Älmby Entreprenad AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Älmby Entreprenad AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

KMA-samordnare till Älmby Entreprenad AB

Kvalitetssamordnare/Kvalitetskoordinator
Läs mer Jul 8
Har du erfarenhet av att driva ett systematiskt arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, samt är skicklig på att stödja chefer och medarbetare i KMA-frågor? Vill du dessutom vara en del av ett engagerat företag och bli en nyckelperson i vår utvecklingsresa? Då ser vi mycket fram emot din ansökan!
Vi söker en samarbetsvillig och strukturerad person, som i nära samarbete med vår KMA-chef, samordnar utvecklingen av ledningssystemet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt stödjer organisationen i projektrelaterade KMA-frågor.
Om tjänsten
Som KMA-samordnare kommer du att spela en central roll i att säkerställa att Älmbys vision, hållbarhetsmål och värdegrund efterlevs. Tillsammans med KMA-chefen kommer du att arbeta för att utveckla och förbättra vårt ledningssystem för KMA.
Du kommer dessutom att arbeta nära våra platschefer för att planera och hantera projektets aktiviteter gällande KMA samt säkerställa att interna och externa krav efterföljs. Du kommer också att sammanställa och hjälpa till med utredningar av inrapporterade avvikelser och olyckor inom KMA. Interna revisioner ingår i dina uppgifter, och dessa genomför du enligt plan eller vid behov. Du rapporterar regelbundet till KMA-chefen om status och funktion på KMA-ledningssystemet samt ger förslag på förbättringar. Tillsammans med KMA-chefen kommer du att delta aktivt i koncernens övergripande KMA-arbete.
Placering i Växjö/Älmhult, men arbete från andra platser kan förekomma då besök på olika projekt ingår i tjänsten.
Din profil
Vi söker dig som har:
Erfarenhet inom kvalitet, miljö eller arbetsmiljö.
Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Ett strukturerat arbetssätt, förmåga att driva flera frågor parallellt och bidra till ett gott samarbetsklimat.
B-körkort

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av arbete inom anläggning-/rivning-/byggprojekt.Om Älmby Entreprenad
Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål.
Älmbys ledningssystem är idag inte certifierat enligt någon standard men målet är att kontinuerligt utveckla systemet för att ständigt förbättra företagets systematiska arbetssätt. I takt med att kraven ökar från både ägare och kunder, ökar även behovet av internt stöd inom frågorna.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2024-08-18
Varmt välkommen med din ansökan genom att mejla ditt CV till oss. Har du frågor, hör av dig till Tina Sixtensson, KMA-chef, på mejladressen tina.sixtensson@almby.se eller på telefonnummer 070 – 395 11 60.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Maskinist- och anläggningsarbetare till Älmby Entreprenad!

Väg- och anläggningsarbetare, utan yrkesbevis
Läs mer Apr 4
Till Älmbys byggavdelning söker vi nu en maskinist- och anläggningsarbetare. Här blir du en del i ett engagerat och erfaret gäng!
Arbetsuppgifter
Som maskinist- och anläggningsarbetare på Älmbys byggsida kommer du arbeta i en varierad tjänst som där du kommer arbeta som grävmaskinist och anläggning/byggarbete. Arbetsuppgifter kommer vara allt från grundarbete, enklare rör/VA arbeten, byggarbete, måla och även kör grävmaskin.
Profil
Vi söker dig som är intresserad av en delad tjänst som både maskinförare och anläggning/byggarbetare.
Vi ser att du är praktiskt lagd och har ett intresse och goda kunskaper inom byggbranschen. Du ska vara prestigelös och inte ha några problem att hjälpa till där det behövs.
Du ska inte ha några problem att ligga ute i veckorna då ditt arbetsområde är södra Sverige. Vi erbjuder dig en företagsbil och vi har möjlighet att tillhandahålla husvagn vid behov. Krav är B-körkort samt förarbevis för grävmaskin.
Våra projekt på byggsidan kräver rent belastningsregister.

Ansök nu

Kalkylator till Älmby Entreprenad!

Entreprenadingenjör
Läs mer Apr 14
Kalkylator till Älmby Entreprenad!
Älmby Entreprenad AB är en pålitlig samarbetspartner som erbjuder lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen.
Som anställd hos oss får du ett spännande jobb i ett expansivt företag. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du som medarbetare ska ha bra förutsättningar för att göra ett bra jobb, trivas och må bra!
Arbetsuppgifter
Som kalkylator på Älmby kommer du att räkna på inkommande jobb. Du kommer driva anbudsprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag.
Du ansvarar för att ta fram ekonomiska förutsättningar till projektets genomförande. Du kommer att beräkna material- och arbetskostnader som ingår i ett anbud. Vid behov kan du även vara behjälpligt med att beräkna kostnader vid ÄTA- arbeten.
Profil
Vi söker dig med erfarenhet inom anläggningsbranschen. Vi ser att du har arbetat som kalkylator tidigare, alternativt haft en roll inom mark och anläggning där kalkylering ingått. Viktigt med erfarenhet från entreprenadbranschen för att du ska ha en helhetsförståelse för projekten och snabbt komma in i arbetet på Älmby.
Du har god kunskap i entreprenadjuridik, AMA och MER-anläggning samt tolka och analysera förfrågningsunderlag.
För att trivas i rollen som kalkylator på Älmby är du en noggrann, administrativ och kan planera och slutföra arbete enligt tidsplan.
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan direkt.

Ansök nu

Mättekniker till Älmby Entreprenad i Växjö!

Mättekniker, geologi
Läs mer Mar 26
Söker du ett nytt utmanande arbete? Vi söker nu en duktig mättekniker till vår verksamhet i Småland! Hos oss blir du en del av ett drivet och engagerat gäng!
Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder unika lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål.
En stor satsning som Älmby har gjort för att vidareutveckla dig som anställd är att starta upp Älmby-skolan. Där får du som anställd möjligheten att utöka din kompetens genom interna vidareutbildningar.
Arbetsuppgifter
Som mättekniker hos Älmby ingår du i drivet gäng där du i första hand kommer arbeta med inmätning och utsättning. Du kommer även att hantera mängdreglering, underlag till relationshandlingar och maskinstyrning.
Profil
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har arbetat minst två år som mättekniker. Du har med fördel erfarenhet att jobba med Auto-CAD och/eller GEO.
För att trivas i rollen som mättekniker hos oss har du ett trevligt bemötande mot andra, du är noggrann, villig att lära dig. För dig är lagarbetet lika viktigt som förmågan att arbeta självständigt.
Körkort B är ett krav.
Ansökan
Löpande urval tillämpas under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu