Dahl Sverige AB jobb i Växjö

Hitta lediga jobb hos Dahl Sverige AB i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Växjö.

Innesäljare Industri Dahl

Innesäljare
Läs mer Jul 9
Vi på Dahl letar nu efter vår nya innesäljare inom specialistområde industri med placering i Karlskrona eller Växjö. Du välkomnas till ett härligt team som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Om rollen
Som innesäljare präglas dina dagar av samtal med såväl kunder, kollegor som med leverantörer. Du arbetar tillsammans med industriteamet lokalt för att ta fram bästa tänkbara lösning till kund som vi kan sälja. Du får möjlighet att tillsammans med teamet följa med ut till kund för att skapa relation och på plats ta fram lösning som passar ändamålet. Mot kund arbetar Dahl industri med VVS - , Ventil - , Sprinkler - , Rostfritt -  samt Svart material. Du ges utlopp för dina administrativa färdigheter då vi arbetar i bland annat Excel, Salesforce och affärssystemet M3.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter 


• Ta fram tekniska lösningar till kund och presentera det för dem.
• Ha kontakt med utländska och nationella leverantörer för att hitta lösning till kund
• Utveckla kundrelationer och arbeta aktivt/ proaktivt med merförsäljning 
• Ordermottagning 
• Uppföljning av offerter och prisfrågor 

Varför arbeta hos oss? 

Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare! Hos oss arbetar en fantastisk laguppställning av duktiga, engagerade medarbetare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Vi vet att en positiv arbetsplats där alla kan vara sig själva, utvecklas och trivas är A och O för vår framgång och för att våra kunder ska välja oss! Att jobba på Dahl innebär variation och en möjlighet att vara en del av det stora bolagets trygghet samtidigt som du upplever entreprenörsandan av det lilla bolaget. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där alla är med och gör skillnad. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi arbetar tillsammans varje dag för en hälsosam och säker arbetsmiljö. 

Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande. 

Matchar vi varandra? 

Du motiveras av att arbeta med försäljning och mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning, är noggrann och gillar att hitta lösningar. Du tycker det är roligt att skapa långsiktiga relationer. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig: 


• Serviceinriktad 
• Triggas av att nå gemensamt uppsatta mål
• Tekniskt intresserad eller kunnig i ämnet
• Datorvana 
• Flytande i svenska samt bekväm med engelska 

Avslutningsvis 


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Karlskrona eller Växjö. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, senast den 2024-08-18.

Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan samt rekryteringsprocessen dröja något längre än vanligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dahl

Dahl är ett handelsbolag som arbetar med inköp, försäljning och logistik. Vi tillgodoser marknadens behov av produkter inom VVS, Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Vi ingår i Saint-Gobain Distribution Sweden AB som ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Saint-Gobain Distribution Sweden AB omfattar förutom Dahl bolagen Bevego, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 19 miljarder, har över 180 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. https://saint-gobaindistribution.se/ , https://www.dahl.se/

Ansök nu