Academic Work Sweden AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Upptäck en ny karriärväg som affärskonsult inom Microsoft Business Central

Applikationskonsult
Läs mer Jun 11
Framtiden är redan i molnet - likaså våra finansiella processer, försäljning, leverans, projekthantering, service och mycket till. Allt det här kan vara samlat i ett av världens största affärssystem kallat Microsoft Dynamics 365 Business Central. För dig som trivs att arbeta med kunder och affärsprocesser i fokus finns nu möjligheten att under 12 veckor utbilda dig till affärskonsult och kliva in i Microsofts oändliga värld av möjligheter hos någon av våra kunder. Läs mer om vårt Academyprogram inom Microsoft Dynamics Business Central och ta klivet in i en ny karriär!

OM TJÄNSTEN
Microsoft Dynamics 365 Business Central är en molnbaserad affärslösning som hjälper små och medelstora företag att hantera och förenkla sina affärsprocesser. Lösningen erbjuder en komplett uppsättning av funktioner för försäljning, inköp, lagerhantering, ekonomi och projektstyrning och ger stöd till beslutsfattande i syfte att främja organisationstillväxt. Lösningen är användarvänlig och har ett enkelt användargränssnitt, vilket gör den enkel att använda och implementera. För dig som gillar att jobba affärsnära och har viljan att förstå verksamheter och dess behov är rollen som affärskonsult inom Business Central helt rätt väg att gå.

Oavsett tidigare förkunskaper inom IT eller ej, välkomnar vi dig som är nyfiken på att jobba som affärskonsult och bidra till organisationers tillväxt. Du utlovas 12 spännande och intensiva utbildningsveckor på vårt Academyprogram med en tillsvidareanställning efter avklarad examen med uppdrag hos någon av våra spännande kunder. I Växjö får du möjlighet att få uppdrag på NAB Solutions vilka är delaktiga i processen.

Titta gärna på videon för att skapa dig en förståelse över Microsoft Dynamics Business Centrals funktioner.Beroende på uppdrag efter examen kan dina arbetsuppgifter variera, men du kommer som affärskonsult exempelvis att:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ha en rådgivande och konsultativ roll där du med hjälp av Dynamics 365 Business Central kommer hjälpa verksamheter att identifiera, synliggöra och effektivisera affärsprocesser.
* Utföra affärsanalyser och hjälpa kunder att definiera sina behov för en Dynamics 365 Business Central-lösning.
* Designa, konfigurera och implementera lösningar för kunder, inklusive installation, konfiguration, anpassning och integration med andra system.
* Tillhandahålla support till kunder för att säkerställa att de kan använda den implementerade lösningen effektivt.
* Delta i att identifiera nya affärsmöjligheter och vidareutveckla relationerna med befintliga kunder.


VI SÖKER DIG SOM
* Är över 18 år
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
* Har klarat de två inledande testerna med fokus på förmågor
* Har ett genuint intresse för IT och system
* Uttrycker stark motivation för programmet

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra två tester med fokus på förmågor.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Metodiken under utbildningen är baserad på Accelerated Learning, en snabb väg för dig som söker en ny karriär och motiveras av en spännande utmaning. Pedagogiken fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo. Teorisessionerna är korta, tempot är högt och fokus ligger på praktiska övningar samt kontinuerlig feedbackdialog. Utbildningen ger dig förutsättning till att med god kompetens bidra till verksamheters effektivisering och tillväxt samtidigt som du blir konkurrenskraftig med eftertraktade kunskaper.

VIKTIGA DATUM


* Digital välkomstträff inför utbildning: 23 september
* Förstudieperiod: 23 september – 20 oktober
* Utbildningsstart: 21 oktober
* Examensdag: 24 januari
* Studieuppehåll: Vecka 52-1
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: Distans, digitalt med förekommande fysiska träffar
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Växjö


TRÄFFA DINA STUDIEKAMRATER

Under utbildningen tillkommer två obligatoriska tillfällen på plats. Oavsett boende- eller arbetsort är du välkommen till vårt kontor i Life City, Hagastaden, Stockholm:


* De två första dagarna: 21 & 22 oktober
* Den sista dagen i samband med examen, 24 januari


ROLLEN SOM IT-KONSULT

Efter utbildningen kommer du att bli anställd som IT-konsult genom Academic Work och arbeta på uppdrag ute hos våra kunder, i detta fall hos NAB Solutions. Med inriktning som affärskonsult kan däremot, beroende på behov hos kunder, befattningar, branscher och storleken på våra kunder att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det.

PRAKTISK INFORMATION


* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av både tester och totalt tre intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!
* Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök på annan site". Klicka dig vidare för att starta de inledande testerna. När vi har gått genom dina testresultat kommer du få återkoppling om eventuellt nästa steg.
* Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Ansök nu

Redovisningskonsult till marknadsledande Visma

Redovisningskonsult
Läs mer Mar 15
Är du en ekonom med erfarenhet och intresse för redovisning och analys? Vill du ta ditt nästa steg in i en marknadsledande koncern med många utvecklingsmöjligheter där endast du sätter gränsen för hur långt du vill gå? Läs isåfall vidare om tjänsten som redovisningskonsult på Visma!

OM TJÄNSTEN

Om Visma Enterprise

Visma Enterprise AB ingår i en av Europas största IT-koncern och levererar marknadsledande som effektiviserar verksamheter runt om i Sverige. På våra 12 kontor arbetar cirka 330 anställda med våra lösningar som tillsammans producerar över en miljon lönespecifikationer varje månad. Nu söker vi dig som vill utöka vårt redan roliga och högkompetenta team med just det du brinner för!

Om rollen

I rollen som redovisningskonsult kommer du att ha ett helhetsansvar för redovisning och rapportering av interna bolag i Visma koncernen. Du ingår i ett team med 5 st kollegor och din placeringsort är Växjö.

Hej! Mitt namn är Mirela och jag är chef för vårt team inom Financial control. Vi sköter redovisning och rapportering för fyra Visma bolag. Vår leverans av detta är centralt i vårt arbete, som vi alltid ser till att sköta på bästa möjliga sätt. Jag tycker även det är viktigt att ha kul på jobbet och att alla får ta plats. I mitt team jobbar ett härligt gäng med olika kompetenser och erfarenheter. Jag söker efter dig som gillar ett omväxlande arbete och som vill utveckla såväl dig själv som vår leverans. Du har hög arbetsmoral, stort engagemang och glimten i ögat. Jag ser fram emot din ansökan!

Du erbjuds

Hos oss jobbar du i ett av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Redovisning och rapportering
* Avstämning och analys månadsvis av bolaget
* Leverantörs- och kundreskontra
* Fakturering, in- och utbetalningar
* Redovisning av skatter och moms
* Utveckling av interna processer inom området och i systemen


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av redovisning
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
- Goda kunskaper i Google sheet eller Excel
- Har intresse för ekonomi och IT

Det är meriterande om du har


* Examen från ekonomistudier på yrkeshögskole-/högskole-/universitetsnivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt


För att passa och trivas i rollen ser vi gärna att du är noggrann, självständig och framåtsträvande. Du har en god numerisk analytisk förmåga samt god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs med ett självständigt och omväxlande arbete. Vidare är du en initiativrik och ansvarstagande person som bidrar till gruppen med ett positivt förhållningssätt.

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Växjö
* Arbetstider: Kontorstider
* Om uppdraget: Det är initialt ett konsultuppdrag och med förutsättning att ni trivs med varandra blir du direktanställd av Visma därefter


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Visma här!

Ansök nu

Junior utvecklare till välkänt redovisningsbolag i Växjö!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 1
Är du en vass objektorienterad programmerare som längtar till att kickstarta din karriär? Kanske vill du få vara en del av ett grymt team där man värderar samarbete i högsta grad! Missa då inte chansen att söka in till denna möjlighet i Växjö!

OM TJÄNSTEN
I din roll som junior utvecklare kommer du få sitta med i ett av fyra team. Här präglas teamen av starkt samarbete där man dessutom umgås såväl på jobbet som på fritiden! I detta bolaget räds man inte för att ta hjälp - och att hjälpa andra i sin tur. Teamen består av en blandning av utvecklare, testare, produktägare och UI/UX designers. Du kommer få jobba med deras redan existerande produkter men även få ta del av nya innovationer!
Vi tror på det inre drivet, och i denna rollen kommer du lyckas om du är nyfiken av dig och älskar att lära dig och utforska nya saker!

Du erbjuds
- En dynamisk miljö där du får en unik chans att bidra till ett marknadsledande bolag!
- En stöttande konsultchef som är mån om din utveckling

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ta del av scrums och stand up möten där ni går igenom backloggen
* Programmera och utveckla, främst i java
* Hantera buggar och hjälpa till med ärenden som kan komma från supporten
* Ta del av code reviews


VI SÖKER DIG SOM
- Har mycket god kunskap i framförallt objektorienterad programmering så som java
- Har en kandidat- eller masterexamen inom systemvetenskap, data science eller liknande relevant inriktning.
- Talar och skriver obehindrat på såväl Svenska som Engelska då företagsspråket och dokumentationen sker på Svenska
- Arbetslivserfarenhet inom objektorienterad programmering kommer även tas i beaktelse vid utvärderingen av kompetenser.

Det är meriterande om du har
- Kunskap inom Cloud så som AWS
- Kunskap inom Go, React

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Problemlösande
- Självutvecklande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Det här är en konsultanställning på 100%, där det finns goda möjligheter för överrekrytering!

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Junior Project Controller sökes till marknadsledande Visma

Finansiell controller
Läs mer Nov 29
Är redovisning och ekonomiplanering din grej? Har du ett intresse för IT samtidigt som du känner dig redo för nästa utmaning inom branschen? Då ska du definitivt läsa vidare om vår tjänst som Junior Project Controller!

OM TJÄNSTEN
Om Visma Enterprise: Visma Enterprise AB ingår i en av Europas största IT-koncern och levererar marknadsledande som effektiviserar verksamheter runt om i Sverige. På våra 12 kontor arbetar cirka 330 anställda med våra lösningar som tillsammans producerar över en miljon lönespecifikationer varje månad. Nu söker vi dig som vill utöka vårt redan roliga och högkompetenta team med just det du brinner för!

Om rollen: I rollen som Junior Project Controller blir det ditt uppdrag att koordinera konsultverksamhetens ekonomiplanering, agera stöd till konsultorganisationer i ekonomirelaterade ärenden samt agera super user för vårt projekt och tidsredovisningsystem Severa. Du kommer ingå i ett team med 7 st kollegor och din placeringsort är antingen Stockholm, Växjö eller Ängelholm.

Du erbjuds: Hos Visma jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. De är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och de tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

De erbjuder dig en flexibel och balanserad arbetsmiljö med deras hybridmodell, där du tillåts arbeta både hemifrån och från kontoret. De vill att du ska växa och briljera med dina prestationer och ger dig verktygen för att lyckas.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Att vara Super User för projekt- och tidredovisningssystemet Severa
* Ansvara för och utföra konsultfaktureringen
* Prognostisera konsultomsättningen
* Prognostisera WIP (Work In Progress) genom att samla in data, värdera, analysera och räkna på hur pågående konsultverksamheten utvecklas
* Kontrollera projekt med fast pris och säkerställa lönsamheten i konsultprojekt med denna betalningsform
* Ansvara för och ta initiativ till förbättringsprojekt avseende konsultverksamhetens tidrapportering, fakturering och automatiseringsmöjligheter


VI SÖKER DIG SOM
- Har god kunskap inom ekonomi, antingen genom utbildning eller erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper i Google sheet eller Excel

Det är meriterande om du har
- Yrkeserfarenhet från likvärdiga arbetsuppgifter inom ekonomi
- Erfarenhet av arbete med IT-system inom ekonomi
- Examen från ekonomistudier på yrkeshögskole-/högskole-/universitetsnivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt

För att passa i rollen ser vi gärna att du är noggrann, självständig och framåtsträvande. Vi tror att du har en god numerisk analytisk förmåga samt god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs med ett självständigt och omväxlande arbete. Vidare är du en initiativrik och ansvarstagande person som bidrar till gruppen med ett positivt förhållningssätt och stort engagemang.

Övrig information
- Start: Omgående
- Omfattning: Heltid
- Placering: Stockholm, Växjö eller Ängelholm
- Arbetstider: Kontorstider
- Om uppdraget: Det är initialt ett konsultuppdrag och med förutsättning att ni trivs med varandra blir du direktanställd av Visma därefter

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Team Manager
Hej! Mitt namn är Mirela och jag är chef för vårt team inom Financial control. Vi sköter redovisning och rapportering för fyra olika Visma-bolag idag. Vår leverans av detta är centralt i vårt arbete, som vi alltid ser till att sköta på bästa möjliga sätt. Jag tycker även det är viktigt att ha kul på jobbet och att alla får ta plats och uttrycka sina åsikter. I mitt team jobbar ett härligt gäng med olika kompetenser och erfarenheter. Jag söker efter dig som gillar ett omväxlande arbete och som vill utveckla såväl dig själv som vår leverans. Du har hög arbetsmoral, stort engagemang och gärna glimten i ögat. Jag ser fram emot din ansökan!

Läs mer om Visma här!

Ansök nu

Produktionsingenjörer till framgångsrikt företag i Braås!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Nov 29
Vi söker nu en produktionsingenjör som ska arbeta inom fordonsbranschen på ett stort och framgångsrikt företag. Du skulle ha en bred roll som innefattar processförbättringar och ärenden främst inom elektronik och IT. Har du en ingenjörsexamen och ett stort intresse eller erfarenhet av fordonselektronik är detta en tjänst för dig så passa på att sök!

OM TJÄNSTEN
I tjänsten erbjuds en bred och lärorik roll inom ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du tillhör ett team på runt 13 personer som jobbar med industrialiseringsprocessen av ett fordon. Som produktionsingenjör kommer du arbeta med olika delar av produktionen, men främst utveckling och test inom elektronik och IT. Det är givande om du tidigare jobbat inom projekt och har en god förståelse för produktionsprocessen.

Du erbjuds
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* I rollen kommer du arbeta med ärenden kopplat till el och mjukvara inom produktionen. Man kommer också vara med och leda proccessförbättringar inom produktionsprocessen som att optimera testförförandet. Inom ansvars området ligger även att vara med att förbättra produktionsprocessen avseende främst el och mjukvara i produkterna.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjör med inriktning främst mot el, elektronik, data eller maskin
- Intresse eller erfarenhet av fordonselektronik
- Förståelse för och kunskap kring integrering av produkt och produktionsprocess
- Programmeringskunskaper, fördelaktigt inom fordon
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom produktion, med projekt eller implementering av nya produkter avseende produktionsverifiering och tester av el och mjukvara.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självutvecklande
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Junior Nät- och Anslutningstekniker till E.ON - En spännande möjlighet!

Servicetekniker, data
Läs mer Okt 14
E.ON, ett energibolag med hållbarhet i hjärtat, spelar en avgörande roll i energiomställningen och rustar elnäten för framtiden. Som en av Sveriges största nätägare söker E.ON kollegor som kan bidra till hållbar tillväxt och en säker elförsörjning.

OM TJÄNSTEN

Som Junior Nät- och anslutningstekniker kommer du att arbeta i en varierande roll med projekt inom nyanslutningar, exploateringsområden, ledningsflyttar och andra kundrelaterade ärenden. I din roll kommer du även att hantera webbföranmälningar och vara en viktig del av back office-supporten för anslutningsteamet. Du kommer att ha kommunikation med installatörer, entreprenörer och E.ONs kunder.

Denna spännande möjlighet passar dig med en elbakgrund som vill utvecklas inom energibranschen. Vi erbjuder dig en möjlighet att på sikt växa in i rollen som Nättekniker på heltid, där du kommer att spela en avgörande roll i att rusta elnäten för framtiden. Ambition och driv är avgörande för din framgång i rollen hos E.ON.

Du erbjuds
- En möjlighet att utvecklas och växa inom ett företag som satsar på din framtid.
- Ett långsiktigt uppdrag med interna karriärmöjligheter.
- Personlig coaching och stöd från både Academic Work och E.ON.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Delta i projekt relaterade till nyanslutningar, exploateringsområden, ledningsflyttar och andra kundspecifika ärenden.
* Hantera webbföranmälningar och ha kommunikation med installatörer, entreprenörer och E.ONs kunder.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning inom el, driftteknik eller likvärdig erfarenhet.
- Är obehindrad i det svenska språket.
- Har ett starkt tekniskt intresse och förståelse för elnätet.
- Trivs med kundkontakt, både över telefon och e-post.

Det är meriterande om du har
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP.
- Besitter kunskap om distributionsteknik.
- Har tidigare erfarenhet från elnätsföretag.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Problemlösande
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Junior testingenjör till Getinge i Växjö!

Systemtestare
Läs mer Sep 20
Getinge arbetar med senaste teknologin inom medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan. För dig som inte räds för nya utmaningar och vill kickstarta karriären inom testning kan detta vara rätt för dig! Vi ser framemot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till testavdelningen på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 4 personer som i huvudsak fokuserar på provning och verifiering av diskdesinfektorer (washer disinfectors). Rollen innefattar både praktiskt och teoretiskt arbete då du kommer att utföra hårdvarutester samt därefter analysera, dokumentera och rapportera.

Du kommer att få ta del av ett introduktionsprogram parallelt med att du går bredvid mer seniora kollegor för att på så sätt komma in i rollen och skapa den bästa möjliga starten.

Spana in videon nedan för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:Du erbjuds
- Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
- Att arbeta i mindre team där du får möjligheten testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.
- Ett gediget introduktionsprogram för att säkerställa bästa möjliga start i rollen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Identifiera lämpliga testmetoder för att verifiera nya tekniska lösningar så att funktion och säkerhet fastställs i produktunderhållsprocessen
* Agera verifieringsresurs i nyutvecklingsprojekt
* Planera, genomföra samt dokumentera verifieringar enligt gällande kvalitetskrav
* Säkerställ att mät- och testutrustning är underhållen på ett kontrollerat vis och att endast kalibrerad utrustning används där detta krävs


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd kandidatexamen inom bioteknik, mekanik, el och automation eller likvärdigt
- Har mycket bra kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
- Trivs med ett arbete som innefattar både teoretiskt och praktiskt arbete
- Har erfarenhet av att arbeta i projektform, gärna i en regulatorisk styrd miljö

Det är meriterande om du har
- Har B-körkort
- Har jobbat inom någon form av testverksamhet eller dokumentation inom teknik- eller produktionsområden

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strategisk
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Junior testingenjör till Getinge i Växjö!

Provningsingenjör, maskin
Läs mer Aug 30
Getinge arbetar med senaste teknologin inom medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan. För dig som inte räds för nya utmaningar och vill kickstarta karriären inom testning kan detta vara rätt för dig! Vi ser framemot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till testavdelningen på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 4 personer som i huvudsak fokuserar på provning och verifiering av diskdesinfektorer (washer disinfectors).

Spana in videon nedan för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjligheten testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.
* Ett gediget introduktionsprogram för att säkerställa bästa möjliga start i rollen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Identifiera lämpliga testmetoder för att verifiera nya tekniska lösningar så att funktion och säkerhet fastställs i produktunderhållsprocessen
* Agera verifieringsresurs i nyutvecklingsprojekt
* Planera, genomföra samt dokumentera verifieringar enligt gällande kvalitetskrav
* Säkerställ att mät- och testutrustning är underhållen på ett kontrollerat vis och att endast kalibrerad utrustning används där detta krävs


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd kandidatexamen inom bioteknik, mekanik, el och automation eller likvärdigt
- Har mycket bra kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
- Trivs med ett arbete som innefattar både teoretiskt och praktiskt arbete
- Har erfarenhet av att arbeta i projektform, gärna i en regulatorisk styrd miljö

Det är meriterande om du:


* Har B-körkort
* Har jobbat inom någon form av testverksamhet eller dokumentation inom teknik- eller produktionsområden


Vi söker dig som är


* Orädd
* Noggrann
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Årsskiftet, december/januari
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Electrical/Automation Engineer to Getinge Disinfection in Växjö, Sweden

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jul 8
Are you a newly graduated Electrical or Automation engineer and looking for an exciting opportunity? Then look no further! Getinge Disinfection AB is working with the latest technology within medtech with a purpose to make a difference. Do you want to be a part of this? Apply today! We work with ongoing selection.

OM TJÄNSTEN
Getinge is in an exciting and intensive growth phase and is now looking for its next addition to their R&D Cleaning and Disinfection team. They are dedicated to make a difference in infection control and contamination prevention. They are a global leader in the industry and provide advanced solutions for various sectors, including healthcare, life sciences, and laboratories. Their mission is to enhance cleaning and disinfection processes to improve patient outcomes and safety.

You will be a part of the R&D Cleaning and Disinfection team and your primary work tasks will be, handling electrical and automation design, developing innovative concepts, and ensuring the functionality of their product portfolio. The team consists of 7 people where 3 of the team members work as Electrical/automation engineers today.

Watch the video below to find out more about how Getinge works:You are offered
- An opportunity to start your career at a company and within a role where you will work with something meaningful and make a difference.
- A solid introduction program to ensure the best possible start in the role.
- A dedicated consultant manager.

As a consultant for Academic Work, we offer great opportunities for you to grow professionally, build your network and create valuable contacts for the future. Read more about our consultant offer.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Working hands on with electrical construction.
* Lead electrical and automation design activities, making technology choices based on functional requirements.
* Communicate and deliver results according to plan, maintaining regular progress updates.
* Ensure controlled handling of design changes, satisfying user and regulatory requirements
* Contribute to the creation of technical documentation, including labeling, for design change control tasks.
* Conduct technical investigations and carry out verifications, including defining acceptance criteria.
* Create and review test specifications and verification reports, leveraging your expertise.
* Stay up to date with the latest techniques affecting the disinfection process, particularly in electrical and automation systems.
* Contribute to risk management and usability engineering processes related to cleaning and disinfection.


VI SÖKER DIG SOM
- You who have a post-secondary education in electrical engineering or automation engineering.
- You who have very good knowledge of English as the work is done in this language.
- You who are a practical person, since you will be working hands on.
- You who have a drivers license.
- You who have a swedish work-permit.

It is meritorious if you have
- Knowledge of the Swedish language, since some of the internal communication may happen in this language.

Knowledge can be gained through education, experience or self-taught.

To succeed in the role, your personal skills are:
- Communicative
- Problem solver
- Results-oriented

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
You can read more about Getinge here!

Ansök nu

Engineers, Welcome! Ingenjörer till AWAs Traineeprogram, Växjö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 18
Kallar du dig själv för nerd? Eller är du snarare en generalist, en icke-nerd, som har det berömda helikopterperspektivet? Båda personlighetstyperna finns på AWA. Gemensamt är deras engagemang, kunskap och passion för det de gör och tar sig an! På AWA kallar man sig därför själva för nerdar och är stolta över det. De älskar immaterialrätt (Intellectual Property, IP) och varje liten detalj inom området. De ser inga begränsningar i nya innovativa idéer utan brinner för att hjälpa sina kunder i teknikens framkant. Programmet är det enda av sitt slag i Europa (kanske i hela världen). Nu har du chansen att bli en del av AWA och en framtida expert inom IP – Nerds, Welcome!

OM TJÄNSTEN
I år drar AWA för 26e gången igång sitt uppskattade Traineeprogram där många av företagets ledande personer en gång började sin karriär inom IP-området. Med din ingenjörsbakgrund erbjuds du en unik möjlighet till en karriärväg inom ett spännande område i gränslandet mellan teknik, affär och juridik. Hos AWA får du en omväxlande vardag där du kommer arbeta i teknikens framkant med innovationer och uppfinningar ur ett immaterialrättsligt perspektiv. Traineeprogrammet ger dig stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling där du utbildas och tränas i allt från juridik till språkträning och hur man skriver en patentansökan, men även i affärsrådgivning och konsultrollen.

Du erbjuds


* Ett unikt traineeprogram med syftet att bli patentombud
* En god karriärutveckling med målet att på sikt bli European Patent Attorney
* Ett företag som satsar på sin personal och nyligen, för tredje gången, erhållit certifiering för Great Place to Work ®
Traineeprogrammet pågår under sju månader där du växelvis erbjuds utbildning (teori) och arbete på ditt lokala kontor tillsammans med ditt team och mentor (praktik). Utbildningsblocken hålls på AWAs olika kontor runt om i Sverige där du träffar dina andra traineekolleger och får möjligheten att bygga ditt nätverk inom AWA. Du kommer under traineeprogrammet vägledas av seniora patentombud vilka ger dig grunderna i immaterialrätt, svensk och internationell, samt strategisk rådgivning ur ett affärsperspektiv.

Efter avslutat traineeprogram blir du patentombud, men resan har därmed bara börjat. Det är som nämnt en mycket spännande och utvecklande roll, men även mångfasetterad och komplex. Du kommer därför de första åren efter programmet fortsatt arbeta under handledning av erfarna kollegor och hjälpa dem i ärenden för de kunder de arbetar med. Därmed har du fortsatt möjlighet att utveckla dina färdigheter inom alla olika aspekter av immaterialrätt. Långsiktiga mål kan vara att du kvalificerar dig som europeiskt patentombud, eller att du specialiserar dig på den affärsstrategiska rådgivningen kring immaterialrättens olika aspekter.I rollen som patentombud kommer du till exempel att:
- Göra undersökningar avseende nya uppfinningar och tekniska jämförelser med vad som är känt sedan tidigare
- Skriva patentansökningar samt argumentera för dessa gentemot patentverk världen över
- Hjälpa kunder med strategisk rådgivning kring bäst väg framåt på deras marknader och i förhållande till sina konkurrenter.
- Invända mot patent som hindrar kundens affär på något sätt
- Delta som teknisk expert i tvister kunden eventuellt hamnar i

Du kommer arbeta med nationella och internationella kunder, från ensamuppfinnare till globala företag, och med myndigheter och ombud i Sverige/Europa men även världen över.

Finns det ett även högre syfte med IP? – Ja, absolut! Innovationer är förutsättningarna för sociala framsteg och ekonomisk utveckling. De är också en nyckel i kampen exempelvis mot dagens klimat- och hälsoutmaningar. Immateriella rättigheter, t.ex. patent, är de institutionella regleringar som möjliggör innovation genom att skapa incitament att investera i forskning och utveckling (FoU)Kika gärna på klippet nedan för att höra om hur nuvarande och tidigare traineer upplevt sin traineetid och varför de trivs på AWA.VI SÖKER DIG SOM
Du lockas av en roll som kombinerar teknik med juridik och affärer, har ett stort intresse för språk, är skicklig på att uttrycka dig i skrift och ser en spännande framtid i att arbeta som patentombud åt några av Europas mest intressanta innovationsföretag.
- Är civilingenjör eller disputerad inom teknisk fysik, materialteknik, medtech, project engineer, mekanik, nanoteknik, elektroteknik, datavetenskap/IT, AI eller motsvarande. Nyutexaminerad eller gärna med något års arbetslivserfarenhet.
- Har en hög språklig kompetens i såväl svenska som engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
- Har ett stort tekniskt intresse, speciellt för nya innovationer
- Har ett intresse för immaterialrättsliga frågor

Som person är du ambitiös, resultatinriktad, noggrann och god förmåga att arbeta självständigt. Du har en ivrig vilja att använda din tekniska expertis för att hjälpa företagets kunder framåt och motiveras av att skapa goda relationer med såväl kunder som internt på AWA.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. I samband med processen kommer du som kandidat få göra tre tester: ett personlighetstest, ett problemlösningstest och ett språktest. Mer information om dessa får du som kandidat under processens gång.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om AWAs traineeprogram och få svar dina frågor.

Ansök nu

Produktionsingenjör till Volvo i Braås!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Jun 22
Är du på jakt efter ett uppdrag där du får använda ditt tekniska intresse och ta nästa kliv i karriären? Som produktionsingenjör på Volvo har du möjlighet att forma morgondagens produkter och vara med på resan mot en bättre framtid. Med fokus på nyutveckling och ständiga förbättringar kommer du att ha en nyckelroll i att ta produkter från idé till verklighet, och samtidigt vara med och bidra till framtidens industriella landskap. Låt ditt tekniska intresse ta dig till nya höjder och ta chansen och ansök till tjänsten idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
För Volvos räkning söker vi på Academic Work just nu en Produktionsingenjör på ett vikariat på 1 år då deras nuvarande kollega ska gå på föräldraledighet. I rollen kommer du huvudsakligen arbeta med utveckling av produktionsprocessen för anpassning för nya produkter och förbättringsåtgärder i befintlig produktion. Rollen tillhör vår tillverkningsdel med plåt-/ maskinbearbetning, svetsning och målning. Denna rollen är riktad mot en svetsande avdelning.

För att introduceras till arbetsuppgifterna kommer du att lära känna verksamhetens olika avdelningar och arbetsområden under de första veckorna på uppdraget. Vidare tilldelas du en kollega i teamet som du kan vända dig till för hjälp och extra stöttning.Du erbjuds
- Ett initialt konsultkontrakt på 6 månader med goda chanser till förlängning inom vikariatet så länge båda parter är nöjda med samarbetet. Vikariatet löper under 1 år med start från och med 1a september.
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbeta med layout och arbetsplatsutformning för att förbättra dagens produktion och möjliggöra för kommande produkter.
* Delta i investeringsprojekt och driva sina ansvarsuppgifter i dessa.
* Vara delaktig i framtagningen av nya produkter, allt i från att ge produktkritik till att ansvara för prototyp-/ förseriebyggnationer. Ansvara för att erfoderliga verktyg finns för att tillverka produkterna.
* Driva förbättringar och rationaliseringar i produktionsprocessen.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleexamen inom maskinteknik eller industriell ekonomi eller annan relevant bakgrund
- Har ett teknisk intresse och en stor vilja och drivkraft att sätta dig in i olika arbetsområden
- Har en god systemförståelse och erfarenhet av Office-paketet
- Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen i arbetet ställer krav på detta

Det är meriterande om du har:
- Kunskap i 3D-CAD, Catia eller motsvarande
- Arbetat i en liknande roll som produktionstekniker tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Kommunikativ
- Har en god samarbetsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Volvo Construction Equipment HÄR!

Ansök nu

Logistikkoordinator till Volvo i Braås

Marknadskoordinator
Läs mer Maj 26
Är du en kommunikativ spindel i nätet med god analytisk förmåga som önskar att utvecklas vidare i karriären? Nu har du möjlighet att bli en del av Volvo i Braås som söker en logistikkoordinator för ett föräldravikariat på 12 månader med start i Augusti. Ansök till tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Vi på Academic Work söker just nu för Volvos räkning en logistikkoordinator för ett föräldravikariat på 12 månader med start i augusti. För att trivas i rollen är det viktigt att du har en förmåga att vara flexibel och anpassningsbar samt att du kan gå "the extra mile" för att göra det där lilla extra.

Som logistikkoordinator på Volvo kommer du att arbeta i en spännande roll där dina arbetsuppgifter kommer att fördelas mellan orderhantering och inventeringsavstämning för tillverkningen. Du kommer agera som spindeln i nätet och röra dig mellan olika avdelningar i organisationen vilket ställer höga krav på din kommunikativa och analytiska förmåga. Du kommer att vara den enda som arbetar med inventeringsavstämning för tillverkningen i gruppen, men kommer kunna ta stöd av kollegor från andra avdelningar i ditt arbete. I arbetet med orderhantering kommer du att bekräfta nya orders som kommer in till avdelningen och validera dessa mot marknad och forecast.

VI SÖKER DIG SOM
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då du kommer ha löpande kontakt både med interna kollegor på arbetsplasten samt med medarbetare i Europa-regionen
- Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande
- Har tidigare erfarenhet Office 365
- Har en god generell systemvana

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av SAP

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Kommunikativ
- Anpassningsbar

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Ansök nu

Dokumentationstekniker till E.ON!

Teknikinformatör
Läs mer Maj 26
Som dokumentationstekniker kommer du utföra dokumentation av anläggnings- och nätinformation i E.ON:s digitala system. Du kommer arbeta i nära samarbete med andra dokumentationstekniker men även projektbeställare, projektörer, underhållsingenjörer och nättekniker vilket gör att du får spännande kunskap om elnätets uppbyggnad. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Teknisk dokumentation ska upprätthålla, kontrollera och förvalta dokumentation i kartsystemet DpPower så att den speglar verkligheten. Med rätt innehåll och status i dokumentationen skapar teamet förutsättningar för att driva, underhålla och investera i elnätet. I rollen ansvarar du för att utföra kontroller av samt godkänna kart/ritningsunderlag som kommer in från entreprenörer. Du bistår även medarbetare, entreprenörer och konsulter med underlag samt stöd i frågor som rör dokumentation.

Utöver deltagande i större projekt kommer du som dokumentationstekniker att ta hand om inmätningar, rättningar i kartor, kontroll av besiktningsunderlag samt serviceärenden i SAP. Tjänsten passar dig som trivs med att axla ett helhetsansvar för dokumentationsprocessen i projekt.

Du erbjuds
- En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling.
- Ett långsiktigt uppdrag där du har goda möjligheter att på sikt gå vidare internt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utföra kontroller för att säkerställa att projekterade nät finns tillgängliga för samtliga deltagare i projekten.
* Utföra kontroller för att säkerställa rätt innehåll i dokumentationen med exempelvis säkringstyper, apparattyper samt areor på kablar är korrekt angivna i projekteringarna.
* Driftsätta delar av projekten i DpPower, till exempel vid flytt av kunder/kundanläggningar eller vid byte av anläggningsdelar.
* Utföra slutdokumentation och säkerställa att utfört arbete i fält stämmer överens med tidigare projektering, samt följa upp om avvikelser upptäcks.


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av administrativt arbete med teknisk inriktning.
- Har god vana av att arbeta i affärssystem.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det.

Det är meriterande om du har
- Arbetat i GIS-verktyget DpPower och SAP.
- Teknisk utbildning eller erfarenhet inom el.

Det är positivt om du har lätt för att skapa dig en helhetssyn över arbetet. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt och är samtidigt mycket noggrann i allt du gör. En förståelse finns för att kvalitetsstandarder måste följas noggrant. När problem uppstår i arbetet arbetar du analytiskt och bryter ner problem för att lättare kunna se konsekvenser. Vidare är du initiativtagande och tydlig i din kommunikation samtidigt som du agerar lyhört gentemot kollegor eller andra intressenters synpunkter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Problemlösande
- Självgående
- Serviceinriktad
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.

Ansök nu

Mekatronikingenjör inom elkonstruktion till Volvo i Braås!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Maj 5
Har du ett starkt intresse för teknisk design samt önskar att utvecklas vidare i karriären? Nu har du möjligheten att bli en del av Volvos team inom konstruktion i Braås, strax utanför Växjö. Du har kunskap inom el och elektronik och tycker om att samarbeta med andra. Vidare arbetar du med en god struktur samt har ett öga för detaljer. Är du den vi söker? Ansök till tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande med omgående start!

OM TJÄNSTEN
Vi på Academic Work söker just nu för Volvos räkning en mekatronikingenjör inom elkonstruktion för att uttöka teamet som idag består av 15 medarbetare. För att trivas i rollen är det viktigt att du har en förmåga att vara flexibel och anpassningsbar samt att du kan gå "the extra mile" för att göra det där lilla extra.Du erbjuds


* Ett initialt konsultkontrakt på 6 månader med goda chanser till förlänging så länge båda parter är nöjda med samarbetet.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som konstruktör kommer du att arbeta i olika flöden och i tvärfunktionella team. Du kommer framförallt att arbeta med ritningar i 3D CAD men för att förstå och följa upp det du konstruerat så förväntas du kombinera arbete även ute i verkstaden. Vidare innebär rollen att du tar ansvar för att beställa material samt att du har löpande kontakt med leverantörer för produktionen.

För att introduceras till rollen kommer du bli tilldelad ett introduktionspaket där du får en övergripande förståelse för arbetsuppgifterna och diverse olika avdelningar. Detta på grund av att det är av stor vikt att förstå hela flödet. Därtill kommer du även få en mentor som du går vid sidan om och som bistår med extra stöttning och hjälp den första tiden på uppdraget. Arbetet utgår från att du inledningsvis arbeta på plats. Allteftersom du blir mer bekväm i rollen finns möjligheten att arbeta 1-2 dagar / veckan på distans.

VI SÖKER DIG SOM
- Besitter en teknisk eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, elektroteknik eller likvärdigt och/eller har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll
- Har kunskap av konstruktion i 3D CAD. Meriterande är om du har kännedom av t.ex systemet CREO.
- Är obehindrad i både svenska och engelska i tal och skrift
- Det är fördelaktigt om du innehar B-körkort och tillgång till bil då det är begränsade förbindelser med kollektivtrafik till arbetsplatsen.

Stor vikt i denna process kommer att läggas vid din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:


* Nätverkande
* Noggrann
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider 08.00-16.30
* Placering: Åkermans väg 5, Braås


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer HÄR!

Ansök nu

Testingenjör till Getinge i Växjö!

Provningsingenjör, maskin
Läs mer Apr 21
Getinge arbetar med senaste teknologin inom medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan. För dig som inte räds för nya utmaningar och vill kickstarta karriären inom testning kan detta vara rätt för dig! Vi ser framemot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till testavdelningen på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 5 personer som i huvudsak fokuserar på provning och verifiering av washer disinfectors.

Spana in videon nedan, för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:#

Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjlighen testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.
* Ett gediget introduktionsprogram för att säkerställa bästa möjliga start i rollen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Identifiera lämpliga testmetoder för att verifiera nya tekniska lösningar så att funktionen och säkerhet fastställs i produktunderhållsprocessen.
- Verifieringsresurs i nyutvecklingsprojekt.
- Planera, genomföra samt dokumentera verifieringar enligt gällande kvalitetskrav.
- Säkerställ att mät- och testutrustning är underhållen på ett kontrollerat vis och att endast kalibrerad utrustning används där detta krävs.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en minst en färdigställd kandidatexamen inom maskinteknik eller bioteknik.
- Har mycket bra kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.
- Trivs med ett arbete som innefattar både teoretiskt och praktiskt arbete.

Det är meriterande om du:


* Har tidigare erfarenhet av testning.


#

Vi söker dig som är


* Orädd
* Noggrann
* Samarbetsvillig


#

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

Biträdande Trafikingenjör till Trafikverket i Växjö

Samhällsplanerare
Läs mer Apr 20
Vi på Academic Work söker nu dig som har ett stort intresse för trafikfrågor, ärendehantering och kundkontakt och som vill vara en del av kravsättning för Sveriges trafiksäkerhet. Inom Trafikverkets verksamhetsområde Planering har du som konsult möjligheten att påbörja din karriär som biträdande trafikingenjör och skaffa dig värdefull kunskap inom branschen. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Du erbjuds

Trafikverkets verksamhetsområde Planering har i uppdrag att bidra till samhällsutvecklingen och ge förutsättningar för goda rese- och transportmöjligheter. Åtagandena blir allt mer komplexa och intressanta i takt med att kraven på tillgänglighet, säkerhet, hälsa och miljö ökar. Nu söker vi dig som brinner för frågor som rör trafikreglering och som trivs i en handläggande och samtidigt utåtriktad roll.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom åtgärdsvalsstudier, projektledning, självledarskap och presentationsteknik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Rekrytering och programupplägg hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten hanteras av Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande Trafikingenjör kommer du att arbeta med ärendehantering inom trafikmiljö. Ärendena kan beröra allt från anslutningar, vägvisning, föreskriftsarbete, hastighetsärenden till väglagsfrågor och arrangemangsförfrågningar. Du kommer att arbeta på Trafikverkets kontor i Växjö.

Du kommer till exempel att:


* Handlägga ärenden och göra bedömningar utifrån gällande lagar och förordningar
* Svara på remisser från kommuner
* Ha kontakt med externa kunder såsom privatpersoner, föreningar och företag, kommuner och Länsstyrelser


VI SÖKER DIG SOM
- Har en nyligen avslutad högskole- eller universitetsutbildning om minst 180 hp inom samhällsplanering, lantmäteri med juridisk inriktning, väg och vatten alternativt annan likvärdig utbildning (examensbevis behöver uppvisas och får ej vara äldre än 36 månader)
- Har ett intresse för trafikplaneringsfrågor, föreskriftsarbete och ärendehantering
- Har grundläggande kunskaper i Officepaketet
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift för intern och extern kommunikation
- Har B-körkort

Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av Arbete På Väg
* Har tidigare erfarenhet av myndighetsutövning och arbetat med trafikfrågor
* Har kunskap om väglagen och trafikförordningar
* arbetat med ärendehantering


Som person är du


* Samarbetsvillig
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Verksamhetsområde Planering svarar för planering av trafik och för åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret för att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder. Inom verksamhetsområdet ryms Trafikverkets sex regioner och de fyra nationella avdelningarna Trafik, Nationell Planering, Expertcenter och Transportkvalitet samt stabsfunktioner Kommunikation, HR, Verksamhetsstyrning och Trafikverkets Kundtjänst.

Ansök nu

Junior mjukvaruingenjör till Getinge i Växjö!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 12
För dig som har intresse för programmering och maskinstyrning, se hit! Getinge arbetar med senaste teknologin inom Medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan, såväl programmering som hands-on testning på maskiner. Är du redo för en vardag med problemlösning och analys samt fokus på innovation? Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till R&D-avdelning på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 5 personer som i huvudsak fokuserar på programmering och testning samt arbetar med washer disinfectors.

Spana in videon nedan, för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjlighen testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll har du möjlighet att prova på att jobba med hela kedjan, både test och programmering. Detta ger dig möjlighet att bli inblandad i samtliga produkter och arbeta med att programmera maskiner som räddar liv. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Arbeta med utvecklingsprojekt på nya produkter
* Utföra maskinprogrammering och styrning
* Dokumentation av kravspecifikationer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd högskoleingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller annan relevant utbildning.
- Har kunskaper inom programmering.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:


* Har arbetslivserfarenhet av programmering i C och/eller PLC.
* Mycket goda kunskaper i Excel


Vi söker dig som är


* Självutvecklande
* Strukturerad
* Kvalitetsinriktad


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

Junior elektroingenjör till Getinge i Växjö!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Apr 11
För dig som har intresse för programmering och maskinstyrning, se hit! Getinge arbetar med senaste teknologin inom Medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan, såväl programmering som hands-on testning på maskiner. Är du redo för en vardag med problemlösning och analys samt fokus på innovation? Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till R&D-avdelning på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 5 personer som i huvudsak fokuserar på programmering och testning samt arbetar med washer disinfectors.

Spana in videon nedan, för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjlighen testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll har du möjlighet att prova på att jobba med hela kedjan, både test och programmering. Detta ger dig möjlighet att bli inblandad i samtliga produkter och arbeta med att programmera maskiner som räddar liv. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Arbeta med utvecklingsprojekt på nya produkter
* Utföra maskinprogrammering och styrning
* Dokumentation av kravspecifikationer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd högskoleingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller annan relevant utbildning.
- Har kunskaper inom programmering.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:


* Har arbetslivserfarenhet av programmering i C och/eller PLC.
* Mycket goda kunskaper i Excel


Vi söker dig som är


* Självutvecklande
* Strukturerad
* Kvalitetsinriktad


Övrig information


* Start: Januari/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

Studerande kundvärdar till Statens Servicecenter i Växjö i Sommar

Kontorsreceptionist
Läs mer Feb 22
Är du på jakt efter ett meriterande sommarjobb på en statlig myndighet vid sidan av dina studier är det här jobbet för dig! Vi söker dig som har lätt för att ha kontakt med människor, kan ge tydliga direktiv och har en hög känsla för service. Du kommer spela en viktig roll hos Statens Servicecenter i Växjö. Om det här låter som en passande roll för dig, sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Statens Servicecenter ska bidra till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. De levererar administrativa tjänster till andra myndigheter samt ger information och vägledning i myndighetstjänster till privatpersoner och företag på 116 servicekontor över hela landet. Myndigheten växer och behöver nu förstärkning i form av grymma studenter som kommer in och stöttar upp arbetet vid sidan av sina studier under sommaren.

Denna tjänst ger dig bra erfarenhet inom kundkontakt, kommer utveckla din sociala förmåga samt ger dig en fot in på en statlig myndighet. Vi söker nu flera serviceinriktade kundvärdar till kontoret i Växjö.

Tjänsten innefattar arbete cirka 130h/i veckan under kontorets öppettider 10-16 plus lunchrast. Du kommer att få en introduktion om arbetet på plats din första dag. Uppdraget är tänkt att starta den 12 juni och pågå till 31 augusti.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Koordinera och samtala med kontorets kunder
- Ta emot post från kunder och ta fram blanketter
- Se till att kontoret har rätt inflöde av människor
- Guida kunder i deras ärenden

VI SÖKER DIG SOM
- Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift. Detta är viktigt då myndigheten har en språkpolicy som kräver att de enbart pratar svenska och engelska med besökare och kunder.
- Har pågående studier och har minst 1 år kvar av dessa
- Har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Orädd


Övrig information


* Start: 12 juni
* Omfattning: 2-3 dagar i veckan under sommarmånaderna
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Statens Servicecenter här.

Ansök nu

Junior elektroingenjör till Getinge i Växjö!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Feb 21
För dig som har intresse för programmering och maskinstyrning, se hit! Getinge arbetar med senaste teknologin inom Medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan, såväl programmering som hands-on testning på maskiner. Är du redo för en vardag med problemlösning och analys samt fokus på innovation? Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till R&D-avdelning på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 5 personer som i huvudsak fokuserar på programmering och testning samt arbetar med washer disinfectors.

Spana in videon nedan, för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjlighen testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll har du möjlighet att prova på att jobba med hela kedjan, både test och programmering. Detta ger dig möjlighet att bli inblandad i samtliga produkter och arbeta med att programmera maskiner som räddar liv. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Arbeta med utvecklingsprojekt på nya produkter
* Utföra maskinprogrammering och styrning
* Dokumentation av kravspecifikationer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd högskoleingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller annan relevant utbildning.
- Har kunskaper inom programmering.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:


* Har arbetslivserfarenhet av programmering i C och/eller PLC.
* Mycket goda kunskaper i Excel


Vi söker dig som är


* Självutvecklande
* Strukturerad
* Kvalitetsinriktad


Övrig information


* Start: Januari/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

Engineers, Welcome! Ingenjörer till AWAs Traineeprogram, Växjö

Dataingenjör
Läs mer Feb 11
Kallar du dig själv för nerd? Eller är du snarare en generalist, en icke-nerd, som har det berömda helikopterperspektivet? Båda personlighetstyperna finns på AWA. Gemensamt är deras engagemang, kunskap och passion för det de gör och tar sig an! På AWA kallar man sig därför själva för nerdar och är stolta över det. De älskar immaterialrätt (Intellectual Property, IP) och varje liten detalj inom området. De ser inga begränsningar i nya innovativa idéer utan brinner för att hjälpa sina kunder i teknikens framkant. Programmet är det enda av sitt slag i Europa (kanske i hela världen). Nu har du chansen att bli en del av AWA och en framtida expert inom IP – Nerds, Welcome!

OM TJÄNSTEN
I år drar AWA för 26e gången igång sitt uppskattade Traineeprogram där många av företagets ledande personer en gång började sin karriär inom IP-området. Med din ingenjörsbakgrund erbjuds du en unik möjlighet till en karriärväg inom ett spännande område i gränslandet mellan teknik, affär och juridik. Hos AWA får du en omväxlande vardag där du kommer arbeta i teknikens framkant med innovationer och uppfinningar ur ett immaterialrättsligt perspektiv. Traineeprogrammet ger dig stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling där du utbildas och tränas i allt från juridik till språkträning och hur man skriver en patentansökan, men även i affärsrådgivning och konsultrollen.

Du erbjuds


* Ett unikt traineeprogram med syftet att bli patentombud
* En god karriärutveckling med målet att på sikt bli European Patent Attorney
* Ett företag som satsar på sin personal och nyligen, för tredje gången, erhållit certifiering för Great Place to Work ®
ARBETSUPPGIFTER
Traineeprogrammet pågår under sju månader där du växelvis erbjuds utbildning (teori) och arbete på ditt lokala kontor tillsammans med ditt team och mentor (praktik). Utbildningsblocken hålls på AWAs olika kontor runt om i Sverige där du träffar dina andra traineekolleger och får möjligheten att bygga ditt nätverk inom AWA. Du kommer under traineeprogrammet vägledas av seniora patentombud vilka ger dig grunderna i immaterialrätt, svensk och internationell, samt strategisk rådgivning ur ett affärsperspektiv.

Efter avslutat traineeprogram blir du patentombud, men resan har därmed bara börjat. Det är som nämnt en mycket spännande och utvecklande roll, men även mångfasetterad och komplex. Du kommer därför de första åren efter programmet fortsatt arbeta under handledning av erfarna kollegor och hjälpa dem i ärenden för de kunder de arbetar med. Därmed har du fortsatt möjlighet att utveckla dina färdigheter inom alla olika aspekter av immaterialrätt. Långsiktiga mål kan vara att du kvalificerar dig som europeiskt patentombud, eller att du specialiserar dig på den affärsstrategiska rådgivningen kring immaterialrättens olika aspekter.I rollen som patentombud kommer du till exempel att:


* Göra undersökningar avseende nya uppfinningar och tekniska jämförelser med vad som är känt sedan tidigare
* Skriva patentansökningar samt argumentera för dessa gentemot patentverk världen över
* Hjälpa kunder med strategisk rådgivning kring bäst väg framåt på deras marknader och i förhållande till sina konkurrenter.
* Invända mot patent som hindrar kundens affär på något sätt
* Delta som teknisk expert i tvister kunden eventuellt hamnar i


Du kommer arbeta med nationella och internationella kunder, från ensamuppfinnare till globala företag, och med myndigheter och ombud i Sverige/Europa men även världen över.

Finns det ett även högre syfte med IP? – Ja, absolut! Innovationer är förutsättningarna för sociala framsteg och ekonomisk utveckling. De är också en nyckel i kampen exempelvis mot dagens klimat- och hälsoutmaningar. Immateriella rättigheter, t.ex. patent, är de institutionella regleringar som möjliggör innovation genom att skapa incitament att investera i forskning och utveckling (FoU)

Kika gärna på klippet nedan för att höra om hur nuvarande och tidigare traineer upplevt sin traineetid och varför de trivs på AWA.VI SÖKER DIG SOM
Du lockas av en roll som kombinerar teknik med juridik och affärer, har ett stort intresse för språk, är skicklig på att uttrycka dig i skrift och ser en spännande framtid i att arbeta som patentombud åt några av Europas mest intressanta innovationsföretag.


* Är civilingenjör eller disputerad inom AI, datavetenskap/IT eller elektroteknik. Nyutexaminerad eller gärna med något års arbetslivserfarenhet.
* Har en hög språklig kompetens i såväl svenska som engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
* Har ett stort tekniskt intresse, speciellt för nya innovationer
* Har ett intresse för immaterialrättsliga frågor


Som person är du ambitiös, resultatinriktad, noggrann och god förmåga att arbeta självständigt. Du har en ivrig vilja att använda din tekniska expertis för att hjälpa företagets kunder framåt och motiveras av att skapa goda relationer med såväl kunder som internt på AWA.

AWA söker i första hand traineer till följande kontor i Sverige;

Göteborg, Malmö, Lund, Linköping, Östersund, Stockholm

Klicka på respektive ort för att komma till annonsen för orten du söker till. If you are interested in joining AWA´s Copenhagen office, that recruitment process opens in February/March. Keep an eye on our LinkedIn!

Övrig information


* Start: 11 September 2023
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: : Något av AWAs kontor i Sverige
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AWAs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* I samband med processen kommer du som kandidat få göra tre tester: ett personlighetstest, ett problemlösningstest och ett språktest. Mer information om dessa får du som kandidat under processens gång.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om AWAs traineeprogram och få svar dina frågor.

Ansök nu

Ingenjörer inom AI, Welcome! AWAs Traineeprogram, Växjö

Dataingenjör
Läs mer Feb 11
Kallar du dig själv för nerd? Eller är du snarare en generalist, en icke-nerd, som har det berömda helikopterperspektivet? Båda personlighetstyperna finns på AWA. Gemensamt är deras engagemang, kunskap och passion för det de gör och tar sig an! På AWA kallar man sig därför själva för nerdar och är stolta över det. De älskar immaterialrätt (Intellectual Property, IP) och varje liten detalj inom området. De ser inga begränsningar i nya innovativa idéer utan brinner för att hjälpa sina kunder i teknikens framkant. Programmet är det enda av sitt slag i Europa (kanske i hela världen). Nu har du chansen att bli en del av AWA och en framtida expert inom IP – Nerds, Welcome!

OM TJÄNSTEN
I år drar AWA för 26e gången igång sitt uppskattade Traineeprogram där många av företagets ledande personer en gång började sin karriär inom IP-området. Med din ingenjörsbakgrund erbjuds du en unik möjlighet till en karriärväg inom ett spännande område i gränslandet mellan teknik, affär och juridik. Hos AWA får du en omväxlande vardag där du kommer arbeta i teknikens framkant med innovationer och uppfinningar ur ett immaterialrättsligt perspektiv. Traineeprogrammet ger dig stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling där du utbildas och tränas i allt från juridik till språkträning och hur man skriver en patentansökan, men även i affärsrådgivning och konsultrollen.

Du erbjuds


* Ett unikt traineeprogram med syftet att bli patentombud
* En god karriärutveckling med målet att på sikt bli European Patent Attorney
* Ett företag som satsar på sin personal och nyligen, för tredje gången, erhållit certifiering för Great Place to Work ®
ARBETSUPPGIFTER
Traineeprogrammet pågår under sju månader där du växelvis erbjuds utbildning (teori) och arbete på ditt lokala kontor tillsammans med ditt team och mentor (praktik). Utbildningsblocken hålls på AWAs olika kontor runt om i Sverige där du träffar dina andra traineekolleger och får möjligheten att bygga ditt nätverk inom AWA. Du kommer under traineeprogrammet vägledas av seniora patentombud vilka ger dig grunderna i immaterialrätt, svensk och internationell, samt strategisk rådgivning ur ett affärsperspektiv.

Efter avslutat traineeprogram blir du patentombud, men resan har därmed bara börjat. Det är som nämnt en mycket spännande och utvecklande roll, men även mångfasetterad och komplex. Du kommer därför de första åren efter programmet fortsatt arbeta under handledning av erfarna kollegor och hjälpa dem i ärenden för de kunder de arbetar med. Därmed har du fortsatt möjlighet att utveckla dina färdigheter inom alla olika aspekter av immaterialrätt. Långsiktiga mål kan vara att du kvalificerar dig som europeiskt patentombud, eller att du specialiserar dig på den affärsstrategiska rådgivningen kring immaterialrättens olika aspekter.I rollen som patentombud kommer du till exempel att:


* Göra undersökningar avseende nya uppfinningar och tekniska jämförelser med vad som är känt sedan tidigare
* Skriva patentansökningar samt argumentera för dessa gentemot patentverk världen över
* Hjälpa kunder med strategisk rådgivning kring bäst väg framåt på deras marknader och i förhållande till sina konkurrenter.
* Invända mot patent som hindrar kundens affär på något sätt
* Delta som teknisk expert i tvister kunden eventuellt hamnar i


Du kommer arbeta med nationella och internationella kunder, från ensamuppfinnare till globala företag, och med myndigheter och ombud i Sverige/Europa men även världen över.

Finns det ett även högre syfte med IP? – Ja, absolut! Innovationer är förutsättningarna för sociala framsteg och ekonomisk utveckling. De är också en nyckel i kampen exempelvis mot dagens klimat- och hälsoutmaningar. Immateriella rättigheter, t.ex. patent, är de institutionella regleringar som möjliggör innovation genom att skapa incitament att investera i forskning och utveckling (FoU)

Kika gärna på klippet nedan för att höra om hur nuvarande och tidigare traineer upplevt sin traineetid och varför de trivs på AWA.VI SÖKER DIG SOM
Du lockas av en roll som kombinerar teknik med juridik och affärer, har ett stort intresse för språk, är skicklig på att uttrycka dig i skrift och ser en spännande framtid i att arbeta som patentombud åt några av Europas mest intressanta innovationsföretag.


* Är civilingenjör eller disputerad inom AI. Nyutexaminerad eller gärna med något års arbetslivserfarenhet.
* Har en hög språklig kompetens i såväl svenska som engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
* Har ett stort tekniskt intresse, speciellt för nya innovationer
* Har ett intresse för immaterialrättsliga frågor


Som person är du ambitiös, resultatinriktad, noggrann och god förmåga att arbeta självständigt. Du har en ivrig vilja att använda din tekniska expertis för att hjälpa företagets kunder framåt och motiveras av att skapa goda relationer med såväl kunder som internt på AWA.

AWA söker i första hand traineer till följande kontor i Sverige;

Göteborg, Malmö, Lund, Linköping, Östersund, Stockholm

Klicka på respektive ort för att komma till annonsen för orten du söker till. If you are interested in joining AWA´s Copenhagen office, that recruitment process opens in February/March. Keep an eye on our LinkedIn!

Övrig information


* Start: 11 September 2023
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: : Något av AWAs kontor i Sverige
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AWAs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* I samband med processen kommer du som kandidat få göra tre tester: ett personlighetstest, ett problemlösningstest och ett språktest. Mer information om dessa får du som kandidat under processens gång.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om AWAs traineeprogram och få svar dina frågor.

Ansök nu

Ingenjörer inom datavetenskap till AWAs Traineeprogram, Växjö

Dataingenjör
Läs mer Feb 11
Kallar du dig själv för nerd? Eller är du snarare en generalist, en icke-nerd, som har det berömda helikopterperspektivet? Båda personlighetstyperna finns på AWA. Gemensamt är deras engagemang, kunskap och passion för det de gör och tar sig an! På AWA kallar man sig därför själva för nerdar och är stolta över det. De älskar immaterialrätt (Intellectual Property, IP) och varje liten detalj inom området. De ser inga begränsningar i nya innovativa idéer utan brinner för att hjälpa sina kunder i teknikens framkant. Programmet är det enda av sitt slag i Europa (kanske i hela världen). Nu har du chansen att bli en del av AWA och en framtida expert inom IP – Nerds, Welcome!

OM TJÄNSTEN
I år drar AWA för 26e gången igång sitt uppskattade Traineeprogram där många av företagets ledande personer en gång började sin karriär inom IP-området. Med din ingenjörsbakgrund erbjuds du en unik möjlighet till en karriärväg inom ett spännande område i gränslandet mellan teknik, affär och juridik. Hos AWA får du en omväxlande vardag där du kommer arbeta i teknikens framkant med innovationer och uppfinningar ur ett immaterialrättsligt perspektiv. Traineeprogrammet ger dig stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling där du utbildas och tränas i allt från juridik till språkträning och hur man skriver en patentansökan, men även i affärsrådgivning och konsultrollen.

Du erbjuds


* Ett unikt traineeprogram med syftet att bli patentombud
* En god karriärutveckling med målet att på sikt bli European Patent Attorney
* Ett företag som satsar på sin personal och nyligen, för tredje gången, erhållit certifiering för Great Place to Work ®
ARBETSUPPGIFTER
Traineeprogrammet pågår under sju månader där du växelvis erbjuds utbildning (teori) och arbete på ditt lokala kontor tillsammans med ditt team och mentor (praktik). Utbildningsblocken hålls på AWAs olika kontor runt om i Sverige där du träffar dina andra traineekolleger och får möjligheten att bygga ditt nätverk inom AWA. Du kommer under traineeprogrammet vägledas av seniora patentombud vilka ger dig grunderna i immaterialrätt, svensk och internationell, samt strategisk rådgivning ur ett affärsperspektiv.

Efter avslutat traineeprogram blir du patentombud, men resan har därmed bara börjat. Det är som nämnt en mycket spännande och utvecklande roll, men även mångfasetterad och komplex. Du kommer därför de första åren efter programmet fortsatt arbeta under handledning av erfarna kollegor och hjälpa dem i ärenden för de kunder de arbetar med. Därmed har du fortsatt möjlighet att utveckla dina färdigheter inom alla olika aspekter av immaterialrätt. Långsiktiga mål kan vara att du kvalificerar dig som europeiskt patentombud, eller att du specialiserar dig på den affärsstrategiska rådgivningen kring immaterialrättens olika aspekter.I rollen som patentombud kommer du till exempel att:


* Göra undersökningar avseende nya uppfinningar och tekniska jämförelser med vad som är känt sedan tidigare
* Skriva patentansökningar samt argumentera för dessa gentemot patentverk världen över
* Hjälpa kunder med strategisk rådgivning kring bäst väg framåt på deras marknader och i förhållande till sina konkurrenter.
* Invända mot patent som hindrar kundens affär på något sätt
* Delta som teknisk expert i tvister kunden eventuellt hamnar i


Du kommer arbeta med nationella och internationella kunder, från ensamuppfinnare till globala företag, och med myndigheter och ombud i Sverige/Europa men även världen över.

Finns det ett även högre syfte med IP? – Ja, absolut! Innovationer är förutsättningarna för sociala framsteg och ekonomisk utveckling. De är också en nyckel i kampen exempelvis mot dagens klimat- och hälsoutmaningar. Immateriella rättigheter, t.ex. patent, är de institutionella regleringar som möjliggör innovation genom att skapa incitament att investera i forskning och utveckling (FoU)

Kika gärna på klippet nedan för att höra om hur nuvarande och tidigare traineer upplevt sin traineetid och varför de trivs på AWA.VI SÖKER DIG SOM
Du lockas av en roll som kombinerar teknik med juridik och affärer, har ett stort intresse för språk, är skicklig på att uttrycka dig i skrift och ser en spännande framtid i att arbeta som patentombud åt några av Europas mest intressanta innovationsföretag.


* Är civilingenjör eller disputerad inom datavetenskap/IT. Nyutexaminerad eller gärna med något års arbetslivserfarenhet.
* Har en hög språklig kompetens i såväl svenska som engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
* Har ett stort tekniskt intresse, speciellt för nya innovationer
* Har ett intresse för immaterialrättsliga frågor


Som person är du ambitiös, resultatinriktad, noggrann och god förmåga att arbeta självständigt. Du har en ivrig vilja att använda din tekniska expertis för att hjälpa företagets kunder framåt och motiveras av att skapa goda relationer med såväl kunder som internt på AWA.

AWA söker i första hand traineer till följande kontor i Sverige;

Göteborg, Malmö, Lund, Linköping, Östersund, Stockholm

Klicka på respektive ort för att komma till annonsen för orten du söker till. If you are interested in joining AWA´s Copenhagen office, that recruitment process opens in February/March. Keep an eye on our LinkedIn!

Övrig information


* Start: 11 September 2023
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: : Något av AWAs kontor i Sverige
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AWAs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* I samband med processen kommer du som kandidat få göra tre tester: ett personlighetstest, ett problemlösningstest och ett språktest. Mer information om dessa får du som kandidat under processens gång.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om AWAs traineeprogram och få svar dina frågor.

Ansök nu

Bli One Nordics nya Elkonstruktör! Växjö

Elkonstruktör
Läs mer Feb 9
Är du redo att ta nästa steg mot en spännande karriär som Elkonstruktör tillsammans med One Nordic? I takt med att de växer söker de sin nya nyckelspelare som vill vara med på deras resa att bygga ''det nya energisamhället''. Nu söker vi dig med erfarenhet inom elkonstruktion som vill ta klivet in i en självständig roll som du kan forma utefter dina spetskompetenser. Varmt välkommen med till ansökan!

OM TJÄNSTEN
ONE Nordic bygger idag ''det nya energisamhället'', där du tillsammans med dina kollegor tar ett tydligt samhällsansvar och får göra skillnad, på riktigt. Du kommer att utvecklas i en tekniskt spännande miljö och i kundprojekt i en framtidsbransch. ONE Nordic bygger och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och är ledande på marknaden inom entreprenad, underhåll och tekniska tjänster i elbranschen. Idag driver ONE Nordic de mest spännande energiinfrastrukturprojekten för de största och mest kända aktörerna i branschen. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energianläggningar. Med över 1200 medarbetare, har One Nordic bibehållit den familjära känslan där prestigelöshet genomsyrar företaget.

I rollen som elkonstruktör är ingen dag den andra lik och du kommer att strukturera ditt arbete utefter prioriteringar och organisationens behov. Du kommer att tillhöra avdelningen elsystem-specialister med över 40 härliga medarbetare som befinner sig runt om i Sverige. Du kan själv avgöra ifall du vill utgå ifrån Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Halmstad, Växjö, Kalmar eller Karlshamn.

I takt med att One Nordic växer har denna roll tillkommit, vilket innebär att du får möjligheten att forma rollen utefter dina spetskompetenser och komma med egna idéer. Du kommer att stötta upp de olika projektledarna med konstruktioner samt stötta upp om det upptäcks fel i tidigare konstruktionsdokumenten. Som elkonstruktör kommer du att arbeta i en projektliknande roll där du själv planerar upp för utförandet, ritar därefter och anvisar det planerade arbetet ut mot dina kollegor. Skrivbordsarbetet kommer att behöva kombineras med praktiskt arbete på fältet med provning och driftsättning i projekt och i underhållsärenden. Du kommer att delta i ett team med spetskompetenser och få omväxlande arbetsuppgifter. Vi jobbar i alla led från produktionsanläggningar med olika turbiner och generatorer till transmissionsanläggningar på regionnät samt stamnätsanläggningar. det kommer att finnas goda möjligheter att växa in i rollen.

ARBETSUPPGIFTER
Som Elkonstruktör kommer dina primära arbetsuppgifter att vara att du självständigt konstruerar nätanläggningar för låg-, mellan- och högspänning. Det är viktigt att införskaffa sig en god anläggningskännedom och i lämplig mjukvara kunna konstruera en klok uppbyggnad för apparater och kontrollutrustning. Dessutom finns det möjlighet att som en del i teamet montera, prova och driftsätta konstruktioner. Du kommer även koordinera projekt tillsammans med såväl interna som externa resurser från övriga teknikområden. Projekt i anläggningar kan handla om krafttransformatorer, mättransformatorer, nollpunktsutrustning, ställverk, fjärr/RTU, LS-system, omvandlare, reläskydd och mycket annat. I genomsnitt 1-2 dagar i veckan kommer du att få åka ut i kortare projektresor som kan innebära övernattning för att få bättre insyn kopplat till dina egna projekt. Då rollen är ny kommer du att kunna forma den utefter dina tidigare erfarenheter och kompetenser!

VI SÖKER DIG SOM
- Som har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet
- Har minst två års arbetslivserfarenhet där du har självgående har arbetat med konstruktionsunderlag inom högspänning
- Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, för att du ska kunna kommunicera med både kollegor och kunder

Meriterande

Det är mycket meriterande om du läst en utbildning inom elkonstruktion eller om du har tidigare arbetserfarenhet som elkonstruktör eller elmontör. Vi värdesätter stort tekniskt intresse med ambition att specialiseras inom elkonstruktion.Vi söker dig som är


* Självgående
* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse, omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Du kan utgå från One Nordics kontor i Vaxjö, Kalmar, Karlshamn, Malmö, Helsingborg, Hässleholm eller Halmstad.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om One Nordic.

Ansök nu

Junior elektroingenjör till Getinge i Växjö!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Feb 2
För dig som har intresse för programmering och maskinstyrning, se hit! Getinge arbetar med senaste teknologin inom Medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan, såväl programmering som hands-on testning på maskiner. Är du redo för en vardag med problemlösning och analys samt fokus på innovation? Sök idag!

OM TJÄNSTEN

Du erbjudsGetinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till R&D-avdelning på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 5 personer som i huvudsak fokuserar på programmering och testning samt arbetar med washer disinfectors.

Spana in videon nedan, för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjlighen testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll har du möjlighet att prova på att jobba med hela kedjan, både test och programmering. Detta ger dig möjlighet att bli inblandad i samtliga produkter och arbeta med att programmera maskiner som räddar liv. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Arbeta med utvecklingsprojekt på nya produkter
* Utföra maskinprogrammering och styrning
* Dokumentation av kravspecifikationer


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Har en färdigställd högskoleingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller annan relevant utbildning.
* Har kunskaper inom programmering.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.


Det är meriterande om du:


* Har arbetslivserfarenhet av programmering i C och/eller PLC.
* Mycket goda kunskaper i Excel


Vi söker dig som är


* Självutvecklande
* Strukturerad
* Kvalitetsinriktad


Övrig information


* Start: Januari/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

Junior elektroingenjör till Getinge i Växjö!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Jan 10
För dig som har intresse för programmering och maskinstyrning, se hit! Getinge arbetar med senaste teknologin inom Medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan, såväl programmering som hands-on testning på maskiner. Är du redo för en vardag med problemlösning och analys samt fokus på innovation? Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till R&D-avdelning på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 5 personer som i huvudsak fokuserar på programmering och testning samt arbetar med washer disinfectors.

#

Spana in videon nedan, för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:#

Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjlighen testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll har du möjlighet att prova på att jobba med hela kedjan, både test och programmering. Detta ger dig möjlighet att bli inblandad i samtliga produkter och arbeta med att programmera maskiner som räddar liv. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Arbeta med utvecklingsprojekt på nya produkter
* Utföra maskinprogrammering och styrning
* Dokumentation av kravspecifikationer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd högskoleingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller annan relevant utbildning.
- Har kunskaper inom programmering.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:


* Har arbetslivserfarenhet av programmering i C och/eller PLC.
* Mycket goda kunskaper i Excel


Vi söker dig som är


* Självutvecklande
* Strukturerad
* Kvalitetsinriktad


Övrig information


* Start: Januari/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

Systemutvecklare till Elecosoft

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 31
Är du en erfaren utvecklare som nu vill träda in i en roll där du, tillsammans med kunniga medarbetare får utveckla morgondagens byggprogram? Rollen som systemutvecklare på Elecosoft passar dig som har en passion för programmering och vill arbeta med spännande kundprojekt inom byggindustrin! Välkommen med din ansökan idag- vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Elecosoft är en stark aktör inom programvaror för bygg- och installationsbranschen. Deras programvaror och tjänster bidrar till förenklade processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Elecosoft består idag av cirka 60 anställda över hela landet och har lokalkontor i Växjö och Göteborg, samt huvudkontor i Skellefteå.

Som systemutvecklare på Elecosoft är du en del av ett fullstack team som arbetar för att ständigt utveckla programvaror där kunden är prioritet. Du kommer att arbeta i ett agilt team och ditt arbete kan utföras på kontoret i Växjö eller hemma. Du erbjuds möjligheten att med frihet välja och föreslå lösningar på de uppgifter som ska lösas. Du erbjuds även:


* Flexibel arbetsplats och möjlighet till hybrid arbetsplats.
* Förmåner såsom friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.
* Möjlighet att utveckla dina kunskaper med hjälp av Microsoft Enterprise Skills inititive program.
* En arbetsplats som inkluderar och tar hand om sina medarbetare.


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Elecosoft.

ARBETSUPPGIFTER
Elecosoft har arbetat med kalkylering och utvecklat kalkylsystem i mer än 25 år och har därmed hunnit förvärva en hel del kunskap. Bidcon är deras kalkylprogram för bygg- och installationsbranschen, och summan av den kunskap och kundönskemål som de samlat på sig. Programmet är utvecklat i modern teknik vilket gör det möjligt att möta kunders och marknadens krav.Elecosoft har utvecklingsteam, i Sverige och utomlands som arbetar tillsammans för att se till att Elecosofts produkter fungerar bra tillsammans. Du kommer att ingå i ett team av utvecklare och tillsammans med dina kollegor tar du fram förslag på lösningar för ny funktionalitet framförallt för Bidcon. Ni kommer, i dialog med kunderna, förstå vilka önskemål som finns och vad som ska prioriteras.

På Elecosoft kommer du att ha möjlighet att medverka i olika delar av arbetet och ha kontakt med kollegor som arbetar i hela produktlivscykeln, från sälj till support och underhåll. Det innebär också att du har möjlighet att växla mellan uppgifter över tid. Eftersom deras programvaror är i olika skeden av utveckling finns möjlighet att få arbeta i olika teknologier allt från desktop till molnbaserat.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk bakgrund inom IT på universitetsnivå eller KY/YH college eller motsvarande.
- Mycket goda kunskaper i C # .NET.
- 3-5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare eller programmerare.
- Brinner för att skapa kund- och affärsnytta.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation sker på båda språken.

Som person är du:


* Anpassningsbar
* Samarbetsinriktad
* Självgående
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elecosofts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna med om Elecosoft här!

Ansök nu

Junior elektroingenjör till Getinge i Växjö!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Dec 23
För dig som har intresse för programmering och maskinstyrning, se hit! Getinge arbetar med senaste teknologin inom Medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan, såväl programmering som hands-on testning på maskiner. Är du redo för en vardag med problemlösning och analys samt fokus på innovation? Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till R&D-avdelning på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 5 personer som i huvudsak fokuserar på programmering och testning samt arbetar med washer disinfectors.

#

Spana in videon nedan, för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:#

Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjlighen testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll har du möjlighet att prova på att jobba med hela kedjan, både test och programmering. Detta ger dig möjlighet att bli inblandad i samtliga produkter och arbeta med att programmera maskiner som räddar liv. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Arbeta med utvecklingsprojekt på nya produkter
* Utföra maskinprogrammering och styrning
* Dokumentation av kravspecifikationer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd högskoleingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller annan relevant utbildning.
- Har kunskaper inom programmering.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:


* Har arbetslivserfarenhet av programmering i C och/eller PLC.
* Mycket goda kunskaper i Excel


Vi söker dig som är


* Självutvecklande
* Strukturerad
* Kvalitetsinriktad


Övrig information


* Start: Januari/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

Junior elektroingenjör till Getinge i Växjö!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Dec 16
För dig som har intresse för programmering och maskinstyrning, se hit! Getinge arbetar med senaste teknologin inom Medtech med syfte att göra skillnad. Du kommer tillhöra ett mindre team där du får möjligheten att arbeta brett och testa på alla delar i kedjan, såväl programmering som hands-on testning på maskiner. Är du redo för en vardag med problemlösning och analys samt fokus på innovation? Sök idag!

OM TJÄNSTEN
Getinge befinner sig i en spännande och intensiv tillväxtfas och söker nu sitt nästa tillskott till R&D-avdelning på Getinge Disinfection AB. De har över 150 anställda i Växjö, där ditt team består av 5 personer som i huvudsak fokuserar på programmering och testning samt arbetar med washer disinfectors.

#

Spana in videon nedan, för att ta reda på mer om hur Getinge arbetar:#

Du erbjuds


* Möjligheten att starta karriären på ett bolag som arbetar med betydande teknik.
* Att arbeta i mindre team där du får möjlighen testa på hela kedjan och därefter nisha dig inom ditt intresseområde.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll har du möjlighet att prova på att jobba med hela kedjan, både test och programmering. Detta ger dig möjlighet att bli inblandad i samtliga produkter och arbeta med att programmera maskiner som räddar liv. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Arbeta med utvecklingsprojekt på nya produkter
* Utföra maskinprogrammering och styrning
* Dokumentation av kravspecifikationer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en färdigställd högskoleingenjörsexamen inom mekatronik, elektronik eller annan relevant utbildning.
- Har kunskaper inom programmering.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du:


* Har arbetslivserfarenhet av programmering i C och/eller PLC.
* Mycket goda kunskaper i Excel


Vi söker dig som är


* Självutvecklande
* Strukturerad
* Kvalitetsinriktad


Övrig information


* Start: Januari/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur Getinge arbetar för att rädda liv? Läs mer här!

Ansök nu

IT-koordinator med fokus på processutveckling till Foxway!

Projektledare, IT
Läs mer Dec 12
Nu har du möjligheten att ansluta dig till Foxway, ett bolag som tänker på framtiden genom att tillhandahålla hållbara IT-tjänster som gör det digitala livet enklare. Med över 800 medarbetare i 5 olika länder är tillväxtresan stadig, och de söker nu efter deras nästa stjärna i Växjö. Är du en strukturerad person som gillar att arbeta metodiskt och drivs av processer, resultat och viljan att avsluta ett påbörjat arbete, sök idag!

OM TJÄNSTEN
Rollen som Business Process Developer hos Foxway innebär kontakt med flertalet kontaktytor, både internt och externt. Du kommer att få arbeta med projektledning och vara med i ett omstartsprojekt. Ditt viktigaste arbete kommer innebära att kartlägga kundresan, skapa en helhetsbild Foxways olika produktflöden och se till att detta presenteras på ett logiskt och snyggt sätt.

Du erbjuds


* En arbetsplats som premierar att ha kul på jobbet
* Flexibilitet med möjligheten till att jobba hemma deltid
* Möjlighet att vara med från grunden i Fowxays omstartsresa


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

För att se mer av hur Foxway presenterar sig som bolag och arbetsgivare, ta gärna en titt på videon nedan!Vi är Foxway from Foxway on Vimeo.

ARBETSUPPGIFTER
Som Business Process Developer är sällan den ena dagen identisk med den andre, men nedan finner du ett axplock av de arbetsuppgifter du kommer att stöta på i tjänsten. Du kommer bland annat att:


* Skapa processbeskrivningar och arbeta med kvalitetssäkring
* Ha en tät dialog med leverantörer, kunder och Foxways interna organisation
* Arbeta med kundflöden


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Tidigare har arbetat med projektledning eller projektledningsinitiativ
* Har erfarenhet av att rita upp processbeskrivningar och/eller user stories
* Har förståelse för IT-system
* Talar och skriver både svenska och engelska helt obehindrat


Vi ser det som meriterande om du har:


* Dokumenterad erfarenhet av projektledning
* Erfarenhet av arbete i etablerad processmetodik
* Erfarenhet från IT-branschen
* Eftergymnasial utbildning


För att trivas och utvecklas i denna roll gillar du att jobba med människor och har ett intresse av teknik. Du räds inte för att ta egna initiativ och utmanar gärna dig själv i arbetet. Du ser dig själv som initiativtagande, problemlösande och noggrann.

Övrig information


* Start: Omgående, men hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, 8-17, 6 månader med möjlighet till förlängning
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Foxways vision är att göra det digitala livet enkelt. Det är deras sätt att bidra till en positiv förändring i samhället. Deras ambition är att vara det ledande bolaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning

Ansök nu

Junior elektroingenjör till Kooma Engineering!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Nov 30
Kooma Engineering söker en elektroingenjör med intresse för teknik. Du kommer vara en del av ett mindre teknikbolag där ni tillsammans arbetar för att säkerställa optimal leverans i varje projekt. Är du intresserad av att bli en del av ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter inom teknikbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag, då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Kooma Engineering är ett mindre teknikbolag som arbetar för att utveckla el- och automationssystem. Hos Kooma Engineering arbetar man i projekt mot kund med att utveckla och testa hårdvara, främst inom områdena med-tech och industri. Kooma Engineering växer och därför söker de nu sin nästa medarbetare som vill utvecklas inom området och växa tillsammans med dem.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med kravhantering och verifiering av elprodukter med vissa mekaniska inslag. Kooma Engineering har ett flertal kunder som de jobbar med löpande och dessa kunder är i behov av stöd i hela processen fram till färdigställd produkt. Du kommer att vara drivande i kundernas frågor och hjälpa och stötta dem efter behov. Då kravhantering är en stor del av arbetet är det viktigt att du har ett systematiskt arbetssätt.

Du kommer att få en gedigen upplärning av en senior kollega som kommer stötta dig i det dagliga arbetet. Detta är ett konsultuppdrag under initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att arbeta en stor del hemifrån men kommer även behöva befinna dig i Ljungby regelundet. Resor till huvudkontoret i Göteborg kommer även förkomma.Du erbjuds


* Utvecklande roll där du får vara med i varje projekt från start till slut
* Vara en del av ett mindre bolag med stor kompetens inom teknikutveckling


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Utföra tester och mätningar i laboratoriemiljö
- Löpande utföra verifiering och validering av produkten
- Kommunicera med projektledare, leverantör och kund

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad utbildning inom elektronik
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska eftersom arbetet sker på båda språken
- Har intresse och driv för elektronik inom industri och ser dig själv utvecklas inom området på lång sikt
- Har B-körkort
- Goda kunskaper av Officepaketet

Det är meriterande om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roll
* Har ett intresse för EMC


Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Ansvarstagande
Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Flexibelt, med möjlighet att jobba från Ljungby någon dag i veckan.
* Övrigt: Det kan förekomma resor i tjänsten. Kooma Engineering står för bil inom tjänsten.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Är du intresserad av att veta mer om Kooma Engineering kan du läsa på om deras företag här!

Ansök nu

Solution Analyst till TimberTec i Växjö

Systemsäljare
Läs mer Okt 28
Träindustrin står inför stora möjligheter, sedan februari 2022 har TimberTec varit en del av Iptor som ett helägt dotterbolag i syfte att komplettera Iptors framgångsrika mjukvaruportfölj med TiCom, ett allt-i-ett-affärssystem för träindustri, sågverk och trähandel. TimberTec söker nu en Solution Analyst som får en betydande och kundnära roll i gränslandet mellan IT och försäljning. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Sedan 1999 har TimberTec etablerat sig som en komplett mjukvaruleverantör för träindustrin, för både producenter och trähandeln och är idag marknadsledande inom detta segment på den tysktalande marknaden.

I rollen som Solution Analyst är ditt huvudfokus att stötta TimberTecs säljteam med djupgående produktexpertis, validera tekniska aspekter och paketera den lösning som genererar mest värde för kunden. Vidare kommer du att ha stor påverkan att sätta rätt förväntningar inför leverans och det nya samarbetet.

I rollen kommer du ingå i den Nordiska konsultorganisationen bestående av sex medarbetare placerade i Växjö och Stockholm. Som Solution Analyst kommer du arbeta produktnära med teknisk försäljning av företagets tekniska lösningar till befintliga och potentiella kunder inom timberindustrin.

Du erbjuds:


* Goda möjligheter till kompetensutveckling, när du är ny i din roll får du en gedigen introduktion och utbildning, där du även är med och formar din roll
* Att bli en del av ett team med framåtsträvande kollegor och en arbetsplats med stor flexibilitet
* Möjlighet att resa och besöka dina kunder runtom i Norden
* Att bli en del av ett företag med visionen att bli störst inom sitt segment


ARBETSUPPGIFTER
En typisk arbetsvecka kommer att innehålla kundmöten, produktdemos och tekniska workshops där du förbereder och presenterar ett lösningsförslag efter kundens behov. Dessa aktiviteter görs i samarbete med både säljare och tekniska konsulter, som din roll ligger i gränslandet mellan. Du kommer bland annat även att:


* Fungera som den tekniska länken mellan TimberTecs kunder, sälj, leverans och produkt
* Tillsammans med dina närmsta kollegor konsultera i tekniska lösningar och hur de kan anpassas efter kundens verksamhet
* Bearbeta företagets befintliga kundstock samt arbeta med införsäljning av företagets lösningar
* Genomföra möten ute hos kund där du kommunicerar TimberTec's erbjudande samt skapar goda kundrelationer
* Identifiera produktkrav och önskemål som du i sin tur för vidare in i organisationen
* Genomföra GAP-analyser och optimera processer


VI SÖKER DIG SOM
- Civilingenjörsexamen eller kandidatexamen inom teknik eller annat relevant område, meriterande om du är utbildad träingenjör
- Har erfarenhet inom trä/såg-branschen
- Är bekväm att representera lösningar som är tekniska till sin natur, med erfarenhet från en teknisk miljö
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med ERP-system

Som person är du:


* Strategisk
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Iptor tillsvidare med 3 månaders provanställning
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sedan 1999 har TimberTec etablerat sig som en komplett mjukvaruleverantör för träindustrin, för både producenter och trähandeln och är idag marknadsledande inom detta segment på den tysktalande marknaden. Mer än 200 kunder i Centraleuropa använder TICOM.

Det modulära ERP-systemet täcker hela träbearbetningsprocessen, från upphandling till logistik till slutprodukt. Bearbetning av förnyelsebart råvaror som trä ställer speciella krav på ett ERP system som inte kan täckas med ett standardiserat affärssystem. Vi TimberTec-anställda känner till processflödena i branschen väl och arbetar i nära dialog med våra kunder för att optimera dessa vidare enligt individuella krav.

Ansök nu

Erfarna M3 affärskonsulter inom order & logistik till M3CS

Affärskonsult, IT
Läs mer Nov 2
Har du erfarenhet inom logistik och kundorderhantering som affärskonsult eller som superuser och söker nya spännande utmaningar? Nu söker vi dig som vill arbeta inom ERP området med ett av världens största affärssystem och ha en roll som både fokuserar på verksamhet och applikationen. På M3CS välkomnas du till ett familjärt och välmående bolag där din kompetens och utvecklingspotential står i fokus.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som affärskonsult i både nationella och internationella kundprojekt i våra projektteam. Du behöver både kunna affärssystemet M3 / Infor Cloud Suite och förstå kundens verksamhet och utmaningar och stötta dem i utvecklingen av deras process- och systemlösningar inom området order och logistik. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att anställas direkt hos M3CS.

Så här beskriver en medarbetare företagskulturen och hur det är att arbeta på M3CS:

Mitt jobb som affärskonsult är kul och utmanade och jag har fantastiska kollegor där vi har kul tillsammans både i arbetet och privat. Det är alltid en härlig och familjär stämning på kontoret och våra samarbeten kännetecknas av en ödmjukhet och respekt för varandras specialistkompetens, där vi hjälps åt för att stärka varandra i arbetet.

Du erbjuds


* Tjänsten som affärskonsult/senior affärskonsult på ett familjärt och välmående bolag.
* Goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget där du erbjuds möjligheten att gå utbildningar och ta olika certifieringar.
* Ett företag med härlig organisationskultur som kännetecknas av goda samarbeten med kollegor och där man gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans.
* En roll med bra lönevillkor och förmåner. På M3CS erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via M3CS Förmånsportal, företagshälsovård, flexibilitet i arbetet samt möjlighet till bonus i din roll.


ARBETSUPPGIFTER
Som affärskonsult kommer du vara med på kundens digitala resa när de väljer att byta eller uppgradera sitt affärssystem. Du kommer exempelvis att:


* Jobba nära slutkund inom ditt processområde
* Hjälpa kunder att effektivisera processer i samband med implementering och utveckling av process- och systemlösningar inom Infor M3.
* Genomföra workshops för att analysera ett företags processer. Utifrån resultaten av workshops ta fram lösningar efter kundernas behov.
* Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i deras integrationer mot andra system. Utbilda kundens personal vid implementation av Infor M3.
* Vara specialist inom en specifik inriktning inom Infor M3.


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst tre till fyra års arbetslivserfarenhet från liknande konsultroll inom order och logistik tillsammans med utbildning inom ditt område. Alternativt att du har arbetat som superuser i systemet.
- Har en god systemvana samt erfarenhet av systemet Infor M3.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Har B-körkort.
- Har möjlighet att resa i tjänsten, ibland med övernattning, då våra kunduppdrag kan ligga på annan ort.

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Resultatinriktad
* Kommunikativ
* Pedagogisk
* Lyhörd samt har en god samarbetsförmåga.


Övrig information


* Start: Omgående eller med hänsyn till uppsägningstid.
* Placering: Växjö.
* Omfattning: Heltid, tillsvidare.
* Rekryteringsprocessen och frågor kring denna hanteras av Academic Work.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
M3CS är ett svenskt konsultföretag som grundades 2020. Vi är idag över 80 anställda med fokus på att implementera och sälja affärssystemet Infor M3 / CloudSuite med best of breed produkter som exempelvis Novacura, iCore, Medius, Vince, Extend, etc. Vår vision är att bli det självklara valet för alla M3 kunder. För att uppnå detta vill vi optimera nyttan av kundernas M3 lösning genom att erbjuda de bästa konsulterna, expertisen och branschkunskapen.

Ansök nu

Serviceinriktade studenter för kort uppdrag omgående!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 19
Nu söker vi studenter som kan installera applikationer till mobiltelefoner för ett kortare deltidsuppdrag. Är du serviceinriktad, har hög social kompetens och mobiltelefonvana? Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett vård- och omsorgsbolag för äldre och funktionshindrade och har cirka 160 anläggningar runt om i Sverige. Academic Work söker för kunds räkning studenter som vill vara behjälpliga med att installera nya applikationer på mobiltelefoner på de olika anläggningarna runt omkring Växjö. Du förväntas ta dig runt via kollektivtrafiken.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

VI SÖKER DIG SOM
- Studera på gymnasiet, universitet eller högskola
- Är minst 18 år
- Är serviceinriktad och har erfarenhet sedan tidigare från ett serviceinriktat arbete
- Kan arbeta minst 16 timmar i veckan (2 heldagar)
- Har mobiltelefonvana
- Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Det är meriterande om du är bekväm med Samsungtelefoner.

#

Övrig information


* Start: 24/10
* Längd: Ca 4 veckor
* Omfattning: Deltid
* Placering: Växjö
* Övrigt: Du kommer även få lön under resvägen till och från anläggningarna.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Affärskonsult inom order & logistik genom M3CS unika konsultprogram!

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Okt 13
Har du en bakgrund inom logistik eller försäljning- och kundorderhantering och söker en ny spännande karriärmöjlighet? Nu söker vi dig som vill arbeta inom ERP området med ett av världens största affärssystem och ha en roll som både fokuserar på verksamhet och applikationen så är detta program något för dig. Vi söker dig som vill vidareutvecklas till affärskonsult genom M3CS unika program, med start i januari. På M3CS välkomnas du till ett familjärt och välmående bolag där din kompetens och utvecklingspotential står i fokus.

OM TJÄNSTEN
Konsultprogrammet syftar till att du under sex månader utbildas inom affärssystemet Infor M3 för att du därefter ska kunna arbeta som affärskonsult i både nationella och internationella kundprojekt. Utbildningsblocken kommer att hållas på M3CS kontor i Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö, där du får träffa andra kollegor inom programmet och bygga ett nätverk inom M3CS. Målet är att du under utbildningen arbetar med en mentor i projekt, för att sedan bli mer självständig efter programmets slut.

Konsultprogrammet är en unik karriärmöjlighet där du genom utbildningen får specialistkompetens inom affärssystemet M3 som du kombinerar med din kompetens från arbetslivet. Detta ger dig goda förutsättningar att förstå kundens verksamhet och utmaningar och stötta dem i utvecklingen av deras process- och systemlösningar inom området order och logistik. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du till starten av konsultprogrammet kommer att anställas direkt hos M3CS.

#

Så här beskriver en medarbetare företagskulturen och hur det är att arbeta på M3CS:

Mitt jobb som affärskonsult är kul och utmanade och jag har fantastiska kollegor där vi har kul tillsammans både i arbetet och privat. Det är alltid en härlig och familjär stämning på kontoret och våra samarbeten kännetecknas av en ödmjukhet och respekt för varandras specialistkompetens, där vi hjälps åt för att stärka varandra i arbetet.

Du erbjuds


* En unik möjlighet till vidareutveckling där du efter avslutat utbildningsprogram blir affärskonsult på ett familjärt och välmående bolag.
* Goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget där du erbjuds möjligheten att gå utbildningar och ta olika certifieringar.
* Ett företag med härlig organisationskultur som kännetecknas av goda samarbeten med kollegor och där man gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans.
* En roll med bra lönevillkor och förmåner. På M3CS erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via M3CS Förmånsportal, företagshälsovård, flexibilitet i arbetet samt möjlighet till bonus i din roll.


ARBETSUPPGIFTER
Som affärskonsult kommer du vara med på kundens digitala resa när de väljer att byta eller uppgradera sitt affärssystem. Du kommer exempelvis att:


* Jobba nära slutkund inom ditt processområde
* Hjälpa kunder att effektivisera processer i samband med implementering och utveckling av process- och systemlösningar inom Infor M3.
* Genomföra workshops för att analysera ett företags processer. Utifrån resultaten av workshops ta fram lösningar efter kundernas behov.
* Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i deras integrationer mot andra system. Vid behov utbilda personal vid implementation av Infor M3.
* Bli specialist inom en specifik inriktning inom Infor M3.


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst ett till två års arbetslivserfarenhet från en roll inom order och logistik eller liknande roll tillsammans med utbildning inom ditt område. Alternativt längre arbetslivserfarenhet.
- Har en god systemvana samt erfarenhet av systemet Infor M3.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Har B-körkort.
- Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet som affärskonsult.

#

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Resultatinriktad
* Kommunikativ
* Pedagogisk
* Lyhörd samt har en god samarbetsförmåga.


Övrig information


* Start: Mitten av januari 2023.
* Placering: Växjö, Malmö, Linköping, Stockholm och Göteborg
* Resor: Det förekommer resor i de projekt som kräver detta.
* Omfattning: Heltid, tills vidare med inledande provanställning.
* Rekryteringsprocessen och frågor kring denna hanteras av Academic Work.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
M3CS är ett svenskt konsultföretag som grundades 2020. Vi är idag över 80 anställda med fokus på att implementera och sälja affärssystemet Infor M3 / CloudSuite med best of breed produkter som exempelvis Novacura, iCore, Medius, Vince, Extend, etc. Vår vision är att bli det självklara valet för alla M3 kunder. För att uppnå detta vill vi optimera nyttan av kundernas M3 lösning genom att erbjuda de bästa konsulterna, expertisen och branschkunskapen.

Ansök nu

Account Manager till Foxway!

Utesäljare
Läs mer Aug 30
Är du en person som drivs av att skapa relationer samt leverera hållbara digitala lösningar för kunder globalt? Då ska du titta hit! Nu söker vi en driven Account manager för Foxways räkning. De har idag flera kontor i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö där du kommer att sitta på Foxways huvudkontor i Växjö. Här kommer du att bli en viktig del i ett team av engagerade medarbetare som alla drivs av samma sak: att göra det enklare för Foxways kunder att arbeta digitalt. Låter detta som du? Bra! Sök tjänsten idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTENFoxways vision är att göra det digitala livet enklare. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att kunderna kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och ambitionen är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör företaget unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa kunderna att hitta sin väg i det digitala livet.

Huvudkontoret finns i fina lokaler i centrala Växjö. Här får du möjligheten att vara en del av en härlig gemenskap på ett bolag som är under en stark tillväxt.

I rollen som Account Manager ansvarar du för din kundportfölj, som består utav större, befintliga kunder. Du är kundens främsta kontakt och ansvarar för budget, kundnöjdhet och merförsäljning. Ditt övergripande ansvar är att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna och du strävar efter att generera bästa möjliga lösning och resultat för kunden och Foxway.

Vidare innebär rollen ett nära samarbete med ditt team, men också med övriga avdelningar inom bolaget. Din framgång i rollen skapar du genom att arbeta proaktivt och alltid med kunden i fokus, med målet att utveckla kundrelationen och tjänsteerbjudandet.

Du erbjuds


* En roll på ett spännande bolag i tillväxt, där du får stora möjligheter att utvecklas i din roll och inom företaget
* Möjlighet att tänka och arbeta självgående i att hitta de bästa lösningarna för din kund
* En roll med många kontaktytor där du får skapa relationer både internt och externt
* Att få vara en del av ett bolag där initiativ och nytänkande värdesätts och uppmuntras- inga idéer är för stora eller små


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Foxway.

ARBETSUPPGIFTER
- Ha daglig dialog med dina kunder och göra en analys av deras behov kortsiktigt som långsiktigt
- Ansvar för din kundportfölj, samt budgetansvar för din kundportfölj
- Skapa långsiktiga relationer med dina kunder genom god kundkännedom
- Arbeta med merförsäljning av Foxways tjänsteportfölj

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en färdig gymnasieexamen
- Har arbetslivserfarenhet i en liknande roll inom sälj: detta kan vara allt från sälj i butik till kundservice digitalt
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används internt och externt
- Har god datorvana samt tidigare arbete i någon typ av affärssystem

Det är meriterande om du:


* Har en eftergymnasialutbildning inom exempelvis ekonomi eller business


Som person är du:


* Resultatinriktad
* Relationsskapande
* Initiativtagande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Växjö


Möjlighet till flexibel arbetsmiljö.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Foxway!

Ansök nu

Ta steget och bli affärskonsult genom M3CS unika konsultprogram!

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Sep 8
Vill du i framtiden arbeta inom ERP området med ett av världens största affärssystem och ha en roll som både fokuserar på verksamhet och applikationen så är detta program något för dig. Vi söker dig som vill vidareutvecklas till affärskonsult genom M3CS unika program, med start i januari. På M3CS välkomnas du till ett familjärt och välmående bolag där din kompetens och utvecklingspotential står i fokus.

OM TJÄNSTEN
Programmet syftar till att du under sex månader utbildas inom affärssystemet Infor M3 för att du därefter ska kunna arbeta som affärskonsult i både nationella och internationella kundprojekt. Utbildningsblocken kommer att hållas på M3CS kontor i Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö, där du får träffa andra kollegor inom programmet och bygga ett nätverk inom M3CS. De områden som vi söker/utbildar inom är:


* Order & logistik
* Planering, produktion & inköp
* Service & rental
* Finans


Konsultprogrammet är en unik karriärmöjlighet där du genom utbildningen får specialistkompetens inom affärssystemet M3 som du kombinerar med din branschspecifika kompetens från arbetslivet. Detta ger dig goda förutsättningar att förstå kundens verksamhet och utmaningar och stötta dem i utvecklingen av deras process- och systemlösningar. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du till starten av konsultprogrammet kommer att anställas direkt hos M3CS.

Så här beskriver en medarbetare företagskulturen och hur det är att arbeta på M3CS:

Mitt jobb som affärskonsult är kul och utmanade och jag har fantastiska kollegor där vi har kul tillsammans både i arbetet och privat. Det är alltid en härlig och familjär stämning på kontoret och våra samarbeten kännetecknas av en ödmjukhet och respekt för varandras specialistkompetens, där vi hjälps åt för att stärka varandra i arbetet.

Du erbjuds


* En unik möjlighet till vidareutveckling där du efter avslutat utbildningsprogram blir affärskonsult på ett familjärt och välmående bolag.
* Goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget där du erbjuds möjligheten att gå utbildningar och ta olika certifieringar.
* Ett företag med härlig organisationskultur som kännetecknas av goda samarbeten med kollegor och där man gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans.
* En roll med bra lönevillkor och förmåner. På M3CS erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via M3CS Förmånsportal, företagshälsovård, flexibilitet i arbetet samt möjlighet till bonus i din roll.


ARBETSUPPGIFTER
Som affärskonsult kommer du vara med på kundens digitala resa när de väljer att byta eller uppgradera sitt affärssystem. Du kommer exempelvis att:


* Hjälpa kunder att effektivisera processer i samband med implementering och utveckling av process- och systemlösningar inom Infor M3.
* Genomföra workshops för att analysera ett företags processer. Utifrån resultaten av workshops ta fram lösningar efter kundernas behov.
* Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i deras integrationer mot andra system. Vid behov utbilda personal vid implementation av Infor M3.
* Bli specialist inom en specifik inriktning inom Infor M3.


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst ett års arbetslivserfarenhet inom något av följande områden; ekonomi, inköp, logistik, administration, produktionsplanering & uthyrning eller service inom den tillverkande industri.
- Har en god systemvana samt erfarenhet från en roll där du har kommit i kontakt med ett affärssystem.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Har B-körkort.

Det är även meriterande med:


* En eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inom affärsutveckling, ekonomi, inköp eller logistik.
* Erfarenhet som affärskonsult eller av systemet Infor M3


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Resultatinriktad
* Kommunikativ
* Pedagogisk
* Lyhörd samt har en god samarbetsförmåga.


#

Övrig information


* Start: Mitten av januari 2023.
* Placering: Malmö, Linköping, Stockholm och Göteborg
* Resor: Det förekommer resor i de projekt som kräver detta.
* Omfattning: Heltid, tills vidare med inledande provanställning.
* Rekryteringsprocessen och frågor kring denna hanteras av Academic Work.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
M3CS är ett svenskt konsultföretag som grundades 2020. Vi är idag över 80 anställda med fokus på att implementera och sälja affärssystemet Infor M3 / CloudSuite med best of breed produkter som exempelvis Novacura, iCore, Medius, Vince, Extend, etc. Vår vision är att bli det självklara valet för alla M3 kunder. För att uppnå detta vill vi optimera nyttan av kundernas M3 lösning genom att erbjuda de bästa konsulterna, expertisen och branschkunskapen.

Ansök nu

IT-Projektkoordinator till Foxway!

Administrativ assistent
Läs mer Aug 7
Nu har du möjligheten att ansluta dig till Foxway, ett bolag som tänker på framtiden genom att tillhandahålla hållbara IT-tjänster som gör det digitala livet enklare. Med över 800 medarbetare i 5 olika länder är tillväxtresan stadig, och de söker nu efter deras nästa stjärna i Växjö. Är du projektledare, koordinator eller IT-support som vill utvecklas och frodas i en varm miljö där entreprenörsandan är stark, sök idag!

OM TJÄNSTEN
Som projektkoordinator hos Foxway kommer du få möjlighet att jobba med stora kunder och ta stort ansvar i en roll med många kontaktytor. Du kommer ingå i ett Project management team som i dagsläget består av 3 projektledare och en koordinator där gemenskapen är stark och stämningen härlig. I detta team finns det alltid kollegor att bolla idéer, dela utmaningar och ha kul med.

Du erbjuds


* En arbetsplats som premierar att ha kul på jobbet
* Flexibilitet med möjligheten till att jobba hemma deltid
* Att delta i Fowxays förändingsresa där det finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget på sikt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

För att se mer av hur Foxway presenterar sig som bolag och arbetsgivare, ta gärna en titt på videon nedan!

Vi är Foxway from Foxway on Vimeo.

ARBETSUPPGIFTER
Som IT-projektkoordinator är sällan den ena dagen identisk med den andre, men nedan finner du ett axplock av de arbetsuppgifter du kommer att stöta på i tjänsten. Du kommer bland annat att:


* Ansvara för koordineringen av större projekt rörande utbyte av hårdvara hos Foxways kunder och ansvara för att dessa genomförs på ett bra sätt
* Ha en tät dialog med leverantörer, kunder och Foxways interna organisation
* Ansvara för inbokning av kundmöten och dialog kring dessa


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning
- Har minst ett års erfarenhet av projekt rörande IT-lösningar eller har arbetat inom IT-branschen
- Mycket goda kunskaper i Excel då du kommer att arbeta med stora datamängder
- Har arbetslivserfarenhet av en koordinerande roll
- Talar och skriver både svenska och engelska helt obehindrat
- Är en noggrann person som gillar att ha ordning och reda omkring dig

Vi ser det som meriterande om du:


* Självständigt har koordinerat större projekt med många kontaktytor


För att trivas och utvecklas i denna roll är din förmåga att kommunicera med olika personen en av dina största styrkor. Du räds inte för att ta egna initiativ och utmanar gärna dig själv i arbetet. Du ser även att det finns goda strukturer omkring dig att arbeta utifrån men bibehåller ett flexibelt tankesätt om planerna längst vägen ändras.

Då vi sätter en stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering, vill vi även att du bifogar ett personligt brev i din ansökan som tydligt lyfter din motivation för tjänsten.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Foxways vision är att göra det digitala livet enkelt. Det är deras sätt att bidra till en positiv förändring i samhället. Deras ambition är att vara det ledande bolaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning.

Ansök nu

Ta steget och bli teknikkonsult genom M3CS unika konsultprogram!

Affärskonsult, IT
Läs mer Jul 18
Vill du i framtiden arbeta inom ERP området med ett av världens största affärssystem och ha en roll som både fokuserar på verksamhet och applikationen så är detta program något för dig. Vi söker dig som vill vidareutvecklas till teknikkonsult genom M3CS unika program, med start i januari. På M3CS välkomnas du till ett familjärt och välmående bolag där din kompetens och utvecklingspotential står i fokus.

OM TJÄNSTEN
Programmet syftar till att du under sex månader utbildas inom affärssystemet Infor M3 för att du därefter ska kunna arbeta som teknikkonsult i både nationella och internationella kundprojekt. Utbildningsblocken kommer att hållas på M3CS kontor i Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö, där du får träffa andra kollegor inom programmet och bygga ett nätverk inom M3CS.

Så här beskriver en medarbetare företagskulturen och hur det är att arbeta på M3CS:

Mitt jobb som konsult är kul och utmanade och jag har fantastiska kollegor där vi har roligt tillsammans både i arbetet och privat. Det är alltid en härlig och familjär stämning på kontoret och våra samarbeten kännetecknas av en ödmjukhet och respekt för varandras specialistkompetens, där vi hjälps åt för att stärka varandra i arbetet.

Du erbjuds


* En unik möjlighet till vidareutveckling där du efter avslutat utbildningsprogram blir teknikkonsult på ett familjärt och välmående bolag.
* Goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget där du erbjuds möjligheten att gå utbildningar och ta olika certifieringar.
* Ett företag med härlig organisationskultur som kännetecknas av goda samarbeten med kollegor och där man gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans.
* En roll med bra lönevillkor och förmåner. På M3CS erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via M3CS Förmånsportal, företagshälsovård, flexibilitet i arbetet samt möjlighet till bonus i din roll.


ARBETSUPPGIFTER
Som teknikkonsult kommer du vara med på kundens digitala resa när de väljer att byta eller uppgradera sitt affärssystem. Du kommer exempelvis att:


* Arbeta med att sätta upp systemlösningar för Infor M3 hos kund.
* Arbeta med installation och konfiguration av kundernas systemlösningar.
* Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i integrationer mot andra system.
* Bli teknisk specialist inom installation, konfiguration och underhåll av systemlösningar.


Så här beskriver M3CS teknik- och supportansvarig rollen:

Det är en intressant roll där vi hjälper våra kunder att sätta upp deras tekniska lösningar för affärssystemet och i förlängningen hjälper vi dem att effektivisera sina verksamheter. Det roligaste i rollen är att vi får arbeta kundnära och tillsammans med kundens IT-organisation implementera och utveckla deras systemlösningar.

VI SÖKER DIG SOM
- Antingen har en eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis inom systemvetenskap, datavetenskap eller Cloud och infrastruktur. Alternativt har arbetslivserfarenhet från en teknisk roll, exempelvis som supporttekniker, systemtekniker eller systemadministratör.
- Det är en fördel om du har erfarenhet av att installera och underhålla mjukvara, gärna Microsofts produkter. Har du även erfarenhet inom exempelvis servrar, servrar, brandväggar och IT-säkerhet är det ett stort plus.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Har B-körkort.

Det är även meriterande med:


* Arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
* Tidigare erfarenhet av Infor M3.


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Resultatinriktad
* Kommunikativ
* Pedagogisk
* Lyhörd samt har en god samarbetsförmåga.


Övrig information


* Start: Mitten av januari 2023.
* Placering: Malmö, Linköping, Stockholm och Göteborg
* Resor: Det förekommer resor i de projekt som kräver detta.
* Omfattning: Heltid, tills vidare med inledande provanställning.
* Rekryteringsprocessen och frågor kring denna hanteras av Academic Work.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
M3CS är ett svenskt konsultföretag som grundades 2020. Vi är idag över 80 anställda med fokus på att implementera och sälja affärssystemet Infor M3 / CloudSuite med best of breed produkter som exempelvis Novacura, iCore, Medius, Vince, Extend, etc. Vår vision är att bli det självklara valet för alla M3 kunder. För att uppnå detta vill vi optimera nyttan av kundernas M3 lösning genom att erbjuda de bästa konsulterna, expertisen och branschkunskapen.

Ansök nu

Ta steget och bli affärskonsult genom M3CS unika konsultprogram!

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jul 18
Vill du i framtiden arbeta inom ERP området med ett av världens största affärssystem och ha en roll som både fokuserar på verksamhet och applikationen så är detta program något för dig. Vi söker dig som vill vidareutvecklas till affärskonsult genom M3CS unika program, med start i januari. På M3CS välkomnas du till ett familjärt och välmående bolag där din kompetens och utvecklingspotential står i fokus.

OM TJÄNSTEN
Programmet syftar till att du under sex månader utbildas inom affärssystemet Infor M3 för att du därefter ska kunna arbeta som affärskonsult i både nationella och internationella kundprojekt. Utbildningsblocken kommer att hållas på M3CS kontor i Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö, där du får träffa andra kollegor inom programmet och bygga ett nätverk inom M3CS. De områden som vi söker/utbildar inom är:


* Order & logistik
* Planering, produktion & inköp
* Service & rental
* Finans


Så här beskriver en medarbetare företagskulturen och hur det är att arbeta på M3CS:

Mitt jobb som affärskonsult är kul och utmanade och jag har fantastiska kollegor där vi har kul tillsammans både i arbetet och privat. Det är alltid en härlig och familjär stämning på kontoret och våra samarbeten kännetecknas av en ödmjukhet och respekt för varandras specialistkompetens, där vi hjälps åt för att stärka varandra i arbetet.

Du erbjuds


* En unik möjlighet till vidareutveckling där du efter avslutat utbildningsprogram blir affärskonsult på ett familjärt och välmående bolag.
* Goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget där du erbjuds möjligheten att gå utbildningar och ta olika certifieringar.
* Ett företag med härlig organisationskultur som kännetecknas av goda samarbeten med kollegor och där man gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans.
* En roll med bra lönevillkor och förmåner. På M3CS erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via M3CS Förmånsportal, företagshälsovård, flexibilitet i arbetet samt möjlighet till bonus i din roll.


ARBETSUPPGIFTER
Som affärskonsult kommer du vara med på kundens digitala resa när de väljer att byta eller uppgradera sitt affärssystem. Du kommer exempelvis att:


* Hjälpa kunder att effektivisera processer i samband med implementering och utveckling av process- och systemlösningar inom Infor M3.
* Genomföra workshops för att analysera ett företags processer. Utifrån resultaten av workshops ta fram lösningar efter kundernas behov.
* Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i deras integrationer mot andra system. Vid behov utbilda personal vid implementation av Infor M3.
* Bli specialist inom en specifik inriktning inom Infor M3.


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet från en roll där du arbetat i ett affärssystem. Exempelvis inom områdena; ekonomi, inköp, logistik, produktionsplanering & uthyrning och service inom tillverkande industri.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Har B-körkort.

Det är även meriterande med:


* En eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inom affärsutveckling, ekonomi, inköp eller logistik.
* Erfarenhet som affärskonsult eller av Infor M3


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Resultatinriktad
* Kommunikativ
* Pedagogisk
* Lyhörd samt har en god samarbetsförmåga.
Övrig information


* Start: Mitten av januari 2023.
* Placering: Malmö, Linköping, Stockholm och Göteborg
* Resor: Det förekommer resor i de projekt som kräver detta.
* Omfattning: Heltid, tills vidare med inledande provanställning.
* Rekryteringsprocessen och frågor kring denna hanteras av Academic Work.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
M3CS är ett svenskt konsultföretag som grundades 2020. Vi är idag över 80 anställda med fokus på att implementera och sälja affärssystemet Infor M3 / CloudSuite med best of breed produkter som exempelvis Novacura, iCore, Medius, Vince, Extend, etc. Vår vision är att bli det självklara valet för alla M3 kunder. För att uppnå detta vill vi optimera nyttan av kundernas M3 lösning genom att erbjuda de bästa konsulterna, expertisen och branschkunskapen.

Ansök nu

Engineers, Welcome! Ingenjörer till AWAs Traineeprogram Växjö

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 18
Kallar du dig själv för nerd? Eller är du snarare en generalist, en icke-nerd, som har det berömda helikopterperspektivet? Båda personlighetstyperna finns på AWA. Gemensamt är deras engagemang, kunskap och passion för det de gör och tar sig an! På AWA kallar man sig därför själva för nerdar och är stolta över det. De älskar immaterialrätt (Intellectual Property, IP) och varje liten detalj inom området. De ser inga begränsningar i nya innovativa idéer utan brinner för att hjälpa sina kunder i teknikens framkant. Programmet är det enda av sitt slag i Europa (kanske hela världen). Nu har du chansen att bli en del av AWA och en framtida expert inom IP – Nerds, Welcome!

OM TJÄNSTEN
I september drar AWA för 25e gången igång sitt uppskattade Traineeprogram där många av företagets ledande personer en gång började sin karriär inom IP-området. Med din ingenjörsbakgrund erbjuds du en unik möjlighet till en karriärväg inom ett spännande område i gränslandet mellan teknik, affär och juridik. Hos AWA får du en omväxlande vardag där du kommer arbeta i teknikens framkant med innovationer och uppfinningar ur ett immaterialrättsligt perspektiv. Traineeprogrammet ger dig stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling där du utbildas och tränas i allt från juridik till språkträning och hur man skriver en patentansökan, men även i affärsrådgivning och konsultrollen.

Du erbjuds


* Ett unikt traineeprogram med syftet att bli patentombud
* En god karriärutveckling med målet att på sikt bli European Patent Attorney
* Ett företag som satsar på sin personal och nyligen, för tredje gången, erhållit certifiering för Great Place to Work ®
ARBETSUPPGIFTER
Traineeprogrammet pågår under sju månader där du växelvis erbjuds utbildning (teori) och arbete på ditt lokala kontor tillsammans med ditt team och mentor (praktik). Utbildningsblocken hålls på AWAs olika kontor runt om i Sverige där du träffar dina andra traineekolleger och får möjligheten att bygga ditt nätverk inom AWA.
Du kommer under traineeprogrammet vägledas av seniora patentombud vilka ger dig grunderna i immaterialrätt, svensk och internationell, samt strategisk rådgivning ur ett affärsperspektiv.

Efter avslutat traineeprogram blir du patentombud, men resan har därmed bara börjat. Det är som nämnt en mycket spännande och utvecklande roll, men även mångfasetterad och komplex. Du kommer därför de första åren efter programmet fortsatt arbeta under handledning av erfarna kollegor och hjälpa dem i ärenden för de kunder de arbetar med. Därmed har du fortsatt möjlighet att utveckla dina färdigheter inom alla olika aspekter av immaterialrätt. Långsiktiga mål kan vara att du kvalificerar dig som europeiskt patentombud, eller att du specialiserar dig på den affärsstrategiska rådgivningen kring immaterialrättens olika aspekter.I rollen som patentombud kommer du till exempel att:
* Göra undersökningar avseende nya uppfinningar och tekniska jämförelser med vad som är känt sedan tidigare
* Skriva patentansökningar samt argumentera för dessa gentemot patentverk världen över
* Hjälpa kunder med strategisk rådgivning kring bäst väg framåt på deras marknader och i förhållande till sina konkurrenter.
* Invända mot patent som hindrar kundens affär på något sätt
* Delta som teknisk expert i tvister kunden eventuellt hamnar i

Du kommer arbeta med nationella och internationella kunder, från ensamuppfinnare till globala företag, och med myndigheter och ombud i Sverige/Europa men även världen över.

Kika gärna på klippet nedan för att höra om hur nuvarande och tidigare traineer upplevt sin traineetid och varför de trivs på AWA.VI SÖKER DIG SOM
Du lockas av en roll som kombinerar teknik med juridik och affärer, har ett stort intresse för språk, är skicklig på att uttrycka dig i skrift och ser en spännande framtid i att arbeta som patentombud åt några av Europas mest intressanta innovationsföretag.


* Är civilingenjör, disputerad eller har minst en kandidatexamen inom fysik, elektroteknik, datavetenskap/IT, material/ polymerteknik, eller motsvarande. Nyutexaminerad eller gärna med något års arbetslivserfarenhet.
* Har en hög språklig kompetens i såväl svenska som engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
* Har ett stort tekniskt intresse, speciellt för nya innovationer
* Har ett intresse för immaterialrättsliga frågor


Som person är du ambitiös, resultatinriktad, noggrann och god förmåga att arbeta självständigt. Du har en ivrig vilja att använda din tekniska expertis för att hjälpa företagets kunder framåt och motiveras av att skapa goda relationer med såväl kunder som internt på AWA.

AWA söker traineer till följande kontor i Sverige; Göteborg, Linköping, Jönköping, Växjö, Stockholm, Uppsala, Östersund, Malmö/ Lund och Helsingborg. Klicka på respektive ort för att komma till annonsen för orten du söker till.
If you are interested in joining AWA´s Copenhagen office, that recruitment process opens in May. Keep an eye on our LinkedIn!Övrig information


* Start: 12 September 2022
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Växjö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AWAs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* I samband med processen kommer du som kandidat få göra tre tester: ett personlighetstest, ett problemlösningstest och ett språktest. Mer information om dessa får du som kandidat under processens gång.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om AWAs traineeprogram och få svar dina frågor.

Ansök nu

Junior Back-end utvecklare sökes till Nordicfeel

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 25
Som Back-end utvecklare hos Nordicfeel får du möjligheten att forsätta utveckla en av nordens största aktör inom skönhet. Här kommer du vara en del av ett team som har högt i tak och med ett stort ansvar utveckla dina programeringskunskaper dagligen!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Back-end utvecklare hos Nordicfeel kommer du få möjligheten att tillämpa dina grundkunskaper i objektorienterad programmering och forsätta utvecklas inom C#.net. Du kommer arbeta självständigt men kommer få stöttning av teamet, för att nå din högsta potential.

Du erbjuds


* Möjlighet till självständigt arbete med stort ansvar
* Stöttning och coachning från seniora kollegor
* Flexibelt arbete


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som programerare på NordicFeel kommer du få arbeta med organisationens skräddarsydda plattform som du och kollegor på IT arbetar med att utveckla dagligen. Som en del i teamet är du dagligen med och förändrar och förbättrar e-handeln för människor norden över.

Du kommer bland annat:


* Ta dig an egna ansvartområden där du arbetar med nyutveckling och förbättringsarbete
* Buggfix och underhållsarbete
* Felsökning och dokumentering


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som:


* Har en akademisk utbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller har annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Har erfarenhet inom objektorienterad programmering
* Det är meriterande ifall du tidigare har arbetat med C#.net eller besitter arbetslivserfarenhet inom objektorienterad programering


Som person är du:


* Intiativtagande
* Noggrann
* Flexibel


För den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenspaer och ser gärna att du är en utåtriktad person med god kreativ förmåga som inte är rädd för att komma med egna initiativ

Övrig information:


* Start: 1 September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Youty Group är ledande inom skönhet och välbefinnande online i hela Norden, det inkluderar sajterna Nordicfeel, Blush och Eleven. Bolaget betjänar för närvarande Sverige, Norge och Finland. De erbjuder mer än 400 varumärken och 35 000 produkter från internationella välkända varumärken till lokala fynd, såsom Dermalogica, Rituals, Clarins, The Ordinary, Versace och Mac Cosmetics. Hudvård, Makeup, Hårvård och Doft ingår i dess mest populära kategorier.

Youtys syn på skönhet utgår från ett holistiskt perspektiv. Dess mål är att inspirera kunden att gå sin egen väg inom skönhet och därför har de skapat skönhetsplattformar som uppmuntrar konsumenten att se ut och känna sig som den bästa versionen av sig själv.

NordicFeel anser att mångfald ska hyllas och normen ska innebära att våga utmana. Både stora och små initiativ har betydelse inom organisationen och varje dag tar de små steg mot en allt mer hållbar drift.

Ansök nu

Är du en fena på försäljning och rådgivning? Se hit!

Innesäljare
Läs mer Maj 24
Atea Växjö söker nu en riktig lagspelare för att utöka sitt team inom Affärsstöd. Är du en tävlingsmänniska med erfarenhet inom försäljning, kundrelationer och är redo att ta nästa kliv i karriären? Sök tjänsten redan idag och ta chansen att tillhöra en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it!

OM TJÄNSTEN
Hos Affärsstöd är det alltid nära till beslut. De har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och medarbetares personliga utveckling och hälsa. Kulturen präglas av dess värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör inom informationsteknologi och tillhörande tjänster.

#

Du erbjuds:


* En utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder
* Introduktion och en dedikerad mentor att lärdom och stöttning av under sin första tid


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Affärsstöd på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med fokus på avtalsfrågor, avtalsförnyelser, prisfrågor, produktfrågor och rådgivning mot interna och externa kunder. Du kommer arbeta med redan etablerade kunder, vårda och förbättra de realtionerna och samtidigt hantera nya förfrågningar.

VI SÖKER DIG SOM
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i denna rollen och trivas i teamet. Som kandidat till Affärsstöd lägger vi i rekryterinsprocessen stor vikt vid ditt engagemang och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.


* Vi ser att du som person är strukturerad, ansvarsfull, orädd och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då rollen är teambaserad är din samarbetsförmåga avgörande, det är viktigt att du är en riktig lagspelare
* Vi ser att du är obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift


#

Övrig information:


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Växjö
* Denna rekryteringsprocess kräver utdarg ur belastningsregistret


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Citat från en medarbetare inom Affärsstöd: ”Som Affärsstöd på ATEA hanterar man alla sorters frågor inom mjukvara och molntjänster, du har kontakt såväl med leverantörer och kunder via telefon, mejl och chatt. Det är ett varierat arbete med daglig kundkontakt där ingen mejlförfrågan eller samtal är det andra likt, utan det handlar om att ge god och snabb service, ge stöd, hjälpa kunden och framförallt vara en lagspelare i teamet” - Malin

Ansök nu

Uthyrare och servicetekniker till Arento i Växjö

Innesäljare
Läs mer Maj 21
Är du en händig person som har intresse för maskiner och verktyg? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu för Arentos räkning en flexibel och ansvarstagande person till Växjökontoret till rollen som uthyrare och servicetekniker.

OM TJÄNSTEN
Arento är ett svenskt bolag som arbetar med att förse bygg- och entreprenadföretag i Sverige med bygg- och anläggningsmaskiner. De har kundcenter ända från Luleå till Malmö och erbjuder sina kunder uthyrning av maskiner, utrustning och fordon, samt service vid etableringar och liknande.

I rollen som uthyrare och servicetekniker kommer man få arbeta med att hjälpa kunder med råd och tips kring uthyrning av maskiner. Rollen handlar även om att göra mindre reparationer och utföra service på de maskiner som kunden har hyrt och göra dessa iordning för nästa behov. Man kommer även ha ett delansvar i ekonomin och därför bör man som person ha ett ekonomiskt tänk och ta ansvar över det.

Du erbjuds


* En rolig och varierande roll där du tillsammans med en kollega får möjligheten att forma dagen efter kundens behov
* Ett initialt kontrakt på 6 månader med chans till överrekrytering till Arento


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Sammanställa och plocka ihop beställningar till kunderna
- Utföra service och lättare reparationer på funktionsskadade maskiner
- Ta emot maskiner, verktyg och material som ska rengöras, gås igenom och kontrolleras
- Registrera information och material i Arentos affärssystem
- Utkörning av material till kunderna

VI SÖKER DIG SOM
- Är händig och erfarenhet av att hantera maskiner
- Har grundläggande datakunskap
- B-körkort

Meriterande är om man:


* Har truckkort
* Har arbetat i en liknande roll tidigare


Som person bör man vara prestigelös och flexibel då dagen styrs över vad som dyker upp. Man bör även vara lösningsorienterad och serviceinriktad då man får träffa olika typer av kunder. Man bör även ha ett stort intresse för tjänsten och ett engagemang.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlighet och visat intresse för tjänsten.

#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, arbetstider 07.00-16.00
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Arento här: Arento Maskinuthyrning

Ansök nu

Studerande kundvärdar till Statens Servicecenter i Växjö i sommar

Receptionist, telefonist
Läs mer Maj 20
Är du på jakt efter ett meriterande sommarjobb på en statlig myndighet vid sidan av dina studier är det här jobbet för dig! Vi söker dig som har lätt för att ha kontakt med människor, kan ge tydliga direktiv och har en hög känsla för service. Du kommer spela en viktig roll hos Statens Servicecenter i Växjö. För att lyckas i rollen krävs det att du är serviceminded, kommunikativ och orädd i ditt sätt att arbeta. Om det här låter som en passande roll för dig, sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Statens Servicecenter ska bidra till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. De levererar administrativa tjänster till andra myndigheter samt ger information och vägledning i myndighetstjänster till privatpersoner och företag på 116 servicekontor över hela landet. Myndigheten växer och behöver nu förstärkning i form av grymma studenter som kommer in och stöttar upp arbetet vid sidan av sina studier under sommaren.

Denna tjänst ger dig bra erfarenhet inom kundkontakt, kommer utveckla din sociala förmåga samt ger dig en fot in på en statlig myndighet. Vi söker nu flera serviceinriktade kundvärdar till kontoret i Växjö (ibland även Ljungby och Älmhult) som ska stötta upp nu när myndigheten växer.

Tjänsten innefattar arbete cirka tre dagar i veckan med arbetstider mellan kl.10-16 under kontorets öppettider plus lunchrast. Du kommer att få en introduktion om arbetet på plats din första dag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.ARBETSUPPGIFTER
- Koordinera och samtala med kontorets kunder
- Ta emot post från kunder och ta fram blanketter
- Se till att kontoret har rätt inflöde av människor
- Guida kunder i deras ärenden

VI SÖKER DIG SOM
- Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
- Studerar i nuläget på högskola eller universitet
- Har arbetat med kundkontakt tidigare

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Orädd


Övrig information


* Start: v. 24 fram till slutet av augusti
* Omfattning: deltid under sommaren, ca. 3 dagar i veckan
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Statens Servicecenter här.

Ansök nu

Skyddsrumsinspektörer till Presto i Växjö

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Maj 11
Är du en serviceinriktad person som vill påbörja ett nytt samhällsviktigt heltidsjobb? För vår kunds räkning söker vi nu skyddsrumsinspektörer som kommer arbeta med att inventera våra befintliga skyddsrum i Sverige. Växjökontoret behöver utökning och vi söker nu dig som är händig och vill prova på detta spännande uppdrag. För rollen krävs ingen tidigare erfarenhet av yrket utan du kommer få en utbildning för att kunna genomföra uppdraget. Låter det som något för dig? Sök redan idag då behovet är omgående!

OM TJÄNSTEN
Presto har arbetat med brandsäkerhet 1959 och har nu fått uppdraget att ta sig an våra skyddsrum i Sverige. De söker därför nu personer som vill följa med på detta samhällsviktiga uppdrag.

I rollen kommer man inventera skyddsrummen med hjälp av en app. Utifrån denna kommer man sedan kunna avgöra vilken typ av skyddsrum det är och vad som finns på plats. I rollen ingår även att ha kontakt med fastighetsägare och svara på frågor som kan uppkomma om rummen.

Man kommer utgå från kontoret i Växjö och därifrån ta sig med bil ut till de olika skyddsrummen. Man får även tillgång till en mobil och arbetskläder.

För att kunna genomföra arbetet kommer man genomgå en utbildning på Prestos Stockholmskontor under en dag i slutet på vecka 19. Efter det fortsätter utbildningen i 1-2 dagar i Växjö.

Du erbjuds


* En spännande och samhällsviktig roll under 6 månader.
* Efter 6 månader finns det god chans till förlängning och även överrekrytering till företaget.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieexamen
- Har arbetat med kundbemötande tidigare
- Har god förståelse för svenska i både tal och skrift
- Har B-körkort
- Är händig
- Kunna vara med på utbildning i slutet av v.19/början av v. 20

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
Övrig information


* Start: Omgående med utbildning v. 20-21
* Omfattning: Heltid, kl. 7-16
* Placering: Växjö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Projektingenjör sökes till Trafikverket i Växjö

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Apr 6
Har du en högskoleutbildning om minst 180hp inom samhällsbyggnadssektorn och har ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att skapa dig värdefull erfarenhet inom branschen!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa järnvägsprojekt. Som projektingenjör är din huvudsakliga sysselsättning är att biträda projektledarna i projekten. Du kommer att ha en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen. Därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör och kunna skapa dig värdefull erfarenhet inom en spännande bransch.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med

Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av kostnader
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare med flera
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar


Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning om minst 180 hp inom sektor samhällsbyggnad alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget (examensbevis behöver uppvisas)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Som person är du:

Beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

#

Övrig information


* Start: I början av maj
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Växjö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Serviceassistenter till Migrationsverket i Växjö

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Mar 19
För Migrationsverkets räkning söker Academic Work nu serviceassistenter som ska stötta upp verksamheten som påverkas av rådande omständigheter i världen. På Migrationsverket får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som berör och engagerar. Ditt arbete kommer att präglas av mötet med människor, där du kommer att genomföra livsviktiga insatser för dem i nöd. Ansök redan idag då tjänsten är aktuell väldigt omgående!

OM TJÄNSTEN
Just nu händer det mycket i vår omvärld och många människor söker sig till Sverige. Migrationsverket har därför behov av att stärka upp sin verksamhet med fler medarbetare som kan hjälpa till i de delar av verksamheten där behovet för tillfället är som störst. Just nu behöver Migrationsverket assistenter särskilt inom mottagningen av asylsökande och i deras boenden. Du kommer att ha en betydelsefull roll i att bidra till genomförandet av Migrationsverkets viktiga samhällsuppdrag. Ditt jobb hos dem är viktigt på riktigt.

#

Du erbjuds


* Ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på Migrationsverket. Uppdraget sträcker sig med start omgående och tre månader framåt.
* En möjlighet att göra en oerhört viktig insats, för samhället och för världen som har en direkt påverkan på människors livssituation. Oavsett vilket skede du befinner dig i livet, är vi på Academic Work och Migrationsverket oändligt tacksamma för just din insats.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kommer huvudsakligen att handla om mottagningen av människor som söker sig till Sverige. Exempel på arbetsuppgifter är:


* Registrering och hantering av ansökningar, samt hantera, scanna och registrera handlingar och akter i dokument- och ärendehanteringssystem
* Koordinering och guidning i en värd/värdinne-liknande roll vid mottagande av sökande, både i och utanför våra servicecenter. Det kan även innebära att du arbetar i Migrationsverkets asylboenden och utrustar boenden- rum och lägenheter
* Sköta service och logistik kring boendet samt planera så att boendeplatserna används effektivt och ändamålsenligt


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms vara lämplig för rollen
- Har erfarenhet av administrativt och serviceintriktat arbete, där du har arbetat med professionellt bemötande
- Har mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- Har god datorvana och har lätt för att sätta dig in i nya system
- Har B-körkort

Det är meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet inom offentlig verksamhet, har erfarenhet av människor i utsatta situaioner samt har övriga språkkunskaper.

Som person ser vi att du är


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Flexibel


Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett smidigt sätt. Du är lyhörd och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Du har ett gott bemötande, är intresserad av att hjälpa andra och hitta lösningar på utmaningar som kan uppstå.

Du har också en god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet effektivt samtidigt som du kan anpassa dig snabbt efter förändringar som uppstår i arbetet.

Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid. Du ska även vara öppen för att arbeta varierande arbetstider, dagtid, kvällstid och helger. Ett färdigställt schema med konkreta arbetstider finns inte att tillgå just nu. Därmed är din flexibilitet och öppenhet till detta av stor betydelse.
* Placering: Växjö.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Studerande kundvärdar till Statens Servicecenter i Växjö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 15
Är du på jakt efter ett meriterande sommarjobb på en statlig myndighet vid sidan av dina studier är det här jobbet för dig! Vi söker dig som har lätt för att ha kontakt med människor, kan ge tydliga direktiv och har en hög känsla för service. Du kommer spela en viktig roll hos Statens Servicecenter i Växjö. För att lyckas i rollen krävs det att du är serviceminded, kommunikativ och orädd i ditt sätt att arbeta. Om det här låter som en passande roll för dig, sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Statens Servicecenter ska bidra till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. De levererar administrativa tjänster till andra myndigheter samt ger information och vägledning i myndighetstjänster till privatpersoner och företag på 116 servicekontor över hela landet. Myndigheten växer och behöver nu förstärkning i form av grymma studenter som kommer in och stöttar upp arbetet vid sidan av sina studier under sommaren.

Denna tjänst ger dig bra erfarenhet inom kundkontakt, kommer utveckla din sociala förmåga samt ger dig en fot in på en statlig myndighet. Vi söker nu flera serviceinriktade kundvärdar till kontoret i Växjö (ibland även Ljungby och Älmhult) som ska stötta upp nu när myndigheten växer.

Tjänsten innefattar arbete cirka två dagar i veckan med arbetstider mellan kl.10-16 under kontorets öppettider plus lunchrast. Du kommer att få en introduktion om arbetet på plats din första dag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Koordinera och samtala med kontorets kunder
- Ta emot post från kunder och ta fram blanketter
- Se till att kontoret har rätt inflöde av människor
- Guida kunder i deras ärenden

VI SÖKER DIG SOM
- Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
- Studerar i nuläget på högskola eller universitet

Det är meriterande om du har arbetat med kundkontakt sedan tidigare.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Orädd


Övrig information


* Start: V. 26
* Omfattning: kl.10-16, cirka 2-3 dagar/vecka. Start v. 26 till slutet av augusti.
* Placering: Växjö, ibland kan det även bli pass i Ljungby eller Älmhult.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Statens Servicecenters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Statens Servicecenter här.

Ansök nu

Trade Development Manager till Monster Energy!

Utesäljare
Läs mer Feb 8
Nu finns en spännande karriärsöppning hos vår kund Monster Energy. Har du ett stort inre driv och en vilja att representera ett internationellt varumärke som är förknippat med fart och energi? Då kan Monster Energy vara något för dig!

OM TJÄNSTEN
I tjänsten som Trade Development Manager är du en inspirationskälla för dina kollegor hos vår Partner CCEP (Coca Cola). Du arbetar med både befintliga och potentiella kunder där du säkerställer att de prioriterar Monster Energys produkter. Du kommer att besöka kunder inom exempelvis dagligvaruhandeln, servicehandeln, bensinstationer, restauranger, food to go, kiosker, gym. Du utgår från ett hemmakontor och ditt bearbetningsområde är Småland, där du arbetar aktivt med att knyta nya kontakter och vårda befintliga relationer. Vi söker dig som kan identifiera dig med Monsters varumärke och som vill vara en ambassadör för företaget. Du erbjuds en affärsmässig roll med många kontaktytor och där du får vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling.

Du erbjuds


* Möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt och innovationsrikt företag som är i tillväxt.
* En grundlig introduktion under din första månad där du kommer lära känna bolaget och produkterna samt göra sambesök ute hos kund tillsammans med andra säljare.
* Du kommer att få arbeta med ett spännande varumärke och delta på fantastiska event och mässor i Sverige och internationellt.
* Företagsbil i tjänsten (VW Transporter).


ARBETSUPPGIFTER
* Du kommer att ansvara för företagets framgång i Småland. Detta kommer att uppnås genom lyhördhet hos kund, gott samarbete med vår distributionspartner och förmågan att utveckla starka relationer och omsätta de i en affär.


* Maximera försäljningen och distributionen av produkter.
* Bevaka marknads-/återförsäljaraktivitet för att utveckla de mest kostnadseffektiva strategierna för att driva volym och lönsamhet.


VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet inom försäljning.


* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
* Har B-körkort
* Har förmåga att arbeta självständigt och målinriktat.


Det är meriterande om:


* Du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot dagligvaruhandeln eller med fast-moving consumer goods.


Som person är du:


* Orädd
* Resultatinriktad
* Initiativtagande
* Relationsskapande


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Du utgår från ett hemmakontor. I tjänsten ingår resor till kunder i Småland.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Monster Energys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företaget på deras hemsida Monster Energy

Ansök nu