Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Sommarvikarierande Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 23
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi under 2022 både vann Kundkristallen och utsågs till Great place to work! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Vårt fastighetsbestånd i Växjö består av 900 lägenheter i Dalbo och Norr. Vårt kontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Sommarvägen 7B. Här samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som arbetar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltare, uthyrare och områdeschef. Nu söker vi en sommarvikarierande fastighetstekniker till vårt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll och tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder

- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

- Arbeta med proaktiva åtgärder

- Ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete

- Generell tillsyn av bostadsområdet där du ser till så att det är ordning och reda kring våra fastigheter

Rollen är social, serviceinriktad och har ofta ett högt tempo. Du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig med som är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, alternativt är du i slutet av din fastighetstekniska utbildning och vill ha ett meriterande sommarjobb som start på din karriär. Körkort för bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer att utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 12 juni 2023

- Slutdatum: 8 september 2023

- Omfattning: Heltid

- Placering: Växjö

- Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.

- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Förvaltare Robin Markovic på robin.markovic@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 8
Vid årsskiftet 2022/2023 går våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bilder ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som drifttekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför serviceuppdrag inom Vidingehem AB fastighetsbestånd. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande, och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller brister i material eller utförda arbeten. Tjänsten som drifttekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du möjligheten att tillsammans med dina kollegor på Drift & Serviceavdelningen arbeta i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder innebär. Som drifttekniker kommer du att ha mycket kundkontakt och lösa våra kunders behov. Uppdragen är omväxlande och varierande.

Vi söker dig som idag redan arbetar som drifttekniker eller liknande. Som drifttekniker för Vidingehem arbetar du i ett team som tillsammans ansvarar för driften av ca 11 000 lägenheter inom Växjö kommun.
I arbetet arbetar man med kvalificerad skötsel av fastighetstekniska installationer såsom värmesystem, ventilationssystem, styr & övervakning, brandlarmanläggningar, hissar, el och liknande uppdrag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Utförande av felsökning/reparationer/installationer/förebyggande underhåll inom ansvarsområdet
- Optimering och övervakning av tekniska driftssystem, föreslå förbättringar
- Hanterar utredningar och föreläggande från myndigheter och kunder
- Medverka till att myndighets- och försäkringskrav efterlevs
- Vara anläggningsskötare automatiska brandlarm för tilldelade anläggningar
- Ronderingar myndighetskrav på Brandanläggningar och undercentraler
- Kontrollera att fastighetssystem och att tekniska installationer fungerar
- Följa upp nyckeltal (media), Energi och inomhusklimat
- Sprinkler och reservkraft, Kontroll, service och underhåll av sprinkler och reservkraftsanläggningar
- Beställning och samordning av underentreprenör för utförande av felanmälningar enligt gällande ramavtal, samt uppföljning av utfört arbete. Bidra med sakkunskap vid upphandlingar inom yrkesområdet.
- Rollen ingår i beredskapsverksamhet som har till uppgift att leverera en hög service 24/7 året runt till våra kunder, hanterar akuta ärenden.

KVALIFIKATIONER
- Yrkesutbildad Teknisk utbildning eller drifttekniker (Gymnasienivå) med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom specialistområde VS, Vent, El, Drifttekniker och Anläggningsskötare
- Minst 5 års erfarenhet av fastighetsteknik eller dokumenterad erfarenhet av arbete inom entreprenadverksamhet bygg/el/vvs. sk. Fackmannamässig yrkeskunskap.
- Uttagen El-behörighet minst motsvarande "B" (Begränsad behörighet)
- B-körkort

Meriterande:
- Anläggningsskötare brand
- Styr o reglerteknik
- Värme och ventilationsteknik
- Kontroll före idrifttagning samt kontroll av elanläggningar, Elsäkerhet SIP (myndighetskrav)
- Liftutbildning
- Heta arbeten
- Fallskyddsutbildning

Personliga egenskaper:
- Öppen, positiv och utåtriktad
- Ekonomisk medvetenhet
- Kundorienterad med hög känsla för service och kvalitet.
- Tar initiativ till ständiga förbättringar
- Samarbetsförmåga
- Lyhörd
- Levererar i utsatt tid och med god kvalitet.

Ansök nu

Drift- och fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 10
*
Driven drift -och fastighetstekniker sökes till kund i Växjö

Om tjänsten
Nu söker vi en drifttekniker till Växjö

Som driftstekniker hos oss kommer du att ansvara för fastighetsbeståndets värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik, övervakningssystem samt driftoptimering. Beredskap ingår.

Du kommer ha kontinuerlig bevakning av larm och driftinformation via fjärrövervakning. I samarbete med bovärd kommer du utföra avancerad felsökning genom att avgränsa och identifiera problem. Du kommer även sammanställa och mata in mätaravläsningar i VE (Vitec Energiuppföljning) samt följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla. Utvärdering och analys av mediaförbrukning samt i samverkan med driftchef initiera proaktiva åtgärder i syfte att minska förbrukningen.

Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för samarbetet med hyresgäster, myndigheter och andra entreprenörer.


Vi söker dig som
Du har en utbildning inom fastighet och driftteknik och gärna ett par års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vidare är du en social lagspelare som trivs med att samarbeta med många olika människor och projekt. Du besitter en hög teknisk kompetens för fastighetsinstallationer.

Ljungbybostäder lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ambitiös, ordningsam, glad och positiv.
Du är en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder och kollegor.

Ansök nu

Drift- och fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 11
*
Driven drift -och fastighetstekniker sökes till kund i Växjö

Om tjänsten
Nu söker vi en drifttekniker till Växjö

Som driftstekniker hos oss kommer du att ansvara för fastighetsbeståndets värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik, övervakningssystem samt driftoptimering. Beredskap ingår.

Du kommer ha kontinuerlig bevakning av larm och driftinformation via fjärrövervakning. I samarbete med bovärd kommer du utföra avancerad felsökning genom att avgränsa och identifiera problem. Du kommer även sammanställa och mata in mätaravläsningar i VE (Vitec Energiuppföljning) samt följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla. Utvärdering och analys av mediaförbrukning samt i samverkan med driftchef initiera proaktiva åtgärder i syfte att minska förbrukningen.

Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för samarbetet med hyresgäster, myndigheter och andra entreprenörer.


Vi söker dig som
Du har en utbildning inom fastighet och driftteknik och gärna ett par års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vidare är du en social lagspelare som trivs med att samarbeta med många olika människor och projekt. Du besitter en hög teknisk kompetens för fastighetsinstallationer.

Kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ambitiös, ordningsam, glad och positiv.
Du är en ansvarsfull person som värdesätter kvalitet i både ditt arbete och bemötandet av kunder och kollegor.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 1
Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum?
Som Fastighetstekniker hos Länsförsäkring Kronoberg arbetar du med våra fastigheter och lokalkontor Men framför allt arbetar du med människor.


Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Där målet om nöjda och lojala kunder är det som styr vårt arbetssätt.


Främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Vi sätter alltid kunden först, och vet att de relationer vi bygger idag ska hålla över tid.


Om jobbet
I rollen som fastighetstekniker på Länsförsäkring Kronoberg ansvarar du för drift och avhjälpande fastighetsservice för bolagets ägda fastigheter, lägenheter, hyreskunder och lokalkontor. Du ska aktivt bidra till att utveckla drift och förvaltning av bolagets fastighetsinnehav samt förhyrda kontor. Arbetsuppgifterna varierar och innebär att sköta både inre och yttre miljöer för kunder och medarbetare. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter för yttre fastighetsskötsel är trimning, plantering, ogräsrensning, rondering, snö och halkbekämpning. I de inre miljöerna ingår bland annat tillsyn/kontroll av undercentraler, reparationer, underhållsarbeten, systematiskt brandskyddsarbete, anläggningsskötsel och larm/passersystem. Du skall skapa ett välvårdat intryck och hålla hög service mot våra kunder och egna verksamhet.


Du skall genomföra och följa upp drift- och underhållsinsatser för samtliga fastigheter och förhyrda lokaler i enlighet med beslutade drift- och underhållsplaner på kort och lång sikt. Arbetet utförs i både privata bostäder, kommersiella hyresgäster, egna lokaler och allmänna ytor.


Du kommer ingå i det systematiska arbetsmiljöarbetet på företaget, då du skall verka för att säkerställa god fysisk säkerhet och kontinuitet i bolagets fastigheter och förhyrda lokaler.


Vem är du?
Vi tror att du brinner för service och funktionalitet, är nyfiken och van vid att självständigt driva ditt arbete. Du är vältalig och serviceminded mot våra kunder och arbetar strukturerat och metodiskt med god framförhållning. Du skall ha förmågan att kunna prioritera och arbeta strukturerat samt och kunna använda de teoretiska och tekniska kunskaperna i praktiken. Vi lägger stor vikt till din personlighet. Men vi ser gärna att du har någon av nedan erfarenheter.
Utbildning inom fastighetsteknik/förvaltning.
Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Händig inom reparationer och underhållsarbete/renoveringar.
Erfarenhet och kunskap kring driftsfunktioner i fastigheterna.
Erfarenhet av SBA arbetenMeriterande
Kunskap om Larm- och passage
Erfarenhet av Anläggningsskötsel
Kunskap om ventilation
Erfarenhet av styrsystem för drift- och fastighetssystemDå vi har kontor på flera orter ingår resor i tjänsten mellan våra kontor och fritidshus.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på ett företag som sätter kunden och medarbetaren i fokus. Du kommer ingå i en servicegrupp där du rapporterar till fastighet- och serviceansvarig och du kommer jobba tillsammans med servicekoordinator som verkar för den dagliga servicen till våra medarbetare. Vi sätter medarbetarutvecklingen i fokus för att utveckla vår verksamhet och service till organisationen. Bolagets ekonomichef blir ansvarig chef.


Låter det spännande?
Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.
Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta Anders Bylin, Ekonomichef, 0708-181254 samt facklig representant Anna Frobe Pettersson 0470-72 01 37.
Då det förekommer resor i tjänsten krävs det att du har körkort.
Länsförsäkring Kronoberg är ett bolag som sedan starten 1801 ägs och styrs av sina kunder. Vi finns till för att ge kronobergarna en enklare vardag och en tryggare framtid, och sätter alltid våra kunder i första rummet. Det gör vi genom att erbjuda en helhet inom bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling. Men också genom att långsiktigt engagera oss i det samhälle vi och våra kunder är en del av. Det gör att vi varje dag känner att vi gör något meningsfullt i kronobergarnas liv. Och det är därför vi har så nöjda kunder. Vi är cirka 155 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby, Älmhult, Alvesta och Tingsryd.


Vi tror på det vi gör. Och dom vi gör det för.

Ansök nu

Drifttekniker El till ISS kund inom fordonsindustrin i Braås

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 6
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Drifttekniker El till kundens site i Braås. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och säker miljö och leverera service i världsklass? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Som drifttekniker El kommer du att arbeta med arbetsuppgifter inom ramen för vårt drift- och underhållsuppdrag mot kund. Du kommer vara stationerad vid kundens site Braås och bli en del av ett motiverat team. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Beredskap och skiftarbete kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:

• Tillsyn och skötsel av tekniska driftsystem och fastigheterna.
• Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande).
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna.
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system.
• Löpande arbete med förbättringar och viss dokumentation.
• Ingå i olika kundprojekt.
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vem söker vi?

Vi ser att du har relevant utbildning, el-behörighet samt gärna några års erfarenhet av liknande arbete. Vidare ser vi gärna att du har en grundläggande allmänteknisk kunskap om exempelvis VVS, kyla, systematiskt brandskyddsarbete och revisionsbesiktningar. Vi ser det som meriterande om du har lift- och truckkort, Heta arbeten samt fallskyddsutbildning.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem).

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är Kvalitet, Ansvar, Ärlighet och Entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! I din ansökan bifogar du CV, men vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenstagning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 15
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Är du en erfaren fastighetstekniker som är sugen på något nytt? Axcell Fastighetspartner söker nu en fastighetstekniker med kunskap inom styr & regler. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra kunder. Ta chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter och resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Du kommer tillhöra verksamheten i Växjö. Tjänsten kommer att innefatta en del bilkörning.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el. Det är även meriterande om du har erfarenhet från flera olika typer av styrsystem med inriktning på programmering och konstruktion.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Sofie Björkmarker, arbetsledare, på tel. 047 0702 719. Sista ansökningsdag 2022-10-02.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

Drifttekniker El till ISS kund inom fordonsindustrin i Braås

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 17
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Drifttekniker El till kundens site i Braås. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och säker miljö och leverera service i världsklass? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Som drifttekniker El kommer du att arbeta med arbetsuppgifter inom ramen för vårt drift- och underhållsuppdrag mot kund. Du kommer vara stationerad vid kundens site Braås och bli en del av ett motiverat team. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Beredskap och skiftarbete kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:

• Tillsyn och skötsel av tekniska driftsystem och fastigheterna.
• Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande).
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna.
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system.
• Löpande arbete med förbättringar och viss dokumentation.
• Ingå i olika kundprojekt.
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vem söker vi?

Vi ser att du har relevant utbildning, el-behörighet samt gärna några års erfarenhet av liknande arbete. Vidare ser vi gärna att du har en grundläggande allmänteknisk kunskap om exempelvis VVS, kyla, systematiskt brandskyddsarbete och revisionsbesiktningar. Vi ser det som meriterande om du har lift- och truckkort, Heta arbeten samt fallskyddsutbildning.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem).

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är Kvalitet, Ansvar, Ärlighet och Entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! I din ansökan bifogar du CV, men vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenstagning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarierande Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 17
Victoriahem utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. I vår hållbara förvaltning rustar vi upp och renoverar på lång sikt samtidigt som vi bygger fler bostäder, men framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer - för tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö.

Vi finns i 31 kommuner med 39 000 hyreslägenheter och över 500 medarbetare. Och vi växer.

Vårt fastighetsbestånd i Växjö består av 900 i Dalbo och Norr. Vårt kontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Sommarvägen 7B. Här samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som arbetar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltare, uthyrare och områdeschef. Nu söker vi en sommarvikarierande fastighetstekniker till vårt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll och tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Arbeta med proaktiva åtgärder
- Ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete
- Generell tillsyn av bostadsområdet där du ser till så att det är ordning och reda kring våra fastigheter


Rollen är social, serviceinriktad och har ofta ett högt tempo. Du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig med som är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, alternativt är du i slutet av din fastighetstekniska utbildning och vill ha ett meriterande sommarjobb som start på din karriär. Körkort för bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer att utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 13 juni 2022
- Slutdatum: 2 september 2022
- Omfattning: Heltid
- Placering: Växjö
- Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Förvaltare Robin Markovic på robin.markovic@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker inriktning El till ISS kund inom fordonsindustrin i Braås

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 6
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter i Sverige. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad Drifttekniker El till kundens site i Braås. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och säker miljö och leverera service i världsklass? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen

Som drifttekniker El kommer du att arbeta med arbetsuppgifter inom ramen för vårt drift- och underhållsuppdrag mot kund. Du kommer vara stationerad vid kundens site Braås och bli en del av ett motiverat team. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Beredskap och skiftarbete kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:

• Tillsyn och skötsel av tekniska driftsystem och fastigheterna.
• Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande).
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna.
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system.
• Löpande arbete med förbättringar och viss dokumentation.
• Ingå i olika kundprojekt.
• Utföra uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att kundens kontor och fastigheter ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv och hållbar arbetsplats för anställda och besökare. Därav är det av vikt att du är servicemedveten samt gillar att anpassa och säkerställa en arbetsplats som kundens medarbetare uppskattar.

Vem söker vi?

Vi ser att du har relevant utbildning, el-behörighet samt gärna några års erfarenhet av liknande arbete. Vidare ser vi gärna att du har en grundläggande allmänteknisk kunskap om exempelvis VVS, kyla, systematiskt brandskyddsarbete och revisionsbesiktningar. Vi ser det som meriterande om du har lift- och truckkort, Heta arbeten samt fallskyddsutbildning.

Vi ser att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem).

Vi erbjuder

Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är Kvalitet, Ansvar, Ärlighet och Entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! I din ansökan bifogar du CV, men vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenstagning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Reparatör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 21
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 130 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Är du tekniskt kunnig och tycker om att arbeta praktiskt ute hos kund? Har du dessutom ett genuint intresse för både fastigheter och människor? Då kan du vara den nya kollega vi på HSB Sydost nu söker till teamet i Växjö.

Arbetsuppgifter
I rollen som reparatör får du praktiskt totalansvar för reparationer och kontakten gentemot kund. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar det mesta inom fastigheter, från el och VVS till snickeri och allmänna reparationer, hos både privatpersoner och företag.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som reparatör tror vi att du har:

Bred och relevant yrkeserfarenhet av liknande arbete.
Dokumenterad erfarenhet av reparationer.
Erfarenhet inom snickeri, el och/eller VVS.
Har du erfarenhet av arbete med bostadsrättsföreningar är det meriterande.

B-körkort är ett krav för anställning.

Personliga egenskaper
Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper. På HSB Sydost är kundmötet viktigt liksom samarbete med kollegor och andra kontakter. Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta självständigt. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och trivs i ett serviceyrke.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Varaktighet
Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal tjänster
1 st.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-07-06. Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, Driftchef Fastighetsförvaltning, 010-451 30 52.
Michaéla Hoffman, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetsreparatör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 10
*
I samarbete med vår kund söker vi en fastighetsreparatör som vill bli en del av vårt härliga gäng.


Om tjänsten
Heltid: måndag - fredag
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Augusti

Din anställning inleds hos oss på Montico i 6 månader och för rätt person finns mycket goda möjligheter att bli övertagen av kund.

Arbetsbeskrivning

Som Fastighetsreparatör är du en viktig del av vår organisation.
Du ansvarar för drift, reparation, underhåll och skötsel av våra fastigheter och dess tekniska system såväl invändigt som utvändigt.

Du planerar och strukturerar arbetet och sköter den dagliga driften. Du ansvarar för att åtgärda inkommande felanmälan och har daglig kontakt med våra hyresgäster.


Vi söker dig som
Har ett driv, engagemang och Viljan att hela tiden vidareutvecklas för att skapa nya idéer som sedan ska förverkligas tillsammans med vår övrig kompetent personal är något som vi värdesätter högt hos dig. Ambitionen är att hela tiden lära av kollegorna och bli bättre.

- Du är teknikintresserad och har en utbildning inom bygg/vvs/fastighetsteknik
- Som person ser vi gärna att du är social, ödmjuk och nyfiken.
- Vidare är du, noggrann och kvalitetsmedveten.
- Ett föredöme gällande säkerhet, ordning & reda.

Vi ser det som en självklarhet att du delar Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande, att våga vilja vinna och att alltid leverera minst det kunden efterfrågar.

Du talar och skriver obehindrat på svenska, samt har körkort B.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 7
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner söker nu en fastighetstekniker som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du är en person som ger hög service till våra kunder och vill vara med och utvecklas hos oss i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Växjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning.

Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till till Sofie Björkmarker, arbetsledare, på tel. 0470-702719.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-03-23.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

Drifttekniker El, Kosta

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 8
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Fortifikationsverket består av sex regioner och till Region Sydöst och Kosta söker vi nu en drifttekniker.

Region Sydöst förvaltar beståndet i länen Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Jönköping. Utöver förvaltning och drift av det egna beståndet så utförs tilläggstjänster åt externa kunder, tex Försvarsmakten (FM) och Statens fastighetsverk (SFV). Region Sydöst är bemannad med regionchef, driftchefer, förvaltare, förvaltningsassistenter, fastighetsingenjörer, drifttekniker och fastighetstekniker som är placerade i Eksjö, Växjö, Skillingaryd, Karlskrona, Kosta och Ronneby.

Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med fastighetsdrift av Fortifikationsverkets skjutfält, anläggningar och fastigheter. Du tjänstgör på egen hand och i team på Kostas skjutfält. Arbetet innebär vidmakthållande genom tillsyn och skötsel, felavhjälpande, planerat underhåll och infrastruktur som generatorer, värme- el- va- och luftbehandlingssystem samt styr- och övervakningssystem. Tjänsten kan komma att innehålla jourtjänstgöring. Vi strävar efter att bygga vår driftgrupper utifrån olika kompetenser och bakgrunder, vilket betyder att vi samarbetar och hjälper varandra vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker på lägst gymnasienivå och kan uppvisa godkända betyg. Du har tidigare yrkeslivserfarenhet som elektriker samt drift- och underhållsarbete inom fastighetsförvaltning med god förmåga att felsöka på tekniska installationer och genomföra reparationer.

Du har även erfarenhet av arbete med reservkraftinstallationer samt installationer av UPS centraler samt drift av dessa. Du behöver även tidigare ha arbetat med klenspänningsinstallationer såsom passagesystem, styrinstallationer, åskskyddssystem.

Du har god administrativ förmåga, god datavana som användare av stödsystem samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer

För den här rollen ser vi gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av Ventilation, SRÖ, Brandlarm och Automation. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av service- och felanmälan samt felsökning och förebyggande arbete med tillsyn & skötsel. Är du certifierad Pannskötare Klass 4 och har Körkort B96 eller E-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med äldre fastigheter & fort så är det en fördel.

Personliga egenskaper

För den här tjänsten krävs det att du har ett gott omdöme och hög personlig integritet. Du har en förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp för att på bästa sätt lösa problem. Du är affärsmässig och professionell gentemot våra kunder. Vidare är du samarbetsvillig, ansvarstagande och har förmågan att prioritera och fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ditt engagemang. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Stefan Åsman, tfn 010-44 45 157 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand, tfn 010 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 27 februari 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 350 000 kvadratmeter lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer.
I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 62 anställda inom olika yrkesgrupper. Vi är just nu inne i en förändringsresa där Vöfab tillsammans med Videum och delar av Vidingehem ska bilda ett nytt lokalbolag.
Arbetsuppgifter
Vill du ansvara för den dagliga driften på våra fastigheter? Bra! Då innebär det inre och yttre skötsel samt löpande tillsyn och hantering av felanmälan. Vi behöver även din klurighet för att utföra reparationer samt kontrollera att fastighetssystem och att tekniska installationer på fastigheterna fungerar. Tillmötesgående som du är, har du även en bra dialog med hyresgästen och externa kunder i frågor som rör fastigheten. Här får du helt enkelt möjlighet att jobba under eget ansvar. Fastighetstekniken är en resurs på Vöfabs alla fastigheter, vilket gör jobbet omväxlande.
Kvalifikationer
Vem är du? Jo, vi vill att du har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom något av områdena fastighetsskötsel, fastighetsteknik (styr, övervakning), el, VVS eller ventilation. Du är som klippt och skuren om du är självgående, initiativtagande, serviceinriktad och en fena på problemlösning. Förmåga att samarbeta är en självklarhet för dig liksom vanan att hantera datorer. B-körkort krävs för anställningen.

Ansök nu

Servicetekniker - Växjö - En praktisk roll med stor kundkontakt!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 25
Om Företaget

Företaget finns i Växjö och arbetar i närområdet.
Dom utför snickeri-, montörs- och verkstadsarbeten och bygger bland annat lösvirkeshus, garage och om- och tillbyggnationer.

Är i dagsläget är dom 14 anställda och har mycket att göra och har funnits i cirka 50 år med en erfarenhet och kunskap som få kan mäta sig med.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter i din roll som servicetekniker kommer att vara underhåll, felsökning, montering och installationer.
Problemlösning är ett nyckelmoment då det inte alltid finns klara lösningar på allt och man måste vara påhittig och lösningsorienterad för att denna rollen ska passa dig. då mycket arbete sker ute

Personliga Egenskaper

För att passa in på företaget så är socialt kompetens a och o då det är en del kundkontakt som ingår i arbetet.
Företaget ser att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel.
Det krävs inte att du som söker har flera års erfarenhet men du ska känna dig trygg och vara självgående.

Vad företaget har att erbjuda

För att få teamet att komma närmre varandra så bukar det in i mellan bokas in jul- och sommarfester.
Annars är aktiviteter som go-cart, hockey och andra evenemang aktuella.

Krav

- Utbildning i energiprogram eller teknikprogram eller erfarenhet som elektronikreparatör eller servicetekniker
- Ritningsläsning
- B-körkort
- OVK

Meriter

- Längre erfarenhet från liknande arbete som bygg eller ventilation
- Elkunskap

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider som 07:00-16:00.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Ansök nu

Trienniumgruppen söker Fastighetstekniker/Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 20
Trienniumgruppen växer och söker därför kvalificerad fastighetstekniker/drifttekniker i Växjö med omnejd.

Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.
Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.
Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt och Triennium Syd 200 miljoner med bra resultat. Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.
Arbetsuppgifterna
Hos oss arbetar du med fastighetsteknisk förvaltning och fastighetsskötsel, såväl inre som yttre, underhåll och reparationer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.
Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
· Rondering och skötsel av fastigheterna,
· Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, vvs, bygg,
· Kontakt med kunder och leverantörer,
· Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation.
Du ska själv kunna utföra vanligt förekommande reparationer och åtgärder.
Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som fastighetstekniker eller med likartade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området samt några års erfarenhet inom ditt yrke. Erfarenhet som elektriker, vvs-montör, ventilationstekniker eller liknande är meriterande.
B-körkort är ett krav.
All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.
Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande. #jobbjustnu

Ansök nu

Drifttekniker Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 28
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa! 

Regionen Sydöst förvaltar beståndet i länen Jönköping, Kronoberg, Kalmar och Blekinge och är bemannad med regionchef, driftchefer, förvaltare, förvaltningsassistenter, fastighetsingenjörer, drifttekniker och fastighetstekniker som är placerade i Eksjö, Växjö, Skillingaryd, Karlskrona, Kosta och Ronneby.

Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Nu söker vi Drifttekniker till Växjö som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att självständigt och i team arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd som här består av skjutfält, fortifikatoriska anläggningar, kaserner och infrastruktur. Det innebär tillsyn och skötsel samt felavhjälpande och planerat underhåll av främst tekniska installationer och tillhörande infrastruktur som värme-, el-, va- och luftbehandlingssystem, styr-, regler- och övervakningssystem samt skyddskomponenter. I rollen ingår kund- och leverantörskontakter. Beredskapstjänstgöring ingår i anställningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fastighetstekniker/driftteknikerutbildning eller annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom mångårig arbetslivserfarenhet inom området. För den här tjänsten krävs att du har utbildning och kunskap i användning av Rakel samt fortifikatorisk grundutbildning. Du har goda datakunskaper. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer

Har du arbetslivserfarenhet av service och felanmälan, felsökning, erfarenhet av förebyggande arbete med tillsyn och skötsel samt fastighetsdrift ses detta som positivt. Vidare är det fördelaktigt med en utbildning och/eller erfarenhet inom el, SRÖ eller VVS.

Personliga egenskaper

För den här tjänsten krävs det att du har gott omdöme och hög personlig integritet. Du har en förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp för att på bästa sätt lösa problem. Du är affärsmässig och professionell gentemot våra kunder. Vidare är du samarbetsvillig, ansvarstagande och har förmågan att prioritera och fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ditt engagemang.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Driftchef Lukas Larsson, tfn 010-44 45 158 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand tfn 010- 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna,  Tommy Eriksson, SEKO,  Karin Alm, SACO, Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 7 januari 2020. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

Property Project Manager

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 16
Om oss


Group Real Estate är en integrerad funktion inom Volvokoncernen, med strategiskt och operativt ansvar för koncernens fastigheter och fastighetstillgångar samt för facility management. Vi ansvarar för hela fastighetens livscykel, från förvärv till avyttring. Vi optimerar användningen och värdet av Volvokoncernens anläggningar. Group Real Estate fungerar som ett kompetenscentrum som genererar kompetens- och skalfördelar inom fastighetsområdet. Volvokoncernens värderingar är våra ledstjärnor i allt vi gör, t.ex. att utveckla en attraktiv arbetsplats för Volvokoncernens anställda över hela världen
Europé Industrial Division är indelad i fem regioner; North/South, West, Middle, East och Gent. Region Middle driver, utvecklar och ansvarar för industrifastigheter med tillhörande markområden vid Volvo CEs produktionsorter i Eskilstuna, Arvika, Hallsberg och Braås.
Är du proaktiv, har ett problemlösning- och ständiga förbättringstänk?
Är du modig, tror på dig själv och det du gör? Är du en aktiv lyssnare, intresserad av att förstå andra och hitta smarta lösningar på olika utmaningar? Kommer du att utveckla vårt arbete som lagspelare med mycket energi och ett positivt tänk? Fortsätt då att läsa för du kan mycket väl vara den vi letar efter!


Befattningsbeskrivning


Project Property Manager


VGRE behöver nu förstärka kapaciteten med en Project Property Manager till Region Middle.


Som Project Property Manager (projektledare med förvaltaruppdrag) kommer du att vara placerad i Braås och rapporterar till Director Real Estate i Eskilstuna. I rollen blir du en viktig del i vårt team av Property- och Facilty Managers (Förvaltare) med ansvar för Volvos fastigheter i region Middle. Du ansvarar för löpande och planerat underhåll, projektledning, styrning och koordinering av om- och nybyggnationer samt finansiell uppföljning och resultatansvar.

Arbetsbeskrivning:
Ansvarig för planerat underhåll på kort- och lång sikt.
Ansvarig för, samt driva underhållsprojekt relaterade till fastigheter i fastighetsbeståndet.
Projektledning, styrning och koordinering av ombyggnationer.
Operationell leverantörshantering och kontroll genom månatliga möten etc.
Kontakt med kunder / hyresgäster för att övervaka dagliga och framtida behov och tillhandahålla tekniska råd.
Projektbudgetering samt uppföljning av kostnader och leveranser.
Delta och vara aktiv i kund- och nätverksmöten.
Kontinuerligt arbeta med förbättringar och utveckling av tjänsteportföljen.

Kvalifikationer:


Du kombinerar en relevant högskoleutbildning eller motsvarande med gedigen erfarenhet av projektledning inom fastighetssektorn. Du har en teknisk kunskap gällande byggnadskonstruktion och fastighetsinstallationer.


Som person är du lätt att samarbeta med är affärsorienterad och har god analytisk förmåga. Du är resultatorienterad, noggrann och utåtriktad. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift samt god vana att arbeta med Office-paketet och presentationer.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av Installations- och/eller Energiprojekt.


Vi erbjuder dig:
Känner du igen dig i det som beskrivs ovan? Då hoppas vi på att höra från dig! Du kanske är den perfekta matchen som vi vill ha i vårt team av duktiga kollegor för att arbeta med riktigt spännande utmaningar och möjligheter. Du kommer att arbeta i en global miljö med många utvecklingsmöjligheter, både professionellt och personligt. På Volvo Group vill vi att du ska trivas och vara lycklig, för när du lyckas så lyckas vi. Vi är angelägna om att lära av dig och du kommer att få stora möjligheter att lära och utvecklas hos oss.


Placeringsort: Braås


Tjänsteresor: Begränsat


För mer information: Nicklas Runeborg,
Telefon + 46 16 541 62 72


Sista ansökningsdatum
2022-01-04


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.

Ansök nu

Vi söker Fastighetstekniker- el.

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 15
Jobbeskrivning
Genom en kombination av marknadsledande fastighetskompetens, innovativa lösningar och hög servicegrad är fastighetsservice ett av våra mest snabbväxande tjänsteområden. Vi förvaltar idag cirka 15 miljoner kvm fastigheter, vilket gör oss till en av Nordens ledande leverantörer av fastighetstjänster. Med huvudsaklig placering i Braås söker vi nu en duktig och serviceinriktad Fastighetstekniker med goda kunskaper inom el.

Fastigheten är stor och uppdragen många och av skilda slag, så här utlovas en omväxlande vardag! Det är tex. portar som går i lås, driftslarm som indikerar, kablage som skall dras, frekvensare som skall installeras och skyltar som skall monteras upp. Här gäller det att kunna prioritera och vara flexibel.

Arbetet är förlagt på dagtid, jour och beredskap förekommer.


Personliga egenskaper
Vi söker Dig som har minst B-auktorisation, ECY-certifikat eller motsvarande och ett par års erfarenhet av fastighetsskötsel. Detta för att kunna utföra service, reparationer, underhåll, montage och installation på elanläggningar, styr och regler, reservkraftsanläggningar och svagströmsanläggningar. Vid behov ska du kunna inta rollen/arbetsuppgifterna som elanläggningsansvarig utförare, eldriftledare, el-samordningsledare, kopplingsledare och elsäkerhetsledare.

Du har
* God samarbetsförmåga och förmåga att utbyta kunskaper och erfarenheter.
* Servicekänsla, ansvarskänsla, ordningssinne och en positiv inställning.
* B-körkort

Uniflex kommer att intervjua löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av pontus.hakansson@uniflex.se
Uppdraget är en rekrytering med anställning på Coor Service Management.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Ansök nu

Vi söker Fastighetstekniker- VVS/ Styr

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 15
Jobbeskrivning
Genom en kombination av marknadsledande fastighetskompetens, innovativa lösningar och hög servicegrad är fastighetsservice ett av våra mest snabbväxande tjänsteområden. Vi förvaltar idag cirka 15 miljoner kvm fastigheter, vilket gör oss till en av Nordens ledande leverantörer av fastighetstjänster. För huvudsaklig placering i Braås söker vi nu en serviceinriktad Fastighetstekniker med allmän kompetens inom VVS, styr- och regler.

Du skall i din roll ha god kännedom om fastighetens VVS system, samt erfarenhet av att arbeta i överordnade styrsystem. Tillsammans med energispecialist kommer du att verka för att minska kundens energianvändning.

Fastigheten är stor, och utöver ditt specialistområde är du behjälplig med andra för kunden uppkomna behov. Det kan tex vara att hjälpa till vid byte av handfat, stopp i avlopp, hänga upp vepor, bygga scen eller hjälpa elektrikern med installation av belysning. Ingen dag är här den andra lik, och det finns stort utrymme att forma och utveckla arbetssätt för att effektivisera verksamheten.

Arbetet är förlagt dagtid, beredskap förekommer.


Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är utbildad inom fastigheters tekniska system och är allmänt tekniskt kunnig och intresserad. Du har en stor känsla för service och kan i din vardag prioriterar mellan de olika uppdragen. Coor har en stor samlad kompetens och kunskap som du får ta del av samt att du kommer att tillföra din erfarenhet och rutin inom ditt område. Det är en total som skall gå ihop, där man lär och utvecklas av varandra.

Du har en
* Dokumenterad erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter
* Nyfikenhet och social förmåga i ditt sätt att arbete
* Bra kommunikativ förmåga

B-körkort är ett krav.
Uniflex kommer löpande att intervjua så välkommen med din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras lämpligen på pontus.hakansson@uniflex.seDu skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 22
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Är du tekniskt kunnig och tycker om att arbeta operativt ute hos kund? Har du dessutom ett genuint intresse för fastigheter och människor? Då kan du bli vår nya kollega på HSB Sydost. Vi söker nu en duktig Drifttekniker till vår verksamhet i Växjö.

Arbetsuppgifter

I rollen som Drifttekniker kommer ditt huvudsakliga ansvar ligga på att arbeta med fastighetstekniska delar så som att driftoptimera, göra tillsyner samt mindre reparationer i våra bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter.

Du kommer att ha ansvar för flertalet av fastigheternas undercentraler. Utöver det kommer även visst praktiskt arbete med reparationer att ske. Reparationerna berör det mesta inom fastigheter, dvs. el, VVS, snickeri och allmänna reparationer både hos privatpersoner och företag. Även besiktningar vid avflyttning för att fastställa status på lägenheten samt för att reglera eventuella skador kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

Bred och relevant yrkeserfarenhet inom området

Dokumenterad erfarenhet av driftoptimering och reparationer

Relevant utbildning inom området är önskvärt

Erfarenhet av att jobba med bostadsrättsföreningar är meriterande

Erfarenhet av lägenhetsbesiktningar

B-körkort

Personliga egenskaper

Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper.
Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta självständigt. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ.

Tillträde:

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:

Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal tjänster:

1 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2021-11-07.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mattias Tuneskog, driftchef, 010-451 3052.
Hilda Citron, HR-generalist, 010-451 31 84.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 5
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en engagerad och flexibel fastighetstekniker som vill vara den del av vår verksamhet i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Växjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning.

Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Sofie Björkmarker, arbetsledare, på tel. 0470-702719 eller Magnus Ekelöf, verksamhetschef, på tel. 0470-702701 .

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-10-24.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 24
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker drifttekniker till Växjö

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energi, service och underhåll på våra kunders installationer. Du har en bred förståelse för hur olika tekniska system påverkar varandra och inomhusklimatet. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:

· Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
· Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylssystem med tillhörande styr & reglersystem
· Utföra OVK
· Analys av fastigheternas drift via energistatistik och DÖS
· Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
· Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter
· Tilläggsarbeten från beställare
· Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
· Administration, t ex kundrapportering, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Vi söker även dig med OVK-behörighet.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. B-körkort är ett krav.

I tjänsten ingår beredskap enligt ök.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast 2021-10-10. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontaktperson:
Vid frågor kontakta gruppchef Max Green, max.green@riksbyggen.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Ansök nu

Sommarvikarierande Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 20
Victoria Park utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. I vår hållbara förvaltning rustar vi upp och renoverar på lång sikt samtidigt som vi bygger fler bostäder, men framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer - för tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö.

Vi finns i 14 städer med 16 800 hyreslägenheter och över 200 medarbetare. Och vi växer.

Vårt fastighetsbestånd i Växjö består av 900 i Dalbo och Norr. Vår bo-butik, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Sommarvägen 7B. Här samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som arbetar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltare, uthyrare och områdeschef. Nu söker vi en sommarvikarierande fastighetstekniker till vårt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll och tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Arbeta med proaktiva åtgärder
- Ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete
- Generell tillsyn av bostadsområdet där du ser till så att det är ordning och reda kring våra fastigheter


Rollen är social, serviceinriktad och har ofta ett högt tempo. Du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig med som är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, alternativt är du i slutet av din fastighetstekniska utbildning och vill ha ett meriterande sommarjobb som start på din karriär. Körkort för bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer att utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 1 juni 2021
- Slutdatum: 31 augusti 2021
- Omfattning: Heltid
- Placering: Växjö
- Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Förvaltare Robin Markovic på robin.markovic@victoriapark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 24
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker drifttekniker till Växjö

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energi, service och underhåll på våra kunders installationer. Du har en bred förståelse för hur olika tekniska system påverkar varandra och inomhusklimatet. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:

· Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
· Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylssystem med tillhörande styr & reglersystem
· Utföra OVK
· Analys av fastigheternas drift via energistatistik och DÖS
· Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
· Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter
· Tilläggsarbeten från beställare
· Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
· Administration, t ex kundrapportering, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Vi söker även dig med OVK-behörighet.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. B-körkort är ett krav.

I tjänsten ingår beredskap enligt ök.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast 30 september 2021. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontaktperson:
Vid frågor kontakta gruppchef Max Green, max.green@riksbyggen.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 3
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 340.000 kvm i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 65 anställda inom olika yrkesgrupper. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida vofab.se.
Som drifttekniker tillhör du teknikgruppen som är en del av Vöfabs driftenhet. Driftteknikerna har till uppgift att arbeta operativt med att utföra service och underhåll på egna installationer samt att strategiskt utveckla våra fastigheters ventilation, värme och styr- och reglerteknik.
Vi är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, Växjöbostäder och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas. Vill du vara med på resan?
Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag innebär att ha helhetsperspektiv över Vöfabs fastighetsbestånd när det gäller ventilation, värme- och energiteknik. Du följer, via våra system, status på installationer och utför felavhjälpande åtgärder tillsammans med fastighetsskötare och tekniker. Du tar fram underlag för underhåll på tekniska installationer i hela fastighetsbeståndet. En stor del blir att utveckla vårt långsiktiga arbete med detta. Din arbetstid tillbringas främst ute på fastigheterna, men en del kontorstid förkommer också.
Om du på sikt vill ingå i vår beredskapsgrupp, som utanför kontorstid hanterar larm på våra fastigheter, är det ett stort plus.
Kvalifikationer
Du har utbildning inom fastighetsteknik med inriktning mot styr- och reglerteknik, ventilation eller värme eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är starkt meriterande om du också har kompetens/erfarenhet inom el eller badvatten.
I rollen som drifttekniker behöver du ha förmågan att skapa och bibehålla goda relationer samt att kommunicera muntlig och skriftligt med kunder och leverantörer. Vi ser det som fördelaktigt om du har ett problemlösande förhållningsätt är kvalitetsmedveten, självständig och initiativtagande.
B-körkort är ett krav
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare/fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 29
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 340 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en stor byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer.
I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 65 anställda inom olika yrkesgrupper. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida vofab.se.
Vi är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, Växjöbostäder och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas. Vill du vara med på resan? Vi söker nu fastighetstekniker och fastighetsskötare till vår fastighetsservice.
Arbetsuppgifter
Vill du ansvara för den dagliga driften på våra fastigheter? Bra! Då innebär det inre och yttre skötsel samt löpande tillsyn och hantering av felanmälan. Vi behöver även din klurighet för att utföra reparationer samt kontrollera att fastighetssystem och att tekniska installationer på fastigheterna fungerar. Tillmötesgående som du är, har du även en bra dialog med hyresgästen och externa kunder i frågor som rör fastigheten. Här får du helt enkelt möjlighet att jobba under eget ansvar. Fastighetstekniken är en resurs på Vöfabs alla fastigheter och fastighetsskötaren ansvarar för driften för tilldelade fastigheter.
Kvalifikationer
Vem är du? Jo, vi vill att du har fastighetsskötarutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är som klippt och skuren om du är självgående, initiativtagande, serviceinriktad och en fena på problemlösning. Förmåga att samarbeta är en självklarhet för dig liksom vanan att hantera datorer. Har du kompetens inom el/ vvs/ ventilation/yttre skötsel ser vi det som positivt. B-körkort krävs för anställningen.
Ansökan
Ansök senast: 2021-08-09
Referensnummer: Ref 3/2021

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 12
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

Axcell Fastighetspartner söker nu dig som är en engagerad och flexibel fastighetstekniker som vill se vår verksamhet att växa i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare f som är placerad i Växjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start i augusti. Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Magnus Ekelöf, verksamhetschef, på tel. 0470-70 27 01.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-06-13.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

Fastighetstekniker till A.R.C Östersund

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 6
Fastighetstekniker till A.R.C Fastighetspartner i Östersund


Vi söker driven och social tekniker till vårt kontor i Östersund då vi fortsätter växa med nya uppdrag.
Som fastighetstekniker hos oss på A.R.C får du en varierad, utmanande och inflytelserik roll i vårt gäng där ingen arbetsdag är den andra lik. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster.
En fastighetstekniker hos oss är avtalsansvarig för ”sina” fastigheter och ser till att alla delar i förvaltningsavtalen sköts.
Arbetsuppgifter innefattar bland annat:
· Hantering av felanmälan och rapportering mot kund
· Tillsyn och skötsel av värmecentraler, ventilation/kyla, brandlarm och sprinkler.
· Bevaka och medverka vid myndighetsbesiktningar
· Delta och hålla i driftmöten
· Kalkylering vid nya avtal
· Ta fram fastpriser vid mindre ombyggnationer och andra projekt


A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Kalmar, Borgholm och Östersund. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.


Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet av fastighetstekniskt arbete med utbildningar inom värme/ventilation, brand/sprinkler samt Heta arbeten och att du tycker om att ta eget ansvar. Även goda kunskaper inom Office-paketet och hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Goda kunskaper inom El är meriterande men inte ett krav.
Rekrytering sker löpande så skynda in med ansökan innan tjänsten blir tillsatt.


Ansökan skickar du till david.hjertqvist@arcfast.se
Vid andra frågor kring tjänsten når ni David på 010-444 14 21


A.R.C Fastighetspartner AB

Ansök nu

Reparatör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 5
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Är du tekniskt kunnig och tycker om att arbeta praktiskt ute hos kund? Har du dessutom ett genuint intresse för fastigheter och människor? Då kan du bli vår nya kollega på HSB Sydost. Vi söker nu ännu en duktig reparatör till vårt team i Växjö.

Arbetsuppgifter

I rollen som reparatör får du praktiskt totalansvar för reparationer och kontakt gentemot kund. Arbetsuppgifterna rör det mesta inom fastigheter dvs. el, VVS, driftskontroller, snickeri och allmänna reparationer både hos privatpersoner och fastighetsägare. Även lägenhetsbesiktningar vid avflyttning för att fastställa status på lägenheten samt för att reglera eventuella skador förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Bred och relevant yrkeserfarenhet inom området
Dokumenterad erfarenhet av reparationer och drift av fastigheter
Erfarenhet av att jobba med bostadsrättsföreningar är meriterande
Erfarenhet av lägenhetsbesiktningar
B-körkort

Personliga egenskaper

Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta självständigt men också har ett fokus på samarbete i arbetslaget. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ. I denna rekrytering ser vi gärna att du har goda kunskaper inom snickeri.

Tillträde:

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:

Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal tjänster:

1 st.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2021-03-01. Intervjuer sker löpande.

HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mattias Tuneskog, driftchef, 010-451 30 52.
Hilda Citron, HR-generalist, 010-451 31 84.Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetstekniker till CA Fastigheter i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 27
Fastighetstekniker till CA Fastigheter i Växjö

Drivs du av att skapa kundnöjdhet och att jobba under stor frihet? Har du erfarenhet som tekniker alternativt besiktning inom fastigheter? Då ska du fortsätta att läsa om tjänsten! Till CA Fastigheter i Växjö rekryterar vi just nu fastighetstekniker.Om vår kund

CA Fastigheter är en familjeägd fastighetskoncern som idag drivs av den tredje generationen. CA koncernen äger och förvaltar en yta om mer än 750 000 kvadratmeter. Av detta bestånd utgörs cirka hälften av bostäder och hälften av kommersiella lokaler. Bolaget har över 80 anställda och är indelade i sex regioner med lokalkontor i Malmö, Kalmar, Jönköping, Borås, Stockholm och Växjö. CA Fastigheter är Växjö stads största privatägda fastighetsbolag, vilka äger och förvaltar en yta om cirka 130 000 kvadratmeter.

Hos oss erbjuds du en position med variation och stort eget ansvar, i en organisation med korta beslutsvägar. Läs gärna mer på www.cafastigheter.seDina arbetsuppgifter

I rollen som Fastighetstekniker på CA Fastigheter ansvarar du för att ge hyresgästerna bästa tänkbara service. Genom att vara lyhörd och serviceinriktad skapar du värden för hyresgästerna, vilket i sin tur bygger värden i koncernen. Du ingår i ett team bestående av fem Fastighetstekniker och två Servicemålare och rapporterar till chefen för den tekniska förvaltningen. Ditt främsta ansvarsområde innefattar löpande skötsel och underhåll av vårt fastighetsbestånd.

Övrigt förekommande arbetsuppgifter:

* Åtgärda inrapporterade felanmälningar i fastigheterna
* Ansvara för den yttre miljön så som trädgård, fasad och yttre detaljer
* Utföra mindre reparationsarbeten
* Ansvarig för in- och avflyttningsbesiktning och statusbedömningar av bostäder
* Genomförande av ronderingar
* Proaktivt arbeta med skötsel och underhåll av fastighetsbeståndet

Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån din erfarenhet, intresse och kompetens, antingen med inriktning mot besiktning och teknik eller med inriktning mot yttre miljö. Vänligen förtydliga vilken inriktning som du är intresserad av i ditt CV/ Personliga Brev.Din profil

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du serviceinriktad, förtroendeingivande och trivs i en roll där du får möjlighet till många olika kontaktytor. För att lyckas i rollen hos CA Fastigheter agerar du professionellt och kan bemöta alla olika typer av människor.

Det är krav på att du som sökande har körkort för personbil. Du pratar flytande svenska, samt har goda kunskaper i engelska.Övrig information

Placeringsort: Växjö

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, vardagar 07-16

Lön: Individuell lönesättning


CA Fastigheter erbjuder dig en tjänst på ett tryggt och anrikt familjeföretag där du får vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. Välkommen till ett företag som arbetar nära varandra och där arbetsglädje och långsiktighet genomsyrar organisationen. Du kommer ha stora möjligheter till att påverka och utvecklas inom din inriktning. Du kommer tillhöra en härlig grupp av hjälpsamma och kompetenta kollegor som ser fram emot att träffa sin framtida kollega.

CA Fastigheter har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Nathalie Petersson på telefon 0470-788054.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 5 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Fastighetstekniker till CA Fastigheter i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 11
Fastighetstekniker till CA Fastigheter i Växjö

Drivs du av att skapa kundnöjdhet och att jobba under stor frihet? Har du erfarenhet som tekniker alternativt besiktning inom fastigheter? Då ska du fortsätta att läsa om tjänsten! Till CA Fastigheter i Växjö rekryterar vi just nu fastighetstekniker.Om vår kund

CA Fastigheter är en familjeägd fastighetskoncern som idag drivs av den tredje generationen. CA koncernen äger och förvaltar en yta om mer än 750 000 kvadratmeter. Av detta bestånd utgörs cirka hälften av bostäder och hälften av kommersiella lokaler. Bolaget har över 80 anställda och är indelade i sex regioner med lokalkontor i Malmö, Kalmar, Jönköping, Borås, Stockholm och Växjö. CA Fastigheter är Växjö stads största privatägda fastighetsbolag, vilka äger och förvaltar en yta om cirka 130 000 kvadratmeter.

Hos oss erbjuds du en position med variation och stort eget ansvar, i en organisation med korta beslutsvägar. Läs gärna mer på www.cafastigheter.seDina arbetsuppgifter

I rollen som Fastighetstekniker på CA Fastigheter ansvarar du för att ge hyresgästerna bästa tänkbara service. Genom att vara lyhörd och serviceinriktad skapar du värden för hyresgästerna, vilket i sin tur bygger värden i koncernen. Du ingår i ett team bestående av fem Fastighetstekniker och två Servicemålare och rapporterar till chefen för den tekniska förvaltningen. Ditt främsta ansvarsområde innefattar löpande skötsel och underhåll av vårt fastighetsbestånd.

Övrigt förekommande arbetsuppgifter:

* Åtgärda inrapporterade felanmälningar i fastigheterna
* Ansvara för den yttre miljön så som trädgård, fasad och yttre detaljer
* Utföra mindre reparationsarbeten
* Ansvarig för in- och avflyttningsbesiktning och statusbedömningar av bostäder
* Genomförande av ronderingar
* Proaktivt arbeta med skötsel och underhåll av fastighetsbeståndet

Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån din erfarenhet, intresse och kompetens, antingen med inriktning mot besiktning och teknik eller med inriktning mot yttre miljö. Vänligen förtydliga vilken inriktning som du är intresserad av i din ansökan.Din profil

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du serviceinriktad, förtroendeingivande och trivs i en roll där du får möjlighet till många olika kontaktytor. För att lyckas i rollen hos CA Fastigheter agerar du professionellt och kan bemöta alla olika typer av människor.

Det är krav på att du som sökande har körkort för personbil. Du pratar flytande svenska, samt har goda kunskaper i engelska.Övrig information

Placeringsort: Växjö

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, vardagar 07-16

Lön: Individuell lönesättning


CA Fastigheter erbjuder dig en tjänst på ett tryggt och anrikt familjeföretag där du får vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. Välkommen till ett företag som arbetar nära varandra och där arbetsglädje och långsiktighet genomsyrar organisationen. Du kommer ha stora möjligheter till att påverka och utvecklas inom din inriktning. Du kommer tillhöra en härlig grupp av hjälpsamma och kompetenta kollegor som ser fram emot att träffa sin framtida kollega.

CA Fastigheter har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Nathalie Petersson på telefon 0470-788054.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 5 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Småland

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 10
SÖDRA SVERIGE


MBA Fastighetsservice kommer ursprungligen från Göteborg, nuförtiden sköter vi om fastigheter över hela Västsverige. Nu söker vi en fastighetstekniker till ett fastighetsuppdrag som sträcker sig från Småland till Skåne.


DIN ROLL


Vi söker dig som vill jobba som fastighetstekniker i Småland med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.


Tjänsten erbjuder en variation av
arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utger den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder. Tjänstens områdesindelning är främst inom
Södra Sverige (Småland, Blekinge och Skåne).
Inom företaget får du möjligheten till
kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:


- Felavhjälpande åtgärder i lokaler mm


- Drift och underhåll


- In- och utvändig skötsel inkl. gräsklippning, ogräsrensning.


- Ronderingar, avläsningar


- Utföra planerat underhåll


DIN PROFIL


Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.


Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.


Du utgår hemifrån och då det är ett vidsträckt uppdrag vilket inkluderar många resor till och från fastigheterna så är B-körkort ett krav.


ÄR DU INTRESSERAD?


Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@mbafast.se . Märk din ansökan "Fastighetstekniker Småland"


Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Samhällsbyggnadsbolaget

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 1
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Har du erfarenhet av självständigt arbete som fastighetstekniker? Är du en problemlösare med stort tekniskt intresse? Läs då vidare och ansök till tjänsten som fastighetstekniker!

FÖRETAGSPRESENTATION:
Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment Grade-rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER:
Till Samhällsbyggnadsbolaget Förvaltning i Sverige AB söker vi nu en fastighetstekniker att ansluta till deras välfungerande grupp i Växjö. SBB äger, förvaltar och utvecklar bostadsfastigheter i Sverige och de finns på ett större antal orter runt om i landet. SBB arbetar med långsiktiga samarbeten och deras vision är att vara en naturlig och pålitlig samarbetspartner för sina kunder. I rollen som fastighetstekniker kommer du att ansvara för två olika närliggande bostadsområden med cirka 600 lägenheter. Du ansvarar för den löpande driften och felavhjälpande underhåll på dina fastigheter. I rollen som fastighetstekniker kommer du framförallt att:

• Ansvara för både den inre och yttre miljön för fastigheterna
• Ta emot och ta helhetsansvar för felanmälningar och att de åtgärdas
• Ansvara för tekniska installationer
• Genomföra rutinmässiga ronderingar och kontroller av fastigheterna
• Ansvara för energioptimering av dina fastigheter
• Utföra lägenhetsbesiktningar
• Arbeta med löpande tillsyn av ventilationssystem, värmesystem och värmepumpar

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt i en serviceinriktad roll med eget ansvar för att planera din dag och att utförandet av dina arbetsuppgifter blir utförda på bästa sätt.

KVALIFIKATIONER OCH ERFARENHETER:
Vi söker dig som har en positiv, serviceinriktad och problemlösande attityd till dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som fastighetstekniker krävs vidare:

• Gymnasieutbildning inom teknik, meriterande med eftergymnasial utbildning inom exempelvis el/VVS/styr- och reglerteknik
• 5 års erfarenhet av liknande tjänst och arbete med specifikt bostadsfastigheter
• Körkort B
• God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska

Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull och självgående. Du har en analytisk och ekonomisk förståelse för hur verksamheten bäst ska bedrivas och arbetar alltid med kunden i fokus. Du är vidare en person som vill utveckla verksamheten och kan ta initiativ till förbättringsförslag. Det är meriterande om du har kunskap och/eller erfarenhet av energioptimering av fastigheter.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som fastighetstekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

ÖVRIGT:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00
Plats: Växjö
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetstekniker, tekniker, fastighet, el, VVS, styr- och reglerteknik, energi, energioptimering, bostadsfastigheter

Ansök nu

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Sep 11
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

En av våra fastighetstekniker har nu fått en ny tjänst internt hos oss och vi behöver därför fylla på med ytterligare en fastighetstekniker. Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och därför söker vi nu en engagerad och flexibel fastighetstekniker som vill se vår verksamhet att växa i Växjö. Har du vad som krävs som fastighetstekniker hos Axcell?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Växjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, arbetstider 07-16. Start enligt överenskommelse Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö. Tjänsten kommer att innefatta en del bilkörning.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Reine Neumann, arbetsledare på tel. 0470 - 70 27 15 eller Patrik Lyckman, filialchef 0470-70 27 14 .

Sista ansökningsdag 2020-09-30.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.

Ansök nu

Fastighetstekniker till SBB Norden i Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 12
Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter. 

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment Grade-rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.

Har du erfarenhet av självständigt arbete som fastighetstekniker? Är du en problemlösare med stort tekniskt intresse? Läs då vidare och ansök till tjänsten som fastighetstekniker!

Arbetsuppgifter
Vi söker två stycken nya kollegor.  Som fastighetstekniker får du stort eget ansvar, kopplat till vårt lägenhetsbestånd i Växjö (i nuläget ca 600 lägenheter). Samtidigt har du ett stöd och tillhörighet i en erfaren organisation, såväl nationellt som på vårt nya kontor på Smedjegatan.

Du ansvarar för den löpande driften och felavhjälpande underhåll på dina fastigheter. I detta ligger framförallt att:
- Ansvara för både den inre och yttre miljön för fastigheterna. Medför funktion som beställare, och avstämningar med våra anlitade utförare. Samt rondering och kontroll.
- Felavhjälpande insatser och underhåll, ex utifrån felanmälningar.
- Ansvara för tekniska installationer
- Lägenhetsbesiktningar
- Arbeta med löpande tillsyn av ventilationssystem, värmesystem och värmepumpar. Ansvar för energioptimering.

Tjänsten innebär dels praktiskt och självständigt fastighetsarbete, men också att du anlitar och samordnar entreprenörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med:
- Praktisk grund: relevant yrkeserfarenhet, gärna liknande tjänst inriktat mot bostadsfastigheter.
- Teoretisk grund: gymnasieutbildning inom teknik, samt gärna även eftergymnasial utbildning inom exempelvis el/VVS/styr- och reglerteknik
- Körkort B
- God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska

Vi söker dig som verkligen tar ansvar och då med kvalitet, kundperspektivet och initiativförmåga som fokus. Därtill krävs analytisk och ekonomisk förståelse. Rätt person vill, precis som vi, utveckla verksamheten och ser förslag till förbättring. Kunskap och/eller erfarenhet av energioptimering ses som meriterande.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Placeringsort Växjö. Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal.

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Björn Pettersson, bjorn@humansolutions.se alt 072-2158555 eller Jenny Skoglund, jenny@humansolutions.se alt 076-141 01 03

 

Kontaktinformation
Björn Pettersson, 072-2158555, bjorn@humansolutions.se

Jenny Skoglund, 076-1410103, jenny@humansolutions.se

Arbetsplats
Arabygatan 53

352 46 Växjö

Ansök nu

Fastighetstekniker till Samhällsbyggnadsbolaget

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 24
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Har du erfarenhet av självständigt arbete som fastighetstekniker? Är du en problemlösare med stort tekniskt intresse? Läs då vidare och ansök till tjänsten som fastighetstekniker!

FÖRETAGSPRESENTATION:
Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment Grade-rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER:
Till Samhällsbyggnadsbolaget Förvaltning i Sverige AB söker vi nu en fastighetstekniker att ansluta till deras välfungerande grupp i Växjö. SBB äger, förvaltar och utvecklar bostadsfastigheter i Sverige och de finns på ett större antal orter runt om i landet. SBB arbetar med långsiktiga samarbeten och deras vision är att vara en naturlig och pålitlig samarbetspartner för sina kunder. I rollen som fastighetstekniker kommer du att ansvara för två olika närliggande bostadsområden med cirka 600 lägenheter. Du ansvarar för den löpande driften och felavhjälpande underhåll på dina fastigheter. I rollen som fastighetstekniker kommer du framförallt att:

• Ansvara för både den inre och yttre miljön för fastigheterna
• Ta emot och ta helhetsansvar för felanmälningar och att de åtgärdas
• Ansvara för tekniska installationer
• Genomföra rutinmässiga ronderingar och kontroller av fastigheterna
• Ansvara för energioptimering av dina fastigheter
• Utföra lägenhetsbesiktningar
• Arbeta med löpande tillsyn av ventilationssystem, värmesystem och värmepumpar

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt i en serviceinriktad roll med eget ansvar för att planera din dag och att utförandet av dina arbetsuppgifter blir utförda på bästa sätt.

KVALIFIKATIONER OCH ERFARENHETER:
Vi söker dig som har en positiv, serviceinriktad och problemlösande attityd till dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som fastighetstekniker krävs vidare:

• Gymnasieutbildning inom teknik, meriterande med eftergymnasial utbildning inom exempelvis el/VVS/styr- och reglerteknik
• 5 års erfarenhet av liknande tjänst och arbete med specifikt bostadsfastigheter
• Körkort B
• God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska

Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull och självgående. Du har en analytisk och ekonomisk förståelse för hur verksamheten bäst ska bedrivas och arbetar alltid med kunden i fokus. Du är vidare en person som vill utveckla verksamheten och kan ta initiativ till förbättringsförslag. Det är meriterande om du har kunskap och/eller erfarenhet av energioptimering av fastigheter.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som fastighetstekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

ÖVRIGT:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00
Plats: Växjö
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetstekniker, tekniker, fastighet, el, VVS, styr- och reglerteknik, energi, energioptimering, bostadsfastigheter

Ansök nu

Fastighetstekniker, Scandic Växjö, deltid 80%

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 13
Ett par svängar in från E4:an ligger Scandic Växjö- mitt emot stadens största shoppingcenter och några minuters promenad från Arena Staden. Här kan våra gäster simma i inomhuspoolen, äta en god middag i Köksbaren eller ta en drink i vår lobbybar.

Vi lägger stor vikt vid ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande- mot våra gäster så klart men också mot varandra. Våra utvecklingsmöjligheter på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng med snabba steg som är måna om att inspirera varandra så att alla ska trivas med sitt arbete på vårt spännande hotell.

Nu söker vi en fastighetstekniker - som har en drivkraft att lösa oförutsägbara situationer

Som fastighetstekniker hos oss på Scandic Växjö arbetar du främst med inre och yttre skötsel av fastigheten. Ditt främsta fokus, tillsammans med dina kollegor, är att hålla hotellet i utmärkt skick för våra gäster. Arbetet kan ofta ske i bokade hotellrum eller andra gästutrymmen och det är bland annat då vi påvisar den goda service vi har på vår teknikavdelning.

Dina arbetsuppgifter som fastighetstekniker:

- Underhåll av fastigheten
- Felsökning och mindre reparationer
- Skötsel av utomhusmiljö exempelvis gräsklippning
- Mindre elarbeten som kan göras utan behörighet
- Underhåll av ventilation, värme och kyla
- Skötsel av brandlarm, Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA)
- Renhållning av soprum
- Hantera underleverantörer, inklusive planering och avstämningar av teknisk utrustning
- Säkerhetsarbete enligt Scandic standard

Som fastighetstekniker ska du vara serviceinriktad, lösningsorienterad, prestigelös och gilla att arbeta i ett högt tempo. I rollen så kommer du behöva fatta snabba beslut och ha en drivkraft att lösa oförutsägbara situationer. Du skall ha god samarbetsförmåga då vi arbetar i ett team men även med övriga avdelningar på hotellet. Då arbetet ofta kan ske i bokade hotellrum eller gästutrymmen måste du ha en god social kompetens och ett respektfullt förhållningssätt gentemot våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Teknisk utbildning eller annan relevant utbildning, minst gymnasienivå
- Erfarenhet från exempelvis fastighetsskötsel.
- God datavana och kunskaper i Office-paketet.
- B-körkort
- Goda kunskaper svenska och engelska i tal och skrift

El- och/eller VVSkunskap är meriterande.

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är en tillsvidareanställning på deltid.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Växjö!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Teknik & Energi Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 16
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Fastighetstekniker till Teknik & Energi

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu Fastighetstekniker. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Rollen som Fastighetstekniker hos ISS

Till rollen som Fastighetstekniker söker vi dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Genom ditt genuina intresse och kompetens bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv. För oss är det viktigt att trivas och ha kul tillsammans på jobbet. ISS Teknik & Energi är idag ett team som kännetecknas av hög kompetens och en väldigt god stämning. Vi är övertygade om att vi tillsammans bidrar till branschens vassaste teknikleverantör.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.
• Samordna och kontrollera tekniskt arbete i fastigheter som utförs av egen personal eller sidoleverantörer.
• Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda.
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete.
• På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.
• Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.


Kompetensprofil

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har relevanta utbildningar så som certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare brandlarm och sprinklersystem. Specialinriktning mot t.ex El, VVS, kyla är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad, har en positiv karaktär och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat. Du gillar att jobba med förbättringar och utveckling och du är beredd att rycka in där det behövs och ser vad som behöver göras. Dessutom gillar du att ha kul på jobbet och står bakom våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet.

Tjänsten är placerad i Växjö.  B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.  

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande Driftchef Mike Ravenborn på 0734-36 01 10 eller mike.ravenborn@se.issworld.com

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker Växjö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 4
Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en erfaren och driven fastighetstekniker till Växjö.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker har du ett övergripande ansvar för funktion och drift av fastigheten. Detta omfattar framför allt byggnader och ventilationssystem. Det innebär att din stora utmaning är en effektiv förvaltning som utvecklas genom ständiga förbättringar. Du driver och genomför löpande och planerat underhåll av fastigheten.

Arbetsuppgifterna innefattar underhåll och reparationer inom VVs, ventilation, vattensystem m.m. Vidare är ditt ansvar att hålla anläggningens dokumentation uppdaterad, samordna projekt inom området samt sköta kontakter med entreprenörer.

Du kommer ingå i ett team med underhållstekniker vars huvudsakliga uppgift är att arbeta med förebyggande underhåll och reparationer av våra fastigheter.

Kompetensprofil

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av fastighetstekniskt underhållsarbete. Du har goda kunskaper i fastighetstekniska frågor. Din teoretiska bakgrund består troligen av en teknisk utbildning. Du har erfarenhet av underhållsarbete och har erfarenhet och kunskap inom pneumatik, läsning av driftschema m.m.

B – körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska, skrift såväl som tal.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, problemlösare, kostnadsmedveten och självgående – du arbetar många gånger ensam i din tjänst vilket ställer krav på att du har god teknisk kunskap och kan arbeta självständigt. Du är handlingskraftig, orädd och har förmågan att jobba utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik.

Vad erbjuder vi?

Ett varierande och flexibelt arbete och en god arbetsmiljö. Du har chansen att få vara med och påverka och förbättra organisationen. Stora utvecklingsmöjligheter finns där kreativitet, delaktighet och engagemang uppmuntras.

Ansökan

Vi kommer intervjua kandidater löpande. Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emila Olsson på emila@isakssonrekrytering.se eller 0709-350040

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Ansök nu

Coop söker Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 18
Kf Göta söker en lösningsorienterad fastighetstekniker. En händig ”fixare” som kan lösa problem på plats i Kf Götas butiker, samt ha kännedom om och kontakt med firmor för reparation och underhåll. Vi tror att du redan arbetar med liknande uppgifter, men är redo för en ny utmaning.

Kf Göta driver för närvarande verksamhet i 47 Coop-butiker i Småland och på Öland. Du kommer att arbeta med drift, underhåll och reparationer, såväl yttre som inre, i dessa.

Exempel på arbetsområden:
- Värme- och ventilationssystem
- Kylar och frysar, ugnar och grillar
- Reparationer vid skador/förslitningar på golv, väggar, tak
- Rensning av golvbrunnar, mindre vvs-arbeten
- Buskar, träd som behöver ansas

Du ska ta emot felanmälningar från butikerna och kunna värdera om du själv kan åtgärda problemet/en skada eller behöver kontakta någon av de firmor Kf Göta har avtal med. Du kommer att ha löpande uppföljning och dialog med den fastighetsansvarige på Kf Göta.

Arbetet innebär mycket bilkörning inom Småland och Öland, samt ibland övernattningar på hotell i samband med uppdrag på butiker längre än bort än pendlingsavstånd.

Vi söker dig som har erfarenhet från yrken inom bygg, el, vvs eller något hantverksyrke. Du har B-körkort.

Som person är du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och utåtriktad med ett stort driv. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, ordning och noggrannhet samt att du är självgående.

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse. Du tillhör Kf Götas Servicekontor i Växjö, men det krävs inte att du bor här då vi har ett stort verksamhetsområde och ditt arbete främst kommer ske ute i butik.

Coop - Den goda kraften i Mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att erbjuda dig prisvärd och hållbar matglädje.

Konsumentföreningen Göta (Kf Göta) är ett av de större företagen i Småland och driver detaljhandel i 47 butiker (Coop och Stora Coop) över hela Småland samt på Öland. Av dessa drivs ett antal butiker i franchiseform, som Coopföretag.

Vi är närmare 1000 medarbetare och omsätter ca. 2 000 miljoner kronor under ett år. Föreningen ägs av sina 226 000 medlemmar, vilka via förtroendevalda och ägarombud utövar sitt ägarinflytande.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 17
Vöfab äger och förvaltar cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard.
I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.

På Vöfab arbetar ett 70-tal anställda inom olika yrkesgrupper. Företaget omsätter ungefär 400 miljoner kr, och växer stadigt. Vi söker nu en ny kollega till vår fastighetsservice, då en av våra medarbetare går i pension.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ansvara för den dagliga driften på våra fastigheter? Bra! Då innebär det inre och yttre skötsel samt löpande tillsyn och hantering av felanmälan. Vi behöver även din klurighet för att utföra mindre reparationer på fastigheterna. Tillmötesgående som du är, har du även en bra dialog med hyresgästen och externa kunder i frågor som rör fastigheten. Här får du helt enkelt möjlighet att jobba under eget ansvar.

KVALIFIKATIONER
Vem är du? Jo, vi vill att du har fastighetsskötarutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är som klippt och skuren om du är självgående, initiativtagande, serviceinriktad och en fena på problemlösning. Förmåga att samarbeta är en självklarhet för dig liksom vanan att hantera datorer. Har du kompetens inom el/vvs/ventilation/yttre skötsel ser vi det som positivt. B-körkort krävs för anställningen.

ÖVRIGT
Vöfab är ett företag med korta beslutsvägar och ett öppet klimat som vi värnar om. Vöfab strävar efter mångfald på arbetsplatsen och är mångfaldscertifierade och miljödiplomerade. Läs mer om vårt arbete på vår hemsida.

Ansök nu

Reparatör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 19
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 125 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Är du tekniskt kunnig och tycker om att arbeta praktiskt ute hos kund? Har du dessutom ett genuint intresse för fastigheter och människor? Då kan du bli vår nya kollega på HSB Sydost. Vi söker nu ännu en duktig reparatör till vår expanderande verksamhet i Växjö.

Arbetsuppgifter:
- I rollen som reparatör får du praktiskt totalansvar för reparationer och kontakt gentemot kund. Arbetsuppgifterna rör det mesta inom fastigheter, dvs. el, VVS, snickeri och allmänna reparationer både hos privatpersoner och företag. Även besiktningar vid avflyttning för att fastställa status på lägenheten samt för att reglera eventuella skador ingår

Kvalifikationer:
- Vi söker dig med följande kvalifikationer:
- • Relevant yrkeserfarenhet inom området
- • Dokumenterad erfarenhet av reparationer (VVS, Snickeri eller liknande)
- • Erfarenhet av att jobba med bostadsrättsföreningar är meriterande
- • Erfarenhet av lägenhetsbesiktningar
- • B-körkort

Egenskaper:
- Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta självständigt. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ

Vi erbjuder:
- Välkommen med din ansökan senast den 2019-09-06. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
-
- Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
- Gustav Andersen, driftledare, 010-451 31 28.
- Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.
-
- Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag

Ansök nu

Fastighetstekniker till expansiva Axcell

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 8
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och nu söker vi en engagerad och flexibel fastighetstekniker till vår verksamhet i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker så kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

• Daglig rondering och felavhjälpande
• Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
• Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
• Arbeta i styr- och övervakningssystem
• Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
• Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder

Som fastighetstekniker rapporterar du till arbetsledare som är placerad i Växjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Växjö och som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som fastighetstekniker hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person som trivs i rollen som fastighetstekniker.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till David Hjertqvist, Arbetsledare fastighetsteknik, på tel. 0470-51 50 91.
Sista ansökningsdag 31 augusti 2019 men vi rekryterar löpande för denna tjänst.

Axcell Fastighetspartner levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Bolaget verkar huvudsakligen i södra Sverige och verksamheten bedrivs från våra huvudorter Borås, Jönköping, Linköping, Malmö, Kalmar, Värnamo, Växjö och Örnsköldsvik.

Vi skapar lönsamt fastighetsägande och nöjda hyresgäster för våra kunder.
Vi gör det vi säger och håller vad vi lovar.

Ansök nu

Fastighetstekniker med kompetens inom Grönskötsel sökes till kund i Kosta

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 15
Har du en eftergymnasial utbildning inom fastighetsdrift och några års erfarenhet av arbete inomområdet drift- och markentreprenader? Trivs du att både arbeta självständigtoch i grupp? Har du en god kommunikativ förmåga och är som person flexibel? Då kanske vi har tjänsten för dig!

Om uppdraget
Tjänsten avser heltid, 40 timmar/veckan och uppdraget beräknas påbörja den 8 april 2019 och pågå till och med den 31 augusti 2019.

Dina arbetsuppgifter
Som Fastighetstekniker ingår det i arbetsuppgifterna attutföra drift- och underhållsuppdrag av mark- och parkanläggningar samt vägar. Det kommer även att ingå arbetsuppgifter inom grönyteskötsel och maskinvara.För dessa arbetsuppgifter krävs att du har förmåga till både självständigt arbete under eget ansvarsamt god samarbetsförmåga. Vidare är du serviceinriktad,kundorienterad och flexibel.

Dina kvalifikationer

- YH-utbildning med inriktning mot fastighetsdrift
- Tre (3) års erfarenhet av maskinarbeten inom drift- och markentreprenader med inriktning mot en av följande inriktningar: förar-/yrkesbevis på lastmaskiner, hjullastarbevis, utbildning av arbete på väg och skylift eller grönyteskötsel
- Erfarenhet av maskinunderhåll och reparationer av entreprenadmaskiner

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en säsongsanställning hos en samhällsnyttig kund inom offentlig sektor där du erhåller attraktivarbetslivserfarenhet. Vidare får du en nära kontakt med en konsultchef från Bemannia som är engagerad och stöttar dig i ditt arbete

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Fastighetstekniker / reparatör sökes omgående!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 23
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Fastighetstekniker/reparatör
 
TopWork söker för kunds räkning en fastighetstekniker/reparatör för arbete under sommaren med möjlighet till förlängning.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker/reparatör kommer du vara ansvarig för och arbeta med reparationer och felavhjälpande underhåll, tillsyn av fastigheterna samt generell tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
 
-       Utföra reparationer och underhållsåtgärder
-       Åtgärda felanmälningar från privata och företagshyresgäster
-       Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
 
Rollen är social och serviceinriktad, du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.
 
Din profil
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har kunskap om förekommande reparationer, gärna med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. B-körkort är ett krav.
 
Personliga egenskaper
Vi söker efter dig som är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med hyresgästerna. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla verksamheten och service.
 
Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Fastighetsskötare sökes

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 22
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en erfaren fastighetsskötare för uppdrag hos företag i Växjö med omnejd.

Dina arbetsuppgifter
Du ska vara händig med det mesta som gäller fastighetsskötsel och enklare trädgårdsarbeten.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Reparatör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 21
HSB Sydost är ett kooperativt
bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation!


Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft
och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120
medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län.
Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och
Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi
brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare
hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!Är du tekniskt kunnig och tycker om att arbeta praktiskt ute hos kund? Har du dessutom ett genuint intresse för fastigheter och människor? Då kan du bli vår nya kollega på HSB Sydost. Vi söker nu ännu en duktig reparatör till vår expanderande verksamhet i Växjö.

Arbetsuppgifter:
- I rollen som reparatör får du praktiskt totalansvar för reparationer och kontakt gentemot kund. Arbetsuppgifterna rör det mesta inom fastigheter, dvs. el, VVS, snickeri och allmänna reparationer både hos privatpersoner och företag. Även besiktningar vid avflyttning för att fastställa status på lägenheten samt för att reglera eventuella skador ingår

Kvalifikationer:
- Vi söker dig med följande kvalifikationer:
- • Bred och relevant yrkeserfarenhet inom området
- • Dokumenterad erfarenhet av reparationer (VVS, Snickeri eller liknande)
- • Erfarenhet av att jobba med bostadsrättsföreningar är meriterande
- • Erfarenhet av lägenhetsbesiktningar
- • B-körkort

Egenskaper:
- Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta självständigt. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ

Vi erbjuder:
- Välkommen med din ansökan senast den 2019-06-03. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
-
- Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
- Gustav Andersen, driftledare, 010-451 31 28.
- Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.
-
- Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag

Ansök nu

Reparatör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 22
HSB Sydost är ett kooperativt
bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation!


Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft
och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120
medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län.
Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och
Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi
brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare
hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!Är du tekniskt kunnig och tycker om att arbeta praktiskt ute hos kund? Har du dessutom ett genuint intresse för fastigheter och människor? Då kan du bli vår nya kollega på HSB Sydost. Vi söker nu ännu en duktig reparatör till vår expanderande verksamhet i Växjö.

Arbetsuppgifter:
- I rollen som reparatör får du praktiskt totalansvar för reparationer och kontakt gentemot kund. Arbetsuppgifterna rör det mesta inom fastigheter, dvs. el, VVS, snickeri och allmänna reparationer både hos privatpersoner och företag. Även besiktningar vid avflyttning för att fastställa status på lägenheten samt för att reglera eventuella skador ingår

Kvalifikationer:
- Vi söker dig med följande kvalifikationer:
- • Bred och relevant yrkeserfarenhet inom området
- • Dokumenterad erfarenhet av reparationer (VVS, Snickeri eller liknande)
- • Erfarenhet av att jobba med bostadsrättsföreningar är meriterande
- • Erfarenhet av lägenhetsbesiktningar
- • B-körkort

Egenskaper:
- Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har hög service- och ansvarskänsla och som trivs med att arbeta självständigt. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla deras förväntningar. Du har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ

Vi erbjuder:
- Välkommen med din ansökan senast den 2019-04-11. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
-
- Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
- Gustav Andersen, driftledare, 010-451 31 28.
- Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.
-
- Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag

Ansök nu