Verksamhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Biträdande verksamhetschef till Klinisk mikrobiologi

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 28
Vi söker nu en ny biträdande verksamhetschef till Klinisk mikrobiologi för Kronoberg och Blekinge.

Klinisk mikrobiologi för Kronoberg och Blekinge bedriver laboratorieverksamhet i Växjö och Karlskrona och har till uppgift att förse sjukvården i Region Kronoberg och Region Blekinge med diagnostik och expertis inom bakteriologi, virologi, mykologi, parasitologi och immunologi. Laboratoriet har en stark tradition av utvecklingsarbete och forskning vilket har lett till att vi idag har flera referensuppdrag på både nationell och internationell nivå inom vårt profilområde antibiotikaresistens. Laboratoriet är idag utöver Nationellt Referenslaboratorium för Antibiotikaresistens också bl.a. WHO Collaborating Centre och dessutom utnämnd till EU:s officiella referenslaboratorium för antibiotikaresistens, i ett samarbete med Statens Seruminstitut och Danmarks Tekniska Universitet.

Verksamheten är ackrediterad av Swedac vilket ställer höga krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation och vi lägger stor vikt vid noggrannhet i arbetet. Vår verksamhet kännetecknas av stolta medarbetare med hög kompetens och en vilja att alltid ligga i framkant.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Läs gärna om våra förmåner här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande verksamhetschef kommer du att arbeta tätt ihop med verksamhetschefen och likaså vara ersättare vid dennes frånvaro. Du kommer att vara huvudansvarig för planering och uppföljning av verksamhetens ekonomi, inkl. budgetarbete, prognoser, debitering, statistikuttag samt delårs- och årsrapportering. Du kommer att ha en viktig roll i verksamhetens ledningsgrupp. Där och tillsammans med verksamhetschefen kommer du att vara central i att strategiskt utveckla verksamheten framåt, utifrån invånarnas, kundernas och de anställdas behov. Vidare kommer du att arbeta tätt ihop med våra avdelningschefer för att fortsätta utveckla verksamheten som en god arbetsplats, där man både trivs och utvecklas.

Utöver ovanstående uppgifter kommer du att ha en viktig roll i att förvalta och utveckla laboratoriets referensuppdrag inom antibiotikaresistens, inkl. samarbeten både i nationella och internationella sammanhang. Du kommer självständigt att driva utvecklingsarbeten inom området, samt på deltid gärna bedriva forskning förutsatt att extern finansiering hittas. Du handleder laboratoriets egen personal samt studenter och läkare under sidoutbildning i projekt och examensarbeten. I uppdraget ingår att kunna företräda verksamheten utåt på ett bra sätt, inkl. att hålla möten och föredrag på både engelska och svenska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning samt yrkeserfarenhet av mikrobiologisk diagnostik. Kompetens inom antibiotikaresistens och EUCAST-standarden är starkt meriterande. Likaså är vetenskaplig kompetens meriterande, särskilt inom området antibiotikaresistens. Du har god förmåga att uttrycka dig, både muntligen och skriftligt, samt stor vana av att föreläsa både på svenska och engelska. Du besitter god analytisk förmåga och är van att kunna hantera stora mängder information och data. Kunskaper i statistik och i användandet av statistisk mjukvara är meriterande. Tidigare chefserfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Då arbetet ständigt utvecklas, är det viktigt att du som person trivs i en snabbt växlande miljö och kan anpassa dig till ett varierande tempo. Du behöver därför vara stabil och trygg med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda och kan anpassa dig efter det. Du är positiv, kvalitetsmedveten och serviceinriktad och delar vårt gemensamma mål att erbjuda snabb mikrobiologisk diagnostik av hög kvalitet för våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstester som underlag till urvalet och som tillsammans med CV (erfarenhet, utbildning) avgör vilka som går vidare i processen.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare:
• Emma Jonasson, Naturvetarna, 0470-58 74 60, emma.k.jonasson@kronoberg.se
• Anette Strålvall, Vårdförbundet, 070-631 26 30, anette.stralvall.andersson@vardforbundet.se
• Katarina Leigod, Kommunal, 0470-58 74 60, katarina.leigod@kronoberg.se
• Charlotta Karlsson, KLL, 0470-58 74 60, charlotta.karlsson@kronoberg.se
• Lena Olsson, Vision, 0470-58 74 60, lena.l.olsson@kronoberg.se

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Verksamhetschef till WeMind BUP i Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 1
WeMind är en av Sveriges största privata leverantörer av psykiatrisk vård. Idag ansvarar WeMind för delar av öppenvårdspsykiatrin i tre regioner: Region Stockholm, Region Skåne och Västra Götalandsregionen. Sammanlagt har vi 13 mottagningar runt om i landet.

WeMind är även verksamma inom områdena BUP i Region Kronoberg samt Individ och Familj och har flera HVB-hem och en behandlingsskola. På WeMind är vi ca 450 anställda som hjälper drygt 23?000 patienter med behandling årligen.

Verksamhetschefen på WeMind BUP Växjö tar mottagningen till nästa nivå

Tillsammans med ett kompetent team med gedigen erfarenhet av psykiatri kommer ni att skapa den bästa vården för målgruppen. WeMind Psykiatri strävar efter att i alla situationer sätta patienternas behov i första rummet. Arbetet vilar på evidensbaserad metod och vi jobbar enligt strukturerade och samtidigt flexibla arbetssätt. Det dagliga arbetet präglas av prestigelöshet, samarbete och öppenhet.

WeMind erbjuder dig

- Grundlig och strukturerad introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen

- Ett aktivt och nära ledarskap samt stöd från WeMinds olika stödfunktioner såsom HR, Ekonomi, IT och Vårdkvalitet

- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Din nya arbetsplats
Mottagningen i Växjö är en nyetablering inom vårdval barn- och ungdomspsykiatri med start i mars 2024. Det är en öppenvårdsmottagning som tar emot personer 6-17 år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling. På mottagningen kommer följande yrkeskategorier att arbeta: specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska och administrativ personal.

Som verksamhetschef för WeMind BUP i Växjö har du ansvar för patientsäkerhet, vårdkvalitet, ekonomiskt resultat, medarbetare och arbetsmiljö.

Du rapporterar till WeMinds chef för öppenvårdpsykiatri och ingår i WeMinds verksamhetsledningsgrupp. Du arbetar också med uppföljning gentemot beställaren inom Region Kronoberg.Om dig
Vi söker nu dig som brinner för att patienterna ska erbjudas högkvalitativ bedömning och behandling. I rollen som ledare stimuleras du av att samarbeta och på ett prestigelöst sätt försöka du hitta de bästa lösningarna på de utmaningar som verksamheten möter. Den sociala arbetsmiljön är viktig för dig och du har förmågan att entusiasmera och stötta dina medarbetare. I rollen som verksamhetschef varvas operativa arbetsuppgifter med korta deadlines med mer övergripande verksamhetsplanering. Vi söker därför dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att skapa förutsättningar att vara en närvarande och tillgänglig verksamhetschef. Du kommer att leda en grupp medarbetare med gedigen erfarenhet av psykiatri där samarbete och tillit till varandras kompetens ger ett varmt och välkomnande arbetsklimat.

Kvalifikationer?

- Flerårig erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet innefattande personal-, arbetsmiljö- och resultatansvar

Meriterande

- Erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri

- Egen erfarenhet av att arbeta kliniskt i din yrkesprofession

- Erfarenhet av att leda och fördela arbetet i den operativa verksamheten, parallellt med att ha arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner, processer och arbetssätt

- Erfarenhet av att arbeta med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, och med att införa processer som innebär att mäta utfall för vården

- Erfarenhet av att starta upp nya verksamheterWeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare

- För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 3 januari 2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: Växjö

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten eller ett förutsättningslöst samtal kontakta:?

Sara Shoshtari, Chef Wemind Öppenvårdspsykiatri, 073-4449616 sara.shoshtari@wemind.se

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Verksamhetschef till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 1
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att sprida engagemang? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vi söker nu en verksamhetschef som tillsammans med medarbetarna vill driva Vårdcentralen Aromas fortsatta utvecklingsarbete. Vi har ca 10 200 listade invånare och finns i centrala Vetlanda i fräscha och rymliga lokaler.

 
Vad erbjuds du?

Att få arbeta tillsammans med engagerade, kompetenta och härliga medarbetare i en verksamhet som bedrivs med hög kvalitet. I ett tillåtande och öppet klimat arbetar vi tillsammans för ständig förbättring och utveckling av verksamheten.

 

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för vårdcentralen med ansvar för arbetsmiljö, medarbetare och budget. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Vårdval i Region Jönköpings län. Du rapporterar till regionchef och kommer ingå i en chefsgrupp med verksamhetschefer inom din region, där vi träffas regelbundet och lyfter gemensamma ämnen. Du har regelbundna avstämningar med regionchef och stöd av bl.a. controller och HR.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och har erfarenhet av primärvård i en ledande befattning. Du är trygg i din profession och har stort intresse för ledarskap och utveckling. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv, initiativrik och ansvarstagande. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha hög social kompetens med god samarbetsförmåga.  

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Om du har frågor:

Regionchef, Christina Uppenberg, christina.uppenberg@primavard.nu, 070-3188311
HR-Specialist, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/

Ansök nu

Verksamhetschef till Växjöhälsan

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 13
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att engagera och motivera din personal? Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa, där din syn på arbete är synonymt med hög kvalitet och god service? Då ser vi fram emot att välkomna dig till oss!  

Vad erbjuds du?
I uppdraget som Verksamhetschef ansvarar du för att leda och monitorera det dagliga arbetet på mottagningen i Växjö. Du verkar aktivt i det operativa såväl som det långsiktigt strategiska arbetet och planeringen för mottagningen.
 
Vi söker dig som drivs av personalansvar, löpande planering, schemaläggning, verksamhetsutveckling, budgetering och uppföljning av kvalitet, ekonomiskt utfall m.m. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enighet med rådande avtal för Region Kronoberg. Vi ser även att du är kliniskt verksam och därmed kan känna verksamheten på pulsen. Tycker du, liksom vi, att det är viktigt att få våra medarbetare att arbeta på toppen av sin kompetens?
 
Vi värdesätter kontakten med dina Verksamhetschefskollegor och vi träffas månadsvis för att stötta och utveckla våra mottagningar tillsammans. Du ingår i en ledningsgrupp med Verksamhetschefskollegor inom Prima Vård och rapporterar till Regionchef Olivia Hoppe.  

 

Vem är du?
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och med erfarenhet inom primärvården. Det är meriterande om du är utbildad sjuksköterska eller läkare. Du är trygg i din profession och har stort intresse för arbetsledning och utveckling. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. 
 
Tjänsten som Verksamhetschef kommer förändras över tiden, där du som chef kommer ha olika fokusområden beroende på vilket stadie vi är. Vi söker dig som drivs av detta, att få vara med i vår omväxlande vardag. 


Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och inte rädd att ta egna initiativ och eget ansvar. Uppdraget kräver hög social kompetens med en mycket god samarbetsförmåga samt god förmåga och intresse för att skapa ordning och struktur med förmåga att prioritera. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad och intresserad av att, med hjälp av din kreativitet, se möjligheter i olika situationer. 


Vi vill att du har siktet inställt på att långsiktigt utvecklas i din roll som Verksamhetschef på Växjöhälsan. 

 

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Regionchef, Olivia Hoppe, olivia.hoppe@primavard.se alt. 072-092 27 14

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Om vårdcentralen: 
Personalen, som alla är anställda på Växjöhälsan består av läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, medicinska sekreterare, och psykolog. Växjöhälsan finns här för dig oavsett ålder. 
Vi kan inte lösa alla problem men vi vill hjälpa dig att må så bra som möjligt utifrån dina förutsättningar. Vi jobbar alla med samma ambition - Att vara vårdcentralen med stort hjärta!

 

 


Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn- och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd. Nordstjernan är sedan 2018 huvudägare med VD, Hugo Lewné, som minoritetsägare.
Hugo grundade Prima Vård tillsammans med sin far, doktor Simon Larsson, med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag verksamhet inom fyra affärsområden med ca 3 000 medarbetare. Störst är Primärvård med ca 55 vårdcentraler under lokala varumärken. Bolaget har omkring 500 000 listade patienter i hälften av Sveriges regioner. Utöver Primärvård har Prima Vård en stor verksamhet inom Barn- och Kvinnosjukvård som bedrivs under varumärket Mama Mia. Prima Vård driver också Psykiatri inom barnpsykiatri, vuxenpsykiatri och beroendevård. Därutöver har bolagets affärsområde Företag tjänster mot företag och organisationer i 4 separata bolag. Prima Vård bytte 2022 namn från Lideta Hälsovård.

Som vårdgivare med närvaro i flera olika regioner, glesbygd och storstad är det viktigt för oss att anpassa vårt vårderbjudande så det gör störst nytta. Det kan handla om att i glesbygd med en äldre befolkning erbjuda äldremottagning eller att utveckla digitala vårdtjänster i storstäder. Det viktiga är att möte patienterna utifrån deras behov.

Ansök nu

Verksamhetsansvarig till Linné Hemvård Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 15
Vi expanderar och söker nu en härlig och engagerad Verksamhetschef till Linné Hemvård i Växjö.

Om oss: Linne Omsorg AB befinner sig i en spännande expansionsfas och du kommer ha möjlighet att vara med och starta upp nya verksamheter på andra orter. Som en viktig del av vårt team kommer du även att ingå i den operativa ledningsgruppen.

Våra medarbetare gör skillnad - VARJE DAG

Linné Hemvård har i flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare. Trots en stor arbetsgrupp med över 80 anställda, strävar vi efter samhörighet och god arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattad.

Vi är idag kronobergs största privata aktör inom hemtjänsten samt hemsjukvård, och finns i Växjö & Ljungby. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov uppfylls och mer därtill. Verksamheten bygger på våra tre kärnvärden; enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor. Alla har olika behov av stöd men något som förenar oss är likavärde och rätt till en individuellt anpassad hemsjukvård.Din roll: Som Verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften inom ditt verksamhetsområde. Du tar ansvar för vårt fantastiska personalteam som besöker våra omsorgstagare och säkerställer att SOL och HSL beslut verkställs på ett professionellt sätt. Dessutom hanterar du uppföljning av verksamheten och tar hand om diverse personalfrågor.

Din profil: Vi söker dig som är utbildad socionom eller har en likvärdig högskoleutbildning enligt arbetsgivarens bedömning. Du är stresstålig, älskar att arbeta med människor och trivs med att ha många bollar i luften. Körkort (B) är en självklarhet och det är meriterande om du har minst två års erfarenhet av att vara chef inom hemtjänsten. Hos oss är ingen dag den andra lik, och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder: Vi erbjuder individuell lönesättning och följer självklart kollektivavtal. För att främja din hälsa och välmående har du tillgång till friskvårdsbidrag samt möjlighet att träna på gym med personlig tränare under arbetstid. Placeringsorten är Växjö och arbetstiderna är vardagar på dagtid. Till en början förväntar vi oss att du finns på plats mellan 07:00 och 16:00 tillsammans med personalen, men därefter erbjuds flexibla arbetstider med frihet under ansvar.

Övrigt: Utdrag från belastningsregistret, Vi tillämpar provanställning 6 månader

Ditt huvudansvar: Som Verksamhetschef ansvarar du för att leda och fördela arbetet inom ditt verksamhetsområde. Du har personalansvar för ditt team och följer gällande GDPR-bestämmelser. Du ingår även i vår operativa ledningsgrupp.

Dina ansvarsområden/arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Rekrytering och säkerställande av kompetensförsörjning

- Implementering av rutiner, processer, lagar/regler och policys för personalen

- Dokumentation enligt företagets administrativa rutiner

- Hantering av disciplinära åtgärder

- Ansvar för lönesättning enligt rutiner

- Uppföljning av rutiner vid sjukdom, semester, kompensation, VAB, ogiltig frånvaro, etc.

- Upprättande av personalschema

- Kontakt med myndigheter angående personalfrågor (AF och FK)

- APT (minst 10 gånger per år)

- Onboarding och uppföljning av nya medarbetare

- Utrustningstilldelning till anställda (nycklar, programvaror, behörigheter, licenser, hårdvara, tjänstekort, färdmedel)

- Hantering av avvikelser

- Genomförande av utvecklingssamtal med medarbetare

Dina mål som Verksamhetschef är att:

- Uppfylla budgetmål

- Följa gällande regelverk och avtal

- Säkerställa verksamhetens utveckling och kontinuitet

- Kvalitetssäkra utförandet av våra tjänster

- Sträva efter nöjda omsorgstagare och medarbetare

Om du är redo att vara en del av vårt team, där du får möjlighet att växa och göra skillnad, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Startdatum efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Verksamhetsansvarig till Linné Hemvård Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 15
Vi expanderar och söker nu en härlig och engagerad Verksamhetschef till Linné Hemvård i Växjö.

Om oss: Linne Omsorg AB befinner sig i en spännande expansionsfas och du kommer ha möjlighet att vara med och starta upp nya verksamheter på andra orter. Som en viktig del av vårt team kommer du även att ingå i den operativa ledningsgruppen.

Våra medarbetare gör skillnad - VARJE DAG

Linné Hemvård har i flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare. Trots en stor arbetsgrupp med över 80 anställda, strävar vi efter samhörighet och god arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattad.

Vi är idag kronobergs största privata aktör inom hemtjänsten samt hemsjukvård, och finns i Växjö & Ljungby. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov uppfylls och mer därtill. Verksamheten bygger på våra tre kärnvärden; enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor. Alla har olika behov av stöd men något som förenar oss är likavärde och rätt till en individuellt anpassad hemsjukvård.Din roll: Som Verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften inom ditt verksamhetsområde. Du tar ansvar för vårt fantastiska personalteam som besöker våra omsorgstagare och säkerställer att SOL och HSL beslut verkställs på ett professionellt sätt. Dessutom hanterar du uppföljning av verksamheten och tar hand om diverse personalfrågor.

Din profil: Vi söker dig som är utbildad socionom eller har en likvärdig högskoleutbildning enligt arbetsgivarens bedömning. Du är stresstålig, älskar att arbeta med människor och trivs med att ha många bollar i luften. Körkort (B) är en självklarhet och det är meriterande om du har minst två års erfarenhet av att vara chef inom hemtjänsten. Hos oss är ingen dag den andra lik, och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder: Vi erbjuder individuell lönesättning och följer självklart kollektivavtal. För att främja din hälsa och välmående har du tillgång till friskvårdsbidrag samt möjlighet att träna på gym med personlig tränare under arbetstid. Placeringsorten är Växjö och arbetstiderna är vardagar på dagtid. Till en början förväntar vi oss att du finns på plats mellan 07:00 och 16:00 tillsammans med personalen, men därefter erbjuds flexibla arbetstider med frihet under ansvar.

Övrigt: Utdrag från belastningsregistret, Vi tillämpar provanställning 6 månader

Ditt huvudansvar: Som Verksamhetschef ansvarar du för att leda och fördela arbetet inom ditt verksamhetsområde. Du har personalansvar för ditt team och följer gällande GDPR-bestämmelser. Du ingår även i vår operativa ledningsgrupp.

Dina ansvarsområden/arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Rekrytering och säkerställande av kompetensförsörjning

- Implementering av rutiner, processer, lagar/regler och policys för personalen

- Dokumentation enligt företagets administrativa rutiner

- Hantering av disciplinära åtgärder

- Ansvar för lönesättning enligt rutiner

- Uppföljning av rutiner vid sjukdom, semester, kompensation, VAB, ogiltig frånvaro, etc.

- Upprättande av personalschema

- Kontakt med myndigheter angående personalfrågor (AF och FK)

- APT (minst 10 gånger per år)

- Onboarding och uppföljning av nya medarbetare

- Utrustningstilldelning till anställda (nycklar, programvaror, behörigheter, licenser, hårdvara, tjänstekort, färdmedel)

- Hantering av avvikelser

- Genomförande av utvecklingssamtal med medarbetare

Dina mål som Verksamhetschef är att:

- Uppfylla budgetmål

- Följa gällande regelverk och avtal

- Säkerställa verksamhetens utveckling och kontinuitet

- Kvalitetssäkra utförandet av våra tjänster

- Sträva efter nöjda omsorgstagare och medarbetare

Om du är redo att vara en del av vårt team, där du får möjlighet att växa och göra skillnad, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Startdatum efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Verksamhetschef till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 25
Har du ett stort intresse för ledarskap och förmågan att sprida engagemang? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vi söker nu en verksamhetschef som tillsammans med medarbetarna vill driva Vårdcentralen Aromas fortsatta utvecklingsarbete. Vi har ca 10 200 listade invånare och finns i centrala Vetlanda i fräscha och rymliga lokaler.

 
Vad erbjuds du?

Att få arbeta tillsammans med engagerade, kompetenta och härliga medarbetare i en verksamhet som bedrivs med hög kvalitet. I ett tillåtande och öppet klimat arbetar vi tillsammans för ständig förbättring och utveckling av verksamheten.

 

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för vårdcentralen med ansvar för arbetsmiljö, medarbetare och budget. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Vårdval i Region Jönköpings län. Du rapporterar till regionchef och kommer ingå i en chefsgrupp med verksamhetschefer inom din region, där vi träffas regelbundet och lyfter gemensamma ämnen. Du har regelbundna avstämningar med regionchef och stöd av bl.a. controller och HR.

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är yrkesutbildad inom vården och gärna med erfarenhet av primärvård i en ledande befattning. Du är trygg i din profession och har stort intresse för ledarskap och utveckling. Ditt ledarskap grundar sig i att skapa engagemang och arbetsglädje och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personal på individ- och gruppnivå. Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv, initiativrik och ansvarstagande. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha hög social kompetens med god samarbetsförmåga.  

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöring, med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Om du har frågor:

Regionchef, Christina Uppenberg, christina.uppenberg@primavard.nu, 070-3188311
HR-Specialist, Emelie Hägerström, emelie.hagerstrom@primavard.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/

Ansök nu

Verksamhetschef till WeMind BUP i Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 12
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som verksamhetschef på WeMind

I rollen som verksamhetschef på WeMind i Växjö får du möjlighet att starta upp, driva och utveckla en verksamhet inom barn och ungdomspsykiatri på uppdrag av Region Kronoberg. Tillsammans med ett kompetent team med gedigen erfarenhet av psykiatri kommer ni att skapa den bästa vården för målgruppen. WeMind Psykiatri strävar efter att i alla situationer sätta patienternas behov i första rummet. Arbetet vilar på evidensbaserad metod och vi jobbar enligt strukturerade och samtidigt flexibla arbetssätt. Det dagliga arbetet präglas av prestigelöshet, samarbete och öppenhet.

Under hösten 2023 arbetar ett dedikerat uppstartsteam med att få allt på plats inför öppning såsom att hitta lokaler samt att rekrytera erfarna kliniker. Beroende på när du är på plats tar du vid där teamet befinner sig och fortsätter denna spännande utveckling. Du kommer under hela resan att ha WeMinds stödfunktioner nära till hands.

WeMind erbjuder dig

- Grundlig och strukturerad introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen

- Ett aktivt och nära ledarskap av verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig

- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Din nya arbetsplats
Mottagningen i Växjö är en nyetablering inom vårdval barn- och ungdomspsykiatri med start 1 feb 2024. Det är en öppenvårdsmottagning som tar emot personer 6-17 år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling. På mottagningen kommer följande yrkeskategorier att arbeta: specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska och administrativ personal.

Som verksamhetschef för WeMind i Växjö har du ansvar för patientsäkerhet, vårdkvalitet, ekonomiskt resultat, personalansvar och arbetsmiljö.

Du rapporterar till WeMinds chef för öppenvårdpsykiatri och ingår i WeMinds verksamhetsledningsgrupp. Du arbetar också med uppföljning gentemot beställaren inom Region Kronoberg.

Om dig
Vi söker nu dig som brinner för att patienterna ska erbjudas högkvalitativ bedömning och behandling. I rollen som ledare stimuleras du av att samarbeta och på ett prestigelöst sätt försöka du hitta de bästa lösningarna på de utmaningar som verksamheten möter. Den sociala arbetsmiljön är viktig för dig och du har förmågan att entusiasmera och stötta dina medarbetare. I rollen som verksamhetschef varvas operativa arbetsuppgifter med korta deadlines med mer övergripande verksamhetsplanering. Vi söker därför dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att skapa förutsättningar att vara en närvarande och tillgänglig verksamhetschef. Du kommer att leda en grupp medarbetare med gedigen erfarenhet av psykiatri där samarbete och tillit till varandras kompetens ger ett varmt och välkomnande arbetsklimat.

Kvalifikationer?

- Flerårig erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet innefattande personal-, arbetsmiljö- och resultatansvar.

Meriterande

- Egen erfarenhet av att arbeta kliniskt i din yrkesprofession.

- Erfarenhet av att leda och fördela arbetet i den operativa verksamheten, parallellt med att ha arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner, processer och arbetssätt.

- Erfarenhet av att arbeta med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, och med att införa processer som innebär att mäta utfall för vården.

- Erfarenhet av att starta upp nya verksamheter.

- Erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriWeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare

- För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: Växjö

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

- För mer information om tjänsten eller ett förutsättningslöst samtal kontakta:?

Sara Shoshtari, Chef Wemind Öppenvårdspsykiatri, 073-4449616 sara.shoshtari@wemind.se

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 7
Har du hjärtat på rätt ställe och alltid barnets bästa i fokus? Vill du vara med och utveckla LSS verksamheterna?
Är du van vid att skapa relationer, stötta, handleda och vara brukarna behjälplig i olika vardagssituationer, upprätthålla sociala kontakter och relationer.
Då är det dig vi söker!
Vi söker dig som vill ha en viktig roll i skapandet av framtidens bästa barn och ungdomsboenden.
Marielund LSS söker nu en verksamhetschef, som med en trygg och fast hand vill leda vårt nya barn och ungdomsboenden med inriktning mot LSS. Uppdraget avser två nystartade LSS boenden.
Om tjänsten
- Planera, leda och utveckla din verksamhet enligt lagar och föreskrifter
- Resultat och personalansvar med uppföljning och rapportering
- Ansvar för systematiskt arbetsmiljö- och kvalitetsarbete
- Skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare
-Utveckla och planera nystartad LSS boende
Marielund LSS riktar sig till målgruppen barn och ungdomar i åldern 14 - 19 år. Vi har fyra platser och de som bor hos oss omfattas av personkrets 1 enligt 1 § LSS, dvs barn och unga med utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd.
I rollen som verksamhetschef leder du arbetet på vårt barn och ungdomsboende. Du ansvarar för verksamhetens medarbetare, ekonomi och kvalitet. Utifrån ett närvarande ledarskap ute i verksamheten skapar du en god relation till gruppchef, medarbetare, brukare och anhöriga. Du ingår i ett team med andra gruppchefer, stödresurser, och ledningsteam.
Vem är du?
Socionomutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Erfarenhet från ledande befattning i liknande verksamheter
- Goda kunskaper inom Socialtjänstlagen, LSS och Socialrätt
- Erfarenhet av målgruppen och myndighetskrav
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- God systemvana
- B-körkort
Som ledare är du kommunikativ, lösningsfokuserad och självgående. Det är viktigt att du trivs med att arbeta verksamhetsnära och vill bidra till en god gemenskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret.
Kollektivavtal finns.
Vi erbjuder dig förutom kollektivavtalsbaserade förmånerna (pension, friskvård, utökade semesterdagar m.m.) ett självständigt, utmanande och stimulerande arbete. Goda möjligheter till att påverka och göra skillnad, fortbildning och handledning.
Arbetsplatsen ligger i Nybro kommun. Bruksvägen 10, 38271 Orrefors
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef till medicinkliniken i Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 20
Nu söker vi efter en biträdande verksamhetschef till medicinkliniken i Växjö. Är du den förtroendeingivande och coachande ledare vi letar efter?

Medicinkliniken är en av Region Kronobergs största kliniker. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken!

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare med värdeorden helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande verksamhetschef arbetar du med att strategiskt leda, fördela och stödja medicinkliniken. Du har ansvar för verksamheten, budget, arbetsmiljö och personal där du tillsammans med avdelningscheferna i Växjö arbetar med att utveckla och leda verksamheten. Du har ett direkt personalansvar för 10 avdelningschefer, 1 verksamhetsutvecklare och 2 bemanningsplanerare.

Som biträdande verksamhetschef ingår du i medicinklinikens ledningsgrupp, som består av verksamhetschef, en övergripande läkarchef och en biträdande verksamhetschef i Ljungby. Som ledare inspirerar och stödjer du dina avdelningschefer och arbetar för att ge dem de förutsättningar de behöver. Tillsammans med ledningsgruppen arbetar ni för en effektiv, tillgänglig och god sjukhusvård på medicinkliniken i Kronoberg.

Du främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan. Du strävar efter ett kommunikativt ledarskap och är tillgänglig för dina medarbetare. Kan och/eller har intresse för arbete med gruppers utveckling.

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka, utveckla och bygga verksamheten vidare
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen från en vårdutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av att vara chef och ledare, gärna inom en offentlig organisation.

Som person är du målmedveten, modig och förtroendeingivande. Du stimuleras av att leda i förändring och har förmågan att betrakta frågor ur ett helhetsperspektiv, samtidigt som du är lyhörd för verksamheternas behov av olika insatser. Du trivs med att växla mellan det operativa och strategiska i arbetet och har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt. För att vara ett bra stöd till ledningsgruppen behöver du vara driven, analytisk och pedagogisk.

Du är målmedveten, modig och förtroendeingivande. Du har en god självkännedom och har lätt för att skapa samarbete och förtroendefulla relationer både inom och utanför kliniken.

Vi tillämpar arbetspsykologiska test som underlag i urvalet som tillsammans med CV kommer avgöra vilka som går vidare i processen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi planerar att hålla intervjuerna följande dagar:
23/1 - eftermiddag
27/1 - för- och eftermiddag
30/1 - eftermiddag

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Fackliga representanter (nås via växel, 0470-58 80 00):
Ann-Kristin Andersson - Kommunal
David Torstensson - Vårdförbundet
Erik Broomé - KLL
Ellen Källsand - Vision


Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Klinikansvarig

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 13
OM ROLLEN

I denna roll och i nära samarbete med en erfaren optiker:

- har du ett helhetsansvar för kliniken och hög servicenivå gentemot medarbetare och kunder
- säkerställer kontinuerligt patient-, kvalitet- och affärsfokus i varje aktivitet
- tar du emot kunder, svarar på frågor om Memiras produkt, förbereder både kunder och klinik inför undersökningar och operationsdagar
- bemöter kunder med god service och arbetar för att öka kännedomen om Memira genom företagsbesök, aktiviteter och eventRollen innebär även att du ansvarar för att:

- leda och fördela arbetet, motivera och inspirera kliniken att maximera försäljningen
- ansvara för verksamhetens dagliga drift (i form av resursoptimering, arbetsflöde, kundhantering och liknande)
- ansvara för nyckeltal, KPI:er och budget
- säkerställa förstklassig service genom hela kundcykeln
- hitta nya, affärsmässiga samarbeten i regionen - ex mot optikkedjor


Ort: Växjö

Omfattning: heltid, 40 timmar i veckan (kliniktider med viss möjlighet till flex)

Anställningsform: tillsvidareanställning (provanställning 6 månader)

Tillträde: omgående

För information: Eyecenter Manager, Lotta Ländell, lotta.landell@memira.se

Vi selekterar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökan via mejl.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som klinikansvarig ser vi att du:

- har jobbat i en verksamhetsnära och ledande roll tidigare, med vana av att fatta affärsmässiga och organisatoriska beslut
- har erfarenhet inom försäljning
- är analytisk och har god förståelse för finansiella rapporter/nyckeltal
- är samarbete och service personifierad och har en vilja att nå mål tillsammans med dina kollegor
- har en god besluts- och kommunikativ förmåga
- har flytande kunskaper i svenska och engelska
- är datavan
- är flexibel och van att ha flera bollar i luften
- vi ser det som meriterande för rollen om du jobbat kliniskt


Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att ta ansvar och att ge energi till dina kollegor för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.

Hos oss kan man behöva resa för att hjälpa kliniker på annan ort och därför bör resande inte vara ett hinder för dig.

VAD ERBJUDER VI?

På Memira Eyecenter erbjuds du en roll med möjlighet att påverka organisationen framåt. Du är en del av ett företag som är marknadsledande i Norden och som utgör en signifikant skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

Som Klinikansvarig på Memira arbetar du i en organisation som är mitt i en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:

- kompetens inom refraktiv kirurgi
- en företagskultur med stark gemenskap
- 6 veckor semester per år
- halvdag dag före röd dag
- förskottssemester
- möjlighet att påverka dina arbetstider
- friskvårdsbidrag
- förmånsportal med många fina och relevanta erbjudanden, allt ifrån aktiviteter, tjänster till rabatter
- tjänstepension, trygghets- och livförsäkring
- sjukvårdsförsäkring via EuroAccident
- frivillig gruppförsäkring för dig och medförsäkrad
- föräldralön


Läs mer på vår karriärsida genom att klicka här (http://www.memira.se/jobb) www.memira.se/jobb (http://www.memira.se/jobb)

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 60 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for life’ genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Här finns din chans att vara med på resan!

Läs mer på www.memira.se (http://www.memira.se).

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 14
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp.
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 17 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 7
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp.
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 17 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 12
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp.
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 17 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 16
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 13
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 23
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 5
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp.
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 9
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 27
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp.
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 12
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 14
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 30
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp.
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 26
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp
 
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef, Primärvård

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 5
Till vår kund Praktikertjänst, Ljungby söker vi en Verksamhetschef - Primärvård

Vi söker en Verksamhetschef eller blivande Verksamhetschef med erfarenhet av att leda personal, gärna från sjukvårdsområdet.
Ljungby vårdcentral är i en spännande fas då vi väntar på att få flytta in i nya fräscha lokaler centralt i staden tillsammans med våra härliga och kompetenta medarbetare som vill framåt.

Rollbeskrivning

Som Verksamhetschef kan du komma att arbeta både administrativt eller kliniskt i verksamheten och med att leda verksamheten enligt de krav och riktlinjer regionen sätter upp.
I rollen som Verksamhetschef kommer du kunna sätta ihop din ledningsgrupp på mottagningen och du ansvarar för att verksamheten drivs i den anda som Praktikertjänst står för.
Du har stor frihet i hur du vill leda din mottagning, efter våra ledord: kvalité och omsorg och du kommer ha en regionchef som följer din mottagning och har en tät dialog och uppföljning.
Du bör vara van att arbeta planerat, organiserat, strukturerat och alltid med kvalitet och utveckling i siktet.
Vi arbetar utifrån samma regelverk som regiondriva vårdcentraler.
Arbetsuppgifter som skall genomföras är bl.a. hålla i medarbetarsamtal, lönesamtal, attestera fakturor, schemalägga personal, semesteransökningar, deltaga i möten med regionen osv.
En fördel är om du har en bakgrund inom Sjukvårdsområdet, detta är dock inget krav. Viktigt är att du kan hjälpa verksamheten och hoppa in där det behövs. Ljungby vårdcentral är relativt liten,
cirka 4500 listade patienter så tjänsten är inte helt administrativ.


Ansvar och Arbetsuppgifter  Verksamhetschef,( VC) inom Praktikertjänst Vård har ett samlat medicinskt- och administrativt ledningsansvar.
VC ska som vårdgivarföreträdare tillika arbetsgivarföreträdare ansvara för att verksamheten följer gällande lagar, förordningar och föreskrifter samt företagets policys, avtal, riktlinjer och rutiner.
I ansvaret ingår även, att i samverkan med medarbetare och PTJ Vård, planera, leda, utveckla och följa upp arbetet samt tillse att arbetet bedrivs ändamålsenligt och effektivt i enlighet med uppställda mål utifrån verksamhetens affärsplan. VC ska regelbundet följa upp och redovisa resultat. Verksamhetschefen ska kontinuerligt följa upp verksamhetens ekonomiska mål samt vidta nödvändiga åtgärder vid avvikelse mot budget samt säkerställa att verksamhetens resurser disponeras på ett sådant sätt att bästa möjliga resultat nås i verksamheten.
Verksamhetschefen har möjlighet att till medarbetare delegera ledningsuppdrag tex medicinskt ansvarig läkare (MAL), men ledningsansvaret kan inte överlåtas. Verksamhetschefen ska fastställa fördelningen av ansvaret för de uppgifter som hen själv inte utför och göra ansvarsfördelningen känd för berörda.
Verksamhetschefen ska följa tillsynsmyndigheters krav och använda sig av den kompetens som finns hos vårdgivaren för att säkerställa en korrekt handläggning utifrån vårdgivarens ansvar.
VC är verksamhetens representant externt och internt, och är direkt underställd Verksamhetsutvecklare/Ansvarig Operativ Drift.
VC är i förekommande fall ordförande i verksamhetens ledningsgrupp.
Vem är du

        • Van ledare, gärna från sjukvårdsområdet
        • 3-5 års arbetslivserfarenhet
        • God system- och datorvana
        • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, profession och din egen person. Du har ett stort driv och ett mycket stort intresse av personal- och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt nya möjligheter till förbättringar.  Du är alltid påläst och nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du lugn, strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande i mötet med patienter, kollegor och andra intressenter.

Tjänsten är en direktrekrytering till Praktikertjänst - Ljungby Vårdcentral och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast efter överenskommelse 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning 
Ansökningstid: Senast 07 oktober 2022

Ansök nu

Verksamhetschef till Humana Södra Järnvägsgatan, Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 16
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.
Just nu söker vi en erfaren verksamhetschef till vårt fina äldreboende Humana Södra Järnvägsgatan i Växjö.Verksamheten öppnade 2017 och består i dag av 54 lägenheter fördelade på 6 enheter, med inriktning mot somatik och demens. Här erbjuds vård och omsorg av hög kvalitet, en aktiv dag för de boende och vackra miljöer såväl inne som ute.
Nu letar vi efter dig som vill fortsätta utveckla verksamheten i nära samarbete med dina medarbetare. 
Läs mer om verksamheten HÄR
Som verksamhetschef
Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Att hela tiden utveckla och förbättra kvaliteten i verksamheten är en ledstjärna för dig.
Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten och att ha en effektiv personalplanering.
Du har ett nära och synligt ledarskap som är nödvändigt för att sätta arbetssätt, värderingar och bemötanden bland dina medarbetare.
Du ingår i en trevlig och prestigelös divisionsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. Du arbetar tätt och prestigelöst tillsammans med en erfaren gruppledare som hjälper dig med bl. a. med bemanning och planering.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg
(t ex sjuksköterska, social omsorg, fysioterapeut, arbetsterapeut)
Du har minst 3 års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen
Du är affärsmässig, gillar sälj och har tydligt kundfokus
Du leder med en stor självinsikt, med rak och tydlig kommunikation och genom att bygga goda och varaktiga relationer
Du har ett stort engagemang och är värderingsstark
Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa
Du är lösningsorienterad och kan växla perspektiv från det lilla till det stora
Vad får du?
Möjlighet att delta i Ledarprogram  
Coachande och stöttande chefer nära dig
Möjlighet till regelbunden professionell handledning
Karriär- och utvecklingsmöjligheter 
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, Heltid 100%
Lön:Individuell lönesättning enl. överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:1/9 eller enl. överenskommelse

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige
Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-07-17. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta divisionschef Madeleine Klingryd på madeleine.klingryd@humana.se eller 073-070 79 80 (fr o m 220621)
Välkommen med din ansökan!
Att jobba på Humana
Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana. Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.
Läs mer på www.humana.se

Ansök nu

Verksamhetschef till HVB hem möjligt att jobba på distans.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 25
Till vår kund i Kalmar län söker vi nu en driven och nytänkande Verksamhetschef.

Vår kund bedriver idag ett HVB hem med inriktning mot missbruk kriminalitet. Man har ett trettiotal platser att tillgå och beläggningsgraden är ständigt hög. Företaget har ramavtal med alla Sveriges kommuner men även med kriminalvård och migrationsverket.

Boendet har en god upparbetad struktur och har en god relation till sina kundkommuner och myndigheter.

Hos företaget finns stora ambitioner om att växa vidare och man tittar ständigt på att göra nya förvärv för att på så sätt bygga en större koncern.

För att möjliggöra denna resa söker man nu en erfaren verksamhetschef som kan axla rollen att driva och utveckla det befintliga HVB hemmet. Man tänker sig att personen även kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och även medverka vid uppstarten av nya verksamheter.

Du kommer att arbetsleda ett sammansvetsat och väl fungerande team på ca 25 personer fördelat på 20 heltidstjänster.

I din roll har du helhetsansvar för verksamheten och har fria möjligheter att forma framtiden för denna.
Din profil.
För att kunna söka rollen krävs att du uppfyller kraven från IVO vad gäller utbildning och relevant erfarenhet samt har några års erfarenhet som chef och ledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Som person är du en erfaren ledare med god vana för att leda, fördela och utveckla din verksamhet. Du är ingen person som petar i detaljer utan har förmågan att skapa dig ett helikopterperspektiv över din verksamhet.

Du är mån om att skapa delaktighet och möjliggör personlig utveckling för dina medarbetare genom ”frihet under ansvar”.

Då du kommer vara del av en ledningsgrupp som strävar efter tillväxt och expansion genom förvärv är det meriterande om du har drivit eget bolag eller kommer från privat verksamhet.

Du pratar och skriver flytande svenska.
B körkort är ett krav.


Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Kalmar län / Flexibel arbetsplats
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 2022-05-29

Ansök nu

Verksamhetschef till HVB hem möjligt att jobba på distans.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 3
Till vår kund i Kalmar län söker vi nu en driven och nytänkande Verksamhetschef.

Vår kund bedriver idag ett HVB hem med inriktning mot missbruk kriminalitet. Man har ett trettiotal platser att tillgå och beläggningsgraden är ständigt hög. Företaget har ramavtal med alla Sveriges kommuner men även med kriminalvård och migrationsverket.

Boendet har en god upparbetad struktur och har en god relation till sina kundkommuner och myndigheter.

Hos företaget finns stora ambitioner om att växa vidare och man tittar ständigt på att göra nya förvärv för att på så sätt bygga en större koncern.

För att möjliggöra denna resa söker man nu en erfaren verksamhetschef som kan axla rollen att driva och utveckla det befintliga HVB hemmet. Man tänker sig att personen även kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och även medverka vid uppstarten av nya verksamheter.

Du kommer att arbetsleda ett sammansvetsat och väl fungerande team på ca 25 personer fördelat på 20 heltidstjänster.

I din roll har du helhetsansvar för verksamheten och har fria möjligheter att forma framtiden för denna.
Din profil.
För att kunna söka rollen krävs att du uppfyller kraven från IVO vad gäller utbildning och relevant erfarenhet samt har några års erfarenhet som chef och ledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Som person är du en erfaren ledare med god vana för att leda, fördela och utveckla din verksamhet. Du är ingen person som petar i detaljer utan har förmågan att skapa dig ett helikopterperspektiv över din verksamhet.

Du är mån om att skapa delaktighet och möjliggör personlig utveckling för dina medarbetare genom ”frihet under ansvar”.

Då du kommer vara del av en ledningsgrupp som strävar efter tillväxt och expansion genom förvärv är det meriterande om du har drivit eget bolag eller kommer från privat verksamhet.

Du pratar och skriver flytande svenska.
B körkort är ett krav.


Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Kalmar län / Flexibel arbetsplats
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 2022-05-29

Ansök nu

Verksamhetschef till HVB hem möjligt att jobba på distans.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 31
Till vår kund i Kalmar län söker vi nu en driven och nytänkande Verksamhetschef.

Vår kund bedriver idag ett HVB hem med inriktning mot missbruk kriminalitet. Man har ett trettiotal platser att tillgå och beläggningsgraden är ständigt hög. Företaget har ramavtal med alla Sveriges kommuner men även med kriminalvård och migrationsverket.

Boendet har en god upparbetad struktur och har en god relation till sina kundkommuner och myndigheter.

Hos företaget finns stora ambitioner om att växa vidare och man tittar ständigt på att göra nya förvärv för att på så sätt bygga en större koncern.

För att möjliggöra denna resa söker man nu en erfaren verksamhetschef som kan axla rollen att driva och utveckla det befintliga HVB hemmet. Man tänker sig att personen även kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och även medverka vid uppstarten av nya verksamheter.

Du kommer att arbetsleda ett sammansvetsat och väl fungerande team på ca 25 personer fördelat på 20 heltidstjänster.

I din roll har du helhetsansvar för verksamheten och har fria möjligheter att forma framtiden för denna.
Din profil.
För att kunna söka rollen krävs att du uppfyller kraven från IVO vad gäller utbildning och relevant erfarenhet samt har några års erfarenhet som chef och ledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Som person är du en erfaren ledare med god vana för att leda, fördela och utveckla din verksamhet. Du är ingen person som petar i detaljer utan har förmågan att skapa dig ett helikopterperspektiv över din verksamhet.

Du är mån om att skapa delaktighet och möjliggör personlig utveckling för dina medarbetare genom ”frihet under ansvar”.

Då du kommer vara del av en ledningsgrupp som strävar efter tillväxt och expansion genom förvärv är det meriterande om du har drivit eget bolag eller kommer från privat verksamhet.

Du pratar och skriver flytande svenska.
B körkort är ett krav.


Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Kalmar län / Flexibel arbetsplats
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 2022-05-29

Ansök nu

Verksamhetschef till HVB hem möjligt att jobba på distans.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 24
Till vår kund i Kalmar län söker vi nu en driven och nytänkande Verksamhetschef.

Vår kund bedriver idag ett HVB hem med inriktning mot missbruk kriminalitet. Man har ett trettiotal platser att tillgå och beläggningsgraden är ständigt hög. Företaget har ramavtal med alla Sveriges kommuner men även med kriminalvård och migrationsverket.

Boendet har en god upparbetad struktur och har en god relation till sina kundkommuner och myndigheter.

Hos företaget finns stora ambitioner om att växa vidare och man tittar ständigt på att göra nya förvärv för att på så sätt bygga en större koncern.

För att möjliggöra denna resa söker man nu en erfaren verksamhetschef som kan axla rollen att driva och utveckla det befintliga HVB hemmet. Man tänker sig att personen även kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och även medverka vid uppstarten av nya verksamheter.

Du kommer att arbetsleda ett sammansvetsat och väl fungerande team på ca 25 personer fördelat på 20 heltidstjänster.

I din roll har du helhetsansvar för verksamheten och har fria möjligheter att forma framtiden för denna.
Din profil.
För att kunna söka rollen krävs att du uppfyller kraven från IVO vad gäller utbildning och relevant erfarenhet samt har några års erfarenhet som chef och ledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Som person är du en erfaren ledare med god vana för att leda, fördela och utveckla din verksamhet. Du är ingen person som petar i detaljer utan har förmågan att skapa dig ett helikopterperspektiv över din verksamhet.

Du är mån om att skapa delaktighet och möjliggör personlig utveckling för dina medarbetare genom ”frihet under ansvar”.

Då du kommer vara del av en ledningsgrupp som strävar efter tillväxt och expansion genom förvärv är det meriterande om du har drivit eget bolag eller kommer från privat verksamhet.

Du pratar och skriver flytande svenska.
B körkort är ett krav.


Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Kalmar län / Flexibel arbetsplats
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 2022-05-29

Ansök nu

Verksamhetschef till HVB hem möjligt att jobba på distans.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 19
Till vår kund i Kalmar län söker vi nu en driven och nytänkande Verksamhetschef.

Vår kund bedriver idag ett HVB hem med inriktning mot missbruk kriminalitet. Man har ett trettiotal platser att tillgå och beläggningsgraden är ständigt hög. Företaget har ramavtal med alla Sveriges kommuner men även med kriminalvård och migrationsverket.

Boendet har en god upparbetad struktur och har en god relation till sina kundkommuner och myndigheter.

Hos företaget finns stora ambitioner om att växa vidare och man tittar ständigt på att göra nya förvärv för att på så sätt bygga en större koncern.

För att möjliggöra denna resa söker man nu en erfaren verksamhetschef som kan axla rollen att driva och utveckla det befintliga HVB hemmet. Man tänker sig att personen även kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och även medverka vid uppstarten av nya verksamheter.

Du kommer att arbetsleda ett sammansvetsat och väl fungerande team på ca 25 personer fördelat på 20 heltidstjänster.

I din roll har du helhetsansvar för verksamheten och har fria möjligheter att forma framtiden för denna.
Din profil.
För att kunna söka rollen krävs att du uppfyller kraven från IVO vad gäller utbildning och relevant erfarenhet samt har några års erfarenhet som chef och ledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Som person är du en erfaren ledare med god vana för att leda, fördela och utveckla din verksamhet. Du är ingen person som petar i detaljer utan har förmågan att skapa dig ett helikopterperspektiv över din verksamhet.

Du är mån om att skapa delaktighet och möjliggör personlig utveckling för dina medarbetare genom ”frihet under ansvar”.

Då du kommer vara del av en ledningsgrupp som strävar efter tillväxt och expansion genom förvärv är det meriterande om du har drivit eget bolag eller kommer från privat verksamhet.

Du pratar och skriver flytande svenska.
B körkort är ett krav.


Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Kalmar län / Flexibel arbetsplats
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 2022-05-29

Ansök nu

Verksamhetschef till HVB hem möjligt att jobba på distans.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 11
Till vår kund i Kalmar län söker vi nu en driven och nytänkande Verksamhetschef.

Vår kund bedriver idag ett HVB hem med inriktning mot missbruk kriminalitet. Man har ett trettiotal platser att tillgå och beläggningsgraden är ständigt hög. Företaget har ramavtal med alla Sveriges kommuner men även med kriminalvård och migrationsverket.

Boendet har en god upparbetad struktur och har en god relation till sina kundkommuner och myndigheter.

Hos företaget finns stora ambitioner om att växa vidare och man tittar ständigt på att göra nya förvärv för att på så sätt bygga en större koncern.

För att möjliggöra denna resa söker man nu en erfaren verksamhetschef som kan axla rollen att driva och utveckla det befintliga HVB hemmet. Man tänker sig att personen även kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och även medverka vid uppstarten av nya verksamheter.

Du kommer att arbetsleda ett sammansvetsat och väl fungerande team på ca 25 personer fördelat på 20 heltidstjänster.

I din roll har du helhetsansvar för verksamheten och har fria möjligheter att forma framtiden för denna.
Din profil.
För att kunna söka rollen krävs att du uppfyller kraven från IVO vad gäller utbildning och relevant erfarenhet samt har några års erfarenhet som chef och ledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Som person är du en erfaren ledare med god vana för att leda, fördela och utveckla din verksamhet. Du är ingen person som petar i detaljer utan har förmågan att skapa dig ett helikopterperspektiv över din verksamhet.

Du är mån om att skapa delaktighet och möjliggör personlig utveckling för dina medarbetare genom ”frihet under ansvar”.

Då du kommer vara del av en ledningsgrupp som strävar efter tillväxt och expansion genom förvärv är det meriterande om du har drivit eget bolag eller kommer från privat verksamhet.

Du pratar och skriver flytande svenska.
B körkort är ett krav.


Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Kalmar län / Flexibel arbetsplats
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 2022-05-18

Ansök nu

Verksamhetschef till Psykiatriboenboendet Källreda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 22
Nu söker vi på Nytida en verksamhetschef för Källreda, särskilt boende inriktning psykiatri. Vi driver Källreda på entreprenad åt Växjö kommun. Vi erbjuder ledarskapsprogram och flera förmåner. Ansök senast 21 mars

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter


Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i hennes ledningsgrupp. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp med totalt 9 verksamhetschefer. Du samverkar med den dina chefskollegor i Växjö (totalt 4 stycken).

Om Källreda
Källreda är ett särskilt boende med inriktning psykiatri. Det finns plats för 18 boenden. Vi har både permanenta och korttidsplatser. Boendet är lugnt och naturskönt beläget i Källreda, utanför Växjö i Rottne. Vi har totalt ca 20 anställda, där vårdpersonalen i huvudsak är boendestödjare med undersköterska utbildning. Vi har egen sjuksköterska, arbetsterapeut och tillgång till sjukgymnast. Vi har eget kök och kock. Som stöd har du som verksamhetschef även en samordnare som sköter schemaplanering och daglig drift.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du ska ha erfarenhet av målgruppen. Det krävs även att du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap. Dessa utbildnings- och erfarenhetskrav är obligatoriskt för att kunna vara ansvarig som föreståndare hos oss.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Snarast enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-03-21
För mer information kontakta: Regionchef Jessika Svedberg, mail: jessika.svedberg@nytida.se, tfn: 0723-869911
Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/)

Ansök nu

Verksamhetschef till Psykiatriboenboendet Källreda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 3
Nu söker vi på Nytida en verksamhetschef för Källreda, särskilt boende inriktning psykiatri. Vi driver Källreda på entreprenad åt Växjö kommun. Vi erbjuder ledarskapsprogram och flera förmåner. Ansök senast 21 mars

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
- Förmånsportal med rabatter och förmåner
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter


Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i hennes ledningsgrupp. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp med totalt 9 verksamhetschefer. Du samverkar med den dina chefskollegor i Växjö (totalt 4 stycken).

Om Källreda
Källreda är ett särskilt boende med inriktning psykiatri. Det finns plats för 18 boenden. Vi har både permanenta och korttidsplatser. Boendet är lugnt och naturskönt beläget i Källreda, utanför Växjö i Rottne. Vi har totalt ca 20 anställda, där vårdpersonalen i huvudsak är boendestödjare med undersköterska utbildning. Vi har egen sjuksköterska, arbetsterapeut och tillgång till sjukgymnast. Vi har eget kök och kock. Som stöd har du som verksamhetschef även en samordnare som sköter schemaplanering och daglig drift.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du ska ha erfarenhet av målgruppen. Det krävs även att du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap. Dessa utbildnings- och erfarenhetskrav är obligatoriskt för att kunna vara ansvarig som föreståndare hos oss.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Snarast enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-03-21
För mer information kontakta: Regionchef Jessika Svedberg, mail: jessika.svedberg@nytida.se, tfn: 0723-869911
Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/)

Ansök nu

Verksamhetschef till Solviken

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 6
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara med och ständigt utveckla en organisation genom ett aktivt och närvarande ledarskap, där du förväntas skapa relationer med kunder, medarbetare och uppdragsgivare på alla nivåer.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ingår du i ett team med andra verksamhetschefer, kvalitetskoordinator, HSL-organisation, säljorganisation och Regionchef. I arbetet kommer du att ha ansvar för medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. I ditt arbete ingår att coacha dina medarbetare och vara ett stöd i det dagliga arbetet. Som ledare hjälper du medarbetarna att växa och utvecklas i sin yrkesroll. Verksamheten står inför en stor utvecklingsresa där du som verksamhetschef kommer ha en viktig roll.

Om dig

Förutom att du är en erfaren, förändringsorienterad ledare samt att du har arbetat med målgruppen så behöver din utbildningsbakgrund stämma överens med de formella krav som gäller för att vara tillståndsbärare för verksamhet inom HVB och SoL. Det vill säga:

-Du har en akademisk grundexamen som socionom eller inom beteendevetenskap (minst 180hp) eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

- Är väl förtrogen med lagar, förordning och föreskrifter inom området ( HSL & SoL).

- Har en väl vitsordad personlig lämplighet som chef/ledare.

- Har minst 3 års chefserfarenhet från verksamhet inom målgruppen.

Du har körkort B.

Du behöver ha ett coachande förhållningssätt och ska ha arbetat med HVB-verksamhet samt ha arbetat med målgruppen (missbruk och psykisk problematik). Du är en organiserad och affärsorienterad person som har god förmåga att analysera verksamhetens kvalitet, budget och resultat samt har erfarenhet av ekonomisk uppföljning. Du är en tydlig chef som gillar att arbeta aktivt och nära verksamheten på ett lösningsinriktat och engagerat sätt. Du är samarbetsorienterad och har ett stort fokus på teamarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i privat verksamhet och då verksamheten står inför en utvecklingsresa är det meriterande om du har erfarenhet av att utveckla liknande verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande, tjänsterna kan tillsättas under ansökningstiden. Vi tillämpar provanställning och en grundförutsättning för att detta ska kunna förlängas är att IVO beviljar vår ansökan om att Du ska stå på tillståndet för verksamheten. Vi utför bakgrundskontroller.

Om oss

Solviken är ett HVB som välkomnar vuxna med psykiska funktionsnedsättningar och/eller samsjuklighet i kombination med större vård och omsorgsbehov. Här arbetar vi individinriktat, motiverande och stödjande utifrån en helhetssyn på människan.

Solviken är en del av Team Olivia som är ett ledande omsorgsföretag med 12 000 medarbetare som gör varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. För mer information se vår hemsida www.solviken.se (http://www.solviken.se) och www.teamolivia.se (http://www.teamolivia.se/).

Ansök nu

Vikarierande verksamhetschef till Källreda

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 14
Nu söker vi på Nytida en vikarierande verksamhetschef till Källreda, särskilt boende inriktning psykiatri. Vi driver Källreda på entreprenad åt Växjö kommun. Ansök senast 5 december.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i hennes ledningsgrupp. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp med totalt 9 verksamhetschefer. Du samverkar med den dina chefskollegor i Växjö (totalt 4 stycken).

Om Källreda
Källreda är ett särskilt boende med inriktning psykiatri. Det finns plats för 18 boenden. Vi har både permanenta och korttidsplatser. Boendet är lugnt och naturskönt beläget i Källreda, utanför Växjö i Rottne. Vi har totalt ca 20 anställda, där vårdpersonalen i huvudsak är boendestödjare med undersköterska utbildning. Vi har egen sjuksköterska, arbetsterapeut och tillgång till sjukgymnast. Vi har eget kök och kock. Som stöd har du som verksamhetschef även en samordnare som sköter schemaplanering och daglig drift.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga tillsvidare anställda chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du ska ha erfarenhet av målgruppen. Det krävs även att du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap. Dessa utbildnings- och erfarenhetskrav är obligatoriskt för att kunna vara ansvarig som föreståndare hos oss.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Sjukvikariat i första hand 6 månader, troligtvis längre
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Snarats el enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-12-05
För mer information kontakta: Regionchef Jessika Svedberg, mail: jessika.svedberg@nytida.se, tfn: 0723-869911
Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/)

Ansök nu

Verksamhetschef till Kvinnokliniken

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 15
Nu söker vi efter en verksamhetschef till kvinnoklinik! Är du den entusiastiska, kommunikativa och modiga ledare vi söker?

Vi har satt ett ambitiöst mål som både medarbetare och ledning är fast beslutsamma om att uppnå. Vår målbild innefattar bland annat:
• En modern attraktiv arbetsplats med vård av högsta kvalitet dygnet runt
• En hållbar arbetsmiljö med god bemanning som erbjuder möjlighet för medarbetare och chefer att påverka, ta ansvar och utvecklas i sitt arbete.
• Patienter som både känner sig sedda och trygga under vårdtiden

Ett förbättringsarbete pågår redan med planering av förbättrade lokaler. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med att förbättra våra vårdkedjor, hålla en hög vårdkvalitet och en hög patientsäkerhet. Det finns stora möjligheter att påverka utvecklingen av avdelningen på både kort och lång sikt. Idag består kvinnokliniken av 253 medarbetare i en integrerad BB-, förlossning- och gynavdelning. Kvinnokliniken består även utav barnmorskemottagningar, SESAM-mottagning, gynmottagning, ultraljudsmottagning, abortmottagning, ungdomsmottagningar, auroramottagning, återbesöksenhet och amningsmottagning.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret att leda och styra verksamheten samt det yttersta ansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Du har dessutom det yttre medicinska ansvaret. I rollen har du ett direkt chefskap för 8 avdelningschefer, 1 vårdenhetschef och ca 23 läkare på kliniken. Du har en viktig strategisk roll och arbetar nära sjukhusens övriga verksamhetschefer och ledning. I ditt uppdrag ingår utveckling, planering, förbättring och uppföljning av verksamhetens processer och du rapporterar till biträdande sjukhuschef.

Som ledare inspirerar och stödjer du dina avdelningschefer och arbetar för att ge dem de förutsättningar de behöver. Tillsammans med sjukhuschefen jobbar ni för effektiv, tillgänglig och god sjukhusvård i Kronoberg.

Region Kronoberg står inför att bygga ett helt nytt toppmodernt sjukhus i Växjö. Planeringen är igång och du kommer ha en betydande roll och möjlighet att påverka hur framtidens kvinnosjukvård ska se ut.

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i
Region Kronoberg

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap och är van vid att vara chef över chefer. Vidare har du en adekvat akademisk utbildning samt erfarenhet från hälso- och sjukhusvårdsområdet.

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som:

• Tillämpar ett kommunikativt och tydligt ledarskap
• Etablerar trovärdighet; tvekar inte att anta utmaningar och
förmedlar energi och optimism i kommunikation med andra
• Lyssnar effektivt; försöker först att förstå och sedan förstås.
• Är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer
• Är målfokuserad och har god förmåga att ta fram planer, såväl kort- som långsiktiga, samt integrera dessa i verksamheten.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstest som underlag i urvalet, vilket tillsammans med CV avgör vilka som går vidare till intervju.

Intervjuer är planerade att hållas på följande datum:
23/11 - kl 13:30-15:00
26/11 - kl 13:30-17:00
3/12 - kl 8:30-12:00

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Fackliga representanter:
KLL Johan Danielsson
Vårdförbundet Anna Seiborg Kidell
Kommunal Antigona Krasniqi
Vision - Annica Nilsson
SACO - Maja Jägervall


Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Verksamhetschef till lasarettsrehab

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 2
Vill du leda en verksamhet som kännetecknas av hög och mångfacetterad kompetens? Har du dessutom förståelse för vikten av rehabiliterande insatser och ett intresse för att driva detta perspektiv i sjukhusvården? Då kan det vara just dig vi söker till tjänsten som verksamhetschef på lasarettsrehab!

Lasarettsrehab är en del av lasarettens specialistvård och tillgodoser våra patienters behov av bedömning, behandling, stöd och sjukdomsförebyggande insatser. På lasarettsrehab arbetar cirka 110 engagerade medarbetare med rehabilitering för att bidra till en bättre akut- och specialistvård vid Ljungby och Växjö lasarett. Våra medarbetare är arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder, assistenter/sekreterare, samt psykolog och sexolog. Vi har ett väl utvecklat samarbete inom lasarettsrehab.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret att leda verksamheten samt det yttersta ansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö. I rollen har du ett direkt chefskap över fyra avdelningschefer, vilka du har en tät dialog och nära samarbete med både i vardagen och i den strategiska planeringen. I ditt uppdrag ingår utveckling, planering, förbättring och uppföljning av verksamhetens processer och du rapporterar till biträdande sjukhuschef.

Dina medarbetare är erfarna, professionella och engagerade i sina arbetsuppgifter. Som ledare inspirerar och stödjer du dina medarbetare och arbetar för att ge dem de förutsättningar de behöver. Du strävar efter att uppvisa ett kommunikativt ledarskap som präglas av dialog, tydlighet och närvaro.
Du är en förebild i det dagliga arbetet och främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan.

Vi erbjuder dig:
- En stor möjlighet att tillsammans med ledningsgrupp och medarbetare påverka, utveckla och driva verksamheten framåt
- Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg
- Interna och externa chefsutbildningar


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förståelse för vikten av rehabiliterande insatser och vill bidra till att utveckla detta perspektiv inom sjukhusvården i linje med omställningen till nära vård. Vidare har du har en relevant akademisk utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av chef- och ledarskap och är van vid att vara chef över chefer.

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som:
- Tillämpar ett kommunikativt och tydligt ledarskap
- Etablerar trovärdighet och bygger förtroende
- Utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem
- Delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat
- Initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsarbete.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstest som underlag till urvalet, som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare i processen.

Intervjuer är planerade att hållas på följande datum:
27/9
29/9
1/10

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Här får du gärna bifoga legitimation, betyg och intyg.
Fackliga representanter:
Johan Danielsson, KLL:
Nås via växel (0470-58 80 00)

Anna Seiborg Kidell, Vårdförbundet:
0700-886766

Malin Hammarstedt-Stierndagg, Vision:
Nås via växel (0470-58 80 00)

Maja Jägervall, SACO:
Nås via växel (0470-58 80 00)


Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Verksamhetschef till ortoped- och akutgeriatriska kliniken

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 29
Nu söker vi efter en verksamhetschef till vår ortoped- och akutgeriatriska klinik! Är du den entusiastiska, kommunikativa och modiga ledare vi söker?

Ortopedkliniken är en länsgemensam verksamhet med enheter både i Växjö och Ljungby. Kliniken bedriver akut och planerad verksamhet gällande skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Ortopedkliniken består av kirurg-ortoped-gynmottagning i Ljungby, ortopedmottagning i Växjö, ortopedavdelningar på båda sjukhus, operationskoordination på sjukhusen, preoperativ enhet/sluss i Ljungby och sekreterarenheten i Ljungby.

Akutgeriatriska kliniken tar hand om äldre multisjuka personer med komplexa problem och funktionsnedsättningar där en specialistkunskap för vård av äldre samt multidisciplinärt arbetssätt är avgörande för diagnostik och behandling. Kliniken består av vårdavdelning 13 på Centrallasarettet Växjö och geriatriska mottagningen.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret att leda och styra verksamheten samt det yttersta ansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Du har dessutom det yttre medicinska ansvaret. I rollen har du ett direkt chefskap för 7 avdelningschefer och 5 läkare på akutgeriatriken, vilka du har en tät dialog och nära samarbete med. Du har en viktig strategisk roll och arbetar nära sjukhusens övriga verksamhetschefer och ledning. I ditt uppdrag ingår utveckling, planering, förbättring och uppföljning av verksamhetens processer och du rapporterar till biträdande sjukhuschef.

Som ledare inspirerar och stödjer du dina avdelningschefer och arbetar för att ge dem de förutsättningar de behöver. Tillsammans med sjukhuschefen jobbar ni för effektiv, tillgänglig och god sjukhusvård i Kronoberg.

Region Kronoberg står inför att bygga ett helt nytt toppmodernt sjukhus i Växjö. Planeringen är igång och du kommer ha en betydande roll och möjlighet att påverka hur framtidens ortoped- och akutgeriatrik ska se ut.

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i
Region Kronoberg


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap och är van vid att vara chef över chefer. Vidare har du en adekvat akademisk utbildning samt erfarenhet från hälso- och sjukhusvårdsområdet.

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som:

• Tillämpar ett kommunikativt och tydligt ledarskap
• Etablerar trovärdighet; tvekar inte att anta utmaningar och
förmedlar energi och optimism i kommunikation med andra
• Lyssnar effektivt; försöker först att förstå och sedan förstås.
• Är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer
• Är målfokuserad och har god förmåga att ta fram planer, såväl kort- som långsiktiga, samt integrera dessa i verksamheten.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstest som underlag i urvalet, vilket tillsammans med CV avgör vilka som går vidare till intervju.

Intervjuer är planerade att hållas på följande datum:
28/5 klockan 14-17
1/6 klockan 10-15
4/6 klockan 9-15

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Fackliga representanter:
KLL Johan Danielsson
Vårdförbundet Anna Seiborg Kidell
Kommunal Antigona
Vision - Annica Nilsson
SACO - Maja Jägervall

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Verksamhetschef till vårt boende på Åbovägen i Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 26
Bli en del av vårt team

Som Verksamhetschef på vårt boende på Åbovägen i Växjö med 44 platser ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla verksamheten. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en erfaren och kompetent ledningsgrupp där du introduceras i Attendos väl inarbetade koncept för kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Till ditt stöd har du regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknad-, och HR-avdelning.

Du har en planeringsledare som blir din högra hand samt även andra nyckelpersoner i verksamheten.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att arbeta strategiskt och i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa god anda i medarbetargruppen och lägga grunden för engagemang och samverkan hos medarbetarna. Tillsammans med regional ledning arbetar du systematiskt för att utveckla organisationen så att den ger medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalitet.

Beskrivning av tjänsten

Du har relevant högskoleutbildning såsom socionom- eller sjuksköterskeexamen. Vidare är det viktigt för oss att du har dokumenterad erfarenhet som ledare inom vård och omsorg. Du ska drivas av viljan att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt- och ekonomiskt tänk. Du är målmedveten, kommunikativ och entusiasmerande. Du har ett säljande sätt, ser möjligheter och har idéer om hur verksamheter kan utvecklas och växa.

- Tillsvidaretjänst: heltid
- Arbetstider: Dagtid måndag till fredag
- Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för att göra varje givet möte till något extra för såväl kunder som medarbetare.

Det här kan vi erbjuda dig

- Utbildningar
- Utvecklingsmöjligheter
- Karriärvägar
- Personalförmåner
- Trygga anställningsvillkor
- Digitala arbetsverktyg
- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
- Platt organisation med korta beslutsvägar


Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Har du frågor om tjänster vänligen kontakta Biträdande Regionchef Marcus Fält, marcus.falt@attendo.se, 0708-764437.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Programchef till hälso- och sjukvården

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 26
Är du på jakt efter ett långsiktigt spännande uppdrag inom hälso- och sjukvården? Nu söker vi dig som vill bli vår nya programchef!

Hälso- och sjukvården är indelad i primärvård och rehab, sjukhusvård, psykiatri, rättspsykiatri och tandvård. Inom Region Kronoberg pågår flera utvecklingsarbeten avseende dels utformning och dimensionering av ett nytt akutsjukhus, och dels utformning av regionens framtida vårdstruktur med utgångspunkt i den regionövergripande strategin Närmare Kronobergaren.

Genomförandet av Närmare Kronobergaren omfattar flera programområden; Digifysisk vård, Mobila och flexibla vårdformer, Personcentrerad vård, Hälsofrämjande, samt Profilering och Konsolidering. För att klara genomförandet av dessa utvecklingsarbeten behöver det regiongemensamma stödet anpassas och prioriteras för att ge rätt stöd i omställningsresan.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare; helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla dig själv, dina kollegor och verksamheten. Du är tillgänglig, har ett coachande förhållningssätt och har tillit till dina kollegor. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
I samband med att hälso- och sjukvården utvecklas i snabb takt söker vi nu dig som kan planera för framtiden utifrån vår regionsövergripande strategi Närmare Kronobergaren. Dina arbetsuppgifter som programchef är att hålla ihop och strategiskt leda och utveckla hälso- och sjukvården utifrån dessa programområden:

• Digifysisk vård
• Mobila och flexibla vårdformer
• Personcentrerad vård
• Hälsofrämjande
• Profilering och Konsolidering

En viktig del i uppdraget är också att arbeta strategiskt och framåtriktat genom att initiera, utreda och föreslå alternativa tillvägagångssätt för att utveckla verksamheten utifrån ett hälso-och sjukvårdsperspektiv. I din roll som programchef kommer du ha det övergripande ansvaret, vilket innefattar ekonomi och arbetsmiljö. Som programchef främjar du en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan.

I din roll som programchef är du direkt underställd hälso- och sjukvårdsdirektören och ingår i dennes ledningsgrupp som består av 14 personer. Programchefen har idag inget personalansvar.

Vi erbjuder dig:
- En stor möjlighet att påverka, utveckla och driva verksamheten framåt
- Interna och externa chefsutbildningar
- Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg


KVALIFIKATIONER
Som programchef söker vi dig som:
- Snabbt förändrar ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter
- Förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt
- Sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att nå dem
- Etablerar trovärdighet. Du tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i din kommunikation med andra
- Ser till helheten och fokuserar på uppgifter som ger mervärde
- Samarbetar med andra snarare än konkurrera
- Förhåller dig entusiastisk och positiv även i tuffa situationer

Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen och har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att vara chef och ledare, gärna inom en stor offentlig organisation.

Vi tillämpar arbetspsykologiska test, som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare i processen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Biträdande sjukhuschef till sjukhusvården

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 14
Nu söker vi efter en biträdande sjukhuschef till sjukhusvården! Är du en av de förtroendeingivande ledare vi söker?

Region Kronobergs hälso- och sjukvård är indelad i ett antal verksamhetsområden: primärvård och rehab, sjukhusvård, psykiatri, rättspsykiatri samt tandvård. I sjukhusvården ingår 21 kliniker som arbetar länsövergripande på våra två akutsjukhus, Centrallasarettet Växjö och Ljungby Lasarett.

Hälso- och sjukvården utvecklas i snabb takt och vi vet att vi kommer att vara fler kronobergare i framtiden. Den tekniska och medicinska utvecklingen innebär att vi kan göra allt mer för allt fler. Det gör att vi lever längre och kan ha ett gott liv högre upp i åldrarna. Förutom möjligheter ställer detta nya krav på vår omställningsförmåga och förmåga att samarbeta. Genom att ligga steget före och planera framåt kan vi forma vår egen utveckling och erbjuda det bästa för kronobergarna även i framtiden.

Sjukhusens specialistvård ska vara en del i den nära vården genom att erbjuda insatser
i öppna vårdformer. När patientens tillstånd kräver resurser som inte kan tillgodoses inom den nära vården måste det finnas tillgång till specialiserad sluten vård, dygnet runt. Denna vård behöver nivåstruktureras och koncentreras för att kunna säkra kvalitet och patientsäkerhet. Är du motiverad till att ha en central roll i denna utveckling vi har framför oss?

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare med värdeorden helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som biträdande sjukhuschef har du ett mycket nära samarbete med sjukhuschefen och den andra biträdande sjukhuschefen.

Ni tre har tillsammans huvudansvar för de sjukhusövergripande processerna för att tillsammans hålla ihop sjukhusen. Det innebär att du leder, planerar, samordnar, utvecklar och följer upp verksamheterna. Du rapporterar till sjukhuschefen.

Du har personalansvar för ca 12 personer och ansvarar för arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Som ledare inspirerar och stödjer du dina verksamhetschefer och arbetar för att ge dem de förutsättningar de behöver. Tillsammans med sjukhuschefen jobbar ni för en effektiv, tillgänglig och god sjukhusvård i Kronoberg.

För att kunna möta framtiden med de utmaningar som den nya nära vården innebär, krävs ett fördjupat samarbete med primärvården och kommunerna. Som biträdande sjukhuschef kommer du vara med och bygga upp det samarbetet och du har ett huvudansvar för Ljungby lasaretts upptagningsområden.

Vi erbjuder dig bland annat:
• En stor möjlighet att påverka och utveckla sjukhusvården
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen och har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara chef och ledare, gärna inom en stor offentlig organisation.

Som person är du målmedveten, analytisk och förtroendeingivande. Du har god kommunikativ förmåga och en god förmåga att skapa bra relationer med din omgivning. Du identifierar dig starkt med regionens värdegrund; "respekt för människan".

Vi tillämpar arbetspsykologiska test som underlag i urvalet som tillsammans med CV kommer avgöra vilka som går vidare i processen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Fackliga representanter:
KLL - Johan Danielsson
Vårdförbundet - Anna Seiborg Kidell
SACO - Maja Jägervall
Kommunal - Antigona Krasniqi
Vision - Else-Marie Banner

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Verksamhetsansvarig Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 15
Linné Hemvård Växjö

Våra medarbetare gör skillnad - varje dag. Nu får du chansen att fortsätta växa tillsammans med oss! Linné Hemvård rör sig snabbt framåt, som en Gasell. Vi är oerhört stolta över att både vunnit och fått utmärkelsen Årets Gasellföretag och att flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Vi hade dock inte kunnat nå hit utan våra fantastiska medarbetare. Vi söker nu en Verksamhetsansvarig till Växjö.

Vi är idag Växjös största privata aktör inom hemtjänst och hemsjukvård och finns i hela Växjö kommun. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov för att sedan uppfylla de krav som ställs på oss. För att lyckas har vi tre kärnvärderingar som hela vår verksamhet grundar sig på och utgår ifrån. Våra kärnvärderingar är enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individen villkor.

Som Verksamhetsansvarig ansvarar du för personal, ekonomi och arbetsmiljöfrågor och att utveckla verksamheten med ett fokus på omsorgstagarna, medarbetare och med ett nära ledarskap. I dina arbetsuppgifter ingår operativa uppdrag som tex ansvar för verkställighetsfrågor, leda, planera och ansvara för den dagliga driften.. Till hjälp har du samordnare och andra stödfunktioner. Både VD och styrelsemedlemmar är närvarande och verksamma både i driften och i övergripande frågor.

Linné Hemvård strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomna därför sökande med olika bakgrund. Vi söker dig som har en socionomutbildning eller annan relevant högskoleutbildning med ledarerfarenhet. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av hemtjänst och hemsjukvård. Ett krav är B – körkort och förmågan att uttrycka sig väl i tal och skrift.

Som verksamhetsansvarig har du ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med kvalité och andra riktlinjer. Vi söker dig som är initiativrik och lösningsfokuserad med ett sinne för ordning och struktur. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra och viljan att göra det där lilla extra. Som person är du lyhörd och bemöter omsorgstagare, anhöriga och medarbetare på ett sätt som skapar förtroende.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde snarast. Intervjuer kommer pågå fortlöpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Frågor om tjänsten besvaras av VD José Navarro 076 -199 37 91 eller HR Manuel Navarro 076 199 37 92

-

Ansök nu

Verksamhetsansvarig Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 16
Linné Hemvård Växjö

Våra medarbetare gör skillnad - varje dag. Nu får du chansen att fortsätta växa tillsammans med oss! Linné Hemvård rör sig snabbt framåt, som en Gasell. Vi är oerhört stolta över att både vunnit och fått utmärkelsen Årets Gasellföretag och att flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Vi hade dock inte kunnat nå hit utan våra fantastiska medarbetare. Vi söker nu en Verksamhetsansvarig till Växjö.

Vi är idag Växjös största privata aktör inom hemtjänst och hemsjukvård och finns i hela Växjö kommun. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov för att sedan uppfylla de krav som ställs på oss. För att lyckas har vi tre kärnvärderingar som hela vår verksamhet grundar sig på och utgår ifrån. Våra kärnvärderingar är enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor.

Som Verksamhetsansvarig ansvarar du för personal, ekonomi och arbetsmiljöfrågor och att utveckla verksamheten med ett fokus på omsorgstagarna, medarbetare och med ett nära ledarskap. I dina arbetsuppgifter ingår operativa uppdrag som tex ansvar för verkställighetsfrågor, leda, planera och ansvara för den dagliga driften. Till hjälp har du samordnare och andra stödfunktioner. Både VD och styrelsemedlemmar är närvarande och verksamma både i driften och i övergripande frågor.

Linné Hemvård strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomna därför sökande med olika bakgrund. Vi söker dig som har en socionomutbildning eller annan relevant högskoleutbildning med ledarerfarenhet. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av hemtjänst och hemsjukvård. Ett krav är B – körkort och förmågan att uttrycka sig väl i tal och skrift.

Som verksamhetsansvarig har du ett omväxlande arbete där du har förmågan att vara flexibel utan att kompromissa med kvalité och andra riktlinjer. Vi söker dig som är initiativrik och lösningsfokuserad med ett sinne för ordning och struktur. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra och viljan att göra det där lilla extra. Som person är du lyhörd och bemöter omsorgstagare, anhöriga och medarbetare på ett sätt som skapar förtroende.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde snarast. Intervjuer kommer pågå fortlöpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Frågor om tjänsten besvaras av VD José Navarro 076 -199 37 91 eller HR Manuel Navarro 076 199 37 92

-

Ansök nu

Verksamhetschef för vårdcentralerna Birka, Ingelstad och Teleborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 8
VILL DU LEDA VÅRDCENTRALERNA BIRKA, INGELSTAD OCH TELEBORG MOT FRAMTIDENS NÄRA VÅRD?

Är du en strateg som vill anta utmaningen att leda tre mycket olika och spännande vårdcentraler - då ska du söka! Visserligen har vi bemanningsutmaningar, men trots det jobbar vi med olika utvecklingsarbeten. Birka har en äldremottagning och en sårvårdsmottagning och håller nu på att forma ett akutteam. Ingelstad är pilot för distansmonitorering och jobbar med utveckling av webbtidbok. Teleborg ansvarar för Campushälsan, jobbar med mångbesökare och håller på att utveckla webbtidbok.

Vi arbetar enligt RAK (Rätt Använd Kompetens) där vi har patienten i centrum med gemensamt mål att patienten blir omhändertagen av rätt profession.

Vårdcentralerna har tillsammans cirka 26 000 listade och 80 medarbetare. Du har tre avdelningschefer som leder den dagliga verksamheten och en ledningsgrupp där avdelningscheferna och medicinskt ledningsansvariga ingår.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Region Kronoberg vill ha modiga och motiverade ledare. Utgångspunkten i ditt arbete som chef är vår värdegrund respekt för människan, visionen ett gott liv i ett livskraftigt län samt målet att vara en kvalitetsstyrd organisation.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som verksamhetschef ingår att ha det övergripande strategiska ansvaret för verksamheten, prioritera och fördela resurser. Du ska tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten utifrån verksamhetsplanen och Region Kronobergs mål och vision.

Du har ett övergripande ansvar för arbetsmiljö, ekonomi- och personalfrågor samt samverkan med de fackliga organisationerna. Du ingår i Primärvård och rehabs ledningsgrupp och tar aktiv del i utveckling och ledning av hela verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du har akademisk examen inom ett för uppdraget relevant område samt arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet och ledarskapsutbildning.

Vi söker dig som ser möjligheter till samordning mellan olika verksamheter.

Vi förväntar oss du har förmåga att ta fram och leda mot kort- och långsiktiga mål. Du samordnar resurser, förstår strategier och gör prioriteringar inom verksamheten. Du tar till dig idéer och stimulerar förbättringar. Du tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikation med andra. Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Som chef i Region Kronoberg erbjuds du ett omfattande introduktionsprogram.

ÖVRIGT
Uppdraget som verksamhetschef är ett förordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning. Som grund får du en tillsvidareanställning i din grundprofession.

Vi tillämpar personlighet- och begåvningstester som underlag till urvalet.

Fackliga företrädare:
Camilla Ivarsson, Vårdförbundet, 072-553 72 41
Camilla Stattin, Läkarförbundet, Camilla.stattin@Kronoberg.se
Catarina Ragnar, SACO, 0470-58 86 46
Sandra Lindberg, Vision, 0470-58 31 26
Birgitta Rydén, Kommunal, 0470-59 22 16

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudande om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med denna annons.

Ansök nu

Avdelningschef till Sjuksköterskeorganisationen

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 2
Växjö kommunkoncern med över 7 000 medarbetare är största arbetsgivare i Kronobergs län. Kommunkoncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 medarbetare som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att leda en verksamhet med goda resultat för dem vi är till för.

Nu söker vi en avdelningschef för sjuksköterskorna. Vi söker dig som med engagemang, kunskap och goda ledaregenskaper vill leda, organisera och utveckla den kommunala hemsjukvården. Vi erbjuder en attraktiv roll inom hälso- och sjukvård i en verksamhet med högt anseende.

ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvården är i ett spännande utvecklingsskede med utmaningar inom flera områden. Flera aktiviteter är igång med syfte att möta både dagens och morgondagens behov ur ett patient- och samhällsperspektiv. Detta innebär att du tillsammans med din ledningsgrupp, dina medarbetare och fackliga företrädare har i uppdrag att skapa en framtids- och utvecklingsinriktad sjukvård anpassad till morgondagens förutsättningar och krav vad gäller kompetens, ledtider, tillgänglighet, vårdkvalitet, ekonomi mm.

Som avdelningschef har du resultatansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi. Du ansvarar för att leda, samverka och utveckla verksamheten inom givna ramar och för att nå uppsatta mål. Det är av stor vikt att du har förmåga att skapa ett gott samarbete genom tillit och engagemang. Vi förväntar oss att du kan coacha och leda förändring och utveckling inom sjukvårdsområdet. Du samverkar såväl inom kommunen som med andra vårdgivare.

Du är direkt underställd förvaltningschefen. I uppdraget ingår du i förvaltningens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och är trygg i ditt ledarskap. Du har förmåga att skapa engagemang och motivera dina medarbetare att arbeta utifrån verksamhetens och den enskildes behov. Som person är du resultatorienterad, strukturerad och gillar att jobba nära dina medarbetare samtidigt som du kan lyfta blicken och se verksamheten ur ett övergripande perspektiv och som en del av en större helhet. Du har erfarenhet av arbetsledning, ekonomisk styrning, goda ledaregenskaper samt förmåga att driva utvecklings- och kvalitetsarbete.

För att vara aktuell för tjänsten har du högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som avdelningschef har du tidigare chefserfarenhet inom området med fullt ekonomiskt, personal- och verksamhetsansvar och erfarenhet av att leda hälso- och sjukvård samt dokumenterad god erfarenhet av att leda större förändrings- och utvecklingsprocesser i en komplex organisation i flera led.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, dina ledaregenskaper och att du har engagemang för verksamheten.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Avdelningschef till Sjuksköterskeorganisationen

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 15
Växjö kommunkoncern med över 7 000 medarbetare är största arbetsgivare i Kronobergs län. Kommunkoncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 medarbetare som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att leda en verksamhet med goda resultat för dem vi är till för.

Nu söker vi en avdelningschef för sjuksköterskorna. Vi söker dig som med engagemang, kunskap och goda ledaregenskaper vill leda, organisera och utveckla den kommunala hemsjukvården. Vi erbjuder en attraktiv roll inom hälso- och sjukvård i en verksamhet med högt anseende.

ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvården är i ett spännande utvecklingsskede med utmaningar inom flera områden. Flera aktiviteter är igång med syfte att möta både dagens och morgondagens behov ur ett patient- och samhällsperspektiv. Detta innebär att du tillsammans med din ledningsgrupp, dina medarbetare och fackliga företrädare har i uppdrag att skapa en framtids- och utvecklingsinriktad sjukvård anpassad till morgondagens förutsättningar och krav vad gäller kompetens, ledtider, tillgänglighet, vårdkvalitet, ekonomi mm.

Som avdelningschef har du resultatansvar för verksamhet, medarbetare och ekonomi. Du ansvarar för att leda, samverka och utveckla verksamheten inom givna ramar och för att nå uppsatta mål. Det är av stor vikt att du har förmåga att skapa ett gott samarbete genom tillit och engagemang. Vi förväntar oss att du kan coacha och leda förändring och utveckling inom sjukvårdsområdet. Du samverkar såväl inom kommunen som med andra vårdgivare.

Du är direkt underställd förvaltningschefen. I uppdraget ingår du i förvaltningens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och är trygg i ditt ledarskap. Du har förmåga att skapa engagemang och motivera dina medarbetare att arbeta utifrån verksamhetens och den enskildes behov. Som person är du resultatorienterad, strukturerad och gillar att jobba nära dina medarbetare samtidigt som du kan lyfta blicken och se verksamheten ur ett övergripande perspektiv och som en del av en större helhet. Du har erfarenhet av arbetsledning, ekonomisk styrning, goda ledaregenskaper samt förmåga att driva utvecklings- och kvalitetsarbete.

För att vara aktuell för tjänsten har du högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som avdelningschef har du tidigare chefserfarenhet inom området med fullt ekonomiskt, personal- och verksamhetsansvar och erfarenhet av att leda hälso- och sjukvård samt dokumenterad god erfarenhet av att leda större förändrings- och utvecklingsprocesser i en komplex organisation i flera led.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, dina ledaregenskaper och att du har engagemang för verksamheten.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Verksamhetschef till Capio Vårdcentral Hovshaga

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 17
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Hovshaga är en av Växjös största vårdcentraler med ca 11 150 listade patienter. Vi är för närvarande ca 30 drivna och engagerade medarbetare som har för ambition att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. Hos oss blir du ett team av läkare, sjuksköterskor, BVC-sköterskor, psykosociala resurser, fysioterapeuter, medicinska sekreterare och distriktssköterskor.Vi söker dig som vill leda och utveckla vår verksamhet
Du är en person som gillar att arbeta självständigt och är trygg i din roll som chef och ledare.

Du är van vid att ta ansvar, engagera dig och du tycker om att arbeta utifrån patientens och medarbetarens behov i fokus. Du kan entusiasmera din personal, tillvarata deras kompetens, och har välutvecklade tankar kring ett konkurrenskraftigt vårdutbud för den aktuella befolkningen.

 
Beskrivning av tjänst
Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande uppdrag på Capio Vårdcentral Hovshaga. Där kommer du att leda och utveckla hela verksamheten. Ett av dina viktigaste uppdrag blir att leverera bra arbetsmiljö för medarbetarna och hög kvalitet och tillgänglighet för patienterna inom givna ekonomiska ramar och uppsatta mål.

I ditt ansvarsområde ingår fullt resultat- och personalansvar med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Vidare har du ett medicinskt ledningsansvar och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet. Du ansvarar för lokala samarbetsrelationer samt att verksamhetens resultat ligger på budgeterad nivå.

Vi är stolta över att ärligt kunna säga att vi är en dynamisk organisation: Vi uppmuntrar kreativitet och nytänkande och är måna om att våra medarbetare ska ges möjlighet att vara delaktiga i, och kunna påverka, verksamhetens utveckling.

Du rapporterar till regionchef inom Capio Närsjukvård Sydöst och ingår i en väl sammansatt chefsgrupp. I regionsupporten ingår även regional medicinsk chef, controller, HR, IT-support och samordningsfunktioner.Kvalifikationer
Du har erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete. I dina tidigare roller har du haft resultatansvar och är van att arbeta med verksamhetsuppföljning. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter från sjukvårdsbranschen, gärna från primärvård.

Du har ett tålamod och ett lugn som gör att du känner dig trygg i din roll som ledare. Du vågar att tänka och prova nytt!

Du är en praktisk operativ ledare. Du har en aktiv insyn i arbetet på vårdcentralen likväl som i resultatuppföljning, prognos och budget. Du har ett intresse för ekonomi och affär-och strategiska frågor. Med tanke på uppdraget har du stor kunskap inom och ett brinnande intresse för sjukvård.

Vi tror även att du är en tydlig och förtroendeingivande ledare med en god förmåga att strukturera och prioritera. Du lyfter och utvecklar dina medarbetare och har självklar förmåga att leda olika grupper samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig. Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk digitaliseringschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 26
Nu tar vi nästa steg för att möta framtidens utmaningar! Tjänsten är ny och du kommer att få en unik möjlighet att vara drivande i hälso- och sjukvårdens strategiska arbete med digitalisering. Är du den resultatorienterade och relationsbyggande person vi söker?

I både omvärldsbevakning och analys av framtidens utmaningar har vi kommit fram till att vi behöver en medicinsk digitaliseringschef för att säkerställa den medicinska nyttan i framtidens digitala lösningar.

Du kommer att tillhöra hälso- och sjukvårdsdirektörens stab och ha hälso- och sjukvårdsdirektören som närmsta chef. I ditt arbete kommer du ha ett nära samarbete med vår IT- och digitaliseringschef, samt vår objektägare för gemensamma vårdprocesser.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare med ledorden helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka och utveckla hälso- och sjukvårdens strategiska arbete med digitalisering
• En unik möjlighet att bygga upp och utforma din egen tjänst
• En möjlighet att efter önskemål få fortsätta att arbeta viss del kliniskt
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som medicinsk digitaliseringschef kommer du att ingå i flera strategiska grupper, bland annat inom hälso-och sjukvårdens strategigrupp, regionledningens portföljstyrningsråd och INERA programråd.

I hälso-och sjukvårdens strategigrupp ska du föredra rekommenderade beslut inom digitalisering med verksamhetspåverkan av exempelvis nya riktlinjer och gemensamma arbetssätt, vilket har en stor påverkan på både verksamhet och patientsäkerhet.

Du kommer att vara ordförande i styrgrupp för objektfamilj med vårdsystem, objektägare för medicinskt beslutsstöd och objektägare för invånartjänster.

Vidare kommer du att få arbeta med att:
• vara drivande med att engagera klinisk personal och skapa engagemang i nyttjande av våra digitala lösningar
• analysera användningen och effekterna av digitala system, såsom journalsystem och andra vårdrelaterade system
• samordna arbetet med att sätta rutiner och standarder för medicinsk terminologi kopplat till Region Kronobergs vårdinformationssystem

KVALIFIKATIONER
I rollen som medicinsk digitaliseringschef söker vi dig som:
• Förändrar snabbt och framgångsrikt sitt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter och lösa problem
• Utmanar status quo och verkar för nya satsningar
• Förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt
• Skapar samarbete med personer på olika nivåer i organisationer
• Drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen

Det är meriterande om du innehar en akademisk vårdutbildning och har kunskaper inom IT-området.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstest som underlag i urvalet som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare till intervju.

OBS! Vi kommer att hålla intervjuerna den 12/6 och 17/6 på eftermiddagen.

ÖVRIGT
Här ges en frivillig möjlighet att bifoga ditt CV, betyg och intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Humana söker verksamhetschef till äldreboende i Växjö

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 5
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Just nu söker vi efter en erfaren verksamhetschef till vårt nybyggda och trevliga äldreboende, Södra Järnvägsgatan, i Växjö.
Äldreboendet består av 72 lägenheter fördelade på fyra våningsplan samt ett femte våningsplan med en stor takterrass.

Om tjänsten
Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver verksamheten framåt med delaktighet från dina medarbetare. Du ingår i en trevlig och prestigelös regionledningsgrupp och rapporterar till Regionchef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. 

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (t ex sjuksköterska, socionom, social omsorg) samt minst ett par års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen.

Du har god affärsmässighet och tydligt kundfokus.

Du leder med en stor självinsikt, öppen kommunikation och genom att bygga goda relationer.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och ta ansvar.

Du är resultat- och lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vi erbjuder
Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef?

Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

För mer information kontakta regionchef Hanna Göthlin.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid/Varaktighet: 
Heltid


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Ansök nu