ST-läkare jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som ST-läkare i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

ST-läkare inom allmänmedicin

ST-läkare
Läs mer Jan 2
Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

I Region Kronoberg är vi beredda att satsa rejält på dig som väljer att göra din ST i allmänmedicin hos oss. Du blir en viktig och värdefull läkare i arbetet för en god och nära vård i Kronobergs län. Du har möjlighet att arbeta på privat eller offentlig, stor eller liten vårdcentral, på landet eller i stan. De vårdcentraler som tar emot ST-läkare ska ha god handledningskapacitet.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg - Vi satsar på dig!

Vi blickar mot framtiden och ökar antalet ST-platser i allmänmedicin.

Aldrig tidigare har Region Kronoberg gjort en så offensiv satsning på ST-läkare i allmänmedicin. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och har en konkurrenskraftig lön.

Att göra ST i allmänmedicin i Region Kronoberg innebär att du tillsammans med dina ST-kollegor ingår i en mycket välutvecklad utbildningsorganisation med ett genomarbetat introduktionsprogram och genomtänkt struktur för teoretisk utbildning och klinisk tjänstgöring, handledning och feedback.

Du får mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv påverka din utbildning och utveckla specialintressen. Du disponerar 110 000 kr för kurser och litteraturinköp.

Vi använder oss av hemsidan www.stforum.se för att lättare sköta dokumentation och förmedla information om till exempel utbildningsaktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare samt har gjort svensk AT eller BT. Du har ett genuint intresse för allmänmedicin, har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare – Välkommen till en variationsrik vardag på akutkliniken!

ST-läkare
Läs mer Apr 16
Akutkliniken är händelsernas centrum! Här är ingen dag den andra lik och du kommer att mötas av en arbetsplats med puls, fart och fläkt. Här möter du människor i alla åldrar och med olika bakgrund vilket medför en stor variation i arbetet. Hos oss får du ett omväxlande, utmanande och roligt arbete!

Akutkliniken är en länsövergripande klinik med cirka 200 anställda placerade på akutmottagningen och akutvårdsavdelningen i Växjö samt akutmottagningen i Ljungby. Akutläkarna och är en engagerad grupp med stora påverkansmöjligheter som månar om varandra, såväl som våra patienter för en god arbetsmiljö och patientsäker vård. Vi är en akademisk akutklinik, full av potential och goda förutsättningar för utveckling!
Vi erbjuder ett brett utbud av personalförmåner för dig som väljer att arbeta inom Region Kronoberg. Här är några av de förmånerna vi har att erbjuda:
- Växla in semesterdagar: Om du är över 40 år tilldelas du 31 semesterdagar. Du har möjlighet att växla in de semesterdagar som överstiger 25 till ekonomisk ersättning.
- Föräldrapenningtillägg: Vi värdesätter din tid med familjen och erbjuder föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet.
Om du vill läsa mer om våra förmåner kan du besöka länken: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på akutkliniken arbetar du på akutmottagningen och akutvårdsavdelningen i Växjö. Du möter patienter i det mest akuta skedet och vi jobbar tätt tillsammans för att ge den bästa vården. Patienterna har varierande vårdbehov, bakgrunder och sjukdomar vilket leder till utveckling och bred kunskap inom din yrkesprofession.

Våra akutläkare tar hand om hela patienten och det kan handla om allt från akuta svåra sjukdomar till kroniska sjukdomar, från kirurgi och repositioner till EKG och feber. Som ST-läkare deltar du under handledning i alla, inom specialiteten, förekommande arbetsuppgifter. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning och utformning av ett personligt anpassat ST-kontrakt. Du får tillgång till en generös utbildningspott som möjliggör vidareutbildning och deltagande på kongresser eller liknande. Därutöver har Region Kronoberg ett eget FoU-centrum med ett flertal forskare.
Tjänsten innebär stora möjligheter att tillsammans med klinikledningen skapa ett nytänkande/utvecklande sätt att arbeta med akutsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare, brinner för akutsjukvården och vill utbilda dig till specialist inom akutsjukvård. Vi ser att du arbetar med nya idéer och kreativa lösningar för att bidra till framtidens akutsjukvård. Det är viktigt för oss att du har lätt för att skapa öppna och förtroendefulla relationer och att du strävar efter en helhet i tanke såväl som handling. Som ST-läkare på akutkliniken fattas många beslut i samarbete med kollegor, vilket gör att du behöver vara trygg i att göra din röst hörd samt öppen för dialog och teamarbete. Har du erfarenhet inom akutsjukvård är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Region Kronoberg kan för dig som ny medarbetare bistå med inflyttarservice. Det kan exempelvis handla om att hjälpa dig att hitta bostad genom våra nätverk. Vi erbjuder även information om aktiviteter, sevärdheter och övergripande om platsen du planerar att bosätta dig i.
Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till Klinisk Kemi

ST-läkare
Läs mer Apr 10
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för Klinisk kemi och Transfusionsmedicin! Hos oss kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen Ett gott liv i ett livskraftigt län.

Klinisk kemi och Transfusionsmedicin är en länsövergripande klinik som har verksamhet dygnet runt på sjukhusen i Växjö och Ljungby. På kliniken arbetar ca 90 medarbetare fördelade på ett flertal yrkeskategorier och vi utför ca 5 miljoner analyser per år.

Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i Klinisk kemi i en mindre region med nära kontaktvägar mellan olika specialiteter och där SPUR-granskning visat på god utbildningskvalitet. Det finns goda möjligheter till forskning och utveckling och vi utmanar hela tiden teknik, medicin och oss själva till att vara i framkant inom vårt segment. Hos oss får du chans att arbeta i fräscha lokaler och ett av Sveriges modernaste laboratorier!

Som anställd i Region Kronoberg får du del av flera förmåner för livets alla stadier, här är ett urval:
• Växla in semesterdagar: Om du är över 40 år tilldelas du 31 semesterdagar. Du har möjlighet att växla in de semesterdagar som överstiger 25 till ekonomisk ersättning.
• Föräldrapenningtillägg: Vi värdesätter din tid med familjen och erbjuder föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet.
• Friskvård och hälsa: Tillgång till Regionens träningslokaler samt friskvårdsbidrag.

Flyttar du till oss i Kronoberg från ett annat län erbjuder vi dessutom inflyttarservice, en service och ett stöd när det gäller att hitta bostad med mera.
Läs mer om våra förmåner och inflyttarservice här:
https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/


ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare erbjuds du en fullständig specialistutbildning i klinisk kemi, och du är involverad i alla medicinska aspekter av vår verksamhet. Huvudarbetsuppgifterna kretsar kring diagnostik baserad på analys av laboratorieprover. Här ingår bedömning och tolkning av provsvar, felsökning och vidareutredning vid särskilda frågeställningar. En viktig uppgift är rådgivning till våra kunder kring val och tolkning av analyser.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken då huvuddelen av arbetsuppgifterna är multidisciplinära samarbeten, ofta i mindre eller större projekt. Arbetet omfattar även ställningstaganden kring laboratoriets sortiment och utbud, de medicinska aspekterna kring anskaffande av ny utrustning och utrangering av föråldrad teknologi. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket innebär att du måste vara väl insatt i vårt kvalitetssystem och bidra med dokumentation. Som ST-läkare kommer du att få delta i många av klinikens utvecklingsprojekt, där din roll blir mer ledande allt eftersom din erfarenhet ökar.

Vid anställning upprättas en individuell studieplan och ett ST-kontrakt. Upp till 6 månader av utbildningen är förlagd till universitetssjukhus för att ge dig en komplett och bred kompetensprofil.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten har du
• svensk läkarlegitimation
• gjort AT i Sverige eller genomfört godkänd BT-utbildning
• mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C2 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk
• förmåga att kommunicera väl på engelska, såväl muntligt som skriftligt.
• ett vetenskapligt och tekniskt intresse
Utöver ovanstående är du social med god kommunikativ förmåga och en stark ansvarskänsla. Du känner dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i grupp och har ett genuint intresse för att driva utvecklingsarbete. Du är också bekväm med att ha en ledande roll.

Både meriter och personliga egenskaper är av stor vikt i den här rekryteringen.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till Ögonkliniken

ST-läkare
Läs mer Apr 2
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ögonkliniken bedriver framför allt öppenvårdsverksamhet med mottagning och kirurgisk verksamhet. Det innebär teamarbete med inriktningar mot glaukom, barn, neurooftalmologi, medicinsk retina, operation av katarakt och poliklinisk operation. På kliniken finns även en inriktning på medicinsk cornea med bl a utförande av crosslinking.

Kliniken är fullbemannad med 16 läkartjänster, varav 4 är ST tjänster. På kliniken arbetar förutom sjukvårdspersonal även optiker.

Verksamheten är till största del lokaliserad till Växjö och det finns även en mindre enhet i Ljungby. Det är fräscha och fina lokaler och bra teknisk utrustning på mottagningen i Växjö efter en ombyggnation för några år sedan. Även mottagningen i Ljungby ska inom en framtid flytta till nya lokaler.

I klinikens åtagande ingår även jourverksamhet med beredskap i hemmet.

ARBETSUPPGIFTER
ST-tjänsten är upplagd så att man gör sex månader i varje team i två olika omgångar.
Det ingår även extern randning på universitetssjukhus med fokus på neurooftalmologi, uvea och bakre segment-kirurgi.

Det obligatoriska forskningsarbetet för ST-läkare genomförs med handledning dels från Forsknings- och utvecklingsenheten i Region Kronoberg men också handledning av doktorand på kliniken.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare med ett gediget intresse av ögonsjukvård. Erfarenhet av tidigare arbete inom ögonsjukvård är meriterande.

Vi ser att du har en vilja att vara en del av kliniken genom att bidra positivt till ett gott arbetsklimat. Du ser samarbete som en framgångsfaktor i det vardagliga arbetet mellan olika medarbetare. Tillsammans med övriga medarbetare vill du bidra med din kompetens så att patienterna får en god vård.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till Klinisk Kemi

ST-läkare
Läs mer Feb 21
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för Klinisk kemi och Transfusionsmedicin! Hos oss kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen Ett gott liv i ett livskraftigt län.

Klinisk kemi och Transfusionsmedicin är en länsövergripande klinik som har verksamhet dygnet runt på sjukhusen i Växjö och Ljungby. På kliniken arbetar ca 90 medarbetare fördelade på ett flertal yrkeskategorier och vi utför ca 5 miljoner analyser per år.

Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i Klinisk kemi i en mindre region med nära kontaktvägar mellan olika specialiteter och där SPUR-granskning visat på god utbildningskvalitet. Det finns goda möjligheter till forskning och utveckling och vi utmanar hela tiden teknik, medicin och oss själva till att vara i framkant inom vårt segment. Hos oss får du chans att arbeta i fräscha lokaler och ett av Sveriges modernaste laboratorier!

Som anställd i Region Kronoberg får du del av flera förmåner för livets alla stadier, här är ett urval:
• Växla in semesterdagar: Om du är över 40 år tilldelas du 31 semesterdagar. Du har möjlighet att växla in de semesterdagar som överstiger 25 till ekonomisk ersättning.
• Föräldrapenningtillägg: Vi värdesätter din tid med familjen och erbjuder föräldrapenningtillägg under din föräldraledighet.
• Friskvård och hälsa: Tillgång till Regionens träningslokaler samt friskvårdsbidrag.

Flyttar du till oss i Kronoberg från ett annat län erbjuder vi dessutom inflyttarservice, en service och ett stöd när det gäller att hitta bostad med mera.
Läs mer om våra förmåner och inflyttarservice här:
https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare erbjuds du en fullständig specialistutbildning i klinisk kemi, och du är involverad i alla medicinska aspekter av vår verksamhet. Huvudarbetsuppgifterna kretsar kring diagnostik baserad på analys av laboratorieprover. Här ingår bedömning och tolkning av provsvar, felsökning och vidareutredning vid särskilda frågeställningar. En viktig uppgift är rådgivning till våra kunder kring val och tolkning av analyser.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken då huvuddelen av arbetsuppgifterna är multidisciplinära samarbeten, ofta i mindre eller större projekt. Arbetet omfattar även ställningstaganden kring laboratoriets sortiment och utbud, de medicinska aspekterna kring anskaffande av ny utrustning och utrangering av föråldrad teknologi. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket innebär att du måste vara väl insatt i vårt kvalitetssystem och bidra med dokumentation. Som ST-läkare kommer du att få delta i många av klinikens utvecklingsprojekt, där din roll blir mer ledande allt eftersom din erfarenhet ökar.

Vid anställning upprättas en individuell studieplan och ett ST-kontrakt. Upp till 6 månader av utbildningen är förlagd till universitetssjukhus för att ge dig en komplett och bred kompetensprofil.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten har du
• svensk läkarlegitimation
• gjort AT i Sverige eller genomfört godkänd BT-utbildning
• mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C2 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk
• förmåga att kommunicera väl på engelska, såväl muntligt som skriftligt.
• ett vetenskapligt och tekniskt intresse
Utöver ovanstående är du social med god kommunikativ förmåga och en stark ansvarskänsla. Du känner dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i grupp och har ett genuint intresse för att driva utvecklingsarbete. Du är också bekväm med att ha en ledande roll.

Både meriter och personliga egenskaper är av stor vikt i den här rekryteringen.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST inom rehabiliteringsmedicin

ST-läkare
Läs mer Dec 12
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Rehabiliteringskliniken är en specialistverksamhet för patienter i behov av rehabilitering efter somatisk sjukdom eller skada. Vi på rehabiliteringskliniken kan erbjuda dig ett roligt, utmanande och intressant arbete där du kommer möta patienter med olika behov och diagnoser.

Vi på rehabiliteringskliniken har ett viktigt uppdrag. När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang, vi är helt enkelt väldigt stolta över att jobba här. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga välbefinnande och främja ett aktivt och självständigt liv för patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke, hjärnskada, neurologiska sjukdomar, benamputation, multitrauma eller smärta.

Vår styrka är att vi jobbar i tvärprofessionella team, där patienten deltar i teamet. Vi utgår från patientens önskemål och behov och vi jobbar med personcentrerad vård. En klar fördel med att jobba hos oss är att du får möjlighet att följa dina patienter under en längre period. I teamet har vi totalt 9 olika professioner. I arbetet ingår även, som en viktig del av rehabiliteringen, samverkan med både interna och externa aktörer som tex arbetsgivare, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Vi värderar vår arbetsmiljö högt och har en tydlig målsättning om att alla medarbetares kompetens används rätt. Det som gör att vi trivs här är att vår kultur präglas av öppenhet, hjälpsamhet och viljan att lära sig. Vi har också en trevlig arbetsplats på Sigfridsområdet, precis intill sjön Trummen, med vackra omgivningar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer som ST-läkare vara placerad på neuroenheten, men kommer även få stor inblick inom smärtenheten.

Inom neuroenheten är de vanligaste diagnoserna stroke, traumatisk hjärnskada eller hjärnskada orsakad av infektion, benamputation, multitrauma samt neurologiska sjukdomar och skador såsom MS, ryggmärgsskada, post-polio och Parkinson. Här finns det därför möjligheten att fördjupa dig inom någon av våra diagnosgrupper samtidigt som du jobbar med specialiserad rehabilitering i ett bredare perspektiv.

Vi vill gärna att du är med och formar morgondagens rehabilitering, till exempel genom omställning till en god och nära vård och med digitaliseringens möjligheter. Du som läkare har en viktig roll i vårt utvecklingsarbete, både i vardagen och på sikt.

Du får god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv påverka din utbildning och utveckla specialintressen. Du disponerar 110 000 kr för kurser och litteraturinköp. I tjänsten ingår även beredskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare samt har gjort svensk AT eller BT. Du har ett genuint intresse för rehabiliteringsmedicin, har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Eftersom teamarbetet är centralt i vårt arbetssätt fäster vi stor vikt vid dig som person och din förmåga att samarbeta med kollegor, patienter och närstående. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig och du gör ditt bästa för patienten. Du trivs att arbeta med utveckling och hittar gärna nya arbetssätt för att göra vården ännu bättre för patienten.

Rekryteringen sker löpande!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare i internmedicin och reumatologi

ST-läkare
Läs mer Nov 15
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken är en av Region Kronobergs största kliniker. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken!

I dagsläget har vi en driven och engagerad ST-grupp som består av 16 läkare på väg att bli internmedicinare samt 12 läkare som dubbelspecialiserar sig inom en andra specialitet. Vi söker dig som vill bli internmedicinare och reumatolog. Om du redan är specialist i internmedicin och önskar vidareutbilda dig till reumatolog så är du såklart varmt välkommen att söka denna tjänst, varvid din anställningsform vid anställning skulle bli specialistläkare.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på medicinkliniken får du ett utvecklande arbete med god möjlighet att följa patienten. Du kommer att tjänstgöra på medicinklinikens slutenvårdsavdelningar, akutmottagningen, dagvården samt på klinikens väl utbyggda specialistmottagning. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker och inte minst med akutkliniken där det finns en växande akutläkarkår att samverka med.

Reumatologsektionen har för närvarande två specialister och ST-läkare är under utbildning. Verksamheten på sektionen består till största del av öppenvård, med i huvudsak mottagningsarbete och en liten del dagsjukvård.

Som ST-läkare inom reumatologi deltar du under handledning i alla inom specialiteten förekommande arbetsuppgifter, samt jourtjänstgöring på medicinakuten. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning och utformning av ett personligt anpassat ST-kontrakt. Du får tillgång till en generös utbildningspott som möjliggör vidareutbildning och deltagande på kongresser eller liknande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare och är intresserad av internmedicin samt reumatologi och teamarbete i öppenvård. Som person behöver du ha en god kommunikativ förmåga, vara ansvarstagande och lyhörd. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet av tidigare vikariat på en reumatologenhet eller medicinklinik är meriterande.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till akutgeriatriken, Växjö

ST-läkare
Läs mer Nov 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vill du vara med o forma vården för våra äldre?

Vi har inom kliniken fokus på ortogeriatrik, men geriatrísk vård handlar om hela människan. I vårt arbete försöker vi på olika sätt bidra till att patienten kan bevara sina funktioner så länge som möjligt.
Vi arbetar i team i syfte att möta den äldre patientens specifika behov. Teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, apotekare och sekreterare. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd, sammanställning sker sedan på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Nära samarbete finns med kommunen och primärvården.

Akutgeriatriken har en vårdavdelning och en osteoporosmottagning med stora utvecklingsmöjligheter. Vår vision för kliniken är att skapa virituella vårdplatser i samarbetet med projektet för Äldrehälsa inom Kronoberg.

Vi har ett gott arbetsklimat med stort engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som ST-läkare hos oss innebär möjligheter till utveckling inom andra medicinska discipliner inom geriatriken, såsom akutvård, invärtesmedicin, palliativ vård och rehabilitering för äldre. Som ST-läkare kommer du att få egen handledare med handledarutbildning. Viss del av din tid kommer att vara schemalagd studietid.

Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Jourtjänstgöring ingår inte.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad läkare.

Vi vill att du är intresserad av att vårda äldre samt är bra på att samarbeta. Du ska vara lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i nära samarbete med klinikens alla medarbetare.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare i urologi till Kirurgkliniken i Växjö

ST-läkare
Läs mer Okt 26
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Kirurgkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet både på Centrallasarettet i Växjö och Ljungby Lasarett.
Vi bedriver en varierad elektiv och akut verksamhet med både malign och benign kirurgi.

Vi söker nu en ST-läkare i urologi till kirurgkliniken i Växjö. På kliniken i Växjö finns ca 35 läkare fördelat på överläkare, specialistläkare och ST-läkare.
ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare kommer du att genomgå en strukturerad tjänstgöring med blandad avdelnings- och mottagningsarbete, samt elektiv och akut operationsverksamhet. Du ingår i jourverksamheten tillsammans med en bakjour.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha svensk legitimation och ett intresse för urologi.
- Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus.
- Du är engagerad i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.
- Du får gärna ha ett intresse för forskning.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg!

ST-läkare
Läs mer Maj 15
Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 10 privata vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

I Region Kronoberg är vi beredda att satsa rejält på dig som väljer att göra din ST i allmänmedicin hos oss. Du blir en viktig och värdefull läkare i arbetet för en god och nära vård i Kronobergs län. Du har möjlighet att arbeta på privat eller offentlig, stor eller liten vårdcentral, på landet eller i stan. De vårdcentraler som tar emot ST-läkare ska ha god handledningskapacitet.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg - Vi satsar på dig!

Vi blickar mot framtiden och ökar antalet ST-platser i allmänmedicin.

Aldrig tidigare har Region Kronoberg gjort en så offensiv satsning på ST-läkare i allmänmedicin. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och har en konkurrenskraftig lön.

Att göra ST i allmänmedicin i Region Kronoberg innebär att du tillsammans med dina ST-kollegor ingår i en mycket välutvecklad utbildningsorganisation med ett genomarbetat introduktionsprogram och genomtänkt struktur för teoretisk utbildning och klinisk tjänstgöring, handledning och feedback.

Du får mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv påverka din utbildning och utveckla specialintressen. Du disponerar 110 000 kr för kurser och litteraturinköp.

Vi använder oss av hemsidan www.stforum.se för att lättare sköta dokumentation och förmedla information om till exempel utbildningsaktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare samt har gjort svensk AT eller BT. Du har ett genuint intresse för allmänmedicin, har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Forskar-ST vid Allmänmedicinskt Kunskapscentrum

ST-läkare
Läs mer Okt 18
Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Forskar-ST inom allmänmedicin syftar till att skapa grundförutsättningar för forskningsintresserade ST-läkare att starta en forskningskarriär där forskning och kliniskt arbete kombineras. Tjänsten kan sökas av läkare som redan är ST-läkare i allmänmedicin i regionen men utlyses också externt. Forskar-ST tjänsten innebär 20% forskningstjänst vid allmänmedicinskt kunskapscentrum (AMK) och 80% sedvanlig klinisk tjänst vid vårdcentral inom vårdvalet i Region Kronoberg. ST-tjänsten förlängs därmed motsvarande forskningstiden.

Enligt nuvarande regler kan delar av forskningstiden vanligen tillgodoräknas inom ST i allmänmedicin förutsatt att licenciatexamen (3 månaders tillgodoräknande) eller doktorsexamen (6 månaders tillgodoräknande) uppnås under ST-tiden. Handledarstöd finns att tillgå vid AMK.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
- Forskar-ST innebär möjlighet att på 20% bedriva forskning relevant för allmänmedicin. Forskningstiden är utöver det som erbjuds för vetenskapligt arbete inom en vanlig ST tjänst. Forskningstiden planeras i samråd med handledare, verksamhetschef på AMK samt verksamhetschef på den vårdcentral där ST-läkaren har sin kliniska placering.
- Tjänsten är tidsbegränsad till två år med möjlighet till förlängning. Årligen sker en utvärdering av handledare och forskningsansvarig vid AMK avseende progress och inom två år förväntas ST-läkaren vara antagen som doktorand vid allmänmedicinsk institution för att tjänsten ska förlängas.
- Som forskar-ST förväntas man delta i forskningsdiskussioner och seminarier vid AMK.

KVALIFIKATIONER
Du ska vid ansökan antingen vara ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg eller samtidigt ansöka om ST i allmänmedicin i regionen. Du har ett forskningsintresse med en formulerad forskningsidé som har tydlig allmänmedicinsk relevans.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev där du beskriver eventuella tidigare forskningsmeriter och utbildningar, ditt vetenskapliga intresseområde och tankar kring allmänmedicinsk forskning. Till ansökan ska en skiss om ditt forskningsintresse och en initial forskningsplan bifogas innehållande:
- Bakgrund med problemformulering.
- Syfte/frågeställning.
- Tänkt forskningsmetod och datamaterial.
- Namn på tillfrågad disputerad handledare.
- Tidsplan för initialt projekt och doktorandanmälan.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till Klinisk kemi

ST-läkare
Läs mer Aug 7
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för Klinisk kemi och Transfusionsmedicin! Hos oss kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen Ett gott liv i ett livskraftigt län.

Klinisk kemi och Transfusionsmedicin är en länsövergripande klinik som har verksamhet på sjukhusen i Växjö och Ljungby. Verksamheten bedrivs dygnet runt på bägge sjukhusen och vi utför ca 5 miljoner analyser per år. Kliniken består av ca 90 medarbetare fördelade på ett flertal yrkeskategorier.
Du kommer att arbeta i fräscha lokaler i ett av Sveriges modernaste laboratorier. Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i Klinisk kemi i en mindre region med nära kontaktvägar mellan olika specialiteter och där det finns goda möjligheter till forskning och utveckling.


ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare erbjuds du en fullständig specialistutbildning i klinisk kemi, och du är involverad i alla medicinska aspekter av vår verksamhet. Huvudarbetsuppgifterna kretsar kring diagnostik baserad på analys av laboratorieprover. Här ingår bedömning och tolkning av provsvar, felsökning och vidareutredning vid särskilda frågeställningar. En viktig uppgift är rådgivning till våra kunder kring val och tolkning av analyser.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken då huvuddelen av arbetsuppgifterna är multidisciplinära samarbeten, ofta i mindre eller större projekt. Arbetet omfattar även ställningstaganden kring laboratoriets sortiment och utbud, de medicinska aspekterna kring anskaffande av ny utrustning och utrangering av föråldrad teknologi. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket innebär att du måste vara väl insatt i vårt kvalitetssystem och bidra med dokumentation. Som ST-läkare kommer du att få delta i många av klinikens utvecklingsprojekt, där din roll blir mer ledande allt eftersom din erfarenhet ökar.

Vid anställning upprättas en individuell studieplan och ett ST-kontrakt. Upp till 6 månader av utbildningen är förlagd till universitetssjukhus för att ge dig en komplett och bred kompetensprofil.


KVALIFIKATIONER
• Du har svensk läkarlegitimation
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C2 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk
• Du behärskar engelska väl, såväl muntligt som skriftligt
• Du har ett vetenskapligt och tekniskt intresse
• Du är social samt har god kommunikativ förmåga och stark ansvarskänsla
• Du kan arbeta både självständigt och i grupp
• Du har ett genuint intresse för att driva utvecklingsarbete och är bekväm med att ha en ledande roll

Både meriter och personliga egenskaper är av stor vikt i den här rekryteringen.ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till vårdcentral Växjö v. 2-35 2024!

ST-läkare
Läs mer Sep 18
Är du legitimerad läkare och redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Vi söker dig som är en erfaren läkare till ett uppdrag som bemanningsläkare hos en kund i Växjö. Uppdraget innebär arbete på en vårdcentral.
Vi söker dig som kan jobba under perioden v 2-35 2024. Vårdbron är dock fortsatt intresserade oavsett om du kan jobba hela eller delar av perioden, så varmt välkommen in med din ansökan!
DIN PROFIL
Du är legitimerad läkare med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet med referenser. Erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningsläkare behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.
ATT JOBBA SOM BEMANNINGSLÄKARE
Att jobba som bemanningsläkare på Vårdbron ger dig möjlighet till stor flexibilitet i hur du lägger upp ditt arbetsliv. Tillsammans med din personliga bemanningsspecialist kommer ni fram till en plan utifrån dina önskemål.
Det är upp till dig om du väljer att jobba som fakturerande eller löntagare. Oavsett hjälper vi dig att hitta både resa och boende om uppdraget ligger på annan ort. Detta för att du ska kunna fokusera på att göra det du är bäst på – att hjälpa patienter runtom i Sverige.
Din uppgift kommer vara att stötta upp under perioder när behoven är stora. Du kommer få möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens och samtidigt få möjlighet att inta en viktig roll hos verksamheten som en erfaren och självgående kollega.
DET HÄR ÄR VÅRDBRON
Vårdbron är ett bemanningsföretag som bemannar all form av sjukvårdspersonal till uppdrag över hela landet. Vi bemannar inom region, kommun och privata aktörer över hela Sverige. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet, tillgänglighet och engagemang för att bli den självklara samarbetspartnern och skapa långsiktighet tillsammans såväl våra kunder som konsulter.
För varje utförd arbetsvecka skänker vi även en del av vinsten till Barncancerfonden med övertygelse om att vi tillsammans kan hjälpa fler!
PASSAR INTE UPPDRAGET DIG?
Behoven är stora inom den svenska sjukvården runtom i landet med alla olika yrkesroller. Kontakta oss så får du tala med en bemanningsspecialist som kan hitta uppdrag som passar just dig och dina önskemål.

Ansök nu

ST-läkare eller specialistläkare till Akutkliniken

ST-läkare
Läs mer Aug 31
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Akutkliniken är en länsövergripande klinik som består av akutmottagningen och akutvårdsavdelningen i Växjö samt akutmottagningen i Ljungby. Totalt är vi cirka 200 anställda på kliniken och våra åtta akutläkare arbetar i Växjö. Vi är en engagerad grupp med möjlighet att påverka. Vi månar om varandra för att skapa en så god arbetsmiljö som möjligt och bedriva patientsäker vård.

Akutkliniken är händelsernas centrum! Här är ingen dag den andra lik och du kommer att mötas av en arbetsplats med puls, fart och fläkt. Du möter människor i alla åldrar och med olika bakgrund vilket medför en stor variation i arbetet. Hos oss får du ett omväxlande, utmanande och roligt arbete!ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av denna tjänst kommer du att arbeta på akutmottagningen och akutvårdsavdelningen i Växjö. Här möter du patienter i det mest akuta skedet och vi jobbar tätt tillsammans för att skapa den bästa vården för våra akut sjuka patienter. Du kommer möta patienter med väldigt olika vårdbehov, bakgrunder och sjukdomar vilket leder till utveckling och bred kunskap inom din yrkesprofession.

Som akutläkare tar du hand om hela patienten och det kan handla om allt från akuta svåra sjukdomar till kroniska sjukdomar, från kirurgi och repositioner till EKG och feber. Du har en ledande roll som akutläkare vilket innebär många beslut, teamarbete och en röst som hörs.

Som ST-läkare deltar du under handledning i alla inom specialiteten förekommande arbetsuppgifter. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning och utformning av ett personligt anpassat ST-kontrakt. Du får tillgång till en generös utbildningspott som möjliggör vidareutbildning och deltagande på kongresser eller liknande. Därutöver har Region Kronoberg ett eget FoU-centrum med ett flertal forskare.

Oavsett om du nu vill påbörja din ST-utbildning eller om du redan är akutläkare kommer tjänsten innehålla stora möjligheter att tillsammans med klinikledningen skapa ett nytänkande/utvecklande sätt att arbeta med akutsjukvård.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare och som vill utbilda dig till specialist inom akutsjukvård, eller dig som redan är specialistläkare/överläkare inom akutsjukvård.

Vi vill att du som söker brinner för akutsjukvård, och att du gärna arbetar med nya idéer och kreativa lösningar för att forma framtidens akutsjukvård. Det är viktigt för oss att du har lätt för att skapa öppna och förtroendefulla relationer och att du strävar efter en helhet i tanke och arbete.

Har du erfarenhet inom akutsjukvård är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Region Kronoberg kan för dig som ny medarbetare bistå med inflyttarservice. Det kan exempelvis handla om att hjälpa dig att hitta bostad genom våra nätverk. Vi erbjuder även information om aktiviteter, sevärdheter och övergripande om platsen du planerar att bosätta dig i.
Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Psykiatrin växer med utökat NP-uppdrag! Vill du som ST-läkare växa med oss?

ST-läkare
Läs mer Aug 24
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Specialistpsykiatrin Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.

Vårt uppdrag växer inom området NP och söker nu läkare som vill vara med oss att växa i detta uppdrag. Vi söker nu dig som vill bli vår nästa ST-läkare med ett stort intresse för psykiatri.

Hos oss kan vi erbjuda dig en god arbetsmiljö med ett stort engagemang där alla professioner tillsammans utvecklar vården med patienten i fokus. Vi har en lärande miljö där vi även fått pris för vårt kvalitetsarbete. Som läkare ingår man i Specialistpsykiatrins läkarenhet där du har engagerade kollegor och vi är stolta över att ha varit hyrberoende sedan 2017!

Är du vår nästa ST-läkare på Specialistpsykiatrin som vill växa med oss? Vi ser framemot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare kommer du att din placering inom barn-, unga- och vuxna. I tjänsten kommer du att arbeta inom såväl öppenvård och heldygnsvård.

Du kommer att ha en erfaren psykiatriker som handledare.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har läkarexamen med intresse för psykiatri.

Vi ser att du är engagerad, har patientfokus och är trygg i dig själv och ser möjligheter i stället för hinder.

Innan anställning kan erbjudas behöver arbetsgivaren ett godtagbart utdrag från misstanke- och belastningsregistret.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till Ögonkliniken

ST-läkare
Läs mer Jun 28
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ögonkliniken bedriver framför allt öppenvårdsverksamhet med mottagning och kirurgisk verksamhet. Det innebär teamarbete med inriktningar mot glaukom, barn, neurooftalmologi, medicinsk retina, operation av katarakt och poliklinisk operation. På kliniken finns även en inriktning på medicinsk cornea med bl a utförande av crosslinking.

Kliniken är fullbemannad med 16 läkartjänster, varav 4 är ST tjänster. På kliniken arbetar förutom sjukvårdspersonal även två optiker.

Verksamheten är till största del lokaliserad till Växjö och det finns även en mindre enhet i Ljungby. Det är fräscha och fina lokaler och bra teknisk utrustning på mottagningen i Växjö efter en ombyggnation för några år sedan. Även mottagningen i Ljungby ska inom en framtid flytta till nya lokaler.

I klinikens åtagande ingår även jourverksamhet med beredskap i hemmet.

ARBETSUPPGIFTER
ST-tjänsten är upplagd så att man gör sex månader i varje team i två olika omgångar.
Det ingår även extern randning på universitetssjukhus med fokus på neurooftalmologi, uvea och bakre segment-kirurgi.
Det obligatoriska forskningsarbetet för ST-läkare genomförs med handledning dels från Forsknings- och utvecklingsenheten i Region Kronoberg men också handledning av doktorand på kliniken.

I tjänsten ingår även jourverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare med ett gediget intresse av ögonsjukvård. Erfarenhet av tidigare arbete inom ögonsjukvård är meriterande.

Vi ser att du har en vilja att vara en del av kliniken genom att bidra positivt till ett gott arbetsklimat. Du ser samarbete som en framgångsfaktor i det vardagliga arbetet mellan olika medarbetare. Tillsammans med övriga medarbetare vill du bidra med din kompetens så att patienterna får en god vård.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Psykiatrin växer med utökat NP-uppdrag! Vill du som ST-läkare växa med oss?

ST-läkare
Läs mer Jun 9
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett nytt verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Specialistpsykiatrin Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.

Vårt uppdrag växer inom området NP och söker nu läkare som vill vara med oss att växa i detta uppdrag. Vi söker nu dig som vill bli vår nästa ST-läkare med ett stort intresse för psykiatri.

Hos oss kan vi erbjuda dig en god arbetsmiljö med ett stort engagemang där alla professioner tillsammans utvecklar vården med patienten i fokus. Vi har en lärande miljö där vi även fått pris för vårt kvalitetsarbete. Som läkare ingår man i Specialistpsykiatrins läkarenhet där du har engagerade kollegor och vi är stolta över att ha varit hyrberoende sedan 2017!

Är du vår nästa ST-läkare på Specialistpsykiatrin som vill växa med oss? Vi ser framemot din ansökan!


ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare kommer du att din placering inom barn-, unga- och vuxna. I tjänsten kommer du att arbeta inom såväl öppenvård och heldygnsvård.

Du kommer att ha en erfaren psykiatriker som handledare.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har läkarexamen med intresse för psykiatri.

Vi ser att du är engagerad, har patientfokus och är trygg i dig själv och ser möjligheter i stället för hinder.

Innan anställning kan erbjudas behöver arbetsgivaren ett godtagbart utdrag från misstanke- och belastningsregistret.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare inom medicinsk radiologi

ST-läkare
Läs mer Maj 23
Är du vår framtid? Nu förstärker vi vår läkargrupp och förbereder samtidigt verksamheten för kommande generationsskifte. Vi letar efter dig med stort intresse för medicinsk radiologi som vill utbildas och utvecklas tillsammans med oss på röntgen i Växjö!

Röntgenavdelningen i Växjö ingår tillsammans med röntgen i Ljungby och klinisk fysiologi i organisationen för bild- och funktionsmedicin. Hos oss på röntgen i Växjö utförs de flesta förekommande röntgenundersökningarna. Avdelningen består idag av ca 100 medarbetare i yrkesgrupperna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, röntgenläkare och medicinska sekreterare. Vi har en trivsam arbetsmiljö med god kamratskap och ett positivt utbildnings- och utvecklingsklimat. De senaste åren har vi renoverat våra lokaler och vi är stolta över vår fina avdelning. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med jourverksamhet på kvällar.

Är du bosatt utanför Kronoberg men intresserad av att flytta hit? Då hälsar vi dig välkommen till ett län på frammarsch. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer (tåg, buss & flyg) till omkringliggande städer.

För dig som flyttar till Kronobergs län, i samband med att du tar anställning, erbjuder vi dessutom inflyttarservice. Det är en service som är tänkt att göra det lättare för dig att etablera dig som nyinflyttad i regionen. Läs mer här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/inflyttarservice/

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss finns det utförs de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökning, angiografi, mammografi samt nukleärmedicin, både med SPECT-CT och med PET-CT. Vi är utrustade med en modern maskinpark och har ett nära samarbete med de kliniska specialiteterna. Som färdig radiolog är huvudsakliga arbetsuppgiften bildgranskning men du undersöker även patienter med ultraljud, utför genomlysningsundersökningar och olika typer av interventioner.

Som ST-läkare hos oss har du ett nära samarbete med klinikens övriga yrkeskategorier. Utbildningsklimatet är mycket gott med handledare och kollegor som kan ge dig den stöttning och handledning du behöver för att utvecklas inom professionen. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning och utformning av ett personligt anpassat ST-kontrakt. På kliniken har vi dessutom en egen studierektor som ansvarar för ST-utbildningen hos oss.

Du får tillgång till en generös utbildningspott som möjliggör vidareutbildning och deltagande på kongresser eller liknande. Därutöver har Region Kronoberg ett eget FoU-centrum, vilket möjliggör att i nära samarbete bedriva forskning och utveckling. Som ST-läkare deltar du under handledning i alla, inom specialiteten, förekommande arbetsuppgifter inklusive jourtjänstgöring. Du kommer att få möjlighet till randutbildning i både lokalt och vid universitetsklinik.

I denna ST-tjänst är målet att bli specialist i medicinsk radiologi men vi välkomnar även dig som dessutom är intresserad av att erhålla spetskompetens inom det spännande och viktiga området bröstdiagnostik.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som har:
• Svensk läkarlegitimation
• Slutfört svensk AT alternativt BT
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift
• Du behärskar engelska språket väl

Som person är du är engagerad och driven i ditt arbete. Du har en god analytisk förmåga med en stark ansvarskänsla. Du vill vara med och bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vi sätter värde på flexibilitet och kommunikativ förmåga.

Meriterande om du tidigare har arbetat inom radiologi.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare i internmedicin

ST-läkare
Läs mer Feb 8
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken är en av Region Kronobergs största kliniker. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

I dagsläget har vi en driven och engagerad ST-grupp som består av 16 läkare på väg att bli internmedicinare samt 12 läkare som dubbelspecialiserar sig inom ytterligare en specialitet. Vi söker dig som vill bli internmedicinare och gärna dig som redan vet att du vill bli dubbelspecialist.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på medicinkliniken får du ett utvecklande arbete med god möjlighet att följa patienten och patientprocesserna. Du kommer att tjänstgöra på medicinklinikens slutenvårdsavdelningar, akutmottagningen, dagvården samt på klinikens väl utbyggda specialistmottagning. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker och inte minst med akutkliniken där det finns en växande akutläkarkår att samverka med. Du kan genomföra hela din specialisttjänstgöring i internmedicin här på medicinkliniken.

Som ST-läkare deltar du under handledning i alla inom specialiteten förekommande arbetsuppgifter inklusive jourtjänstgöring. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning och utformning av ett personligt anpassat ST-kontrakt. Du får tillgång till en generös utbildningspott som möjliggör vidareutbildning och deltagande på kongresser eller liknande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare. Som person behöver du ha en god kommunikativ förmåga, vara ansvarstagande och lyhörd. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare, Klinisk kemi

ST-läkare
Läs mer Dec 13
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för Klinisk kemi och Transfusionsmedicin! Hos oss kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Klinisk kemi och Transfusionsmedicin är en länsövergripande klinik som har verksamhet på sjukhusen i Växjö och Ljungby. Verksamheten bedrivs dygnet runt på bägge sjukhusen och vi utför ca 5 miljoner analyser per år. Kliniken består av ca 90 medarbetare fördelade på ett flertal yrkeskategorier.

Du kommer att arbeta i fräscha lokaler i ett av Sveriges modernaste laboratorier. Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i Klinisk kemi i en mindre region med nära kontaktvägar mellan olika specialiteter och där det finns goda möjligheter till forskning och utveckling.

Är du bosatt utanför Kronoberg men intresserad av att flytta hit? Då hälsar vi dig välkommen till ett län på frammarsch. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer (tåg, buss & flyg) till omkringliggande städer.

För dig som flyttar in till Kronobergs län, i samband med att du tar anställning, erbjuder vi dessutom inflyttarservice. Det är en service som är tänkt att göra det lättare för dig att etablera dig som nyinflyttad i regionen. Läs mer här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/inflyttarservice/

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare erbjuds du en fullständig specialistutbildning i klinisk kemi, och du är involverad i alla medicinska aspekter av vår verksamhet.

Huvudarbetsuppgifterna kretsar kring diagnostik baserad på analys av laboratorieprover. Här ingår bedömning och tolkning av provsvar, felsökning och vidareutredning vid särskilda frågeställningar. En viktig uppgift är rådgivning till våra kunder kring val och tolkning av analyser.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken då huvuddelen av arbetsuppgifterna är multidisciplinära samarbeten, ofta i mindre eller större projekt.

Arbetet omfattar även ställningstaganden kring laboratoriets sortiment och utbud, de medicinska aspekterna kring anskaffande av ny utrustning och utrangering av föråldrad teknologi. Detta kommer att vara ett fokusområde kommande år då regionen planerar att bygga ett nytt sjukhus. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket innebär att du måste vara väl insatt i vårt kvalitetssystem och bidra med dokumentation. Som ST-läkare kommer du att få delta i många av klinikens utvecklingsprojekt, där din roll blir mer ledande allt eftersom din erfarenhet ökar.

Vid anställning upprättas en individuell studieplan och ett ST-kontrakt. Upp till 6 månader av utbildningen är förlagd till universitetssjukhus för att ge dig en komplett och bred kompetensprofil.

Tjänstgöringens placering är i Växjö, men arbetsuppgifter förekommer även vid laboratoriet i Ljungby. Upp till 6 månader av tjänstgöringen sker vid universitetssjukhus eller motsvarande.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekryteringsprocess.

KVALIFIKATIONER
• Du har svensk läkarlegitimation
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C2 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk
• Du behärskar engelska bra
• Du har ett vetenskapligt och tekniskt intresse
• Du är social samt har god kommunikativ förmåga och stark ansvarskänsla
• Du kan arbeta både självständigt och i grupp
• Du har ett genuint intresse för att driva utvecklingsarbete och är bekväm med att ha en ledande roll

Både meriter och personliga egenskaper är av stor vikt.


ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare inom medicinsk radiologi

ST-läkare
Läs mer Okt 31
Är du vår framtid? Nu förstärker vi vår läkargrupp och förbereder samtidigt verksamheten för kommande generationsskifte. Vi letar efter dig med stort intresse för medicinsk radiologi som vill utbildas och utvecklas tillsammans med oss på röntgen i Växjö!

Röntgenavdelningen i Växjö ingår tillsammans med röntgen i Ljungby och klinisk fysiologi i organisationen för bild- och funktionsmedicin. Hos oss på röntgen i Växjö utförs de flesta förekommande röntgenundersökningarna. Avdelningen består idag av ca 100 medarbetare i yrkesgrupperna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, röntgenläkare och medicinska sekreterare. Vi har en trivsam arbetsmiljö med god kamratskap och ett positivt utbildnings- och utvecklingsklimat. De senaste åren har vi renoverat våra lokaler och vi är stolta över vår fina avdelning. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med jourverksamhet på kvällar.

Är du bosatt utanför Kronoberg men intresserad av att flytta hit? Då hälsar vi dig välkommen till ett län på frammarsch. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer (tåg, buss & flyg) till omkringliggande städer.

För dig som flyttar till Kronobergs län, i samband med att du tar anställning, erbjuder vi dessutom inflyttarservice. Det är en service som är tänkt att göra det lättare för dig att etablera dig som nyinflyttad i regionen. Läs mer här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/inflyttarservice/

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss finns det utförs de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökning, angiografi, mammografi samt nukleärmedicin, både med SPECT-CT och med PET-CT. Vi är utrustade med en modern maskinpark och har ett nära samarbete med de kliniska specialiteterna. Som färdig radiolog är huvudsakliga arbetsuppgiften bildgranskning men du undersöker även patienter med ultraljud, utför genomlysningsundersökningar och olika typer av interventioner.

Som ST-läkare hos oss har du ett nära samarbete med klinikens övriga yrkeskategorier. Utbildningsklimatet är mycket gott med handledare och kollegor som kan ge dig den stöttning och handledning du behöver för att utvecklas inom professionen. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning och utformning av ett personligt anpassat ST-kontrakt. På kliniken har vi dessutom en egen studierektor som ansvarar för ST-utbildningen hos oss.

Du får tillgång till en generös utbildningspott som möjliggör vidareutbildning och deltagande på kongresser eller liknande. Därutöver har Region Kronoberg ett eget FoU-centrum, vilket möjliggör att i nära samarbete bedriva forskning och utveckling. Som ST-läkare deltar du under handledning i alla, inom specialiteten, förekommande arbetsuppgifter inklusive jourtjänstgöring. Du kommer att få möjlighet till randutbildning i både lokalt och vid universitetsklinik.

I denna ST-tjänst är målet att bli specialist i medicinsk radiologi men vi välkomnar även dig som dessutom är intresserad av att erhålla spetskompetens inom det spännande och viktiga området bröstdiagnostik.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som har:
• Svensk läkarlegitimation
• Slutfört svensk AT alternativt BT
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift
• Du behärskar engelska språket väl

Som person är du är engagerad och driven i ditt arbete. Du har en god analytisk förmåga med en stark ansvarskänsla. Du vill vara med och bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vi sätter värde på flexibilitet och kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande om du tidigare har arbetat inom radiologi.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till infektionskliniken

ST-läkare
Läs mer Okt 31
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på Infektionskliniken blir du en viktig del av teamet runt patienten. I arbetslaget finns erfarna kollegor och alla olika yrkeskategorier har ett nära samarbete med varandra vilket skapar trygghet och ett gott stöd.

Under din tid som ST-läkare får du en egen handledare med handledarutbildning. Viss del av din tid kommer att vara schemalagd studietid och kliniken har egen studierektor.

Tjänsten innebär schemalagd arbetstid med beredskap kväll och natt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare.
Självklart är du är intresserad av infektionssjukvård och vill arbeta med att utveckla denna typ av sjukvård tillsammans med oss.

- Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus.
- Du är engagerad i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga.
- Du bidrar till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig
del i vardagen.

Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss så stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Erfarenhet från infektionsmedicin är meriterande.


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029

Ansök nu

Är du vår framtid? Vi söker ST-läkare till Klinisk fysiologi i Växjö

ST-läkare
Läs mer Okt 5
Är du vår framtid? Nu förstärker vi vår läkargrupp och söker dig som har intresse för klinisk fysiologi och vill utvecklas tillsammans med oss!
I vår verksamhet finner du fantastiska kollegor som värnar om gott medarbetarskap! Vi utgår från patientens bästa och arbetar ur ett helhetsperspektiv. Vår verksamhet präglas av god kvalitet, en ständig strävan att utvecklas och vilja att alltid göra sitt bästa.

Klinisk fysiologi ingår tillsammans med röntgenavdelningen i Växjö och Ljungby i organisationen för bild- och funktionsmedicin. Vi arbetar inom områdena klinisk fysiologi, nuklearmedicin och klinisk neurofysiologi och har ett brett utbud av undersökningsmetoder som omfattar både vuxna och barn. Vi har ett tätt samarbete med röntgen inom nuklearmedicin och Hjärt-MR.

Vi är cirka 30 medarbetare i professioner som läkare, biomedicinska analytiker, undersköterska och administratörer. Vår läkargrupp består i dagsläget av två överläkare, två specialistläkare och en ST-läkare. Hos oss är samarbetet av största vikt för att bedriva vår verksamhet på bästa sätt, där varje medarbetare är viktig! Här arbetar vi dagtid, måndag till fredag.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare hos oss får du möjlighet till en komplett specialistutbildning inom klinisk fysiologi. Förutom placering på hemmakliniken görs randning inom radiologi, internmedicin samt extern randning på universitetssjukhus.

Du kommer först att introduceras inom arbetsfysiologi och EKG. Metoderna kan sedan byggas på varefter.

Hos oss är kunskap och fortbildning en viktig och prioriterad fråga. Därför har du som ST-läkare tid avsatt varje vecka för studier. Det finns även under det dagliga arbetet stora möjligheter till såväl praktisk som teoretisk diskussion kring fall med mer erfarna kollegor. Både som ST-läkare, och sedan även som specialist, är deltagande på kurser både något vi uppmuntrar och även ordnar tid för. Detsamma gäller även forskning om så önskas.

KVALIFIKATIONER
• Du har svensk läkarlegitimation
• Du har slutfört svensk AT alternativt BT
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift
• Du behärskar engelska språket väl

Som person tror vi att du är engagerad och driven i ditt arbete. Du har en god analytisk förmåga med en stark ansvarskänsla. Du vill vara med och bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vi är en liten klinik där ett nära och gott samarbete mellan yrkesgrupperna är det som gör att vi lyckas varje dag. Vi sätter värde på flexibilitet och kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande om du tidigare har arbetat inom klinisk fysiologi, internmedicin, intensivvård och/eller radiologi.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare, Klinisk kemi

ST-läkare
Läs mer Sep 8
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för Klinisk kemi och Transfusionsmedicin! Hos oss kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Klinisk kemi och Transfusionsmedicin är en länsövergripande klinik som har verksamhet på sjukhusen i Växjö och Ljungby. Verksamheten bedrivs dygnet runt på bägge sjukhusen och vi utför ca 5 miljoner analyser per år. Kliniken består av ca 90 medarbetare fördelade på ett flertal yrkeskategorier.

Du kommer att arbeta i fräscha lokaler i ett av Sveriges modernaste laboratorier. Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i Klinisk kemi i en mindre region med nära kontaktvägar mellan olika specialiteter. Det finns goda möjligheter till forskning och utveckling i regionen.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare erbjuds du en fullständig specialistutbildning i klinisk kemi, och du är involverad i alla medicinska aspekter av vår verksamhet.

Huvudarbetsuppgifterna kretsar kring diagnostik baserad på analys av laboratorieprover. Här ingår bedömning och tolkning av provsvar, felsökning och vidareutredning vid särskilda frågeställningar. En viktig uppgift är rådgivning till våra kunder kring val och tolkning av analyser.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken då huvuddelen av arbetsuppgifterna är multidisciplinära samarbeten, ofta i mindre eller större projekt.

Arbetet omfattar även ställningstaganden kring laboratoriets sortiment och utbud, de medicinska aspekterna kring anskaffande av ny utrustning och utrangering av föråldrad teknologi. Detta kommer att vara ett fokusområde kommande år då regionen planerar att bygga ett nytt sjukhus. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket innebär att du måste vara väl insatt i vårt kvalitetssystem och bidra med dokumentation. Som ST-läkare kommer du att få delta i många av klinikens utvecklingsprojekt, där din roll blir mer ledande allt eftersom din erfarenhet ökar.

Vid anställning upprättas en individuell studieplan och ett ST-kontrakt. Upp till 6 månader av utbildningen är förlagd till universitetssjukhus för att ge dig en komplett och bred kompetensprofil.

Tjänstgöringens placering är i Växjö, men arbetsuppgifter förekommer även vid laboratoriet i Ljungby. Upp till 6 månader av tjänstgöringen sker vid universitetssjukhus eller motsvarande.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekryteringsprocess.

KVALIFIKATIONER
• Du har svensk läkarlegitimation
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C2 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk
• Du behärskar engelska bra
• Du har ett vetenskapligt och tekniskt intresse
• Du är social samt har god kommunikativ förmåga och stark ansvarskänsla
• Du kan arbeta både självständigt och i grupp
• Du har ett genuint intresse för att driva utvecklingsarbete och är bekväm med att ha en ledande roll

Både meriter och personliga egenskaper är av stor vikt.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare och en underläkare till Specialistpsykiatrin, barn och unga

ST-läkare
Läs mer Aug 30
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin i Region Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där medarbetarna arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan.

Vi söker nu ST-läkare till Specialistpsykiatrins läkarenhet som vill specialisera sig inom barn- och ungdomspsykiatri. Vi söker även en underläkare för ett vikariat på samma enhet. Är du vår nästa kollega?

Vi ser framemot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som ST-läkare är organiserad i läkarenheten och du kommer ha din placering i Växjö. Som ST-läkare kommer du att genomgå en strukturerad tjänstgöring på som innebär tjänstgöring på klinikens olika enheter samt sidotjänstgöring på annan klinik för att uppnå målen för specialistkompetens enligt Socialstyrelsens riktlinjer.

Som vikarierande underläkare kommer du att ha din placering på barn- och unga. I tjänsten kommer du främst att arbeta inom öppenvård men även till viss del inom heldygnsvård. Du kommer att ha en erfaren psykiatriker som handledare.
Hos oss kan vi erbjuda dig en god arbetsmiljö med ett stort engagemang där alla professioner tillsammans utvecklar vården med patienten i fokus. Vi har en lärande miljö där vi även fått pris för vårt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är läkare med stort intresse för barn- och ungdomspsykiatri. För ST-tjänsten ser gärna att du har erfarenhet inom området sedan tidigare.
Som person är du strukturerad, flexibel och ser möjligheter istället för hinder samt har lätt för att samarbeta och bygga förtroende.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Innan anställning kan erbjudas behöver arbetsgivaren ett godtagbart utdrag från misstanke- och belastningsregistret.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg!

ST-läkare
Läs mer Mar 2
Hej, du som vill göra ST i allmänmedicin!

I Region Kronoberg är vi beredda att satsa rejält på dig som väljer att göra din ST i allmänmedicin hos oss. Du blir en viktig och värdefull läkare i arbetet för en god och nära vård i Kronobergs län. Du har möjlighet att arbeta på privat eller offentlig, stor eller liten vårdcentral, på landet eller i stan. I Kronoberg finns totalt 31 vårdcentraler. De vårdcentraler som tar emot ST-läkare ska ha god handledningskapacitet.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg - Vi satsar på dig!

Vi blickar mot framtiden och ökar antalet ST-platser i allmänmedicin.

Aldrig tidigare har Region Kronoberg gjort en så offensiv satsning på ST-läkare i allmänmedicin. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och har en konkurrenskraftig lön.

Att göra ST i allmänmedicin i Region Kronoberg innebär att du tillsammans med dina ST-kollegor ingår i en mycket välutvecklad utbildningsorganisation med ett genomarbetat introduktionsprogram och genomtänkt struktur för teoretisk utbildning och klinisk tjänstgöring, handledning och feedback.

Du får mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv påverka din utbildning och utveckla specialintressen. Du disponerar 110 000 kr för kurser och litteraturinköp.

Vi använder oss av hemsidan www.stforum.se för att lättare sköta dokumentation och förmedla information om till exempel utbildningsaktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare samt har gjort svensk AT eller BT. Du har ett genuint intresse för allmänmedicin, har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Vi söker ST-läkare och underläkare till Specialistpsykiatrin, barn och unga

ST-läkare
Läs mer Maj 20
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin i Region Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där medarbetarna arbetar utifrån integrerade team, öppenvård och heldygnsvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan.

Vi söker nu ST-läkare till Specialistpsykiatrins läkarenhet som vill specialisera sig inom barn- och ungdomspsykiatri. Vi söker även en underläkare för ett vikariat på samma enhet. Är du vår nästa kollega?

Vi ser framemot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som ST-läkare är organiserad i läkarenheten och du kommer ha din placering i Växjö. Som ST-läkare kommer du att genomgå en strukturerad tjänstgöring på som innebär tjänstgöring på klinikens olika enheter samt sidotjänstgöring på annan klinik för att uppnå målen för specialistkompetens enligt Socialstyrelsens riktlinjer.

Som vikarierande underläkare kommer du att ha din placering på barn- och unga. I tjänsten kommer du främst att arbeta inom öppenvård men även till viss del inom heldygnsvård. Du kommer att ha en erfaren psykiatriker som handledare.
Hos oss kan vi erbjuda dig en god arbetsmiljö med ett stort engagemang där alla professioner tillsammans utvecklar vården med patienten i fokus. Vi har en lärande miljö där vi även fått pris för vårt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är läkare med stort intresse för barn- och ungdomspsykiatri. För ST-tjänsten ser gärna att du har erfarenhet inom området sedan tidigare.
Som person är du strukturerad, flexibel och ser möjligheter istället för hinder samt har lätt för att samarbeta och bygga förtroende.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Innan anställning kan erbjudas behöver arbetsgivaren ett godtagbart utdrag från misstanke- och belastningsregistret.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare inom Dermatologi och venereologi

ST-läkare
Läs mer Maj 23
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
I samarbete med Hudkliniken i Blekinge kan vi nu tillsätta en ST-tjänst med delad tjänstgöring mellan Växjö och Karlskrona.
Du disponerar en ekonomisk ryggsäck på 110 000 kr för kurser och litteraturinköp.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är en modernt utrustad hudmottagning och behandlingsenhet med verksamhet i Växjö och Ljungby.
I Växjö har vi toppmoderna och välutrustade lokaler med ljus och rymd, mitt i centrala Växjö med nära till allt. Vi bedriver enbart öppenvårdsverksamhet med läkarmottagningar och sjuksköterskemottagningar för ljusbehandling, Pdt, Bucky, svettbehandling samt drop in-mottagning för könssjukdomar.

Din huvudsakliga placering är i Växjö men en viss del i veckan är förlagd till Karlskrona och du måste vara beredd på att pendla till Karlskrona där en del av tjänstgöring och handledning sker.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare och gjort svensk AT eller BT.
Du ska ha ett genuint intresse och gärna erfarenhet av hudsjukdomar.
Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.


ÖVRIGT

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693

Ansök nu

ST-läkare till barn- och ungdomskliniken

ST-läkare
Läs mer Maj 24
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
På barn- och ungdomskliniken arbetar 16 specialistläkare och 8 ST- läkare. Kliniken erbjuder en komplett ST- utbildning och du har eget ekonomiskt utrymme för kurser. Sidoutbildning krävs inom barn- och ungdomspsykiatri.

Du kommer få arbeta både inom akut och planerad verksamhet och har möjlighet att påverka din arbetssituation och professionella utveckling. Inom vår verksamhet är det ett gott arbetsklimat, om som läkare har du ett nära samarbete med övriga personalkategorier i vårt teambaserade och patientcentrerade arbete.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare med intresse för barn- och ungdomsmedicin. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå. För att trivas här behöver du tycka om samarbete med kollegor och vårdgrannar. Vi värdesätter om du är en driven person med god flexibilitet, som gärna deltar i utvecklingsarbete, handledning och undervisning.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga meriter som är relevanta för sökt tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare i internmedicin/reumatologi, medicinkliniken Växjö

ST-läkare
Läs mer Apr 21
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker med drygt 400 medarbetare. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

I dagsläget har vi en driven och engagerad ST-grupp som består av 16 läkare på väg att bli internmedicinare samt 9 läkare som dubbelspecialiserar sig inom ytterligare en specialitet. Vi annonserar nu två tjänster. Vi söker dels efter dig som vill bli internmedicinare och dels efter dig som redan vet att du vill bli dubbelspecialist inom internmedicin och reumatologi.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på medicinkliniken får du ett utvecklande arbete med god möjlighet att följa patienten och patientprocesserna. Du kommer att tjänstgöra på medicinklinikens slutenvårdsavdelningar, akutmottagningen, dagvården samt på klinikens väl utbyggda specialistmottagning. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker och inte minst med akutkliniken där det finns en växande akutläkarkår att samverka med. Du kan genomföra hela din specialisttjänstgöring i internmedicin här på medicinkliniken.

I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad läkare.
Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Är du intresserad av andra läkartjänster på medicinkliniken i Växjö? Du är varmt välkommen att kontakta Staffan Sandgren läkarchef eller Julia Johansson HR-konsult.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Forskar-ST vid Allmänmedicinsk Kunskapscentrum

ST-läkare
Läs mer Apr 12
Forskar-ST inom allmänmedicin syftar till att skapa grundförutsättningar för forskningsintresserade ST-läkare att starta en forskningskarriär där forskning och kliniskt arbete kombineras. Tjänsten kan sökas av läkare som redan är ST-läkare i allmänmedicin i regionen men utlyses också externt. Forskar-ST tjänsten innebär 20% forskningstjänst vid allmänmedicinskt kunskapscentrum (AMK) och 80% sedvanlig klinisk tjänst vid vårdcentral inom vårdvalet i Region Kronoberg. ST-tjänsten förlängs därmed motsvarande forskningstiden.

Enligt nuvarande regler kan delar av forskningstiden vanligen tillgodoräknas inom ST i allmänmedicin förutsatt att licenciatexamen (3 månaders tillgodoräknande) eller doktorsexamen (6 månaders tillgodoräknande) uppnås under ST-tiden. Handledarstöd finns att tillgå vid AMK.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Upplägg av tjänsten.
- Forskar-ST innebär möjlighet att på 20% bedriva forskning relevant för allmänmedicin. Forskningstiden är utöver det som erbjuds för vetenskapligt arbete inom en vanlig ST tjänst. Forskningstiden planeras i samråd med handledare, verksamhetschef på AMK samt verksamhetschef på den vårdcentral där ST-läkaren har sin kliniska placering.
- Tjänsten är tidsbegränsad till två år med möjlighet till förlängning. Årligen sker en utvärdering av handledare och forskningsansvarig vid AMK avseende progress och inom två år förväntas ST-läkaren vara antagen som doktorand vid allmänmedicinsk institution för att tjänsten ska förlängas.
- Som forskar-ST förväntas man delta i forskningsdiskussioner och seminarier vid AMK.

KVALIFIKATIONER
Du ska vid ansökan antingen vara ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg eller vara behörig och ansöka om ST i allmänmedicin i regionen. Du har ett forskningsintresse med en formulerad forskningsidé som har tydlig allmänmedicinsk relevans.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev där du beskriver eventuella tidigare forskningsmeriter och utbildningar, ditt vetenskapliga intresseområde och tankar kring allmänmedicinsk forskning. Till ansökan ska en skiss om ditt forskningsintresse och en initial forskningsplan bifogas innehållande:
- Bakgrund med problemformulering.
- Syfte/frågeställning.
- Tänkt forskningsmetod och datamaterial.
- Namn på tillfrågad disputerad handledare.
- Tidsplan för initialt projekt och doktorandanmälan.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg!

ST-läkare
Läs mer Okt 18
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg - Vi satsar på dig!

Vi blickar mot framtiden och ökar antalet ST-platser i allmänmedicin.

Aldrig tidigare har Region Kronoberg gjort en så offensiv satsning på ST-läkare i allmänmedicin. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och har en konkurrenskraftig lön bland de högsta i Sverige.

Att göra ST i allmänmedicin i Region Kronoberg innebär att du tillsammans med dina ST-kollegor ingår i en mycket välutvecklad utbildningsorganisation med ett genomarbetat introduktionsprogram och genomtänkt struktur för teoretisk utbildning, handledning och feedback.
Du får mycket god handledning av våra erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv påverka din utbildning och utveckla specialintressen. Du disponerar 110 000 kr för kurser och litteraturinköp.
Vi använder oss av hemsidan www.stforum.se för att lättare sköta dokumentation och förmedla information om till exempel utbildningsaktiviteter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare samt har gjort svensk AT eller BT. Du har ett genuint intresse för allmänmedicin, har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Är du vår framtid? Vi söker ST-läkare till Klinisk fysiologi i Växjö

ST-läkare
Läs mer Okt 20
Är du vår framtid? I vår verksamhet finner du fantastiska kollegor som värnar om gott medarbetarskap!

Vi utgår från patientens bästa och arbetar ur ett helhetsperspektiv. Vår verksamhet präglas av god kvalitet, en ständig strävan efter att utvecklas och vilja att alltid göra sitt bästa.

Klinisk fysiologi har 31 medarbetare, varav 3 överläkare, 1 specialistläkare och 1 ST-läkare.

Vi har ett brett utbud av undersökningsmetoder som omfattar både vuxna och barn inom ultraljudsdiagnostik (hjärta, kärl), hjärt-MR, arbets- och lungfysiologi, nuklearmedicin (hjärta, njurar).

Hos oss jobbar du vardagar måndag till fredag.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare hos oss får du möjlighet till en komplett specialistutbildning inom klinisk fysiologi. Förutom placering på hemmakliniken görs randning inom radiologi, internmedicin samt extern randning på universitetssjukhus.

Du kommer först att introduceras inom arbetsfysiologi och EKG. Metoderna kan sedan byggas på varefter.

Hos oss är kunskap och fortbildning en viktig och prioriterad fråga. Därför har du som ST-läkare tid avsatt varje vecka för studier. Det finns även under det dagliga arbetet stora möjligheter till såväl praktisk som teoretisk diskussion kring fall med mer erfarna kollegor. Både som ST-läkare, och sedan även som specialist, är deltagande på kurser både något vi uppmuntrar och även ordnar tid för. Detsamma gäller även forskning om så önskas.


KVALIFIKATIONER
• Du har svensk läkarlegitimation
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift
• Du behärskar engelska språket väl

Som person tror vi att du är engagerad och driven i ditt arbete. Du har en god analytisk förmåga med en stark ansvarskänsla. Du vill vara med och bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vi är en liten klinik där ett nära och gott samarbete mellan yrkesgrupperna är det som gör att vi lyckas varje dag. Vi sätter värde på flexibilitet och kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande om du tidigare har arbetat inom klinisk fysiologi, internmedicin, intensivvård och/eller radiologi.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till barn- och ungdomskliniken

ST-läkare
Läs mer Nov 3
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
På barn- och ungdomskliniken arbetar 17 specialistläkare och 10 ST- läkare. Kliniken erbjuder en komplett ST- utbildning och du har eget ekonomiskt utrymme för kurser. Sidoutbildning krävs inom barn- och ungdomspsykiatri.

Du kommer få arbeta både inom akut och planerad verksamhet och har möjlighet att påverka din arbetssituation och professionella utveckling. Inom vår verksamhet är det ett gott arbetsklimat, om som läkare har du ett nära samarbete med övriga personalkategorier i vårt teambaserade och patientcentrerade arbete.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare med intresse för barn- och ungdomsmedicin. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå. För att trivas här behöver du tycka om samarbete med kollegor och vårdgrannar. Vi värdesätter om du är en driven person med god flexibilitet, som gärna deltar i utvecklingsarbete, handledning och undervisning.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga meriter som är relevanta för sökt tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg!

ST-läkare
Läs mer Jun 17
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

I Kronobergs län finns 21 offentliga och 10 privata vårdcentraler. Du har möjlighet att jobba på liten eller stor vårdcentral, på landet eller i staden, på privat eller offentlig vårdcentral.

ARBETSUPPGIFTER
Satsa på att bli ST-läkare i allmänmedicin i Region Kronoberg - Vi satsar på dig!

Vi blickar mot framtiden och ökar antalet ST-platser i allmänmedicin.

Aldrig tidigare har Region Kronoberg gjort en så offensiv satsning på ST-läkare i allmänmedicin. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och har en konkurrenskraftig lön bland de högsta i Sverige.

Att göra ST i allmänmedicin i Region Kronoberg innebär att du tillsammans med dina ST-kollegor ingår i en mycket välutvecklad utbildningsorganisation med ett genomarbetat introduktionsprogram och genomtänkt struktur för teoretisk utbildning, handledning och feedback.
Du får mycket god handledning av våra erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv påverka din utbildning och utveckla specialintressen. Du disponerar 110 000 kr för kurser och litteraturinköp.
Vi använder oss av hemsidan www.stforum.se för att lättare sköta dokumentation och förmedla information om till exempel utbildningsaktiviteter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare, med behörighet att ansöka om ST och intresse för allmänmedicin. Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skriftÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till barn- och ungdomskliniken

ST-läkare
Läs mer Jun 14
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Barn- och ungdomskliniken bedriver specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år i Kronoberg. På kliniken finns akutmottagning, allmänpediatrisk avdelning, neonatalavdelning, dagvårdsavdelning samt mottagningsverksamhet i Växjö och Ljungby. Inom kliniken finns dessutom Familjehälsan, en enhet som bedriver främjande och tidiga insatser till barn och ungdomar med lättare psykisk ohälsa. I höst vill vi förstärka kliniken med ytterligare tre ST-tjänster.

ARBETSUPPGIFTER
På barn- och ungdomskliniken arbetar 17 specialistläkare och 10 ST- läkare. Kliniken erbjuder en komplett ST- utbildning och du har eget ekonomiskt utrymme för kurser. Sidoutbildning krävs inom barn- och ungdomspsykiatri.
Du kommer få arbeta både inom akut och planerad verksamhet och har möjlighet att påverka din arbetssituation och professionella utveckling. Inom vår verksamhet är det ett gott arbetsklimat, om som läkare har du ett nära samarbete med övriga personalkategorier i vårt teambaserade och patientcentrerade arbete.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare med intresse för barn- och ungdomsmedicin. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå. För att trivas här behöver du tycka om samarbete med kollegor och vårdgrannar. Vi värdesätter om du är en driven person med god flexibilitet, som gärna deltar i utvecklingsarbete, handledning och undervisning.
Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga meriter som är relevanta för sökt tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare i internmedicin och kardiologi

ST-läkare
Läs mer Jun 7
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker med drygt 400 medarbetare. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

I dagsläget har vi en driven och engagerad ST-grupp som består av 16 läkare på väg att bli internmedicinare samt 10 läkare som dubbelspecialiserar sig inom ytterligare en specialitet. Vi är en välbemannad ST-grupp men vi ser ett behov av specialistkompetens inom kardiologi. Vi söker därför dig som är intresserad av att bli specialist i allmän internmedicin och som vill bredda din kompetens med specialistnivå i kardiologi.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på medicinkliniken får du ett utvecklande arbete med god möjlighet att följa patienten och patientprocesserna. Du kommer att tjänstgöra på medicinklinikens slutenvårdsavdelningar, akutmottagningen, dagvården samt på klinikens väl utbyggda specialistmottagning. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker och inte minst med akutkliniken där det finns en växande akutläkarkår att samverka med. Du kan genomföra hela din specialisttjänstgöring i internmedicin här på medicinkliniken.

I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad läkare.
Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Vi välkomnar dig till en stark och växande ST-grupp. Tillsammans bygger vi för framtiden!

Är du intresserad av andra läkartjänster på medicinkliniken i Växjö? Du är varmt välkommen att kontakta Staffan Sandgren läkarchef eller Julia Johansson HR-konsult.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till infektionskliniken

ST-läkare
Läs mer Maj 18
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Infektionskliniken är en liten klinik med korta beslutsvägar och stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll. Vi har en länsövergripande verksamhet inom infektionssjukvård. På kliniken finns en vårdavdelning och en mottagning med bland annat sprututbyte och en omfattande konsultverksamhet i Växjö och Ljungby. På kliniken arbetar cirka 60 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på Infektionskliniken blir du en viktig del av teamet runt patienten. I arbetslaget finns erfarna kollegor och alla olika yrkeskategorier har ett nära samarbete med varandra vilket skapar trygghet och ett gott stöd.

Under din tid som ST-läkare får du en egen handledare med handledarutbildning. Viss del av din tid kommer att vara schemalagd studietid och kliniken har egen studierektor.

Tjänsten innebär schemalagd arbetstid med beredskap kväll och natt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare hos Socialstyrelsen.
Självklart är du är intresserad av infektionssjukvård och vill arbeta med att utveckla denna typ av sjukvård tillsammans med oss.

- Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus.
- Du är engagerad i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga.
- Du bidrar till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig
del i vardagen.

Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss så stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Forskningserfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029

Ansök nu

ST-läkare till Onkologkliniken

ST-läkare
Läs mer Jan 4
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Med över 90 000 invånare är Växjö den största staden i Kronobergs län och har ett förhållandevis stort utbud av vad man kan önska sig. Därtill ligger staden geografiskt bra till med närhet till storstäderna och goda kommunikationer ut i världen via tåg samt vår egen flygplats.

Onkologkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet på Centrallasarettet i Växjö samt på Lasarettet i Ljungby. Kliniken består av öppenvård med traditionell mottagning samt onkologisk dagvårdsverksamhet på båda sjukhusen samt både en slutenvårdsavdelning och en strålbehandlingsenhet belägna i Växjö. Inom öppenvården finns även en klinisk prövningsenhet och det palliativa rådgivningsteamet som arbetar över hela länet. Totalt arbetar ca 120 medarbetare inom kliniken, varav 23 läkare.

Vi är speciellt stolta över vår kollegiala gemenskap och den goda stämning som genomsyrar kliniken! Vi värnar om att kliniken ska fortsätta att vara fullbemannad och arbetar aktivt med att kompetensförsörjningen ska motsvara klinikens behov. För närvarande består klinikens ST-grupp av fem mycket kompetenta, engagerade och trevliga blivande specialister - men vi vill bli fler!

Vi kan nu erbjuda dig en möjlighet att arbeta inom en spännande specialitet på en välfungerande klinik med mycket trevlig stämning.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare hos oss erbjuds du en ST-utbildning med klinisk bredd innan du väljer subspecialisering. Vi har ett väl utarbetat koncept för ST-tjänstgöring där det finns möjlighet för dig att påverka din ST-plan i samråd med handledare och studierektor. Vår intention är att ge dig de bästa förutsättningarna för att bli så bra du bara kan!

I tjänstgöringen ingår arbete inom slutenvård, öppenvård, strålbehandling samt palliativ enhet. Under ST ingår även fortlöpande beredskapstjänstgöring. En mindre del av ST förläggs på universitetssjukhus och längden av dessa randningar kan till viss del individualiseras.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har, av Socialstyrelsen godkänd, läkarlegitimation och ett gediget intresse av onkologi. Vi ser gärna att du kan visa ditt intresse för onkologin genom tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda referenser som talar för klokt engagemang ur både verksamhets- och patientperspektivet samt din ambition om yrkesmässig utveckling.

Vi ser att vår blivande kollega har en vilja att vara en del av kliniken genom att bidra positivt till ett gott arbetsklimat. Du ser samarbete som en framgångsfaktor i det vardagliga arbetet mellan olika medarbetare. Tillsammans med övriga medarbetare vill du bidra med din kompetens så att patienterna får en god vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare i internmedicin till medicinkliniken i Växjö

ST-läkare
Läs mer Dec 11
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största kliniker med drygt 400 medarbetare. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

I dagsläget har vi en driven och engagerad ST-grupp som består av 15 läkare på väg att bli internmedicinare samt 10 läkare som dubbelspecialiserar sig inom ytterligare en specialitet. Vi närmar oss en välbemannad ST-grupp men på sikt ser vi ett behov av specialistkompetens inom gastroenterologi och reumatologi. Vi söker därför lite extra efter dig som är intresserad av att bli specialist i allmän internmedicin och som vill bredda din kompetens med specialistnivå i reumatologi eller gastroenterologi.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på medicinkliniken får du ett utvecklande arbete med god möjlighet att följa patienten och patientprocesserna. Du kommer att tjänstgöra på medicinklinikens slutenvårdsavdelningar, akutmottagningen, dagvården samt på klinikens väl utbyggda specialistmottagning. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker och inte minst med akutkliniken där det finns en växande akutläkarkår att samverka med.

Du kan genomföra hela din specialisttjänstgöring i internmedicin här på medicinkliniken. När det efter specialistexamen i internmedicin är dags för en andra specialisering erbjuder vi frikostiga möjligheter för utomlänsplacering under sidotjänstgöring, exempelvis på Skånes Universitetssjukhus.

I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad läkare.
Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Vi välkomnar dig till en stark och växande ST-grupp. Tillsammans bygger vi för framtiden!

Är du intresserad av andra läkartjänster på medicinkliniken i Växjö? Du är varmt välkommen att kontakta Staffan Sandgren läkarchef eller Julia Johansson HR-konsult.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till klinisk patologi och cytologi

ST-läkare
Läs mer Nov 12
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi är en mindre klinik med god sammanhållning och trevlig stämning. Här möter du bekanta ansikten i korridorer och personalmatsalen, möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får du chansen att göra karriär och prova nya arbetsuppgifter. Klinikens resultat är goda och tittar man på de ledtider vi redovisar står vi oss mycket bra nationellt sett.

Klinisk patologi och cytologi undersöker vävnadsprover och cellprover insända från i första hand Kronobergs läns upptagningsområde. Vi har även bårhus- och obduktionsverksamhet samt en sektion för flöde, benmärg och immunolab. Vi bemannar även en punktionsmottagning för provtagning.
Kliniken har 30 medarbetare och är lokaliserade på centrallasarettet i Växjö. I vår verksamhet arbetar förutom läkare även ST läkare, medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker, bioanalytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST läkare hos oss har du omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter inom ett brett spektrum av olika organområden. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på ett patologlab med diagnostik av patologi och cytologi, utskärning, obduktioner och deltagande i medicinska konferenser.

KVALIFIKATIONER
Du har svensk läkarlegitimation.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C2 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk.

Som person tror vi att du är engagerad och driven i ditt arbete. Du vill bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vidare söker vi dig som har en god kommunikativ och analytisk förmåga och en stark ansvarskänsla.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Meriterande om du tidigare har arbetat eller har erfarenheter av arbete på klinisk patologi och cytologi.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till Klinisk fysiologi

ST-läkare
Läs mer Sep 25
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för klinisk fysiologi!
Vi är en liten och trivsam klinik med 30-talet medarbetare.

Vi värnar en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat där ett leende aldrig är långt borta. Vi känner glädje och är stolta över vårt arbete och ställer upp för varandra. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet, god tillgänglighet. Vi anser att det är viktigt att aldrig avstanna i utvecklingen och satsar därför på att ge möjligheter till kontinuerlig fortbildning. Viss forskning bedrivs även på kliniken


ARBETSUPPGIFTER
Vi har ett brett utbud av undersökningsmetoder som omfattar både vuxna och barn inom ultraljudsdiagnostik (hjärta, kärl), hjärt-MR, arbets- och lungfysiologi, nuklearmedicin (hjärta, njurar).

Hos oss får du möjlighet till en komplett specialistutbildning inom klinisk fysiologi. Förutom placering på hemmakliniken görs randning inom radiologi, internmedicin samt extern randning på universitetssjukhus.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.


KVALIFIKATIONER
• Du har svensk läkarlegitimation
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift
• Du behärskar engelska språket väl

Som person tror vi att du är engagerad och driven i ditt arbete. Du vill bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vidare söker vi dig som har en god kommunikativ och analytisk förmåga och en stark ansvarskänsla.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Meriterande om du tidigare har arbetat inom klinisk fysiologi, internmedicin, intensivvård och/eller radiologi.ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Intresserad av klinisk kemi? Vi söker ST-läkare!

ST-läkare
Läs mer Okt 19
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för Klinisk kemi och Transfusionsmedicin! Hos oss kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Klinisk kemi och Transfusionsmedicin är en länsövergripande klinik som har verksamhet på sjukhusen i Växjö och Ljungby. Verksamheten bedrivs dygnet runt på bägge sjukhusen och vi utför ca 5 miljoner analyser per år. Kliniken består av ca 90 medarbetare fördelade på ett flertal yrkeskategorier.

Du kommer att arbeta i fräscha och nyrenoverade lokaler i ett av Sveriges modernaste laboratorier. Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i Klinisk kemi i en mindre region med nära kontaktvägar mellan olika specialiteter. Det finns goda möjligheter till forskning och utveckling i regionen.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare erbjuds du en fullständig specialistutbildning i klinisk kemi, och du är involverad i alla medicinska aspekter av vår verksamhet. Huvudarbetsuppgifterna kretsar kring diagnostik baserad på analys av laboratorieprover. Här ingår bedömning och tolkning av provsvar, felsökning och vidareutredning vid särskilda frågeställningar. En viktig uppgift är rådgivning till våra kunder kring val och tolkning av analyser. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken då huvuddelen av arbetsuppgifterna är multidisciplinära samarbeten, ofta i mindre eller större projekt. Arbetet omfattar även ställningstaganden kring laboratoriets sortiment och utbud, de medicinska aspekterna kring anskaffande av ny utrustning och utrangering av föråldrad teknologi. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket innebär att du måste vara väl insatt i vårt kvalitetssystem och bidra med dokumentation. Som ST-läkare kommer du att få delta i många av klinikens utvecklingsprojekt, där din roll blir mer ledande allt eftersom din erfarenhet ökar.

Vid anställning upprättas en individuell studieplan och ett ST-kontrakt. Upp till 6 månader av utbildningen är förlagd till universitetssjukhus för att ge dig en komplett och bred kompetensprofil.

Arbetet är förlagt mån-fre dagtid utan jourtjänstgöring. Tjänstgöringens placering är i Växjö, men arbetsuppgifter förekommer även vid laboratoriet i Ljungby. Upp till 6 månader av tjänstgöringen sker vid universitetssjukhus eller motsvarande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C2 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk. Du behöver också behärskar engelska bra.

Vi tror att du som söker har ett vetenskapligt och tekniskt intresse. Du är social samt har god kommunikativ förmåga och stark ansvarskänsla. Du kan arbeta både självständigt och i grupp samt att du har ett genuint intresse för att driva utvecklingsarbete och är bekväm med att ha en ledande roll. Både meriter och personliga egenskaper är av stor vikt.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Intresserad av klinisk kemi? Vi söker ST-läkare!

ST-läkare
Läs mer Sep 17
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för Klinisk kemi och Transfusionsmedicin! Hos oss kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Klinisk kemi och Transfusionsmedicin är en länsövergripande klinik som har verksamhet på sjukhusen i Växjö och Ljungby. Verksamheten bedrivs dygnet runt på bägge sjukhusen och vi utför ca 5 miljoner analyser per år. Kliniken består av ca 90 medarbetare fördelade på ett flertal yrkeskategorier.

Du kommer att arbeta i fräscha och nyrenoverade lokaler i ett av Sveriges modernaste laboratorier. Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i Klinisk kemi i en mindre region med nära kontaktvägar mellan olika specialiteter. Det finns goda möjligheter till forskning och utveckling i regionen.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare erbjuds du en fullständig specialistutbildning i klinisk kemi, och du är involverad i alla medicinska aspekter av vår verksamhet. Huvudarbetsuppgifterna kretsar kring diagnostik baserad på analys av laboratorieprover. Här ingår bedömning och tolkning av provsvar, felsökning och vidareutredning vid särskilda frågeställningar. En viktig uppgift är rådgivning till våra kunder kring val och tolkning av analyser. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken då huvuddelen av arbetsuppgifterna är multidisciplinära samarbeten, ofta i mindre eller större projekt. Arbetet omfattar även ställningstaganden kring laboratoriets sortiment och utbud, de medicinska aspekterna kring anskaffande av ny utrustning och utrangering av föråldrad teknologi. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket innebär att du måste vara väl insatt i vårt kvalitetssystem och bidra med dokumentation. Som ST-läkare kommer du att få delta i många av klinikens utvecklingsprojekt, där din roll blir mer ledande allt eftersom din erfarenhet ökar.

Vid anställning upprättas en individuell studieplan och ett ST-kontrakt. Upp till 6 månader av utbildningen är förlagd till universitetssjukhus för att ge dig en komplett och bred kompetensprofil.

Arbetet är förlagt mån-fre dagtid utan jourtjänstgöring. Tjänstgöringens placering är i Växjö, men arbetsuppgifter förekommer även vid laboratoriet i Ljungby. Upp till 6 månader av tjänstgöringen sker vid universitetssjukhus eller motsvarande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift motsvarande nivå C2 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk. Du behöver också behärskar engelska bra.

Vi tror att du som söker har ett vetenskapligt och tekniskt intresse. Du är social samt har god kommunikativ förmåga och stark ansvarskänsla. Du kan arbeta både självständigt och i grupp samt att du har ett genuint intresse för att driva utvecklingsarbete och är bekväm med att ha en ledande roll. Både meriter och personliga egenskaper är av stor vikt.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till barn- och ungdomskliniken

ST-läkare
Läs mer Aug 19
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Barn- och ungdomskliniken bedriver specialistvård för barn och ungdomar 0-18 år i Kronoberg. På kliniken finns akutmottagning, allmänpediatrisk avdelning, neonatalavdelning, dagvårdsavdelning samt mottagningsverksamhet i Växjö och Ljungby. Inom kliniken finns dessutom Familjehälsan, en enhet som bedriver främjande och tidiga insatser till barn och ungdomar med lättare psykisk ohälsa. I höst vill vi förstärka kliniken med ytterligare tre ST-tjänster.

ARBETSUPPGIFTER
På barn- och ungdomskliniken arbetar 17 specialistläkare och 10 ST- läkare. Kliniken erbjuder en komplett ST- utbildning och du har eget ekonomiskt utrymme för kurser. Sidoutbildning krävs inom barn- och ungdomspsykiatri. Du kommer få arbeta både inom akut och planerad verksamhet och har möjlighet att påverka din arbetssituation och professionella utveckling. Inom vår verksamhet är det ett gott arbetsklimat, om som läkare har du ett nära samarbete med övriga personalkategorier i vårt teambaserade och patientcentrerade arbete.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare med intresse för barn- och ungdomsmedicin. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå. För att trivas här behöver du tycka om samarbete med kollegor och vårdgrannar. Vi värdesätter om du är en driven person med god flexibilitet, som gärna deltar i utvecklingsarbete, handledning och undervisning. Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga meriter som är relevanta för sökt tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Överläkare till akutgeriatriken, Växjö

ST-läkare
Läs mer Jun 3
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik?

Vi har inom kliniken fokus på ortogeriatrik, men geriatrísk vård handlar om hela människan. I vårt arbete försöker vi på olika sätt bidra till att patienten kan bevara sina funktioner så länge som möjligt.
Vi arbetar i team i syfte att möta den äldre patientens specifika behov. Teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, apotekare och sekreterare. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd, sammanställning sker sedan på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Nära samarbete finns med kommunen och primärvården.

Akutgeriatriken har en vårdavdelning och en osteoporosmottagning med stora utvecklingsmöjligheter. Vår vision för kliniken är att skapa virituella vårdplatser i samarbetet med projektet för Äldrehälsa inom Kronoberg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har ett gott arbetsklimat med stort engagemang.
Att arbeta som överläkare/specialistläkare och ST-läkare hos oss innebär möjligheter till utveckling inom andra medicinska discipliner inom geriatriken, såsom akutvård, invärtesmedicin, palliativ vård och rehabilitering för äldre. Är du överläkare/specialist och intresserad av att kombinera tjänsten med forskning så finns det goda möjligheter till detta. Du som är ST-läkare kommer att få egen handledare med handledarutbildning. Viss del av din tid kommer att vara schemalagd studietid.
Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Jourtjänstgöring ingår inte.


KVALIFIKATIONER
Specialistläkare inom geriatrik eller annan lämplig specialitet eller legitimerad läkare om du söker tjänsten som ST-läkare.
Vi vill att du är intresserad av att vårda äldre samt är bra på att samarbeta. Du ska vara lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i nära samarbete med klinikens alla medarbetare.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg och intyg och ev legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till Klinisk fysiologi

ST-läkare
Läs mer Jan 27
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för klinisk fysiologi! Hos oss kan du trivas växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om ett gott bemötande och god tillgänglighet. Viss forskning bedrivs även på kliniken. Klinisk fysiologi har 31 medarbetare, varav 3 överläkare, 1 specialistläkare och 2 ST-läkare.ARBETSUPPGIFTER
Vi har ett brett utbud av undersökningsmetoder som omfattar både vuxna och barn inom ultraljudsdiagnostik (hjärta, kärl), hjärt-MR, arbets- och lungfysiologi, nuklearmedicin (hjärta, njurar).

Hos oss får du möjlighet till en komplett specialistutbildning inom klinisk fysiologi. Förutom placering på hemmakliniken görs randning inom radiologi, internmedicin samt extern randning på universitetssjukhus.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.


KVALIFIKATIONER
• Du har svensk läkarlegitimation
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift
• Du behärskar engelska språket väl

Som person tror vi att du är engagerad och driven i ditt arbete. Du vill bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vidare söker vi dig som har en god kommunikativ och analytisk förmåga och en stark ansvarskänsla.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Meriterande om du tidigare har arbetat inom klinisk fysiologi, internmedicin, intensivvård och/eller radiologi.ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Två ST-läkare till rehabiliteringskliniken i Växjö

ST-läkare
Läs mer Feb 7
Välkommen till Rehabiliteringskliniken
Vi är en specialistverksamhet för patienter i behov av rehabilitering efter somatisk sjukdom eller skada.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi söker dig som är legitimerad läkare och vill specialisera dig inom rehabiliteringsmedicin eller geriatrik.

Vi på Rehabiliteringskliniken har ett viktigt uppdrag. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga välbefinnande och främja ett aktivt och självständigt liv för patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke, hjärnskada, neurologiska sjukdomar, benamputation, multitrauma eller smärta. Vår styrka är att vi jobbar i tvärprofessionella team, där patienten deltar i teamet. Vi utgår från patientens önskemål och behov. Vi jobbar med personcentrerad vård. Hos oss har du möjlighet att följa patienter under en längre period.

När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang - vi är stolta över att jobba på Rehabiliteringskliniken! Det som gör att vi trivs extra bra är vår kultur. Den kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet och viljan att lära sig. Hos oss får du möjlighet att kombinera teamarbete och självständigt lärande, alltid ur ett hälsoperspektiv. Vi tror på att främja människors starka sidor.
ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare kommer du att arbeta med rehabilitering inom hjärnskaderehab och neurorehab och smärtrehab. Du ansvarar för patientens rehabiliteringsprocess och verkar tillsammans med teamet/patienten för att patienten ska uppnå sina rehabiliteringsmål. Du får intressanta och varierande uppgifter inom flera medicinska, kirurgiska och psykiatriska områden såväl i sluten som i öppen vård. Hos oss finns goda möjlighet till utvecklingsarbete inom rehabiliteringsområdet och vi värderar din kompetensutveckling högt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare och som är intresserad av att arbeta med teambaserad rehabilitering. Erfarenhet av arbete med rehabilitering eller om du redan har en annan specialitet, ser vi som en merit. Eftersom teamarbetet är centralt i vårt arbetssätt fäster vi stor vikt vid din personliga lämplighet och samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare i internmedicin och reumatologi till medicinkliniken i Växjö

ST-läkare
Läs mer Dec 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken Växjö är en av Region Kronobergs största klinik med drygt 350 medarbetare. Här bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi och reumatologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi dagligen mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

En robust verksamhet är en verksamhet som står fast och stabil trots belastning och yttre påfrestningar. Bemanningen är en viktig del i detta och därför utökar vi nu vår ST-grupp. I dagsläget har vi en driven och engagerad ST-grupp som består av 15 läkare på väg att bli internmedicinare samt 8 läkare som dubbelspecialiserar sig inom ytterligare en specialitet. Till ST-gruppen söker vi dig som vill bli specialist i allmän internmedicin. Vi söker särskilt efter dig som också önskar bredda din kompetens med specialistnivå i reumatologi.

Reumatologi är en egen basspecialitet som befinner sig under stor utveckling. Det senaste decenniet har behandlingsmöjligheterna förbättrats dramatiskt. Moderna biologiska läkemedel har inneburit en revolution för specialiteten.

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare på medicinkliniken får du ett utvecklande arbete med god möjlighet att följa patienten och patientprocesserna. Du kommer att tjänstgöra på medicinklinikens slutenvårdsavdelningar, akutmottagningen, dagvården samt på klinikens väl utbyggda specialistmottagning. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker och inte minst med akutkliniken där det finns en växande akutläkarkår att samverka med.

Du kan genomföra hela din specialisttjänstgöring i internmedicin här på medicinkliniken. När det efter specialistexamen i internmedicin är dags för din specialisering i reumatologi erbjuder vi frikostiga möjligheter för utomlänsplacering under sidotjänstgöring, i typfallet på Skånes Universitetssjukhus i Lund. Reumatologsektionen har för närvarande tre heltidsanställda specialister. Verksamheten på sektionen består till största delen av öppenvård, med i huvudsak mottagningsarbete och en liten del dagsjukvård.

I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare.
Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av arbete på ST-nivå inom allmän internmedicin eller reumatologi är meriterande.

ÖVRIGT
Vi välkomnar dig till en stark och växande ST-grupp. Tillsammans bygger vi för framtiden!

Är du intresserad av andra läkartjänster på medicinkliniken i Växjö? Du är varmt välkommen att kontakta Staffan Sandgren läkarchef eller Julia Johansson HR-konsult.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

ST-läkare till klinisk fysiologi

ST-läkare
Läs mer Dec 2
Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för klinisk fysiologi! Hos oss kan du trivas växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och vilja att utvecklas. Vi värnar om ett gott bemötande och god tillgänglighet. Viss forskning bedrivs även på kliniken. Klinisk fysiologi har 31 medarbetare, varav 3 överläkare, 1 specialistläkare och 2 ST-läkare.
ARBETSUPPGIFTER
Vi har ett brett utbud av undersökningsmetoder som omfattar både vuxna och barn inom ultraljudsdiagnostik (hjärta, kärl), hjärt-MR, arbets- och lungfysiologi, nuklearmedicin (hjärta, njurar).

Hos oss får du möjlighet till en komplett specialistutbildning inom klinisk fysiologi. Förutom placering på hemmakliniken görs randning inom radiologi, internmedicin samt extern randning på universitetssjukhus.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.


KVALIFIKATIONER
• Du har svensk läkarlegitimation
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift
• Du behärskar engelska språket väl

Som person tror vi att du är engagerad och driven i ditt arbete. Du vill bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vidare söker vi dig som har en god kommunikativ och analytisk förmåga och en stark ansvarskänsla.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Meriterande om du tidigare har arbetat inom klinisk fysiologi, internmedicin, intensivvård och/eller radiologi.


ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu