Human Solutions AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Human Solutions AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Ekonom till Wilo Nordic AB

Förvaltningsekonom
Läs mer Jul 8
ÄR DU EKONOM OCH VILL JOBBA I ETT FÖRETAG SOM ÄR PÅ TILLVÄXTRESA? 

Wilo är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumpsystem inom segmenten cirkulation, tryckstegring och avlopp. Ett multinationellt företag med sitt ursprung från Tyskland, där även huvudkontor och delar av produktionen finns i nybyggda moderna lokaler och fabriker. Det nordiska bolaget har sitt huvudkontor i Växjö med ca 30 medarbetare. Det finns i Norden även säljkontor på ytterligare 4 orter i Sverige samt sälj- och servicekontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. På Wilo lever vi efter våra värderingar där integritet, ärlighet och respekt harmoniserar med passion och ansvarstagande för att alltid sätta kunder och partners i fokus. Wilo har vi en väl utformad hållbarhetsstrategi och vi arbetar kontinuerligt för att våra produkter och lösningar ska bidra till minskat CO2-avtryck, vara energieffektiva samt ge förbättrad tillgång på rent vatten. Wilo utvecklar därför systematiskt nya innovativa produkter och digitala lösningar till våra kunder och partners.


TILL VÅR NORDISKA EKONOMIAVDELNING SÖKER VI EN EKONOM, SOM VILL JOBB MED DE NORDISKA LÄNDERNA I EN INTERNATIONELL KONCERN! 

Vi söker dig som är en driven, nyfiken och kommunikativ ekonom. Du har ett förhållningssätt som är proaktivt och problemlösande när du arbetar.

Vårt första behov är att stödja införandet av ett nytt ekonomisystem. Du kommer vid införandet både ha möjlighet att hjälpa till i projektet samt stötta kollegor som deltar i projektet. Du förväntas att du tar i där det behövs för att hjälpa andra inom deras ansvarsområden.

Hos oss kommer du därför att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Du kommer kunna bidra till utveckling och implementering av våra ekonomiprocesser med fokus på budget, uppföljning samt våra löpande ekonomiprocesser.KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning med ekonomisk inriktning samt erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning med ekonomiprocesser och ekonomistyrning. Du får gärna ha god erfarenhet och intresse för digitala lösningar och teknik.

Du ska ha mycket goda kunskaper i Excel. Dina kunskaper i systemanvändning, exempelvis ekonomi/affärssystem och beslutsstödsystem så som QlikView eller motsvarande, är meriterande.

Som person är du noggrann, ambitiös och serviceinriktat. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp. Du har samarbetsförmåga, är hjälpsam, tar ansvar och engagerar dig i det du gör. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.


Låter det intressant? I så fall ser vi verkligen fram emot din ansökan, som vi vill ha senast 2024-08-18. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor om tjänsten? Så här på sommaren önskar vi att du lägger ett mail med dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig.

Jessica Green, ekonomichef, jessica.green@wilo.com
Annika Ekdahl, HR, annika.ekdahl@wilo.com


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent och löneadministratör - Växjö Småland Airport

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jun 14
VÄXJÖ SMÅLAND AIRPORT

Vill du jobba på en arbetsplats med ständig dynamik, välj då oss på Småland Airport. En flygplats, 1000 möjligheter. Nu ger vi dig chans att söka en spännande tjänst.  

Om rollen: Vi söker en driven Ekonomiassistent till en 75% tjänst med fokus på ekonomiadministration. 25% av tiden kommer att vara dedikerad till löneadministration, vilket kräver tidigare erfarenhet inom området. Som Ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta självständigt i din roll och rapportera direkt till vår Ekonomichef.

Arbetsuppgifter: I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för hantering av kundreskontra samt fakturering. Du kommer också att till viss del vara involverad i avstämningar, bokslutsarbete och leverantörsreskontra. En viktig del av din tjänst är löneadministration samt hantering av personalrelaterade frågor kopplade till lön och förmåner.

Växjö Småland Airport präglas av en kultur där ingen arbetsuppgift är för stor eller för liten. Vi är prestigelösa och genom att hjälpas skapar vi en god företagskultur och gemenskap, för alla.

Kvalifikationer


• Tidigare erfarenhet som löneadministratör
• Gymnasieutbildning, gärna med inriktning på ekonomi
• Erfarenhet av arbete inom ekonomi
• Goda kunskaper i ekonomisystem
• Självständig, noggrann och ansvarstagande
• God kommunikations- och samarbetsförmåga
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Erfarenhet av att arbeta i Hogia och Readsoft är meriterande, men inte ett krav. Lön görs i HRM Flex.

Om ansökan och tjänsten:

Tjänsten är på 75% av heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Tillträde omgående. Innan anställning kommer du behöva genomgå en säkerhetsprövning. Individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 4 augusti. Observera att ansökningsperioden är förlängd på grund av semester, vilket kan medföra längre handläggningstid.

Om Småland Airport:

Växjö-Kronobergs flygplats (VXO) är en internationell flygplats och ligger 5 km nordväst om staden Växjö, marknadsförs under namnet Växjö Småland Airport. Region Kronoberg (55 %), Växjö kommun (42 %) och Alvesta kommun (3 %) äger flygplatsen gemensamt. Den drivs som ett kommunalt aktiebolag.

Ansök nu

Lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Mar 20
Letar du efter ett fysiskt arbete? Är du självständig och gillar ett högt arbetstempo? Låter ett grossistföretag inom golvbranschen med ett brett sortiment spännande? Vill du jobba på ett företag med ”familjekänsla”? Är du sugen på att arbeta dagtid mellan 7-16?

Om ja, då är det dig vi letar efter till tjänsten som lagerarbetare hos Svegab AB i Växjö.

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan! 

ARBETSUPPGIFTER 
I rollen som Lagermedarbetare hos oss förväntas du göra lite av varje.

Godsmottagning, order-hantering som innebär att kapa mattor och plocka varor med mera samt truckkörning är en del av arbetsuppgifterna.  

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig med


• Truckkörkort
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort bil 

Det är meriterande om du även har


• Erfarenhet av lagerarbete

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Tjänsten som lagerarbetare hos oss passar dig som är engagerad, tar ansvar och bidrar till den goda stämning på jobbet. Du ska kunna möta våra kunder på ett bra sätt och att vara flexibel och kunna ta i där det behövs är en självklarhet. Att vara noggrann och kvalitetsmedveten är såklart också viktiga egenskaper samt att kunna hantera de arbetstoppar som är en naturlig del av arbetet.

VI ERBJUDER 
En tjänst hos ett växande grossistföretag inom golvbranschen i Sverige. Vi är enda fullsortimentsgrossisten i Sverige som samverkar med alla marknadsledande leverantörer i branschen. Vår breda kompetens, vår servicenivå och våra snabba leveranser är något som vi är extra stolta över. Hos oss blir du en i gänget, får var med på vår utvecklingsresa men det finns också en förväntan om att du ”kavlar upp ärmarna” och levererar. 

Anställningen är tills vidare med inledande provanställning. Vi har kollektivavtal. Arbetsorten är Växjö, tjänsten är på heltid och tillträde är enligt överenskommelse. 

Vänligen ansök senast 7/4, men vi kör löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Medarbetare till vårt konditori

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Mar 6
Nu söker vi på Toftastrand Konditori en ny medarbetare till vår mysiga servering! 

Toftastrand konditori ligger vackert vid sjökanten i Sandsbro endast cirka 5 kilometer från Stortorget i Växjö. 

Här tillverkar och säljer vi våra goda bakverk som görs med mycket kärlek och glädje. Vi brinner för naturliga råvaror såsom riktigt smör, grädde och ekologiskt mjöl, gärna från närområdet.

Vi söker nu en härligt glad kollega som har en god känsla för service och som vill ge våra gäster en fin upplevelse här hos oss när dom tar en fika eller lättare lunch. Är du den som vill göra det där lilla extra för våra kunder så är du helt klart rätt person för oss.


VIKTIGA EGENSKAPER VI ÖNSKAR ATT DU HAR


• Flexibel – se vad som behöver göras och kunna lösa det.
• Ansvarsfull – du tar ansvar för ditt jobb och dina uppgifter.
• Utåtriktad – att du har en utåtriktad personlighet med en positiv inställning och med mycket stor servicekänsla.
• Lyhörd – ödmjuk inför att vi hjälper både kunder och varandra.
• Gästvänlig – pigg och glad samt att du har en förmåga att lyssna in andras önskemål.

Ditt arbete hos oss kommer att bestå av kundmöten, servering och försäljning. Det ingår även att sköta om trivseln i konditoriet så som hålla rent och fint, ta hand om disken samt städning. På helgerna ingår även att checka in våra hotellgäster så datorvana är en fördel.

Då vi har många ungdomar som jobbar hos oss är det viktigt att du kan hjälpa och vägleda dem i deras arbete.

Arbetet är på deltid, cirka 75%, med ett schema som innefattar veckodagar, kvällar, helger och även helgdagar. Är du intresserad av att jobba endast veckoslut exempelvis fredag-söndag, berätta det så kan vi säkert hitta ett upplägg som passar dig.

Meriterande är om du har jobbat några år med service och är van vid arbete i kassa. Då vi möter många människor önskar vi att du har god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska.

Tjänsten inleds med en provanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2024-03-31. 


KONTAKTUPPGIFTER

Har du några frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Einvall på telefon 0470-556 280. 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Feb 2
Vill du jobba på en arbetsplats med ständig dynamik, välj då oss på Växjö Småland Airport. En flygplats, 1000 möjligheter. Nu ger vi dig chans att söka en spännande tjänst.  

SÄKERHETSSAMORDNARE

Vi söker en kompetent och engagerad person för rollen som Säkerhetssamordnare. I denna roll kommer du att ha en central position i vår organisation, med fokus på att upprätthålla och förbättra vårt säkerhetsarbete. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att vi når våra mål och uppfyller de krav som ställs av relevanta myndigheter, Transportstyrelsen.

Som Säkerhetssamordnare kommer du att:


• Utveckla och implementera rutiner och program för vår interna säkerhet.
• Säkerställa att egenkontrollprogram genomförs effektivt och enligt fastställda riktlinjer.
• Proaktivt leda utbildningar för säkerhetspersonal för att upprätthålla och förnya deras kompetenser och certifikat.
• Övervaka och granska säkerhetsprövningar, samt genomföra uppföljningar med berörda personer.
• Dokumentera alla säkerhetsrelaterade aktiviteter och processer.
• Samverka inom organisationens säkerhetskommitté och bidra till både strategiska och operativa aspekter av säkerhetsarbetet.
• Arbeta med den utrustning och de verktyg som krävs för att upprätthålla en hög säkerhetsstandard.
• Denna roll innebär varierande arbetstider

Kvalifikationer:


• Erfarenhet av att hantera komplexa säkerhetsuppdrag.
• Förmåga att arbeta proaktivt, organiserat och att slutföra påbörjade uppgifter.
• Utmärkt förmåga att hantera oförutsedda situationer och kommunicera effektivt på både svenska och engelska.
• Stark personlig integritet och en drivkraft att uppnå resultat som gagnar hela verksamheten.

Krav:


• Körkort B.
• Godkänd i säkerhetsprövning och registerkontroll.
• Efter genomgången internutbildning med godkänt resultat, krävs även ett godkännande av Transportstyrelsen för att få verka som säkerhetssamordnare.

 

Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Innan anställning kommer du behöva genomgå en säkerhetsprövning. Individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande, så se till att skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna en person som delar vårt engagemang för säkerhet och som är redo att bidra till vår organisations fortsatta framgång.    

För mer information eller frågor välkommen att kontakta:

Evelina Appelros
HR-konsult Human Solutions

evelina@humansolutions.se
076-511 38 33

Om Småland Airport: Växjö-Kronobergs flygplats (VXO) är en internationell flygplats och ligger 5 km nordväst om staden Växjö, marknadsförs under namnet Växjö Småland Airport.

Region Kronoberg (55 %), Växjö kommun (42 %) och Alvesta kommun (3 %) äger flygplatsen gemensamt. Den drivs som ett kommunalt aktiebolag.

Ansök nu

Verksamhetsansvarig - Idrottskliniken

Idrottsplatschef
Läs mer Feb 29
VERKSAMHETSANSVARIG PÅ IDROTTSKLINIKEN (IK)! 
Växjös lokala gymkedja - vårt mål är att varje kund ska känna sig väl omhändertagen och tillsammans skapar vi en familjär stämning på våra anläggningar. Alla ska kunna träna på ett inspirerande sätt utifrån sina egna förutsättningar. 

NU SÖKER VI EN NY VERKSAMHETSANSVARIG TILL IDROTTSKLINIKEN. ÄR DU DEN VI SÖKER? 
I rollen som verksamhetsansvarig får du möjlighet till att tillsammans med övriga kollegor ta över stafettpinnen att driva vår verksamhet framåt. Vi är väldigt stolta över vår växande verksamhet som med våra nöjda kunder leder fram till utmärkelsen Årets Bästa Träningsställe.

Som verksamhetsansvarig jobbar du nära vår VD Patrik Mattsson. I dina arbetsuppgifter ligger ett ansvar för att utveckla oss som helhet på en strategisk nivå och att leda det dagliga arbetet. Du arbetar med arbetsmiljöfrågor, budget och kommer med proaktiva idéer för att utveckla verksamheten framåt.  

Du har ett övergripande ansvar för den dagliga verksamheten. Du är ett stöd för kollegor som har dagligt/operativt ansvar. Du har ett personalansvar för våra medarbetare, vilket innebär att löpande stötta medarbetare och genomföra utvecklings- och lönesamtal.  

Du ska för helheten ge information, skapa engagemang och delaktighet samt lyssna in och genomföra planer för den individuella- och gemensamma kompetensutvecklingen. 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att tillsammans med andra skapa resultat. Du tycker också att träning och välmående är viktigt för alla, har ett affärsmässigt sinnelag och är en kommunikativ och god ledare. Du vågar fatta beslut, har mod att stå för beslut och mod att ändra beslut.

Du måste känna att du i själ och hjärta delar vår vädergrund - GLÄDJE, FÖR ALLA med KVALITÈ.  Du har din huvudplacering på Idrottskliniken i11. 

Vi gör löpande urval och intervjuer så tveka inte på att skicka in din ansökan! Som senast vill vi ha din ansökan 2024-03-17. För mer information är du välkommen att kontakta oss! 

Saara Karhunen, verksamhetsansvarig: 0470-575 711

Annika Ekdahl, HR: 070-839 69 40

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare/städere - E-J Städ i Kronoberg

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 6
Vill du arbeta på ett företag med kollektivavtal och schysta villkor för dem anställda? Då har du hittat helt rätt! 

Vi söker både dig som är intresserad av att jobba extra, men också dig som är intresserad av att jobba heltid. Hos oss har du möjlighet att själv styra hur mycket du vill jobba. 

Behovet finns redan idag, så vänta inte med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval. 


ARBETSUPPGIFTER

Ingen dag är sig lik på E-J Städ och tillsammans med dina kollegor kommer du åka ut på olika kunduppdrag. Det kan bl.a handla om: 

- Hemstäd hos privatpersoner

- Byggstäd

- Kontorsstäd

- Flyttstäd

- Trappstäd

- Industristäd.


KVALIFIKATIONER

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna förstå, samt göra dig förstådd på svenska. Vi ser gärna att du har B-körkort. Har du tidigare erfarenhet av städbranschen kan detta vara meriterande. Det är dock inget krav. 


PERSONLIGA EGENSKAPER

För att lyckas i den här tjänsten ska du vara noggrann, ansvarsfull, genuin och pålitlig. Du jobbar oftast tillsammans med dina kollegor och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta.

Vi värdesätter gemenskap högt på EJ-städ. Därför ser vi gärna att du är en positiv person som har lätt till skratt.


VI ERBJUDER

Ett arbete med stimulerande och varierande arbetsuppgifter, fantastiska kollegor och en arbetsplats med god arbetsmiljö. 

Vi erbjuder en tjänst som är väldigt flexibel. Tjänsten är en särskild visstidsanställning (timanställning) där du själv har möjlighet att styra hur mycket du vill jobba. Är du rätt person kommer vi eventuellt kunna erbjuda en heltidstjänst längre fram om så önskas. Tillträde enligt ök. 

Ordinarie arbetstid är 07:00-16:00. Placeringsort Växjö

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions AB. Varmt välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson
Samuel Gunnarsson

HR

hr@ejstad.se

Ansök nu

Ordning.nu söker hemstädmedarbetare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 1
Hemstädmedarbetare

Är du vår nästa stjärna inom hemstädning? Brinner du för ordning och reda och finner glädje i att jobba inom ett serviceyrke där kvalité och teamkänsla värderas högt? Vill du även jobba i ett mindre, familjärt företag där du gör nytta för andra människor? Om detta stämmer in på dig så rekommenderar vi dig att läsa vidare. Vi är inte som alla andra städformor, utan är den personliga städfirman som strävar efter att erbjuda ”det lilla extra” i allt vi gör.  

Om tjänsten/arbetsuppgifter

Under vintermånaderna och inför jul ser vi ett ökat behov av städning från våra kunder. Därför behöver vi stärka upp vårt kompetenta team med fler medarbetare som vill jobba tillsammans med oss.

Som hemstädsmedarbetare kommer du i första hand arbeta med hemstädning hos privatpersoner. Och när vi säger hemstädning så handlar det för oss inte bara om att fräscha upp ytan, utan att erbjuda våra kunder en grundlig storstädning varje gång. Från oss ska kunden uppleva en riktig ”wow-effekt” – varje gång! Därför söker vi dig som helt enkelt finner det är roligt att städa och organisera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som


• Har körkort och vi ser även positivt på om du har tillgång till egen bil.
• Känner dig trygg i din förmåga att tala och förstå svenska.
• Erfarenhet av städning sedan tidigare är inte ett krav, men definitivt meriterande.

Vid tillsättning av denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du är lyhörd inför kundens behov samtidigt som du vågar komma med egna idéer och ta egna initiativ. Du sprider positiv energi och arbetsglädje omkring dig och som person är du driven, stresstålig och pålitlig. Vi är en mindre firma, därför är det viktigt att vi ställer upp för varande och håller vad vi lovar.

Hos oss finner du dessutom stor yrkesstolthet, och det är viktigt att du delar vår uppfattning. Självklart har du sinne för ordning och reda, ett öga för detaljer och vi ser det mycket positivt om du har ett genuint intresse för inredning och stil.

Vi erbjuder

Som vår nya hemstädsmedarbetare erbjuder vi en fantastisk möjlighet att bli en del av ett mindre team med god sammanhållning. Vi ställer upp för varandra och strävar alltid efter bästa möjliga resultat. Du får möjligheten att jobba i ett gemytligt företag som just nu befinner sig i en spännande tillväxtfas, med högt till tak och möjlighet att vara med och påverka från början – ”teamwork makes the dream work”, som vi brukar säga.

Du kommer dessutom att få en ledare som är rak och rättvis – samt värdesätter din kompetens. Vi har god förståelse för att en välmående personalstyrka utför ett bättre arbete, och vi behandlar varandra med ömsesidig respekt och flexibilitet.

Vi erbjuder en flexibel anställningsform där du kommer att ha möjlighet att arbeta mycket under framflrallt december, men även under nästa år. Denna anställning är designad för att ge dig både flexibilitet och stabilitet, med utmärkta möjligheter för rätt person att fortsätta hos oss även efter årsskiftet. Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team och arbeta tillsammans för att uppnå våra gemensamma mål. Rekrytering sker löpande. Startdatum är flexibelt och kan anpassas efter överenskommelse.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions. Vid ytterligare frågor kontakta Evelina Appelros på evelina@humansolutions.se eller telefonnummer 076-511 38 33

Ansök nu

Ekonom - ITK Envifront

Ekonomikontorist
Läs mer Okt 4
Om ITK Envifront:
ITK Envifront är ett industritekniskt företag med fokus på miljöförbättrande luftvårdsteknik och rökgasrening. Vi hjälper industrier inom olika branscher att uppfylla deras utsläppskrav, förbättra deras arbetsmiljö och energieffektivisera deras luftreningsprocesser.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver rekrytera ett flertal tjänster för att möta marknadens behov och framtidens miljökrav. Vi har vuxit ur vårt nuvarande kontor och kommer under vintern flytta in i nya fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö med närhet till lunchrestauranger, mataffärer och träningsmöjligheter.

Aktuella tjänster:
Ekonom – Med ett affärsinriktat intresse för ekonomi som kan ta ett helhetsgrepp över vår ekonomifunktion med bland annat fakturor, daglig ekonomi och redovisning, rapportering och bokslut för flera bolag.

Projektledare – Med tekniskt kunnande och båda fötterna på jorden som kan driva små och stora genomförandeprojekt tillsammans med våra kunders projektorganisationer.

Konstruktör – Med fokus på mekanikkonstruktion och produktutveckling som levererar ritningar, modeller, underlag och lösningar till kunder, underleverantörer och internt – företrädelsevis i Autodesk Inventor.

Innesäljare – Med teknikintresse som älskar att prata med kunder, ha ordning på prislistor och leveranser till våra kunder, och supportar både internt och externt.

Projektsäljare – En driven teknisk säljare med sinne för affärer och att hitta tekniska och kommersiella lösningar som är bra både för våra kunder och för företaget.

Servicetekniker – En driven och självgående tekniker med ett öga för affärer som gillar att lösa problem, vara ute hos kunder och som vill vara med och bygga upp vår serviceorganisation.

Vi söker dig:
För samtliga tjänster ser vi att du som sökande har en relevant utbildning och erfarenhet, samt ett genuint intresse för teknik och industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Vi arbetar nära varandra och du behöver kunna kommunicera väl och koordinera ditt arbete på ett prestigelöst sätt tillsammans med såväl kunder som kollegor.

Vad vi erbjuder:
På ITK Envifront blir du en viktig del av ett glatt och positivt gäng, med stort fokus på att tillsammans leverera världens bästa luftvårdsteknik, både när det gäller produkter, kundbemötande och projektgenomförande. Vi har en platt organisation med möjlighet till mycket självbestämmande där det finns utrymme för att växa och utvecklas på vår resa mot företagets och våra gemensamt uppsatta mål. Vi bygger en social och trevlig gemenskap och förstår vikten av att fira framgångar och att ha roligt samtidigt som vi uppfyller våra mål.

Tillsammans är vi ITK Envifront och vi vill gärna att du blir en del av oss och hänger med på vår tillväxtresa. Välkommen med din ansökan HÄR. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om oss och/eller de olika tjänsterna kontakta:
Fredrik Albertson, VD – 0470 – 72 21 10, fredrik.albertson@itk-envifront.se
Freddie Edqvist, Försäljningschef – 0470 – 72 21 01, freddie.edqvist@itk-envifront.se
Annika Ekdahl, HR – 070 – 839 69 40, annika@humansolutions.se

Human Solutions ansvarar enbart för publiceringen av denna annons. Resterande rekryteringsprocess drivs av kunden som nämns i annonsen ovan.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Okt 4
Om ITK Envifront:
ITK Envifront är ett industritekniskt företag med fokus på miljöförbättrande luftvårdsteknik och rökgasrening. Vi hjälper industrier inom olika branscher att uppfylla deras utsläppskrav, förbättra deras arbetsmiljö och energieffektivisera deras luftreningsprocesser.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver rekrytera ett flertal tjänster för att möta marknadens behov och framtidens miljökrav. Vi har vuxit ur vårt nuvarande kontor och kommer under vintern flytta in i nya fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö med närhet till lunchrestauranger, mataffärer och träningsmöjligheter.

Aktuella tjänster:
Ekonom – Med ett affärsinriktat intresse för ekonomi som kan ta ett helhetsgrepp över vår ekonomifunktion med bland annat fakturor, daglig ekonomi och redovisning, rapportering och bokslut för flera bolag.

Projektledare – Med tekniskt kunnande och båda fötterna på jorden som kan driva små och stora genomförandeprojekt tillsammans med våra kunders projektorganisationer.

Konstruktör – Med fokus på mekanikkonstruktion och produktutveckling som levererar ritningar, modeller, underlag och lösningar till kunder, underleverantörer och internt – företrädelsevis i Autodesk Inventor.

Innesäljare – Med teknikintresse som älskar att prata med kunder, ha ordning på prislistor och leveranser till våra kunder, och supportar både internt och externt.

Projektsäljare – En driven teknisk säljare med sinne för affärer och att hitta tekniska och kommersiella lösningar som är bra både för våra kunder och för företaget.

Servicetekniker – En driven och självgående tekniker med ett öga för affärer som gillar att lösa problem, vara ute hos kunder och som vill vara med och bygga upp vår serviceorganisation.

Vi söker dig:
För samtliga tjänster ser vi att du som sökande har en relevant utbildning och erfarenhet, samt ett genuint intresse för teknik och industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Vi arbetar nära varandra och du behöver kunna kommunicera väl och koordinera ditt arbete på ett prestigelöst sätt tillsammans med såväl kunder som kollegor.

Vad vi erbjuder:
På ITK Envifront blir du en viktig del av ett glatt och positivt gäng, med stort fokus på att tillsammans leverera världens bästa luftvårdsteknik, både när det gäller produkter, kundbemötande och projektgenomförande. Vi har en platt organisation med möjlighet till mycket självbestämmande där det finns utrymme för att växa och utvecklas på vår resa mot företagets och våra gemensamt uppsatta mål. Vi bygger en social och trevlig gemenskap och förstår vikten av att fira framgångar och att ha roligt samtidigt som vi uppfyller våra mål.

Tillsammans är vi ITK Envifront och vi vill gärna att du blir en del av oss och hänger med på vår tillväxtresa. Välkommen med din ansökan HÄR. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om oss och/eller de olika tjänsterna kontakta:
Fredrik Albertson, VD – 0470 – 72 21 10, fredrik.albertson@itk-envifront.se
Freddie Edqvist, Försäljningschef – 0470 – 72 21 01, freddie.edqvist@itk-envifront.se
Annika Ekdahl, HR – 070 – 839 69 40, annika@humansolutions.se

Human Solutions ansvarar enbart för publiceringen av denna annons. Resterande rekryteringsprocess drivs av kunden som nämns i annonsen ovan.

Ansök nu

Innesäljare - ITK Envifront

Innesäljare
Läs mer Okt 4
Om ITK Envifront:
ITK Envifront är ett industritekniskt företag med fokus på miljöförbättrande luftvårdsteknik och rökgasrening. Vi hjälper industrier inom olika branscher att uppfylla deras utsläppskrav, förbättra deras arbetsmiljö och energieffektivisera deras luftreningsprocesser.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver rekrytera ett flertal tjänster för att möta marknadens behov och framtidens miljökrav. Vi har vuxit ur vårt nuvarande kontor och kommer under vintern flytta in i nya fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö med närhet till lunchrestauranger, mataffärer och träningsmöjligheter.

Aktuella tjänster:
Ekonom – Med ett affärsinriktat intresse för ekonomi som kan ta ett helhetsgrepp över vår ekonomifunktion med bland annat fakturor, daglig ekonomi och redovisning, rapportering och bokslut för flera bolag.

Projektledare – Med tekniskt kunnande och båda fötterna på jorden som kan driva små och stora genomförandeprojekt tillsammans med våra kunders projektorganisationer.

Konstruktör – Med fokus på mekanikkonstruktion och produktutveckling som levererar ritningar, modeller, underlag och lösningar till kunder, underleverantörer och internt – företrädelsevis i Autodesk Inventor.

Innesäljare – Med teknikintresse som älskar att prata med kunder, ha ordning på prislistor och leveranser till våra kunder, och supportar både internt och externt.

Projektsäljare – En driven teknisk säljare med sinne för affärer och att hitta tekniska och kommersiella lösningar som är bra både för våra kunder och för företaget.

Servicetekniker – En driven och självgående tekniker med ett öga för affärer som gillar att lösa problem, vara ute hos kunder och som vill vara med och bygga upp vår serviceorganisation.

Vi söker dig:
För samtliga tjänster ser vi att du som sökande har en relevant utbildning och erfarenhet, samt ett genuint intresse för teknik och industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Vi arbetar nära varandra och du behöver kunna kommunicera väl och koordinera ditt arbete på ett prestigelöst sätt tillsammans med såväl kunder som kollegor.

Vad vi erbjuder:
På ITK Envifront blir du en viktig del av ett glatt och positivt gäng, med stort fokus på att tillsammans leverera världens bästa luftvårdsteknik, både när det gäller produkter, kundbemötande och projektgenomförande. Vi har en platt organisation med möjlighet till mycket självbestämmande där det finns utrymme för att växa och utvecklas på vår resa mot företagets och våra gemensamt uppsatta mål. Vi bygger en social och trevlig gemenskap och förstår vikten av att fira framgångar och att ha roligt samtidigt som vi uppfyller våra mål.

Tillsammans är vi ITK Envifront och vi vill gärna att du blir en del av oss och hänger med på vår tillväxtresa. Välkommen med din ansökan HÄR. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om oss och/eller de olika tjänsterna kontakta:
Fredrik Albertson, VD – 0470 – 72 21 10, fredrik.albertson@itk-envifront.se
Freddie Edqvist, Försäljningschef – 0470 – 72 21 01, freddie.edqvist@itk-envifront.se
Annika Ekdahl, HR – 070 – 839 69 40, annika@humansolutions.se

Human Solutions ansvarar enbart för publiceringen av denna annons. Resterande rekryteringsprocess drivs av kunden som nämns i annonsen ovan.

Ansök nu

Ekonom

Ekonomikontorist
Läs mer Okt 4
Om ITK Envifront:
ITK Envifront är ett industritekniskt företag med fokus på miljöförbättrande luftvårdsteknik och rökgasrening. Vi hjälper industrier inom olika branscher att uppfylla deras utsläppskrav, förbättra deras arbetsmiljö och energieffektivisera deras luftreningsprocesser.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver rekrytera ett flertal tjänster för att möta marknadens behov och framtidens miljökrav. Vi har vuxit ur vårt nuvarande kontor och kommer under vintern flytta in i nya fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö med närhet till lunchrestauranger, mataffärer och träningsmöjligheter.

Aktuella tjänster:
Ekonom – Med ett affärsinriktat intresse för ekonomi som kan ta ett helhetsgrepp över vår ekonomifunktion med bland annat fakturor, daglig ekonomi och redovisning, rapportering och bokslut för flera bolag.

Projektledare – Med tekniskt kunnande och båda fötterna på jorden som kan driva små och stora genomförandeprojekt tillsammans med våra kunders projektorganisationer.

Konstruktör – Med fokus på mekanikkonstruktion och produktutveckling som levererar ritningar, modeller, underlag och lösningar till kunder, underleverantörer och internt – företrädelsevis i Autodesk Inventor.

Innesäljare – Med teknikintresse som älskar att prata med kunder, ha ordning på prislistor och leveranser till våra kunder, och supportar både internt och externt.

Projektsäljare – En driven teknisk säljare med sinne för affärer och att hitta tekniska och kommersiella lösningar som är bra både för våra kunder och för företaget.

Servicetekniker – En driven och självgående tekniker med ett öga för affärer som gillar att lösa problem, vara ute hos kunder och som vill vara med och bygga upp vår serviceorganisation.

Vi söker dig:
För samtliga tjänster ser vi att du som sökande har en relevant utbildning och erfarenhet, samt ett genuint intresse för teknik och industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Vi arbetar nära varandra och du behöver kunna kommunicera väl och koordinera ditt arbete på ett prestigelöst sätt tillsammans med såväl kunder som kollegor.

Vad vi erbjuder:
På ITK Envifront blir du en viktig del av ett glatt och positivt gäng, med stort fokus på att tillsammans leverera världens bästa luftvårdsteknik, både när det gäller produkter, kundbemötande och projektgenomförande. Vi har en platt organisation med möjlighet till mycket självbestämmande där det finns utrymme för att växa och utvecklas på vår resa mot företagets och våra gemensamt uppsatta mål. Vi bygger en social och trevlig gemenskap och förstår vikten av att fira framgångar och att ha roligt samtidigt som vi uppfyller våra mål.

Tillsammans är vi ITK Envifront och vi vill gärna att du blir en del av oss och hänger med på vår tillväxtresa. Välkommen med din ansökan HÄR. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om oss och/eller de olika tjänsterna kontakta:
Fredrik Albertson, VD – 0470 – 72 21 10, fredrik.albertson@itk-envifront.se
Freddie Edqvist, Försäljningschef – 0470 – 72 21 01, freddie.edqvist@itk-envifront.se
Annika Ekdahl, HR – 070 – 839 69 40, annika@humansolutions.se

Human Solutions ansvarar enbart för publiceringen av denna annons. Resterande rekryteringsprocess drivs av kunden som nämns i annonsen ovan.

Ansök nu

Servicetekniker - ITK Envifront

Servicetekniker, maskin
Läs mer Okt 4
Om ITK Envifront:
ITK Envifront är ett industritekniskt företag med fokus på miljöförbättrande luftvårdsteknik och rökgasrening. Vi hjälper industrier inom olika branscher att uppfylla deras utsläppskrav, förbättra deras arbetsmiljö och energieffektivisera deras luftreningsprocesser.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver rekrytera ett flertal tjänster för att möta marknadens behov och framtidens miljökrav. Vi har vuxit ur vårt nuvarande kontor och kommer under vintern flytta in i nya fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö med närhet till lunchrestauranger, mataffärer och träningsmöjligheter.

Aktuella tjänster:
Ekonom – Med ett affärsinriktat intresse för ekonomi som kan ta ett helhetsgrepp över vår ekonomifunktion med bland annat fakturor, daglig ekonomi och redovisning, rapportering och bokslut för flera bolag.

Projektledare – Med tekniskt kunnande och båda fötterna på jorden som kan driva små och stora genomförandeprojekt tillsammans med våra kunders projektorganisationer.

Konstruktör – Med fokus på mekanikkonstruktion och produktutveckling som levererar ritningar, modeller, underlag och lösningar till kunder, underleverantörer och internt – företrädelsevis i Autodesk Inventor.

Innesäljare – Med teknikintresse som älskar att prata med kunder, ha ordning på prislistor och leveranser till våra kunder, och supportar både internt och externt.

Projektsäljare – En driven teknisk säljare med sinne för affärer och att hitta tekniska och kommersiella lösningar som är bra både för våra kunder och för företaget.

Servicetekniker – En driven och självgående tekniker med ett öga för affärer som gillar att lösa problem, vara ute hos kunder och som vill vara med och bygga upp vår serviceorganisation.

Vi söker dig:
För samtliga tjänster ser vi att du som sökande har en relevant utbildning och erfarenhet, samt ett genuint intresse för teknik och industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Vi arbetar nära varandra och du behöver kunna kommunicera väl och koordinera ditt arbete på ett prestigelöst sätt tillsammans med såväl kunder som kollegor.

Vad vi erbjuder:
På ITK Envifront blir du en viktig del av ett glatt och positivt gäng, med stort fokus på att tillsammans leverera världens bästa luftvårdsteknik, både när det gäller produkter, kundbemötande och projektgenomförande. Vi har en platt organisation med möjlighet till mycket självbestämmande där det finns utrymme för att växa och utvecklas på vår resa mot företagets och våra gemensamt uppsatta mål. Vi bygger en social och trevlig gemenskap och förstår vikten av att fira framgångar och att ha roligt samtidigt som vi uppfyller våra mål.

Tillsammans är vi ITK Envifront och vi vill gärna att du blir en del av oss och hänger med på vår tillväxtresa. Välkommen med din ansökan HÄR. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om oss och/eller de olika tjänsterna kontakta:
Fredrik Albertson, VD – 0470 – 72 21 10, fredrik.albertson@itk-envifront.se
Freddie Edqvist, Försäljningschef – 0470 – 72 21 01, freddie.edqvist@itk-envifront.se
Annika Ekdahl, HR – 070 – 839 69 40, annika@humansolutions.se

Human Solutions ansvarar enbart för publiceringen av denna annons. Resterande rekryteringsprocess drivs av kunden som nämns i annonsen ovan.

Ansök nu

Projektsäljare - ITK Envifront

Utesäljare
Läs mer Okt 4
Om ITK Envifront:
ITK Envifront är ett industritekniskt företag med fokus på miljöförbättrande luftvårdsteknik och rökgasrening. Vi hjälper industrier inom olika branscher att uppfylla deras utsläppskrav, förbättra deras arbetsmiljö och energieffektivisera deras luftreningsprocesser.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver rekrytera ett flertal tjänster för att möta marknadens behov och framtidens miljökrav. Vi har vuxit ur vårt nuvarande kontor och kommer under vintern flytta in i nya fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö med närhet till lunchrestauranger, mataffärer och träningsmöjligheter.

Aktuella tjänster:
Ekonom – Med ett affärsinriktat intresse för ekonomi som kan ta ett helhetsgrepp över vår ekonomifunktion med bland annat fakturor, daglig ekonomi och redovisning, rapportering och bokslut för flera bolag.

Projektledare – Med tekniskt kunnande och båda fötterna på jorden som kan driva små och stora genomförandeprojekt tillsammans med våra kunders projektorganisationer.

Konstruktör – Med fokus på mekanikkonstruktion och produktutveckling som levererar ritningar, modeller, underlag och lösningar till kunder, underleverantörer och internt – företrädelsevis i Autodesk Inventor.

Innesäljare – Med teknikintresse som älskar att prata med kunder, ha ordning på prislistor och leveranser till våra kunder, och supportar både internt och externt.

Projektsäljare – En driven teknisk säljare med sinne för affärer och att hitta tekniska och kommersiella lösningar som är bra både för våra kunder och för företaget.

Servicetekniker – En driven och självgående tekniker med ett öga för affärer som gillar att lösa problem, vara ute hos kunder och som vill vara med och bygga upp vår serviceorganisation.

Vi söker dig:
För samtliga tjänster ser vi att du som sökande har en relevant utbildning och erfarenhet, samt ett genuint intresse för teknik och industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Vi arbetar nära varandra och du behöver kunna kommunicera väl och koordinera ditt arbete på ett prestigelöst sätt tillsammans med såväl kunder som kollegor.

Vad vi erbjuder:
På ITK Envifront blir du en viktig del av ett glatt och positivt gäng, med stort fokus på att tillsammans leverera världens bästa luftvårdsteknik, både när det gäller produkter, kundbemötande och projektgenomförande. Vi har en platt organisation med möjlighet till mycket självbestämmande där det finns utrymme för att växa och utvecklas på vår resa mot företagets och våra gemensamt uppsatta mål. Vi bygger en social och trevlig gemenskap och förstår vikten av att fira framgångar och att ha roligt samtidigt som vi uppfyller våra mål.

Tillsammans är vi ITK Envifront och vi vill gärna att du blir en del av oss och hänger med på vår tillväxtresa. Välkommen med din ansökan HÄR. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om oss och/eller de olika tjänsterna kontakta:
Fredrik Albertson, VD – 0470 – 72 21 10, fredrik.albertson@itk-envifront.se
Freddie Edqvist, Försäljningschef – 0470 – 72 21 01, freddie.edqvist@itk-envifront.se
Annika Ekdahl, HR – 070 – 839 69 40, annika@humansolutions.se

Human Solutions ansvarar enbart för publiceringen av denna annons. Resterande rekryteringsprocess drivs av kunden som nämns i annonsen ovan.

Ansök nu

Konstruktör - ITK Envifront

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Okt 4
Om ITK Envifront:
ITK Envifront är ett industritekniskt företag med fokus på miljöförbättrande luftvårdsteknik och rökgasrening. Vi hjälper industrier inom olika branscher att uppfylla deras utsläppskrav, förbättra deras arbetsmiljö och energieffektivisera deras luftreningsprocesser.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver rekrytera ett flertal tjänster för att möta marknadens behov och framtidens miljökrav. Vi har vuxit ur vårt nuvarande kontor och kommer under vintern flytta in i nya fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö med närhet till lunchrestauranger, mataffärer och träningsmöjligheter.

Aktuella tjänster:
Ekonom – Med ett affärsinriktat intresse för ekonomi som kan ta ett helhetsgrepp över vår ekonomifunktion med bland annat fakturor, daglig ekonomi och redovisning, rapportering och bokslut för flera bolag.

Projektledare – Med tekniskt kunnande och båda fötterna på jorden som kan driva små och stora genomförandeprojekt tillsammans med våra kunders projektorganisationer.

Konstruktör – Med fokus på mekanikkonstruktion och produktutveckling som levererar ritningar, modeller, underlag och lösningar till kunder, underleverantörer och internt – företrädelsevis i Autodesk Inventor.

Innesäljare – Med teknikintresse som älskar att prata med kunder, ha ordning på prislistor och leveranser till våra kunder, och supportar både internt och externt.

Projektsäljare – En driven teknisk säljare med sinne för affärer och att hitta tekniska och kommersiella lösningar som är bra både för våra kunder och för företaget.

Servicetekniker – En driven och självgående tekniker med ett öga för affärer som gillar att lösa problem, vara ute hos kunder och som vill vara med och bygga upp vår serviceorganisation.

Vi söker dig:
För samtliga tjänster ser vi att du som sökande har en relevant utbildning och erfarenhet, samt ett genuint intresse för teknik och industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Vi arbetar nära varandra och du behöver kunna kommunicera väl och koordinera ditt arbete på ett prestigelöst sätt tillsammans med såväl kunder som kollegor.

Vad vi erbjuder:
På ITK Envifront blir du en viktig del av ett glatt och positivt gäng, med stort fokus på att tillsammans leverera världens bästa luftvårdsteknik, både när det gäller produkter, kundbemötande och projektgenomförande. Vi har en platt organisation med möjlighet till mycket självbestämmande där det finns utrymme för att växa och utvecklas på vår resa mot företagets och våra gemensamt uppsatta mål. Vi bygger en social och trevlig gemenskap och förstår vikten av att fira framgångar och att ha roligt samtidigt som vi uppfyller våra mål.

Tillsammans är vi ITK Envifront och vi vill gärna att du blir en del av oss och hänger med på vår tillväxtresa. Välkommen med din ansökan HÄR. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om oss och/eller de olika tjänsterna kontakta:
Fredrik Albertson, VD – 0470 – 72 21 10, fredrik.albertson@itk-envifront.se
Freddie Edqvist, Försäljningschef – 0470 – 72 21 01, freddie.edqvist@itk-envifront.se
Annika Ekdahl, HR – 070 – 839 69 40, annika@humansolutions.se

Human Solutions ansvarar enbart för publiceringen av denna annons. Resterande rekryteringsprocess drivs av kunden som nämns i annonsen ovan.

Ansök nu

Projektledare - ITK Envifront

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 6
Om ITK Envifront:
ITK Envifront är ett industritekniskt företag med fokus på miljöförbättrande luftvårdsteknik och rökgasrening. Vi hjälper industrier inom olika branscher att uppfylla deras utsläppskrav, förbättra deras arbetsmiljö och energieffektivisera deras luftreningsprocesser.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver rekrytera ett flertal tjänster för att möta marknadens behov och framtidens miljökrav. Vi har vuxit ur vårt nuvarande kontor och kommer under vintern flytta in i nya fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö med närhet till lunchrestauranger, mataffärer och träningsmöjligheter.

Aktuella tjänster:
Ekonom – Med ett affärsinriktat intresse för ekonomi som kan ta ett helhetsgrepp över vår ekonomifunktion med bland annat fakturor, daglig ekonomi och redovisning, rapportering och bokslut för flera bolag.

Projektledare – Med tekniskt kunnande och båda fötterna på jorden som kan driva små och stora genomförandeprojekt tillsammans med våra kunders projektorganisationer.

Konstruktör – Med fokus på mekanikkonstruktion och produktutveckling som levererar ritningar, modeller, underlag och lösningar till kunder, underleverantörer och internt – företrädelsevis i Autodesk Inventor.

Innesäljare – Med teknikintresse som älskar att prata med kunder, ha ordning på prislistor och leveranser till våra kunder, och supportar både internt och externt.

Projektsäljare – En driven teknisk säljare med sinne för affärer och att hitta tekniska och kommersiella lösningar som är bra både för våra kunder och för företaget.

Servicetekniker – En driven och självgående tekniker med ett öga för affärer som gillar att lösa problem, vara ute hos kunder och som vill vara med och bygga upp vår serviceorganisation.

Vi söker dig:
För samtliga tjänster ser vi att du som sökande har en relevant utbildning och erfarenhet, samt ett genuint intresse för teknik och industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Vi arbetar nära varandra och du behöver kunna kommunicera väl och koordinera ditt arbete på ett prestigelöst sätt tillsammans med såväl kunder som kollegor.

Vad vi erbjuder:
På ITK Envifront blir du en viktig del av ett glatt och positivt gäng, med stort fokus på att tillsammans leverera världens bästa luftvårdsteknik, både när det gäller produkter, kundbemötande och projektgenomförande. Vi har en platt organisation med möjlighet till mycket självbestämmande där det finns utrymme för att växa och utvecklas på vår resa mot företagets och våra gemensamt uppsatta mål. Vi bygger en social och trevlig gemenskap och förstår vikten av att fira framgångar och att ha roligt samtidigt som vi uppfyller våra mål.

Tillsammans är vi ITK Envifront och vi vill gärna att du blir en del av oss och hänger med på vår tillväxtresa. Välkommen med din ansökan HÄR. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om oss och/eller de olika tjänsterna kontakta:
Fredrik Albertson, VD – 0470 – 72 21 10, fredrik.albertson@itk-envifront.se
Freddie Edqvist, Försäljningschef – 0470 – 72 21 01, freddie.edqvist@itk-envifront.se
Annika Ekdahl, HR – 070 – 839 69 40, annika@humansolutions.se

Human Solutions ansvarar enbart för publiceringen av denna annons. Resterande rekryteringsprocess drivs av kunden som nämns i annonsen ovan.

Ansök nu

Maskinförare med C-kort - Sebbe Mark AB

Lastmaskinförare
Läs mer Okt 12
Vill du arbeta med maskinkörning i kombination med varierande projekt inom mark- och anläggning? Nu söker vi en maskinförare som vill ansluta till oss på Sebbes Mark. Vi är ett företag med korta beslutsvägar där du har goda möjligheter att påverka. Rätt person kommer bli en viktig del i företagets fortsatta utveckling.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att utföra materialtransporter med stor traktor och vagn. Du kommer dels jobba med att förse våra anställda med material i olika projekt i kombination med att vara uthyrd åt våra kunder för olika transportuppdrag. Rollen är dock varierande och du kommer inte enbart jobba med transport, utan kommer också  vara delaktig i våra olika projekt inom mark- och anläggning. 

KVALIFIKATIONER
Krav:


• C-Körkort

Dina möjligheter att bli vår nästa kollega ökar om du har:


• Erfarenhet av att hantera stora fordon och tung transport
• Hjullastarkort
• Relevant utbildning
• Tidigare branscherfarenhet

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en person med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både kollegor och kunder. Vi ser även att du behöver vara en flexibel person då du kommer jobba med mycket olika projekt. Många uppdrag är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

VI ERBJUDER
En tjänst på en arbetsplats med goa kollegor och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är
tillsvidare, eventuellt med inledande provanställning. Arbetstid heltid, med placeringsort
Växjö.

Vi utför intervjuer löpande och observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista
ansökningsdag.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.sebbesmark.se

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-resurs:
Samuel Gunnarsson
0470-78 78 14
Samuel@humansolutions.se

 

Du ansöker enkelt genom att svara på några frågor. Det finns möjlighet att bifoga cv och personligt brev, men det är inget krav. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!  

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions

Ansök nu

Fastighetstekniker - Neobo Fastigheter

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 6
Är du en händig person som trivs med varierande arbetsuppgifter och som uppskattar att ge god service? Är du en självgående problemlösare och vill arbeta för ett växande bolag i Växjö? Då är du kanske helt rätt för tjänsten som fastighetstekniker till Neobo Fastigheter!

FÖRETAGSPRESENTATION:

Neobo är ett nytt bostadsbolag som vars uppgift är att långsiktigt förvalta och förädla bostadsfastigheter över hela Sverige. Portföljen består av 8 000 lägenheter fördelat över 267 fastigheter som är spridda över 40 kommuner. Bolagets vision är att vara en långsiktig och trygg hyresvärd för människor i Sverige och arbeta aktivt med hållbarhet för att bidra till en god samhällsutveckling. Läs gärna mer på www.neobo.se

ARBETSUPPGIFTER

Vi är på jakt efter en ny medarbetare till roll som fastighetstekniker i Växjö. Ansvarsområdet knyts till vårt lägenhetsbestånd på orten, för närvarande består av cirka 500 lägenheter. I ryggen har de en större organisation nationellt. Framför allt jobbar du nära vår uthyrare, också hon placerad i Växjö.

Som fastighetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inkludera:


• Ansvar för fastigheternas inre miljö, vilket medför ronderingar, kontroller samt enklare reparationsarbeten. Inbegriper även tillsyn av ventilationssystem, värmesystem och värmepumpar. Du kommer också vara delaktig i energioptimering av fastigheterna. Du agerar dessutom beställare av tjänster och då även kopplat till den yttre skötseln
• Felavhjälpning samt annan slags löpande hyresgästkontakter.

Vi ser dig som en praktisk utförare men i minst lika stor grad är du en samordnare. Alltså anlitar och samordnar du entreprenörer för mindre reparationer och underhållsåtgärder.

Rollen erbjuder en praktiskt inriktad vardag och då med högt kundfokus. Du arbetar i stor mån självständigt ute på plats i fastighetsbeståndet.

Växjö tillhör region Syd.  Neobo har en familjär känsla som genomsyrar vår arbetskultur. Detta kompletterat med att vi är välkänd och rikstäckande organisation, det finns alltid någon kollega att ta vägledning av. Du rapporterar till vår förvaltare som regelbundet också finns på plats, i Växjö.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med:


• Praktisk grund - relevant yrkeserfarenhet, gärna liknande tjänst inriktat mot bostadsfastigheter /el/VVS
• Teoretisk grund - gymnasieutbildning inom teknik, samt gärna även eftergymnasial utbildning inom exempelvis el/VVS/styr- och reglerteknik
• B-körkort
• Goda IT-kunskaper, att du är bekväm med att använda datorer och programvara
• God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska

 

Vi värdesätter ditt engagemang, god problemlösnings- och slutledningsförmåga samt ekonomiskt tänk. Vidare tror vi att du är van vid att styra och planera din egna arbetsvardag och även att du har lätt att hitta vägar till förbättringar. Kunskap och/eller erfarenhet av energioptimering ses som meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, eventuellt med inledande provanställning. Tillträde snarat eller senast dec 2023. Placeringsort Växjö. Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal. Sista ansökningsdag 24/10

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kontakta Evelina Appelros, evelina@humansolutions.se alt 0470-78 78 17 eller Björn Pettersson, bjorn@humansolutions.se 0470-78 78 11

Ansök nu

CNC-operatör - AriVislanda AB

CNC-operatör, trä
Läs mer Sep 22
Är du en duktig CNC-operatör, tycker om att hjälpa andra samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!

Om tjänsten

Vi växer kraftigt och vill öka vår egentillverkning mot projekt och eftermarknad därför söker vi nu ytterligare en CNC-operatör till vår fabrik i Vislanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillverka detaljer till vår produktion, programmera/bereda från ritning/3D-fil och spänna upp detaljer i olika uppspänningar. Artiklarna bearbetas oftast i små serier. Tillverkningen sker i huvudsak i våra styrda fleroperationsmaskiner och svarvar, men övrigt manuellt verkstadsarbete förekommer också i arbetsuppgifterna.

Vi kommer att genomföra en introduktion med goda möjligheter till utbildning i de olika maskinerna och program som används, parallellt med en längre kompetensöverföring från befintlig personal.


Vem är du?

Du har troligen en industriteknisk gymnasial utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet och några års erfarenhet som CNC-operatör och goda kunskaper inom mekanik och ritningsläsning.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar svenska i tal och skrift, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel är ett krav medan B-körkort är ett önskemål.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor kontakta Martin Karlsson, teamleader 076-147 95 78 eller Åse Sjöholm 070-695 85 07

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.10.22

Ansök nu

Maskinuthyrare - Växjö Maskinuthyrning AB

Uthyrare
Läs mer Sep 27
Växjö Maskinuthyrning grundades 2009 och är en lokal aktör med lokalt ägande. Vår målsättning är att ge professionell hjälp till såväl privatpersoner som hantverkare. Vi vill vara nära dig som kund och försöker alltid uppfylla önskemål genom att vara en flexibel samarbetspartner. Ledord är långsiktiga relationer genom god service och kvalitet med ständigt nöjda kunder. Vi har allt från liftar, ställningar och släp till maskiner inom såväl inom anläggning som inom trädgård. Vi jobbar företrädesvis med kända varumärken av god kvalitet, till exempel Hilti, Husqvarna, Pullman och Dynapac. Läs gärna mer på https://vaxjomaskinuthyrning.se/ 

 

MASKINUTHYRARE 
till Växjö Maskinuthyrning AB 
Vi söker rätt person som ska stärka upp vårt team och som är skicklig på att bygga förtroende till våra kunder genom vår uthyrningsverksamhet. I tjänsten ingår mycket kundkontakt där en del utav dina arbetsuppgifter är att ge rådgivning i samband med uthyrning av maskiner och transporter. Du kommer även att få utföra en del praktiska uppgifter. I detta ingår att ta emot och bedöma maskinernas skick samt i vissa fall utföra enklare reparationer och inställningar. I dina arbetsuppgifter ingår också att bemanna vår butik.  


RÄTT PERSON ÄR VIKTIGAST FÖR OSS! 
Vi söker dig som har ett stort intresse för att möta kunden och vi ser även att du har ett genuint intresse för våra produkter och vår typ av verksamhet, sammanhang och gemenskap. Vi är ett litet företag där alla behöver hjälpas åt, därför behövs också viss entreprenörsådra.

 Rätt personlighet bör helst också följas av:


• Tekniskt kunnande och gärna även viss butiksvana. Om du dessutom arbetat i en vardag där bygg- och anläggningsmaskiner använts så är det förstås en merit.
• Datavana

 Vi arbetar dels med enklare transporter och därav är B-körkort ett krav. Har du även körkortsbehörighet C och BE är det meriterande då vi också har lastbilar och tunga släp.  
 

VI ERBJUDER
Här erbjuds en arbetsvardag med frihet under ansvar. Anställning sker tills vidare, eventuellt med inledande provanställning.  

Omfattning: deltidsanställning som kan utökas vid behov 
Uppstart: enligt överenskommelse men snarast 
Lön: individuell lönesättning tillämpas   
Placeringsort: Växjö 
  
Sista dag för ansökan är den 14 oktober 2023. Löpande urval tillämpas så sök gärna snarast.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår depåchef Mattias Lindstedt på telefonnummer 073-309 95 48.  Vi har anlitat Human Solutions AB för att bistå oss i annons- och sökskedet. Urval och genomförande av intervjuer hanteras dock av Växjö Maskinuthyrning.

Ansök nu

Montörer - AriVislanda

Montör, träprodukter
Läs mer Sep 7
Är du en duktig mekaniker, har erfarenhet av hydraulik och servohydraulik och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!

Om tjänsten
Vi växer kraftigt och söker nu ytterligare montörer till vår fabrik i Vislanda.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är montering av våra egenutvecklade sågverksmaskiner samt kringutrustning. Förutom montering ingår även maskintest i vår fabrik i Vislanda och driftsättning ute hos kund. Tjänsten omfattar arbete inom hydraulik och servohydraulik vilket blir din nyckelroll inom företaget.

Våra maskiner är stora, tekniskt avancerade och ofta kundanpassade, vilket gör våra monteringstjänster utmanande, stimulerande och varierande.

Vår montering sker stationsvis där man ansvarar för montaget från minsta delkomponent till färdig maskin, vilket kan ta veckor. Till hjälp finns, förutom kunniga kollegor, kompletta ritningar och 3D modeller med åtkomst via dataskärmar, där man kan zooma, vrida och vända på detaljen/sammanställningen osv.

Då vi har kunder över hela världen kan resor i samband med installation variera både när det gäller tid som plats.

Vem är du?
Vi söker en engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och praktiskt lagd person. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och ödmjuk inför uppgiften.

Du har några års erfarenhet av montering samt arbete med hydraulik och servohydraulik. Gärna med el kunskaper. Du har också goda kunskaper inom ritningsläsning. Tidigare erfarenhet som montör, reparatör, maskinbyggare, resemontör eller servicetekniker är önskvärd. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher såsom sågverks-/truck-/entreprenadbranschen samt har kunskap inom elektronik/hydraulik/pneumatik.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för teknik, mekanik och att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du är bra på att samarbeta men kan när så krävs även arbeta självständigt, ta egna beslut samt skapa och vårda relationer med kunder och kollegor. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Uppdraget är en direktrekrytering till AriVislanda.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Sista ansökningsdag 2023.09.24

Ansök nu

Administratör - Blinto AB

Administrativ assistent
Läs mer Aug 31
Vi växer och söker nu en person som kan axla en helt ny administratörsroll i vår organisation. Är du intresserad av att bli en del av vårt team och vår tillväxtresa är du varmt välkommen att söka.

Arbetsuppgifter
Rollen är helt ny och skapad för att dels avlasta organisationen, dels för att vi ska kunna utvecklas och bli ännu bättre som bolag och arbetsgivare. Det innebär att många uppgifter redan finns på plats och därmed ska överlämnas, men också att du förväntas arbeta för hur vi kan göra ditt arbete ännu bättre och effektivare. 

Vad är det då som ska göras? Detta är en social roll och du kommer att ha kontakt med de flesta i organisationen och vara behjälplig inom många områden. Nedan listar vi de huvudsakliga uppgifterna:


• Administration av arbetsutrustning såsom kläder, teknisk utrustning, verktyg och bilar.
• Vara kontaktperson för vissa av våra leverantörer såsom; städ, kaffe, växeltelefoni m.m.
• Administrera vår bilpark såsom skadeanmälningar, skick, service m.m.
• Intern posthantering.
• Löpande inköp till kontoret.

Hos oss på Blinto arbetar vi som ett team vilket innebär att du kan få möjlighet att hoppa in och stötta våra andra roller med uppgifter i mån av tid. 

Din profil
För denna roll söker vi en person som stämmer in på de egenskaper vi beskriver i annonsen, samt viljan att vara en del av vår resa framåt.

För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull person med  en förmåga att ta tag i saker direkt. Du har en “superkraft” att skapa ordning och reda i en snabbt växande (och därmed ibland lite rörig) kontext. Detta kräver att du är flexibel och har god förmåga att självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter i ett stundtals högt workflow.

På Blinto hjälper vi varandra att uppnå våra mål så för att trivas hos oss gillar du samarbete och vågar fråga om du känner dig osäker.

Vilka är Blinto?
Blinto grundades hösten 2018 för att erbjuda marknaden en komplett nätauktionstjänst byggt på modern digital teknik kombinerat med högsta personliga service. Vi vänder oss främst mot företagssäljare och på vår sajt hittar man objekt inom entreprenad, transport, jordbruk, skogsbruk m.m. I dagsläget befinner sig våra säljare i Sverige och vi har budgivare över hela världen.

Vi är ett expansivt företag med höga tillväxtambitioner och idag är vi ca 50 medarbetare där ca 20 st sitter på huvudkontoret i Växjö. Våra auktionsmäklare arbetar med ”Sverige som arbetsplats” vilket gör att de utgår hemifrån och är utspridda över nästan hela landet.

Vi är en organisation som hela tiden vill framåt, vi är tävlingsinriktade och pushar varandra att alltid göra sitt bästa och att utvecklas. Våra chefer sätter högt värde på att vara tillgängliga för sina medarbetare och organisationen genomsyras av att vi finns där för varandra. Då vi är utspridda över hela landet är “vi-känslan” en hjärtefråga hos oss.

Vad erbjuder vi?
Vi utgår från att alla på huvudkontoret arbetar härifrån men erbjuder flex för att man ska kunna få ihop livet i övrigt. Vi sitter i fräscha lokaler på i11 i Växjö och gör vårt yttersta för att alla ska trivas här.

Att våra medarbetare mår bra är av största vikt. Därför erbjuder vi en timmes friskvård i veckan på arbetstid samt ett friskvårdsbidrag på 5000 kr om året. Utöver detta undersöker vi löpande allas trivsel och mående.

Framförallt erbjuder vi en arbetsplats i positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, och som gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Ansökan
Ansökningarna behandlas löpande med målet att tjänsten ska tillsättas i omgående.

Kontaktperson
Caroline Stjerna

HR

0470-575920

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions.

Ansök nu

CNC-operatör - AriVislanda AB

CNC-operatör, trä
Läs mer Sep 7
Är du en duktig CNC-operatör, tycker om att hjälpa andra samt känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då kan det vara just Dig vi söker!


Om tjänsten

Vi växer kraftigt och vill öka vår egentillverkning mot projekt och eftermarknad därför söker vi nu ytterligare en CNC-operatör till vår fabrik i Vislanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillverka detaljer till vår produktion, programmera/bereda från ritning/3D-fil och spänna upp detaljer i olika uppspänningar. Artiklarna bearbetas oftast i små serier. Tillverkningen sker i huvudsak i våra styrda fleroperationsmaskiner och svarvar, men övrigt manuellt verkstadsarbete förekommer också i arbetsuppgifterna.

Vi kommer att genomföra en introduktion med goda möjligheter till utbildning i de olika maskinerna och program som används, parallellt med en längre kompetensöverföring från befintlig personal.


Vem är du?

Du har troligen en industriteknisk gymnasial utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet och några års erfarenhet som CNC-operatör och goda kunskaper inom mekanik och ritningsläsning.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för att hjälpa andra, ser möjligheter istället för problem samt gillar när det händer mycket omkring dig. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter. Du förväntas bidra och komma med förslag till utveckling och kvalitetsförbättring samt återrapportera problem och brister.

Du behärskar svenska i tal och skrift, PC-vana och känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel är ett krav medan B-körkort är ett önskemål.
Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor kontakta Martin Karlsson, teamleader 076-147 95 78 eller Åse Sjöholm 070-695 85 07

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Vislanda
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: 2023.09.15

Ansök nu

Plåtslagare

Ventilationsplåtslagare
Läs mer Aug 16
Sök dig till en väl etablerad verksamhet där det råder  optimistisk framtidstro! Vad gäller plåtslageri har vi sedan lång tid en egen verkstad som sköts av en vass egen plåtslagare. Men vi behöver bli fler.

Om du är rätt person som önskar variation och självständig arbetsroll. Ja, då bör du kontakta oss!

 

Service & Klimats personal syns ute på entreprenader, servicejobb och nyproduktion och då över Kronoberg men då och då även längre iväg än så. Tillsammans med en erfaren kollega blir ditt ansvar att sköta vår moderna plåtverkstad. Huvudsakligt fokus ligger på rörkanaler men även andra plåtjobb förekommer.

Merparten av din tid lägger du förstås i verkstaden. Men om intresset och kunnandet finns lär du även åka ut på arbetsplatser. Då med uppgifter kopplat till montage och liknande.

Vi söker dig med...

...relevant yrkesvana.

... god planeringsförmåga med stort eget ansvarstagande. 

...serviceanda.

... B-Körkort

Om dina yrkeserfarenheter finns inom bygg/entreprenad så kan det vara meriterande.

Precis som många andra värdesätter vi personlighet framför formell kompetens. Och vi menar verkligen det! Dina egenskaper behöver därför tangera vår kultur: gemenskap, trygghet och respekt.

Anställning tills vidare, eventuellt med inledande Provanställning. Arbete heltid, dagtid. Placeringsort Växjö. Vi har kollektivavtal.

Nyfiken? Ring vår HR-resurs, Björn Pettersson, 0470-78 78 11, Human Solutions AB. Löpande urval så vänta inte med din ansökan. Sista ansökan: 2023-08-30

 

Service & Klimats inriktning är entreprenader, nyproduktion samt service. Alltid med energieffektiva lösningar i fokus. Våra kunder är allt från fastighetsbolag och byggföretag till kommuner och industrier. Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng som brinner för det vi gör. Företaget grundades 1981 och vi är idag 20 anställda. Kärnvärdena i vår verksamhet är Gemenskap, Trygghet och Respekt. Läs mer på www.serviceklimat.se

Ansök nu

Kundsupport - Blinto AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 26
Vi söker kollega till vår kundsupport!

Ta chansen och bli en av oss på Blinto!

 

Blinto är Sveriges snabbast växande auktionssajt!

 

Några röster från dina blivande kollegor på kundsupport. Det bästa med jobbet är!


• Det är varierande
• Man får jobba med problemlösning
• Vi har en mycket go gemenskap
• Jobbet är lärorikt
• Att få hjälpa andra
• Kontakt med kollegor och kunder
• Underbara kollegor
• Arbetsmiljön

 

Som vår kollega på kundsupport kommer DU:


• Bli ett viktigt stöd åt dina kolleger i det dagliga arbetet med administration och kundvård.
• Ta emot kontakter via telefon, mail och chatt från kunder och uppdragsgivare.
• Administrera och korrekturläsa objekt i våra system.
• Publicera annonser på olika annonsnätverk.
• Organiserar, koordinerar och tar hand om diverse uppgifter som säkerställer att vi levererar våra tjänster med högsta kvalité.
• Bli ett stöd för marknadsavdelningen och våra auktionsmäklare för att underlätta deras arbete.

 

Din profil, DU:


• Har tidigare erfarenhet från kundsupport/kundservice.
• Behärskar på ett bra sätt svenska och engelska i både tal och skrift.
• Gillar att möta och hjälpa människor på ett flexibelt sätt.
• Har en god datavana.

 

Meriterande är om du behärskar tyska i tal och skrift och om du har erfarenhet av försäljning.

 

För att trivas som bäst hos oss på Blinto tror vi:


• Att du är strukturerad, flexibel, stresstålig.
• Har en god förmåga att självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter i ett stundtals högt workflow.
• Att du noggrann och ansvarsfull då det är av största vikt att resultatet av ditt arbete håller hög kvalitét.
• Tar egna initiativ och är öppen för blandade arbetsuppgifter.

Viktigt! På Blinto hjälper vi varandra att uppnå våra mål så för att trivas hos oss gillar du samarbete och vågar fråga om du känner dig osäker. 

 

Vad erbjuder vi?
Att vara en del av Blinto innebär att du är en viktig del i vår utvecklingsresa. Vi är ett relativt ungt bolag som vet att vi behöver vara flexibla och lyhörda mot våra kunder för att vara en attraktiv tjänst att använda. Det är genom våra medarbetare vi snappar upp de bästa idéerna.

Det är av största vikt att våra medarbetare mår bra och har roligt på jobbet. Därför erbjuder vi en timmes friskvård i veckan på arbetstid samt ett friskvårdsbidrag på 5000 kr om året. Utöver detta undersöker vi löpande allas trivsel och mående.

 

Framförallt erbjuder vi en arbetsplats i positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, och som gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Samtidigt har vi roligt på jobbet!

 

Läs mer om oss på Blinto på www.blinto.se

 

Här kommer en sammanfattning:

Det vi på Blinto huvudsakligen gör är att vi använder modern digital teknik i vårt erbjudande till marknaden, säljare och köpare har möjlighet att mötas via en komplett nätauktionstjänst.

 

Vad är det vi levererar?


• Hög servicenivå gentemot både köpare och säljare.
• Ett högt miljötänk, vi tänker cirkulärt då vi ger begagnade maskiner och nyttofordon förlängd livslängd.
• Hög användarvänlighet i processen som är säker för både säljare och köpare då vi har mycket bra tekniska lösningar.
• Objekten som säljs verifieras genom att Blintos mäklare har hög kompetens och seriositet.
• Trygghet 

 

Sista ansökningsdag är 11 juni.

Ansök nu

Maskinförare med C-kort - Sebbes Mark

Lastmaskinförare
Läs mer Maj 24
Vill du arbeta med maskinkörning i kombination med varierande projekt inom mark- och anläggning? Nu söker vi en maskinförare som vill ansluta till oss på Sebbes Mark. Vi är ett företag med korta beslutsvägar där du har goda möjligheter att påverka. Rätt person kommer bli en viktig del i företagets fortsatta utveckling.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att utföra materialtransporter med stor traktor och vagn. Du kommer dels jobba med att förse våra anställda med material i olika projekt i kombination med att vara uthyrd åt våra kunder för olika transportuppdrag. Rollen är dock varierande och du kommer inte enbart jobba med transport, utan kommer också  vara delaktig i våra olika projekt inom mark- och anläggning. 

KVALIFIKATIONER
Krav:


• C-Körkort

Dina möjligheter att bli vår nästa kollega ökar om du har:


• Erfarenhet av att hantera stora fordon och tung transport
• Hjullastarkort
• Relevant utbildning
• Tidigare branscherfarenhet

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en person med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du
kan skapa goda relationer med både kollegor och kunder. Vi ser även att du behöver vara en flexibel person då du kommer jobba med mycket olika projekt. 
Många uppdrag är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och
tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och
effektivare.

VI ERBJUDER
En tjänst på en arbetsplats med goa kollegor och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är
tillsvidare, eventuellt med inledande provanställning. Arbetstid heltid, med placeringsort
Växjö.

Vi utför intervjuer löpande och observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista
ansökningsdag 9 Juni.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.sebbesmark.se

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-resurs:
Samuel Gunnarsson
0470-78 78 14
Samuel@humansolutions.se

Ansök nu

Markarbetare till växande bolag

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 23
Markarbetare– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!


ARBETSUPPGIFTER

KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egen markpersonal. Tillsammans med dina kollegor inom bolaget kommer du utvecklas och lära dig mer inom markanläggning. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som markarbetare kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete. Det kan exempelvis innebära

- Plattläggning
- Tillbyggnadsgrunder
- Kabelgrävning
- Husgrunder
- Trädgårdsanläggning

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med något års erfarenhet inom markarbete. Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig!
OM OSSKronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se
 
VI ERBJUDER

Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Hantverkare till växande bolag

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jan 23
Snickare, elektriker, VVS-montörer, plattsättare och markarbetare– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig. Välkommen att läsa mer!

OM TJÄNSTEN
KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och söker ett flertal medarbetare att förstärka vårt team med. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att vara del av projekt från start till mål. Vårt kompetenta team av VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder.

Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Du utgår från din bostad och delar bil tillsammans med ytterligare en kollega. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!

OM DIG
Just nu har vi lediga positioner hos oss som:

- Snickare
- Elektriker
- VVS-montörer
- Plattsättare
- Mark- och anläggningsarbetare

Vi söker dig som är van hantverksarbetare och har minst ett par års erfarenhet av yrket samt goda kunskaper i svenska och B-körkort.

Som person behöver du ha en god samarbetsförmåga samt utpräglad serviceanda då du kommer ha daglig kontakt med såväl kunder som kollegor. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig.

OM OSS
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se

VI ERBJUDER
Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Vi har kollektivavtal. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Maskinist till växande bolag

Grävmaskinförare
Läs mer Jan 23
Maskinister– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!


ARBETSUPPGIFTER

KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egna maskinister. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som maskinist kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete, men i stor utsträckning innebär tjänsten maskinkörning. Däremot är vi ett bolag som värderar samarbete sinsemellan vilket innebär att vi hjälps åt och alla får göra allt. Vi jobbar alltid tillsammans med en kollega.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!


OM DIG

Vi söker dig som har maskinförarutbildning alternativt motsvarande vuxenutbildning. I tillägg till detta ser vi också att har ett par års erfarenhet av arbete som maskinist och är sugen på nya utmaningar!

Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Yrkesbevis är inte ett krav, men du måste ha påbörjat boken. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig!


OM OSS
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se
 
VI ERBJUDER

Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Sommarjobb/timanställning, Lokalvårdare/städerska - E-J Städ

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 12
Vill du arbeta på ett företag med kollektivavtal och schysta villkor för dem anställda? Då har du hittat helt rätt! 

Nu söker vi på E-J Städ i Kronoberg både dig som är intresserad av sommarjobb, men också dig som är intresserad av att jobba på timmar. Hos oss har du möjlighet att själv styra hur mycket du vill jobba. Är du rätt person finns även möjlighet till en fast anställning. 

Behovet finns redan idag, så vänta inte med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval. 


ARBETSUPPGIFTER

Ingen dag är sig lik på E-J Städ och tillsammans med dina kollegor kommer du åka ut på olika kunduppdrag. Det kan bl.a handla om: 

- Hemstäd hos privatpersoner

- Byggstäd

- Kontorsstäd

- Flyttstäd

- Trappstäd

- Industristäd.


KVALIFIKATIONER

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna förstå, samt göra dig förstådd på svenska. Vi ser gärna att du har B-körkort. Har du tidigare erfarenhet av städbranschen kan detta vara meriterande. Det är dock inget krav. 


PERSONLIGA EGENSKAPER

För att lyckas i den här tjänsten ska du vara noggrann, ansvarsfull, genuin och pålitlig. Du jobbar oftast tillsammans med dina kollegor och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta.

Vi värdesätter gemenskap högt på EJ-städ. Därför ser vi gärna att du är en positiv person som har lätt till skratt.


VI ERBJUDER

Ett arbete med stimulerande och varierande arbetsuppgifter, fantastiska kollegor och en arbetsplats med god arbetsmiljö. 

Vi erbjuder en tjänst som är väldigt flexibel. Tjänsten är en särskild visstidsanställning (timanställning) där du själv har möjlighet att styra hur mycket du vill jobba. Är du rätt person kommer vi eventuellt kunna erbjuda en heltidstjänst längre fram om så önskas. Tillträde enligt ök. 

Ordinarie arbetstid är 07:00-16:00. Placeringsort Växjö

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions AB. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Kontaktperson
Samuel Gunnarsson

HR-resurs

samuel@humansolutions.se

Ansök nu

Säljare till Micki Leksaker AB

Account manager
Läs mer Apr 26
På Micki Leksaker jobbar vi stenhårt utifrån visionen Glada, lekfulla barn i en trygg värld. Är det en vision som tilltalar även dig? Och söker du ett säljjobb där lösningsfokus och lagspel står i fokus? Trivs du dessutom i kundmöten, och då både på fältet, via telefon och via digitala kanaler? Ja, då har vi kanske rätt utmaning för dig.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi på Micki Leksaker tror starkt på våra olika varumärken och alla våra produkter. Rätt person har alla möjligheter att både trivas och lyckas i vårt säljteam. I detta team har du och ytterligare två kollegor identiska roller som distriktsansvariga säljare. Detta med fokus att fysiska möten, telefon, mail och i digitala möten arbeta med försäljning, merförsäljning, kundservice och orderläggning. Du har kontakt med såväl butiksledet som dina erfarna kollegor inom säljavdelningen. Hela vårt team finns i Gemla och alla förväntas bidra i att ständigt ta nya steg. Exempelvis kring säljfrämjande aktiviteter för att finna nya potentiella kunder och samarbetspartners. Utöver samarbetet med dina närmaste kollegor arbetar du förstås också i tät dialog med Försäljningschef, KAM med flera.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig med:

- Dokumenterad yrkesvana inom försäljning, och då med god erfarenhet av kundmöten såväl digitalt som fysiskt, ute på fältet.

- Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och även engelska.

- Goda datakunskaper. Du behöver vara van och bekväm med en arbetsvardag med exempelvis IT-baserade säljstödsystem. Digitala säljmöten är inte heller något nytt för dig.

- En påtaglig serviceanda med förmåga att sätta kunden i fokus.

Vi tror dessutom att du är lyhörd, nyfiken och självständig. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder anställning tills vidare och heltid, eventuellt med inledande provanställning. Fast månadslön (individuell lönesättning). Placering sker i Gemla. Tjänsten är en kombination av försäljning via digitala möten, telefon, mail och fysiska kundbesök varpå resande och övernattning sker. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lillan Åhs, Sales Manager, lillan@micki.se alternativt Björn Pettersson, HR-stöd, bjorn.pettersson@micki.se alternativt +46 72-2158555. Sök tjänsten snarast, dock senast 19 maj 2023. 

Vår vision är: Glada, lekfulla barn i en trygg värld. Vi förstår barnets behov av fantasifull lek och därför sätter vi alltid leken i centrum. Vi studerar hela tiden ny teknik, forskning och trender för att hålla våra produkter pedagogiska, moderna och (viktigast av allt) roliga! Förutom leken, är säkerhet och hållbarhet viktigt för oss. Vårt långtgående sociala engagemang är ett tydligt exempel på detta, där vi genom de leksaker vi säljer har möjlighet att ge en tryggare och mer lekfull barndom även för de barn som lever under svåra förhållanden. Hos oss blir du en del av ett familjeföretag som funnits sen 1944. Vi är idag cirka 50 anställda och vårt huvudkontor finns i Gemla, knappt 1,5 mil utanför Växjö. Här finns vårt huvudkontor, produktutveckling, lager och viss produktion. Försäljningen i Norden är vår bas och nu ökar våra satsningar inom export, e-handel och utvecklingsprojekt ytterligare.

Ansök nu

Teknisk säljare - ITK Envifront AB

Utesäljare
Läs mer Apr 20
Vi söker en teknisk säljare som vill vara med på vår tillväxtresa. Vi kan lova dig ett roligt och utmanande arbete, att du ibland måste våga dig utanför din trygghetszon, att kunder ställer höga krav och att du blir spindeln i nätet när det gäller försäljning av våra projekt. Vi kan också lova dig mycket skratt, fantastiskt trevliga arbetskamrater och att vi kommer ha roligt på jobbet tillsammans. Vi bygger ett företag och en kultur där vi hjälps åt med det som behövs, där alla är lika viktiga och spelar en avgörande roll för att vi ska nå våra mål, utvecklas och trivas.

Som teknisk säljare hos oss får du jobba med projekt- och eftermarknadsförsäljning av processventilations- och rökgasreningsanläggningar, där du driver försäljningsprocessen från första kontakt med kunden till färdigt kontrakt. Tillsammans med dina kollegor och andra resurser i teamet tar du fram den bästa tekniska och kommersiella lösningen för varje enskild kund. Viktiga delar av tjänsten är att aktivt leta och bearbeta nya kunder, skapa och bygga relationer, att hitta och identifiera potentiella affärsmöjligheter och att hjälpa våra kunder till en bättre, mer bekymmersfri vardag.

För att lyckas i den här tjänsten krävs, förutom erfarenhet från B2B-försäljning, ett genuint tekniskt intresse, ett lösningsorienterat tankesätt och mycket driv och energi. Affärsmässighet, självständighet, ansvarstagande, förmåga att läsa situationer, att skapa förtroende och inflytande är naturliga delar av rollen. Kundkontakt sker via telefonsamtal, mail, videomöten och besök hos kunder. En lämplig bakgrund är teknisk högskola, gymnasium eller motsvarande erfarenhet.

Vår huvudsakliga marknad är i Sverige, men försäljning sker även internationellt och du behöver känna dig bekväm i att tala och skriva på svenska och engelska.

Vårt fokus är att tillsammans med våra kunder lösa arbetsmiljö- och miljöproblem, och att bidra till att vår värld blir en grönare plats att leva på. Läs mer om oss på www.itk-envifront.se .

Känner du att du skulle trivas hos oss och vill vara med och bidra och bli en i gänget? Ta upp telefonen och kontakta vår försäljningschef Freddie Edqvist på 0470-72 21 01, eller skicka e-post till freddie.edqvist@itk-envifront.se för att få reda på mer om tjänsten. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Bagare - Toftastrands Konditori

Bagare/Konditor
Läs mer Apr 20
Gänget som skapar alla våra goda bakverk, härliga tårtor, kakor, bakelser och inte minst alla smörgåsar saknar en extra kompis.

Vi letar efter dig som är utbildad bagare, konditor eller kallskänka. Du, som skulle vilja tillhöra ett konditori som i år fyller trettio år och som bara älskar att skapa traditionella, men också nytänkande godsaker till våra härliga kunder. 

Vi letar även efter dig som gillar att gå upp tidigt, skapa tillsammans med ett sammansvetsat team och vågar komma med idéer som ni gemensamt kan jobba fram.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats i ett familjeägt företag som älskar hantverket som ligger bakom vårt varumärke.  Heltid skulle vara drömmen, men det viktigaste är att du vill jobba med oss och då bli en i bagargänget.

Vi tror att om man har riktigt skoj på jobbet så blir också det man skapar extra bra och vi får glada gäster. Gänget som du ska jobba med är även de som är bakom instagramkontot @bagarnabakombakluckan. Kolla gärna på instagramkontot innan du skickar in din ansökan. 

Du ansöker enkelt genom att svara på några frågor. Det finns möjlighet att bifoga cv och personligt brev, men det är inget krav. 

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kontaktperson
Helena Collin

helena@villavik.se

Hotell- och utvecklingschef

Toftastrands konditori & Villa Viks matsalar

Ansök nu

Koordinator - Rexus Utbildningar

Utbildningskoordinator
Läs mer Apr 26
Här ges chansen till ett spännande jobb med fokus på administration och service. Är du rätt person att ta plats i ett personligt utbildningsföretag med gott renommé? Läs då vidare här nedanför!

Rexus Utbildningar växer och antalet utbildningsuppdrag tilltar. Vi behöver därför förstärkning gällande administration kopplat till uppdragen. I dessa delar finns redan en erfaren och duktig kollega och tillsammans blir ni en bra duo. Vid sidan av utbildningarna har Rexus konsultuppdrag, främst inom arbetsmiljö och ADR (farligt gods). I rollen som koordinator finns arbetsuppgifter kopplat även till detta.

Rollen kan sammanfattas till att utgöra värdefull avlastning med brett ansvarsområde i mindre företag. Några exempel på ansvar/arbetsuppgifter


• Utbildningsadministration: tex deltagarlistor och deltagarinfo, intyg, registrering i databas, utbildningskort.
• Posthantering, både utgående och inkommande
• Avtalsadministration och även annan sorts verksamhetskritisk administration.
• Kundadministration i form av färdskrivarrapportering (månadsrutin via webbverktyg).
• Kundkontakt/-service, dels till redan anmälda deltagare men också visst deltagande vid mässor och även avlastning för vår säljfunktion.
• I övrigt: Kontorsresurs och med framtida möjlighet att växa in i roll än mer inriktat mot arbetsuppgifter likt ekonomiassistent.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten bör du ha tidigare arbetserfarenhet rörande administrativ roll samt bra talang för kundservice! Hos oss är dock dina personliga egenskaper viktigast. Arbetet kräver att du känner dig bekväm att ha flera parallella arbetsuppgifter som dessutom utförs i ett antal olika system. Yrkeserfarenhet inom åkeri eller entreprenadvärlden är önskvärt/meriterande. Du behöver ha goda språkkunskaper där du uttrycker dig väl och obehindrat i tal och skrift, på svenska. Då och då krävs ett visst resande i tjänsten, vi ser därför att körkort (B) krävs.
Under din introduktion deltar du i en av våra utbildningar, något som ger en bra grundförutsättning för ditt fortsatta arbete.

Vi erbjuder ett spännande och fritt arbete i en personlig miljö. Rexus Utbildningar är inne ett positivt skede med goda framtidsutsikter. Anställning sker tills vidare, med inledande Provanställning. Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal. Tjänstgöringsgrad heltid alternativt deltid 80%, arbetstid vardagar. Placeringsort Växjö, alternativt Östersund.

Sista ansökningsdatum är den 12 maj, men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Vi samarbetar med Human Solutions AB vid rekryteringen. Vid frågor, kontakta Björn Pettersson, tfn 0470-78 78 11.

Välkommen med din ansökan!

Rexus Utbildningar är ett företag med lång erfarenhet av utbildningar. Vi bedriver utbildningsverksamhet över hela landet och erbjuder ett brett utbud av utbildningar. Vi genomför kravställda utbildningar som t.ex ADR, YKB, maskinförarutbildningar och vi tar också fram utbildningar utifrån kundens specifika behov.

Vi är godkända av Transportstyrelsen, MSB och Svenska Kardiologföreningen. Vi har också avtal med TYA, Swebra och Trafikverket. Vi är idag nio kollegor där vårt vassa team arbetar med koncept och genomförande av utbildningar. Organisationen består även av säljfunktion samt koordinator/administration. Vi har egna kontors- och utbildningslokaler i Växjö och Östersund men utför utbildningsuppdrag över hela landet. Läs mer på https://rexusutbildningar.se/

Ansök nu

HR-konsult / "Personalchef på burk"

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Apr 6
Går du igång på devisen ”Lokalt producerad personalchef på burk”? Trivs du genuint med att dela med dig av ditt HR-kunnande? Är tillvaron i ett mindre företag, i tillväxt, rätt för dig? Och tilltalas du av tanken att vara HR-experten som andra lutar sig emot?  Om samtliga svar är ”ja” så hoppas vi på din ansökan till något alldeles unikt.   

 

Vårt motto är anspråkslöst men ändå ambitiöst: Enkel personalchefskompetens på burk - som sätter uppdragsgivarens arbetsgivarintressen först.

Som vår HR-konsult är också huvuduppgiften att vara en välbehövligt HR-avlastning för uppdragsgivare, inom olika branscher. Du jobbar huvudsakligen med HR-stöd. Den typiska insatsen kan omfatta några få timmars arbete men oftast utifrån förtroendet att återkomma till uppdragsgivaren regelbundet, över tid. Våra uppdragsgivare finns i en rad av olika branscher men med en gemensam ambition att odla ett positivt arbetsgivarvarumärke. Du jobbar med flera uppdrag som löper parallellt, bara det i sig ser vi själva som stimulerande och utvecklande.

Human Solutions framgångsfaktorer utgår från begrepp som lojalitet, nyfikenhet och högsta servicenivå. Samt självklart också HR-expertis.

Utöver genomförande av HR-uppdragen tillhör det förstås konsultrollen att ta uppsökande kontakter, delta i nätverk och presentera våra erbjudanden.

Vi söker dig med:

-Dokumenterad yrkesvana inom HR-området och detta med relevant utbildning som grund.

- Goda kunskaper inom arbetsrätten, och särskilt rörande Systematiskt arbetsmiljöarbete. Förhandlingsvana ses som meriterande. 
- Ett långsiktigt förhållningssätt: Rätt person bygger, och bibehåller, goda relationer. Och du behöver förstås verkligen trivas med att möta människor! 

- Körkort B.

Vi erbjuder möjligheten att ansluta till ett medarbetarägt företag som är under tillväxt och på frammarsch. Just nu befinner vi oss i ett extra spännande skede, med tydlig målbild inför kommande åren. Med anledning av en kollegas föräldraledighet tilldelas du i höst egna kundansvar – men jobbar också förstås för att vinna ytterligare kunders förtroende.

Placeringsort Växjö – eller enligt överenskommelse i Kronoberg med omnejd. Vi har kontorsplats på Öster – med sjöutskikt! Men mycket av vår tid förlägger vi också ute på uppdrag. Anställning tills vidare, eventuellt med inledande provanställning. Tjänstgöringsgrad heltid, alternativt enligt ök. Individuell lön, fast lönesättning tillsammans med vinstdelningssystem. Vi har kollektivavtal.

Kontakt vid frågor: Björn Pettersson, 0470 – 781111 alt bjorn@humansolutions.se

Sista dag för ansökan 22 april 2023.Human Solutions koncept” Personalchef på burk” gör det möjligt för mindre och medelstora organisationer att ha en alldeles egen Personalchef. Det kan röra arbetsmiljöfrågor, personärenden, ledarstöd och så mycket mer. Kunduppdragen utförs mestadels på plats hos kundföretagen. Utöver dessa löpande uppdrag genomför vi utbildningsinsatser och rekryteringstjänster. Företaget drivs i kompanjonskap vilket ger oss fullt inflytande över verksamhetsinriktning och konceptutveckling. Vi är idag sju medarbetare och bolaget växer med bibehållen lönsamhet. Ta gärna del av mer info via www.humansolutions.se, och https://www.youtube.com/watch?v=jCXX-KgYRgo

Ansök nu

Transportledare i helt nya lokaler - WJ Logistik

Transportledare
Läs mer Apr 3
Nu har du möjlighet att ansluta till oss på WJ Logistik som under mars 2023 flyttar in i helt nya lokaler ute på Nylanda i Växjö. Vi ingår i den expansiva JSC-koncernen där flera bolag med olika inriktningar inom transport och logistik ingår. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och har ett nära samarbete med resterande bolag i koncernen.

Vi ser gärna att du som söker har jobbat i liknande tjänst tidigare, men öppnar även upp för dig som exempelvis jobbar som chaufför och känner dig redo för en ny utmaning.

Arbetsuppgifter
I rollen som Transportledare är du en sammanhållande länk mellan chauffören och kunden där du framför allt kommer ansvara för att:


• Ta emot inkommande ordrar och beställningar från kunder
• Leda och fördela transporterna
• Räkna på transporter
• leveransbevaka bilar och gods
• Transportadministration
• Transportbokning och uppföljning i iLog

Du kommer ingå i ett team med ytterligare en trafikledare, där även driftschefen stöttar upp i den dagliga driften vid behov.

Kvalifikationer
Vi kräver inga formella utbildningar. Däremot lägger vi stor vikt vid tidigare erfarenheter och kunskaper inom framför allt transportbranschen. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social och har en serviceinriktad personlighet. Du har en positiv inställning, är ödmjuk, flexibel och kan hantera ett högt tempo med bibehållen kvalitet. Du behöver även vara noggrann, lösningsorienterad och ansvarsfull för att passa in i denna roll.

Om WJ Logistik
WJ logistik har sedan 50-talet bedrivit linjetrafik i samarbete med Bilspedition och DB Schenker. Dagligen trafikeras Växjö-Borås och Växjö- Göteborg med cirka 5 ekipage i vardera riktningen. Lokal distribution sker från DB Schenkers terminal i Växjö på linjerna Braås, Norrhult/Klavreström och Åseda. Läs gärna mer om oss på www.wjlogistik.se

Om tjänsten
Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid, eventuellt med inledande provanställning. Schemaläggning är dagtid 4 dagar/veckan. Tillträde enligt överenskommelse med placeringsort Växjö.

Sista ansökningsdag är 12 april. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därav inte med din ansökan.  

 

Du ansöker enkelt genom att svara på några frågor. Det finns möjlighet att bifoga cv och personligt brev, men det är inget krav. I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions. Välkommen att ta kontakt vid eventuella frågor eller funderingar.

Ansök nu

Chaufför styckegodstrafik - WJ Logistik AB

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 23
Nu har du möjlighet att ansluta till oss på WJ Logistik som under Mars 2023 flyttar in i helt nya lokaler ute på Nylanda i Växjö. Vi ingår i den expansiva JSC-koncernen där flera bolag med olika inriktningar inom transport och logistik ingår. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och har ett nära samarbete med resterande bolag i koncernen.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därav inte med din ansökan.  

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med styckegodstrafik. Rollen innehåller mycket kundkontakt och du kommer ingå i ett team med fyra bilar som i huvudsak trafikerar Växjö, Göteborg och Borås. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar där du delvis ges möjlighet att planera dina egna dagar tillsammans med kollegorna.

Kvalifikationer
Krav


• CE-körkort och YKB.
• Truckkort
• Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande


• ADR
• Lokalkännedom i området kring Göteborg
• Tidigare yrkeserfarenhet av branschen

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, självgående och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du är en positiv och lösningsorienterad person.

Om WJ Logistik
WJ logistik har sedan 50-talet bedrivit linjetrafik i samarbete med Bilspedition och DB Schenker. Dagligen trafikeras Växjö-Borås och Växjö- Göteborg med cirka 5 ekipage i vardera riktningen. Lokal distribution sker från DB Schenkers terminal i Växjö på linjerna Braås, Norrhult/Klavreström och Åseda. Vi består i dagsläget av lite drygt 25 medarbetare. Välkommen att läsa mer om oss på www.wjlogistik.se

Om tjänsten
Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid, eventuellt med inledande provanställning. Du kommer utgå från Växjö och köra på ett rullande schema där du kliver på passet runt 17:00 på eftermiddagen och avslutar körningen dagen efter vid ca 18:00. Tjänsten innebär övernattning vid varje pass och ena veckan kommer du köra mån-tis och ons-tor. Andra veckan kommer du köra sön-mån, tis-ons och tor-fre.

Tillträde enligt överenskommelse med sista ansökningsdag 9 april. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därav inte med din ansökan!

 

Du ansöker enkelt genom att svara på några frågor. Det finns möjlighet att bifoga cv och personligt brev, men det är inget krav. I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions.

Välkommen att ta kontakt vid eventuella frågor eller funderingar.

Kontaktuppgifter:
Frågor om tjänsten:

Fredrik Johannisson

Driftschef

fredrik@wjlogistik.se

Telefonnummer: 010-219 55 31

 

Frågor om rekryteringsprocessen:

Samuel Gunnarsson

HR-resurs

samuel@humansolutions.se

Ansök nu

Transportledare i helt nya lokaler - WJ Logistik

Transportledare
Läs mer Mar 17
Nu har du möjlighet att ansluta till oss på WJ Logistik som under mars 2023 flyttar in i helt nya lokaler ute på Nylanda i Växjö. Vi ingår i den expansiva JSC-koncernen där flera bolag med olika inriktningar inom transport och logistik ingår. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och har ett nära samarbete med resterande bolag i koncernen.

Vi ser gärna att du som söker har jobbat i liknande tjänst tidigare, men öppnar även upp för dig som exempelvis jobbar som chaufför och känner dig redo för en ny utmaning.

Arbetsuppgifter
I rollen som Transportledare är du en sammanhållande länk mellan chauffören och kunden där du framför allt kommer ansvara för att:


• Ta emot inkommande ordrar och beställningar från kunder
• Leda och fördela transporterna
• Räkna på transporter
• leveransbevaka bilar och gods
• Transportadministration
• Transportbokning och uppföljning i iLog

Du kommer ingå i ett team med ytterligare en trafikledare, där även driftschefen stöttar upp i den dagliga driften vid behov.

Kvalifikationer
Vi kräver inga formella utbildningar. Däremot lägger vi stor vikt vid tidigare erfarenheter och kunskaper inom framför allt transportbranschen. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social och har en serviceinriktad personlighet. Du har en positiv inställning, är ödmjuk, flexibel och kan hantera ett högt tempo med bibehållen kvalitet. Du behöver även vara noggrann, lösningsorienterad och ansvarsfull för att passa in i denna roll.

Om WJ Logistik
WJ logistik har sedan 50-talet bedrivit linjetrafik i samarbete med Bilspedition och DB Schenker. Dagligen trafikeras Växjö-Borås och Växjö- Göteborg med cirka 5 ekipage i vardera riktningen. Lokal distribution sker från DB Schenkers terminal i Växjö på linjerna Braås, Norrhult/Klavreström och Åseda.

Om tjänsten
Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid, eventuellt med inledande provanställning. Schemaläggning är dagtid 4 dagar/veckan. Tillträde enligt överenskommelse med placeringsort Växjö.

Sista ansökningsdag är 2 april. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därav inte med din ansökan.  

 

Du ansöker enkelt genom att svara på några frågor. Det finns möjlighet att bifoga cv och personligt brev, men det är inget krav. I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions. Välkommen att ta kontakt vid eventuella frågor eller funderingar.

Ansök nu

Industrielektriker/-tekniker

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Feb 28
Lessebo Paper AB är ett av Sveriges äldsta Pappersbruk grundat 1693 och är en del av Svensk industrihistoria. Bruket tillverkar premiumpapper under kända varumärken som Kaskad, Colorit och Scandia 2000. Fabriken är belägen i de småländska skogarna med närhet till råvaror och energi som gör att vi kan producera ett av världens mest miljövänliga papper.

Just nu behöver vår el-grupp förstärkning! Är du driven, tycker om att lösa problem och har en vilja att lära och utvecklas? Välkommen att läsa vidare. Vi hoppas att du har samma goda inställning som vi: nära till skratt och med hög ambition kring service. Då kommer du att trivas hos oss! 

Vår el-grupp tillhandahåller vi intern service och underhåll till hela pappersbruket. Har du grundkunskap, och intresse, för att utvecklas inom elsidan? Ja, då kan vi erbjuda ett arbete med fokus på problemlösning och intern service. Du blir en del av ett team där ni tillsammans planerar insatserna: felsökning, reparation, underhåll och anpassning av maskiner och styrsystem. Ingen dag är den andra lik hos oss.

Jobbet är varierande och du kommer att få lära dig nya saker och dagligen stöta på nya utmaningar!

Har du ett genuint intresse av att vidareutveckla ditt kunnande inom el, installation och underhåll – ja, då tycker vi absolut du ska kontakta oss för fortsatt diskussion! Vi utbildar dig till stor del på plats, men ser att du som söker har grundläggande kunskaper inom elområdet , förvärvad antingen genom utbildning och/eller yrkesbakgrund. Du behöver inte ha arbetat inom tillverkande industri tidigare men det ses som meriterande, exempelvis ifall du ingått i ett reparations/-fastighetsteam. En annan tänkbar bakgrund är att du arbetat som kyltekniker eller motsvarande. Vidare ses erfarenheter inom energi och automation som meriterande. El behörighet krävs (BB 2).  Kunnande kring PnLC, pneumatik, mekanik och schemaläsning är en bonus. Att förstå och kunna kommunicera svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du en driven problemlösare men stor vilja att utveckla din egen förmåga. Du är en lagspelare med positiv inställning och trivs med att ta eget ansvar. 

Hos oss får du möjlighet att vara del av ett företag i modernisering. Vi är ett gediget, väletablerat företag i Småland med framåtanda. Vi erbjuder dig frihet under ansvar, variation och möjlighet att påverka och bli del av ett härligt team med god sammanhållning. 

Tjänsten är en tills vidare anställning, eventuellt med inledande provanställning. Placeringsort Lessebo. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande med sista ansökningsdag 24 mars 2023.


I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions.

Kontaktperson

Björn Pettersson

072-2158555

Jörgen Almén

Fabrikschef

jorgen.almen@lessebopaper.com

Lars Turunen

Facklig kontaktperson

070-7303567

lars.t.avd94@lessebopaper.com

Ansök nu

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Mar 15
Vill du vara med att som redovisningskonsult driva och utveckla företag till en ökad lönsamhet. Vi som jobbar på Ecovice gör det varje dag och det är magiskt roligt. Magin sitter i vår kunskap, en kunskap som ger våra kunder trygghet. Den sitter också i våra arbetssätt, digitala lösningar. Lösningar som ger våra kunder effektiva leveranser. Vi är stolta att säga att vi är utsedda till årets tillväxtbyrå 2022 i Kronoberg.

Som en del av oss på Ecovice erbjuds du som redovisningskonsult stort, eget kundansvar med möjlighet att växa inom ditt kompetensområde.

Välkommen att bli vår nya Redovisningskonsult!

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på Ecovice och för våra kunder som redovisningskonsult. Hos oss blir du en lagspelare i en byrå i tillväxt, en byrå som har stort förtroende från våra kunder.

Vi på Ecovice jobbar modernt med digitala arbetssätt som gör att dom ekonomiska processerna flyter på smidigt. Vi får tid till att vara en hjälpande hand i våra kunders verksamheter, vi jobbar med råd och stöd.

 OM JOBBET

Som redovisningskonsult får du fullt kundansvar, men så klart hjälps vi åt i det löpande arbetet. Det är en självklarhet för oss som tillväxtbolag eller bara som dom goa kollegor vi är. På vår arbetsplats ska vi nämligen trivas med vårt jobb och varandra. Vi är en schysst plats att jobba på, med bra förmåner, villkor och framtiden bär med sig möjligheter som får det att pirra i magen.  

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen har du en god ekonomisk förståelse och ett öga för noggrannhet och struktur. Vi söker redovisningskonsulter gärna med några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete. Allt ifrån löpande bokföring till bokslut, rapportering, upprättande av årsredovisningar, inkomstdeklarationer och hantering av moms- och skattefrågor. För rätt person, med driv och engagemang, finns hos flera riktigt spännande utvecklingsmöjligheter för dig att växa in i som vi gärna berättar mer om vid ett första möte.  Vi jobbar i flera bokföringsprogram bla. Fortnox och Visma vi ser gärna att du har erfarenhet i något av dessa system.

Du har i botten en ekonomexamen, YH-utbildning eller liknande erfarenhet inom redovisning. Vidare har du en hög systemförståelse och kunskaper i Excel i kombination med mycket goda digitala kunskaper.

SÖK DIREKT ELLER STÄLL EN FRÅGA

Visst låter det som ett toppenjobb! Vi ser fram emot din ansökan, men som senast kommer vi att ta emot ansökningar till 13: onde mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

I denna tillsättning samarbetar vi med Human Solutions

Ansök nu

Verkstadsansvarig

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Mar 1
Vill du jobba på en arbetsplats med ständig dynamik, välj då oss på Småland Airport. En flygplats, 1000 möjligheter.

Nu ger vi dig chansen att söka en spännande tjänst som Verkstadsansvarig på Växjö Småland Airport – en mindre flygplats med stor potential. För oss som ett team är det väldigt viktigt att vi alltid samarbetar, samverkar och hjälper varandra med våra uppgifter och tar ett gemensamt ansvar för att bidra till vår goda kollegiala stämning.

ARBETSUPPGIFTER

Som verkstadsansvarig på Växjö Småland Airport axlar du en väsentlig roll för att bedriva vår verksamhet med hög flexibel och frihet under ansvar. Det är ditt ansvar att se till att all utrustning på flygplatsen är i trafiksäkert skick, enligt gällande regelverk, samt att all utrustning och fordon håller bästa möjliga standard och genomgår de kontroller och besiktningar som krävs. Ditt jobb blir även att utföra reparationer och proaktivt underhåll, antingen självständigt eller genom samarbete med extern part.

Vi vill även att du aktivt engagerar dig i att


• Tillse att gällande miljökrav efterlevs
• Delta i förbättringsarbeten kopplat mot vår utrustning
• Vara delaktig i att ta fram ny utrustning

Inom flyget, och så även på Växjö Småland Airport, kommer du få möjlighet att arbeta med en mängd olika maskiner, tunga fordon och redskap. Allt ifrån nyaste tekniken på marknaden till äldre, gedigna maskiner som kräver kärlek och omtanke. På flygplatsen finns bland annat stora truckar, snöslungor, lastbilar och avancerade el-fordon.

Småland Airport är en mindre flygplats. Det innebär att dina arbetsuppgifter kommer sträcka sig högt, lågt och ställa krav på att du som person är prestigelös och uppskattar variationen i att ta dig an olika uppgifter, stort och smått.

VEM SÖKER VI

Vi ser att du som söker arbetat i verkstadsmiljö samt haft någon form av ansvarsposition och växer med det. Du behöver även ha arbetat med tunga maskiner och fordon. Exempelvis har du din bakgrund inom industri, svets, underhåll eller åkeribranschen. Rollen ställer dessutom krav på att du har en teknisk eller motsvarande verkstadsutbildning. Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, är ett krav. Så även att du innehar C-körkort.  

Som person har du stort tekniskt intresse och triggas lite extra av att tänka kreativt och se lösningar på problem. Du är en ansvarsfull, självgående och prestigelös person som ser positivt på att arbeta inom en organisation i förändring. Ett strukturerad arbetssätt och god administrativ förmåga är ett måste.

Vi på Småland Airport är stolta över att präglas av en kultur där ingen arbetsuppgift är för stor eller för liten. Vi är prestigelösa och genom att hjälpas åt skapar vi en god företagskultur och gemenskap, för alla. Som person behöver du dela vår inställning.

VAD ERBJUDER VI

Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Rekrytering sker löpande med sista ansökningsdag 19e mars. Arbetstid: dagtid. Innan anställning kommer du behöva genomgå en säkerhetsprövning. Lönesättning och ersättningar enligt Transportavtalet. Uppstart omgående eller enligt överenskommelse.

Om Småland Airport: Växjö-Kronobergs flygplats (VXO) är en internationell flygplats och ligger 5 km nordväst om staden Växjö, marknadsförs under namnet Växjö Småland Airport.

Region Kronoberg (55 %), Växjö kommun (42 %) och Alvesta kommun (3 %) äger flygplatsen gemensamt. Den drivs som ett kommunalt aktiebolag.

Ansök nu

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 20
Vill du vara med att som redovisningskonsult driva och utveckla företag till en ökad lönsamhet. Vi som jobbar på Ecovice gör det varje dag och det är magiskt roligt. Magin sitter i vår kunskap, en kunskap som ger våra kunder trygghet. Den sitter också i våra arbetssätt, digitala lösningar. Lösningar som ger våra kunder effektiva leveranser. Vi är stolta att säga att vi är utsedda till årets tillväxtbyrå 2022 i Kronoberg.

Som en del av oss på Ecovice erbjuds du som redovisningskonsult stort, eget kundansvar med möjlighet att växa inom ditt kompetensområde.

Välkommen att bli vår nya Redovisningskonsult!

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på Ecovice och för våra kunder som redovisningskonsult. Hos oss blir du en lagspelare i en byrå i tillväxt, en byrå som har stort förtroende från våra kunder.

Vi på Ecovice jobbar modernt med digitala arbetssätt som gör att dom ekonomiska processerna flyter på smidigt. Vi får tid till att vara en hjälpande hand i våra kunders verksamheter, vi jobbar med råd och stöd.

 OM JOBBET

Som redovisningskonsult får du fullt kundansvar, men så klart hjälps vi åt i det löpande arbetet. Det är en självklarhet för oss som tillväxtbolag eller bara som dom goa kollegor vi är. På vår arbetsplats ska vi nämligen trivas med vårt jobb och varandra. Vi är en schysst plats att jobba på, med bra förmåner, villkor och framtiden bär med sig möjligheter som får det att pirra i magen.  

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen har du en god ekonomisk förståelse och ett öga för noggrannhet och struktur. Vi söker redovisningskonsulter gärna med några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete. Allt ifrån löpande bokföring till bokslut, rapportering, upprättande av årsredovisningar, inkomstdeklarationer och hantering av moms- och skattefrågor. För rätt person, med driv och engagemang, finns hos flera riktigt spännande utvecklingsmöjligheter för dig att växa in i som vi gärna berättar mer om vid ett första möte.  Vi jobbar i flera bokföringsprogram bla. Fortnox och Visma vi ser gärna att du har erfarenhet i något av dessa system.

Du har i botten en ekonomexamen, YH-utbildning eller liknande erfarenhet inom redovisning. Vidare har du en hög systemförståelse och kunskaper i Excel i kombination med mycket goda digitala kunskaper.

SÖK DIREKT ELLER STÄLL EN FRÅGA

Visst låter det som ett toppenjobb! Vi ser fram emot din ansökan, men som senast kommer vi att ta emot ansökningar till 13: onde mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

I denna tillsättning samarbetar vi med Human Solutions

Ansök nu

Säljare - Kronfönster

Innesäljare
Läs mer Feb 10
T-fönster AB, som driver Kronfönster, erbjuder ett av Sveriges bredaste och mest kompletta utbud av fönster, fönsterdörrar samt vik- och skjutdörrar. Produkterna köps direkt från fabrik för att kunna erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser utan mellanhänder.

Vi har fönster i modern eller gammaldags stil i PVC, trä, trä/aluminium samt helaluminium. Vi kan även rekommendera samarbetspartners för montering av våra produkter. Våra lokaler finns på Sandvägen i Växjö där vi även har företagets showroom.

Läs gärna mer om vårt företag på www.kronfonster.se

 

Nu finns chansen till att ansluta till vårt starka lag som är fast beslutsamma att även fortsatt vinna mark på vår marknad. Grundförutsättningen ger alla möjligheter: Bra produkter och aktiv marknadsföring som skapar digital trafik och nyfikenhet. Vi är även stolta över att erbjuda personlig kundservice, i vårt showroom. Som säljare blir du kundens kontakt på hela resan, från första sonderande kontakt fram till att produkterna lämnat fabrik. Försäljning sker såväl mot privatpersoner som företagskunder. Utöver försäljning arbetar du administrativt, främst i offertskedet men också med övrig dokumentation kring varje affär. Vi är ett piggt företag där alla hjälps åt, därför kan rollbeskrivningen vissa stunder vara bred!

Hos oss ställs alltid motivation och personlighet framför formell erfarenhet. Något som också präglar vår kravprofil:Du behöver tidigare erfarenhet av arbete med försäljning och/eller kundrelationer.


• Tekniskt kunnande där du har intresse och fallenhet för att lära känna våra typer av produkter.
• Problemlösningsförmåga tillsammans med eget driv att känna totalansvar för att överträffa kundens förväntan.
• Goda datakunskaper samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Avser såväl svenska som engelska, 

Anställning sker tills vidare, med inledande provanställning. Tillträde senast april 2023. Heltidsarbete, vardagar och dagtid. Fast månadslön.

Välkommen med din ansökan omgående. Vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår HR-funktion från Human Solutions AB,

Björn Pettersson, 0470 - 787811

Ansök nu

Ekonom

Ekonomikontorist
Läs mer Feb 14
Är du ekonom och vill jobba i ett företag som är på tillväxtresa?
Vi kan lova dig mycket skratt, grymt trevliga arbetskamrater och att vi kommer ha fantastiskt roligt på jobbet. Vi bygger ett företag och en kultur där vi hjälps åt med det som behövs. Så även om du i grunden är ekonom förväntas du hjälpa till med andra saker när det behövs, vi vinner och förlorar tillsammans!

 

Vi söker en ekonom som är på hugget!
Hos oss kommer du att arbeta självständigt och med eget ansvar med det mesta inom ekonomi. Du kommer att vara navet i vår verksamhet som har högt tempo. Snacka om roligt jobb!

Arbetet innebär ett helhetsansvar för vår ekonomi- och lönehantering. Arbetsuppgifter som ingår är bland annat att sköta kund- och leverantörsreskontror, den löpande bokföringen och att göra kontoavstämningar. Men även saker som kvartalsbokslut, årsbokslut och olika deklarationer, att sammanställa budget och utfall mot den satta budgeten. Det finns också behov av likviditetsplanering och att följa verksamheten med KPI:er. Det innebär att du behöver ha en yrkesmässig förmåga att ha en god ekonomisk förståelse och ett sinne för noggrannhet och struktur.

Inom ditt ansvarområde, ekonomi och löner, har du helhetsansvar och vet att jobbet innebär givna regler och tidsramar som ska hållas. Du förväntas också att du tar i där det behövs för att hjälpa andra inom deras ansvarsområden. Som stöd i ditt arbete har du kollegor, bra teknik och genuin gemenskap, en gemenskap som präglas av att vi hjälper varandra.

Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du arbetar obehindrat med olika IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med Fortnox.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi och löner. Att du har en nyfikenhet och är stark i att lära dig nya saker.

Som person är du noggrann, ambitiös och serviceinriktad. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp. Du har samarbetsförmåga, är hjälpsam, tar ansvar och engagerar dig i det du gör. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift. Tjänsten är på heltid och vi tror att den tjänstgöringsgraden initialt ger utrymme till att hugga tag i andra projekt.

Allt för vårt gemensamma syfte, tillväxtresan hos ITK Envifront! Vårt fokus är att tillsammans med våra kunder lösa arbetsmiljö- och miljöproblem, och att bidra till att vår värld blir en bättre och grönare plats att leva på. Läs mer om oss på .

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan, den vill vi ha som senast 2023-03-06. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.


I denna tillsättning samarbetar vi med Human Solutions. Om du har frågor om tjänsten, kan du kontakta Annika Ekdahl på Human Solutions.

Du når Annika på annika@humansolutions.se eller på 070-839 69 40.

Ansök nu

Säljare till Micki Leksaker AB

Account manager
Läs mer Jan 25
På Micki Leksaker jobbar vi stenhårt utifrån visionen Glada, lekfulla barn i en trygg värld. Är det en vision som tilltalar även dig? Och söker du ett säljjobb där lösningsfokus och lagspel står i fokus? Trivs du dessutom i kundmöten, och då både på fältet, via telefon och via digitala kanaler? Ja, då har vi kanske rätt utmaning för dig.

Vi på Micki Leksaker tror starkt på våra olika varumärken och alla våra produkter. När vi nu utökar vårt säljteam så är det utifrån övertygelsen att rätt person har alla möjligheter att både trivas och lyckas hos oss. Ditt fokus blir att via fysiska kundmöten, telefon, mail och i digitala möten arbeta med försäljning, merförsäljning, kundservice och orderläggning. Du har kontakt med såväl butiksledet som dina erfarna kollegor inom säljavdelningen. Du arbetar mot hela vår marknad och med extra fokus på ett utsett distrikt. Tjänsten innebär en del resor och övernattningar. Hela vårt team finns i Gemla och alla förväntas bidra i att ständigt ta nya steg. Exempelvis kring säljfrämjande aktiviteter för att finna nya potentiella kunder och samarbetspartners. Du arbetar närmast två kollegor med motsvarande roll men också i tät dialog med Försäljningschef, KAM med flera.

Vi söker dig med:
- Dokumenterad yrkesvana inom försäljning, och då med god erfarenhet av kundmöte såväl digitalt som fysiskt, ute på fältet.

- Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och även engelska.

- Goda datakunskaper. Du behöver vara van och bekväm med en arbetsvardag med exempelvis IT-baserade säljstödssystem. Digitala säljmöten är inte heller något nytt för dig.

- En påtaglig serviceanda med förmåga att sätta kunden i fokus.

Vi tror dessutom att du är lyhörd, nyfiken och självständig. Vi erbjuder anställning tills vidare och heltid, eventuellt med inledande provanställning.

Vi erbjuder
Fast månadslön (individuell lönesättning). Placering sker i Gemla. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lillan Åhs, Försäljningschef, lillan@micki.se alternativt Björn Pettersson, HR-stöd, bjorn.pettersson@micki.se alternativt 0470-78 78 11. Sök tjänsten snarast, dock senast 13 feb 2023.

 

Vår vision är: Glada, lekfulla barn i en trygg värld. Vi förstår barnets behov av fantasifull lek och därför sätter vi alltid leken i centrum. Vi studerar hela tiden ny teknik, forskning och trender för att hålla våra produkter pedagogiska, moderna och (viktigast av allt) roliga! Förutom leken, är säkerhet och hållbarhet viktigt för oss. Vårt långtgående sociala engagemang är ett tydligt exempel på detta, där vi genom de leksaker vi säljer har möjlighet att ge en tryggare och mer lekfull barndom även för de barn som lever under svåra förhållanden. Hos oss blir du en del av ett familjeföretag som funnits sen 1944. Vi är idag cirka 50 anställda och vårt huvudkontor finns i Gemla, knappt 1,5 mil utanför Växjö. Här finns vårt huvudkontor, produktutveckling, lager och viss produktion. Försäljningen i Norden är vår bas och nu ökar våra satsningar inom export, e-handel och utvecklingsprojekt ytterligare.

Ansök nu

Innesäljare - Designlight

Innesäljare
Läs mer Jan 27
Vi brinner för hög kvalitet och att arbeta med smarta tillika optimerade lösningar. Vi är dessutom stolta över vår marknadsledande position och vår omtalade entreprenörsanda. Vår organisation spänner över hela Sverige och med basen på huvudkontoret i Moheda. Och hit behövs nu förstärkning. Är du rätt person att ta plats i ett vinnande team med oss? Läs då vidare här nedanför!

Vi är idag marknadsledande med god lönsamhet och även låga reklamationssiffror. 

Vi söker dig som tar ansvar för innesälj vilket innebär offertuppföljning, teknisk support, söka upp och sälja mer både nya och befintliga kunder  mm. Svara på mail, telefon, kundkontakter, ordermottagning mm

Du jobbar för en hög kundnöjdhet, och samtidigt bidra till affärsmässighet och effektiva arbetsprocesser. Arbetet har även tekniska inslag som förutsätter din nyfikenhet och ditt intresse.  

Du ingår i ett sammansvetsat team och tillsammans är vi viktiga ambassadör för såväl produkter som serviceanda. Utöver dina huvudsakliga ansvarsområden kan annat administrativt arbete förekomma, exempelvis rörande reklamationer och kreditbedömningar.

Din profil

• Du är vitsordat duktig på kundservice. Arbetslivserfarenhet inom belysningsområdet och/eller i säljroll ses som meriterande.
• Du har en avslutad gymnasieutbildning och även goda datakunskaper med systemvana. Vi arbetar i Visma och CRM Lime.
• Du är noggrann, samarbetsvillig och god förmåga att hantera stress.


Hos oss på Designlight Scandinavian får du chansen att jobba tillsammans med ett ödmjukt, positivt och glatt team. Vi strävar alltid efter att vara öppna, ärliga och att ha roligt på jobbet. Då vi dessutom är på ständig frammarsch finns goda möjligheter för dig att utvecklas.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande karriärresa i ett spännande bolag med starkt varumärke. Anställning sker tills vidare, eventuellt med inledande Provanställning. Individuell lönesättning. Tjänstgöringsgrad heltid, vardagar. Placeringsort Moheda.

Sista ansökningsdatum är den 19 feb, men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Vi samarbetar med Human Solutions AB och kontakta gärna vår HR-resurs vid frågor: Björn Pettersson, tfn 0470-78 78 11.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Designlight Scandinavian AB är ett framgångsrikt grossist- och tillverkningsföretag som har utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning. Genom egen produktutveckling i nära samarbete med elektriker och tillverkare har vi full kontroll på hela tillverkningsprocessen. Kvalitet och smarta lösningar för installatörer och användare är en framgångsfaktor som har fått stor uppmärksamhet i branschen. Läs gärna mer om oss på www.designlight.nu.

Ansök nu

Inköpsassistent med miljöfokus - Designlight

Inköpsassistent
Läs mer Jan 27
Vi brinner för hög kvalitet och att arbeta med smarta tillika optimerade lösningar. Vi är dessutom stolta över vår marknadsledande position och vår omtalade entreprenörsanda. Vår organisation spänner över hela Sverige och med basen på huvudkontoret i Moheda. Och hit behövs nu förstärkning. Är du rätt person att ta plats i ett vinnande team med oss? Läs då vidare här nedanför!

 

Vi är idag marknadsledande med god lönsamhet och även låga reklamationssiffror. Framgångsfaktorerna är flera och inköpsprocessen är förstås en betydande faktor. I denna roll avlastar du vår inköpare. Därtill stärker du oss även i miljö- och hållbarhetsfrågor. Bland ansvarsområdena märks:


• Leveransbevakning/-frågor med administration, t ex tull- och fraktfakturor.
• Reklamationshantering, avvikelserapporter.
• Prisuppdateringar/registervård.
• Omvärldsbevakning
• Arbete med miljö och hållbarhetsaspekter, lagkrav o.dyl.

Du utgår i allra högsta grad ifrån att vara en värdefull tillgång där du arbetar med brett ansvarsområde och med stor prestigelöshet. Du ingår i vårt lag på huvudkontoret och då omgiven av ett erfaret och passionerat team. Vi ser gärna att du är noggrann med god förmåga att arbeta självständigt.


Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du:


• Avslutad gymnasieutbildning
• Erfarenhet av administrativt ansvar och då med avseende på inköpsarbete.
• Förkunskaper inom miljö- och hållbarhetsområdet, gärna utifrån tidigare yrkesroll. Alternativt förvärvat via relevant utbildning.
• Mycket god datavana med fallenhet för att sätta sig in i olika former av stödsystem, exempelvis Visma och Excel.
• Mycket goda språkkunskaper, svenska och engelska såväl i tal som skrift.

 

Hos oss på Designlight Scandinavian får du chansen att jobba tillsammans med ett ödmjukt, positivt och glatt team. Vi strävar alltid efter att vara öppna, ärliga och att ha roligt på jobbet. Då vi dessutom är på ständig frammarsch finns goda möjligheter för dig att utvecklas.

 

Vi erbjuder en utvecklande karriärresa i ett spännande bolag med starkt varumärke. Anställning sker tillsvidare, eventuellt med inledande Provanställning. Individuell lönesättning. Tjänstgöringsgrad heltid alternativt deltid 75%, vardagar. Placeringsort Moheda.

Sista ansökningsdatum är den 19 feb, men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Vi samarbetar med Human Solutions AB och kontakta gärna vår HR-resurs vid frågor: Björn Pettersson, tfn 0470-78 78 11.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Designlight Scandinavian AB är ett framgångsrikt grossist- och tillverkningsföretag som har utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning. Genom egen produktutveckling i nära samarbete med elektriker och tillverkare har vi full kontroll på hela tillverkningsprocessen. Kvalitet och smarta lösningar för installatörer och användare är en framgångsfaktor som har fått stor uppmärksamhet i branschen. Läs gärna mer om oss på www.designlight.nu.

Ansök nu

Ekonomichef - Växjö Småland Airport

Ekonomichef
Läs mer Dec 22
Vill du jobba på en arbetsplats med ständig dynamik? Välj då oss på Växjö Småland Airport. En flygplats, 1000 möjligheter.
 
Nu ger vi dig chansen att söka en spännande tjänst. Den ingår i ledningsgruppen och du kommer att ha VD Ulf Axelsson som din närmaste chef. För oss som ett team är det väldigt viktigt att vi alltid samarbetar, samverkar och hjälper varandra med våra uppgifter och tar ett gemensamt ansvar för att bidra till vår goda kollegiala stämning. ARBETSUPPGIFTER

Ekonomichef hos Växjö Småland Airport är en omväxlande roll där du får möjlighet att utvecklas inom en spännande bransch. I dina ansvarsområden återfinns bland annat löpande redovisning för bolaget och dess dotterbolag samt månads, delårs- och årsbokslut. Årsredovisning, månadsrapportering och budgetarbete ingår även i dina arbetsuppgifter, samt rapportering av punktskatter, skatter och avgifter till myndigheter. 

I rollen ansvarar du även för ekonomiska rutiner och uppföljning, exempelvis skriva och uppdatera attesträtter. Du kommer även upprätta statistik och prognoser samt rapportera in skatter och avgifter. Mot banker och revisorer är du förste kontaktperson. Du har personalansvar över vår ekonomiassistent, ingår i bolagets ledningsgrupp och medverkar vid styrelsemöten.

Växjö Småland Airport präglas av en kultur där ingen arbetsuppgift är för stor eller för liten. Vi är prestigelösa och genom att hjälpas skapar vi en god företagskultur och gemenskap, för alla.VEM SÖKER VI

Vi söker dig som genom högskola eller annat lärosäte införskaffat dig en ekonomexamen eller motsvarande. Du behöver även ha jobbat något år inom ekonomi och redovisning, så du självständigt kan utföra bokslut. Vi ser även att du varit ansvarig för årsredovisning och årsbokslut.  

För rollen är det viktigt att ha viljan och drivkraften att utvecklas och lära. Som person bör du vara ödmjuk, hjälpsam och ha en stark serviceanda. Du bör även inneha god struktur och förmåga att ha flera bollar i luften.

Vi arbetar i Hogia och Visma anläggningsregister och bokslutsprogram, vilket vi ser som en merit om du har erfarenhet av, men det är inte ett krav för tjänsten. Du är flytande i svenska språket och har goda kunskaper i engelska.VAD ERBJUDER VI

Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Innan anställning kommer du behöva genomgå en säkerhetsprövning. Individuell lönesättning.OM VÄXJÖ SMÅLAND AIRPORT

Växjö-Kronobergs flygplats (VXO) är en internationell flygplats och ligger 5 km nordväst om staden Växjö, marknadsförs under namnet Växjö Småland Airport. Region Kronoberg (55 %), Växjö kommun (42 %) och Alvesta kommun (3 %) äger flygplatsen gemensamt. Den drivs som ett kommunalt aktiebolag.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions.

Ansök nu

Markarbetare till växande bolag

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 10
Markarbetare– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!


ARBETSUPPGIFTER

KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egen markpersonal. Tillsammans med dina kollegor inom bolaget kommer du utvecklas och lära dig mer inom markanläggning. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som markarbetare kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete. Det kan exempelvis innebära

- Plattläggning
- Tillbyggnadsgrunder
- Kabelgrävning
- Husgrunder
- Trädgårdsanläggning

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med något års erfarenhet inom markarbete. Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig!
OM OSSKronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se
 
VI ERBJUDER

Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Hantverkare till växande bolag

Träarbetare/Snickare
Läs mer Dec 10
Snickare, elektriker, VVS-montörer, plattsättare och markarbetare– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig. Välkommen att läsa mer!

OM TJÄNSTEN
KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och söker ett flertal medarbetare att förstärka vårt team med. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att vara del av projekt från start till mål. Vårt kompetenta team av VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder.

Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Du utgår från din bostad och delar bil tillsammans med ytterligare en kollega. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!

OM DIG
Just nu har vi lediga positioner hos oss som:

- Snickare
- Elektriker
- VVS-montörer
- Plattsättare
- Mark- och anläggningsarbetare

Vi söker dig som är van hantverksarbetare och har minst ett par års erfarenhet av yrket samt goda kunskaper i svenska och B-körkort.

Som person behöver du ha en god samarbetsförmåga samt utpräglad serviceanda då du kommer ha daglig kontakt med såväl kunder som kollegor. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig.

OM OSS
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se

VI ERBJUDER
Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Vi har kollektivavtal. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu