Kock, storhushåll jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Kock, storhushåll i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Matintresserad kock till ICA Kvantum Norremark, Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 13
ICA Kvantum Norremark, Växjö är en färskvarubutik med fokus på att all mat som produceras hos oss är tillagad från grunden och med svenska råvaror. Vi vill inspirera och hjälpa kunden med såväl lunchlösningar som 3-rätters menyer för en mysig helg med familjen eller andra festliga tillfällen att fira.

Efterfrågan på våra produkter är stor och vi söker därför en kock med stort matintresse.

Om rollen
I rollen kommer du att arbeta med våra duktiga kallskänkor och vår ansvarige kock i butikens kök där vi producerar all mat från grunden. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att skapa intressanta produkter i säsong, jobba aktivt med svinn och ta tillvara på livsmedel från butiken med skönhetsfläckar.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet, som är kreativ, strukturerad och stresstålig och älskar mat lagad från grunden. Det är en fördel om du har arbetat på ICA-butik och är insatt i ICA's interna system såsom AOB, Store Office, Egenkontroll och Min butik men det är inget krav.

Om tjänsten
Tjänsten är nära heltid med lön efter överenskommelse. Arbetstiderna är dagtid med arbete varannan lördag/söndag.

Ansökan
Skicka ditt CV till annica.heino@kvantum.ica.se (mailto:annica.heino@kvantum.ica.se?subject=Personalica-kock-kandidat) och nås även på 0470-745475 för mer information om tjänsten.
Tjänsten tillsätts snarast, intervjuer hålls löpande.

Om Personalica
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken. Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Poolkock till Växjö kommun

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 30
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kock och brinner för mat och matlagning och som vill ge god service. Som poolkock får du arbeta inom både förskole- skol- och omsorgskök. Att arbeta som poolkock innebär att du med kort varsel kommer bli utbokad på arbetsplatser runt om i kommunen, för detta får du ett extra lönetillägg. Du kommer ha ett hemmakök där du utgår ifrån men sedan blir du utbokad till andra kök som behöver personal. Arbetet innebär arbete på kvällar och helger.

Vilka arbetsuppgifter du ska utföra är olika beroende på vilket kök du får komma till. Vi har tre olika typer av kök, tillagningskök, mottagningskök och serveringskök.
• I tillagningskök arbetar du med att laga och servera god och näringsrik mat till våra gäster samt att göra frukost och mellanmål där detta förekommer. I arbetet ingår också att diska samt städa kök, matsal och på några enheter även övriga lokaler.
• I våra mottagningskök kommer huvudkomponenten färdig till köket och du gör tillbehören.
• I våra serveringskök kommer hela måltiden färdig och i dessa kök kan arbete i barngrupper ingå. Om du arbetar i ett produktionskök ingår även packning av mat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning med erfarenhet av yrket och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, även mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till skolkök

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 15
Kock till skolkök

Drivs du av att ge service och leverera en förstklassig matupplevelse? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som kock och längtar efter ett sammanhang där du kan göra skillnad? Nu söker vi en kock till vårt fina skolkök i Växjö.

Watma Education grundades 2013 och driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildning på flera orter i Sverige. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning. Våra verksamheter drivs under namnen Nordic International School, Fria Läroverken, KF-utbildning och Kunskapscompaniet.

Läsåret 2022/23 har vi cirka 6000 elever och cirka 650 medarbetare.

Kitchen by Watma????
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!

Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 5000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Så här fungerar våra kök
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!

Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
?God kännedom om lagar och regler kring egenkontroll och HACCP, utbildningsbevis är meriterande
?Tidigare erfarenhet av matlagning inom restaurang, då vi strävar efter att fungera som en restaurang för eleverna
?Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner.

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
·· Friskvårdsbidrag

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi erbjuder 5 veckors semester, plus 15 extra lediga dagar.

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Erik Eriksson, Affärsområdeschef Kitchen by Watma, erik.eriksson@watma.se

Ansök nu

Kock dagtid sökes till företag i Växjöområdet

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 29
Vi söker kock till vår kund i Växjöområdet för omgående start!
Uppdraget är kort, 2-3 veckor, men kan bli längre beroende på hur det utvecklas.

Ta chansen sök nu!

Om företaget
Du jobbar i en matsal eller kök kopplat till en större industri i Växjöområdet. Det är självbespisning och ca 150 luncher om dagen ska serveras. Du jobbar ihop med den andra kocken och övrig kökspersonal. Du tar ansvar för det dagliga arbetet.
Vi ser att du har vana från arbete som kock i lunchrestaurang eller motsvarande.

Vad är bra att ha med sig!
- Erfarenhet från arbete som kock
- Kock- och restaurangutbildning eller liknande
- Körkort och tillgång till bil
- Att förstå och kunna kommunicera på svenska

Personliga egenskaper
- Effektiv och noggrann, ser vad som behöver göras
- Positiv lagspelare, som hugger i och arbetar hårt
- Löser dina uppgifter och det går att lita på dig
- Nyfiken och energifull

Anställningsform / omfattning / tjänstgöringsort
Visstid, heltid / måndag-fredag 06.30-15.15 / Tre mil norr om Växjö

Tillträdesdag
Start omgående, enligt överenskommelse

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 15 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Kock till Östra Lugnet skola

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns en ledig tjänst till dig i köket på Östra Lugnet skola. Skolan är ett tillagningskök för ca 480 matgäster där vi tillagar frukost, lunch och mellanmål. I arbetsgruppen arbetar vi fem personer. Tjänsten omfattar 75-100 %, dagtid och det förekommer samverkan mellan andra skolor/förskolor på Hovshaga och Araby.

Ditt arbete som kock omfattar:
-Planering och tillagning av måltider.
- Beställer varor
- Utföra egenkontroller
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
- Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Katedralskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock gillar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Jag söker en kock till vårt kök på gymnasieskola Katedral. På Katedral serveras ca 1200 portioner till elever på skolan samt produktion till Centrumskolan 150 portioner och du blir en del av en personalgrupp på 8 personer. I tjänsten ingår det även att vid behov jobba på de andra gymnasieskolorna Teknikum och Kungsmad. Tjänsten är på 100 % och en tillsvidaretjänst.

Ditt arbete omfattar:
- Planering och viss tillagning av måltider
- Förbereder salladsbuffén
- Tillagning av specialkost
- Beställa varor
- Utföra egenkontroll
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
- Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock/köksbiträde till Diakonicentrum Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 3
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.Diakonicentrums uppdrag är att stödja och hjälpa människor som befinner sig i utsatta livssituationer. Vår verksamhet vilar på kristen grund och har den enskilda människan och dennes nätverk i fokus. Vi vill vara en öppen verksamhet där alla känner sig välkomna. Utifrån det kristna kärleksbudskapet erbjuder vi samtal, rådgivning och mötesplatser. Genom servering, möjlighet till hygien och vila, kontakter med samhälle samt aktiviteter kan människor få hjälp att få sina grundläggande behov tillgodosedda. Vi arbetar för att människor ska bli delaktiga i sina egna liv och stötta den som vill göra en förändring till en bättre vardag.  
 
 
ARBETSUPPGIFTER  
Som kock/köksbiträde på diakonicentrum får du använda din kreativitet när det kommer till matlagning till fullo. Vi lagar mat baserat på det vi mottager i form av donationer och enklare inköp, detta ska serveras sedan i form av både frukost och lunch. Här får du vara en del av en större uppgift och bidra till dem som verkligen behöver det. Du hjälper till i köket med matlagning och städ.  

KVALIFIKATIONER  
Ett ordningsamt förhållningssätt och erfarenhet av kontinuerlig matlagning. Utbildning eller tidigare officiella erfarenheter är meriterande.   
Fakta om tjänsten: Tjänsten är ett sommarvikariat, måndag till fredag mellan veckorna 25 och 32, 100 %  
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig! 
 
Tycker du detta låter som en spännande tjänst? Ta då chansen att bli medarbetare hos oss på Diakonicentrum, Svenska kyrkan Växjö. Välkommen med din ansökan senast den 28e maj

Ansök nu

Inspirerad lunchkock sökes.

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 14
Restaurang Norremark har sedan 2005 skapat sig en god renommé. Vi serverar dagligen 500 - 700 luncher till såväl företag och i vår egna servering med 140 sittplatser.


Vi söker dig som vill ta plats i vårt härliga team. Du är erfaren inom storkök, organiserad, inspirerad och har goda referenser från föregående jobb.

Ansök nu

Förstekock till Restaurang Artic i Braås

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 4
Tillsvidare, heltid 100%

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad förstekock som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter.

Om Restaurang Artic
Restaurang Artic är belägen i Braås 3 mil norr om Växsjö. Vi serverar dagligen ca 100 frukost och ca 200 lunch till Volvos anställda. Större event och catering och konferens förekommer. I verksamheten idag är vi 5 glada och kompetenta medarbetare.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
• Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Resurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Ansök nu

Kökschef till skola i Watma Education, Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 24
Kökschef till skolrestaurang, Växjö

Drivs du av att ge service och leverera en förstklassig matupplevelse? Har du utbildning som kock och tidigare erfarenhet som arbetsledare i storhushåll och längtar efter ett sammanhang där du kan göra skillnad? Nu söker vi en kökschef till vårt fina skolkök i Växjö.

Watma Education grundades 2013 och driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildning på flera orter i Sverige. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning. Våra verksamheter drivs under namnen Nordic International School, Fria Läroverken, KF-utbildning och Kunskapscompaniet.

Läsåret 2022/23 har vi cirka 6000 elever och cirka 650 medarbetare.

Kitchen by Watma????
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!
Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 5000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Så här fungerar våra kök
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!
Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
? Dokumenterad utbildning som kock
? Arbetat på både restaurang och i storhushåll, gärna i skola
? Vana att arbetsleda
? Erfarenhet av att följa upp budget
? Erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner.
? Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Friskvårdsbidrag

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi erbjuder 5 veckors semester, plus 15 extra lediga dagar.

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Erik Eriksson, Affärsområdeschef Kitchen by Watma, erik.eriksson@watma.se

Ansök nu

ICA Kvantum Norremark Växjö söker Kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 21
ICA Kvantum Norremark Växjö söker Kock!

Om butiken
Ica Kvantum Norremark har som ambition att vara den bästa matbutiken i Växjö som alltid sprider matglädje! Vi är en färskvarubutik med fokus på att all mat som produceras är tillagad från grunden med svenska råvaror. Vi vill inspirera och hjälpa kunden med såväl lunchlösningar som 4-rätters helgmenyer.

ICA Kvantum Norremark, Växjö söker nu en "andre" kock med stort matintresse. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med våra duktiga kallskänkor samt vår ansvarige kock i butikens kök, med produktion från grunden. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Producera mat från grunden

- Skapa ett intressant sortiment i säsong

- Matsäkerhet

- Jobba aktivt med svinn och ta till vara livsmedel från butiken med ex skönhetsfläckar

Vi söker dig som är kreativ, strukturerad och stresstålig. Det är fördel om du har arbetat i ICA-butik och är insatt i ICA´s interna system så som AOB, Store Office, Egenkontroll och Min Butik, men det är inget krav.

Tjänsten ska tillsättas from 1 maj 2023 men har du möjlighet att starta redan 15/4 är det ingen nackdel.

Intervjuer hålls löpande. Tjänsten omfattning är heltid med månadslön efter överenskommelse. Arbetstiderna är mestadels dagtid med arbete varannan lör/söndag.
Skicka gärna ditt cv till annica.heino@kvantum.ica.se

Hon nås även på telefon 0470-745475 vid eventuella frågor angående tjänsten.

Om oss
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken. Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Inspirerad lunchkock sökes.

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 3
Restaurang Norremark har sedan 2005 skapat sig en god renommé. Vi serverar dagligen 500 - 700 luncher till såväl företag och i vår egna servering med 140 sittplatser.


Vi söker dig som vill ta plats i vårt härliga team. Du är erfaren inom storkök, organiserad, inspirerad och har goda referenser från föregående jobb.

Ansök nu

Kock till skolkök

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 2
Kock till skolkök

Drivs du av att ge service och leverera en förstklassig matupplevelse? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som kock och längtar efter ett sammanhang där du kan göra skillnad? Nu söker vi en kock till vårt fina skolkök i Växjö.Kitchen by Watma????
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!
Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 5000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Så här fungerar våra kök
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!
Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
?God kännedom om lagar och regler kring egenkontroll och HACCP, utbildningsbevis är meriterande
?Tidigare erfarenhet av matlagning inom restaurang, då vi strävar efter att fungera som en restaurang för eleverna
?Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner.

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
·· Friskvårdsbidrag

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vi erbjuder 5 veckors semester, plus 15 extra lediga dagar.

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Erik Eriksson, Affärsområdeschef Kitchen by Watma, erik.eriksson@watma.se

Ansök nu

Kock till Högstops förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 3
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns en ledig tjänst till dig på Högstorps förskola. Förskolan är ett tillagningskök för ca 120 matgäster där vi tillagar frukost, lunch och mellanmål. I köket arbetar du tillsammans med en kollega.

Ditt arbete som kock omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kockar till måltidsorganisationen

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 24
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver fler kompetenta medarbetare till våra kök! Vi erbjuder god arbetsmiljö och vi lagar mat med stor miljömedvetenhet.

Uppdraget som måltidsbiträde innebär att hjälper till att servera mat, diska och städa i våra kök. Som måltidsbiträde hjälper du även till att fixa sallad, baka bröd och göra fina uppläggningar som gör att barn och gamla blir sugna på att äta vår fina vällagade mat!

Uppdraget som kock handlar om att tillaga mat från grunden, med stor variation på maträtter med bra råvaror. För att hålla rent och fint i våra kök ingår naturligtvis städ och diskuppdrag också!

Tjänsterna vi kan erbjuda är tillsvidareanställda. På Måltidsorganisationen arbetar vi med flexibla arbetsplatser och vi jobbar i arbetslag där vi hjälps åt mellan köken. De kök vi söker medarbetare till är: Elin Wägner Kock 100%, Gustavslundskolan Kock 100%, Pilbäck och Sandsbro måltidsbiträde/ kock 100%, Lammhultskola kock 100%, Ljungfälle skola måltidsbiträde 90%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är öppen för utmaningar, serviceinriktad och en god kollega! Som kock ser vi gärna att du har kockutbildning och erfarenhet, som måltidsbiträde är utbildning inom kök meriterande men du kommer långt med erfarenhet inom restaurangbranschen! Vi har många kompetenta medarbetare som kan hjälpa till att lära dig våra arbetssätt.

Eftersom behovet av personal är stort så kommer vi köra ett löpande urval. Om du är intresserad så hör av dig till oss så kan vi berätta mer om tjänsterna. Tack för att du tog dig tid att läsa annonsen, hoppas vi ses ute i köken!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Norlandia förskolor i Växjö söker timanställd till våra kök

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 22
Förskolan Timglaset och förskolan Vintergatan är två relativt nyöppnade förskolor i Växjö. Timglaset är belägen på Teleborg och startade augusti-22 och Vintergatan finns på Hovshaga och startade januari -22. Förskolorna har 10 avdelningar där det vid full beläggning kommer att vara 120 barn och 21 medarbetare. Våra kockar lagar måltiderna efter Norlandias måltidskoncept med råvaror av hög kvalité

En stor del av dagen på förskolan handlar om kost och måltider. Måltiden och maten är en viktig del av verksamheten på våra förskolor. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det focus på måltiden, och inte endast maten på tallriken som är avgörande. Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka barnens nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning när det gäller menyval och smaksättning.

Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss som timvikarie i våra kök på förskolan Timglaset samt förskolan Vintergatan. För att arbeta som timvikarie bör du kunna ställa upp med kort varsel. Som timvikarie kallas du in, ibland med kort varsel, vid ordinarie personals frånvaro.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter
Arbetet i våra kök på förskolorna innebär att du lagar och serverar mat på till barnen på våra förskolor, städning av köket och disk. Inom dessa verksamheter lagar man mycket mat till många personer, så har du har en utbildning som passar för yrket är det en merit. Meriterande är också att du har kunskap om specialkost och livsmedelshygien men inget krav.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett stort intresse för matlagning och kosthållning. Du är ansvarsfull, flexibel, kan arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du är bra på att samarbeta och strävar alltid efter att ge ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete.

Du talar det svenska språket väl

Du är flexibel och lösningsfokuserad

Du är glad och tillmötesgående med fokus på alla barns bästa

Du måste ha fyllt 18 årOm Norlandia förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 100-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information

- Anställningsform: Behovsanställning (timmar) på RAM-avtal

- Omfattning: Vid behov

- Arbetstid: 07:00-15:30

- Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 20230317

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madelaine Stalfors, rektor.

madelaine.stalfors@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba som kock eller måltidsbiträde!

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du en positiv, driven och ambitiös person som gillar mat och matlagning och brinner för att ge god service till våra gäster så är du personen vi söker!

Som måltidsbiträde kommer du tillreda olika sallader, baka bröd och göra fina uppläggningar som presenterar vår fina vällagade mat till barn och äldre. Du kommer också servera mat, diska, städa i våra kök.

Arbetar du som kock tillagar du mat från grunden med variation utifrån färdig receptur. Råvarorna vi använder håller god kvalité vi köper endast svenska och/ eller ekologiska livsmedel och använder endast in kött som kommer från Sverige. Vi lagar mat med fokus på miljö- och klimat och arbetar därför aktivt med matsvinn och produktionsvolym och det är ämne som bör intressera dig.

Även andra förkommande arbetsuppgifter som tillhör köket kommer finnas och vi värdesätter personer som har förmåga att se verksamheten i sin helhet och har ett lösningsorienterat tänk.

Behovet av sommarvikarier finns v.24-34

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har utbildat dig till måltidsbiträde alternativt har erfarenhet av arbete i kök.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra matgäster. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Vi söker en kock och köksledare

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 30
Om oss
S:t Sigfrids folkhögskola ligger naturskönt intill Helgasjön på Kronobergsområdet i Växjö. Vi har som mål att skapa en varm och välkomnande miljö där alla kan växa både i kunskap och som människor. Folkbildning handlar om alla människors livslånga rätt att fritt söka efter kunskap. Att lära tillsammans, av och med varandra. Hos oss studerar runt 200 deltagare i olika åldrar, varav ett drygt 70-tal bor på skolans internat eftersom många av våra utbildningar är riksrekryterande. Vi har också en konferensanläggning för dagkonferenser för företag och organisationer.
Vi söker dig som har ett stort engagemang både för mat och människor till en tjänst som köksansvarig kock.
Beskrivning av tjänsten
På vår folkhögskola har måltiden och måltidsgemenskapen en central plats. Tillsammans med de andra kockarna och serveringspersonalen leder du arbetet med att driva och utveckla vårt kök och måltidsupplevelsen för våra deltagare och konferensgäster. I vårt kök lagar vi mat från grunden och vi använder närodlade råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vi har lång erfarenhet av specialkost och vegetariska rätter. Under terminstid lagar vi lunch för runt 170 deltagare. Utöver detta har vi konferensgäster och andra kursdeltagare vid olika tillfällen.
Den största delen av tjänsten är som kock. En del av tjänsten innebär verksamhetsansvar för köket och serveringen. I uppgifterna ingår att utveckla verksamheten, planering av matsedel, schemaläggning och livsmedelsinköp. Du har budgetansvar tillsammans med skolledningen och ansvarar för egenkontrollen.
Det huvudsakliga arbetet sker dagtid, men viss tjänstgöring under kvällar och helger förekommer.
Bakgrund
Vi söker dig som är kreativ kock med erfarenhet av restaurang eller storkök. Vi vill att du har erfarenhet kring vegetarisk mat, specialkost och matallergier. Du är driven, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att möta och kommunicera med studerande, medarbetare och konferensgäster.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vår verksamhet.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde mars/april eller tidigare om möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
B-körkort erfordras.
Ansökan
Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till rekrytering@sigfrid.se senast den 20 februari. I brevet beskriver du vad som gör dig intresserad av tjänsten.
Löpande urval sker och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor mailar du ditt namn och mobilnummer/e-post till rekrytering@sigfrid.se för att bestämma tid för samtal.

Ansök nu

Poolkock till Växjö kommun

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 31
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kock och brinner för mat och matlagning och som vill ge god service. Som poolkock får du arbeta inom både förskole- skol- och omsorgskök. Att arbeta som poolkock innebär att du med kort varsel kommer bli utbokad på arbetsplatser runt om i kommunen, för detta får du ett extra lönetillägg. Du kommer ha ett hemmakök där du utgår ifrån men sedan blir du utbokad till andra kök som behöver personal.
Vilka arbetsuppgifter du ska utföra är olika beroende på vilket kök du får komma till. Vi har tre olika typer av kök, tillagningskök, mottagningskök och serveringskök.

• I tillagningskök arbetar du med att laga och servera god och näringsrik mat till våra gäster samt att göra frukost och mellanmål där detta förekommer. I arbetet ingår också att diska samt städa kök, matsal och på några enheter även övriga lokaler.
• I våra mottagningskök kommer huvudkomponenten färdig till köket och du gör tillbehören.
• I våra serveringskök kommer hela måltiden färdig och i dessa kök kan arbete i barngrupper ingå. Om du arbetar i ett produktionskök ingår även packning av mat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning med erfarenhet av yrket och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, även mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till älgvägens storkök

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 17
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kock och drivs av att få jobba med fina råvaror i Växjö kommuns häftigaste och största kök tveka inte, sök redan idag!

Nu söker två kockar till Älgvägens kök med några års erfarenhet av matlagning, det är en merit om du har jobbat i kostdatasystem av någon form. Du är en stabil person som har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla.

Du kommer att jobba i ett stort team av drivna kockar som dagligen lagar stora mängder bra käk bland annat till våra äldre men även andra omsorgstagare. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer, dietkost, packstation och i köket.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst krävs det att du är tydlig och kommunikativ och att du ständigt strävar efter att uppnå högre kvalitet i ditt arbete och i det som du serverar. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, du måste vara van vid ett högre arbetstempo och klara av helhetsansvar för din produktion. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Du behöver dock ha utbildning som kock.

Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner som friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, bra lön men även massor med härliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både vardag och helger.

Kika gärna på vår meny: Matdistribution (mashie.com)

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan, eller varför inte komma på ett studiebesök?

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Katedralskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 5
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kock och drivs av att få jobba med fina råvaror i en av Växjö kommuns största kök tveka inte, sök redan idag!

Nu söker vi en kock till Katedralskolans kök med några års erfarenhet av matlagning, det är en merit om du har erfarenhet av att ha jobbat i storkök tidigare. Du är en stabil person som har god samarbetsförmåga. Som kock gillar du att laga mat du trivs i en central roll som både är varierande och ansvarsfull samt uppskattar ett arbete som utförs med flexibilitet och naturlig servicekänsla.

Du kommer att jobba i ett stort team av åtta drivna kockar som dagligen lagar stora mängder bra käk till främst gymnasieelever. På Katedral serveras ca 1200 portioner till elever på skolan samt sker produktion till elever Centrumskolan.

Ditt arbete omfattar bland annat:
- Tillagning av måltider
- Viss arbetsledning
- Förbereder till salladsbuffé
- Tillagning av specialkost
- Beställning och mottagning av varor
- Utföra egenkontroll
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, van och trivs med att arbeta i högt arbetstempo och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Du ska helt enkelt ha en känsla och ta ansvar över helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner som friskvårdsbidrag, kompetensutvecklingsplan, bra lön men även många härliga kollegor.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till kost och restauranger Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 13
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, restauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I produktionsköket i Växjö arbetar ca 25 personer med att laga goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare. Vi anordnar även julbord och grillkvällar.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till vårt produktionskök i Växjö på Centrallasarettet. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor till våra patienter. Vi använder kostdataprogrammet Matilda.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du har aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Du har särskilt ett intresse för och kompetens inom dietkost.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av något kostdatasystem.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet och trivs i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer kommer att hållas 3 och 7 februari.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 21
Vi söker en engagerad och kunnig kock till vår förskola Klippan. Förskolan består av två avdelningar, totalt 25 barn. Kocktjänsten är på 75%, men kan utökas med arbete i barngrupp.
Hos oss får du möjlighet till ett stimulerande, kreativt och fritt arbete, att ingå i ett kockteam, möjlighet till kompetensutbildning och en trygg arbetsplats.
Hos oss lagar du lunch och mellanmål, diskar, ansvarar för egenkontroller, utför städning av köket, planerar menyer och gör inköp m.m.
Vi kräver att du har ett stort intresse för att laga god och näringsriktig mat, har intresse för måltidspedagogik, har utbildning som omfattar hantering och tillagning av livsmedel.
Din personlighet är viktig för oss, vi vill att du ser möjligheter istället för hinder och att du är glad och positiv.

Ansök nu

Kock till kost och restauranger Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 2
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, restauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I produktionsköket i Växjö arbetar ca 25 personer med att laga goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare. Vi anordnar även julbord och grillkvällar.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till vårt produktionskök i Växjö på Centrallasarettet. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor till våra patienter. Vi använder kostdataprogrammet Matilda.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du har aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Du har särskilt ett intresse för och kompetens inom dietkost.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av något kostdatasystem.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet och trivs i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Kock till IES Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 21
På IES, Internationella Engelska skolan i Växjö kommer Nordrest att servera en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Till rollen som kock söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen samt köket med löpande restaurangarbete.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck

- Tidigare erfarenheter från restaurang

- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Start: 1/8 2022

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.

Ansökan: Skicka din ansökan senast Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Kock till Östra lugnet skola

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 31
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns en ledig tjänst till dig på Östra lugnet skola. Östra lugnet är ett tillagningskök för ca 450 matgäster där vi tillagar frukost, lunch och mellanmål. Tjänsten omfattar 100 %.

Ditt arbete som kock omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Intervjuer och urval sker löpnande så sök tjänsten redan idag!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Ingelstad skola

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock gillar du att laga mat och vill ha en roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Vi söker nu en kock till Ingelstad skola som är ett tillagningskök. Du kommer dock tillhöra hela Ingelstads-området och bli en del i en arbetsgrupp på 13 personer.

Ditt arbete omfattar:
- Planering och tillagning av måltider
- Förbereder och tillagar salladsbuffén
- Tillagning av specialkost
- Beställa varor
- Utföra egenkontroll
- Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
- Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Vi söker en till kock!

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 18
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av matlagning inom restaurang och storkök!
ICA Maxi Växjö letar alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och kollegor samt som vill bidra till att göra vår butik ännu bättre - varje dag. Nu står vi inför en fantastisk milstolpe i Maxi Växjös historia då vi utvecklar vårt Delikök till att bli ännu bättre på egenproducerad mat. Är du nyfiken och vill vara med på resan där du bl a tillsammans med vårt nuvarande team kommer få vara delaktig i utvecklingen av vårt sortiment av egenproducerade kalla och varma rätter? Vi söker dig som är genuint matintresserad och har jobbat som kock under flera år. Tjänsten är heltid med varierande arbetsuppgifter.
Som medarbetare i vårt kök kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Avdelningen består av fyra stationer. Dessa är kök, kallskänk, grill samt vår manuella disk. Tjänsten vi nu söker innebär främst arbete i köket. Det innebär att du kommer att arbeta med produktionen av kalla och varma rätter, allt från planering, tillagning till förpackning. Du kan även komma att arbeta vissa av dina pass på de andra stationerna för att vidga dina vyer och för att få ännu mer inblick i hela delikedjan.
Som sökande ser vi att du har har goda matkunskaper och tidigare erfarenhet som kock i ett restaurangkök. För att trivas i rollen så brinner du för arbete i köket med ett högt tempo. Du är en lättlärd person som gillar att lära dig nya saker. Att du är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad är en förutsättning för att fungera i rollen.
Hos oss är alla medarbetare lika viktiga - ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevliga kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.
Ansökan består av våra videofrågor samt cv och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till Sandsbro skola

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 26
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Nu söker vi en kock till vårt kök i Sandsbro skola. I arbetsgruppen som präglas av arbetsglädje och högt tempo söker vi nu en fjärde medlem!

Sandsbro skola är ett tillagningskök där ca 750 portioner tillagas varje dag, skolan har ca 450 ätande och resten är på utskick till andra kök i närheten. Ditt arbete omfattar tillagning och planering av måltider. Du beställer varor och säkerställer våra leveranser. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Intervjuer sker löpande!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kockar till Norra delen av kommunen (Rottne, Braås och Lammhult)!

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 23
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Nu söker pigga och glada kockar till våra kök på Sjöliden i Braås, Lammengatan i Lammhult och Sörgården i Rottne.

Ditt arbete omfattar tillagning och planering av måltider. Du beställer varor och säkerställer våra leveranser. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

Både Sjöliden, Lammengatan och Sörgården är kök där mat till båda skola/förskola och omsorgen tillagas, ca 500 portioner på varje ställe. Båda köken är igång veckans alla dagar vilket innebär att du kommer jobba helg en gång i månaden ungefär.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att du ger god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Bäckaslöv

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns det ledig plats för dig på Bäckaslöv skola. Nedan har vi generellt beskrivit vad ett arbeta som kock innebär hos oss på Växjö kommun.

Ditt arbete omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Pär Lagerkvistskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 16
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns det ett vikariat på Pär Lagerkvistskolan start är 5 september till 31 december 2022. Ta chansen och sök redan idag!

Ditt arbete omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock med ansvar för köket

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 13
Brinner du för matlagning och vill du vara med på en spännande resa mot Allsvenskan tillsammans med Östers IF? Nu söker vi ytterligare en kock med ansvar för köket.
Sedan slutet av förra året driver Östers IF Restaurang Östergatan på Visma Arena i egen regi. Vi har fått en flygande start och behöver nu mer personal för att kunna fortsätta att expandera. Vill du vara med på en spännande resa med stor möjlighet att påverka framtiden kan detta vara jobbet för dig.
Vilka är vi:
Restaurang Östergatan är öppen för lunch, konferens, catering, matchevent samt övrig evenemangsverksamhet. Vår vision är en restaurang för alla människor med känsla för sport och fotboll. Vi har en daglig lunchservering med inriktning på vällagad husmanskost med kvalitativa råvaror. Matchevent är en viktig del av verksamheten med våra samarbetspartner och publik som förväntar sig god mat och en proffsig service från alla medarbetare. Vi arbetar också hårt för att skapa stans bästa konferensmöjligheter. Våra lokaler, med en härlig utsikt över fotbollsplanen, passar för både det mindre mötet som den stora flerdagarskonferensen. Utöver detta arbetar vi med olika evenemang och event som vi skräddarsyr för våra kunder.
Vi söker dig:
Som är driven, kreativ och sugen på nya utmaningar med kvalitetstänk i bagaget samt är en passionerad matlagare? Stämmer detta in på dig så finns alla förutsättningar för att lyckas i din framtida yrkesroll hos oss. Vill du vara med och påverka din arbetsplats på ett positivt sätt så vänta inte med din ansökan.
Du som söker har relevant utbildning samt några års dokumenterad erfarenhet i kök med inriktning på lunch, konferens samt beställningsverksamhet. Du är driven och nyfiken på nya saker med ett organiserat och strukturerat arbetssätt. Har du vana av beställningsrutiner, inventering samt egenkontroll är det ett plus.
Anställningsgrad: 100% tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse


Arbetsgivaren
Östers IF är en anrik fotbollsförening som har funnits sedan 1930. Österkoncernen består idag av föreningen Östers IF och dotterbolagen Öster Holding AB, Öster Arena AB, Fotbollsfastigheter i Växjö AB och Öster Event & Restaurang AB där verksamheten kring restaurang Östergatan drivs.
Ansökan med CV och personligt brev och eventuella frågor skickas på mejl till verksamhetsansvarig: anders.johansson@ostersif.se

Du vet väl om att vi också söker extrapersonal till våra matcher och event? Vill du höra mer om det, skicka i så fall ett mejl till Anders Johansson redan idag.

Ansök nu

Stabil och driven kock med datorvana till Älgvägen

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 18
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kock och drivs av att få jobba med fina råvaror i Växjö kommuns häftigaste och största kök tveka inte, sök redan idag!

Nu söker vi fler kockar till Älgvägens kök med några års erfarenhet av matlagning, det är en merit om du har jobbat i kostdatasystem av någon form. Du är en stabil person som har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla.

Du kommer att jobba i ett stort team av drivna kockar som dagligen lagar stora mängder bra käk bland annat till våra äldre men även andra omsorgstagare. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer, dietkost, packstation och i köket.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst krävs det att du är tydlig och kommunikativ och att du ständigt strävar efter att uppnå högre kvalitet i ditt arbete och i det som du serverar. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, du måste vara van vid ett högre arbetstempo och klara av helhetsansvar för din produktion. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Du behöver dock ha utbildning som kock.

Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner som friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, bra lön men även massor med härliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både vardag och eventuellt helger.

Kika gärna på vår meny : Matdistribution (mashie.com)

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan, eller varför inte komma på ett studiebesök?

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Bäckaslöv och Högstorp

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 16
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Nu finns det ledig plats för dig både på Högstorp skola och Bäckaslöv skola. Nedan har vi generellt beskrivit vad ett arbeta som kock innebär hos oss på Växjö kommun.

Ditt arbete omfattar:
• Planering och tillagning av måltider.
• Beställer varor
• Utföra egenkontroller
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Teknikum

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 28
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, du ska helt enkelt ha en känsla för helheten. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. För oss är det viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen och mot våra kunder och gäster.

Som kock gillar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Vi söker en kock till vårt kök på Teknikum som är ett mottagningskök. På Teknikum serverar du ca 600 portioner till gymnasieelever tillsammans med en kollega, ni serverar dubbla rätter i en bufféservering.

Ditt arbete omfattar:
• Planering och viss tillagning av måltider
• Förbereder salladsbuffén
• Tillagning av specialkost
• Beställa varor
• Utföra egenkontroll
• Servering och vissa städ- och diskuppgifter.
• Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Öjaby skola

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 29
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Nu söker vi en kock till vårt mottagningskök på Öjaby skola. På skolan serveras ca 400 portioner mat.

Till köket kommer huvudkomponenten färdig, men ni tillagar övriga komponenter själva inklusive frukost och mellanmål. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Kometens förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Nu söker vi en kock till vårt kök på Kometens förskola på Östra Lugnet. På kometen lagar du ca 120 portioner tillsammans med en kollega. Ni lagar dubbla rätter med bufféservering.

Ditt arbete omfattar tillagning och planering av måltider. Du beställer varor och säkerställer våra leveranser. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock med god administrativ förmåga till Älgvägen

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 27
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock till älgvägen! Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla.

Här arbetar vi 18 personer som lagar 2000 portioner mat/dag. Vi jobbar med ständig utveckling för att ge våra äldre bästa möjliga mat. Älgvägen tillreder både lunch och kvällsmat för våra omsorgstagare. Vi packar och skickar maten kyld till omsorgstagare på särskilda boenden och i kylda matlådor till matdistributionen för dem som bor hemma. Vi lagar special och konsistensanpassad kost på plats till alla måltider.

Arbetsuppgifterna är således väldigt varierande och innefattar alla dessa områden som såväl egenkontroll och som att säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs. Dagligen har vi kontakt med våra omsorgstagare som kan behöva hjälp eller frågor kring sin matdistribution och därtill hör även administrativa uppgifter så som att vara behjälpliga och flexibla vid förändringar i deras vardag.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha kockutbildning på gymnasienivå eller från yrkesutbildning. Du har minst ett års erfarenhet av arbete som kock, där du har jobbat självständigt i din roll. Du har god datorvana och administrativ förmåga, det är en merit om du goda kunskap i Mashie. Det är även en merit om du har erfarenhet av omsorgsmat och gillar digital utveckling. Du agerar utifrån ett helhetsperspektiv där du prioriterar uppgifterna löpande för verksamhetens bästa.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha god datorvana. Vi söker dig som är glad, positiv och älskar att prata med gamla människor. Urval sker löpande så sök redan idag!

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kockar sökes till Högskolerestauranger på Linnéuniversitetet i Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 24
Vill du arbeta i ett härligt team och bidra till fortsatt utveckling och glädje? Är du snabb och stresstålig? Glad, positiv och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter! Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du kommer att trivas hos oss.

Restaurang Kristina och Rasken ligger på Linnéuniversitet i Växjö. Restaurangerna är en del av Högskolerestauranger som även driver Prego Astrakan, Café Karl-Oskar, M-Hus caféet och en omfattande fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin bredde ut sig serverade vi på Restaurang Kristina ca 500 lunch dagligen, Rasken 150 portioner och det ser vi fram emot att göra snart igen. Under hösten har vi dragit igång vår verksamhet och återigen öppnat upp restaurang Kristina. Efter årsskiftet planerar vi även att öppna upp restaurang Rasken. Vi ser ökad försäljning och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare kockar.

Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår café- och cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar.

Som kock hos oss är du delaktig i produktionen i varm- och kallkök under hela dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du kommer ha en central roll i planering och produktion i både varm- och kallkök samt till vår cateringverksamhet. Tillsammans med köksansvarig och resterande grupp är du delaktig i menyskrivning, både till lunch, middagar samt bufféer och ser till att kalkyler och råvarukostnader hålls. Du kommer vara en stor del av gruppen och därför viktigt att ha rätt inställning till jobb och kollegor så en god teamkänsla bevaras.

Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Du som söker ska ha ett gediget intresse av matlagning.

Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.

Vi ser gärna att du har:

- minst 3 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sedan tidigare

- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning

- kunskap om egenkontroll är meriterande

- Gärna B-Körkort

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö-och kvalitetscertifieras enligt ISO9001 samt ISO 14001.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för enstaka kvälls -och helgevenemang. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF.

Ansök senast den 15 januari 2022. Vi avser att påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka.

Ansök nu

Kock till vår kund Södra Skogsägarna i Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 11
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Hos vår kund Södra Skogsägarna i Växjö tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av de tjänster vi utför. Till denna service söker vi nu en driven, engagerad och social kock med mycket kreativt nytänk inom mat & dryck. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran". 

Vi söker en ny medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering & kassa under lunch, middagar och andra event.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Servering & portionering
• Representationsmatlagning, event & catering
• Kassa
• Disk & övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i kök

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens-, ambitions- & servicenivå
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre men kvällar och helger förekommer. 

Har du frågor kontakta Distriktschef Patrik Ekstrand, patrik.ekstrand@sodexo.com 

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-03-31 men rekrytering sker löpnade. 


Ansökan kan endast göras via vår hemsida

Ansök nu

Kock till Sandsbro skola

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 22
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Nu söker vi en kock till vårt kök på Sandsbro skola.

Ditt arbete omfattar tillagning och planering av måltider. Du beställer varor och säkerställer våra leveranser. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till Fagrabäckskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 22
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock älskar du att laga mat och vill ha en central roll som är både varierande och ansvarsfullt. Ett arbete som utförs med stor flexibilitet och en naturlig servicekänsla. Nu söker vi en kock till vårt kök på Fagrabäckskolan.

Ditt arbete omfattar tillagning och planering av måltider. Du beställer varor och säkerställer våra leveranser. Du utför egenkontroll viss servering, disk och städuppgifter. Du ska ha kunskap om och förståelse för födoämnesallergier och människors individuella behov. Du ska ha en känsla för helheten. Du är med och säkerställer att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Timvikarier till Måltidsorganisationen

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 31
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker timvikarier som brinner för mat och matlagning och som vill ge god service. Som timvikarie får du möjlighet och erfarenhet av att arbeta inom både förskole- skol- och omsorgskök.

Uppdraget som måltidsbiträde innebär att hjälper till att servera mat, diska och städa i våra kök. Som måltidsbiträde hjälper du även till att fixa sallad, baka bröd och göra fina uppläggningar som gör att barn och gamla blir sugna på att äta vår fina vällagade mat!

Uppdraget som kock handlar om att tillaga mat från grunden, med stor variation på maträtter med bra råvaror. Vi erbjuder god arbetsmiljö och vi lagar mat med stor miljömedvetenhet. För att hålla rent och fint i våra kök ingår naturligtvis städ och diskuppdrag också!

Behovet av vikarier varierar från vecka till vecka. Vikariatens längd kan vara allt från några timmar till någon/några veckor. När du jobbar som timavlönad vikarie ska du med kort varsel kunna ta arbete på olika enheter inom Växjö kommun.

KVALIFIKATIONER
Vi behöver hjälp av dig som är öppen för utmaningar, serviceinriktad och en god kollega! Som kock ser vi gärna att du har kockutbildning och erfarenhet, som måltidsbiträde är utbildning inom kök meriterande men du kommer långt med erfarenhet inom restaurangbranschen! Vi har många kompetenta medarbetare som kan hjälpa till att lära dig våra arbetssätt.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, men även mot våra kunder och gäster. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Du behöver ha en mobiltelefon för att vi ska kunna erbjuda dig arbete. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Är du intresserad så hör av dig till oss så berättar vi mer, urval och intervjuer sker löpande!

ÖVRIGT
Innan du anställs som timvikarie måste du uppvisa utdrag ur belastningsregister för att kunna arbeta i kök på förskolor och skolor.

Det utdrag som är tillämpligt är: Skola eller barnomsorg (442.5)

Du beställer utdraget genom att fylla i en blankett som kan hämtas på Polisens webbplats.
OBS! det tar cirka två veckor att få utdraget, så beställ i god tid.

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Kock till kost och restauranger Växjö

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 14
I produktionsköket på centrallasarettet i Växjö tillagar vi mat till både patienter och restauranggäster. Vi har också ett produktionskök i Ljungby. Totalt serveras ca 1400 lunchportioner per dag. Vi är sammanlagt cirka 70 personer inom arbetar inom vår verksamhet.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till vårt produktionskök på centrallasarettet. Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hållbara måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning och aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet inom yrket.
Du har ett stort engagemang och intresse för mat. Vi söker dig med intresse för och kompetens inom dietkost.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har intresse för utvecklingsarbete inom offentlig måltidsverksamhet och trivs i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Grimslövs folkhögskola söker erfaren kock

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Grimslövs folkhögskola ligger 2,5 mil utanför Växjö i en trevlig lantlig miljö. Skolan arbetar för att skapa en god lärmiljö och värdesätter goda relationer. Skolans huvudman är Region Kronoberg. Vår profil är hälsa, friskvård och kultur i ett brett perspektiv och visionen är ”att göra skillnad”. Till folkhögskolan hör också Ekhagen kurs och konferensanläggning.

Vi söker nu en erfaren kock som kommer att ha en nyckelroll i vårt kök och som tar ett helhetsansvar för vår matlagning i både skol- och konferensmiljön. I nära samarbete med övrig personal är du en viktig del i att säkerställa att elevdeltagare och konferensgäster får en bra upplevelse hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kock består av sedvanliga uppgifter i ett kök såsom matlagning, att säkerställa kvalitén och leveranserna samt att se till att våra rutiner följs.
Du kommer även att ha ett gemensamt ansvar med övriga kockar i den dagliga skötseln i matsal samt diskning/städning av redskap och maskiner.
Du kommer även att vara med och bidra till att skolans deltagare får en ökad kunskap och förståelse av hälsosam och hållbar mat.

Arbetet bedrivs mestadels dagtid. Kvälls- och helgarbete kan förekomma beroende på tryck i verksamheten och säsong.

KVALIFIKATIONER
• Du har relevant kockutbildning och vi kräver minst 6 års erfarenhet av matlagning i arbete
• Du har en bred erfarenhet från jobb i olika typer av kök
• Att kunna laga klassisk svensk, internationell och vegetarisk mat är ett krav
• Du har erfarenhet av att driva utveckling, är nytänkande och nyfiken samt överraskar gärna och vill alltid ge gästen lite mer än den förväntar sig
• Utbildning i HACCP är meriterande
Som person är du positiv, flexibel, serviceinriktad och förstår vikten av samarbete och därmed fungerar bra i grupp. Du är kreativ, är intresserad av att ta fram nya koncept men respekterar även satta ramar och har ett genuint intresse för mat. Du har förmåga att fungera i arbetet även under tidspress och kan koncentrera dig på flera uppgifter samtidigt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Kock sökes till Yngves Föräldrakooperativ

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 25
Vi söker nu en kock till Yngves Förskola.
Yngves är ett föräldrakooperativ som har funnits i Växjö sedan 1994. För närvarande är vi ca 26 barn i verksamheten och huserar i en röd villa på I11-området, med en fantastisk utemiljö och med närhet till ett spännande skogsområde. En stor inspirationskälla är Reggio Emilia-filosofin som bland annat tar fasta på att utveckla barnets alla utrycksmöjligheter utan att leda det i någon förutbestämd riktning.
På Yngves förskola är maten vi serverar barnen högt prioriterad – den ska vara god, vällagad och näringsriktig. Både hälsa och miljö är viktigt för oss och därför satsar vi stort på att ha en så hög grad av ekologisk och närproducerad mat som möjligt. All mat lagas också från grunden i vårt eget kök, där även bröd bakas.
Som kock hos oss kommer du ges stor möjlighet att utveckla matlagningen inom de riktlinjer vi satt upp och du ansvar även för beställning, hygien och egenkontroll
Varje dag serveras frukost klockan 09.00 för alla barn. Då serverar vi gröt, hembakt bröd, pålägg och mjölk. På förmiddagen har vi fruktstund och lunchen serveras kl 13.00 efter att de små fått sin sovvila. På eftermiddagen äter barnen ett mellanmål kl 14.45. I rollen ingår att äta frukost och mellanmål i barngrupp och när tid ges i övrigt ser vi gärna att du är med och deltar i våra aktiviteter med barnen.
Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt och utbildning från Hotell- och restaurangprogrammet är meriterande. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet, att du delar våra värderingar, älskar att vara tillsammans med barn och vill bli en del av vår engagerade personal på Yngves. Du behöver vara självständig och välplanerad i utförandet av arbetsuppgifterna, men samtidigt att kunna vara flexibel och initiativrik vid behov. Kunskap om KRAV-märkt ekologisk mat är meriterande. Du bör även ha kunskap om och förståelse för vissa födoämnesallergier samt hygien och egenkontroll.
Tjänsten är på 80% och innebär en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi erbjuder fast lön och har vi är medlemmar i Fremia med Kommunal som kollektivavtalspart. Startdatum för tjänsten är så snart som möjligt.

Visst låter det intressant? Tveka inte, utan skicka in din ansökan direkt. Intervjuer sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum

Ansök nu

Sök ett sommarjobb som kock eller måltidsbiträde

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 20
Växjö kommun erbjuder omkring 1?000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb.

Vill du jobba som måltidsbiträde eller kock hos oss och servera mat till våra viktiga matgäster, arbeta i god arbetsmiljö och laga varierad mat? Då har du kommit rätt! Måltidsorganisationen finns i hela kommunen och har 105 kök, allt från förskolor, skolor, särskilda boenden, gymnasieskolor och storkök. Följ oss på instagram: Matgladavaxjo

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som brinner för mat och matlagning samt vill ge god service till våra gäster.
Uppdraget som måltidsbiträde innebär servera mat, diska och städa i våra kök. Du hjälper även till att fixa sallad, baka bröd och göra fina uppläggningar som gör att barn och gamla blir sugna på att äta vår fina vällagade mat!

Uppdraget som kock handlar om att tillaga mat från grunden, med stor variation på maträtter med bra råvaror. Vi erbjuder god arbetsmiljö och vi lagar mat med stor miljömedvetenhet. För att hålla rent och fint i våra kök ingår naturligtvis städ och diskuppdrag också! Behovet av sommarvikarier finns v.24-34.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i kök.

Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra matgäster. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

ÖVRIGT
Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Förstekock till Restaurang Artic i Braås

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 9
Förstekock till Restaurang Artic

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad förstekock som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter.

Om restaurang Artic

Vi är personalrestaurangen på Volvo i Braås. Vi serverar frukost ,lunch samt har konferenser och övriga event. Jobbtiden är förlagd måndag till fredag och dagtid. Vissa kvällar och helger kan förekomma. Vi är ett litet men glatt gäng som jobbar här och här hjälps alla åt. Vid frågor, kontakta restaurangchef Mari Skagert på 0708-502070 eller på mari.skagert@compass-group.se . Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar via länken och inte via mail.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
• Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Kock till förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 21
Vi kommer att öppna en nybyggd förskola för ca 120 barn i området Hovshaga på Björksätravägen den 3:e januari 2022. Förskolan får 10 avdelningar med endast snitt 12 barn per avdelning samt egen kock.

Om jobbet

Arbetar du idag som kock och önskar bättre arbetstider, eller frihet att komponera spännande menyer och baka färskt gott bröd varje dag? Vill du vara med och utveckla våra familjetjänster, där föräldrar kan köpa middagslådor med sig hem? Då är du den rätte personen att söka till oss.

Vi öppnar en ny förskola i Telestaden i augusti där vi kommer att behöva en kock men först ska du ha en tjänst i Hovshaga på Kunskapsförskolan, ca 6 månader. Även denna förskola är nystartad i år.

Vi har en ny och modern kök och du har möjlighet att vara nära och kommunicera med barnen och personalen i vår fina matsal.

Arbetsuppgifter

• Ansvara för inköp och skapa menyer. Budgetansvar för kök och rapporterar till rektor.
• Laga härligt god och nyttig mat till 125 barn och pedagoger samt disk.
• Förbereda smaskiga och goda mellanmål.
• Utveckla familjetjänster

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg med hög kvalitè. Våra fokus ligger på Utbildning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. . Alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål och vi erbjuder även matlådor till vårdnadshavare.

Vi ser framemot att träffa dig!

Tjänsten är en heltidstjänst och en provanställning på sex månader kan komma att tillämpas.

Almega kollektivavtal.

Kontak: Judit Bères Lagerquist, rektor

072-3831206

Ansök nu