Växjö Bildemontering AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Växjö Bildemontering AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Bildemontör / Lagerarbetare - Växjö

Bildemontör
Läs mer Nov 17
Vi söker en ny medarbetare till vår demontering där de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer bestå av demontering/ nerplockning samt lager/logistik.
De krav vi ställer är ett tekniskt intresse och gärna erfarenhet av att skruvat med bilar eller andra fordon, samt god datakunskap.
Vidare ser vi gärna att personen är noggrann och har god organisationsförmåga, en positiv inställning och har lätt för att samarbeta med andra. Körkort är ett krav och truckkort är meriterande.

Ansök nu

FORDONSTEKNIKER - BILDEMONTÖR

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 30
Då vårt företag ständigt växer så söker vi nu 2 drivna och motiverade bildemonterare till vårt team!

Om tjänsten
Du behöver ha en 3-årig fordonsutbildning eller motsvarande bilverkstadserfarenhet eller nått liknande samt körkort B, gärna C, CE

Vi ser att du kan skruva , har god kännedom om bilar, bildelar, och dess funktion samt att du kan sätta dig in i vårt kvalitetssäkrande datasystem.

Du måste också vilja lära dig nya saker och vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att följa instruktioner, både skriftliga och muntliga. Du måste vara stresstålig och klara av ett högt tempo.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Svenska flytande i tal och skrift är ett krav.

Ansök nu