The We Select Company AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos The We Select Company AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Farmaceut till DOZ Apotek i Växjö!

Apotekare
Läs mer Apr 9
DOZ Apotek i Växjö söker en serviceinriktad farmaceut som brinner för rådgivning och att bidra till människors hälsa. Trivs du i en roll där du möter mycket kunder? Sök då jobbet som farmaceut hos oss redan idag!
Arbetsuppgifter
I rollen som farmaceut arbetar du omväxlande med recepthantering, kvalificerad rådgivning av läkemedel och i egenvården, försäljning samt kvalitetsarbete. Du har en viktig roll i apoteket då du genom din kompetens bidrar med att ge bästa råd till våra kunder. En stor del av arbetet handlar om att skapa goda kundrelationer, ge service och arbeta med försäljning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Apotekets öppettider:
Måndag - Fredag 09:00 - 19:00
Lördagar 10:00 - 16:00
Söndagar stängt
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och som gärna vill skapa goda relationer både till kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av arbete som farmaceut i apotek är det meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper
Som person trivs du med rådgivning både vid recepthantering och i egenvården och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är noggrann, ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt drivs av att göra skillnad. Du har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kunder och kollegor och trivs med att arbeta i team.
Vi erbjuder
Hos oss på DOZ Apotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa där vi tillsammans hjälps åt att nå högre höjder, dagligen. DOZ Apotek är Sveriges nyaste apotek och vi har en vision om att alla ska få råd till en bättre hälsa och hos oss vill vi sänka trösklen till att må bra. DOZ Apotek - Råd med mera!
Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.
Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.
För frågor om tjänsten, kontakta Apotekschef Emma Lundgren, 0722-065153 .
Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!
DOZ Apotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. DOZ Apotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris, under åren 2013 – 2022 gick vi även under namnet LloydsApotek. Idag driver företaget ett 70-tal fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. DOZ Apotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos DOZ Apotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.
DOZ Apotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad, med huvudkontor i Amsterdam. CEPD grundades 2008 och förvaltar den tredje största apotekskedjan i Europa med över 1500 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Ansök nu

Däckmontörer till säsong Vianor

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 28
Är du uthållig och samtidigt gillar att jobba i ett sammansvetsat team? Gillar du ordning och reda och lite tempo? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu däckmontörer till kommande vårsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Under säsongen kommer att du att ge däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar montering, skifte, balansering och tvätt av däck. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Din profil
Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när och där det behövs
Du är noggrann och tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har gärna tidigare erfarenhet av däckservice men det är inget krav
Du har B-körkort



Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt



Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Vi ser gärna fler kvinnor på våra verkstäder, men självklart, är du kille är du lika välkommen att söka. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!


Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.

Ansök nu

Däckmontör och bilmekaniker med ansvar som försteman

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Dec 7
Vianor söker en däckmontör/bilmekaniker med förstemansansvar till vår verkstad i Växjö
Är du en skicklig däckmontör och bilmekaniker? Brinner du för reparation och kundservice? Har du erfarenhet av kundmottagning och administration? Vill du bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu en däckmontör och bilmeakniker till vår verkstad i Växjö. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Du kommer att arbeta på vår fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personbilar och lätta lastbilar samt däckservice till alla typer av fordon och maskiner. Som ansvarig förstaman har du ytterligare ansvar vad gäller kundmottagning, vissa administrativa arbetsuppgifter samt andra uppgifter delegerat från verksamhetschef.
Vilka är vi?
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.
Vem är du?
Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när och där det behövs
Du är flexibel, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare arbetat med liknande uppgifter och har även gärna försäljningserfarenhet
Meriterande med C-körkort och erfarenhet av bilservice
B-körkort är ett krav

Vad kommer du att få göra?
Däckservice till alla typer av fordon; personbil, SUV, lätt lastbil, lastbil samt tunga fordon, så som jord- & skogsbruk och entreprenad.
Reparation, montering, skifte och balansering av sommar/vinterhjul
Bilservice, utföra enklare servicereparationer och ha kunskap om bildelar
Servicearbete på väg samt ute på fält kan förekomma

Som försteman kommer du att vara ett stöd till Verksamhetschef, några arbetsuppgifter som förekommer är:
Kundmottagning
Administrativa arbetsuppgifter såsom inventering, attestering av fakturor och leveranser m.m
Ersätta Verksamhetschef vid frånvaro
Andra delegerade arbetsuppgifter

Vad är det bästa med att jobba på Vianor i Växjö?
Ett spännande och utmanande jobb där maximal kundservice går före allt annat
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper, samtidigt som vi hjälps åt och är varandras bollplank.
En del av vårt team som idag består av totalt 5 medarbetare. Hos oss råder god stämning och laganda!
Vi erbjuder dessutom ett antal internutbildningar och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt. Vianor vill spegla mångfalden i samhället så alla ansökningar är välkomna.
Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till oss.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Distriktschef på Carglass®

Distriktschef, bilprovning
Läs mer Nov 28
Är du driven, engagerad och har tidigare erfarenhet från ledarskap, kanske inom bilbranschen?
Då har du kommit helt rätt! Vi på Carglass® söker nu en Distriktschef till sydöstra delarna av Sverige. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsplats:
Vi söker en engagerad och resultatorienterad person för rollen som Distriktschef på Carglass® till distrikt Sydost. Som Distriktschef kommer du att spela en nyckelroll i att leda och utveckla våra tekniker och verkstäder inom ditt ansvarsområde. Du rapporterar till regionchef, och ingår i ett team av distriktschefer. Du arbetar på distans från huvudkontoret, och utgår från närmaste verkstad i distriktet, vilket har en radie om ca 2h från Växjö. Resor och övernattningar i tjänsten förekommer.
Arbetsuppgifter:
Ledarskap och personalutveckling: Ansvar för att leda och inspirera ditt team av tekniker och personal på verkstäderna. Genom regelbundna möten och individuell uppföljning ska du säkerställa att varje medarbetare når sin fulla potential.
Operationell effektivitet: Övervaka och optimera verkstädernas dagliga drift för att säkerställa effektiva arbetsflöden enligt företagets struktur, och högkvalitativa tjänster till våra kunder. Bidra operativt och praktiskt på verkstadsnivå vid behov, och utefter säsong.
Resultatansvar: Uppnå och överträffa försäljnings- och resultatmål inom ditt distrikt. Du förväntas analysera och rapportera resultat, samt implementera åtgärder för att förbättra prestationen.
Kundrelationer: Bygga och upprätthålla starka relationer med kunder och samarbetspartners. Du är ansiktet utåt för Carglass® inom ditt distrikt och ansvarig för att säkerställa en överlägsen kundupplevelse.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av ledarskap inom serviceindustrin, företrädesvis inom fordonsreparation eller relaterade områden. Meriterande med branscherfarenhet.
Tidigare ledarskap på distans är önskvärt.
Kunskap inom bilglas är meriterande men inget krav.
Stark förmåga att driva försäljning och överträffa uppsatta mål.
Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.
Analytisk och förmåga att fatta strategiska beslut för att förbättra prestationen.
Höga krav på kundservice och kvalitetsstandarder.

Vi erbjuder:
En utmanande och dynamisk arbetsmiljö.
Flexibel arbetstid
Möjlighet att påverka och bidra till Carglass® framgång.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en framgångsrik Distriktschef på Carglass, ser vi fram emot din ansökan.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev senast den 24e december. Märk din ansökan med "Distriktschef – Carglass®". Intervjuer kommer att genomföras löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och driven individ till vårt team!
Vid frågor kring tjänsten, kontakta jobb@carglass.se

Ansök nu

Däckmontörer till säsong

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 4
Däckmontörer till säsong
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Vilka är vi?
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.
Vad kommer du att få göra?
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara att ge däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar tvätt av däck, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Vem är du?
Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Vianor vill spegla mångfalden i samhället så alla ansökningar är välkomna.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!

Ansök nu

Farmaceut till DOZ Apotek i Växjö

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Mar 31
DOZ Apotek i Växjö söker en serviceinriktad och flexibel farmaceut som brinner för rådgivning och att bidra till människors hälsa. Trivs du i en roll där du möter mycket kunder? Sök då jobbet som farmaceut hos oss redan idag!
Arbetsuppgifter
I rollen som farmaceut arbetar du omväxlande med recepthantering, kvalificerad rådgivning av läkemedel och i egenvården, försäljning samt kvalitetsarbete. Du har en viktig roll i apoteket då du genom din kompetens bidrar med att ge bästa råd till våra kunder. En stor del av arbetet handlar om att skapa goda kundrelationer, ge service och arbeta med försäljning.
Apoteket ligger bredvid nyöppnade Trädgårdslandet och öppettiderna är: vardagar kl. 09:00-19:00, lördagar kl. 10:00-16:00, söndagar stängt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Start så fort som möjligt och anställningsgrad kan diskuteras.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och som gärna vill skapa goda relationer både till kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av arbete som farmaceut i apotek är det meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper
Som person trivs du med rådgivning både vid recepthantering och i egenvården och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är noggrann, ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt drivs av att göra skillnad. Du har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kunder och kollegor och trivs med att arbeta i team.
Vi erbjuder
Hos oss på DOZ Apotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa där vi tillsammans hjälps åt att nå högre höjder, dagligen. DOZ Apotek är Sveriges nyaste apotek och vi har en vision om att alla ska få råd till en bättre hälsa och hos oss vill vi sänka trösklen till att må bra. DOZ Apotek - Råd med mera!
Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.
Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.
Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor om tjänsten, kontakta Apotekschef Emma Lundgren, ac_vaxjo.teleborg@dozapotek.se, 0722-065153.
Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!
DOZ Apotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. DOZ Apotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris, under åren 2013 – 2022 gick vi även under namnet LloydsApotek. Idag driver företaget ett 70-tal fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. DOZ Apotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos DOZ Apotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.
DOZ Apotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad, med huvudkontor i Amsterdam. CEPD grundades 2008 och förvaltar den tredje största apotekskedjan i Europa med över 1500 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Ansök nu

Bilglastekniker till Carglass® Växjö

Glastekniker/Glasmästare
Läs mer Apr 4
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Växjö
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma, främst Kalmar, Värnamo och Nässjö.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på jobb@carglass.se

Ansök nu

Vill du möta våren med oss på Vianor, nu söker vi Däckmontörer till säsong!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Mar 7
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande vårsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Du kommer att ge däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Din profil
Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har ett B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. . Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.

Ansök nu

Systemägare eKredit till Extend

Systemansvarig
Läs mer Feb 8
Extend Commerce söker vi nu en systemägare som vill driva utvecklingen framåt i vår finansapplikation!
I rollen som systemägare kommer du att vara ansvarig för vår molnbaserade programvara för finansiella tjänster kring kundscoring, avtal och krediter, mot bolag som har leasing, avbetalning och fakturabelåning/factoring som sina tjänster mot slutkund. Vi har digitaliserat dessa, i många fall analoga processer, i över 10 år för stora bolag i Norden.
Som systemägare kommer du att vidareutveckling programvaran ihop med Extend kunder och felavhjälpa vid behov. Informationssäkerhet, användarvänlighet, omvärldsbevakning är också områden som faller in under ditt ansvar. Du kliver in i en roll som är både övergripande och omfattar att ta ansvar för samt leda utvecklingen mot uppsatta mål samtidigt som du är en resurs i utvecklingsteamet. Viljan att kunna ha en löpande dialog med kund om deras behov och samtidigt proaktiv och driver applikationen framåt är extremt viktigt
Arbetsuppgifter:
Hitta tekniska lösningar utifrån affärsmässiga krav
Utveckling i .NET, WM, ASP, Javascript och Server
Databasdesign/utveckling i Server
Kodgranskning
Resursplanering och uppföljning ihop med resursplanerare
Omvärldsbevakning

Din profil:
Du tycker om att ta ansvar och ägarskap samt att driva och utveckla kundnära tjänster tillsammans med kund. Du uppskattar frihet och att vara med och påverka.
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för mjukvarulösningar och har erfarenhet av enklare systemutveckling samt applikationsförvaltning. Du och strukturerad, noggrann och strävar alltid efter hög kvalitet i ditt arbete och dina lösningar.
Extend är ett företaget är ett specialiserat IT bolag som funnits i 20 år och som befinner sig en expansion där det finns stort utrymme för seniora medarbetare som värdesätter personlig frihet och egenansvar.
Kompetens:
Erfarenhet av programmering och och äldre programmeringsspråk
Intresse för systemet och systemförvaltning
Kunskaper i .NET, WM, ASP, Javascript och Server
UI/UX
Kunskaper i HTML, Databashantering, Webservices samt mobilutveckling (meriterande)
Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Proaktiv och självgående
Van att ta ägarskap och gilla att ha många bollar i luften samtidigt

Övrigt
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten tillsätts snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriel Andersson, VD, gabriel.andersson@extend.se
Tjänsten placering är på något av våra kontor i Jönköping eller Växjö med goda möjligheter att förlägga arbetstid i hemmet eller på annan plats enligt övk.
Om Extend Commerce:
Extend Commerce är ett svenskt bolag som utvecklar ett molnbaserade affärskritiska applikationer.
Vi är i en spännande tillväxtfas med en stark kundtillströmning från flertalet branscher. Detta skapar stora möjligheter för våra medarbetare att vara med och påverka den resan vi påbörjat. Extend är en flexibel arbetsplats med möjlighet att styra och planera sin egen tid eftersom ingen dag är den andra lik.
Hos oss är varje person en viktig del och den personliga insatsen räknas. Vi vill hjälpa våra kunder att växa, bli smartare och mer effektiva. Detta kräver engagemang, kreativitet och hårt arbete. Om du vill vara en del av vårt team och tillsammans med oss hjälpa våra kunder utvecklas är Extend platsen för dig.
Extend Commerce har kontor i Jönköping, Växjö och Stockholm.

Ansök nu

Affärsdriven kökssäljare sökes till Växjö med omnejd!

Innesäljare
Läs mer Feb 8
Brinner du för att arbeta mot uppsatta mål och se resultat? Tycker du om att skapa relationer och har lätt att tala med folk? Är du social, positiv och inte rädd för lite utmaningar? Då kan det mycket väl vara dig vi söker till rollen som Kökssäljare!
Om Härjedalskök:
Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Vi har utvecklat ett unikt koncept för köksförnyelse på befintlig stomme, där vi erbjuder våra kunder konsultation och rådgivning i hemmet. Kunderna anskaffas genom både central och lokal marknadsföring, alltså är ingen dag den andra lik. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor och riktigt högt i tak. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Om tjänsten:
Rollen som kökssäljare är för dig som gillar att göra affärer, och tycker att det känns spännande att få hjälpa människor med deras designval i hjärtat av hemmet. Det innebär en självständig roll, med flexibla arbetstider och utmanande arbetsuppgifter. Rollen passar dig som drivs av att uppnå resultat i en vänlig och tillmötesgående miljö, som gillar att motivera och leda människor samt blir sporrad av möjligheten att tillhöra försäljningens elitserie. Eftersom jobbet förutsätter bil, är B-körkort ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid) med 6 månaders provanställning.
I rollen som kökssäljare kommer du att följa kunden under hela köpprocessen och göra våra kunders köksdrömmar till verklighet! Det innebär att inspirera och guida kunden bland alla våra smarta kökslösningar, hjälpa kunden att rita sitt kompletta kök samt att lägga en korrekt beställning av varor och därmed avsluta affären. Under hela denna process ansvarar du för att kunden blir omhändertagen på ett personligt och professionellt sätt.
Vem är du?
• Du är målmedveten, strukturerad, ansvarsfull och noggrann.
• Du trivs i en kommunikativ roll, och att möta människor i deras vardag.
• Du har inga problem att jobba flexibelt, även kvällar och helger.
• Du gillar att marknadsföra dig själv, företaget, konceptet och idéerna.
• Du har B-körkort.
Tidigare erfarenheter från en liknande roll är självklart meriterande, men din personlighet och vilja att bidra till vår fortsatta framgång kommer alltid i första hand.
Vad erbjuder vi dig?
• En fast lön och bonus.
• Ett dedikerat och sammansvetsat team som ger dig redskapen att lyckas i ditt dagliga arbete.
• En gedigen säljutbildning genom HK Business School.
• Fantastiska kollegor.
• Tävlingar, roliga teamaktiviteter och möjligheter till spännande resor.
Om du tycker att tjänsten låter spännande så ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV/personliga brev till oss. Tillträdesdatum sker med start i April/Maj. Arbetspassen är schemalagda både dagtid, kvällstid samt vissa helger. Vi hanterar ansökningarna löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!
Besök oss gärna på våra sociala medier:
Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:
Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/
Instagram: https://www.instagram.com/harjedalskok/?hl=sv
https://se.trustpilot.com/review/harjedalskok.se?utm_medium=trustbox&utm_source=MicroStar
https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk
Helt ofiltrerat har vi även samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.
https://careereye.se/arbetsgivare/harjedalskok/

Ansök nu

Eventpersonal Grillning 3 personer

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Okt 12
Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Verksamheten bildades 2020, genom sammanslagningen av Swedol och TOOLS och tog 2021 namnet Alligo och är idag börsnoterade på Nasdaq Stockholmsbörsen.
Sammantaget omsatte Alligo 8,5 miljarder kronor 2021 och har drygt 2300 anställda över hela Norden. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri- och byggsektorn samt offentlig verksamhet. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd.
Vår mission; ”Vi får företag att fungera”
Vi söker dig som vill hjälpa till att bjuda våra kunder på mat 26-27:e oktober
Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består av att förbereda samt grilla hamburgare i två dagar.
Vi söker dig som
Har någon form av erfarenhet av att jobba med livsmedel. Du ska vara utåtriktad och klara av att jobba i högt tempo.
Vi erbjuder
Ett tillfälle att träffa en massa trevliga kunder till oss och att bjuda dem på goda nygrillade burgare.
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2022-10-16 .
Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef patrik.horvath@swedol.se
Vi tar gärna emot e-post från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

DHL Express Växjö söker kurirer inom expressleverans

Budbilsförare
Läs mer Aug 24
Brinner du för kundkontakter och att leverera service i världsklass? Då kan du vara rätt person för oss på DHL Express!
Vi på DHL Express är stolta över att 2021 ha utsetts till världens bästa arbetsplats och det är tack vare våra dukitiga medarbetare som gör ett fantastiskt arbete varje dag. DHL Express är marknadsledande inom expresstjänster och vårt mål är att attrahera och behålla de bästa talangerna.
VILKA ÄR VI?
På DHL Express Växjö är vi ett sammansvetsat team på 10 personer som hanterar paket från hela världen. Våra utmaningar består av att hantera samtliga paket samma dag och varje paket är tidskritiskt. Hos oss har vi en vision att alla ska komma till arbetet med ett leende och lämna med ett leende tack vare att vi arbetar som ett team mot samma mål ”As One”.
Just nu söker vi nya kollegor som vill arbeta som chaufförer inom expressleverans med start enligt överenskommelse. Vi behöver främst nya medarbetare inför vår högsäsong i höst/vinter. Arbetstiderna är varierande efter behov, vardagar 10:30-17:00. Anställningsformen kommer att vara visstidsanställning och arbetsmängden styrs efter behov. Efter vår högsäsong kan det finnas möjlighet till fortsatt arbete.
ARBETSBESKRIVNING
I rollen som chaufför/kurir ansvarar du för att köra ut och hämta paket hos kunderna i ditt område samt säkerställa all dokumentation. Din främsta uppgifter är att möta våra kunder, det är därför viktigt att du förstår att arbetet är mer än bara ett chaufförsjobb – framförallt handlar det om att bygga relationer. Du känner stolthet över ditt jobb, din uniform och bilen du kör - du ska vara en ambassadör för DHL Express i alla sammanhang.
Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så är det viktigt att du kan kommunicera väl på både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. En stor del av tjänsten handlar om att sortera, packa, lossa och lasta paket, vilket innebär att tunga lyft förekommer. Du arbetar även tätt ihop med kollegor och trafikledning för att säkerställa bästa kundservice, som person bör du därför ha en genuin känsla för service och kvalitet samt vara en lagspelare med känsla för teamwork.
KRAV
Gymnasieutbildning eller likvärdigt
Körkort B i minst två år
Svenska och engelska, i tal och skrift
Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister
Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område
Har du körkort C, digitalt förarkort och truckkort samt tidigare vana av att arbeta som kurir/budbilsförare och/eller inom ett serviceyrke så ser vi det som meriterande.

VEM ÄR DU?
Förutom att du är väldigt serviceminded så har du också en god förståelse för instruktioner och processer samt en god fysik och koordinationsförmåga. Du är även flexibel, initiativrik, engagerad och prestigelös.
VI ERBJUDER DIG
Ett roligt jobb med grymma kollegor som alltid ställer upp – As One!
Hos oss får du möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Bland annat genom ett av marknadens bästa utbildningsprogram för att du ska bli en Certifierad internationell specialist. Du får även en gedigen introduktion så att du får alla förutsättningar att lyckas
Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdsbidrag (till alla oavsett hur länge du arbetar) och frukt på jobbet.
ANSÖKAN
Sista ansökningsdag är 2022-09-15, urval och intervjuer sker löpande så sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Passar du in på ovanstående profil och vill ha ett roligt jobb, tveka inte att ansöka redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anja Milosevic, Supervisor i Växjö på anja.milosevic@dhl.com.

Ansök nu

Farmaceut till LloydsApotek Växjö Teleborg

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Aug 11
LloydsApotek i Växjö Teleborg söker en serviceinriktad farmaceut som brinner för rådgivning och att bidra till människors hälsa. Trivs du i en roll där du möter mycket kunder? Sök då jobbet som farmaceut hos oss redan idag!
Arbetsuppgifter
I rollen som farmaceut arbetar du omväxlande med recepthantering, kvalificerad rådgivning av läkemedel och i egenvården, försäljning samt kvalitetsarbete. Du har en viktig roll i apoteket då du genom din kompetens bidrar med att ge bästa råd till våra kunder. En stor del av arbetet handlar om att skapa goda kundrelationer, ge service och arbeta med försäljning.
Apotekets öppettider är: Mån-fre kl. 9-19, lör kl.10-16 och sön stängt
Tjänsten är på 100% och tillsvidare med 6-månaders provanställning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och som gärna vill skapa goda relationer både till kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av arbete som farmaceut i apotek är det meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper
Som person trivs du med rådgivning både vid recepthantering och i egenvården och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du värdesätter kunskap och vill gärna dela med dig av den. Du är noggrann, ansvarsfull, flexibel och nyfiken på utveckling samt drivs av att göra skillnad. Du har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kunder och kollegor och trivs med att arbeta i team.
Vi erbjuder
Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa där vi tillsammans hjälps åt att få LloydsApotek nå högre höjder, dagligen. Dessutom står vi inför en ombranding och har sedan sommaren 2021 nya internationella ägare. I mars öppnade vi även upp för nya lagerlokaler i Järfälla, dit vi har expanderat vår e-handelsverksamhet.
Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.
Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.
Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor om tjänsten, kontakta Apotekschef Emma Lundgren, 0723-065153 .
Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!
LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget ca.75 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.
?LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Ansök nu

DHL Express Växjö söker chaufförer inom expressleverans

Budbilsförare
Läs mer Jun 27
Brinner du för kundkontakter och att leverera service i världsklass? Då kan du vara rätt person för oss på DHL Express!
Vi på DHL Express är stolta över att 2021 ha utsetts till världens bästa arbetsplats och det är tack vare våra dukitiga medarbetare som gör ett fantastiskt arbete varje dag. DHL Express är marknadsledande inom expresstjänster och vårt mål är att attrahera och behålla de bästa talangerna.
VILKA ÄR VI?
På DHL Express Växjö är vi ett sammansvetsat team på 10 personer som hanterar paket från hela världen. Våra utmaningar består av att hantera samtliga paket samma dag och varje paket är tidskritiskt. Hos oss har vi en vision att alla ska komma till arbetet med ett leende och lämna med ett leende tack vare att vi arbetar som ett team mot samma mål ”As One”.
Just nu söker vi nya kollegor som vill arbeta som chaufförer inom expressleverans med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande efter behov, vardagar 10:30-17:00.
ARBETSBESKRIVNING
I rollen som chaufför/kurir ansvarar du för att köra ut och hämta paket hos kunderna i ditt område samt säkerställa all dokumentation. Din främsta uppgifter är att möta våra kunder, det är därför viktigt att du förstår att arbetet är mer än bara ett chaufförsjobb – framförallt handlar det om att bygga relationer. Du känner stolthet över ditt jobb, din uniform och bilen du kör - du ska vara en ambassadör för DHL Express i alla sammanhang.
Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så är det viktigt att du kan kommunicera väl på både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. En stor del av tjänsten handlar om att sortera, packa, lossa och lasta paket, vilket innebär att tunga lyft förekommer. Du arbetar även tätt ihop med kollegor och trafikledning för att säkerställa bästa kundservice, som person bör du därför ha en genuin känsla för service och kvalitet samt vara en lagspelare med känsla för teamwork.
KRAV
Gymnasieutbildning eller likvärdigt
Körkort B i minst två år
Svenska och engelska, i tal och skrift
Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister
Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område
Har du körkort C, digitalt förarkort och truckkort samt tidigare vana av att arbeta som kurir/budbilsförare och/eller inom ett serviceyrke så ser vi det som meriterande.



VEM ÄR DU?
Förutom att du är väldigt serviceminded så har du också en god förståelse för instruktioner och processer samt en god fysik och koordinationsförmåga. Du är även flexibel, initiativrik, engagerad och prestigelös.
VI ERBJUDER DIG
Ett roligt jobb med grymma kollegor som alltid ställer upp – As One!
Hos oss får du möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Bland annat genom ett av marknadens bästa utbildningsprogram för att du ska bli en Certifierad internationell specialist. Du får även en gedigen introduktion så att du får alla förutsättningar att lyckas
Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdsbidrag (till alla oavsett hur länge du arbetar) och frukt på jobbet.
ANSÖKAN
Sista ansökningsdag är 2022-08-07, urval och intervjuer sker löpande så sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Passar du in på ovanstående profil och vill ha ett roligt jobb, tveka inte att ansöka redan idag!
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Anja Milosevic, Supervisor i Växjö på anja.milosevic@dhl.com.

Ansök nu

Butikssäljare Swedol och Grolls

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 7
Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.
Nu behöver vi förstärka teamet i Växjö med en butikssäljare som drivs av försäljning och service!
Om tjänsten
Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd.
Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet.
Om att arbeta hos oss
Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål.
Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17 och lördag kl 10-14. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2022-07-30.
Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef patrik.horvath@swedol.se.
Vi tar gärna emot e-post från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, bakgrundskontroll, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare Swedol och Grolls Vikariat

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 30
Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.
Nu behöver vi förstärka teamet i Växjö med en butikssäljare som drivs av försäljning och service!
Om tjänsten
Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt sortiment i första hand inom yrkeskläder och personligt skydd, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd.
Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet.
Om att arbeta hos oss
Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål.
Vi erbjuder
Tjänsten är ett vikariat på ett år med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17 och lördag kl 10-14. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2022-07-23.
Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef patrik.horvath@swedol.se.
Vi tar gärna emot e-post från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, bakgrundskontroll, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Restaurangmedarbetare Växjö

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 25
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld!
Vi erbjuder:
Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget.
Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor.
En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor.
Friskvård.
Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig!
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Deltid 75%
Plats: Växjö
Språk: Obehindrad svenska i tal
Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: Tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna.

Ansök nu

Regionchef till Carglass® Region Öst

Verkstadschef
Läs mer Apr 25
Är du en kommunikativ, tydlig och engagerande ledare som söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass® är i en expansiv fas och söker efter en ny regionchef till region öst.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs vi av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 27 000 anställda. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Vi utökar just nu våra sex befintliga regioner med en sjunde, region öst, som kommer bestå av området ungefär från Norrköping till Karlskrona samt sträcker sig in mot Växjö.
Arbetsuppgifter
Som regionchef hos Carglass® ansvarar du för en personalstyrka på mellan 25–30 tekniker fördelat på 12–15 st. verkstäder runt om i regionen. Som regionchef förväntas du delta i den dagliga driften, med tex. operativa bemanningsfrågor och schemaläggning, där du uppmuntrar och främjar utveckling av medarbetare samt löpande följer upp prestationer. Du arbetar för att verkstäderna överträffar våra kunders förväntningar och ansvarar för att säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster där optimering av försäljning är en stor del. Du kommer samarbeta med Carglass® sex övriga regionchefer vid dagliga frågor samt vid nystartade verksamheter i regionen.
Som regionchef ansvarar du för att driva personalrelaterade processer såsom rekrytering, introduktion och rehabilitering tillsammans med HR och övriga funktioner. Du har budgetansvar och deltar i resultatuppföljningen för regionen. Du ansvarar för det systematiska arbetsmiljöarbetet inom din region samt att interna riktlinjer och policys efterlevs. Du rapporterar till den ansvariga chefen för hela den operativa verksamheten.
Vem är du?
Vi söker dig som har mellan 3–5 års ledarerfarenhet i en operativ verksamhet, gärna i en jämförbar bransch. Du känner dig trygg i ditt ledarskap och känner dig trygg med att leda en arbetsgrupp och på distans. Du är målfokuserad och har ett gott kommunikativt förhållningssätt till medarbetarna.
För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, självständig och ha god kunskap i Microsoft Office-paketet. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Vi ser gärna start för tjänstgöring i början på augusti.
Denna tjänst utgår primärt från hemmet men då du förväntas besöka verkstäder bor du i regionen. Förmånsbil erbjuds samt flera förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Yrkeslärare inom kyl & värmepumpar

VVS-montör
Läs mer Apr 25
Vi på Movant sätter stolthet i att ta våra studerande från jobbdröm till drömjobb med engagemang i både individen, verksamheten och uppdraget. Vi arbetar nära varandra med högt tempo och tycker det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet. Utbildningarna bedrivs på uppdrag från kommun och arbetsförmedling. Vi har även yrkeshögskoleutbildningar och digitala certifieringsutbildningar.
Har du vad som krävs för att lära upp nästa generations kyl- och värmepumpsmontörer?
Vill du vara med och starta och driva en modern, högkvalitativ utbildning där våra elever har mycket stora möjligheter till ett bra arbete efter avslutad utbildning?
Uppdraget
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av branschen. Vi ser helst att du har en yrkeslärarlegitimation, men har du inte det så får du möjlighet att studera till din legitimation samtidigt som du arbetar som lärare hos oss.
Vi kommer nu att starta en ny arbetsmarknadsutbildning för blivande kyl- och värmepumpsmontörer på sex orter i landet och ser fram emot att förstärka vår personalstyrka med yrkeslärare. Hos oss på Movant arbetar vi i sammansvetsade team där det är självklart att hjälpa varandra, du kommer exempelvis få kontakt med andra yrkeslärare inom ditt område för att tillsammans utveckla utbildningen och undervisningen.
Det här söker vi
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyl- och värmepumpsmontör eller har närliggande kompetens inom VVS eller El. Du skall ha flerårig erfarenhet från branschen samt gärna erfarenhet av att undervisa. Meriterande är också om du är av branschen INCERT- godkänd examinator. För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation.?Vi värdesätter en god empatisk och entusiasmerande förmåga för du behöver se till att alla som kommer till oss har en chans att lyckas med sina studier.
Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss blir du en del av vårt team och får direkt tillgång till ett nätverk av skickliga yrkeslärare över hela Sverige genom våra programråd. Du får möjligheten att studera till lärarlegitimation med en heltidsanställd handledare som finns där för att stötta och hjälpa dig under studietiden.?Årets medarbetarundersökning visar att 91% av våra medarbetare rekommenderar att arbeta på Movant, ett förtroende vi värdesätter högt. Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Genom förmånswebben har du möjlighet till oberoende pensionsrådgivning, en mängd rabatter hos välkända varumärken och möjlighet att göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter. Du får också ett årligt friskvårdsbidrag.
Som en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora.
Anställningsvillkor och kontaktperson
Tillträdesdag: Snarast enligt överenskommelse
Anställningsform:?Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Sista ansökningsdag:?2022-05-05, vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Ansök nu

VVS Montör

VVS-montör
Läs mer Apr 3
Vi på Movant sätter stolthet i att ta våra studerande från jobbdröm till drömjobb med engagemang i både individen, verksamheten och uppdraget. Vi arbetar nära varandra med högt tempo och tycker det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet. Utbildningarna bedrivs på uppdrag från kommun och arbetsförmedling. Vi har även yrkeshögskoleutbildningar och digitala certifieringsutbildningar.
Har du vad som krävs för att lära upp nästa generations kyl- och värmepumpsmontörer?
Vill du vara med och starta och driva en modern, högkvalitativ utbildning där våra elever har mycket stora möjligheter till ett bra arbete efter avslutad utbildning?
Uppdraget
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av branschen. Vi ser helst att du har en yrkeslärarlegitimation, men har du inte det så får du möjlighet att studera till din legitimation samtidigt som du arbetar som lärare hos oss.
Vi kommer nu att starta en ny arbetsmarknadsutbildning för blivande kyl- och värmepumpsmontörer på sex orter i landet och ser fram emot att förstärka vår personalstyrka med yrkeslärare. Hos oss på Movant arbetar vi i sammansvetsade team där det är självklart att hjälpa varandra, du kommer exempelvis få kontakt med andra yrkeslärare inom ditt område för att tillsammans utveckla utbildningen och undervisningen.
Det här söker vi
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyl- och värmepumpsmontör eller har närliggande kompetens inom VVS eller El. Du skall ha flerårig erfarenhet från branschen samt gärna erfarenhet av att undervisa. Meriterande är också om du är av branschen INCERT- godkänd examinator. För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation.?Vi värdesätter en god empatisk och entusiasmerande förmåga för du behöver se till att alla som kommer till oss har en chans att lyckas med sina studier.
Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss blir du en del av vårt team och får direkt tillgång till ett nätverk av skickliga yrkeslärare över hela Sverige genom våra programråd. Du får möjligheten att studera till lärarlegitimation med en heltidsanställd handledare som finns där för att stötta och hjälpa dig under studietiden.?Årets medarbetarundersökning visar att 91% av våra medarbetare rekommenderar att arbeta på Movant, ett förtroende vi värdesätter högt. Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Genom förmånswebben har du möjlighet till oberoende pensionsrådgivning, en mängd rabatter hos välkända varumärken och möjlighet att göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter. Du får också ett årligt friskvårdsbidrag.
Som en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora.
Anställningsvillkor och kontaktperson
Tillträdesdag: Snarast enligt överenskommelse
Anställningsform:?Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Sista ansökningsdag:?2022-04-15, vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Ansök nu

RESTAURANGMEDARBETARE

Restaurangbiträde
Läs mer Feb 19
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu medarbetare till våra restauranger!
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.
OM ROLLEN
Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar du hand om våra gäster som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, uppackning och påfyllning av varor.
DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Deltid (50%)
Plats: Växjö
Språk: Obehindrad svenska i tal
Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: Tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevligaste kollegorna…

Ansök nu

Extrajobb!

Restaurangbiträde
Läs mer Feb 14
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med stort fokus och gemenskap i att göra Sverige lite hälsosammare och gladare. Våra fantastiska medarbetare behöver ibland lite ledigt - vill du vara hjälten som ställer upp och hoppar in emellanåt?
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är väldigt populära så det blir stundtals lite svettigt i köket.
OM ROLLEN
Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Alla våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, upplockning och påfyllning av varor.
DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Anställning enstaka dagar
Plats: Holy Greens Växjö
Språk: obehindrad svenska i tal
Lön: timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: tjänstepension, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter…
FÖLJ OSS
www.facebook.com/holygreens
www.instagram.com/holygreens
www.holygreens.se

Ansök nu

Däckmontörer till säsong

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 8
Däckmontörer till vårsäsongen
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande vårsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Din profil
Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har ett B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4 veckor, enligt överenskommelse. I södra Sverige startar vårsäsongen oftast i slutet av mars och norrut någon/några veckor senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!
Vianor är en bil-och däckservicekedja som är verksam i 17 länder. Våra anläggningar servar både privat- och företagskunder och vårt mål är att bli branschens mest pålitliga och bekväma samarbetspartner. Vårt nät är starkast i Norden där vi har både egna och partnerägda anläggningar. Vianor tillhör koncernen Nokian Tyres. Läs mer: www.vianor.se

Ansök nu

Säljare till Växjö - extra/vid behov

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 2
Vi behöver en ny säljare!
Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team! Till vårt varuhus i Växjö söker vi nu säljare. Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar på deltid vid behov med start enligt överenskommelse, samt till kommande sommarjobb sommaren 2022. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss!
Din roll som säljare
Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag; från kassaarbete och kundbemötande till varupåfyll och ombyggnad av varuhusets avdelningar.
Ditt ansvar som säljare:
att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
att hålla ordning och reda

Din profil
Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör är självklart för dig. Du har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta. Som säljare på Rusta är rätt attityd och inställning det allra viktigaste.
Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.
Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen.
Välkommen att registrera CV och personligt brev!
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 160 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.
Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

Ansök nu

RESTAURANGMEDARBETARE

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 25
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu medarbetare till våra restauranger!
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.
OM ROLLEN
Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar du hand om våra gäster som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, uppackning och påfyllning av varor.
DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Deltid med tillträde omgående.
Plats: Holy Greens Växjö
Språk: Obehindrad svenska i tal
Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: Tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevligaste kollegorna…

Ansök nu

Restaurangmedarbetare Växjö

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 22
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu medarbetare till våra restauranger!
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.
OM ROLLEN
Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar du hand om våra gäster som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, uppackning och påfyllning av varor.
DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: heltid/deltid med tillträde omgående
Plats: Växjö
Lön: timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevligaste kollegorna…

Ansök nu

Butikssäljare Extra

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 29
Alligo är ett affärsområde inom Momentum Group och är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.
Vi söker dig som vill jobba extra med försäljning hos oss!
Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd.
Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för service och försäljning. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet. Har du kassavana så är det meriterande.
Vi erbjuder
Tjänsten är en timanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17 och lördag kl 10-14. Vi har kollektivavtal och förmånliga personalrabatter i våra butiker.
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2021-11-14
Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Patrik Horvath patrik.horvath@swedol.se
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, bakgrundskontroll, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare med ansvar för varumottagning, Växjö (vikariat)

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 28
Vi behöver en ny säljare!
Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi behöver till vårt team! Till vårt varuhus i Växjö söker vi nu en säljare med ansvar för vår varumottagning. Tjänsten är ett vikariat på 35 timmar/vecka. Tillträde sker enligt överenskommelse. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss!
Din roll som säljare
I rollen som säljare med ansvar för varumottagningen ingår man i varuhusets ledningsgrupp tillsammans med varuhuschef och ställföreträdande varuhuschef. Du ansvarar för samtliga arbetsmoment och rutiner som innefattar varumottagning, påfyll och varuflöde. Du kommer leda och delegera arbetsuppgifter till medarbetare. I övrigt kommer du vara delaktig i allt övrigt varuhusarbete. Arbetet i ett Rusta-varuhus är fartfyllt, varierat och roligt. Ingen dag är den andra lik! Du kommer att arbeta med och ta ansvar för olika typer av uppgifter varje dag.
Ditt ansvar som säljare:
att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)
att hålla ordning och reda

Din profil
Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på Rusta. Du gillar att skapa ordning och reda och har ett strukturerat arbetssätt. Du har lätt för att ta till dig och förmedla information och har ett coachande förhållningssätt till dina kollegor.
Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.
Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen.
Välkommen att registrera CV och personligt brev!
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 160 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.
Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

Ansök nu

Däckmontörer till säsong Växjö

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 2
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande Höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Din profil
Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har ett B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!
Vianor är en bil-och däckservicekedja som är verksam i 17 länder. Våra anläggningar servar både privat- och företagskunder och vårt mål är att bli branschens mest pålitliga och bekväma samarbetspartner. Vårt nät är starkast i Norden där vi har både egna och partnerägda anläggningar. Vianor tillhör koncernen Nokian Tyres. Läs mer: www.vianor.se

Ansök nu

Restaurangmedarbetare Växjö

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 30
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu medarbetare till våra restauranger!
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.
OM ROLLEN
Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar du hand om våra gäster som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, uppackning och påfyllning av varor.
DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: heltid/deltid med tillträde omgående
Plats: Växjö
Lön: timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevligaste kollegorna…

Ansök nu

Besiktningstekniker till Växjö

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Aug 19
Din nya roll
Vi på Bilprovningen söker nu en medarbetare till vår station i Växjö. Kontrollbesiktningen är vår kärnverksamhet och i rollen som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att dessa uppfyller ställda säkerhetskrav. Besiktningen sker självständigt eller tillsammans med dina kollegor på stationen. Till din hjälp har du tekniska hjälpmedel, datautrustning, mätinstrument och verktyg. Våra kunder besöker oss från tidig morgon till kväll och ibland är kundtillströmningen extra stor, vilket kräver en stor känsla för service samt flexibilitet eftersom vårt mål är att hjälpa alla kunder. Det innebär även att vi stöttar varandra när det behövs och du kan därför komma att bli utlånad till andra stationer under kortare perioder.
Vem är du?
För att trivas i rollen som besiktningstekniker tror vi att du är serviceinriktad och stimuleras av att möta människor. Du är en ansvarstagande person som drivs av att göra ett bra jobb och av att samverka med andra. I mötet med kunderna är du informativ, vänlig, lyhörd och förtroendeingivande. Vi ser gärna att du har en slutförd gymnasieutbildning i grunden. Du behöver körkort i minst klass B och eftersom att vi besiktar flera typer av fordon på denna station är körkort utöver B högt meriterade. Innehar du redan besiktningsbehörighet K1, är detta en klar fördel. Erfarenhet av kundservice och språkkunskaper utöver svenska är meriterande men inget krav.
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en god introduktion och därmed en individanpassad utbildning. Direkt efter slutförd utbildning genomför du ett test för att bli certifierad besiktningstekniker. Studierna bedrivs på heltid och anpassas till de förkunskaper du har sedan innan. Efter avklarad utbildning och certifiering börjar du arbeta på din station med dina 11 nya kollegor. Vi erbjuder många förmåner och goda anställningsvillkor. Sist men inte minst erbjuder vi ett roligt jobb med trevliga kollegor och en stark gemenskap!
Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast onsdagen den 8/9. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina tel. 073 073 53 71.
Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
I 55 år har Bilprovningen arbetat för ökad trafiksäkerhet och minskad miljöpåverkan. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med 95 stationer från söder till norr och cirka 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Under 2019 omsatte företaget 647 MSEK. Bilprovningen grundades 1963 och ägs av svenska staten. För mer information besök www.bilprovningen.se.

Ansök nu

Restaurangmedarbetare Växjö

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 4
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu medarbetare till våra restauranger!
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.
OM ROLLEN
Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar du hand om våra gäster som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, uppackning och påfyllning av varor.
DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Ex. heltid/deltid med tillträde sommaren 2021
Plats: Växjö
Språk: Obehindrad svenska i tal
Lön: timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevligaste kollegorna…

Ansök nu

Sommarvikarierande bilglastekniker till Växjö

Bilglasmontör
Läs mer Apr 18
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i över 35 länder och över 28000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag närmar oss 200 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Bilglastekniker levererar Carglass tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service.
Som sommarjobbare / bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor med hjälp av erfaren tekniker och du kan även få ta emot kunder på verkstaden. Carglass tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. 18 år är ett krav och B-körkort är meriterande.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Tjänsten är ett sommarvikariat, preliminärt behov beräknas vara under perioden 28/6-2021 till och med 27/8-2021.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Lön betalas enligt avtal per arbetad timme.
Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Restaurangchef Växjö

Restaurangchef
Läs mer Apr 10
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker just nu en driftig Restaurangchef till vår verksamhet. Vill du jobba med ett riktigt juste varumärke och utveckla din egen enhet?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rollen som Restaurangchef/driftschef. Önskvärt är erfarenhet från snabbmatskedja-/franchiseverksamhet alternativt storköksdrift. Du är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv laganda och entusiasmera på dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag. Du är lösningsorienterad person som gärna antar stora och små utmaningar – alltid med ett leende på läpparna. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad och väldigt ordningsam.
OM ROLLEN
Du arbetar såväl operativt som administrativt, och är ytterst ansvarig för att dina anställda och våra gäster är nöjda och mår bra. Utöver daglig drift har du primärt följande uppgifter:
kostnadskontroll mot uppsatta mål enligt Holy Greens rapporteringssystem
ansvara för att enheten uppfyller alla krav från myndigheter och företagsledning
följer upp att arbetsmallar och rutiner följs
självmant hantera rekrytering, introduktion och utbildning av nya medarbetare
i övrigt bedriva en lagstadgad och korrekt personal- och livsmedelshantering där du uppmuntrar och engagerar dina medarbetare genom god kommunikation, tät uppföljning och rimliga målsättningar

DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: heltid med tillträde snarast
Plats: Växjö
Språk: Obehindrad svenska i tal
Lön: fast lön + provision. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevliga kollegor…

Ansök nu

Restaurangmedarbetare Växjö

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 10
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu medarbetare till våra restauranger!
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.
OM ROLLEN
Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar du hand om våra gäster som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, uppackning och påfyllning av varor.
DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Ex. heltid/deltid med tillträde sommaren 2021
Plats: Växjö
Språk: Obehindrad svenska i tal
Lön: timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevligaste kollegorna…

Ansök nu

Project Manager

Projektledare, IT
Läs mer Mar 15
Extend växer och vi får många nya kunder, därför letar vi nu Project Managers till vårt kontor i Växjö!
Tillsammans med erfarna kollegor skapar du dig en god produktkännedom om Extends tjänster och plattform. Du guidar och hjälper kunden att tillämpa Extends affärsystemsliknande funktioner på bästa sätt för att effektivisera och underlätta deras verksamhet och affärsprocess. Genom att driva kundprojekt och implementationer kommer du att jobba nära våra kunder men du kommer även driva interna utvecklingsprojekt. Du är din egen projektledare, du bryter ner uppgifter till aktiviteter och följer upp för att komma i mål. Vi ser gärna att du har förståelse inom order management, inköp, lager eller ekonomi.
Arbetsuppgifter
Traditionell projektledning
Arbeta med Change management processer internt och externt
Får en god produktkännedom om Extends produkter och tilläggstjänster
Ansvarar och hanterar implementationer av kundprojekt. Definierar aktiviteter, tidsätter och följer upp
Hjälper kunder att komma igång med våra system. Detta sker både på något av våra kontor och på plats hos kund vilket kan innebära resor i tjänsten
Säkrar att implementationen har hög verkningsgrad och ett effektivt nyttjande av system och resurser
Hjälper kunder att förstå, förändra och anpassa de affärsprocesser och arbetssätt som påverkas vid implementation av ett nytt system för att effektivisera deras verksamhet
Presenterar och visar Extends lösningar internt och externt ur ett tekniskt perspektiv samt proaktivt driver och deltar i produktförbättrande initiativ

Din profil
Då företaget är i en expansionsfas finns det stor potential och plats att visa framfötterna. Vi söker därför en engagerad lagspelare som brinner för projektledning av IT projekt och att jobba nära kunden. Du är nyfiken, driven och intresserad av att lära dig nya saker samt trivs i rollen med att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med våra kunder och kollegor.
Personliga egenskaper
Analytisk, strukturerad och lösningsorienterad
Enkel att samarbeta med
Kundorienterad och gillar att jobba tillsammans med kunder
God kommunikationsförmåga i både tal och skrift

Kompetens
Relevant utbildning inom projektledning (Prince2 eller liknande) kopplade till IT, försäljning eller ekonomi
Erfarenhet av implementation av affärssystem
Erfarenhet av utbildning och implementation av molnbaserade system
Bakgrund inom ekonomi och bokföring är meriterande
Flytande i både svenska och engelska

Övrigt
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten tillsätts snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Mimmi Hermansson, mimmi.hermansson@extend.se
Om Extend:
Extend är ett svenskt bolag som utvecklar ett molnbaserat affärssystem för att automatiskt kontrollera och synkronisera informationsflöden för order, lager och ekonomi mot flera partners, kanaler och marknader.
Vi är i en spännande tillväxtfas med en stark kundtillströmning från flertalet branscher. Detta skapar stora möjligheter för våra medarbetare att vara med och påverka den resan vi påbörjat. Extend är en flexibel arbetsplats med möjlighet att styra och planera sin egen tid eftersom ingen dag är den andra lik. Gratis friskvård och den gemensamma frukosten är ytterligare en av flera ”treats” hos oss.
Hos oss är varje person en viktig del och den personliga insatsen räknas. Vi vill hjälpa våra kunder att växa, bli smartare och mer effektiva. Detta kräver engagemang, kreativitet och hårt arbete. Om du vill vara en del av vårt team och tillsammans med oss hjälpa våra kunder utvecklas är Extend platsen för dig.
Extend har huvudkontor i Jönköping och kontor i Stockholm, Göteborg och Örnsköldsvik.

Ansök nu

Butikssäljare Extra

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 26
Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd. Momentum Group är en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Den sammanslagna koncernen omsätter drygt 9 miljarder SEK per år, varav det sammanslagna affärsområdet för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd svarar för cirka 8 miljarder SEK. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap.
TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar.
Swedol är multispecialisten på verktyg, yrkeskläder och skydd. Vi?erbjuder ett brett kvalitetssortiment?av produkter, tjänster, verkstad och rådgivning för yrkesfolk?– allt på ett ställe. Kunderna finns huvudsakligen inom?bygg och anläggning,?industri och verkstad,?åkeri och transport,?jord- och skogsbruk?och?offentlig service.?
Vi söker dig som vill jobba extra med försäljning hos oss!
Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd. I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning.
Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för service och försäljning. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet. Vi tror att det här är ett bra extrajobb för dig som studerar och har ett intresse för försäljning och våra produkter. Har du kassavana så är det meriterande.
Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund.
Vi erbjuder
Tjänsten är en allmän visstidsanställning (vid behov) med tillträde enligt överenskommelse.
Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17 och lördag kl 10-14. Vi har kollektivavtal och förmånliga personalrabatter i våra butiker.
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2020-12-13.
Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Patrik Horvath patrik.horvath@swedol.se
Vi tar gärna emot e-post från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Besiktningstekniker till Växjö

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Mar 18
Arbetet som besiktningstekniker
Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar ofta i team med övriga kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider. 
Vi erbjuder dig
Ett roligt arbete i ett framgångsrikt team där vi värnar trivseln på arbetsplatsen. Vi har många fördelaktiga förmåner och erbjuder en stabil anställning i ett etablerat företag. För rätt person finns sedan goda möjligheter till kompetensutveckling. Är du inte certifierad tekniker, men uppfyller övriga krav, så erbjuds du betald utbildning under anställningen.
Vi söker dig
Som är driven och engagerad, har du dessutom fordonskunskap, tycker om mötet med människor och gör det lilla extra för kunden så är det dig vi letar efter.
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse, har tidigare erfarenhet av kundservice och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.
För att bli certifierad besiktningstekniker måste du ha: 
Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
B-körkort
Teknisk fordonskunskap 
Grundläggande datakunskaper 

Meriterande: Certifikat för fordonsbesiktning. A-körkort. Språkkunskaper utöver svenska och engelska
Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.   
VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN! 
Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag! För mer information kontakta stationschef Jörgen Andersson via telefon 010-804 85 87 eller e-post jorgen.andersson@opusbilprovning.se.
Sista ansökningsdag: 2020-04-15
Om du vill lära dig mer om vårt företag, och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.opus.se ?.

Ansök nu