Fastighetsskötare jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Fastighetsskötare - Mångsidig roll inom fastighetsunderhåll!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 2
Vi söker en fastighetsskötare för en spännande position inom fastighetsunderhåll i och runt Växjö. Denna roll innebär en nyckelposition hos ett etablerat företag med högt fokus på kvalitet och tillförlitlighet!

Vi letar efter en självgående individ med kunskap/intresse inom områden såsom snickeri, el, VVS, fastighetsunderhåll eller liknande. Du är händig som tar sig an olika uppgifter och löser dem effektivt. Att vara prestigelös och ha förmågan att träffa olika människor är viktigt.

Krav och ansvar:
- B-körkort krävs.
- Ansvarig för underhåll och reparationer inom ett område med flera fastigheter (fastigheterna kan också vara en längre bit bort, ungefär 1-3 nätter/månad övernattar - självklart en kostnad kundföretaget står för).
- Flexibel arbetstid, vanligtvis mellan 07:00 och 16:00, med en 40-timmars arbetsvecka. Slut tidigare på fredagar, kl. 14:30.
- Skapa och hantera din egen arbetsrutin och planera dina egna resor till fastigheterna.
- Regelbundna besök på fastigheterna enligt planerat underhållsprogram.

Din profil
Vi ser gärna att du är administrativt lagd och kan hantera dokumentation smidigt. Att vara social, kompetent och representativ är viktigt då du kommer att vara i kontakt med leverantörer, kollegor och fastighetspersonal.

Övriga krav och information:
- Goda kunskaper i svenska och turistengelska är ett krav, med andra språkkunskaper som meriterande.
- Möjlighet till övernattningar vid behov.
- Start: Januari.
- En veckas onboarding för utbildning och introduktion till företagets standarder.

Om du är redo för en spännande och mångsidig roll inom fastighetsunderhåll, där din självständighet och tekniska kunskaper uppskattas, ansök nu för att bli en del av vårt dedikerade team. Vi erbjuder en stimulerande och flexibel arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

ISS söker Fastighetstekniker Ventilation till kund i Braås

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 23
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en Fastighetstekniker med inriktning ventilation till kundens site Braås. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och säker miljö och leverera service i världsklass? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med kunskap om ventilation och byggnadsautomation. Du sköter kontakten med kunden och planerar ditt arbete självständigt. Du träffar kunden vid behov och diskuterar rätt lösning. Du möter i din roll andra tekniker och i det mötet har du både kompetens och ödmjukhet för att hantera det på ett bra sätt.

I rollen som Fastighetstekniker med inriktning ventilation, kommer du att ansvara för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av luftbehandlingssystem. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:

• Utföra service på ventilationssystem, provning, mätningar och felsökning av luftbehandlingssystem.
• Ansvara för mindre nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten inom luftbehandlingssystem.
• Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystem samt till kund.
• Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens tekniska riktlinjer.
• Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder och bidra till en ökad kundnöjdhet.
• Vid behov ansvara för beställning av material och vara behjälplig vid offerter av arbeten.

Vem är du?

Vi söker dig med djup kunskap om ventilation och byggnadsautomation. Du är en driven person som vill ta på sig en viktig roll i en organisation med mycket framåtanda. Du har med dig den kompetens som behövs för att lösa varierande uppgifter inom ventilation, fastighetsautomation och el, men du har också med dig ödmjukheten och kreativiteten som gör att du kan hitta vägar framåt även när din egen kompetens inte räcker hela vägen.

Du söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande i stället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda parter. Du gillar att utvecklas och vidareutveckla din tekniska kompetens samt delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor. Med ödmjukhet och lyhördhet vinner du också kundens och dina kollegors respekt.

Rollen är att ingå i en grupp med olika yrkeskategorier inom fastighetsunderhåll, därför ser vi att du är van vid att arbeta självständigt inom din specialitet, men du gillar samtidigt att samarbeta i team och projekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har dokumenterad kunskap inom ventilation och fastighetsautomation.

Grundläggande IT-kunskaper - t ex Microsoft Office och ärendehanteringssystem.

B-kort är ett krav.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck - pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsvärd, vikariat

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Dec 1
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

Vi söker fastighetsvärd för ett vikariat på sex månader samt ett antal timvikarier som kan stötta upp i vår förvaltningsorganisation vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete där du är med och skapar trivsamma och trygga boendemiljöer. Då är detta ett jobb för dig!

På Vidingehem skapar Fastighetsvärden ett gott klimat i bostadsområdena och är den som hyresgästerna möter oftast. Fastighetsvärden genomför regelbunden rondering och tillsyn samt avhjälper fel som uppstår i lägenheterna. Som Fastighetsvärd jobbar du nära hyresgästen och övriga kunder.

För att trivas som Fastighetsvärd måste du tycka om att träffa människor. Du är nyfiken och vill lära nytt. Du tycker om att göra många olika fastighetsrelaterade arbetsuppgifter. Du är självständig och har förmåga att planera upp det egna arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning inom hantverk, fastighetsskötsel eller fastighetsförvaltning. Gymnasiekompetens, gärna från yrkesinriktad inriktning eller liknade. Erfarenhet från fastighetsrelaterad verksamhet.

• Erfarenhet från relationsskapande arbete med mycket kundkontakt
• Grundläggande förmåga av att arbeta i digitalt ärendehanteringssystem
• Behärska svenska i tal och skrift
• B-körkort

Personliga egenskaper
• God planeringsförmåga
• Ekonomisk medvetenhet
• Kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet
• Engagerad och driven
• God samarbetsförmåga
• Levererar med god kvalitet

ÖVRIGT
Urval och tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Lön enligt avtal.

Ansök nu

Reparatör

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 16
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vad ska du göra?
Din uppgift är i huvudsak att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll, reparationer efter felanmälan, yttre fastighetsskötsel och underhållsprojekt. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder mindre tjänster som av olika slag som reparationsuppdrag i bostäder och lokaler även det ingår i uppdraget att hantera. Löpande kontakter med boende, kunder och entreprenörer är därmed en väsentlig del av arbetsuppgifterna. Även hanteringen av inköp av förbrukningsmateriel och vård av egen arbetsutrustning.

Tjänsten som reparatör är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. I ditt dagliga arbete ingår bland annat:
- sedvanligt underhåll efter felanmälan
- felsökning
- reparationer och underhåll inom el, bygg, VVS även mindre ventilationsarbeten
- SBA arbeten 
- Anläggningsskötare utbildning
 

Du arbetar i mobiltelefonen med att ta emot och avrapportera ditt arbete. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du förväntas att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med dina kollegor och din arbetsledare.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken, prestigelös och hjälpsam. Vi vill att du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Vi vill att du ska vara en lagspelare som ställer upp för dina kollegor. Du ska ha ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, våra kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsdrift eller förvaltning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Meriterande är om du har yrkesbevis/certifikat inom bygg, vvs eller el.

Då datorn och mobilen är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö men arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast 2023-12-10. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vid frågor kontakta Gruppchef Milan Mileusnic, Milan.Mileusnic@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Arbetsledare till Axcell Fastighetspartner i Växjö!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 1
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Med flera befintliga kunder i Växjö söker vi nu en arbetsledare som vill vara med på vår framgångsresa! Som person är du driven, stresstålig och ansvarstagande. Du är flexibel, gillar förändringar och är inte rädd för att anta utmaningar. Du kommer att tillhöra vårat kontor i Växjö och ha personalansvar. Är du redo för din nästa utmaning?

"Mitt namn är Magnus Ekelöf och jag jobbar som verksamhetschef på Axcell Fastighetspartner i Växjö. Jag söker nu en arbetsledare till vårt team i Växjö. Du kommer att tillhöra ett härligt gäng på 27 personer som jobbar med allt från teknik, yttre skötsel och lokalvård. Jag värderar att vi har roligt på jobbet med mycket skratt, där vi är engagerade och kan utvecklas tillsammans. Med mig som chef kommer du få stöttning och hjälpmedel för att vi ska växa tillsammans, samt med våra kunder!" - Magnus Ekelöf, Verksamhetschef

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på Axcell Fastighetspartner har du personalansvar och kundansvar. Inom personalansvaret ingår bl.a. tidattestering, medarbetarsamtal och arbetsmiljöansvar. Utöver det arbetar du nära kunderna och har som uppgift att på ett affärsmässigt sätt utveckla relationen och affären. Du arbetar med avtal- och merförsäljning hos både nya och befintliga kunder.

Inom din arbetsgrupp ansvarar du bland annat för:

• Planering av verksamhetens fasta serviceåtagande (samarbetsavtal) och löpande uppdrag
• Anbud och offerter
• Personalansvar
• Försäljning
• Ansvarig för resurstillgång t.ex. rekryteringar inom din serviceavdelning
• Ansvarig för att policys, lagar och regler efterföljs
• Ansvarig för att upprätthålla arbetsmiljö och jämställdhetsplaner

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial utbildning
• Teoretisk utbildning inriktad mot fastighetsskötsel eller fastighetsteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• God systemvana
• Goda kunskaper i Office
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Du har förmåga att leda och motivera andra att sträva efter samma mål. Du ser helheten och är duktig på att planera och organisera. Du skapar ett långsiktigt förtroende hos våra kunder och ett gott arbetsklimat internt. Du har intresse för utveckling och förbättring av verksamheten. Du är som person ambitiös, prestigelös och ansvarstagande.

Förmåner och fördelar

• Interna och externa utbildningar
• Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
• Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Lön: Enligt överenskommelse
• Plats: Växjö
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ekelöf på +46470702701.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-11-30.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 3
Vill du förvalta framtiden tillsammans med oss?

Vi äger, förvaltar och utvecklar attraktiva och hållbara hem och lokaler i tillväxtregioner - i och utanför Sverige. Vi är 100 anställda och finns med kontor på sex orter i Sverige, från Stockholm i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kalmar.

CA Fastigheter AB ingår i koncernen Claesson & Anderzén AB, ett familjeägt investmentbolag, som idag drivs av tredje och fjärde generationen.

Drygt hundra år i fastighetsbranschen har lärt oss att se det lilla i det stora och det stora i det lilla. Gett oss mod att tänka i nya banor och testa andra vägar än de allra enklaste.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se (https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.cafastigheter.se/&data=04|01||06bacbb1c10f43052d1408d93644bcb1|ba6c449791314796ae6ab078ef7f3b29|1|0|637600491117721535|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=YWCNVGchrNN2w2yxa9N2y1JPmrW06CgJY6XQ7cQLTcw=&reserved=0)

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsskötare erbjuds du ett varierande, fritt och rörligt arbete med syfte att tillhandahålla funktionella och trivsamma hem till våra hyresgäster. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att självständigt hantera löpande skötsel och underhåll genom att åtgärda felanmälan och utföra reparationsarbeten i våra fastigheter. Du träffar våra hyresgäster dagligen och är en del av företagets ansikte utåt, vilket ställer krav på professionellt kundbemötande och servicehantering.

Regionkontoret i Växjö är idag ett team av 15 kollegor som tillsammans utvecklar, driver och förvaltar ett fastighetsbestånd om 130 000 kvm fördelat på 19 fastigheter, innehållande såväl bostadslägenheter som kommersiella lokaler med olika verksamheter. Lagarbetet är viktigt hos oss, vi stöttar och hjälper varandra i stort och smått.

Din bakgrund

Vi söker en lagspelare som är lösningsorienterad och som på ett serviceinriktat sätt driver och planerar arbetet framåt tillsammans med övriga kollegor. Eftersom arbetet till hög grad är händelsestyrt krävs det att du är flexibel och en god planerare. För att vara aktuell för tjänsten som fastighetsskötare har du relevant arbetslivserfarenhet och grundläggande kompetens inom el, vvs, energi och bygg. Fördjupad kunskap inom något eller flera av dessa kunskapsområden är meriterande.

Eftersom du dagligen transporterar dig med servicebil mellan våra fastigheter är B-körkort ett krav. Du behöver kunna svenska flytande i såväl tal som skrift. Ytterligare språk kan vara meriterande.

Tillträde

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet

Tillsvidareanställning (provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas).

Övrigt

Sista ansökningsdag är 26 november, men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår tekniska chef Jessica Kenell, på telefon 0470-726657

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 27
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

Vi söker nu en erfaren drifttekniker till vår Drift och Serviceavdelningen. Som drifttekniker arbetar du i ett team som tillsammans ansvarar för driften av 11 500 lägenheter inom Växjö kommun. Vi söker dig som redan idag arbetar som drifttekniker eller med liknande arbetsuppgifter. Tjänsten innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför serviceuppdrag inom Vidingehems fastighetsbestånd.
Du är direkt underställd Drift och Servicechef.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan ske löpande.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med kvalificerad skötsel av fastighetstekniska installationer såsom värmesystem, ventilationssystem, styr & övervakning, brandlarmanläggningar, hissar, el och liknande uppdrag.
Tjänsten som drifttekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du möjligheten att tillsammans med dina kollegor på Drift & Serviceavdelningen arbeta i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder innebär. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande, och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller brister i material eller utförda arbeten.
Som drifttekniker kommer du att ha mycket kundkontakt och lösa våra kunders behov. Uppdragen är omväxlande och varierande.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Att utföra felsökning/reparationer/installationer/förebyggande underhåll inom ansvarsområdet och säkerställa att det sker i enlighet med fastställd servicenivå.
• Säkerställa drift av fastigheterna i form av kvalificerade tekniska tjänster.
• Efter felsökning/kontroll vid behov beställa tjänster av extern entreprenör efter ansvar.
• Deltagande i beredskapsarbete där du bidrar med teknisk kompetens, erfarenhet och tillgänglighet.
• Medverkan vid myndighetsbesiktningar.
• Bidrar till ett aktivt Miljöansvar inom området.
• Att utveckla långsiktiga och goda hyresgästrelationer och övriga kundkontakter
• Tillsyn och ronderingar inom området avgränsade och definierade enlig Aff och Fastighetsägarens ansvar.
• Tillsyn och ronderingar inom ramen för Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) inom området.
• Att bidra till god struktur och ständig förbättring av områdets processer/rutiner.

KVALIFIKATIONER
• Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning med teknisk inriktning.
• Utbildning inom specialistområde VS, Vent, El, Drifttekniker och Anläggningskötare.
• Behörig elektrikerutbildning.
• Meriterande om du är behörig anläggningsskötare brandlarm.
• Meriterande om du har flerårig erfarenhet som specialist på den privata marknaden.
• Erfarenhet från beredskapsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper
• Öppen, positiv och utåtriktad
• Ekonomisk medvetenhet
• Kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet.
• Tar initiativ till Ständiga förbättringar
• Samarbetsförmåga
• Lyhörd
• Levererar i utsatt tid och med god kvalitet.

ÖVRIGT
Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansök nu

Söker du extrajobb? Se hit!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 17
TopWork söker nu extraarbetare med annan huvudsaklig sysselsättning, som vill ingå i vår timpool.  
 
Hos oss får du arbeta hos någon av våra fantastiska kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens inom en fartfylld verksamhet!
 
Vi söker dig som vill arbeta extra hos oss. Vi får löpande in uppdrag utav olika karaktär från våra kunder som kan stäcka sig under kortare perioder och tider. Därför söker vi nu dig som kan på kort varsel hoppa in och hjälpa oss med våra uppdrag. Viktigt är att du har körkort och tillgång till bil för att på ett smidigt sätt ta dig till de olika uppdragen. Du kommer behöva vara tillgänglig tidiga morgnar, dagtid och ibland även kvällar. 

Formella krav
- Körkort och tillgång till bil
- Läsa, prata och förstå svenska samt ta instruktioner. 
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. studier eller annat arbete).

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 2
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi är i en expansiv fas där uppdragen att förvalta främst kommersiella fastigheter, men även bostäder, fortsätter att bli fler. Därför utökar vi nu vår verksamhet med teknisk kompetens.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med tekniskt komplexa byggnader som kräver stor fastighetsteknisk kompetens. Du arbetar med energi- och driftövervakning, utför service, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll.   
Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, reparatörer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme, ventilation och samt hantera tillhörande styr- & reglersystem för fastigheten.
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till fastighetens förvaltare
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering  
• Mätaravläsning av vatten, el och värme, inmatning av värden i energisystem och analysering av förbrukningsvärden.
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete  
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred kompetens inom värme-, ventilation- och styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med minst 3 års dokumenterad erfarenhet av drifttekniska arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning ínom SBA, Heta arbeten och anläggningsskötare brand. OVK-behörighet är extra meriterande. Du bör även ha grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Växjö men arbete även på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Visst kvällsarbete kan ibland förekomma.  

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2023-11-19. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef drift & energi, Max Green, max.green@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Växjö!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 4
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Med flera befintliga kunder i Växjö söker vi nu en fastighetsskötare som vill vara med på vår resa! Som person är du driven, självgående och ansvarstagande. Du är flexibel och kan tänka dig att jobba med olika fastigheter och kunder. Du kommer att tillhöra Växjökontoret där teamet präglas av prestigelöshet, kollegialt lärande, samt engagemang. Är du redo för din nästa utmaning?

"Mitt namn är Magnus Ekelöf och jag jobbar som verksamhetschef på Axcell Fastighetspartner i Växjö. Jag söker nu en erfaren fastighetsskötare till Växjö. Du kommer att tillhöra ett härligt och drivet gäng på 6 personer som jobbar med yttre skötsel. Jag värderar att vi har roligt på jobbet med mycket skratt, där vi är engagerade och kan utvecklas tillsammans. Med mig som chef kommer du få stöttning och hjälpmedel för att vi ska växa tillsammans, samt med våra kunder!" - Magnus Ekelöf, Verksamhetschef

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare arbetar du nära kunden. Det är din uppgift att vårda befintliga kundrelationer samt etablera nya kontakter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• skötsel och städning av utvändiga ytor
• åtgärda mindre felanmälningar
• driva mindre förbättringsarbeten
• fastighetsronderingar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial utbildning
• Utbildning eller erfarenhet inom fastighetsskötsel eller liknande branscher
• God systemvana
• Goda kunskaper i Office.
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som fastighetsskötare hos oss har du ett engagemang och förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du arbetar proaktivt och ser till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet, och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du är stresstålig och trivs med att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Förmåner och fördelar

• Interna och externa utbildningar
• Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
• Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Lön: Enligt överenskommelse
• Plats: Växjö
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ekelöf på +46470702701.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-11-12.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

Ansök nu

Fastighetsskötare - Yttre skötsel

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 23
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill jobba som Fastighetsskötare hos oss. Du blir en del av vår Avtal-/Yttremiljöavdelning och delaktig i att förvalta de gemensamma ytorna i vårt fastighetsbestånd. Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du bidrar till livskvalitet för våra invånare.

Dina uppgifter inkluderar en rad spännande arbetsuppgifter:
• Arbeta med yttre skötsel, grönyteskötsel (planteringar, gräsytor).
• Tillsyn och skötsel av våra miljöhus.
• Hantera felanmälningar i yttre miljö och miljöhus från våra hyresgäster.

Vi vill att du arbetar för att utveckla långsiktiga och goda relationer med våra samarbetspartners och våra hyresgäster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett praktisk kunnande och kunskap inom yttre skötsel. Erfarenhet från liknande roll inom fastighetsförvaltning, grönyteskötsel, avfallshantering och miljöfrågor är meriterande, dock inget krav.
Du ska kunna läsa och förstå svenska språket. Även andra språkkunskaper är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Meriterande är kompetensbevis så som:
• Motorsågs-/röjsågskörkort
• Maskinförarbevis
• BE-körkort

För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse och kunskap om vad som krävs för skötsel av yttre miljö och återvinning. Då ansvarsområdet är brett bör du vara en nyfiken person som tycker om att lära dig nya kunskapsområden.
Du har stor förmåga att samarbeta och skapa relationer samtidigt som du har ett professionellt förhållningssätt med hög känsla för service och kvalitet. Du är lättlärd, öppen och positiv. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Värdegrunden förenar oss alla i Växjö kommunkoncern och består av fyra värderingar som påverkar vårt sätt att vara och hjälper oss att leverera en god service till våra invånare, företag och besökare. Detta samtidigt som vi värnar om att vara en attraktiv arbetsplats som erbjuder en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Värdegrunden är en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.

ÖVRIGT
Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 5
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi är i en expansiv fas där uppdragen att förvalta främst kommersiella fastigheter, men även bostäder, fortsätter att bli fler. Därför utökar vi nu vår verksamhet med teknisk kompetens.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med tekniskt komplexa byggnader som kräver stor fastighetsteknisk kompetens. Du arbetar med energi- och driftövervakning, utför service, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll.   
Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, reparatörer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme, ventilation och samt hantera tillhörande styr- & reglersystem för fastigheten.
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till fastighetens förvaltare
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering  
• Mätaravläsning av vatten, el och värme, inmatning av värden i energisystem och analysering av förbrukningsvärden.
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete  
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred kompetens inom värme-, ventilation- och styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med minst 3 års dokumenterad erfarenhet av drifttekniska arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning ínom SBA, Heta arbeten och anläggningsskötare brand. OVK-behörighet är extra meriterande. Du bör även ha grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Växjö men arbete även på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Visst kvällsarbete kan ibland förekomma.  

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2023-10-30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef drift & energi, Max Green, max.green@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

ISS söker Fastighetstekniker Ventilation till kund i Braås

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 26
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en Fastighetstekniker med inriktning ventilation till kundens site Braås. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och säker miljö och leverera service i världsklass? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med kunskap om ventilation och byggnadsautomation. Du sköter kontakten med kunden och planerar ditt arbete självständigt. Du träffar kunden vid behov och diskuterar rätt lösning. Du möter i din roll andra tekniker och i det mötet har du både kompetens och ödmjukhet för att hantera det på ett bra sätt.

I rollen som Fastighetstekniker med inriktning ventilation, kommer du att ansvara för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av luftbehandlingssystem. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:

• Utföra service på ventilationssystem, provning, mätningar och felsökning av luftbehandlingssystem.
• Ansvara för mindre nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten inom luftbehandlingssystem.
• Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystem samt till kund.
• Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens tekniska riktlinjer.
• Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder och bidra till en ökad kundnöjdhet.
• Vid behov ansvara för beställning av material och vara behjälplig vid offerter av arbeten.

Vem är du?

Vi söker dig med djup kunskap om ventilation och byggnadsautomation. Du är en driven person som vill ta på sig en viktig roll i en organisation med mycket framåtanda. Du har med dig den kompetens som behövs för att lösa varierande uppgifter inom ventilation, fastighetsautomation och el, men du har också med dig ödmjukheten och kreativiteten som gör att du kan hitta vägar framåt även när din egen kompetens inte räcker hela vägen.

Du söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande i stället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda parter. Du gillar att utvecklas och vidareutveckla din tekniska kompetens samt delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor. Med ödmjukhet och lyhördhet vinner du också kundens och dina kollegors respekt.

Rollen är att ingå i en grupp med olika yrkeskategorier inom fastighetsunderhåll, därför ser vi att du är van vid att arbeta självständigt inom din specialitet, men du gillar samtidigt att samarbeta i team och projekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har dokumenterad kunskap inom ventilation och fastighetsautomation.

Grundläggande IT-kunskaper - t ex Microsoft Office och ärendehanteringssystem.

B-kort är ett krav.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck - pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker - Neobo Fastigheter

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 6
Är du en händig person som trivs med varierande arbetsuppgifter och som uppskattar att ge god service? Är du en självgående problemlösare och vill arbeta för ett växande bolag i Växjö? Då är du kanske helt rätt för tjänsten som fastighetstekniker till Neobo Fastigheter!

FÖRETAGSPRESENTATION:

Neobo är ett nytt bostadsbolag som vars uppgift är att långsiktigt förvalta och förädla bostadsfastigheter över hela Sverige. Portföljen består av 8 000 lägenheter fördelat över 267 fastigheter som är spridda över 40 kommuner. Bolagets vision är att vara en långsiktig och trygg hyresvärd för människor i Sverige och arbeta aktivt med hållbarhet för att bidra till en god samhällsutveckling. Läs gärna mer på www.neobo.se

ARBETSUPPGIFTER

Vi är på jakt efter en ny medarbetare till roll som fastighetstekniker i Växjö. Ansvarsområdet knyts till vårt lägenhetsbestånd på orten, för närvarande består av cirka 500 lägenheter. I ryggen har de en större organisation nationellt. Framför allt jobbar du nära vår uthyrare, också hon placerad i Växjö.

Som fastighetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inkludera:


• Ansvar för fastigheternas inre miljö, vilket medför ronderingar, kontroller samt enklare reparationsarbeten. Inbegriper även tillsyn av ventilationssystem, värmesystem och värmepumpar. Du kommer också vara delaktig i energioptimering av fastigheterna. Du agerar dessutom beställare av tjänster och då även kopplat till den yttre skötseln
• Felavhjälpning samt annan slags löpande hyresgästkontakter.

Vi ser dig som en praktisk utförare men i minst lika stor grad är du en samordnare. Alltså anlitar och samordnar du entreprenörer för mindre reparationer och underhållsåtgärder.

Rollen erbjuder en praktiskt inriktad vardag och då med högt kundfokus. Du arbetar i stor mån självständigt ute på plats i fastighetsbeståndet.

Växjö tillhör region Syd.  Neobo har en familjär känsla som genomsyrar vår arbetskultur. Detta kompletterat med att vi är välkänd och rikstäckande organisation, det finns alltid någon kollega att ta vägledning av. Du rapporterar till vår förvaltare som regelbundet också finns på plats, i Växjö.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med:


• Praktisk grund - relevant yrkeserfarenhet, gärna liknande tjänst inriktat mot bostadsfastigheter /el/VVS
• Teoretisk grund - gymnasieutbildning inom teknik, samt gärna även eftergymnasial utbildning inom exempelvis el/VVS/styr- och reglerteknik
• B-körkort
• Goda IT-kunskaper, att du är bekväm med att använda datorer och programvara
• God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska

 

Vi värdesätter ditt engagemang, god problemlösnings- och slutledningsförmåga samt ekonomiskt tänk. Vidare tror vi att du är van vid att styra och planera din egna arbetsvardag och även att du har lätt att hitta vägar till förbättringar. Kunskap och/eller erfarenhet av energioptimering ses som meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, eventuellt med inledande provanställning. Tillträde snarat eller senast dec 2023. Placeringsort Växjö. Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal. Sista ansökningsdag 24/10

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kontakta Evelina Appelros, evelina@humansolutions.se alt 0470-78 78 17 eller Björn Pettersson, bjorn@humansolutions.se 0470-78 78 11

Ansök nu

Vi söker nu tre tekniker till fastighetsavdelningen på Region Kronoberg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 25
Drivs du av att arbeta på en högteknologisk arbetsplats som ger goda möjligheter till kompetensutveckling? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi utökar nu vårt team och söker efter en VS-tekniker, en Vent-tekniker samt en El-tekniker till vår fastighetsorganisation och avdelningen Fastighetsdrift på Region Kronoberg.
Hos oss arbetar förutom VS/Vent- och El-tekniker alla andra yrkeskategorier inom drift- och fastighetsservice.

Du utgår från Centrallasarettet i Växjö, men uppdraget innefattar även vårdcentraler i östra länet.

Vi på fastigheter ansvarar för förvaltning och drift av Region Kronobergs samlade fastighetsbestånd samt genomförande av projekt inom ramen för drift och underhåll. Fastighetsbeståndet omfattar ca 290 000 kvm. Vårt övergripande mål är att tillhandahålla ändamålsenliga och driftsäkra vårdlokaler. Sammanlagt är vi cirka 60 medarbetare, som är placerade på lasaretten i Växjö och Ljungby.

Vi har ett öppet och engagerat klimat, där arbetsglädjen står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
ARBETSUPPGIFTER
Som El-Tekniker inom vår organisation arbetar du med tillsyn och skötsel av våra anläggningar, fortlöpande underhåll, obligatoriska kontroller, installationsarbeten och diverse felsökning inom svagströmsområdet.

Som Vent-Tekniker inom vår organisation arbetar du med tillsyn och skötsel av våra anläggningar, fortlöpande underhåll, obligatoriska kontroller, mät och injustering av våra ventilations anläggningar samt mindre installationsarbeten.

Som VS-Tekniker inom vår organisation arbetar du med tillsyn och skötsel av våra anläggningar samt fortlöpande underhåll, obligatoriska kontroller, mät och injusteringar av våra VS-anläggningar, men även mindre installationsarbeten ingår i ditt arbete. I dina framtida arbetsuppgifter kan även arbete med medicinsk gas ingå i ditt ansvarsområde.

KVALIFIKATIONER
För samtliga tjänster krävs lägst treårig teknisk gymnasieutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Kvalifikationer för El-Tekniker:
Ett krav är att du kan läsa och följa installationsritningar och att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom svagströmsområdet.
Det är meriterande ifall du har personlig elbehörighet eller andra specialutbildningar inom svagströmsområdet.

Kvalifikationer för Vent-Tekniker:
Ett krav är att du kan läsa och följa installationsritningar.
Du har även dokumenterad yrkeserfarenhet inom ventilation. Du ska vara förtrogen med att göra mät- och injusteringar av ventilationsanläggningar.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att granska och revidera ritningar.

Kvalifikationer för VS-Tekniker:
Du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom VS samt är förtrogen med att göra mät- och injusteringar av VS-anläggningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att granska och revidera ritningar och skriva teknisk dokumentation.

För samtliga tjänster lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga och ditt servicetänkande. Det är viktigt med en god socialförmåga då man många gånger får anpassa arbetet utefter vårdverksamheternas förutsättningar.
Du uppskattar att ta eget ansvar och arbeta självständigt men även tillsammans med andra på arbetsplatsen. Periodvis är det högt tempo och därför krävs det att du har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete.

Meriterande för samtliga tjänster är arbete i installationstäta byggnader inom vårdmiljöer med hög och bred teknisk komplexitet.

I tjänsterna kan det ingå beredskap med en inställelsetid på 30 minuter.

Tjänsten kommer att säkerhetsskyddsklassas och förutsätter godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.

Då arbetet innefattar resor inom tjänsten krävs B-körkort.

Erfarenhet krävs

ÖVRIGT
Vi planerar att genomföra intervjuer 31 oktober och den 1, 8 november

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Växjö!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 15
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Är du redo för nya utmaningar? Vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Axcell Fastighetspartner söker nu en erfaren fastighetstekniker till vår verksamhet i Växjö! Rollen präglas av frihet under ansvar där du planerar dina dagar och sköter kontakten med de kunder du är ansvarig för. Arbetet sker övervägande på egen hand men du har alltid kollegor och chefer nära till hands. Teamet präglas av stor laganda, där ni hjälper varandra och delar med er av kunskap och erfarenheter för att ständigt utvecklas. Ta chansen och väx tillsammans med oss!

"Min drivkraft som ledare är att jag vill vara med och göra skillnad, både för våra kunder och våra medarbetare. Vi tillsammans skapar en vardag där vi känner arbetsglädje, samt ett driv till att utvecklas och arbeta smart och hållbart. Med mig som chef kan du förvänta dig mycket engagemang och stöttning för att vi tillsammans ska växa och skapa ett så smidigt fastighetsägande som möjligt för våra kunder." - Sofie Björkmarker, Arbetsledare Axcell Fastighetspartner AB

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker arbetar du nära kunden. Det är din uppgift att vårda befintliga kundrelationer samt etablera nya kontakter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Servicearbeten
• Reparationer
• Underhållsarbeten
• Installationer
• Fastighetsronderingar
• Driftoptimeringar
• Driver mindre förbättringsarbeten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial utbildning
• Utbildning inriktad mot fastighetsteknik/intilliggande branscher eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• God systemvana
• Goda kunskaper i Office
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som fastighetstekniker är du en strukturerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är du prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Förmåner och fördelar

• Interna och externa utbildningar
• Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
• Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Lön: Enligt överenskommelse
• Plats: Växjö
• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Björkmarker på +46470702719.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-10-15.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

Ansök nu

Vaktmästare med lokalvård till Teleborg med omnejd

Kyrkvaktmästare
Läs mer Sep 22
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.Vill du ha ett praktiskt och omväxlande arbete som innebär möten med människor i både glädje och sorg?

Nu söker vi en vaktmästare till Teleborg med omnejd som vill arbeta med service, värdskap och vaktmästeri. Du tillhör ett arbetslag på 13 medarbetare och arbetar kring kyrkorna: Teleborg, som är en stadskyrka samt landsbygdskyrkor Tävelsås, Vederslöv och Kalvsvik.

Som vaktmästare har du en viktig roll i att skapa en trevlig och trivsam miljö för församlingsbor och medarbetare. I tjänsten ingår en lång rad varierande arbetsuppgifter såsom lokalvård, tjänstgöring vid gudstjänster, begravningar, vigslar och dop. Möblering och servering samt visst fastighetsunderhåll.

Kvalifikationer
Vi tror att du är en händig person som är van att ”hugga i”, med en god blick för vad som behöver göras. Du har erfarenhet av liknande arbete, är serviceinriktad och trivs med människor i alla åldrar. Det är meriterande om du har kunskaper i ljudteknik. Stor vikt kommer vi att lägga vid god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du delar kyrkan värderingar och för tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.

Fakta om tjänsten: Heltid. Vardag och helgtjänstgöring.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober via www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss

Ansök nu

Fastighetstekniker till K-Fastigheter i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 31
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 4 000 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.
K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.
Vår förvaltning växer och vi vill nu utöka med en kollega som fastighetstekniker.
Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker ansvarar du för att åtgärda och dokumentera rapporterade avvikelser i våra fastigheter. I tjänsten ingår reparationer och enklare VVS-, vitvaru-, snickeri- och elarbeten. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster och underentreprenörer för att på så sätt kunna åtgärda felanmälningarna som kommit in. Du ansvarar för att beställa och följa upp utfört arbete i fastigheter inom ditt arbetsområde.

Du ingår i ett team bestående av fastighetsskötare, fastighetstekniker, förvaltare samt uthyrare. Du rapporterar till Regionchef för förvaltningen i sydöst.

Din profil

För att tjänsten ska passa dig, vill vi att du har arbetat ca 3 - 5 år i en liknande roll. Har du en teknisk utbildning i grunden är det ett plus. I rollen som Fastighetstekniker behöver du ha B-körkort och kunna kommunicera väl på svenska i både tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi vill att ditt tekniska kunnande är brett och att du är en fena på reparationer. Det är en stor fördel om du dessutom har ett intresse av och är duktig på digitalisering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av vårt fastighetssystem Vitec.

För att trivas i rollen tror vi att du är social, noggrann och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är samtidigt självständig i ditt arbete.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi ger dig ett förmånligt försäkringsskydd och ett pensionsprogram som inkluderar pensionsrådgivning.

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort Växjö. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är till en början en provanställning, därefter tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningar löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september 2023.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Alexander Helgesson, Alexander.Helgesson@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Ansök nu

Fastighetsskötare till K-Fastigheter i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 31
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 4 000 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.
K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.
Vår förvaltning växer och vi vill nu utöka med en kollega inom fastighetsskötsel.
Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med yttre och inre skötsel av våra fastigheter. Du kommer exempelvis att utföra skötsel av grönytor, sophantering, snöröjning, rondering inom systematiskt brandskyddsarbete samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster. I rollen ingår det att hantera felanmälningar i form av reparationer i lägenheterna.

Du ingår i ett team bestående av fastighetsskötare, fastighetstekniker, förvaltare samt uthyrare. Du rapporterar till Regionchef för förvaltningen i sydöst.

Din profil

Vi letar efter dig som har arbetat något år i en liknande tjänst. Du har teknisk kunskap och du ger alltid ett bra bemötande mot hyresgäster och kollegor.

För att trivas i rollen tror vi att du är van vid att arbeta på egen hand samt att du har en förmåga att planera dagens arbetsuppgifter själv. Vi tror också att du har en förmåga att se vad som behöver göras, ta initiativ samt kunna samarbeta med andra.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort i Växjö. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är till en början en provanställning och därefter en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningar löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september 2023.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Alexander Helgesson, Alexander.Helgesson@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Ansök nu

Fastighetsskötare till K-Fastigheter i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 5
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 4 000 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.
K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.
Vår förvaltning växer och vi vill nu utöka med en kollega inom fastighetsskötsel.
Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med yttre och inre skötsel av våra fastigheter. Du kommer exempelvis att utföra skötsel av grönytor, sophantering, snöröjning, rondering inom systematiskt brandskyddsarbete samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster. I rollen ingår det att hantera felanmälningar i form av reparationer i lägenheterna.

Du ingår i ett team bestående av fastighetsskötare, fastighetstekniker, förvaltare samt uthyrare. Du rapporterar till Regionchef för förvaltningen i sydöst.

Din profil

Vi letar efter dig som har arbetat något år i en liknande tjänst. Du har teknisk kunskap och du ger alltid ett bra bemötande mot hyresgäster och kollegor.

För att trivas i rollen tror vi att du är van vid att arbeta på egen hand samt att du har en förmåga att planera dagens arbetsuppgifter själv. Vi tror också att du har en förmåga att se vad som behöver göras, ta initiativ samt kunna samarbeta med andra.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort i Växjö. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är till en början en provanställning och därefter en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningar löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september 2023.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Alexander Helgesson, Alexander.Helgesson@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till K-Fastigheter i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 5
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 4 000 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.
K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.
Vår förvaltning växer och vi vill nu utöka med en kollega som fastighetstekniker.
Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker ansvarar du för att åtgärda och dokumentera rapporterade avvikelser i våra fastigheter. I tjänsten ingår reparationer och enklare VVS-, vitvaru-, snickeri- och elarbeten. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster och underentreprenörer för att på så sätt kunna åtgärda felanmälningarna som kommit in. Du ansvarar för att beställa och följa upp utfört arbete i fastigheter inom ditt arbetsområde.

Du ingår i ett team bestående av fastighetsskötare, fastighetstekniker, förvaltare samt uthyrare. Du rapporterar till Regionchef för förvaltningen i sydöst.

Din profil

För att tjänsten ska passa dig, vill vi att du har arbetat ca 3 - 5 år i en liknande roll. Har du en teknisk utbildning i grunden är det ett plus. I rollen som Fastighetstekniker behöver du ha B-körkort och kunna kommunicera väl på svenska i både tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi vill att ditt tekniska kunnande är brett och att du är en fena på reparationer. Det är en stor fördel om du dessutom har ett intresse av och är duktig på digitalisering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av vårt fastighetssystem Vitec.

För att trivas i rollen tror vi att du är social, noggrann och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är samtidigt självständig i ditt arbete.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi ger dig ett förmånligt försäkringsskydd och ett pensionsprogram som inkluderar pensionsrådgivning.

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort Växjö. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är till en början en provanställning, därefter tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningar löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september 2023.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Alexander Helgesson, Alexander.Helgesson@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till K-Fastigheter i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 24
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 4 000 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Vår förvaltning växer och vi vill nu utöka med en kollega som fastighetstekniker.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker ansvarar du för att åtgärda och dokumentera rapporterade avvikelser i våra fastigheter. I tjänsten ingår reparationer och enklare VVS-, vitvaru-, snickeri- och elarbeten. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster och underentreprenörer för att på så sätt kunna åtgärda felanmälningarna som kommit in. Du ansvarar för att beställa och följa upp utfört arbete i fastigheter inom ditt arbetsområde.

Du ingår i ett team bestående av fastighetsskötare, fastighetstekniker, förvaltare samt uthyrare. Du rapporterar till Regionchef för förvaltningen i sydöst.

Din profil

För att tjänsten ska passa dig, vill vi att du har arbetat ca 3 - 5 år i en liknande roll. Har du en teknisk utbildning i grunden är det ett plus. I rollen som Fastighetstekniker behöver du ha B-körkort och kunna kommunicera väl på svenska i både tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi vill att ditt tekniska kunnande är brett och att du är en fena på reparationer. Det är en stor fördel om du dessutom har ett intresse av och är duktig på digitalisering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av vårt fastighetssystem Vitec.

För att trivas i rollen tror vi att du är social, noggrann och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är samtidigt självständig i ditt arbete.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi ger dig ett förmånligt försäkringsskydd och ett pensionsprogram som inkluderar pensionsrådgivning.

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort Växjö. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är till en början en provanställning, därefter tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. (https://jobb.k-fastigheter.se/jobs/3090540-fastighetstekniker-till-k-fastigheter-i-vaxjo) Då vi hanterar ansökningar löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september 2023.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Alexander Helgesson, Alexander.Helgesson@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Ansök nu

Fastighetsskötare till K-Fastigheter i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 24
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 4 000 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Vår förvaltning växer och vi vill nu utöka med en kollega inom fastighetsskötsel.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med yttre och inre skötsel av våra fastigheter. Du kommer exempelvis att utföra skötsel av grönytor, sophantering, snöröjning, rondering inom systematiskt brandskyddsarbete samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster. I rollen ingår det att hantera felanmälningar i form av reparationer i lägenheterna.

Du ingår i ett team bestående av fastighetsskötare, fastighetstekniker, förvaltare samt uthyrare. Du rapporterar till Regionchef för förvaltningen i sydöst.

Din profil

Vi letar efter dig som har arbetat något år i en liknande tjänst. Du har teknisk kunskap och du ger alltid ett bra bemötande mot hyresgäster och kollegor.

För att trivas i rollen tror vi att du är van vid att arbeta på egen hand samt att du har en förmåga att planera dagens arbetsuppgifter själv. Vi tror också att du har en förmåga att se vad som behöver göras, ta initiativ samt kunna samarbeta med andra.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort i Växjö. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är till en början en provanställning och därefter en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningar löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september 2023.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Alexander Helgesson, Alexander.Helgesson@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Ansök nu

Extrajobb fastighetsskötare till kund i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 21
Arbetsbeskrivning
Är du student/pensionär (eller har annan huvudsaklig sysselsättning på över 50 %) och söker extra jobb? 
Vi söker nu serviceinriktade och flexibla personer som vill jobba extra som fastighetsskötare i Växjö.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. 

När du arbetar som fastighetsskötare är samarbete och möten med kunder, kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig som är driftig, har god samarbetsförmåga men kan planera och arbeta självständigt. Dessutom bör du vara fysiskt uthållig eftersom arbetet periodvis är intensivt och krävande. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper och kommer därför att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Ansvarsområden
I rollen som fastighetsskötare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom grönyte- och fastighetsskötsel, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering och snöröjning. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer
För att nå framgång i rollen som fastighetsskötare tror vi att du: 

• Har erfarenhet av liknande arbete.
• Är van att hantera olika handverktyg, redskap och maskiner.
• Stort växt- och trädgårdsintresse
• Har grundläggande datorkunskaper.
• Trivs i ett serviceyrke.

Utbildning för röjsåg och/eller motorsåg är meriterande. 

B-körkort är ett krav.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Drift- och fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 7
*
Erfaren drift -och fastighetstekniker sökes till kund i Växjö

Om tjänsten


Som tekniker hos oss kommer du att ansvara för fastighetsbeståndets värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik, övervakningssystem samt driftoptimering.

Vi jobbar utifrån felanmälan samt fasta serviceavtal gentemot kund, här är det meriterande om du jobbat med Vitec eller Dedu.

Vi utför även test av brandlarm samt sprinklersystem - här är det viktigt att du har utbildning inom dessa områden.

Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för samarbetet med hyresgäster, myndigheter och andra entreprenörer.


Arbetsbeskrivning
Arbetstider 07:00-16:00 Mån-fre
Lön efter överenskommelse.

Vi söker dig som
Du har en utbildning inom fastighet och driftteknik och gärna ett par års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vidare är du en social lagspelare som trivs med att samarbeta med många olika människor och projekt. Du besitter en hög teknisk kompetens för fastighetsinstallationer.

Kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ambitiös, ordningsam, glad och positiv.
Du är en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder och kollegor.

Ansök nu

Vaktmästare till Vöfab

Skolvaktmästare
Läs mer Aug 2
Om arbetsplatsen
Vöfab äger och förvaltar lokaler som skolor, förskolor, kontor, slott, och kultur- och idrottsarenor i Växjö kommun. Vi äger fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi miljöer för människor att växa igenom livet.
Arbetsuppgifter
Som vaktmästare är ditt uppdrag att säkerställa att våra lokaler fungerar tillfredställande för såväl för våra kunder. I ditt arbete kommer du att arbeta med löpande underhåll av inventarier, tillsyn av lokaler, larm och lås och enklare reparationer samt avfallshantering. Du kommer även att hantera fastighetstekniska arbetsuppgifter. Du har ett nära samarbete med kunden.
Kvalifikationer
Du har gymnasial utbildning samt erfarenhet av arbete med underhåll, skötsel av fastighet och/eller erfarenhet av hantverksyrket. Du är händig och har ett naturligt driv och får saker gjorda. Du har god samarbetsförmåga, och trivs med att ge god service. Du motiveras av att skapa nöjda kunder!
För att hantera uppdraget bör du ha ett ha ett tekniskt intresse.
B-körkort erfordras.
Vi gör löpande urval och går igenom ansökningarna under tiden ansökningstiden pågår.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

VS-Tekniker till Region Kronoberg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 10
Drivs du av att arbeta på en högteknologisk arbetsplats som ger goda möjligheter till kompetensutveckling? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi söker nu en VS-tekniker till vår fastighetsorganisation och avdelningen Fastighetsdrift på Region Kronoberg. Hos oss arbetar förutom VS-tekniker alla andra yrkeskategorier inom drift- och fastighetsservice. Du utgår från Centrallasarettet i Växjö, men uppdraget innefattar även vårdcentraler i östra länet.

Vi på fastigheter ansvarar för förvaltning och drift av Region Kronobergs samlade fastighetsbestånd samt genomförande av projekt inom ramen för drift och underhåll. Fastighetsbeståndet omfattar ca 290 000 kvm. Vårt övergripande mål är att tillhandahålla ändamålsenliga och driftsäkra vårdlokaler. Sammanlagt är vi cirka 60 medarbetare, som är placerade på lasaretten i Växjö och Ljungby.

Vi har ett öppet och engagerat klimat, där arbetsglädjen står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".ARBETSUPPGIFTER
Som VS-Tekniker kommer du kommer att utföra tillsyn och skötsel av våra anläggningar samt fortlöpande underhåll, obligatoriska kontroller, mät och injusteringar av våra VS-anläggningar men även mindre installationsarbeten ingår i ditt arbete. I dina framtida arbetsuppgifter kan även arbete med medicinsk gas ingå i ditt ansvarsområde.

I tjänsten kan det ingå beredskap med en inställelsetid på 30 minuter från bostaden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst en treårig teknisk gymnasieutbildning, alternativt yrkeshögskola eller motsvarande yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom VS samt är förtrogen med att göra mät- och injusteringar av VS-anläggningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att granska och revidera ritningar och skriva teknisk dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och ditt servicetänkande. Det är viktigt med en god socialförmåga då man många gånger får anpassa arbetet utefter vårdverksamheternas förutsättningar.

Du uppskattar att ta eget ansvar och arbeta självständigt men även tillsammans med andra på arbetsplatsen. Periodvis är det högt tempo och därför krävs det att du har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete.

Meriterande är arbete i installationstäta byggnader inom vårdmiljöer med hög och bred teknisk komplexitet.

Tjänsten kommer att säkerhetsskyddsklassas och förutsätter godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.

Då arbetet innefattar resor inom tjänsten krävs B-körkort.ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi planerar att hålla intervjuer 30 augusti och 1 september.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Värdinna/Vaktmästare till Sandsbro

Kyrkvaktmästare
Läs mer Jul 13
Svenska kyrkan Växjö har ca 53 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare, ett hundratal förtroendevalda och ett stort antal ideella som arbetar vi för visionen - En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.Nu söker vi dig som vill arbeta som värdinna/vaktmästare i Sandsbro. Hos oss finns ett aktivt och rikt församlings- och gudstjänstliv. Vi har körer för alla åldrar, barn- och familjeverksamhet, ungdomsgrupper, studiecirklar, vardagsträffar med mera.

Vi kan erbjuda ett serviceinriktat arbete där du får en viktig roll i att skapa en trevlig och trivsam miljö för församlingsbor och medarbetare. I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter såsom lokalvård, enklare underhåll, digitala bokningar samt  tjänstgöring vid församlingens gudstjänster, dop, vigslar och begravningsgudstjänster.  

Kvalifikationer 
Vi tror att du har en god blick för vad som behöver göras och gillar att ha ordning omkring dig. Du är serviceinriktad och har god förmåga att möta människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och av Svenska kyrkans verksamhet. Du har datavana och ett tekniskt kunnande för att sköta ljudsystem. Stor vikt kommer vi att lägga vid god samarbetsförmåga och att du relaterar till andra människor på ett lyhört sätt samt delar kyrkans värderingar. För tjänsten krävs körkort samt tillgång till egen bil.  

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse 

Fakta om tjänsten: 100%. Vardag, kväll och helgtjänstgöring. Tillsvidare. Provanställning kan bli aktuellt. 

Rekrytering och tillsättning kan ske löpande så skicka in din ansökan redan i dag, dock senast 2023-08-13. Välkommen med din ansökan via www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss.

Ansök nu

Fastighetsvärd till Vidingehem

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jun 30
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.ARBETSUPPGIFTER
Vi har behov av att stärka upp vår organisation. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete så är detta ett jobb för dig!
På Vidingehem skapar Fastighetsvärden ett gott klimat i bostadsområdena och är den som hyresgästerna möter oftast. Fastighetsvärden genomför regelbunden rondering och tillsyn samt avhjälper fel som uppstår i lägenheterna. Som Fastighetsvärd jobbar du nära hyresgästen och övriga kunder.
För att trivas som Fastighetsvärd måste du tycka om att träffa människor. Du är nyfiken och vill lära nytt. Du tycker om att göra många olika fastighetsrelaterade arbetsuppgifter. Du är självständig och har förmåga att planera upp det egna arbetet.

KVALIFIKATIONER
• Utbildning inom hantverk, fastighetsskötsel eller fastighetsförvaltning. Gymnasiekompetens, gärna från yrkesinriktad inriktning eller liknade. Erfarenhet från fastighetsrelaterad verksamhet
• Erfarenhet från relationsskapande arbete med mycket kundkontakt
• Behärska svenska i tal och skrift.
• B-körkort.
• Grundläggande förmåga av att arbeta i digitalt ärendehanteringssystem.

Personliga egenskaper
• God planeringsförmåga
• Ekonomisk medvetenhet
• Kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet
• Engagerad och driven
• Samarbetsförmåga
• Levererar med god kvalitet

ÖVRIGT
Annonsen avser en tillsvidaretjänst men vi kommer behöva tillsätta ett längre vikariat också.
Då det är semestertider vill vi informera dig om att du kan räkna med att höra något från oss tidigast v.32.

Ansök nu

ISS söker en Fastighetstekniker Ventilation till kund i Braås

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 26
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en Fastighetstekniker med inriktning ventilation till kundens site Braås. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och säker miljö och leverera service i världsklass? Sök då denna tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med djup kunskap om ventilation och byggnadsautomation. Du sköter kontakten med kunden och planerar ditt arbete självständigt. Du träffar kunden vid behov och diskuterar rätt lösning. Du möter i din roll andra tekniker och i det mötet har du både kompetens och ödmjukhet för att hantera det på ett bra sätt.

I rollen som Fastighetstekniker med inriktning ventilation, kommer du att ansvara för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av luftbehandlingssystem. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:

• Utföra service på ventilationssystem, provning, mätningar och felsökning av luftbehandlingssystem.
• Ansvara för mindre nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten inom luftbehandlingssystem.
• Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystem samt till kund.
• Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens tekniska riktlinjer.
• Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder och bidra till en ökad kundnöjdhet.
• Vid behov ansvara för beställning av material och vara behjälplig vid offerter av arbeten.

Vem är du?

Vi söker dig med djup kunskap om ventilation och byggnadsautomation. Du är en driven person som vill ta på sig en viktig roll i en organisation med mycket framåtanda. Du har med dig den kompetens som behövs för att lösa varierande uppgifter inom ventilation, fastighetsautomation och el, men du har också med dig ödmjukheten och kreativiteten som gör att du kan hitta vägar framåt även när din egen kompetens inte räcker hela vägen.

Du söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande i stället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda parter. Du gillar att utvecklas och vidareutveckla din tekniska kompetens samt delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor. Med ödmjukhet och lyhördhet vinner du också kundens och dina kollegors respekt.

Rollen är att ingå i en grupp med olika yrkeskategorier inom fastighetsunderhåll, därför ser vi att du är van vid att arbeta självständigt inom din specialitet, men du gillar samtidigt att samarbeta i team och projekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har dokumenterad kunskap inom ventilation och fastighetsautomation.

Grundläggande IT-kunskaper - t ex Microsoft Office och ärendehanteringssystem.

B-kort är ett krav.

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Ansvarig Rekryterare: Pernilla Dahlbäck - pernilla.dahlback@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 14
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Växjö.

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov (även under helgdagar), mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. Även lokalvård ingår i rollen med städning av trapphus, men även städ av andra lokaler förekommer liksom fönsterputsning och storstädning.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand, lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel, drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är också meriterande. 

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö men arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

B-körkort för manuell växellåda och svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga Jobb, sista ansökningsdag är 2023-07-14. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef Milan Mileusnic, milan.mileusnic@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Sommarvikarierande Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 23
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi under 2022 både vann Kundkristallen och utsågs till Great place to work! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Vårt fastighetsbestånd i Växjö består av 900 lägenheter i Dalbo och Norr. Vårt kontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Sommarvägen 7B. Här samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som arbetar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltare, uthyrare och områdeschef. Nu söker vi en sommarvikarierande fastighetstekniker till vårt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll och tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder

- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

- Arbeta med proaktiva åtgärder

- Ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete

- Generell tillsyn av bostadsområdet där du ser till så att det är ordning och reda kring våra fastigheter

Rollen är social, serviceinriktad och har ofta ett högt tempo. Du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig med som är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, alternativt är du i slutet av din fastighetstekniska utbildning och vill ha ett meriterande sommarjobb som start på din karriär. Körkort för bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer att utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 12 juni 2023

- Slutdatum: 8 september 2023

- Omfattning: Heltid

- Placering: Växjö

- Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.

- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Förvaltare Robin Markovic på robin.markovic@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drift- och fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 12
*
Erfaren drift -och fastighetstekniker sökes till kund i Växjö

Om tjänsten


Som tekniker hos oss kommer du att ansvara för fastighetsbeståndets värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik, övervakningssystem samt driftoptimering.

Vi jobbar utifrån felanmälan samt fasta serviceavtal gentemot kund, här är det meriterande om du jobbat med Vitec eller Dedu.

Vi utför även test av brandlarm samt sprinklersystem - här är det viktigt att du har utbildning inom dessa områden.

Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för samarbetet med hyresgäster, myndigheter och andra entreprenörer.


Arbetsbeskrivning
Arbetstider 07:00-16:00 Mån-fre
Lön efter överenskommelse.

Vi söker dig som
Du har en utbildning inom fastighet och driftteknik och gärna ett par års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vidare är du en social lagspelare som trivs med att samarbeta med många olika människor och projekt. Du besitter en hög teknisk kompetens för fastighetsinstallationer.

Kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ambitiös, ordningsam, glad och positiv.
Du är en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder och kollegor.

Ansök nu

Förrådspersonal med inriktning mot fastighetsunderhåll

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 5
Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder – idag och i framtiden.
Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.


ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på Växjö energis förråd kommer du att arbeta med bl. a. följande:

• Åtgärda fel, både de som anmälts i felrapporteringssystem samt de som upptäcks vid egna kontroller.
• Följa upp fastighetens status och delta i arbetet kring förebyggande underhåll.
• Kontroller och uppföljning av driftstatus i fastighetens styr- och övervakningssystem.
• Stödja entreprenörer på plats och bidra med kunskap om fastighetens anläggningar.
• Delta och följa upp arbetet med återkommande besiktningar och service.
• Stödja verksamhetens behov av förändringar.
• Anläggningsskötare brandlarm.
• Yttre och inre skötsel av fastigheterna.
• Godsmottagning, lastning och lossning
• Delta i förbättringsprojekt

Förrådet på Växjö energi servar samtliga affärsområden inom Växjö energikoncernen.
Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch. Tillsammans brinner vi för att åstadkomma en vanlig vardag och en helt annorlunda, mer hållbar framtid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller allmänna arbetsuppgifter inom fastighetsteknik. Du ska vara utbildad fastighetstekniker eller ha annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig, samt gymnasieexamen. Du ska ha goda datakunskaper då all rapportering sker digitalt, rollen kräver även att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav för tjänsten, förarbevis för hjullastare är meriterande då det ingår i tjänsten att köra hjullastare.
Som person ska du vara självgående, noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt med sinne för ordning och reda. Du ska ha lätt för att skapa relationer, vara servicemedveten och flexibel i din kontakt med våra medarbetare och även med våra leverantörer. Vidare ska du vara kreativ och ha en förmåga att hitta lösningar på olika typer av utmaningar som uppkommer i den dagliga verksamheten.

Urval och intervjuer kommer ske löpande. På grund av Växjö Energis verksamhet och arbetsuppgifternas natur kommer en säkerhetsprövning genomföras som en del av rekryteringsprocessen.


ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drift- och fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 26
*
Erfaren drift -och fastighetstekniker sökes till kund i Växjö

Om tjänsten


Som tekniker hos oss kommer du att ansvara för fastighetsbeståndets värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik, övervakningssystem samt driftoptimering.

Vi jobbar utifrån felanmälan samt fasta serviceavtal gentemot kund, här är det meriterande om du jobbat med Vitec eller Dedu.

Vi utför även test av brandlarm samt sprinklersystem - här är det viktigt att du har utbildning inom dessa områden.

Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för samarbetet med hyresgäster, myndigheter och andra entreprenörer.


Arbetsbeskrivning
Arbetstider 07:00-16:00 Mån-fre
Lön efter överenskommelse.

Vi söker dig som
Du har en utbildning inom fastighet och driftteknik och gärna ett par års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vidare är du en social lagspelare som trivs med att samarbeta med många olika människor och projekt. Du besitter en hög teknisk kompetens för fastighetsinstallationer.

Kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ambitiös, ordningsam, glad och positiv.
Du är en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder och kollegor.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 4
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Mitt namn är Sofie och jag arbetar som arbetsledare på Axcell i Växjö. Jag söker nu en fastighetstekniker. Du kommer tillhöra vårt team med tjugo engagerade och drivna kollegor. Med mig som chef kan du förvänta dig engagemang och ett coachande ledarskap där vi löser problemen tillsammans. – Sofie Björkmarker, Arbetsledare

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ge dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Växjö. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el. Du har även mobil och datorvana.

B- körkort är ett krav.

För att trivas hos oss
Som fastighetstekniker hos oss ser vi att du är en problemlösare som trivs i kontakt med både kunder och kollegor samt har en god samarbetsförmåga. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ, gillar att arbeta med frihet under ansvar och har ett servicetänk.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar; ”personliga, nytänkande och professionella” och vårt gemensamma löfte ”Vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar”.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Sofie Björkmarker på telefonnummer 0470- 70 27 19.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-06-04.
Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

Sommarjobb Fastighetsskötare Älmhult

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 16
Vi söker nu sommarjobbare för fastighetsskötsel.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar yttre skötsel av fastigheter. Den yttre skötseln innefattar gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och liknande trädgårdsarbete. Arbetet utförs vid ett flertal fastigheter i Älmhult med omnejd. Vi lägger stor vikt på samarbetsförmågan hos våra medarbetare. Vi är ett sammansvetsat arbetslag och strävar efter att vara en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt kundbemötande är viktigt då du blir vårt är ansiktet utåt för våra kunder och hyresgäster när du är i tjänst.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor på flera platser i Sverige. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och jobba mot gemensamma mål. Vi siktar på att bli den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.
Kravprofilen:
B-körkort är ett måste för att få tjänsten. Erfarenhet inom fastighetsskötsel är meriterande.
Rekrytering sker löpande så skynda in med din ansökan innan tjänsten blir tillsatt.


Ansökan skickar du till hr@arcfast.se - märk mailet med "sommarjobb Älmhult."
Vid andra frågor kring tjänsten når ni David på 010-444 14 21

Ansök nu

Jobba Som Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 21
Sök jobbet som fastighetsskötare på XLNT Talent för att jobba som fastighetsskötare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som fastighetsskötare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar XLNT Talent dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fastighetsskötare Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Utbildning & support
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Är serviceinriktad & har körkort
? Händig & driven

Ansök nu

Sommarjobb Fastighetsskötare Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 14
Vi söker nu sommarjobbare för fastighetsskötsel.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar yttre skötsel av fastigheter. Den yttre skötseln innefattar gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och liknande trädgårdsarbete. Arbetet utförs vid ett flertal fastigheter i Växjö med omnejd. Vi lägger stor vikt på samarbetsförmågan hos våra medarbetare. Vi är ett sammansvetsat arbetslag och strävar efter att vara en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt kundbemötande är viktigt då du blir vårt är ansiktet utåt för våra kunder och hyresgäster när du är i tjänst.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor på flera platser i Sverige. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och jobba mot gemensamma mål. Vi siktar på att bli den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.
Kravprofilen:
B-körkort är ett måste för att få tjänsten. Erfarenhet inom fastighetsskötsel är meriterande.
Rekrytering sker löpande så skynda in med din ansökan innan tjänsten blir tillsatt.


Ansökan skickar du till hr@arcfast.se.
Vid andra frågor kring tjänsten når ni Andreas på 010-444 14 25

Ansök nu

Är du Växjö Lakers nya vaktmästare?

Sporthallsvaktmästare
Läs mer Apr 12
Dina arbetsuppgifter
En spännande säsong får snart sin upplösning, blir det ett fjärde SM-guld till Växjös stolthet Lakers?

En otroligt viktig kugge i maskineriet på Vida Arena är fastighetsskötseln och nu finns chansen att bli en del av denna drivna och kompetenta arbetsgrupp.

I rollen som vaktmästare hjälper du till med både den inre och yttre skötseln av våra tre ishallar. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat enklare reparationer och underhåll, grovstädning samt snö-och halkbekämpning vintertid. Du kommer också att bli utbildad som ismaskinsförare.

I arbetsgruppen ingår fastighetsskötare, ismaskinförare och arbetsledare.

Vi söker dig som är en framåtriktad person med en vilja att utvecklas. Vidare tror vi att du är arbetsam med ett stort driv och en positiv inställning samt engagemanget att ge professionell service åt våra besökare.

Arbetstiderna är till att börja med förlagda på vardagar kl:07.00-16.00. Planen är att du efter en pensionsavgång våren 2024 tar över den tjänsten och ingår i ett arbetsteam på 2 personer med årsarbetstid utefter ett 4 veckors schema, vardagar samt kväll och helg varannan vecka.

Tanken är att det på sikt utvecklas till en tydligare tjänst som ismaskinsförare och utförandet av isvård på heltid och ett större ansvar för isarna i dom tre ishallarna.


Din profil
Vi söker dig som gärna har tidigare arbetslivserfarenhet som vaktmästare eller fastighetsskötsel. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en miljö där vi sätter stort värde i:
- Engagemang
- Trygghet
- Glädje och gemenskap
- Omtanke
- Samverkan

Vi ser också att du trivs med att arbeta i en arbetsgrupp där man stöttar och hjälper varandra för att kunna leverera högklassig service till våra hyresgäster och besökare.
Du drivs av att göra kunden nöjd och ser utmaningar som en möjlighet och söker dig som är förtroendeingivande och trivs med att möta människor och har den rätta ambitionen och en stark drivkraft. Då du kommer att möta många människor är det viktigt att du även har en god förmåga att kommunicera.

Vi sätter ett stort värde på din personlighet och att du ska passa väl in i arbetsgruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader.

Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde 2023-07-24 eller enligt överenskommelse.

Växjö Lakers har valt att samarbeta med Inpeople i denna rekrytering och det är till dem du skickar din ansökan. Om du har frågor om företaget och tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Petersson på telefonnummer 073 – 092 79 16.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut eftersom vi tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker till Nordic Wellness Växjö

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Läs mer Apr 6
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. Därför söker vi nu en servicetekniker till Nordic Wellness Växjö. 

Att jobba som Servicetekniker på Nordic Wellness
Att arbeta som servicetekniker på Nordic Wellness är varierande och stimulerande och ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär att brett serva våra lokaler med fastighetsservice. Allt ifrån att skruva upp en list, serva maskiner till att lägga mattor på våra gym. Tjänsten har även fokus på maskinservice. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt. Du behöver ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt arbete. Resor i tjänsten förekommer till våra övriga klubbar i divisionen. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och god sammanhållning.

Vad söker vi hos dig?
Vi söker en erfaren servicetekniker med stort kunnande inom fastighetsskötsel samt även kunskap inom maskinservice. Du är självgående, van att fatta egna beslut, har förmåga att planera och prioritera din tid. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, kunna ta olika uppdrag med kort varsel och ibland på udda tider. Har du gått fastighetsprogrammet eller motsvarande utbildning är det meriterande, men inget krav. 

B-körkort är ett krav. 

Att jobba på Nordic Wellness 
Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Servicetekniker så snart vi hittar dig!

Sista ansökningsdag 2023-05-05

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 21
Södra fungerar som en bro mellan 52.000 familjeskogsbruk och den globala marknaden - understödd av det gemensamma ägandet som ger långsiktighet och ett unikt engagemang. Våra gemensamma funktioner är det som möjliggör ett så effektivt och värdeskapande arbete som möjligt ute i våra olika affärs- och verksamhetsområden, hela vägen från familjeskogsbruket till ett hållbart samhälle.

Nu finns möjligheten att få arbeta i en roll där du kan röra dig både strategiskt och operativt. Vi söker nu en Fastighetsförvaltare.

Dina arbetsuppgifter

För att trivas och lyckas i rollen som Fastighetsförvaltare söker vi dig som vill ta det strategiska helhetsansvaret för Södras fastigheter som ägs av vår personalstiftelse och som samtidigt drivs av att arbeta operativt nära förvaltningen och våra samarbetspartners. Här får du möjlighet att leda och styra arbetet gällande fastigheterna, samt planera, driva underhållsarbeten och utvecklingsprojekt av olika karaktär.

Fastigheterna ligger utspridda över landet, så här får du möjligheten att resa en del inom tjänsten, det gör också att du kommer ha flera olika kontaktytor och trivs i en utåtriktad roll med medarbetare, hyresgäster och entreprenörer. Rollen har innehåller även inslag av operativa fastighetsskötarsuppgifter på huvudkontoret som innebär att du har erfarenhet av arbete av både inom- och utomhusmiljön runt fastigheter.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande roll inom fastighetsförvaltning och som har relevant utbildning och erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du känner dig trygg i förvaltnings- och fastighetsskötarfrågor.

Kanske söker du idag en roll där du får arbeta både strategiskt och operativt och vill arbeta närmare beslut?

Vidare har du förmågan att vara initiativrik och pådrivande med god förmåga att planera ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett härligt och kompetent team som du har omkring dig. Som person krävs det att du är strukturerad och kan arbeta med flera olika uppdrag parallellt. Vi värdesätter att du är kommunikativ och har en positiv anda som gör att du nyfiket strävar efter nya insikter och arbetar för långsiktiga relationer med alla omkring dig.

Utöver ovan ser vi att du har:

- Ett brett tekniskt kunnande inom bygg, el, ventilation och VVS.
- Erfarenhet av budgetansvar
- Relevant eftergymnasial utbildning, meriterande med någon eftergymnasial YH-utbildning med inriktning Fastighetsskötsel, Fastighetsteknik
- B-Körkort
- God datorvana och van vid att arbeta med digitala verktyg
- God svenska i tal och skrift


Din arbetsgivare Södra
Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantaksiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda.

Placering/Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering på Södras huvudkontor i Växjö. Start sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Vad tror du, kan det här vara något för dig?

Vi ser verkligen fram emot att få höra från dig och du är varmt välkommen med din ansökan fram till och med 5 maj.
Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Direkt 0470-89 500 eller rekryterande chef Daniel Fredriksson, Fastighetschef på telefonnummer +46722004670 eller daniel.fredriksson@sodra.com.

Fackliga frågor besvaras av Teddy Hedlund, teddy.hedlund@sodra.com.

Vi använder oss av tester från vår leverantör Assessio i våra rekryteringsprocesser. Mer information kring rekryteringsprocessen hittar du på karriärsidan, Lediga jobb - Södra (sodra.com) (https://karriar.sodra.com/jobs).

Följ oss gärna på Facebook #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Sommarjobbare till M2 Gruppen, Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 27
Nu söker M2 Gruppen sommarjobbare till sitt team av fastighetsskötare i Växjö.
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du närmast kunden. Arbetet är till största del utomhus men även inre fastighetsskötsel kommer krävas i din vardag. Du sköter om och ser till att våra fastigheter och ytterområden alltid ger ett vårdat och välskött intryck.
Den yttre fastighetsskötseln består av rondering av fastigheterna, trimning, ogräsrensning, skräpplockning, gräsklippning m.m.
Den inre fastighetsskötseln består av enklare reparationer som tex avloppsstopp, smörjning lås, byte dörrhandtag osv.
Du arbetar fritt under eget stort ansvar, därför värdesätter vi ditt ordningssinne samt förmåga att ta ansvar och eget initiativ.
Personliga egenskaper
Då en del av arbetet sker i människors hem måste en fastighetsskötare idag kunna skapa och behålla förtroende hos kunderna. Därför är det viktigt att du har ett stort kundfokus, är serviceinriktad, engagerad och tycker om att möta människor. Du ser värdet av att återkoppla och lösa ärenden på ett proffsigt sätt och inom en så kort tidsram som möjligt. Du tar ansvar för att självständigt planera ditt arbete och du bygger relation till personer du arbetar tillsammans med.
Kvalifikationer
Svensktalande
B-körkort

Meriterande:
Fastighetsskötarutbildning
Erfarenhet av liknande arbeten
Hemmafixare

Vi erbjuder
Sommarjobb
Vid intresse mejlar du till jobbansokan@m2gruppen.se, ange ”ansökan sommarjobb, Växjö” i ämnesraden.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 28
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi är i en expansiv fas där uppdragen att förvalta främst kommersiella fastigheter, men även bostäder, fortsätter att bli fler. Därför utökar vi nu vår verksamhet med teknisk kompetens.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med tekniskt komplexa byggnader som kräver stor fastighetsteknisk kompetens. Du arbetar med energi- och driftövervakning, utför service, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll.   
Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, reparatörer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme, ventilation och samt hantera tillhörande styr- & reglersystem för fastigheten.
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till fastighetens förvaltare
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering  
• Mätaravläsning av vatten, el och värme, inmatning av värden i energisystem och analysering av förbrukningsvärden.
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete  
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred kompetens inom värme-, ventilation- och styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med minst 3 års dokumenterad erfarenhet av drifttekniska arbetsuppgifter. Vi ser att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning ínom SBA, Heta arbeten och anläggningsskötare brand. Du behöver även ha grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Växjö men arbete även på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Visst kvällsarbete kan ibland förekomma.  

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2023-04-16. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef drift & energi, Max Green, max.green@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Vaktmästare till Arenaservice

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Läs mer Mar 20
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en del i vårt gäng som vaktmästare på Arenaservice? Vill du ha ett roligt och omväxlande sommarjobb?

Vi utgår från våra lokaler vid idrottsfältet på Teleborg och vi arbetar i första hand med underhåll och skötsel av idrotts-och friluftsanläggningar, spår, leder och badplatser samt andra idrotts- och rörelseytor.

Arbetsuppgifterna består av röjning, gräsklippning, planskötsel och enklare fastighetsskötsel. I arbetet ingår även till viss del att städa våra idrottsanläggningar samt att finnas till hands vid evenemang som genomförs på våra anläggningar.

Tillsammans skapar vi nöjda kunder!

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har viss vana av arbete med underhåll och skötsel av idrotts- och friluftsanläggningar, det är ett önskemål men inget krav.

Du har god samarbetsförmåga, god fysik, gillar att vara utomhus och trivs med att ge god service. Du motiveras av att skapa nöjda kunder!

Eftergymnasial utbildning inom bygg, trädgård, fastighet eller jordbruk är meriterande. Likaså röjsågskort och motorsågskort.

B-körkort erfordras.

Grundläggande datavana.

Intresserad av att lära dig jobbet, det viktigast är inte att du redan kan jobbet - det lär vi dig.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 17
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi är i en expansiv fas där uppdragen att förvalta främst kommersiella fastigheter, men även bostäder, fortsätter att bli fler. Därför utökar vi nu vår verksamhet med teknisk kompetens.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med tekniskt komplexa byggnader som kräver stor fastighetsteknisk kompetens. Du arbetar med energi- och driftövervakning, utför service, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll.   
Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, reparatörer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på värme, ventilation och samt hantera tillhörande styr- & reglersystem för fastigheten.
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till fastighetens förvaltare
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering  
• Mätaravläsning av vatten, el och värme, inmatning av värden i energisystem och analysering av förbrukningsvärden.
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete  
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred kompetens inom värme-, ventilation- och styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med minst 3 års dokumenterad erfarenhet av drifttekniska arbetsuppgifter. Vi ser att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning ínom SBA, Heta arbeten och anläggningsskötare brand. Du behöver även ha grundläggande elkunskaper för felsökning samt kännedom om gällande myndighetskrav.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Växjö men arbete även på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Körkort är ett krav för denna tjänst. Visst kvällsarbete kan ibland förekomma.  

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2023-04-09. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef drift & energi, Max Green, max.green@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Studenter sökes för extrajobb & sommarjobb som fastighetsskötare i Växjö!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 20
Inför kommande uppdrag så söker vi dig som letar långsiktigt arbete längsmed studier eller annan deltidstjänst som fastighetsskötare. Möjlighet ges för sommarvikariat samt fortsatt extraanställning under höst!

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill ha ett omväxlande och roligt extrajobb samt sommarjobb! I arbetsuppgifterna ingår tillsyn samt rondering av fastigheterna inom ansvarsområdet. Arbetet är mångsidigt och innefattar reparationer i fastigheter som berör el, VVS, snickeri och låsbyten.

Aktuell start snarast där du kombinerar studier eller din deltidstjänst med tjänsten. Vi ser gärna att du jobbar heltid under sommar samt fortsatt extra under höst, likt upplägget under våren.

Kundens förvaltningsorganisation ser till att lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma samt trygga att bo i. Det är många olika arbetsuppgifter som ska lösas för hyresgäster - allt ifrån låsbyten till enklare el- och snickerijobb. Du kommer att ingå i en trevlig arbetsgrupp med reparatörer som hjälps åt med de uppgifter som behöver lösas under dagen.

Arbetsort: Växjö!

Din profil
Vi söker dig som har känsla för service och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en problemlösare och praktiskt lagd. Du ska kunna planera och prioritera arbetsmoment under en arbetsdag på ett effektivt sätt. Du är en positiv och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är målinriktad och bra på att ta egna initiativ.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och/eller utbildning är meriterande dock inget krav.

B-körkort är ett krav!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Sommarvikarie Fastighetsskötare Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 22
Vi söker nu årets sommarvikarie på Heimstaden i Växjö! Är du intresserad av fastighetsskötsel och kundservice? Vi har bredden och en mängd arbetsuppgifter där du kan göra nytta under sommaren.


Vad innebär jobbet?  

I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra kunder, våra hyresgäster. Du jobbar med inre och yttre skötsel av fastigherna utifrån löpande arbetsordrar och felanmälningar från våra kunder. Exempelvis kan ärendena handla om belysning, droppande kranar, stopp i avlopp, ha koll på allmäna ytor med mera. Du gör även avflyttningsbesiktningar. Du arbetar självständigt och har stort ansvar för att planera din dag – till din hjälp har du kollegor i teamet i Växjö där ni gemensamt ansvarar för att bibehålla en härlig kultur och göra så att våra hyresgäster trivs hos oss. Vikariatet sträcker sig över 10 veckor under juni - augusti och är på heltid.


Vad ska du ha för erfarenhet?  

Det är meriterande, men inget krav, att du tidigare arbetat som Fastighetsskötare och innehar kunskaper inom fastghetsskötsel eller som på annat sätt har tillgodogjort dig kunskap inom området. Tilll exempel genom en gymnasie/KY-utbildning inom snickeri, bygg, VVS, drift eller liknande. I din roll ingår inre underhåll av våra fastigheter och därmed ingen skötsel av utemiljöer. Du behöver gilla att ge god service, brinna för att lösa problem och vara praktiskt/händigt lagd. God dator- och systemvana är ett krav då mycket av vårt arbete sköts digitalt. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav, men fler språk är meriterande då vi har många hyresgäster från olika delar av världen hos oss. B-körkort är ett krav.


Vem är du?

Det viktigaste är att du har en personlighet som passar bra in i vår kultur - i jobbet som Fastighetsskötare är det viktigt att du har en mycket god förmåga att hantera människor i olika situationer. Du håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss! 


Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har


Din ansökan välkomnas senast den 9 april 2023. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vänta inte med din ansökan utan skicka in den så fort som möjligt!


Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Ansök nu

Fastighetsskötare till M2 Gruppen, Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 28
M2 Gruppen söker nu fastighetsskötare med placering i Växjö. Vi är ett glatt team med förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som jobbar nära varandra och söker dig som värdesätter och har som mål att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder.
Om M2 Gruppen
M2 Gruppen (www.m2gruppen.se) äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige och har idag ett fastighetsbestånd på ca 300 000 kvm, fördelat på drygt 65 fastigheter, som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.
M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och vi har idag ca 2 500 kunder som hyr i våra fastigheter.
Utöver direktägda fastigheter består gruppens verksamhet av strategiska fastighetsinvesteringar, entreprenad och projektutveckling samt investeringar i verksamheter utanför fastighetssektorn.
Arbetsuppgifter
Fastighetsskötaren har huvudsakligen följande arbetsuppgifter:
· Ansvara för att avhjälpa serviceanmälan
· Nyckelhantering till entreprenörer
· Utföra yttreskötsel
· Utföra mindre reparationer
· Agera på driftlarm och vidta nödvändiga åtgärder såsom felsökning, återställningar och beställning av åtgärder via våra upphandlade ramavtalsentreprenörer.
Arbetsuppgifterna innebär mycket kontakt med befintliga och blivande hyresgäster.
Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen ser vi som meriterande. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på svenska samt har kunskaper i Office-paketet. Tjänsten kräver körkort B. Starkt meriterande om du besitter kunskaper om installationer och styrsystem.
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, har ordningssinne och kan prioritera rätt vid hög arbetsbelastning. Du tycker om att arbeta i grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Att du är positiv och engagerad är en förutsättning. Du är ansvarstagande och tar ett ägandeskap av driftsäkerheten i våra fastigheter.
Vi erbjuder
Heltid / Tills vidare. Fast lön.
Ansökan
Om du är intresserad av rollen ansök genom att maila komplett ansökan med personligt brev och CV till jobbansokan@m2gruppen.se och ange ”Ansökan fastighetsskötare, Växjö” i ämnesfältet.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2023-04-01.

Ansök nu

Fastighetsvärdar till Vidingehem

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 8
Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har behov av att stärka upp vår organisation.
Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete så är detta ett jobb för dig.
På Vidingehem skapar Fastighetsvärden ett gott klimat i bostadsområdena och är den som hyresgästerna möter oftast. Fastighetsvärden genomför regelbunden rondering och tillsyn samt avhjälper fel som uppstår i lägenheterna. Som Fastighetsvärd jobbar du nära hyresgästen och övriga kunder.

För att trivas som Fastighetsvärd måste du tycka om att träffa människor. Du är nyfiken och vill lära nytt. Du tycker om att göra många olika fastighetsrelaterade arbetsuppgifter. Du är självständig och har förmåga att planera upp det egna arbetet.KVALIFIKATIONER
Kunskap
• Utbildning inom hantverk, fastighetsskötsel eller fastighetsförvaltning. Gymnasiekompetens, gärna från yrkesinriktad inriktning eller liknade. Erfarenhet från fastighetsrelaterad verksamhet
• Erfarenhet från relationsskapande arbete med mycket kundkontakt
• Behärska svenska i tal och skrift.
• B-körkort.
• Grundläggande förmåga av att arbeta i digitalt ärendehanteringssystem.

Personliga egenskaper
• God planeringsförmåga
• Ekonomisk medvetenhet
• Kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet
• Engagerad och driven
• Samarbetsförmåga
• Levererar med god kvalitet

Ansök nu