Hälso- och sjukvård jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Hälso- och sjukvård i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Butikssäljare till Polfärskt i Växjö/Kalmar

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 27
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination. Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).

Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.Butikssäljare till Polfärskt i Växjö

Tycker du om att bygga relationer och motiveras du av frihet och ansvar? Brinner du för försäljning? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig.Om tjänsten

Som butikssäljare hos oss är du en viktig länk i Polfärskts leveranskedja, där vi ansvarar för att rätt bröd, i rätt mängd, kommer i rätt tid, till livsmedelsbutiker i Växjö med omnejd. Du är serviceinriktad och förvaltar relationer med våra kunder.

Körkort B krävs då detta är en rörlig roll där du kör lätt lastbil mellan butikerna. Körkort C är meriterande.Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och gillar att jobba med frihet under ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra. Det är meriterande om du har jobbat i livsmedelsbutik tidigare.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval dock senast 15 februari. Vid eventuella frågor kontakta Emma Edqvist på emma.edqvist@polfarskt.se eller 072-710 56 31.

Ansök nu

Helgpersonal och sommarjobbare till Polfärskt i Växjö/Kalmar

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 22
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination. Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).Nu tar Polfärskt Växjö/Kalmar nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.Helgpersonal och sommarjobbare till Polfärskt i Växjö/Kalmar

Driver du eget eller studerar du och söker ett extrajobb på helger och under sommaren? Tycker du om att bygga relationer och motiveras du av frihet och ansvar? Vill du hamna i ett spännande företag med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver?

Då kan detta var en tjänst för dig!Om tjänsten

Som helgpersonal och sommarjobbare hos oss är du en viktig länk i Polfärskts leveranskedja, där vi ansvarar för att rätt bröd, i rätt mängd, kommer i rätt tid, till livsmedelsbutiker i Växjö med omnejd. Du är serviceinriktad och förvaltar relationer med våra kunder.

Körkort B krävs då detta är en rörlig roll där du kör lätt lastbil mellan butikerna. Körkort C är meriterande.Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande och gillar att jobba med frihet under ansvar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra. Det är meriterande om du har jobbat i livsmedelsbutik tidigare.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du blir en viktig del i en växande organisation som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval dock senast 31 Mars, 2023.

Vid eventuella frågor kontakta

Emma Edqvist på emma.edqvist@polfarskt.se eller 072-710 56 31

Alexander Vestergård på alexander.vestergard@polfarskt.se eller 073-424 66 00

Ansök nu

Fysioterapeut med bra lön till Attendo Växjö

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jan 22
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo bedriver 3 särskilda boende i Växjö utifrån LOV, Åbovägen, Vikaholmsallén och Vintervägen. Inom Attendo arbetar sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut tillsammans med omsorgspersonal i ett team kring kunden. Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som brinner för att arbeta med äldre. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till kund, närstående och medarbetare.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ha ett självständigt och omväxlande arbete i nära samarbete med kollegor i teamet. I tjänsten som fysioterapeut ingår att både självständigt och tillsammans med övriga professioner ansvara för funktionsbedömningar, att utforma samt genomföra träning för våra kunder, hjälpmedelsförskrivning, fallprevention och att handleda och utbilda omvårdspersonal. I arbetsuppgifterna ingår också uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder, att delta i kvalitetsarbetet i verksamheten, samtal med närstående och stötta och hjälpa medarbetare.

Körkort är ett krav

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete, men du som är nyexaminerad är även välkommen med din ansökan. Som person är du självständig, flexibel och har en god förmåga att handleda personal.

Individuella lönevillkor, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:

Trivsam och god arbetsmiljö
Attendo Academy - med ett gediget kursutbud
Utvecklingsmöjlighet och karriär
Möjligheter att påverka verksamheten
Coachande och stöttande chefer
Friskvårdsbidrag och förmåner
Kollektivavtal

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse 75-100%Du blir en nyckelperson

Som fysioterapeut i Attendo är du betydelsefull, din kunskap och kompetens värdesätts högt. Du är en del av laget som arbetar för att stärka individen. Du har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten.

För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar Engagemang - Kompetens och Omtanke. För tjänsten gäller att du är intresserad, sätter laget före jaget och har en vilja att utvecklas och utveckla.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum.

För erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Copy of Undersköterska - Bli en av oss på Åbovägen!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 20
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Åbovägen är ett särskilt boende beläget i Högstorp, ett lugnt område med närheten till naturen. Här finns 44 lägenheter fördelat på fyra enheter med elva lägenheter vardera. Varje enhet har gemensam matsal och sällskapsrum. Det finns även en större matsal/aktivitetsrum för hela Åbovägen. På Åbovägen arbetar utbildade och engagerade medarbetare. Vårt mål är att skapar en lugn och trivsam miljö för våra kunder och en positiv stimulerande arbetsmiljö för våra anställda. Nu söker vi Dig som har ett stort intresse för äldreomsorg.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är tillsvidare på 75-100% och har ett rullande schema på dag, kväll och var 3 helg. Det finns även möjlighet att lägga sig tillgänglig för att ta extra pass när någon kollega vill vara ledig.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete och kan arbeta självständigt. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Erfarenhet av matlagning

- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgånget svarsdatum, ansök därför omgående.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Sommarvikarier till Linné Hemvård (20 jobb)

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 16
Vill du ha ett sommarjobb där du får göra en positiv påverkan hos andra människor?
Nu söker Linné Hemvård sommarvikarier till verksamheten i Växjö. Vikariatet gäller under perioden 1 juni - 31 augusti. Innan din sommarvikariat startar så kommer vi att ge dig en gedigen introduktion & information för att du ska få dem bästa förutsättningarna till jobbet.

OM LINNÉ HEMVÅRD:

Våra medarbetare gör skillnad - VARJE DAG

Linné Hemvård har i flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare. Trots en stor arbetsgrupp med över 80 anställda, strävar vi efter samhörighet och god arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattad. Vi tror på en stor mångfald och har idag 18 olika språk bland våra medarbetare.

Vi är idag Växjös största privata aktör inom hemtjänsten samt hemsjukvård, och finns i Växjö och Ljungby. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov uppfylls och mer därtill. Verksamheten bygger på våra tre kärnvärden; enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor. Alla har olika behov av stöd men något som förenar oss är likavärde och rätt till en individuellt anpassad hemsjukvård.

OM TJÄNSTEN:
Som undersköterska på Linné Hemvård ansvarar du tillsammans med dina kollegor för medicinska insatser. Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat bedömningar av hälsotillstånd, dokumentation, sårvård, läkemedelshantering, palliativ vård, handledning samt utbildning av omvårdnadspersonal. Som undersköterska i hemsjukvården samarbetar du med olika yrkeskategorier som är involverade i vården av omsorgstagare. Till hjälp har du samordnare och andra stödfunktioner. Både VD och styrelsemedlemmar är närvarande och verksamma i driften.

Arbetstider: Måndag till Söndag, Varierande tider (7-16, 13-21)

Du kommer att vikariera för befintlig personal som är på semester under perioden: 1 Juni - 31 AugustiVI SÖKER DIG SOM:

Som vill ha ett givande jobb i sommar och som vill ge våra omsorgstagare en bättre vardag.

- Har en pågående utbildning inom Vård- och omsorgsprogrammet (2:a året)
- Kan cykla

- Är 18 år eller äldre
- Har god svenska i både tal och skrift
- Är social och självständig
- Tar eget initiativ


Krav: Vaccination Covid-19, första dosen, Utdrag från belastningsregistret Klicka här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

DETTA FÅR DU:

- Lön enligt kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Personalaktiviteter
- Utveckling & utbildning inom branschen

- Ett jobb som där du gör en positiv påverkan för andra människor i deras vardag

- En möjlighet att få timvikariat eller deltidstjänst efter sommaren
Är du den vi söker? Du ansöker genom vår karriärsida, Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hela rekryteringsprocessen kommer att hållas av Workforce rekrytering & bemanning, du kommer att bli anställd av Linné Hemvård.

Ansök nu

Timvikarier till Linné Hemvård

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 5
Vill du arbeta med att glädja människor, vara stolt, växa och ha de bästa kollegorna?
Vi har möjligheterna så länge du har viljan och kompetensen.

Nu söker Linné Hemvård timvikarier av undersköterskor till verksamheten i Växjö.

OM LINNÉ HEMVÅRD:

Våra medarbetare gör skillnad - VARJE DAG

Linné Hemvård har i flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare. Trots en stor arbetsgrupp med över 80 anställda, strävar vi efter samhörighet och god arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattad.

Vi är idag Växjös största privata aktör inom hemtjänsten samt hemsjukvård, och finns i Växjö och Ljungby. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov uppfylls och mer därtill. Verksamheten bygger på våra tre kärnvärden; enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor. Alla har olika behov av stöd men något som förenar oss är likavärde och rätt till en individuellt anpassad hemsjukvård.

OM TJÄNSTEN:
Som undersköterska på Linné Hemvård ansvarar du tillsammans med dina kollegor för medicinska insatser. Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat bedömningar av hälsotillstånd, dokumentation, sårvård, läkemedelshantering, palliativ vård, handledning samt utbildning av omvårdnadspersonal. Som undersköterska i hemsjukvården samarbetar du med olika yrkeskategorier som är involverade i vården av omsorgstagare. Till hjälp har du samordnare och andra stödfunktioner. Både VD och styrelsemedlemmar är närvarande och verksamma i driften.

Arbetstider: Måndag till Söndag, Varierande tider (7-16, 13-21)

Du kommer jobba vid behov, Vi tillämpar provanställning 6 månaderVI SÖKER DIG SOM:

Som vill vara med på vår resa och erbjuda våra omsorgstagare en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv.

- Pågående gymnasial utbildning inom Hälso- och sjukvård
- Kan cykla (B-körkort är meriterande men inget krav)
- Har god svenska i både tal och skrift
- Är social och självständig
- Tar eget initiativ
- Som ser utmaningar istället för hinder


Krav: Vaccination Covid-19, första dosen, Utdrag från belastningsregistret Klicka här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

DETTA FÅR DU:

- Lön enligt kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Personalaktiviteter
- Utveckling & utbildning inom branschen
- Personlig utveckling
Är du den vi söker? Du ansöker genom vår karriärsida, Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hela rekryteringsprocessen kommer att hållas av YF WorkForce, du kommer att bli anställd av Linné Hemvård.

Ansök nu

Extrajobb - endagsinventering i butik i Växjö

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Dec 28
Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team där ni gemensamt har ansvaret för att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du sen tidigare har arbetat med större inventeringar inom sällanköpshandeln eller att du har erfarenhet från andra branscher där inventering sker ofta och regelbundet.

Vår kund verkar inom sällanköpshandeln och vi ser gärna att du är bekväm att arbeta med teknisk utrustning.

För att arbeta för Storesupport behöver du vara över 18 år.

Anställningsform/arbetstid

Inventeringen kommer att äga rum:

Plats: Växjö

Datum: 13 januari

Tid: 07.00-16.00

Detta är ett endagsuppdrag med eventuella möjligheter till fler uppdrag hos oss framöver.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 24
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till akutsjukvård i Växjö från 2023-05-29 till 2023-09-02.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Stockholm, Växjö

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på akutsjukvård.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Tandhygienist till expanderande klinik i Växjö

Tandhygienist
Läs mer Nov 21
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Södertandläkarna
Kanske söker du ditt första jobb som tandhygienist? Kanske vill du ha nya utmaningar och börja jobba privat? Kanske vill du börja arbeta på en klinik med ett gott gäng som sysslar med all typ av tandvård, från implantat och estetisk tandvård till vanlig allmäntandvård? Oavsett vilket kan vi vara kliniken för Dig.

Södertandläkarna är en tandvårdsklinik i Växjö som funnits sedan många år tillbaka. Verksamheten växer och därför söker vi ytterligare en tandhygienist till vårt glada och kompetenta team.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att jobba självständigt med vuxenpatienter. Även lite barnpatienter. Undersökningar, parod- och stödbehandlingar, kariesprofylax etc.

Är du ny i ditt arbete kommer du bli introducerad i ditt nya yrke av erfaren tandhygienist.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist.
Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Positiv, engagerad och bra på att ta människor. Noggrann i ditt arbete och trivs att arbeta i grupp.

Ansök nu

Fitness24seven söker gruppträningsinstruktörer till Växjö!

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Nov 25
Nu söker vi gruppträningsinstruktörer till vårt nya gym i Växjö!

Brinner du för träning samt att motivera och inspirera andra människor till ett hälsosammare liv? Tycker du dessutom om att arbeta med ledarskap och utveckling? Då är kanske du den vi söker! Du gillar gruppträning och har stor erfarenhet av att gå på eller själv leda klasser. Du behöver inte ha någon utbildning inom träning även om det är ett plus, för rätt person står vi för utbildningen.

Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1-5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra deltagare genom en gruppträningsklass. Vi tar emot ansökningar både från utbildade instruktörer och från de som är intresserade av att gå en instruktörsutbildning. Du behöver ha fyllt 18 år.

För mer information och/eller för att skicka in din ansökan till vår anläggning i Växjö vänligen maila ditt CV och personliga brev till: johan.tranell@f24s.com (mailto:johan.Tranell@f24s.com)

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss

Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 250 anläggningar i 5 länder; Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest och bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.

Ansök nu

Undersköterska - timvikarie

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 25
Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Bli en del av vårt team

Attendo Vikaholmsallén är ett äldreboende med inriktning Utevistelse & Trädgård i Växjö. Här är utemiljön i centrum med skog på baksidan och en fantastisk trädgård på framsidan. Här finns gemensamma utrymmen för samvaro på varje våningsplan samt en spa- och behandlingsavdelning för hår och fötter. De gemensamma balkongerna är ljusa och smakfullt inredda med nya fräscha möbler och inredningsdetaljer. På varje enhet finns gemensamt kök och matsal. Dessutom finns ett trivsamt vardagsrum med storbilds-TV och mysig soffgrupp.

Vårt mål är att skapa en lugn och trivsam miljö för våra boende samt en positiv och stimulerande arbetsmiljö för våra anställda. Nu söker vi dig som är undersköterska med ett stort intresse för äldreomsorg. Tycker du om att vara en del av ett team som innefattar flera yrkeskategorier så kan detta vara något för dig.Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning (likvärdig utbildning) eller är intresserad av att jobba inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid ditt personlighet, bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
Anställningsform: Timvikarie

Tillträdesdag: Enligt överenskommelseStämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9§ 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.seKrav på vaccination (minst 2 doser) mot Covid-19 vid nyanställning.

Ansök nu

Extrajobb - endagsinventering i butik i Växjö

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 23
Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team där ni gemensamt har ansvaret för att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du sen tidigare har arbetat med större inventeringar inom sällanköpshandeln eller att du har erfarenhet från andra branscher där inventering sker ofta och regelbundet.

Vår kund verkar inom sällanköpshandeln och vi ser gärna att du är bekväm att arbeta med teknisk utrustning.

För att arbeta för Storesupport behöver du vara över 18 år.

Anställningsform/arbetstid

Inventeringen kommer att äga rum:

Plats: Växjö

Datum: 13 januari

Tid: 07.00-16.00

Detta är ett endagsuppdrag med eventuella möjligheter till fler uppdrag hos oss framöver.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb som tf leg veterinär till Evidensia Djursjukhuset Växjö

Klinikveterinär
Läs mer Nov 16
Är du på väg ut i arbetslivet som veterinär? Vill du pröva dina vingar som tf veterinär under sommaren 2023 på ett mellanstort djursjukhus i Vackra Småland?

Evidensia Djursjukhuset Växjö är ett jouröppet remissdjursjukhus med kompetens inom akutsjukvård, intermedicin, kirurgi, odontologi, bilddiagnostik mm. Vårt fokus är att ge god omsorg och omtanke för varje djur i varje situation.

Vi söker duktiga och engagerade medarbetare till vårt team - vi vill hjälpa dig att växa i din yrkesroll och erbjuder flera vägar mot ny kunskap. Att sommarjobba hos oss skapar goda möjligheter till framtida anställning.

Om jobbet:
Under sommarmånaderna juni till augusti behöver vi stärka upp med veterinärmedicinsk kompetens då vår personal går på semester.

Som sommarvikarie kommer du främst jobba på vår poliklinik med förbokade och akuta fall. Till stöd har du kunniga kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenheter. Du kommer att få en sommar där du utvecklar dina kunskaper och din kompetens!

Hos oss jobbar vi tillsammans, för djurens bästa varje dag!

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du får utveckla din kompetens. Du kommer tillhöra en medarbetargrupp som har en härlig teamkänsla och som stöttar varandra både i patientmötet och i varandras individuella utveckling. Vår värdering om gott samarbete är nyckeln till framgång. Du får ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din profession som veterinär både i det dagliga arbetet, men även genom kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi hjälper dig med boende under sommaren och du har möjlighet att ha hund på jobbet!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har behörighet att jobba som tf leg veterinär och som är intresserad av att bidra med din kompetens till vår verksamhet under sommaren 2023.

Som person är du empatisk och har en förmåga att med ett positivt synsätt se möjligheter istället för hinder. Noggrannhet och ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att kommunicera och bidra till goda relationer med såväl kollegor som våra djurägare. Du kan med ett lugn leverera kvalitativ djursjukvård med effektivitet och har ett förtroendeingivande bemötande gentemot din omgivning. Du finner det naturligt att arbeta efter våra kärnvärden glädje, respekt, engagemang, kompetens och innovation. Beskriv gärna för oss i din ansökan på vilket sätt det framkommer i ditt sätt att arbeta och vara på arbetet!

Ort: Växjö

Omfattning: Sommarvikariat. Hel-/deltid enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2023-01-31 men urval sker löpande så vänta inte med att ansöka.

För information:
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss:

Jennie Ragnarsson, Personalchef Veterinärer jennie.ragnarsson@evidensia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida Evidensia Djursjukhuset Växjö (https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-vaxjo/?gclid=Cj0KCQiAsdKbBhDHARIsANJ6-jd5LDwZ_wyr_5m_YZP4V7bgyi5ZN5XY7TBLfxSjey7jCvbPiKMAghMaAn2JEALw_wcB)

Ansök nu

Fysioterapeuter till sommarvikariat

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Dec 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Kommunrehab är den avdelning i Omsorgsförvaltningen som ansvar för rehabilitering och förebyggande arbete i omsorgen. I avdelningen ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter, flera specialiserade befattningar och hjälpmedelsverksamhet.
Som fysioterapeut i Kommunrehab arbetar du med rehabilitering av patienter, direkt och genom handledning till närstående och omsorgspersonal, samt genom ett vardagsrehabiliterande arbetssätt. Vi fyller en viktig och spännande del i rehabiliteringsprocessen vid utskrivning från sjukhus där vi tillsammans med patienten jobbar problemlösande för en ökad självständighet. Vi sätter upp målsättningar i patientens vardagliga miljö genom aktivitet och delaktighet. Vår huvudsakliga målgrupp är äldre personer i eget boende.

Du som söker är intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering i såväl ordinärt boende som särskilt boende. Vi arbetar i team i nära samarbete med arbetsterapeut, rehabassistent, hjälpmedelstekniker och övrig omsorgspersonal.

Vår fysioterapeutgrupp består av 20 medarbetare med god kompetens inom yrkesområdet. Vi är ett gott gäng som stöttar varandra, delar kunskap, och det finns alltid någon att bolla sina frågor med.

Vi arbetar dagtid måndag-fredag med goda möjligheter att påverka arbetstiden genom flextidsavtal. Vi utgår ifrån nya och moderna lokaler på Mejselgatan 4 i Växjö. Vi erbjuder ett
omväxlande och roligt arbete där din roll är betydelsefull för invånarna i Växjö kommun. Varmt välkommen att bli en del av Kommunrehab!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper. För anställningen krävs körkort.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Arbetsterapeuter till sommarvikariat

Arbetsterapeut
Läs mer Dec 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Kommunrehab är den avdelning i Omsorgsförvaltningen som ansvar för rehabilitering och förebyggande arbete i omsorgen. I avdelningen ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter, flera specialiserade befattningar och hjälpmedelsverksamhet. Verksamheten är samlad i gemensamma, och nybyggda lokaler på Mejselgatan i Växjö. Totalt är vi idag ca 85 medarbetare organiserade i tre enheter. Vi har nyligen förstärkt verksamheten med en enhet med uppdrag inom förebyggande och hälsofrämjande arbete. Arbetsterapeuter och hjälpmedelsverksamhet är organiserade i samma enhet.
Kommunrehab behöver dig som har ett intresse för profession och patient. Du kommer att arbeta med engagerade medarbetare med olika befattningar som kompletterar varandra. Vi ser olikheter som en stark tillgång.
Som arbetsterapeut är du en nyckelperson för att säkerställa en välfungerande rehabilitering till våra patienter. Du kommer att vara en del av utvecklingen mot god och nära vård och omsorg, att arbeta med interna kvalitets- och utvecklingsfrågor är en självklar del av vardagen.
Vår huvudsakliga målgrupp är äldre personer i eget boende. Du är intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering i såväl ordinärt boende som särskilt boende. Du kommer att arbeta både självständigt och i team i nära samarbete med fysioterapeut, biståndshandläggare, sjuksköterska, enhetschef och undersköterskor.

Vår arbetsterapeutgrupp består av 23 medarbetare med god kompetens inom yrkesområdet. Vi är ett gott gäng som stöttar varandra, delar kunskap, och det finns alltid någon att bolla sina frågor med.

Vi arbetar dagtid måndag-fredag med goda möjligheter att påverka arbetstiden genom flextidsavtal. Vi utgår ifrån nya och moderna lokaler på Mejselgatan 4 i Växjö. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete där din roll är betydelsefull för invånarna i Växjö kommun. Varmt välkommen att bli en del av Kommunrehab!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, erfarenhet inom yrket är meriterande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Du har körkort, behärskar svenska i tal och skrift, samt en vana att använda dator som arbetsverktyg.

Du som söker har lämpligtvis stort engagemang, är strukturerad och håller god ordning.

Du har tydlig kommunikationsförmåga och en positiv inställning.

Vi ser mångfald som en kraft i arbetsgruppen, olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Skötare till sommaren 2023

Skötare
Läs mer Dec 1
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete där du får tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. I din roll som skötare är du en viktig tillgång på din arbetsplats. Beroende på vilken arbetsplats du är på varierar dina arbetsuppgifter.

Som skötare på specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna innebär psykiatrisk omvårdnads- och behandlingsarbete där dokumentation, patientsamtal, anhörigkontakt och samverkan med patientens nätverk är en naturlig del av arbetet.

I dina grunduppgifter som skötare på rättspsykiatrin ingår exempelvis social samvaro med patienter i avdelningsmiljö och patientaktiviteter. Utöver detta utförs dagliga arbetsuppgifter som lättare städning och matservering.

I samband med rekryteringen till specialistpsykiatrin och rättspsykiatrin genomförs en personsäkerhetskontroll med utdrag ur brotts- och misstankeregister, rättspsykiatrin gör därutöver även en bredare sökning.

Vi genomför även drogtest i samarbete med Företagshälsovården. Det är därför av vikt att du anger hela ditt personnummer i fritextrutan i "personligt brev" när du gör din ansökan till rättspsykiatrin.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad skötare eller innehar annan lämplig utbildning. Även du som är student inom lämpligt yrke är välkommen med din ansökan. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Meriterande är om du tidigare har arbetat inom psykiatri i form av tidigare anställning eller praktik. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Som person är du serviceinriktad, lugn och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att skicka in ditt CV.

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Här kan du bifoga exempelvis betyg, intyg och legitimation.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693.

Ansök nu

Nu söker vi tandhygienist till Folktandvården Klostergatan, Växjö

Tandhygienist
Läs mer Nov 15
Är du tandhygienist och vill ha ett viktigt och roligt jobb, vill du bidra till kronobergarnas goda munhälsa? Då kanske det här är jobbet för dig? Nu söker vi en tandhygienist till Folktandvården Klostergatan.


ARBETSUPPGIFTER
Kliniken är en av de större allmäntandvårdsklinikerna inom Folktandvården Kronoberg. I dag är det drygt 30 medarbetare som arbetar på kliniken och den ligger tillsammans med två specialistkliniker, vårt administrativa kansli och vårt servicecenter centralt i Växjö.
Som tandhygienist på vår klinik kommer du att arbeta med alla behandlingar som ingår i en tandhygienists kompetensområde och du kommer att behandla både barn, unga och vuxna - så arbetet är varierande och roligt!

Hos oss på Folktandvården finns flera karriär-/utvecklingsvägar för dig som är tandhygienist. Du kan till exempel engagera dig i projekt eller någon arbetsgrupp, du kan också utvecklas vidare inom bl.a. ledarskap eller genom handledning av tandhygieniststudenter som gör sin VFU hos oss.

Att komma ny till en arbetsplats är oftast både väldigt spännande och kul (man får nya härliga kollegor och möjlighet till en nystart), men visst kan det samtidigt kännas lite jobbigt. För att underlätta för dig som är ny har vi därför ett övergripande föreläsnings-/introduktionsprogram. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg. Är du nyexaminerad tandhygienist har vi en strukturerad klinisk introduktion för att du på ett bra sätt ska komma in i din nya yrkesroll.

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringen, det betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, du får gärna ha tidigare erfarenhet från yrket. Vi tror att du har ett starkt engagemang för ditt arbete, du lägger stor vikt vid den odontologiska kvalitén och du är intresserad av att utveckla och utvecklas.

Förutom dina odontologiska meriter är också dina personliga egenskaper viktiga: vi söker dig som har en positiv grundinställning och bidrar till en god stämning på jobbet. Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.


ÖVRIGT
Vi är en förhållandevis liten organisation inom Folktandvården Kronoberg (340 medarbetare) vilket gör att du ganska snabbt kommer in i verksamheten och det är enkelt att lära känna kollegor och skapa kontakt även utanför den klinik som du arbetar på. Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig förmåner i form av tjänstepension, förmånscykel, flyttbidrag samt friskvårds- och massagebidrag. Inom Region Kronoberg finns också en inflyttarservice som bl.a. kan hjälpa till i jakten på bostad.

Kronoberg är en del av Småland. Här kan du leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i en modern stadsmiljö. I Kronoberg finns en mix av gammalt och nytt, sport och kultur, puls men också vila. Kronoberg är en plats för den som vill ha ut mycket av livet.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Klara söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Växjö

Röntgensjuksköterska
Läs mer Jan 24
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker röntgensjuksköterska till radiologen i Växjö från 2023-05-01 till 2023-09-03.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Kronoberg, Växjö

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på radiologen.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Heltidsarbete som butikssäljare i yrkesbutik i Växjö

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 3
Om tjänsten

I rollen som butikssäljare kommer du att ha stort fokus på kundbemötande och med intresse presentera butikens sortiment. Du kommer att vara delaktig i samtliga arbetsuppgifter i butiken och de kommer bland annat innefatta:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Kundservice & sälj
- Orderhantering


Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som butikssäljare, alternativt erfarenhet från byggbranschen. Du är social, serviceminded, utåtriktad och duktig på att skapa relationer med våra kunder. Du förväntas ta eget ansvar och initiativ och vill vara med på vår resa att utveckla butiken mot nya framgångar.

Anställningsform

Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag på dagtid. Du kommer vara uthyrd via Storesupport till kunden i 3 månader som sedan kan leda till anställning hos kund.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Storesupport.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Säljare med visuellt fokus

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Okt 21
Som säljare med visuellt fokus på Gina Tricot är du målfokuserad, snabb och entusiasmerande. Du är initiativrik och kan hålla många bollar i luften. Du har en kreativ höjd och har ett brinnande intresse för styling och är självklart modeintresserad med god känsla för färg och form.

Vi eftersträvar en prestigelös arbetskultur med kreativ idéhöjd, men lika viktigt är att du brinner och förstår vikten av kundbemötandet och service vilket leder till nöjda kunder och lönsamma affärer.

Som person tycker du om att arbeta i grupp och är bra på att inspirera, kommunicera samt att engagera andra och gillar att vara en del i ett team. Du är öppen för förändringar och kan ta egna initiativ inom givna ramar. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du trivs med att arbeta i högt tempo och kan prioritera under korta ledtider.

- Tidigare butiksarbete är meriterande
- Tidigare erfarenhet inom sälj och säljutbildning är meriterande
- Tidigare erfarenhet av merchandising är en merit


Är du rätt person för utmaningen? Mejla din ansökan omgående till BC, Josefine Danell, på storemanager.192@ginatricot.com (mailto:storemanager.179@ginatricot.com) Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Ansök nu

Klara söker operationssjuksköterska till uppdrag i Växjö

Operationssjuksköterska
Läs mer Nov 14
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker operationssjuksköterska till operation i Växjö från 2023-04-03 till 2023-09-17.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Kronoberg, Växjö

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom operation.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Växjö

Anestesisjuksköterska
Läs mer Nov 14
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker anestesisjuksköterska till operation i Växjö från 2023-04-03 till 2023-09-17.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Kronoberg, Växjö

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom operation.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Växjö

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 10
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker psykiatrisjuksköterska till psykiatrin i Växjö från 2023-04-03 till 2023-09-03.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Kronoberg, Växjö

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom psykiatrin.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Consultant/specialist physicians for the rehabilitation clinic in Växjö!

Specialistläkare
Läs mer Nov 11
• Welcome to the south of Småland
Kronoberg is known for its forests, lakes, glass, and furniture - but it also offers a rich cultural life with theatres, museums, art, and film. Here you can choose between living in a small town, the countryside or a modern urban environment. The Residence city of Växjö has about 100 000 inhabitants. Amongst many things, it has a University with an onsite campus and an airport with both domestic and international flights.

• About the workplace
The rehabilitation clinic in Växjö provides specialised rehabilitation after somatic illness or injury, primarily for adults from Kronoberg County. Rehabilitation is carried out in inpatient, outpatient and pain management programmes.

We have a person-centred philosophy that permeates rehabilitation and is clear in our dealings with patients, their relatives, staff and other stakeholders. We work in interdisciplinary teams with contributions from different areas of expertise and with an individualised rehabilitation plan as a basis. These teams consist by physicians with specialist training in rehabilitation medicine, general medicine, anaesthesiology and geriatrics, as well as specialist skills in pain management. Together with nurses, nursing assistants, physiotherapists, occupational therapists, speech therapists, psychologists and counsellors, we form a strong team around the patient.

At the rehabilitation clinic, we value our working environment highly and our ambition is to find work flows where the skills of all employees are utilised fully and to the benefit of the patient. With us, there are good opportunities for you to develop, through skills development and professional challenges.

The rehabilitation clinic is located in the Sigfrid area in Växjö, right by Lake Trummen and in the heart of Småland. In Region Kronoberg you can thrive, grow and have an impact. Together, we are working to achieve the vision of A good life in a vibrant county.

ARBETSUPPGIFTER
As a specialist or consultant in the pain clinic, you will work with specialised rehabilitation of patients with long-term pain conditions. The work involves assessment and treatment on an individual or group basis, as well as group teaching.

In the clinic for patients with long-term benign pain there are also patients in need off specialist assessment. We offer you the unique opportunity, together with the other professionals in the team, to shape and develop this area of the business. This includes carrying out multimodal assessments, treatment interventions, elucidating the patient's pain mechanisms, drawing up individual treatment plans and interacting with various stakeholders around the patients.

We offer good opportunities for developmental work within the field of rehabilitation, and we value your professional development, for example by offering further training in pain management. We offer you flexible working hours and the opportunity to influence your own work schedule. We believe in continued flexible remote working, with the possibility to partly work remotely, based on the requirements of the business.

We would like you to be involved in shaping tomorrow's rehabilitation, for example by transitioning to a good and close care and using the possibilities of digitisation. As a physician, you will play an important role in our developmental work, both in everyday life and in the long term.


KVALIFIKATIONER
We are looking for qualified physicians with specialist training in rehabilitation medicine or other specialties, with a keen interest in rehabilitation.

To thrive with us, we believe you must enjoy teamwork and working with others. We place heavy emphasis on communication skills and and a good attitude.

ÖVRIGT
• Swedish language education
Candidates who are offered and accept employment will receive paid language tuition in preparation for relocation to Sweden.

• Relocation Service
We are aware that moving to another country can be daunting. Dont worry, we will assist you along the way with a variety of services such as housing, childcare and contact with authorities just to name a few.

Ansök nu

We are looking for nurses for the Forensic Psychiatric Regional Clinic

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Nov 11
• Welcome to the south of Småland
Kronoberg is known for its forests, lakes, glass, and furniture - but it also offers a rich cultural life with theatres, museums, art, and film. Here you can choose between living in a small town, the countryside or a modern urban environment. The Residence city of Växjö has about 100 000 inhabitants. Amongst many things, it has a University with an onsite campus and an airport with both domestic and international flights.

• About the workplace
One of Swedens biggest and most secure psychiatric clinic is located in Vaxjö. The clinic receives forensic psychiatric-assessed patients from all over Sweden, as well as patients from the prison service who need specialist psychiatric care in a high-security environment. The clinic is a national leader as it is the clinic that helps the rest of the psychiatric clinics to care for patients who are in need of the highest security and top specialist care.

As the clinic has been in Vaxjö for more than 120 years, there is a proud tradition of working with us. We have over 600 employees and approximately 125 patients. It is an attractive workplace that invests a lot in the work environment and training. The clinic has Swedens largest forensic psychiatric research unit, which means that it leads development and drives research for the whole country.


ARBETSUPPGIFTER
The clinic employs doctors, nurses, caretakers, occupational therapists, psychologists and treatment educators in multi-professional teams. It is an exciting workplace in which you can use yourself as the most important tool in creating good care relationships and helping patients to regain their well-being.

The clinic maintains a good working environment and good working conditions. As a nurse in forensic psychiatry, a supplement is added to your salary every month, which is exclusively paid to those who work in forensic psychiatry. We offer individualized introductions and healthy working hours where we do not mix day and night work.


KVALIFIKATIONER
You are a registered nurse with specialization towards psychiatry. Other specializations might be valid if you have experience in psychatric care.

ÖVRIGT
• Swedish language education
Candidates who are offered and accept employment will receive paid language tuition in preparation for relocation to Sweden.

• Relocation Service
We are aware that moving to another country can be daunting. Dont worry, we will assist you along the way with a variety of services such as housing, childcare and contact with authorities just to name a few.

Ansök nu

Hello specialists in general medicine!

Specialistläkare
Läs mer Nov 11
• Welcome to the south of Småland
Kronoberg is known for its forests, lakes, glass, and furniture - but it also offers a rich cultural life with theatres, museums, art, and film. Here you can choose between living in a small town, the countryside or a modern urban environment. The Residence city of Växjö has about 100 000 inhabitants. Amongst many things, it has a University with an onsite campus and an airport with both domestic and international flights.

• About the workplace
Healthcare is evolving towards close care, with primary care as the hub. Our medical staff is slowly increasing, but we need you too. Stable staffing with continuity for patients and the best possible working environment are clear objectives.

The goal is long-term continuity in staffing, in order to do the utmost for our patients, while maintaining a good working environment for our coworkers. In addition, we are facing a future where primary care will have an increasingly important role to play.

Primary care in Region Kronoberg stands for health, knowledge and care. There are 21 health centres run by the region, some are large, some are small, some are in towns, others in rural areas. Today we are about 600 employees in primary care in Region Kronoberg.

ARBETSUPPGIFTER
We are looking for individuals with a great interest in primary care and the development towards person-centered care. You will encounter patients of all ages and with a wide variety of health issues as well as different demographics. The tasks are varied and include both child health care centers, special accommodations, home health care and on-call medical center/emergency.

KVALIFIKATIONER
We are looking for a specialist in general medicine.

ÖVRIGT
• Swedish language education
Candidates who are offered and accept employment will receive paid language tuition in preparation for relocation to Sweden.

• Relocation Service
We are aware that moving to another country can be daunting. Dont worry, we will assist you along the way with a variety of services such as housing, childcare and contact with authorities just to name a few.

Ansök nu

We are looking for experienced radiology doctors

Specialistläkare
Läs mer Nov 11
• Welcome to the south of Småland
Kronoberg is known for its forests, lakes, glass, and furniture - but it also offers a rich cultural life with theatres, museums, art, and film. Here you can choose between living in a small town, the countryside or a modern urban environment. The Residence city of Växjö has about 100 000 inhabitants. Amongst many things, it has a University with an onsite campus and an airport with both domestic and international flights.

• About the workplace
Our department is well staffed and we conduct our operations to a large extent without being dependent on rental staff. With us, you have plenty of colleagues from many different nationalities to exchange experiences and knowledge with, which gives an international touch to the workplace - we think that is very positive. Furthermore, we use doctors remotely at night (Australia), which in turn allows us to offer favorable schedules with time for recovery.
In short, we are a close-knit workplace with a friendly atmosphere, high levels of satisfaction and a good working environment where you can take the hours you build up via on-call as time off. This means that you often can use your time off for activities that you value, for example regular visits to your home country.

ARBETSUPPGIFTER
The tasks include, among other things, clinical mammograms, ultrasound examinations and review of screening examinations. There are also opportunities for vacuum biopsy and contrast mammography, but knowledge in these fields is not mandatory.

KVALIFIKATIONER
We are primarily looking for licensed specialists in X-ray with experience in screening and clinical mammography. Radiologists who do not specialize in mammography are also welcome to apply.

ÖVRIGT
• Swedish language education
Candidates who are offered and accept employment will receive paid language tuition in preparation for relocation to Sweden.

• Relocation Service
We are aware that moving to another country can be daunting. Dont worry, we will assist you along the way with a variety of services such as housing, childcare and contact with authorities just to name a few.

Ansök nu

Rehabassistenter till Lasarettsrehab sommaren 2023

Arbetsterapibiträde
Läs mer Dec 1
Hej du som funderar på att jobba i sommar - vi längtar efter dig!

Hos oss kan du få ett riktigt meningsfullt sommarjobb!

Lasarettsrehab söker dig som är eller studerar till arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped eller dietist. Vi erbjuder dig möjlighet att skaffa erfarenhet inom ditt kommande yrkesområde under sommaren.

Inom Lasarettsrehab arbetar vi i tvärprofessionella team med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, personalsjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer, psykolog, sekreterare, sexolog, rehabkoordinatörer och rehabassistenter. Vi kompletterar varandra och samarbetar för att erbjuda rehabilitering med hög kvalitet inom akutsjukvården och öppenvården.

Du kommer att ingå i ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård.

Lasaretts Rehabs vision är: "Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet".

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer få möjlighet att testa på arbetsuppgifter kopplat till ditt kommande yrke och du kommer få med dig värdefulla erfarenheter för framtiden.

Vi erbjuder introduktion och handledning för att skapa goda förutsättningar för dig. Du kommer ha erfarna kollegor inom din profession att jobba tillsammans med.

KVALIFIKATIONER
Pågående eller avslutade studier till arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, eller dietist.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Timavlönad skötare till resursenheten i Region Kronoberg

Skötare
Läs mer Jan 2
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad skötare arbetar du på en eller flera avdelningar inom specialistpsykiatrin. Den psykiatriska specialistvården är samlad i ett verksamhetsområde.

För vuxenpsykiatrin finns dagsjukvård och mottagningsverksamhet i både Ljungby och Växjö. Den psykiatriska heldygnsvården finns på Sigfridsområdet i Växjö. Här finns även en psykiatrisk akutmottagning vid akuta uppkomna, svåra och allvarliga psykiska tillstånd.

Barn- och ungdomspsykiatrin befinner sig i både Växjö och Ljungby och handlägger akuta ärenden dygnet runt.

Som timavlönad förväntas du vara redo att hoppa in på arbetspass när en avdelning får en korttidsfrånvaro och delta i det dagliga avdelningsarbetet, det innebär bland annat:

• göra akuta bedömningar ihop med sjuksköterska/läkare, arbete vid korta inläggningar/slutenvård, patienttransporter till andra län.
• förbereda måltider
• enklare skötsel av avdelningen

Patientarbete innefattar exempelvis:
• överrapportering och enklare dokumentation
• stötta patienter i olika samtal, möten med anhöriga och/eller institutioner
• extravak för patienter med särskilda behov
• tröst och stöd efter behov, enklare omvårdnadssamtal
• enklare omläggningar

Utöver dessa arbetsuppgifter förväntas du vara behjälplig med uppgifter som kan innefatta:

• dokumentering av in- och utpassage (för de patienter det berör)
• bära larm och larma om något händer
• vara beredd att ingripa i händelse av hot och våld
• hantera besökare och anhöriga

I rollen som skötare förväntas du klara av att både arbeta självständigt och i samarbete med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du som söker är utbildad skötare eller har en motsvarande lämplig utbildning. Vi söker också efter dig som studerar till undersköterska/skötare, polis, sjuksköterska, psykolog eller beteendevetare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom psykiatri.

Som person ser vi att du är lyhörd, lugn och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Förväntningar på dig som timavlönad:

• kan arbeta kontinuerligt
• tillgång till en mobiltelefon
• möjlighet att ta akuta pass
• möjlighet att arbeta dagar, kvällar, nätter och helger
• ha god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och ett öppet sinne

Vid arbete inom Barn- och ungdomspsykiatrin efterfrågas registerkontroll. Detta görs i samband med eventuell anställning.

Vi rekryterar löpande utefter behovet på Region Kronobergs verksamheter.

ÖVRIGT
Är du utbildad undersköterska/skötare ska du bifoga utbildningsbevis/betygen i din ansökan.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Undersköterska till intensivvårdsavdelningen i Växjö, vikariat

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Dec 1
Vill du göra skillnad som undersköterska på en intensivvårdsavdelning? Inför sommaren 2023 rekryterar vi nu undersköterskor! Vill du jobba i en högteknologisk miljö tillsammans med härliga kollegor? Då är detta jobbet för dig!

Jennifer arbetade under sommaren 2022 och beskriver det bästa med jobbet såhär: Jag sökte till IVA för att få möjlighet att möta svårt sjuka patienter men också för möjligheten att samarbeta med så många olika professioner. Det positiva med att jobba på IVA var variationen, att ingen dag var den andra lik, och jag upplevde att det gav mig en trygghet att ha sett IVA-vården och vad det innebär att få intensivvård.

Intensivvårdsavdelningen är en allmän-IVA som vårdar patienter från de flesta specialiteter, vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö. Vi har en avdelning i Växjö och en i Ljungby som vårdar patienter i alla åldrar, från det lilla barnet till den äldre patienten. Vi bedriver både akut och planerad verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik.
Växjö har 6 vårdplatser och 6 postoperativa platser, medan Ljungby har 3 vårdplatser och totalt 19 postoperativa platser. I Växjö jobbar ca 70 medarbetare och i Ljungby ca 35 medarbetare.
Vi värnar om vår arbetsplatskultur som präglas av att vi ser varandra i arbetet, är vänliga och delar med oss av våra kunskaper. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till vårt goda arbetsklimat.

Vill du veta med om oss och vad vårt arbete innebär välkomnar vi dig att följa vårt Instagramkoto, @intensiven.vaxjo.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som undersköterska kommer du att arbeta teambaserat, tillsammans med läkare och sjuksköterska, med fokus på patienten och dess anhöriga. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska så som omvårdnad, provtagning och kontroller av olika slag. Under en vanlig arbetsdag får du dessutom assistera vid olika inläggningar och undersökningar. Hos oss kommer du möta patienter som är svårt sjuka och vi arbetar med en hög bemanning på avdelningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från yrket. Vi välkomnar även dig som läser till sjuksköterska alternativt läkare. Du brinner för omvårdnad och trivs med att väldigt patientfokuserat arbete. Med fördel har du sjukhusvana.

Verksamheten präglas av att vara varierande, med arbetstoppar och dalar. Detta ställer krav på att du har förmåga att ligga steget före utifrån olika scenarion som kan inträffa samt kan hålla ett högt arbetstempo när så krävs. Vidare har du en positiv inställning, föredrar en grundstruktur i ditt arbete men är flexibel i både tanke och handling beroende på situation.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då detta är ett vikariat som löper över sommaren önskar vi att du är tillgänglig för arbete under huvuddelen av vår semesterperiod (v.26-33) och är flexibel gällande arbetstider. Introduktion till sommaren kommer att ske under våren, vilket förutsätter att du är tillgänglig redan från mars/april. Vi välkomnar både dig som kan börja på heltid men också dig som enbart har möjlighet att jobba på timmar under våren för att vara upplärd till sommaren. Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss, därför kommer vi ha en lång introduktion under hela våren så du är rustad inför sommaren.
Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

ÖVRIGT
Här kan du bifoga exempelvis betyg, intyg och legitimation.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693.

Ansök nu

We are looking for motivated specialists in child and adolescent psychiatry

Specialistläkare
Läs mer Nov 11
• Welcome to the south of Småland
Kronoberg is known for its forests, lakes, glass, and furniture - but it also offers a rich cultural life with theatres, museums, art, and film. Here you can choose between living in a small town, the countryside or a modern urban environment. The Residence city of Växjö has about 100 000 inhabitants. Amongst many things, it has a University with an onsite campus and an airport with both domestic and international flights.

• About the workplace
In Region Kronoberg, you can thrive, grow and influence. Together we work to achieve the vision of "A good life in a viable county."
In collaboration with relatives and other care providers, Specialist psychiatry for children, adolescents, and adults in Kronoberg operates a modern and specialized psychiatric care service. A good working environment with a motivated and competent staff is a prerequisite for achieving our mission.

In Specialist Psychiatry, we have a comprehensive medical unit where our doctors are focused on different departments based on competence and interest. We offer care for children, adolescents, and adults both in outpatient as well round-the-clock care. Since 2020, we have had a new hospital for adults and round-the-clock care, outpatient care for children and adolescents. The hospital is located in the center of Växjö on newly-renovated premises. Today, child and adolescent care consist of general psychiatric care, an emergency unit, and a young children's team.

We are now seeking specialists/consultants who would like to be involved in driving child and adolescent psychiatry forward. Are you our next colleague at Specialist Psychiatry for children and adolescents? We look forward to receiving your application!

ARBETSUPPGIFTER
Within a team, you will work as a doctor together with, among others, psychiatric nurses, psychologists, and occupational therapists in order to provide the patient with the correct input. As a specialist/consultant, your placement will be with children and adolescents. In the service, you will mainly work in outpatient care but also work to some extent in round-the-clock care. You will have an experienced psychiatrist as a supervisor.

We can offer you a good working environment with outstanding commitment where all professionals together develop care with a focus on the patient. We are confident in our learning environment and have received an award for our quality work.


KVALIFIKATIONER
We are seeking a specialist/consultant in child and adolescent psychiatry. We believe you are committed, focused on the patient, confident in yourself, and see opportunities rather than obstacles.

Before consideration, the employer needs an acceptable police record extract. We attach great importance to personal suitability.

ÖVRIGT
• Swedish language education
Candidates who are offered and accept employment will receive paid language tuition in preparation for relocation to Sweden.

• Relocation Service
We are aware that moving to another country can be daunting. Dont worry, we will assist you along the way with a variety of services such as housing, childcare and contact with authorities just to name a few.

Ansök nu

Midwives for delivery department and maternity ward

Barnmorska
Läs mer Nov 11
• Welcome to the south of Småland
Kronoberg is known for its forests, lakes, glass, and furniture - but it also offers a rich cultural life with theatres, museums, art, and film. Here you can choose between living in a small town, the countryside or a modern urban environment. The Residence city of Växjö has about 100 000 inhabitants. Amongst many things, it has a University with an onsite campus and an airport with both domestic and international flights.

• About the workplace
At the women's clinic, we work in teams with children's nurses, nurses, and doctors where you meet and support the family before, during, and after childbirth. We work to strengthen the woman's and the family's capacity to give birth and care for their child.

It is part of the midwife's area of ??competence to handle normal childbirth independently together with her team. This requires that you as a midwife are active, responsive, and able to make quick decisions with the patient in focus. Complicated births are handled together in collaboration with doctors. We accept patients from pregnancy week 27+0. It is varied work where you, as a midwife, meet patients who come for assessment, hospitalized patients, and meet the family when they return for a return visit.

Operations are conducted during all hours of the day. You are expected to enjoy working during changes of pace and capabable to act in urgent situations. At the maternity ward, you meet antenatal inpatients as well as families and their newborn babies and you support them during the first days together. There is a close collaboration between the neonatal unit and the maternity ward. The clinic's return visit unit and breastfeeding clinic are located next to the maternity ward. We also offer support before childbirth at our Aurora clinic.

ARBETSUPPGIFTER
With us at the women's clinic, you get interesting and developing work with opportunities for your own skills development and also have opportunities to help develop the department's work. You will receive an introduction close to the workplace, planned based on your conditions/prior knowledge. Our staff receives internal training in breastfeeding.

We offer rotational duty (both day, evening, and night shifts), which means you get shorter working hours: a night index of 1.4. That means that one hour at night counts as 1.4 hours worked. Scheduling is planned so that night and day shifts are not mixed during the same week.

You are also offered ongoing training during your employment to strengthen and develop your skills. At the clinical training center (KTC), you have the opportunity to practice various practical exercises together with colleagues. Our midwives receive continuous training in breastfeeding, suturing, complicated births, and emergencies. The clinic also participates in various research projects.

KVALIFIKATIONER
We are looking for licensed midwives who are passionate about women's health. You adapt easily to new situations and are able to think on your feet and make your own decisions. You are positive in your way of working with the patient in focus.

ÖVRIGT
• Swedish language education
Candidates who are offered and accept employment will receive paid language tuition in preparation for relocation to Sweden.

• Relocation Service
We are aware that moving to another country can be daunting. Dont worry, we will assist you along the way with a variety of services such as housing, childcare and contact with authorities just to name a few.

Ansök nu

We are looking for specialists in gynecology and obstetrics

Specialistläkare
Läs mer Nov 11
• Welcome to the south of Småland
Kronoberg is known for its forests, lakes, glass, and furniture - but it also offers a rich cultural life with theatres, museums, art, and film. Here you can choose between living in a small town, the countryside or a modern urban environment. The Residence city of Växjö has about 100 000 inhabitants. Amongst many things, it has a University with an onsite campus and an airport with both domestic and international flights.

• About the workplace
Gynecology operations are part of the women's clinic, which is county-wide in Kronoberg. We have a service area of approximately 60,000 inhabitants. At the women's clinic, there are great opportunities for professional development and short decision-making paths. We offer a flexible schedule with individual adaptation.

ARBETSUPPGIFTER
Our gynecological practice is broad with receptions including contraception reception, infertility reception and abortion reception. We also have a broad operative business in benign surgery. We perform both open and laparoscopic surgery. At the gynecology clinic, there are contact nurses connected to our cancer patients and a urotherapist connected to the operation.

We are a close-knit and open-minded team that works together and has daily and close collaboration with other surgical specialties.
There is no delivery or maternity care in Ljungby, all obstetrics takes place in Växjö. We supervise "running" district doctors and AT doctors in gynecology.

Region Kronoberg operates two hospitals, one in Ljungby and one in Växjö. Both are emergency hospitals with operations around the clock. At the gynecological clinic in Ljungby, gynecologists work during the day, while the gynecological practice in Växjö is conducted around the clock. Gynecologists in Ljungby are not included in the on-call operations conducted by the surgeon and orthopedic clinic.

KVALIFIKATIONER
You are a specialist in gynecology and obstetrics with operative experience.

Good cooperation and flexibility is something that we value and great importance will be placed on personal suitability.

ÖVRIGT
• Swedish language education
Candidates who are offered and accept employment will receive paid language tuition in preparation for relocation to Sweden.

• Relocation Service
We are aware that moving to another country can be daunting. Dont worry, we will assist you along the way with a variety of services such as housing, childcare and contact with authorities just to name a few.

Ansök nu

Personlig assistent

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 12
Vill du jobba som personlig assistent åt vår kund med ALS i Alvesta?

Personlig assistans - vad innebär det?
Personlig assistans handlar om ett engagemang och du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, vilket uppnås genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Frösundas humanistiska värderingar grundar sig i att alla människor har lika värde och samma rätt till ett bra liv. Förutsättningarna för det kan variera och just därför är det så viktigt för oss att se varje individ och hans eller hennes möjligheter och behov. Det försöker vi göra både på ett professionellt och på ett medmänskligt sätt.

Kunden är i 70-årsåldern och bor i Alvesta. Som personlig assistent arbetar du aktivt för att skapa bästa möjliga livskvalitet för kunden. Personlig omvårdnad/hygien är en del av arbetet och kunden har trakeostomi och pegkateter. Utöver det är kunden i behov av hjälp med allt som tillhör vardagen. Kunden har nedsättning med talet och vi söker dig som är lyhörd och vill förstå kundens behov. Kundens intresse är trädgård, teknik och data. Det är viktigt att du kan samarbeta med både kunden, anhöriga samt övriga personliga assistenter då det är dubbelbemanning.

Du som söker är lyhörd, professionell och värnar om kundens personliga integritet. Vi ser också att du är lojal, punktlig, ansvarsfull och ordningsam. Du tar gärna egna initiativ och har ett äkta engagemang för yrket.

Det är meriterande om du har kunskap om ALS och vi söker dig som har omvårdnadserfarenhet, har goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift, har körkort och är icke rökare samt djurfri.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid, kväll, vaken natt och helg. Vi söker både fasta tjänster samt vikarier. Tillträde snarast.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G - personlig assistans.

Rekrytering sker löpande, så vi vill tipsa dig om att skicka in din ansökan direkt. Bifoga CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så skriv och berätta om dig själv i din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!

Verksamhetschef

Violetta Wilinska

violetta.wilinska@frosunda.se

Tel. 010-130 37 65

Ansök nu

Timvikarier till Linné Hemvård (Undersköterskor)

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 3
Vill du arbeta med att glädja människor, vara stolt, växa och ha de bästa kollegorna?
Vi har möjligheterna så länge du har viljan och kompetensen.

Nu söker Linné Hemvård timvikarier av undersköterskor till verksamheten i Växjö.

OM LINNÉ HEMVÅRD:

Våra medarbetare gör skillnad - VARJE DAG

Linné Hemvård har i flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare. Trots en stor arbetsgrupp med över 80 anställda, strävar vi efter samhörighet och god arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattad.

Vi är idag Växjös största privata aktör inom hemtjänsten samt hemsjukvård, och finns i Växjö och Ljungby. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov uppfylls och mer därtill. Verksamheten bygger på våra tre kärnvärden; enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor. Alla har olika behov av stöd men något som förenar oss är likavärde och rätt till en individuellt anpassad hemsjukvård.

OM TJÄNSTEN:
Som undersköterska på Linné Hemvård ansvarar du tillsammans med dina kollegor för medicinska insatser. Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat bedömningar av hälsotillstånd, dokumentation, sårvård, läkemedelshantering, palliativ vård, handledning samt utbildning av omvårdnadspersonal. Som undersköterska i hemsjukvården samarbetar du med olika yrkeskategorier som är involverade i vården av omsorgstagare. Till hjälp har du samordnare och andra stödfunktioner. Både VD och styrelsemedlemmar är närvarande och verksamma i driften.

Arbetstider: Måndag till Söndag, Varierande tider (7-16, 13-21)

Du kommer jobba vid behov, Vi tillämpar provanställning 6 månaderVI SÖKER DIG SOM:

Som vill vara med på vår resa och erbjuda våra omsorgstagare en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv.

- Pågående gymnasial utbildning inom Hälso- och sjukvård
- Kan cykla (B-körkort är meriterande men inget krav)
- Har god svenska i både tal och skrift
- Är social och självständig
- Tar eget initiativ
- Som ser utmaningar istället för hinder


Krav: Vaccination Covid-19, första dosen, Utdrag från belastningsregistret Klicka här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

DETTA FÅR DU:

- Lön enligt kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Personalaktiviteter
- Utveckling & utbildning inom branschen
- Personlig utveckling
Är du den vi söker? Du ansöker genom vår karriärsida, Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hela rekryteringsprocessen kommer att hållas av YF WorkForce, du kommer att bli anställd av Linné Hemvård.

Ansök nu

Vi söker butikspersonal till bygg- och yrkesbutik i Växjöområdet!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Okt 3
Arbetsuppgifter

Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom bygg- och yrkesbutiker samt dagligvaruhandeln, vid akut och planerat behov. Du har en viktig roll i vårt team där vi stöttar våra kunder som exempelvis Jula, Ahlsell och Swedol m.fl. i hela Växjöområdet med omnejd.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Kundservice
- Inventering
- Truckkörning


Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald, trygg anställning
- Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete
- Unika utbildningar inom branschen
- Möjlighet till framtida anställning i våra kunders butiker
- Eventuell möjlighet till fast schema


Personliga egenskaper/kvalifikationer

Som butiksmedarbetare är du Storesupports ansikte utåt i butikerna du arbetar i. Du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga och finner dig snabbt i din roll. Du har god känsla för service och kundbemötande och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i butik och/eller byggsektorn. Truckkort är meriterande men inget krav.

Anställningsform

Heltidstjänst - Vi erbjuder vi dig ett schema med fasta dagar och du kommer arbeta 5 dagar i veckan. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Klara söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Växjö

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 24
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker psykiatrisjuksköterska till psykiatrin i Växjö från 2023-03-20 till 2023-09-03.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Kronoberg, Växjö

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom psykiatrin.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Fitness24Seven söker serviceinriktad extrapersonal till Växjö!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 26
Fitness24Seven söker serviceinriktad extrapersonal till Växjö!

Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 5 länder som Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Med en stor positivitet och en stark framåtanda fortsätter vi att ta över världen, alltid med samma målsättning, att göra den lite hälsosammare.

På Fitness24Seven är det ständigt något på gång och som Site Responsible har du i uppgift att sköta det dagliga arbetet på vårt gym samtidigt som du ger förstklassig service till våra fantastiska medlemmar. Välkommen till ett företag där allt, och lite till, kan hända!

För att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb som Site Responsible tror vi att du är en social och ansvarsfull och som aldrig skulle låta en medlem gå hem med mungiporna nere. Att arbeta på egen hand är inga problem för dig och du har lätt för att hantera oväntade situationer. Framför allt har du ett brinnande intresse för träning - och vill precis som vi gör världen till en lite hälsosammare plats.

Som extrapersonal jobbar du några dagar i veckan och rycker ut när vi behöver dig som mest, passens längd varierar från 5 - 8/h eftermiddag och kväll. Du jobbar när det passar dig, men ett krav är att du ska vara tillgänglig minst 2 gånger i veckan. Denna tjänst passar extra bra för dig som studerar eller har annan sysselsättning vid sidan om - och som söker en extra utmaning i vardagen.

Du erbjuds en marknadsmässig lön och gratis träningskort till alla Fitness24sevens alla anläggningar!

Arbetsuppgifter
Detta kommer du göra som Site Responsible

Ha daglig kundkontakt, hjälpa medlemmar i alla möjliga situationer både på plats på gymmet men även via mail och telefon.
Hålla ordning på anläggningen genom att plocka vikter och torka maskiner.
Löpande följa rutiner och föreskrifter som finns kopplade till företaget.
Arbeta mot uppsatta mål och budgetar samt hantera beställningar.

Vi söker dig som…
är van att jobba varierat i ett högt tempo med flexibla arbetsuppgifter
.. är flytande i tal och skrift i svenska samt har goda kunskaper i engelska
.. är serviceinriktad samt älskar träning och hälsa

Meriterande om du har erfarenhet av:
att ha arbetat på gym eller i reception

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Ansök nu

Semestervikarie som säkerhetsoperatör, Rättspsykiatriska Regionkliniken

Skötare
Läs mer Jan 11
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som säkerhetsoperatör på säkerhetscentralen ansvarar du för det dagliga arbetet med inre och yttre säkerhet på kliniken. I arbetsuppgifterna ingår bland annat passagekontroll (larmbåge och röntgen), att aktivt hantera och bevaka den tekniska utrustning som finns i bevakningscentralen samt hantera olika larmsituationer. Du ska analysera och sammanställa information före, under och efter en risksituation. Säkerhetscentralen är bemannad dygnet runt och belägen i mitten av en högsäkerhetsbyggnad.

KVALIFIKATIONER
För arbetet krävs det att du är serviceinriktad, noggrann, socialt kompetent, snabb och stresstålig, kritisk mot presumtiva säkerhetsrisker, pålitlig, modig, kreativ och lösningsorienterad. Din serviceförmåga är mycket hög men det innebär inte att du ger avkall på säkerhetsarbetet. Att bära på en grundmurad säkerhetsattityd, dvs att identifiera riskbilder och åtgärda dessa är en grundförutsättning i arbetet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av blåljusverksamhet, försvarsmakten eller liknande säkerhetsarbete.

I samband med rekryteringen kommer fördjupad registerkontroll genomföras då du kan komma placeras i säkerhetsklass i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585). Du genomgår även drogtest via vår företagshälsovård.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Undersköterskor till Linné Hemvård (3 jobb)

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 22
Vill du arbeta med att glädja människor, vara stolt, växa och ha de bästa kollegorna?
Vi har möjligheterna så länge du har viljan och kompetensen.

Nu söker Linné Hemvård nya talanger av undersköterskor till verksamheten i Växjö.

OM LINNÉ HEMVÅRD:

Våra medarbetare gör skillnad - VARJE DAG

Linné Hemvård har i flera år fått utmärkelsen omsorg i Toppklass. Detta hade aldrig varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare. Trots en stor arbetsgrupp med över 80 anställda, strävar vi efter samhörighet och god arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna sig uppskattad.

Vi är idag Växjös största privata aktör inom hemtjänsten samt hemsjukvård, och finns i Växjö och Ljungby. Vi har avtal med Växjö kommun och är godkända enligt IVO. Linné Hemvård ser till omsorgstagarens önskemål och behov uppfylls och mer därtill. Verksamheten bygger på våra tre kärnvärden; enkel kommunikation, samhörighet och på individens villkor. Vi levererar inte bara en tjänst till våra omsorgstagare utan en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv genom att ha utgångspunkten på individens villkor. Alla har olika behov av stöd men något som förenar oss är likavärde och rätt till en individuellt anpassad hemsjukvård.

OM TJÄNSTEN:
Som undersköterska på Linné Hemvård ansvarar du tillsammans med dina kollegor för medicinska insatser. Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat bedömningar av hälsotillstånd, dokumentation, sårvård, läkemedelshantering, palliativ vård, handledning samt utbildning av omvårdnadspersonal. Som undersköterska i hemsjukvården samarbetar du med olika yrkeskategorier som är involverade i vården av omsorgstagare. Till hjälp har du samordnare och andra stödfunktioner. Både VD och styrelsemedlemmar är närvarande och verksamma i driften.

Arbetstider: Måndag till Söndag, Varierande tider (7-16, 13-21)

Du kommer jobba 80-100%, Vi tillämpar provanställning 6 månaderVI SÖKER DIG SOM:

Som vill vara med på vår resa och erbjuda våra omsorgstagare en möjlighet till ett långvarigt och värdigt liv,

- Gymnasial utbildning inom Hälso- och sjukvård
- Har B-körkort & kan cykla
- Har god svenska i både tal och skrift
- Är social och självständig
- Tar eget initiativ
- Som ser utmaningar istället för hinder


Krav: Vaccination Covid-19, första dosen

DETTA FÅR DU:

- Lön enligt kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Personalaktiviteter
- Utveckling & utbildning inom branschen
- Personlig utveckling
Är du den vi söker? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hela rekryteringsprocessen kommer att hållas av YF WorkForce, du kommer att bli anställd av Linné Hemvård.

Ansök nu

Butiksambassadör för Asics på deltid - Växjö

Butiksdemonstratör
Läs mer Jan 13
Nordic Retail Group söker efter de bästa butiksambassadörerna för Asics. Vi är ute efter säljare som har ett stort intresse för sport, gärna löpning och skor.

Om kunden

Asics är en japansk tillverkare av sportkläder och sportskor. De grundades 1940 och namnet är en akronym för Anima Sana In Corpore Sano som är en variant på mens sana in corpore sano, det vill säga "en sund själ i en sund kropp".

Arbetsuppgifter

Som butiksambassadör kommer du att:

- Arbeta med att sälja och visa upp skor för kunder i butik

- Vara ansiktet utåt för Asics

- Hjälpa kunder att hitta den rätta Asics skon

- Vara behjälplig för kunder i butik

- Skicka in en kortare enkät till Asics efter varje pass

Din erfarenhet

- Erfarenhet av detaljhandeln och försäljning
- Van att möta människor och kunna hantera olika typer av personer
- Fördel om du har erfarenhet/intresse av löpning och träning över lag


Personliga egenskaper:

Som butiksambassadör för Asics så tror vi att du är:

- En universitetsstudent
- Flexibel och lättsam
- Social och framåt med egen initiativförmåga


Arbetstider

- Lördag (6 timmars skift)
- Söndag (6 timmars skift)


Övrigt:

Du blir anställd av Nordic Retail Group och representerar Asics i butik.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Planerad start är i april, men dessförinnan sker introduktion och utbildning. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Daniel Dixgård på dixgard@nordicretailgroup.com

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är en fullservice retail byrå, som grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla fyra nordiska länder. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att bygga sina varumärken och nå sina mål genom att erbjuda bemanning, rekrytering, creative studio, och andra innovativa uppfinningar för våra kunder. Vi har byggt ett starkt team och vi vet vad som krävs för ett varumärke att lyckas inom retail och hur man ökar försäljning både lokalt och globalt.

På Nordic Retail Group har vi ett arbetsklimat som är kreativt och energiskt och vi är alltid ivriga att göra det lilla extra för att lyckas. Vi har verkligen passion för människor och det är därför det är viktigt för oss att erbjuda den mest säkra, inkluderande och inspirerande arbetsplatsen vi kan för våra fantastiska medarbetare.

Vi värdesätter högt att ha ett mångsidigt team med olika typer av erfarenheter och bakgrunder som ingår i gruppen. Det är viktigt för oss att alla känner sig värderade, uppskattade och som en viktig del av vårt team. Det viktigaste är att vi vill att vår personal ska älska att komma till jobbet. Som våra grundare alltid säger: “Du ska inte bara vissla på väg hem från kontoret - utan också på väg till kontoret”.

Besök vår hemsida www.nordicretailgroup.com (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information.

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterskor till rättspsykiatrisk klinik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 30
Nytt
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för psykiatrisjuksköterska.

Vi hjälper självklart till med resor och boende om du behöver detta!

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Din profil
Vi söker dig som är psykiatrisjuksköterska med relevant erfarenhet

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Fitness24Seven söker Site Manager till Växjö!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 20
Fitness24Seven söker Site Manager till Växjö!

Gillar du att leda team mot gemensamma mål och att coacha medarbetare till att slå gårdagens rekord? Trivs du i rollen som spindeln i nätet som gillar att inspirera människor i din närhet till ett hälsosammare liv samtidigt som du ger förstklassig service?

I så fall är du precis den som vi letar efter! På Fitness24Seven är det ständigt något på gång och som vår Site Manager är du en nyckelspelare för den dagliga driften och personalen som jobbar på gymmet. Du jobbar gärna med vår värdering samarbete skapar teamet och ser att alla på anläggningen är värdefulla såväl medlemmar som personal.

Välkommen till ett företag där allt, och lite till, kan hända!Om tjänsten

Som Site Manager på Fitness24Seven Växjö är du regent över ditt gym. Du är huvudansvarig för att det dagliga arbetet på gymmet fungerar som det ska. Du har arbetat både praktiskt och administrativt, vilket innebär att allt från underhåll av maskiner och redskap till schemaläggning, budgetuppföljning och att coacha dina medarbetare till nya höjder.

Du kommer att leda att mindre team av Site Responsibles, instruktörer och PT:s - vilka du också rekryterar ifall behovet uppstår. I tjänsten kommer du arbeta en hel del med gruppträning, där du kommer schemalägga och rekrytera instruktörer, föra statistik och utvärdera själva arbetet kring gruppträning. Även om du kommer spendera en del tid bakom skrivbordet är självklart din allra viktigaste uppgift att ta hand om våra träningssugna medlemmar. Vi vill att alla ska trivas på gymmet och det är din uppgift att se till att alla medlemmar lämnar sitt träningspass med ett leende på läpparna - oavsett hur tufft eller svettigt det varit.

För att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb som Site Manager tror vi att du är en social och ansvarsfull person som gillar att utveckla dina medarbetare genom coaching och delaktighet. Att ha ett närvarande ledarskap och leda andra människor är inga problem för dig och du har lätt för att hantera oväntade situationer. Framför allt har du ett brinnande intresse för träning och gruppträning - och vill precis som vi gör världen till en lite hälsosammare plats.

Hos oss jobbar du tillsammans med ditt team under våra bemannade öppettider vilket innebär både dag, kväll och en del helger. Tiderna kommer att variera då det är utifrån schema som du som Site Manager utformat. Du rapportera direkt till vår Area Manager - som du längs vägen har regelbunden kontakt med.

Arbetsuppgifter

Detta kommer du göra som Site Manager

Ha daglig kundkontakt, hjälpa medlemmar i alla möjliga situationer både på plats på gymmet men även via mail och telefon.

Inneha det yttersta ansvaret på anläggningen genom att rekrytera, leda, coacha både Site Responsibles, Instruktörer och PTs.

Löpande följa rutiner och föreskrifter som finns kopplade till företaget.

Arbeta mot uppsatta mål och budgetar samt hantera beställningar.Vi söker dig som…

har en avslutad gymnasieutbildning

har minst 1-3 års erfarenhet som ledare som innebär personalansvar, till exempel som avdelnings-, plats- eller butikschef

är van att jobba varierat i ett högt tempo med flexibla arbetsuppgifter

.. är flytande i tal och skrift i svenska samt har goda kunskap i engelska

har goda ledaregenskap och stark social förmåga

.. bara brinner för träning och hälsa och som har erfarenhet av gruppträning.

Det är meriterande om du har utbildning som gruppträningsinstruktör.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss

Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 5 länder som Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Ansök nu

Vi söker butikspersonal till bygg- och yrkesbutiker i Växjöområdet!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 19
Arbetsuppgifter

Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom bygg- och yrkesbutiker samt dagligvaruhandeln, vid akut och planerat behov. Du har en viktig roll i vårt team där vi stöttar våra kunder som exempelvis Jula, Ahlsell och Swedol m.fl. i hela Växjöområdet med omnejd.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Kundservice
- Inventering
- Truckkörning


Dina arbetstider varierar och styrs av de bokningar som kommer in från våra kunder, därför ställs det höga krav på din flexibilitet.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald, trygg anställning
- Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete
- Unika utbildningar inom branschen
- Möjlighet till framtida anställning i våra kunders butiker
- Eventuell möjlighet till fast schema


Personliga egenskaper/kvalifikationer

Som butiksmedarbetare är du Storesupports ansikte utåt i butikerna du arbetar i. Du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga och finner dig snabbt i din roll. Du har god känsla för service och kundbemötande och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i butik. Truckkort är meriterande men inget krav.

Anställningsform

Extrajobb - Vi erbjuder arbete för dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Arbetet är förlagt på varierande dagar och tider. Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka så det passar dig perfekt som studerar eller arbetar vid sidan om.

Du kommer att ingå i vår pool i Växjö och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Är du vår nya säljare på samarbete med Media Makt?

Butiksdemonstratör
Läs mer Sep 19
Vilka är vi?

Impressive Relations är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar vi nu våra försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar.

Tjänstebeskrivning
Impressive Relations & Media Markt har tillsammans lanserat projektet Jämför Hemma. Ett helt nytt koncept där vi erbjuder starka och förmånliga kampanjer till butikens kunder. På Media Markt kommer du att jobba med face-to-face försäljning genom att presentera produkter/tjänster som ingår i konceptet ”Jämför Hemma”.

Våra säljare har alltid ett starkt engagemang med en positiv inställning. Arbetet kräver hög social kompetens och att du kan hantera motgångar med flit.

Naturligtvis erbjuder vi dig en skräddarsydd utbildning för att du ska få dem verktyg du behöver för att leverera bra resultat och utvecklas tillsammans med oss i företaget. Vill du jobba med oss och följa med på vår resa framåt behöver du ha ambitioner att växa och bli lite bättre varje dag!

Vi söker:
- Över 18 år
- Positiv
- Stresstålig
- Lagspelare
- Målinriktad & driven


Starkt meriterande med tidigare erfarenhet inom försäljning

Vi erbjuder dig:
- Fast lön 21 000 kr + provision
- Heltidsanställning
- Mycket goda utvecklingsmöjligheter till ledarpositioner
- Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation
- Kontinuerliga AW’s, teamaktiviteter och fina belöningar


På Impressive Relations får du som anställd en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra grundlön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Säljutbildning kommer ske löpande med hjälp av duktiga coacher på plats. Du som älskar att utvecklas och vill ta nya steg i karriären kommer kunna få möjlighet att växa och få stöttning för att nå nya höjder.

Vi erbjuder dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Timavlönad undersköterska till Centrallasarettet Växjö

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Dec 9
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad förväntas du delta i det dagliga avdelningsarbetet, vilket innebär bland annat:

• omvårdnadsarbete
• patientkontroller
• provtagning
• såromläggning
• katetersättning
• förebyggande av vårdskador

Arbetet är förlagt till vardagar och helger. Arbetstiderna varierar och kan innebära arbete dagtid, kvällstid och nattetid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat eller gjort VFU i Region Kronoberg, samt om du har erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic. Det är även meriterande om du har läst kursen akutsjukvård.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Förväntningar på dig som timavlönad:
• kan arbeta kontinuerligt
• tillgång till en mobiltelefon
• möjlighet att ta akuta pass
• möjlighet att arbeta dagar, kvällar, nätter och helger
• ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande

Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att din ansökan är fullständig med en tydlig beskrivning av arbetslivserfarenhet och personligt brev.

Vi rekryterar löpande utefter behovet på Region Kronobergs verksamheter. Utbildad undersköterska.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga utbildningsbevis eller ladok-utdrag.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Tandhygienist till Folktandvården Rottne-Braås

Tandhygienist
Läs mer Jan 24
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Det här är en modern allmäntandvårdsklinik strax utanför Växjö, geografiskt finns vi på två orter - dels i Rottne och dels i Braås. Kliniken i Rottne ligger centralt i samhället och den är nyrenoverad och superfin! Tre dagar i veckan åker också ett team till den lite mindre kliniken i Braås. Vi är idag 12 medarbetare som arbetar på klinikerna, vi har en mycket god stämning, vi hjälps åt och vi trivs med att arbeta tillsammans.

Hos oss kommer du att arbeta med alla behandlingar som ingår i tandhygienistens kompetensområde och du kommer att behandla både barn, vuxna och äldre - att träffa patienter i olika åldrar gör att arbetet både är varierande och stimulerande!

Är du nyexaminerad tandhygienist kan vi ge dig en trygg start i arbetslivet: du får bl.a. en egen handledare som du kan vända dig till för att rådfråga i specifika fall och tillsammans gör ni en individuell plan för handledning och introduktion. Om du är helt ny i yrket utgår vi från en gemensam checklista för din kliniska introduktion för att säkerställa att du känner dig trygg med alla moment som ingår i tandhygienistens kliniska vardag. Är du en erfaren tandhygienist finns det goda möjligheter till fortsatt utveckling genom att till exempel arbeta med teamtanvård och delta i olika projekt.

För att underlätta för dig som är ny har vi också ett övergripande introduktionsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor i organisationen.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, det betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att söka om du är intresserad av att jobba hos oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, med eller utan tidigare erfarenhet från yrket. Vi tror att du har ett starkt engagemang för ditt arbete, du lägger stor vikt vid den odontologiska kvalitén och du är intresserad av att fortsätta utveckla och utvecklas.

Förutom dina odontologiska meriter är också dina personliga egenskaper viktiga: vi söker dig som har en positiv grundinställning och bidrar till en god stämning på jobbet. Vi utgår från en gemensam medarbetaridé: att se varandra och vår del i helheten.

ÖVRIGT
Vi är en förhållandevis liten organisation inom Folktandvården Kronoberg vilket gör att du ganska snabbt kommer in i verksamheten och det är enkelt att lära känna kollegor och skapa kontakt även utanför den klinik som du arbetar på. Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig förmåner i form av tjänstepension, förmånscykel, flyttbidrag samt friskvårds- och massagebidrag. Inom Region Kronoberg finns en inflyttarservice som bl.a. kan hjälpa till i jakten på bostad.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Sök ett sommarjobb inom vård och omsorg 2023

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med människor och är intresserad av ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Du kan arbeta på boende för äldre människor, i hemvården där du tar hand om omsorgstagare i deras hem eller med personer med olika former av funktionsvariationer.

De verksamheter man kan jobba inom är;
Omsorgsförvaltningen, äldreomsorg särskilt boende eller hemvård.
Omsorgsförvaltningen, omsorgfunktionsnedsättning.
Arbete och välfärd, Socialpsykiatrin.

Våra verksamheter pågår dygnet runt, varje dag i veckan så du kan få arbeta dag, kväll, helg eller natt. Vi behöver sommarvikarier under juni, juli och augusti. Kontinuitet är viktig för våra omsorgstagare och du som kan arbeta hela sommarperioden kommer därför att prioriteras.

KVALIFIKATIONER
Är du intresserad av att arbeta med människor är du välkommen att söka, eftersom vi lägger stort fokus på personlig lämplighet. Det är önskvärt om du har en avslutad eller en pågående utbildning inom vård och omsorg. Vi är också intresserade av dig som studerar pedagogik eller beteendevetenskap på högskolenivå.

Du som person behöver vara engagerad, ansvarstagande och möta människor utifrån deras förutsättningar. Du behöver vara bra på att samarbeta men också ha en förmåga att arbeta självständigt.

I arbetsuppgifterna ingår dokumentation och det är därför viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig bra i det svenska språket i både tal och skrift.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Observera att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du lämnar registerutdraget till rekryterande chef i obrutet kuvert.

Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Timavlönad sjuksköterska till bemanningsenheten i Växjö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad sjuksköterska förväntas du delta i det dagliga avdelningsarbetet med sedvanliga arbetsuppgifter.

Arbetet är förlagt till vardagar och helger. Arbetstiderna varierar och kan innebära arbete dagtid, kvällstid och nattetid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete som sjuksköterska.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat och/eller praktiserat i Region Kronoberg samt om du har erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Förväntningar på dig som timavlönad:

• kan arbeta kontinuerligt
• tillgång till mobiltelefon
• möjlighet att ta pass med kort varsel
• möjlighet att arbeta kvällar, nätter, vardagar och helger
• ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande

Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi rekryterar löpande. Krav på utbildad sjuksköterska

ÖVRIGT
Vänligen bifoga utbildningsbevis i ansökan.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Nyutexaminerad sjuksköterska till Region Kronoberg

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen med din ansökan som sjuksköterska till Region Kronoberg!

Som ny sjuksköterska inom Region Kronoberg får du ta del av en gedigen regionövergripande introduktionsutbildning samt ett specifikt utvecklingsprogram.

Utvecklingsprogrammet riktar sig till dig som nyutexaminerad sjuksköterska och innebär att du under dina första år får tid avsatt för att lära dig mer inom yrket. Programmet syftar till att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv. Vi vill ge dig en bra och trygg start i din nya profession som sjuksköterska.

Utvecklingsprogrammets huvudområden:

•Om sjuksköterskeprofessionen och att leda omvårdnadsarbete

•Färdighets- och scenarioträning på kliniskt träningscentum, KTC

•Kvalitet och patientsäkerhet


ÖVRIGA FÖRMÅNER FÖR DIG

• Tillsvidareanställning

• Arbetsplatsnära introduktion

• Arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring

• Möjlighet till betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska

• Inflyttarservice

• Höjd ob-ersättning för den som arbetar obekväm arbetstid multiplicerat med 0,5.


Ta gärna en kontakt om du vill bolla lite tankar och funderingar om framtida jobbmöjligheter. Vad är just du intresserad av?

Vi hoppas att du är redo och vill vara med och påverka vår framtid!

Välkommen med din ansökan, vi rekryterar fortlöpande.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.

Du får arbeta som sjuksköterska först när du uppvisat din legitimation. Vi hälsar både erfarna och nyfärdiga sjuksköterskor varmt välkomna till Region Kronoberg!

ÖVRIGT
Om du har examen, vänligen bifoga examensbevis i ansökan.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693.

Ansök nu