Löfbergs Lila AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Löfbergs Lila AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Vi söker en Out of Home säljare till Småland

Utesäljare
Läs mer Sep 21
Hej!

Så här är det, vi behöver en ny medarbetare. En person som gillar fika, gemenskap och som är nyfiken på andra människor. Någon som precis som vi vill förändra världen, i både stort och smått. Vi som letar heter Löfbergs och är ett familjeägt kafferosteri som funnits i mer än hundra år. Vi finns idag inom fler produktkategorier och marknader och vi är mer nyfikna på framtiden än någonsin.

Är du den vi söker blir du vår nya säljare inom Out of Home i Småland med omnejd. Ett jobb där du skapar goda relationer till nya och befintliga kunder inom Out of Home, det vill säga allt kaffe som dricks utanför hemmet såsom grossister, kaffe på jobbet (vending), hotell, restauranger och kaféer.

En uppskattad del jobbet är att utbilda våra kunder i kaffekunskap. Vi ser till att du blir expert på kaffe via våra interna utbildningsprogram. Till din hjälp har du även ett starkt varumärke, och ett gäng schyssta produkter och kollegor.
För att du ska trivas hos oss och med den här tjänsten tror vi att det är bra om du är driven, organiserad, och har lätt för att bygga goda relationer med kunder, kollegor och andra. Du har jobbat med försäljning under några år, erfarenhet inom Out of Home är meriterande men inget krav. Vi tänker också att du är målmedveten, tar ansvar för ditt distrikt och triggas av att alltid utifrån kundens perspektiv skapa lösningar som leder till långsiktiga och lönsamma affärer.

Vidare har du god datorvana och behärskar svenska och engelska i så väl tal som skrift. Körkort är ett krav. Du kommer att jobba mestadels i Småland, lämplig bostadsort kan vara mellan Jönköping och Växjö. Övernattningar förekommer i tjänsten.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vi ser olikheter mellan människor som en styrka, vi ser därför framemot sökande som bidrar till vår mångfald.

Intresserad? Ansök med CV och ett personligt brev där du berättar varför just du skulle passa hos oss på Löfbergs. Sista ansökningsdag är 5oktober.

Det började redan 1906. Idag är vi ett Nordens största familjeägda kafferosterier med en produktion som motsvarar 10 miljoner koppar gott kaffe – om dagen. Passionen för gott kaffe, möten mellan människor och att göra gott för människor och miljö har funnits med sedan starten. Vi är fortfarande familjeägda, nu i tredje och fjärde generationen. Vi är ett värderingsdrivet familjeföretag med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv i vår affärsverksamhet. På en marknad med hård konkurrens är vår styrka vår långa historia i kombination med viljan att ständigt utvecklas och gå i första ledet. Och vi bjuder gärna in andra för att kunna gå ännu längre tillsammans, en fika i taget.

I dag är vi 310 fikaälskare verksamma på ett tiotal kärnmarknader i norra Europa. Kaffe i alla dess former är fortfarande kärnan i vår verksamhet och vi utvecklar ständigt nya produkter, tjänster och upplevelser som kan ge guldkant i vardagen för oss och vår omvärld. Du hittar oss under varumärkena Löfbergs, Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup och Kobbs.

Ansök nu

Distriktssäljare Retail Växjö

Utesäljare
Läs mer Jun 24
Löfbergs är ett familjeägt företag som har drivits av sann kärlek till kaffe i över hundra år. Genom åren har vi breddat sortimentet, och idag jobbar vi även med iskaffe, kallbryggt kaffe, koffein- och funktionsvatten med mera.

Vi söker dig som är…

En inspirerande och energisk säljtalang som vill ta nästa steg i karriären och bli del av ett snabbt växande företag med ett härligt team och spännande produkter. Du ska nämligen hjälpa människor att upptäcka en ny generation Löfbergsprodukter! I rollen som säljare ingår att kunna prata lönsamhet med butik, sälja in kampanjer och presentera nyheter. Du behöver vara en duktig relationssäljare och samtidigt vara förtroendeingivande och bra på att utifrån kundens perspektiv skapa lösningar som leder till långsiktiga och lönsamma affärer. Du är målmedveten och gillar utmaningen i att sälja och jobba mot uppsatta mål och säljresultat. Likaså har du en bra kommunikativ förmåga som leder till bra relationer både externt och internt.

Som säljare har du fria händer att planera ditt arbete, och bearbeta din region på det sätt du tycker är bäst. Du har löpande kontakt med dina kollegor runt om i landet, och får stöd i din utveckling av din försäljningschef.

Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska i så väl tal som skrift. Vi ser gärna att du har ett par års arbetserfarenhet, och det är meriterande om du har arbetat med dagligvaruhandeln tidigare på något sätt. Körkort är ett krav. Ditt distrikt kommer att vara sydöstra Småland och Blekinge. Disktrikten är dock "levande" och kan med tiden komma att justeras för marknadens bästa. Detta är ju inget problem för dig då du är flexibel och öppen för nya möjligheter!  

Du utgår från ditt hem som lämpligen är i Växjö med omnejd. 

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vi ser olikheter mellan människor som en styrka, vi ser därför framemot sökande som bidrar till vår mångfald.

Intresserad? Ansök med CV och ett personligt brev där du berättar varför just du skulle passa hos oss på Löfbergs. Sista ansökningsdag är 16 augusti. 

Just nu är det tid för semester och föräldraledighet vilket gör att det tar lite längre tid än normalt för att få svar på ev frågor.  Har du frågor är du välkommen att kontakta Paul Mourad, Regional Försäljningschef Retail Sverige, på mail: paul.mourad@lofbergs.se


Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 350 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa och Kanada, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter 2 miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs är en del av Löfbergs Coffee Group som även äger varumärkena Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs och SuperBonobo.

Ansök nu