Tandspecialisten Kronoberg AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Tandspecialisten Kronoberg AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Tandläkare till Tandspecialisten i Växjö

Tandläkare
Läs mer Nov 19
Nu söker vi på Tandspecialisten en tandläkare till vår trevliga klinik. Kliniken har ett utmärkt centralt läge i Växjö City.
Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård och har specialister inom Protetik, Käkkirurgi och Ortodonti. Tandspecialisten bedriver högkvalitativ tandvård och vår styrka är att vi har många kompentenser under samma tak. Missa inte möjligheten att bli en del av Tandspecialisten!
Vi söker dig som:
Har minst 2 årserfarenhet som tandläkare
Är prestigelös, har god samarbetsförmåga och bidrar till vår goda stämning
Kombinera din goda kliniska kunskap med ett föredömligt gott patientbemötande
Erfarenhet av kirurgi och protetik är meriterande.
Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön
God arbetsmiljö
Satsar på medarbetarnas utveckling


Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Tandsköterska till centrala Växjö

Tandsköterska
Läs mer Sep 24
Tandspecialisten är en helt nyöppnad klinik som ligger mitt i centrala växjö. Hos oss bedrivs högkvalitativ specialist- och allmäntandvård samt estetiska ansiktsbehandlingar. Vi söker nu en ambitiös tandsköterska till vår familjära team. Kliniken ligger 4 minuter promenad från centra Växjö som bar bra buss och tåg förbindelse.
Arbetsuppgifter
Som tandsköterska hos oss garanteras du snabb utveckling och kommer assistera både specialister och allmäntandläkare. Vidare förekommer sterilarbete, reception och delegerat arbete. Vi ser till att du får intressanta arbetsuppgifter och stimuleras med fortbildning och kurser.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller som snart är färdig med tandsköterskeutbildningen med intresse för omhändertagande tandvård.
Du är samarbetsvillig, har god kommunikationsförmåga och engagerad i att skapa goda relationer med medarbetare och patienter samt att driva kliniken framåt.
Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.
Tidigare erfarenhet inom tandvård eller serviceyrken är meriterande.
Tjänsten
Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på 6 månader kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Övrigt
Bra löneavtal och god löneutveckling

Ansök nu