Växjö jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Växjö i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Biträdande rektor/förskollärare till förskola i Växjö

Förskolechef
Läs mer Jan 27
Skolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Region Öst är en ideell förening som utöver traditionell folkbildning även bedriver företagsutbildning, förskola och daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Region Öst omfattar Blekinge Småland och Östergötland.
Om Musikförskolan
Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag! Musikförskolan håller till i centrala Växjö. Vi använder musik som pedagogiskt redskap för att stärka barnens utveckling och för att skapa glädje och gemenskap i verksamheten. Vi arbetar med estetiska lärprocesser i olika uttrycksformer såsom dans, teater och barnen får spela olika instrument. Förskolan är miljödiplomerad och arbetar aktivt med att vara en giftfri förskola. Här får du chans att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor och tillsammans utveckla och driva verksamheten. Vi bedriver undervisning med hög pedagogisk kvalité där barn, personal och föräldrar trivs och känner delaktighet. Förskolan är mycket omtyckt av föräldrarna och har fått fina omdömen utifrån Växjö kommuns föräldraenkät.
Förskolan är en del av en stor organisation där de tillsammans i all verksamhet skapar ett livslångt lärande grundat på människors olika behov. Med värdegrund, glädje, engagemang och kompetens arbetar vi aktivt för att stärka demokratin.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter som biträdande rektor kommer du att tillsammans med rektor utveckla och driva pedagogiska frågor, arbeta med uppföljning, utvärdering och kvalitetssäkring som en del av det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet. Du biträder rektor i ledning, planering och samordning av det dagliga arbetet på förskolan.
I ditt ansvar ingår att
-upprätta och genomföra rutiner för egenkontroll för förskolan.
-ansvara för inköp
-ansvara för lokal- och städfrågor.
-ansvara för att Identifiera och planera medarbetarnas kompetensutveckling samt att genomföra medarbetarsamtal 
Dessutom kommer du att få hantera ytterligare frågeställningar på delegation av rektor.
Tjänsten kommer att vara på minst 20 procent som biträdande rektor och resterande del som förskollärare.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning och förskollärarlegitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet som ledare i pedagogisk miljö. Du behöver vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag samt kunna verka för en aktiv och konstruktiv kommunikation och kvalitetsutveckling. Du ska på ett förtroendefullt sätt kunna samverka med ledning, personal, vårdnadshavare och barn. Du behöver vara engagerad, lyhörd och kunna agera utifrån en helhetssyn för organisationens bästa. Vi värdesätter att du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Meriterande är om du spelar något instrument, men inget krav. Vi erbjuder gitarrkurs för alla anställda!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare Svenska Batterilagret Växjö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 24
Sedan starten 1998 har Svenska Batterilagret vuxit och är med 26 butiker Sveriges största kedja för batterier och batterirelaterade produkter.
Vi är idag över 70 anställda och växer stadigt. Vi arbetar med välkända kvalitets märken.

Vi ser gärna att Du har genomfört din gymnasieutbildning inom något
teknikorienterat område och att Du har erfarenhet av försäljning. Du har en stor passion för försäljning och att du levererar bästa möjliga service.
Har ett intresse för fordon och allmän teknik.
Tidigare anställningar som säljare är meriterande.
Vi tar vi för givet att du behärskar svenska i tal och skrift.
Som butikssäljare arbetar ni i butiken som ett team och sköter kundkontakter med både företag och privatpersoner. Du som medarbetare har en stor frihet att påverka ditt arbete hos oss i våra butiker.
Batterilagret arbetar med nästan alla typer av batterier och laddare. Vi arbetar med välkända varumärken och kunden är alltid i fokus.
Butiken ansvarar för att det finns rätt produkter på hyllan och beställer dessa från centrallagret.

Ansök nu

Max vid arenastaden söker driftledare

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 16
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.




Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Hyrläkare sökes för välbetalda uppdrag!

Läkare
Läs mer Feb 1
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Beredare inom Belysning – Vattenfall Services

Belysningstekniker
Läs mer Jan 13
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument.


Avdelning Belysning Syd-Öst söker nu Beredare som tillsammans med vår Belysningsprojektör, kan förnya och utveckla våra kunders belysningsanläggningar. Beredning belysning är en tjänst som vi jobbar med att utveckla och behöver dig som är nyfiken, lösningsfokuserad, idérik och kundfokuserad. Du kan vara en erfaren beredare som idag jobbar med lågspänningsnät eller ny beredare men ser belysning som något lockande. Har du en ljus idé så hoppas vi att du söker tjänsten och blir en del av vår beredargrupp. Vi jobbar med kundens behov i fokus och efter varje projekt skall kunden vara nöjd med sin anläggning. Belysning handlar mycket om trygghet och det skall vi inte kompromissa med.
 
Din roll som Beredare belysning
Utifrån våra kunders behov kommer du på våra projektledares uppdrag driva belysningsprojekteringar och beredningar i samarbete med våra kunder och projektledare. I huvudsak kommer du att:
• Utföra nätberäkningar, dimensionera, genomföra beredningar, samt att ta fram ekonomiska kalkyler som underlag för beslut och genomförande.
• Kundkontakt med våra kunder i tekniska frågor omkring deras belysning i det offentliga rummet.
• Stötta våra projektledare i de tekniska frågor som kan uppstå omkring belysningsanläggningar
• Sammanställa dokumentation inför nya projekt.


Dina kvalifikationer som Beredare belysning
• Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade exempelvis, KY-utbildning inom samma område.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering, projektering eller beredning av elnät.
• Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.
• B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person värdesätter vi att du är initiativtagande, kvalitetsmedveten, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är strukturerad och ser det självklara med att dokumentera vad som utförts och vad som skall utföras.
Grundläggande kunskaper i program som CAD, EL-vis och GURU Samt Ritningsläsning är meriterande.
 
Placeringsort: Växjö, Jönköping, Kalmar. Är detta ett jobb för dig och bor på andra orter hoppas vi att du söker så vi får träffa dig och eventuellt ordna placeringsort.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Söderlund, 070-263 26 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 februari 2020!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Location: Jönköping

Ansök nu

Viva Bemanning söker efter sjuksköterska till Växjö!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 29
Viva Bemanning söker legitimerade samt specialistsjuksköterskor.
Är du sjuksköterska och vill arbeta enligt dina önskemål? Med en avsevärt högre timlön än vad en tillsvidareanställning i normalfallet kan erbjuda? Som medför att du får möjlighet till mer tid åt familj, vänner & fritidsintressen?
Vi på Viva Bemanning lyssnar till dina önskemål, och anpassar uppdraget efter dig så att du ska känna dig nöjd och förhoppningsvis ska trivas. Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
·        Tjänstepension
·        Övriga försäkringar
·        Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
·        Ekonomisk ersättning för boende & resor
·        Utbildningar


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se 
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Viva Bemanning söker efter hyrläkare 2020!

Läkare
Läs mer Jan 26
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Konsult inom järnväg

Järnvägsingenjör
Läs mer Nov 20
Så här tänker vi. Du är ny och i behov av en inriktning eller ett ombyte. Du söker en plats där du kan få visa ditt sanna värde och där du kan nå din fulla potential. Du behöver bara någon som kan visa dig hur och som kan hjälpa dig på vägen.
Rent konkret kommer du att arbeta som konsult med järnvägsprojektering, inom teknik kanalisation. Praktiskt innebär det projektering av kabelrännor, kabelbrunnar och kabelrör i spårmiljö. Du kommer att erhålla en känsla för de tekniska lösningarna i kombination med en balans för de ekonomiska förutsättningarna i de olika projekten. Det finns styrande förutskrifter, typritningar och projektspecifika krav som styr ditt arbete. Du kommer att arbeta med att ta fram ritningar i CAD-verktyget Microstation och att ta fram tekniska arbetsbeskrivningar i beskrivningsmetoden AMA (AMA Anläggning). Du kommer att få lära dig alla verktyg du behöver och du får växa i din egen takt under nära mentor- och ledarskap. Så småningom kommer du att vara redo att axla rollen som teknikansvarig där du enskilt leder personal och arbete, du ansvarar då för tid, budget och kvalitet i uppdrag mot kund. Du kommer att få arbeta i några av Sveriges viktigaste och största järnvägsprojekt.
Vi tror att du delar samma värderingar som vi - att hårt arbete lönar sig och att misstag kan vara lärdomar dem med. För oss är det väldigt viktigt att du är driven, kunskapstörstande och att du älskar ditt jobb, vi tror nämligen att stort engagemang tillsammans med rätt mentor optimerar din inlärning. Vi vill att du snabbt blir bra på dina sysslor och för rätt person kommer alla förutsättningar ges för att bli nationellt ledande inom vårt område.
Du behöver ingen specifik utbildning, då tjänsten är unik och vi anpassar din utveckling efter dina behov. Men vi vill att du ska vara riktigt, riktigt bra på CAD då vi projekterar både i 2D och 3D. Meriterande är om du har förståelse och erfarenhet för hur man bygger järnväg. Vi arbetar i projektform i kunders organisationer och därför behöver du även förstå vikten av rätt kommunikation i rätt tid, samt att alltid arbeta proaktivt. Vi värderar personligt driv och förmågan att få saker att hända före erfarenhet för denna tjänst.
Vi är ett nyetablerad företag som nu ska göra vår första tillväxtresa och vi vill att du blir en viktig spelare för oss i det långa loppet. Vi har skapat en egen nisch, utan direkta konkurrenter, inom järnvägsprojektering där vår affär är att ta helhetsansvar kring teknik kanalisation och arbeta mot de större teknikkonsulterna i deras projekteringsorganisationer som underkonsult.

Ansök nu

HJÄLP! Finns det någon doktor?! Vi är i behov av dig som kan hjälpa till!

Läkare
Läs mer Dec 29
Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag.
Vi söker efter Legitimerad, ST, samt specialistläkare.
Idag finns det flertal behov runtom i landet som vi behöver hjälp med att tillsätta. Har du möjlighet att hjälpa till?
Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Växjö

Lastbilsmekaniker
Läs mer Nov 1
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.


Läs mer på www.finnvedenslast.se.




Vill du arbeta med det största och det bästa?

Det får du göra hos oss varje dag.

Du får utöver det kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med branschens mest teknikdrivna mekaniker. Vi är ett tryggt team med högt engagemang och söker dig som precis som vi alltid har kunden och kvalitet i fokus. Ta chansen att bli en av oss!

Vem är du?

Du har ett genuint tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Om vi får önska något så har du minst ett par års erfarenhet i yrket. Goda el-kunskaper och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. Råkar du på det dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff. Givetvis är du en juste jobbarkompis, tillför positiv energi och har en lösningsorienterad approach till vardagens situationer.      

Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Servicechef Jerry Gustavsson, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån, tfn: 0470-74 83 28.

 

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.

Ansök nu

Skadetekniker till Växjö

Lastbilsmekaniker
Läs mer Okt 29
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.


Läs mer på www.finnvedenslast.se.




Vill du jobba med det största och det bästa?

Vi söker nu en erfaren skadetekniker med kundfokus och hjärta för tunga fordon som vill ta ett helhetsgrepp om skadeprocessen hos oss.

I rollen arbetar du med allt från hyttbyten, demontering och montering av detaljer, till större strukturskador och riktning av ramar, men du hanterar också skadekalkyleringen och den administration som följer med uppdragen. Du är vår kontaktperson mot försäkringsbolagen och rapporterar till anläggningens Servicechef.  

Vi behöver dig med kapacitet att leda ditt arbete självständigt och fokuserat. Självklart bidrar du till teamet med positiv energi samt en lösningsorienterad approach till vardagens alla situationer. Vi utgår från att du har god systemvana, erfarenhet av Cabas Heavy är ett stort plus, körkort med behörighet för tunga fordon likaså. Du får möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och tekniker, snart i en helt ny och modern verkstad som beräknas stå klar 2021. Med anställningen följer en utbildningsplan och tillgång till Volvo Trucks utbildningsportal. Om du vill utvecklas och växa med oss så vill vi satsa på dig.

Intresserad? Tveka inte att skicka in din ansökan, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal till Servicechef Jerry Gustavsson och berätta lite om dig själv så tar ni det därifrån, tfn: 0470-74 83 28.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.

Ansök nu

Elektriker och tekniker till felsökning av elmätare

Serviceelektriker, installation
Läs mer Nov 15
Toptemp expanderar ytterligare och ser nu efter tekniker som vill jobba lokalt i och runt Växjö och Linköping.
Det är med andra ord ett ganska brett område som ska täckas men kanske det gör att även du som är ressugen kan frestas ;) Du får se lite av den svenska naturen samtidigt som du jobbar och får pengar. Köra bil och ge god service, vad kan bli bättre?
Arbetsuppgifterna är byte av och felsökning av elmätare ute hos kunder. Du kommer jobba en del ensam och det är därför viktigt att du är självständig i ditt arbete och trivs i ditt eget sällskap får vi hoppas. 
Här är det möjligt att jobba i flera år för den rätta personen, eftersom projektet är antatt att vara länge. 


Krav:
Körkort
ESA 14 önskvärt men inget krav
Flytande skandinaviskt språk
De med erfarenhet prioriteras
Tekniker eller elektriker
Teknisk lagd - tillräckligt för att klara av PDA osv. som en stor del av arbetet



Du är:
Flexibel
Lösningsorienterad
Självständig



Vi står för:
Verktyg
Kläder
Boende om avståndet blir för långt
2 dagars grundig kurs före uppstart och upplärningskurs samt möjlighet för att arbeta parallellt med en annan montør om elmätarbyte är helt nytt för dig

Ansök nu

Avdelningschef till Projekt Ledningar Syd – Vattenfall Services

Gruppchef, teknik
Läs mer Nov 5
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda, där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? 
Vår organisation växer och vi söker nu en chef till vår avdelning Projekt Ledningar Syd.
 
Din roll som avdelningschef
Inom affärsområdet arbetar vi med byggnation av eldistributionsnät. Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Du och dina medarbetare ansvarar för att utveckla oss fram till önskad position.
Du kommer att leda medarbetare på flera orter. Här finns en utmaning i att vara en närvarande chef som leder på distans. Dina medarbetare har olika bakgrund och erfarenheter, så du behöver kunna möta dina medarbetare där de befinner sig på mer än ett sätt.
Detta är ett fartfyllt och utmanande uppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela avdelningens verksamhet.
Arbetet är omväxlande. Du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor, och du bidrar till vår fortsatta tillväxt och utveckling. Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. 
 
Dina kvalifikationer
Du är en ledare som kan skapa förtroende och vara lyhörd. Ditt arbetssätt kännetecknas av att du finns nära verksamheten, du stöttar, sätter upp mål och följer upp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenad- eller energibranschen. Det är meriterande om du har eller har haft uppdrag som ledare. Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas tror vi att du har ett brett nätverk, du är van att jobba med kunder och trivs med att ha personalansvar.
Du är trygg i dig själv och ditt ledarskap. Du är tydlig och vet att mod att förändra och förmågan att kunna samarbeta är avgörande för att nå högt uppsatta mål. Du har ett starkt driv och får tillsammans med dina kollegor saker att hända.
Arbetet kräver att du kan prioritera och hålla god ordning och reda. Du talar och skriver både svenska och engelska, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Conny Levin, tfn 070-6099163. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eva Gullberg, tfn 072-2025013. Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin - Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) - SEKO, Torbjörn Blom - Akademikerna och Anders Landqvist - Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort är flexibel inom berörd geografi, och kan t.ex. vara Växjö, Kalmar eller Hässleholm.
   
Vattenfall är en del av Sveriges samhällsviktiga infrastruktur, därför är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 24 november 2019 via denna sida.
I ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.
Om något teknisk problem uppstår när du ska skicka in din ansökan, använd Google Chrome istället för Internet Explorer som webbläsare.


Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering
https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/
https://www.youtube.com/watch?v=XiMg6O19Ynw
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna på:
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Ansök nu

Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag i Region Kronoberg.

Läkare
Läs mer Nov 18
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Kronoberg.
Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag i Region Kronoberg.

Läkare
Läs mer Nov 10
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Kronoberg.
Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

söka en snickare inom Sverige och EU Ess länder

Fasadmontör
Läs mer Okt 29
Vi söker en snickare med lång erfarenhet från montage av inglasningar på balkonger. Arbetet är på olika platser i Sverige så resor är en del av jobbet. Arbetet består även att kunna lösa problem självständigt på ett sätt som följer K-ritningar/HUS AMA. Ritningsläsning är en del av arbetet så det är ett krav att man har väldigt goda kunskaper i ritningstolkning. Arbetet är tungt så god fysik är ett krav. Rökning är förbjudet på vara arbetsplatser. Lön enl kollektivavtal(Byggnads).

Ansök nu

Stafettläkare sökes till välbetalda uppdrag i Region Kronoberg.

Läkare
Läs mer Nov 3
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Kronoberg.
Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Sjuksköterska, planera ditt nästa år redan nu!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 27
Viva Bemanning söker efter legitimerade samt specialistutbildade sjuksköterskor!
Vi hjälper dig att skapa bättre förutsättningar till ditt nyårslöfte 2020! Mer tid till familjen? Arbeta mindre? Fler semesterresor? Mer tid till träning? Vi skräddarsyr upplägget enligt dina önskemål! 
Söker du efter nya utmaningar och vill utveckla din kompetens inom yrket? Har du hört talats om bemanning men inte tagit steget? Tveka inte att kontakta oss för att planera 2020! Vi erbjuder dig som konsult attraktiv lön, semesterersättning, tjänstepension, försäkring samt en engagerad och genuint intresserad konsultchef. 
För dig som redan arbetar via bemanning i dagsläget och behöver ett nytt uppdrag längre fram går det minst lika bra att kontakta oss via rekryteringen (info nedan). Du kan även göra en intresseanmälan på hemsidan www.vivabemanning.se alternativt ringa in till vår växel 08 – 50 90 8000. 


Nyckeln till frihet finns via oss!


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad alternativ specialiserad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor & läkare, vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna och anhöriga. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma. 


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis en sjuksköterska du kan rekommendera? Tveka inte att kontakta oss.

Ansök nu

Däckmontörer/däckskiftare

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 25
Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriserad serviceverkstad för Ford.
Våra fullserviceanläggningar hittar du i Växjö, Kristianstad, Hässleholm och Ängelholm.
Dahlqvists Bil är idag en av Sveriges största Fordåterförsäljare utanför storstadsregionerna.
Vi är ett glatt gäng med bra gemenskap och hög trivsel, som älskar kunder & bilar.
Har du ett stort och brinnande intresse för bilar? Kanske har du även gått fordonsteknisk utbildning, vill lära dig mer om bilbranschen och är mån om att alltid göra bra ifrån dig? Då har vi arbetet för dig!
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss under däckskiftessäsongen.
Du kommer ingå i ett team som ansvarar däckhotellet. Under säsongen kommer vi utföra hjulskiften, balanseringar, däckkrängning och förvaring.
Då vi har ett stort däckhotell krävs även noggrannhet och ordningssinne.
Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt.

Ansök nu

Projektledare region syd – Vattenfall Services

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 19
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services? Vi behöver nu förstärka våra team i region syd med två Projektledare. Din roll som ProjektledareVi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete där du leder medarbetarna i det dagliga arbetet för att på bästa sätt leverera professionella underhållstjänster i våra kunders elanläggningar. Som projektledare ansvarar du för planering och genomförande av våra projekt så att dessa levereras till rätt kostnad, tid och kvalité i enlighet med våra kundavtal. Projekten består av ett flertal uppdrag i varierande omfattning som vardera kan pågå i allt från någon timme till flera månader. Uppdragen avser förebyggande och felavhjälpande underhåll av apparater och komponenter samt mindre byggprojekt i våra kunders elanläggningar som omfattar spänningsintervallet 0,4-400 kV. Dina kvalifikationer som Projektledare- gymnasieutbildning med inriktning elteknik eller motsvarande kunskaper- erfarenhet av elkraftområdet, gärna inom service och underhåll av högspänningsanläggningar eller liknande- goda kunskaper i Office-paketet och van datoranvändare- goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift- branschspecifika utbildningar såsom ESA 14 och BAS-P/U är meriterande Har du en ledande/planerande roll i liknande verksamhet exempelvis inom elinstallation, väg, järnväg eller bygg så är det också intressant.För att lyckas i din roll som projektledare är du strukturerad, ansvarstagande och har hög social kompetens. Du drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat, har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och har samtidigt ett högt säkerhetstänk. Mer informationVill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chefer Mattias Åberg 0703133524, eller Anders Isaksson 0722125411. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724-524582. Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. Placeringsorten är flexibel i syd. Lämpliga orter är Hässleholm, Växjö, Halmstad, Malmö, Jönköping eller Kalmar med omnejd. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 oktober! Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Följ oss gärnaLinkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – Vattenfallservices

Ansök nu

Hyrläkare sökes till spännande och välbetalda uppdrag i Region Kronoberg.

Läkare
Läs mer Okt 13
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Kronoberg.
Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Omfattning:
Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Max vid Arenastaden söker driftledare

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 13
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.




Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Butiksmedarbetare, deltid Växjö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 27
Vi söker en motiverad butiksmedarbetare för en deltidsanställning till vårt team, med passion för både spelandet i sig själv men också ett intresse för spel och speltillbehör. Detta är en möjlighet för någon som trivs i en fartfylld miljö, som ser sig själv som något mer än bara en medarbetare och som kan vara en 'rådgivare' till våra kunder när det kommer till att rekommendera våra produkter.Vi söker kandidater som har en hög nivå av kundservice och viljan att lära sig mer. Våra butiksmedarbetare har en direkt inverkan på våra kunders upplevelse samt framgången av verksamheten. Därför, för att lyckas i denna position kommer du att behöva vara entusiastisk, självsäker och arbeta hårt med en positiv ”can do”-attityd. Vi värdesätter personer som kan tänka framåt och vi välkomnar en person som är ivrig att dela med sig av sin kreativitet och bidra med kompetens till ett framgångsrikt varumärke. En kort sammanfattning över uppgifter samt ansvarsområden som hör till denna roll.  ·         Tillhandahålla förstklassig kundservice: hälsar på kunderna, besvarar kundernas frågor/problem snabbt, effektivt och artigt, hjälpa kunderna med det de behöver, informera kunder om kampanjer, hur inbytesprocessen fungerar, rekommenderar ytterligare produkter som är lämpliga (merförsäljning) samt tacka alla kunder för att de handlar hos GameStop.·         Alltid ha i åtanke att den viktigaste framgångsfaktoren för vår verksamhet är – inbyten av spel samt konsoler med vår Recycled-service. ·         Utan dröjsmål, ta hand om kunderna i turordning med köp/returer via Point-of-Sale (POS) datasystem.·         Alltid assistera kollegor samt butikschef att uppnå optimal kundservice och se till att vi tillhandahåller den bästa i klass kundservicen!·         Assistera butikschefen med butiksinventering och uppfyllnad av varor på hyllorna·         Damma och rengöra hyllorna, kassorna, varor samt resterande butiksutrustning Vår ideella kandidat ska besitta följande egenskaper och erfarenhet: ·         Ett år av butik eller kundtjänst erfarenhet·         Tydlig, muntlig kommunikationsförmåga samt förmåga att lyssna, både i butik och över telefon·         Förmåga att arbeta i högt tempo, och i en miljö som kan ändras snabbt·         Kunskap om videospel rekommenderas, men är ingenting som krävs·         Flexibilitet – butiken är öppen 7 dagar i veckanOm ovanstående beskrivning är som skräddarsydd för dig och du vill vara en del av en av världens mest drivna företag, skicka din ansökan till:  ThereseWidroth@gamestop.com . Vänligen skriv ”Butiksmedarbetare, deltid Växjö” på ämnesraden i ditt e-mail.Join us in bringing power to the players!

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska sökes för spännande och välbetalda uppdrag!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 6
Viva Bemanning söker legitimerade samt specialistsjuksköterskor.Är du sjuksköterska och vill arbeta mer flexibelt än den klassiska tillsvidaretjänsten via landsting och kommun?Vill du dessutom erhålla en avsevärt högre timlön som medför att du får möjlighet till mer tid åt familj, vänner & fritidsintressen?Vi på Viva Bemanning lyssnar till dina önskemål, och anpassar uppdraget efter dig så att du känner dig nöjd och förhoppningsvis ska trivas. Vi har i dagsläget uppdrag över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:TjänstepensionSemesterersättningÖvriga försäkringarPersonlig kontaktperson som är tillgänglig & engageradEkonomisk ersättning för boende & resorUtbildningarKvalifikationer:Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.Personliga egenskaper:Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.Omfattning:Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.AnsökanVälkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se Telefon: 08-50 90 8000Mail: rekrytering@vivabemanning.se Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Hyrläkare sökes till spännande och välbetalda uppdrag i Region Kronoberg.

Läkare
Läs mer Okt 6
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Kronoberg. Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.Kvalifikationer:Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.Omfattning:Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.AnsökanVälkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.seTelefon: 08-50 90 8000Mail: rekrytering@vivabemanning.seKänner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska sökes till en infektionsavdelning i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 22
Viva Bemanning söker legitimerade samt specialistsjuksköterskor.Är du sjuksköterska och vill arbeta mer flexibelt än den klassiska tillsvidaretjänsten via landsting och kommun?Vill du dessutom erhålla en avsevärt högre timlön som medför att du får möjlighet till mer tid åt familj, vänner & fritidsintressen?Vi på Viva Bemanning lyssnar till dina önskemål, och anpassar uppdraget efter dig så att du känner dig nöjd och förhoppningsvis ska trivas. Vi har i dagsläget uppdrag över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:TjänstepensionSemesterersättningÖvriga försäkringarPersonlig kontaktperson som är tillgänglig & engageradEkonomisk ersättning för boende & resorUtbildningarKvalifikationer:Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.Personliga egenskaper:Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.Omfattning:Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.AnsökanVälkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se Telefon: 08-50 90 8000Mail: rekrytering@vivabemanning.se Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska sökes för spännande och välbetalda uppdrag!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 8
Viva Bemanning söker legitimerade samt specialistsjuksköterskor.Är du sjuksköterska och vill arbeta mer flexibelt än den klassiska tillsvidaretjänsten via landsting och kommun?Vill du dessutom erhålla en avsevärt högre timlön som medför att du får möjlighet till mer tid åt familj, vänner & fritidsintressen?Vi på Viva Bemanning lyssnar till dina önskemål, och anpassar uppdraget efter dig så att du känner dig nöjd och förhoppningsvis ska trivas. Vi har i dagsläget uppdrag över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:TjänstepensionSemesterersättningÖvriga försäkringarPersonlig kontaktperson som är tillgänglig & engageradEkonomisk ersättning för boende & resorUtbildningarKvalifikationer:Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.Personliga egenskaper:Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.Omfattning:Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.AnsökanVälkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se Telefon: 08-50 90 8000Mail: rekrytering@vivabemanning.se Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Stationstekniker elkraft – Vattenfall Services

Elkrafttekniker
Läs mer Aug 8
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Gillar du att ta eget ansvar? Är du serviceinriktad och arbetar helst utomhus? Det kanske är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar en Stationstekniker till Region Syd.Affärsområde Syd växer och vi rekryterar nu en Stationstekniker till avdelning Stationsunderhåll. Du blir stationerad på din hemort men ditt arbetsområde är Småland, framförallt området kring Växjö. Din roll som StationsteknikerVi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster på elkraftsanläggningar som provning och förebyggande underhåll samt felavhjälpning i transformatorstationer och fördelningsstationer, på alla spänningsnivåer mellan 0,4kV och 400kV. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och teknikerna är våra ansikten ut mot kund. Beredskap ingår i tjänsten. Dina kvalifikationer som StationsteknikerVi söker dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och har erfarenhet av service och underhåll av elkraftsanläggningar (transformatorstationer/fördelningsstationer).Har du utbildningar som ESA, Hjärt- & lungräddning eller Heta Arbete så är det meriterande.Tjänsten innebär en del bilkörning och kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska. Mer information Placeringsort: Lämpliga orter är Växjö, Ljungby, Värnamo, Vetlanda, Kalmar med omnejd. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 15 september 2019. Löpande urval kan komma att tillämpas. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mattias Åberg, 0703-133 524. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson, 0724524582. Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Följ oss gärnaLinkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – Vattenfallservices

Ansök nu

Hyrläkare sökes till spännande och välbetalda uppdrag i Region Kronoberg.

Läkare
Läs mer Aug 31
Vi söker efter Leg.-, ST, samt specialistläkare för uppdrag i Region Kronoberg. Idag finns det flertal behov inom primärvården, psykiatrin och slutenvården som vi behöver hjälp med att tillsätta. Vi matchar dig med uppdrag enligt dina önskemål och med attraktiva ersättningar, där du förhoppningsvis ska trivas. För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela arbetsperioden. Du kommer därför via oss alltid vara försäkrad samt ha en konsultchef att vända dig till under alla dygnets timmar. Oavsett om det är arbetsrelaterade frågor, eller andra ärenden som kan underlätta för din privata situation finns vi där för att ta hand om dig.Kvalifikationer:Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistläkare samt ST-läkare med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.Omfattning:Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma.AnsökanVälkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.seTelefon: 08-50 90 8000Mail: rekrytering@vivabemanning.seKänner du möjligtvis även en läkare som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Beredare belysning - Vattenfall Services

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 26
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.Avdelning Belysning Syd söker nu beredare som tillsammans med vår Belysningsprojektör Catharina kan förnya och utveckla vår kunders belysningsanläggningar. Beredning belysning är en tjänst som vi jobbar med att utveckla och behöver dig som är nyfiken, lösningsfokuserad, idérik och kundfokuserad. Du kan vara en erfaren beredare som idag jobbar med lågspänningsnät eller ny beredare men ser belysning som något lockande. Har du en ljus idé så hoppas vi att du söker tjänsten och blir en del av vår beredargrupp. Vi jobbar med kundens behov i fokus och efter varje projekt skall kunden vara nöjd med sin anläggning. Belysning handlar mycket om trygghet och det skall vi inte kompromissa med.Din roll som Beredare belysningUtifrån våra kunders behov kommer du på våra projektledares uppdrag driva belysningsprojekteringar och beredningar i samarbete med våra kunder och projektledare. I huvudsak kommer du att:• Utföra nätberäkningar, dimensionera, genomföra beredningar, samt att ta fram ekonomiska kalkyler som underlag för beslut och genomförande.• Arbeta med ljusberäkningar och ta fram underlag för nya belysningsanläggningar till de leverantörer som vi använder.• Kundkontakt med våra kunder i tekniska frågor omkring deras belysning i det offentliga rummet.• Stötta våra projektledare i de tekniska frågor som kan uppstå omkring belysningsanläggningar• Sammanställa dokumentation inför nya projekt.Dina kvalifikationer som Beredare belysning• Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade exempelvis, KY-utbildning inom samma område. Jobbar du eller har jobbat som beredare är meriterande.• Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering, projektering eller beredning av elnät.• Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.• Som person värdesätter vi att du är initiativtagande, kvalitetsmedveten, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder.• Strukturerad och ser det självklara med att dokumentera vad som utförts och vad som skall utföras.Placeringsort: Malmö, Växjö eller Jönköping. Är detta ett jobb för dig och bor på andra orter hoppas vi att du söker så vi får träffa dig och eventuellt ordna placeringsort. Mer informationVill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Stefan Oldin, 070-618 14 65. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Stefan Lahti Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande och intervjuer planeras till senare delen av augusti. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.seTillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!Följ oss gärnaLinkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – Vattenfallservices

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 11
Viva Bemanning söker legitimerade samt specialistsjuksköterskor.Är du sjuksköterska och vill arbeta mer flexibelt än den klassiska tillsvidaretjänsten via landsting och kommun? Vill du dessutom erhålla en avsevärt högre timlön som medför att du får möjlighet till mer tid åt familj, vänner & fritidsintressen?Vi på Viva Bemanning lyssnar till dina önskemål, och anpassar uppdraget efter dig så att du känner dig nöjd och förhoppningsvis ska trivas. Vi har i dagsläget uppdrag över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:Tjänstepension Semesterersättning Övriga försäkringar Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad Ekonomisk ersättning för boende & resor Utbildningar Kvalifikationer:Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.Personliga egenskaper:Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående. Omfattning:Deltid/Heltid, Rotation: dag, kväll och natt. Även helg kan förekomma. AnsökanVälkommen med din ansökan via mail alternativt intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se . Telefon: 08-50 90 8000Mail: rekrytering@vivabemanning.se Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Venture Design

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 10
ArbetsbeskrivningI ett växande företag med hög omsättning per anställd får du möjligheten att vara en del av ett varierande arbete.Du kommer utöva kundtjänstuppgifter, kvalitetssäkra vår kommunikation med företagets nyckelkunder.Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.Du ska kunna hantera både svenska och engelska i tal och skrift.I rollen kommer du i kontakt med många delar av organisationen och dess kunder, men din huvudsakliga roll är back-office till försäljningsavdelningen.Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:Följa säljflödet, från orderinslagning till leveransTa hand om eftermarknaden, allt från reservdelar till reklamationerAssistera våra säljare med kampanjunderlag, kundutskick och annat säljmaterialÖverse utbokning av orders mellan vårt lager och kundensTelefonkontakt med kunderVem är du?Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi ser gärna att du är social och utåtriktad med ett servicetänk.Hos oss på Venture Design präglas vardagen av mycket högt tempo och ett öppet klimat. Det höga tempot kräver en förmåga att hantera stressiga situationer samt att kunna hålla flera saker igång samtidigt.Du kommer bli en del av vårt svenska team på 8 medarbetare där samarbete och kommunikation är högt värderade egenskaper.Vi söker dig som är prestigelös och engagerad i din yrkesroll.Du ska ha förmåga att strukturera och självständigt styra ditt arbete.Du ska vara stresstålig och kunna hantera ett konstant flöde av pågående uppgifter som sällan blir helt “klara” innan arbetsdagens slut.Kommunikationen mot kunder kommer ske via mail, men främst via telefon. Goda kommunikationsegenskaper är således ett måste.Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.Arbetstid:Heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Växjö.Om verksamheten:Venture Design verkar som grossist av ute- och inomhus möbler. Företaget grundades i sin nuvarande form under 2014 och har 2019 en oms’ttning på 140MSEK.Venture Designs huvudsakliga marknad är Sverige, men har även kunder i Skandinavien, Östeuropa och England. Vårt svenska kontor är placerat i Växjö och har även ett kontor i Kina där fyra personer arbetar.Kontaktperson:Ola Johansson VD Venture DesignOla@venturedesign.se0733-802 953

Ansök nu

Säljare till Filtrena

Innesäljare
Läs mer Jun 10
Vår kund Filtrena söker Säljare!Vi expanderar och behöver förstärkning omgående!Vill du jobba med försäljning i i ett välkänt bolag där vi värdesätter personliga egenskaper och har roligt på jobbet? Vi behöver dig!Filtrena har blivit en av Sveriges största leverantörer av vattenfilter.Vår affärsidé är att via återförsäljare kunna leverera ett vattenfilter som ger rent vatten.Som innesäljare kommer du via telefon och mail att hjälpa våra återförsäljare med bearbetning och även att utveckla och prospektera nya kunder samt kontakta varma leads.Vidare arbetar du mot tydligt uppsatta mål och utvecklar dina kundkontakter självständigt.Du kommer ha en viktig roll för oss på Filtrena som vår röst ut till våra kunder.Vi söker dig som:Har vana av att jobba med telefon som säljredskapÄr uthållig, nyfiken och tycker om att göra bra affärerLätt för att uttrycka dig i tal och skriftInser vikten av långsiktiga relationerHar kunskaper inom Office-paketetHar goda kunskaper i svenska, både tal och skriftÄr självgående och tar eget ansvarVi erbjuder en bra fast lön. Kollektivavtal finns. Tjänsten är heltid.Vi sitter i fina lokaler nära Samarkand området i Växjö. Gym finns i anslutning till kontoret.I rollen som säljare på Filtrena är det din uppgift att dagligen ha kontakt med våra återförsäljare och bygga vidare och skapa en långvarig relation.Du ska driva försäljningsutvecklingen för ditt område genom att öka vårt återförsäljarnätverk i Sverige.Våra säljare jobbar mestadels via telefon, men det ingår också att göra ett fåtal kundbesök årligen ute hos våra ÅF för att presentera Filtrena närmare.Vi jobbar i ett säljstödsprogram där vi har all information om våra återförsäljare.Du är engagerad i det du gör, resultat- och målinriktad och en lagspelare med driv att skapa långsiktiga relationer.Du är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft för att uppnå förväntat resultat och har förmågan att både lyssna och skapa förtroende på alla nivåer.Dina huvuduppgifter:Hålla regelbunden kontakt med dina befintliga kunder och se till att relationen stärksUtöka ditt kundunderlag med nykundsbearbetningRinga upp kunder och gå igenom vattenprov med slutkundPresentera, skriva offerter och även följa upp dessaVi på Filtrena ser mycket till dina personliga egenskaper, för oss är det viktigt att få in rätt person med rätt inställning för att vara med på vår fortsatta utveckling och expansion av företaget.Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Stationstekniker Elkraft – Vattenfall Services

Eltekniker
Läs mer Maj 24
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Gillar du att ta eget ansvar? Är du serviceinriktad och arbetar helst utomhus? Det kanske är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar en elkraftstekniker till Region Syd.Affärsområde Syd växer och vi rekryterar nu en Tekniker till avdelning Stationsunderhåll. Du blir stationerad på din hemort men ditt arbetsområde är Småland alternativt Skåne. Din roll som StationsteknikerVi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster för drift och underhåll av elkraftsanläggningar, samt felavhjälpning på alla spänningsnivåer mellan 0,4kV och 400kV. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och teknikerna är våra ansikten ut mot kund. Beredskap ingår i tjänsten. Dina kvalifikationer som StationsteknikerVi söker dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och har erfarenhet av service och underhåll av elkraftsanläggningar.Har du utbildningar som ESA, Hjärt- & lungräddning eller Heta Arbete så är det en merit.Tjänsten kräver B-körkort och goda språkkunskaper i svenska. Mer informationVill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mattias Åberg, 0703-133 524. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson, 0724524582.Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Följ oss gärnaLinkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – Vattenfallservices

Ansök nu

Dizparc söker webbutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Vill du jobba i ett företag med stora möjligheter att påverka, stort fokus på utveckling av våra kunders verksamheter och där vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare skall trivas och utvecklas, då är du den vi söker.Är du sugen på nya utmaningar? Dizparc befinner sig i ett expansivt skede och har nyligen etablerat sig i Växjö. Till vårt kontor söker vi en rad nya kompetenser som vill vara med och bidra till våra kunders digitala utveckling. Är du intresserad av att vara med på denna spännande resa?Vi söker dig som tillsammans med dedikerade kollegor vill vara med och bygga framtidens lösningar för våra kunder. Du skall vara beredd att bidra i olika omfattning under hela projekt från krav till förvaltning. Vi hoppas att du bidrar både med din tekniska kunskap och med engagemang i att skapa en fantastisk arbetsplats.Vi söker dig som har:* Erfarenhet av webbutveckling t.ex. HTML5, JavaScript/jQuery, CSS/SASS/LESS, PHP, Node, Laravel, My, WordPress* Gillar snyggt skriven kod och god praxis inom webbstandard, responsiv design samt utveckling för mobila enheter* Vet hur du ska optimera en lösning för att maximera tillgänglighet och prestanda* Är uppdaterad på ny teknik och hungrig på att lära sig nya saker* Intresse för bra UX och användarupplevelse* Erfarenhet av-eller intresse för WordPress är ett stort plus* Erfarenhet av React, Angular eller Vue är ett stort plus* Erfarenhet av eller är nyfiken på Google Analytics och SEOKontaktperson:Martin Tiinus072-161 47 74

Ansök nu

Dizparc söker Javautvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Vill du jobba i ett företag med stora möjligheter att påverka, stort fokus på utveckling av våra kunders verksamheter och där vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare skall trivas och utvecklas, då är du den vi söker.Är du sugen på nya utmaningar? dizparc befinner sig i ett expansivt skede och har nyligen etablerat sig i Växjö. Till vårt kontor söker vi en rad nya kompetenser som vill vara med och bidra till våra kunders digitala utveckling, bland annat söker vi seniora javautvecklare. I rollen kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi hoppas att du bidrar både med din tekniska kunskap och med engagemang i att skapa en fantastisk arbetsplats.Din kompetens:* Erfarenhet som utvecklare inom Java* Relevant utbildning inom området* Erfarenhet av webblösningar (HTML, CSS, responsiv webb)* Erfarenhet av JavaScript och relevanta ramverk t.ex. React eller Angular* Utmärkt svenska i tal & skriftMeriterande: * Delaktig i framtagning av lösningsförslag och val av ramverk* Kompetens inom continuous integration/delivery* Kompetens inom test ramverk och automatiserade tester* Erfarenhet av agila projektKontaktperson:?Martin Tiinus072-161 47 74

Ansök nu

Lärlingsprogram Tekniker – Vattenfall Services

Lärling, installationselektriker
Läs mer Maj 10
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.Vår verksamhet växer och vi behöver därför rekrytera fler medarbetare. Vi söker nu dig som vill gå vårt lärlingsprogram. Programmet är individuellt anpassat och består dels av teoretisk utbildning men till största del praktiskt arbete. Under hela programmet kommer du ha en mentor som ett stöd i din utveckling.Rollen som teknikerNär du slutfört lärlingsprogrammet kommer du att ingå i ett team med tekniker i blandade åldrar. Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av uppdrag, drift och underhåll eller arbete i projektform på våra kunders elanläggningar. Arbetet bedrivs till största del utomhus. Du arbetar ibland också med underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda.Dina kvalifikationer• Du ska ha fyllt 18 år• Vara ansvarstagande, gilla att samarbeta och uppskatta problemlösning • Ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift   • B-körkortMer informationUpptagningsområdet kommer vara utifrån de behov som finns för verksamheten i Norrköping, Trollhättan, Jönköping, Skövde, Borås, Växjö, Halmstad, Hässleholm och Malmö. Beräknad programstart är den 19 augusti men kan anpassas efter ditt önskemål. Tjänsten är på heltid och provanställning tillämpas.Välkommen att skicka in ansökan med CV och personligt brev senast den 30 maj. Antagning till programmet sker löpande.Frågor gällande programmetVerksamhetsutvecklare Jörgen Sjö, tfn 072-240 02 74Avdelningschef Magnus Strömblad, tfn 072-577 42 19HR-Representant, Erica Lycke 070-338 71 06Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtestVi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 900 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.seFölj oss gärna! Linkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – vattenfallservices

Ansök nu

Byggfirma söker träarbetare / snickare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Apr 24
Byggtonvillan AB söker utbilda snickare i Värnamo, Ljungby, Halmstad och Växjö.Anställningsform: Tillsvidare, heltid eller deltid.Svenska är krav.Skicka cv via e-mail: info@byggtonvillan.sewww.byggtonvillan.se

Ansök nu

Max söker driftledare

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 1
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.




Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Max söker driftledare

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 18
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.




Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Mättekniker – Vattenfall Services

Eltekniker
Läs mer Apr 5
   Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.Mätservice Syd består av 17 medarbetare och ingår i affärsområde Mätning. I vårt uppdrag ingår att serva våra kunders elmätare och mätsystem i fält. Vi har idag avtal och utför mättjänster på uppdrag av cirka 25 olika elnätskunder.Vi erbjuder ett spännande jobb som innebär att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Det är ett självständigt och fritt arbete i varierande miljöer. Den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i vårt arbete. Hos oss finns möjlighet till utbildning och utvecklingsmöjligheter.Din roll som mätteknikerDu arbetar med alla uppdrag inom mätsystem och infrastruktur för elmätare.Det innebär i huvudsak:• Underhåll av mätanläggningar • Service av elmätare kategori 1-5 • Utföra åtgärder efter kontroll• Utföra planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnätDina kvalifikationer som mättekniker• Elteknisk utbildning på gymnasienivå, alternativt motsvarande erfarenhet• Erfarenhet från verksamhetsområdet, exempelvis som elektriker är meriterande • Behärskar svenska i tal och skrift• Datorvana• B-körkortSom person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. På Vattenfall Services sätter vi säkerheten främst, det är därför viktigt att du har högt säkerhetstänk.Placeringsort: Flexibel Växjö, Skövde, Göteborg, Borås, Jönköping alternativt Motala.Övrigt: Hemstationering tillämpas. Resor med övernattning kan förekomma.Mer informationVill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Ann Antmar-Karlsson,070-650 57 38. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt, 0724-52 07 89.Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.seTillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!Följ oss gärnaLinkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – Vattenfallservices

Ansök nu

Unicare vård söker Diabetessköterska

Distriktssköterska
Läs mer Feb 13
Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på tio vårdenheter. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 77.000 listade patienter och runt 250 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 


Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 2 500 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.




Vi söker dig som är sjuksköterska/distriktssköterska med vidareutbildning inom diabetes.

Som diabetessköterska har du en egen mottagning på vårdcentralen. Du har ett nära samarbete med våra läkare och bedriver också grupputbildning för dina patienter. Du arbetar enligt nationella och regionala riktlinjer.

Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet från egen diabetesmottagning och gärna inom primärvården. Du är stresstålig, drivande, positiv och samarbetsvillig som person. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Projektstöd / projektadministratör inom avtalshantering - Vattenfall Services

Administrativ assistent
Läs mer Mar 7
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du en fena på struktur och ordning? Gillar du att ha en stöttande roll? Vi har jobbet för dig!

Din roll som Projektstöd
Som projektstöd i ett offensivt entreprenörsbolag har du en central roll och ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledare och beredare (planerare) med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta för att hålla ordning och reda genom hela projekt- och avtalsprocessen. I ansvaret ingår bland annat att upprätthålla rutiner och struktur, dokumenthantering och avtalstolkning i såväl projekt och avtal.
Du kommer även att delta i uppföljningsmöten på avdelningen.

Dina kvalifikationer som Projektstöd
Du har god erfarenhet av administrativt och ekonomiskt arbete där du självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration. Du är van vid att jobba i olika datasystem/databaser.
Vi förutsätter att du är en van datoranvändare som har erfarenhet av Office365 samt är skicklig på att söka och värdera information.
Du måste kunna uttrycka dig väl i både svenska och engelska språket, i såväl tal som i skrift då tjänsten innebär många kontakter med myndigheter och slutkunder.
Vi ser gärna att du har någon för arbetsuppgifterna relevant eftergymnasial utbildning.
Kunskaper i ekonomisystem (SAP) är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
För att passa bra för rollen krävs att du gillar ordning och reda, du är en god organisatör. Du är en person som drivs av utveckling, är nyfiken, kvick i tanke och handling, strukturerad och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll med stundtals högt tempo, Du är tydlig i din kommunikation och visar en hög social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Placeringsort för denna tjänst är Hässleholm eller Växjö.

Sista ansökningsdag 24 mars

Vattenfall Services erbjuder en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa. Vi tror också att en bra balans mellan privat- och arbetsliv är viktigt.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Magnus Strömblad, 0725774219.
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson, 0724524582. Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Ansök nu

Kommunikationsingenjör - Vattenfall Services

Kommunikationstekniker
Läs mer Feb 27
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi söker förstärkning till vår teknikavdelning i södra Sverige och rekryterar därför två Kommunikationsingenjörer. Arbetet utförs i våra kunders anläggningar vilket gör att stationeringsorten är flexibel i södra Småland eller däromkring. Vi erbjuder dig ett fritt och ansvarsfullt arbete. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling.

Dessa lediga tjänster finns inom våra teknikavdelningar vars huvudsakliga uppgift är att erbjuda kvalificerade tjänster i elkraftsbranchen. Teknikavdelningarna sysselsätter idag ca 170 ingenjörer med specialistkompetens inom kommunikation, kontrollutrustning, optofiber m.m. I vår södra teknikavdelning finns 35 medarbetare. Gruppen präglas av ett stort tekniskt intresse och ansvarstagande. Säkerheten är alltid i fokus då vi arbetar i farliga miljöer.

Din roll som Kommunikationsingenjör
• Medverka vid förebyggande underhåll av kommunikationsutrustning
• Medverka vid felavhjälpning av kommunikationsutrustning
• Medverka vid projekt av ombyggnad och nybyggnation av kommunikationslösningar och säkerställa genomförandet av nya, löpande kommunikationsprojekt från "ax till limpa".
• Vara med och ta fram design, inköp av material, implementation, installation och driftsättning.
• Hantera leverantörs- och entreprenörskontakter

Resor ingår som en naturlig del av arbetet, mestadels över dagen men resor med övernattning
förekommer. Arbetet utförs till ca 75% i fält, i kundernas anläggningar.

Dina Kvalifikationer som Kommunikationsingenjör
Du har i grunden en utbildning inom telekommunikation eller elkraft, alternativt motsvarande
praktisk erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom telekommunikation eller elkraft alternativt har specialistkompetens. Branscherfarenhet är meriterande. Erfarenhet av tekniker såsom SDH/PDH, optofiber, radio, IEC61850, IP-nätverk är meriterande, likaså erfarenhet inom fjärrkontroll- och kontrollutrustning och då gärna med fjärrkontroller (RTU:er).

Vårt arbetssätt präglas av frihet under ansvar och som person drivs du av att ta dig an utmaningar,
lösa problem och nå uppsatta mål. Vi söker dig som är serviceorienterad och tycker om att arbeta
både på egen hand och i nära samarbete med kollegor.

Du har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i skrift och tal. Körkort B erfordras.
Höghöjdsutbildning är meriterande dock inget krav då företaget står för utbildning.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Isaksson, anders.isaksson@vattenfall.com, 0722125411.
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson, sofie.arneson@vattenfall.com, 0724524582.
Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Ansök nu

Max söker medarbetare & driftledare

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 7
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.



Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste hamburgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Projektstöd / projektadministratör inom avtalshantering - Vattenfall Services

Administrativ assistent
Läs mer Dec 10
Din roll som Projektstöd
Som projektstöd i ett offensivt entreprenörsbolag har du en central roll och ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledare och beredare (planerare) med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta för att hålla ordning och reda genom hela projekt- och avtalsprocessen. I ansvaret ingår bland annat att upprätthålla rutiner och struktur, dokumenthantering och avtalstolkning i såväl projekt och avtal.
Du kommer även att delta i uppföljningsmöten på avdelningen.

Dina kvalifikationer som Projektstöd
Du har god erfarenhet av administrativt och ekonomiskt arbete där du självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration. Du är van vid att jobba i olika datasystem/databaser.

Vi förutsätter att du är en van datoranvändare som har erfarenhet av Office365 samt är skicklig på att söka och värdera information.
Du måste kunna uttrycka dig väl i både svenska och engelska språket, i såväl tal som i skrift då tjänsten innebär många kontakter med myndigheter och slutkunder.

Meriterande
Vi ser gärna att du har någon för arbetsuppgifterna relevant eftergymnasial utbildning.
Kunskaper i ekonomisystem (SAP) är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
För att passa bra för rollen krävs att du gillar ordning och reda, du är en god organisatör. Du är en person som drivs av utveckling, är nyfiken, kvick i tanke och handling, strukturerad och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll med stundtals högt tempo, Du är tydlig i din kommunikation och visar en hög social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper till denna rekrytering.

Placeringsort för denna tjänst är Hässleholm eller Växjö.

Sista ansökningsdag 7 januari

Vattenfall Services erbjuder en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa. Vi tror också att en bra balans mellan privat- och arbetsliv är viktigt.

Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Magnus Strömblad, 0725774219.
Rekryterare är Sofie Arneson, 0724524582

Fackliga representanter:
Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Ansök nu

Max söker medarbetare & driftledare

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 20
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.



Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste hamburgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Servicerådgivare till Atteviks

Servicehandläggare
Läs mer Nov 23
Vår kund Atteviks söker Servicerådgivare!

Ekonomiverkstad
Atteviks Växjö kommer att starta upp Ekonomiverkstad där vi
kommer att rikta in oss på bilar äldre än 4 år. Vi söker en servicerådgivare som brinner för service och att ge kunden det lilla extra.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicerådgivare kommer du att arbeta i fronten med mottagning och utlämning av bil, skapande av arbetsorder, sammanställning av arbetsorder, garantiavveckling och övrig administration. Din dag kommer att vara varierande med många möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot våra kunder är nyckelordet.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för service med ett positivt och lösnings­orienterat sätt. Du bör ha en god administrativ förmåga och teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Ansökan och frågor
Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår servicechef, Håkan Fransson på hakan.fransson@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-12-31. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Ansök nu

Max söker driftledare

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 15
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.



Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Max söker medarbetare

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 15
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.



Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste hamburgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu