Fastighetsskötare jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Sommarvikarierande Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 17
Victoriahem utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. I vår hållbara förvaltning rustar vi upp och renoverar på lång sikt samtidigt som vi bygger fler bostäder, men framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer - för tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö.

Vi finns i 31 kommuner med 39 000 hyreslägenheter och över 500 medarbetare. Och vi växer.

Vårt fastighetsbestånd i Växjö består av 900 i Dalbo och Norr. Vårt kontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Sommarvägen 7B. Här samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som arbetar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltare, uthyrare och områdeschef. Nu söker vi en sommarvikarierande fastighetstekniker till vårt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll och tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Arbeta med proaktiva åtgärder
- Ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete
- Generell tillsyn av bostadsområdet där du ser till så att det är ordning och reda kring våra fastigheter


Rollen är social, serviceinriktad och har ofta ett högt tempo. Du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig med som är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, alternativt är du i slutet av din fastighetstekniska utbildning och vill ha ett meriterande sommarjobb som start på din karriär. Körkort för bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer att utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 13 juni 2022
- Slutdatum: 2 september 2022
- Omfattning: Heltid
- Placering: Växjö
- Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Förvaltare Robin Markovic på robin.markovic@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Workplace Manager

Driftchef, fastighet
Läs mer Maj 12
Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant för oss. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon.

Pirrar det i magen på dig med?

Om tjänsten
I den här rollen får du möjlighet att skapa den mest attraktiva arbetsplatsen för befintliga och blivande medarbetare. Genom att vara den som har koll på vad som ger mervärde för Fortnox medarbetare. Målet är att skapa en arbetsplats som ska gynna samarbete, möten och passion. Nu och i framtiden!

Tillsammans med fastighetsägare och övriga stjärnor på avdelningen kommer du drifta och förvalta Fortnox fastigheter. Det innebär förhandling med leverantörer, leda förändringsarbete och ta fram samt presentera beslutsunderlag - gällande exempelvis möjliga etableringar på nya orter baserat på t.ex. data och rekryteringsbehov. Du har hand om administration och extern kommunikation med bl.a. fastighetsägare, hyresvärdar och leverantörer. Du kommer även att vara tekniskt ansvarig för våra arbetsplatser (fastighetsteknik, ventilation, vvs). Utöver det kommer du också delta i och driva interna projekt kopplade till upplevelsen av våra arbetsplatser. Rollen är självständig men du ser till att förankra, kommunicera och implementera dina uppgifter och projekt med kollegor och stakeholders, internt och externt.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi du är van att driva ditt arbete självständigt och kan se bortom de uppgifter som ligger precis framför dig, för att göra affärer som gynnar oss i framtiden. Genom god analytisk förmåga och en stark kommunikativ ådra kan du förmedla dina ideér och förslag samt ta fram rätt information för beslut. Samtidigt är du serviceinriktad och lyhörd för krav och önskemål från ledningsgrupp, stakeholders och medarbetare. Du har inga problem med att hantera olika uppgifter parallellt utan att bli stressad och ändå komma i mål.

Vad du har:

- Mycket god kännedom om de olika avtal och legala krav som finns på området.
- Vi söker dig med bred erfarenhet av fastighetsförvaltning och drift av kommersiella fastigheter eller arbetsplatser.
- Dina erfarenheter och kunskaper har du med största sannolikhet skaffat dig genom erfarenhet av att arbeta som fastighetschef eller förvaltare.Det är ett plus om du har:

- Erfarenhet av att självständigt utveckla och driva projekt, gärna tidigare arbetsplatsutveckling.

Om Fortnox
Fortnox AB (publ) är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information se (http://www.fortnox.se/) www.fortnox.se (http://www.fortnox.se/).


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 13
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

TopWork söker fastighetsskötare...

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 13
...till kund i Vxjö i sommar. 
 
Som fastighetsskötare kommer du att ansvara för den dagliga skötseln, underhåll och reparationer. Arbetet innefattar många dagliga hyresgästkontakter.
 
Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare. Tjänsten pågår under sommaren, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av TopWork och uthyrd till vårt kundföretag under uppdragets gång. 

För att passa som tjänsten krävs det att du:
- har b-körkort
- har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
- har god kännedom om växtskötsel
- gärna maskinvana. 

Du som person tycker det är viktigt att ge dina kunder din allra bästa service. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt, men du ska även ha en god samarbetsförmåga och jobba mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. 

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Fastighetsskötare semester vikarie

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 3
Vi söker nu en person som brinner för service och att Alltid ha nöjda kunder efter utförda arbeten.
Har du erfarenhet eller certifikat på bensin drivna motorredskap för mark, buskar och trädgård så ser vi gärna att du blir en av oss i vårt Team i sommar.
Körkort klass B är ett krav. Arbetet är varadagar mellan kl 07-16. Arbetsuppgifterna är varierande och man arbetar både i grupp och självständigt

Ansök nu

Vaktmästare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 22
Design och heminredning ligger oss varmt om hjärtat, och i våra butiker brinner vi för att hjälpa våra kunder att skapa hem att älska. Vår butik i Lammhult är en populär destination och vi besöks dagligen av många inredningsälskande kunder.
Nu söker vi en ny kollega för rollen som Vaktmästare till vår butik och kontor i Lammhult.
Om rollen;
Som Vaktmästare kommer du ansvara för att löpande sköta drift och underhåll av fastigheten i sin helhet. Med ditt serviceinriktade förhållningssätt säkerställer du en representabel och trivsam miljö för både kunder och kollegor när det kommer till fastigheten.
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till exempel att vara;
Ansvara för systematiskt brandskydd, larm, nycklar, kontakt med hantverkare, och fastighetsägare
Snöröjning, gräsklippning och övrigt underhåll in och utvändigt för att vi skall ha en attraktiv och fungerande butik och omgivning
Bistå butiken vid ankommande gods, uppackning, avgående gods och montering och flytt av möbler i utställningen.
Vara kontorspersonalen behjälplig vid flytt av skrivbord och annan utrustning

Du och butikspersonalen arbetar som ett team för att tillsammans leverera en premiumupplevelse till alla våra kunder.
Om dig;
Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete, där du har fått arbeta praktiskt och lösningsorienterat. Har du dessutom erfarenhet av elarbete och fastighetsskötsel ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är serviceinriktad och hjälpsam. Du har ett positivt förhållningssätt som gör att du ser lösningar till alla problem, och du trivs som allra bäst i en självgående och social roll där du får vara behjälplig i flera olika typer av ärenden.
Du trivs i ett högt arbetstempo och har förmågan att prioritera och strukturera din arbetsdag på bästa möjliga sätt.
Välkommen hem!
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, och önskat tillträde är snarast möjligt.
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Vänta inte med din ansökan, vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Frågor kring tjänsten välkomnas till Butikschef Cecilia Andersson via mail; cecilia.andersson@svenssons.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare till Petri Fastigheter

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 20
Fastighetsskötare till Petri Fastigheter
Om Petri Fastigheter
AB Hjalmar Petri är ett av Växjös äldsta och mest välrenommerade fastighetsbolag. Fastighetsbeståndet består av 13 fastigheter i Växjö och en i Alvesta om totalt ca 30 000 kvm. Ytan är relativt jämnt fördelad mellan lägenheter, kontor och butiker. Våra ledord är Service, Långsiktighet och Kvalitet.
Vi söker nu en serviceinriktad och lösningsorienterad fastighetsskötare med social kompetens. Det här är ett jobb för dig som vill ha ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Tjänsten omfattar både inre och yttre skötsel av fastigheterna samt löpande kontakt med våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare är det ditt ansvar att ta hand om bolagets fastigheter, såväl invändigt som utvändigt. Arbetsuppgifterna varierar över året och innefattar bland annat:
· Systematisk rondering av fastigheterna,
· Reparationer, felsökning och underhåll,
· Hantering av felanmälan samt felavhjälpning,
· Tillsyn av ventilation, värme och elsystem,
· Utvändig fastighetsskötsel såsom gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, renhållning och snöröjning,
· Viss hantering av återvinningsfraktioner,
· Daglig kontakt med våra hyresgäster,
· Kontakt med entreprenörer.

Om dig
För att du ska lyckas och trivas i den här rollen ska du tycka om att arbeta självständigt. Vi tror att du är en positiv och flexibel person. Du är praktiskt lagd, noggrann och vill kontinuerligt lära dig nya saker.
På Petri Fastigheter sätter vi stor vikt vid hög service varför rollen som fastighetsskötare kräver att du har en hög servicekänsla och god kommunikationsförmåga. Då du är företagets ansikte utåt blir ditt arbete därför en viktig del av det som skapar kvalité, trygghet och trivsel för våra hyresgäster.
Önskade erfarenheter och meriter:
· Körkort av minst klass B (krav)
· Goda kunskaper i svenska språket (krav)
· Erfarenhet av fastighetsskötsel
· Utbildning med inriktning fastighet eller teknik, minst på gymnasienivå (meriterande men ej ett krav)
· Kunskap inom bygg, el eller VVS är meriterande (meriterande men ej ett krav)

Om tjänsten
Tjänsten är en fast tjänst på heltid. Tillgång till servicebil ingår i tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse men så snart som möjligt.
Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV + personligt brev) till info@hjalmarpetri.se senast den 20 maj 2022. Märk ansökan med ”Fastighetsskötare”.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Därför kan tjänsten eventuellt tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag!
Vid frågor och mer information se www.petrifastigheter.se alternativt kontakta:
Förvaltningsansvarig: Erik Bratell på erik.bratell@hjalmarpetri.se / 070-222 38 78
VD: Johan Petri på johan.petri@hjalmarpetri.se / 072-220 18 98

Ansök nu

Fastighetsskötare för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 9
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 29
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Har du ett genuint intresse för fastigheter, boendemiljöer och människor? Är du driven, engagerad och vill få möjlighet att göra skillnad i människors vardag? Då kan du vara den fastighetsskötare vi på HSB Sydost nu söker till vårt team i Växjö.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom grönyte- och fastighetsskötsel, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering och snöröjning. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer

För att nå framgång i rollen som fastighetsskötare tror vi att du:

Har erfarenhet av liknande arbete.
Är van att hantera olika handverktyg, redskap och maskiner.
Har grundläggande datorkunskaper.
Trivs i ett serviceyrke.

Utbildning för röjsåg och/eller motorsåg är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Inom HSB Sydost är samarbete och möten med kunder, kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig som är driftig, har god samarbetsförmåga men kan planera och arbeta självständigt. Dessutom bör du vara fysiskt uthållig eftersom arbetet periodvis är intensivt och krävande. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper och kommer därför att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Varaktighet:

Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde:

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Omfattning:

Heltid.

Antal tjänster:

1 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-15. För den här tjänsten tillämpas löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Kronoberg, 010-451 30 52.
Michaéla Hoffman, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 13
Vi söker rastplatsskötare som utgår ifrån Växjö till våra driftområden Växjöområdet.
Tjänsterna som ska tillsättas är en heltid och en helgtjänst.
Arbetet omfattar städ av servicebyggnader, grästrimning, sophantering .
Vi söker dig som är noggrann och har hög arbetsmoral, då du arbetar själv under ansvar med firmabil.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av städ/yttre skötsel.
Tillträdesdatum omgående

Ansök nu

Vaktmästare till sommarverksamhet för barn & ungdomar på Wilhelmshill

Skolvaktmästare
Läs mer Apr 22
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Sommaren 2022 startar Växjö kommun upp sommarverksamhet i from av dagläger och sommarfritidsgård för barn och ungdomar på Wilhelmshill på Evedal. Verksamheten syftar till att ge barn och ungdomar möjlighet till roliga aktiviteter under sitt sommarlov.

Som vaktmästare på Wilhelmshill i sommar kommer du bli en central person med stor betydelse för servicen mot barn/ungdomar, personal och ledning. Du ingår i en arbetsgrupp i huset som består av din funktion, verksamhetsledare och köksansvarig.

Arbetet kommer att vara mycket varierande och bestå av allt från rutinuppgifter till att lösa problem som uppstår och arbete med att säkerställa och upprätthålla goda rutiner inom ditt ansvarsområde. I arbetsuppgifterna ingår bland annat städning av lokalerna, lättare underhåll, i vissa fall flytt av inventarier och översyn av säkerhet så som tex brandskydd.

Arbetstiderna kommer variera mellan dagtid och kvällstid efter schema.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med praktiskt handlag och en lösningsfokuserad och flexibel inställning. Som person är du positiv, har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ, är ansvarstagande, självständig och en god förebild. Vidare har du förmågan att kommunicera med barn/ungdomar, vårdnadshavare och personal och därigenom skapa goda relationer. Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Ansök nu

Fastighetsskötare för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 29
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Utomhusarbete för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 28
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Utomhusarbete för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 26
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Sommarjobb som Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 22
Vill du bli vår nya sommarjobbare?

CA Fastigheter, med snart 100 anställda, ingår i den familjeägda CA-koncernen. Vi äger fastigheter i attraktiva tillväxtregioner - både i och utanför Sverige. Vi finns med kontor på sex orter i Sverige, från Stockholm i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kalmar. Totalt omfattar fastighetsbeståndet cirka 675 000 kvm. Bolaget har funnits i över 100 år och planen är att finnas minst lika länge till. Vill du bygga och förvalta för framtiden tillsammans med oss? Välkommen till ett fastighetsbolag där hållbarhet och säkerhet alltid finns med i vardagen och en företagskultur som präglas av nära samarbeten och korta beslutsvägar.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se (https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.cafastigheter.se/&data=04|01||06bacbb1c10f43052d1408d93644bcb1|ba6c449791314796ae6ab078ef7f3b29|1|0|637600491117721535|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=YWCNVGchrNN2w2yxa9N2y1JPmrW06CgJY6XQ7cQLTcw=&reserved=0)

Arbetsuppgifter

Som sommarjobbare i vårt fastighetsskötarteam erbjuds du ett varierande arbete utomhus. Du arbetar för att vår yttre miljö ska vara ren och tilltalande dels för våra hyresgästers trivsel, dels för fastighetens välmående. Arbetsuppgifterna varierar och kan exempelvis bestå av att sköta våra grönområden med exempelvis gräsklippning och ogräsrensning, tillse att det är ordning och reda i våra miljöhus samt övrig utemiljöskötsel så som måleri, skötsel av entréer, cykelställ och sällskapsytor. Ditt arbete innebär både självständigt samt tillsammans med kollegor.

Du kommer dagligen att träffa och bemöta våra hyresgäster, därför ställs det krav på att du är både social och lyhörd för att kunna leverera den bästa servicen till våra hyresgäster.

Din bakgrund

Vi söker dig som är praktiskt lagd, serviceinriktad och som gillar att möta människor. Dessutom behöver du kunna hantera svenska flytande i såväl tal som skrift. B-körkort är önskvärt och meriterande är tidigare erfarenhet av yrket eller pågående studier inom området.

Varaktighet:

Sommarjobb (timanställning) under juni, juli, augusti (vecka 26-33)
Heltid, måndag till fredag klockan 07:00-16:00

Övrigt

Sista ansökningsdag är 8 maj men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jessika Kenell, Teknisk chef, 0470-72 66 57
Sofia Lundin, HR-ansvarig, 0480-574 10

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Sommarvikarie till M2 Gruppen, Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 11
M2 Gruppen söker nu vikarierande fastighetsskötare med placering i Växjö. Vi är ett glatt team med förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som jobbar nära varandra och söker dig som värdesätter och har som mål att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder.
Om M2 Gruppen
M2 Gruppen (www.m2gruppen.se) äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige och har idag ett fastighetsbestånd på ca 300 000 kvm, fördelat på drygt 65 fastigheter, som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.
M2 Gruppen förvärvade sina första fastigheter 1996 och vi har idag ca 2 500 kunder som hyr i våra fastigheter.
Utöver direktägda fastigheter består gruppens verksamhet av strategiska fastighetsinvesteringar, entreprenad och projektutveckling samt investeringar i verksamheter utanför fastighetssektorn.
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära kunden. Arbetet utförs till största del utomhus men även inre fastighetsskötsel ingår. Du sköter om och ser till att våra fastigheter och ytterområden alltid ger ett vårdat och välskött intryck.
Den yttre fastighetsskötseln består av t.ex rondering av fastigheterna, trimning, ogräsrensning, skräpplockning och gräsklippning.
Den inre fastighetsskötseln består av enklare reparationer som t.ex avloppsstopp, smörjning lås och byte av dörrhandtag.
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, har ordningssinne och kan prioritera rätt vid hög arbetsbelastning. Du tycker om att arbeta i grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Att du är positiv och engagerad är en förutsättning.
Kvalifikationer
· B-körkort
Meriterande:
· Fastighetsskötarutbildning
· Erfarenhet av liknande arbeten
· Hemmafixare
Vi erbjuder
Vikariat på 8 veckor med start v.25 tom v.32 med chans till förlängning.
Ansökan
Om du är intresserad av rollen ansök genom att maila komplett ansökan med personligt brev och CV till jobbansokan@m2gruppen.se och ange ”Sommarvikarie, Växjö” i ämnesfältet.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2022-04-30.

Ansök nu

Utomhusarbete för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 12
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Utomhusarbete för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 21
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Utomhusarbete för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 11
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Vaktmästare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 18
Design och heminredning ligger oss varmt om hjärtat, och i våra butiker brinner vi för att hjälpa våra kunder att skapa hem att älska. Vår butik i Lammhult är en populär destination och vi besöks dagligen av många inredningsälskande kunder.
Nu söker vi en ny kollega för rollen som Vaktmästare till vår butik och kontor i Lammhult.
Om rollen;
Som Vaktmästare kommer du ansvara för att löpande sköta drift och underhåll av fastigheten i sin helhet. Med ditt serviceinriktade förhållningssätt säkerställer du en representabel och trivsam miljö för både kunder och kollegor när det kommer till fastigheten.
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till exempel att vara;
Ansvara för systematiskt brandskydd, larm, nycklar, kontakt med hantverkare, och fastighetsägare
Snöröjning, gräsklippning och övrigt underhåll in och utvändigt för att vi skall ha en attraktiv och fungerande butik och omgivning
Bistå butiken vid ankommande gods, uppackning, avgående gods och montering och flytt av möbler i utställningen.
Vara kontorspersonalen behjälplig vid flytt av skrivbord och annan utrustning

Du och butikspersonalen arbetar som ett team för att tillsammans leverera en premiumupplevelse till alla våra kunder.
Om dig;
Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete, där du har fått arbeta praktiskt och lösningsorienterat. Har du dessutom erfarenhet av elarbete och fastighetsskötsel ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är serviceinriktad och hjälpsam. Du har ett positivt förhållningssätt som gör att du ser lösningar till alla problem, och du trivs som allra bäst i en självgående och social roll där du får vara behjälplig i flera olika typer av ärenden.
Du trivs i ett högt arbetstempo och har förmågan att prioritera och strukturera din arbetsdag på bästa möjliga sätt.
Välkommen hem!
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, och önskat tillträde är snarast möjligt.
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Vänta inte med din ansökan, vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Frågor kring tjänsten välkomnas till Butikschef Cecilia Andersson via mail; cecilia.andersson@svenssons.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 23
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under delar av våren med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Utomhusarbete för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 7
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Fastighetsskötare för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 1
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under delar av våren med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Fastighetsskötare för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 22
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under delar av våren med chans till förlängning.

I rollen ansvarar du främst för:
 
Gräs- och häckklippning
Beskärningsarbeten
Ogräsrensning
Renhållning
Tillsyn av miljöstationer
Skötsel av lekplatser


Vill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Utomhusarbete för omgående uppdrag i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 7
Till ett av våra trevliga kundföretag i Växjö söker vi ett flertal arbetsvilliga och ansvarsfulla fastighetsskötare. 

Uppdraget startar i april månad och kommer att pågå under vår och sommar med chans till förlängning.
I rollen ansvarar du främst för:
 

Gräs- och häckklippning


Beskärningsarbeten


Ogräsrensning


Renhållning


Tillsyn av miljöstationer


Skötsel av lekplatserVill du bli en del av ett trevligt team som säkerställer att offentliga miljöer ser trevliga och fina ut? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig redan idag!

Uppdraget är förlagt till måndag till fredag mellan 7 och 16, arbetstiderna kan vid behov komma att variera.  

Din profil
Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning samt god erfarenhet av att arbeta utomhus. Har du trädgårdsutbildning eller erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete är detta meriterande, likaså erfarenhet av drift- och/eller underhållsarbete i offentliga miljöer.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig och engagerad, du bidrar med hög arbetsmoral och har alltid ett leende på läpparna. Vidare trivs du med att arbeta praktiskt och har god fysisk. Du gillar att arbeta självständigt men trivs även i gruppmoment där ni tillsammans verkar för det goda samarbetet. Glädje och trivsel bland kollegor är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi som uppdragsgivare värdesätter!

Vi ställer krav på B-körkort samt ser vi gärna att du har god vana av att använda handverktyg, röjsåg, motorsåg eller andra utomhusmaskiner.
                              
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: April månad.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid, dagtid. 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

School Caretaker

Skolvaktmästare
Läs mer Feb 28
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


This is an exciting role for a motivated Caretaker / IT to join an excellent school in a growing company.

At Internationella Engelska Skolan (IES) we make a difference in the lives of our students. We believe this is due to our clear ethos with engaged and visible leaders creating an environment in which teachers can teach and students learn. IES schools have a dynamic international atmosphere with staff and students from all over the world. Our schools are open to all with applications from students accepted on a first-come, first-served basis.

IES Växjö will open August 2022 as an F-7-school in brand new buildings. The coming years we will continue to grow with classes in years 8 and 9. We follow the Swedish national curriculum with up to 50% of teaching in English. We are a school with a clear structure that enables teachers to focus on teaching and where students know what is expected of them. Our values ??are based on the fact that we believe in the student´s abilities and potential,and  we always put learning and knowledge first.  The school is bilingual (Swedish and English) and we will recruit our outstanding teachers and staff from Sweden and from abroad, lending the school a strong international profile. We provide an international and stimulating environment, where commitment, professionalism, tough love and the English language are common denominators.   

The role

Do you have a passion for IT and enjoy sharing your knowledge? Would you be a good role model for our students? Do you have good knowledge of basic building maintenance? We are currently recruiting for a combined IT & Caretaker position.

The main responsibilities involve local:

- Site security to keep students and staff safe, including locking/unlocking the building at appropriate times.
- Maintenance of the premises, ensuring the smooth operation of the school environment;  including maintenance tasks, installing and assembling new products.
- Preparing areas of the school for activities including assemblies, functions, meetings, etc.
- IT Resource planning and maintenance (using existing suppliers and solutions)
- IT Support and training (staff and students)
- IT Operations (informing service providers on issues).

The role is entry level and diverse. You may find yourself assisting within a classroom environment and hosting workshops and training modules tailored for staff and students one day, whilst fixing furniture the next. All our IT services are provided by external drift partners who you will be in close contact with for support and maintenance. Our main platform is Google Workspace for Education (formerly known as Google Apps).

Who are you?

You are a visible role model with a strong presence in the daily life of the school. 

We are looking for a team player who enjoys being involved in many areas at the same time. You are a positive person which enables you to give the best support and build confidence in the ICT area for our staff and students. You are service minded and take the initiative.If you have skills as enthusiastic, focused, resilient to the day-to-day pressures that working in education can bring then you are the right person for this work. 

Apply now by submitting your resume and a covering letter. Recruitment is ongoing and the vacancy may be filled before the closing date, so please apply as soon as possible.

We look forward to reading your application!

Ansök nu

Vaktmästare/värdinna till Ingelstad församling

Kyrkvaktmästare
Läs mer Mar 4
Vill du ha ett praktiskt och omväxlande arbete som innebär möten med människor i både glädje och sorg?

Nu söker vi en vaktmästare/värdinna till Ingelstad församling (Östra Torsås kyrka, Nöbbele kyrka, Jäts nya kyrka, Jäts gamla kyrka och Uråsa kyrka) som vill arbeta med service, värdskap och vaktmästeri.

Du har som vaktmästare/värdinna en viktig roll i att skapa en trevlig och trivsam miljö för församlingsbor och medarbetare. I tjänsten ingår en lång rad varierande arbetsuppgifter, främst lokalvård, men även tjänstgöring vid gudstjänster, begravningar, vigslar och dop samt enklare fastighetsunderhåll, möblering och servering. Du tillhör vårt arbetslag på 11 medarbetare.


Kvalifikationer
Vi tror att du har en god blick för vad som behöver göras och gillar att ha ordning omkring dig. Du är serviceinriktad och har god förmåga att möta människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete med lokalvård av offentliga lokaler samt av Svenska kyrkans verksamhet. Stor vikt kommer vi att lägga vid god samarbetsförmåga och att du relaterar till andra människor på ett lyhört sätt samt delar kyrkans värderingar. För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.

Fakta om tjänsten: 80 %. Vardag, kväll och helgtjänstgöring.

Tillträde: Snarast 

Välkommen med din ansökan senast den 23 mars 2022 via www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 7
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner söker nu en fastighetstekniker som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du är en person som ger hög service till våra kunder och vill vara med och utvecklas hos oss i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Växjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning.

Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till till Sofie Björkmarker, arbetsledare, på tel. 0470-702719.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-03-23.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

Kyrkvaktmästare till Mariakyrkan/Johanneskyrkan

Kyrkvaktmästare
Läs mer Mar 2
Svenska kyrkan Växjö har ca 55 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Vi vill vara en kyrka där alla kan hitta en självklar plats. Vi finns mitt i vår samtid med portarna öppna för människor och samhälle. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare som arbetar för vår vision En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.


Nu söker vi dig som vill arbeta som vaktmästare i Mariakyrkan och Johanneskyrkan. Vi kan erbjuda ett varierande arbete där du får en viktig roll i att bidra till en god miljön i församlingens liv. Hos oss finns ett rikt församlings- och gudstjänstliv med många engagerade människor.


Detta kan vi erbjuda
I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter såsom tjänstgöring vid gudstjänster, begravningar, vigslar och dop, men också lokalvård, möblering, servering och enklare fastighetsunderhåll. Du blir en del av vårt serviceteam som består av ytterligare tre kollegor och i hela arbetslaget är vi 16 anställda medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig med god planeringsförmåga och blick för vad som behöver göras. Du är serviceinriktad och trivs med att möta människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och av Svenska kyrkans verksamhet. Du är noggrann och har god datavana. Erfarenhet av arbete med ljudanläggning är meriterande. Tjänsten förutsätter god samarbetsförmåga, samtidigt som du tar egna initiativ, samt att du delar kyrkans värderingar.
För tjänsten krävs körkort 

Övrigt
Fakta om tjänsten: Tillsvidare, 100 %, vardag, kväll och helgtjänstgöring
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Välkommen med din ansökan senast den 20 mars 2022 via vår hemsida www.svenskakyrkan.se/vaxjo/jobba-hos-oss

Ansök nu

Sommarjobb ute i det gröna

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 15
Vidingehem AB är ett fastighetsbolag som finns på 18 orter och i tre stadsdelar i Växjö kommun. Vi har cirka 2 100 lägenheter och 100 000 kvadratmeter lokaler, såsom skolor, förskolor och vårdboenden och ägs av Växjö kommun. Hos oss arbetar 56 medarbetare. Nu pågår ett spännande utvecklingsarbete tillsammans med systerbolagen Växjöbostäder, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas för att möta framtidens behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarjobbare har du ett varierat arbete. Det innebär att säkerställa att det är snyggt och prydligt vid våra fastigheter genom bland annat ogräsbekämpning.

Vi söker tjugo (20) sommarjobbare med placering på våra områdeskontor som finns i Rottne, Ingelstad, Braås och Lammhult. Ange i din ansökan vilken ort du i första hand önskar arbeta på eller om det saknar betydelse.

KVALIFIKATIONER
Du är en person som gillar att arbeta praktiskt ute i det gröna tillsammans med kollegor.
För att kunna ansöka om sommarjobb hos Vidingehem ska du vara född 2006 eller tidigare.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säsongsanställd fastighetsskötare sökes till Axcell i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 23
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner söker dig som vill arbeta med fastighetsskötsel. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar och kan arbeta självständigt. Det är en självklarhet att du gillar kundkontakt samt ger hög service till våra kunder. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för ett antal fastigheter med fokus på yttre skötsel. Du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering
• Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, ogräsrensning, skötsel av häckar, buskar och träd
• Rapportera i interna system
• Felanmäla större fel/problem i servicesystem
• Kundkontakt

Arbetets omfattning

Tjänsten är säsongsanställning på heltid och vi söker flera personer till olika perioder, tanken är att anställningen kommer vara mellan juni-augusti samt maj-september, med goda chanser till förlängning. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Växjö.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetsskötare eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Övrigt

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:

Sofie Björkmarker, arbetsledare 0470–702719

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-03-13

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Reparatörer, sommarjobb

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 18
Om Växjöbostäder
Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi drygt 9000 lägenheter, varav ca 2100 är studentlägenheter.

Vår vision och värdegrund
Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision - att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt.

Alla människors lika värde
Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi skapar öppenhet och förståelse för att kunna möta och förstå människors olika behov och förutsättningar. Läs mer om vårt mångfaldsarbete och certifieringen på vår hemsida. https://vaxjobostader.se/om-oss/jobba-hos-oss/mangfald

Växjöbostäder är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är serviceinriktad och vill ha ett omväxlande och roligt sommarjobb!

Vi på Växjöbostäders förvaltningsorganisation ser till att våra lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma och trygga att bo i. Det är många olika arbetsuppgifter som ska lösas för våra hyresgäster - allt ifrån låsbyten till enklare el- och snickerijobb. Du kommer att ingå i en trevlig arbetsgrupp med reparatörer som hjälps åt med de uppgifter som behöver lösas under dagen. Arbetet utgår från antingen förvaltningsområde norr på Islandsvägen eller förvaltningsområde söder på Smedsvängen.

I arbetsuppgifterna ingår tillsyn samt rondering av fastigheterna inom ansvarsområdet. Arbetet är mångsidigt och innefattar reparationer i fastigheter som berör el, VVS, snickeri och låsbyten.

Vi behöver vikarier i 4-10 veckor under semesterperioden (juni-augusti) 2022. Efter sommarperioden kan det finnas möjlighet till fortsatt extrajobb för dig som är intresserad.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har känsla för service och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en problemlösare och praktiskt lagd. Du ska kunna planera och prioritera arbetsmoment under en arbetsdag på ett effektivt sätt. Du är en positiv och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är målinriktad och bra på att ta egna initiativ.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och/eller utbildning är meriterande dock inget krav.

B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Sommarjobb fastighetsskötsel

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 10
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Växjö?

Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. 

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Anställningen varar vecka 28- 33.

Tjänsten kräver B-körkort.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ under Lediga jobb senast 2022-02-28. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Milan Mileusnic, milan.mileusnic@riksbyggen.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Ansök nu

Fastighetsskötare säsong

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 10
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen säker säsongsanställda fastighetsskötare till Växjö.

Vi söker dig som vill arbeta som säsongsmedarbetare hos oss under växtsäsongen april fram till oktober 2022.

Vad ska du göra?

Du kommer främst att arbeta med yttre och inre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår främst trädgårdsskötsel som ogräsrensning, häckklippning och gräsklippning, men det kan även förekomma renhållning och tillsyn.Det kan även ingå mindre fastighetsreparationer, lokalvård, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Vi ser det som ett stort plus om du har en utbildning med inriktning mot grönyteskötsel och/eller fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen behöver du ha datakunskap och kunna hantera datorn i jobbet.

Tjänsten är en anställning på heltid med placering i Växjö men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Tjänsten kräver körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ under Lediga jobb senast 2022-02-28. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Milan Mileusnic, milan.mileusnic@riksbyggen.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Ansök nu

Drifttekniker El, Kosta

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 8
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Fortifikationsverket består av sex regioner och till Region Sydöst och Kosta söker vi nu en drifttekniker.

Region Sydöst förvaltar beståndet i länen Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Jönköping. Utöver förvaltning och drift av det egna beståndet så utförs tilläggstjänster åt externa kunder, tex Försvarsmakten (FM) och Statens fastighetsverk (SFV). Region Sydöst är bemannad med regionchef, driftchefer, förvaltare, förvaltningsassistenter, fastighetsingenjörer, drifttekniker och fastighetstekniker som är placerade i Eksjö, Växjö, Skillingaryd, Karlskrona, Kosta och Ronneby.

Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med fastighetsdrift av Fortifikationsverkets skjutfält, anläggningar och fastigheter. Du tjänstgör på egen hand och i team på Kostas skjutfält. Arbetet innebär vidmakthållande genom tillsyn och skötsel, felavhjälpande, planerat underhåll och infrastruktur som generatorer, värme- el- va- och luftbehandlingssystem samt styr- och övervakningssystem. Tjänsten kan komma att innehålla jourtjänstgöring. Vi strävar efter att bygga vår driftgrupper utifrån olika kompetenser och bakgrunder, vilket betyder att vi samarbetar och hjälper varandra vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker på lägst gymnasienivå och kan uppvisa godkända betyg. Du har tidigare yrkeslivserfarenhet som elektriker samt drift- och underhållsarbete inom fastighetsförvaltning med god förmåga att felsöka på tekniska installationer och genomföra reparationer.

Du har även erfarenhet av arbete med reservkraftinstallationer samt installationer av UPS centraler samt drift av dessa. Du behöver även tidigare ha arbetat med klenspänningsinstallationer såsom passagesystem, styrinstallationer, åskskyddssystem.

Du har god administrativ förmåga, god datavana som användare av stödsystem samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer

För den här rollen ser vi gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av Ventilation, SRÖ, Brandlarm och Automation. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av service- och felanmälan samt felsökning och förebyggande arbete med tillsyn & skötsel. Är du certifierad Pannskötare Klass 4 och har Körkort B96 eller E-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med äldre fastigheter & fort så är det en fördel.

Personliga egenskaper

För den här tjänsten krävs det att du har ett gott omdöme och hög personlig integritet. Du har en förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp för att på bästa sätt lösa problem. Du är affärsmässig och professionell gentemot våra kunder. Vidare är du samarbetsvillig, ansvarstagande och har förmågan att prioritera och fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ditt engagemang. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Stefan Åsman, tfn 010-44 45 157 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand, tfn 010 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 27 februari 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 28
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!Har du ett genuint intresse för fastigheter, boendemiljöer och människor? Är du driven, engagerad och vill få möjlighet att göra skillnad i människors vardag? Då kan du vara en av de två fastighetsskötare vi på HSB Sydost nu söker till teamet i Växjö.Arbetsuppgifter:I rollen som fastighetsskötare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom grönyte- och fastighetsskötsel, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning och plantering. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.Kvalifikationer:

För att nå framgång i rollen som fastighetsskötare tror vi att du:

- Har erfarenhet av liknande arbete.
- Är van att hantera olika handverktyg, redskap och maskiner.
- Har grundläggande datorkunskaper.
- Trivs i ett serviceyrke.


Utbildning för röjsåg och/eller motorsåg är meriterande.

B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper:Inom HSB Sydost är samarbete och möten med kunder, kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig som är driftig, har god samarbetsförmåga men kan planera och arbeta självständigt. Dessutom bör du vara fysiskt uthållig eftersom arbetet periodvis är intensivt och krävande. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper och kommer därför att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.Tillträde:

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:

2022-04-04 --- 2022-09-30, eller enligt överenskommelse.

Omfattning:

Heltid.

Antal tjänster:

2 st.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-21. För den här tjänsten tillämpas löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Fastighetsservice, 010-451 30 52.
Michaéla Hoffman, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetsskötare - Säsongsanställning

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 28
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Har du ett genuint intresse för fastigheter, boendemiljöer och människor? Är du driven, engagerad och vill få möjlighet att göra skillnad i människors vardag? Då kan du vara en av de två fastighetsskötare vi på HSB Sydost nu söker till teamet i Växjö.

Arbetsuppgifter:

I rollen som fastighetsskötare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom grönyte- och fastighetsskötsel, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning och plantering. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer:

För att nå framgång i rollen som fastighetsskötare tror vi att du:

- Har erfarenhet av liknande arbete.
- Är van att hantera olika handverktyg, redskap och maskiner.
- Har grundläggande datorkunskaper.
- Trivs i ett serviceyrke.


Utbildning för röjsåg och/eller motorsåg är meriterande.

B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper:

Inom HSB Sydost är samarbete och möten med kunder, kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig som är driftig, har god samarbetsförmåga men kan planera och arbeta självständigt. Dessutom bör du vara fysiskt uthållig eftersom arbetet periodvis är intensivt och krävande. Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper och kommer därför att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Varaktighet:

Säsongsanställning under perioden 2022-04-04 --- 2022-09-30, eller enligt överenskommelse.

Omfattning:

Heltid.

Antal tjänster:

2 st.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-21. För den här tjänsten tillämpas löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Fastighetsservice, 010-451 30 52.
Michaéla Hoffman, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 25
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner fortsätter utöka och söker nu dig som vill arbeta som fastighetsskötare i Växjö. Är du en engagerad problemlösare som är ansvarsfull, serviceinriktad och som trivs med att arbeta med frihet under ansvar? Då ska du söka dig till oss!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som fastighetsskötare kommer du ha ansvar för ett kluster av fastigheter med fokus på yttre skötsel, du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Det är ett plus om du är tekniskt intresserad då det kan förekomma vissa tekniska arbetsuppgifter. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Rondering
- Åtgärda fel/problem
- Gräsklippning/yttre skötsel
- Rapportera i interna system
- Felanmäla större fel/problem i servicesystem
- Kundkontakt

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Du har troligen arbetat med fastighetsskötsel tidigare och är i bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Sök tjänsten

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till, Verksamhetschef Magnus Ekelöf, 0470-70 27 01 eller Arbetsledare Sofie Björkmarker, 0470-70 27 19

Sista ansökningsdag 2022-02-20, urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 350 000 kvadratmeter lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer.
I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 62 anställda inom olika yrkesgrupper. Vi är just nu inne i en förändringsresa där Vöfab tillsammans med Videum och delar av Vidingehem ska bilda ett nytt lokalbolag.
Arbetsuppgifter
Vill du ansvara för den dagliga driften på våra fastigheter? Bra! Då innebär det inre och yttre skötsel samt löpande tillsyn och hantering av felanmälan. Vi behöver även din klurighet för att utföra reparationer samt kontrollera att fastighetssystem och att tekniska installationer på fastigheterna fungerar. Tillmötesgående som du är, har du även en bra dialog med hyresgästen och externa kunder i frågor som rör fastigheten. Här får du helt enkelt möjlighet att jobba under eget ansvar. Fastighetstekniken är en resurs på Vöfabs alla fastigheter, vilket gör jobbet omväxlande.
Kvalifikationer
Vem är du? Jo, vi vill att du har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom något av områdena fastighetsskötsel, fastighetsteknik (styr, övervakning), el, VVS eller ventilation. Du är som klippt och skuren om du är självgående, initiativtagande, serviceinriktad och en fena på problemlösning. Förmåga att samarbeta är en självklarhet för dig liksom vanan att hantera datorer. B-körkort krävs för anställningen.

Ansök nu

Arbetsledare till Korsberga Byggprodukter.

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 15
Erfaren arbetsledare till Korsberga Byggprodukter!
Till vår kund Korsberga Byggprodukter söker vi en erfaren och pålitlig arbetsledare.
Korsberga byggprodukter en bygghandel med gott bemötande och högt kunnande, därför är det viktigt med personal som har en passion för sitt yrke och ser varje kund som unik. Hos Korsberga Byggprodukter är man stolt över sina anställda och deras kunskap samt vill att alla ska vara delaktiga och trivas på bästa sätt, därför är det viktigt för Korsberga Byggprodukter att deras personal trivs och gärna väljer att stanna kvar.
Korsberga Byggprodukter står inför en spännande förändringsresa och söker dig, en stark ledare med vana att ta hand om och styra produktionen mot rätt mål, kvalitet och resultat.  Vi söker en trygg ledare som vill vara med och driva vår produktion, med kompetent och lojal person, mår nya uppsatta mål. Här får du en spännande utmaning, där ni tillsammans jobbar för att utveckla och optimera produktionen, nu och i framtiden. 
Tjänsten som arbetsledare för produktionen innefattar bland annat:
 
Produktionsberedning, att båda leda, planera och följa upp produktionsflödet
Daglig styrning- leda och fördela arbetet för produktionen och måleriet 
Förbättrings- och förändringsarbete med Lean-tänk i fokus
Transportplanering, i nära samarbete med företagets egna chaufförer och bilar  
 

Du kommer att ha ansvaret för att leda det dagliga arbetet för produktionen och ansvarar för att kvaliteten och leveranserna följer uppsatta mål och tidsplaner. Vi är ett härlig, positivt och kompetent team som ser fram emot att ta emot vår nästa ledare! Är det kanske just dig vi söker?
Din profil
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av styrning och utveckling inom produktion samt minst ett par års erfarenhet att personalledning. Du har ett naturligt driv för verksamhetsutveckling och är mån om att leverera i tid och till rätt kvalitet. Vidare är du en operativ och prestigelös person som trivs i produktionsmiljön med också har goda administrativa kunskaper. Vi erbjuder en roll i ett litet bolag där vi snabbt kommer till sunda beslut och där vi tillsammans jobbar för att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete. Vi är det familjära bolag med högt till tak och frihet under ansvar där just din åsikt och goda tanke kan leda till nya möjligheter för hela verksamheten. 
Som person tar du stort ansvar och trivs med att vara en del av ett operativt produktionsteam. Du uppskattar korta beslutsvägar och är en flexibel och öppensinnad person. Gillar du struktur och ordning, är detta något som du gärna för fortsätta att utveckla tillsammans med oss, allt för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för både dina kollegor och verksamheten. Självklart har du en god social kompetens och trivs med att kommunicera med såväl kollegor som kunder och leverantörer, hos oss får du en bred roll och en omväxlande vardag!
Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Truck och traverskort är meriterande för tjänsten, B-körkort är ett krav. 
Tjänsten är en rekrytering och inleds med en provanställning på Korsberga Byggprodukter.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Korsberga
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Senast den 2 februari

Ansök nu

Arbetsledare till Korsberga Byggprodukter.

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 20
Erfaren arbetsledare till Korsberga Byggprodukter!
Till vår kund Korsberga Byggprodukter söker vi en erfaren och pålitlig arbetsledare.
Korsberga byggprodukter en bygghandel med gott bemötande och högt kunnande, därför är det viktigt med personal som har en passion för sitt yrke och ser varje kund som unik. Hos Korsberga Byggprodukter är man stolt över sina anställda och deras kunskap samt vill att alla ska vara delaktiga och trivas på bästa sätt, därför är det viktigt för Korsberga Byggprodukter att deras personal trivs och gärna väljer att stanna kvar.
Korsberga Byggprodukter står inför en spännande förändringsresa och söker dig, en stark ledare med vana att ta hand om och styra produktionen mot rätt mål, kvalitet och resultat.  Vi söker en trygg ledare som vill vara med och driva vår produktion, med kompetent och lojal person, mår nya uppsatta mål. Här får du en spännande utmaning, där ni tillsammans jobbar för att utveckla och optimera produktionen, nu och i framtiden. 
Tjänsten som arbetsledare för produktionen innefattar bland annat:
 
Produktionsberedning, att båda leda, planera och följa upp produktionsflödet
Daglig styrning- leda och fördela arbetet för produktionen och måleriet 
Förbättrings- och förändringsarbete med Lean-tänk i fokus
Transportplanering, i nära samarbete med företagets egna chaufförer och bilar  
 

Du kommer att ha ansvaret för att leda det dagliga arbetet för produktionen och ansvarar för att kvaliteten och leveranserna följer uppsatta mål och tidsplaner. Vi är ett härlig, positivt och kompetent team som ser fram emot att ta emot vår nästa ledare! Är det kanske just dig vi söker?
Din profil
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av styrning och utveckling inom produktion samt minst ett par års erfarenhet att personalledning. Du har ett naturligt driv för verksamhetsutveckling och är mån om att leverera i tid och till rätt kvalitet. Vidare är du en operativ och prestigelös person som trivs i produktionsmiljön med också har goda administrativa kunskaper. Vi erbjuder en roll i ett litet bolag där vi snabbt kommer till sunda beslut och där vi tillsammans jobbar för att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete. Vi är det familjära bolag med högt till tak och frihet under ansvar där just din åsikt och goda tanke kan leda till nya möjligheter för hela verksamheten. 
Som person tar du stort ansvar och trivs med att vara en del av ett operativt produktionsteam. Du uppskattar korta beslutsvägar och är en flexibel och öppensinnad person. Gillar du struktur och ordning, är detta något som du gärna för fortsätta att utveckla tillsammans med oss, allt för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för både dina kollegor och verksamheten. Självklart har du en god social kompetens och trivs med att kommunicera med såväl kollegor som kunder och leverantörer, hos oss får du en bred roll och en omväxlande vardag!
Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Truck och traverskort är meriterande för tjänsten, B-körkort är ett krav. 
Tjänsten är en rekrytering och inleds med en provanställning på Korsberga Byggprodukter.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Korsberga
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Senast den 2 februari

Ansök nu

Arbetsledare till Korsberga Byggprodukter.

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 5
Erfaren arbetsledare till Korsberga Byggprodukter!
Till vår kund Korsberga Byggprodukter söker vi en erfaren och pålitlig arbetsledare.
Korsberga byggprodukter en bygghandel med gott bemötande och högt kunnande, därför är det viktigt med personal som har en passion för sitt yrke och ser varje kund som unik. Hos Korsberga Byggprodukter är man stolt över sina anställda och deras kunskap samt vill att alla ska vara delaktiga och trivas på bästa sätt, därför är det viktigt för Korsberga Byggprodukter att deras personal trivs och gärna väljer att stanna kvar.
Korsberga Byggprodukter står inför en spännande förändringsresa och söker dig, en stark ledare med vana att ta hand om och styra produktionen mot rätt mål, kvalitet och resultat.  Vi söker en trygg ledare som vill vara med och driva vår produktion, med kompetent och lojal person, mår nya uppsatta mål. Här får du en spännande utmaning, där ni tillsammans jobbar för att utveckla och optimera produktionen, nu och i framtiden. 
Tjänsten som arbetsledare för produktionen innefattar bland annat:
 
Produktionsberedning, att båda leda, planera och följa upp produktionsflödet
Daglig styrning- leda och fördela arbetet för produktionen och måleriet 
Förbättrings- och förändringsarbete med Lean-tänk i fokus
Transportplanering, i nära samarbete med företagets egna chaufförer och bilar  
 

Du kommer att ha ansvaret för att leda det dagliga arbetet för produktionen och ansvarar för att kvaliteten och leveranserna följer uppsatta mål och tidsplaner. Vi är ett härlig, positivt och kompetent team som ser fram emot att ta emot vår nästa ledare! Är det kanske just dig vi söker?
Din profil
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av styrning och utveckling inom produktion samt minst ett par års erfarenhet att personalledning. Du har ett naturligt driv för verksamhetsutveckling och är mån om att leverera i tid och till rätt kvalitet. Vidare är du en operativ och prestigelös person som trivs i produktionsmiljön med också har goda administrativa kunskaper. Vi erbjuder en roll i ett litet bolag där vi snabbt kommer till sunda beslut och där vi tillsammans jobbar för att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete. Vi är det familjära bolag med högt till tak och frihet under ansvar där just din åsikt och goda tanke kan leda till nya möjligheter för hela verksamheten. 
Som person tar du stort ansvar och trivs med att vara en del av ett operativt produktionsteam. Du uppskattar korta beslutsvägar och är en flexibel och öppensinnad person. Gillar du struktur och ordning, är detta något som du gärna för fortsätta att utveckla tillsammans med oss, allt för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för både dina kollegor och verksamheten. Självklart har du en god social kompetens och trivs med att kommunicera med såväl kollegor som kunder och leverantörer, hos oss får du en bred roll och en omväxlande vardag!
Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Truck och traverskort är meriterande för tjänsten, B-körkort är ett krav. 
Tjänsten är en rekrytering och inleds med en provanställning på Korsberga Byggprodukter.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Korsberga
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Senast den 2 februari

Ansök nu

Arbetsledare till Korsberga Byggprodukter.

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 7
Erfaren arbetsledare till Korsberga Byggprodukter!
Till vår kund Korsberga Byggprodukter söker vi en erfaren och pålitlig arbetsledare.
Korsberga byggprodukter en bygghandel med gott bemötande och högt kunnande, därför är det viktigt med personal som har en passion för sitt yrke och ser varje kund som unik. Hos Korsberga Byggprodukter är man stolt över sina anställda och deras kunskap samt vill att alla ska vara delaktiga och trivas på bästa sätt, därför är det viktigt för Korsberga Byggprodukter att deras personal trivs och gärna väljer att stanna kvar.
Korsberga Byggprodukter står inför en spännande förändringsresa och söker dig, en stark ledare med vana att ta hand om och styra produktionen mot rätt mål, kvalitet och resultat.  Vi söker en trygg ledare som vill vara med och driva vår produktion, med kompetent och lojal person, mår nya uppsatta mål. Här får du en spännande utmaning, där ni tillsammans jobbar för att utveckla och optimera produktionen, nu och i framtiden. 
Tjänsten som arbetsledare för produktionen innefattar bland annat:
 
Produktionsberedning, att båda leda, planera och följa upp produktionsflödet
Daglig styrning- leda och fördela arbetet för produktionen och måleriet 
Förbättrings- och förändringsarbete med Lean-tänk i fokus
Transportplanering, i nära samarbete med företagets egna chaufförer och bilar  
 

Du kommer att ha ansvaret för att leda det dagliga arbetet för produktionen och ansvarar för att kvaliteten och leveranserna följer uppsatta mål och tidsplaner. Vi är ett härlig, positivt och kompetent team som ser fram emot att ta emot vår nästa ledare! Är det kanske just dig vi söker?
Din profil
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av styrning och utveckling inom produktion samt minst ett par års erfarenhet att personalledning. Du har ett naturligt driv för verksamhetsutveckling och är mån om att leverera i tid och till rätt kvalitet. Vidare är du en operativ och prestigelös person som trivs i produktionsmiljön med också har goda administrativa kunskaper. Vi erbjuder en roll i ett litet bolag där vi snabbt kommer till sunda beslut och där vi tillsammans jobbar för att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete. Vi är det familjära bolag med högt till tak och frihet under ansvar där just din åsikt och goda tanke kan leda till nya möjligheter för hela verksamheten. 
Som person tar du stort ansvar och trivs med att vara en del av ett operativt produktionsteam. Du uppskattar korta beslutsvägar och är en flexibel och öppensinnad person. Gillar du struktur och ordning, är detta något som du gärna för fortsätta att utveckla tillsammans med oss, allt för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för både dina kollegor och verksamheten. Självklart har du en god social kompetens och trivs med att kommunicera med såväl kollegor som kunder och leverantörer, hos oss får du en bred roll och en omväxlande vardag!
Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Truck och traverskort är meriterande för tjänsten, B-körkort är ett krav. 
Tjänsten är en rekrytering och inleds med en provanställning på Korsberga Byggprodukter.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Korsberga
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Senast den 2 februari

Ansök nu

Vaktmästare till Mariakyrkan/Johanneskyrkan

Kyrkvaktmästare
Läs mer Jan 13
Svenska kyrkan Växjö har ca 55 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Vi vill vara en kyrka där alla kan hitta en självklar plats. Vi finns mitt i vår samtid med portarna öppna för människor och samhälle. Tillsammans är vi ca 230 medarbetare som arbetar för vår vision En levande kyrka. Nära livet. Varje dag.

Nu söker vi dig som vill arbeta som vaktmästare i Mariakyrkan och Johanneskyrkan. Vi kan erbjuda ett varierande arbete där du får en viktig roll i att bidra till en god miljön i församlingens liv. Hos oss finns ett rikt församlings- och gudstjänstliv med många engagerade människor.

Detta kan vi erbjuda
I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter såsom tjänstgöring vid gudstjänster, begravningar, vigslar och dop, men också lokalvård, möblering, servering och enklare underhåll. Du blir en del av vårt serviceteam som består av ytterligare tre kollegor och i hela arbetslaget är vi 16 anställda medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig med god planeringsförmåga och blick för vad som behöver göras. Erfarenhet av arbete med ljudanläggning är meriterande. Du är serviceinriktad och trivs med att möta människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och av Svenska kyrkans verksamhet. Du är noggrann och har god datavana. Tjänsten förutsätter god samarbetsförmåga, samtidigt som du tar egna initiativ, samt att du delar kyrkans värderingar.
För tjänsten krävs körkort 

Övrigt
Fakta om tjänsten: Tillsvidare, 100 %, vardag, kväll och helgtjänstgöring
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2022 via vår hemsida www.svenskakyrkan.se/vaxjo

Ansök nu

Säsongsanställda fastighetsarbetare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 22
Vidingehem AB är ett fastighetsbolag som finns på 18 orter och i tre stadsdelar i Växjö kommun. Vi har cirka 2 100 lägenheter och 100 000 kvadratmeter lokaler, såsom skolor, förskolor, och vårdboenden och ägs av Växjö kommun. Hos oss arbetar 56 medarbetare. Nu pågår ett spännande utvecklingsarbete tillsammans med systerbolagen Växjöbostäder, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas för att möta framtidens behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som säsongsanställd fastighetsarbetare har du ett varierat arbete. Det innebär att säkerställa att det är snyggt och prydligt vid våra fastigheter genom gräsklippning, ogräsbekämpning och iordningställande av miljörum.

Maskinkörning som körning av t ex traktor och gräsklippare förekommer. Erfarenhet av maskinkörning är önskvärt men inget krav.

Vi söker åtta (8) säsongsanställda fastighetsarbetare med placering på våra områdeskontor som finns i Rottne, Ingelstad, Braås och Lammhult. Ange i din ansökan vilken ort du i första hand önskar arbeta på eller om det saknar betydelse.

KVALIFIKATIONER
Du är en positiv och serviceinriktad person som gillar att samarbeta med dina kollegor för att nå uppställda mål samtidigt som du uppskattar att ibland jobba självständig.

Du tillbringar dina arbetsdagar nära våra hyresgäster och förstår vikten av hänsyn, eftersom du många gånger arbetar i deras hemmiljö. Du trivs med att samverka med människor med olika bakgrund och erfarenheter.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Servicetekniker - Växjö - En praktisk roll med stor kundkontakt!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 25
Om Företaget

Företaget finns i Växjö och arbetar i närområdet.
Dom utför snickeri-, montörs- och verkstadsarbeten och bygger bland annat lösvirkeshus, garage och om- och tillbyggnationer.

Är i dagsläget är dom 14 anställda och har mycket att göra och har funnits i cirka 50 år med en erfarenhet och kunskap som få kan mäta sig med.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter i din roll som servicetekniker kommer att vara underhåll, felsökning, montering och installationer.
Problemlösning är ett nyckelmoment då det inte alltid finns klara lösningar på allt och man måste vara påhittig och lösningsorienterad för att denna rollen ska passa dig. då mycket arbete sker ute

Personliga Egenskaper

För att passa in på företaget så är socialt kompetens a och o då det är en del kundkontakt som ingår i arbetet.
Företaget ser att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel.
Det krävs inte att du som söker har flera års erfarenhet men du ska känna dig trygg och vara självgående.

Vad företaget har att erbjuda

För att få teamet att komma närmre varandra så bukar det in i mellan bokas in jul- och sommarfester.
Annars är aktiviteter som go-cart, hockey och andra evenemang aktuella.

Krav

- Utbildning i energiprogram eller teknikprogram eller erfarenhet som elektronikreparatör eller servicetekniker
- Ritningsläsning
- B-körkort
- OVK

Meriter

- Längre erfarenhet från liknande arbete som bygg eller ventilation
- Elkunskap

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider som 07:00-16:00.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Ansök nu

Trienniumgruppen söker Fastighetstekniker/Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 20
Trienniumgruppen växer och söker därför kvalificerad fastighetstekniker/drifttekniker i Växjö med omnejd.

Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt och Triennium Syd 200 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.
Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning och fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
· Rondering och skötsel av fastigheterna,
· Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
· Kontakt med kunder och leverantörer,
· Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.
Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som fastighetstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke. Erfarenhet som elektriker, vvs-montör, ventilationstekniker eller liknande är meriterande.
B-körkort är ett krav.
All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande. #jobbjustnu

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 17
Fastighetsskötare till Crendo i Växjö
Crendo Fastighetsförvaltning AB arbetar idag med traditionell förvaltning av fastigheter. Utöver det erbjuder Crendo tjänster inom yttre- och inre skötsel, el service, vitvaruservice, teknisk service, SBA och brandlarmskontroller, fuktutredningar, snickeri, allmänna reparationer och konsulttjänster.
Allt vårt arbete genomsyras av våra tre ledord.
· Långsiktighet
· Engagemang
· Pålitlighet
Vi finns förutom i Växjö, i flera regioner, Halland, Öst, och Skåne. Våra medarbetare har rätt kompetens och förstår vikten av ett professionellt utfört arbete och ett trevlig bemötande. Vi jobbar ständigt med att ligga i framkant för att möta framtidens utmaningar för minskad miljöpåverkan och lägre energiförbrukning.
Vi söker nu en Fastighetsskötare till Crendo i Växjö.
Om tjänsten
Vi söker en driven och flexibel person som kan förstärka inom olika områden av vår verksamhet. Det kan handla om yttre skötsel av grönområde, blandade fastighetssysslor och ta hand om felanmälningar från våra kunder.
Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och du kan självständigt planera och utföra olika uppdrag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, maskinerfarenhet/certifikat är meriterande.
Som person är du serviceinriktad, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i grupp med dina kollegor.
Kompetenser och personliga egenskaper
För att lyckas är du engagerad, vill utveckla och utvecklas. Du är också ansvarsfull och lösningsorienterad. I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Kravprofil
· Teknisk utbildning alternativt erfarenhet är en merit
· B-körkort
· Intyg för motorverktyg
Vi erbjuder
Ett starkt kundfokus, hög tillgänglighet, stor flexibilitet, ständig metodutveckling och en effektiv organisation.
Vi bygger goda långvariga relationer och verkar för ett internt klimat som skapar möjligheter för individen.
Vill du fortsätta växa och utvecklas med oss? Då är du välkommen med din ansökan!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ola Nilsson, 013–377920
Välkommen med Din ansökan i form av CV och personligt brev till ola.nilsson@crendo.se, senast 2022-01-15.
Vi kommer att göra löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Ansök nu

Driftchef till fastighetsservice

Driftchef, fastighet
Läs mer Dec 21
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 340 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre.
I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 62 anställda inom olika yrkesgrupper. Vi är just nu inne i en förändringsresa där Vöfab tillsammans med Videum och delar av Vidingehem ska bilda ett nytt lokalbolag. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida www.vofab.se.
Då en av våra driftchefer går i pension söker vi nu en driftchef till vår fastighetsservice. Vi har förnärvarande tre driftchefer som leder arbetet inom vår fastighetsservice och du rapporterar till fastighetschef.
Arbetsuppgifter
I rollen som driftchef är du ansvarig för enhetens personal, arbetsmiljö och budget. Du leder och fördelar arbetet och har personalansvar för ett tiotal fastighetstekniker och fastighetsskötare. Utöver detta har du ett driftansvar som innebär långsiktig och kortsiktig planering av driften för tilldelat fastighetsbestånd. Du har daglig kontakt med våra kunder och säkerställer vår leverans. I ditt uppdrag ingår ständig verksamhetsutveckling samt administrativa uppgifter.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna inom fastighetsförvaltning. Du har erfarenhet av att vara ledare och vi tror att du har en bakgrund som chef. Meriterande är om du har erfarenhet från offentlig sektor.
Som ledare är du stabil och trygg. Du är prestigelös och har förmågan att skapa delaktighet och engagemang och ger dina medarbetare förutsättningar för att lyckas.
Som person är du en lagspelare och har förmågan att bygga relationer. Du är serviceinriktad och kommunikativ i ditt möte med kunden och tar ansvar för att strukturera och planera ditt arbete och driver verksamheten framåt mot uppsatta mål. Du räds inte administrativa uppgifter, utan ser det som en del av ditt uppdrag.

Ansök nu

Servicechef till Ömangruppen i Växjö

Driftchef, fastighet
Läs mer Dec 9
Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 20-tal orter i södra Sverige.

De senaste åren har Ömangruppen utökat sin verksamhet och vi fortsätter att växa. Vi erbjuder våra kunder kompetenta helhetslösningar för inomhusklimat på 18 orter i södra Sverige. Vi söker nu en Servicechef som vill vara med och utveckla gruppen i Region Syd, Växjö.

Arbetsbeskrivning: Som servicechef kommer du att vara ansvarig för att leda, driva och utveckla din grupps arbete med tekniska serviceuppdrag till våra avtalskunder. Du kommer att kalkylera, leda, planera och fördela arbetet inom olika serviceprojekt. En annan viktig del i arbetet är att utveckla våra befintliga avtalskunders anläggningar. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar för dina projekt, samt ansvar för fakturering och inköp. Rollen innebär ett stort kundfokus både när det gäller relationsskapande aktiviteter och försäljning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Personalansvar för servicetekniker
• Teknisk support till dina medarbetare
• Kalkylering
• Driva serviceprojekt
• Utveckla avtalskunders anläggningar
• Kontinuerlig kundkontakt, uppföljning och merförsäljning

Du arbetar tillsammans med ett drivet och kunnigt team där den personliga kontakten och engagemanget blir mycket viktig. Du rapporterar till verksamhetschef i Växjö.

Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från kontoret i Växjö.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. I rollen som servicechef får du vara med och påverka företagets fortsatta utveckling i en positiv riktning. Som medarbetare hos oss finns stora möjligheter till utveckling och vi satsar därför på både utvecklingen i arbetet och på interna och externa utbildningar. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med trygghet så som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård. På Ömangruppen är teamkänslan ett utmärkande drag och här finns en tydlig gemensam vilja att jobba med ständig utveckling och ha roligt på jobbet

Kompetenskrav: Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbetsledning, som servicechef, annan ledarroll eller som idag arbetar som arbetsledare och vill ta nästa steg, med en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Utbildningar, erfarenhet och/eller certifieringar inom områden som energi, projektledning ventilation, kyla eller styr/regler är meriterande. Att du har ett stort tekniskt intresse är en självklarhet för att du ska trivas i rollen.

B- körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: Som person har du ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter och en stark passion för att motivera och engagera dina medarbetare. Du trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk och att vara länken mellan tekniken och affären med helhetsansvar. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, förmåga att skapa goda relationer och lönsamma affärer. Du triggas av problemlösning och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser att du har ett naturligt eget driv och stark vilja att lyckas i allt du gör, samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ömangruppen Micael Lundstedt 0470-70 27 09 eller regionchef Patrik Lyckman 0470-70 27 14.

Sista ansökningsdag 2022-01-12

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu