Ljus-, ljud- och scentekniker jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Ljus-, ljud- och scentekniker i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Belysningstekniker - Vattenfall services, Kronobergs län

Belysningstekniker
Läs mer Sep 21
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Då kan det vara dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Belysningstekniker i Småland, Region Kalmar län.

Din roll som Belysningstekniker
Arbetet består av en varierande vardag där du jobbar utomhus i våra drift- och underhållsavtal där du hanterar olika tekniska frågeställningar vad gäller belysning.
Varje person i organisationen är viktig och det arbete som utförs är en del i ett flöde till att kunden har en fungerande belysningsanläggning. Vi söker därför dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i det dagliga arbetet och vid kundkontakter, då du i rollen som tekniker är vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.
Uppdrag med det arbete som skall utföras hämtar du via din bärbara dator och utför dem utifrån de prioriteringar som finns i uppdragen. Arbetet är självständigt och du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag. Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer.
Tillsammans tar vi fram en personlig introduktionsplan för att förbereda dig för att arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar.

Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument.


Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
• El-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
• B-körkort
• Datorvana
• Har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• Erfarenhet från markentreprenader kan vara meriterande
• C-körkort och utbildningar för Arbete på väg och ESA är meriterande

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning. För att trivas med oss behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta både självständigt och i team. Du utgår från hemmet och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Söderlund 0702-63 26 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare, Eskil Höglund eskil.hoeglund@vattenfall.com
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Placeringsort: Vi söker en person i området Kronobergs län Ange önskad placeringsort i din ansökan. Hemstationering tillämpas.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 13 oktober 2021. Vi tillämpar löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Produktionstekniker för sommaren till P4 Jönköping, P4 Kalmar, SR Kronoberg

Ljudtekniker
Läs mer Jan 17
Som produktionstekniker kommer du i tätt samarbete med våra reportrar och programledare att göra nyheter och program som är både snabba och vassa. Du kommer att arbeta i studiomiljö, likväl som att vara med redaktionen i fält, vid skarpa nyhetshändelser och evenemang.

Du blir en av verksamhetens nyckelpersoner med fokus på ljudteknik och ljudkvalitet på redaktionerna. Medielandskapet har genomgått en genomgripande digitalisering, Sveriges Radio publicerar idag både i FM, på webben och i de sociala medierna. För att möta detta strävar vi efter produktionsflöden där tekniken används för att skapa färre och enklare handgrepp och här spelar du en viktig roll.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Stödja redaktionens programledare och reportrar med direktsändningar - antingen i studio eller ute på fältet
• Direktsända program som exempelvis Ring så spelar vi, Naturmorgon i P1, Karlavagnen och lokala P4-sändningar.
• Spela in och redigera inslag eller radioprogram för senare utsändning
• Upprätta sändningsplatser utanför redaktionen eller radiohusen
• Handleda, utbilda och stödja redaktioner i att hantera de system och verktyg som Sveriges Radio använder i sin produktion
• Utföra enklare service- och datarelaterade arbetsuppgifter

Innehållet i arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken ort du söker till. Det kan även förekomma uppdrag på närliggande kanaler och samarbete med dessa.

Bakgrund och kvalifikationer

• Utbildning inom ljudteknik eller motsvarande erfarenhet är ett krav
• God förståelse för dator- och IT-användning i en medie-/ljudproduktionsmiljö
• Erfarenhet av arbete inom media är meriterande
• Kunskaper om sociala/digitala medier som publiceringsplattform är meriterande
• B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande

Som produktionstekniker är det viktigt att du har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Eftersom en stor del av arbetet utförs tillsammans med andra krävs det att du har en god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera, så att ni tillsammans löser uppgifterna på bästa sätt. Vi vill ha en jämn könsfördelning i gruppen och ser därför gärna kvinnliga sökanden. Du är också orienterad i samhälls- och omvärldsrelaterade frågor.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Anställning
Tjänsten är semestervikariat under sommaren 2020. Du kommer att arbeta på vaktlista, vilket kan innebära tjänstgöring kvällar och helger. Placeringsort är Jönköping, Kalmar, Norrköping eller Växjö.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så skickar du in din ansökan senast 2020-02-23.

Frågor om tjänsten: Niklas Kaldner, produktionschef område Öst, tel. 0480-45 80 21..
Frågor om rekryteringen: Helén Svensk, HR-partner, tel. 0470-72 60 15.
Facklig kontakt: Unionen: Unionen: Melekeh Meyer (Jönköping) tel. 036-215 66 44, Joakim Johansson (Kalmar) 0480-45 80 53, Cecilia Osorio (Norrköping) tel. 011-495 41 66, Anders Larsen (Växjö) 0470-72 60 08 eller SACO som nås via saco@sr.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Beredare inom Belysning – Vattenfall Services

Belysningstekniker
Läs mer Jan 13
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument.


Avdelning Belysning Syd-Öst söker nu Beredare som tillsammans med vår Belysningsprojektör, kan förnya och utveckla våra kunders belysningsanläggningar. Beredning belysning är en tjänst som vi jobbar med att utveckla och behöver dig som är nyfiken, lösningsfokuserad, idérik och kundfokuserad. Du kan vara en erfaren beredare som idag jobbar med lågspänningsnät eller ny beredare men ser belysning som något lockande. Har du en ljus idé så hoppas vi att du söker tjänsten och blir en del av vår beredargrupp. Vi jobbar med kundens behov i fokus och efter varje projekt skall kunden vara nöjd med sin anläggning. Belysning handlar mycket om trygghet och det skall vi inte kompromissa med.
 
Din roll som Beredare belysning
Utifrån våra kunders behov kommer du på våra projektledares uppdrag driva belysningsprojekteringar och beredningar i samarbete med våra kunder och projektledare. I huvudsak kommer du att:
• Utföra nätberäkningar, dimensionera, genomföra beredningar, samt att ta fram ekonomiska kalkyler som underlag för beslut och genomförande.
• Kundkontakt med våra kunder i tekniska frågor omkring deras belysning i det offentliga rummet.
• Stötta våra projektledare i de tekniska frågor som kan uppstå omkring belysningsanläggningar
• Sammanställa dokumentation inför nya projekt.


Dina kvalifikationer som Beredare belysning
• Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade exempelvis, KY-utbildning inom samma område.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering, projektering eller beredning av elnät.
• Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.
• B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person värdesätter vi att du är initiativtagande, kvalitetsmedveten, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är strukturerad och ser det självklara med att dokumentera vad som utförts och vad som skall utföras.
Grundläggande kunskaper i program som CAD, EL-vis och GURU Samt Ritningsläsning är meriterande.
 
Placeringsort: Växjö, Jönköping, Kalmar. Är detta ett jobb för dig och bor på andra orter hoppas vi att du söker så vi får träffa dig och eventuellt ordna placeringsort.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Söderlund, 070-263 26 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 februari 2020!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Location: Jönköping

Ansök nu

Ljudtekniker inom spelutveckling C++

Ljuddatatekniker
Läs mer Feb 22
Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till ett attraktivt bolag inom spelbranschen söker vi nu förstärkning i form av en programmeringsintresserad ljudtekniker.Här erbjuds du chansen att ta kompetensmässiga kliv framåt i karriären genom att delta i utvecklingen av spel och applikationer samt interaktiv ljudsättning och viss komposition. Du ges plats i ett mixat team med erfarna mentorer och juniora utvecklare. Företaget arbetar främst SCRUM-inspirerat men lika viktig blir din förmåga att själv komma med nya idéer och kreativa lösningar.

Din profil
Vi söker dig med genuint intresse för musikproduktion och ljudteknik och vi tror att du som söker är i början av din karriär, såväl nyligen utexaminerad eller med något års erfarenhet kan vara rätt profil här! Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. På företaget finns erfarna kollegor som arbetar i trevliga lokaler och har en mycket god stämning. Tjänsten är långsiktig och du som söker kommer efter en tid som konsult erbjudas anställning direkt hos företaget varför vi vill att du som söker är ute efter en stabil anställning.

Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tekniker Belysning Kronobergs län - Vattenfall Services

Belysningstekniker
Läs mer Jan 22
Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar samt nybyggnation av belysningsanläggningar. Arbetet sker mestadels utomhus. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och teknikerna är våra ansikten ut mot kund. Vi arbetar med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda. Beredskap kan ingå i tjänsten.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterande chef Martin Johansson 072-7290657, Rekryterare Martin Ivarsson 0702 –055 545

Fackliga representanter
Marie Forsman Unionen, Torbjörn Mårtensson SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Du har studerat en el-teknisk utbildning och erfarenhet av att underhålla och bygga belysnings-, industri- och/eller elkraftsanläggningar. Körkort B krävs och innehav av C-körkort är en merit.

Som person är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår mycket kundkontakter i jobbet.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Ansök nu

Ljusservicetekniker - Retail

Ljustekniker
Läs mer Jan 29
Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 500 anställda och verksamheter i 20 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Till vårt affärsområde Retail söker vi en nu en resande Ljusservicetekniker som utgår från Växjö eller närområdet.
Retail erbjuder unika koncept och ett brett sortiment av belysningslösningar för alla typer av butiker. Vi sätter alltid kunden i centrum och våra produkter och tjänster har en mycket stark position på marknaden.
Du kommer att tillhöra vår Ljusserviceavdelning som arbetar med att serva och underhålla våra kunders ljusanläggningar på plats ute i butik. Din roll blir att sköta och underhålla våra kunders ljusanläggningar. I detta ingår riktning av ljus, byte av don och ljuskällor på armaturerna. Rengöring av ljusanläggningen samt avrapportering. Mindre installationsarbeten kan förekomma. Det dagliga arbetet rapporteras till vår Ljusservice co-ordinator.
Tjänsten är ett vikariat med tillträde omgående och sträcker sig till augusti 2018 med möjlighet till förlängning

För att trivas i denna roll behöver du ha kunskaper i ellära på minst gymnasienivå, B-körkort, datavana. Har du kunskap inom kontroll och styrsystem är meriterande.
Som person ser vi att du är social, serviceinriktad och kan fungera som en bra partner till våra kunder. Du vår ambition alltid är att ge våra kunder en unik och effektiv service i världsklass är det viktigt att du förstår vikten av flexibilitet och att möta kundens krav och förväntningar på plats ute i butik.

Ansök nu