Växjö: Köksansvarig till Restaurang Rasken på Linnéuniversitetet

Hitta ansökningsinfo om jobbet Köksansvarig till Restaurang Rasken på Linnéuniversitetet i Växjö. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Växjö inom den kategorin.

Publicerad: 2022-05-16 // Varaktighet: Heltid

Vill du vara med från början och påverka när vi till hösten 2022 öppnar upp Restaurang Rasken på Linnéuniversitet i Växjö.

Restaurang Rasken är en del av Nordrest och Högskolerestauranger som även driver Restaurang Kristina, Prego Astrakan, Café Karl-Oskar och en omfattande fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin bredde ut sig serverade vi på Restaurang Rasken omkring 150 portioner lunch dagligen och det ser vi snart fram emot att göra igen.

Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. Här kommer vi servera en lunchbuffé med stort fokus på mycket grönt och vällagade rätter.

Som kökansvarig hos oss ansvarar du för produktionen i varm- och kallkök och deltar aktivt i driften under stor del av dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du har hand om inköp av råvaror, egenkontroll och attesterar leverantörsfakturor samt är delaktig i menyplanering med stöd av en köksmästare.

Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.

Vi ser gärna att du har:

- minst 3 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sedan tidigare

- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning

- kunskap om egenkontroll

- erfarenhet av ledarskap, menyplanering och varubeställning är meriterande

- B Körkort är ett krav

Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten.

Meriterande med ett gediget intresse, gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och kommer att KRAV-certifieras.

Omfattning: Heltid

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för enstaka kvälls -och helgevenemang

Ansökan: Skicka din ansökan senast ange datum! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Alla platsannonser →

Andra jobb i Växjö som Souschef

Nedan visas andra jobb i Växjö som Souschef.

Köksmästare till Restaurang Rasken på Linnéuniversitetet

Läs mer Jun 15
Vill du vara med från början och påverka när vi till hösten 2022 öppnar upp Restaurang Rasken på Linnéuniversitet i Växjö.

Restaurang Rasken är en del av Nordrest och Högskolerestauranger som även driver Restaurang Kristina, Prego Astrakan, Café Karl-Oskar och en omfattande fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin bredde ut sig serverade vi på Restaurang Rasken omkring 150 portioner lunch dagligen och det ser vi snart fram emot att göra igen.

Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. Här kommer vi servera en lunchbuffé med stort fokus på mycket grönt och vällagade rätter.

Som köksmästare hos oss ansvarar du för produktionen i varm- och kallkök och deltar aktivt i driften under stor del av dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du har hand om inköp av råvaror, egenkontroll och attesterar leverantörsfakturor samt är delaktig i menyplanering.

Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.

Vi ser gärna att du har:

- minst 3 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sedan tidigare

- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning

- kunskap om egenkontroll

- erfarenhet av ledarskap, menyplanering och varubeställning är meriterande

- B Körkort är ett krav

Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten.

Meriterande med ett gediget intresse, gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och kommer att KRAV-certifieras.

Omfattning: Heltid

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för enstaka kvälls -och helgevenemang

Ansökan: Skicka din ansökan senast ange datum! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Sushi Sous-chef

Läs mer Maj 3
Jobbprofil
Arbeta för KellyDeli i deras egen kiosk miljö. Som Sous-chef är din roll att effektivt producera handgjorda, perfekta produkter och säkerställa att livsmedelssäkerhet alltid upprätthålls.
Våra produkter är handgjorda framför våra kunder. Vår Sous-chef måste därför vara kundfokuserad med en passion för våra produkter och varumärke.
Arbetsuppgifter
· Skapa en positiv kundupplevelse och bygga kundlojalitet till vårat varumärke
· Uppmuntra bra kommunikation och samspel i teamet
· Starkt samarbete och kommunikation med säljteamet
· Organisera köksaktiviteter
· Utbildningsansvar for produktionsteam
· Assistera med, och leverera, produktionsplan
· Lageransvar och inventering
· Optimera arbetsprocesser, kvalitet och arbetsgruppens prestation
· Grundlig vetskap om våra ingredienser, matförberedelser och lager
· Se till att KellyDeli’s menyer och kvalitetsstandard följs
· Överse att hygien och livsmedelssäkerhet följs
· Se till att kiosken och lagerutrymmen är rena och städade
· Utföra relevant pappersarbete
· Granska och agera på kundfeedback
· Hålla dig uppdaterad gällande företagsregler, standards och processer
Utbildningsansvar
· Samordna utbildningsplaner for personal (Managers, KellyDeli team etc.)
· Följa Academy utbildningsprocesser
· Fylla i alla relevanta utbildningsdokument
· Personalutbildning
· Utvärdera anställdas kompetens och ge feedback
Vem är du?
· Erfarenhet att skära och rensa hel fisk
· Erfarenhet i personalutbildning
· Passion for asiatisk mat
· Stark förmåga att arbeta i grupp
· Hög kvalitet och livsmedel säkerhetsstandard
· Organiserad, effektiv, pålitlig, flexibel
· Kundfokuserad
Språk: lokala språket
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Souschef till Miss Voon Växjö

Läs mer Mar 16
”Livet med restaurang är precis som för vilken idrottsman eller musiker som helst, det handlar om teamet, gemenskapen och närvaron. Allt går att köpa förutom äkta känslor och energi, det kan bara vi skapa!”
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Vi har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på vårt eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär är ledorden när vi utformar menyn.
Vi öppnar nu upp i Växjö och söker en souschef till vårt team, skicka din ansökan till: jonas.westberg@missvoon.se

Ansök nu

Sushi Sous-chef

Läs mer Mar 28
Jobbprofil
Arbeta för KellyDeli i deras egen kiosk miljö. Som Sous-chef är din roll att effektivt producera handgjorda, perfekta produkter och säkerställa att livsmedelssäkerhet alltid upprätthålls.
Våra produkter är handgjorda framför våra kunder. Vår Sous-chef måste därför vara kundfokuserad med en passion för våra produkter och varumärke.
Arbetsuppgifter
· Skapa en positiv kundupplevelse och bygga kundlojalitet till vårat varumärke
· Uppmuntra bra kommunikation och samspel i teamet
· Starkt samarbete och kommunikation med säljteamet
· Organisera köksaktiviteter
· Utbildningsansvar for produktionsteam
· Assistera med, och leverera, produktionsplan
· Lageransvar och inventering
· Optimera arbetsprocesser, kvalitet och arbetsgruppens prestation
· Grundlig vetskap om våra ingredienser, matförberedelser och lager
· Se till att KellyDeli’s menyer och kvalitetsstandard följs
· Överse att hygien och livsmedelssäkerhet följs
· Se till att kiosken och lagerutrymmen är rena och städade
· Utföra relevant pappersarbete
· Granska och agera på kundfeedback
· Hålla dig uppdaterad gällande företagsregler, standards och processer
Utbildningsansvar
· Samordna utbildningsplaner for personal (Managers, KellyDeli team etc.)
· Följa Academy utbildningsprocesser
· Fylla i alla relevanta utbildningsdokument
· Personalutbildning
· Utvärdera anställdas kompetens och ge feedback
Vem är du?
· Erfarenhet att skära och rensa hel fisk
· Erfarenhet i personalutbildning
· Passion for asiatisk mat
· Stark förmåga att arbeta i grupp
· Hög kvalitet och livsmedel säkerhetsstandard
· Organiserad, effektiv, pålitlig, flexibel
· Kundfokuserad
Språk: lokala språket
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Andra jobb i Växjö från NR drift AB

Nedan visas andra jobb i Växjö från NR drift AB .

Passa på! Nu söker vi Köksmästare till Campus i Växjö

Köksmästare
Läs mer Mar 8
Vi har en varierande och unik verksamhet då vi driver både café, restaurang och en omfattande catering med olika typer av event.

Våra enheter är Restaurang Kristina, Restaurang Rasken, Café Astrakan, Salladsbaren och vi serverar runt 400 lunch dagligen. Vår verksamhet är förlagd på Linnéuniversitet i Växjö.



Kort om tjänsten

Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ. Vi levererar allt från den lilla fikan till den stora middagen och det gör att vi bryr oss om helheten, både de små detaljerna och den större volymen.

Till din hjälp har du en grupp av kockar, kallskänkor och köksbiträden



En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

- Planering av menyer och bokningar

- Inköp av livsmedel

- Inventering

- Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien

- Introduktion av personal i köket

- Gästkontakt





Som köksmästare har du personalansvar för de som arbetar i köken.

Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt gällande regler.

Du är även väl insatt i budgetprocessen, enhetens resultat och genomför medarbetarsamtal.





Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.

- Möjlighet att delta i motionslopp.

- Stor kick-off för alla varje år.

- Möjlighet till kompetensutveckling.

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ.

Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter?

Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar.

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare.

- Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

- Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter

- Kunskap i Office-paketet

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 15 april. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) assessment-metoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Ansök nu

Restaurangvärd till Restaurang Rasken på Linnéuniversitetet i Växjö

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 12
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Nu söker vi en restaurangvärd till Restaurang Rasken.

Vill du vara med från början och påverka när vi under hösten 2022 öppnar upp Restaurang Rasken på Linnéuniversitet i Växjö.

Restaurang Rasken är en del av Nordrest och Högskolerestauranger som även driver Restaurang Kristina, Prego Astrakan, Café Karl-Oskar och en omfattande fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin serverade vi på Restaurang Rasken omkring 150 portioner lunch dagligen och det ser vi fram emot att snart göra igen!

Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. Här kommer vi servera en lunchbuffé med fokus på mycket grönt. Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.

Som restaurangvärd hos oss är du vårt ansikte utåt. Du ansvarar du för matsalen med allt vad det innebär från att fylla på buffén, ta emot bokningar och torka bord. Du hjälper även till med att göra sallad samt andra arbetsuppgifter kopplade till produktion, vid behov.

Vi ser gärna att du har:

- minst 3 års erfarenhet av serviceyrket

- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning

Vi vill att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten.

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001, är ett stort plus.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för enstaka kvälls -och helgevenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan senast 30 september. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Omgående

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Kock till IES Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 21
På IES, Internationella Engelska skolan i Växjö kommer Nordrest att servera en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Till rollen som kock söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen samt köket med löpande restaurangarbete.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck

- Tidigare erfarenheter från restaurang

- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Start: 1/8 2022

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.

Ansökan: Skicka din ansökan senast Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Köksmästare till Restaurang Rasken på Linnéuniversitetet

Köksmästare
Läs mer Jun 15
Vill du vara med från början och påverka när vi till hösten 2022 öppnar upp Restaurang Rasken på Linnéuniversitet i Växjö.

Restaurang Rasken är en del av Nordrest och Högskolerestauranger som även driver Restaurang Kristina, Prego Astrakan, Café Karl-Oskar och en omfattande fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin bredde ut sig serverade vi på Restaurang Rasken omkring 150 portioner lunch dagligen och det ser vi snart fram emot att göra igen.

Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. Här kommer vi servera en lunchbuffé med stort fokus på mycket grönt och vällagade rätter.

Som köksmästare hos oss ansvarar du för produktionen i varm- och kallkök och deltar aktivt i driften under stor del av dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du har hand om inköp av råvaror, egenkontroll och attesterar leverantörsfakturor samt är delaktig i menyplanering.

Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.

Vi ser gärna att du har:

- minst 3 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sedan tidigare

- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning

- kunskap om egenkontroll

- erfarenhet av ledarskap, menyplanering och varubeställning är meriterande

- B Körkort är ett krav

Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten.

Meriterande med ett gediget intresse, gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och kommer att KRAV-certifieras.

Omfattning: Heltid

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för enstaka kvälls -och helgevenemang

Ansökan: Skicka din ansökan senast ange datum! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Köksmästare till Restaurang Rasken på Linnéuniversitetet

Köksmästare
Läs mer Jun 15
Vill du vara med från början och påverka när vi till hösten 2022 öppnar upp Restaurang Rasken på Linnéuniversitet i Växjö.

Restaurang Rasken är en del av Nordrest och Högskolerestauranger som även driver Restaurang Kristina, Prego Astrakan, Café Karl-Oskar och en omfattande fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin bredde ut sig serverade vi på Restaurang Rasken omkring 150 portioner lunch dagligen och det ser vi snart fram emot att göra igen.

Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. Här kommer vi servera en lunchbuffé med stort fokus på mycket grönt och vällagade rätter.

Som köksmästare hos oss ansvarar du för produktionen i varm- och kallkök och deltar aktivt i driften under stor del av dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du har hand om inköp av råvaror, egenkontroll och attesterar leverantörsfakturor samt är delaktig i menyplanering.

Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.

Vi ser gärna att du har:

- minst 3 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sedan tidigare

- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning

- kunskap om egenkontroll

- erfarenhet av ledarskap, menyplanering och varubeställning är meriterande

- B Körkort är ett krav

Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten.

Meriterande med ett gediget intresse, gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och kommer att KRAV-certifieras.

Omfattning: Heltid

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för enstaka kvälls -och helgevenemang

Ansökan: Skicka din ansökan senast ange 31 juli! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Kökschef med enhetsansvar till Svea Cater Växjö

Chefskock
Läs mer Jun 2
På IES, Engelska skolan i Växjö kommer Nordrest att servera en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Nu söker vi en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kökschef till vårt kök där du kommer att arbeta i vårt varma kök med både vanlig kost och specialkost.

Tillsammans med det lilla teamet som du kommer ansvara för och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Till rollen som kökschef söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som kökschef har du det huvudsakliga ansvaret för planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster och ansvar för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. För att trivas i rollen som kökschef hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter

Kunskap i Office-paketet

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Start: 8/8 2022

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.

Ansökan: Skicka din ansökan senast Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Ansök nu