RB Logistik i Växjö AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos RB Logistik i Växjö AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Chaufför till distribution

Distributionsförare
Läs mer Maj 13
Nu söker RB Logistik i Växjö AB nya medarbetare till vårt team!
Vi är ett etablerat åkeri som funnits sedan 1996 och har sedan dess kört ut dryck till Systembolagsbutiker och restauranger. Idag har vi fler bilar, anställda och fler kunder.
Målsättningen hos oss är att man ska ha sin egna bil och sitt egna släp att jobba med. Vissa gillar att fixa med sina lastbilar och då brukar vi alltid hjälpa till med detta.
En arbetsdag på RB Logistik börjar med att du kommer till jobbet och ditt ekipage är redan lastat under natten. Sedan har man ett geografiskt område man kör där rutten i stort sett redan är satt i och med att man har tids lossning på vissa ställen.
Trafikledning och chaufförer jobbar alltid tätt med turerna och leverans fönster för att arbetsdagarna ska vara så bra som möjligt och att man som chaufför kan få hjälp med planeringen av rundan.
Att vara chaufför på RB Logistik innebär att vara stolt över sitt arbete och att alltid göra sitt bästa för företaget och våra kunder. Vi strävar alltid efter att vara bäst på det vi gör och hålla högsta kvalité.
Anställningen är 6 månaders provanställning som sedan övergår i tillsvidare anställning.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu