Tolk jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Tolk i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Vi söker tolkar på flera språk! Både på distans och på plats

Tolk
Läs mer Maj 11
DigitalTolk är Sveriges snabbast växande tolkförmedling med siktet på att hjälpa så många människor som möjligt. Vi växer så det knakar och söker därför flertalet tolkar till Skåneregionen.
Som tolk hos oss jobbar du precis så mycket du själv vill och kan enkelt tacka ja till uppdrag i vår lättanvända app. Du kommer att ta uppdrag fysiskt på plats, via telefon eller via video. Du som inte har utbildning som tolk kommer att få detta via oss, (denna utförs online och är helt kostnadsfri). Vi söker personer som talar flytande svenska och något av följande språk:
Albanska
Arabiska (från hela mellanöstern)
Afrikanska språk
Bosniska
Dari
Finska
Grekiska
Japanska
Kroatiska
Kantonesiska
Kurdiska språk
Mandarin
Pashto
Persiska
Polska
Romani
Serbiska
Somaliska
Spanska
Turkiska
Vietnamesiska
Uzbekiska

Vi tar emot alla språk, dock är dessa de språk vi behöver extra av just nu. Du ansöker på vår hemsida: https://rekrytering.digitaltolk.se/
Vi söker tolkar på alla nivåer: auktoriserade, grundutbildade, introduktionskurs. För dig som inte har någon av dessa kan vi erbjuda en utbildning du utför online. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

VI SO?KER DIG SOM A?R TOLK ELLER VILL BLI I KRONOBERGS LÄN

Tolk
Läs mer Maj 15
A¨r du tolk eller vill tolk bli fo¨r arbetsomra°de: Kronobergs län

Vi a¨r en modern tolkfo¨rmedling som bokar och fo¨rmedlar tolkar genom digitala plattformar (hemsida, appar mm). Vi utfo¨r tolkuppdrag ba°de pa° plats hos kunder och via telefon. Just nu so¨ker vi personer som talar svenska och bland annat fo¨ljande spra°k:

-Albanska
-Amhariska
-BSK
-Dari
-Mandarin
-Persiska
-Somaliska
-Thailändska
-Tigrinja
-Tjetjenska

Vi har krav pa° att du som enskild ansta¨lld talar svenska och ytterligare minst ett eller flera spra°k flytande
Vi so¨ker tolkar pa° alla niva°er. Auktoriserade, grundutbildade eller de som ga°tt introduktionskurs.
So¨ker a¨ven dig som inte ga°tt na°gon utbildning da° vi erbjuder en kostnadsfri online utbildning.

Ko¨rkort och bil kra¨vs ej men a¨r en fo¨rdel fo¨r uppdrag pa° plats
Arbetet a¨r vid behov och alla bokningar sker genom webben eller mobilen. Via telefon kan du fa° uppdrag i hela Sverige.


Vi söker dig som gillar att träffa många olika människor i olika situationer. Du ska förutom goda språkkunskaper ha god samhällsuppfattning, vara serviceinriktad och kan röra dig i många miljöer och sammanhang. Att vara tolk är ett roligt arbete, men det kräver också att du har hög integritet, är noggrann och kan passa tider.

Vi a¨r en modern tolkfo¨rmedling som bokar och fo¨rmedlar tolkar genom digitala plattformar (hemsida, appar mm). Vi utfo¨r tolkuppdrag ba°de pa° plats hos kunder och via telefon. Vi drivs av snabbare flöde, bättre matchningar, mindre tid åt administration och mer till kvalitet. DigitalTolk har utvecklat en automatiserad tolkförmedlingsprocess. När beställaren gör en bokning går det automatiskt ut en förfrågan till de tolkar som matchar uppdraget bäst. Som företag drivs vi av att göra det så smidigt och kvalitativt som möjligt, både för dig som tolk och våra beställare. Vi har exempelvis helt eliminerat pappersrekvisionerna då all hantering sker genom vår app och du kan enkelt ge feedback efter avslutat uppdrag.

Vi erbjuder enkel och smidig tillgång till en mängd tolkuppdrag där du själv väljer vilka och hur många uppdrag du vill ta. Tydlig arvodeslista, minimal administration och hantering av restid.

Ansök nu

Tolkar sökes i hela Växjö kommun

Tolk
Läs mer Sep 19
Hero Tolk AB är en tolk- och översättningsbyrå med gedigen historia på språkmarknaden i Sverige. Vi har ramavtal med Växjö kommun. Vi söker erfarna och utbildade tolkar över hela regionen i alla språk. De mest efterfrågade språken just nu är: arabiska, somaliska, dari, tigrinja, polska, pashto, engelska, amharinja, ryska, ukrainska och persiska. Du arbetar på frilansbasis och anlitas utifrån kundens behov på timbasis. Arbetstiderna varierar och både kontakt- och telefontolkning förekommer. Arvodet varierar beroende på typen av uppdrag. Du måste kunna tala svenska obehindrat.

Vi söker tolkar för uppdrag i Växjö kommun, vi har behov av tolkar i alla språk. Vi behöver dig med en tidigare utbildning inom tolkyrket eller dig med gedigen erfarenhet. För dig som finner denna annons intressant men inte har någon utbildning eller erfarenhet inom yrket kan vi erbjuda en introduktionskurs.

Kvalifikationer:
- Goda kunskaper i svenska och tolkspråket
- God kännedom om hur det svenska samhället fungerar

Hero Tolk förmedlar plats-, telefon- och konferenstolkning, översättningar, språkgranskning, korrekturläsning samt grafisk produktion inom alla branscher i hela landet. Vi erbjuder tjänster till såväl privat som offentlig sektor. Vår största kundkrets återfinns inom landsting, myndigheter och kommuner samt inom advokatkåren, ambassader och internationella organisationer. Vi jobbar idag med över 75 kommuner och landsting.

Ansök nu