Sanering och renhållning jobb i Växjö

Hitta lediga jobb som Sanering och renhållning i Växjö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Växjö från den arbetsgivaren.

Sommarjobb Hotellstäd/lokalstäd

Hotellstädare
Läs mer Apr 27
Elite Stadshotellet i Växjö är stadens största hotell med 163 hotellrum, restaurang, pub, nattklubb samt konferens- och festvåning. Nu söker vi extrapersonal till vårt hotellstäd.

Brinner du för service och tycker om att arbeta med människor så kan detta vara något för dig. Vi söker dig som är positiv, noggrann och flexibel. Du tar gärna egna initiativ och har ett öga för detaljer.

Arbetet består av städning av både hotellrum och allmänna ytor.

Välkommen med din ansökan!

Praktikaliteter:

- Arbetstider: dagtid, helger förekommer
- Omfattning: enligt överenskommelse
- Start: juli
- Lön: enligt kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta via mail: anna.blaszkiewicz@elite.se
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

cleaning jobb

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 5
looking for cleaners, that know how to clean things very good and that really knows what they are doing

Ansök nu

Personal till Eriks fönsterputs i Växjö

Fönsterputsare
Läs mer Mar 30
Tycker du om frisk luft och är klarsynt samtidigt som du vill ha ett arbete med mycket frihet och tjäna bra? Sök jobb som fönsterputsare hos oss på Eriks fönsterputs!!

Om Eriks Fönsterputs

Eriks fönsterputs grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av utvändig fönsterputs i abonnemangsform till privatkunder. Våra 30 000 kunder bor framförallt i Skåne, Halland och Västra Götaland men vi är även verksamma i västra delarna av Småland och i Blekinge. Eriks är ett tillväxtföretag med stora ambitioner för fortsatt expansion och för närvarande är vi 100 anställda med huvudkontor i Höganäs.

Stor energi läggs på den digitala utvecklingen och här ligger man i framkant. Eriks fönsterputs har bland annat fått meriterna ”Årets Företagare” och Årets Gasellföretag.

Om tjänsten

Som fönsterputsare hos Eriks Fönsterputs arbetar du alltid i ett team om 2 personer. Ni delar bil och varje dag får ni ett väl planerat körschema att arbeta efter. Arbetet är väldigt fritt och passar dig som vill vara aktiv under din arbetstid samtidigt kunna påverka din lön.

Som nyanställd hos Eriks får du en gedigen introduktion och grundlig utbildning där man lär sig att putsa fönster enligt våra riktlinjer. Inkluderat i utbildningen är även ett omfattande säkerhetsarbete och hur vi interagerar med våra kunder och medarbetare på bästa sätt. Alla våra medarbetare, såväl putsare som tjänstemän genomgår utbildning i Hjärt- och Lungräddningsutbildning. I utbildningen ingår bland annat L-ABC, kompressioner och inblåsningar samt hur man använder en hjärtstartare.

Utöver grundutbildning ser vi som företag väldigt positivt på att investera i relevant vidareutbildning. Detta bedöms tillsammans med varje medarbetare och kan till exempel vara i form av utveckling av grupp och ledare (UGL).

Du får möjligheten till att arbeta med en spännande tjänst i ett framtidsföretag med stark tillväxt och erbjuds friskvårdsbidrag och fast lön plus möjlighet till provision enligt gällande avtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Eriks fönsterputs är en stabil och trygg arbetsgivare som kommer ge möjlighet för utveckling och söker en person som vill få företaget att växa vidare.

Din profil

Vi söker dig som är prestigelös, gillar arbeta i team, tar stort ansvar och visar engagemang och glädje i det du gör. Du är serviceminded och har alltid kunden i fokus. Som person triggas du av att arbeta mot uppsatta mål och att överträffa dem. Du behärskar svenska i tal och skrift och har inga problem med att sätta dig in i nya system och arbeta efter dem. Självklart har du B-körkort.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eriks fönsterputs med Qarat. Varmt välkommen att skicka in din ansökan via annonsen. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, men skicka gärna in din ansökan senast 20 april 2022. Qarat arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering.

Om Qarat

Qarat är en komplett leverantör av rekrytering, search/headhunting, samt digitala verktyg inom utbildning och kommunikation online, såsom LeadersAPP.

Vi arbetar med hela rekryteringsprocesser, rådgivare i delar av en process samt med konfidentiella searchprocesser. Inom ledningsgruppsutveckling / grupputveckling erbjuder vi Sveriges främsta konsulter inom området.

Ansök nu

Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker
Läs mer Mar 29
Om Nomor AB

Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs numer av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Vår vision är att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare.? Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig

- ett härligt gäng kollegor att arbeta med
- kollektivavtal
- friskvård
- årlig kick-offBeskrivning av tjänsten

Vi söker en skadedjurstekniker för tjänstgöring i Växjö med omnejd, som med stort engagemang, stark drivkraft och ansvarstagande kan leverera våra tjänster. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som sanerar mot flera typer av skadedjur som snabbt kan sprida sig i fastigheter men även utför en del skadeförebyggande inspektioner. Arbetet sker oftast självständigt och ställer därför stora krav på initiativförmåga, ansvarstagande, och kommunikation. Även saneringsarbete i projektform med kollegor och andra parter kan ske och då ställs krav på flexibilitet samt god återkoppling. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning men möjlighet till andra anställningsformer finns.

Se videon som beskriver tjänsten närmare (https://www.youtube.com/watch?v=b-RGbdZ__kU).

Din profil

Du är kommunikativ, serviceinriktad och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. B-körkort för manuell växel är ett krav. Meriterande är vana av kundkontakt på olika nivåer vilket skapar god förståelse för hanteringen av våra beställare samt kontakten lokalt med den som är med vid leveranstillfället. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-04-30.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timavlönad lokalvårdare till Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 13
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till ett viktigt uppdrag där du som lokalvårdare fyller en samhällsviktig funktion genom att bidra till att patienter, besökare och medarbetare möts av välstädade lokaler.

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete med karriär- och utvecklingsmöjligheter där du får möjligheten att påverka dina arbetstider utifrån din tillgänglighet.

Region Kronoberg arbetar ständigt med sin arbetsmiljö för att du som lokalvårdare ska ha en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Vårt dagliga arbete utgår från vår värdegrund "respekt för människan".

ARBETSUPPGIFTER
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
- städning i vårdmiljö och administrativa lokaler
- på uppdrag av våra kunder och samarbetspartner utför vi även andra serviceuppgifter

Arbetet utförs på någon av våra avdelningar enligt nedan:
- Sigfrids området: lokalvård inom rehab, psykiatri, rättspsykiatri och administration
- Centrallasarettet Växjö; lokalvård på mottagningar och avdelningar inom lasarettet
- Övriga länet: lokalvård på vårdcentraler, inom tandvård, mottagningar och administrativa enheter i Växjö, Alvesta och Lessebo
- Storstäd: stor-, flytt- och byggstäd. Arbetet utförs i grupp
- Grimslövs folkhögskola; lokalvård i skolmiljö och elevhem

Din placering görs i samråd med verksamheten.

Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-söndag. Du lägger dig tillgänglig efter dina förutsättningar.KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom området och om du har lokalvårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning.

Vi söker dig som är flexibel och serviceinriktad. Du är också självständig med god samarbetsförmåga.

Ett krav för att söka tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska, så att du kan förstå och ta till dig instruktioner både i tal och skrift.


ÖVRIGT
Bifoga relevant betyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Timavlönad servicevärd Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 12
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Som servicevärd arbetar du på en specifik avdelning. Arbetsuppgifterna kan variera men innebär oftast enklare städ i kök/personalrum/patientrum, påfyllning av material, tvätt, sophantering samt annan patientnära städning och service. Arbetstiderna varierar beroende på avdelning men oftast arbetar du måndag-söndag kl. 07.00-23.00.


KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom området.

För att arbeta inom området krävs det att du som person är flexibel, serviceinriktad, samarbetsvillig och kan följa instruktioner samt arbeta självständigt.
Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som medarbetare inom regionen är det viktigt att ha förståelse och följa de hygienföreskrifter som finns.

ÖVRIGT
Bifoga relevanta intyg och betyg
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Sommarjobbare inom hemstädning Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 17
Nytt
Vi levererar städservice och andra hushållsnära tjänster över hela Sverige.
Vi är medlemmar i Almega Hemserviceföretagen och har fullständigt kollektivavtal och bra förmåner.
Vi tror på flexibilitet, professionell personlig service och vikten av att alltid sätta kundens bästa i centrum.
Våra tjänster och vår service bygger på goda relationer, professionellt bemötande och utförande.
Vi söker nu en driven och serviceinriktad hemstädare med god erfarenhet av branschen. Till en början en person som kan arbeta som sommarvikarie med goda chanser till förlängning.
Som person är du noggrann, lojal och pålitlig.
Du är i grunden en glad och positiv person och tar gärna egna initiativ.
Att arbeta i grupp eller ensam är inget problem för dig.
Skicka din ansökan redan idag till vaxo@eclife.se
Välkommen att söka!

Ansök nu

Arbetsledare Spår Sydöst

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Maj 16
Nytt
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Arbetsledare för våra städtjänster inom spårtrafik i sydöst med placering i Växjö eller Kalmar.

Vi söker en operativ arbetsledare som gillar att vara i händelsernas centrum!

Arbetet innebär en stor variation av uppgifter där huvuduppdraget är att leda dina arbetsteam till att leverara våra tjänster på ett engagerat sätt med hänvisning till säkerhet och arbetsmiljö. Ansvarsområdet inefattar flera orter vilket innebär en del resor i tjänsten. Verksamheten bedrivs till största delen kvälls och nattetid vilket gör att du som arbetsledare kommer att lägga del av din arbetstid på kväll/natt.

Till din hjälp finns planering & koordinering som resurser. Du rapporterar till din platschef.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Övergripande ansvar för den totala driften
• Resultat- och personalansvar samt utveckling av verksamheten
• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet

Kvalifikationer/Krav:


• Du ska ha minst gymnasiumutbildning eller motsvarande
• Mångårig och bred erfarenhet från servicebranschen
• Ledarerfarenhet
• PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system
• Körkort

Egenskaper:


• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt att kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt sätt
• Du måste trivas i ledande befattning och ha ett stort intresse för att motivera andra
• Som person är Du driftig och målmedveten
• Erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Heltid (100%) Arbetstider varierar och kvälls/nattjänstgöring förekommer 

Har du frågor kontakta fredric.karlsson@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-06-16, rekrytering sker löpande
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Städerska

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 13
Om jobbet
Är du serviceinriktad och kvalitetsmedveten, så är du kanske den vi söker?
B KÖRKORT ÄR ETT KRAV!!!
Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och består av hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, företagsstäd, fönsterputs m.m.
75% tjänst

Ansök nu

Städ Semestervikariat Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 7
Vi söker 3-4 semestervikarier under perioden v.26-32.
Arbetet avser städservice ute hos våra kunder i Växjö.
Arbetstiden är förlagd till vardagar.
Städningen avser kontorsstädning och i viss mån även trappstädning och butiksstädning.

Ansök nu

Förenade Service söker en Gruppledare till Växjö.

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Maj 9
Förenade Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1300 medarbetare.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där man bryr sig om varandra och där trivsel och engagemang är i fokus. Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärsutveckling.


Vi söker nu en Gruppledare med placering i Växjö.

Som gruppledare är du tillsammans med ansvarig serviceledare en nyckelperson för att säkerställa en välfungerande leverans till våra kunder. Du är behjälplig med att fördela arbetet bland medarbetarna och för att säkerställa att servicen verkställs på ett korrekt sätt inom angivna tidsramar.

Tjänsten består till stor del i att stötta verksamheten på fält genom kontakt med personal och våra kunder. Bland dina dagliga arbetsuppgifter hör schemaläggning, att leda medarbetare i deras arbete genom att motivera och entusiasmera och att utföra kvalitetskontroller och andra praktiska moment. Som gruppledare kommer du vid behov även att vikariera för serviceledaren, utföra städarbeten när så krävs samt säkerställa att medarbetare har det städmaterial som behövs för att utföra ett gott arbete.

Du som söker har lämpligtvis tidigare erfarenhet av olika slags städtjänster och gärna yrkesutbildning (SRY eller PRYL samt INSTA nivå 3). Du har god kommunikationsförmåga, en positiv inställning när det blir mycket att göra och har förmåga att planera ditt arbete. Du har tidigare erfarenhet av att leda människor och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Att vara serviceinriktad och ansvarsfull är självklart för dig.

Goda IT-kunskaper är ett krav. 

För att söka tjänsten är körkort ett krav.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Som anställd hos Förenade Service finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag och nyanställda utbildas i vår serviceskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen. 


Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.

Som en del i rekryteringsprocessen, för de roller som kräver det, kan vi komma att göra en bakgrundskontroll från belastningsregistret. Urval sker löpande.

Vill du bli en del av oss? I så fall, välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Lokalvård

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 9
Städbolaget i Växjö söker personal mellan 50-100%. Du kommer att arbeta inom vår kontrakt och hemstädsavdelning. Vi ser därför att du har ett öga för detaljer och gör det lilla extra. Du kommer att utgå från vårat kontor i Växjö. Det är viktigt att du som söker tjänsten har god kunskap inom svenska språket i både tal och skrift. Ett sista krav är att du innehar ett körkort. Det spelar ingen roll om du är en person med erfarenhet av att jobba med städning, eller om du är helt oerfaren. Du får utbildning, både för dina direkta uppgifter men också allting runt omkring.
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sommarjobb Hemstädning Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 16
Nytt
Sommarjobb Växjö med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Sommarjobb Hemstädning Alvesta

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 16
Nytt
Sommarjobb Alvesta med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 3
Städsvängen AB söker omgående 2 st Lokalvårdare på 100%


Städsvängen är idag ett företag som har verkat i branschen i 32 år där vi utför allt från hemmastäd, företagsstäd, sanering, byggstäd osv.
Med våra år i branschen så är vi ett välkänt företag ute hos våra kunder med god renommé för bra arbete och flexibilitet.
Vi jobbar idag med mellersta och södra Sverige som arbetsområde
Vi är idag ca 19 anställda och behöver idag förstärka vår dagligstäds grupp.


Städsvängen AB söker Lokalvårdare.
Tjänsten är på Deltid/Heltid
Tjänsten kräver städvana, körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.
Det är önskvärt att du har städvana från olika typer av städning som hemstädning,
kontorsstädning och trappstädning. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.
Du ska vara ansvarsfull och noggrann eftersom vi vill att kunden ska vara nöjd och
det ska bli ett väl utfört städarbete. Du ska också kunna arbeta självständigt.

Ansök nu

Serviceinriktad lokalvårdare

Sjukhusstädare
Läs mer Maj 16
Nytt
Vill du bidra till samhällsnytta så har vi jobbet till dig!

Välkommen till ett viktigt uppdrag där du som lokalvårdare bidrar till att patienter, besökare och medarbetare möts av välstädade lokaler på våra sjukhus, vårdcentraler och i tandvården. Vi söker dig som har förmågan att ge god service och som gillar att vara fysiskt aktiv på arbetet.

Nu söker vi lokalvårdare till Centrallasarettet för både tillsvidaretjänst och vikariat.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är städning i vårdmiljö, viktigt att skapa en ren och trivsam miljö för patienter och personal. Tjänsten innebär städning på operationsavdelningen, vilket mestadels görs i grupp.

Arbetstiderna varierar mellan 7 och 18.30 enligt ett tre-veckors schema.

KVALIFIKATIONER
- Du är serviceinriktad och vill arbeta med lokalvård
- Du har förmåga att skapa bra relationer både inom arbetsgruppen och mot våra kunder
- Du håller god ordning och tycker om att arbeta strukturerat
- Du är stresstålig då vi periodvis arbetar under väldigt högt tempo.
- Du har mycket goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift, då vi följer skriftliga riktlinjer för Städning i vårdmiljö
- Du tycker om att hålla dig i rörelse, har en god fysik och söker ett aktivt jobb
- Erfarenhet eller utbildning inom lokalvård är meriterande, men inget krav

- viss datorvana krävs

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi tillämpar löpande urval.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Städare / Lokalvårdare i Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 28
Om jobbet
Hem och kontor AB söker nu städare för timanställning.
Vår vision är att du är ambitiös och noggrann, samt att du verkligen tror att du kommer att trivas inom städ och lokalvård.
Städyrket är ett av världens mest fascinerande jobb då du får möjlighet att utnyttja dina kreativa egenskaper samtidigt med din känsla för noggrannhet och estetik.
Städjobbet kräver att du är planerande, effektiv, uppmärksam och mycket noggrann.
Vi erbjuder en grundutbildning samt löpande vidareutbildningar. Vi anpassar även ditt arbetsschema så du kan fortsätta och fullfölja eventuell annan yrkesutbildning, SFI, eller dylikt.
Efter en period med timanställning så är det vår ambition att erbjuda tillsvidareanställning. Därför söker vi i första hand dig som inte ser detta som ett korttids extrajobb, utan vi söker dig som ser möjligheter och vill utvecklas inom städbranschen.
Om du söker detta jobb:
Presentera dig själv och berätta vem du är
Var ärlig - det är dig vi ska anställa, inte den du låtsas vara
Våga skryta om dina egenskaper och förmågorOBS! Läs genom hela annonsen innan du söker tjänsten eller kontaktar oss.
Tack för att du är intresserad av att jobba med oss.
Hem och kontor AB

Ansök nu

Renhållningspersonal

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Maj 12
Nu söker vi en sommarvikarie som ska jobba som renhållningspersonal på en återvinningscentral i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som renhållningspersonal på en återvinningscentral är socialt och varierande. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegorna samt kunder. Arbetet innefattar att möta kunder, svara på deras frågor och vägleda dem rätt i hur de sorterar sitt avfall. Även sortering och omlastning av avfall förekommer, du och dina kollegor ansvarar också för att det dagliga underhållet och att städningen av anläggningen sköts. Visst arbete kommer ske med hjälp av hjullastare.Din bakgrund/Dina egenskaper
För att söka jobbet krävs det att du är 18 år, du ska behärska svenska språket både i tal och skrift. Som person är du praktiskt lagd, serviceinriktad och tar ansvar. Du trivs med att arbeta i team men äger också förmågan att arbeta självständigt och att prioritera arbetsuppgifter när det behövs. B-körkort och hjullastarkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Växjö under veckorna 26-33 + en veckas upplärning.

Tjänsten är en heltidstjänst

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Ring gärna vid frågor, Emma Moding, 0455 61 27 03 eller Kjelle Rutzell, 0455 61 27 01

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Rivnings- och saneringstekniker - Växjö - Omväxlande & praktiskt teamwork!

Saneringsarbetare
Läs mer Mar 25
Om Företaget

Ett sanerings- och rivningsföretag som bryr sig om sina anställda med en varm och familjär policy som sätter hög kvalité på deras arbetsplats.
Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och kommuner där inget jobb är för stort eller litet.

Arbetsuppgifter

Jobbet innefattar rivning och sanering i olika stadier av arbetet. Det handlar bland annat om brandsanering, översvämningar, vattenskador och fasadtvätt.

Arbetsplatsen skiftar från vecka till vecka beroende på hur stora jobben är och man jobbar som minst två och två och vid större jobb är teamet större.
- Rivning
- Sanering
- Städning

Personliga Egenskaper

Som person känner du igen dig i flexibel personlighet som är ansvarstagande och driven.
Du har en vilja att lära dig mer och är nyfiken och du är social och serviceinriktad.
Du känner dig trygg i på en arbetsplats och jobbar för nöjda kunder och kollegor.

Vad företaget har att erbjuda

- After work
- Jul och sommarfester
- Utbildningar

Krav

- B-Körkort
- God fysik
- Svenska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet sen innan genom utbildning eller yrkeserfarenhet inom sanering och rivning
- Liftkort
- Heta arbeten
- Asbestutbildning

Varaktighet och tillträde

Tjänsten kommer att tillsättas omgående vid rätt kandidat, tjänsten är heltid, tillsvidare och arbetstider är 07:00 -16:00, övertid med överenskommelse kan förekomma.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:t, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Ansök nu

Automationselektriker till Elajo Växjö

Automationselektriker
Läs mer Apr 25
*
Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 800 medarbetare. Företaget finns representerat på närmare 40 orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.
Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.
Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om tjänsten
Vill du vara delaktig i att hjälpa våra kunder öka sin konkurrenskraft, genom att automatisera sin verksamhet?

Tycker du om tekniska lösningar, system och att installera? Har du dessutom en ambition att utvecklas inom, och med, vår organisation där du värdesätter en arbetsplats med stark laganda?
Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund Elajo expanderar och söker duktiga automationselektriker till sitt team i Växjö!


Arbetsbeskrivning
Vi söker en ansvarstagande automationselektriker med ett starkt utvecklingsdriv och stort intresse för dagens och morgondagens tekniker, som vill vara med i vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett team där du bygger skåp utifrån skåpsritningar. Vidare kommer du även att utföra a-provning, egenkontroll samt ombyggnation av skåpen. Ombyggnationen kan ske på plats eller ute hos kund.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med möjlighet att få vara delaktig i mindre och stora projekt, där vi arbetar med både stora fastighetskoncept och industrimaskiner. Du kommer ges goda möjligheter att växa i rollen som automationselektriker.

Vi söker dig som
- Minst fullgjord elutbildning på gymnasienivå. Meriterande med relevant YH- eller högskoleutbildning inom automation
- Goda kunskaper i ritningsläsning
- Några års erfarenhet av arbete som automationselektriker
- Dator- och systemvana. Meriterande med programmeringsvana
- Certifierad elektriker
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal samt skrift
- B-körkort är ett krav

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobbar självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Arbetsledare

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Apr 20
Om jobbet
Vill du jobba på städbranschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Cleaning Support företaget du ska söka dig till!
Vi söker nu ytterligare en arbetsledare inom lokalvård och specialarbeten som tex byggstäd, golvvård och fönsterputs.
Vårt team på 80 medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre arbetsmiljö för våra kunder och kolleger.
På Cleaning Support får du vara med och utveckla både din egen och dina kollegers arbetsplats, tillsammans skapar vi trivsel.

Varför är just du vår nya kollega?

Du kommer att arbeta som arbetsledare i ett team och leda medarbetare på fältet för att se till att leveransen fungerar och att medarbetarna få möjligheten att utföra sitt uppdrag med kvalitet.
Arbetet kommer att utföras hos olika uppdragsgivare, både privata, företag och kommun.
Som arbetsledare kommer du, självständigt och tillsammans med kollegor att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården. Det innebär att utföra sitt arbete på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt med hög kvalitet.
Dina huvudsakliga uppgifter är att samordna bemanningen för den dagliga leveransen inklusive sjukfrånvarohantering • Schemaläggning och planering av resurser • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kund och medarbetare • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag • Kvalitetsuppföljning av leveransen tillsammans med kunden Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vardagar och vissa helger och kvällar kan förekomma vid behov.
Tjänsten är placerad i Växjö och dagliga resor inom staden och närliggande orter ingår i tjänsten.

Vår kandidat Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som lokalvårdare, samt arbetat i en arbetsledande roll, alternativt om du har erfarenhet av en roll som arbetsledare inom ett annat serviceyrke.
Du behöver ha B-körkort så att du dagligen kan ta dig mellan de olika enheterna på ett effektivt sätt.
Vidare talar och förstår du svenska obehindrat och känner dig trygg i att använda datorn som arbetsverktyg.
Har du erfarenhet av golvvård, fönsterputs eller har genomgått en SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning är detta meriterande.
Din personlighet I ditt dagliga arbete kommer du att möta både våra kunders personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar.
Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är lyhörd, självgående, noggrann samt duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.
Har du frågor om rollen kan du skicka ett mail till Elisabeth Ström på elisabeth@cleaningsupport.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Automationselektriker till Elajo Växjö

Automationselektriker
Läs mer Apr 21
*
Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 800 medarbetare. Företaget finns representerat på närmare 40 orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.
Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.
Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om tjänsten
Vill du vara delaktig i att hjälpa våra kunder öka sin konkurrenskraft, genom att automatisera sin verksamhet?

Tycker du om tekniska lösningar, system och att installera? Har du dessutom en ambition att utvecklas inom, och med, vår organisation där du värdesätter en arbetsplats med stark laganda?
Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund Elajo expanderar och söker duktiga automationselektriker till sitt team i Växjö!


Arbetsbeskrivning
Vi söker en ansvarstagande automationselektriker med ett starkt utvecklingsdriv och stort intresse för dagens och morgondagens tekniker, som vill vara med i vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett team där du bygger skåp utifrån skåpsritningar. Vidare kommer du även att utföra a-provning, egenkontroll samt ombyggnation av skåpen. Ombyggnationen kan ske på plats eller ute hos kund.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med möjlighet att få vara delaktig i mindre och stora projekt, där vi arbetar med både stora fastighetskoncept och industrimaskiner. Du kommer ges goda möjligheter att växa i rollen som automationselektriker.

Vi söker dig som
- Minst fullgjord elutbildning på gymnasienivå. Meriterande med relevant YH- eller högskoleutbildning inom automation
- Goda kunskaper i ritningsläsning
- Några års erfarenhet av arbete som automationselektriker
- Dator- och systemvana. Meriterande med programmeringsvana
- Certifierad elektriker
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal samt skrift
- B-körkort är ett krav

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobbar självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lokalvårdare till Axcell Fastighetspartner i Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 5
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner söker nu dig som vill arbeta med lokalvård i Växjö. Vi söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Att du är en person som ger hög service till alla våra kunder är en självklarhet från oss. Har du det som krävs för att vara en del av vår framgångsresa?

Arbetsuppgifter
- Hotellstäd
- Trappstäd
- Kontorsstäd
- Byggstäd
- Rut-tjänster hemma hos privatkunder
- Daglig kundkontakt

Arbetets omfattning
Heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra kontoret i Växjö.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner växer konstant och är ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig med tidigare arbetserfarenhet av service med att bemöta kunder. Det är en självklarhet att du tycker om att ha ett praktiskt arbete där du får röra dig mycket. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet som lokalvårdare.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som lokalvårdare hos oss på Axcell är du serviceinriktad, engagerad, ansvarstagande och gillar de utmaningar som du ställs inför. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Det är också en självklarhet att du tycker om att arbeta fysiskt med kroppen. Vi ser även att du arbetar noggrant och har en känsla för städning.

Övrigt
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till: Sofie Björkmarker, arbetsledare, på tel. 0470-702719.

Sista ansökningsdag 2022-05-19, observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förenade Service söker 1 Gruppledare till Växjö

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Apr 19
Förenade Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1300 medarbetare.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där man bryr sig om varandra och där trivsel och engagemang är i fokus. Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärsutveckling.


Vi söker nu 1 Gruppledare med placering i Växjö.

Som gruppledare är du tillsammans med ansvarig serviceledare en nyckelperson för att säkerställa en välfungerande leverans till våra kunder. Du är behjälplig med att fördela arbetet bland medarbetarna och för att säkerställa att servicen verkställs på ett korrekt sätt inom angivna tidsramar.

Tjänsten består till stor del i att stötta verksamheten på fält genom kontakt med personal och våra kunder. Bland dina dagliga arbetsuppgifter hör schemaläggning, att leda medarbetare i deras arbete genom att motivera och entusiasmera och att utföra kvalitetskontroller och andra praktiska moment. Som gruppledare kommer du vid behov även att vikariera för serviceledaren, utföra städarbeten när så krävs samt säkerställa att medarbetare har det städmaterial som behövs för att utföra ett gott arbete.

Du som söker har lämpligtvis tidigare erfarenhet av olika slags städtjänster och gärna yrkesutbildning (SRY eller PRYL). Du har god kommunikationsförmåga, en positiv inställning när det blir mycket att göra och har förmåga att planera ditt arbete. Du har tidigare erfarenhet av att leda människor och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Att vara serviceinriktad och ansvarsfull är självklart för dig.

Goda IT-kunskaper är ett krav. 

För att söka tjänsten är körkort ett krav.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Som anställd hos Förenade Service finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag och nyanställda utbildas i vår serviceskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen. 


Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.

Som en del i rekryteringsprocessen, för de roller som kräver det, kan vi komma att göra en bakgrundskontroll från belastningsregistret. Urval sker löpande.

Vill du bli en del av oss? I så fall, välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Företagsstädare/hemstädare Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 14
Vi levererar städservice och andra hushållsnära tjänster över hela Sverige.
Vi är medlemmar i Almega Hemserviceföretagen och har fullständigt kollektivavtal och bra förmåner.
Vi tror på flexibilitet, professionell personlig service och vikten av att alltid sätta kundens bästa i centrum.
Våra tjänster och vår service bygger på goda relationer, professionellt bemötande och utförande. Vi söker dig som är en driven och serviceinriktad person med god erfarenhet av städbranschen.
Som person är du noggrann, lojal och pålitlig.
Du är i grunden en glad och positiv person och tar gärna egna initiativ.
Att arbeta i grupp eller ensam är inget problem för dig.
Känner du att du passar in på beskrivningen?
I så fall har du en viktig roll hos oss.
EC Life är ett snabbt växande företag och vi behöver nu förstärka vårt hemstäds team.
Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss.

Ansök nu

Städare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 22
Vi växer och söker nu fler kollegor som vill jobba som städare. Vi städar hem och företag i Växjö och Alvesta med omnejd. Vi letar efter dig som är glad och engagerad och som är genuint intresserad av att göra ett perfekt jobb.
Du gillar att jobba med städning och service
Är noggrann, passar tider och är ärlig
Kan jobba självständigt
Har en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegor
Pratar svenska (meriterande med engelska)
Körkort och egen bil

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Renhållningspersonal

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Apr 22
Nu söker vi en sommarvikarie som ska jobba som renhållningspersonal på en återvinningscentral i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som renhållningspersonal på en återvinningscentral är socialt och varierande. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegorna samt kunder. Arbetet innefattar att möta kunder, svara på deras frågor och vägleda dem rätt i hur de sorterar sitt avfall. Även sortering och omlastning av avfall förekommer, du och dina kollegor ansvarar också för att det dagliga underhållet och att städningen av anläggningen sköts. Visst arbete kommer ske med hjälp av hjullastare.Din bakgrund/Dina egenskaper
För att söka jobbet krävs det att du är 18 år, du ska behärska svenska språket både i tal och skrift. Som person är du praktiskt lagd, serviceinriktad och tar ansvar. Du trivs med att arbeta i team men äger också förmågan att arbeta självständigt och att prioritera arbetsuppgifter när det behövs. B-körkort och hjullastarkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Växjö under veckorna 26-33 + en veckas upplärning.

Tjänsten är en heltidstjänst

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Ring gärna vid frågor, Emma Moding, 0455 61 27 03 eller Kjelle Rutzell, 0455 61 27 01

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Sommarjobb Hemstädning Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 25
Sommarjobb Växjö med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Timanställda och sommarvikarierande lokalvårdare i Växjö och Alvesta

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 7
Vill du jobba på lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsleverans med timanställda och sommarvikarier i Växjö och Alvesta med start omgående. Är du vår nästa servicestjärna?

Om rollen 
Som lokalvårdare kommer du självständigt och tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra olika uppdragsgivare runt om i Växjö och Alvesta.?Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård. Rollen innefattar arbete vid behov samt sommarvikariat. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 


• Städning av kontor och personalutrymmen 
• Fabriksstädning
• Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
• Hantering av städvagnar och material

Du kommer att vara anställd via Coor och tjänsten inleds med en timanställning vid behov under våren och övergår till ett sommarvikariat på heltid under sommarperioden. Du arbetar på vardagar och dina arbetstider varierar mellan kl. 06-19.

En del av våra enheter är säkerhetsklassade och har krav på svenskt medborgarskap. Detta innebär att en säkerhetsprövning med registerkontroll kan komma att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och kan arbeta vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken. Då vi utför arbetet på olika adresser krävs det att du har B-körkort i rollen och gärna har tillgång till en egen bil. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Har du dessutom genomgått en lokalvårdsutbildning så som SRY eller INSTA800 är detta mycket meriterande. 

Din personlighet 
Som person är det av största vikt att du är lyhörd, noggrann och flexibel. Du är självgående och kan ta ett eget ansvar och ser vart fokus behöver läggas. Vidare är du serviceinriktad, har en positiv inställning och är bra på att skapa en trevlig stämning med?både kunder och kollegor. Du trivs i ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, arbetsplatser samt prioritera och lösa de problem som uppstår. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt stjärna utifrån dig som person.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap.? 

Kontakt och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef Frida Rådstedt på frida.radstedt@coor.com 

Vi ser fram emot din ansökan! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Städare deltid, heltid omgående

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 6
Vi på Agnieta städ söker bra medarbetare och vill hjälpa till kvinnor som kommit från Ukraina.
Alla som intresserat välkommen att ringa på 0723181128, jag är ägare som är själv uppsprungit från Litauen och kan kommunicera ryska, polska , engelska, svenska.


Du kommer att jobba tillsammans med en kollega ute hos våra kunder.


Vi söker dig, som är:
noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb och älskar att göra våra kunder nöjda.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Lokalvård/Städerska

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 1
Om jobbet
Är du serviceinriktad och kvalitetsmedveten, så är du kanske den vi söker?
Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och består av hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, företagsstäd, fönsterputs m.m.
Ansök vi mail

Ansök nu

myNanny barnvakt Växjö, nanny/barnpassning sporadiska tillfällen

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Apr 22
På myNanny barnvakt är vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Som nanny hos myNanny har du ett flexibelt, givande & glädjefyllt extrajobb hos som ett av Sveriges ledande företag för barnpassning. Just nu vill rekordmånga familjer ha nannies från myNanny och det är med glädje som vi nu utökar myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade barnvakter!


Läs mer om myNanny barnvakt: https://my-nanny.se/ och ansök redan idag på: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Varför arbeta med barnpassning på myNanny?
Mycket flexibelt extrajobb, vanligtvis arbetar du 2-4 timmar / veckan
Bra lön, 90 till 130 kr / timmen beroende på avstånd till familjen
Viktig och relevant merit för framtida jobb
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson som är specialist på barnpassning på myNanny


Passar du som barnpassare på myNanny? Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Tidigare har passat ett eller flera barn (0 - 6 år) helt självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nanny


Hur ansöker jag till nanny på myNanny?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNannyEn av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 2 barn, 5 respektive 7 år
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp vid sporadiska tillfällen (några vardagstillfällen i månaden) varierande tider på eftermiddagen och en bit in på kvällen) med start så snart som möjligt.
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Växjö
Ref.nr: RN87571En av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 2 barn, 12 respektive 5 år
Dagar och tider:Familjen vill ha hjälp vid sporadiska tillfällen (1 dag i veckan varierande tider på kvällen) Kan röra sig om både vardagar och helger.
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Trenum
Ref.nr: RN90261Om du inte kan hjälpa just den här familjen, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst som barnvakt på myNanny direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig.


En annan fördel med för alla nannies på myNanny är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:


myNanny barnvakt Stockholm
myNanny barnvakt Göteborg
myNanny barnvakt Malmö
myNanny barnvakt Uppsala
myNanny barnvakt Västerås
Hitta fler städer på vår hemsidaVårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning med myNanny. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Just nu vill rekordmånga familjer få hjälp av en myNanny barnpassning och vi ser fram emot att få utöka myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade myNanny barnvakter!


Många möjligheter: Utöver att arbeta hos oss på https://my-nanny.se/barnvakt/ kan du även få fler uppdrag som nanny via våra kollegor på https://nannypoppins.se/. Dessutom kan du om du vill även ge läxhjälp via https://www.allakando.se/laxhjalp/ och https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till extrajobbet som barnvakt på myNanny: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansök nu

Lokalvård specialen

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 6
Verksamhetsbeskrivning,


www.cleaningsupport.se -har 80 medarbetare med huvudkontor i Växjö.
Våra största kunder finns inom Arenor, Industrier, Kommuner, Byggentreprenörer
Och privat kunder.
Vi prioriterar kvalitet och vår ambition är att ge våra kunder service utöver det vanliga.
Arbetsuppgifter,


Vi söker en driftig, säljande och socialt kompetent Lokalvårdare med
dokumenterad erfarenhet av Städ, Lokalvård, Hemstäd, Bygg- och Flytt städ och
hygienteknik etc.
Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel. Ordning och reda är också ledord hos dig. Du ser möjligheten i att lösa problemen när de uppstår så vi får behålla nöjda kunder.


Arbetsbeskrivning,
Du kommer att ingå i ett team inom specialen som sköter golvvård, fönstertvätt, flytt och byggstäd även sedvanlig lokalvård förekommer.


Branschvana är ett krav. Stora utvecklingsmöjligheter. Rätt person med lämplig
erfarenhet/bakgrund från liknande serviceyrken kan även ses som meriterande.
Läs mer om företaget på cleaningsupport.se.


Vi vill ha av dig ett CV och kort personligt brev med bild där Du berättar varför just
Du är lämplig och varför du söker den här tjänsten.
Körkort B är ett krav. Svenska och/eller engelska i tal och skrift är ett krav. Liftkort och fler språk är meriterande.
Lön enligt avtal, Fastighet
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Automationselektriker till Elajo Växjö

Automationselektriker
Läs mer Apr 14
*
Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 800 medarbetare. Företaget finns representerat på närmare 40 orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.
Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.
Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om tjänsten
Vill du vara delaktig i att hjälpa våra kunder öka sin konkurrenskraft, genom att automatisera sin verksamhet?

Tycker du om tekniska lösningar, system och att installera? Har du dessutom en ambition att utvecklas inom, och med, vår organisation där du värdesätter en arbetsplats med stark laganda?
Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund Elajo expanderar och söker duktiga automationselektriker till sitt team i Växjö!


Arbetsbeskrivning
Vi söker en ansvarstagande automationselektriker med ett starkt utvecklingsdriv och stort intresse för dagens och morgondagens tekniker, som vill vara med i vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett team där du bygger skåp utifrån skåpsritningar. Vidare kommer du även att utföra a-provning, egenkontroll samt ombyggnation av skåpen. Ombyggnationen kan ske på plats eller ute hos kund.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med möjlighet att få vara delaktig i mindre och stora projekt, där vi arbetar med både stora fastighetskoncept och industrimaskiner. Du kommer ges goda möjligheter att växa i rollen som automationselektriker.

Vi söker dig som
- Minst fullgjord elutbildning på gymnasienivå. Meriterande med relevant YH- eller högskoleutbildning inom automation
- Goda kunskaper i ritningsläsning
- Några års erfarenhet av arbete som automationselektriker
- Dator- och systemvana. Meriterande med programmeringsvana
- Certifierad elektriker
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal samt skrift
- B-körkort är ett krav

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobbar självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Städare Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 4
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu 3 städare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Deltid morgon och kvällstid samt helger
Har du frågor kontakta yvonne.hult@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 15/4-2022 rekrytering görs löpande
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Bilvårdare

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Apr 4
Brinner du för bilvård och tycker att det är kul med bilar? Är du driven och kundorienterad?
Hos oss får du en trivsam arbetsplats med trevliga kollegor.
Biltvätt, polering och lackbehandling ingår i arbetsuppgifter.
Vi satsar på kvalitet istället för kvantitet. Vi är måna om våran kunder som är den största delen återkommande och nöjda så vi letar en person som delar vår företagskultur.
Vi erbjuder en tillsvidare- samt heltidsanställning. Hos oss kommer du som medarbetare att trivas. Som person är du flexibel och driven. Det är också mycket viktigt för oss att du är noga. Vårt arbete handlar också mycket om försiktighet.
Om du bor långt ifrån arbetsplatsen kan vi ordna en lägenhet till dig, men du själv måste betala hyran.
English:
Are you passionate about car care and think it's fun with cars? Are you driven and customer-oriented?


With us, you get a pleasant workplace with nice colleagues.


Car washing, polishing and paint treatment are included in work tasks.


We focus on quality instead of quantity. We care about our customers who are for the most part recurring and satisfied so we are looking for a person who shares our corporate culture.


We offer a permanent and full-time employment. With us, you as an employee will thrive. As a person, you are flexible and driven. It is also very important to us that you are careful. Our work is also very much about caution.
If you live far from the workplace, we can arrange an apartment for you, but you must pay the rent yourself.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Lokalvårdare (Cleaners) söks

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 4
Vi söker nu en duktig lokalvårdare/städare som vill jobba med att utföra städning i vårt kontor. Du städar kontoret, personalmatsal, korridorer, köket. Tjänsten på 75% och semester enligt kollektivavtalsvillkor. Du bör ha ett aktivt förhållningssätt som innebär ansvar och egna initiativ.
Om du bor långtifrån arbetsplatsen kan vi ordna boende i närheten av ditt jobb. Vi har ett 1:an lägenhet passar perfekt en person, hyran 2100 kr/mån. Du själv måste betala din hyran.
We are now looking for a skilled janitor / cleaner who wants to work with performing cleaning in our office. You clean the office, staff canteen, corridors, kitchen. The service of 75% and holidays according to collective agreement terms. You should have an active approach that involves responsibility and your own initiatives.
If you live far from the workplace, we can arrange accommodation close to your job. We have a 1st apartment that fits one person perfectly, the rent is 2,100 Swedish kronor/ month. You have to pay your rent .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Automationselektriker till Elajo Växjö

Automationselektriker
Läs mer Apr 5
*
Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 800 medarbetare. Företaget finns representerat på närmare 40 orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.
Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.
Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om tjänsten
Vill du vara delaktig i att hjälpa våra kunder öka sin konkurrenskraft, genom att automatisera sin verksamhet?

Tycker du om tekniska lösningar, system och att installera? Har du dessutom en ambition att utvecklas inom, och med, vår organisation där du värdesätter en arbetsplats med stark laganda?
Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund Elajo expanderar och söker duktiga automationselektriker till sitt team i Växjö!


Arbetsbeskrivning
Vi söker en ansvarstagande automationselektriker med ett starkt utvecklingsdriv och stort intresse för dagens och morgondagens tekniker, som vill vara med i vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett team där du bygger skåp utifrån skåpsritningar. Vidare kommer du även att utföra a-provning, egenkontroll samt ombyggnation av skåpen. Ombyggnationen kan ske på plats eller ute hos kund.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med möjlighet att få vara delaktig i mindre och stora projekt, där vi arbetar med både stora fastighetskoncept och industrimaskiner. Du kommer ges goda möjligheter att växa i rollen som automationselektriker.

Vi söker dig som
- Minst fullgjord elutbildning på gymnasienivå. Meriterande med relevant YH- eller högskoleutbildning inom automation
- Goda kunskaper i ritningsläsning
- Några års erfarenhet av arbete som automationselektriker
- Dator- och systemvana. Meriterande med programmeringsvana
- Certifierad elektriker
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal samt skrift
- B-körkort är ett krav

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobbar självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Sommarjobb Hemstädning Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 17
Sommarjobb Växjö med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Är DU vår nya Marketing Automation Specialist?

Relationsmarknadsförare
Läs mer Apr 8
Är din passion teknik och gillar du att grotta ner dig i teknisk problemlösning? Gillar du smart digital marknadsföring och mätbara resultat? Är du logiskt tänkande, lösningsorienterad och tycker om att jobba strategiskt och operativt? Då är du vår nya Marketing Automation Specialist!
Nu söker vi dig som intresserar dig för marketing automation och vill ta en roll som specialist i vårt glada team. Vi på Getsocial älskar att utmana oss själva och samtidigt ha otroligt kul, därför är det viktigt att du tycker båda delarna är självklara på din drömarbetsplats.
Om tjänsten
I rollen arbetar du med att skapa, utvärdera och optimera Inbound marketing åt våra kunder. Du agerar kampanjtekniker och bygger kundsegment med arbetsflöden i våra kunders MA-verktyg. Tjänsten kräver en god förståelse för digital marknadsföring i allmänhet kombinerat med teknisk kompetens. Du skall ha en bra kvalitetskänsla för content och lätt kunna utvärdera varför olika typer av kommunikation gav olika resultat. Förutom din huvudsakliga roll som kampanjtekniker är du också en strategisk rådgivare åt våra kunder i frågor som berör ditt expertområde. Att ta ledarrollen känns bekvämt för dig och du motiverar gärna dina idéer strategiskt för kund.
Du arbetar mycket självständigt, i team med andra marketing automation-specialister, men också tillsammans med dina kollegor som har roller som digital marknadsförare, art director, projektledare m.fl.
Hos oss får du möjlighet att ständigt utveckla dina kunskaper inom både ditt expertområde och din projektlednings/ledarskapsförmåga. Du förväntas ha en stark vilja att ständigt utveckla dig själv, vårt erbjudande och dina expertkunskaper. Varje projekt utgår ifrån en på förhand fastställd tidsram och du drivs av att leverera så hög kvalité som möjligt inom dessa ramar. Vi ger dig eget ansvar för att själv planera dina projekt och din egen arbetstid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tjänsten kan både vara flexibelt distansarbete eller helt på distans. Endast en tjänst kommer tillsättas med valfri placering på ett av våra kontor. Tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 1 maj. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vi söker dig som:
Har teknisk kompetens och god förståelse för tekniska koncept och olika samband
Har en stark logisk förmåga och kan identifiera både möjligheter så väl som brister i kundens strategier och arbetsflöden
Har kunskap om och intresse för digital marknadsföring
Är mycket bekväm med att vara en ledare i mötet med kund. T.ex. presentationer av vårt arbete eller i form av att leda workshops
Älskar att kombinera kreativitet och strategi
Är observant och analyserande i din natur
Är nyfiken och intresserad av att ligga i framkant för att driva både vårt och våra kunders tänk framåt
Erfarenhet inom något av marknadens vanligaste verktyg för marketing automation
Har en positiv attityd, är prestigelös och känd för att sprida glädje omkring dig

Meriterande med:
Erfarenhet av analysverktyg av digital marknadsföring (i synnerhet Google Analytics 4 och Power BI)
Erfarenhet av arbete med CRM-system
Erfarenhet av arbete med Adobe Campaign
Erfarenhet av arbete med HubSpot
Erfarenhet av programmering och relationsdatabaser

Att arbeta hos oss
Vi vet att livet är en helhet, därför är vår arbetsplats både flexibel och har stort fokus på att du skall vissla glatt både på väg till jobbet och på väg hem. Hos oss har du därför stor frihet både när det gäller plats och tider för arbete. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis, men erbjuder däremellan stora möjligheter att arbeta på någon annan trevlig plats. Denna tjänsten erbjuder möjlighet till distansarbete, med två fysiska träffar i månaden. Vi gillar att vissla glatt tillsammans, därför har vi ofta roliga aktiviteter så som afterworks, workations och mycket mer! Våra kontor har fokus på att underlätta för dig och trigga kreativitet. Med utsikt, hängmattor och egen kiosk finns både energi och inspiration i mängder. Vi är också ett snabbväxande företag där målet är solklart för alla. Inom 5 år skall vi vara sydöstra Sveriges största reklambyrå. På resan finns många möjligheter att utvecklas och växa med oss!
Om Getsocial
För sex år sedan startade en ung entreprenör det som idag är Getsocial. Med en idé om att förändra reklambranschen på ett hållbart, digitalt och företagsamt sätt. Sedan dess har företaget vuxit från en till arton anställda och har idag kontor i Olofström, Kristianstad, Växjö, Jönköping och Stockholm. I kärnan av vår kultur ligger det entreprenöriella, att vi vågar kasta oss ut i nya utmaningar, pröva våra vingar och alltid erbjuda en lösning. Det ärliga, att vi är lyhörda och raka med vad som är bäst för våra kunder. Det hållbara, att vi bryr oss om vår omvärld och oss själva.
Vi arbetar idag med kunder såsom Länsförsäkringar, Riksteatern, Kiviks Musteri, Midsummer och många fler. Allt ifrån stora nationella varumärken till små lokala företag finns bland våra grymma kunder!

Ansök nu

Servicevärd till Växjö sommaren 2022

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 1
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter varierar helt beroende på vilken avdelning eller vårdcentral du får arbeta på.

Arbetet kan innebära:
- Patientnära städning - något som är mycket viktigt för att undvika smittspridning, samt skapa en ren och trivsam miljö för patienterna.
- Hemgångsstädning
- Måltidshantering- vara delaktig i att patienterna får rätt mat, samt skapa en lugn och trevlig måltidsmiljö både för patienterna och för personalen på avdelningen.
- Avfallshantering
- Materialpåfyllnad - se till att det finns olika typer av förbrukningsmaterial på alla platser på avdelningen, så att vårdpersonalen kan ta hand om patienterna på bästa sätt.
- Lokalvårdsarbete kan också förekomma.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Har en gymnasieutbildning inom service, kost eller vård och omsorg.
- Har ett serviceinriktat förhållningssätt.
- Är flexibel och lyhörd för din omgivning. Du har lätt för att bygga förtroendefulla relationer med kund och patienter som kännetecknas av ömsesidig respekt.
- Är kommunikativ och tydlig och kan bra svenska.
- Har bra fysik.
- Har förståelse för sjukvård och situationer som kan uppstå, samt en förmåga att hantera dessa situationer.
- Har datorvana. Det är önskvärt med erfarenhet inom lokalvård, kost och restaurang eller vård och omsorg.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Sommarpersonal hotellstäd till Elite Stadshotellet Växjö

Hotellstädare
Läs mer Mar 28
Elite Stadshotellet i Växjö är stadens största hotell med 163 hotellrum, pub, nattklubb samt konferens- och festvåning. Nu söker vi sommarpersonal till vårt hotellstäd.

Brinner du för service och tycker om att arbeta med människor så kan detta vara något för dig. Vi söker dig som är positiv, noggrann och flexibel. Du tar gärna egna initiativ och har ett öga för detaljer.

Arbetet består av städning av både hotellrum och allmänna ytor.

Välkommen med din ansökan!

Praktikaliteter:

- Arbetstider: dagtid, helger förekommer
- Omfattning: 50-75% juli-augusti
- Start: upplärning i juni
- Lön: enligt kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta via mail: anna.blaszkiewicz@elite.se
- Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Mar 30
Vill du bli kollega till oss?
Vi söker en vikarie som ska jobba med oss halvtid april, maj och heltid juni, juli, augusti.
Det finns goda förutsättningar att fortsätta arbeta halvtid efter augusti månad.
Studentbostäder i Växjö äger och förvaltar studentlägenheter, hyresrätter och lägenhetshotell.
Vi söker dig som har vana från arbete inom städ. Du kommer att arbeta med bland annat rumsstädning, trappstädning, hotellstädning, korridorstädning.
Det är ett självständigt arbete som passar dig som är ansvarsfull och mycket noggrann. Du har ett öga för detaljer och gör ditt yttersta för att tillgodose våra gästers önskemål.
Kvalifikationer: Flytande svenska i tall och skrift samt goda kunskaper i engelska. Ytterligare språk meriteras. Erfarenhet av hotellstäd, lokalvård.
Körkort: Ja
Egenskaper: Bra planerings- och ordningsförmåga. Ansvarstagande samt självgående Mångsidig/händig och beredd på att hoppa in där det behövs Har ett glatt humör och har lätt att samarbeta med dina kollegor.


Anställningsform: 50% april, maj och 100% juni, juli, augusti.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vill du jobba med återvinning inom bilindustrin?

Bildemontör
Läs mer Mar 29
Vi behöver stärka upp med fler personal till produktion/bildemontering till vår anläggning i Växjö
Gillar du att skruva med bilar? Det är precis vad en bildemontör gör, fast baklänges.
Här gäller det att ta isär och ta vara på delarna. Vi söker nu dig som vill jobba med oss i våra baklängesfabriker.
Vi tror att du är positiv, flexibel och energisk. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter effektivitet och hög arbetskvalité. Du har lätt för att känna motivation och är snabb med att sätta i gång med sådant som ska göras. Du har talang för att organisera, strukturera och prioritera ditt arbete. Miljön är viktig för dig och att få jobba med återvinning känns helt rätt. Du är social och uppskattar att ha kollegor att resonera och diskutera med. Din utgångspunkt är att respektera andras åsikter och att alltid uppträda hänsynsfullt och vänligt.
Känner du igen dig i beskrivningen ovan samt har ett intresse för bilar och bilteknik?
Längtar du dessutom efter att få börja arbeta i ett företag där man brinner för utveckling, hållbarhet och tillväxt! Då är detta tjänsten för dig!
Du kommer främst att arbeta med demontering och inskrivning av delar men även andra moment kan förekomma.
Huvudinriktningen är att demontera krockskadade bilar men också däckhantering, tvätt av delar samt inskrivning av delar. Arbetet sker mot framtagna produktionsmål där lönsamhet samt effektivitet är ledord.
Ansvar och befogenheter
Som medarbetare inom demonteringen förväntas du utföra och ansvara för nedanstående uppgifter och ha följande befogenheter:
• Demontering på lyft och tillhörande arbetsuppgifter
• Motordemontering och tillhörande arbetsuppgifter
• Däckhantering, tvätt av delar och tillhörande arbetsuppgifter
• Kontrollera delarnas kvalitet och inskrivning av dessa.
Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller kan visa upp motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
B- körkort är ett plus.
Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift.
Det är meriterade om du har utbildning gällande:
• Travers
• Billyft
• Truck
• Hjullastare
• Fordonsreparationer

Vi på Atracco erbjuder dig ett fartfyllt arbete med fasta arbetstider måndag till fredag, härliga arbetskollegor och schyssta villkor. Vi har kollektivavtal (IF Metall) och vi erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. För rätt person finns möjlighet till utveckling och utbildning. Vår passion för miljöfrågan driver oss på daglig basis, och som nordens största bildemonteringskedja spelar vårt arbete stor roll för branschens återvinningsmaskineri.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka din ansökan till niklas.johannesson@atracco.se.
Sök senast den 25 april, men vi rekryterar löpnade så vänta inte med att skicka in din ansökan

Ansök nu

Hemstädning Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 10
Växjö med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar

Ansök nu

Lokalvårdare Grimslövs folkhögskola

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 7
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Grimslövs folkhögskola grundades redan 1876. På skolan finns, förutom kompetent och engagerad personal, restaurang Grundtvig, internatboende, Ekhagen Kurs & Konferens, två idrottshallar. Vacker natur som lockar och inbjuder till friluftsliv samt bra trafikförbindelser. Skolans inriktning är hälsa, friskvård och kultur i vid bemärkelse med Region Kronoberg som huvudman.

För mer information besök: www.grimslovsfolkhogskola.se

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare inom lokalvård kommer du att ingå i en arbetsgrupp som underhåller lokalerna på Grimslövs folkhögskola.
I arbetsuppgifterna ingår även materialbeställningar, maskinhantering och dekorering.
Du kommer fortlöpande att jobba med förbättringar för en trivsam miljö. I arbetsuppgifterna ingår även att introducera nyanställd personal.
Arbetstiden är med start kl 06.00.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

• har utbildning och erfarenhet inom lokalvård
• är ansvarstagande, självständig och gillar även att samarbeta med andra
• är flexibel, prestigelös och serviceinriktad
• är van datoranvändare då du kommer att arbeta i olika systemstöd

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Tågstädare Växjö

Vagnsstädare
Läs mer Mar 23
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Växjö samt Alvesta. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?
Vi har fått tillökning! Från och med mitten av december utökas vår befintliga verksamhet i Växjö och Alvesta. Där vi skall starta nytt uppdrag att i börja städa Krösatågen och utöver det så skall vi också utföra fekalie samt vattentryckning på tågen. I och med detta så söker vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan.

Vi söker dig som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Som tågstädare utför man städning av tåg samt angränsande servicearbeten. Utgångspunkten kommer att vara Växjö men det skall också städas tåg i Alvesta. Arbetet utförs på båda orterna, vilket innebär en biltur fram och tillbaka Växjö-Alvesta vid samma arbetstillfälle. Körkort(manuellt) är därför ett krav då du kommer att förflytta dig med depåbil i tjänsten. Tiderna innefattar arbete i skift på kväll, natt samt helg då verksamheten bedrivs måndag till söndag, dygnet runt, året runt. 

Tjänsterna vi erbjuder gäller i första hand tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på ca 70%. Men vi söker även dig som vill arbeta extra i form av visstidsanställning vid vakanser och arbetstoppar.
Ange gärna i ansökan vilken av anställningarna som du söker.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Observera att tjänsterna ibland kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Vara noggrann och punktlig
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort 

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: Jeanette.Whittam@sodexo.com

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt men senast 15 januari 2022.

Sodexokoncernen Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Ansök nu

Automationselektriker till Elajo Växjö

Automationselektriker
Läs mer Mar 25
*
Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 800 medarbetare. Företaget finns representerat på närmare 40 orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.
Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.
Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om tjänsten
Vill du vara delaktig i att hjälpa våra kunder öka sin konkurrenskraft, genom att automatisera sin verksamhet?

Tycker du om tekniska lösningar, system och att installera? Har du dessutom en ambition att utvecklas inom, och med, vår organisation där du värdesätter en arbetsplats med stark laganda?
Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund Elajo expanderar och söker duktiga automationselektriker till sitt team i Växjö!


Arbetsbeskrivning
Vi söker en ansvarstagande automationselektriker med ett starkt utvecklingsdriv och stort intresse för dagens och morgondagens tekniker, som vill vara med i vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett team där du bygger skåp utifrån skåpsritningar. Vidare kommer du även att utföra a-provning, egenkontroll samt ombyggnation av skåpen. Ombyggnationen kan ske på plats eller ute hos kund.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med möjlighet att få vara delaktig i mindre och stora projekt, där vi arbetar med både stora fastighetskoncept och industrimaskiner. Du kommer ges goda möjligheter att växa i rollen som automationselektriker.

Vi söker dig som
- Minst fullgjord elutbildning på gymnasienivå. Meriterande med relevant YH- eller högskoleutbildning inom automation
- Goda kunskaper i ritningsläsning
- Några års erfarenhet av arbete som automationselektriker
- Dator- och systemvana. Meriterande med programmeringsvana
- Certifierad elektriker
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal samt skrift
- B-körkort är ett krav

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobbar självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lokalvårdare till Växjö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Mar 28
För kunds räkning söker vi nu 4st lokalvårdare. Som lokalvårdare kommer du att arbeta med städning av allmänna ytor i bostadsfastigheter i Växjö.
Du jobbar bland annat med dammsugning, avtorkning av ytor och golv, städning av trapphus. Viktigt för tjänsten är noggrannhet, arbetsglädje och att du vill göra ett bra jobb. Vid enstaka tillfällen kan det ingå att forsla bort möbler samt tömma förråd.
Grundläggande svenska samt b-körkort är krav.
Startdatum är 2022-05-02. Rekrytering sker löpande, så varm välkommen med din ansökan via mail till info@konsolgroup.se snarast möjligt.

Ansök nu

Mellansvenska Städ AB söker lokalvårdare (industri städ i Åseda).

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Mar 23
Mellansvenska Städ AB söker städare/lokalvårdare i Åseda.
Typ av städ: Industri städ.
Anställningsgrad: ca 60%.
Anställningsform: Tillsvidare.
Kollektivavtal: Ja
Krav: Svenska ev. engelska språk.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu