Köksbiträde jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Köksbiträde i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Köksbiträde med stort driv till sökes till Restaurang Kristina på campus...

Köksbiträde
Läs mer Jun 5
Välkommen till Nordrest i Växjö!
Vi har en varierande och unik verksamhet då vi driver både café, restaurang och en omfattande catering med olika typer av event på Linnéuniversitet i Växjö.

Våra enheter är Restaurang Kristina, Restaurang Rasken, Café Astrakan ochSalladsbaren serverar dagligen runt 400 lunch.

Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår café- och cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar.Kort om tjänsten
Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i köket med produktion av sallad till vår salladsbuffé. Under lunchen är du behjälplig i vår portionering och hjälper till med alla förekommande uppgifter på restaurangen.Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Stor kick-off för alla varje år
Möjlighet till kompetensutveckling
Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då du?
Vi tror att du är en glad filur som är kreativ och har ett intresse för mat.
Vi vill att du har:
Intresse för mat och dryck
Tidigare erfarenheter från restaurang
Kassa- och datavana
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant?Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Anställningsform: Säsongsbunden anställning
Omfattning: 60-70 % med möjlighet till mer
Tillträde: Slutet av augusti
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Skiftledare

Köksbiträde
Läs mer Maj 28
Välkommen till Bastard Burgers!
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få ditt team att arbeta tillsammans. En Leader of Bastard leder med gott exempel i enlighet med Bastard Burgers ledarskapsprinciper och värderingar Kultur, Kvalité och Människor.
I rollen förväntas du ta ett högt ägandeskap för tilldelad enhet samt strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner samt använder vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor, bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Skiftledare Om rollen
Som skiftledare är du ansvarig för ditt skift, det innebär att du hjälper restaurangchef och ass. restaurangchef i dess dagliga sysslor samt att enheten drivs enligt företagets riktlinjer och värderingar. Du är samtidigt ansvarig för att arbeta, utvärdera och aktivt hitta nya förbättringar inom ditt ansvarsområde. Detta rapporteras till RC och ASS.
Är ej Restaurangchef eller assisterande restaurangchef på plats så är du högst ansvarig. Arbetet har ett driftsfokus, där du förväntas arbeta i både kök och kassa (antingen 75/25 eller vice versa) samt upprätthålla Bastard Burgers standard avseende renlighet, snabbhet, service och kvalitet.
Kravspecifikation:
Utbildningskrav: inget
Krav på erfarenhet: Meriterande med tidigare erfarenhet av serviceyrken, gärna i resturangbranchen
Språkkrav: talar engelska eller svenska. Meriterande om du behärskar båda språken.
Önskvärda egenskaper och beteenden: vi ser gärna att du är ansvarstagande & stresstålig, har en positiv attityd, har ett engagemang för Bastard Burgers och har gärna koll på oss sedan tidigare!

Vi erbjuder digBastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla!Perks:• Föräldraförmån – vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp).• Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.)• Veckovis pulsmätning• Friskvårdsbidrag• Betald startavgift för lopp och tävlingar• Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland

Om Bastard Burgers
Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York.
Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.

Mångfald och inkludering
Bastard Burgers värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet, vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Köksbiträde till Källreda, sommarjobb

Köksbiträde
Läs mer Apr 29
Nu söker vi ett köksbiträde till vårt team på Källreda. Det är ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad!Om Källreda
Källreda är ett särskilt psykiatriboende som vänder sig till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar med individuella planer och dagliga aktiviteter som utgår från våra boendes behov och förmåga. Här finns personal under dygnets alla timmar.
Fysisk miljöKällreda ligger lugnt och naturnära i en bymiljö tre mil norr om Växjö. Det går inte att åka med kollektivtrafik till Källreda.
Om medarbetarnaPå Källreda finns cirka 20 medarbetare. Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen.
Om rollen
I rollen som köksbiträde lagar du mat till 18 personer.Vi utgår från de boendes individuella behov och önskemål.Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Arbetstiden är förlagd dagtid och helger.

Din erfarenhet och kunskapDet är fördelaktigt att ha en utbildning inom kökeller annan likvärdig utbildning/ erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen.I övrigt är inte ditt CV det viktigaste.
Du haren positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Dutrivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.
Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.
Det här får du hos oss:
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Ledarskapsutbildade chefer nära dig
En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
Kollektivavtal

Övrigt Anställningsform: TimanställningLön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdag: Diskuteras vid anställning Sista ansökningsdag: 24-05-25Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställningFör mer information kontakta: VC Eva Brandstedt, 073-5100851 Facklig kontakt: Kommunal,www.kommunal.se
Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klickahär.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea.www.nytida.se

Ansök nu

Vi söker en köksmästare omgående

Köksbiträde
Läs mer Mar 15
Hot Wok är en asiatisk takeaway-restaurang som också serverar husmanskost i Växjö.
Vi söker en köksmästare. Arbetsuppgifterna innebär bl.a föreberedning av råvaror och att laga wokade asiatiska rätter och svenska husmansrätter. Stängningsrutin för din egen del av köket.
Vi erbjuder supertrevlig arbetsmiljö och ett starkt team som gärna hjälper varandra.
Arbetstider är schemalagda och varierar mellan 11.30- 21.00 vardagar samt 12.00-22.00 på helger.
Vi pratar svenska och kinesiska på arbetsplatsen så det är en fördel men inte ett krav om du som söker denna tjänst kan dessa språk.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Z.ONE söker Bobatea biträde

Köksbiträde
Läs mer Jun 13
Z.ONE är en butik som fokuserar på asiatiska produkter. Att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål som är att bli en av de populäraste butiker är viktigt för Z.ONE. Vi söker nu medarbetare som är nyfikna, engagerade och är intresserad av att laga Boba tea och samtidigt ta emot beställningar både online och i restaurangen.
Som Bobatea biträde brinner du dig för våra produkter och våra uppgifter. Vi erbjuder glädje i vardagen. Tillsammans med dina kollegor skapar en unik och inspirerande food miljö.
-Vi söker dig med erfarenhet av cafébiträde/servitör/servitris (Meriterande)
-Jobbar helst på dag pass.
-Vi vill att du är intresserad av våra produkter.
-Vi förväntar oss att du är initiativrik och lättlärd.
-Vi vill att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrigt:
Vi söker medarbetare. (Deltid/Heltid)
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

ChopChop Växjö söker köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Maj 21
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu köksbiträden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för den dagliga disken, tillaga enklare maträtter kan tillkomma i planeringen samt beredning av kött och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.

Ansök nu

Z.ONE söker Bobatea biträde

Köksbiträde
Läs mer Maj 6
Z.ONE är en butik som fokuserar på asiatiska produkter. Att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål som är att bli en av de populäraste butiker är viktigt för Z.ONE. Vi söker nu medarbetare som är nyfikna, engagerade och är intresserad av att laga Boba tea och samtidigt ta emot beställningar både online och i restaurangen.
Som Bobatea biträde brinner du dig för våra produkter och våra uppgifter. Vi erbjuder glädje i vardagen. Tillsammans med dina kollegor skapar en unik och inspirerande food miljö.
-Vi söker dig med erfarenhet av cafébiträde/servitör/servitris (Meriterande)
-Jobbar helst på dag pass.
-Vi vill att du är intresserad av våra produkter.
-Vi förväntar oss att du är initiativrik och lättlärd.
-Vi vill att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrigt:
Vi söker medarbetare. (Deltid/Heltid)
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi söker köksbiträde till Foodie Växjö!!

Köksbiträde
Läs mer Apr 23
Jobbet inkluderar allt inom köket såsom förberedelse av mat, skära grönsaker, strimla kött städa och diska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde Till Syriano Restaurang i Växjö

Köksbiträde
Läs mer Apr 16
Vi söker entusiastiska individer som är redo att ta plats i köket hos Syriano Restaurang för att tillaga och servera läckra rätter från den syrianska matkulturen. Vi är passionerade för kvalitet och matlagningens konst och söker dig som delar vår passion.


Kravspecifikation:


Utbildningskrav: Inga specifika krav
Erfarenhet: Erfarenhet från köksarbete eller restaurangmiljö är meriterande
Språkkrav: God kommunikationsförmåga på svenska
Önskvärda egenskaper och beteenden: Samarbetande, positiv attityd och engagemang för Syriano Restaurang


Vi erbjuder dig:


- Möjligheten att vara en del av ett innovativt och växande företag


- Personlig rabatt på Syriano Restaurang


Om Syriano Restaurang:


Syriano Restaurang är ett ungt och snabbt växande företag som värdesätter kulturen och människorna. Vi specialiserar oss på autentiska rätter från den syrianska köket och strävar efter att skapa en unik och välkomnande atmosfär för våra gäster.


Mångfald och inkludering:


Vi välkomnar sökande från alla bakgrunder och värdesätter mångfald i vår personalstyrka.


Arbetsuppgifter:


- Hjälpa till i köket med förberedning och servering av mat
- Hålla rent och snyggt i restaurangen
- Arbeta i ett högt tempo med fokus på kundservice och kvalitet


Krav för ansökan:


- Flexibilitet att arbeta dag, kväll och helg - pass
(Mellan 11:00-20:00)
- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inte ett krav
- Förmåga att skapa en välkomnande atmosfär för gästerna


Vi kommer att fylla tjänsterna så snabbt som möjligt och kommer att hålla intervjuer löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Kock Scandic Växjö, deltid

Köksbiträde
Läs mer Maj 2
Ett par svängar in från E4:an ligger Scandic Växjö- mitt emot stadens största shoppingcenter och några minuters promenad från Arena Staden. Här kan våra gäster simma i inomhuspoolen, äta en god middag i Köksbaren eller ta en drink i vår lobbybar.

Vi lägger stor vikt vid ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande- mot våra gäster så klart men också mot varandra. Våra utvecklingsmöjligheter på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng med snabba steg som är måna om att inspirera varandra så att alla ska trivas med sitt arbete på vårt spännande hotell.

Nu söker vi en kock till Scandic Växjö.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under sommaren 2024 (Juni-Augusti).

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Kock Scandic Växjö, deltid

Köksbiträde
Läs mer Apr 22
Ett par svängar in från E4:an ligger Scandic Växjö- mitt emot stadens största shoppingcenter och några minuters promenad från Arena Staden. Här kan våra gäster simma i inomhuspoolen, äta en god middag i Köksbaren eller ta en drink i vår lobbybar.

Vi lägger stor vikt vid ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande- mot våra gäster så klart men också mot varandra. Våra utvecklingsmöjligheter på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng med snabba steg som är måna om att inspirera varandra så att alla ska trivas med sitt arbete på vårt spännande hotell.

Nu söker vi en kock till Scandic Växjö.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under sommaren 2024 (Juni-Augusti).

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Kock

Köksbiträde
Läs mer Mar 22
Pratar flytande kinesiska inga språkbehindring, samt några år på nacken jobba som kock inom asiatiska restaurang.


Vi behöver en kinesisk kock som kan kinesiska, vet hur man lagar mat, har god karaktär bra personlighet och erfarenhet.

Ansök nu

Kökspersonal sökes till Montessoriförskolan Bokhultet

Köksbiträde
Läs mer Mar 19
Växjö Intresseförening för Montessori (VIM) driver tre montessoriförskolor, Bokhultet, Kronan och Wälludden, i de centrala delarna av Växjö.
Varje förskola har en "egen köksa" som dagligen ansvarar för livsmedelshantering, beställer digitalt livsmedelsleveranser, följer upp och dokumenterar systematiskt aktuella egenkontroller, ansvarar för anpassad kost, tar hand om den dagliga disken och är en värdefull medarbetare för att förskolans barn och pedagoger ska uppleva den goda maten, som levereras från universitetets kök, på bästa sätt och med montessoripedagogiken i varje måltid.
Vår köksa på Montessoriförskolan Bokhultet har fått annat arbete och vi söker nu hennes ersättare från och med 4 augusti. Det är en tillsvidareanställning (med provanställning på 6 månader) och omfattningen är 70%, fördelat på fem dagar per vecka.
Vi är alla anställda i föreningen vilket innebär att du erbjuds placering i det kök du är behövlig.
Samarbetet mellan våra förskolor är en viktig förutsättning för att stå stabila och utvecklas på alla plan. Du kommer att ingå i "Köksgruppen" där kökspersonalen träffas och diskuterar förbättringsområden och delar tips med varandra och ledningen.
VIM:s förväntningar på alla medarbetare är att;
vara nyfiken på montessoripedagogiken och vilja utbilda sig för att lära sig mer.
uppskatta engagerade och motiverade kollegor.
uppskatta att få ta ansvar och vara delaktig.
vara flexibel och öppen för nya situationer.
vara trygg, lugn, lyhörd och lågmäld.
tycka om människor och visa respekt.
vilja vara med och forma framtiden - våra barn vi har idag!Vi lägger stor vikt vid att skapa en harmonisk och stressfri miljö och är medvetna om vår betydelse som förebilder och vi värnar om ett varmt och positivt samarbetsklimat.
Alla medarbetare i köken har schemalagd arbetstid, kontinuerlig fortbildning och medverkan på APT för att få rätt förutsättningar att erbjuda varje barn god utbildning i förskolan.
Alla medarbetare har kostnadsfria, pedagogiska luncher, arbetskläder och friskvårdsbidrag.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering så hjärtligt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ChopChop Växjö söker köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Mar 11
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu köksbiträden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för den dagliga disken, tillaga enklare maträtter kan tillkomma i planeringen samt beredning av kött och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.

Ansök nu

Kökspersonal till persisk grill Restaurang

Köksbiträde
Läs mer Feb 19
Vi söker en medarbetare till våran Persiska grill restaurangen .Vi söker en person/Köksbiträde som vill jobba heltid, nyfiken och har erfarenhet av den Persiska köket och gillar nya utmaningar.
Du eller medarbetaren som vi söker, ska kunna hantera stress och kunna arbeta även arbeta i grupp.
Denna verksamheten kommer att bedrivas på Kvälltid, eftersom vi idag redan driver denna verksamheten som en lunchrestaurang och ska ge oss in på nya utmaningar.
Personen som vi söker kommer att jobba både kvällsskift och även Helgerna.
Anställningsformer som vi kommer att kunna erbjuda är följande:
Heltid/Deltid och timanställning
Känner du att detta yrket skulle passa dig och att du har denna erfarenheten i bagaget är du varm välkommen att höra av dig till oss.
Ansökningar ska vara oss senast tillhandlas 15/03-2024.
Ansökan och din Cv skickar du till våran mailadress och vi kommer själva att återkoppla ärendet till er.
M.v.h
Restaurang Mat&Prat;

Ansök nu

Vi söker köksbiträde till Foodie Växjö!!

Köksbiträde
Läs mer Feb 15
Jobbet inkluderar allt inom köket såsom förberedelse av mat, skära grönsaker, strimla kött städa och diska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Feb 13
1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade
600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i
Wichita. Det blev succé!

Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg.

Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?


Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolthet och i högt
tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan
Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar.

Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner.

Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor.
Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad.


Dina arbetsuppgifter:
Preparering och tillagning av pizzor samt annan mat
Diskning, städning och planering av ditt arbete.
Vi önskar att du är noggrann och ansvarstagande samt förstår vikten i våra tydliga rutiner och policys kring matsäkerhet. Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning.


Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande
utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna
avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Ansök nu

Z.ONE söker Bobatea biträde

Köksbiträde
Läs mer Feb 7
Z.ONE är en butik som fokuserar på asiatiska produkter. Att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål som är att bli en av de populäraste butiker är viktigt för Z.ONE. Vi söker nu medarbetare som är nyfikna, engagerade och är intresserad av att laga Boba tea och samtidigt ta emot beställningar både online och i restaurangen.
Som Bobatea biträde brinner du dig för våra produkter och våra uppgifter. Vi erbjuder glädje i vardagen. Tillsammans med dina kollegor skapar en unik och inspirerande food miljö.
-Vi söker dig med erfarenhet av cafébiträde/servitör/servitris (Meriterande)
-Vi vill att du är intresserad av våra produkter.
-Vi förväntar oss att du är initiativrik och lättlärd.
-Vi vill att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrigt:
Vi söker 2 medarbetare. (Deltid/Heltid)
Varmt välkommen med din ansökan!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde sökes till Sushi Restaurang

Köksbiträde
Läs mer Jan 26
Du bör ha god erfarenhet inom sushi.????
Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman. Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse. Du brinner för att sätta gästen i centrum. Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning. Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas Du kan ta eget ansvar Du kan hantera stress. Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Sedvanliga arbetsuppgifter: Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter. Renhållning, städning och diskhantering. Eventuellt försäljning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi söker köksbiträde till Foodie Växjö!!

Köksbiträde
Läs mer Dec 29
Jobbet inkluderar allt inom köket såsom förberedelse av mat, skära grönsaker, strimla kött städa och diska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Z.ONE söker Bobatea biträde

Köksbiträde
Läs mer Nov 20
Z.ONE är en butik som fokuserar på asiatiska produkter. Att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål som är att bli en av de populäraste butiker är viktigt för Z.ONE. Vi söker nu medarbetare som är nyfikna, engagerade och är intresserad av att laga Boba tea och samtidigt ta emot beställningar både online och i restaurangen.
Som Bobatea biträde brinner du dig för våra produkter och våra uppgifter. Vi erbjuder glädje i vardagen. Tillsammans med dina kollegor skapar en unik och inspirerande food miljö.
-Vi söker dig med erfarenhet av cafébiträde/servitör/servitris (Meriterande)
-Vi vill att du är intresserad av våra produkter.
-Vi förväntar oss att du är initiativrik.
-Vi vill att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrigt:
Vi söker 2 medarbetare. (Deltid/Heltid)
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Nov 28
Vi söker en kunnig & alert person som kan jobba i våra restaurangkök, vi har två stycken!
4krogar har funnits sedan 2011 och nu behöver vi utöka med fler medarbetare!

Ansök nu

Kock

Köksbiträde
Läs mer Nov 28
Kraven är att kunna laga mat, ha god karaktär, vara samarbetsvillig med kollegor och kunna kinesiska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Z.ONE söker kock

Köksbiträde
Läs mer Nov 20
Z.ONE är en butik som fokuserar på asiatiska produkter. Allt från snacks, frysvaror till leksaker har vi i butiken. Att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål som är att bli en av de populäraste butiker är viktigt för Z.ONE.
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete i kök. Du talar och skriver svenska eller kinesiska. Du är nyfikna, engagerade och är intresserad av att tillaga asiatiska mat. Att kunna tillaga sushi är meriterande.
Du giller att jobba i hög tempo och kan hantera stress. Du är noggrann och tycker om att jobba med andra.
Som kock kommer du laga främst sushi och vidare kommer du också lära dig att tillaga olika asiatiska maträtter. Kan förekomma att ta emot leveranser.
Välkommen med din ansökan!
Start: enligt överenskommelse
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Foodie söker Sushikock!!!

Köksbiträde
Läs mer Nov 9
vi söker dig som har en bred erfarenhet av sushi/Maki.


Känner du att du är den rätta personen är du välkommen att maila in till oss
OBS, det är ett krav att du har jobbat i kök.

Ansök nu

Timavlönad köksbiträde Växjö

Köksbiträde
Läs mer Okt 9
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Brickdukningen Centrallasarettet:
Här färdigställs matbrickorna till alla patienter på lasarettet. Även diskning och uppackning av varor samt viss lokalvård inom köket ingår i arbetet. Arbetstider: måndag-söndag kl. 07.00-19.00.

Restaurangen Centrallasarettet Växjö:
Beredning av smörgåsar, frukostservering och lunchservering, ta emot beställningar, diskning, städning samt kassatjänst. Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-16.00.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande att ha en köksbiträdesutbildning och/eller erfarenhet inom området om man ska arbeta som köksbiträde inom brickdukningen/restaurangen.

För att arbeta inom området krävs att du är flexibel, social och samarbetsvillig. Du behöver förstå vikten av samarbete och därmed fungera bra i grupp. Du förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är viktigt att ha förståelse och följa de hygienföreskrifter som finns inom regionen. Det är således inte tillåtet att bära smycken, nagellack eller piercingar i ansiktet.

ÖVRIGT
Bifoga relevanta betyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Vi söker köksbiträde till Foodie Växjö!!

Köksbiträde
Läs mer Okt 10
Jobbet inkluderar allt inom köket såsom förberedelse av mat, skära grönsaker, strimla kött städa och diska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Z.ONE söker kock

Köksbiträde
Läs mer Sep 12
Z.ONE är en butik som fokuserar på asiatiska produkter. Allt från snacks, frysvaror till leksaker har vi i butiken. Att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål som är att bli en av de populäraste butiker är viktigt för Z.ONE.
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete i kök. Du talar och skriver svenska eller kinesiska. Du är nyfikna, engagerade och är intresserad av att tillaga asiatiska mat. Att kunna tillaga sushi är meriterande.
Du giller att jobba i hög tempo och kan hantera stress. Du är noggrann och tycker om att jobba med andra.
Som kock kommer du laga främst sushi och vidare kommer du också lära dig att tillaga olika asiatiska maträtter. Kan förrekomma att ta emot leveranser.
Välkommen med din ansökan!
Start: enligt överenskommelse
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi söker köksbiträde!

Köksbiträde
Läs mer Sep 11
Jobbet inkluderar allt inom köket såsom förberedelse av mat, skära grönsaker, strimla kött och kyckling, städa och diska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi söker köksbiträde!

Köksbiträde
Läs mer Aug 31
Jobbet inkluderar allt inom köket såsom förberedelse av mat, skära grönsaker, strimla kött och kyckling, städa och diska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde sökes för kundsräkning

Köksbiträde
Läs mer Sep 1
Till vår kund i Växjö söker vi en glad och trevlig person som har arbetserfarenheter inom restaurangbranschen tidigare.

Har du kunskaper inom matlagning från mellanöstern är detta meriterande.

Välkommen att söka tjänsten!

Ansök nu

Köksbiträde sökes för kundsräkning

Köksbiträde
Läs mer Sep 21
Till vår kund i Växjö söker vi en glad och trevlig person som har arbetserfarenheter inom restaurangbranschen tidigare.

Har du kunskaper inom matlagning från mellanöstern är detta meriterande.

Välkommen att söka tjänsten!

Ansök nu

Servitör, servitris, kock

Köksbiträde
Läs mer Jun 4
Vi behöver kockar eller servitörer, vi måste vara lättsamma, optimistiska, hårt arbetande, varma och tålmodiga med gästerna!
Jag hoppas att träffa någon som är avsedd för mig
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Restaurang- och köksbiträde till företag i Växjöområdet, omgående start

Köksbiträde
Läs mer Maj 24
Vi söker restaurang- och köksbiträde samt diskare till vår kund i Växjöområdet för omgående start!
Uppdraget kort, 2-3 veckor men kan bli längre beroende på hur det utvecklas.

Ta chansen sök nu!

Om företaget
Du jobbar i en matsal eller kök kopplat till en större industri i Växjöområdet. Det är självbespisning och ca 150 luncher om dagen ska serveras. Du hjälper till med enklare uppgifter runt servicen.

Vilka kompetenser söker vi?
- Köksbiträde, enklare köksuppgifter som hacka och skära, hålla ordning och diska
- Restaurangbiträde, torka bord, fylla på mat och material, städ, disk
- Diskare, sköta disken

Vad kan vara bra att ha med sig!
- Erfarenhet från kök, restaurang, disk eller motsvarande
- Restaurangutbildning eller liknande
- Körkort och tillgång till bil
- Att förstå och kunna kommunicera på svenska

Personliga egenskaper
- Effektiv och noggrann, ser vad som behöver göras
- Positiv lagspelare, som hugger i och arbetar hårt
- Löser dina uppgifter och det går att lita på dig
- Nyfiken och energifull

Anställningsform / omfattning / tjänstgöringsort
Visstid, heltid / måndag-fredag 06.30-15.15 / Tre mil norr om Växjö

Tillträdesdag
Start omgående, enligt överenskommelse

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 15 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Timavlönad köksbiträde Växjö

Köksbiträde
Läs mer Maj 9
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Brickdukningen Centrallasarettet:
Här färdigställs matbrickorna till alla patienter på lasarettet. Även diskning och uppackning av varor samt viss lokalvård inom köket ingår i arbetet. Arbetstider: måndag-söndag kl. 07.00-19.00.

Restaurangen Centrallasarettet Växjö:
Beredning av smörgåsar, frukostservering och lunchservering, ta emot beställningar, diskning, städning samt kassatjänst. Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-16.00.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande att ha en köksbiträdesutbildning och/eller erfarenhet inom området om man ska arbeta som köksbiträde inom brickdukningen/restaurangen.

För att arbeta inom området krävs att du är flexibel, social och samarbetsvillig. Du behöver förstå vikten av samarbete och därmed fungera bra i grupp. Du förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är viktigt att ha förståelse och följa de hygienföreskrifter som finns inom regionen. Det är således inte tillåtet att bära smycken, nagellack eller piercingar i ansiktet.

ÖVRIGT
Bifoga relevanta betyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Timavlönad kock Växjö Lasarett

Köksbiträde
Läs mer Maj 9
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Produktionsköket Centrallasarettet:
Vi söker timavlönad kock till vårt produktionskök på centrallasarettet. Som timavlönad jobbar du när det finns kortare sjukdom eller annan frånvaro i verksamheten.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av en hållbar måltidsproduktion. Arbetstider: måndag-söndag kl. 06.30-17.30.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning och aktuella kunskaper i livsmedelshygien.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Apr 21
Vi söker kunnig och erfaren medarbetare inom kök & restaurang.
Vi bedriver verksamhet i två plan med stora uteserveringar!

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Maj 6
I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra köksbiträde.
Arbetsuppgifterna består av förberedning av Vietnamesiska mat .
Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och ha högt tempo.
Det är dock ett krav att man ska kunna behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från asiatisk restaurang.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi email.

Ansök nu

Köksbiträde Jureskogs Växjö

Köksbiträde
Läs mer Apr 19
Glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.

Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sen eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.

I mitten på juni så slår vi upp dörrarna för vår restaurang i Växjö, och nu söker vi dig som vill vara med från början på denna roliga resa vi har framför oss. Som köksbiträde får du utbildning på plats på restaurangen av andra kollegor från andra städer och är med från starten, kul va? :)

Vi rekryterar löpande, så sök, det blir kul :)
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!

- Servera gäster mat och dryck
- Servera bra energi och glädje
- Jobba i köket och i kassan
- Hålla snyggt i restaurangen
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.

Ansök nu

Skiftledare Jureskogs Växjö

Köksbiträde
Läs mer Apr 27
Erfaren och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.

Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sen eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.

I mitten på juni så slår vi upp dörrarna för vår restaurang i Växjö, och nu söker vi dig som vill vara med från början på denna roliga resa vi har framför oss. Som skiftledare får du utbildning på annan befintlig restaurang innan det är dags att öppna, allt för att få så mycket förkunskap som möjligt.

Vi rekryterar löpande, så sök, det blir kul :)
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!

- Leda arbetet i köket och serveringen
- Fördela ut arbetsuppgifter bland personalen
- Temperaturkoll & ansvar över leveranser
- Kvalitetskontroll & renlighet
- Arbete i köket, servering, kassa, drive thru
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.

Ansök nu

Timavlönad köksbiträde Växjö

Köksbiträde
Läs mer Jan 10
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Brickdukningen Centrallasarettet:
Här färdigställs matbrickorna till alla patienter på lasarettet. Även diskning och uppackning av varor samt viss lokalvård inom köket ingår i arbetet. Arbetstider: måndag-söndag kl. 07.00-19.00.

Restaurangen Centrallasarettet Växjö:
Beredning av smörgåsar, frukostservering och lunchservering, ta emot beställningar, diskning, städning samt kassatjänst. Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-16.00.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande att ha en köksbiträdesutbildning och/eller erfarenhet inom området om man ska arbeta som köksbiträde inom brickdukningen/restaurangen.

För att arbeta inom området krävs att du är flexibel, social och samarbetsvillig. Du behöver förstå vikten av samarbete och därmed fungera bra i grupp. Du förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är viktigt att ha förståelse och följa de hygienföreskrifter som finns inom regionen. Det är således inte tillåtet att bära smycken, nagellack eller piercingar i ansiktet.

ÖVRIGT
Bifoga relevanta betyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Timavlönad kock Växjö Lasarett

Köksbiträde
Läs mer Apr 5
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Produktionsköket Centrallasarettet:
Vi söker timavlönad kock till vårt produktionskök på centrallasarettet. Som timavlönad jobbar du när det finns kortare sjukdom eller annan frånvaro i verksamheten.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av en hållbar måltidsproduktion. Arbetstider: måndag-söndag kl. 06.30-17.30.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning och aktuella kunskaper i livsmedelshygien.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Apr 11
I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra Köksbiträde.
Arbetsuppgifterna består av förberedning av Vietnamesiska mat .
Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och ha högt tempo.
Det är dock ett krav att man ska kunna behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från asiatisk restaurang. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.

Ansök nu

Köksbiträde till Centrallasarettet

Köksbiträde
Läs mer Mar 29
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger och kaffeservice.
Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av brickdukning av mat till patienterna på Centrallasarettet. Dukningen görs i vårt produktionskök och maten transporteras sedan till vårdavdelningarna. Diskning, städning, egenkontroll samt packning av varor till vårdavdelningarna är andra uppgifter som ingår i tjänsten.

Tjänsten är fysiskt krävande då arbetet innefattar ett högt tempo där man står och går mycket. I arbetsuppgifterna ingår även en del tunga lyft.

Du kan även komma att tilldelas andra arbetsuppgifter som exempelvis introduktion och handledning av nyanställda eller på annat sätt vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Med tiden kan tjänsten även innebära att bli Teamledare, vilket kräver viss datakunskap och kostkunskap.


KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av arbete inom kök eller restaurang. Det är önskvärt att du har utbildning inom kök eller restaurang med kunskaper inom livsmedelshygien. Vi ser även att du har viss datorkunskap.

Som person är du flexibel, har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och har ett gott bemötande.

Du behärskar svenska i tal och skrift.


ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
I den här rekryteringen kommer vi tillämpa ett löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonseringstiden löper ut.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Timavlönad kock Växjö Lasarett

Köksbiträde
Läs mer Nov 22
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Produktionsköket Centrallasarettet:
Vi söker timavlönad kock till vårt produktionskök på centrallasarettet. Som timavlönad jobbar du när det finns kortare sjukdom eller annan frånvaro i verksamheten.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkost till dukning av brickor.

Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och din kompetens är en viktig del av en hållbar måltidsproduktion. Arbetstider: måndag-söndag kl. 06.30-17.30.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning och aktuella kunskaper i livsmedelshygien.

I arbetet har du många kontakter så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Du har förmåga att samarbeta och har en god serviceförmåga samt bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt. Du är noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i ditt CV och personliga brev i formuläret. Bifoga endast betyg och intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Vi söker köksbiträde!

Köksbiträde
Läs mer Jan 9
Jobbet inkluderar allt inom köket såsom förberedelse av mat, skära grönsaker, strimla kött och kyckling, städa och diska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Feb 17
Vi söker en engagerad medarbetare i köket,
som har lätt för att lära sig och är stresstålig, samt känsla för sitt jobb!

Ansök nu

Köksbiträde till glasrikets

Köksbiträde
Läs mer Feb 3
Restaurang på glasrikets golfbana i Växjö söker pigg medarbetare!

Hej alla glada!
Nu söker restaurangen på glasrikets golfbana ny serviceinriktad personal. Vi önskar någon som gärna arbetar kvällar men även helger. Här arbetar vi med fokus på god service och ett trevligt bemötande för våra kunder. Tjänsten börjar 1/4-2023 och avslutas 1/10-2023.
Arbetssysslorna är varierande men främst kassaservice, påfyllning av mat samt servering och städning. Vi ser gärna at du har någon tidigare erfarenhet av servicebranschen. Körkort är önskat men inget krav.
Låter detta som något för dig?
Hör av er med ansökan alternativt frågor till loveros1996@gmail.com . Vi ser fram emot att träffa dig och välkomna dig till vårt team.
Mvh personalansvarig.

Ansök nu

Köks-restaurangbiträde/ Restaurant assistant sökes

Köksbiträde
Läs mer Jan 16
Pizzeria och restaurang Excelle söker en Köks-restaurangbiträde som är duktig på att jobba i köket och förbereda råvaror, skära sallad och hjälpa koken . Du ska vara stresstålig och snabb inom det du gör. Du ska även vara serviceinriktad, positiv och kunna arbeta i högt arbetstempo! Om du bor lång ifrån arbetsplatsen så kan vi ordna boende till dig, men du själv står för hyreskostnad.
Tjänsten är på 75%
In English:
Pizzeria och restaurang Excelle is looking for a kitchen restaurant assistant who is good at working in the kitchen and preparing ingredients, cutting salad and helping the cook. You must be stress-resistant and fast in what you do. You must also be service-oriented, positive and able to work at a fast pace! If you live far from the workplace, we can arrange accommodation for you, but you are responsible for the rental costs.
The job is 75%
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde till Centrallasarettet

Köksbiträde
Läs mer Jan 13
Kost och restauranger ansvarar för måltider inom Region Kronoberg samt driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger och kaffeservice. Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Verksamheten består av ca 90 medarbetare och tillagar ca 1700 portioner per dag.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av brickdukning av mat till patienterna på Centrallasarettet. Dukningen görs i vårt produktionskök och maten transporteras sedan till vårdavdelningarna. Diskning, städning, egenkontroll samt packning av varor till vårdavdelningarna är andra uppgifter som ingår i tjänsten. Du kan även komma att tilldelas andra arbetsuppgifter som exempelvis introduktion och handledning av nyanställda eller på annat sätt vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.
Med tiden kan tjänsten även innebära att bli bandledare, vilket kräver viss datakunskap och kostkunskap.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av arbete inom kök eller restaurang. Det är önskvärt att du har utbildning inom kök eller restaurang med kunskaper inom livsmedelshygien. Vi ser även att du har viss datorkunskap. Som person är du flexibel, har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och har ett gott bemötande.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Vänligen fyll i personligt brev och CV i formuläret.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu