Vägsjö trafikskola AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Vägsjö trafikskola AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Trafiklärare

Trafiklärare
Läs mer Sep 22
Vi söker nu en trafiklärare för bil till vårt härliga team! Krav är att du är färdigutbildad trafiklärare. Du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet av yrket. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats där du har möjlighet att välja arbetstid som passar dig. Meriterande är att du vill hålla i kurser men inget krav.
Vi söker dig som är driven, social samt klarar av att jobba självständigt och som tar ansvar för ditt yrke. Du är en person som ser möjligheter. Du inser vikten av ett positivt bemötande, att kunna möta och följa den enskilda eleven utifrån hans/hennes förutsättningar och att vara tålmodig. Du ser till att eleven känner sig trygg i sin utbildning. Vi utbildar både till manuell och automatkörkort.


Hur länge du har utbildat är oväsentligt så länge du passar in i vårt team. Kanske är du nyexaminerat eller håller på att utbilda dig, alla ansökningar är välkomna!
Vi är medlemmar i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och arbetar digitalt med aSTRa WEB.
Vi har kollektivavtal!
Vi kan erbjuda tjänst för både heltid eller deltid enligt era önskemål.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trafiklärare

Trafiklärare
Läs mer Sep 16
Vi söker nu två trafiklärare för bil till vårt team! Krav är att du är färdigutbildad men du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet av yrket. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats där du har möjlighet att välja arbetstid som passar dig. Meritande om du är bekväm med att hålla kurser men inget krav.
Hur länge du har utbildat är oväsentligt så länge du passar in i vårt team. Kanske är du nyexaminerat eller håller på att utbilda dig, alla ansökningar är välkomna! Vi har kollektivavtal!


Vi kan erbjuda tjänst för både heltid eller deltid enligt era önskemål. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trafiklärare sökes

Trafiklärare
Läs mer Okt 20
Vi söker trafiklärare för hel/deltid på behörighet B.


Möjlighet till indivuduellt anpassat arbetsschema.
Tillfälligt boende kan ordnas.
Du är utbildad och av Transportstyrelsen godkänd trafiklärare eller har påbörjat din trafiklärarutbildning.


Vi söker dig som är glad och trevlig och har


- Ett stort intresse för att utbilda.


- Lätt för att arbeta med olika typer av människor


Har Du dessutom utbildning/erfarenhet av att lära ut till elever med t ex ADHD/ADD, dyslexi eller andra inlärningssvårigheter, så är det meriterande.
Ansökan skickas till info@vagsjotrafikskola.se

Ansök nu