Installation, drift, underhåll jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Elmontör med inriktning mot elektronik

Industrielektriker
Läs mer Maj 7
Är du en person som är noggrann, effektiv och har känsla för detaljer? Gillar du varierande arbetsuppgifter samt att ta egna initiativ? Då ska du söka tjänsten som elmontör/provare hos oss!
Som elmontör på KraftPowercon får du vara med att bygga och förstå våra unika elkraftsystem i en mängd olika varianter, allt ifrån delmontage till färdiga system. Du kommer att ingå i ett team som idag består av cirka 25 personer fördelat på montörer, provare och logistiker. Du arbetar självständigt eller i lag och är en viktig spelare för att säkerställa våra produkters höga kvalitetskrav.
För rollen som elmontör ser vi gärna att du har:
Elutbildning och/eller automationsutbildning på gymnasienivå.
Arbetslivserfarenhet av produktion där provning alternativt elmontage har ingått.
Vana att läsa och tolka layoutritning, kretsschema och/eller förbindningstabell.
Kunna utföra felsökningar utifrån kretsscheman, enskilt och i grupp.
Viljan att utvecklas och ta ansvar.

Din profil
Som person är du effektiv, noggrann och van vid att arbeta i leveransprojekt med uppsatta tidsramar. Du har goda kunskaper inom el/automation samt god datorvana. Ett allmänt teknikintresse samt ett glatt humör är ett stort plus. Likaså om du har truck och/eller traverskort.
Skicka din ansökan och CV till olivera.surbevska@kraftpowercon.com. Har du betyg från tidigare arbetsgivare får du gärna skicka med detta. Urvalet sker löpande, sänd därför in din ansökan snarast möjligt.
KraftPowercon är ett globalt företag med tillverkning i Växjö, Surte och Shanghai (Kina). Vi arbetar med avbrottsfri kraft, likriktare för vattenrening, ytbehandling och luftrening. www.kraftpowercon.com

Ansök nu

Fibertekniker

Fibertekniker/Fiberinstallatör
Läs mer Apr 29
Vi på Transtema underhåller framtidens nät och är ett nytänkande bolag i en spännande fas. Hos oss får du möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke med goda möjligheter till utveckling. Vill du ansvara för installation, drift och underhåll? Är du på jakt efter en roll med frihet under ansvar? Välkommen in med din ansökan redan idag!
Om tjänstenI rollen som fibertekniker kommer du att ansvara för kunder i hela området. Du behöver ha en kommunikativ ådraoch ett eget driv som gör att kunderna blir nöjda och känner sig förstådda. Du som tekniker kommer att jobba med fiberrelaterade uppdrag inom service och installation.
Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
Nyinstallation av diverse fiberrelaterade utrustning/anläggningar.
Fibersvetsning
OTDR - mätning
Service och underhåll på befintlig anläggning och utrustning.
Viss del dokumentation samt lagerhantering kan förekomma i tjänsten.
Konfiguration och felsökning av utrustning.

Beredskapsarbete kan förekomma på kvällar och helger. Du kommer att utgå från ditt hem och därefter åka ut på de olika uppdragen. Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer vara Växjö och Vetlandamen arbete på andra orter kanförekomma om behov finnes.
Vi erbjuderVåra medarbetare är vår största tillgång och det är viktigt för oss att du trivs på jobbet. Vi är stolta över den drivkraft som finns inom Transtema och vi vill att alla medarbetare ska vara engagerade i att utveckla verksamheten. Vi erbjuder en utvecklande miljö, ett omväxlande arbete och möjlighet till kompetensutveckling. Vår kultur genomsyras av våra värdeord - att tänka nytt, visa respekt och ta ansvar.
Vi söker dig som har
Gymnasial utbildning
Tidigare erfarenhet från arbete som fibertekniker och/eller ett tekniskt intresse och en teknisk förståelse.
Goda datakunskaper då en del av rollen innebär dokumentation i våra system.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
Fibercertifiering är mycket meriterande

Andra meriter är om du arbetat i ett transportnät.
Vem är du?Rollen som fibertekniker innebär daglig kontakt med såväl kollegor som kunder och därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen bör du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt till största delen utomhus.
Vi tror att med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt. En viktig del för oss är ditt engagemang och viljan att lära dig, tveka därför inte att ansöka tjänsten även om du inte uppfyller alla krav i annonsen.
Vi på Transtema tror att mångfald bidrar till en mer dynamisk och kreativ arbetsmiljö som gör att fler trivs på jobbet. Vi hoppas därför att du som söker, med din bakgrund och kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.
Om oss Transtema ser till att nätet fungerar! Vi vill vara den naturliga partnern när det gäller att designa, bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät. Vi finns över hela Sverige och Norge och våra tekniker är tillgängliga 24 timmar om dygnet för att se till att våra kunders nät alltid fungerar.
Vi arbetar aktivt med hållbarhet utifrån fyra aspekter - våra medarbetare, vår affär, vår miljö och vårt engagemang.
Våra medarbetare är vår största tillgång och vår ambition är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vi har en värderingsstyrd företagskultur och arbetar aktivt med kompetensutveckling, inkludering och att erbjuda en trygg arbetsplats för alla.

Övrig information
I denna rekrytering kommer viatt utföra en säkerhetsprövning och registerkontroll.

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan!
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi undanbeder ytterligare försäljning av rekryteringshjälp.

Rekryterande chef
Anna Stahre Sturesson,anna.stahre.sturesson@transtema.com

Ansök nu

Stationsmontör

Distributionselektriker
Läs mer Apr 16
Är du lösningsorienterad? Tycker du om att lösa kundens problem i en ständigt utvecklande bransch? I så fall kan detta vara ett jobb för dig!
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för högklassiga tjänster, lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 500 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.
Vi söker nu montörer till vår avdelning i Göteborg.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i olika konstellationer inom ett dynamiskt team bestående av montörer, servicetekniker, montageledare och projektledare. Arbetet är mycket fritt, omväxlande och självständigt med stort tekniskt innehåll.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Entreprenader stationer/ställverk
Provning, drift, service och underhåll inom stations- och industrianläggningar0.4 –130 kV
Underhåll riktar sig mest till HSP och LSP apparater, brytare, frånskiljare,transformatorer, kondensatorbatterier och likströmssystem
Utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt
Beredskap kan ingå i tjänsten och resor kan förekomma.

Vem är du?
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft eller motsvarande. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av el entreprenader.
Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elanläggningar eller vattenkraftsstationer. Det är en merit om du är väl förtrogen med ESA och kopplingsarbete inom elanläggningar. Du har även god kunskap och erfarenhet inom felsökningsarbeten.
Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Noggrannhet och god struktur är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du har också en mycket god förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt är initiativtagande, beslutsam och lösningsinriktad. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.
B-körkort är ett krav och du talar och skriver svenska flytande.
Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.
Vi erbjuder:
Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
Attraktiva medarbetarförmåner
Frihet under ansvar
Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag!
Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Tobias Anderberg på tfn: 070-6705792.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Facklig kontakt
Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)

Ansök nu

Elektriker sökes

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 27
Vi söker en elektriker i Växjö som är pigg på nya utmaningar.


Vi är ett litet företag med en stor variation på arbeten.


Vederbörande behöver B-körkort då man kommer ha en egen service bil. Man ska kunna jobba självständigt men även i team, vara social och utåtriktad.


God svenska i tal och skrift
Engelska är ett plus
B-körkort
Utbilding gymnasium eller motsvarande
Vara klar med sin lärlingsutbildning
Kunna gå på tak är ett plusVi jobbar i Växjö med omnejd huvudsakligen men utför även batteriinstallationer som kan göra att firman ligger ute på jobb några veckor om året när en batteripark ska byggas.


Du ska ha intresse för vilja utveckla dina kunskaper.

Ansök nu

Vindkraftstekniker till Växjö

Vindkraftstekniker
Läs mer Jun 18
Efterfrågan på energi från förnybara källor växer snabbt i takt med ökade klimatförändringar. Vill du vara med och bidra till att skapa grön energi till kommande generationer hos en av de marknadsledande vindkraftsproducenterna? Då har Siemens Gamesa ett spännande jobb för dig på vår hub i Växjö.
Hur ser du på framtiden?
https://youtu.be/JkAXinq-qRA


Arbetsuppgifter
I rollen som vindkraftstekniker kommer du primärt att jobba på siten som kommer att ligga i Furuby, norr om Växjö. Du kommer att ingå i ett team som består av tre tekniker. Huben är under uppbyggnad och kommer att bestå av tre siter, Furumåla, Skåramåla och Milletorp.


Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
Felsökning och reparation på mekaniska, hydrauliska och elektriska system
Genomföra förbättringsåtgärder och modifieringar
Daglig rapportering och dokumentation i affärssystemet SAP
Samordning och uppföljning av jobb som utförs av underleverantörerTjänsten som vindkraftstekniker kommer att innebära en del resor, särskilt under upplärningsperioden det första året.


Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll. Teknisk utbildning inom el, hydraulik eller mekanik eller liknande är meriterande. Du är bekväm med ett fysiskt arbete på hög höjd. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakter och drivs av problemlösning. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och är en lagspelare. I ditt arbetssätt är du säkerhetsmedveten och noggrann. Som person har du ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.


Siemens Gamesa erbjuder dig
På Siemens Gamesa får möjlighet att utvecklas och växa både som person och i din profession. Genom Siemens Gamesa utbildningsprogram får du en gedigen introduktion och utbildning inom säkerhet och teknik. Som anställd kommer du att få ta del av Siemens Gamesa förmåner som till exempel interna utbildningar och friskvårdsbidrag.


Ansök
Sök gärna tjänsten redan idag genom att klicka på ansökningsknappen.
Vi gör löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Lindin, andreas.lidin.ext@siemensgamesa.com
För att komma i kontakt med lokala representanterna på facket: facket.se@siemens.com


I enlighet med AFS 2019:3 kommer Siemens Gamesa att genomföra en medicinsk undersökning för höjdarbete på de slutliga kandidaterna i processen.
Siemens Gamesa är en arbetsgivare som erbjuder lika möjligheter för alla och upprätthåller en arbetsmiljö som är fri från diskriminering och där anställda behandlas med värdighet och respekt. Anställning på Siemens Gamesa baseras enbart på en individs erfarenheter och kvalifikationer, relaterat till jobbkompetensen. Siemens Gamesa diskriminerar inte någon anställd eller arbetssökande på grund av ras, etnicitet, nationalitet, genetisk information, religion, ålder, kön, könsidentitet, sexuell läggning, graviditet, civiltillstånd, funktionshinder eller andra karaktärer som skyddas av lagar, regler eller förordningar. Vi följer dessa principer i alla aspekter av anställning inklusive rekrytering, utbildning, lönesättning och förmåner.

Ansök nu

Junior Servicetekniker till Beans in Cup

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 25
Tycker du också att gott kaffe är viktigt? Vi med! Just nu rekryterar vi en Junior Servicetekniker som vill växa in i rollen till att bli en riktigt duktig Servicetekniker hos Beans in Cup! Här har du möjlighet att vara med och erbjuda det godaste kaffet på jobbet!

Om Rollen
I rollen som Junior Servicetekniker kommer du att hjälpa Beans in Cups kunder med att få det bästa kaffet på jobbet! Du kommer utgå från Beans in Cups kontor i Växjö och vara ute och serva kaffemaskiner i deras distrikt som stäcker sig över delar av Kronobergs, Jönköpings och Kalmar län. Du börjar arbetsveckan med ett gemensamt måndagsmöte på kontoret, därefter ger du dig ut och jobbar. Du arbetar i 5-veckorsintervaller med planering av dina serviceärenden och hanterar både inbokade ärenden och akuta ärenden. Du servar ca 10–12 kaffemaskiner varje dag och en maskin tar ca 20–25 min att serva.

Som Junior Servicetekniker kan du förvänta dig en rolig och utmanande vardag där du får vara ute och köra i Beans in Cups servicebil. Du har en väldigt självständig roll där du får ta mycket eget ansvar och du gillar att prata med kunder. När du är ny på jobbet kommer du först att gå bredvid en erfaren Servicetekniker, du kommer även få hjälp med planering av ditt schema. På sikt blir du mer och mer självständig i ditt arbete. Beans in Cup arbetar kontinuerligt med fortbildning av sin personal. Därför kommer du på sikt erbjuda såväl interna som externa utbildningar för att du ska kunna leverera det bästa kaffet på jobbet!

Exempel på arbetsuppgifter:
•Planering av eget körschema
•Planering och packning av material i bilen och köra ut till kund
•Rengöring av kaffemaskiner
•Installation, löpande underhåll och teknisk service av kaffemaskiner
•Smakjustering för att kunna erbjuda dina kunder det godaste kaffet på jobbet!
•Hjälpa kunderna och lösa problem

Din Profil
För att lyckas i rollen som Junior Servicetekniker tror vi att du är en glad och utåtriktad person som gillar att prata med olika människor. Du är lösningsfokuserad och tar självständigt reda på hur du ska hitta fram till dina kunder och hjälpa dem på bästa sätt. Vi tror även att du har ett gott ordningssinne för att kunna planera vilket material du behöver vid dina arbetspass, du kan planera dina rutter och att du tar det metodiskt vid tex. montage så att inga moment missas.

Vi tror att du gillar att köra bil såväl som att arbeta fysiskt genom att stå, gå och lyfta stora delar av arbetsdagen. Vidare är ett tekniskt intresse ett stort plus!

Skallkrav för tjänsten:
•Intresserad av kundmöten/tekniskt arbete/fysiskt arbete
•Flytande svenska i tal och skrift
•B-körkort

Meriterande för tjänsten:
•Mekat på fritiden
•Teknisk gymnasial utbildning, tex. el/energi/teknik

Om Beans in Cup
Beans in Cup är ett marknadsledande företag inom försäljning och uthyrning ut kaffemaskiner till olika företag. De levererar helhetslösningar till kund som att abonnera på kaffemaskiner, påfyllnad, rengöring och service av maskinerna. Deras mål är att erbjuda det bästa och mest välsmakande kaffet på marknaden! Beans in Cup erbjuder ett brett sortiment av produkter samt god service till sina kunder. Företaget har en spännande tillväxtresa framför sig där målet är att bli absolut störst i branschen.

Beans in Cup i Växjö erbjuder:
•Fint och välordnat kontor, lager och verkstad
•Ett närvarande ledarskap
•Generöst friskvårdsbidrag
•Fortbildning av deras kaffemaskiner och kaffe

Hur du ansöker
För att söka tjänsten, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz, lisa.hannerz@framtiden.com alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Junior Servicetekniker kommer du inledningsvis vara anställd som konsult via Framtiden. Därefter har du mycket goda möjligheter att anställas direkt av Beans in Cup.

Villkor
Startdatum: 2 september 2024 alt. enligt överenskommelse
Placeringsort: Växjö
Arbetstider: Må-fr 07.00-15.30
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Tekniker/mekaniker Växjö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 20
Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks Bil i Växjö behöver nu utöka med en tekniker.

Som tekniker hos Atteviks kommer du bland annat att arbeta med service och reparationer men även utrustning av nya bilar. Efter genomgången specialutbildning, även arbeten med elbilar och deras komponenter. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt mekanikerteam. Dina arbetsuppgifter kan innefatta samtliga varumärken som finns representerade på vår anläggning i Växjö.

Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har utbildning inom fordonsteknik, el, data eller liknande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten maila vår Teamchef David Sandberg david.sandberg@atteviks.se.

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas omgående så vänta inte med att söka!

Ansök nu

Avarn Security söker Servicetekniker i Kronoberg

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 24
Avarn Security Systems är enheten som levererar skräddarsydda tekniska säkerhetslösningar till våra kunder. Systems är rikstäckande med flera kontor och säkerhetsbutiker runt om i landet.
Vi erbjuder allt inom brandlarm, CCTV, dörrautomatik, lås, larm, passage och inbrottslarm. Avarn Security Systems innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket säkerställer att vi levererar mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga enheter i koncernen är vi den kompletta säkerhetsleverantören. Gemensamt skapar vi trygghet och säkerhet – varje dag, dygnet runt.
Tjänsteställe: Växjö/Kronoberg

Arbetstider: 07:00-16:00

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

 

Att arbeta hos Avarn Security Systems:

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert Sverige? Vill du arbeta i en verksamhet som ständigt utvecklas och där du kan vara en del av utvecklingen? Då är Avarn Security rätt arbetsgivare för dig.

Till vår serviceavdelning i Kronoberg söker vi nu en självgående servicetekniker. Som servicetekniker larm ingår du i ett team som består av projektörer, projektledare, arbetsledare samt installations- och servicetekniker. Tillsammans jobbar ni med installation och service av våra larm-, passage- och CCTV-system för olika kunders behov.

Dina arbetsuppgifter som servicetekniker inkluderar planering, driftsättning och kundkontakt, alltid med stöd från arbetsledare. Du ansvarar för att varje uppdrag uppfyller våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Som ambassadör för Avarn Security utför du varje uppdrag med yrkesstolthet och säkerställer att vi följer våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Visst beredskaps-/jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

 

Kvalifikationer:

Som servicetekniker hos oss skall du vara noggrann, kvalitetsmedveten samt kunna arbeta i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande.

Rollen kräver att du:


• Arbetat i minst 2 år som servicetekniker, alternativt installatör eller driftsättare inom inbrottslarm, passagesystem
• Erfarenhet av programmering av säkerhetssystem.
• Erfarenhet av system som ARX, RCO, Milestone, Unison, SPC, och Bosch BVMS.
• Har vilja att aktivt delta i förbättringsarbete för ständig kvalitetsutveckling
• Har körkort B
• Har svenskt medborgarskap.

Det är mycket meriterande om du även är behörig ingenjör inom larm eller CCTV.

 

Några av våra förmåner

Som säkerhetstekniker har du många utvecklingsmöjligheter. Du kan fördjupa din expertis inom våra olika säkerhetssystem, utvecklas till personlig tekniker, systemtekniker, systemspecialist eller ledande projekttekniker. Du kan även bli skyddsombud eller fadder till juniora kollegor. I vår stora nordiska koncern kan du flytta utan att byta arbetsgivare.

 

Vi har gedigna kollektivavtal och bonusprogram på teamnivå. Vi erbjuder förmånlig pension via Lifeplan, friskvårdsbidrag och rabatter via förmånsportalen Benify. Vi förser dig med mobiltelefon och dator, och har bilpolicy med elbil som val. Det finns även en tipspeng för rekrytering av nya kollegor.

 

Vi arbetar i högteknologiska anläggningar, på en trygg och trivsam arbetsplats. Vi har lokala aktivitetsgrupper för AW, skidresor och annat kul. Vi ordnar även spontana aktiviteter som gemensamma luncher och grillning.

 

Rekryteringsprocessen

För att bli anställd behöver du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

 

VIKTIGT! Urval kommer att ske löpande och vi önskar ha din ansökan snarast möjligt. Ansök direkt via vår hemsida (inte via e-post eller externa jobbsökartjänster). Sista ansökningsdag är 2024-08-31. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Händiga medarbetare till Atracco

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jul 19
Händiga medarbetare till Atracco
Är du en serviceinriktad och kvalitetsmedveten lagspelare? Har du ett intresse för fordon och vill vidareutvecklas inom området? Vill du arbeta hos en av Sveriges ledande aktörer inom bildemontering? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med demontering av krockskadade bilar samt kontrollera delarnas kvalitet. Därutöver arbetar du delvis med andra uppgifter, såsom däckhantering, tvätt av delar och truckkörning. Du är en del av verkstadsavdelningen och har en viktig roll i att kvalitetssäkra delarna.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

Demontering på lyft och motordemontering


Däckhantering och tvätt av delar


Kontroll av delarnas kvalitet och inskrivning


Lagerarbete inkl truckkörning.
 


PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Saknar du utbildning men har ett fordonsintresse är vi också intresserade. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning!

Vi söker dig som är positiv, engagerad, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team. Du behärskar svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Reservdels- & tillbehörssäljare Växjö

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Jul 12
Jobbar du som mekaniker och vill utvecklas i en administrativ roll med kundkontakt? Nu söker vi reservdelssäljare till vår anläggning i Växjö.


Dina arbetsuppgifter:
Som reservdelssäljare hos Atteviks kommer du bland annat arbeta med att försörja våra externa och interna kunder med reservdelar i rätt tid samt hålla ordning på reservdelslagret. I tjänsten ingår även försäljning över disk, telefonkontakt med kunder och en del beställning samt orderadministration. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt reservdelsteam. Du kommer jobba med de starka varumärkena Volkswagen personbilar, Volkswagen transportbilar, Škoda, SEAT, Cupra och Audi. Vid intresse finns möjligheter att jobba med tillbehörsexponering i våra bilhallar del av sin arbetstid.


Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du gillar bilar och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.


Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.


Ansökan och frågor:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Reservdelschef, Mattias Högstedt på mattias.hogstedt@atteviks.se.
Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/8–2024 Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Ansök nu

Hydraultekniker till Växjö Hydraulservice

Hydraulreparatör
Läs mer Jun 11
Till vår kund Växjö Hydraulservice AB söker vi en Hydraultekniker!
Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag på 8 anställda där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. De ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran.    
  
Nu söker vi en nyfiken, lösningsorienterad och kundvänlig Hydraultekniker som vill bli en del av vårt kompetenta och glada team! 
 
ARBETSUPPGIFTER 
 
Vi erbjuder en varierande vardag med ansvar för: 
Reparation, service och nybyggnation av hydrauliklösningar både i egna lokaler och ute hos kund  
Felsökning och en del konstruktion  
Installation  
Enklare dokumentation och avrapportering  
Montage hos kund  
Installation  

Tjänsten anpassas efter person men du som söker ska ha möjlighet att utgå från Växjö eller Markaryd. Du kommer att arbeta på plats så väl som ute hos kund och förväntas kunna hjälpa till i både Markaryd och Växjö. Arbetet sker främst mellan 7 och 16 med resor ca. 10 mil runtomkring Markaryd eller Växjö. Du varvar service- och reparationsjobb ute på fältet med jobb i verkstaden. Ibland kan resorna bli längre och då och då får du resa ut på projekt som kan innebära övernattning.  

Visst låter detta som en härligt spännande och intressant utmaning? Vi är redo för att introducera ytterligare en kollega i vår verksamhet!  
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER 
Du som antar denna utmaning innehar någon form av teknisk utbildning inom hydraulik. Utöver din utbildning har du minst några års praktisk erfarenhet som service- eller underhållstekniker inom hydraulik. Du är van vid att verka i kundens miljö och trivs med att jobba både enskilt och i team.  
  
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom flera tekniska grenar då våra kunder har olika typer av verksamheter och behov. Vi är bolaget som erbjuder hög service, kompetens och tillgänglighet och på så sätt underlättar vardagen för våra kunder!  
  
Som person är du klurig och lösningsorienterad samt duktig på att möta och hjälpa kunden. Vidare har du ett genuint tekniskt intresse och förmågan att kunna bygga ett långsiktigt gott förtroende.  
  
Du har goda kunskaper i att läsa el- och hydraulschema.  
  
B-körkort är ett krav samt att du talar och skriver flytande svenska och engelska. 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Hydraultekniker till Växjö Hydraulservice

Hydraulreparatör
Läs mer Jun 25
Till vår kund Växjö Hydraulservice AB söker vi en Hydraultekniker!
Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag på 8 anställda där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. De ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran.    
  
Nu söker vi en nyfiken, lösningsorienterad och kundvänlig Hydraultekniker som vill bli en del av vårt kompetenta och glada team! 
 
ARBETSUPPGIFTER 
 
Vi erbjuder en varierande vardag med ansvar för: 
Reparation, service och nybyggnation av hydrauliklösningar både i egna lokaler och ute hos kund  
Felsökning och en del konstruktion  
Installation  
Enklare dokumentation och avrapportering  
Montage hos kund  
Installation  

Tjänsten anpassas efter person men du som söker ska ha möjlighet att utgå från Växjö eller Markaryd. Du kommer att arbeta på plats så väl som ute hos kund och förväntas kunna hjälpa till i både Markaryd och Växjö. Arbetet sker främst mellan 7 och 16 med resor ca. 10 mil runtomkring Markaryd eller Växjö. Du varvar service- och reparationsjobb ute på fältet med jobb i verkstaden. Ibland kan resorna bli längre och då och då får du resa ut på projekt som kan innebära övernattning.  

Visst låter detta som en härligt spännande och intressant utmaning? Vi är redo för att introducera ytterligare en kollega i vår verksamhet!  
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER 
Du som antar denna utmaning innehar någon form av teknisk utbildning inom hydraulik. Utöver din utbildning har du minst några års praktisk erfarenhet som service- eller underhållstekniker inom hydraulik. Du är van vid att verka i kundens miljö och trivs med att jobba både enskilt och i team.  
  
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom flera tekniska grenar då våra kunder har olika typer av verksamheter och behov. Vi är bolaget som erbjuder hög service, kompetens och tillgänglighet och på så sätt underlättar vardagen för våra kunder!  
  
Som person är du klurig och lösningsorienterad samt duktig på att möta och hjälpa kunden. Vidare har du ett genuint tekniskt intresse och förmågan att kunna bygga ett långsiktigt gott förtroende.  
  
Du har goda kunskaper i att läsa el- och hydraulschema.  
  
B-körkort är ett krav samt att du talar och skriver flytande svenska och engelska. 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Hydraultekniker till Växjö Hydraulservice

Hydraulreparatör
Läs mer Jul 12
Till vår kund Växjö Hydraulservice AB söker vi en Hydraultekniker!
Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag på 8 anställda där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. De ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran.    
  
Nu söker vi en nyfiken, lösningsorienterad och kundvänlig Hydraultekniker som vill bli en del av vårt kompetenta och glada team! 
 
ARBETSUPPGIFTER 
 
Vi erbjuder en varierande vardag med ansvar för: 
Reparation, service och nybyggnation av hydrauliklösningar både i egna lokaler och ute hos kund  
Felsökning och en del konstruktion  
Installation  
Enklare dokumentation och avrapportering  
Montage hos kund  
Installation  

Tjänsten anpassas efter person men du som söker ska ha möjlighet att utgå från Växjö eller Markaryd. Du kommer att arbeta på plats så väl som ute hos kund och förväntas kunna hjälpa till i både Markaryd och Växjö. Arbetet sker främst mellan 7 och 16 med resor ca. 10 mil runtomkring Markaryd eller Växjö. Du varvar service- och reparationsjobb ute på fältet med jobb i verkstaden. Ibland kan resorna bli längre och då och då får du resa ut på projekt som kan innebära övernattning.  

Visst låter detta som en härligt spännande och intressant utmaning? Vi är redo för att introducera ytterligare en kollega i vår verksamhet!  
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER 
Du som antar denna utmaning innehar någon form av teknisk utbildning inom hydraulik. Utöver din utbildning har du minst några års praktisk erfarenhet som service- eller underhållstekniker inom hydraulik. Du är van vid att verka i kundens miljö och trivs med att jobba både enskilt och i team.  
  
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom flera tekniska grenar då våra kunder har olika typer av verksamheter och behov. Vi är bolaget som erbjuder hög service, kompetens och tillgänglighet och på så sätt underlättar vardagen för våra kunder!  
  
Som person är du klurig och lösningsorienterad samt duktig på att möta och hjälpa kunden. Vidare har du ett genuint tekniskt intresse och förmågan att kunna bygga ett långsiktigt gott förtroende.  
  
Du har goda kunskaper i att läsa el- och hydraulschema.  
  
B-körkort är ett krav samt att du talar och skriver flytande svenska och engelska. 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Hydraultekniker till Växjö Hydraulservice

Hydraulreparatör
Läs mer Maj 29
Till vår kund Växjö Hydraulservice AB söker vi en Hydraultekniker!
Växjö Hydraulservice är ett litet och familjärt bolag på 8 anställda där alla värnar om det goda samarbetet och att kontinuerligt ge bästa tänkbara service till företagets kunder. De ”skräddarsyr” anläggningar efter kundens önskan och behov och kan även specialbygga på kundens begäran.    
  
Nu söker vi en nyfiken, lösningsorienterad och kundvänlig Hydraultekniker som vill bli en del av vårt kompetenta och glada team! 
 
ARBETSUPPGIFTER 
 
Vi erbjuder en varierande vardag med ansvar för: 
Reparation, service och nybyggnation av hydrauliklösningar både i egna lokaler och ute hos kund  
Felsökning och en del konstruktion  
Installation  
Enklare dokumentation och avrapportering  
Montage hos kund  
Installation  

Tjänsten anpassas efter person men du som söker ska ha möjlighet att utgå från Växjö eller Markaryd. Du kommer att arbeta på plats så väl som ute hos kund och förväntas kunna hjälpa till i både Markaryd och Växjö. Arbetet sker främst mellan 7 och 16 med resor ca. 10 mil runtomkring Markaryd eller Växjö. Du varvar service- och reparationsjobb ute på fältet med jobb i verkstaden. Ibland kan resorna bli längre och då och då får du resa ut på projekt som kan innebära övernattning.  

Visst låter detta som en härligt spännande och intressant utmaning? Vi är redo för att introducera ytterligare en kollega i vår verksamhet!  
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER 
Du som antar denna utmaning innehar någon form av teknisk utbildning inom hydraulik. Utöver din utbildning har du minst några års praktisk erfarenhet som service- eller underhållstekniker inom hydraulik. Du är van vid att verka i kundens miljö och trivs med att jobba både enskilt och i team.  
  
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom flera tekniska grenar då våra kunder har olika typer av verksamheter och behov. Vi är bolaget som erbjuder hög service, kompetens och tillgänglighet och på så sätt underlättar vardagen för våra kunder!  
  
Som person är du klurig och lösningsorienterad samt duktig på att möta och hjälpa kunden. Vidare har du ett genuint tekniskt intresse och förmågan att kunna bygga ett långsiktigt gott förtroende.  
  
Du har goda kunskaper i att läsa el- och hydraulschema.  
  
B-körkort är ett krav samt att du talar och skriver flytande svenska och engelska. 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Beredningstekniker

Distributionselektriker
Läs mer Jul 11
ONE Nordics företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Nu söker vi beredningstekniker till Växjö!
Affärsområde Service är ledande i Sverige när det gäller att hjälpa våra kunder driva, underhålla och utveckla sina lokala elnät. Vi levererar effektiva och högkvalitativa helhetslösningar. Bland våra kunder finns E.ON, lokala elbolag, kommuner och företag inom industri- och infrastruktursektorn. Vi arbetar bland annat med drift och underhåll av lokalnät och belysningsanläggningar. Kulturen i bolaget präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Arbetet är kundinriktat och målstyrt i en projektorienterad organisation.
Arbetsbeskrivning
Din uppgift som beredningstekniker är att omsätta kundens beställning till en teknisk lösning som kan genomföras i fält, med andra ord bereda och projektera alla typer av jobb inom eldistributionsnät, exempelvis frilednings-, jordkabeljobb och nätstationsjobb i spänningsområdet 0,4-24kV. I ditt jobb kommer du ha mycket kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med ONE Nordics projektledare och montörer.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som beredningstekniker är:
utföra fältmätningar och markundersökningar
att ta fram materialåtgång, räkna på arbetstimmar och sammanställa byggunderlag utifrån beställarens önskemål
ta fram underlag och göra kostnadskalkyler
sammanställa materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
uppdatera uppdragets dokumentation under dess gång

Vem är du?
Vi söker dig som är utåtriktad, driven och brinner för att leverera ett bra resultat både till våra kunder och vår avdelning. Du har lätt att prata med folk och kan ta alla typer av människor. I Växjö kommer du till ett trevligt gäng där du kommer bidra till det gemensamma resultatet. Vi tror du har en el-teknisk utbildning eller liknande arbetslivserfarenhet. Du förväntas vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta med både interna kollegor och externa kunder. Ett service- och resultatinriktat arbetssätt är därför självklart för dig.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av EBR eller har annan projektörserfarenhet. Körkort B är ett krav.
Ansökan och frågor
Kontakta gärna rekryterande chef Lorentz Rivelius, lorentz.rivelius@one-nordic.se
För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Petra Berg, petra.berg@one-nordic.se.
Varmt välkommen med din ansökan, vi kommer att intervjua löpande.
Fackliga kontakter:
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen) Bengt Persson, 0705–925110 (Ledarna)
ONE Nordic bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1100 medarbetare över hela landet. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Ansök nu

Tekniker till Work System i Växjö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 12
Om jobbet
Urvalet sker löpande: Vi går igenom ansökningarna i den ordningen vi får in dem och kan komma att tillsätta tjänsten löpande. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser! ????
Om Work System:
Work System utvecklar, tillverkar, säljer och installerar bilinredning till lätta transportbilar med stolthet, enkelhet och snabbhet. Företaget grundades 2009 och har vuxit kraftigt sedan dess. Vi är marknadsledande inom vår bransch och har gjort en fantastisk tillväxtresa - och har en minst lika spännande tid framför oss.
Idag är vi ett härligt gäng på ca 110 medarbetare. Work System finns representerat i hela Europa, både med anläggningar vi äger själva och med Partners. Vi täcker hela Sverige med 24 anläggningar, från Malmö i Syd till Kiruna i Norr.
"Hos oss hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen".
Vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen till en spännande miljö, i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning för dig som är redo att ta nästa steg.
Hos oss är du en viktig del i en framgångsrik resa och får dagligen vara med och påverka. På Work System finns möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling! Vid en anställning har vi en tydlig introduktionsplan på såväl anläggningen som på huvudkontoret i Tenhult. Via WS Academy utbildar vi dig för att ge dig bästa möjliga förutsättningar.
Du får möjlighet att arbeta i fina lokaler tillsammans med kompetenta kollegor som i en team-anda vill ta företaget till nästa nivå. Vi på Work System arbetar med ordning & reda, både för våra medarbetare och våra kunder.
Om tjänsten som Tekniker
Rollen som tekniker hos oss är bred - och din arbetsdag innebär stor variation. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, så som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv. Du kommer få arbeta med både standardinredning och specialbyggnationer i olika stora kundprojekt. Under arbetsdagen har du kundkontakt, både vid leverans och hämtning av bilar.
Vi har ett tätt samarbete mellan samtliga anläggningar och hjälps åt inom organisationen. I din roll kommer du att arbeta både på anläggningen i Växjö och Kalmar. Du är stationerad på anläggningen i Växjö men kommer att resa till andra anläggningar, så som Kalmar.
Anläggningarna i Växjö och Kalmar utgör gemensamt dotterbolaget Work System Kronoberg AB. Vi består idag av totalt sju medarbetare som värdesätter ett högt engagemang, arbetsglädje och ordning & reda. Du är en viktig del i båda teamen och kommer med din kompetens och erfarenhet komplettera respektive anläggning.
Vi söker dig som…
… är en praktisk, lösningsorienterad och social person. Vi är ett ungt och snabbväxande företag och lägger stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss. Därför tror vi att du trivs med att jobba i en självständig roll - men är samtidigt en självklar lagspelare.
Du trivs med ordning & reda på arbetsplatsen och strävar efter ett effektivt arbetssätt där små ständiga förbättringar är en del av vardagen. Kvalitetsmedveten och noggrannhet beskriver ditt sätt att arbeta. Att ta egna initiativ och komma med lösningar utanför boxen är viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i rollen.
Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.
Minst en av följande punkter stämmer väl in på dig:
Du har ett intresse för bilar - och mekar gärna på fritiden
Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som mekaniker eller liknande
Tidigare erfarenhet av arbete med elinstallationer

Du har med fördel utbildning inom ellära, teknik eller fordonsteknik. Har du erfarenhet från påbyggarbranschen ser vi det som ett stort extra plus hos dig men vi kommer utbilda dig i vårt sortiment och installation.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi är ett Great Place to Work!
Varje år utvärderar Great Place to Work organisationer för att ge dem ett mått på arbetskultur och sin insats som arbetsgivare. I undersökningen bedömer medarbetarna verksamheten utifrån trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap.
Våra engagerade medarbetare är en av våra viktigaste resurser och viktig bidragande faktor till vår affärsmässiga framgång. Att bli certifierade är en viktig bekräftelse på den familjära känsla, genuina engagemang och stolthet som finns hos oss!

Ansök nu

Drifttekniker

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Jul 4
Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder – idag och i framtiden.
Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker drifttekniker till våra anläggningar på Sandviksverket, där vi idag är drygt 30 personer som jobbar med driften av Växjö Energis större produktionsanläggningar för el, värme och kyla.

I rollen som drifttekniker ingår du i ett skiftlag som ansvarar för driften av anläggningarna. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll på Sandviksverket, men även driftövervakning från kontrollrummet. Du förväntas ha god kännedom och kunskap om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund ska du kunna köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

Det finns även goda möjligheter att på sikt ta nästa steg till driftmästare, kontrollrumsingenjör eller skiftledare.

Arbetet innebär skiftgång och även beredskap kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en drifttekniker- eller driftingenjörsutbildning inom energi eller motsvarande. Du förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet, motiveras av problemlösning och tar ansvar för att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Du är intresserad och nyfiken på ny kunskap och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet, men inget krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid.

På grund av Växjö Energis verksamhet och arbetsuppgifternas natur kommer en säkerhetsprövning genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Söker du extrajobb? Se hit!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jul 17
TopWork söker nu extraarbetare med annan huvudsaklig sysselsättning, som vill ingå i vår timpool.  
 
Hos oss får du arbeta hos någon av våra fantastiska kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens inom en fartfylld verksamhet!
 
Vi söker dig som vill arbeta extra hos oss. Vi får löpande in uppdrag utav olika karaktär från våra kunder som kan stäcka sig under kortare perioder och tider. Därför söker vi nu dig som kan på kort varsel hoppa in och hjälpa oss med våra uppdrag. Viktigt är att du har körkort och tillgång till bil för att på ett smidigt sätt ta dig till de olika uppdragen. Du kommer behöva vara tillgänglig tidiga morgnar, dagtid och ibland även kvällar. 

Exempel på arbetsuppgifter:
- Snöröjning
- Springare
- Enklare montage
- Hjälp med att röja/ enklare vaktmästeri. 

Formella krav
- Körkort och tillgång till bil
- Läsa, prata och förstå svenska samt ta instruktioner. 
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. studier eller annat arbete).

Ansök nu

Vi söker en erfaren Industrielektriker!

Industrielektriker
Läs mer Jul 11
TopWork söker nu en erfaren industrielektriker!
Vi söker dig som är en erfaren industrielektriker och som tycker om att arbeta med felsökningar och reparationer. Du kommer arbeta nära andra avdelningar och se till att driften förblir problemfri vilket ställer som krav på dig att du har enkelt för att samarbeta och att du är ansvarstagande.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med spänning, har mätkunskaper och grundläggande kunskaper om elfara. Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag, vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.
 
Dina arbetsuppgifter:  Förebyggande underhåll på elektrisk utrustning
Installation
Arbeta med förbättring av maskinutrustning på arbetsplatsen

Vi ser att du som söker behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Du som söker ska kunna arbeta självständigt och i grupp, planera ditt arbete samt ta egna initiativ.
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Nu söker vi en Underhållsmekaniker!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jul 11
Till vår kund i Växjö söker vi nu en engagerad och tekniskt intresserad underhållsmekaniker!

Som underhållsmekaniker kommer du arbeta med produktionssupport, felsökning och reparation, instruktioner och programmering. Du kommer utgöra en viktig roll hos vår kund och bidra till att säkerställa en effektiv och problemfri produktion. Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kring reparationer och underhåll av maskiner är ett krav för denna tjänst. Dessutom bör du ha tidigare erfarenhet inom områden som el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC samt automationskunskap och 3D-printning. Vidare ska du ha enkelt för att anpassa dig efter nya utmaningar, ha god samarbetsförmåga och ett stort tekniskt intresse. I rollen som servicetekniker kommer du också stå för upprättande av instruktioner och rutiner och delta i förbättringsarbeten.

Din profil
Utbildning eller erfarenhet kring reparation och underhåll av maskiner/fordon
Kunskaper inom el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC, automation
God anpassnings- och samarbetsförmåga
Tekniskt intresse


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Nu söker vi en Underhållsmekaniker!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jul 18
Till vår kund i Växjö söker vi nu en engagerad och tekniskt intresserad underhållsmekaniker!

Som underhållsmekaniker kommer du arbeta med produktionssupport, felsökning och reparation, instruktioner och programmering. Du kommer utgöra en viktig roll hos vår kund och bidra till att säkerställa en effektiv och problemfri produktion. Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kring reparationer och underhåll av maskiner är ett krav för denna tjänst. Dessutom bör du ha tidigare erfarenhet inom områden som el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC samt automationskunskap och 3D-printning. Vidare ska du ha enkelt för att anpassa dig efter nya utmaningar, ha god samarbetsförmåga och ett stort tekniskt intresse. I rollen som servicetekniker kommer du också stå för upprättande av instruktioner och rutiner och delta i förbättringsarbeten.

Din profil
Utbildning eller erfarenhet kring reparation och underhåll av maskiner/fordon
Kunskaper inom el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC, automation
God anpassnings- och samarbetsförmåga
Tekniskt intresse


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Vi söker en erfaren Industrielektriker!

Industrielektriker
Läs mer Jul 18
TopWork söker nu en erfaren industrielektriker!
Vi söker dig som är en erfaren industrielektriker och som tycker om att arbeta med felsökningar och reparationer. Du kommer arbeta nära andra avdelningar och se till att driften förblir problemfri vilket ställer som krav på dig att du har enkelt för att samarbeta och att du är ansvarstagande.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med spänning, har mätkunskaper och grundläggande kunskaper om elfara. Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag, vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.
 
Dina arbetsuppgifter:  Förebyggande underhåll på elektrisk utrustning
Installation
Arbeta med förbättring av maskinutrustning på arbetsplatsen

Vi ser att du som söker behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Du som söker ska kunna arbeta självständigt och i grupp, planera ditt arbete samt ta egna initiativ.
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Söker du extrajobb? Se hit!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jul 11
TopWork söker nu extraarbetare med annan huvudsaklig sysselsättning, som vill ingå i vår timpool.  
 
Hos oss får du arbeta hos någon av våra fantastiska kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens inom en fartfylld verksamhet!
 
Vi söker dig som vill arbeta extra hos oss. Vi får löpande in uppdrag utav olika karaktär från våra kunder som kan stäcka sig under kortare perioder och tider. Därför söker vi nu dig som kan på kort varsel hoppa in och hjälpa oss med våra uppdrag. Viktigt är att du har körkort och tillgång till bil för att på ett smidigt sätt ta dig till de olika uppdragen. Du kommer behöva vara tillgänglig tidiga morgnar, dagtid och ibland även kvällar. 

Exempel på arbetsuppgifter:
- Snöröjning
- Springare
- Enklare montage
- Hjälp med att röja/ enklare vaktmästeri. 

Formella krav
- Körkort och tillgång till bil
- Läsa, prata och förstå svenska samt ta instruktioner. 
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. studier eller annat arbete).

Ansök nu

Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jul 19
Vi på Samuelssons åkeri söker nu en medarbetare till vår verkstad i Växjö.
Vi är ett team som jobbar med vår egen lastbilsflotta som består av ca 45 ekipage. I Verkstaden gör vi allt från byta däck till att bygga nya lastbilar. Så gillar du att meka med tunga fordon. Tveka inte att söka !
Meriterande är körkort för lastbil och om du jobbat med Scania och Volvo innan.
För mer info ring 0761802800 eller skicka en ansökan till. christer@chsamuelsson.se

Ansök nu

Servicetekniker inom Elkraft

Servicetekniker, elkraft
Läs mer Jun 19
Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder idag och i framtiden.

Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.

ARBETSUPPGIFTER
Som eltekniker hos oss kommer du tillsammans med våra engagerade kollegor på el och automation ansvara för både förebyggande- och avhjälpande underhåll på våra kraftvärmeverk och våra yttre anläggningar för närvärme och fjärrkyla. I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet, tillgänglighet och förbättringsarbete.
Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt känna anläggningarna.

Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch. Tillsammans brinner vi för att åstadkomma en vanlig vardag och en helt annorlunda, mer hållbar framtid.

KVALIFIKATIONER
Vi ser framför oss att du har en relevant utbildning inom el/elteknik eller elkraft. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom process- eller energianläggningar, gärna med fokus på elkraft. Du har goda kunskaper inom el- och schemaläsning samt felsökning av processteknisk utrustning.

Som person är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och vill vara en del av ett team där vi hjälps åt och känner ansvar.
Har du erfarenhet av batterisystem, låg / högspänningsställverk, reläskydd, brytare eller transformatorer så är det meriterande.

Körkort för bil erfordras.

På grund av Växjö Energis verksamhet och arbetsuppgifternas natur kommer en säkerhetsprövning genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker en erfaren Industrielektriker!

Industrielektriker
Läs mer Jul 5
TopWork söker nu en erfaren industrielektriker!
Vi söker dig som är en erfaren industrielektriker och som tycker om att arbeta med felsökningar och reparationer. Du kommer arbeta nära andra avdelningar och se till att driften förblir problemfri vilket ställer som krav på dig att du har enkelt för att samarbeta och att du är ansvarstagande.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med spänning, har mätkunskaper och grundläggande kunskaper om elfara. Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag, vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.
 
Dina arbetsuppgifter:  Förebyggande underhåll på elektrisk utrustning
Installation
Arbeta med förbättring av maskinutrustning på arbetsplatsen

Vi ser att du som söker behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Du som söker ska kunna arbeta självständigt och i grupp, planera ditt arbete samt ta egna initiativ.
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Nu söker vi en Underhållsmekaniker!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jul 5
Till vår kund i Växjö söker vi nu en engagerad och tekniskt intresserad underhållsmekaniker!

Som underhållsmekaniker kommer du arbeta med produktionssupport, felsökning och reparation, instruktioner och programmering. Du kommer utgöra en viktig roll hos vår kund och bidra till att säkerställa en effektiv och problemfri produktion. Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kring reparationer och underhåll av maskiner är ett krav för denna tjänst. Dessutom bör du ha tidigare erfarenhet inom områden som el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC samt automationskunskap och 3D-printning. Vidare ska du ha enkelt för att anpassa dig efter nya utmaningar, ha god samarbetsförmåga och ett stort tekniskt intresse. I rollen som servicetekniker kommer du också stå för upprättande av instruktioner och rutiner och delta i förbättringsarbeten.

Din profil
Utbildning eller erfarenhet kring reparation och underhåll av maskiner/fordon
Kunskaper inom el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC, automation
God anpassnings- och samarbetsförmåga
Tekniskt intresse


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Underhåll och service på elsparkcyklar i Växjö

Underhållsmekaniker
Läs mer Jul 16
El-scooteruthyraren TIER är nu på plats i Växjö och Värmamo.
HEM OCH KONTOR AB sköter drift och service. Vi kommer att ha 150 scooters på plats i Värnamo och ytterligare 600 i Växjö.
Vi rekrytera nu personal som ska jobba med driften ute i fält och i vår verkstad. Det behövs underhållsmekaniker som hämtar upp elsparkcyklar, byter batterier och utför enklare reperationer.
Tjänsten går med fördel att kombinera med andra arbetsuppgifter inom våra kärnområden som till exempel lokalvård, flyttstädning och fönsterputsning. Så du har möjlighet att söka tjänst som endast avser underhåll, eller en bredare och omväxlande tjänst med många möjligheter.
Körkort är ett krav!
Arbetsplatsen är i huvudsak förlagd till Värnamo och Växjö kommun.
Ange i ansökan vilken kommun du söker jobbet i, eller om du kan tänka dig att jobba i båda.
Vi erbjuder både heltid och deltidstjänster.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Säkerhetstekniker till CERTEGO

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Maj 21
Om rollen
I rollen som Säkerhetstekniker kommer du serva CERTEGOs kunder med installationer av olika larm- och övervakningssystem, mestadels mot olika företagskunder. Du kommer annat göra installationer, driftsätta utrustningen, göra provning och egenkontroller av utrustning samt instruera kund i hur utrustningen ska användas. Som Säkerhetstekniker kommer du ha mycket kontakt med dina kunder, gillar du att hjälpa andra människor så är det här jobbet för dig!

Beroende på om du kommer jobba som Säkerhetstekniker mot elektronik eller mekanik så kommer du ansvara för olika områden. Exempel på ansvarsområden:
•Som Säkerhetstekniker mot elektronik ansvarar du för larm, passagesystem, kamerasystem, brandlarm, etc.
•Som Säkerhetstekniker mot mekanik ansvara du för installationer, service av lås, dörrar och dörrautomationer.

Din profil
Du som söker tjänsten som Säkerhetstekniker gillar att leverera god service. Du tycker det är utvecklande att få träffa olika typer av kunder. Du tar egna initiativ och vill ta ansvar för att lära dig nya saker för att på sikt kunna bli mer självständig och varierad i dina arbetsuppgifter. Du beskriver dig själv som en lagspelare som tycker det är viktigt att ha en god stämning på jobbet, så att ni kan känna er trygga med att hjälpa varandra.

Krav:
•Relevant utbildning – Elektriker/Nätverk/IT/Fastighetstekniker/Motsvarande
•God datavana
•Svenska i tal och skrift
•B-körkort
•Krav på visst medborgarskap och utdrag ur belastningsregister pga. arbete inom säkerhetsklassade områden
Meriterande:
•Erfarenhet från säkerhetsbranschen
•Erfarenhet som Elektriker/Motsvarande

Om CERTEGO
CERTEGO är ett marknadsledande företag som erbjuder kompletta säkerhetslösningar inom lås, larm, kameraövervakning, passerkontroll med mera. CERTEGO finns på 29 orter och har över 500 anställda runt om i landet. I rollen som Säkerhetstekniker kommer du tillhöra kontoret i Växjö. Här arbetar ett prestigelöst gäng om 16 medarbetare i olika yrkesroller. Du kommer ingå i gruppen Säkerhetstekniker mot Elektronik som är en blandning av både juniora och mer erfarna medarbetare. Dina närmsta kollegor kommer hjälpa dig i upplärningsprocessen och ser fram emot att du blir en del i deras team!

För mer information om CERTEGO, vänligen besök hemsidan: https://www.certego.se/.

Vid en anställning erbjuds du:
•En anställning hos CERTEGO som har utsetts till Karriärföretag 2022
•Tre veckors gedigen introduktionsutbildning
•Mentorskap och bredvidgång första tiden
•Möjlighet till intern fortbildning, kollektivavtal och friskvård
•Ett härligt arbetslag som samarbetar med varandra
•Nyrenoverade och fräscha kontorslokaler

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd av CERTEGO.

Rekryteringsprocessen
I rekryteringsprocessen kommer Framtiden göra första urvalet. Om du går vidare kommer du få träffa rekryterande chefer på intervju hos CERTEGO i Växjö. Därefter tas beslut om anställning. Urvalet sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor
Startdatum: Aug/sept 2024
Placeringsort: Växjö
Arbetstider: Må-fr 07–16
Omfattning: Heltid
Antal roller: 2

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 9
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi söker därför dig som har en bred teknisk kompetens och vill bli en del av vårt team.


Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med tekniska installationer i våra kunders fastigheter. Främst avser det bostadsrättsföreningar medn även kommersiella fastigheter. Du arbetar med avtalsarbeten såsom energi- och driftövervakning, service och underhåll, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll på tekniska system genom våra kunders tjänst för felanmälan.

Du kommer att ett nära samarbete med andra drifttekniker, energiingenjörer, tekniska förvaltare, ekonomer och fastighetsskötare.  

Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand utföra de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme, ventilation och samt hantera tillhörande styr- & reglersystem för fastigheten
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till kunden
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred kompetens inom värme-, ventilation- och styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med minst 3 års dokumenterad erfarenhet av drifttekniska arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning inom SBA, Heta arbeten och anläggningsskötare brand. Det är även önskvärt om du har grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt. Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tjänsten är placerad i Växjö men arbete även på andra orter inom marknadsområde Sydost kan förekomma.

B-körkort är ett krav. Fastighetsberedskap kan förekomma i denna tjänst.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 11/8. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag! Vid frågor kontakta gruppchef Milan Mileusnic mail milan.mileusnic@riksbyggen.se.


 
Klicka på länken om du är nyfiken på Riksbyggen.
Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Underhållstekniker

Maskinmekaniker, industri/Maskinmekaniker, varvsindustri
Läs mer Jun 20
Kito Crosby / Gunnebo Industrier
Den globala ledaren inom lyft- och säkrande industri.

Kito Crosby är den globala ledaren inom innovation, tillverkning och distribution av produkter och tjänster som används för att göra lyft, riggning, transporter och säkringsoperationer säkrare och effektivare. Genom ett nätverk av auktoriserade distributörer över hela världen tillhandahåller företaget ett brett utbud av både standard- och specialtillverkade produkter och lösningar för de mest krävande tillämpningarna med kompromisslös kvalitet som överträffar industristandarder. Läs mer på www.kitocrosby.com

 

Underhållstekniker, Gunnebo Industrier, Växjö

Vi behöver stärka vår underhållsavdelning. I vår fabrik i Växjö arbetar ca 200 anställda med att tillverka lyftkomponenter. Tillverkningen behöver stöd och teknisk support för att vi ska ta nästa steg i vår utveckling. Underhållsavdelning är en del av teknikorganisationen.

Du kommer att få jobba med en stor bredd av processer i vår fabrik. Från tung smidesprocess till moderna bearbetningsmaskiner med robotceller. Vi är idag 13 personer som jobbar på underhållsavdelningen och vi använder oss kontinuerligt av externt stöd i form av specialister och underentreprenörer. Du kommer att arbeta nära produktionspersonal och till din hjälp finns även övriga tekniker samt andra stödjande avdelningar på företaget.

I rollen som underhållstekniker arbetar man praktiskt med att åtgärda störningar i produktionen genom reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Vårt arbete stöds av vårt underhållsystem MaintMaster och det är därför viktigt att du har datorvana och kan hantera detta. Självklart arbetar vi med förbättringsarbete där avdelningen har löpande möten kring planering, utveckling etc.

Arbetsuppgifter 
- - Avhjälpande/förebyggande underhåll
- - Rapportera behov av reservdelar, förbrukningsmaterial och annat material
- - Installation av nya maskiner och utrustning
- - Delta i och leda projekt
- - Tillverka svetskonstruktioner
- - Utföra delegerat elarbete
- - Rapportera i underhållssystemet Maintmaster
- - Upprätta instruktioner och rutiner, samt delta i förbättringsarbeten

I rollen som Underhållstekniker ligger stort fokus på förebyggande underhåll och att åtgärda störningar i produktionen genom reparation av maskiner och utrustning.

 

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är en engagerad och självständig tekniker som ser möjligheter och kan bidra med ditt kunnande. Vi vill att du har sinne för ordning och reda och inte är rädd för att ta beslut i ditt arbete. Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö och kan hantera detta. Att vara en lagspelare med god samarbetsförmåga och vara intresserad av att lära sig ny teknik är något du värderar högt.

Personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig är:

- Prestigelös
- Initiativtagande
- Självständig
- Serviceinriktad
- Gillar ordning och reda

Du som söker har avslutat en praktisk gymnasieutbildning med teknisk inriktning och har relevant yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har kunskap inom el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC, automationskunskap eller kunskap inom 3D-print.

Vi ser gärna att du även har baskunskaper i Officepaketet och datorvana

 

Villkor
- Start: Enligt överenskommelse
- Varaktighet: Tillsvidare som inleds med provanställning
- Arbetstid: Eftermiddag/kväll måndag till torsdag
- Omfattning: Heltid
- Lön: Enligt kollektivavtal
- B-körkort är ett kravKontakta gärna Underhållschef Simon Frobe, tfn 0470-75 75 12, för mer information om tjänsten.

Facklig kontakt är Visar Rrahmani, IF Metall, tfn 0470-75 75 43

Välkommen med din ansökan senast 4/8. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, vänta därför inte med att söka!

Ansök nu

Drifttekniker

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Jun 14
Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder – idag och i framtiden.

Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.


ARBETSUPPGIFTER
Vår driftgrupp på Kraft och Värme nät är i ett generationsskifte och behöver stärka upp med nya talanger!

Tjänsten bjuder på ett varierande arbete både utomhus som inomhus året runt. Som drifttekniker kommer du bland annat att arbeta med driftsättning av nya kunder, avhjälpande och förebyggande underhåll samt övervakning av fjärrvärme- fjärrkylanäten. Även ett visst administrativt arbete ingår. Du kommer att få arbeta självständigt med ett stort egenansvar, men ibland även i nära samarbete med dina kollegor. Arbetet består till stor del av rutinmässiga uppgifter så som tillsyn av kammare och brunnar, men ibland behöver man förmågan att ställa om snabbt när dagen inte riktigt blir som man tänkt. Beredskap kommer på sikt att ingå i tjänsten efter genomförd introduktion.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är praktiskt lagd, nyfiken och med ett intresse av att lära sig nya saker. Du har en viss erfarenhet från exempelvis underhåll och driftarbete eller från bygg och anläggningsbranschen. Har du en driftteknikerutbildning i grunden är detta meriterande, likaså kunskap inom svets, el eller nätburen infrastruktur.

Du är mån om att skapa ett bra arbetsklimat och ställer gärna upp för att stötta dina kollegor. Tjänsten innehåller en del tunga lyft och arbete i trånga utrymmen vilket du bör vara beredd och rustad för. Eftersom tjänsten innehåller en del administrativa uppgifter behöver du ha viss dator- och systemvana. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir slutförda i tid. Vi är åtta medarbetare på sektionen med olika yrkesbakgrunder, vi lär oss mycket av varandra och vi förutsätter att även du är generös och öppen med dina kunskaper och erfarenheter.

Tjänsten kräver B-körkort, och BE-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Service- och underhållstekniker till Lyreco

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 11
Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som strävar efter att skapa en fantastisk arbetsdag för sina kunder varje dag? Då har du kommit rätt! Lyreco, en av Europas ledande leverantörer av produkter och tjänster till arbetsplatser, söker nu en Service- och underhållstekniker till vårt toppmoderna lager i Växjö där du bland annat får jobba med hissautomater, smalgångslager och ett automatiserat plocklager. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför ytterligare en service- och underhållstekniker som kommer att arbeta skift. 
 
Dina arbetsuppgifter             
Som service- och underhållstekniker på vårt lager har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av den tekniska utrustningen blir dina främsta arbetsuppgifter. Det innefattar bland annat automatlager, hissar, bansystem och annan hanteringsutrustning.  I rollen ingår även fastighetsunderhåll så som portar, stallage, plast - och bandmaskiner.   
Huvudsakliga ansvarsområden
Reparation och underhåll av teknisk utrustning.
Fastighetsunderhåll
Genomförande av förebyggande underhållsåtgärder
Delaktighet i projekt såsom uppgradering av vår maskinpark
Felsökning och problemhantering.

 
 
 
 
Din profil
Som person är du en positiv problemlösare som har ett intresse för att skruva och ser lösningar där andra kanske ser problem.  Du är nyfiken, ambitiös och har en stark vilja att utveckla dina kunskaper inom området. Om du brinner för felsökning och teknisk problemlösning är detta en utmärkt möjlighet för dig att växa och trivas inom Lyreco. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 
För att vara aktuell för tjänsten har du
Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
Ett par års teknisk arbetserfarenhet inom exempelvis mekanik, el, PLC och/eller IT.
Flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Elbehörighet är meriterande

 
 
 
 
Om oss
Lyreco är ledande i Europa och världens tredje största leverantör av produkter och tjänster till dagens och morgondagens arbetsplatser. Som specialister utökar vi ständigt vår expertis och vårt erbjudande för att kunna bidra till att våra kunder får ”a great working day”, varje dag.

Vi täcker arbetsplatsers produktbehov genom ett brett sortiment inom kontorsmaterial, städ hygien, kök servering, skola och förskola, förpackningsmaterial, möbler, sjukvård och omsorg, IT-tillbehör, profilprodukter, arbetskläder och personligt skydd.
Våra kunder finns i alla storlekar, från offentliga verksamheter, stora privata företag och organisationer till småföretag och privatpersoner. Vårt svenska huvudkontor hittar du i Borås, vi har säljkontor i Göteborg och Stockholm samt ett av Europas modernaste lager i Växjö. I Sverige är vi faktiskt näst störst inom e-handel.

Idag är vi omkring 600 medarbetare i Sverige. Vi tror att våra anställdas engagemang och mångfald är det som skapar den bästa kundupplevelsen och den högsta servicenivån. Därför strävar vi som ansvarsfullt företag och arbetsgivare efter att säkerställa bästa möjliga välbefinnande för våra anställda, oavsett var de arbetar och vad deras uppdrag är.

Välkommen till oss på Lyreco!
 
Ansökan
Under veckorna 27-32 är det på grund av semestrar enklast att nå oss via mail. Intervjuer kommer att inledas v.32. Sista ansökningsdagen är den 4 augusti 2024, men skicka gärna din ansökan så snart du kan. Detta är en direktanställning hos Lyreco som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070 149 70 60 alt anna.fransson@onepartnergroup.se.

Ansök nu

MEKANIKER-tunga fordon

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jul 2
Tungmekaniker sökes till vår verkstad i Växjö. Vi jobbar med egna fordon i ett lag på 6-7 man. Det krävs att man är driven och lösnings orienterad. Vi utför alla jobb som man kan tänka sig.
CE-behörighet är meriterande.
Låter det intressant tveka inte att höra av er till oss för mer info.
Christer 076-1802800
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Mobil fordonstekniker - Växjö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 29
Vi söker en bilmekaniker/fordonstekniker i Växjö till vårt koncept med mobila bilverkstäder ?
Vi har idag verksamhet i Göteborg, Stockholm och Malmö men vill etablera en servicebil i Växjö med omnejd, då vi börjar bygga upp ett kundunderlag i regionen.

Arbetet är ett väldigt flexibelt och ett varierande arbete med mycket kundkontakt.
Vi arbetar uteslutande med företagskunder som har flera fordon i vagnparken.

Vilka arbeten gör vi på fält?
• Servicar
• Bromsbyten
• Hjulskiften
• Felsökningar
• Enklare reparationer

Vi erbjuder:
• En fullutrustad servicebil med det som behövs för de typer av arbeten som vi utför.
• Ett mycket varierande arbete med stort ansvar
• Bra månadslön
• All support med inköp reservdelar, inbokningar planering av arbeten m.m
• Möjlighet till delägarskap i bolaget
 

Du som söker är:
• Utbildad mekaniker eller har god erfarenhet av arbeten med personbilar
• Gillar att ha ansvar och driva sin "sin egna rullande verkstad"
• Serviceinriktad och vill ge en exeptionell service till våra företagskunder
• lösningsorienterad och problemlösare
• Kan axla ett högt ansvarstagande mot kund, utrustning och Carjoy
• Har god IT erfarenhet då den dagliga rapporteringen och planeringen görs i vårt CRM.

Du som söker skall vara boende i Växjö eller i eller närheten av staden. Du kommer att utgå hemifrån med servicebil och bli tilldelad olika arbeten som koordineras från vårt kontor i Alingsås.
 
Vi sätter stor värdering på dina baskunskaper samt personlighet och attityd, mer än lång erfarenhet och utbildning. För rätt person finns det möjlighet till optioner i bolaget.
 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig


CARJOY vill utmana den annars traditionella verkstadsbranschen och har lanserat ett nytt och innovativt koncept för bilservice och enklare reparationer på kundens villkor.
Ett koncept där kunden bestämmer inom vårt upptagningsområde när och var servicen ska utföras.
Alla våra tekniker arbetar under stor "Frihet under ansvar" och är våra kunders personliga servicetekniker, på fält.

Vi är ett ungt och innovativt företag som erbjuder framtidens verkstadsupplevelse. Idag

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Är Du vår nästa Resande installations-och servicetekniker?

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 20
Fogmaker International AB är ett expansivt bolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.
Sedan starten 1995 har vi installerat över 300 000 system i nära 70 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.
KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Vi satsar på vår personal och har mycket nöjda medarbetare. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.
Vi söker nu en:
RESANDE INSTALLATIONS- OCH SERVICETEKNIKER
Vem är Du?
Vi letar efter dig som har ett högt tekniskt kunnande och är klurig nog för att mer eller mindre på egen hand klara av att lösa de tekniska problem som du ställs inför. Du gillar att resa i tjänsten, är självgående och tar stort ansvar för ditt eget arbete och klarar av att leda dig själv under den frihet som du får. Detta innebär att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt tillsammans med kunder och servicechef.
Självklart inser du betydelsen av att vara företagets ansikte utåt mot kund, och håller hög nivå av service så att du alltid lämnar kunden nöjd.
Du uppskattar högt tempo och är redo för ett arbete som innebär många resor till kunder i framför allt södra Sverige. Du kan utgå från vårt servicekontor i Växjö, eller hemifrån beroende på vart du är lokaliserad, men bor du någonstans i Småland, Blekinge, Halland, Västra Götaland eller Skåne finns möjlighet att du i stället utgår från ditt hem och arbetar i ditt närområde.
Vad blir Ditt uppdrag?
Som installations-servicetekniker på Fogmaker arbetar du med:
• Arbete på plats hos kund, vilket oftast innebär dagsresor i södra Sverige men övernattning kommer att förkomma
• Nyinstallation av företagets produkter i ett flertal typer av tunga fordon såsom truckar, bussar, lastmaskiner och specialfordon
• Återkommande service och underhåll av brandsläckningssystem på installerad maskin och bussflotta
• Återställning av brandsläckningssystem vid händelse av branddetektering
• Att utföra service/revisioner på utrustning som kommer ifrån kunder, på plats på Fogmaker
• Att rapportera och redovisa utfört arbete i lokala system
• Att hålla den servicebil som du använder i gott skick vad avser ordning och reda
Låter det intressant?
Vill du veta mer – hör av dig till mig, Roger Magnusson, servicechef på mobil 073–064 89 22.
Din ansökan skickar du senast 2024-07-28 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden – så visa ditt intresse redan idag!
Märk gärna din ansökan med "Servicetekniker".
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Maskinmekaniker, industri/Maskinmekaniker, varvsindustri
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vi behöver stärka upp vårt lokala team i Växjö med ytterligare en kreativ medarbetare. Vårt erbjudande består bland annat av varierande uppdrag/projekt. AFRY är en stor och etablerad arbetsgivare med lokala förankringar och väl etablerade kontakter med aktörer inom området. Vi tror att du älskar teknik och har en fundamental ”hur funkar det”-inställning. Eftersom du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor och våra kunder behöver du även ha en social ådra. Vi är ett gäng skickliga och hängivna kollegor som kan det mesta inom maskinkonstruktion. Vi ser gärna att du vill utvecklas med oss och ser till att du får rätt kompetensutveckling, både genom varierande uppdrag samt digitala och lärarledda utbildningar. Vi tror på en balans mellan arbete och privatliv och när vi är på jobbet ser vi till att ha kul och gör gärna en variation av sociala aktiviteter.
Som konsult hos oss kommer du att arbeta med varierande uppdrag i olika branscher. Du kommer ingå i kundens utvecklingsteam men även arbeta med kunduppdrag från vårt kontor.
Vi jobbar med allt från idé- och konceptutveckling till att leverera färdiga installationer till våra kunder. Vi utför konstruktionsarbete inom plast, finmekanik, specialmaskiner, tyngre konstruktioner och mycket mer.


Kravspecifikation
För att du ska lyckas i rollen som maskinkonstruktör ser vi gärna att du har relevant högskoleutbildning inom maskinteknik eller produktutveckling. Du har sedan tidigare några års arbetserfarenhet inom området mekanik och konstruktion. Du kan självständigt driva projekt framåt och är en god kommunikatör. Vi ser gärna att du har förståelse för vikten av att fokusera på kostnader, intäkter och är van att arbeta med budget. Du har goda färdigheter i hantering och samordning av information samt ett strukturerat arbetssätt. Du skall ha goda kunskaper inom CAD: SolidWorks, Creo och/eller Inventor. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och du rör dig obehindrat i digitala miljöer.


Ytterligare information
Kollektivavtal med förmånliga pensionsavsättningar, utfyllnad av lön vid föräldraledighet samt en förmånsportal med mängder av företag knutna till oss. Genom Club AFRY kan du lära känna fler av alla 19 000 kollegor via AWs, bok/filmklubbar, brädspelskvällar, lunchlöpning, skidresor mm.
Vi vill framföra vårt uppriktiga tack för ditt engagemang och intresse för att bli en del av vårt team. Vi uppskattar verkligen din ansökan och din passion för att bidra till vår organisation.
Vi vill informera dig om att under den kommande ledighetsperioden kan det uppstå fördröjningar i svar på ansökningar och förfrågningar.Vi förstår att snabba och tydliga svar är viktiga för dig, och vi uppskattar ditt tålamod och förståelse under denna period. Vi ser verkligen fram emot möjligheten att fortsätta dialogen med dig och att utforska hur din unika kompetens kan bidra till vår gemensamma framgång.

Tack för din förståelse!
Westin Fredrik
Sektionschef
fredrik.k.westin@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Vi söker en erfaren Industrielektriker!

Industrielektriker
Läs mer Jun 28
TopWork söker nu en erfaren industrielektriker!
Vi söker dig som är en erfaren industrielektriker och som tycker om att arbeta med felsökningar och reparationer. Du kommer arbeta nära andra avdelningar och se till att driften förblir problemfri vilket ställer som krav på dig att du har enkelt för att samarbeta och att du är ansvarstagande.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med spänning, har mätkunskaper och grundläggande kunskaper om elfara. Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag, vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.
 
Dina arbetsuppgifter:  Förebyggande underhåll på elektrisk utrustning
Installation
Arbeta med förbättring av maskinutrustning på arbetsplatsen

Vi ser att du som söker behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Du som söker ska kunna arbeta självständigt och i grupp, planera ditt arbete samt ta egna initiativ.
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Nu söker vi en Underhållsmekaniker!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 28
Till vår kund i Växjö söker vi nu en engagerad och tekniskt intresserad underhållsmekaniker!

Som underhållsmekaniker kommer du arbeta med produktionssupport, felsökning och reparation, instruktioner och programmering. Du kommer utgöra en viktig roll hos vår kund och bidra till att säkerställa en effektiv och problemfri produktion. Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kring reparationer och underhåll av maskiner är ett krav för denna tjänst. Dessutom bör du ha tidigare erfarenhet inom områden som el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC samt automationskunskap och 3D-printning. Vidare ska du ha enkelt för att anpassa dig efter nya utmaningar, ha god samarbetsförmåga och ett stort tekniskt intresse. I rollen som servicetekniker kommer du också stå för upprättande av instruktioner och rutiner och delta i förbättringsarbeten.

Din profil
Utbildning eller erfarenhet kring reparation och underhåll av maskiner/fordon
Kunskaper inom el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC, automation
God anpassnings- och samarbetsförmåga
Tekniskt intresse


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Vi söker en erfaren Industrielektriker!

Industrielektriker
Läs mer Jun 24
TopWork söker nu en erfaren industrielektriker!
Vi söker dig som är en erfaren industrielektriker och som tycker om att arbeta med felsökningar och reparationer. Du kommer arbeta nära andra avdelningar och se till att driften förblir problemfri vilket ställer som krav på dig att du har enkelt för att samarbeta och att du är ansvarstagande.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med spänning, har mätkunskaper och grundläggande kunskaper om elfara. Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag, vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.
 
Dina arbetsuppgifter:  Förebyggande underhåll på elektrisk utrustning
Installation
Arbeta med förbättring av maskinutrustning på arbetsplatsen

Vi ser att du som söker behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Du som söker ska kunna arbeta självständigt och i grupp, planera ditt arbete samt ta egna initiativ.
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Nu söker vi en Underhållsmekaniker!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 24
Till vår kund i Växjö söker vi nu en engagerad och tekniskt intresserad underhållsmekaniker!

Som underhållsmekaniker kommer du arbeta med produktionssupport, felsökning och reparation, instruktioner och programmering. Du kommer utgöra en viktig roll hos vår kund och bidra till att säkerställa en effektiv och problemfri produktion. Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kring reparationer och underhåll av maskiner är ett krav för denna tjänst. Dessutom bör du ha tidigare erfarenhet inom områden som el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC samt automationskunskap och 3D-printning. Vidare ska du ha enkelt för att anpassa dig efter nya utmaningar, ha god samarbetsförmåga och ett stort tekniskt intresse. I rollen som servicetekniker kommer du också stå för upprättande av instruktioner och rutiner och delta i förbättringsarbeten.

Din profil
Utbildning eller erfarenhet kring reparation och underhåll av maskiner/fordon
Kunskaper inom el, pneumatik, hydraulik, mekanik, CNC, automation
God anpassnings- och samarbetsförmåga
Tekniskt intresse


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Ansök nu

Fälttekniker Hydraulik

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 25
Vi behöver bli fler och därför söker vi nu Servicetekniker – Industriell Hydraulik till Växjö
Är du den vi söker?
Brinner du för att ge kund bästa tänkbara service och lösningar? Att få jobba med marknadens bästa produkter. Vill du ha varierande arbetsuppgifter och gillar att jobba ute på fältet?
Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en grupp servicetekniker i södra Sverige. Utföra på platsservice och support, förebyggande underhåll och optimering. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder.
Din profil
Vi söker dig som brinner för service och som alltid strävar efter absolut nöjda kunder. Du har ett professionellt och positivt bemötande och genom din lösningsorienterade förmåga får du kunden att känna sig högst prioriterad.
Du värdesätter att jobba ordningsamt och strukturerat samt har en god samarbetsförmåga. Med fördel trivs du med att jobba i ett högt tempo där du har flera ärenden i gång samtidigt, vilket innebär att du är en stresstålig person. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner.
För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant erfarenhet av underhåll inom industriell hydraulik och relevant utbildning inom teknikområdet. Eget driv att öka försäljning och träffa kunder.
Tjänsten kräver B-körkort

Ansök nu

Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jun 20
2 st fordonsmekaniker sökes till vår tungverkstad i Växjö.
Du kommer att arbeta i en mindre grupp och ansvara för reparationer och underhåll av tunga fordon utav diverse fabrikat och utformningar. Arbetet omfattar även fältarbete under både dag och nattetid.
Krav ställs på eget ansvar och driv, Jobbet erbjuder stort eget ansvar under frihet där du får planera dina egna dagar och styra ditt arbetet själv.
Branschvana och CE-behörighet efterfrågas.
DSM är ett transportföretag som bildades 1998 och som arbetar med varierande transporter i Växjö med omnejd. I företaget finns även en verkstad för reparation och service av våra lastbilar. Idag har vi ca 16 anställda. Våra kunder är bland annat ICA, Coop och Axfood. Vi finns i utkanten av Växjö i ett industriområde och det går bra att ta sig hit med allmänna kommunikationer.

Ansök nu

Installationselektriker - Växjö

Installationselektriker
Läs mer Jun 17
Är du elektriker med minst 1-2 års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självgående elektriker till vår kund i Växjö.
Arbetsuppgifter
Som elektriker hos vår kund får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation och felsökning, reparation, till underhåll och ombyggnationer. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter att utvecklas. Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde enligt ÖK.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är elektriker och har minst 1-2 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Elektriker - Växjö i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lösningsorienterad Fälttekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 18
*
Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät, de finns över hela Sverige.

De har en bredd som få kan matcha och de jobbar med alla typer av nät – mobilt, fiber, koppar och el. Deras arbete omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. De tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med start i augusti/ september och anställningen inleds med en uthyrning på 24 månader, för rätt person finns goda chanser att bli övertagen av kund. Dagtid måndag till fredag samt lön enligt gällande kollektivavtal.

I rollen som fälttekniker kommer du att ansvara för kunder i hela regionen. Du behöver ha en kommunikativ ådra och ett eget driv som gör att kunderna blir nöjda och känner sig förstådda. Du som tekniker kommer att jobba med IT relaterade uppdrag med fokus på installationer.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

- Nyinstallation av mobila antenner.
- Service och underhåll på befintlig utrustning.
- Viss del dokumentation samt lagerhantering kan tillkomma i tjänsten.
- Konfiguration och felsökning av utrustning.

Arbetsbeskrivning
Rollen som fälttekniker innebär daglig kontakt med såväl kollegor som kunder och därför är det viktigt att du är social och har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen bör du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt till största delen utomhus.

Vi tror att med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt. En viktig del för oss är ditt engagemang och viljan att lära dig, tveka därför inte att söka tjänsten även om du inte uppfyller alla krav i annonsen.

Vi söker dig som
- Har tidigare erfarenhet från arbete som tekniker
- Gymnasial utbildning.
- Engagerad och ansvarsfull.
- Har tidigare arbetat inom Telecom
- Termineringsbevis
- B-körkort för manuell bil
- Goda datakunskaper då en del av rollen innebär dokumentation i våra system.
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Ansök nu

Lösningsorienterad Fälttekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 18
*
Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät, de finns över hela Sverige.

De har en bredd som få kan matcha och de jobbar med alla typer av nät – mobilt, fiber, koppar och el. Deras arbete omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. De tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med start i augusti/ september och anställningen inleds med en uthyrning på 24 månader, för rätt person finns goda chanser att bli övertagen av kund. Dagtid måndag till fredag samt lön enligt gällande kollektivavtal.

I rollen som fälttekniker kommer du att ansvara för kunder i hela regionen. Du behöver ha en kommunikativ ådra och ett eget driv som gör att kunderna blir nöjda och känner sig förstådda. Du som tekniker kommer att jobba med IT relaterade uppdrag med fokus på installationer.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

- Nyinstallation av mobila antenner.
- Service och underhåll på befintlig utrustning.
- Viss del dokumentation samt lagerhantering kan tillkomma i tjänsten.
- Konfiguration och felsökning av utrustning.

Arbetsbeskrivning
Rollen som fälttekniker innebär daglig kontakt med såväl kollegor som kunder och därför är det viktigt att du är social och har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen bör du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt till största delen utomhus.

Vi tror att med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt. En viktig del för oss är ditt engagemang och viljan att lära dig, tveka därför inte att söka tjänsten även om du inte uppfyller alla krav i annonsen.

Vi söker dig som
- Har tidigare erfarenhet från arbete som tekniker
- Gymnasial utbildning.
- Engagerad och ansvarsfull.
- Har tidigare arbetat inom Telecom
- Termineringsbevis
- B-körkort för manuell bil
- Goda datakunskaper då en del av rollen innebär dokumentation i våra system.
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Ansök nu

Fälttekniker inom Fiber- Mobil och Datacomteknik

Fibertekniker/Fiberinstallatör
Läs mer Jun 18
*
Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät, de finns över hela Sverige.

De har en bredd som få kan matcha och de jobbar med alla typer av nät – mobilt, fiber, koppar och el. Deras arbete omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. De tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med start i september och anställningen inleds med en uthyrning på 24 månader, för rätt person finns goda chanser att bli övertagen av kund. Dagtid måndag till fredag samt lön enligt gällande kollektivavtal.

I rollen som Fiber- Mobil- Datacomtekniker kommer du att ansvara för kunder i och omkring Växjö. Du behöver ha en kommunikativ ådra och ett eget driv som gör att kunderna blir nöjda och känner sig förstådda. Din roll innebär att arbeta självständigt med fria och rörliga arbetsdagar, men ställer stora krav på du i din roll tar stort ansvar över att planera och organisera din tid i förhållande till tidsplaner och i nära samarbete och dialog med dispatch.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer, beroende på tidigare erfarenheter vara att arbeta med underhåll och nybyggnation av fiber- alt mobilnät. Det kan exempelvis innebära allt från att installera/byta utrustning i mobilmaster, svetsning och blåsning av fiber, eller dragning och inkoppling av telekomutrustning inne hos kund.

Arbetsbeskrivning
Rollen som fälttekniker innebär daglig kontakt med såväl dispatch, kollegor, och kunder. Det är därför viktigt att du är social, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen måste du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt - till största delen utomhus.

Vidare ser vi att du har ett ansvarstagande arbetssätt. Det är av allra största vikt att du arbetar produktivt utifrån uppsatta tidsplaner och att du samtidigt är noggrann då vi lägger stort fokus på att arbeta med hög kvalitét. Stor vikt läggs vid att du är ambitiös, serviceminded och flexibel med tanke på att kunna bemöta kundens krav och önskemål.

Med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt tveka därför inte att skicka in din ansökan till tjänsten även om du inte uppfyller alla meriter i annonsen.

Vi söker dig som
- Har arbetat som fälttekniker inom fiber- mobil- eller datacomteknik
- Har en hög ambitionsnivå och siktar på att utvecklas inom området
- Har B-körkort
- Har goda datakunskaper då en del av rollen innebär dokumentation i våra system.
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Det är meriterande om du har giltig fibercertifiering, klättercertifiering, eller el-kompetens. Även erfarenhet av projektering är meriterande.

Ansök nu

Fälttekniker inom Fiber- Mobil och Datacomteknik

Fibertekniker/Fiberinstallatör
Läs mer Jun 18
*
Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät, de finns över hela Sverige.

De har en bredd som få kan matcha och de jobbar med alla typer av nät – mobilt, fiber, koppar och el. Deras arbete omfattar allt från planering, design och byggnation till service drift och underhåll. De tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med start i september och anställningen inleds med en uthyrning på 24 månader, för rätt person finns goda chanser att bli övertagen av kund. Dagtid måndag till fredag samt lön enligt gällande kollektivavtal.

I rollen som Fiber- Mobil- Datacomtekniker kommer du att ansvara för kunder i och omkring Växjö. Du behöver ha en kommunikativ ådra och ett eget driv som gör att kunderna blir nöjda och känner sig förstådda. Din roll innebär att arbeta självständigt med fria och rörliga arbetsdagar, men ställer stora krav på du i din roll tar stort ansvar över att planera och organisera din tid i förhållande till tidsplaner och i nära samarbete och dialog med dispatch.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer, beroende på tidigare erfarenheter vara att arbeta med underhåll och nybyggnation av fiber- alt mobilnät. Det kan exempelvis innebära allt från att installera/byta utrustning i mobilmaster, svetsning och blåsning av fiber, eller dragning och inkoppling av telekomutrustning inne hos kund.

Arbetsbeskrivning
Rollen som fälttekniker innebär daglig kontakt med såväl dispatch, kollegor, och kunder. Det är därför viktigt att du är social, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen måste du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt - till största delen utomhus.

Vidare ser vi att du har ett ansvarstagande arbetssätt. Det är av allra största vikt att du arbetar produktivt utifrån uppsatta tidsplaner och att du samtidigt är noggrann då vi lägger stort fokus på att arbeta med hög kvalitét. Stor vikt läggs vid att du är ambitiös, serviceminded och flexibel med tanke på att kunna bemöta kundens krav och önskemål.

Med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt tveka därför inte att skicka in din ansökan till tjänsten även om du inte uppfyller alla meriter i annonsen.

Vi söker dig som
- Har arbetat som fälttekniker inom fiber- mobil- eller datacomteknik
- Har en hög ambitionsnivå och siktar på att utvecklas inom området
- Har B-körkort
- Har goda datakunskaper då en del av rollen innebär dokumentation i våra system.
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
- Det är meriterande om du har giltig fibercertifiering, klättercertifiering, eller el-kompetens. Även erfarenhet av projektering är meriterande.

Ansök nu

Servicetekniker- dagtid och kvällsskift

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 16
Sugen på att prova något nytt? Mellan två jobb? Då kan du vara vår nya medarbetare.
ContiTech reparerar, byter och underhåller transportband av gummi och PVC i olika storlekar. Ett omväxlande heltidsarbete då ett uppdrag aldrig är det andra likt.
Att arbeta hos oss innebär att bemöta kunderna på ett proffsigt och tillmötesgående sätt och att vara beredd på att jobba obekväma tider både självständigt och i grupp då vi alltid är redo för kunder i behov av service.
Krav för tjänsten är att du är driven som person och kan tänka dig att jobba både dag och kvällsskift, innehar B-körkort, är i bra fysisk kondition, är tekniskt lagd och talar god svenska. Innehav av BE-körkort och truckkort är ett plus och vana av mekaniskt underhåll, vulkning och svetsning är meriterande.
Vi tar endast emot ansökningar via mail.
Passar beskrivningen in på dig så tveka inte att ansöka!

Ansök nu

Elmontör till Växjö

Driftelektriker
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/elmontor-till-vaxjo. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu