Kock, storhushåll jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Kock, storhushåll i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Kockar till Måltidsorganisationen med fokus på Omsorgsmåltider

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 8
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi efter nya härliga kollegor till Måltidsorganisationens stora produktionskök på Älgvägen.

Är du kock och har ett stort intresse för matlagning för äldre och har lätt för att skapa bra relationer med kollegor så är det just dig vi söker. Som kock hos oss i Måltidsorganisationen med inriktning omsorgsmåltider kan du förvänta dig ett flexibelt och varierande arbete i ett stort arbetslag som dagligen skapar ett viktigt mervärde för de vi är till för!

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell och trivas som kock i köket på Älgvägen behöver du kockutbildning via gymnasiet eller yrkesutbildning samt kockerfarenhet, kunskaper kring specialkost, dietkost och konsistensanpassningar är ett plus.

För att trivas i rollen som kock behöver du:
• Struktur i arbetet och en god kommunikativ förmåga
• Ha förmågan att ta och ge konstruktiv kritik på ett utvecklande sätt
• Ha en god överblick över produktionsprocessen för att kunna göra prioriteringar
• Vara självgående och ha god samarbetsförmåga
• Klara av att jobba under hög arbetsbelastning
• Goda kunskaper i svenska språket samt god datorvana
• Arbeta helger och storhelger
• Goda kunskaper och ett stort driv i specialkost.

Om du tycker att tjänsten låter lockande, skicka då in din ansökan så kan detta bli starten på en spännande och utvecklande resa!

ÖVRIGT
Rekryteringstillfällen sker följande dagar: 15 augusti och 16 augusti

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).

Ansökningar som inkommer via telefon eller mail sorteras dessvärre bort utan att läsas.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

ICA Kvantum Norremark, Växjö söker nu en Kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 4
ICA Kvantum Norremark, Växjö söker nu en Kock!Om oss:ICA Kvantum Norremark, Växjö är en färskvarubutik med fokus på att alla mat som producerasär tillagad från grunden med svenska råvaror.Vi vill inspirera och hjälpa kunden med såväl lunchlösningar som 4-rätters helgmenyer.
Om tjänsten:ICA Kvantum Norremark, Växjö söker nu en "andre" kock med stort matintresse. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med våra duktiga kallskänkor samt vår ansvarige kock i butikens kök medproduktion från grunden.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Producera mat från grunden
Skapa ett intressant sortiment i säsong
Matsäkerhet
Jobba aktivt med svinn och ta till vara livsmedel från butiken med ex skönhetsfläckar
Om dig:
Vi söker dig som är kreativ, strukturerad och stresstålig.Det är fördel om du har arbetat i ICA-butik och är insatt i ICAs interna system så som AOB, Store Office, Egenkontroll och Min Butik, men är inget krav.

Tjänsten ska tillsättas from 19 augusti.Intervjuer hålls löpande.Tjänsten omfattning är heltid med månadslön efter överenskommelse.Arbetstiderna är mestadels dagtid med arbete varannan lör/söndag.Skicka gärna ditt cv via länkn nedan, ellertill:annica.heino@kvantum.ica.seHon nås även på telefon 0470-745475 vid eventuella frågor angående tjänsten.
Om PersonalicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken.Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Inspirerad lunchkock sökes på deltid

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 4
Restaurang Norremark har sedan 2005 skapat sig en god renommé. Vi serverar dagligen 300-400 luncher till såväl företag och i vår egna servering med 140 sittplatser.
Vi söker dig som vill ta plats i vårt härliga team. Du är erfaren inom storkök, organiserad, inspirerad och har goda referenser från föregående jobb.
Du ska hjälpa kökschefen med det dagliga arbetet några timmar om dagen och även hoppa in vid ledigheter eller övrig frånvaro. Finns intresse att jobba heltid så finns det möjligheter att hoppa in som serveringspersonal.

Ansök nu

Norlandia förskolor Timglaset i Växjö söker utbildad kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 14
Norlandia förskolorTimglaset är belägen på Teleborg och startade augusti-22. Förskolan har 10 avdelningar där det vid full beläggning kommer att vara 120 barn och 20 medarbetare. Våra kockar lagar måltiderna efter Norlandias måltidskoncept med råvaror av hög kvalité.
En stor del av dagen på förskolan handlar om kost och måltider. Måltiden och maten är en viktig del av verksamheten på våra förskolor. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det focus på måltiden, och inte endast maten på tallriken som är avgörande. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka barnens nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning när det gäller menyval och smaksättning.
Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt spännande arbete som kock på vår förskola. Du ärutbildad och har erfarenhet i arbetet, trygg i din yrkesroll och tycker om ditt jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förskola och att du är intresserad och engagerad av att ge förskolans barn goda matvanor! Du är ordningsam, serviceinriktad och flexibel. Du har även god samarbetsförmåga, kommer med egna initiativ och har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Tillsammans med pedagogerna på förskolan blir du en viktig kugge i arbetet med Mat med Smaksom ärviktig del i vår utbildning kopplat till ,hälsa, rörelseoch välbefinnande. Vi arbetar utifrån Norlandias konceptMat med Smak där barnen har en självklar plats i matlagning på förskolan.
Som kock hos oss ansvarar du för att tillaga frukost, lunch och mellanmål utifrån färdigställda menyer, beställa/inköp av livsmedel, diska, städuppgifter i kök, utföra egenkontroller enligt myndighetskrav för att säkerställa god kvalité, följa de regler och lagkrav utifrån tillagningskök samt tillsammans med barn och personal arbeta utifrån konceptet Mat med Smak.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Har ett stort intresse av matlagning
Utbildad kock med mångårig erfarenhet
Genuint intresserad av barn och och arbeta i förskolan och dess miljö
God kännedom om livsmedelshantering, smitta och hygien
God kännedom om specialkoster och dess tillagning
Följer lagar och föreskrifter som gäller för ett tillagningskökAnsvarar för dokumentation av egenkontroll som ingår enligt HACCP
Ansvarar för städning och renhållning av köket
Är positiv och lösningsorienterad
Professionell i ditt bemötande och samarbetar med pedagoger, barn, vårdnadshavare andra kockar i Norlandia och ledning.
Är ansvarsfull
God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
Krav
Utbildad kock
Utbildning i storkök och livsmedelshygien
Erfarenhet av arbete i tillagningskök
Van vid beställningar och kan ta ansvar för budgethållning
Har datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs.
Uppvisande av polisutdrag


Vi erbjuder
kontinuerlig kompetensutveckling
arbetskläder
pedagogiska måltider
friskvårdsbidrag
härliga barn , familjer och kollegor


Om Norlandia FörskolorVi är ett familjeägt företag som driver ett 100 tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag.Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning 6 månader
Omfattning: HELTID
Arbetstid: Måndag till fredag 07:00-15:30. APT 1 gång i månaden på kvällstid
Tillträde: 12 augusti 2024 eller enlig överenskommelse

Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.
Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Sista ansökningsdag 20240630
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
madelaine.stalfors@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker en kock till Yngves Föräldrakooperativ- vikariat

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 17
Vi söker nu en kock för ett vikariat under sommaren till Yngves Förskola.
Yngves är ett föräldrakooperativ som har funnits i Växjö sedan 1994. För närvarande är vi ca 26 barn i verksamheten och huserar i en röd villa på I11-området, med en fantastisk utemiljö och med närhet till ett spännande skogsområde. En stor inspirationskälla är Reggio Emilia-filosofin som bland annat tar fasta på att utveckla barnets alla utrycksmöjligheter utan att leda det i någon förutbestämd riktning.
På Yngves förskola är maten vi serverar barnen högt prioriterad – den ska vara god, vällagad och näringsriktig. Både hälsa och miljö är viktigt för oss och därför satsar vi stort på att ha en så hög grad av ekologisk och närproducerad mat som möjligt. All mat lagas också från grunden i vårt eget kök, där även bröd bakas.
Som kock hos oss kommer du ges stor möjlighet att utveckla matlagningen inom de riktlinjer vi satt upp och du ansvar även för beställning, hygien och egenkontroll
Varje dag serveras frukost klockan 09.00 för alla barn. Då serverar vi gröt, hembakt bröd, pålägg och mjölk. På förmiddagen har vi fruktstund och lunchen serveras kl 13.00 efter att de små fått sin sovvila. På eftermiddagen äter barnen ett mellanmål kl 14.45. I rollen ingår att äta frukost och mellanmål i barngrupp och när tid ges i övrigt ser vi gärna att du är med och deltar i våra aktiviteter med barnen.
Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt och utbildning från Hotell- och restaurangprogrammet är meriterande. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet, att du delar våra värderingar, älskar att vara tillsammans med barn och vill bli en del av vår engagerade personal på Yngves. Du behöver vara självständig och välplanerad i utförandet av arbetsuppgifterna, men samtidigt att kunna vara flexibel och initiativrik vid behov. Kunskap om KRAV-märkt ekologisk mat är meriterande. Du bör även ha kunskap om och förståelse för vissa födoämnesallergier samt hygien och egenkontroll.
Tjänsten är ett vikariat på 100%. Vikariatet sträcker sig till sista augusti, med viss möjlighet till förlängning. Vi erbjuder fast lön och har vi är medlemmar i Fremia med Kommunal som kollektivavtalspart.
Startdatum för tjänsten är så snart som möjligt.

Visst låter det intressant? Tveka inte, utan skicka in din ansökan direkt. Intervjuer sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum

Ansök nu

Kock till Älgvägens kök

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 9
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kock och drivs av att få jobba med fina råvaror i Växjö kommuns häftigaste och största kök? Tveka inte, sök redan idag!

Nu söker vi tre kockar på sommarvikariat till Älgvägens kök vecka 24-32, med några års erfarenhet av matlagning. Du är en stabil person som har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla.

Du kommer att jobba i ett stort team av drivna kockar och måltidsbiträden som dagligen lagar stora mängder bra mat, bland annat till våra äldre men även andra omsorgstagare i Växjö kommun. Hos oss finns fler stationer än bara matlagning. Köket består av en stor dietstation, en station där vi arbetar i kyla och självklart ett stort kök där vi producerar cirka 2000-3000 portioner om dagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, ett trevligt bemötande och är lösningsorienterad. Vi söker en positiv och energirik person som är ordningsam och strukturerad. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorvana. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både vardag och eventuellt helger. Heltid/deltid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Måltidsbiträde/kock till Sjöborgens förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 21
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som brinner för mat och som vill ge god service. Vi söker nu ett måltidsbiträde eller kock till Sjöborgens förskola i Braås. Köket är ett mottagningskök som får huvudkomponenten från Sjölidens äldreboende. Arbetet innefattar att tillreda frukost, lunchtillbehör och mellanmål till ca 70 barn. I köket arbetar en personer. Tjänsten är på 85 % och arbetet är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Som måltidsbiträde/kock i mottagningskök är arbetsuppgifterna att bereda och säkerställa matens kvalitet och smak. Du utför vissa städ och diskuppgifter. Det förekommer även administrativa arbetsuppgifter. Du utför egenkontroll samt vissa disk- och städuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med erfarenhet av arbete inom storkök och/eller köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Du ska ha kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana då du arbetar själv i köket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Sörgårdens kök i Rottne

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 21
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till Sörgården omsorgskök i Rottne. I köket kommer ni totalt att arbeta fyra till sex kollegor och köket är ett tillagningskök där ni lagar mat från grunden bra fina råvaror. Vi lagar ca 700 portioner som skickas ut till 4 förskolor 3 skolor och omsorg som är på enheten. Vi arbetar som ett team i hela området så det kan innebära att man får arbeta på andra enheter vid frånvaro. Tjänsten är på 80 procent där helgtjänstgöring kan förekomma.

Nedan har vi generellt beskrivit vad ett arbeta som kock innebär hos oss på Växjö kommun. Ditt arbete omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Vill du sommarjobba i kök?

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 6
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Nu har du möjlighet att få sommarjobba hos oss på Måltidsorganisationen! Vi söker dig som brinner för mat och matlagning och vill jobba med oss i sommar. I våra omsorgskök lagar och serverar vi både lunch och kvällsmat samt dessert till våra kunder. I våra öppna skolkök lagar vi under sommaren mat till de barn och elever som går på fritids samt på förskola.

I omsorgsköken kan det ingå helgarbete.
Behovet av sommarvikarier finns mellan veckorna 2533. Vi söker både kockar och måltidsbiträden.

Uppdraget som kock innebär att du tillagar mat från grunden efter recept. Serverar mat, diskar och städar medan uppdraget som måltidsbiträde innebär servering av mat, fixa sallad, diska och städa i våra kök.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i kök. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra matgäster. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till skolkök i Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 6
Kock till skolkök i Växjö

Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!

Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 5000 portioner per dag där maten serveras i bufféform. Vi vill spara på naturtillgångarna så mycket det går. Vi har även marknadens största salladsbuffé med upp till 25 olika sorters grönsaker.

Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, därmed använder vi endast högkvalitativ mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs.

Vi arbetar ständigt efter mer miljövänliga anpassningar - om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Då har vi samtidigt råd att höja kvalitet på råvarorna vi köper in, utan att vi tummar på budgeten. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!
Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
· God kännedom om lagar och regler kring egenkontroll och HACCP, utbildningsbevis är meriterande
· Tidigare erfarenhet av matlagning inom restaurang, då vi strävar efter att fungera som en restaurang för eleverna
·Har flytande svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska i tal och skrift - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner

Meriterande om du:
· Har tidigare erfarenhet från skolkök

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner. Då detta är en framgångsfaktor för att vi ska minska matsvinnet.

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Vi erbjuder 5 veckors semester, plus 15 extra lediga dagar och 3000kr i friskvårdsbidrag.

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och sker löpandes och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Erik Eriksson, Affärsområdeschef, erik.eriksson@watma.se
Alt. Rickard Jaas, HR, rickard.jaas@watma.se

Om oss

Watma Education grundades 2013 och driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildning på flera orter i Sverige. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning. Våra verksamheter drivs under namnen Nordic International School, Fria Läroverken, KF-utbildning och Kunskapscompaniet.

Läsåret 2023/24 har vi cirka 6000 elever och cirka 750 medarbetare.

Ansök nu

Kock till Ingelstadgymnasiet

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 24
Ingelstadgymnasiet är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning 2 mil utanför Växjö. På skolan går 270 elever och av dessa bor 215 på skolans internat. Den utbildning vi erbjuder är Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk, djurvård, hästhållning, Bygg-och anläggningsprogrammet inriktning anläggningsmaskinförare samt Introduktionsprogrammet. Vi erbjuder även naturvetenskaplig profil. Skolan har stor praktisk verksamhet med skog, åker/betesmark, olika djurstallar, hundanläggning, djurpark och veterinärklinik.
Vi söker:
Kock
I rollen ingår:
Som kock på Ingelstadgymnasiet får du laga mat från grunden med svenska råvaror.
Du lagar 250 portioner näringsriktig och god mat till våra elever och personal. Du lagar lunch och kvällsmat. Vi har även ett antal trevliga externa lunchgäster. Vår främsta uppgift är att se till att våra fantastiska elever får en bra service och ett glatt bemötande.
Hos oss får du jobba i ett härligt och glatt gäng. Du arbetar dagtid, måndag till fredag i ett modernt och trivsamt kök med servering.
Det här är en möjlighet för dig:
Det viktigaste är att du är positiv, glad och vill jobba. Om du har utbildning inom området och gärna erfarenhet, är det meriterande.
Vi ser gärna att vår nya medarbetare är en dedikerad kock som uppskattar råvaror av bra kvalité och gillar att ha ordning och reda i köket. Du är nytänkande och initiativrik med yrkesstolthet.
Du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.
Du har utbildning inom området och gärna erfarenhet.
Vi lägger stor vikt på din personlighet, det som är viktigast för oss är att du är en positiv lagspelare som är glad och sprider go energi omkring dig. Du ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Sista ansökningsdag: Intervjuer kommer att ske löpande och vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2024-02-28.
Varaktighet och sysselsättningsgrad: Vikariat, semestertjänst. Anställningen är på heltid 100%. Vikariat är tänkt fram till 2025-08-01.
Tillträdesdatum: 2024-04-02 eller enl ök.
Kontaktpersoner: Kjell-Erik Sagebrant, Servicechef, Telefonnummer 0733 477 826 och eller e-post: kjell-erik.sagebrant@ingelstad.nu
Välkommen med din ansökan!
Hushållningssällskapet är en kunskapsorganisation. Vi producerar och levererar kunskap för hållbar utveckling och lönsamhet i landsbygdens näringar. I Hushållningssällskapen över hela landet är vi ca 30 000 medlemmar och ca 800 medarbetare.
Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge är ett av landets största Hushållningssällskap. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet, fältförsök, gymnasie- och yrkesutbildning samt utvecklingsarbete mm. Vi har ca 2500 medlemmar och omsätter omkring 220 miljoner kronor per år och är drygt 230 anställda.
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hushallningssallskapet.se
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Läs hur vi behandlar dina personuppgifter www.hushallningssallskapet.se/gdpr-jobbansokan/

Ansök nu

Kock till Teknikum

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 9
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en positiv och driven kollega till vårt team om tre i köket på Teknikum gymnasieskola då en av våra medarbetare ska gå i pension. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten.

Här gillar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Teknikum är ett mottagningskök där du lagar viss mat och värmer endel samt så serverar du dubbla rätter i en bufféservering till ca 600 portioner till gymnasieelever tillsammans med två kollegor. Tjänsten är tillsvidare med en omfattning på minst 75%, men kan finnas utrymme för utökning om rätt kompetens finnes.

Ditt arbete omfattar:
• Planering och viss tillagning av måltider
• Förbereder salladsbuffén
• Tillagning av specialkost
• Beställa varor
• Utföra egenkontroll
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Vi söker kockar och måltidsbiträden till vårt nya kök på Hagavikskolan!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 26
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi ska öppna ett stort och häftigt produktionskök på den nya Hagavikskolan i Växjö. Nu söker vi dig som vill vara med på denna spännande resa att starta upp ett helt nytt kök och koncept!

Hagavikskolans kök består av ett produktionskök med kapacitet att tillaga 3 700 portioner och ett mottagningskök som tillagar och serverar mat till Hagavikskolans egna elever. Maten som lagas på Hagavik kommer kylas ner och sedan levereras kall till mottagningskök i vår verksamhet.
Arbetet kommer innebära att vi jobbar med stora volymer mat i ett stort kök. För att bibehålla kontakten med eleverna kommer det finnas möjlighet till rotation mellan produktionsköket och mottagningsköket på Hagavik.

Utgångspunkten är att vi ska vara 8 personer i köket, varav en produktionsledare som redan är rekryterad. Nu har du chansen att bli en av dessa personer, vi söker kockar och måltidsbiträden med olika ansvarsområden, är du en av dem?

Tjänsterna är tillsvidare och på heltid. Start för uppdraget är sensommaren 2024

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är öppen för utmaningar, serviceinriktad och en glad och positiv kollega! Som person behöver du vara ordningsam och strukturerad och klara av att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga för att kunna samarbeta med kollegor i ett stort arbetslag.

Som kock ser vi gärna att du har kockutbildning och erfarenhet, som måltidsbiträde är utbildning inom kök meriterande. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Om du är redo för en spännande och utmanande resa med möjlighet att vara med och forma matupplevelsen för barn och elever i Växjö Kommun, tveka då inte att kontakta oss.
Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team på den nya Hagaviskolans produktionskök i Växjö.

Välkommen med din ansökan och hör gärna av dig om du har frågor om uppdraget.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Bäckaslöv skolan

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till vårt kök på Bäckaslöv skola. Köket på Bäckaslöv är tillagningskök där du tillsammans med några kollegor ser till att barnen på skolan får en näringsrik mat och en trevlig matupplevelse. I arbetsuppgifterna ingår att tillaga mat från grunden samt tillreda de tillbehör som ska serveras till lunchen. Vi arbetar med hållbarhet som svin och klimat smarta alternativ vi har även förmånen att bjuda gästerna på fina råvaror och livsmedel som är eko eller svenska.

Du kommer att arbeta tillsammans med två kollegor och ni planerar och lägger upp dagen tillsammans samt samverkar med skolans personal och elever. Du utför vissa städ och diskuppgifter. Det förekommer även administrativa arbetsuppgifter. Du utför egenkontroll samt vissa disk- och städuppgifter.

Tjänsten omfattar 100 % arbete dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Ingelstad skola

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns en ledig tjänst till dig i köket på Ingelstads skolan. Skolan är ett tillagningskök för ca 400 matgäster där vi tillagar frukost, lunch och mellanmål. I arbetsgruppen arbetar vi 6 personer. Tjänsten är ett vikariat på 1 år på 100 % dagtid, med start så snart som möjligt.

Ditt arbete som kock omfattar:
- Planering och tillagning av måltider.
- Beställer varor
- Utföra egenkontroller
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
- Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Furutåskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns en ledig tjänst till dig i köket på Furutåskolan. Skolan är ett tillagningskök för ca 300 matgäster där vi tillagar frukost, lunch och mellanmål. Tjänsten omfattar 90 % dagtid. År 2025 kommer ni få flytta in i ett nytt fint kök till den nya skolan som byggs nu.

Ditt arbete som kock omfattar:
- Planering och tillagning av måltider.
- Beställer varor
- Utföra egenkontroller
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
- Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Timavlönad kock till Region Kronberg

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, restauranger och kaffeservice. Vi anordnar även julbord och grillkvällar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker timavlönad kock till våra produktionskök i Växjö- och Ljungby lasarett.

Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor till våra patienter. Vi använder kostdataprogrammet Matilda (det finns internutbildning).

Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag, din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Du har aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.

Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Du har särskilt ett intresse för och kompetens inom dietkost. Det är önskvärt att du har erfarenhet av något kostdatasystem.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska. Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Kock / kallskänk

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 23
ProCivitas har som ambition att vara Sveriges Bästa Gymnasieskola. Vi är en liten skola med ca 480 elever. Vi erbjuder programmen samhällsvetenskap, naturvetenskap och ekonomi samt nationell idrottsutbildning (NIU).
Vi arbetar i en kreativ miljö och attraherar personal med driv och engagemang. Alla elever som börjar hos oss får en symbolisk guldbiljett till framtiden, en guldbiljett som vi tillsammans fyller med kunskaper, färdigheter och drivkrafter för att de ska kunna nå sina mål.
En av våra styrkor är vår litenhet. Våra studiemotiverade elever väljer oss för att de vill bli sedda. Idag är vi ca 40 medarbetare på skolan. Det är viktigt för oss att ha medarbetare som trivs och som ständigt vill utveckla sig själva såväl som organisationen. Skolan har en stark koppling till näringsliv, samhället, universitet och idrottsliv.
Läs mer på: www.procivitas.se
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en Kock/kallskänk och ansvarig för matsalen i vår skolrestaurang. Vi serverar dagligen ca 550 lunchportioner samt ca 50 portioner frukost. Vi serverar alltid två till tre alternativa varmrätter samt en salladsbuffé och olika tillbehör.
Tillsammans med två kockar och två övriga kollegor producerar och serverar du dagens lunch och frukost samt ser till att alla trivs och att verksamheten håller hög klass i allt från mat och service och hygien samt att du bidrar med en god stämning.
Tjänsten är tillsvidare med en omfattning på 100%
Vi tillämpar provanställning.
Som kallskänk och matsalsansvarig bereder du dagens salladsbuffé, bakar bröd och kakor med jämna mellanrum samt har ett övergripande ansvar för matsalen vid lunchserveringen.
Övriga kökssysslor förekommer då vi är en liten grupp som jobbar tätt tillsammans där vi alla hjälps åt där det behövs.
Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, bakning och beredning av goda och spännande sallader.
Du har en känsla för att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra gäster.
Vi söker en positiv, social, energisk person med en god samarbetsförmåga, som inte är rädd att ta i när det behövs och som är van vid ett högt tempo.
Ditt arbete omfattar
• Förberedelser av dagens salladsbuffé
• Brödbakning till dagens frukost
• Bakning av kakor till diverse event och möten
• Assistans i varmköket vid behov
• Ansvarig för serveringen och ordningen i matsalen över lunchen
• Vissa städ- och diskuppgifter
• Säkerställa att lagar, föreskrifter och egenkontrollen följs
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning, inom restaurang /storkök / bageri.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Vikarierande kock/köksbiträde till diakonicentrum

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 17
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.Diakonicentrum har sedan starten 2014 varje vecka året om öppnat dörrarna för människor i utsatthet. På kristen grund vill vi stödja och hjälpa människor som befinner sig i utsatthet. Verksamheten präglas av en stark tro på människans förmåga och egenmakt att göra en förändring i sitt liv, detta genom det kristna kärleksbudskapet. Genom servering, möjlighet till hygien och vila, kontakter med samhälle, gudstjänstliv, samtal, rådgivning och sociala aktiviteter kan människor få hjälp att få sina grundläggande behov tillgodosedda. Vill du med oss fortsätta skapa förutsättningar för att göra skillnad för människor i utsatthet? Ingen kan göra allt men vi har sett att tillsammans gör vi skillnad. 
 
ARBETSUPPGIFTER  
Som kock/köksbiträde på diakonicentrum får du använda din kreativitet när det kommer till matlagning. Vi lagar mat baserat på det vi mottager i form av donationer och enklare inköp, detta ska serveras sedan i form av både frukost och lunch. Här får du vara en del av en större uppgift och bidra till dem som verkligen behöver det. Du hjälper till i köket med matlagning och städ.  

 
KVALIFIKATIONER  

Ett ordningsamt förhållningssätt och erfarenhet av kontinuerlig matlagning. Utbildning eller tidigare erfarenheter är meriterande.   

Fakta om tjänsten: Tjänsten är ett vikariat, måndagar till fredagar på 75-100 %.  

Vikariatet som längst fram till 31 mars 2024. 

Tillträde, efter överenskommelse. 

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan ske löpande 

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-10

Ansök nu

Kock till Pär-Lagerkvistskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 15
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team i köket på Pär-Lagerkvistskolan i Växjö, vi söker nu en kock till vårt gäng. I vår arbetsgrupp jobbar en produktionsledare, kockar och måltidsbiträden som dagligen producerar 1500 portioner till våra gäster. Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla.

Ditt arbete omfattar tillagning och planering av måltider. Du beställer varor och säkerställer våra leveranser. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Vi har fokus på hållbarhet, du kommer att få arbeta i ett modernt kök där vi i största möjliga mån använder Svenska, ekologiska råvaror. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

Tjänsten är på heltid och förlagd under dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Sörgårdens kök

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 9
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till Sörgården omsorgskök i Rottne. I köket kommer ni totalt att arbeta fyra till sex kollegor och köket är ett tillagningskök där ni lagar mat från grunden bra fina råvaror. Vi lagar ca 700 portioner som skickas ut till 4 förskolor 3 skolor och omsorg som är på enheten. Vi arbetar som ett team i hela området så det kan innebära att man får arbeta på andra enheter vid frånvaro. Tjänsten är på 100 procent där helgtjänstgöring kan förekomma.

Nedan har vi generellt beskrivit vad ett arbeta som kock innebär hos oss på Växjö kommun. Ditt arbete omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Sjölidens kök

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 9
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till Sjöliden omsorgskök i Braås. I köket kommer ni totalt att arbeta fyra till fem kollegor och köket är ett tillagningskök där ni lagar mat från grunden bra fina råvaror. Vi lagar ca 600 portioner som skickas ut till 2 förskolor 1 skolar och omsorg som är på enheten. Vi arbetar som ett team i hela området så det kan innebära att man får arbeta på andra enheter vid frånvaro. Tjänsten är ett vikariat till hösten 2024 på 100 procent där helgtjänstgöring förekommer.

Nedan har vi generellt beskrivit vad ett arbeta som kock innebär hos oss på Växjö kommun. Ditt arbete omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Matintresserad kock till ICA Kvantum Norremark, Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 13
ICA Kvantum Norremark, Växjö är en färskvarubutik med fokus på att all mat som produceras hos oss är tillagad från grunden och med svenska råvaror. Vi vill inspirera och hjälpa kunden med såväl lunchlösningar som 3-rätters menyer för en mysig helg med familjen eller andra festliga tillfällen att fira.

Efterfrågan på våra produkter är stor och vi söker därför en kock med stort matintresse.

Om rollen
I rollen kommer du att arbeta med våra duktiga kallskänkor och vår ansvarige kock i butikens kök där vi producerar all mat från grunden. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att skapa intressanta produkter i säsong, jobba aktivt med svinn och ta tillvara på livsmedel från butiken med skönhetsfläckar.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet, som är kreativ, strukturerad och stresstålig och älskar mat lagad från grunden. Det är en fördel om du har arbetat på ICA-butik och är insatt i ICA's interna system såsom AOB, Store Office, Egenkontroll och Min butik men det är inget krav.

Om tjänsten
Tjänsten är nära heltid med lön efter överenskommelse. Arbetstiderna är dagtid med arbete varannan lördag/söndag.

Ansökan
Skicka ditt CV till annica.heino@kvantum.ica.se (mailto:annica.heino@kvantum.ica.se?subject=Personalica-kock-kandidat) och nås även på 0470-745475 för mer information om tjänsten.
Tjänsten tillsätts snarast, intervjuer hålls löpande.

Om Personalica
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken. Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Poolkock till Växjö kommun

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kock och brinner för mat och matlagning och som vill ge god service. Som poolkock får du arbeta inom både förskole- skol- och omsorgskök. Att arbeta som poolkock innebär att du med kort varsel kommer bli utbokad på arbetsplatser runt om i kommunen, för detta får du ett extra lönetillägg. Du kommer ha ett hemmakök där du utgår ifrån men sedan blir du utbokad till andra kök som behöver personal. Arbetet innebär arbete på kvällar och helger.

Vilka arbetsuppgifter du ska utföra är olika beroende på vilket kök du får komma till. Vi har tre olika typer av kök, tillagningskök, mottagningskök och serveringskök.
• I tillagningskök arbetar du med att laga och servera god och näringsrik mat till våra gäster samt att göra frukost och mellanmål där detta förekommer. I arbetet ingår också att diska samt städa kök, matsal och på några enheter även övriga lokaler.
• I våra mottagningskök kommer huvudkomponenten färdig till köket och du gör tillbehören.
• I våra serveringskök kommer hela måltiden färdig och i dessa kök kan arbete i barngrupper ingå. Om du arbetar i ett produktionskök ingår även packning av mat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning med erfarenhet av yrket och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, även mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till skolkök

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 15
Kock till skolkök

Drivs du av att ge service och leverera en förstklassig matupplevelse? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som kock och längtar efter ett sammanhang där du kan göra skillnad? Nu söker vi en kock till vårt fina skolkök i Växjö.

Watma Education grundades 2013 och driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildning på flera orter i Sverige. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning. Våra verksamheter drivs under namnen Nordic International School, Fria Läroverken, KF-utbildning och Kunskapscompaniet.

Läsåret 2022/23 har vi cirka 6000 elever och cirka 650 medarbetare.

Kitchen by Watma????
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!

Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 5000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Så här fungerar våra kök
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!

Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
?God kännedom om lagar och regler kring egenkontroll och HACCP, utbildningsbevis är meriterande
?Tidigare erfarenhet av matlagning inom restaurang, då vi strävar efter att fungera som en restaurang för eleverna
?Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner.

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
·· Friskvårdsbidrag

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi erbjuder 5 veckors semester, plus 15 extra lediga dagar.

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Erik Eriksson, Affärsområdeschef Kitchen by Watma, erik.eriksson@watma.se

Ansök nu

Kock dagtid sökes till företag i Växjöområdet

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 29
Vi söker kock till vår kund i Växjöområdet för omgående start!
Uppdraget är kort, 2-3 veckor, men kan bli längre beroende på hur det utvecklas.

Ta chansen sök nu!

Om företaget
Du jobbar i en matsal eller kök kopplat till en större industri i Växjöområdet. Det är självbespisning och ca 150 luncher om dagen ska serveras. Du jobbar ihop med den andra kocken och övrig kökspersonal. Du tar ansvar för det dagliga arbetet.
Vi ser att du har vana från arbete som kock i lunchrestaurang eller motsvarande.

Vad är bra att ha med sig!
- Erfarenhet från arbete som kock
- Kock- och restaurangutbildning eller liknande
- Körkort och tillgång till bil
- Att förstå och kunna kommunicera på svenska

Personliga egenskaper
- Effektiv och noggrann, ser vad som behöver göras
- Positiv lagspelare, som hugger i och arbetar hårt
- Löser dina uppgifter och det går att lita på dig
- Nyfiken och energifull

Anställningsform / omfattning / tjänstgöringsort
Visstid, heltid / måndag-fredag 06.30-15.15 / Tre mil norr om Växjö

Tillträdesdag
Start omgående, enligt överenskommelse

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 15 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Kock till Östra Lugnet skola

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns en ledig tjänst till dig i köket på Östra Lugnet skola. Skolan är ett tillagningskök för ca 480 matgäster där vi tillagar frukost, lunch och mellanmål. I arbetsgruppen arbetar vi fem personer. Tjänsten omfattar 75-100 %, dagtid och det förekommer samverkan mellan andra skolor/förskolor på Hovshaga och Araby.

Ditt arbete som kock omfattar:
-Planering och tillagning av måltider.
- Beställer varor
- Utföra egenkontroller
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
- Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Katedralskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock gillar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Jag söker en kock till vårt kök på gymnasieskola Katedral. På Katedral serveras ca 1200 portioner till elever på skolan samt produktion till Centrumskolan 150 portioner och du blir en del av en personalgrupp på 8 personer. I tjänsten ingår det även att vid behov jobba på de andra gymnasieskolorna Teknikum och Kungsmad. Tjänsten är på 100 % och en tillsvidaretjänst.

Ditt arbete omfattar:
- Planering och viss tillagning av måltider
- Förbereder salladsbuffén
- Tillagning av specialkost
- Beställa varor
- Utföra egenkontroll
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
- Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock/köksbiträde till Diakonicentrum Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 3
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.Diakonicentrums uppdrag är att stödja och hjälpa människor som befinner sig i utsatta livssituationer. Vår verksamhet vilar på kristen grund och har den enskilda människan och dennes nätverk i fokus. Vi vill vara en öppen verksamhet där alla känner sig välkomna. Utifrån det kristna kärleksbudskapet erbjuder vi samtal, rådgivning och mötesplatser. Genom servering, möjlighet till hygien och vila, kontakter med samhälle samt aktiviteter kan människor få hjälp att få sina grundläggande behov tillgodosedda. Vi arbetar för att människor ska bli delaktiga i sina egna liv och stötta den som vill göra en förändring till en bättre vardag.  
 
 
ARBETSUPPGIFTER  
Som kock/köksbiträde på diakonicentrum får du använda din kreativitet när det kommer till matlagning till fullo. Vi lagar mat baserat på det vi mottager i form av donationer och enklare inköp, detta ska serveras sedan i form av både frukost och lunch. Här får du vara en del av en större uppgift och bidra till dem som verkligen behöver det. Du hjälper till i köket med matlagning och städ.  

KVALIFIKATIONER  
Ett ordningsamt förhållningssätt och erfarenhet av kontinuerlig matlagning. Utbildning eller tidigare officiella erfarenheter är meriterande.   
Fakta om tjänsten: Tjänsten är ett sommarvikariat, måndag till fredag mellan veckorna 25 och 32, 100 %  
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig! 
 
Tycker du detta låter som en spännande tjänst? Ta då chansen att bli medarbetare hos oss på Diakonicentrum, Svenska kyrkan Växjö. Välkommen med din ansökan senast den 28e maj

Ansök nu

Inspirerad lunchkock sökes.

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 14
Restaurang Norremark har sedan 2005 skapat sig en god renommé. Vi serverar dagligen 500 - 700 luncher till såväl företag och i vår egna servering med 140 sittplatser.


Vi söker dig som vill ta plats i vårt härliga team. Du är erfaren inom storkök, organiserad, inspirerad och har goda referenser från föregående jobb.

Ansök nu

Förstekock till Restaurang Artic i Braås

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 4
Tillsvidare, heltid 100%

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad förstekock som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter.

Om Restaurang Artic
Restaurang Artic är belägen i Braås 3 mil norr om Växsjö. Vi serverar dagligen ca 100 frukost och ca 200 lunch till Volvos anställda. Större event och catering och konferens förekommer. I verksamheten idag är vi 5 glada och kompetenta medarbetare.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
• Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Resurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Ansök nu

Kökschef till skola i Watma Education, Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 24
Kökschef till skolrestaurang, Växjö

Drivs du av att ge service och leverera en förstklassig matupplevelse? Har du utbildning som kock och tidigare erfarenhet som arbetsledare i storhushåll och längtar efter ett sammanhang där du kan göra skillnad? Nu söker vi en kökschef till vårt fina skolkök i Växjö.

Watma Education grundades 2013 och driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildning på flera orter i Sverige. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning. Våra verksamheter drivs under namnen Nordic International School, Fria Läroverken, KF-utbildning och Kunskapscompaniet.

Läsåret 2022/23 har vi cirka 6000 elever och cirka 650 medarbetare.

Kitchen by Watma????
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!
Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 5000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Så här fungerar våra kök
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!
Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
? Dokumenterad utbildning som kock
? Arbetat på både restaurang och i storhushåll, gärna i skola
? Vana att arbetsleda
? Erfarenhet av att följa upp budget
? Erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner.
? Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Friskvårdsbidrag

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi erbjuder 5 veckors semester, plus 15 extra lediga dagar.

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Erik Eriksson, Affärsområdeschef Kitchen by Watma, erik.eriksson@watma.se

Ansök nu

ICA Kvantum Norremark Växjö söker Kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 21
ICA Kvantum Norremark Växjö söker Kock!

Om butiken
Ica Kvantum Norremark har som ambition att vara den bästa matbutiken i Växjö som alltid sprider matglädje! Vi är en färskvarubutik med fokus på att all mat som produceras är tillagad från grunden med svenska råvaror. Vi vill inspirera och hjälpa kunden med såväl lunchlösningar som 4-rätters helgmenyer.

ICA Kvantum Norremark, Växjö söker nu en "andre" kock med stort matintresse. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med våra duktiga kallskänkor samt vår ansvarige kock i butikens kök, med produktion från grunden. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Producera mat från grunden

- Skapa ett intressant sortiment i säsong

- Matsäkerhet

- Jobba aktivt med svinn och ta till vara livsmedel från butiken med ex skönhetsfläckar

Vi söker dig som är kreativ, strukturerad och stresstålig. Det är fördel om du har arbetat i ICA-butik och är insatt i ICA´s interna system så som AOB, Store Office, Egenkontroll och Min Butik, men det är inget krav.

Tjänsten ska tillsättas from 1 maj 2023 men har du möjlighet att starta redan 15/4 är det ingen nackdel.

Intervjuer hålls löpande. Tjänsten omfattning är heltid med månadslön efter överenskommelse. Arbetstiderna är mestadels dagtid med arbete varannan lör/söndag.
Skicka gärna ditt cv till annica.heino@kvantum.ica.se

Hon nås även på telefon 0470-745475 vid eventuella frågor angående tjänsten.

Om oss
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken. Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Inspirerad lunchkock sökes.

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 3
Restaurang Norremark har sedan 2005 skapat sig en god renommé. Vi serverar dagligen 500 - 700 luncher till såväl företag och i vår egna servering med 140 sittplatser.


Vi söker dig som vill ta plats i vårt härliga team. Du är erfaren inom storkök, organiserad, inspirerad och har goda referenser från föregående jobb.

Ansök nu

Kock till skolkök

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 2
Kock till skolkök

Drivs du av att ge service och leverera en förstklassig matupplevelse? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som kock och längtar efter ett sammanhang där du kan göra skillnad? Nu söker vi en kock till vårt fina skolkök i Växjö.Kitchen by Watma????
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!
Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 5000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Så här fungerar våra kök
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!
Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
?God kännedom om lagar och regler kring egenkontroll och HACCP, utbildningsbevis är meriterande
?Tidigare erfarenhet av matlagning inom restaurang, då vi strävar efter att fungera som en restaurang för eleverna
?Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner.

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
·· Friskvårdsbidrag

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi erbjuder 5 veckors semester, plus 15 extra lediga dagar.

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Erik Eriksson, Affärsområdeschef Kitchen by Watma, erik.eriksson@watma.se

Ansök nu

Kock till Högstops förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns en ledig tjänst till dig på Högstorps förskola. Förskolan är ett tillagningskök för ca 120 matgäster där vi tillagar frukost, lunch och mellanmål. I köket arbetar du tillsammans med en kollega.

Ditt arbete som kock omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kockar till måltidsorganisationen

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver fler kompetenta medarbetare till våra kök! Vi erbjuder god arbetsmiljö och vi lagar mat med stor miljömedvetenhet.

Uppdraget som måltidsbiträde innebär att hjälper till att servera mat, diska och städa i våra kök. Som måltidsbiträde hjälper du även till att fixa sallad, baka bröd och göra fina uppläggningar som gör att barn och gamla blir sugna på att äta vår fina vällagade mat!

Uppdraget som kock handlar om att tillaga mat från grunden, med stor variation på maträtter med bra råvaror. För att hålla rent och fint i våra kök ingår naturligtvis städ och diskuppdrag också!

Tjänsterna vi kan erbjuda är tillsvidareanställda. På Måltidsorganisationen arbetar vi med flexibla arbetsplatser och vi jobbar i arbetslag där vi hjälps åt mellan köken. De kök vi söker medarbetare till är: Elin Wägner Kock 100%, Gustavslundskolan Kock 100%, Pilbäck och Sandsbro måltidsbiträde/ kock 100%, Lammhultskola kock 100%, Ljungfälle skola måltidsbiträde 90%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är öppen för utmaningar, serviceinriktad och en god kollega! Som kock ser vi gärna att du har kockutbildning och erfarenhet, som måltidsbiträde är utbildning inom kök meriterande men du kommer långt med erfarenhet inom restaurangbranschen! Vi har många kompetenta medarbetare som kan hjälpa till att lära dig våra arbetssätt.

Eftersom behovet av personal är stort så kommer vi köra ett löpande urval. Om du är intresserad så hör av dig till oss så kan vi berätta mer om tjänsterna. Tack för att du tog dig tid att läsa annonsen, hoppas vi ses ute i köken!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Norlandia förskolor i Växjö söker timanställd till våra kök

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 22
Förskolan Timglaset och förskolan Vintergatan är två relativt nyöppnade förskolor i Växjö. Timglaset är belägen på Teleborg och startade augusti-22 och Vintergatan finns på Hovshaga och startade januari -22. Förskolorna har 10 avdelningar där det vid full beläggning kommer att vara 120 barn och 21 medarbetare. Våra kockar lagar måltiderna efter Norlandias måltidskoncept med råvaror av hög kvalité

En stor del av dagen på förskolan handlar om kost och måltider. Måltiden och maten är en viktig del av verksamheten på våra förskolor. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det focus på måltiden, och inte endast maten på tallriken som är avgörande. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka barnens nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning när det gäller menyval och smaksättning.

Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss som timvikarie i våra kök på förskolan Timglaset samt förskolan Vintergatan. För att arbeta som timvikarie bör du kunna ställa upp med kort varsel. Som timvikarie kallas du in, ibland med kort varsel, vid ordinarie personals frånvaro.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter
Arbetet i våra kök på förskolorna innebär att du lagar och serverar mat på till barnen på våra förskolor, städning av köket och disk. Inom dessa verksamheter lagar man mycket mat till många personer, så har du har en utbildning som passar för yrket är det en merit. Meriterande är också att du har kunskap om specialkost och livsmedelshygien men inget krav.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett stort intresse för matlagning och kosthållning. Du är ansvarsfull, flexibel, kan arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du är bra på att samarbeta och strävar alltid efter att ge ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete.

Du talar det svenska språket väl

Du är flexibel och lösningsfokuserad

Du är glad och tillmötesgående med fokus på alla barns bästa

Du måste ha fyllt 18 årOm Norlandia förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 100-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information

- Anställningsform: Behovsanställning (timmar) på RAM-avtal

- Omfattning: Vid behov

- Arbetstid: 07:00-15:30

- Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 20230317

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madelaine Stalfors, rektor.

madelaine.stalfors@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba som kock eller måltidsbiträde!

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du en positiv, driven och ambitiös person som gillar mat och matlagning och brinner för att ge god service till våra gäster så är du personen vi söker!

Som måltidsbiträde kommer du tillreda olika sallader, baka bröd och göra fina uppläggningar som presenterar vår fina vällagade mat till barn och äldre. Du kommer också servera mat, diska, städa i våra kök.

Arbetar du som kock tillagar du mat från grunden med variation utifrån färdig receptur. Råvarorna vi använder håller god kvalité vi köper endast svenska och/ eller ekologiska livsmedel och använder endast in kött som kommer från Sverige. Vi lagar mat med fokus på miljö- och klimat och arbetar därför aktivt med matsvinn och produktionsvolym och det är ämne som bör intressera dig.

Även andra förkommande arbetsuppgifter som tillhör köket kommer finnas och vi värdesätter personer som har förmåga att se verksamheten i sin helhet och har ett lösningsorienterat tänk.

Behovet av sommarvikarier finns v.24-34

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har utbildat dig till måltidsbiträde alternativt har erfarenhet av arbete i kök.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra matgäster. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Vi söker en kock och köksledare

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 30
Om oss
S:t Sigfrids folkhögskola ligger naturskönt intill Helgasjön på Kronobergsområdet i Växjö. Vi har som mål att skapa en varm och välkomnande miljö där alla kan växa både i kunskap och som människor. Folkbildning handlar om alla människors livslånga rätt att fritt söka efter kunskap. Att lära tillsammans, av och med varandra. Hos oss studerar runt 200 deltagare i olika åldrar, varav ett drygt 70-tal bor på skolans internat eftersom många av våra utbildningar är riksrekryterande. Vi har också en konferensanläggning för dagkonferenser för företag och organisationer.
Vi söker dig som har ett stort engagemang både för mat och människor till en tjänst som köksansvarig kock.
Beskrivning av tjänsten
På vår folkhögskola har måltiden och måltidsgemenskapen en central plats. Tillsammans med de andra kockarna och serveringspersonalen leder du arbetet med att driva och utveckla vårt kök och måltidsupplevelsen för våra deltagare och konferensgäster. I vårt kök lagar vi mat från grunden och vi använder närodlade råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vi har lång erfarenhet av specialkost och vegetariska rätter. Under terminstid lagar vi lunch för runt 170 deltagare. Utöver detta har vi konferensgäster och andra kursdeltagare vid olika tillfällen.
Den största delen av tjänsten är som kock. En del av tjänsten innebär verksamhetsansvar för köket och serveringen. I uppgifterna ingår att utveckla verksamheten, planering av matsedel, schemaläggning och livsmedelsinköp. Du har budgetansvar tillsammans med skolledningen och ansvarar för egenkontrollen.
Det huvudsakliga arbetet sker dagtid, men viss tjänstgöring under kvällar och helger förekommer.
Bakgrund
Vi söker dig som är kreativ kock med erfarenhet av restaurang eller storkök. Vi vill att du har erfarenhet kring vegetarisk mat, specialkost och matallergier. Du är driven, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att möta och kommunicera med studerande, medarbetare och konferensgäster.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vår verksamhet.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde mars/april eller tidigare om möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
B-körkort erfordras.
Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till rekrytering@sigfrid.se senast den 20 februari. I brevet beskriver du vad som gör dig intresserad av tjänsten.
Löpande urval sker och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor mailar du ditt namn och mobilnummer/e-post till rekrytering@sigfrid.se för att bestämma tid för samtal.

Ansök nu

Poolkock till Växjö kommun

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 31
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kock och brinner för mat och matlagning och som vill ge god service. Som poolkock får du arbeta inom både förskole- skol- och omsorgskök. Att arbeta som poolkock innebär att du med kort varsel kommer bli utbokad på arbetsplatser runt om i kommunen, för detta får du ett extra lönetillägg. Du kommer ha ett hemmakök där du utgår ifrån men sedan blir du utbokad till andra kök som behöver personal.
Vilka arbetsuppgifter du ska utföra är olika beroende på vilket kök du får komma till. Vi har tre olika typer av kök, tillagningskök, mottagningskök och serveringskök.

• I tillagningskök arbetar du med att laga och servera god och näringsrik mat till våra gäster samt att göra frukost och mellanmål där detta förekommer. I arbetet ingår också att diska samt städa kök, matsal och på några enheter även övriga lokaler.
• I våra mottagningskök kommer huvudkomponenten färdig till köket och du gör tillbehören.
• I våra serveringskök kommer hela måltiden färdig och i dessa kök kan arbete i barngrupper ingå. Om du arbetar i ett produktionskök ingår även packning av mat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning med erfarenhet av yrket och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, även mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till älgvägens storkök

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kock och drivs av att få jobba med fina råvaror i Växjö kommuns häftigaste och största kök tveka inte, sök redan idag!

Nu söker två kockar till Älgvägens kök med några års erfarenhet av matlagning, det är en merit om du har jobbat i kostdatasystem av någon form. Du är en stabil person som har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla.

Du kommer att jobba i ett stort team av drivna kockar som dagligen lagar stora mängder bra käk bland annat till våra äldre men även andra omsorgstagare. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer, dietkost, packstation och i köket.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst krävs det att du är tydlig och kommunikativ och att du ständigt strävar efter att uppnå högre kvalitet i ditt arbete och i det som du serverar. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, du måste vara van vid ett högre arbetstempo och klara av helhetsansvar för din produktion. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Du behöver dock ha utbildning som kock.

Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner som friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, bra lön men även massor med härliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både vardag och helger.

Kika gärna på vår meny: Matdistribution (mashie.com)

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan, eller varför inte komma på ett studiebesök?

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Katedralskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kock och drivs av att få jobba med fina råvaror i en av Växjö kommuns största kök tveka inte, sök redan idag!

Nu söker vi en kock till Katedralskolans kök med några års erfarenhet av matlagning, det är en merit om du har erfarenhet av att ha jobbat i storkök tidigare. Du är en stabil person som har god samarbetsförmåga. Som kock gillar du att laga mat du trivs i en central roll som både är varierande och ansvarsfull samt uppskattar ett arbete som utförs med flexibilitet och naturlig servicekänsla.

Du kommer att jobba i ett stort team av åtta drivna kockar som dagligen lagar stora mängder bra käk till främst gymnasieelever. På Katedral serveras ca 1200 portioner till elever på skolan samt sker produktion till elever Centrumskolan.

Ditt arbete omfattar bland annat:
- Tillagning av måltider
- Viss arbetsledning
- Förbereder till salladsbuffé
- Tillagning av specialkost
- Beställning och mottagning av varor
- Utföra egenkontroll
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, van och trivs med att arbeta i högt arbetstempo och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Du ska helt enkelt ha en känsla och ta ansvar över helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner som friskvårdsbidrag, kompetensutvecklingsplan, bra lön men även många härliga kollegor.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till kost och restauranger Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 13
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, restauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I produktionsköket i Växjö arbetar ca 25 personer med att laga goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare. Vi anordnar även julbord och grillkvällar.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till vårt produktionskök i Växjö på Centrallasarettet. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor till våra patienter. Vi använder kostdataprogrammet Matilda.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du har aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Du har särskilt ett intresse för och kompetens inom dietkost.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av något kostdatasystem.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet och trivs i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer kommer att hållas 3 och 7 februari.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 21
Vi söker en engagerad och kunnig kock till vår förskola Klippan. Förskolan består av två avdelningar, totalt 25 barn. Kocktjänsten är på 75%, men kan utökas med arbete i barngrupp.
Hos oss får du möjlighet till ett stimulerande, kreativt och fritt arbete, att ingå i ett kockteam, möjlighet till kompetensutbildning och en trygg arbetsplats.
Hos oss lagar du lunch och mellanmål, diskar, ansvarar för egenkontroller, utför städning av köket, planerar menyer och gör inköp m.m.
Vi kräver att du har ett stort intresse för att laga god och näringsriktig mat, har intresse för måltidspedagogik, har utbildning som omfattar hantering och tillagning av livsmedel.
Din personlighet är viktig för oss, vi vill att du ser möjligheter istället för hinder och att du är glad och positiv.

Ansök nu

Kock till kost och restauranger Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 2
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, restauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I produktionsköket i Växjö arbetar ca 25 personer med att laga goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare. Vi anordnar även julbord och grillkvällar.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till vårt produktionskök i Växjö på Centrallasarettet. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor till våra patienter. Vi använder kostdataprogrammet Matilda.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du har aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Du har särskilt ett intresse för och kompetens inom dietkost.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av något kostdatasystem.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet och trivs i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Kock till IES Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 21
På IES, Internationella Engelska skolan i Växjö kommer Nordrest att servera en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Till rollen som kock söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen samt köket med löpande restaurangarbete.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck

- Tidigare erfarenheter från restaurang

- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Start: 1/8 2022

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.

Ansökan: Skicka din ansökan senast Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Kock till Östra lugnet skola

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 31
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns en ledig tjänst till dig på Östra lugnet skola. Östra lugnet är ett tillagningskök för ca 450 matgäster där vi tillagar frukost, lunch och mellanmål. Tjänsten omfattar 100 %.

Ditt arbete som kock omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Intervjuer och urval sker löpnande så sök tjänsten redan idag!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Ingelstad skola

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock gillar du att laga mat och vill ha en roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Vi söker nu en kock till Ingelstad skola som är ett tillagningskök. Du kommer dock tillhöra hela Ingelstads-området och bli en del i en arbetsgrupp på 13 personer.

Ditt arbete omfattar:
- Planering och tillagning av måltider
- Förbereder och tillagar salladsbuffén
- Tillagning av specialkost
- Beställa varor
- Utföra egenkontroll
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
- Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Vi söker en till kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 18
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av matlagning inom restaurang och storkök!
ICA Maxi Växjö letar alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och kollegor samt som vill bidra till att göra vår butik ännu bättre - varje dag. Nu står vi inför en fantastisk milstolpe i Maxi Växjös historia då vi utvecklar vårt Delikök till att bli ännu bättre på egenproducerad mat. Är du nyfiken och vill vara med på resan där du bl a tillsammans med vårt nuvarande team kommer få vara delaktig i utvecklingen av vårt sortiment av egenproducerade kalla och varma rätter? Vi söker dig som är genuint matintresserad och har jobbat som kock under flera år. Tjänsten är heltid med varierande arbetsuppgifter.
Som medarbetare i vårt kök kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Avdelningen består av fyra stationer. Dessa är kök, kallskänk, grill samt vår manuella disk. Tjänsten vi nu söker innebär främst arbete i köket. Det innebär att du kommer att arbeta med produktionen av kalla och varma rätter, allt från planering, tillagning till förpackning. Du kan även komma att arbeta vissa av dina pass på de andra stationerna för att vidga dina vyer och för att få ännu mer inblick i hela delikedjan.
Som sökande ser vi att du har har goda matkunskaper och tidigare erfarenhet som kock i ett restaurangkök. För att trivas i rollen så brinner du för arbete i köket med ett högt tempo. Du är en lättlärd person som gillar att lära dig nya saker. Att du är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad är en förutsättning för att fungera i rollen.
Hos oss är alla medarbetare lika viktiga - ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevliga kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.
Ansökan består av våra videofrågor samt cv och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu