Chefer och verksamhetsledare jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Biträdande Leklandschef Växjö

Restaurangchef
Läs mer Feb 24
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.
Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet : Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete : Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat med start omgående, som sträcker sig ca 2 år framåt med chans till förlängning. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2022. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang.

Ansök nu

Säljcoach till Kronoberg

Teamledare
Läs mer Feb 28
Om jobbet

Energihem är inne i en stor expansionsfas med målsättningen att passera 1 miljard i omsättning år 2023. Nu söker vi därför säljare på heltid som vill leverera service i världsklass och vara med på vår häftiga utvecklingsresa! Du kommer representera en bred produktportfölj av energibesparande produkter som hjälper kunder på den privata marknaden att investera i sina fastigheter, minska sina energikostnader och samtidigt bidra till en ökad hållbarhet. Fönsterbyten och solceller är våra storsäljare och vi erbjuder en unik servicegrad med totalentreprenad där vi tar ansvar för hela processen.Detta är vårt erbjudande till dig!Du får en gedigen grundutbildning och produktutbildningar

Du får en egen bil att använda i tjänst med tillhörande drivmedelskort.Du slipper tidiga morgnar.

Du får ett fritt arbete med mycket eget ansvar och med stor möjlighet att på sikt själv styra dina arbetstider.

Du kommer utvecklas både som människa och i din roll som säljcoach.

Du har möjlighet att växa inom företaget och axla andra roller med tiden. Kanske blir du vår nästa Teamchef?

Du får tävla om fantastiska priser som utlandsresor, datorer, elcyklar, m.m.Och sist men inte minst så får du förmånen att genomgå en av de absolut bästa säljskolorna i Sverige, Energihem Business Academy, vår digitala säljskola där du med tiden kan uppnå certifiering i Brons, Silver eller Guldnivå.Vad innebär tjänsten

Du kommer bli en viktig del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor och teamchef. Du ansvarar för att vidareutbilda och coacha nya och befintliga säljare genom sambesök hos kund. I din företagsbil besöker ni privatkunder i deras hem för att presentera och sälja energibesparande produkter som har en otroligt stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affärer direkt på plats på ofta sexsiffriga belopp. Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du bör vara bekväm med att vi arbetar en del eftermiddagar och kvällar. Du har eget säljansvar men som säljcoach är du en stödfunktion till din Teamchef vilket innebär medansvar för onboarding, veckomöten och att leda övningar och utbildning för säljare i grundläggande säljträning, säljmetod, arbetsmetod och säljteknik.

Du utgår hemifrån och jobbar i din region.

Vi söker dig som:

- Har B-körkort
- Talar flytande svenska
- Är social
- Har ett driv
- Är målmedveten och strukturerad
- Energirik
- Har ledaregenskaper


Vidare så värdesätter du kvalitet i allt du gör och har lätt för att samarbeta med såväl chefer som kollegor!Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihemsfamiljen du också!

Ansök nu

Platschef till Gärahovs Bygg AB

Platschef, bygg
Läs mer Feb 25
Platschef till Gärahovs Bygg AB

Gärahovs Bygg expanderar vidare och söker nu ytterligare personal till vårt växande Distrikt i Växjö.

För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare i vårt lag och söker nu en Platschef. Gärahovs Bygg är ett starkt varumärke med bra ekonomi, nöjda kunder och ett gott gäng. Du hamnar i en organisation som har hög kompetens och där det är snabba beslutsvägar.

Arbetsuppgifter
Som Platschef hos oss har du en central roll i ditt projekt med ansvar för hela projektets genomförande från start till mål. Din roll är att leda och styra produktionen. Du har ansvar för planering, produktionsförberedelser, genomförande, produktionsavslut samt budgetansvar med stöd från din organisation.

Som Platschef leder du projektet med dina medarbetare och underentreprenörer och tillsammans driver ni projektet framåt mot uppställda mål. Du har även ansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö i ditt projekt.

Din Profil
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst. Du har hög kompetens inom byggbranschen och erfarenhet som platschef. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av nyproduktion av medelstora bostadsprojekt på ca 50-150mkr. Har du erfarenhet av byggnation av modulhus är det meriterande.

Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även ett sinne för ekonomi och god planeringsförmåga.

Goda IT-kunskaper behövs och har du erfarenhet från projektprogrammet Byggsamordnaren samt Bluebeam är det meriterande, likaså gällande entreprenadjuridik och arbetsmiljö.

Som person är du van att ta stort eget ansvar och arbeta mot uppsatta mål. Du är uthållig och drivande i att säkerställa att tidsplaner hålls. Du trivs i rollen att leda och motivera andra i din omgivning.

Vidare är du noggrann, samarbetsvillig och en person som gärna bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang.

Du trivs med ett omväxlande arbete och kan växla mellan att lösa problem till att arbeta mer förbyggande och planerande. Du är van vid att hantera många olika uppgifter parallellt, men du tummar aldrig på sådant som rör säkerhet och kvalitet.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Biträdande Leklandschef Växjö

Restaurangchef
Läs mer Feb 3
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.
Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet : Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete : Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat med start omgående, som sträcker sig ca 2 år framåt med chans till förlängning. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2022. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang.

Ansök nu

Development Manager, IST Products

Driftchef, data
Läs mer Feb 7
Are you great with people AND technology? Do you happen to be keen on processes as well? Then you could be exactly who we’re looking for.

At IST Group we think personality is just as important as skill. We have a busy time ahead of us, and we’re searching for several people to join us as we take on these new challenges. Right now, we are on the lookout for an additional Development Manager to join our growing Development organization.

About us
More than 5 million users. 400 co-workers and 9 offices. From Stockholm in Sweden to Schmalkalden in central Germany. We are the leading Edtech company in Scandinavia!

For more than 35 years we have made the everyday life easier for students, parents, teachers and managers. Together with our users we develop digital solutions for a better way of learning. We combine technical competence with work experience from schools to change the world.? Do you also want to make a difference? Welcome!

We offer a fulltime position as Development Manager with possible placements in either of our offices in Växjö or Linköping in Sweden or in Oslo, Norway. We offer possibilities for partly remote workplace.

On a personal level we strive for continuity, equal possibilities for all and flexibility to balance the work-life puzzle of all employees.

About you
Together with the Head of Development, and our four other Development Managers, the Development Manager is responsible for continuous development of individuals as well as the organization itself. Our development organization consists of 15 teams of tech leads, software developers and testers. The number one responsibility for us is delivering the right product of the right quality, on time, within a scalable and stable operational environment.

We believe you are an experienced leader who can’t choose between technology and people because you’re equally fond of both. You have complete confidence in your own ability to create well-functioning teams and build a creative, energetic workplace.

Tasks and responsibilities
- Lead and inspire the employees by identifying each individual’s qualities, creating a thriving and creative work environment for each individual, in accordance with our methodology.
- Ensuring production is continuously improved by working with KPI’s for quality, productivity and cost.
- Manage and lead work on a daily basis, ensuring that IST Group follows and executes the planned deliveries to customers, as efficiently as possible.


- Salary review, performance appraisal and development reviews as well as work environment management.

Competence and experience
You have:

- Documented experience from fast growing, service-based business with strong focus on people management, similar to the role of Consultant Manager.
- Experience from working within a development organization, as a developer, tester, product owner or similar.


- Experience from preventive and strategic ways of working, to meet pre-defined targets.
- Thorough knowledge of agile tools, processes and methodologies, preferably from working as an agile coach or similar.
- Relevant IT education.


You are:

- Truly interested in people and working with teams through an active leadership style.

- Communicative and comfortable with both speaking in front of a crowd as well as handling different situations and sometimes challenging cases.
- Credible with high integrity - you know how to act as a role model with genuine confidence and conviction.
- Solution orientated and used to manage quality requirements, deadlines and deliveries while working under pressure.
- Independent and happy when given the mandate to act.


Apply
If this sound like the right challenge for you, make sure to apply as soon as possible at https://career.ist.com/. We will not consider applications submitted by e-mail.?Apply before 2022-02-28 - but don’t wait, applications are processed continuously.

If you have any questions, don’t hesitate to send us an e-mail or give us a call.

We’re looking forward to hearing from you!

For more information, get in contact with Hanna Kullsten, HR Business Partner at hanna.kullsten@ist.com or the recruiting manager Tor Händevik, Head of Development at tor.handevik@ist.com.

Ansök nu

Driven VD till Polfärskt Bröd AB i Växjö

Försäljningschef
Läs mer Jan 16
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).

Vill du vara med och utveckla den svenska brödkategorin tillsammans med några av marknadens största bageriföretag och starkaste varumärken? Brinner du för att leda en verksamhet, utveckla affärer och har ett coachande ledarskap? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Om tjänsten

Polfärskt Bröd består av 24 bolag som tillsammans täcker in den svenska marknaden. Nu söker vi en ny VD till vårt distriktsbolag som ansvarar för Småland/Blekinge. Bolagets omsättning är ca 140 miljoner, har 20 anställda med utgångspunkt (kontor/lager) i Växjö samt omlastningscentral i Kalmar.

Exempel på ansvarsområden:

- Axla det operativa och ekonomiska ansvaret för verksamheten Småland/Blekinge.
- Aktivt leda, följa upp och själv vara operativ i den dagliga verksamheten.
- Utveckla och optimera verksamheten enligt affärsidé och strategisk plan.
- Ansvara för implementering av centrala initiativ för att utveckla vår affär.
- Bygga goda relationer och nätverk externt, säkerställa god kundnöjdhet.
- Coacha och utveckla medarbetare, säkerställa god personalnöjdhet.
- Skapa ett gott arbetsklimat med engagerade och motiverade medarbetare.
- Att i alla lägen vara en förtroendeingivande och god representant för Polfärskt Bröd.


Vi erbjuder

På Polfärskt Bröd erbjuds du möjlighet att arbeta som en värdeskapande partner till svensk dagligvaruhandel där du får möjlighet att driva/utveckla din verksamhet samtidigt som du är en del av ett större sammanhang/gemenskap. Då vi söker en VD som potentiellt kan gå in som ägare i bolaget på sikt, blir detta en möjlighet för dig som vill bli företagare där du får jobba med starka varumärken och etablerade kundrelationer från dag ett. Dessutom kommer du in i en organisation som växer och satsar framåt. Polfärskt Bröd är känt för sin kultur och entreprenörsanda där de anställda uppmanas till initiativ och att ta plats. Alltid med fokus på gemenskap där man tar hand om och hjälper varandra.

Vi söker

Vi söker dig med relevant erfarenhet av kvalificerad affärsroll, så som VD, affärsområdesansvarig eller motsvarande. Erfarenhet av ledande kommersiellt ansvar med goda resultat är ett krav. Tidigare roll får gärna innefatta en mix av både operativa och strategiska arbetsuppgifter. Har du branscherfarenhet från FMCG och DVH är det starkt meriterande. Som person är du resultatorienterad och motiveras av att få möjlighet att utveckla både affärer och medarbetare. Dessutom är du engagerad, prestigelös och operativ. En person som gillar att vara med i verksamheten samt har god förmåga att samarbeta med andra.

Ansökan

Du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 30 januari 2022. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Martina Nordberg på tel. 073-624 77 24 eller martina.nordberg@recruitpartner.se

Ansök nu

Development Manager

Utvecklingschef
Läs mer Jan 14
Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant för oss. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon.

Pirrar det i magen på dig med?

Om tjänsten
Marknadsplatsen är ett nytt spännande affärsområde inom Fortnox och vi söker nu någon som vill axla rollen som Development Manager för ett av våra lysande utvecklingsteam.

Som Development Manager coachar, inspirerar och utvecklar du ditt team. Du arbetar aktivt med att förankra Fortnox värderingar hos våra medarbetare, gör dem delaktiga i processer och på så vis följer upp och säkerställer att vi har välmående och fungerande team.

I rollen arbetar du kontinuerligt med dina medarbetares personliga utveckling i form av bland annat planering och uppföljning av kompetensutveckling. Utöver detta kommer du själv att arbeta operativt i teamet och givet det har du också en tydlig förståelse för teamens ansvarsområde och deras dagliga arbete.

Du kommer ha ett tätt samarbete med produktledningen men även med övriga Development Managers inom affärsområdet och inom Fortnox.

Du kommer att få chansen att vara med att bygga ett nytt affärsområde på Fortnox och därigenom hitta synergieffekter mellan olika produkter och team. Vi vågar säga att det kommer att bli väldigt kul och spännande!


Om dig
Du drivs av att utveckla människor, team och arbetssätt samtidigt som du uppskattar det operativa arbetet tillsammans med teamet och det strategiska arbetet tillsammans med teknik- och produktledning. Du har även förmågan att hålla ögonen på teamets och affärsområdets mål utan att tappa bort människan.

Vi söker en nyfiken och kommunikativ ledare med gedigen erfarenhet av produktutveckling. Har du en relevant akademisk universitets-/högskoleexamen, tillsammans med en förståelse för programvaruutveckling eller erfarenhet inom Fintech och vill hänga med på vår resa - sök tjänsten som Development Manager och bli en del av oss på Fortnox!

Om Fortnox
Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Fortnox grundades 2001 med huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic SME. För ytterligare information se www.fortnox.se (http://www.fortnox.se/).

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten, kontakta Pär Stigenberg, par.stigenberg@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ambassadörer (Extrajobb) - Start omgående (Växjö)

Ambassadör
Läs mer Jan 20
Om &Repeat;
Engångsförpackningar produceras i mängder och de flesta hamnar på fel ställe - som skräp i naturen eller i förbränningsanläggningar. För att minska utsläppen av koldioxid och belastningen på jordens resurser måste vi bli mycket bättre på återvinning. Därför skapades &Repeat; - världens första cirkulära pant-lösning för engångsförpackningar inom restaurangbranchen. Vi lanserade vår första lösning i december 2020 och fortsätter att växa och därför söker vi nu Ambassadörer.
Besök gärna vår hemsidan på www.andrepeat.io eller på vår Instagram @andrepeat.io om du är mer nyfiken på vad vi gör!
Om Jobbet
I den här rollen kommer du att vara vårt ansikte utåt till våra partners och får möjligheten att möta mycket olika människor där du skapar ett mervärde för våra partners och deras kunder. Huvudfokus i den här rollen kommer vara att stärka relationerna till våra partners genom att öka aktivitet och kännedom hos deras kunder. Du kommer även att arbeta för att stärka våra partner och &Repeats; närvaro på Sociala Medier genom olika aktiviteter. För att trivas i den här rollen bör du vara orädd och gilla att ta första steget till samtal med nya människor samt att stå i centrum.
Du vill ha ett flexibelt jobb. Du tackar ja/nej till varje förfrågan om uppdrag och det finns inget minsta krav på antal uppdrag du måste tacka ja till. Däremot brukar uppdragen bokas upp snabbt så du måste vara lite snabb på att tacka ja.
Du kommer att:
besöka våra partners
bygga varumärkeskännedom
förvärva nya användare
utföra marknadsaktiviteter

Vem är du?
Social, framåt, flexibel, självständig & en duktig problemlösare
Teknisk och van mobilanvändare med kamerafunktion
Kan arbeta både vardagar och helger vid behov – mestadels förlagt under lunchtid
Flexibel egenföretagare, deltidsanställd eller student
Erfarenhet från restaurang och utesälj är meriterandeHär får du komma in i ett bolag som bidrar till ett hållbarare samhälle samt vara med på den roliga expansionsresa som vi befinner oss i. Ett annat plus med detta jobb är att du lär dig väldigt mycket om marknadsföring, försäljning, kundbemötande och hållbarhet som är ovärderliga kunskaper i de flesta yrkesroller.
Vi utbildar dig inför varje ny arbetsuppgift och du behöver därför inte ha jobbat med detta tidigare. Vi kommer att utbilda dig inom bl.a. hållbarhet, marknadsföring, sälj, kundservice mm.
Ingen dag är den andra lik så gillar du variation och att möta många nya människor så är detta jobb för dig!


Välkommen in med din ansökan genom att skicka ditt CV till ambassador@andrepeat.io!


#jobbjustnu

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Ekonomichef
Läs mer Maj 17
Nytt
Einar Operating söker Ekonomiansvarig
Ansökningar tas emot via: ekonom@eclife.se


Om oss
Einar Operating är en tillväxtkoncern inom SPORTS, FOOD och FM (Facility Management). Verksamheterna omsätter ca 80 miljoner och ambitionen både avseende organisk tillväxt och förvärv av nya dotterbolag är uttalad. I koncernen finns även fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling i Einar Properties AB som bland annat utvecklar bostadsprojekt.
Erfarenhet
Vi ser att du antingen har arbetat i ett antal år på en redovisningsbyrå eller med redovisning och ekonomistyrning på ett eller flera större eller mellanstora företag. Du är van och bekväm i att arbeta helt digitalt och att hantera stora mängd transaktioner. Goda kunskaper i Fortnox och Officepaketet är meriterande.
Vill du vara med på vår fortsatta resa som ännu bara har börjat? Ansök då på: career@einaroperating.se

Ansök nu

Lagerledare till Optimera Växjö

Lagerchef
Läs mer Maj 12
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

Optimera Svenska AB i Växjö söker nu en driven lagerledare redo att axla ansvaret för hela enhetens lager. För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har några års erfarenhet från lagerförsäljning och att du har ett etablerat nätverk i byggbranschen i området. Vidare är det viktigt att du är strukturerad och kan arbeta mot angivna mål.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt uppdrag där du kommer att verka i nära samarbete med enhetschef och butiksledare. Du får ett stort eget ansvar att leda personalen. För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för att leda och motivera din personal, samt att vara en del i det dagliga arbetet. Tjänsten är en god möjlighet för dig som vill utvecklas och är drivande, vi ser därför gärna att du med din ansökan försöker motivera varför du söker tjänsten och även motivera varför just du hade varit lämpad för rollen som lagerledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvar för arbetsledning på lagret, snickeri och brädgård
Ansvar för godsmottagning, lagerpåfyllnad, varumärkning och utplockning. Observera att arbetet kan innebära truckkörning och en del tunga lyft, vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden
Ansvar för kundservice och försäljning på lagret


Dina kvalifikationer:
Gymnasieutbildning gärna med logistik eller byggteknisk inriktning
Kunskap om virke och byggmaterial
Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
Datorvana
Truckkort och B-körkort krävs för tjänsten
Erfarenhet av affärssystemet Trygg samt Qlikview är en merit


Dina personliga egenskaper:
Ledarförmåga
God social kompetens.
Uppskattar högt tempo
Serviceinriktad
Handlingskraftig och självgående
Strukturerad och planeringsförmåga


Ansökan:
Låter det intressant?
Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV, genom att följa länken, så snart som möjligt, dock senast den 12 juni.
Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.


Välkommen med din ansökan!

SGDS Gruppen erbjuder
Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.
Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.
Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.
https://www.sgdsgruppen.se/

Ansök nu

Operation Manager till Lyreco i Växjö

Leveranschef
Läs mer Maj 17
Nytt
Till vårt trevliga kundföretag Staples/Lyreco i Växjö söker vi en Operation Manager!

Vi spår en långsiktigt spännande tillväxtresa och söker dig som med ett modernt ledarskap, driver och utvecklar vår operativa verksamhet och fantastiska personal mot nya mål och resultat!

Du har drift- och budgetansvar för all lagerhanteringsverksamhet med huvudsyfte att utveckla, genomföra och leverera kostnadseffektiva lösningar till bästa tänkbara kvalitet. Självklart sätter du alltid kundens behov och krav i första rummet.    

I rollen har du ytterst ansvar för:
  Att leda, utveckla och coacha ett SC-ledningsteam i världsklass som kan tillhandahålla och upprätthålla en konkurrensfördel för Lyreco Sverige.
Utveckling, vägledning och riktning av alla (in)direkta rapporter.
Att stimulera en miljö av innovation och toppmoderna verksamhetsmetoder.
Att tillämpa Lyreco Values i ditt sätt att leda och vägleda team och kollegor.

Vi söker dig som har ett högt kund- och servicefokus samt har en hög nivå av ledarskap. Systematiskt arbetsmiljöarbete, fackliga frågor och förhandlingar samt att analysera siffror och KPI:er, är uppgifter som du tar dig an med ett stort engagemang och fokus!

På sikt ingår du i ledningsgruppen för Supply Chain och intar en central roll när det kommer till internationella e-handelsfrågor med fokus på trender och nyheter inom branschen. Hos oss har du övergripande ansvar för ca. 100 medarbetare med nära samarbete med en handfull operativa grupp-/teamledare!

Varmt välkommen till ett spännande och framåtriktat företag med starkt hållbarhets- och klimatfokus!

Din profil
Du som antar denna utmaning har en akademisk utbildning inom logistik, IT eller ekonomi, alternativt en relevant ingenjörsutbildning.  Utöver din examen har du minst sju års praktisk erfarenhet inom e-handel, 3PL, logistik eller produktionsledning.

Du är van att driva operativa personal-, budget- och driftsfrågor i en snabbväxande verksamhet där ständiga förbättringar, tekniska lösningar och ett modernt ledarskap är centralt. Vidare har du en gedigen erfarenhet av logistikfrågor på strategisk nivå och ledarskap i en multinationell matrisorganisation.

Du har ett långsiktigt och professionellt arbetssätt samt vana av att arbeta effektivt med kommersiella intressenter. Vidare har du en mycket god presentations- och kommunikationsförmåga och drivs av att kontinuerligt utmana dig själv och din omgivning för att nå nya uppsatta mål.

För att lyckas i rollen har du även god förmåga att driva och styra projekt på olika nivåer och även driva dessa i mål med goda resultat. Som ledare är du prestigelös, kommunikativ och tydlig, du är en naturligt karismatisk person som lägger stor vikt vid det goda samarbetet och att ni tillsammans driver den dagliga verksamhetsutvecklingen framåt. Vill just du bli vår operativa chef i Växjö?  

Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska, B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos Staples/Lyreco i Växjö!  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansök nu

Head of Sales - IST Sverige

Försäljningschef
Läs mer Dec 22
På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik ser till att alla lär sig mer.För att driva fortsatt tillväxt och utveckling söker vi nu en Head of Sales för vår svenska marknad.

Om oss
Över 5 miljoner användare, 450 medarbetare och 9 kontor. Från Boden i norra Sverige till Schmalkalden i centrala Tyskland. Vi är Skandinaviens ledande Edtechföretag!

I över 35 år har vi gjort vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare. Tillsammans med våra användare utvecklar vi framtidens digitala lösningar för ett bättre lärande. Vi kombinerar teknisk kompetens med arbetslivserfarenhet från skolan, och tillsammans förändrar vi världen. Vill du också göra skillnad? Välkommen till oss!

Om rollen
Rollen som Head of Sales hos oss på IST är en central och viktig roll där du får möjlighet att utveckla IST framåt genom att driva fortsatt tillväxt tillsammans med ditt team.

Som Head of Sales ansvarar du för sälj och marknadsföring mot vår svenska marknad, där våra kunder framförallt finns inom den offentliga sektorn. I rollen ligger ansvar för säljstrategi, utveckling av effektiva processer samt inte minst leda och motivera vårt starka säljteam.

Du ansvarar för att aktivt upprätthålla existerande affärer, skapa nya affärer, se till att prestationsmål sätts och uppnås samt säkerställa att finansiella mål uppnås. Du arbetar med strategisk planering, skapar och upprätthåller kunskap om verktyg och metoder vid försäljning, i syfte att strukturera och optimera resursanvändningen och maximera resultaten. Du utför också aktiviteter relaterade till uppföljning av säljpartner och etablering av eventuella nya partners.

I rollen som Head of Sales kommer du vara en del av vår svenska ledningsgrupp och rapporterar till VD:n för IST Sverige AB. Placeringsort är med fördel i Växjö. I tjänsten ingår ett antal tjänsteresor inom Sverige per månad.

Vem är du?
Vi tänker oss att du har med dig en gedigen erfarenhet av B2B-försäljning mot offentlig sektor, gärna från IT-sektorn liksom att du är väl insatt i anbudsprocesser. Du har lång erfarenhet av sälj, både i din egen roll och av att coacha och träna andra. För oss är ledarskap en viktig och prioriterad fråga och den synen vill vi att du delar och att du också har med dig erfarenhet av att leda och motivera andra från tidigare roller. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.

För att du ska trivas bra i rollen som Head of Sales finns det några andra saker som vi också tror är viktiga, som att du är:

- Resultatinriktad, som drivs av att nå mål tillsammans med ditt team
- En engagerad ledare som drivs av att se andra växa
- En relationsbyggare, både internt till egen och andra avdelningar, men även till kunder och marknad
- Kommunikativ, där du behärskar svenska och engelska i tal och skrift obehindrat.


Din ansökan
Vill du ta dig an en utvecklande roll där du får driva sälj- och marknadsarbetet i Skandinaviens ledande Edtech-företag? Då hoppas vi att vi hör från dig.

Välkommen att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-01-15. Löpande urval kan komma att tillämpas och intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdatum så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta vår VD Daniel Husberg via daniel.husberg@ist.com alternativt vår HR Business Partner Hanna Kullsten via hanna.kullsten@ist.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

General Manager - MISTER YORK Växjö

Restaurangchef
Läs mer Maj 10
Mister York expanderar och söker stjärnor till Växjö!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé.
Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden där Växjö är näst på tur.
Tjänsten beräknas starta i mitten av juni!


Prisbelönta burgare
Mister York serverar prisbelönta burgare från restaurangcontainers. Mister York har meriter som 2a på SM 2021 och betyg 5/5 av Burgerdudes, världens största site för recension av burgare. York är kända för sina högkvalitativa burgare, tillbehör och en otrolig personlig service.

Streetfoodburgare av högsta kvalitet
Den perfekta burgaren bygger på få komponenter av högsta kvalitet. Vi hämtar kött från utvalda gårdar och har en egen blandning till våra puckar som ger en unik djup köttsmak och karaktär.
När köttet har malts så formar vi varsamt varje puck för hand, för att sedan på beställning pressa ut den på stekbordet till din nästa burgare. Enda kryddningen är svartpeppar och salt. Enligt oss så finns det inga genvägar till den perfekta burgaren. Grymma råvaror är allt.


Rollen som General Manager
Vi söker dig som är utåtriktad, social, ansvarstagande, engagerad & skicklig på att samarbeta i grupp. Rollen som General Manager är en heltidstjänst, du kommer att jobba tillsammans i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Som General Manager ansvarar du för driften av hela restaurangcontainern och de anställda på enheten. Detta innebär följande:
Du har hand om inköp och beställning av varor till enheten.
Du sköter schemaläggning av både heltidspersonal och extrapersonal.
Du ser till att all mat som serveras samt att kundbemötandet håller Mister Yorks standard.
Du ansvarar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar löpande arbete med merförsäljning, inköp, svinnhantering och optimering av schemaläggning.
Du har hand om nyrekrytering av personal


Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.
Som chef är det viktigt att du bidrar med positiv stämning på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda.
På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.

Ansök nu

Avdelningschef Arbete och lärande – avdelningen för full sysselsättning

Enhetschef inom socialtjänst
Läs mer Maj 17
Nytt
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en avdelningschef till Arbete och lärande - avdelningen för full sysselsättning. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där arbetsmarknad-, utbildning-, bistånds-, och integrationsfrågor möts och hanteras. Avdelningen tillhör förvaltningen Arbete och välfärd. Som avdelningschef ansvarar du för en bred och spännande avdelning som ligger i framkant inom socialtjänstens verksamhetsområde. Inom Arbete och lärande - avdelningen för full sysselsättning samlas socialsekreterare som arbetar bland annat med ekonomiskt bistånd och integration. Vi erbjuder insatser med målet att fler personer gör stegförflyttningar mot självförsörjning. I avdelningen arbetar vi också med Växjölöftet vuxenutbildning som ansvarar för vår kommunala vuxenutbildning, medborgarkontor och mötesplatser, fältverksamhet, daglig verksamhet, sysselsättning och träffpunkter.

Du som avdelningschef förväntas leda och driva det strategiska arbetet på avdelningen. Du kommer arbeta nära politiken och i nära samarbete med förvaltningschefen och förvaltningens ledningsgrupp. I uppdraget har du verksamhets-, personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar. Du blir chef över 10 enhetschefer och en biträdande avdelningschef. Ditt ansvar blir att samordna avdelningen för att nå våra mål och ständigt arbeta med att utveckla vår verksamhet för att möta våra invånares behov.

Vi kan erbjuda dig ett utmanande, roligt och engagerande jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du har möjlighet att sätta din prägel på verksamheten. Hos oss gör du nytta för Växjö kommuns invånare. Välkommen med din ansökan idag!

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant akademisk examen, exempelvis inom socialt arbete. Du har mångårig erfarenhet av att leda och vara chef och det är meriterande om du har erfarenhet av att vara chef över chefer. Vi ser gärna att du arbetat inom socialt arbete och har god kännedom om socialtjänstens verksamhetsområde.

För att lyckas i rollen har du förmåga och tidigare erfarenhet av att driva förändringsarbete framgångsrikt. Det är viktigt att du ständigt söker efter nya perspektiv och idéer för att driva utveckling framåt. Du arbetar hårt för att nå uppsatta mål och med kontinuerlig uppföljning. Du är en person som finner olika forum för samarbete och förväntas kunna använda dessa för att driva verksamheten framåt. Som person är du tillförlitlig och har lätt för att skapa förtroende genom att inkludera och bygga relationer. Du vill vara med och påverka vår verksamhet och är inte rädd för att agera i framkant.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Eftersom Växjö kommunkoncern tillämpar ett processorienterat arbetssätt är det meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat på liknande sätt.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Ansök nu

Factory & Supply Chain Manager

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Maj 6
*

Det hela började med att vi saknade ett tobaksfritt snus med god och långvarig smak, så vi bestämde oss för att skapa det själva. Idag tillverkar, distribuerar och säljer YOIK AB tobaksfritt snus till detaljister och konsumenter mestadels i Sverige och England.

Vi möter utmaningar genom att vara snabba, förändringsbenägna och ger stort förtroende till individen.

Vi arbetar engagerat för att överträffa våra kunders och samarbetspartners förväntningar. För oss är det viktigt att leverera snabba resultat utan att kompromissa på kvalitén.

Produktionen och vår produkt är skapad för att vara klimatsmart. Vi vill bidra till en hållbar framtid och arbetar ständigt för att förbättra oss ytterligare.

Nu har du chansen att komma in i ett expansivt bolag med högt tempo, inom en kategori som växer explosionsartat och samtidigt jobba för en tobaksfri framtid!


Om tjänsten
Tjänsten kräver att du som person är du analytisk, noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter med en förmåga att bryta ned komplexa frågeställningar. Du är strukturerad, mål- och lösningsorienterad och van att ha en bredd av olika projekt i gång samtidigt. Vidare har du tidigare gedigen erfarenhet av utveckling av systematiska arbetsmetoder, styrning och förbättringsarbete t ex inom LEAN eller motsvarande.

Du har i dina tidigare roller vana av att arbeta kontinuerligt mot uppsatta ekonomiska mål, ständiga förbättringar och ett inbyggt fokus på kundnöjdhet, produktivitet och kvalitet. Denna tjänst ställer krav på goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. För att passa in i rollen besitter du också en god datorvana. Erfarenhet från livsmedelsproduktion ses som väldigt meriterande.Arbetsbeskrivning
YOIK AB är ett företag med högt tempo och starkt engagemang, som befinner sig i en väldigt expansiv fas. Därför söker vi dig som trivs med att leda i en föränderlig miljö där du är självständig, prestigelös och affärsinriktad.

Rollen innefattar en variation av uppgifter. Du kommer bland annat arbeta med att:
• Leda våra medarbetare inom produktion och logistik, med övergripande ansvar för planeringen av produktionen
• Delta och leda projekt kopplade till externa samarbetspartners
• Optimera varuflödet med övergripande ansvar för lagernivåer
• Ansvar och koordinering av prognosarbete och volymberäkningar i nära samarbete med försäljningsavdelningen
• Ständigt utvärdera, förbättra och effektivisera vårt arbetssätt
• Ansvara för värdekedjan från inköp och inleverans av material till produktion, lager och utleveranser
• Säkerställa att våra riktlinjer kopplat till livsmedelstillverkning följs
• Ansvara för arbetet med standardiseringar och efterlevnad av regelverk som faller inom rollens område ex. vid en eventuell ISO-certifiering


Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet i ledande befattning inom produktion, logistik och varuförsörjning. Du tycker om att arbeta med människor, få individer att växa och med stor vilja och engagemang leda dina medarbetare för att nå förväntade resultat. Att utveckla och förbättra verksamheten genom att skapa delaktighet och motivation är självklart för dig. I förbättringsarbetet besitter du hög integritet och har mod att utmana och ifrågasätta nuvarande arbetssätt. För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad, stresstålig och kommunikativ. Vidare har du en god samarbets-och samordningsförmåga då du trivs i en roll med brett kontaktnät.

För mer information om YOIK AB och Helwit är du välkommen att besöka www.helwit.com

I denna rekrytering har vi tagit hjälp av Montico HR Partner. Du kommer anställas av YOIK AB. För vidare frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Henrik Fagerström på tel. 044-300 09 03. Urval av kandidater sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

General Manager Växjö

Restaurangchef
Läs mer Maj 4
Mister York expanderar och söker stjärnor till Växjö!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden där Växjö är näst på tur.
Tjänsten beräknas starta i mitten på Juni!


Prisbelönta burgare
Mister York serverar prisbelönta burgare från restaurangcontainers. Mister York har meriter som 2a på SM 2021 och betyg 5/5 av Burgerdudes, världens största site för recension av burgare. York är kända för sina högkvalitativa burgare, tillbehör och en otrolig personlig service.

Streetfoodburgare av högsta kvalitet
Den perfekta burgaren bygger på få komponenter av högsta kvalitet. Vi hämtar kött från utvalda gårdar och har en egen blandning till våra puckar som ger en unik djup köttsmak och karaktär.
När köttet har malts så formar vi varsamt varje puck för hand, för att sedan på beställning pressa ut den på stekbordet till din nästa burgare. Enda kryddningen är svartpeppar och salt. Enligt oss så finns det inga genvägar till den perfekta burgaren. Grymma råvaror är allt.
Rollen som General Manager
Vi söker dig som är utåtriktad, social, ansvarstagande, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Rollen som General Manager är en heltidstjänst och du kommer att jobba tillsammans i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Som General Manager ansvarar du för driften av hela restaurangcontainern och de anställda på enheten. Detta innebär följande:
Du har hand om inköp och beställning av varor till enheten.
Du sköter schemaläggning av både heltidspersonal och extrapersonal.
Du ser till att all mat som serveras samt att kundbemötandet håller Mister Yorks standard.
Du ansvarar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar löpande arbete med merförsäljning, inköp, svinnhantering och optimering av schemaläggning.
Du har hand om nyrekrytering av personal


Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Som chef är det viktigt att du bidrar med positiv stämning på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda.
På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.

Ansök nu

Avdelningschef till ortopedavdelningen i Växjö

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 13
Vi kompletterar nu vårt team på ortopedkliniken i Växjö med ytterligare en avdelningschef. Trivs du i en miljö som kännetecknas av utveckling och förbättringsarbete? Då kan det vara just dig vi söker!

Ortopedkliniken är en länsgemensam verksamhet med enheter både i Växjö och Ljungby. Kliniken bedriver akut och planerad verksamhet gällande skador och sjukdomar i rörelseapparaten. På ortopedkliniken i Växjö arbetar ca 110 medarbetare och verksamheten består av en ortopedavdelning och en ortopedmottagning. Vårt mål är att skapa patientupplevd kvalitet samt att stimulera till kompetensutveckling och därmed vara en attraktiv arbetsplats.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Genom att du agerar konsekvent och visar tillit till medarbetarna skapar du engagemang och delaktighet, nytänkande och kreativitet. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi förändrar nu vår ledningsstruktur och implementerar ett delat ledarskap som ett led i att förbättra våra chefers organisatoriska förutsättningar. Vi utökar från en avdelningschef till två, där vi nu söker dig som vill arbeta som avdelningschef för ortopedavdelningen.

Dina arbetsuppgifter som avdelningschef är att leda och utveckla ortopedavdelningen och dess medarbetare mot uppsatta mål. Du har det övergripande ansvaret vilket innefattar ekonomi, arbetsmiljö och personalansvar för cirka 30 medarbetare. Som avdelningschef rapporterar du till verksamhetschefen och ingår i ortopedklinikens ledningsgrupp. Du kommer arbeta i nära samarbete med den andre avdelningschefen .

I din roll är det viktigt att stötta och coacha dina medarbetare i deras dagliga arbete där du tar tillvara deras engagemang, styrkor och utvecklingsbehov i förhållande till uppdraget. Du är en förebild i det dagliga arbetet och främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan. Genom att du agerar konsekvent och visar tillit till medarbetarna skapar du engagemang, delaktighet, nytänkande och kreativitet.

Vi erbjuder dig:
- En stor möjlighet att påverka, utveckla och driva verksamheten framåt
- Interna och externa chefsutbildningar
- Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

Läs mer om våra förmåner här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som innehar en vårdutbildning och som har erfarenhet från sjukhusvården. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som ledare med personalansvar och om du har erfarenhet av förbättringsarbete.

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som:

- Etablerar trovärdighet och bygger förtroende
- Utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem
- Delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat
- Initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsarbete
- Följer upp hur arbetet går framåt gentemot verksamhetens mål och samordnar resurser utifrån det

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstest som underlag till urvalet, som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare i processen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Restaurangchef - ChopChop Växjö

Restaurangchef
Läs mer Maj 2
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar!
ChopChop i Växjö söker efter en driven och målmedveten restaurangchef som är redo att anta nya utmaningar och utveckla restaurangen och teamet tillsammans med våran assisterande restaurangchef och distriktschef. Vi söker dig som vill jobba med våran nuvarande team och bidra med dina erfarenheter! Du ska jobba med våran restaurangchef och tillsammans utveckla teamet.
Tjänsten är en vikariat beräknad att vara i 1 år med möjlighet att övergå till en tillsvidareanställning inom verksamheten.
Vi är ett växande snabbmatskedja som startades 2011 och har idag 35 restauranger. Vi söker dig som vill bli bäst i Sverige!
Du är ledaren på plats som jobbar aktivt med att finnas där, följer upp och utvecklar din viktigaste tillgång, vilket är din personal. Med det sagt är det viktigt att du jobbar aktivt i driften med din restaurangchef och ditt team för att visa vägen och tillvägagångssättet på hur man ska utföra det praktiska arbetet med kvalité. Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet med att jobba tillsammans med din personal för att leverera slutprodukten och en grym kundupplevelse. Du är spelaren på planen som har det yttersta ansvaret för att vägleda gruppen och verksamheten mot rätt riktning.
Vad vill vi?
Vi vill fortsätta utveckla det öppna och trivsamma arbetsplatsen tillsammans med dig!
Vi söker dig som Värnar om personalens välmående och utveckling i det praktiska arbetet samt personlig utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom personalhantering eller har en ledarstil som är utmärkande och övertygande.
Som vill leda ditt team till att bli Bäst i Sverige!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.
Att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Gott, snabbt och enkelt!
Att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.
Att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.
Att leda samt jobba med ditt team i driften.Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på ChopChop kan erbjuda dig en ny plattform som värnar om din kompetens och passion för att jobba med service och personal. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag med höga ambitioner och har mycket kvar att utveckla tillsammans med vår personal.
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att skapa trivsamma och bra arbetsmiljöer för vår medarbetare och ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Besök vår hemsida för att ta steget till att lära känna oss!
Vi söker dig:
Du är resultatdriven och kan snabbt samt enkelt leverera mätbara och synliga resultat
Du har minst 1-2 års erfarenheter av personalhantering, gärna men inte nödvändigtvis inom restaurang.
Du är positiv
Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja och ge bra kundbemötanden.
Du är och arbetar systematiskt, strukturerad med en klar överblick.
Tidigare erfarenheter inom restaurang eller servicebranschen är ett krav!http://www.chopchop.se
Tjänsten startar med upplärning enligt överenskommelse.
Det är viktigt att du märker ansökan med " Växjö - Restaurangchef "

Ansök nu

Avdelningschef till röntgen i Växjö

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 6
Nu söker vi efter en kommunikativ avdelningschef till röntgenenheten i Växjö! Är det dig vi letar efter?

Röntgenavdelningen i Växjö ingår tillsammans med röntgen i Ljungby och klinisk fysiologi i organisationen för bild- och funktionsmedicin. Hos oss på röntgen i Växjö finns möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna. Avdelningen består idag av ca 100 medarbetare i yrkesgrupperna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, röntgenläkare och medicinska sekreterare. Vi har en trivsam arbetsmiljö med god kamratskap och ett positivt utbildnings- och utvecklingsklimat.

På våra två röntgenenheter i Växjö och Ljungby utför vi olika typer av röntgenundersökningar på kroppens olika delar och organ. Vi utför undersökningar inom bland annat datortomografi (DT), nuklearmedicin, angiografikärlundersökningar, magnetkameraundersökningar (MR), ultraljud, PET kameraundersökning (PET-CT), mammografi och vanliga röntgenundersökningar såsom på skelett, lungor och njurar.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av verksamheten. Du har personalansvar för cirka 35 medarbetare och ansvarar för ekonomi, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Du samarbetar tätt med den andra avdelningschefen i ett delat ledarskap där ni tillsammans leder, planerar, samordnar, utvecklar och följer upp verksamheten. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschefen.

Som avdelningschef är du drivande i den utveckling som pågår inom verksamheten och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete. Vi jobbar aktivt med kompetensväxling och att ta tillvara på våra medarbetares styrkor och engagemang. Vi har spännande utmaningar framåt och kommer bland annat arbeta med införandet av ett nytt journal- och bildhanteringssystem. I detta arbete finns det en projektgrupp som ansvarar för införandet men du som avdelningschef kommer ha en central roll i att stötta och möjliggöra förändringsarbetet.

Vi erbjuder dig:
- En stor möjlighet att påverka, utveckla och driva verksamheten framåt
- Interna och externa chefsutbildningar
- Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

Läs mer om våra förmåner här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten. Du ser utmaningar som möjligheter, är drivande och har förmåga att se lösningar samt mod att fatta beslut. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av ledarskap och en relevant akademisk utbildning. Det är meriterande om du har vårderfarenhet och särskilt inom röntgenverksamhet.

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som:
- Etablerar trovärdighet och bygger förtroende
- Utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem
- Delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat
- Initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsarbete
- Följer upp hur arbetet går framåt gentemot verksamhetens mål och samordnar resurser utifrån det

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstest som underlag till urvalet, som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare i processen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vi har planerat att hålla intervjuer under vecka 24.

ÖVRIGT
Fackliga representanter:
Helén Turesson, Kommunal
Annica Nilsson, Vision
Therese Ljung, Vårdförbundet

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudande om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med denna annons.

Ansök nu

Coffee shop manager Växjö

Restaurangchef
Läs mer Maj 4
Hej! Vet du vad? Nu söker vi en Coffee Shop Manager till en av våra coffee shops i Växjö! Som CSM har en det yttersta ansvaret för både personal och shopens omsättning. Tjänsten är till största delen operativ, så det är viktigt att du brinner för service och driften bakom bar. Det arbetar tillsammans med ditt team och leder arbetet på plats. Vi tycker det är viktigt att fokus ligger på personalgruppen och den arbetsmiljö som vi alla arbetar i, därför kommer det att ställas stora krav på att CSM har förmågan att kommunicera, utveckla/utbilda och motivera sin personal. Personalgruppen önskar en engagerad ledare i personalfrågor men också en ledare som vill driva arbetet till högre omsättning och som är resultatorienterad. 
Tjänsten är en heltidstjänst på 40 h/veckan. Tillträde så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.

Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket stora utvecklingsmöjligheter.  

Arbetsbeskrivning 
Som Coffee shop Manager (CSM) driver du din egen Coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för dina medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  

Arbetsuppgifter: 

Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp:
- Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.
- Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.
- Följa de kampanjer företaget föreskriver.
- Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.
- Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.
- Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.
- Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.
- Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.
- Personalansvar
- Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare
- Kompetensutveckla dina baristor.
- Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.
- Hålla i personalmöten
- Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.
- Ansvara för personalkostnader
- Genomföra utvecklingssamtal med anställda
- Sammanställa tidrapportering
- Arbetsmiljöansvar 

Ekonomi:
- Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen.
- Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.
- Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.
- Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner. 

Övrigt:
- Delta i Coffee shop managermöten som hålls av District Manager.
- Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget. 

Vad erbjuder du oss? 
Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:

- Haft personalansvar och du är van att leda andra människor
- En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat
- Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning
- Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position 

Vad erbjuder vi dig? 
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå? 

Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. 

Övrigt: 
Eftersom rollen som Coffee Shop Manager kräver mer erfarenhet än våra övriga roller får du gärna bifoga ditt CV i ansökan. 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Franschaiseföretagare alt. Butikschef - Coop Södra Ringvägen, Växjö

Butikschef
Läs mer Maj 3
Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt butikschef för oss!

Vi söker dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en av våra omtyckta livsmedelsbutiker. Som Butikschef/Franchaisetagare har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Din roll kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet.

Coop erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta Regionchef Niclas Johansson e-post; niclas.johansson@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se

- Tidigare erfarenheter från liknande uppdrag med ledarskap är starkt meriterande
- Tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln och butiksarbete är ett krav


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansök nu

Chef till HR-avdelningen - Växjö kommun

Personalchef/HR-chef
Läs mer Maj 11
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Växjö kommun är i stark tillväxt och ambitionen är att kontinuerligt utveckla verksamheten för att möta dagens och morgondagens krav och behov. Genom införandet av ett processorienterat arbetssätt har uppdragen förtydligats och effektiviteten har ökat. HR-funktionen är idag centraliserad och ansvar och uppdrag tydligt definierat. Du är en av två HR-chefer på HR-avdelningen som stöttar med professionellt HR-stöd till Växjö kommuns förvaltningar samt Värends räddningstjänst.

I uppdraget har du ansvaret för ett professionellt HR-stöd gentemot tre förvaltningar samt delägda Värends räddningstjänst. Inom din avdelning arbetar 12 HR-konsulter och genom ett nära ledarskap stöttar du dina medarbetare och skapar förutsättningar för dem att ge ett brett HR-stöd och hjälpa verksamheterna att utvecklas. Med utgångspunkt från den gemensamt fastställda verksamhetsplanen, driver du uppdrag inom din avdelning, såväl som inom hela HR-avdelningen. Du har också ansvar för att utveckla och driva arbetet kring flertalet övergripande HR-processer, ett ansvar som påverkar alla verksamheterna. Uppdraget är mångfacetterat och spänner över ett stort och strategiskt viktigt område för Växjö kommuns fortsatta tillväxt och attraktivitet. Du förväntas utveckla och förfina moderna arbetssätt inom nämnda områden, som skapar möjlighet för våra verksamheter och medarbetare att växa. Förändringsledning är en del av din vardag, och du förväntas driva förbättringar från idé till implementerat arbetssätt. Du ingår i HR-avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till kommunkoncernens HR-chef.

KVALIFIKATIONER
I din bakgrund finns relevant akademisk utbildning och bred erfarenhet från HR-områdets alla delar. Du har goda kunskaper och intresse kring det arbetsrättsliga området och du förstår innebörden och vinsterna med att arbeta processorienterat. Som chef och ledare trivs du med ett nära ledarskap och du har god förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du har tidigare drivit förändring framgångsrikt, du är samarbetsinriktad, prestigelös och modig. Andra viktiga egenskaper är handlingskraft, ansvarstagande, driv och god kommunikativ förmåga. Goda kunskaper inom arbetsrättens alla delar är ett krav liksom god språklig förmåga i svenska, såväl muntligt som skriftligt.

Du kommer till en organisation med mycket kunskap, kompetens och ambition, där du får möjlighet att påverka inom flera strategisk viktiga områden i en kommun som många just nu tittar på, och tar efter.

Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag. Välkommen att ansöka!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Site Manager to our hub in Växjö

Leveranschef
Läs mer Mar 28
Who we are

Over the course of the past six years, we have grown into a business of over 2000+ Instaboxers united by a single purpose: Providing an uncomplicated shipping service. All in order to make everyday life easier. We want to change the industry and not only be a part of the future, but to drive development towards it. It should be easy to shop online, and therefore we offer millions of customers across Europe a hassle-free and fossil-free shipping service.

We allow our customers to shop from any of our e-commerce partners and pick up their products in one of our conveniently located Instaboxes, alternatively, we offer home delivery if that's their preference.

We’re fast, both in terms of parcel delivery and when it comes to growing our business. So far our journey has taken us from Sweden to the rest of Scandinavia and parts of continental Europe, but we have no plans on stopping anytime soon. We're now looking for a Site Manager to Växjö, and hopefully, that is where you come in!

What you will be doing

As Site Manager, you will be responsible for managing our terminal and driver operations to ensure outstanding but cost-efficient service delivery. As a leader you empower our employees to effectively carry out their duties, to take responsibility for our business and develop in their roles.

You would be collaborating closely with other managers around the Nordics, while reporting into our Regional Manager. As you can tell this is an exciting and wide role, and your duties will include, but not be limited to:

- Leading and delegating the work at the hub

- Managing sorting and driving operations at the terminal to ensure we meet delivery deadlines and without errors

- Managing the scheduling of staff to ensure cost efficiency and motivated staff

- Ensuring the safety of our employees

- Providing a good work environment and managing the budget for the terminal

- Being responsible for the recruitment, retention and development of staff, including performance reviews

- Making sure that business is conducted according to company standards and policiesWho you are

We are looking for an operations leader with experience of managing a team of 10-50 people, looking to grow in their career. In order to succeed in this role we envision you to be:

- A fast learner and ambitious

- Comfortable moving at a fast pace

- Proven experience handling staff issues, taking care of teams and developing staff skills

- A good understanding of IT systems

- Good business acumen and strategic thinking

- Enjoy being hands-on

- Able to communicate effectively in both Swedish and EnglishAnd while experience within the logistics/transport sector would help you hit the ground running it is not a requirement for this role.

What we offer

The chance to be part of one of the most exciting journeys of any company currently operating in Europe (we might be biased in this statement). Your work will from the very beginning, have a tangible impact on the way that we operate and we promise you that you will have the opportunity to utilize every tool in your toolkit and work with talented and ambitious people who strive for excellence and never settle for “good enough”. The journey ahead is what excites every Instaboxer today and believe us when we say that we are just getting started. Then there is the engaging culture, centrally located office, other benefits and so much more. But we will get to that in due time. We really can’t wait to meet you.

LI-EK1

Ansök nu

Affärscontroller Bank och AML-kontakt

Bankdirektör
Läs mer Maj 16
Nytt
Länsförsäkringar AB

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum?
Som Affärscontroller Bank/AML-kontakt hos Länsförsäkring Kronoberg ansvarar du för dels det dagliga arbetet avseende AML-relaterade frågor. I tillägg är rollen en stödjande funktion till affären genom analysarbete och stöd att ta fram underlag till affärsdrivande aktiviteter samt olika former av rapportering och analysunderlag.
Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Där målet om nöjda och lojala kunder är det som styr vårt arbetssätt.

Främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Vi sätter alltid kunden först, och vet att de relationer vi bygger idag ska hålla över tid.

Din utmaning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Affärscontroller Bank
* Stöd i analysen av verksamheten. Du har god insyn i affären genom ett tätt samarbete med bank- och gruppchefer och stöttar med att ta fram urval och underlag till affärsdrivande aktiviteter.
* Du stöttar med olika former av rapportering och analys som bidrar till att vi fattar rätt beslut och utvecklar vår affär genom att förstå, analysera och använda data för att skapa de bästa beslutsunderlagen samt att proaktivt komma med förbättringsförslag för att föra verksamheten framåt.
* Aktivt bidra till förbättringsarbete inom hela avdelningen, det vill säga både bank och liv.


AML-kontakt

* Rollen innebär att ta ansvar för vårt bolags lokala AML-arbete. Du kommunicerar med kunder både via brev, säkra meddelanden och per telefon. Du samarbetar med både rådgivare och chefer. Du coachar och utbildar och är ett stöd för medarbetarna i AML-frågor.
* Bidra till samverkan mellan Länsförsäkring Kronoberg och avdelningen Financial Crime Prevention (FCP) på Länsförsäkringar Bank samt stödja arbetet med att säkerställa ett gemensamt syn- och arbetssätt kring arbetet med att motverka penningtvätt och terrorismfinansiering.
* Stöd för bankens AML-frågor och verksamhetsprocesser samt vid införande av regelverksförändringar
* Tillsammans med kvalitetscontroller och kreditchef driva och koordinera kvalitetsarbetet inom bank.


Vem är du?

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande.
Som person är du analytisk, driven och nyfiken. Du har ett affärsmässigt tänk och är systematisk och strukturerad. Vi söker dig som har bred bankerfarenhet och har god kunskap om AML och analysarbete. Du är affärsmässig, handlingskraftig och bidrar med ditt engagemang.
Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Tjänsten kräver en god förmåga att uttrycka sig väl skriftligt och muntligt, liksom pedagogisk förmåga. Du är en lagspelare som gillar att sprida energi till teamet.
Du arbetar med ständiga förbättringar och har ett proaktivt förhållningssätt och för dig är det självklart att samarbeta med samtliga kollegor.


Varför arbeta hos oss?

Vi erbjuder dig en roll i ett engagerat och erfaret team där vi alltid sätter våra kunder i första rummet. Att agera transparant och prestigelöst och känna stolthet för vårt område är viktigt för oss. Vi ställer upp för varandra och strävar alla åt samma mål. ”För mig är självledarskap viktigt och ser min huvudsakliga uppgift som chef att skapa förutsättningar för varje medarbetare att tillsammans med sitt team lyckas med sitt uppdrag och ansvarsområden. Som chef är jag målinriktad, trygg och inkluderande” säger Johan Hördegård som är affärsområdeschef för bank och liv


Låter det intressant?

Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.
Sista ansökningsdag via vårt HR-system: 2022-05-31
Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta Johan Hördegård, AO Chef Bank&Liv; Tfn: 0470-720138 samt facklig representant Erica Wester Tfn: 0470-72 01 26
Då det kan förekomma resor i tjänsten krävs det att du har körkort


Sista ansökningsdag: 2022-05-31

LF Kronoberg

Ansök nu

KÖKSCHEF till Chapter house

Kökschef
Läs mer Mar 22
Chapter house är en gastropub placerad mitt i centrala Växjö.
Tycker du om att ha en stor kreativ frihet? Då kan det vara dig vi letar efter. I vårat kök har vi siktat emot ett mer närproducerat och ekologiskt råvaruperspektiv. Vi lagar mat allt ifrån klassisk nordisk mat vidare till amerikanska influenser exempelvis. Slutligen tillagar vi all vår mat ifrån grunden och detta är ett viktigt kriterier för oss.
Är du en kreativ person som är minst 20 år fyllda och har ett stort intresse i både mat och dryck? Känner du att du kan ta en ledande position i vårat kök och vara med och utveckla vår framtid tillsammans med ett gäng glada kockar?
Du ska känna dig trygg med schemaläggning, beställning utav varor, planering av menyer och andra kockasysslor.
Tidigare erfarenhet utav ledarskap är ett krav

Ansök nu

HR Manager ? vikariat

Personalchef/HR-chef
Läs mer Apr 5
Arbetsbeskrivning
Som HR Manager kommer du att vara en nyckelperson för Gunnebo Industries där du är en självklar medlem av ledningsgruppen. Genom din närhet till och intresse för verksamheten, bidrar du på bred front med alla aspekter av HR frågor, förändringsledning och organisationsutveckling. Du rapporterar till den europeiska HR direktören som är placerad i Belgien. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för HR, så väl operativt som strategiskt. Du kommer att ha personalansvar för en kollega i ditt team som arbetar med HR administration. Denna kollega är placerad i Gunnebo.

Företagets verksamhet bedrivs på produktionsenheterna i Växjö och Gunnebo. Det finns också en säljorganisation i Göteborg. Totalt sysselsätter dessa drygt 300 anställda.


Kompetensprofil
För att trivas hos oss är du operativ och drivande med förmåga att se helheten och det långsiktiga perspektivet. Du arbetar nära våra ledare och trivs lika bra i ledningen som på fabriksgolvet.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
? Både stötta och utmana ledare i HR-relaterade frågor
? Arbeta med arbetsrätt, kollektivavtal & fackliga förhandlingar
? Organisationsutveckling och arbete med att skapa en stark företagskultur
? Vidareutveckling och implementering av HR-processer
? Bemanningsplanering, rekrytering, introduktion och avveckling
? Förändringsarbete
? Ad hoc-uppgifter inom HR

Rätt kandidat har relevant eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande. Du är en prestigelös lagspelare som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och skapar förtroende hos chefer och medarbetare. Du är också van vid ett självständigt arbetssätt och att leverera med hög kvalitet i en miljö där du förväntas vara flexibel och ta egna initiativ.

Specifika kunskapskrav:
? Relevant eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande
? Tidigare erfarenhet av arbete med HR-frågor i en liknande organisation
? Kunskap om kollektivavtal och arbetsrättsliga frågor
? Social och god kommunikationsförmåga
? Goda kunskaper i engelska både i både tal och skrift
? Driven och resultatorienterad

Rollen är placerad i Växjö och du förväntas att vara i Gunnebo (utanför Västervik) någon dag i veckan.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till HR-chef Gertrud Ingler, telefon: 073 067 64 48, epost: gertrud.ingler@thecrosbygroup.com.
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft-och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i tre länder och försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.

Location: Växjö

Ansök nu

Gruppchef med inriktning rehabilitering till Distrikt Kronoberg

Utvecklingschef
Läs mer Apr 28
Gruppchef inriktning rehabilitering

På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många

Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker en ny chefskollega till distrikt Kronoberg som vill arbeta med rehabilitering.  Tjänsten är direkt underställd affärschef och är placerad i Växjö.

Arbetsbeskrivning

Som gruppchef ansvarar du över de mer komplicerade och svåra rehabiliteringsärenden som finns i distriktet. Det kan handla om längre sjukskrivningar som återkommande korttidsfrånvaro. I arbetet ingår att skapa god samverkan med såväl Försäkringskassan som företagshälsovården, men också primärvården. Du kommer att vara distriktets specialist inom rehab och dina råd och coaching till dina chefskollegor i deras egna rehabärenden kommer att vara värdefullt. Målet med ditt arbete är att matcha rätt arbetsuppgifter till rätt person och att medarbetarna kan återfå arbetsförmåga och därmed återgå i arbete och på sikt lämna företaget för et anställning hos en annan arbetsgivare. Känner du till Försäkringskassans regelverk kommer det så klart att underlätta ditt arbete.


Önskvärda kvalifikationer

Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
Erfarenhet av rehabiliteringsarbete med personal
Lägst gymnasial utbildning
B-körkort erfordras


Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling.  Du har ett coachande förhållningssätt.

Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning 
Anställningsdatum: enligt överenskommelse 
Tjänstgöringsgrad: 100% 
Befattningens placering: Växjö 
Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Kontaktpersoner: 
Johanna Svärd, HR-generalist 0470-35802

Fackliga kontakter: 
Inga Löfgren, Ledarna 031-337 5104 
Asim Zilic, Saco 021-831820
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Ansök nu

Butikschef vik - Samarkand

Butikschef
Läs mer Maj 17
Nytt
Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling!
Din nästa utmaning?
Vi söker en resultatorienterad och målinriktad ledare som når framgång med ett skarpt affärssinne kombinerat med förmågan att inspirera och motivera teamet omkring sig. Som butikschef ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken. Du ska sätta och följa upp försäljningsmål, säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt följa upp resultaten.
Du ansvarar också för rekrytering, säljträning och utveckling av dina medarbetare. Butikens framgång bygger på din förmåga att coacha ditt team att uppnå sin fulla potential och att våra besökare alltid möts av tillgängliga och kunniga säljare som trivs och är motiverade.
Passar du ihop med oss?
Du har några års erfarenhet av försäljning och butiksdrift i en ledarroll, gärna från en butik inom detaljhandeln. Vi tror att du är en driftig och tävlingsinriktad person med mycket vilja och engagemang. Du är utåtriktad, open-minded och social samt en förebild som sprider massa härlig energi! Naturligtvis har du också känsla för mode och är en kundfokuserad toppsäljare. Känner du igen dig i beskrivningen kommer du passa perfekt hos oss!
Vad kan vi erbjuda dig?
Möjlighet att självständigt få leda en butik i ett expansivt modeföretag med positiv tillväxt
Bli delaktig i ett företag med massa trevliga kollegor där vi har kul på jobbet tillsammans
Goda personalvillkor, fast månadslön och resultatbaserad bonus
Personlig utveckling och karriärmöjligheter

Intresserad?
Tjänsten är ett föräldrarvikariat, heltid, på 1 år med start i augusti. Dock bra om du har möjlighet att arbeta helt- eller delvis i sommar så du hinner få en bra introduktion. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Site Manager to our hub in Växjö

Leveranschef
Läs mer Apr 5
Who we are

Over the course of the past six years, we have grown into a business of over 2000+ Instaboxers united by a single purpose: Providing an uncomplicated shipping service. All in order to make everyday life easier. We want to change the industry and not only be a part of the future, but to drive development towards it. It should be easy to shop online, and therefore we offer millions of customers across Europe a hassle-free and fossil-free shipping service.

We allow our customers to shop from any of our e-commerce partners and pick up their products in one of our conveniently located Instaboxes, alternatively, we offer home delivery if that's their preference.

We’re fast, both in terms of parcel delivery and when it comes to growing our business. So far our journey has taken us from Sweden to the rest of Scandinavia and parts of continental Europe, but we have no plans on stopping anytime soon. We're now looking for a Site Manager to Växjö, and hopefully, that is where you come in!

What you will be doing

As Site Manager, you will be responsible for managing our terminal and driver operations to ensure outstanding but cost-efficient service delivery. As a leader you empower our employees to effectively carry out their duties, to take responsibility for our business and develop in their roles.

You would be collaborating closely with other managers around the Nordics, while reporting into our Regional Manager. As you can tell this is an exciting and wide role, and your duties will include, but not be limited to:

- Leading and delegating the work at the hub

- Managing sorting and driving operations at the terminal to ensure we meet delivery deadlines and without errors

- Managing the scheduling of staff to ensure cost efficiency and motivated staff

- Ensuring the safety of our employees

- Providing a good work environment and managing the budget for the terminal

- Being responsible for the recruitment, retention and development of staff, including performance reviews

- Making sure that business is conducted according to company standards and policiesWho you are

We are looking for an operations leader with experience of managing a team of 10-50 people, looking to grow in their career. In order to succeed in this role we envision you to be:

- A fast learner and ambitious

- Comfortable moving at a fast pace

- Proven experience handling staff issues, taking care of teams and developing staff skills

- A good understanding of IT systems

- Good business acumen and strategic thinking

- Enjoy being hands-on

- Able to communicate effectively in both Swedish and EnglishAnd while experience within the logistics/transport sector would help you hit the ground running it is not a requirement for this role.

What we offer

The chance to be part of one of the most exciting journeys of any company currently operating in Europe (we might be biased in this statement). Your work will from the very beginning, have a tangible impact on the way that we operate and we promise you that you will have the opportunity to utilize every tool in your toolkit and work with talented and ambitious people who strive for excellence and never settle for “good enough”. The journey ahead is what excites every Instaboxer today and believe us when we say that we are just getting started. Then there is the engaging culture, centrally located office, other benefits and so much more. But we will get to that in due time. We really can’t wait to meet you.

LI-EK1

Ansök nu

HR-chef

Personalchef/HR-chef
Läs mer Maj 16
Nytt
Förnybar råvara från våra medlemmars skogar blir trävaror, byggsystem, pappers- och dissolvingmassa, drivmedel, energi och mycket mer. Vill du vara del av en bransch med framtidsanda? Just nu rekryterar vi en HR-chef till Södra. I rollen erbjuds du en central roll i ett av våra affärsområden, Södra Wood. Du blir en nyckelperson i arbetet mot Södras övergripande strategi där människa och kultur står i centrum.

Vi söker dig som har förmåga att utmana men även själv utmanas och som bidrar med ett starkt och tryggt värderingsstyrt ledarskap. Du står med fötterna på marken och har förmåga att analysera och värdera information utifrån olika intressen och synsätt. Du har örat mot omvärlden, är öppen, nyfiken och skapar förberedelse för dig själv och organisationen att påverkas av vad som sker även utanför Södra. Med blicken framåt har du mod och ett visionärt samt kreativt sinne som bidrar till förflyttning både hos dig själv och andra.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-chef på Södra omfamnar du såväl strategiska, taktiska som operativa perspektiv och arbetsuppgifter. Du är HR-chef på Södra Wood, ett av våra fyra affärsområden, som sträcker sig över våra 13 producerande enheter samt säljkontor och personal i flera länder i Europa, men även i Kina och USA. Södra Wood har ca 1000 medarbetare och omsätter ca 10 miljarder SEK.

I tjänsten kommer du att arbeta med fokus på långsiktig leverans mot Södras övergripande strategi, där människa och kultur står i centrum. Du ansvarar för att driva ett strategiskt HR-arbete för Södra generellt och i affärsområdet specifikt. Du ingår i HR-ledningen med övriga HR-chefer inom Södra samt i Södra Woods ledningsgrupp. Du leder ett team med två direktrapporterande HR-partners samt har full tillgång till hela HR-funktionens leveransmodell (Service center, HR-utveckling etc).

Din erfarenhet
Som HR-chef har du en högskoleutbildning med personalvetenskaplig inriktning eller jämförbar akademisk utbildning. Du har flerårig erfarenhet av att leda HR-arbete i en större verksamhet samt likvärdig erfarenhet av att vara chef. Du vet vad det innebär att arbeta värderingsstyrt och att driva samt skapa förutsättningar för organisatoriskt lärande och hållbart förändringsarbete. Du besitter stor arbetsrättslig kompetens och god förhandlingsvana samt innehar en stark förmåga att skapa ett bra samverkans- och samarbetsklimat med intressenter. Du ser alltid till helheten, samtidigt som du bidrar med en stark känsla för prioritering.

Är det här du?
Vi vill självklart hitta rätt person till att bli vår nya HR-chef och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och utvecklas med oss söker vi dig som brinner för människor och lusten att skapa en riktigt trygg, säker, hälsosam och inkluderande arbetsplats. Du har ett seniort och coachande förhållningssätt samt förmåga att inspirera och leda genom andra utifrån verksamhetens behov. Du är en positiv person och har ett okomplicerat sätt i mötet med människor och får energi av att samarbeta med andra. Vidare är du kommunikativ och duktig på att förmedla budskap likväl som att själv lyssna aktivt. Det faller sig naturligt för dig att utmana nuläget genom att initiera och driva förändringsinsatser. Du har förmåga att utveckla positiva relationer, skapa förtroende och har en hög integritet.

Din arbetsgivare Södra
Vi är Sveriges största skogsägarförening med 52 000 medlemmar. Vår internationella industrikoncern förädlar våra medlemmars skog till allt från pappersmassa, konstruktionsmaterial och trävaror till förnybar energi och textilmassa för klädtillverkning. Vi utvecklar hela tiden nya användningsområden för vår förnybara råvara och skapar långsiktigt hållbar tillväxt och framtid.

Anställning/Placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Södras huvudkontor i Växjö alt någon av Södra Woods produktionsenheter. Resor kommer att ske, främst i södra Sverige.

Vill du veta mer?
För frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-direkt på 0470-895 00. För frågor om verksamheten, vänligen kontakta HR-direktör Isabella Wärvik på 0470-891 95.

Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdatum är den 30:e maj.

Följ oss gärna på Facebook, Instagram #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Butikschef - Växjö

Butikschef
Läs mer Maj 12
Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma.

Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid. Vi grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 Kappahl- och Newbie-kanaler i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Storbritannien. Vi siktar mot att allt vi gör ska göras på ett mer hållbart sätt. Idag består 70% av våra produkter av mer hållbara material och målet är att den siffran ska vara 100% senast år 2025. Du kan läsa mer på www.kappahl.se.


Till  söker Växjö vi nu en säljande och coachande butikschef!

Butikschef på Kappahl Som butikschef på Kappahl ansvarar du för att driva aktiviteter och organisera butiken så att försäljningsmål nås. Du kommer att vara säljledare i ditt team, där du kommer att arbeta med sälj och service såväl i kassa som på golv, merförsäljning och varuhantering- och exponering tillsammans med dina medarbetare.

Du har helhetsansvar över alla butikens funktioner, inklusive personalansvar. Schemaläggning, rekrytering, planering och att leda förändringar i arbetsrutiner utefter våra ramar för kedjedrift ingår i arbetsuppgifterna.

Din kompetens och personlighet Vi vill att du har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom detaljhandeln, där vi gärna ser att du arbetat inom modebranschen. Eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap är starkt meriterande.

Vi söker dig som är en given ledare i ett säljande team. Du är tydlig i din kommunikation och arbetar med coaching och feedback som verktyg. För dig är utveckling av ditt team den självklara vägen för att nå framgång. Du brinner för sälj och service och är resultatinriktad. Som person är du energisk och tävlingsinriktad, och drivs av att nå uppsatta mål. Ingenting är omöjligt i din värld!

Kappahl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Du har lätt för att känna igen dig i Kappahls värdeord – Inclusive, Courageous och Joyful. Ingen dag är den andra lik hos oss på Kappahl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

Vi erbjuder Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid: Heltid, 5 dagar i veckan, inkl kvällar och helger
Tillträde: Enligt överenskommelse

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
Kappahl tar nu fortsatta kliv mot framtiden. Vi vill med våra starka varumärken hylla mångfalden i vardagen, vi arbetar tätt med att skapa attraktiva kunderbjudanden till vår målgrupp baserad på kännedom om vad vår kund vill ha. Läs mer om vår arbetsplats på www.kappahl.se/jobba-hos-oss.

Ansökan Berätta i din ansökan vad som gör dig till en riktigt bra butikschef! Din ansökan ser vi fram emot snarast då vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Kamilla Hägg på 070-2551346

Kappahl värdesätter mångfald och strävar efter att utesluta alla former av diskriminering. Vi strävar efter en inkluderande atmosfär för alla anställda och kandidater.

Ansök nu

Kökschef till Scandic Växjö, heltid

Kökschef
Läs mer Maj 9
Ett par svängar in från E4:an ligger Scandic Växjö- mitt emot stadens största shoppingcenter och några minuters promenad från Arena Staden. Här kan våra gäster simma i inomhuspoolen, äta en god middag i Köksbaren eller ta en drink i vår lobbybar.

Vi lägger stor vikt vid ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande- mot våra gäster så klart men också mot varandra. Våra utvecklingsmöjligheter på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng med snabba steg som är måna om att inspirera varandra så att alla ska trivas med sitt arbete på vårt spännande hotell.

Vi söker Kökschef till hotellet Scandic Växjö.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Kökschef är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Kökschef?

I denna roll som Kökschef ansvarar du för
* Food Creation där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Scandics värderingar!

Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning.
Tjänsten är förlagd mestadels till dagtid, dock förekommer enstaka kvällar och helger.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Ekonomichef Emballator Växjö

Ekonomichef
Läs mer Maj 4
Vi söker nu en affärsdriven och engagerad Ekonomichef med fokus på Business Controlling.
Hos oss kommer du till ett stabilt företag med hög kompetens och gott arbetsklimat som under sina 75 år på marknaden ständigt vuxit och utvecklats. Är du en prestigelös person med helhetssyn som vill engagera dig i hela bolaget och arbeta proaktivt? Då kan du vara den vi söker!
Om rollen
Som Ekonomichef blir du en viktig del i ledningsgruppen med fokus på att utveckla verksamheten.
I ditt ansvar ingår:
Leda och fördela ekonomiavdelningens arbete
Stödja, följa upp samt aktivt bidra till utveckling av verksamheten med t ex kalkylering, analyser, investeringsunderlag och resultatanalys.
Leda och utveckla ekonomi- och lönsamhetsfrågor
Arbeta aktivt med att minska kapitalbindning och förbättra vårt kassaflöde.
Leda budget- & prognosarbetet
Månads- & årsbokslut samt rapportering
Ledningsgruppsarbete
Samordning mot koncernen gällande IT och ansvar för företagets affärssystem och programvaror.
Om dig
Vi söker dig som har Civilekonomutbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet från tillverkande industri. Du är analytisk och strukturerad och har ett intresse för verksamhetsutveckling och gillar att jobba med mål och strategiarbete.  
Du är innovativ, har ett starkt inre driv och är prestigelös. Du är en lagspelare med förmågan att skapa förtroende genom att vara lyhörd men också rak och tydlig. Det är viktigt att du vill engagera dig i och förstå hela bolaget ur ett ekonomiskt och strategiskt perspektiv. Du gillar att jobba proaktivt med ständiga förbättringar tillsammans med dina kollegor i hela företaget.
Vi arbetar bland annat i systemen SAP och Qlik Sense och erfarenhet från dessa anses värdefullt.
Ansökan
Vi använder oss av löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För rekryteringen ansvarar Head Consulting AB och all kontakt sker genom rekryteringskonsult Hanna Walleij, tel 0725-134700.
Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi gjort vårt val av rekryteringspartner och undanber oss påringningar från konsult- och rekryteringsföretag samt CV-förmedlare.

Ansök nu

Projektchef

Produktionschef, bygg
Läs mer Feb 16
Är du vår nya Projektchef?
Gärahovs Bygg expanderar vidare och söker nu ytterligare personal till vårt växande Distrikt i Växjö. 
För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare i vårt lag och söker nu en Projektchef. Gärahovs Bygg är ett starkt varumärke med bra ekonomi, nöjda kunder och ett gott gäng. Du hamnar i en organisation som har hög kompetens och där det är snabba beslutsvägar.

Ser du dig själv som en driven och handlingskraftig person? Är du intresserad av att ta ett steg vidare i din karriär och vara med och utvecklas tillsammans med oss? Skicka in din ansökan till oss idag!

Arbetsuppgifter
Som Projektchef har du en nyckelroll med helhetsansvar för att planera och leda dina tilldelade byggprojekt i nära samarbete med Distriktschef och Platsledning.

Du ansvarar för att både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt att kundens förväntningar möts och gärna överträffas. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa miljö- och arbetsmiljöansvaret genom hela projektet.

En viktig del i dina arbetsuppgifter är att säkerställa att produktion bedrivs med rätt förutsättningar och rätt resurser för att uppnå uppsatta mål. Du har personalansvar för Platschefer och Produktionsledare i projekten.

Tillsammans med Distriktschefen arbetar du med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden samt tillsammans med Distriktschef utveckla Distrikt Växjö.

I rollen som Projektchef representerar du företaget gentemot beställare, underleverantörer, leverantörer och myndigheter.
Du rapporterar direkt till Distriktschef.

Din profil     
Vi tror att du idag arbetar som Projektledare, Produktionschef eller i en liknande roll. Är du utbildad Byggnadsingenjör är det meriterande men inget krav.

Du har kompetens inom ekonomi, budget-, personal- och produktionsansvar. Goda IT-kunskaper krävs för tjänsten och har du erfarenhet av Byggsamordnaren är detta en merit.

Som person är du ansvarstagande med förmåga att se helheten i tid, planering, organisation och ekonomi. Du söker lösningar och möjligheter med gott tekniskt kunnande.
Du är positiv och prestigelös samt en lagspelare som förstår vad som krävs av dig och din grupp för att nå de uppsatta målen på bästa sätt.
För att trivas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper och trivs att arbeta i projektform. Du uppträder professionellt och affärsmässigt samt har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer.
Du arbetar strukturerat och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person drivande och kan med god framförhållning ha överblick gällande projekten. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap.

Kontaktpersoner:
Niclas Couchér, Distriktschef, 070-658 04 54
John Toftgård, HR-chef, 070-304 57 96
Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval. All kontakt från rekryteringsföretag undanbedes. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighets- och serviceansvarig

Fastighetschef
Läs mer Maj 11
Om tjänsten

Som Fastighets- och serviceansvarig har du ett övergripande ansvar för bolagets nya fastighetsbestånd och servicefunktion. I rollen kommer du att arbeta brett med förvaltning, drift, underhåll och utveckling av fastigheterna samt förhyrda kontor samt trygga en unik servicenivå som bidrar till positiva upplevelser för medarbetare och kunder. Fastighetsinnehavet och dess utveckling står för en del av bolagets aktiva kapitalförvaltning, varför det strategiska arbetet kring framtida fastighetsinvesteringar är en del av uppdraget.  

 

I rollen ansvarar du för att upprätta, implementera och följa upp drifts-, underhålls- samt investeringsplaner för samtliga fastigheter samt förhyrda kontor. Du är högst delaktig och drivande i arbetet med en aktiv fastighetsstrategi och du arbetsleder fastighet- och servicefunktion vilket omfattar två medarbetare. Att upprätta affärsplan, prognoser och budget inom din funktion tillsammans med analyser och beslutsunderlag för fastighetsrelaterade investeringar är viktiga delar i din roll. Fastighetsbeståndet (inklusive förhyrda kontor) består av kontor, affärslokaler samt lägenheter och finns på ett flertal orter i framför allt Småland, med ett totalt bestånd på cirka 8 000 m2. Som Fastighets- och serviceansvarig har du breda kontaktytor internt såväl som externt. Entreprenad- och leverantörsupphandlingar driver du tillsammans med inköpsavdelningen för att i nästa steg vara projektansvarig gentemot upphandlade leverantör för renovering-, om- och tillbyggnationer och fastighetsrelaterade tjänster.

 

Ditt övergripande mål är att bidra till kund- och medarbetarunika upplevelser, detta genom att säkerställa en hög servicenivå samt utveckla processer för att skapa en effektiv fastighets- och serviceförvaltning. I rollen rapporterar du till Ekonomichefen.

 


Om dig

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning inklusive drift samt med erfarenhet inom olika tekniska områden kopplat till fastighetsområdet. En god förståelse för fastighetsekonomi och förmågan att analysera och kalkylera kostnader inom området är viktiga parametrar för att lyckas i rollen. Du har insikt och kunskap i frågor rörande hyres-, fastighets- samt entreprenadjuridik samt hyressättning.

 

Som person har du en god förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer och att leverera högklassig service är naturligt för dig. Du är strategisk och analytisk samtidigt som du är affärsorienterad med tydligt målfokus. Du prioriterar struktur i ditt arbetssätt och har ett öga för såväl detaljer som helheten. Du trivs när du får driva samt vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbete. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara kommunikativt skicklig samt trivas i en ledande roll och att coacha och utveckla personal.

 

 

Länsförsäkring Kronoberg tar ordet!

Länsförsäkring Kronoberg är ett kundägt bolag med stark lokal förankring. Vi är ca 155 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby, Älmhult, Tingsryd och Alvesta. Personligt och enkelt erbjuder vi privatpersoner och företag attraktiva tjänster med en unik helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vår övertygelse är att verka så nära våra kunder som möjligt, varför vi lägger mycket kraft på att lära känna just våra kunders behov och förväntningar. Den personliga relationen till kunderna är viktig och kunderna är även våra ägare.

 

För att trivas hos oss och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar vår värdegrund. Vår vision är att vi tillsammans skapar trygghet och möjligheter. Vår verksamhet präglas av att vi är nära, engagerade och handlingskraftiga.

Vi erbjuder dig att arbeta med spännande utvecklingsinitiativ som möter en omvärld i snabb förändring och med stora möjligheter att göra skillnad - internt inom vårt bolag, inom hela Länsförsäkringsgruppen samt inte minst för de många kunderna i Kronoberg.

 

 

Bra att veta

Tjänsten utgår från Länsförsäkring Kronobergs kontor i Växjö och du rapporterar till Ekonomichef. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, dock önskar vi din ansökan senast den 27 maj 2022.

Ansök nu

Uppdragsansvarig chef - Växjö

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Maj 9
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa framtidens personliga assistans tillsammans med oss? Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, utveckling och vars hjärta klappar för omsorg.

Nu söker vi en Uppdragsansvarigchef till vår kontor i Växjö. Hos oss arbetar du i ett team med kollegor som stöttar och guidar varandra i det dagliga arbetet. Vi strävar efter att ha ett professionellt och varmt klimat i vår arbetsgrupp där kunden alltid står i fokus. Vi strävar även efter att alla våra anställda, från assistent till uppdragsansvarig chef, ska ha en god arbetsmiljö och en bra och hållbar arbetssituation som gör att de trivs.

Du har ansvaret för helheten kring våra kunders personliga assistans. Som uppdragsansvarigchef är du kontaktperson för kunden och närmsta chef för de personliga assistenterna. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. kontakt med kunder, kvalitetsarbete och aktiviteter, rekrytering och bemanning, externa kontakter som Försäkringskassa och god man, lönerapportering och administration av assistanstimmar. I chefskapet gentemot assistenter ingår t.ex. att hålla i personalmöten, utveckling- och lönesamtal, arbetsmiljöarbete och konflikthantering. Med din kunskap och med ett personligt engagemang bidrar du till att skapa trygghet för våra kunder och till att våra assistenter känner arbetsglädje, stolthet och lugn i sin arbetssituation.

Om dig

För att lyckas väl i rollen har du har tidigare erfarenhet av personalplanering och arbetsledning. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till ditt arbete och du gillar att ta initiativ och driva förändring som leder till förbättring och utveckling. I din roll är du affärsmässig och tydligt resultatinriktad. Din kommunikativa förmåga är pedagogisk, lyhörd och effektiv. Lika så har du en god förmåga att planera, följa upp och utvärdera. Som person är du tydligt värderingsstyrd och du har ett hjärta för den typ av verksamhet som Olivia Personlig Assistans bedriver.

Du inspirerar dina medarbetare till nytänkande och utveckling och du skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut. Genom ditt ledarskap får du andra att vilja, våga och växa.

Du innehar B-körkort

Omfattning:

Tjänsten är på 100% och är placerad i Växjö. Tjänsten innebär resor inom regionen och arbete utanför kontorstid kan ibland förekomma.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Kim Nersing, kim.nersing@olivia.se

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om rekryteringsprocessen

Sista ansökningsdag är den 27 maj men vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom urval och intervjuer sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Kim Nersing, kim.nersing@olivia.se

Ansök nu

Kost och restauranger söker tydlig och modig avdelningschef

Kökschef
Läs mer Maj 6
En av avdelningscheferna har bestämt sig för att flytta tillbaka till sin hemstad Göteborg efter många år i Region Kronoberg. Därför söker vi efter en avdelningschef till måltidsverksamheten på lasarettet i Växjö.
Vill du vara en del av en arbetsgrupp där arbetet präglas av hållbar och hög kvalitet med kunden i centrum? Då ska du söka dig till oss!

Kost och restauranger är organiserade inom regionservice i Region Kronoberg.
Verksamheten ansvarar för måltider och driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger, kaffeservice samt intern catering.
Inom verksamheten arbetar ca 90 medarbetare och svarar för ca 600 000 måltider per år.
Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Måltidsverksamheten inom Region Kronoberg är KRAV-certifierade.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
Som avdelningschef för kost och restauranger är du en viktig del i utvecklingen av verksamheten. Du kommer ingå i ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter som avdelningschef är att leda och utveckla avdelningen och dina medarbetare mot uppsatta mål. Du ansvarar för ekonomi, arbetsmiljö och personal.
Du kommer att leda och fördela arbetet för dina medarbetare samt ha ett tätt samarbete med dina kollegor.

För ett år sedan startade vi upp ett nytt kostdata program Matilda. I samband med uppstarten skapar vi möjligheter för vården att arbeta personcentrerat med måltiden till patienten. Detta arbete är en pågående process som du kommer vara med och fortsätta utveckla.

Du främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan. Du strävar efter ett kommunikativt ledarskap och är tillgänglig för dina medarbetare. Kan och/eller har intresse för arbete med gruppers utveckling.

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka, utveckla och bygga upp verksamheten
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

Läs mer om våra förmåner här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/


KVALIFIKATIONER
För att du ska trivas och lyckas i rollen söker vi dig som tycker om att arbeta operativt och strategiskt. Du söker nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändring, allt för att få nöjda gäster/patienter.

Vi söker vi dig som:

- Drivande i förändrings och utvecklingsarbete.
- Tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikationen
mellan medarbetare och kollegor
- Har en hög målsättning och skapar motivation hos dina medarbetare
- Ser vikten av att samarbeta och att skapa goda relationer
- Är medveten om dina styrkor och svagheter
- Uppmärksammar och tar tag i olösta problem
- Genererar innovativa idéer och lösningar
- Trivs i en miljö med varierande tempo

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning t.ex kostekonom/kostvetare och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande med kunskap och har arbetat i kostdataprogrammet Matilda.

Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Chefserfarenhet krävs för tjänsten.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstester som underlag till urvalet och som tillsammans med CV (erfarenhet, utbildning) avgör vilka som går vidare i processen.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Bravida i Växjö söker Avdelningschef Ventilation

Produktionschef, bygg
Läs mer Maj 3
Bravida söker en kundinriktad och driven Avdelningschef inom ventilation med placering i Växjö. Har du erfarenhet av ventillation- eller installationsberanschen och varit ledare så kan detta vara din nästa utmaning.

Om tjänsten

Som avdelningschef hos Bravida är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att efter budgeterade målsättningar och Bravidas policy leda och utveckla avdelningen mot uppsatta mål samt ansvara för personalens utveckling. Du kommer att arbeta aktivt med att bevara, utveckla och skapa kundrelationer. Du ansvarar för att uppdragen genomförs med högt tekniskt och ekonomiskt resultat. Tjänsten är direkt underställd regionchef och du tillhör Region Jönköping.

Dina ansvarsområden blir:

* Avdelningens resultat
* Ansvara för att bibehålla och utveckla goda kundrelationer
* Kalkylera och offerera priser och förfrågningar
* Personalfrågor och lönesättning
* Styrning och samordning av installationer

Bravida erbjuder ett spännande arbete i branschens marknadsledande- och Skandinaviens största installationsföretag. Som Avdelningschef Ventilation har du helhetsansvar för att driva och utveckla avdelningen. Du har ett resultatansvar för avdelning vilket gör att du på ett tydligt sätt kan se hur avdelningen utvecklas i takt med dina insatser. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora. Som avdelningschef hos Bravida får det stora företagets fördelar men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro.
Om dig

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från ventilations- och installationsbranschen. Meriterande om du har teknisk högskoleexamen. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i ekonomi, har erfarenhet från att ha ett resultatansvar samt att du tidigare arbetat med att leda och utveckla personal. Du är en affärsmässig, social och resultatorienterad person med goda ledaregenskaper. Tidigare erfarenhet från försäljning och upphandling är mycket meriterande. Körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som Avdelningschef tror vi att du som person är driven, strukturerad och är självgående. Du är ödmjuk med en stark vilja att lycka, ha goda ledaregenskaper och en bra förmåga att skapa och utveckla relationer samt att se affärsmöjligheter.

Bravida erbjuder dig en plats att växa och utvecklas tillsammans med ett team av erfarna kollegor i en region som vågar satsa.Kontakt och Ansökan

Bravida samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vid frågor, eller för mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på 0708-546740, alternativt magnus.carlhielm@jeffersonwells.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 24 maj. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administrativ chef till WICA Cold AB

Administrativ chef
Läs mer Maj 11
Är du en ledare med stor kunskap och intresse inom kundservice, orderhantering och leveranser? Brinner du för att driva och utveckla verksamheter och medarbetare framåt? Då är den här rollen vara något för dig.
Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Avdelningen som idag består av 11 medarbetare arbetar med registrering av kundorder, leveransplanering, löpande kundkontakt, fraktbokningar, frakthandlingar och fakturering. Avdelningen ansvarar också för beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer samt projektuppföljning och rapporteringar. Vi har daglig kontakt med produktion, projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer för samordning och koordinering av våra projekt. Arbetet innehåller stor variation där förutsättningar förändras kontinuerligt och nya beslut måste tas.
Du kommer i rollen som chef för administrativa avdelningen, Sales Office, ansvara för:
Att leda, fördela och samordna det administrativa arbetet inom avdelningen
Att utveckla rutiner som leder till effektiva arbetssätt inom gruppen

Du är en del av teamet och deltar även i det dagliga administrativa arbetet tillsammans med dina kollegor.
Kvalifikationer
Du har:
Minst 3-årig gymnasieutbildning.
Ett antal års arbetslivserfarenhet av administrativt arbete och gärna i ledande befattning
God erfarenhet av ledarskap och kan visa på stor förmåga att skapa engagemang och motivera medarbetare och kollegor runt omkring dig.
Du är resultatorienterad, tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd och har förmåga att ta vara på andras idéer.
God datorvana då arbetet främst sker i Outlook och Excel. Har du förkunskaper i Monitor och om våra produkter är det meriterande.

Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt
WICA Cold AB
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 4000 anställda i över 80 länder. På Wica Cold AB är vi ca 380 anställda.

Ansök nu

Trainee Kronoberg

Utvecklingschef
Läs mer Mar 21
Trainee sökes för ledarskapsprogram till Distrikt Halland
Vill du bli Sveriges viktigaste chef? Vi söker Dig, nyligen utexaminerad från högskola/universitet och som är i början av sin karriär, som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi söker nu fyra trainees med placering i Malmö, Uddevalla, Växjö och Kristianstad.

Programbeskrivning
Traineeprogrammet varar under ett år. Under denna tid skall du genomgå såväl utbildningar inom tex ledarskap och arbetsmiljö, som arbeta aktivt i ett operativt ledarskap. Du kommer att ingå i en grupp om fyra trainees som skall följas åt under detta år och ha en mentor på din arbetsplats. Syftet med programmet är att du efter detta år skall vara redo att anta utmaningen som områdeschef, dvs första linjens chef, i ditt distrikt. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Vi vill att du ska vara med och lära dig att utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i team med andra områdeschefer för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du kommer att få lära dig att arbeta affärsmannamässigt gentemot kund och affär och därmed se till all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Du kommer också att få möjlighet att säkerställa att verksamheten har god arbetsmiljö och nöjd kund.

Du ska lära dig att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du kommer också att få coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter i utrekryteringssyfte och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Önskvärda kvalifikationer
Bachelor inom tex ekonomi, management, leadership for sustainability som du avslutat nyligen.
Vi tror också att du har tidigare yrkeserfarenhet inom tex servicebranschen och är van att möta kund
B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och tror att du har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling.  Du ser möjligheter och har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är nyfiken på att lära dig arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på din egen, distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan nu!

Anställningsform: visstid 1 år
Anställningsdatum: 2022-09-01
Tjänstgöringsgrad: 100%
Befattningens placering: Växjö
Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Kontaktperson
Karlotta Sigurgeirsdottir, HR-specialist 0455-44847
Fackliga kontakter:
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375401
Asim Zilic, Saco 021-831820
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Korrö söker restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Maj 6
Sugen på en ny utmaning? Vill du fortsätta eller starta en karriär inom restaurangbranschen? Tycker du om personlig service? Sätter laget framför jaget? Då har vi jobbet för dig! 
 
Korrö är unikt. Här möts alla gäster av en stark känsla av öppet, hjärtligt och personligt bemötande i fantastisk miljö. Vi sätter en ära i hög servicenivå och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med dig som ny restaurangchef. Vi ser att du är en lagspelare som med ett leende på läpparna alltid sätter gästen i centrum. Du leder genom goda exempel och är prestigelös som person. Innehar du även en restaurangutbildning är det meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Viktigast är att vi passar och gillar att arbeta tillsammans! 
 
Som restaurangchef arbetar du 40 timmar per vecka och arbetet innefattar såväl kvälls- som helgjobb. Ditt ansvar är att: 
- Leda och utveckla arbetet i restaurangen
- Daglig planering och ledning
- Schemaläggning
- Personalrekrytering
- Inköp
- Servering.  
 
Arbetet kräver körkort för personbil. 
 
Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
 
Korrö ligger vackert beläget utmed Ronnebyån i Småland, Tingsryds kommun. Många är de besökare som varje år tar sig hit för att njuta av god mat i fantastisk miljö. Här finns hotell, vandrarhem, konferenslokaler, café och en mycket uppskattad restaurang alldeles intill Ronnebyåns porlande vatten. På Korrö finns det mycket att se och uppleva.
 
Korrö är ett populärt utflyktsmål och här finns också ett uppskattat naturreservat att vandra runt i. Kulturmiljön är väl bevarad och många fina byggnader påminner om de verksamheter som funnits här genom åren. Anläggningen ägs av Tingsryds kommun och arrenderas och drivs av Åsa och Ola Abrahamsson med familj.

 
 
 


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Produktionschef

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Apr 22
Vi letar nu efter en Produktionschef till vårt fantastiska team i ”Tyco Fire Protection Products” fabriken i Lammhult, Sverige. Du blir en del av den globala Johnson Controls familjen och står därför med ett starkt fundament och styrka från våra andra enheter runt om i värden.
Våra produkter i fabriken är prefabricerade rör som är 100 % anpassade efter kunders önskemål. Rören kapas, svetsas, läck-testas, målas, monteras och packas i fabriken. Stämningen är hög med mycket skratt och humor. Här hjälper vi varandra och gillar att ta tag i arbetet för att leverera våra produkter med hög kvalitet och på utsatt tid.


Vad du kommer att göra
Du kommer att vara ansvarig för produktionen och dess medarbetare, säkerställa och driva verksamheten mot uppsatta mål. Du är en del av ledningsgruppen där vi tillsammans arbetar för att realisera våra långa och kortsiktiga strategier och mål. Produktionen bedrivs i treskift och du är ansvarig för alla tre skift. För att lyckas i din roll så kommer du att arbeta tätt med alla funktioner på företaget. Du kommer också att bli delaktig och driva ”Johnson Controls Manufacturing System” (Johnson Controls produktionssystem), detta för att alltid försöka bli lite bättre varje dag och säkerställa att våra medarbetare känner delaktighet i en säker arbetsmiljö.


Vad vi letar efter
Vi letar efter dig som har en passion för att göra saker bättre både för våra medarbetare och för vår verksamhet. Du är en erfaren och kreativ ledare som tänker nytt men uppskattar även andra personers åsikter. Du har ett starkt inre driv som gör att du vill inspirera dina medarbetare till att bli bättre varje dag. Som ledare så skapar du och sprider energi och engagemang i verksamheten.
Du kan och vill leda utvecklingen av våra processer är tydlig med vad du förväntar dig av dina medarbetare. Du har erfarenhet från industrin och av LEAN, 5S, WSM, tycker om att ha ansvar för ett brett område där du både hanterar operativa och strategiska frågor och utmaningar.
Självklart brinner du för produktion och industri.


För att lyckas i rollen tro vi att du har följande kunskap och erfarenhet:
Relevant teknisk utbildning eller liknande erfarenheter
Flera års erfarenhet som chef/ledare företrädesvis inom industrin
Stort fokus på processer och medarbetare
Kundfokuserad
Du talar och skriver obehindrat på Svenska och EngelskaLåter detta intressant? Så skicka ditt CV och ansökan via vår websida. Om du har några frågor angående jobbet så kontaktar du Platschef Markus Svensson på markus.svensson@jci.com
Vi tar bort annonsen på vår websida när tjänsten är tillsatt.

Ansök nu

Passionerad rektor till Thoren Framtid Växjö!

Rektor
Läs mer Maj 4
Välkommen till ThorenGruppen som är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag där vi driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildningar från Malmö i söder till Kiruna i norr. Thoren Framtid ingår i ThorenGruppen med våra fem förskolor och femton grundskolor. Som medarbetare hos oss får du en unik chans att forma och utveckla ditt område och verksamheten. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa skolor!Är du en ledare som drivs av passion för elevers lärande och har kraften att utveckla och driva skolutveckling i ett nära och personligt ledarskap men med fast hand? Då är du kanske ThorenFramtid Växjö/Älmhults nya ledare!

Vi söker en erfaren, framtidsorienterad och prestigelös rektor till vår skola Thoren Framtid Växjö, en mycket väl fungerande åk 6-9 skola med ca 385 elever.

Du kommer i din roll som rektor tillsammans med biträdande rektor och en stark administration att forma och leda en ledningsgrupp på skolan där elevens behov alltid står i centrum. Genom öppen dialog, rätten till kunskap i fokus och med en tydlighet gällande riktning och utveckling förväntas du leda skolan. Är du redo för ett nytt spännande uppdrag i en stark organisation med MOD som ledstjärna, då kan detta vara något för dig!

Som rektor hos oss förväntas du leda verksamheterna med varm hand och modiga tankar. Du är en ledare som skapar ett gott arbetsklimat genom delaktighet från medarbetare och som uppmuntrar till utveckling och tankar utanför boxen. Du delegerar ansvar och följer upp samt är tydlig i att staka ut riktning och mål.

Arbetsuppgifter
Som rektor hos oss ansvarar du för att på ett professionellt sätt leda och fördela arbetet på din skola. Du är aktivt deltagande i Thoren Framtids rektorsgrupp som träffas regelbundet både för digitala möten och på fysiska konferenser med övriga ledare inom Thorengruppen. Du ansvar som rektor för Thoren Framtid Växjö och inom ramen för det uppdraget säkerställer du att skolorna:

- Följer rådande lagar och styrdokumenten
- Har ett välutvecklat systematisk kvalitetsarbete i syfte att få våra elever att nå så långt som möjligt i sitt lärande
- Leds och utvecklas utifrån skolornas unika behov och i enlighet med Thoren Framtids pedagogiska koncept samt ThorenGruppens värdegrund
- Har ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete inom SAM och OSA
- Har ett tydligt ledarskap såväl pedagogiskt som ekonomisk
- Brinner för elevers lärande och personalens välmående och utveckling

Kvalifikationer
Du har genomgått rektorsutbildningen och har arbetat som skolledare i några år. Nu känner du dig redo för nästa kliv i karriären. Du är en ledare som har förmågan att tänka strategiskt och organisatoriskt och genom det entusiasmera och engagera dina medarbetare till goda resultat. Du är kvalitetsmedveten med nyfikenhet på förbättringsområden och utveckling. Du fördelar ansvar och följer upp samt utvecklar medarbetare genom ett tilitsbaserat ledarskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Stort frihet under ansvar. Starkt stöd i form av väl utvecklade och professionella stödfunktioner. En driven rektorsgrupp och en passionerad chef! ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en generös utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. Varje läsårsstart samlas alla medarbetare för en tre-dagarskonferens och kickoff – Thoren Tillsammans.

Sista ansökningsdag
2022-05-22, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka in att skicka in din ansökan! Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna

Sara Lundberg
Verksamhetschef
tel 073-4126190
sara.lundberg@thorenframtid.se

Vill du veta mer om oss, vår pedagogik eller om skolorna? Kika in på vår hemsida www.thorenframtid.se.

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Om företaget

ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag som grundades 1999, vi har drygt 2300 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. Vi driver skolor från Malmö till Kiruna och vi har verksamheter på drygt 60 orter. Våra ledord MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta!

Ansök nu

Trainee Kronoberg

Utvecklingschef
Läs mer Mar 21
Trainee sökes för ledarskapsprogram till Distrikt Kronoberg
Vill du bli Sveriges viktigaste chef? Vi söker Dig, nyligen utexaminerad från högskola/universitet och som är i början av sin karriär, som vill vara med och utveckla Sveriges viktigaste företag. Vi söker nu fyra trainees med placering i Malmö, Uddevalla, Växjö och Kristianstad.

Programbeskrivning
Traineeprogrammet varar under ett år. Under denna tid skall du genomgå såväl utbildningar inom tex ledarskap och arbetsmiljö, som arbeta aktivt i ett operativt ledarskap. Du kommer att ingå i en grupp om fyra trainees som skall följas åt under detta år och ha en mentor på din arbetsplats. Syftet med programmet är att du efter detta år skall vara redo att anta utmaningen som områdeschef, dvs första linjens chef, i ditt distrikt. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Vi vill att du ska vara med och lära dig att utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i team med andra områdeschefer för att bidra till distriktets måluppfyllelse. Du kommer att få lära dig att arbeta affärsmannamässigt gentemot kund och affär och därmed se till all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Du kommer också att få möjlighet att säkerställa att verksamheten har god arbetsmiljö och nöjd kund.

Du ska lära dig att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du kommer också att få coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter i utrekryteringssyfte och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Önskvärda kvalifikationer
Bachelor inom tex ekonomi, management, leadership for sustainability som du avslutat nyligen.
Vi tror också att du har tidigare yrkeserfarenhet inom tex servicebranschen och är van att möta kund
B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och tror att du har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling.  Du ser möjligheter och har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är nyfiken på att lära dig arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på din egen, distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan och övrig information
Vill du bli en av oss? Ansök redan nu!

Anställningsform: visstid 1 år
Anställningsdatum: 2022-09-01
Tjänstgöringsgrad: 100%
Befattningens placering: Växjö
Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Kontaktperson
Karlotta Sigurgeirsdottir, HR-specialist 0455-44847
Fackliga kontakter:
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375401
Asim Zilic, Saco 021-831820
Marie Liljedahl, Unionen 0372-65703

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Konsultchef till OnePartnerGroup i Växjö!

Personalchef/HR-chef
Läs mer Maj 3
OnePartnerGroup Sydost bildades 2013, som en del av rikstäckande OnePartnerGroup-koncernen, och vi är idag en av Växjös största arbetsgivare. Tack vare en stark etablering på marknaden och en bred affär med kunder i snart alla branscher står vi på stabil grund och fortsätter växa. Vi behöver nu bli fler för att kunna tillgodose våra kunders behov, och söker en till Konsultchef som kan ta hand om och vidareutveckla vår fina tjänstemannaaffär.

Vi är ett framåtlutat gäng som tror på att vi blir mer produktiva ju roligare vi har tillsammans. Söndagsångest finns inte här! Vi sitter i nya fräscha lokaler på I11-området som är inspirerande och väl anpassade för vår verksamhet. Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. Här får du chans att utvecklas och själv utforma din roll för att vi tillsammans ska växa och uppnå våra mål. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas förutsätter rollen hög grad av flexibilitet och mobilitet. Förutom samarbetet med närmsta kollegorna har du också möjlighet att ta hjälp av alla erfarna kollegor runt om i landet.

Din roll
Som Konsultchef har du ett omväxlande arbete där det handlar om att skapa långsiktiga relationer både hos konsulter och uppdragsgivare. I ditt ansvarsområde ingår det att ha personalansvar för uthyrda konsulter på tjänstemannasidan, samt att rekrytera ny personal utifrån kundernas behov. Du kommer även att ha hand om våra seniora interim-konsulter. Dina arbetsuppgifter innebär att aktivt arbeta med kundföretagen, att skapa en god och trygg relation och att se kommande behov både kort- och långsiktigt.

I urvalsprocessen ansvarar du för kvalitét och leveransprecision för hela processen – från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, personbedömning, referenser och slutligen anställning. Till din hjälp genom processen kommer du att ha våra kandidatansvariga som sourcar fram kandidater och har hand om viss administration, men i din roll ingår även administration i schemaplanering och passbokning.

Förutom befintliga bemanningsuppdrag ser vi att du arbetar affärsnära med verksamhetsutveckling och att aktivt delta i försäljningsarbetet i form av kundsamtal, kundbesök och event.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för branschen, är säljfokuserad samtidigt som du har ett naturligt eget driv. Du ser värdet i digitalisering och innovation och de moderna automatiserade lösningar som vi använder för att effektivisera vårt tjänsteerbjudande gentemot våra kunder. Du är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker!

För att trivas i denna roll är du förtroendeingivande, tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Med fördel har du redan idag ett lokalt nätverk och är en god nätverksbyggare. Vi tror att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen eller annan typ av tjänsteförsäljning. Du har någon form av eftergymnasial utbildning och du har tidigare erfarenhet av en roll med personalansvar. För att trivas hos oss på OnePartnerGroup är du strukturerad, effektiv och innovativ i såväl arbetssätt som synsätt. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och flexibel. Du är engagerad och trivs bäst i en dynamisk miljö där det är mycket att göra.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta verksamhetschef Emma Hördegård, 0470-323839 eller emma.hordegard@onepartnergroup.se.

Ansök nu

Marknads- och Försäljningschef

Försäljningschef
Läs mer Apr 21
Emballator utvecklar och tillverkar förpackningslösningar i metall, plast och aluminium. Våra bolag är indelade i tre affärsområden: Emballator Metal Group, Emballator Packaging Innovations och Emballator Packaging UK. Vi har 10 tillverkningsenheter i Sverige, Finland och Storbritannien, en omsättning på 2,1 miljarder kronor och ca 900 anställda.
Emballator Växjö AB utvecklar, tillverkar och säljer formsprutade förslutningar inom segmenten livsmedel, drycker, kemiteknik, kroppsvård och läkemedel till ledande varumärken runt om i hela världen. Vi har en omsättning på ca 160 MSEK och är idag ca 60 anställda som tillsammans producerar i en högt automatiserad anläggning dygnet runt, alla dagar i veckan. Läs gärna mer om oss på www.emballator.com
Marknads- och Försäljningschef
Emballator Växjö AB befinner sig i en stark tillväxtfas. Vi agerar på en marknad i snabb utveckling där vi arbetar nära våra kunder för att uppfylla deras högt ställda krav. Vi jobbar med lösningsorienterad försäljning i en nisch inom formsprutade förslutningar. Detta gör att vi i hög utsträckning säljer kundunika lösningar snarare än standardprodukter.
Tjänsten
Huvuddelen ska ägnas åt att utveckla och driva marknads- och försäljningsorganisationen, både strategiskt och operativt. Genom tydlighet i struktur och kultur vill vi att du skapar en säljorganisation och marknadsbearbetning som ska leda företaget mot fortsatt tillväxt.
Vi har en tydlig tillväxtstrategi med stora möjligheter till synergier inom Emballator. Du kommer att leda arbetet med att utveckla erbjudandet till befintliga kunder, bredda vårt kundsegment samt driva bearbetningen av nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter som ingår i uppdraget är:
- Planera, genomföra och följa upp försäljningsplaner samt sälj- och marknadsaktiviteter.
- Leda arbetet med att utveckla befintliga kunder samt identifiera nya kunder.
- Budgetera samt prognostisera försäljningen.
- Samverka med övriga Emballatorbolag gällande försäljnings- och marknadsfrågor.
- Aktivt medverka i och driva utvecklingen av arbetsmetoder, processer och ständiga förbättringar.
- I viss utsträckning delta i produktutvecklingsprocessen.
- Vara KAM för några av företagets största kunder.
Rollen är viktig för företagets framtida tillväxt och du kommer att vara en nyckelspelare i ledningsgruppen.
Profil
För att lyckas med uppdraget har du god kunskap och erfarenhet av att driva marknad och försäljningsprocesser. Du har dokumenterad erfarenhet av industriförsäljning (B2B) samt goda erfarenheter att driva teknisk försäljning på chefsnivå. Du har vana av produktkalkylering och har några års erfarenhet av att leda och utveckla andra människor. Har du erfarenhet av förpackningsindustrin är detta meriterande, dock ej något krav. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning eller motsvarande relevant utbildning. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Som person är du en naturlig och lyhörd ledare som med mycket energi och drivkraft skapar resultat också genom andra. Du är kommunikativ, analytisk och har god struktur avseende utveckling och uppföljning. Du har lätt för att skapa goda relationer och erhåller stort förtroende, både hos medarbetare och med kunder. Du är vidare prestigelös, en utpräglad lagspelare och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett utmanande uppdrag i ett företag i en stark tillväxtfas med en stark framtidstro och som har en stabil ägarstruktur. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas med bolaget.
Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Development Manager, IST Products

Driftchef, data
Läs mer Dec 1
Are you great with people AND technology? Do you happen to be keen on processes as well? Then you could be exactly who we’re looking for.

At IST Group we think personality is just as important as skill. We have a busy time ahead of us, and we’re searching for several people to join us as we take on these new challenges. Right now, we are on the lookout for an additional Development Manager to join our growing Development organization.

About us
More than 5 million users. 400 co-workers and 9 offices. From Stockholm in Sweden to Schmalkalden in central Germany. We are the leading Edtech company in Scandinavia!

For more than 35 years we have made the everyday life easier for students, parents, teachers and managers. Together with our users we develop digital solutions for a better way of learning. We combine technical competence with work experience from schools to change the world.? Do you also want to make a difference? Welcome!

We offer a fulltime position as Development Manager with placement at our Växjö office and possibilities for partly flexible workplace. We offer several benefits such as every day lunches served by our own chefs, 24/7 gym, health insurance and much more. Of course, we also have a collective agreement.

On a personal level we strive for continuity, equal possibilities for all and flexibility to balance the work-life puzzle of all employees.

About you
Together with the Head of Development, and our four other Development Managers, the Development Manager is responsible for continuous development of individuals as well as the organization itself. Our development organization consists of 15 teams of tech leads, software developers and testers. The number one responsibility for us is delivering the right product of the right quality, on time, within a scalable and stable operational environment.

We believe you are an experienced leader who can’t choose between technology and people because you’re equally fond of both. You have complete confidence in your own ability to create well-functioning teams and build a creative, energetic workplace.

Tasks and responsibilities
- Lead and inspire the employees by identifying each individual’s qualities, creating a thriving and creative work environment for each individual, in accordance with our methodology.
- Ensuring production is continuously improved by working with KPI’s for quality, productivity and cost.
- Manage and lead work on a daily basis, ensuring that IST Group follows and executes the planned deliveries to customers, as efficiently as possible.


- Salary review, performance appraisal and development reviews as well as work environment management.

Competence and experience
You have:

- Documented experience from fast growing, service-based business with strong focus on people management, similar to the role of Consultant Manager.
- Experience from working within a development organization, as a developer, tester, product owner or similar.


- Experience from preventive and strategic ways of working, to meet pre-defined targets.
- Thorough knowledge of agile tools, processes and methodologies, preferably from working as an agile coach or similar.
- Relevant IT education.


You are:

- Truly interested in people and working with teams through an active leadership style.

- Communicative and comfortable with both speaking in front of a crowd as well as handling different situations and sometimes challenging cases.
- Credible with high integrity - you know how to act as a role model with genuine confidence and conviction.
- Solution orientated and used to manage quality requirements, deadlines and deliveries while working under pressure.
- Independent and happy when given the mandate to act.


Apply
If this sound like the right challenge for you, make sure to apply as soon as possible at https://career.ist.com/. We will not consider applications submitted by e-mail.?Apply before 2022-01-10 - but don’t wait, applications are processed continuously.

If you have any questions, don’t hesitate to send us an e-mail or give us a call.

We’re looking forward to hearing from you!

For more information, get in contact with Hanna Kullsten, HR Business Partner at hanna.kullsten@ist.com or the recruiting manager Tor Händevik, Head of Development at tor.handevik@ist.com.

Ansök nu

Regionchef till Carglass® Region Öst

Verkstadschef
Läs mer Apr 25
Är du en kommunikativ, tydlig och engagerande ledare som söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass® är i en expansiv fas och söker efter en ny regionchef till region öst.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs vi av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 27 000 anställda. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Vi utökar just nu våra sex befintliga regioner med en sjunde, region öst, som kommer bestå av området ungefär från Norrköping till Karlskrona samt sträcker sig in mot Växjö.
Arbetsuppgifter
Som regionchef hos Carglass® ansvarar du för en personalstyrka på mellan 25–30 tekniker fördelat på 12–15 st. verkstäder runt om i regionen. Som regionchef förväntas du delta i den dagliga driften, med tex. operativa bemanningsfrågor och schemaläggning, där du uppmuntrar och främjar utveckling av medarbetare samt löpande följer upp prestationer. Du arbetar för att verkstäderna överträffar våra kunders förväntningar och ansvarar för att säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster där optimering av försäljning är en stor del. Du kommer samarbeta med Carglass® sex övriga regionchefer vid dagliga frågor samt vid nystartade verksamheter i regionen.
Som regionchef ansvarar du för att driva personalrelaterade processer såsom rekrytering, introduktion och rehabilitering tillsammans med HR och övriga funktioner. Du har budgetansvar och deltar i resultatuppföljningen för regionen. Du ansvarar för det systematiska arbetsmiljöarbetet inom din region samt att interna riktlinjer och policys efterlevs. Du rapporterar till den ansvariga chefen för hela den operativa verksamheten.
Vem är du?
Vi söker dig som har mellan 3–5 års ledarerfarenhet i en operativ verksamhet, gärna i en jämförbar bransch. Du känner dig trygg i ditt ledarskap och känner dig trygg med att leda en arbetsgrupp och på distans. Du är målfokuserad och har ett gott kommunikativt förhållningssätt till medarbetarna.
För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, självständig och ha god kunskap i Microsoft Office-paketet. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Vi ser gärna start för tjänstgöring i början på augusti.
Denna tjänst utgår primärt från hemmet men då du förväntas besöka verkstäder bor du i regionen. Förmånsbil erbjuds samt flera förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Filialchef

Platschef, bygg
Läs mer Jan 19
Vi expanderar och söker nu en Filialchef med flera års erfarenhet inom byggbranschen. 
Du får en nyckelposition i företaget med möjlighet att utveckla filialen i Växjö. Gärahovs Bygg är ett starkt varumärke med bra ekonomi och nöjda kunder. Du hamnar i en organisation som har en hög kompetens och där det är snabba beslutsvägar. 
Ansvarsområden
Försäljnings- och kundansvar. Arbeta med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden
Strategisk planering och utveckling av verksamheten
Ansvar för ekonomi/budget
Ansvara, planera och leda byggserviceprojekten i Växjö
Personal/resurser
Kvalitet
Arbetsmiljö
Du rapporterar till Distriktschef
.
Du får ett totalansvar för vår byggserviceavdelning i Växjö. Avdelningen bygger mindre nyproduktioner, utför kontorsanpassningar och diverse ombyggnationer. Du planerar projekten tidsmässigt, handlar upp och styr entreprenörer och säkerställer slutligt att rätt produkt levereras till kund. Till din hjälp med detta har du projektledare samt stöd från Gärahovs egen inköp- och kalkylavdelning.

Kvalifikationer
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst och har hög kompetens inom byggbranschen.
Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion. Du är van vid att arbeta med ett stort ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i entreprenadjuridik och ekonomi.
Är du utbildad Högskoleingenjör är det meriterande men inget krav.
Har dukalkyl- och förhandlingsvana är det en fördel. Vi ser även att du har goda IT-kunskaper.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du har god förmåga att samordna samt är duktig på att kommunicera och trivs att arbeta i projektform.
Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.
Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projekten.
Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval. All kontakt från rekryteringsföretag undanbedes. 

Kontakt
John Toftgård, HR-Chef, 070-304 57 96
Niclas Couchér, Distrikschef, 070-658 04 54

Ansök nu

Platschef

Platschef, bygg
Läs mer Feb 16
Är du vår nya Platschef?
Gärahovs Bygg expanderar vidare och söker nu ytterligare personal till vårt växande Distrikt i Växjö. 
För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare i vårt lag och söker nu en Platschef. Gärahovs Bygg är ett starkt varumärke med bra ekonomi, nöjda kunder och ett gott gäng. Du hamnar i en organisation som har hög kompetens och där det är snabba beslutsvägar.

Arbetsuppgifter
Som Platschef hos oss har du en central roll i ditt projekt med ansvar för hela projektets genomförande från start till mål. Din roll är att leda och styra produktionen. Du har ansvar för planering, produktionsförberedelser, genomförande, produktionsavslut samt budgetansvar med stöd från din organisation.
Som Platschef leder du projektet med dina medarbetare och underentreprenörer och tillsammans driver ni projektet framåt mot uppställda mål. Du har även ansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö i ditt projekt.


Din Profil       
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst. Du har hög kompetens inom byggbranschen och erfarenhet som platschef. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av nyproduktion av medelstora bostadsprojekt på ca 50-150mkr. Har du erfarenhet av byggnation av modulhus är det meriterande.
Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även ett sinne för ekonomi och god planeringsförmåga.

Goda IT-kunskaper behövs och har du erfarenhet från projektprogrammet Byggsamordnaren samt Bluebeam är det meriterande, likaså gällande entreprenadjuridik och arbetsmiljö.

Som person är du van att ta stort eget ansvar och arbeta mot uppsatta mål. Du är uthållig och drivande i att säkerställa att tidsplaner hålls. Du trivs i rollen att leda och motivera andra i din omgivning.
Vidare är du noggrann, samarbetsvillig och en person som gärna bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang.
Du trivs med ett omväxlande arbete och kan växla mellan att lösa problem till att arbeta mer förbyggande och planerande. Du är van vid att hantera många olika uppgifter parallellt, men du tummar aldrig på sådant som rör säkerhet och kvalitet.

Information om tjänsten
Kontaktpersoner                        Niclas Couchér, Distriktschef, 070-658 04 54
John Toftgård, HR-chef, 070-304 57 96
Din ansökan önskar vi omgående då vi tillämpar ett löpande urval. All kontakt från rekryteringsföretag undanbedes. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu