Grävmaskinförare jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Grävmaskinförare i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Grävmaskinist - Med erfarenhet

Grävmaskinförare
Läs mer Maj 31
Om jobbet
Vi behöver nu förstärka vårt team med en grävmaskinist för vårt affärsområde entreprenad.
Om dig
Vi söker dig som har maskinförarbevis och har erfarenhet som grävmaskinist inom mark & anläggning. Du har arbetat med all typ av schaktarbeten, dränering, VA-schakt, finplanering m.m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av såväl stora som små larvburna grävmaskiner.
Du talar svenska obehindrat och vi ser gärna att du behärskar det engelska språket.
Din bakgrund
Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser gärna att du har en positiv och ödmjuk attityd. Har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Att du gillar ta initiativ och arbeta i team ser vi som en självklarhet.
Som person är du självgående, serviceinriktad, ansvarsfull och plikttrogen.
Dessutom är du noggrann och vi litar på att du alltid är mån om att lämna ifrån dig 100% väl utfört arbete. Flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig.
Vi får många av våra jobb via rekommendation och vi tror att dessa egenskaper är nyckeln för att fortsätta på den vägen.
Dina arbetsuppgifter
Som grävmaskinförare har du varierande arbetsuppgifter, vanligt förekommande är VA-arbeten, förberedande markarbeten, grundläggning, rörläggning, utsättning, finplanering.
Kvalifikationer
Att du har tidigare erfarenhet är ett krav.
Krav/meriter
Grävmaskinförare med minst 3 års dokumenterad erfarenhet.
Körkort: B-körkort är krav, (C-körkort meriterande).
Maskinförarbevis är krav.
Utbildning
Meriterande
Gymnasial utbildning inriktning bygg & anläggning eller motsvarande YH-utbildning
Språk
Krav: Svenska
Tjänsten
Tjänsten vi söker är på heltid (100 %).
Tjänsten har utgångsort Gemla, men arbete förekommer inom hela företagets arbetsområde (huvudsakligen Småland och Blekinge).
Är du intresserad av ovanstående eller vill veta mer om tjänsten, tveka inte på att höra av dig till oss!
För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, tveka därför inte, skicka in dina uppgifter till thomas@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan också.
Tjänsten kommer tillsättas omgående och intervjuer sker löpande.
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80.

Ansök nu

Grävmaskinist

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 30
Har du erfarenhet hjulgrävare och ute efter nya utmaningar?
Nu hjälper vi en av våra kunder att hitta deras nästa grävmaskinist med uppdrag i trakterna runt växjö

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med blandade uppgifter så som justering inför asfaltering, grundsättning, Va m,m
Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor.
Du kommer att framföra hjulgrävare i olika terränger och olika väder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat som grävmaskinist inom liknande och har en gymnasieutbildning inom bygg & anläggning eller annan relevant utbildning. Att du är van att framföra både traktorgrävare, hjulgrävare och bandgrävare. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt hos kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla dig inom företaget.

Du behöver bo i närheten av Växjö så du kan ta dig till områden runt så som Kosta, Hovmantorp m,m.

Utöver detta så kommer vi att lägga stor vikt på din sociala färdighet. Då du dagligen är i olika miljöer så är det en självklarhet att du kan arbeta på ett tålmodigt och ansvarstagande sätt med känsla för tempo utan att rubba på kvalitet och säkerhet.

Krav:
- Yrkesbevis.
- B-körkort och tillgång till egen bil.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- Arbete på väg 1.1, 1.2, 1.3 (tidigare nivå 1 och 2)
- EBR/KJ41
- ESA

Starkt meriterande:
- BE-körkort
- Vana från branschen


Information och kontakt
Tjänsten är heltid och arbetstiderna kan variera.

Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:

- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.
- Tillgång till bra utrustning som kan anpassas efter behov.

Anställning
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot vår kund. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person.
Omfattningen är på heltid (100%)

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Dock senast 12/5 Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Har du frågor eller funderingar ring Christopher Muñoz, 0455 - 61 27 02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Erfaren hjulgrävare omgående till fiberläggning i Vislandatrakten.

Grävmaskinförare
Läs mer Nov 30
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Med hjulgrävare Doosan DX 170 gräva och täcka fiberkabel på landsbygden ( Blädingeås) . Du ska klara av att lägga minst 200 m fiberkabel om dagen i marken. Provjobb kan bli aktuellt för att se om du behärskar maskiner då tempot är högt. Därmed stort krav på kompetens och erfarenhet. Referenser krävs.
Behov; tillträde omgående på heltid. Branschbaserad timlön. Vi har kollektivavtal och är fullt försäkrad av Veterankraft på arbetsplatsen.
B körkort är ett krav. Fördel egen bil men kunden kan stå med bil för pendling t.o.r bostaden. Vi söker dig som med fördel bor i närheten av Vislanda el Alvesta.
Kunden har sitt företag i Lessebo, men jobbar ute på entreprenad varje dag på olika orter och just den här projektplatsen är i Blädingeås utanför Vislanda/Alvesta.


Dina arbetsuppgifter
Fibergrävnedläggning med Hjulgrävare Doosan DX 170 e dyl.
Arbetstider kl.07-16.00 Vardagar månd - fredag. Heltid. Visstidanställning.


Vem är du?
Du är Noggrann, arbetsvillig social person med stor vana helst har grävt och lagt fiber med en Hjulgrävare Doosan DX 170, Volvo EW130-160 eller e dyl. Det väsentliga är att du är van att jobba i högt tempo, erfarenhet att jobba med markberarbetning med någon slags grävare. Har du kört Grävare på larvfötter kan du vara intressant för kunden ändå. Du är en person som är ansvarstagande och proaktiv, då du jobbar självständigt men samlat i ett team ute hos kund. Helst viss mekarvana om något händer med maskinen ute på projektplatsen, är du en person som ser lösningar i problem. Väldigt viktigt att passa tider då projektägaren förväntar sig 200 m kabel minst om dagen.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Skicka gärna med dina referenser i din ansökan.

Ansök nu

Grävmaskinsförare - Hjulgrävare

Grävmaskinförare
Läs mer Okt 19
Lindås Schakt & Maskin AB söker en hjulgrävarförare för omgående anställning.
Under vintern kommer maskinen vara placerad på kabel- och fibergrävning. Erfarenhet av liknande arbete är mycket meriterande. Vi utför också andra mark-, väg-, och anläggningsarbeten.
Det finns goda utvecklingsmöjligheter hos oss för rätt person som gillar att ta ansvar.
För att trivas hos oss bör du vara noggrann, pålitlig, driven och positiv. Du behöver vara en lagspelare som även klarar av att utföra arbetsuppgifter självständigt.
Vi arbetar i hela Kronobergs- och Jönköpings län. Arbetstiden är i normalfallet förlagd mellan Måndag - Fredag mellan 7-16.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Maskinist till växande bolag

Grävmaskinförare
Läs mer Jan 23
Maskinister– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!


ARBETSUPPGIFTER

KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egna maskinister. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som maskinist kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete, men i stor utsträckning innebär tjänsten maskinkörning. Däremot är vi ett bolag som värderar samarbete sinsemellan vilket innebär att vi hjälps åt och alla får göra allt. Vi jobbar alltid tillsammans med en kollega.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!


OM DIG

Vi söker dig som har maskinförarutbildning alternativt motsvarande vuxenutbildning. I tillägg till detta ser vi också att har ett par års erfarenhet av arbete som maskinist och är sugen på nya utmaningar!

Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Yrkesbevis är inte ett krav, men du måste ha påbörjat boken. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig!


OM OSS
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se
 
VI ERBJUDER

Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Maskinist till växande bolag

Grävmaskinförare
Läs mer Dec 10
Maskinister– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!


ARBETSUPPGIFTER

KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egna maskinister. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som maskinist kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete, men i stor utsträckning innebär tjänsten maskinkörning. Däremot är vi ett bolag som värderar samarbete sinsemellan vilket innebär att vi hjälps åt och alla får göra allt. Vi jobbar alltid tillsammans med en kollega.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!


OM DIG

Vi söker dig som har maskinförarutbildning alternativt motsvarande vuxenutbildning. I tillägg till detta ser vi också att har ett par års erfarenhet av arbete som maskinist och är sugen på nya utmaningar!

Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Yrkesbevis är inte ett krav, men du måste ha påbörjat boken. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig!


OM OSS
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se
 
VI ERBJUDER

Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Växjö

Ansök nu

Maskinist till växande bolag

Grävmaskinförare
Läs mer Nov 15
Maskinister– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!

Arbetsuppgifter
KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egna maskinister. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som maskinist kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete, men i stor utsträckning innebär tjänsten maskinkörning. Däremot är vi ett bolag som värderar samarbete sinsemellan vilket innebär att vi hjälps åt och alla får göra allt. Vi jobbar alltid tillsammans med en kollega.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Om dig
Vi söker dig som har maskinförarutbildning alternativt motsvarande vuxenutbildning. I tillägg till detta ser vi också att har ett par års erfarenhet av arbete som maskinist och är sugen på nya utmaningar!

Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Yrkesbevis är inte ett krav, men du måste ha påbörjat boken. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig! 

Om oss
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se

Vi erbjuder
Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan! 

Frågor? Välkommen att kontakta vår HR-resurs:
Sanna Thörnqvist (sanna@humansolutions.se alt. 073 946 15 90)

Kontaktinformation
Sanna Thörnqvist, HR konsult, 073 946 15 90, sanna@humansolutions.se

Arbetsplats
Ljungadalsgatan 3

352 46 Växjö

Ansök nu

Maskinist till växande bolag

Grävmaskinförare
Läs mer Okt 17
Maskinister– se hit!

Vill du jobba i ett modernt byggföretag i framkant? Ha bra anställningsvillkor och förmåner? Vill du vara del av ett bolag som tror på och bryr sig om varandra? Då kan KronoCon vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att läsa mer!

Arbetsuppgifter
KronoCon är en totalentreprenör med egna VVS-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar till ett effektivt samarbete och god sammanhållning. Vi växer snabbt och ska nu utöka vårt interna team ytterligare med egna maskinister. Vårt kompetenta team driver, planerar och genomför projekt tillsammans under stor självständighet.

I rollen som maskinist kommer du få hantera en bredd av ärenden inom markarbete, men i stor utsträckning innebär tjänsten maskinkörning. Däremot är vi ett bolag som värderar samarbete sinsemellan vilket innebär att vi hjälps åt och alla får göra allt. Vi jobbar alltid tillsammans med en kollega.

Vi som jobbar på KronoCon har jobbat i och kan byggbranschen – vi är kompetenta och vet vad vi pratar om vilket skapar trygghet och förtroende gentemot varandra och våra kunder. Vi är framför allt verksamma inom Växjö med omnejd. Vi jobbar mestadels mot privatsidan, men tar oss även an andra uppdrag. Vår prestigelöshet innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Om dig
Vi söker dig som har maskinförarutbildning alternativt motsvarande vuxenutbildning. I tillägg till detta ser vi också att har ett par års erfarenhet av arbete som maskinist och är sugen på nya utmaningar!

Som person är du positiv, driven och har en stor vilja för att lära. Du är van vid fysiskt jobb och är inte rädd för att ta i. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för arbetsområdet för vi tror starkt att det räcker långt. Du har även god samarbetsförmåga och utpräglad serviceanda då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för tjänsten men vi ser också positivt på om du utöver detta har C-körkort och YKB. Du bör kunna tala svenska och engelska. Yrkesbevis är inte ett krav, men du måste ha påbörjat boken. Passar du in på beskrivningen ovan ser vi fram emot att höra från dig! 

Om oss
KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design. Läs gärna mer på kronocon.se

Vi erbjuder
Möjligheten att ta dig en an en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder schyssta villkor, förmåner och en variation i arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid, tills vidare med eventuellt inledande provanställning. Placeringsort Växjö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan! 

Frågor? Välkommen att kontakta vår HR-resurs:
Sanna Thörnqvist (sanna@humansolutions.se alt. 073 946 15 90)

Kontaktinformation
Sanna Thörnqvist, HR konsult, 073 946 15 90, sanna@humansolutions.se

Arbetsplats
Ljungadalsgatan 3

352 46 Växjö

Ansök nu

Grävmaskinist - Med erfarenhet

Grävmaskinförare
Läs mer Aug 18
Om jobbet
Vi behöver nu förstärka vårt team med en grävmaskinist för vårt affärsområde entreprenad.
Om dig
Vi söker dig som har maskinförarbevis och har erfarenhet som grävmaskinist inom mark & anläggning. Du har arbetat med all typ av schaktarbeten, dränering, VA-schakt, finplanering m.m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av såväl stora som små larvburna grävmaskiner.
Du talar svenska obehindrat och vi ser gärna att du behärskar det engelska språket.
Din bakgrund
Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser gärna att du har en positiv och ödmjuk attityd. Har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Att du gillar ta initiativ och arbeta i team ser vi som en självklarhet.
Som person är du självgående, serviceinriktad, ansvarsfull och plikttrogen.
Dessutom är du noggrann och vi litar på att du alltid är mån om att lämna ifrån dig 100% väl utfört arbete. Flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig.
Vi får många av våra jobb via rekommendation och vi tror att dessa egenskaper är nyckeln för att fortsätta på den vägen.
Dina arbetsuppgifter
Som grävmaskinförare har du varierande arbetsuppgifter, vanligt förekommande är VA-arbeten, förberedande markarbeten, grundläggning, rörläggning, utsättning, finplanering.
Kvalifikationer
Att du har tidigare erfarenhet är ett krav.
Krav/meriter
Grävmaskinförare med minst 3 års dokumenterad erfarenhet.
Körkort: B-körkort är krav, (C-körkort meriterande).
Maskinförarbevis är krav.
Utbildning
Meriterande
Gymnasial utbildning inriktning bygg & anläggning eller motsvarande YH-utbildning
Språk
Krav: Svenska
Tjänsten
Tjänsten vi söker är på heltid (100 %).
Tjänsten har utgångsort Gemla, men arbete förekommer inom hela företagets arbetsområde (huvudsakligen Småland och Blekinge).
Är du intresserad av ovanstående eller vill veta mer om tjänsten, tveka inte på att höra av dig till oss!
För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, tveka därför inte, skicka in dina uppgifter till thomas@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan också.
Tjänsten kommer tillsättas omgående och intervjuer sker löpande.
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80.

Ansök nu

Maskinförare till Växjö Kyrkogårds- och fastighetsförvaltning

Grävmaskinförare
Läs mer Jun 30
Svenska kyrkan Växjö har ca 55 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Vi vill vara en kyrka där alla kan hitta en självklar plats. Vi finns mitt i vår samtid med portarna öppna för människor och samhälle. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare som arbetar för vår vision En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.


Växjö kyrkogårds- och fastighetsförvaltning är en del av Svenska kyrkan Växjö. Förvaltningen ansvarar för huvudmannens alla uppgifter rörande begravningsverksamheten samt förvaltningen av samtliga fastigheter. Totalt omfattas 39 kyrkor och kapell, ett 120 tal övriga anläggningar samt 44 kyrkogårdar varav 37 fortfarande är i bruk, Inom Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen är vi 51 fast anställda, 25 säsongsanställda under perioden april till november samt ca 32 ferieanställda under perioden juni till augusti.

Förvaltningen är idag organiserad med en Kyrkogårds- och fastighetschef, tre fastighetsingenjörer och tre landskapsingenjörer för ledning av verksamheten.
Verksamheten omfattar huvudmannens uppgifter som gravadministration, vård och förvaltning av anläggningar, medling och service till allmänheten samt krematorium. I verksamheten finns en verkstadsavdelning samt en transportavdelning som ansvarar för intern service/transport och gravgrävning.

Fastighetsförvaltningen ansvar för drift och underhåll av samtliga fastigheter och anläggningar.

Vi söker nu maskinförare 100 % till vår transportavdelning

Arbetsuppgifter
Vid Hovshaga begravningsplats är våra servicefunktioner förlagda, de består av transportavdelning, verkstad/smedja och fastighetsunderhåll. Transportavdelningen är idag bemannad med fyra personer vilka svarar för gravgrävning, servicetransporter, mindre anläggningsarbeten och ny- och ombyggnader vid våra fastigheter.

Vi söker nu en maskinförare till vår transportavdelning för att tillsammans med övriga maskinförare svara för den dagliga verksamheten. I rollen som maskinförare ingår samtliga arbetsuppgifter som förekommer inom transportverksamheten, arbetsrotation tillämpas för gravgrävning, traktorkörning och servicetransporter. Snöberedskap ingår. Du förväntas medverka till att utveckla vår dagliga verksamhet.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning och erfarenhet från liknande arbete.
Erfarenhet av anläggningsarbeten och god grävmaskinsvana (2–5 år).
Maskinförarbevis samt grävmaskincertifikat. Körkort minst BE C
Personlig lämplighet

Som person har du lätt för att skapa förtroende hos både kunder och medarbetare. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av att styra mot våra högt ställda mål kring service, säkerhet, kvalitet, miljö och ekonomi. Du har god samarbetsförmåga, men trivs också med att arbeta självständigt och är drivande.

Övrigt 
Tjänsten är tillsvidare, heltid.

Ansökan sker på vår hemsida www.svenskakyrkan.se/vaxjo under aktuell ledig tjänst. Sista ansökningsdag är 11 augusti.
Anställningsintervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdatum

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Maskinförare till Växjö Kyrkogårds- och fastighetsförvaltning

Grävmaskinförare
Läs mer Apr 8
Växjö kyrkogårds- och fastighetsförvaltning är en del av Svenska kyrkan Växjö. Förvaltningen ansvarar för huvudmannens alla uppgifter rörande begravningsverksamheten samt förvaltningen av samtliga fastigheter. Totalt omfattas 39 kyrkor och kapell, ett 120 tal övriga anläggningar samt 44 kyrkogårdar varav 37 fortfarande är i bruk, Inom Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen är vi 51 fast anställda, 25 säsongsanställda under perioden april till november samt ca 32 ferieanställda under perioden juni till augusti.

Förvaltningen är idag organiserad med en Kyrkogårds- och fastighetschef, tre fastighetsingenjörer och tre landskapsingenjörer för ledning av verksamheten.
Verksamheten omfattar huvudmannens uppgifter som gravadministration, vård och förvaltning av anläggningar, medling och service till allmänheten samt krematorium. I verksamheten finns en verkstadsavdelning samt en transportavdelning som ansvarar för intern service/transport och gravgrävning.

Fastighetsförvaltningen ansvar för drift och underhåll av samtliga fastigheter och anläggningar.

Vi söker nu maskinförare 100 % till vår transportavdelning

Arbetsuppgifter
Vid Hovshaga begravningsplats är våra servicefunktioner förlagda, de består av transportavdelning, verkstad/smedja och fastighetsunderhåll. Transportavdelningen är idag bemannad med fyra personer vilka svarar för gravgrävning, servicetransporter, mindre anläggningsarbeten och ny- och ombyggnader vid våra fastigheter.

Vi söker nu en maskinförare till vår transportavdelning för att tillsammans med övriga maskinförare svara för den dagliga verksamheten. I rollen som maskinförare ingår samtliga arbetsuppgifter som förekommer inom transportverksamheten, arbetsrotation tillämpas för gravgrävning, traktorkörning och servicetransporter. Snöberedskap ingår. Du förväntas medverka till att utveckla vår dagliga verksamhet.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning och erfarenhet från liknande arbete.
Erfarenhet av anläggningsarbeten och god grävmaskinsvana (2–5 år).
Maskinförarbevis samt grävmaskincertifikat. Körkort minst BE C
Personlig lämplighet

Som person har du lätt för att skapa förtroende hos både kunder och medarbetare. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av att styra mot våra högt ställda mål kring service, säkerhet, kvalitet, miljö och ekonomi. Du har god samarbetsförmåga, men trivs också med att arbeta självständigt och är drivande.

Övrigt 
Tjänsten är tillsvidare, heltid.

Ansökan sker på vår hemsida www.svenskakyrkan.se/vaxjo under aktuell ledig tjänst. Sista ansökningsdag är 27 april.
Anställningsintervjuer kommer att ske 4–6 maj. 

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Grävmaskinister till Gustav R

Grävmaskinförare
Läs mer Okt 13
Om företaget:
Gustav R. Johansson är ett innovativt och kundinriktat entreprenadföretag som erbjuder konkurrenskraftiga lösningar till näringsliv, offentliga inrättningar och privatpersoner. Vårt erbjudande omfattar entreprenadmaskintjänster, mark- och VA-anläggningar, grus och betong samt transport av tunga byggnadsmaterial.
Vi söker nu nya grävmaskinister till våra bandgrävare Volvo 220 & Volvo 160 till våra entreprenadprojekt.
Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta med våra markentreprenadsarbeten med stor variation av arbetsuppgifter som exempelvis rörläggning, grundläggning, återställning, trädgårdsanläggning med mera. Vi använder GPS-körning och har du arbetat med detta tidigare är det meriterande. Vanligtvis kommer du arbeta tillsammans med våra anläggningsarbetare och vi förutsätter att du har en bra samarbetsförmåga och god kommunikation för att gemensamt lösa uppkomna utmaningar.
Kvalifikationer:
Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du ska ha yrkesbevis för grävmaskin alternativt utbildningsbok. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför.
Arbetsplats:
Maskinerna följer våra entreprenadarbeten vilket innebär att arbetsplatserna varierar. Vårt huvudsakliga arbetsområde är på en radie på 15 mil från Ljungby men det kan vara längre ifrån vilket innebär att arbetet kan innefatta övernattning på annan ort.
Är du intresserad av tjänsten så skicka din ansökan på mejl till anders.johansson@grjab.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Grävmaskinsförare

Grävmaskinförare
Läs mer Aug 24
Anläggningsarbeten inom Va och markanläggningar.
Trädgårdsanläggning med murar och stensättningar utföres.

Ansök nu

Grävmaskinist

Grävmaskinförare
Läs mer Mar 15
#jobbjustnu#
Vi söker en gräv-och hjullastarförare till våra anläggningsarbeten VA-arbeten och trädgårdsanläggningar

Ansök nu

Grävmaskinist

Grävmaskinförare
Läs mer Mar 22
Vi fortsätter att växa på Sebbes Mark och söker nu en erfaren grävmaskinist som vill ansluta till oss. Här får du arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett företag med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka.

Rätt person kommer vara en mycket viktig del i företagets fortsatta utveckling. 

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i en bandgrävarmaskin med varierande projekt åt både företag och privatpersoner. Det kan exempelvis handla om dränering, vatten & avlopp, trädgårdsanläggning m.m. 

Under vinterperioden förekommer det även en hel del snöröjning och sandupptagning.

Kvalifikationer
Kompetenskrav:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Yrkesbevis

Personliga egenskaper
Vi söker en person med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både kollegor och kunder.

Du är även en person som kan vara självgående med en förmåga att planera ditt arbete, självklart med stöttning från organisationen. 

Vi erbjuder
En tjänst på en arbetsplats med härliga kollegor och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning. Arbetstid heltid, med placeringsort Växjö.

Vi utför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-04-11,så vänta inte med din ansökan! 

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-resurs:
Samuel Gunnarsson
076 220 69 40
Samuel@humansolutions.se

 

Du kan även hitta mer information om oss på: www.sebbesmark.se

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Samuel Gunnarsson, 076-220 69 40, samuel@humansolutions.se

Arbetsplats
Uttervägen 5

352 45 Växjö

Ansök nu

Vi söker grävmaskinist till Mark och Miljö i Ljungby

Grävmaskinförare
Läs mer Jul 6
Driven och engagerad Grävmaskinist 

Till vårt trevliga kundföretag Mark Miljö i Ljungby AB söker vi nu flera Grävmaskinister. Mark Miljö i Ljungby AB erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande expanderingsfas och behöver stärka upp sitt nuvarande team.

Läs gärna mer om Mark Miljö i Ljungby AB på www.markmiljo.se

I rollen som Grävmaskinist ansvarar du för:
grundläggning av byggnader
rörläggning
schakt- och fyllningsarbeten
maskinunderhåll

Din profil
Du som antar denna utmaning har någon form av gymnasial utbildning med inriktning mot fordon eller likvärdigt. Utöver din utbildning ser vi att du har minst ett års arbetserfarenhet av grävmaskinist och gärna inom mark- och anläggningsbranschen. Ett krav är att du innehar körkort och yrkesbevis, samt talar och skriver svenska flytande. 

Som person är du plikttrogen, positiv och genuint fordonsintresserad. Du är van vid att ta stort eget ansvar i det arbete du utför och trivs med att arbeta självständigt. Samtidigt är du en god lagspelare som är mån om att vara en bidragande del i det team du ingår. Vidare är du prestigelös, händig och engagerad i ditt arbete. Du är driven och utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och med hög kvalitet.
 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Ansökningstid: 2020-08-31

Ansök nu