Öster Arena AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Öster Arena AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Kock med ansvar för köket

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 13
Brinner du för matlagning och vill du vara med på en spännande resa mot Allsvenskan tillsammans med Östers IF? Nu söker vi ytterligare en kock med ansvar för köket.
Sedan slutet av förra året driver Östers IF Restaurang Östergatan på Visma Arena i egen regi. Vi har fått en flygande start och behöver nu mer personal för att kunna fortsätta att expandera. Vill du vara med på en spännande resa med stor möjlighet att påverka framtiden kan detta vara jobbet för dig.
Vilka är vi:
Restaurang Östergatan är öppen för lunch, konferens, catering, matchevent samt övrig evenemangsverksamhet. Vår vision är en restaurang för alla människor med känsla för sport och fotboll. Vi har en daglig lunchservering med inriktning på vällagad husmanskost med kvalitativa råvaror. Matchevent är en viktig del av verksamheten med våra samarbetspartner och publik som förväntar sig god mat och en proffsig service från alla medarbetare. Vi arbetar också hårt för att skapa stans bästa konferensmöjligheter. Våra lokaler, med en härlig utsikt över fotbollsplanen, passar för både det mindre mötet som den stora flerdagarskonferensen. Utöver detta arbetar vi med olika evenemang och event som vi skräddarsyr för våra kunder.
Vi söker dig:
Som är driven, kreativ och sugen på nya utmaningar med kvalitetstänk i bagaget samt är en passionerad matlagare? Stämmer detta in på dig så finns alla förutsättningar för att lyckas i din framtida yrkesroll hos oss. Vill du vara med och påverka din arbetsplats på ett positivt sätt så vänta inte med din ansökan.
Du som söker har relevant utbildning samt några års dokumenterad erfarenhet i kök med inriktning på lunch, konferens samt beställningsverksamhet. Du är driven och nyfiken på nya saker med ett organiserat och strukturerat arbetssätt. Har du vana av beställningsrutiner, inventering samt egenkontroll är det ett plus.
Anställningsgrad: 100% tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse


Arbetsgivaren
Östers IF är en anrik fotbollsförening som har funnits sedan 1930. Österkoncernen består idag av föreningen Östers IF och dotterbolagen Öster Holding AB, Öster Arena AB, Fotbollsfastigheter i Växjö AB och Öster Event & Restaurang AB där verksamheten kring restaurang Östergatan drivs.
Ansökan med CV och personligt brev och eventuella frågor skickas på mejl till verksamhetsansvarig: anders.johansson@ostersif.se

Du vet väl om att vi också söker extrapersonal till våra matcher och event? Vill du höra mer om det, skicka i så fall ett mejl till Anders Johansson redan idag.

Ansök nu

Serverings- och eventansvarig

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 22
Brinner du för service och vill du vara med på en spännande resa mot Allsvenskan tillsammans med Östers IF? Nu söker vi en ny medarbetare med ansvar för vår serverings- och eventverksamhet.
Restaurang Östergatan är belägen på Visma Arena och är öppen för lunch, konferens och eventverksamhet.
Vår vision är en restaurang för alla människor med känsla för sport och fotboll. Vi har en daglig lunchservering med inriktning på vällagad husmanskost med kvalitativa råvaror. Matchevent är en viktig del av verksamheten med våra samarbetspartner som förväntar sig god mat och en proffsig service från alla medarbetare. Vi arbetar också hårt för att skapa stans bästa konferensmöjligheter. Våra lokaler passar för både det mindre mötet som den stora flerdagarskonferensen. Utöver detta arbetar vi med olika evenemang och event som vi skräddarsyr för våra kunder.
Vi söker dig:
Som är driven, kreativ och sugen på nya utmaningar med kvalitetstänk i bagaget, samt har en stor passion för service. Svarar du Ja på det så finns det jobb hos oss med stora framtidsutsikter för dig. Vill du vara med och bli en viktig del av Östers IF så vänta inte med din ansökan.
Du som söker har relevant bakgrund inom konferens- och restaurangverksamhet. Du har ett stort driv och ett organiserat och strukturerat arbetssätt. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande så det gäller att man har ett öppet sinne och en positiv inställning till nya utmaningar. Du får ett stort ansvar från första dag och blir ett viktigt ansikte utåt mot alla våra kunder.
Anställningsgrad: 100% tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetsgivaren
Östers IF är en anrik förening som har funnits sedan 1930. Österkoncernen består idag av föreningen Östers IF och dotterbolagen Öster Holding AB, Öster Arena AB, Fotbollsfastigheter i Växjö AB och Öster Event & Restaurang AB där verksamheten kring restaurang Östergatan drivs.
Ansökan med CV och personligt brev och eventuella frågor skickas på mejl till verksamhetsansvarig: anders.johansson@ostersif.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Nya Restaurang Östergatan

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 26
Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med Östers IF som startar upp nya restaurang Östergatan i egen regi under hösten?


Restaurang Östergatan är öppen för lunch, konferens och matchevent, som idag drivs av en extern aktör som valt att gå vidare till andra utmaningar i höst.
Östers IF har beslutat att driva restaurangen i egen regi med anställd personal från och med mitten av oktober.
Vår vision är att skapa en restaurang för alla människor med känsla för sport och fotboll. Vi kommer att ha en daglig lunchservering med inriktning på vällagad husmanskost med kvalitativa råvaror. Matchevent är en viktig del av verksamheten med våra sponsorer och samarbetspartner som förväntar sig god mat och en proffsig service från alla medarbetare. Vi kommer även att arbeta hårt för att konferenslokalerna skall vara uthyrda så mycket som möjligt. Vi kommer framöver att kunna erbjuda olika Evenemang och beställningsverksamhet.


Vi söker dig:
Som är driven, kreativ och sugen på nya utmaningar med kvalitetstänk i bagaget, samt är en passionerad matlagare. Svarar du Ja på det så finns det jobb som tillfredsställer alla dina sinnen för att lyckas i din framtida yrkesroll hos oss. Vill du vara med och påverka din arbetsplats på ett positivt sätt så vänta inte med din ansökan.
Du som söker har relevant utbildning samt några års dokumenterad erfarenhet i kök med inriktning på lunch, konferens samt beställningsverksamhet. Du är driven och nyfiken på nya saker med ett organiserat och strukturerat arbetssätt. Har du vana av beställningsrutiner, inventering samt egenkontroll är det ett plus. Arbetsuppgifterna kommer att vara mycket varierande från start så det gäller att man har ett öppet sinne för alla ny förekommande arbetsuppgifter.
Anställningsgrad: 100% tillsvidareanställning
Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Lön: Enligt överenskommelse


Arbetsgivaren
Östers IF är en anrik förening som har funnits sedan 1930. Österkoncernen består idag av föreningen Östers IF och dotterbolagen Öster Arena AB, Fotbollsfastigheter i Växjö AB och det nystartade bolaget där verksamheten kring restaurang Östergatan kommer att drivas.
Ansökan och eventuella frågor skickas på mejl till verksamhetsansvarig: anders.johansson@ostersif.se

Ansök nu