Vöfab, Växjö Fastighetsförvaltning AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Vöfab, Växjö Fastighetsförvaltning AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Projektledare Bygg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 20
Om arbetsplatsen
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 400 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 167 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Över 30 000 människor i alla åldrar vistas dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vöfab är idag 96 anställda inom olika yrkesgrupper. Bolaget är just nu inne i en förändringsresa med bildandet av ett nytt lokalbolag och kommer växa ytterligare i antal fastigheter och anställda. Vi behöver förstärka vår projektavdelning med ytterligare en projektledare bygg. Är det du?
Arbetsuppgifter
Du arbetar i huvudsak med att planera och projektleda ny -och ombyggnation för våra fastigheter. Du är drivande i hela processen från projektredovisning, upphandling, om- och nybyggnadsplanering, budget, uppföljning samt besiktning. Du agerar som beställare för våra projekt och ansvarar för planering, projektering och genomförande av projektet. Du har tät kontakt med konsulter och entreprenörer samt vår beställare kommunen.
Vi arbetar med hållbarhet i våra projekt. Miljöbyggnad, träbyggnad, återbruk och energioptimering är områden vi vill utveckla ännu mer.
I arbetsuppgifterna ingår också fortlöpande gemensamt arbete med verksamhetsutveckling gällande rutiner och kvalitetsdokument samt övriga digitala systemstöd som effektiviserar vårt dagliga arbete. Du rapporterar till projektchefen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har byggnadsingenjörsexamen eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av byggbranschen och har erfarenhet av projektledning. Det är positivt, men inget krav om du har utbildning inom entreprenadjuridik, LOU, Bas-U+P samt utbildnings som kontrollansvarig.
Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har förmågan att fatta beslut och driva projekt framåt. Vi söker dig som är en lagspelare med förmågan att bygga goda relationer. Du är tydlig och kommunikativ, såväl muntligt som skriftligt. Har ett systematiskt arbetssätt och ett engagemang i dina uppdrag. Vidare är du flexibel och strukturerad och har god datorvana. B-körkort är ett krav.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Omgående eller efter överenskommelse
Ansökan
Ansök senast: 2022-10-09

Ansök nu

Vaktmästare till Vöfab

Skolvaktmästare
Läs mer Aug 19
Arbetsuppgifter
Som vaktmästare inom idrottsanläggningar arbetar du i första hand med underhåll och skötsel av idrotts-och friluftsanläggningar samt andra idrotts- och rörelseytor. Arbetsuppgifterna består av enklare fastighetsskötsel och reparationer, rondering samt lås och larm hantering. Som vaktmästare kommer du var en resurs och finnas till hands vid evenemang som genomförs på idrottsanläggningarna.
Som vaktmästare inom skola och förskola är ditt uppdrag att säkerställa att våra lokaler fungerar tillfredställande för såväl elever som personal. I ditt arbete kommer du att arbeta med löpande underhåll av inventarier, tillsyn av lokaler, larm och lås och enklare reparationer samt avfallshantering. Du kan även komma att hantera vissa tekniskt relaterade arbetsuppgifter. Du har ett nära samarbete med rektorer och övrig personal på skolan.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning samt erfarenhet av arbete med underhåll, skötsel av fastighet/idrotts- och friluftsanläggningar och/ eller erfarenhet av hantverksyrket. Du är händig och har ett naturligt driv och får saker gjorda. Du har god samarbetsförmåga, och trivs med att ge god service. Du motiveras av att skapa nöjda kunder!
Du behöver har grundläggande datorvana och gärna ett intresse för teknik.
B-körkort erfordras.
Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Extrajobb till Vöfabs reception

Receptionist, telefonist
Läs mer Apr 14
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 340 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter.
Vi behöver förstärkning i vår reception under våren och sommaren och söker dig som är intresserad av ett extrajobb.
Arbetsuppgifterna i vår reception är att ta emot samtal och besökare för att hänvisa vidare till personal på företaget. Du tar emot inkommande post och paket och distribuera vidare till personal. Du kommer även ta hand om Vöfabs allmänna inkommande e-post. Därutöver detta är nyckelutlämning till våra entreprenörer en viktig funktion för receptionen samt att hantera intern service såsom att sköta kaffemaskin, diskmaskin och fikabeställningar.
På sikt kan du också komma att hantera arbetsuppgifter kring våra leverantörsfakturor, såsom skanning, tolka och verifiera leverantörsfakturor i samt se till att fakturorna förs över till vårt ekonomisystem.
Vi söker dig som fullgjort gymnasiet och som har god samarbets -och kommunikationsförmåga, är flexibel och tar initiativ. Har du erfarenhet från serviceyrket är det ett plus.
Vi önskar att du kan arbeta ca halvtid v.23-26, samt heltid v.27-32 och därefter vid behov till och med september.
Receptionens öppettider är: Måndag torsdag 7.30-16 med stängt för lunch 12-12.45. Fredag 7.30-15 med stäng för lunch 12.12.45
Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Eva Kjellberg, eva.kjellberg@vofab.se
Välkommen med din ansökan, vi gör löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 30 april.

Ansök nu

Cad-ansvarig

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 31
Om arbetsplatsen
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 350 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt i gång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet. Vi i söker nu en cad-ansvarig till vår projektenhet, bestående av 10 medarbetare.
Arbetsuppgifter
Du är ansvarig och drivande i frågor som rör ritningar i alla våra projekt. Det innebära bland annat att granska ritningar och ritningsfiler, hantera CAD-ritningar, strukturera och gallra ritningsfiler. Du ansvarar även för BIM-modeller samt 3D modeller. Du är med i ett tidigt skede i projekteringen samt i uppstart och avslut av projekt. Du ansvara för att revidera, uppdatera och arkivera Vöfabs ritningsarkiv. Arbetet innebär att vara kontaktperson både internt och externt. I rollen kommer du även att beräkna areor som underlag till hyreskontrakt. Du kommer ha en aktiv roll i att förvalta fastighetsbasen inklusive BIM-modeller. Vi ser gärna att du har intresse av att växa i rollen och inom en tid kunna vara delaktigt i underhållsplanering av våra fastigheter samt i mindre projekt.
I arbetsuppgiften ingår också fortlöpande gemensamt arbete med verksamhetsutveckling gällande rutiner och digitala systemstöd som effektiviserar vårt dagliga arbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning i ritningsteknik inom bygg/fastighet, byggnadsutformning eller annan relevant utbildning/erfarenhet, som vi bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i AutoCad, BIM, Bygghandlingar 90 och ett sinne för struktur och ordning.
Du trivs i en roll där du får ta eget ansvar och driver dina egna processer framåt. Du har god samarbets- och serviceförmåga. Du är bra på att förvalta samtidigt som du förstår vikten av förbättringar. Har du tidigare erfarenhet av projekt inom bygg- och fastighetsbranschen ser vi det som meriterande.
Vi erbjuder dig!
Vi erbjuder ett arbete i ett företag med många spännande byggprojekt och med ett varierat fastighetsbestånd. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas och växa i yrkesrollen och som individ. Just nu är vi inne i en förändringsresa där Vöfab tillsammans med Videum och Vidingehem ska bilda ett lokalbolag. Vi berättar gärna mer om oss, vilka uppdrag vi har samt vad vi kan erbjuda just dig vid ett personligt möte.

Ansök nu

Projektledare Underhåll

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 11
Om arbetsplatsen
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 350 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt i gång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vi är just nu inne i en förändringsresa där Vöfab tillsammans med Vidingehem och Videum ska bilda ett lokalbolag. Vill du vara med på resan?
Arbetsuppgifter
Du arbetar i huvudsak med att planera och projektleda både små och stora underhållsarbeten för våra fastigheter. Du är drivande i hela processen från projektredovisning, upphandling, underhållsplanering, budget, uppföljning samt besiktning. Du är delaktig i hela förvaltningsprocessen och arbetet förutsätter ett tätt samarbete med vår fastighetsservice, entreprenörer, konsulter samt med våra hyresgäster.
I arbetsuppgifterna ingår också fortlöpande gemensamt arbete med verksamhetsutveckling gällande rutiner och kvalitetsdokument samt övriga digitala systemstöd som effektiviserar vårt dagliga arbete. Du rapporterar till projektchefen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av byggbranschen, tex som arbetsledare eller byggledare. Det är positivt om du har utbildning som byggnadsingenjör, inom entreprenadjuridik, LOU och Bas -P+U.
Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har förmågan att fatta beslut och driva projekt framåt. Vi söker dig som är en lagspelare med förmågan att bygga goda relationer. Du är tydlig och kommunikativ, har ett engagemang i dina uppdrag. Vidare är du flexibel och strukturerad och har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Projektledare Bygg

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Mar 11
Om arbetsplatsen
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 350 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt i gång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida vofab.se. Vi är just nu inne i en förändringsresa där Vöfab tillsammans med Vidingehem och Videum ska bilda ett lokalbolag. Vill du vara med på resan?
Arbetsuppgifter
Du arbetar i huvudsak med att planera och projektleda ny -och ombyggnation för våra fastigheter. Du är drivande i hela processen från projektredovisning, upphandling, om- och nybyggnadsplanering, budget, uppföljning samt besiktning. Du agerar som beställare för våra projekt och ansvarar för planering, projektering och genomförande av projektet. Du har tät kontakt med konsulter och entreprenörer samt vår beställare kommunen.
Vi arbetar med hållbarhet i våra projekt som miljöbyggnad, träbyggnad, återbruk och energioptimering vilka är områden vi vill utveckla ännu mer.
I arbetsuppgifterna ingår också fortlöpande gemensamt arbete med verksamhetsutveckling gällande rutiner och kvalitetsdokument samt övriga digitala systemstöd som effektiviserar vårt dagliga arbete. Du rapporterar till projektchefen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har byggnadsingenjörsexamen eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av byggbranschen och har erfarenhet av projektledning. Det är positivt, men inget krav om du har utbildning inom entreprenadjuridik, LOU, Bas-U+P samt utbildnings som kontrollansvarig.
Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har förmågan att fatta beslut och driva projekt framåt. Vi söker dig som är en lagspelare med förmågan att bygga goda relationer. Du är tydlig och kommunikativ, har ett engagemang i dina uppdrag. Vidare är du flexibel och strukturerad och har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 350 000 kvadratmeter lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer.
I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 62 anställda inom olika yrkesgrupper. Vi är just nu inne i en förändringsresa där Vöfab tillsammans med Videum och delar av Vidingehem ska bilda ett nytt lokalbolag.
Arbetsuppgifter
Vill du ansvara för den dagliga driften på våra fastigheter? Bra! Då innebär det inre och yttre skötsel samt löpande tillsyn och hantering av felanmälan. Vi behöver även din klurighet för att utföra reparationer samt kontrollera att fastighetssystem och att tekniska installationer på fastigheterna fungerar. Tillmötesgående som du är, har du även en bra dialog med hyresgästen och externa kunder i frågor som rör fastigheten. Här får du helt enkelt möjlighet att jobba under eget ansvar. Fastighetstekniken är en resurs på Vöfabs alla fastigheter, vilket gör jobbet omväxlande.
Kvalifikationer
Vem är du? Jo, vi vill att du har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom något av områdena fastighetsskötsel, fastighetsteknik (styr, övervakning), el, VVS eller ventilation. Du är som klippt och skuren om du är självgående, initiativtagande, serviceinriktad och en fena på problemlösning. Förmåga att samarbeta är en självklarhet för dig liksom vanan att hantera datorer. B-körkort krävs för anställningen.

Ansök nu

Projektledare underhåll

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Sep 3
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 340 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida vofab.se.
Vi är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, Växjöbostäder och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas. Vill du vara med på resan?
Arbetsuppgifter
Du arbetar i huvudsak med att planera och projektleda både små och stora underhållsarbeten för våra fastigheter. Du är drivande i hela processen från projektredovisning, upphandling, underhållsplanering, budget, uppföljning samt besiktning. Du är delaktig i hela förvaltningsprocessen och arbetet förutsätter ett tätt samarbete med vår fastighetsservice, entreprenörer, konsulter samt med våra hyresgäster.
I arbetsuppgifterna ingår också fortlöpande gemensamt arbete med verksamhetsutveckling gällande rutiner och kvalitetsdokument samt övriga digitala systemstöd som effektiviserar vårt dagliga arbete. Du rapporterar till projektchefen.
Kvalifikationer
?Vi söker dig som har byggnadsingenjörsexamen eller annan relevant utbildning, som vi bedömer likvärdig samt arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har förmågan att fatta beslut och driva projekt framåt.
Vi söker dig som är en lagspelare med förmågan att bygga goda relationer. Du är tydlig och kommunikativ, har ett engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare är du flexibel och strukturerad.
B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 3
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 340.000 kvm i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 65 anställda inom olika yrkesgrupper. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida vofab.se.
Som drifttekniker tillhör du teknikgruppen som är en del av Vöfabs driftenhet. Driftteknikerna har till uppgift att arbeta operativt med att utföra service och underhåll på egna installationer samt att strategiskt utveckla våra fastigheters ventilation, värme och styr- och reglerteknik.
Vi är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, Växjöbostäder och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas. Vill du vara med på resan?
Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag innebär att ha helhetsperspektiv över Vöfabs fastighetsbestånd när det gäller ventilation, värme- och energiteknik. Du följer, via våra system, status på installationer och utför felavhjälpande åtgärder tillsammans med fastighetsskötare och tekniker. Du tar fram underlag för underhåll på tekniska installationer i hela fastighetsbeståndet. En stor del blir att utveckla vårt långsiktiga arbete med detta. Din arbetstid tillbringas främst ute på fastigheterna, men en del kontorstid förkommer också.
Om du på sikt vill ingå i vår beredskapsgrupp, som utanför kontorstid hanterar larm på våra fastigheter, är det ett stort plus.
Kvalifikationer
Du har utbildning inom fastighetsteknik med inriktning mot styr- och reglerteknik, ventilation eller värme eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är starkt meriterande om du också har kompetens/erfarenhet inom el eller badvatten.
I rollen som drifttekniker behöver du ha förmågan att skapa och bibehålla goda relationer samt att kommunicera muntlig och skriftligt med kunder och leverantörer. Vi ser det som fördelaktigt om du har ett problemlösande förhållningsätt är kvalitetsmedveten, självständig och initiativtagande.
B-körkort är ett krav
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare/fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 29
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 340 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en stor byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer.
I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 65 anställda inom olika yrkesgrupper. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida vofab.se.
Vi är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, Växjöbostäder och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas. Vill du vara med på resan? Vi söker nu fastighetstekniker och fastighetsskötare till vår fastighetsservice.
Arbetsuppgifter
Vill du ansvara för den dagliga driften på våra fastigheter? Bra! Då innebär det inre och yttre skötsel samt löpande tillsyn och hantering av felanmälan. Vi behöver även din klurighet för att utföra reparationer samt kontrollera att fastighetssystem och att tekniska installationer på fastigheterna fungerar. Tillmötesgående som du är, har du även en bra dialog med hyresgästen och externa kunder i frågor som rör fastigheten. Här får du helt enkelt möjlighet att jobba under eget ansvar. Fastighetstekniken är en resurs på Vöfabs alla fastigheter och fastighetsskötaren ansvarar för driften för tilldelade fastigheter.
Kvalifikationer
Vem är du? Jo, vi vill att du har fastighetsskötarutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är som klippt och skuren om du är självgående, initiativtagande, serviceinriktad och en fena på problemlösning. Förmåga att samarbeta är en självklarhet för dig liksom vanan att hantera datorer. Har du kompetens inom el/ vvs/ ventilation/yttre skötsel ser vi det som positivt. B-körkort krävs för anställningen.
Ansökan
Ansök senast: 2021-08-09
Referensnummer: Ref 3/2021

Ansök nu