighet att påverka. Sparbankernas värdegrund, att vara lokalt förankrade, innebär att de tvärtemot en del storbanker som stänger ner sina lokalkontor istället satsar på att behålla och utveckla sina kontor på mindre orter och landsbygd.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att leda Sparbanken Ekens ekonomiavdelning med personalansvar för fyra medarbetare.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:

? Helhetsansvar för sparbankens ekonomiavdelning
? Utveckling av rutiner, processer och arbetssätt för ekonomiavdelningen
? Planering, ansvar och säkerställande av bokslutsarbete samt upprättande av ÅR, Delårsrapport och Pelare 3-rapport
? Budgetarbete
? Uppföljning och analys av bokslut
? Stötta verksamheten i ekonomi- och redovisningsfrågor
? Interna kontroller
? Driva förändrings/förbättringsarbete inom ekonomi i synnerhet men också inom Eken generellt
? Du ingår i Sparbankens ledningsgrupp.Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet av:

Självständigt arbete med månads-, kvartals-, delårs- och årsbokslut samt årsredovisningar
? Flerårig erfarenhet inom redovisning, revision samt viss erfarenhet inom controlling
? Framtagande av rapporter såväl internt samt externt, t ex till olika myndigheter som t ex Skatteverket och Finansinspektionen

Det är meriterande med erfarenhet inom bankvärlden.

Om dig

? Som person är du nyfiken och intresserad av att utvecklas både individuellt, med gruppen och på banken i stort.
? Du har förmåga att organisera och prioritera ditt eget arbete samt är van att ta ansvar för att ditt arbete ska hålla hög kvalitet.
? Erfarenhet och intresse för att utvecklas inom ledarskap är meriterande.


Övrigt

Placering är på Sparbanken Ekens huvudkontor i Ryd, i trevliga nyrenoverade lokaler. Möjlighet finns att utgå från något av de andra kontoren eller hemifrån 1-2 dagar per vecka.

Nuvarande Ekonomichef kommer att gå i pension och Sparbanken Eken söker nu en efter en efterträdare till denne. Tillträde och överlämning görs enligt överenskommelse och planeras vid tillsättning av tjänsten.


För mer info
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00 eller Karolina Arvidsson på karolina.arvidsson@nextposition.se eller på 070-972 88 39.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev vill vi ha snarast möjligt. Urval sker löpandeOm Sparbanken Eken
Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder. Det ger också en unik möjlighet att påverka din egen utveckling och arbetsvardag. Världen är din, hos oss! sparbankeneken.se

Ansök nu

Ekonom/Controller, Sparbanken Eken

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 22
Om tjänsten
För Sparbanken Ekens räkning söker vi efter en erfaren ekonom med intresse och erfarenhet inom controlling. Du erbjuds en roll med varierande arbetsuppgifter och möjligheter att utvecklas inom företaget.

Sparbanken Eken är en lokal bank och erbjuder en roll där du kommer att arbeta nära ledning och beslutsfattande, vilket gör dem till en unik bank att arbeta på för dig som tycker om att ha en engagerad och drivande roll med stor möjlighet att påverka.

Placering är på Sparbanken Ekens huvudkontor i Ryd, i trevliga nyrenoverade lokaler. Möjlighet finns att utgå från något av de andra kontoren eller hemifrån 1-2 dagar per vecka.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i Sparbanken Ekens ekonomiavdelning där man arbetar tillsammans i ett team, därav kommer dina arbetsuppgifter att variera. Ca 70% av tiden kommer du att ägna och redovisningsrelaterade arbetsuppgifter och övriga 30% till controlling och analys I rollen ingår även andra administrativa arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:

? Löpande bokföring och redovisning
? Leverantörsreskontra/fakturor
? Delaktig vid upprättande av månads-, kvartals-, delårs- och årsbokslut
? Upprättande av rapporter, analys och avstämningar till ledning och styrelse
? Stöttning till övriga verksamheten i ekonomi- och redovisningsfrågor
? Interna kontroller
? Omvärldsbevakning av världsekonomiVi söker
Sparbanken Eken söker efter en person med erfarenhet av:

? Självständigt arbete med månads-, kvartals-, delårs- och årsbokslut samt årsredovisningar
? Flerårig erfarenhet inom redovisning, revision samt viss erfarenhet inom controlling.
? Framtagande av rapporter såväl internt samt externt, t ex till olika myndigheter som t ex Skatteverket och Finansinspektionen

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom bankvärlden.

Om dig

Som person är du nyfiken och intresserad av att utvecklas både individuellt, med gruppen och på banken i stort. Du har förmåga att organisera och prioritera ditt eget arbete samt är van att ta ansvar för att ditt arbete ska hålla hög kvalitet.

Erfarenhet och intresse för att utvecklas inom ledarskap är meriterande då det kan komma att finnas möjlighet att kliva in i en mer ledande roll på sikt.


Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00 eller Karolina Arvidsson på karolina.arvidsson@nextposition.se eller på 070-972 88 39.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev vill vi ha snarast möjligt, dock senast den 31/1. Urval sker löpandeOm Sparbanken Eken
Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder. Det ger också en unik möjlighet att påverka din egen utveckling och arbetsvardag. Världen är din, hos oss! sparbankeneken.se

Ansök nu

Grafisk Formgivare, Creon

Grafisk formgivare
Läs mer Nov 25
Om tjänsten
Creon tillhandahåller kreativa profilprodukter och producerar allt från arbetskläder till totala merchandise sortiment. Creon levererar produktmedia till 116 länder till globala avtalskunder genom sina webshopar. Creons drivkraft är att ständigt hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vara en strategisk partner för kundernas varumärkesutveckling.

Creon vill nu utveckla sina samarbeten med befintliga kunder och behöver därför förstärka sitt kreativa team med en Grafisk Formgivare.


Dina arbetsuppgifter
Creon fungerar som en inhousebyrå för sina kunder och tillsammans med dina kollegor så har ni det övergripande ansvaret för respektive kunds produktsortiment och utveckling av detta samt paketering och marknadsföring av deras produkter. Din roll är att i nära samarbete med designer och produktutvecklare framställa original för tryck, att bistå säljare med material för införsäljning av produkter och framställa material som behövs för försäljning av produkterna, till exempel måttlistor, etiketter, hang tags och konsumentupplysning.

Som Grafisk Formgivare uppdaterar, formger och producerar återkommande material och kampanjer i befintligt manér. Du säkerställer att all kommunikation tas ut enligt kampanjkoncept och varumärkenas grafiska profil. Då många projekt och processer pågår samtidigt, ställer det krav på ett strukturerat arbetssätt.


Din profil
Du arbetar obehindrat i Illustrator och Photoshop samt gärna fler av programmen inom Adobefamiljen. Du ska kunna hantera hela processen från idé och skiss till att ta fram färdiga original för print och digitala plattformar. Du har relevant utbildning inom grafisk form/original alternativt yrkeserfarenhet av att arbeta på kommunikations- eller marknadsavdelning eller från byråsidan.

För oss är din personlighet, driv och serviceanda av större vikt än många års erfarenhet. Du har en utpräglad ansvarskänsla, är ambitiös och självgående men jobbar även mycket bra i grupp. Då många av Creons kunder är internationella är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev vill vi ha senast den 5 december.


Om företaget
Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar vi våra produkter och tjänster till över 100 länder. Läs mer på www.creon.se.

Ansök nu

Kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Okt 26
Om tjänsten
För Växjö stifts räkning söker vi nu en Kommunikatör.Arbetsbeskrivning
Som kommunikatör hos Växjö stift arbetar du både operativt och strategiskt med både intern och extern kommunikation. Det kan handla om att producera eget innehåll i form av texter, foto, grafisk produktion, filmer, men också att stötta övriga enheter i olika kommunikationsfrågor. Ytterligare exempel på arbetsuppgifter är att arbeta löpande med utbyggnad och uppdatering av webbplats och sociala medier samt skriva artiklar för Kyrkans Tidning.

Kompetensprofil
Som Kommunikatör på Växjö stift har du en viktig roll inom organisationen och vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Förutom att du är en person som trivs att samarbeta med andra är det också viktigt att du är lyhörd för verksamhetens behov.
Vi söker en kommunikatör som har erfarenhet av kommunikations- och informationsarbete och som gillar och behärskar omväxlande arbetsuppgifter. Du har en adekvat utbildning inom området och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du har erfarenhet av grafisk formgivning, webbpublicering och sociala medier och du behärskar Indesign. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift och har en god förmåga till kritiskt tänkande. Arbetet kräver att du har god social förmåga, är ödmjuk, lyhörd och strukturerad.


Mer information
Tjänsten är vikariat på heltid 6 månader med anställning hos Växjö stift. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Urval sker löpande och du är välkommen in med din ansökan så fort som möjligt!

För mer information om tjänsten
Karolina Arvidsson, tel. 0709-728839 alt. karolina.arvidsson@nextposition.se
Om företaget
Svenska kyrkan är Sveriges största kristna samfund och består av 13 stift. Växjö stift består av 171 församlingar och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Hallands län. Växjö stiftskansli har som uppgift att på olika sätt främja församlingarnas arbete med allt från ekonomitjänster, fastighetstjänster, jourhavande präst, program för gudstjänstutveckling och traineemöjlighet för unga vuxna. Tillsammans skapar vi förutsättningar för dig att göra ett gott arbete på en unik arbetsplats.

Ansök nu

HR Manager, Atea Logistics

Personalchef/HR-chef
Läs mer Sep 7
Om tjänsten
Atea erbjuder en ledande roll i ett företag under utveckling och med ambitioner om en fortsatt expansion. Då nuvarande HR Manager går vidare mot nya utmaningar söker vi nu efter en efterträdare till henne som kan fortsätta att leda och utveckla HR- arbetet på Atea Logistics kontor i Växjö.

HR/Lön-funktionen är en stödjande funktion och bistår Ateas Logistics chefer, teamleaders och medarbetare med konsultativt och administrativt stöd i HR-processer samt supporterar verksamheten genom att koppla verksamhetens behov till strategiska HR-initiativ.

Arbetsbeskrivning
I rollen som HR Manager kommer du att arbeta både strategiskt och operativt inom HR- området och har kontaktytor inom hela Atea Logistics. Du leder och har ansvar för HR- teamet bestående av en HR- specialist samt två lönespecialister och rapporterar till Atea Logistics Platschef.

HR funktionen har det övergripande och ansvaret för att hela medarbetarprocessen och är ett strategiskt såväl som operativt stöd till ett 30- tal personalledare.

Vidare deltar HR funktionen i det strategiska arbetet samt planerar, genomför och följer upp HR- relaterade aktiviteter som har till syfte att uppfylla visionen - ?The Place To Be?, TP2B. I ansvaret ingår också säkerställande av en hög servicenivå och god samverkan med andra funktioner inom företaget samt motsvarande gällande externa samarbetspartners.

Arbetsuppgifter och befogenheter:

? Att attrahera, rekrytera, introducera, motivera, utveckla och avsluta medarbetare inom Atea logistics
? Internkommunikation och information inom medarbetarrelaterade områden
? Fackliga förhandlingar
? Personalekonomiska nyckeltal samt medarbetarrelaterad statistik
? Uppföljningar och rapporter relaterade till funktionen och företaget
? Medarbetaransvar inkl coachning
? Attestansvar
? Budgetansvar
? Kvalitets-, miljö- och informationssäkerhetsansvar (ISO och GDPR) inom HR-området
? Arbetsmiljöansvar inom funktionenVi söker dig som har
? Mycket god kompetens inom hela HR/Lön-området
? God företagsekonomisk förståelse.
? God erfarenhet av arbetsrätt och fackliga förhandlingar ? såväl tjänstemän som kollektivanställda
? Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god engelska i tal och skrift

Vi ser gärna att du t ex har erfarenhet av:

? Förändringsarbete, organisations- och chefsutveckling
? Särskilda kunskaper vad gäller att bygga, stärka och kommunicera ett varumärke internt och externt, Employer Branding
? Metodutveckling och digitalt arbetssätt

Personlig profil

Vi söker efter en närvarande HR Manager som tycker om att möta dina arbetskamrater ute i verksamheten. Som person har du en utpräglad social och empatisk förmåga med ett starkt engagemang för HR-frågor. Du är trygg i din ledarroll och är van att arbeta mot uppsatta mål och tydliga deadlines. Du är analytisk och har förmågan att skapa struktur och driva processer. För att trivas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus.Mer information
För mer information om rollen, ta en första konfidentiell kontakt med rekryteringskonsult Göran Lindahl på 070-972 88 00 alternativt per mail på goran.lindahl@nextposition.se. Urval sker löpande.

Om företaget
Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Atea är verksamt i de nordiska länderna samt Baltikum. Bolaget omsätter ca 40 miljarder kronor och koncernen har 7000 anställda fördelat på 84 kontor och enheter.

Vi bygger Sverige med it - vår mission
Just nu lever vi i en enormt spännande tid. En tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. Atea är stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra kunder och partners.

Atea TP2B - vår vision

Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad. Atea ska vara The place to be, för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag.

Ansök nu

Säljsupport, Creon

Innesäljare
Läs mer Aug 26
Om tjänsten
Creon tillhandahåller kreativa profilprodukter och vi producerar allt från arbetskläder till totala merchandise sortiment. Våra kunder är globala och vi levererar produktmedia till 116 länder genom våra webbshopar. Vår drivkraft är att ständigt hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia. Vi vill nu utveckla och stärka våra samarbeten med befintliga kunder och behöver därför förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare inom försäljning.


För Creons räkning söker vi nu efter en medarbetare till deras säljsupport.Arbetsbeskrivning
Du ingår i Creons säljteam och bistår deras kunder med kreativa produktförslag med syfte att stärka deras varumärke. Du arbetar tillsammans med dina kollegor men ansvarar även själv för hela processen, från offert till leverans, med flera projekt pågående parallellt. På Creon arbetar man ofta i projekt där man både skall ha bra egenskaper att projektleda andra samt även kunna bistå sina kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:

? Förbereda och ta fram produkt och/eller offertunderlag
? Färdigställa presentationsmaterial.
? Hantera kundförfrågningar, bearbeta orders samt beställa produkter.
? Hålla kontakt med kund för att säkerställa att processerna mellan Creon och kund fungerar.
? Arbeta med logistikuppföljning, vilket t ex innebär att i kontakt med producent och speditör säkerställa att alla tidplaner hålls.


Arbetet är tidvis hektiskt och du har många projekt och processer igång samtidigt, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt. Ett projekt har en ledtid på allt mellan två veckor upp till fyra månader.Kompetensprofil
Du bör ha god datorvana och kunskaper i Officepaketet samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av t ex Innesälj, säljsupport eller liknande roll med daglig kund- kontakt/ansvar sedan tidigare. Det är meriterande om du har branscherfarenhet alternativt erfarenhet av inköpsarbete och/eller har vana av kund- eller leverantörskontakter på annat sätt.

Som person har du ett starkt eget driv och en vilja att växa och utvecklas. Du har förmågan att arbeta organiserat och strukturerat. Du är initiativrik, målmedveten och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.


Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.


Din ansökan, i form av CV samt personligt brev på engelska vill vi ha senast den 12 september. Urval sker löpande.


Om Creon
Ett varumärke och vad det står för är inte längre vad företaget kommunicerar det är. Varumärket är istället vad människor berättar för varandra att det är. Människorna är alltid ett varumärkes främsta ambassadörer och med rätt budskap kopplat till rätt produkt blir de kraftfulla påverkare - Människan bär varumärket. Denna kunskap omsätter vi på Creon till kreativa profilprodukter som blir ett effektivt redskap för kommunikation mellan varumärket och dess intressenter.

Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och vi producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar vi våra produkter och tjänster till över 100 länder. www.creon.se.

Ansök nu

Produktutvecklare, Creon

Uppköpare
Läs mer Aug 27
Om tjänsten
Creon tillhandahåller kreativa profilprodukter och producerar allt från arbetskläder till totala merchandise- sortiment. Våra kunder är globala och vi levererar produktmedia till 116 länder genom våra webbshopar. Vår drivkraft är att ständigt hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia.

Creon erbjuder dig en roll på ett företag med en härlig framåtanda och goda utvecklingsmöjligheter. Vår företagskultur präglas av samarbete, prestigelöshet och kreativitet. Vi vill vara en arbetsplats du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!?

För Creons räkning söker vi efter erfaren produktutvecklare eller inköpare med en kreativ ådra.


Arbetsbeskrivning
I din roll som produktutvecklare är du med och ser till att deras kunder har de bästa produkterna på marknaden. Du kommer utgöra en viktig del av Creons bolag där du arbetar nära med Key Account Manager och designavdelning, samt samverkar direkt med deras kunder.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden:

- Utveckla och köpa in nya produkter för våra kunders sortiment
- Designa produkterna i samarbete med vårt designteam
- Utveckla och förbättra befintliga produkter i Creons produktportfölj
- Presentera Creons produkter i kundmöten
- Projektledning, både som projektledare och projektmedlem
- Se till att produkterna uppfyller gällande lagkrav för olika marknader
- Följa utvecklingen inom produktmedia på nyheter och nya regelverk genom att besöka branchmässor och hålla kontakt med Creons leverantörer
- Informera och inspirera gällande Creons produktsortiment både internt och gentemot kund.


Vi söker
Din bakgrund: - Vi tror att du arbetat med liknade uppgifter innan, du har en god kunskap och förståelse för hur man samarbetar med fabriker i Asien och Europa. Du tycker om design och har ett öga för det som är på gång. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet.

Du som person: Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang, din sociala förmåga och din vilja att driva din utveckling framåt. Du stimuleras av att tänka i nya banor och ser möjligheter där andra kanske ser problem. Du kan se helheten i ditt arbete och applicera din egen insats, hur du tillsammans med dina kollegor kan skapa mervärde till våra kunder och produkter. Du har en har en god struktur i ditt arbete och följer upp deadlines och håller god ordning reda rent administrativt.

Mycket av ditt arbete bygger på samarbete vi sätter därför värde på din kommunikativa förmåga och att tror att du trivs med att jobba med andra människor och i grupp.


Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev på engelska vill vi ha senast den 12 september. Urval sker löpande.Om Creon
Ett varumärke och vad det står för är inte längre vad företaget kommunicerar det är. Varumärket är istället vad människor berättar för varandra att det är. Människorna är alltid ett varumärkes främsta ambassadörer och med rätt budskap kopplat till rätt produkt blir de kraftfulla påverkare - Människan bär varumärket. Denna kunskap omsätter vi på Creon till kreativa profilprodukter som blir ett effektivt redskap för kommunikation mellan varumärket och dess intressenter.

Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och vi producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar vi våra produkter och tjänster till över 100 länder. www.creon.se.

Ansök nu

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 23
Om tjänsten
Till vår kund söker vi nu en Redovisningskonsult som vill växa och utvecklas hos en expansiv och lokal redovisningsbyrå i Växjö.

Arbetsbeskrivning
Som Redovisningskonsult hos vår kund arbetar du nära kunderna med varierande arbetsuppgifter. Du jobbar kommer att ingå i ett team med andra redovisningskonsulter och teamledare. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med:
? Löpande bokföring
? Månadsbokslut
? Löner
? Bokslut med årsredovisning
? Inkomstdeklarationer
? Rådgivning på olika sätt till kundföretagen
De vanligaste rapporterna som presenteras till kund är resultat- och balansrapporter och årsredovisningar men även mer kundspecifika rapporter.Kompetensprofil
Vi söker en person som kan fungera som kundansvarig åt olika kundföretag eller som efter en tid kan utvecklas till kundansvarig.
Du bör ha minst ett antal års erfarenheter av arbete inom redovisning, budget, bokslut, samt årsredovisning. Meriterande är erfarenhet av redovisningsbyrå men det är inget krav.
Som person är du duktig på att bygga relationer då rollen innebär kontakt med både kunder och kollegor. Du har ett analytiskt sinne och du trivs med att jobba självständigt och i team. Du kan hantera stressiga situationer och deadlines samt strukturerar upp ditt arbete självständigt. Framförallt har du ett stort driv i ditt arbete och vill tillsammans med oss leverera ett bra arbete gentemot kund.
Du har även:
Relevant högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning/erfarenhet.
Kunskap inom ekonomiprogram och en god datorvana.


Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde så fort som möjligt.
Låter det intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten. Sista ansökningsdag är 2020-09-05 men vi rekryterar löpande om tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess.


Har du frågor är du välkommen att kontakta Karolina Arvidsson på 0709-728839 alternativt karolina.arvidsson@nextposition.se
Om företaget
Vår kund är en auktoriserad redovisningsbyrå med lång erfarenhet i branschen. De hjälper både små och stora företag med redovisning, bokföring, bokslut, och mycket mer.

Ansök nu

Ekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 22
Om tjänsten
Sedan 2016 erbjuder Växjö stiftskansli stödtjänster till församlingar och pastorat. Vi söker nu en kvalificerad ekonom som kan stödja flera av stiftets församlingar och pastorat.


Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonom kommer du i första hand att arbeta med administrativa uppgifter kopplade till ekonomi såsom månadsavstämningar, budget, årsbokslut och årsredovisning. Även andra arbetsuppgifter med koppling till ekonomi kan ingå i tjänsten.

Kompetensprofil
Vi söker dig med:
Relevant högskoleexamen eller likvärdig utbildning/erfarenhet.
Kunskap inom ekonomiprogram och en god datorvana.
B-körkort.

Du bör ha erfarenheter inom redovisning, budget, bokslut, årsredovisning och kundkontakter.
Meriterande är god kännedom om Svenska kyrkan och erfarenhet från arbete med kyrklig ekonomi, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du är en systematisk och driven person med förmåga och vilja att samarbeta med andra. Du har en god kommunikativ förmåga som du gärna använder i relationen med externa uppdragsgivare. Du tycker om att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad. Du kan prioritera och leverera med god kvalité.


Mer information
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och stimulerande arbetsgemenskap med tjänsteställe på Växjö stiftskansli som ligger på Östrabo.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-08-22.


Om företaget
Växjö stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift och består av 171 församlingar i Småland, Halland och på Öland. Stiftets grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet.

Ansök nu

Kanslist med ledaregenskaper, Glasrikets GK

Ekonomikontorist
Läs mer Jun 24
Om tjänsten
Glasrikets GK har de senaste åren vuxit kraftigt och befinner sig i en spännande utveckling. I dag är vi ett team bestående av ideella krafter som tillsammans med banarbetare, kanslist och Pro:s driver och utvecklar klubben.

I samband med att nuvarande kanslist går i pension vid årsskiftet förändrar vi delvis innehållet i arbetsuppgifterna och söker nu efter en kanslist som även kan axla ansvaret för den dagliga verksamheten.


Arbetsbeskrivning
Du som får jobbet kommer få stora möjligheter att påverka dina framtida arbetsuppgifter. I din roll kommer du bli navet i våra relationer med allt från medlemmar, sponsorer, övriga medarbetare, styrelse och klubbens Pro:s.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I din roll som verksamhetsansvarig kommer du självständigt att verkställa styrelsens beslut. Vidare ingår det i rollen att kontinuerligt utveckla verksamheten, ?gröna sidan?, restaurang, sponsorer, kommittéer mm. Då vi i dagsläget inte har någon klubbchef finns möjligheten att på sikt utveckla denna tjänst ytterligare.

Som kanslist är du ansvarig för kund- och medlemsservice och arbetar dagligen med att ta emot våra gäster och medlemmar. Du ansvarar för bemanningen i receptionen och tar även själv emot inkommande samtal, besvarar mail samt medverkar i hanteringen av informationsmail.

Vidare ingår t ex i rollen arbete med:
? Löpande administration
? GIT-Hantering
? Kommunikation och uppdatering av klubbens hemsida, i sociala medier samt nyhetsbrev.
? Kund o Medlemsservice
? Tävlingsservice vid företagsgolfsevent och assistans vid klubbtävlingar m.m.Kompetensprofil
Vi söker en lagspelare som förstår gruppens betydelse för framgång. Du brinner för att ge våra medlemmar, partners och gäster en god service och ett bemötande över förväntan. Du är inte främmande för någon typ av de arbetsuppgifter som finns i en golfklubb. Viljan att utveckla dig själv och klubben och dess verksamhet är stark hos dig. Är du golfintresserad är det ett stort plus!

Kvalifikationer och egenskaper:

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper i ekonomi och erfarenhet av administrativt arbete. Det är en merit om du har vana vid de specifika system som används inom golfen GIT.

Som person är du flexibel och prestigelös med god struktur och samarbetsförmåga. Du är utåtriktad och social med stark servicekänsla

Tjänsten är en tillsvidareanställning i utgångsläget på 100 %. Fast månadslön och tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.


Mer information
För mer information om rollen, kontakta styrelsen i form av Johan Johansson på 070-974 78 72 alternativt Göran Lindahl (rekryteringskonsult) på 070-972 88 00.

Urval sker löpande så tveka inte att kontakta oss omgående.


Om Glasriket
Vår natursköna golfbana ligger i naturreservatet Fylleryd endast 4,5 km nordost om Växjö centrum. Här spelar du i vacker skiftande natur, med hålen väl avskilda från varandra, med inslag av bland annat stengärdsgårdar, enbuskar, ek- och bokskog ? och betande djur i våra hagar.

Ansök nu

Säljare med projekt- och kundansvar, Creon

Innesäljare
Läs mer Jul 1
Om tjänsten
Är du en ambitiös och engagerad person som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Trivs du i en roll som ställer krav både på din strukturerade såväl som kreativa förmåga i en samordnande roll där du får vara med och påverka? Då vill vi gärna att du läser vidare!

För Creons räkning söker vi nu efter en Säljare med projekt- och kundansvar som vill vara med och utveckla deras kunders affärer och varumärkesbyggande.


Arbetsbeskrivning
Som Säljare kommer du arbeta aktivt mot företagets befintliga kunder och bistå dem med kreativa produktförslag för att stärka sitt varumärke. Du kommer att ha eget kundansvar men bistår även dina kollegor med offerter och produktframtagning. Till din hjälp har du dina kollegor på Creon i form av formgivare, inköpare, produktspecialister m fl.

Du ansvarar för hela processen, från offert till leverans, med flera projekt pågående parallellt. På Creon arbetar man ofta i team där man både skall ha bra egenskaper att projektleda andra men även kunna bistå kollegor.

I arbetsuppgifterna som säljare ingår t ex att:

? Förbereda och ta fram produktoffert via vårt upparbetade leverantörsnätverk.
? Tillsammans med grafiker ta fram designförslag för offert och/eller som produktionsunderlag
? Hålla kontakt med kund för att säkerställa att processerna mellan Creon och kund fungerar.
? I vissa fall bistår man en kollega med att ta fram offert men lämnar sedan över till den som ?äger? kontot.
? Beställa produkter från leverantör och följa den inköpsprocess som ligger till grund för våra inköp.
? Registrera orders i vårt affärssystem.
? Arbeta med logistikuppföljning, vilket t ex innebär att i kontakt med producent och speditör säkerställa att alla tidplaner hålls.
Vi söker
Dina personliga egenskaper och drivkraft är viktiga för oss, har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare är det önskvärt. Vi ser gärna att du t ex har erfarenhet av:

? Innesälj, säljsupport eller liknande roll med daglig kund- kontakt/ansvar.
? Delaktighet i framtagande av offertunderlag, bearbetning och hantering av ordrar samt beställning av produkter.
? Att göra presentationer i Powerpoint eller annat lämpligt media.
? Förhandlingar gentemot kund och leverantör
? Att leda andras arbete i delar av projekt/processer


Flera projekt och processer pågår parallellt varför det ställs höga krav på din förmåga att prioritera, strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Som person är du duktig på att bygga förtroende mellan dig och dem du möter. Du har ett eget driv och vill, samt framförallt kan, arbeta under eget ansvar. Du är en god kommunikatör och bra på att lyssna. Det är viktigt att båda kunna se helheten och vara noggrann med detaljerna då det är de senare som skiljer oss från andra. Du är en lagspelare och värdesätter andras input till att göra ditt arbete ännu bättre. Nyfikenhet, engagemang och en övertygelse om att du kan göra skillnad är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter.

Du förväntas ha goda kunskaper i MS Office och det är ett plus om du även har grundkunskaper i Adobe CC. Du behöver ha goda kunskaper i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. Ytterligare språk är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse för produkt- och design.

Branschkunskap är meriterande.Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev (på engelska) vill vi ha senast den 1 augusti.


Om Creon
Ett varumärke och vad det står för är inte längre vad företaget kommunicerar det är. Varumärket är istället vad människor berättar för varandra att det är. Människorna är alltid ett varumärkes främsta ambassadörer och med rätt budskap kopplat till rätt produkt blir de kraftfulla påverkare - Människan bär varumärket. Denna kunskap omsätter vi på Creon till kreativa profilprodukter som blir ett effektivt redskap för kommunikation mellan varumärket och dess intressenter.

Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och vi producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar vi våra produkter och tjänster till över 100 länder. www.creon.se.

Ansök nu

Säljare med projekt- och kundansvar, Creon

Innesäljare
Läs mer Jun 3
Om tjänsten
Är du en ambitiös och engagerad person som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Trivs du i en roll som ställer krav både på din strukturerade såväl som kreativa förmåga i en samordnande roll där du får vara med och påverka? Då vill vi gärna att du läser vidare!

För Creons räkning söker vi nu efter en Säljare med projekt- och kundansvar som vill vara med och utveckla deras kunders affärer och varumärkesbyggande.


Arbetsbeskrivning
Som Säljare kommer du arbeta aktivt mot företagets befintliga kunder och bistå dem med kreativa produktförslag för att stärka sitt varumärke. Du kommer att ha eget kundansvar men bistår även dina kollegor med offerter och produktframtagning. Till din hjälp har du dina kollegor på Creon i form av formgivare, inköpare, produktspecialister m fl.

Du ansvarar för hela processen, från offert till leverans, med flera projekt pågående parallellt. På Creon arbetar man ofta i team där man både skall ha bra egenskaper att projektleda andra men även kunna bistå kollegor.

I arbetsuppgifterna som säljare ingår t ex att:

? Förbereda och ta fram produktoffert via vårt upparbetade leverantörsnätverk.
? Tillsammans med grafiker ta fram designförslag för offert och/eller som produktionsunderlag
? Hålla kontakt med kund för att säkerställa att processerna mellan Creon och kund fungerar.
? I vissa fall bistår man en kollega med att ta fram offert men lämnar sedan över till den som ?äger? kontot.
? Beställa produkter från leverantör och följa den inköpsprocess som ligger till grund för våra inköp.
? Registrera orders i vårt affärssystem.
? Arbeta med logistikuppföljning, vilket t ex innebär att i kontakt med producent och speditör säkerställa att alla tidplaner hålls.
Vi söker
Dina personliga egenskaper och drivkraft är viktiga för oss, har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare är det önskvärt. Vi ser gärna att du t ex har erfarenhet av:

? Innesälj, säljsupport eller liknande roll med daglig kund- kontakt/ansvar.
? Delaktighet i framtagande av offertunderlag, bearbetning och hantering av ordrar samt beställning av produkter.
? Att göra presentationer i Powerpoint eller annat lämpligt media.
? Förhandlingar gentemot kund och leverantör
? Att leda andras arbete i delar av projekt/processer


Flera projekt och processer pågår parallellt varför det ställs höga krav på din förmåga att prioritera, strukturera och organisera ditt eget och andras arbete. Som person är du duktig på att bygga förtroende mellan dig och dem du möter. Du har ett eget driv och vill, samt framförallt kan, arbeta under eget ansvar. Du är en god kommunikatör och bra på att lyssna. Det är viktigt att båda kunna se helheten och vara noggrann med detaljerna då det är de senare som skiljer oss från andra. Du är en lagspelare och värdesätter andras input till att göra ditt arbete ännu bättre. Nyfikenhet, engagemang och en övertygelse om att du kan göra skillnad är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter.

Du förväntas ha goda kunskaper i MS Office och det är ett plus om du även har grundkunskaper i Adobe CC. Du behöver ha goda kunskaper i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. Ytterligare språk är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse för produkt- och design.

Branschkunskap är meriterande.Mer information
För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev (på engelska) vill vi ha senast den 16 juni. Urval sker löpande.


Om Creon
Ett varumärke och vad det står för är inte längre vad företaget kommunicerar det är. Varumärket är istället vad människor berättar för varandra att det är. Människorna är alltid ett varumärkes främsta ambassadörer och med rätt budskap kopplat till rätt produkt blir de kraftfulla påverkare - Människan bär varumärket. Denna kunskap omsätter vi på Creon till kreativa profilprodukter som blir ett effektivt redskap för kommunikation mellan varumärket och dess intressenter.

Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och vi producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar vi våra produkter och tjänster till över 100 länder. www.creon.se.

Ansök nu

Ekonom till Emilshus

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 23
Om tjänsten
För Emilshus räkning söker vi efter en ekonom.

Emilshus AB är anpassat för tillväxt genom bred kompetens, lokal närvaro och marknadskunskap i kombination med starkt småländskt entreprenörskap. Vi har vårt ursprung från Vetlanda och äger fastigheter över hela Småland med en koncentration till Vetlanda, Värnamo och Växjö.

Emilshus erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk koncern med platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter. Vi växer och söker nu en ekonom med kapacitet och vilja att vara med och utveckla organisation och processer.


Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som ekonom blir främst att vara delaktig vid upprättandet av månadsbokslut samt vara behjälplig med andra administrativa arbetsuppgifter. Vidare supporterar du proaktivt medarbetare och chefer i linjen och övriga avdelningar i bolaget. Tjänsten innehåller till största delen operativa uppgifter men du behöver även ha höjd och förmåga att strategiskt verka som ett stöd till koncernens redovisningschef och CFO.

Ekonomienheten består av cirka sex tjänster och har sin bas i Vetlanda och Växjö. Tjänsten utgår från Växjökontoret men den innebär också viss närvaro i Vetlanda.

I dina ansvarsområden ingår bland annat av att:

? ansvara för löpande redovisning och administration av ett antal fastighetsägande bolag
? upprätta bokslut, sammanställa rapporter och göra analyser
? delta i interna projekt rörande utveckling och implementering av gemensamma processer och rutiner
? upprätta och ansvara för årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt fastighetsdeklarationer
? hålla i löpande externa kontakter som t ex banker, Bolagsverket och Skatteverket


Kompetensprofil
För att bli framgångsrik i rollen som ekonom hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma vår framtida verksamhet. Du behöver vara självgående och lösningsfokuserad, och du tar ansvar för att gå till botten med de frågetecken som du stöter på. Du är noggrann och analytisk, och du arbetar med en grundstruktur som lämnar utrymme till flexibilitet när skiftande omständigheter så kräver.

Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför verksamhetens skiftande behov. Du är inte rädd för att gräva i detaljer och säga din åsikt, vilket du gör med en lösningsorienterad approach. Proaktivt stöttar du en verksamhet i stark tillväxt.

Som person är du prestigelös och intresserad av din omgivning. Du fungerar väl i grupp och är bra på att samarbeta och bygga förtroendefulla långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

? några års erfarenhet av löpande redovisning och administration
? erfarenhet av att upprätta bokslut, sammanställa rapporter och göra analyser
? högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning
? goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har arbetat inom revisions- eller redovisningsbyrå, har erfarenhet av fastighetsbolag eller har erfarenhet av en liknande koncernstruktur med många bolag sedan tidigare.


Mer information
Sista ansökningsdatum är den 9:e maj 2021, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Detta är en direktanställning hos Emilshus som i denna rekrytering valt att samarbeta med Next Position.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Göran Lindahl på 070- 972 88 00.


Om företaget
Fastighetsbolaget Emilshus AB bildades av ett antal småländska företagare som med småländsk kapital i kombination med en gedigen kunskap om fastigheter och med ett drivet entreprenörsskap skall växa och bli Smålands ledande fastighetsbolag inom kommersiella lokaler. Emilshus har etablerats med fokus på att förvärva, utveckla och äga kommersiella fastigheter i Småland, en region med starkt och expansivt näringsliv samt korta avstånd mellan intressanta etableringsorter. I dagsläget består Emilshus av 70 fastighetsägande bolag med ett totalt fastighetsbestånd om cirka 373 000 kvm och med ett fastighetsvärde om cirka 2 800 Mkr. En av målsättningarna är att fortsatt expandera kraftigt under den kommande treårsperioden för att uppnå ett fastighetsvärde minst 5 Mdr med stabila underliggande kassaflöden. Läs mer på www.emilshus.com

Ansök nu

Kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Mar 5
Om tjänsten
För Växjö stifts räkning söker vi nu en kommunikatör med placering på stiftskansliet på Östrabo.

Arbetsbeskrivning
Som kommunikatör på Växjö stift arbetar du både operativt och strategiskt med både intern och extern kommunikation. Det kan handla om att producera eget innehåll i form av texter, foto, grafisk produktion, filmer, men också att stötta övriga enheter i olika kommunikationsfrågor. Ytterligare exempel på arbetsuppgifter är att arbeta löpande med utbyggnad och uppdatering av webbplats och sociala medier samt skriva artiklar för Kyrkans Tidning.

Kompetensprofil
Som Kommunikatör har du en viktig roll inom organisationen och vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Förutom att du är en person som trivs att samarbeta med andra är det också viktigt att du är lyhörd för verksamhetens behov.
Vi söker en kommunikatör som har erfarenhet av kommunikations- och informationsarbete och som gillar och behärskar omväxlande arbetsuppgifter. Du har en adekvat utbildning inom området och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du har erfarenhet av grafisk formgivning, webbpublicering och sociala medier och du behärskar Indesign.
Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift och har en god förmåga till kritiskt tänkande. Arbetet kräver att du har god social förmåga, är ödmjuk, lyhörd och strukturerad.

B-körkort är starkt meriterande.


Mer information
Tjänsten är vikariat på heltid med anställning hos Växjö stift, fram t.o.m. 31 juli 2022. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Urval sker löpande och du är välkommen in med din ansökan så fort som möjligt!

För mer information om tjänsten
Karolina Arvidsson, rekryteringskonsult, tel. 0709-728839 alt. karolina.arvidsson@nextposition.se


Om företaget
Svenska kyrkan är Sveriges största kristna samfund och består av 13 stift. Växjö stift består av 171 församlingar och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Hallands län. Växjö stiftskansli har som uppgift att på olika sätt främja församlingarnas arbete med allt från ekonomitjänster, fastighetstjänster, jourhavande präst, program för gudstjänstutveckling och traineemöjlighet för unga vuxna. Tillsammans skapar vi förutsättningar för dig att göra ett gott arbete på en unik arbetsplats.

Ansök nu

Researcher (deltid), Next Position

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jan 27
Om tjänsten
Next Position Group är verksamma inom executive search och headhunting och rekryterar chefer och specialister. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga samarbeten och arbetar därför med ett fåtal kunder inom olika segment. Vi samarbetar med allt från stora och internationella bolag som Microsoft, Svenska Spel, Visma Spcs och Combitech, till myndigheter som Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten samt mindre konsultbolag som Trendgruppen eller riskkapitalbolag som Happy Socks.

Vi behöver förstärka ytterligare och söker nu en självständig och drivande researcher på deltid till vårt kontor i Växjö.


Arbetsbeskrivning
Samarbete är en grundfilosofi inom Next Position och vi arbetar själva med rekryteringsprocessens alla delar, från branschkartläggning till första kontakt och intervju. Som researcher kommer du att arbeta i nära samarbete med ansvarig rekryterare samt övriga researchers. Du arbetar uppsökande och relationsbyggande med att utöka vårt kandidatnätverk med marknadens mest eftertraktade kompetens. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

- Arbeta med search i syfte att identifiera kandidater för specifikt uppdrag.
- Kontakt av potentiella kandidater för presentation av aktuell tjänst.
- Underhåll och utveckling av vår interna databas kring kandidater, olika marknader och branscher.

Uppdragsarbetet sker i team där tidsramar och metod sätts gemensamt utifrån uppdragets förutsättningar. Varje uppdrag initieras med ett kravprofilsmöte ute hos kund. Därefter sker arbetet fritt och målstyrt, med regelbundna avstämningar. Du jobbar enligt en väl definierad metodik och till din hjälp har du kompetenta kollegor med flerårig vana av hantverket.


Kompetensprofil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett arbete som innebär mycket kundkontakt via telefon. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med bemanning eller rekrytering och/eller branscherfarenhet från något av våra kompetensområden. Vi tror att du påbörjat en akademisk utbildning och önskar arbeta extra vid sidan om studierna.


Personlig profil

Personlighet och attityd är de viktigaste parametrarna hos oss. Vi ställer höga krav och det är viktigt att du delar våra värderingar om vad som är god etik och kvalitet i relationer med kund och kandidater.

Du är en person som alltid sätter kunder och kandidater i fokus. Du har hög grad av service och är prestigelös i ditt arbete. Du har lätt för att knyta nya kontakter och har en kommunikativ och övertygande personlighet. Du kommer ta ansvar för ditt eget arbete och för dina egna resultat. Din organisatoriska förmåga är god och du har lätt för att skapa struktur och effektivitet i ditt arbete. Med tanke på att vi är ett mindre bolag behöver du vara ansvarstagande och självgående.Övrig information
Arbetstider, omfattning och tillträde

Behov och arbetstider varierar, bedömt mellan 8 - 16 h/vecka beroende på vårt behov och din tillgänglighet. Arbetstider sätts enligt överenskommelse, hel- eller halvdagar, och förläggs mellan kl 08.00 ? 18.00. Tillträde i mars eller enligt överenskommelse.


För mer information om tjänsten, kontakta Göran Lindahl på 070- 972 88 00 alternativt goran.lindahl@nextposition.se. Urval sker löpande.


Om Next Position
Next Position är ett rekryteringsföretag specialiserat inom Executive Search och Headhunting. I vårt erbjudande ingår även hjälp med annonsrekrytering & urval, personbedömningar, uthyrning av konsulter samt interimslösningar. Vi har kontor i Stockholm och Växjö och är idag 8 medarbetare. Vi hjälper våra kunder att hitta chefer och specialister inom olika kompetensområden, primärt inom IT & Teknik, Ekonomi samt Sälj & Marknad.

Vi är stolta över en organisation där vi inte bara har samlat kompetens och erfarenhet inom HR och rekrytering, utan även har gedigen erfarenhet av att rekrytera och arbeta inom de kompetensområden vi rekryterar till. Vår största styrka är kvalitet, långsiktighet och kontinuitet gentemot våra kunder och kandidater. Vi har många återkommande kunder, såväl på nationell som lokal nivå. 2017 och 2018 fick Next Position utmärkelse som ett av Sveriges snabbast växande företag (www.di.se/gasell). För mer information om oss, se www.nextposition.se.

Ansök nu

Kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Dec 23
Om tjänsten
Är du en kunnig kommunikatör och skribent som vet hur man skapar nyfikenhet och engagemang hos mottagaren? Hos oss får du utrymme för din kreativitet genom att skriva och bildhantera budskap för såväl interna som externa aktörer med kunden i fokus. Vi arbetar teamorienterat och är en viktig stödfunktion i Växjöbostäders förändringsresa!

I denna roll kommer du att få ta ett stort ansvar över Växjöbostäders textinnehåll och synlighet inom olika kommunikationskanaler. Du samarbetar nära med vår kommunikationsansvarige för att supportera den övriga verksamheten. I rollen igår också att stötta vårt systerbolag Vidingehem med marknadskommunikation. Som kommunikatör hos oss arbetar du strukturerat och effektivt med digitala kanaler, social media och innehåll i text, bild och video.

Arbetsbeskrivning
I din roll ingår bland annat:

? Stötta verksamheten med operativt av arbete i det interna och externa kommunikationsarbetet
? Producera utskick och andra trycksaker, på egen hand men också i samarbete med mediebyråer
? Ansvara för profilprodukter
? Arbeta med våra digitala kanaler så som vår hemsida och sociala medier
? Säkerställa att marknadsföringsinnehåll är anpassat till identiteten och budskapet av vårt varumärke
? Uppdatera och arbeta med innehållet och budskapet på intranätet
? Uppmuntra och motivera medarbetare och chefer till att bidra till god internkommunikation, bland annat genom vårt intranät
? Stötta verksamheten med att nå ut med sitt budskap, från rekryteringsannonser till information till hyresgäster
? Delta i olika utvecklingsprojektKompetensprofil
Din personlighet

Som Kommunikatör på Växjöbostäder har du en viktig roll inom bolaget och vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Förutom att du är en person som trivs att samarbeta med andra är det också viktigt att du är lyhörd för verksamhetens behov. Självklart är du bra på att uttrycka dig i tal och skrift, är ansvarstagande och noggrann samt van att hantera många parallellt löpande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen behöver du helt enkelt vara en ?doer?.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet från arbete inom kommunikation och marknadsföring och en examen inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete i CMS, digitala kanaler och Officepaketet. Meriterande är om du har erfarenhet av Adobesviten (InDesign, Photoshop eller Illustrator) samt erfarenhet av rörligt media. Naturligtvis har du även en god språkkänsla och har goda kunskaper i svenska och engelska.


Mer information
Växjöbostäder erbjuder

Hos oss kommer du till en arbetsplats som bidrar till samhället och som satsar mycket på bra arbetsmiljö och ligger i topp inom trivsel på våra medarbetarundersökningar. Vi har en hjälpsam kultur och prestigelös miljö, där du får en stor möjlighet att i denna roll förändra och förbättra vår verksamhet. Vi är stolta över att vara drivna och i framkant och du kommer till ett bolag med högt tempo och korta beslutsvägar.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Arvidsson på 0709-72 88 39 alternativt karolina.arvidsson@nextposition.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Växjöbostäder
Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi ca 9000 lägenheter, varav ca 2100 studentlägenheter.
Växjöbostäder är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas.

Ansök nu

Valhandläggare, Växjö stift

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 1
Om tjänsten
Vart fjärde år röstar Svenska kyrkans medlemmar om vilka som ska vara med och bestämma i Svenska kyrkan över de kommande fyra åren. Nästa kyrkoval äger rum den 19 september 2021 och i samband med det behöver Växjö stift förstärka organisationen med en Valhandläggare. I rollen som valhandläggare kommer du att arbeta tillsammans med en projektgrupp för kyrkovalet och tillsammans med övriga anställda vid Växjö stift. Kyrkovalsprocessen är mångsidig och liknar på flera sätt de valprocesser som finns vid de allmänna valen.

Arbetsbeskrivning
I rollen kommer du att få sätta dig in i valprocesserna, bland annat genom interna utbildningar, och tillsammans med projektgruppen ta ansvar för valets genomförande i Växjö stift. Dina arbetsuppgifter som valhandläggare innebär främst löpande arbete med valfrågor både internt på stiftskansliet och externt tillsammans med församlingar och pastorat. Du har löpande dialog med Växjö stifts församlingar och pastorat och genomför utbildningar för involverade målgrupper i kyrkovalsarbetet. Rollen innebär även en hel del administration kring valarbete.

Kompetensprofil
Vi söker dig som är en trygg och strukturerad person. Du har lätt att lära, vill gärna utveckla dig själv och dina arbetsuppgifter. Ansvarstagande och pedagogisk är ord som beskriver dig väl. Du kan utföra dina arbetsuppgifter både självständigt och i nära samarbete med andra. Vidare tycker du om att ge god service, har ett positivt förhållningssätt och hanterar hög arbetsbelastning på ett sunt sätt.
Vi söker dig med relevant högskole-/universitetsutbildning, gärna inom statsvetenskap eller samhällsvetenskap, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet kring allmänna val är meriterande.
B-körkort krävs.


Mer information
Du kommer att vara anställd av Växjö stift och placerad på stiftskansliet i Växjö.

Tjänsten är tidsbegränsad, t.o.m. årsskiftet 2021. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Arvidsson på 070-9728839 alternativt karolina.arvidsson@nextposition.se

Sista ansökningsdag är 17 dec och tillsättning sker löpnade. Så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!


Om företaget
Svenska kyrkan är Sveriges största kristna samfund och består av 13 stift. Växjö stift består av 171 församlingar och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Hallands län. Växjö stiftskansli har som uppgift att på olika sätt främja församlingarnas arbete: med allt från ekonomitjänster och stöd i lokalförsörjningsplaner till jourhavande präst, program för gudstjänstutveckling och traineemöjlighet för unga vuxna.

Ansök nu

Ekonom till Växjö stift

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 1
Om tjänsten
Sedan 2016 erbjuder Växjö stiftskansli administrativa stödtjänster till församlingar och pastorat genom Servicebyrån. Organisationen behöver nu förstärkas med en kvalificerad ekonom som kan stödja flera av stiftets församlingar och pastorat.

Arbetsbeskrivning
Som ekonom i Servicebyrån arbetar du i en konsultativ roll mot våra kunder som främst är församlingar och pastorat i Växjö stift. Du arbetar inom teamet med arbetsuppgifter inom ekonomi såsom löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, budget, bokslut och årsredovisning. Även andra arbetsuppgifter med koppling till ekonomi kan ingå i tjänsten.

Kompetensprofil
Du bör ha minst ett antal års erfarenheter av arbete inom redovisning, budget, bokslut, årsredovisning och kundkontakter.
Meriterande är god kännedom om Svenska kyrkan och erfarenhet från arbete med kyrklig ekonomi.
Du är en systematisk och driven person med förmåga och vilja att samarbetar med andra. Du har en god kommunikativ förmåga som du gärna använder i relationen med externa uppdragsgivare. Du tycker om att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad. Du kan prioritera och leverera med god kvalité.

Kvalifikationer:
Relevant högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning/erfarenhet.
Kunskap inom ekonomiprogram och en god datorvana.
B-körkort.


Mer information
Växjö stift erbjuder ett utvecklande arbete och stimulerande arbetsgemenskap med tjänsteställe på Växjö stiftskansli i Växjö.

Har du frågor om rollen så kontakta gärna Karolina Arvidsson på 0709-728839 alternativt karolina.arvidsson@nextposition.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde så fort som möjligt.

Låter det intressant?
Sista ansökningsdag är 2020-12-17. Observera att tillsättning sker löpande så du är välkommen in med din ansökan så fort som möjligt!

Om företaget
Svenska kyrkan är Sveriges största kristna samfund och består av 13 stift. Växjö stift består av 171 församlingar och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Hallands län. Växjö stiftskansli har som uppgift att på olika sätt främja församlingarnas arbete: med allt från ekonomitjänster och stöd i lokalförsörjningsplaner till jourhavande präst, program för gudstjänstutveckling och traineemöjlighet för unga vuxna.

Ansök nu

Ekonomiansvarig, Växjöfabriken

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 20
Om tjänsten
Växjöfabrikens nuvarande Ekonomiansvarige går hem på föräldraledighet och man söker nu efter en ersättare. Det är önskvärt att du kan ta ansvar för helheten, dvs ansvara för såväl löpande redovisning som lön, analyser samt månadsbokslut och årsredovisning. Det finns dock möjlighet att ta in ytterligare resurser för att stötta upp gällande exempelvis HR- och löneadministration, bokslut och analyser.

Arbetsbeskrivning
Huvuddelen av arbetstiden läggs på arbete inom Ekonomi, som t ex;

? Löpande bokföring (leverantörsfakturor, inbetalningar, utbetalningar, manuella verifikat
? Likviditetsrapporter
? Månadsbokslut med nyckeltal samt koncernavstämning
? Redovisning till skatteverket, moms och AGD
? Prognos
? Budget
? Årsbokslut, årsredovisning, skattedeklaration

Ca 20% av tiden läggs på lön- och personaladministrativa rutiner, som t ex;

? kontroll av tidrapporter
? lönehantering (tjänstemän och kollektivanställda)
? ärenden till Försäkringskassan och eventuella andra intressenterKompetensprofil
Det är ett krav att du har erfarenhet av löpande redovisning sedan tidigare. Vi ser gärna att du arbetat inom tillverkande industri samt självständigt kan upprätta bokslut och arbetat med analys- och controllerarbete.

Vi söker en person som är noggrann, handlingskraftig och strukturerad och som trivs med att arbeta självständigt och planera sin arbetstid själv. Andan på företaget är mycket god och det finns mycket trevliga och kompetenta kollegor att få stöd ifrån.


Mer information
För mer information, kontakta

Göran Lindahl på 070-972 88 00, goran.lindahl@nextposition.se

Urval sker löpande. Tillträde 15 oktober eller enligt överenskommelse

Då nuvarande Ekonomiansvarig går på föräldraledighet är anställningen tidsbegränsad fram t.o.m 21-12-31. Tjänstgöringsgrad 100% eller enligt överenskommelse.


Om Växjöfabriken
I Växjöfabriken koncentrerar vi oss på vår specialitet; gjutgodskomponenter.

Det har varit vår huvudsakliga sysselsättning i över 50 år och har gett oss ett grundmurat rykte.

Det ena ger det andra, som det heter. Vi ökar successivt samarbetet med fler och fler svenska industrikunder, vilket bland annat har genererat en unik kunskapsbank när det gäller allt från konstruktions- och produktionslösningar till ren bearbetning. Vår referenslista som bearbetare av kvalificerade gjutgodskomponenter för industrin (allt från rödgods till rostfritt) är lång.

I grunden handlar det om förtroende. Under åren som gått har våra kunders förtroende betytt en ökande mängd ordrar, vilket i sin tur har gett en stabil tillväxt Idag finns vi i nyutbyggda, skräddarsydda lokaler anpassade till flexibel, högautomatiserad produktion. Vi drar stora fördelar av att Växjöfabriken har en kapitalstark, helsvensk ägarstruktur (Pomona-gruppen AB) med långsiktiga och kompetenta industriella intressen i verksamheten. www.vaxjofabriken.se

Ansök nu

Ekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 11
Ekonom till Växjö stiftskansli
Fotograf: Alexander Hall

För Växjö stifts räkning, söker vi nu dig som vill arbeta som Ekonom. Svenska kyrkan är Sveriges största kristna samfund och består av 13 stift. Växjö stift består av 171 församlingar och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Hallands län. Växjö stiftskansli har som uppgift att på olika sätt främja församlingarnas arbete: med allt från ekonomitjänster och stöd i lokalförsörjningsplaner till jourhavande präst, program för gudstjänstutveckling och traineemöjlighet för unga vuxna.

Sedan 2016 erbjuder Växjö stiftskansli administrativa stödtjänster till församlingar och pastorat genom Servicebyrån. Organisationen behöver nu förstärkas med en kvalificerad ekonom som kan stödja flera av stiftets församlingar och pastorat.

Som ekonom i Servicebyrån arbetar du i en konsultativ roll mot våra kunder som främst är församlingar och pastorat i Växjö stift. Du arbetar i ett team tillsammans med övriga medarbetare Servicebyrån med arbetsuppgifter inom ekonomi såsom löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, budget, bokslut och årsredovisning. Även andra arbetsuppgifter med koppling till ekonomi kan ingå i tjänsten.


Kompetensprofil
Du bör ha minst ett antal års erfarenheter av arbete inom redovisning, budget, bokslut, årsredovisning och kundkontakter. Meriterande är god kännedom om Svenska kyrkan och erfarenhet från arbete med kyrklig ekonomi, men det är inget krav.

Du är en systematisk och driven person med förmåga och vilja att samarbete med andra. Du har en god kommunikativ förmåga som du gärna använder i relationen med externa uppdragsgivare. Du tycker om att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad. Du kan prioritera och leverera med god kvalité.

Kvalifikationer:
- Relevant högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning/erfarenhet.
- Kunskap inom ekonomiprogram och en god datorvana.
- B-körkort.Mer information
Växjö stift erbjuder ett utvecklande arbete och stimulerande arbetsgemenskap med tjänsteställe på Växjö stiftskansli i Växjö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 1 november 2020.

Låter det intressant?
Välkommen att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag är 2020-08-10 .

Information om tjänsten lämnas av Karolina Arvidsson på 0709-728839 alternativt karolina.arvidsson@nextposition.se

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 2
Om tjänsten
För Växjö stifts räkning, söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent. Sedan 2016 erbjuder Växjö stiftskansli administrativa stödtjänster till församlingar och pastorat genom Servicebyrån. Organisationen behöver nu förstärkas med en ekonomiassistent som kan stödja flera av stiftets församlingar och pastorat.


Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent i Servicebyrån på Växjö stift kommer du att i en konsultativ roll stötta flera av stiftets församlingar och pastorat med administrativa uppgifter kopplade till ekonomi. Det innebär mest arbete med löpande redovisning, kund- och leverantörskontra men även lönehantering kan förekomma.


Kompetensprofil
Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och som har några års erfarenhet av ekonomiadministration, Du är van vid att arbeta i olika administrativa system. Meriterande är om du har kunskap om Svenska kyrkan och erfarenhet av de system man använder; Aveny och Flex. Körkort är ett krav.

Som person är du en strukturerad och noggrann lagspelare som trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga som du gärna använder i relationen med externa uppdragsgivare. Du kan prioritera och leverera med god kvalité.Mer information
Växjö stift erbjuder ett utvecklande arbete och stimulerande arbetsgemenskap med tjänsteställe på Växjö stiftskansli i Växjö.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 1 december 2020.
Låter det intressant?
Välkommen att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag är 2020- 08-10.

Information om tjänsten lämnas av Karolina Arvidsson på 0709-728839 alternativt karolina.arvidsson@nextposition.se


Om företaget
Svenska kyrkan är Sveriges största kristna samfund och består av 13 stift. Växjö stift består av 171 församlingar och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Hallands län. Växjö stiftskansli har som uppgift att på olika sätt främja församlingarnas arbete: med allt från ekonomitjänster och stöd i lokalförsörjningsplaner till jourhavande präst, program för gudstjänstutveckling och traineemöjligheter för unga vuxna.

Ansök nu

Systemingenjör

Systemarkitekt
Läs mer Jul 6
Om tjänsten
Arcoma har sitt huvudkontoret i Växjö och här sker utveckling, produktion och marknadsföring av Arcomas egenutvecklade röntgensystem. Kunderna däremot, som främst består av stora sjukhus och vårdkliniker, finns över hela världen.

Vi söker nu en nytänkande och förändringsdriven Systemingenjör som kan ta en ledande nyckelposition i företagets tillväxtresa framöver.Arbetsbeskrivning
I rollen som systemingenjör kommer du leda utvecklingen av framtidens funktioner i Arcomas digitala röntgensystem. Arbetet innebär tätt samarbete med övriga i teamet där du förväntas vara senior nog att kunna ta ansvar som teamlead i framtida utvecklingsprojekt.

Som ansvarig systemingenjör ansvarar du för att ständigt förbättra och anpassa existerande funktioner efter nya marknadskrav samt initiera och utveckla nya funktioner utifrån kundernas skiftande behov. Du kommer att jobba med mjukvaruarkitektur och delta i arbetet med ständiga förbättringar av Arcomas kvalitetsmetoder, processer och leveransmetoder.

Kompetensprofil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha;

? Goda kunskaper i C/C++, gärna inom inbyggda system
? Vana av agile/scrum som arbetsmetod är meriterande
? Erfarenhet av de medicintekniska regelverken är meriterande
? Erfarenhet av CAN, TCP/IP och Embedded Linux är meriterande
? Erfarenhet av utveckling av PC applikationer i C# är meriterande
? Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vana av att ta ledande roller som teknisk projektledare, arkitekt och senior utvecklare är meriterande.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett proaktivt företag med högt tempo och tydligt affärsfokus. Du har ett genuint intresse för teknik, och ser mjukvaran som en del av en komplett produkt. För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och flexibilitet samt ett strukturerat arbetssätt. Som mjukvaruutvecklare kommer du får möjlighet att arbeta med nya tekniker vilket kräver initiativkraft och driv. 

För rätt person ges en fantastisk möjlighet att vara med och utveckla Arcomas produkter och därigenom säkerställa bästa möjliga röntgenapparatur för sjukvården i hela världen. Tekniken man arbetar med är den allra senaste inom sensorik och machine learning och rollen kommer vara en nyckelposition i företagets tillväxtresa framöver, vilket också kommer ge möjlighet att utvecklas inom bolaget. 

Mer information
Är du intresserad att gå vidare i rekryteringsprocessen ser vi fram emot att ta del av din CV/ansökan. Vi arbetar strikt konfidentiellt och för inte vidare några uppgifter till tredje part om vi inte har kommit överens om detta. Ta gärna en kontakt för mer information om rollen och uppdraget hos Arcoma!

Anna Sundström T +46 (0) 709- 40 88 30 anna.sundstrom@nextposition.se

Victor Parman T+46 (0)-709 72 88 41 victor.parman@nextposition.se

Om företaget
Arcoma AB (publ) är noterat på First North sedan 2014. Arcoma utvecklar, tillverkar och säljer digitala röntgensystem till sjukhus och vårdinrättningar. Arcoma har idag mer än 3500 installerade röntgensystem över hela världen. Produkterna säljs via distributörer och OEM-kunder.

Bolaget beskriver sig själva som pionjärer inom autopositionering för röntgensystem. Det vill säga ett slags automatiskt röntgensystem som ställer in sig själv. Lösningarna erbjuder även en hög effektivitet och pålitlighet samt en god användarvänlighet.

Den globala marknaden för digitala röntgensystem är stor och är värd drygt 7 miljarder dollar årligen. Utvecklingen drivs bland annat av demografiska faktorer såsom en åldrande befolkning och fler kroniskt sjuka. Att försöka minska sjukvårdskostnader och snabbt kunna ställa diagnos är två andra tydliga faktorer som driver marknadstillväxten.

Ansök nu

Miljö- och klimatsamordnare

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jun 2
Arbetsbeskrivning
Svenska kyrkan arbetar med en mångfald av frågor som på ett eller annat sätt berör målet om en hållbar utveckling. Man bedriver ett långsiktigt arbete inom områden som spänner över allt från diakoni och bistånd till inköps- och fastighetsfrågor. Som en stor arbetsgivare, inköpare, fastighetsägare och förvaltare av skog och mark är miljöfrågorna centrala för Svenska kyrkan. Idag har man totalt ca 22 000 anställda, varav ca 75 är anställda i Växjö stift, som ansvarar för att stödja 56 församlingar/pastorat, också i hållbarhetsfrågor.

Svenska kyrkan vidareutvecklar just nu sitt hållbarhetsarbete, och just nu pågår en större nationell satsning inom miljö- och klimatfrågor och vi söker därför en Miljö- och klimatsamordnare till Växjö stift.

(foto: Alexander Hall)


Arbetsuppgifter
I rollen som Miljö- och klimatsamordnare kommer du att vara en viktig del i arbetet med miljö- och klimatsatsningen. Du kommer dels att arbeta med kollegor på stiftet för att stödja församlingarna och pastoraten i miljö- och klimatfrågor och dels kommer du att samverka med liknande samordnare inom Svenska kyrkan för att uppnå den gemensamma ambitionen att bli en klimatneutral kyrka 2030.
I uppdraget ingår att vara delaktig i att lägga upp en handlingsplan för stiftens klimat- och miljöarbete för de kommande åren, en plan som sedan operationaliseras tillsammans med kollegor inom olika verksamhetsområden. Det handlar dels om att integrera miljö- och klimatperspektiven i existerande arbete (allt från fastighetsstöd och inköp till arbetet med barn och unga etc.), dels att vara med och vidareutveckla nya metoder och initiativ i syfte att bli en klimatneutral och hållbar kyrka.


Din erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av och god förmåga att driva samverkansprocesser och utvecklingsprojekt för att integrera miljöperspektiv i olika verksamheter. Du har minst några års erfarenhet av arbetsuppgifter kopplade till hållbarhetsfrågor inom miljö och klimat. Du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga.

Du kommer att arbeta självständigt och ingå i olika tvärgrupper och har därför god förmåga att samverka och analysera. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innehåller såväl snabb operativ hantering som mer långsiktigt strategiskt arbete.

Du har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av liknande arbete från företag, myndighet eller organisation. Du har dokumenterad erfarenhet av att bedriva projekt och utvecklingsarbete inom aktuella kompetensområden. Du har god förmåga att på ett pedagogiskt sätt kommunicera i tal och skrift på svenska. Då Växjö stift är stort till ytan förutsätter vi att du har körkort.

Detta är visstidsanställning två år (100%) med anställning på Växjö stift. Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Karolina Arvidsson på 0709-728839

Ansök nu

Dataskyddsombud

IT-jurist
Läs mer Maj 20
Arbetsbeskrivning
För Växjö stifts räkning, söker vi nu dig som vill arbeta som Dataskyddsombud. Växjö stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift och består av 176 församlingar i Småland, Halland och på Öland. Stiftets grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet. Organisationen har en rik mångfald av människor och en bred verksamhet ryms inom Svenska kyrkan och Växjö stift, allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor.

Den övergripande och viktigaste uppgiften för dataskyddsombudet är att i en intern konsultroll säkerställa och stötta övriga enheter i frågor gällande dataskyddsförordningen. Det innebär bland annat att handleda och utbilda kring hur organisationen behandlar personuppgifter samt hjälpa till att sätt upp processer kring detta.

Vidare innebär rollen att du projektleder arbetet med;

? Planera och genomföra uppföljning av organisationens efterlevnad av dataskydd
? Utbilda organisationen ? öka kunskap och förståelse
? Arbeta in dataskyddsförordningen i organisationens löpande arbete
? Löpande informera om nyheter gällande nya lagkrav


Kompetensprofil
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med relevant universitets- eller högskoleexamen inom exempelvis HR, personal, ekonomi eller juridik alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.

Du har erfarenhet av att ha arbetat inom GDPR-området och gärna då med erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter som kan innefatta arbete med riskhantering, regelefterlevnad, governance, compliance, verksamhetsutveckling alternativt revision eller liknande.

Du talar och skriver svenska obehindrat och arbetar dagligen i Officepaketet samt har IT-förståelse och systemvana. Det ses också som en förutsättning att du har god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du inger förtroende, är tydlig och rak i din kommunikation samt har en naturlig pedagogisk förmåga. Du arbetar självständigt, har förmåga att ta beslut samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Slutligen söker vi dig med ett högt rättspatos och en lösningsorienterad inställning som vill arbeta tillsammans med organisationen för att dina mål.


Mer information
Uppdraget är ett tidsbegränsat konsultuppdrag som sträcker sig till årsskiftet med eventuell möjlighet till förlängning. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Arvidsson på 0709-728839 alt. karolina.arvidsson@nextposition.se

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 14
Arbetsbeskrivning
För Växjö stifts räkning, söker vi nu dig som vill arbeta som Ekonomiassistent. Svenska kyrkan är Sveriges största kristna samfund och består av 13 stift. Växjö stift består av 171 församlingar och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Hallands län. Växjö stiftskansli har som uppgift att på olika sätt främja församlingarnas arbete med allt från ekonomitjänster och stöd i lokalförsörjningsplaner till jourhavande präst, program för gudstjänstutveckling och traineemöjlighet för unga vuxna.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp och en enhet med enhetschef, som stöttar dig i ditt arbete. Tillsammans skapar vi förutsättningar för dig att göra ett gott arbete på en unik arbetsplats.I rollen ingår arbete som löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, kontoavstämningar samt andra administrativa uppgifter inom organisationen. Även viss ekonomianalys förekommer. Framöver kan även viss löneadministration komma att ingå.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat administrativt med löpande bokföring, kontoavstämningar, kund- och leverantörsreskontra. Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i olika ekonomisystem och särskilt Visma som är det system som Växjö stift använder sig av.

Som person är du strukturerad och noggrann. Då rollen innebär en hel del interna kontakter så är det viktigt att du är kommunikativ, lösningsfokuserad och bra på att samarbeta. I takt med att organisationen utvecklas så kan uppgifter tillkomma och vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och som trivs i en administrativ roll.


Mer information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Arvidsson på 0709-728839 alt. karolina.arvidsson@nextposition.se

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 13
Arbetsbeskrivning
Till en större organisation i Växjö, söker vi nu en ekonomiassistent. Hos vår kund arbetar ett 80-tal medarbetare i fina lokaler inne i Växjö stad. Organisationen har medarbetare inom en rad olika områden, vilket samlar en bred kompetens och ger en varm, öppen och inbjudande arbetsplats som innehar en viktig funktion i samhället. Rollen ingår i ekonomiavdelningen som består av ytterligare fyra medarbetare.

I rollen ingår arbete som löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, kontoavstämningar samt andra administrativa uppgifter inom organisationen. Även viss ekonomianalys förekommer. Framöver kan även viss löneadministration komma att ingå.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat administrativt med löpande bokföring, kontoavstämningar, kund- och leverantörsreskontra. Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i olika ekonomisystem och särskilt Visma som är det system vårt kundföretag använder sig av.

Som person är du strukturerad och noggrann. Då rollen innebär en hel del interna kontakter så är det viktigt att du är kommunikativ, lösningsfokuserad och bra på att samarbeta. I takt med att organisationen utvecklas så kan uppgifter tillkomma och vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och som trivs i en administrativ roll.


Mer information

Ansök nu

Lednings- och styrelsekoordinator

Chefssekreterare
Läs mer Maj 13
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta hos Växjöbostäder som Lednings- och styrelsekoordinator i en varierande och utmanande roll. Rollen innebär att du planerar och samordnar, ledningsgrupps- och styrelsemöten. Du stöttar VD administrativt och proaktivt. Det är du som ansvarar för verksamhetskontorens utrustning, vilket innebär ett budgetansvar. Du har i viss mån även kontakt med våra hyresgäster genom telefonsamtal och ärendehantering.

Dina arbetsuppgifter;

- Assistera och stödja bolagets VD i alla förekommande arbetsuppgifter (t ex telefonsamtal, mailhantering, resebokningar, mötesbokningar, förbereda underlag och presentationer, etc.
- Koordinera och stötta ledningsgrupp och styrelse, där du håller koll på kortsiktig och långsiktig planering, dokumenterar och sköter logistik.
- Planera ledningsgruppens mötesagendor i dialog med VD och med varje ledningsgruppsmedlem i enlighet med affärsplan och handlingsplaner.
- I dialog med VD föreslå hur lednings- och styrelsearbetet kan utvecklas.
- Ansvara för verksamhetskontorens utrustning. Här ingår bland annat att ansvara för funktion och inredning av alla gemensamma ytor, kontakt med leverantörer, hantering av beställningar, t ex telefoner, datorer, skärmar, möbler och växter och skrivare.
- Publicera nyheter och inlägg på vårt intranät.

Kompetensprofil
Som Lednings- och styrelsekoordinator på Växjöbostäder har du en central roll inom bolaget och vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett strategiskt intresse, integritet och en god förståelse för verksamheten. Självklart är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande, bra på att skriva och van att hantera många parallellt löpande arbetsuppgifter. Du arbetar bra tillsammans med andra människor genom att vara lyhörd och ansvarstagande.

Vi söker dig som har erfarenhet av en assisterande roll gentemot VD, ledningsgrupp och styrelse eller motsvarande och har därigenom erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/administration eller motsvarande.

Vidare söker vi dig som har;

- Dokumenterad erfarenhet av att formulera, skriva och sammanfatta budskap och texter på svenska. Du behöver även ha en god förmåga i att skriva och tala engelska.
- Goda kunskaper i Officepaketet.
- Erfarenhet av att arbeta i webbverktyg.
- Kunskap om att arbete i olika ledningssystem och verksamhetssystem såsom CRM.
- Intresse för att leda utan att vara chef.

Mer information
Hos Växjöbostäder kommer du till en arbetsplats som bidrar till samhället och som satsar mycket på bra arbetsmiljö och ligger i topp inom trivsel på sina medarbetarundersökningar. Bolaget har en hjälpsam kultur och prestigelös miljö, där du får en stor möjlighet att i denna roll förändra och förbättra bolagets verksamhet. Växjöbostäder är stolta över att vara drivna och du kommer till ett bolag med högt tempo och korta beslutsvägar.

Ansök nu

Gruppchef

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 23
Följ med Aspia på en spännande resa! Bolaget har just bildats, men är marknadsledande redan från start och har mycket god kompetens och väl utarbetade strategier för digitalisering och automatisering av sitt tjänsteutbud - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.Om tjänstenFör Aspias räkning söker vi nu efter en Gruppchef till tjänsteområde redovisning med placering i Växjö.I rollen som Gruppchef redovisning har du både ett strategiskt och operativt ansvar för den löpande verksamheten i din grupp.Blandningen av arbetsuppgifter och kunddialoger gör att arbetet sällan blir enformigt. Du kommer att ha en viktig funktion på företaget då du kommer vägleda, stötta och utveckla såväl dina kunder som medarbetare.Arbetsuppgifter I rollen som Gruppchef coachar du dina medarbetare och ser till att de har de förutsättningarna som behövs för att kunna leverera ett gott resultat och få nöjda kunder. Vidare ansvarar du för att förankra och implementera företagets strategi i det dagliga arbetet med mål att Aspia som företag möter kundens efterfrågan genom att leverera ekonomitjänster med hög kvalitet.Exempel på utveckling av kontoret och coaching av medarbetare kan omfatta t ex digitala tjänster, handledning i den dagliga verksamheten samt fördelning av arbetet i syfte att öka effektivitet och fördela tid mellan medarbetarna.Du har personalansvar för din gruppering vilken t ex inkluderar ansvar för rekrytering, kompetensutveckling, medarbetar- samt lönesamtal.Du arbetar även med egna uppdrag och utför t ex bokslut, årsredovisningar och deklarationer.Vi sökerDu har i grunden en akademisk ekonomexamen med erfarenhet inom ekonomiområdet med god förståelse för redovisning och rapportering – gärna från företag i olika branscher. Du har en tydlig bild av hur välfungerande redovisnings- och rapporteringsprocesser ser ut och kan jobba proaktivt och ta egna initiativ i ditt arbete. Du är strukturerad med en god administrativ förmåga och har generellt goda systemkunskaper.Rollen ställer höga krav på lösningsorientering, samordning och effektivisering mellan kunder, team och medarbetare. Digitalisering och verksamhetsutveckling är vardag för dig och vi ser gärna att du är driven, utåtriktad och lösningsorienterad, har ett intresse för ledarskap och god förmåga att bygga relationer och nätverk såväl internt som externt.Rekryteringen sker i samarbete med Next Position.För mer information om rollen, kontakta rekryteringskonsult Karolina Arvidsson på 070-973 88 39 alternativt Göran Lindahl på 070-972 88 00.Din ansökan skickar du till ansokan@nextposition.se. Urval sker löpande.Om AspiaAspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet och 1 450 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på.Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar. www.aspia.se.

Ansök nu

Kundansvarig redovisningskonsult, Växjö

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 30
Följ med Aspia på en spännande resa! Bolaget har nyligen bildats, men är marknadsledande redan från start och har mycket god kompetens och väl utarbetade strategier för digitalisering och automatisering av sitt tjänsteutbud - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.Om tjänstenFör Aspias räkning söker vi nu efter en Kundansvarig till Tjänsteområde Redovisning i Sydost. Som Kundansvarig har du huvudansvaret för uppdraget mot kund, coachar och leder ditt team samt fokuserar på tillväxt och ägnar del av din tid på affärsutveckling och marknadsföring av Aspias tjänster inom redovisning.Arbetsuppgifter I rollen som Kundansvarig har du ett helhetsansvar för ett antal kunduppdrag. Du leder hela teamet kring kunden och planerar allt det löpande arbetet, ansvarar för uppföljningar, lönsamhet och budget samt håller i kommunikationen både externt mot kund och internt. En viktig del i rollen är att handleda medarbetarna i det dagliga arbetet och kvalitetssäkra t ex bokslut och årsredovisningar.Du arbetar kontinuerligt med förbättringar, förändringsarbete samt utveckling av kvalitet och processer. Rollen som Kundansvarig innebär mycket kundkontakter och det kommer att finnas avsatt tid i tjänsten för marknadsorienterade frågor. Denna tid styr du mycket över själv och den kan variera över tid. Vi söker Primärt söker vi dig som är auktoriserad redovisningskonsult med erfarenhet av arbete med ekonomisk rådgivning men även bokslut, deklarationer etc. Vi ser gärna att du har erfarenhet av andra bolagsformer än aktiebolag. Du trivs i en roll med mycket kundkontakter och tycker om att skapa och bygga relationer. Som person har du starkt driv och vill alltid leverera tjänster med hög kvalitet. Vidare är du som person utåtriktad samt relations- och lösningsorienterad. Du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och är nyfiken på ny teknik.B-körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.För mer information om rollen, kontakta rekryteringskonsult Karolina Arvidsson (070- 972 88 39) eller Göran Lindahl (070-972 88 00). Din ansökan skickar du till ansokan@nextposition.se. Märk din ansökan med "Kundansvarig Växjö". Urval sker löpande.Om AspiaAspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet och 1 450 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på.Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar. www.aspia.se.

Ansök nu

Kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Okt 19
Arbetsuppgifter
Producera kommunikationsmaterial för interna och externa ändamål.
Arbete med text- och bildlayout.
Vara drivande i utbyggnad och uppdatering av webben samt sociala medier.
Skriva artiklar för branschtidning.
Allmänt förekommande uppgifter inom kommunikation.


Du har ett genuint intresse av kommunikation och bildlayout. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift och har en god förmåga till kritiskt tänkande. Arbetet kräver att du har god social förmåga, är ödmjuk, lyhörd och strukturerad.

Personalbyrån är ett bemanningsföretag som erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstesektorn. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att hitta rätt person på rätt plats. Vi värdesätter kvalité före kvantitet och månar om en noggrann rekryteringsprocess vid varje uppdragstillfälle. Respekt för kund och kandidat är ledord för oss. Våra medarbetares erfarenhet, engagemang och kunskap är våra framgångsfaktorer - vilka skapar långsiktiga samarbeten. Genom åren har vi etablerat ett stort nätverk och ovärderlig erfarenhet som gör att vi kan ta ansvar för och leverera en hög kvalité genom hela processen. Personalbyrån är en del av Next Position Group.

Ansök nu

Affärsdriven innesäljare

Innesäljare
Läs mer Sep 21
Som innesäljare arbetar du i nära samarbete med fältsäljare och övrig sälj- och teknisk supportorganisation. Du arbetar primärt med Perfecta Pumps befintliga kunder och kommer att få ett eget kundansvar och förväntas planera samt exekvera din egen aktivitets- och säljplan. Du bearbetar aktivt marknaden per telefon och mail och har en egen budget. I huvudsak bearbetas befintliga kunder, men viss nykundsbearbetning ingår också. För att lyckas i rollen ställer det höga krav på självständighet.

I rollen ingår även att svara på inkommande förfrågningar och, med hjälp av dina kollegor, ge teknisk support. Du ansvarar för löpande försäljningsadministration, offerter, avtalsskrivning, uppföljningar samt orderläggning.

Perfecta Pump utökar sin säljkår och för deras räkning söker vi nu efter en affärsdriven innesäljare.

Företaget har nyligen flyttat in i nya lokaler och erbjuder ett stimulerande arbetsklimat och en fysisk närhet till företagets egen pumptillverkning.

Perfecta Pump är ett välkänt varumärke inom branschen och det finns idag en upparbetad relation med servicestationer och installatörer i Sverige. Du kommer att få ta del av en hög teknisk kompetens och ”know how” inom bolaget, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas inom området och ge bästa möjliga service till företagets kunder.

Vi söker efter en person med stark egen drivkraft och som motiveras av att arbeta med försäljning och att skapa långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, har arbetat som innesäljare eller i annan kundnära roll.

Du brinner för att ge god service samt arbeta med långsiktig försäljning och sätter alltid kunden i fokus. Ditt sätt att lösa problem och vara lyhörd mot kund är väl utvecklat och du har en god förmåga att förstå och på ett bra sätt kunna bemöta olika typer av kunder.

Som person är du positiv, öppensinnad och serviceinriktad mot såväl kunder som kollegor. Du är en god lagspelare och har lätt för att både ta emot och ge feedback. Med din energi och entusiasm kommer du att bli en viktig spelare i företagets försäljningsteam!

Vi arbetar på uppdrag för Perfecta Pump i denna rekrytering.

Perfecta Pump konstruerar, tillverkar och säljer cirkulationspumpar avsedda för VVS, Industri och Fordon till den europeiska och asiatiska marknaden. Företaget har sitt huvudkontor i Växjö. Perfecta är ett starkt varumärke och företaget profilerar sig på marknaden med kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga priser, god teknisk support och snabba direktleveranser till kund. Läs gärna mer om Perfecta Pump på www.perfecta.se.

Ansök nu

Blivande Försäkringsförmedlare med kundansvar

Försäkringstjänsteman
Läs mer Jun 27
Adekvat Försäkring växer och söker nu efter en driven och serviceinriktad säljare som är intresserad av nya utmaningar och som vill utvecklas långsiktigt tillsammans med företaget.

I rollen kommer du primärt att involveras i och ansvara för Adekvat Försäkrings koncept inom gruppförsäkringar, där du ska utveckla befintliga kundrelationer och affärer inom detta affärsområde. På sikt erbjuds möjlighet till diplomerad försäkringsutbildning, skadeförsäkring via IFU, och möjlighet att ta över egna kunder samt etablera nya affärsrelationer inom affärsområdet SAK Företag/Industri.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som kundansvarig försäkringsförmedlare för några av Adekvat Försäkrings gruppförsäkringskonton och din uppgift blir att utveckla kundrelationer för att skapa lönsamhet både för dig själv och företaget. Dina arbetsuppgifter innefattar försäkringsrådgivning, försäkringsadministration och kontakter med deras kunder och försäkringsbolag. Adekvat Försäkring erbjuder dig en möjlighet att påverka din vardag, men också deras verksamhet i stort.


Blivande Försäkringsförmedlare med kundansvar sökes till Adekvat Försäkring.

Vem är du?
För att trivas hos Adekvat Försäkring gillar du att ta ansvar och egna initiativ. Du är ödmjuk, social, utåtriktad och noggrann i alla kontakter och affärer. Du drivs av att utvecklas i din arbetsroll och tar enkelt kommando i kundrelationer. Självklart delar du vår gemensamma värdegrund.

Kravprofil
Du har erfarenhet av försäljning och affärsutveckling sedan tidigare. Vi ser det som meriterande med erfarenheter och utbildning inom försäkringsbranschen, gärna försäkringsdiplom – skadeförsäkring via IFU eller motsvarande. Men du kan lika gärna vara en person som i övrigt tror dig passa in i vårt team, du är driven och som ser den här tjänsten som en möjlighet och början på en karriär i försäkringsbranschen. Ifall du är den vi söker, bekostar vi den utbildning du behöver för tjänsten.


Om Adekvat Försäkring
Adekvat Försäkring är ett oberoende kunskapsföretag inom försäkring och riskhantering. Utöver förmedling av skadeförsäkring erbjuder vi skadeförebyggande rådgivning, organisationsstöd och förmånskonceptet PLUS. Genom vår samarbetspartner Optimal Advice erbjuder vi också livförsäkring, pensionsrådgivning och kapitalplaceringar.
Med ett småländskt perspektiv använder vi enkla medel och resurser för att skapa innovativa, hållbara och heltäckande försäkringslösningar. Som utmanare i en konservativ bransch är vi också passionerade i det vi gör – ingen utmaning är för svår, vi anstränger oss bara lite hårdare.

Det tror vi är anledningen till våra framgångar och att vi fått utmärkelsen ”Årets försäkringsförmedlarbolag sak – 2016” i den årliga branschgalan insurance awards

Vår värdegrund
Ödmjuka, Personliga, Tillmötesgående, Kreativa och Professionella är vår värdegrund och de präglar vårt dagliga arbete.

Ansök nu

Affärsdriven innesäljare

Innesäljare
Läs mer Feb 16
Som innesäljare arbetar du i nära samarbete med fältsäljare och övrig sälj- och teknisk supportorganisation. Du arbetar primärt med Perfecta Pumps befintliga kunder och kommer att få ett eget kundansvar och förväntas planera samt exekvera din egen aktivitets- och säljplan. Du bearbetar aktivt marknaden per telefon och mail och har en egen budget. I huvudsak bearbetas befintliga kunder, men viss nykundsbearbetning ingår också. För att lyckas i rollen ställer det höga krav på självständighet.
I rollen ingår även att svara på inkommande förfrågningar och, med hjälp av dina kollegor, ge teknisk support. Du ansvarar för löpande försäljningsadministration, offerter, avtalsskrivning, uppföljningar samt orderläggning.
Perfecta Pump är ett välkänt varumärke inom branschen och det finns idag en upparbetad relation med servicestationer och installatörer i Sverige. Du kommer att få ta del av en hög teknisk kompetens och ”know how” inom bolaget, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas inom området och ge bästa möjliga service till företagets kunder.


Vi söker efter en person med stark egen drivkraft och som motiveras av att arbeta med försäljning och att skapa långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, har arbetat som innesäljare eller i annan kundnära roll.
Du brinner för att ge god service samt arbeta med långsiktig försäljning och sätter alltid kunden i fokus. Ditt sätt att lösa problem och vara lyhörd mot kund är väl utvecklat och du har en god förmåga att förstå och på ett bra sätt kunna bemöta olika typer av kunder.
Som person är du positiv, öppensinnad och serviceinriktad mot såväl kunder som kollegor. Du är en god lagspelare och har lätt för att både ta emot och ge feedback. Med din energi och entusiasm kommer du att bli en viktig spelare i företagets försäljningsteam!


Perfecta Pump har nyligen flyttat in i nya lokaler och erbjuder ett stimulerande arbetsklimat och en fysisk närhet till företagets egen pumptillverkning.
Bolaget konstruerar, tillverkar och säljer cirkulationspumpar avsedda för VVS, Industri och Fordon till den europeiska och asiatiska marknaden. Företaget har sitt huvudkontor i Växjö. Perfecta är ett starkt varumärke och företaget profilerar sig på marknaden med kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga priser, god teknisk support och snabba direktleveranser till kund.
Läs gärna mer om Perfecta Pump på www.perfecta.se.

Ansök nu